1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   Γαστουνη    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Γαστουνη και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Γαστουνη

ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ

 Από την αρχή του εξαμήνου αντιμετωπίζουμε μια τραγική κατάσταση στο ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ που βάζει φρένο στο δικαίωμα μας να σπουδάζουμε αξιοπρεπώς, υποβαθμίζει το ήδη υποβαθμισμένο επίπεδο των σπουδών, βάζει βόμβα στην ίδια τη λειτουργία του ΤΕΙ από αυτό το εξάμηνο προαναγγέλλοντας τι έρχεται τα επόμενα χρόνια.

Τα μαθήματα στο ΔΟΕΠΤΜ ξεκίνησαν ουσιαστικά μετά τις 10 Νοέμβρη χωρίς καμία εγγύηση ότι το εξάμηνο θα κυλήσει ομαλά, οι ελλείψεις καθηγητών ακόμη συνεχίζουν και ακυρώνουν ώρες μαθημάτων, η μία από τις 3 κατευθύνσεις έχει ήδη κοπεί δείχνοντας το πως θα αντιμετωπίζεται από εδώ και πέρα συνολικά κάθε πρόβλημα. Ακόμη και τώρα δύο μήνες πριν το τέλος του εξαμήνου το μπέρδεμα με τη δήλωση μαθημάτων δεν έχει τελειωμό, με συμπληρωματικές δηλώσεις που ακόμη δεν έχουν ξεδιαλύνει το πιο μάθημα θα παρακολουθεί ο κάθε σπουδαστής. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή στα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται σε αίθουσες θεωρίας. Ειδικά για την πρώτη κατεύθυνση είναι ανήκουστο μαθήματα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη υποδομή να γίνονται σε προτζεκτορα. Η πρόταση για την παρακολούθηση εργαστηρίων στην Πάτρα έρχεται να επιβεβαιώσει την πλήρη υποβάθμιση του τμήματος, δίνει τη χαριστική βολή στους σπουδαστές. Η γραμματεία συνεχίζει να υπολειτουργεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των καθηγητών να αντεπεξέλθουν σε πολλαπλά καθήκοντα.
Στο ΠΛΗ κ ΜΜΕ η μεταβατικότητα φαίνεται ότι όχι μόνο υποβαθμίζει το επίπεδο αυτών που συνεχίζουν να παλεύουν για να πάρουν το πτυχίο τους αλλά αφήνει αβέβαιο και αν θα το πάρουν. Του χρόνου τα μαθήματα που προβλέπεται να γίνουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα, όπως και οι καθηγητές που θα προσληφθούν. Το πρόβλημα που έχει ήδη δημιουργηθεί με την ανάληψη των πρακτικών θα γιγαντωθεί αφού θα υπάρχουν 3-4 καθηγητές για 400-500 πρακτικές και ήδη έχει πέσει η πρόταση στο τραπέζι για την ανάθεση

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2015 | 9:35 pm


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Την Πέμπτη 25/11/15 και από ώρα 08.00 έως 15.00 τμηματικά στη Βαρβάσαινα και συγκεκριμένα στην περιοχή του γηπέδου και γύρω από την περιοχή ελαιοτριβείου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Δήμου Πύργου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι' αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2015 | 9:04 pm


Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό στη μεθόριο με τη Συρία

 Oι τουρκικές δυνάμεις κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό στη συριακή πλευρά της τουρκοσυριακής μεθορίου, κατηγορώντας το για παραβίαση - κάτι που η Μόσχα απορρίπτει. «Πολύ σοβαρό περιστατικό, αλλά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα» λέει το Κρεμλίνο. Αγωνία για την τύχη των πιλότων που φαίνεται ότι έπεσαν με τα αλεξίπτωτα σε περιοχή Τουρκομάνων στη Συρία.

Η επίσημη ενημέρωση από τη Μόσχα είναι ότι ακόμη δεν έχει πληροφορίες για την τύχη τους. Σε επαφή ΝΑΤΟ και Άγκυρα.

Το ρωσικό μαχητικό συνετρίβη στη συριακή πλευρά της τουρκοσυριακής μεθορίου και σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, στο δυτικότερο τμήμα της μεθορίου, μεταξύ της τουρκικής περιφέρειας του Χατάι και της περιφέρειας της Λαττάκειας.

Οι δύο χειριστές φαίνεται ότι πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα εκτόξευσης. Βίντεο που έστειλε στο Reuters, λίγες ώρες μετά την κατάρριψη, «ένοπλη ομάδα στη Συρία» δείχνει έναν ρώσο πιλότο ακίνητο και βαριά τραυτισμένο στο έδαφος. Ένας από τους ενόπλους που βρίσκονται από πάνω του ακούγεται στο βίντεο να λέει «είναι νεκρός».

Ανεπιβεβαίωτες ακόμη αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ είχε επίσης υποστηρίξει νωρίτερα πως ένας από τους χειριστές βρίσκεται στα χέρια Τουρκομάνων στη Συρία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε πως το μαχητικό που καταρρίφθηκε ήταν των δικών της δυνάμεων (ένα Sukhoi 24).

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2015 | 1:06 pm


Έρχεται χειμώνας στην Ηλεία

 Βροχές, καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας θα πάρουν τη θέση του ανοιξιάτικου καιρού στον νομό Ηλείας από αύριο.

Σύμφωνα με το freemeteo.gr, για αύριο Τετάρτη προβλέπεται βροχή και πιθανή ισχυρή καταιγίδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, ίδιο το σκηνικό του καιρού, με τη θερμοκρασία να πέφτει λίγο ακόμα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2015 | 11:09 am


Σε ποιους έδωσε ζωή η Ζωή

 Η μεγαλειώδης πράξη των συγγενών της Ζωής Μπεκρή έδωσε ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας.
Ο καθένας τους ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά και χάριν στη 37χρονη Ζωή ξαναγέμισαν με όνειρα και ελπίδα.

Ένα 15χρονο αγόρι από τη Θεσσαλονίκη πήρε τον ένα νεφρό. Ο άλλος νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε 48χρονο άνδρα από την Αθήνα, ο οποίος βρισκόταν σε αιμοκάθαρση για 15 ολόκληρα χρόνια.

Το ήπαρ δόθηκε σε άνδρα 64 ετών από τη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2015 | 10:46 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: