1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας

Απόλυτη αναγνώριση και επιβράβευση του έργου του Προέδρου του Πτηνοτροφικού ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΙΑΝΤΗ

Ήταν αναμενόμενη, αλλά όχι και τόσο πανηγυρική, η αναγνώριση και επιβράβευση της δουλειάς και του έργου, του Προέδρου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΙΑΝΤΗ, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης που έγιναν το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2016 | 11:12 am


Ακατάσχετο μισθού μέχρι τα 1.000 ευρώ για χρέη προς το δημόσιο

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 1 του Κ.Ε.Δ.Ε., όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 2 παρ. 8 υποπαρ. Δ1 του ν. 4336/2015, εξαιρούνται από την κατάσχεση εις χείρας τρίτων οι απαιτήσεις από μισθούς, εφόσον το ποσό αυτών μηνιαίως, αφαιρουμένων των υποχρεωτικών εισφορών, είναι μικρότερο των χιλίων (1.000,00) ευρώ, ενώ, στις περιπτώσεις που υπερβαίνει το ποσό αυτό επιτρέπεται η κατάσχεση για χρέη προς το Δημόσιο επί του ½ του υπερβάλλοντος ποσού των χιλίων (1.000,00) ευρώ και μέχρι του ποσού των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, για δε ποσά άνω των 1.500,00 ευρώ επιτρέπεται η κατάσχεση επί του συνόλου του υπερβάλλοντος ποσού των 1.500,00 ευρώ. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 11:00 am


Κατασχέθηκαν 22 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:58 am


Τα πέντε βασικά εργαλεία της Google είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν επιχειρηματίες της Άρτας

Τα πέντε βασικά εργαλεία της Google για μια πετυχημένη διαδικτυακή τουριστική- εμπορική παρουσία με άμεσο και μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν επιχειρηματίες της Άρτας και υπάλληλοι τουριστικών και άλλων επιχειρήσεων στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η  Google μετά από πρόσκληση του  Επιμελητηρίου Άρτας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online».

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:52 am


Χρήστος Παπάζογλου: «Το Επιμελητήριο της Άρτας έχει ως στόχο να ανοίξει τους ορίζοντες της τοπικής μας οικονομίας»

Η συζήτηση γύρω από τα αγροτικά προϊόντα και κυρίως το ακτινίδιο – που είναι το μοναδικό νωπό προϊόν του οποίου η εισαγωγή επιτρέπεται στην Κίνα- κυριάρχησε στην επιχειρηματική συνάντηση με θέμα: «Ασφαλείς Εξαγωγές προϊόντων στην αγορά της Κίνας- Παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου World Commerce Valley Yanjiao International Trade City” που συνδιοργάνωσαν οι εταιρείες BFG ΑΕ και TAF Consulting, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Άρτας την περασμένη Παρασκευή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:47 am


Στην Άρτα η επόμενη Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ όλης της χώρας

Στην 27η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης όλης της χώρας, που έγινε στη Χαλκίδα, παρέστη ο Δήμος Αρταίων και η ΔΕΥΑ Άρτας, με επικεφαλής της αποστολής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χρήστο Τσιρογιάννη, ενώ παραβρέθηκε και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Άρτας Βασίλης Κρανιώτης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:37 am


Στο νέο ΕΣΠΑ εντάχθηκαν οι Μελέτες Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και Βιώσιμης Ενέργειας του Δήμου Αρταίων

Δυο μελέτες για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα στο Δήμο Αρταίων εντάχθηκαν στο νέο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για την Μελέτη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και την μελέτη Βιώσιμης Ενέργειας, οι οποίες στοχεύουν στην εκπόνηση των σχετικών σχεδίων, βάσει των οποίων θα κινηθεί ο Δήμος τα επόμενα χρόνια.  

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:34 am


Αλλαγή δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Αρταίων με λαμπτήρες LED

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγινε γνωστή η ένταξη του έργου της μετατροπής του αστικού φωτισμού της Άρτας σε ένα σύγχρονης διαχείρισης δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, με φωτισμό τύπου LED. Συγκεκριμένα, η μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος και η οποία αφορούσε την Αποτύπωση Κόστους-Οφέλους για την Αναβάθμιση Δημοτικού Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και την προσαρμογή στο πρόγραμμα ELENA, εντάχθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου σε ενιαίο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ). 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2016 | 10:30 am


Ο Βασίλης Τσίρκας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Ο Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσίρκας, με αφορμή το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που θα τεθεί σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα, αναφέρει τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2016 | 6:53 pm


Υπογράφηκαν οι συμβάσεις και ξεκινά η κατασκευή δύο έργων αποχέτευσης στην Π.Ε. Άρτας

Από σήμερα αρχίζει να "τρέχει" η ημερομηνία κατασκευής δύο σημαντικών περιβαλλοντικών έργων για την Π.Ε. Άρτας και τον Αμβρακικό Κόλπο. Από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας "ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ" κ. Ιωάννη Τόλιο, υπογράφηκαν οι συμβάσεις κατασκευής τους. 

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2016 | 6:10 pm


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ : «Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την Ήπειρο, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την απέκλεισε από το πακέτο Γιούνκερ»

Το θέμα του αποκλεισμού της Ηπείρου από το πακέτο Γιούνκερ, έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος. Σύμφωνα με το Βουλευτή, σκοπός του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου είναι η μόχλευση 315 δις € για την τόνωση της ανάπτυξης και κατ’ επέκταση της απασχόλησης στην Ευρώπη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2016 | 6:04 pm


ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROBANK ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ! ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΫΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Γράφει η Δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Τον Δεκέμβριο του 2015, δικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείου Αθηνών η πρώτη συλλογική αγωγή δανειοληπτών ελβετικού φράγκου κατά της Eurobank, της τράπεζας που έχει χορηγήσει τα περισσότερα δάνεια σε ελβετικό φράγκο. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2016 | 10:16 am


Δωρεάν διανομή «κοτόπουλου νωπού ολόκληρου» και «φέτας» από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία και όσων ωφελούμενων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί σε κοτόπουλο νωπό ολόκληρο και φέτας σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 8:57 pm


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ φορολογεί τις αγροτικές επιδοτήσεις. Αυτό δεν ισχύει σε κανένα άλλο κράτος της ΕΕ»

Τη ρητή δέσμευση ότι δεν θα φορολογηθεί ο 2ος πυλώνας των κοινοτικών επενδύσεων του πρωτογενούς τομέα, ζήτησε με ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο Γιώργος Στύλιος.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 6:02 pm


Συνάντηση Βασίλη Τσίρκα με Γιώργο Δέδε

Ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε την Πέμπτη (9/6) με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Δέδε.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 6:00 pm


Aνήλικος θύτης ή θύμα

Σύμφωνα με το άρθρο 126 ΠΚ η αξιόποινη πράξη που τελέστηκε από ανήλικο ηλικίας οκτώ έως δεκαπέντε 15 ετών δεν καταλογίζεται σε αυτόν ενώ επιβάλλονται σε αυτόν μόνον αναμορφωτικά μέτρα μέσα στα οποία δεν προβλέπει ο νομοθέτης τον περιορισμό του σε ειδικό κατάστημα κράτησης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 10:57 am


Τοποθέτηση Γιώργου Στύλιου: Οι εξαγωγές διέξοδος για την ανάπτυξη της Άρτας

Εκ μέρους του Γιώργου Στύλιου, απευθύνθηκε χαιρετισμός σε κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν ηenterpriseGreeceμε το επιμελητήριο Άρτας. Η ενημερωτική εκδήλωση, αφορούσε την προβολή και προώθηση των εξαγωγών των τοπικών προϊόντωνστις διεθνείς αγορές, καθώς και τις εξαγωγικές διαδικασίες.Ακολουθεί το κείμενο του χαιρετισμού:

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 9:42 am


Συνάντηση με Σταύρο Κοντονή

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, πραγματοποίησε την Πέμπτη (9/6) ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, μαζί με τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 9:39 am


Με δικαστικές αγωγές θα διεκδικούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων τα ανείσπρακτα φορολογητέα ενοίκια

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*  

Μόνο δικαστικά με κατάθεση αγωγής κατά του μισθωτή τους, θα πρέπει να κινηθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που δεν εισέπραξαν μισθώματα κατά το έτος 2015, αν θέλουν να απαλλαγούν από το φόρο που θα καταβάλουν στην Εφορία από το έσοδο του μισθώματος. 

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2016 | 9:33 am


Το κοινό συμφέρον έφερε… συναίνεση! ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΤΗΝΟΝΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΑΦ

Χρειάστηκαν κάποιες δεκαετίες για να γίνει αντιληπτό και να επικρατήσει η κοινή λογική, ότι «συνεταιρισμός», σημαίνει «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», για το κοινό συμφέρον!

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2016 | 10:35 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: