154
Ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής | Intime

Τσιόδρας: «Δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι μέσα»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 18:53
Ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής
|Intime

Τσιόδρας: «Δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι μέσα»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 18:53

Με συγκρατημένη αισιοδοξία βλέπει την πορεία της νόσου του κορονοϊού ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, ακόμη και αν τα μέχρι τώρα δεδομένα όχι απλώς είναι ικανοποιητικά, αλλά δέχονται παγκόσμια επιβράβευση.

Παρατηρώντας την πορεία εξάπλωσης του ιού, ο κ. Τσιόδρας μίλησε την Παρασκευή για μικρά αισιόδοξα μηνύματα. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.

«Πρέπει να επιβεβαιώσουμε μέσα μας ότι υπάρχει βραδεία αύξηση. Αν συνεχίσουμε έτσι με καλή στρατηγική, ίσως να μπορούμε να μιλάμε αργότερα και για μείωση», τόνισε.

Μάλιστα ο κ. Τσιόδρας κάποια στιγμή εξέφρασε και πάλι έντονα τα συναισθήματά του λέγοντας με χαμόγελο ότι «αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος» και επανέλαβε ότι είναι παράλληλα και συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Ετσι όπως προχωράμε είμαστε χαρούμενοι, αλλά μπορεί γρήγορα να φθάσουμε στο άλλο άκρο. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός γιατί θα μας διαλύσει γρήγορα ο ιός», είπε, ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι «δεν θα μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι μέσα», είναι μία συγκεκριμένη περίοδος που θα πρέπει να δείξουν υπομονή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...