1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
Τηλεόραση:
 1. ΝΕΤ
 2. ΕΤ3
 3. ALPHA
 4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Θεσπρωτίας   »   Παργα    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Παργα και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο 11ο Πολιτικό πολιτιστικό Camping - Αριστερή Ανασύνθεση

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο 11ο Πολιτικό πολιτιστικό Camping - Αριστερή Ανασύνθεση

Μετά από μία χρονιά πλούσια σε κινηματικές και πολιτικές εμπειρίες, μετά κόπων και βασάνων, καταφέραμε να επιλέξουμε κάποια μόνο θέματα, από όλα όσα θα θέλαμε για τις εκδηλώσεις του 11ου Πολιτικού- Πολιτιστικού camping. 2-11 Αυγούστου στην Ηγουμενίτσα συζητάμε για όλα όσα μας απασχόλησαν την φετινή χρονιά ή μας προβληματίζουν διαχρονικά.

Πιάνουμε λοιπόν το νήμα από το περσινό camping και συζητάμε για το νεολαιίστικο κίνημα πιο αναβαθμισμένα, καθώς και για το ζήτημα της εκπαίδευσης και τη σχέση της με τις επαναστατικές διαδικασίες. Κουβεντιάζουμε για το ρόλο του ποδοσφαίρου και των επιχειρηματικών κύκλων και τη σχέση τους με την πολιτική. Όσο η βία των "από πάνω" εντείνεται ενώ στον κυρίαρχο λόγο το πρόβλημα γίνεται όλο και περισσότερο η βία των από κάτω, η σχέση της Αριστεράς και της Βίας είναι ένας προβληματισμός στον οποίο δεν χωράνε ούτε εύκολες απαντήσεις ούτε αφορισμοί Ανοίγουμε θεωρητικά και πολιτικά την κουβέντα για το αναγκαίο σήμερα πολιτικό υποκείμενο, και το ζήτημα της εξουσίας, ως κομμάτι μιας σύγχρονης επαναστατικής στρατηγικής.

Στην κρίση στρατηγικής της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και στην ανεπάρκεια που δείχνει συνολικά η Αριστερά η αναμέτρηση με το ερώτημα της εξουσίας και με αυτό του πολιτικού υποκειμένου είναι πιο κρίσιμη και αναγκαία από ποτέ. Αυτή ακριβώς η πλούσια συζήτηση είναι ο φάρος ελπίδας που οδηγεί το νου και τις πράξεις μας για τις νέας ανατροπές που είναι εφικτές και αναγκαίες στο σήμερα. Προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων, από τη Βενεζουέλα και άλλες χώρες, μας ταξιδεύουν στα σημεία του πλανήτη που μας δίνουν ελπίδα.

Διδασκόμαστε από θετικές εμπειρίες άλλων λαών και συζητάμε συνολικά για τις διεθνείς εξελίξεις και τις ανακατατάξεις στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα. Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα μαύρο φάντασμα πλανιέται πάνω από την ήπειρο. Και ειδικά στην Ελλάδα, παρά τη δολοφονία του Φύσσα και τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις η εκλογική επιρροή της νεοναζιστικής Χρυσής αυγής. Δεν μετατρέπεται ριζικά. Και τίθενται σοβαρά ερωτήματα για την Αριστερά και το αντιφατικό κίνημα: Με ποιον τρόπο συγκροτεί και συγκρατεί η Χρυσή Αυγή την εκλογική της επιρροή; Είναι τελικά φαινόμενο της κρίσης ή υπάρχει διαδικασία εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας; Είναι όλοι οι ψηφοφόροι της νεο- ναζί ή είναι απλά μια επιλογή διαμαρτυρίας;

Σκύβουμε με προσοχή πάνω από το λόγο και τις πρακτικές που συγκρότησαν την Χρυσή Αυγή, και εξοπλίζουμε τη σκέψη μας καλύτερα απέναντι στην άνοδο του φασισμού. Τέλος από το φετινό camping θα έχει απογευματινό σεμινάριο για την αλληλεγγύη στις γειτονίες και τα τοπικά εγχειρήματα αυτοργανωσης και λογοτεχνικό αναλόγιο."

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2014 | 4:32 pm


Η εταιρία ΑΚΤΩΡ Α.Ε στη Γ1 φάση του λιμένα Ηγουμενίτσας

Η εταιρία ΑΚΤΩΡ Α.Ε στη Γ1 φάση του λιμένα Ηγουμενίτσας

Λύση στο τέλμα στο οποίο είχε βρεθεί το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα η υλοποίηση της Γ' Φάσης του έργου, δίδεται με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ώστε να αποφευχθεί ο ορατός κίνδυνος της απένταξής του.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Χρυσοχοίδη, με ημερομηνία 8 Ιουλίου 2014 (που ήταν και η τελευταία προθεσμία για την ανάδοχο της Γ΄Φάσης, ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε και κατά την οποία θα κηρύσσονταν έκπτωτη) η ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε υποκαθίσταται από την ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε, για τη συνέχεια των εργασιών της Γ1 Φάσης του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας, με την πρώτη να κηρύσσεται και επίσημα έκπτωτη.

Όλες οι πληροφορίες που προέκυπταν το τελευταίο χρονικό διάστημα και διοχετεύονταν και από το ίδιο το Υπουργείο και υπηρεσιακούς του παράγοντες, συνέκλιναν στη λύση της υποκατάστασης αναδόχου, κάτι που φερόταν να αποδέχεται και η ανάδοχος. Όπερ και εγένετο. Τα μηνύματα πλέον φαντάζουν ιδιαίτερα αισιόδοξα, αφού η ολοκλήρωση του έργου της Τρίτης και τελευταίας Φάσης του έργου «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας», περνά σε μια από τις πλέον αξιόπιστες και σε καλή οικονομική κατάσταση εταιρείες, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα εκσυγχρονίσει-αναβαθμίσει το λιμάνι της Πύλης της Ευρώπης (από και προς τη Δύση), όπως θέλει να φαντάζει η θεσπρωτική πρωτεύουσα.

Μετά την απόφαση αυτή, αναμένουμε την προγραμματισμένη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών με τους φορείς του Νομού Θεσπρωτίας, για τους όρους της απρόσκοπτης συνέχειας του έργου, σε σχέση με τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν από τις αντιδράσεις του Αντιπεριφερειάρχη Νομού Θεσπρωτίας κύριου Θωμά Πιτούλη, αλλά και του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, δεδομένου πως πλέον η νέα εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο μπορεί και οφείλει να τηρήσει τα προβλεπόμενα της μελέτης στο ακέραιο.

Πηγή: neoiagones

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2014 | 2:35 pm


ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 14/7-30/8

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 14/7-30/8

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου. Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

 • 1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
 • 2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
 • 3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη.

Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους. Γενικά, στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 €.

Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Ειδικότερα για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους, ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή όταν ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 €, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης («κρατικός περιφερειάρχης»), όπου διαπιστώνεται η παράβαση.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2014 | 1:06 pm


Δεν υπάρχει ευρύτερη διέγερση από τα 4,9 Ρίχτερ στην Ηγουμενίτσα, λένε οι σεισμολόγοι

Δεν υπάρχει ευρύτερη διέγερση από τα 4,9 Ρίχτερ στην Ηγουμενίτσα, λένε οι σεισμολόγοι

Την εκτίμηση ότι ο σεισμός των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 3:54 τα ξημερώματα της Δευτέρας βόρεια της Ηγουμενίτσας δεν σχετίζεται με τους πρόσφατους σεισμούς στην Κεφαλονιά εξέφρασε ο σεισμολόγος του ΑΠΘ, Μανώλης Σκορδίλης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σκορδίλης εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι μολονότι η δόνηση έγινε αισθητή γιατί ήταν σε κοντινή απόσταση από τις ελληνικές περιοχές, εντούτοις δεν υπάρχει καμία εικόνα διέγερσης.

«Η σεισμική δόνηση που έγινε επί αλβανικού εδάφους δεν σχετίζεται καθόλου με την Κεφαλλονιά. Έγινε αισθητός γιατί ήταν σε περιοχή κοντινή από την Ελλάδα, όμως δεν έχουμε εικόνα διέγερσης αυτές τις πρώτες ώρες που παρακολουθούμε το φαινόμενο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 27χλμ. βόρεια της Ηγουμενίτσας και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Ήπειρο χωρίς να υπάρξουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2014 | 12:29 pm


Συνελήφθη 25χρονος οδηγός με πάνω από 159 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη 25χρονος οδηγός με πάνω από 159 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Εντοπίστηκε, σήμερα (05-05-2014) το πρωί στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος, με σκοπό να το ελέγξουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο δράστης αφού καταδιώχθηκε συνελήφθη σε κοντινή απόσταση, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στο πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν συνολικά (155) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (159.446) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 25χρονος θα μετέφερε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2014 | 6:06 pm


Δημοτική Συνεργασία - Προγραμματικές Δηλώσεις

Δημοτική Συνεργασία - Προγραμματικές Δηλώσεις

Αγαπητοί Συμπολίτες, Είμαστε σήμερα εδώ για ένα καινούριο ξεκίνημα. Με γνώση και θέληση. Γνώση μέσα από την εμπειρία μας στο Δήμο Ηγουμενίτσας και θέληση για να πετύχουμε αυτό που σήμερα έχει ανάγκη ο τόπος μας. Στον αγώνα αυτό δεν είμαστε μόνοι μας.

Είμαστε μαζί με όλους αυτούς που υποφέρουν από την κρίση και αγωνιούν για το αύριο το δικό τους και των παιδιών τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας αλλά και εκείνους που ενώ εξέφρασαν την επιθυμία της συμμετοχής, τελικά δεν μπόρεσαν να είναι για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας και τη θέλησή τους. Σ’ αυτόν τον αγώνα είμαστε πολλοί. Είμαστε η παράταξη της ευρύτερης συνεργασίας.

Η Δημοτική Συνεργασία, η οποία συγκροτήθηκε μέσα από ανοιχτές διαδικασίες λαϊκής συμμετοχής, συνεχίζει τη δυναμική πορεία της. Με όραμα. Με πρόγραμμα. Με ξεκάθαρους στόχους.

Αγωνίζεται για να γίνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας:

 • Θεσμός κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των κοινωνικών δομών με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της φτωχοποίησης των συμπολιτών μας.
 • Μοχλός ανάπτυξης με κριτήριο τις κοινωνικές ανάγκες και σεβασμό στα όρια που θέτει το περιβάλλον.
 • Φορέας πολιτισμού, για να διαμορφώσουμε μια πόλη με ταυτότητα, δημιουργική και ανοικτή στους νέους ανθρώπους και τις ιδέες τους.
 • Πεδίο συλλογικής αντίστασης για την απόκρουση και την αποτροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Διεκδικεί ως άμεσους προγραμματικούς στόχους της:

 • Την αμετάκλητη υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού και τη συμμετοχή του Δήμου στη διαχείριση και στα οφέλη που απορρέουν από την αξιοποίηση του.
 • Την άμεση δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και τον έλεγχο της νομιμότητας στην διαχείρισή τους. Καταγραφή της Δημοτικής περιουσίας και αξιοποίησή της με βάση τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών.
 • Την ενεργοποίηση κατά τόπους λαϊκών συνελεύσεων και διενέργεια δημοψηφισμάτων για τον έλεγχο της διοίκησης και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τον Δήμο και τους πολίτες.
 • Την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και την εξασφάλιση των βασικών κοινωνικών αγαθών για τους πολίτες. Κανένας δημότης χωρίς νερό και ρεύμα, αναλογική επιβάρυνση των δημοτών με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
 • Την τροποποίηση και ρύθμιση των διατάξεων του «Καλλικράτη» έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας και η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος και εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, αλλά και για την εξασφάλιση του ελέγχου της εξουσίας που ασκούν ο δήμαρχος και οι αιρετοί.
 • Τον έλεγχο της εφαρμογής του προγράμματος και των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, αλλά και της αποδοτικότητας και της συμπεριφοράς των αιρετών εκπροσώπων, σε συνεδριάσεις της ολομέλειας της δημοτικής κίνησης. Με βάση τις παραπάνω κεντρικές αρχές διαμορφώνουμε τις βασικές μας προγραμματικές θέσεις σε έξι βασικούς άξονες συμπυκνώνοντας βραχύχρονους και μακρόχρονους στόχους και διεκδικήσεις. Με όραμα για το Δήμο αλλά και τη διάθεση για άμεσες παρεμβάσεις βάζουμε τις βάσεις για μια ισόρροπη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη του τόπου μας.

1. Δήμος, Ανθρωπιστική Κρίση και Κοινωνική Αλληλεγγύη «Πρώτο μας μέλημα δεν μπορεί να είναι άλλο από την αλληλεγγύη»

 • - Δημιουργία Γραφείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Διαχείρισης Κρίσεων, με αναφορές και απεύθυνση στα θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης, με σταθερό προσωπικό και λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής Υποστήριξης Δημότη.
 • - Συνεργασία, στήριξη, ενεργοποίηση και αξιοποίηση υπαρχόντων δομών του Δήμου (Κέντρο Υγείας, Γηροκομείο, Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, ΚΠ Αριάδνη, ΚΔΑΠ κλπ) για την δωρεάν και άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών με προτεραιότητα στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
 • - Στήριξη, ενίσχυση του Κέντρου Υγείας της πόλης αλλά και δυναμική διεκδίκηση για την άμεση λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
 • - Στήριξη, ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου, Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και προώθηση της συγκρότησης Κοινωνικού Φαρμακείου με απόλυτο σεβασμό στην αυτονομία τους.
 • - Ταμείο Αλληλεγγύης για απόρους με την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας ενίσχυσης του.
 • - Συνεργασία με Επιμελητήριο, Ιατρικό Σύλλογο και ανεξάρτητους φορείς με στόχο καθιέρωσης Κάρτας Παροχών για απόρους.
 • - Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό. Απαλλαγή από δημοτικά τέλη και χρεώσεις για απόρους, ειδικά τιμολόγια με βάση κοινωνικά κριτήρια.
 • - Κανείς δημότης χωρίς ρεύμα. Το ρεύμα είναι επίσης κοινωνικό αγαθό και θα αντισταθούμε συλλογικά στη στέρησή του από συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν.
 • - Γεύματα για απόρους μέσω της αξιοποίησης υπαρχόντων δομών του Δήμου αλλά και στη βάση του εθελοντισμού.
 • - Ενίσχυση, στήριξη σχολείων, νηπιακών και βρεφονηπιακών σταθμών.
 • - Συντονισμός ενεργειών για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σκοπό.
 • - Διερεύνηση διαθεσιμότητας δημοτικών/ δημόσιων κτιρίων και χώρων για τους συνανθρώπους μας που μένουν χωρίς στέγη. Κανείς μόνος του στην κρίση.
 • - Διάθεση δημοτικής γης για καλλιέργεια λαχανόκηπων στη λογική της αυτάρκειας με κοινωνικά, εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
 • - Προώθηση της αξίας και της σημασίας της Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω της αξιοποίησης και στήριξης του εθελοντισμού, έχοντας πάντα στο νου μας ότι ο εθελοντισμός δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα οργανωμένο κράτος πρόνοιας.

2. Δήμος και συμμετοχική δημοκρατία «Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα από τους ίδιους του πολίτες. Διαφάνεια, έλεγχος, λογοδοσία, συμμετοχή.»

 • - Άμεση δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και έλεγχος της νομιμότητας στη διαχείρισή τους. Ο Δήμος ανήκει σε όλους και οι πολίτες έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να γνωρίζουν.
 • - Συμμετοχικός προϋπολογισμός για την ιεράρχηση και την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών των δημοτών.
 • - Εκπόνηση τεχνικού προγράμματος και τοπικού προϋπολογισμού από τις Τοπικές και τις Δημοτικές κοινότητες.
 • - Εκτέλεης του προσυμφωνημένου προϋπολογισμού από τα τοπικά συμβούλια και τις δημοτικές ενότητες χωρίς κεντρική παρέμβαση.
 • - Ανοιχτές Δημοτικές Συνεδριάσεις και δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση. Επιθυμούμε ένα Δημοτικό Συμβούλιο ανοιχτό στους πολίτες και στις προτάσεις όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, όργανο διαβούλευσης πάνω από παρατάξεις που θα ασκεί πολιτική για το παρόν και το μέλλον του Δήμου.
 • - Ενεργοποίηση και ουσιαστική λειτουργία των τοπικών συμβουλίων με ανοιχτές διαδικασίες και λαϊκές συνελεύσεις που θα θέτουν τα ζητήματα και τις προτεραιότητές τους.
 • - Θεσμοθέτηση και αποδοχή του θεσμού των τοπικών δημοψηφισμάτων και των αποτελεσμάτων τους για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν στο Δήμο και τους πολίτες.
 • - Λαϊκή λογοδοσία των αιρετών σε ανοιχτές διαδικασίες και λαϊκές συνελεύσεις. Παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • - Διεκδίκηση τροποποίησης και ρύθμισης των διατάξεων του «Καλλικράτη» έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο έλεγχος της εξουσίας που ασκούν δήμαρχος και αιρετοί αλλά και ο δημόσιος χαρακτήρας και λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.
 • - Έλεγχος της πορείας εφαρμογής των προγραμματικών αρχών, των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σε συνεδριάσεις της ολομέλειας της δημοτική κίνησης.

3. Δήμος, περιβάλλον και καθημερινότητα «Για ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζεις» - Ύδρευση:

 • i) Συνεχής έλεγχος της ποιότητας του πόσιμου νερού.
 • ii) Διαχείριση των υδάτινων πόρων με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη
 • iii) Ολοκλήρωση των έργων για τη σταθερή και ποιοτική ύδρευση τόσο της Ηγουμενίτσας όσο και των υπολοίπων δημοτικών διαμερισμάτων.
 • iv) Σταδιακή αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου τόσο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας όσο και για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικά επιζήμιων απωλειών νερού.
 • v) Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και αυτό είναι αξία αδιαπραγμάτευτη.

- Καθαριότητα & Διαχείριση απορριμμάτων:

 • i) Διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου και των θέσεων εργασίας που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία της. Δεν παραχωρούμε, δεν διαπραγματευόμαστε την παράδοση ενός τόσο κρίσιμου τομέα για την υγεία και την καθημερινότητα του πολίτη σε χέρια ιδιωτών και στη λογική του κέρδους.
 • ii) Προώθηση της πρακτικής αλλά και της κουλτούρας της ανακύκλωσης για την άμεση μείωση των απορριμμάτων.
 • iii) Δημόσιοι χώροι, ακτές, παραλίες αποτελούν το πρόσωπο του Δήμου τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του. Η διατήρηση της καθαριότητας στους χώρους αυτούς είναι υπόθεση και υποχρέωση του Δήμου αλλά μπορεί και πρέπει να γίνει και υπόθεση του κάθε πολίτη.
 • iv) Διερεύνηση/ μελέτη εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης της λυματολάσπης.
 • - Ένταξη των Συβότων στο αποχετευτικό σύστημα και επέκταση του δικτύου προς Μαυρούδι – Καστρί – Άγιο Βλάσση και Παραπόταμο.
 • - Δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής. Πλατείες, τρίγωνα, νησίδες, προαύλιοι χώροι, παιδικές χαρές, πεζόδρομοι, δημόσια κτήρια μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν χώρους που με την όψη και τη λειτουργία τους αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής της πόλης.
 • - Αξιοποίηση και ανάδειξη του Δασυλλίου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την εφορεία αρχαιοτήτων για την ανάδειξη της αρχαιολογικής του αξίας αλλά και τη μετατροπή του σε χώρο αναψυχής και επίσκεψης για δημότες και τουρίστες.

- Πεζόδρομοι/ ποδηλατόδρομοι:

 • i) Πρόθεσή μας η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου τόσο για λόγους άθλησης όσο και ως μεταφορικού μέσου με γνώμονα τόσο την προστασία του περιβάλλοντος όσο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
 • ii) Ανάληψη πρωτοβουλιών για την δημιουργία ενιαίου ποδηλατόδρομου σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης.
 • iii) Διερεύνηση, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, της δυνατότητας εξεύρεσης χώρων για ποδηλάτες και πεζούς στα κεντρικά σημεία της πόλης της Ηγουμενίτσας και σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

- Κυκλοφορία/ στάθμευση:

 • i) Εφαρμογή της κυκλοφιαριακής μελέτης του Δήμου Ηγουμενίτσας
 • ii) Τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών άμεσα σε «πρώην Εμπορική Τράπεζα, διασταύρωση Δρεπάνου, διασταύρωση οικισμού εθνικής αντίστασης, ολοκλήρωση του κόμβου Νέας Σελεύκειας.
 • iii) Δημιουργία περιφερειακών παρκινγκ σε διασταύρωση Ν. Σελεύκειας, γήπεδο, παλιές αποθήκες ΕΑΣ στο Λαδοχώρι σε συνδυασμό με αστική συγκοινωνία.
 • iv) Αστική συγκοινωνιακή σύνδεση μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων.
 • v) Συχνή και έγκαιρη συντήρηση οδοστρώματος και φρεατίων ομβρίων.
 • - Απελευθέρωση πεζοδρομίων, πεζόδρομων με σαφή καθορισμό θέσης και αριθμού τραπεζοκαθισμάτων. Εφαρμογή κανονισμού πεζοδρόμων.
 • Τήρηση κανόνων για τις ώρες κοινής ησυχίας από τα καταστήματα.

- Αδέσποτα:

 • i) Περισυλλογή, καταγραφή, έλεγχος υγείας, στείρωση, προσπάθεια για υιοθεσία σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους και τον φιλοζωικό σύλλογο.
 • ii) Ενημέρωση και καλλιέργεια φιλοζωικής συνείδησης. - Καμιά επένδυση, ιδιωτική ή δημόσια, δίχως σοβαρές και αξιόπιστες μελέτες περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων αλλά και τη σύμφωνη γνώμη των δημοτών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο. - Έλεγχος της ποιότητας των νερών του Καλαμά και αναζήτηση ευθυνών για την μόλυνσή του. - Ξεκάθαρη αρνητική/μαχητική στάση του Δήμου απέναντι σε φαραωνικά υδροηλεκτρικά έργα και γενικότερα αντίστοιχων έργων ΑΠΕ, με σεβασμό στη βούληση και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

4. Πρόγραμμα δράσης για την παιδεία και τον πολιτισμό «Τα παιδιά είναι το μέλλον και ο πολιτισμός η μεγαλύτερη περιουσία μας» - Δήμος και σχολεία:

 • i) Υπάρχει ανάγκη για άμεση αποσυμφόρηση του σχολικού συγκροτήματος 1ου Λυκείου και Γυμνασίου.
 • ii) Διεκδίκηση νέων, σύγχρονων και πρωτοπόρων εκπαιδευτικά και ενεργειακά σχολικών κτιρίων.
 • iii) Αναζήτηση νέων κατάλληλων και περισσότερων χώρων για την προσχολική αγωγή.
 • iv) Κανένα σχολείο χωρίς θέρμανση με παράλληλη ενεργειακή θωράκιση των υπαρχόντων κτιρίων μέσω των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
 • v) Έγκαιρη και πλήρη εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών από τα σπίτια τους προς τα σχολεία δίχως υπερβολές και σπατάλες. Η πρόσβαση στο σχολείο είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μαθητή.

- Χώροι άθλησης:

 • i) Αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου και των γηπέδων όλου του Δήμου.
 • ii) Προώθηση του έργου ανέγερσης κολυμβητηρίου.
 • iii) Αξιοποίηση κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης των σχολείων για απογευματινά προγράμματα μαζικού αθλητισμού με παράλληλη στήριξη όσων ήδη λειτουργούν.
 • iv) Ανάπτυξη ανοικτών γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ όπου αυτό είναι εφικτό.
 • v) Στήριξη του έργου των ομίλων αντισφαίρισης και κωπηλασίας που επί τόσα χρόνια προσφέρουν αδιάλειπτα στον τόπο μας.

- Παλιά μαθητική εστία:

 • Η παλιά εστία ως φάρος πολιτισμού για την πόλη. Στο νοητό άκρο της πόλης της Ηγουμενίτσας υπάρχει η παλιά μαθητική εστία που πρόσφατα πέρασε στα χέρια του Δήμου. Οραματιζόμαστε ένα κτίριο πολιτιστικής αναφοράς για ολόκληρο το Νομό. Απαιτούνται ωστόσο:
 • i) ο άμεσος έλεγχος της στατικότητας και της καταλληλότητας του κτιρίου.
 • ii) Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.
 • iii) Oλοκλήρωση του μεγάλου κλειστού θεάτρου που προχώρησε χάρη στο μεράκι μεμονωμένων προσώπων.
 • iv) Έλεγχος της χρήσης και παραχώρησης των χώρων του κτιρίου προς όφελος του πολιτισμού της πόλης και με απόλυτο σεβασμό στην αυτονομία των ομάδων που φιλοξενούνται σε αυτό.
 • - Διεκδικούμε/επιδιώκουμε τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Αναδιαμόρφωση του χώρου του σημερινού παρκινγκ του παλιού λιμανιού, μετά από διεκδίκηση και παραχώρηση από το Λιμένα, σε πάρκο με ανοικτό θεατράκι, άμεσο γκρέμισμα των Κιγκλιδωμάτων που κόβουν την πρόσβαση προς τη θάλασσα και μετατροπή του σε χώρο πολιτισμού και τουριστικής προβολής.
 • - Στόχος μας η δημιουργία ανοικτού θεάτρου με την τοποθέτησή του είτε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης είτε στο δασύλλιο με παράλληλες προσπάθειες για τη θεσμοθέτηση μόνιμου τοπικού φεστιβάλ και έκθεσης βιβλίου. - Ανάδειξη και προσπάθεια αναβάθμισης και προώθησης του Μουσείου, των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής (Γιτάνη, Πύργος Ραγίου, Φανωτή, Δημόκαστρο) και των ορειβατικών περιπατητικών μονοπατιών με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας.
 • - Λειτουργία δημοτικής δανειστικής βιβλιοθήκης εκμεταλλευόμενοι τον όγκο βιβλίων που ήδη υπάρχουν στο ΠΑΝΘΕΟΝ αλλά και σε συνεργασία με τα σχολεία. Επιδιώκουμε το άνοιγμα των σχολικών βιβλιοθηκών στους πολίτες. - Υλικοτεχνική υποστήριξη της φιλαρμονικής.

5. Δήμος, ανάπτυξη και οικονομική ζωή «Οραματιζόμαστε ένα τόπο αλληλέγγυας και ισορροπημένης ανάπτυξης»

 • - Ισορροπημένη και διάφανη διαχείριση των εσόδων του Δήμου με βάση και απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των πολιτών.
 • - Άμεση διεκδίκηση των οφειλομένων στο Δήμο.
 • - Καταγραφή της Δημοτικής περιουσίας, διεκδίκηση των καταπατημένων εκτάσεων και αξιοποίησή της με βάση τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου.
 • - Διεκδίκηση της πλήρους απόδοσης των θεσμοθετημένων πόρων (ΚΑΠ) και καμιά αποδοχή μεταφοράς αρμοδιοτήτων δίχως τους αντίστοιχους πόρους.
 • - Αναπροσαρμογή των έργων ΕΣΠΑ με κατεύθυνση προς τον παραγωγικό τομέα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
 • - Σχεδίαση, ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων αξιοποίησης και απορρόφησης των κοινοτικών πόρων.
 • - Αξιοποίηση προγραμμάτων για τη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών, προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 • - Ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών των σχεδίων πόλης Ηγουμενίτσας – Καστρίου – Σελεύκειας - Μαυρουδίου
 • - Άμεση άρνηση και ακύρωση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων στο Δήμο με την εξαίρεση της περίπτωσης των επίορκων.
 • - Αποτροπή της κατάργησης και της συρρίκνωσης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΔΟΥ, ΙΚΑ, Κτηματική Υπηρεσία κλπ) στα όρια του Δήμου, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των κατοίκων στον τόπο τους.
 • - Διερεύνηση δυνατότητας συμμετοχής του Δήμου και των πολιτών σε έργα ΑΠΕ λαϊκής/ δημοτικής βάσης για την κοινωνική, οικονομική και αειφόρα ανάπτυξη του Δήμου. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο όχι απλά φιλικό προς το περιβάλλον αλλά πλήρως ενταγμένο σε αυτό, όπως η Ηπειρωτική γη και το ανάγλυφο της μας επιβάλλουν.
 • - Κίνητρα και διευκολύνσεις στους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τον κορμό της τοπικής κοινωνίας.
 • - Συμβολή σε συνεργασία με την Περιφέρεια στην πιστοποίηση και προώθηση των τοπικών προϊόντων.
 • - Άνοιγμα δημόσιου διαλόγου για την από κοινού δημιουργία σχεδίου αξιοποίησης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου και τις δυνατότητες άμεσης εφαρμογής του.
 • - Δικτύωση των υπηρεσιών πιο κοντά στον πολίτη στην ενδοχώρα του Δήμου, κυρίως στα μικρά χωριά.

- Αγροτική παραγωγή και Δημοτική Αρχή:

 • i) Σύσταση γραφείου αγροτικών υποθέσεων.
 • ii) Προσπάθεια για την άμεση επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων, με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία και προδιαγραφές, που αφέθηκαν έρμαια της τύχης τους, της καταστροφής και της λεηλασίας.
 • iii) Έλεγχος, συντήρηση και καθαρισμός των αποστραγγιστικών δικτύων.
 • iv) Συντήρηση και επίβλεψη των αγροτικών δρόμων.
 • v) Διεκδίκηση της αποκλειστικής διαχείρισης των φυσικών ιχθυοτροφείων από τον Δήμο
 • vi) Κοινοτικές και δημοτικές εκτάσεις θα πρέπει άμεσα να συμπεριληφθούν στο σύστημα κατανομής στους κτηνοτρόφους.
 • vii) Λειτουργία της Λαϊκής αγοράς με προτεραιότητα συμμετοχής σε αυτή των παραγωγών, με τέλη χρήσης αναλογικά και κοινωνικά δίκαια.

6. Δήμος και Λιμάνι «Για μια πόλη διεθνούς αναφοράς, ανοιχτή στο νέο και τόπο προορισμού»

 • - Δυναμική και αμετάκλητη υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού. Το λιμάνι του Δήμου μας δεν είναι προς πώληση, ο τόπος μας και οι ζωές μας ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.
 • - Δυναμική θεσμική διεκδίκηση συμμετοχής του Δήμου στη μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση του Λιμανιού και στα οφέλη που απορρέουν από την αξιοποίησή του.
 • - Δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία για τα έργα επέκτασης του λιμανιού και της δυνατότητες που προσφέρει για ανάπτυξη στην περιοχή. Στάθμιση οφέλους- κόστους και περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τα έργα του λιμανιού.
 • - Πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος και των όρων δόμησης.
 • - Διαβούλευση με τον ΟΛΗΓ και την τοπική κοινωνία για τη δυνατότητα της προώθησης του έργου της Μαρίνας και τα πιθανά οφέλη της περιοχής από ένα τέτοιο έργο.
 • - Ενοποίηση, θεσμική και ουσιαστική, της πόλης με το φυσικό λιμάνι της για την από κοινού προσέλκυση επισκεπτών και επενδύσεων. Η ανάδειξη του λιμένα Ηγουμενίτσας ως Δυτικής Πύλης προς την Ευρώπη δεν μπορεί να μένει ξέχωρος στόχος από την αντίστοιχη και παράλληλη ανάπτυξη του Δήμου μας ως τόπου αναφοράς, επενδύσεων και τουριστικού προορισμού.
 • - Ένταξη και συμπληρωματικός προγραμματισμός στα Διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών.
 • - Σύνδεση του Λιμανιού και της Εγνατίας με τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και το αλβανικό οδικό δίκτυο.
 • - Αναβάθμιση του Τελωνείου Σαγιάδας ως ισότιμου με αυτό της Κακαβιάς
 • - Ολοκλήρωση της παράκαμψης της Ηγουμενίτσας - Ανάπτυξη διασυνοριακών δράσεων και πολιτιστικών ανταλλαγών. Πόλη - λιμάνι, ανοικτή στο νέο και στον πλούτο των ιδεών ενός χώρου συνάντησης πολιτισμών. Συμμετοχή στο Forum των πόλεων της Αδριατικής και του Ιονίου. Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα μέσω του Forum. Σύσφιξη των σχέσεων με τις παράκτιες πόλεις της Αδριατικής για την προώθηση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος (οδικοί άξονες, παράκτια τουριστική ζώνη Νότιας Ευρώπης, Εμπορικές συναλλαγές, κλπ).
 • - Χρήση του λιμανιού ως χώρου προβολής του ιδιαίτερου φυσικού κάλους της περιοχής και των μοναδικών χαρακτηριστικών της τόσο σε προϊόντα όσο και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες.
 • - Άμεση διεκδίκηση μέρους των κερδών του λιμανιού για το Δήμο ως αντισταθμιστικά οφέλη. Δεν αποδεχόμαστε τη λειτουργία ενός χώρου άρρηκτα δεμένου με την πόλη ως χώρου παραγωγής κέρδους για την εξυπηρέτηση των ξένων δανειστών.
 • - Ολοκληρωμένο σχέδιο σε συνεργασία με τον ΟΛΗΓ και του φορείς του τόπου για την εκμετάλλευση της κρουαζιέρας αλλά κυρίως για την προσέλκυση σταθερών επισκεπτών.
 • - Σταθερός έλεγχος και λήψη αντίστοιχων μέτρων για την περιβαλλοντική προστασία του Δρεπάνου. Πρόγραμμα προστασίας των ακτών.
 • - Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Δήμου σε συνεργασία με τον Ο.Λ.ΗΓ. Ανοιχτή διαβούλευση Δήμου- Λιμένα για τις δυνατότητες ανάπτυξης ενός δικτύου μαρίνων, αλιευτικών και τουριστικών καταφυγίων υψηλών προδιαγραφών με στόχο την ενίσχυση και προστασία των επαγγελματιών ψαράδων αλλά και την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδήματος.
 • - Θωράκιση της τουριστικής ζώνης από οχλούσες και ασύμβατες δραστηριότητες όπως π.χ. ο αγωγός φυσικού αερίου.
 • - Πίεση για την άμεση ολοκλήρωση των υδραυλικών έργων για την αποχέτευση όμβριων και διευθέτηση ρεμάτων που θα θωρακίσουν το Δήμο από φαινόμενα πλημμύρων.
 • - Δημιουργία Εμπορευματικού Κέντρου. Αγαπητοί συμπολίτες, Οι εκλογές αυτές γίνονται σε συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης. Για αυτό και πρέπει να είναι έντονο το στίγμα της αλληλεγγύης, της αντίστασης στην πολιτική της λιτότητας στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα, της ανάπτυξης, της προοπτικής για τη νεολαία, της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Ο συνδυασμός Δημοτική Συνεργασία, φιλοδοξεί να στηρίζεται στις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας που απαιτούν πολιτική για την ίδια την κοινωνία και όχι για τους «εκλεκτούς» του συστήματος. Με αυτή την κοινωνία μαζί μας στοχεύουμε στη Νίκη στις εκλογές στις 18 του Μάη. Ελάτε μαζί να βρούμε όσα μας ενώνουν, να διαμορφώσουμε μαζί ένα Δήμο στον οποίο αξίζει κανείς να ζει και να δημιουργεί.

Δημοτική Συνεργασία

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2014 | 10:23 am


Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (28.04.2014), στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων, με σκοπό την εύρεση χρηστών που κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό υλικό παιδικής πορνογραφία, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 47χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, πλήθος αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας .

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση. Ο 47χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2014 | 5:45 pm


Φωτιά σε ΙΧ στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Φωτιά σε ΙΧ στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Τυχερός μέσα στην ατυχία αποδείχθηκε 50χρονος οδηγός ΙΧ στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Διαβάστε το ρεπορταζ του 892fm

Όλα συνέβησαν στις 17.15 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε για να κάνει ανάληψη χρημάτων από μηχάνημα ΑΤΜ στην APLHA BANK, η οποία βρίσκεται επί της παραλιακής οδού της Ηγουμενίτσας.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή και για άγνωστους λόγους, ξέσπασε φωτιά στο εσωτερικό του ΙΧ. Χάρη στην γρήγορη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αλλά και του ιδιοκτήτη παρακείμενης καφετέριας ο οποίος με πυροσβεστήρες προσπάθησε μαζί με τον οδηγό να σβήσει την φωτιά , γλίτωσε από την ολοσχερή καταστροφή το ΙΧ.

Περισσότερα εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2014 | 7:20 pm


Τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με την ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με την Δύναμη Προοπτικής στο Δήμο Ηγουμενίτσας

(Υποψήφιος Δήμαρχος) ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
 • ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
 • ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
 • ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
 • ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
 • ΚΑΤΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΚΟΚΟΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
 • ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
 • ΛΩΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΜΙΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΜΠΑΡΜΠΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
 • ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 • ΝΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 • ΠΑΝΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟ
 • ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
 • ΣΟΥΡΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΤΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
 • ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΜΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 • ΝΤΑΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ
 • ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΒΟΤΩΝ (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΔΗΜΑ ΙΣΜΗΝΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
 • ΜΗΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΣΙΩΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΒΡΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 • ΜΠΕΖΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΓΟΓΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 • ΖΗΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
 • ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ)ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΛΙΟΝΤΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΣΟΥΡΛΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 • ΤΖΕΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΧΥΡΙΠΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΛΙΩΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΓΚΙΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
 • ΝΤΑΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΤΟΠΟΥ (υποψήφιοι εκπρόσωποι τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΕΣΗΣ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΟΥΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΙΜΙΤΣΑΣ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΛΙΟΠΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΧΗΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
 • ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΙΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΙΑΠΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
 • ΚΥΡΓΙΟΥ- ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
 • ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
 • ΤΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑΣ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής Κοινότητας)

 • ΚΑΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ
 • ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΤΙΑΝΗΣ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ
 • ΜΑΡΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΛΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
 • ΣΕΊ΄ΤΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΒΑΣΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
 • ΓΙΟΓΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 • ΖΗΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΜΠΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΟΥ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΟΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 • ΦΙΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 • ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΥΣΩ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
 • ΤΖΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
 • ΙΛΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 • ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΤΖΙΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΒΟΤΩΝ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ
 • ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 • ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΣΚΟΜΗΛΙΑΣ (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 • ΚΟΜΙΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
 • ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2014 | 2:15 pm


Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Θωμάς Παππάς για τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Δείτε όλα τα ονόματα

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Θωμάς Παππάς για τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Δείτε όλα τα ονόματα

Διαβάστε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού "ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Όνομα Συνδυασμού ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Ηγουμενίτσας (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΓΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΒΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΒΡΑΣΤΑΜΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΟΡΕΡΟ) του ΗΛΙΑ
 • ΔΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΟΝΑΤΟΥ
 • ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΚΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΚΟΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
 • ΚΟΜΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 • ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 • ΚΩΤΣΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΚΩΤΣΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
 • ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΜΠΕΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
 • ΝΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
 • ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΡΑΠΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΗΛΙΑ
 • ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΣΤΥΛΙΟΥ-ΓΚΟΤΟΒΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΙΑΝ) του ΛΕΩΝΙΔΑ
 • ΤΕΤΡΙΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΦΙΛΑΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΦΛΙΝΔΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
 • ΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μαργαριτίου (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
 • ΝΤΙΤΟΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 • ΦΑΡΡΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Εκλογική Περιφέρεια Παραποτάμου (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Εκλογική Περιφέρεια Πέρδικας (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 • ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 • ΝΤΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
 • ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Εκλογική Περιφέρεια Συβότων (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

 • ΖΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΚΑΡΑΛΗ-ΝΤΑΦΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ
 • ΧΗΤΟΥ-ΝΑΝΗ ΛΟΪΖΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΒΑΣΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 • ΡΑΠΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΑΣΠΙΩΤΗ-ΣΚΟΡΔΑ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 • ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 • ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΚΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 • ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ-ΜΥΡΩΝΑΚΗ ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 • ΜΠΑΛΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 • ΣΤΕΦΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΧΑΪΔΟΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Νέας Σελεύκειας (υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας)

 • ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 • ΤΖΙΜΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΠΟΛΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αργυρότοπου (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Δράμεσης (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ελευθερίου (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΛΙΟΠΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
 • ΛΥΚΑ ΕΡΡΙΕΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καρτερίου (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ-ΡΟΜΠΕΡΤΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

Τοπική Κοινότητα Καστρίου (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 • ΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καταβόθρας (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΗΔΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 • ΖΗΚΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κορίτιανης (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κρυόβρυσης (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λαδοχωρίου (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΧΑΡΙΣΗ
 • ΚΟΜΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μαζαρακιάς (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΒΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
 • ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Μαργαριτίου (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΓΚΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 • ΛΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
 • ΜΠΑΪΚΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΤΖΙΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μαυρουδίου (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
 • ΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΤΥΧΙΟΥ
 • ΚΑΤΗ ΕΙΡΗΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 • ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

Τοπική Κοινότητα Μεσοβουνίου (υποψήφιοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας)

 • ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Παραποτάμου (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΑΡΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
 • ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΙΝΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ

Τοπική Κοινότητα Πέρδικας (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 • ΛΙΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΠΑΠΑΠΑΣΧΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Πλαταριάς (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΑΡΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 • ΚΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 • ΤΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Σπαθαραίων (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΤΖΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Συβότων (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΒΡΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 • ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 • ΔΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 • ΜΠΑΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Φασκομηλιάς (υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας)

 • ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 • ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
 • ΤΣΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2014 | 11:11 am
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: