1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ
  3. ΕΤ3
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας   »   Νεοχωρι Αρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Νεοχωρι Αρτας και εμείς θα το προσθέσουμε.

Εκδήλωση - ημερίδα με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

HMERIDA HLEKTRONIKO EGKLHMA 2014 11os SFAKIANAKHS

Πρώτοι στο facebook,

και το twiter

Μ. Σφακιανάκης: «Ότι, ανεβαίνει στο διαδίκτυο μένει για πάντα»!

«Τα αισθήματα γίνανε status. Οι αγάπες γίνανε like και οι χωρισμοί γίνανε delete». Αυτό και μόνο το μήνυμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποδίδει τη χρήση αλλά και την κατάχρηση του διαδικτύου. Ενός «σπουδαίου άριστου εργαλείου» όπως το χαρακτήρισε ο Ταξίαρχος και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, προσθέτοντας όμως ότι είναι «χρηστικό όπως ένα μαχαίρι που κόβεις το ψωμί αλλά να το γυρίσεις ανάποδα κόβεις και ζωή».

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 5:56 pm


Συνέντευξη του Χρήστου Γκόκα στην «ΗΧΩ» της Άρτας

gkokas xrhstos 2012 aprilios

Η οριοθέτηση και η διευθέτηση της κοίτης του Αράχθου βρίσκει διέξοδο 

«Το ΠΑΣΟΚ διατηρεί την ταυτότητά του, την οργανωτική του αυτοτέλεια και τα σύμβολά του, προσπαθεί να ενισχύσει τη συγκρότηση μιας συμπαράταξης προοδευτικών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς, για να υπάρχει ένας ισχυρός πόλος με καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα»

Την πολύ μεγάλη και σημαντική εξέλιξη, ενός έργου που αποτελούσε αίτημα ετών, για την περιοχή της Άρτας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, ανακοινώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Γκόκας, μιλώντας στην ΗΧΩ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 5:00 pm


Χρήστος Παπάζογλου: «Να σπάσουμε το κέλυφος της αδράνειας»

papazogloy xrhstos 2011 5os neww foto

«Είναι μια θαρραλέα μεταρρύθμιση, που δίνει ουσιαστικές αρμοδιότητες σε όσα Επιμελητήρια τολμήσουν να σπάσουν το κέλυφος της αδράνειας και να διεκδικήσουν φυσικούς ρόλους, ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και παραγωγικής ανασυγκρότησης για λογαριασμό της επιχειρηματικής κοινότητας που εκπροσωπούν» δήλωσε με αφορμή τον εκσυγχρονισμό της επιμελητηριακής νομοθεσίας, ρύθμιση θεμάτων υπαίθριου εμπορίου, και τροποποίηση επιμελητηριακής νομοθεσίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου.

Με τη δημοσιοποίηση του Σχεδίου Νόμου «Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2012/17 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2012 (ΕΕ L 156/16.6.2012) στο ελληνικό δίκαιο, τροποποίηση του ν. 3419/2005 «Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)» ο κ. Παπάζογλου, σημείωσε πως «τα Επιμελητήρια με το νέο νόμο θα έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, αδειοδότησης των επιχειρήσεων, ακόμα και πιστοποίησης υπηρεσιών και προϊόντων.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:57 pm


Καταγγελία του Τέρενς Κουϊκ στον Α. Λοβέρδο

«Λυκειάρχης στην Άρτα τρομοκρατεί καταληψίες μαθητές»!

Μια σοβαρή καταγγελία κατέθεσε  ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, για Διευθυντή Λυκείου της Άρτας, που σύμφωνα με την καταγγελία, «απειλεί τους μαθητές που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, ότι όποιοι από τους γονείς τους είναι υπάλληλοι Δημοσίου, θα τους «μαρτυρήσει» για να τεθούν σε… διαθεσιμότητα!!!».

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:56 pm


ΕΚΑ: Όλοι και όλες στην απεργία στις 27 Νοέμβρη

«Το πολυπληθές εργατικό-λαϊκό ποτάμι που πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το Σάββατο 1η Νοέμβρη και συμμετείχαμε και εμείς δείχνει ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να αναπτυχθεί το ταξικό εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να υψώσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να διαμορφώσει τους όρους για την ανατροπή της και γι’ αυτό “θάφτηκε” από τα κεντρικά ΜΜΕ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΚΑ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:54 pm


Ιατρικός Σύλλογος Άρτας

Συμμετέχουμε στην απεργία της Πέμπτης

Ο Ιατρικός Σύλλογος  Άρτας  συμμετέχει στην Γενική Απεργία της Πέμπτης 27-11-2014, που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

Σε ανακοίνωση που υπογράφει για το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας ο πρόεδρος  Ευάγγελος Χαρμπής και ο γραμματέας Γεώργιος Παπακίτσος αναφέρονται τα εξής: «Καλούμε όλα τα μέλη μας, νοσοκομειακούς, ιδιώτες, γιατρούς των Κέντρων  Υγείας και των Ιατρείων του ΠΕΔΥ, να πάρουν μέρος μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 27-11-14. Η υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση της Υγείας, σε συνδυασμό με την απαξίωση του ιατρικού λειτουργήματος-επαγγέλματος, θεωρούμε ότι έχουν ξεπεράσει κάθε  όριο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:54 pm


Εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Άρτας

Ποιες οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν – Εγγραφές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Από το Δημόσιο ΙΕΚ Άρτας ανακοινώνεται ότι «Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη λειτουργία για πρώτη φορά των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης

-Διασφαλίζει την ομαλή ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας

-Ενισχύει την επαγγελματική δυναμική των καταρτιζομένων

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:52 pm


Ανταλλαγές και συμφιλίωση

PALLAS GERMANIA 2014 NOEMBRIOS PALLASΤου Βαγγέλη Πάλλα, Δημοσιογράφου

ΑΡΧΙΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Το Ελληνογερμανικό φόρουμ νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στο Μπαντ Χόννεφ (Βόνη-Γερμανία) στις 03.11-06.11.14 έδωσε την ευκαιρία σε νέους από την Ελλάδα και την Γερμανία να ανταλλάξουν εμπειρίες-σκέψεις και συνεργασία πάνω σε θέματα α). επαγγελματικής κατάρτισης β). Διαδικασία συμφιλίωσης γ). Οικολογία, βιώσιμος τουρισμός δ). Ανταλλαγή σε θέματα πολιτισμού, και γενικά προϋπόθεση ενσωμάτωσης και ισότητας ευκαιριών.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2014 | 4:50 pm


Συνεχίζεται η ανάπλαση στα Ψαροπλιά

psaragora 2014 3osΣύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραγεώργος

Δεν έχει σταματήσει ούτε όμως έχει ολοκληρωθεί ακόμη το έργο ανάπλασης στα Ψαροπλιά. Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότεροι είναι οι πολίτες της Άρτας που μεταφέρουν τα ερωτήματά τους αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης της παλιάς Ψαραγοράς, γνωστά ως «Ψαροπλιά». Έργο που έχει πολυσυζητηθεί και που τελικά ξεκίνησε να υλοποιείται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, στοχεύοντας στη διατήρηση της παραδοσιακής και ιστορικής φυσιογνωμίας στο κέντρο της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2014 | 4:46 pm


Η Τέρψα Παπακώστα παρουσίασε το βιβλίο της «Αδυσώπητο μίσος»

PAPAKOSTA TERPSA VIVLIO 2014 11os PANEL

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Κύπρο

Αδιαχώρητο στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ το βράδυ του Σαββάτου

«Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Κύπρο», είπε η ίδια η συγγραφέας του βιβλίου «Αδυσώπητο μίσος»  που παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το βράδυ στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η Τέρψα Παπακώστα έχοντας σε δημόσιες δηλώσεις της υπογραμμίσει πολλές φορές ότι έγραψε για να ευαισθητοποιήσει και κυρίως τις νέες γενιές απέναντι στην πολύπαθη Κύπρο, επέμεινε μέχρι τέλος και επί της ουσίας η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της αποτέλεσε ένα ολοκληρωμένο συγκινητικό αφιέρωμα για τη Μεγαλόνησο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2014 | 4:45 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: