Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αντηλιακό: Η TEGODER προσφέρει τη μέγιστη προστασία

Αντηλιακό: Τώρα ο ήλιος χαϊδεύει το δέρμα και η TEGODER αναλαμβάνει την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες. Η αίσθηση ότι όλοι μας, από τους πιο μικρούς (μωρά και παιδιά) μέχρι τους μεγαλύτερους, μπορούμε να αφεθούμε ελεύθεροι να απολαύσουμε τον ήλιο με τα καινοτόμα προϊόντα αντιηλιακής φροντίδας της βραβευμένης Ισπανικής εταιρείας TEGODER. Με την TEGODER όσο… Περισσότερα »Αντηλιακό: Η TEGODER προσφέρει τη μέγιστη προστασία

The post Αντηλιακό: Η TEGODER προσφέρει τη μέγιστη προστασία appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:40 pm


«Σε ότι έχω ιερό»: Το νέο τραγούδι της Αθηνάς Πολίτη έχει ήδη γίνει viral

Η Αθηνά Πολίτη επέστρεψε με ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι που έχει ήδη συζητηθεί αρκετά. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια για τις ανάγκες της φωτογράφησης του νέου της single μεταμορφώθηκε σε σεξι καλόγρια, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Το «Σε ότι έχω ιερό» είναι ένα up tempo τραγούδι σε μουσική και στίχους του Χρήστου Αναστασίου, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο… Περισσότερα »«Σε ότι έχω ιερό»: Το νέο τραγούδι της Αθηνάς Πολίτη έχει ήδη γίνει viral

The post «Σε ότι έχω ιερό»: Το νέο τραγούδι της Αθηνάς Πολίτη έχει ήδη γίνει viral appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:57 am


Droulias Brothers x Ρία Ελληνίδου: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τους single «Υπερβολές»

Οι Droulias Brothers συναντούν την Ρία Ελληνίδου και κάνουν… υπερβολές στη Μύκονο. Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά σε ένα τραγούδι που σίγουρα θα γίνει το hit του καλοκαιριού και θα μας συνεπάρουν στο ρυθμό τους. Το «Υπερβολές» είναι ένα up tempo τραγούδι σε παραδοσιακούς ήχους, σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, ενώ οι μαντινάδες… Περισσότερα »Droulias Brothers x Ρία Ελληνίδου: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τους single «Υπερβολές»

The post Droulias Brothers x Ρία Ελληνίδου: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τους single «Υπερβολές» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:04 pm


«Του Ιούδα το φιλί»: Το νέο τραγούδι της δημοσιογράφου, Αθηνάς Καμπάκογλου και του Γιώργου Άλτη!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Αθηνά Καμπάκογλου και ο Γιώργος Αλτής ένωσαν τις δυνάμεις τους και από τη συνεργασία τους «γεννήθηκε» ακόμη ένα όμορφο τραγούδι που έχει τίτλο «Του Ιούδα το φιλί». Ερμηνευτής αυτού είναι ο Μανώλης Τοπάλης, ο οποίος με την γνήσια λαϊκή φωνή του ερμηνεύει δωρικά και μοναδικά αυτό το ζεϊμπέκικο. Το τραγούδι… Περισσότερα »«Του Ιούδα το φιλί»: Το νέο τραγούδι της δημοσιογράφου, Αθηνάς Καμπάκογλου και του Γιώργου Άλτη!

The post «Του Ιούδα το φιλί»: Το νέο τραγούδι της δημοσιογράφου, Αθηνάς Καμπάκογλου και του Γιώργου Άλτη! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:28 pm


Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στην Κύθνο

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι με την οικογένειά τους απόλαυσαν θαλασσινές λιχουδιές στην Κύθνο και το εστιατόριο Άριας στην Αγία Ειρήνη! Ο Κώστας (Σούμας), ιδιοκτήτης του «Άριας» και εμβληματική μορφή του νησιού, αφού όλοι οι διάσημοι -Έλληνες και μη- περνάνε από εκεί – τους περιποιήθηκε ιδιαιτέρως και τους κέρασε Θερμιώτικες λιχουδιές, με πρώτο… Περισσότερα »Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στην Κύθνο

The post Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στην Κύθνο appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 10:53 am


Ειρήνη Μάνου: Η λαμπερή εκπρόσωπος της ελληνικής ναυτιλίας με το προσωνύμιο «Queen of Africa»

Ένα από τα περίπτερα που ξεχώρισαν στα Posidonia 2024, ήταν αυτό της ENASSIS SHIPPING. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Ειρήνη Μάνου συμμετείχε με την ομάδα της στην εν λόγω έκθεση και πραγματικά προσέλκυσε πολλούς αξιόλογους επιχειρηματίες από τον κόσμο της ναυτιλίας. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα και Νιγηρία και η ίδια, παρά το νεαρό της… Περισσότερα »Ειρήνη Μάνου: Η λαμπερή εκπρόσωπος της ελληνικής ναυτιλίας με το προσωνύμιο «Queen of Africa»

The post Ειρήνη Μάνου: Η λαμπερή εκπρόσωπος της ελληνικής ναυτιλίας με το προσωνύμιο «Queen of Africa» appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 12:33 pm


Η ιστορία του «Aktaion Classic»: Από τη δεξίωση για την Απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, στις 8 Μαΐου 1946 μέχρι το σήμερα!

Περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας μετράει το «Aktaion Classic», το οποίο δεν είναι ένα απλό all day bar & restaurant. Το ιστορικό «Ακταίον», στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην καρδιά του Μαντρακίου, θεμελιώθηκε επί Οθωμανών ως λέσχη αξιωματικών. Το 1912, όταν οι Ιταλοί κατέλαβαν τα Δωδεκάνησα, το μετέτρεψαν σε Στρατιωτική και Πολιτική Λέσχη και το… Περισσότερα »Η ιστορία του «Aktaion Classic»: Από τη δεξίωση για την Απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, στις 8 Μαΐου 1946 μέχρι το σήμερα!

The post Η ιστορία του «Aktaion Classic»: Από τη δεξίωση για την Απελευθέρωση των Δωδεκανήσων, στις 8 Μαΐου 1946 μέχρι το σήμερα! appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:05 pm


Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Τσουβέλα που γέμισε το Θέατρο Πέτρας

Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη βραδιά… κωμωδίας Το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, εισέπραξε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο γνωστός κωμικός, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτα τις επιτυχημένες περιοδείες του με τίτλο «Αλήθειες», βρέθηκε μπροστά σε περίπου τρεις χιλιάδες κόσμου. Όμως δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο το κοινό, που… Περισσότερα »Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Τσουβέλα που γέμισε το Θέατρο Πέτρας

The post Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Τσουβέλα που γέμισε το Θέατρο Πέτρας appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 12:45 pm


Ovolon.gr : Το νέο υπερ-eshop στην ελληνική αγορά με χαμηλές τιμές

Πάνω από 300.000 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες προσφέρει το νέο υπερ-eshop Ovolon.gr, με ποιοτικές προτάσεις επώνυμων ευρωπαϊκών και αμερικανικών προϊόντων σε τιμές καλύτερες και από εκείνες των …ασιατικών. Με έδρα στον Άλιμο Αττικής, το Ovolon.gr διαθέτει χιλιάδες προτάσεις σε όλους τους τομείς όπως λευκές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία, σχολικά, εποχιακά προϊόντα (καλοκαιρινά, εορταστικά κλπ),… Περισσότερα »Ovolon.gr : Το νέο υπερ-eshop στην ελληνική αγορά με χαμηλές τιμές

The post Ovolon.gr : Το νέο υπερ-eshop στην ελληνική αγορά με χαμηλές τιμές appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2024 | 9:28 am


«Παράτα με»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Μπανδέλη

Η εντυπωσιακή Χρύσα Μπανδέλη επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο της τραγούδι «Παράτα με», το οποίο κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία New Air Music. Με τη μουσική υπογραφή του ταλαντούχου Daniel Ganev και τους στίχους γραμμένους από την ίδια την τραγουδίστρια, το «Παράτα με» υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού.… Περισσότερα »«Παράτα με»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Μπανδέλη

The post «Παράτα με»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Μπανδέλη appeared first on Athina24.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2024 | 7:02 pm


Νομός Αττικής - Αθηνών - Ειδήσεις και Νέα

Η Αθήνα το 1974, η Αθήνα το 2024 - Η Καθημερινή

Η Αθήνα το 1974, η Αθήνα το 2024  Η Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2024 | 10:00 am


Η Αθήνα λιβανίζει - LiFO

Η Αθήνα λιβανίζει  LiFO

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 10:00 am


Ανυπόφορη Αθήνα! - LiFO

Ανυπόφορη Αθήνα!  LiFO

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2024 | 10:00 am


Απόκριες στην Αθήνα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Απόκριες στην Αθήνα  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής - Αθηνών





Φιλικοί ιστότοποι: