1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών   »   Ροδολιβος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ροδολιβος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ροδολιβος

Ψήφισμα διαμαρτυρίας εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών για τα στρατόπεδα (Video)

serreslife

Με το ψήφισμαζητείται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Σερρών.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας εξέδωσε τοδημοτικό συμβούλιο Σερρών, κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το οποίο ζητείται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Σερρών σύμφωναμε το έγγραφο του Υπ. Εθν. Άμυνας με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2012 Φ. 900.08/06/95187 Σ.49.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2016 | 10:42 am


Οδοιπορικό Ελευθερίας με μοτοσικλέτες στις Σέρρες στη μνήμη Ισαάκ - Σολωμού (Video)

serreslife

Την Τετάρτη το μεσημέρι, 20 Ιουλίου, επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, η πορεία των μοτοσικλετιστών εισήλθε στην Ελλάδα από τον Προμαχώνα. Πρώτη στάση το Σιδηρόκαστρο. Δεύτερη στάση στις Σέρρες στο πάρκο όπου είναι το μνημείο του αντισμηνάρχου Στέργιου Συμεωνίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2016 | 10:37 am


Εκτοξεύτηκαν τα ποσοστά μαύρης εργασίας και η ανεργία στο Νομό Σερρών

serreslife

"Θερίζει"​ την τοπική αγορά εργασίας η «μαύρη» και ανασφάλιστη εργασία, σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία ένας στους δύο Σερραίους απασχολείται χωρίς ασφάλιση με τα ποσοστά να αυξάνονται μέρα με την μέρα απόρροια της κρίσης που μαστίζει την κοινωνία και τον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα αρκετοί εργαζόμενοι προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερο εισόδημα ζητούν από τους εργοδότες τους να απασχοληθούν χωρίς ασφάλιση γιγαντώνοντας με αυτό τον τρόπο την τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 10:31 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: