1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Αναβίωσαν τα «Χελιδονίσματα» στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Στην Αρναία, καθώς και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας, εδώ και δεκαετίες αναβιώνει κάθε χρόνο την 1η Μαρτίου το έθιμο «Χελιδονίσματα».

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2015 | 1:11 pm


Έκανε «φύλλο και φτερό» ξενοδοχείο στην Καλλιθέα

Λευκά είδη και ιματισμό, όπως επίσης είδη εστίασης και αλκοολούχα ποτά, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 25.000 ευρώ, ήταν η λεία δράστη που είχε «τρυπώσει» του Σεπτέμβριο του 2013 σε αποθήκη ξενοδοχείου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 5:48 pm


Γιορτή του Αγ.Θεοδώρου στη Νικήτη -VIDEO-

Με καλό καιρό και γιορτινή διάθεση οι κάτοικοι της Νικήτης γιόρτασαν  το πρώτο Σάββατο των Νηστειών τον Άγιο Θεόδωρο τον Τύρωνα, στο πλαίσιο της ελληνορθόδοξης παράδοσης.

 

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 5:43 pm


Πεύκο έπεσε έξω από το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Πολυγύρου -ΦΩΤΟ-

Ένα τεράστιο πεύκο έπεσε από τον αέρα και τη βροχή έξω ακριβώς από το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και ΓΕΛ Πολυγύρου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 2:10 pm


Τι είπε ο Αλ.Τσίπρας για τις Σκουριές - Στήριξε πλήρως τον Π.Λαφαζάνη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε απόψε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στην απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη που αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει την άδεια Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 9:57 pm


Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η Ελληνικός Χρυσός

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ελληνικός Χρυσός, η εταιρεία θα καταθέσει άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την ακύρωση της ισχύος  της υπουργικής απόφασης, ενώ θα προσφύγει, ταυτόχρονα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


Τις νομικές ενέργειες που προτίθεται να λάβει η εταιρεία επιβεβαιώνει με γραπτή δήλωσή του ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, όπου σημειώνεται ότι:

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 8:29 pm


Ανάκληση και επανέλεγχο μελετών για Σκουριές διέταξε ο Λαφαζάνης

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία έστειλαν επιστολή σε Τσίπρα στην οποία εξαπολύουν επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά Λαφαζάνη και προσθέτουν: «Μην παίζετε με τις ζωές μας, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας»

metallor-4

Με απόφαση του ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανακάλεσε την υπ' αριθμόν 14379/3600/8-10-2014 θεώρηση της Αρχιτεκτονικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης της «Μονάδας Εμπλουτισμού Σκουριών», προκειμένου να γίνει επανέλεγχος για το κατά πόσο οι υποβληθείσες μελέτες, πάνω στις οποίες βασίστηκε η θεώρηση, είναι σύμφωνες με τις κείμενες πολεοδομικές και περιβαλλοντικές διατάξεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 2:58 pm


Τουρνουά Ακαδημιών Σκακι στο Δήμο Σιθωνίας

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι σκακιστικοί αγώνες του Προκριματικού Ομίλου Χαλκιδικής του ομαδικού τουρνουά Rapid Ακαδημιών που συνδιοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας με το Σ.Σ. Πεύκων. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Ξενοδοχείο "Geranion" στη Νικήτη, όπου πραγματοποιήθηκαν 5 γύροι. Διευθυντής αγώνων ήταν ο κ. Γαλάνης Εμμανουήλ και επικεφαλής διαιτητής - υπεύθυνος κληρώσεων ο κ. Παπαευστρατίου Ανδρέας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 7:15 pm


Νέες άδειες ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπές

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αποκτήσουν νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψουν υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο μπορούν  να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι την  ημέρα Τρίτη 31-3 - 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.  Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος να προσδιορίζει, το είδος της άδειας ( ή αδειών) και τον αριθμό τους.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2015 | 6:12 pm


Νέα προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Σιθωνίας

Έπειτα από τη δημιουργία είκοσι ενός (21) τμημάτων ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Σιθωνίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σιθωνίας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
 
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σιθωνίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2015 | 5:55 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: