1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κάλεσμα του Πανηλειακού

 Ο Α.Ο. Πανηλειακός με αφορμή την επιστροφή των ερυθρόλευκων στην ενεργό δράση καλεί όλους τους φορείς και τους πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» την Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2016 | 2:58 pm


ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες Τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Την Τετάρτη 27-07-2016 και από ώρα 08.30 έως 15.00 θα γίνουν 2ωρες διακοπές ρεύματος στην Ανδραβίδα στην οδό Ν.ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΗ από το κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ μέχρι τις γραμμές ΟΣΕ. Επίσης στο κέντρο της αγοράς, Π.Ε.Ο από το κατάστημα ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ μέχρι την εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2016 | 2:52 pm


4ο Port Festival – 1 έως 3 Αυγούστου 2016

 Το μουσικό ταξίδι στο Κατάκολο συνεχίζεται…

Ο καθένας μας έχει πολλούς λόγους να αγαπά το Κατάκολο, κι όταν λέμε ο καθένας εννοούμε όλους εμάς που από μικροί το έχουμε περπατήσει και το έχουμε «ανακαλύψει» μέσα από παιδικές εξερευνήσεις, στην παραλία, στο βουνό και φυσικά στο αλσύλλιο.
Το αλσύλλιο του Κατακόλου ήταν κάποτε η παιδική χαρά μας, τα παιχνίδια ακούγονταν μέχρι το ξηρόμολο και ίσως αυτή η μυστική αύρα που πότισε αυτόν τον συγκεκριμένο τόπο με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών τότε, να είναι ο κρυφός λόγος που κάθε χρόνο το Port Festival στον ίδιο χώρο στέφεται με απόλυτη επιτυχία.
Μπορεί οι εποχές να άλλαξαν, αλλά κάτι μαγικό εξακολουθεί να συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Κύριοι πρωταγωνιστές και φέτος οι εθελοντές, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, που με πολύ χαρά προετοιμάζουν το 4ο Port Festival, που ξεκινά την Δευτέρα 1η και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Αυγούστου. Καλλιτέχνες, ομάδες και σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και στήνουν την πιο δημιουργική γιορτή!

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2016 | 2:39 pm


Σημαντική μείωση καταγράφεται στα θανατηφόρα τροχαία στη Δυτική Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2016

 Η μείωση ξεπερνά το 20% ενώ μειωμένος είναι και ο συνολικός αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 συγκροτήθηκαν 1.438 συνεργεία αλκοολομέτρησης, ενεργήθηκαν 36.613 έλεγχοι διερεύνησης μέθης και διαπιστώθηκαν ότι 1.253 άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια οινοπνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς ότι, η ασφαλή οδήγηση και η οδική ασφάλεια, είναι υπόθεση όλων μας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η δημοσίευση των εξαμηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με συγκριτικά στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.
Α. Τροχαία ατυχήματα
Στη εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, το πρώτο εξάμηνο του 2016, σημειώθηκαν 228 τροχαία ατυχήματα έναντι 235 που είχαν συμβεί το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ειδικότερα σημειώθηκαν :
· 27 θανατηφόρα ατυχήματα έναντι 35 το α΄ εξάμηνο του 2015.
· 32 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων έναντι 29 το α΄

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2016 | 9:17 am


Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ για την Αδελφοποίηση με την Κοινότητα Μπελογιάννης

 Ο Δήμος Ήλιδας υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή συγκίνηση, την αντιπροσωπεία από την Κοινότητα Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, στα πλαίσια της διαδικασίας Αδελφοποίησης και σε ανταπόδοση της άψογης και ένθερμης φιλοξενίας που είχε τύχει αντίστοιχα, η αντιπροσωπεία του Δήμου μας, από τους ιθύνοντες και τους πολίτες, της αδελφοποιημένης πια, κοινότητας.

Τα Μέλη της Αντιπροσωπείας, βρέθηκαν στην Αμαλιάδα, τη γενέτειρα του Νίκου Μπελογιάννη. Στην Ήλιδα, τον τόπο που γέννησε τους ολυμπιακούς αγώνες, κατά την αρχαιότητα. Στην Ηλεία, τη γη των μεγάλων Ολυμπιακών ιδεωδών.
Στην Αμαλιάδα λοιπόν, ολοκληρώθηκε και τυπικά, μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει προ ετών. Ούτως ή άλλως, είναι προφανές πως στο χωριό Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, θα συναντήσει κανείς, δικούς μας ανθρώπους. Όπως και οι άνθρωποι από την Κοινότητα Μπελογιάννης, πρέπει να ξέρουν, ότι στην Αμαλιάδα και την περιοχή μας, υπάρχουν δικοί τους άνθρωποι. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα, πως οι δεσμοί αυτοί, θα σφυρηλατηθούν στο πέρασμα του χρόνου.
Επίσης, θα θέλαμε ιδιαιτέρως από την πλευρά της Ανεξαρτησίας της νέας γενιάς, να εκφράσουμε -δημόσια- ένα βαθύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς την Κοινότητα Μπελογιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής, για την ονομασία της κεντρικής πλατείας του χωριού, σε Πλατεία

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2016 | 9:12 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: