Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ηλείας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ειρήνη για το 2017

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ειρήνη για το 2017, η οποία αφιερώνεται στο Θέμα: «Mαζί για την Ειρήνη: Σεβασμός, Ασφάλεια και Αξιοπρέπεια για όλους» θα ήθελα να τονίσω ότι η αειφόρος και δίκαιη διαχείριση των φυσικών πόρων είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκαθίδρυση και διατήρηση της Ειρήνης παγκοσμίως.

Αν η διεθνής κοινότητα διαχειριστεί τους φυσικούς της πόρους με πιο βιώσιμο τρόπο και αλλάξει τα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης,
αν η διεθνής κοινότητα αναπτύξει επαρκείς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προκειμένου να κινηθεί προς την κατεύθυνση οικονομίας μηδενικού άνθρακα και χαμηλών εκπομπών, ελαχιστοποιώντας την εξάρτησή της από το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, ειδικά στον τομέα των μεταφορών,
αν η διεθνής κοινότητα προβεί σε καλύτερη, βιώσιμη

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2017 | 10:08 am


Σήμερα Δευτέρα στις 5 μ.μ. αγιασμός στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

 Ποιοι συμμετέχουν

Σήμερα Δευτέρα 25-9-2017 και ώρα 5 μ.μ. θα γίνει αγιασμός κι επίσημη έναρξη των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου.
Για αυτή τη σχολική χρονιά συσπειρωθήκαμε 51 εθελοντές κι ειμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε 200 παιδιά από 15 Λύκεια τριών Δήμων της Ηλείας:
ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
Σας χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! (δεν έχουμε παράπονο από τη βοήθειά σας -αλλά το θυμίζουμε) Οι καιροί είναι σκληροί και ο αγώνας όλο και πιο δύσκολος αλλά όλο και πιο ωραίος...
Μέσα στη χρονιά ετοιμάζουμε κι άλλες δράσεις εκτός από τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
Συγκέντρωση και διανομή γραφικής ύλης για τους μαθητές μας,
τροφίμων και ρουχισμού για τα παιδιά μας αλλά και για

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2017 | 9:59 am


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια κάνναβης

 Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος αγνώστων δραστών, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική έκταση στη θέση «Αλετρέικα» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, (63) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν εκριζωμένα και αποξηραμένα δέκα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2017 | 9:56 am


Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας

 Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (25-9-2017 έως 01-10-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

• Την Δευτέρα 25-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας – Ανδρίτσαινα - Κάτω Μυγδαλιές - Λιβαδάκι – Αμυγδαλιές - Κεραμίδι – Μυρώνια – Βρεστό - Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα - Βρίνα – Κρέστενα.
• Την Τρίτη 26-9-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πύργος – Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο – Καρυά – Αγία Άννα – Πεύκη

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2017 | 9:52 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Ηλείας

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr