Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Οι κορυφαίοι του μπάντμιντον στις Σέρρες

serreslife

Στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάντμιντον θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο η πόλη των Σερρών η οποία θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Ομαδικό πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Οι κορυφαίοι αθλητές του μπάντμιντον και οι 16 καλύτερες ομάδες της χώρας θα βρίσκονται εδώ και υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους βρεθούν το Σαββατοκύριακο στις εξέδρες του Κλειστού γυμναστηρίου Σερρών. Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, το τοπικό σωματείου ΠΛΑΤΩΝ Σερρών και η ΕΟΦΣΑ(ομοσπονδία του μπάντμιντον). Στην πόλη των Σερρών αναμένεται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 150 αθλητές, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του αθλήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2016 | 10:17 am


Ξεμπλοκάρει το έργο ύψους 33 εκατ. ευρώ στα απορρίμματα Σερρών

serreslife

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπογραφή της σύμβασης Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την υλοποίηση μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στο Νομό Σερρών, μετά την ένταξή της στον άξονα Προτεραιότητας "Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη".

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2016 | 11:04 am


Εκκενώνεται η Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών (Video)

serreslife

Ξεκινά από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το μεσημέρι η σταδιακή εκκένωση της Ανοιχτής Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών. Οι χαμηλές θερμοκρασίες από τη μία πλευρά και η έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση των μεταλλικών οικίσκων από την άλλη, καθιστούν επιτακτική την μεταφορά των περίπου 500 προσφύγων σε θερμαινόμενους χώρους.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2016 | 1:13 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr