Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Άκυροι οι τίτλοι ιδιωτικού ΤΕΕ των Σερρών

serreslife

Άκυροι κρίθηκαν οι τίτλοι 17 ιδιωτικών ΤΕΕ αναμεσά τους και ένα των Σερρών, με αποτέλεσμα να οι απόφιοιτοί τους να αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο δημόσιο, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του in.gr. Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2017 | 10:19 am


Όλη η συμφωνία για τα πρώην στρατόπεδα των Σερρών (Video)

serreslife

Όλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δήμου Σερρών έδωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αρμόδιο για το θέμα αντιδήμαρχο Παύλο Μυστακίδη. Ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι πρόκειται ουσιαστικά για την πρόταση που είχε κατατεθεί από το ΤΕΘΑ στις 28 Ιουλίου, κατά την επίσκεψη των εκπροσώπων του στις Σέρρες. Αυτή η πρόταση προβλέπει και τη διεκδίκηση από το ΤΕΘΑ του 10 % επί των καθαρών κερδών από  οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα πραγματοποιηθεί εντός των πρωην στρατοπέδων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2017 | 2:39 pm


Το θέμα των στρατοπέδων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου

serreslife

Το θέμα αξιοποίησης των πρώην στρατοπέδων Παπαλουκά και Εμμανουήλ Παπά και συγκεκριμένα η έγκριση ή μη της απάντησης του Δημάρχου στο πρόσφατο έγγραφο του ΤΕΘΑ , θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης . Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και συνολικά αναμένεται να συζητηθούν 37 θέματα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2017 | 2:34 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr