1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Ναουσα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας: Έγκριση του ισολογισμού 2013 με… επιφυλάξεις

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και με επιφυλάξεις ο ισολογισμός του δήμου για το 2013, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, εγείροντας όμως σημαντικά ερωτήματα για τη μη συμπλήρωση λογιστικών βιβλίων στην πρώην ΔΕΤΑΒ και την ΚΕΠΑΠ αλλά και για τον μη έλεγχο των εσόδων στο κολυμβητήριο Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 12:39 pm


Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό


Μαθήματα για ενήλικες μετανάστες στη Nάουσα
Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 11:45 am


Ληστεία σε Super Market στη Βέροια


Ληστεία σημειώθηκε χθες 29.10.2014 το βράδυ στη Βέροια Ημαθίας, όταν δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε κατάστημα (Super Market) και ενώ ο ένας περίμενε στην είσοδο, ο έτερος με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 11:36 am


Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας: Ιδιαίτερα στενά τα χρονικά περιθώρια για την απόκτηση Αξονικού Τομογράφου μέσω ΕΣΠΑ


Το πρωί της Παρασκευής  24\10\2014 κατόπιν ενεργειών  του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαιτζίδη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό  την προεδρία του περιφερειάρχη  κ. Τζιτζικώστα  με αντικείμενο την απόκτηση καινούριου αξονικού τομογράφου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 8:19 pm


Μηδενική αύξηση τελών και δικαιωμάτων - δημιουργία νέου τέλους αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων προτείνει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας


Τη μηδενική  αύξηση των τελών και δικαιωμάτων και την δημιουργία νέου τέλους αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων , προτείνει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας κατά πλειοψηφία, στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει το απόγευμα της Τετάρτης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 12:48 pm


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα 3 Αλβανών που είχαν ρημάξει 25 σπίτια στην Ημαθία


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας και αφαιρούσε ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και τιμαλφή, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 12:24 pm


Ο Ημαθιώτης σμηναγός που εντυπωσίασε τον Παπούλια και συγκίνησε όλη την Ελλάδα


Το μήνυμά του, «σηκώστε ψηλά το κεφάλι», συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ο σμηναγός Σωτήρης Στράλης που κατάγεται από τη Βέροια, δεν μιλούσε μόνο για λογαριασμό του, αλλά μετέφερε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και περηφάνιας προς όλο τον ελληνικό λαό, εκ μέρους της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως λέει ο ίδιος, μιλώντας μετά το σόου στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 10:15 am


Ρίγη συγκίνησης από τον Ημαθιώτη πιλότο του F-16: "Σηκώστε το κεφάλι ψηλά"


Ο Σωτήρης Στράλης ( μεσαίος στη φωτογραφία) στο προεδρικό μέγαρο το 2011, όταν είχε τιμηθεί με την υψηλότερη διάκριση σε άσκηση του ΝΑΤΟ 
Συγκλόνισε το πανελλήνιο και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης ο Ημαθιώτης πιλότος του μαχητικού F16 με το μήνυμά του που ακούστηκε μέσα από το πιλοτήριο σε όλο τον χώρο της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2014 | 10:07 pm


Με λαμπρότητα ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Νάουσα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Με λαμπρότητα, γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2014 | 1:42 pm


Από το ΟΧΙ στο «όλα ναι»


Γράφει ο Θανάσης Μυλωνάς*
 
Στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 1940, ο Ιταλός πρεσβευτής στην Αθήνα Εμανουέλε  Γκράτσι επισκέπτεται στην οικία του τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά και του επιδίδει τελεσίγραφο με το οποίο ζητούσε, εντός τριών ωρών, τη διέλευση και στάθμευση των Ιταλικών στρατευμάτων από την Ελληνοαλβανική μεθόριο. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 7:23 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: