1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής   »   Καρυες Αγιου Ορους    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Καρυες Αγιου Ορους και εμείς θα το προσθέσουμε.

Όταν οι Γερμανοί ανακάλυψαν το τσίπουρο της Μ.Παναγίας...

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω παρουσίασε στη γερμανική αγορά την οινική τουριστική περιήγηση με τίτλο «στους δρόμους του ευλογημένου οίνου και των συμποσίων», όπως αυτή χαρτογραφήθηκε από την Αρναία και τη Μεγάλη Παναγία μέχρι την Ουρανούπολη και την άκρη της αθωνικής χερσονήσου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2014 | 5:04 pm


Από την Ορεινή Χαλκιδική στο κέντρο της Νέας Υόρκης

Προς ολοταχώς για Νέα Υόρκη κατευθύνονται τα προϊόντα «Ορεινή Χαλκιδική, Ονείρου Γη», ενός brand που έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή της Ορεινής Χαλκιδικής.

 

Ένα κατάστημα τύπου παντοπωλείου αναμένεται να υποδεχτεί εντός του Οκτωβρίου τους πρώτους τους πελάτες σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης. Αφορμή για το ταξίδι των προϊόντων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στάθηκε ένας Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χαλκιδική, δοκίμασε τα προϊόντα της εταιρείας και αποφάσισε να τα συστήσει και στο αμερικανικό καταναλωτικό κοινό, που είναι γνωστό ότι τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση για τα ελληνικά προϊόντα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2014 | 4:48 pm


Στις 31 Οκτωβρίου το ψηφιακό σήμα στη Χαλκιδική

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ώρα 2 τα ξημερώματα η Χαλκιδική περνά στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης μαζί με ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.


Ενώ η αρχική ημερομηνία είχε ορισθεί στις 3 Οκτωβρίου, εκδόθηκε τελικά νέα Κ.Υ.Α. (Κ.Υ.Α. 55304/1630/24-9-2014) που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. την Πέμπτη και καθορίζει τα νέα χρονοδιαγράμματα.  

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2014 | 9:06 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: