1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Παναιτωλιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Παναιτωλιο και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Παναιτωλιο

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το ριζικό μετασχηματισμό του Οργανισμού Αστικών...
Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) με στόχο την αύξηση των εσόδων, τη μείωση του κόστους και την πελατοκεντρική προσέγγιση των συγκοινωνιακών φορέων, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται πλέον στον ...αέρα και το μέτρο των δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο μετακινήσεων των ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι κ.λ.π) με τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ.

Βάσει του πολυνομοσχεδίου, οι ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού κινδυνεύουν να μην μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν ή με μειωμένο κόμιστρο, εάν τα αρμόδια υπουργεία στο εξής δεν θα είναι συνεπή ως προς την εξόφληση των οφειλών τους προς τον ΟΑΣΑ.

Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα των ανεξόφλητων οφειλών των υπουργείων για τα δωρεάν ή μειωμένης τιμής εισιτήρια που δικαιολογούν σε δικαιούχους. Σημειώνεται, ότι μόνο οι οφειλές του υπουργείου Εργασίας προς τον ΟΑΣΑ για τα προηγούμενα χρόνια ανέρχονται σε 186 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, με το πολυνομοσχέδιο ορίζεται ρητά πως «η εκτέλεση του μεταφορικού έργου από τον ΟΑΣΑ αναστέλλεται αυτοδικαίως για όσο χρονικό διάστημα, δεν καταβάλλει το αντισυμβαλλόμενο υπουργείο το, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, αντίτιμο ή τη διαφορά του κομίστρου, από την πίστωση αυτή».

Την ίδια στιγμή, με το πολυνομοσχέδιο γίνονται πιο αυστηρές και οι ποινές για εκείνους που διοχετεύουν στο επιβατικό κοινό πλαστά εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα, για τους διακινητές πλαστών εισιτηρίων προβλέπεται πλέον ποινή κάθειρξης έως 10 χρόνων, καθώς θα ισχύει και εδώ το άρθρο 218 του Ποινικού Κώδικα, στο οποίο προστίθεται εδάφιο που αναφέρει: «Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος κατ΄επάγγελμα καταρτίζει πλαστά ή νοθεύει γνήσια προϊόντα κομίστρου των δημοσίων συγκοινωνιών (ισχύοντα εισιτήρια ή κάρτες-κουπόνια απεριορίστων διαδρομών) με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ή τα προσφέρει στην αγορά ή να τα εισάγει σε κυκλοφορία».

Ακόμα, ορίζεται Επιχειρησιακή Συντονιστική Επιτροπή για την παρακολούθηση και το συντονισμό της αναδιοργάνωσης και της αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, η οποία οφείλει ανά δίμηνο να υποβάλει έκθεση με τις αποκλίσεις από το πρόγραμμα ή τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών καθορίζει συγκεκριμένες δράσεις ώστε να διασφαλιστούν τα έσοδα των συγκοινωνιακών εταιριών, να επιτευχθεί διαφάνεια στις προμήθειές τους, να εξορθολογιστεί η λειτουργία τους με την κάλυψη των κενών με προσλήψεις, προκειμένου να μη δαπανώνται χρήματα σε υπερωριακή εργασία και να μειωθεί η εισιτηριοδιαφυγή με την εντατικοποίηση των ελέγχων κομίστρου, αλλά και την είσοδο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ειδικότερα, για την αύξηση των εσόδων των αστικών συγκοινωνιών προβλέπεται ο ανασχεδιασμός του συγκοινωνιακού έργου, η σύνδεση των αναγκών των επιβατών με τις υπηρεσίες των εταιρειών, η δημιουργία σχεδίου μάρκετινγκ, η μετεξέλιξη των κοινών ομάδων εργασίας των συγκοινωνιακών φορέων σε διακριτές ομιλικές μονάδες, η είσπραξη των επιδοτήσεων των αρμόδιων υπουργείων για ευαίσθητες ή ειδικές κοινωνικές ομάδες και η επιδότηση της ζήτησης αντί των ζημιών.

Επίσης, για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής, το σχέδιο προβλέπει την καλύτερη επίβλεψη του φαινομένου και την ανάλυση δεδομένων, τη δημιουργία ενός ενοποιημένου σώματος ελεγκτών, τη συγκρότηση συγκοινωνιακής αστυνομίας, την εκτεταμένη επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα των λεωφορείων και τρόλεϊ και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Για τη μείωση του κόστους, προτείνεται η αξιολόγηση της χρήσης του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου προκειμένου να γίνει ανάλυση μεταξύ των υπαρχόντων πόρων και των νέων αναγκών, ενώ μελέτη θα δείξει τις βέλτιστες οργανωτικές πρακτικές σε σχέση με αντίστοιχες εταιρείες της Ευρώπης και τον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, θα «τρέξουν» έλεγχοι οικονομικής βιωσιμότητας και θα εκπονηθεί ένα πενταετές οικονομικό σχέδιο με βάση τη στρατηγική κόστους, τις μακροχρόνιες ανάγκες σε πόρους, τη νέα τιμολογιακή πολιτική και των υπόλοιπων παραγόντων που επηρεάζουν τις οικονομικές προβολές.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, προτείνεται η συγχώνευση των οικονομικών διευθύνσεων των εταιρειών σε ομιλικό επίπεδο, καθώς και η ένωση των υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ), αλλά και η αναβάθμιση και ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων των συγκοινωνιακών φορέων υπό τον ΟΑΣΑ.

Ακόμα, το σχέδιο προτείνει τον εξορθολογισμό στις προμήθειες των εταιρειών μέσα από τη δημιουργία μίας κεντρικής υπηρεσίας και τη συγχώνευση των διευθύνσεων προμηθειών της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ σε ομιλικό επίπεδο.

Μία άλλη δέσμη ενεργειών για τη μείωση του κόστους θα έρθει από διαμόρφωση του κοστολογικού μοντέλου του ΟΑΣΑ με άξονες τη διαχείριση του στόλου, των αμαξοστασίων, της συντήρησης και των δρομολογίων.

Για την πελατοκεντρική προσέγγιση προτείνεται η βελτίωση της ενημέρωσης των επιβατών, η δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες, το λανσάρισμα προσφορών και προωθητικών ενεργειών και η αντικατάσταση του παλαιού στόλου, για την οποία όμως το υπουργείο Υποδομών θα πρέπει να βρει χρήματα.

Για ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στο πολυνομοσχέδιο ενσωματώθηκε και άρθρο για το σιδηρόδρομο, βάσει του οποίου ορίζεται η ανάθεση των άγονων σιδηροδρομικών γραμμών (ΥΔΥ) στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έως το 2020 έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, τα οποία και θα αποτελέσουν την «προίκα» της εταιρίας στους υποψήφιους επενδυτές εν όψει της αποκρατικοποίησής της. Μετά το 2020 για τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα διενεργείται διαγωνιστική διαδικασία.

Επιπλέον ορίζεται η διαγραφή των χρεών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον ΟΣΕ, ενώ διαγράφονται και τα χρέη του ΟΣΕ, εφόσον έχει προηγηθεί θετική απόφαση της Ευρωπαικής Επιτροπής για το ζήτημα των κρατικών ενισχύσεων του Οργανισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 4:00 am


Μπράβο Κατερίνα Καινούργιου: Τίμησε την Παγκόσμια μέρα.... χωρίς σουτιέν! (PHOTO)

Μπράβο Κατερίνα Καινούργιου: Τίμησε την Παγκόσμια μέρα.... χωρίς σουτιέν! (PHOTO)
Στην εκπομπή του Alpha φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Καινούριου που πήγε στο πλατό χωρίς σουτιέν και με εμφάνιση… φωτιά!
Την 13η Οκτώβρη τίμησε η Κατερίνα Καινούριου

Ο λόγος για την ημέρα χωρίς σουτιέν καθώς παρουσιάστηκε έτσι ως καλεσμένη στην εκπομπή!

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 3:30 am


ΠΡΟΣΟΧΗ: Κοιτάξτε καλά τα φρούτα που αγοράζετε - Δείτε τι σημαίνουν τα νούμερα στις ετικέτες τους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κοιτάξτε καλά τα φρούτα που αγοράζετε - Δείτε τι σημαίνουν τα νούμερα στις ετικέτες τους


Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχουμε τα φρούτα που αγοράζουμε, καθώς ζούμε σε τέτοιους καιρούς που είμαστε περικυκλωμένοι με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο και είναι γεμάτα με τοξίνες που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας.

Όταν αγοράζετε τα φρούτα σας, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι έχουν κάποιες ετικέτες πάνω τους και τουλάχιστον μία φορά, σίγουρα θα αναρωτηθήκατε τι σημαίνουν.

Αυτό το άρθρο λοιπόν θα το αποκαλύψει για εσάς.

Εάν η ταμπέλα-ετικέτα του φρούτου σας έχει 4 ψηφία και ξεκινάνε με τον αριθμό 3 ή 4, τότε αυτό δείχνει ότι το φρούτο έχει παραχθεί μέσω της εντατικής καλλιέργεια από το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι σίγουρα θα έχουν προστεθεί τεχνητά λιπάσματα.

Επιπρόσθετα, αν το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε έχει 5 ψηφία, που ξεκινάνε με τον αριθμό 8, αυτό υποδεικνύει ότι έχει τροποποιηθεί γενετικά. Οπότε το να αποφεύγετε την αγορά και κατανάλωση του είναι απλά must!

Επιπλέον, εάν το προϊόν έχει 5 ψηφία στην ετικέτα του, ξεκινώντας από τον αριθμό 9, αυτό υποδεικνύει ότι το προϊόν έχει αναπτυχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως γίνεται στην γεωργία εδώ και χιλιάδες χρόνια, όπως αναφέρει το tilestwra.

Αυτό υποδεικνύει ότι το φρούτο είναι ελεύθερο από λιπάσματα και παρασιτοκτόνα και είναι βιολογικής καλλιέργειας. Αναμφίβολα, αυτή πρέπει να είναι και επιλογή σας, μιας και είναι η καλύτερη δυνατή.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν σας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε τα φρούτα σας.


Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 3:00 am


Φυσικά στην Πάτρα: Τρελάθηκε η μάνα! Έπιασε την κόρη της σε ακατάλληλες στάσεις με τον...

Φυσικά στην Πάτρα: Τρελάθηκε η μάνα! Έπιασε την κόρη της σε ακατάλληλες στάσεις με τον...

Σηκώθηκε όλη η πολυκατοικία στο πόδι από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της μάνας που έπιασε επ’ αυτοφώρω την κόρη της με τον σύντροφό της, σε φάση άκρως ακατάλληλη.

 

Συνέβη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα και το χειρότερο ήταν πως η εξαγριωμένη μάνα έδιωξε με τις… κλωτσιές (και τις τσαντιές) τον νεαρό εραστή τον οποίο κυνηγούσε μέχρι το ισόγειο χωρίς ο ίδιος να έχει προλάβει ούτε καν το παντελόνι του να φορέσει!

Και όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά σε γείτονες που είχαν βγει απ’ τα διαμερίσματα για να δουν τι συμβαίνει. Μάλιστα ο νεαρός βγήκε από την πολυκατοικίας ημίγυμνος και μόνο όταν σταμάτησε η καταδίωξή του μπόρεσε να ντυθεί: στο πεζοδρόμιο!

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 2:30 am


Το πιο επικό video όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση (Βίντεο)

Το πιο επικό video όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση:

Ένα φοβερό βίντεο που αν δεν το δεις δεν θα μάθεις ποτέ πως 


είναι να γελάς πραγματικά με την ψυχή σου!Απολαύστε το...

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 2:00 am


ΣΟΚ: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι θετικός στον ιό του AΙDS!

ΣΟΚ: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι θετικός στον ιό του AΙDS!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έμαθε το προηγούμενο διάστημα πως πάσχει από Aids. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ:
Η είδηση πραγματικά σόκαρε και εμάς, γιατί πρόκειται για πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δεν γνώριζε ότι ήταν φορέας του AIDS.

Μάλιστα, οι απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες λένε πως ο ηθοποιός, πήγε σε κλινική για να κάνει εξετάσεις για ηπατίτιδα μετά από αδιαθεσία που είχε τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, οι γιατροί διέγνωσαν πως κάτι περίεργο είχε συμβεί στον ίδιο ο οποίος ήταν πραγματικά αδύναμος.

Μέσα σε όλες τις αιματολογικές εξετάσεις του συνέστησαν να κάνει και για τον ιό του HIV, όπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν θετικός. Σε κατάσταση πανικού ο ίδιος και οι οικείοι του (όσοι γνωρίζουν) προσπαθούν να τον παρηγορήσουν από το ΣΟΚ που υπέστη.

deite-to.com

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 1:30 am


ΑΛΛΑΓΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ FB; Σβήνει τα προφίλ όσων...Το facebook μετράει ήδη έντεκα χρόνια ζωής, με  ενάμιση δις ενεργούς χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα.
Όπως είναι λογικό, αρκετοί άνθρωποι που διέθεταν προφίλ στον δημοφιλή ιστότοπο, δεν βρίσκονται πια στη ζωή, με τις σελίδες τους όμως να παραμένουν ενεργές. Μολονότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πεθάνει, κάποιες υπενθυμίσεις, εξακολουθούν να ενημερώνουν τους φίλους τους, όπως για παράδειγμα τα γενέθλιά τους.

Πέραν αυτού του γεγονότος, το φαινόμενο είναι αρκετά δυσάρεστο για τα προσφιλή πρόσωπα των εκλιπόντων, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους διαχειριστές του Facebook.

Βραχνάς έχει γίνει το θέμα αυτό και εξετάζεται έντονα η απενεργοποίηση των «νεκρών» προφίλ. Πως όμως μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει; Είτε με αναφορές χρηστών, ότι το εν λόγω άτομο δεν βρίσκεται εν ζωή, είτε με ενδελεχή παρακολούθηση σε αναρτήσεις, όπως R.I.P.

Πηγή: Αthensmagazine

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 1:00 am


ΚΟΛΑΣΗ: Όταν η Χριστίνα Μουστάκα μοιράζει εγκεφαλικά με λευκό διάφανο φόρεμα! (PHOTO)

ΚΟΛΑΣΗ: Όταν η Χριστίνα Μουστάκα μοιράζει εγκεφαλικά με λευκό διάφανο φόρεμα! (PHOTO)


Φωτιά στα λευκά η Χριστίνα...


okokok
lklk

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 12:40 am


Άννα Κουρή: Δείτε πώς είναι σήμερα σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Άννα Κουρή: Δείτε πώς είναι σήμερα σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Είναι μια αγαπημένη ηθοποιός, την οποία ο περισσότερος κόσμος γνώρισε πριν πολλά χρόνια μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν και Οι Δεν».
Η Άννα Κουρή όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από όλα, τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, χωρίς ποτέ να προκαλεί. Η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr στη συνέντευξη τύπου του θεάτρου της οδού Κυκλάδων και ήταν γλυκύτατη όπως πάντα.

Untitled
Untitled


Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 12:20 am


Για να μην σας κοροϊδεύουν! Έτσι θα καταλάβετε τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου που πωλείται
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι λίγες οι φορές που...
κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, γι’αυτό ποτέ δεν πρέπει να γίνεται η αγορά με τυφλή εμπιστοσύνη προς τον πωλητή, αλλά πάντα με έναν σωστό έλεγχο από ειδικούς.

Η καινοτόμος εταιρεία ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Spotmechanic παρουσιάζει 6 τρόπους για να καταλάβεις αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά:

Πως αρχίζεις; Κατ’ αρχήν από το εσωτερικό. Κάθισμα οδηγού, τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων, πεντάλ και πατάκια είναι αυτά που συνήθως φθείρονται πρώτα. Αυτοκίνητα με λιωμένο τιμόνι ή λεβιέ δεν νοείται να έχουν 40.000 και 50.000 χλμ. στο κοντέρ, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να σου κινήσει τις υποψίες. Στο άλλο άκρο, ένα αχρησιμοποίητο και αλέκιαστο δερμάτινο λευκό σαλόνι με 55.000 χλμ. στο κοντέρ δεν είναι επίσης λογικό, ειδικά αν συνοδεύεται από τη φράση «το αμάξι είναι μαμά, ήρθε από Γερμανία, εκεί έχουν άλλα δέρματα…»

Συνεχίζουμε με το βιβλίο service, το οποίο ο μηχανικός της Spotmechanic θα ελέγξει αν έχει σφραγίδες επίσημου ή εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου και θα στο βγάλει φωτογραφίες. Όλα τα αυτοκίνητα θα έπρεπε να διαθέτουν πρόγραμμα εργασιών service. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει τηρηθεί σωστά, αλλά όπως και να έχει είναι μία καλή ένδειξη. Το βιβλίο service πρέπει να έχει συμπληρωμένα τα στοιχεία του αυτοκινήτου (πινακίδα, αριθμό πλαισίου), όπου ψάχνεις για σφραγίδες, εργασίες, χιλιόμετρα, αποδείξεις εργασιών (αν υπάρχουν).

Κάποιες συμβουλές:

Δες τα χιλιόμετρα και τα χρονολογικά διαστήματα μεταξύ των service/εργασιών. Βγάζει νόημα ένα αυτοκίνητο να έχει το πρώτο service των 20.000 χλμ ενάμιση χρόνο μετά την αγορά, και το επόμενο των 40.000 χλμ 4-5 χρόνια μετά; Μάλλον όχι, εκτός και αν υπάρχει μία πολύ καλή δικαιολογία (πάντα υπάρχει μία) που να είναι όμως απόλυτα πιστευτή από τη μεριά σου!

Μη διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο την αντιπροσωπεία της οποίας τη σφραγίδα βλέπεις πάνω στο βιβλίο service. Ζήτα τους επιβεβαίωση για το τι είδους εργασίες έγιναν και στα πόσα χιλιόμετρα. Αν ακούσεις ότι «έπεσε κεραυνός και κατέστρεψε κάποια μόνο από τα αρχεία μας, όχι όλα…» οπότε δεν βρίσκουν το αυτοκίνητο, εκεί θα αρχίσεις να ανησυχείς.

Εδώ θέλει χρόνο από τη μεριά σου. Δες τις εργασίες που έχουν γίνει και τα αναλώσιμα που άλλαξαν, δες τα χιλιόμετρα στα οποία έγιναν οι εργασίες, και κάνε αντιπαραβολή με το επίσημο πρόγραμμα service της αντιπροσωπείας (υπάρχει στα εγχειρίδια του αυτοκινήτου, το βρίσκεις εύκολα και στο internet).

Κάποια γρήγορα πράγματα που μπορεί να σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρόνο είναι τα εξής:

Μία αντλία (τρόμπα) νερού συνήθως δεν αλλάζεται πριν τις 100.000 χλμ. (κατά μέσο όρο), άρα δύσκολα μπορεί ένα αυτοκίνητο που έχει καινούργια/αλλαγμένη αντλία νερού να έχει και 50.000 χλμ. στο κοντέρ

Το service χρονισμού του ιμάντα (για όποια αυτοκίνητα δεν έχουν καδένα) γίνεται από τις 80.000 χλμ. και άνω στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Μην προσπαθούν να σας πείσουν ότι πραγματοποιήθηκε λόγω ακινησίας σε λιγότερα, δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς ακινητοποιημένα στα γκαράζ.

Συνεχίζουμε με το επόμενο σημείο που μας δίνει καλές πληροφορίες, τα ελαστικά.
Η πραγματικότητα λέει ότι πολλοί ιδιοκτήτες καλύπτουν 40.000-50.000 χλμ. με ένα σετ ελαστικών, ειδικά που τώρα οι εποχές είναι οικονομικά δύσκολες
Τα ελαστικά έχουν μέσο όρο ζωής τα 4 χρόνια, αν και πολλοί ιδιοκτήτες τα κρατούν και πάνω από 5 έτη.
Το πέλμα του ελαστικού δείχνει και τη φθορά του (όσο χρησιμοποιείται τόσο μειώνεται το βάθος των αυλακώσεων), 2,5-3 χιλιοστά αποτελούν συνήθως το όριο κάτω από το οποίο ένα ελαστικό χρειάζεται σύντομα αλλαγή, ενώ η νομοθεσία ορίζει τα 1.6 χιλιοστά ως κατώτατο επιτρεπόμενο όριο.

Αν για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο είναι του 2007, φοράει λάστιχα του 2011 και βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους (βάσει μέτρησης πέλματος) δεν θα έπρεπε να έχει κάτω από 75.000 χλμ στο κοντέρ. Από την άλλη, αν το όχημα έχει 20.000 χλμ. στο κοντέρ και δεν φοράει τα λάστιχα του κατασκευαστή τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος/σκισίματος, οι ιδιοκτήτες αλλάζουν συνήθως τα 2 από τα 4 ελαστικά, όχι και τα 4 (το βλέπουμε πολύ συχνά). Επίσης δικαιολογίες τύπου «τα λάστιχα ήταν κόκκαλο και τα άλλαξα» μην αφήσεις να σε επηρεάσουν.

Τα φρένα είναι ακόμα ένα μέρος του αυτοκινήτου που μας δίνει εικόνα των χιλιομέτρων. Όχι τόσο τα τακάκια, τα οποία αλλάζουν σε μικρά διαστήματα, αλλά οι δίσκοι. Λόγω της φύσης τους, οι δίσκοι αντέχουν για πολλά χιλιόμετρα αν έχουν συντηρηθεί σωστά (κυρίως αν τα τακάκια αλλάζουν στην ώρα τους), με την πλειονότητα των αυτοκινήτων να κινούνται στα 80-130.000 χλμ ζωής. Επίσης ολοκαίνουριοι δίσκοι στα 40.000-50.000 χλμ πάλι δεν έχει λογική, εκτός και αν ήταν μία aftermarket βελτίωση που τοποθετήθηκε εκ των υστέρων.

Τέλος, δεν παραλείπουμε το αμάξωμα. Εδώ δίνουμε προσοχή σε τυχόν ξεφλουδίσματα/διαβρώσεις που παρουσιάζει το χρώμα σε διάφορα σημεία του οχήματος. Το ξεφλούδισμα μπορεί να οφείλεται στη χρόνια πολυκαιρία ή σε μία επισκευή που δεν έχει γίνει σωστά (π.χ. εκτεταμένος στόκος για επισκευή ζημιάς).

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2015 | 12:00 am


Αρκαδία: Δείτε το βίντεο της ημέρας με ''ιπτάμενη'' βάρκα στη λίμνη του Λάδωνα!

Αρκαδία: Δείτε το βίντεο της ημέρας με ''ιπτάμενη'' βάρκα στη λίμνη του Λάδωνα!

Η κάμερα κατέγραψε την πορεία της βάρκας - Δείτε τη δύναμη των ισχυρών ανέμων στην περιοχή...

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου πλήθος κόσμου συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό της λίμνης Λάδωνα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι ξαφνικές μπόρες αιφνιδίασαν τους εθελοντές και δυσκόλευαν το έργο τους, με τους ανέμους κάποια στιγμή να είναι θυελλώδεις. Είναι χαρακτηριστικό πως απογειώθηκε μια βάρκα στην όχθη της λίμνης με τα κινητά τηλέφωνα να καταγράφουν την πορεία της.Δείτε στο βίντεο την περιπέτεια της κόκκινης βάρκας στις όχθες της λίμνης Λάδωνα, η οποία είναι πλέον πεντακάθαρη, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών. 
Πηγή: arcadiaportal.gr

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 11:20 pm


ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ;;;; Βγήκε για ψάρεμα στην...πλημμυρισμένη Σαλαμίνα κι έγινε VIRAL!
Ποτάμι έγιναν χθες οι δρόμοι στη Σαλαμίνα μετά την ισχυρή βροχόπτωση, με τα νερά να καλύπτουν τα πεζοδρόμια και να θυμίζουν περισσότερο τα κανάλια της Βενετίας παρά τους κεντρικούς δρόμους του νησιού.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο Facebook έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο, στους χρήστες του συγκεκριμένου μέσου και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως οι Έλληνες και ειδικά οι Σαλαμίνιοι δεν χάνουν το χιούμορ τους με τίποτα.

Στην φωτογραφία φαίνεται ένας υπάλληλος γνωστής αλυσίδας καφέ να ψαρεύει στην λεωφόρο Σαλαμίνος και μάλιστα να πιάνει...ένα πλαστικό ποτήρι.
piraeuspress.gr/Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 11:00 pm


Απίστευτο: Καθηγήτρια κάνει στριπτίζ μέσα στην τάξη! (VIDEO)

Απίστευτο: Καθηγήτρια κάνει στριπτίζ μέσα στην τάξη! (VIDEO)

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά μία καθηγήτρια από την Ολλανδία η οποία αποφάσισε να διδάξει βιολογία με έναν ιδιαίτερο τρόπο που… θα εξασφάλιζε την προσοχή των μαθητών της.

Ειδικότερα, η Groene Hart Rijnwoude ανέβηκε στην έδρα της κι άρχισε να κάνει... στριπτίζ, βγάζοντας τα ρούχα της.

Προς απογοήτευση των μαθητών της, όμως, η Rijnwoude δεν έμεινε με τα εσώρουχα, αλλά με ένα εφαρμοστό ολόσωμο κολάν, πάνω στο οποίο ήταν ζωγραφισμένο το ανθρώπινο σώμα με το σκελετό και τους μυς που το συγκροτούν.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 10:40 pm


Σκοτώθηκαν στην άσφαλτο μάνα και γιος - Νέα τραγωδία σε δρόμο!

Ηράκλειο: Σκοτώθηκαν στην άσφαλτο μάνα και γιος - Νέα τραγωδία σε δρόμο!

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την 36χρονη μητέρα και τον 17χρονο γιος της - Αυξάνεται η λίστα των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα...

Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους της Κρήτης με τροχαίο δυστύχημα να κοστίζει τη ζωή δυο ανθρώπων. Μάνα και γιος έμελλε να χάσουν τη ζωή τους στην άσφαλτο! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στην Επισκοπή και τη Γαλίφα όταν κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η 36χρονη μητέρα και ο 17χρονος γιος της απο τη Ρουμανία βγήκε απο την πορεία του, μπήκε σε χωράφι και προσέκρουσε σε δέντρο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάνα και γιος μεταφέρθηκαν νεκροί σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να τους επαναφέρουν στη ζωή.

Πηγή: cretalive.gr

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 10:20 pm


Μεγάλη προσοχή: Όλα τα νέα άδικα πρόστιμα που δεν γνωρίζουμε!Στην Ελλάδα της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας...
το τελευταίο διάστημα, νέες διατάξεις, νόμοι και οδηγίες που αφορούν δυσβάσταχτα πρόστιμα από το πουθενά, αρχίζουν και ισχύουν, χωρίς όμως την προηγούμενη απαραίτητη ενημέρωση των πολιτών.

Τα πιο βασικά από αυτά θα προσπαθήσω να αναφέρω προς ενημέρωση των αναγνωστών.

- Η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ δηλαδή του φόρου ακινήτων είναι ένα από τα βασικά έσοδα στα οποία βασίζεται η εκάστοτε κυβέρνηση τα τελευταία έτη. Όποιος οφείλει ΕΝΦΙΑ του 2014 ή προηγούμενων ετών κινδυνεύει με κατάσχεση/δέσμευση του χρηματικού αυτού ποσού από τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί στην Ελλάδα. Η δέσμευση γίνεται απευθείας και ταχύτατα από την Τράπεζα με εντολή της Εφορίας και τα χρήματα εν αγνοία του ιδιοκτήτη-οφειλέτη δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ιδιοκτήτη μέχρις εξοφλήσεως του οφειλόμενου ποσού. Για να αρθεί η κατάσχεση θα πρέπει να καταβληθεί στην Εφορία ο οφειλόμενος φόρος ή οποιοδήποτε άλλη οφειλή έχει ο ιδιοκτήτης έναντι του Δημοσίου.

- Κάθε πρόσωπο οφείλει να έχει έναν αριθμό ΑΦΜ στην Εφορία, εφόσον έχει εισοδήματα ή ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Είναι συχνό φαινόμενο για κάποιον που έχει φύγει πολλά χρόνια από την Ελλάδα, να μη θυμάται ή να μη γνωρίζει ότι έχει ΑΦΜ. Με το πέρασμα των χρόνων, η ύπαρξη του ΑΦΜ του ξεχάστηκε, και τώρα που για κάποιο άλλο λόγο του ζητήθηκε το ΑΦΜ θεώρησε ότι δεν έχει και έβγαλε νέο. Μέχρι πρότινος αν διαπιστωνόταν ότι ένα πρόσωπο έχει δύο ΑΦΜ, τότε απλά διαγραφόταν το πιο πρόσφατο ή αυτό με τις λιγότερες ενέργειες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η εύρεση διπλού ΑΦΜ επισύρει πρόστιμο 2.000 ευρώ. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει πάντα πριν ζητήσετε την έκδοση ΑΦΜ στην Εφορία, να γίνεται έλεγχος με όλους τους πιθανούς τρόπους αναγραφής του ονόματός σας στην Εφορία ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άλλο ΑΦΜ στο όνομα μας.

- Κάθε φορολογούμενος κάτοικος εξωτερικού, οφείλει να δηλώνει στην Εφορία έναν αντίκλητο που είναι κάτοικος Ελλάδος για να ενημερώνεται.

Με νέα εγκύκλιο, σε περίπτωση θανάτου του αντικλήτου ο φορολογούμενος υποχρεούται εντός προθεσμίας μόλις 10 ημερών να ορίσει άλλον αντίκλητο, διαφορετικά θα έχει πρόστιμο άνω των 300 ευρώ.

Η αλλαγή του αντικλήτου γίνεται με εξουσιοδότηση του φορολογούμενουπου θα έχει υπογράψει στο Ελληνικό Προξενείο και θα σταλεί στον αντίκλητο μαζί με αντίγραφο του διαβατηρίου ή της ταυτότητας του πρώτου.πηγή: Huffington Post Greece

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 10:00 pm


Σεισμός στην πολιτική σκηνή: Ποιος είναι ο Υπουργός που "ξέχασε" να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;

Σεισμός στην πολιτική σκηνή: Ποιος είναι ο Υπουργός που

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί στην κυβέρνηση η δημοσιοποίηση της είδησης πως υπάρχουν δύο φάκελοι φωτιά για το πόθεν έσχες δύο κυβερνητικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης, πάλι δηλαδή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία χρόνια δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του το μεγάλο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά τη συμμετοχή κυβερνητικού στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία με μετοχές.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των δύο κυβερνητικών στελεχών, αλλά όλες οι πλευρές δείχνουν πως η υπόθεση ξεκίνησε από στελέχη της Λαϊκής Ενότητας. Άλλωστε ένα σημαντικό στέλεχος της ΛΑΕ είναι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φεύγοντας από τη Βουλή, είχε μαζί της τεράστιες ποσότητες φωτοτυπιών, πιθανότατα και από τέτοιου είδους υποθέσεις.

Επικρατεί πάντως ένα "κυνηγητό" αστυνομικού χαρακτήρα με κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και δημοσιογράφους να αναζητούν τον "πληροφοριοδότη". Πολλοί είναι κι αυτοί που φωτογραφίζουν νυν αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος ενδέχεται να έδωσε το θέμα στη δημοσιότητα.

Στην υπόθεση των πόθεν έσχες έρχονται να προστεθούν κι άλλοι δύο φάκελοι για νυν και πρώην βουλευτές. Ο πρώτος φάκελος αφορά πρώην βουλευτή που φέρεται να έχει φορολογικές εκκρεμότητες που πρέπει να ελεγχθούν από την αρμόδια Επιτροπή.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά νυν βουλευτή το πόθεν έσχες του οποίου έχει εντοπιστεί επίσης με κενά και παραλείψεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία μιλώντας στο Mega δήλωσε πως κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ήταν σε διερεύνηση τέσσερεις υποθέσεις υπόχρεων με προβληματικές δηλώσεις πόθεν έσχες.

Αίσθηση πάντως, προκάλεσε μια αναφορά στις συνομιλίες που είχε με δημοσιογράφους η πρώην Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, «αποκαλύπτοντας» ότι της ζητήθηκε από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής που απασχολήθηκαν με τα τέσσερα αυτά «προβληματικά» πόθεν έσχες. Όμως, όπως είπε, εκείνη δεν τα έδωσε καθώς κάτι τέτοιο θα «έσπαγε» το απόρρητο με το οποίο είναι θωρακισμένη η Επιτροπή αυτή και εκείνη εκ της θέσεώς της όφειλε να το προστατεύσει. Μια άλλη παράλληλη εκδοχή που και αυτή αναμφίβολα έχει το δικό της ενδιαφέρον να διευκρινιστεί είναι και αυτό, εάν δηλαδή επιχειρήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση κάποιου είδους προνομιακής ενημέρωσης και παρέμβασης.

Ο νέος υπεύθυνος Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος που θα αναλάβει την προεδρία της Επιτροπή Πόθεν Έσχες και Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων, μετά την ανταλλαγή που έγινε με την προεδρία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που πήρε η Γ Αντιπρόεδρος Τασία Χριστοφυλοπούλου, ερωτηθείς για το εάν γνωρίζει τις τέσσερις αυτές υποθέσεις είπε πως «θα ζητήσει από την πρώην Γ Αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου ενημέρωση…» Κάτι που όμως έτσι και αλλιώς θα γινόταν με την ανάληψη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 9:40 pm


Μύκονος: Αυτή τη φορά την παράσταση στην Ψαρρού δεν έκλεψε καλλίγραμμη γυναίκα - Δείτε το βίντεο!

Μύκονος: Αυτή τη φορά την παράσταση στην Ψαρρού δεν έκλεψε καλλίγραμμη γυναίκα - Δείτε το βίντεο!Μπορεί κατά καιρούς τα βλέμματα στην Ψαρρού να μαγνητίζουν οι εντυπωσιακές γυναίκες στην παραλία, όμως αυτή τη φορά στράφηκαν αλλού...

Με την επιβλητική όσο και ασυνήθιστη όψη του (μοιάζει με διασταύρωση υποβρυχίου


με πολεμικό πλοίο τελευταίας τεχνολογίας) μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών στην Ψαρρού, όπου βρέθηκε για λίγες ώρες αγκυροβολημένο και έγινε αμέσως talk of the island.

Ο λόγος για το σουπερ γιωτ «Α», ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο 43χρονος Ρώσος επιχειρηματίας Andrey Melnichenko.Ο βαθύπλουτος μεγιστάνας για την απόκτησή του έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς πλήρωσε σύμφωνα με ναυτικούς κύκλους 300 εκατομμύρια δολλάρια, δηλαδή κοντά στα 270 εκατομμύρια ευρώ! H σούπερ θαλαμηγός σχεδιάστηκε από τους Philippe Starck και Martin Francis, ενώ η ναυπήγησή της ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2008 από την εταιρεία Blohm + Voss στο Κίελ της Γερμανίας.
Έχει 119 μέτρα μήκος και 19 μέτρα πλάτος. Ταξιδεύει με 22 ναυτικά μίλια την ώρα (ταχύτητα κρουαζιέρας), ενώ η μέγιστη ταχύτητά της αγγίζει τα 26 ναυτικά μίλια. Το super yacht έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 14 άτομα και έως 42 μέλη πληρώματος. Διαθέτει ελικοδρόμιο και επτά σουίτες με κρυστάλλινα αλεξίσφαιρα παράθυρα, η μία εκ των οποίων είναι 230 τετραγωνικά και φιλοξενεί τον ιδιοκτήτη!
Και μιας και ο λόγος για τον ιδιοκτήτη, να επισημάνουμε ότι ο Andrey Melnichenko είναι ένας από τους 10 πλουσιότερους Ρώσους και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη με περιουσία που ξεπερνάει τα 8.000.000.000 δολλάρια. Οι επιχειρήσεις που διευθύνει ασχολούνται με την εκμεταλλεύση κοιτασμάτων άνθρακα και την παραγωγή λιπασμάτων, ενώ είναι παντρεμένος με την 38χρονη Aleksandra Melnichenko, πρώην ποπ σταρ και μοντέλο, με καταγωγή από την Σερβία και την Κροατία.
Πηγή: mykonoslivetv

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 9:20 pm


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις μέρες!

Απίστευτο! Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις μέρες!
Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και τους πνεύμονες λειτουργούν τέλεια.


Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης θα πρέπει να «πεταχτούν» όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή το σώμα σας χρειάζεται για να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

Την πρώτη μέρα, πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων πριν πάτε για ύπνο. Απελευθερώνει τοξίνες στο έντερο που μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονες δεν πρέπει να επιβαρύνονται με το δύσκολο έργο του σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Πιέστε 2 λεμόνια σε 300 ml νερού πριν από το πρωινό.

Πίνετε 300 ml χυμού γκρέιπφρουτ. Αν δεν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε πάντα να το αντικαταστήσει με χυμό ανανά. Οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν τα συστήματα αναπνοής.

Πίνετε 300 ml χυμού καρότου μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος. Αυτός ο χυμός θα σας βοηθήσει να καθαρίσει το αίμα σας κατά τη διάρκει τριών ημερών.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να πίνετε 400 ml χυμό, πλούσιο σε κάλιο. Το κάλιο δρα ως τονωτικό καθαρισμού.

Πριν πάτε στο κρεβάτι κάνετε 400 ml χυμό cranberry, το οποίο θα βοηθήσει στον αγώνα κατά των βακτηρίων στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.

Περιποίηση του σώματος και ασκήσεις

Κάντε καθημερινά για 20 λεπτά ζεστό μπάνιο, θα επιτρέψει στο σώμα μέσω του ιδρώτα να χάσει περισσότερες τοξίνες.

Βάλτε 5 έως 10 σταγόνες ευκάλυπτο σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από το μπολ και εισπνεύστε τον ατμό, μέχρι το νερό να κρυώσει.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 9:00 pm


Πλάκα κάνεις! Δείτε τι "τούμπανο" έχει γίνει η "κοντή" από το "Παρά Πέντε"! (PHOTO)

Πλάκα κάνεις! Δείτε τιΤην γνωρίσαμε με το παρατσούκλι «κοντή» στην επιτυχημένη σειρά  «Παρά Πέντε» πριν από αρκετά χρόνια.
 
Η Κατερίνα Θεοχάρη από τότε άλλαξε πολύ. Άλλαξε μαλλί, είναι πια ίσιο και προς το ξανθό. 


Μάλιστα πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα που στο πέρασμα της τα αρσενικά δεν γίνεται να μην την κοιτάξουν. 


Στη Μύκονο όπου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες έβαλε φωτιά στην παραλία. Δείτε  τη με μαγιό και θα καταλάβετε γιατί.Πηγή: nassosblog

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 8:40 pm


Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα κόψετε το κάπνισμα μέσα στα επόμενα 6 δευτερόλεπτα!

Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα κόψετε το κάπνισμα μέσα στα επόμενα 6 δευτερόλεπτα!


Σε αυτό το βίντεο θα δείτε ένα μικρό πείραμα για το πως είναι τα πνευμόνια ενός υγιούς ανθρώπου καθώς και ένα καπνιστή. Δείτε το απίστευτο βίντεο που σας κάνει να αναθεωρήσετε...


Με τη βοήθεια ενός σωλήνα τα πνευμόνια γεμίζουν με αέρα.
Τα υγιή πνευμόνια είναι χρώματος ροζ και διογκώνονται.

Αντιθέτως, τα πνευμόνια ενός καπνιστή μαυρίζουν και το φούσκωμα τους φτάνει μέχρι ενός σημείου.

Σίγουρα το το κόψεις το κάπνισμα είναι μια δύσκολη απόφαση, ειδικά, αν είσαι μανιώδης καπνιστής και έχεις μεγάλο στρες.

Αλλά, όπως λένε, τελικά όλα είναι μέσα στο μυαλό...


Δείτε το βίντεο:
Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 8:20 pm


Χρησιμοποιείς το κινητό σου στο κρεβάτι, κάθε βράδυ; Σταμάτα να το κάνεις γιατί αυτό θα σου συμβεί!


Όλοι μας το κάνουμε.
Και αυτοί που το παραδεχόμαστε και αυτοί που όχι. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε και περνάμε την επόμενη –το λιγότερο- ώρα, στο κινητό μας και στο internet, facebook, twitter κ.ο.κ. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Μια έρευνα κατέγραψε τις συνήθειες ύπνου 9,846 εφήβων ηλικίας 16 έως 19 στη Νορβηγία και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που οι ερευνητές ονομάζουν «dose-response relationship»(σχέση δόσης-απόκρισης).

Στην ουσία ανακάλυψαν ότι η χρήση του τηλεφώνου πριν τον ύπνο, μπορεί να προκαλέσει σε μεγαλύτερο βαθμό αϋπνία. Έτσι, εάν χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου για μια ώρα μεταξύ 23:00 και τα μεσάνυχτα, το μυαλό διεγείρεται και στο μέλλον, ακόμα και αν δεν είσαι στο Facebook μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν θα μπορεί να σε πάρει ο ύπνος.

«Σχεδόν όλοι οι έφηβοι ανέφεραν ότι χρησιμοποιούν μία ή περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές κατά την τελευταία ώρα πριν τον ύπνο. Εκτεταμένη χρήση των συσκευών αυτών συνδέονται σημαντικά με SOL (Sleep Onset Latency) [λανθάνουσα έναρξη ύπνου] και με έλλειψη ύπνου, με μια αντίστροφη σχέση δόσης-απόκρισης μεταξύ της διάρκειας του ύπνου και τη χρήση των μέσων ενημέρωσης.»

Το μπλε φως που εκπέμπεται από κάθε LED οθόνες παρεμβαίνει επίσης με την παραγωγή της μελατονίνης ορμόνης του ύπνου στον εγκέφαλο.

«Πιθανότατα υπάρχουν πολλαπλά μονοπάτια που να εξηγούν τις συσχετίσεις μεταξύ ύπνου και ηλεκτρονικών συσκευών. Χρήση των μέσων ενημέρωσης μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον ύπνο μέσω της αύξησης ψυχοφυσιολογική διέγερση. »Έτσι, το να παίζεις Candy Crush τα μεσάνυχτα δεν είναι και τόση καλή ιδέα. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά άκουσε με. Τι θα έλεγες για την ανάγνωση ενός βιβλίου αντ 'αυτού;

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 8:00 pm


Οδηγός λεωφορείου κατέβασε 10χρόνο παιδάκι επειδή δεν είχε 1 Ευρώ για το εισιτήριο..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

odhgos-ktel
Οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου κατέβασε το μεσημέρι της Δευτέρας 10χρονο μαθητή που μόλις είχε τελειώσει την σχολική του μέρα στην Αρχαία Κόρινθο καθώς δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του ενός ευρώ που του ζήτησε.

Την καταγγελία έκανε ο ο πατέρας του παιδιού….μιλώντας σε πρωινή εκπομπή!! Ο πατέρας υποστήριξε ότι ο οδηγός απευθυνόμενος στο παιδί του ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο με την αιτιολογία ότι  το ΚΤΕΛ «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος, επιβεβαίωσε στην εκπομπή το γεγονός και μίλησε για λυπηρό περιστατικό για το οποίο ντρέπεται σημειώνοντας ότι επικοινώνησε με τον οδηγό ο οποίος απολογητικά του είπε ότι «θόλωσε» το μυαλό του.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ....

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 7:40 pm


Το ηλικιωμένο ζευγάρι είπε να το ρίξει έξω... όμως το μεθύσι τους πήρε απρόβλεπτη τροπή!Είπαν να τα τσούξουν λίγο παραπάνω, αλλά μάλλον δεν το σηκωνε και πολύ ο οργανισμός τους πλέον... με το μεθύσι τους να παίρνει απρόβλεπτη τροπή
Λίγο πριν τις 11 χθες βράδυ τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, κάτοικος επαρχίας Λάρνακας και ανέφερε ότι η σύζυγός του είχε κτυπήσει στο κεφάλι και είναι αναίσθητη.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα ηλικίας 67 ετών να βρίσκεται αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Η 67χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ σύμφωνα με το σύζυγό της 67χρονης και οι δύο κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 7:20 pm


Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ποζάρει στο κρεβάτι της φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι (Φωτο)


Τη ζεστασιά του κρεβατιού της απήλαυσε την βροχερή Κυριακή η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι, αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram.

«Τόσο τεμπέλα για να σταματήσω να είμαι τεμπέλα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογρφίας η Δανάη με την Μαρία Κορινθία να της σχολιάζει: «κωλάκι μου όμορφο!!!». «Μπούτι μπούτι» απάντησε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου με την μελαχρινή ηθοποιό να της ανταπαντά: «Το ξέρω, αλλά η χάρη της Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπορεί να κρυφτεί». «Ε πες τα ντε!», προσέθεσε η Δανάη Μπάρκα.Εχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από τότε που εκείνη και ο αγαπημένος Παναγιώτης Αδαμόπουλους πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Ο έρωτας του ζευγαριού που γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας ήταν κεραυνοβόλος. Η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια.

Πηγή: Iefimerida

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2015 | 7:00 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: