1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   ΓαστουνηΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Γαστουνη και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ο λαός μίλησε... - Tue, 15 Apr 2014 22:16:46 +0300

 Ψήφος - Δημοσκόπηση νίκης

Η πιο πλατιά συμμαχία αλλαγής που γνώρισε ποτέ
Τέσσερις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην «Ανα.Σ.Α.» - Tue, 15 Apr 2014 21:56:36 +0300

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, γιατρός Τάκης Αντωνακόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Ανα.Σ.Α.», ανακοινώνει σήμερα τέσσερις ακόμη υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που συστρατεύονται στην μάχη για την πόλη που θέλουμε, μαζί με τους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Τάκης Αντωνακόπουλος συνεχίζει τις καθημερινές του επαφές με ενεργούς πολίτες, προερχόμενους από όλες τις δημοτικές ενότητες και τις επαγγελματικές ομάδες του Δήμου και κυρίως από τους ενεργούς μηχανισμούς της κοινωνίας και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και νέα ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων.

Σιδηροκαστρίτης Λάμπης
Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου στην δημοτική
Ο Γιώργος Κανέλλης νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου - Tue, 15 Apr 2014 21:53:40 +0300

 Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης εξελέγη νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μετά τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη σημερινή 6η συνεδρίαση του Σώματος στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος».

Η απόφαση για εκλογή νέου προσώπου σε αυτή τη θέση ήταν επιβεβλημένη εξαιτίας της παραίτησης του επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Κώστα Παπακωνσταντίνου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος είχε εκλεγεί
Δημήτρης Δεσύλλας: "ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ : ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ" - Tue, 15 Apr 2014 21:47:43 +0300

 Διαχρονικό σκάνδαλο και διαρκές έγκλημα σε βάρος των πυροπαθών του Νομού Ηλείας, των πυρόπληκτων περιοχών της αλλά και του περιβάλλοντος (κατολισθήσεις κ.ά.) συνιστά η αμαρτωλή διαχείριση του «Ταμείου Μολυβιάτη».

Στην αρχική κλοπή 120 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, στην μετέπειτα ρουσφετολογική και άδικη ανισοκατανομή (ΜΚΟ κ.ά.) σε βάρος του Νομού Ηλείας, ήρθε τώρα να προστεθεί και η εγκληματική αδιαφορία και καθυστέρηση των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση – δημοπράτηση – εκτέλεση αναγκαίων έργων υποδομής, ύψους 25 εκατ. ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας.
Απαιτούμε από την συγκυβέρνηση και τον κ. Κατσιφάρα άμεσο, πλήρη,
Απάντηση Πανταζή Χρονόπουλου σχετικά με την υποψηφιότητά του - Tue, 15 Apr 2014 12:18:15 +0300

 Σχετικά με το δημοσίευμα στις εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΠΡΩΤΗ, που αναφέρει την απόφαση του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κάνουμε γνωστό στους πολιτικούς μας αντιπάλους που το καλλιεργούν και το διαφημίζουν ως επιχείρημά τους να κερδίσουν τις τοπικές δημοτικές εκλογές, ότι η απόφαση αφορούσε την τρέχουσα δημοτική θητεία και όχι την εκλογιμότητα για τη νέα δημοτική θητεία. Η πράξη που αναφέρεται, αφορά την καταδίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΠ, από τις οποίες ο Δήμος δεν ζημιώθηκε οικονομικά. Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι στο Δήμο Ζαχάρως, έχουν γίνει έλεγχοι από τους αρμοδίους οικονομικούς επιθεωρητές, ΣΔΟΕ και οικονομικούς εισαγγελείς και ουδέν επιλήψιμο έχει βρεθεί.

Είναι δε ένας εκ των τριών Δήμων της Ελλάδος που δεν έχει χρέη και έχει αποθεματικό που αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ, τα οποία έχουν προγραμματισθεί και εκτελούνται ή δημοπρατούνται έργα στο Δήμο και στα τοπικά του διαμερίσματα.
Αναφέρουμε μερικά εξ αυτών:

 οδοποιία Καλίδονας – Κωστομέρας – Μίνθης 500.000 €
 οδοποιία Καλλίδονας – Ροδινών 500.000 €
 οδοποιία


Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: