Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Balkans & Black Sea Cooperation Forum - Οι Σέρρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

serreslife

Το Πρώτο Φόρουμ Συνεργασίας Βαλκανικών χωρών και χωρών του Ευξείνου Πόντου διεξήχθη με επιτυχία στην πόλη των Σερρών από τις 25 έως τις 26 Μαΐου 2017.
Στο φόρουμ συμμετείχαν 17 χώρες από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη θάλασσα ,42 διακεκριμένοι εισηγητές που εκπροσώπησαν κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και 250 σύνεδροι. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις προοπτικές της συνεργασίας και της ανάπτυξης, τον πολιτισμό και τον βιώσιμο τουρισμό, τους δρόμους της ενέργειας, την ψηφιακή οικονομία, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη χρήση των πόρων, τα δίκτυα θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2017 | 12:05 pm


Αναβάλλεται η επίσκεψη Σπίρτζη στις Σέρρες. Την επόμενη εβδομάδα τα εγκαίνια του του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Δερβένι – Σέρρες – Προμαχώνας (Video)

serreslife

Αναβάλλεται η επίσκεψη Σπίρτζη στις Σέρρες και τα εγκαίνια του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Δερβένι – Σέρρες – Προμαχώνας θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Ο Υπουργός δεν θα έρθει στις Σέρρες λόγω υποχρεώσεών στην Βουλή. Τις επόμενες ωρες θα μάθουμε την ακριβή ημερομηνία των εγκαινίων του κάθετου άξονα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2017 | 10:47 am


Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα σταθώ αρωγός στην ανασκαφή της Αμφίπολης» (Φωτο-Video)

serreslife

“Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλισθούν οι απαραίτητοι πόροι για να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες της ανασκαφής, να υπάρξει μόνιμη υποστύλωση και βέβαια να κινηθούν όλες οι εργασίες για να καταστεί επισκέψιμο το μνημείο» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αμφίπολη Σερρών αμέσως μετά τη ξενάγησή του στο ταφικό μνημείο στο Λόφο του Καστα στην Αμφίπολη, από την πρώην Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών και υπεύθυνη της ανασκαφής Κατερίνα Περιστέρη και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών Πηνελόπη Μάλαμα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 11:30 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr