1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   ΒαρθολομιοΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Βαρθολομιο και εμείς θα το προσθέσουμε.

Πασχαλιάτικο μήνυμα του Τάκη Αντωνακόπουλου - Sat, 19 Apr 2014 11:09:30 +0300

 Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Τα Πάθη και η Ανάσταση του Θεανθρώπου για άλλη μια φορά δείχνουν τον μοναδικό δρόμο του Οράματος και της Ελπίδας.
Τα Πάθη του Χριστού δείχνουν την δύναμη της Πίστης και της Θέλησης και είναι παράδειγμα για όλους μας.
Η υπομονή, η επιμονή και η πίστη αποτελούν τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη ενός υψηλού σκοπού για όλους μας.

Στη δύσκολη εποχή, που διανύει η πατρίδα μας, ας διατηρήσουμε την ελπίδα και την αλληλεγγύη μας. Μέσα από την ανθρωπιά, την ενότητα και τη συνεργασία, ως πηγές δύναμης και αισιοδοξίας, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη κρίση, που βιώνουμε και να οδηγηθούμε σε καλύτερες μέρες.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας, η Ανάσταση του Χριστού, να
Πασχαλινό μήνυμα Αντώνη Καράμπελα - Sat, 19 Apr 2014 11:07:31 +0300

 Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλους τους συνδημότες μας. Ιδιαίτερα σ' εκείνους που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της κρίσης.
Εύχομαι η Ανάσταση να συμβολίσει την απαρχή της λύτρωσης, μιας λύτρωσης για την
Αναστάσιμο μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλου - Fri, 18 Apr 2014 07:37:20 +0300

 • Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με ακεραιότητα τις σημερινής πραγματικότητας.

• Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μας έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ.
• Παραδειγματιζόμαστε από την ατέλειωτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
• Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε
Μήνυμα Δημάρχου Πύργου για το Πάσχα 2014 - Fri, 18 Apr 2014 07:39:20 +0300

 Στα δύσκολα χρόνια που περνά η χώρα μας, τα πάθη και η Ανάσταση γίνονται σύμβολα και αποκτούν, περισσότερο από ποτέ, κοινωνικό περιεχόμενο. Η Ελλάδα της αποτυχίας, της ανεργίας και της φτώχιας προσδοκά την Ανάσταση. Περιμένει να σημάνει η Ανάσταση για μια καινούργια Ελλάδα, την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της προόδου και της δικαιοσύνης. Μιας χώρας ελεύθερης και υπερήφανης με ίσες ευκαιρίες και
Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαρ. Καφύρα για το Πάσχα 2014 - Fri, 18 Apr 2014 07:44:37 +0300

 Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεμίζει τις καρδίες μας με αγάπη και ελπίδα.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να αποτελέσει Ανάσταση ελπίδας για όλους μας. Το λυτρωτικό μήνυμα της Ανάστασης ας γεμίσει τις καρδιές μας με προσδοκία, ελπίδα και αισιοδοξία για να υπερβούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα και ως κοινωνία.
Ελπίδα και προσδοκία για την αλλαγή της σημερινής δύσκολης και σκληρής πραγματικότητας, αισιοδοξία για την υπέρβαση της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης και ελπίδα για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ευημερίας
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας και την πρόοδο στο τόπο μας. Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται αυτές τις άγιες μέρες, να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.
Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα ας φέρουν σε όλους μας δύναμη και κουράγιο για
Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα για το Πάσχα - Fri, 18 Apr 2014 08:10:44 +0300

 Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα αναφέρει:

«Η Εβδομάδα των Παθών έχει για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και συλλογικά, πολλαπλούς συμβολισμούς, σηματοδοτεί και μια προσπάθεια σκέψης και περισυλλογής για όλους μας, μια ευκαιρία για να αναλογιστούμε την πορεία, τις αξίες και τους στόχους μας.
H μεγάλη γιορτή του Πάσχα, όμως, πλησιάζει, φέρνοντας μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης, της ανανέωσης και της ελπίδας. Την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που πραγματικά αξίζει στον καθένα μας.
Η αγάπη του Θεανθρώπου για τον συνάνθρωπο και η βαθιά του πίστη αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για
Έριξε χαλάζι στον Πύργο! - Fri, 18 Apr 2014 18:37:46 +0300

 Μεγάλη κακοκαιρία έπληξε πριν από λίγη ώρα τον Πύργο. Την ισχυρή βροχόπτωση που πέφτει ασταμάτητα εδώ και μια ώρα, συνόδευσε χαλάζι!


Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: