1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Επαναλειτουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πύργου

 Σήμερα Δευτέρα 22-9-2014, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής υπέγραψε την τοποθέτηση του καθηγητή φυσικής αγωγής υπαλλήλου του Δήμου Πύργου κ. Κώστα Σκαρτσιάρη, ως υπεύθυνου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο αναμένεται να επαναλειτουργήσει εντός ολίγων ημερών.

Ο Δήμος θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία με σχολεία, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Ερυθρό Σταυρό κ.λ.π., ώστε σε συνεργασία με τους φορείς αυτούς να υλοποιηθούν προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.
Το Π.Κ.Α. όπως είναι γνωστό διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (μικρά αυτοκίνητα- ποδήλατα κ.λ.π.) που απαιτείται για την βιωματική εκπαίδευση των μαθητών.
Εξετάζεται δε το ενδεχόμενο να δημοπρατηθεί μια θέση καντίνας, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Για την υλοποίηση όλων των παραπάνω θα

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2014 | 6:26 pm


Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος αυτοκινητιστών-οδηγών ταξί σε διαφορές περιοχές της Επικρατείας

 Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (34) ατόμων και συνελήφθησαν (7) μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός αυτής

Εξιχνιάστηκαν συνολικά (66) περιπτώσεις απάτης, (21) σε περιοχές της Αττικής και (45) σε διάφορες επαρχιακές και νησιωτικές πόλεις

Το συνολικό ποσό που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της υπερβαίνει τις 110.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφερε να τερματίσει την εξακολουθητική δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται σε σημαντικό αριθμό υποθέσεων απάτης, σε βάρος αυτοκινητιστών -οδηγών ταξί, σε διαφορές περιοχές της Επικρατείας.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής σπείρας και η σύλληψη επτά (7) μελών της - μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της – επετεύχθη μετά από αναλυτική διερεύνηση των υποθέσεων και μεθοδική αξιοποίηση στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ακόμα (27) ατόμων.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στις 17-09-2014, σε περιοχές της Χαλκίδας της Εύβοιας, του Καλάμου, της Μαγούλας, του Περάματος και του Κορωπίου Αττικής, τα προαναφερθέντα επτά (7) μέλη της οργάνωσης, όλοι ημεδαποί, εκ των οποίων τρεις (3) γυναίκες, ηλικίας 39, 49 και 24 ετών και τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας 66, 48, 33 και 47 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απάτες κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορούνται ακόμα (27) άτομα, εκ των οποίων οι (22) είναι ημεδαποί, ηλικίας από 28 μέχρι 84 ετών και οι υπόλοιποι (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 28 έως και 47 ετών.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά εξήντα έξι (66) περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες είκοσι μία (21) στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και σαράντα πέντε (45) σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, που καλύπτουν όλο σχεδόν τον Ελλαδικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η δράση τους προσδιορίζεται προανακριτικά στην Κέρκυρα, την Μυτιλήνη,

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2014 | 6:16 pm


Εντατικούς ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία πραγματοποίησαν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλη την επικράτεια

 Την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής περιόδου (11/9) πραγματοποιήθηκαν 1.377 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 128 παραβάσεις
Το διάστημα 11-19 Σεπτεμβρίου, ελέγχθηκαν συνολικά 5.920 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν 253 παραβάσεις
Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούν στα φθαρμένα ελαστικά, στην παραβίαση του ορίου ταχύτητας και στη μη χρήση ζωνών ασφαλείας

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, προγραμμάτισε και υλοποίησε εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους σχολικών λεωφορείων, σε όλη την επικράτεια.
Συγκεκριμένα, από εξειδικευμένα συνεργεία των Υπηρεσιών Τροχαίας, που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, κατά το διάστημα 11 έως 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 5.920 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν συνολικά 253 παραβάσεις, ως εξής:
Φθαρμένα Ελαστικά 16
Παραβίαση ορίου ταχύτητας 16
Μη χρήση ζωνών ασφαλείας 14
Βιβλίο ρεπό 11
Ταχογράφος 15
Έλλειψη φαρμακείου 9
Έλλειψη πυροσβεστήρα 9
Μη αναγραφή ορίων ταχύτητας 6
Στέρηση προβλεπόμενης άδειας οδήγησης 5
Έλλειψη ζωνών ασφαλείας 4
Παραβίαση σημάνσεων 4
Στέρηση Δελτίου

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2014 | 6:10 pm


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Την Πέμπτη 25-9-2014 και από ώρα 08.30 έως 15.00 στην Ζαχάρω και συγκεκριμένα στην περιοχή Γ' ΜΟΜΑ και Μολύβια του Δήμου Ζαχάρως.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που
αναφέρεται πιο πάνω. Γι' αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2014 | 6:08 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: