Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

serreslife

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 12.30μ.μ., η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών. Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Σερρών και τα θέματα που θα συζητηθούν έχει ως εξής:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα οι αποφάσεις που αφορούν τα θέματα όπως αυτά φαίνονται παρακάτω, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με θέματα: 

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2017 | 10:54 am


Έτρεξαν με χαμόγελα, έστειλαν το μήνυμα στον φετινό 33ο γύρο της πόλης των Σερρών (Φωτο-Video)

serreslife

Το σύνθημα «όχι στην παιδική παχυσαρκία» βροντοφώναξαν εκατοντάδες Σερραίοι και Σερραίες όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στον φετινό, 33ογύρο της πόλης των Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2017 | 9:29 am


Ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός για την Εγνατία - Δεν διευκρινίζεται τι θα γίνει με τα έργα στον νομό Σερρών

serreslife

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε διεθνή δημόσιο διαγωνισμό με σκοπό την ανάθεση σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και τριών κάθετων οδικών αξόνων της. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται εκ των προτέρων αν συμπεριληφθεί η αναβάθμιση του τμήματος Χριστός – Αμπέλα, ούτε τι θα γίνει με τους σταθμούς διοδίων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2017 | 9:36 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr