Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ηρακλειο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Ηρακλειο και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ηρακλειο

Αυτό είναι το… μεταμνημόνιο: 6 «λουριά» για την Ελλάδα έως το 2022 – Αφαντο το κούρεμα χρέους Οι "τιμωρίες" αν ξεφύγουμε από το πλαίσιο


Στο κείμενο αυτό αναμένεται να συμφωνήσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup της Πέμπτης, δεσμεύοντας τη χώρα σε μια σειρά μεταρρυθμίσεων μέχρι και το 2022.Χειροπόδαρα δεμένους μας παραδίδουν στους αιμοδιψείς περιούσιους, τα πιόνια της συγκυβέρνησης... 


ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 2.500.000 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ...

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΠΙΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


 

Ενισχυμένη εποπτεία μετά τη λήξη του μνημονίου με πολύ συγκεκριμένες δεσμεύσεις, χρονοδιαγράμματα, αλλά και με ποινές σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τηρήσει τα συμφωνημένα, προβλέπει το σχέδιο του κειμένου που αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή». 

Στο κείμενο αυτό αναμένεται να συμφωνήσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup της Πέμπτης, δεσμεύοντας τη χώρα σε μια σειρά μεταρρυθμίσεων μέχρι και το 2022.


Είναι το πλαίσιο της νέας σχέσης Ελλάδας – θεσμών, το οποίο απέχει πολύ από την καθαρή έξοδο που πέτυχαν οι υπόλοιπες μνημονιακές χώρες. Καθώς το έγγραφο είναι σχέδιο, αναμένονται λίγες, μικρές αλλαγές στο τελικό κείμενο της Πέμπτης.


Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι παρόλο που η Ελλάδα δεν καλείται να εφαρμόσει νέες μεταρρυθμίσεις πρέπει να τηρήσει τα ήδη συμφωνημένα, τα οποία όπως αποκαλύπτει το έγγραφο είναι πολλά και δύσκολα, ιδιαίτερα στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων.


«Οι μεταρρυθμίσεις θα παρακολουθούνται σε τριμηνιαία βάση στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας, όπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεργαστεί με την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τον ΕΜΣ», αναφέρεται στο κείμενο. 

Η συχνότητα των επισκέψεων των θεσμών μετά τη λήξη του μνημονίου –με τη συμμετοχή ακόμη και του Ταμείου– παραμένει η ίδια όπως κατά τη διάρκεια των μνημονίων. 

Και μπορεί να μην επισκέπτονται τη χώρα οι εκπρόσωποι των θεσμών για να κρίνουν κατά πόσον η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνημένα ώστε να λάβει η χώρα την αντίστοιχη δόση, οι θεσμοί θα έρχονται για να συνεχίσουν να κρίνουν κατά πόσον η Ελλάδα τηρεί τους μεταμνημονιακούς όρους. 

Αντί για δόση θα συντάσσουν μια έκθεση, που θα παρακολουθείται σίγουρα πολύ προσεκτικά από τις αγορές και θα κρίνει το οικονομικό μέλλον της χώρας.


Αν η έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας είναι αρνητική, οι αγορές αναμένεται να αντιδρούν δυσκολεύοντας την πρόσβαση της χώρας σε χρηματοδότηση. 

Αν η έκθεση είναι θετική, εκτός από την εμπιστοσύνη των αγορών η χώρα θα κερδίζει και περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους.

 «Η θετική έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας θα αποτελεί τη βάση για το Eurogroup και το εκτελεστικό συμβούλιο του EFSF ώστε να προχωράει στην εφαρμογή των μέτρων για το χρέος που βασίζονται σε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις», λέει ειδικότερα το κείμενο.


Αυτά τα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, τα οποία θα συνδέονται με την ολοκλήρωση των δεσμεύσεων από την Ελλάδα, θα είναι μόνο η επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών (SMP-ANFA) και η κατάργηση της προβλεπόμενης αύξησης επιτοκίου του δανείου του EFSF. 

Συγχρόνως «οι εκταμιεύσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με ισόποσες ετήσιες δόσεις (περίπου 1,2 δισ.) τον Ιούνιο κάθε έτους ή θα μπορούσαν να κατανεμηθούν σε δύο εξαμηνιαίες υποδόσεις, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο», σύμφωνα με το έγγραφο.

Τα έξι βασικά σημεία στα οποία θα δεσμεύεται η χώρα μετά τις 21 Αυγούστου είναι τα παρακάτω:


1. Δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.


«Η Ελλάδα θα σεβαστεί πλήρως τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει ότι ο ετήσιος προϋπολογισμός της θα επιτύχει μεσοπρόθεσμα ένα πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ».


Φορολογική πολιτική: «Η Ελλάδα πρέπει να αναπροσαρμόσει τις τιμές του φόρου ακίνητης περιουσίας για τον ΕΝΦΙΑ και άλλους φόρους πλήρως, σύμφωνα με τις τιμές της αγοράς έως τα μέσα του 2020».

Φορολογική διοίκηση: «Η Ελλάδα θα φθάσει στις συμφωνηθείσες μόνιμες θέσεις στελέχωσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων. 12.000 εργαζόμενοι έως τα τέλη του 2018 και 13.322 στα μέσα του 2021».

Δημόσια οικονομικά: «Η Ελλάδα θα αποφύγει τη συσσώρευση νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών και μέχρι τα μέσα του 2019 θα ολοκληρώσει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που προσδιορίστηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο».

2. Κοινωνική πρόνοια.


Η Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας, σε στενή συνεργασία με την τεχνική βοήθεια που παρέχεται μέσω του SRSS.
Η δημιουργία του ενιαίου ταμείου συντάξεων ΕΦΚΑ θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2020.

Υγεία: Ανοιγμα τουλάχιστον 120 κέντρων πρωτοβάθμιας περίθαλψης μέχρι τα τέλη του 2018 και 240 μέχρι τα μέσα του 2020. Το κύριο όργανο που είναι υπεύθυνο για τις κεντρικές προμήθειες (ΕΚΑΠΥ) θα συσταθεί μέχρι το τέλος του 2018, με στόχο την επίτευξη μεριδίου κεντρικών προμηθειών στις συνολικές δαπάνες νοσοκομείων κατά 30% στα μέσα του 2020 και κατά 40% στα μέσα του 2022.

Δίχτυ κοινωνικής πρόνοιας: «Εφαρμογή σε όλα τα επιδόματα αναπηρίας η νέα προσέγγιση για τον προσδιορισμό της αναπηρίας με βάση τόσο την ιατρική όσο και τη λειτουργική αξιολόγηση έως τα μέσα του 2019», λέει το έγγραφο.


3. Χρηματοπιστωτική σταθερότητα.


Κόκκινα δάνεια: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις με στόχο τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Η ηλεκτρονική κατάθεση νομικών έγγραφων θα εφαρμοστεί σε όλα τα δικαστήρια μέχρι τα τέλη του 2019.

Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας: Θα αναπτύξει μέχρι το τέλος του 2018 μια στρατηγική εξόδου για την πώληση των μεριδίων του στις συστημικές τράπεζες. «Η ανεξαρτησία του ΤΧΣ θα τηρηθεί πλήρως και θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό εμπορικούς όρους και χωρίς καμία πολιτική ή άλλη παρέμβαση».


4. Αγορές εργασίας και προϊόντων.


Αγορά εργασίας: Η Ελλάδα θα διασφαλίσει την ανταγωνιστικότητα μέσω ετήσιας αναπροσαρμογής του κατώτατου μισθού, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4172/2012, αρχής γενομένης από το 2019.

Κτηματολόγιο: Η Ελλάδα θα ολοκληρώσει το έργο του κτηματολογίου επικυρώνοντας το σύνολο των κτηματολογικών χαρτών και δασικών χαρτών μέχρι τα μέσα του 2021. Ως ενδιάμεσα βήματα θα ολοκληρώσει την κατάρτιση των υπόλοιπων δασικών χαρτών μέχρι τα μέσα του 2019 και θα δημιουργήσει πλήρως την κτηματολογική αρχή. Πρέπει να ολοκληρώσει το 45% έως τα μέσα του 2020.

Ενέργεια: Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της ενέργειας, η συμφωνηθείσα εκποίηση της ικανότητας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη της Δημόσιας Επιχείρησης θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2018.


5. Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και περιουσίας (HCAP) και ιδιωτικοποιήσεις.


«Η Ελλάδα επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να ολοκληρώσει τις συναλλαγές για την παραχώρηση του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” και του ΔΕΣΦΑ (τέλος 2018), των ΕΛΠΕ (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς υπολοίπων μετοχών στο HCAP) και της μαρίνας του Αλίμου (μέσα 2019), της Εγνατίας, των ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και των περιφερειακών λιμανιών Αλεξανδρούπολης και Καβάλας (τέλος 2019)», αναφέρεται στο έγγραφο. 

Την πώληση των μετοχών της ΔΕΗ, του δικτύου ΔΕΠΑ, των περιφερειακών λιμένων Ηγουμενίτσας και Κερκύρας και της υπόγειας αποθήκευσης της Καβάλας (μέσα 2021) και άλλων περιφερειακών λιμένων βάσει των συστάσεων των συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ.


6. Δημόσια διοίκηση.


«Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης θα διατηρηθεί», αναφέρει το έγγραφο. 

Μέχρι το τέλος του 2018 η Ελλάδα «θα ολοκληρώσει τον διορισμό των γενικών γραμματέων και όλων των γενικών διευθυντών σύμφωνα με τον νόμο 4369/2016.


Η Ελλάδα θα ολοκληρώσει έως το τέλος του 2019 το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (ψηφιακό οργανισμό για όλους τους δημόσιους φορείς και σύνδεση με την αρχή ενιαίας πληρωμής).


ΠΗΓΗ:kathimerini.grΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 5:31 pm


Οργισμένοι πολίτες έστησαν κρεμάλες και αποδοκίμασαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις Σέρρες (Videos&Photos)
Ακόμα, ακούστηκαν συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.
Άντε να ψηφίσετε Μητσοτάκη... για να υπογράψει κι αυτός την συμφωνία, στην Οικουμενική με το ΠΑΣΟΚ της Φωφώκας και το Βοθροπόταμο του Θεοδωράκη και μετά να ... σκούζετε ότι προδοθήκατε.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... 
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Πόσοι απ' όλους αυτους που σήμερα φωνάζουν τον Τσίπρα και τον Καμμένο ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δεν τους ξαναψήφισαν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015;;;Σέρρες: Αποδοκίμασαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Οργισμένοι είναι οι πολίτες με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της «Μακεδονίας» στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας. 


Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους… κρεμάλες.

Ακόμα, ακούστηκαν συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος, Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο : “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της.

Οι ΑΝΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στις Σέρρες, Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς και εξαπολύοντας επίθεση στην ηγεσία του κόμματος.


35861493_1993230360749404_1415975181901365248_n__1_
35659943_1993240354081738_670956543985844224_n
35486000_1993240360748404_3008498520672960512_n__1_
35861493_1993230360749404_1415975181901365248_n

 Δείτε τα βίντεο εδώ.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 4:57 pm


EMAIL ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!! Επειδή ο χρόνος, ο τόπος και το κίνητρο του  κακουργηματικού βαθμού αδικήματος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έχουν τεκμηριωθεί, εγκαλώ στη λαϊκή κυριαρχία τόσο εσάς όλους του πολιτικούς υπεύθυνους για την διάπραξη του εγκλήματος όσο και τους αρμόδιους Εισαγγελείς της χώρας για την παράνομη και εγκληματική αδράνεια τους, για απιστία και συνέργεια σε εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδος και απαξάπαντων Ελλήνων.
 
Ο ΠΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΓΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ  ΕΓΚΑΛΕΙ  , ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!
 
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ!!!ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120   ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ !!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Ο ΜΕΙΙΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ! 
 
ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!
 
 
 Δανία 18 Ιουνίου 2018

                Αλέξη Τσίπρα,


Χθες, 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, επί Ελληνικού εδάφους, διέπραξες κακουργηματικού βαθμού αδίκημα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος της χώρας μας υπό την ιδιότητα σου ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος, (Άρθρο 134 - Ποινικός Κώδικας - Εσχάτη προδοσία.).

Στο έγκλημα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ συνέπραξαν συνωμοτικά μαζί σου και πολλοί άλλοι ως συνεργοί, όπως  ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΑΝ.ΕΛ και υπουργός Άμυνας, εξειδικευμένα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (Άρθρα 134 , 135 Ποινικός Κώδικας).


Τα κίνητρα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος της χώρας μας, με βάση τις απόρρητες πληροφορίες από τις ίδιες πηγές που μέχρι πρόσφατα παρείχα στην διοίκηση της Ε.Υ.Π., προ παραίτησης μου από κατάσκοπος-πράκτορας της ΕΥΠ, ήταν οικονομικά ανταλλάγματα.


Ένα από αυτά τα ανταλλάγματα ήταν η διευκόλυνση της κυβέρνησης σας στην διαφαινόμενη επερχόμενη δημοσιοοικονομική κρίση, διευκολύνοντας σας κατά το δυνατόν στην διατήρηση του απεχθές χρέους της χώρας, με «κατευθυνόμενα αποτέλεσμα» όπως αυτά που θα προκύψουν στο Eurogroup του Ιουνίου (21.06.2018),  προκειμένου να εξασφαλιστεί το δυσοίωνο πολιτικό σας μέλλον στην διακυβέρνηση της χώρας προδοτικά, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και παραβιάζοντας τους Νόμους του Κράτους.


Επειδή ο χρόνος, ο τόπος και το κίνητρο του  κακουργηματικού βαθμού αδικήματος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έχουν τεκμηριωθεί, εγκαλώ στη λαϊκή κυριαρχία τόσο εσάς όλους του πολιτικούς υπεύθυνους για την διάπραξη του εγκλήματος όσο και τους αρμόδιους Εισαγγελείς της χώρας για την παράνομη και εγκληματική αδράνεια τους, για απιστία και συνέργεια σε εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδος και απαξάπαντων Ελλήνων.


Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ως Έλλην, με σεβασμό το Σύνταγμα της Ελλάδος Άρθρο 120, το θεμέλιο του πολιτεύματος που είναι η λαϊκή κυριαρχία, στα πλαίσια της νομιμότητας, να σας σύρω σε Λαϊκό Δικαστήριο για να σας δικάσουν οι Έλληνες, όπως αρμόζει σε προδότες.                Ο δηλών,


Μανώλης Χατζησάββας, π πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)    


 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
 
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!
 
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ  ΟΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ! 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 4:36 pm


Καταιγισμός πολιτικών εξελίξεων: Ο Τσίπρας αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς τον Καμμένο Το σχέδιο Τσίπρα για να μην πέσει η κυβέρνηση


Και ο Τσίπρας θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει τις πρόωρες κάλπες, που θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε μια Αυτοδύναμη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλα έχουν προαποφασιστεί, από τα γνωστά περιούσια αφεντικά.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


Καλλιόπη Σουφλή
Ραγδαίες ανατροπές που μπορει να οδηγήσουν μέχρι και στην πτώση της εξαμβλωματικής κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου στο αμέσως προσεχές διάστημα προκαλεί η κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια.Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr το Μαξίμου και προσωπικά ο Τσίπρας έχουν καταλήξει πως ο Καμμένος δεν θα αντέξει την πρωτοφανή πολιτική πίεση που του ασκείται και πολύ σύντομα θα υποχρεωθεί να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση.


Στο Μαξίμου όχι μόνο εξετάζουν, αλλά έχουν ήδη καταλήξει στα «εναλλακτικά» σενάρια διατήρησης της δεδηλωμένης και την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Ήδη οι συνεργάτες του Τσίπρα θεωρούν ως «δεδομένους» 5 βουλευτές, οι 3 από αυτούς είναι χωρίς κομματική στέγη (ανήκουν στην πτέρυγα των Ανεξαρτήτων) ενώ δύο βουλευτές προέρχονται από το Ποτάμι.


Ο αριθμός αυτός θεωρούν οι συνεργάτες του Τσίπρα, πως «πολύ εύκολα μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 8», στην περίπτωση που ο Καμμένος αποφασίσει να αποσύρει την στήριξη του προς την Κυβέρνηση, αφού υπάρχουν τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ (δύο νυν υπουργοί και ένας που επιθυμεί να γίνει) που είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τσίπρα.
Υπάρχουν δύο γεγονότα – «κλειδιά» που θα καθορίσουν τις μετέπειτα εξελίξεις.


Πρώτον το μέγεθος της Εποπτείας που θα επιβάλουν οι Δανειστές στην Κυβέρνηση μετά την λήξη του τρέχοντος Μνημονίου μέσα στον Αύγουστο, αλλά και το τι θα πάρει (εάν θα πάρει) ο Τσίπρας για το Χρέος.

Και δεύτερον εάν θα ολοκληρωθούν ομαλά στην Σκοπιανή πλευρά οι διαδικασίες για την συμφωνία που υπογράφτηκε στις Πρέσπες, επικύρωση δηλαδή στο Σκοπιανό Κοινοβούλιο και επιτυχής έκβαση για τον Ζάεφ του δημοψηφίσματος το φθινόπωρο.

Τότε η Κυβέρνηση θα φέρει στην Ελληνική Βουλή την συμφωνία, την οποία ο Καμμένος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα καταψηφίσει, και εάν συμβεί αυτό θα παραιτηθεί και από Υπουργός Αμύνης, στηρίζοντας μεν (αλλά με πολλούς αστερίσκους) την Κυβέρνηση.


Σε εκείνο λοιπόν τον χρονικό σημείο θα εκδηλωθεί και το συναινετικό διαζύγιο με τον Καμμένο, που ο Τσίπρας θεωρεί ήδη ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο ενδεχόμενο, με πιο μικρές όμως πιθανότητες. 

Ο Καμμένος να αποφασίσει νωρίτερα από το φθινόπωρο, ηρωική έξοδο από τη Κυβέρνηση, για να διασώσει ότι και εάν του έχει απομείνει κάτι.

Πρόκειται για ένα απονενοημένο μεν διάβημα, το οποίο όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και εντελώς, λαμβάνοντας υπόψη και τον αλλοπρόσαλλο πολιτικό χαρακτήρα του Καμμένου, αλλά και το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.


Το βέβαιο πάντως είναι πως είτε άμεσα, είτε το φθινόπωρο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Και ο Τσίπρας θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει τις πρόωρες κάλπες, που θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε μια Αυτοδύναμη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Η.Κ.Τζαφέρης


Πηγή: lykavitos.grΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 4:25 pm


Ζάεφ: Θα διώξω τον πρόεδρο αν δεν υπογράψει την συμφωνία Πανηγυρίζει που η Μακεδονία είναι πλέον αναγνωρισμένη από όλους!
«Αν η συμφωνία γίνει αποδεκτή στο δημοψήφισμα κανείς δεν έχει δικαίωμα να την ανατρέψει» δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, αφήνοντας ανοιχτό να επιδιώξει την αποπομπή του προέδρου της ΠΓΔΜ αν δεν επικυρώσει τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία».
Είδατε τσαμπουκά, το εκβιάσιμο πιόνι των οβριών;;; 
Μάλλον όμως, δεν θα του βγει...
Ο Πούτιν, δεν είναι... Τσίπρας...


Καλλιόπη Σουφλή

 


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ σε τηλεοπτική συνέντευξη του μίλησε για τη συμφωνία που υπέγραψε η χώρα του με την ελληνική κυβέρνηση.«Αν η συμφωνία γίνει αποδεκτή στο δημοψήφισμα κανείς δεν έχει δικαίωμα να την ανατρέψει» δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, αφήνοντας ανοιχτό να επιδιώξει την αποπομπή του προέδρου της ΠΓΔΜ αν δεν επικυρώσει τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία».


Ο κ.Ζάεφ εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος λέγοντας πως πιστεύει πολύ στη συμφωνία. «Με τη συμφωνία», υπογράμμισε. «έχουμε επιτέλους μια χώρα που θα αναγνωρίζεται από όλους, από ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε επιτέλους μια χώρα όπου ζει ένα αναγνωρισμένο “μακεδονικό” έθνος με μια αναγνωρισμένη “μακεδονική” γλώσσα».

Δεσμευτική η απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα


«Πιστεύω ότι ο λαός μας θα λάβει μια σοφή απόφαση. 
Είμαι πολιτικός που υπηρετεί τους πολίτες. 
Έκανα μια συμφωνία, που δεν ήταν εύκολο να επιτευχθεί. 

Είχαν ήδη γίνει πολλές διαπραγματεύσεις πριν από μένα κι αν ήταν εύκολο θα είχε γίνει μια συμφωνία. 

Ήταν δύσκολο, αλλά τώρα οι πολίτες έχουν μια ευκαιρία και θα αποφανθούν οριστικά σε δημοψήφισμα. 

Είμαι πεπεισμένος ότι η ευρεία πλειοψηφία θα στηρίξει αυτές τις προοπτικές που είναι εφικτές για την «Μακεδονία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ στην εκπομπή «Μόνον η Αλήθεια» του σκοπιανού τηλεοπτικού δικτύου Kanal 5 TV.


«Πιστεύω πολύ στη συμφωνία», επεσήμανε, «αλλά ταυτόχρονα είμαι πολύ χαρούμενος που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν επί τέλους για το μέλλον μας. 

Για πρώτη φορά οι πολίτες γνωρίζουν όλα τα δεδομένα για να λάβουν μια απόφαση και τελικά να αποφασίσουν. 

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι δεσμευτικό ανεξάρτητα αν εμείς θα αποφασίσουμε να είναι τέτοιο ή συμβουλευτικό. 

Αυτό σημαίνει ότι αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι «υπέρ», τότε η συμφωνία θα είναι έγκυρη, αλλά αν ταχθούν «κατά», τότε ούτε η επικύρωση της συμφωνία ούτε το συμφωνηθέν όνομα θα είναι προδιαγεγραμμένα», τόνισε.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 4:00 pm


Ο Αντώναρος επιμένει: "Ο Μητσοτάκης θα στηρίξει την κύρωση της συμφωνίας..."Χθές μόλις κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο μου είπε στο τηλέφωνο: 

" Ο Μητσοτακης μας διαβεβαιωσε πρόσφατα κατόπιν σχετικου ερωτήματος απερίφραστα οτι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπισουν την μελλοντική κύρωση της συμφωνίας θετικά, παιρνοντας μάλιστα ενεργό θεση."

Οποιος καταλαβα, καταλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δινουν ψυχρα δεν είναι σε θεση να παιζουν ο απειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκης και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει.

Βρε, ποιός πιστεύει το μπάσταρδο της ψηλής;;;
Ίδιος ο παππούς του... ίδιος με την μάνα του... 
ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Οι μισες κι όχι πειστικές διαψεύσεις της Πειραιώς για τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας αποδεικνύουν σε ποια δύσκολη θέση έχει φέρει η σημερινή αναποφάσιστη και παραπαίουσα ηγεσία τη Νεα Δημοκρατία.


Αποκαλύπτω λοιπόν σήμερα:


Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές που έχω στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο ο κ. Μητσοτάκης θα πιεσθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.να πει δημόσια ο,τι έχει πει -- κυρίως στους εκπροσώπους του Λαικού Κομματος -- σε κατ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις. ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.

Χθές μόλις κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο μου είπε στο τηλέφωνο: "Mitsotakis hat uns neulich auf Anfrage ausdruecklich zugesichert, dass er und seine Partei der kuenftigen Ratifizierung eines Abkommens positiv, und zwar aktiv, gegenueberstehen werden."

Στα ελληνικά: " Ο Μητσοτακης μας διαβεβαιωσε πρόσφατα κατόπιν σχετικου ερωτήματος απερίφραστα οτι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπισουν την μελλοντική κύρωση της συμφωνίας θετικά, παιρνοντας μάλιστα ενεργό θεση."

Οποιος καταλαβα, καταλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δινουν ψυχρα δεν είναι σε θεση να παιζουν ο απειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκης και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει.

Γι αυτό είναι καλό να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. 

Είτε ειναι πρωθυπουργός είτε όχι.

Ο κόσμος εντός κι εκτός χώρας τον έχει καταλάβει. 


ΥΓ. Τα ίδια περί στήριξης λέει ο κ. Μητσοτάκης και στους πρεσβεις των περισσοτέρων σημαντικών χωρών στην Αθηνα.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 3:44 pm


ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….


Το βαθύτερο όμως σχέδιο είναι προφανές ότι είναι η οικουμενική κυβέρνηση των 180+ βουλευτών που ίσως την ονομάσουν και ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ για να μας ηρεμίσουν περισσότερο!

Τα σημαντικότερα όμως έπονται….

Διαβάστε προσεκτικά και αποθηκεύστε το κείμενο που ακολουθεί... 
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ...
Κι αν γλυτώσαμε όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, τον πυρηνικό όλεθρο, τον πόλεμο, δεν θα τον γλυτώσουμε.
Εξαρτάται από εμάς, να βγουμε νικηφόροι και να στήσουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.


Καλλιόπη ΣουφλήΗ αναμενόμενη προδοσία των εντεταλμένων της παγκόσμιας μασονίας στην Ελλάδα απλά επιβεβαίωσε αυτό που φωνάζαμε όλοι όσοι πριν το 2015 προειδοποιούσαμε για τον ΣΥΡΙΖΑ… ότι ο τουρκοεβραίος Axel Cipra θα ξεπεράσει σε προδοσία τον Jefry Μινέικο και τον Samar-ass.

 

Όπως δείχνουν τα πολιτικά δρώμενα αμέσως μετα την γελοία και κατάπτυστη προδοσία των Πρεσπών, η παγκόσμια μασονία φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τις ‘’κλασσικές’’ της λύσεις προκειμένου να εκτονώσει την τεράστια λαϊκή οργή.

Γιατί να είστε σίγουροι ότι αυτοι έχουν τα μέσα για να σφυγμομετρούν και να ‘’διαβάζουν’’ τα όρια της λαϊκής οργής πολύ πριν αυτή εκδηλωθεί απότομα….

Προκειμένου λοιπόν αυτή να εκτονωθεί άτακτα και να τους στερήσει τον έλεγχο της χώρας θα προχωρήσουν στην κλασσική λύση των πρόωρων εκλογών έτσι ξαφνικά προσπαθώντας να δώσουν εκτόνωση στο πόπολο. 

Άλλωστε το ίδιο έκαναν και με τον Jefry Μινέικο και με τον Samar-ass.

Παρόλο που και οι δυο ήταν πολύ υπάκουα πιόνια τους οδήγησαν σε εκλογές απλά και μόνο για να εκτονωθεί και να ηρεμίσει ο προδομένος λαός.

Το ίδιο θα κάνουν και τώρα.Σε κάθε περίπτωση καμία τέτοια ‘’συμφωνία’’ όπως αυτή των Πρεσπών δεν μπορεί να σταθεί αν δεν περάσει από τη βουλή με υπερψήφιση τουλάχιστον 180 βουλευτών. 

Και αυτό το γνωρίζουν καλά γι’αυτό και θα προχωρήσουν σε εκλογές.

Τα δείγματα γραφής προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι διάφορες παραιτήσεις των στελεχών των ΑΝΕΛ οι όποιες γίνονται σταδιακά και κυρίως αφού καταψήφισαν την πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση οδηγώντας έτσι στην προδοσία των Πρεσπών. 

Και ρωτώ…. 

Γιατί δεν το έκαναν πριν ώστε να μη συντελεστεί η προδοσία και να φανούν και ήρωες για τους αφελείς; 

Είναι προφανές ότι έτσι τους υπαγορεύουν. 

Κανείς από αυτούς τους  κατσικοκλέφτες που είναι βουτηγμένοι στη ρεμούλα δεν θα μπορούσε ούτε καν να κουνηθεί χωρίς την έγκριση της μασονίας που τους διαφεντεύει. 

Γιατί απλά την επόμενη μέρα θα ήταν όλοι φυλακή με τα διάφορα σκάνδαλα που υπάρχουν για τον καθένα τους στο συρτάρι των ‘’αφεντικών’’.  

Άραγε όταν ψήφιζαν τα μνημόνια και όταν στήριζαν μια κυβέρνηση η όποια αλλοίωσε την λαϊκή εντολή σε ένα δημοψήφισμα ένοιωθαν πατριώτες και αγωνιστές; 

Τι ασύδοτη κοροϊδία είναι αυτή; 

Για τοσο ανόητο έχουν τον ελληνικό λαό;Τα μάθαμε πια…. με τέτοιους κυβερνά η μασονία τον κόσμο και τέτοιους προωθεί για να μπορεί να ελέγχει τα κράτη.

Τα δε θέατρο με τον καραγκιόζη Δημήτρη ‘’Καημένο’’ να κάνει το σταυρό του και να διαλαλεί ότι ‘’αμάρτησε για το παιδί του’’ θυμίζει κακογυρισμένη φτηνοταινία πορνό όπου η ξεφωνισμένη πόρνη δικαιολογεί το πάθος της για χάρη του ανύπαρκτου παιδιού της!!!  

Αλήθεια, όταν ψήφιζε τα μνημόνια, τις νομοθεσίες για τους ανώμαλους αλλά και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, το νόμο που επί ΣΥΡΙΖΑ επιτράπηκε να βρίζουν δημόσια τα Θεία (για ψάξτε το…) , τη διδασκαλία της ανωμαλίας στα σχολεία, την κατάργηση των εθνικών ύμνων στα σχολεία, τους κατάπτυστους νόμους για τα θρησκευτικά , τα εκατομμύρια των λαθραίων μουσουλμάνων που επέτρεψαν να μπουν στη χωρα αβίαστα, τότε το σταυρό του δεν τον θυμόταν; 

ΑΙΣΧΟΣ!
Το δεύτερο δείγμα είναι τα μισόλογα του Παυλόπουλου κατόπιν εορτής που ξεστόμισε την επόμενη των Πρεσπών ενώπιων του Ινδού ομολόγου του και η όποια αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι σύμφωνος με αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση…. 

Σίγουρα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. 

Αντίθετα είναι κλασικό κόλπο της μασονίας προκειμένου να γίνουν ‘’ζυμώσεις’’ στις σκέψεις των πολιτών ότι δήθεν λειτούργει η ‘’δημοκρατία’’ και το σύνταγμα των ελλήνων και φυσικά υπάρχουν ‘’πατριώτες’’ πολίτικοι που τελικά θα επέμβουν!  

Όποτε τους συμφέρει βεβαία…..

Το τρίτο και πιο σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, είναι η δηλώσεις του ‘’υπάκουου’’ και πάντα ‘’προθύμου’’ Θεοδωράκη ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Cipra σε περίπτωση που ΑΝΕΛ διαλυθούν μετα από διάφορες αποχωρήσεις βουλευτών τους.

Αυτό τώρα δεν βγάζει μάτι;

Για τον καραγκιοζάκο της μασονίας Θεοδωράκη μιλάμε….

Υπήρχε περίπτωση να μη στηρίξει κυβέρνηση των αφεντικών του αν του το ζητούσαν;

Είναι όλα τοσο φανερά!


Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μάλλον ενώπιον ξαφνικού θανάτου της κυβέρνησης και πρόωρων εκλογών με σκοπό να εκτονωθεί καταρχήν η λαϊκή οργή.Το βαθύτερο όμως σχέδιο είναι προφανές ότι είναι η οικουμενική κυβέρνηση των 180+ βουλευτών που ίσως την ονομάσουν και ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ για να μας ηρεμίσουν περισσότερο!

Τα σημαντικότερα όμως έπονται….

Ο μεγάλος στόχος είμαι πεπεισμένος ότι είναι η αλλαγή του συντάγματος όπως άλλωστε είχε επισημάνει αρκετά χρόνια πριν ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος και αυτό πρεπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι. 

Σίγουρα οι αλλαγές θα που φέρουν θα είναι , κλασσικά, σε βάρος μας και, κυρίως, θα νομιμοποιούν όλα τα αντισυνταγματικά που έχουν υπογράψει τόσα χρόνια. 

Να είστε σίγουροι ότι θα ξαναφέρουν τη συμφωνία των Πρεσπών προς αναθεώρηση και με διάφορες μικροδιορθώσεις θα μας την προσφέρουν προς ψήφιση στη βουλή όπου και θα υπερψηφιστεί από όλους σαν μια ‘’δικαιότερη’’ και πιο ‘’συμφέρουσα’’ για την Ελλάδα συμφωνία η όποια έχει την ‘’ευλογιά’’ της οικουμενικής κυβέρνησης ‘’σωτηρίας’’ των ελλήνων!

Ο μελλοντικός οικουμενικός πρωθυπουργός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Κούλης, να δείτε ότι θα προχωρήσει ‘’δημοκρατικά’’ σε ακόμα μεγαλύτερες μειοδοσίες όπως αυτή της Ηπείρου, αν δεν ‘’προλάβει’’ ο προδότης Κοτζιάς, της γνωστής οικογενείας δοσίλογων της κατοχής, αλλά και της παραχώρησης του Αιγαίου στους Τούρκους μόλις η Τουρκία επιστρέψει στο μαντρί του ΝΑΤΟ. 

Γιατί να είστε σίγουροι ότι η Τουρκία θα επιστρέψει μετα τον Ερντογάν ο οποίος μετρά μέρες άντε ίσως και μήνες….


Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα.

Μην πετάξετε από τη χαρά σας μόλις ακούσετε ότι έπεσε αυτή η μειοδοτική κυβέρνηση. 

Αντίθετα οπλιστείτε με κουράγια αλλά και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις ακόμα μεγαλύτερες προδοσίες που μας ετοιμάζουν. Να μην εφησυχάζει κανείς. Ο εχθρός είναι εντός και δουλεύει συστηματικά για το διαμελισμό και τον αφανισμό μας. 

ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ‘’μας’’ δεν είναι Έλληνας , και ούτε καν φιλέλληνας …. 

Να το καταλάβετε καλά αυτό και να είστε όλοι έτοιμοι για ματωμένο αγώνα κυριολεκτικά….
Θυμηθείτε ότι για τον εξισλαμισμό της χώρας, τη χρεωκοπία της Ελλάδας και την κλοπή της περιουσίας των ελλήνων ‘’δούλεψαν’’ όλοι μαζί διακομματικά και διαχρονικά γιατί απλά όλοι δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό.
Αυτό υπογραμμίζεται άλλωστε και από την ταξιαρχία SEEBRIG που μας κουβάλησαν στην Ελλάδα από το 2010 και κοπανάει ανελέητα τους έλληνες κάθε φορά που προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι στα σχέδια των δοσίλογων της χώρας, και την όποια χρησιμοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις-κόμματα

Η λύση για τα δεινά μας και για την ακεραιότητα της χώρας μας είναι μια και παραδοσιακή.

Σίγουρα θα είναι ματωμένη αλλά δεν υπάρχει άλλη….

Όλοι την γνωρίζετε και γι’αυτό προετοιμαστείτε.

Όλα πια είναι πολύ κοντά….Δεν υπάρχει εύκολη και αναίμακτη λύση σε αυτό τον εφιάλτη που ζούμε και αυτό πρεπει να το καταλάβετε όλοι.


Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 3:30 pm


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ! Οι Οπαδοί του ΟΦΗ καλούν σε συστράτευση για τη προδοσία της Μακεδονίας ! «Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι»
Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Η συστράτευση, θα πρέπει να γενικευθεί σ' όλη την Ελλάδα...
Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οφείλουν να ενώσουν τις φωνές τους και να διατρανώσουν υπέρ της σωτηρίας της Μακεδονίας, καταδικάζοντας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο ΟΦΗ, έκανε την αρχή... 
Η ΚΡΗΤΗ, ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ...


Καλλιόπη ΣουφλήΑποτέλεσμα εικόνας για οφη αθλητικη ομαδα φωτογραφία

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι σύνδεσμοι πήραν θέση για το «Μακεδονικό» και καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι

Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν με την Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τους δεσμούς της Κρήτης μαζί της, θέλουμε να πάρουμε θέση για όσα συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να
μείνουμε αμέτοχοι, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας αλλά και η Κρητική καταγωγή μας.

Πριν κάνουμε την αρχή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο και δεν είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος: ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. Κινήματος Αλλαγής, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής και ότι άλλο υπάρχει.

Το μοναδικό «κόμμα» που υποστηρίζουμε είναι αυτό του ΟΦΗ. 

Ωστόσο ως Κρητικοί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. 

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραμε θέση με την ανάρτηση πανό για την μοναδική Μακεδονία που υπάρχει και η οποία είναι ελληνική.

Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Μας χωρίζουν πολλά αλλά μας ενώνουν πολλά περισσότερα.

Υ.Γ. (4) Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μοναδική σου ελπίδα.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝtriklopodia


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 3:14 pm


αφιερωμένη τούτη η Καλημέρα, μ' όλη την αγάπη και τον σεβασμό μου στην Κρήτη των αγώνων... (3 βίντεο)


 Κι εκεί που λυγάς... εκεί που νοιώθεις να βρίσκεσαι στο κέντρο του σκότους, 'κει που νοιώθεις πως όλα έχουν τελειώσει.... κεί 'ναι που πέφτει πάνω σου ένα φως και σε λούζει...


Και φωνάζει ... ουρλιάζει η ψυχή... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ... ΟΛΑ  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ... ΚΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ... 

Επιτρέψτε μου για σήμερα, την καλημέρα τούτη, να την αφιερώσω σε μια Αθλητική Ομάδα...
Στον ΟΦΗ της Κρήτης και στο κάλεσμα για συστράτευση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... 

Με κάνατε να κλάψω από περηφάνεια, παιδιά... 
Να κλάψω από συγκίνηση, για την Κρήτη που γνώρισα κι αγάπησα δεκαετίες πριν... 

Και να νοιώσω για μια ακόμη φορά περήφανη, που στο αίμα των γιών μου, κυκλοφορεί η Κρήτη των αγώνων.

Αιωνια Δοξα στους ανδρειους και γεναιους Αγωνιστες της Μακεδονιας και της Κρητης. 

Σ' εκείνους που επιλέγουν να ζουν με τα φτερά τους ανοιχτά και κόντρα στους χαλεπούς καιρούς, να κάνουν τον αγέρα ζωή και μουσική...Καλημερα


Καλλιόπη 
τα βίντεο εδώ...  εδώ... κι  εδώ...


Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 2:50 pm


στ' ουρανού ένωμα θείο.... (3 βίντεο)


 Απλά πράγματα ζητά η ζωή... 


... να μετράς τις μέρες στο όργωμα και στην σπορά... 

... στο μάζωμα της ελιάς και στο ξανθό το στάχυ... 

... στο γέλιο να καρτερούν οι μέρες σου να σμίξουν με της βροχής τις στάλες
...  υγρό χάδι  στα μαλλιά...  

... στις χαραυγές της πιο όμορφης χώρας...

... αυτής που λαχταρά η ψυχή σου...  

... το γάλα που θήλασες στης μάνας το στήθος... 

... σιμά τα ξωκκλήσια και οι κίονες... ... στ' ουρανού ένωμα θείο....

Έρωτας κι αγάπη αμέτρητη... λαχτάρα... 

...με τη σιωπή και με τον κτύπο της καρδιάς θα την βρεις...
Καληνύχτα

Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 2:15 am


ΕΤΣΙ αντιλαμβάνονται (και θέλουν) την έννοια και τον θεσμό "ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ". Μήνυμα καταπέλτης.


                                                        Περί Δημοκρατίας

Αγαπητή μου Κυρία Πόπη


Το Χθες χάραξε το Σήμερα και μαζί το Χθες με το Σήμερα χαράζουν το Αύριο.
Η ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ,ΜΕΝΕΞΕΔΙ,ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ¨ (ΤΟΥΣ)Ο Βουλευτής της ΧΑ  Κ. Μπαρμπαρούσης αμόλησε μια ......... (βάλτε εσεις όποια λέξη θέλετε) και ζήτησε από το βήμα του κοινοβουλίου, την  επέμβαση του Στρατού για να σταματήσει η κατρακύλα της Ελλάδος σαν Κράτος και σαν Έθνος,  «Σύσσωμο» όμως το πολιτικό σύμπλεγμα συμπεριλαμβανομένων και των «συναγωνιστών» του της ΧΑ, (πιο πράκτορας πεθαίνεις)  «ξεσηκώθηκε» και έστρωσε στο κυνήγι τον Μπαρμπαρούση για να τον συλλάβει «επί εσχάτη προδοσία» παρακαλώ, καταργώντας με την μία και άνευ άλλης καθυστερήσεως το θέμα «βουλευτική ασυλία» και «ελευθερία λόγου βουλευτών» (και μπιπ-μπιπ την ...δημοκρατία που πρεσβεύουν) που τόσο χρησιμοποιούν σε κάθε άλλη περίπτωση μέχρι σήμερα ενώ ταυτοχρόνως, στα διάφορα παράθυρα και  παραθυράκια των Μ(έσων) Μ(αζικής) Ε(γκεφαλοπάθειας) εμφανίζονται διάφοροι «γνώστες παντός του επιστητού» και κατακεραύνωσαν τους  πάντες προς πάσαν κατεύθυνση, περί "επιθέσεως κατά των θεσμών", "προσβολή της  Δημοκρατίας", «έκθεσις του πολιτεύματος σε κίνδυνο» και άλλες διάφορες αρλουμπολογίες.  


Με αφορμή λοιπόν αυτό τους το "ξεσπάθωμα" θα ήθελα από το πολιτικό αυτό σύμπλεγμα (αν έχουν το θάρρος και την  παρρησία), να απαντήσουν γιατί δεν  "ξεσπαθώνουν" στις κάτωθι περιπτώσεις.

1.    Όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ακούει» την πρόεδρο της βουλής 
να του ανακοινώνει, την συρρίκνωση των εθνικών συνόρων και τον περιορισμό της ελευθερίας του Έθνους «χάριν της διευρημένης Ευρώπης» (2005 Αννα Ψαρούδα Μπενάκη προς Κάρολο Παπούλια) και δεν αντιδρά.

2.    Όταν ο ανεκδιήγητος «πρωθυπουργός»  "bravo giorgos" αντί να προβάλλει 
τις πολιτικές του  ικανότητες (αν έχει) και τις Ελληνικές διεκδικίσεις μπρος στους δεδηλωμένους εχθρούς της Ελλάδος  ξεδιπλώνει τις χορευτικές του, και οδηγεί την Χώρα στον γκρεμό με τα μνημόνια της ντροπής και της υποταγής.

3.    Όταν οι υπόλοιποι «πρωθυπουργοί και πολιτικό σύστημα συνεχίζουν απτόητοι 
το «εργο» του "bravo giorgos" υποδουλώνοντας την Πατρίδα για 99 χρόνια στους τοκογλύφους «δανειστές» χωρίς εθνική παραγωγή και με άκρατο δανεισμό (άρα αέναη υπερχρέωση) χωρίς αιδώ και χωρίς να ρωτηθούν έστω και κατ’ επίφαση οι Έλληνες.

4.    Όταν τα Ελληνόπουλα πεθαίνουν αβοήθητα και απροστάτευτα με τις σύριγγες 
καρφωμένες στα      χέρια τους.

5.    Όταν η Χώρα έχει γεμίσει από "άγραφτους" αλλόφυλους εγκληματίες 
λαθρομετανάστες  που  σκοτώνουν βιάζουν κλέβουν και λεηλατούν όχι μόνο ατιμώρητα τον Ελληνικό Λαό, αλλά το πολιτικό σύστημα τους επιβραβεύει παρέχοντάς τους ΔΩΡΕΑΝ στέγη, τροφή, διάφορα επιδόματα, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία και επικυριαρχία πάνω στους Έλληνες ψηφίζοντας διάφορους «αντιρατσιστικούς» νόμους αλλά πλήρως ρατσιστικούς απέναντι στους Έλληνες.

6.    Όταν εξανεμίζουν τον μόχθο του Ελληνικού Λαού από τα ασφαλιστικά ταμεία 
καταληστεύοντας τα και από πάνω τον υπερφορολογούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, ενώ οι δικοί τους μισθοί και «χρηματοδοτήσεις» των κομμάτων τους παραμένουν στο απυρόβλητο και αφορολόγητα.

7.    Όταν δέχονται "ελαφρά τη καρδία και την συνείδηση" την διχοτόμηση του 
Αιγαίου, το ξεπούλημα  της Θράκης, της Μακεδονίας, και την εγκατάληψη της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου.

8.    Όταν ξεπουλιέται, καταρρακώνεται και διαστρεβλώνεται η Γλώσσα και η 
Ιστορία της Ελλάδος.

9.    Όταν διάφοροι πρώην αφισοκολλητές  που το «παίζουν» πολιτικοί, ζητούν 
για επίσημη γλώσσα της Ελλάδος  την αγγλική.

10.   Όταν εξαφανίζονται και αφανίζονται διάφορες τάξεις του πληθυσμού όπως 
αγρότες ναυτικοί βιοτέχνες κ.α.   οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία και 
την ανέχεια.

11.   Όταν υβρίζονται οι υπέρ Πατρίδος Πεσόντες και καίγονται οι Ελληνικές 
Σημαίες από διάφορους ανθέλληνες ελληνόφωνους πράκτορες του εχθρού

12.   Όταν στο βωμό του κέρδους  και της αδιαφορίας, δίνουν ψεύτικα 
διπλώματα οδήγησης με αποτέλεσμα   να θρηνούμε χιλιάδες νεκρούς Έλληνες 
κάθε χρόνο.

13.   Όταν η υπογεννητικότητα μαστίζει την Χώρα, αλλά 400.000 Έλληνες 
πεθαίνουν   πριν γεννηθούν (εκτρώσεις) και ερημώνεται η ύπαιθρος.

14.   Όταν ιστορικοί τόποι σαν τον Μαραθώνα και την Σαλαμίνα με τους τάφους 
των Ηρωικών Προγόνων μας έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους  και μετατρέπουν εν μία νυκτί το πεδίο της μάχης του Μαραθώνος και την γύρω περιοχή σε κωπηλατοδρόμιο και το Ζαγάνι, την πρώτη οργανωμένη κοινότητα της ανθρωπότητος από την παλαιολιθική εποχή, σε αεροδρόμιο.

15.   Όταν επεξεργάζονται τη μετατροπή αρχαιολογικών χώρων σε ξενοδοχεία 
και  "κέντρα" αναψυχής.

16.   Όταν παρ'ολες τις θυσίες του Ελληνικού Λαού, οι Έλληνες πεθαίνουν 
στα   "ράντζα" των  νοσοκομείων για μια ασπιρίνη, και αυτοί τρέχουν στα 
διάφορα Χερφιλντ και Μεμόριαλ όταν τους "πιάνει" απλός πονοκέφαλος.

17.   Όταν οι συνταξιούχοι που οι «πολιτικοί» έριξαν στην ένδοια και δεν 
έχουν να φάνε, αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί ψηφίζουν ¨νόμους" για  αύξηση του μισθού τους, μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα και περισσότερα προνόμοια.

18.   Όταν ο αιμοσταγής δολοφόνος Ντεκτάς, αντί να συρθή ενώπιον της 
Ελληνικής  Δικαιοσύνης για τον θάνατο 2,000 αγνοουμένων της μογγολικής εισβολής  στο νησί της Αφροδίτης, του Ισαάκ και του Σολομού, "συνομιλούσε" 
και  "συνέτρωγε" με τον Πρόεδρο της Κύπρου, κατέχοντας παράνομα το 40% 
της   Μεγαλονήσου.

19.   Όταν "καταπίνουν" ανερυθρίαστα επ'απειλή "casious beli" από τους 
ξεδιάντροπους και θρασύδειλους μογγόλους  τους σφαγείς του Ελληνισμού και υπόλογους έναντι Όλης της Ανθρωπότητος για γενοκτονίες, βάζουν την ουρά στα σκέλια και απεμπολούν τα δικαιώματα της Ελλάδος που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο  της θαλάσσης (θαλάσσια σύνορα στα 12ν.μίλλια, ΑΟΖ κλπ.)

20.   Όταν (τουλάχιστον) ο νομός Κορινθίας έχει ξεπουληθή στους  (εβραίο)κατόχους, του "καζίνο" Λουτρακίου, που αφανίζουν οικονομικά τους αγρότες της περιοχής.

21.   Όταν οι διάφοροι σεισμοπαθείς  μένουν ακόμα σε "κοντεϊνερς" και τους 
έχουν  ξεχάσει ενώ "κόπτονται" για το αν έχουν οι αλβανοί  κατσαπλιάδες  
και οι κάθε λογής «λάθρο» που μπήκαν με το «έτσι θέλω» στην Ελλάδα, σπίτια.

22.   Όταν δολοφονίες αθώων και ανυποψίαστων Ελλήνων από κακοτεχνίες, 
παραλήψεις και ατελείωτες μίζες  σε κατασκευές δρόμων, γεφυρών, αντιπλημμυρικών έργων κλπ.,  παραγράφονται.

23.   Όταν στο πρώτο "νεύμα" των πατρώνων τους (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ κλπ) 
καταχωνιάζουν τους S-300, τους  πληρωμένους από το αίμα του Ελληνικού Λαού, σε κάποια αποθήκη.

24.   Όταν  χιλιάδες  Ελληνόπουλα (επιστήμονες, τεχνοκράτες, τεχνίτες κλπ. 
κα) ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά.

25.   Όταν πραξικοπηματικά  παρ’ όλο που «πιστεύουν στην ...δημοκρατία, 
αποφασίζουν τι θρησκεία θα έχουν οι Έλληνες χωρίς αυτοί να ερωτηθούν καν

26.   Όταν  καλλιεργούν τον χουλιγκανισμό στην ελληνική νεολαία και 
ακούγονται τα κατάπτυστα αντεθνικά συνθήματα στους αγωνιστικούς  χώρους.

27.   Όταν προβάλλονται σαν πρότυπα της Νεολαίας οι κίναιδοι, οι τριβάδες, οι 
κάθε λογής ανώμαλοι, οι φυγόστρατοι, οι ρίψασπεις  και οι προδότες.

28.   Όταν οι ίδιοι καθώς και οι διάφοροι «επώνυμοι» αρνούνται την στράτευση, 
η απαλλάσσονται με χαρτί τρελού και καταλαμβάνουν δημόσια  αξιώματα, μέχρι και υπουργικούς θώκους ενώ για τους υπόλοιπους ισχύει η φυλάκιση.

29.   Όταν "τρώνε" μέχρι δεκάρας τις αποταμιεύσεις του Ελληνικού Λαού με   
έντεχνα στημένες  "πυραμίδες" τύπου χρηματιστηρίου, και τραπεζικά δάνεια τα οποία ποτέ δεν ξεχρεώνουν.

30.   Όταν οδηγούν σε εξαφάνηση  ελληνικές βιομηχανίες και πολλές φορές 
αυτοκτονία μερίδες του Ελληνικού  Λαού με τα διαβόητα  "πανωτόκια" και την εξωντωτική τοκογλυφία.

31.   Όταν «σώζουν» με ειδικούς «νόμους» τις χρεοκωπημένες τράπεζες με τον 
μόχθο του Ελληνικού Λαού και δίνουν βορά στα τοκογλυφικά κοράκια τα υπερχρεωμένα από τους ίδιους πολιτικούς ελληνικά νοικοκυριά.

32.   Όταν τα σχολικά βιβλία υβρίζουν την Πατρίδα και τους Ήρωες της,   
εικονίζοντας μάλιστα (με πείσμα) τον Αλέξανδρο Γ! τον Μέγα, να προσκυνά (ποιός; Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!αν είναι δυνατόν) έναν τυχάρπαστο ραβίνο του οποίου 
βέβαια τ' όνομα   δεν το ξέρει ούτε η μάννα του.

33.   Όταν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη (και άλλων συναφών ληστοσυμμοριών)  
αφού κυκλοφορούν ανέγγιχτοι επί 26 συναπτά χρόνια, τώρα που επιτέλους φυλακίστηκαν αντιμετωπίζονται σαν...... αναξιοπαθούντες με άδειες από τις φυλακές και «συμπαράσταση» από διάφορους συνοδοιπόρους με διαδηλώσεις και κάψιμο ανδρών της Αστυνομίας  και καταστροφή περιουσιών Ελλήνων πολιτών.

34.   Όταν μας μαθαίνουν καινούργια μαθηματικά λέγοντάς μας ότι 0+0=14% και 
δεν κοκκινίζουν και με "νόμο" παρουσιάζουν ότι  το 42% του 300 είναι 180. 
(ο περίφημος "εκλογικός νόμος" τους)

35.   Όταν οι μογγόλοι βουλευτές ελληνικής υπηκοότητας όμως, βροντοφωνάζουν 
μέσα στην Ελληνική Βουλή  "Εγώ  είμαι τούρκος”  και ουδείς από οποιοδήποτε κομματικό μαγαζάκι μαντρί έχει το θάρρος και την  Ελληνοπρέπεια να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές, και να τον στείλη στα βάθη της μογγολίας εκεί που πραγματικά ανήκει. (Σαδίκ και άλλοι «έλληνες»)

36.   Όταν "δουλεύουν" τους πολύτεκνους με διάφορες   ψεύτικες υποσχέσεις από 
την μια και από την άλλη, φορολογούν τα Ελληνόπουλα πριν καν αυτά γεννηθούν, αλλά δίδοντας απεριόριστα προνόμια στους πολύτεκνους «λάθροεισβολείς» και τους ανθέλληνες Ρομ.

37.   Όταν δεν δηλώνουν έστω και μια φορά ότι δεν θέλουν αυξήσεις και 
κομματικές   επιδοτήσεις την στιγμή που έστω και η ελάχιστη μερίδα του 
Ελληνικού Λαού είναι κάτω  από το όριο της φτώχειας.

38.   Όταν πρώτοι αυτοί δεν δίνουν το παράδειγμα του ηγέτη (ως οφείλουν) 
αλλά   ζητούν από τον Λαό εκείνα που αυτοί απαξιούν να εφαρμόσουν (από την  
στράτευση μέχρι την φορολογία και την εντιμότητα)

39.   Όταν δεν εγκαταλείπουν το ψοφοδεές "δεν διεκδικούμε τίποτα" και δεν   
βροντοφωνάζουν   ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

40.   Όταν "συζητούν" ποιά ναρκωτικά είναι "μαλακά" η "σκληρά" για να τα   
διοχετεύσουν στην Ελληνική Νεολαία,  και όταν μας "προτρέπουν" να φυτέψουμε χασίς στα μπαλκόνια μας, για να  κτυπηθή (τάχα) το κέρδος των ναρκωτικοεμπόρων, χωρίς ούτε μια φορά, κανένας απ’ αυτούς να έχει προτείνη έστω και για τα μάτια την θανατική καταδίκη των εμπόρων που σκορπούν τον θάνατο στα παιδιά μας.

41.   Όταν προσπαθούν την ανικανότητά τους να την "περάσουν" σαν επιτυχία, 
καταργώντας το ιστορικότερο νόμισμα του κόσμου (την δραχμή) ελαφρά τη καρδία.

42.   Όταν δεν σταματούν να “εορτάζουν» την αποκατάσταση της δημοκρατίας 
(τους)  πάνω στο ακρωτηριασμένο σώμα της Κύπρου και δεν ανοίγουν το φάκελο ΚΥΠΡΟΣ για να δούμε επιτέλους ποιός φταίει.

43.   Όταν χωρίς αιδώ κάνουν δηλώσεις περί "κωλόσπιτων" (αξίας 1 δις δρχ.) 
και ότι τα 2 εκατ.  δολάρια που πήραν από διάφορους «νονούς»  για.... 
«δωράκι», τα πήραν για να  σπουδάσουν τα παιδάκια τους.

44.   Όταν επί 26 χρόνια καίγεται ανεξέλεγκτα ο δασικός πλούτος της χώρας, 
αθώοι Έλληνες πολίτες και περιουσίες  Ελληνικές και δεν συγκινούνται ούτε κάνουν το παραμικρό για την βελτίωση αυτής της ελεεινής και εγκληματικής κατάστασης.

45.   Όταν στέλνεται στο δικαστήριο ένα ανήλικο κοριτσάκι επειδή έπεσε με το 
ποδήλατό   του πάνω σ 'ένα λεωφορείο  και το γρατζούνισε ενώ ο τούρκος 
μεγαλέμπορος ναρκωτικών   χουσεϊνογλου (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ) παίρνει άδεια από 
την φυλακή που κρατείται προς άγνωστον   κατεύθυνση και δεν γυρίζει ποτέ 
πίσω.

46.   Όταν με νόμο αποφυλακίζονται στυγνοί εγκληματίες για να συνεχίσουν 
απτόητοι το «εργο» τους και ουδείς τέτοιος «νομοθέτης» παραιτείται ούτε καν ζητάει συγνώμη από τα θύματα του.

47.   Όταν παρακαλούν να φυσήξη "αέρας" (π.χ Ιμια) για να ρίξη τις 
Σημαίες "να  τελειώνουμε" (με την παραχώρηση εθνικού εδάφους και 
κυριαρχίας), και ΟΥΔΕΜΙΑ σκέψη κάνουν για την υπεράσπιση του Πατρίου   
Εδάφους, αποκαλώντας μάλιστα την  δολοφονία 3 Εντίμων και Ηρωϊκώς 
Πεσόντων   Αξιωματικών του Π.Ν.  θάνατο λόγω ...."vertigo", η να 
επιρρίπτουν ευθύνες στους πεσόντες όλων των όπλων Αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και Οπλίτες κάθε φορά που υπερασπιζόμενοι την Ελλάδα από τον πρωαιώνιο εχθρό χάνουν την ζωή τους εν καιρώ ειρήνης είτε από αστοχία υλικού που οι ίδιοι οι πολιτικοί με τις ενέργειές τους έχουν απαξιώσει, είτε από κούραση και καταπόνηση προσωπικού λόγω περικοπών σε συντήρηση και μείωση προσωπικού.

48.   Όταν έχουν μετατρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας από μηχανισμό 
Άμυνας και Αποτροπής σε κομματικό μαγαζάκι, και το μόνο που τους νοιάζει, είναι οι «μίζες» από τα οπλικά συστήματα που αγοράζουν με τα χρήματα και τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, χωρίς να τους απασχολεί η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητά τους, ενώ τα κριτήρια για να αναρριχηθεί κάποιος στην στρατιωτική ιεραρχία, πρέπει να είναι όχι  οι ικανότητες και η γνώση  αλλά πόσο κομματικός γλύφτης είναι και πόσο οσφυοκάμπτης απέναντι στους αστράτευτους η απαλλαγέντες της στράτευσης με απολυτήριο Ι5 ψυχολογικό (κοινώς τρελλόχαρτο) πολιτικούς.

ΚΛΠ., ΚΛΠ., ΚΛΠ., ων ουκ έστιν αριθμός, και χρειάζονται ολόκληροι τόμοι για να γραφούν.

  Όταν "ξεσπαθώσουν" λοιπόν για όλ’ αυτά και όχι επιλεκτικά όταν και όποτε νοιώθουν ότι  «απειλείται» η καρέκλα τους,  η κουτάλα τους και η καλοπέρασή τους,    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ   θα έχουν το δικαίωμα και για     το 
συγγεκριμμένο   "ξεσπάθωμα".

Αλλιώς αυτή η "επιλεγμένη" κρίση περί θεσμών και άλλων φλυναφημάτων, θα είναι άλλη μια έντεχνη παραπληροφόρηση, για τα τρέχοντα και φλέγοντα Εθνικά  Θέματα και τα διάφορα ξεπουλήματα που ετοιμάζουν, στα εναπομείναντα ελληνικά κομμάτια (Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, κλπ μιας και η Μακεδονία ήδη ξεπουλήθηκε) και στην περεταίρω υπερ-υπερ-χρέωση της Ελλάδος στο διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο.

  ή να το πω διαφορετικά,

ΕΤΣΙ  αντιλαμβάνονται (και θέλουν) την έννοια και τον θεσμό  "ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ".
Πειραιεύς  Ιούνιος  του 2018.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και αν έχω το παραμικρό άδικο παρακαλώ πετάχτε το μήνυμα μου στα σκουπίδια.

Να είστε πάντα καλά και γερή στις επάλξεις του αγώνα.


Με εκτίμηση,Μανώλης Καφούρος
Συνταξιούχος ΝΑΤ Α Μηχανικός ΕΝ.


Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 1:45 am


Περιμένοντας τα 30 αργύρια


   Στην ουσία μας είναι αδιάφορο το εάν θα πάρει τα τριάντα αργύρια η Ελλάδα από τη γερμανική καγκελαρία, τη νούμερο ένα εχθρό μας, μέσω του Euro Group της Πέμπτης – αφού πιστεύουμε πως όταν σκύβει κανείς το κεφάλι, επιδιδόμενος με μία συνεχή διεθνή επαιτεία που έχει ως αποτέλεσμα τον εθνικό εξευτελισμό και την αναξιοπρέπεια, τίποτα δεν τον σώζει.


Εκτός αυτού, όταν η Γερμανία δίνει 30 αργύρια, αφού πάρει βέβαια προκαταβολικά τα πολλαπλάσια ανταλλάγματα που ζήτησε, τα εισπράττει πίσω με το παραπάνω – οπότε με τον τρόπο αυτό δεν τελειώνει ποτέ μία τραγωδία αλλά, αντίθετα, τότε ξεκινάει. 

Ως εκ τούτου, απλά θέλουμε να δούμε πώς θα συμβούν όλα αυτά στην πράξη – έτσι ώστε να καταλάβουμε το μέγεθος της καταστροφής μας στο μέλλον.

Μόνο που τα σάβανα, δεν έχουν τσέπες... και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως... όπως το διαπίστωσε και ... Ο ΙΟΥΔΑΣ...Καλλιόπη Σουφλή
Όταν σκύβει κανείς το κεφάλι, επιδιδόμενος με μία συνεχή διεθνή επαιτεία που έχει ως αποτέλεσμα τον εξευτελισμό και την αναξιοπρέπεια του, δεν τον σώζει απολύτως τίποτα.
«Η προδοσία δεν είναι δυνατόν να μην οδηγήσει στον απολυταρχισμό – αυτός αντίστοιχα στο φασισμό. Ο προδότης ξέρει τι διαπράττει και βέβαια δεν τολμάει να ρωτήσει κανέναν, ούτε καν την ίδια του την βουλή γιατί ακόμη και αυτή, παρά τα όσα ΝΑΙ του έχει εν λευκώ παράσχει, κάπου έχει και όρια. Έτσι λοιπόν απομένει η αυθαιρεσία (γράψιμο συμφωνίας στα κρυφά μεταξύ δυο ατόμων και μεταξύ τους πάλι υπογραφή), το τσάκισμα των αντιδράσεων πολιτών από στρατιές πραιτοριανών και η αυξανόμενη χρήση κρατικής βίας για την υποστήριξη της εξουσίας. Αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις, υπάρχει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η καταστολή πολιτικών δικαιωμάτων, ο στρατιωτικός νόμος κοκ. Κοιτώντας μέσα στο αυγό του φιδιού, βλέπει κανείς το ερπετό έτοιμο να εκκολαφθεί» (σχόλιο αναγνώστη, πηγή).
Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος 

Το εθνικό κόστος της Μακεδονίας είναι γνωστό σε όλους μας – ενώ πιθανότατα θα αποτελέσει την αφετηρία του διαμελισμού της Ελλάδας, με επόμενους υποψήφιους τη Θράκη, την Ήπειρο, τα νησιά μας κοκ. Το ιστορικό και πολιτισμικό κόστος επίσης, με το οικονομικό να είναι ανυπολόγιστο, ακόμη και αν δεχθούμε πως η συμφωνία είναι άριστη – εάν σκεφθεί κανείς πως το σήμα της Apple, με ιστορία μερικών δεκαετιών μόνο, εκτιμάται στα 170 δις $.

Η αιτία τώρα, για την οποία η κυβέρνηση σύρθηκε στη διαπραγμάτευση χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, είναι ξεκάθαρη: η εξυπηρέτηση των γερμανικών συμφερόντων, όσον αφορά την εκπλήρωση του οράματος του Χίτλερ για την ευρύτερη περιοχή και την ενεργειακή της ανεξαρτησία.

Όσον αφορά το αντάλλαγμα (εκτός από την εξασφάλιση του μέλλοντος του υπουργού εξωτερικών – ο οποίος μας εντυπωσίασε με τη δήλωση του πως ήδη η πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της συμφωνίας κατά τις κρυφές δημοσκοπήσεις του! – καθώς επίσης του πρωθυπουργού), δεν είναι άλλο από αυτό που αναφέραμε πριν πολλούς μήνες: η ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, έτσι ώστε να συντηρηθεί ο μύθος της καθαρής προσφυγής στις αγορές και η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Το γεγονός ότι το προβλέψαμε δεν οφείλεται βέβαια στις προφητικές μας ικανότητες, αλλά στην κοινή λογική – αφού κάτι ανάλογο είχε υποσχεθεί η καγκελάριος στον κ. Σαμαρά το 2012, με αντάλλαγμα εκ μέρους του το γνωστό «Mea Culpa» για τα μνημόνια. Την ίδια φράση άλλωστε επανέλαβε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο κ. πρωθυπουργός στη γερμανική WELT – όσον αφορά τη στάση του στις αρχές του 2015, τις αριστερές του αντιλήψεις, τους συνεργάτες του όπως τον τότε υπουργό οικονομικών, το θλιβερό «Go back Merkel» κοκ.

Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι εάν θα πάρει το συγκεκριμένο αντάλλαγμα η Ελλάδα, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο μέρος των 30 αργυρίων – έναντι μίας συμφωνίας που, τουλάχιστον κατά τη δική μας άποψη, αποτελεί τη μεγαλύτερη ήττα της χώρας μας τους τελευταίους αιώνες, καθώς επίσης ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Δεν θα θέταμε το ερώτημα βέβαια, εάν δεν γνωρίζαμε πως η Γερμανία δεν τηρεί ποτέ τις υποσχέσεις της – ενώ δεν σεβάστηκε ούτε αυτήν προς τον κ. Σαμαρά το 2012, συμβάλλοντας κατά πολλούς στην ανατροπή της κυβέρνησης του.

Εκτός αυτού αντιπαθεί ανέκαθεν τους προδότες και δεν τους εμπιστεύεται, επειδή πιστεύει πως «μία φορά προδότης, πάντα προδότης» – χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως θεωρούμε προδοτική τη συμπεριφορά των δύο ανδρών που υπέγραψαν τη συμφωνία. Το θέμα όμως δεν είναι τι πιστεύουμε εμείς, αλλά τι εντύπωση έχει η Γερμανία, η οποία γνωρίζει πολύ καλύτερα τα γεγονότα – ενώ ασφαλώς κανένας πολιτικός της δεν θα τολμούσε ποτέ να τοποθετήσει στην ίδια «ζυγαριά» εθνικά θέματα με οικονομικά, πόσο μάλλον τέτοιας σοβαρότητας όπως η Μακεδονία.

Περαιτέρω, ασφαλώς δεν περιμέναμε να συμπεριφερθούν οι δύο έλληνες πολιτικοί με την ευφυΐα του Θεμιστοκλή, όταν τότε απειλήθηκε στρατιωτικά η Ελλάδα από τους Πέρσες – σημειώνοντας πως η Αθήνα δεν είναι ευτυχώς κάποια συνοριακή πόλη, οπότε δεν κινδυνεύει να υφαρπαχθεί η εθνότητα, η γλώσσα, ο πολιτισμός και η ιστορία της από κάποιους άλλους λαούς που θα στηρίζει η Γερμανία και η εγχώρια πέμπτη φάλαγγα. Δεν περιμέναμε φυσικά να συμπεριφερθούν ούτε με το θάρρος του, αφού θα ήταν παράλογη μία τέτοιου είδους προσδοκία από θλιβερές μετριότητες – υπενθυμίζοντας την εξής τότε ρήση του σε ελεύθερη απόδοση:
«Είναι καλύτερα να πολεμάει κανείς όρθιος, όσο μεγάλο και αν είναι το ρίσκο του να χάσει τα πάντα – παρά να ζει αιώνια γονατιστός, με σκυμμένο δουλικά  το κεφάλι».
Αυτό που περιμέναμε όμως, ιδιαίτερα από τον υπουργό εξωτερικών, το συγγραφέα του βιβλίου «Αποικία χρέους» πριν εκλεγεί βέβαια, ήταν να διαθέτουν κοινή λογική – οπότε να ελίσσονται χωρίς να συγκρούονται, αποφεύγοντας τις ύπουλες γερμανικές παγίδες. Επίσης να μην τοποθετούν ποτέ στη ζυγαριά των διαπραγματεύσεων εθνικά θέματα, αρνούμενοι ανταλλάγματα που θα προϋπέθεταν κάτι τέτοιο – εύλογα δε να μην εξευτελίζουν εντελώς την Ελλάδα, απέναντι σε τόσο θρασύ κρατίδια, όπως είναι τα Σκόπια, ούτε να υποδαυλίζουν εμφυλίους πολέμους.
Εν προκειμένω λοιπόν η απογοήτευση μας ήταν εξαιρετικά μεγάλη, πόσο μάλλον όταν διαπιστώσαμε πως ακόμη και αν η συμφωνία δεν ήταν κατάπτυστη, δεν εμπεριείχε τίποτα θετικό για την Ελλάδα – γεγονός που θεωρείται ως εντελώς ανόητο στις διεθνείς διαπραγματεύσεις, όπου πάντοτε κάτι παίρνει κανείς και κάτι δίνει.

Ολοκληρώνοντας, στην ουσία μας είναι αδιάφορο το εάν θα πάρει τα τριάντα αργύρια η Ελλάδα από τη γερμανική καγκελαρία, τη νούμερο ένα εχθρό μας, μέσω του Euro Group της Πέμπτης – αφού πιστεύουμε πως όταν σκύβει κανείς το κεφάλι, επιδιδόμενος με μία συνεχή διεθνή επαιτεία που έχει ως αποτέλεσμα τον εθνικό εξευτελισμό και την αναξιοπρέπεια, τίποτα δεν τον σώζει.

Εκτός αυτού, όταν η Γερμανία δίνει 30 αργύρια, αφού πάρει βέβαια προκαταβολικά τα πολλαπλάσια ανταλλάγματα που ζήτησε, τα εισπράττει πίσω με το παραπάνω – οπότε με τον τρόπο αυτό δεν τελειώνει ποτέ μία τραγωδία αλλά, αντίθετα, τότε ξεκινάει. 

Ως εκ τούτου, απλά θέλουμε να δούμε πώς θα συμβούν όλα αυτά στην πράξη – έτσι ώστε να καταλάβουμε το μέγεθος της καταστροφής μας στο μέλλον.

AnalystΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 1:27 am


"Προδότη"! Ο συγκεντρωμένος λαός αποδοκιμάζει τον κ. Πάνο Καμμένο

"Προδότη"! Ο συγκεντρωμένος λαός αποδοκιμάζει τον κ. Πάνο Καμμένο

Δεν πρέπει να βρίσκουν ούτε σπιθαμή ελληνικής γης να σταθούν οι προδότες...

ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΚΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ...

ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 1:14 am


Αν δεν υπήρχε ο Μπαρμπαρούσης, θα τον είχαν εφεύρει!
Προβοκάτσια, λέξη που είναι βέβαιο ότι οι κυβερνώντες έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στα αριστερά τους νιάτα, θα σήμαινε ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι βαλτός.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αρκεί ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι «βολικός». 
Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ...

Καλλιόπη Σουφλή«Αν δεν υπήρχε η πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, θα έπρεπε να την εφεύρουμε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάθεση της πρότασης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες αργότερα, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, εμπνεόμενοι από τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, αν δεν υπήρχε ο Μπαρμπαρούσης, σίγουρα θα τον είχαν εφεύρει.
Η άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το παραλήρημα μίσους του Χρυσαυγίτη βουλευτή ήταν αποκαλυπτική. 

Ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος χρέωσε ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη ρητορική Μπαρμπαρούση υποστηρίζοντας ότι «ακραίες ιδεολογίες που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κ. Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας».
Μια σύντομη αριστερή ανάλυση των διαδοχικών δηλώσεων Μπαρμπαρούση - Τζανακόπουλου θα μπορούσε εύκολα να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα της προβοκάτσιας. 


Επιτίθεται ο Χρυσαυγίτης στον ΠτΔ, στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας για να δώσει αφορμή να ταυτίσει η κυβέρνηση μαζί του όλο το πατριωτικό μέτωπο που στέκεται απέναντι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. 

Προβοκάτσια, λέξη που είναι βέβαιο ότι οι κυβερνώντες έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στα αριστερά τους νιάτα, θα σήμαινε ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι βαλτός.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αρκεί ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι «βολικός». 

Την ώρα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης για τη συμφωνία που υπογράφει στις Πρέσπες (όπως φαίνεται από το γκάλοπ της Marc που δημοσιεύει σήμερα το «ΘΕΜΑ»), την ώρα που συγκροτείται ένα κοινοβουλευτικό πατριωτικό μέτωπο κατά της λύσης από τις δυνάμεις που οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λοιδορούσαν ως... ενδοτικούς - Γερμανοτσολιάδες (Ν.Δ. - ΔΗ.ΣΥ.), την ώρα λοιπόν που οι «Μένουμε Ευρώπη» λένε «όχι» στο Σκοπιανό, τι πιο βολικό να τους ταυτίσουν με την Ακροδεξιά!
Βολικό αλλά συγχρόνως κωμικό. Ακροδεξιός ο Μητσοτάκης, ακροδεξιά η Φώφη, δημοκράτες ο Τσίπρας και ασφαλώς και ο Καμμένος γιατί έπεσε θύμα του μίσους Μπαρμπαρούση!

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι οι λωτοφάγοι λιγοστεύουν. Ειδικά όταν παίρνεις το ρίσκο -που πήρε για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα ο Τσίπρας- να απευθυνθείς στη μειοψηφία αγνοώντας την πλειοψηφία, δεν σε σώζουν ούτε 40 παλικάρια Μπαρμπαρούσηδες...
Μέχρι τώρα ο Αλέξης Τσίπρας είτε με ψέματα είτε με μισές αλήθειες απευθυνόταν σε πλειοψηφίες: Φτωχοί κατά πλουσίων, αδιάφθοροι κατά διεφθαρμένων, το «νέο» κατά του παλιού», αδικημένοι Ελληνες κατά ξένων ανάλγητων δανειστών.
 

Και τώρα; Ενας Τσίπρας που υποδύεται τον «Μητσοτατικό» και εγκαλεί τον Κυριάκο και την Ντόρα ότι δεν σέβονται την... οικογενειακή τους παράδοση για λύση του Σκοπιανού! 

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αν δεν ήταν τόσο εθνικά ταπεινωτικό και επιζήμιο.
Για την ιστορία και για να μην ξεχνιόμαστε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ενός εκάστου με την Ακροδεξιά και τη ρητορική της, ας θυμηθούμε μερικά πρόσφατα γεγονότα προτού παραδώσουμε στον Μπαρμπαρούση τον πατριωτισμό μας.
Η Χ.Α. μπήκε φυλακή επί κυβέρνησης Σαμαρά.
Επί Τσίπρα περιμένουμε ακόμη να ολοκληρωθεί η δίκη της.

Οι πρόωρες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 προκλήθηκαν από τη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. και Χ.Α. για τη μη εκλογή ΠτΔ.

Οσο δε για τον ρόλο του Στρατού και πώς... τον φαντάζεται ο καθένας, υπενθυμίζω τη δήλωση Καμμένου, ενώπιον Τσίπρα, στο Πεντάγωνο στις 2 Ιουλίου του 2015:

«Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της. Ενας δημοκρατικός Στρατός και οι δημοκρατικές Ενοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Γιώργος Κουβαράς
Πρώτο Θέμα

Σχόλιο ιστολογίου: Το ερώτημα που θέτουν, πλέον όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες είναι: Μήπως τελικά εφηύραν τον Μπαρμπαρούση;


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 1:03 am


Οι Σαρακατσαναίοι κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο αντάμωμά τους Μόνο η δημόσια διαπόμπευση και αποκλεισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να ανατρέψει την προδοτική συμφωνία 
ΜΠΡΑΒΟ, στους Σαρακατσάνους, αλλά ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΕΡΩΤΕΣ... ΟΙ ΙΟΝΙΟΙ... ΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΗΤΕΣ... ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ... ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΤΕΣ... ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ... 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΝΤΟΥ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά την τρισάθλια ταπεινωτική και εξευτελιστική για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών, όπου ο φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον φερόμενο και ως υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας,
υπέγραψαν συμφωνία με τους σκοπιανούς ομολόγους τους, στην οποία συναινούν στην συνέχιση και ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων προς υλοποίηση ώστε τα Σκόπια (πΓΔΜ σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία) να μετονομαστούν σε Βόρεια Μακεδονία.

Την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία(!) μερικά χιλιόμετρα πιό μακριά (Πισοδέρι) από τον τόπο της υπογραφής, ξυλοκοπούσε και περιέλουζε με χημικά έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονταν για την ταπείνωση της Ελλάδας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Από την ίδια ημέρα άρχισαν (από όσους διαθέτουν ένστικτο επιβίωσης) οι παραιτήσεις από τους ΑΝΕΛ, αλλά και οι προκλήσεις μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.


Τις δύο επόμενες ημέρες άρχισε η πίεση των ελλήνων πολιτών, που καθυβρίζουν και γιουχάρουν οπουδήποτε συναντήσουν μέλη της κυβέρνησης, που δεν έχουν μέρος να σταθούν και κινούνται μόνο με την προστασία της Αστυνομίας, αφού έχουν απωλέσει και το τελευταίο ίχνος ανοχής των πολιτών!

Μέσα σε αυτό το κλίμα και λίγο πριν από το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων, οι Έλληνες Σαρακατσάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση απαγόρευσης συμμετοχής (ουσιαστικά δηλώνουν ως persona non grata - ανεπιθύμητους) προς μέλη της κυβέρνησης και στελέχη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια. 


Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.

Το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων και αναμένονται και φέτος χιλιάδες εξ αυτών, από κάθε άκρη της χώρας.

Η ανακοίνωση των Σαρακατσάνων, όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:42 am


Η θεόστραβη είναι δυστυχώς και τυφλή και κουφή και χαζή και κάνει ότι της λένε


 Ο αρμόδιος, θα έπρεπε ήδη να έχει διατάξει τη σύλληψη των Τσιπρέσκου Κοτζιά Καημένου για αυταπόδεικτη και προφανέστατη Εσχάτη Προδοσία, «erga omnes».

 Θα πρέπει να είναι και η πρώτη, που θα νοιώσει την επαφή της κόψης της καρμανιόλας στο ... λαιμό της...

Τι στο διάολο... όσο θεόστραβη κι αν είναι... όσο κουφή κι αν είναι... όσο κι αν είναι χαζή, ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ... ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ ΠΟΡΝΗ... Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Καλλιόπη ΣουφλήΗ θεόστραβη, κουφή και χαζή, καταδιώκει τον γραφικό βοσκό και τον μικροαπατεώνα Αρτέμη για να διασώσει τάχα το πολίτευμα και ούτε
βλέπει ούτε ακούει την εθνοπροδοτική αμερικανονατοϊκή Χούντα των Τσιπρέσκου- Καημένου, που υπό την άμεση καθοδήγηση της Cia προδίδουν  τον ελληνικό λαό και ολοκληρώνουν το κομμουνιστικό κίνημα κατά του κράτους που προέβλεπε το Τρίτο Ψήφισμα. 
 Ο αρμόδιος, θα έπρεπε ήδη να έχει διατάξει τη σύλληψη των Τσιπρέσκου Κοτζιά Καημένου για αυταπόδεικτη και προφανέστατη Εσχάτη Προδοσία, «erga omnes».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:24 am


Η Ταξιαρχία SEEBRIG - Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν οι έλληνες ότι έχουμε πια στρατό κατοχής με αποδείξεις
''Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. 

Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…''
Έχουμε στρατό κατοχής, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσουμε στην πλειονότητά μας ως λαού, τόσο πιο σύντομα θα επέλθει η αφύπνιση και η εξέγερση.

Όχι όμως ασύνταχτη εξέγερση, αλλά με στρατηγική... και με  μπροστάρηδες, αληθινούς πατριώτες και όχι... λύκους με προβιά αμνού ή ... ας μην μιλήσω... 

Παράκληση, να κάνετε κλικ πάνω στους παρακάτω συνδέσμους και να τους κοινοποιήσετε σε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε...

Η γνώση είναι δύναμη ... κι εμείς, χρειάζεται να διώξουμε τον φόβο και να γίνουμε δυνατοί.

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ... ΔΥΝΑΜΗ... ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ... ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

Καλλιόπη Σουφλή


 ''Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. 


Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…'' 

Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βο...
rizospastis.gr - Πρόθυμη να αναλάβει ρόλους για την «ασφάλεια» και τη «σταθερότητα» του κεφαλαίου
rizospastis.gr - Πρόθυμη να αναλάβει ρόλους για την «ασφάλεια» και τη «σταθ...

Από rizospastis.gr | Synchroni Epochi
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Πρόθυμη να αναλάβει ρόλους για την «ασφάλεια» και τη «σταθερότητα» του κεφαλαίου . - Η πρεμούρα της κ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [ ο παιδαγωγος]: Όταν οι ΜΑΤατζήδες κρατούσαν τις ασπίδες ΑΝΑΠ...

Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής: - Πρώτον, τους έντυσαν με στο...
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG (Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 2km ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ...

Πληροφορίες για την SEEBRIG, εδώ κι εδώ . Διαβάστε επίσης εδώ και (λεπτομερώς) εδώ . * Στο στρατόπεδο «Σχοινά».


Τούρκος διοικητής ανέλαβε τη SEEBRIG στον Τύρναβο

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα την Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (S...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡ...

Τις ανάποδες ασπίδες τις βλέπετε; Θυμηθήκατε περί τίνος πρόκειται; Σάς πληροφορώ ότι, χθες στην (β)ουλή, υπήρχαν...


South-Eastern Europe Brigade 'SEEBRIG'

Believing that cooperation and dialog among the countries of South-Eastern Europe must be further developed and ...Η πράκτωρ τού Ραχωβίτσα, θέλει να γίνη και γιατρός φίλες και φίλοι...

Φυσικά, δεν είχε κανένα πρόβλημα με το να με βασανίζη από τον Ιούλιο τού 2011 μέχρι τον Ιανουάριο τού 2016... Σ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.


ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (SOUTHEASTERN EUROPEAN BRIGADE - SEEBRIG),

Μού είπαν: «Προσοχή στους σχεδιασμούς και στις περιγραφές συστημάτων SPOF (Single Point of Failure) που αποτελούν σχεδιασμούς συστημάτων με μοναδικό σημείο αποτυχίας σε ένα περιβάλλον» - Ναι, συμφωνώ απολύτως !

Μού είπαν: «Προσοχή στους σχεδιασμούς και στις περιγραφές συστημάτων SPOF (...

Όπως μάς διδάσκει η Ιστορία τού Εθνικοαπελευθερωτικού Επαναστατικού Αγώνος τού 1821, ένα περιβάλλον αποκεντρωμέν...Τούρκοι στρατιωτικοί (προφανέστατα, για τους γνωρίζοντες, τής SEEBRIG, η οπ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ¨ΕΚΔΟΣΗ¨ που αναδημοσιεύουν τοπικά μέσα και εφημερίδες άπο την γύρω περιοχ...Η …γκάφα στη SEEBRIG. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο!

Στη φωτογραφία που πήρα από τον ιστότοπο της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας


ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:01 am


Τί ακριβώς υπέγραψαν;Κατάλαβες, τώρα, Αλεκσάκι, τί υπογράψατε;
Κοίτα τώρα να σου περάσει απ’ το μυαλουδάκι σου η ιδέα ν’ αυτοκτονήσεις. 
Κι εγκαίρως, έ; 
Έρχονται πολύ δύσκολες εποχές, ακόμη καί γιά σένα – καί δέ βλέπω να τη βγάζεις καθαρή.
Άκου με, που σου λέω!


Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.. 
Κι αν εμείς ως λαός, μένουμε στα... συλλαλητήρια η πλειονότητα των οποίων είναι στημένα από... πατριώτες διεθνιστές... ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΟΡΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ... ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ...

ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ... ΚΟΚΚΟΡΙΑ...

Καλλιόπη Σουφλή
ε τις υπογραφές του Αλεκσάκι καί των λοιπών, έπεσε μιά βαρειά συννεφιά πάνω από την Ελλάδα. Μιά γενική κατήφεια, ίσως καί χειρότερα (συν)αισθήματα. (Γνωρίζω άτομο, που έπαθε κατατονικό σόκ καί κοιτούσε το άπειρο γιά ώρα.)Οι περισσότεροι πατριώτες δεν περίμεναν τόσο θράσος.

Λέγανε, δεν θα το κάνει· κι όμως, το τσογλάνι το έκανε!

Αυτό ακριβώς οδήγησε στο ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται «άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας», κι επομένως στα συνακόλουθα αρνητικά συναισθήματα.


Ο γράφων, αντιθέτως, το περίμενε – διότι είχε υπολογίσει καί το μαύρο χρήμα που έρευσε.

Ως φαίνεται, όμως, οι λοιποί συμπατριώτες, όσον αφορά τις πολιτικές εκτιμήσεις τους, επιμένουν να σκέφτονται ρομαντικώς πως.

Όμως, καταλάβετέ το: οι μή πατριωτικές ιδεολογίες πεθάνανε!

Ή, να το θέσω αλλοιώς: η μόνη ιδεολογία από δαύτες που εξακολουθεί να ισχύει σήμερα, είναι η προδοσία!

(Αλλά κι αυτή …νοθεύτηκε στην εποχή μας: πάντα γίνεται με το αζημίωτο! Πούουου οι παλιοί καλοί προδότες, κουκουλοφόροι της Κατοχής, Γερμανοτσολιάδες, καί λοιποί παρεμφερείς, που ό,τι έκαναν, το έκαναν γιά την ιδέα;!

Οι σημερινοί Γερμανο-Αμερικανο-τσολιάδες πρώτα κοιτάνε το πορτοφόλι της Μέρκελ καί του βαψομαλλιά, σά δέ ντρέπονται! Lol!!!)

Δυστυχώς, ο Ελληνικός Λαός τα της υπογραφής τα εξέλαβε ως ήττα – γι’ αυτό έβαλε πλερέζες.

Αν καί τίποτε δεν τελείωσε.

Δεν αναφέρομαι στα διαδικαστικά (δηλ. ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, κτλ κτλ), αλλά στην ουσία.

Η οποία ουσία είναι η αξία των υπογραφών αυτών.

Η αξία τους, λοιπόν, είναι ετούτη εδώ:
Κατάλαβες, τώρα, Αλεκσάκι, τί υπογράψατε;
Κοίτα τώρα να σου περάσει απ’ το μυαλουδάκι σου η ιδέα ν’ αυτοκτονήσεις. 
Κι εγκαίρως, έ; 
Έρχονται πολύ δύσκολες εποχές, ακόμη καί γιά σένα – καί δέ βλέπω να τη βγάζεις καθαρή.
Άκου με, που σου λέω!
Κι ένα σχόλιο... ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Κρατερός Ιον. 19, 2018 @ 19:49:49

Ξέρω ότι γενικότερα δεν γράφω στα σχόλια, μιας και έμαθα λίγο μεγάλος το «μάθε να ακούς πρώτα πρίν μιλήσεις» παρ’όλα αυτά, θα ήθελα να δώσω το παρόν και να δηλώσω ότι είμαι εδώ και περιμένω με τιτανοτεράστια υπομονή!!! 

Αυτό που κάνανε στις Πρέσπες νομίζω ξεχύλισε το ποτήρι της οργής μου….

Τούτα τα ιερά χώματα αμαχητί δεν θα πάνε. 

Νομίζουν οι υποχειριοι χοίροι ότι γονάτισαν τους Έλληνες και κάνουν ότι γουστάρουν…αμ δε γεια!!! 

Μονάχα πιο πολύ εξοργίζεται το Ελληνικό ΘΗΡΙΟ…στην τελευταία «φάπα» και αφού έχει στριμωχτεί στη γωνία κάνει στο τέλος την κίνηση του….κίνηση ΒΙΑΙΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ και ΛΥΣΣΑΛΕΑ! 

Τον ήπιατε κουφάλες σιωνιστικά ρεμάλια και δεν το αποδέχεστε λόγω της αλλαζονείας σας….

Τον ΗΠΙΑΤΕ κρόνεια σκουπίδια! 

Σας γάμησαν το σπίτι οι Έλληνες κάποτε…..τώρα θα σας αποτελειώσουμε. 

Δεν μας παγιδεύσατε εσείς στον τόπο μας….ΕΣΕΙΣ παγιδευτήκατε ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Και μαντέψτε…..δεν έχει κιπουτς εδώ να κρυφτείτε, διότι και το παραμικρό πετραδάκι θα σηκώσουμε για να σας βρούμε και αυτή τη φορά οι συγνώμες θα είναι απλά ένας άγνωστος «ήχος» στα αυτιά μας….μια βαβούρα.


Υ.Γ Ζητώ συγνώμη στον «μαγαζάτορα» για τα εσώψυχα μου σε έντονο ύφος αλλά καιρό κρατιέμαι τώρα. Και όπως είπα πιο πάνω,……εδώ είμαι!

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 11:58 pm


Πεθαίνει ο γεμάτος καρκίνο Ρ.Τ.Ερντογάν – Ξεκίνησε η συζήτηση για τον διάδοχο του στις ΗΠΑ
Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ Ερντογάν, τέλος δυστυχώς για την Ελλάδα! Η πληροφορία που μετέδωσε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στην Ελλάδα ήδη από τις 26 Μαΐου 2017 στο άρθρο Νεκροζώντανος ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Εκανε μετάσταση ο καρκίνος παχέος εντέρου 

– Η περίεργη ματιά του Ν.Τραμπ 


– Ποιος του είπε ότι αν πάει στις ΗΠΑ δεν θα γύριζε πίσω, επιβεβαιώθηκε πριν λίγο με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Σε ειδική συνεδρίαση στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε ότι όντως ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι γεμάτος καρκίνο και έγινε μεγάλη κουβέντα για τον διάδοχο του. 


Eπίσης επιβεβαιώνονται και όλες οι πληροφορίες που είχαμε μεταφέρει σχετικά με την παραστρατιωτική ομάδα SADAT και την ομοιότητα της με τους ισλαμιστές Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν!


Μόλις προχτές το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε τονίσει στο άρθρο Σοκ στην Τουρκία: Ο Ερντογάν σε άθλια κατάσταση καταρρέει ενώ ο Ποροσένκο μιλάει – Βίντεο, ότι ο Ερντογάν δεν ήταν καθόλου καλά… Φάνηκε στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα.


Ας δούμε τι λένε οι Αμερικανοί.

Εκθεση-αναφορά του Michael Rubin, πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου και αναλυτή των Υπηρεσιών Πληροφοριών.


….»Τα τελευταία χρόνια, ο Erdogan προωθεί μέλη της οικογένειάς του, όπως ο γιος του Bilal και ο γαμπρός του Berat Albayrak εις βάρος παλιών συνεργατών και ηγετών του κόμματός του όπως ο Abdullah Gul και ο Ahmet Davutoglu.

Παρ’ όλα αυτά, εκτός από τον Mustafa Kemal Ataturk και το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) του, κανένα τουρκικό κόμμα που πέτυχε να κυβερνά μόνο του τη χώρα δεν επέζησε τον θάνατο του χαρισματικού του ηγέτη.

Για παράδειγμα, το Δημοκρατικό Κόμμα του Adnan Menderes διαλύθηκε μετά την εκτέλεσή του και το Κόμμα της Μητέρας Πατρίδας του Turgut Ozal σταδιακά εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο του ηγέτη του από καρδιακή προσβολή.


«Κι αυτό μας φέρνει πίσω στον Erdogan. 

Κατά την σχεδόν δεκατετραετή του διακυβέρνηση, ο Erdogan αντιμετώπισε διάφορα θέματα υγείας. 

Σε ένα περιστατικό πριν από μια δεκαετία, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να τον βγάλουν από το κλειδωμένο του αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο όπου είχε χάσει τις αισθήσεις του. 

Πριν από πέντε χρόνια, μια ηλεκτρονική αλληλογραφία που διέρρευσε ανέφερε ότι ο Τούρκος ηγέτης έπασχε από καρκίνο και είχε μόλις δύο χρόνια ζωής.


Ενώ όντως ο Erdogan είχε καρκίνο, νίκησε τις προγνώσεις.


Και νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, λιποθύμησε ενώ προσευχόταν. 

Αυτά τα επεισόδια δεν προμηνύουν αναγκαστικά την καταστροφή.


Ο Erdogan είναι 63 ετών, νεότερος από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στην Τουρκία και επίσης νεότερος από πολλούς από τους προηγούμενους ηγέτες της χώρας.


Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες οι ίδιες πηγές που με πληροφόρησαν ότι μπορεί να επίκειται πραξικόπημα αρκετούς μήνες πριν αυτό εκδηλωθεί, υποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του Erdogan επέστρεψε και έχει επεκταθεί.


Μια επισήμανση: είναι πάντα επικίνδυνο να γίνονται υποθέσεις για την υγεία δικτατόρων.


Σε κοινωνίες ήδη αδιαφανείς, η υγεία των ηγετών είναι ένα από τα πιο στενά φυλασσόμενα μυστικά. 

Η σχετική δημοσιογραφική κάλυψη μπορεί μάλιστα να έχει ένα στοιχείο γελοιότητας: Σκεφτείτε τον πρώην ηγέτη της Συρίας, Hafez al-Assad. Για τρεις δεκαετίες, οι αναλυτές προέβλεπαν τον επικείμενο θάνατό του.


Όταν εντέλει πέθανε το 2000, οι ίδιοι αυτοί αναλυτές υποστήριξαν ότι όλο αυτό το διάστημα είχαν δίκιο. 

Δεν έχω βεβαίως μιλήσει με τους γιατρούς του Erdogan και δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι φήμες ισχύουν, πέραν του ότι επισημαίνω ότι οι πληροφορίες που μου δίνουν οι πηγές μου έχουν βγει τις περισσότερες φορές αληθινές.


Ανεξάρτητα όμως από αυτό, η θνητότητα των δικτατόρων δεν θα πρέπει να θεωρείται θέμα ταμπού, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις υποθέσεις για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.


Ο διάδοχος του Erdogan θα αναδειχθεί από την οικογένειά του ή από το κόμμα;

Κι αυτό μας φέρνει πίσω στον Erdogan.

Τι θα συμβεί όταν ο δυνατός άνδρας της Τουρκίας πεθάνει, υποθέτοντας ότι δεν θα απομακρυνθεί στο μεταξύ από την εξουσία με άλλα μέσα;


Δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό ο γιος τού ή ο γαμπρός του να διατηρήσουν από μόνοι τους το ανάστημα που απαιτείται έναντι του στρατού και τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματούχους ώστε να καταφέρουν να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας, ακόμη κι αν έχουν πρόσβαση σε μέρος των χρημάτων που καταχράστηκε ο Erdogan κατά τη διάρκεια της θητείας του.


Με άλλα λόγια, ο Bilal και ο Berat μοιάζουν περισσότερο στον Gamal Mubarak ή τον Σαΐντ Κατάφι παρά στον Bashar al-Assad.


Θα μπορούσαν να αναλάβουν το πηδάλιο οι βετεράνοι του ΑΚΡ;


Εδώ υπάρχουν βασικά δύο πιθανότητες: ο πρώην Πρόεδρος Abdullah Gul, και ο πρώην αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Ali Babacan.


Ο Gul έχει συμπάθειες στο κόμμα, και κατάφερε να αποφύγει την εκκαθάριση του Erdogan έναντι όσων έχουν δεσμούς με τον εξόριστο θεολόγο Fethullah Gulen, ίσως γιατί έχει παραμείνει τόσο ήσυχος στην αποστρατεία. 

Ο Gul όμως είναι ολιγόλογος και εδώ και καιρό αποφεύγει τα ρίσκα. 

Δεν είναι σαφές αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει ισχύ ώστε να ανασυνταχθεί και να περιθωριοποιήσει τους ανταγωνιστές του στη μάχη που θα ακολουθήσει τον θάνατο του Erdogan.


Στο μεταξύ ο Babacan έχει καταφέρει να μείνει σχετικά καθαρός εν μέσω της διαφθοράς που έχει σημαδέψει την εποχή Erdogan, και έχει αποφύγει τον συσχετισμό του με τις δικτατορικές υπερβολές του τελευταίου. 

Δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό πάντως ο Gul ή ο Babacan να συγκεντρώσουν ποσοστό άνω του 30% στη μετά Erdogan εποχή, το οποίο ακόμα και με τη λαθροχειρία του ΑΚΡ πιθανότατα δεν θα επαρκέσει για την εμπέδωση του ελέγχου.


Θα μπορούσε να κερδίσει τον έλεγχο ένας αντιπολιτευόμενος;


Κι αυτό μας φέρνει στους εκτός του κόμματος παράγοντες.


Ο Erdogan φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον πρώην μαοϊκό και εθνικιστή Dogu Perincek.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin υπονόμευσε τον πρώην σύμμαχό του όταν συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Erdogan αντί να χρησιμοποιήσει τον Perincek εναντίον του. 

Ενώ ο Perincek ακόμη απολαμβάνει την υποστήριξη κάποιων υψηλόβαθμων αξιωματούχων του στρατού, ο στρατιωτικός σύμβουλος του Erdogan, ισλαμιστής Adnan Tanrıverdi δημιουργεί νέα δεδομένα με την παραστρατιωτική ομάδα SADAT, που μπορεί να είναι μικρή αλλά θυμίζει τους ισλαμιστές Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, τουλάχιστον στα πρώτα τους χρόνια.


Με απλά λόγια, κάθε μέρα που περνά, ο Tanrıverdi και η SADAT ενισχύονται και η επιρροή του Perincek φθίνει.


Ο ίδιος το Tanrıverdi δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά θα μπορούσε να ασκήσει επιρροή, ανάλογα με την κατεύθυνση που θα δώσει στη SADAT.


Άλλοι πολιτικοί ηγέτες του κατεστημένου πιθανότατα δεν θα κερδίσουν το πηδάλιο της χώρας.


Ο ηγέτης του κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Devlet Bahceli δεν υπήρξε ποτέ χαρισματικός και πάντα λάμβανε μικρά ποσοστά στις εκλογές, κοστίζοντας στο ΜΗΡ από πέντε ως οκτώ ποσοστιαίες μονάδες. Με τις πρόσφατες μάλιστα κινήσεις του να γίνει ο Κουίσλινγκ του Erdogan, σφράγισε την έλλειψη πολιτικής σημασίας του ΜΗΡ.


Ούτε ο ηγέτης του CHP Kemal Kılıcdaroglu είναι χαρισματικός και έκανε το λάθος στο ξέσπασμα του πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 να προσφέρει υποστήριξη στον Erdogan ο οποίος, πρέπει να πούμε, πιθανόν ενεπλάκη περισσότερο στο πραξικόπημα απ’ όσο ο ίδιος αναγνωρίζει.


Παρ’ όλα αυτά, η “Πορεία για τη Δικαιοσύνη” του Kılıcdaroglu το καλοκαίρι του 2017 ήταν πετυχημένη. Κλόνισε τον Erdogan, καταδεικνύοντας πόση μεγάλη είναι η επιθυμία στην Τουρκία για επιστροφή στη νομοκρατία. 

Για να είμαστε δίκαιοι, αν ο Kılıcdaroglu μπορέσει να μείνει εκτός φυλακής, μπορεί να προτιμήσει να παραμείνει αρχηγός κόμματος από το να γίνει Πρόεδρος, επιτρέποντας σε κάποιον ταλαντούχο αξιωματούχο του CHP όπως ο İlhan Kesici, που συνδυάζει τις κεντρώες θέσεις με θρησκευτικά διαπιστευτήρια, να αναλάβει την πρόκληση.


Ο δυναμικότερος ηγέτης στην Τουρκία σήμερα είναι με διαφορά ο Selahattin Demirtas, ένας από τους ηγέτες του κεντροαριστερού και φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP). Υπό την ηγεσία του, το HDP έχει διευρύνει την απήχησή του πέρα από τους Κούρδους της Τουρκίας, αλλά το κόμμα δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την πλειοψηφία, ή έστω περισσότερες από το ένα τέταρτο των ψήφων. 

Το γεγονός όμως ότι ο Erdogan κατάφερε να φυλακίσει τον Demirtas χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρές διαμαρτυρίες ή πολιτικό κόστος, υπογραμμίζει το πόσο αδύναμη είναι συλλογικά η αντιπολίτευση.


Τι επίκειται λοιπόν;


Πλέον, λίγοι πολιτικοί, ακαδημαϊκοί ή εξωτερικοί αναλυτές προσποιούνται ότι ο Erdogan δεν είναι ένας αυταρχικός ηγέτης. 

Κάποιοι μετριάζουν την κριτική τους φοβούμενοι ότι χάσουν τις δουλειές ή τις προσβάσεις τους, ενώ κάποιοι άλλοι, που κλίνουν περισσότερο στο να αγνοήσουν την συμπεριφορά του Erdogan λένε ότι, παρά τις αδυναμίες του, η Τουρκία είναι απλά υπερβολικά σημαντική για να την εγκαταλείψουμε. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι Αμερικανοί πολιτικοί οφείλουν να αναλογιστούν τι μπορεί να συμβεί στην Τουρκία την επομένη του θανάτου του Erdogan, ιδίως αν αυτή η μέρα έρθει νωρίτερα απ’ ό,τι πολλοί διπλωμάτες υποθέτουν.


Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί, είναι ένας πολιτικός διαγκωνισμός. 

Η σφραγίδα του Erdogan ως ισχυρού άνδρα μπορεί να μην επαρκέσει για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση, ιδίως καθώς ο ίδιος δεν θα διακινδυνεύσει να αντιμετωπίσει την πολιτική αμφισβήτηση που μπορεί να προκληθεί αν ονομάσει τον διάδοχό του. 

Ακόμη, δεδομένων των διαιρέσεων που ο Erdogan επέτεινε αλλά φίμωσε, οι εβδομάδες και οι μήνες μετά τον θάνατο του Erdogan μπορεί να χαρακτηριστούν από βίαια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.


Οι Τούρκοι θα απαιτήσουν οι αγαπημένοι τους να απελευθερωθούν από τις πολιτικές φυλακές της χώρας και να αναλάβουν ξανά την θέση που δικαιούνται στην κοινωνία, και πολλοί θα απαιτήσουν την επιστροφή των περιουσιών που τους αφαιρέθηκαν αυθαίρετα με το προκάλυμμα των τεχνοκρατικών και δικαστικών σωμάτων που κυριαρχούνταν από το ΑΚΡ.


Ακόμη και αν εμφανιστεί μια νέα ηγεσία με σχετικά ειρηνικό τρόπο, θα είναι δύσκολο μια κυβέρνηση συνεργασίας να επιλύσει τα εσωτερικά της ζητήματα προκειμένου να διοικήσει αποτελεσματικά τη χώρα.


Δυστυχώς, όπως ο καρκίνος μπορεί να κατατρώει έναν ασθενή που εξωτερικά φαίνεται υγιής, έτσι και τα χρόνια του ερντογανισμού έχουν προξενήσει ζημιά που μπορεί να είναι αδύνατο να διορθωθεί στο μέλλον της Τουρκίας. 

Μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ηγεσία, αλλά δεν θα λειτουργήσει ως κάποιο θαυματουργό φάρμακο για τα δεινά που επισώρευσε ο Erdogan, κλείνει τo δημοσίευμα του liberal.gr


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στα αγγλικά στις 3 Οκτωβρίου 2017 και παρουσιάζεται στα ελληνικά με την άδεια του American Enterprise Institute (ΑΕΙ) και τη συνεργασία του ΚΕΦΙΜ “Μάρκος Δραγούμης”.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 11:43 pm


ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. 


Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Μακεδόνων.

 Φωτογραφία του χρήστη Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ 18/6/2018

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς,
αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. 


Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους μπάτσους να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών. 

Εμείς ως οργανωμένο σύνολο διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. 

Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως πράξουν το ίδιο.


Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. 

Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. 

Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Μακεδόνων. 

Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…


ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 


ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ - ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
Φωτογραφία του χρήστη Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ.
Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 10:58 pm


Sputnik: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να ‘καταπιεί’ τα Σκόπια χωρίς δημοψήφισμα για το όνομα Σύμφωνα με πολιτικό αναλυτή Αλεξάνταρ Πάβιτς, η περίπτωση του Μαυροβουνίου με το ΝΑΤΟ, έδειξε ότι η Συμμαχία χρησιμοποιεί κάθε μέσο, προκειμένου να επεκταθεί πιέζοντας τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας να ενταχθούν σε αυτήν, δημιουργώντας μέτωπο κατά της Ρωσίας.

 Το ίδιο ισχύει και στα Σκόπια, πέρα από την πλειοψηφική γνώμη των ‘Μακεδόνων’ αλλά και πέρα από την πλειοψηφική άποψη των Ελλήνων.

Τώρα υπάκουοι πολιτικοί σαν τον Τζουκάνοβιτς του Μαυροβουνίου, είναι ο Ζάεφ και ο Τσίπρας που και οι δύο ελέγχουν την πολιτική σκηνή και εξελέγησαν για ορισμένους σκοπούς,  με το τέχνασμα της βούλησης του λαού», δήλωσε ο Πάβιτς.
Στη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο, σε λιγότερο από ένα μήνα, προκύπτει το ζήτημα- μετά την υπογραφή από την Αθήνα και τα Σκόπια της ‘ιστορικής’ συμφωνίας- εάν η ‘Μακεδονία’ πάρει πρόσκληση για να ενταχθεί στη Στρατιωτική Συμμαχία.

Αν και ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος, είπε ότι η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας για το νέο όνομα της ‘Μακεδονίας’ και η αλλαγή του Συντάγματος της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας, αποτελούν προϋποθέσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ,. φαίνεται ότι η Συμμαχία εξακολουθεί να μην έχει τέτοιους αυστηρούς κανόνες όταν ενδιαφέρεται να ‘τραβήξει’ κάποιον κάτω από την ομπρέλα της.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι το Μαυροβούνιο, που εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ χωρίς δημοψήφισμα και κανονικές διαδικασίας, παρόμοιες ήταν και οι εντάξεις των χωρών της Βαλτικής.


Σύμφωνα με πολιτικό αναλυτή Αλεξάνταρ Πάβιτς, η περίπτωση του Μαυροβουνίου με το ΝΑΤΟ, έδειξε ότι η Συμμαχία χρησιμοποιεί κάθε μέσο, προκειμένου να επεκταθεί πιέζοντας τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας να ενταχθούν σε αυτήν, δημιουργώντας μέτωπο κατά της Ρωσίας.


«Στην περίπτωση του Μαυροβουνίου, υπήρξε ένα κυριολεκτικά πλασματικό πραξικόπημα, πίσω από το οποίο ισχυρίζονταν ότι βρίσκονταν η Ρωσία. Οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά εμποδίστηκε η διοργάνωση δημοψηφίσματος στο Μαυροβούνιο σχετικά με το θέμα της εισδοχής του στο ΝΑΤΟ και ο λαός παραμελήθηκε εντελώς σε αυτήν την ιστορία.


Το ίδιο ισχύει και στα Σκόπια, πέρα από την πλειοψηφική γνώμη των ‘Μακεδόνων’ αλλά και πέρα από την πλειοψηφική άποψη των Ελλήνων.


Τώρα υπάκουοι πολιτικοί σαν τον Τζουκάνοβιτς του Μαυροβουνίου, είναι ο Ζάεφ και ο Τσίπρας που και οι δύο ελέγχουν την πολιτική σκηνή και εξελέγησαν για ορισμένους σκοπούς,  με το τέχνασμα της βούλησης του λαού», δήλωσε ο Πάβιτς.


Ο ίδιος θα επισημάνει ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία προφανώς βιάζεται να δεχθεί τη ‘Μακεδονία’ καθώς αυξάνονται οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ.(Στοιχεία από rs.sputniknews.com)

--
The Hellenic Information Team

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 10:29 pm


Ετοιμάζεται Ειδικό Δικαστήριο για Τσίπρα-Καμμένο μετά τα 200 δισ. που «κόστισαν» στη χώρα


 Από ιστορικής πλευράς, η προσπάθεια του κ. Αλέξη Τσίπρα να ανέλθει στην εξουσία και να διατηρηθεί σε αυτήν έχει πολύ υψηλότερο κόστος από τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ που κατά καιρούς προβάλλονται. 
Είναι τόσα πολλά αυτά για τα οποία αυτή η πρωτοφανούς βιαιότητας και ανθελληνισμού συμμορία, θα πρέπει να παραπεμφθεί όχι σε Ειδικά, αλλά σε ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, που  τα 200 δις, είναι το λιγότερο.
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΕΡΑ "ΠΟΡΝΕΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ... ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ... ΤΩΝ ΜΜΕ... και λοιπά πορνεία...

Καλλιόπη Σουφλή


Αν δεν είχε «πέσει» πρόωρα η κυβέρνηση τού 2014, είναι πολύ πιθανόν σήμερα η οικονομία να έτρεχε με ρυθμό ανόδου πάνω από 3% ετησίως.


Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα έχει εισέλθει σε έναν εξαιρετικά ολισθηρό δρόμο και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ροές γεγονότων και ανατροπών που τρέχουν.

Πως η «μετριοκρατία» ισοπεδώνει τη χώρα 

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου


Από ιστορικής πλευράς, η προσπάθεια του κ. Αλέξη Τσίπρα να ανέλθει στην εξουσία και να διατηρηθεί σε αυτήν έχει πολύ υψηλότερο κόστος από τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ που κατά καιρούς προβάλλονται. 

Ας δούμε όμως την κατάσταση πιο προσεκτικά και αναλυτικά.

Στο τελευταίο Forum των Δελφών, ο τέως πρόεδρος του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ εξήγησε ότι η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο τού 2015 υπέστη ζημιά 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, που έχει την οδυνηρή ιδιότητα σε βάθος χρόνου να προκαλεί νέες ζημιές. Με άλλα λόγια, αφήνει αναπηρίες.

Για παράδειγμα, αν δεν είχε υπάρξει το πρώτο εξάμηνο τού 2015, το περίφημο «έπος Βαρουφάκη», δηλαδή η …«περήφανη διαπραγμάτευση», το τραπεζικό σύστημα της χώρας θα ήταν σήμερα ισχυρότερο κατά 70 δισεκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, την προαναφερόμενη περίοδο χάσαμε 20 δισεκατομμύρια ευρώ από την απαξίωση των τραπεζικών μετοχών που διακρατούσε το Ταμείο Χρηματοδοτικής Σταθερότητος (ΤΧΣ), 40 δισεκατομμύρια ευρώ από καταθέσεις που αποσύρθηκαν από το τραπεζικό σύστημα εις βάρος της οικονομίας και 7 δισεκατομμύρια ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που οι κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης είχαν συμφωνήσει να τα επιστρέψουν στην Ελλάδα. 

Διαλύθηκε, δηλαδή, η όποια ρευστότητα της οικονομίας μας.

Πέρα όμως από τις ζημιές αυτές, οι κεφαλαιακοί έλεγχοι και η αβεβαιότητα που κυριάρχησε το πρώτο εξάμηνο τού 2015 ως προς τις προοπτικές της χώρας στην Ευρώπη, προκάλεσαν αναπτυξιακή ζημιά σε βάθος χρόνου.

Και από την άποψη αυτή, οι υπολογισμοί του κ. Τ. Βίζερ δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Η μεταβολή των εκτιμήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάπτυξη της χώρας μετά το ολέθριο εξάμηνο τού 2015 είναι πολύ εύγλωττη. Μέσα σε οκτώ μήνες, οι εκτιμήσεις άλλαξαν δραματικά.

Έτσι, αντί για 14% σωρευτική ανάπτυξη την τετραετία 2015-2018 που προέβλεπαν οι κοινοτικοί τον Δεκέμβριο 2014, μετά το «έπος Βαρουφάκη» η πρόβλεψη προσγειώθηκε στο 2%, ήτοι δώδεκα ποσοστιαίες μονάδες πιο κάτω. Όμως, 12% λιγότερο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σημαίνει και αντίστοιχο χαμηλότερο εισόδημα για τους πολίτες.

Σημαίνει λιγότερα έσοδα για το κράτος κα σίγουρα χαμηλότερα κέρδη για τις επιχειρήσεις. Με βάση λοιπόν το ύψος του ΑΕΠ και την πορεία του, έχουμε ζημιά 20 δισεκατομμυρίων ευρώ περίπου, η οποία αθροιστικά θα σωρεύεται και τα επόμενα χρόνια.

Σε συνδυασμό δε με τους κεφαλαιακούς ελέγχους, το αναπτυξιακό αυτό έλλειμμα θα στερεί την Ελλάδα από πολύτιμα επενδυτικά κεφάλαια, την στιγμή που η συσσώρευση κεφαλαίου στην χώρα είναι υπό το μηδέν.

Ακόμα χειρότερα, την προαναφερόμενη περίοδο η Ελλάδα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει επαρκώς και διάφορες συγκυριακές ευνοϊκές εξελίξεις –όπως η μείωση της τιμής του πετρελαίου, η άνοδος του τουρισμού (που οφείλεται όμως σε εξωτερικούς παράγοντες), η ποσοτική χαλάρωση του Μάριο Ντράγκι που έρριξε στην ευρωζώνη άφθονη και φθηνή ρευστότητα.

Όσο για την άνοδο των εξαγωγών που παρατηρείται από το 2016 και μετά, είναι περισσότερο προϊόν της κατά 17% υποτιμήσεως του ευρώ έναντι του δολλαρίου παρά αποτέλεσμα της επιχειρηματικής ανάκαμψης της χώρας.

Εκ των υστέρων, λοιπόν, είναι απολύτως ρεαλιστική η εκτίμηση ότι το ολέθριο πρώτο εξάμηνο τού 2015, σε όρους ανάπτυξης και αθροιστικά στην τριετία 2015-2017, μάς κόστισε μεταξύ 7% και 10% του ΑΕΠ (13-18 δισεκατομμύρια ευρώ).

Η Ελλάδα έχασε 18 δισεκατομμύρια ευρώ ΑΕΠ, έγινε κατά 18 δισεκατομμύρια ευρώ φτωχότερη το 2017 και θα κουβαλά αυτή την ζημιά των 18 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως για πολλά χρόνια.
Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι εταίροι-δανειστές μας; Ασφαλώς ναι. Τότε, γιατί ποιούν την νήσσα; Πολύ απλά διότι θέλουν να ξεμπερδεύουν με το τρίτο μνημόνιο, γιατί υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Ιταλία.

Πέρα από τους εταίρους δανειστές, όμως, το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας είναι ότι τελεί υπό καθεστώς «δομικής κατάρρευσης». Και για να ξεπεραστεί η κατάσταση αυτή, απαιτούνται επενδύσεις 20 δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Ποιος θα τις κάνει; Με ποια κεφάλαια; Σε ποια χώρα; Υπό ποιες διοικητικές και πολιτικές συνθήκες; Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα και όχι οι διάφορες αναπτυξιακές πομφόλυγες.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 10:07 pm


Εμπάργκο στη συμφωνία - έκτρωμαΕίναι σίγουρο πως αν η συμφωνία εφαρμοστεί σε δύο χρόνια θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. 
Θα έχουν κι άλλα αιτήματα με βασικότερο ότι θα εγείρουν θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Και σειρά θα πάρει και η Θράκη με το έντονο μουσουλμανικό στοιχείο και τις παρεμβάσεις της Άγκυρας.

Κάτι πρέπει να κάνουμε και να το κάνουμε γρήγορα. 

Κι αν δεν μπορούμε εμείς υπάρχουν κι έντιμοι πολιτικοί. 

Ας ρίξουν την κυβέρνηση, ας την καταγγέλλουν καθημερινά, ας κάνουν επιτέλους το καθήκον τους.


Τι υπάρχουν;;;;
Έντιμοι πολιτικοί;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ... ΣΤΟΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΙΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ... ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η... ΚΟΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ- ΞΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ... 

ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΑΜΩΝΤΑΣ...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ... ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΪΝΤΕΣ...

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ' ΕΞΩ... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αφού είναι τόσο... "πατριώτες" ο Βούδας της Ραφήνας και ο εγγονός της Πηνελόπης, γιατί δεν παραιτούνται, να τραβήξουν μαζί τους και καμιά εβδομηνταριά βουλευτές τουλάχιστον;;;; 

Για να μην πω για τον γιό της αδελφής του... τον Κούλη τον τοσοδούλη...
 
ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ...
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.


 Εμπάργκο στη συμφωνία - έκτρωμα

Υπάρχουν από χθες πολλοί τίτλοι που λένε «χάσαμε τη Μακεδονία» ή «τέλος, ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας» και άλλα τέτοια ηττοπαθή.Πράγματι υπάρχει μια απογοήτευση στον κόσμο και μια ανησυχία για τα τετελεσμένα που δημιουργεί αυτό το κ…χαρτο που υπέγραψε ο Κοτζιάς υπό το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα.


Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να υποστεί η χώρα. Και κυρίως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα την… σκαπουλάρουμε αν οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που δρομολόγησαν οι Τσίπρας, Ζάεφ, η Γερμανία, οι ΗΠΑ και ο Σόρος.


Εδώ που φτάσαμε η μόνη ελπίδα που έχουμε να καταρρεύσει η συμφωνία είναι να ψηφίσουν κατά οι Σκοπιανοί το φθινόπωρο και να τους ρίξουμε και την ευθύνη για το ναυάγιο.


Και θα ήταν το ιδανικό από τη στιγμή που θα δρομολογούνταν πολιτικές εξελίξεις και στην Ελλάδα. Πώς να σταθεί ένας Τσίπρας κι ένας Κοτζιάς αν η συμφωνία – έκτρωμα δε γίνει δεκτή από τους γείτονες ενώ αυτοί κάνουν την πάπια όταν τους ζητάμε δημοψήφισμα;


Η αλήθεια είναι ότι η δυσαρμονία της κυβέρνησης με την κοινωνία είναι τεράστια και αν είχαν τα κότσια να προσφύγουν στην κάλπη για το Μακεδονικό θα έφευγαν την ίδια μέρα κι αυτοί.


Αλλά είναι αν μη τι άλλο ενοχλητική και η σιωπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου, του προερχόμενου από τη Νέα Δημοκρατία. 

Ενώ βλέπει δηλαδή ότι 8 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν αυτή την ντροπιαστική συμφωνία δεν κάνει κάτι γι’ αυτό. Ό,τι μπορεί, ακόμη και μια δήλωση για να μην επαναφέρουμε την πρόταση της παραίτησης για να προκληθούν εκλογές.


Όμως, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. 
Κοιτάζουμε με ηττοπάθεια την κυβέρνηση… Σόρος να συνεχίζει το καταστροφική της έργο; 

Ή μήπως να ακυρώσουμε από την αρχή τη συμφωνία;


Να μη δεχθούμε τετελεσμένα, να μην επιτρέψουμε να αλλάξουν τα ελληνικά βιβλία και η ιστορία, να μην επιτρέπουμε την εισαγωγή προϊόντων ή ακόμη και τουριστών αν λέγονται Mακεδόνες ή φέρουν μακεδονική σφραγίδα.

 Όταν πηγαίνουμε στο εξωτερικό να μη δεχόμαστε τοMKγια τη γείτονα χώρα και να μην παίζουμε με τη φωτιά αφήνοντάς τους να αλωνίζουν με το όνομα Μακεδονία.


Είναι σίγουρο πως αν η συμφωνία εφαρμοστεί σε δύο χρόνια θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. 
Θα έχουν κι άλλα αιτήματα με βασικότερο ότι θα εγείρουν θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Και σειρά θα πάρει και η Θράκη με το έντονο μουσουλμανικό στοιχείο και τις παρεμβάσεις της Άγκυρας.

Κάτι πρέπει να κάνουμε και να το κάνουμε γρήγορα. 

Κι αν δεν μπορούμε εμείς υπάρχουν κι έντιμοι πολιτικοί. 

Ας ρίξουν την κυβέρνηση, ας την καταγγέλλουν καθημερινά, ας κάνουν επιτέλους το καθήκον τους.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 9:22 pm


Τέλος οι ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα – Τάσεις διάλυσης σε όλη τη χώρα

Χωρίς υποψήφιους ενόψει των εθνικών εκλογών και ευρωεκλογών 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πόρνες, έχουν πολλούς πελάτες, όσο είναι 

νέες και ωραίες... όταν γεράσουν, το ρίχνουν 

στην κοκα, στην τσόχα και στο... τσατσαλίκι...

 

Γιατί να είναι διαφορετική η τύχη μιας... 

πολιτικής πόρνης;;;

 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και που να ΄ρθουν τα ... ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... σαν τα ποντίκια θα εγκαταλείπουν το βουλιαγμένο πλοίο τα... ποντίκια που το στήριξαν... 

 

Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου από το διαδίκτυο.

Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσιαζουν οι ΑΝΕΛ τρεις μόλις μέρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Οι αποχωρήσεις που έχουν σημειωθεί στις κομματικές οργανώσεις θέτουν πλέον εν αμφιβόλω την ύπαρξη του κόμματος καθώς σε πολλές περιοχές θα υπάρχει δυσκολία ακόμα και στη συγκρότηση ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών.


Είναι χαρακτηριστική η μαζικότητα των αποχωρήσεων στελεχών από τις τάξεις του κόμματος του Πάνου Καμμένου, που δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων στις επικείμενες εκλογές.


Δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου, που στερεί έναν υποψήφιο βουλευτή από την Β’ Πειραιά, τα μεγάλα προβλήματα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, εκτός από το λεκανοπέδιο, παρουσιάζονται και επικεντρώνονται στην Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.


Στην Βόρειο Ελλάδα, ειδικά στην Α’ Θεσσαλονίκης, το πρόβλημα αποδεικνύεται τεράστιο, από τη στιγμή, που ο νυν βουλευτής του κόμματος Κώστας Ζουράρις, είναι εξαιρετικά πιθανό ή να αναζητήσει θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ή να αποχωρήσει τελείως από την πολιτική. 

Στην Α΄Θεσσαλονίκης, ήδη πολλά στελέχη έχουν αποχωρήσει, όπως ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κυζιρίδης. Στις τελευταίες εκλογές οι ΑΝΕΛ έλαβαν 3,86%, συγκεντρώνοντας συνολικά 11.670 ψήφους. Ενδεχόμενη απώλεια του Κώστα Ζουράρι θα συμπιέσει περισσότερο την απήχηση τους στην συμπρωτεύουσα.


Αντίστοιχα, οι πιέσεις που δημιουργούνται και στη Β΄Θεσσαλονίκης για τη στάση του κόμματος των ΑΝΕΛ στο θέμα της Μακεδονίας, δημιουργεί πολλά προβλήματα στη στελέχωση του ψηφοδελτίου, με το μέλλον του νυν βουλετευτή Γ. Λαζαρίδη να είναι είναι προς το παρόν στον αέρα.

Στην Ημαθία, η απώλεια, της μέχρι πρότινος εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου ουσιαστικά αφήνει τους ΑΝΕΛ, χωρίς ψηφοδέλτιο, καθώς η κ. Παπαδοπούλου, εκτός από «δεξί» χέρι του Προέδρου ήταν εκείνη που είχε μαζέψει τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν με σταυρό και όχι με λίστα.

Παράλληλα, η αποχώρηση του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, μαζί με άλλα 11 στελέχη από την συντονιστική των ΑΝΕΛ στην Κοζάνη, αφήνει «ορφανά» τα ψηφοδέλτια στην Κοζάνη.Μια ιδιαίτερη περίπτωση, είναι η εκλογική περιφέρεια των Σερρών, όπου εκεί εκλέγεται η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Ειδικά μετά τη συμφωνία, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω και του υπουργικού της χαρτοφυλακίου και δεν αποκλείεται η αποχώρηση της από το κόμμα του κ. Καμμένου, είτε πριν τις εκλογές είτε μετά την προκήρυξη των εκλογών.


Στη Ροδόπη, τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα, αφού παραιτήθηκε σύσσωμη η συντονιστική, με τους ΑΝΕΛ, να μην έχουν πλέον κανέναν εκπρόσωπο στο νομό.

Στις υπόλοιπες περιοχές της βόρειας Ελλάδας είναι προφανές, ότι με τη στάση τους στη Βουλή, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, να βρουν πρόθυμους πολιτευτές να αναζητήσουν σταυρό στις επερχόμενες εκλογές, τόσο τις αυτοδιοικητικές, τις ευρωεκλογές αλλά και τις εθνικές.

Σημαντική απώλεια συνολικά για την Κρήτη αλλά κυρίως για τα Χανιά, η αποχώρηση του Μανώλη Αλυφιεράκη, από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην κρίσιμη και καθοριστική περιφέρεια των Χανίων. Οι ΑΝΕΛ, έχουν «χάσει» και τον δεύτερο στη σειρά πολιτευτή τους στα Χανιά, Μιχάλη Αλεξάκη.

Μια άλλη δύσκολη, περιφέρεια, για κάθε κόμμα, αλλά ειδικά για τους ΑΝΕΛ, είναι η Λέσβος. Το νησί, το οποίο έχει υποστεί τις μεγάλες πιέσεις και συνέπειες από το προσφυγικό, έχει δήμαρχο τον κ. Γαληνό, ο οποίος ήταν πολιτευτής των ΑΝΕΛ.Ωστόσο, λόγω του προσφυγικού και της μη τήρησης της κόκκινης γραμμής, για το ΦΠΑ, οι πιέσεις θα είναι μεγάλες για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με σημαντικά στελέχη να έχουν αποχωρήσει από την συντονιστική της Λέσβου.

Το «κύμα» των αποχωρήσεων συνεχίζεται και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται εντονότερο, όσο θα αυξάνεται η οργή του κόσμου και φανερώνονται οι πραγματικές σκοπιμότητες πίσω από την συμφωνία για το Σκοπιανό.


Πηγή:parapolitika.gr

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 9:01 pm


Αυτή είναι η ... μάνα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

 Σέβομαι κάθε μάνα που γεννά τα παιδιά της.

Σέβομαι κάθε ΜΑΝΑ, που τα γαλουχεί ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.


Σέβομαι κάθε ΜΑΝΑ, που αναθρέφει τα παιδιά της με την Ιστορία των Προγόνων της Ένδοξης Πατρίδας.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΜΩΣ, ΠΟΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΝΑ" ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ, ΤΗΝ ... "ΜΑΝΑ", ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ  Ή ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...;;;

... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ... 

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...

Αλλά μήπως υπάρχει μια βασική διαφορά...
ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ... ΚΙ ΕΣΥ ΟΒΡΙΑ;;;

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΒΡΩΜΕΡΗ" ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2018 | 1:07 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr