1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Στις 31 Οκτωβρίου το ψηφιακό σήμα στη Χαλκιδική

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ώρα 2 τα ξημερώματα η Χαλκιδική περνά στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης μαζί με ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.


Ενώ η αρχική ημερομηνία είχε ορισθεί στις 3 Οκτωβρίου, εκδόθηκε τελικά νέα Κ.Υ.Α. (Κ.Υ.Α. 55304/1630/24-9-2014) που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. την Πέμπτη και καθορίζει τα νέα χρονοδιαγράμματα.  

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2014 | 9:06 pm


Fam trip Άγγλων δημοσιογράφων στην Νικήτη

Με πρωτοβουλία της αλυσίδας ξενοδοχείων Acrotel, σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR MEDIACO, πραγματοποιήθηκε από τις 21-23 Σεπτεμβρίου 2014, επίσκεψη Βρετανών δημοσιογράφων στην περιοχή της Νικήτης, στη Χαλκιδική.


Συγκεκριμένα, τετραμελής δημοσιογραφική αποστολή, αποτελούμενη από εκπροσώπους των Mail On line, The Arbuturian, Reveal Magazine και Travel Bulletin είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές της περιοχής, να ανακαλύψουν την ποικιλία των επιλογών και δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός και να γνωρίσουν τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2014 | 6:25 pm


Ζημιές 1 εκ. στη Χαλκιδική από τα Ρωσικά «κανόνια»

  • ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΤΟ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ
  • ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ

Δέκα έξι συνολικά ρωσικά τουριστικά γραφεία έχουν κηρύξει πτώχευση από την αρχή του έτους, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για την επόμενη μέρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πορεία της ρωσικής τουριστικής αγοράς στη χώρα μας.

 

Ντόμινο από «κανόνια» ρωσικών τουριστικών γραφείων διαφαίνεται για το φετινό καλοκαίρι, ύστερα από μια ακόμη ανακοίνωση πτώχευσης μεγάλου τουριστικού πρακτορείου.

Μετά την κατάρρευση των μεγάλων «Neva», «Labirint», «Intraer», «Solvex Αγ. Πετρούπολης», «South Cross», την αναστολή της λειτουργίας του ανακοίνωσε και ο οργανισμός «Versa», ενώ λίγο πριν ένα ακόμη μικρότερο τουριστικό γραφείο στην Αγ. Πετρούπολη είχε βάλει «λουκέτο».

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2014 | 3:16 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: