Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Κορυδαλλος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Κορυδαλλος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Κορυδαλλος

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ! Όταν τρια παιδιά... ναι, γιατί παιδιά είναι, στέκονται με σθένος μπροστά, με φόντο ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, εμείς οι... "μεγάλοι", πρέπει να ντραπούμε για την δειλία και την αδιαφορία μας, να προστατεύσουμε το αυτονόητο. 

Το δικαίωμα στο μέλλον των παιδιών μας. 

Και επιτέλους ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ... ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... 

Ας πράξουμε λοιπόν, ότι δεν πράξαμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, τόσα χρόνια τώρα. 

ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 1000, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΥΨΑΛΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Επιτροπη αγωνα Νεολαιας μαραθωνα
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 1000, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΥΨΑΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 10:43 pm


Η ακμή, η παρακμή και το τέλος των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων


  


Η απόφαση των κόκκινων συμμοριτών να κλείσουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο και επιπλέον να εξευτελίσουν οικτρά, την ιστορία και τη σημασία των Ελλήνων ΛΟΚατζήδων εγκαθιστώντας εκεί μέσα ορδές λαθρεποίκων, δεν είναι παρά η πρώτη πράξη του τέλους των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Οι περίφημοι Έλληνες ΛΟΚατζήδες, που για περισσότερα από 60 χρόνια ήταν το καμάρι του Ελληνικού στρατού και η αφρόκρεμα μιας νεολαίας μαθημένης να φυλάττει Θερμοπύλες,  σε λίγα χρονια θα έχουν εξαφανισθεί και θα έχουν λησμονηθεί, όπως θα έχει λησμονηθεί και ολόκληρη η Ελληνική ιστορία.... 


Οι περίφημοι Έλληνες ΛΟΚατζήδες, Λευτέρη μου, ας αντιταχθούν σ' αυτή την ανθελληνική και ύποπτη απόφαση των μπολσεβίκων.

Ή ΕΙΝΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ, Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η παραχώρηση του στρατοπέδου στους γαμωλάθρους. 

Και επιτέλους, πότε περιμένουν οι ΛΟΚατζήδες και οι έντιμοι στρατιωτικοί να αντιδράσουν;
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ;;;

Καλλιόπη Σουφλή


Ήρθε λοιπόν η ώρα για το σάλτο μορτάλε της κόκκινης συμμορίας. 

Τα γραμμάτια που είχε υπογράψει ο Τσίπρας, με τους μπιλντεμπεργκεράδες, τις τριλατερίτσες και τους παγκόσμιους νονούς της πλανητικής αθλιότητας, τώρα πια  εξοφλούνται κατά σειράν προτεραιότητας.


Κι ένα από τα γραμμάτια αυτά (από τα πλέον επείγοντα) αφορούσε τη διάλυση του Ελληνικού στρατού, ώστε να δρομολογηθεί χωρίς κόστος ο διαμελισμός της Ελλάδος και η επαναχάραξη των συνόρων στα Βαλκάνια.

Προς την επίτευξη του σκοπού αυτού έπρεπε να διαλυθούν πρώτα-πρώτα οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, που τα τελευταία χρόνια και λόγω της γενικότερης απαξίωσης του Έλληνα πολεμιστή, ήταν ότι πιο αξιόμαχο διέθετε ο Ελληνικός στρατός ξηράς.

Η απόφαση των κόκκινων συμμοριτών να κλείσουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο και επιπλέον να εξευτελίσουν οικτρά, την ιστορία και τη σημασία των Ελλήνων ΛΟΚατζήδων εγκαθιστώντας εκεί μέσα ορδές λαθρεποίκων, δεν είναι παρά η πρώτη πράξη του τέλους των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Οι περίφημοι Έλληνες ΛΟΚατζήδες, που για περισσότερα από 60 χρόνια ήταν το καμάρι του Ελληνικού στρατού και η αφρόκρεμα μιας νεολαίας μαθημένης να φυλάττει Θερμοπύλες,  σε λίγα χρονια θα έχουν εξαφανισθεί και θα έχουν λησμονηθεί, όπως θα έχει λησμονηθεί και ολόκληρη η Ελληνική ιστορία....

Μικρό αφιέρωμα λοιπόν στην ιστορία, στο ξεκίνημα, στην ακμή, στην παρακμή και στο τέλος των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, για να μην τους αφήσουμε να σβήσουν τη συλλογική μας μνήμη, όπως σβήνουν κομμάτι-κομμάτι τη δυνατότητα μας να πολεμάμε, για όλα αυτά που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και τα οφείλουμε στα παιδιά μας...

Α, και κάτι ακόμα...

Οι κόκκινοι συμμορίτες έχουν τους λόγους τους να μισούν θανάσιμα τους Λόχους Ορεινών Καταδρομών (ΛΟΚ), που αποτέλεσαν και τον πρώτο κορμό των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Με την απόφαση τους να διαλύσουν το ΚΕΕΔ μετατρέποντας το σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, λαθροεισβολέων και πεμπτοφαλαγγιτών του Ισλάμ, εκτός των άλλων, παίρνουν και την εκδίκηση τους, για τα όσα τους έκαμαν οι λοκατζήδες του Καλλίνσκη, στην περίοδο του εμφυλίου.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...Λοκατζηδες κατα κοκκινων συμμοριτων, το 1949
Οι κομμουνιστες παιρνουν σημερα τη ρεβανς για την ηττα τους στον εμφυλιο, 
απο τους Λοχους Ορεινων Καταδρομων [ΛΟΚ] 

Πως πρωτοδημιουργήθηκαν οι  Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις - η ίδρυση του Ιερού Λόχου

Τον Αύγουστο του 1942, ο υπουργός Στρατιωτικών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Κάιρο, Π. Κανελλόπουλος, εξέδωσε διαταγή για την εθελοντική κατάταξη Ελλήνων αξιωματικών σε μια μονάδα που ονομάστηκε Λόχος Επίλεκτων Αθανάτων. 

H ανταπόκριση από αυτούς που διψούσαν για δράση ήταν μεγάλη και σύντομα 130 αξιωματικοί του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού με 40 οπλίτες και 30 βοηθητικούς επάνδρωσαν τη μονάδα. 

Αργότερα, η μονάδα ονομάστηκε επίσημα Ιερός Λόχος με έμβλημα μια αρχαία σπάθη και τη σπαρτιάτικη επιταγή "H ταν ή επί τας".

Διοικητής της ανέλαβε ο συνταγματάρχης Χριστόδουλος Τσιγάντες, ο οποίος δεν βρήκε καθόλου ευχάριστη την προοπτική χρησιμοποίησης της μονάδας ως Λόχο Βαρέων Πολυβόλων αποσπασμένο στη II Ελληνική Ταξιαρχία. 

Έτσι μετά από επαφή που είχε με το συνταγματάρχη Στέρλιγκ, διοικητή της επίσης νεοϊδρυθείσας καταδρομικής μονάδας SAS, ο Ιερός Λόχος υπήχθη σ' αυτήν και το Νοέμβριο του '42 μεταστάθμευσε στο Καμπρίτ, στο στρατόπεδο Commando. 

H εκπαίδευση περιλάμβανε αντικείμενα όπως αλεξίπτωτα, εκρηκτικά, πλωτά μέσα και διάφορα είδη οπλισμού.

H δράση του Ιερού Λόχου άρχισε με καταδρομικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την SAS στην Κυρηναϊκή, το Φεβρουάριο του '43 στην Τυνησία σε συνεργασία με τους Γάλλους του στρατηγού Λεκλέρκ και τη Νεοζηλανδική Μεραρχία του στρατηγού Φρέιμπεργκ. 

Κατόπιν επιστρέφει στην Αίγυπτο, όπου τον Ιούνιο μαζί με την SAS, την SBS και το LRDG αποτελούν τις περίφημες Raiding Forces υπό τον ταξίαρχο Τέρνμπουλ.
Τον Σεπτέμβριο η Ιταλία συνθηκολογεί με τους Συμμάχους και οι Βρετανοί στέλνουν δυνάμεις σε ορισμένα νησιά, με ένα τμήμα Ιερολοχιτών να φθάνει στη Λέρο και τον Οκτώβριο το σύνολο των 334 Ιερολοχιτών να μεταβαίνει στη Σάμο. Λίγο αργότερα οι Γερμανοί αποκτούν τον έλεγχο των Δωδεκανήσων και το Νοέμβριο οι Βρετανικές δυνάμεις αποχωρούν. 

O Ιερός Λόχος μαχόμενος περνά στην Τουρκία κι απ' εκεί επιστρέφει στην Αίγυπτο για ξεκούραση. 

Τον Φεβρουάριο του '44, και σε συνεργασία με την SBS, αρχίζει καταδρομικές επιχειρήσεις σε νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους. 

Τον Απρίλιο η δύναμή του έχει ανέλθει σε 425 άνδρες, οπότε αποφασίζεται η ανάπτυξή του σε Σύνταγμα με τις A και B Μοίρες και τη Μοίρα Διοικήσεως και προσωπικό πέραν των 1000 ανδρών.


Τον Οκτώβριο οι Ιερολοχίτες αποβιβάζονται στον Πειραιά, αλλά παρά την εκκένωση της ηπειρωτικής χώρας οι Γερμανοί εξακολουθούν να κρατούν αποκομμένα τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τη Μήλο, τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο. O Ιερός Λόχος αναλαμβάνει την απελευθέρωσή τους, πράγμα το οποίο επιτυγχάνει. 

H εθνική προσφορά του ήταν τεράστια, καθώς με την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων ήταν φυσικό επακόλουθο να περάσουν αυτά, κάτω από την ελληνική κυριαρχία.

Τον Ιούνιο του '45 ο Ιερός Λόχος επιστρέφει στην Αίγυπτο, όπου αφοπλίζεται για να διαλυθεί οριστικά στις 7 Αυγούστου 1945, μετά από τελετή στην Αθήνα. 


Ελληνικος Στρατός


Ανδρέας Καλλίνσκης - ο ιδρυτης των Ελληνικων Ειδικων Δυναμεων


Η ίδρυση των ΛΟΚ και η συμμετοχή τους στον εμφύλιο πόλεμο


Ο τότε συνταγματάρχης Ανδρέας Καλλίνσκης είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής των πρώτων 40 Ανεξαρτήτων Λόχων Καταδρομών [Λ Ο Κ.]. 


Ξεπατικώνω εδώ από τη Metapedia


"...Στις αρχές Αυγούστου του 1945 και λίγο πριν διαλυθεί ο Ιερός Λόχος, όταν υπηρετούσε στη Διεύθυνση Πεζικού πρότεινε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, [Γ.Ε.Σ.] τη διατήρηση ενός πυρήνος από εμπειροπόλεμα στελέχη του Λόχου, ο οποίος θα αναπτύσσονταν σταδιακά σε Ταξιαρχία των 2.000 ανδρών με έδρα το Βόλο και θα αποτελούσε μια Δύναμη Καταδρομών, με σκοπό να ακολουθούν από κοντά τους αντάρτες και να συλλέγουν πληροφορίες, να τους προσβάλουν αιφνιδιαστικά και να τους αφαιρέσουν την πρωτοβουλία κινήσεων και να δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας στον πληθυσμό της υπαίθρου, όμως η πρόταση του αν και έγινε δεκτή, δεν πραγματοποιήθηκε.
Στις αρχές του 1946 εμφανίστηκαν στην Ελληνική ύπαιθρο οι πρώτες διάσπαρτες ένοπλες ομάδες κομμουνιστικών συμμοριών και οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του Ελληνικού στρατού κρίθηκαν αναποτελεσματικές. 

Στις 19 Δεκεμβρίου 1946 με διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού υλοποίηθηκε η πρόταση του Ανδρέα Καλλίνσκη και διατάχθηκε η συγκρότηση 40 ανεξάρτητων Λόχων Καταδρομών, δυνάμεως 4 Αξιωματικών και 59 οπλιτών ο καθένας. 

Ο Ανδρέας Καλλίνσκης ανέλαβε τη διοίκηση των Λόχων Ορεινών Καταδρομών στις 10 Φεβρουαρίου 1947 και από το Μάιο μέχρι τον Απρίλιο του 1947 συγκρότησε 20 νέους Λόχους Καταδρομών, οι οποίοι μαζί με άλλους επιπλέον 20 που δημιουργήθηκαν, σχημάτισαν τον Ιούνιο του 1947, τις 1η, 2η, 3η και 4η Μοίρες Καταδρομών. 


Ο Ανδρέας Καλίνσκης προήχθη τον Απρίλιο του 1949 σε έφεδρο εκ μονίμων Υποστράτηγο και διατέλεσε Διοικητής της ΙΙΙ Μεραρχίας Καταδρομών από τον Αύγουστο του 1949 έως 26 Δεκεμβρίου του 1949 και πολέμησε τον αποκαλούμενο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στις επιχειρήσεις «Πυρσός Β'» από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου 1949 στο Βίτσι και στην επιχείρηση «Πυρσός Γ'» από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου 1949 στην κατάληψη του Γράμμου.
Στις 24 Αυγούστου 1949 ο Στρατηγός Καλλίνσκης, ως Διοικητής της 3ης Μεραρχίας Καταδρομών τηλεγράφησε στις Ταξιαρχίες του το ακόλουθο μήνυμα: «Εδώ ΑΣΤΗΡ-ΔΟΞΑ-ΙΣΚΙΟΣ-Ομιλεί ο ΚΡΟΝΟΣ: 

«Σας μεταφέρω μήνυμα του Σωματάρχη Θρασύβουλου Τσακαλώτου. 

Αύριο, σημείο Κατευθύνσεως το εκκλησάκι της Παναγίας Γράμμος υψόμετρο 2520.», δίνοντας το σύνθημα για την ολοκληρωτική επικράτηση του Εθνικού Στρατού επί των συμμοριών των οπαδών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. 


Στο τέλος του ίδιου μήνα αυτού του χρόνου οι Καταδρομείς ύψωσαν την Ελληνική Σημαία στον Γράμμο και εκδίωξαν τις ένοπλες κομμουνιστικές συμμορίες της πέρα από τα Ελληνικά σύνορα.

Μετά το τέλος των Επιχειρήσεων εναντίον των ενόπλων συμμοριών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ο Υποστράτηγος Ανδρέας Καλίνσκης παρέμεινε αρχηγός των Δυνάμεων Καταδρομών, έως τις 22 Μαΐου 1956 που εξέπνευσε. 


Το 1955 με δική του πρόταση ιδρύθηκε η Σχολή Αλεξιπτωτιστών, [ΣΧ.ΑΛ.] [8] και φρόντισε να σταλούν για εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Έλληνες αξιωματικοί ως αλεξιπτωτιστές. 

Με πρωτοβουλία και ευθύνη του λειτούργησε στις 25 Μαΐου 1951 το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου των Λ.Ο.Κ. στη βόρεια πλευρά του στρατοπέδου των Εικών Δυνάμεων στο Καβούρι Αττικής, ενώ κοντά στο στρατόπεδο και σε σημείο που βρίσκονταν επάνω σε λόφο της περιοχής ανήγειρε το Μνημείο Πεσόντων Καταδρομέων.."

Metapedia   


Να λοιπόν ποια ιστορικά γραμμάτια είχαν να ξοφλήσουν οι κόκκινοι συμμορίτες απέναντι στους ΛΟΚατζήδες, που τότε ευτυχώς τους πέταξαν έξω από τα σύνορα της Ελλάδας και η χώρα γλίτωσε από το να μετατραπεί σε αλβανία...


Σήμερα λοιπόν που πηραν τη ρεβανς, ανέλαβαν να διαλύσουν μια και καλή τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, ώστε μεθαύριο να μην έχουν προβλήματα οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Σλάβοι, οι Τούρκοι και γενικώς όσοι καραδοκούν για να κόψουν κομμάτια της πατρίδας μας...   
Τώρα βέβαια, η παρακμή και η απαξίωση του Ελληνικού στρατού, δεν ξεκίνησε ξαφνικά σήμερα, με την άνοδο στην εξουσία της κόκκινης πολιτικής συμμορίας.

Αρχίζοντας από τους πράσινους φλώρους της εποχής Σημίτη, κάθε νέα κυβέρνηση που μας προέκυπτε, θεωρούσε καθήκον της να ψαλιδίσει λιγάκι ακόμα, την πολεμική αρετή του Έλληνα στρατιώτη.

Εξόν από την εγκληματική μείωση της θητείας στους 9 μήνες, [λες και είμαστε έγκυες που στο 9μηνο απάνου ξεγεννάμε], τα καθεστωτικά μέσα χειραγώγησης πρόβαλλαν και συνεχίζουν να προβάλλουν την εικόνα του καλού, φιλήσυχου και ειρηνικού αρνητή στράτευσης, απέναντι στην εικόνα του βίαιου, παλιομοδίτη και πολεμοχαρή πολεμιστή.

Οι ανδρικές αρετές που άλλοτε αποτελούσαν τη ρωμαϊκή Virtus, κατηγορούνται σήμερα ως στοιχεία φασισμού, ρατσισμού, βιαιότητας και παραλογισμού, απέναντι στις θηλυκές αρετές, που εξυμνούνται ως τα απαραίτητα γνωρίσματα του μοντέρνου Ευρωπαίου.

Έτσι, έννοιες όπως η Τιμή του πολεμιστή ή ο ένοπλος αγώνας για έναν ανώτερο σκοπό ή ο αυστηρός κώδικας αξιών του στρατιώτη, κυριολεκτικώς χλευάζονται από τα παγαλάκια των νεοταξιτών μηχανικών ελέγχου του νου, ενώ αντιθετα πλασάρονται ως πρότυπα, οι "ιέρειες του αίσχους" των κάθε λογής ανωμαλιάρικων καρναβαλιών και οι καραπουτανάρες των κοινοβουλευτικών και τηλεοπτικών πρωινάδικων.

Μέσα σ' αυτό το ασφυκτικό κλίμα απαξίωσης της Τιμής του πολεμιστή, δεν έμειναν αμέτοχοι ούτε οι κατ΄επάγγελμα στρατιωτικοί, συνεργώντας ουσιαστικά στον αυτοεξευτελισμό τους.

Κι αντί να ενωθούν σαν μία γροθιά, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες, αρνούμενοι να μετατραπούν σε ορντινάντσες των αφροασιατών λαθροεισβολέων, αντιθέτως [και ως καλοί δημίσιοι υπάλληλοι] παράτησαν το όπλο, για να λάβουν ανα χείρας το σκουποξυλο και να καθαριζουν τις χεστρες των χοτ σποτς.


Η εκδίκηση των κόκκινων συμμοριτών για την ήττα των προγόνων τους, από τους Έλληνες ΛΟΚατζήδες, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή, από το να βλέπουν σήμερα τους αλλοτινούς νικητές τους, να καταντάνε οι λεκανοπλύστρες των τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών.  

Το γεγονός όμως ότι κλεινουν τα Κεντρα Εκπαιδευσης, δεν ειναι παρα το φυσικο επακολουθο μιας πορείας διαρκους εξευτελισμου και υποβαθμισης του ρολου του Έλληνα Πολεμιστη, στην οποία οι ίδιοι οι Έλληνες αξιωματικοί φέρουν τεράστια ευθύνη! 

Στην ουσία, οι κόκκινοι συμμορίτες πρώτα διέλυσαν την Ψυχή του Έλληνα Πολεμιστη και καταξεφτίλισαν τους Κώδικες Τιμής του και μετά προχώρησαν στο να διαλύσουν τις επίλεκτες μοναδες του Ελληνικού στρατού.

Αλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Πάντα στην ιστορία της ακμής και της παρακμης των εθνών, προηγειται η εξαφάνιση της συλλογικής τους Βούλησης να πολεμήσουν σκληρά, ώστε να δικαιούνται να υπάρχουν στο προσκήνιο της ιστορίας και μετά τους αφαιρούνται, ατιμωτικά, τα όπλα.

Πρώτα γινόμαστε συλλογικα ανίκανοι να παράγουμε ιερολοχίτες και λοκατζήδες και μετά μας καταργούν και τα πράσινα μπερέ μας και τα ωραία μνημεία μας και τη συλλογική μας μνήμη.
 
Στο κάτω-κάτω, τι να τους κάνουμε τους λοκατζήδες και τους αλεξιπτωτιστές και τα βατράχια και τους πεζοναύτες, όταν βγάνουμε δημάρχους σαν τους μπουταροκαμίνηδες και πρωθυπουργούς σαν το κάπο ντι τούτι κάπι πασών των κόκκινων συμμοριών.

Μέχρι "μοδίστρες" αξίζουμε και πολύ μας πέφτει...    Ασκηση ανταρτοπολεμου στα χιονισμενα βουνα 


Να σημειωσω εδω οτι η δουλειά που γινονταν στο ΚΕΕΔ για να επιλεγούν και να λαβουν "ειδικοτητα" οι νεοσυλλεκτοι των Ειδικων Δυναμεων βαστουσε κοντα μήνα και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων...

- Αγωνίσματα [δρόμους ταχύτητας, δρόμους αντοχής, άλματα και ρίψεις], στα οποία ο νεοσύλλεκτος έπρεπε να συγκεντρώσει ένα ελάχιστο βαθμών, ώστε να κριθεί κατάλληλος να συνεχίσει στις ειδικες δυνάμεις.

- Κλιμακωτά τεστ νοημοσύνης, παρατηρητικοτητας, γνωσεων και ταχυτητας αντιληψης

- Ψυχολογικα τεστ

Μόνον αν περνούσε επιτυχώς όλες αυτές τις ψυχοσωματικές  δοκιμασίες ένας νεοσύλλεκτος μπορούσε να συνεχίσει στις Ειδικές Δυνάμεις. Οι υπόλοιποι απορρίπτονταν και υπηρετούσαν τη θητεία τους, ως απλοι οπλιτες, στο πεζικό.

Οι ειδικότητες απονέμονταν μετά την ορκωμοσία και τα πρώτα μαθήματα βασικής εκπαίδευσης και αφού καθένας μας υπέγραφε δήλωση ότι δέχεται να υπηρετήσει ως εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις.

Ξεκαθαρίζω εδώ ότι όλοι οι "κομμάντο", σε όλους τους στρατούς του κοσμου ειναι εθελοντες.

Υποχρεωτικό είναι να υπηρετήσεις τη θητεία σου, όχι όμως στις Ειδικες Δυναμεις, οπου εισερχεσαι με τη θεληση σου.

Οι μονάδες στις οποιες μπορουσε να ενταχθεί ενας αντρας των Ειδικων Δυναμεων, ήταν τα ΛΟΚ, οι πεζοναυτες, οι αλεξιπτωτιστες και οι βατραχανθρωποι [ΟΥΚ]

Οι πεζοναυτες επαιρναν μπλε μπερε, ενω όλοι οι αλλοι τον γνωστό πράσινο μπερε. 

Η απονομή μπερέ, που σήμαινε και την οριστική κατάταξη του νεοσύλλεκτου στις Ειδικες Δυναμεις, γίνονταν 10 ημέρες τουλάχιστον μετά την ορκωμοσία του ως απλού στρατιώτη και αφου φυσικα ειχε κριθει αξιος να ενταχθει στις Ειδικες Δυναμεις.

Στη συνεχεια γινονταν επιλογη στις "ειδικοτητες" που μπορουσε να εκπαιδευτεί και να λάβει ενας κομμαντο.
Βασικες τετοιες ειδικοτητες, ησαν οι ασυρματιστές, οι οδηγοί, οι μηχανικοί, οι οπλουργοι, οι μαγειροι, οι χειριστες βαρεων οπλων [αντιαρματικα, πολυβολα και ολμοι] οι σαμποτερ και οι απλοί καταδρομείς των λόχων κρούσης.

Μετά την απονομή ειδικότητας, έρχονταν οι μεταθέσεις σε μάχιμες μονάδες, εξόν από τους ασυρματιστές, τους οδηγούς και τους χειριστές βαρέων όπλων, που στέλνονταν για περαιτέρω εκπαίδευση, η οποία μπορούσε να κρατήσει και μήνες.

Προσωπικώς είχα επιλεγεί για ασυρματιστής, οπότε αμέσως μετά το ΚΕΕΔ μετατέθηκα στο 480 τάγμα διαβιβάσεων στο Χαϊδάρι, όπου εκπαιδεύθηκα στα μορς και στους φορητους ασυρματους, επι τρίμηνο.

Αργότερα μάλιστα, η Δ΄μοίρα καταδρομών στην οποία υπηρετούσα με ξαναέστειλε στο 480, για να συμπληρώσω την εκπαιδευση μου, με γνωσεις κρυπτογραφου και πληροφοριων, η οποια θα διαρκούσε αλλον ενα μηνα.

Ολα αυτα σας τα γραφω για να εχετε μιαν ιδεα του ποσο χρονοβορα και απαιτητικη μπορει να ειναι η εκπαιδευση ενος ΛΟΚατζη.


Η κατάργηση συνεπώς του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικων Δυναμεων, εντος του οποιου γινονταν ολες αυτές οι αναγκαιες διαδικασιες επιλογης των νεοσυλλεκτων, απονομης ειδικοτητων καθως και:

- η εκπαιδευση των εφεδρων υποψηφιων βαθμοφορων [ΛΥΒ]

- η απονομη μπερε στους επιλεγεντες για τις ειδικες δυναμεις, 

σημαινει απλως οτι καταργουνται οι Ειδικες Δυναμεις τουλαχιστον για τους εφεδρους!


Η τελική λύση για τον οριστικό διαμελισμό της Ελλαδος και τη γενοκτονια του Ελληνικου εθνους, ακολουθει κανονικα την προδιαγεγραμμενη πορεια, που της χαραξαν οι παγκοσμιοι νονοι και οι εγχωριοι εργολαβοι τους.

Η ακμή, η παρακμη και το τελος των Ελληνικων Ειδικων Δυναμεων, δεν ειναι παρα μοιραία επεισοδια σ αυτη τη θλιβερη συλλογικη αυτοκτονια του Ελληνισμου....  
      


Πηγήhttp://panusis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_94.html

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 9:28 pm


Αγγλία: Δείτε τους λόγους που δεν ήθελαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ενώ οι δικοί μας προδότες βιάζονται να μας φακελώσουν.
Η δωσίλογη κυβέρνηση, βιάζεται να παραδώσει τον λαό πλήρως υποδουλωμένο στους εβραιοσιωνιστές.

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ;
ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή Δείτε τον αγώνα ενός Βρετανού πολιτικού που έδωσε μάχη για να καταστραφούν οι βάσεις δεδομένων τις οποίες τώρα βιάστηκε κι ετοίμασε η κατοχική μας κυβέρνηση...

asimpiestos

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 9:09 pm


Αυτό λέγεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;; ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΚΑΤΑΦΟΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Καλλιόπη Σουφλή

Μπόνους σε μοριοδότηση αν κάποιος είναι
μουσουλμάνος σε προκήρυξη ΑΣΕΠ για δήμους σε όλη την χώρα.


 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 8:49 pm


Ρώσικο σενάριο – σοκ: Αιφνιδιαστικό χτύπημα της Τουρκίας στην Ελλάδα. Το επιχειρησιακό σχέδιο και η διάταξη δυνάμεων


Το κτύπημα προβλέπεται πως θα γίνει βράδυ και θα έχει δύο χαρακτηριστικά:
Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και το στοιχείο της ταχύτητας.

Οι μονάδες που θα συμμετάσχουν δεδομένου ότι βρίσκονται 70 χλμ από τον ποταμό Εβρο και δεδομένης της ταχύτητας των 40-50 χλμ που μπορούν να αναπτύξουν, υπολογίζεται ότι θα φτάσουν στον ποταμό μέσα σε 3-4 ώρες το πολύ.

Εμείς, ως υπό κατοχή χώρα, έχουμε δικαίωμα αντίδρασης, ή όχι;;;
Γιατί οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ, λένε ΟΧΙ!


Καλλιόπη ΣουφλήΠολύ κοντά σε μια στρατιωτική αναμέτρηση με την Τουρκία βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με ένα σενάριο που υποστηρίζουν οι Ρώσοι.Σύμφωνα με αυτό, η Τουρκία σχεδιάζει επίθεση από τον  Εβρο, ώστε να μας αιφνιδιάσει γι΄αυτό και θα έχουν προηγηθεί πολλές επιχειρήσεις παραπλάνησης εκ μέρους της.


Το κτύπημα προβλέπεται πως θα γίνει βράδυ και θα έχει δύο χαρακτηριστικά:
Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και το στοιχείο της ταχύτητας.


Οι μονάδες που θα συμμετάσχουν δεδομένου ότι βρίσκονται 70 χλμ από τον ποταμό Εβρο και δεδομένης της ταχύτητας των 40-50 χλμ που μπορούν να αναπτύξουν, υπολογίζεται ότι θα φτάσουν στον ποταμό μέσα σε 3-4 ώρες το πολύ.


Για να ανιχνευτεί η τουρκική κίνηση σε Αιγαίο και Εβρο θα πρέπει να γίνεται συνέχεια πτήση UAV ή μαχητικών.


Στην περίπτωση του Εβρου, οι τουρκικές δυνάμεις 2-3 ημέρες πριν την έναρξη της επιχείρησης θα έχουν σημαδέψει τους επιλεγμένους δρόμους μεταφοράς δυνάμεων, θα τους έχουν ελέγξει και θα τους κλείσουν αιφνιδιαστικά λίγο πριν ώστε να μην υπάρξει κίνηση.


Επιφυλάξεις για το σθένος της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας


Στο σενάριο αυτό των Ρώσων, εκφράζονται επιφυλάξεις για το σθένος και την αποφασιστικότητα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας ενώ γίνεται αναφορά σε δύο πολύτιμες για εμάς λέξεις «κανόνες εμπλοκής» και σε μία φράση σχέσεις πολιτικής-στρατιωτικής ηγεσίας.


Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, η Toυρκία θα προσπαθήσει να κάνει προγεφύρωμα για να αποκτήσει τον έλεγχο του Εβρου και της Ροδόπης με γέφυρα μεταξύ της Ανατολικής Θράκης και της Βουλγαρικής περιοχής Kardjali όπου κυριαρχεί ο τουρκικός πληθυσμός.


Στο ρωσικό αυτό σενάριο γίνεται ειδική αναφορά στον Διοικητή της Α’ τουρκικής Στρατιάς στην Ανατολική Θράκη ο οποίος προέρχεται από τον Πόντο, είναι συμπατριώτης του Ρ.Τ.Ερντογάν και είναι προσωπική του επιλογή (πραγματική βόμβα αν ισχύει).

Επίσης ο Διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς είναι προσωπικός φίλος, βοηθός του Χ.Φιντάν του νυν αρχηγού της ΜΙΤ.


Προγεφύρωμα στην περιοχή Αρδα


Θεωρείται ότι το κύριο κριτήριο για την επιλογή του Διοικητή της 1ης Τουρκικής Στρατιάς είναι η ικανότητα του να οργανώσει μεγάλη διακλαδική άσκηση, να οργανώσει και να αναδιατάξει τις μονάδες της Στρατιάς του σε μορφές σφήνας για να διεισδύσει στην ελληνική πλευρά.


Ιστορικά, το στρατιωτικό δόγμα της Τουρκίας για την Δυτική Θράκη δίνει μεγάλη σημασία στην περιοχή Αρδα, βόρεια της Aδριανούπολης ώστε με ένα προγεφύρωμα να αποκτήσει τον έλεγχο του Εβρου και πιθανότατα της Ροδόπης με την δημιουργία «γέφυρας» μεταξύ Ανατολικής Θράκης και της βουλγαρικής περιοχής Kardjali όπου κυριαρχεί ο τουρκικός πληθυσμός.


Θεωρείται ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρκετές διεισδύσεις γύρω από τον ποταμό Εβρου και τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι το Βουλγαρικό προάστιο Χάσκοβο που συνορεύει με τον Ελληνικό Εβρο έχει πληθυσμό 270.000 ατόμων εκ των οποίων το 40-50% είναι τουρκικής καταγωγής.

Παράλληλα, το Βουλγαρικό προάστιο Kardjali που συνορεύει με Κομοτηνή - Ξάνθη έχει 160.000 εκ των οποίων οι 70% είναι τουρκικής καταγωγής.

Τουρκική πρόβα-τζενεράλε έχει γίνει όχι στον Εβρο αλλά στη Φώκαια της Σμύρνης. 

Εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπήρξε ειδικός σχεδιασμός ώστε να καλυφθούν τα στρατηγικά στοιχεία δυνάμεων και να μην γίνουν αντιληπτά από τον εχθρό.


Βίαιη διάβαση του Εβρου


Στην τουρκική επίθεση θα συμμετέχουν πολλές μονάδες της 1ης Στρατιάς για βίαιη διάβαση του Εβρου:

Δύο μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες με ελαφρά ΤΟΜΑ, μία τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με άρματα μάχης Leopard, ένα τάγμα Μηχανικού με συστήματα γεφυροσκευής , μία μονάδα ειδικών δυνάμεων που θα μεταφερθούν με ελικόπτερα από την Ιμβρο μέσω Καλλίπολης.

Τα επιχειρησιακά Αρχηγεία των μονάδων αυτών θα είναι στους χώρους διασποράς σε Ανδριανούπολη, Bampaschi, Kırklareli, Lule Bourgas, Malgar, Kesani και Gelibolu.

Δημιουργία κεντρικών αξόνων επίθεσης με δημιουργία προγεφυρωμάτων στον Εβρο, ένα στο βόρειο τμήμα στον ποταμό Αρδα, ένα στο νότιο τμήμα του Δέλτα, το Κάραγατς, και ταυτόχρονη επίθεση στο νησί της Ζουράφα ανατολικά της Σαμοθράκης με ειδικές δυνάμεις από το νησί της Ιμβρου.

Δεύτερον, χρήση τακτικών παραπλάνησης δηλαδή κινήσεις που θα δείχνουν αρχικά την ανάπτυξη δύο προγεφυρωμάτων στον Εβρο αλλά τελικά την ανάπτυξη μόνου ενός βόρεια της Αδριανούπολης (περιοχή Ορμένιο-Καστανιές,στα Μαράσια).

Υπενθυμίζουμε ότι στην ανατολική πλευρά του Έβρου σταθμεύουν 339 LEO-2A4, 162 LEO-1TU (Volkan), 227 LEO-1Α3 ενώ τους αριθμούς συμπληρώνουν τα 170 M-60T SABRA και Μ-48Α5Τ2.

Ας δούμε ξανά την τελευταία τουρκική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σαράντα εκκλησιές στην Ανατολή Θράκη.


Η στάση των ΗΠΑ


Η Τουρκική Διπλωματία θεωρεί ότι οι ΗΠΑ θα ανεχτούν πιθανότητα αποσταθεροποιητικές πράξεις ή αν αυτές περάσουν τις «κόκκινες γραμμές» της Ουάσινγκτον, τότε θα ζυγιστούν οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Μόσχα και δεν θα αντιδράσουν πολύ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο, η Αγκυρα να πάρει «πράσινο φως» από αμερικανικούς παράγοντες αλλά όχι από επίσημη κυβερνητική πηγή των ΗΠΑ.ΠΗΓΗ:pentapostagma.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 8:29 pm


Καργάκος: "Εθνική συμφορά η παράδοση του ονόματος Μακεδονία"

Ο ιστορικός Σαράντος Ι. Καργάκος για το Σκοπιανό: «Ἀμυκλαῖοι σιγῆ ἀπώλοντο»

Μετά τή διάλυση τῆς Γιουγκοσλαβίας, ἡ σκοπιανή κατασκευή, ὡς ἀνεξάρτητο κράτος, ἔκανε τό ὄνομα Μακεδονία ἔννοια ὅλου ἀλλά γιά τόν ἑαυτό της.
Ἔτσι, μονοπώλησε τό ὄνομα Μακεδονία, κάτι πού κάνει τή δική μας Μακεδονία στά μάτια τῆς διεθνοῦς γνώμης νά φαίνεται σάν μιά ἑλληνική κατάκτηση καί ὄχι ὡς ἑλληνικό ἔδαφος. 


Διότι, ἐφόσον τά Σκόπια θά ἔχουν τό μονοπώλιο τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας, ἠθικά θά φαίνονται σάν κληρονόμοι ὅλης τῆς Μακεδονίας, δηλαδή ὅλης σχεδόν τῆς Βορείου Ἑλλάδος.


ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

 
Ἐάν τό Σκοπιανό ζήτημα εἶχε ἀντιμετωπισθεῖ ἀπό τή διεθνῆ κοινωνία μέ τούς κανόνες τῆς ὀρθῆς λογικῆς, ἡ λύση τοῦ ὀνόματος θά εἶχε βρεθεῖ ἀμέσως μετά τήν κατάρρευση τῶν τιτοϊκῶν κατασκευῶν.Στό μάθημα τῆς Λογικῆς, πού διδαχθήκαμε οἱ παλαιότεροι, μάθαμε ὅτι ὑπάρχουν ἔννοιες ΟΛΟΥ καί ΜΕΡΟΥΣ.Ἡ Ἑλλάς, ὡς κράτος, εἶναι ἔννοια ὅλου πού ἐμπεριέχει καί τήν Μακεδονία ἀλλά ὡς ἔννοια μέρους.
Ἐπί Γιουγκοσλαβίας, τό νῦν κράτος τῶν Σκοπίων ἦταν ἔννοια μέρους πού δέν τό νιώθαμε –καί πολύ κακῶς– σάν κάτι ἔντονα ἐνοχλητικό.
 


Μετά τή διάλυση τῆς Γιουγκοσλαβίας, ἡ σκοπιανή κατασκευή, ὡς ἀνεξάρτητο κράτος, ἔκανε τό ὄνομα Μακεδονία ἔννοια ὅλου ἀλλά γιά τόν ἑαυτό της.
Ἔτσι, μονοπώλησε τό ὄνομα Μακεδονία, κάτι πού κάνει τή δική μας Μακεδονία στά μάτια τῆς διεθνοῦς γνώμης νά φαίνεται σάν μιά ἑλληνική κατάκτηση καί ὄχι ὡς ἑλληνικό ἔδαφος. 


Διότι, ἐφόσον τά Σκόπια θά ἔχουν τό μονοπώλιο τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας, ἠθικά θά φαίνονται σάν κληρονόμοι ὅλης τῆς Μακεδονίας, δηλαδή ὅλης σχεδόν τῆς Βορείου Ἑλλάδος.
Τό ὄνομα ἀπό μόνο του ἐγκρύπτει τόν ἀλυτρωτισμό.
Συνεπῶς, ἄς ἀφήσουμε τίς ἀερολογίες, ὅτι θά δεσμευθοῦν πώς δέν θά ἔχουν ἀλυτρωτικές τάσεις.
Ἀλλά ἄς ποῦμε ὅτι ἔχουν.
Αὐτό μᾶς φοβίζει; Εἶναι ἐντροπή γιά τή χώρα μας νά μᾶς τρομάζει μιά τέτοια ἀπειλή ἀπό ἕνα ἑτοιμόρροπο μόρφωμα 2,5 ἑκατομμυρίων κατοίκων.
Ἄν οἱ Σκοπιανοί ἐκδηλώσουν ἀλυτρωτικές τάσεις, τότε μπορεῖ νά ἐκδηλώσουμε κι ἐμεῖς.

Τό Μοναστήρι ἦταν μέχρι τό 1912 τό ἑλληνικό Παρίσι τῆς Βαλκανικῆς.
Κάποιοι δικοί μας μέ βολική συνείδηση διατυπώνουν τή θεωρία περί «καινούργιου ἔθνους».
Καί ἀπορῶ: γιατί αὐτή ἡ θεωρία δέν προεκτείνεται μέχρι τή δημιουργία ἑνός καινούργιου ὀνόματος;

Γιατί αὐτοί οἱ τάχα νεοφανεῖς γείτονες θέλουν νά μονοπωλοῦν τό πανάρχαιο ὄνομα τῆς Μακεδονίας, πού πάντα θά τούς φέρνει σέ ἀντιπαράθεση –πιθανῶς καί σέ σύγκρουση– μέ τούς Ἕλληνες καί αὔριο μέ τούς Βουλγάρους;
Μέ τούς Ἀλβανούς βρίσκονται ἤδη σέ ρήξη.

— Καί μιά ἀκόμη ἀπορία:
Aφοῦ ἡ ἀλβανική γλῶσσα ἀναγνωρίστηκε πρόσφατα σάν ἰσότιμη τῆς σλαβικῆς, πού βαφτίστηκε ἀπό αὐτούς σάν μακεδονική, μήπως καί οἱ Ἀλβανοί τοῦ κρατιδίου θά συγκαταλεχθοῦν στούς Μακεδόνες; 


Καί μιά ἐπιπρόσθετη ἀπορία: ὅταν οἱ Σκοπιανοί μιλοῦν μέ τούς Σέρβους καί τούς λοιπούς Σλάβους, μιλοῦν μακεδονικά; Ἄν ναί, τότε ὅλοι οἱ Σλάβοι –ἄρα καί ὁ Πούτιν– εἶναι… Μακεδόνες;

Ὅλα αὐτά τά παράλογα, τά παρά τήν ἱστορία, τήν πληθυσμιακή σύνθεση καί τή νεώτερη γεωγραφική δομή, χάρη στήν εὐφυῆ ὄντως σκοπιανή προπαγάνδα καί τήν ὑπναλέα δική μας πολιτική, θεωρήθηκαν ἀπό τή διεθνῆ κοινότητα λογικά.
Καί ἔτσι, οἱ Σκοπιανοί ἰδιοποιήθηκαν de facto καί de jure τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας, μέ ἐκείνη τήν ἐνδιάμεση συμφωνία μέ τήν δῆθεν προσωρινή ὀνομασία.

Δέν μπορῶ νά εἶμαι ἱκανοποιημένος ἀπό τή δική μας διπλωματία.
Θυμᾶμαι τό «κάζο» μιᾶς ἐρίτιμης κυρίας πού ἦταν πρόξενος ἤ πρέσβυς στά Σκόπια, πού, γιά νά γίνει πιό φιλική, ἔγινε σκοπιανικώτερη τῶν Σκοπιανῶν.

Δέν λείπουν ἀκόμη κάποιες ἄτσαλες ἐνέργειες.

Ἄν ὄντως ὁ κ. ὑπουργός τῶν ἐξωτερικῶν ἐκφράστηκε μέ ἕνα τόσο βαρύ τρόπο κατά τοῦ ἀρχιεπισκόπου, μποροῦμε νά καταλάβουμε τό γιατί τά κάναμε μούσκεμα στόν διπλωματικό μας τομέα.
Ἄν ὁ ἐπί κεφαλῆς τῆς ἑλληνικῆς διπλωματίας ἐκφράζεται ὅπως ἐκφράστηκε κατά τοῦ Ἱερωνύμου, τότε «κλαύσατε πικρῶς, διότι ἔρχεται ὁ νεκρός», ὅπως ἔλεγε καί ὁ Μπόστ.

Καί ἔρχομαι στόν εὐφυέστατο κυβερνητικό ἐκπρόσωπο πού, ἔχοντας σπουδάσει τήν τεχνική τῆς ταμπέλλας, ἔσπευσε νά δώσει στό συλλαλητήριο τῆς Θεσσαλονίκης ἀκροδεξιά ἀπόχρωση. Ὥστε, λοιπόν, εἶναι ἀκροδεξιοί οἱ χιλιάδες πολῖτες πού, ὑπό δυσμενεῖς συνθῆκες (κακοκαιρία καί προβοκάτσιες), συμμετεῖχαν στό ἐκπληκτικό σέ ὄγκο συλλαλητήριο;
Καί εἶναι δημοκρατικοί οἱ οὐδέποτε συλλαμβανόμενοι λιθοβολιστές, βομβιστές καί σημαιοκάφτες;

Ἄν ὑπῆρχε ἐθνικό φιλότιμο, ἔπρεπε ὅλοι σύσσσωμοι νά ἀπαιτήσουμε τήν ἐκδίωξη τοῦ ἀνεκδιήγητου σκοπιανόφρονα Νίμιτς πού, πέρα ἀπό τά τωρινά ἀτοπήματά του, εἶχε πρό ἐτῶν ὀνομάσει τόν Ἀλέξανδρο σφαγέα τῶν λαῶν, λές καί ὁ Ἀλέξανδρος ἦταν συμπατριώτης του!

Αὐτή ἡ δική μας παθητικότητα φέρνει στή μνήμη μου τό ἐπιφώνημα ἀπογοητεύσεως τοῦ μεγάλου τοῦ Γένους δασκάλου Βενιαμίν τοῦ Λεσβίου:
«Ὤ, πόσο νήπιοι καί ψοφοδεεῖς εἴμεθα.»

Καί κάτι τελευταῖο γιά τόν κυβερνητικό ἐκπρόσωπο: τόν ἀκροδεξιό δέν τόν γεννᾶ ἡ μάνα του, τόν γεννᾶ ἡ ἀναπηρία ἤ ὁ σαλτιμπαγκισμός τῶν δῆθεν δημοκρατικῶν κυβερνήσεων.
Ἄν δέν τοῦ ἀρέσει ὁ λαός, τότε ἄς ἀλλάξει τόν λαό, κατά τήν εἰρωνική σύσταση τοῦ Μπρέχτ.

Ὅσο γιά τόν ἀρχιεπίσκοπο, πού τόσο συχνά χαμηλώνει τά φτερά γιά νά μή δυσαρεστήσει τόν πρωθυπουργό, ἄς θυμηθεῖ πόσες φορές μέ εἶχε καλέσει ὡς μητροπολίτης νά μιλήσω γιά τό Σκοπιανό στή Θήβα καί στή Λειβαδιά ἀλλά καί τίς πιέσεις πού δέχθηκε καί στίς ὁποῖες ὑπέκυψε γιά νά μήν εἶμαι ὁμιλητής σέ μιά ἀνοιχτή συγκέντρωση στή Λειβαδιά.
Βέβαια, ὅπως ἔλεγε ὁ στρατηγός Ντέ Γκώλ, τά γηρατειά εἶναι ναυάγιο.
Γιά μένα, πάντως, ὄχι.
Ταῦτα ἔλεγα καί πρίν, ταῦτα λαλῶ καί νῦν.

Τό ὅτι χρειάζεται προσοχή στίς λαοσυνάξεις, εἶναι ἀναμφισβήτητο.
Μπορεῖ ἀπό αὐτές νά προκύψει ἕνας δημεγέρτης πού νά ὁδηγήσει τή χώρα στήν καταστροφή.
Ἀλλά ὁ κ. Τσίπρας ἀπό ποῦ βγῆκε;
Δέν εἶναι γέννημα λαοσυνάξεων;
Καί ἐκεῖνο τό «φωνή λαοῦ» θά πεταχτεῖ στά σκουπίδια;


Πρό ἐτῶν στήν «Ἑστία» εἶχα γράψει τήν ἀρχαία φράση: «Ἀμυκλαῖοι σιγῆ ἀπώλοντο».
Εἶχα ὑποσχεθεῖ νά τήν ἐξηγήσω.

Κατά μία παράδοση, οἱ κάτοικοι τῶν Ἀμυκλῶν εἶχαν λάβει ὅλα τά ἀναγκαῖα μέτρα γιά τήν προάσπιση τῆς πόλης τους, ὅταν οἱ Δωριεῖς κατέλαβαν τήν Σπάρτη καί τήν Λακωνία.
Νύκτα καί ἡμέρα ἦσαν ὑπό τά ὅπλα.
Οἱ Δωριεῖς τῆς Σπάρτης τούς ἄφησαν ἐπί πολύ ἀνενόχλητους.
Ἔτσι, οἱ Ἀμυκλαῖοι χαλάρωσαν σταδιακά καί, ἀκολούθως, ὁλικά τήν ἀμυντική τους ἐπαγρύπνηση.
Καί κάποιο βράδυ, οἱ Δωριεῖς τῆς γειτονικῆς Σπάρτης μπῆκαν στήν πόλη τους ἀμαχητί καί τούς κατέσφαξαν.
Τό πάθημα τῶν Ἀμυκλαίων ἔγινε παροιμιακό.

Μήπως κάποιοι τέτοιο πάθημα μᾶς ἑτοιμάζουν καί στόν παρόντα καιρό;

Διαφορετικό

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 8:04 pm


«Βόμβες» από πρ. βουλευτή ΑΝΕΛ! Η Γιαταγάνα, τέλειωσε τον Καμμένο με το... γιαταγάνι της! «Στον Καμμένο αρέσει το χρήμα- Ήταν βρώμικος και άδικος…»

 «Ρουκέτες» κατά του επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η πρώην εισαγγελέας και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα σε δηλώσεις της στο Thestival με αφορμή το βιβλίο της «Γεντί Κουλέ η Απολογία».Η Γιαταγάνα, τελείωσε με το ... γιαταγάνι της τον Καμμένο... 

Αν είχε ίχνος τσίπας, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί...

Αλλά από ΒΡΩΜΙΚΟ, ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, τέτοιες ευαισθησίες, μην περιμένετε.


Καλλιόπη Σουφλή

 https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/02/giatagana_kammenos_2402-1024x576.jpg


Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ τον κατηγορεί για ασυνέπεια λόγων και έργων, τονίζοντας ότι «άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει» ενώ σε ερώτηση για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία λέει πως
«στον Καμμένο αρέσει το χρήμα» και σημειώνει πως η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί. 

Μάλιστα, δε διστάζει να τον χαρακτηρίσει «και άδικο και βρώμικο».
 
Απαντώντας ειδικότερα για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία είπε: «Εγώ ήμουν στα συλλαλητήρια.  

Ο Τσίπρας μας χαρακτήρισε “όχλο”. 

Τα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μέρκελ. Αυτός που έλεγε ότι ακούει τις πλατείες, τώρα αυτός κόσμος είναι “όχλος”. 

Κρίμα, γιατί εγώ έριξα κυβέρνηση και ήμουν από αυτούς που καταψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αναφορικά με την στάση του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό λέει: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσο το πιστεύει το θέμα. 

Μαζί του είχα εκλεγεί και έφυγα όταν διαπίστωσα ότι άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει.  

Όταν δεν τον ενδιέφεραν πολύ μεγάλα θέματα, όπως της θρησκείας ας πούμε, έλεγε: “Πάω στους παπάδες να τους κοροϊδέψω”

Αν το πιστεύει (για το Σκοπιανό) καλώς. 
Αν δεν το πιστεύει, είναι πια ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί στην εξουσία. 
Ξέρει, όμως, ότι θα ψηφίσουν οι άλλοι. 

Ο Σόρος λαδώνει αρκετούς πολιτικούς, που είναι αρκετοί για να πουληθεί ο όρος “Μακεδονία”, χωρίς την ψήφο του Καμμένου.
  
Τα σταθμίζει ο Καμμένος, τα ξέρει αυτά. 
Δεν τον έχω σε εκτίμηση

Πάντως τη στάση του, αν είναι καθαρή, την εκτιμώ αφάνταστα. 
Έχω, όμως, επιφυλάξεις για τις θέσεις του. 
Δεν πωλείται η πατρίδα! 
Θα λογοδοτήσουν αυτοί που θα το κάνουν. 
Ο Έλληνας δεν ξεχνάει τέτοια θέματα».


Σχετικά με την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και αν μπορούν να προκύψουν ποινικές ευθύνες σε βάρος του Πάνου Καμμένου η πρώην εισαγγελέας λέει: 

«Δεν έπρεπε να ερευνηθούν και τα δύο (Novartis, αγοραπωλησία βλημάτων); 

Γι αυτό σας λέω. Ξέρω ότι αρέσει πολύ το χρήμα του Καμμένου.  
Αυτό το είχα διαπιστώσει, παρά τη μεγάλη περιουσία που έχει. 
Ένα φτωχός μπορεί να κλέψει ή να μην κλέψει ένα ψωμί, επειδή δεν έχει να φάει. 
Άλλος, μπορεί να μην διστάσει, και να πάρει λεφτά για να αυξήσει τον πλούτο του. 
Εγώ δεν ξέρω αν πήρε ή δεν πήρε. 
Αλλά δεν πρέπει να ερευνηθεί; 
Γι αυτό σηκώθηκα και έφυγα από αυτόν. 
Και άδικος ήταν και βρώμικος».


Για την υπόθεση Novartis: «Για τους πολιτικούς, ή έχεις αποδείξεις ή δεν έχεις. 

Υπάρχουν και καθαροί πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις. 

Υπάρχουν και αυτοί που ενδεχομένως θα παίρνουν.

 Για να μιλήσει ένας εισαγγελέας πρέπει να έχει αποδείξεις. 

Είναι αποδείξεις, όμως, οι κουκουλοφόροι μάρτυρες, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση; 

Ό,τι τους ζητάνε το λένε. Εγώ δεν θα εκτιμούσα κουκουλοφόρους μάρτυρες. 

Ο Τσίπρας προχθές είπε ότι είναι “πολιτική η ευθύνη”. 
Το “γύρισε”. 
Πολιτική ευθύνη έχει και ο Τσίπρας».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 7:24 pm


Πρώτα συνειδητοποιούμε την σκληρή αλήθεια και μετά... ετοιμάζουμε στρατηγικη επίθεση κατά της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ-ΜΥΝΗΜΑ ΕΝΩΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ 

 

 

 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ  ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΚΑΙ ΟΙ ... ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΜΟΚΟ...

Πρώτα συνειδητοποιούμε την σκληρή αλήθεια και μετά  ετοιμάζουμε στρατηγική επίθεση κατά της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ  ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


                                                  


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ-ΜΥΝΗΜΑ ΕΝΩΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ


                                          

         ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
 ΚΑΛΕΣΜΑ-ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣMEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
 
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
 
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

 
Αγαπητοί ΣυνΈλληνες.
 
Όπως έχετε κατανοήσει, ή πρώην τρικομματική και νύν δικομματική αριστεροσοσιαλιστρικοκαπιταλιστική δοσίλογη κυβέρνηση, έχουν στόχο νά ξεπουλήσουν όχι μόνον τήν περιουσία τής Ελλάδος αλλά καί τών Ελλήνων πολιτών.
 
Έχει σκοπό νά ξεπουλήσει τήν ιστορία καί τόν πολιτισμό πού δημιούργησαν οί πρόγονοί μας, τήν κουλτούρα μας , τά ήθη καί τά έθιμά μας στόν βωμό τού κέρδους τών τραπεζιτών, διαβρόνωντας τόν Ελληνικό πλυθησμό στό όνομα τής πολυπολυτισμικότητος πού θέλουν τά αφεντικά τους τής Νέας Τάξης, καί στήν μπότα τής Ναζιστικής Γερμανίας, νά κάνουν τήν Ελλάδα προτεκτοράτο της, πού θά αποφασίζει γιά τίς ζωές τών Ελλήνων Πολιτών μέσω τής ανθΕλληνικής δοσίλογης κυβέρνησης, όπως στήν κατοχή τού 1940-44.
 
Δέν είναι τυχαίο ότι θάβουν όλα τά μνημεία τών προγόνων μας γιά νά μήν μαθαίνουν οί νέες γενιές τήν ιστορία τών Ελλήνων.
 
Δέν είναι τυχαίο ότι αλλιώνουν ΄καί διαστρεβλώνουν τήν Ελληνική γλώσσα. Δέν είναι τυχαίο ότι προσπαθούν νά αφαιρέσουν φωνήεντα καί διφθόγγους από τήν Ελληνική γλώσσα, όπως τό ήτα, τό ύψιλον, τό ωμέγα, τούς διφθόγγους  αύ,  εύ, κ.λ.π.
 
Δέν είναι τυχαίο ότι προωθούν τά γκρίκλις.
 
Οί πρόγονοί μας έλεγαν ότι <<ή διστρέβλωση τής Ελληνικής Γλώσσας, επιφέρει τήν διασάλευση τού Νού>>.
 
Ή λέξεις έχουν χάσει τήν πραγματική τους έννοια.
 
Άλλα μάς λένε καί άλλα εννοούν.
 
Τό κάνουν επίτηδες γιά νά μάς τό περάσουν στό υποσυνείδητο.
 
Μάς λένε ανάκαμψη καί εννοούν κάμψη.
 
Μάς λένε επενδύσεις καί εννοούν μεγάλο φαγωπότι.
 
Μάς λένε αναδιάρθρωση καί εννοούν απολύσεις.
 
Η φτωχοποίηση τού Ελληνικού λαού, πού  ή ανεργία στήν Ελλάδα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στήν Ευρώπη, έχει καταντήσει τούς Έλληνες ζητιάνους στήν ίδια τους τήν πατρίδα.
 
Οί νέοι έχουν χτυπηθεί ανελέητα από τήν ανεργία, μή βρίσκοντας εργασία στήν πατρίδα μας, αναγκάζοντε νά μεταναστεύουν , δημιουργώντας ένα νέο κύμα μεταναστών, όπως τότε στήν δεκαετία τού `60.
 
Φεύγουν τά καλύτερα χέρια καί μυαλά από τόν τόπο μας γιά λίγα ψίχουλα παλεύοντας γιά τήν επιβίωση καί τό μέλλον τους.
 
Οί Έλληνες πού παραμένουν, χτυπημένοι από τήν φτώχεια, δέν έχουν ούτε τά απαραίτητα νά προσφέρουν στά παιδιά τους.
 
Έλληνες άνεργοι μέ κομένο τό ηλεκρικό καί τό πολύτιμο αγαθό , τό νερό, έχουν έρθει σέ εξαθλίωση, καί χωμένοι μέσα στήν ανέχεια καί τήν αθλιότητα, προσφεύγουν σέ σισσίτια, άλλοι σέ γνωστούς καί φίλους γιά νά βρούν τά πρός τό ζείν, καί άλλοι μήν αντέχοντας αυτήν τήν κατάσταση, αφού έκλεισαν τίς επιχειρήσεις τους καί χρωστούν σέ δημόσιους φορείς (εφορία κ.λ.π), καί  τράπεζες , μήν μπορόντας νά ανταπεξέλθουν στά δυσβάστακτα οικονομικά,   βάζουν τέλος στήν πολύτιμη ζωή τους , αφήνοντας πίσω τους αγαπημένους ανθρώπους, συζύγους καί παιδιά, νά ζούν ένα νέο δράμα, αφού καί αυτοί δέν έχουν πόρους διαβίωσης.
 
Τά μνημόνια καί τά μέτρα λιτότητος πού εφήρμοσαν οί κυβερνήσεις τών Γερμανοτσολιάδων , έφεραν εκατομμύρια λαό σέ απόγνωση.
 
Εκατοντάδες ίσως καί χιλιάδες , έγιναν αυτόχειρες, μήν μπορώντας νά ανταπεξέλθουν στά δυσβάστακτα χαράτσια.
 
Οί φοροεισπράκτορες δοσίλογοι τής Τρό'ι'κας, έχουν εξαπωλήσει ένα ανελέητο κυνήγι είσπραξης φόρων από τόν λαό, αποδίδοντας τους στά αφεντικά τους, ξεπερνώντας ακόμη καί αυτούς τούς ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. 
 
Οἱ κοτζαμπάσηδες ἧταν οἱ Ἓλληνες φοροεισπράκτορες πού απέδιδαν τούς φόρους πού συνέλεγαν από τούς Έλληνες , στούς Τούρκους. ( Κοτζαμπάσηδες ἐπὶ τουρκοκρατίας καὶ σημερινοὶ πολιτικοί! Βρεῖτε τὶς διαφορές! ). ΚΑΜΙΑ.

Ενώ τήν ώρα πού χιλιάδες Έλληνες μένουν άνεργοι καί συνεπώς ανασφάλιστοι, ό Μπουμπούκος (Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης), αυξάνει κατά 500% τό εισητήριο γιά τά νοσοκομεία, από 5 ευρώ σέ 25 ευρώ, στερώντας ακόμη καί αυτό τό δημόσιο αγαθό, τήν Υγεία από τούς Έλληνες, παρ` ότι τό Σύνταγμα τής Ελλάδος επιβάλει δωρεάν Υγεία σέ όλους τούς Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα, περιθάλπτει εντελώς δωρεάν όλους τούς αλλοδαπούς.
 
Είναι υποχρέωση τής κάθε κυβέρνησης νά προσφέρει δωρεάν Υγεία σέ όλους τούς Έλληνες, καί ή σημερινή πράττει ακριβώς τό αντίθετο.
 
Θεωρώ ότι ήρθε ή ώρα τών Ελλήνων Πολιτών νά πάρουμε τά πράγματα στά χέρια μας από τούς προδότες δοσίλογους πού μάς κυβερνούν.
 
Μακριά καί χωρίς κόμματα, διότι όλα παίζουν τό παιχνίδι τής Νέας Τάξης τής Ναζιστικής Γερμανίας.
Τό Σύνταγμα, στό άρθρο 120, Ακροτελεύτια Διάταξη, μάς προτρέπει καί μάς ορίζει ώς καθήκον, ώς Έλληνες Πολίτες, νά αντισταθούμε ενάντια σέ όποιον προσπαθήσει νά τό καταλήσει.
 
Οί προδοτικές κυβερνήσεις Παπαντρέου καί οί τρικομματική καί δικομματική, τό έχουν καταλήσει ήδη, μέ τήν υπογραφή μέ τό πρώτο μνημόνιο.
 
Παρέδωσαν τήν πατρίδα μας στήν Ναζιστική Γερμανία άνευ όρων, όπως αναφέρει καί ό πρώτος τήν τάξη συνδικαλιστικός φορέας, ό  Δικηγορικός Σύλλογος.
 
Η Ενότητα καί ή συσπείρωση είναι τά εργαλεία πού χρησιποποίησαν οί πρόγονοί μας ενάντια σέ όποιονδήποτε κατακτητή. 
 
Ήρθε ή ώρα νά ακολουθήσουμε τό παραδειγμά τους καί νά κρεμάσουμε στό Σύνταγμα όλους τούς συνεργάτες τού κατακτητών τής Ναζιστικής Γερμανίας. Νά κρεμάσουμε όλους τούς δοσίλογους τών κατακτητών.
 
Ήρθε ή ώρα τών Ελλήνων, νά πάρουμε πίσω ότι μάς ανοίκει, ότι έχουν ξεπουλήσει καί έχουν παραδώσει στούς κατακτητές οί δοσίλογοι.
 
Καλούμε όλες τά κινήματα καί τίς ομάδες πού αγωνίζοντε ενάντια στούς κατακτητές καί τούς υπηρέτες τους κυβερώντες τής πατρίδος μας, πού παλεύουν αυτό τό σάπιο κλεπτοκομματοκρατικό πολιτικό σύστημα, σέ συστράτευση.
 
Ενωμένοι καί συσπειρωμένοι σάν μία γροθιά, (χωρίς κόμματα καί χρώματα, πολιτικές ιδεολογίες κ.λ.π), νά αγωνιστούμε γιά τά ιερά χώματα τών προγόνων αλλά καί τών απογόνων μας.
 
Αυτός ό τόπος ανοίκε, ανοίκει καί θά ανοίκει στούς Έλληνες καί μόνον στούς Έλληνες.
Μεμονομένα καί διασπασμένα, όπως μάς θέλουν τά κόμματα, δέν θά καταφέρουμε τίποτα.
 
Μόνον χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι καί συστρατευμένοι μέ έναν κοινό σκοπό, τότε θά καταφέρουμε, αυτό πού οί δοσίλογοι καί τά αφεντικά τους (Μέρκελ-Σό'ι'μπλε) δέν έχουν ούτε κάν σκεφτεί.
 
ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ, παίρνοντας πίσω όλα τά κλεμένα πού τόσα χρόνια μάς έλεβαν μέσω τών δοσιλόγων πού κυβερνούσαν αυτόν τόν τόπο.
 
Όλα τά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, μέσα καί έξω από τήν βουλή, εξυπηρετούν τό σύστημα πού θέλει νά επιβάλει ή άρχουσα τάξη καί ή νέα τάξη.
 
ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, καί τά κόμματα όλα παίζουν τό παιχνίδι της.
 
Τά κόμματα έχουν διασπάσει τόν λαό πρός εξυπηρέτηση τών δικών τους συμφερόντων καί γι`αυτό δέν αντιδρούν. 

Αντίθετα ενδιαφέροντε δήθεν γιά τόν εκάστωτε πόλεμο πού γίνεται κάπου στήν γή.
Γιά τόν πόλεμο πού γίνεται ενάντιων τών Ελλήνων από τήν κατοχική Ναζιστική Γερμανία , ούτε κουβέντα. 

Εταίρους τούς ανεβάζουν, εταίρους τούς κατεβάζουν.
Οί παραβιάσεις τού εναέριου χώρου από τήν ΤΟΥΡΚΊΑ πού γίνοντε αναμφαδών, ούτε κουβέντα.
Νά μήν στεναχωρίσουμε τούς γείτονες.

Ό υπόγειος , εναέριος καί ό εδαφικός πλούτος πού είναι τεράστιος, καί θέλουν καί αυτόν νά τόν ξεπουλήσουν οί δοσίλογοι, τά κόμματα ούτε λέξη.

Τά κόμματα καί τά πολιτικά συστήματα αγαπητοί συνΈλληνες δημιουργήθηκαν γιά νά κομματιάσουν τούς λαούς.
Διαίρει καί βασίλευε τού Καίσαρος.
Κόμμα= κομματιάζω.

Τά πολιτεύματα είναι τρία. Ή Δημοκρατία, ή Ολιγαρχία καί ή Μοναρχία.
Όλα τά επίθετα πού προσαρτίζουν μπροστά από τήν δημοκρατία, (βασιλευομένη, κοινοβουλευτική, αντιπροσωπευτική, προεδρική) είναι εικονική πραγματικότητα, είναι στάχτη στά μάτια τών λαών, γιά νά νομίζουν ότι ζούν μέ δημοκρατία, ενώ στήν πραγματικότητα κυβερνούν οί ολίγοι.
Δηλαδή έχουμε Ολιγαρχία. 

Στήν ολιγαρχία, ποτέ  ό λαός δέν σηκώνει κεφάλι διότι οί ολίγοι τόν καταπιέζουν αφυκτικά. Προσπαθούν νά έχουν τόν λαό στήν πείνα καί αμόρφωτο γιά νά μπορούν νά τόν ελέγχουν, διότι άν ό λαός είναι μορφωμένος καί έχει καί μία οικονομική άνεση, τότε μπορεί νά ασχοληθεί καί μέ τά κοινά.
 
Οπότε χάνουν τήν δύναμή τους, αφού ό λαός θά γνωρίζει πώς νά αυτοκυβερνηθεί καί νά πέρνει αποφάσεις ό ίδιος γιά τό μόλλον του.
Όταν πεινάει, προσπαθεί νά βρεί εργασία καί εργάζεται πολλές ώρες γιά νά μπορέσει  νά καλύψει τίς ανάγκες του, ποτέ δέν έχει τόν χρόνο νά ασχοληθεί μέ τά κοινά.

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ)
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.Αρθρο 120.
Ακροτελεύτια διάταξη.
 
MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
 
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
 
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008


O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ
=================================================================================

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Γιά τίς:
 
α. Παράνομες ανακεφαλαιοποιήσεις τών τραπεζών

β. Παράνομες περικοπές μισθών καί συντάξεων

γ. Παράνομες αποφάσεις τής Ευρωομάδος (Eurogroop)
Ή Ευρωομάδα (Eurogroop) δέν είναι θεσμικό όργανο τής Ευρωπαϊκής
Ένωσης καί δέν παράγει νομιμότητα)

δ. Παράνομο τό psi


Επειδή , μετά από εκατοντάδες προσφυγές μέ καταγγελίες καί μηνύσεις τών Ελλήνων πολιτών στά Ελληνικά Δικαστήρια (Άρειο Πάγο καί στό ΣτΕ), τά οποία είτε κουκούλωσαν είτε έβαλαν στό αρχείο καί αυτές πού στάλθηκαν στήν Βουλή τών Ελλήνων, γιά άρση τής βουλευτικής ασυλίας τών κατηγορουμένων βουλευτών καί υπουργών καί κυβερνώντων, προκειμένου νά προχωρήσει ή δικαστική διαδικασία είς βάρος τους, κουκουλώθηκαν από όλα τά κόμματα, αποφασίσαμε τήν προσφυγή μας στά Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, προκειμένου νά καταγγείλουμε αφ` ενός τίς παρανομίες τόσο τών κυβερνώντων όσο καί τών βουλευτών πού ψήφισαν παράνομους νόμους είς βάρος τού Ελληνικού λαού καί αφ` ετέρου, τήν εξαθλίωση τής Ελληνικής οικονομίας αλλά καί τού ίδιου τού Ελληνικού λαού, μέ αποτέλεσμα άλλοι πολίτες νά κλείνουν τίς επιχειρήσεις τους, άλλοι νά χάνουν τίς εργασίες τους μέ αποτέλεσμα χιλιάδων αυτοκτονιών καί χιλιάδων κατασχέσεων πρώτης κατοικίας.

Ώς πολίτες πού έχουμε δεχτεί όλον αυτόν τόν ορυμαγδό τής λιτότητος καί τήν φτωχοποίησή μας, αποφασίσαμε αφού ή Ελληνική Δικαιοσύνη είναι απ` ότι φαίνεται υποχείριο τής εκάστοτε κυβέρνησης πού τήν διορίζει καί άρα υπακούει τυφλά σέ αυτήν, μήν αντιδρώντας στά όσα παράνομα αποφασίζει κατά τού Ελληνικού λαού, όπως τό Σύνταγμα ορίζει.

Ενεργοποιώντας τό άρθρο 120 παραγ. 4 τού Συντάγματος, πού δίνει το δικαίωμα στούς πολίτες νά αντισταθούν μέ οποιοδήποτε μέσον, αποφασίσαμε νά προσφύγουμε στά Ευρωπαϊκά Δικαστήρια (Λουξεμβούργου), προκειμένου νά σταματήσουμε τόσο τό ξεπούλημα τής χώρας μας όσο καί ή εξαθλίωση τού Ελληνικού λαού από τά Μνημόνια.

Υπογράφουμε όλοι όσοι αισθανόμαστε Έλληνες καί υπεύθυνοι γιά νά γκρεμίσουμε αυτό τό σάπιο Ολιγαρχικό Κλεπτοκομματοκρατικό Σύστημα.


Γιά περισότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

Τηλ. επικοινωνίας
6983 701 610
e-mail : [email protected]
                                     
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 7:07 pm


Τι συμβαίνει ; Ας προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα.Περιμένουν μεγάλο θερμό επεισόδιο μέσα στο Μάρτιο το όποιο μπορεί να είναι συνδυασμένο με επεισόδιο στη Θράκη….(;;;)

 Την ίδια είδηση έχω κι εγώ από εχθές το βράδυ... δίστασα να την αναρτήσω, όχι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στην πηγή μου, αλλά γιατί αφενός μεν σε θέματα στρατιωτικά και γεωπολιτικά, δεν διαθέτω τις κατάλληλες γνώσεις, αφετέρου, έπρεπε να ψάξω την είδηση σε "εξειδικευμένους χώρους".

Στην ουσία, πρόκειται για... μερική σιωπηρή επιστράτευση και για εμπλοκή της Ελλάδας σε  επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.

Με τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσίες που έχουμε,  όλα είναι πιθανά... ακόμα και να μας εμπλέξουν σε βρώμικα επιχειρησιακά σχέδια, αφήνοντας την Ελλάδα στην ουσία χωρίς τις επίλεκτες Δυνάμεις της.

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν ψυχικά και πνευματικά, για όλα τα ενδεχόμενα.
Έρχεται μεγάλη σκοτεινιά... και ο Θεός να βάλει το Χέρι Του.


Καλλιόπη Σουφλή


Ζωντανή ενημέρωση…


Φίλος αλεξιπτωτιστής 48 ετών με έξτρα ειδικότητα ανιχνευτής μας ανακοινώσε ότι τον κάλεσαν να παρουσιαστεί
την Τρίτη στο Μεγάλο Πεύκο με τα χαρτιά του και ρούχα για δυο μέρες….


Άλλος φίλος μας γνωστοποίησε ότι υψηλόβαθμος στρατιωτικός γνωστός του στη Μυτιλήνη του γνωστοποίησε ότι περιμένουν μεγάλο θερμό επεισόδιο μέσα στο Μάρτιο το όποιο μπορεί να είναι συνδυασμένο με επεισόδιο στη Θράκη….


Άγνωστος


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 6:12 pm


Τούρκοι δολοφόνοι σε F-16! Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τα όσα άνανδρα κάνουν στο Αιγαίο!Το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube, περιγράφει τις ανορθόδοξες και άναδρες μεθόδους των Τούρκων στο Αιγαίο…
 Κάποια από τα πλάνα είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικά για το πως οι Τούρκοι πετούν στο Αιγαίο και πως επιδιώκουν το ατύχημα και το θάνατο Ελλήνων χειριστών.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ,  Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;;;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή
Οι Ευρωπαίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους στην Ελλάδα, έναντι των τουρκικών προκλήσεων…


Τους ευχαριστούμε πολύ αλλά δεν μας λέει τίποτα η έκφραση αλληλεγγύης…


Οι Ευρωπαίοι μπορεί να παριστάνουν τους θιγμένους από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Ερντογάν. 
Παρόλα αυτά συζητούν μαζί του και απαιτούν επί της ουσίας από την Ελλάδα να κάνει το ίδιο.


Οι Ευρωπαίοι μπορεί να θέλουν να συνεχίσουν να παριστάνουν τους ανήξερους για όσα συμβαίνουν στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ. 

Στα ευρωπαϊκά σύνορα που ταυτίζονται με τα ελληνικά… 

Γίνεται πόλεμος κι ας κάνουν πως δεν το γνωρίζουν. 
Πόλεμος από τον οποίο η Ελλάδα θρηνεί κάθε τόσο νεκρούς. 
Πόλεμος για τον οποίο η Ελλάδα και οι πολίτες της πληρώνουν κάθε μέρα πολλά χρήματα και κάθε τόσο πολλά δις για να εξοπλιστεί και να ξανα-εξοπλιστεί η χώρα. 

Αναφερόμαστε και στο οικονομικό κόστος ,γιατί μάλλον αυτό θα ενδιαφέρει περισσότερο κάποιους στις Βρυξέλλες παρά οι νεκροί μας…

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube, περιγράφει τις ανορθόδοξες και άναδρες μεθόδους των Τούρκων στο Αιγαίο… “Διηγείται” δύο απ΄ αυτές τις περιπτώσεις, επικεντρώνοντας σε δύο χειριστές της ΠΑ που χάθηκαν ενώ πετούσαν για να υπερασπιστούν τον εναέριο χώρο και τον όρκο που είχαν δώσει. 

Ο ένας είναι ο άνανδρα δολοφονημένος Κώστας Ηλιάκης και ο δεύτερος ο Σήφης Αναστασάκης, ο οποίος είχε ζήσει από πρώτο χέρι πως οι Τούρκοι πιλότοι πετούν με τρόπο δολοφονικό. 

Κάποια από τα πλάνα είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικά για το πως οι Τούρκοι πετούν στο Αιγαίο και πως επιδιώκουν το ατύχημα και το θάνατο Ελλήνων χειριστών.


πηγή: militaire.gr

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 5:32 pm


Πού χάθηκαν οι άνθρωποι;


  
Τα αποτσίγαρα να πιέζουν το ασφυκτικά γεμάτο τασάκι, το δωμάτιο να ξερνάει αλκοόλ, η αγάπη σου για ακόμη μία βραδιά είχε μείνει αξόδευτη και όμως πάλι κανένας δεν αναρωτήθηκε πως ζεις.
Η μυρωδιά των καμένων ονείρων αποπνικτική..
Στάχτη παντού και δυσωδία.

Κι όμως.. έχουμε κινητά αφής... οθόνες αφής... πλήκτρα αφής... ΑΛΛΑ...
Αλλά καμιά αφή και καμιά επαφή με τους ανθρώπους γύρω μας...
Στάχτη οι επαφές ανθρωπιάς... δυσωδία οι περισσότεροι "άνθρωποι"...

ΚαλλιόπηΓράφει η Μοσχούλα Σολάκη

Πού ήταν όλες εκείνες τις βραδιές που κουκουλωμένοι με μια κουβέρτα στον καναπέ κοιτούσαμε τους τοίχους;


Πού ήταν όταν παλεύαμε να ζεστάνουμε τα μέσα μας, όταν ο φόβος είχε πιάσει ταβάνι;

Όλες εκείνες τις νύχτες τις αξημέρωτες που είχαμε τόση ανάγκη να μας ρωτήσει κάποιος πως ήταν η μέρα μας, δε φάνηκε κανείς τους.Μονάχα το γνώριμο βουητό των σκέψεων σου, ήταν εκεί. Αυτό δεν έλεγε να ξεμακραίνει ρούπι.


Τα αποτσίγαρα να πιέζουν το ασφυκτικά γεμάτο τασάκι, το δωμάτιο να ξερνάει αλκοόλ, η αγάπη σου για ακόμη μία βραδιά είχε μείνει αξόδευτη και όμως πάλι κανένας δεν αναρωτήθηκε πως ζεις.
Η μυρωδιά των καμένων ονείρων αποπνικτική..
Στάχτη παντού και δυσωδία.
 


Κι αυτές τις μελανιές που άφησε η μοναξιά στο σώμα, μην απορείς κανείς τους δεν τις πρόσεξε.

Δεν έχουν χρόνο οι άνθρωποι για τέτοιες πολυτέλειες, αρκούνται στο «καλά» σου και ξεμπερδεύουν.

Που τώρα χρόνος για περαιτέρω αναλύσεις!


Όλοι τρέχουν, τρέχουν να προλάβουν να ξεφύγουν μη τύχει και προφτάσουν και νιώσουν.
Βαρύ το νιώσιμο!
Ποιος νοιάζεται;
Ποιος ασχολείται;


Κενό και χάος.
Είναι εκείνες οι φορές που αν πεθάνεις, αναρωτιέσαι αν θα σε ψάξει και κανείς..

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 5:29 pm


δραπέτης του μυαλού ... (βίντεο)


 Υπάρχουν κάποια συναισθήματα, που δεν μπαίνουν σε όρια... δεν έχουν χρονοχρέωση στο ημερολόγιο.. είν' η κατανόηση... ο σεβασμός... η συμπόνια...


Κλείνεις την κάθε μέρα σου, με μια ευχή... "ν' ανατείλει μια καλλίτερη μέρα"...

Και τίποτα δεν αλλαζει... κι οι μέρες του αύριο, γίνονται ίδιες με τις μέρες του χθες... κι εσύ, συνεχίζεις να κυνηγάς τον χρόνο, λες και θα λύσει τα προβλήματά σου... κι εσύ τον κυνηγάς... κι αυτός φεύγει... και τα προβλήματα συσσωρεύονται... κι έρχονται τα αδιέξοδα.. οι τοίχοι οι αδιαπέραστοι... κι η αλλαγή, δεν έρχεται...

Κι έρχεται κάποια στιγμή, που πρέπει να επιλέξεις... ν' αλλάξεις μονοπάτι...

Θ' αλλάξεις, μόνο όταν συνειδητοποιήσεις πως για όλα φταίει το μυαλό... και τότε, το μονοπάτι της καρδιάς, είναι μονόδρομος...

Κι η απόφαση να τ' ακολουθήσεις, είναι μόνο δική σου... 


... αρκεί να γίνεις δραπέτης του μυαλού σου...καλό απόγευμα...

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ... 


Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 5:15 pm


κλειδωμένοι άνθρωποι... (3 βίντεο)

Αυτή την πέτρα τη βαριά που νοιώθεις να σου πλακώνει την ψυχή, σήκωσέ τη...


Αέρας γίνε και πέρασε ανάμεσα απ' τους ανθρώπους... διώξ' από πάνω τους όλα τ' αποκαϊδια της παλιάς τους ζωής...

Δεν χρειάζεται αφορμή για να μάθεις ν' αγαπάς, ούτε "γιατί"... 


... απλά, αγάπα... 

... είναι η αόρατη κίνηση που κανει η καρδιά για να ξεκλειδώσει... για να πάψεις να είσαι "κλειδωμένος άνθρωπος"... 

... έτσι είναι οι περισσότεροι... 
..."κλειδωμένοι άνθρωποι"...

Θέλει μεγάλη δύναμη για να ξεκλειδώσεις την ψυχή σου... αλλα πίστεψέ με, αξίζει να προσπαθήσεις...

Να γίνεις... ξεκλείδωτος Ανθρωπος.

 Καληνύχτα


Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 1:43 am


Αγάπα εκείνους τους ανθρώπους, που δεν σε πούλησαν ποτέ..


  


Αγάπα τους ανθρώπους που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν, που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τη μόδα, που αρνήθηκαν να συστηματοποιηθούν, που αρνήθηκαν τα κοσμικά, που αρνήθηκαν το δήθεν, που αρνήθηκαν να γελάσουν με κάτι που δεν τους φαινόταν αστείο, που αρνήθηκαν να σε πουλήσουν, που αρνήθηκαν γενικώς.
Χρήστος Καρασαββίδης Αγάπα τους ανθρώπους που περπατούν στο δρόμο και σφυρίζουν σιγανά.


 

Εκείνους που βγάζουν υπέροχες φωτογραφίες και δεν τις δείχνουν πουθενά.

 

Εκείνους που ακούνε το απόγευμα ραδιόφωνο στα μπαλκόνια, αγάπα τους ευφυείς, τους φευγάτους, τους ταξιδιώτες του μυαλού, τους καλλιτέχνες, αγάπα τους καλλιτέχνες που αν τους πεις καλλιτέχνες θα γελάσουν.

 

Αγάπα τις κοπέλες που με την πρώτη ευκαιρία περπατούν ξυπόλητες, που βάζουν βραχιολάκια στον αστράγαλο.

 

Αγάπα τους ανθρώπους που πληρώνονται Παρασκευή και Δευτέρα πρωί δεν έχουν ούτε για τσιγάρα!

 

Εκείνους που χαλούν το τελευταίο τους πεντάευρω για ένα πακέτο τσιγάρα, για μια μπίρα, για ένα πουκάμισο αδειανό.

 

Τον άστεγο που αγοράζει εφημερίδα, εκείνον που πιστεύει σ΄ένα μέλλον καλύτερο.

 

Αγάπα τους ανθρώπους που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν, που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τη μόδα, που αρνήθηκαν να συστηματοποιηθούν, που αρνήθηκαν τα κοσμικά, που αρνήθηκαν το δήθεν, που αρνήθηκαν να γελάσουν με κάτι που δεν τους φαινόταν αστείο, που αρνήθηκαν να σε πουλήσουν, που αρνήθηκαν γενικώς.
 
 

Αγάπα την ελαφρότητα του είναι που κάποιου του φάνηκε αβάσταχτη, αγάπα την ιδέα να δοθούν σε τρεις ταινίες ονόματα χρωμάτων, αγάπα εκείνους που μιλούν για ήρωες, εκείνους που είχαν μια πόρνη αγάπη πρώτη, εκείνους που ζουν μέχρι να πεθάνουν κι εκείνους που πέθαναν μέχρι να ζήσουν.

 

Πίστεψε στις όμορφες μέρες, αυτές που σου υποσχέθηκαν και δεν φάνηκαν -όπου να΄ναι θα΄ρθουν, πίστεψε σ΄έναν στίχο της Κικής Δημουλά που έγραψε “Δαπανηρή ἰδέα ὁ βίος· ναυλώνεις ἕναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιᾶς βάρκας”.


Στον ηλικιωμένο που δεν ψηφίζει τους φασίστες, στους νέους που ποτέ δεν ψήφισαν τους φασίστες.


 

Αγάπα τους φίλους που γνώρισες πριν από χρόνια κι ήταν πάντα εκεί όταν τους χρειάστηκες, τους ανθρώπους που χωρίς να στο έχουν πει, θα έδιναν τη ζωή τους για σένα.
 


Τα παιδιά που σηκώνουν το φίλο τους όταν πέφτει, τα παιδιά που δίνουν το πρώτο τους φιλί και μετά γελούν αμήχανα.
 


Αγάπα τα γαλάζια μάτια και τα μαύρα και τα πράσινα και τα μελιά κι όσουν λένε πως έχουν μελιά μάτια, αγάπα τη γενιά των κάτω των 30, των κάτω των 40, τη γενιά που ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε αριθμός, αγάπα όλους εμάς που μ΄εκείνο το καράβι, πάντα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε, στην πρώτη αγάπη σκλάβοι!Χρήστος Καρασαββίδης
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 1:23 am


Τους γύρισε μπούμερανγκ...


Πλέον δεν κινδυνεύει μόνο να πάει φυλακή μετά τη λογοδοσία για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του λαού όπως είπε ο Σαμαράς, αλλά να χάσει και το κομματικό έρεισμα.

Γιατί μη μας πείτε ότι όταν χάσει τις εκλογές δεν θα του επιρριφθούν ευθύνες για την ήττα. 

Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την Αριστερά θα θυμούνται ότι όταν χάνουν «σφάζονται» και μετά διαλύονται, αφού βεβαίως έχουν φορτώσει όλες τις αμαρτίες στους ηγέτες τους.
Τους γύρισε μπούμερανγκ...

Είχαμε πει πρώτοι ότι η σκευωρία της Novartis είναι θέμα χρόνου να καταπέσει και ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ στους ολετήρες.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε.


Ούτε ένα μήνα δεν έκλεισε η Novartiάδα και η προβοκάτσια κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Οι κατσαπλιάδες μπροστά στον πανικό τους από την λαϊκή κατακραυγή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έβγαλαν από το συρτάρι μία στημένη υπόθεση την οποία κρατούσαν για την προεκλογική περίοδο.

Χωρίς καν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες στήσαν ένα άνευ προηγουμένου δικαστικό πραξικόπημα με μοναδικό στόχο την σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη για να επιβάλουν την εθνομηδενιστική τους πολιτική.

Όμως και αυτό το νοσηρό και βρώμικο σχέδιο απέτυχε.

Κομβικό ρόλο για την αποκάλυψη της σκευωρίας αποτέλεσε η ηρωική αντίσταση των... εμπλεκόμενων. Εξ αρχής ενωμένοι σαν γροθιά αναχαίτισαν το έωλο κατηγορητήριο και τους ξεγύμνωσαν.

Νόμιζε ο Αλεξάκης και η παρέα του ότι έχουν να κάνουν με τίποτα αστούληδες που θα φοβηθούν και θα κρυφτούν. Δυστυχώς αυταπατήθηκε και πάλι.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν να αποκαλύψει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, τράπηκε σε φυγή.

Ζαλισμένος από το ανελέητο σφυροκόπημα των... σαμαροβενιζέλων, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια ομολογώντας επί της ουσίας την δολοπλοκία της Novartis.

Εμβρόντητοι τον ακούσαμε από το βήμα της Βουλής να παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες αλλά πολιτικές.

Η μάσκα του σκευωρού έπεσε με πάταγο και το μεγαλύτερο σκάνδαλο από σύστασης του νεοελληνικού κράτους μετατράπηκε στον μεγαλύτερο εξευτελισμό πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδας.

Ούτε ο ίδιος ανέμενε ότι θα ανατραπούν τα δεδομένα σε τέτοιο βαθμό και από κατήγορος να γίνει κατηγορούμενος.

Το τραγελαφικό όμως είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη μήνι των σπιλωμένων, αλλά και την... Βαβέλ που προκάλεσε στα συντρόφια του.

Κάντε μια βόλτα στις σελίδες του φιλοκυβερνητικού τύπου και θα διαπιστώσετε με έκπληξη την επιχείρηση υποβάθμισης της Novartiάδας.

Η Αυγή προβάλλει την έξοδο στις αγορές, το Έθνος το ξεμπλοκάρισμα του Ελληνικού και η Εφημερίδα των Συντακτών... ανακαλύπτει ότι η Novartis «λάδωνε» μέχρι το 2017!!! 

Ψελλίζει και κάτι περί εσωκομματικού πολέμου μεταξύ Καραμανλικών και Σαμαρικών μπας και σώσει τον Μίμη που δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει ότι τον έχει αδειάσει ήδη ο ίδιος ο Καραμανλής.

Τη ίδια στιγμή επικρατεί μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να λένε ότι δεν ψήφισαν για την παραπομπή όλων των εμπλεκόμενων, απαιτώντας να πέσουν οι τόνοι. 

Για να μην πούμε για πρωτοκλασάτα στελέχη που εξ αρχής είχαν εκφράσει την άποψη ότι η Novartis θα τους γυρίσει μπούμερανγκ... εκλιπαρώντας τον Τσίπρα να αλλάξει ρότα.

Αυτός όμως επέλεξε να πορευθεί με τον Καρανίκα, τον Πολάκη και τον... αρνητή του Τσέρνομπιλ.

Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τους λίβελους που αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα. Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν τους λέμε και να προσέξουν να μην πνιγούν στον οχετό των ύβρεών τους.

Το έχουμε ξαναγράψει, οι έμμονες και το μίσος του Τσίπρα για τους αντιπάλους του θα τον οδηγήσουν στο πολιτικό βάραθρο.

Πλέον δεν κινδυνεύει μόνο να πάει φυλακή μετά τη λογοδοσία για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του λαού όπως είπε ο Σαμαράς, αλλά να χάσει και το κομματικό έρεισμα.

Γιατί μη μας πείτε ότι όταν χάσει τις εκλογές δεν θα του επιρριφθούν ευθύνες για την ήττα. 

Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την Αριστερά θα θυμούνται ότι όταν χάνουν «σφάζονται» και μετά διαλύονται, αφού βεβαίως έχουν φορτώσει όλες τις αμαρτίες στους ηγέτες τους.


Ποιος το περίμενε ότι θα προμηνύονταν τέτοιο τέλος για τον λαοπρόβλητο.

Αυτόν που θα μας έσωζε από τα κοράκια και αντί αυτού ξεπούλησε μπιρ παρά την περιουσία της Ελλάδας και τώρα ξεπουλάει τα εδάφη της.

Κι όλα αυτά για το γαμ...ο mail Χαρδούβελη.
Α ρε Έλληνες...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 12:46 am


Βρε παιδιά, για να καταλάβω... τι σχέση έχει το Πολεμικό Ναυτικό με τις ... Φαρμακευτικές Εταιρείες;;;


Ομιλία Αρχηγού ΓΕΝ στην Εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε. 

 

Ο τίτλος και το ερώτημα, δικά μου...

Απάντηση;;; 


Καλλιόπη Σουφλή

 Ομιλία Αρχηγού ΓΕΝ στην Εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.


      Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ παρέστη,
κατόπιν πρόσκλησης, σε εκδήλωση της φαρμακευτικής εταιρείας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε. κατά τη διάρκεια της οποίας εκφώνησε ομιλία με θέμα την «ΗΓΕΣΙΑ».

        Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο πλαίσιο ετήσιας συνάντησης στελεχών της.Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 12:38 am


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018... (βίντεο)


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΖΩΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.


Καλλιόπη ΣουφλήΔΕΙΤΕ !

[Πηγή:'scripta manent']


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2018 | 11:37 pm


EXETE ΞΑΝΑΔΕΙ πώς εκπαιδεύονται οι Ρωσικές ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ "ΓΕΥΣΗ" ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ  ..."ΖΟΡΙΚΕΣ" ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...


Σιγά... αυτά, είναι εύκολα...

Και πού να δείτε, πόσο ζόρικα... εκπαιδεύονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις...

Η σχετική φωτό στο τέλος της ανάρτησης.


Καλλιόπη ΣουφλήΑποτέλεσμα εικόνας για russian special forces spetsnaz

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ "ΓΕΥΣΗ" ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ  ..."ΖΟΡΙΚΕΣ" ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...


ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ "ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ" ...


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2018 | 10:56 pm


Μαντάμ Μέρκελ... ιδού η Μακεδονία σας

Ακούσατε να υπάρχει κάποια αντίδραση από την κυβέρνηση; 
Έστειλε κανένα non paper ο… Κορλεόνε του Μαξίμου; 
Βγήκε κανένας υπουργός να διαμαρτυρηθεί για την προκλητικότητα των Γερμανών. 
Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση. 
Ούτε μια διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ.

Ο Τσίπρας το έχει πουλήσει το όνομα εδώ και καιρό στην Μέρκελ, δεν θα κάνει πίσω.
Και τον Χαν θα αφήσει να λέει ό,τι θέλει, και την Αγγέλα να προσβάλει την Ελλάδα με τη συμπεριφορά της, και όλοι όσοι υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα τους αποκαλεί προδότες. 

Το deal με το Βερολίνο έχει γίνει εδώ και καιρό και επισημοποιήθηκε σήμερα. 

Αυτοί θα ξεπουλούσαν τη μάνα τους, σε ένα όνομα θα κόλλαγαν;Διόρθωση: ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ... Σ' ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΑΝ;;;

ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ... ΠΟΥΤΑΝΑ!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Image result for ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


O αρμόδιος επίτροπος για τη διεύρυνση είπε χθες ότι Αλβανία και… Μακεδονία είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. 

Είπε ο Γιοχάνες Χαν ο Γερμανός, που τα έχει ξαναπεί κι άλλες φορές, ότι η Μακεδονία από το 2005 περιμένει στην ουρά.Αναρωτηθήκαμε: Θέλει να μπει η Μακεδονία μόνη της στην ΕΕ και η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσά της; 

Θα αποσχιστεί από το… κράτος των Αθηνών; 

Θα γίνει ο… Μπάοκ ομάδα της αλλοδαπής; 

Ευτυχώς άλλο εννοούσε ο Χαν. 

Τα Σκόπια έλεγε Μακεδονία, όπως τα έχει ξαναπεί μέσα στην Ευρωβουλή και οι περισσότεροι ευρωβουλευτές σηκώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν.


Δεν είπε ούτε Σκόπια, ούτε πΓΔΜ, ούτε Γκόρνα, ούτε Βαρντάσκα. 
Σκέτο Μακεδονία είπε.


Στο Βερολίνο η Μέρκελ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα, τον νουθετεί για την υπόθεση του Σκοπιανού και κλείνουν ραντεβού να τα πούνε σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής. 

Λίγο αργότερα υποδέχεται τον Ζόραν Ζάεφ αποκαλώντας τον «πρωθυπουργό της Μακεδονίας». Όχι της πΓΔΜ ή της Βαρντάσκα Μασεντόνια. Σκέτο της Μακεδονίας είπε.


Τι δεν καταλαβαίνουν οι Γερμανοί; 
Ή τι δεν καταλαβαίνει ο Τσίπρας; 
Μήπως όλα αυτά δείχνουν ότι έχουμε χάσει το παιχνίδι προτού καν παιχτεί;


Ακούσατε να υπάρχει κάποια αντίδραση από την κυβέρνηση; 
Έστειλε κανένα non paper ο… Κορλεόνε του Μαξίμου; 
Βγήκε κανένας υπουργός να διαμαρτυρηθεί για την προκλητικότητα των Γερμανών. 
Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση. 
Ούτε μια διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ.

Δεν χρειάστηκε σύντροφοι. Καθάρισε ο Αλέξης στη συνάντηση με την μαντάμ Μέρκελ. «Αγγέλα, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, ούτε μάνα μου να ήσουν. Γι’ αυτό χατίρι δε σου χαλώ, το πουλάω το όνομα Μακεδονία. Δώσε και σε μένα μαμά κάτι για το χρέος», της είπε.

Οι Γερμανοί είναι φανερό ότι μπήκαν μπροστά με τον Γιοχάνες Χαν να κάνει τη βρώμικη δουλειά. 

Στις Βρυξέλλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ονομαστούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. 

Δεν τους νοιάζει, να τελειώνουν με τις εκκρεμότητες επιθυμούν και τίποτε άλλο. 

Και γι’ αυτό η πίεση που ασκείται. 

Και γι’ αυτό η κυβέρνηση σκύβει σαν δουλάκι το κεφάλι.


Ο Τσίπρας το έχει πουλήσει το όνομα εδώ και καιρό στην Μέρκελ, δεν θα κάνει πίσω. 

Και τον Χαν θα αφήσει να λέει ό,τι θέλει, και την Αγγέλα να προσβάλει την Ελλάδα με τη συμπεριφορά της, και όλοι όσοι υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα τους αποκαλεί προδότες. 

Το deal με το Βερολίνο έχει γίνει εδώ και καιρό και επισημοποιήθηκε σήμερα. 

Αυτοί θα ξεπουλούσαν τη μάνα τους, σε ένα όνομα θα κόλλαγαν;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2018 | 10:37 pm


«Νύχτα του Αγίου Βαρθμολομαίου» (για τον ΣΥΡΙΖΑ…)

 Eίχαν ετοιμάσει μια σκευωρία επί πολλούς μήνες – πάνω από ένα χρόνο!

Ήταν το μεγάλο τους «χαρτί»…

Το ετοίμαζαν, το διαφήμιζαν, το σκηνοθετούσαν, κι όταν το έριξαν… έσκασε στα μούτρα τους με πάταγο!

Έστηναν παγίδα στους άλλους και τελικά έπεσαν οι ίδιοι μέσα και έπαθαν πανωλεθρία! 

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και δεν ξεπερνιέται με τίποτε…
Προχθές υπήρξε «σημείο καμπής» για την κυβέρνηση Τσίπρα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και για την Πολιτική στην Ελλάδα τα τελευταία 45 χρόνια…


--Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη τέτοια πανωλεθρία στη Βουλή. Από την οποία ο Τσίπρας απουσίαζε μάλιστα…

Κι όταν ήλθε στο τέλος, ήταν «σκιά του εαυτού του». Και ελαφρώς εκτός θέματος, όπως θα δούμε…
--Ποτέ Πρωθυπουργός δεν έφαγε τέτοιο σφυροκόπημα στη Βουλή, ποτέ δεν άκουσε τόσο πολλά και τόσο βαριά, από τόσους πολλούς…

Και μάλιστα από ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ως πρόσφατα, είτε ήσαν «ήπιοι» μαζί του, είτε προτιμούσαν τη σιωπή…

--Ποτέ κυβέρνηση δεν μετατράπηκε από «κατήγορος» σε «απολογούμενη». Και μάλιστα αξιοθρήνητα απολογούμενη…

--Ποτέ Πρωθυπουργός δεν άκουσε τέτοιες κατηγορίες για σκευωρία, από όλη την αντιπολίτευση.

--Ποτέ Πρωθυπουργός δεν άκουσε τόσα «θα λογοδοτήσετε», τόσες απειλές για «Εξεταστικές» που θα στηθούν σε βάρος του και «Προανακριτικές» και «Ειδικά Δικαστήρια» στα οποία θα τον σύρουν.

Κι όχι με λόγια μόνο, όχι με ρητορικά πυροτεχνήματα, αλλά με στοιχεία, με ντοκουμέντα, με αριθμούς και επιχειρήματα. Με νομική θεμελίωση, με οικονομική απόδειξη και με πολιτικό κατηγορητήριο.

Κι όχι μόνο από το Αντώνη Σαμαρά, που υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο προχθές το βράδυ…

Αλλά και από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, που έδωσε τα ρέστα του και εκτόξευσε τη «ρουκέτα» κατηγορώντας τον Τσίπρα για «εσχάτη προδοσία»!

Αλλά κι από τον Άδωνη και από το Λοβέρδο που πήρανε τα σώβρακα των ΣΥΡΙΖΑίων, εφ’ όλης της ύλης…

Απέναντί τους, οι ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν χάσει το χρώμα τους και τα νερά τους…

Ενοχικοί, ανήσυχοι, με το ηθικό… κάτω από το έδαφος, με το… «ηθικό πλεονέκτημα» συντρίμμια γύρω τους, «ακέφαλοι», αφού ο αρχηγός τους «έλαμπε» δια της απουσίας του όσο έτρωγαν το πολύωρο ανηλεές σφυροκόπημα.

Με δύο λόγια ντροπιασμένοι οι ΣΥΡΙΖΑΙοι!

Ούτε να οργιστούν με όσα άκουγαν δεν είχαν κουράγια…

Πάει το τουπέ, πάει η αυταρέσκεια και η αλαζονεία τους, πάει ο τσαμπουκάς…

Κι ήλθε και ο διάλογος Βούτση-Σαμαρά, όταν ο Πρόεδρος της Βουλής πήγε να τον διακόψει που τους τσάκισε κυριολεκτικά:

--Πόσο θα μιλήσετε ακόμα κ. Πρόεδρε, λέει ο Βούτσης στο Σαμαρά που βρισκόταν στο βήμα…

--Όσο χρειαστεί! του απαντά κοφτά ο Σαμαράς.

Κι όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί ο Βούτσης «εν ονόματι της διαδικασίας», ο Σαμαράς, του το έκοψε πάλι…

--Κατηγορείτε πρώην Πρωθυπουργό, με στημένους και άγνωστους ψευδομάρτυρες - και θέλετε να μου βάλετε χρονικό περιορισμό σε πεντάλεπτα;

Θα κατέβω όταν τελειώσω και κακώς με διακόψατε κ. Βούτση…

--Όχι και «κακώς», αυτό δεν το δέχομαι - πήγε να πουλήσει «θεσμική υπεροχή» ο Βούτσης…

--Κακώς - Κάκιστα! Του το ξεκόβει πάλι ο Σαμαράς.

Και ο Βούτσης τι να κάνει; - μαζεύει «τα βρεμένα» του…
--Καλά μιλήστε όσο θέλετε, αλλά με την δική μου… άδεια!

Και ο Σαμαράς που ως εκείνη τη στιγμή τον αντιμετώπιζε βλοσυρός, δεν κρατήθηκε κι έσκασε ένα ειρωνικό μειδίαμα.

Και συνέχισε απτόητος το… σφυροκόπημα!

Μετά την απόπειρα του Βούτση να τον διακόψει, ο Σαμαράς «γκάζωσε» κι άλλο, και τους πέταξε 27 φορές «θα λογοδοτήσετε», για 27 διαφορετικές καταστροφές που έχουν επιφέρει στη χώρα, ή εγκλήματα που έχουν διαπράξει!

Και δεν τόλμησε να τον ξανά-διακόψει κανείς!

Μ’ άλλα λόγια, όχι μόνο το περιεχόμενο των ομιλιών, αλλά και το «δραματουργικό» στοιχείο ήταν προχθές «εφιάλτης» για το ΣΥΡΙΖΑ…

Ψυχολογικά ένιωσαν όπως η πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου, που παίζει στην έδρα της, χάνει ήδη, στα καλά καθούμενα 5-0, της σφυρίζουν και πέναλτι, το τρώει κι αυτό, κι ύστερα οι εμβρόντητοι παίκτες της κοιτάνε με αγωνία τα ρολόγια τους, να σφυρίξει ο ρέφερι τη λήξη να λυτρωθούν από το μαρτύριο…

Κι όλα αυτά τα έβλεπε μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού live (κυρίως από το διαδίκτυο) ενώ στο facebook στο tweeter και σε εκατοντάδες sites και blogs γινόταν πρωτοφανές πάρτυ - με τους ΣΥΡΙΖαίους όμως, να ζουν τη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»!

Και το ψυχολογικό σοκ που υπέστησαν είναι ακόμα μεγαλύτερο για τον εξής λόγο. Γιατί όλοι μπορούν να χάσουν μια μάχη. Και να συνεχίσουν κανονικά μετά, σαν να μη συμβαίνει τίποτε…

Αλλά εδώ δεν πρόκειται γι’ αυτό. Εδώ είχαν ετοιμάσει μια σκευωρία επί πολλούς μήνες – πάνω από ένα χρόνο!

Ήταν το μεγάλο τους «χαρτί»…

Το ετοίμαζαν, το διαφήμιζαν, το σκηνοθετούσαν, κι όταν το έριξαν… έσκασε στα μούτρα τους με πάταγο!

Έστηναν παγίδα στους άλλους και τελικά έπεσαν οι ίδιοι μέσα και έπαθαν πανωλεθρία! 

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και δεν ξεπερνιέται με τίποτε…

Ο Σαμαράς έδωσε μαθήματα Πολιτικής προχθές! Χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά πράγματα.
--Με τη μήνυση που κατέθεσε, άλλαξε την ατζέντα. Εντελώς…

Εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωκε να μιλάει όλος ο κόσμος, από δω και στο εξής και ως τις εκλογές, «αν τα πήραν» οι αντίπαλοί του» - κι έτσι να φέρει την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στα μέτρα του - τώρα ο κόσμος μιλάει «αν έστησε σκευωρία ο ΣΥΡΙΖΑ»…

Μια πολιτική σκευωρία είναι πολύ πιο «πιασάρικο» θέμα για το λαϊκό υποσυνείδητο, από ένα «σκάνδαλο», που μπορεί και να μην ήταν…

Αλλά η σκευωρία ήταν!
--Δεύτερον, διότι με την προχθεσινή ομιλία του, πέρα που άλλαξε την ατζέντα, ανέτρεψε εντελώς και το σκηνικό:

Εκτόξευσε πραγματική απειλή στο ΣΥΡΙΖΑ – «θα σας κάτσω στο σκαμνί»! – φόρτωσε την ευθύνη γι’ αυτό στον Τσίπρα – τι άλλο τρόπο έχω να αμυνθώ, όταν με σπιλώνεται;- και κατέστησε απολύτως αξιόπιστη την απειλή του:

Θα σας σύρω στο Ειδικό Δικαστήριο, όταν δεν θα έχετε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να σας εξασφαλίζει ασυλία! Γιατί το αδίκημα της «συμμορίας» είναι μη παραγράψιμο…

Οι ΣΥΡΙΖΑΙοι ξέρουν πως αυτό μπορεί πραγματικά να γίνει.

Πώς αντιμετωπίζεται αυτό;

Απλούστατα: ΔΕΝ αντιμετωπίζεται!
--Τρίτον, ο Σαμαράς, όχι μόνο άλλαξε την ατζέντα και το σκηνικό, αλλά και τη δυναμική των εξελίξεων…

Διότι παρέσυρε κι όλους τους άλλους της αντιπολίτευσης, που ήταν ίσως πιο διστακτικοί, σε μια ξέφρενη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι λεγόμενοι «Καραμανλικοί» της ΝΔ σηκώνονταν και χειροκροτούσαν τις ατάκες από την ομιλία Σαμαρά πρώτοι και πιο εμφανώς.

Οι παλαιότεροι σκεπτικικιστές και… «ισαποστάκηδες» του κεντρώου χώρου, έριξαν κι αυτοί τις ρουκέτες τους στο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς δισταγμούς και χωρίς να μασάνε τα λόγια τους.
Ο Σαμαράς το ξεκίνησε, αλλά δεν ήταν μόνος του.

Ακολούθησαν κι όλοι οι άλλοι. Όλοι μιλούσαν πια για «σκευωρία».
--Τέταρτον, ο Σαμαράς άλλαξε και τη φάση:

Ενέσπειρε στο ΣΥΡΙΖΑ το φόβο! Κι αυτό – ο φόβος στο κυβερνητικό τσούρμο για όσα του έρχονται – θα κυριαρχεί στο εξής. Άρχισαν ήδη να απολογούνται και να τα μαζεύουν. Ο Τσίπρας ξέχασε τις ποινικές ευθύνες, μίλησε για «πολιτικές ευθύνες» - και βρέθηκε… «εκτός θέματος».

Γιατί η Προανακριτική Επιτροπή που είχε προτείνει, συγκροτείται για διερεύνηση ποινικών ευθυνών - όχι «πολιτικών».

Μπερδεύτηκε και σε άλλα: Ρώταγε σχεδόν αυτιστικά:
 
--Υπάρχει σκάνδαλο Νovartis ή όχι;

--Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες γι’ αυτό ή όχι;

Μα του είχε ήδη απαντηθεί αυτό, όχι μία - πολλές φορές. Όχι από ένα ομιλητή – απ’ όλους! Επί δέκα ώρες αυτό του έλεγαν: Υπάρχει σκάνδαλο, αλλά δεν ψάχνεις αυτό!

Εσύ ενοχοποιείς τους αντιπάλους σου με στημένους ψευδομάρτυρες. Αυτοί που παραπέμπεις αντιμετώπισαν το σκάνδαλο εδώ και χρόνια!

Τι τους ρωτάς να σου πουν; Αυτοί είναι που έκοψαν τη σπατάλη στο φάρμακο!

Με μέτρα που έφεραν θεαματικά αποτελέσματα: μείωσαν τη δαπάνη, μείωσαν τους τζίρους και τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών - κι όταν τα έκαναν όλα αυτά εσύ τα καταψήφιζες! Και ταυτιζόσουν με τους φαρμακοβιομηχάνους.

Και τώρα αυτοί που έκοψαν τον κώλο των φαρμακοβιομηχάνων, κατηγορούνται για… «χρηματισμό από τα συμφέροντα»!

Και ποιοι τους κατηγορούν; Όσοι ταυτίστηκαν με τους φαρμακοβιομηχάνους!

Δύο απλά συγκριτικά νούμερα:

--Στα δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησης Σαμαρά, η Ελλάδα βελτιώθηκε στη διεθνή κατάταξη της διαφθοράς κατά 25 θέσεις.

--Στα τρία χρόνια διακυβέρνησης του Τσίπρα, η θέση της χώρας επιδεινώθηκε στη διεθνή κατάταξη κατά 11-15 θέσεις!

Πράγματι, στην περίπτωση Novartis, οι βρόμικοι συκοφαντούν όσους χτύπησαν αποφασιστικά τη βρομιά!

Γι’ αυτό ο Τσίπρας άρχισε να φοβάται. Και οι δικοί του ακόμα περισσότερο…

Κι ο τρόπος που ψέλλισε στο τέλος «δεν φοβόμαστε τις απειλές σας για Ειδικά Δικαστήρια», αποκάλυπτε το ακριβώς αντίθετο: Φοβούνται και πολύ μάλιστα!

Άλλωστε, όταν ένας Πρωθυπουργός βγαίνει και λέει «δεν σας φοβόμαστε», δείχνει πως βρίσκεται ήδη σε άμυνα.

Ο ομιλία Σαμαρά όμως, δίδαξε και κάτι ακόμα: Πώς οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν είναι τίποτε «φοβεροί» και «ανίκητοι δαίμονες»….

Ένα μάτσο κατσαπλιάδες είναι! Που αν τους αντιμετωπίσεις σωστά, γίνονται χώμα. Αλλά τους κατσαπλιάδες, ένα αστικό κόμμα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει σαν να είναι κάτι άλλο…

Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει σαν να είναι ένα αντίπαλο αστικό κόμμα. Τους αντιμετωπίζει μόνο ως αυτό που είναι: κατσαπλιάδες! Ανεπίδεκτοι μαθήσεως και επικίνδυνοι για τη δημοκρατία.

Δεν τους αντιμετωπίζεις με το «σεις» και με το «σας», αντιπαραθέτοντας … «θετικές προτάσεις» στις αδιέξοδες πολιτικές τους. Αν είναι δυνατόν…

Τους αντιμετωπίζεις βάζοντάς τους στη θέση τους, ματαιώνοντας τα σχέδιά τους, αποκαλύπτοντας τη σκευωρία τους και επιβάλλοντάς τους την «ομηρία», για το τι θα πάθουν αν δεν μαζευτούν - μέχρι να ξεκουμπιστούν. Τόσο απλά…

Στα πλαίσια της νομιμότητας και των αστικών κοινοβουλευτικών κανόνων, αλλά δυναμικά και αποφασιστικά!

Οι αστικοί δημοκρατικοί θεσμοί δεν είναι… tennis club για «καθωσπρέπει» νεαρούς, ούτε golf club για καθωσπρέπει συνταξιούχους. Ούτε «φιλόπτωχο σωματείο» κυριών…
Οι αστικοί θεσμοί έχουν πλήρες οπλοστάσιο αυτοπροστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος.


Ο Σαμαράς απλώς τους έκανε μια μικρή έμπρακτη «επίδειξη» προχθές. Και τον είπαν… «ακροδεξιό», οι κατσαπλιάδες! Που περιφρονούν την αστική δημοκρατία και μισούν όποιον την υπερασπίζεται όταν εκείνοι την υπονομεύουν…


Αλλά όπως είπε κι ο ίδιος, εδώ τον Μίκη έβγαλαν «ακροδεξιό» και το Γλέζο έβγαλαν «ακροδεξιό», και την Ακαδημία Αθηνών έβγαλαν «ακροδεξιά», το τι λένε πια για το Σαμαρά δεν έχει καμία σημασία.

Και κανείς δεν το ακούει πια…
Ούτε καν οι σαστισμένοι δικοί τους. Που ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου που βίωσαν τραυματικά προχθές.


 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2018 | 10:03 pm


''Ξύπνησαν'' οι τραγικές μνήμες του ναυαγίου του ''Χρυσή Αυγή''
Εκείνο το παγωμένο απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου 1983 τα ''μαύρο" μαντάτο συγκλόνισε τη Ραφήνα.


Το πλοίο "Χρυσή Αυγή" που είχε αναχωρήσει από το λιμάνι μέσα σε τρικυμία 8 - 9 μποφόρ με προορισμό τα νησιά Άνδρο-Πάρο-Νάξο μεταφέροντας εννέα βυτιοφόρα οχήματα καύσιμα και τέσσερα φορτηγά.

Δύο μίλια μακριά από τη νησίδα «Μαντήλι» το πλοίο πήρε απότομα κλίση εξαιτίας της μετατόπισης των οχημάτων στο γκαράζ με αποτέλεσμα να αρχίσουν διαδοχικές εκρήξεις.

Αρκετοί επιβάτες για να γλυτώσουν από τις φλόγες έπεσαν στο νερό και κάποιοι πνίγηκαν. Από τους 42 συνολικά επιβαίνοντες σώθηκαν μόνον οι 14.


Φέτος - 35 χρόνια μετά τη ναυτική τραγωδία -  στο "Πάρκο Κηρύνεια" στη Ραφήνα, δίπλα στην επιτύμβιο στήλη κατασκευασμένη από τον γλύπτη Αντώνη Περάκη, τελέστηκε η πρώτη επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των 28 θυμάτων με πρωτοβουλία της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνας Αδαμοπούλου.Η κ. Αδαμοπούλου σε μία φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία τόνισε πως όσα χρόνια κι αν περνούν οι οικογένειες δεν ξεχνούν τους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή.
''Μακάρι του χρόνου τέτοια ημέρα να βρίσκονται εδώ περισσότεροι άνθρωποι για να αποτίσουμε όλοι μαζί φόρο τιμής σε όσους έφυγαν από τη ζωή". 

Ο Θεός θέλησε να έχει μια καλή ημέρα σήμερα για να κάνουμε την τελετή απρόσκοπτα σημείωσε η κ. Αδαμοπούλου.

Στη συνέχεια η κ. Αδαμοπούλου και ο Λιμενάρχης έριξαν δάφνινο στεφάνι στη θάλασσα, στο οποίο ήταν γραμμένα τα ονόματα των 28 νεκρών του ναυαγίου.

(βασική φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr)Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του δήμου Βασίλης Πιστικίδης εκπροσωπώντας τον δήμαρχο ο οποίος λόγω υποχρεώσεων έφτασε με καθυστέρηση την ώρα της ρίψης του στεφανιού στη θάλασσα, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης, ο Λιμενάρχης Ραφήνας κ. Κωσταράκης, o πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ραφήνας - Πικερμίου Σπύρος Μαυρολέων, ο επόπτης του ΟΛΡ Γεράσιμος Αποστόλου και εργαζόμενοι στον ΟΛΡ, η Δέσποινα Γκικάκη και ο καπετάν Κώστας Τζώρτζης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασε με πλοίο στη περιοχή του ναυαγίου της "Χρυσής Αυγής" στην επιχείρηση διάσωσης.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2018 | 9:39 pm


ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ- ΝΤΠ. Τρομερό.. Ανατριχιαστικό... Αποκαλυπτικό ... Αφυπνιστικό...Μόνο για κείνους που μπορούν ακόμα να σκέπτονται και ν' αντιστέκονται.... (βίντεο)
Δύο Γυναίκες, η Vasoula  και η Ζαφείρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποκαλύπτουν, όσα δεν θα δείτε ποτέ σε καμιά συστημική τηλεόραση... σε κανέναν συστημικό ΜΜΕ.

Ξεδιπλώνουν την αλήθεια, στα όσα ζούμε και στα όσα έρχονται, από τον υπ΄αριθμ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και κυρίως του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Η δύναμη και η σωτηρία όλων μας, βρίσκονται στην αφύπνιση και στην γνώση.

Ένα βίντεο για εκατοντάδες χιλιάδες like.

Συγχαρητήρια και στις δυο ΚΥΡΙΕΣ για το αφυπνιστικό έργο τους.


Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή vasoula2908

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2018 | 8:44 pm


Αυτό το βίντεο, θα το κρατήσω στην κορυφή της ενημέρωσης και της αφύπνισης, μέχρι να το δει και ο τελευταίος Έλληνας και να πράξει, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (βίντεο)


Αυτό το βίντεο, πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς και να το ξαναδείς... και να το ξαναδεις, μέχρι να το αποστηθήσεις... 
ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΣ...ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ... ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς ... και να το ξαναδείς, μέχρι να συνειδητοποιήσεις όχι μόνο πως σε πρόδωσαν, αλλά ΠΩΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ... ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.Αυτό το βίντεο, πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς, αποστηθίζοντας κάθε του λέξη... κάθε του εικόνα...ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΩ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΑ...ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;ΜΗΠΏΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ;ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Όσα δεις και ακούσεις στο βίντεο αυτό, πρέπει να σε κάνουν ν' αντιληφθείς, πως έφτασες στο τέλος του δρόμου...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ Σ' ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Δεν μ' ενδιαφέρει ποιός μιλάει στο βίντεο, αλλά αυτά που λέει.... και τα οποία είναι, πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΑ!

 


Δείτε το βίντεοΔημοσιεύθηκε στις 19 February 2018 | 1:37 pm


ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ ΝΑ  ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ. 


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΟΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΙ, κλπ. ή ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και  ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2000, που έχουμε μετατραπεί σε «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.


 
...Οι οποίοι / οποίες καλόν θα ήταν να έχουν προηγουμένως διαβάσει το:
Και τώρα έχουμε λοιπόν  και λέμε:


1. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» είναι καταγεγραμμένη ως ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και μάλιστα από τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2000!


Κύριος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ αυτής της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ο εκάστοτε «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» , αυτή την εποχή, ο Κύριος ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, με ως φαίνεται εκπρόσωπο στην Νέα Υόρκη ,τον εκεί Πρόξενο Κύριο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΡΟΚΑΝΑ!Εδώ:

e following information was found for the selected company:


Company Name:     
HELLENIC REPUBLIC =
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

CIK:     
0000931106

IRS Number:     


Reporting File Number:     
033-84806

Regulated Entity Type:     


SIC Code:     
8888

Address:     
CHARALAMBOS ROCANAS
 CONSUL GENERAL

69 EAST 79TH STREET
NEW YORK, NEW YORK 10021

Phone Number:     


State of Incorporation:     


Fiscal Year End:     
1231

Date of Last Update:     
12/04/00     +++++++++++++++
  
    Δηλ.: η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΈΧΕΙ καταχωρηθεί ως          

                           ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ 12/04/2000;;;;;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» είναι καταγεγραμμένη, ωσαύτως ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ, ο φερόμενος εκάστοτε ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και αυτή την εποχή, ο Κύριος ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.


Εδώ:

UPIK® Datensatz - L

L
Name
GREEK GOVERNMENT

Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil

L
D-U-N-S® Nummer
363324875
L
Geschäftssitz
Parliament Mansion (Megaro Voulis)
L
Postleitzahl
10021
L
Postalische Stadt
Athens

Land
Greece
W
Länder-Code
300

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
2103707000

Fax Nummer


Name Hauptverantwortlicher

W
Tätigkeit (SIC)
9999
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ» είναι και αυτό καταγεγραμμένο ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


Διαχειριστής = Ο εκάστοτε Πρόεδρος αυτής, κατά την περίοδο  29/06/2012 - 05/02/2015, ο Κύριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, με εκπρόσωπο ως φαίνεται, στην Νέα Υόρκη την Κυρία ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, από το Ελληνικό Προξενείο Νέας Υόρκης.


Εδώ:

UPIK® Datensatz - L

L
Name
GREEK PARLIAMENT

Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil

L
D-U-N-S® Nummer
499773534
L
Geschäftssitz
2 Vas. Sofias
L
Postleitzahl
10021
L
Postalische Stadt
Athens

Land
Greece
W
Länder-Code
300

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
2103707000
W
Fax Nummer
2103692170
W
Name Hauptverantwortlicher
Evangelos-Basil Meimarakis
W
Tätigkeit (SIC)
9199
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και εδώ:

UPIK® Datensatz - L

L
Eingetragener Firmenname
HELLENIC PARLIAMENT=
W
Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

GREEK CONSULATE GENERAL=
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
L
D-U-N-S® Nummer
781105713
L
Geschäftssitz
69 E 79TH ST
L
Postleitzahl
100750216
L
Postalische Stadt
NEW YORK

Land
USA
W
Länder-Code
840

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
2129885500

Fax Nummer

W
Name Hauptverantwortlicher
Eva Georgiades
W
Tätigkeit (SIC)
9721
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


3. ΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ» είναι και αυτό καταγεγραμμένο ως  ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ του,  ο εκάστοτε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Αυτήν την εποχή ο  Κύριος ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ.Εδώ:

UPIK® Datensatz - L
L
Name
MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS

Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil

L
D-U-N-S® Nummer
499773328
L
Geschäftssitz
1 Vas. Sofias
L
Postleitzahl
10671
L
Postalische Stadt
Athens

Land
Greece
W
Länder-Code
300

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
2103681000
W
Fax Nummer
2103681717

Name Hauptverantwortlicher

W
Tätigkeit (SIC)
9721
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Και εδώ:

UPIK® Datensatz - L
L
Name
MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS

Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil

L
D-U-N-S® Nummer
506891707
L
Geschäftssitz
1 Akadimias
L
Postleitzahl
10671
L
Postalische Stadt
Athens

Land
Greece
W
Länder-Code
300

Postfachnummer


Postfach Stadt


Telefon Nummer


Fax Nummer


Name Hauptverantwortlicher

W
Tätigkeit (SIC)
9721
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ  ΩΣ «ΝΟΜΙΜΟΙ  ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»  ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2000) - συνδιαλέγονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΜΕ  ΟΜΟΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
Και ερωτώ όλους και όλες, πως με αυτά τα δεδομένα περί ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, τα οποία ουδέποτε έχουν διαψευσθεί από επίσημα στόματα, πως είναι δυνατό να επιτρέπουμε και να ανεχόμαστε ακόμα, αυτή την «εικονική πραγματικότητα» και να αφήνουμε να ψηφίζουν, νομοθετούν, υπογράφουν, να κομματιάζουν σε ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και να ξεπουλούν την Πατρίδα μας, τον πλούτο, την ιστορία και τον πολιτισμό της, τα παιδιά μας και όλους εμάς,  μια παρέα σφετεριστών της εξουσίας που παράνομα με αυτά τα δεδομένα και τελείως πραξικοπηματικά, κατέχουν εδώ και χρόνια την εξουσία;;

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ ΝΑ  ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:ΟΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΙ, κλπ. ή ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και  ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2000, που έχουμε μετατραπεί σε «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ,  ΟΙ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ» ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ:Εδώ:

UPIK® Datensatz - L

L
Name
VLADA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA
W
Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil
GOVERNMENT OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA
L
D-U-N-S® Nummer
552646440
L
Geschäftssitz
2 BULEVAR ILINDEN
L
Postleitzahl
1000
L
Postalische Stadt
SKOPJE

Land

W
Länder-Code
937

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
23118022
W
Fax Nummer
23222242
W
Name Hauptverantwortlicher
Emil Dimitriev
W
Tätigkeit (SIC)
9311
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPIK® Datensatz - L

L
Name
MINISTERSTVO ZA VNATRESNI RABOTI NA REPUBLIKA MAKEDONIJA
W
Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil
MINISTRY OF INTERNAL AFFAIRS OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA
L
D-U-N-S® Nummer
565944944
L
Geschäftssitz
9 DIMCE MIRCEV
L
Postleitzahl
1000
L
Postalische Stadt
SKOPJE

Land

W
Länder-Code
937

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
23117222
W
Fax Nummer
23112468
W
Name Hauptverantwortlicher
Gordana Jankulovska
W
Tätigkeit (SIC)
9221
----------------------------------------------------------------------------------------------------

UPIK® Datensatz - L

L
Name
EU INTEGRATION UNIT AT THE GOVERNMENT OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA

Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil

L
D-U-N-S® Nummer
565409526
L
Geschäftssitz
Government Building, Ilindenska bb
L
Postleitzahl
1000
L
Postalische Stadt
Skopje

Land

W
Länder-Code
937

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
23239165
W
Fax Nummer
23113710

Name Hauptverantwortlicher

W
Tätigkeit (SIC)
7389
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPIK® Datensatz - L

L
Name
HELSINSKI KOMITET ZA COVEKOVI PRAVA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA SKOPJE
W
Nicht eingetragene Bezeichnung oder Unternehmensteil
Helsinki Committee for Human Rights of the Republic of Macedonia
L
D-U-N-S® Nummer
499328325
L
Geschäftssitz
83 NAUM NAUMOVSKI BORCE
L
Postleitzahl
1000
L
Postalische Stadt
SKOPJE

Land

W
Länder-Code
937

Postfachnummer


Postfach Stadt

L
Telefon Nummer
23119073

Fax Nummer

W
Name Hauptverantwortlicher
Uranija Pirovska
W
Tätigkeit (SIC)
8399
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Και μερικές ακόμη ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de:

Trefferliste zur UPIK® Suche

Um zur Detailansicht der Geschäftspartnerinformationen zu gelangen, müssen Sie auf einen Namen klicken.

L
83 NAUM NAUMOVSKI BORCE
Unternehmensstandort
SKOPJE
L
Government Building, Ilindenska bb
Unternehmensstandort
Skopje
L
2 BULEVAR ILINDEN
Hauptsitz
SKOPJE
L
9 DIMCE MIRCEV
Unternehmensstandort
SKOPJE
L
STR. DAME GRUEV NO. 1
Unternehmensstandort
SKOPJE
L
1 BULEVAR KUZMAN JOSIFOVSKI PITU
Unternehmensstandort
SKOPJE
------------------------------------------------------------------------------------------------


Τέλος, μερικά παραδείγματα των «ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ», πρώην Κρατών, τα οποία αποτελούν την «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» που λέγεται ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και στην οποία με τόση λαχτάρα επιθυμούν να ενταχθούν και οι Σκοπιανοί. 


Και η Ελλάδα, να πρέπει γι αυτές τις μαφιόζικες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ να εκβιάζεται και να απειλείται με την ίδια την ύπαρξή της;;; 

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!


Εδώ:     
      

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ/ΜΕΛΩΝ Ε.Ε. παρμένες από τους ίδιους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ:


                        ++ Ε.Ε. = ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ πρώην ΚΡΑΤΗ++
0000931106  Ελληνική  Δημοκρατία
363324875    Ελληνική Κυβέρνηση
552645970    Κυπριακή Κυβέρνηση
341611478    Ομοσπονδιακή  Δημοκρατία της 
                      Γερμανίας (BRD)
000003546    Republic of Finland
0000052782   Republic of Italy
0000911076   Republic of Portugal
0000225913    Kingdom of  Sweden
0000889414    Hungary
400539508      Gouvernement de Luxembourg
 274276133      France Republique
κλπ.... κλπ....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και εδώ παραδείγματα:
        ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ = ΘΕΣΜΩΝ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:
            Europäische Kommission  = Ευρωπαϊκή Επιτροπή
                          D-U-N-S® Nummer 330069399
Europäische  Zentralbank (EZB) = Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
                           D-U-N-S® Nummer 33148778
          Europäisches Parlament = Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
                          D-U-N-S® Nummer  400738472
        Europäische Investitionsbank –(EIB) =Ευρωπ.Τράπεζα  
                                      Επενδύσεων
                            D-U-N-S® Nummer 377353540
          Cour de Justice des Communautés Européennes =
                        D-U-N-S® Nummer 400788808
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και τέλος, παραδείγματα από τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που αποτελούν τη:
     «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ»
1. Vereinte Nationen (UN) D-U-N-S® Nummer824777304                                            
                               ( Ηνωμένα Έθνη )

 2. UN Development Programm (UNDP) D-U-N-S®  Nummer793511262
                ( Ηνωμένα ΄ΕθνηΠρόγραμμα Ανάπτυξης )

 3. UN Educational, Scientific & Cultural Organisation (UNESCO)
                              D-U-N-S® Nummer 053317819
  ( Ηνωμένα Έθνη – Μορφωτικός, Επιστημονικός  & Πολιτιστικός Οργανισμός)
    
 4. UN World Health Organisation (WHO) D-U-N-S®Nummer 618736326
            (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών ).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Αυτά λοιπόν είναι και τα περιβόητα «ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ», τα οποία επίσης μας εκβιάζουν με τους απεσταλμένους τους σοφολογιότατους διαμεσολαβητές!  Επιτέλους θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι και αυτά εργάζονται για τα συμφέροντα τα δικά τους, τις διάφορες ΑΤΖΕΝΤΕΣ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τόσο μανιωδώς και με κάθε είδους βίαιο τρόπο επιδιώκουν να εγκαταστήσουν σε όλη την υφήλιο. 

Γιατί αυτός είναι και ο κύριος στόχος τους και όχι η ειρήνη και η ευημερία των λαών.ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ  ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΌΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
Βενετία Κάντζια


Αθήνα, 12.2.2018ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όλα τα σχετικά αποκαλυπτικά κείμενα της κ. Βενετίας Κάντζια, μπορείτε να τα βρείτε στο τέλος οποιασδήποτε ανάρτησης, στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και tag ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2018 | 12:26 am


Σας διαβιβάζω κατά τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του, ότι επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.
Για να επιτευχθούν τα ανωτέρω θα δημιουργηθεί στημένο θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους και θα κατέβουν δήθεν οι Αμερικανοί από τη βάση τους, δήθεν ως διαιτητές για τα μάτια του κόσμου, για επίτευξη των κατωτέρω.


Αδυνατώ να  πιστέψω και να αναφέρω όσα μου είπε για συμμετοχή «ημετέρων» στα ανωτέρω, που τα μεταβιβάζω κατά καθήκον με κάθε επιφύλαξη.

 

 

 

 

Έλληνες, το θέμα είναι πρωταρχικό  και μείζον, από την στιγμή που ένας Πανεπιστημιακός, διαβιβάζει τις πληροφορίες που έλαβε από την Αμερική, για τον ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αυτό σημαίνει, πως άπαντες τα κόμματα και οι βουλευτές του Κοινοβουλίου, είναι ενήμεροι των επερχομένων.

Όφειλα ως δημοσιογράφος, να επικοινωνήσω με τον συνομιλητή του Πανεπιστημιακού και να θέσω κάποια ερωτήματα. Το σχετικό mail, βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης.

Μέχρι όμως να υπάρξει, αν υπάρξει απάντηση, την οποία αν λάβω θα αναρτήσω άμεσα, θεώρησα υποχρέωσή μου, να κάνω αυτή την ανάρτηση.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ., ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΒΡΑΙΙΚΟ  ΘΗΛΥΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΤΑΝ, Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

 Image result for διαμελισμοσ τησ ελλαδασ φωτογραφιεσΚύριοι Βουλευτές,


Κατά καθήκον σας διαβιβάζω τις κατωτέρω πληροφορίες, από τον γνωστό μου από χρόνια Έλληνα της Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Στυλιανούδη (με email,
[email protected]).


Ο οποίος μου τηλεφώνησε προ ολίγου από τις ΗΠΑ και αφού μου είπε ότι μπορώ να αναφέρω τα στοιχεία του, μου ανέφερε ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από υψηλόβαθμο βαθμούχο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.


Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι κατά τις απόλυτα έγκυρες ως είπε πληροφορίες του, επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.


Με παροχή ως αντάλλαγμα στον Ερτογάν, εκτός από τη Θράκη, και των νησιών μας Μυτιλήνης και Σύρου για να γίνουν υπό τον «έλεγχο» του Ερτογάν αποθήκη μουσουλμάνων μεταναστών.


Μου ανέφερε επίσης ότι με την παροχή του ονόματος στους σκοπιανούς, θα δημιουργηθεί και μία πολύ μεγάλη λεωφόρος από τα Σκόπια προς τη Θεσσαλονίκη μας. Κυρίως για ανάγκες μετακίνησης των Αμερικανών στρατιωτικών της μεγαλύτερης βάσης τους του κόσμου, στο Κόσσοβο και στα σκόπια.


Ως επίσης μου είπε για να επιτευχθούν τα ανωτέρω θα δημιουργηθεί στημένο θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους και θα κατέβουν δήθεν οι Αμερικανοί από τη βάση τους, δήθεν ως διαιτητές για τα μάτια του κόσμου, για επίτευξη των ανωτέρω.


Ως ισχυρίστηκε για τα ανωτέρω είναι που μεταβαίνει στην Άγκυρα ο εν Αθήναις Αμερικανός πρέσβης (που ως γνωστόν μας απειλούσε πρόσφατα ίσως προετοιμάζοντας μας), για να διαπραγματευθεί, με τους τούρκους τα ανωτέρω σχέδια του Αμερικανού στρατού που αφορούν τον αποκλεισμό και της Ρωσίας. Με αντάλλαγμα την επιστροφή της τουρκίας στη Δύση


Τέλος, αδυνατώ να  πιστέψω και να αναφέρω όσα μου είπε για συμμετοχή «ημετέρων» στα ανωτέρω, που τα μεταβιβάζω κατά καθήκον με κάθε επιφύλαξη.


Λέγεται μάλιστα ότι λόγω των ανωτέρω , αναβάλλεται (ματαιώθηκε) και η αναγόρευση Πούτιν σε επίτιμο διδάκτορα από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (http://www.kathimerini.gr/948862/article/epikairothta/ellada/anavalletai-h-anagoreysh-poytin-se-epitimo-didaktora-apo-to-panepisthmio-peloponnhsoy0


Τα ανωτέρω επώνυμα, σας μεταβιβάζονται με κάθε επιφύλαξη κατά καθήκον, για έλεγχο.


Ευριπίδης Μπίλλης

Πηγή

 Το mail  που απέστειλα στον κ. Στυλιανούδη.


Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2018 | 11:25 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr