1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ
  3. ΕΤ3
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Νέο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης

Τις εργασίες στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται να εγκαινιαστεί και να λειτουργήσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.


Πρόκειται για ένα έργο του οποίου ο προϋπολογισμός ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η δημιουργία του Εκθετηρίου Τοπικής Ιστορίας & Λαογραφίας  έχει ενταχθεί σε Μέτρο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2014 | 7:58 pm


Πεντάστερος Ikos Olivia στη Γερακινή

Το άλλοτε Gerakina Beach, ανήκει στο παρελθόν. Με τις εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Χαλκιδική ετοιμάζεται για το Ιkos Olivia, ένα τελείως διαφορετικό, 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο θα ανοίξει για να υποδεχτεί τους πελάτες τους, την 1η Μαΐου 2015.


Για την ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του παλιού συγκροτήματος, επενδύθηκαν περί τα 30 εκατ. ευρώ από το νέο ιδιοκτήτη, το επενδυτικό κεφάλαιο Oak Tree που αγόρασε το ξενοδοχείο από την ΕΤΕ. Το Ikos Olivia θα διαχειρίζεται η κοινή εταιρεία που ίδρυσαν η ΣΑΝΗ ΑΕ μαζί με το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο Oak Tree, η Ιkos Resorts, η οποία έχει ήδη αναλάβει τη διαχείριση του Ιkos Oceania, του πρώην Oceania Club, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2014 | 6:02 pm


Νέες θέσεις μεσω Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας

Νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας ξεκινά το προσεχές διάστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε υπηρεσίες του δημόσιου τομέα.

Το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 200.000.000 ευρώ, αφορά 50.000 άνεργους συμπολίτες μας σε 110 ειδικότητες μας οι οποίοι θα απασχοληθούν για 5 μήνες με πλήρη ασφαλιστική και υγειονομική κάλυψη σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμοι, περιφέρειες) και υπηρεσίες του Δημοσίου (νοσοκομεία, υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.α).

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2014 | 4:28 pm


Από τις 21 Νοεμβρίου η ψηφιακή τηλεόραση

Για καθαρά τεχνικούς λόγους άλλαξε το τελικό χρονοδιάγραμμα μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση της χώρας για τις περιοχές  της Κεντρικής Μακεδονίας, ως εκ τούτου και τηςΧαλκιδικής, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Το προγραμματισμένο αναλογικό switch off ήταν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 8:26 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: