1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.

Οι πρώτες κινήσεις του Μαρίνου Γαρνέλη στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων

garnelhs marinos 2010 xroma

Τρία μεγάλα οδικά έργα για να αρθεί η απομόνωση 

Σε τρία μεγάλα οδικά έργα στοχεύει η νέα Δημοτική Αρχή Τζουμέρκων ώστε να αρθεί η απομόνωση και να τονωθεί η επισκεψιμότητα της περιοχής. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνο Γαρνέλη αυτά είναι οι δυο δρόμοι σύνδεσης των οποίων η χάραξη προϋπήρχε αλλά δεν ήταν προσβάσιμοι από οποιονδήποτε παρά μόνο με οχήματα 4χ4, Σκιαδάδες-Καταρράκτης και από ‘κει για Άγναντα και Θεοδώριανα – Μελισσουργούς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 4:47 pm


Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παχυσαρκίας στο Δημοτικό Σχολείο Ράχης

PAXYSARKIA EKDHLOSH RAXH 2014 10os-PAPAZOGLOY

Από τον Δήμο Αρταίων και την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ράχης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ράχης, Καλοβάτου, Κιρκιζατών, Πολυδρόσου και Γαβριάς και την εθελοντική προσφορά και αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ράχης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:58 pm


Χρ. Γκόκας: Εξαίρεση γεωργικών επιδοτήσεων από συμψηφισμό οφειλών

gkokas xrhstos

Με τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με άλλους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζητά να εξαιρεθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις που καταβάλλονται στους δικαιούχους κοινοτικών ενισχύσεων αγρότες με βάση τις εκτάσεις και τα ζώα από τον συμψηφισμό με οφειλές προς το Δημόσιο και τον ΟΓΑ, αλλά και να βελτιωθεί και ο τρόπος καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ με την εφαρμογή ανάλογων διαδικασιών εθελοντικής εκχώρησης ενισχύσεων με βάση δήλωση του δικαιούχου, όπως ακριβώς εφαρμόζεται σήμερα με τον ΕΛΓΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:56 pm


Απόλυτη πλειοψηφία της παράταξης Πατούλη στις εκλογές της ΚΕΔΕ

KEDE 2014 10os SYNEDRIASH

Όλα τα ονόματα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου 

Με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη πρώτη δύναμη στην ΚΕΔΕ το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής το δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Σε σύνολο 487 ψηφισάντων, η παράταξη του κ. Πατούλη έλαβε 251 ψήφους και την απόλυτη πλειοψηφία με 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

-Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλαβε 124 ψήφους και 8 έδρες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:55 pm


Ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων για τις ευκαιρίες καριέρας

EPIMELHTHRIO TOPSA 4 2014 10os PANEL THEODOROYΟλοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των συναντήσεων εργασίας «Ευκαιρίες Καριέρας & Ανάγκες των Επιχειρήσεων στην Επέκταση των Δραστηριοτήτων τους. Νέες τάσεις και προοπτικές», που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ».

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:50 pm


Από την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

AERODROMIO AKTIOΨήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου του Ακτίου

«Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Αποδήμων Ηπειρωτών παρακολουθεί με έκδηλη ανησυχία τη διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση των Περιφερειακών Κρατικών Αερολιμένων. Οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις που έγιναν από τις κυβερνήσεις, από το 2011 έως και σήμερα, διαμορφώνουν ένα εφιαλτικό τοπίο στις αερομεταφορές. Με αυτές τις ρυθμίσεις η ασφάλεια των πτήσεων, η αεροπορική σύνδεση των απομακρυσμένων και εμπορικά "άγονων" περιοχών, όπως είναι και τα 2 αεροδρόμια της Ηπείρου, αλλά και κυριαρχικά δικαιώματα, γίνονται θυσία στο βωμό της ανταγωνιστικότητας, δηλαδή της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων. Η παραχώρηση για εκμετάλλευση στους επιχειρηματικούς ομίλους εμπεριέχει την αύξηση των τελών και αυτό θεωρείται δεδομένο, όπως επίσημα όργανα παραδέχονται.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:47 pm


Είναι που λέτε, να κλαις…

kambhsellhs giorgos 2013 1osΤου Γιώργου Καμβυσέλλη

Ήρθε ο Μανόλης απ’ την Κεραμωτή, καλό παιδί, καλοταϊσμένος, καλοδιατηρημένος, με τα γυαλάκια του και την κοιλίτσα του, εμφανίσιμος, στην κοινωνία περπατημένος και με γνώσεις ανωτέρας εκπαίδευσης.

-Στην Αθήνα δούλευα, μα δεν τη μπορούσα, πολύ τσιμέντο, καυσαέρια, δεν ξέρεις τι τρως τι πίνεις, πολυκοσμία, ανασφάλεια, άγχος, πήρα την απόφαση, ήρθα στον τόπο που γεννήθηκα. Το χωριουδάκι μου με τους λιγοστούς κατοίκους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:45 pm


Κώστας Γκούντας: «Ναι στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο»

gkoyntas kostas me gerobasilh

Ενεργή είναι η συμμετοχή του Περιφερειακού Συμβούλου, γιατρού Κώστα Γκούντα, στην προσπάθεια για την δημιουργία και τη λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου στην Άρτα. «Η υγεία, αγαθό που πρέπει να παρέχεται από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο» πιστεύει ο Κ. Γκούντας και όπως είπε στη συνάντηση για την προώθηση του Κοινωνικού ιατρείου «Είναι κατάκτηση; ΟΧΙ Είναι ανάγκη της εποχής των μνημονίων. Είναι ανάγκη της εποχής του ΔΝΤ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 3:43 pm


Δεν κινείται φύλλο στα εμπορικά καταστήματα

XOYLIARAS DHMHTRHS

Οι φόροι στέγνωσαν την τοπική αγορά δηλώνει ο Δ. Χουλιάρας

Στο μεταξύ οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο που η τοπική αγορά χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη οικονομική στενότητα. «Η αγορά το διάστημα αυτό είναι στεγνή σαν φρυγανιά» ήταν η ενδεικτική φράση έμπορα της πόλης, που στο μεταξύ σημείωνε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η εικόνα μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 October 2014 | 6:08 pm


Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας

SKOYFAΜε θέμα τη συγκρότηση σε Σώμα θα συνεδριάσει την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτα που αναδείχθηκε στις προχθεσινές εκλογές.

Την πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση έχει απευθύνει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και πρώην πρόεδρος Δημήτρης Χουλιάρας, ο οποίος χαρακτήρισε ως αναγνώριση στο πρόσωπό του την λειτουργία και την δράση του Συλλόγου στην θητεία που ολοκληρώθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 23 October 2014 | 6:06 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: