Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Σερρών την Τετάρτη 25 Απριλίου

serreslife

Το θέμα της δίχρονης υποχρεωτικής φοίτησης των νηπίων και των προνηπίων στο δημόσιο νηπιαγωγείο θα απασχολήσει, μεταξύ άλλων, τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 7 μ.μ. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν 34 θέματα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2018 | 10:07 am


Πέτρος Αγγελίδης: Το έργο στο αυτοκινητοδρόμιο θα γίνει (Video)

serreslife

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τετάρτη 18-04-2018, παρουσία του Προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Βασίλη Παπαβασιλείου  με σκοπό να ενημερωθούν οι Σερραίοι δημότες, σχετικά με την μη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών για την υλοποίηση του Έργου “Εκσυγχρονισμός αυτοκινητοδρομίου Δήμου Σερρών”, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2018 | 10:09 am


Εορτάστηκε με λαμπρότητα η 77η επέτειος της Μάχης των Οχυρών του Ρούπελ (Video)

serreslife

Εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Απριλίου, για την 77η επέτειο της Μάχης των Οχυρών. Ρούπελ, Ιστίμπεη και Λίσσε, ήταν το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, στους νομούς Σερρών και Δράμας, οι οποίοι υπάγονται στην δικαιοδοσία του 10ου Συντάγματος Πεζικού – ΧΜΠ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2018 | 12:23 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr