Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Την πλάτη γύρισαν οι Σερραίοι στην Λογοδοσία του Δημάρχου τους (Video)

serreslife

Κατά το έτος 2015, η Δημοτική Αρχή των Σερρών συνέχισε το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, υλοποίησε μόνο από προγράμματα, έργα ύψους 20 εκατ. ευρώ στην πόλη και στα χωριά, στους τομείς των υποδομών, των αναπλάσεων, των παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας, της κοινωνικής μέριμνας, ενώ εξακολούθησε την πραγματοποίηση των νέων πολιτιστικών και αθλητικών θεσμών που δημιούργησε.

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2016 | 1:58 pm


Αγιασμός τελέσθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών ενόψει της νέας δικαστικής χρονιάς

serreslife

Αγιασμός τελέσθηκε το πρωί της Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών ενόψει της νέας δικαστικής χρονιάς. Την τελετή του αγιασμού πραγματοποίησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, παρουσία των Δικαστών του Πρωτοδικείου Σερρών, των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών καιτων δικαστικών υπαλλήλων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2016 | 11:11 am


Δύο επιπλέον σταθμοί διοδίων στις Σέρρες Μετά τον Προμαχώνα, Στρυμωνικό και Αμφίπολη

serreslife

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η 22α Νοέμβριου 2016. Σημειώνεται ότι ο σταθμός Παμβώτιδας θα είναι πιλοτικός, αφού θα γίνει σύμφωνα με το νέο πρότυπο των ηλεκτρονικών σταθμών διοδίων με αναλογικές χρεώσεις. Το συνολικό κόστος των τεσσάρων σταθμών προϋπολογίζεται σε 6,9 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 11:29 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr