Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Κυκλάδων   »   Τηνος    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Διακομιδή 85χρονης από την ΤήνοΤην 23 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν διαταγής του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος, πραγματοποίησε μεσημβρινές ώρες διακομιδή 85χρονης ασθενούς, η κατάσταση της οποίας έχρηζε άμεσης μεταφοράς από την νήσο Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 2:37 pm


Η TravelStaytion στην ΤήνοΗ TravelStaytion.com είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών, διαχειριζόμενες από επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο. 

Από την ίδρυσή της τον Απρίλιο του 2013 στο Notting Hill του Λονδίνου, η TravelStaytion έχει αποκτήσει ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 65.000 εκπληκτικές ιδιοκτησίες σε περισσότερους από 700 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

H TravelStaytion.com εξασφαλίζει την παροχή άριστων υπηρεσιών στους ταξιδιώτες της, συνεργαζόμενη με εγκεκριμένους και άκρως επαγγελματίες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.

Με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες που εμπιστεύονται την TravelStaytion.com για την διαμονή τους και με εκτεταμένη προβολή σε εκατομμύρια ταξιδιώτες θεωρούμαστε κορυφαίος πάροχος και αναπτυσσόμενη πλατφόρμα παγκοσμίως.
Η Τήνος, αποτελεί ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου, και αποτελεί την μούσα της TravelStaytion.com ως προορισμό άξιο προώθησης παγκοσμίως καθώς το επίπεδο φιλοξενίας, γαστρονομίας και πολιτισμού. Το ελληνικό DNA της εταιρίας δημιουργεί την ανάγκη για την προβολή, την προώθηση και την επένδυση σε αυτό το τόπο.

Τα τελευταία 2 χρόνια, δημιουργούμε μόνιμα διαφημιστικό και καλλιτεχνικό υλικό, ώστε να παρουσιάσουμε με την δική μας αισθητική τις μαγικές οπτικές γωνίες του νησιού. Τόσο το φωτογραφικό υλικό αλλά και το βίντεο που έχουμε δημιουργήσει, χρησιμοποιείται στο λανσάρισμα της καινούριας μας πλατφόρμας και θα ταξιδέψει παγκοσμίως.
Η Τήνος, επίσης αποτελεί αφετηρία για ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ της εταιρίας μας τα Staytion.Το Staytion είναι μια επί τόπου reception όπου τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι οικοδεσπότες απολαμβάνουν αποκλειστική και ειδικά προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση.
Πιστεύουμε, πως η διαμονή σε ένα διαμέρισμα, ένα σπίτι ή μια βίλα δεν αποτελεί πλέον συμβιβασμό ή εναλλακτική λύση.

Είμαστε η πρώτη online πλατφόρμα κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων που έχει ως στόχο την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας από τον εκάστοτε οικοδεσπότη ( Host Reception), και όχι μόνο την ενοικίαση μιας κατοικίας η δωματίου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαμονής στους ταξιδιώτες της.

Με την δημιουργία αυτών των σταθμών, τα «Staytion», έχουμε ως σκοπό να προσκαλέσουμε όλους τους επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες προώθησης των ακινήτων τους και παρακολούθηση των λογαριασμών τους μέσω των προσωπικών αντιπροσώπων της TravelStaytion.Δημιουργούμε μια μοναδική συλλογή καταλυμάτων παρεχόμενες μόνο από επαγγελματίες στο χώρο της φιλοξενίας, βασισμένη σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και πληρότητα για αυτούς.

Προσκαλούμε στα γραφεία μας ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων, μεσίτες και ταξιδιωτικούς πράκτορες να γνωρίσουν της υπηρεσίες μας τόσο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Θα μας βρείτε στην Λεωφόρο Σταυρού Κιονίων, έναντι ξενοδοχείου Αλτάνα, συστεγαζόμενοι με τους τοπικούς συναργάτες μας  Aegean Constructions, Louvaris- Salvaras..


Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 1:49 pm


Πραγματοποίηση υπερήχων στο Κ.Υ ΤήνουΤο Κέντρο Υγείας Τήνου ανακοινώνει πως από την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται υπέρηχοι από τη Διευθύντρια του Ακτινοδιαγωνιστικής κα Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22833 60000

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 11:03 am


Θέσεις εργασίας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην ΤήνοΖητούνται δύο (2) υπάλληλοι (γυναίκες) μέχρι 35 ετών για πλήρη μόνιμη απασχόληση σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Χώρα της Τήνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο:  6936287463 Γκίλας Κων/νος 

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 10:33 am


Δεμένα αύριο τα πλοία στα λιμάνιαΔεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία αύριο, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου εξαιτίας 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Έτσι, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 10:19 am


Προσφορά εβδομάδας από τη Φάρμα Κουρούπα!


Προσφορές εβδομάδας από το Κρεοπωλείο 
"Φάρμα Κουρούπας"
(Ισχύ προσφοράς από 23/09 έως 28/09/2019)

---
Μπριζόλες Χοιρινές Ελληνικές ... 4.89€
Κότσι Χοιρινό Ελληνικό με δέρμα και οστό ... 3.08€
---


Διεύθυνση: Δρόσου Ν. Δρόσου | Τηλέφωνο: 22830.22773
Κινητό:  694.55.98227 | e-mail:  [email protected]
Μ' ένα τηλέφωνο φέρνουμε την παραγγελία στο χώρο σας.


Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 10:03 am


Πανηγυρίζει ο Ταραμπάδος ΤήνουΚαθολική Αρχιεπισκοπή 
Νάξου - Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου

Πανηγυρικός Εορτασμός
Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ

Ταραμπάδος Τήνου

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 | Ωρα 20.00
Πανηγυρικός Εσπερινός

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 | Ωρα 11.00
Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 9:57 am


Προσφορά από την ΕΛΙΝ Τήνου

Η διπλή ολοκληρωμένη προστασία! με 30€ καύσιμα Crystal αποκτήστε μία ηλιοπροστασία για το αυτοκίνητό σας μόνο με 4€.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων


Αύριο, Τρίτη, στο πρατήριο μας θα βρείτε σε προσφορά, το βελτιωμένο καύσιμο  Unleaded Crustalενα λεπτό διαφορά απο την τιμή της απλής.


Πληροφορίες

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων/Ανεφοδιασμός Σκαφών 
Αλβέρτης Π. Ευάγγελος 
Βαγιά • Τήνος 

Τηλ. 22830 22175
Κιν. 697.479.1223

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2019 | 9:40 am


Ένα ξεχωριστό αξιοθέατο στην ΤήνοΕδώ και αρκετούς αιώνες, οι καμάρες αποτελούν σύμβολο αρχιτεκτονικής και ομορφιάς σε πολλά σημεία της Ελλάδος. Μεγάλη παράδοση στην κατασκευή των καμάρων έχουν τα κυκλαδίτικα νησιά. Εκατοντάδες καμάρες συναντούν οι επισκέπτες της Τήνου, αφού σε πολλά χωριά, όπως και στην Χώρα, αποτελούν σήμα κατατεθέν.

Ένα ξεχωριστό αξιοθέατο

Η Τήνος φημίζεται για τη φυσική της ομορφιά και τα αριστουργήματα αρχιτεκτονικής. Είναι γνωστή και ως «νησί της τέχνης και της ομορφιάς», αλλά και ως γενέτειρα πλήθους σπουδαίων καλλιτεχνών.

Ένα από τα λιγότερο προβεβλημένα αξιοθέατα, αλλά εξίσου σημαντικό για την πολιτιστική ιστορία του νησιού είναι οι καμάρες. Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη καμάρες, αναφερόμαστε στο κτίσμα που έχει κυρτό σχήμα στο πάνω μέρος του (σε κάποια σχέδια και τριγωνικό), ενώ ολοκληρώνεται με δύο πλαϊνές παράλληλες κάθετες γραμμές. Οι καμάρες χρησίμευαν και χρησιμεύουν ως είσοδοι, περάσματα και στηρίγματα. Θα τις συναντήσετε ως πόρτες και εισόδους στο κατώφλι ενός σπιτιού ή ενός κτηρίου, αλλά και ως περάσματα ανάμεσα σε στοές και δρομάκια, στα καλντερίμια.

Οι πρώτες είναι βαμμένες στα ανοιχτά χρώματα του σπιτιού, όπως και τα παράθυρα, που συνδυάζονται αρμονικά με το άσπρο και βελτιώνουν την αισθητική των κτηρίων και των οικιών. Οι δεύτερες είναι οι κλασσικές μεσαιωνικές καμάρες, που δίνουν άλλο τόνο στα σοκάκια των οικισμών και προστατεύουν από τη βροχή και τον ήλιο. Τέλος, καμάρες θα δείτε και στο εξωτερικό μέρος πολλών ναών.Ο Αρνάδος σέρνει το χορό Οι παραδοσιακές μεσαιωνικές καμάρες και τα πλακόστρωτα στενά σοκάκια, σε συνδυασμό με τα υπέροχα άνθη που τα στολίζουν, είναι το σήμα κατατεθέν στο χωριό Αρνάδος, ένα από τα αρχαιότερα της Τήνου και αυτό με το μεγαλύτερο υψόμετρο. Η θέα είναι μοναδική, ενώ ιδιαίτερα τον χειμώνα το χωριό καλύπτεται από νέφη που προσδίδουν μία επιβλητική ατμόσφαιρα, δημιουργώντας σκηνές από παραμύθια και ταινίες, ανάμεσα στις στοές και τα καλντερίμια. Στην Καρδιανή οι προσεγμένες λουλουδιασμένες αυλές, δίνουν ένα άλλο χρώμα στις καμάρες και κατ’ επέκταση στα σπίτια.

Στα Υστέρνια έρχονται να δέσουν αρμονικά με τα μαρμαρόστρωτα δρομάκια και τα μαρμάρινα υπέρθυρα. Πολλές καμάρες υπάρχουν και σε Ταραμπάδο, Τριαντάρο, Τριπόταμο, Κτικάδο, Φαλατάδο, Κώμη και Αγάπη και αρκετές στο Μουντάδο, τη Στενή και την Καλλονή. Ξεχωρίζουν και οι καμάρες στη Μονή Κεχροβουνίου, γνωστή και ως «Κυρία των Αγγέλων».

Κατασκευή καμάρας

Η κατασκευή μίας πέτρινης καμάρας είναι σχετικά εύκολη. Απλώς χρειάζεται γνώση, μεράκι και να τηρούνται οι συμμετρίες και οι αποστάσεις. Πρώτα δημιουργείται το καλούπι, που είναι συνήθως ξύλινο. Τοποθετείται πάνω σε δύο ξύλινους τάκους και ύστερα αλφαδιάζεται. Το ύψος του είναι λίγο πιο μικρό από το άνοιγμα που πρόκειται να δημιουργηθεί. Στη συνέχεια χτίζονται διαδοχικά οι δύο πλευρές με πέτρες ίδιες σε διαστάσεις για ομοιομορφία.

Επόμενο βήμα το κτίσιμο του κυρτού τμήματος. Οι πέτρες πρέπει να ακολουθούν το περίγραμμα του καλουπιού. Από την εξωτερική πλευρά τοποθετούνται σφήνες για να σφηνώσουν οι πέτρες. Η τελευταία πέτρα στην κορυφή είναι πολύ σημαντική, αφού κλείνει το άνοιγμα και «κλειδώνει» την κατασκευή. Στο τέλος, αφαιρούνται οι τάκοι και απομακρύνεται το καλούπι.

ΙnTinos

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 11:48 pm


Μια ξεκαρδιστική παράσταση στην Τήνο«Περί ελιάς ο λόγος»; Οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης αποφάσισαν να αφήσουν τα γκισέ τους, τον ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, τις αποδείξεις και τα τιμολόγια, τα έσοδα και τις εισπράξεις και αντί να μοιράσουν πρόστιμα,  την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 19:30 το βράδυ, θα βρίσκονται  στο  Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., και  θα μοιράσουν γέλιο.

 Το έργο που θα παρουσιαστεί είναι  βασισμένο στο ήδη ομώνυμο θεατρικό έργο των Θανάση Σταυρόπουλου και Βαγγέλη Τάτση. Η διασκευή του κειμένου έχει γίνει από τις Μαρία Καστελλιανού και Νίκη Σακαβέλη.                                                                               

Το θέμα του: μία ελιά. Σε ένα επίμαχο σημείο. Ενός αποθανόντα. Του προσφιλή και μακαριστού Μήτσου. Βρισκόμαστε στο 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Συνάντηση στο καφενείο μετά την εκκλησία ως είθισται για έναν καφέ. Μία μητέρα που οδύρεται. Μία σύζυγος που πενθεί. Μία πεθερά που δεν πενθεί. Μία κουμπάρα που αναπολεί πενθώντας. Ένας συνεταίρος που λυπάται. Δύο γειτόνισσες που παραβρίσκονται στο πένθος. Ένα ζευγάρι ιδιοκτητών του καφενείου που απορεί. Και μία ελιά. Θρούμπα; Τι θα ειπωθεί; Τι ειπώθηκε; Και πόσο κυρίες με Α κεφαλαίο είναι όσες βρίσκονται παρούσες;

Ξεκαρδιστικοί διάλογοι, αμείωτο ενδιαφέρον, υπέροχες παρουσίες επί σκηνής, γρήγορος ρυθμός,  θα παρασύρουν το κοινό σε συνεχή γέλια.

Η σκηνοθεσία είναι της Ελένης Λεονταράκη, η μουσική και οι στίχοι, του πρωτότυπου  τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση, της Μαντούς Ρασούλη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αγάπη Αλεξάκη, Σοφία Γκεντζογλάνη, Δημήτρης Καριωτάκης, Μαρία Καστελλιανού, Ελευθερία Κρητικάκη, Φιλία-Μαρία Νεονάκη, Μαντώ Ρασούλη, Νίκη Σακαβέλη, Γιάννης Ταμπακάκης και σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει κουμπαράς στον προαύλιο χώρο του Πνευματκού Κέντρου προς ενίσχυση της συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης του ιστορικού μνημείου της Μονής Ουρσουλινών.

Είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Τήνου, της Κ.ΕΠ.Υ.ΔΗ.Τήνου, του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των Λουτρών - Εξωμβούργου Τήνου.


Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 10:58 pm


Σύλλογος Γυναικών Τήνου: Γυναίκα & Art TherapyΗ παρουσίαση: “Γυναίκα & Art Therapy – Κύκλοι Αυτογνωσίας” θα πραγματοποιηθεί στο Σύλλογο Γυναικών Τήνου στις 29/09/2019, 18:00-19:00

Θα δούμε πως το Art Therapy (Εικαστική Θεραπεία) παρέχει στις γυναίκες θεραπευτικές διεξόδους, για ορισμένα βαθιά συναισθήματα και εμπειρίες.  Δημιουργώντας τέχνη γίνεται ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης και άνοιγμα νέων προοπτικών για την αυτο-έκφραση.

Απελευθερώνoτας τη δημιουργικότητα, αυξάνεται η συνειδητοποίηση, μειώνεται το άγχος, αντιμετωπίζονται και επιλύονται συγκρούσεις, προσφέροντας χαλάρωση και ψυχική ευεξία.

Γι’ αυτό το ταξίδι δημιουργικής εξερεύνησης δεν χρειάζεται χάρισμα ή ταλέντο στη ζωγραφική. Αρκεί η πρόθεση επικοινωνίας με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε όταν είμαστε παιδιά και ήταν η κάθε ζωγραφιά, ένας τόπος πέρα από τα σύνορα των λέξεων, ένας μοναδικός τρόπος ζωής.

Εικαστική Θεραπεύτρια: Σοφία Κουκουρλή

Είσοδος ελεύθερη

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 8:27 pm


Ενημέρωση από τον ΠΑΣ ΤήνουΜε μεγάλη χαρά και πάρα τις μεγάλες δυσκολίες του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τις ώρες προπονήσεων των μικρών τμημάτων τις ομάδας μας που ξεκινούν την Τετάρτη 25/09/2019:

Ενημέρωση προπονήσεων ακαδημίας Π.Α.Σ Τηνου:

Τμήμα Κ-8 (2012-14) Γήπεδο 1ου Δημοτικού Σχολείου
Δευτέρα -Τετάρτη - Παρασκευή 16:00 - 17:15

Τμήμα Κ-10 (2010-11) Γήπεδο 1ου Δημοτικού Σχολείου
Δευτέρα -Τετάρτη - Παρασκευή 16:00 - 17:15

Τμήμα Κ-12 (2008-09) Γήπεδο 1ου Δημοτικού Σχολείου
Δευτέρα -Τετάρτη - Παρασκευή 17:30 - 18:45

Με νεότερη ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε για τις ώρες και τα γήπεδα των τμημάτων Κ-14 και Κ-16 το οποίο θα γίνει με βάση τις ώρες μαθημάτων το υπαρχόντων παιδιών που έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις και στελεχώνουν τα τμήματα αυτά για να μπορούν αν θέλουν κάποια άλλα παιδιά να συμμετάσχουν

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 6:15 pm


Εορτασμός Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Βουρνιώτισσα ΤήνουΟ Ιερός Ναός Παναγίας Βουρνιωτίσσης Τήνου πανηγυρίζει την εορτή της εν Μυρτιδιοις Θαυμαστής Ευρέσεως της Ιεράς και Σεβάσμιας Εικόνος της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Την παραμονή, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019:
8:00 μ.μ.: Μέγας Εόρτιος Εσπερινός.

Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019:
8:00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. από την αφετηρία των ΚΤΕΛ.

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις ως άνω Ιερές Ακολουθίες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 1:54 pm


Έναρξη εγγραφών για τη «Σπονδή Τηνίων»Το χορευτικό εργαστήρι του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου «Σπονδή Τηνίων» ξεκινά τα μαθήματά του στις 9 Οκτωβρίου 2019 και θα γίνονται όπως τα τελευταία χρόνια στο οίκημα της Ιερατικής Σχολής Τήνου, για την παραχώρηση της οποίας ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Τήνου.

Δάσκαλος των παραδοσιακών χορών θα είναι ο κ. Γιάννης Μιχαήλ.

Το χορευτικό του Συλλόγου έχει να παρουσιάσει πλούσια δράση συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ παραδοσιακών χορών υπό την καθοδήγηση των δασκάλων του κ. Κορίνας Βαρελά και κ. Γιάννη Μιχαήλ. Ενδεικτικά αναφέρουμε την έκθεση ERGO MARATHON EXPO, το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, τα pasta party και τις τελετές λήξεις του TINOS RUNNING EXPERIENCE, την ΤΡΑΤΑ του Δήμου Τήνου, το καρναβάλι του Δήμου Τήνου, την 1 η Εβδομάδα Χορού "ΕυρυΤήνια" κ.α.

Στόχος του χορευτικού εργαστηρίου η εκμάθηση παραδοσιακών χορών και η παρουσίασή τους εντός και εκτός Τήνου.

Σας περιμένουμε να μάθουμε και να διασκεδάσουμε.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην κ. Πετρίνα Κολλάρου (6979226256).

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 11:24 am


Μια Jazz βραδιά στα βράχια της Βωλάξ ΤήνουΗ φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση του χωρίου (Βωλάξ) πρωτοτύπησε καθώς το party των τελευταίων χρόνων παραχώρησε την θέση του σε μια δοκιμαστική αλλαγή. Ο ουρανός πήρε τα χρώματα του σούρουπου και ο Θωμάς με το σαξόφωνο του ξεκίνησε να γεμίζει τον χώρο με απαλές μελωδίες.

Μαρίνα Ξενοπούλου

Καρεκλάκια, ψάθες, μαξιλάρια απλώθηκαν στον χώρο της παιδικής χαράς και οι θαμώνες απολάμβαναν την μπύρα τους με την συνοδεία καρότων και λοιπών εδεσμάτων αφήνοντας το σαξόφωνο του Θωμά να τους ταξιδέψει από την μαγεία του τόπου στην μαγεία του παραμυθιού.

Ήταν την ώρα του διαλείμματος όπου όποιος έκανε μια βόλτα προς το εσωτερικό του χωριού  η εικόνα που αντίκριζε δημιουργούσε μια τρομερή αντίφαση, καθώς η βουή του πλήθους που απολάμβανε το βραδινό του στις δύο ταβέρνες του χωρίου  ερχόταν σε τερατώδη αντίθεση με την μελωδία της μουσικής και την μαγεία του τοπίου στον χώρο της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή ίσως δεν ικανοποίησε τους διοργανωτές, ο κόσμος – μαθημένος σε άλλες μορφές διασκέδασης – ίσως να ένοιωθε κάπως άβολα, όπως και να το δει κανείς δεν μπορεί να μην ομολογήσει ότι ήταν κάτι διαφορετικό και τολμηρό το οποίο ταίριαξε απόλυτα στον χώρο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 10:27 am


Εορτασμός Αγίας Θέκλης στον Πύργο ΤήνουΟ Ιερός Ναός της Αγίας Θέκλης Πύργου Τήνου πανηγυρίζει τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Θέκλης κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019:
8:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Τη, Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2018:
7:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις ως άνω Ιερές Ακολουθίες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 10:06 am


Χαμόγελο του Παιδιού: Μια ξεχωριστή διακομιδή στην Τήνο!Η Χρυσοβαλάντου είναι 6,5 ετών πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου Ι, σιτίζεται εξωτερικά και αναπνέει με τραχειοστομία. Αντιλαμβάνεται όμως τα πάντα και έχει δίπλα της έναν υπέροχο αδερφούλη και δυο υπέροχους γονείς. Δεν είναι όμως μόνοι τους. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα στην Χρυσοβαλάντου και την οικογένειά της εδώ και 5 χρόνια. Μαζί στα νοσοκομεία, μαζί στις διακομιδές, μαζί στις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ πριν από λίγες μέρες μαζί και στην εκπλήρωση ενός τάματος από τη μητέρα της μικρής μας φίλης, στην Παναγία της Τήνου.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και η μικρή μας Χρυσοβαλάντου και η οικογένειά της με τη συνοδεία του γιατρού του Οργανισμού ταξίδεψαν στο νησί της Τήνου για να βρεθούν στο Ναό της Ευαγγελίστριας. Στιγμές συγκίνησης και ευλάβειας εκτυλίχθησαν κατά την πορεία όλων από το λιμάνι προς τον Ιερό Ναό άλλα και τη στιγμή που η μικρή μετάλαβε μέσα στη κινητή ιατρική μονάδα του Οργανισμού που τη μετέφερε.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή διακομιδή και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στη Χρυσοβαλάντου και την οικογένειά της καθημερινά αλλά και σε τέτοιες μοναδικές στιγμές!!!

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2019 | 9:59 am


Oι Aνεμόμυλοι στην ΤήνοΗ Τήνος αποτελεί ιδανικό µέρος για τη λειτουργία ανεµόµυλων, καθώς οι δυνατοί άνεµοι που επικρατούν στο νησί είναι ένα σοβαρό πλεονέκτηµα. Έπειτα από επιστηµονική έρευνα διαπιστώθηκε ότι εδώ υπήρχαν περισσότεροι ανεµόµυλοι από όλα τα νησιά των Κυκλάδων. 

Από την περίοδο των προχριστιανικών χρόνων, λειτουργούσαν στο νησί περισσότεροι από 80 ανεµόµυλοι, οι οποίοι άλεθαν το σιτάρι όχι µόνο της Τήνου, αλλά και των γειτονικών νησιών. Κατά τη διάρκεια της Ενετικής κατοχής, οι ανεµόµυλοι πλήθυναν, καθώς το σιτάρι καλλιεργούνταν συστηµατικά για τις ανάγκες του πληθυσµού, που είχε τριπλασιαστεί. Είναι χτισµένοι από ντόπιες πέτρες, σε κορυφές λόφων και σε περάσµατα, ώστε να διευκολύνεται η µεταφορά των σιτηρών από τα γειτονικά χωριά προς το µύλο. 

Το κτίσµα χωρίζεται σε τρεις ορόφους, στον τελευταίο και ψηλότερο από τους οποίους γινόταν το άλεσµα. Τους συναντάµε κατά συστάδες ή µεµονωµένους σε όλο το νησί. Στην περιοχή του χωριού Ιστέρνια υπάρχουν πολλοί συγκεντρωµένοι ανεµόµυλοι, γιατί υπήρχε ανεπτυγµένη αλευροβιοµηχανία λόγω του εµπορίου µέσω του λιµανιού του όρµου του χωριού. Όµως, υπάρχουν και πολλοί άλλοι µύλοι διάσπαρτοι σε όλο το νησί.


Το άλεσµα συνεχίστηκε και κατά την Ελληνική Επανάσταση για την τροφοδοσία των ελληνικών καραβιών, αλλά και µετά. Μάλιστα, η λειτουργία των µύλων ταυτίστηκε µε κάτι καλό, αφού, όταν αυτοί άλεθαν, σήµαινε ότι όλα έβαιναν ευνοϊκά για τον τόπο και την οικονοµία του.

Κατά τη διάρκεια του ∆ευτέρου Παγκοσµίου Πολέµου, οι µυλωνάδες του νησιού µε κίνδυνο της ζωής τους προσέφεραν σηµαντικές υπηρεσίες στον πληθυσµό που υπέφερε από την πείνα, αλέθοντας κρυφά τη νύχτα αλεύρι, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ντόπιων. Η πορεία τους συνεχίστηκε µέχρι και τη δεκαετία του ’70, οπότε έκλεισαν οι περισσότεροι. Μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ο τελευταίος εν ζωή µύλος στον Κάµπο, αλλά δυστυχώς έπαψε κι αυτός να λειτουργεί.


Οι λιγοστοί µύλοι που έχουν επιζήσει µέχρι σήµερα, αποτελούν παραδείγµατα της τέχνης και της ικανότητας των ντόπιων τεχνιτών. Όντας πια αποµεινάρια των περασµένων αιώνων, οι ανεµόµυλοι δικαιολογούν τη σύνδεση του νησιού µε τον Αίολο, το θεό του ανέµου.Οι τηνιακοί ανεµόµυλοι έχουν οκτώ ξύλινες ακτίνες/αντένες, στις οποίες δένονται τα πανιά που προσοµοιώνονται ανάλογα µε την ισχύ του ανέµου. Χρησιµοποιούνται εξολοκλήρου ντόπια υλικά για την κατασκευή τους, εκτός από τη µυλόπετρα που την εισάγουν από τη Μήλο. Το επάγγελµα του µυλωνά ήταν κληρονοµικό.

Οι µυλωνάδες θεωρούνται οι καλύτεροι ερασιτέχνες µετεωρολόγοι. Σαν τους ναυτικούς, γνώριζαν τους αέρηδες στο νησί, κι έτσι, µετά από αρκετή µελέτη, διάλεγαν την ιδανική τοποθεσία για να χτίσουν το µύλο τους. Μάλιστα, για να βαίνουν όλα καλά, προσεύχονταν σε Αγίους, όπως τον Άγιο Νικόλαο το θαλασσινό, Αη Γιώργη, Άγιο Μηνά, και κρεµούσαν τις εικόνες τους σε περίοπτη θέση µέσα στο µύλο, ψηλά στα δοκάρια («τουρλόξυλα»).

Πληροφορίες: www.tinos360.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 10:39 pm


Τήνος: Ευχαριστήριο Αλέξανδρου Λαγουρού - Φωτεινής ΚελαδίτουΕυχαριστούμε θερμά τον εκτελούντα χρέη Διοικητή του Τ.Α. Τήνου, Αστυνόμο Β΄ Σταμίρη, καθώς και τα στελέχη αυτού για τον ζήλο, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν αναφορικά με την ανεύρεση των κλαπέντων οικογενειακών μας κειμηλίων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΛΑΓΟΥΡΟΣ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΛΑΔΙΤΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 9:58 pm


Ακυρώνεται εκδήλωση από το Φεστιβάλ ΤήνουΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εκδήλωση με τίτλο «Τήνος - συζητώντας για το αύριο του νησιού μας» που επρόκειτο να γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο στα πλαίσια του Φεστιβάλ, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ευχαριστούμε πολύ

Θέμης Ροδαμίτης

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 6:22 pm


Εγκρίθηκε η λειτουργία ολιγομελούς τμήματος στο ΕΠΑΛ ΤήνουΣυμπληρωματική́ έγκριση, κατ εξαίρεση για το σχολικό́ έτος 2019-2020,  σχετικά με τη λειτουργιά ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑ.Λ., υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας
Σοφία Ζαχαράκη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η λειτουργία τμημάτων με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπ΄ αριθ. Φ12/134644/Δ4/08-08- 2017 (Β΄ 2891) υπουργική απόφαση, σε τμήματα Α’ Τάξης, Τομέων Β’ Τάξης και Ειδικοτήτων Γ’ και Δ’ Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων.

Πρόκειται για μια απολύτως θετική εξέλιξη στο πλαίσιο διευθέτησης του προβλήματος που ανέκυψε με αρκετά ολιγομελή τμήμα ΕΠΑ.Λ. του νομού Κυκλάδων, τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά προς όφελος δεκάδων μαθητών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τομείς τεχνικής επαγγελματικής γνώσης, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Στην απόφαση της κ. Ζαχαράκη περιλαμβάνεται η έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα Επαγγελματικά Λύκεια Σύρου, Τήνου, Πάρου, Νάξου, Θήρας, Άνδρου, Κέας, ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στο ΕΠΑ.Λ. Πάρου, προχώρησε σε γραπτή παρέμβαση προς το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη, η οποία τον διαβεβαίωσε για την επίλυση του ζητήματος, κάτι που έγινε πράξη μέσα σε λίγα 24ωρα.


Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 5:44 pm


Ιδανικό ξεκίνημα για τον Περιστεριώνα ΤήνουΝικηφόρα ξεκίνησε και τις φετινές του υποχρεώσεις ο Περιστεριώνας Τήνου. Το τμήμα των κορασίδων που ξεκίνησε πρώτο την αγωνιστική περίοδο, επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος της Ερμούπολης με 54-42, στο πλαίσιο της πρώτης (1ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

O σημερινός αγώνας που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου ήταν ο πρώτος της φετινής χρονιάς για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΣΚΚ

Για της 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019  ξεκινάει το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο  της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με τις ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τα τμήματα υποδομής.

Για την νέα μπασκετική πρόσκληση  αγωνιστικής περιόδου 2019/2020 θα πραγματοποιηθούν τα εξής πρωταθλήματα: Παίδων , Κορασίδων , Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών.


Σημειώνουμε δε ότι  η ΕΣΚ Κυκλάδων προτίθεται να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Παμπαίδων, Παγκορασίδων , Tουρνουά Μίνι αγοριών όπου οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 12 Οκτωβρίου 2019.


Φωτογραφίες: Μαρία Παρασκευά

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 5:02 pm


Το Πινγκ-Πονγκ στην Τήνο!!!Ένα πρωτότυπο και μοναδικό στις Κυκλάδες άθλημα υπάρχει στη Τήνο. Είναι η Επιτραπέζια Αντισφαίριση ή Πινγκ-Πονγκ με συμμετοχή σε τοπικά και Πανελλήνια τουρνουά.

Προσφέρεται από τον Ποσειδώνα Τήνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων, σε όσους μικρούς ή μεγάλους θα ήθελαν ν΄ ασχοληθούν:

Παιδιά Δημοτικού: Τρίτη, Παρασκευή &  Σάββατο 5.30 – 6.30
Παιδιά Γυμνασίου: Δευτέρα, Τρίτη &  Παρασκευή 6.30 -8
Προχωρημένοι: Δευτέρα, Τετάρτη &  Παρασκευή 8 – 9.30
Άνδρες &  Γυναίκες: Τρίτη & Παρασκευή 8 – 9


Έναρξη Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη
Πληροφορίες στο τηλ. 6977750802

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 3:36 pm


Νέα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Τήνου


To ΚΤΕΛ Τήνου ανακοινώνει τα δρομολόγια που ισχύουν από τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΜΜΗ ΠΥΡΓΟΥ/ TO PIRGOS-PANORMOS


ΑΠΌ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  (From Monday to Friday)

ΤΗΝΟΣ-ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ-ΚΑΜΠΟΣ-ΤΑΡΑΜΠΑΔΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΝΗ-ΥΣΤΕΡΝΙΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΜΑΡΛΑΣi-ΠΑΝΟΡΜΟΣ

TINOS-TRIPOTAMOS-KAMBOS-TARAMPADOS-KARDIANI-ISTERNIA-PIRGOS-PANORMOS

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – DEPARTURE FROM TINOS           06:15     11:00    14:15  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - RETURN FROM  PANORMOS          07:00     11:50    15:00  


i  ΜΑΡΛΑΣ  MONO Δευτέρα στις 06:00 και 14:15 – Marlas only on Monday at 06.00 and 14.15

Κάθε Τετάρτη δρομολόγια για Καρδιανή στις 08.00 και στις 13.00


ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΑΙ  ΚΥΡΙΑΚΗ / Saturday & Sunday


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – DEPARTURE FROM TINOS           11:00         14:15     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - RETURN FROM  PANORMOS          11:50         15:00     ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΕΝΗΣ/ ΤΟ STENI-MONASTERY

ΤΡΙΑΝΤΑΡΟ-ΔΥΟΧΩΡΙΑ-ΑΡΝΑΔΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-ΜΕΣΗ-ΦΑΛΑΤΑΔΟ-ΣΤΕΝΗ-ΜΥΡΣΙΝΗ i  - ΠΟΤΑΜΙΑi
TRIANTARO-DIOHORIA-ARNADOS-MONASTΕRΥ-MESI-FALATADOS-STENI-MIRSINI i - POTAMIAi

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - FROM TINOS         06:30i       10:45       14:15      16:00     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -  FROM  STENI          07:00i       11:15       14:45       16:30

Επιστροφές από Αρνάδο – Δυο Χωριά –Τριαντάρο  07.15, 11.20, 14.25, 16.10

i ΜΥΡΣΙΝΗ  Καθημερινά τα δρομολόγια των 06:30, 14:15, 16.00 – MIRSINI at 06.30, 14.15, 16.00

i ΠΟΤΑΜΙΑ  Μόνο Δευτέρα τα δρομολόγια των 06:30 και 14:15

                        Potamia omly on Monday  at 06.30 and 14.15

i Το πρωινό δρομολόγιο τα Σαββατοκύριακα θα αναχωρεί στις 06.45

   On weekends the first bus to Mirsini at 06.45


ΣΑΒΒΑΤΟ EXPRESS Μοναστήρι στις 17.00 με επιστροφή 17.40

Saturday express bus to Monastery at 17.00 and return at 17.40

Το Μοναστήρι παραμένει κλειστό από τις 13.00 έως τις 16.00.

The Monastery remains closed from 13.00 to 16.00

20λεπτη παραμονή στο Μοναστήρι και επιστροφή με το ίδιο λεωφορείο.

20 minutes stay at the Monastery and return with the same busΓΡΑΜΜΗ ΚΑΛΛΟΝΗΣ/TO KALLONI

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – FROM MONDAY TO FRIDAY

ΤΗΝΟΣ-ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ-ΞIΝΑΡΑ-ΛΟΥΤΡΑ-ΚΡΟΚΟΣ-ΚΩΜΗ-ΑΓΑΠΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ
TINOS-TRIPOTAMOS-XINARA-LOYTRA-KROKOS-KOMI-AGAPI-KALLONI


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – DEPARTURE FROM TINOS             06:30           14:15     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – RETURN FROM  KALLONI               07:00           14:45      
ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΡΤΟ / TO PORTO


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - FROM TINOS
07:20*    10:00     12:00     14:15     16:00    17.00    18:00   


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – FROM  PORTO

   07:40*    10:10     12:10     14:25     16:10      17.10     18:00
*Σάββατο και Κυριακή στις 08.00 με επιστροφή στις 08.10

 On Saturday and Sunday at 08.00. return at 08.10


Τα δρομολόγια 07.20, 10.00, 12.00, 14.15, 16.00, 18.00 εξυπηρετούν και τον Άγιο Σώστη.

The buses at 07.20, 10.00, 12.00, 14.15, 16.00, 18.00  go to Agios Sostis beach

Επιστροφές / return from Agios Sostis 07.30, 10.20, 12.20, 14.30, 16.20, 18.20


ΓΡΑΜΜΗ ΚΙΟΝΙΩΝ – TO KIONIA


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ -FROM TINOS  


07:50     10:30    12:30    14:10    15.30    17:30  


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – FROM  KIONIA

07:55    10:35    12:35   14:15    15:35     17:35  


Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 2:56 pm


Ο Ron Walkey σε συζήτηση με νέες και νέους της ΤήνουΟ αρχιτέκτονας Ron Walkey, ομ. Καθηγητής του Παν/μίου British Columbia, του Βανκούβερ του Καναδά, παρουσίασε σε μαθητές των Λυκείων της Τήνου του προβληματισμούς του σχετικά με την παγκόσμια οικολογική κρίση, τις επιπτώσεις της Τήνο και την επιβάρυνση του νησιού μας από τη συνεχή δόμηση και την συχνά απερίσκεπτη εκμετάλλευση του περιβάλλοντος και των φυσικών του πόρων, συνεπεία του σύγχρονου τρόπου ζωής και της συνεχούς αύξησης της τουριστικής κίνησης.


Ο Ron Walkey κατοικεί μεγάλο μέρος του χρόνου στον Αρνάδο της Τήνου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Luminous Encounters: On the Island of Tinos» όπου παρουσιάζοντας εικόνες από την καθημερινή ζωή, τη φύση και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, ευαισθητοποιεί τον αναγνώστη πάνω στο μεγάλο θέμα του σεβασμού στην φύση και την παράδοση των νησιών του Αιγαίου από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας.

Το μήνυμα αυτό θέλησε να περάσει και στη νέα γενιά της Τήνου, θέτοντάς τους το ερώτημα σε τι νησί θα επιθυμούσαν να ζουν στο άμεσο και το απώτερο μέλλον οι σημερινοί έφηβοι και τα παιδιά τους και καλώντας τους να δράσουν άμεσα. Παρουσίασε δε την ομιλία της 16χρονης σουηδέζας ακτιβίστριας Γκρέτα Έρνμαν Τούνμπεργκ στις 21 Φεβρουαρίου 2019 σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με επικεφαλής τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 1:21 pm


Τηνος - Ειδήσεις και Νέα

Kάρυστος και Τήνος «έσπασαν» σήμερα τα κοντέρ του ανέμου (Πίνακας) - Documento

Kάρυστος και Τήνος «έσπασαν» σήμερα τα κοντέρ του ανέμου (Πίνακας)  Documento

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν το Σάββατο 21/09/2019 στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά, με τις ισχυρότερες ριπές ανέμου έως τις 17:30, να φτάνουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 September 2019 | 8:34 pm


ΣτΕ: Αποφάσεις «χαστούκι» κατά του Μητροπολίτη Σύρου για το Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας της Τήνου - Documento

ΣτΕ: Αποφάσεις «χαστούκι» κατά του Μητροπολίτη Σύρου για το Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας της Τήνου  Documento

Τέσσερις ιστορικές αποφάσεις έλαβε το Συμβούλιο της Επικρατείας αναφορικά με τη διοίκηση του Πανελληνίου Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας της Τήνου και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2019 | 12:28 pm


Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Στις 8 Αυγούστου είχε φρικτό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2019 | 7:09 am


Η Τήνος στην κορυφή της λίστας της «Independent - Airnews

Η Τήνος στην κορυφή της λίστας της «Independent  Airnews

Ένα πανέμορφο ελληνικό νησί φιγουράρει στην κορυφή της λίστας της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η οποία προτείνει την Τήνο ως έναν μαγευτικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 6:26 pm


Ρεμέντζα σε Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, με ένα θρυλικό πλοίο (βίντεο) - irafina

Ρεμέντζα σε Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, με ένα θρυλικό πλοίο (βίντεο)  irafina

Εικόνες από το κοντινό παρελθόν της ακτοπλοΐας του 2013, έρχεται να μας θυμίσει το θρυλικό Ε/Γ-Ο/Γ Πηνελόπη Α, με ένα βίντεο με τα ρεμέντζα στα λιμάνια της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 10:00 am


Ιndependent: Η Τήνος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φθινοπωρινές διακοπές - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ιndependent: Η Τήνος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φθινοπωρινές διακοπές  Πρώτο ΘΕΜΑ

Στην κορυφή της λίστας των προτάσεων του Independent για φθινοπωρινές διακοπές είναι η Τήνος – Ακολουθεί η Τουλούζη στη Γαλλία.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 10:00 am


Τήνος: Σοβαρό τροχαίο –Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους τέσσερα άτομα - Thestival

Τήνος: Σοβαρό τροχαίο –Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους τέσσερα άτομα  Thestival

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Τήνο.

Δημοσιεύθηκε στις 7 September 2019 | 10:00 am


Τουρίστας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τήνο και έδωσε «ζωή» σε οκτώ συνανθρώπους μας - Sputnik Greece

Τουρίστας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τήνο και έδωσε «ζωή» σε οκτώ συνανθρώπους μας  Sputnik Greece

Ο θάνατος ενός 30χρονου τουρίστα από τις ΗΠΑ, έδωσε... ζωή σε οκτώ συνανθρώπους μας από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο της Γερμανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην Τήνο - News.gr

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην Τήνο  News.gr

Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής χρειάστηκε σήμερα το πρωί στην Τήνο, για να απεγκλωβιστούν τέσσερα άτομα από Ι.Χ. αυτοκίνητο μετά από τροχαίο. Σύμφωνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2019 | 10:00 am


Τήνος: Αυτοκίνητο με τέσσερις τουρίστες έπεσε σε γκρεμό - gazzetta.gr

Τήνος: Αυτοκίνητο με τέσσερις τουρίστες έπεσε σε γκρεμό  gazzetta.gr

Plus: Κοινωνία - Το περιστατικό συνέβη στην Τήνο, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Γάλλοι τουρίστες έπεσε σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2019 | 10:00 am


Τήνος: Μάχη με τα κύματα για το πλοίο "Super Express" - Ζόρικο... - Newsit

Τήνος: Μάχη με τα κύματα για το πλοίο "Super Express" - Ζόρικο...  Newsit

Το πλοίο πλησιάζει στην Τήνο. Μια κάμερα εστιάζει στο "Super Express" και καταγράφει τις στιγμές που έζησαν οι επιβάτες...

Δημοσιεύθηκε στις 3 September 2019 | 10:00 am


Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Τήνο - Koini Gnomi

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Τήνο  Koini Gnomi

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, από τον κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους «ΑΓΑΠΗ-ΣΒ1ΓΕ» Ν.Π. 6616, για ακυβερνησία του σκάφους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2019 | 10:00 am


Λιάτσος - Καρποντίνη: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νονός! (photos) - Gossip TV

Λιάτσος - Καρποντίνη: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νονός! (photos)  Gossip TV

Κι άλλα βαφτίσια στην ελληνική showbiz αφού ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους στην Τήνο.

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2019 | 10:00 am


Δεν θα πιστεύεις από πού πήρε το όνομά της η Τήνος! - Pronews

Δεν θα πιστεύεις από πού πήρε το όνομά της η Τήνος!  Pronews

Είναι από τα νησιά εκείνα που έχουν ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο τουρισμού. Τόσα χρόνια όλοι πήγαιναν για την Παναγία της Τήνου, πλέον όμως ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Πτώση δέντρου πάνω σε αυτοκίνητο - Cyclades24

Τήνος: Πτώση δέντρου πάνω σε αυτοκίνητο  Cyclades24

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο νησί της Τήνου χθες το βράδυ ξερίζωσαν δέντρο όπου έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αμάξι χωρίς ευτυχώς να προκληθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2019 | 10:00 am


Αριστερή στην Τήνο με το Aqua Blue | Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης - Arxipelagos.gr

Αριστερή στην Τήνο με το Aqua Blue | Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης  Arxipelagos.gr

Πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Arxipelagos βρέθηκε στη Γέφυρα ενός κλασικού, όμορφου γιαπωνέζικου φέρρυ της δεκαετίας του '70 και κατέγραψε όμορφες ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Ξυλοκόπησαν Οδηγό Αγροτικού Οχήματος - www.star.gr

Τήνος: Ξυλοκόπησαν Οδηγό Αγροτικού Οχήματος  www.star.gr

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Τήνο. Ανήλικοι στην πλειοψηφία τους τουρίστες ξυλοφόρτωσαν άσχημα οδηγό αγροτικού οχήματος, ο οποίος ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Οι Κυκλάδες στην Μυκηναϊκή Εποχή - Ethnos

Τήνος: Οι Κυκλάδες στην Μυκηναϊκή Εποχή  Ethnos

Σπουδαίες, αλλά άγνωστες στο ευρύ κοινό αρχαιότητες, βγαίνουν στο φως για να ανασυνθέσουν τον χώρο των Κυκλάδων κατά την Μυκηναϊκή Εποχή. Η έκθεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Τα Νέα Οnline

Στην Τήνο ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Τα Νέα Οnline

Ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν τις 9 το πρωί, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Live η Θεία Λειτουργία από την Παναγία της Τήνου - Ethnos

Live η Θεία Λειτουργία από την Παναγία της Τήνου  Ethnos

Παρακολουθείστε live από την Τήνο τη θεία λειτουργία από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Χιλιάδες πιστών, όπως κάθε χρόνο έχουν συγκεντρωθεί στο νησί την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


ΤΗΝΟΣ-ΤΩΡΑ: Πιστοί από όλον τον κόσμο προσκυνούν την Μεγαλόχαρη- Συγκλονιστικές στιγμές - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ-ΤΩΡΑ: Πιστοί από όλον τον κόσμο προσκυνούν την Μεγαλόχαρη- Συγκλονιστικές στιγμές  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Αποστολή στην Τήνο: Μαρεβίνα Κουτσοβασίλη. Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης. Στιγμές συγκίνησης στην Τήνο, όπου χιλιάδες πιστοί προσκυνούν την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Live: Η αρχιερατική θεία λειτουργία στην Τήνο - Newsbomb

Live: Η αρχιερατική θεία λειτουργία στην Τήνο  Newsbomb

Στην Τήνο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο προσκύνημα, ο εορτασμός της Παναγίας καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα του 1836 να είναι οκταήμερος και να διαρκεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Κατάνυξη και προσκύνημα στα γόνατα για τη Μεγαλόχαρη (φωτο) - Voria

Τήνος: Κατάνυξη και προσκύνημα στα γόνατα για τη Μεγαλόχαρη (φωτο)  Voria

Το νησί της Μεγαλόχαρης, αποτέλεσε και φέτος το επίκεντρο των εορτασμών, με χιλιάδες πιστών να συρρέουν στο ιερό νησί των Κυκλάδων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τήνος: Ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Παρέστησαν στη θεία λειτουργία και στην επιμνημόσυνο δέηση που έγινε πάνω στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού, στο σημείο που ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Πώς είναι η Παναγία της Τήνου πίσω από τα τάματα - News.gr

Πώς είναι η Παναγία της Τήνου πίσω από τα τάματα  News.gr

Είναι ένα από τα ιερότερα σύμβολα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Η τρυφερή αγκαλιά Μητσοτάκη στην Τήνο - Το Βήμα Online

Η τρυφερή αγκαλιά Μητσοτάκη στην Τήνο  Το Βήμα Online

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε αντιληπτός από όσους έκαναν μπάνιο κοντά στο ελικοδρόμιο και πολλοί έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, στην Παναγία Σουμελά ο Παυλόπουλος - CNN Greece

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, στην Παναγία Σουμελά ο Παυλόπουλος  CNN Greece

Ειδήσεις - Στην Τήνο και στην Παναγία Σουμελά βρίσκονται σήμερα για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2019 | 10:00 am


Κλίμα κατάνυξης στην Τήνο (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Κλίμα κατάνυξης στην Τήνο (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας η Τήνος "υποδέχεται" τον Δεκαπενταύγουστο, το λεγόμενο και "Πάσχα του Καλοκαιριού", που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ethnos

Στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Ethnos

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο μεταβαίνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πρώτο ΘΕΜΑ

Στην Τήνο μεταβαίνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Πρώτο ΘΕΜΑ

Για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας. ΤΗΝΟΣ – Βαγγέλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ατύχημα - σοκ στην κολυμπήθρα της Τήνου: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων  Πρώτο ΘΕΜΑ

Όλα συνέβησαν όταν πήγε να καθίσει στην πολυφωτογραφημένη βελούδινη καρέκλα - Τι καταγγέλλει στο protothema.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες - Alpha tv News

Τήνος: 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες  Alpha tv News

Στην Τήνο 28 χρονη παρασύρθηκε από δυνατό αέρα στην παραλία Κολυμπήθρες. ΣΧΕΤΙΚΑ. Μπαλάκι οι ευθύνες για την υπερχείλιση ρέματος στην Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2019 | 10:00 am


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ | Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου - in2life

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ | Οι ωραιότερες παραλίες της Τήνου  in2life

Φημισμένη για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους (την Παναγία, τα πανέμορφα χωριά της, τη συγκλονιστική κουζίνα της) η Τήνος έχει και μερικές από τις ωραιότερες ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2019 | 10:00 am


ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019 - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. ΤΗΝΟΣ – Πρόγραμμα Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2019 | 10:00 am


Στην Τήνο ταξιδεύουν τα «Φωτεινά μονοπάτια» της ΕΡΤ2 - ΕΡΤ

Στην Τήνο ταξιδεύουν τα «Φωτεινά μονοπάτια» της ΕΡΤ2  ΕΡΤ

Την Kυριακή 11 Αυγούστου 2019, στις 10:30 το πρωί, η σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2 «Φωτεινά μονοπάτια», ταξιδεύει στην Τήνο, στο νησί της Κυρίας των ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2019 | 10:00 am


Περί… «Τήνος - Parallaxi Mag

Περί… «Τήνος  Parallaxi Mag

Λέξεις- Εικόνες: Κατερίνα Χατζηδάκη. Η σχέση μου με το νησί της Τήνου μετρά χρόνια πολλά. Για την ακρίβεια ξεκινά από τα γεννοφάσκια μου, όταν 42 ημερών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Εντυπωσιακές εικόνες από την ανακάλυψη μεγάλου αριθμού επιτύμβιων στηλών - In.gr

Τήνος: Εντυπωσιακές εικόνες από την ανακάλυψη μεγάλου αριθμού επιτύμβιων στηλών  In.gr

Σημαντικός αριθμός επιτύμβιων στηλών, πρωτότυπων έργων των Κλασικών χρόνων, με ανάγλυφη διακόσμηση εξαιρετικής τέχνης σε ορισμένες από αυτές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2019 | 10:00 am


«Omma»: Το νέο μπαρ της Τήνου μαγνητίζει το βλέμμα - Αθηνόραμα

«Omma»: Το νέο μπαρ της Τήνου μαγνητίζει το βλέμμα  Αθηνόραμα

«Όμμα» στα αρχαία Ελληνικά είναι το μάτι, δίνοντας το όνομά του στο νέο τηνιακό bar που μαγνητίζει το βλέμμα με τη συγκλονιστική του θέα. Μέχρι εκεί που ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2019 | 10:00 am


Σύρος-Τήνος-Μύκονος Το κρασί της γραμμής - ert.gr - ΕΡΤ

Σύρος-Τήνος-Μύκονος Το κρασί της γραμμής - ert.gr  ΕΡΤ

Ένα από τα πιο γνωστά δρομολόγια από Πειραιά για Κυκλάδες τη δεκαετία του '90 ήταν η γραμμή Σύρος – Τήνος – Μύκονος. Οι τουρίστες ταξίδευαν ώρες για τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2019 | 10:00 am


Τήνος: Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό! - irafina

Τήνος: Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό!  irafina

Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της, το οποίο έπεσε σε γκρεμό στην Τήνο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Βλάβη στο «Super Express» με 391 επιβάτες | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Τήνος: Βλάβη στο «Super Express» με 391 επιβάτες | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Βλάβη στο υδραυλικό σύστημα του πρυμναίου αριστερού καταπέλτη αποεπιβίβασης επιβατών και οχημάτων παρουσίασε κατά τη διαδικασία απόπλου το ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Τήνος είσαι εσύ; - Ethnos

Τήνος είσαι εσύ;  Ethnos

Είναι τα προσκυνήματα και τα μύρια τάματα στη Μεγαλόχαρη· τα αστραφτερά μάρμαρα στον Πύργο, οι τεράστιοι, στρογγυλεμένοι, γρανιτένιοι βράχοι στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Πέντε καλλιτέχνες εκθέτουν σε ιδιωτική οικία στην Τήνο, Του Νίκου Βατόπουλου - Η Καθημερινή

Πέντε καλλιτέχνες εκθέτουν σε ιδιωτική οικία στην Τήνο, Του Νίκου Βατόπουλου  Η Καθημερινή

Υπήρχε εκείνη η στιγμή που ο ήλιος είχε πάρει να δύει και από την πλαγιά κατρακυλούσαν οι ψαλμωδίες από το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, που γιόρταζε.

Δημοσιεύθηκε στις 31 July 2019 | 10:00 am


Μικρή Μασσαλία: Η νέα γαστρονομική έκπληξη της Τήνου - LiFO

Μικρή Μασσαλία: Η νέα γαστρονομική έκπληξη της Τήνου  LiFO

Το μενού επιμελήθηκαν ο executive chef Μιχάλης Τζόβας σε συνεργασία με τον chef Χάρη Μπονάνο και το γευστικό αποτέλεσμα ικανοποιεί και την πιο απαιτητική ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Kαρίκι, βολάκι, ρακιζιά, κατώγια: Τρώγοντας και πίνοντας στην Τήνο, το νησί που όλοι λένε πως «έχει το καλύτερο φαΐ» - LiFO

Kαρίκι, βολάκι, ρακιζιά, κατώγια: Τρώγοντας και πίνοντας στην Τήνο, το νησί που όλοι λένε πως «έχει το καλύτερο φαΐ»  LiFO

Η Τήνος είναι από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Ένας τόπος με φυσικό κάλλος και κρυφές ομορφιές, ο οποίος φημίζεται για την τέχνη, τον πολιτισμό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Βόλτα στα πιο όμορφα χωριά της - Reader.gr

Τήνος: Βόλτα στα πιο όμορφα χωριά της  Reader.gr

Εκεί όπου ανακαλύπτεις την αυθεντική γοητεία του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 28 July 2019 | 10:00 am


Το σπίτι της Τήνου που εντυπωσιάζει τον πλανήτη (pics+video) - E-Radio.gr

Το σπίτι της Τήνου που εντυπωσιάζει τον πλανήτη (pics+video)  E-Radio.gr

Ένα αριστούργημα στο Αιγαίο που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Τήνος. Θα σέβεστε… - Protagon

Τήνος. Θα σέβεστε…  Protagon

Με το που τον άκουσα να (θεωρεί ότι) δίνει γραμμή «Φέτος δεν έχει Μύκονο. Πάμε Τήνο!» με τον χαζοχαρούμενο πληθυντικό μιας ντεμοντέ κοσμικο-αγέλης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Ημέρες και νύχτες ραδιοφώνου στην Τήνο | Εικαστικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Ημέρες και νύχτες ραδιοφώνου στην Τήνο | Εικαστικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Πριν από ένα χρόνο στην Τήνο, η Μάγια Τσόκλη έλαβε ένα τηλεφώνημα από μία κάτοικο του χωριού Κουμάρος, που της μετέφερε την επιθυμία ενός Γάλλου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


Η Τήνος «υποκλίθηκε» στην Αγία Πελαγία- βίντεο - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Η Τήνος «υποκλίθηκε» στην Αγία Πελαγία- βίντεο  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν οι πιστοί στην Τήνο κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Ιεράς εικόνας της Μεγαλόχαρης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η λιτανεία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2019 | 10:00 am


«Bianco»: Οταν τα τοπικά προϊόντα της Τήνου συναντούν τη σύγχρονη κουζίνα -Σε έναν ειδυλλιακό κολπίσκο - iefimerida

«Bianco»: Οταν τα τοπικά προϊόντα της Τήνου συναντούν τη σύγχρονη κουζίνα -Σε έναν ειδυλλιακό κολπίσκο  iefimerida

Η Τήνος δεν είναι μόνο θρησκευτικός προορισμός, δεν έχει μόνο υπέροχες παραλίες, άγρια και ειδυλλιακά τοπία να προσφέρει στους πολυπληθείς επισκέπτες της, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2019 | 1:00 pm


Μια ιδιωτική κατοικία στην Τήνο που επιμένει στην τέχνη, Του Νίκου Βατόπουλου - Η Καθημερινή

Μια ιδιωτική κατοικία στην Τήνο που επιμένει στην τέχνη, Του Νίκου Βατόπουλου  Η Καθημερινή

Για δεύτερη χρονιά, φέτος το καλοκαίρι, μια ιδιωτική οικία στην Τήνο ανοίγει για να φιλοξενήσει έκθεση με έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. Οι φιλότεχνοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 10:00 am


Η φημισμένη παραλία της Τήνου που έχει κάτι από… Καλιφόρνια - Newsbeast.gr

Η φημισμένη παραλία της Τήνου που έχει κάτι από… Καλιφόρνια  Newsbeast.gr

Είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Τήνου. Διαθέτει μία κοσμοπολίτικη αύρα, αλλά το στοιχείο είναι τόσο όσο χρειάζεται. Ο λόγος για την Κολυμπήθρα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 10:00 am


Mirage: Το σπίτι με την οροφή πισίνα, καμουφλάζ για να χάνεται στο τοπίο της Τήνου - iefimerida

Mirage: Το σπίτι με την οροφή πισίνα, καμουφλάζ για να χάνεται στο τοπίο της Τήνου  iefimerida

Μια «αόρατη όαση». Αυτό περιγράφει πλήρως το σπίτι Mirage, που σχεδίασε για μια γωνιά της Τήνου το αρχιτεκτονικό γραφείο Kois Associated Architects.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 2:26 pm


Ενα μικρό ελληνογαλλικό Woodstock στον Κουμάρο της Τήνου! - iefimerida

Ενα μικρό ελληνογαλλικό Woodstock στον Κουμάρο της Τήνου!  iefimerida

Μια αυθεντική εμπειρία που θυμίζει σε παλμό το ιστορικό Woodstock δημιουργείται στην Τήνο από τις 23 Ιουλίου. Είναι το PolyPhoniK όπου πρωταγωνιστής είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 3:02 pm


Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Τήνο | Μουσική | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Τήνο | Μουσική | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Συναυλία στην ιστορική σχολή Ουρσουλινών στα Λουτρά της Τήνου θα παραχωρήσει το Σάββατο 27 Ιουλίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη. | Ημερήσια Πολιτική και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 10:00 am


Η Τήνος όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Athens Voice Online

Η Τήνος όπως δεν την έχουμε ξαναδεί  Athens Voice Online

Προβολή της ταινίας IOM SE UT που γυρίστηκε στο επιβλητικό σκηνικό της Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 10:00 am


Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά - LiFO

Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά  LiFO

Υπάρχει μια ομορφιά κρυμμένη στην άγρια αγκινάρα που αποκαλύπτεται στο Cardoon Tinos, έναν χώρο που πήρε το όνομά του από το άγριο φυτό και έδωσε μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:00 am


Κοινωνώ Tinos Art Gathering 2019: Εναρκτήριες δράσεις - CultureNow

Κοινωνώ Tinos Art Gathering 2019: Εναρκτήριες δράσεις  CultureNow

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς δράσης στο νησί της Τήνου το Κοινωνώ εισάγει φέτος το θεματικό κύκλο Τέσσερα (συν ένα) στοιχεία, ο οποίος θα διαρκέσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:00 am


Στον Εσπερινό στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τα Νέα Οnline

Στον Εσπερινό στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης  Τα Νέα Οnline

Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 10:00 am


Μπήκαμε πρώτοι στην ιστορική έκθεση που αποκαλύπτει τον άγνωστο αρχαιολογικό πλούτο της Τήνου [εικόνες] - iefimerida

Μπήκαμε πρώτοι στην ιστορική έκθεση που αποκαλύπτει τον άγνωστο αρχαιολογικό πλούτο της Τήνου [εικόνες]  iefimerida

Aτμοσφαιρικά στημένη, δημιουργώντας πραγματικά την αίσθηση ότι περπατάς στα χωμάτινα μονοπάτια της Μυκηναϊκής Εποχής που ενέπνευσε τον Ομηρο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 3:51 pm


Η Τήνος του Ευριπίδη Αποστολίδη - Athens Voice Online

Η Τήνος του Ευριπίδη Αποστολίδη  Athens Voice Online

Ο διευθυντής του εστιατορίου Μαραθιά, Ευριπίδης Αποστολίδης, γράφει για τη δική του Τήνο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Allotria – Η πίσω πλευρά των πραγμάτων: Ομαδική έκθεση στην Τήνο - CultureNow

Allotria – Η πίσω πλευρά των πραγμάτων: Ομαδική έκθεση στην Τήνο  CultureNow

Η ομαδική εικαστική έκθεση Allotria διοργανώνεται σε μια θαυμάσια εξοχική κατοικία στην Τήνο, A touch of new – Vacation House Ασπάλαθος. AddThis Sharing ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Τήνος: Οδηγός για αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διασκέδαση - Athens Voice Online

Τήνος: Οδηγός για αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διασκέδαση  Athens Voice Online

Τα καλύτερα σημεία της Τήνου για τις φετινές διακοπές.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2019 | 10:00 am


Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου: Έκθεση με θέμα το μυκηναϊκό πολιτισμό στις Κυκλάδες και το Αιγαίο - Το Βήμα Online

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου: Έκθεση με θέμα το μυκηναϊκό πολιτισμό στις Κυκλάδες και το Αιγαίο  Το Βήμα Online

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την περιοδική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


«Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή»: Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας - Elculture.gr

«Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή»: Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας  Elculture.gr

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την περιοδική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 12:10 pm


Ενας πρώην στάβλος στην Τήνο μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο σπίτι [εικόνες] - iefimerida

Ενας πρώην στάβλος στην Τήνο μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο σπίτι [εικόνες]  iefimerida

Η Τήνος, εκτός από ένα νησί με απαράμιλλη ομορφιά, φιλόξενους κατοίκους και γαστρονομικές απολαύσεις, είναι γεμάτη με ιδέες design και αρχιτεκτονικής.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 11:53 am


Φωτιά στην Τήνο - Cyclades24

Φωτιά στην Τήνο  Cyclades24

Σύμφωνα με πληροφορίες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρέθηκαν άμεσα στον χώρο καθώς επίσης κι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


ΟΜΜΑ: Φαγητό και cocktails στο σημείο με την ωραιότερη θέα της Τήνου - LiFO

ΟΜΜΑ: Φαγητό και cocktails στο σημείο με την ωραιότερη θέα της Τήνου  LiFO

Η αρχιτεκτονική του ΟΜΜΑ, επιμέλεια της 9-Design, είναι εμπνευσμένη από τους περίφημους περιστεριώνες του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Tutti Blu Living Space: Αξέχαστη διαμονή στην Τήνο - Reader.gr

Tutti Blu Living Space: Αξέχαστη διαμονή στην Τήνο  Reader.gr

Ένας ξενώνας που σε εμπνέει να κάνεις διακοπές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


«Bianco»: H γεύση του λευκού... στην Τήνο - Πρώτο ΘΕΜΑ

«Bianco»: H γεύση του λευκού... στην Τήνο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο διάλογος ανθρώπου και τόπου δεν είναι πουθενά τόσο αποκαλυπτικός όσο στην Τήνο, ένα νησί που συνεχώς ανακαλύπτεται για τις κρυφές και φανερές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2019 | 10:00 am


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τήνο - CultureNow

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τήνο  CultureNow

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο μοναδικό χώρο της ιστορικής Σχολής Ουρσουλινών στα Λουτρά της Τήνου με τα τραγούδια της ζωής της, τα τραγούδια της ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


Τήνος: Στο «νησί του Αιόλου και της Παναγίας» που συνδυάζει τέχνη και «άγρια» ομορφιά - HuffPost Greece

Τήνος: Στο «νησί του Αιόλου και της Παναγίας» που συνδυάζει τέχνη και «άγρια» ομορφιά  HuffPost Greece

Η Τήνος, έκτασης 195 τ. χλμ., αποτελεί το Κυκλαδίτικό νησί που συνδυάζει τη θρησκεία και την αρχιτεκτονική με την τέχνη και τα εκπληκτικής ομορφιάς μονοπάτια ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Μαρέβα: Εξόρμηση καθαριότητας στις παραλίες της Τήνου - Το Βήμα Online

Μαρέβα: Εξόρμηση καθαριότητας στις παραλίες της Τήνου  Το Βήμα Online

Εθελοντική εργασία, μαζί με την ομάδα του οίκου μόδας που διευθύνει, καθώς και με πολλούς εθελοντές από το νησί, στο οποίο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:00 am


Κερδίστε ένα διήμερο στην Τήνο, το νησί της Παναγιάς - clickatlife

Κερδίστε ένα διήμερο στην Τήνο, το νησί της Παναγιάς  clickatlife

Απολαύστε ένα διήμερο στο νησί της Τήνου και ανακαλύψτε τις ομορφιές του νησιού που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια σταθερά και, όπως θα διαπιστώσετε, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:00 am


Τήνος, Μήλος, Ίος, Αμοργός: Ξεχωριστά νησιά με μοναδικές ευκαιρίες σε ακίνητα - ert.gr - ΕΡΤ

Τήνος, Μήλος, Ίος, Αμοργός: Ξεχωριστά νησιά με μοναδικές ευκαιρίες σε ακίνητα - ert.gr  ΕΡΤ

Η αγορά ακινήτων της Τήνου, της Ιου, της Αμοργού και της Μήλου ήταν το θέμα της εκπομπής «Η Ελλάδα στον κόσμο» στο ραδιόφωνο της Φωνής της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:00 am


«Bianco», μια γευσιγνωστική πρόκληση για τους επισκέπτες της Τήνου - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

«Bianco», μια γευσιγνωστική πρόκληση για τους επισκέπτες της Τήνου  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Το «Bianco» σας περιμένει ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με sunbeds, ομπρέλες και ένα μπαρ με lounge καθίσματα. Η φυσική ομορφιά και το λεπτό γούστο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:00 am


Τήνος: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τη σωτηρία βρέφους - CNN Greece

Τήνος: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τη σωτηρία βρέφους  CNN Greece

Ειδήσεις - Ένα θρίλερ, για τη μεταφορά ενός βρέφους 8 μηνών που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σύρου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


Tο εναλλακτικό «τάμα» στην Τήνο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Tο εναλλακτικό «τάμα» στην Τήνο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ταξίδι στα μονοπάτια, τις τέχνες και τις γεύσεις της ανεξερεύνητης νήσου των Κυκλάδων, ανακαλύπτοντας αξίες που συνθέτουν το σημερινό πρόσωπο της και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas - CNN Greece

Τήνος: Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο στο Diles & Rinies Luxury hotel villas  CNN Greece

Τα τελευταία χρόνια η τουριστική κίνηση στην Τήνο σημειώνει κατακόρυφη άνοδο με πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες να την επιλέγουν όχι μόνο ως έναν...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Γνωρίζοντας την Τήνο αλλιώς | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Γνωρίζοντας την Τήνο αλλιώς | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις έναν τόπο από το να τον περπατήσεις. Στην περίπτωση της Τήνου, το νέο δίκτυο μονοπατιών της, μήκους 152 ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


5o Tinos Food Paths: Γιορτή Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην Τήνο - HuffPost Greece

5o Tinos Food Paths: Γιορτή Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην Τήνο  HuffPost Greece

Περισσότεροι από 300 εθελοντές και 100 επιχειρηματίες του νησιού πήραν μέρος στο ξεχωριστό αυτό Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Πεζοπορία στα μονοπάτια της Τήνου: κάτι σαν μαγεία - LiFO

Πεζοπορία στα μονοπάτια της Τήνου: κάτι σαν μαγεία  LiFO

Τinos Trails: Τα μονοπάτια της Τήνου αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Ο Δημήτρης Χατζής είναι ο τελευταίος σιδεράς της Τήνου - LiFO

Ο Δημήτρης Χατζής είναι ο τελευταίος σιδεράς της Τήνου  LiFO

Τον συναντήσαμε στον Πύργο, την κοιτίδα της μαρμαροτεχνίας, και μας μιλά για την τέχνη του σιδηρουργού που χάνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:00 am


Τήνος – το μονοπάτι σαν θα πάρεις - Protagon

Τήνος – το μονοπάτι σαν θα πάρεις  Protagon

Γεννήθηκα να λατρεύω και να θαυμάζω. Ολα στο πολύ! Και τα αντίστροφά τους, στο πολύ επίσης! Σε τέτοιους χαρακτήρες, η μόνη αγωνία είναι, μην και πέσει κάτι ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019» - LiFO

Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019»  LiFO

Μια εβδομάδα εκδηλώσεων αφιερωμένη στα μοναδικά υλικά και πιάτα του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Tinos Food Paths 2019 – Μόλις λάβαμε την πρόσκληση! | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Tinos Food Paths 2019 – Μόλις λάβαμε την πρόσκληση! | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Στους μύλους Στα αλώνια Στην Καλλονή Ο μαγικός κύκλος της Ζωής» Πήγα κι ήρθα κάνα δυο φορές στην Τήνο μέσα στο χειμώνα. «Τι ... | Ημερήσια Πολιτική και ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Τήνος: Η μάχη του πλοίου «Θεολόγος» με τα κύματα - Τα Νέα Οnline

Τήνος: Η μάχη του πλοίου «Θεολόγος» με τα κύματα  Τα Νέα Οnline

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν την Κυριακή δυσκόλεψαν την προσέλευση του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Στον Επιτάφιο της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Στον Επιτάφιο της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο επιτάφιος του Αγίου Ελευθερίου - Αγίου Νικολάου να μπαίνει μαζί με τον ιερέα και τα εξαπτέρυγα, στην παραλία «Καλάμια», ενώ ταυτόχρονα, στη βραχονησίδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Αξέχαστο πασχαλινό ταξίδι στην Τήνο - Zougla

Αξέχαστο πασχαλινό ταξίδι στην Τήνο  Zougla

Ιδανικός προορισμός για πασχαλινές διακοπές, η Τήνος συνδυάζει μακρά θρησκευτική παράδοση, βαθιά κατάνυξη και μοναδική ατμόσφαιρα τη Μεγάλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 10:00 am


Συζητάμε για το 5ο Tinos Food Paths με τους διοργανωτές του - ΕΡΤ

Συζητάμε για το 5ο Tinos Food Paths με τους διοργανωτές του  ΕΡΤ

Η 5η διοργάνωση του Tinos Food Paths ολοκληρώνει σιγά σιγά τις προετοιμασίες της για να υποδεχθεί στο νησί τους επισκέπτες της γιορτής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 10:00 am


Σπείρα «ποντικών» κάνει πλιάτσικο σε ναούς της Τήνου - Αρπάζουν εικόνες, τιμαλφή και το σκάνε με σκάφη! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σπείρα «ποντικών» κάνει πλιάτσικο σε ναούς της Τήνου - Αρπάζουν εικόνες, τιμαλφή και το σκάνε με σκάφη!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι «χρυσοδάκτυλοι» στήνουν τα χτυπήματά τους με αριστοτεχνικό τρόπο - Σε εξέλιξη από το πρωί μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού που αναζητά ύποπτα σκάφη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:00 am


Τήνος: Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη στοίχισε τη ζωή σε... - Newsit

Τήνος: Η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη στοίχισε τη ζωή σε...  Newsit

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν τα κατάφερε. Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σύρου δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


Τήνος: Νεκρό ένα νεογνό μετά από επιπλοκή σε εγκυμοσύνη - Voria

Τήνος: Νεκρό ένα νεογνό μετά από επιπλοκή σε εγκυμοσύνη  Voria

Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σύρου δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην Τήνο και να διακομίσει την ταλαιπωρημένη μητέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 9:00 am


Τήνος: Την έκαναν λαχείο και άλλαξαν τη μοίρα τους -... - Newsit

Τήνος: Την έκαναν λαχείο και άλλαξαν τη μοίρα τους -...  Newsit

Πόνταραν στην τύχη τους και έγιναν πλούσιοι. Το λαχείο που αγόρασαν ήταν αυτό που κέρδιζε 1.000.000 ευρώ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 9:00 am


Τήνος: Γενική κωδωνοκρουσία στο ολόλευκο κυκλαδονήσι - Έθνος

Τήνος: Γενική κωδωνοκρουσία στο ολόλευκο κυκλαδονήσι  Έθνος

Ενα από τα τέσσερα μεγάλα πανηγύρια που εορτάζονται στο κυκλαδίτικο νησί είναι και αυτό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με σημαιοστολισμούς, εορταστικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 9:00 am


Ταξίδι πολυτελείας στην Τήνο: Πώς το νησί των Κυκλάδων έγινε κορυφαίος luxury travel προορισμός - CNN Greece

Ταξίδι πολυτελείας στην Τήνο: Πώς το νησί των Κυκλάδων έγινε κορυφαίος luxury travel προορισμός  CNN Greece

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που απολαμβάνουμε και οργανώνουμε τις διακοπές μας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:00 am


Τήνος: Το πρόσωπο έκπληξη που αγόρασε τη βίλα Φυντανίδη -... - Newsit

Τήνος: Το πρόσωπο έκπληξη που αγόρασε τη βίλα Φυντανίδη -...  Newsit

Η εκπληκτική βίλα έχει πλέον νέα ιδιοκτήτρια. Βρίσκεται στην Καρδιανή Τήνου και εκποιήθηκε με τιμή εκκίνησης τα 1.400.000 ευρώ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τηνος

Φιλικοί ιστότοποι: