Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

OPEN

Ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ στο Τώρα Μαζί - Όλες οι απαντήσεις για εκκρεμείς συντάξεις, αναδρομικά, επίδομα μητρότητας

Ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, μιλάει στην εκπομπή Τώρα Μαζί και δίνει όλες τις απαντήσεις για τις εκκρεμείς συντάξεις, τα αναδρομικά και το επίδομα μητρότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:49 am


Λοβέρδος, Καραμέρος, Γλαβίνας για ξυλοδαρμό Γραμμένου από Φλώρο, για Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και για Καλλιάνο

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για τον ξυλοδαρμό του Γραμμένου από τον Φλώρο, για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που είπε: «δε θα κάνουμε ό,τι λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός», αλλά και για τη νέα καταγγελία Καλλιάνου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:33 am


Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο

Η 7η Ολυμπιονίκης μας στο Τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου κατάφερε να κατακτήσει το μετάλλιο που έλειπε από το πλούσιο παλμαρέ της, αφού ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:17 am


Φοβερός Πετρούνιας: Έγινε ο μόνος αθλητής με 7 χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι και έγινε ο πρώτος με 7 χρυσά στο ίδιο όργανο, σπάζοντας την επίδοση του Ούγγρου σπεσιαλίστα του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος κατείχε το ρεκόρ των έξι τίτλων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:13 am


Η Ελλάδα αποχαιρέτησε την Ολυμπιακή Φλόγα σε μια συγκινητική τελετή στο Καλλιμάρμαρο

Μετά από ένα ταξίδι 11 ημερών σε όλη την Ελλάδα η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε χθες στους Γάλλους διοργανωτές των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι. Παρουσιαστής της τελετής παράδοσης ήταν ο Νίκος Αλιάγας, ενώ πάνω από 30.000 κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:07 am


Πατέρας Κωνσταντίνου Φλώρου: Καταδικάζω την πρόκληση που δέχθηκε ο γιος μου

«Η πρόκληση ήρθε από τον Γραμμένο», δήλωσε ο Ευστάθιος Φλώρος και συνέχισε λέγοντας «όλα ξεκινούν από τις διαφορές που είχαμε με τον Βελόπουλο για το κόμμα». Ακόμα, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου είπε πως υπάρχουν μαρτυρίες βουλευτών για τις προκλήσεις που δέχτηκε ο γιος του, ενώ τέλος τόνισε: «καταδικάζω την πρόκληση που δέχθηκε ο γιος μου».

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:01 am


Οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν από την πόλη

Το αδιαχώρητο αναμένεται στα νησιά φέτος το Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:43 am


Χατζηβασιλείου, Ζεμενίδης και Ιατρίδης για τη συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν και για τις δηλώσεις Σαμαρά

Ο διεθνολόγος - βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Hellenic American Leadership Council Έντι Ζεμενίδης και ο Αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Ιατρίδης, μίλησαν στην εκπομπή για τη συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν που δεν θα πραγματοποιηθεί, για τις σκληρές δηλώσεις του Σαμαρά, αλλά και για την επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:32 am


Εορταστικό ωράριο: Πότε είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ποιες ώρες λειτουργούν τα μικρά εμπορικά και ποιες τα πολυκαταστήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:13 am


Τσουρέκια: Η μυστική συνταγή της Ρίτας που σαγηνεύει όλη την Αθήνα

Η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου λέει τη μυστική συνταγή για τα τσουρέκια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:10 am


Εφημερίδες 27/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 6:43 am


Καιρός 27/04/2024: Ήπιες καιρικές συνθήκες σήμερα - Ενισχύονται οι βοριάδες

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και τους βοριάδες να ενισχύονται σιγά - σιγά προς την πλευρά του Αιγαίου, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 6:33 am


Έκτακτο δελτίο: Χρυσός για 7η φορά στους κρίκους ο Πετρούνιας

Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Πετρούνιας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 6:22 am


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 89

ο αρχοντικό είναι έτοιμο για τον γάμο του Μανουέλ και της Χιμένα. Παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα, τις προσπάθειες της Χάνα και της Καταλίνα να επαναφέρουν τη μνήμη του Μανουέλ και την προσφορά του Αλόνσο να ακυρώσει τον γάμο, το ζευγάρι δεν κάνει πίσω στην απόφαση του αυτή. Η Χάνα συνειδητοποιεί με απέραντη θλίψη ότι θα πρέπει να αποχαιρετίσει μια για πάντα τον έρωτα της ζωής της. Παράλληλα, ο γάμος εντείνει τις διαφορές μεταξύ του Γκρεγόριο και του Ρόμουλο, όπου η διαμάχη αυτή των μπάτλερ πρόκειται να φέρει πολλές αναταράξεις και σκοτεινά μυστικά…

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:17 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 4, Κύκλος 3 | Peugeot 208

Peugeot 208: Ένα supermini μοντέλο με supermaxi επιλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:06 pm


Το διάσημο ρομπότ «Sophia» στην έκθεση Beyond στη Θεσσαλονίκη

Η Σοφία, το πιο διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης βρίσκεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND. Το πρωί είχε συνομιλία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:57 pm


Ένας νεκρός στο Κουρσκ από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανών

Στο μέτωπο της Ουκρανίας, η Ρωσία βομβαρδίζει στόχους ενεργειακών υποδομών, με το Κίεβο να χτυπά αεροδρόμιο στα περίχωρα της Μόσχας και το Κουρσκ. Από το Πεκίνο ο Αντονι Μπλίνκεν ζήτησε να σταματήσει η στήριξη της Ρωσίας. Τέλος στις φήμες για παράδοση S-300 ή Patriot στην Ουκρανία έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αντιθέτως η χώρα μας συναινεί να πάνε αντιαεροπορικά στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς, όπως δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:53 pm


Αποκαλυπτικές καταθέσεις προστατευμένων μαρτύρων

Νέα ντοκουμέντα και μαρτυρίες έρχονται στο φως για την δράση και την επιρροή της ομάδας των χούλιγκανς αλλά και τις διαπιστεύσεις που είχαν για να κατευθύνουν τα πιο χαμηλόβαθμα μέλη της οργάνωσης για να ξεκινούν βίαια επεισόδια σε αγώνες.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:49 pm


Αιχμές Σαμαρά για την αγροτική πολιτική

«Υπάρχει σχέδιο για την αγροτική πολιτική;» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:45 pm


Δένδιας – Τζιτζικώστας: Ενώνουν δυνάμεις με στόχο τη «γαλάζια συσπείρωση» ενόψει ευρωεκλογών

Στην μάχη των ευρωεκλογών παραμένουμε. Ο υπουργός άμυνας, Νίκος Δένδιας, που έχει πάρει ‘φύλλο πορείας’’ για την Κεντρική Μακεδονία, όπου η ΝΔ καταγράφει απώλειες συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα. Οι δυο άνδρες εξέπεμψαν μήνυμα ενότητας και νίκης του κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:38 pm


Κουτσούμπας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους φοιτητές που αγωνίζονται για την Παλαιστίνη

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφθηκε τους φοιτητές του πανεπιστημίου Columbia.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:34 pm


Ξεσηκωμός των φοιτητών σε αμερικανικά πανεπιστήμια

Αγριεύει η κατάσταση στα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών για την Γάζα με εκατοντάδες συλλήψεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν για τα τεκταινόμενα. Η ανταποκρίτρια του OPEN, Γεωργία Γαραντζιώτη, έκανε ρεπορτάζ στο πανεπιστήμιο Κολούμπια εκεί όπου οι φοιτητές συνεχίζουν για 10η ημέρα τις διαμαρτυρίες τους κατά του πολέμου της Γάζας. Παλαιστίνια φοιτήτρια εξηγεί τους λόγους για τους οποίους γίνονται οι διαμαρτυρίες ενώ Εβραίος φοιτητής αποκαλύπτει ότι ακούγονται αντι-Ισραηλινά συνθήματα και πως πολλοί φοιτητές αισθάνονται ανασφαλείς.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:30 pm


Ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης πριν την ισραηλινή επέμβαση στη Ράφα

Στο τραπέζι πρόταση για απελευθέρωση 33 ομήρων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:27 pm


Κεντρικό δελτίο 26/04/2024

Πυρά» Μητσοτάκη σε Βελόπουλο για την παρότρυνση να μην πάνε στις εκκλησίες οι βουλευτές που ψήφισαν για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Δεν θα κάνουμε ό,τι μας πει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης», διαμηνύει ο Αρχιεπίσκοπος, που επισκέφθηκε με τον πρωθυπουργό δομές της εκκλησίας. Τι απαντά η Ελληνική Λύση. Έντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη. «Φουντώνει» το μέτωπο για τα Τέμπη, προανακριτική για 4 υπουργούς θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο σκαμνί θα κάτσουν στις 19 Ιουνίου οι 11 Σπαρτιάτες βουλευτές για εξαπάτηση των εκλογέων με ηθικό αυτουργό τον Κασιδιάρη. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:21 pm


Ο Παναγιώτης Χιώνης έχει 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών όμως ελάχιστοι το ξέρουν!

Ο αθλητισμός κωφών - βαρήκοων στη χώρα μας είναι αρκετά πίσω σε επίπεδο προβολής. Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν ξεχωριστοί Ολυμπιακοί Αγώνες για αθλητές με προβλήματα ακοής ενώ ακόμα και οι ίδιοι οι κωφοί- βαρήκοοι δε ξέρουν που να απευθυνθούν για να κάνουν πρωταθλητισμό. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Παναγιώτης Χιώνης ο οποίος ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες όμως όταν άρχισε να χάνει την ακοή του δε βρέθηκε κάποιος να τον ενημερώσει για τους Αγώνες Κωφών-Βαρηκόων και έτσι πέρασαν αρκετά χρόνια ανεκμετάλλευτα για εκείνον. Ο ίδιος ξετυλίγει την ιστορία του στο Ethnos.gr

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:16 pm


Έτοιμη να ταξιδέψει στη Γαλλία η Ολυμπιακή φλόγα

Τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας στους Γάλλους.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:13 pm


Αθλητικό δελτίο 26/04/2024

Το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας που γεννήθηκε στην αρχαία Ολυμπία και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα είχε τελικό προορισμό τον ιερό χώρο του ολυμπισμού το στάδιο Καλλιμάρμαρο όπου η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή την παρέδωσε στη Γαλλία για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στις 10 θα γίνει το τζάμπολ στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ της Γιούρολιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται 1-0. Χθες ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι στην ιστορική βραδιά του Κώστα Σλούκα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:07 pm


Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα

Αντίστροφη μέτρηση για την επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα, καθώς ο στρατός αναμένει πλέον το πράσινο φως του Νετανιάχου. 18 χώρες απευθύνουν έκκληση στη Χαμάς για απελευθέρωση των Ομήρων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κατάπαυση πυρός, ο Αντονι Μπλίνκεν αναμένεται την Τρίτη για έβδομη φορά στο Ισραήλ. Με τη Χαμάς να αντιπροτείνει πλαίσιο συμφωνίας για πενταετή εκεχειρία, με αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα προ του 1967.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:51 pm


Δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν στον Λευκό Οίκο

Έντονο παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της επίσκεψης Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:47 pm


Αναβλήθηκε η συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν

Δεν θα ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον στις 9 Μάϊου ο Τούρκος πρόεδρος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:43 pm


Γιάννης Καλλιάνος: Να πάρει θέση ο Υπ. Υγείας

Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιάννη Καλλιάνου και του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά τον θάνατο του πατέρα του Βουλευτή της ΝΔ. Ο θεράπων γιατρός -μέσω του δικηγόρου του- υπερασπίστηκε τους χειρισμούς των γιατρών. Ο Γιάννης Καλλιάνος κατήγγειλε σήμερα ότι ο πατέρας του χειρουργήθηκε σε απλή κλίνη του νοσοκομείου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:39 pm


Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Φλώρος

Στα δικαστήρια πήγε σήμερα με τον δικηγόρο του ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για την υπόθεση ξυλοδαρμού του από τον ανεξάρτητο Σπαρτιάτη Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο Βασίλης Γραμμένος δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ενώ μιλώντας στο ΟΠΕΝ έδωσε την δίκη του εκδοχή για το επεισόδιο. Γρίφος πάντως παραμένει για το προεδρείο πως θα εφαρμοστεί ο περιοριστικός όρος που έχει επιβληθεί στον Φλώρο να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα μέσα στην ολομέλεια. «Κυκλοφορούν πολλοί “γιαλαντζί” πατριώτες, του γλυκού νερού» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:35 pm


Πολιτική αντιπαράθεση για τις ψήφους των «Σπαρτιατών»

Μαίνεται η κόντρα για τις ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις εκατέρωθεν βολές με αιχμή τις απόψεις του ξαδέρφου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κασσελάκη και του βουλευτή της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου που καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να εγκαλέσει τον ξάδερφο του.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:31 pm


Κάθονται στο σκαμνί οι 11 «Σπαρτιάτες» για εξαπάτηση των εκλογέων

Η δίκη των 11 Σπαρτιατών ορίστηκε για τις 19 Ιουνίου για την εξαπάτηση εκλογέων με ηθικό αυτουργό τον Ηλία Κασιδιάρη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:27 pm


Τέμπη: Διαβίβαση της δικογραφίας στον Άρειο Πάγο με τελικό προορισμό τη Βουλή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος, δηλώνει ικανοποιημένος μετά την απόφαση της εισαγγελέως Λάρισας να βγάλει την μήνυση των συγγενών από το αρχείο και να ζητήσει την διαβίβασή της μέσω Αρείου Πάγου στην Βουλή. Κόντρα ξέσπασε και στο κοινοβούλιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά να ρωτά τον Χρήστο Τριαντόπουλο, κατά του οποίου είναι η μήνυση, αν θα δεχτεί την άρση της ασυλίας του.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:24 pm


Η μήνυση κατά υπουργών «φουντώνει» ξανά το μέτωπο για τα Τέμπη

Προανακριτική για τέσσερις υπουργούς θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:19 pm


«Σπριντ» για τις ευρωεκλογές

Στα χαρακώματα οι πολιτικοί αρχηγοί με την εφ όλης της ύλης κόντρα για την ευρωκάλπη να επικεντρώνεται στην τραγωδία των Τεμπών και στην υπόθεση των υποκλοπών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τον πήχη στο 33% ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την επιθυμία να εκλεγεί δυο φορές πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι εκτός τόπου και χρόνου στο θέμα των υποκλοπών για να του επιστρέψει τα βέλη ο Νίκος Ανδρουλάκης λέγοντας πως είναι ένας πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου που με αλαζονεία είναι μακριά από τα προβλήματα του λαού.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:15 pm


Υψηλού συμβολισμού παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Μητσοτάκης και Ιερώνυμος προσπάθησαν να ανακόψουν την ένταση μετά τις προειδοποιήσεις σε βουλευτές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:05 pm


Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός

Μήνυμα να πέσουν οι τόνοι, μετά τα χαστούκια και την ρητορική έξαρσης μέσα στους ναούς, έστειλαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρωθυπουργός κατά την πρώτη τους συνάντηση μετά την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο την ελληνικής λύσης, διαμηνύοντας πως κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί την εκκλησία η οποία δεν θα κάνει ότι της λέει ο Βελόπουλος η άλλος αρχηγός.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:00 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 15

Ο Γιώτης βλέπει την Αλίκη στο σπίτι του. Ο Τζώρτζης μεταφέρει κρυφά χρήματα από την εταιρεία στον λογαριασμό του. Ο Πέτρος διεκδικεί το βραβείο για τον επιχειρηματία της χρονιάς. Η Ζωή αποφασίζει να πάει στην εκδήλωση για το βραβείο με τον Πέτρο. Εντυπωσιάζουν σαν ζευγάρι. Ο κριτής του βραβείο ακούει την Ζωή να λέει ότι δεν είναι αληθινό ζευγάρι με τον Πέτρο και πως υποκρίνονται. Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως κινδυνεύει να χάσει το βραβείο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:53 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 3, Κύκλος 3 | Ecocar Yudo

Ecocar Yudo: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:13 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 2, Κύκλος 3 | Hyundai Kona

Hyundai Kona: Το αυτοκίνητο ορόσημο της νέας γενιάς των Hyundai.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:06 pm


Travel Guide | Ισθμός της Κορίνθου

Ο Θάνος Παπαδημητρίου με την ομάδα του Travel Guide πραγματοποιούν ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ επιχειρώντας το διάπλου της διώρυγας ως επιβάτες ενός ρυμουλκού που "τροχιοδρομεί" τη σωστή θέση ενός κρουαζιερόπλοιο που διασχίζει τη διώρυγα. Με συνοδοιπόρο μία μόνιμη κάτοικο της Κορίνθου καταγράφουμε την σπουδαιότητα της διώρυγας στην οικονομία της χώρας μας και πόσο δημοφιλές σημείο είναι όχι μόνο ως τουριστικό αξιοθέατο, αλλά και ως δέλεαρ για τους λάτρεις του bungee jumping.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:52 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 1, Κύκλος 3 | Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale: Το μεσαίου μεγέθους SUV.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:37 pm


Χαρακόπειο

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:05 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 26/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 4:44 pm


La promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 4:08 pm


Δελτίο στη νοηματική 26/04/2024

Στο «κόκκινο» είναι η πολιτική αντιπαράθεση, λίγες ημέρες πριν μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα για την παρουσία πολιτικών στους ιερούς ναούς.. Απαράδεκτες και διχαστικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις Βελόπουλου αλλά και στελεχών της Νίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή που παραχώρησε χθες στον ΣΚΑΙ, λέγοντας με νόημα ότι δεν υπάρχει… «χριστιανόμετρο». Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 4:00 pm


Πως θα περάσουν το Πάσχα τα ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για το Πάσχα από τον Χρήστο Άρχο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:44 pm


Οδός Ζαρίφη 26/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz, το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, αλλά και τα ζώδια από τον Χρήστο Άρχο, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:40 pm


Διπλωματικός πυρετός ενόψει της χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ στη Ράφα

Απαισιόδοξο το Ισραήλ για συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή ομήρων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:23 pm


Αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα

Αντίστροφη μέτρηση για την επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα, καθώς ο στρατός αναμένει πλέον το πράσινο φως του Νετανιάχου για την έναρξη της χερσαίας επέμβασης. Την ίδια ώρα, που 18 χώρες απευθύνουν έκκληση στη Χαμάς για απελευθέρωση των Ομήρων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κατάπαυση πυρός, ο Αντονι Μπλίνκεν αναμένεται την Τρίτη για έβδομη φορά στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:19 pm


Στην Κωνσταντινούπολη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννης

Οι ελληνοτουρκικές επαφές και ο διάλογος συνεχίζεται για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη να βρίσκεται στην Τουρκία και να συναντάται με τον ομόλογό του.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:15 pm


Μητσοτάκης: Μας ζητήθηκε αλλά δεν θα παραδώσουμε S-300 ή Patriot στην Ουκρανία

Τέλος στις φήμες για παράδοση S-300 ή Patriot στην Ουκρανία έβαλε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως αν και ζητήθηκε, η χώρα μας δεν πρόκειται να παραδώσει ούτε S-300, ούτε Patriot στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:11 pm


ΑΑΔΕ: Πρεμιέρα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Άνοιξε σήμερα η αυλαία για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων για 9 εκατομμύρια φορολογούμενους.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:06 pm


Καλλιάνος: Τους παρακαλέσαμε πολλές φορές να μπει ο πατέρας μου σε ΜΑΦ

Τη νομική οδό επιλέγει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή νοσηλευόμενος στο «Αττικόν». Για τις συνθήκες νοσηλείας διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ ο θεράπων αγγειοχειρουργός -μέσω του δικηγόρου του- υπερασπίστηκε τις κινήσεις που ακολουθήθηκαν, αναφέροντας ότι ήταν αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης όλων των γιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:02 pm


Πατέρας θύματος Τεμπών: Να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι από τον ανακριτή, στον Άρειο Πάγο και γύρω γύρω

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας των μελών της κυβέρνησης που ενεπλάκησαν στην εκχωμάτωση και το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος ζήτησε για άλλη μια φορά μέσω του ΟΡΕΝ ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος στα Τέμπη, μία ημέρα μετά την απόφαση της εισαγγελέως εφετών Λάρισας να ζητήσει την διαβίβαση της μήνυσης συγγενών μέσω Αρείου Πάγου στη Βουλή. Η υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών εξακολουθεί να προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:59 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην ανακρίτρια 10 από τους 67 κατηγορούμενους για τα ναρκωτικά

Οι 10 πρώτοι κατηγορούμενοι οδηγούνται σήμερα στην ανακρίτρια, για να απολογηθούν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:54 pm


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη από προστατευόμενο μάρτυρα

Στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση τους, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στις Αρχές οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Την ίδια στιγμή, αποκαλυπτικά είναι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα λεπτά πριν ξεσπάσουν τα άγρια επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:50 pm


Αισιοδοξία Μητσοτάκη, ανατροπή ζητά ο Κασσελάκης

Λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν την προεκλογική τους εκστρατεία ανταλλάσσοντας κριτική αλλά και ευθείες βολές για όλα τα θέματα. Η λειτουργία του Κράτους, η Οικονομία, η Υγεία και το κράτος Δικαίου αποτελούν τα πεδία της σκληρότερης σύγκρουσης με τους αρχηγούς να δηλώνουν όλοι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:46 pm


Γραμμένος: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία για την επίθεση που δέχθηκε στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ.Γραμμένος δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής που εμφανίστηκε μετανιωμένος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο σε απόσταση 50 μέτρων, όρος που εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για το προεδρείο και τη φρουρά της Βουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:42 pm


Πολιτική κόντρα για τις ψήφους των «Σπαρτιατών»

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για τις ψήφους των Σπαρτιατών με φόντο τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε ότι φυσικός ηγέτης τους είναι ο φυλακισμένος Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσσουν βέλη με αιχμή τις δηλώσεις του ξαδέλφου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάκη Θεοδωρικάκου με το βουλευτή της ΝΔ να απαντά ευθέως στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:38 pm


Βελόπουλος: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες ούτε στον κλήρο, ούτε στην ιεραρχία

«Η ιεραρχία δεν θα πρέπει να οδηγεί τους πιστούς σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:34 pm


Ελληνική Λύση: Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Ο Αρχιεπίσκοπος υιοθετεί όσα λένε πληρωμένα site», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χήτας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:29 pm


Μεσημεριανό δελτίο 26/04/2024

Λίγες ημέρες πριν μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και η πολιτική αντιπαράθεση για τις επισκέψεις σε ιερούς ναούς κορυφώνεται, μετά τις παραινέσεις τόσο από τον Κυριάκο Βελόπουλο, όσο και στελέχη της Νίκης, να μην πάνε βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στις λειτουργίες. Απαράδεκτες και διχαστικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, λέοντας ότι δεν υπάρχει....χριστιανόμετρο. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:22 pm


Δελτίο καιρού 26/04/2024

Με τους βοριάδες στο Αιγαίο να ενισχύονται θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:17 pm


Αθλητικό δελτίο 26/04/2024

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλουκα που σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντάς σε 1-1 την σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Απόψε στις 22:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλάου Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα για το δεύτερο μεταξύ τους ματς, ενώ νωρίτερα στις 19:00 το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στην Τενερίφη στο Final 4 του Basketball Champions League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:13 pm


Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Οι σταθερές γραμμές μας είναι το Ευαγγέλιο, ο λόγος του Θεού

Λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκαν από κοινού δομή της εκκλησίας στο Δήλεσι σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό, σε μία προσπάθεια να μηδενιστεί η απόσταση μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας μετά την ψήφιση του νόμου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 1:36 pm


Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει εμπορευματοποίηση της χριστιανικής πίστης

Λίγες ημέρες πριν μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και η πολιτική αντιπαράθεση για τις επισκέψεις σε ιερούς ναούς κορυφώνεται, μετά τις παραινέσεις τόσο από τον Κυριάκο Βελόπουλο, όσο και στελέχη της Νίκης, να μην πάνε βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στις λειτουργίες. Απαράδεκτες και διχαστικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, λέοντας ότι δεν υπάρχει....χριστιανόμετρο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 1:32 pm


Silia Kapsis: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας η Κυπριακή αποστολή της Eurovision

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία αναχώρησε η Κυπριακή αποστολή της Eurovision για το Μάλμε της Σουηδίας. Η Silia Kapsis έκανε δηλώσεις και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για τις ημέρες που έρχονται.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 1:24 pm


Σαν Ψέμα: Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό (26/04) επεισόδιο

Τι θα δούμε σήμερα στην καθημερινή σειρά του OPEN, Σαν Ψέμα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 1:19 pm


Πρωινό ΣουΣου 26/04/2024

Οι δηλώσεις από Γραμμέλη, Κωνσταντινίδη και Παλαιτσάκη για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα», η αυλαία που έριξαν χθες βράδυ οι Ράδιο Αρβύλα, ο Κώστας Αρζόγλου που μίλησε για την υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη, ο Χρήστος Καλλιάνος που αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, η δικαίωση για την Ελευθερία Ζαπανιώτη, μετά την ομόφωνη ενοχή του προπονητή, η Εύα Καϊλή που θέλει να πάει να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, οι δηλώσεις του Νίκου Αλιάγα για την Ελλάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η ανακοίνωση από την Ελένη Τσολάκη για τους καθηγητές του TV Queen, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 1:13 pm


Θανάσης Πάτρας: Δεν αισθάνθηκα πιόνι στο «Mega Καλημέρα»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο «Mega Καλημέρα», αλλά και στο J2US.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:58 pm


TV Queen: Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος και Παντελής Τουτουντζής οι καθηγητές της σχολής

Πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00 κάνει το νέο ριάλιτι του OPEN, TV Queen. Η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε επίσημα τα ονόματα των καθηγητών της σχολής, ενώ έδωσε και τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν τη λαμπερή έναρξη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:47 pm


Νίκος Αλιάγας: Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα

Αποκλειστικές δηλώσεις για την εκπομπή έκανε ο Νίκος Αλιάγας, που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για την εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:40 pm


Εύα Καϊλή: Θα πάω μόνιμα να μείνω στην Ιταλία

«Θα πάω να ζήσω στην Ιταλία» δήλωσε η Εύα Καϊλή, που άφησε αιχμές κατά της Μετσόλα και της Ευρωβουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:32 pm


Δικαίωση για την Ελευθερία Ζαπαντιώτη: Ομόφωνα ένοχος ο προπονητής σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση

Χαρούμενη ημέρα σήμερα για την Ελευθερία Ζαπαντιώτη, καθώς μετά από πρωτόδικη απόφαση, ο προπονητής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:21 pm


O Πέτρος Κουσουλός για τις αποκαλύψεις της χθεσινής εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας

Στην εκπομπή μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός και αναφέρθηκε στις τρομερές αποκαλύψεις της χθεσινής του εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας, που συνεχίζει να συγκλονίζει τη χώρα μας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 12:11 pm


Αλέξης Κούγιας: Η οικογένεια Καλλιάνου μου ζήτησε να τους εκπροσωπήσω για τον θάνατο του πατέρα τους

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, την οποία και έχει αναλάβει.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 11:59 am


Χρήστος Καλλιάνος: Ο πατέρας μου έφυγε λόγω της ημιμάθειας των γιατρών

Στην εκπομπή μίλησε ο Χρήστος Καλλιάνος, αδερφός του Γιάννη και αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα τους και στα ιατρικά λάθη που έγιναν για να φτάσουμε σε αυτό το τραγικό γεγονός.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 11:51 am


Νανά Παλαιτσάκη: Το τέλος της εκπομπής μου άφησε πικρία και στεναχώρια

Αποκλειστικές δηλώσεις για την εκπομπή έκανε η Νανά Παλαιτσάκη. Η ίδια μίλησε για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα» και δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το τέλος της εκπομπής μου άφησε πικρία και στεναχώρια».

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 11:21 am


O Κώστας Αρζόγλου για την υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη – Η αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή για την υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη και κατηγόρησε τον εαυτό του για το λάθος στο οποίο υπέπεσε. Επίσης, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε και την πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 11:01 am


Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα – Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη

«Ήταν μια σεζόν για εμάς που είχε δύο πρόσωπα. Το ευχάριστο και το δυσάρεστο», ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην αυλαία του Ράδιο Αρβύλα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:52 am


Στέφανος Κασσελάκης για Δημήτρη Παπανώτα: Είμαι ηγέτης, είμαι και για μπύρες

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από τηλεοπτική συνέντευξη χθες το βράδυ αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα και την αφαίρεσή του από τα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, ο Παπανώτας έδωσε την απάντησή του σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:41 am


Ελένη Τσολάκη: Γνωρίζω πως όλοι οι συντελεστές του «Mega Καλημέρα» έχουν προτάσεις από άλλους σταθμούς

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές του «Mega Καλημέρα» έχουν προτάσεις από άλλους σταθμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:28 am


Στέφανος Κωνσταντινίδης: Φεύγω ανακουφισμένος από το «Mega Καλημέρα»

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αυλαία της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:21 am


Αφροδίτη Γραμμέλη: Αν χαίρεσαι με το τέλος μιας εκπομπής, έχεις πρόβλημα

Δηλώσεις για την αυλαία της εκπομπής «Μega Καλημέρα» έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη, που με ύφος συγκίνησης δήλωσε ότι νιώθει τυχερή που υπήρξε μέλος αυτής της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:15 am


Ώρα Ελλάδος 26/04/2024

Η γιατρός που κατήγγειλε συνάδελφό της για βιαιοπραγία στον Πύργο, οι εκβιασμοί και η δράση των αρχηγών στη συμμορία των χούλιγκαν, το άνοιγμα της πλατφόρμας για τις φορολογικές δηλώσεις, το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού και του αρνιού και ο τρόπος που προσπαθούν στην Ινδία να πείσουν τους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Παύλος Ασλανίδης, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος, ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Νίκος Παππάς και η Μιλένα Αποστολάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:59 am


Πολιτική αντιπαράθεση Πλεύρη, Παππά και Αποστολάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Θάνος Πλεύρης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Μιλένα Αποστολάκη από το ΠΑΣΟΚ. Οι τρεις τους ήρθαν σε αντιπαράθεση για τις Ευρωεκλογές, τους Σπαρτιάτες και τις εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:47 am


Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην «Ώρα Ελλάδος»

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο ίδιος μίλησε για τις νέες ψηφιακές αλλαγές που έρχονται, για τους Σπαρτιάτες, για τις δηλώσεις Βελόπουλου για την εκκλησία, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις για την τραγωδία των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:18 am


Ινδία: Δωρεάν μπύρα και ιατρικές εξετάσεις σε όσους ψηφίσουν

Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο προσπαθούν στην Ινδία να πείσουν τον κόσμο να πάει στις κάλπες. Η Κυβέρνηση της χώρας τάζει σε κάθε ψηφοφόρο δωρεάν μπύρα και ιατρικές εξετάσεις!

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:06 am


Η Μεγάλη εβδομάδα στο OPEN

Η πορεία του Ιησού από τα πάθη στην Ανάσταση, από το σκοτάδι προς το φως. Ζούμε την κορύφωση του Θείου δράματος σε απευθείας σύνδεση με τέσσερις ναούς της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Προσκυνηματικός ιερός ναός Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, ιερός ναός αναλήψεως του Κυρίου, Μητροπολιτικός ιερός ναός Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, Καθεδρικός ιερός ναός της του Θεού Σοφίας. Λαμβάνουμε το χαρμόσυνο μήνυμα πως η ζωή νίκησε τον θάνατο από τον πανίερο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Η Μεγάλη εβδομάδα στο OPEN.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:55 am


Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα μας κοστίσει φέτος το αρνί

Τσιμπημένες σε σχέση με πέρυσι είναι οι τιμές του αρνιού, με τους καταναλωτές να κάνουν αναζήτηση έτσι ώστε να πετύχουν τις καλύτερες προσφορές για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:47 am


Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι πρέπει να προσέξουμε

Ήρθε η ώρα για ακόμη μια χρονιά για τις φορολογικές δηλώσεις, αφού η πλατφόρμα άνοιξε. Στην εκπομπή μίλησε ο φοροτεχνικός Σπύρος Σταυρούλιας και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέχουμε όταν κάνουμε τις δηλώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:33 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 8:22 am


Ιερώνυμος - Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου: H εκκλησία δεν μπαίνει στο κάδρο κανενός

Στην εκπομπή μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος. Ο ίδιος σχολίασε τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας ότι η εκκλησία δεν αποκλείει κανέναν και περιμένει τους πάντες να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:57 am


Εφημερίδες 26/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:40 am


Παύλος Ασλανίδης – πατέρας θύματος Τεμπών: Να κριθούν από τη δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι

Στην εκπομπή μίλησε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρα θύματος της τραγωδίας των Τεμπών. Ο ίδιος ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας για όλους τους βουλευτές που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:31 am


Καιρός 26/04/2024: Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα – Επιμένουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες για τη σημερινή ημέρα σε όλη τη χώρα, με τους βορειοδυτικούς ανέμους να επιμένουν και να καθαρίζουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:22 am


Πύργος: Γυναίκα γιατρός καταγγέλλει συνάδελφό της για βιαιοπραγία

Μια γιατρός στον Πύργο κατήγγειλε στις Αρχές έναν συνάδελφό της για βιαιοπραγία. Για το περιστατικό η διοίκηση του νοσοκομείου του Πύργου διέταξε ΕΔΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:12 am


Oι εκβιασμοί και η δράση των αρχηγών στη συμμορία των χούλιγκαν

Τι αποκαλύπτει προστατευόμενος μάρτυρας για τη δράση της συμμορίας των χούλιγκαν, αλλά και για τα επεισόδια που στέρησαν τη ζωή στον Γιώργο Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 7:06 am


Ανοιχτές υποθέσεις 25/04/2024

Η μαρτυρία μιας γυναίκας που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από ανώτερο αξιωματικό της Πυροσβεστικής, το απίστευτο περιστατικό με γυναίκα να καταγγέλλει τον κακοποιητή της, αλλά τελικά να βρίσκεται αυτή κατηγορούμενη και όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μέσα από μαρτυρίες και ντοκουμέντα που έχει η εκπομπή, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:48 am


Πάτρα: Τα ντοκουμέντα σχετικά με τις κακώσεις στο πρόσωπο της Ίριδας

Η εκπομπή φέρνει στο φως ντοκουμέντα σχετικά με τις κακώσεις στο πρόσωπο της Ίριδας. Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας και το οροαιματηρό υγρό, που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:43 am


Σοκάρουν οι περιγραφές του ιατρού και του διασώστη του ΕΚΑΒ για την υπόθεση της Πάτρας

Οι μαρτυρίες από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές για τον θάνατο της Ίριδας, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ιατροδικαστή της υπόθεσης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:36 am


Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: Κατήγγειλα τον κακοποιητή μου και βρέθηκα κατηγορούμενη

Στην εκπομπή μίλησε άλλο ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας το οποίο δήλωσε ότι κατήγγειλε τον κακοποιητή της και το δικαστήριο καταδίκασε την ίδια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:30 am


Υπόθεση Πάτρας: Τα ντοκουμέντα της οδού Μπιζανίου

Μοναδικά φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν καρέ-καρέ τι συνέβη στο παιδικό δωμάτιο στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:22 am


Υπόθεση Πάτρας: Τι λέει για την άγνωστη γυναίκα της πλατείας μάρτυρας – «κλειδί»

Ο Πέτρος Κουσουλός συνάντησε μια μάρτυρα, που μίλησε για την άγνωστη γυναίκα της πλατείας και έριξε ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση της Πάτρας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:17 am


Η συνάντηση του Πέτρου Κουσουλού με την μάρτυρα – «κλειδί» για τον θάνατο της Ίριδας

Ο Πέτρος Κουσουλός συνάντησε την μάρτυρα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «κλειδί» για την υπόθεση του θανάτου της Ίριδας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:11 am


Μαρτυρία: Ανώτερος αξιωματικός της Πυροσβεστικής καταγγέλλεται για ενδοοικογενειακή βία

Στην εκπομπή μίλησε ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η ίδια αναφέρθηκε στα φρικτά βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 6:04 am


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 88

Η Χάνα είναι συντετριμμένη μόλις διαπιστώνει ότι ο Μανουέλ δεν την θυμάται, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί πως το άτομο που αγαπά δεν ξέρει καν ποια είναι και ετοιμάζεται να παντρευτεί κάποια άλλη. Την ίδια στιγμή, την Τερέσα την βασανίζουν οι τύψεις μετά τον θάνατο του βαρόνου και είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη απερισκεψία. Παράλληλα, ο μαρκήσιος ενημερώνει τον Μανουέλ πως πλέον δεν είναι υποχρεωμένος να παντρευτεί τη Χιμένα, καθώς τα οικονομικά τους προβλήματα λύθηκαν χάρη στη κληρονομιά του βαρόνου, επομένως μπορεί να ακυρώσει τον γάμο εάν δεν νιώθει έτοιμος. Στο μεταξύ, ο Λορένθο αρνείται να αποχωρήσει από τη Λα Προμέσα μέχρι να ανοίξει η διαθήκη του βαρόνου, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό στην Κρουθ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:40 pm


Mytilineos: Πανιά για το χρηματιστήριο του Λονδίνου, με έδρα την Ελλάδα

Η εταιρία MYTILINEOS, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί παράλληλα με το ελληνικό χρηματιστήριο και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου διατηρώντας παράλληλα την έδρα της στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:36 pm


ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

Στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, η αποκάλυψη της χρήσης αμερικανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από τους Ουκρανούς, για πλήγματα εις βάρος της Ρωσίας, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Το Κρεμλίνο προειδοποιεί για ηχηρή απάντηση, στον απόηχο της έγκρισης βοήθειας 61 δισ. δολαρίων, προς το Κίεβο, διαμηνύοντας πως θα καταστρέφει όλες τις αποστολές όπλων, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν καλεί σε για μια ακόμη φορά σε «συστράτευση» τις δυτικές δυνάμεις, για να μη χαθεί ο πόλεμος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:32 pm


Εκτός ελέγχου η εξέγερση των φοιτητών σε αμερικανικά πανεπιστήμια

Εκτός ελέγχου είναι, πλέον, το κίνημα της εξέγερσης φοιτητών στα αμερικανικά πανεπιστήμια κατά του Νετανιάχου, ζητώντας τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, με την αστυνομία να επεμβαίνει στο πανεπιστήμιο του Τέξας. Έφιπποι αστυνομικοί συγκρούστηκαν με φοιτητές, οι συλλήψεις ξεπέρασαν τις 50 και όλα αυτά, την ώρα που ο Νετανιάχου, με παρέμβασή του, παρομοίασε τους εξεγερμένους φοιτητές με Ναζί. Αίσθηση, προκαλεί και η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, ο οποίος κάλεσε την πρόεδρο του πανεπιστημίου του Κολούμπια να παραιτηθεί, αν δεν είναι σε θέση να βάλει τέλος στην κατάληψη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:29 pm


Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Νετανιάχου στο OPEN

Οι ισραηλινοί ζητούν την άμεση απελευθέρωση των ομήρων για κατάπαυση του πυρός.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:26 pm


Διαδηλώσεις κατά Νετανιάχου: Διαδηλωτές άναψαν φωτιές έξω από την πρωθυπουργική κατοικία

Αντίστροφη μέτρηση για την επιχείρηση του στρατού του Ισραήλ στην Ράφα με τους επιτελείς να περιμένουν την τελική εντολή του Νετανιάχου. Στο εσωτερικό του Ισραήλ η οργή εναντίον του ξεχειλίζει από συγγενείς ομήρων που διαδήλωσαν έξω από την επίσημη κατοικία του ζητώντας απελπισμένα να δοθεί τέλος στο μαρτύριο τους. Αφορμή στάθηκε νέο βίντεο της Χαμάς που δείχνει 23χρονο όμηρο να επιρρίπτει ευθύνες στον ίδιο τον Νετανιάχου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:21 pm


Η φρεγάτα «Ύδρα» κατέρριψε drone των Χούθι στον κόλπο του Άντεν

Η ελληνική φρεγάτα Ύδρα που συμμετέχει στην επιχείρηση Ασπίδες κατέρριψε Drone στον κόλπο του Άντεν την ώρα που συνόδευε εμπορικό πλοίο. Συγκεκριμένα έβαλε με πυροβόλο εναντίον δυο μη επανδρωμένων και το ένα κατερρίφθη. Ειδικοί που μιλούν στο OPEN ξεκαθαρίζουν ότι η φρεγάτα είναι εφοδιασμένη με όλα τα οπλικά συστήματα προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε μορφής απειλή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:18 pm


Η Γαλλία θα στείλει στην Ουκρανία αντιαεροπορικό σύστημα MPTs

Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας καλεί τις χώρες της Ε.Ε. να στείλουν πάτριοτ στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:14 pm


Αθλητικό δελτίο 25/04/2024

Η ΑΕΚ μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Opap Arena και τα στραβοπατήματα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στις 9 και τέταρτο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:07 pm


Κεντρικό δελτίο 25/04/2024

Με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον βουλευτή Γραμμένο, που ξυλοκόπησε μέσα στη Βουλή, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής Φλώρος. Έντονη αντιπαράθεση πυροδοτεί ο Βελόπουλος με την παρότρυνση να μην πάνε στις εκκλησίες οι βουλευτές που ψήφισαν για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Θα είσαι υπεύθυνος αν υπάρξουν επεισόδια», απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:07 pm


Οι Γάλλοι ζητούν από την Ελλάδα αντιαεροπορικά «crotale» ενόψει Ολυμπιακών

«Θα δώσουμε crotale στη Γαλλία εφόσον δεν θέτει σε κίνδυνο την άμυνά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:50 pm


«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Γ. Καλλιάνου: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας στο «Αττικόν»

Άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου που είχε μιλήσει δημοσίως για την περιπέτεια υγείας που βίωσαν οικογενειακώς. Ο Γιάννης Καλλιάνος ζητά να μάθει να υπήρξαν μοιραία λάθη των γιατρών και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. Ο υπουργός υγείας, δήλωσε πως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα από το Αττικό Νοσοκομείο όπου έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:45 pm


Τι αποκαλύπτει προστατευόμενος μάρτυρας για τη δράση των χούλιγκανς

Οι χούλιγκανς επέλεξαν το γήπεδο του Ρέντη γιατί δεν είχε κάμερες, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται στην αστυνομία προστατευόμενος μάρτυρας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:40 pm


Η στιγμή που ο στρατός των χούλιγκαν επιτίθεται στην αστυνομία

Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα μέσα από την δικογραφία που αποδεικνύουν τον ρόλο των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης στα επεισόδια και την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έρχονται στο φως. Οι καταθέσεις τόσο των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και των κατηγορουμένων είναι αποκαλυπτικές. Ένας μάλιστα από τους αρχηγούς παραδέχεται πως έπαιρνε μέρος ακόμα και σε συσκέψεις ασφαλείας για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:33 pm


Εισαγγελέας εφετών Λάρισας: Ζητά να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών. Η εισαγγελέας Εφετών Λάρισας έκανε δεκτή την προσφυγή του πατέρα θύματος, του Παύλου Ασλανίδη, κατά πολιτικών προσώπων και έτσι την διαβιβάζει στον Άρειο Πάγο η οποία στην συνέχεια θα πάει στην Βουλή με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Πρόκειται για τέσσερα μέλη της τ κυβέρνησης, τους υφυπουργού παρά το πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου, του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, της υφυπουργού υγείας Ζωής Ράπτης, και του υφυπουργού μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:30 pm


Μητσοτάκης: Θα κριθεί αν η χώρα θα μείνει σε τροχιά προόδου ή θα μπει σε νέες περιπέτειες

Ανεβαίνουν καθημερινά οι τόνοι ενόψει ευρωεκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε το διακύβευμα της κάλπης λέγοντας πως θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει σε τροχιά ανόδου, ή θα μπει σε νέες περιπέτειες. Δριμεία επίθεση για την κατάσταση στην υγεία εξαπέλυσε και σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κω, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του ανταποδίδει τα πυρά με αφορμή την αποστροφή του για τα κονδύλια για την υγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:26 pm


Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών

«Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Θεοδωρικάκος για τις ψήφους Σπαρτιατών.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:22 pm


Κασσελάκης: Η άκρα δεξιά, οι νεοναζί δεν έχουν κανένα ρόλο, καμία επαφή με το ΣΥΡΙΖΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα με αιχμή την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των Σπαρτιατών. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά βάλουν κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της συμμετοχής στις ευρωεκλογές. Λάδι στην φωτιά έριξαν και οι δηλώσεις του ξάδερφου του προέδρου, Βασίλη Κασσελάκη, πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι, σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τον Στέφανο Κασσελάκη που δήλωσε καθαρά πως δεν τις επιθυμούν. Νέος γύρος αντιπαράθεσης άνοιξε και με αφορμή την άποψη του βουλευτή της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου, που υποστήριξε πως είναι καλοδεχούμενες όλες οι ψήφοι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:17 pm


Κυβέρνηση για Βελόπουλο: Δεν φοβόμαστε να πάμε στην εκκλησία – Έπεσαν οι μάσκες

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση μετά τις «προειδοποιήσεις» Βελόπουλου και Νατσιού.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:13 pm


Βελόπουλος: Καλό θα ήταν είπα να μην πάνε στην εκκλησία

Επιμένει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην προτροπή του προς τους βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια να μην πάνε στην εκκλησία για να μην διχάσουν όπως δήλωσε τους Έλληνες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγορεί πως παρακινεί τους πιστούς στην βία και πως είναι αντιχριστιανική συμπεριφορά. Εντελώς απαράδεκτα χαρακτηρίζει τα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:09 pm


Προβληματίζει η εφαρμογή από τον Φλώρο του περιορισμού για τα 50 μέτρα

Είναι πρακτικά αδύνατον να εφαρμοστεί η απόσταση των 50 μέτρων στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:04 pm


Ελεύθερος ο Φλώρος με όρο να μην πλησιάζει τον Γραμμένο

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον όρο να μην πλησιάζει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα, μετά το άγριο επεισόδιο χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Φλώρος, υποστήριξε πως ήταν λάθος του επειδή είναι βουλευτής του κοινοβουλίου, αλλά υποστήριξε πως το έπραξε επειδή του έβρισε την μητέρα του. Ο Βασίλης Γραμμένος ισχυρίζεται πως δεν έβρισε τον Κωνσταντίνο Φλώρο και την μητέρα του, αντιθέτως υποστήριξε πως ο πρώην Σπαρτιάτης ήταν αυτός που εξαπέλυσε ύβρεις με χειρονομίες και απειλές.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:00 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 14

Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή.Ο Πέτρος πληροφορείται πως είναι υποψήφιος για το βραβείο του “Επιχειρηματία της χρονιάς”. Ο Γιώτης βλέπει ένα μυστηριώδες αμάξι να παρακολουθεί το καφενείο και ταράζεται. Η Μελίνα φροντίζει, ώστε η Αλίκη, να μάθει πως η Ζωή δεν κοιμάται σπίτι τους. Η Αλίκη ακολουθεί κρυφά τη Ζωή μέχρι το σπίτι της και τη βρίσκει με τη Νανά και τον Γιώτη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 6:52 pm


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Επιλογές από τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων στη Euroleague.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 6:34 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 25/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 5:33 pm


Δελτίο στη νοηματική 25/04/2024

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα, αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδαρμό χθες στη βουλή σε βάρος του συναδέλφου του. Πρεμιέρα χθες για το καλάθι του Πάσχα, με το υπουργείο Ανάπτυξης να βάζει πλαφόν στην τιμή των αμνοεριφίων στα 10 ευρώ το κιλό. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 4:09 pm


Παπανώτας: Αντιμετωπίζω τα πάντα με χαμόγελο

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε αλλά και τους συναδέλφους μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας για τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 4:00 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 13

Το κλίμα μεταξύ Πέτρου-Ζωής μαλακώνει κάπως. Αλίκη και Ζωή ετοιμάζονται ενθουσιωδώς για το χορό του σχολείου. Η Νανά έχει αναλάβει τα φορέματα του χορού, αλλά κάτι απρόβλεπτο την περιμένει… Εντωμεταξύ ο Γιώτης υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει με τη δουλειά της Ζωής και πηγαίνει στο σπίτι του Πέτρου, επιμένοντας να γνωρίσει και την Αλίκη. Η Μελίνα ανακαλύπτει κάτι, κι έτσι ελπίζει ν’ αποδείξει ότι η Ζωή δεν είναι εκείνη που ισχυρίζεται…

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 3:49 pm


Οδός Ζαρίφη 25/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz και το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 3:37 pm


Η Μαρίνα Σάττι κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ

Η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της κλείστηκαν στο ασανσέρ της ΕΡΤ, όπου είχαν πάει για να εμφανιστούν σε εκπομπή. Το γεγονός αυτό αποτελεί γούρι για τη Μαρίνα σύμφωνα με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 3:18 pm


Αιγίς: Πρόσθετα κονδύλια 2.1 δις ευρώ για την Πολιτική Προστασία

Η εξέλιξη του εξοπλιστικού προγράμματος “ΑΙΓΙΣ” ύψους 2,1 δις παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επιχειρησιακό εξοπλισμό, εναέρια και επίγεια μέσα αντιμετώπισης πυρκαγιών και έντονων καιρικών φαινομένων,.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:58 pm


Προεκλογική ομιλία Μακρόν στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης

Απολογισμός του έργου του και ώθηση στην προεκλογική εκστρατεία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:54 pm


Ισπανία: Σκέψη παραίτησης εξέφρασε ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσέθ

Στα πρόθυρα ακυβερνησίας η Ισπανία, καθώς ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεφ, εξέφρασε τη σκέψη παραίτησης, μετά την έρευνα που ξεκίνησε η δικαιοσύνη εις βάρος της συζύγου του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:50 pm


«Κόντρα» μεταξύ Ερντογάν και Σταϊνμάιερ για Χαμάς και Ισραήλ

Έντονη διαφωνία μεταξύ Ερντογάν και Στάινμάιερ για τη Χαμάς και το Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:46 pm


Ισραηλινός στρατός: Όλα έτοιμα για την επιχείρηση στη Ράφα

Αναμένεται το πράσινο φως από την πολιτική ηγεσία για την χερσαία επιχείρηση στη Ράφα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:41 pm


Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι διαδηλώσεις φοιτητών

Την ώρα που στο Ισραήλ ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη της χερσαίας επίθεσης στη Ράφα, στις ΗΠΑ η εξέγερση των φοιτητών στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια κατά του Νετανιάχου κορυφώνεται. Ο Ισραηλινός πρόεδρος, παρομοίασε τους διαδηλωτές με Ναζί και κάλεσε τις αρχές να παρέμβουν, ενώ την ίδια ώρα το κλίμα είναι βαρύ για τον ισραηλινό πρωθυπουργό και μέσα στη χώρα του, με τις διαδηλώσεις συγγενών ομήρων και πολιτών να συνεχίζονται, ιδιαίτερα μετά την έκκληση ομήρου, αλλά και των συγγενών του, τον οποίο εμφάνισε σε βίντεο η Χαμάς, να εκλιπαρεί για την επιστροφή του στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:37 pm


Η φρεγάτα «Υδρα» κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν

Με πολυβόλο όπλο κατέρριψε δύο μη επανδρωμένα αεροχήματα η φρεγάτα «Ύδρα».

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:33 pm


Ανοίγει σήμερα το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα του Taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Οι μεγάλες αλλαγές αφορούν τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:29 pm


Κρεοπώλες: Δεν μπορούμε να πουλήσουμε κάτω από 14 ευρώ το κιλό

Πρεμιέρα χθες για το καλάθι του Πάσχα, με το υπουργείο Ανάπτυξης να βάζει πλαφόν στην τιμή των αμνοεριφίων στα 10 ευρώ το κιλό. Η απόφαση αυτή έφερε αναβρασμό σε κρεοπώλες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν στους καταναλωτές κάτω από 15 ευρώ το κιλό, λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:25 pm


Μεσημεριανό δελτίο 25/04/2024

Με την αιτιολόγηση ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών, το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου απέκλεισε τους Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές. Ο Βασίλης Στίγκας μιλώντας στο OPEN αμφισβήτησε τη δικαστική απόφαση αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τα κόμματα που υπέβαλαν υπομνήματα στον Άρειο Πάγο ενώ συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για τα υπομνήματα. Την ίδια ώρα νέο γύρο αντιπαράθεσης προκαλεί δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κασσελάκη που χαρακτήρισε ευπρόσδεκτες όλες τις ψήφους. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:17 pm


Δελτίο καιρού 25/04/2024

Με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:11 pm


Αθλητικό δελτίο 25/04/2024

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός έσπασε απο το πρώτο ματς το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα νικώντας με 77-75 μέσα στο Παλάου Μπλαουγκρανα. Στο ποδόσφαιρο, ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγινε η ΑΕΚ μετά της νίκη της με 3-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:10 pm


Κυριάκος Βελόπουλος: Κάλεσε όσους ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων να μην πάνε το Πάσχα στην εκκλησία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε από τους βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών να μην επισκεφθούν τις εκκλησίες για το Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:41 pm


Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο παραπέμπεται μήνυση γονέα θύματος για Τριαντόπουλο

Δεκτή η προσφυγή του Π. Ασλανίδη κατά της απόφασης της εισαγγελέως πρωτοδικών Λάρισας να απορρίψει μήνυση για το μπάζωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:36 pm


Οι Σπαρτιάτες δεν θα μετέχουν στις Ευρωεκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου

Με την αιτιολόγηση ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών, το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου απέκλεισε τους Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές. Ο Βασίλης Στίγκας μιλώντας στο OPEN αμφισβήτησε τη δικαστική απόφαση αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τα κόμματα που υπέβαλαν υπομνήματα στον Άρειο Πάγο ενώ συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για τα υπομνήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:31 pm


Στον ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρος κατηγορείται για κακούργημα και απολογείται σε λίγη ώρα. Η δικηγόρος του λέει πως δεν υπήρξε γρονθοκόπημα και πως ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης έπεσε κάτω μετά από σπρώξιμο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:26 pm


Ρινγκ η Βουλή – Αδιανόητη επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Φλώρου στον Γραμμένο της Ελ. Λύσης

Στον ανακριτή οδηγείται σε λίγη ώρα ο Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την σύλληψη του χθες για ξυλοδαρμό σε βάρος του συναδέλφου του Βασίλη Γραμμένου. Ο κατηγορούμενος ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, δήλωσε μετανιωμένος, ωστόσο όπως είπε, οι ύβρεις από την πλευρά του θύματος σε βάρος της μητέρας του, τον οδήγησαν σε αυτή την παρόρμηση. Ο Κυριάκος Βελόπουλος διέψευσε ότι ο βουλευτής της Ελληνικης Λύσης καθύβρισε τον Κωνστανίνο Φλώρο, ενώ και ο Βασίλης Στίγκας καταδίκασε τις πράξεις βίας στο κοινοβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:23 pm


Συνταγή για brownies με δύο σοκολάτες από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει brownies με δύο σοκολάτες. Υλικά: 250γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα, 250γρ, ΙΟΝ κουβερτούρα γάλακτος, 250ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, 180γρ. βούτυρο αγελάδος, 120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 6 μεσαία αυγά και 200γρ. ζάχαρη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:14 pm


Πρωινό ΣουΣου 25/04/2024

Το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα την προσεχή Παρασκευή, οι αποκλειστικές δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η οριακή βελτίωση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η πρώτη κοινή φωτογραφία Μαλέσκου-Μικρούτσικου, οι φήμες για ακύρωση των συναυλιών της Έλενας Παπαρίζου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο θάνατος του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου και οι δηλώσεις του Trannou, του Light και της Άννας για το νέο ριάλιτι με τράπερς που έρχεται στο OPEN, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:09 pm


H Κατερίνα Γκαγκάκη στο Πρωινό ΣουΣου

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η ίδια μίλησε για την πρεμιέρα του TV Queen, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:50 pm


Η πρώτη αντίδραση της αδερφής της Χριστίνας Μηλιού, για την ενδοοικογενειακή βία που κατήγγειλε

Η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού, Μαρία, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις για την ενδοοικογενειακή βία που κατήγγειλε ότι δέχτηκε η αδερφή της.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:27 pm


Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη

Θλίψη για τον Γιάννη Καλλιάνο, αφού έχασε τον πατέρα του, μετά την περιπέτεια της νοσηλείας του. Η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή του έστειλε τα συλλυπητήριά της.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:21 pm


Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής

Μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο, που ρίχνουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση. Στην εκπομπή μίλησε η μητέρα της Κυριακής, Έλενα Τζούλη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:07 pm


Κωνσταντίνος Φλώρος: Αντιμέτωπος με δεκαετή κάθειρξη – Τι λένε Μονογυιού και Πανταζή

Αντιμέτωπος με δεκαετή κάθειρξη είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου μέσα στη Βουλή. Για το θέμα στην εκπομπή μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού και η συνήγορος του κατηγορουμένου, Βάσω Πανταζή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:58 am


Η Δίκη στο OPEN, Δευτέρα στις 21:00 ζωντανά στην υβριδική τηλεόραση του OPEN

Η Δίκη στο OPEN, στη νέα εποχή. Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι. Ανάλυση: To ντέρμπι των δικεφάλων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Σχολιάζουν ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος. Ρεπορτάζ: Τι αλλάζει στην ΚΕΔ. Στο στούντιο ο πρώην διεθνής διαιτητής, Σωτήρης Βοργίας. Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη. Στο στούντιο ο ποινικολόγος Γιάννης Απατσίδης και οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Μαίρη Μπενέα. 36 χρόνια Δίκη με τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:46 am


Trannos, Light και Άννα για το νέο ριάλιτι με τράπερς που έρχεται στο OPEN

Δηλώσεις για το νέο ριάλιτι με τράπερς που έρχεται στο OPEN έκαναν ο Trannos, ο Light και η σύντροφος του Άννα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:28 am


Έλενα Παπαρίζου – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;

Σύννεφα φαίνεται να υπάρχουν στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τις συναυλίες τους να είναι στον αέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:20 am


TV Queen: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Μαλέσκου-Μικρούτσικου και οι δηλώσεις της Ιωάννας

Ιωάννα Μαλέσκου και Ανδρέας Μικρούτσικος φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά στα πλαίσια των προετοιμασιών της πρεμιέρας του TV Queen. Η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του OPEN στη συνέχεια έκανε αποκλειστικές δηλώσεις για την εκπομπή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:11 am


Η Τραϊάνα Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα και το J2US

«Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα είναι καλύτερη», δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία, ενώ συνέχισε λέγοντας για το J2US. «Η συνεργασία μου με το παιχνίδι θα συνεχιστεί του χρόνου σε νέα πλαίσια».

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:02 am


Δημήτρης Κόκοτας: Οριακή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη δική του μάχη τον τελευταίο καιρό, με τα σημερινά νέα να είναι θετικά, καθώς ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 10:56 am


O Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νίκο Μάνεση και Φαίη Σκορδά

Αποκλειστικές δηλώσεις για την εκπομπή έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο ίδιος μίλησε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Νίκο Μάνεση και τα νούμερα τηλεθέασης, τις φήμες που ακούγονται για τη Φαίη Σκορδά, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στην Ελένη Τσολάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 10:32 am


H πρώτη αντίδραση από Στέφανο Κωνσταντινίδη και Νανά Παλαιτσάκη για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα»

Οι πρώτες δηλώσεις από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Νανά Παλαιτσάκη για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα» αυτή την Παρασκευή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 10:20 am


Mega Καλημέρα: Θα ολοκληρωθεί πρόωρα αυτή την Παρασκευή και όχι την Μεγάλη Τετάρτη

Πρόωρο θα είναι το τέλος για το Mega Καλημέρα, αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν η εκπομπή να τελειώσει αυτή την Παρασκευή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 10:11 am


Ώρα Ελλάδος 25/04/2024

Η φωτιά σε γραφεία στην οδό Σταδίου, το σοκαριστικό περιστατικό σχολικής βίας που έγινε στην Πέλλα, η φρεγάτα ΥΔΡΑ που έβαλε κατά δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων στον κόλπο του Άντεν, οι αγορές για το πασχαλινό τραπέζι και η τιμή του αρνιού και ο εθελοντής που μαζεύει λαμπάδες για τις οικογένειες των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Μιχάλης Γιαννάκος, ο Νίκος Τζανάκης, η Βάσω Πανταζή, ο Γιάννης Χατζησαλάτας, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, Γιάννης Σαρακιώτης, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Απόστολος Πάνας και ο Γιάννης Δελής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 9:54 am


Σιμόπουλος, Σαρακιώτης, Πάνας και Δελής για το επεισόδιο στη Βουλή και τις δηλώσεις Βελόπουλου για την εκκλησία

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Στράτος Σιμόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης Σαρακιώτης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Δελής από το ΚΚΕ. Οι τρεις τους μίλησαν για το αδιανόητο επεισόδιο που έγινε χθες στη Βουλή, αλλά και για τις δηλώσεις Βελόπουλου για την εκκλησία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 9:46 am


Ο Γιάννης Εγκολφόπουλος για τη δράση της φρεγάτας ΥΔΡΑ στον κόλπο του Άντεν

Στην εκπομπή μίλησε ο αντιναύαρχος Γιάννης Εγκολφόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη δράση της φρεγάτας ΥΔΡΑ στον κόλπο του Άντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 9:20 am


Βασίλης Στίγκας: Η δικαιοσύνη επηρεάστηκε από κόμματα

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλης Στίγκας. Ο ίδιος μίλησε για το «κόκκινο» του Αρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες, αλλά και για το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 9:06 am


Καρδίτσα: Εθελοντής μαζεύει λαμπάδες για τις οικογένειες των πλημμυροπαθών

Ο Σταύρος Μπατράς αποφάσισε εθελοντικά να μαζέψει λαμπάδες για τις οικογένειες των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας, σκορπίζοντας συγκίνηση με αυτή του την κίνηση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:44 am


Αρχίζουν οι αγορές για το πασχαλινό τραπέζι – Πόσο θα πληρώσουμε φέτος το αρνί

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το Πάσχα και οι καταναλωτές ξεκινούν τις αγορές για το γιορτινό τραπέζι. Η τιμή του αρνιού φέτος θα κυμαίνεται στα 12 ευρώ το κιλό, με αποτέλεσμα να είναι κατά 10% ακριβότερο από πέρυσι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:27 am


Ο Γιάννης Χατζησαλάτας για την επέκταση του επιδόματος σε μη μισθωτές μητέρες, τις συντάξεις και το δώρο Πάσχα

Στην εκπομπή μίλησε ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επέκταση του επιδόματος σε μη μισθωτές μητέρες, τις συντάξεις του Απριλίου, αλλά και το δώρο Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:19 am


Εφημερίδες 25/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:05 am


H φρεγάτα ΥΔΡΑ έβαλε με πυροβόλο εναντίον δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων

Στον Κόλπο του Άντεν η φρεγάτα ΥΔΡΑ έβαλε με πυροβόλο εναντίον δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων, για να προστατέψει ένα εμπορικό πλοίο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:47 am


Βάσω Πανταζή: Μάρτυρας αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε γρονθοκόπημα

Στην εκπομπή μίλησε η συνήγορος υπεράσπισης του Κωνσταντίνου Φλώρου, Βάσω Πανταζή. Η ίδια αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό που έγινε στη Βουλή και δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μάρτυρας αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε γρονθοκόπημα».

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:40 am


Καιρός 25/04/2024: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη – Διαταραχή στα βορειοδυτικά

Η αφρικανική σκόνη που ταλαιπώρησε τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες υποχωρεί ακόμα περισσότερο τη σημερινή μέρα, ενώ διαταραχή με βροχές αναμένεται στα βορειοδυτικά της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:30 am


Σοκαριστικό περιστατικό στην Πέλλα – Μαθητής γυμνασίου έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

Άλλο ένα περιστατικό σχολικής βίας. Αυτή τη φορά σε γυμνάσιο στην Πέλλα, μαθητής γυμνασίου έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:18 am


Ο Νίκος Τζανάκης για το επικίνδυνο κοκτέιλ σκόνης και ζέστης

Μπορεί από χθες η αφρικανική σκόνη να αρχίζει να υποχωρεί, αλλά οι επιστήμονες ανησυχούν για τις επιπτώσεις αυτού του φαινόμενου. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:09 am


Μιχάλης Γιαννάκος: Αδικαιολόγητες οι δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου

Στην εκπομπή μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Ο ίδιος έκανε το σχόλιό του για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και το νοσοκομείο «Αττικόν».

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 7:07 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 6:37 am


Έσβησε φωτιά σε γραφεία στην οδό Σταδίου

Τις πρώτες πρωινές ώρες ξέσπασε φωτιά σε γραφεία στην οδό Σταδίου, αλλά με την γρήγορη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η κατάσταση δεν ξέφυγε και η φωτιά έσβησε.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 6:30 am


Γιάννης Κολοκυθάς: Είχα ένα δύσκολο αθλητικό βράδυ χθες – Φάγαμε τρία μπαλάκια

Στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Γιάννης Κολοκυθάς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 3-0.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 6:22 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:14 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 87

Η Καταλίνα δείχνει στον Μανουέλ το αεροπλάνο που επισκεύασαν με τη Χάνα, όμως η αντίδραση του είναι άκρως απρόβλεπτη, αφού έχει αφήσει στο παρελθόν το πάθος του για τις πτήσεις. Η Χάνα μη μπορώντας να δεχτεί την αντίδραση του αυτή, επιχειρεί να τον συναντήσει για να μιλήσουν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή, ο Κούρο επιτυγχάνει στις εξετάσεις του, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι ο Λορένθο δεν του δίνει καμία σημασία, αφού νοιάζεται μόνο για την διαθήκη του βαρόνου. Παράλληλα, η Καταλίνα εμφανίζεται ξαφνικά με την καρφίτσα της μητέρας της, γεγονός που η Κρουθ θεωρεί άκρως προκλητικό, με την ίδια να ενημερώνει την μαρκησία ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της εκδίκηση της.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:10 pm


Σαν Ψέμα, αύριο στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:36 pm


Κικίλιας: Ασπίδα για φυσικές καταστροφές το πρόγραμμα «Αιγίς»

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Κικίλια για το πρόγραμμα «Αιγίς».

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:32 pm


Εκτός ελέγχου η κατάσταση σε πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια

Πολύ σοβαρές διαστάσεις έχει λάβει το κύμα των αντιδράσεων κατά του Νετανιάχου και υπέρ της Παλαιστίνης σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια. Σκηνές χάους με συγκρούσεις φοιτητών με αστυνομικές δυνάμεις και περισσότερες από 100 συλλήψεις, δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό, με τις αρχές να μιλούν για διείσδυση ταραχοποιών στοιχείων στα πανεπιστήμια και να προειδοποιούν για νέες επεμβάσεις όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά ακόμα και της εθνικής φρουράς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:29 pm


Θέμα χρόνου η χερσαία επέμβαση του Ισραήλ στη Ράφα

Επαφές στην Αίγυπτο για την τύχη των αμάχων που πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ράφα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:26 pm


Δύο νέες ισραηλινές ταξιαρχίες με κατεύθυνση προς τη Ράφα

Στην Μέση Ανατολή. Θέμα χρόνου εκτιμάται πως είναι η επίθεση του Ισραήλ στην Ράφα όπου έχουν βρει καταφύγιο 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι. Στην Γάζα ο στρατός του Νετανιάχου εξαπέλυσε τους πιο σφοδρούς βομβαρδισμούς των τελευταίων μηνών.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:22 pm


Η αφρικανική σκόνη σκέπασε όλη την Ελλάδα

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα από τον εκρηκτικό συνδυασμό αφρικανικής σκόνης, ζέστης και υγρασία με τις απόκοσμες εικόνες από την Ελλάδα να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Το φαινόμενο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έχει αρχίσει να υποχωρεί.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:18 pm


Το OPEN αποκαλύπτει: Η μεταφορά του οπλοστασίου πριν τη φονική επίθεση στου Ρέντη

Ταυτοποιήθηκε σε ληστείες στην Καλαμάτα ένας από τους συλληφθέντες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:15 pm


Η εγκληματική οργάνωση είχε ιεραρχία και στρατό κρούσης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις απολογίες των συλληφθέντων χούλιγκανς. Μέσα από βίντεο ταυτοποιήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες, περιγράφεται πως ακριβώς έγινε η επίθεση στους αστυνομικούς και η δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και η ιεραρχική δομή της εγκληματικής οργάνωσης για το ρολό του κάθε ηγετικού στελέχους αλλά και για το στρατό κρούσης που διέθεταν.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:11 pm


Κάλεσμα Μητσοτάκη υπέρ της επιστολικής ψήφου

Με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, συνεντεύξεις και μηνύματα μέσω Τικ Τοκ οι πολιτικοί αρχηγοί τρέχουν στην κούρσα των ευρωεκλογών και επιχειρούν να θέσουν το διακύβευμα και τους στόχους τους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:07 pm


Κεντρικό δελτίο 24/04/2024

Πρώην «Σπαρτιάτης» βουλευτής γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. Συνελήφθη και διώκεται για κακούργημα. Καρέ – καρέ η πρωτοφανής επίθεση. Ο Άρειος Πάγος απέκλεισε τους Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές. Με ψήφους 4-3 η ολομέλεια της Ανεξάρτητης Αρχής αποφάσισε να ζητήσει από την ΕΥΠ τον πλήρη φάκελο για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη. Νέα ντοκουμέντα για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς του Ολυμπιακού. Βίντεο με τον στρατό των οργανωμένων οπαδών εν δράσει. Συναγερμός για την αφρικανική σκόνη που καλύπτει τη χώρα. Επταπλάσια η συγκέντρωση στην Αττική σε σχέση με χθες. Ανελέητοι βομβαρδισμοί στη Γάζα πριν από την επίθεση στη Ράφα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:01 pm


Αθλητικό δελτίο 24/04/2024

Ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Λαμίας. Αυτή την ώρα Άρης – Ολυμπιακός , ενώ στις 8 και μισή η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα έδρας από τη Μακάμπι, ενώ στις 10 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:53 pm


Η ΑΔΑΕ θα ζητήσει από την ΕΥΠ τον πλήρη φάκελο για την υπόθεση Ανδρουλάκη

Η Ανεξάρτητη Αρχή θα ενημερωθεί για τον λόγο παρακολούθησης και θα κρίνει αν θα ενημερώσει.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:49 pm


Κασσελάκης: Μπορεί να νομοθετήσει πλαφόν στο ρεύμα αλλά δεν το κάνει

Επίθεση στην κυβέρνηση για το καθεστώς ΦΠΑ στα είδη διατροφής, την υγεία αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες εξαπέλυσε μέσω του OPEN ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση απάντησε πως ο μηδενισμός του ΦΠΑ έχει κόστος 2,3 δις ευρώ ενώ κόντρα ξέσπασε με την ΝΔ και την Νέα Αριστερά και για την αναφορά του στο κονδύλι για την υγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:45 pm


Το σχόλιο του Γιάννη Κολοκυθά για το περιστατικό στη Βουλή

Ο Γιάννης Κολοκυθάς σχολίασε το ντροπιαστικό περιστατικό με την επίθεση σε βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:41 pm


Βελόπουλος: Έκκληση στον πρωθυπουργό να πει στους βουλευτές να μην πάνε στις εκκλησίες

Μετά τα στελέχη της Νίκης που επικρότησαν το χαστούκι σε βουλευτή της ΝΔ από υποψήφια του κόμματος αλλά και τις απειλές πως έρχονται και χειρότερα για τους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προτρέψει τους βουλευτές του να μην πάνε στις εκκλησίες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:36 pm


Κατηγορηματικό «Όχι» Κασσελάκη για τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση τους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών».

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:32 pm


Το Εκλογοδικείο αποφασίζει για το αν θα εκπέσουν οι Σπαρτιάτες από τη Βουλή

Τα σενάρια με τις έδρες και τις καραμπόλες αν εκπέσουν οι Σπαρτιάτες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:23 pm


«Κόκκινο» στους Σπαρτιάτες από τον Άρειο Πάγο – Δεν θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές

Μπλόκο στην συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές έβαλε νωρίτερα ο Άρειος Πάγος καθώς δεν ανακηρύχθηκε ο συνδυασμός που είχαν καταθέσει. Είχε προηγηθεί η κατάθεση υπομνημάτων κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Αριστερά με αιχμή τις καταγγελλόμενες σχέσεις με τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την δικαιοσύνη για καταχθόνιες μεθοδεύσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:19 pm


Η καταδίκη του επεισοδίου από όλα τα κόμματα στη Βουλή

Το άγριο επεισόδιο μέσα στο κοινοβούλιο καταδίκασαν τα κόμματα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:16 pm


Δίωξη για κακούργημα αναμένεται να ασκήσει ο εισαγγελέας στον βουλευτή Φλώρο

Στον εισαγγελέα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:12 pm


Σιμόπουλος: Ο «κασιδιαρισμός» παραμένει στη Βουλή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος μίλησε στο δελτίο για το ντροπιαστικό περιστατικό επίθεσης σε βουλευτή στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:08 pm


Εικόνες ντροπής στη Βουλή – Πρωτοφανής ξυλοδαρμός βουλευτή

Το χρονικό της επίθεσης του Κωνσταντίνου Φλώρου εναντίον του Βασίλη Γραμμένου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:03 pm


«Ρινγκ» η Βουλή: Καρέ – καρέ η αδιανόητη επίθεση του Κ. Φλώρου στον Β. Γραμμένο

Ένα αδιανόητο και επικίνδυνο επεισόδιο βίας έλαβε χώρα μέσα στον ναό της δημοκρατίας με χυδαίες εκφράσεις και απειλές. Ο ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έπιασε από τον λαιμό, γρονθοκόπησε και έριξε κάτω τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, έξω από την Ολομέλεια. Είχε προηγηθεί πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δυο όπως καταγγέλλεται, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση της άρσης της ασυλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, μετά από μήνυση του πατέρα του ανεξάρτητου βουλευτή Φλώρου στον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωσταντίνος Φλώρος συνελήφθη και κρατείται στην ΓΑΔΑ και ενδέχεται να τιμωρηθεί με ποινή έως και δέκα έτη ενώ ο Βασίλης Γραμμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 6:57 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 24/04/2024

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 5:55 pm


Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη, πρεμιέρα Κυριακή στις 00:30

Κυριακή βράδυ μπαίνουμε όλοι στο Γηροκομείο. Ο Ηλίας Ψινάκης συναντά στο σαλόνι του τον Γιώργο Τσαλίκη. Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη, πρεμιέρα Κυριακή στις 00:30.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 4:32 pm


Έκτακτο Δελτίο: «’Οχι» του Αρείου Πάγου στους «Σπαρτιάτες» για τις ευρωεκλογές

Ο Άρειος Πάγος απέκλεισε το κόμμα των «Σπαρτιατών» από τις ερχόμενες εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 4:19 pm


Δελτίο στη νοηματική 24/04/2024

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στη βουλή προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 3:59 pm


Στη ΓΑΔΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Στο αυτόφωρο στέλνει τον Φλώρο ο Τασούλας μετά το ξύλο στη Βουλή. Ο βουλευτής κρατείται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 3:53 pm


Οδός Ζαρίφη 24/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz και το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Καλεσμένος ήταν Νίκος Ρωμανός με το σκυλάκι του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 3:38 pm


Ο Νίκος Ρωμανός στην Οδό Ζαρίφη

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για το τραγούδι, το σχήμα που εμφανίζεται και τη νέα στροφή στην καριέρα του, το κούρεμα και η φροντίδα σκύλων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 3:34 pm


Η Ελένη Τσολάκη και ο Elon Musk

Το σχόλιο του Elon Musk για την Ελένη Τσολάκη και τον καιρό δεν πέρασε ασχολίαστο από την Κατερίνα Ζαρίφη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:57 pm


Θεσσαλονίκη - Λατρευτική εβδομάδα: Οδοιπορικό για το θείο δράμα με σπουδαίους ηθοποιούς και ιεροψάλτες

Ένα ξεχωριστό θρησκευτικό οδοιπορικό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αχειροποίητου, στη Θεσσαλονίκη. Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στο πλαίσιο της Λατρευτικής Εβδομάδας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή ιεροψαλτών και σπουδαίων ηθοποιών, όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:28 pm


Εικόνες από.. «Σαχάρα»: Η Αφρικανική σκόνη σκέπασε και σήμερα όλη την Ελλάδα

Αποπνικτική είναι από χθες η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη και την υγρασία με απόκοσμες εικόνες από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το σπάνιο φαινόμενο θα αρχίσει από το απόγευμα να υποχωρεί.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:22 pm


Ουκρανική επίθεση με drones σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ρωσίας

Η Βρετανία τίθεται σε πολεμική ετοιμότητα, όπως δήλωσε για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πολωνία, την ώρα που η Ουάσιγκτον ενέκρινε τη χρηματοδότηση των 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία και το αμερικανικό Πεντάγωνο να υπόσχεται περαιτέρω στρατιωτική βοήθεια εντός λίγων ημερών. Η Ρωσία προειδοποιεί ότι θα επιτεθεί στις αποθήκες που βρίσκονται τα δυτικά όπλα που παρέχονται στην Ουκρανία. «Καυτό» παραμένει το πεδίο της μάχης, με τις ρωσικές και τις ουκρανικές δυνάμεις να επιτίθονται μέρα νύχτα με drones και πυραύλους...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:17 pm


Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Οι διαδηλωτές ζητούν τον άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι διαδηλώσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια, με τους φοιτητές να ζητούν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:13 pm


Δελτίο καιρού 24/04/2024

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:13 pm


Εκτιμήσεις ότι θα ξεκινήσει άμεσα η Ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα

Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην επέμβαση του Ισραήλ στη Ράφα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:09 pm


Μεσημεριανό δελτίο 24/04/2024

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση 46 ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές με την κυβέρνηση να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να ερίζουν για τη δεύτερη θέση. Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σήμερα στο ΟΡΕΝ από την Αστυπάλαια, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξασφαλίσει ποσοστά άνω του 20% και επανέλαβε το αίτημά του για προσφυγή σε εθνικές εκλογές ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:08 pm


Ανελέητοι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας

Μία ανάσα πριν την χερσαία επέμβαση στη Ράφα βρίσκονται οι Ισραηλινοί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρουν ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε χθες ολόκληρη την επικράτεια της Γάζας σε μία από τις σφοδρότερες επιθέσεις των τελευταίων μηνών. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές εναντίον υποδομών της Χεζμπολάχ σε όλο τον νότιο Λίβανο,

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:05 pm


Αποκαλύψεις – σοκ για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν

Στη δικογραφία υπάρχει περιγραφή για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι τους μικρούς και τους μεγάλους όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:03 pm


Αθλητικό δελτίο 24/04/2024

Χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 10 τη Μπαρτσελόνα, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός είχε τον Ναν στη χειρότερη βραδιά του με τα πράσινα, οι παίκτες του Αταμάν ήταν άστοχοι στις βολές κι η Μακάμπι έσπασε την έδρα του τριφυλλιού, επικρατώντας με 91-87. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 2:03 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινικές διώξεις για βαριά αδικήματα στους συλληφθέντες

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις απολογίες των συλληφθέντων χούλιγκαν τη στιγμή που πέντε ανακριτές έχουν αναλάβει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:54 pm


Ο Στέφανος Κασσελάκης στο OPEN: Η ΝΔ επιλέγει να είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές κοινωνίες ανέδειξε στη συνέντευξή που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN από την Αστυπάλαια o Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα των Δημόσιων Νοσοκομείων στα νησιά προτείνοντας την υιοθέτηση κινήτρων από τη Πολιτεία ώστε να βρεθεί υγειονομικό προσωπικό ενώ ζήτησε και πάλι μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:50 pm


O πρόεδρος της «Νίκης» στον απόηχο των αντιδράσεων για τον βουλευτή Ν. Παπαδόπουλο

Φουντώνει η αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Νατσιό και τη Νίκη μετά τα περιστατικά βίας και προπηλακισμών βουλευτών και υπουργών για τα ομόφυλα ζευγάρια, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι αυτά τα περιστατικά είναι μεμονωμένα και δεν ακυρώνουν το έργο της Εκκλησίας. "Κοινωνική περιγραφή" χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νίκης όσα είπε ο βουλευτής του Νίκος Παπαδόπουλος στη βουλή, προειδοποιώντας ότι έρχονται χειρότερα, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN διέγνωσε εργαλειοποίηση της πίστης από τη Νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:44 pm


Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή στις εκλογές και με επιστολική ψήφο

Επτά εβδομάδες έμειναν για την μάχη των Ευρωεκλογών και τα κόμματα «ζεσταίνουν» τις μηχανές τους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:39 pm


Ευρωεκλογές: Τα σενάρια για τους «Σπαρτιάτες»

Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της απόφασης για τους Σπαρτιάτες και την συμμετοχή τους ή όχι στις Ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:35 pm


Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τους «Σπαρτιάτες»

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου που θα κρίνει την συμμετοχή ή μη του κόμματος των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές αλλά και τι θα γίνει με τις έδρες των Σπαρτιατών. Η πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει παραμένει έντονη αναμεσά σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τη μη κατάθεση υπομνήματός από το ΣΥΡΙΖΑ με το Στέφανο Κασσελάκη να απαντά το πρωί στην εκπομπή του OPEN ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψαρεύει στα νερά της ακροδεξιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:30 pm


O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

Πρωτοφανές περιστατικό πριν λίγο στη Βουλή με ξυλοδαρμό βουλευτή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:25 pm


Next Please με την Αννίτα Πάνια, Σαββατοκύριακο στις 15:00

Μία γυναίκα, χίλια πρόσωπα κάθε στιγμή. Απολαύστε την στο χαλαρό της, στο τρελό της και στο πιο γενναιόδωρό της, στο παιχνίδι που τα δίνει όλα. Next Please με την Αννίτα Πάνια, Σαββατοκύριακο στις 15:00.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:23 pm


Πρωινό ΣουΣου 24/04/2024

O Ανδρέας Μικρούτσικος που μίλησε για το «TV Queen» και την Ιωάννα Μαλέσκου, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που αναφέρθηκε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στο «Χαμογέλα και Πάλι», η Βίκυ Πρωτογεράκη, αλλά και η οικογένεια της Κυριακής που ζητάει αναπαράσταση του εγκλήματος έξω από το αστυνομικό τμήμα, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:12 pm


Η Μάρα Μεϊμαρίδη για τις μεταθανάτιες εμπειρίες

Στη σημερινή εκπομπή η Μάρα Μεϊμαρίδη κάνει ειδική αναφορά στις μεταθανάτιες εμπειρίες και σε τρεις γιατρούς με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το μεταφυσικό φαινόμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:01 pm


Σταματία, 55 ετών: Νιώθω πως ο νεκρός πατέρας μου προσπαθεί να μου στείλει μηνύματα

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναλύει το όραμα της Σταματίας, που τηλεφώνησε για να πάρει τις απαντήσεις και να κατανοήσει τι είδε.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 1:00 pm


Έκτακτο Δελτίο: Ο πρώην «Σπαρτιάτης» βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Αδιανόητη βιαιοπραγία μέσα στη Βουλή με τον πρώην «Σπαρτιάτη» βουλευτή Φλώρο να γρονθοκοπά βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:57 pm


Άννα 36 ετών: Όταν τράκαρα είδα την νεκρή γιαγιά μου να εμφανίζεται μπροστά μου

Η Μάρα Μεϊμαρίδη δίνει τη δική της εξήγηση στην ιστορία της Άννας, που είδε την νεκρή γιαγιά της να εμφανίζεται μπροστά της, όταν τράκαρε.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:44 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση, Κυριακή στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:26 pm


Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ, Κυριακή στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:20 pm


Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Πρωινό ΣουΣου

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ίδιος μίλησε για τη συμμετοχή στις Ευρωεκλογές με το «Πράσινο Κίνημα», τον ΣΥΡΙΖΑ και την καταγγελία που έχει γίνει εναντίον του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:18 pm


1917, Α' τηλεοπτική μετάδοση, Πέμπτη στις 21:15

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:17 pm


Βίκυ Πρωτογεράκη: Παίρνει θέση στις δηλώσεις υποστήριξης του Μάνου Ιωάννου στον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην εκπομπή μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη και αναφέρθηκε στις δηλώσεις υποστήριξης του Μάνου Ιωάννου στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν είναι θέμα άποψης μου η στήριξη στον Πέτρο Φιλιππίδη, πλέον είναι και η απόφαση του δικαστηρίου», ήταν τα λόγια της.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 12:08 pm


Η οικογένεια της Κυριακής ζητάει αναπαράσταση του εγκλήματος έξω από το αστυνομικό τμήμα – Τι λέει η Έλενα Τζούλη

Η δικηγόρος της μητέρας της 28χρονης Κυριακής, Έλενα Τζούλη μίλησε στην εκπομπή για την απόφαση της οικογένειας να ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 11:58 am


Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: Δεν έπρεπε να ασχοληθεί με την πολιτική στην ηλικία της – Η απάντηση της ίδιας

Δηλώσεις για την Βέφα Αλεξιάδου και την απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά. «Λυπάμαι που έμαθα ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της. Η ίδια έδωσε την απάντησή της με αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 11:47 am


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το «Χαμογέλα και Πάλι» και την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου, που συνέχισε λέγοντας για το «Χαμογέλα και Πάλι». «Δεν είπα ποτέ ότι δεν με εξέφραζε η θεματολογία». Τέλος αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη. «Είναι μια βασίλισσα, κάποιους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους σχολιάσουμε καν», ήταν τα λόγια του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 11:35 am


Δανάη Μπάρκα: Το τηλεοπτικό της μέλλον στο MEGA

O Νίκος Γεωργιάδης έχει αποκλειστικές πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 11:07 am


Ο Νίκος Γεωργιάδης για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Ο Νίκος Γεωργιάδης δίνει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:52 am


Tv Queen - Αποκλειστικές πληροφορίες: Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή, δασκάλα και παρουσιάστρια σε τοπικό δελτίο, αλλά και αεροσυνοδός στη Σαουδική Αραβία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:41 am


O Ανδρέας Μικρούτσικος για το «TV Queen» και την Ιωάννα Μαλέσκου

Αποκλειστική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο νέο ριάλιτι του OPEN, TV Queen» και τη δική του συμμετοχή, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια του show, την Ιωάννα Μαλέσκου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:33 am


Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης σήμερα – Τι λέει η πνευμονολόγος Μάτα Τσικρικά

Η αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, κάνοντας το τοπίο να μοιάζει απόκοσμο, ενώ παράλληλα αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη για ανθρώπους που έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε η πνευμονολόγος Μάτα Τσικρικά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:20 am


Ο Στέφανος Κασσελάκης για τα προβλήματα στα νησιά, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα Τέμπη

«Υγεία, συγκοινωνίες, παιδεία τα μεγάλα προβλήματα στα νησιά», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε λέγοντας «η κυβέρνηση δίνει ελάχιστα χρήματα για την υγεία στα νησιά». Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «η πρώτη προτεραιότητά μας ως κυβέρνηση θα είναι το κοινωνικό κράτος», και συνέχισε μιλώντας για το ηλεκτρικό ρεύμα και τον ΦΠΑ. Τέλος, αναφέρθηκε στην άκρα δεξιά, αλλά και στα Τέμπη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:10 am


Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω

Η Ελένη Τσοτλάκη με χιουμοριστικό τρόπο μίλησε για τον σχολιασμό του Elon Musk στο παλιό της βίντεο με τον καιρό. Χαρακτηριστικά είπε, «χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω».

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:09 am


Ώρα Ελλάδος 24/04/2024

Η αφρικανική σκόνη που «πνίγει» την Ελλάδα, η αποκάλυψη σοκ για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς, οι άγνωστοι που έκαψαν ΑΤΜ στα Σεπόλια τα ξημερώματα, οι τιμές των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι, η ακαρπία σε βερίκοκα και ροδάκινα, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που πήρε... 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα του, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Σωκράτης Αλειφτήρας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 10:04 am


Πως βλέπουν οι Έλληνες του εξωτερικού την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι μηχανές των κομμάτων έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται. Για την μάχη αυτή ετοιμάζονται και οι Έλληνες του εξωτερικού. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε από την Ολλανδία ο οικονομολόγος Δημήτρης Νούχας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:48 am


Ο Σωκράτης Αλειφτήρας για την υποψηφιότητά του ως Ευρωβουλευτής και την ακρίβεια

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Σωκράτης Αλειφτήτας, που μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με την «Πλεύση Ελευθερίας» ενώ αναφέρθηκε και στην ακρίβεια από το χωράφι στο ράφι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 9:38 am


Ο Παύλος Μαρινάκης για την εγκληματική δράση των συλληφθέντων, τη Νίκη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Μπελέρη

«Οπαδικός ο μανδύας της εγκληματικής δράσης των συλληφθέντων», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης και συνέχισε λέγοντας «μιλάμε για την ογκωδέστατη δικογραφία των τελευταίων ετών». Ακόμα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε πως «συμπεριφορές βουλευτών της Νίκης είναι εντελώς αντίθετες με όσα πρεσβεύει η θρησκεία και η πίστη μας», και συνέχισε μιλώντας για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:59 am


Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πήρε... 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα του

Ο Ντάνι Λορέντζο της Μάλαγα αρνήθηκε να δώσει τη φανέλα του σ' έναν φίλαθλο της ομάδας, καθώς όπως του είπε θα έπρεπε να την πληρώσει από την τσέπη του. Τότε εκείνος έβγαλε και του έδωσε 50 ευρώ, με τον 21χρονο μέσο να παίρνει τα χρήματα και να γίνεται viral!

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 8:43 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:59 am


Έκαψαν ΑΤΜ στα Σεπόλια

Άγνωστοι έκαψαν ΑΤΜ στα Σεπόλια τα ξημερώματα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:56 am


Εφημερίδες 24/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:41 am


Καιρός 24/04/2024: Σιγά - σιγά απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη

Σιγά - σιγά θα απομακρυνθούν αυτές οι ποσότητες αφρικανικής σκόνης ιδιαίτερα από το απόγευμα - βράδυ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:19 am


Αποκάλυψη σοκ για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς

Τρεις από τους χούλιγκανς στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:08 am


Η αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Ελλάδα

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 6:39 am


Χωρίς αφρικανική σκόνη η Θεσσαλονίκη

Μια... «καθαρή» ημέρα ξημερώνει στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 6:17 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:10 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 86

γάμος είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες στη Λα Προμέσα είναι πυρετώδεις. Η Κρουθ, η Χιμένα και η μητέρα της είναι ενθουσιασμένες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, η Καταλίνα είναι έξω φρενών με την Κρουθ, καθώς πούλησε κρυφά την οικογενειακή της καρφίτσα και δεν είχε καμία συνέπεια για την πράξη της αυτή. Εν τω μεταξύ, η Χάνα θα πρέπει να υποστεί τόσο τις προετοιμασίες του γάμου, όσο και το γεγονός ότι χάνει πλέον τον Μανουέλ. Ωστόσο, συνεχίζει να ελπίζει ότι εκείνος θα θυμηθεί το παρελθόν του, βλέποντας το αεροπλάνο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:06 pm


Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας για το «Πάσχα στο Άγιον Όρος»

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Πάσχα στο Άγιον Όρος" πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Λατρευτικής Εβδομάδας, Ενός θεσμού που αναβιώνει μετά από 14 χρόνια με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:49 pm


Νέες καταγγελίες από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο για πολιτική δίωξη

Η ακροαματική διαδικασία για την ιστορική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε με τον πρώην Πρόεδρο να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υπόθεση απόπειρας εξαγοράς της σιωπής της Στόρμι Ντάνιελς. Λίγους μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι η δίκη είναι «κυνήγι μαγισσών» και «εκλογική παρέμβαση».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:46 pm


Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις και σκηνές χάους

Δεκάδες συλλήψεις φοιτητών στα κορυφαία Αμερικανικά πανεπιστήμια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:43 pm


Αθλητικό δελτίο 23/04/2024

Σε περίπου 1 ώρα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Χωρίς τον Παπανικολάου πέταξε για Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, ενώ στο ποδόσφαιρο, η κρίσιμη 7η αγωνιστική των πλέι οφ έρχεται αύριο, με το αθηναϊκό ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια να συγκεντρώνει τα βλέμματα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:33 pm


Συνεχίζεται η σιωπή Ισραήλ ως προς το Ιράν

«Αν το Ισραήλ μας επιτεθεί, δεν θα μείνει τίποτα από το σιωνιστικό καθεστώς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ραϊσί.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:31 pm


Αποκαλύφθηκε ομαδικός τάφος με τουλάχιστον 200 σορούς Παλαιστινίων

Γροθιά στο στομάχι προκαλούν οι εικόνες από σορούς που ανασύρονται μέσα από ομαδικό τάφο έξω από Νοσοκομείο στη Χαν Γιουνίς στη Λωρίδα της Γάζας. Συνεχίζονται οι συγκρούσεις του Ισραήλ με τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ, ενώ για πρώτη φορά μετά το χτύπημα στο Ιράν ο πρόεδρος Ραισί από το Πακιστάν προειδοποίησε με αφανισμό του Ισραήλ σε ενδεχόμενο νέου χτυπήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:26 pm


Μόσχα: Τρομοκρατικές οργανώσεις το καθεστώς του Κιέβου και ο στρατός του

Οι Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν, ότι και να κάνουν δεν θα αποτρέψουν την ήττα του Κιέβου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:23 pm


Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Ζελένσκι

Στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας, ο ρωσικός στρατός εστιάζει σε Τσάσιβ Γιαρ και Οδησσό τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, με τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές. Στον απόηχο της έγκρισης της αμερικανικής βοήθειας μαμούθ προς το Κίεβο, υπήρξε νέα επικοινωνία Μπάϊντεν – Ζελένσκι, ενώ οι Ρώσοι απειλούν ακόμα και με κίνδυνο πυρηνικής εμπλοκής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:18 pm


Αυξάνονται οι πιέσεις για στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία

Εντείνονται οι πιέσεις της Ουκρανίας στην Ευρώπη για την αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων patriot. Η Γερμανία έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως και έχει επιδοθεί σε ένα γύρο πίεσης σε χώρες που διαθέτουν τέτοια συστήματα μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:15 pm


Κεντρικό δελτίο 23/04/2024

Βαριές διώξεις από τον εισαγγελέα στους 66 χούλιγκανς του Ολυμπιακού, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του αστυνομικού. Έβριζαν και έκαναν χειρονομίες στους δημοσιογράφους. Αποκαλύψεις – σοκ για τη δομή και τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Τα χρήματα, το οπλοστάσιο και η προετοιμασία της φονικής επίθεσης. Προκαλεί ξανά ο βουλευτής της Νίκης, προανήγγειλε έκρηξη βίας για τα ομόφυλα ζευγάρια και δικαιολογεί τις επιθέσεις κατά βουλευτών. Πλήρης κάλυψη από Νατσιό, νέα παρέμβαση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:06 pm


Η αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Ελλάδα

Θυμίζουν Σαχάρα οι εικόνες από Κρήτη, Μεσσηνία και Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:47 pm


POS: Μείωση 50% στις χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

Νομοθετική ρύθμιση για μείωση στις χρεώσεις του pos.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:43 pm


Πάσχα ακρίβειας: «Ψαλίδι» σε αρνί – αυγά – γλυκά - ταξίδια

Η ακρίβεια αλλάζει και τις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες όπως δείχνει σημερινή έρευνα, την ώρα που η πολιτική αντιπαράθεση για τις αυξήσεις των τιμών φουντώνει. Η κυβέρνηση μιλά για στοχευμένες παρεμβάσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:38 pm


Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας: Το τμήμα «Λαμία-Καλαμπάκα» εγκαινίασε ο πρωθυπουργός

Με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το βλέμμα και στην ομογένεια οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν πέσει στην μάχη της ψήφου των ευρωεκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περιοδεία σε Λαμία και Καρδίτσα εγκαινιάζοντας το τμήμα Λαμία-Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία στα νησιά όπου ακούει τα προβλήματα των κατοίκων. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά. Στο Μόντρεαλ βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:35 pm


Πολιτική αντιπαράθεση για υπόμνημα του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Σπαρτιατών

Πολιτική αντιπαράθεση για κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Σπαρτιατών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:34 pm


Απόλυτη καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ των βίαιων συμπεριφορών κατά βουλευτών μέσα σε ναούς

Ο Κασσελάκης στην Κέρκυρα για το Πάσχα κόντρα στην σκληρή γραμμή του Μητροπολίτη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:25 pm


Η κυβέρνηση δεν βλέπει σύγκρουση με την Εκκλησία ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας

Σε καλό κλίμα η σημερινή συνάντηση Πιερρακάκη – Ιερώνυμου μετά τις επιθέσεις σε πολιτικούς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:20 pm


Βία κατά βουλευτών σε εκκλησίες: «Ναι μεν αλλά» από τον βουλευτή της Νίκης

Στο δόγμα του «ναι μεν, αλλά» ως προς τις βιαιοπραγίες εναντίον βουλευτών εντός μάλιστα Ιερών Ναών, επιμένουν τα στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» παρά τον ορυμαγδό αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή, Νίκου Παπαδόπουλου που ναι μεν καταδίκασε την βία αλλά ταυτόχρονα την δικαιολόγησε αποδίδοντας την στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο πρόεδρος του κόμματος στήριξε απόλυτα τον βουλευτή του ενώ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρενέβη με νέα δήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:16 pm


Αποκάλυψη: Με όρους μαφίας η δομή της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς

Το OPEN αποκαλύπτει τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς που θυμίζει μαφία.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:11 pm


Ο σκληρός πυρήνας της εγκληματικής οργάνωσης

Η ελληνική αστυνομία στην δικογραφία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον ρόλο και την δομή της ιεραρχίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:06 pm


Η ΕΛ.ΑΣ αναζητεί τον «Ρουμάνο»

Τρεις από τους χούλιγκανς στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:02 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Προκλητικοί με ύβρεις και χειρονομίες έξω από τη ΓΑΔΑ οι 66 συλληφθέντες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Οι 66 συλληφθέντες χούλιγκανς του Ολυμπιακού, που οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εμφανίστηκαν προκλητικοί απέναντι στους δημοσιογράφους. Οι κατηγορίες που αποδίδει ο εισαγγελέας στην ποινική δίωξη που άσκησε είναι βαρύτατες, όπως διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονία αλλά και ηθική αυτουργία στην δολοφονία του αστυνομικού. Η δικογραφία αριθμεί 3.000 σελίδες και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως από την δράση του μεταφερόμενου στρατού οπαδών όπως τους χαρακτηρίζουν οι αρχές που προκαλούσαν επεισόδια σε όλη την Ελλάδα σοκάρουν, όπως και οι διάλογοι από την μοιραία νύχτα της δολοφονικής επίθεσης του Γιώργου Λ

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:56 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 12

Η Μελίνα αποκαλύπτει στην Ζωή ότι τα ξέρει όλα για εκείνη. Ο Πέτρος θυμώνει που η Ζωή συναντήθηκε με την Μελίνα. Στην λογομαχία τους, η Ζωή λέει στον Πέτρο ότι η Χριστίνα έφυγε εξαιτίας του και ο Πέτρος πληγώνεται. Η Μελίνα βλέπει ευάλωτο τον Πέτρο και τον προσεγγίζει ερωτικά. Η Μελίνα βρίσκει το λεύκωμα με τις φωτογραφίες του Πέτρου και της Χριστίνας από το κολλέγιο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:51 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 23/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 5:30 pm


Δελτίο στη νοηματική 23/04/2024

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα οι 66 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, αλλά και για επεισόδια χουλιγκανισμού. Στην κυκλοφορία δίνεται το απόγευμα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65, που ενώνει την κεντρική με τη βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:58 pm


Η γιαγιά Νούλα και τα celebrity crush

Η γιαγιά Νούλα βγήκε και πάλι, στο δρόμο και ρώτησε τους πολίτες ποιο είναι το celebrity crush τους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:38 pm


Οδός Ζαρίφη 23/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz, η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του OPEN, TV Queen, το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, αλλά και η γιαγιά Νούλα και τα celebrity crush, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:35 pm


Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας για το «Πάσχα στο Άγιον Όρος»

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Πάσχα στο Άγιον Όρος" πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Λατρευτικής Εβδομάδας, Ενός θεσμού που αναβιώνει μετά από 14 χρόνια με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:54 pm


Το έθιμο της αυτοδικίας στο νέο βιβλίο «Βεντέτες» του Πάνου Σόμπολου

Το έβδομο βιβλίο του παρουσίασε χθες ο πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος με θέμα τις βεντέτες. Ένα βιβλίο στο οποίο θα βρείτε στοιχεία για όλες τις μεγάλες υποθέσεις που κάλυψε δημοσιογραφικά ο κύριος Σόμπολος αλλά και που συνέχισε να ερευνά μέχρι και σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:51 pm


Σούδα – Κρήτη: Μάχη με τις φλόγες και τα 9 μποφόρ

Για μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο ετοιμάζεται η πυροσβεστική και μάλιστα άρχισε και πολύ νωρίς καθώς ήδη έχουν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές. Από το πρωί οι αρχές είναι σε συναγερμό για φωτιά στη Σούδα της Κρήτης ενώ χθες κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για πυρκαγιά στη Πάρο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:47 pm


Η Ρωσία πολιορκεί την πόλη Τσασίβ Γιαρ

Στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, η Ρωσία βομβαρδίζει ανηλεώς την Οδησσό, με τις αναφορές των Ουκρανών να κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, την ώρα που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν, αμέσως μετά την έγκριση της νέας αμερικανικής βοήθειας των ΗΠΑ προς το Κίεβο, με τον Ουκρανό πρόεδρο να εκφράζει τη βεβαιότητα πως η Δύση θα παραμείνει δίπλα στον ουκρανικό λαό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:42 pm


Στροφή στα εσωτερικά μέτωπα για το Ισραήλ μετά τη λήξη συναγερμού με τον Ιράν

Μαίνονται οι μάχες στα μέτωπα του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:39 pm


Εκτόξευση ρουκετών από τη Χαμάς προς τη Σντερότ

Μαίνονται οι μάχες στο μέτωπο της λωρίδας της Γάζας με τη Χαμάς να εξαπολύει επίθεση με ρουκέτες προς την Ζντεροτ και τον ισραηλινό στρατό να απάντα κάμερα του OPEN κατέγραψε εικόνες από την επίθεση που προκάλεσε φωτιά σε αποθήκη. Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τη Λωρίδα της Γάζας, εκεί όπου εκταφιάστηκαν περίπου 200 σοροί από ομαδικούς τάφους έξω από το νοσοκομείο Νάσερ στη Χαν Γιουνίς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:35 pm


Ανοίγει το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις

Το Taxis ανοίγει για τις φορολογικές δηλώσεις και θα διευκολύνει τους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:30 pm


Νομοθετική ρύθμιση για τη μείωση των προμηθειών στα pos ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης

Ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τις προμήθειες στα pos.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:27 pm


Φάμελλος: Καταθέσαμε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση για την ακρίβεια

Αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το κύμα ακρίβειας κατέθεσε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:23 pm


Κάθε χρόνο και ακριβότερο το αρνάκι το Πάσχα

Στην τελική ευθεία για το Πάσχα και οι καταναλωτές κάνουν ήδη έρευνα αγοράς για το εορταστικό τραπέζι, το οποίο σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θα είναι αυξημένο κατά 15% φέτος. Ήδη έκανε πρεμιέρα το καλάθι του νονού για τα παιδιά, ενώ το καλάθι του Πάσχα τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:20 pm


Σύγκρουση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Σπαρτιατών

Η κυβέρνηση συγκρούεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Σπαρτιατών με την πολιτική αντιπαράθεση να χτυπάει κόκκινο ενόψει ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:16 pm


Συνάντηση Νατσιού -Παπαδόπουλου μετά τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή

Σάλος με τις δηλώσεις του βουλευτή Παπαδόπουλου. Τον καλύπτει το κόμμα του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:12 pm


Δελτίο καιρού 23/04/2024

Με την αφρικανική σκόνη να περιορίζεται προς τα Ανατολικά και Νότια, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:07 pm


Δικαιολόγησε τα χαστούκια ο βουλευτής της Νίκης Ν. Παπαδόπουλος

Μια μέρα μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος επιχείρησε να μαζέψει όσα είπε χθες στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Σε νέα παρέμβαση του στο μεταξύ σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και στον απόηχο της χειροδικίας σε βάρος βουλευτή της ΝΔ μέσα σε ιερό ναό, είπε ότι η εκκλησία δεν εκδικείται.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:07 pm


Στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ντάνιελ»

Στην Θεσσαλία βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα στο Μουζάκι όπου αναμένεται να μιλήσει για τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών από τις πλημμύρες. Νωρίτερα παρέστη στα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Ε65που συνδέει την Λαμία με την Καλαμπάκα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:03 pm


Μεσημεριανό δελτίο 23/04/2024

Μια δικογραφία που ξεπερνά τις 1.000 σελίδες, βίντεο, φωτογραφίες, καταθέσεις και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αποτελούν το βασικό κομμάτι της έρευνας μηνών από το τμήμα της αθλητικής βίας, που οδήγησε στη σύλληψη 66 χούλιγκανς με κάποιους από αυτούς να κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λιγγερίδη. Σε Λαμία και Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:01 pm


Αθλητικό δελτίο 23/04/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και στοχεύει στη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα στη σειρά για την πρόκριση στο Final Four. Χθες, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο νέων. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στον τελικό της Νιόν τη Μίλαν και έγιναν οι πρώτοι στην Ελλάδα που κατακτούν τίτλο στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:56 pm


Αυτοκινητόδρομος Ε65: Στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα ο Μητσοτάκης

Σε Λαμία και Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65. Την ίδια ώρα τα μποφόρ στο Αιγαίο έβαλαν προσωρινά φρένο στην πολυήμερη περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη σε 27 νησιά καταγράφοντας τα προβλήματα των κατοίκων, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά ενόψει Πάσχα όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές. Στο Μόντρεαλ βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας όπου έχει συναντήσει με την ελληνική ομογένεια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:38 pm


Αναζητούν τον «Ρουμάνο» της εγκληματικής συμμορίας

Κόντρες για την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ υπήρχε νεκρός αστυνομικός.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:29 pm


Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της δολοφονίας Λυγγερίδη

Στον εισαγγελέα οι 66 συλληφθέντες των επεισοδίων στο Ρέντη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:22 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Προκλητικοί, με ύβρεις και χειρονομίες οι 66 συλληφθέντες οδηγούνται στην Ευελπίδων

Μια δικογραφία που ξεπερνά τις 1.000 σελίδες, βίντεο, φωτογραφίες, καταθέσεις και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αποτελούν το βασικό κομμάτι της έρευνας μηνών από το τμήμα της αθλητικής βίας, που οδήγησε στη σύλληψη 66 χούλιγκανς με κάποιους από αυτούς να κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λιγγερίδη. Οι Αρχές κάνουν λόγο για «μεταφερόμενο στρατό» οπαδών που προκαλούσαν επεισόδια σε όλη την Ελλάδα, ενώ ανάμεσά τους είναι και τα αρχηγικά μέλη. Το πρωί οι συλληφθέντες, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:17 pm


Πρωινό ΣουΣου 23/04/2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου μετά τον χαμό της μητέρας της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που αναφέρθηκε στην ταξιδιωτική του εκπομπή, το σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παύλος Χαϊκάλης που απάντησε στις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου ότι έχει χάσει δουλειές επειδή είπε πως είναι φίλος του ο Φιλιππίδης, το Tv Queen, η Eurovision, η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και οι ψυχολόγοι που αντιδρούν στην τοποθέτηση του Γιώργου Λάγιου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παπανώτα, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:09 pm


Μαίρη, 53 ετών: Είδα στον ύπνο τη νεκρή αδελφή μου, λίγες ημέρες μετά η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναλύει το όραμα της Μαίρης, που τηλεφώνησε για να πάρει τις απαντήσεις και να κατανοήσει τι είδε.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:55 pm


Τι είναι οι μαύροι άγγελοι

Η Μάρα Μεϊμαρίδη εξηγεί τι είναι οι μαύροι άγγελοι.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:49 pm


La promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:34 pm


Ο Μάριος Αθανασίου για τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και το bullying

«Στον πολιτικό χώρο γίνονται αντικείμενο συζήτησης άνθρωποι που δεν ανήκουν σε αυτόν», είπε ο Μάριος Αθανασίου και συνέχισε λέγοντας «δεν ορίζει το επάγγελμα την προσωπικότητα». Ακόμα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν θα κάνει κριτική στην απόφαση αποπομπής του Δημήτρη Παπανώτα, ενώ τέλος αναφέρθηκε στο bullying.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:32 pm


Το «πράσινο κελί» του δολοφόνου της Κυριακής - Τι λέει ο Νάσος Γουμενίδης

Οι τοίχοι από αφρολέξ, η κάμερα ασφαλείας και το κουμπί έκτακτης ανάγκης. Τι λέει στην εκπομπή ο Νάσος Γουμενίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:11 pm


Οι ψυχολόγοι αντιδρούν στην τοποθέτηση του Γιώργου Λάγιου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παπανώτα

«Θεωρώ απαράδεκτες και σχεδόν επικίνδυνες τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου», δήλωσε μεταξύ άλλων η ψυχολόγος - νευροψυχολόγος MSC Ναταλί Βέλτση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:08 pm


Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκινά η διαδικασία αποσωλήνωσής του - Όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του

Μειώνουν τη χορήγηση φαρμάκων οι γιατροί, για να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:57 am


Eurovision: Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε δηλώνει έτοιμη και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:38 am


Αποκλειστικές πληροφορίες: Όλα όσα γνωρίζουμε για τις υποψήφιες παρουσιάστριες του Tv Queen

17 υποψήφιες, ανάμεσά τους δασκάλες, δημόσιοι υπάλληλοι και παρουσιάστριες τοπικών καναλιών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:35 am


Ο Χαϊκάλης απαντά στις δηλώσεις του Ιωάννου ότι έχει χάσει δουλειές επειδή είπε πως είναι φίλος του ο Φιλιππίδης

«Στην εποχή μας υπάρχει ανθρωποφαγία, ο ένας φοβάται τον άλλον και δεν σου επιτρέπει να έχει μια άλλη διάσταση στα πράγματα», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε λέγοντας «δεν μπορούμε να καταδικάζουμε ανθρώπους επειδή υπερασπίζονται τους φίλους τους».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:24 am


Ο Σπύρος Μπιμπίλας για το χαστούκι σε βουλευτή της ΝΔ, για την Ελεονώρα Μελέτη και για τον Μάνο Ιωάννου

«Εάν σταματήσει η έμφυλη βία η κοινωνία μας θα γίνει πιο υγιής», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε μιλώντας για το χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιθέσεις που γίνονται στην Ελεονώρα Μελέτη, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:19 am


Ελένη Φουρέιρα VS Κωνσταντίνος Αργυρός: Κόντρα για το ποιος έκανε το... diamond album

Νέα κόντρα στη showbiz. Ποιος έκανε πρώτος το diamond album;

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:02 am


Νίκος Μουτσινάς: Το σενάριο για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρεται στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:00 am


Η Χρύσα Κατσαρίνη για την Super Κική και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη για τις δηλώσεις της Super Κικής και συνέχισε μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:43 am


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ταξιδιωτική του εκπομπή, την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα

«Τα επεισόδια της ταξιδιωτικής μου εκπομπής είναι συγκεκριμένα, θα δούμε εάν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:38 am


Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό της μητέρας της

«Μετά τον χαμό της μητέρας μου, προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας «αγαπώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη γιατί κάνει ωραίες παραγωγές. Έπρεπε να αποχωρήσω από το J2US γιατί δεν ένιωθα καλά».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:25 am


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Οι επιλογές από την 7η αγωνιστική των play off της Stoiximan Superleague αλλά και τα play off της Euroleague.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:03 am


Ώρα Ελλάδος 23/04/2024

Οι 64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη, ο Φρέντι Μπελέρης, το 7ο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου, οι ευρωεκλογές, το καλάθι του Πάσχα, αλλά και οι χειροπέδες σε 38χρονο για συμμετοχή στην οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξη Εκδίκησης», ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου, ο Πέτρος Μπελέρης, ο πρόεδρος Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων Παναγιώτης Σακελλαρίου, ο ιδιοκτήτης καταστήματος παιχνιδιών Λάμπρος Παναγόπουλος, ο Νίκος Στέφος, η Μυρτώ Κοροβέση, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γιάννης Σκάλκος, ο Βασίλης Σίμος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Δώρα Αυγέρη, ο Κώστας Χρυσόγονος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:57 am


Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:52 am


Κεφαλογιάννης, Αυγέρη, Χρυσόγονος και Σακελλαρίδης για ακρίβεια και ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Χρυσόγονος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια και για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:46 am


Στέφος, Κοροβέση, Καλλιακμάνης, Σκάλκος και Σίμος για τις ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Νίκος Στέφος, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλλιακμάνης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Σκάλκος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Δημοκράτες Βασίλης Σίμος, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για τις ευρωεκλογές, ενώ μάλιστα ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε και στη δολοφονία Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:22 am


Από αύριο σε ισχύ το καλάθι του Πάσχα - Πόσο θα πληρώσουμε φέτος τα αυγά

Τι λένε στην εκπομπή ο πρόεδρος Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων Παναγιώτης Σακελλαρίου και ο ιδιοκτήτης καταστήματος παιχνιδιών Λάμπρος Παναγόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:56 am


Δολοφονία Λυγγερίδη: Εικόνα από τους συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη. Μάλιστα κατά την έξοδό τους, φώναζαν.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:52 am


Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τα κουτιά με τα ευρήματα, ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει και η μεταγωγή των συλληφθέντων στην Ευελπίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:26 am


Βεντέτες: Το 7ο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου - Περιλαμβάνει πάνω από 30 υποθέσεις

Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Πάνου Σόμπολου που παραθέτει αιματηρές ιστορίες - βεντέτες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:15 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:09 am


Πέτρος Μπελέρης: Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν

Ο Πέτρος Μπελέρης μιλάει στην εκπομπή για τον πατέρα του, Φρέντι Μπελέρη, και μεταξύ άλλων τονίζει πως «έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:01 am


Εφημερίδες 23/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:56 am


Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου: Ο ναός δεν προσφέρεται για την έκφραση της προσωπικής μας γνώμης

«Ο ναός δεν προσφέρεται για την έκφραση της προσωπικής μας γνώμης αλλά ούτε και για να κάνουμε επίθεση», είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου και συνέχισε λέγοντας «η βία δεν καταδικάζεται α λα καρτ».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:54 am


Καιρός 23/04/2024: Αυξημένη αφρικανική σκόνη σήμερα

Αυξημένη αφρικανική σκόνη σήμερα. Οι συννεφιές θα κυριαρχήσουν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:33 am


Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Τι λέει δικηγόρος 19χρονου συλληφθέντα

64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη. Τι λέει στην εκπομπή ο δικηγόρος 19χρονου συλληφθέντα, Νεκτάριος Λουκόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:22 am


Χειροπέδες σε 38χρονο για συμμετοχή στην οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξη Εκδίκησης»

Ο 38χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:19 am


64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη - Τι λέει πατέρας 22χρονου οπαδού

Ο 22χρονος οπαδός είναι ένας από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη. Τι λέει στην εκπομπή ο πατέρας του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:07 am


64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη

Εγκληματική οργάνωση με 165 κατηγορουμένους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:01 am


«Πλυντήριο» στοιχηματισμού: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

Που οδηγείται η υπόθεση του ξεπλύματος ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού. Τι λέει η Μαίρη Μπενέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:49 am


Ανατροπή για την Ένωση και παραμονή στην κορυφή - Τι λέει ο Μλάντεν Φορτούλα

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φαβορί για το πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Μλάντεν Φορτούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:45 am


Η Δίκη στο OPEN 22/04/2024

Η άλλη όψη του ελληνικού ποδοσφαίρου, η κούρσα για τον τίτλο, το σχέδιο της ΚΕΔ για τη διαιτησία, αλλά και η υπόθεση του ξεπλύματος ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού,ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο πρώην διεθνής διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Μλάντεν Φορτούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:40 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:18 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 85

Η Χάνα και η Καταλίνα είναι σίγουρες πλέον ότι η αγάπη του Μανουέλ για τη Χιμένα είναι εντελώς κατασκευασμένη από την ίδια και την Κρουθ, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την αμνησία του μετά το ατύχημα. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίζουν να δείξουν το αεροπλάνο του Μανουέλ που επισκεύασαν προκειμένου να ξυπνήσουν τις πραγματικές του αναμνήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο είναι συντετριμμένος όταν ανακαλύπτει την αλήθεια σχετικά με ένα περιστατικό που θα φέρει τα πάνω κάτω. Στο μεταξύ, ο μαρκήσιος αναγκάζει την Κρουθ να κατέβει στην κουζίνα προκειμένου να συγχαρεί την Καντέλα, τη Σιμόνα και τον Λόπε, ενώ η ίδια θα ήθελε να τους διώξει μια και καλή στη Λα Προμέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:08 pm


Σαν Ψέμα, αύριο στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:04 pm


Οδυσσέας Αθανασίου: Σύμβολο μιας νέας Ελλάδας το έργο του Ελληνικού

Για τη σημασία αλλά και τα οφέλη που θα έχει το έργο του Ελληνικού, στην οικονομία της χώρας μίλησε στο Bloomberg ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:00 pm


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή φλόγα

Με μια εντυπωσιακή τελετή η Θεσσαλονίκη τίμησε χθες την Ολυμπιακή φλόγα η οποία συνεχίζει το ταξίδι της με τελικό προορισμό το Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης, που είναι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υποδέχτηκε την φλόγα σε μια λαμπρή τελετή στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:50 pm


Επικίνδυνη φωτιά στην Πάρο κοντά στην Παροικιά - «112» για τους κατοίκους

«Υπό έλεγχο η φωτιά στην Παροικιά της Πάρου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πάρου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:46 pm


Στην Τουρκία η απεσταλμένη Μπλίνκεν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Ο Λευκός Οίκος αρνείται να σχολιάσει τα περί ακύρωσης της συνάντησης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:39 pm


Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν - Νετανιάχου

Αυξημένα μέτρα προστασίας στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:35 pm


Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος

Στο πολεμικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιορισμένο χτύπημα στο Ιράν διαμηνύει πως ο στρατός ετοιμάζεται για «Οδυνηρά πλήγματα» εναντίον της Χαμάς ενώ είναι ήδη η 3η μέρα βομβαρδισμών στην Ράφα με τουλάχιστον 60 νεκρούς. Στην Ιερουσαλήμ σήμανε συναγερμός καθώς απετράπη την τελευταία στιγμή τρομοκρατική επίθεση χωρίς ωστόσο να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:30 pm


Νέος γύρος αντιπαράθεσης για την υποψηφιότητα Μπελέρη

Η γαλάζια υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη εξακολουθεί να πυροδοτεί την πολιτική κόντρα ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ, Εύης Χριστοφυλλοπούλου, πως η υποψηφιότητά αυτή έχει δεξιά οφέλη. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και η κόντρα αντιπαράθεση για την υποψηφιότητα της Ελεωνόρας Μελέτη με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση να ασκούν κριτική για αναφορές της στον Ηλία Κασιδιάρη σε παλαιότερες εκπομπές της.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:26 pm


Συνεχίζει την περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου ο Στέφανος Κασσελάκης

Την περιοδεία του στα νησιά συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, που τώρα βρίσκεται στην Αστυπάλαια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:23 pm


ΝΔ: 12 υπουργοί αναλαμβάνουν από μία περιφέρεια ευθύνης

Ο Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει την Κεντρική Μακεδονία και ο Άδωνις Γεωργίαδης τη Δυτική Μακεδονία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:19 pm


Στην αγορά ο Μητσοτάκης για την ακρίβεια ενόψει πασχαλινού τραπεζιού

Το διακύβευμα των εκλογών θέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί με περιοδείες και εξειδίκευση της στρατηγικής τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την λαχαναγορά του Ρέντη έδωσε έμφαση στην ακρίβεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου ακούγοντας τα προβλήματα των νησιωτών. Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην 2η θέση και την αύξηση των ποσοστών του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:15 pm


Βαθιά το χέρι στην τσέπη για το πασχαλινό τραπέζι

Στην τελική ευθεία για το Πάσχα και οι καταναλωτές κάνουν ήδη έρευνα αγοράς για το εορταστικό τραπέζι, το οποίο σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θα είναι αυξημένο κατά 15% φέτος. Ήδη έκανε πρεμιέρα το καλάθι του νονού για τα παιδιά, ενώ το καλάθι του Πάσχα τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:10 pm


Κεντρικό δελτίο 22/04/2024

Πάνω από 60 συλλήψεις χούλιγκανς του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση. Συγκινημένος ο πατέρας του, ζητά δικαίωση. Προεκλογικό «γκάζι» από πολιτικούς αρχηγούς. Μήνυμα Μητσοτάκη κατά της ακρίβειας από τη λαχαναγορά, για ανατροπή μιλά ο Κασσελάκης από νησιά του Αιγαίου. Βουλευτής της Νίκης προανήγγειλε έκρηξη βίας για τα ομόφυλα ζευγάρια επικροτώντας το χαστούκι στη βουλευτή της Ν.Δ. Η υφυπουργός Ανάπτυξης, Χριστίνα Αλεξοπούλου προπηλακίστηκε παό ιερέα, παρέμβαση αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Καρέ – καρέ τρομοκρατική επίθεση Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:03 pm


Αθλητικό δελτίο 22/04/2024

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Stoiximan Super League μετά την επικράτηση της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη με ανατροπή, αφήνοντας στη 2η θέση τον Παναθηναϊκό που πέρασε άνετα από τη Λαμία. Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:57 pm


Λαβρόφ: Απειλείται στρατιωτική σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων

«Στρατιωτική απάντηση αν οι ΗΠΑ εγκαταστήσουν πυρηνικά στην Πολωνία», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πεσκόφ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:52 pm


Σοβαρή απειλή πυρηνικής εμπλοκής από τον Σεργκέι Λαβρόφ

Άνοιξε την πόρτα ενίσχυσης της Πολωνίας με πυρηνικά ο πρόεδρος της Πολωνίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:48 pm


Αποκλειστικό: Ο επικεφαλής της Frontex στο OPEN

Ο επικεφαλής της μιλά αποκλειστικά στο OPEN και την Μίνα Καραμήτρου. Εκφράζει την ανησυχία της ευρωπαϊκής δύναμης για την πιθανή αύξηση των ροών λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, τα σενάρια αντιμετώπισης που συζητά με την Αθήνα αλλά και πως σκοπεύει η Frontex να αντιμετωπίσει την νέα διαδρομή των διακινητών Νότια της Κρήτης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:40 pm


Η Γερμανία πιέζει τους εταίρους να στείλουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Η Ελλάδα και άλλες πέντε Ευρωπαϊκές χώρες διαθέτουν patriot.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:34 pm


Financial Times: Ελλάδα – Ισπανία υπό πίεση να δώσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Νέο μέτωπο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης άνοιξε με αφορμή δημοσίευμα των Financial Times που κάνει λόγο για πιέσεις της ΕΕ στην Ελλάδα και την Ισπανία για αποστολή patriot και ρωσικών S300 στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση που θα έθετε σε κίνδυνο την αεράμυνα της χώρας. Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:31 pm


Βουλευτής Νίκης: Οι πιστοί χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες

Επικροτεί προπηλακισμούς και σφαλιάρες σε πολιτικούς, βουλευτής της «Νίκης», με το κόμμα του να τον στηρίζει.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:26 pm


Ιερέας επιτέθηκε στην υφυπουργό Υποδομών για την ισότητα στο γάμο

Λίγες ώρες μετά το χθεσινό χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, από υποψήφια βουλευτή της Νίκης μέσα σε εκκλησία ιερέας στην Πάτρα επιτέθηκε φραστικά στην υφυπουργό μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου και πάλι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τα κόμματα καταδίκασαν το βίαιο και απαράδεκτο συμβάν ωστόσο ο βουλευτής της Νίκης , Νίκος Παπαδόπουλος, επανήλθε λέγοντας πως είδαμε πιστούς να μοιράζουν σφαλιάρες και να απειλεί πως θα έρθουν πολύ χειρότερα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:20 pm


Έχει συλληφθεί ο σκληρός πυρήνας της Θύρας 7

Κωδικά ονόματα είχαν οι αρχηγοί των χούλιγκανς του Ολυμπιακού, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:14 pm


Δικηγόρος συλληφθέντα: Πρόκειται για μια δικογραφία στο πλαίσιο εντυπωσιασμού

«Ο πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος συλληφθέντα για την δολοφονία αστυνομικού στο Ρέντη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:10 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη – Ταυτοποιήθηκαν οι χούλιγκανς που έκαψαν τα ρούχα τους

Η εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε τα ξημερώματα. Ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων. Είχαν προηγηθεί τα αποτελέσματα από εγκληματολογικά εργαστήρια με ταυτοποίηση DNA.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:06 pm


Μπαράζ συλλήψεων για τη δολοφονία του αστυνομικού με φωτοβολίδα στου Ρέντη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τραγική υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, και τον θανάσιμο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν χούλιγκανς έξω από το γήπεδο, στου Ρέντη. Στο πλαίσιο έρευνας της αστυνομίας έχουν γίνει 64 συλλήψεις ενώ 165 είναι οι κατηγορούμενοι στο πλαίσιο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί. Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, που ήταν σε εκδήλωση για την αθλητική βία την ώρα που έγιναν γνωστές οι συλλήψεις, δήλωσε πως αυτό που θέλει είναι οι ένοχοι να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Ιδιαίτερα συγκινημένος έπεσε στην αγκαλιά των συναδέλφων του γιού του λέγοντας πως έχασε έναν γιό ήρωα αλλά απέκτησε μια άλλη οικογένεια την διμοιρία του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:02 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 11

Ο Τζώρτζης, αποκρύπτει το email από το οικονομικό τμήμα της εταιρίας, σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες. Εντωμεταξύ, ο Γιώτης προσπαθεί να ανακαλύψει τα ψέματα που του λένε τα παιδιά του, ενώ αρνείται κατηγορηματικά στη Ζωή, να νοικιάσει το μαγαζί που θέλει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πηγαίνει κρυφά να μιλήσει στον Γιώτη, για να επιτρέψει στη Ζωή να δουλέψει ως νταντά της Αλίκης. Παράλληλα, η Μελίνα επισκέπτεται το καφενείο του Γιώτη, με κίνδυνο να ανακαλύψει την αλήθεια για την οικογένεια της Ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:55 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 22/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:00 pm


Δελτίο στη νοηματική 22/04/2024

57 άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ συνολικά 158 περιλαμβάνονται στην δικογραφία της διεύθυνσης αθλητικής βίας για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όταν ένας από τους οπαδούς πέταξε ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή. Ανεβαίνουν οι τόνοι στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:56 pm


Έριξε «μαύρο» ο Νίκος Μάνεσης και η Κατερίνα τον ακολούθησε

Ο Νίκος Μανεσης έριξε «μαύρο» για λίγο στην εκπομπή του διαμαρτυρόμενος για τις μετρήσεις στα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο, που γίνονται οι μετρήσεις και η Κατερίνα Ζαρίφη τον ακολούθησε.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:47 pm


Οδός Ζαρίφη 22/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz, η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του OPEN, TV Queen, το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης και τα φλαμίνγκο, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:37 pm


Τα φλαμίνγκο και ο Νίκος Κοκλώνης

Τα φλαμίνγκο επέστρεψαν στη μόδα και ο Νίκος Κοκλώνης πήρε το…δικό του και παρουσίασε το J2US.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:56 pm


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα – Λαμπρή τελετή υποδοχής στη Νέα Παραλία

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από χθες η Ολυμπιακή φλόγα, η οποία συνεχίζει το ταξίδι της ανά την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε μια λαμπρή τελετή στη Νέα Παραλία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:29 pm


Σύνοδος Υπ. Εξ. ΕΕ: Στο επίκεντρο περαιτέρω ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας

Η περαιτέρω παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία είναι ένα από τα κεντρικά θέματα της ατζέντας στη σημερινή Σύνοδο των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες, λίγες ώρες μετά τη χρηματοδότηση του Κογκρέσου, με τους Financial Times να αποκαλύπτουν ότι Ελλάδα και Ισπανία είναι οι δύο χώρες που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις για να παρέχουν οπλικά συστήματα στο Κίεβο. Την ίδια ώρα, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Αντρέι Ντούντα, δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, να προειδοποιεί ότι η Δύση οδηγεί την κατάσταση σε σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:27 pm


15χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για ένα μπουφάν

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτήν την φορά στον Ωρωπό, όπου για ένα μπουφάν, ένας 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικο του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:25 pm


Στα άκρα και για την υποψηφιότητα Μπελέρη

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης είναι οι υποψηφιότητες της Ελεονώρας Μελέτη και του Φρέντη Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:22 pm


Ιερέας επιτέθηκε φραστικά στην Υφυπουργό μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στόχος φραστικής επίθεσης από ιερέα έγινε η υφυπουργός μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:20 pm


Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ για το μεσανατολικό και την Ουκρανία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από το Ιράν και το Ισραήλ να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:13 pm


Φόβοι για τρομοκρατικές ενέργειες στο Ισραήλ – Αυξημένα τα μέτρα λόγω Πάσχα

Η κάμερα του OPEN βρίσκεται εκεί όπου έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα, λίγο πριν την επιχείρηση στη Ράφα που όπως φαίνεται προετοιμάζουν οι Ισραηλινοί.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:09 pm


Δελτίο καιρού 22/04/2024

Με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:05 pm


Μεσημεριανό δελτίο 22/04/2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Και έχουμε δεκάδες προσάγωγες και συλλήψεις. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:03 pm


Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ

Προς μία ευρεία στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα οδεύει ο ισραηλινός στρατός τέσσερις μέρες μετά την περιορισμένης εμβέλειας επίθεση στο Ισφαχάν του Ιράν την οποία δεν έχει ακόμα παραδεχθεί. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, για πρώτη φορά μετά τον παγκόσμιο συναγερμό που προκάλεσε το πλήγμα στην ιρανική πόλη, διεμήνυσε σε διάγγελμα του ότι ο στρατός ετοιμάζεται για «Οδυνηρά πλήγματα» εναντίον της Χαμάς.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:02 pm


Αθλητικό δελτίο 22/04/2024

Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ μετά και το νικηφόρο πέρασμά της χθες από το Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του θεσμού. Δεύτερος παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που ήταν επιβλητικός στη Λαμία. Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα στο Καραϊσκάκης όπου έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:58 pm


Συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας για ΜΟΕ στον απόηχο της έντασης για τα θαλάσσια πάρκα

Στη σκιά της έντονης αντίδρασης της Άγκυρας για το θέμα των θαλάσσιων πάρκων, σήμερα έχουμε συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:56 pm


Χαρακτήρα «εθνικών εκλογών», προσδίδει ο Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση 48 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σταθερότητα και συνέχεια είναι το διακύβευμα των εκλογών όπως διαμηνύει ο Πρωθυπουργός ενώ σε υψηλούς τόνους συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:49 pm


Πλεόνασμα – έκπληξη του 2023: 1,86% του ΑΕΠ

Δεύτερη πανευρωπαϊκά η Ελλάδα στη μείωση του χρέους.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:42 pm


Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχής ο αγώνας κατά της ακρίβειας

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη ο Πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:37 pm


Σε ισχύ από σήμερα το «καλάθι του νονού» - Την Τετάρτη το «καλάθι του Πάσχα»

Σε ισχύ από σήμερα είναι το καλάθι του νονού να δούμε τι θα περιλαμβάνει αυτό, καθώς και το καλάθι του Πάσχα που έρχεται την Τέταρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:35 pm


Στην αγκαλιά συναδέλφων του γιου του ο πατέρας του Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων

Στο άκουσμα της είδησης για τις συλλήψεις της αστυνομίας, ο πατέρας του άτυχου Λυγγερίδη που ήταν παρών σε εκδήλωση για την αθλητική βία, έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά των συνάδελφων του παιδιού του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:23 pm


Σαν Ψέμα: Sneak preview από το σημερινό (22/04) επεισόδιο

Η Αλίκη λέει στον μπαμπά της πως θέλει τη μαμά της. Τότε η Ζωή «εισβάλει» μέσα και η μικρή τρέχει στην αγκαλιά της.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:23 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Βρέθηκαν τα ρούχα κατηγορούμενων που φορούσαν στο γήπεδο

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια πολύ καλά δεμένη υπόθεση, έχουν εντοπίσει DNA και τα εγκληματολογικά έχουν κάνει και ταυτοποιήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:19 pm


Πάνω από 50 συλλήψεις και προσαγωγές για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ενώ παράλληλα έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:14 pm


Πρωινό ΣουΣου 22/04/2024

Ο Δήμος Βερύκιος που μίλησε για την αποπομπή του Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάββας Πούμπουρας που αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η Κατερίνα Ζαρίφη που μίλησε για Αλεξάνδρου και Βασάλο, τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα της Μενεγάκη, το J2US, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, αλλά και η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:12 pm


Η Νόνη Δούνια για τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και την τηλεόραση

«Δεν μπορώ να αφήσω σχόλια και κριτικές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μου», είπε η Νόνη Δούνια και συνέχισε λέγοντας «εάν πειράξουν με τα αρνητικά σχόλιά τους την οικογένειά μου, θα με βρουν απέναντί τους». Ακόμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη. Τέλος, μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και για την τηλεόραση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:07 pm


J2US: Όλα όσα έγιναν στο 9ο live του λαμπερού show – Τι λένε στην εκπομπή Καπετάνιος, Καρλάκη και Αμούτζας

Η εμφάνιση του Light ως «guest» κριτής, η διπλή αποχώρηση, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές. Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιάννης Καπετάνιος, η Μαρία Καρλάκη και ο Γιώργος Αμούτζας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:34 pm


Τι κατέθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού

Πλείστες οι αντιφάσεις στη συνέχεια της κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου, υποβάλλει μήνυση ο Μάνος Δασκαλάκης στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ψευδή κατάθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:09 pm


Ντούγκας: Η αδερφή της Μήλιου λέει ότι δεν πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία αλλά για τσακωμό - Τι λέει ο Μπαλάσκας

«Η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αλλά για έναν τσακωμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας. Τι λέει ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:07 pm


Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεκίνησε η προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:44 am


Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του - Τι λέει η σύζυγός του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους ιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή», δήλωσε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:37 am


Μπέττυ Μαγγίρα για TV Queen: Χάρηκα που το όνομά μου αναφέρθηκε στο trailer

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το TV Queen.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:18 am


Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματά της

Θα συνεργαστεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ή θα επιστρέψει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΑΝΤ1;

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:58 am


Η Κατερίνα Ζαρίφη για Αλεξάνδρου, Βασάλο και Μενεγάκη

«Είχα φέρει λάσπες και μαγιό για την τηλεοπτική συνύπαρξη Βασάλου - Αλεξάνδρου αλλά τελικά αγαπιούνται», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε μιλώντας για το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:42 am


Σάββας Πούμπουρας: Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega

Ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και τόνισε πως δεν τον απασχολεί καθόλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:39 am


Βερύκιος για αποπομπή Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας στο είδος του, δεν είναι για την πολιτική ο Δημητράκης

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράλληλα σχολίασε και το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:27 am


Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: Είναι φυσικό να γίνονται αυτές οι αλλαγές

Η Λίτσα Πατέρα σχολιάζει το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, ενώ παράλληλα προτείνει να μην πάρουν καμία απόφαση μέχρι τις 25 Απριλίου λόγω… ανάδρομου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:14 am


Ώρα Ελλάδος 22/04/2024

Η επίθεση σε «γαλάζια» βουλευτή από υποψήφια βουλευτή της Νίκης, το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων μέσα σε ΕΠΑΛ στον Ωρωπό, ο πνιγμός του βρέφους στην Κω, το πασχαλινό τραπέζι, η διαρροή των e-mail, αλλά και οι ευρωεκλογές, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Μέλπω Λεκατσά, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:57 am


Πολιτική αντιπαράθεση Χριστοφιλοπούλου, Τσίπρα, Μανιάτη και Αναγωστάκη για τις ευρωεκλογές

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ, ο Γιώργος Τσίπρας υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μανιάτης υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ και ο Μανώλης Αναγνωστάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής από τους Δημοκράτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:49 am


Πολιτική αντιπαράθεση Τσιόδρα και Λεκατσά για τις ευρωεκλογές

Ο Δημήτρης Τσιόδρας υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και η Μέλπω Λεκατσά υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:25 am


Η Νίκη Κεραμέως για τη διαρροή των e-mail, την επιστολική ψήφο και τις ευρωεκλογές

«Στην τελική ευθεία η έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διαρροή των e-mail», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών και συνέχισε μιλώντας για την επιστολική ψήφο. Στη συνέχεια η Νίκη Κεραμέως τόνισε πως ο πήχης των ευρωεκλογών αφορά την επιβεβαίωση και τη σταθερότητα της προόδου, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:07 am


Αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα

Επόμενος σταθμός το Αρχαίο θέατρο Φιλίππων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:59 am


«Αλμυρό» φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Τα μικρά αρνιά έχουν φύγει με 8,5 ευρώ στο σφαγείο, όσα έμειναν θα φτάσουν ως και 16 ευρώ στον καταναλωτή.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:46 am


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στην καρδιά της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:39 am


Έκαψαν δύο αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας

Τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά σε οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:36 am


Καιρός 22/04/2024: Μεταβολή των καιρικών συνθηκών

Έρχεται αφρικανική σκόνη και βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:33 am


Από τροφή προήλθε ο πνιγμός του βρέφους στην Κω

Συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:07 am


Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων μέσα σε ΕΠΑΛ στον Ωρωπό

15χρονος τραυμάτισε συνομήλικό του με σουγιά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:51 am


Μητρ. Σερβίων και Κοζάνης Παύλος: Η γυναίκα να γυρίσει σπίτι της και να μαζέψει ως κλώσσα τα πουλάκια της

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη νέα δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:48 am


Επίθεση σε «γαλάζια» βουλευτή από υποψήφια βουλευτή της Νίκης

Υποψήφια βουλευτής της Νίκης, χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:44 am


Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος: Περισσότεροι από 17 χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα

Δυναμική ήταν η συμμετοχή του κόσμου και στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:18 pm


Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων της Λατρευτικής Εβδομάδας

«Χαιρόμαστε που ο δήμαρχος κύριος Αγγελούδης επανέφερε έναν παλαιό θεσμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:13 pm


Κως: Νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Οι γιατροί εντόπισαν μώλωπες στο σώμα του βρέφους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:07 pm


«Πλημμύρα» τουριστών στην Αθήνα

«Μικρό καλοκαίρι» για τον τουρισμό ο φετινός χειμώνας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:02 pm


«Αλμυρό» φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Πρεμιέρα για τα καλάθια Πάσχα και νονών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:58 pm


Μύκονος: Κατεδάφισαν αυθαίρετες κατασκευές σε 13 επιχειρήσεις

Σαρωτικοί έλεγχοι επιθεωρητών στο νησί των ανέμων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:53 pm


Θεσσαλία: Ερημιά και εγκατάλειψη 7 μήνες μετά την καταστροφή

Εικόνες καταστροφής παρουσιάζουν ακόμα χωριά της Θεσσαλίας, με παιδιά να παίζουν δίπλα σε επικίνδυνη αυτοσχέδια χωματερή.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:49 pm


Πατέρας επιζώντα Τέμπη: Σκεφτόμουν να τον πάω εγώ στη Θεσσαλονίκη

«Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:43 pm


Στίγκας: Ο Κασιδιάρης ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο και από τη ΝΔ, ζητούν να μην επιτραπεί η συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:37 pm


Περιοδεία Κασσελάκη από νησί σε νησί με καπετάνιο τον Αποστολάκη

Ο Κασσελάκης εγκαινιάζει νέο μοντέλο προεκλογικής εκστρατείας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:32 pm


Περιοδεία Κασσελάκη σε 27 νησιά με καπετάνιο τον Αποστολάκη

«Δεν έχουν συνηθίσει πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:27 pm


Κεντρικό δελτίο 21/04/2024

Ο Ερντογάν υποδέχθηκε με τιμές και αγκαλιές τον ηγέτη της Χαμάς. Άμεση παρενέργεια, μπλόκαρε η συνάντηση του με τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Στο «φως» βίντεο από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Μακελειό από επιδρομή στη Ράφα. Τουλάχιστον 18 νεκροί, τα 14 παιδιά. 60 δις δολάρια βοήθεια στην Ουκρανία ενέκρινε το Κονγκρέσο. «Χιλιάδες Ουκρανοί θα πάνε στην κρεατομηχανή», διαμηνύει η Μόσχα στον Μπάιντεν. Πυρά Ανδρουλάκη – Βελόπουλου για τη «γαλάζια» υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη. «Δέχομαι χυδαία βία», απαντά η δημοσιογράφος. Πολιτεύτρια της Νίκης χαστούκισε βουλευτή της ΝΔ μέσα σε εκκλησία της Καβάλας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:16 pm


Αθλητικό δελτίο 21/04/2024

Με τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ που ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά και το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται απόψε η έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα ο Παναθηναικός ήταν επιβλητικός στη Λαμία, νίκησε με 5-0 την τοπική ομάδα και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στη Βαρκελώνη όπου έχασε στο τελικό της διοργάνωσης με 2-0 σετ από τον Κάσπερ Ρουντ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:08 pm


Πολιτεύτρια της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δελικάρη

Υποψήφια βουλευτής της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δελικάρη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:49 pm


Ανδρουλάκης: Πυρά σε Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Μελέτη

«Δέχομαι χυδαία και απροκάλυπτη βία», υποστήριξε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:42 pm


Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ θα υποστούν στην Ουκρανία ταπεινωτικό φιάσκο όπως στο Βιετνάμ

Στη Μόσχα υποστηρίζουν, ότι το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου θα ηττηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:37 pm


Με 95 δις δολάρια ενισχύουν οι ΗΠΑ Ουκρανία, Ισραήλ και Ταιβάν

Οργισμένες αντιδράσεις από τη ρωσική πλευρά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:31 pm


Σαν να μην έγινε ποτέ η «σύγκρουση» Ιράν - Ισραήλ

Καμία αναφορά για Τρίτη μέρα στο Ισραήλ για το χτύπημα στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:24 pm


Η υπηρεσία του BBC δεν επιβεβαιώνει τις ζημιές στην στρατιωτική βάση του Ιράν

Συνεχείς επιθέσεις των Ισραηλινών στη Ράφα, με 19 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:17 pm


Ακυρώνεται η συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν μετά το τετ α τετ με τον Χανίγιε;

Όργιο φημολογίας από αντιπολιτευτικά μέσα για ακύρωση της συνάντησης. Κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση της Τουρκίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:12 pm


Λευκός Οίκος: Δεν έχει επιβεβαιώσει, δεν έχει διαψεύσει το ραντεβού της 9ης Μαΐου

Έντονο παρασκήνιο, τι συμβαίνει με την ακύρωση της συνάντησης Μπάιντεν με Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:05 pm


Ο Χανίγιε έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της Τουρκίας

Στην Τουρκία μιλούν για ακύρωση του ταξιδιού του Τούρκου προέδρου στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:59 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Κέρκυρα Α΄Μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην «κόμισσα του Ιονίου», τη μοναδική Κέρκυρα, και αποδεικνύουν ότι δεν έχει μόνο πλούσια πολιτιστική κληρονομία, αλλά και γαστρονομική. Παρουσιάζουν μερικά από τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης της Κέρκυρας, όπως το Λιστόν, το Καμπιέλο, τη Μητρόπολη, το Νέο Φρούριο και μας μεταφέρουν τη ζωή στο νησί συνομιλώντας με ντόπιους κατοίκους. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας συστήνουν εστιατόρια, cafe, μπαρ, ζαχαροπλαστεία στα οποία ο ταξιδιώτης θα δοκιμάσει τις καλύτερες τοπικές συνταγές – αυθεντικές ή και λίγο πειραγμένες. Τέλος, φτάνουν μέχρι την Παλιά Περίθεια για το τερπνόν μετά του ωφελίμου… ατμοσφαιρικό σκηνικό και εξαιρετικό φαγητό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:52 pm


Παλιά Περίθεια: Το ορεινό χωριό – φάντασμα της Κέρκυρας

O Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Παλιά Περίθεια, η οποία είναι ένα χωριό – φάντασμα, που ξαμαζωντάνεψε τα τελευταία χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:45 pm


Καμπιέλο: Η παλαιότερη συνοικία με αέρα νότιας Ιταλίας

O Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Καμπιέλο, που είναι η παλαιότερη συνοικία της Κέρκυρας, με την Μητρόπολη να ξεχωρίζει.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:20 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 21/04/2024

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:00 pm


Next Please | 21/04/2024

Το Ραχίδι, η Παρπαριά και το Βουνί, το κέφι του κοινού και της Αννίτας, ο Χάρος και το Γούρι, αλλά και η τύχη του Σωκράτη για να πάει στον τελικό, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε ο Σωκράτης, που δεν απάντησε σωστά σε καμία από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 100 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 5:54 pm


Μηδέν στα δώδεκα από τον Σωκράτη στον τελικό

Ο Σωκράτης δεν απάντησε σωστά σε καμία ερώτηση και κέρδισε 100 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 5:31 pm


Τι είναι το Ραχίδι, η Παρπαριά και το Βουνί;

Ο Άρης βρήκε τη σωστή απάντηση και κέρδισε 100ο πόντους, όμως δεν ήταν αρκετοί, για να του δώσουν την είσοδο στον τελικό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:53 pm


Συνταγή για τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:29 pm


Συνταγή για pizza fritta από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει pizza fritta.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:23 pm


Συνταγή για εύκολο γύρο κοτόπουλου από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει εύκολο γύρο κοτόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:18 pm


Συνταγή για smash burger με μπρι και μπέικον από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει smash burger με μπρι και μπέικον.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:14 pm


Συνταγή για μεσογειακές τυρόπιτες κουρού από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μεσογειακές τυρόπιτες κουρού.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:08 pm


Συνταγή για μπουγάτσα με κιμά από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μπουγάτσα με κιμά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:04 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 53, κύκλος 01

Ο Βαγγέλης ετοιμάζει στο σπίτι τις αγαπημένες μας street food λιχουδιές. Ξεκινάει με την κλασική μπουγάτσα με κιμά από την βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια, ψήνει μεσογειακές τυρόπιτες κουρού. Φτιάχνει το πιο νόστιμο Smash Burger με μπρι και μπέικον και ετοιμάζει σπιτικό γύρο κοτόπουλου στο λεπτό. Και μία υπέροχη έκπληξη για το τέλος! Η περίφημη Pizza Fritta από τη Νάπολη της Ιταλίας και μία νηστίσιμη τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:55 pm


Δελτίο στη νοηματική 21/04/2024

Για πάνω από δυο ώρες συζητούσαν χθες στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς, η οποία φαίνεται να αναζητά νέα έδρα μετά την ανακοίνωση του Κατάρ ότι επανεξετάζει τη στάση του για το διαμεσολαβητικό ρόλο στο πόλεμο της Γάζας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:41 pm


Δύο νεκροί και έξι τραυματίες από εισβολή ενόπλων σε πάρτι στο Μέμφις

Και νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε πάρτι στις Ηνωμένες πολιτείες με τουλάχιστον δυο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:32 pm


Νέα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου θα ηττηθεί», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Ρωσία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:27 pm


Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως έπληξαν ρωσικό πολεμικό πλοίο στη Σεβαστούπολη

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις από την πλευρά της Ρωσίας, στην έγκριση της αμερικανικής βοήθειας ύψους δεκάδων δις δολαρίων προς την Ουκρανία, με το Κρεμλίνο να προειδοποιεί για ακόμα πιο ισχυρά χτυπήματα, στα πολεμικά μέτωπα. Με ευχαριστίες προς την Αμερική αντέδρασε ο Ζελένσκι, την ώρα που οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως κατόρθωσαν να πλήξουν ακόμα ένα πολεμικό πλοίο των Ρώσων, στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:21 pm


Μητσοτάκης: Μόνο μέλημα της αντιπολίτευσης είναι να με ρίξει

Την προεκλογική τους δραστηριότητα εντείνουν οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των Ευρωψηφοδελτίων ξεκινούν περιοδείες. Ο Πρωθυπουργός ζητά ισχυρή εντολή για ενίσχυση της θέσης της χώρας στο εξωτερικό, ενώ η αντιπολίτευση ασκεί σφοδρή κριτική για το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί η ανταλλαγή πυρών και μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ .

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:16 pm


Πρεμιέρα για το «καλάθι του νονού» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

«Μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα», υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:10 pm


Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Κω

Οι γονείς του βρέφους κρατούνται μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:04 pm


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ζητούν τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών

ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Νέα Δημοκρατία κατέθεσαν τα υπομνήματα τους στον Άρειο Πάγο σε βάρος των Σπαρτιατών, ζητώντας από το ανώτατο δικαστήριο να μην επιτρέψει να κατεβεί το κόμμα στις ευρωεκλογες , με τους Σπαρτιάτες να καταθέτουν σε λίγη ώρα ο δικό τους υπόμνημα στη δικαιοσύνη. Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην στραφεί σε βάρος των Σπαρτιατών προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:58 pm


Απόλυτη σιωπή από Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ για το χτύπημα

Σοβαρές ζημιές από το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:52 pm


Τουλάχιστον 14 νεκροί Παλαιστίνιοι – Οργισμένες αντιδράσεις

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παρά την υποβάθμιση της επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι πέρα από κάθε αμφιβολία ο μακροχρόνιος σκιώδης πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών έχει ξεσπάσει πλέον ανοιχτά. Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ σκέφτονται να επιβάλλουν κυρώσεις στην στρατιωτική μονάδα της Δυτικής Όχθης που σκοτώνει εποίκους ενώ επικεντρώνονται στην εντατικοποίηση των επιθέσεων στη Γάζα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:47 pm


Τα βλέμματα στη χερσαία επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα

Αντιδράσεις στο Ισραήλ για τη συνάντηση Ερντογάν με Χανίγιε.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:41 pm


Στον αέρα η συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν στον Λευκό Οίκο

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν με τον Χανίγιε, ο οποίος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τον πόλεμο στη Γάζα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:36 pm


Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

Για πάνω από δυο ώρες συζητούσαν χθες στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς η οποία φαίνεται να αναζητά νέα έδρα μετά την ανακοίνωση του Κατάρ ότι επανεξετάζει τη στάση του για το διαμεσολαβητικό ρόλο στο πόλεμο της Γάζας. Πάντως η κίνηση αυτή της Τουρκίας δίνει τη χαριστική βολή στη σχέση της με το Ισραήλ. Η « αγκαλιά» που άνοιξε η Τουρκία στη Χαμάς δεν αποκλείεται να είναι η πραγματική αιτία ακύρωσης του ταξιδιού του Ερντογαν στην Αμερική για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο Μπαιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:29 pm


Δελτίο καιρού 21/04/2024

Με αφρικανική σκόνη και τοπικές λασποβροχές θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:21 pm


Μεσημεριανό δελτίο 21/04/2024

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παρά την υποβάθμιση της επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι πέρα από κάθε αμφιβολία ο μακροχρόνιος σκιώδης πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών έχει ξεσπάσει πλέον ανοιχτά. Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ σκέφτονται να επιβάλλουν κυρώσεις στην στρατιωτική μονάδα της Δυτικής Όχθης που σκοτώνει εποίκους ενώ επικεντρώνονται στην εντατικοποίηση των επιθέσεων στη Γάζα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:15 pm


Ρωμανός, Αρβανίτης και Σπυρόπουλος για Σπαρτιάτες και Παπανώτα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για το υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών στον Άρειο Πάγο, αλλά και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:07 pm


Τώρα μαζί 21/04/2024

Η νέα βραδιά έντασης στα Εξάρχεια, ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η κρίση στη Μέση Ανατολή και ο Ερντογάν, το υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών στον Άρειο Πάγο, η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και ο παίκτης του Ατρομήτου που μπήκε στο γήπεδο με τη νεογέννητη κορούλα του, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο Έντι Ζεμενίδης, ο Δημήτρης Κουρέτας, ο Γιάννης Εγκολφόπουλος, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, ο Σπύρος Καρανικόλας, η Δώρα Τσαμπάζη, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Νίκος Ρωμανός, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Φώτης Σπυρόπουλος και ο Θεόδωρος Μαντάς.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:04 pm


Αθλητικό δελτίο 21/04/2024

Σέντρα σήμερα στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ με το ντέρμπι στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις 20:30 να ξεχωρίζει. Νωρίτερα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται στις έδρες του Άρη και της Λαμίας αντίστοιχα. Tην ίδια ώρα, υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Παναιτωλικός, Βόλος και Κηφισιά θα δώσουν μάχη για να μην τον ακολουθήσουν. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:53 pm


Η «Σταματάκαινα» του Σασμού κέρδισε βραβείο στο Σικάγο για την ερμηνεία της στην ταινία Για θύμισέ μου

«Στο Σασμό έπαιξα έναν ρόλο από τη δική μου ζωή, καθώς έχασα την αδελφή μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:17 pm


Επί τόπου 21/04/2024

Η χειροτονία του εγγονού του Ανέστη Βλάχου, η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο τραγουδιστής από το Fame Story 2 Γιώργος Χρήστου, η απόφαση για τη μικρή Λυδία που γονάτισε τον πιλότο, η ακρίβεια, οι ξυλοδαρμοί για τα likes, αλλά και η έξαρση της βίας στο κέντρο της Αθήνας, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:10 pm


Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού

Οι πρωταγωνίστριες του σίριαλ ξεφάντωσαν πάνω σε τραπέζια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:04 pm


Σάττι - Σαλάκα: Η συνεργασία τους για το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας

Όταν η Μαρίνα Σάττι συνάντησε τη θετική ενέργεια της life coach, Κατερίνας Σαλάκα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 12:53 pm







Φιλικοί ιστότοποι: