1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Θεσσαλονίκης   »   Λαγκαδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά

Την απόφαση ορισμού Αντιδημάρχων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, με την οποία έξι (6) Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ορίζονται Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά:

- Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών -  Αναπληρωτής Δημάρχου: Κομμάτας Αστέριος

- Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας: Στόϊος Ηλίας

- Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής: Ανδρεάδου Ελπινίκη  

- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας: Τζιαμπάζης Θεόδωρος

 

- Τοπική Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Σοχού και Βερτίσκου - Πολιτισμού: Σάμου Χρυσή

- Τοπικός Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Καλινδοίων και Κορώνειας: Κεμαλμάς Γεώργιος

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 11:56 pm


Η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λαγκαδά

Με μία λιτή τελετή και σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31/8, η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαγκαδά, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Η ορκωμοσία τελέστηκε υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θερμών κ.κ. Δημητρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Λουτρών Λαγκαδά.

Με ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ξεκίνησε την σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του στους εκλεγμένους όλων των παρατάξεων.

«Συγχαρητήρια για την τόλμη σας να αφήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και να εκτεθείτε στον δημόσιο βίο. Συγχαρητήρια στους παλιούς συναδέλφους που συνεχίζουν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ όλες τις δημότισσες και τους δημότες που συμμετείχατε στην διαδικασία των εκλογών και επιλέξατε τους εκπροσώπους σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ό,τι κι αν ψηφίσατε. Όποιες κι αν ήταν οι επιλογές σας. Μετά τις εκλογές, είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της νέας διοίκησης η οποία, όπως επεσήμανε, πρόκειται να λειτουργήσει αποκεντρωμένα με αυτόνομες, περιφερειακές υπηρεσίες, για την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.
«Ιδρύουμε άμεσα και πιλοτικά δύο διευρυμένες τοπικές Αντιδημαρχίες. Στην ουσία δημιουργούμε δύο κάθετες περιφερειακές μονάδες διοίκησης. Παράλληλα, ορίζουμε εντεταλμένο σύμβουλο καθημερινότητας σε κάθε δημοτική ενότητα

Η Διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, η εξοικονόμηση πόρων με τον περιορισμό δαπανών και η απορρόφησή τους σε υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα του πολίτη, αποτελούν προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

«Εφαρμόζουμε άμεσα πρόγραμμα διοικητικής αναδιοργάνωσης του Δήμου μας, με μείωση του κόστους λειτουργίας των υπηρεσιών και ορθή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και του εξοπλισμού που διαθέτει. Βάζουμε τέλος σε κάθε δαπανηρή εκδήλωση ή συναυλία που δεν έχει τίποτε να προσφέρει στον πολιτισμό και την ανάπτυξη του τόπου. Αντίθετα, στηρίζουμε εκδηλώσεις πολιτισμού των συλλόγων μας, των παιδιών μας, των χορωδιών μας και των καλλιτεχνικών ομάδων του Δήμου μας.»

Στα πλαίσια της νέας πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά, όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης, δεν χωρούν εκπροσωπήσεις του Δήμου στο εξωτερικό, δαπανηρές συμμετοχές σε εκθέσεις και διοργανώσεις πολυδάπανων εκδηλώσεων. «Η Εμποροπανήγυρη καταργείται και διοργανώνουμε την χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πόλη του Λαγκαδά. Διοργανώνουμε εποχιακές δράσεις πολιτισμού και ανάδειξης τοπικών προϊόντων, για την προσέλκυση καταναλωτών.»

«Εξοικονομούμε πόρους με τον περιορισμό των μετακινήσεων των δημοτικών αυτοκινήτων. Κανένα όχημα δεν θα κινείται εκτός ωραρίου και για μη υπηρεσιακούς λόγους.»
«Δίνουμε λεπτομερή εικόνα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου το συντομότερο δυνατό. Ενημερώνουμε τους δημότες για τα οικονομικά δεδομένα που παραλάβαμε, τις υποχρεώσεις και το ταμείο που έχει σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά.
»

Η κοινωνική πολιτική και η ενίσχυση του τομέα πρόνοιας, θα αποτελέσει και τον βασικό άξονα της νέας διοίκησης. «Δημιουργούμε Αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής με ουσιαστικές αρμοδιότητες. Ήδη δρομολογούμε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την διαδικασία για την δημιουργία ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ».
«Ιδρύουμε δίκτυο προστασίας των συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πρώτο μέλημά μας οι χιλιάδες άνεργοι, που θέλουν από το Δήμο τους να βγει μπροστά και να τους στηρίξει, με κοινωνικές υποδομές και με έμπρακτη αλληλεγγύη.

Απαιτούμε την πλήρη στελέχωση των Κέντρων Υγείας του Δήμου μας. Παρεμβαίνουμε για την ορθή λειτουργία των Κέντρων Υγείας Λαγκαδά, Ζαγκλιβερίου και Σοχού».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καραγιάννης, τόνισε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους του συνδυασμού μου και σε όσους δούλεψαν αφιλοκερδώς για την παράταξή μας τους προηγούμενους μήνες.
Από σήμερα προχωράμε μπροστά με ενότητα, σύνθεση απόψεων και σεβασμό στην γνώμη όλων των συμπολιτών μας. Με ανοιχτές, διαφανείς διαδικασίες, με συνεχή διαβούλευση, με την ενεργή συμμετοχή όλων.

Ζητούμε εύλογο χρόνο για να ενημερωθούμε και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Μην περιμένετε θαύματα.

Δεσμευόμαστε για λίγα λόγια και ουσία, ταπεινότητα, διαφάνεια. Δεσμευόμαστε να δώσουμε την μάχη με την καθημερινότητα.

Με δημόσια διαβούλευση, με σύνθεση απόψεων, με πρόγραμμα και μεράκι. Δεσμευόμαστε για έναν σύγχρονο Δήμο με ανθρώπινο, κοινωνικό πρόσωπο.

Δεσμευόμαστε για αξιοκρατία, οικονομία, σεβασμό στον πολίτη. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εμπάθεια. Με σεβασμό στη γνώμη του άλλου. Δεν μας νοιάζει τι ψήφισαν. Δεν μας νοιάζει σε ποιο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν. Μας ενδιαφέρει να βρούμε λύσεις στα πολλά και πολύπλοκα προβλήματα αυτού του τεράστιου Δήμου.

Μερικές φορές οι λύσεις είναι απλές. Κοινή λογική χρειάζεται. Ενημέρωση και αποφασιστικότητα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι την έχουμε.

Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει μεγαλύτερο και πιο τιμητικό αξίωμα από αυτό του Δημάρχου του Δήμου Λαγκαδά, του τόπου που αγαπώ και αγωνίζομαι καθημερινά για αυτόν. Μαζί με τους συνεργάτες μου, ανθρώπους με γνώσεις, ικανότητες και διάθεση για δουλειά, σκοπεύουμε να αγωνιστούμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για έναν νέο, σύγχρονο, ανθρώπινο Δήμο Λαγκαδά.»

Χαιρετισμό απηύθυναν και οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, Μαρκέλλα Ταυρίδου και Φίλιππος Γεωργουδάκης.

Η τελετή έκλεισε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας από τους νεοεκλεγέντες συμβούλους, οι οποίοι θα βρεθούν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη τους συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών Οικονομικής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης κ.κ. Αναστασιάδης Σάββας, Καράογλου Θεόδωρος, Κατερίνα Μάρκου και Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος, οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Θεοφάνης Παπάς, Ιωάννης Ταχματζίδης και Κωνσταντίνος Γιουτίκας, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο π. Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Μπίκος, ο Διοικητής του Α.Τ. Λαγκαδά κ. Γεώργιος Δαμιανόπουλος, ο Διοικητής της 194 MLRS Αντισυνταγματάρχης κ. Δημήτριος Γούδας, ως εκπρόσωπος της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας ο επιτελάρχης κ. Γεώργιος Κούρτης, τέως Δήμαρχοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής και πλήθος συνδημοτών μας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 11:55 pm


Δροσίζει από αύριο

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο Δευτέρα στη χώρα. Στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν παροδικά λίγες νεφώσεις, ενώ στις βορειότερες περιοχές οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και αναμένονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως βοριάδες που  τοπικά θα έχουν ένταση 5 μποφόρ και στο Αιγαίο πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2014 | 11:07 pm


Ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία στους δήμους του νομού

Έξι εν ενεργεία δήμαρχοι, τέσσερις παλιοί, που επιστρέφουν στα καθήκοντά τους, και τρία νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν από την 1η Σεπτεμβρίου και για τα επόμενα πέντε χρόνια τα ηνία στους δεκατρείς περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2014 | 11:00 pm


Τι καιρό θα έχουμε σύμφωνα με τα μερομήνια; Σεπτέμβριος 2014 - Ιούλιος 2015

Τα “μερομήνια” αμφισβητούνται από την μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Έχει όμως πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:30 pm


Σφίγγες οι μεγαλοπρεπείς

Αφαιρέθηκαν οι λίθοι που έκρυβαν την εικόνα των δίμετρων γλυπτών

Αποκαλύφθηκαν χθες σε όλο τους το μεγαλείο οι δύο αντικριστές Σφίγγες που στολίζουν την πρόσοψη του μακεδονικού τάφου του λόφου Καστά στην Αμφίπολη. Οι ανασκαφείς αφαίρεσαν έντεκα λίθους για να έχουμε αυτή την ωραία εικόνα των καλοδουλεμένων γλυπτών που θα είχαν ύψος περίπου 2 μέτρων, αφού τα ακέφαλα σώματά τους είναι 1,45 μ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:27 pm


Η ζέστη επέστρεψε - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες το απόγευμα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία σε υψηλή για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χωρά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:23 pm


Την Κυριακή 31 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαγκαδά

Την Κυριακή 31 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:14 pm


Ξεκινούν σεμινάρια του προγράμματος εκπαίδευσης για το πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ από τον επαγγελματικό σύλλογο Λαγκαδά

ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:09 pm


ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2014 | 9:05 pm


ΑΣΚ Λαγκαδά: Ανακοίνωση

Καλούνται οι αθλήτριες του τμήματος Volley Γυναικών να προσέλθουν την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 και ώρα 18:30 στο ΔΓ Λαγυνών για την έναρξη των προπονήσεων περιόδου 2014-2015.

Αντίστοιχα οι Κορασίδες και οι Παγκορασίδες ξεκινάνε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 στις 10:00.

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2014 | 1:00 am


Νέο Προεδρείο στην ΕΠΕΣΘ

Η ΕΠΕΣΘ (ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της 28/7/2014, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παύλου Αναστασιάδη από την θέση του Προέδρου και να ορίσει νέο Πρόεδρο τον μέχρι τώρα Γεν. Γραμματέα της, Βαγγέλη Ντινόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2014 | 1:00 am


Με θρησκευτική κατάνυξη τίμησε η πόλη του Λαγκαδά την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Με θρησκευτική κατάνυξη τίμησε η πόλη του Λαγκαδά την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2014 | 8:09 pm


Οικογενειακή τραγωδία -Σταμάτησε στην άκρη της Εγνατίας οδού, σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Ένα έγκλημα πάθους σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό στον κόμβο της Ξυλούπολης στις 9:30 το πρωί.

Συγκλονίζει ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εγνατία οδό στην Θεσσαλονίκη.

Οικογενειακή τραγωδία -Σταμάτησε στην άκρη της Εγνατίας οδού, σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2014 | 7:12 pm


Σπουδαίο εύρημα στην Αμφίπολη

Από μόνη της η παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Αρχαία Αμφίπολη αλλά και η δήλωσή του πως «είμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα», την οποία έκανε μπροστά στις Σφίγγες οι οποίες φυλάσσουν την πύλη του μοναδικού μνημείου που έχει φέρει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, σηματοδότησαν πως ο Τύμβος Καστά κρύβει μέσα του κάτι σημαντικό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 7:26 pm


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ 15ΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΗΤΙΣ ΑΦΙΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΠΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΙΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝ ΥΜΑΣ ΙΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΜΕΝ, ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΩΜΕΝ ΤΑΣ ΠΟΛΛΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΙΝΑ ΛΑΒΩΜΕΝ ΤΟ ΔΩΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 7:23 pm


Google: το πιο γρήγορο ιντερνετ μέσω... Ειρηνικού

Στην κατασκευή ενός υποθαλάσσιου καλωδίου στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού, ικανού να προσφέρει την πιο γρήγορη σύνδεση διαδικτύου στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι προχωράει η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας και λογισμικού Google.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 7:21 pm


Kαύσωνας διαρκείας εν όψει με το θερμόμετρο στους 41 βαθμούς

Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών. Μέχρι την Παρασκευή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).Στα ηπειρωτικά της χώρας, κατά τόπους, θα φτάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου, ιδιαίτερα την Παρασκευή και στα ανατολικά το Σάββατο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 7:06 pm


ΕΝΦΙΑ Ιδιοκτήτες σε απόγνωση

Έτοιμοι να παραδώσουν τα κλειδιά των ακινήτων τους δηλώνουν πλέον χιλιάδες ιδιοκτήτες σε όλη τη χώρα, δηλώνοντας αδυναμία πληρωμής των οφειλών τους, εν αναμονή διορθωτικών κινήσεων στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από το υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, καλά κρατεί το αλαλούμ με την έκδοση φορολογικής ενημερότητας, αλλά και με την επιστροφή φόρου για όσους τυχερούς έχουν λαμβάνειν.

 

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 7:04 pm


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δωρεάν wi-fi σε 16 κεντρικά σημεία

Σε δεκαέξι περιοχές της πόλης άρχισε ήδη να εφαρμόζεται η λειτουργία της υπηρεσίας για την ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο όλων των δημοτών στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης δικτύωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2014 | 6:44 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: