Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Χαλκιδικής    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε 6 περιοχές της Χαλκιδικής

Κατόπιν σχετικής απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης απαγορεύεται η θήρα όλων των θηραμάτων, μέχρι τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2020-2021, σε έξι περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και συγκεκριμένα:

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2016 | 11:13 am


Η Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Τη μνήμη ου Αγίου Αρτεμίου γιόρτασε η Αστυνομία τιμώντας τον προστάτη της Άγιο.  Η 20η Οκτωβρίου θεσπίστηκε από την Πολιτεία "Ημέρα της Αστυνομίας" ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Πολύγυρος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2016 | 3:55 pm


Έτσι θα μεταμορφωθεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» -ΦΩΤΟ-

Τα σχέδιά της για το Αεροδρόμιο «Μακεδονία», το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται, παρουσίασε η Fraport Greece, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2016 | 9:56 pm


Η έννοια της «Ευρωπαϊκής Ταυτότητας» -Ενημερωτική εκδήλώση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Τρίγλιας, η ενημερωτική “Τοπική Εκδήλωση” (“Local Event”) που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας από κοινού με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑ) και τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Nομού Χαλκιδικής.

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2016 | 9:02 pm


Απονομή πιστοποιητικών του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας

Συνήλθε τη Δευτέρα η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων του Δικτύου Επιχειρήσεων Χαλκιδικής Α.Ε στο Δημαρχείο Πολυγύρου. Με τη παρουσία τους τίμησαν, η κα. Ζωγράφου Κατερίνα εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής, ο κος Χούτας Στυλιανός εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και η πλειοψηφία των μετόχων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2016 | 8:14 pm


Προβολή της Χαλκιδικής στην Ιταλία

Πενταπλάσιες αφίξεις Ιταλών τουριστών πέτυχε μεταξύ 2012 και 2016, μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια, η περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς η προσπάθεια του Τουριστικού Οργανισμού της περιοχής στην ιταλική αγορά άρχισε να αποδίδει καρπούς, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 9:13 pm


Μειωμένες αφίξεις και διανυκτερεύσεις για τη φετινή σεζόν στη Χαλκιδική

Μείωση 8% συγκριτικά με πέρσι σε ό,τι αφορά τον αριθμό των αφίξεων και των διανυκτερεύσεων, παρουσιάζει ο νομός Χαλκιδικής, την ώρα που η τουριστική περίοδος οδεύει προς το τέλος της.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 9:03 pm


Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα που αφαιρέθηκαν ηχοσυστήματα αξίας 6.000 ευρώ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό κλοπιμαίων που αφαιρέθηκαν το Σεπτέμβριο, μετά από διάρρηξη σε κατάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 1:21 pm


Στα τέλη του 2016 το σχέδιο θεσμικής αναμόρφωσης του Καλλικράτη

Μέχρι το τέλος του χρόνου – ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου – θα είναι έτοιμο το σχέδιο θεσμικής αναμόρφωσης του Καλλικράτη, βασική φιλοσοφία του οποίου θα είναι, να γίνουν οι υπηρεσίες των Δήμων πιο προσιτές για τον πολίτη και οι αιρετοί πιο άξιοι να υπηρετήσουν τον λαό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 9:38 am


Ξεκινά πρόγραμμα στον ΟΑΕΔ για 3.000 νέους ανέργους

Ξεκινάει από τον ΟΑΕΔ την Τρίτη 18 Οκτωβρίου η διαδικασία υπόδειξης για το πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε ΚΟΙΝΣΕΠ για 3.000 νέους άνεργους ηλικίας 25-29 ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 October 2016 | 9:29 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Χαλκιδικής

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr