1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Ιερισσος    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Ιερισσος και εμείς θα το προσθέσουμε.

Συλλήψεις για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν  στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων, στη Θεσσαλονίκη δύο κοπέλες 20 και 22 ετών, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών (κοκαΐνης).

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2015 | 6:12 pm


Προβλήματα στην Κασσάνδρα από τη νεροποντή

Δεκάδες προβλήματα προξενήθηκαν στο δήμο Κασσάνδρας από τη νεροποντή που ξέσπασε το μεσημέρι.


Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των φερτών υλικών ο δρόμος Αθύτου – Ν.Φώκαιας έκλεισε και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2015 | 4:53 pm


Τουρισμός: Δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Χαλκιδική

Με ψυχραιμία, αλλά και αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι, παρακολουθούν τις εξελίξεις οι επικεφαλής των Ενώσεων Ξενοδόχων στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι είπαν ότι “δεν υπάρχουν ακυρώσεις και οι τουρίστες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, απολαμβάνουν ήρεμα τις διακοπές τους”.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2015 | 9:25 pm


Το μεγάλο ψέμα για το δημοψήφισμα

  της Έλλης Στάη


Ήρθε η ώρα του μεγάλου ΝAI και του μεγάλου ΟXI λοιπόν για τον καθένα μας. Και για να μην πάμε μοιραίοι και άβουλοι στα Σούσα, κάπου που δεν ξέρουμε δηλαδή, για να μην πάμε μοιραίοι και άβουλοι στις ουρές, σε μια Ελλάδα που δεν αξίζει σε κανέναν μας, πρέπει να δούμε καθαρά τι είναι αυτό, που σε διαδικασία κατεπείγοντος δημοψηφίσματος μας βάζει η κυβέρνηση να απαντήσουμε. Μας βάζει να απαντήσουμε χωρίς όμως να μας εξηγεί επαρκώς. Οι μελοδραματικοί τόνοι που απευθύνονται στο συναίσθημα των Ελλήνων, με απειλές και κατάρες κατά των απανταχού κακών, δεν αποτελούν καμία πειστική απάντηση  για το μέλλον μας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2015 | 9:21 pm


Να αποφύγουμε την περιπέτεια!

  του Νίκου Χατζηνικολάου


 

Η απόφαση του πρωθυπουργού να απαντήσει στο τελεσίγραφο των δανειστών με την προκήρυξη δημοψηφίσματος για την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου είναι μια κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου. Και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να σταθμίσει με βεβαιότητα τις αντιδράσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας, απέναντι στη ρηξικέλευθη αυτή πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, που θα προκαλέσει -πιθανότατα από αύριο- σοβαρές αναταράξεις στις οικονομικές και χρηματιστηριακές αγορές. Η εξασθενημένη από την πολυετή οικονομική κρίση χώρα μας διατρέχει τώρα τον σοβαρό κίνδυνο της διεθνούς απομόνωσης, με απρόβλεπτες συνέπειες σε ό,τι αφορά τα ανοικτά εθνικά μας μέτωπα, αλλά και με την πιθανότητα της χρεοκοπίας και της αναγκαστικής εξόδου από την ευρωζώνη να είναι εξαιρετικά αυξημένη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2015 | 9:08 pm


Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι ξενοδόχοι

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται ο τουριστικός κόσμος προκειμένου να μειώσει, κατά το δυνατό, τις απώλειες στον ελληνικό τουρισμό, οι οποίες, όπως αναφέρεται, επί του παρόντος δεν μπορούν να είναι μετρήσιμες.

 

 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σημαντικός αριθμός ακυρώσεων στη Χαλκιδική και το θετικό είναι ότι λειτουργούν κανονικά και χωρίς περιορισμούς οι κάρτες που έχουν εκδοθεί από ξένες τράπεζες, οπότε και οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2015 | 3:11 pm


Τι προβλέπει ο νόμος για το δημοψήφισμα

Το δημοψήφισμα θα διενεργηθεί με βάση τον νόμο 4023/2011 "Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος" του υπουργείου Εσωτερικών και είναι ερμηνευτικός της παραγράφου 2 του άρθρου 44 του Συντάγματος.

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2015 | 1:59 pm


Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τη Στέλλα Σμαραγδή στο μήκος

Η Χαλκιδικιώτισσα αθλήτρια ΑΜΕΑ του Στίβου  Στέλλα Σμαραγδή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, έκανε άλμα στα 5.15μ στο μήκος, καταρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της (5.03) που είχε κάνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2015 | 11:15 pm


Χάλκινο ο Ηλιάδης στο Μπακού


Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -90 κ. και πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην ελληνική αποστολή των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

 

Η συλλογή μεταλλίων του Ηλία Ηλίαδη απέκτησε ένα ακόμη μέλος. Μπορεί ο Έλληνας τζουντόκα,  που διαμένει τα τελευταία χρόνια στα Ν.Μουδανια, να μην μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, αυτός όμως δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα αφού μέσα από το ρεπεσάζ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2015 | 9:52 pm


Διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου στο Teacher4Europe

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου εκπροσωπώντας την 1η εκπαιδευτική περιφέρεια Χαλκιδικής παρουσίασε το πρόγραμμά του στην ημερίδα teacher4euorope, που πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel παρουσία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και πλήθος εκπαιδευτικών από την Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2015 | 9:39 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: