1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καρυες Αγιου Ορους

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Πολυγύρου

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς Α και Β Πολυγύρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2016 | 7:29 pm


Παρουσίαση δυο νέων εκδόσεων για τη Χαλκιδική από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή Χαλκιδιωτών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών η παρουσίαση των νέων εκδόσεων της Εταιρείας. Πρόκειται για τα βιβλία των, Νικολάου Παπαοικονόμου, με τίτλο: Προσωπογραφία Αγωνιστών του 1821. Από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, το οποίο παρουσίασε ο Ιάκωβος Μιχαληλίδης, Αναπλ. Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Α.Π.Θ. και το βιβλίο του Δημητρίου Παπάζη με τίτλο: Βάβδος. Ιστορική και Εκκλησιαστική Μελέτη. Συμβολή στην Ιστορία της Χαλκιδικής, το οποίο παρουσίασε ο Διονύσιος Βαλαής, Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2016 | 1:52 pm


Σε εστιατόρια και ταβέρνες υποχρεωτική η εγκατάσταση POS

Η υποχρεωτική εγκατάσταση μηχανημάτων υποδοχής χρεωστικών και πιστωτικών καρτών (POS) αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου από τον χώρο της εστίασης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2016 | 10:41 pm


Ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου

Μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ μπορούν πλέον να εξοφλούνται ηλεκτρονικά και μέχρι τη λήξη τους οι λογαριασμοί ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου. Αν υπάρχουν προηγούμενες οφειλές πέραν του πληρωτέου ποσού του εξαμήνου, αυτό εμφανίζεται κάτω αριστερά.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2016 | 10:33 pm


Ο Α. Παπαδημητρίου απ' την Ορμύλια 2ος καλύτερος Έλληνας μαραθωνοδρόμος για το 2016

Δεύτερος καλύτερος μαραθωνοδρόμος αναδείχθηκε για το 2016 είναι ο Αντώνης Παπαδημητρίου από την Ορμύλια, με την επίδοση 2:22:54 (ατομικό ρεκόρ) που πέτυχε στο Ρότερνταμ στις 10 Απριλίου, γεγονός που τον κατατάσσει στους 50 καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών!

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2016 | 9:56 pm


Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ν.Τρίγλιας

Tο δεύτερο από τα πέντε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ που λειτουργούν στο Δήμο Νέας Προποντίδας, το ΚΔΑΠ Ν.Τρίγλιας εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα  από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2016 | 9:20 am


Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη - Σάλτσμπουργκ με τη Eurowings

Η θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους της Lufthansa, η Eurowings (η πρώην Germanwings), έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το άνοιγμα 3 νέων βάσεων εκτός Γερμανίας. Οι δύο στην Αυστρία, σε Βιέννη και Σάλτσμπουργκ, και η 3η στη Μαγιόρκα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2016 | 9:47 pm


Οι Γάλλοι τουρίστες βλέπουν με... καλό μάτι τη Χαλκιδική

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Χαλκιδικής την ερχόμενη τουριστική περίοδο, σύμφωνα με το ενδιαφέρον που καταγράφηκε από μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, στην διεθνή τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2016″ που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο «Port de Versailles» στο Παρίσι.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 10:27 pm


Τίμησαν τη μνήμη της Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τίμησαν τη μνήμη της Νεομάρτυρος Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής, οι κάτοικοι του Ζαγκλιβερίου και πιστοί από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 10:02 pm


Ο ΕΟΤ εορτάζει την παγκόσμια ημέρα τουρισμού - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ VIDEO

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού το υπουργείο και ο ΕΟΤ σχεδίασαν προωθητικές ενέργειες για να γιορτάσουν και να μοιραστούν μαζί με τους ξένους ταξιδιώτες και όλους τους Έλληνες τις πανέμορφες εικόνες της Ελλάδας μας. Το βραβευμένο βίντεο παραγωγής του ΕΟΤ «EternalJourney» διάρκειας 4 λεπτών και 15 δευτερολέπτων προβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της  ημέρας  μέσα από οθόνες σε διάφορα σημεία και χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος.

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2016 | 8:07 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Χαλκιδικής

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: