1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Ιερισσος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ιερισσος και εμείς θα το προσθέσουμε.

Αντιδράσεις της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για το ΦΠΑ

Ο 5ος μήνας πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στη χώρα, φέρνει κάθετη πτώση στις κρατήσεις από παραδοσιακές αλλά και νέες αγορές, τονίζει η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 4:27 pm


Εκστρατεία καθαρισμού ακτών στο δήμο Ν.Προποντίδας

Ο δήμος Ν. Προποντίδας θα λάβει μέρος στην Εκστρατεία Καθαρισμού Ακτών που διοργανώνει η πιο ιστορική εκστρατεία καθαρισμών της χώρας, το δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, η οποία συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής υλοποίησης. Στις δράσεις θα συμμετέχουν σχολεία της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 4:21 pm


Επίκεντρο της ευρωπαϊκής γυμναστικής η Χαλκιδική

Σε επίκεντρο της ευρωπαϊκής γυμναστικής μετατρέπεται για τις επόμενες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα το Πόρτο Καρράς, όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις των Τεχνικών Επιτροπών ενόργανης ανδρών, ενόργανης γυναικών και αεροβικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), κατά το διήμερο 22-23 Μαΐου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 4:03 pm


"Όσο το κουβάρι ξετυλίγεται τόσο κραυγάζει ο κ. Πάχτας"

Απάντηση στην ανοιχτή επιστολή του Χρήστου Πάχτα εξέδωσε το Γραφείο Επικοινωνία και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αριστοτέλη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2015 | 6:01 pm


"Η απόδραση του δημάρχου κ. Μίχου"

Δριμεία κριτική ασκεί ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Πολιτών», Χρήστος Πάχτας, στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μίχο, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από το δημαρχιακό θώκο. Ο κ.Πάχτας μιλά με σκληρά λόγια για τις επιλογές Μίχου και χαρακτηρίζει την παραίτησή του «παραχάραξη της λαϊκής εντολής και στρέβλωση της δημοκρατίας».

 

Αναλυτικά η επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2015 | 6:04 pm


Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid «Σιθωνία 2015»

Η  Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής διοργανώνουν Ανοιχτό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid «Σιθωνία 2015».

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2015 | 5:46 pm


Ανώτερη η ποιότητα του Αγουρέλαιου Χαλκιδικής

H Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ανάδειξη και την στήριξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων, πραγματοποίησε δειγματοληψίες αγουρελαίου Χαλκιδικής εσοδείας 2014-15. Τα δείγματα αναλύθηκαν από την ομάδα του αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2015 | 3:41 pm


Ξεκίνησε το Mount Athos Area KOUZINA 2015

Οι ορεινοί όγκοι του Χολομώντα και του Αριστοτελικού Βουνού ήταν οι πρωταγωνιστές των τριών πρώτων ημερών του Mount Athos Area KOUZINA 2015, το οποίο στις 15 Μαΐου άνοιξε εντυπωσιακά τις πύλες του στο γαστρονομικό κοινό, προωθώντας τα βιολογικά προϊόντα των δύο βουνών και προβάλλοντας τις τουριστικές μορφές που προσφέρουν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2015 | 11:43 pm


Τιμήθηκε η επέτειος της Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στον  Πολύγυρο οι εορτασμοί  για την επέτειο της Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2015 | 11:08 pm


2ος Αγώνας Scramble Kεντρικής Μακεδονίας -ΦΩΤΟ-

 

Με πολλές συμμετοχές από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας διεξήχθη την Κυριακή στο  Περιστέρι, στην περιοχή της Ασσήρου Λαγκαδά, ο 2ος αγώνας   Scramble  Κεντρικής Μακεδονίας  2015.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2015 | 6:55 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: