Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ξάνθης    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Συνεχίζουμε και βοηθάμε τα αδέσποτα με ζωοτροφές|Ευχαριστήριο προς τους Φίλους των «Αδέσποτων Φίλων Ξάνθης»

Ευχαριστούμε τους εξής φίλους που πλήρωσαν τροφή σε πετ σοπ και κτηνιατρεία για να μοιραστεί στα αδέσποτα: 1,Εύη Σταθ.1 σακί 20κιλο 2,Figen.Gir.2 σακιά 20κιλα 3,Σταυρούλα Παπ 1 σακί 20κιλο 4.Μαρία Σαλαμ.1 σακί 20κιλο. 5.Ροζακι 3σακια 20κιλα. 6.HOBBY PET SHOP 2 σακιά 20κιλα 7.Ευαγγελια Ματ.δεκα κιλά τροφή. Σύνολο 190κιλα Οι τροφές...

The post Συνεχίζουμε και βοηθάμε τα αδέσποτα με ζωοτροφές|Ευχαριστήριο προς τους Φίλους των «Αδέσποτων Φίλων Ξάνθης» appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 7:38 pm


Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν την πόλη μας… δυστυχώς όλοι ο ένας πάνω στον άλλο… κρίμα

Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν την πόλη μας… δυστυχώς όλοι ο ένας πάνω στον άλλο… κρίμα… ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιάς ήρθε στον Εχίνο αλλά δεν έπρεπε να δει τόσο πολύ κόσμο σε ένα τόσο μικρό χώρο όπως το Δημαρχείο της Μύκης.

The post Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν την πόλη μας… δυστυχώς όλοι ο ένας πάνω στον άλλο… κρίμα appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 6:02 pm


Μανώλης Τσέπελης: Είμαι αισιόδοξος αλλά σαν δήμος πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τα χειρότερα

Δείτε παρακάτω την δήλωση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη μετά την σύσκεψη με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιά που έγινε πριν λίγο στην Σμίνθη του Δήμου Μύκης.

The post Μανώλης Τσέπελης: Είμαι αισιόδοξος αλλά σαν δήμος πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τα χειρότερα appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 5:54 pm


Τι δήλωσε ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά (βίντεο)

Τι δήλωσε ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά (βίντεο)

The post Τι δήλωσε ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά (βίντεο) appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 5:48 pm


Τι είπαν Μέτιος και Δήμαρχος Μύκης για την επίσκεψη Χαρδαλιά στον Εχίνο (βίντεο)

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Σμίνθη, ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον υφυπουργό κ. Χαρδαλιά κι τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο για τη συμπαράσταση σε όλη αυτή τη δοκιμασία καθώς και τους κατοίκους του Εχίνου και των υπόλοιπων χωριών διότι όντως βοηθούν...

The post Τι είπαν Μέτιος και Δήμαρχος Μύκης για την επίσκεψη Χαρδαλιά στον Εχίνο (βίντεο) appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 5:30 pm


Βίντεο από την επίσκεψη Χαρδαλιά στον Εχίνο. Τι είπε για καραντίνα και μέτρα κατά του κορωνοϊού!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε με Super Puma λίγο μετά τις μια και μισή το μεσημέρι στην Σμίνθη Ξάνθης απέναντι από το Δημαρχείο και μπήκε κατευθείαν στην σύσκεψη με τους υπόλοιπους τοπικούς παράγοντες. «Το κράτος, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, είναι έτοιμο και θα...

The post Βίντεο από την επίσκεψη Χαρδαλιά στον Εχίνο. Τι είπε για καραντίνα και μέτρα κατά του κορωνοϊού! appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 5:19 pm


Κορονοϊός: Φτιάχνουν μάσκες από τα προικιά των γιαγιάδων τους στον Εβρο

Δώδεκα γυναίκες χωριών του βορείου Έβρου ετοιμάζονται να παραδώσουν σε νοσοκομεία και Σώματα Ασφαλείας 600 χειροποίητες μάσκες από χασέδες των γιαγιάδων τους Οι γυναίκες της Νέας Βύσσας και των χωριών του βορείου Έβρου από τη μέρα που γεννιούνται μαθαίνουν να «κρατούν Θερμοπύλες». Πριν από ένα μήνα όταν έγινε και η...

The post Κορονοϊός: Φτιάχνουν μάσκες από τα προικιά των γιαγιάδων τους στον Εβρο appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 12:53 pm


Η Κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης| Μήνυμα του συντονιστή του τμήματος κορονοϊού

Διαβάστε το μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο παθολόγος κ. Ιωάννης Φερασιάδης συντονιστής του τμήματος κορονοϊού στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης την κατάσταση που επικρατεί: Μετά από ένα μήνα που ανέλαβα τον συντονισμό της προσπάθειας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να οργανωθεί ώστε να αντιμετωπίσει μια επιδημία που παρόμοια της...

The post Η Κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης| Μήνυμα του συντονιστή του τμήματος κορονοϊού appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 12:25 pm


Και τρίτος νεκρός στην Ξάνθη από τον κορονοϊό

Υπέκυψε τα ξημερώματα της Κυριακής 67 χρόνος συμπολίτης μας κάτοικος Ξάνθης ο οποίος νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο 67 χρόνος είχε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υποκείμενα νοσήματα ενώ είναι περιστατικό το οποίο κόλλησε από άλλο άτομο που νοσεί στην ίδια οικογένεια.

The post Και τρίτος νεκρός στην Ξάνθη από τον κορονοϊό appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 12:06 pm


Άλλοι δύο Στρατιωτικοί από την Ξάνθη διαγνώστηκαν με κορωνοϊό!

Δύο νέα επιβεβαιομένα κρούσματα στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδα της Ξάνθης έρχονται να προστεθούν σήμερα στην λίστα των νοσούντων. Οι δύο στρατιωτικοί είναι από την ίδια μονάδα αλλά δεν έχουν σχέση με το προηγούμενο περιστατικό του 46χρονου στρατιωτικού από το Κουτσό ο οποίος τελικά κατέληξε. Οι δύο δεν πήγαν στο...

The post Άλλοι δύο Στρατιωτικοί από την Ξάνθη διαγνώστηκαν με κορωνοϊό! appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 10:32 am


Νομός Ξάνθης - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Ξάνθης

Φιλικοί ιστότοποι: