1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας   »   ΓαστουνηΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Γαστουνη και εμείς θα το προσθέσουμε.

Υποψηφιότητες συνδυασμού "Ήλιδα Νέα Μέρα" - Thu, 24 Apr 2014 19:27:22 +0300

 Άλλες πέντε νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού του παρουσιάζει σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος
Μετέτρεψαν το Δημοτικό Σχολείο Τραγανού σε Εκλογικό Κέντρο! - Thu, 24 Apr 2014 19:24:39 +0300

 Καταγγελία της παράταξης «ΠΗΝΕΙΟΣ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Σοφία Μαρινοπούλου

"Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε στην κοινή γνώμη αλλά και στις αρμόδιες αρχές τις ενέργειες και πρακτικές των δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων Πέτρου Μαραζιώτη και Διονύση Γεωργόπουλου(αντιδήμαρχου) από το Τραγανό, της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» του Αλέξη Καστρινού, οι οποίοι εντελώς απροκάλυπτα και απροσχημάτιστα χρησιμοποίησαν τον χώρο και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Δημοτικού Σχολείου Τραγανού στις 22 και 23 Απριλίου 2014 προς προσέλκυση και άγρα ψηφοφόρων, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κατάσταση και ανέχεια ορισμένων εκ των συνδημοτών μας και προβάλλοντες εαυτούς σωτήρες ανθρώπων και επαΐοντες νόμων.
Οι παραπάνω ενέργειες αποδεικνύουν περίτρανα ότι, αφενός μεν ορισμένοι θεωρούν την κινητή και ακίνητη περιουσία του ΔΗΜΟΥ προσωπικό τους τσιφλίκι, χρησιμοποιώντας την όπως αυτοί νομίζουν και για την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών, αφετέρου δε αποδεικνύουν τον
Ο Αντώνης Καράμπελας παρουσιάζει το πρόγραμμά του - Thu, 24 Apr 2014 19:15:12 +0300

 Ανάπτυξη με επίκεντρο τον πολίτη...

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» δίνει σταδιακά από σήμερα στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της κίνησης υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:
«Σε κάθε προεκλογική περίοδο οι δημοτικές παρατάξεις παρουσίαζαν προγράμματα και προτάσεις που στο μεγαλύτερο μέρος τους αποδεικνύονταν στην πράξη ανεφάρμοστες. Προφανώς επειδή αποτελούσαν πονήματα επιφανειακής προσέγγισης, χωρίς τεκμηρίωση και αντιστοίχιση στην πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόβλημα των σκουπιδιών, για το οποίο όλες οι παρατάξεις που διοίκησαν τον Δήμο την τελευταία εικοσαετία, είχαν προεκλογικά δεσμευθεί να το επιλύσουν, όμως το πρόβλημα σήμερα διογκώθηκε αντί να λυθεί.
Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» προχωρά σήμερα ανά θεματική ενότητα στη δημοσιοποίηση του δικού της προγράμματος, έχοντας αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό της, παρουσιάζοντας προτάσεις ρεαλιστικές, πρωτοποριακές και, το κυριότερο, εφικτές και υλοποιήσιμες.
Οι προτάσεις αυτές δεν αποτελούν αντιγραφή άλλων προγραμμάτων, όπως βλέπουμε να παρουσιάζονται. Προέκυψαν μετά από λεπτομερή εξέταση και ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύργου.
Αφού μορφοποιήθηκαν με την απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση, οι προγραμματικές αυτές προτάσεις τέθηκαν σε εσωτερική δημοκρατική διαβούλευση με τα μέλη της παράταξης και πήραν την τελική τους μορφή. Έτσι, με υπερηφάνεια ξεκινάμε την παρουσίαση σήμερα στο λαό του
Νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο» - Thu, 24 Apr 2014 19:08:46 +0300

logotypo katsifara 2Νέα ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο» ανακοίνωσε ο νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιφάρας «Η κοινωνία αγκαλιάζει το όραμά μας για τη Δυτική Ελλάδα και συμπολίτες μας από την τοπική αυτοδιοίκηση, τους παραγωγικούς κλάδους και τους κοινωνικούς αγώνες έρχονται στο πλευρό μας, θέλοντας να συμβάλουν και αυτοί για ένα καλύτερο αύριο της Δυτικής Ελλάδας».
Οι νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) είναι οι εξής:

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
· Γιώργος ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ (Ηλεκτρονικός ΟΤΕ – Δημοσιογράφος)
· Κωνσταντίνος ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ (Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών, Προϊστάμενος Δ.Ο.Υ. Αγρινίου – Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας)
· Σπύρος ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ (Μηχανολόγος – Σχεδιαστής κινητήρων εσωτερικής καύσης)
· Αντώνης ΣΙΝΟΓΕΩΡΓΟΣ (Αγρότης – π. Νομαρχιακός Σύμβουλος


Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: