1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Σαλαμινα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Σαλαμινα και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Σαλαμινα

να μην μείνει αξόδευτο τ' απόθεμα της καρδιάς...... (12μουσικά βιντεο και 4 λίστες)


Μια μέρα  ζωής θέλω, για να ζήσω όσα δεν έζησα... για να γκρεμίσω τους τοίχους που έχτισα για να κρυφτώ...  να ξαναπάρω απ' την αρχη τη ζωή μου και να δώσω αέρα στα όνειρά μου... ν'αφήσω τον ήλιο να μπει βαθιά ως της ψυχής μου τα λειστά κι ανήλιαγα δωμάτια...

Μια μερα ζωής θέλω, για να ζωγραφίσω τα όνειρά μου πάνω στ' αστέρια... να 'παιρνα αγκαλιά το φεγγάρι... ν΄αφήσω το άρωμα της τριανταφυλλιάς ν' αγγίξει κάθε μου μόριο... να νοιώσω το αίμα και τον πόνο απ' τ' αγκάθια τους...

Μια μέρα ζωής θέλω, για ν' ανοίξω μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους π' αγαπώ...να πω όσα  δεν είπα... να εκφραστώ έτσι όπως θάθελα με την ψυχή μου ελεύθερη...  έτσι όπως τότε που ήμουν παιδί...

Μια μέρα ζωής θέλω, για να ζητήσω συγνώμη... για να δώσω ένα φιλί που δεν έδωσα... ένα ευχαριστώ, που δεν είπα... ένα χαμόγελο που δεν μοιράστηκα...

Μια μέρα ζωής θέλω, για να πω στους ανθρώπους, πως το αύριο, μπορεί να μην έρθει ποτέ... και πως πρέπει να βρουν τον χρόνο να κάνουν όσα δίστασαν... όσα φοβήθηκαν.. όσα 'πεθύμησαν...

Μια μέρα ζωής θέλω, για να ζήσω ότι δεν έζησα... να μην μείνει  αξόδευτο τ' απόθεμα της καρδιάς...


Καλλιόπη
 


μουσικές πεθυμιές εδώ...εδώ... εδώ...εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 4:22 am


... να πιστεύεις στ' όνειρό σου...κι αυτό θα σ' αγγίξει...


 ... σαν το τριανταφυλλακι που 'κρυψες στον κορφο σου, για να κρατήσεις ζωντανό τ' άρωμά του...

ΚαλλιόπηΔημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 3:50 am


Εκπληκτικά εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη! perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!


Μπορεί ένας σιδηροδρομικός σταθμός να αποτελεί απλώς ένα σημείο αναχώρησης ή άφιξης για τους περισσότερους, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που αποτελούν προορισμό μόνο και μόνο για τα εντυπωσιακά εστιατόρια που διαθέτουν, τα οποία θυμίζουν έντονα σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. 

Ο Guardian συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα 10 καλύτερα εστιατόρια σιδηροδρομικών σταθμών της Ευρώπης, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ αυτών και ένα ελληνικό!...


1. 1e Klas, Centraal Station, Άμστερνταμ

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

2. Le Train Bleu, Gare de Lyon, Παρίσι

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

3. Crystal, Jungfraujoch, Ελβετία

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

4. Midi station Brasserie, Βρυξέλλες

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

5. Järnvägsrestaurangen, Στοκχόλμη

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

6. Zanetti Eis, Βερολίνο

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

7. Orient Express, Sirkeci station, Κωνσταντινούπολη

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

8. Restaurante La Estacion San Pablo de Buceite, Jimena de la Frontera, Ισπανία

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!

9. Το Τρένο στο Ρουφ, Αθήνα

 perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!
* Το δημοσίευμα εξηγεί ότι το Wagon-Restaurant είναι μια αναπαλαιωμένη προπολεμική άμαξα, που λειτουργεί ως εστιατόριο και ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο στην αυθεντική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής ή και να παρακολουθήσουν στον ίδιο χώρο ζωντανή μουσική, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και πρωτότυπα καλλιτεχνικά δρώμενα.

10. VyTA, Stazione Termini, Ρώμη

perierga.gr - Τα 10 top εστιατόρια σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη!


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 3:15 am


ΞημερώνειΣε λίγο θα μπουν στο χωριό. 

Σε λίγο θα αρχίσουν να ξηλώνουν τις φλέβες σου. 

Θυμήσου τι είσαι.

Ξημερώνει.

του Simple Man 

Σήκω να χορέψεις ένα ζεϊμπέκικο σαν εκείνα τα παλιά που χόρευαν κάποτε πάνω σε μωσαϊκά λεκιασμένα με ρετσίνα. 

Απέκτησε πάλι αφορμή να υψώσεις τα χέρια ψηλά και να μιλήσεις κρυφά με τους θεούς που κρύφτηκαν σαν τα ξωτικά πίσω από την κορυφή του Ολύμπου μην αντέχοντας πια τα λόγια των θνητών κινούμενων πεθαμένων. 

Επάνω στην πρώτη στροφή να ανοίξεις πάλι τα χέρια σαν φτερά , έτσι για να θυμηθείς ότι κάποτε μπορούσες να πετάξεις ως Αετός ...

Στο μαγαζί αυτό που στριμωχτήκαμε όλοι, ο ένας δίπλα στον άλλον, με τα φθαρμένα μας ρούχα και την αξιοπρέπεια διπλωμένο χαρτάκι στην τσέπη του πουκαμίσου, ας το γλεντήσουμε πριν το ξημέρωμα έρθει. 

Πριν αρχίσουν οι τοκογλύφοι να μπαίνουν στο χωριό ρίχνοντας μπετόν στα χωράφια που κάναμε κόντρες καβάλα σε ασέλωτα άλογα. 

Πριν αρχίσουν να κόβουν τα δέντρα που σαν παιδιά χαράζαμε τον έρωτα μας στον κορμό τους και την άλλη μέρα μέσα στα κλάματα τούς βάζαμε γάζα ζητώντας συγνώμη για την αλαζονεία της στιγμής. 

Στον καφενέ που βρέθηκες απόψε κάψε την Μνήμη πριν την ποδοπατήσουν εις το όνομα της αξιοποίησής σου ατσαλάκωτα ανδρείκελα. 

Κοίτα ψηλά στον κιτρινισμένο τοίχο τον εαυτό σου να καμαρώνει με το πρώτο κουστουμάκι σου, δίπλα στους δικούς σου, σε μια φωτογραφία "εβδομαδιαία". 

Αυτό το κουστουμάκι που κόστισε μισό ιδρωμένο μηνιάτικο του πατέρα σου και συ έκανες μούτρα για το παπιγιόν, παρά του ότι πια είχες γίνει άντρας. 

Πάρε την στροφή αργά σε αυτό το ζεϊμπέκικο γιατί μέσα σου όλα είναι εύθραυστα. 
Μην σπάσει η καρδιά. 
Οι στροφές που έδωσες για να μείνεις άνθρωπος την έχουν ήδη ραγίσει. 

Σταθμοί αναχωρήσεως, γράμματα του πατέρα από την ξενητειά και μια φωτογραφία να γελά με το δάκρυ πνιγμένο στην παλάμη. 

Επαναπατρισμός. Μια αγκαλιά και μετά πάλι "καλή αντάμωση". 

Κράτα τα πόδια κολλημένα στο πάτωμα γιατί τώρα αρχίζει το ταξίμι να ξύνει πληγές σαν λάμα ακονισμένη με το δικό σου χέρι. 

Ήταν να φύγεις κάποτε, να μην κυλιστείς σε αυτό που έβλεπες ότι έρχεται. 

Σαν στρατιώτης με το σάκο στην πλάτη θα είχες φθάσει στο φεγγάρι αν αυτόν τον τόπο δεν λάτρευες. "Γιατί πατρίδα σαν αυτή δεν έχει", έλεγες. 

Και δεν εννοούσες τα σύνορα, τις λέξεις, την ιστορία, τον ήλιο. 
Η Μνήμη ήταν. 

Εκατομμύρια σταγόνες Μνήμης που κυλάνε στα χιλιόμετρα φλεβών σου. 

Που σου δόθηκαν με την σύλληψή σου μέσα σε ένα κορμί και που σε κράτησαν όρθιο όταν έπρεπε να θάψεις κομμάτια ψυχής ολόκληρα δικά σου, παιδιά σου, αδέλφια σου, για να συνεχίσεις αυτό τον αέναο κύκλο που σου χαρίστηκε απλόχερα χωρίς να το ζητήσεις. 

Κλείσε τα μάτια τώρα που το ζεϊμπέκικο αρχίζει να τελειώνει. 

Άσε να αστράψει το μαχαίρι που χρόνια έχεις κρυφά τυλιγμένο στο πανί μιας γυναίκας που σε αυτό τύλιγε το ζυμωμένο με τα χέρια της ψωμί να πάρεις για το δρόμο. 

Σε λίγο θα μπουν στο χωριό. 
Σε λίγο θα αρχίσουν να ξηλώνουν τις φλέβες σου.

Θυμήσου τι είσαι. 
Ξημερώνει.


γράφτηκε Απρίλιο του 2011Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:54 am


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακόμα και στα κέντρα υποδοχής προσφύγων οι μουσουλμάνοι καταδιώκουν με μανία τους χριστιανούς. Τρομερές αποκαλύψεις από ανθρώπους που εργάζονται με μετανάστες.


Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, λεηλατείται από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ...  με την ανεξέλεγκτη είσοδο των ΛΑΘΡΟ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Πρόκειται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και όσον αφορά στους... "φιλάνθρωπους" που εχουν εκδόσει ανακοινώσεις συγκέντρωσης ρουχισμού κλπ, για τους "μετανάστες", είναι ΗΘΙΚΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Καλλιόπη Σουφλή
Οι Χριστιανοί που έφυγαν από τον πόλεμο στη χώρα τους φοβούνται για τη ζωή τους στα γερμανικά καταφύγια. Δέχονται προσβολές, κακομεταχείριση, επιθέσεις και απειλές θανάτου από φανατικούς μουσουλμάνους. Ορισμένοι εγκατέλειψαν την Ευρώπη για να γλυτώσουν! Η γερμανική Die Welt συγκέντρωσε κάποιες μαρτυρίες:
Ο Σαΐντ (φωτο κάτω) είναι ένας Χριστιανός που εγκατέλειψε το Ιράν, όταν οι αρχές συνέλαβαν τον αδελφό του σε μια εκκλησία. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα στη Γερμανία. "Νόμιζα ότι θα μπορούσα να ζήσω με θρησκευτική ελευθερία εδώ. Αλλά μόλις πω ότι είμαι Χριστιανός σε ένα καταφύγιο δέχομαι απειλές θανάτου."..
Ο Σαΐντ καταλαμβάνει το χώρο σε ένα καταφύγιο στο Βρανδεμβούργο (κοντά στο Βερολίνο) ανάμεσα σε Σύριους σουνίτες.
"Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, με ξυπνούσαν από τα ξημερώματα και με ανάγκαζαν να φάω και να πιω πριν την ανατολή του ηλίου. Αν αρνιόμουν μου με έλεγαν παλιάνθρωπο και άπιστο. Έφτυναν πάνω μου και μου φέρονταν σαν ζώο. Με απείλησαν ότιθα με σκοτώσουν».
Ο πάστορας Gottfried Berlin Martens, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους Χριστιανούς από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν προβλήματα στα καταφύγια. «Οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι κάνουν τους νόμους», εξηγεί. «Ισχυρίζονται ότι όπου και αν βρισκόμαστε, πρώτα βάζουμε το νόμο της σαρία. Οι Χριστιανοί δεν τολμούν καν να προετοιμάσουν τα γεύματά τους στις κοινόχρηστες κουζίνες. Αν δεν προσεύχεσαι πέντε φορές την ημέρα προς την κατεύθυνση της Μέκκας σε κακομεταχειρίζονται. Οι Σταυροί στο λαιμό απαγορεύονται. Οι χριστιανοί αναρωτιούνται πότε αυτοί οι φανατικοί μουσουλμάνοι θα φύγουν από τα καταφύγια. Θα πρέπει οι Χριστιανοί να κρύβονται στο μέλλον;
Η ιστορία του Said αποτυπώνει αυτό που πολλοί χριστιανοί πρόσφυγες βιώνουν στα καταφύγια. Στο Hemer (νοτιοανατολικά του Ντόρτμουντ) ένας άνδρας από την Ερυθραία και η έγκυος γυναίκα του δέχθηκαν επίθεση από φανατικούς μουσουλμάνους από την Αλγερία. Τραυματίστηκε από επίθεση με γυάλινο μπουκάλι.
Ένας νεαρός από τη Συρία λέει επίσης για τρομακτικές απειλές που εκτοξεύονται σε ένα καταφύγιο στο Giessen (μια μικρή πόλη 73.000 κατοίκων). Φοβάται ότι πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται μεταξύ των μεταναστών.
«Φωνάζουν στίχους από το Κοράνι και συνθήματα που καλούν για αποκεφαλισμό. Δεν μπορώ να μείνω εδώ. Είμαι Χριστιανός».
Μια οικογένεια Χριστιανών από το Ιράκ, βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη σε ένα καταφύγιο στο Freising (βόρεια του Μονάχου). Δέχονται απειλές από Σύριους εξτρεμιστές. «Συνεχώς επαναλαμβάνουν ότι θα μας σκοτώσουν και θα πιούν το αίμα μας», λέει ο πατέρας σε ένα τοπικό κανάλι στο Beieren. Η οικογένεια ζούσε σε ένα μικρό δωμάτιο. Κανείς δεν τολμούσε να βγει έξω. Ξαφνικά, επέστρεψαν πίσω στην Μοσούλη (Ιράκ) για να βρουν την ειρήνη. Αλλά εκεί, και πάλι απειλούνταν από εξτρεμιστές. Η οικογένεια τελικά έφυγε για το Ερμπίλ (Ιράκ). Τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι ούτε εκεί η ζωή τους είναι ήσυχη.
"Αυτή η οικογένεια ήταν σε κίνδυνο", λέει ο Simon Jacob του Συμβουλίου για τους Χριστιανούς της Ανατολής. "Είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά ξέρω ότι πολλοί Χριστιανοί δέχονται επιθέσεις".
(προφανώς) Αφγανοί στην πλατεία Βικτωρίας
Για τον Max Klingberg, ο οποίος συνεργάζεται με πρόσφυγες εδώ και δεκαπέντε χρόνια με την Διεθνή Εταιρεία για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί ιδιαίτερα σπέρνουν τον τρόμο στα καταφύγια. Είναι πιο εξτρεμιστές από τους Ιρακινούς και τους Σύριους. "Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι όλοι όσοι έρχονται εδώ σέβονται τα δικαιώματα των άλλων. Είναι μια ψευδαίσθηση. Πολλοί πρόσφυγες εδώ είναι πιο θρησκευόμενοι από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Χριστιανοί και Yazidis είναι τα πρώτα θύματα. Για τους Μουσουλμάνους που ασπάζονται τον Χριστιανισμό, υπάρχει σχεδόν 100 % πιθανότητα να δεχτούν επιθέσεις".
Για να αποφύγει τα προβλήματα, η γερμανική αστυνομία έχει προτείνει οι πρόσφυγες να διαχωριστούν με βάση τη θρησκευτική πίστη. Την Κυριακή, ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ πολλών εκατοντάδων προσφύγων σε ένα καταφύγιο κοντά στο Cassel (κεντρική Γερμανία). Δεκατέσσερα άτομα, μεταξύ τωνοποίων τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Ερώτηση: "Διαχωριστούν"; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Που πήγε η multi-culti ιδεοληψία; Όταν οι ίδιοι οι Αφροασιάτες μετανάστες και πρόσφυγες αδυνατούν να «ζήσουν αρμονικά» (και ξέρουμε ποιοι ευθύνονται), θα επιτευχθεί αυτό μεταξύ των αλλοδαπών και των γηγενών («απίστων» κατά τους ισλαμιστές); Μήπως μια συναυλία του Νταλάρα τους εκπολίτιζε;
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:43 am


Κατερίνα Γώγου: «Θάρθει καιρός…»

 Στις Αξίες, στις Αρχές και στις Ιδέες σου, μην κάνεις εκπτώσεις...

Μην συμβιβαστείς...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις σκέψεις σου και στην ψυχή σου, πάνω απ' όλα...

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!


Καλλιόπη Σουφλή


katerinagwgou

Σαν σήμερα, στις 3 Οκτωβρίου του 1993, αυτοκτόνησε η Κατερίνα Γώγου, ηθοποιός και συγγραφέας. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική ποίηση. Η αιώνια έφηβος, η οργισμένη, η πιο σπαρακτικά ραγισμένη φωνή της γενιάς της. 

Τα ποιήματα της Κατερίνας Γώγου εξέπεμπαν τη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή της για τις τερατώδεις
δυνατότητες του κοινωνικού μηχανισμού να καταστρέφει τον άνθρωπο και τη ζωή. 

Με τους οργισμένους στίχους της καταδίκαζε τον πόνο και την αθλιότητα γύρω της, αλλά την τελευταία στιγμή έστρεψε την πλάτη στη ζωή. 

Το ποιητικό έργο της «συναντιέται» με το σήμερα, με το «μαύρο», την κραυγή αγωνίας, τις σημερινές ανάγκες και οραματίζεται το μέλλον.

Μια ποιήτρια που έγραφε για να μην εκραγεί, που είχε κάνει τον πόνο και το παράπονο στίχους, κι αυτοί οι στίχοι ήταν παραπονεμένοι και οργισμένοι, αλλά πάνω απ” όλα αληθινοί. 

Όπως έχει ειπωθεί “Η Κατερίνα Γώγου έκανε ποίηση σε μια εποχή που οι άλλοι “ποιητές” έκαναν δημόσιες σχέσεις. Πάνω απ” όλα ήταν η ίδια ποίηση. Ανάμεσα σε χάπια, ποτά, σβησμένα τσιγάρα, φτωχογειτονιές, προδοσίες…». 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Γώγου θα παραμένει η ποιήτρια των νεοτέρων γενιών, αφού με τους νέους, κατά κύριο λόγο«συνομίλησε».

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:33 am


Γίνανε... μαλλιά κουβάρια...


ΜΠΟΧΑ!

Κλείστε τη μύτη σας όσο θα το διαβάζετε... και συγκρατείστε την οργή, γιατί... ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΟΥΣΑΜΕ...

 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ (υδρόγειο) ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ... ΓΙΑ
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Καλλιόπη Σουφλή
 


Αντα Ψαρρά


Αφού λοιπόν όλα ήταν κανονισμένα, ώστε να μπορέσει ο «λαγός» Άδωνης να κόψει τελικά ψήφους από τον «αντάρτη» Τζιτζικώστα και οι άλλοι υποψήφιοι ετοιμάστηκαν για ένα χαλαρό Παρασκευοσαββατοκύριακο, ο Παπαμιμίκος έκανε αργά χθες το βράδυ την ανατροπή!


Ο μόνος που έχει φανερό και ορατό συμφέρον από...

αυτή την ανατροπή είναι βεβαίως ο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 
Όλοι οι άλλοι που τάχα έτριψαν τα χέρια τους ένθεν κακείθεν είναι στο επίπεδο και μόνο ενός ρεπορτάζ καφενείου.

Αυτό όμως που ίσως ξεκαθαρίσει λίγο όλες αυτές τις εικασίες –για παράδειγμα για το πόσο χάρηκε ή όχι ο Μ. Βορίδης ή ο Α. Μπαλτάκος ή για το αν λυπήθηκε στ’ αλήθεια ο Α. Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης ή ο Μειμαράκης με τον εξοστρακισμό Γεωργιάδη- είναι μια μικρή αναδρομή στο νεοδημοκρατικό βιογραφικό του «ενόχου» κ. Παπαμιμίκου με τους σταθμούς στην καριέρα του όπως έχουν καταγραφεί από τα ΜΜΕ.


Το πιθανότερο βέβαια είναι να μπερδευτεί ακόμα περισσότερο όποιος δεν ξέρει από τα πολύ μέσα την «ωραία» ατμόσφαιρα ανάμεσα στις «κρυφές» συνιστώσες της Νέας Δημοκρατίας.


♦ Στις 20 Οκτωβρίου 2004 μία ομάδα ONNEΔιτών από τη Θεσσαλονίκη κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ιδιωτικό συμφωνητικό σύστασης αστικής εταιρίας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία ONNEΔ Θεσσαλονίκης.


Ιδρυτικό μέλος της και πρόεδρος της οργάνωσης ήταν ο Aνδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και άλλα ηγετικά στελέχη της Θεσσαλονίκης. H εταιρία ONNEΔ διεκδίκησε εργασίες και κονδύλια από τον Δήμο και τη Nομαρχία Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και από κεντρικούς φορείς όπως η γ.γ. Nέας Γενιάς και η γ.γ. Aθλητισμού.


Πολλά γράφτηκαν τότε για ενδεχόμενες παρανομίες της συγκεκριμένης ΜΚΟ αλλά κάπου εκεί έληξε η όποια περαιτέρω κουβέντα και πολύ περισσότερο η όποια έρευνα.


♦ Αφού παραιτείται από την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μπαίνει νεώτατος (σήμερα είναι μόλις 35 χρονών) στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΕΥΑΘ ΑΕ (Το ΔΣ καταδικάστηκε αρχικά σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών για παρασιώπηση ποινικών αδικημάτων και άσκησε έφεση).


Ο κ. Παπαμιμίκος επί Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών τοποθετήθηκε στην ΤΡΑΜ Α.Ε. ενώ το 2009 έγινε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του κ. Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών με τη θητεία του στην ΤΡΑΜ ΑΕ να βρεθεί όμως ξανά σε εισαγγελικό φάκελο μετά από σχετικό πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.


♦ Το 2010 αποτέλεσε επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρεία της νεολαίας απέναντι στον Κώστα Χατζή, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε στείλει και την περίφημη επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά με τον τίτλο «ΟΝΝΕΔίτες καλούν ΟΝΝΕδίτη».


Το συνέδριο ανέδειξε τον κ. Παπαμιμίκο πρόεδρο ωστόσο δεν έλειψαν οι καταγγελίες για εσωτερικούς μηχανισμούς, βία, νοθεία και εκβιασμούς στο παρασκήνιο.


Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν ο κ. Χατζής έκανε καταγγελία για τραμπούκικη επίθεση, προσωπικές απειλές και λάσπη από το πρωτοπαλίκαρο του Παπαμιμίκου, Σάκη Ιωαννίδη. Ο Σάκης Ιωαννίδης είναι τελικά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από τις 26 Μαΐου 2013 διαδεχόμενος τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.


♦ Στις 7 .7. 2013 ο Α.Μ. εκλέγεται ομόφωνα από την Πολιτική Επιτροπή Γραμματέας της Ν.Δ.


♦ Το Σεπτέμβρη του 2014 ο Α. Τζιτζικώστας εκφράζει την άποψη ότι ο Α. Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί ώστε να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος κάνει λόγο για «τσάμπα μαγκιές», ενώ σχολιάζει την απουσία του κ. Τζιτζικώστα από την εκδήλωση στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της Ν.Δ. και τη δήλωση ότι έβαλε πλέον την κομματική του ταυτότητα στο συρτάρι: «Τόσο καιρό γιατί δεν την έβαζε; Για να τελειώνουμε: την ταυτότητά σου δεν την βάζεις στο συρτάρι. Ή την κρατάς ή τη γυρίζεις πίσω. Ας αφήσει τις τζάμπα μαγκιές και ας αποφασίσει τι θα κάνει».


♦ Το Μάιο του 2015 λίγο πριν από τις φοιτητικές εκλογές ο κ. Παπαμιμίκος μεσολαβεί μεταξύ γραμματέα ΟΝΝΕΔ και Άδωνη με στόχο να λυθεί η μεταξύ τους «παραξήγηση» ενόψει μάλιστα και των εκλογών. Η παρεξήγηση αυτή αφορούσε ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη που ισχυριζόταν ότι υπήρξε μέλος της ΔΑΠ.


♦ Τον Ιούλιο και ενώ πλέον ο Α. Σαμαράς έχει παραιτηθεί από την αρχηγία σύμφωνα με ρεπορτάζ (φιλοδεξιών) ΜΜΕ συναντήθηκε στο Χίλτον με τον Α.Π. σε πολύ καλό κλίμα και με θέμα τα εσωτερικά της Ν.Δ. και τις εξελίξεις στη διαδικασία εκλογής.


♦ Σήμερα κιόλας ο Άδωνης τη στιγμή που θα εξεταστεί εκ νέου η υποψηφιότητά του (δεδομένου ότι έκανε ένσταση) δήλωσε ότι δεν φταίει ο Παπαμιμίκος!


Τα σενάρια του «αποκλεισμού» παραμένουν κατά συνέπεια ανοιχτά κι όποιος καταλάβει κατάλαβε.


efsyn.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:20 am


Γιατί ρε Έλληνα το πετάςΑυτές οι ψυχούλες, σου χάρισαν στιγμές χαράς και ανιδιοτελούς αγάπης...

Μην χάσεις την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σου, πετώντας τα στο δρόμο...

Καλλιόπη Σουφλή
 

 
Γιάννης Λαζάρου 
 
Είναι γεγονός πως η αποκαλούμενη κρίση έφερε κατακλυσμιαίες αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων. 
 
Διαλύθηκαν οικογένειες, χάλασαν φιλίες, μεγάλωσαν οι έχθρες, μέχρι και χιλιάδες συνάνθρωποί μας μη αντέχοντας το βάρος αυτοκτόνησαν. 
 
Εν ολίγοις ξεγυμνώθηκαν άπαντες απέναντι στο πρόβλημα που απέδειξε πως όλα ήταν βασισμένα στο χρήμα.
 
Όμως όλα αυτά αφορούν ανθρώπους και όχι τα ζώα. 
 
Σίγουρα ένα κατοικίδιο δεν ζήτησε πιο πολλά από τον άνθρωπο για να μην μπορεί να το συντηρήσει τούτες τις μέρες που οπωσδήποτε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. 
 
Είναι η φύση του και στα λίγα που θα πάρει να δίνει περισσότερη αγάπη και συντροφικότητα, από την οποία όλοι έχουν ανάγκη αυτούς τους καιρούς.
 
Στις μέρες αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία, η κακομεταχείριση απέναντι στα παιδιά, ακόμη και η κατάθλιψη πολλών συμπολιτών μας. 
Δεν θα έμεναν ανέγγιχτες οι σχέσεις ανθρώπου και ζώου.
 
Με το να πετάξεις έναν σκύλο, μια γάτα ακόμη και ένα καναρίνι που σου χάρισε τόσα πολλά σίγουρα δεν διορθώνεις τίποτε και ούτε κερδίζεις κάτι. 
 
Αντίθετα είναι σίγουρο πως κάποιες δύσκολες στιγμές θα αναπολήσεις την άδολη αγάπη που σου έδινε.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC σήμερα στη χώρα μας υπάρχουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά τα οποία χαρακτηρίζει θύματα της οικονομικής κρίσης. 
 
Ειδικά τον τελευταίο χρόνο όλο και περισσότεροι πετάνε στην κυριολεξία στον δρόμο τα κατοικίδιά τους, γιατί δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Μάλιστα κάνει έκκληση και στις Ευρωπαϊκές φιλοζωικές οργανώσεις να βοηθήσουν γιατί οι Ελληνικές σήκωσαν τα χέρια ψηλά.
 
Η δυστυχία που νιώθει ξαφνικά ένα ζωντανό μη καταλαβαίνοντας τον λόγο εγκατάλειψης σίγουρα είναι τεράστια. Επειδή όμως ο άνθρωπος καταλαβαίνει, πρέπει να σκεφτεί πως ακόμη και την πείνα αντέχει το πλάσμα που έχει σύντροφο αρκεί να είναι κοντά του.
 
Οι Έλληνες καλούνται για μια ακόμη φορά να δείξουν πως ο δικός τους πολιτισμός δεν είναι ανθρωποκεντρικός απέναντι στα ζώα, γιατί είναι γνωστά πολλά που συνέβαιναν στα αδέσποτα τα οποία μάζευαν και έστελναν στο εξωτερικό "φιλοζωικές" και άλλες οργανώσεις.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 2:01 am


Η κυβέρνηση Τσίπρα αγγελιοφόρος του Γιούνκερ - Άνεργοι και πρόσφυγες σε ένα κοινό ευρωπαϊκό τσουβάλι- Η Γερμανία "κλείνει" για τους οικονομικούς μετανάστες.


Κοινός εργασιακός μεσαίωνας 

Πιο δεξιοαριστερά δεν γίνεται
 
Αν δεν το έχει καταλάβει ακόμη η ελληνική κυβέρνηση αυτή την στιγμή με τις εξαγγελίες περί "εργασιακού ευρωπαϊκού προβλήματος" του κ. Κατρούγκαλου συμβάλλει όσο καμία άλλη χώρα στην απόπειρα ενός νέου εργασιακού μεσαίωνα που τα συνδικάτα των κρατών-μελών δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν κανένα δικαίωμα που είναι παραπάνω από το κοινό εργασιακό καθεστώς που ανακοινώνει η Κομισιόν με εντολές του Βερολίνου.

 

Ο υπουργός Εργασίας, κ. Κατρούγκαλος, μάλλον έχει τον ρόλο του διαβιβαστή των Βρυξελλών και όχι του εκπροσώπου της κυβέρνησής του. Στην συνάντηση που είχε με την ΓΣΕΕ ο υπουργός ούτε λίγο, ούτε πολύ, ξεκαθάρισε ότι τα εργασιακά θα αλλάξουν σύμφωνα με το υπογεγραμμένο Μνημόνιο και τόνισε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να αναγάγει το εθνικό εργασιακό σε ευρωπαϊκό. 
 
"Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το εργασιακό να μην αποτελέσει απλώς διμερές θέμα μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών, αλλά ευρωπαϊκό", τόνισε ο υπουργός.
 
Κάπου στην μέση της ομιλίας του άφησε μία αιχμή που ίσως είναι η σημαντικότερη από όλες για το εργασιακό που μπαίνει σε ισχύ από το 2016: Ο υπουργός υποστήριξε ότι το μνημόνιο δεν περιέχει ποιες θα είναι οι ρυθμίσεις στον τομέα αυτό, προβλέπει απλώς να ληφθούν υπόψη οι καλές ευρωπαϊκές πρακτικές. Έτσι, ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει με το 2016 για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 Γιούνκερ και Κατρούγκαλος επικοινωνούν με μέντιουμ
 
Τι σύμπτωση κι αυτή. Την ίδια στιγμή που  κ. Κατρούγκαλος μιλούσε  για ευρωπαϊκό εργασιακό θέμα ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Γιούνκερ, στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (ΕΣΣΟ) το οποίο διεξάγεται στο Παρίσι, έκανε πρόταση για κοινή εργασιακή νομοθεσία σε όλα τα μέλη-κράτη της Ε.Ε, την οποία θα υποβάλλει προς συζήτηση-ψήφιση την Άνοιξη του 2016. Συμπίπτουν και οι ημερομηνίες κυβέρνησης-Βρυξελλών.
 
Επειδή στην πολιτική δεν υπάρχουν συμπτώσεις η ελληνική κυβέρνηση παίζει τον ρόλο που της έχουν δώσει οι δανειστές να προτείνουν ως δικές τους ιδέες αυτά που οι Βρυξέλλες έχουν βάλει σκοπό να υλοποιήσουν. Η καταλληλότερη χώρα για ένα ακόμη πείραμα, το εργασιακό αυτή την φορά, είναι η Ελλάδα.
 
Ο κ. Γιούνκερ στην πρότασή του νοιάστηκε ξαφνικά για τους αδυνάτους. Ο άκρως συντηρητικός, φιλελεύθερος και φεντεραλιστής πολιτικός ξαφνικά είδε ότι υπάρχει μία ανωμαλία στα εργασιακά με πρώτη και κύρια αδικία τις συμβάσεις αορίστου χρόνου, την τάση σύναψης συμβάσεων ορισμένου χρόνου, μικρής και πολύ μικρής διάρκειας, και την μερική απασχόληση.
 
Το χαμόγελο που ίσως σχηματίστηκε στα χείλη όσων εργαζομένων άκουσαν τον κ. Γιούνκερ να τους υπερασπίζεται πάγωσε όταν δήλωσε: "Εμείς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα προτείνουμε την Άνοιξη του 2016 έναν πυλώνα ελάχιστων κοινών εργασιακών δικαιωμάτων, ένα προστατευτικό δίχτυ στην αγορά εργασίας".
 
Ολοκληρώνοντας την "φιλοεργατική" του ομιλία, ο κ. Γιούνκερ έκανε την μεγάλη παρένθεση και αυτή δεν ήταν άλλη από το προσφυγικό θέμα.   
 
509 σύνεδροι από 90 συνδικαλιστικές οργανώσεις 39 χωρών, περιλαμβανομένων των 28 της ΕΕ που συμμετέχουν στο 13ο συνέδριο της ΕΣΣΟ άκουσαν τον κ. Γιούνκερ μέσα σε λίγα λεπτά να μιλά για "ελάχιστα κοινά εργασιακά δικαιώματα" και να γυρίζει την κουβέντα στους πρόσφυγες αναφωνώντας "Καλωσορίζω τους πρόσφυγες!". 
 
 Αντί εύλογων ερωτημάτων από τους Ευρωπαίους συνδικαλιστές ο κ. Γιούνκερ καταχειροκροτήθηκε με την φράση του αυτή διότι η φιλανθρωπία πουλάει στις ημέρες της κατάντιας.

Πίσω από όλα πάλι η Γερμανία
 
Πώς συνδέονται το ευρωπαϊκό εργασιακό που θέλει να προτείνει η ελληνική κυβέρνηση με τον κ. Γιούνκερ που ήδη το ανακοίνωσε και με το προσφυγικό θέμα; Την απάντηση για άλλη μια φορά την δίνει το Βερολίνο. 
 
Η Γερμανία έχει ήδη κλείσει 1,000,000 εργατικά χέρια με το προκάλυμμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης που δείχνει στους πρόσφυγες και στους μετανάστες εξ ανατολών. Σύριοι πρόσφυγες και μετανάστες από το Αφγανιστάν και το Ιράκ μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο θα πάρουν το άσυλο και βέβαια μια θέση εργασίας στις τιμές που θα ορίσουν "τα ελάχιστα κοινά εργασιακά δικαιώματα" που ανακοίνωσε ήδη ο κ. Γιούνκερ.
 
Η Γερμανία όμως έχει ένα πρόβλημα συσσωρευμένο και το λύνει ναζιστικά, όπως γνωρίζει πολύ καλά να κάνει άλλωστε. "Κλείνει" τα σύνορά της καταρχάς για οικονομικούς μετανάστες από τα Βαλκάνια. Ασφαλείς χώρες προέλευσης κηρύσσει η γερμανική κυβέρνηση την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο για την επιτάχυνση των διαδικασιών εξέτασης αιτήσεων και απέλασης, στο πλαίσιο γενικευμένης μεταρρύθμισης των κανόνων χορήγησης ασύλου για ορισμένες κατηγορίες αιτούντων προκειμένου το Βερολίνο να ανταποκριθεί καλύτερα στην προσφυγική κρίση.
 
Η Γερμανία προτιμά αυτούς που δεν έχουν πού να γυρίσουν από αυτούς που έχουν καλύβα και ένα κομμάτι ψωμί να φάνε στο τόπο τους. Με έναν απίστευτο τρόπο εξισώνει τους οικονομικούς μετανάστες φτωχών ευρωπαϊκών χωρών με τους πρόσφυγες πολέμου. Για να μην φανεί ότι κλείνει τα σύνορα στους οικονομικούς μετανάστες μειώνει το ποσό οικονομικής βοήθειας έτσι ώστε να γίνει η χώρα λιγότερο ελκυστική για όσους θέλουν να ζητήσουν εργασία στην Γερμανία. 
 
Να μην ξεχνάμε ότι η Μ. Βρετανία έχει απειλήσει την Ε.Ε με έξοδό της από την Ε.Ε  θέλοντας να αλλάξουν οι συνθήκες της εφόσον θέλει να απελάσει  οικονομικούς μετανάστες  της Ε.Ε αν αυτοί μείνουν άνεργοι για πάνω από 6 μήνες.

Πιο δεξιοαριστερά δεν γίνεται
 
Αν δεν το έχει καταλάβει ακόμη η ελληνική κυβέρνηση αυτή την στιγμή με τις εξαγγελίες περί "εργασιακού ευρωπαϊκού προβλήματος" του κ. Κατρούγκαλου συμβάλλει όσο καμία άλλη χώρα στην απόπειρα ενός νέου εργασιακού μεσαίωνα που τα συνδικάτα των κρατών-μελών δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν κανένα δικαίωμα που είναι παραπάνω από το κοινό εργασιακό καθεστώς που ανακοινώνει η Κομισιόν με εντολές του Βερολίνου. 
 
Αυτό μάλιστα γίνεται την στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί από τη μία άκρη του πλανήτη μέχρι την άλλη να κάνει ελκυστική την χώρα για επενδύσεις με 1,5 εκατομμύριο εγγεγραμμένους ανέργους και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να έχουν "κολλήσει" εξαιτίας του Βερολίνου στην Ελλάδα. 
 
Το κοινό ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόβλημα και το κοινό ευρωπαϊκό εργασιακό πρόβλημα συγκλίνουν επικίνδυνα στο να φθάσουν όλοι οι εργαζόμενοι, μετανάστες, πρόσφυγες και μη, να δουλεύουν για το "κοινό ελάχιστο μεροκάματο" που συγκλίνει με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που έχει μπει σε ισχύ στην Ελλάδα με τον φερετζέ της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και στους άνεργους. 

Κυβέρνηση υπαλλήλων 
 
Η ειρωνεία είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει συνάντηση με το γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, η οποία, βάσει μνημονίου, αποτελεί τον θεσμικό σύμβουλο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. 
 
Η γελοιότητα είναι ότι στις 12 Οκτωβρίου ο Ελληνας υπουργός θα παρουσιάσει στην Επιτροπή Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις απόψεις της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτές δηλαδή που ανακοίνωσε ήδη ο πρόεδρος της Κομισιόν η ελληνική κυβέρνηση τα παρουσιάζει ως δικές της προτάσεις.  
 
Η μεγάλη προδοσία είναι ότι ο κ. Κατρούγκαλος θα ζητήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Απασχόλησης να έχει χαρακτήρα συνολικής εποπτείας της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά. 
 
Να γίνει ο 5ος Θεσμός, κάτι που έκανε ήδη ο πρωθυπουργός με τη δική του επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
 
Όσο κι αν ο κ. Ντάισελμπλουμ κάνει τον ανένδοτο σε μια τέτοια προοπτική, το να παίρνει αποφάσεις το Ευρωκοινοβούλιο αντί της μαριονέτας ελληνικού θα έλυνε εντελώς τα χέρια της Γερμανίας για μια κοινή κυβέρνηση της Ευρώπης αφού έχει τόσα πολλά κοινά ευρωπαϊκά προβλήματα αλλά και τόσα κοινά ευρωπαϊκά εφιαλτικά οράματα.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 1:32 am


Finito

Θα μάς πάρει ο διάολος και δεν θα έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Θα έχουμε σαπίσει και ακόμα δεν θα ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί.
 
Δεν μείναμε από λέξεις, μείναμε από συνείδηση. Άδειο το ντεπόζιτο από το πιο απλό υλικό κίνησης της καρδιάς και του μυαλού. 

 
Θα μάς πάρει ο διάολος όλους και δεν είναι όλοι αυτοί που έφταιξαν. Το να μάς πάρει και να μας σηκώσει είναι το ελάχιστο γιατί από τον όλεθρο τελικά δεν θα βγει τίποτε καλό. Τα τσανάκια που ανεβάζατε διά της ψήφου σας τα τελευταία 5 χρόνια στην εξουσία έκαναν εσάς πλάτη τους και τους υπόλοιπους προσάναμμα για τις πυρκαγιές που άναβαν διάσπαρτα οι εμπρηστές των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον όπου υπήρχε ελληνική γη και ελληνικός σπόρος. 
 
Το καραγκιοζιλίκι της πολιτικής κουστωδίας μάς περιφέρει από το Πεκίνο στη Νέα Υόρκη και από την Μόσχα στο Βερολίνο. 
 
Μάς έχουν καταντήσει περιφερόμενο θίασο να ικετεύουμε για μια επενδυσούλα και ένα δανειάκι. ..
 
Να δώσουμε κώλο για ένα μεροκάματο των 10 ευρώ και μία προοπτική να μπούμε στις 100 δόσεις αποπληρωμής των 40 χρόνων ξεφαντώματος και ρεμούλας πολιτικών και ψηφοφόρων τους. 
 
Η ξεφτίλα έχει ξεπεράσει τον ίδιο τον ορισμό της λέξης. 
 
Μάς αξίζει αυτό; Ίσως και να μάς αξίζει αφού οι μεν ψήφιζαν με χέρια και με πόδια τους καραγκιόζηδες όλων των κομμάτων και οι απέναντι δεν σάς έσπασαν τα χέρια και τα πόδια πριν κάνετε την δημοκρατία την μεγαλύτερη πουτάνα της Ιστορίας. 
 
Κρύβεσαι στο παραβάν και όταν είναι η ώρα της ευθύνης κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία. Την κάνεις την πουστιά σου και μετά το παίζεις επαναστάτης ή πατριώτης. Ανάλογα του σλόγκαν του κόμματός σου. 
 
Θα μάς πάρει ο διάολος όλους και ακόμα υπάρχουν γραφεία κομμάτων και τοπικές οργανώσεις σε όλες τις πόλεις και όλες τις βουνοκορφούλες. 
 
Θα μείνουν όρθια στο τέλος από τον βομβαρδισμό της "ευρωπαϊκής και αμερικανικής ανάπτυξης" μόνο οι γιάφκες των κομμάτων και οι κατσαρίδες που τα απαρτίζουν.  
Θα πέσουν οι ναπάλμ και μόνο η ξεφτίλα θα αναδυθεί σαν τον φοίνικα της χούντας. 
 
Η ειρωνεία είναι ότι σκιαζόμαστε και μισούμε τους ισλαμοφασίστες του ISIS  ενώ στο διπλανό διαμέρισμα ο κομματοτζιχαντιστής κανονίζει πώς θα σου πάρει το κεφάλι αντί μισθού, μπόνους και λαμογιομίζας. 
 
Κανονίζει πώς θα σού φάει το σπίτι στον πλειστηριασμό, πώς θα σου ξεφτιλίσει την αξιοπρέπεια την ώρα που βουλιάζεις, πώς θα ανέβει στο κοινωνικό status της ναζιστοκρατίας που έχει απλωθεί βελούδινα σε όλη την επικράτεια. 
Αυτός ο αόρατος, ο άοσμος και κιοτής που πηγαίνει πάντα τοίχο-τοίχο γιατί γνωρίζει ότι τον λάκκο στον έχει σκάψει. 
Συχνά δεν παίρνει ούτε μεροκάματο γι' αυτό. Το κάνει από μεγάλη ευχαρίστηση.
 
Θα μάς πάρει όλους ο διάολος και δεν θα αναγραφεί ως ημέρα καταστροφής διότι έχουμε διανύσει 5 ολόκληρα χρόνια καταστροφικών ημερών. Κάθε σπίτι νικημένου και ένα ολοκαύτωμα την ώρα που ο απέναντι πίνει το freddoccino του και απολαμβάνει την θέα της πυρπόλησης του "συμπατριώτη".  
 
Τι να κουβεντιάσουμε και τι να φιλολογήσουμε; 
Είπαμε τόσα και τελικά δεν είπαμε τίποτε. 
 
Άιντε ένα κόμμα να φτιάξουμε ακόμα να κουνήσουμε τα σημαιάκια, να χτυπήσουμε παλαμάκια, να κάνουμε τον καμπόσο σε φωτογραφία δίπλα στον πολιτικάντη, να ανεβάσουμε και στο διαδίκτυο τις επαναστατικές ή εθνικοπατριωτικές μαλακιούλες μας και μετά να πέσουμε για ύπνο γιατί ο αγώνας της επανάστασης είναι κουραστικός από καφενείο σε συναυλία και από μπαρ σε κομμωτήριο. 
 
Μάς μένει λίγος χρόνος ακόμα να ξεφτιλιστούμε και να αφήσουμε να μάς ξεφτιλίζουν οι ευρωχωριάτες που νόμιζαν ότι το συνολάκι των 5,000 ευρώ και το άρωμα της Donna Karan θα καλύψει την κοπριά που έχει μετακινηθεί από την σόλα του παπουτσιού στον εγκέφαλο. 
 
Θα μάς πάρει ο διάολος όλους και δεν θα έχει πέσει ούτε μία μπάτσα. 
Ούτε μία ροχάλα. 
Ούτε μία βρισιά στα μούτρα αυτών που μού φόρεσαν τα καλά τους να πάνε στην ναζιστική Βουλή να ορκιστούν στο Μνημόνιο. 
 
Χαρείτε τους! 
Η αγωνία σας δεν είναι για αυτόν τον τόπο αλλά ποιος θα είναι αρχηγός της ΝΔ. 
Τι ύφος θα πάρει ο ατρόμητος ΚΚΕες στο βήμα της Βουλής απέναντι από τον ναζιστή εκπρόσωπο του λαού. 
 
Ο ναζιστής και ο ΚΚΕες να πίνουν νερό από το ίδιο ποτήρι της Βουλής! 
 
Αγωνία αν ο Λεβέντης θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση  και όποιος διά της ψήφου του έγλυψε τα γέρικα αχαμνά του θα νιώσει ότι πήρε εκδίκηση. 
Να κρέμεσαι από το βαμμένο μαλλί της Γεννηματά υπέρ του σοσιαλισμού. 
 
Την έχετε δει την ξεφτίλα σας ή ακόμα φοράτε ροζ γυαλιά όταν κοιτιέστε στον καθρέπτη;
 
Θα μάς πάρει ο διάολος όλους και δεν θα φταίει ο καναπές που ριζώσαμε αλλά το μυαλό μας που έγινε πολυθρόνα της συνήθειας και της κακομοιριάς. 
 
Με τέτοια μυαλά και στο δρόμο να ξημεροβραδιαζόμαστε πάλι τα ίδια σκατά θα τα είχαμε κάνει. 
 
Θα μάς πάρει ο διάολος και δεν θα έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Θα έχουμε σαπίσει και ακόμα δεν θα ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί. 
Δεν μείναμε από λέξεις, μείναμε από συνείδηση. Άδειο το ντεπόζιτο από το πιο απλό υλικό κίνησης της καρδιάς και του μυαλού. 
 
Με νεκρά πήραμε τον κατήφορο χωρίς φρένα και ο συνοδηγός κοιτάει στο καθρεπτάκι του αν του χάλασε το μαλλί.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 1:13 am


Ο ελληνικός λαός θα αναζητήσει άμεσα κάτι καινούργιο…

Ραγδαίες και απρόβλεπτων διαστάσεων θα είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας τους προσεχείς μήνες, καθώς από τη μία τα 48 προαπαιτούμενα που θα κληθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στηριζόμενη μόλις σε 155 βουλευτές και από την άλλη η απόλυτη κατάπτωση της Νέας Δημοκρατίας, θα καταστήσουν αναγκαία την αναζήτηση διεξόδου για τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

Θα είναι τέτοια, άλλωστε, η βαρβαρότητα των νέων μέτρων που θα υποχρεωθούν να

ψηφίσουν οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι μόλις 10 των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι από την έκρηξη κοινωνικών αντιδράσεων που θα παρατηρηθεί, θα αρχίσουν πολύ σύντομα να εμφανίζονται διαφοροποιημένες τάσεις και θέσεις, στο εσωτερικό και των δύο κομμάτων του σημερινού κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο χώρος της κεντροδεξιάς ταλανίζεται ήδη, αφού στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, άναυδοι οι ψηφοφόροι της παράταξης παρακολουθούν ένα απίστευτο θέατρο... σκιών, με πρωταγωνιστές τέσσερις υποψήφιους για τη θέση του προέδρου.

Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης... 
Τέσσερις υποψήφιοι για τη διαδοχή του Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία, τέσσερις συνολικά οι «δελφίνοι» που με την παρουσία τους και κυρίως τη... φιλοδοξία τους να ηγηθούν της ΝΔ, χωρίς κανένας εξ αυτών να το... δικαιούται με τη μέχρι τώρα προσφορά του, ουσιαστικά συρρικνώνουν το κόμμα και διακωμωδούν το θεσμό... 
Τέσσερις υποψήφιοι που κανένας εξ αυτών δεν διαθέτει το ειδικό βάρος, όχι μόνο για να ηγηθεί, αλλά ούτε καν να... εμπνεύσει το λαό, πως πραγματικά μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή «εξυγίανσης» της πολιτικής ζωής του τόπου, από την επομένη κιόλας της διεξαγωγής των εκλογών της Ν.Δ.

Μαζί, φυσικά, με τον αξέχαστο Αντώνη που θέλει πάντα στο παρασκήνιο να ελέγχει το κόμμα, μη αποδεχόμενος στην ουσία, παρά μόνο στα... χαρτιά, ότι αποτελεί παρελθόν, αφού ως αρχηγός της ΝΔ, αυτός ήταν που λίγο απείχε τελικά, απ’ το να διαλύσει τη δεξιά παράταξη.

Την ίδια ώρα, στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ οι υπόλοιπες συνιστώσες και οι 53... περιμένουν στη γωνία και βέβαιο θεωρείται πως θα απασφαλίσουν, αν και όποτε κριθεί απαραίτητο, αφού όσα θα κληθούν σε λίγο καιρό να ψηφίσουν, ουσιαστικά τα έχουν απορρίψει με τις θέσεις που και δημόσια έχουν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα. 
Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει πως μόνο εύκολο δεν θα είναι να περάσει χωρίς απώλειες και από τη νέα βουλή, μέτρα κατά των συνταξιούχων και των αγροτών, ενώ θα τα... χρειαστεί και σε σχέση με τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος δεν απολαμβάνει πια της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Με το ΠΑΣΟΚ να έχει... παραδώσει πνεύμα και «σώμα» για πάντα, πληρώνοντας όπως του αξίζει την εγκληματική πολιτική που εφάρμοσαν ο ΓΑΠ και ο Βενιζέλος, ρίχνοντας τη χώρα στο γκρεμό της χρεοκοπίας, τη Νέα Δημοκρατία να βγαίνει θανάσιμα τραυματισμένη και δίχως... όραμα από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία και τον ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζει σταδιακά τη φθορά, αφού και πάλι θα κληθεί από τα επόμενα κιόλας 24ωρα, να υλοποιήσει μνημονιακές δεσμεύσεις που τίποτα δεν θα θυμίζουν πως πρόκειται για αριστερό κόμμα, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η αντίδραση των πολιτών θα είναι τέτοιας σφοδρότητας που θα παρασύρει και τα δύο κόμματα και θα τα ρίξει στο γκρεμό των μονοψηφίων ποσοστών και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο λαός θα συνεχίσει να αναζητά ένα «σωσίβιο» πατριωτισμού, έναν ή μία πολιτικό που θα καταφέρει να βγει μπροστά, να φέρει αυτό το καινούργιο που δεν θα είναι συνδεδεμένο με επιχειρηματικά και εφοπλιστικά συμφέροντα, ούτε και θα παίρνει... γραμμή από ξένες πρεσβείες και τους εκπροσώπους της Νέας Τάξης.

Το κόμμα ή την κίνηση πολιτών που θα εμφανιστεί δυναμικά και θα παρουσιάσει στο λαό –επιτέλους- ένα πρόγραμμα που και υπαρκτό θα είναι και ρεαλιστικό, μα κυρίως εθνικό, βάζοντας στην πρώτη γραμμή την εγχώρια παραγωγή και δίνοντας ρόλο πρωταγωνιστή στον Έλληνα που θέλει να δει τη χώρα του να μπορεί να σταθεί όρθια χωρίς δανεικά, στηριζόμενη στους δικούς της πυλώνες ανάπτυξης, στα δικά της «μυαλά» που σήμερα τα διώχνει για να διαπρέπουν στο εξωτερικό. 
Και φυσικά στην αποφασιστικότητα του λαού της και τη θέλησή του να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί αυτοί που θα βγουν μπροστά να μην μας «ξεπουλήσουν» ξανά στους δανειστές.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα παρασύρουν όλους εκείνους που με ευκολία πίστεψαν και με θράσος περισσό δρουν σήμερα, παρασκηνιακά ως επί το πλείστον, σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας...


newsbomb.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:59 am


Στους 19 οι νεκροί από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στο Αφγανιστάν – Σκοτώθηκαν μέλη του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
carouselmsf

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την αεροπορική επιδρομή που έπληξε νοσοκομείο το οποίο διαχειρίζονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) στην πόλη Κουντούζ του Αφγανιστάν, σύμφωνα με την οργάνωση αρωγής.

Τουλάχιστον 9 μέλη του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, τέσσερις ενήλικες ασθενείς και τρία παιδιά σκοτώθηκαν, αναφέρει η οργάνωση σε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter...

aftermath_of_kunduz_hospital
Σύμφωνα με την οργάνωση, μέλη του προσωπικού της τηλεφώνησαν έξαλλα σε στρατιωτικούς αξιωματούχους στο ΝΑΤΟ στην Καμπούλ και στην Ουάσινγκτον καθώς οι βόμβες έπεφταν βροχή στο νοσοκομείο τους στην πόλη Κουντούζ του Αφγανιστάν για σχεδόν μία ώρα.

Η πρώτη βόμβα έπεσε στις 2.10 π.μ. (τοπική ώρα) και το προσωπικό των MSF τηλεφώνησε σε αξιωματούχους του ΝΑΤΟ στην Καμπούλ στις 2.19 π.μ. και σε στρατιωτικούς αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον μερικά λεπτά αργότερα, και ο βομβαρδισμός συνεχίστηκε μέχρι τις 3.13 π.μ., ανέφερε συγκεκριμένα αξιωματούχος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Αφγανός πρόεδρος από την πλευρά του έκανε γνωστό ότι οι νατοϊκές δυνάμεις ζήτησαν συγνώμη για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου, ενώ έχουν παραδεχθεί ότι μπορεί να χτύπησαν το νοσοκομείο.
ΗΠΑ: «Εξαντλητική» έρευνα για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στο Αφγανιστάν

Τη διεξαγωγή εξαντλητικής έρευνας για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην αφγανική πόλη Κουντούζ ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Αστον Κάρτερ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ότι πραγματοποιήθηκε από αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις.

Ενημέρωση των ΓΧΣ σχετικά με τις ανθρώπινες απώλειες:Με βαθιά θλίψη, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα επιβεβαιώνουν το θάνατο μέχρι στιγμής εννέα μελών του προσωπικού της οργάνωσης κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού βομβαρδισμού του νοσοκομείου που λειτουργούν στην Κουντούζ. 

Η τελευταία ενημέρωση επιβεβαιώνει επίσης ότι 37 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών, εκ των οποίων 19 είναι μέλη του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. 

Μερικοί από τους πιο σοβαρά τραυματισμένους μεταφέρονται για σταθεροποίηση της κατάστασής τους σε νοσοκομείο στο Πούλι Κουμρι (Puli Khumri), δύο ώρες μακριά από την Κουντούζ. 

Υπάρχουν ακόμη πολλοί ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου που εξακολουθούν να αγνοούνται. 

Ο αριθμός των θυμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς σχηματίζεται μια σαφέστερη εικόνα των συνεπειών αυτής της τρομακτικής βομβιστικής επίθεσης.
(Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα των ΓΧΣ)

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:41 am


Σκάνδαλο της κυβέρνησης με συμβούλους...


Τα ίδια έκαναν όλοι όσοι κυβερνούσαν... απλα επιβεβαιώνεται ότι και η ... Αριστερά, μια πό τα ίδια είναι..

Καλλιόπη Σουφλή


drag
Το ΦΕΚ που ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης και στον
Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει την δημιουργία πολιτικού γραφείου του Γιάννη Δραγασάκη και την στελέχωσή του με 10 μετακλητούς διοικητικούς υπαλλήλους, 5 ειδικούς συνεργάτες ενώ θα αποσπαστούν και 5 υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του Δημοσίου Τομέα.

Στην ανάρτηση του ο κος Μητσοτάκης συμπεριέλαβε το εν λόγω ΦΕΚ συνοδευόμενο από σχόλιο του: «Την ώρα που εξαγγέλλουν κατάργηση των "στρατών" συμβούλων. Δεν έχω πρόβλημα με τους συμβούλους, αλλά με την υποκρισία!».

fek

Ως απάντηση, κύκλοι τις αντιπροεδρίας δηλώνουν: «Η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό αλλά στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό με προσωρινή θέση εργασίας (μετακλητοί - ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες) καθώς και από αποσπασμένους υπαλλήλους προερχόμενους από το δημόσιο τομέα, όπως άλλωστε προβλέπει η σχετική νομοθεσία. 

Επομένως ο κ. Μητσοτάκης τι επιθυμεί; Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης χωρίς προσωπικό όταν έχει την καθημερινή εποπτεία κρίσιμων τομέων της κυβερνητικής πολιτικής;».
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:36 am


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η Ρωσία έτοιμη να χτυπήσει την Τουρκία


pou
Επίθεση ενάντια στους σουνίτες Τζιχαντιστές ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Ρωσία σε συνεργασία με τα σιιτικά στρατεύματα από Λίβανο και Ιράν, στις περιοχές της Συρίας που κατέχονται από την
Αλ Κάιντα και έχει βομβαρδίσει η Ρωσία.

Οι σουνίτες Τζιχαντιστές υποστηρίζονται από την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία με την ανοχή της Δύσης.

Μετά της αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας που έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη, στη χώρα φτάνουν εκατοντάδες Ιρανοί στρατιώτες, πλήρως εξοπλισμένοι προκειμένου να λάβουν μέρος σε χερσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία, ενώ η σιιτική ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμμαχος του Ιράν και της κυβέρνησης της Συρίας, ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ίδια αντεπίθεση, όπως μεταδίδει το Reuters.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:25 am


ΈΚΤΑΚΤΟ! Βόμβα στους ΑΝΕΛ "αυτόνομος" βουλευτής τους...


 ...ενώ αν του είχαν δώσει "καρέκλα" να... "κάτσει"...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

Καλλιόπη Σουφλή
kam

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν έκατσε μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ψυχρές φαίνεται να είναι οι
σχέσεις με τον Καμμένο καθώς ενοχλήθηκε από την στάση του στη δημιουργία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Δηλώνει ότι θα καταψηφίζει ότι δεν τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και το ρήγμα στις σχέσεις των δύο αντρών είναι δεδομένο.

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:21 am


Φτιάξε αποθέματα για περίπτωση ανάγκης- 10 τροφές που δεν λήγουν ποτέ!


Πολλοί άνθρωποι με κοροϊδεύουν και κάποιοι με θεωρούν υπερβολική με το να προετοιμάζομαι για κάθε ενδεχόμενο. 

Για κάθε πιθανή περίπτωση προετοιμάζομαι αποθηκεύοντας τρόφιμα και νερό για εμένα και την οικογένειά μου σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Κι επειδή οι οικονομικές μου δυνατότητες είναι περιορισμένες, βρήκα κάποιες πιο πρακτικές λύσεις και τροφές...


Έχοντας ζήσει τον τυφώνα Sandy, πείστηκα πως πρέπει να προετοιμαστούμε. Μετά από 3 μέρες, όταν είχαν τελειώσει όλων οι προμήθειες, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Οι προμήθειές μου δεν είναι τεράστιες αλλά είναι σημαντικές σε μια ενδεχόμενη καταστροφή.


Άσπρο Ρύζι

Δεν είναι όλα τα ρύζια ίδια. Θα νομίζατε πως το καστανό και το λευκό ρύζι διαρκούν το ίδιο, αλλά αυτό είναι λάθος. Λόγω των ελαίων που υπάρχουν στο καστανό ρύζι, μπορεί να διαρκέσει το πολύ 6 μήνες, ενώ το λευκό ρύζι, μπορεί να κρατήσει ακόμα και για 30 χρόνια. Πράγμα που το κάνει εκπληκτικό αν σκεφτείς πως αυτό το καταναλώνουμε. Για να διαρκέσει τόσο, θα πρέπει να είναι αεροστεγώς κλεισμένα και σε μέρος σκοτεινό και με χαμηλή θερμοκρασία.

Μέλι

Το πιο παλιό βάζο μέλι που έχει βρεθεί, είναι 5500 χρόνων. Ποιος μπορούσε να φανταστεί πως διαρκεί τόσο το μέλι. Τα λουλούδια και οι μέλισσες πάνε μαζί για να δημιουργήσουν αυτή την φανταστική τροφή. Είναι υψηλά οξειδωτικό, με πολύ χαμηλή υγρασία κάτι που δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον που δεν εκτίθεται σε βακτήρια. Αν και μπορεί να πάρει υγρασία από το περιβάλλον, αν θερμανθεί, στραγγιστεί και σφραγιστεί κατάλληλα, μπορεί να κρατήσει για πάντα. Αυτό είναι κάτι που ούτε κι εγώ ήξερα, και φρόντισα να προμηθευτώ.

 Αλάτι

Αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό. Θέλω να πω, χρησιμοποιούμε το αλάτι για να διατηρήσουμε άλλα τρόφιμα. Είναι λογικό λοιπόν πως το αλάτι το ίδιο, μπορεί να κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Το αλάτι του εμπορίου που αγοράζουμε, μπορεί να κρατήσει μέχρι 5 χρόνια το πολύ κι αυτό αν προσθέσουμε ιώδιο. Αλλά στο κάτω κάτω, ποιος θα χρησιμοποιούσε αλάτι περισσότερο κι από 5 χρόνια ακόμα και σε έκτακτες συνθήκες;

Σόγια

Ούτε αυτό μας εκπλήσσει. Από μόνη της η σόγια προστίθεται για να διατηρήσουμε άλλα τρόφιμα ενώ στο ψυγείο διατηρείται για χρόνια.

Ζάχαρη

Εδώ το πιο σημαντικό είναι η υγρασία. Αν κρατήσουμε την υγρασία εκτός, τότε θα μπορέσει να διαρκέσει περισσότερο. Λένε πως όπως αποθηκεύσεις την ζάχαρή σου, κι όσο πιο μακριά κρατήσεις την υγρασία, τόσο περισσότερο θα κρατήσει.

Ξερά Φασόλια

Τώρα, από προσωπική πείρα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα φασόλια κρατάνε πολύ. Πάρα πολύ. Και το ξέρει κάθε φτωχικό σπίτι. Όταν ήταν ώρα για φαγητό, και ήμασταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, θα μουλιάζαμε φασόλια για λίγες ώρες και μετά τα μαγειρεύαμε. Υπάρχουν έρευνες που έχουν δείξει πως ακόμα και μετά από 3 δεκαετίες, κρατάνε αν και μπορεί να έχει αλλοιωθεί κάπως η γεύση τους.

Καθαρό σιρόπι σφενδάμου

Λέξεις όπως το «για πάντα», δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται έτσι απλά. Παρ’όλ’αυτά, το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, έκανε έρευνες και απέδειξε πως το σιρόπι σφενδάμου, κρατάει για πάντα. Κυριολεκτικά. Αντιστέκεται στα μικρόβια, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο.

Γάλα σε σκόνη

Αν και δεν είναι και τόσο γευστικό, θα κρατήσει πολύ περισσότερο από το φρέσκο γάλα. Όλοι έχουμε ακούσει πόσο άσχημα μυρίζει το γάλα όταν χαλάσει. Γίνεται σύντομα και συνήθως στο φρέσκο γάλα πολύ πολύ γρήγορα. Σίγουρα λοιπόν, δεν θα σε ενοχλήσει η γεύση του γάλακτος σε σκόνη.

Αλκοολούχα ποτά

Κι αυτό έρχεται από προσωπική μου εμπειρία. Πολλές φορές έτυχε να πιω κάποιο «σκληρό» ποτό αντί για κάποιο ελαφρύ, φρουκτώδες διαπιστώνοντας πως αυτά, μετά από ένα διάστημα αλλοιώνονται και χαλάνε πολύ γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις τα καθαρά, αλκοολούχα ποτά.

Αποξηραμένο κρέας

Μέχρι πρότεινως δεν το είχα ξανακούσει. Είναι σαν βοδινό κρέας αλλά ονομάζεται αποξηραμένο. Αποξηραμένο κρέας, με μούρα και καρπούς, δίνει ένα εξαιρετικό φαγητό που μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους. Είναι κάτι παράξενο μεν αλλά πολύ χρήσιμο.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:17 am


Ο Τσίπρας «άδειασε» τον Κατρούγκαλο για την επιστροφή των επίορκων
ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο.
 
 
 
Είδαν την θυελλα που ξεσηκώθηκε και έκαναν... κωλοτούμπα...
 
ΑΛΕΞΗ, ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΟ... ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ"
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Κάποιο πουλάκι μου...  ψιθύρισε στ' αυτί για...
Ο Τσίπρας «άδειασε» τον Κατρούγκαλο για την επιστροφή των επίορκων

Στον νόμο Κατρούγκαλου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρπας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ορκωμοσία της νέας βουλής.

Αίσθηση στα μέλη της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσε η
αποδοχή του κ. Τσίπρα ότι ο νόμος αυτός άφηνε «παραθυράκια» να επιστρέψουν και όσοι δεν έπρεπε στις θέσεις τους στο Δημόσιο και αφού χαρακτήρισε τον προηγούμενο νόμο του Κυριάκου Μητσοτάκη, «κατάπτυστο», είπε:

«Όταν όμως είδαμε ότι η κατάργησή του ανοίγει παράθυρο να επιστρέψουν στο δημόσιο επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, που θα έπρεπε όντως να έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους, έπρεπε να παρέμβουμε αποφασιστικά. Πριν μας το υποδείξει ο οποιοσδήποτε στα δελτία των ειδήσεων. Η αντίδραση ήταν φυσικά σωστή. Αλλά πρέπει να είναι και άμεση. Να απαντά στο πρόβλημα και όχι στον επικοινωνιακό του αντίκτυπο. Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι από εδώ και εμπρός. Λάθη θα κάνουμε και αδυναμίες θα εκδηλώσουμε. Είναι φυσικό. Το ζητούμενο είναι να τα αντιμετωπίζουμε ριζικά και αποτελεσματικά όταν τα συνειδητοποιούμε. Χωρίς να περιμένουμε να μας τα υποδείξουν οι αντιπαλοί μας».

H απάντηση Μητσοτάκη

Ο υποψήϕιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς από δημοσιογράϕους για τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αναϕορικά με την επιστροϕή επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό.

"Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα", δήλωσε.
Επιπλέον είπε ότι ο κ. Τσίπρας αναϕέρθηκε σε "παραθυράκι" που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους και ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει, ενώ μέμϕθηκε γι' αυτό τον κ. Κατρούγκαλο.

 "Πράγματι αυτό το "παραθυράκι" άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου. Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τόνους ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα αποτελέσματα της ρύθμισης που έϕερνε προς ψήϕιση. Πέραν αυτού, ο κ.Τσίπρας αναϕερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης αργίας τον οποίο εϕήρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα,  μίλησε για τον "κατάπτυστο" νόμο Μητσοτάκη.

Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν "νόμος Μητσοτάκη" ψηϕίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν υπουργός", συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός αιϕνιδιάζεται  από τους ίδιους τους νόμους που η κυβέρνησή του ϕέρνει στη Βουλή.

"Ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό", συμπλήρωσε.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2015 | 12:02 am


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ... ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ

     

           Δ  Ι  Α  Δ  Ω  Σ  Τ  Ε     Τ  Ο

 Δεν είμαστε ζωά... 
Δεν είμαστε αριθμοί...  
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!


Καλλιόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 11:48 pm


BBC: 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά θύματα της ελληνικής κρίσης... (βιντεο)Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος, ώστε να πετάει στο δρόμο αυτές τις άδολες ψυχούλες που... υποτίθεται πως τις πήρε, επειδή τις... αγαπούσε;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Υπάρχουν προγράμματα στείρωσης για τους Δήμους... γιατί δεν τα εφαρμόζουν;;;

BBC: 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά θύματα της ελληνικής κρίσης

Eκτενές ρεπορτάζ στο ζήτημα των εγκαταλελειμμένων ζώων στη χώρα μας έκανε το BBC το οποίο αναφέρει πως τα κατοικίδια είναι οι παράπλευρες απώλειες της κρίσης που έχει δημιουργήσει 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά.

   Το ρεπορτάζ συναντά...

κτηνιάτρους στην Ανδραβίδα οι οποίο στειρώνουν αδέσποτα και προσπαθούν να περιορίσουν τον αριθμό τους. 

Επιπλέον αναφέρεται πως όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες τα εγκαταλείπουν καθώς αδυνατούν να τα συντηρήσουν.   

Από το BBC σημειώνεται επίσης πως και οι ευρωπαϊκές φιλοζωϊκές οργανώσεις θα πρέπει να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος που παίρνει διαστάσεις και σημειώνει πως υπάρχει ανησυχία για τις υγειονομικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 11:23 pm


ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΕΘΙΖΕΙ


Ι
"Ποτέ μην αφήσεις μια κρίση να πάει χαμένη" δήλωσε ο Εmanuel Isreal Rahm. 
(ο πρώτος εβραίος δήμαρχος του Σικάγο, ο οποίος επανεκλέχτηκε το 2015) Ειδικά αν είναι κατασκευασμένη, όπως η κρίση του μεταναστευτικού της Συρίας. 

Με την Συρία, το Ιράν και τον Λίβανο να αντιστέκονται ακόμα σθεναρά στο όνειρο του "Μεγάλου Ισραήλ", μια κρίση ήταν απολύτως αναγκαία. 

Έτσι τα στρατόπεδα μεταναστών της
Τουρκίας άνοιξαν τις θύρες τους και η Ευρώπη, με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα, πλημμύρισε με τα "θύματα της αγριότητας του Ασάντ".

O Άσάντ είναι από τους μακροβιότερους ηγέτες της μέσης Ανατολής και όχι μόνο. Και το γεγονός αυτό από μόνο του ανατρέπει αλλότρια σχέδια και η ύπαρξη του ερεθίζει.

Έχει ξεπεράσει σε μακροημέρευση τον εμίρη του Κατάρ και τον υπουργό εξωτερικών του, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον υπουργό εξωτερικών του, τον Μόρσι της Αιγύπτου και τον υπουργό εξωτερικών του, την Χίλαρι Κλιντον με την Ράις, τον Σαρκοζί, τον Ερντογάν που είναι στα τελευταία του και τον Ομπάμα φυσικά που η δεύτερη θητεία του τελειώνει λείαν συντόμως.

Αποδεικνύεται μέχρι στιγμής ότι, οποιοσδήποτε ηγέτης κράτους δήλωσε το περίφημο "Assad must go", κατέληξε τελικά να φύγει ο ίδιος. Και αυτό ερεθίζει πολύ.

Μια λάθρο-προσφυγική κρίση λοιπόν η οποία ωθεί επικοινωνιακά όλο τον κόσμο να ανατρέψει επιτέλους τον "Tύραννο" έχει τεθεί σε εφαρμογή.

"Koίτα πως φεύγουν όλοι από την Συρία" είναι η πρώτη αντίδραση των εθνών της Ευρώπης βλέποντας τους "πρόσφυγες" να πνίγονται στο Αιγαίο και να συνωστίζονται στα σύνορα τους. Και φυσικά αυτή ακριβώς είναι και η επικοινωνιακή αιχμή του τεχνάσματος.

Πέραν του γεγονότος βέβαια ότι η συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων είναι Ιρακινοί και Αφγανοί, προπαρασκευασμένα δηλαδή θύματα και πρόσφυγες των Αμερικανικών εισβολών σε αυτές τις χώρες. 

Και πέραν όλων των χρήσιμων παρενεργειών και οφέλη που προκύπτουν μέσω της πλημμύρας του μουσουλμανικού στοιχείου και της περαιτέρω αποσταθεροποίησης της Ευρώπης.
Και παρόλα αυτά ο  Ασάντ δεν κουνάει ρούπι. 
Γνωρίζει πολύ καλά το σχέδιο αυτό και την πλεκτάνη που έχει στηθεί και από ποιους. Χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξή του " H δύση από το ένα μάτι κλαίει για τους πρόσφυγες και από το άλλο μάτι τους σημαδεύει με όπλο. Όσοι Σύριοι έφυγαν από την Συρία, έφυγαν λόγω της τρομοκρατίας"

Είναι γνωστό ότι, η CIA χρησιμοποιεί την Al-Nusra παρακλάδι της Al-Qaeda, για να αποσταθεροποιήσει εσωτερικά την χώρα, να ωθήσει το Ασάντ σε αποχώρηση και να τοποθετήσει  κλασσικά μια Αμερικανό-ισραηλινή μαριονέτα στην θέση του.

Πριν 2 βδομάδες περίπου ο Petraeous (Γεν.Διευθ.CIA) δήλωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό "Να χρησιμοποιήσουμε την Al-Qaeda να πολεμήσει την ISIS".

 Φυσικά, αφού η ίδια η CIA εξοπλίζει τους μισθοφόρους αυτούς "επαναστάτες" που πολλοί εξ'αυτών εντάχθηκαν πρόσφατα στην Al-Nusra και την ISIS λόγω επικαιρότητας, κουβαλώντας τα αμερικάνικα όπλα μαζί τους.

Αλλά όταν εξοπλίζεις "τον εχθρό" για να καταστρέψεις τον "εχθρό της ημέρας", εξυπηρετείς μονάχα το περιβάλλον διαμάχης μεταξύ εχθρών. Εν προκειμένω μιας διαμάχης η οποία στοχεύει τον Ασάντ, που σε συνδυασμό με την κατασκευασμένη μεταναστευτική κρίση, το σχέδιο αποκαθήλωσής του πλέον ξεδιπλώνεται και αποσαφηνίζεται, με κλασσικά ενδιάμεσο στόχο τη Νατοϊκή ανθρωπιστική παρέμβαση στη Συρία.

Αλλά εδώ παρεμβάλλεται ο Πούτιν που δηλώνει ευθέως σαν άλλος από μηχανής θεός ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ την κατάσταση να εξοκείλει και θα πολεμήσει ευθέως την τρομοκρατία στη Συρία, εξοπλίζοντας τον Συριακό στρατό.

Ο Συριακός στρατός είναι όντως το κλειδί εναντίον της ISIS. 
Καθώς χριστιανοί, μουσουλμάνοι και δρούζοι στρατιώτες απαρτίζουν τον Συριακό στρατό, οι οποίοι είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι με κίνητρο να υπερασπιστούν τα ίδια τους τα σπίτια και οικογένειες. 
Σε αντίθεση με το ηθικό των Αμερικάνων πεζοναυτών, μεταξύ των οποίων η κατάρα της αυτοκτονίας και της κατάθλιψης πλανάται στην συνείδηση τους.

Ρωγμές όμως και σε αυτό το εναλλακτικό και μεγαλοπρεπές σχέδιο καθαίρεσης του Ασάντ έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. 

Και εδώ η εν συγκρίσει αδύναμη στρατιωτικά Δύση συναντά για ακόμα μια φορά την εκφοβιστική στρατιωτική υπερδύναμη του Πούτιν. 
Και έτσι ακόμα αντέχει ο Ασάντ και όσο περνά ο καιρός ενισχύεται περαιτέρω και η θέση του. 
Και αυτό ερεθίζει τελικά πάρα πολύ. 

Αναμένεται λίαν συντόμως ο ερεθισμός αυτός να μετουσιωθεί και να μεταφερθεί σε ακόμα ένα συμπαίκτη, την Τουρκία.

Υπάρχει δικαιολογημένα λοιπόν μια "συριακή κατάρα" η οποία απομακρύνει τον οποιονδήποτε που τα βάzει μαζί της. 

Όπως προμηνύεται τα επόμενα πέντε χρόνια έρχεται ακόμα μια νέα γενιά πολιτικών αρχηγών κρατών και ο Ασάντ προμηνύεται να συνεχίσει να είναι ακόμα πρόεδρος της Συρίας.

Το δίδαγμα του μέλλοντος λοιπόν για τους ηγέτες που έρχονται και θα αποφασίσουν να παίξουν το ίδιο παιχνίδι, είναι το εξής, ότι εάν θέλεις να ρίξεις τον Ασάντ, θα πρέπει να προσπαθήσεις καλύτερα. Δεν μπορείς να κερδίσεις τους Ολυμπιακούς αγώνες με αθλητές των Πάρα-Ολυμπιακών.
 


Με εκτίμηση,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 11:07 pm


Απάντηση Χρήστου Παππά στην Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου που τον κατηγόρησε για τα κρεματόρια των Εβραίων: “Ντρέπεται γιατί είναι Εβραία ή γιατί την βάφτισε ο τέως Βασιλιάς;


 Όταν στο "ελληνικό" (;;;) ΚΥΝΟβούλιο, κάθονται οβριοί που καθορίζουν την μοίρα αυτού του λαού, ΤΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΟ.. ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

misel-asimakopoulou

Στην χθεσινή ομιλία  του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την παράνομη άρση ασυλίας του, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε και στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου “με την οποία γνωρίζονταν κοινωνικά στα Ιωάννινα, πριν εκλεγούν αμφότεροι βουλευτές”.

Συγκεκριμένα είπε: “Ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κα. Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ιδία, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής
μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε, αυτή η πανέξυπνη; Εκπρόσωπο Τύπου την έχετε. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν με ενδιαφέρει.

Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού.

 Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες. Και πολύ περισσότερο δεν είμαστε ενάντιοι στους σιωνιστές -αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και είναι εγνωσμένοι εχθροί του Ελληνισμού. 

Είμαστε ενάντιοι πολύ περισσότερο στους εδώ υποτακτικούς, στα φερέφωνά τους, που φερέφωνά τους είναι η παρούσα μερκελική Κυβέρνηση”.

Στην αναφορά του Χρήστου Παππά, η κα Ασημακοπούλου, δήλωσε πως: 
“Αν ποτέ αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Χρήστος Παππάς) ερχόταν στην εξουσία θα έβαζαν τη μάνα μου, εμένα και τον 11χρονο γιο μου να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο”. 

Στην συνέχεια δήλωσε: “Ναι, είχα ψωνίσει και εγώ και η μητέρα μου στο κατάστημα οικιακών ειδών του κ. Παππά. Ήταν συνειδητή επιλογή του η αναφορά στη θρησκευτική καταγωγή της μητέρας μου. Ήταν αηδιαστικό ό,τι συνέβη χθες στη Βουλή. Αυτοί είναι οι αγωνιστές της δημοκρατίας;”. 

Τέλος, σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας οικιακών ειδών αφαίρεσε από τον κ. Παππά την αντιπροσωπεία όταν έμαθε ότι πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απάντησε στην Άννα Ασημακοπούλου από τις φυλακές Κορυδαλλού:

1) Ντρέπεται η κα Ασημακοπούλου για την καταγωγή της μητέρας της; 
Υπάρχουν Έλληνες Καθολικοί, Έλληνες Εβραίοι, Έλληνες Μουσουλμάνοι και 98% Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Η κα Ασημακοπούλου θεωρεί κακό το ότι είναι η μητέρα της Εβραία και το αποκρύπτει ακόμη και από την προσωπική της ιστοσελίδα; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες ποιον ψηφίζουν;

2) Όταν συναντούσε και συναναστρεφόταν κοινωνικά, γιατί δεν διέκρινε την “αντισημιτική” και “εγκληματική” δράση του κ. Παππά;

3) Ξέχασε η κα Ασημακοπούλου τους χαιρετισμούς που έστελνε στον κ. Παππά από τον νονό της, τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο;

4) Ξέχασε μήπως τις ευχαριστίες του νονού, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στον Χρήστο Παππά, όταν ο τελευταίος του είχε δωρίσει ένα δέντρο ελιάς κατά την παραμονή στο “Ήπειρος Παλλάς”;

Και τέλος, αν δεν γνωρίζει κάτι, καλύτερα να μην μιλά, καθώς η επιχείρηση του Χρήστου Παππά έκλεισε το τέλος Ιουλίου του 2012 για λόγους μετεγκατάστασης στην Αθήνα και για κανέναν άλλο λόγο.

Η αναφορά μου δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αλλά έγινε για να καταδειχθεί πως πρέπει να σταματήσει η καραμέλα του αντισημιτισμού, πως δεν είμαστε αντισημίτες αλλά αντισιωνιστές και μάλιστα δεν είμαστε τόσον κατά του σιωνισμού, ο οποίος κάνει καλά τη δουλειά του ενάντια στον ελληνικό λαό, και όχι μόνο, αλλά είμαστε κυρίως ενάντιοι στα φερέφωνά του στην Ελλάδα που είναι η σημερινή μερκελική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας εκπρόσωπος Τύπου είναι η κα Ασημακοπούλου”.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 10:54 pm


Μαζική φυγή τουλάχιστον 600 τζιχαντιστών της ISIS από τη Ράκα λόγω της ρωσικής καταιγίδας

 

Les avions russes Su-34 à Lattaquié

Αφότου τα ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά της Daech, στην πόλη της Raqqa, πολλοί Daechistes τράπηκαν προς φυγή προς τα σύνορα με το Ιράκ.

Σύμφωνα με
το Farsnews, μετά τις αεροπορικές επιδρομές των ρώσων οι Daechistes του Ισλαμικού κράτους έφυγαν προς την Raqqa.

«Ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών της ISIS (στα αραβικά Daech) εγκατέλειψαν τη Raqqa,με προορισμό το Ιράκ.

Μέσα στους δρόμους της Raqqa, βλέπουμε πολυάριθμους Daechistes», μεταφέρει το site An-Nachrah.
Embedded image permalink
Οι νταεσιστές επιφορτισμένοι με την προστασία της πόλης Tal Chams στο βορρά της επαρχίας της  Raqqa τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με
αυτήν την αναφορά τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν επιδρομές στα χωριά Al-Mariaaya, Al-Bou Omar Al-Boulil, στην περιφέρεια της Raqqa, κατά θέσεων της Daech. IRIB 2.10.15

Το γεγονός της μαζικής φυγής των τζιχαντιστών της ISIS από την επαρχία της Ράκα επιβεβαιώνει και το ρωσικό επιτελείο στρατού σήμερα Σάββατο 3.10.15.

Η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε 60 επιδρομές κατά της Daesh κατά 50 υποδομών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ανέφερε το Σάββατο ο στρατηγός Andreï Kartapolov για λογαριασμό των ενόπλων δυνάμεων.

Περισσότεροι από  600 μαχητές της Daesh εγκατέλειψαν τις θέσεις τους σύμφωνα με το ανακοινωθέν του ρωσικού στρατού.RT 3.10.15

dimpenews.com


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 10:44 pm


ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής την κυρα-Τασία των λάθρο!Ο Τσίπρας, το πολιτικό κάθαρμα νοσεί βαρέως, όταν προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου μια  Ανθελληνίδα λάτρη των Λάθρο την  βρυκολακέ ΤαCIA, έναν σεξουαλικά ψυχανώμαλο τον Κουράκη, που το παίζει ποιητής του πέους και του αιδοίου.. κι ένας... Βαρεμένος...

ΞΕΦΤΙΛΑ!

Καλλιόπη Σουφλή


tsipras_hristodoulopoulou

Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή των τριών αντιπροέδρων της Βουλής, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τις θέσεις των τριών αντιπροέδρων, η οποία
και πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι: Τάσος Κουράκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Γιώργος Βαρεμένος.

Η κατάταξη στη σειρά των αντιπροέδρων θα είναι επιλογή του κ. Τσίπρα.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν ακόμα πέντε υποψηφιότητες για τις θέσεις των αντιπροέδρων: Χαρά Καφαντάρη, Εύη Καρακώστα, Νίκος Συρμαλένιος, Δημήτρης Γάκης, Μουσταφά Μουσταφά.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 10:39 pm


Απίστευτη καταγγελία αποδεικνύει την Καραμπινάτη εκλογική Νοθεία!


 Επειδή ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ τους ΚΥΝΟουλίου, τις θεωρώ "κάλπικες" ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ, περιμένω και ΑΠΑΙΤΩ, από την ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ, ως Πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΦΟΣΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (που πιστεύω ακράδαντα πως ισχύουν)!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC.

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το έχω πολλάκις καταγγείλει...: 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.kalpi_ekloges

Πήραν ψήφους χωρίς να έχουν υποψηφίους και ψηφοδέλτια!!!!!!

Διαβάστε την απίστευτη επίσημη καταγγελία του εκλογικού συνδυασμού 3 πατριωτικών κομμάτων που κατέβηκαν στις πρόσφατες εκλογές.

Σε κάποιες περιφέρειες δεν είχαν ούτε υποψηφίους ούτε και ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα αλλά η SINGULAR τους έδωσε ψήφους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστείτε τι έγινε με τα υπόλοιπα κόμματα…
Τα μαγείρεψαν όπως τους σύμφερε…


​Πρέπει να διαδοθεί σε επαφες και φίλους πρεπει να ξεμπροστιαστουν οι προδοτες…​

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 

Αθήνα 02α Οκτωβρίου 2015

Κατ’ επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 αυτού και δη της παραγράφου 2 που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», του άρθρου 2 παράγραφος 1 του Συντάγματος κατά το οποίο: 
«Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ως και υπό την επίκληση του υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξιώματος: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ως συνταγματικός θεσμός, διεκδικώντας και υπερασπιζόμενη τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, ως Ελληνίδες και Έλληνες το γένος, 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τους:

Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Πρωθυπουργό της χώρας

Την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Το Υπουργικό Συμβούλιο της απελθούσης και της τωρινής Κυβέρνησης

Τους αρχηγούς και τους συντελεστές των κομμάτων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάθοδό τους στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής εξουσίας οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας

Την από 18-12-2014 αμερικανική πλέον εταιρεία KKR & Co. LP (παλαιότερα γνωστή ως η Kohlberg Kravis Roberts & Co.), Singular Logic, η οποία έχουσα το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών διενήργησε και τις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και
Οιονδήποτε εμπλεκόμενο φορέα τόσο για την προκήρυξη όσο και για την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,
ως ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών των, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας ή κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγήσαντες τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντες κατά συναυτουργία το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας του άρθρου 134 # 2 του ΠΚ, κατήργησαν κάθε έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τούτο διότι ένας έκαστος τούτων, κατά το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί και άπαντες προφανώς συλλογικώς δρώντες, προέβησαν στην αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και με πρόθεση προκάλεσαν την παραγωγή μη γνησίου αποτελέσματος της εκλογής διά της νόθευσης του γνησίου εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 αφού ο ημέτερος κομματικός συνασπισμός υπό την επωνυμία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι έλαβε ψήφους και σε επτά [7] τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα. 

Επειδή το ανωτέρω πασίδηλο γεγονός ΣΥΝΙΣΤΑ την κατά το άρθρο 187 του ΠΚ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όχι απλώς πράξεως πολλαπλώς παράνομης και υποχρεωτικώς κολαζομένης κατά τας διατάξεις των άρθρων 45, 134 # 2, 158, 164, 216, 231, 232, 232Α, 239, 242, 256, 259, 386, 386Α και 390 του Π.Κ. αλλά και προσβολή της προσωπικότητός μας, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χαρακτηριζόμενη ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Επειδή η μη εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας είναι πλέον δεδομένη και επιφέρει την διακύβευση των ημετέρων συνταγματικών δικαιωμάτων και των του ελληνικού Λαού.

ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξ αιτίας των παράνομων ενεργειών πάντων των εμπλεκομένων, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. 

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρεται το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά επιτέλους την Ελλάδα;»

ΕΠΕΙΔΗ η προκύψασα κυβέρνηση και η προς ορκωμοσία Βουλή είναι πολιτειακοί φορείς ανυπόστατοι και αντισυνταγματικοί ως προϊόν νοθείας και απάτης.

ΕΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά πάντων των ανωτέρω προσβάλλει κατάφορα τόσον εμάς όσο και τον Λαό μας και δεν θα μείνουμε αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους στην σύγκρουσή μας με το παρακράτος των ουτιδανών και των δοσίλογων.

ΕΠΕΙΔΗ εμείς, αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από τους υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» παιανίζοντας το πνευματικό εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού: «Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στυλώστε με κεφάλια και με πόδια, μη βουλιάξει ο ήλιος!»

Ασκώντας τα εκ του άρθρου 120 παράγραφος 4 Συνταγματικά μας δικαιώματα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ πάντες τους εμπλεκομένους ως τους ολετήρες του Έθνους μας και εάν υπάρχει ακόμη σεβασμός προς την Νομιμότητα, δι’ εφαρμογής του Δικαιϊκού αξιώματος της παρακαταθήκης του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου:

 «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια», η παρέμβαση εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, ως το οχυρό της Δημοκρατίας, καθίσταται αναγκαία κατά οιουδήποτε παρανομούντος και τούτο προς διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικής με την διάπραξη των συγκεκριμένων ανωτέρω αδικημάτων που επιφέρουν την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας. 


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: [email protected]

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Αϋφαντής Γεώργιος
Ξανθόπουλος Παναγιώτης
Οδυσσέας Τηλιγάδας


ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
 

ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ
 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
 

«Ε.ΛΑ.Σ»

Για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Στέργιος Σμυρλής


ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
koukfamilyΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 9:53 pm


WIKILEAKS – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ!
Ρουφιάνευε στην πρεσβεία τον Κώστα Καραμανλή για τις σχέσεις του με τον Πούτιν!
Μα στην Ελλάδα και στις ηγεσίες των κομμάτων, πάντα ρουφιάνοι υπήρχαν...

Όταν αυτό είναι αντιληπτό, τότε ίσως γίνει και το μεγάλο βήμα για να αναζητηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ!

Καλλιόπη Σουφλή


Απόστολος Τζιζικώστας καιΚώστας Καραμανλής

Αποκάλυψη – σοκ για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας, τον «άφθαρτο» Τζιτζικώστα όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν. 

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα που παρουσιάζει το
hellasforce, ο Τζιτζικώστας ήταν εκ των πληροφοριοδοτών που έθαβαν τον Κώστα Καραμανλή για την σχέση του με τον Πούτιν. 

Αυτό το πραξικόπημα που οδήγησε στην πτώση του Κώστα Καραμανλή και σημερα διερευνάται ως «σχέδιο Πυθία» από την δικαιοσύνη!
image(1)


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2015 | 9:35 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: