1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Η 1η Γιορτή Νερού ανέδειξε τη «μαγεία» του Αγίου Ιωάννη (Φωτο)

serreslife

‘‘Μμμμμ!!! Μυρίζει φύση’’ ! Ο μαθητής του δημοτικού εκστασιάσθηκε από το άρωμα στη πρωινή ατμόσφαιρα του Αη Γιάννη του Δήμου Σερρών την περασμένη Παρασκευή και το εξέφρασε αυθόρμητα. Βρέθηκε εκεί με άλλους 200 περίπου μαθητές από διάφορα δημοτικά σχολεία και του Ειδικού σχολείου της πόλης μας, στο πλαίσιο του 3-ήμερου (27,28,29 Μαΐου) εκδηλώσεων-δράσεων της 1ης Γιορτής Νερού που συνδιοργάνωσαν η ΔΕΥΑ Σερρών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού με την υλικοτεχνική υποστήριξη του Δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2016 | 10:32 am


Γιορτή στην Πλατεία Ειρήνης στις Σέρρες για το περιβάλλον (Φωτο)

serreslife

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση στο πάρκο της πλατείας Ειρήνης στα παλιά σφαγεία.
Οι κάτοικοι της περιοχής με ιδιαίτερο μεράκι διοργάνωσαν εκδηλώσεις ζωγραφικής και αναβίωσαν παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια. Αφού καθάρισαν το χώρο, έβαψαν τους τοίχους, ομόρφυναν την περιοχή, κάλεσαν κυρίως μικρά παιδιά, να ζωγραφίσουν, να διασκεδάσουν και να παίξουν απολαμβάνοντας το καθαρό περιβάλλον που δημιούργησαν.

Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2016 | 10:06 am


Οι πρώτοι σωληναγωγοί του ΤΑΡ φθάνουν σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα (Video)

serreslife

Ξεκίνησε η παραλαβή των πρώτων χαλύβδινων σωληναγωγών και γωνιών που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) που θα διέρχεται από την Ελλάδα, στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας. H τελετή έναρξης κατασκευής που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, παρουσία υψηλής εκπροσώπησης των χωρών του Νοτίου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ, της Βουλγαρίας και της Ελβετίας, σηματοδότησε την έναρξη των Κατασκευαστικών Εργασιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2016 | 12:06 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: