1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Μην ξεχαστούμε! Τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα

 Μια ώρα πίσω θα πρέπει να ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στις 04.00, οι δείκτες θα γυρίσουν και θα δείξουν 03.00.

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 10:05 pm


Εξοργιστικό! Τόνοι σκουπιδιών έξω από το Νοσοκομείο Πύργου!

 Είναι εξοργιστικό και όμως συμβαίνει για δεύτερη φορά. Σε απόσταση αναπνοής από το νοσοκομείο Πύργου έχουν συγκεντρωθεί τεράστιες ποσότητες σκουπιδιών, δημιουργώντας έναν απέραντο σκουπιδότοπο!
Η κατάσταση σίγουρα αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία, αφού είναι πέρα από κάθε λογική! Ελάχιστα μόλις μέτρα από τους θαλάμους όπου νοσηλεύονται άνθρωποι, εδώ και μήνες οι σωροί των

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 9:58 pm


ΦΡΙΚΗ! Στο Νοσοκομείο Πύργου μία 33χρονη έβγαλε το μάτι της με τα ίδια της τα χέρια!

 Επιχείρησε να βγάλει και το άλλο αλλά την πρόλαβε μία νοσοκόμα!

Σοκ και φρίκη κυρίευσαν τη νοσοκόμα βάρδιας στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, όταν μπήκε στο δωμάτιο μιας 33χρονης ασθενούς. Η 33χρονη είχε βγάλει το ένα της μάτι και προσπαθούσε με τα δάχτυλά της να βγάλει και το άλλο!
Αμέσως στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός. Η ασθενής ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Εκεί, ο γιατρός μετά από μεγάλες προσπάθειες κατάφερε να αποτρέψει την πλήρη τύφλωσή της.
Στη συνέχεια, συνοδεία γιατρού, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, σε

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 9:25 am


Παρέμβαση για διευκρινίσεις σχετικά με τον ιό Έμπολα από το Υπουργείο Υγείας ζητά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υπηρεσίες σχετικά με την προστασία των πολιτών και των υπαλλήλων και κυρίως την πρώτη αντιμετώπιση κρούσματος του ιού Έμπολα και τον ειδικό εξοπλισμό που χρειάζεται, θα ζητήσει με παρέμβασή της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της 7ης Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας και στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, αλλά και οι θεματικοί.
Για το μείζον ζήτημα του ιού Έμπολα υπήρξε ενημέρωση τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο, όσο και από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σοφία Συμεωνίδου και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Θεόδωρο Λάμπο.
«Η Πάτρα είναι πύλη εισόδου- εξόδου προς την Ευρώπη, ενώ και το Κατάκολο αποτελεί σημείο εισόδου, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας των κρουαζιεροπλοίων. Αυτόματα βρισκόμαστε όλοι υπ' ατμόν, καθώς θα πρέπει να τεθούν αυστηρότεροι και περισσότεροι όροι και μέτρα πρόληψης σχετικά με τον ιό», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, και συνέχισε: «Το ζήτημα είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι, όταν φθάσει στη χώρα μας ο ιός Έμπολα. Να μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε άμεσα και φυσικά να μην υπάρξει εξάπλωσή του, και κυρίως να μην κινδυνεύσει κανένας από τους άμεσα εμπλεκόμενους με το περιστατικό που μπορεί να εμφανιστεί. Δεν χρειάζεται πανικός. Και εδώ είναι που θέλω τη συνεργασία όλων».
Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής, υπήρξε ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Α. Χαροκόπο, για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα για την ενίσχυση των μέτρων αντιμετώπισης της επιδημίας Ebola και αποφασίστηκε, και αυτό ουσιαστικά αναμένουν όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες και στη Δυτική Ελλάδα, να εκδοθούν σχετικές εγκύκλιοι προς ενημέρωση και εφαρμογή.
Επιπλέον, άρχισαν να πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες (με ΟΛΠΑ, Λιμεναρχείο Πατρών κ.λπ.) στην Αχαΐα, και κάτι αντίστοιχο αποφασίστηκε να γίνει τόσο στην Ηλεία για το λιμάνι Κατακόλου, όσο και στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ άμεσα και αφού δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες από το Υπουργείο, θα υπάρξει

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 10:11 am
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: