1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

«Σπουδαία πράγματα» υπόσχεται το επιμελητήριο για τη σερραϊκή συμμετοχή στη ΔΕΘ

serreslife

Στη διαβεβαίωση ότι όλα είναι έτοιμα εν όψει της σερραϊκής συμμετοχής στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προχώρησαν χθες οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης και ο οικονομικός επόπτης Μάκης Τενεκετζής αναφέρθηκαν στην οργάνωση του σερραϊκού περιπτέρου, υποσχόμενοι «σπουδαία πράγματα».

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2015 | 10:13 am


ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Σερρών για να διαλευκανθεί η υπόθεση στον υπέρηχο και τον αξονικό τομογράφο

serreslife

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο των Σερρών με όσα τελευταία έχουν βγει στο φως σχετικά με τις συχνές «αβαρίες» στον υπέρηχο και τον αξονικό τομογράφο, μηχανήματα που δεν έχουν προλάβει να παλιώσουν, ώστε να δικαιολογούν… καθημερινές βλάβες.

Δημοσιεύθηκε στις 3 September 2015 | 9:27 am


Έπεσε η αυλαία των εκπτώσεων με σημαντικές απώλειες για τους Σερραίους επαγγελματίες

serreslife

Τρεις Σερραίοι επαγγελματίες περιγράφουν πως κινήθηκε η αγορά.
Πεσμένη σε ποσοστά πάνω από 30% ήταν η κίνηση στη σερραϊκή αγορά κατά την διάρκεια των φετινών εκπτώσεων η αυλαία των οποίων έπεσε τη Δευτέρα.
Η εξέλιξη αυτή ήταν φυσική και αναμενόμενη δήλωσαν στο «Σ.Θ.» Σερραίοι επαγγελματίες δεδομένου ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των καταναλωτών για ένδυση και υπόδηση κάθε χρόνο μειώνονται. Επιπλέον φέτος η αυλαία των εκπτώσεων συνέπεσε με την οικονομική αστάθεια που υπήρχε στη χώρα λόγω του κλεισίματος των τραπεζών και της επιβολής του περιορισμού της κίνησης των κεφαλαίων.
Φετινό χαρακτηριστικό των εκπτώσεων ήταν ότι η αγορά κινήθηκε στη συντριπτική του πλειψηφία από Έλληνες που ζουν στο Εξωτερικό. Οι περισσότεροι θέλησαν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους επειδή πάντρεψαν τα παιδιά τους ή βάπτισαν τα εγγόνια τους καθώς και άλλους που θέλησαν να στηρίξουν την αγορά του τόπου τους.

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2015 | 9:02 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: