1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Λαϊκή συνέλευση στον Αγ.Νικόλαο για την υπόθεση της ΣΕΚΑ ΑΕ -VIDEO-

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου από την Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου για την «υπόθεση Βαρδινογιάννη»  και εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης από αναβολή στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2014 | 11:15 pm


Ορκωμοσία στο δήμο Αριστοτέλη - Γιατί δεν πήγε ο Χρ. Πάχτας

- Γιατί δεν έφτασε ποτέ στην Ιερισσό ο Χρ. Πάχτας για την  ορκωμοσία

Σε κλίμα έντασης και αμηχανίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η  ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ.Θεόκλητο.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κ.Πάχτα δεν έφτασαν ποτέ στην Ιερισσό για την ορκωμοσία, παρά το ότι είχε κανονιστεί να μεταβούν στο Πολιτιστικό Κέντρο με λεωφορείο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά από την Αρναία, ωστόσο σταμάτησε στο Στρατώνι και δεν ξεκίνησε ξανά για την Ιερισσό.

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2014 | 9:54 pm


Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιθωνίας -ΦΩΤΟ-

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου  Σιθωνίας  Ιωάννη Τζίτζιου και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2014 | 2:10 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: