1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 86.600 ανέργους

Δύο ακόμη προγράμματα αναμένεται να «τρέξουν» έως το τέλος του έτους από τον ΟΑΕΔ τα οποία θα δώσουν «ανάσα» με απασχόληση από πέντε έως εξήμισι μήνες σε 58.000 εγγεγραμμένους ανέργους του Οργανισμού.

 

Ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για 28.600 προσλήψεις ανέργων μέσω δύο προγραμμάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 8:08 pm


Το 4ο switch off σε Κ.Μακεδονία, Θεσσαλία και Στ.Ελλάδα αναβάλλεται!

Σαν το γιοφύρι της Άρτας κατάντησε η ψηφιακή μετάβαση της τηλεόρασης. Σε πείσμα όλων των προσπαθειών τελικά το 4ο switch off σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα αναβάλλεται!

Η πληροφορία διακινείται τις τελευταίες ώρες και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Μεταφορών με την έκδοση νέας ΚΥΑ, πιθανόν την Τετάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2014 | 8:45 pm


Το πρώτο ΒΙΝΤΕΟ από το εσωτερικό του τάφου της Αμφίπολης

Το Υπουργείο Πολιτισμού έδωσε στη δημοσιότητα, για πρώτη φορά, υλικό -διάρκειας 2´.10’’- από την αποκάλυψη του ψηφιδωτού, στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης. Είναι, ουσιαστικά, υλικό αμοντάριστο, σε συνοχή τα πλάνα, με φυσικούς ήχους, αφαιρώντας τις πολλές ώρες της ενδιάμεσης ανασκαφικής διαδικασίας. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου η εργοταξιακή μορφή της ανασκαφής δεν επιτρέπει την επεξεργασία του υλικού, σε συνθήκες studio. Παρουσιάζεται το υλικό, όπως καταγράφεται κατά την ψηφιακή τεκμηρίωση της ανασκαφής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2014 | 4:27 pm


9ος Κολυμβητικός Αγώνας Ψυχής (Νικήτη -Μεταμόρφωση)

Η Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» σε συνεργασία με  τον πολιτιστικό σύλλογο Μεταμόρφωσης προκηρύσσουν τον 9ο Αγώνα Ψυχής Μεταμόρφωση – Νικήτη, απόστασης 5 km.
Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου. Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005.

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2014 | 10:42 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: