1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ
 3. ΕΤ3
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Σαλαμινα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Σαλαμινα και εμείς θα το προσθέσουμε.

Γιατί μου φαίνεται πως μας δουλεύουν και οι δυο.... πλευρές;;;
Έχω ταχθεί εδώ και χρόνια κατά των Εβραίων και δεν το κρύβω.

Αποδεδειγμένα πλέον είναι η απόλυτη τρομοκρατία όλης της ανθρωπότητας.

Το μιαρό έθνος που σταύρωσε τον Ιησού Χριστό, το μιαρό έθνος που μάχεται τον Ελληνισμό από χιλιετιών, το μιαρό έθνος που μάχεται τον Χριστιανισμό με λύσσα, το μιαρό έθνος που φέρει στο ακέραιο για την πτώση της Κωνσταντινούπολης, το μιαρό έθνος που δημιούργησε τα πλέον  αιματοβαμμένα παγκόσμια κόμματα του Κουμμουνισμού και του Ναζισμού, το μιαρό έθνος που έχει διαφθείρει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, η απόλυτη καταστροφή όλων των κοινωνιών, οι δολοφόνοι των λαών, το απεχθέστερο των εθνών της γης, οι  ιδρυτές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι αιμοχαρείς και αιμοδιψείς Τλαμουδιστές - Καμπαλιστές Εβραίοι, οι πραγματικοί  κυβερνήτες της Ελλάδας, είναι αρκετά, για να  κάνουν και τον πλέον καλόπιστο πολίτη, έστω και λίγη ιστορία να έχει μελετήσει, πολέμιό τους.

Στην παρακάτω ανακοίνωση, προσπαθούν για μια ακόμη φορά, να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού, με μια ανακοίνωση "κατά" του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που προσωπικά, έχω την αίσθηση, ότι.... μας δουλεύουν και οι δυο πλευρές.
Το γιατί, ας το σκεφθεί ο καθένας μόνος του..
Προσωπικά, έχω διαμορφώσει ... άποψη...


Πόπη ΣουφλήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται. 

Αποτελεί όνειδος για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να
μη γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων και υπόκεινται στο σύνολο των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. 

Τα δε αντιπροσωπευτικά τους όργανα, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, διέπονται από τις ίδιες ακριβώς φορολογικές υποχρεώσεις που προβλέπονται και για την Εκκλησία της Ελλάδος, και μάλιστα χωρίς ουδεμία επιδότηση από το Ελληνικό κράτος.

Ο κ. Καμμένος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη για το επικίνδυνο ολίσθημά του, που αποτελεί σοβαρή αντισημιτική ενέργεια και βάλλει όχι μόνον κατά των Εβραίων Ελλήνων πολιτών, αλλά και κατά της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας.


Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


* Δείτε εδώ το video της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», 15.12.14
Την ίδια ημέρα, το Γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. εξέδωσε την παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.«Σε καμιά περίπτωση οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αμφισβητούν την ισονομία και την ισοτιμία των Ελλήνων Εβραίων πολιτών για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ελληνικό κράτος. 

Η αναφορά έγινε για την εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ των θρησκευτικών ακινήτων που αφορούν σε νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες γνωστών θρησκειών και δογμάτων στην Ελλάδα και το προεδρικό διάταγμα 182/78, χωρίς καμία άλλη αιχμή που να δικαιολογεί την οξύτητα της ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε αντίθεση με το συγκυβερνητικό σχήμα, δεν υπάρχουν χειροκροτητές, οπαδοί και πωλητές αντισημιτικών βιβλίων».
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ:
 
- Διευκρινίζεται ότι στην τηλεοπτική του δήλωση ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ ανέφερε «… οι Εβραίοι δεν φορολογούνται» για να τονίσει την αντίθεση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, αντίθεση η οποία δεν υφίσταται.

- Ακόμα και η «διευκρινιστική» ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛΛ. περιέχει εσφαλμένα στοιχεία, καθώς η εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ αφορά αποκλειστικά και μόνον τα ακίνητα που χρησιμοποιούνται ως τόποι λατρείας (Εκκλησίες, Συναγωγές), και ανήκουν σε ΝΠΔΔ με θρησκευτικό χαρακτήρα, και όχι όλα τα ακίνητα. 

Και σε αυτόν τον τομέα, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, το ΚΙΣΕ και οι Ισραηλιτικές Κοινότητες της Ελλάδος διέπονται από το ίδιο φορολογικό καθεστώς όπως και η Εκκλησία της Ελλάδος.

- Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Δελτίο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρει ως «διευκρίνιση» το ΠΔ 182 / 1978 που με σκοπιμότητα αναπαράγεται αβίαστα μόνον από αντισημιτικά ιστολόγια.

- Και αν κάποιος δεν περιμένει από τους ταγμένους αντισημίτες ή τους τακτικούς επισκέπτες των εν λόγω ιστολογίων να διαβάζουν τα ψεύδη που αναπαράγουν στο διαδίκτυο, θα περίμενε τουλάχιστον από το Γραφείο Τύπου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να έχει απλώς διαβάσει το ΠΔ 182 ώστε να είχε αντιληφθεί ότι πρόκειται για το Καταστατικό της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών και την εισφορά των μελών της, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε φοροαπαλλαγή.

- Όπως και σε παλαιότερη ανακοίνωση το ΚΙΣΕ έχει αναφέρει: «…Το καταστατικό της Ι.Κ. Αθηνών (Π.Δ. 182) βρίσκεται δημοσιευμένο στο ΦΕΚ 40/Α’ 22.3.1978, ώστε ο καθένας μπορεί να το διαβάσει για να αντιληφθεί το μέγεθος του  ψεύδους του δημοσιεύματος και το χαμηλό επίπεδο εντιμότητας στο οποίο κινούνται οι οργανωμένοι αντισημίτες». 
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 3:27 am


Mε συνείδηση και οικογένεια
19/12/14


 
Απολυμάνθηκε, και έχει σαφώς μετανιώσει, «για κάποιες ενέργειές του», ανέπνευσε ελεύθερα, πήγε στον φούρνο και είπε στους μετανάστες του Śubha savēra ,και ήταν πολύ χαρούμενος που τον κατάλαβαν. 

Στις άλλες δύο ψηφοφορίες θα
λάβει μέρος και θα ψηφίσει με βάση το «πατριωτικό και το εθνικό συμφέρον». 

Επομένως έχει συνείδηση και οικογένεια.
ΥΓ.Το δικό του συμφέρον πάντως είναι  να μην διαλυθεί η βουλή.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 3:00 am


Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣsoros

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Για τη θέση του επικεφαλή της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας υπάρχουν 5 υποψήφιοι, ένας εκ των οποίων ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος. 

Αυτό είναι πληροφορία που έχει διαρρεύσει από διάφορες πηγές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που είναι κοντά στον Πρόεδρο Peter Poroshenko, αναφέρει η Ουκρανική έκδοση 112.ua. (pravda ru/rusvesna)

Σύμφωνα με
την πηγή, εκτός από τον Σόρος,  επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζα Ουκρανίας μπορεί  να είναι και πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.Επίσης, μεταξύ των υποψηφίων συγκαταλέγονται και εκπρόσωποι του Αμερικανικού  American Federal Reserve System   

Ο υποψήφιος επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας θα θέσει την υποψήφιότητά που στον Ποροσένκο ,θα υποβληθεί προς έγκριση στο Κοινοβούλιο προς έγκριση, και μετά θα ανακοινωθεί ο διορισμός του.

images (48)
Η επικεφαλής της NBU , Valery Gontareva που είχε διοριστεί σε αυτήν τη θέση  τον Ιούνιο του 2014.Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, έχει επανειλημμένα επιδώσει  επιστολή παραίτησης. 

Χθες, η κοινοβουλευτική επιτροπή για την οικονομική και τραπεζιτική πολιτική  αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την επείγουσα έκθεση της Gontareva   σχετικά με την κρίση του νομισματικού συστήματος και ζήτησε από τον Ποροσένκο να κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή της.

mvfukraina

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος της Ουκρανίας, δεν είναι σαφές ποιοί  »επαγγελματίες» θα αναλάβουν την ευθύνη  

Ωστόσο ο  Τζορτζ Σόρος που θεωρείται και ο πνευματικός μέντορας της Νέας Ουκρανίας, λόγω της αδράς χρηματοδότητησης των ΜΚΟ που ανέλαβαν την επιβολή της της τωρινής »δημοκρατίας» είναι ο άνθρωπος που δικαιωματικά αξίχει να ηγηθεί του χρηματοπιστωτικού στστήματος. 

Ο ίδιος σε συνεντεύεξεις του έχει δηλώσει ότι »αισθάνεται περήφανος που έβαλε το λιθαράκι του για την αλλαγή της Ουκρανίας προς τον εκδημοκρατισμό…»

dimpenews.com

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:56 am


Ψήνεται Πολιτειακή Εκτροπή από τους έξω;


 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣΌτι και να ¨ψήνουν¨ οι τοκογλυφικές αγορές με ορίζοντα τον ερχόμενο Μάρτιο στο τέλος η ΠΑΝΑΓΙΑ, η Μητέρα του Ελληνικού Έθνους θα τους τσουρουφλίσει  για τα  καλά.
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός που καταγράφει η παραπάνω φωτογραφία.
Ο Ιερός Ναός της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ στην ΤΗΝΟ, καθημερινά κλείνει στις 18.30 μ.μ.και η από κάθε πλευρά του Συγκροτήματος πόρτες κλείνουν στις 11.00 μ.μ.. 
 Χθες Βράδυ, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30΄μ.μ., ο Νυχτοφύλακας που εκτελούσε την βάρδια του, παρακολουθώντας μέσα από κλειστό κύκλωμα τους εντός του Συγκροτήματος αύλειους χώρους, όταν
άρχισε να ελέγχει και το εσωτερικό του Ιερού Ναού, έντρομος διαπίστωσε πως, εντός αυτού εκινείτο μία Σκιά, υπό μορφής Καλόγριας, την οποία πρόλαβε να αποθανατίσει με το κινητό του, την στιγμή που στεκόταν δίπλα στο Εικονοστάσι, όπου τοποθετείται το Σεπτό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της ΤΗΝΟΥ !!!! Posted: Δεκεμβρίου 17, 2014 at 11:04 πμ http://www.pentapostagma.gr/
Οι Άγιοι ήδη εμφανίζονται οφθαλμοφανώς  και στέλνουν μηνύματα στην Ελλάδα. Και όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί όλοι είναι ελεύθεροι να πιστέψουν ή να αμφισβητήσουν. Αλλά τον πόνο που μέρα με την ημέρα μεγεθύνετε κανένας δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει παρά μόνο οι τοκογλύφοι που τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Τι μήνυμα μας στέλνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ
¨μην φοβήστε ότι και να σας κάνουν οι έξω από εδώ, στο τέλος θα γίνει το σχέδιο του ΘΕΟΥ¨
Οι βασανιστές μας χωρίστηκαν σε καλούς και κακούς για να κάνουν το τέλος μας πιο επώδυνο.
Οι Κακοί Βασανιστές.
Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας,. Wolfang Schaeuble. 
Μία ημέρα μετά την πρώτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν για την Ελλάδα, ωστόσο η χώρα μπορεί να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο αν εφαρμόσει συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. 
Παράλληλα κάλεσε τη χώρα να εφαρμόσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο όσων έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της.
Όσον αφορά την προληπτική πιστωτική γραμμή, ο Schaeuble τη χαρακτήρισε «το κατάλληλο εργαλείο» για την Ελλάδα. bankingnews.gr
18/12/2014 
Οι Καλοί Βασανιστές
Το Bloomberg με κεντρικό άρθρο του, που υπογράφεται από τους συντάκτες του, άρα είναι η κεντρική του άποψη για το θέμα της Ελλάδας, δεν διερωτάται, αλλά προτείνει λύση και μάλιστα απευθύνεται προς την Τρόικα. Το άρθρο έχει τον ενδεικτικό τίτλο «Το ελληνικό δράμα της ΕΕ χρειάζεται μια τελευταία πράξη». Και αυτή οφείλει να περιλαμβάνει μόνο μια κίνηση από την πλευρά των δανειστών: κούρεμα χρέους!
Όπως αναφέρεται στο άρθρο: «Η διαφορά που στοιχειώνει τους διεθνείς επενδυτές είναι ότι η ΕΕ και ειδικότερα η Γερμανία αρνούνται να διαγράψουν μέρος του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι οικονομολόγοι αναγνωρίζουν πως η χώρα δεν μπορεί να σταθεί με αυτό το χρέος, ενώ η προοπτική ατέλειωτων ετών με λιτότητα μετατρέπεται  σε πολιτικό δηλητήριο. http://www.iefimerida.gr/18|12|2014
Αυτές τις στιγμές οι βασανιστές μας παίζουν τα ρέστα τους . Τόσα χρόνια γνωρίσαμε τους εκβιασμούς τους.
Γνωρίζουμε ότι δεν θέλουν να διασώσουν την Ελλάδα αλλά να την υποδουλώσουν δίχως πόλεμο. ΚΑΙ έχουν για αυτό πολλά σχέδια εκτροπών και ανωμαλιών μέσα στα βρώμικα συρτάρια τους.
Έχουν μάλιστα και Ανατολικό  γείτονα μας για να τους διευκολύνει με τις πιέσεις και τον γεωπολιτικό τσαμπουκά του.
Εχτές το πουλόβερ της απληστίας τους ξηλώθηκε όχι γιατί απέτυχαν να συγκεντρωθούν οι ψήφοι για πρόεδρο αλλά γιατί κατάλαβε το εγχώριο πολιτικό δυναμικό μας ότι δεν μπορεί  πλέον να παίξει  με την οργή των Ελληνικών Οικογενειών και δεν αναφερόμαστε σε ΄βολεμένους΄ νοικοκυραίους ακριβώς γιατί το είδος εξέλιπε και αντικαταστάθηκε από οργισμένους πολίτες που δεν ανέχονται όχι μόνο την υποτίμηση της λογικής  αλλά αυτό που βλέπουν πια μπροστά τους  δηλ να τους σέρνουν αυτούς και τα παιδιά τους τα επόμενα χρόνια αλυσοδεμένους στα σκλαβοπάζαρα της Παγκοσμιοποίησης των ανθρωποκτόνων τοκογλυφικών αγορών.
Κάτι ψήνουν τους τελευταίους μήνες τα ¨ρεμάλια¨ των τοκογλυφικών αγορών για την Ελλάδα μας.
Θα του βγει  η θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;
Πρέπει όλοι πιο δυνατά να φωνάξουμε από καρδιάς
¨δεν σας χρωστάμε,, εσείς χρωστάτε της Ελλάδος σε πνεύμα και σε αίμα αλλά και σε λεηλασίες σημερινές και παλαιές¨


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:52 am


Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΉΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

H υπολογιστική δύναμη του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου της Άμυνας της Ομοσπονδίας της Ρωσίας είναι 3 φορές πιο δυνατή από αυτή του αντίστοιχου συστήματος του Πενταγώνου δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής του Κέντρου Άμυνας Mikhaïl Mizintsev σε μια του αναφορά ενώπιον του Ρώσου Προέδρου...

Το Εθνικό Κέντρο για τον Έλεγχο της Άμυνας αντιπροσωπεύει ένα σύστημα ισχυρών κέντρων επεξεργασίας δεδομένων. 


La cellule de réflexion des Forces armées russes est 3 fois plus puissant que son équivalent des USA 

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το σχέδιο για την αντικατάσταση των εισαγωγών στον τομέα των στρατιωτικών εξοπλισμών για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για το 2014 πραγματοποιήθηκε σε ποσοστό 100%.
(La voix de larussie 19.12.14)
Σήμερα στο Εθνικό Κέντρο για την διαχείριση της άμυνας πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη του Οργάνου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υπό την διεύθυνση του ανώτατου διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Β.Πούτιν 

Παρευρέθησαν ο Υπ.Άμυνας στρατηγός Sergueï Shoigu, οι διοικητές των ενόπλων δυνάμεων και προιστάμενοι των κεντρικών υπηρεσιών,αντιπρόσωποι της διοίκησης της Προεδρίας της Ομ.Ρωσίας και άλλων ομοσπονδιακών οργανισμών όπως και ενώσεων αποστράτων κ.α


Το Συμβούλιο προχώρησε σε απολογισμό του έργου στον τομέα της άμυνας για το 2014 και προκαθόρισε τους στόχους για το 2015.
Για πρώτη φορά σε ανάλογη σύσκεψη παρουσιάστηκε ένα βίντεο 30΄ για τα αποτελέσματα του απερχόμενου έτους και για τις επιδιώξεις του νέου.

 
dimpenews.com

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:45 am


ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ
 Είναι καιρός να αποδείξει γι ακόμη μια φορά ο Ελληνισμός, πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…

 ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-14


Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν υποχρεούται στην αποπληρωμή οποιουδήποτε δημοσίου χρέους στις συμμορίες των αβανταδόρων της ΖΗΜΕΝΣ, της HOCHTIEF κλπ, αλλά …

αντίθετα επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για διεκδίκηση αποζημιώσεων με το ερώτημα της καταδολίευσης της εθνικής της οικονομίας…
 
  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 


Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις στην Κύπρο, με την απόφαση του ΔΝΤ να αναστείλει την καταβολή της δόσης εξ αιτίας της απόφασης των Κυπρίων να παγώσουν τους πλειστηριασμούς ενυπόθηκων ακινήτων, αποδεικνύει απλώς το αυτονόητο:…

Οι πολυσυζητημένοι εταίροι, σύμμαχοι και δανειστές, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αδίστακτη συμμορία εκβιαστών, που από τη στιγμή που έβαλαν στο χέρι τα πολιτικά ανδρείκελα των κυβερνήσεων, προχωρούν ακάθεκτοι στην επιβολή κατοχικού δικαίου, «ρουφώντας» έτσι στην κυριολεξία τις χώρες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της κατοχικής εισβολής.
 
Το παραλήρημα του τρόμου, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην πολύπαθη Ελλάδα, προϊδεάζει με τρόπο αμείλικτο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, όσο η χώρα παραμένει καθηλωμένη στη σιδερένια διαδρομή που της επέβαλαν οι συμμορίες και οι ελληνόφωνοι προδότες που διαχειρίστηκαν το μέλλον της.
Το παραμύθι της «επαναδιαπραγμάτευσης» θα πρέπει να τελειώσει…
 
Είναι ένα παραμύθι που αποκοιμίζει το λαό, και τον προετοιμάζει μέσα από επικοινωνιακού χαρακτήρα πολιτικές ψευδαισθήσεις, να αποδεχτεί τα χειρότερα. Κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, και ο λόγος είναι το γεγονός πως… οι συμμορίες των εκβιαστών, στην όποια παρωδία επαναδιαπραγμάτευσης, υπάρχουν ζητήματα που ΔΕΝ είναι διατεθειμένοι να θέσουν στην ημερήσια διάταξη.  
 
Τα απαριθμούμε:
 • Ποιος κρατά στα χέρια του το διακόπτη του αναπνευστήρα για την εθνική οικονομία και την Ελληνική κοινωνία??? Η Ελληνική κυβέρνηση ή οι δήμιοι της Ευρώπης???
 • Ποιος διατηρεί αλώβητο το προνόμιο του διαρκούς εκβιασμού (άρα και χειραγώγησης των εξελίξεων)??? Η Ελληνική κυβέρνηση ή τα επιτελεία της πολιτικοοικονομικής μαφίας???
 • Ποιο εύρος δυνατοτήτων μπορεί να έχει η Ελληνική κυβέρνηση στο νομοθετικό της έργο χωρίς να εκβιάζεται διαρκώς με κλείσιμο της στρόφιγγας άρα και με κατέβασμα του διακόπτη του αναπνευστήρα???
 • Ανακτά η χώρα το δικαίωμά της να αποδράσει από τη φυλακή που της επέβαλαν και από τις σιδερένιες ράγες πάνω στις οποίες την υποχρέωσαν να ολισθαίνει ή όχι???
Είναι φανερό πως η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητη. Και επειδή ακριβώς η απάντηση είναι αυτονόητη, είναι επίσης αυτονόητο πως η φιλολογία της επαναδιαπραγμάτευσης, αποτελεί απλώς μια κακοστημένη επικοινωνιακή παραμύθα.
Η μαφία των δανειστών ξέρει καλά την αλήθεια που κρύβουν επιμελώς τα ελληνόφωνα ανδρείκελα που πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι της πολιτικής διαχείρισης.  Και η αλήθεια είναι πως αυτή η συμμορία, δε δίνει δεκάρα τσακιστή για τα δευτερεύοντα της πολιτικής διαχείρισης, διότι απλά έχει εξασφαλισμένα τα πρωτεύοντα που την αφορούν.
 • Δάνεισε χαρτί και υποθήκευσε εθνική περιουσία….
 • Δάνεισε αέρα κοπανιστό και υποθήκευσε εθνική αξιοπρέπεια…
 • Δάνεισε μπαρμπούτσαλα και απέκτησε αποκλειστικό δικαίωμα στο νομοθετείν…
 • Δάνεισε δικαιώματα απατηλής προσδοκίας στην εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού, και απέκτησε πραγματικά δικαιώματα κυριαρχικού χαρακτήρα, στο σχεδιάζειν, στο αξιοποιείν και στο εκμεταλεύεσθαι κάθε πραγματικής πλουτοπαραγωγικής δυνατότητας αυτής της χώρας.
Ποιος μαλάκας λοιπόν πιστεύει στα σοβαρά πως η μαφία των δανειστών θα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τα κυριαρχικά δικαιώματα που της έχουν εκχωρηθεί, και τι διαπραγμάτευση του κώλου θα είναι αυτή, όταν το μοναδικό δικαίωμα που θα εκχωρούν ειρωνευόμενοι στα ελληνόφωνα ανδρείκελα, θα είναι το δικαίωμα συναπόφασης στη μεθοδολογία εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας???
Η τρομολαγνεία σύμμαχος των δωσιλόγων αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ…
Διότι στην πράξη λειτούργησε ως το αποτελεσματικότερο άλλοθι με την επίκληση του οποίου, οι μεν εθνικοί ολετήρες επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το προδοτικό έργο τους. Και από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας την ως βολικό αποκούμπι, διολισθαίνει ταχύτατα σε πολιτικές αποδοχής και εν τέλει μη αμφισβήτησης του κατοχικού κεκτημένου.
Η φιλολογία λοιπόν της περίφημης επαναδιαπραγμάτευσης, δε συνιστά παρά επιβεβαίωση αυτής της απόλυτης αλήθειας, αφού ατζέντα επαναδιαπραγμάτευσης σημαίνει πρωτίστως αυτοδίκαια αναγνώριση επικυρίαρχου ρόλου στη συμμορία των δανειστών.
Και βεβαίως, όσο αναγνωρίζεις επικυρίαρχο ρόλο στη συμμορία των δανειστών, παραμένεις υποχείριο εγκλωβισμένο στις κυρίαρχες επιλογές και διαθέσεις τους.
Ποια θα έπρεπε λοιπόν να είναι η απάντηση της εθνικής κυβέρνησης…
Πολύ δε περισσότερο αν αυτή η κυβέρνηση θέλει να είναι εθνικά ανεξάρτητη και βεβαίως πραγματικά Αριστερή. Τέσσερα πράγματα είναι αυτά που θα πρέπει να καθορίσουν την πεμπτουσία της πολιτικής πρακτικής της.
 • Άμεση παραπομπή των πρωτεργατών που προσυπέγραψαν τις μνημονιακές συμφωνίες με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για μια κίνηση που δεν είναι ηθικά επιβεβλημένη για το εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως για ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις συμμορίες των δανειστών, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να παίξει με το μέλλον της χώρας και με την αξιοπρέπεια του Έθνους.
 • Άμεση κατάργηση του συνόλου των μνημονιακών νομοθετημάτων και ρυθμίσεων, που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Πρόκειται για μια κίνηση που θα στείλει σαφέστατο μήνυμα προς όλους, ότι η κυβέρνηση της χώρας, νομοθετεί αποκλειστικά και μόνο για λογαριασμό του λαού και αποκλειστικά και μόνο προς το συμφέρον του Έθνους.
 • Καμία απολύτως επαναδιαπραγμάτευση με τις συμμορίες των δανειστών. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει επίσημα στα θεσμικά όργανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου πως η αποικιοκρατικού τύπου «συμφωνία» με όλα της τα συνεπακόλουθα ακυρώνεται μονομερώς και πως δημόσιο χρέος πλέον για την Ελλάδα δεν υφίσταται.
Και οι λόγοι που δεν υφίσταται πλέον δημόσιο χρέος είναι δυο:
Ο πρώτος λόγος τον οποίο έχουμε ήδη επαρκώς καταδείξει, είναι πως αυτό το χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ γιατί δε δημιουργήθηκε εξ αιτίας της ανάγκης κάλυψης κοινωνικών αναγκών, αλλά υπήρξε προϊόν εγκληματικής συνδιαλλαγής του ντόπιου πολιτικού συστήματος με συμμορίες αδίστακτων κερδοσκόπων και ευρωπαϊκών εταιρειών που θησαύρισαν μέσα από τις ομιχλώδεις διαδρομές των κρατικών προμηθειών.
  Ως τέτοιο λοιπόν, απλά ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, αλλά αντιθέτως η Ελλάδα που όχι μόνο δεν δεν υποχρεούται έναντι καμίας οφειλής στις συμμορίες των αβανταδόρων της ΖΗΜΕΝΣ, της HOCHTIEF κλπ, επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για διεκδίκηση αποζημιώσεων με το ερώτημα της καταδολίευσης της εθνικής της οικονομίας.
 
Επιπροσθέτως θα πρέπει να καταγγελθεί ως προδοτική για τους λαούς η συμφωνία των ηγεσιών τους, που συνηγόρησαν δολίως στη μετατροπή του ιδιωτικού χρέους σε κρατικό, φορτώνοντας το βάρος του στους λαούς της Ευρώπης, με στόχο τη σωτηρία τοκογλύφων και τραπεζιτών.
 
Ο δεύτερος λόγος που καθιστά το δημόσιο χρέος και πρακτικά ανύπαρκτο, είναι η εγγραφή στον κρατικό προϋπολογισμό των γερμανικών αποζημιώσεων (πράγμα για το οποίο έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ). Ας προστρέξουν λοιπόν οι όποιοι δανειστές, στη Γερμανική κυβέρνηση, για την διεκδίκηση των απαιτήσεών τους.
 • Ο τέταρτος τέλος άξονας στον οποίο οφείλει να κινηθεί η Ελληνική κυβέρνηση, είναι να πρωτοστατήσει σε πρωτοβουλία για τη διοργάνωσης διεθνούς αντινεοταξίτικου φόρουμ με πυρήνα τις υπερχρεωμένες χώρες του Νότου, και αξιοποιώντας το ντόμινο που θα δημιουργήσουν διεθνώς όλα τα προηγούμενα μέτρα, να δρομολογηθεί η θεσμοθέτηση δικαιακών και όχι μόνο θεσμών και αντισταθμισμάτων, που θα ακυρώνουν στην πράξη υπερεθνικούς θεσμούς κατοχής και αποικιοκρατίας, Αγγλικό δίκαιο και όλα τα συναφή, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για δρομολόγηση εξελίξεων σε διαμετρικά διαφορετική κατεύθυνση από τη σημερινή.
Αξίζει τέλος να θυμόμαστε, ότι οι πατρίδες δεν μετακομίζουν. Παραμένουν στη θέση τους για να τις υπερασπίζονται οι λαοί που σέβονται την αξιοπρέπειά τους. Η κατοχή ανατρέπεται. Και αυτή μάχη της ανατροπής όσο περισσότερο καθυστερήσει, τόσο περισσότερο θα καθυστερεί αυτός ο λαός να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον του.
 
 
Είναι καιρός να αποδείξει γι ακόμη μια φορά ο Ελληνισμός, πως σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει…Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 2:12 am


Ποιος είναι ο Γιώργος ΑποστολόπουλοςΈχουν να βγουν σκελετοι από τις ντουλάπες..... 
Λίγη υπομονή και τα  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα τους βγάλουν...

Πόπη Σουφλή

 apostolopoulos_1

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος φέρεται ως μεσάζοντας στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαικάλη, εργάστηκε για …


διάφορα ξένα funds και την Deutsche Bank. Λίγο πριν την άφιξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα, παίρνει μέρος σε κλειστές συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, που αφορούσαν την κρίση. Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και  την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου.

Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το “σκάνδαλο των CDS “. 

O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Την ίδια περίοδο, δίνει στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφεί με το ψευδώνυμο “Δευκαλίων” . 

Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Ο Αποστολόπουλος το επόμενο διάστημα ανακοινώνει στον Πάνο Καμμένο πως επιστρέφει στη ΝΔ και πιάνει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς. Στις αρχές  Δεκεμβρίου αρχίζει επαφές με τον Παύλο Χαικάλη κάνοντάς του τις προτάσεις χρηματισμού οι οποίες έχουν βιντεοσκοπηθεί


[www.koutipandoras.gr]


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 1:31 am


Παράρτημα της ΝΔ το κόμμα του Μπαλτάκου! Ο βρώμικος ρόλος του Αντώνη Σαμαρά και οι καταγγελίες Πανου Καμμένου…
 Κάποιοι, βιάστηκαν να ενταχθούν στην.... πολιτική μπόχα του παραρτήματος του ψυχασθενοπύς Αντώνη Σαμαρά... και ο Μητροπολίτης Πειραιώς, βιάστηκε να το στηρίξει...

Ας πρόσεχαν!

Ποπη Σουφλή

19 mpaltakos

Αν αναλύσουμε τα όσο ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης προκύπτουν τα ακόλουθα...
 

Όσον αφορά τον άγνωστο συνομιλητή του και το εάν εκπροσωπεί πολιτικό χώρο, ο κ. Χαϊκάλης προσπαθώντας να
του εκμαιεύσει του λέει δεν μπορώ να πάω στη ΝΔ να μην πάω σε ένα άλλο κόμμα; Και του λέει δημιουργούμε ένα κόμμα που θα δικαιολογήσει την ψήφο σου.....

Ποιο είναι αυτό το κόμμα.....;

Συνεργάτες του Πάνου Καμμενου μιλώντας σε συνεργάτη του spirospero.gr ανέφεραν... «Δεν θέλει και πολύ σκέψη να καταλάβει κανείς ότι το κόμμα αυτό είναι το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος και φίλος με τον Αντώνη Σαμαρά παραμένει και χρόνια υπηρέτησε ο γραμματέας του Υπουργικού συμβουλίου»

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 12:54 am


Το δεύτερο γουότεργκείτ του Σαμαρά που τολμά να κάνει και μηνύσεις-Όπου «Αλεξάνδρα» βλέπε Πρωθυπουργός (video)


sam111111«Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα...


 Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. 

Στα φέρνω και στa ακουμπάω στα ποδαράκια σου» του λέει ο Αποστολόπουλος.

H νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά, ενώ αναφέρθηκε και σε ραντεβού με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον οποίο θα περιέγραφε κωδικά σε μήνυμα ως ....«Αλεξάνδρα». 

«Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σου γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

Δείτε τον σπαρταριστό διάλογο που ισοπεδώνει το Μαξίμου όσοι εισαγγελείς και να μαζευτούν να τον προστατεύσουν:

Αποστολόπουλος: «Εσύ έχεις και ραντεβού με τον Σαμαρά»

Χαϊκάλης: «Πότε; ένα-ένα μου τα βγάζεις!»

Αποστολόπουλος: «Ρε μαλάκα εγώ δεν είπα στον Σαμαρά; Στον ίδιο τον Πρωθυπουργό εγώ του το έχω πει ήδη» - «Δεν στο έχω πει;»

Χαϊκάλης: «Μου είπες ότι έχω ραντεβού με τον Σαμαρά;»

Αποστολόπουλος: «Εμένα μου είπε ότι θα τον καλέσουμε λέει ή τον έχουμε καλέσει ή θα τον καλέσουμε»

Χαϊκάλης: «Δεν έχω πάει τηλέφωνο δεν έχει πέσει για εμένα για τον Σαμαρά. Δεν έχω καμία ένδειξη για τον Σαμαρά»

Αποστολόπουλος: «Λοιπόν θα πάω στον Πρόεδρο να σε κανονίσω μέχρι το βράδυ. Θα σου στείλω μήνυμα ποια ημέρα».

Χαϊκάλης: «Ωραία»

Αποστολόπουλος: «Κάτσε πως θα σου στείλω το μήνυμα;»

Χαϊκάλης: «Ε, γράψε μου ρε παιδί μου ένα μήνυμα «η γκόμενα θα έρθει ξέρω εγώ... αυτό»».

Αποστολόπουλος: «Όχι δεν θα σου πω για γκόμενα»
Χαϊκάλης: «Τι;»

Αποστολόπουλος: «Παύλο εγώ την Αλεξάνδρα μπορώ να την δω Τετάρτη ή Πέμπτη ξέρω Ε εγώ Κυριακή, Δευτέρα»

Χαϊκάλης: «Ναι και τι ώρα»
Αποστολόπουλος: «Εντάξει θα μιλήσουμε ρε Παύλο...»
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 12:20 am


Και στο... τραπεζικό ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο κ. Αποστολοπουλος
 Πριν λίγο, στο τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγινε μια καταγγελία...

Ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, που φέρεται να αποπειράθηκε να χρηματοδοτήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ήταν και στο Τραπεζικό ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ΚΙΝΗΜΑ, που μέσα του εχει Τόμπρες, Βελόπουλους και Μασσόνους....
και ο νοών, νοείτω....

Ένα πέρασμα από το αρχείο θεμάτων του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τίτλο "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" και "ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ" θα ήταν χρήσιμο...

Όλα τα ... καλά παιδιά στην πίστα και τα ... "κόκκινα δάνεια" των δανειοληπτών, σε... καλά χέρια.

Πόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 11:55 pm


ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνεται το ΟΑΚΑ!
Υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα. Το κλειστό γήπεδο εκκενώνεται.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 11:29 pm


ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: καταγγελίες από τους ανεξάρτητους βουλευτές Βουδούρη & Παραστατίδη -Κατηγορούν 4 βουλευτές ότι τα άρπαξαν!
 Οι... "παρθένες" και οι... ξεσκισμένες....
Είναι να τους ρίχνεις στο δόξα πατρί...

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Είπαν αυτό που λέει όλη η Ελλάδα.... (η πρώτη φωτό, αφιερωμένη εξαιρετικά)


boudouris-parastatidis

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης προχώρησαν σε ανακοίνωση με την οποία αφήνουν βαρύτατες υπόνοιες για τους
Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή ότι χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εντονη ήταν η αντίδραση από τον Σπύρο Λυκούδη που τους αποκάλεσε «πολιτικά σκουλήκια, ενώ ο Χρ. Αηδόνης δήλωσε στο Βήμα ότι «εάν δεν ανακαλέσουν μέχρι αύριο και δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. 

Εγώ δεν παίζω, είμαι 35 χρόνια στην πολιτική δεν θα αφήσω να με λεκιάσουν οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν με αυτόν τον τρόπο διαπιστευτήρια για να εξασφαλίσουν θέση στα ψηφοδέλτιά του»

Η ανακοίνωση:


«Χωρίς την σκιά του χρηματισμού η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η αποκάλυψη της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, η οποία ήταν σε γνώση της δικαιοσύνης εδώ και 15 μέρες, ρίχνει βαριά σκιά στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Η σκιά αυτή προφανώς έχει και μια άδικη πλευρά, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό.

Ωστόσο, η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες.

Εξάλλου, σε κάθε περίπτωση, η εκλογή προέδρου από την παρούσα Βουλή, εκτός από εξαιρετικά απίθανη που ήταν μέχρι σήμερα, καθίσταται πλέον και προβληματική αν ευοδωθεί, εφόσον θα επισκιάζεται από υπόνοιες χρηματισμού. 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι απαλλαγμένος από τέτοιες σκιές, χωρίς εκκρεμότητες στη Δικαιοσύνη για το άμεσο επόμενο διάστημα.

Επαναφέρουμε την πρότασή μας, να συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων το πρόσωπο του επόμενου προέδρου, που θα εκλέξει η επόμενη Βουλή. 

Μια τέτοια συνεννόηση, που δεν επιβάλλεται βέβαια από τις θεσμικές διαδικασίες, θα έδινε εν τούτοις ένα θετικό μήνυμα ομαλότητας και εθνικής ωριμότητας, τόσο προς το εξωτερικό, όσο και προς την Ελληνική κοινωνία, που επιθυμεί αλλαγή πορείας με όρους ασφάλειας.


Θεόδωρος Παραστατίδης                     Οδυσσέας Βουδούρης
Βουλευτής Κιλκίς                                        Βουλευτής Β’ Αθήνας
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 10:59 pm


Ελλάδα, τόπος μαγικός: Πρωθυπουργός μηνύει(!) βουλευτή...Έχεις ξεφύγει... ψυχάκια... έχεις ξεφύγει... η επόμενη σκηνή, θα είναι η παραπάνω φωτο... και πίστεψέ με, θα το χαρούμε πολύ...!

Πόπη Σουφλή

Την πρωτοφανή απόφαση να μηνύσει τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη έλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τα όσα εκείνος υποστήριξε απόψε στο δελτίο του Mega σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε αν...
έχει ξανασυμβεί αυτό σε κάποια δυτική χώρα, δηλαδή αν ενεργεία πρωθυπουργός έχει μηνύσει εν ενεργεία βουλευτή. Ομολογώ ότι ακόμα αρνούμαι να το πιστέψω.

Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι οι πρωθυπουργοί οφείλουν να απαντούν με αυτόν τον τρόπο έστω και σε συκοφαντικές επιθέσεις, ας μας εξηγήσουν γιατί ο Σαμαράς δεν μήνυσε τον Ηλία Κασιδιάρη ή έστω τον Τάκη Μπαλτάκο...

parapolitiki.comΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 10:41 pm


Το βίντεο Χαϊκάλη-ΑποστολόπουλουΤο βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 9 λεπτών της συνομιλίας Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο

Βρέθηκε το χαμένο βίντεο... ΧΑΜΟΣ!


Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όποιος μπορεί και γνωρίζει πως να το σώσει, ας το κάνει... έχει ιστορική αξία..


«Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι
θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…».

Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα - λίγα. Δέκα - δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά - σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».πληροφορίες από Parapolitika.gr

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 9:15 pm


ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!
Ο Καρχιμάκης, ο επιτελαρχης του  ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, το 1.000.000 ευρουλάκια, στην Α-Δικαιοσύνη, το πλέρωσε; 

Κι αν ναι, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; 

Κι αν ΟΧΙ, γιατί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;;;;;

Μωρή Ευτέρπω, θα μας πεις τι έγινε με το 1 μύριο του Κ-ΑΡΧΙΔΑΚΗ;;;;

Πόπη Σουφλήπηγή: Fosphotos

Ο Γιώργος Παπανδρέου προχωρεί στην ίδρυση κόμματος, παρότι όλες οι ενδείξεις για την έκβαση του εγχειρήματος του, κάθε άλλο παρά θετικές είναι. 

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, φανερές και μυστικές, δείχνουν ότι
δεν μπαίνει στη Βουλή παρότι μια δημοσκόπηση της ALCO που έγινε το Σεπτέμβριο του έδινε 5% λίγο πιο πάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Η τελευταία έρευνα της ίδιας εταιρίας έδειξε ότι το 89% της ελληνικής κοινωνίας και το 70% του ΠΑΣΟΚ λένε όχι σε κόμμα Παπανδρέου. Μια άλλη έρευνα αυτή της εταιρίας VCTTIZENS για λογαριασμό δύο ιδιωτικών χρηματο-οικονομικών οίκων έδωσε στο κόμμα του Παπανδρέου ακόμη μικρότερα ποσοστά - μόλις 0,5%.

Η προαναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου, που όπως έγραψε ήδη ο Αποδυτηριάκιας, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των παλαιών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου.
Αδιανόητο χαρακτήρισε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, το ενδεχόμενο να βρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ με δικό του κόμμα. Ακόμη πιο σκληρή ήταν η αντίδραση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου.

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατού του. 


Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα. Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 9:09 pm


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ!


  


Τέτοιους ... "τρελλούς" σαν τον αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ, χρειάζεται η Ελλάδα για να ξαναλάμψει.

Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά, ξέρουμε, ότι το όραμά του για την Ελλάδα, ήταν πραγματοποιήσιμο και 100 χρόνια μπροστά...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ!


Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ούτε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ούτε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, έζησαν.... γιατί άραγε....;;;;;


Θυμάμαι τον Αντώνη Τρίτση λίγους μήνες πριν από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, σε γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ. Εύκολα θα τον χαρακτήριζες γραφικό. 

Το ΠΑΣΟΚ είναι στα πολύ επάνω του, άλλωστε το 1981 με το 48% πέτυχε θρίαμβο και ο πρώην πρωταθλητής του άλματος εις ύψος και του δεκάθλου στις εκλογές της αρχαιότερης ελληνικής αθλητικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε ως αρχηγός παράταξης. 

Αντίπαλος του
δεξιού και παλαιού βαλκανιονίκη Γιώργου Μαρσέλου που πήρε 96%, το 4% ο Τρίτσης.

Το λυπηρό δεν ήταν το 4%, αλλά ο αριστερός λόγος για μιάμισυ ώρα του Τρίτση, του εκπροσώπου της τότε μεγαλύτερης κομματικής δύναμης. Έλεγε, έλεγε, έλεγε, θεωρίες, φιλολογίες, πάρα πολύ ωραία πράγματα, τα οποία ποτέ δεν εφάρμοσαν οι ιδεολόγοι πασόκοι που κατέλαβαν για χρόνια την κυβερνητική εξουσία.

Γράφω με αφορμή ότι σα σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, το 1990, ο τότε 43χρονος Κεφαλονίτης, από το Αργοστόλι, Αντώνης Τρίτσης ορκίστηκε δήμαρχος Αθηναίων, είχε εκλεγεί με την ΝΔ!

Γιατί δέχθηκε την υποστήριξη της ΝΔ ο πολεοδόμος Τρίτσης ένας γνήσιος πασόκος; Οργανωμένος στο ΠΑΚ την περίοδο της δικτατορίας και από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γιατί να μη δεχθεί την υποστήριξη της ΝΔ, όταν επί της ουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν διαφέρουν σε τίποτα;

Το να λες με το στόμα ότι είμαι αντίπαλος με το άλλο κόμμα, ποια αξία έχει, όταν είσαι μία από τα ίδια στην πράξη, σαν κυβερνητική εξουσία. 

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, περιβάλλοντος και παιδείας ο Τρίτσης, ένα από τα πιο καθαρά μυαλά της μεταπολίτευσης δεν άντεξε άλλο το κοροϊδιλίκι του κινήματος του Παπανδρέου άλλα να λέμε και να μην τα εφαρμόζουμε και έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος. 

Έφτιαξε δικό του κόμμα, χωρίς τύχη βέβαια.

Πριν παντρευτεί την ηθοποιό Μιμή Ντενίση, με την οποία είχε πολύχρονο δεσμό, υπέστη οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο το 1992 ο δήμαρχος Αθήνας και πέθανε αμέσως.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 8:56 pm


Στo «φως» ο διάλογος Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου: Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου


 Τελικά, το ... "γοβάκι" δεν ταίριαξε...

Πόπη Σουφλή

 
Αποκαλυπτική η στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών 
 
Τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού από τον Γ. Αποστολόπουλο επιβεβαιώνει το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο κόμισε στις δικαστικές αρχές ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
 
Η στιχομυθία των δύο ανδρών, η οποία συνιστά ύβρις προς τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη, καθώς στο ηχητικό ντοκουμέντο - το οποίο αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» - καθίσταται σαφές πως

ο Γ. Αποστολόπουλος αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι:
 
- Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως.


- Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…


- «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα - λίγα. Δέκα - δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά - σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου.


- Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου»Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 8:36 pm


Για την... προκαταβολή στην Κοζάνη ο ΓΑΠ

Κατάλαβες αδελφέ ελληνα ψηφοφόρε γιατί ήρθε χθες στην Κοζάνη ο Παπατζης ...
 Να εξασφαλίσει την προκαταβολή που ....
έλαβε για την 5 Μονάδα !!

Τώρα αν με ρωτήσεις που θα βρει λιγνίτη .......
Μαυροπηγη??? 
χιχχι

ατακτος 

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 8:33 pm


#Me_Entoli_Samara Ενα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες της ΕΥΠ για αντιφρονούντες στο διαδίκτυο !

Αυτή η παρακολούθηση, ρε παρανοϊκέ Σαμαρά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ;

Και είναι παράνομη η μαγνητοφωνηση του Κασιδιαρη στον Μπαλτάκο;

Και είναι παράνομη η μαγνητοφώνηση του Χαϊκάλη στον Αποστολοπουλο; 

Κύριε Δραβίλα της ΕΥΠ, τι έχετε να πείτε εσείς;

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΘΙΚΙΑ!

Πόπη Σουφλή
 ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Ένα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που καταγράφει όλα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο και στα ενημερωτικά sites , διαθέτει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!! Το νευραλγικό τμήμα που «φακελώνει» όλα τα sites, που ταξινομεί με …πολιτική στρατηγική «φίλια και εχθρικά» ενημερωτικά μπλογκς και ιντερνετικές εφημερίδες, έχει την κωδική ονομασία ΔΗΜΕ και ανιχνεύει πληροφορίες από ανοιχτές πηγές αλλά και λεπτομέρειες-φωτιά που τις βρίσκει κανείς πίσω απ τις λέξεις των δημοσιευμάτων!! Η ΕΥΠ βλέποντας τις ανάγκες και την επέκταση του Τύπου στην Ιντερνετική εποχή , φρόντισε μετά από εισηγήσεις να ψάχνει στα δημοσιεύματα και να «φακελώνει» – με αυτόν τον τρόπο της ταξινόμησης- δημοσιογράφους , κείμενα, πηγές και απόψεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και που στην μετά-τηλεοπτική μας εποχή παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση των ειδήσεων!!! Και πολλές φορές ποδηγετούν την ενημέρωση χάρη στην ταχύτητα που τους δίνει το διαδίκτυο… Τα στελέχη και τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τους ενδιαφέρουν οι ειδικές πληροφορίες, τα αποκλειστικά θέματα και ο τρόπος άντλησης ειδήσεων πολλές φορές «απαγορευμένων» στο ευρύ κοινό!! Το τμήμα των αξιωματούχων της ΕΥΠ –το περίφημο ΔΗΜΕ- αξιολογεί τα δημοσιεύματα του Ιντερνετικού Τύπου κι ενημερώνει αρμοδίως την ιεραρχία –κυρίως εάν πρόκειται και για αποκαλύψεις που αφορούν τον ουρανοξύστη της Κατεχάκη. Αποδελτιώνονται , σχολιάζονται και στη συνέχεια τα κείμενα με τις παρατηρήσεις ..οδεύουν προς τον σχετικό Διευθυντή. Τη δικαιοδοσία για τη λειτουργία του ΔΗΜΕ έχει η Ελένη Κυριακίδου έμπειρη διευθύντρια στη Γ’ Διεύθυνση (Αντικατασκοπεία) με πολλά χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες , ενώ για ιντερνετικά δημοσιεύματα ειδικού τύπου (αποκαλυπτικά ) τον λόγο έχει και ο διοικητής της ΕΥΠ. Θοδ. Δραβίλλας προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού στη νευραλγική καρέκλα του αρχηγού της μυστικής μας υπηρεσίας με αρκετές περγαμηνές επιτυχιών στο διάστημα της παραμονής του στο συγκεκριμένο θώκο.

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Ένα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που καταγράφει όλα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο και στα ενημερωτικά sites , διαθέτει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!!

Το νευραλγικό τμήμα που «φακελώνει» όλα τα sites, που ταξινομεί με …πολιτική στρατηγική «φίλια και εχθρικά» ενημερωτικά μπλογκς και ιντερνετικές εφημερίδες, έχει την κωδική ονομασία ΔΗΜΕ και ανιχνεύει πληροφορίες από ανοιχτές πηγές αλλά και λεπτομέρειες-φωτιά που τις βρίσκει κανείς πίσω απ τις λέξεις των δημοσιευμάτων!!

Η ΕΥΠ βλέποντας τις
ανάγκες και την επέκταση του Τύπου στην Ιντερνετική εποχή , φρόντισε μετά από εισηγήσεις να ψάχνει στα δημοσιεύματα και να «φακελώνει» – με αυτόν τον τρόπο της ταξινόμησης- δημοσιογράφους , κείμενα, πηγές και απόψεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και που στην μετά-τηλεοπτική μας εποχή παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση των ειδήσεων!!! 

Και πολλές φορές ποδηγετούν την ενημέρωση χάρη στην ταχύτητα που τους δίνει το διαδίκτυο…

Τα στελέχη και τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τους ενδιαφέρουν οι ειδικές πληροφορίες, τα αποκλειστικά θέματα και ο τρόπος άντλησης ειδήσεων πολλές φορές «απαγορευμένων» στο ευρύ κοινό!!16540reich_eu

Το τμήμα των αξιωματούχων της ΕΥΠ –το περίφημο ΔΗΜΕ- αξιολογεί τα δημοσιεύματα του Ιντερνετικού Τύπου κι ενημερώνει αρμοδίως την ιεραρχία –κυρίως εάν πρόκειται και για αποκαλύψεις που αφορούν τον ουρανοξύστη της Κατεχάκη. Αποδελτιώνονται , σχολιάζονται και στη συνέχεια τα κείμενα με τις παρατηρήσεις ..οδεύουν προς τον σχετικό Διευθυντή.

Τη δικαιοδοσία για τη λειτουργία του ΔΗΜΕ έχει η Ελένη Κυριακίδου έμπειρη διευθύντρια στη Γ’ Διεύθυνση (Αντικατασκοπεία) με πολλά χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες , ενώ για ιντερνετικά δημοσιεύματα ειδικού τύπου (αποκαλυπτικά ) τον λόγο έχει και ο διοικητής της ΕΥΠ. Θοδ. Δραβίλλας προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού στη νευραλγική καρέκλα του αρχηγού της μυστικής μας υπηρεσίας με αρκετές περγαμηνές επιτυχιών στο διάστημα της παραμονής του στο συγκεκριμένο θώκο.

hellasforce.com


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 7:39 pm


Κόμμα Παπανδρέου: Κλείνουν ψηφοδέλτια, έτοιμο το όνομα -Επικεφαλής ο ίδιοςΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
 
Μωρέ  το τρίτο το μακρύτερο θα πάρει το παρανοϊκό της Μαργαρίτας.... 

Πόπη Σουφλή
Φωτογραφία: SOOC
Φωτογραφία: SOOC

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το κόμμα Παπανδρέου. Από χθες το μεσημέρι έχουν αρχίσει τηλεφωνήματα σε όλη την Ελλάδα από στελέχη κοντά στον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.

Ονομα έχει βρεθεί, αν και
κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα έχει τη λέξη «Κίνημα» στον τίτλο, με πιθανότερο το «Σοσιαλιστικό Κίνημα».

«Κόμμα θα κάνει, αυτό είναι δεδομένο. Και θα είναι ο ίδιος ο Παπανδρέου μπροστά. Το θέμα είναι πότε θα το ανακοινώσει. Αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος, θα το μπουμπουνίσει αμέσως», λέει άνθρωπος κοντά στον πρώην πρωθυπουργό. Η εκτίμηση, μάλιστα, είναι ότι ο Παπανδρέου «θα κάνει κόμμα είτε εκλεγεί είτε όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Παναγιωτακόπουλος έχουν αναλάβει τις «ζυμώσεις» με στελέχη και έχουν κάνει εκατοντάδες τηλεφωνήματα σε όλη τη χώρα: σε πρώην βουλευτές, πρώην στελέχη Νομαρχιακών Επιτροπών και πρώην δημάρχους, με στόχο να κλείσουν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το iefimerida, έχουν γίνει κρούσεις και σε νυν ανεξάρτητους βουλευτές προκειμένου να στελεχώσουν το κόμμα.

Φαίνεται ότι έχει λυθεί και το θέμα του επικεφαλής: Θα είναι ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου και όχι (πιθανότατα) ο Φίλιππος Σαχινίδης. Αν και προ δεκαημέρου υποστήριζε ότι κανείς από τα παλιά πρόσωπα δεν θα είναι στο κάδρο, ούτε ο ίδιος θα βγει μπροστά, από την περασμένη Τετάρτη, μετά την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο, οριστικοποιήθηκε ότι και ο ίδιος θα είναι μπροστά και τα έμπειρα στελέχη θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο, κάνοντας δουλειά σε επίπεδο πανελλαδικό.

Στο στενό επιτελείο είναι και οι Θάνος Μωραϊτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Σωκράτης Ξυνίδης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Ρεγγίνα Βάρτζελη, που επίσης κάνουν διαρκείς επαφές.
Οι εκτιμήσεις που κάνουν οι επιτελείς του, είναι ότι ένα κόμμα Παπανδρέου θα πάει πολύ καλά -ιδίως στην επαρχία- ενώ οι πιο αισιόδοξοι προβλέπουν ότι θα είναι «τρίτο κόμμα», όπως λένε στο iefimerida. Οπως πιστεύουν, θα πάρει αρκετό κόσμο από το Ποτάμι, το οποίο είχε γίνει δεξαμενή δυσαρεστημένων ψηφοφόρων από ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελαν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ορισμένοι πάντως είδαν με προβληματισμό την πρωτοβουλία του Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος πρότεινε να πάει ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και όχι ως Δημοκρατική Παράταξη και μετά το αποτέλεσμα να γίνει Συνέδριο του Κινήματος, με όλα τα ζητήματα ανοικτά. «Αν υπάρξει τέτοια πρωτοβουλία από τον Βενιζέλο, τότε θα ακυρωθεί σε μεγάλο βαθμό ο λόγος δημιουργίας κόμματος του Παπανδρέου», λέει στέλεχος που έχει γνώση των παρασκηνιακών ζυμώσεων.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 7:32 pm


ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! ΓΚΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ !!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ;


 Για να μην κλάψουν οι ... μανούλες των ημετέρων, φυσικά...

Πόπη Σουφλή

Το Λουξεμβούργο συναίνεσε τελικώς σήμερα στο αίτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να παραδώσει στοιχεία που αφορούν τις φορολογικές πρακτικές που ακολουθούσε και τις συμφωνίες που είχε συνάψει με πολυεθνικές εταιρείες προκειμένου να καταβάλουν υπερβολικά χαμηλούς φόρους. 

Οι αρχές της χώρας θα παραδώσουν στην Επιτροπή τη λίστα των φορολογικών συμφωνιών καθώς και εκείνην με τους δικαιούχους προνομιακής φορολόγησης επί των πνευματικών δικαιωμάτων, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει έρευνα για το κατά πόσο η αμερικανική εταιρεία Amazon και μια θυγατρική της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat επωφελήθηκαν από αθέμιτη κρατική βοήθεια, εις βάρος των ανταγωνιστών τους, ως αποτέλεσμα των φορολογικών συμφωνιών του Λουξεμβούργου. Ταυτόχρονα, ερευνά τις συμφωνίες του ομίλου Starbucks με την Ολλανδία (LOBBYSTΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ) και της Apple με την Ιρλανδία.

Οι επικρίσεις για τις φορολογικές πρακτικές του Μεγάλου Δουκάτου εντάθηκαν πριν από έναν μήνα, μετά τις αποκαλύψεις των μέσων ενημέρωσης για την υπόθεση, που βασίστηκαν σε έγγραφα που είχαν διαρρεύσει, την αποκαλούμενη υπόθεση LuxLeaks. Σφοδρή κριτική δέχτηκε και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο επί πολλά χρόνια πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που έχει πλέον αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Μπετέλ είπε ότι η απόφαση της Κομισιόν να διευρύνει την έρευνά της και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έπεισε την κυβέρνησή του να της παράσχει τον κατάλογο με τις συμφωνίες και τους δικαιούχους των φορολογικών κινήτρων.

Η Επίτροπος Ανταγωνισμού Μαγκρέιτε Βέστεϊγιερ δήλωσε πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση του Λουξεμβούργου, σημειώνοντας ότι ελπίζει ότι και άλλες αρχές θα συνεργαστούν με την Επιτροπή στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την αθέμιτη φοροαποφυγή.

Το Λουξεμβούργο είχε ήδη συμφωνήσει να παράσχει πληροφορίες για τις συμφωνίες του με ξένες εταιρείες στις κυβερνήσεις των χωρών που θα τις ζητούσαν, όμως απέρριπτε το αίτημα των υπηρεσιών ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης επειδή δεν είναι φορολογικές αρχές.


ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 7:08 pm


Ο Σαμαράς έστειλε το οπτικό υλικό για Χαϊκάλη, στον εισαγγελέα ως "παράνομο"
Εμένα πάλι, γιατί μου έχει κολλήσει, πως όλο αυτό το νταβαντούρι, στήθηκε για να οδηγήσει σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ...  και να πάρει παράταση το Τσιπράκι για να κυβερνήσει;;;;;

Πόπη Σουφλή


Στο Μαξίμου έφτασε το οπτικό υλικό με την απόπειρα δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη. Ο πρωθυπουργός το έστειλε στον εισαγγελέα ως "παράνομο προϊόν"

Ως παράνομο προϊόν απέστειλε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που
του διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Το υλικό δεν ανοίχτηκε.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι ΑΝΕΛ κατέθεταν τροπολογία στη Βουλή, ώστε η καταγραφή της συνομιλίας από έναν εκ των συνομιλούντων που γίνεται με σκοπό την απόδειξη προσβολής θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος, να μην αποτελεί αξιόποινη πράξη και προκειμένου να αντιμετωπίσουν πολιτικά το ενδεχόμενο ο βουλευτής να κατηγορηθεί για την ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση του φερόμενου ως μεσάζοντα.


ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί δεν εκδόθηκε ένταλμα αυτόφωρης διαδικασίας για τον δράστη

Αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αδράνεια της εισαγγελικής αρχής.
Κύκλοι της Κουμουνδούρου διερωτώνται με νόημα, γιατί, ενώ η εισαγγελική αρχή είχε επί μέρες στην κατοχή της αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό τέλεσης απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή, δεν εξέδωσε εντολή αυτόφωρης διαδικασίας για τον δράστη.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 6:40 pm


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Στέφανος Χίος για Σταύρο Δήμα: “Σε ποια στοά σου σφουγγίζουν τα πόδια;” (ΒΙΝΤΕΟ “MAKEΛΕΙΟ5″)
stefanos

“Που σου δίνουν ευλογιά;” 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 6:28 pm


Μύλος στους ΑΝΕΛ με την δήλωση ότι πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ
 
 Μ   Π   Ο   Χ   Α!
 
Πόπη Σουφλή

Μύλος στους ΑΝΕΛ με την δήλωση ότι πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από την πρωινή βόμβα που έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη ενόψει της προεδρικής εκλογής, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Αποχωρώντας από την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής που συνεκλήθη με σκοπό να αποφασίσει το αν και σε ποιους θα δοθεί το καταγεγραμμένο υλικό από τις συναντήσεις του κ. Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, που, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής, αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, η κυρία Τσαρουχά, ερωτώμενη από δημοσιογράφους για το εάν γνωρίζει ποιος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον οποίο επίσης αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν (κάτι που είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Καμμένος), απάντησε καταφατικά, και μάλιστα ανέφερε ότι
πρόκειται για την Ελενα Κουντουρά!

Λίγο αργότερα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά διέψευσε ότι έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί.

"Ποτέ κανείς δεν με πλησίασε για να δωροδοκήσει για να ψηφίσω για πρόεδρο Δημοκρατίας δήλωσε η κ. Κουντουρά.

«Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά και αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο», πρόσθεσε η κ. Κουντουρά. 

Ωστόσο η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά το είπε παρουσία πέντε δημοσιογράφων, κατά την έξοδό της από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οταν ξαναρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αποκάλυψή της η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά τους είπε: «Εμένα μη με ανακατεύετε».

Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, πάντως, αποφάσισε να δοθεί στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων από ένα αντίγραφο του επίμαχου υλικού που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει ξανά αύριο με μοναδικό θέμα το τι θα γίνει με το υλικό αυτό που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ.

Εχει δει το υλικό η Τσαρουχά: Είναι μονταρισμένο

Πάντως, η κυρία Τσαρουχά, ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους για το εάν έχει δει το υλικό αυτό, απάντησε θετικά.

«Το έχω δει. Λέγονται συνταρακτικά πράγματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά, και διευκρίνισε ότι «το υλικό που θα δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο και περιλαμβάνει εικόνες από την πρώτη συνάντηση και ήχο από τη δεύτερη συνάντηση. Ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Το κάναμε για να είναι πιο ευκρινές και ζουμερό».

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 5:54 pm


Φέρνουν άρον άρον καταστροφικό νομοσχέδιο για τα δάση
Για κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΑΡΑΝΟΜΟ Νομοσχέδιο που θα έρχεται στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, από τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, όσοι το ψηφίζουν και μια σφαίρα στο δόξα πατρί... έως να γίνουν τα κεφάλια τους, σουρωτήρι.

Πόπη Σουφλή


Μέσα στον καταιγισμό των τροπολογιών που φτάνουν στη Βουλή ενόψει των πιθανολογούμενων εκλογών, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) φέρνει εσπευσμένα την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής σχέδιο νόμου - δώρο στους καταπατητές δασών. 

Πρόκειται για το νομοσχέδιο «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα - Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», το οποίο συνοδεύεται από τουλάχιστον 60  τροπολογίες (υπουργικές και βουλευτικές). 

Απορίας άξιο είναι πως
το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έρχεται τέσσερις μόλις μήνες μετά την ψήφιση του δασικού νόμου 4280/2014.

Στην ουσία του νομοσχεδίου, τα σχετικά ρεπορτάζ συγκλίνουν στα εξής: 

Με το σχέδιο νόμου διευκολύνονται οι αποχαρακτηρισμοί δασών και δασικών εκτάσεων, καταργείται η υποχρέωση αναδάσωσης, αν μέσα σε μία πενταετία «αποδεικνύεται το ανέφικτον της πραγματοποιήσεως της αναδασώσεως»,  νομιμοποιούνται πρόσφατες (έως το 2007) παράνομες εκχερσώσεις δασικών εκτάσεων για γεωργική χρήση, έναντι μειωμένου, σε σχέση με το παρελθόν, ανταλλάγματος,  νομιμοποιούνται οριστικά εκτάσεις που απώλεσαν τον δασικό τους χαρακτήρα πριν το 1975, λόγω επεμβάσεων οι οποίες στηρίχθηκαν σε διοικητική πράξη.

Το WWF Ελλάς καταγγέλλει πως με το νομοσχέδιο καταργείται στην ουσία ο ρόλος των δασικών χαρτών ως μέσου προστασίας και οριστικής αποτύπωσης της δασικής γης, καθώς επιτρέπεται η αναμόρφωση του δασικού χάρτη «με τη διαγραφή εκτάσεων, οι οποίες συνεπεία πράξεων αρμοδίων οργάνων δεν υπάγονται ή θα πάψουν να υπάγονται στη δασική νομοθεσία και των εκτάσεων που εσφαλμένα αποτυπώθηκαν και συμπεριλήφθηκαν σε αυτόν κατά την κατάρτισή του».

Από την αρχή της ημέρας το  WWF Ελλάς κάνει συνεχώς παρέμβασεις στους βουλευτές, καλώντας τους να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. 

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί χιλιάδες υπογραφές πολιτών με σκοπό να μπλοκαριστεί το νομοσχέδιο. 

Θυμίζουμε πως το νομοσχέδιο αυτό είχε προαναγγελθεί από τον Γκίκα Χαρδούβελη στη Βουλή, καθώς τον αφορά προσωπικά. 

Όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC στο τεύχος 63, η σύζυγος Χαρδούβελη Σούζαν είχε αγοράσει από ιδιώτη το 2006 καταπατημένη έκταση του δημοσίου 20 στρεμμάτων στην περιοχή του Λεωνιδίου Αρκαδίας.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 December 2014 | 5:48 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: