1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Χάλκινο στα 100μ. για τη Χαλκιδικιώτισσα Στέλλα Σμαραγδή

Η Χαλκιδικιώτισσα πρωταθλήτρια από τη Νικήτη Στέλλα Σμαραγδή αναδείχθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο Σουόνσι  της Ουαλίας.

Η Στέλλα Σμαραγδή στα 100μ. κατηγορίας Τ47  πήρε την Τρίτη θέση, ανεβάζοντας στα επτά (2-1-4) τον -έως τώρα- συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στη διοργάνωση της Ουαλίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2014 | 11:38 pm


Ψηφιακή άδεια στο SUPER TV - Switch-off τον Οκτώβρη στη Χαλκιδική

Δικαίωμα μετάδοσης ψηφιακού σήματος απέκτησε πλέον η τηλεόραση SUPER ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του ΕΣΡ που εξέτασε και ενέκρινε τον σχετικό φάκελο του χαλκιδικιώτικου καναλιού για χορήγηση ψηφιακής άδειας.


Το SUPER Tv θα είναι το δεύτερο ψηφιακό περιφερειακό κανάλι από τη Χαλκιδική που θα εκπέμπει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από το XTV που είχε λάβει νωρίτερα την σχετική άδεια.

Δημοσιεύθηκε στις 30 July 2014 | 8:42 pm


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2014

Με μια σειρά ποικίλων εκδηλώσεων ανοίγει και φέτος αυλαία στο 6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου στο Ανοιχτό Θέατρο της πόλης.

Οι παραστάσεις θα ξεκινούν ώρα 9.15 μ.μ. Μεταξύ των ενοτήτων του Φεστιβάλ ξεχωρίζει "Το Φεστιβάλ Πολυγύρου σε δρόμους και πλατείες", ενώ υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις εικαστικών και εκθέσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2014 | 12:20 pm


Γαλάζιες Σημαίες στη Χαλκιδική

Τετρακόσιες οκτώ (408) Ελληνικές ακτές και 10 μαρίνες κέρδισαν φέτος Γαλάζια Σημαία, φέρνοντας την Ελλάδα στη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 51 χώρες.

Ο νομός Χαλκιδικής βραβεύτηκε και φέτος με 33 γαλάζιες σημαίες για ακτές και δύο σημαίες σε μαρίνες. Στο δήμο Σιθωνίας θα κυματίζουν 13 Γαλάζιες Σημαίες σε ακτές και μία σε μαρίνα, στο δήμο Αριστοτέλη 13 Γαλάζεις Σημαίες, στο δήμο Κασσάνδρας 5 Γαλάζιες Σημαίες σε ακτές και μία σε μαρίνα και στο δήμο Ν.Προποντίδας δύο Γαλάζιες Σημαίες.

 

Στην πρώτη πεντάδα φιγουράρουν οι νομοί Λασιθίου (42 Γαλάζιες Σημαίες), Χαλκιδικής (33 Γαλάζιες Σημαίες), Κέρκυρας (30 Γαλάζιες Σημαίες), Δωδεκανήσου και Χανίων (29 Γαλάζιες Σημαίες αντίστοιχα).

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2014 | 3:37 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: