1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΕΡΤ1
 2. ΕΡΤ2
 3. ΕΡΤ3
 4. ΑΝΤ1
 5. ΑΛΦΑ
 6. ΣΚΑΪ
 7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Σαλαμινα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Σαλαμινα και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Σαλαμινα

Υπάρχουν ILLUMINATI στην "Εκκλησία";;;;;
Το φελέκι μου μέσα, είστε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ;

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή εικόνας

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 6:33 pm


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δουλεμπορικό ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο και η κυβέρνηση συνδιαλέγεται με τους Τούρκους, πού θα πάνε οι ΛΑΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το φελέκι μου μέσα, Αδαλή... αυτό το... "πονηρούλι το ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ".... πόσα ξέρει και αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο της αριστεροφασιστεράς κυβέρνησης... (χαχαχα)

Καλλιόπη Σουφλή 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Μόλις μίλησα με το ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (κι όχι του βουνού αυτή τη φορά)!

Πληροφορήθηκα ότι Ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο, στα διεθνή ύδατα, κινείται ένα δουλεμπορικό σκάφος που ξεκίνησε από την Τουρκία το πρωί! 
 
Αυτή τη στιγμή έχει σπεύσει ήδη ένα πλωτό του τουρκικού λιμενικού (sahil guvenlik) και ένα Ελληνικό ελικόπτερο Super Puma, και γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων για το ποιος θα πρωτοσώσει τους λαθρομετανάστες και πιθανόν τους Πρόσφυγες (αν υπάρχουν)!

Η κατάσταση στο Αιγαίο είναι για γέλια παιδιά! 
 
Oι δικοί μας για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμα δεν έχουν στείλει πλωτό μέσο ενώ με τέτοια καμώματα βάζουμε τους Τούρκους δυνατά στο παιχνίδι της αμφισβήτησης μιας ζωτικής περιοχής!

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει φτάσει σε κανένα δημοσιογραφικό γραφείο ή έφτασε και άπαντες περιμένουν τον Κοτζιά, να πει στον υπουργό ναυτιλίας κι αυτός μετά να πει στον Καμμένο να σκεφτεί τι ... θα πούμε!!!

Η κατάσταση μοιάζει σαν να φοβόμαστε μην θυμώσουν οι κλεφτοκοτάδες και δεν ξαναέρθουν για να ξανακλέψουν από το κοτέτσι μας! 
 
Η κατά τα άλλα σοβαρή και στιβαρή Αριστερή μας κυβέρνηση που πάνω απ όλα έχει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια βλέπετε...

Και φυσικά, μπορεί να έχω αναστείλει την λειτουργία των AegeanTimes αλλά όπως βλέπετε τα μαθαίνω όλα! 
 
Περιμένω να δω τι θα κάνει η Κυβέρνηση και πότε θα μας ενημερώσει... επίσημα!!!

 George Adalis B


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 6:24 pm


Τραγωδία Αίγινας: Η απάντηση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στο εξώδικο των οικογενειών των θυμάτωνΟ Κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ 9 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

Απάντηση στο εξώδικο που του είχε στείλει ο Αλέξης Κούγιας, έδωσε σήμερα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, κ. Σταμάτης Ράπτης.


Υπενθυμίζεται ότι στο εξώδικο ο γνωστός ποινικολόγος, που εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Αίγινα, ζητούσε απαντήσεις για το μυστηριώδες γιοτ που φέρεται να εμπλέκεται στη ναυτική τραγωδία.

Ο κ. Ράπτης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «για το περιστατικό διενεργήθηκε προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας και ο σχετικός φάκελος της δικογραφίας με το προανακριτικό υλικό έχει υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή Πειραιά προς περαιτέρω ποινική διερεύνηση στο πλαίσιο της διενεργούμενης κύριας ανάκρισης».

Oλόκληρη η απάντηση του κ. Ράπτη:

«Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής Εξώδικης Διαμαρτυρίας – Πρόσκλησης – Δήλωσης και αναφορικά με τα αιτήματα που τίθενται σε αυτήν, σας γνωρίζουμε ότι αυτά σχετίζονται με το περιστατικό της σύγκρουσης του ταχύπλοου ‘ΝΤΟΥΕΝΤΕ’ Τ.Α. 171 με το Ε/Γ-Τ/Ρ ‘ΑΝΤΩΝΙΑ’ Νηολογίου Αίγινας 66, που έλαβε χώρα την 16.08.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πέρδικας Αιγίνης και νήσου Μονής. 

Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργήθηκε προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας και ο σχετικός φάκελος της δικογραφίας με το προανακριτικό υλικό έχει υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή Πειραιά προς περαιτέρω ποινική διερεύνηση στο πλαίσιο της διενεργούμενης κύριας ανάκρισης.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είναι γνωστό, η διαδικασία της ανάκρισης γίνεται χωρίς δημοσιότητα (άρθρο 241 ΚΠοινΔ), ενώ τα δικαιώματα του πολιτικώς ενάγοντος προβλέπονται στο άρθρο 108 ΚΠοινΔ.

Ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά, προς τον οποίο κοινοποιείται το παρόν με επισυναπτόμενο αντίγραφο της σχετικής, παρακαλείται για την ενημέρωσή του και την τυχόν παροχή οδηγιών».


Τα 9 ερωτήματα που είχε θέσει ο κ. Κούγιας στον επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος:

1. Πού ευρίσκετο το σκάφος ΝΤΟΥΕΝΤΕ κατά το χρόνο του εγκλήματος;

2. Ποιοι πράγματι επέβαιναν σε αυτό;

3. Ποιο ήταν οι χειριστές των εξωλεμβίων φουσκωτών σκαφών, τα οποία φυγάδευσαν το δράστη και τους πράγματι επιβαίνοντες;

4. Ποιοι εμφανίζονται στην κατάσταση επιβαινόντων, η οποία θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε Λιμεναρχείο;

5. Πότε ανεχώρησε από το σημείο, όπου ευρίσκετο το σκάφος ΝΤΟΥΕΝΤΕ;

6. Ποια πορεία ακολούθησε το ως άνω σκάφος μέχρι σήμερα;

7. Πού βρίσκεται σήμερα;

8. Ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους;

9. Για ποιο λόγο οι λιμενικές αρχές Αίγινας, ενώ πληροφορήθηκαν από το Θρασύβουλο Λυκουρέζο πώς έγινε η διαφυγή του, δεν ασχολήθηκαν καθόλου, έστω κάνοντας μια τυπική έρευνα στο συγκεκριμένο σκάφος, για να διαπιστώσουν αμέσως ποιοι ευρίσκοντο μέσα σε αυτό κατά το έγκλημα;”.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 6:05 pm


Α.Γεωργίου: Με βίλα στην Ουάσιγκτον ο άνθρωπος που φυλάκισε την Ελλάδα στην σκοτεινή εποχή των Μνημονίων!


ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ...
 
 
ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ"... 
 
Μόνον ο λαός, στη συντριπτική πλειοψηφία του,  ακόμα δεν βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εξακολουθεί να παραμένει υποταγμένος στην τραγωδία και στην παγίδα που του έστησαν... ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. 

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΑΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, (ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.

Καλλιόπη Σουφλή
του Πέτρου Αναστασίου
 
Το βασικό εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης συνωμοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας (μεγαλύτερης ακόμα και από τον σχεδιασμό των πραξικοπηματιών του 1967 και με απείρως πιο ολέθρια αποτελέσματα) ο Ανδρέας Γεωργίου που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ'έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα), δημιουργεί (ένα ακόμα...) πολιτικό-διπλωματικό πρόβλημα στην Ελλάδα.
 
Οπως δημοσιεύει το pronews.gr από το πρωί η Κομισιόν επιμένοντας στην στήριξη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, συνδέει την επικείμενη αξιολόγηση με την εξέλιξη της υπόθεσης απαιτώντας από την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει προκειμένου να κηρυχθεί αθώος ο υπάλληλος της (διαβάστε σχετικά εδώ).
 
Η Κομισιόν, ήδη έχει λάβει από χθες την απάντησή της από την πλευράς του "καραμανλογενούς" (έχει σημασία αυτό, όπως θα δούμε στην συνέχεια) υπουργού αναπληρωτή κατά της Διαφθοράς, Δ.Παπαγγελόπουλου (διαβάστε σχετικά εδώ), αλλά εδώ πλέον στοιχειοθετείται, όχι απλώς η υπόγεια σύνδεση Γεωργίου-δανειστών, αλλά και καταδεικνύεται εμμέσως πλην σαφώς, ότι οι δανειστές με την συνεργασία του Γ.Παπανδρέου, είχαν τοποθετήσει τον Γεωργίου στην θέση αυτή για να προδώσει την χώρα! 
 
Τι αμοιβές, πέρα από την ασυλία που του εγγυήθηκαν, έλαβε ο Γεωργίου είναι άγνωστο, αλλά ένα μικρό δείγμα το φέρνει μια... απόδειξη "ΕΝΦΙΑ made in USA", όπου το αμερικανικό δημόσιο τον καλεί να πληρώσει ποσό $9.126 για την έπαυλη που έχει αγοράσει σε προάστιο της πρωτεύουσας Ουάσιγκτον, αντί 753.900 δολαρίων!
 
 
Ναι, καλά διαβάσατε, ο Ανδρέας Γεωργίου πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ αγόρασε έπαυλη στα αμερικανική πρωτεύουσα, όπου και διαμένει μόνιμα προκειμένου να αποφύγει τις δικαστικές διώξεις στην Ελλάδα και να βρίσκεται υπό την προστασία των Αμερικανών!
 
Επιμένουμε, ότι ο μεγάλος ένοχος που θα πρέπει να καθίσει στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου πρώτος, με δεύτερο τον Γεωργίου είναι ο Γ.Παπανδρέου, αλλά βέβαια, ποιος να το κάνει; Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που είχε ηθική και πολιτική νομιμοποίηση, τα έδωσε όλα στους δανειστές, ίσως γιατί οι ανοικτές υποθέσεις που είχαν οι δύο ηγέτες της κυβέρνησης από παλαιότερες εμπλοκές τους σε υποθέσεις σκανδάλων (Siemens, υποβρύχια Type 214) και οι οποίες συμπτωματικά πήγαζαν από την Γερμανία, ήταν "δεμένοι χειροπόδαρα" καθώς η γερμανική κυβέρνηση έχει "πρωτόλεια ντοκουμέντα" αυτής της εμπλοκής.
 
Ετσι το αυταπόδεικτο έγκλημα, με την πλασματική εκτίναξη του ελλείμματος και την ψεύτικη χρεοκοπία της χώρας που άνοιξε την πόρτα για τις σκοτεινές εποχές των Μνημονίων, όχι απλώς έμεινε ατιμώρητο, αλλά ο Α.Γεωργίου, παρά τις συγκλονιστικές καταθέσεις των υπόλοιπων υπαλλήλων της ΕΛΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία που υπήρξαν, αθωώθηκε με βούλευμα.
 
Η νυν κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες και η προσέγγιση του Γ.Παπανδρέου με τον Α.Τσίπρα, σίγουρα δεν είναι άσχετη της ανάγκης επιβίωσης που νιώθει πρώην πρωθυπουργός.
 
Από εκεί και πέρα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο νυν πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητοστάκης πέρασε την υπόθεση Γεωργίου "σφυρίζοντας αδιάφορα": Η νυν ηγεσία της ΝΔ είναι "δεμένη" με τον Α.Σαμαρά και σε έχει ανοίξει την αγκαλιά της στον Ε.Βενιζέλο. 
 
Βέβαια ο πλευρά Κ.Καραμανλή αυτό δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Για την πλευρά Καραμανλή ο Α.Γεωργίου συμβολίζει τον πράκτορα που ανέλαβε να αμαυρώσει την εικόνα του άτυπου, αλλά πραγματικού ηγέτη της κεντροδεξιας στην Ελλάδα εμφανίζοντας ότι είχε πραδώσει μια χώρα πτωχευμένη. Κατά τους "καραμανλικούς", όποιος τον στηρίζει, όπως οι Κ.Μητοστάκης, Α.Σαμαράς κλπ, απλά "συμμαχούν με το ψέμμα".
 
Και για να μιλήσουμε επί της ουσίας, η Ελλάδα το 2009 ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, εν μέρει λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008 και εν μέρει γιατί ο Κ.Καραμανλής δεν τόλμησε τις αναγακίες τομές, αφού ήταν καλός στην στρατηγική σύλληψη, αλλά κακός στην εκτέλεσή της. 
 
Ομως η Ελλάδα δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση, ούτε από την Ιταλία, ούτε φυσικά από την Ισπανία ή την Πορτογαλία ή ακόμα και την Γαλλία κλπ., όπως πλέον με σαφήνεια αποδεικνύεται.
 
Και θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει να δανείζεται από τις αγορές, αν έλειπαν τρεις μοιραίοι άνθρωποι: Ο Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου και ο Α.Γεωργίου. Οι οποίοι βέβαια, εκτέλεσαν συγκεκριμένη αποστολή. 
 
Και τώρα κανείς δεν γνωρίζει, πότε και με ποιο τρόπο θα ξεφύγει η χώρα από την κόλαση στην οποία την έχουν βάλει. Με την ψήφο του ελληνικού λαού, να μην ξεχνιόμαστε...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 5:49 pm


Ξυδάκης για φόρους-ΕΝΦΙΑ: Η κυβέρνηση συμπονά και υποφέρει μαζί με τους πολίτες
Ενώ ο κόσμος ξεσηκώνεται για ΕΝΦΙΑ και άγρια φορολόγησηΤον ξεσηκωμό δεν τον είδαμε ακόμα... ακόμα ο κόσμος κοιμάται... ή φοβάται... και λαός φοβισμένος μετά από έξι χρόνια μνημονιακής τραγωδίας, είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

Καλλιόπη Σουφλή

 
Ξυδάκης για φόρους-ΕΝΦΙΑ: Η κυβέρνηση συμπονά και υποφέρει μαζί με τους πολίτεςΜετά το υπογράφουμε κλαίγοντας, η... συμπόνια είναι η νέα εκδοχή για το ρόλο της κυβέρνησης όπως την εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών - Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία, το είπε και ο πρωθυπουργός τόνισε ο Νίκος Ξυδάκης

Την ώρα που ο κόσμος ξεσηκώνεται για ΕΝΦΙΑ, άγρια φορολόγηση και οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης με δήλωσή του ότι οι Έλληνες έχουν τη... συμπόνια της κυβέρνησης προκαλεί την κοινή γνώμη.

Η κυβέρνηση πρέπει να συμπονέσει αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας, να υποφέρει μαζί τους και να προσφέρει μορφές ανακούφισης. Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης, τόνισε ο κ. Ξυδάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι.

Οταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε ότι ο ΕΝΦΙΑ υπεβλήθη επί μνημονίων για να φορολογηθούν τα ακίνητα για να βρεθεί ένα επιπλέον έσοδο.

«Ο ΕΝΦΙΑ από μόνος του δεν θα οδηγούσε σε ασφυξία τα νοικοκυριά αν δεν υπήρχε όλο αυτό το δυσμενές υφεσιακό περιβάλλον,η ανεργία και η υψηλή φορολογία» είπε ο Νίκος Ξυδάκης και εμμέσως παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλάνησε τους πολίτες με τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

«Πολλά πράγματα αλλιώς τα εκτιμούσαμε το 2010, αλλιώς το 2012, αλλιώς το 2014 και το 2016» είπε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε: «Αλλιώς εκτιμούσαμε ότι θα λειτουργούσε η ΕΕ και η Ευρωζώνη και αλλιώς λειτούργησε. Ελπίζουμε ακόμη ότι θα λειτουργήσει διαφορετικά, με μεγαλύτερη δημοκρατία και με μεγαλύτερο ρεαλισμό και βλέπουμε κάποια σημάδια...».

Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη τώρα το θέμα είναι «να δεις τι μπορείς να περισώσεις και να παραμένεις σταθερός και αταλάντευτος στο ότι αυτό που προέχει είναι η κοινωνική δικαιοσύνη».

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει παρά μόνο να συμπονέσει αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας» επισήμανε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε: «Και τη συμπόνια τη λέω να υποφέρεις μαζί και να προσπαθείς διαρκώς να βρίσκεις καινούριες μορφές ανακούφισης. Αυτή είναι όλη η γραμμή της κυβέρνησης».


Φόρος ακίνητης περιουσίας πρέπει να υπάρχει
Ο κ. Ξυδάκης ρωτήθηκε αν ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί. «Στο ποσόν που είναι τώρα μπορεί να σηκώνει μια ελάφρυνση αλλά γενικά ως φόρος ακίνητης περιουσίας είναι ένας φόρος που ισχύει σε όλα τα ευνομούμενα κράτη της Δύσεως» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί κάποιος να επενδύει στα ακίνητα και να μην πληρώνει φόρο. Εσείς το βλέπετε δίκαιο; Ο φόρος για την πρώτη κατοικία πρέπει να είναι από μηδενικός εώς ελάχιστος αλλά ένας που είναι ένας τοκιστής, ένας ραντιέρης δεν μπορεί να μην πληρώνει φόρους για τα ακίνητα που κατέχει».

Ένας φόρος ακίνητης περιουσίας πρέπει να υπάρχει σε οποιαδήποτε μορφή, τόνισε ο κ. Ξυδάκης.


«Έχουμε κάνει λάθη, ε και;»
Η δημοσιογράφος του Σκάι κάλεσε τον κ. Ξυδάκη να σχολιάσει παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος φόρος που δεν θα αλλάξει αλλά θα καταργηθεί. 
«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να πούμε τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανες λάθος; Έχει κάνει κι ένα λάθος, και λοιπόν, τι συμβαίνει;» αναρωτήθηκε μάλλον κυνικά ο Νίκος Ξυδάκης.
«Ένα λάθος έχει γίνει;» επέμεινε η δημοσιογράφος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Πολλά έχουν γίνει. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει λάθος;».

«Θα κριθούμε απ' όσα κάνουμε κι απ' όσα δεν κάνουμε. Είμαστε παιδιά της μάχης, της ανάγκης και της κρίσης. Δεν βγήκαμε υπουργοί επειδή γεννηθήκαμε πορφυρογέννητοι και πρίγκιπες σε κάποιο παλάτι, κι αυτό ο ελληνικός λαός το ξέρει και μας ψήφισε τρεις φορές και θα μας κρίνει αυστηρά» τόνισε.

«Λάθη κάνουνε αυτοί που δρουν, λάθη δεν κάνουνε αυτοί που είναι στα νεκροταφεία. Εμείς θα
κάνουμε λάθη, αλλά θα κάνουμε δράση» εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Ξυδάκης: Υπάρχουν υπουργοί που δεν μαθαίνουν!
«Υπάρχουν υπουργοί και στην προηγούμενη και στην παρούσα κυβέρνηση Τσίπρα οι οποίοι είχαν διαφορετική ρητορική τα περασμένα χρόνια και υπάρχουν και υπουργοί που προσάρμοσαν το λόγο τους, είναι μαζεμένοι, είναι ουσιώδεις, είναι δραστήριοι. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν μαθαίνουν» ήταν η επόμενη φράση που είπε ο Νίκος Ξυδάκης που υποστήριξε: «Άλλος είναι πιο εσωστρεφής άλλος είναι περισσότερο εκδηλωτικός».

«Άλλος μαθαίνει περισσότερο και άλλος λιγότερο» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν ξέρω πόσους υπουργούς έχετε δει τα προηγούμενα χρόνια για να συγκρίνετε τη συμπεριφορά τους» συνέχισε ο κ. Ξυδάκης σαν να ήθελε να κάνει παρατήρηση στη δημοσιογράφο και σχεδόν με ένα παραληρηματικό λόγο τόνισε: «Έχουμε φέρει έναν καινούριο τρόπο συμπεριφοράς, πιο κοντά σ' αυτό που ζηλεύαμε τότε τον Ούλωφ Πάλμε που πήγαινε με το ποδήλατο και τα πόδια στο υπουργείο».

«Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία»
Εντύπωση προκάλεσε η παραδοχή του κ. Ξυδάκη ότι «έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία σε πολύ μεγάλο βαθμό, το έχει πει και ο πρωθυπουργός».

«Δεν είμαστε ούτε προφήτες ούτε σωτήρες είμαστε μέρος μιας κοινωνίας που υποφέρει» είπε επίσης ο αναπληρωτής υπουργός.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 5:16 pm


Λευκὰ παραβάν… (Άρθρο ΓΡΟΘΙΑ)
Κοινῶς   μπαρμπούτσαλα ποὺ ὀνομάζονται ἑνώσεις καὶ κινήματα, μέσα ἀπὸ μιὰ διαδικασία ποὺ δὲν ἔχει οὔτε μυρωδιὰ νομιμότητος.
Διαβάζω μὲ πολὺ προσοχὴ τελευταία τὶς ἐξελίξεις στὴ Στέγη Ἀστέγων στὸν Βοτανικό. 

Ἔχω διαβάσει καὶ τὰ σχόλια στὸ FB καὶ τὰ ἄρθρα στὰ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ τῆς Πόπης Σουφλῆ, τὴν ὁποία δὲν γνωρίζω κἄν.
 

Διάβασα ἀπόψε καὶ τὴν ἀνακοίνωση τοῦ κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. τοῦ Κωνσταντίνου Ντάλιου.

Πρόκειται γιὰ ἕνα μικρὸ κόμμα ποὺ ὅπως λέει στὸ ἰστορικό του ἔχει συνεργασθῆ μὲ τὸ ΠΑΣΟΚ τοῦ Σημίτου, τὸν Σύριζα, τοὺς ΑΝΕΛ καὶ τὴν Νέα Δημοκρατία. 

Τὸ ἴδιο κόμμα ἱδρύει Ἑνώσεις – Κινήματα, μὲ πρωτοφανῆ εὐκολία καὶ συμπεριλαμβάνει τόσο πατριωτικὲς φωνὲς «διαφημίζοντας» τὴν Στέγη Ἑλλήνων Ἀστέγων, στὴν θέση ὅπου κάποιοι περίεργοι θέλουν τὸ τζαμί, ὅσο καὶ ταὐτόχρονα τὸ «Πολιτικὸ Κίνημα τῶν Ῥομᾶ», κινήματα γιὰ τοὺς Πρόσφυγες, τοὺς Ἀσφαλισμένους, τοὺς Τηλεθεατὲς καί… ὅ,τι ἤθελε προκύψει. 

Κοινῶς μπαρμπούτσαλα ποὺ ὀνομάζονται ἑνώσεις καὶ κινήματα, μέσα ἀπὸ μιὰ διαδικασία ποὺ δὲν ἔχει οὔτε μυρωδιὰ νομιμότητος. 

Κουβαλᾶ τὸν προτζέκτορα, καὶ ἀντὶ γιὰ λέκτορα θὰ σὲ κάνω πρόεδρο σὲ κίνημα! Ἔτσι μοῦ ἔρχεται νὰ κάνω καὶ ἐγὼ ἕνα κίνημα χρηστῶν τοῦ διαδικτύου καὶ νὰ σᾶς χρεώνω ὅλους 50 εὐρῶ…
 

Τὰ 50 εὐρῶ γιὰ κάθε ἐγγραφὴ καὶ συνδρομὴ εἶναι τὸ κοινὸ ὅλων τῶν ἑνώσεων καὶ κινημάτων ἐκεῖ πέρα (ἃ ῥὲ Ἀρτέμη μὲ τὰ ταληράκια…, ποῦ νά σέ καταλάβουν;)…

Πηγαίνουν λοιπὸν κάποιοι ἄνθρωποι στὸν Βοτανικὸ καὶ ξεκινοῦν μιὰ προσπάθεια, ποὺ θεωρητικὰ εἶναι καλή

Οἱ περισσότεροι εἶχαν πρὶν σχέσεις μὲ τὸ «κίνημα Σῶῤῥα» (κοπιράιτ καὶ τρέιντμαρκ!). 
Πάλι καλῶς. 

Καὶ ἐκεῖ λένε ὅτι δὲν ἔχουν σχέση μὲ κόμματα, θρησκεῖες καὶ ΜΚΟ. 
Πάλι καλὰ καὶ ἅγια

Ἄσχετα ἄν μου ἔλεγαν γιὰ καταπιστεύματα καὶ μοῦ σηκώνονταν οἱ τρίχες μὲ τὶς βλακεῖες ποὺ δὲν εἶχαν ἀποβάλη ἀκόμα.

Ὅμως μάγκες, ποὺ ἀπὸ ὅ,τι διαβάζω ἀπειλεῖτε κι ὅλας μὲ ἐπισκέψεις σὲ γραφεῖα καὶ σπίτια, ἀλλὰ καὶ μὲ ξεβρακώματα, τὸ 90% τῶν ἐμπλεκομένων σὲ αὐτὴ τὴν ὑπόθεση πραγματικὰ ἀνήκει στὸ κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο..
 Ἀλλὰ καὶ αὐτὸ δὲν ἔχει σημασία.

Ὁ καθένας μπορεῖ νὰ ἀνήκῃ ὅπου θέλει, ἀρκεῖ νὰ κάνῃ τὸ καλὸ γιὰ τὴν πατρίδα του.


Ὅταν ὅμως «διαφημίζῃς» ὅτι δὲν ἐμπλέκονται κόμματα, δὲν ἐμφανίζεσαι ὡς ἐκπρόσωπος Ἑνώσων καὶ κινημάτων τοῦ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Ἐμφανίζεσαι ὡς Ἕλλην, μὲ τὰ ῥουχαλάκια σου καὶ τὸ μέτωπο ὑψηλά. 

Ἐγὼ ἔτσι σᾶς γουστάρω νὰ σᾶς βλέπω ἐκεῖ. Δὲν μπορῶ νὰ σᾶς δῶ ὅμως ἔτσι, γιατὶ ἐσεῖς δὲν μὲ ἀφήνετε. 

Ἔχετε παρκαρισμένο μπροστά σας ἕνα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. παραβάν! Καὶ τέτοια λευκὰ παραβάν, χωρὶς νὰ κρίνω ἕνα κόμμα ποὺ δὲν γνωρίζω καλὰ καλά, δὲν μοῦ τὰ λὲν καλὰ (ἂν θέλῃ μπορεῖ νὰ μεταναστεύσῃ καὶ κάτι Ῥομὰ ἀπὸ τὴν Ῥόδο γιατὶ μᾶς ἔχουν ῥημάξει). 

Παρόμοια σχήματα μὲ ἔχουν δαγκώσει στὸ παρελθὸν καὶ ἀκόμα πονῶ!
Δὲν θὰ ἔγραφα γιὰ αὐτὸ τὸ θέμα. Ἀρκετὰ ἔχω στὸ κεφάλι μου μὲ τὸν κάθε σωῤῥο-ἐξυπνάκια, μὲ τὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα καὶ μὲ ὅσα ἀσχολοῦμαι.
Ὅμως κάποιο κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ἔγραψε στὴν ἀνακοίνωσή του:
«…- Η πρωτοβουλία για τον Βοτανικό ανήκει στο κίνημα «Ελλήνων Εφέδρων Πολιτών – Οπλιτών», ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ. – «Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΓΗ – ΑΣΤΕΓΩΝ»  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!…»
Τότε ῥέ μάγκες τί λέτε ὅτι δέν ἐμπλέκονται κόμματα;;;; 
Τότε ῥέ μάγκες, οἱ δωρεές σέ ποιούς γίνονται;;;; 
Στόν Μάκη, τόν Τάκη καί τήν Σούλα;;;;
 

Στούς ἀοράτους Ἕλληνες Ἀστέγους πού δέν ὑπάρχουν ἐκεῖ;;;;
ΜΚΟ δὲν ἔχετε, τὸ κίνημα Ἑλλήνων Ἐφέδρων Πολιτῶν δὲν ἔχει κἂν ΑΦΜ. 

Τότε ποιός εἶναι ὁ ἀποδέκτης χρημάτων καί πραγμάτων;;; Μὴν μοῦ πεῖτε τὸ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., γιατὶ εἴπαμε, δὲν ἔχετε κόμμα!!! 

Καὶ μὴν ἀφουγκρασθῶ ὅτι τὰ κινήματα καὶ οἱ ἑνώσεις τοῦ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., χωρὶς ΑΦΜ καὶ μὲ καταστατικὰ τῆς πλάκας, δέχονται ἐγγραφὲς καὶ δωρεές, γιατὶ θὰ ἀρχίσω νὰ βαρῶ τὸ κεφάλι μου στὸν τοῖχο, γιὰ ἀκόμη μία φορά!

Δὲν πρόκειται νὰ ἀσχοληθὼ ξανὰ μὲ τὸ θέμα. Θὰ ἤθελα νὰ δῶ ὅμως νὰ ἐξαφανίζονται ἀπὸ τὸν Βοτανικὸ τὰ κινήματα, οἱ ἑνώσεις, τὰ μαῦρα καὶ τὰ λευκά, τὰ κόμματα καὶ τὰ ἀποκόμματα. 

Κάντε τὸ σὰν χάρη σὲ ἐμέναν (μόνον σὲ ἐμέναν!) ποὺ μόνον καλὰ λόγια ἔχω πεῖ σὲ τόσο κόσμο. Μὴν μὲ κάνετε νά βιώσω μιὰν ἐμπειρία ἀνάλογη τῶν σωῤῥοκαμμένων, ποὺ τὴν πάτησαν. 

Εἶμαι 41 ἐτῶν καὶ δὲν θὰ ἤθελα ἀκόμη μιὰ σφαλιάρα ἀπὸ πατριωτικὸ κίνημα.

Σᾶς θερμοπαρακαλῶ!

Ὄσο σᾶς ἐνδιαφέρει ὁ Βοτανικὸς καὶ νὰ μὴν γίνῃ τὸ τζαμὶ ἐκεῖ, ἄλλο τόσο μὲ ἐνδιαφέρει καὶ ἐμέναν. 

Ἡ διαφορά μας εἶναι ὅτι στὸ ἴδιο κόμμα ποὺ συμμετέχετε, ἐνᾦ μιλᾶτε για μουσουλμάνους καὶ τζαμιά, ἔχετε καὶ «Παγκόσμιο Κοινωνικοπολιτικὸ Κίνημα τῶν Προσφύγων Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.»!!!! 

Ξέρετε τούς στόχους σας;;;;

Νὰ σᾶς τοὺς πῶ:

-«ελευθερίες στην διαμονή, στην μετακίνηση, στην εκπαίδευση, στην εργασία και πολλά άλλα με το σημαντικότερο που αφαιρεί τους γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς».

– «Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ δικαιούται ειδικό διαβατήριο το ΝΑΝΣΕΝ με το οποίο έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει ελεύθερα και νόμιμα σε κάθε μία από τις 140 χώρες παγκοσμίως που έχουν υπογράψει την διακήρυξη των συμβάσεων».
Λευκὰ παραβάν...

 Δεῖτε τὰ καὶ μόνοι σᾶς ἐδῶ.

Μάγκες, ἂν τὴν πατήσω καὶ μὲ ἐσᾶς, θὰ ἀκούω γιὰ πατριῶτες καὶ ὄχι μόνον θὰ τρέχω, θὰ κυττῶ καὶ πίσω μου. 

Φτιᾶξτε ἕναν γ@μημένο φορέα μόνον γιὰ τὴν «Στέγη Ἀστέγων» καὶ κλεῖστε το ἐκεῖ.
 

Δὲν σᾶς φταίει οὔτε ἡ Σουφλῆ, οὔτε ὁ κάθε σχολιαστής. 

Ἡ κακὴ προετοιμασία καὶ ἡ προσπάθεια νὰ κομματικοποιηθῇ μία καλὴ προσπάθεια φταίει. Ἂν ὄχι ἀπὸ ἐσᾶς, ἀπὸ τοὺς τριγύρω. 

Πρὶν «σφαχθοῦμε» ὅλοι μὲ ὅλους, γιὰ ἀκόμη μία φορά, κᾶντε τὸ βῆμα παρακάτω καὶ ἀποδεῖξτε ὅτι ἔχετε καλοὺς σκοπούς. 

Τὸ χρειαζόμαστε ὅλοι καὶ θὰ δεῖτε ὅτι ἡ προσπάθεια θὰ γιγαντωθῆ. 

Διαφορετικὰ θὰ παίζετε τάβλι μὲ τὸν Μπὸμπ τὸν Μάστορα ἀπὸ τὴν Τσεχία καὶ μόλις βαρεθῆ καὶ αὐτὸς θὰ μείνετε μόνοι σας.
Ῥῆνος Ἐλευθέριος
γιὰ τὸν πολυτονισμὸ ΦιλονόηΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 3:59 pm


ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολεμική ετοιμότητα των Στόλων Βαλτικής-Μ.Θάλασσας-Κασπίας - Σενάρια πολέμου Ρωσίας-ΝΑΤΟ

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;του Βασίλη Καπούλα
 
Σε πολεμική ετοιμότητα έθεσε η Ρωσία τον Στόλο Μαύρης Θάλασσας, Κασπίας και Βόρειο Στόλο ενώ έχει σημάνει συναγερμό σε Ν.Οσετία, Τσετσενία, Νταγκεστάν και Βαλτική. ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εκδήλωσαν φόβους για τα χειρότερα "δείχνοντας" Ουκρανία και τόνισαν πως κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
 
Τα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είναι αποκαλυπτικά: Πολεμικός συναγερμός σχεδόν σε όλη τη χώρα και ρεαλιστικές συνθήκες πολέμου με το...ΝΑΤΟ!
 
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Ρωσία είχε ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις εδώ και ημέρες στο πλαίσιο του CSTO με σενάρια πολέμου με το ΝΑΤΟ.
 
"Τα πλοία του Στόλους της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας έλαβαν θέσεις μάχης στο πλαίσο αιφνιδιαστικής άσκησης" ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
 
"Περισσότερα από 15 πολεμικά πλοία μαζί με τις ναυτικές ομάχες μάχης και τις ανθυποβρυχιακές ομάδες, ναρκαλιευτικά και αποβατικά ξεκίνησαν αιφνιδιαστικές ασκήσεις".
 
"Περισσότερα από 10 πλοία του Στόλου της Κασπίας έφυγαν από τις βάσεις τους σε Astrakhan και Kaspiysk".
 
Όπως έχουμε αναφέρει σε πολεμικό συναγερμό βρίσκονται η Δυτική, Νότια και Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια, οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις (VDV) και οι Αεροδιαστημικές δυνάμεις.
 
Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκαν επίσης οι ρωσικές δυνάμεις στην Ν.Οσετία.
 
Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις εκτέλεσεις ασκήσεις και στην περιοχή του Kaliningrad
 
"Sukhoi Su-24 και Su-27 εκτέλεσαν πολύ πλοκα σενάρια μάχης και προχώρησαν σε βομβαρδισμούς εναντίον στόχων στο έδαφος". 
 
Την ίδια στιγμή η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Μ.Ζαχάροβα, είπε ότι "η στρατιωτική ανάπτυξη του ΝΑΤΟ στην βόρεια Ευρώπη δεν συνεισφέρει στην ασφάλεια".
 
"ΤΟ ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ έχουν αυξήσει τις στρατιωτικές τους δραστηριότητες στην Βαλτικ΄γ η οποία παραδοσιακά είναι περιοχή ειρήνης και σταθερότητας. Tέτοιες εισβολές στους ουρανούς της Σουηδίας η οποία δεν είναι μέλος στρατιωτικής ένωσης είναι λυπηρές και ανησυχητικές ενώ δεν συνεισφέρουν στην ατμόσφαιρα της συνεργασίες και της ασφάλειας στην Β.Ευρώπη" τόνισε.
 
 
 
 
 
 Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 3:58 pm


64 χρόνια ψέματα. Από γριές πουτάνες, τι να περιμένεις;
 
 
Λοιπόν, αν δεν το έχετε μάθει κιόλας, να σας το προφτάσω εγώ.
Σαν εψές, 24 Αυγούστου του 1952, κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της Αυγής. Κι αν λαβετε τον κόπο να κάμετε την αφαίρεση θα διαπιστώσετε ότι από τότε μέχρι σήμερον, έχουν παρέλθει 64 χρόνια.

64 χρόνια ψέματα!

Μάλιστα κυρία μου, ψέματα.
Κι όχι τίποτα ψιλοψεματάκια, σαν αυτά που λέγουν οι αμαρτωλές κυρίες, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, του [ακόμα πιο αμαρτωλού] συζύγου τους.
Ματωμένα ψέματα, κυρία μου.
Ψέματα που στοίχισαν ζωές, που ανέτρεψαν όνειρα, που βούλιαξαν ελπίδες.
Ψεματάρες βαριές σαν τη σκιά της ιστορίας.

Γιατί, ακριβώς από αυτά τα ψέματα της αριστεράς, η Ελλάδα κατάντησε η παλιόψαθα των εθνών.
Κι αντί να ηγεμονεύει πνευματικά την Ευρώπη, στην πιο δύσκολη εποχή της σύγχρονης ιστορίας της, σέρνεται στα γιούρογκρουπς και στα εβραιοκογκλάβια, μπας κι εξασφαλίσει κανένα ευρόπουλο, για να συντηρήσει τα λαμόγια στην εξουσία...

64 χρόνια διαρκούς εγκλήματος, κυρία μου.
Που δεν έχει βρει ακόμα τον δικαστή του...
Κι ιδού το πρώτο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας της αριστεράς.
Αφιερωμένο, σε ποιον άλλον;
Στον Γρηγόρη Λαμπράκη.
Ένα πιόνι της [τότε] σοβιετικής προπαγάνδας, που η αριστερά, κατόρθωσε να τον παρουσιάσει ως ήρωα.

Τα αποτελέσματα αυτού του τύπου του "ηρωισμού", τα βλέπετε πιο καθαρά, σήμερα, που εξαιτίας κάποιων "λαμπράκηδων" η Ελλάδα έχει καταντήσιε το χοτ σποτ του αφροασιατικού τυχοδιωκτισμού.

Και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι, αν αυτόν τον τύπο δεν τον σκοτώνανε κάποια άλλα καθάρματα [και πανηλίθιοι] της τότε "κρατούσης" τάξεως, ο ανδρεοπαπανδρεϊσμός θα είχε εγκαθιδρυθεί, προ της ώρας του.

Σκεφτείτε μοναχά, ότι τω καιρώ εκείνω, η Σοβιετία έπαιζε τα ρέστα της στο λεγόμενο "κίνημα ειρήνης", ακριβώς επειδή ήταν πολύ αδύναμη ώστε να αντιπαραταχθεί με τον μπαρμπα Σαμ, στα πεδία των μαχών.
 
Μη έχοντας λοιπόν τανκς και αεροπλάνα να στείλει στον Χο Τσι Μινχ, έβανε τους αρχιμαστόρους της, της προπαγάνδας, να σπάσουν το ηθικό της δυτικής νεολαίας, πλασάροντας με αριστοτεχνικές μεθόδους, τη φρίκη του πολέμου και τις χαρές της ειρήνης [ποιας ειρήνης - αυτηνής που επέβαλλαν οι ίδιοι στο Αφγανιστάν;]

Πολιτικές ορντινάτσες της ΕΣΣΔ, σαν τον Λαμπρακη, ειχαν αναλάβει εργολαβικά, να περάσουν στα μυαλά των ευρωαμερικανών νέων, το μήνυμα: "καλύτερα κόκκινος, παρά νεκρός"
Και το πέρασαν!

Φυλλάδες σαν την Αυγή ή τον Ριζοσπάστη, έπραξαν άριστα τη δουλειά τους [με το αζημίωτο πάντοτε...]
Ψέμματα λοιπόν από το πρώτο-πρώτο φύλλο.
Και συνεχίζουνε επί 64 χρόνια, ανελλιπώς...
   Κι οταν μιλαμε για την αριστερα κυρια μου, να βάνεις στον νου σου ότι μιλάμε για το διαρκές ψεύδος.
 
Και μην κοιτάς που σήμερα ξεσαλώσανε σε τέτοιο βαθμό, ώστε νιώθουν ικανοί να πείσουν τους χαχόλους τους ότι πετάει ο γάιδαρος.
 
Μετά από 64 χρόνια διαρκούς ψεύδους, κατάλαβαν βλέπεις, τη βασική αρχή της προπαγάνδας, που είχε πρώτος διδάξει ο δρας Γκαίμπελς...

Όσο πιο απίστευτο ακούγεται ένα ψέμα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει πιστευτό.
   
Ε λοιπόν, αφού κατάφεραν να περάσουν το "όχι" για "ναι" και τη φοροεπιδρομή για "αναπτυξιακό πρόγραμμα", σου λέει: μπορούμε πλέον να τους πασάρουμε ότι θέλουμε.
Κι εχουνε δίκιο.
 
Αρκεί φυσικά να τους δίνουνε τα δανεικά που χρειάζονται, ωστε να πληρώνουνε τη διορισμένη νομενκλαντούρα τους.
 
Γιατί, αν τους τα κόψουνε, θα είναι σαν να τους κόβουνε και τα σχοινάκια, με τα οποία τους έδεσαν στις καρέκλες τους...

Μην κοιτάς λοιπόν που έχουν γίνει τόσο ωμοί και απροκάλυπτοι, αραδιάζοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο και νομίζεις ότι αυτή η αδιανόητη ψευδολογία, είναι προσόν μοναχά των σημερνών αστέρων τους.
Όχι, κυρία μου...

Τέτοια ήτανε πάντα η αριστερά.
Ψέμα, απάνου στο ψέμα.
Από την ωραία εποχή, που έπειθαν τον κοσμάκη πως η Αλβανία του Χότζα ήταν ένας επίγειος παράδεισος, μέχρι σήμερα, που πείθουνε τους βασιβουζούκους, ότι οι αραπάδες του Νίγηρα είναι Σύροι πρόσφυγες, δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Απλώς, τότε δεν γνώριζαν τα όρια τους.
Και φοβόντουσαν να πουν τοσο μεγάλα ψέματα, οσα λέγουν οι  σημερνοι απογονοι και κληρονομοι τους.

Η διαφορα μεταξυ της αριστεράς του 1950 και της αριστεράς του 2000, ειναι ζητημα θρασους... 
Μάλιστα, ζήτημα θράσους.
Η Αυγή της περιόδου του Λεωνίδα Κύρκου παραδείγματος χάριν, δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο σημείο ξεδιαντροπιάς, ώστε να μεταστρέψει το "όχι" σε "ναι" και πολύ περισσότερο, δεν θα τολμούσε καν να ανα-βαπτίσει την τρόικα σε "θεσμούς"
Αλλωστε, το είδες με τα μάτια σου κυρία μου, ότι οι αριστεροί "παλαιάς κοπής" σαν τον κ. Λαφαζάνη, δεν συμφώνησαν σ' αυτή την κωμωδία, που εκλήθησαν να πρωταγωνιστήσουν οι "αριστεροί" του τσιπρουλίνου.

Ακόμα και στην αριστερά, φαίνεται ότι υπαρχει και λίγη τσίπα.

Γι αυτό σου λέγω είναι ζήτημα θράσους.
Πρέπει να είσαι δηλαδή πολύ πορωμένος παλιάνθρωπος, για να έχεις το θράσος να πηγαίνεις στη Θεσσαλονίκη, ένα χρόνο μετά, από τότε που έταζες: "τέρμα ο ΕΝΦΙΑ, τέρμα το μνημόνιο, τέρμα οι πλειστηριασμοί, τέρμα οι γκαουλαϊτερς, τέρμα η υποτέλεια" για να εξαγγείλεις [για άλλη μία φορά] "τη διεκδίκηση του γερμανικού χρέους!"

Αλλά βλέπεις κυρία μου, αυτή ήτανε πάντα η αριστερά.
Όσους αξίζανε κάτι, τους θάβανε για να μην του;ς χαλάσουνε την πιάτσα.
Θυμήσου μοναχά ότι αυτές οι παρανοϊκές αριστερές σαύρες, έφτασαν να εκπαραθυρώσουν έναν Κορδάτο, έναν Αλεξάνδρου, έναν Λειβαδίτη.

Αμ' τι;
Νομίζεις ότι μόνο οι λαφαζαναίοι εκδιώχθηκαν από τα αριστερά μαγειρεία της απόλυτης σαπίλας και της διαφθοράς;
Μωρέ έχουνε θάψει κοσμάκη ετούτες εδώ οι ροζ κωλομπίνες...
Δες το και σήμερα...

Ποιος από δαύτους βγήκε να πει μια κουβέντα για τον Κύρκο, για τον Παπαγιανννάκη, για τον Άγγελο τον Ελεφάντη, που είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η βρώμικη ιστορία τους;
Ουτε κουβέντα.
Τσιμουδιά.
Μόκο!
Διότι, αν μιλήσουνε για τον Ελεφάντη, θα πεσουν στην αναγκη να μιλησουνε για  εντιμοτητα, για συνεπεια, για ήθος, για πατριωτισμό, για γνώση.
Ποιος θα πιασει στο στομα του τετοιες λεξεις;
Ο Σπιρτζης; Ή ο Φιλης;

Ουτε για την ιδια την ιστορια τους, δεν ειναι αξιοι οι ροζ συμμοριτες, κυρια μου.

Κι οσο για τη φυλλαδα τους;
Κοπρόφυλλο ήτανε, κοπρόφυλλο θα μείνει.
Αντε να την βάνεις πλάι-πλάι με την Αυριανή των κουρήδων [τυχαίο που παλι οι κουρηδες στηριζουν τη ροζ συμμορια;] ή με την ξεχασμενη Εξορμηση του ανδρεοπαπανδρεϊσμού.
Τα σκατα, με τα σκατα, που λένε [μετα συγχωρησεως...]

64 χρόνια μπόχα, συνωμοσία και δυσωδία, κυρία μου.
Για τέτοια γενέθλια μιλάμε.
Κι αν θα έπρεπε να εύχεται κάτι το Γένος μας θα ήταν, να είναι και τα τελευταία...    
64 ετών γίνηκε χτες η φυλλάδα της αριστεράς.
Από γριές πουτάνες, τι να περιμένεις;
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2016 | 1:06 am


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ - ΛΑΪΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
 ekklisia-kritis

Σεβασμιώτατοι Ἅγιοι Ἀρχιερεῖς, ὡς πλήρωμα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Κρήτης, μετά ἀπὸ προσεκτικὴ μελέτη τῶν πεπραγμένων καὶ ἀποφασισθέντων τῆς ἐπονομαζόμενης «Ἁγίας καὶ Πανορθοδόξου» Συνόδου τῆς Κρήτης, ποὺ ἔλαβε χώρα στὸ Κολυμπάρι ἀπὸ 19-23 Ἰουνίου 2016 καὶ ἀντιπαραβάλλοντας τὶς ἀποφάσεις τῆς Συνόδου αὐτῆς μὲ τὴν ὅλη Ὀρθόδοξη Παρακαταθήκη, ἀποδεικνύεται ὅτι οἱ ἀποφάσεις αὐτὲς εἶναι ξένες καὶ ἀντίθετες μὲ τὰ παραδεδομένα τῶν Ἁγίων Πατέρωνκαὶ τῶν Ἁγίων Τοπικῶν καὶ Οἰκουμενικῶν Συνόδων, σὲ βαθμὸ ποὺ νὰ χαρακτηρίζεται «κακόδοξη», «ψευδοσύνοδος» καὶ «ληστρικὴ».


Διὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθὲς, σᾶς ἐπισυνάπτουμε τὴν ἄκρως θεολογικὴ καὶ ἐπιστημονικὴ μελέτη τοῦ κ. Κυριάκου Κυριαζόπουλου, Καθηγητοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Κανονικοῦ Δικαίου, Θεολόγου καὶ Δικηγόρου παρ’ Ἀρείῳ Πάγῳ, καθὼς καὶ τὴν μελέτη τοῦ κ. Δημητρίου Τσελεγγίδου, Καθηγητοῦ Θεολογίας Α.Π.Θ.

Ὡς ἐκ τούτου καὶ κατὰ πιστὴ ἐφαρμογὴ τῆς θεωρητικῆς καὶ βιωματικῆς διδαχῆς τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας, σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι θὰ διακόψουμε κάθε ἐκκλησιαστικὴ κοινωνία:


α) Μὲ τοὺς ὑπογράψαντες ἐπισκόπους.

β) Μὲ τοὺς ἐπισκόπους ποὺ δὲν ὑπέγραψαν τὰ κείμενα τῆς Συνόδου, ἀλλὰ διατηροῦν ἐκκλησιαστικὴ κοινωνία μὲ τοὺς ὑπογράψαντες. Βασιζόμενοι στὴν ὀρθόδοξη διδαχή, ἡ μὴ καταγγελία ἐκ μέρους τους τῆς παρεκτροπῆς τῆς Συνόδου τοῦ Κολυμπαρίου, δὲν τοὺς ἀπαλλάσσει ἀπὸ τὴν εὐθύνη καὶ τοὺς καθιστᾶ –διὰ τῆς σιωπῆς, ἤ ἀδιαφορίας, ἤ κρυφῆς ὑποστήριξης– συνεργούς στὴν καθιέρωση καὶ ἐξάπλωση τῆς κακοδοξίας.


Διακηρύσσουμε τὴν ὑποστήριξη καὶ συμπόρευσή μας μὲ τοὺς ἁγιορεῖτες Πατέρες, ἀλλὰ καὶ μὲ ὅσους ἄλλους ἀδελφοὺς διέκοψαν, κατὰ τὴν Ὀρθόδοξη Παράδοση, τὴν ἐκκλησιαστικὴ κοινωνία μὲ τὸν ἐκφραστὴ τῆς κακοδοξίας Πατριάρχη κ. Βαρθολομαῖο καὶ μὲ τοὺς περὶ αὐτὸν κρυφούς καὶ φανερούς συνεργάτες ἐπισκόπους.

Δηλώνουμε ὅτι, δὲν κρίνουμε τὴν ἐγκυρότητα τῶν μυστηρίων ποὺ τελοῦν οἱ Οἰκουμενιστὲς, οὔτε ἀποφαινόμαστε γιὰ τὴν παρουσία τῆς Θείας Χάριτος σὲ αὐτοὺς καὶ στὶς ἱεροπραξίες τους, κατὰ μίμηση τῶν Ἁγίων Πατέρων ποὺ ἐναπέθεταν αὐτὸ τὸ ἔργο, στὴν ἁρμοδιότητα κάποιας μείζονος Συνόδου.

Ἐπίσης δηλώνουμε ὅτι, δὲν δημιουργοῦμε, οὔτε σκοπεύουμε νὰ δημιουργήσουμε ἄλλη «Ἐκκλησία», μὲ ξεχωριστὲς «συνόδους» καὶ διοικητικὰ ὄργανα.

Οἱ συνειδήσεις μας δέν ἀνέχονται ἄλλη συμπόρευση μὲ τὴν κακοδοξία καὶ τοὺς κακοδόξους, ποὺ περιφέρονται μὲ «κώδιον προβάτου». 

Σᾶς καλοῦμε, μέ αὐτὴν τὴν ὑστάτη παράκληση, νὰ προασπίσετε καθηκόντως τὴν Ὀρθόδοξη Παρακαταθήκη ποὺ παραλάβαμε ἀπὸ τούς Ἁγίους Πατέρες καὶ τὶς Ἁγίες Συνόδους. 

Νὰ προστατέψετε τὸ ποίμνιό σας, ἀπὸ τούς ὑπερασπιστὲς τῶν ποικίλων αἱρέσεων καὶ τοῦ ἐπάρατου Οἰκουμενισμοῦ, ποὺ ὁμογενοποιεῖ τὶς κακοδοξίες μὲ τὴν Ὀρθοδοξία καὶ δημιουργεῖ μεταλλαγμένη θεολογία καὶ παράδοση καὶ ἐκ τῶν ὑστέρων, νά ἀπορρίψετε τὴν λεγομένη Ἁγία καὶ Μεγάλη Σύνοδο.

Σεβασμιώτατοι, Ἅγιοι Ἀρχιερεῖς, ἐὰν ἐσεῖς καθηκόντως δὲν τὴν ἀπορρίψετε, σᾶς προειδοποιοῦμε ὅτι ἐμεῖς δὲν θὰ σᾶς ἀκολουθήσουμε, ἀλλὰ θὰ ἀκολουθήσουμε τὴν διαχρονικὴ Παράδοση τῆς Ἐκκλησίας μας, πού ἐκφράζεται μὲ τὴν ἀπάντηση τῶν Ὀρθοδόξων Πατριαρχῶν τῆς Ἀνατολῆς πρὸς τὸν Πάπα Πῖον τὸν Θ΄ τὸ 1848, «Παρ” ἡμῖν οὔτε Πατριάρχαι οὔτε Σύνοδοι ἠδυνήθησαν ποτὲ εἰσαγαγεῖν νέα, διότι ὑπερασπιστὴς τῆς Θρησκείας ἐστὶ αὐτὸ τὸ σῶμα τῆς Ἐκκλησίας ἤτοι αὐτὸς ὁ λαός, ὅστις ἐθέλει τὸ θρήσκευμα αὐτοῦ αἰωνίως ἀμετάβλητον καὶ ὁμοειδὲς τῶν Πατέρων αὐτοῦ».
 

Εὐελπιστώντας ὅτι θὰ ὀρθοτομήσετε τὸν λόγο τῆς ἀληθείας,


Διατελοῦμεν μετὰ τιμῆς καὶ σεβασμοῦ,
Ὀρθόδοξοι Κρῆτες.Οἱ ὑπογραφές νὰ ἀποστέλονται:
 

Ἠλεκτρονικά στὴν διεύθυνση: e-mail [email protected]

Ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνση: Τ.Θ. 26, 73014 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΑ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 11:50 pm


Ο Ναΐμ Ελγαντούρ τώρα θέλει τζαμί στο κέντρο της Αθήνας – Είναι μακριά ο Βοτανικός(!)


Ας είναι καλά αυτοί που "σιγοντάρουν" με τις πράξεις τους την ανέγερσή του.
Παίζονται τεράστια πολιτικά παιχνιδια, πίσω από τις πλάτες μας, όχι μόνο πολιτικών, αλλά και... "κάποιων άλλων", που αποτελούν τα πιόνια τους... εν γνώσει ή εν αγνοία τους.

ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Καλλιόπη Σουφλή


Το πρώτο επίσημο τζαμί θα ανεγερθεί στην ελληνική πρωτεύουσα, Αθήνα, βάζοντας τέλος σε δύο αιώνες απαγόρευσης οικοδόμησης μουσουλμανικού τόπου λατρείας από την κυβέρνηση, διαβάζουμε στο ιρανικό ABNA. Όπως ενημερώνει την παγκόσμια μουσουλμανική κοινότητα το ABNA, «κανένα νέο τζαμί δεν χτίστηκε στην Αθήνα από το τέλος της οθωμανικής κυριαρχίας στην Ελλάδα το 1829».
«Το Ισλάμ ήταν η επίσημη θρησκεία της παλιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και», διαβάστε προσεκτικά τη διατύπωση του ABNA, «περίπου 1.000.000 μουσουλμάνοι πιστεύεται ότι ζούνε ακόμα στην Ελλάδα».

Τι καταλάβατε; Ότι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα δεν παρουσιάζονται ως λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, όπως είναι στην πλειονότητά τους, αλλά ως εναπομείναντες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ως «γηγενείς» δηλαδή. Καλό; Έχει και καλύτερο.

«Στην Αθήνα μόνο, περίπου 200.000 μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν 100 περίπου παράτυπα τζαμιά, τα περισσότερα σε γκαράζ και υπόγεια, για να προσεύχονται».

«Με την πρόσφατη άφιξη των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική αυτός ο αριθμός αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, εντατικοποιώντας την ανάγκη για περισσότερα τζαμιά».

«Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της ΕΕ δίχως ένα τζαμί αλλά αυτό τώρα θα αλλάξει».

Πολλοί μουσουλμάνοι όμως [είναι μουσαφίρηδες έχουν και απαιτήσεις] δεν είναι ικανοποιημένοι με τον χώρο στον Βοτανικό που θα χτιστεί το τζαμί.

«Κάποιοι μουσουλμάνοι, ωστόσο, λένε ότι το σημείο [ανέγερσης] είναι σε μια μακρινή βιομηχανική ζώνη [άρχισε η παραπληροφόρηση], ανάμεσα σε εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων και εγκαταλελειμμένες αποθήκες, όχι κατάλληλο για ένα επίσημο τζαμί που θα ήταν πιο βολικό για το κοινό εάν ήταν κοντά ή στο κέντρο της πόλης».

Δεν μας είπαν, μήπως θέλουν να τους δώσουμε και την Ακρόπολη; Ακόμα δεν άρχισε το τζαμί να χτίζεται κι άρχισαν τις απαιτήσεις. Καταλάβατε που μπλέξαμε;

«Είμαστε Έλληνες πολίτες και φορολογούμενοι και είναι δικαίωμά μας. Μας αξίζει να έχουμε έναν τόπο να προσευχόμαστε με αξιοπρέπεια» λέει ο Ναΐμ Ελγαντούρ, ένας Αιγύπτιος που ζει στην Ελλάδα εδώ και 44 χρόνια και είναι ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ είναι γνωστός για περίεργες απόψεις που κατά καιρούς έχει διατυπώσει στο δημόσιο λόγο του. Καλό είναι να προσέχει πώς εκθέτει τη δεύτερη πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν μιλά σε ξένα Μέσα.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 11:40 pm


ΤΟ GREXIT ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: Γιατί το επαναφέρει τραπεζικός κολοσσός!


GREXIT


Καμπανάκι κινδύνου κρούει η Citigroup στη μηνιαία έκθεσή της για τις παγκόσμιες προοπτικές. 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι
η  δεύτερη αξιολόγηση θα επαναφέρει την πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα» ενώ επαναφέρει την πιθανότητα του Grexit και μάλιστα αυξημένη.


Ειδικότερα, η Citi συνεχίζει να βλέπει σημαντική, και μάλιστα αυξημένη, πιθανότητα για Grexit, ενώ τονίζει ότι η ύφεση θα συνεχιστεί τόσο φέτος όσο και τα επόμενα δύο χρόνια, με το 2018 να εκτιμά εκτίναξη της ύφεσης στο 7,2%.

Σύμφωνα με τη Citigroup, τα στοιχεία του ΑΕΠ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους ήταν καλύτερα του αναμενομένου, πιθανώς ως αποτέλεσμα της θετικής συμβολής των εξαγωγών.

Με δεδομένο ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους παραμένει αμφίβολη, η Citi εκτιμά ότι ο κίνδυνος για Grexit μέσα στα επόμενα 1-3 χρόνια αυξάνεται και πάλι, μία εκτίμηση που η αμερικάνικη τράπεζα διατηρεί από τον προηγούμενο μήνα.

Ωστόσο, η καθυστέρηση της ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης τον Ιούνιο είχε περιορισμένο αντίκτυπο στην οικονομική ανάκαμψη μέχρι τώρα, ενώ τα νέα μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας αναμένεται να επιβαρύνουν την οικονομική δραστηριότητα το δεύτερο εξάμηνο.

Aναφέρει μάλιστα ότι η ύφεση θα συνεχιστεί τόσο φέτος όσο και τα επόμενα δύο χρόνια, με το 2018 να αποτελεί χρονιά-θρίλερ για τη χώρα μας με ύφεση 7,2% και εκτόξευση του πληθωρισμού στο 46,2%.

Σύμφωνα με τη Citi ότι η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να βγει στις αγορές το 2017 όπως εκτιμά η ελληνική κυβέρνηση, καθώς εκτιμά ότι οι αποδόσεις των δεκαετών ελληνικών ομολόγων φέτος θα βρεθούν στο 8,25%, το 2017 στο 7,84% και το 2018 στο 8,14%.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 11:01 pm


ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; Και η Τσεχία προειδοποιεί τους πολίτες της: «Προετοιμαστείτε για το χειρότερο…» (Βίντεο)

Με κάθε επιφύλαξη, και οι δικές μου πληροφορίες είναι, πως και στην Ελλάδα, θα έχουμε άσχημες καταστάσεις.

Καλού κακού, προμηθευτείτε τρόφιμα, φάρμακα, νερό... και κυρίως ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Η κατάσταση δεν είναι καλή και η κυβέρνηση των αριστεροφασταριών, θ' αφήσει ανενημέρωτο τον ελληνικό λαό.

Ο προαιώνιος εχθρός της ανθρωπότητας, πριν ξαναγυρίσει στα σκοτάδια του, θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους λαούς.

Καλλιόπη Σουφλήfirst_germany_now_the_czech_government_warns_their_citizens_prepare_for_the_worst__230276
Μετά την Γερμανία, τώρα και η Τσεχία προειδοποίησε τους πολίτες της…


Πρώτα ήταν η Γερμανία που προειδοποίησε τους πολίτες της να αποθηκεύουν νερό και τρόφιμα. Τώρα έρχεται και η Τσεχία, με την κυβέρνηση της χώρας να προειδοποιεί τους πολίτες της να είναι «προετοιμασμένοι για το χειρότερο…».

Συγκεκριμένα το Τσεχικό ct24 την ώρα που μετέδιδε την είδηση της γερμανικής κυβέρνησης να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό, συμπλήρωσε πως και η Τσεχική κυβέρνηση είπε στους πολίτες της να προετοιμάζονται, και αυτοί με την σειρά τους, για το χειρότερο.

Πολλά μέσα έχουν πάρει φωτιά με αυτές τις δηλώσεις και κάνουν λόγο για επικείμενες καταστροφές και αναρωτιούνται αν κάτι κακό συμβεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 10:22 pm


Phoenix Capital: Η εποχή του Centralization τελειώνει, έρχεται μπαράζ κραχ παντού


  
Με πάνω από το 30% των παγκόσμιων ομολόγων με αρνητική απόδοση, το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί.Με πάνω από το 30% των παγκόσμιων ομολόγων με αρνητική απόδοση, το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί.
 
Η εποχή του Centralization τελειώνει, έρχεται μπαράζ κραχ παντού προειδοποιεί σε νέα έκθεση της η Phoenix Capital.
Πρωτίστως να διευκρινιστεί τι σημαίνει το Centralization είναι η περίοδος της κυριαρχίας των κεντρικών τραπεζών στην οικονομία του πλανήτη.
Οι κεντρικές τράπεζες συντηρούν την φούσκα και το Centralization τελειώνει.

 

Το Brexit είναι ένα ηχηρό καμπανάκι ότι βρισκόμαστε στον τελευταίο γύρο της αγωνίας.
Στις ΗΠΑ, έχουμε δει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την Federal Reserve να εμπλέκονται σε σχεδόν κάθε μεγάλη απόφαση  στην οικονομία συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης, της υγειονομικής περίθαλψης, της στέγασης των τραπεζικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ακόμα και της ενέργειας.
 

Οι ΗΠΑ δεν είναι μοναδική περίπτωση.
 

Η Ιαπωνία και η ΕΕ έχουν επίσης εισέλθει σε μια τέτοια περίοδο Συγκέντρωση, με τις αντίστοιχες κεντρικές τους τράπεζες ολοένα
Μεταξύ  2008-2013, υπήρξε σε ένα βαθμό συντονισμός μεταξύ των κεντρικών τραπεζών.
 

Το καλύτερο παράδειγμα ήταν, όταν η Fed ξεκίνησε QE 3, το 2012, το οποίο συντονίστηκε με το πρόγραμμα OMT της ΕΚΤ. Εκείνη την εποχή, τα οικονομικά δεδομένα στις ΗΠΑ στην πραγματικότητα βελτιώνονταν.
 

Το QE 3 της FED ήταν ένα μεγάλο δώρο για την ΕΕ όσο τίποτα άλλο.
 

Ωστόσο, αρχής γενομένης από την Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας BOJ όταν ανακοίνωσε το τεράστιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης το 2013, όλα άλλαξαν.
 

Από  εκείνο το σημείο, οι κεντρικές τράπεζες άρχισαν να χρησιμοποιούν πιο ακραίες πολιτικές ... πολιτικές που ασκούν τεράστια πίεση σε άλλα νομίσματα ... πολιτικές, όπως τα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης άνω του 1 τρισεκ. δολαρίων.
 

Από εκείνο το σημείο, οι κεντρικές τράπεζες συνειδητοποίησαν ότι οι πολιτικές τους πρέπει να χωρίσουν καθώς έβλαπταν τα νομίσματα τους.
 

Το Brexit αποδεικνύεται πραγματικό καρφί στο φέρετρο  του Centralization
 

Κάθε λογικός οικονομολόγος θα έχει συνειδητοποιήσει ότι το QE της ΕΚΤ και το πρόγραμμα ZIRP δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει αύξηση του ΑΕΠ το 2011.
 

Ωστόσο, στον κόσμο του κεντρικού σχεδιασμού του Centralization, οι πολιτικές επιπτώσεις αποφάσεων όπως (απώλεια του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος χρεοκοπίες / αναδιάρθρωση του χρέους) είναι παρόμοια με πολιτική αυτοκτονία.
 

Με άλλα λόγια, αν η Janet Yellen ή Mario Draghi ήταν να οργανώσουν μια συνέντευξη τύπου θα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι το έργο της ζωής τους είναι λάθος, δεν έχουν καμία ιδέα για το πώς να δημιουργήσουν ανάπτυξη.
 

Ήρθε η ώρα για τις δυνάμεις της αγοράς να εδραιωθούν και διαμορφώσουν τις τιμές.
 

Για το λόγο αυτό, το τέλος του Centralizaton θα έρθει μέσα από 2 τρόπους:

1) Πολιτικά (εάν οι ψηφοφόροι τελικά επαναστατήσουν εναντίον του status quo).
2) Οικονομικά αν οι δυνάμεις της αγοράς αποκτήσουν τέτοια δύναμη που οι κεντρικές τράπεζες χάσουν τον έλεγχο του συστήματος.


Με Brexit είχαμε την επιβεβαίωση του πρώτου τρόπου.
Είμαστε τώρα στο δρόμο για την υλοποίηση του τρόπου δύο.
Πράγματι, πιστεύουμε ότι από τη στιγμή που ο καπνός θα καταλαγιάσει  ο S & P 500 θα έχει σημειώσει σε νέα χαμηλά.
 

Η φούσκα της νέας τεχνολογίας ήταν μια φούσκα μετοχών
Η φούσκα των ακινήτων ήταν μια φούσκα ακινήτων
 

Βρισκόμαστε στην περίοδο της φούσκας των ομολόγων.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι αγορές ετοιμάζονται να εισέλθουν σε νέα κρίση.
 

Με πάνω από το 30% των παγκόσμιων ομολόγων με αρνητική απόδοση, το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 8:59 pm


ΣΥΡΙΑ... Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Κακόμοιρε Άσσαντ, σ' έφαγαν κι εσένα οι επιλογές σου


Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την διχοτόμηση της Συρίας

Αν λάβουμε υπόψη μας τις πληροφορίες του Μανώλη Χατζησάββα, κάτι τέτοιο διαφαίνεται... αλοίμονο...

Καλλιόπη Σουφλή

 by ANTI300

Πηγή ΑΝΤΙ300

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 8:21 pm


Εμφανίστηκε η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου ταχύπλοου -Τι είπε στους άνδρες του Λιμενικού
ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Καλά ρε, για τόσο ηλίθιους μας έχετε όλους;
Ο... μπροστινός ... ο 77χρονος ντε... δεν είχε δώσει το όνομα της εν λόγω ... κυρίας στις Αρχές, ώστε να την αναζητήσουν;;;
Τρελλαίνομαι και τα παίρνω στην κράνα, που λέει και η νεολαία, όταν  υποτιμούν την νοημοσύνη μου.
Καλλιόπη Σουφλή


Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου


Σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει η Θεοδότη Καρακάση, η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου ταχύπλοου που εμβόλισε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, ανοικτά της Αίγινας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «'Εθνος», η 65χρονη τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο Αίγινας και είπε ότι δεν προσήλθε για κατάθεση γιατί βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον εμβολισμό του τουριστικού σκάφους από το ταχύπλοο Duende.

Η Καρακάση φέρεται να είπε στους λιμενικούς ότι περίπου 2 ώρες μετά το ναυτικό δυστύχημα, στις 14:10 το μεσημέρι της Τρίτης 16 Αυγούστου, πήρε το πρώτο πλοίο για Αθήνα, το «Άγιος Νεκτάριος», και έκτοτε, υποστήριξε, ότι κλείστηκε στο σπίτι της σε κακή ψυχολογική κατάσταση.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 6:47 pm


Τηλεοπτικές άδειες: Ο Καμμένος, ο Καλογρίτσας και οι καταγγελίες περί μαύρου χρήματος


 Αυτές οι καταγγελίες του Καμμένου, είναι επικοινωνιακά τερτίπια, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαουτζίκου...

Το παίζει "άριστα" η πολιτική πόρνη του ΣΥΡΙΖΑ (κατά δήλωσή του) το επικοινωνιακό παιχνίδι...
Όσο για την... "δικαιοσύνη"... α... όλα κι όλα... σιγά μην επέμβει στα "παιχνιδάκια" της πολιτικής πόρνης (πάντα κατά δήλωσή του) και του νέου εθνικού νταβατζή...

Άντε χάπατα... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι χάπατα, για να πιστεύουμε τις λαμογιές τους... είμαστε πολλοί οι αφυπνισμένοι, αλλά... σκόρπιοι... κι οι περισσότεροι, σιωπηλοί.

Τηλεοπτικές άδειες: Ο Καμμένος, ο Καλογρίτσας και οι καταγγελίες περί μαύρου χρήματοςΣτο πιο κρίσιμο timing της διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Πάνος Καμμένος καταγγέλει ευθέως τον υποψήφιο καναλάρχη και κουμπάρο του, Χρήστο Καλογρίτσα, για διακίνηση ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και παρόλα αυτά δεν ανοίγει... ρουθούνι!!! - Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες του κ. Καμμένου; Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του... Αλέξη Τσίπρα.
AdTech Ad

Ένας υπουργός, ο Νο2 μετά τον Αλέξη, βγαίνει και καταγγέλλει στο δημόσιο λόγο του έναν εργολάβο για διακίνηση μαύρου χρήματος σε ΜΜΕ και δεν τρέχει κάστανο...

Κανείς δηλαδή δεν καλεί τον υπουργό να δει αν αυτά που λέει ευσταθούν κι αν τα λέει με στοιχεία ή πρόκειται απλώς για μια συκοφαντία.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Ενώ στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο βρίσκεται σε εξέλιξη ένας διαγωνισμός για την επαναδειοδότηση των συχνοτήτων, υπουργοί της κυβέρνησης τάσσονται ανοικτά υπέρ κάποιων ή κατά κάποιων υποψηφίων καναλαρχών.

Ο κ. Καμμένος μάλιστα έχει ταχθεί δυο φορές κατά του φίλου του και κουμπάρου του Χρήστου Καλογρίτσα.

Την πρώτη φορά σε συνέντευξή του όπου τόνισε ότι είναι λάθος να συμμετέχουν στο διαγωνισμό εργολάβοι δημοσίων έργων, αλλά και με ανάρτησή του στο twitter όπου έγραψε τα ακόλουθα:

«Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...».
TWEET KAMMENOS
Όπως μπορείτε να δείτε ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για ύπαρξη «μαύρου χρήματος», χρήματος δηλαδή που προέρχεται από εγκληματικές ή τέλοσπάντων αδιευκρίνιστες πηγές.
Τώρα πως είναι δυνατόν, ο νούμερο 2 της Κυβέρνησης, λίγες μέρες πριν τη διαδικασία των αδειών για τα κανάλια, να βγάζει στη σέντρα έναν εκ των διεκδικητών - και μάλιστα αδερφικό του φίλο - είναι κάτι που μόνο στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να συμβεί;
Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη θα είχαν πέσει και οι... ψευδοροφές για επηρεασμό της διαδικασίας από κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα τόσο υψηλόβαθμο.
 • Ερώτημα 1ον: Τέτοιες δηλώσεις επηρεάζουν ναι ή όχι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού;
 • Ερώτημα 2ον: Είναι ή όχι ωμή πολιτική παρέμβαση στο έργο των Ανεξάρτητων Αρχών;
Ας αφήσουμε όμως λίγο στην άκρη το πολιτικό μέρος του θέματος.

Το πιο σοβαρό από όλα είναι η βαρύτατη καταγγελία του κ. Καμμένου περί ύπαρξης και διακίνησης ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

Όταν λοιπόν βγαίνει ο Νο2 της κυβέρνησης και μιλάει για «μαύρο» χρήμα σε μέσα ενημέρωσης, είτε πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα από μόνος του και να καταθέσει τα στοιχεία, είτε ο Εισαγγελέας πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα και να ψάξει το θέμα!Αν λοιπόν ο κ. Καμμένος έχει δίκιο, τότε η Δικαιοσύνη και οι Αρχές πρέπει να κάνουν το έργο τους και να προχωρήσουν στα προβλεπόμενα.

Αν, από την άλλη ο κ. Καμμένος λασπολογεί, τότε πάλι η Δικαιοσύνη και η Βουλή πρέπει να έχουν το λόγο και να προστατέψουν τους πολίτες από ενδεχόμενες συκοφαντίες.

Αν δεν γίνει τίποτα από τα δύο, κάτι (ακόμη) σάπιο θα υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...

Εκτός φυσικά κι αν συμβαίνει κάτι άλλο που θα μπορούσε να υποθέσει οποιοσδήποτε υποψιασμένος πολίτης που ακούει τέτοιες αοριστολογίες.

Αν ο κ. Καμμένος δεν συγκεκριμενοποιήσει τα όσα δημοσίως καταγγέλλει από το twitter παρακαλώ, τότε εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει ο καθένας ότι τόσο ο Καμμένος, όσο και ο Καλογρίτσας είναι σε πλήρη συνεννόηση και ρίχνουν για μια ακόμη φορά στάχτη στα μάτια του κοσμάκη για το ξεκάρφωμα...

Στήνουν δηλαδή «κόντρα» με... ακίνδυνα θέματα ώστε και ο Καλογρίτσας να πάρει την άδεια παρότι ήταν σε... δυσμένεια από την κυβέρνηση (για την ακρίβεια τον κυβερνητικό εταίρο) και ο Καμμένος να μην κατηγορηθεί ότι έδωσε άδεια στον κουμπάρο του!

Το ότι Καμμένος και Καλογρίτσας συνδέονται εδώ και χρόνια τόσο με οικογενειακές όσο και με άλλες, επίσης στενότατες κοινωνικές σχέσεις, μάλλον κι ο ένας και ο άλλος, θέλουν να το ξεχάσουμε...

Όπως φυσικά ότι με την αλλαγή της κυβέρνησης ο Καλογρίτσας είδε τις δουλειές του να ανθίζουν όπως οι... βλαστοί την άνοιξη!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 6:46 pm


Βάζουν «λουκέτα» σε Αστυνομικά Τμήματα, Ασφαλείας και Τροχαίας


  

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

Καλλιόπη ΣουφλήΚλείνουν περίπου το 25% των Τμημάτων Ασφαλείας για να εξοικονομήσουν 2.000.000 ευρώ τον χρόνο. 
 
Άλλωστε στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα ασφάλειας και φύλαξης. 
 
Οι αρχές δεν έχουν ιδέα ποιος ζει πλέον στην Ελλάδα, τα εγκλήματα δεν είναι δυνατόν να εξιχνιαστούν κι επομένως η ασφάλεια είναι πλέον πρόβλημα ιδιωτικού χαρακτήρα.
Όποιος φοβάται ...ας προσλάβει security. Για τους Υπουργούς όμως... θα φροντίζει πάντα το κράτος κι εννοείται με τα δικά μας λεφτά.
Στο θέμα αναφέρθηκε το "NEWS 247":

Τάξη στην γενικότερη αταξία των Υπηρεσιών και των Αστυνομικών Τμημάτων της χώρας επιχειρεί να φέρει με σχέδιο προεδρικού διατάγματος που προωθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αναμένεται να κατατεθεί προς υπογραφή εντός του Φθινοπώρου.
 Πρόσθετα, αναμένεται να προωθηθεί και ένα σχέδιο προεδρικού διατάγματος που θα αφορά γενναίες περικοπές και μετακινήσεις προσωπικού από την φύλαξη Υψηλών Προσώπων (VIP).
 Στόχος του Υπουργείου είναι να βρεθεί μία φόρμουλα, ώστε Αστυνομικά Τμήματα διαφόρων περιοχών που λειτουργούν απλά ως γραφειοκρατικές Υπηρεσίες και προκαλούν «αιμορραγία» στον οικονομικό προϋπολογισμό του Υπουργείου να πάψουν να υπάρχουν και αντ’ αυτών να ενισχυθούν άλλα Αστυνομικά Τμήματα και Υπηρεσίες, από τα οποία όμως θα προκύπτει προσωπικό για περιπολίες στους δρόμους, αντί κενών Αστυνομικών Τμημάτων.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει όμως η Αστυνομία είναι η έλλειψη τουλάχιστον 7.000 αστυνομικών που προκύπτει από την πολυετή πλέον διακοπή πρόσληψης προσωπικού, παράλληλα με την συνταξιοδότηση άλλων, που έχει οδηγήσει σε πέρα από οριακά σημεία τις αντοχές της ΕΛ.ΑΣ. Αντίστοιχα, μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη οχημάτων, περιπολικών, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και πρόσφατα, ανάμεσα στους πονοκεφάλους των Επιτελών είναι η κατανομή προσωπικού και σε Hot Spots ανά την Επικράτεια.
 Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο άλλωστε πλέον, η μεταφορά προσωπικού και οι αποσπάσεις από Αστυνομικά Τμήματα όλης της χώρας σε Hot Spots για τις ανάγκες φύλαξης των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων, δημιουργώντας όμως έτσι αντίστοιχα μεγάλα κενά στα ήδη υπάρχοντα κενά των Υπηρεσιών.
 Αν και οδηγείται προς την τελική του διαμόρφωση το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος, επιδέχεται ίσως κάποιων αλλαγών της τελευταίας στιγμής και όταν κατατεθεί θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το ποιες Υπηρεσίες και Τμήματα καταργούνται ανά την Επικράτεια, σε γενικές γραμμές όμως αναμένονται «λουκέτα» και συμπτύξεις της τάξεως του 40%.
 
 Λένε την αλήθεια οι αριθμοί;
 Οι αριθμοί εκ πρώτης όψεως τρομάζουν, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι για παράδειγμα στην Αττική, αναμένεται να καταργηθούν 20 τοπικά Τμήματα Ασφαλείας (71 από 91), ενώ από τα περίπου 123 Αστυνομικά Τμήματα θα μείνουν 87 και 11 Αστυνομικοί Σταθμοί, ενώ τα τμήματα Τροχαίας κατεβαίνουν στα 15.
 Πιο συγκεκριμένα ανά την Επικράτεια, από 1153 δομές (Υπηρεσίας, ΑΤ, Τμήματα Ασφαλείας κλπ) αποφασίστηκε να μείνουν 891, περικοπή από την οποία θα προκύψουν 2.000.000 ευρώ το χρόνο στις δαπάνες. Αυτό το σχέδιο έχει μεταφερθεί στο ΣτΕ για να γίνουν κάποιες τελικές διορθώσεις. Θα παραδοθεί οικονομοτεχνική μελέτη και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υπογραφή. Αυτό υπολογίζεται να συμβεί γύρω στις 15-20 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να αρχίσει η εφαρμογή του όλου προγράμματος από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτώβριου.
 Κοιτώντας όμως δεύτερη φορά τα στοιχεία εύκολα προβληματίζεται κανείς εάν για τον πολίτη είναι προτιμότερη η απτή και ορατή φύλαξη από περιπολικά στην περιοχή του ή είναι προτιμότερο ένα αδρανές Αστυνομικό Τμήμα, ή ένα Τμήμα Ασφαλείας που κλείνει μετά τις 10 το βράδυ και ο λόγος ύπαρξής του είναι στην καλύτερη για των περιπτώσεων για καμία έκδοση νέας ταυτότητας.
 Για παράδειγμα, είναι προτιμότερο να είναι ανοιχτό το Α.Τ. Εξαρχείων χωρίς δυνατότητες περιπολιών, με μηδενικά αποτελέσματα τυχόν εξιχνιάσεων και μόνο λόγο ύπαρξης την «εκπαίδευση» την σκοποβολή με βόμβες μολότοφ από αντιεξουσιαστές ή είναι προτιμότερη η ύπαρξη περιπολιών στην περιοχή;
 
Είναι προτιμότερο στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας να υπάρχουν σε απόσταση λιγότερη του χιλιομέτρου τρία Αστυνομικά Τμήματα χωρίς δυνατότητες περιπολιών ή ένα με τέτοιες δυνατότητες;
 
Εντελώς ως παράδειγμα, είναι καλύτερο να υπάρχει το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας με 18 άτομα προσωπικό και χωρίς δυνατότητες περιπολιών ή είναι προτιμότερο να φυλάσσεται η περιοχή από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και να βρίσκονται καθημερινά στην Ακράτα δύο περιπολικά;
 
Αυτές βέβαια είναι εξισώσεις που και στο παρελθόν προσπάθησαν άλλες πολιτικές ηγεσίες να λύσουν όπως με τα πολυδύναμα, αλλά δεν κατάφεραν και πολλά… 
 
Κάπου στην πορεία οι προθέσεις μένουν προθέσεις και πάλι κυβερνά το χαρτοβασίλειο όπου τα Αστυνομικά Τμήματα μοιάζουν περισσότερο με ΚΕΠ παρά με αυτό που προορίζονται να είναι…
 
Πόσες φορές έχουν ειπωθεί τα περί μειώσεων προσωπικού στους VIP και αποσπάσεων των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί και πόσες φορές στην πορεία απλά οδηγήθηκαν όλες οι προθέσεις στην ματαιότητα… 
 
Μήπως συμβαίνει και σήμερα και μάλιστα σε έντονο βαθμό, να κάνει κουμάντο στην Αστυνομία ό,τι έκανε πάντοτε σε κάθε είδους κρατική Υπηρεσία, δηλαδή το διαβόητο «βύσμα» και το Αρχηγείο μαζί με το Υπουργείο να ασφυκτιούν από τον συνωστισμό προσωπικού;
 
Θα αλλάξει κάτι αν για παράδειγμα ονομάσει κάποιος το Τμήμα Τροχαίας Κερατέας σε Σαρωνίδας και αυξήσει την χιλιομετρική του δικαιοδοσία, αλλά το προσωπικό του παραμείνει στα 8 άτομα δύναμη;
 Θα αλλάξει κάτι αν ονομάσει κανείς την Τροχαία Ελληνικού σε Νοτιανατολικής Αττικής, της αυξήσει την χιλιομετρική δικαιοδοσία, αλλά αφήσει το ίδιο προσωπικό;
 
 
Οι στόχοι και οι αντιδράσεις
 
 Βασικός στόχος του Υπουργείου είναι η εξοικονόμηση πόρων από τα υπέρογκα μισθώματα κτηρίων και η σωστή κατανομή του υφιστάμενου αστυνομικού προσωπικού, όμως όπως οι ίδιοι οι αστυνομικοί επισημαίνουν μέσω των συνδικαλιστικών τους οργάνων, τίποτα δεν θα αλλάξει και δεν θα βελτιωθεί, εάν δεν δοθεί λύση στην κάλυψη των χιλιάδων κενών οργανικών θέσεων, στην όσο το δυνατόν αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων κλπ…
 
Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς πολιτική ηγεσία που να πέρασε από τα Σώματα Ασφαλείας και να μην οραματιζόταν την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ., όμως οι προθέσεις δεν φτάνουν. 
 
Πρέπει κάθετα να αλλάξει η νοοτροπία του «βύσματος», πρέπει να υπάρξει κάλυψη κενών θέσεων, να φύγει η περιττή γραφειοκρατία από την ΕΛ.ΑΣ., να ανακουφιστεί από τις καθημερινές μεταγωγές ίσως με την ύπαρξη μίας και μόνης Υπηρεσίας, να πάψει ο αστυνομικός να καλύπτει με αποσπάσεις την κάθε πιθανή και απίθανη κατά καιρούς «ανάγκη» κλπ., κλπ.

Όλες οι αστυνομίες στον πλανήτη αυτόν έχουν δημιουργηθεί με κύριο γνώμονα την ορατή τους παρουσία εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. που όσο και αν οραματίζονται οι κατά καιρούς υπουργοί την αναδιάρθρωση της, πάντα δημιουργούνται στην πορεία οι ίδιες παθογένειες…
Τα προβλήματα της Αστυνομίας δεν λύνονται με προθέσεις αλλά με πολύ γενναίες αποφάσεις και το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη για να επιτευχθεί αυτό, αλλιώς δύσκολα κάτι τέτοιο μπορεί να έχει απτά αποτελέσματα…

Σαν αρχικό σκεπτικό δεν είναι λάθος και σίγουρα σε αρκετές περιπτώσεις δείχνει ως την μόνη σωστή λύση, αλλά επίσης σε άλλες περιπτώσεις μοιάζει απλά σαν τρύπα στο νερό. 
 
Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε να δούμε στην πράξη πως τα κενά φύλαξης που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο Αστυνομικών Τμημάτων και Υπηρεσιών, ανά την Επικράτεια, θα καλυφτούν από περιπολίες και αν αυτό θα έχει απτή και όχι θεωρητική εφαρμογή.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 6:17 pm


Αναίτια επίθεση του Καμμένου για ένα σύνηθες δημοσίευμα Η Α-Δικαιοσύνη, δεν θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει, για τις καταγγελίες Καμμένου περί "ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" του κουμπάρου του Καλογρίτσα;

Είδατε παρέμβαση;

ΟΥΧΙ!

ΑΡΑ;;;;;;

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το άρθρο που ακολουθεί και υπογράφεται από καλή συνάδελφο δεν θα το αναδημοσιεύαμε. Είναι κάπως διαφορετικός ο χαρακτήρας του δικού μας ιστοχώρου. Ο λόγος που το κάνουμε είναι ο απαράδεκτος κατά την υποκειμενική μας γνώμη τρόπος που επέλεξε ο θιγόμενος υπουργός να «ρίξει την μπάλα στην κερκίδα».


Με κάποιον μαγικό τρόπο που δεν είμαστε τόσο έξυπνοι και ικανοί να τον «πιάσουμε», καθώς την ανάρτηση την πληροφορηθήκαμε από ένα μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter, στην οποία μιλάει για χρήματα που σπρώχνει στα σάιτ ο εργολάβος Καλογρίτσας, (υπουργικός κουμπάρος, αν έχεις τέτοιες κουμπαριές και τι άλλο θέλεις…) για να πιέσει για τηλεοπτική άδεια και έρχεται και η παραπομπή!

Ανοίγουμε κι εμείς τον ενεργό σύνδεσμο να δούμε ποιος κακοκάρδισε τον υπουργό μας και τι να δούμε! Οποία έκπληξη! Φαρδιά πλατιά η υπογραφή της φίλης και συναδέλφου, με την οποία γνωριζόμαστε σχεδόν δυο δεκαετίες πλέον, πρόκειται για άνθρωπο με κατατεθειμένα διαπιστευτήρια. Να συμπληρώσουμε και τον τρόπο ζωής, είναι ένα τεκμήριο που λέει πολλά.

Δείτε λοιπόν αγαπητοί το δημοσίευμα και κρίνετε μόνοι σας αν είναι τεκμηριωμένο και φυσικά το αν η νευρικότητα με την οποία αντέδρασε ο θιγόμενος είναι «απόδειξη ενοχής» ή όχι. Τα υπόλοιπα για το χρήμα τα ακούμε βερεσέ. Εκτός κι αν θα ήθελε ο υπουργός να μας προσφέρει και τις αποδείξεις. Αν γινόταν ανάποδα, να κατηγορούσαν αυτόν έτσι αόριστα για χρηματισμό, θα είχε καταθέσει ο ίδιος μήνυση και αγωγή; Ναι ή όχι;Αν αυτό γινόταν τώρα θα παραιτούνταν από την ασυλία του ώστε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη αν η αναφορά στο άρθρο είναι συκοφαντική ή όχι για να αξίζει τέτοιους βαρύτατους υπαινιγμούς; Αλλά και επί της ουσίας:  

Αγνοείται ΝΑΙ ή ΟΧΙ κύριε υπουργέ το επίδομα; 

Αν ναι έχει ΔΙΚΙΟ η δημοσιογράφος, αν όχι έχετε δίκιο εσείς και θα σας το αναγνωρίσουμε. 
Ιδού λοιπόν…


ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: ΈΓΙΝΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Η λέξη επίδομα παραμεθορίου κάνει πλέον τους στρατιωτικούς να γελούν πικρά και καλύπτουν αυτή την πίκρα λέγοντας διάφορα “τσιτάτα”, κυρίως στο διαδίκτυο.


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τις πρώτες ημέρες της θητείας του στο υπουργείο, δήλωνε ότι θα επαναφέρει το επίδομα παραμεθορίου και πως θα υλοποιήσει την (τότε) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τους μισθούς.

Είναι δε ειρωνεία καθώς πέρυσι τέτοια εποχή, που η Ελλάδα ζούσε την προεκλογική περίοδο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έσπευδε να δηλώσει ότι το “παγωμένο” και τότε επίδομα θα καταβληθεί και πως η τελευταία μάχη που έδωσε πριν αφήσει το υπουργείο λόγω εκλογών ήταν να εξασφαλίσει τα σχετικά κονδύλια.

Επιστρέφοντας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δήλωνε ότι η πρώτη υπογραφή που θα βάλει στη νέα του θητεία θα ήταν το επίδομα παραμεθορίου.

Το επίδομα ωστόσο δεν δόθηκε τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015, και ξεκίνησε από τον Νοέμβριο για να σταματήσει και πάλι τον Φεβρουάριο. Έκτοτε η τύχη του αγνοείται…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Της ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: http://www.onalert.gr/stories/epidoma-paramethoriou-egine-syntomo-enekdoto/51642Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 6:10 pm


«Η Χίλαρι θα πεθάνει φέτος. Κρύβει τη θανατηφόρο ασθένειά της»

«Η Χίλαρι θα πεθάνει φέτος. Κρύβει τη θανατηφόρο ασθένειά της»


Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που διαρρέουν από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία της στο σόου του Jimmy Kimmel.


Ωστόσο, συνεργάτες του Τραμπ επιμένουν πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!
AdTech Ad
Συγκεκριμένα, άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται μάλιστα σε θέση - κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με... πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής! Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος - με εμφανή δόση ειρωνείας - υποκρίνονταν την εξουθενωμένη από την... υπερπροσπάθεια.
Στο επιτελείο του Τραμπ, όμως, δεν το βάζουν κάτω!

Ο John Jaggers, που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου...

Υποστηρίζει ανοιχτά πως η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή και πως μετά το... θάνατό της καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 4:08 pm


ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ! Ο επόμενος κατηγορούμενος πότε θα προφυλακιστεί;


ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ 
 
 Για τον "γκαζωμενο γεροντα" της Αιγινας, μεχρι σημερα εν οικω Κολωνακιου, το Συμβουλιο Πλημμελειοδικων Πειραια, αποφασισε προφυλακιση. 
 
 Δεν ματωνει η καρδια μου. 
 
Οταν κανεις αφηνει ανθρωπους να πνιγονται και τρεπεται σε φυγη για την αυτοπροστασια του, δεν εχω ουτε κατανοηση, ουτε οικτο. 
 
Και ουτε με ανησυχουν οσα λεει για τις πολλαπλες ασθενειες του. 
 
Αν ηταν αρκετα υγιης για γκαζια, μια χαρα θα ειναι και στη φυλακη. 
 
Ο επομενος κατηγορουμενος (το Λιμεναρχειο της Αιγινας) ποτε θα προφυλακιστει;Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 3:29 pm


Τραγωδία στην Αίγινα: Προφυλακιστέος ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
 
 
Η... Α-Δικαιοσύνη, μίλησε, αλλά...κατόπιν λαϊκής κατακραυγής για ένα ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
 
Καλλιόπη Σουφλή


Τραγωδία στην Αίγινα: Προφυλακιστέος ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Να παραμείνει στη φυλακή ως τη διεξαγωγή της δίκης του, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά για τον 77χρονο χειριστή τoυ ταχυπλόου που προκάλεσε το θάνατο 4 ανθρώπων στο ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας. 


Ο 77χρονος από την περασμένη Παρασκευή, όταν και απολογήθηκε, παρέμεινε έγκλειστος στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, καθώς υπήρχε διαφωνία σχετικά με την προφυλάκισή του ή όχι, μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. 

Ετσι, την απόφαση κλήθηκε να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την προφυλάκιση του 77χρονου με πλειοψηφία 2 έναντι 1. 

O κ. Λυκουρέζος, όλες αυτές τις ημέρες, βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην οδό Χάριτος στο Κολωνάκι με την Αστυνομία να διαθέτει μεγάλο αριθμό αστυνομικών και οχημάτων προκειμένου να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.


Τι είχε πει ο 77χρονος στην απολογία του

Ο 77χρονος είχε μπει στο δικαστικό μέγαρο περίπου στη 13:00 και βγήκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 19/8. Επί 8 και πλέον ώρες, εξηγούσε τα περιστατικά στην Ε' ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα Πειραιά. Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου, έριξε ευθύνες για το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα στον 58χρονο καπετάνιο του πλοιαρίου «Αντωνία», ενώ προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν βοήθησε τους ναυαγούς.  


Η πορεία μου ήταν σταθερή

«Η πορεία πλεύσης μου ήταν από βορρά προς νότο και εισερχόμενος στη θαλάσσια ζώνη που παρεμβάλλεται μεταξύ της νησίδας Μονή και των δυτικών ακτών της Αίγινας, στη θέση Πέρδικα αντιλήφθηκα μηχανοκίνητο σκάφος να κινείται από τη θέση Πέρδικα προς τη νήσο Μονή, δηλαδή επί πορείας από Ανατολή προς Δύση. Ποτέ δεν πίστεψα ότι σκάφος κινούμενο αριστερά μου θα περάσει από την πλώρη μου. Η πορεία μου ήταν σταθερή, χωρίς να έχω τον οποιοδήποτε λόγο να πραγματοποιήσω τον οποιοδήποτε αιφνίδιο ελιγμό, αφού άλλωστε μετέβαινε για λόγους αναψυχής με φίλους σε κόλπο της νησίδας Μονής».


«Γιατί δεν βοήθησα τους ναυαγούς»


Στο υπόμνημά του ο 77χρονος ανέφερε και για ποιο λόγο δεν βοήθησε τους ναυαγούς. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ήταν αδύνατο να βοηθήσει, καθώς το ταχύπλοο είχε υποστεί ζημιές και έμπαζε νερά. Οι προσπάθειες επαναλειτουργίας των μηχανών του δεν απέδωσαν προφανώς λόγω σοβαρής βλάβης, αλλά και του ηλεκτρολογικού δικτύου του σκάφους το οποίο οδήγησε σε κατάσταση black out. 


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2016 | 3:05 pm


ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΤΙ "ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
O ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

 

Το είχαμε δημοσιεύσει και στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ... (εδώ)...

Τα οβραιοσιωνιστικά κτήνη, με την βοήθεια εγχώριων ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, μετέτρεψαν την Πατρίδα μας σε ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

 ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ. 

 

Καλλιόπη ΣουφλήΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Επειδή πρόκειται για καίριο άρθρο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα:
1ον Συμφωνούμε με όλα όσα λέγονται για την είσοδό μας σε ΕΟΚ και Ευρωζώνη, για το ότι αποτελούσαν μέρος ευρύτερου σχεδίου για τον αφανισμό της Ελλάδας, για την κλοπή και τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου κλπ .Όμως για τις Γερμανικές Επανορθώσεις, αποζημιώσεις, αναγκαστικό δάνειο κλπ το έχουμε πει πολλές φορές δεν μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση, επανόρθωση ή επιστροφή δανείου αν δεν ξαναγίνει κράτος η Γερμανία η οποία τώρα είναι εταιρία εκπροσωπούμενη από την τράπεζα KfwΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε." ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΣΟΪΜΠΛΕ!!!
Eπίσης ο αρθρογράφος θέλει συμμαχία με τον νεοταξίτη Ομπάμα(!!!) ενώ δεν λέει λέξη για την μόνη γεωπολιτικά απαιτούμενη συμμαχία με την Ρωσία και ευρύτερα με τις χώρες του συνασπισμού BRICS και της Ευρασσηςιατικής Ένωσης.
Τέλος περίεργη είναι και η οικειότητα που δείχνει προς τον σφαγέα των λαών Κίσσινγκερ, τον αποκαλεί τρυφερά Χένρυ όπως περίεργη είναι και η προσέγγιση που προτείνει στο τέλος του άρθρου με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, με τους ψευτοεβραίους Χαζάρους δηλαδή...

Η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη  κινημάτων  και η δημιουργία δεσμών μεταξύ των λαών της Μεσογείου και ευρύτερα. 

Οι λαοί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει την νέα τάξη! 


ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ : ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ !

του Κωστή Αλεξίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην απορία του φοιτητή μας «μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;», η απάντηση ήταν περίπου «άκουσε εμένα που σου το λέω»…


Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ…

Πράγματι, ξαφνικά, το 1979 η Ελλάδα μπαίνει κυριολεκτικά χατηρικά στην ΕΟΚ, οπότε και αρχίζει η καταστροφή της εσωτερικής παραγωγής και στις αρχές κιόλας της δεκαετίας του 1980 μεγάλες και πασίγνωστες, μεγάλες, ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ( εργοστάσια παραγωγής όπως Πειραϊκή Πατραϊκή, Αιγαίον, αλλά και ελληνικές αλυσίδες λιανικής όπως Μινιόν, Ατενέ, Κλαουδάτος, Δραγώνας, Λαμπρόπουλος κα ), αφού τα εισαγόμενα προϊόντα δεν είχαν πια δασμούς και φραγμούς, αλλά και οι ξένες επιχειρήσεις μπορούσαν να απλωθούν πλέον εύκολα στην λιανική αγορά της Ελλάδας με πολλά εισαγόμενα…

Έτσι το πραγματικό ΑΕΠ αδυνάτισε σοβαρά και άρχισε να μεγαλώνει το ΧΡΕΟΣ και οι περίφημες αγροτικές επιδοτήσεις…
Το μεγάλο δόλωμα, μιας μεγάλης αράχνης που ύφαινε συστηματικά τον ιστό της…

Και τότε είναι που στενός συνεργάτης Καθηγητής του Κίσσινγκερ, ζητά μια νέα εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ !

Ο φοιτητής μας και πάλι απόρησε: «στο ευρώ η Ελλάδα;
Από πού κι ως πού»;
Και η απάντηση ήταν εφιάλτης:
«Αγαπητέ μου, μην απορείς. Η Ελλάδα θα μπει στο ευρώ και θα καταστραφεί οικονομικά. Μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει τίποτα δικό της! Δεν θα έχει μείνει τίποτα στην Ελλάδα»


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ…

Πράγματι και πάλι, προς μεγάλη έκπληξη του Έλληνα Φοιτητή, που είχε γίνει στο μεταξύ ένα σημαντικό στέλεχος στις ΗΠΑ, η Ελλάδα της δυνατής και παμβαλκανικής τότε δραχμής, μπήκε ξαφνικά και απρόσμενα επί Σημίτη στο ευρώ το 2001, με το τρυκ του αμερικανικού σουέπ της Goldman Sachs, που έκρυψε μέρος του Χρέους και συγκεκριμένα 2,8 δισ.,τα οποία θα τα πληρώσουμε εντόκως 16 δισ…

Οι Καθηγητές της παρέας Κίσσινγκερ ήταν λοιπόν πολύ καλά ενημερωμένοι, γνωρίζοντας χρόνια πριν αυτά που σχεδιάζονταν για τη χώρα μας.
Διότι όχι μόνο μπήκαμε στο Ευρώ, αλλά πραγματικά καταστραφήκαμε οικονομικά, αφού στερηθήκαμε το εθνικό νόμισμα, που αντί περικοπής μισθών, έκανε απλά μια διόρθωση ισοτιμίας, κρατώντας ανταγωνιστικά τα εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα (όσα είχαν μείνει) και κυρίως τις δημοφιλείς ελληνικές υπηρεσίες (Τουρισμός)…

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σήμερα, στα 2016, η καταστροφή είναι πια τραγική, τα λουκέτα χιλιάδες, οι άνεργοι 1,5 εκατομμύριο, οι νεόπτωχοι εκατομμύρια και ο εθνικός πλούτος μπαίνει στο Ταμείο Ξεπουλήματος, έναντι πινακίου φακής! Αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Δημόσιες Επιχειρήσεις και Μετοχές, Οικόπεδα και Ακίνητα, Υποδομές, ξεπουλιούνται κυριολεκτικά στο ελάχιστο της πραγματικής τους αξίας, «λόγω ανάγκης» ή καλύτερα «λόγω βλακείας», για να μην πούμε τίποτε χειρότερο…

Και σε λίγο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει καν Ελλάδα, με χιλιάδες πρόσφυγες και απεσταλμένους παράλληλα ισλαμιστές μετανάστες, να τους έχουν φέρει «για να μας λύσουν το Δημογραφικό», την τρομακτική υπογεννητικότητα που μας αφανίζει πια σαν Έθνος…

Όλα λοιπόν ήταν στο Σχέδιο…

Ένα Σχέδιο όχι καθαρά Αμερικανικό, αλλά βαθιά Σιωνιστικό, που αποσκοπεί δηλαδή στηνπαγκόσμια κυριαρχία μιας συγκεκριμένης οικονομικής ελίτ των ΗΠΑ που οραματίζεται τον «Ναό του Σολομώντα» και βρίσκεται πλέον σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ομπάμα, στα σχέδια της οποίας ακόμη και οι απλοί και εν πολλοίς φιλέλληνες πολίτες του Ισραήλ, στέκονται βαρύ εμπόδιο…

ΚΙΣΣΙΓΝΚΕΡ: ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ίδιος ο Χένρι Κίσσινγκερ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του τύπου, είχε από το 1983, εκμυστηρευτεί σε εκπροσώπους Εβραϊκών Συναγωγών στη Γερμανία, το τι θα συμβεί σε αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής ( βλέπε Συρία, Αίγυπτος κ.α. ), αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο !
Στις πρώτες . . . εμφύλιος, σε εμάς . . . «δρομολογημένη οικονομική κρίση» που άρχισε χάρη στην ένταξη Ελλάδας και Κύπρου στο ευρώ… Και όλα αυτά για ποιο λόγο;
Για να ελέγξει το Ισραήλ και κυρίως το Σιωνιστικό υπερλόμπυ των ΗΠΑ, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου.
Αυτά που ξεπήδησαν ξαφνικά στο λεξιλόγιό μας μαζί με την «ΑΟΖ»:

ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: «Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.
Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος.
Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση»…

ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ

Στην ίδια ομιλία ο Κίσσινγκερ, άνοιξε ένα μόνο παράθυρο στην Ελλάδα, που έχει να κάνει με την διεκδίκηση των πελώριων Γερμανικών Επανορθώσεων, για τις οποίες δεσμεύτηκε να μας υποστηρίξει μαζί με το λόμπυ, ώστε να εξασθενίσει έτσι η Γερμανία, που τότε ούτε καν είχε ενωθεί με την Ανατολική της πλευρά…

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο ίδιος είχε φύγει σχεδόν κυνηγημένος από τη Γερμανία του 1938, σε ηλικία 15 ετών, για να γλιτώσει το μετέπειτα Ολοκαύτωμα του παρανοϊκού Χίτλερ:
ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: «Η μόνη παρηγοριά για τους Έλληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας»…

Και στα δύο παραπάνω κείμενα του 1983, μπορεί κανείς να θαυμάσει, πόσο πιο μπροστά ξέρουν και σχεδιάζουν κάποιοι το μέλλον μας, βρίσκοντας πειθήνια όργανα εντός για να το πράξουν…

Η Ελλάδα π.χ. χωρίς να έχει καμμία απολύτως ανάγκη, μπήκε ξαφνικά στο αμερικανικό ΔΝΤ το 2010, από το ενεργειακά σημαντικό Καστελλόριζο (Μεγίστη), επειδή κάποιοι φούσκωσαν πλασματικά το Έλλειμμα, με αποτέλεσμα βίαιες και αντισυνταγματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, πρόκληση τεράστιας ανεργίας, καταβύθιση του ΑΕΠ, κούρεμα Ελληνικών Ομολόγων με αλυσιδωτή κατάρρευση Συνταξιοδοτικών Ταμείων και της ίδια της Κυπριακής Οικονομίας που τα είχε αγοράσει σωρηδόν, με αδελφική εμπιστοσύνη…

Το Σχέδιο είναι ξεκάθαρο: ο αφανισμός της Ελλάδας και της Κύπρου με πρόκληση οικονομικής Κρίσης, ώστε να μην αγγίξουμε τα εθνικά μας ενεργειακά αποθέματα, από τα οποία θα εξαρτάται σε λίγο ολόκληρη η Ευρώπη.Αποθέματα που δεν πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ή να αξιοποιήσουν ούτε η Συρία, ούτε η Αίγυπτος και οι αραβικές (εχθρικές κατά βάση προς το Ισραήλ) χώρες που βρέχονται από την Ανατολική Μεσόγειο…

Η δε Τουρκία, θα χρησιμοποιηθεί σαφέστατα εναντίον μας, αν τυχόν δεν υποταχθούμε, ώστε να πάρει σαν αντάλλαγμα-ανταμοιβή μέρος των κοιτασμάτων… (Ενεργειακός Αττίλας)
Γιατί άλλωστε την έσπρωξε ο ίδιος ο Κίσσινγκερ να εισβάλει στην Κύπρο το 1974;

Για το ΝΑΤΟ ή για το ενεργειακό πιάτο της μεγαλονήσου, που θέλουν να την παραχωρήσουν ολόκληρη πλέον στην Άγκυρα, με ένα νέο Σχέδιο Ανάν;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και σχέδια, Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να έρθουν σε ενδοεθνική συνεννόηση, που να περιλαμβάνει:

1. Άμεση Δικαστική Διεκδίκηση όλων των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα και τα θύματα! Υπάρχει δέσμευση για υποστήριξή μας όπως είδαμε, ώστε να αποδυναμωθεί η Γερμανία, κάτι που συμφέρει και εμάς, ώστε να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια, τη Λιτότητα και το ξεπούλημα.

2. Σχεδιασμός νέου κοινού νομίσματος Ελλάδας – Κύπρου (λιροδραχμή), που θα τεθεί άμεσα σε παράλληλη κυκλοφορία με το ευρώ και σε Αθήνα και σε Λευκωσία ταυτόχρονα, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν οι οικονομίες μας για την απεξάρτηση από την ολική καταστροφή και να διασωθεί ο εθνικός πλούτος και τα ενεργειακά μας κοιτάσματα.

Στο νόμισμα αυτό που θα σχεδιαστεί για να έχει μεσογειακό μέλλον, θα μπορούν να προσέλθουν Μάλτα, Ισπανία, Πορτογαλία ακόμη και Ιταλία ή Αίγυπτος και Σερβία, Μαυροβούνιο κ.α. (Μεσογειακή Οικονομική Ένωση) (δείτε εδώ)

3. Άμεση απόρριψη του νέου Σχεδίου Ανάν για ένα «νέο Κυπριακό Κράτος – Ομοσπονδία» που θα νομιμοποιήσει και θα κάνει διεθνώς αποδεκτό το Ψευδοκράτος, τους Εισβολείς και τους Εποίκους

4. Νέα Συμμαχία με Αγγλία ( που βγήκε από την Ε.Ε. ) και με τις υγιείς Δημοκρατικές Δυνάμεις των ΗΠΑ (Ομπάμα).
Συμμαχία επίσης με Ινδία, Αίγυπτο, Ιράν και Σερβία.

5. Νέο Εθνικό Αμυντικό Εξοπλιστικό Πρόγραμμα, με συνυπογραφή Συμφωνίας μη παράδοσης των οπλικών συστημάτων που θα αγοράσουμε στην Τουρκία (π.χ. εάν αγοραστούν S-400, θα πρέπει να δεσμευτεί η Ρωσία ότι δεν θα τους πουλήσει στην Τουρκία κοκ) και ταυτόχρονη Συμφωνία Άμεσης Στρατιωτικής Αρωγής, σε περίπτωση που δεχθούμε επίθεση από γειτονικό κράτος (Τουρκία, Αλβανία κλπ)

6.Μελέτη και κατασκευή του υποθαλάσσιου Αγωγού Κύπρου – Ελλάδας «Μέγας Αλέξανδρος» (ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται σε ανθεκτικά πλαστικά μπορούν να εφεύρουν κατάλληλο υλικό ταχείας, ασφαλούς και φθηνής πόντισης)
Για να γίνουν τα παραπάνω, χρειάζονται όμως . . .
Νέες πολιτικές δυνάμεις και πολιτικοί, με παιδεία, ηθική και τόλμη, που ήδη ετοιμάζονται και σε Κύπρο και σε Ελλάδα και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, δεν έχουν βέβαια καμία απολύτως σχέση με τους άθλιους Ναζί, τα σύμβολα ή τους χαιρετισμούς τους…

ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Ο Χένρυ Κίσσινγκερ, που σαν μαθητής στη Γερμανία διάβαζε κάθε μέρα επί δύο ώρες Παλαιά Διαθήκη και Ταλμούδ, είναι και γι΄ αυτό ο μόνος μεγάλος ξένος πολιτικός και διπλωμάτης, που υποστήριξε δημόσια ότι η Ελλάδα έχει δίκαιο στο Σκοπιανό (καταγράφεται ρητά στην Π. Διαθήκη), κάτι που ούτε καν εκμεταλλεύτηκαν οι θλιβερές κυβερνήσεις μας.

Ο Χένρυ πιστεύει και υπηρετεί σταθερά τον «Ναό του Σολομώντα» και την Παγκόσμια Κυριαρχία που θα επιφέρει η ανοικοδόμησή του, υπηρετώντας το έθνος του, που νεαρός είδε να τσακίζεται από τους παρανοϊκούς και απάνθρωπους Ναζί…

Εμείς οι Έλληνες με τη σειρά μας, υπηρετούμε την Καινή Διαθήκη με τον Σταυρό του Χριστού και τα ιδανικά της φιλοπατρίας, της ειρήνης, της ελευθερίας, αλλά και της ευημερίας όλων των λαών, κάτι που προϋποθέτει δικαιοσύνη και παλικαριά.

Και την παλικαριά, όταν την βλέπουν (όπως το ΄40), την παραδέχονται όλοι. Ακόμη και οι αντίπαλοι. Και τότε συχνά οι ίδιοι αναγκάζονται να ανοίξουν τον δρόμο στους τολμηρούς!

Και σε ένα συμφωνούμε και οι δύο πλευρές:
ότι οι αλυσίδες με την Γερμανία πρέπει να σπάσουν!
Τότε ο καταπιεζόμενος Ευρωπαϊκός Νότος και οι Μεσογειακές Χώρες, είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν τους πρωτοπόρους και πάλι Έλληνες!

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2016 | 10:42 pm


Η ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
   «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ»


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συντονισμένης πλεκτάνης, εναντίον των Λαών της Γης.


Σοβαρότατα στοιχεία, αποτέλεσμα ερευνών, η δημοσίευση των οποίων θα συνεχισθεί πολύ σύντομα και είναι η προσωπική μου μικρή συμβολή, στην καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση της τραγωδίας που μας έχει επιβληθεί και βέβαια στην ψύχραιμη, συντονισμένη, ουσιαστική και ειρηνική αντιμετώπισή της.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
 
 Βενετία Κάντζια, 
με θερμά ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 26-04-27

..............
Πηγή ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2016 | 10:33 pm


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Μια ανεκτίμητη βοήθεια, παρέσχε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αναγνώστης/στρια.

Για όσους έχουν πρόβλημα με τις παλαιότερες αναρτήσεις, βρέθηκε λύση.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, στον/στην αναγνώστρια, για την βοήθεια και συμπαράστασή του/της.


Καλλιόπη Σουφλή


Αγαπητή κυρία Σουφλή: προς βοήθεια των αναγνωστών των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που θέλουν να διαβάσουν και τις αναρτήσεις πέρας της 1ης σελίδας, αλλά λόγω του τεχνικού προβλήματός του blog σας αδυνατούν, σας δίνω ένα link

παρακάτω όπου μπορούν να δούν συγκεντρωμένες όλες τις τελευταίες 500 αναρτήσεις του blog σας.
Σκρολάροντας προς τα κάτω τις βλέπει κανείς όλες από την τρέχουσα προς τις πιο παλαιές.
Ορίστε η διεύθυνση (μέχρι να λυθεί πρόλημα):

http://attikanea.blogspot.gr/atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500


 

Και από την 24η ανάρτηση και πέραν (δηλαδή πέραν της 1ης σελίδας) ιδού η απευθείας διεύθυνση:

http://attikanea.blogspot.gr/atom.xml?redirect=false&start-index=24&max-results=500
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ

 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ":Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2016 | 4:07 am


Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ στην "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ" και μια συνέντευξη που ...δημιουργεί ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ... και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ... (βιντεο)Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Την "Στέγη Αστέγων", δεν χρειάζεται να σας την συστήσω...

Πολλές οι αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αλλά  και εκατοντάδων bloggers για την καθ' όλα αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων συμπολιτών μας, να... εισβάλλουν με τσαμπουκά σε εγκαταλειμμένο χώρο του Δήμου Αθηναίων, στα όρια με τον χώρο που έχει νομοθετηθεί για να γίνει το Τζαμί για τους αλλόθρησκους, προκειμένου να τον μετατρέψουν σε χώρο στέγασης άστεγων Ελλήνων. 


Όσοι νοιώθουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, χαιρετήσαμε αυτή την πρωτοβουλία, που έμοιαζε να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά μιας κοινωνίας, που δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους νάρκωσης, παρά τα συγκλονιστικά και τραγικά γεγονότα που έχουν φέρει τις ζωές μας στο χείλος της απόλυτης τραγωδίας των τελευταίων έξι μνημονιακών χρόνων.

Στην πλειοψηφία τους οι bloggers, αλλά και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέδειξαν και συνεχίζουν να αναδεικνύουν την τολμηρή και... "τσαμπουκαλίστικη" κίνηση των συμπολιτών μας ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ και από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, αλλά και από την ομογένεια, υπήρξαν διάφοροι τρόποι συμπαράστασης.

Και ήταν φυσικό. Γιατί πώς να το κάνουμε... δεν είναι δυνατόν οι μαφιόζοι της κυβέρνησης των ΕΑΜοβούλγαρων του Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ και της (κατά δήλωσή του πάντα ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Πάνου Καμμένου, να παραχωρούν σε λάθρομετανάστες βίλες και ξενοδοχεία πολυτελείας για να μείνουν, να τους πληρώνουν φως νερό τηλέφωνο και να τους χαρτζιλικώνουν με 400 ευρώ και στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, να επιδεικνύουν μια τρομακτική αδιαφορία, που καταντάει πρόκληση και προκαλεί οργή.

Και ήταν "φυσικό", από την στιγμή που στόχος της νεοταξικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήταν και είναι να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά και διεστραμμένα σχέδια των αφεντικών τους, για αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού μέχρι πλήρους εξαφανίσεως του Ελληνικού γένους.

Προσωπικά, ένοιωσα υποχρέωσή μου, πέραν των πολλών αναρτήσεων για την πρωτοβουλία των ΕΦΕΔΡΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, να επισκεφθώ τον χώρο και να συνομιλήσω όχι μόνο με τους επικεφαλείς της πρωτοβουλίας, αλλά και με τους εθελοντές που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των πρωτεργατών, έφταναν στον χώρο, για να συνδράμουν με κάθε τρόπο σ' αυτή την προσπάθεια.

Χθες, βρέθηκα παρέα μ' έναν φίλο, τον Θανάση Τσακάλη,  στην "Στέγη Αστέγων"...

Είχα ειδοποιήσει προς τούτο, τον αντιπρόεδρο των Εφέδρων Οπλιτών Πολιτών, κ. Ευγένιο Χριστοδούλου, ο οποίος και μας περίμενε στην είσοδο, μαζί με τον Χρήστο Αθανασίου, για τον οποίον θα αναφερθώ πιο κάτω.

Ο Πρόεδρος των Εφέδρων κ. Γιάννης Ιωαννίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Ευγένιος Χριστοδούλου, ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν.

Δεκαέξι στρέμματα "ελεύθερης (;;;) ελληνικής γης", και η δουλειά που είχε γίνει, για να καθαριστούν τα μπάζα, να ξεριζωθούν τα χόρτα, να καθαριστούν κάποιες εγκαταστάσεις και να αρχίσει να δημιουργείται ένας χώρος ανθρώπινος, για την φιλοξενία των αστέγων, έπαιρνε σάρκα και οστά.


Λίγο μετά την είσοδο δεξιά μας, ένα "εκκλησάκι"... ναι ένα εκκλησάκι... ένα δωμάτιο που μετατράπηκε σε υποτυπώδη εκκλησία στην οποία μάλιστα, τον Δεκαπεντάγουστο, λειτούργησε στην Χάρη Της Παναγιάς, με κανονικό ιερέα.


Πιο κάτω, ένας χώρος που είχε μετατραπεί σε αποθήκη για τρόφιμα και είδη που έστελναν έλληνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Εφέδρων.

Κτίσματα που είχαν λεηλατηθεί, είχαν καθαριστεί και προορίζονταν να μετατραπούν σε κοιτώνες, μετά την ανακατασκευή τους (τοποθέτηση παραθύρων, ειδών υγιεινής, ηλεκτρικού, σοβατίσματα  κλπ).

Η περιήγησή μας, κράτησε αρκετή ώρα, και μετά καθήσαμε κάτω από έναν χώρο και ξεκίνησε η συνέντευξη που ακολουθεί στο βίντεο...

Ένα βίντεο στο οποίο μέσα από τις απαντήσεις που μου έδωσαν οι κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης και Ευγένιος Χριστοδούλου, αλλά και στοιχείων που προέκυψαν στη συνέχεια,  δεν δημιουργούνται απλώς ερωτηματικά, αλλά... σηκώνεται η κουρτίνα του παρασκηνίου.


Στη συνέντευξη στο  βίντεο, που ακολουθεί, προσπάθησα να καλύψω όλο το φάσμα της πρωτοβολίας των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών, διαπίστωσα κάποιες αντιφάσεις που εκείνη την ώρα, δεν εξηγήθηκαν...

Αξίζει όμως να επισημάνουμε, ότι ο κ. Χριστοδούλου, αναφέρθηκε σε 30.000 αστέγους ΜΟΝΟΝ στην Αθήνα, υπολόγισε πάνω από 9 εκατομμύρια τους ΛΑΘΡΟ, και πάνω από 4.5 εκατομμύρια τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Στους προγραμματισμούς τους, οι κ.κ. Ιωαννίδης και Χριστοδούλου,  ξεδίπλωσαν στην συνέντευξη το όνειρο μιας αυτόνομης κοινότητας, με παιδικό σταθμό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αθλοπαιδείες κλπ. 


https://youtu.be/m6aUNO6wxls 


Πάμε τώρα να δούμε μια μια τις... αντιφάσεις και να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που μας κάνουν πλέον πολύ επιφυλακτούς για τους σκοπούς αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας.

Από την αρχή της συνέντευξης, και οι δυο, κ.κ. Ιωαννίδης και Χριστοδούλου, καθιστούν σαφές, πως εκτός από δυο τρεις επιθέσεις αναρχικών, ουδείς τους έχει ενοχλήσει...

Μα, με την πρωτοβουλία τους οι Έφεδροι, ενόχλησαν το ... ΣΥΣΤΗΜΑ... και το ΣΥΣΤΗΜΑ, τους αγνοεί;;; 
Λίγο περίεργο μου ακούστηκε αυτό... ίσως όμως και να είναι  η... ιδέα μου... η δική μου "παραξενιά"...
Στην πρώτη ερώτηση, μεταξύ άλλων, ρωτησα τους κ.κ. Ιωαννίδη και Χριστοδούλου, για την πρωτοβουλία τους, που την απαρτίζουν  τρεις ΕΝΩΣΕΙΣ: το ΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΟΠΛΙΤΩΝ, η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ και η ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως άλλωστε λένε και "κάποιες ανακοινώσεις"  στο face book. 


Το ποιά σελίδα στο... φατσοβιβλίο, τα λέει αυτά, θα τα δούμε πιο κάτω... άλλωστε αυτά που θα αποκαλύψουμε, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον... το "γιατί;;;;", θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.

Στην πέμπτη ερώτηση που τους υποβάλλω, είμαι σαφής... πιο σαφής, δεν γινόταν να είμαι...
"Οι τρεις Ενώσεις σας, αποτελούν την πρωτοβουλία σας… αποτελούν δηλαδή εκλεγμένα Σωματεία με Καταστατικό, κατατεθειμένα στις Δικαστικές Αρχές και εκλεγμένο Διοικητικό  Συμβούλιο";

Η απάντησή τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν η διαβεβαίωση πως "όλα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο". 

Η δέκατη ερώτηση, ήταν επίσης σαφής: "Από την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, απ’ ότι διάβασα σε μια ανακοίνωσή σας, προτίθεστε να διεκδικήσετε εμπράγματες δραστηριότητες. Θα τις διεκδικήσετε ως τριμερής Ένωση Εφέδρων – Ανέργων και Φτωχών, δηλαδή ως μια ενιαία ΜΚΟ ή η κάθε μια ξεχωριστά";

Η απάντηση ήταν σαφέστατη και δόθηκε από τον κ. Ιωαννίδη:
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Μ.Κ.Ο." 

Είναι όμως έτσι;;;;;;;;; 


Στην 16η ερώτηση, ήμουν επίσης σαφής: "Πολιτικά πρόσωπα απ’ οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό ή μη κόμμα, έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους στον αγώνα σας και αν ναι, από ποια κόμματα και με ποιόν τρόπο;
Κι εδώ, έβγαλα... λαγό... τον "ξετρύπωσα από τον... μπαξέ τους"!

Τους στηρίζουν μεταξύ άλλων μεμονωμένων πολιτικών προσώπων και φορέων και το... "ΛΕΥΚΟ"... ένας κομματικός πολιτικός χώρος, που "κάτι" μου έλεγε, αλλά το... "αλτσχαϊμεράκι" μου εκείνη τη στιγμή, δεν με βοήθησε να θυμηθώ, που είχα ξανακούσει αυτό το ...κόμμα... 

Παρακατούλια όμως, σας έχω εκπλήξεις... και σας υπόσχομαι πως δεν θα πλήξετε καθόλου....

Πάμε και στην τελευταία ερώτηση, την 18η, που στην ουσία έμεινε αναπάντητη... το γιατί... στα παρακατούλια... "Τέλος, θα μπορούσα να μιλήσω και με τους προέδρους των άλλων ενώσεων που απαρτίζουν την κίνησή σας; Τον Πρόεδρο των Ανέργων και τον Πρόεδρο των Φτωχών;", ήταν η ερώτησή μου.  


Εδώ... μάλλον "μπλόκαραν" και ήταν εμφανής η προσπάθεια "κάτι" να κρύψουν...
Απέφυγαν επιμελλημμένα να αναφερθούν στην ΄Ενωση των ΑΝΕΡΓΩΝ και την έκαναν ... γαργάρα με τους... Αστέγους...


Και η διαίσθησή μου, ότι δεν ήταν όπως μου τα έλεγαν τα πράγματα, δεν έπεσε έξω...
Το γιατί, θα το διαβάσετε πιο κάτω...

Όλες αυτές οι... "άστοχες απαντήσεις, μ' έβαλαν σε σκέψεις και μόλις γύρισα στο σπίτι μου, άνοιξα τον υπολογιστή και άρχισα να ψάχνω γι αυτό το... περιβόητο "ΛΕΥΚΟ" κόμμα...

Σας συνιστώ να πάρετε χαπάκια, για την πίεση και τα εγκεφαλικά, γιατί εγώ δεν πήρα και οι ταχυκαρδίες μου, κτύπησαν επικίνδυνα "κόκκινο"...

Ας δούμε πρώτα, το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του... κόμματος.

Υ.Γ. Όπου υπάρχουν μπλε γράμματα, είναι οι δικές μου επισημάνσεις...

 
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  -ΛΕΥΚΟ
 

Ο υπογράφων Κων/νος Ντάλιος του Ιωάννου, κοινωνικοπολιτικός ερευνητής, Δημοσιολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΛΕΥΚΟ, καταθέτω το καταστατικό με τα παρακάτω άρθρα τα οποία δεσμεύουν το ΛΕΥΚΟ και τα στελέχη του. Δηλώνω δε κατ΄ επανάληψη ότι οι αρχές του  ΛΕΥΚΟ  αντιτίθενται σαφώς προς κάθε ενέργεια που αποσκοπεί εις την βιαία κατάληψη της εξουσίας ή την ανατροπή του ελευθέρου πολιτεύματος της χώρας.
 


1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ.                                                                                         
Το όνομα του πολιτικού κόμματος είναι τα αρχικά των λέξεων, Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων,  Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. 


ΕΜΒΛΗΜΑ

α)  ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ

β) ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Έχουν κατοχυρωθεί από το ΛΕΥΚΟ και τα δυο και χρησιμοποιούνται εναλλακτικά  κατά περίσταση.        2. ΕΔΡΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.                                           


Έδρα του ΛΕΥΚΟ ορίζεται η Αθήνα.

Το  ΛΕΥΚΟ σκοπεύει και δικαιούται να ιδρύει περιφερειακές οργανώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ΛΕΥΚΟ τα κοινωνικοπολιτικά προγράμματά του τα οργανώνει ξεχωριστά σε κοινωνικοπολιτικές δράσεις εκφράζοντας τις κοινωνικοπολιτικές ομάδες πολιτών με ξεχωριστό τίτλο και εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας (καταστατικό) με τη φιλοσοφία τους και το σκοπό τους με δική τους Επιτροπή ή Διοικητικό Συμβούλιο που διορίζεται από το ΛΕΥΚΟ.

Οι κοινωνικοπολιτικές ΕΝΩΣΕΙΣ  Η  ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ νομιμοποιούνται με το ΑΦΜ του ΛΕΥΚΟ  οι οποίες και αποτελούν κατοχυρωμένο πνευματικό του δικαίωμα.                                                           
 

3. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.            

3.1 Σκοπός του ΛΕΥΚΟ είναι :                                                                 

α) Να συμβάλλει στη δημιουργία της συνείδησης και πρακτικής αποδοχής ότι το μέλλον του τόπου εξαρτάται από όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες, η υπεύθυνη φωνή των οποίων πρέπει να καθοδηγεί τα κόμματα και την  Κυβέρνηση, να αναπτύσσει την συνεργασία με πρόσωπα και οργανώσεις με ανάλογες επιδιώξεις και να υποστηρίζει και να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα ενδυναμώνει και επεκτείνει τις ατομικές ελευθερίες.                                                  

(β) Να επιδιώκει και να αναπτύσσει σταθερό και αποτελεσματικό διάλογο με πρόσωπα, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και την Κυβέρνηση, για θέματα τοπικής και εθνικής σημασίας που αφορούν στην οικοδόμηση μιας εκσυγχρονιστικής ελεύθερης, ειρηνικής κοινωνίας και μιας βιώσιμης και ισχυρής οικονομίας.                         

(γ) Να εργάζεται για την διαμόρφωση μιας σύγχρονης, Ελληνικής προηγμένης δημοκρατικής κοινωνίας στο πλαίσιο των νέων Ευρωπαϊκών και διεθνών αντιλήψεων, ικανής να δραστηριοποιήσει και να συντονίσει τους προβληματιζόμενους και υπεύθυνους πολίτες από κάθε σημείο της χώρας.                                                            

(δ) Να αναπτύσσει τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να προάγεται συνεχώς η ορθή λειτουργία της δημοκρατίας, με την θέσπιση κανόνων που εξασφαλίζουν την ανόθευτη και άμεση συμμετοχή των Ελλήνων στις δημοκρατικές διαδικασίες και οδηγούν στην εκλογή των φορέων εξουσίας.                                                     

(ε) Να παρέχει σε κομματική βάση οποιεσδήποτε πληροφορίες, αναλύσεις εκθέσεις, σε τοπικά και εθνικά θέματα για την διαφώτιση και εκπαίδευση των πολιτών και προαγωγή της συναίνεσης και ενότητας των Ελλήνων.

(στ) Να ερευνά και να αναλύει πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα που αφορούν στο εσωτερικό και τη διεθνή θέση της χώρας, καθώς και να εκπονεί και να προβάλει προτάσεις και προγραμματικές λύσεις για την προαγωγή του συμφέροντος του συνόλου των Ελλήνων. Να συμμετάσχει στις εκλογές διεκδικώντας την εκπροσώπησή του στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό κοινοβούλιο.

Το ΛΕΥΚΟ επιδιώκει ΛΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Για την επίτευξη των σκοπών του ΛΕΥΚΟ χρησιμοποιείται κάθε νόμιμο μέσον και εφαρμόζεται στο πλαίσιο των αποφάσεων του κεντρικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελείται από ξεχωριστές πολιτικές προσωπικότητες οι οποίες διορίζονται στα πλαίσια του εκλογικού νόμου έχοντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
 

4. ΜΕΛΗ.                                                                                              

4.1 Μέλος του κοινωνικοπολιτικού οργανισμού ΛΕΥΚΟ μπορεί να γίνει κάθε φυσικό πρόσωπο Έλληνας πολίτης που έχει την ελεύθερη άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων, αποδέχεται τους σκοπούς του και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών.         

4.2   Όλα τα μέλη, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους κατατάσσονται στη δύναμη της αντίστοιχης Περιφερειακής  Οργάνωσης του πολιτικού οργανισμού.

4.3 Για την εκλογή του μέλους απαιτείται.                                           
(α) Να υποβάλει έγγραφη αίτηση, στο ΛΕΥΚΟ, στην οποία θα δηλώνει ότι δέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του καταστατικού του.             

4.4 Παύουν να είναι μέλη του:                                                              

(α)  Όσοι παραιτούνται με έγγραφη δήλωσή τους.                                  

(β) Όσοι διαγράφονται κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του κεντρικού συμβουλίου είτε λόγω αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής συνδρομής τους, είτε λόγω συμπεριφοράς τους που είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητά τους ως μελών του.
 

5. ΠΟΡΟΙ. Πόροι του ΛΕΥΚΟ είναι:                                                         

(α)  Η ετήσια συνδρομή των μελών που καθορίζεται ως εξής.               

(β) Για τα απλά μέλη ετήσια συνδρομή 50 €.                                 

(γ) Για τα ενεργά μέλη συνεργάτες ετήσια συνδρομή 100 €.          

(δ) Για τα μέλη του κεντρικού συμβουλίου ετήσια συνδρομή 200 €.  

(ε) Για τα μέλη που συμμετέχουν σε επιτροπές 200 €.

( ζ ) ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ προκειμένου να επιλεγούν από την επιτροπή που απαρτίζεται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα πρέπει να έχουν πληρώσει την συνδρομή των 200 Ευρώ για το έτος που προτείνεται η υποψηφιότητά τους στο ΛΕΥΚΟ. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το ΛΕΥΚΟ δεν καταφέρει να συμμετάσχει στις εκλογές, το ΛΕΥΚΟ δεν έχει καμία ευθύνη και η συνδρομή δεν επιστρέφεται, διότι ο υποψήφιος είναι στέλεχος του κόμματος και μέλος του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ.

Πόροι επίσης μπορούν να προέλθουν από δωρεές, επιχορηγήσεις, κληρονομιές, κληροδοσίες, ακόμη και εμπορικές δραστηριότητες, η άλλα νόμιμα έσοδα από διάφορες δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών, διαφημίσεις, λαχειοφόρες αγορές και άλλες.   
 

6.ΔΙΟΙΚΗΣΗ.                                                                                         

ΤΟ ΛΕΥΚΟ νομίμως εκπροσωπείται σύμφωνα και με την εκλογική νομοθεσία αποκλειστικά και μόνον από τον Πρόεδρο και ιδρυτή του. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ο πρόεδρος να εξουσιοδοτεί κάποιο στέλεχος του ΛΕΥΚΟ.

 Όλες οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ διοικούνται από τη διεύθυνσή τους η από τα Διοικητικά τους Συμβούλια. Οι αποφάσεις τους, καθώς και οι προτάσεις του διοικητικού συμβουλίου πρέπει να επικυρώνονται με την υπογραφή του Προέδρου.

Ο Πρόεδρος έχει καθήκον και αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα της ιδεολογίας, του πολιτικού λόγου και σκοπών και επιδιώξεων του ΛΕΥΚΟ, διότι δεσμεύτηκε εγγράφως ότι όταν δοθεί η δυνατότητα με εκλογές στο ΛΕΥΚΟ να σχηματίσει Κυβέρνηση, αυτήν να την αναθέσει στον Ελληνικό Λαό δια των εκπροσώπων όλων των κοινωνικών, επαγγελματικών και επιστημονικών ομάδων που τον εκπροσωπούν.

Το ΛΕΥΚΟ πιστεύει ότι μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, υπάρχουν πολλοί πιο ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Για αυτόν και πολλούς άλλους ευνόητους λόγους, δεν ακολουθεί την καθιερωμένη πλασματική δημοκρατικότητα που τα στελέχη των κομμάτων εκλέγονται από τα μέλη τους.
Τα στελέχη του ΛΕΥΚΟ  διορίζονται αξιοκρατικά από τον Πρόεδρο αφού προτείνονται από ειδική επιτροπή που αξιολόγησε τα προσόντα τους. Κανένα στέλεχος δεν έχει εξασφαλισμένη την θέση του, διότι μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή. 

Το κάθε στέλεχος προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικώς και αφιλοκερδώς όχι για να τεκμηριώσει προσωπικά δικαιώματα, αλλά για να προσφέρει ανιδιοτελώς ως απλός στρατιώτης στην πατρίδα του και στους συμπολίτες του.

Σε περίπτωση που κάποιο στέλεχος δραστηροποιείται εκτός της φιλοσοφίας και των υποχρεώσεων του βάσει του καταστατικού του ΛΕΥΚΟ και του εσωτερικού καταστατικού της ΕΝΩΣΗΣ και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που ανήκει και προβαίνει και σε παράνομες δραστηριότητες, το στέλεχος αυτό φέρει ακέραια και αποκλειστικά την ευθύνη και διαγράφεται αυτομάτως από το ΛΕΥΚΟ.

Οι διάφοροι καιροσκόποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την αδυναμία των κομμάτων για ψήφους, δημιουργώντας μέσα σ αυτά τα δικά τους μαγαζάκια φέρνοντας δικά τους μέλη, ώστε να ψηφίζονται και να καταλαμβάνουν ισχυρές θέσεις σ'αυτά, δεν έχουν καμία θέση στο ΛΕΥΚΟ.

Οι ασφαλιστικές δικλείδες είναι τέτοιες που αποκλείουν όλα τα παράσιτα εισβολείς, που ως μικρόβια θα επιδιώξουν να μολύνουν έναν υγιή κοινωνικοπολιτικό οργανισμό.

Αυτό είναι και ένα μέτρο σύγκρισης για να αξιολογηθούν οι προσωπικότητες όλων των στελεχών του ΛΕΥΚΟ διότι αποδεικνύεται η ανιδιοτέλειά τους. Οι επόμενοι Πρόεδροι του ΛΕΥΚΟ θα δεσμεύονται εγγράφως με όρους που έχει ορίσει και υπογράψει και ο σημερινός Πρόεδρος ιδρυτής, ώστε και να θέλουν να παρεκκλίνουν λόγω ανθρωπίνων αδυναμιών, να μην μπορούν με κανένα τρόπο. 
                                    

 7. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟ.                                                                        

(α) Διαχειριστής- ταμίας  επιλέγεται από το Κεντρικό Συμβούλιο, εξειδικευμένος φοροτεχνικός, ο οποίος ενημερώνει τα βιβλία του ΛΕΥΚΟ  και ενημερώνει το κεντρικό συμβούλιο και τον πρόεδρο για το ταμείο.

(β) Όλα τα έσοδα καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του ΛΕΥΚΟ. 

(γ) Όλα τα στελέχη και μέλη του ΛΕΥΚΟ, παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και ουδεμία απαίτηση οικονομική έχουν από το ΛΕΥΚΟ παρά μόνο την υποχρέωση να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους. Έχουν επίσης όλα τα δικαιώματα και τα προνόμια ως μέλη που απορρέουν από τον εκλογικό νόμο.
 
ΑΘΗΝΑ 10 -12 -1998

 
Ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ

ΝΤΑΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  
 


ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2016
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ  ΤΟ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΛΕΥΚΟ 
ΚΑΙ  ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ..
 
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ -Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.-  ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1989 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ :

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΝΤΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  (κοινωνικοπολιτικός ερευνητής)

2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ  (μηχανικός Η.Υ.)                                                                                                 
3. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (πολιτικός μηχανικός)

4. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΓΚΡΙΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  (επιχειρηματίας)

5. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  - ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ( Μεγαρίτης πρώην πρωταθλητής)

6. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΠΟΥΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ( επιχειρηματίας)

7. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΡΕΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ     ( επιχειρηματίας) 

8. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ    (επιχειρηματίας)
 
9. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ - ΛΕΥΚΟ -  ΚΑΡΑΖΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  (λογίστρια)

10. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (επιχειρηματίας)                               

11. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (προγραμματιστής) 
 
12. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ   ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ  - ΡΕΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.
                                                               
13. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ   ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΝΤΑΛΙΟΥ (δημοσιογράφος)                           

14. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ   ΒΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ηθοποιός)

15. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ - ΚΤΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - (ηθοποιός)

16. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  - ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΦΕΙΟ - ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΛΛΗΣ  -  ΣΚΟΥΠΑ ΜΑΡΙΑ  ( ηθοποιός)

17. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ)  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΙΑ (καθηγήτρια χορού)

18. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ  ΒΕΡΑ ΝΤΑΟΥΕΡ (καθηγήτρια παραδοσιακών χορών)

19. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΑΦΝΗΣ - ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  ( καλλιτέχνης - χορογράφος)

20. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ - Λ.Ε.Υ.Κ.Ο ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΜΠΕΓΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (επιχειρηματίας)

21. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΧΑΝΝΑ ΝΤΑΓΕΡ - (καλλιτέχνης καλών τεχνών) 

22. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ   ΡΗΝΑ ΚΑΤΙΝΑ - (συνεργάστηκε με το Πολυτεχνείο Αθηνών ,ευεργέτησε κοινωφελή ιδρύματα  και είναι η μοναδική κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του πρών Πρωθυπουργού Σοφούλη  την οποία και θα την διαθέσει για τα κοινωφελή  προγράμματα του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

23. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΠΑΠΠΑΔΙΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ (μηχανολόγος μηχανικός)

24. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ (μηχανικός πωλήσεων Η.Υ)                 

25. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (δημοσιογράφος)

27. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ'' ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (επιχειρηματίας) 

28. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ'' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (δημοσιογράφος).
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ 5  / Στους  ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 277 / ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ

ΝΤΑΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

πηγή 


Αυτό το... "Τα στελέχη του ΛΕΥΚΟ  διορίζονται αξιοκρατικά από τον Πρόεδρο αφού προτείνονται από ειδική επιτροπή που αξιολόγησε τα προσόντα τους", για κρατήστε το... έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

 Για να δούμε και καμιά φωτογραφία του προέδρου του κόμματος "ΛΕΥΚΟ", που αναζήτησα στο διαδίκτυο.


 Έψαξα για τον κ. Ντάλιο και στο f.b.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σελίδα του στο facebook ο κ. Ντάλιος (η φωτο από το φατσοβιβλίο) έχει αναρτήσει από το 2011 το εξής κείμενο.. παρακαλώ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή:

Δείτε και κάτι ακόμα από τη σελίδα του στο φατσοβιβλίο...


Γιατί χαρακτηρίζει ως ... "εταιρεία" το ΛΕΥΚΟ και όχι ως... Κόμμα;;;;;

Κι ένας Πρόεδρος τόσων "Ενώσεων και Κινημάτων", ακολουθείται μόνον από ... είκοσι άτομα;

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...Αυτός είναι ο πρόεδρος του κόμματος "ΛΕΥΚΟ", Κωνσταντίνος Ντάλιος

«Σπούδασα θέατρο και έκανα πολλές και επίπονες προσπάθειες να επιβιώσω επαγγελματικά. 

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα και το βιοποριστικό μου επάγγελμα υπήρξε η οικοδομή.
 

Σήμερα στα 62 μου αν και πρόεδρος του κοινωνικοπολιτικού οργανισμού ΛΕΥΚΟ wwwleuko.gr αναζητώ το μεροκάματο στην οικοδομή για να ζήσω την οικογένειά μου.
 

Αναλογιζόμενος τον κοπιαστικό ανηφορικό δρόμο που διανύω ακόμη, δεν μετάνιωσα που σπούδασα θέατρο και ασχολήθηκα έστω και λίγο επαγγελματικά μ αυτό, γιατί η φλόγα που εμφυτεύτηκε μέσα μου είναι πού φωτεινή και με καθοδηγεί. Δεν με πρόδωσε γιατί δεν έσβησε ούτε μια στιγμή.
 

Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος γιατί μου δείχνει και ακολουθώ τον ασυμβίβαστο δρόμο και υπηρετώ ιδέες και αξίες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Η φλόγα που καίει μέσα μου, μου δίνει τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση.
 

Αγαπητοί φίλοι να είστε περήφανοι που είστε ηθοποιοί, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, είμαι σίγουρος ότι η φλόγα που έχετε μέσα σας θα σας κάνει ευτυχισμένους.»

 ΠηγήΤι διαβάσαμε στο Καταστατικό του κόμματος και σας είπα να το...κρατήσετε; 

1. "Ο υπογράφων Κων/νος Ντάλιος του Ιωάννου, κοινωνικοπολιτικός ερευνητής, Δημοσιολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΛΕΥΚΟ" και

2. Τα στελέχη του ΛΕΥΚΟ  διορίζονται αξιοκρατικά από τον Πρόεδρο αφού προτείνονται από ειδική επιτροπή που αξιολόγησε τα προσόντα τους.


Εμείς, θα σταθούμε στον ... οικοδόμο...συγνώμη... στον ΠΡΟΕΔΡΟ του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ", ήθελα να γράψω.

Αυτός μας ενδιαφέρει γιατί  από εδώ θα βγουν τα... "διαμάντια" του... οικοδομήματος...

Και μην διανοηθεί κάποιος να μας προσάψει ρατσισμό κατά των οικοδόμων ή των ηθοποιών, γιατί δεν υπάρχει. 

Αντιθέτως θεωρούμε κάθε επάγγελμα σεβαστό και κάθε επαγγελματία ικανό αρκεί να διαθέτει  εντιμότητα και ήθος.

Οφείλουμε όμως να αναρωτηθούμε:

Τελικά, ο κ. Ντάλιος Κωνσταντίνος, τι είναι; 
Οικοδόμος ή ... κοινωνικοπολιτικός ερευνητής, δημοσιολόγος;

Γιατί το πρώτο επάγγελμα, θέλει... χέρια...

Το δεύτερο όμως, θέλει πτυχία... και μάλιστα πολλά πτυχία... και ντοκτορά... 

Εκτός αν από το 2011 και στα 62 του χρόνια, μέχρι σήμερα, ο κ. Ντάλιος, έδωσε εξετάσεις, πέτυχε και σπούδασε στην Πάντειο, κοινωνικοπολιτικός ερευνητής - δημοσιολόγος...

Ή μήπως ισχύει το γνωστό: "Στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι"!!! 


Διαβάστε τώρα που πήρατε τα χαπάκια σας, τι αναφέρει η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, για το ΛΕΥΚΟ ΚΟΜΜΑ...


Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων
Leuko logo.jpg
Ίδρυση10 Δεκεμβρίου 1990
Επίσημα χρώματαΜπλέ, λευκό
Κοινοβούλιο
0 / 300
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
0 / 21
Ιστοσελίδα
leuko.gr
Πολιτικό σύστημα Ελλάδας
Πολιτικά κόμματα
Εκλογές

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα το οποίο είναι ιστορικά συνδεδεμένο με το λευκό ψηφοδέλτιο το οποίο δεν δίνονταν στους ψηφοφόρους πριν το 1989.

Το 1989 εποχή σήψης και πολιτικών σκανδάλων ( Κοσκωτά κτλ.),γνωστές προσωπικότητες όπως ο συγγραφέας Ρούσος Κούνδουρος, ο Ρόκος ο Δημήτρης ( πρώην υφυπουργός παιδείας), ο γνωστός συνταγματολόγος Σωτηρόπουλος, ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς, ο Κων/νος Ντάλιος (κοινωνικοπολιτικός ερευνητής) ως επιτροπή προσωπικοτήτων, υποστήριζαν την ύπαρξη του λευκού ψηφοδελτίου και μάλιστα με ενστάσεις κατά την ημέρα των εκλογών προσέφυγαν στο ανώτατο ειδικό δικαστήριο (εκλογοδικείο) και δικαιώθηκαν.

 Και η Βικιπαίδεια, αναφέρει τον κ. Κωνσταντίνο Ντάλιο, ως... κοινωνικοπολιτικό ερευνητή (εδώ δεν γράφει ότι είναι "δημοσιολόγος" και μάλιστα ως συμμετέχοντα σε ... επιτροπή προσωπικοτήτων...

 Πού "κολλάει" με όλες τις παραπάνω προσωπικότητες (θετικές ή αρνητικές... όπως κι αν το βλέπει κανείς, αλλά τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο μόρφωσης, ένας... οικοδόμος με θεατρικές σπουδές, που εμφανίζεται ως... κοινωνικοπολιτικός ερευνητής;;;

Πάμε παρακάτω σ' αυτά που γράφει η Βικιπαίδεια...

Κατά την χρονική διάρκεια της ετοιμασίας διακήρυξης και καταστατικού η επιτροπή διαλύθηκε διότι προέκυψαν εκλογές και τα μέλη της κατέβηκαν ως υποψήφιοι σε κόμματα, εκτός από τον Ρούσο Κούνδουρο και τον Κων/νο Ντάλιο οι οποίοι και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ίδρυση του ΛΕΥΚΟ. 

Δύο ημέρες πριν την κατάθεση του ιδρυτικού στον Άρειο Πάγο ο Ρούσος Κούνδουρος απεβίωσε και αργότερα ο Κων/νος Ντάλιος ίδρυσε το ΛΕΥΚΟ.


Ιστορικό

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι ένας κοινωνικοπολιτικός οργανισμός αναγνωρισμένος από τη Βουλή των Ελλήνων, που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων ο οποίος σύμφωνα με την ιδρυτική του διακήρυξη [1]δημιουργήθηκε ώστε «να δραστηριοποιήσει και να συντονίσει τους προβληματισμένους και υπεύθυνους πολίτες από κάθε σημείο της χώρας». Είναι ένα πολιτικό οικοδόμημα που οι βάσεις του είναι οι κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών.


Σύμφωνα με το καταστατικό του τα κοινωνικοπολιτικά προγράμματά του τα οργανώνει ξεχωριστά σε κοινωνικοπολιτικές δράσεις εκφράζοντας τις κοινωνικοπολιτικές ομάδες των πολιτών με ξεχωριστό τίτλο και εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας( καταστατικό) με τη φιλοσοφία τους και το σκοπό τους, με δική τους επιτροπή ή Διοικητικό Συμβούλιο που διορίζεται από το ΛΕΥΚΟ.

Με τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ και τις ΕΝΩΣΕΙΣ του ΛΕΥΚΟ οι πολίτες νομιμοποιούνται ως συλλογικά θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας όχι μόνο να διεκδικούν τα δικαιώματά τους με νομικές διαδικασίες αλλά και να πραγματοποιούν ελέγχους σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Το ΛΕΥΚΟ έχει ταυτιστεί με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και την εκφράζει αποδεδειγμένα.

Το ΛΕΥΚΟ συνεργάστηκε προεκλογικά σχεδόν με όλα τα κόμματα με υποψηφίους του στα ψηφοδέλτιά τους και όλα τα κόμματα επισήμως το αποδέχονται και το αναγνωρίζουν.

Απόδειξη ότι είναι καθαρά υπερκομματικό κόμμα διατηρώντας την αυτονομία του και πιστό στους πολίτες που εκπροσωπεί διότι εάν και κόμματα που συνεργάστηκε έγιναν κυβέρνηση, δεν αφομοιώθηκε από αυτά, ούτε εξασφάλισε κυβερνητικές θέσεις για τα στελέχη του και όταν οι εν λόγω κυβερνήσεις έβλαπταν τα συμφέροντα των πολιτών, το ΛΕΥΚΟ κατήγγειλε αυτές τις κυβερνήσεις ότι ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους και προεκλογικά εξαπάτησαν τους πολίτες διότι άλλα υποσχέθηκαν. .

Πρόεδρός του είναι ο Κωνσταντίνος Ντάλιος, ο οποίος ασχολείται ενεργά με τα κοινά από τα εικοσιδύο του χρόνια. Υπάρχει το βιογραφικό του.

Το ΛΕΥΚΟ επί πλέον είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα που δεν ανήκει σε κανένα Ευρωπαϊκό Συνασπισμό όπως τα άλλα Ελληνικά κόμματα και αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ως ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και στις προσεχείς εκλογές για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ έχει το δικαίωμα να καταθέσει συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες.

Στις προσεχείς εκλογές το ΛΕΥΚΟ θα επιδιώξει να προσθέσει και άλλους Έλληνες Ευρωβουλευτές από άλλες χώρες στους 18 που έχει σήμερα η Ελλάδα.

 Πατώντας σ' αυτό εδώ το λινκ, θα δείτε πόσο δραστήριος είναι ο ... Πρόεδρος του  κόμματος "ΛΕΥΚΟ"...

Έχει ιδρύσει πάμπολλες Ενώσεις και Κινήματα... 


Αυτός ο οικοδόμος, όπως θα ... ξεδιπλωθεί στη συνέχεια, εκτός από την οικοδομή, η οποία αποτελεί το βιοποριστικό του επάγγελμα, με το οποίο ζει την οικογένειά του, είχε και άλλες δραστηριότητες,   (πλην της ηθοποιίας)... ας πούμε να ιδρύει Μ.Κ.Ο.
"Πουλάκια" έκαναν τα ματάκια μου, βλέποντας πόσες Μ.Κ.Ο. είχε ιδρύσει ο εν λόγω ... οικοδόμος...
Πάμε να τις δούμε μαζί και να... μοιραστείτε μαζί μου, τα... "εγκεφαλικά"...


Συμβουλή που σας δίνω, πριν συνεχίσετε το διάβασμα: 
Πάρτε μερικά υπογλώσσια καλού κακού... 
Εμένα δεν με συμβούλευσε κανείς  και ... παρά τρίχα γλυτωσα το εγκεφαλικό, αλλά όχι τα ξενύχτια... την οργή,  και  μερικές μελανίες στο σώμα μου, γιατί από το πολύ διάβασμακαι τα ξενύχτια, όποτε σηκωνόμουν  από την καρέκλα του γραφείου μου, όλο και σε κάποια γωνία επίπλων κουτουλούσα... αφήστε που η πίεσή μου, κτύπησε κόκκινο...κι έχω το κακό συνήθειο, να αποφεύγω τα φάρμακα... γενικώς...


ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ. 

 

1. Η ΔΙΕΘΝΗΣ EΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

2. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

3. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

4. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ


5. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

6. Η ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

7. ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

8. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ

9. Η ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

10. ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

11. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

12. Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

13. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ

14. Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

15. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

16. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

17. ΤΟ  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ

18. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -   ΟΠΛΙΤΩΝ

19. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

20. ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

21. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

 

Πηγή

 

 Ούτε ... λαγοκουνέλα να ήταν, είκοσι ένα ... ΜΚΟ, δεν θα γεννούσε...

Πολύ... δημιουργικός Μ.Κ.Ο.κατασκευαστής, ο κ. Ντάλιος... 

Τι σου είναι βρε παιδί μου οι... οικοδόμοι...!... κτίζουν στο πιτς-φιτίλι, οικοδομές... συγνώμη... Μ.Κ.Ο. ήθελα να πω... και όπου Μ.Κ.Ο., είναι αυτό που λέει και η παρακάτω φωτό...

(Μ)ΠΙΖΝΕΣ (Κ)ΑΛΑ (Ο)ΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ... και... καλοκτισμένες, θα προσθέσω...

Άλλωστε, αυτή είναι κοινή άποψη  και όχι προσωπικά δική μου, για τις ΜΚΟ... για τον ύποπτο ρόλο τους, έχουν γραφεί δεκάδες δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


Πάμε τώρα να δούμε μια μία τις ΕΝΩΣΕΙΣ και τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ που απαρτίζουν ... αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία της κατάληψης του χώρου στο Βοτανικό, προκειμένου να γίνει εκεί η ... "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ".

Πρώτος "σταθμός", το ΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με την ηγεσία του οποίου είχα την παραπάνω συνέντευξη.


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ TOY ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΟΠΛΙΤΩΝ

(πολιτική δράση του πολιτικού κόμματος – Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. – Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με ΑΦΜ.090283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδρεύει στη Αθήνα στους Αγίους Αναργύρους επί της Καφαντάρη 5 τηλ. 2130284225 κιν. 6934888831.)


Ο υπογράφων Κων/νος Ντάλιος του Ιωάννου, κοινωνικοπολιτικός ερευνητής, ιδρυτής και πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., καταθέτω το καταστατικό ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΟΠΛΙΤΩΝ  με τα παρακάτω άρθρα τα οποία δεσμεύουν το  ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και τα στελέχη του. 

Δηλώνεται  δε κατ' επανάληψη ότι οι αρχές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  αντιτίθενται σαφώς προς κάθε ενέργεια που αποσκοπεί εις την βίαια κατάληψη της εξουσίας ή την ανατροπή του ελευθέρου πολιτεύματος της χώρας.1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ
 

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΟΠΛΙΤΩΝ2. ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
 

Έδρα ορίζεται η ΑΘΗΝΑ επί της Kαφαντάρη 5 στούς Αγίους Αναργύρους..

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, δύναται με ειδική απόφασή του να ιδρύει περιφερειακές οργανώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
3. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.
 

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΟΠΛΙΤΩΝ - Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΩΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΩΣ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
                                                                                                                                                    
Ζούμε σε μια από τις σκοτεινότερος περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας. 


Στην αέναη μάχη του ελεύθερου ανθρώπου με την βαρβαρότητα τού δεσποτισμού, οι λαοί και οι οργανωμένες δυνάμεις της κοινωνίας, φαίνονται  να ηττώνται κατά κράτος, έχοντας εξαντλήσει κάθε πολιτική εφεδρεία, οδηγούμενοι σε μια οπισθοδρόμηση που δεν δείχνει να έχει σημείο ανασύνταξης των δυνάμεων της.


Η Δημοκρατία ως έσχατο προπύργιο των βασικών δικαιωμάτων του ανθρώπου λοιδορείται και διαστρέφεται στην συνείδηση των πολιτών μέσα από την σύμπραξη των ίδιων των εξουσιαστικών θεσμών της (Δημοκρατίας) και στην ουσία αυτοδιαλύεται προς όφελος  μιας αυτοκρατορικού χαρακτήρα οικονομικής ελίτ, που με εργαλεία την εξαγορά, την εξαπάτηση και την τρομοκρατία, έχει ευνουχίσει τις όποιες δυνατότητες άμυνας παρείχε το κοινοβουλευτικό σύστημα στους λαούς.


Η τεχνολογία και η επιστήμη ευρισκόμενη πλέον σε υπαλληλική σχέση με τα υπερεθνικά οικονομικά κέντρα εξουσίας, έδωσαν όλα τα απαραίτητα «όπλα» για την μεγάλη αντεπίθεση της μαύρης αντίδρασης, που χάρη στις κοσμοπολίτικες και διεθνιστικές αντιλήψεις της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και της διεθνιστικής αριστεράς, τις οποίες χρηματοδοτεί με πολλαπλούς ορατούς και μη ορατούς τρόπους, (ΜΚΟ, κομματικές Επιχορηγήσεις, μαύρα κονδύλια, κλπ), εξουδετερώνουν τις λαϊκές διεκδικήσεις και  αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για την δημιουργία ανεξέλεγκτων εξουσιαστικών τερατουργημάτων που βρίσκονται πλέον στην διαδικασία επιβολής ενός παγκοσμιοποιημένου απολυταρχικού συστήματος.


Στην παρούσα κατάσταση, κάθε δυναμικά οργανωμένη συλλογικότητα αποτελεί εμπόδιο στο δρόμο τους. 

Δεν θα εξετάσω αν και κατά πόσο μπορεί αυτές να συμφωνούν μεταξύ τους  η να έχουν κοινή κοσμοθέαση, αλλά εντέλει έχουν κοινό εχθρό και στηρίζονται σε μια συν αντίληψη  σε επίπεδο λαϊκής  βάσης.


Βασικά κοινωνικά χαρακτηριστικά που έλκουν  την προέλευσή τους μέσα από αγώνες και θυσίες όπως η αγάπη προς την πατρίδα και μέσα από παραδοσιακούς θεσμούς, όπως η οικογένεια και η θρησκεία, χαρακτηριστικά που ενώνουν τον λαό στη βάση της αλληλεγγύης, στο βαθμό που δεν πετυχαίνουν να τα  εξωραΐσουν σε απλές γραφικές συνήθειες, αποτελούν κόκκινο πανί για το επερχόμενο καθεστώς.


Η  Ελλάδα με την μακραίωνη παράδοση σε λαϊκούς εθνικό-απελευθερωτικούς αγώνες , με συμπαγή πληθυσμό και ατσαλωμένη πατριωτική συνείδηση, αποτελούσε και αποτελεί, πρόκριμα για την επιτυχία του σχεδίου τους. Αν σε ένα τέτοιο λαό πετύχει το πείραμα, τότε  οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί λαοί θα ακολουθήσουν ευκολότερα την «μοίρα τους».


Αυτή την ώρα η χώρα μας βρίσκεται στο μεταίχμιο της αυτοδιάλυσης της. Ένα υποδειγματικά ξεπουλημένο πολιτικό και κομματικό κατεστημένο ενεργεί μεθοδικά προς την κατεύθυνση αυτή, σε όλο το μήκος και το πλάτος του ιδεολογικοπολιτικού φάσματος, είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική διαγραφή τη έννοιας της πατρίδας και της Δημοκρατίας.


Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή και με ένα λαό αποπροσανατολισμένο και καθημαγμένο, το μόνο χρέος των υγειών δημοκρατικών δυνάμεων αυτού του τόπου,είναι η ευρεία κοινωνικοπολιτική συστράτευση σε ένα Παλλαϊκό Μέτωπο, που θα αποτελέσει την γραμμή άμυνας του ελεύθερα σκεπτόμενου Έλληνα απέναντι στον εκβαρβαρισμό της πατρίδας.


Η επαναφορά του Πατριώτη Δημοκράτη στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Η ανατροπή του προδοτικού πολιτικού προσωπικού και η ανάκτηση της χώρας από τον λαό της.


Η αποδέσμευσή μας από το θανατηφόρο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ένωσης.


Η αυτοδιάθεση του λαού μας, με σεισάχθεια και επαναφορά της Δημοκρατίας, αποτελούν το κυρίαρχο αιτούμενο για όλους τους Έλληνες  αριστερούς η δεξιούς.


Η Ελλάδα σε όλη την χιλιόχρονη ιστορία της ήταν και παραμένει το προπύργιο του ελεύθερα σκεπτόμενου άνθρωπου . 


Ήταν το φωτεινό παράδειγμα υπεράσπισης  της ελευθερίας, για όλους τους λαούς. 
Ήρθε η ώρα να τους το αποδείξουμε και πάλι.
Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε. 

Ήρθε  η ώρα της καθαρής λύσης.
                                                                                                                                                               

4. ΜΕΛΗ 


Μέλος μπορεί να γίνει κάθε Έλληνας πολίτης που υπηρέτησε την πατρίδα, αποδέχεται τους σκοπούς του  και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών.  

Όλα τα μέλη, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους κατατάσσονται στη δύναμη της αντίστοιχης Περιφερειακής  Οργάνωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.                  

Παύουν να είναι μέλη του:                                                            
 

Όσοι παραιτούνται με έγγραφη δήλωσή τους.                                
 

Όσοι διαγράφονται κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του Διοικητικού  Συμβουλίου είτε λόγω αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής συνδρομής τους, είτε λόγω συμπεριφοράς τους που είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητά τους ως μελών του.5. ΠΟΡΟΙ.                                                                                                                     
 

Πόροι της ΕΝΩΣΗΣ  είναι:
 

(α) Για τα ΜΕΛΗ εγγραφή είναι συμβολική  και εθελοντική ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΙΝΗΜΑ.                                                                                                    
 


(β)  Η ετήσια συνδρομή των στελεχών του Διοικητικού συμβουλίου και των εκπροσώπων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας είναι  200 ευρώ. 

Πόροι επίσης μπορούν να προέλθουν από δωρεές, επιχορηγήσεις, κληρονομιές, κληροδοσίες, ακόμη και εμπορικές δραστηριότητες, η άλλα νόμιμα έσοδα από διάφορες άλλες δραστηριότητες, διαφημίσεις, λαχειοφόρες αγορές και άλλες.    
              
 

6. ΔΙΟΙΚΗΣΗ.                                                                                                      
 

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ διοικείται από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   
 
Η θητεία των μελών είναι διαρκής, και ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ από τον Διεθνή Κοινωνικοπολιτικό οργανισμό ΛΕΥΚΟ.  

Εάν κάποιο  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου παραβεί με πράξεις του, το παρόν καταστατικό, τότε το μέλος αυτό διαγράφεται και φέρει αποκλειστικά και μόνον αυτό τις ευθύνες για ενέργειες που βλάπτουν το ΚΙΝΗΜΑ.                                    


7. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟ.    
 

(α)Διαχειριστής- ταμίας  επιλέγεται, εξειδικευμένος φοροτεχνικός, ο οποίος ενημερώνει τα βιβλία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  και ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο για το ταμείο.
 

(β) Όλα τα έσοδα καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ..
 

(γ) Όλα τα στελέχη και μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και ουδεμία απαίτηση οικονομική έχουν από το ΚΙΝΗΜΑ παρά μόνο την υποχρέωση να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ανάλογα με το παρόν καταστατικό.. Έχουν επίσης όλα τα δικαιώματα και τα προνόμια ως μέλη που απορρέουν από την αρμόδια νομοθεσία.    
                                                                                                                                                                 
ΑΘΗΝΑ   12 – 04– 2016                                 
 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ 


 Κων/νος  Ντάλιος.ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ                                                                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΕΙΟΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.         
 

πηγή

Άρα λοιπόν, η απάντηση που μου έδωσαν στην συνέντευξη, ότι τους στηρίζει το Κόμμα "ΛΕΥΚΟ" δεν είναι έτσι ακριβώς...

Η πραγματικότητα βάσει των στοιχείων είναι, ότι
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Α.Φ.Μ.!

Οι δε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, διορίστηκαν από τον Πρόεδρο του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ", δηλαδή τον οικοδόμο που δηλώνει και "κοινωνικοπολιτικός ερευνητής - δημοσιολόγος" και είναι... ισόβιοι στην ηγεσία της Ένωσης.


  Στην σελίδα του προέδρου του κόμματος "ΛΕΥΚΟ" στο face book,  βρήκα και αυτη την πρόσφατη σχετικά ανάρτηση:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ


ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (πρόεδρος) Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (αντιπρόεδρος), του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΠΛΙΤΩΝ είναι θεσμοθετημένα δημοκρατικά όργανα της πολιτείας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ που συμμετέχουν στην επιτροπή ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν ανήκουν σε καμία σκοτεινή οργάνωση ούτε επιτρέπουν να εισχωρήσουν στο χώρο αντιδημοκρατικές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ επίσης απευθύνουν και οι άλλες ΕΝΩΣΕΙΣ και ΚΙΝΗΜΑΤΑ του ΛΕΥΚΟ, όπως το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, και το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.


 Ο πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ Κων/νος Ντάλιος.Κωνσταντίνος Ντάλιος
16 Ιουλίου στις 11:00 π.μ.


πηγή


Εδώ, και κατόπιν της προαναφερόμενης ανακοίνωσης του Προέδρου του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ" για τις Ενώσεις που απαρτίζουν όσους βρίσκονται στη "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ", κάνουμε διάλειμμα,  καφεδάκι και ανάβουμε τσιγάρο... (οι άκαπνοι, μπορούν να αρκεστούν μόνο στο καφεδάκι και να παίξουν με το κομπολόι τους, αν έχουν...).

Τι σας έγραψα στην αρχή του προλόγου μου;
Πως σε ερώτησή μου, για τις τρεις Ενώσεις που θα διεκδικήσουν "εμπράγματες διεκδικήσεις" από το κράτος και την Ε.Ε., η απάντηση ήταν πως... είναι μόνο δυο οι Ενώσεις... αυτή των Εφέδρων η πρώτη  και των Ανέργων και Φτωχών η δεύτερη.

ΟΥΠΣ!

Σε ποιό... ντουλάπι ... "έκλεισαν" τον διορισμένο από τον Πρόεδρο του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ" κ. Χρήστο Αθανασίου;;;;;
Γιατί αναφέρθηκαν οι συντευξιαζόμενοι, μόνο στον κ. Πουλή, τον πρόεδρο των Φτωχών;;;

Γιατί δεν έγινε εκ μέρους τους καμία αναφορά στον Πρόεδρο των Ανέργων;;;
Γιατί οι δυο Ενώσεις ήρθαν εις σάρκαν μιαν; (για να το χιουμορίσουμε και λίγο)...

Λυπάμαι, αλλά "κάτι" ... δεν μου κάθεται.
Και γιατί τόση πρεμούρα ο Πρόεδρος του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ", να ενημερώσει πως οι προαναφερόμενοι συμμετέχοντες στην "Στέγη Αστέγων" του Βοτανικού, δεν ανήκουν σε... σκοτεινή οργάνωση;;;;;
Συνέβη κάτι;;;;

 Μια στάση εδώ...στο παρακατούλικο,  που λέει και το τραγούδι του αείμνησου Δημήτρη Μητροπάνου, γιατί εδώ, έχει "ζουμί", το πράμα...

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ


Εκτύπωση E-mail
Image
Πρόγραμμα του κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού ΛΕΥΚΟ με
ΑΦΜ 90283759
μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Τηλ.: 210-6522650, Κιν. 6934-888831


 
Κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε ημέρα η ανεργία αυξάνεται και μαζί της η στρατιά των ανέργων γίνεται πολυπληθέστερη, φτωχότερη και πιο απελπισμένη.
Εάν όλοι εμείς τα θύματα της ανεργίας, δεν αντιδράσουμε, δεν συσπειρωθούμε και δεν διεκδικήσουμε οργανωμένοι με κάθε νόμιμο μέσο, τα δικαιώματα μας τότε η κατάσταση μας ασφαλώς αναμένεται να επιδεινωθεί και όχι να καλυτερεύσει.
ΑΝΕΡΓΟΙ εάν ενώσουμε τις φωνές μας τότε μόνο θα υπάρξει περίπτωση η φωνή της απελπισίας μας να ακουστεί από τους βαρήκοους υπεύθυνους οι οποίοι έχοντας εξασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος για τους ημετέρους τους, ηθελημένα αδυνατούν να καταλάβουν όλους εμάς που στερούμεθα τα πάντα.

Αποφασίζουμε λοιπόν να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. δημιουργώντας την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ (ΕΝ. Ε.Α). και να διεκδικήσουμε κοινοτικά κονδύλια που εισπράττονται στο όνομα όλων των ΑΝΕΡΓΩΝ απαιτώντας:
• ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
• ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
• ΕΝΣΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
• ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
• ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Είναι ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.

http://enosianergon.blogspot.gr/Αθηνα 14-07-1992


Εκ της ΕΝΩΣΕΩΣ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 
Δίνονται από το τηλέφωνο : Σταθερο 210-6522650 / Κινητο 6934-888831
 
Ο Αντιπρόεδρος                                     Ο Πρόεδρος
Χρηστου Μιχαλης                                 Ντάλιος Κων/νος


ΠηγήΕρώτηση : ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟ 1992, όπως αναγράφεται στην ημερομηνία στο Καταστατικό;

  
Επισκεφθήκαμε  το ιστολόγιο στο οποίο μας παραπέμπει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ντάλιος, αλλά οποία έκπληξις... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η φωτό, είναι αδιάψευστος μάρτυρας. 


Ερώτηση : Δηλαδή πως θα επισκεφθούν οι άνεργοι το συγκεκριμένο blog και πως αυτοί που θέλουν να πάρουν πληροφορίες για τους... ανέργους;;;
Γιατί τόση... "μυστικότητα" σ' ένα ζήτημα που αφορά περισσότερους από 2.000.000 συμπατριώτες μας;;;;

Ερώτηση : Βάσει της παραπάνω ανάρτησης, ο πρόεδρος του κόμματος "ΛΕΥΚΟ", προφανώς έχρησε και τον ΧΡΗΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, πρόεδρο των ... ανέργων...!!!!!!!!!!!!!

Άλα τις ο Πρόεδρος,  ο οικοδόμος που τρέχει για να ζήσει την οικογένειά του... γεννοβολάει κάθε τρεις και λίγο και μια ΜΚΟ...!!!!!!!!

Μπράβο του που τα καταφέρνει όλα αυτά... είναι άξιος επαίνων... 

Και όπως θα διαπιστώσετε σε όλες τις ΜΚΟ, υπάρχει το ΙΔΙΟ ΑΦΜ... και τα ίδια τηλέφωνα... 
Και καλά τα τηλέφωνα, να είναι ίδια... αλλά και τα Α.Φ.Μ.;;;  


Εμένα "δεν μου κάθεται"... αλλά μην δίνετε σημασία... έχω ανάποδο μυαλό...

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ (σχεδον) ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

Καλά το μαντέψατε... η αυτού εξοχότης ο κ. Ντάλιος...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ! (χιούμορ)


Κι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΙΦΝΙΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;
Πόσα χρόνια γνωρίζονται, ώστε να κρίνει ο Πρόεδρος του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ", πως είναι κατάλληλος για να αναδειχθεί σε ... Πρόεδρο των Ανέργων;


Θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός, ότι οι άνεργοι έλληνες, τώρα, έχουν πρόεδρο που... ούτε καν γνωρίζουν... ούτε καν ψήφισαν... 

Μοντέρνα πράγματα... πρωτοποριακά... 

Τον διόρισε κι αυτόν ο πρόεδρος του Κόμματος "ΛΕΥΚΟ"...!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2.000.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Οι... άνεργοι το ξέρουν;;;; 

ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΕΛΗ... 

Άντε... τυχεράκια Χρήστο Αθανασίου... 


Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε, ποιό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα αυτού, καθώς και το έργο του;

Πόσα είναι τα εγγεγραμμένα μέλη του;


ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ;;;

ΜΕ ΤΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;

Ρωτάω, για να μαθαίνω, η γυναίκα...

  Πάμε παρακατούλια, να δούμε και το...Καταστατικό μιας άλλης Ένωσης... της ..."Ένωσης Φτωχών Ευρωπαίων Πολιτών... που συμμετέχει στην... "Στέγη Αστέγων" του Βοτανικού...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΛΕΥΚΟ –
ΜΕ ΑΦΜ 090283759 (Νομική Προσωπικότητα μη κερδοσκοπική)

τηλ. Επικοινωνίας  2130284225 κιν.6934888831

     
                                                                                                                                                     1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ  - ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -       
                                                      

2) ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.                                                                                       
 

Έδρα ορίζεται η ΑΘΗΝΑ στην ΕΛΛΑΔΑ επί της Κλεισθένους 277 Αγία Παρασκευή. και έδρες των περειφερειακών οργανώσεων οι πόλεις της Ελλάδας και άλλων χωρών της Ευρώπης.       
                          

3) ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ δύναται μα απόφασή του να ιδρύει περιφερειακές οργανώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και άλλων χωρών της Ευρώπης. 
                                        
 

5) ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ. 
                                                                                                                                                                                

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ έχει υποχρέωση να ενισχύσει τη χωρίς αποκλεισμούς και τη συνοχή  της Ευρωπαϊκής κοινωνίας και να παρέχει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα  ίσης πρόσβασης στις διαθέσιμες ευκαιρίες και στους διαθέσιμους  πόρους. 
                                                                 
 

Η ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ θα διεκδικήσει εμπράγματες δραστηριότητες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις των χωρών μελών για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.  


Μεταξύ 1975 και 1980, στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματός της για την καταπολέμηση της φτώχειας, η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα υλοποίησε μία αρχική δέσμη πιλοτικών σχεδίων και πιλοτικών μελετών με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του αποκλεισμού. 

Δύο άλλα προγράμματα  (91985-1989 και 1994) διαδέχτηκαν αυτό το πρώτο πρόγραμμα. 

Το 1992, το Συμβούλιο ενέκρινε δύο πολύ σημαντικές συστάσεις  ( σχετικά με τα κοινά κριτήρια που αφορούν την επάρκεια πόρων και παροχών στα συστήματα κοινωνικής προστασίας ( 92/441/ ΕΟΚ) και σχετικά με τη σύγκλιση  των στόχων και των πολιτικών κοινωνικής προστασίας (92/442/ΕΟΚ). 


Η δράση της Κοινότητας σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, ετίθετο συνεχώς υπό αμφισβήτηση λόγω έλλειψης νομικής βάσης. 


Το πρόβλημα αυτό επιλύθηκε με τη θέση σε ισχύ της ΣΥΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, η οποία κατοχύρωσε την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού ως στόχο της κοινοτικής κοινωνικής πολιτικής. 


Μετά τη δρομολόγηση της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2000, το  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ αποφάσισε αργότερα το ίδιο έτος ότι η συνεργασία σχετικά με τις πολιτικές που στοχεύουν στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού πρέπει να βασίζεται σε μία ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ( ΑΜΣ), η οποία θα συνδυάζει εθνικά σχέδια δράσης και πρωτοβουλίες της Επιτροπής για την προώθηση της συνεργασίας. 


Όπως προβλέπεται στο Άρθρο 160 της ΣΛΕΕ, το 2000 συστάθηκε μία επιτροπή κοινωνικής προστασίας για την προώθηση μεταξύ της συνεργασίας  μεταξύ των κρατών μελών και με την επιτροπή. 


Την επιτροπή την απαρτίζουν δύο εκπρόσωποι από κάθε κράτος μέλος και την επιτροπή. 
                                                                                                                                       
 
Με τη σύσταση της 6ης Μαϊου του 2009 σχετικά με την ενεργή ένταξη των ατόμων που είναι αποκλεισμένα από την αγορά εργασίας, η Επιτροπή επικαιροποίησε τη σύσταση 92/441/ΕΟΚ του Συμβουλίου και ανακοίνωσε ότι τα κράτη μέλη πρέπει να χαράξουν και να εφαρμόσουν μια ολοκληρωμένη συνολική στρατηγική για την ενεργή ένταξη των ατόμων που είναι αποκλεισμένα από την αγορά εργασίας, στρατηγική που να συνδυάζει επαρκή εισοδηματική στήριξη, αγορές εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες. 

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το 2010 κηρύχθηκε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ. 
                                      
Το  2011 η Επιτροπή πρότεινε ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – EURES  για τη διάδοση των διασυνοριακών κενών θέσεων απασχόλησης και για την παροχή πληροφοριών, υποστήριξης και καθοδήγησης για αναζήτηση εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ – Progress.           
6) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ. 
                                                                                                                                                               

Άρθρο 13 στη Συνθήκη ΕΚ που εξουσιοδοτεί το Συμβούλιο να αναλαμβάνει δράση, αποφασίζοντας ομόφωνα, για την αντιμετώπιση διαφόρων τύπων διακρίσεων . Το εν λόγω άρθρο τροποποιήθηκε στη συνέχεια από τη Συνθήκη της Νίκαιας, ώστε να καταστεί δυνατή η θέσπιση μέτρων ανθάρρυνσης μέσω της διαδικασίας συναπόφασης και της λήψης αποφάσεων με ειδική πλειοψηφία στο Συμβούλιο το οποίο εξέδωσε τις οδηγίες (2000/43/ΕΚ) για την φιλετική ισότητα, την οδηγία (2000/78/ΕΚ) για την ισότητα και απασχόληση. 

Η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει παραχωρήσει στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ την αρμοδιότητα να νομοθετεί για ίσες ευκαιρίες. 

Η αρμόδια Επιτροπή του ΕΚ έχει αρμοδιότητα να ελέγχει τα κράτη μέλη ώστε να διασφαλίζουν την ορθή, πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των οδηγιών που εξέδωσε και να κινεί χωρίς χρονοτριβή διαδικασίες επί παραβάσει κατά κρατών μελών που τις παραβαίνουν. 

Το πλέον πρόσφατο ψήφισμα του ΕΥΡΩΠΑΊΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ της 15ης Νοεμβρίου 2011 (Τ7-0495/2011) απευθύνει έντονη  εντολή να τεθεί η μείωση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού στην πρώτη γραμμή των εθνικών προσπαθειών κατά τα επόμενα έτη, εφ όσον η μείωση της φτώχειας αποτελεί το κύριο μέσον εξασφάλισης  μελλοντικής, οικονομικής  ανάπτυξης και πρόληψης περαιτέρω κοινωνικής ανισότητας και αναταραχής. 


Το ΕΚ, επαναλαμβάνει την έκκλησή του για αξιοπρεπή επίπεδα μισθού και προγράμματα κατωτάτου εισοδήματος σε κάθε κράτος μέλος στους Ευρωπαίους πολίτες χωρίς διάκριση μεταξύ των κρατών. Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ προειδοποιεί ότι δεν θέτει υπό αμφισβήτηση την επίτευξη του στόχου της στρατηγικής  (ΕΕ 2020 )  για την έξοδο 20 εκατομμυρίων ατόμων από την φτώχεια.     
                                             
 

7)ΜΕΛΗ.  
                                                                                                                                                                           
Μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΦΤΩΧΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ μπορεί να γίνει κάθε Ευρωπαίος πολίτης που αποδέχεται τους σκοπούς της ΕΝΩΣΗΣ και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών. 

Όλα τα μέλη, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους κατατάσονται στη δύναμη της αντίστοιχης Περιφερειακής Οργάνωσης της ΕΝΩΣΗΣ.
                                                                      
Παύουν να είναι μέλη της όσοι παραιτούνται με έγγραφη δήλωσή τους και όσοι διαγράφονται κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.                                       8) ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.                                                                                                                                               
ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ που είναι ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΑ ΕΥΡΩ . 
Πόροι επίσης μπορούν να  προέλθουν  από ΔΩΡΕΕΣ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΚΛΗΡΟΔΟΣΙΕΣ, ή άλλα νόμιμα έσοδα από λαχειοφόρες αγορές και άλλες δραστηριότητες.                                                                                           


9)ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το οποίο διορίζεται από το ΛΕΥΚΟ  όπως ορίζει το καταστατικό του.  
                                                                                                                                  
 

10) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟ.
                                                                                                                                                            
Διαχειριστής ταμίας επιλέγεται από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ, εξειδικευμένος φοροτεχνικός, ο οποίος ενημερώνει τα βιβλία της ΕΝΩΣΗΣ, ενημερώνει το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ. Όλα τα έσοδα καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του ΛΕΥΚΟ. 


Όλα τα στελέχη και μέλη της ΕΝΩΣΗΣ , παρέχουν τις υπηρεσίες τους  στη ΕΝΩΣΗ εθελοντικώς και αφιλοκερδώς  και ουδεμία απαίτηση οικονομική έχουν από την ΕΝΩΣΗ.  


Αργότερα εάν η ΕΝΩΣΗ αποκτήσει ταμείο το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με έγκριση του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με απόφασή του θα καθορίσει αμοιβές ή επιδοτήσεις για τα μέλη και τα στελέχη που τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς. 

Τα ενεργά μέλη και τα στελέχη της ΕΝΩΣΗΣ  έχουν επίσης όλα τα δικαιώματα και τα προνόμια που απορρέουν από την αρμόδια νομοθεσία.ΑΘΗΝΑ  1η  ΜΑΪΟΥ 2016                                            
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ – ΛΕΥΚΟ -

ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΝΤΑΛΙΟΣ    


πηγή Και για να το ελαφρύνουμε λίγο, γιατί έχει βαρύνει το πράμα...

"Καρπερός" σε ΜΚΟ ο Πρόεδρος του κόμματος "ΛΕΥΚΟ"...  

Για κάθε κοινωνική ομάδα, "γεννάει" και μια Μ.Κ.Ο. ... και για κάθε μια, θα ζητάει και... "εμπράγματες  δραστηριότητες"... κρατικές και ευρωπαϊκές... δηλαδή, μπικικίνια...

Μάγκας... το έχει πιάσει το νόημα ο... οικοδόμος - ηθοποιός - "κοινωνικοπολιτικός ερευνητής"...
Ως πότε θα ζει την οικογένειά του, από την οικοδομή;;;; 

Κράτησε για την πάρτη του, το ... Ευρωπαϊκό Προεδριλίκι, και... διόρισε πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τον ΣΠΥΡΟ ΠΟΥΛΗ, όπως προκύπτει φυσικά από τα προαναφερόμενα παραπανούλια...!

"Μάάάάάάάάλστα...μάάάάάάάλστα", που έλεγε κι ένας συγχωρεμένος ο ηθοποιός, νομίζω ο Αυλωνίτης, αν δεν με απατά η μνήμη μου...

Και ποιός είναι αυτός ο ... ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, Πρόεδρος των Φτωχών Ελλάδας;


Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο βιογραφικό και οι σχετικές φωτογραφίες, όπως θα έπρεπε να υπάρχει για όλους τους προέδρους  που διορίζει ο... ΠΡΟΕΔΡΟΣ... στην "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ" ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ και όχι μόνο;;;;;;

Ποιοί είναι οι κ.κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, πρόεδροι των ανέργων και των φτωχών Ελλήνων, αντίστοιχα;;;; 

 Ας φύγουμε απ' όλα αυτά, γιατί μας δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά και ας πάμε σε ένα πρόσφατο σχετικά δελτίο τύπου της "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ" Βοτανικού.                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ-ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣΤις τελευταίες ημέρες παράλληλα με τις δραστηριότητες μας αναφορικά με τον εξωραϊσμό και διαμόρφωση του χώρου της παλαιάς βάσης του Ναυτικού Κ.Σ.Α.Ν., ως κέντρο υποδοχής αστέγων και αναξιοπαθούντων, πληγέντων από τα μνημόνια και τις ανάλγητες διαδοχικές κυβερνήσεις. 

Παρατηρήσαμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο ποικίλα δημοσιεύματα που αφορούν την κίνηση μας. 

Πολλά από αυτά είναι θετικά και μέσα στο πνεύμα και πολλά έχουν ως στόχο την απαξίωση, αποσύνθεση υπονόμευση της πανανθρώπινης κίνησης μας.

Σε όποια περίπτωση, είναι ακόμη μια ευκαιρία για εμάς να αποσαφηνίσουμε ποιες είναι οι θέσεις μας γενικότερα μέσα από τον χώρο και για όλα όσα γίνονται έξω από αυτόν και μας αφορούν άμεσα…

Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι μέσα σε αυτόν τον χώρο δεν υπάρχει πολιτική κίνηση, είμαστε οι ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ που αναλάβαμε το εγχείρημα αυτό, εμείς το σκεφτήκαμε, εμείς το εκτελούμε, εμείς το διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα.

Είμαστε όλοι απολυμένοι από το στράτευμα, είμαστε όπως όλοι εσείς οι άνδρες που υπηρετήσατε και τώρα είστε πολίτες. Έχουμε υπηρετήσει σε όλα τα όπλα, καταδρομείς, ειδικές δυνάμεις κυρίως.

Περιφρουρούμε την κίνηση και οργανώνουμε την νομική οντότητα που θα αναλάβει την διαχείριση του κέντρου αστέγων μακράς διάρκειας. 


Ένα χώρο που θα μπορέσει ο κάθε αναξιοπαθής ή προσωρινά άστεγος να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να «καταγραφεί», χωρίς να νιώσει άβολα έως ότου επανέλθει στην «πραγματική» του ζωή. 

Θα βοηθήσουμε σε αυτό με όποιο μέσον θα διαθέτουμε, βρίσκοντας εργασία, δίνοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ότι μπορεί να χρειαστεί ο συνάνθρωπος!

Θέλουμε να είναι ξεκάθαρο σε όλους, ότι εδώ στον Βοτανικό Στέγη-Αστέγων μπορεί να μας επισκεφθεί ο κάθε ένας, ανεξάρτητα και από όποια πολιτική οργάνωση ή φορέα και να προέρχεται, η παρουσία του εδώ δηλώνει αποδοχή του εγχειρήματος μας και την έμπρακτη στήριξη του…!

Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει «καπέλωμα» ,διότι εμείς και μόνο εμείς διαχειριζόμαστε και περιφρουρούμε τον χώρο! Πάψτε με τις δημοσιεύσεις σας να «καπελώνετε»από μόνοι σας ή να παίζετε με τις εντυπώσεις (ο κόσμος σας βλέπει)!!

Τέλος να προσθέσουμε ότι αυτός ο χώρος θα έχει Ελληνικά πρότυπα φιλοξενίας και κατά αυτά τα δεδομένα θα προχωρήσει ώστε να κάνουμε την διαφορά Παγκοσμίως!
Περιμένουμε την συμμετοχή σας.


 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ" ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΛΕΥΚΟ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΤΑΛΙΟ;;;;;;;

Υπάρχει λόγος που γίνονται... ανακόλουθοι των δηλώσεών τους;;;
Πάμε και στην επόμενη και πιο πρόσφατη ανάρτησή τους...                                                  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από εχθές 01/8/2016 βρίσκεται στο πλευρό μας ενεργά η ΕΝΩΣΗ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. (Νομική προσωπικότητα μη Κερδοσκοπική) ιδρυθείσα το 1993 και θα συμπράξει μαζί μας για την επίτευξη του σκοπού μας : Βοτανικός Στέγη-Αστέγων.

Η Ένωση Φτωχών, οι Έφεδροι Πολίτες-Οπλίτες και όσοι συμπορευτούμε για αυτό το σκοπό, θα διεκδικήσουμε εμπράγματες δραστηριότητες από την Ελληνική κυβέρνηση αλλά και από την Ευρωπαϊκή κοινότητα (αφού τυπικά και νομοθετικά βρισκόμαστε εντός Ε.Κ.), επικαλούμενοι συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις άρθρα και νόμους των συστημάτων κοινωνικής προστασίας εν ισχύ και που αφορούν τους Ευρωπαίους πολίτες και όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Δεν δύναται η Ελλάδα να μην έχει πρόσβαση σαν πλήρες μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης, ποιος είναι αυτός που δεν επιτρέπει στην Πατρίδα μας να έχει πρόσβαση στα συστήματα αυτά?

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να ενισχύσει τη χωρίς αποκλεισμούς και την συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας και να παρέχει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα ίσης πρόσβασης στις διαθέσιμες ευκαιρίες και τους διαθέσιμους πόρους...!

Είμαστε 16 Στρέμματα Ελεύθερης Πατρίδας και εδώ θα λέμε αλήθειες. 


Εδώ σκεφτόμαστε ελεύθερα και περπατούμε πάνω στα ίδια χώματα που κάνανε περίπατο οι Αρχαίοι μας φιλόσοφοι...


πηγή

  
Να τη και την ανακοίνωση δια στόματος υπευθύνων της "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ", για το... νέο μέλος... την Ένωση Φτωχών Ελλήνων Πολιτών... (τα διαβάσατε παραπανούλια).

Μας ενημερώνουν δε και πάλι, πως θα διεκδικήσουν "εμπράγματες δραστηριότητες".

"ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"... γράφουν στο δελτίο τύπου, οι υπεύθυνοι της "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ"...

ΛΕΝΕ;;;; 

Δηλαδή, ποιές είναι οι... αλήθειες στα... "16 Στρέμματα Ελεύθερης Πατρίδας";;;

Τα συμπεράσματα, δικά σας.
 
 Να τη και η ... ΒΟΜΒΑ!

Είχα τελειώσει την συνέντευξη με τους κ.κ. Ιωαννίδη και Χριστοδούλου της Ένωσης Εφέδρων, και βαδίζαμε προς την πύλη για να αποχωρήσουμε με τον Θανάση Τσακάλη, όταν  ο κ. Ευγένιος Χριστοδούλου, μου εξέφρασε ένα παράπονο:

"Προσπαθούν να μας απαξιώσουν. Βγήκε κάποια Καψάλη, προχθές  στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (εφημερίδα) και έγραψε εναντίον μας. Αλλά εμάς αυτά, δεν μας αγγίζουν".

Του απάντησα πως αυτοί οφείλουν να κάνουν καλά και έντιμα τη δουλειά τους και αυτό θα είναι η καλλίτερη απάντηση στις όποιες κατηγορίες, και  αποχωρήσαμε με τον Θανάση Τσακάλη.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, πέρασα από μερικά περίπτερα, αναζητώντας τις τελευταίες εφημερίδες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ...

Ήμουν τυχερή... βρήκα  μια, την ξεφύλλισα, βρήκα και το σχετικό δημοσίευμα και διαβάζοντας, περπατούσα στον δρόμο...

Ήμουν δε τόσο απορροφημένη, που δεν κατάλαβα πως βρέθηκα στη...μέση του δρόμου... απλά άκουσα τα φρένα, κι έναν έξαλλο οδηγό να φωνάζει: 
"Κυρά μου, άντε σπίτι σου να διαβάσεις την εφημερίδα... κι όχι στη μέση του δρόμου"!!!!!!

Δίκιο είχε ο άνθρωπος, αλλά τι να του απαντήσω... το μυαλό μου είχε φύγει από τη θέση του με όσα διάβαζα...

Σας το παραθέτω, χωρίς ούτε ένα σχόλιο...
Άλλωστε, τα λόγια, είναι πλέον... περιττά...     

 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.
(κάντε αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα, για να διαβάσετε σε μεγένθυση το κείμενο).

Το δημοσίευμα της κας Μαρίας Καψάλη στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, επιβεβαιώνει τα όσα αποκαλύπτω σε ότι αφορά στο Κόμμα "ΛΕΥΚΟ" και θέτει προβληματισμούς για τον ρόλο των Ενώσεων που έχουν καταλάβει τον χώρο στον Βοτανικό.

Τα συμπεράσματα, δικά σας.   ΕΠΙΛΟΓΟΣ

  Στη ζωή μου, όποτε σφάλω, έχω μάθει να ζητώ συγνώμη και να αναγνωρίζω το λάθος μου.
 
Κι εδώ, στην συγκεκριμένη περίπτωση ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ όχι μόνο από τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αλλά και απ' όλους τους αναγνώστες των άλλων blogs  που αναδημοσίευσαν τα θέματα μου για την "ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ", για όλα αυτά  που  διαβάσατε.

Δεν υπήρξε δόλος εκ μέρους μου, αλλά μια καλοπροαίρετη ματιά σ' ένα θέμα που ανέδειξαν κατ' επανάληψη τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και  η πλειοψηφία των εκατοντάδων bloggers με εκατοντάδες αναρτήσεις.

Πίστεψα πραγματικά σ' αυτή την πρωτοβουλία, για την δημιουργία "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ".

Ζούμε όμως στην εποχή, που γκρεμίζονται πρόσωπα, είδωλα, πρότυπα, κινήματα, κοινωνικές πρωτοβουλίες, ανθρώπινες σχέσεις...

Πλήρης καταρράκωση... άλλωστε από μια κοινωνία που το μεγαλύτερο μέρος της είναι βουτηγμένο στη διαπλοκή, στην παρανομία και στην νοοτροπία "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας", χωρίς ίχνος εντροπής, φιλότιμου και αξιοπρέπειας, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ακόμα και σήμερα, που η Πατρίδα καθημερινά βουλιάζει στην άβυσσο της απόλυτης τραγωδίας (δεν έχουμε δει και δεν έχουμε ζήσει τίποτα ακόμα... οι μεγαλύτεροι εφιάλτες, βρίσκονται μπροστά μας και σύντομα θα τους βιώσουμε), τις σάρκες της, ξεσκίζουν όχι μόνον οι πολιτικοί, αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα ενός λαού, που έχει διαβρωθεί μέχρι το μεδούλι... και μιλώ γενικά και γεμάτη απογοήτευση.

Είναι καιρός που το γράφω, πως μόνο ένα 5% έχει μείνει καθαρό... άτοφια ΕΛΛΗΝΙΚΟ στοιχείο όχι μόνον στο DNA του, αλλά και στην συμπεριφορά του.. στη στάση του... στην σκέψη του... στην ΨΥΧΗ του.

Φοβάμαι, πως αυτό το ποσοστό του 5% αρχίζει να μειώνεται δραματικά...  


Βλέπετε  οι ανατροπές είναι καθημερινές στη ζωή μας και πρόσωπα που μέχρι χθες ήταν οικεία και αγαπητά, θα αναγκαστούν να πετάξουν τις μάσκες λόγω αυτών ακριβώς των ανατροπών και να δει η κοινωνία το πραγματικό τους πρόσωπο.


 Σε ότι αφορά τώρα, την υπόθεση της "ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ", απ' ότι πληροφορούμαι, έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις.


Φαίνεται πως υπάρχουν πολλά ακόμα να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ότι καινούργια πληροφορία πέφτει στην αντίληψή μας, θα υπάρξουν και οι σχετικές ενημερώσεις.

Γιατί όλα συνδέονται μεταξύ τους... πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα... πολιτικά και... "κοινωνικά".

 
Το γιατί τα "κοινωνικά", μπήκαν σε εισαγωγικά, θα το διαπιστώνουμε καθημερινά...

Το βέβαιο είναι, πως δεν θα πλήξετε... τουναντίον, έχω την αίσθηση, για να μην πω την βεβαιότητα, πως ίσως αγανακτήσετε... ίσως οργιστείτε... ίσως απογοητευθείτε. 


Μην αφήσετε όμως την ελπίδα και την αισιοδοξία να χαθούν... 
Μετά τα μεγάλα σκοτάδια, έρχεται το ΦΩΣ! 


Καλλιόπη Σουφλή 


Υ.Γ. Απαραίτητη διευκρίνιση κατόπιν όλων των ανωτέρω, και αυτών που έπονται:

Είναι εν γνώσει μου, ότι βάζω το κεφάλι μου στον... ντορβά με όσα αποκαλύπτω.

"Ίσως και να διακινδυνεύσει η ζωή σου, γιατί  τα βάζεις με... μεγάλα ψάρια", όπως μου είπαν κάποιοι φίλοι οι οποίοι γνωρίζουν την έρευνά μου αυτή.

Δεν είχα όμως δικαίωμα να σιωπήσω, από τη στιγμή που διαπίστωσα πως... κάτι δεν πάει καλά.
Θα ήμουν ανακόλουθη και συνειδησιακά και βάσει της αρχής των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που είναι και το έμβλημά τους...

Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!

Κι εγώ, δεν μπορώ να συναινέσω... με όποιο κόστος...     

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2016 | 1:01 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr