Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Ξεκίνησε η γεώτρηση στη Μονοκκλησιά Σερρών (Video)

serreslife

Πιο κοντά από ποτέ στην οριστική επίλυση ποιότητας και επάρκειας του πόσιμου νερού στις κοινότητες Μητρουσίου,Μονοκκλησιάς, Ανω Καμήλας και Προβατά δίνεται με τη γεώτρηση που ξεκίνησε στην Μονοκκλησιά.«Το γεωτρύπανο έπιασε δουλειά και ήδη βρίσκεται στα 170 μέτρα από τα 186 που θα είναι το τελικό βάθος της γεώτρησης. Το Μητρούσι, η Μονοκκλησιά, η Άνω Καμήλα και ο Προβατάς μετά το πέρας των εργασιών θα έχουν άφθονο, καθαρό νερό από το τέλος του χρόνου για τουλάχιστον 30 έτη σύμφωνα με την υδρογεωλογική μελέτη. Ιδιαίτερα λύνουμε οριστικά ένα πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μητρουσίου» τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Π. Αγγελίδης ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το εργοτάξιο στο αγρόκτημα της Μονοκκλησιάς συνοδευόμενος από τους προέδρους της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. νυν και πρώην κ.κ. Γάτσιο και Χασαπίδη και τον κ. Αρβανιτόπουλο αντιπρόεδρο της Επιχείρησης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 1:04 pm


«ΟΧΙ» στην κεραία κινητής τηλεφωνίας από τους κατοίκους του συνοικισμού Σαράντα Μάρτυρες (Video)

serreslife

Διαδηλώνουν κατά της απόφασης που έχει παρθεί από το δήμο Σερρών, καλώντας τους υπεύθυνους της εταιρείας για την κεραία να μην προχωρήσουν στην τοποθέτησή της.

«Θα την ξηλώσουμε την κεραία «δηλώνουν οι κάτοικοι των Σαράντα Μαρτύρων του δήμου Σερρών. Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής των Σαράντα Μαρτύρων, για την τοποθέτηση κεραίας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην γειτονιά τους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 11:15 am


Επικαιροποίηση των στοιχείων των καταναλωτών της ΔΕΥΑΣ στις τοπικές κοινότητες

serreslife

Η Άνω Καμήλα αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του «συνεργείου» της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, το οποίο βοηθά τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Σερρών να συμπληρώσουν το έντυπο της Επιχείρησης με τα στοιχεία του υδροδοτούμενου ακινήτου τους και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 10:10 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr