1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Μεσσηνίας   »   Πυλος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Πυλος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Πυλος

Εθελοντές στο πανευρωπαϊκό festival ταινιών μικρού μήκους FILME

Το πανευρωπαϊκό festival ταινιών μικρού μήκους FILME συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του για 5η χρονιά, θα διεξαχθεί φέτος από τις 26 ως τις 29 Μαΐου και καλεί τους παθιασμένους φίλους του κινηματογράφου να συμβάλλουν εθελοντικά στην πραγματοποίησή του.
            Οι εθελοντές, αναπόσπαστο κομμάτι του φεστιβάλ, έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, συνεργαζόμενοι με τους συντελεστές και την υπόλοιπη ομάδα διοργάνωσης.
            Αν είστε άνω των 18, έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και θέλετε να συμβάλλετε με τη δημιουργικότητά σας και τη δυναμική σας, υπάρχει μία ομάδα που περιμένει να σας κάνει μέλος της. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://filme.gr/volunteers/  

Γενικές πληροφορίες για το φεστιβάλ www.filme.gr

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 6:59 pm


ΚΑΛΑΜΑΤΑ - « Διερεύνηση κατασκευής ανισόπεδου κόμβου στην Αρκαδική Πύλη»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 9-2-2016 στην αίθουσα Π. Φωτέας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, υπό την προεδρεία της Αντιπεριφερειάρχη κας. Αλειφέρη – Καραθανάση Ελένης, συνεδρίαση των μελών  της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης  της Προγραμματικής Σύμβασης  για την κατάρτιση του σχεδίου    « Διερεύνηση κατασκευής ανισόπεδου κόμβου στην Αρκαδική Πύλη», παρουσία του κ. Γεωργακόπουλου Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχου Μεσσήνης και του κ. Αργυράκη Ιωάννη προέδρου της ΑΝ.ΜΕΣ.Α.Ε.ΟΤΑ. Στη συνάντηση συμμετείχαν και μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής.

Έγινε παραλαβή της Ε΄τελικής δράσης του τεχνικού δελτίου, που αφορούσε στην παραλαβή των τευχών Δημοπράτησης και των τευχών ΣΑΥ – ΦΑΥ.

Ο οικονομικός προϋπολογισμός του έργου προς δημοπράτηση ανέρχεται στο ποσό των 6.300.000 €.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 6:53 pm


Γεννηματά σε κυβέρνηση: «Ή σοβαρευτείτε ή παραιτηθείτε»


gennhmattaa


«Ή σοβαρευτείτε ή παραιτηθείτε» σχολίασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε σχετικά με το θέμα του ασφαλιστικού ότι «το υπάρχον νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί γιατί πρόκειται για ένα εισπρακτικό νομοσχέδιο το οποίο εξοντώνει τις μοναδικές δυνατότητες που έχει η χώρα για να ανακάμψει οικονομικά η χώρα».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε, λέγοντας ότι «πρέπει να ξεκινήσει ένας σοβαρός διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς για να βρεθεί μια λύση, η οποία θα έχει σίγουρα επώδυνα μέτρα αλλά θα είναι πιο δίκαιη».

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 5:30 pm


Εθελοντική αιμοδοσία υπαλλήλων Περιφερεριακής Ενότητας Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Μεσσηνίας στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη, 11.02.16 από τις 9.00 ως τις 13.30 στην αίθουσα Π. Φωτέα του Διοικητηρίου. 

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν σε αυτή την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Γιατί, ας μην ξεχνάμε, ότι …

10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 4:30 pm


Νέα έργα για Μεσσηνία και Αρκαδία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Νέα έργα για τις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.
Πρόκειται για τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση – Συντήρηση 8ης Επ. Οδού (Τμήμα Μεσσήνη Αριστομένη Κεφαλόβρυσο)» στο Δήμο Μεσσήνης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση βατότητας Οδικού Δικτύου Αρκαδίας (Ελαιοχώρι – Παρθένι, Αγριακόνα – Δόριζα, Πέλαγος – Άγιος Βασίλειος, Χρυσοβίτσι – Πιάνα, Φουσκάρι – Τουθόα, Ελάτη – Χρυσοβίτσι, Καμενίτσα – Κερπινή)», «Κατασκευή κόμβου και ηλεκτροφωτισμός στην Επ. Οδό Λεωνιδίου – Πλάκας – Πουλήθρων στην είσοδο του οικισμού Πλάκας Δήμου Νότιας Κυνουρίας» και «Κατασκευή τεχνικού έργου στη γέφυρα Σερα στην επαρχιακό οδό Καρκαλού – Δημητσάνας στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 3:42 pm


Γεροβασίλη: Η Τροχαία δεν θα αφήσει τα τρακτέρ να μπουν στο Σύνταγμα


Γεροβασίλη: Η Τροχαία δεν θα αφήσει τα τρακτέρ να μπουν στο Σύνταγμα

Ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο, δήλωσε την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση σε σύντομο χρόνο. Σημείωσε, δε, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις. Όπως επιπλέον επισήμανε: «οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης. Οι όποιες διάφορες μπορούν και πρέπει να γεφυρωθούν. Η μπάλα είναι στο γήπεδο των θεσμών».
Παράλληλα η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως «ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση», στέλνοντας μήνυμα στους αγρότες.
Επεσήμανε μάλιστα ότι οι προτάσεις των αγροτών θα πρέπει να συμβαδίζουν με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας.
Για την κάθοδο των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τα οχήματα που εισέρχονται στην πόλη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η αστυνομία δεν θα επιτρέψει να μπουν τρακτέρ στο Σύνταγμα.
Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι στάση ανοχής. Είναι στάση κατανόησης και αποδοχής στο δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να διαδηλώνουν προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, όταν ρωτήθηκε για την προειδοποίηση των αγροτών ότι θα κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα.
«Σήμερα, όμως, είδα την ανακοίνωση του μπλόκου των Τεμπών, που είπαν ότι δεν θα κατέβουν με τρακτέρ διότι θέλουν να προσέλθουν σε έναν διάλογο, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σημειώσουμε. Αλλά πρέπει και να πούμε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Αν πάω και ανέβω με ένα αυτοκίνητο σε ένα πεζοδρόμιο, νομίζω ότι η τροχαία θα με σταματήσει και θα με κατεβάσει. Επίσης υπάρχουν νόμοι και κανόνες για το ποια οχήματα εισέρχονται στο κέντρο της Αθήνας και νομίζω είναι δουλειά της τροχαίας να δει τι θα κάνει απέναντι σε αυτό» είπε η κ. Γεροβασίλη.
«Αυτοί που τους αγκαλιάζουν είναι αυτοί που κάποτε τους λοιδορούσαν. Πολύ σύντομα οι αγρότες θα καταλάβουν ποιοι θέλουν τις βέλτιστες λύσεις και ποιοι παίζουν ύποπτα παιχνίδια στην πλάτη τους», είπε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.
Ακόμη, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι οι αγρότες δεν γίνεται να αδιαφορούν για την οικονομική κατάσταση της χώρας και ούτε για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.
Η κ. Γεροβασίλη γνωστοποίησε επιπλέον την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Πρωθυπουργός με την Άγκελα Μέρκελ σε σχέση με το προσφυγικό.

Θέμα της συνομιλίας ήταν οι επαφές της Μέρκελ στην Τουρκία για το προσφυγικό, ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία δεν τέθηκε θέμα κοινών περιπολιών.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 3:36 pm


Αγρότης εισέβαλε με το τρακτέρ σε εφορία της Πάτρας


Αγρότης εισέβαλε με το τρακτέρ σε εφορία της Πάτρας

Σε κατάληψη της Γ' ΔΟΥ Πατρών προχώρησαν αγρότες λίγο πριν από τις 11:30, το πρωί της Τρίτης, με έναν από αυτούς να μπουκάρει με το τρακτέρ του στην είσοδο του κτιρίου και να φράζει την είσοδο επί της Ακτής Δυμαίων. Οι αγρότες της Πάτρας θα αποκλείσουν το κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών από τις 13:30 έως τις 18:00, ενώ από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 θα κλείσουν την νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 3:35 pm


Μαθητές σε «καραντίνα» για τη γρίπη


Μαθητές σε «καραντίνα» για τη γρίπη

Σε «καραντίνα» θα μπαίνουν οι μαθητές που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης κατά την παραμονή τους στο σχολείο και μέχρι να τους παραλάβουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους. Αυτό προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που έφτασε στα σχολεία για την αποφυγή εξάπλωσης της εποχικής γρίπης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο, «παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης αναμένουν σε χώρο όπου δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα, μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα πρέπει να ειδοποιούνται αμέσως». Ειδική αναφορά γίνεται για την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής, όπως: αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης, αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στιλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων. Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντηλο.
Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση στους κάδους απορριμμάτων. Απαγορεύεται τα παιδιά να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα. Τακτικό πλύσιμο των χεριών των παιδιών και των εργαζομένων με υγρό σαπούνι και νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιείται αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντηλα με αλκοόλη. Σημειώνεται ότι ήδη 60 ασθενείς έχουν καταλήξει λόγω επιπλοκών από τη γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 60. Ανάμεσα στα θύματα των τελευταίων δύο ημερών υπάρχει κι ένα μωρό που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Συνολικά, μέχρι και σήμερα έχουν νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 16 ανήλικοι, εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν καταλήξει.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 2:00 pm


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - Οι εφιαλτικές τελευταίες ημέρες του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τον έδεσαν σε καρέκλα, τον κρέμασαν από το παράθυρο


Οι εφιαλτικές τελευταίες ημέρες του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τον έδεσαν σε καρέκλα, τον κρέμασαν από το παράθυρο

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τον Βαγγέλη  Γιακουμάκη συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική σχολή όπου φοιτούσε. «Πριν τη συγκατοίκηση είχα δει τον Βαγγέλη χτυπημένο στο πρόσωπο και στα αυτιά», λέει ο συγκάτοικος του άτυχου Βαγγέλη, ενώ πρωτοετής φοιτητής της Γαλακτοκομικής υποστηρίζει: «Ακούστηκε ότι τον είχαν δέσει σε καρέκλα στο δωμάτιο του Κρητικού την ημέρα των εκλογών... είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου... τον είχαν ρίξει από τις σκάλες... τον είχαν κλείσει σε ντουλάπα δωματίου».
Και συνεχίζε: «Εβλεπα στα διαλείμματα από την αρχή της σχολικής χρονιάς και ενώπιον άλλων σπουδαστών που βρισκόμασταν στην αυλή πολλές φορές τον σπουδαστή... να πηγαίνει από πίσω και να ρίχνει σφαλιάρες στον Βαγγέλη και αμέσως μετά αυτός και οι υπόλοιποι Κρητικοί να τον χλευάζουν. Αλλος σπουδαστής μου είχε πει ότι είδε τον Βαγγέλη να κατεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες με κατεύθυνση προς το δωμάτιό του και το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο. Πίσω από τον Βαγγέλη έτρεχε ο... κρατώντας μια πετσέτα που του την είχε περάσει στο λαιμό, ο Βαγγέλη όμως κατάφερε να ξεφύγει και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του. Ο... γελούσε. Αλλος φοιτητής μου είχε πει ότι την προηγούμενη χρονιά ο... τον είχε κλοτσήσει στις σκάλες από το δεύτερο όροφο στον πρώτο».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» τον είχαν δει να περιφέρεται με πρησμένο πρόσωπο και αίμα στα αυτιά, ενώ οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι του είχαν σπάσει ακόμη και το κρεβάτι για να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

«Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον έβαζαν σε ντουλάπια και του πετούσαν κέρματα, τον ξύριζαν παρά τη θέλησή του» περιγράφει άλλος μάρτυρας.

Άλλοι περιγράφουν ότι είχαν δει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τρέχει να κλειδωθεί στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τα χέρια των νταήδων που τον βασάνιζαν.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 1:00 pm


ΒΙΝΤΕΟ - ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ! Γιγάντιο ρωσικό αεροσκάφος θα μεταφέρει άρματα με υπερηχητική ταχύτητα

Οι σχεδιαστές αεροσκαφών της Ρωσίας έχουν έτοιμα τα σχέδια τους για ένα τεράστιο, υπερηχητικό φορτηγό αεροπλάνο που θα μπορεί να μεταφέρει εφόδια στο πεδίο μέσα σε λίγες ώρες.
Ρώσοι μηχανικοί σχεδιάζουν ένα τεράστιο βαρύ στρατιωτικό αεροπλάνο μεταφοράς, που θα είναι σε θέση να πετά σε υπερηχητικές ταχύτητες μέχρι και 2.000 χλμ / ώρα, μεταφέροντας έως και 200 ​​τόνους σε απόσταση 7000 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το sputniknews.com.
Ογδόντα τέτοια αεροπλάνα, πρόκειται να κατασκευαστούν ως το 2024, μέσα από το πρόγραμμα PAK TA, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν 400 βαρέως τύπου άρματα ή 900 ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα στο πεδίο της μάχης πολύ πιο γρήγορα από πριν.

Πίσω από όλο το έργο βρίσκεται η Ilyushin Avition Complex, της οποίας o Διευθύνων Σύμβουλος Victor Livanov είπε ότι «μπορεί να εφαρμοστεί από το 2030,» και ότι οι ακριβείς προδιαγραφές του είναι ακόμη αντικείμενο διαπραγματεύσεων.
Το πρόγραμμα PAK TA, είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, και αναμένεται να αντικαταστήσει το σημερινό στόλο των βαρέων φορτηγών αεροσκαφών - Antonov An-22 Antei με ικανότητα μεταφοράς φορτίου 60 τόνων, και Antonov An-124, το οποίο μπορεί να μεταφέρει 120 τόνους φορτίου.

Το μόνο αεροσκάφος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι το Antonov An-225, το οποίο είχε σχεδιαστεί για να μεταφέρει το διαστημικό Σοβιετικό λεωφορείο Buran.


Ηλίας Σιατούνης

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 12:00 pm


ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ! Σε έξαρση ο ιός της γρίπης - 60 νεκροί, 252 νοσηλεύονται

16 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Σε έξαρση ο ιός της γρίπης - 60 νεκροί, 252 νοσηλεύονται
Σε έξαρση βρίσκεται ο ιός της γρίπης στη χώρα μας ενώ αναμένεται η κορύφωσή του μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Συνολικά 60 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ένα 4χρονο παιδί ενώ 252 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων 16 παιδιά στην εντατική. Κατά μέσο όρο, η ηλικία των αρρώστων είναι στα 53 έτη ενώ ένας στους τρεις είναι υγιής, δεν εμφανίζει δηλαδή κάποιο άλλο πρόβλημα. Όπως μάλιστα δήλωσε η Ομότιμη καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας, Τζένη Κρεμαστινού, ακόμη και κάποιος που έχει εμβολιαστεί, μπορεί να κολλήσει τον ιό της γρίπης.
Τα παιδιά ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου αφού ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα στα σχολεία λόγω συγχρονισμού ενώ στάλθηκε εγκύκλιος σε όλα τα σχολεία της χώρας για «απομόνωση» μαθητών με συμπτώματα του ιού της γρίπης.
Η γρίπη γεμίζει νοσοκομεία και ιατρεία πρωτοβάθμιας φροντίδας. Τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, δείχνουν ότι μία στις επτά επισκέψεις στο γιατρό (14%) αφορούν συμπτώματα γρίπης. Οι μισοί από τους ασθενείς αυτούς έχουν γρίπη, καθώς το 49,4% των «υπόπτων» δειγμάτων που αναλύονται εργαστηριακά βρίσκονται θετικά στον ιό.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 11:00 am


Συνελήφθη διευθυντικό στέλεχος με κοκαΐνη σε ελληνικές φυλακές

Διευθεντικό στέλεχος φυλακών, συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του κοκαΐνη.

Σύμφωνα διασταυρωμένες πληροφορίες του trikalaola.gr χθες βράδυ μετά από συστηματική και συντονισμένη επιχείρηση ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνελήφθη διευθυντικό πολιτικό στέλεχος των φυλακών Τρικάλων με ποσότητα κοκαΐνης.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 10:05 am


Ο Φλαμπουράρης, το αεροσκάφος και ο...Σαμαράς

Το ατύχημα που έγινε αιτία για τον υπουργό να μην μπαίνει στα αεροπλάνα

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δεν συνοδεύει ποτέ τον Πρωθυπουργό στα ταξίδια του στο εξωτερικό. Ο λόγος; Μα, φοβάται τα αεροπλάνα.  Η αεροφοβία από την οποία «πάσχει» ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου του 1970. Οταν είχε επιβιβαστεί από το αεροδρόμιο του Ελληνικού σε ένα μικρό ελικοφόρο αεροσκάφος της (τότε) Ολυμπιακής για να ταξιδέψει στην Κέρκυρα.
Στην προσγείωση, αναφέρει ο Βηματοδότης, το ένα φτερό του αεροσκάφους ακούμπησε στον διάδρομο και έπιασε φωτιά. Μέσα στην καμπίνα επικράτησε πανικός, αλλά ο πιλότος του αεροσκάφους κατάφερε και το σταμάτησε και οι επιβάτες κατέβηκαν με τσουλήθρα. Το όνομα του πιλότου ήταν Γιώργος... Σαμαράς.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 10:00 am


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ...ΦΥΣΑ -ΡΟΥΦΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!!

 
Μάλιστα, σε ερώτησή τους, την οποία υπογράφει πρώτος ο Μάκης Μπαλαούρας, υποστηρίζουν ότι η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης μπορεί να αποβεί θετικός παράγοντας, στην προσπάθεια της Ελλάδας να αναπτύξει εκ νέου την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή.

Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

«Από το 2013 περιμένουμε την υπογραφή των συναρμόδιων υπουργείων για τη νομιμοποίηση της κλωστικής ή αλλιώς βιομηχανικής κάνναβης. Ενώ ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καλλιεργείται και μάλιστα επιδοτείται από την ΕΕ, στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα σαφές στο ευρύ κοινό ότι η κλωστική κάνναβη με την ινδική κάνναβη δεν έχουν καμία σχέση, καθώς η ευφορική ινδική κάνναβη περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία THC σε ποσοστό 16%, ενώ η κλωστική κάνναβη μόλις σε ποσοστό 0,2%», τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αύξηση της παραγωγής, η εξαγωγική δραστηριότητα και η μεταποίηση των προϊόντων της κάνναβης μπορούν να δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να φέρουν έσοδα στα δημόσια ταμεία. Δεν συντρέχει λοιπόν κανένας λόγος περαιτέρω καθυστέρησης της επανανομιμοποίησης της βιομηχανικής κάνναβης», υπογραμμίζουν.


Ακόμη, τονίζουν ότι το αίτημά τους είναι καίριο καθώς ολοένα περισσότερες έρευνες αναδεικνύουν τις ευεργετικές και ενίοτε πλήρως θεραπευτικές συνέπειες της χρήσης της ινδικής κάνναβης.


«Η αποδεδειγμένη ευεργετική δράση σε περιπτώσεις ιδιαίτερα επικίνδυνων παθήσεων, όπως το γλαύκωμα, ο καρκίνος, η επιληψία, η νευρική ανορεξία, κακοήθεις νεοπλασίες καθιστούν την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης, η οποία έχει επέλθει σε πολλές χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, επιβεβλημένη. Η ποινικοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης έχει μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα την εξώθηση πολλών ασθενών και των οικογενειών του στη χρήση παράνομων οδών για την απόκτησή της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, απώλεια σημαντικών εσόδων για το κράτος, που προσπορίζεται το οργανωμένο έγκλημα ή εξώθηση ασθενών στην παρανομία», τονίζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:59 am


"Έφοδος" των αγροτών σήμερα στην Πάτρα-Αποκλείουν ΟΠΕΚΕΠΕ - Γ' ΔΟΥ και ΒΙΠΕ

Πορεία από την κάτω Αχαγιά στην Πάτρα με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα θα πραγματοποιήσουν λίγο μετά τις 10.00 το πρωϊ σήμερα (Τρίτη) οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας, εναρμονιζόμενοι με το γενικότερο πλαίσιο των αγροτών σε όλη τη χώρα, για αύξηση της πίεσης προς την κυβέρνηση, προκειμένου να πάρει πίσω το προσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Γ' Δ.Ο.Υ. επί δίωρο, αλλά και των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενω θα κλείσουν και τις οδούς πρόσβασης προς την Βιομηχανική Ζώνη της Πάτρας το μεσημέρι. Απο τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ θα πραγματοποιήσουν κατάληψη του οδοστρώματος στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος της κάτω Αχαγιάς

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:48 am


Τρακτέρ ή...τανκς;

Ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας βλέπει πλέον ερπύστριες...

Σε ένα μόλις χρόνο τα τρακτέρ έγιναν...τανκς! Ναι το σχόλιο του γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, που εξαπέλυσε επίθεση στους αγρότες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τα λέει όλα! Πως όταν είσαι στην κυβέρνηση βλέπεις διαφορετικά τις...τσάπες, δεν ανεβαίνεις πάνω...πια και μιλάς για εκβιασμούς!

«Το σκηνικό μου θυμίζει την μάχη της προόδου με την αντίδραση στην Ελλάδα του σήμερα. Από την άλλη ακούω τους αγρότες να ζητούν 30000€ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν», έγραψε και συνέχισε:

«Θα έρθουν λέει με τα τανκ (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους΄υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλαξία. Καλώς να έρθουν...».

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:21 am


Nεογέννητο ξύπνησε κλαίγοντας λίγο πριν το αποτεφρώσουν

Το αγοράκι είχε περάσει 15 ώρες στο ψυγείο όταν ανακαλύφθηκε πως είναι ακόμα ζωντανό και μεταφέρθηκε και πάλι πίσω στην θερμοκοιτίδα. 

Ένα νεογέννητο αγοράκι που βγήκε «νεκρό» από το νοσοκομείο της Κίνας  ξύπνησε κλαίγοντας λίγες ώρες πριν το αποτεφρώσουν και αφού είχε περάσει τη νύχτα στο ψυγείο του νεκροτομείου σε θερμοκρασία -12 βαθμούς Κελσίου.

Ένας εργαζόμενος του νεκροτομείου συνειδητοποίησε ότι το μωρό, που ονομάζεται An – An, ήταν ακόμα ζωντανό, όταν τράβηξε το νεογέννητο έξω από το ψυγείο.

Ο ίδιος στη συνέχεια επικοινώνησε με τον πατέρα και ακύρωσε την προγραμματισμένη αποτέφρωση.

Το αγόρι γεννήθηκε πρόωρα στους 7 μήνες κύησης και έτσι κρίθηκε απαραίτητη  η εισαγωγή του στη θερμοκοιτίδα. Ωστόσο παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών ο πατέρας θέλησε να το πάρει σπίτι μια βδομάδα νωρίτερα.

Το μωρό παρουσίασε επιπλοκές και έτσι χρειάστηκε να διακομιστεί και πάλι στο νοσοκομείο όπου «διαπιστώθηκε» από τους γιατρούς στις 4 Φεβρουαρίου ο θάνατός του.

Το αγοράκι είχε περάσει 15 ώρες στο ψυγείο όταν ανακαλύφθηκε πως είναι ακόμα ζωντανό και μεταφέρθηκε και πάλι πίσω στην θερμοκοιτίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:18 am


Με το πενάκι του ΚΥΡ


Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:16 am


«Ραβασάκια» για ανασφάλιστα ΙΧ​, απλήρωτα τέλη ​και ΚΤΕΟ

Οι «λυπητερές» θα αναρτηθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των υπόχρεων στο Taxisnet
«Σαν το χαλάζι» θα πέφτουν πλέον τα ηλεκτρονικά πρόστιμα για πάνω από 1,5 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων.

Εκτός από τους περίπου 600.000 ιδιοκτήτες που εντοπίστηκαν να μην έχουν πληρώσει ασφάλιστρα, σειρά παίρνουν τουλάχιστον 800.000 ακόμη που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, ενώ έπονται και όσοι ξέχασαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, χωρίς να έχουν παραδώσει πινακίδες. Οι «λυπητερές» θα αναρτηθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των υπόχρεων στο Taxisnet.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο μπαίνουν:

1. Ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν πέρασαν τα αυτοκίνητά τους από ΚΤΕΟ. Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών θα ετοιμάσουν τη λίστα με περισσότερα από 800.000 αυτοκίνητα που αγνόησαν την υποχρέωση τεχνικού ελέγχου. Στην συνέχεια θα τους καταλογιστεί το πρόστιμο των 150 ευρώ το οποίο θα εμφανιστεί απευθείας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Taxisnet, στην σελίδα «προσωποποιημένη πληροφόρηση».

2. Ιδιοκτήτες ΙΧ που παρέλειψαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, μπορούν να το πράξουν και τωρα πληρώνοντάς τα στο διπλάσιο, καθώς τα ειδοποιητηρια εμφανίζονται ήδη στο Taxisnet προς εκτύπωση (αλλά όχι ακόμα σαν βεβαιωμένη οφειλή) αναγράφοντας και το ποσό της προσαύξησης. Άμεσα όμως ετοιμάζεται να βεβαιωθούν σαν οφειλές και θα εμφανιστούν στη σελίδα «οφειλές εκτός ρύθμισης» με σκοπό να πληρωθούν από τους υπόχρεους ή να κινηθούν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης της οφειλής.

3. Ιδιοκτήτες ΙΧ που κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης υπέγραψε τη σχετική απόφαση και σύντομα αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την αποστολή τουλάχιστον 600.000 ειδοποιητηρίων. Αναμένεται να δοθεί περιθώριο 10 ημερών στους οδηγούς για να ασφαλίσουν τα οχήματά τους πληρώνοντας όχι μόνο το κόστος των ασφαλίστρων αλλά και πρόσθετο τέλος 250 ευρώ. Το ποσό θα δίνεται με τη μορφή παραβόλου και θα αποδίδεται στην ασφαλιστική εταιρεία. Τα ονόματα των οδηγών που θα ειδοποιηθούν θα προκύψουν ύστερα από διασταύρωση που θα γίνει ανάμεσα στην ηλεκτρονική βάση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών με την ηλεκτρονική βάση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, η οποία και εμπεριέχει τα στοιχεία για όλα τα ΙΧ για τα οποία υπάρχει ενεργή ασφάλεια. Από τη στιγμή που θα παραλάβει το ειδοποιητήριο, κάθε ιδιοκτήτης ΙΧ θα πρέπει μέσα σε 8 ημέρες είτε να αποδείξει ότι το όχημά του είναι ασφαλισμένο και εκ παραδρομής εμφανίστηκε στον κατάλογο της ΓΓΔΕ, είτε να επιλέξει εταιρεία για να ασφαλίσει το όχημά του. Μετά το 8ήμερο και αν ο οδηγός δεν ανταποκριθεί, τότε θα κληθεί να καταβάλει επιπλέον πρόστιμο 500 ευρώ και ταυτόχρονα θα βρεθεί αντιμέτωπος με σειρά διοικητικών συνεπειών, οι οποίες είναι:

• Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
• Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για 2 χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος ή για 3 χρόνια, σε περίπτωση υποτροπής.
• Φυλάκιση από 2 μήνες μέχρι 1 χρόνο.
• Χρηματική ποινή μέχρι 3.000 ευρώ​.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 9:13 am


Η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταγγέλλουν τη «βάρβαρη επίθεση» στο Δ. Πέρρο


Η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταγγέλλουν τη «βάρβαρη επίθεση» στο Δ. Πέρρο

Τη «βάρβαρη επίθεση» στο δημοσιογράφο Δημήτρη Πέρρο που κάλυπτε το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωσή τους η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ και EFJ), εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τους Έλληνες συναδέλφους. Οι IFJ και EFJ υπενθυμίζουν ότι οι κρατικές Αρχές πρέπει να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δημοσιογράφων και τονίζουν ότι θα υποβάλουν την υπόθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την προστασία και την ασφάλεια των δημοσιογράφων.
"Είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες συναδέλφους μας και καλούμε τις Αρχές να καταδικάσουν αμέσως αυτήν την βάρβαρη επίθεση και να ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες», δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IFJ) , Τζιμ Μπουμέλια.
Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EFJ) τονίζει ότι πρόκειται για περίπτωση «στοχοποίησης» δημοσιογράφων και επισημαίνει ότι «είναι προς το δημόσιο συμφέρον οι δημοσιογράφοι να καλύπτουν δημόσιες εκδηλώσεις όπως το συλλαλητήριο για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τη συζήτηση που γίνεται γύρω από την κυβερνητική πολιτική».

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2016 | 12:03 am


BINTEO - Την είδε στην τηλεόραση να χορεύει τσιφτετέλι και τη ψάχνει απεγνωσμένα!

Ήταν κεραυνοβόλος...

Την ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το βράδυ του Σαββάτου , κάποιος "υπέφερε"...
Ένας τηλεθεατής στράφηκε απεγνωσμένος στο ΣΠΟΡ FM προκειμένου να ανακαλύψει ποια ήταν η καλλονή που χόρευε  την ώρα που ο Άγγελος Διονυσίου τραγουδούσε τον Σαλονικιό. 
Το όνομα της κυρίας που "έκαψε" καρδιές είναι Τραϊάνα Ανανία και είναι ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Συμμαθητές». 

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2016 | 11:30 pm


ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΤατζή γιατί χτυπάς το...μηχανάκι, γιατί βαράς το αυτοκίνητο;

Εντολή για έρευνα για τον εντοπισμό των ανδρών των ΜΑΤ που ξέφυγαν από τα όρια στο νησί της Κω έδωσε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Ειδικά για τους...αστυνομικούς χωρίς λόγο και αιτία χτυπουν αυτοκίνητα και...μηχανάκια!
 Δηλαδή κάτι...σημαίνει αυτό.
Πρόκειται για αστυνομικούς που απεικονίζονται σε βίντεο να συμπεριφέρονται με ακραίο τρόπο κατά τη διάρκεια περιφρούρησης διαδηλώσεων κατοίκων του νησιού που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hot spot στην Κω.
Όπως ανακοίνωση το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας, σχετικά με ενέργειες αστυνομικών στο νησί της Κω, όπως αποτυπώνονται σε βίντεο, που δημοσιοποιήθηκαν"
Σημειώνεται σε βίντεο αποτυπώνονται σκηνές όπου άνδρες των ΜΑΤ των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται καθώς φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες σπάνε με τα γκλόμπ τους, αναίτια το παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ ένας από αυτούς κλωτσά και ρίχνει στο έδαφος ένα μηχανάκι. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες για βιαιοπραγίες εις βάρος πολιτών

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2016 | 11:00 pm


20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν νομιμοποίηση της κάνναβης

Πλήρη νομιμοποίηση της βιομηχανικής κάνναβης και της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς και φαρμακευτικούς λόγους προτείνουν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση τους, την οποία υπογράφει πρώτος ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας, προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
«Από το 2013 περιμένουμε την υπογραφή των συναρμόδιων υπουργείων για τη νομιμοποίηση της κλωστικής ή αλλιώς βιομηχανικής κάνναβης. Ενώ ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καλλιεργείται και μάλιστα επιδοτείται από την Ε.Ε., στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα σαφές στο ευρύ κοινό ότι η κλωστική κάνναβη με την ινδική κάνναβη δεν έχουν καμία σχέση, καθώς η ευφορική ινδική κάνναβη περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία THC σε ποσοστό 16%, ενώ η κλωστική κάνναβη μόλις σε ποσοστό 0,2%», τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα, υποστηρίζουν, ότι «η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης μπορεί να αποβεί θετικός παράγοντας στην προσπάθεια της χώρας μας να επαναπροσανατολίσει και να αναπτύξει εκ νέου την πρωτογενή και δευτερογενή της παραγωγή».
«Η αύξηση της παραγωγής, η εξαγωγική δραστηριότητα και η μεταποίηση των προϊόντων της κάνναβης μπορούν να δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να φέρουν έσοδα στα δημόσια ταμεία. Δεν συντρέχει λοιπόν κανένας λόγος περαιτέρω καθυστέρησης της επανανομιμοποίησης της βιομηχανικής κάνναβης», υπογραμμίζουν.
Επίσης, αναφέρουν ότι «το αίτημα νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς και φαρμακευτικούς λόγους, είναι επίσης καίριο», επισημαίνοντας ότι «σήμερα όλο και περισσότερες έρευνες αναδεικνύουν τις ευεργετικές και ενίοτε πλήρως θεραπευτικές συνέπειες της χρήσης της ινδικής κάνναβης.
«Η αποδεδειγμένη ευεργετική δράση σε περιπτώσεις ιδιαίτερα επικίνδυνων παθήσεων, όπως το γλαύκωμα, ο καρκίνος, η επιληψία, η νευρική ανορεξία, κακοήθεις νεοπλασίες καθιστούν την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης, η οποία έχει επέλθει σε πολλές χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, επιβεβλημένη. Η ποινικοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης έχει μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα την εξώθηση πολλών ασθενών και των οικογενειών του στη χρήση παράνομων οδών για την απόκτησή της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, απώλεια σημαντικών εσόδων για το κράτος, που προσπορίζεται το οργανωμένο έγκλημα ή εξώθηση ασθενών στην παρανομία», τονίζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2016 | 10:31 pm


Εως τις 15 Φεβρουαρίου συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι


Εως τις 15 Φεβρουαρίου συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στο ασφαλιστικό αποφάσισε το Διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, που συνεδρίασε την Δευτέρα για το θέμα.Πιο συγκεκριμένα:
- Επικύρωσε την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων έως και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016
- Αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις της ερχόμενης Παρασκευής 12/2/2016 στην Αθήνα κατά του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης
Το Δ.Σ του ΔΣΑ ζητεί την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση αφού προηγουμένως το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία και αναλογιστική μελέτη για την υποστήριξη των θέσεων του.

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2016 | 10:30 pm


ΒΙΝΤΕΟ - Τσιπούρες βγήκαν στην ...στεριά !

Χαράς... ευαγγέλια για δεκάδες ερασιτέχνες ψαράδες της Ρόδου, καθώς αργά το απόγευμα της Δευτέρας έγινε "χαμός" στο λιμάνι της Ρόδου από τσιπούρες.
Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι ερασιτέχνες ψαράδες, δεν προλάβαιναν να γεμίζουν τους κουβάδες τους από τσιπούρες που έπιαναν με... ιδιαίτερη ευκολία.
Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι τα ψάρια αυτά ξέφυγαν από ιχθυοτροφείο τις τελευταίες μέρες.

 rodiaki.gr

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2016 | 10:00 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Μεσσηνίας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: