1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Ανδραβιδα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ανδραβιδα και εμείς θα το προσθέσουμε.

Η πρόεδρος του BCED Άννα Δελημάνη στο IliaPress

 Έχει ιδρύσει και ηγείται του πλεόν καινοτόμου και έγκριτου ομίλου στον τομέα της πιστοποίησης και εκπαίδευσης.
Η καταξιωμένη και δυναμική πρόεδρος του ομίλου BCED κυρία Άννα Δελημάνη μας έκανε την τιμή και μίλησε στο δημοσιογράφο Πάνο Δημητρακόπουλο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που μας παραχώρησε η κυρία Δελημάνη:

Π.Δ.: Κυρία Πρόεδρε, θα μου επιτρέψετε, ξεκινώντας, να πάμε λίγα χρόνια πριν, όταν ο όμιλος BCED «γεννιόταν». Ποιοι ήταν οι στόχοι και οι προσδοκίες;

Α.Δ.: Οι στόχοι και οι αντίστοιχες προσδοκίες ήταν να δημιουργηθεί ένας οργανισμός συμβούλων σε θέματα πιστοποιημένης εκπαίδευσης διεθνούς αναγνώρισης, που θα παρέχει την πιο έγκριτη κι αμερόληπτη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να εξελίξει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική του καριέρα και να κάνει τη διαφορά. Επίσης, οι υπηρεσίες μας δεν αφορούν μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θέλουν να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους πρωτοποριακά και ποιοτικά, αλλά και να λειτουργούν ανταγωνιστικά στην αγορά εργασίας.
Άλλωστε, η επιλογή της λέξης Best στο διακριτικό τίτλο της εταιρίας, είναι για να μας θυμίζει κάθε μέρα ότι πρέπει να είμαστε ΤΗΕ BEST σε αυτό που κάνουμε.

Π.Δ.: Ομολογουμένως το BCED ξεχωρίζει στο χώρο του. Τι είναι τελικά αυτό που το διαφοροποιεί;

Α.Δ.:Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και την αναγνώρισή σας. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός απέναντι σε αυτό και σε αυτούς που εκπροσωπούμε, το πάθος, ο ενθουσιασμός, αλλά κυρίως το όραμα να παρέχουμε πρωτοποριακές και στρατηγικές λύσεις, σε συνδυασμό με το ανθρώπινο στοιχείο μας, μας κάνει διαφορετικούς.

Π.Δ.: Τα τελευταία χρόνια, πανελλαδικά αλλά και συγκεκριμένα στην Ηλεία, οι εξεταζόμενοι στρέφονται στο EDI με επιτυχή αποτελέσματα. Πώς έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των ΚΞΓ όσο και των μαθητών;

Α.Δ.:Όπως είναι γνωστό, το να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί σου, είναι από τα πιο δύσκολα αλλά παράλληλα καταλυτικά σημεία στην πορεία σου. Θεωρώ λοιπόν ότι το έμπρακτο ήθος στις κινήσεις μας απέναντι στα ΚΞΓ αλλά και στους μαθητές, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι συνεργάτες μας.

Π.Δ.: Με ποιους τρόπους το BCED βρίσκεται κοντά στα ΚΞΓ;

Α.Δ.:Με το να συζητάμε μαζί τους τις ανάγκες τους, τις ανησυχίες τους, όχι μόνο στο χώρο που εκπροσωπούν αλλά και στην κοινότητα και νομό που ζουν και δραστηριοποιούνται. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους. Είναι γεγονός ότι η πρώτη κίνηση ενός γονιού για την περαιτέρω εκπαίδευση του παιδιού του είναι να το εγγράψει σε ένα φροντιστήριο για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Για αυτό το λόγο τόσο συνεργάτες μου όσο και εγώ προσωπικά, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και για να τους γνωρίσουμε από κοντά, γιατί ο κάθε συνεργάτης μας είναι για εμάς μοναδικός.

Π.Δ.: Τα άτομα με ειδικές ικανότητες πώς βοηθούνται μέσω BCED;

Α.Δ.:Από την πρώτη μέρα που το BCED ανέλαβε την δημιουργία και την οργάνωση των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας σε όλη την Ελλάδα, κατέστησε σαφές στους Βρετανικούς Φορείς που εκπροσωπεί, ότι υιοθετεί ως οργανισμός «ίσες» ευκαιρίες για όλους. Είμαστε οι πρώτοι που τα άτομα με ειδικές ικανότητες έδιναν και δίνουν την ίδια ημέρα εξετάσεις με όλους τους συνυποψηφίους, στο ίδιο εξεταστικό κέντρο, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Με μια απίστευτα δύσκολη αλλά χαμηλών τόνων προσπάθεια, έτσι ώστε να μην θορυβηθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι αλλά και τα ίδια τα παιδιά, εντάσσουμε στο επιτελείο των συνεργατών μας ειδικούς συνεργάτες που θα αναλάβουν προσωπικά αυτά τα παιδιά.

Θυμάμαι κλασσικά μια περίπτωση ενός τυφλού παιδιού, που μετά από τεράστιο αγώνα καταφέραμε να πείσουμε τους Βρετανούς να δημιουργήσουν για πρώτη φορά, έστω και για ένα παιδί, εξεταστικό υλικό στο σύστημα Braille. Επιπροσθέτως, η καθηγήτρια που επιμελήθηκε της εξέτασης ήταν εκπαιδευμένη και είχε εμπειρία στο συγκεκριμένο σύστημα.

Όπως καταλαβαίνετε το κόστος ενός εξετάστρου, δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα όλης αυτής της προσπάθειας. Όμως η χαρά αυτού του παιδιού, που του δόθηκε η ευκαιρία να εξεταστεί και η δική μας ηθική ικανοποίηση ήταν ανεκτίμητης αξίας.

Π.Δ.: Με ποιους τρόπους το BCED προάγει τη δια βίου μάθηση;

Α.Δ.Ξεκινώντας από τη δημιουργία του διακριτικού τίτλου του οργανισμού, όπου μιλάει για τη δια βίου μάθηση (Continuing Education). Η κάθε πιστοποίηση που εκπροσωπούμε, έχει σχεδιαστεί και εξελίσσεται βάσει του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Πλαισίου και των αντίστοιχων προδιαγραφών της δια βίου μάθησης. Πρωτοπορήσαμε στο χώρο πριν 14 χρόνια, όταν ξεκινήσαμε να την παρουσιάζουμε ως το μέλλον της εκπαίδευσης και να την ταυτίζουμε με την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη ενός ανθρώπου. Θεωρούμε ότι το μέλλον της εκπαίδευσης επιβάλλει την κινητικότητα των φοιτητών και επαγγελματιών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να μπορεί να συμβεί αυτό, έχει δημιουργηθεί το σύστημα συσσώρευσης και μεταφοράς διδακτικών μονάδων. (ECTS, ECVET)
Άλλωστε όχι μόνο λόγω θέσης, αλλά και παιδείας πιστεύουμε ακράδαντα ότι η γνώση δεν έχει όρια ούτε πνευματικά αλλά ούτε και ηλικιακά. Η γνώση είναι η πραγματική δύναμη ενός ανθρώπου και η εκπαίδευση ο κινητήριος μοχλός της, που μπορεί να αλλάξει τις κοινωνίες. Η τεχνογνωσία μας και η αντίστοιχη εξειδίκευσή μας στα θέματα πιστοποίησης και δια βίου μάθησης, έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς στους επαγγελματίες στο χώρο. Συζητούμε και προωθούμε τις ιδέες μας και το συμβουλευτικό μας γενικότερα έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Π.Δ.: Ο όμιλος επεκτείνεται και στο χώρο της συμβουλευτικής. Είστε πλέον άρρηκτος κρίκος μεταξύ των μελλοντικών σπουδαστών και των πανεπιστημίων στο εξωτερικό. Τι περιλαμβάνει αυτή η εξειδίκευση;

Α.Δ.Πρώτα από όλα την αγάπη μας για τα παιδιά. Το σεβασμό απέναντι στις ανησυχίες των γονέων και τέλος την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας. Μετά από μια πορεία τριάντα χρόνων στη συμβουλευτική, στοχεύουμε στην πιο σωστή και στρατηγική καθοδήγηση σε θέματα επιλογής ειδικότητας και πανεπιστημίου. Για εμάς, οι άνθρωποι που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας είναι μέλη της οικογένειας του BCED και ως είθισται στις οικογένειες, είμαστε δίπλα τους σε κάθε κίνηση, εύκολη ή δύσκολη, από την αρχή μέχρι το σημείο που δεν θα μας έχουν ανάγκη πλέον και απλά θα μοιράζονται τις χαρές και τις επιτυχίες τους.

Π.Δ. Σε ποιους εξειδικευμένους τομείς επεκτείνεται η πιστοποίηση;

Α.Δ.Σε πάρα πολλούς κλάδους, ξεκινώντας από πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας γενικών αγγλικών (Pearson EDI ESOL International), αναγνωρισμένων και από το ΑΣΕΠ, αγγλικών για επιχειρήσεις (Pearson LCCI)αναγνωρισμένων επίσης από το ΑΣΕΠ, αλλά και αγγλικών για τουρισμό, αγγλικών για λογιστική και οικονομικά. Συνεχίζουμε με πιστοποιήσεις επαγγελματικών δεξιοτήτων σε business skills, customer care, public relations, sales, leadership, tourism and hospitality, management, marketing κ.α. Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να καλύψουμε πιστοποιήσεις σε πάνω από 300 δεξιότητες, διεθνώς αναγνωρισμένες από Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, Πανεπιστήμια και πολυεθνικές εταιρίες.

Π.Δ. Πόσο δύσκολο είναι να ηγείστε μιας τόσο δυναμικής και επιτυχημένης ομάδας;

Α.Δ.Θεωρώ ότι ένας ηγέτης πρώτα από όλα πρέπει να έχει όραμα, να εμπνέει, να πιστεύει, να νοιάζεται, να συμπάσχει, στα πιο δύσκολα αλλά και στα πιο εύκολα, να σέβεται, να είναι γενναιόδωρος, να αγκαλιάζει και να επικροτεί κάθε ποιοτική και ανθρώπινη προσπάθεια της ομάδας του. Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν; Είναι λοιπόν τόσο δύσκολο, αλλά παράλληλα και τόσο μαγικό και μοναδικό, όσο είναι η ίδια η Ζωή του ανθρώπου.

Π.Δ.: Για ποιο επίτευγμα του ομίλου αισθάνεστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια;

Α.Δ.Γιατί παρόλες τις αντιξοότητες, τις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις στην αδυσώπητη «επιχειρηματική ζούγκλα», έχουμε παραμείνει άνθρωποι και αυτό που μετράει για εμάς στο τέλος της ημέρας, δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος, αλλά το να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ.

Π.Δ.:Θα μου επιτρέψετε να εικάσω πως η σημερινή υψηλή θέση του BCED στο στερέωμα της εκπαίδευσης έχει ξεπεράσει τα αρχικά σας όνειρα και προσδοκίες. Πώς νιώθετε, κυρία Πρόεδρε, και τι στόχους έχετε θέσει για το μέλλον;

Α.Δ.:Ευχαριστώ το Θεό και τους συνεργάτες μου που βοήθησαν μέχρι τώρα να γίνουν πολλά από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ο αγώνας μας όμως συνεχίζεται, γιατί όπως προαναφέραμε εκπροσωπούμε τη δια βίου μάθηση και αυτή δεν έχει όρια. Οι στόχοι λοιπόν, που βασίζονται στην ποιότητα και το σεβασμό στην εκπαίδευση, πώς μπορούν να έχουν όρια;

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2014 | 10:39 am


Τοποθέτηση Δημ. Δεσύλλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 29/9/2014

 ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2014 - 2020

Ο κ. Περιφερειάρχης με την εισήγησή του :
-1. Υποστηρίζει, αυθαίρετα και προκαταβολικά, ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος θα είναι θετικές. Αγνοεί και υποβαθμίζει τις αρνητικές επιπτώσεις, υποστηρίζοντας αστήρικτα ότι αυτές θα είναι «χρονικά και τοπικά περιορισμένες» (σελ. 10 της εισήγησης).
-2. Υποτιμά τις πολύ ορατές αρνητικές επιπτώσεις από την προώθηση των οδικών αξόνων σε βάρος του τρένου (που καταργήθηκε) καθώς και από τα επερχόμενα ξεπουλήματα της Δημόσιας Περιουσίας (λιμανιών, αεροδρομίων, παραλιών και τουριστικών «φιλέτων») μέσω Φούχτελ και ΤΑΪΠΕΔ.
-3. Διακατέχεται από ουδέτερη, τεχνοκρατική, αταξική θεώρηση για τα οφέλη και τις ζημιές από τις υποδομές μεταφορών: α) Υπερκέρδη των εργολάβων από τον ακρωτηριασμό - κατάργηση της Ολυμπίας Οδού, τα συνεχή «πανωπροίκια» και τα υπέρογκα διόδια, β) νέες επιβαρύνσεις των εργαζομένων από νέα διόδια, κάθετα σε Τσουκαλέϊκα και Χανάκια και πλευρικά σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα και γ) τεράστια καταστροφή ποταμών - χειμάρρων - ακτών της Αιγιαλείας από τις αυθαίρετες και δωρεάν αμμοχαλικοληψίες των εργολάβων, νέο «δώρο» της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
-4. Υποβαθμίζει τις αρνητικές επιπτώσεις, περιβαλλοντικές και οικονομικές, από τη μη διασύνδεση των μεταφορών (σύνδεση τρένου - λιμανιών - αεροδρομίων - οδικών αξόνων).
-5. Αγνοεί τη συνεχιζόμενη περιβαλλοντική αθλιότητα των σκουπιδιών (χωματερές Ξερόλακκας Πατρών, Παπανικολού Αιγιαλείας, Ανατολικής Αιγιαλείας, περιφερόμενη χωματερή - δεματοποιητής σκουπιδιών Πύργου) καθώς και τις επιπτώσεις

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2014 | 8:07 pm


Ενημέρωση της "Ανοιχτής Συμπολιτείας" στο θέμα αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου Πύργου

 Τη Δευτέρα 29/09 πραγματοποιήθηκε δημοτικό συμβούλιο Πύργου. Ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου. Δηλαδή η πρόταση της οικονομικής επιτροπής για περικοπή ορισμένων κονδυλίων και μεταφορά χρημάτων σε άλλους κωδικούς. Μία από τις περικοπές ήταν και η αφαίρεση 15.000 ευρώ από τη χρηματοδότηση του δήμου προς το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους και το «camera zizanio», προκειμένου να πληρωθούν, ανάμεσα στα υπόλοιπα, τράπεζες, δεξιώσεις και εορτές (έγγραφο Διαύγειας ΑΔΑ: ΩΥΟΞΩ17-92Λ).
Σαν Ανοιχτή Συμπολιτεία θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την επιλογή, καθώς το φεστιβάλ κινηματογράφου είναι ένα από τα λίγα πολιτιστικά γεγονότα που έχουν απομείνει στον δήμο Πύργου και την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας εδώ και 17 χρόνια στην πολιτιστική εξέλιξη και την διέξοδο της νεολαίας μας προς μονοπάτια δημιουργίας. Εκτός αυτών, το διεθνές φεστιβάλ αποτελεί πόλο έλξης για επαγγελματίες του χώρου και νέους από όλο τον πλανήτη, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την ταυτότητα της περιοχής και ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις. Σημειώνουμε ότι το φεστιβάλ αποτελεί διαφήμιση της πόλης στο εξωτερικό και ανησυχούμε εύλογα μήπως τέτοιες κινήσεις αποτελέσουν αφορμή για τη μεταφορά του σε άλλη περιοχή, πρόθυμη να το χρηματοδοτήσει.
Αντί της περικοπής της χρηματοδότησης, θεωρούμε απαραίτητη την αντικατάσταση του σχετικού κωδικού στον προϋπολογισμό του δήμου, και επιπλέον ενίσχυση του συγκεκριμένου θεσμού και αντίστοιχων πρωτοβουλιών.
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, φορείς και επαγγελματίες στο ξενοδοχείο Πάνθεον, την Πέμπτη 2 Οκτώβρη, στις 9:00 μ.μ., σε ανοιχτή συζήτηση για την υποστήριξη και την ενίσχυση του φεστιβάλ.
Επιπλέον, ζητάμε από τον δήμαρχο επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με το κλείσιμο του θεάτρου «Απόλλων» και τις επισκευές/αδειοδοτήσεις που απαιτούνται. Το θέατρο «Απόλλων» είναι κυψέλη πολιτισμού για τον Πύργου, στεγάζοντας κινηματογραφικές ,θεατρικές ομάδες, και πολιτιστικές εκδηλώσεις και πρέπει να γίνει άμεσα ό,τι απαιτείται

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2014 | 8:02 pm


Αντίθετο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με τις διώξεις σε αιρετούς

 Στο πλευρό των εργαζομένων για το θέμα της αξιολόγησης

Αντίθετο με την όποια ποινική δίωξη επιδιώκει να ασκήσει το κεντρικό κράτος σε αιρετούς Δημάρχους και Περιφερειάρχες σχετικά με τα θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ν. 4250/2014 και την αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο, δηλώνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με ψήφισμά του.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος, συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης το σοβαρό αυτό θέμα και αφού ελήφθησαν υπόψιν προηγούμενη απόφαση και ψήφισμά του από τις 15 Απριλίου 2014, καθώς και τα θέματα που προκύπτουν από την επιχειρούμενη εφαρμογή του νόμου και τις διώξεις κατά αιρετών και συνδικαλιστών, αποφασίστηκε να σταθεί στο πλευρό τους.
Συγκεκριμένα στο ψήφισμα, αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας:
• Αντιτίθεται στην προσπάθεια μεταβίβασης ευθυνών στην Αυτοδιοίκηση για προηγούμενες παραλείψεις της πολιτείας με παράλληλη ποινική δίωξη των Αιρετών (Δημάρχων και Περιφερειαρχών).
• Η όποια διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης των υπαλλήλων είναι ευθύνη των ίδιων των Αιρετών Αρχών (Δημοτικών και Περιφερειακών) και των υπηρεσιών τους και το αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών στη διάθεση της Πολιτείας, χωρίς παράλληλη σύνδεση με

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2014 | 7:57 pm


Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας σε πλήρη αποδυνάμωση

 Καταγγελία - διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας που για 3η συνεχή εβδομάδα συνεχίζει την αποχή του από τις συνεδριάσεις

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την έλλειψη Πρωτοδικών, Ειρηνοδικών και Εισαγγελέων στην περιφέρεια του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Συγκεκριμένα :
Α) στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας ενώ προβλέπονται οι παρακάτω οργανικές θέσεις : Μια (1) θέση Προέδρου Πρωτοδικών, τέσσερις (4) θέσεις Πρωτοδικών και μία (1) θέση Δικαστικού Παρέδρου, εν τούτοις υπηρετεί εν τοις πράγμασι μόνο ένας (1) Πρόεδρος Πρωτοδικών και (2) Πρωτοδίκες,
Β) στις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις ενός (1) εισαγγελέα και (1) αντεισαγγελέα δεν υπηρετεί κανείς αυτή τη στιγμή και δανειζόμαστε για τις δικασίμους εισαγγελείς άλλων Πρωτοδικείων με ότι αυτό συνεπάγεται.
Γ) στο Ειρηνοδικείο Αμαλιάδας προβλέπονται δύο (2) θέσεις Ειρηνοδικών, στο Ειρηνοδικείο Γαστούνης μία (1) θέση Ειρηνοδίκη, στο Ειρηνοδικείο Μυρτουντίων δύο (2) θέσεις Ειρηνοδικών, δηλαδή συνολικά πέντε (5) θέσεις Ειρηνοδικών, τις οποίες αυτή τη στιγμή καλύπτουν μόνο δύο (2) δόκιμοι Ειρηνοδίκες.
Οι δικαστές που απουσιάζουν έχουν λάβει είτε άδειες κυήσεως, είτε άδειες ανατροφής τέκνων, είτε αναρρωτικές άδειες και δεν έχουν αντικατασταθεί μέχρι σήμερα.
Ως εκ τούτου είναι αντιληπτό τοις πάσι ότι το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας δεν μπορεί να λειτουργήσει με τέτοια έλλειψη δικαστών και μάλιστα ενόψει του όγκου των υποθέσεων που ήδη έχουν προσδιοριστεί από τον Σεπτέμβριο 2014 και στο εξής.
Είναι αδύνατη η απονομή της δικαιοσύνης και η εύρυθμη λειτουργία του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2014 | 9:27 am


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Την Πέμπτη 25-9-2014 και από ώρα 08.30 έως 15.00 στην Ζαχάρω και συγκεκριμένα στην περιοχή Γ' ΜΟΜΑ και Μολύβια του Δήμου Ζαχάρως.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που
αναφέρεται πιο πάνω. Γι' αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2014 | 6:08 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: