1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ημερίδα για τις καταδυτικές διαδρομές στο Δήμο Σιθωνίας

Ο Δήμος Σιθωνίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Καταδυτικές διαδρομές και ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού στη Σιθωνία», το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Athena Pallas Village.

 

Στην ημερίδα θα γίνει παρουσίαση των καταδυτικών διαδρομών που έχουν υλοποιηθεί από το Δήμο Σιθωνίας, μιας δράσης πρωτοπόρας στην Ελλάδα. Η καινοτομία της δράσης αυτής ήταν η δημιουργία, αποτύπωση και σήμανση καταδυτικών μονοπατιών σε τέσσερα σημεία της χερσονήσου της Σιθωνίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2015 | 7:27 pm


Το Συντονιστικό Ιερισσού για την χθεσινή πορεία

«Είναι ίσως οι συγκλονιστικότερες στιγμές του αγώνα μας, εκείνες οι στιγμές που δε νιώθουμε μόνοι. Εκείνες οι στιγμές που βρίσκονται δίπλα μας άνθρωποι που δεν ζουν μαζί μας, που δεν θα υποστούν άμεσα τις επιπτώσεις της εξόρυξης, που δεν έχουν κανένα συμφέρον (με τη στενόμυαλη έννοια του όρου). Άνθρωποι που δε δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι οι Σκουριές – οι Σκουριές όλου του κόσμου – αφορούν όλους μας. Άνθρωποι που δε διστάζουν να σταθούν έμπρακτα αλληλέγγυοι σ’ ένα τοπικό κοινωνικό κίνημα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2015 | 5:17 pm


Υπουργείο Περιβάλλοντος προς μεταλλωρύχους: Κανένας δεν θα χάσει τη δουλειά του

 

Υπέρ του δικαιώματος της διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα μεταλλεία τάσσεται το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, ωστόσο την χαρακτηρίζει άδικη.

Διαβεβαιώνει, δε, ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του, ενώ κατηγορεί την Eldorado Gold ότι τους χρησιμοποιεί ως «ασπίδα», για να κατοχυρώσει τις κερδοσκοπικές επιδιώξεις της.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2015 | 6:57 pm


Στην Βουλή οι μεταλλωρύχοι

Έξω από τη Βουλή βρέθηκαν για περισσότερες από δύο ώρες χιλιάδες μεταλλωρύχοι που έφτασαν στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης από τη βόρεια Χαλκιδική.


Οι διαδηλωτές, αφού πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια αποχώρησαν. Κατά τη διάρκεια της πορείας σταμάτησαν και παρέδωσαν ψήφισμα  στην Πρεσβεία του Καναδά,  στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον πρωθυπουργό, στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2015 | 4:50 pm


Στη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης ο Δήμαρχος Σιθωνίας

Στη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, ορίστηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Ιωάννης Τζίτζιος.

 

 

Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, είναι ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν οι Έλληνες της Ευρώπης που έχουν εκλεγεί σε όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης των χωρών που ζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2015 | 8:15 pm


Τιμήθηκε η μνήμη της σφαγής των 400 Ιερισσιωτών στο Μαύρο Αλώνι

Τη μνήμη της σφαγής 400 Ιερισσιώτων από τους Τούρκους τίμησε σήμερα η Ιερισσός στην τοποθεσία «Μαύρο Αλώνι» και εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες χόρεψαν τον καγκελευτό χορό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2015 | 8:08 pm


Αλογοδρομίες στην παραλία της Συκιάς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς «Τα Συκιωτάκια», σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, διοργάνωσε την Τρίτη ημέρα του Πάσχα Αλογοδρομίες στο Δημοτικό Κάμπινγκ «Μύλοι», στην παραλία Συκιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2015 | 7:09 pm


Αναβίωσαν οι "Αυγομαχίες" στο Λάκκωμα -ΦΩΤΟ-

Αναβίωσαν και φέτος οι αυγομαχίες στο Λάκκωμα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.


Οι αυγομαχίες είναι ένα έθιμο που μετέφεραν στην περιοχή οι πρόσφυγες από την περιοχή του Πόντου και συμβολίζει την Ανάσταση του Χριστού και την αέναη σύγκρουση του καλού με το κακό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2015 | 10:55 pm


Αναβίωσαν στην Αρναία ο "Κούτσμανους" και η "Σουσαρίτσα" -ΦΩΤΟ-

Αναβίωσαν και φέτος στην Αρναία, δεύτερη μέρα του Πάσχα, ο «Κούτσμανους» και η «Σουσσαρίτσα» από την Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2015 | 3:42 pm


Πάσχα με ευχές και κόκκινα αυγά στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Προσφέροντας κόκκινα αυγά και τσουρέκια, υποδέχονταν με τις ευχές τους σήμερα Κυριακή του Πάσχα, τους επισκέπτες και τους περαστικούς της Αρναίας, νεαρές κοπέλες της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας φορώντας τις παραδοσιακές τους στολές.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2015 | 3:29 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: