1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βαρθολομιο

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων είναι από σήμερα πραγματικότητα και στη Δυτική Ελλάδα

 Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες θα μεταβαίνουν σε προγραμματισμένο χρόνο, σε απομακρυσμένες περιοχές της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, διαθέτοντας κατάλληλο εξοπλισμό και παρέχοντας επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση αναπτύσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου « Α. Ε. Τ. Ο. Σ. » για την Αστυνόμευση - Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών & Συνόρων

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) επεκτείνεται από σήμερα και στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) στο πλαίσιο της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Σχεδίου « Α.Ε.Τ.Ο.Σ. » για την Αστυνόμευση - Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών & Συνόρων.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, διαθέτει από χθες τέσσερις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), οι οποίες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Περιφέρειάς μας.
Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες θα μεταβαίνουν, σε προγραμματισμένο χρόνο, σε απομακρυσμένες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας και διαθέτοντας πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό θα παρέχουν επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες.
Πιο αναλυτικά, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα αποτελείται από ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα που διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό και στελεχώνεται από τρεις ένστολους αστυνομικούς (τάξης, ασφάλειας και τροχαίας), οι οποίοι ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιπολίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών, την στενότερη συνεργασία μαζί τους και κατ' επέκταση την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Ειδικότερα, η φιλοσοφία του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο τρόπος συγκρότησης και λειτουργίας τους, βασίζονται στη διαμόρφωση μιας νέας αστυνομικής πραγματικότητας, όπου η Αστυνομία μεταβαίνει με δική της πρωτοβουλία στον πολίτη, ενώ παράλληλα πρόκειται για μια συμπληρωματική - εναλλακτική αναβάθμιση του αστυνομικού έργου, μέσα

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2016 | 9:26 am


Ξεκινά κατασκευή πεζοδρομίων και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων Ε.Ο. Μυρτιάς – Αγίου Ηλία στην Π.Ε. Ηλείας

 Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο με τον ανάδοχο η σύμβαση για το έργο της «Κατασκευής Πεζοδρομίων και του Δικτύου Αποχέτευσης Όμβριων στην Επαρχιακή Οδό Μυρτιάς Αγίου Ηλία».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 80.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το επενδυτικό πρόγραμμα της Π.Ε. Ηλείας/ΠΔΕ έτους 2015.
«Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσπαθούμε να προχωρούμε γρήγορα και να κατασκευάζουμε έργα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και την προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος.
Συγκεκριμένα με τη σύμβαση, θα γίνουν εργασίες για την κατασκευή του σωληνωτού

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2016 | 9:21 am


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Τη Τετάρτη 25-05-2016 και από ώρα 08.30 έως 14.30 τμηματικά στο Κάτω Σαμικό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
2. Την Πέμπτη 26-05-2016 και από ώρα 09.00 έως 15.00 τμηματικά στη Θεισόα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που
αναφέρεται πιο πάνω. Γι' αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2016 | 9:12 am


Ζητούν ανάκληση της απόφασης του Περιφερειάρχη που αφορά την διενέργεια εξετάσεων

exetaseis-odigisiΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΝ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΝ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Προς:

1. Περιφερειάρχη υτικής Ελλάδας email: [email protected]
2. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας email: [email protected]
3. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας email:gr. [email protected]
4. Γενική ιεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών email:gr. [email protected]
5. ιεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας email: [email protected]
6. ιεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας [email protected]
7. Α Ε Υ email: [email protected]
8. ΟΣΥΑΠΕ email: [email protected]
ΘΕΜΑ: Ανάκληση της απόφασης του Περιφερειάρχη που αφορά την διενέργεια
εξετάσεων υποψηφίων οδηγών
Ο Περιφερειάρχης _υτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρας με πρόφαση τα υπαρκτό πρόβλημα από τη μη πραγματοποίηση των εξετάσεων οδήγησης, με αποκλειστική ευθύνη του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και _ικτύων, ανέλαβε το ρόλο του πολιορκητικού κριού απέναντι στον συντεταγμένο και καθολικό αγώνα των εργαζομένων που αντιπαλεύουν τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως αυτές επιβάλλονται με το πιο αισχρό προσωπείο.
Η απόφαση που εξέδωσε και αφορά την εξέταση των υποψηφίων οδηγών εντός ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων στην Περιφέρεια _υτικής Ελλάδας έχει καθαρά απεργοσπαστικό προσανατολισμό, είναι αμφισβητούμενης νομικής υπόστασης και αποτελεσματικότητας και θα οξύνει περαιτέρω την προβληματική λειτουργία των _/νσεων Μεταφορών

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2016 | 12:47 pm


Μήνυμα ΕΕΑΣΚΠ για την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ

 Η 25η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης (ΠΣ) για το 2016.

Η World MS day είναι ορόσημο και θα γιορταστεί παγκοσμίως με όλους τους τρόπους.
Παγκόσμια Ημέρα ΠΣ είναι να φέρουμε την κοινότητα MS μαζί αναγνωρίζοντας ότι η ανεξαρτησία μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο στόχος είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν τις αντιλήψεις τους τι οι άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να κάνουν.
Αποχαιρετώντας τη ΣΚΠ με ένα φιλί δίνουμε το έναυσμα της ανεξαρτησίας και το μήνυμα ότι δεν σταματά η ζωή!
Οι άνθρωποι που πάσχουν από ΣΚΠ θα προσπαθούν σθεναρά να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να είναι σε θέση να συνεχίσουν να ζουν μια θετική και ολοκληρωμένη ζωή.
Στην ΕΕΑΣΚΠ πιστεύουμε και λέμε:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2016 | 12:31 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: