1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Έκλεψε τις εντυπώσεις η «φαντασία γεύσεων με σερραϊκό άρωμα» – 147 συμμετοχές από 17 ΙΕΚ (Φωτο - Video)

serreslife

Με μεγάλη επιτυχία (τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από πλευράς οργάνωσης) πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23/24 Απριλίου ο 1ος πανελλήνιος διαγωνισμός σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών και το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρώνμε την έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του  Ξενοδοχείου “Elpida resort & Spa” στη Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2016 | 10:52 am


Η ολυμπιακή φλόγα φώτισε την πόλη των Σερρών (Φωτο - Video)

serreslife

Σε μια όμορφη, σεμνή και ταυτόχρονα συγκινητική τελετή, το πρωί της Κυριακής, η πόλη των Σερρών υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα. Πολίτες κάθε ηλικίας, με σύμμαχο τον καλό καιρό, βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή. Παρόντες ήταν οι φορείς του τόπου, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, η υφυπουργός Μακεδονιάς-Θράκης Μ.Κόλλια-Τσαρουχά, ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σ. Μπιτζίδου, ο Αντιδήμαρχος Π.Χράπας και άλλοι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2016 | 11:04 am


Τριήμερη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου στην Εκκλησία των Σερρών

serreslife

Τριήμερη επίσκεψη στην περιοχή των Σερρών θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ στις 7 και 9 Μαΐου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2016 | 10:23 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: