1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΤΙΝΩΝ: Προτιμάτε τα τοπικά καταστήματα και προϊόντα!

Αυτονόητη είναι η υποχρέωση όλων των αρτινών, να κάνουν τις αγορές τους και τις προμήθειές τους στα καταστήματα της Άρτας και να αναζητούν και να προτιμούν τα προϊόντα της περιοχής μας και μόνον αν δεν καλύπτονται, να προσφεύγουν σε άλλες αγορές.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2016 | 11:18 am


ΑΠΑΞΙΩΣΗ και των αρτινών για πολιτικούς και δημοσιογράφους!

Η απαξίωση των ελλήνων για πολιτικούς, Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους, είναι πλέον κοινή διαπίστωση.

Κι αυτό επιβεβαιώνεται και από το σύνολο των δημοσκοπήσεων, τα τελευταία δέκα χρόνια!

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2016 | 11:16 am


H ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΤΑΙΩΝ καταδικάζει την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημ. Σχολείου Φιλιππιάδας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων καταδικάζει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημ. Σχολείου Φιλιππιάδας που εκμεταλλεύεται το δράμα χιλιάδων προσφύγων οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της ΕΕ – κυβέρνησης,  για να ρίξει  το ρατσιστικό δηλητήριο δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας και ξενοφοβίας στην τοπική κοινωνία.

Στα σχολεία δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για το μίσος του ρατσισμού, του φασισμού και των διακρίσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:55 pm


Αργήσαμε αλλά έχουμε διοικητή στο Νοσοκομείο Άρτας

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας, αλλά και με ειρωνική διάθεση προς την Κυβέρνηση και τον νέο διοικητή του ΓΝΑ αναφέρει τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:50 pm


«ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ

Γράφει η Δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν αναφορικά με την λειτουργία του κτηματολογίου, στην περίπτωση ανακριβούς πρώτης εγγραφής μπορεί να ζητηθεί με αγωγή ενώπιον του αρμοδίου καθ' ύλην και κατά τόπο Δικαστηρίου, η αναγνώριση του δικαιώματος, που προσβάλλεται με την ανακριβή εγγραφή και η διόρθωση, ολικά ή μερικά της πρώτης εγγραφής. 

Η αγωγή, αυτή μπορεί να είναι είτε αναγνωριστική είτε διεκδικητική και ασκείται από όποιον έχει έννομο συμφέρον, σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ετών, από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της απόφασης του Οργανισμού Κτηματολογίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:47 pm


Παρέμβαση Γιώργου Στύλιου για τα απλήρωτα τιμολόγια της εταιρείας «Μαρινόπουλος» προς τους προμηθευτές

Το ζήτημα της δεινής οικονομικής θέσης στην οποία έχουν περιέλθειοι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως αποτέλεσμα του χαμηλού τζίρου, της κρίσης ρευστότητας και της γενικότερης άσχημης κατάστασης της αγοράς, ανέδειξε ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στύλιος.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:45 pm


Δωρεάν διανομή 20 τόνων μήλων & αχλαδιών

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ.πρωτ.3630/87095/28-07-2016 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής 20 τόνων μήλων-αχλαδιών σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:43 pm


Περισσότερες οι συμμετοχές στη φετινή Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Η 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας έχει ήδη συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό εκθετών από την περυσινή, ενώ έχουν αυξηθεί και τα διαθέσιμα τετραγωνικά, απόδειξη ότι έχει πλέον καταστεί θεσμός και την προτιμούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και φορείς, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:35 pm


Επισιτιστική ανασφάλεια

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας μελέτης που συνίστατο στην παρατήρηση 20.000 περίπου μαθητών Ελληνικών σχολείων που συμμετείχαν πέρυσι στο πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:31 pm


Τι είναι τα ισοτονικά ποτά ;

Γράφει ο Παναγιώτης Δ. Μακρής *

Η άθληση δημιουργεί αύξηση της φυσικής μας δραστηριότητας. Η ενασχόληση με διάφορα αθλήματα, είτε στο γυμναστήριο είτε στο φυσικό χώρο, το περπάτημα μεγάλων αποστάσεων αλλά και η ποδηλασία είναι μερικοί από τους τρόπους άθλησης κυρίως των νέων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:27 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

ΙΚΑ και ΤΕΒΕ σπάνε τους «κουμπαράδες» τους, για να πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου. Και οι συντάξεις Δεκεμβρίου, από πού θα πληρωθούν; Από τον… Καλογρίτσα;

Είναι αδίστακτοι! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βέττας, είπε για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών καναλιών: «Δεν μας ενδιαφέρει από πού προέρχονται τα χρήματα των υπερθεματιστών (!!!). Τη Δευτέρα πρέπει να καταθέσουν την πρώτη δόση. Κι αν δεν φθάνουν, ας καταθέσουν και τις μασέλες των γιαγιάδων τους…»!!!

Γλιτώνουν όμως οι… μασέλες των παππούδων τους!

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2016 | 1:29 am


Αλήθειες και ψέματα για το ΠΑΖΑΡΙ της Αρτας!

Ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη της Άρτας, ένας θεσμός και μια παράδοση πολλών δεκαετιών που διοργανώνεται από το Δήμος Αρταίων.

Τα τελευταία όμως χρόνια δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν τη σκοπιμότητά της και αντιδρούν στην συνέχιση της ύπαρξής της, με το επιχείρημα ότι πλέον έπαψε να εξυπηρετεί τους στόχους για τους οποίους καθιερώθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2016 | 1:26 am


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

Τφ!

Κουμπαριές του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ και στην περιοχή μας. Στη Βλαχέρνα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή για τα βαπτίσια μωρού και μετά από το μυστήριο,  βρέθηκε και στο «ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ», για… χαιρετούρες και χαμόγελα… επιτυχίας!

Κι έκανε «περαντζάδα» σε όλα τα τραπέζια, «αναλύοντας» τις «επιτυχίες» της κυβερνητικής πολιτικής και της… ΜΟΜΑ!

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2016 | 7:05 pm


Κακό χωριό τα λίγα σπίτια!

Επί μήνες τώρα, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, συζητάνε για τη δημιουργία ενός Κεντροαριστερού κόμματος, ικανού να γίνει τρίτος πόλος και ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης της χώρας.

Και σε αυτό το διάστημα «διαπίστωσαν» και ότι υπάρχουν δυνατότητες και προοπτικές για αυτό το εγχείρημα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2016 | 11:03 am


«Με το γάντι», εξουσία δεν βλέπουν!

Η εναλλαγή στην εξουσία, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., που κράτησε κοντά στα 40 χρόνια και με ισχυρές μάλιστα αυτοδυναμίες, ήταν προϊόν πολυδιάσπασης του Κέντρου και της Αριστεράς!

Δεν υπήρχε κάποιο κόμμα, να μπει ανάμεσά τους και να κάνει την ανατροπή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2016 | 11:01 am


Κυκλοφόρησε ο Παρατηρητής

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2016 | 12:57 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

«Κάναμε ΘΑΥΜΑΤΑ, στους τομείς της Παιδείας και της Υγείας», είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, διαλύθηκε και η Παιδεία και η Υγεία! Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόνο με «ΘΑΥΜΑ» θα μπορούσε αυτό να συμβεί.

Επειδή έχω την ατυχία και το «προνόμιο», να γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πω μόνο τούτο: «Τέτοιες άθλιες συνθήκες, που επικρατούν, δεν τις χωράει ανθρώπινος νους…»! Και για αυτό δέχομαι οποιονδήποτε αντίλογο!

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2016 | 12:49 pm


Τα ψέματα «καταπίνονται», οι… «Σταλινισμοί»… ΟΧΙ!

Άχαρος είναι ο ρόλος στη σημερινή κυβέρνηση, της βουλευτή Άρτας και κυβερνητικής εκπροσώπου ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, γιατί είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει στα Μέσα Ενημέρωσης, τις ψευτιές των υπουργών της.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2016 | 12:38 pm


Κλώτσησε την… καρδάρα ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ!

Στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ μπορεί να απέφυγε τα πολλά «ΘΑ» και τα πολλά ψέματα, μπορεί να εμφανίστηκε περισσότερο προσγειωμένος στην πραγματικότητα, πιο σεμνός και πολιτικά πιο «ταπεινός», αλλά και αυτή τη φορά «κλώτσησε την καρδάρα», όπως συνηθίζει να λέει και ο λαός μας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2016 | 12:35 pm


Απίστευτες «περιπέτειες» δημοτών της Άρτας! ΜΕ «ΤΡΕΛΕΣ» ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

Πολλοί δημότες και πολίτες της Άρτας, είδαν στους λογαριασμούς τους, της ΔΕΗ, «τρελές» χρεώσεις, για δημοτικά τέλη, τις οποίες αφ’ ενός μεν αδυνατούν να πληρώσουν και αφ’ ετέρου δεν βρίσκουν άκρη για διευθέτηση του προβλήματος για το οποίο καμία απολύτως ευθύνη δεν φέρουν οι ίδιοι.

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2016 | 12:25 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: