1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.

Συνάντηση εργασίας για την αντιπυρική προστασία του νομού Σερρών (Video)

serreslife

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων, για την αντιπυρική προστασία του νομού Σερρών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας σήμερα το πρωί, του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του προϊσταμένου της πολιτικής προστασίας του δήμου Σερρών. Από την πλευρά του δήμου Σερρών υπογραμμίσθηκε πως έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να καθαριστούν οι δασικοί δρόμοι, έτσι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των οχημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2015 | 11:23 am


Τα σκουπίδια της Δράμας έρχονται στον ΧΥΤΑ Σερρών – Δημοπρατείται το έργο της μεταφοράς

serreslife

Τα σκουπίδια του δήμου Δράμας θα μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ του νομού Σερρών. Μετά τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και τις –σε επικοινωνιακό επίπεδο, μόνον- αντιρρήσεις των αιρετών στο νομό Σερρών, η δημοπράτηση της μεταφοράς σκουπιδιών από τη Δράμα ανακοινώθηκε επισήμως. Θα γίνει στις 6 Αυγούστου –σ.σ. την προσεχή Πέμπτη- και θα αφορά στη μεταφορά των αστικών στερεών αποβλήτων του δήμου Δράμας από τον ΣΜΑ του δήμου στον χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της περιφερειακής ενότητας Σερρών που βρίσκεται στη θέση “Ερείπια Νεράιδας” αγροκτήματος Παλαιοκάστρου της κτηματικής περιοχής δήμου Ηράκλειας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2015 | 1:10 pm


23χρονος ψαράς πνίγηκε στη λίμνη Κερκίνη (Video)

serreslife

Νεκρός βρέθηκε Σάββατο στις 09:00 το πρωί ο 23χρονος ψαράς που αγνοούνταν από την Παρασκευή το απόγευμα στη Λίμνη Κερκίνη.

Ο άτυχος νεαρός ψάρευε μαζί με τον αδελφό του όταν λόγω της ξαφνικής κακοκαιρίας η βάρκα τους αναποδογύρισε. Ο μεγαλύτερος αδελφός του θύματος κατάφερε να κολυμπήσει σε μια απόσταση 300 μέτρων και έφτασε στην ακτή και ειδοποίησε για βοήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2015 | 9:50 am


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: