1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.

Φράζουν ξανά το ποτάμι!

ETHNIKH ODOS KOMBOS APO FAKITSA 2014 11os

Eίκοσι χρόνια μετά από την απελευθέρωση των καταπατημένων

Όλα νόμιμα δηλώνει ο Δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης

Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η Λίτσα Κιτσαντά

Όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του Παραποτάμιου Πάρκου αυτή τη στιγμή εκτελούνται με κάθε νομιμότητα. Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση από μέρους του Δήμου Αρταίων, καθόσον από προχθές ανάστατοι είναι κυρίως κάτοικοι της περιοχής ένθεν και ένθεν του Παραποτάμιου Πάρκου όπως και όσοι καθημερινά κινούνται μέσω της γέφυρας και της προσωρινής διάβασης από και προς τη Δημοτική Ενότητα Βλαχερνών και διαπιστώνουν πως εκτελούνται εργασίες περίφραξης σε έκταση δίπλα από το πάρκο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:44 pm


Συνάντηση Αλ. Καχριμάνη με τον Πρωθυπουργό

Στα θέματα που έθεσε σε συναντήσεις που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Σκρέκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,

-Στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη με κυρίαρχο το θέμα της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων για τους οποίους ζήτησε να προωθηθεί άμεσα η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, ώστε να λυθεί οριστικά το θέμα για τη νέα χρονιά. Η πρόταση βασίζεται στην ενιαία αντιμετώπιση των βοσκοτόπων σε επίπεδο Δήμων και στην επίλυση όλων των σημερινών προβλημάτων επιλεξιμότητας των εκτάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:38 pm


Ίδρυση 19 Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην Ήπειρο

Αφορά 200 ωφελούμενους

Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην υπό ίδρυση Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ", που στοχεύει στην λειτουργία κοινωνικών μηχανισμών υποστήριξης της ανάπτυξης και της προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) και ευρύτερα πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας, αποφάσισε η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου στη συνεδρίασή της.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:36 pm


Κάλεσμα από την Ιερά Μητρόπολη Άρτης

AFISA MHTROPOLH KATAFYGH 2014 11os

Έναρξη της Τράπεζας «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» την 1η Δεκεμβρίου

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης ανακοινώνει την έναρξη κοινωνικής δράσης με την λειτουργία της Τράπεζας τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», όπου θα δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. «Στόχος», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «η διαμόρφωση ενός καλυτέρου βιοτικού επιπέδου στη μικρή τοπική κοινωνία μας, με την στήριξη οικονομικά αδυνάμων, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της αλληλεγγύης και αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο».

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:32 pm


Η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αρταίων

XRISTOGIANNHS BASILHSΤου Βασίλη Χριστογιάννη

«Πριν από λίγο χρονικό διάστημα μ’ ενημέρωσαν από τον δήμο της πόλης μας ότι κληρώθηκα στην δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, μετά από αίτηση την οποία είχα καταθέσει ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του δήμου μας.

Μερικές ημέρες νωρίτερα δέχτηκα μία κλήση από κάποιον υπάλληλο του δήμου ο οποίος με προσκάλεσε να συμμετάσχω στην ερχόμενη επιτροπή η οποία είχε ορισθεί να γίνει στις 26 Νοεμβρίου στην αίθουσα Διώνη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:29 pm


Τζουμέρκα: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού

PAPAZOGLOY PROEDREIO AGROTOYRISMOY ELLADAS 2014 11osΣυνάντηση του Χρ. Παπάζογλου με το προεδρείο του Συνδέσμου

Την επίσκεψη των προέδρων του Συνδέσμου Αγροτουρισμού Ελλάδας Νίκου Φρατζεσκάκη, της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου Ναπολέοντος Ζάγκλη και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «Ο Άραχθος» Ανδρέα Μουργελά δέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:06 pm


Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα

MALKIDHS THEOFANHS

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης,

Δρ. Κοινωνικών Επιστημών

1. Η Ελλάδα

Όπως αναφερόταν στο πόρισμα της Βουλής για το δημογραφικό, στη χώρα μας, η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη και το πρόβλημα παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα. Η δημογραφική κατάσταση για την Ελλάδα είναι εφιαλτική εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 5:03 pm


Όντενε διάβαζα ένα άρθρο…

kambhsellhs giorgos 2013 1osΤου Γιώργου Καμβυσέλλη

Λέω σήμερα να πάμε ένα ταξιδάκι. Λίγο παραπίσω. Μερικά, έστω, κάμποσα χρονάκια. Έτσι για να θυμηθούμε οι παλιοί, να απορήσουν οι μικροί και να προβληματιστούνε οι καταμεσιανοί. Μα ας κάνουμε πρώτα μια βόλτα στα σημερινά. Σπίτι μου, σπίτι σου, σπίτι του. Να. Στο κοπέλι που θέλει να μάθει γράμματα κι έχουν συγκεντρωθεί όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος για συμπαράσταση, μη πα και δεν τα καταφέρει.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2014 | 4:58 pm


«Κούρεψαν» τα βοσκοτόπια!

BOSKOTOPIA

Η χαρτογράφηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ταφόπλακα για την τοπική κτηνοτροφία

Έντονη διαμαρτυρία των ντόπιων κτηνοτρόφων

Σε απόγνωση δηλώνουν ότι βρίσκονται οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι στο νομό, από τις τραγικές μειώσεις που ακολουθούν τις επιδοτήσεις τους λόγω της μείωσης σε ποσοστό 70% των βοσκοτόπων με βάση την τελευταία χαρτογράφηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πολλοί διαμαρτύρονται γιατί έχουν προμηθευτεί τις ζωοτροφές του χειμώνα και χωρίς τις επιδοτήσεις που περίμεναν να πάρουν δεν έχουν να πληρώσουν, ενώ αρκετοί ακόμη με τις διαμαρτυρίες τους σε κάθε ευκαιρία μας εξηγούν ότι δεν θα μπορέσουν να συντηρήσουν τα ζώα το χειμώνα γιατί προέβλεπαν ότι θα το κάνουν με τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2014 | 4:42 pm


Δήμος Αρταίων

AFISA OIKOGIORTH PORTOKALI AKTINIDIO ELIA ARTA 2014 11os

1η Γιορτή πορτοκαλιού, ακτινιδίου και ελιάς

Ο Δήμος Αρταίων σε μια προσπάθεια να αναδείξει την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που ο παράγει ο τόπος μας, αλλά και τους δεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ιδιωτική πρωτοβουλία, διοργανώνει την 1η Γιορτή πορτοκαλιού, ακτινιδίου και ελιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 στην αίθουσα «Διώνη».

Σε αυτή την εκδήλωση θα συμμετάσχουν αγρότες, παραγωγοί και οργανώσεις αυτών, Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, αλλά και ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2014 | 4:34 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: