1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Γαστουνη    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Γαστουνη και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Γαστουνη

Πύργος - Τραυματίστηκε από φωτιά στο σπίτι του

 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε σπίτι στα Χαλικιάτικα στον Πύργο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας που

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2016 | 9:59 pm


Συγκλονίζει η 28χρονη από τη Ζάκυνθο - "Βοηθήστε με να νικήσω τον καρκίνο"! - Απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω facebook

 Συγκλονίζουν τα λόγια της 28χρονης Διονυσίας καθώς κάνει έκκληση για βοήθεια μέσω διαδικτύου.

Η Διονυσία, διαγνώστηκε με πολύ σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Η ίδια και η οικογένειά της ζητάει στήριξη και βοήθεια προκειμένου να φύγει άμεσα στο εξωτερικό στην Αμερική σε μια ξειδικευμένη κλινική.

Στα κοινωνικά δίκτυα και στο facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα, στην οποία γίνονται μέλη όλοι όσοι συμπαραστέκονται στον αγώνα της. Ηδη σήμερα το πρωί η σελίδα απαριθμεί σε 2000 μέλη.

"Την έκκληση για βοήθεια στα social media κάνει η ίδια γράφοντας:

Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2016 | 6:54 pm


Και με τη... «βούλα» Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας!

 Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας στα πλαίσια της επισημοποίησης του συλλόγου προέβησαν σε εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. Από τα ιδρυτικά μέλη που συνέλεξε η προσωρινή επιτροπή, έθεσαν υποψηφιότητα οι Βασιλάτος Χαράλαμπος, Δημητρακόπουλος Διονύσιος, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Μπαντούνας, Βασίλειος, Ντίνος Νικόλαος και Τσόλης Απόστολος.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας για το πενταμελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι Δημητρακόπουλος Διονύσιος, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Μπαντούνας, Βασίλειος, Ντίνος Νικόλαος και Τσόλης Απόστολος. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Βασιλάτος Χαράλαμπος.
Κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ των μελών του Δ.Σ., αποφασίστηκε ότι τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Ηλιόπουλος Γεώργιος, του αντιπρόεδρου ο Ντίνος Νικόλαος, του γραμματέα ο Τσόλης Απόστολος, του ταμία ο Δημητρακόπουλος Διονύσιος και του μέλους ο Μπαντούνας Βασίλειος, με αναπληρωματικό μέλος τον Βασιλάτο Χαράλαμπο.
Μετά την επισημοποίηση του συλλόγου, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας ανακοινώνουν ότι οι εκλογές αποτελούσαν μια τυπική διαδικασία, ενώ το ύφος και η όρεξη αυτών που ήδη ασχολούνταν και συνεργάζονταν για όσες δράσεις έχουν ήδη υλοποιηθεί δεν

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2016 | 10:29 am


Ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών

 Προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Κύριοι ηγέτες του Υπουργείου Υγείας,

Διαβάσαμε σε ανακοίνωσή σας ότι επιτέλους αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το θέμα των φίλτρων που απασχολεί τους νεφροπαθείς και τον ιατρικό κόσμο εδώ και καιρό και ω του θαύματος βρήκατε τη λύση. Δεν θα αναρτάται στο παρατηρητήριο τιμή της οποίας η έκπτωση θα είναι μεγαλύτερη από 25% της τελευταίας ανάρτησης του παρατηρητηρίου.

Ήδη ο πρώτος «λαγός» που αμολήσατε στο νοσοκομείο των Χανίων έδωσε τιμή 16,30 € ,τιμή που με βάση την τελευταία τιμή του παρατηρητηρίου ( 21 € ) δεν υπερβαίνει το 25% και άρα ορθώς κατά την άποψη σας αναρτήθηκε στο παρατηρητήριο.

Η τιμή αυτή που εσείς βέβαια θεωρείτε φυσιολογικότατη φαίνεται ότι δυστυχώς έφερε ήδη πολλά προβλήματα στην προμήθεια των φίλτρων αφού φίλτρα οίκων με έρευνα ,ποιότητα και αξιοπιστία και που ανταποκρίνονται σε σοβαρές προδιαγραφές δεν προσφέρονται ,αλλά ακόμα και αυτοί που ανταποκρίνονται και προσφέρουν στην τιμή των 16,30 € δεν διαθέτουν απ΄ ότι φαίνεται τις κατάλληλες ποσότητες για να προμηθεύσουν τα νοσοκομεία. Εμείς συνεχίζομε όμως το βιολί μας.

Στον επόμενο διαγωνισμό που προφανώς θα προκηρύξει το νοσοκομείο των Χανίων και εφόσον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για την ποιότητα των φίλτρων κάποιος άλλος «λαγός» θα προσφέρει τιμή 12,5 € δηλ. έκπτωση εντός των καθορισμένων ορίων Η τιμή αυτή βέβαια θα γίνει άμεσα αποδεκτή γιατί θα είναι η φτηνότερη και εντός των ορίων φτήνιας και αυτό φυσικά για την ΜΤΝ του νοσοκομείου Χανίων δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί έτσι ή αλλιώς κάθε δύο μήνες η μονάδα αυτή αλλάζει τα φίλτρα και οι «άρρωστοι πάνε άριστα».
Μένει λοιπόν να βρεθεί ο επόμενος «λαγός» για να πάμε παραπέρα και όπως φαίνεται υπάρχει πεδίον

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2016 | 10:26 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: