Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρόσκληση Αυγερινοπούλου σε Ιάπωνες Δημοσιογράφους στο Νομό Ηλείας

 Η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας, η οποία συστηματικά προωθεί την ανάδειξη της Ηλείας στο εξωτερικό, και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέλαβε πρωτοβουλία πρόσκλησης Ιαπώνων δημοσιογράφων από το Τόκυο στο Νομό μας.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου δήλωσε: "Αφορμή της πρόσκλησης στάθηκε το γεγονός ότι το Τόκυο θα είναι η διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2020 και συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει συστηματική προσπάθεια διασύνδεσης και προβολής της Ολυμπίας αλλά και όλου του Νομού μας στην Ιαπωνία. Περαιτέρω ενημέρωσα την Ελληνική Πρεσβεία στην Ιαπωνία για το γεγονός ότι η παραλία της Νότιας Ηλείας (Ζαχάρω) έχει καταμετρηθεί από το Google Earth ως η μεγαλύτερη παραλία της

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2017 | 10:31 am


Σοβαρές καταγγελίες από τον Τάκη Αντωνακόπουλο

 1ο.Οι μαθητές των Σχολείων Πύργου ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις στο Λαζαρακειο Αμαλιάδας, γιατί η δημοτική αρχή Πύργου αρνείται την παραχώρηση του θεάτρου ''Απόλλων' σε συγκεκριμένους φορείς. Επιλεκτικά η αίθουσα παραχωρείται ,προφανώς σε αρεστούς. Ας μιλήσουν οι θεατρόφιλοι.

2ο.Κανενας τουρίστας, μέλος της κρουαζιέρας δεν επιβιβάστηκε σε λεωφορεία στο Κατάκολο με προορισμό τον Πύργο. Προχειρότητα και επικοινωνιακός χαρτοπόλεμος είχε προηγηθεί εκ μέρους της δημοτικής αρχής, σχετικά με την επίσκεψη τουριστών στον Πυργο. Σοβαρά αποτελέσματα με ελαφρότητες και λεκτικές πομφόλυγες δεν επιτυγχάνονται. Έχουμε υποβάλλει συγκεκριμένη πρόταση για το πακέτο υπηρεσιών., που απαιτούνται προς επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

3ο.Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος επέτυχε πλεόνασμα 2.8 εκατ ευρώ την προηγούμενη χρονιά . Παράλληλα χρωστά περίπου 3 εκατ ευρώ. Το συμπέρασμα δικό σας. Δηλαδή δεν πληρώνει τις οφειλές του και παρουσιάζει πλεόνασμα. Τεράστια επιτυχία....

4ο Σύμφωνα με δικαιολογημένη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ, ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2017 | 10:19 am


Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα, οικία και σε εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Ηλεία

 Δράστης είναι ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, τρεις κλοπές σε καταστήματα, οικία και σε εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, προχθές (23-5-2017) το πρωί, στη Γαστούνη, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης πραγματοποίησαν έλεγχο στον 28χρονο, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια σύριγγα που περιείχε διάλυμα ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 28χρονος τους

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2017 | 10:16 am


Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν σε εικονικές ασφαλίσεις εργαζομένων για την αποφυγή πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών

 Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί μέλη της οργάνωσης

Η συνολική ζημία του Ελληνικού Δημοσίου ξεπερνά το 1.800.000 ευρώ

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες και πλαστογραφίες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω της σύστασης εικονικών εταιρειών ή την εκμετάλλευση ήδη υπαρχουσών και την εικονική ασφάλιση εργαζομένων, με σκοπό την αποφυγή πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα χθες (24/05/2017), συνολικά 5 ημεδαποί και συγκεκριμένα 47χρονος και 41χρονη που είναι και αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, δύο 51χρονοι και 32χρονος.

Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνονται ακόμη 8 άτομα, από τα οποία το ένα κρατείται σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης είναι αποτέλεσμα πολύμηνων και μεθοδικών ερευνών αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των οποίων διακριβώθηκε όλο τα πλέγμα των παράνομων δραστηριοτήτων των μελών της.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης τους, προέκυψε ότι η 41χρονη μαζί με τον

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2017 | 10:10 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr