1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Ιερισσος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ιερισσος και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ιερισσος

ΑΓΡΟΤΕΣ: Μπλόκα παντού - Μοίρασαν ελιές και λάδι - Δείτε τις εναλλακτικές διαδρομές

 

Κλιμακώθηκαν από σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών και ήδη από τις 10 το πρωί έκλεισε ο κόμβος Ν.Μουδανιών και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κασσάνδρας και στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας. Οι δρόμοι θα ξανανοίξουν στις 6 το απόγευμα. Αύριο Κυριακή θα κλείσουν την ίδια ώρα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2016 | 2:11 pm


ΑΓΡΟΤΕΣ: Έρχονται πολύωροι αποκλεισμοί - Πότε θα κλείσει ο κόμβος Μουδανιών

Πολύωρος θα είναι από αύριο ο αποκλεισμός του κόμβου των Ν.Μουδανιών από τους αγρότες της Χαλκιδικής.


Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία και τις μεταφορές σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να δημιουργηθούν το Σαββατοκύριακο, καθώς οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα προχωρούν σε 24ωρο αποκλεισμό των εθνικών οδών, λιμανιών, αεροδρομίων και τελωνείων.

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2016 | 8:46 pm


Χιονίζει στη βόρεια Χαλκιδική - Που χρειάζονται αλυσίδες

Χιονίζει από νωρίς το πρωί στη βόρεια Χαλκιδική με αποτέλεσμα να απαιτούνται αλυσίδες στην κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.
Συγκεκριμένα:

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2016 | 9:34 am


ΑΠΕΡΓΙΑ: Διαμαρτυρία στην Αρναία

"Κλειστόν" έγραφαν σήμερα τα καταστήματα στην Αρναία καθώς τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Αρναίας συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2016 | 3:13 pm


ΑΠΕΡΓΙΑ: Συγκέντρωση στο δημαρχείο Σιθωνίας

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσής τους οι έμποροι και επαγγελμαρίες της Νικήτης και σήμερα έκλεισαν τα καταστήματά τους και έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση μπροστά από το δημαρχείο Σιθωνίας, όπου ενώθηκαν μαζί με τους υπαλλήλους του δήμου που συμμετείχαν και αυτοί στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2016 | 1:09 pm


ΑΠΕΡΓΙΑ: Αποκλεισμένο το κέντρο των Ν.Μουδανιών

Μαζική ήταν η συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και εκπροσώπων των συνδικάτων και των φορέων στην κινητοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών για τη σημερινή απεργία.


Αποκλείστηκε από το πρωί το κέντρο των Ν.Μουδανιών, καθώς το σύνθημα έδωσαν από νωρίς οι αγρότες που πέρασαν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στάθμευσαν τα τρακτέρ τους μπροστά στην Εθνική τράπεζα και γύρω από την κεντρική πλατεία.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2016 | 12:33 pm


ΑΠΕΡΓΙΑ: Δυναμικές συγκεντρώσεις στον Πολύγυρο

 

Παρέλυσε ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας και στη Χαλκιδική από την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό.

 

Στον Πολύγυρο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό μέγαρο και με τη συμμετοχή των αγροτών και πορεία στους δρόμους της πόλης με πρωτοφανή συμμετοχή στα χρονικά των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2016 | 12:02 pm


ΑΠΕΡΓΙΑ: Παρέλυσε η χώρα

Σε απεργιακό μπλακ - άουτ  «βυθίστηκε » από τα μεσάνυχτα  η χώρα λόγω της Γενικής Απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, ζητώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Στη Χαλκιδική θα γίνουν συγκεντρώσεις στον Πολύγυρο και στα Ν.Μουδανιά, ενώ οι κατά τόπους εμπορικοί και άλλοι σύλλογοι συμμετέχουν μαζικά στην απεργία.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2016 | 10:04 am


Συνέντευξη τύπου Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αυτοαπασχολούμενων Χαλκιδικής

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι εκπρόσωποι Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αυτοαπασχολούμενων Νομού Χαλκιδικήςμε αφορμή την απόφαση οκτώ Συλλόγων και Φορέων απ' όλή τη Χαλκιδική για η κοινή συμμετοχή των συλλόγων και των μελών τους στην Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2016 | 8:44 pm


Οι επαγγελματίες της Σιθωνίας απεργούν

Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών δήμου Σιθωνίας δ.δ. Νικήτης καλεί τους επαγγελματίες όλων των κλάδων, μέλη και μη, της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία στις 04 Φεβρουαρίου 2016.

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2016 | 5:02 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Χαλκιδικής

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: