1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ξεκίνησε ο πρώτος Μαραθώνιος Ολυμπίας

 Πρόγραμμα αγώνων

Σάββατο 28 Μαρτίου
Ο πρώτος αγώνας του προγράμματος θα ακολουθήσει την τελετή έναρξης Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Απόσταση: 12 χλμ.
Ημερομηνία: Σάββατο 28 Μαρτίου
Εκκίνηση: Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Ήλιδας
Τερματισμός: Αμαλιάδα Πλατεία Αμαλιάδας
Ώρα εκκίνησης: 5:30 μ.μ.
Χρονικό όριο: 90 λεπτά
Εκτιμώμενη συμμετοχή από αθλητές 100

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 5:50 pm


Πρόσκληση του ΚΚΕ Ηλείας σε σύσκεψη για τα σκουπίδια

 Η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ καλεί όλους τους επιστημονικούς φορείς, τα Εργατικά Κέντρα και τα εργατικά σωματεία, τους εμπορικούς συλλόγους και τα επιμελητήρια, τους αγροτικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νομού μας την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 5:42 pm


Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. Πολ. Προστασίας στο Δήμου Πύργου

 Την Παρασκευή 27-03-2015 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολ. Προστασίας του Δήμου Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε την ανάγκη προσοχής και συνεργασίας από όλους του εμπλεκόμενους φορείς, και έθεσε τα ζητήματα της προστασίας του δάσους στο βουνό του Κατακόλου και της δημιουργίας αντιπυρικής ζώνης στο Κάστρο Αγ. Ανδρέα. Ακόμη, τόνισε την ανάγκη επίλυσης του ζητήματος της ανεξέλεγκτης κατασκήνωσης- στάθμευσης τροχόσπιτων στην περιοχή του Κατακόλου (μαρίνα, δάσος κ.λ.π.). Σημείωσε τέλος ότι ο Δήμος θα συνδράμει το έργο της Πυρ. Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 5:40 pm


36ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης στον Πύργο

 Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει στην Ηλεία. Το 36ο Ολυμπιακό Ράλλυ ανοίγει την αυλαία του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος και παράλληλα η εκκίνηση του κορυφαίου αγώνα ράλλυ, επιστρέφει στον Πύργο και την Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η Πανηγυρική Τελετή θα ξεκινήσει στις 8,30 μ.μ. και οι φίλοι των ράλλυ θα δουν από κοντά τα μεγάλα ονόματα του θεσμού να ξεκινούν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση των πρώτων βαθμών στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα της τελετής εκκίνησης θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 5:34 pm


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Το χρονικό του αυτοκινητοδρόμου της Πατρών – Πύργου

 Με αφορμή την ακύρωση της αναμενόμενης δημοπράτησης του έργου της Πατρών – Πύργου, με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη η οποία και αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «Διαύγεια», ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας δίνει στη δημοσιότητα το χρονικό του έργου.

Το χρονικό της Πατρών – Πύργου
2007: Εντάχθηκε – ψηφίστηκε στη Βουλή η κατασκευή του στη σύμβαση παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού Αθήνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος –Τσακώνα.
2010: Σταμάτησαν τα μεγάλα οδικά έργα – Ολυμπία – Ιόνια Οδός και ξεκινά ο «Γολγοθάς» της επανεκκίνησης για το σύνολο του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου – Η Περιφέρεια μπροστάρης στον αγώνα.
2011 – 2012: Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε τις προσφυγές των φορέων και κατοίκων της περιοχής για ανατολική χάραξη, νότια της Πάτρας και άνοιξε ο δρόμος καταβολής των απαλλοτριώσεων.
2013 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ): Ψηφίστηκε στη Βουλή ο διαχωρισμός του τμήματος από την σύμβαση παραχώρησης και αποφασίστηκε η κατασκευή των τμημάτων Πάτρα – Πύργος και Καλό Νερό – Τσακώνα με δημόσια δαπάνη (εθνικοί και Ευρωπαϊκοί πόροι) και με χρόνο κατασκευής τον ίδιο με Πάτρα –Κόρινθος).

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 5:29 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: