234
O Xριστόφορος Βερναρδάκης στη συνέντευξή του στο ΙTV Ιωαννίνων | Youtube

Ο Τσίπρας είχε βγάλει «λαγό» τον Βερναρδάκη για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 12:32
O Xριστόφορος Βερναρδάκης στη συνέντευξή του στο ΙTV Ιωαννίνων
|Youtube

Ο Τσίπρας είχε βγάλει «λαγό» τον Βερναρδάκη για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 12:32

Σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου βλέπουν το φάσμα της ήττας να έρχεται και αναζητούν πλέον σανίδα σωτηρίας σε αυτό που πριν από λίγες μόλις ημέρες ξόρκιζαν: τις πρόωρες εκλογές.

Το πρωί της Παρασκευής ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε να το πει ανοικτά. Ενδεχόμενη ήττα και μάλιστα ανεξαρτήτως ποσοστού, θα σημάνει αυτόματα αποδοκιμασία της πολιτικής του, οπότε τη λύση θα δώσουν αυτή τη φορά οι κάλπες των εθνικών εκλογών .

Ως «λαγός» του Μαξίμου για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών -και μάλιστα τον Ιούνιο- είχε βγει ήδη από την Τρίτη, ο υπουργός Επκρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι ITV των Ιωαννίνων (βίντεο κάτω) ο εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και τέως ενεργός δημοσκόπος, ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση, ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις, με εθνικές εκλογές τον Ιούνιο.

«Ολα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική», ήταν η απάντηση του υπουργού αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες βουλευτικών εκλογών τον ερχόμενο μήνα..

Αλλά με αναρτησή του στο Facebook , ο κ. Βερναρδάκης σήκωσε τη σημαία της τελικής μάχης των εθνικών εκλογών: «Αρχίζουμε από τις ευρω-εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά ο τελικός μας στόχος, για να τελειώνουμε με τη λιτότητα και τους ατομικιστές, είναι οι βουλευτικές εκλογές», έγραψε και ακολούθησε η «προειδοποίηση»-προαναγγελία πρόωρων εκλογών από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...