1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Τα αερόστατα της ΔΕΘ ξεκινούν το ταξίδι τους από τις Σέρρες

serreslife

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2016 | 11:39 am


Το Κοινωνικό Φαρμακείο Σερρών συνεχίζει να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη

serreslife

Την απρόσκοπτη προσφορά του στους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη από φαρμακευτικά προϊόντα συνεχίζει από το 2012 το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σερρών. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης κ. Αγιανίδου Σταυρούλα και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Αργύρης Ρόντσης ανακοίνωσαν τη συνέχεια του θεσμού αλλά και την προσθήκη μιας διπλωματούχου η οποία θα εξυπηρετεί τους ωφελουμένους ενώ επεκτείνεται και το ωράριο λειτουργίας του.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2016 | 11:27 am


Ακατάλληλο και μη αξιοποιήσιμο το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων των Καλών Δένδρων (Video)

serreslife

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Κώστας Χασαπίδης επισήμανε ότι δεν επιρρίπτει σε κανέναν ευθύνες - Για να μην κατηγορηθεί όμως η δημοτική αρχή ότι συγκαλύπτει το θέμα, σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ, θα εξεταστεί αν θα πρέπει να γίνει  έρευνα για τυχόν ευθύνες.

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2016 | 11:33 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: