1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Θεσσαλονίκης   »   Λαγκαδας

Κλείνουν επ΄ αόριστον οι λαϊκές αγορές από την ερχόμενη Δευτέρα σε όλη τη χώρα - Thu, 24 Apr 2014 15:06:51 +0300

Για «αφανισμό των λαϊκών αγορών» κάνουν λόγο οι παραγωγοί Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, με αφορμή το σχέδιο νόμου για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προσέλθουν στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.




Τι Δήμαρχο χρειάζεται ο Δήμος - Thu, 24 Apr 2014 14:54:36 +0300

Ο νέος δήμος (πρόγραμμα Καλλικράτης), στηρίζεται και υλοποιεί, επιτέλους, τις  αρχές και τη φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας, που  υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης την 15/10/1985 και   κυρώθηκε  από όλες τις χώρες μέλη  (Ελλάδα,Ν1850/1989).

Αποτελεί μια σύγχρονη μορφή δημόσιας, κοινωνικής, παραγωγικής και οικονομικής μονάδας, προσαρμοσμένης, στις απαιτήσεις και προκλήσεις  των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων και  του ανταγωνισμού, αλλά   και στην επιτακτική  ανάγκη διατήρησης και ανάπτυξης των κοινωνικών και πολιτιστικών δομών των τοπικών κοινωνιών,  που συνθέτουν τη δημοκρατική οντότητα της χώρας μας. Τα ειδικότερα, βασικά  χαρακτηριστικά του είναι:

·         Οριοθετούνται μεγαλύτεροι σε έκταση, πληθυσμό  και  κατ΄επέκταση  με μεγαλύτερες  λειτουργικές και διοικητικές  προκλήσεις , δήμοι. Η ομαλή λειτουργία τους  προϋποθέτει, σύγχρονες μορφές διοίκησης και εποπτείας, όπως,  ηλεκτρονική διακυβέρνηση, έγκυρο σύστημα λογιστικής ανάλυσης και ελέγχου, αξιολόγηση  και μέτρηση της δράσης και της αποτελεσματικότητας  τους, καθώς και  διοίκηση με όραμα, αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για την ευημερία των πολιτών και  την παράλληλη υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας,




ΜΟΝΟ ΣΤΟ LAGADASONLINE: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΙΔΗ - Thu, 24 Apr 2014 14:24:31 +0300

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος ανακοίνωσε ο Κώστας Πετρίδης, Δημοτικός Σύμβουλός του Δήμου Λαγκαδά.

Ο Κώστας Πετρίδης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πολίτες μπροστά με επικεφαλής την Νιόβη Παυλίδου.




Υποχρεωτική η ψήφος για τις εκλογές του Μαΐου - Thu, 24 Apr 2014 00:30:42 +0300

Φυλάκιση από 1 μήνα ως 1 έτος για όσους απόσχουν αδικαιολόγητα

Υποχρεωτική η ψήφος για τις εκλογές του Μαΐου




Οι εκλογικές δαπάνες ανά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές - Wed, 23 Apr 2014 20:58:38 +0300

Τα ανώτατα όρια εκλογικών δαπανών όπως αυτά προκύπτουν με βάση τους συντελεστές της παρ. 2β του άρθρου 7 του ν. 3870/2010 «Εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές» (Α΄ 138) καθορίζονται ανά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ανάλογα με τον πληθυσμό της εκλογικής περιφέρειας στην οποία ανακηρύσσεται υποψήφιος ως εξής:




Η Πόπη Καλαϊτζή υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης - Wed, 23 Apr 2014 20:56:56 +0300

Της Χρύσας Κυριακού (αναδημοσίευση από την Καρφίτσα)

Μόλις το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης είχε προαναγγείλει κατά κάποιο τρόπο μέσω της συνέντευξής του στην «Κ» την υποψηφιότητα της Πόπης Καλαϊτζή ως αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα μια φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί σε προσωπικό λογαριασμό στο facebook υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη επιβεβαίωνε τα… κουτσομπολιά των τελευταίων ημερών, που ήθελαν την πρώην έπαρχο Λαγκαδά και πολιτευτή της ΝΔ να λέει το ναι στην πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

popiKalaitzi




Ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων σε όλη την Ελλάδα, ανά δημοτική ενότητα και στο Δήμο Λαγκαδά - Wed, 23 Apr 2014 20:51:02 +0300

Με απόφαση του Υπουργου Εσωτερικων Γιάννη Μιχελάκη ορίζεται ο  αριθμός  δημοτικών συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας του άρθρου 25 του Ν. 3852/2010 με βάση τον πληθυσμό της, όπως προκύπτει από τη τελευταία απογραφή.




ΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Wed, 23 Apr 2014 20:31:31 +0300

Με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Λαγκαδά.

Με γνώμονα την εμπειρία μου, την εκπαίδευση και την επιτυχημένη επαγγελματική μου πορεία θεωρώ πως θα μπορέσω να φανώ χρήσιμος στο Δήμο μας.

Επειδή είμαι πρακτικός άνθρωπος δεν πιστεύω στα πολλά λόγια αλλά στις πράξεις.

Έτσι, κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ οτι το βασικό κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσουν οι πολίτες του Δήμου μας είναι η ικανότητα, η ηθική και η δυναμική των υποψηφίων.

Με εκτίμηση
Κ.Σίμος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΩΤΟ (ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΝΔΟΙΑ) ΤΟ 1964. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ  ΚΑΙ ΕΧΩ  2 ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ( ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ.)

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ  ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙ 26 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΕΛΓΕΚΑ Β.Π. ,ΜΕΒΓΑΛ , PEPSICO ,MADONAEXPRESS ) ΜΕ ΠΟΛΥ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Α.Π.Θ.( Ν.Ο. Ε.) 

ΚΑΤΟΧΟΣ ADVANCED DIPLOMA IN MARKETING MANAGEMENT  UCS-LA JOLLA UNIVERSITY 

ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,MARKETING, MANAGEMENT.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  (Ε.Π.Σ.Μ. 1980-1990)

ΤΗΛ:6984 389899        6936 697946        2310 768896
EMAIL: ksimos10@yahoo.gr




ΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΗ Υποψηφία περιφερειακή σύμβουλος με την παραταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ - Wed, 23 Apr 2014 18:41:59 +0300

Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα μπορούν να επιλέξουν ικανούς και εργατικούς συμπολίτες  για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.  Γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσουμε.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η ψήφος μας είναι επιλογή που θα κρίνει την πρόοδο του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του υποψηφίου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Γιάννης Ιωαννίδης  και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Περιφέρεια-Πρωταθλήτρια» …

Σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μου αυτή.




Οι εγκύκλιοι για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές (δείτε τες online) - Wed, 23 Apr 2014 18:27:22 +0300

Το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, εγκυκλίους, που αφορούν στη διαδικασία των επικείμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

Οι εγκύκλιοι για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές




To 1ο ΕΠΑΛ Λαγκαδά στην Πορτογαλία - Wed, 23 Apr 2014 18:24:12 +0300

Μαθητές του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Δομικών Έργων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Λαγκαδά, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci,  θα μεταβούν στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας για να εκπαιδευτούν στη σχεδίαση κήπων μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Το πρόγραμμα που διεκδίκησε και κέρδισε το ΕΠΑ.Λ. Λαγκαδά ανάμεσα από πολλά άλλα σχολεία θα διαρκέσει 3 εβδομάδες από 20/4/2014 εώς 10/5/2014 και τα έξοδα (εισητήρια, διαμονή, διατροφή, εκπαίδευση) καλύπτονται εξ'ολοκλήρου από το εν λόγω πρόγραμμα.

Τους 15 μαθητές θα συνοδεύσουν οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. , Καραστερίου Αναστασία Γεωλόγος, Μέγκας Δημήτριος Γεωπόνος  και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Τσοσκούνογλου Γεώργιος.

 Για το ΕΠΑ.Λ. Λαγκαδά ο υπεύθυνος του προγράμματος Μέγκας Δημήτρης - Γεωπόνος




Μόνο οφέλη από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο - Wed, 23 Apr 2014 18:19:22 +0300

Γράφει ο Στάθης Γεωργιάδης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Καραγιάννη

Το έχουμε πει αρκετές φορές και άλλες τόσες το έχουμε γράψει, άλλα θα επιμένουμε γιατί αγαπάμε με ανιδιοτέλεια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που κατά γενική ομολογία είναι το λαϊκότερο και μαζικότερο άθλημα, άσχετα αν κάποιοι με "ανάρμοστες" συμπεριφορές και ενέργειες το αμαυρώνουν.

Αυτοί είναι συντριπτική μειοψηφία και γι αυτό τους προσπερνάμε. Τους προσπερνάει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Είναι αποδεκτό από όλους ότι η βάση της ανάπτυξης του αθλήματος είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία (έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) που σήμερα περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές. Αντί λοιπόν να είναι ο πραγματικός αιμοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχει καταντήσει μια ανοιχτή πληγή που "αιμορραγεί.". Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές επιμένουν στην πλειοψηφία τους γιατί το αγαπούν. Με πρόσχημα λοιπόν την οικονομική κρίση έχουν κλείσει οι "κάνουλες". Οι χοροί ,οι λαχειοφόρες κληρώσεις η ανιδιοτέλεια κάποιων "τρελών" και "ρομαντικών" κρατάνε ζωντανό το "κύτταρο" του ποδοσφαίρου. Κόντρα λοιπόν στον νέο τρόπο ζωής και στην παγκοσμιοποίηση των πάντων αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί θέλουν να βλέπουν τα παιδιά της γειτονιάς τους, τα παιδιά του χωριού τους να μην ασχολούνται όλη μέρα με το κινητό, με το internet, με οτιδήποτε έμπαση περιπτώσει που μπορεί να τους οδηγήσει σε διάφορες "κακοτοπιές".




Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη Νέος Δήμος Νέα Αρχή - Wed, 23 Apr 2014 18:13:49 +0300

Δελτίο Τύπου Λαγκαδάς 22-04-2014


“Το έργο που παράγαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και το γεγονός ότι δεν διαχωρίσαμε ούτε με κόμματα, ούτε με χρώματα τους πολίτες οδήγησαν τέσσερεις ακόμη συμπολίτες μας να αξιολογήσουν το έργο μας και να επιλέξουν να συστρατευτούν μαζί μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές” δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τεσσάρων νέων υποψηφίων της δημοτικής παράταξης “Νέος Δήμος - Νέα Αρχή”.

Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη Νέος Δήμος Νέα Αρχή




ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΚΙΚΗ ΣΙΔΗΡΑ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Wed, 23 Apr 2014 18:10:27 +0300

Η Κική Σιδηρά ,αθλήτρια του Α.Σ.Κ Λαγκαδά ,που ξεκίνησε και έμαθε βόλει στις Ακαδημίες του Α.Σ.Κ, βασική παίκτρια στη γυναικεία ομάδα που πρόσφατα ανέβηκε θριαμβευτικά στην Α2 , μας κάνει χαρούμενους και περήφανους και με τις περαιτέρω προσωπικές της επιτυχίες.

logo




Οι 7 σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο - Wed, 23 Apr 2014 18:08:13 +0300

Επτά μεταρρυθμίσεις έρχονται να αλλάξουν την εικόνα της Κρατικής "μηχανής" έως το τέλος του 2014.

Οι 7 σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Δημόσιο




"Δεύτερη ευκαιρία" για το «κοινωνικό μέρισμα» - Wed, 23 Apr 2014 18:05:42 +0300

Οι μακροχρόνια άνεργοι αναμένεται να ενταχθούν, κατά προτεραιότητα, στην εκ νέου κατανομή τού «κοινωνικού μερίσματος», στην περίπτωση που μείνει αδιάθετο μέρος των 525 εκ. ευρώ, που αρχικά δόθηκε.

Δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα




Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση προγράμματος της παράταξης Ενεργός Δημότης - Wed, 23 Apr 2014 17:56:58 +0300

Την Παρασκευή 25 Απριλίου  στις 8.30 το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ (Μ.Αλεξάνδρου 26,Λαγκαδάς) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος της Ανεξάρτητης παράταξης  Ενεργός Δημότης.

 




Εκδήλωση στο Λαγκαδά για τους νέους με τους CABARET BALKAN από την παράταξη ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ - Wed, 23 Apr 2014 17:53:09 +0300

Τον πολιτισμό στην πολιτική με μια διαφορετική εκδήλωση, έφερε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Λαγκαδά «ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ», της Υποψηφίας Δημάρχου Μαρκέλλας Ταυρίδου, διοργανώνοντας μουσική εκδήλωση. Μια εκδήλωση για τους νέους, που συμπεριλάμβανε ομιλίες, συζητήσεις και κυρίως συναυλία με τη Μπάντα CABARET BALKAN.






Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: