1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Χρ.Μέγκλας: «Επιβεβλημένη η παραμονή της Π.Ε. Σερρών στο καθεστώς παραμεθορίων περιοχών»

serreslife

Tην παραμονή της Π.Ε. Σερρών μεταξύ των περιοχών στις οποίες θα συνεχίσει να καταβάλλεται το επίδομα παραμεθορίων περιοχών στην υπό έκδοση ΚΥΑ ζητά από τους Υπουργούς Οικονομικών,Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπεύθυνη για θέματα Μακεδονίας-Θράκης ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2016 | 10:58 am


Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι αγρότες σε πολλά μπλόκα! Δείτε τις ώρες που θα είναι κλειστάΑνυποχώρητοι δηλώνουν οι αγρότες σε πολλά μπλόκα στη Βόρεια Ελλάδα, και παράλληλα προετοιμάζονται για την κάθοδο τους στην Αθήνα, στην κινητοποίηση της Παρασκευής.
Για την Πέμπτη 11/2 αναμένεται :
Τα Μάλγαρα θα είναι κλειστά έως την Παρασκευή
Στη Χαλκηδόνα θα κλείσουν τον δρόμο απο 9 το πρωί έως 8 το βράδυ
Στα Γιαννιτσά ο δρόμος είναι κλειστός επ αόριστον
Στο Δερβένι 10-3 το μεσημέρι
Στα πράσινα φανάρια και στο αεροδρόμιο οι αγρότες προς το παρών δεν έχουν καθορίσει ποιες ώρες θα κλείσουν
Στη Νηφέλη επ αόριστον είναι κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας
Στην Κουλούρα αναμένεται να κλείσουν οι αγρότες τον δρόμο 4 με 6 το απόγευμα.
Στον Προμαχώνα το τελωνείο θα είναι κλειστό έως τις 11 το πρωί για τα φορτηγά. Έχει κλείσει απο τις 3 το μεσημέρι και έχει δημιουργηθεί ουρά αρκετών χιλιομέτρων. ωστόσο τις βραδινές ώρες οι αγρότες άφησαν να περάσουν περίπου 100 νταλίκες και απο τις δύο πλευρές προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Αυτή την ώρα στο τελωνείο βρίσκονται περίπου 200-250 φορτηγά και νταλίκες. Για τα ΙΧ και τα λεωφορεία το τελωνείο είναι ανοιχτό. Πολύ πιθανόν θα το κλείσουν μέσα στην ημέρα για λίγες ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2016 | 2:00 am


Σε αποκλεισμό της εισόδου προς την Ελλάδα προχώρησαν Βούλγαροι οδηγοί (Video)

serreslife

Ηλεκτρισμένη ήταν την Τρίτη η ατμόσφαιρα στο τελωνείο του Προμαχώνα, μετά την απόφαση την οποία πήραν Βούλγαροι οδηγοί να κλείσουν τον δρόμο από την Βουλγαρία προς την Ελλάδα, την Τρίτη στις 9:30. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, η ουρά των φορτηγών από την πλευρά της Βουλγαρίας είχε ξεπεράσει τα 15 χιλιόμετρα, ενώ στο “μπλόκο” των φορτηγών εγκλωβίστηκαν και Έλληνες οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν από κάποιον, χωρίς, όμως, να υπάρχει ανταπόκριση από τις βουλγαρικές αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 10 February 2016 | 11:29 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: