1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας

Δηλώσεις υποψηφίου δημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα - Wed, 23 Apr 2014 20:14:45 +0300

 «Ο Δήμος Πύργου πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος στον τουρισμό»

Στην πρώτη γραμμή της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Πύργου τοποθετεί την τουριστική ανάπτυξη ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αντώνης Καράμπελας.
Συντονίζοντας την Επιτροπή Προγράμματος του συνδυασμού, κατά την τελική διαμόρφωση πριν τη δημοσιοποίησή του, ο κ. Καράμπελας επεσήμανε στους συνεργάτες του την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει για τον Δήμο Πύργου η τουριστική ανάπτυξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Σε λίγες μέρες αρχίζει μια ακόμη τουριστική περίοδος, που δυστυχώς θα είναι ξανά για τον Πύργο μια χαμένη υπόθεση. Εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών που αποβιβάζονται στο Κατάκολο μέσω κρουαζιέρας θα επισκεφθούν την Ολυμπία και μόνο, ενώ θα μπορούσαν αρκετές χιλιάδες απ' αυτούς να περάσουν από την πόλη ή από κάποιο από τα γραφικά χωριά του Δήμου μας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει αν ο Πύργος και τα χωριά του είχαν μυηθεί στη λογική της τουριστικής ανάπτυξης και αν η δημοτική αρχή καλλιεργούσε συγκεκριμένο σχέδιο ανάδειξης και διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος. Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Με την ραγδαία αύξηση της κρουαζιέρας, με τον αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο του Κατάκολου σ' αυτό το πεδίο, είναι αδιανόητο ο Δήμος Πύργου, μ' ένα σπουδαίο Αρχαιολογικό Μουσείο, να μένει απλός θεατής».
Συνεχίζοντας ο κ. Καράμπελας τόνισε: «Εμείς, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», έχουμε ολοκληρωμένο
Παρουσίαση προγράμματος υγείας από τον Τάκη Αντωνακόπουλο - Wed, 23 Apr 2014 20:12:46 +0300

 Η καθημερινότητα, το μικρό και καθημερινό πρόβλημα του πολίτη και η εξυπηρέτησή του αποτελούν για εμάς βασική προτεραιότητα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Συνεχίζοντας τις προτάσεις μας για ένα νέο Δήμο προτείνουμε για τον τομέα :

ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Τοπικής Διοίκησης είναι η εγγύτητά της με τον πολίτη, καθιστώντας την άμεσο δέκτη των πάσης φύσεως κοινωνικών προβλημάτων. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος επιβάλλεται να συνεργαστεί με τους φορείς της κεντρικής εξουσίας, στοχεύοντας στην υλοποίηση μιας αποτελεσματικότερης κοινωνικής πολιτικής, που θα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο τμήμα των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη.

Συνεργασία με το Νοσοκομείου Πύργου με στόχο την ανάπτυξη των υπηρεσιών πρόληψης υγείας στον οικείο Δήμο. Η δυνατότητα του Νοσοκομείου να παρέχει τις υποδομές του και να κινητοποιεί το ιατρικό δυναμικό του εθελοντικά χωρίς κόστος για δράσεις πρόληψης -ειδικότερα στην περιφέρεια- δημιουργεί σημαντικές δυνατότητες για τη διενέργεια σειράς εκδηλώσεων πρόληψης για κάθε ηλικία με θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές –Δήμο και Μονάδα Υγείας.

· Υποστήριξη του Νοσοκομείου Πύργου, περαιτέρω
Που πηγαίνουν τα σκουπίδια του Κατακόλου; - Wed, 23 Apr 2014 13:24:42 +0300

 Παρατηρώντας προσεκτικά κάποιος αυτές τις μέρες, που τα σκουπίδια έχουν "πνίξει" (πάλι) τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, θα παρατηρήσει "μαγικές" εικόνες, όπως η φωτογραφία 1 και η φωτογραφία 2. Βγαλμένες και οι δύο την ίδια ημέρα και με διαφορά μισής ώρας. Στην μεν φωτογραφία 1 θα δει "βουνό" από σκουπίδια, και μάλιστα έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, στη δε φωτογραφία 2, βγαλμένη στο Κατάκολο, θα δει άδειους κάδους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, που χρειάζονται επιβεβαίωση ή διάψευση, τα σκουπίδια του Κατακόλου, "φιλοξενούνται" σε διάφορες χωματερές του κάμπου. Και αυτό, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για να μην εκτεθούμε στους... τουρίστες!
Έτσι, κάποιοι "νοικοκύρηδες" σκέφτηκαν να τα αδειάζουν σε χωματερές του κάμπου (αλήθεια τινές εξ αυτών έχουν άδεια λειτουργίας;;;) και κάποιοι άλλοι ντόπιοι "νοικοκύρηδες", απλόχερα είπαν : "φέρτε και αδειάστε, εδώ κανείς δεν
Προεκλογική συνεργασία Κοτζιά - Αηδόνη; - Wed, 23 Apr 2014 11:06:13 +0300

 Τις τελευταίες ημέρες έντονα "κυκλοφορεί" η φήμη για επικείμενη προεκλογική συνεργασία του νυν Δημάρχου, και υποψήφιου Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας κ. Θύμιου Κοτζιά, με τον πρώην Δήμαρχο και επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας κ. Γιώργο Αηδόνη.

Οι φήμες δε, προχωρούν και σε λεπτομέρειες, αφού φέρουν τους δύο άνδρες να έχουν συνομιλήσει πάνω από μία φορά, συζητώντας την μελλοντική συνεργασία τους.
Ο κ. Αηδόνης φέρεται να έχει ζητήσει από τον κ. Κοτζιά την διαβεβαίωση, σε περίπτωση εκλογικής νίκης του τελευταίου, να τον κάνει αντιδήμαρχο και ταυτόχρονα αναπληρωτή Δήμαρχο, και τον κ. Κοτζιά να έχει επιφυλάξεις, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις στενών συνεργατών του.
Επαναλαμβάνουμε, πως όλα αυτά κυκλοφορούν σαν φήμη, που μπορεί κάλλιστα το γεγονός να υπάρχει στη "σφαίρα" της φαντασίας κάποιων τρίτων που σίγουρα ωφελούνται από αυτή (τη φήμη).
Αν όλα αυτά, όντως είναι μυθεύματα, φρόνιμο θα είναι, μετά μάλιστα και από την ξαφνική δημόσια στήριξη προς
Αύριο η ανοιχτή συγκέντρωση στο Εκλογικό Κέντρο Γιάννη Αργυρόπουλου - Tue, 22 Apr 2014 23:09:05 +0300

 Εγκαίνια της νέας εποχής

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή σελίδας στον Πύργου καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 24 Απριλίου η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» παίρνει την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες. Τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην οδό Μανωλοπούλου 28 αποτελούν το πρώτο βήμα μιας δύσκολης διαδρομής, η αφετηρία της οποίας είναι η δύναμη του πολίτη και τερματισμός της η επαναφορά του δήμου Πύργου σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση της παράταξής του, βγαίνει μπροστά για να μοιραστεί με τους δημότες της Ηλειακής πρωτεύουσας το ΟΡΑΜΑ του ώστε ο δήμος Πύργου να αποκτήσει ξανά όλα τα εχέγγυα που θα τον κάνουν τον πραγματικό πρωταγωνιστή στη Δυτική Ελλάδα. «Σε μία περίοδο που ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει απαξιωθεί και ο πολίτης δύσκολα συμμετέχει σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, εμείς
5 ακόμη υποψήφιοι έτοιμοι για προσφορά στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καράμπελα "Πύργος - Έργο Πολιτών" - Tue, 22 Apr 2014 22:57:30 +0300

 Πέντε ακόμη δυναμικά στελέχη που θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Αντώνη Καράμπελα ανακοινώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», αποδεικνύοντας τη δυναμική της και το ευρύ κοινωνικό της έρεισμα. Με αλφαβητική σειρά είναι:


Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: