Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Νεοχωρι Αρτας

ΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό και πολύ θετικό που υπάρχουν δικαστές που λαμβάνουν υπόψη τους την γενική κατάσταση της υπό εξέταση περίπτωσης και τις ειδικές περιστάσεις που τυχόν υπάρχουν.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2017 | 6:12 pm


Προτάσεις της Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΗ Ν. Άρτας ενόψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Ηπείρου

«Κύριε Πρωθυπουργέ,
σας υποβάλλουμε τις θέσεις μας, τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας σχετικά με την ανάπτυξη του Νομού Άρτας. Ο Νομός Άρτας θεωρείται ένας από τους φτωχότερους νομούς της χώρας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τις τελευταίες δεκαετίες δεν δημιουργήθηκαν οι συνθήκες που θα οδηγούσαν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια δεν λύνονται, διαιωνίζονται και γιγαντώνονται.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2017 | 6:09 pm


Προτάσεις του Δήμου Νικολάου Σκουφά ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού ΣυνεδρίουΕνόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017 στα Ιωάννινα, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, έγιναν οι εξής προτάσεις που αφορούν έργα του Δήμου αλλά και γενικότερα του Νομού και της Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2017 | 6:00 pm


Σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας. Μια ιστορική και νομική προσέγγιση.

Γεώργιος Ε. Κολιός

Δικηγόρος παρ’ εφέταις

Εκκλησία και πολιτεία είναι οι δύο διακριτές μορφές της μίας και αδιαίρετης έννοιας της χριστιανοσύνης, μορφές που στην πολιτική και θεολογική σκέψη των Ελλήνων δεν νοούνται χωριστά.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:54 am


Τα κατά κεφαλήν τους» συμφέροντα, υπηρετούν!!!

«
Τα τελευταία χρόνια τα τωρινά κέντρα εξουσίας έχουν αναπτύξει κι έχουν καλλιεργήσει στην ψυχολογία του Έλληνα το μίσος προς τους απέναντί τους, ώστε η «κρίσιμη μάζα» να κατακερματίζεται και να ανέχεται την παρασιτική επιβίωση της σημερινής και ανεύθυνης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:39 am


Ο άγιος ας βοηθήσει!


Στην υπόδουλη -στους Ρωμαίους- Αθήνα… περί το 10 π. Χ. γεννήθηκε ο άγιος Ιερομάρτυρας Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Το 33 μ. Χ. μετέβηκε στην Αίγυπτο για σπουδές, όταν μεσημέρι άνοιξης, αντίκρυσε τον ήλιο να σβήνει και τη γη να συγκλονίζεται από ισχυρό σεισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:36 am


Συνελήφθη στην Ιόνια Οδό Άρτας με 42 δέματα χασίς


Συνελήφθη, την (09-10-2017) το μεσημέρι, στην Ιόνια Οδό (περιοχή Αγίου Δημητρίου Άρτας), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, αποθήκευση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:34 am


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν σε κλοπές γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων από αγροκτήματα σε χωριά του κάμπου της Άρτας

Στα ίχνη και στη συνακόλουθη εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν σε κλοπές γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων από αγροκτήματα σε χωριά του κάμπου της Άρτας, οδήγησε η ανάλυση του τρόπου δράσης και η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:27 am


Τρεις μεγάλες χορηγίες σε ομάδες χάντμπολ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά από τη Φέτα Ήπειρος

Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που παράγεται στο εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στον Αμμότοπο Άρτας, συνεχίζει και φέτος τη χορηγία τριών τοπικών ομάδων: της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΑΙΑΣ, που με τη φετινή χορηγία μετονομάστηκε σε ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, και της ομάδας ποδοσφαίρου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:23 am


Κυρίαρχο αίτημα του Δήμου Αρταίων προς τον Πρωθυπουργό, εν όψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κυβέρνησης, η ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στην Άρτα

Υπόμνημα με τις βασικές διεκδικήσεις του Δήμου Αρταίων παρέδωσε χθες  ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σε συνεργάτες του Πρωθυπουργού που επισκέφθηκαν την Άρτα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του διαλόγου για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κυβέρνησης που θα πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:18 am


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: «Μετά το Ελληνικό, το Κ.Α.Σ. μπλοκάρει και το Ξενία στην Άρτα»Το θέμα της αξιοποίησης του Ξενία Άρτας ως ξενοδοχειακή μονάδα,έφερε για μια ακόμη φορά στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε, ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), απορρίπτοντας τοσχετικό αίτημα του Δήμου Αρταίων, ουσιαστικά δεν έκανε δεκτό ένα θέμα το οποίο ενώνει τη μεγάλη πλειοψηφία των Αρτινών ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:15 am


Η Άρτα στο προσκήνιο

Άρθρο του Βασίλη Τσίρκα*
 
Σε αυτή τη νέα περίοδο που διανύουμε, η χώρα έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η ανεργία έχει μειωθεί κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες και βαίνει μειούμενη, οι δημοσιονομικές επιδόσεις κινούνται πάνω από τον στόχο, ενώ οι δείκτες ζωτικών οικονομικών δραστηριοτήτων καταγράφουν δυναμική άνοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2017 | 11:13 am


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ: «Καλή μαθήτρια των δανειστών η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ»!«Ως καλή μαθήτρια των δανειστών, η κυβέρνηση, δια της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, προχωρεί την εκβιαστικά – απεργοσπαστική νομοθετική ρύθμιση, με θέμα την αξιολόγηση, διχάζοντας τους εργαζόμενους, με ωμό εκβιασμό…»!

Δημοσιεύθηκε στις 10 October 2017 | 1:27 pm


Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ «Π»: «Αλλαγή, από τη γενιά των γονιών μας, στη γενιά των παιδιών μας»!!!

«Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, πρέπει να λειτουργεί θεσμικά, με νέο ήθος και να εισάγει στα κοινά ένα νέο πολιτικό πολιτισμό… Αλλαγή, από τη γενιά των γονιών μας, στη γενιά των παιδιών μας…»!!!

Δημοσιεύθηκε στις 5 October 2017 | 8:33 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Εκεί στην ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικη κυβέρνηση μας δεν γνωρίζει η αριστερά της Δεξιάς, τι ποιεί η δεξιά της Αριστεράς. Ποιος σέρνει από την μύτη, τον άλλον;

Ο ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2017 | 8:15 pm


Άνοιξαν τις πύλες τους η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη


Παρουσία πλήθους κόσμου και με τη συμμετοχή περίπου 70 επιχειρήσεων και 20 φορέων από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη τη χώρα (όπως Κρήτη, Μακεδονία κ.α.) άνοιξε χθες τις πύλες της 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας. 

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2017 | 1:51 am


Nέος πρόεδρος στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας ο Δημήτρης Πετανίτης

Την Τετάρτη 20/09/2017 συνήλθε το Δ.Σ του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας και μετά την παραίτηση του κ. Λεωνίδα Τσιαντή από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ του Συν/σμού και την παραίτηση του μέλους του Δ.Σ κ. Δημητρίου Φούντα έγινε η προβλεπόμενη ανακατανομή αξιωμάτων και η νέα σύνθεση του Δ.Σ έχει ως εξής :

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2017 | 1:47 am


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: «Αιφνιδιαστικά και χωρίς ενημέρωση οδηγούνται εκτός ρύθμισης οφειλέτες του πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Επιβαρύνονται με υπέρογκες προσαυξήσεις».


Το θέμα των προσαυξήσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών πολιτών που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση στο τέως  ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ανέδειξε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2017 | 1:34 am


Τιμή στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη


Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989 όταν άνανδροι και δειλοί ανθέλληνες δολοφόνησαν τον Παύλο Μπακογιάννη, βουλευτή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2017 | 1:32 am


Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Προς αναζήτηση νομικής φόρμας

Γράφει ο Γεώργιος Ε. Κολιός
Δικηγόρος παρ’εφέταις 

Ο λιμπεραλισμός του 18ου αιώνα., που διαχώριζε την ιδιωτική από την δημόσια ζωή και απαιτούσε την μη επέμβαση του Κράτους στην βιοτική σφαίρα των ατομικών δικαιωμάτων, είχε σαν εξέλιξη την αστική δημοκρατία και τον καινούριο επαναπροσδιορισμό των πολιτικών και ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών ως «ενεργών» πλέον συμμετοχών στην άσκηση της δημόσιας εξουσίας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2017 | 1:29 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr