Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το Δήμο Αμφίπολης

serreslife

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση μνήμης στην Κορμίστα, για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή των 91 κατοίκων της περιοχής από τους Βουλγάρους το 1941- Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφτεί τον Τύμβο Καστά τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και θα ενημερωθεί για την ανασκαφή στο χώρο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2017 | 1:48 pm


Εξασφαλίσθηκε χρηματοδότηση για έργα αθλητικών υποδομών στο Δήμο Σερρών (Video)

serreslife

Την ένταξη έργων του Δήμου Σερρών που αφορούν αθλητικές υποδομές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσία του αντιδημάρχου έργων κ. Ηλία Γκότση και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2017 | 11:58 am


Αδιαφορία για τις 12 θέσεις γιατρών στην Τοπική Μονάδα Υγείας στις Σέρρες

serreslife

Αδιαφορία επιδεικνύουν πολλοί γιατροί στο να στελεχώσουν δημόσιες μονάδες Υγείας της περιφέρειας και στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Γι αυτό υπουργείο Υγείας πρόκειται να προχωρήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου σε επαναπροκήρυξη θέσεων που έμειναν κενές, προσδοκώντας στο ενδιαφέρον νέων γιατρών που λαμβάνουν τώρα ειδικότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 September 2017 | 11:09 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr