319
Στιγμιότυπο από την αντίδραση των Ρομά στην Αμφισσα | InTimeNews

Παραδόθηκε ο 34χρονος που σκότωσε τη 13χρονη Ρομά στην Αμφισσα

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 23:47
Στιγμιότυπο από την αντίδραση των Ρομά στην Αμφισσα
|InTimeNews

Παραδόθηκε ο 34χρονος που σκότωσε τη 13χρονη Ρομά στην Αμφισσα

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 23:47

Παραδόθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας -που είχε πυροβολήσει σε καταυλισμό τσιγγάνων στην Αμφισσα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 13χρονη Ρομά- προκαλώντας μεγάλες εντάσεις στην περιοχή.

Ο δράστης παραδόθηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης από τις 4 Ιουνίου.

Ο 34χρονος επιχειρηματίας μετά το φονικό εγκατάλειψε την περιοχή και εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει όχι τόσο τη σύλληψη, αλλά το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο Α.Τ. έπειτα από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές αρχές.

Οπως μεταδίδει το dete.gr o ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος με πρωτοβουλία του για να σταματήσει η βεντέτα στη Φωκίδα, παρέδωσε -σε συνεννόηση με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές- τον φερόμενο ως δράστη της ανθρωποκτονίας της 13χρονης στην Άμφισσα, Παρασκευά Κ., τον οποίον μετακίνησε με το όχημά του στο σημείο αυθόρμητης παράδοσής του στους αστυνομικούς.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν τον γνωστό δικηγόρο με τον 34χρονο κρεοπώλη να αναμένουν τα αστυνομικά οχήματα στο σημείο που είχε οριστεί για τη συνάντηση, σε επαρχιακό δρόμο.

amfissa20
Διακρίνονται ο ποινικολόγος (με γυρισμένη την πλάτη) και ο 34χρονος

Η κηδεία της νεαρής τσιγγάνας έγινε πριν από λίγες ημέρες και αμέσως μετά ακολούθησαν  εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Άμφισσας και συγκρούσεις των αστυνομικών δυνάμεων με συγγενείς του θύματος. Τσιγγάνοι είχαν επιτεθεί και προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην επιχείρηση και το σπίτι του άντρα που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τη 13χρονη.

det11-2
Ο φερόμενος ως δράστης οδηγείται στο καθορισμένο ραντεβού με την Αστυνομία

Τις προηγούμενες ημέρες, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του 34χρονου κρεοπώλη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος συνελήφθη στην πόλη της Άμφισσας στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έγινε λίγη ώρα προτού ξεκινήσει στην Αμφισσα η κηδεία της 13χρονης και ενώ κάποιοι από τους Ρομά της περιοχής απειλούσαν με επεισόδια αν δεν συλληφθεί ο 34χρονος κρεοπώλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...