1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρταίων

ORKOMOSIA_TSIROGIANNHS_2014_8os_TSIROGIANNHS_EXOΧρήστος Τσιρογιάννης: «Ο σχεδιασμός μας θα αντιμετωπίζει χωρίς διακρίσεις όλες τις γειτονιές του Δήμου»

Τι είπαν στις ομιλίες τους οι επικεφαλής των παρατάξεων

«Τα επόμενα 5 χρόνια αποτελούν τη χρυσή ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αρταίων ενώ επεσήμανε πως «Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Δημότες, είναι ότι ο σχεδιασμός μας θα αντιμετωπίζει ενιαία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα, όλες τις γειτονιές του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή αρνούμαστε τις περιοχές δύο ταχυτήτων, όπως αρνούμαστε και τους πολίτες δύο κατηγοριών».

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 9:49 pm


Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή

kitsanta_2014_4os_neww-a«Έχουμε 5 χρόνια διεκδίκησης και ανατροπής»

«Ως δημοτική παράταξη θα κριθούμε τα επόμενα 5 χρόνια για το κατά πόσο, τόσο με το θεσμικό ρόλο που μας ανέθεσαν οι συνδημότες μας, όσο και με τις κινηματικές μας δράσεις και πρωτοβουλίες θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του  Δήμου μας, το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αλλά και την ίδια την τοπική κοινωνία που πλήττεται βάναυσα από μια κρίση για την οποία δεν ευθύνεται η ίδια».

Αυτό τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», επικεφαλής της οποίας είναι η κ. Λίτσα Κιτσαντά για την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, και στην οποία αναφέρει τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:35 pm


Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους Αλιευτικών Συλλόγων Αμβρακικού

PSATHAS_ALIEIS_AMBRAKIKOY_2014_8os«Ενέργειες για περισσότερα μέτρα προστασίας και αστυνόμευσης»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά και εκπροσώπων των Αλιευτικών Συλλόγων Κορωνησίας – Καλογερικού, Ανέζας, Νεοχωρίου και Λουτροτόπου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθραλιείας στις λιμνοθάλασσες Λογαρού, Τσουκαλιό, Κόφτρα – Παλιομπούκα και Άγριλου καθώς επίσης και ο προγραμματισμός των έργων στην περιοχή από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:33 pm


Στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού ο Αλ. Καχριμάνης

IONIA_FILIPPIADA_KAXRIMANHS_DRAKOS_2014_8osToν καλύτερο συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών, προκειμένου να λυθούν προβλήματα που εντοπίζονται στην κατασκευή της Ιόνιας Οδού, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στα εργοτάξια που έχουν αναπτυχθεί από τη διασταύρωση της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας (κοντά στο Αβγό) μέχρι και τη Φιλιππιάδα.  "Διαφορετικά  πιστεύω ότι το έργο δεν τελειώνει εντός χρονοδιαγράμματος και αυτό θα είναι ένα πλήγμα για τον τόπο μας", τόνισε.

Τα βασικά από αυτά αφορούν την παραχώρηση του στρατοπέδου Αβγού, τις επιτάξεις εκτάσεων, τις  μετατοπίσεις του δικτύου της ΔΕΗ και τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:31 pm


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας

«Θερμό φθινόπωρο με φόντο εκλογές…»

«Προβλέποντας ένα πολύ θερμό φθινόπωρο και με έντονο προβληματισμό για την πορεία και το μέλλον του κινήματος συνεδρίασαν τα στελέχη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας με την παρουσία και του αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού Χρυσοβαλάντη Αθανασίου την Τετάρτη το βράδυ. Στην ημερήσια διάταξη είχαν τεθεί πολλά ζητήματα της τρέχουσας συγκυρίας αλλά αυτά που κυριάρχησαν ήταν οι εσωκομματικές διεργασίες της επόμενης περιόδου που όπως διαφαίνεται θα προδιαγράψουν σε μεγάλο βαθμό την υπαρξιακή οντότητα του κινήματος στο πολιτικό σκηνικό».

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:09 pm


Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το ΠΕΠ Ηπείρου 2014-2020

tsoymanh_oly

Υιοθετεί της κεντρικές κατευθύνσεις της ΕΕ

Τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το ΠΕΠ Ηπείρου 2014-2020 ανέπτυξε ο κ. Κώστας Κωτσαντής στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, αναφέροντας –μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" επί της διαδικασίας της συζήτησης  του "Σχεδίου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ηπείρου 2014-2020", ζητά από τη Διοίκηση να αναβάλει την εισαγωγή του θέματος και να το επαναφέρει με τη έναρξη της νέας περιόδου, όπου θα κριθεί με την τοποθέτηση της και το σύνολο της νέας αντιπολίτευσης και όχι μόνο.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:06 pm


1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στην σκιά του Κριάκουρα»

AFISA_KRIAKOYRAS_2014_8os«Προκηρύσσεται ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. με την ονομασία «Στην σκιά του Κριάκουρα». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των: Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Συνιδιοκτησίας Ακινήτων Θεοδωριάνων και των Σπύρου και Γιάννη Παπαηλία στην Άρτα (Πρωτομάστορας – Στο Μονοπλιό).

Τόπος διεξαγωγής: Θεοδώριανα Άρτας Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 30 Αυγούστου 2014.Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: πλατεία Θεοδωριάνων

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 5:02 pm


Γεωργίου Φωτ. Παπαδόπουλου-«ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ»

tzokasaythhhhΑπό τον Λευτέρη Β. Τζόκα,

Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών

«ΣΤΗ ΧΙΟ, ωραίο νησί δαφνόκλαδα σου φτάνει, που ο Χιώτης, πιστός, όπου κι αν πάει ποτές δεν ξεχνά την πατρίδα του και πάντα γλυκαίνεται σαν τη βλέπει…», μιλάει στο «Ταξίδι» του αντικρίζοντας τη Χίο, ο Γιάννης Ψυχάρης. Και συνεχίζει: «Από μακριά όταν την είδαμε, μας φάνηκε στα κύματα μέσα σα χρυσολούλουδο του πελάγου. Από μακριά μυροβολούσε…».

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 4:59 pm


Πύραυλος οι βάσεις στις «καλές» Σχολές της Περιφέρειας

DHMHTRIOY_KONNOS_BTHMIA_2014_8osΑύξηση για το ΤΛΠΜ Άρτας-πτώση για το Μηχανικών Πληροφορικής και Τεχνολόγων Γεωπόνων

Κώστας Δημητρίου: Μεγάλο το ποσοστό επιτυχίας των Αρτινών

Εκτίναξη των βάσεων, ακόμη και στις λεγόμενες «καλές» Σχολές της Περιφέρειας, προκύπτει από τα αποτελέσματα της εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που ανακοινώθηκαν χθες.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Θανάσης Κυριαζής, καταγράφεται μια προοδευτική αύξηση των βάσεων σε Σχολές της περιφέρειας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Νομική Θράκης όπου έχουμε αύξηση 2,2% ή 389 μόρια, τους Μηχανολόγους – Μηχανικούς Θεσσαλονίκης με αύξηση 0,5% ή 960 μόρια και τους Μηχανολόγους – Μηχανικούς Θεσσαλίας με 7,3% ή 1.205 μόρια, στην Ιατρική Λάρισας με 3,2% ή 583 μόρια και την Ιατρική Ιωαννίνων με 3,34% ή 620 μόρια.

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 4:38 pm


ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ – ΤΕΙ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 90%

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ), ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), ΒΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ), ΓΑΒΡΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ), ΓΙΑΓΛΑΡΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ), ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ),

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 2:55 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: