1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Δύο νέα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού στην Ηλεία

 Αυστηρά μέτρα στις ζώνες προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα σε ότι αφορά την εξέλιξη του Καταρροϊκού Πυρετού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με δεδομένο ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Π.Ε Αχαΐας και δύο κρούσματα στην Π.Ε Ηλείας, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι και οι τρείς Περιφερειακές Ενότητες βρίσκονται σε Ζώνη Προστασίας όπου εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2014 | 5:21 pm


Φέιγ βολάν προκάλεσαν αναστάτωση στον Πύργο

 Γέμισε ο Πύργος φέιγ βολάν που αναστάτωσαν ολόκληρη την πόλη.
Ο λόγος της αναστάτωσης; Ο άγνωστος συντάκτης τους κατηγορούσε ονομαστικά επτά γνωστούς Πυργιώτες για σεξουαλική παρενόχληση.
Όπως γράφεται στις ανακοινώσεις, οι εφτά Πυργιώτες με την συμπεριφορά τους, προκαλούν την κοινή γνώμη και υποπέπτουν σε άσεμνες χειρονομίες, σε βάρος γυναικών.

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2014 | 5:17 pm


Άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας απετράπη χθες το απόγευμα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 Ακόμα μία περίπτωση εκδήλωσης πρόθεσης αυτοκτονίας, από χρήστη του διαδικτύου, απέτρεψε, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης ανάλυσης και αξιοποίησης ψηφιακών πληροφοριών, από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκε άτομο, το οποίο είχε

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2014 | 5:11 pm


Πρωτοβουλία των ΑΝΕΛ για το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων στον Ν. Ηλείας

 Μετά από διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Ηλείας με την παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα του Κινήματος κ. Αθανάσιου Μπέλτσου, του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου κ. Νικολάου Ντίνου ,του τ. βουλευτή κ. Ιωάννη Κωνσταντόπουλου, πολιτευτών και των συντονιστικών του Κινήματος για το κορυφαίο ζήτημα των απορριμμάτων που απασχολεί το Νομό, προέκυψε ότι:

«Η εγκληματική αδιαφορία και ανικανότητα όσων τα τελευταία χρόνια στην Ηλεία άσκησαν πολιτική από θέσεις ευθύνης στη διαχείριση των απορριμμάτων, οδήγησε σήμερα στην μετατροπή του Δήμου

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2014 | 5:08 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: