1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Βαρθολομιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Λουκέτο στη Μαιευτική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για τέσσερις μήνες

 Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού αναστέλλει τη λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Την απόφαση αναστολής της λειτουργίας πήραν σε συνάντησή τους, πριν από μερικές ημέρες, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Βασίλης Δημόπουλος, ο διευθυντής- συντονιστής της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Νίκος Παπαδημάτος, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Πύργου κ. Θάνος Γιαννόπουλος και η διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου κα Χρύσα Πετροπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 11:32 am


Παράσταση Καραγκιόζη στον Πύργο

 Το θέατρο σκιών Αθανασίου σας καλεί στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης πλοίαρχος» που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ», στην οδό Μανωλοπούλου 11, την Δευτέρα 1 Ιουνίου, στις 4.00 και στις 6.00 το απόγευμα.

Ο Καραγκιόζης πλοίαρχος
Παράσταση διασκευασμένη από λαϊκό παραμύθι, με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών. Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται από μικρό παιδί να ταξιδέψει και να γνωρίσει όλο τον κόσμο. Επειδή όμως δεν έχει χρήματα στην πρώτη ευκαιρία δεν διστάζει να δηλώσει ψέματα καπετάνιος για να πραγματοποιήσει το όνειρο του.
Αναλαμβάνει με συγκυβερνήτη τον Μπάρμπα – Γιώργο να μεταφέρει ένα

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 10:23 am


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο διερεύνησης ποινικής υπόθεσης που αφορούσε σε φαινόμενο ρατσισμού και ξενοφοβία

 Χρήστης του διαδικτύου προέβη, με ψευδώνυμο, σε σχολιασμό ρατσιστικού περιεχομένου, σε βίντεο διάσωσης μεταναστών

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, διερευνήθηκε υπόθεση που αφορούσε παράβαση του Νόμου σχετικά με την «Καταπολέμηση Ρατσισμού και Ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία τακτικής διαδικασίας.
Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε καταγγελία για άγνωστο χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος προέβη με ψευδώνυμο, σε σχολιασμό ρατσιστικού περιεχομένου, σε βίντεο που είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με θέμα τη διάσωση μεταναστών σε νησί του Βορείου Αιγαίου.
Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν άμεσα υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ' εφαρμογή σχετικών Γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και προέκυψε η σύνδεση διαδικτύου μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η κακόβουλη πράξη, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο χρήστης στον οποίο αντιστοιχεί.
Χθες το πρωί (26-05-2015), πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, στην οικία του προαναφερόμενου σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.
Το ψηφιακό πειστήριο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 10:21 am


Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Πύργου στον Μητροπολίτη Ηλείας

 Τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό επισκέφθηκε στο γραφείο του ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Πύργου Πύραρχος κ. Κων/νος Κυριακόπουλος.
Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Πύργου ως γνωστόν μετακινήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων και καθηκόντων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο κ. Κυριακόπουλος ζήτησε την συμβουλή και την βοήθεια της τοπικής Εκκλησίας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γερμανός διαβεβαίωσε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 10:20 am


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: