Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής - Αθηνών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δεν έχουμε πλέον μυστικές υπηρεσίες....αλλά ένα Μάπετ-Σώου.
Η πιο άρτια, ικανή και αποτελεσματική υπηρεσία πληροφοριών που υπήρξε στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος ήτανε η Γ.Δ.Ε.Α. 

Που την κατήργησε ο σκατόψυχος  αρσενοκοίτης γερό Καραμανλής συγχωνεύοντάς την με την Κ.Υ.Π.
 Δεν έχουμε πλέον μυστικές υπηρεσίες....αλλά ένα Μάπετ-Σώου. 


Η πιο άρτια, ικανή και αποτελεσματική υπηρεσία πληροφοριών που υπήρξε στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος ήτανε η Γ.Δ.Ε.Α. 

Που την κατήργησε ο σκατόψυχος  αρσενοκοίτης γερό Καραμανλής συγχωνεύοντάς την με την Κ.Υ.Π. 

Πάνε 22 χρόνια από τα Ίμια και οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας, διπλωμάτες, ΚΥΠατζήδες και κλαράδες, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να ανακαλύψουν, ποιος έδωσε εντολή να αλλάξουν οι χάρτες της NIMA, που απεικόνιζαν την περιοχή υπό ελληνική κυριαρχία, μερικές μέρες μετά την αναμέτρηση στο Αιγαίο. 

 Επί κυβερνήσεως  Μητσοτάκη  ο Γρυλλάκης έδωσε εσκεμμένα τον Λάλλα στους Αμερικάνους, για να γίνει η Ντόρα Πρωθυπουργός και να πάρει ο Μητσοτάκης έναν σύγχρονο για τότε κοριό, το πρώτο βαλιτσάκι που ήρθε στην Ελλάδα. 

Τι να λέμε τώρα....μυστικές υπηρεσίες είχαμε μέχρι το 1974.Πηγή σχολίου

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:59 pm


Γιατί η σημερινή ελληνική τραγωδία δεν έχει ούτε κάθαρση ούτε διέξοδο

 Κανείς εκ των παραγόντων, που θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτόν τον κατήφορο, δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να θέσει φραγμούς.
 

Το πολιτικό σύστημα της άφρονης και ανάξιας κομματοκρατίας, με κόμματα σχεδόν πανομοιότυπα ως προς την λειτουργία τους (αρχηγικά και χωρίς εσωτερική δημοκρατία), δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. 

Αντίθετα, αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα βαρίδια για την έξοδο από αυτήν.
Και το χειρότερο είναι, μια κοινωνία άφωνη, αδιάφορη, ιδιοτελής και κυρίως ΑΠΑΤΡΙΣ στην συντριπτική πλειοψηφία της!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
 

Καλλιόπη Σουφλή


του Γιώργου Παπασίμου
από το «https://slpress.gr/»Παρά την προπαγανδιστική παραφιλολογία περί εξόδου από την μνημονιακή κηδεμονία, η πικρή πραγματικότητα, που αποτυπώνεται στις ανειλημμένες δεσμεύσεις είναι πως η ελληνική τραγωδία θα συνεχιστεί, η Ελλάδα θα συνεχίσει τον δρόμο της στον «Άδη». 

Κι αυτό γιατί στα εκρηκτικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα συνέχονται πλέον απειλητικά τα μείζονα εθνικά θέματα. Η συνεχής επιθετική τουρκική ρητορεία και πράξη σε όλο τον άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος, σε συνδυασμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δημιουργούν συνθήκες συρρίκνωσης του ρόλου της Ελλάδος στην ευρύτερη γεωπολιτική σκακιέρα.


Κανείς εκ των παραγόντων, που θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτόν τον κατήφορο, δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να θέσει φραγμούς. Το πολιτικό σύστημα της άφρονης και ανάξιας κομματοκρατίας, με κόμματα σχεδόν πανομοιότυπα ως προς την λειτουργία τους (αρχηγικά και χωρίς εσωτερική δημοκρατία), δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. Αντίθετα, αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα βαρίδια για την έξοδο από αυτήν.


Κι αυτό γιατί, ενώ στις άλλες Δυτικές χώρες το πολιτικό σύστημα αποτελεί έναν από τους λειτουργικούς παράγοντες του εποικοδομήματος, που παρεμβαίνει μεταξύ αυτού και της οικονομικής βάσης, στην Ελλάδα έχει αυτονομηθεί. Έχει έτσι εξελιχθεί σε αρνητικό πόλο, τόσο σε βάρος της οικονομικής βάσης, όσο και του εποικοδομήματος, αφού παρεμβαίνει αρνητικά τόσο στην οικονομία όσο και στους θεσμούς.
Λειτουργεί, δηλαδή, σαν «νονός» ενός νόθου πελατειακού συστήματος, σε μια καθημαγμένη οικονομία και κοινωνία, αποτελώντας έτσι ισχυρό αντίπαλο δέος σε οποιαδήποτε μορφή πολιτικής ανανέωσης, σε κεντρικό και ενδιάμεσο θεσμικό επίπεδο. Η αυτονόμηση της καταστροφικής κομματοκρατίας, που λειτουργεί ως δυνάστης στην χώρα, οφείλεται στις ιδιαίτερες συνθήκες και στις μη καθαρές δομές του νόθου περιφερειακού καπιταλιστικού ελληνικού σχηματισμού.

Τα αγκάθια

 

Μεταξύ αυτών, που πρέπει να επισημανθούν, είναι:

Πρώτον, η έλλειψη διαχρονικά αστικής τάξης, με τον χαρακτήρα και την λειτουργία των αντίστοιχων στις Δυτικές καπιταλιστικές χώρες, αφού στη θέση της στην Ελλάδα, συναντάμε έναν συνασπισμό διαφόρων οικονομικών παραγόντων, με κυρίαρχη την ιδεολογία του μεταπρατισμού και «μαυραγοριτισμού», με αποκλειστικό στόχο την επίτευξη ατομικών ωφελειών, σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας.


Δεύτερον, ο γραφειοκρατικός δημόσιος τομέας έχει μετατραπεί σε λάφυρο των κομμάτων εξουσίας, που τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, προς άγραν κομματικής πελατείας. Κυρίαρχο στοιχείο στην λειτουργία του είναι η έλλειψη αξιοκρατίας. 

Η έλλειψη αυτή λειτουργεί διαβρωτικά, τόσο ως προς την αποτελεσματικότητά του ως φορέα του Κοινωνικού Κράτους και εν δυνάμει αναπτυξιακού πόλου, όσο και ως προς το παράδειγμα που δίνει στην κοινωνία. 

Η κοινωνία εθίζεται διαχρονικά σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές που παραπέμπουν σε «οθωμανικού τύπου» συναλλαγές.


Τρίτον, η ασθενική κοινωνία των πολιτών, αφού οι κεντρικοί και ενδιάμεσοι θεσμοί δεν αποτελούν στοιχεία συλλογικής συμμετοχής και εμπέδωσης του αισθήματος δικαίου, αλλά, αντίθετα, φυτώρια συναλλαγής, αναξιοκρατίας και αναποτελεσματικότητας. 


Στην σημερινή ελληνική κοινωνία συνυπάρχουν συμπεριφορές, που παραπέμπουν στον μιθριδατισμό και στο «σύνδρομο της Στοκχόλμης». 

Το ιδιοτελές τμήμα της κοινωνίας, που απομυζά παρασιτικά τον εθνικό πλούτο, αποκόπτεται δραματικά από την μεγάλη πλειοψηφία του λαού, ο οποίος οδηγείται προς την φτωχοποίηση.

Πρόκειται, αντικειμενικά, για ολιστική κρίση, αφού έχουν μολυνθεί όλοι οι πυλώνες και οι αρμοί του ελληνικού πολιτικοοικονομικού σχηματισμού. 

Στο κράτος, στους θεσμούς και στην  ίδια την κοινωνία παρατηρείται μια συνεχιζόμενη διαβρωτική και παρακμιακή υποχώρηση όσον αφορά το αναγκαίο αξιακό σύστημα, χωρίς την ύπαρξη ισχυρών αντισωμάτων.

Η δεινότερη κρίση από το 1821

 

Αν η χρεοκοπία της Ελλάδος και η είσοδός της στα Μνημόνια το 2010, ήταν αποτέλεσμα αυτής της παρακμιακής πορείας, ιδιαίτερα την περίοδο της ύστερης Μεταπολίτευσης, ο μνημονιακός οδοστρωτήρας έχει διογκώσει και διευρύνει αυτή την βλάβη. Αφού όχι μόνο δεν έχει προσφέρει λύσεις και άρει τους παράγοντες που την βύθισαν, αλλά, αντίθετα, έχει επιτείνει και διευρύνει όλα τα στοιχεία που οδηγούν την Ελλάδα στην σοβαρή σημερινή παρακμή της.

Δεν είναι μόνο ότι έχει υπονομευθεί η παραγωγική βάση, ότι έχει συντελεσθεί η εκποίηση του εθνικού πλούτου (Υπερταμείο 99 ετών) και η συντριβή του βιοτικού επιπέδου του λαού. Έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα και ο κοινωνικός ιστός, λόγω του «εξανδραποδισμού» μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού που εθίζεται στην αναζήτηση κάποιων επιδοματικών ψίχουλων.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί, πιθανότατα, την μεγαλύτερη καταστροφή για το μέλλον της Ελλάδος, σε συνδυασμό με την μεγάλη έξοδο της νέας γενιάς στις παραγωγικές μηχανές της καπιταλιστικής Δύσης. 

Όπως τόνιζε ο Καρλ Μαρξ, το λούμπεν προλεταριάτο αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των εκμεταλλευτικών συστημάτων πάσης φύσεως. Κι αυτό, επειδή, λόγω της περιθωριοποίησής του, μετατρέπεται από εν δυνάμει ριζοσπαστικό σε αρνητικό παράγοντα για την ύπαρξη κοινωνικής αντίδρασης και αντίστασης στην παρακμή.

Η δεινότερη κρίση

Έτσι, η σημερινή παρατεταμένη κρίση αποτελεί την δεινότερη κρίση από της συστάσεως του Ελληνικού Κράτους μετά το 1821. Σε αντίθεση με παλαιότερες, δεν έχει μείνει αλώβητος κανένας πυλώνας και θεσμός, που θα μπορούσε να αναχθεί σε παράγοντα εκκίνησης για την ανάκαμψη και έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Γι’ αυτό και η τωρινή χρεοκοπία της Ελλάδος, έχει διαφορετικό χαρακτήρα από αντίστοιχες παλαιότερες.

Πολλοί προσπαθούν να μειώσουν τις ευθύνες τους και τα αρνητικά αποτελέσματα της παρούσας κρίσης, μέσω της ρητορείας ότι, αφού η Ελλάδα ανά διαστήματα πτώχευε, επομένως και η παρούσα χρεοκοπία εντάσσεται σε αυτό τον συνήθη κύκλο. 

Ο παραπάνω ισχυρισμός αποτυπώνει μόνο τη μισή αλήθεια, αφού η σημερινή χρεοκοπία οφείλεται στην αρπαγή και στην λεηλασία του εθνικού πλούτου και των κοινοτικών πόρων από το «ληστρικό» πολιτικό προσωπικό εξουσίας, σε αγαστή συνεργασία με την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία και το ιδιοτελές τμήμα της κοινωνίας.

Αντίθετα, οι παλιότερες χρεοκοπίες της Χώρας (π.χ. 1897 Τρικούπης, 1928 Βενιζέλος), οφείλονταν σε δανεισμό της χώρας για έργα υποδομής και απαραίτητης πολεμικής προετοιμασίας, τα οποία δεν είχαν καταφέρει να αποδώσουν λόγω χρόνου. 

Γι’ αυτό και η Ελλάδα ανέκαμπτε εντυπωσιακά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από αυτές, ενώ σήμερα παραμένει καθηλωμένη στον «βούρκο και την βαρειά σκουριά», συνθήκες που συνιστούν την σημερινή ελληνική τραγωδία.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:40 pm


Το τίμημα της ελευθερίας σου, μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αξίζει!Θέλεις να νιώθεις ελεύθερος. 
Να νιώθεις, πως η ψυχή σου τριγυρνάει στα μέρη που τρέφεται με αισιοδοξία. Θέλεις να αισθάνεσαι ελαφρύς. 
Σαν τα μικρά παιδιά, που όλη την ώρα τρέχουν και πηδούν,  σαν να έχουν καταργήσει το νόμο της βαρύτητας.
 Όμως, ξέρεις. 
Ξέρεις πόσες ώρες πέρασες πονώντας, για να σχηματίσεις μία μάχιμη καρδιά. 
Πόσες πληγές έξυσες, για να χύσουν κάθε στάλα και μετά τις έκλεισες.
Κάθε επιλογή, έχει και το τίμημά της... τις περισσότερες φορές, το πληρώνεις με απώλεια της ψυχής σου...
Το τίμημα της ελευθερίας όμως, είναι απλά... ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!

ΚαλλιόπηΓράφει η Σταυρούλα ΜαστέλλουΚάθεσαι στο παγκάκι, που σε έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τα βράδια, όταν η μοναδική παρέα που είχες ήταν η φωνή του εαυτού σου. 

Και έχεις βιώσει στο πετσί σου το τίμημα της ελευθερίας. 
Μεγάλη δασκάλα. 
Ένα σχολείο χωρίς τελειωμό.
 Μοναχική ελευθερία. 
Το διάλεξες ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Μάχεσαι με τα φαντάσματα που σε στοιχειώνουν κάθε φορά που βρίσκεσαι σε απάτητους δρόμους. Και ξέρεις πως οι επιλογές πληρώνονται ακριβά. Δεν υποκύπτεις στις θύελλες. Δεν υποκλίνεσαι στα πρότυπα. Δεν κουνάς το δάχτυλο, μα πετάνε σφαίρες τα μάτια σου στη ψευτιά. Δεν βρίζεις καμία υπόληψη, μα η αλήθεια σου κόβει σα μαχαίρι.

Θέλεις να νιώθεις ελεύθερος. 
Να νιώθεις, πως η ψυχή σου τριγυρνάει στα μέρη που τρέφεται με αισιοδοξία. Θέλεις να αισθάνεσαι ελαφρύς. 
Σαν τα μικρά παιδιά, που όλη την ώρα τρέχουν και πηδούν,  σαν να έχουν καταργήσει το νόμο της βαρύτητας.

Όμως, ξέρεις. 
Ξέρεις πόσες ώρες πέρασες πονώντας, για να σχηματίσεις μία μάχιμη καρδιά. 
Πόσες πληγές έξυσες, για να χύσουν κάθε στάλα και μετά τις έκλεισες.


Ώρες μοναξιάς ατελείωτες. 
Το τίμημα της ελευθερίας. 

Είναι ακριβή η άτιμη, μα αξίζει. 

Και μόλις την κατακτήσεις, απλά δεν της επιτρέπεις να φύγει. 

Πλέον γνωρίζεις που να ψάξεις, σε ποιες σπηλιές κρύβεται και περιμένει έναν ατρόμητο τυχοδιώκτη να την εξημερώσει. 
Την αγαπάς. 
Δεν τη προδίδεις για τίποτα και για κανέναν.

Τώρα πατάς σταθερά στα πόδια σου χωρίς να πατάς στη γη!

Μία ελεύθερη μοναχικότητα, που λατρεύεις!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:27 pm


όσο ζεις, μαθαίνεις... (3 βίντεο και μια ταινία)


 Μετανοιώνω, γιατί σε κάποιους ανθρώπους, έδωσα αξία και τους έκανα να φαίνονται πολύ πιο σημαντικοί απ' ότι ήταν...
 

Πάντα μαθαίνεις όσο ζεις... και στο δρόμο σου, έρχονται οι σωστοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ...


Καλημέρα... γυρίζουμε σελίδα στο χθες και καλημερίζουμε το σήμερα... 


Καλλιόπη
 
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...η ταινία, εδώ...Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:13 pm


οι άνθρωποι, χρειάζονται... (3 βίντεο και μια ταινία)
Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται μόνον Συμβουλές, μάτια μου...


... κάποιες στιγμές, θέλουν δυο ΧΕΡΙΑ  να τον αγκαλιάσουν, δυο ΑΥΤΙΑ να τον ακούσουν και μια ΨΥΧΗ να τον καταλάβει...

... κι πιο όμορφες αγκαλιές, είναι αυτές που  φυλακίζουν με την αγάπη τους...Καλό ξημέρωμα.... να έχετε μια όμορφη Κυριακή...

Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ... 
η ταινία, εδώ...

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 1:10 am


ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
1967
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ BLOCK(ΕΣΣΔ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

( Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος την εποχή της παντοδυναμίας του με τους Σιωνιστές Λόβιγγερ και τον πρόεδρο της σιωνιστικής στοάς «Μπένε – Μπερίτ» )

Ως γνωστόν οι μασονικές στοές λειτουργούν ως παράρτημα των αγγλικών υπηρεσιών. Στην διάρκεια της 21ης Απριλίου οι μασονικές στοές όχι μόνο δεν έκλεισαν αλλά λειτουργούσαν κανονικά και μάλιστα ενισχύθηκαν αφού θεωρήθηκαν ως αναχώματα έναντι του κομμουνισμού. Κύριο ρόλο στην στήριξη των στοών έπαιξαν επιφανή μέλη της κυβέρνησης των Απριλιανών – κάποιοι υπήρξαν και μέλη στοών – και οι Ηνωμένες Πολιτείες.


Ακούμε πολλά για το πόσο ακίνδυνη είναι η μασονία και πόσο ωφέλησαν το έθνος μας οι μασονικές στοές...

Δυστυχώς γι' αυτούς που πιστεύουνε τέτοια, τη χούντα της 21ης Απριλίου την επάνδρωσαν βασικά μασόνοι...

Ο σοβαρός δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας ("Η Μασονία στην Ελλάδα") αναφέρει τα ονόματα των μασόνων αυτών...


Στην πρώτη "κυβέρνηση" Κόλλια 1) Κόλλιας Κων. Πρωθυπουργός, πρώην Εισαγγελέας Αρείου Πάγου 2) Οικονόμου Π.- Γκούρας, υπουργός Εξωτερικών 22/4-3/11/1967
3) Ροζάκης Λέων., υπουργός Δικαιοσύνης, 22/4/-1/11/1967 4) Οικονομόπουλος Νικολ. υπουργός Βιομηχανίας, 22/4/-1/11/1967 5) Τσαρούχης Παν. υπουργός δημοσίων έργων 22/4-1/11/1967 6) Τοτόμης Παύλος, υπουργός Δημ. Τάξεως, 22/4-18/12/1967 7) Πουλαντζάς Ευστάθιος υπουργός Κοιν. Πρόνοιας 22/4/1967-20/6/1968 8.)Αθανασίου Αθαν., υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας 22/4/1967-20/6/1968 9) Τσαντήλας Ιωαν. υπουργός Συγκοινωνιών, 26/4-13/12/1967 10) Λέκκας Αλεξ., υπουργός Εργασίας 26/4-1/11/1967 11) Λιζάρδος Σπυρ, υφυπ. Οικονομικών 26/4/1967-20/6/1968 εν συνεχεία υπουργός Συγκοινωνιών. 12) Πιπινέλης Παν. υπουργός Εξωτερικών 20/11/1967-21/7/1970 13) Ματθαίου Αλεξ. 21/4/1967-22/6/1969 υπουργός Γεωργίας επίσης: Σπαντιδάκης Γ. Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης 21/4-13/12/1967 Παπαδόπουλος Γεώργιος, υπουργός Προεδρίας 21/4-13/12/1967 Παττακός Στυλ. υπ. Εσωτερικών και αργότερα Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης Πατίλης Δημ. υπουργός Βορ. Ελλάδος, αργότερα αντιπρόεδρος ΓΓ. υπουργείων και Τουρισμού και Αθλητισμού επίσης μασόνοι μερικά τρανταχτά ονόματα: Λαδάς Ιωάννης Δημ. Τάξεως (ουσιαστικά υπουργός), Μπαλόπουλος Μιχ., Ασλανίδης Κωνστ. Σκανδάλης Στ. Γκαντώνας Νικ. Στις επόμενες κυβερνήσεις οι Κυριακόπουλος Ηλίας, Αχής Χρήστος, Πατράς Λουκάς, Ματθαίου Α., Κυπραίος Κ., Ξανθόπουλος Χ-Παλαμάς, Αγαπητίδης Σ., Σιδεράτος Μ, Βελλιανίτης Σ, Πεζόπουλος Γ, Τσάκωνας Δ., Ανδρουτσόπουλος Α, Τσουκαλάς Α, Αγαθαγγέλου Ι, Γκαντώνας Ν, Τσούμπας Β, Μίχαλος Χ, Κωτσέλης Π, Ασλανίδης Κ, Μπαλόπουλος Μ, Δημόπουλος Α, Παναγιωτάκης Κ, Παπαδημητρίου Κ, Ράλλης Κ, Λατσούδης Ε, Γεωργιόπουλος Χ, Τριανταφύλλου Σ, Τσουμάκης Γ, Τζωρτζάκης Τ, Τενενές Σ, Δημακόπουλος Γ, Γεωργαλάς Γ, Σκανδάλης Σ, Εφέσιος Ν, Μπράβος Κ, Καρύδας Κ, Παναγιωτάκος Κ. Επίσης ο Ιωαννίδης Δ (με ισχυρούς δεσμούς και με τους Σιωνιστές), Ανδρουτσόπουλος Α (Μασόνος 33ου Βαθμού), Άννινος Φ.

Ο αναγενώμενος Φοίνιξ το πουλί της Χούντας ήταν έμβλημα μιας από τις πρώτες μασονικές στοές που ιδρύθηκαν στον Ελλαδικό χώρο της Στοάς "Φοίνιξ" αρ. 1 της Κέρκυρας το 1813-4 και είναι από το 1868 το έμβλημα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας. Παλιότερα ήταν χαραγμένος πάνω στα επιστολόχαρτά της και τυπωμένος σαν έμβλημα σε μασονικά περιοδικά. Έκτοτε μέχρι σήμερα είναι στη σφραγίδα της Μεγάλης Στοάς."
1973
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ!

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΗΓΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(ILLUMINATI,CIA,MOSAND) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ(MAΣΟΝΟΥΣ),ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ!

Ο Κ.ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ LOBBIES ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ..


H MAΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ...


ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ DAYAN!
Ξένη γλώσσα δηλώνει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ η εν λόγω κυρία…………………


ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

ΤΟ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ"ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΜΩΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΚΙΝΟΥΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΤΟΝ Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ!

Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ο Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ

ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!!


ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ!

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ STATE DEPARTMENT KAI OI ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΜΑΣΟΝΟΥ Η ΚΙSSINGER (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 90%,OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ)
ME TON BΡΕΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΕΠΟΒΕΒΑΙΩΝΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ,ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ;!!!!


TI EΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ??

ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙΜΕΓΑΛΟΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΤΑ?

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΑΔΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΣΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΜΙΣΘΟΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ LOBBIES ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!εγγραφο της αποκρυφιστικης και μασονικης λεσχης bildberg κατα τη περιοδο της χουνας..

δειτε τι εγγραφε:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΜΟ-ΣΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ "ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΟΚ"ΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!
 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ...

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ...ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!...ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ,ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..."


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG,ΤΑ ΕΝΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ!
ΑΝΤΙΤΗΜΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!

ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...(ΣΥΝΑΓΩΓΕΙΟ)Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ΑΜΕΡΙΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:IΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:ΔΑΜΑΝΑΚΗ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:H BOYΛH META TO..1974 EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ:Ο ΛΑΟΣ
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 12:49 am


Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της Καλλιόπης Σουφλή στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου, για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τις νέες "περίεργες κινήσεις" για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ και πολλά άλλα... (βίντεο)


 Ιδιαίτερα σημαντικές αποκαλύψεις για το μείζον θέμα της ελεεινότερης και της πλέον επαίσχυντης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, η οποία μπορεί να ΑΚΥΡΩΘΕΙ, βάσει των ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, έκανε η διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ κ. Καλλιόπη Σουφλή, στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου στο μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Μακεδονίας τον METROPOLIS 95,5.
Στην εκπομπή, έγιναν  αποκαλύψεις, για την στάση που φέρονται να ακολουθήσουν οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις της Υφηλίου, στις διαδηλώσεις της 7ης Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ.

Επιπλέον η κ. Σουφλή, αποκάλυψε δηλώσεις βουλευτή του ΚΚΕ, που φέρεται να ζήτησε την ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τι σημαίνει αυτό.

 Μια  νέα... κίνηση "προστασίας των πολιτών από τα κόκκινα δάνεια", που έχει πάρει σβάρνα τους δήμους της χώρας, αποκάλυψε στην εκπομπή η κ. Σουφλή... κι αυτό δεν είναι τυχαίο ούτε τα πρόσωπα που συγκροτούν την κίνηση...
Λίαν συντόμως θα γίνουν αποκαλύψεις για το θέμα αυτό... που δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Η κ. Σουφλή, αναφέρθηκε και στο θέμα που προκάλεσε την οργή των Ελλήνων, με την στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να παραμείνει καθιστός κατά την ανάκρουση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ, επειδή τάχα μου η οβριοσιωνίστρια Μέρκελ έχει πρόβλημα υγείας...

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαζαφειρίου, σε ότι αφορά στην δίωξη που έχει ασκηθεί στην κ. Σουφλή από ... Εβραϊκούς παράγοντες, λέγοντας συγκεκριμένα:
"Πληροφορήθηκα ότι μερικοί εβραϊκής καταγωγής παράγονες εξ Αμερικής, ενοχλήθηκαν από τις τοποθετήσεις της κ. Σουφλή, η οποία έχει ένα "μεγάλο κουσούρι να λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ" και ασχολούνται δικαστικά μαζί της"!!!!!!!!

Για το θέμα αυτό το οποίο είναι μείζον και αφορά χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι διώκονται για τις απόψεις τους, από τον χρηματοδοτούμενο από τον Τζώρτζ Σόρος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και το ... "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ".

Για το θέμα αυτό, η κ. Σουφλή, ζήτησε να συζητηθεί σε επόμενη εκπομπή, καθώς αν και ιδιαίτερα σημαντικό, προηγείται το θέμα της ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

 Ακούστε την εκπομπή εδώ...από το 1.37.15 και τα σχόλια των ακροατών, που έκαναν αναφορά στην θεματολογία των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της κ. Σουφλή... στο 2.07.00, 2.11.50, 2.17.00, και ιδιαίτερη αναφορά και στους εβραίους στο 2.18.19΄.

Ακούστε και την παρέμβαση του Ανώτατου Οικονομικού Δικαστή στην Ομογένεια της Αμερικής κ. Στυλιανού Μανή εδώ, στο 2.03.00΄.
Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 12:28 am


Ἐπιβίβασις γιά τά ...Κύθηρα ... (Αχ Ελλάδα... πως αντέχεις ακόμα, με τόσα...ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;;;;)


Η Εγχώριος Περιουσία είναι η μη ιδιωτική περιουσία των Κυθήρων και Αντικυθήρων, που χαρακτηρίζεται κοινή και διακοινοτική. 

Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα η περιουσία αυτή ανήκει στο Δημόσιο (η λεγόμενη δημόσια περιουσία), ειδικά στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα το Δημόσιο δεν έχει κανένα δικαίωμα κυριότητας σε καμία μη ιδιωτική έκταση, ούτε στα δάση, ούτε στα κοινόχρηστα του άρθρου 967 Αστικού Κώδικα (αιγιαλός, παραλία, δρόμοι, πλατείες, πηγές, λιμάνια, κ.λπ.). Αν ξέραμε πόσα ... ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, βρίσκονται στο πανέμορφο αυτό νησί, ίσως να καταλαβαίναμε και τον πραγματικό ρόλο κάποιων ... γαμψομύτηδων...

Και τους φώναξαν να συμμετάσχουν και στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία... 

Αχ βρε Πατρίδα... πώς αντέχεις με τόσα ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;;;

ΑΧ ΒΡΕ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΨΟΜΥΤΕΣ;;;


Καλλιόπη Σουφλή
Ζάν Ἀντουάν Βαττώ «προσκύνημα στά Κύθηρα»
Η θάλασσα των Κυθήρων είναι η γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης κατά το μύθο του Ησιόδου.
 

Η Γη θέλοντας να τιμωρήσει τον άνδρα της Ουρανό για όσα κακά της είχε προκαλέσει, κάλεσε τα παιδιά τους και ζήτησε να θανατώσουν τον πατέρα τους. 

Ο Κρόνος πήρε από τα σπλάχνα της μητέρας του ένα δρεπάνι και τον θανάτωσε κόβοντας τα γεννητικά του όργανα. 

Εκείνα έπεσαν στη θάλασσα των Κυθήρων και έγιναν μικρά νησάκια (ίσως οι Δραγονάρες). 

Το αίμα πέφτοντας, άγγιξε τον αφρό της θάλασσας και μέσα από την ένωση αυτών των δύο στοιχείων γεννήθηκε η Ουράνια Αφροδίτη, η θεά του Έρωτα. Δεν έμεινε στα Κύθηρα. Μέσα σε ένα μεγάλο κοχύλι ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο όπου και έμεινε.(ἐδῶ)

Ο Όμηρος το αναφέρει στο επικό του έργο, την Ιλιάδα (η Κυθέρεια θεά του έρωτα τροφός), όπου η θεά Αφροδίτη, η θεά του Έρωτα, ταυτίζεται με το νησί και παίρνει το όνομα Κυθέρεια...ο Ηρόδοτος, ο Διόνυσος, ακόμα και ο Αριστοτέλης που παραδέχεται ότι το νησί λεγόταν Πορφυρούσα - λόγω της επεξεργασίας πορφύρας, αλλά στις μέρες του λεγόταν Κύθηρα, και ο Ξενοφώντας στα Ελληνικά του χρησιμοποιεί τον όρο Κυθηρία γη.... στην Κύπρο υπάρχει περιοχή Κυθραία ή Κύθρα, όπου βρέθηκαν αγάλματα της θεάς Αφροδίτης, ενώ η κοινή ονομασία της περιοχής είναι Τζυρκά, η σύνδεση και η συσχέτιση με το Κύθηρα - Τσιρίγο είναι μοιραία! (ἐδῶ)


Σάντρο Μποτιτσέλι « Ἡ γέννησις τῆς Ἀφροδίτης» 
Ο Ισίδωρος (γεωγράφος του Α΄ μ.Χ. αιώνα) υποστήριξε μια ανατρεπτική άποψη, ότι δηλαδή το νησί έλαβε το όνομά του από την Κυθέρεια Αφροδίτη και όχι το αντίστροφο. 

Μάλιστα, μίλησε πρώτη φορά για τη σημασία του ρήματος κεύθω και τη σχέση του με τη θεά και το νησί. Κεύθω σημαίνει κρύβω τον έρωτα, ενώ εκείνοι που κάνουν έρωτα στο νησί (στο μέρος εκείνο, δηλ. τα Κύθηρα), ανακαλύπτουν το κρυμμένο ερωτικό πάθος.(ἐδῶ)

Κι ενώ μόνο το 1/20 των βέρων Τσιριγωτών κατοικεί σήμερα στο νησί, πάρα πολλοί «ξένοι» από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και την Ευρώπη βρήκαν στα Κύθηρα το προσωπικό τους λημέρι και καταφύγιο.

 Δεν είναι τυχαίο που στον τόπο αυτό οι οικονομικοί μετανάστες ζουν σε απόλυτη αρμονία με τους ντόπιους, οι οποίοι παραδέχονται ανοιχτά τη συμβολή των πρώτων στην ανάπτυξη του νησιού.(ἐδῶ)

«...πολιτικά διαθέτουν το –απίστευτο για την εποχή μας– καθεστώς της Εγχωρίου Περιουσίας που κληροδοτήθηκε από τους Άγγλους και σύμφωνα με το οποίο οτιδήποτε δεν είναι ιδιωτικό ανήκει στην «Εγχώριο» και όχι στο ελληνικό Δημόσιο.  

Το κράτος, με λίγα λόγια, δεν έχει αξιώσεις για τις μη ιδιωτικές εκτάσεις και ακίνητα, τα μοναστήρια ή τα κοντινά νησάκια (όπως η Χύτρα) – τον λόγο έχει η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας, που εκπροσωπεί την κοινωνία του νησιού...»(ἐδῶ)

Η Εγχώριος Περιουσία είναι η μη ιδιωτική περιουσία των Κυθήρων και Αντικυθήρων, που χαρακτηρίζεται κοινή και διακοινοτική. 

Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα η περιουσία αυτή ανήκει στο Δημόσιο (η λεγόμενη δημόσια περιουσία), ειδικά στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα το Δημόσιο δεν έχει κανένα δικαίωμα κυριότητας σε καμία μη ιδιωτική έκταση, ούτε στα δάση, ούτε στα κοινόχρηστα του άρθρου 967 Αστικού Κώδικα (αιγιαλός, παραλία, δρόμοι, πλατείες, πηγές, λιμάνια, κ.λπ.). 

Η Εγχώριος Περιουσία ανάγεται στους θεσμούς που ίδρυσαν στα Επτάνησα οι Άγγλοι και έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και νομικό πλαίσιο (ΕΔΩ)φωτό
Οἱ οἰκογένειες Λεοντσίνη (Leoncini) και Κασιμάτη (Cassimati), που προέρχονταν η πρώτη, όπως παραδίδεται, από τη Βενετία και η δεύτερη από την Κρήτη, συναντώνται αρχικά να είναι εγκατεστημένοι στη Χώρα (νεότερη πρωτεύουσα του νησιού, «Κύθηρα»).  

Αξιώματα στη διοίκηση του νησιού αναλαμβάνουν μέλη των οικογενειών τους, από τις οποίες η πρώτη υφίσταται στα Κύθηρα, τουλάχιστον από το έτος 1573 και η δεύτερη από το έτος 1316...μεταγενέστερα εγκαθίστανται και στο Κεραμουτό ή Κεραμωτό (τό λεγώμενο Ἀρχοντοχώρι)...με την πάροδο του χρόνου απέκτησαν ικανή κτηματική περιουσία και στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμουτού...

Η διασπορά μελών κλάδων της οικογένειας Λεοντσίνη θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη της μετανάστευσης των Κυθήρων στη Μ. Ασία και στην Αίγυπτο, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στις Ινδίες και στη Νότιο Αφρική, όπως και, στο πλαίσιο της εσωτερικής μετανάστευσης, εντός της Ελλάδος, στα μεγάλα αστικά κέντρα...

Ήδη από το έτος 1573, μέλος της οικογένειας Λεοντσίνη συγκαταριθμείται στον κατάλογο των τριάντα περίπου μελών του «Συμβουλίου των Cittadini» (Συμβούλιο της Κοινότητας των «Ευγενών» των Κυθήρων)... στον Τζάνε (Τζουάνε) Leoncini, είχε ανατεθεί το αξίωμα του φρουράρχου του Κάστρου της Χώρας (του Καπετάνιου του Βούργου). 

Τίτλοι ευγενείας όμως χορηγήθηκαν από τη Βενετία σε μέλη και των δύο οικογενειών, Κασιμάτη και Λεοντσίνη, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των τριάντα περίπου αρρένων μελών οικογενειών, που συγκρότησαν το πρώτο Συμβούλιο της «Κοινότητας των “Ευγενών”» από τους cittadini της Χώρας των Κυθήρων...λόγω της μόνιμης αυτής εγκατάστασής τους, αποδόθηκε και η παραλλήλως χρησιμοποιούμενη ονομασία του χωριού ως «Αρχοντοχώρι», αλλά και επειδή δεν απώλεσαν, με την μόνιμη μετακίνησή τους στην κυθηραϊκή ύπαιθρο, τους τίτλους και τα προνόμια της κοινωνικής τους τάξης (των cittadini-αστών). 

Συγκεκριμένα, οι cittadini-αστοί (οικογένειες Λεοντσίνη και Κασιμάτη) του χωριού Κεραμουτού αναγράφονται στις απογραφές που μνημονεύθηκαν (από το έτος 1753 έως το 1814) με την ίδια κοινωνική κατάταξη που είχαν και στη Χώρα, πριν δηλαδή μετακινηθούν στο Κεραμουτό, προφανώς επειδή προέρχονταν από δύο εξέχουσες, κατά την περίοδο εκείνη, οικογένειες της Χώρας.  

Σημειώνεται όμως και μία περίπτωση ακόμη, αυτή του Νικολάου Καλούτση του Δράκου, ο οποίος απογράφεται στην ενορία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού τα έτη 1772 και 1784, χωρίς ωστόσο να ανευρίσκονται περισσότερα πληροφοριακά στοιχεία για την τύχη αυτού του κλάδου της οικογένειας Καλούτση στο Κεραμουτό...

Από τους καταλόγους των απογραφών του 18ου και του 19ου αιώνα έχουν καταγραφεί τα αξιώματα και τα επαγγέλματα ικανού αριθμού ανδρών-αρχηγών οικογενειών του χωριού, τα οποία κατέχουν μέλη-άνδρες κλάδων των οικογενειών Λεοντσίνη, Κασιμάτη και Χαρατζά (προεστοί-δημογέροντες, επιστάτες διοικητικών διαμερισμάτων) όσο και στρατιωτικά και της Πολιτικής Αστυνομίας (εκατόνταρχοι, πενήνταρχοι, δέκαρχοι, κοντόσταυλοι, κ.ά.). (Ἀπό ἐδῶ)

Η οικογένεια του βουλευτή Κυθήρων Στυλιανού Κασιμάτη


φωτό
Ο γενάρχης της οικογένειας, Ιούλιος Κασιμάτης ζούσε στο Κάστρο το δεύτερο μισό του 17ου αι. και είχε σχέσεις με όλη την πνευματική, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, όπως φαίνεται από τα συνοικέσια και τις κουμπαριές με Βενετούς Προνοητές, γουβερναδόρους, αξιωματούχους και άλλους διαπρεπείς της εποχής...

Ο Δημήτριος, του οποίου οι απόγονοι φθάνουν μέχρι τις μέρες μας, παντρεύτηκε την Αυρηλία Καλούτση- Μαχαιριώτη...Ο μεγαλύτερος γιος, ο Εμμανουήλ, έγινε ραγγιονάτος, αρχιλογιστής, μεγάλο αξίωμα επί Ενετοκρατίας, που ισοδυναμούσε με το αξίωμα του Υπουργού Οικονομικών. Ο Εμμανουήλ παντρεύτηκε την Αικατερίνη Βενεροπούλα, κόρη του Δομήνικου Βενέρη, από την οικογένεια των πανίσχυρων φεουδαρχών...

ο Βαλέριος, πήρε το όνομά του νονού του, του Βενετού Προνοητή Βαλέριου Ατλέμη το 1722. 

Έλαβε κι αυτός το αξίωμα του ραγγιονάτου και παντρεύτηκε τη Τζαννέτα Σαλαμοπούλα, κόρη του Τζάν-Μάρκο Σαλαμόν, που έζησε στα Κύθηρα και ήταν αδελφός του πάππου του εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού... 

Ο Βαλέριος, για τον οποίο ο χρονικογράφος Γρηγόριος, ιερομόναχος, Λογοθέτης γράφει, ότι έκανε πολλές αδικίες εις τους κατοίκους, απέκτησε 3 κόρες, την Αυρηλία- Δρακούλα, τη Ρεγγίνα και την Αικατερίνη

Η Δρακούλα παντρεύτηκε το ντετορή Εμμανουήλ Στάη, η Ρεγγίνα το ντοτορ Ιωάννη Μαχαιριώτη και η Αικατερίνη το Τζαννέτο Κλάδο... ο Τζαννέτος και ο Παναγιωτάκης, έπεσαν θύματα της λαϊκής αγανάκτησης στο πανηγύρι του αγίου Θεοδώρου στις 12 Μαϊου 1799 και ελιθοβολήθησαν, διότι κατά το χρονικογράφο Λογοθέτη «ήτον και οι δύο σκανδάλων πολλών αίτιοι εις τους χωρικούς»...

ο Ιούλιος, ήταν ο πανίσχυρος Διευθυντής της Εκτελεστικής Αστυνομίας επί Αγγλοκρατίας....ο Στυλιανός, σπούδασε νομικά και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου για ένα διάστημα στη Σύρο....

Στη συνέχεια επολιτεύθη και εξελέγη βουλευτής Κυθήρων κατά το 1874-75, 1879- 81 και 1881-1885, ενώ διετέλεσε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το 1875, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων...


Γρηγόριος Π. Κασιμάτης 


...όταν αρρώστησε ο Παπάγος, ζήτησε να αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας η νέα γενιά. Αυτό οδήγησε στην ίδρυση της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, στην οποία τέλεσε ιδρυτικό μέλος και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην πορεία του κόμματος. 

Επί κυβερνήσεων Καραμανλή διετέλεσε υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου και υπουργός Παιδείας. Συνολικά ο Γρηγόριος Κασιμάτης διετέλεσε δεκατέσσερις φορές υπουργός.

Ἔ, μετά ἔγιναν πιό ...προοδευτικοί...
φωτό
Ο Γεώργιος Ι. Κασιμάτης (1932) είναι διακεκριμένος Έλληνας νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, που διετέλεσε πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.(ἐδῶ)

Από τον Οκτώβριο του 1981 έως τον Δεκέμβριο του 1988 ήταν διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, και έβαλε τη σφραγίδα του σε σημαντικά ζητήματα...(ἐδῶ)

Ο Παπανδρέου ήθελε να εδραιωθεί ως ο Απόλυτος και Παντοτινός 'Αρχων της Ελλάδας και για να το πετύχει αυτό, χρειαζόταν ρευστό. 

Αφήνει κατα μέρος τις παπαρδελιές του περί αποχώρησης της χώρας απο την ΕΟΚ και ρίχνει το σύνθημα για την καταβρόχθηση των επιδοτήσεων της κοινότητας απο ημετέρους και κοινωνικοποιημένες επιχειρήσεις. Κι όταν αυτά τελειώνουν γρήγορα, όπως ήταν φυσικό, αρχίζει ο άκρατος δανεισμός. Δανεισμός απο οποιονδήποτε μπορούσε να μας δανείσει. 

Και μιλάμε για πακτωλό δισεκατομμυρίων δολλαρίων, με αποτέλεσμα το χρέος το 1985, σημείο χρονικά καθοριστικό για την μετέπειτα πορειά της οικονομίας μας, να έχει χτυπήσει «κόκκινο», φτάνοντας το απίστευτο 58,9% επι του ΑΕΠ... 

Και με τη λύση της...αναχρηματοδότησης του «σοφού» Σημίτη και του Παπανδρέου, το χρέος τέλη του 1989 (με τη συμβολή ασφαλώς και του σκανδάλου Κοσκωτά), είχε φτάσει στο απίστευτο νούμερο του 81,45% του ΑΕΠ!!! (ἐδῶ)

Στις 10 Δεκεμβρίου 1988 ο Γ. Κασιμάτης παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, μετά από την κορύφωση της διαμάχης του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μένιο Κουτσόγιωργα, για τον νομικό χειρισμό της υπόθεσης Κοσκωτά...

Ο Κασιμάτης υποστήριξε ότι ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν επί δύο μήνες στο Λονδίνο λόγω των προβλημάτων της υγείας του, ο Κουτσόγιωργας χειρίστηκε αυθαίρετα και παράνομα το νομικό σκέλος της υπόθεσης...και στην συνέχεια, μετά την διαφυγή του Κοσκωτά τον Νοέμβριο, επέρριπτε την ευθύνη στον Κασιμάτη και το Νομικό Γραφείο του πρωθυπουργού με διαρροές...(ἐδῶ)

Ὅταν τό πλοῖο κάνει νερά...


φωτό
Το 1986, ο τότε υπουργός Εμπορίου Γιώργος Κατσιφάρας απέστειλε στην Τράπεζα της Ελλάδος το έγγραφο ΕΠ/1315/168, σύμφωνα με το οποίο οι πωλήσεις της εταιρείας MOTOR OIL του Βαρδή Βαρδινογιάννη στο ελληνικό Δημόσιο έπαυαν να θεωρούνται εξαγωγές. 

Με αυτό το έγγραφο ο Κατσιφάρας «πέταξε έξω» την MOTOR OIL από όλη την ελληνική αγορά, καθώς η MOTOR OIL ήταν υποχρεωμένη, βάσει νόμου, «να εξάγει το σύνολο των προϊόντων της από την διύλιση του αργού πετρελαίου».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ευνοηθεί η εταιρεία PETROLA του Γιάννη Λάτση, η οποία κατέστη αποκλειστικός προμηθευτής του ελληνικού Δημοσίου σε πετρελαιοειδή, καθώς ο Κατσιφάρας στην περίπτωση της PETROLA επέτρεψε να θεωρούνται ως εξαγωγές οι πωλήσεις στο ελληνικό Δημόσιο.

 Τελικά τον Ιανουάριο του 1987, ο Κασιμάτης γνωμάτευσε ότι «η εξάρτηση των αναγκών σε πετρελαιοειδή του Ελληνικού Δημοσίου και γενικά της εσωτερικής αγοράς από έναν Έλληνα προμηθευτή αντί δύο ανταγωνιστών όχι μόνο δεν εξυπηρετεί, αλλά μάλλον είναι δυσμενές για το δημόσιο συμφέρον» καθώς και ότι «δεν συντρέχει νόμιμος λόγος διαφορετικής μεταχείρισης των δύο ελληνικών ιδιωτικών επιχειρήσεων και το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να αποκαταστήσει την ισότητα όρων ανταγωνισμού με ίση μεταχείριση των δύο εταιρειών», προτείνοντας ουσιαστικά την επαναφορά στους δύο προμηθευτές, όπως ίσχυε πριν από την παρέμβαση του Κατσικάρης.(ἐδῶ)

Μέ ἄλλα λόγια,τά «ἔπιασε» ὁ Λάτσης γιά ἕνα διάστημα (πιθανῶς κάτι χρειαζόταν τότε...) καί μετά μπῆκε καί πάλιν ὁ Βαρδινογιάννης στό ...παιχνίδι...τῇ συνδρομῇ τοῦ Κασιμάτη... Μιά ὅμορφη παρέα ὅλοι τους,εἴπαμε...


Γιατί μιλᾶμε γιά Κασιμάτηδες,ὄχι ἀστεῖα... Τρεῖς στόν γύρω τόν εἶχαν τόν Ἀνδρέα. Τρία α΄ἐξαδέλφια ! Ὁ Γιῶργος πού ἀναφέραμε,ὁ Γρηγόρης ἀπό παλιά (ἱδρυτικό στέλεχος τοῦ ΠΑΚ καί ΠΑΣΟΚ,παρακαλῶ :

Ο Γρηγόρης Κασιμάτης (1922 - 2004) ήταν Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοκρατικών Δικηγόρων Ελλάδος, και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά και Νήσων, και γενικός γραμματέας στα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών και Επικοινωνιών. 

Είναι κυρίως γνωστός για τις μηνύσεις που υπέβαλε κατά των πρωταιτίων της χούντας των συνταγματαρχών μαζί με άλλους δικηγόρους (Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Φοίβος Κούτσικας κ.α.) που οδήγησαν σε μακρόχρονες ποινές φυλάκισης για τους πραξικοπηματίες. (ἐδῶ)καί ἐδῶ

Ναί,ναί γνωστός ἀπό τίς μηνύσεις κατά τῶν Ἀπριλιανῶν,παρέα μέ τόν καπετάν Βαργιάννη τοῦ ΕΛΑΣ, Γιαννόπουλο (διοικητής του 1ου Τάγματος του 5ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο Βαργιάννης, ενώ συμμετείχε στα Δεκεμβριανά στο Α΄ Σώμα Στρατού του ΕΛΑΣ -ἐδῶ-) ἀντιστασιακό ...μεγααάλο καί στήν χούντα καί τόν ...ἀριστοκράτη Λυκουρέζο πού στέναξε ἀπό τό καθεστώς τῆς 21ης Ἀπριλίου,στά Λονδίνα καί τά Παρίσια,ὁ φουκαρᾶς...

Ἔ ρέ,μία χούντα τί τούς ἔκανε ὅλους...Ἤρωες καί κρατοῦντες ! ! ! Ποιός ἠττήθη.ἄρα γε ; !

Καί ὁ ἄλλος πρωτοξάδερφος :

Χαράλαμπος Κασιμάτης, Αντιστράτηγος του Ελληνικού Στρατού Ξηράς που διετέλεσε υπασπιστής του Ανδρέα Παπανδρέου και διευθυντής του 2ου Γραφείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) 

Σήμερα ὁ Γεώργιος Κασιμάτης εἶναι φλογερός ...πατριώτης καί δέν ἀφήνει κανάλι γιά κανάλι,συλλαλητήριο γιά συλλαλητήριο ἀπό τά μνημόνια ἕως τήν Μακεδονία...

Ὄχι πώς ἡ σπορά ἔχει τελειώσῃ.Βεβαίως τώρα ἡ ...νέα γενιά Κασιμάτηδων κυττάζει περισσότερο ...ἀριστερά !

Κασιμάτη Νίνα βουλευτής συριζα

Καί ἄλλοι Κασιμάτηδες ΕΔΩ 

Ῥῖξτε καί μία ματιά στά ἐπώνυμα τῶν Κυθηραίων καί θά καταλάβετε ...

Κυθηραϊκά επώνυμα. Ιστορική, γεωγραφική και γλωσσική προσέγγιση

Καί πρό πάντων,ἡ καταγωγή τοῦ Ἐλευθερίου Βενιζέλου ! Αὐτό καί ἄν εἶναι ! ! !

Οι ρίζες της οικογένειας του Ελευθέριου Βενιζέλου στα Κύθηρα και το πέρασμα της οικογένειας Κρεββατά από το νησί


«Ο Βενιζέλος υπήρξε Κρης με αίμα Επτανησιακόν, ή καλύτερα Μοραΐτικο… Μέσα εις τα σπλάχνα του εκοιμάτο Σπαρτιάτης πρόγονος, ο οποίος είχε ζήσει με τας αναμνήσεις του Μυστρά, τους τελευταίους Παλαιολόγους, τον αρματολισμόν της Πελοποννήσου και την καταστροφήν του Ορλώφ και ύστερα οι αναμνήσεις γλυκαίνουν με την ηπίαν ατμόσφαιραν των Κυθήρων, όπου ο πρόγονός του επέρασε πριν να κατασταλάξει εις Κρήτην…»

Ο Κυριάκος Βενιζέλος στα Κύθηρα (1866-1867)

Ῥίζες,λέμε. Ῥίζες βαθιές,ἑλληνικές ...Μπενί Σελόν !...την άφιξη του διάσημου ωκεανογράφου Ζακ Υβ Κουστώ, ο οποίος είχε κληθεί το 1976 από τον Κων. Καραμανλή να κάνει κάποιες ενάλιες έρευνες στην Ελλάδα....(Σημ. Πελασγ. Θυμᾶστε τήν φιλία Καραμανλῆ -Κουστώ καί ποιόν συνέστησε στόν «Ἐθνάρχη» σέ δεῖπνο πού εἶχαν ἐν Παρισίοις,μία ἡμέρα πρό τῆς ἐλεύσεώς του στήν Ἑλλάδα,στίς 22 Ἰουλίου 1974 ; ΕΔΩ

..Στα Αντικύθηρα, μάλιστα, μαζί με τον Φαλκό, έμειναν για περίπου 4 ώρες στον βυθό, αναζητώντας ένα μαρμάρινο άλογο, με οδηγό μία μαρτυρία από τη σελίδα 10 της αρχαιολογικής εφημερίδας του 1902.

 «Πηγαίνοντας στα Κύθηρα, στον όρμο του Αγ. Νικολάου, εδώ και περίπου δύο αιώνες βρίσκεται ο «Μέντωρ», το δικάταρτο μπρίκι του λόρδου Ελγιν, πάνω στο οποίο μεταφέρονταν τα γλυπτά του Παρθενώνα

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Νοεμβρίου 1976 –την ενδιάμεση δηλαδή μέρα από την εύρεση του εφήβου και του πυγμάχου– όταν η ομάδα Κουστό καταδύθηκε στο ναυάγιο

Ο Λάζαρος Κολώνας κατέβηκε στα περίπου 20 μέτρα. 

«Σώζονται μόνο μερικά σανίδια από το κάτω μέρος του πλοίου» μας λέει. «Από αρχαία ωστόσο δεν υπήρχε ίχνος» ο Ελγιν με ομάδα δυτών ανέσυρε ό,τι βρέθηκε στον βυθό...(ἐδῶ)

 ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Ο ΚΟΥΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ;


Υπενθυμίζουμε ότι στο ναυάγιο αυτό έχει βρεθεί το συγκλονιστικότερο μέχρι στιγμής,εύρημα αρχαίας τεχνολογίας (μηχανισμός ἀντικυθήρων),το οποίο ανατρέπει και αναθεωρεί τα όσα νομίζαμε μέχρι στιγμής για τον αρχαίο κόσμο.Τι άλλο άραγε εξίσου σημαντικό να αφαίρεσε ο Κουστώ από το ναυάγιο; 

 Υπενθυμίζουμε επίσης και τον ύποπτο ρόλο του Κουστώ ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι πόντιζε ισραηλινές αρχαιότητες ανοικτά της Κρήτης για να παρουσιάσουν στην συνέχεια τον πολιτισμό των Μινωϊτών ως εβραϊκό, στα πλαίσια των γνωστών πρακτικών ,των "διαφόρων κέντρων", που προσπαθούν διακαώς με διάφορες ανθελληνικές ψευδοθεωρίες(Ινδοευρωπαίοι,Το αλφάβητο είναι Φοινικικό κ.λ.π.)να παραχαράξουν την Ιστορία και να υποβαθμίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό ,εμφανίζοντας τον ως ένα πολιτισμό δανεικό από την Ανατολία!
Ἀπό τό 1:06.00 ἀκοῦστε τί ἔκανε ὁ Κουστώ τότε. Πῶς τό λέει ὁ Μάνεσης ; Περίεργα πράγματα.. .

Αὐτά καί ὄχι μόνον γιά τό ...ἰδανικό ταξείδι στά Κύθηρα ... 

Διαβᾶστε καί αὐτό : Απόβαση στα Κύθηρα: H άγνωστη ιστορία της μοναδικής φωτογραφίας της Συμμαχικής απόβασης το ’44


Σημείωσις : Συμπληρώνουμε στοιχεῖα γιά τούς Κασσιμάτηδες,ἀπό σχόλιο ἀναγνώστου μας,στό παρόν θέμα. 

Ἔγραψε :

Ο τέταρτος Κασιμάτης- Γιώργος κι αυτός και πατέρας της Νίνα- ήταν γενικός γραμματέας αθλητισμού του Ανδρέα Παπανδρέου. Όλοι αυτοί ήταν πρωτοξάδελφα; 

Ο νόμος Παρασκευόπουλου ξεκίνησε μάνι-μάνι από 2015 ως ρουσφέτι στην αδελφή της Συριζαίας για να αποφυλακιστεί ο ισοβίτης σύζυγος της που υπεξαιρούσε χρήματα από τον κοσμάκη για δήθεν πώληση ταξί... Η δε μητέρα - και πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά- έδινε συστάσεις για την αξιοπιστία του γαμπρού της...!

Εὐχαριστοῦμε τόν ἀγαπητό ἀναγνώστη μας ! 


Ἡ Πελασγική

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 12:12 am


Για πείτε μου τώρα ποιος είναι ο εμπρηστής;

Μόνο τυχαία δεν είναι τα «καιρικά φαινόμενα» εκεί που χτυπούν στην Εύβοια.

Ο πρωθυπουργός με το μόνιμα ηλίθιο βλέμμα που χει στραμμένο στην κάμερα ενδιαφερόμενος περισσότερο στο αν «γράφει» σε αυτή είπε ότι αναμετρηθήκαμε με τα καιρικά φαινόμενα.

Χάνεται η Πατρίδα μας, και κανείς δεν αντιδρά...
Ρε, γιατί δεν τα "κάνουν "καινούργια" τα καταραμένα;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Για πείτε μου τώρα ποιος είναι ο εμπρηστής; 
Καιρικά φαινόμενα που ανάβουν φωτιές στις 3 τα μεσάνυχτα σε πυκνό δάσος, χαρακτηρισμένο ως περιοχή Αιολικού ενδιαφέροντος, χιλιόμετρα μακριά από τους δρόμους και τα χωριά και χωρίς να πέφτουν αστραπές… απλά δεν είναι καιρικά.
 

Η Νότια Εύβοια καλείται να σηκώσει το βάρος της ανάπτυξης Αιολικών Πάρκων δυσανάλογα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Ήδη λειτουργούν 34 αιολικά πάρκα και σχεδιάζονται πάνω από 20 νέα (πάνω από 200 νέες ανεμογεννήτριες).

Για να γίνουν έργα ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά κ.α.) στη Νότια Εύβοια έχει ήδη γίνει κατάληψη δασικής γης που ξεπερνά τα 7.500 στρέμματα, με εσωτερική οδοποιία που ξεπερνά τα 130 χλμ.
Αιολικά Πάρκα - Καταστροφή των βουνοκορφών των ΑγράφωνΟ ελλιπής καθαρισμός των πυλώνων μέσα στο καλοκαίρι ήδη έχει προκαλέσει δεκάδες πυρκαγιές στην Εύβοια τα τελευταία πέντε χρόνια.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με νέο νόμο του 2014 καταργήθηκε η όποια προστασία των δασικών εκτάσεων από επεμβάσεις για:
Κατασκευή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), 

κατασκευή αγωγών φυσικού αερίου, 

εξορύξεις και άλλες επενδυτικές δραστηριότητες.
Η δασική νοµοθεσία επιτρέπει από το 2001 συνεχώς, µε σαφήνεια και καθαρότητα την εγκατάσταση ΑΠΕ ακόμα και σε αναδασωτέες εκτάσεις.
Τους δασοκτόνους αυτούς νόμους που συμβαδίζουν με το κοινοτικό δίκαιο (της ΕΕ) τους έχουν ψηφίσει και τους έχουν διατηρήσει όλες οι κυβερνήσεις. 

Και οι νυν και όλοι οι πρώην.

Για πείτε μου τώρα ποιος είναι ο εμπρηστής; 

Όπως βλέπετε στην εικόνα οι περιοχές αιολικού ενδιαφέροντος είναι αυτές που κάθε χρόνο τις χτυπούν τα «καιρικά» ή …τα επενδυτικά φαινόμενα, για να λέμε τα φαινόμενα με το όνομά τους!
Και είναι αυτές που θα «φιλοξενήσουν» στο μέλλον τα αιολικά πάρκα.
Για πείτε μου τώρα ποιος είναι ο εμπρηστής;

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 11:46 pm


I. Πασσάς: «Τα δεινά που έρχονται για τον Ελληνισμό»
Ο Ιωάννης Πασσάς υπήρξε πράγματι ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μύστες του ελληνισμού! 

Από εκείνους που πρόσφεραν πάρα πολλά στο έθνος και την πατρίδα, εργαζόμενοι υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας. 
Από το... 1945 (!) προειδοποιούσε ο Ιωάννης Πασσάς για τα ΔΕΙΝΑ που έρχονται για τον ελληνισμό!!!


Ο Ιωάννης Πασσάς υπήρξε πράγματι ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μύστες του ελληνισμού! Από εκείνους που πρόσφεραν πάρα πολλά στο έθνος και την πατρίδα, εργαζόμενοι υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας. 

Πολλοί τον ταύτισαν με την Ομάδα Έψιλον, μάλιστα υπήρξαν και σχετικές μαρτυρίες συγγραφέων και δημοσίων προσώπων κατά το παρελθόν που έκαναν σχετικό λόγο.


Όπως και να έχει το πράγμα, εντυπωσιάζουν σίγουρα τον σημερινό αναγνώστη του 2014 οι αναφορές του Ιωάννη Πασσά (δημιουργού, μεταξύ άλλων, και της εκπληκτικής Εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου) στα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και σε όσα πρόκειται τούδε και στο εξής να σημειωθούν γύρω από την τύχη του ελληνισμού! 

Και όχι μόνο στα όσα ο Πασσάς έγραψε ή είπε στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, αλλά ακόμα και το... 1945!


Ήταν το έτος 1945. Η Ελλάδα είχε μόλις απελευθερωθεί από την τριπλή κατοχή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Ο πλέον αιματηρός πόλεμος όλων των εποχών για την ανθρωπότητα όδευε προς το τέλος του, μετά την παράδοση της Γερμανίας τον Απρίλιο του 1945 και την καταστροφή της Ιαπωνίας τον Αύγουστο του ιδίου έτους.

Τότε ο Ιωάννης Πασσάς συνέγραψε και εξέδωσε ένα βιβλίο-δραματική προειδοποίηση για τον ελληνισμό με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο «S.O.S.»!

Το έργο αυτό, μεγάλης πράγματι αξίας, εξεδόθη το 1945 στην Αθήνα και στο εξώφυλλό του διαβάζουμε:

«- Ποίοι κίνδυνοι μάς απειλούν και ως άτομα και ως Έθνος.
 – Διατί ο Βενιζέλος επανέφερε τον Γεώργιον το 1935.
– Διατί έγινε η Δικτατορία και ο Μεταξάς Πρωθυπουργός.

 – Διατί και πώς ενεπλάκη η Ελλάς εις τον παρόντα πόλεμον.

– Διατί οι κομμουνισταί απέκτησαν εσχάτως τόσην δύναμιν.

 – Διατί οι αριστεροί έκαμαν το κίνημα του Δεκεμβρίου 1944.

– Διατί οι πολιτικοί ηγέται οφείλουν να συνεργασθούν.

 – Διατί πρέπει ο Βασιλεύς να παραμείνη επικεφαλής του Έθνους.

 – Και διατί είναι ανάγκη να αφυπνισθώμεν αμέσως, να συνέλθωμεν, να οργανωθώμεν όλοι οι Έλληνες και να γίνουμε, βενιζελικοί και αντιβενιζελικοί, μια παράταξις Εθνικοφρόνων».


Αυτά αναγράφονται στο εξώφυλλο του ιστορικού αυτού έργου, ένα μόλις έτος προτού ξεσπάσει στην Ελλάδα ο τραγικός εμφύλιος πόλεμος (κατ’ άλλους: συμμοριτοπόλεμος) και η χώρα μπει εκ νέου σε δραματικές περιπέτειες...

 Όμως ο Ιωάννης Πασσάς προειδοποίησε, αλλά (όπως φαίνεται και από τα διαχρονικά αποτελέσματα)... «στου κουφού την πόρτα»!

Ακολούθησε η εμφύλια σύρραξη (1946-1949), η πολιτειακή ανωμαλία της περιόδου 1965-1967, η στρατιωτική επανάσταση της 21ης Απριλίου του 1967, η τραγωδία στην Κύπρο το 1974 και η αθλιότερη περίοδος που γνώρισε δυστυχώς ποτέ αυτός ο τόπος: η καταραμένη Μεταπολίτευση των Καραμανλήδων και των Παπανδρέηδων, που οδήγησε τον ελληνισμό στα πρόθυρα της βιολογικής εξαφάνισης...

Ιδού όμως τι γράφει ο ίδιος ο Ιωάννης Πασσάς στο κλασικό βιβλίο του «S.O.S.», με υπέρτιτλο στην αρχή του έργου του τα εξής δραματικά λόγια:

 «Μπροστά στο χάος που ευρισκόμεθα...

Πρέπει πρωτίστως να υπάρξη και να ζήση η Ελλάς!

Ο Λαός προετοιμάζεται να αναλάβη το έργον που εγκατέλειψαν οι ηγέται του».

Διαβάζει κάποιος τα όσα γράφει ο αείμνηστος Πασσάς και... θαρρεί πως αυτά γράφτηκαν μόλις χθες! Διότι και πάλι ο ελληνισμός περνά στιγμές κρίσιμες και θλιβερές...

Ακολουθεί λοιπόν ένα απόσπασμα από το ως άνω έργο του Ιωάννη Πασσα:

«Ιστορική αλλά κρίσιμος είναι η περίοδος που διερχόμεθα σήμερον και ως Λαός και ως Έθνος. Ζήτημα είναι εάν εις την μακραίωνα Ιστορίαν μας υπάρχη μία ακόμη περίοδος ομοία με την σημερινήν. Θα ηδύνατο ίσως να λεχθή, ότι από την εποχήν που οι Πέρσαι επήλθον εξ ανατολών δια να υποδουλώσουν την Ελλάδα, ποτέ άλλοτε η φυλή δεν διέτρεξε σοβαρώτερον κίνδυνον από την επιδρομήν που υπέστη εσχάτως εκ δυσμών παρά των δύο καταφράκτων αυτοκρατοριών, των συγχρόνων βαρβάρων.

Η πραγματικότης εν τούτοις σήμερον είναι κάπως διάφορος. Διότι εάν η Ελλάς, χάρις εις την υπέροχον αυτοθυσίαν και αυταπάρνησιν των τέκνων της, αντιμετώπισε νικηφόρως και απέφυγε τον μέγιστον εκείνον κίνδυνον, οι κίνδυνοι που εξακολουθούν να την απειλούν και σήμερον ακόμη δεν είναι μικρότεροι. Δυστυχώς δια τον τόπον, η κατάστασις που εδημιουργήθη από την επομένην της υποδουλώσεως και μετά την απελευθέρωσίν του, τόσον εσωτερικώς, όσον και εξωτερικώς, δεν είναι διόλου ευχάριστος.


Άπειρα και πυκνά και μαύρα είναι τα νέφη που καλύπτουν τον εθνικόν ορίζοντα και διάχυτος είναι η ανησυχία που συνέχει την ψυχήν του Λαού δια την αύριον, δια το μέλλον της Χώρας.

Η διαπίστωσις αύτη δεν είναι υπερβολή, ούτε αποτέλεσμα νοσηράς και αδικαιολογήτου απαισιοδοξίας. Είναι μία πραγματικότης έκδηλος, σαφής, καθαρά, αναμφισβήτητος και την οποίαν, ενώ εννοεί και την αντιλαμβάνεται, την βλέπει και την διαισθάνεται ο Λαός με το αλάθητον αισθητήριόν του, μόνον οι ηγέται του, οι πολιτικοί αρχηγοί, οι πολιτευόμενοι και η ηγέτις λεγομένη τάξις της Χώρας δεν την αντιλαμβάνονται και δεν φαίνεται να συγκινούνται σοβαρώς από τους κινδύνους που διατρέχομεν και ως άτομα και ως Έθνος.


Παρά το αλβανικόν έπος και τους τόσους ωραίους αγώνας της φυλής, παρά την απερίγραπτον και τρομεράν περιπέτειαν της δουλείας που διήλθομεν, παρά την φρικιαστικήν τραγωδίαν της εσωτερικής διαμάχης και της εθνοκτόνου Στάσεως που εζήσαμεν, παρά πάντα ταύτα, φαίνεται δυστυχώς, ότι ελάχιστα μετεβλήθημεν ή μάλλον από όλα αυτά ουδέν εδιδάχθημεν και εξακολουθούμεν, ή μάλλον οι ηγέται της Χώρας εξακολουθούν να ζουν και να κινούνται με την νοοτροπίαν της προπολεμικής εποχής και να ενδιαφέρωνται περισσότερον δια τα κομματικά των συμφέροντα, δια τας πολιτικάς και πολιτειακάς αντιθέσεις που μας χωρίζουν και έκτοτε μας εχώριζαν, και ολιγώτερον δια τα σημερινά, τα ύψιστα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους, που έπρεπε και μόνον να τους απασχολούν.


Ατυχώς οι πολιτικοί ηγέται του τόπου πολιτεύονται, σκέπτονται, δρουν και κινούνται σαν να αγνοούν την αλήθειαν, ότι πρέπει πρωτίστως να υπάρξη Κράτος και Έθνος, δια να υπάρξουν αρχηγοί και κόμματα.

Οι λεγόμενοι πολιτικοί ηγέται θα έπρεπε τουλάχιστον να είχον αντιληφθή την βαθυτέραν σημασίαν των υπαινιγμών που έκαμε περί αυτών, εις ένα από τους τελευταίους λόγους του, ο μέγας προστάτης της Ελλάδος, ο Άγγλος Πρωθυπουργός, όταν ωμίλησε με τόσην δηκτικότητα δια την απειρίαν των κομμάτων που έχει η Χώρα.

Θα έπρεπε να είχον αντιληφθή πρώτον ότι το Έθνος δεν το συγκροτούν και ούτε το δημιουργούν οι αρχηγοί και τα κόμματα, δεύτερον να έχουν εννοήσει ότι η Ελλάς εδοκιμάσθη εις το παρελθόν και κινδυνεύει και σήμερον να αφανισθή από τας διενέξεις ακριβώς των κομμάτων.


Διότι τι άλλο δύναται να λεχθή με το φαινόμενον που παρουσιάζει και πάλιν η Χώρα εξ αφορμής της αφροσύνης και της ακατανοήτου σπουδής ωρισμένων πολιτικών ηγετών, που επιδιώκουν να επιλύσουν το πολιτειακόν ζήτημα του τόπου πριν έτι ικανοποιηθούν και πραγματοποιηθούν αι δίκαιαι απαιτήσεις του Έθνους και αξιοποιηθούν αι τόσαι θυσίαι του; 

Τι άλλο δύναται να λεχθή όταν η λεγομένη ηγέτις τάξις της Χώρας, αντί να έχη αφυπνισθή από τα προ και μετά την Στάσιν γενόμενα και να εξεγερθή, αδιαφορεί δια τα συμβαίνοντα και, αντί να συσσωματωθή και να βοηθήση και να καθοδηγήση τον Λαόν να αντιμετωπίση τας ανοησίας, τας αθλιότητας και τας τάσεις των αδιαλλάκτων αριστερών, αλλά και τας καταστρεπτικάς δια τον τόπον φροντίδας των δήθεν Δημοκρατικών, κρύπτει την κεφαλήν της εις την άμμον, όπως η στρουθοκάμηλος, ενώπιον του κινδύνου που διατρέχουν και αυτή και ο Λαός και το Έθνος»;Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 11:30 pm


Ξέφυγαν: Θέλουν να μειώσουν το φως το ήλιου στη Γή – Ο Μπιλ Γκέιτς ηγείται του Project!


  
Ειρωνεία! 

Οι δήθεν οικολόγοι που είναι κατά οποιαδήποτε παρέμβασης στη φύση, θέλουν να μειώσουν το φως το ήλιου στη Γή! 

«Πόσο υποκριτές είναι», σχολίασαν πολλοί στα Social Media! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Όταν το πρωτοδιαβάσαμε, φάνηκε βγαλμένο από κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Κι όμως, σχεδιάζεται να υλοποιηθεί, με βασικό χρηματοδότη, τον πασίγνωστο Μπιλ Γκέιτς.


Το όλο project, γίνεται για να βοηθήσουμε τον πλανήτη να ανταπεξέλθει στην…-ναι το μαντέψατε- Κλιματική αλλαγή!
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προέρχεται από μια ιδέα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, όπου εκπόνησαν ειδικοί επιστήμονες, και απλά…«έτυχε» να πέσει στην προσοχή του Γκέιτς και να του αρέσει.


Αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν, είναι να δημιουργήσουν μια γιγαντιαία σκιά, μεταφέροντας τόνους σκόνης, πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και ψεκάζοντάς τους γύρω από την στρατόσφαιρα της, ώστε να μειωθεί το ηλιακό φως και να γίνει πιο αχνό.


Με αυτή τη μέθοδο, θα ανακλάται τμήμα της ζέστης και της ηλιακής αντινοβολίας πίσω στο διάστημα, μειώνοντας την επίδραση του ηλιακού φωτός.

Και αν κανείς θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα αργούσε να υλοποιηθεί, τα πρώτα πειράματα, θα λάμβαναν χώρα πριν μερικούς μήνες, ωστόσο μετά από μερικές αντιδράσεις άλλων επιστημόνων, το πρόγραμμα «πάγωσε» και αναμένεται μια νομοπαρασκευαστική επιτροπή να το εξετάσει σύντομα και να αποφανθεί για το μέλλον του.

Η επικεφαλής της ομάδας του πασίγνωστου πανεπιστημίου, Lizzie Burns, δήλωσε πως: «Η ιδέα μας είναι τρομακτική. Εξίσου τρομακτική όμως είναι και η κλιματική αλλαγή».

Ειρωνεία! Οι δήθεν οικολόγοι που είναι κατά οποιαδήποτε παρέμβασης στη φύση, θέλουν να μειώσουν το φως το ήλιου στη Γή! «Πόσο υποκριτές είναι», σχολίασαν πολλοί στα Social Media!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 11:07 pm


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!Απο τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον “αντιστασιακό” αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορίστηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης. 

Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική. Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατα την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,ύστερα απο αλλεπάληλες πιέσεις του τότε προέδρου του ΚΙΣ Ιωσήφ Λόβιγγερ.
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, μπορεί να μας απογοητεύουν για πρόσωπα που αποτελούν την σύγχρονη ιστορία μας, αλλά πρέπει να λέγονται, για να πέφτουν οι μάσκες ΟΛΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο “Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς” σελ. 138.


Ο συγγραφέας αναφέρεται στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiberείχε έρθει απο την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Απο τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον “αντιστασιακό” αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορίστηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης. 

Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική. Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατα την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,ύστερα απο αλλεπάληλες πιέσεις του τότε προέδρου του ΚΙΣ Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο:

“Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου.”


Διακογιάννης: “Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας. Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ.

Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης.

Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ,το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται,την πόρτα του να ανοίγει και το Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος,την Μελίνα Μερκούρη να τον αγκαλιάζει το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνοστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι.”

Παραθέτουμε το σχετικό τηλεγράφημα του ΚΙΣ προς τον Παπαδόπουλο.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:  Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει οτι το κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές.

Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους.

Γιατί αυτό που ετοιμάζουν,ενώ το ονομάζουν “Δημοκρατία” στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς απο τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτε η ανθρωπότητα.

Απο τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις “βρωμιές” που κάνουν,κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.

Στη σημερινή εποχή είδαμε οτι απέκρυψαν απο όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό(τους Παλαιστίνιους),το τείχος του Ισραήλ.

Στη δίκη της “17 Νοέμβρη” αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της “Μοσάντ”.

Στην περίπτωση των “Ερυθρών Ταξιαρχιών” υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.

Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας. 

Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.


Με λίγα λόγια “όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι απο κάτω”.

Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.

Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821,μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας,ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ,στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν.

Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία.

Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας, Εξωτερικών και τις Τράπεζες.

Ετσι και εδω, βοηθούσαν τους αντιστασιακούς, τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα, παρ’όλο που τους “χάλασαν” το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν οτι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς.

Προφανώς δεν είχαν έρθει εδω για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το “έργο τους”.

Πότε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 10:47 pm


ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, πληρώνουν τις βλέψεις του ο#ρ@ού ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΙ. Ο «Μέγας Εβραίος», χάρις στους Τούρκους ηγεμόνευσε στο Αιγαίο και ήθελε τον Θρόνο της Κύπρου!!! Την θέση του, πήρε ο ... ΡΟΤΣΙΛΝΤ!


ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΙ.... ΑΣΚΑΝΑΖΙ .... ΑΛΑΜΑΝΟΣ η ΑΛΕΜΑΝΙΟΣ ... [ Γερμανός ] ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! 

Ο «Μέγας Εβραίος» λοιπόν χάρις στους Τούρκους ηγεμόνευσε στο Αιγαίο και ήθελε τον Θρόνο της Κύπρου !!!

 

 

 

Εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια, λυσσάνε με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

Αν δεν τον αφανίσουν και αν δεν κυριαρχήσουν σε κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ, δεν θα ησυχάσουν.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


.. Ο «Μέγας Εβραίος» λοιπόν χάρις στους Τούρκους ηγεμόνευσε στο Αιγαίο και ήθελε τον Θρόνο της Κύπρου!!!
Όταν απέθανε την θέση του πήρε ένας άλλος εβραίος
ονόματι Σολομών Νάθαν Ασκενάζι,..... που μετονομάσθηκε σε Αλαμάν - Ογλού!... [ Αλαμανος - Αλεμανιος ]
Το 1985 το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο Στρατού κυκλοφόρησε το βιβλίο του ΡΑUL COLES: «Οι Οθωμα­νοί στην Ευρώπη» (έκδ. ΔΕΚ/ΓΕΣ Αρ. 106, σελ. 215,21Cool όπου διαβάζομεν τα εξής:
«Ο Ιωσήφ Νάζι τους συνήντησε εκεί το 1554 και αμέσως..... απεκάλυψε ότι
ανήκε στην ιουδαϊκή πίστη.
Κατά τα επόμενα χρόνια έγινε διάσημος ως έμπορος ειδικευμένος στο εμπόριο των κρασιών
και περνοντας απο τον σουλτανο την..... μοναδικη αδεια για καλλιεργεια σταφυλιων στην οθωμανικη αυτοκρατορια στοχοποιει την σταφιδα την επωνομαζομενη ... ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ !!!! .
 ΤΟ ΠΙΟ..... ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ .... ΠΡΟΙΟΝ . ΤΟΤΕ !!!
Και ως έμπι­στος διπλωματικός σύμβουλος της οθωμανικής κυ­βερνήσεως και γενναιόδωρος προστάτης των ε­βραϊκών φιλολογικών κύκλων της Κωνσταντινουπόλεως και της Θεσσαλονίκης.
Τουρκικά έγγραφα της εποχής τον αναφέρουν ως Φρανκ Μπέϋ Ογλού·
για τους κατοίκους της Κωνσταντινουπόλεως ήταν απλώς Ο «Μέγας Εβραίος».
Μια περίοδος σημαντι­κής επιρροής και ισχύος άρχισε με την ανάρρηση στο θρόνο του φίλου και προστάτου του Σελίμ του II, το 1566.
Ο Σελίμ τον ωνόμασε δούκα της Νάξου, ένα τιμάριο που περιλάμβανε μια δωδεκάδα νησιών του Αιγαίου..
.... με σημαντική εμπορική και κάποια στρατη­γική σημασία.
Δημιούργησε ένα δίκτυ διπλωματι­κών και εμπορικών επαφών στην Πολωνία, στη Μολδαβία και στη Βλαχία.
Αργότερα ο Σελίμ του παραχώρησε το μονοπώλιο της εισαγωγής κρασιών στην Κωνσταντινούπολη.
Στην αυλή ήταν εξέχον μέλος του φιλοπόλεμου κόμματος, που διατηρούσε την παράδοση του Χαϊρεδίν Βαρβαρόσσα, κηρύσ­σοντας αδιάκοπες εχθροπραξίες εναντίον όλων των καθολικών μεσογειακών δυνάμεων.
Απέβλεπε στο θρόνο της Κύπρου, όταν οι οθωμανικές δυνάμεις ει­σέβαλαν στη νήσο το 1570.
Η επιρροή του Ιωσήφ Ναζί έπεσε μετά τη σύνα­ψη ειρήνης με τη Βενετία το 1573, και το θάνατο τον Σελίμ, το 1574, οπότε αποτραβήχτηκε σ’ έναν βίο, τον οποίο ο βιογράφος του Σέσιλ Ροθ .... [ ΡΟΘ = ΚΟΚΚΙΝΟ χρωμα εξ ου και ΡΟΘ-ΤΣΑΙΛΔ = ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - ΑΣΠΙΔΑ .] ... αποκαλεί «χρυσω­μένη αφάνεια», στο παλάτι του στο Μπελβεντέρε, απάνω στο Βόσπορο.
Το ρόλο του ως αυλικού, επιχειρηματία και συμβούλου για την εξωτερική πολι­τική ανέλαβε αμέσως ένας άλλος Εβραίος,.... ένας πρόσφυγας γερμανικής καταγωγής, ο Σολομών Νάθαν Ασκενάζι, , [ ΡΟΘ-ΤΣΑΙΛΔ ].....
ο Σολομών Νάθαν Ασκενάζι, η ο Αλαμάν Ογλού για τους Τούρ­κους χρονικογράφους».
Ο «Μέγας Εβραίος» λοιπόν χάρις στους Τούρκους ηγεμόνευσε στο Αιγαίο και ήθελε τον Θρόνο της Κύπρου!!!
                  
  * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 10:29 pm


«Η ονοματολογία των Εβραίων της Ελλάδος» του Α.Μωυσή/» Πολλά κρυμμένα μυστικά θ' ανακαλύψετε...Το βιβλίο είναι αξιόλογο και αξίζει να βρίσκεται στις βιβλιοθήκες σας, αν μη τι άλλο γιατί επιτρέπει να μάθει κάποιος την σημασία του «χριστιανικού» του ονόματος που είναι εβραϊκής προέλευσης την πλειοψηφία των περιπτώσεων.   


Μου γράφει κάποιος αναγνώστης εδω: "Κυρία Σουφλή, διαβάστε αυτό για να καταλάβετε τι διαβόλους έχουμε στην Ελλάδα.Το σάιτ είναι εβραϊκό, αλλά θα μάθετε πολλά." και με παραπέμπει στο συγκεκριμένο site, από το οποίο πήρα και την παρούσα πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση...

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙ ΤΟ!

Πως τους χαρακτήρισε είπαμε, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σελίδες, κάντε κλικ στην πηγή να τις διαβάσετε...
Διαβάστε επίσης και τα σχόλια της πηγής... μπορεί να είναι πολλά, αλλά... θα βγάλετε "λαβράκια" και θα καταλάβετε πολλά κρυμμένα μυστικά... 

Ελληνικά (english translation follows below)

Το 1973 ο Ασέρ Μωυσής, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Ελληνικού Εβραϊσμού του 20ου αιώνα, έγραψε ένα βιβλίο για την προέλευση των ονομάτων των Εβραίων στην Ελλάδα, το «Η ονοματολογία των Εβραίων της Ελλάδος».
 

Κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό έπεσε στα χέρια εθνικιστικών οργανώσεων που ανακάλυψαν μια μέθοδο για να αναγνωρίζουν τον Οβριό που κυκλοφορεί ανάμεσα τους και την σκάναραν και κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εδώ και αρκετά χρόνια.

Οπότε αυτή δεν είναι παρά μια η γνωστή έκδοση στην οποία έχω απλώς αφαιρέσει τα λογότυπα και συνδέσμους προς τους ιστότοπους τους.

Το ίδιο το βιβλίο είναι αξιόλογο και αξίζει να βρίσκεται στις βιβλιοθήκες σας, αν μη τι άλλο γιατί επιτρέπει να μάθει κάποιος την σημασία του «χριστιανικού» του ονόματος που είναι εβραϊκής προέλευσης την πλειοψηφία των περιπτώσεων. 

Επίσης αντανακλά τις διαφορετικές φάσεις στην ιστορία του Ελληνικού Εβραϊσμού και αποτελεί μια καλή αρχή για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια γενεαλογική έρευνα, έχοντας υπόψιν οτι ο Α.Μωυσής δεν ήταν γλωσσολόγος και το βιβλίο έχει ορισμένα λάθη.

English

In 1973 Asher Moisis, one of the key figures of 20th century Greek Jewry, wrote this book on the origin of the names of Jews in Greek called «The onomatology of the Jews of Greece». 

By a strange way this book ended in the hands of nationalistic elements who found out the ultimate way to discover the Jewz among them and scanned it and uploaded to circulate freely for many years. So this text is nothing but the already well known edition cleansed from their logos and links.
As far as the book is concerned it is quite good and certainly worth of a place on your bookshelves, if not for anything else for the possibility of one to learn of the meaning of his «christian» name which in most cases is of Jewish origin. 

Also it reflects the different phases of the Greek Jewry and is a good start for those interested in a genealogical research keeping in mind that A.Moisis was not a linguist and the book does contain mistakes.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 9:33 pm


Οι "ματωμένες επιχειρήσεις" της Ε.Υ.Π. και οι Έλληνες πράκτορες που πρόδωσαν!! Για πρώτη φορά ονόματα και γεγονότα.


 Οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, με προεξάρχουσα τον μεγαλύτερο οργανισμό μεταξύ αυτών, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (και ουσιαστικά τον μόνο οργανισμό πληροφοριών της χώρας μέχρι την εμφάνιση της Διακλαδικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ), υπέστησαν στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και στις αρχές αυτής που διανύουμε-«συμπτωματικά» ταυτόχρονα με την έλευση στην εξουσία της κυβέρνησης Γ.Α.Παπανδρέου-μια σειρά κτυπημάτων που οδήγησαν στην εξάρθρωση δύο βασικών δικτύων στην Τουρκία και τα Σκόπια.


Μια εξάρθρωση που συνοδεύθηκε από την δολοφονία δύο ανθρώπων οι οποίοι εργάζονταν για τα ελληνικά συμφέροντα, ενώ καταστράφηκαν ύψιστης αξίας δίκτυα συλλογής πληροφοριών. 


Η ζημιά επεκτάθηκε ακόμα και στο εσωτερικό της χώρας: 

Καταστράφηκε το πιο σημαντικό πρόγραμμα της ΕΥΠ που προέβλεπε παρακολούθηση συνοριακών διαβάσεων το οποίο βέβαια, όπως θα δούμε δεν αφορούσε ακριβώς μόνο την διακίνηση στα σύνορα: Είχε την δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι 100 χλμ. στο εσωτερικό της Τουρκίας του συνόλου των κινήσεων στην γείτονα χώρα και στις όμορες βαλκανικές.

Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ


Κάποιες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΕΥΠ, πλήρωσαν με την ζωή τους (ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ κι άλλοι με την καταστροφή τους και την απομάκρυνσή τους από την υπηρεσία, (Κωνσταντίνος Αγγελάκης)τον οβριό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την παρέα του, επειδή έκαναν το λάθος να υπεραπιστούν ανιδιοτελώς την Πατρίδα τους.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΕΙΝΑΙ "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ;;;


Καλλιόπη Σουφλή 


Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ΜπίκαςΤου Άρη ΣπίνουΟι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, με προεξάρχουσα τον μεγαλύτερο οργανισμό μεταξύ αυτών, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (και ουσιαστικά τον μόνο οργανισμό πληροφοριών της χώρας μέχρι την εμφάνιση της Διακλαδικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ), υπέστησαν στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και στις αρχές αυτής που διανύουμε-«συμπτωματικά» ταυτόχρονα με την έλευση στην εξουσία της κυβέρνησης Γ.Α.Παπανδρέου-μια σειρά κτυπημάτων που οδήγησαν στην εξάρθρωση δύο βασικών δικτύων στην Τουρκία και τα Σκόπια.


Μια εξάρθρωση που συνοδεύθηκε από την δολοφονία δύο ανθρώπων οι οποίοι εργάζονταν για τα ελληνικά συμφέροντα, ενώ καταστράφηκαν ύψιστης αξίας δίκτυα συλλογής πληροφοριών. 


Η ζημιά επεκτάθηκε ακόμα και στο εσωτερικό της χώρας: 

Καταστράφηκε το πιο σημαντικό πρόγραμμα της ΕΥΠ που προέβλεπε παρακολούθηση συνοριακών διαβάσεων το οποίο βέβαια, όπως θα δούμε δεν αφορούσε ακριβώς μόνο την διακίνηση στα σύνορα: Είχε την δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι 100 χλμ. στο εσωτερικό της Τουρκίας του συνόλου των κινήσεων στην γείτονα χώρα και στις όμορες βαλκανικές.
 

Την ίδια περίοδο (τέλη 2009-2010) διέρρευσε ακόμα και η ύπαρξη «οικημάτων ασφαλείας» της Υπηρεσίας εντός της Αθήνας Και αυτό, προφανώς, συμπτωματικό!

Μέσα σε ένα χρόνο (από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τα τέλη του 2010) διαλύθηκε ολόκληρος ο ιστός της ΕΥΠ που είχε στηθεί σε Τουρκία και Σκόπια από την υπηρεσία με την στήριξη των διοικητών της ειδικά του πρέσβη Ι. Κοραντή, αλλά και το νυν υπουργού αναπληρωτή αρμόδιου για θέματα διαφθοράς Δ. Παπαγγελόπουλου από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
 


Και όλα αυτά ξεκίνησαν-επίσης κατά «σύμπτωση»-ακριβώς τρεις μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Γ.Α.Παπανδρέου και την τοποθέτηση νέας ηγεσίας στην ΕΥΠ, υπό τον απόλυτο και στενό έλεγχο του τότε πρωθυπουργού.

Στις ζημιές να περιλάβουμε την στέρηση που υπέστησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις από πολύτιμες πληροφορίες που επηρέασαν σαφώς το επίπεδο ετοιμότητά τους.


Σήμερα, μετά από εσωτερικές ανακρίσεις, αλλά και καταθέσεις είναι κάτι παραπάνω από σαφές και διακριβωμένο ότι η δραστηριότητα ήταν έργο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ).
 


Η σχετική κατάθεση της υπαλλήλου της ΕΥΠ Ευγενίας Λεβογιάννη στον 3ο Τακτικό Ανακριτή Δ.Φούκα στις 27 Δεκεμβρίου 2013 είναι άκρως αποκαλυπτική:

«Θεωρώ ότι η προηγούμενη πολιτική και φυσική ηγεσία της Υπηρεσίας (σ.σ.: Γ.Α.Παπανδρέου πρωθυπουργός και Κ.Μπίκας, διευθυντής) ανέλαβε, µε τον ερχομό της, να «εκτελέσει» ένα συγκεκριμένο «συμβόλαιο» διάλυσης του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας. 
Ανέλαβε να φέρει εις πέρας µία συγκεκριμένη αποστολή, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. 

Την διάλυση, µε κάθε δυνατό τρόπο και µε κάθε θεμιτό και αθέμιτο µέσο, µε οποιοδήποτε κόστος και µε συνοπτικές διαδικασίες του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας και τη διάλυση των δικτύων της εντός κι εκτός Ελλάδος. 

Το γιατί ρωτήστε τους εμπνευστές του σχεδίου αυτού. 
Την τότε δηλαδή Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ε.Υ.Π».

Σε μία ευνομούμενη χώρα, μία τέτοια κατάθεση από κορυφαίο επιχειρησιακό στέλεχος της υπηρεσίας θα αρκούσε για να πάνε κάποιοι στην φυλακή ή τουλάχιστον να «ξηλωθούν» από τα πόστα τους, αλλά μάταια.

Η υπόθεση λόγω «υπερ-ευαίσθητων» και «υπερ-απόρρητων» πληροφοριών που άπτοντα τα εθνικά συμφέροντα» «θάφτηκε». Θάφτηκε μαζί με τους νεκρούς πράκτορες της ΕΥΠ.


Όλα ξεκίνησαν με την παράδοση της εξουσίας στην ΕΥΠ από τον Δ.Παπαγγελόπουλο στον Κ.Μπίκα το 2009:

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ένας Τούρκος, με καταγωγή από την Κω, στρατολογήθηκε από την ΕΥΠ για να παραδίδει πληροφορίες για την κίνηση των τουρκικών πολεμικών πλοίων που εισέρχονται στο λιμάνι του Μπόντρουμ (βασικά πλοία της Ακτοφυλακής), αλλά και στο Ακσάζ, κάπου 50 χλμ. νοτιότερα από το Μποντρούμ όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους ναυστάθμους του τουρκικού Ναυτικού.

Οι υπηρεσίες που προσέφερε ο «Ιπποκράτης» (αυτό ήταν το κωδικό όνομα του Τούρκου πράκτορα λόγω καταγωγής και γειτνίασής του με την Κω) ήταν ανεκτίμητης αξίας, αφού σε πραγματικό χρόνο μετέδιδε πληροφορίες για την κίνηση ολόκληρου του τουρκικού Στόλου στο νότιο Αιγαίο και κυρίως για τις κινήσεις των τουρκικών υποβρυχίων.

Αλλά ήταν ανεκτίμητος και για έναν άλλο λόγο: Είχε αφοσιωθεί τόσο πολύ σε αυτό που έκανε («Το όνομά μου είναι τούρκικο, εγώ αισθάνομαι Έλληνας» έλεγε στον Έλληνα χειριστή του) που στρατολόγησε στην επιχείρηση και τον ανιψιό του, κι ένα φίλο του ανιψιού του στην περιοχή της Σμύρνης, με αποτέλεσμα πλέον οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών να έχουν πλήρη εικόνα όχι μόνο του δεύτερου μεγάλου τουρκικού ναυστάθμου στο Αιγαίο, που βρίσκεται στην Σμύρνη, αλλά και τις κινήσεις των τουρκικών δυνάμεων πεζοναυτών που εδρεύουν στην περιοχή.


Ο Νουρί Χαφίζ, ο ανιψιός του Αχμέτ Χαφίζ και ο άνθρωπος της Σμύρνης, ο Ισμέτ Σεν, είναι τα κεντρικά πρόσωπα του δράματος. 

Το ενδιαφέρον όμως είναι το πώς εξαρθρώθηκε το δίκτυο

Ο Ισμέτ Σεν μετέδωσε τον Ιούλιο του 2009 ότι εντόπισε μια περίεργη κινητοποίηση στο στρατόπεδο της Φώκαιας που συνοδευόταν από άλλες εξελίξεις, οι οποίες συνολικά καταδείκνυαν ότι η Αγκυρα ετοίμαζε ενέργεια στο Αιγαίο.

Μετά από την ενημέρωση στην ΕΥΠ του Ισμέτ Σεν, έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις και αποφεύχθηκαν εξαιρετικά δυσάρεστες καταστάσεις, πολύ χειρότερες από αυτές των Ιμίων.

Εκείνη η διαρροή κινητοποίησε την τουρκική ΜΙΤ στο να αναζητήσει την προέλευση των πληροφοριών.

Και κάπου εκεί αρχίζουν «τα περίεργα» μετά την κυβερνητική αλλαγή στην Αθήνα και την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΥΠ.

Η ΕΥΠ, με εντολή της διοίκησης άλλαξε τον πράκτορα-σύνδεσμο µε το τουρκικό δίκτυο που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε δημιουργήσει ένα άψογο επικοινωνιακό δίκτυο µέσω του οποίου γινόταν µε προσωπική επαφή η ενημέρωση του Έλληνα πράκτορα και η πληρωμή του δικτύου με μεταφορά μετρητών χρημάτων «χέρι με χέρι».

Ο αντικαταστάτης του, όμως, κατ’ εντολήν της νέας τότε ηγεσίας αποφάσισε να πραγματοποιεί τις πληρωµές µε... έµβασµα (!) µέσω γνωστής διεθνούς εταιρείας μεταφοράς χρημάτων (Western Union)!

Καλύτερα να τον κατέδιδαν οι ίδιοι στους Τούρκους. Δεν θα υπήρχαν αποδείξεις
 


Γιατί με την κίνηση αυτή δόθηκε «στο πιάτο» στις τουρκικές υπηρεσίες ολόκληρο το δίκτυο: 
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η ΜΙΤ εντόπισε την συναλλαγή και ακολούθησε η σύλληψη και η εξάρθρωση του πολύτιμου και παλαιότερου ελληνικού δικτύου πληροφοριών στη Τουρκία.

Τον Νουρί Χαφίζ με τον κωδικό «Ιπποκράτης», τον προσέγγισαν για πρώτη φορά από την ΕΥΠ το 1986.

 Άρχισε να δίνει πληροφορίες με 300 δολάρια τον μήνα και συνέχισε με 700 ευρώ.

Στη συνέχεια ενέπλεξε και τον ανιψιό του Αχμέτ.

 Ήταν γνωστός ως «Σωκράτης».

Συμφώνησε να μεταβεί στην Τουρκία για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας έναντι 1.500-2.000 ευρώ μηνιαίως.


Ο Nuri Η. γεννήθηκε το 1944 στην Κω ως τουρκικής καταγωγής Έλληνας πολίτης και ήταν ο δεύτερος από τα 4 αδέρφια του.

Όταν έπρεπε να παρουσιαστεί για τη θητεία του το 1962, εστάλη από τον πατέρα του στην Τουρκία.

Πήρε την τουρκική υπηκοότητα και έμεινε κοντά στους συγγενείς του στη Σμύρνη.

Το 1966 παντρεύτηκε στο Μίλας.

Από την πρώτη σύζυγό του χώρισε μετά από 20 χρόνια και συζούσε με μία άλλη νεότερή του.

Στο κινητό τηλέφωνο του Nuri που κατασχέθηκε, μετά την εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι αυτός που έχει καταγραφεί στο τηλέφωνο του με το όνομα «Οσμάν» ήταν ο Δ/ντης της ΕΥΠ στην Κω.

Αυτός τον οποίο έχει καταγράψει στο τηλέφωνό του ο Nuri με το όνομα «Ομέρ» είναι γραφέας που ασκεί καθήκοντα στην ίδια υπηρεσία και λέγεται επίσης «Δημήτρης».

Αυτός που έχει καταγράψει στο τηλέφωνό του ως «Καλύμνιαλι» είναι ο πράκτορας της ΕΥΠ, «Γιώργος».

Ο Nuri ομολόγησε πως εκτός από τους παραπάνω είχε επαφή με τους Έλληνες πράκτορες «Παύλο» και «Στέφανο».

Ο Nuri έδωσε πληροφορίες κατά την κρίση των Ιμίων μεταξύ 1995-1996 και για την μετάβαση του Ερντογάν στο Τοργκούτρεις το 2003 για τα εγκαίνια της εκεί μαρίνας.

Αποκαλύφθηκε πως ο Nuri είχε γνωστοποιήσει στους πράκτορες της ΕΥΠ ακόμα και τις διακοπές του Ερντογάν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Αλικαρνασσού.

O Nuri για πρώτη φορά το 1986 ήρθε σε επαφή με την ΕΥΠ, μέσω της κόρης ενός φίλου. Στην κατάθεσή του στις τουρκικές αρχές, η οποία εν συνεχεία περιήλθε στα χέρια των ελληνικών υπηρεσιών παραδέχθηκε ότι:

«Μέχρι την ημερομηνία που με συλλάβανε, ανέφερα στην ΕΥΠ τα σημεία που κινούνταν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, την κινητικότητα τους, τις ασκήσεις που έκαναν, τις στρατιωτικές πληροφορίες και τα έγγραφα που είχαν σημασία για την ΕΥΠ.

Αυτά τα ανέφερα με τηλέφωνα που άλλαζα κατά καιρούς ή ο ίδιος προσωπικά.

Στην δουλειά ξεκίνησα με 300 δολάρια και συνέχισα με 700 ευρώ.

Τα χρήματα τα έπαιρνα τακτικά χέρι με χέρι.

Το πρώτο καθήκον μου ανατέθηκε από τον υπηρετούντα στην ΚΥΠ, Γιώργο.

Ήταν σε εξέλιξη η κρίση των Ιμίων το 1995-1996.

Με ρώτησε για την κίνηση των αεροσκαφών και των πλοίων των ΤΕΔ και των πλοίων της ακτοφυλακής στα Ιμια, για το πότε έρχονται και πότε φεύγουν και από ποιες μονάδες προέρχονται.

Εγώ εκτέλεσα το καθήκον που μου ανατέθηκε.

Μετέφερα στους πράκτορες της ΕΥΠ και τις πληροφορίες αναφορικά με τα δύο προγράμματα – περιοδείας του Ερντογάν στην Αλικαρνασσό και στα περίχωρα.

Το πρόσωπο με το οποίο ήρθα σε επαφή για το θέμα αυτό ήταν ο Δ/ντης Δημήτρης.

Ο Δημήτρης έμαθε για τη μετάβαση του Ερντογάν και της συζύγου του στο Τοργκούτρεις για την μαρίνα Ντογούς.

Μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την πληροφορία και εγώ την επιβεβαίωσα και του είπα ότι ο Ερντογάν ήρθε στην περιοχή.

Επίσης άλλη φορά ο Ερντογάν και η σύζυγός του είχαν έρθει πάλι στο ξενοδοχείο R_xos της Αλικαρνασσού και τον ενημέρωσα.

Ένα άλλο στέλεχος της ΕΥΠ με το οποίο είχα επαφή σχετικά με τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης των ΤΕΔ στο Ιμσικ της Αλικαρνασσού ήταν ο Στέφανος.

Μου ζήτησε πληροφορίες για το κέντρο εκπαίδευσης.

Έδωσα στον ανιψιό μου Ahmet μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και εκείνος μου έφερε τις φωτογραφίες που τράβηξε περασμένες στη μνήμη. Τότε πήγα στην Κω και τις έδωσα στο Δημήτρη.

Τις εμφάνισε στον υπολογιστή και υπολόγισε το μήκος της στρατιωτικής περιοχής. Επειδή γνώριζα την περιοχή από παλιά του έδωσα τις πληροφορίες.

Μετέφερα επίσης πληροφορίες και σχετικά με την άσκηση «Ντογκάνμπεϊ» στην περιοχή Αιγαίου».

Εύκολα γίνεται αντιληπτό το εύρος της ζημιάς που υπέστη η ελληνική πλευρά με την εξάρθρωση του συγκεκριμένου δικτύου πληροφοριών.Ο Νουρί Χαφίζ, δολοφονήθηκε μέσα στις τουρκικές φυλακές.

Ο ανιψιός του και ο τρίτος πράκτορας, αγνοούνται.


Το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο συλλογής άκρως απόρρητων πληροφοριών με έναρξη δράσης από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαρθρώθηκε με εξαιρετικά περίεργο τρόπο (η κατάθεση της Ευγενίας Λεβογιάννη στον ανακριτή δεν αφήνει περιθώρια για το πώς εξαρθρώθηκε) επί ημερών του υιού του, Γ.Παπανδρέου.

Πόσο «αθώα» μπορεί να είναι η αποστολή από μια μυστική υπηρεσία σε έναν πράκτορά της σε ξένη χώρα, της αμοιβής του μέσω Western Union; Και η αλλαγή του πράκτορα-χειριστή του, κάτι που γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις;

Πάμε στην δεύτερη περίπτωση, του δικτύου πληροφοριών στα Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο, την Βουλγαρία, το οποίο είχε επεκταθεί όμως και στην Τουρκία.

Μεταξύ 1999 και 2003 ήταν σαφές ότι στην περιοχή των Βαλκανίων όπου συντελούνταν κοσμογονικές αλλαγές που προορίζονταν να αλλάξουν τον χάρτη στα Βαλκάνια, απλά δεν υπήρχαν.

Οι πληροφορίες από το Κοσσυφοπέδιο, όπου είχαμε την σφοδρή πολεμική σύγκρουση και τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ, ήταν ελάχιστες, από τα Σκόπια εξίσου λίγες και γενικά υπήρχε πρόβλημα ενημέρωσης της τότε πολιτικής ηγεσίας ακόμα και για τα στοιχειώδη.

Το 2004 η νέα ηγεσία της ΕΥΠ αποφάσισε να ρίξει το βάρος της στο τομέα αυτόν, ειδικά μετά την αναγνώριση από τις ΗΠΑ του κράτους των Σκοπίων ως «Μακεδονία».

Ως ιδανική κάλυψη θεωρήθηκε μία αλυσίδα ελληνικής ιδιοκτησίας ιδιωτικών κολεγίων.

Προσεγγίστηκε ο επιχειρηματίας, ένας 42χρονος Έλληνας, ο Σ.Κ. και του προτάθηκε να εργαστεί για λογαριασμό της πατρίδας του.

Αυτός δεν το σκέφθηκε ούτε λεπτό και αποδέχθηκε την πρόταση (το τέλος έφτασε να «επιδοτεί» και Έλληνες πράκτορες που είχαν ξεμείνει από χρήματα σε διάφορες περιοχές των Βαλκανίων, λόγω μη έγκαιρης καταβολής από την υπηρεσία των εξόδων τους)!


Τα κολέγια απλώθηκαν σε όλα τα Βαλκάνια, κλείνοντας συμβόλαια με τις κυβερνήσεις και οι διδάσκοντες (ακόμα και μέλη της ΕΥΠ!), προσέγγιζαν τους αξιωματούχους-στόχους, αποκομίζοντας πολύτιμες πληροφορίες, άκρως αξιοποιήσιμες από την υπηρεσία.

Υπήρξε έδρα στο αλβανόφωνο Κουμάνοβο, βάση του UCK στις συγκρούσεις στα Σκόπια μέχρι το 2001.Δημιουργήθηκαν οικήματα ασφαλείας σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων, ακόμα και μέσα στην Τουρκία, προκειμένου να καταφεύγουν οι πράκτορες που κινδύνευαν με σύλληψη.

Πράκτορες της ΕΥΠ, ως καθηγητές του εν λόγω κολεγίου, έκαναν μαθήματα (!) διαχείρισης κρίσεων στην τουρκική αστυνομία και αποκόμιζαν πολύτιμες πληροφορίες μέσω της ανάπτυξης φιλικών και κοινωνικών σχέσεων με τους Τούρκους αξιωματούχους.

Μία χαρακτηριστική περίπτωση ήταν ο εντοπισμός ενός καινούριου σκοπιανού στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων στην λίμνη Οχρίδα, όπου η παρακολούθηση κατέδειξε ότι εφάρμοζαν τεχνικές για διείσδυση στα ενεργειακά πεδία της Δ. Μακεδονίας, όπου πηγάζει το 70% της ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας!


Βασικό στέλεχος στο συγκεκριμένο δίκτυο πέρα από τον Έλληνα «ιδρυτή» ήταν ο 40χρονος Σκοπιανός Γιάνεσε Γκρούεφσκι (απλή συνωνυμία με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, ενώ υπάρχει πληροφορία πως ήταν μακρινός συγγενής του).

Σχεδόν τίποτα δεν συνέβαινε σε κυβερνητικό επίπεδο στα Σκόπια από το 2005 μέχρι το 2010 που να μην εντοπιζόταν από το ελληνικό δίκτυο, το οποίο είχε βάλει «στο κόλπο», ακόμα και ανώτατους αξιωματικούς της τουρκικής Αστυνομίας!

Στις αρχές του 2010, προτείνεται στη νέα διοίκηση της ΕΥΠ να επιδοτηθούν laptop παγιδευμένα που θα μετέδιδαν σε πραγματικό χρόνο, ότι γραφόταν, η εικόνα και τα δακτυλικά αποτυπώματα των χρηστών του, προκειμένου να μοιραστούν από το δίκτυο των κολεγίων σε εκατοντάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους στα Βαλκάνια και την Τουρκία!

Κόστος λιγότερο από 50.000 ευρώ.Και τότε, τον Μάϊο του 2010, μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια ήρθε η καταστροφή: Διαρροή της ύπαρξης του δικτύου.

Ακριβώς οκτώ μήνες μετά την αλλαγή στην κυβέρνηση και την έλευση του Γ.Α.Παπανδρέου στην εξουσία, μια μαζική διαρροή στον Τύπο, από άγνωστους πληροφοριοδότες, της ύπαρξής του.

Ο επιχειρηματίας Σ.Κ. ειδοποιήθηκε να απομακρυνθεί λίγες ώρες αφ’ ότου διαπιστώθηκε από τους χειριστές του δικτύου ότι υπήρχε διαρροή.

Το βράδυ της 28ης Μαΐου 2010 έλαβε εντολή να εξαφανιστεί μέσω ασφαλούς δρομολογίου!

Λεπτομέρεια: Την επόμενη ημέρα είχε ραντεβού με τον Χ.Θάτσι, ηγέτη των αλβανόφωνων του Κοσσόβου και πρακτικά επικεφαλής του «κράτους».

Ο συνεργάτης του, ο Γιάνεσε Γκρούεφσκι δεν στάθηκε τόσο τυχερός. Δεν κατέστη δυνατόν να ειδοποιηθεί.

Συνελήφθη από την σκοπιανή μυστική υπηρεσία. Μερικές ημέρες αργότερα δολοφονήθηκε μέσα στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών.

Δίπλα στο πτώμα του Γκρούεφσκι βρέθηκε ένα πιστόλι.

Είχε πυροβοληθεί στην καρδιά.Το δίκτυο διαλύθηκε.

 Ο Σ.Κ. καταστράφηκε επιχειρηματικά και έγινε ένα από τα πλέον καταζητούμενα πρόσωπα στην βαλκανική χερσόνησο εκτός Ελλάδος...

Η ζημιά για την εθνική ασφάλεια, τεράστια.

Το δεύτερο μεγάλο δίκτυο που εξαρθρώθηκε με αιματηρό τρόπο μέσα σε οκτώ μήνες από την άνοδο στην εξουσία της κυβέρνησης ΓΑΠ.

Και οι ζημιές για την εθνική ασφάλεια δεν τελείωσαν εδώ.


Το τρίτο μεγάλο κτύπημα, εντός του 2010 και αυτό - όχι άμεσα αιματηρό, αλλά έμμεσα αφού πέθαναν άνθρωποι από την πίεση που τους ασκήθηκε-ήταν η προμήθεια Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας της ΕΥΠ το οποίο ήταν ρωσικής προέλευσης.

Το σύστημα βασικά το λογισμικό του έδινε την πολυπόληθητη «προενημέρωση 24 ωρών» στα Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων για κινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων από την Τουρκία και όχι μόνο: Κάλυπτε ρωσικούς δορυφόρους, εκτός από την Τουρκία, μέχρι 100 χλμ. στην ενδοχώρα Αλβανίας, Σκοπίων και Βουλγαρίας, οποιασδήποτε «περίεργης» κίνησης.Κινήσεις στρατευμάτων, πρακτόρων, λαθροδιακινητών, λαθρεμπόρων κλπ. οι οποίοι κινούνται σε αχαρτογράφητα μονοπάτια και περιοχές.

Σε real-time και με διακριτική ικανότητα περί τα 30 εκατοστά.
Δηλαδή ακόμα και ένα απλό ΑΚ-47 να μετέφεραν στον ώμο, θα εντοπίζονταν.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2005. 

Μία ομάδα στελεχών της ΕΥΠ εντόπισε ένα πρόγραμμα της ΕΕ, με το οποίο θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί «αθόρυβα», αφού απαγορεύεται από την ΕΕ η χρηματοδότηση προγραμμάτων εθνικής άμυνας και ασφάλειας, για την υλοποίηση ενός δορυφορικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.
 


Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός, ο πρώτος βγαίνει άγονος, στο δεύτερο ανακηρύσσεται μειοδότρια η κοινοπραξία Πλανητική Α.Ε - Pansystems AE. 

Προϋπολογισμός προγράμματος κάπου 1,6 εκατ. ευρώ περίπου από τα οποία το 1 εκατ. ευρώ θα προερχόταν από κοινοτικά κονδύλια.

Το λογισμικό ρωσικής εταιρείας, οι δορυφόροι ρωσικοί, αλλά και κάποιοι εμπορικοί δυτικοί δορυφόροι. 

Όλα αυτά στα τέλη του 2007 και στις αρχές του 2008.

Αμέσως ξεκινά η εφαρμογή του έργου, επί διοίκησης του Ιωάννη Κοραντή.


Το έργο υλοποιείται κατά βάση από την Α’ Διεύθυνση, τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Κατασκοπείας Κωνσταντίνο Αγγελάκη.


Κατά περίεργο τρόπο, ενημερώνεται και η τουρκική ΜΙΤ, όπως αναφέρει πληροφοριακό δελτίο της υπηρεσίας που πέφτει στα χέρια της ΕΥΠ μετά από λίγους μήνες.

Και το πιο τραγικό, όπως αποδείχθηκε. 

Ενημερώνεται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου για την ύπαρξή του.

Λίγο καιρό αργότερα, παρουσιάζονται εκπρόσωποι ξένης υπηρεσίας σε άνθρωπο του πολύ στενού πολιτικού περιβάλλοντος του Γ.Παπανδρέου και τον καλούν να μην προχωρήσει στην προμήθεια του συστήματος. 

Μέσα σε λίγες ημέρες μπλοκάρεται η ενεργοποίηση του. 
Και... διώκονται τα στελέχη της ΕΥΠ που είχαν αναλάβει την υλοποίησή του! 

Δεκατέσσερα κορυφαία στελεχών της ΕΥΠ και 6 στελεχη της Κοινωνίας της Πληροφορίας, απομακρύνονται από τις θέσεις τους!

Η χώρα ακόμα μέχρι σήμερα, δεν έχει αποκτήσει κάτι ανάλογο...


Μετά την αποχώρηση του Γ. Παπανδρέου από την εξουσία, το Νοέμβριο του 2011, γίνεται τεράστια προσπάθεια να ανακάμψει η ΕΥΠ από τα απανωτά κτυπήματα που είχε δεχθεί μέσα σε δύο χρόνια.

Άλλωστε ο Γ.Α.Παπανδρέου μόλις είχε γίνει πρωθυπουργός αμέσως ταξίδεψε με έναν κλάδο ελαίας στις αποσκευές του στην Τουρκία.

 Και είχε στην τουρκική κυβέρνηση: «Κάθε συνεργασία».

Ακόμα, έξι χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα, η ζημιά παραμένει και δεν έχει αποκατασταθεί ούτε στο ελάχιστο, δεδομένης και της οικονομικής καταστροφής που οδήγησε σε υποχρηματοδότηση ακόμα και ειδικών επιχειρήσεων της ΕΥΠ.

Μια «τυφλή» χώρα σε μια γεωστρατηγική ζούγκλα.

Και το ερώτημα, αμείλικτο, είναι: 

Ο εχθρός που βρισκόταν; 
Μέσα ή έξω; 
Γιατί όλα δείχνουν ότι ο εχθρός είχε περάσει «μέσα». 
Βαθιά στο εσωτερικό της υπηρεσίας...Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:51 pm


Χθες ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σήμερα η Ν.Δ.Τον καλύπτουν ξεδιάντροπα!!Το πρωτοδικείο Αθηνών μπλόκαρε(!) την έρευνα της εισαγγελίας διαφθοράς για το μαύρο χρήμα των εκατοντάδων εκ.ευρώ που "έφαγε" ο Λαυρεντιάδης και κρύβει στο εξωτερικό
Εδώ και καιρό οι εισαγγελικές αρχές αναζητούν το νήμα που θα οδηγήσει στα χρήματα που σχετίζονται με υποθέσεις όπου εμπλέκεται ο υπόδικος για κακουργήματα επιχειρηματίας επιχειρηματίας, όπως της Proton, της Νεοχημικής, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Alapis.Η  απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση.
Του Άρη Σπίνου

 Απόφαση σοκ - υπέρ της πλευράς του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όχι όμως και για όσους αναζητούν τις διαδρομές χρήματος του υπόδικου επιχειρηματία, εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις περίφημες μεταχρονολογημένες επιταγές.


Σε αυτήν το δικαστήριο ορίζει τη συνέχιση της παροχής αερίου προς την ELFE από τη ΔΕΠΑ με μεταχρονολογημένες επιταγές τρίμηνης διάρκειας, βάζοντας στον «πάγο» την υποχρέωσή του να εμφανίζει μετρητά. Είχαν προηγηθεί δύο δικαστήρια, όπου οι δικαστές είχαν κρίνει ότι δικαίως η πλευρά της ELFE έπρεπε να πληρώνει με ρευστό.

Στην ουσία η απόφαση, που αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτό το κρυφτούλι του Λ. Λαυρεντιάδη με τις αρχές, εξυπηρετεί μόνο τον επιχειρηματία. Εάν ξεκινούσε να πληρώνει τη ΔΕΠΑ με μετρητά, όπως του επέβαλε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις αρχές Μαρτίου, θα αναγκαζόταν να εμφανίσει χρηματικά διαθέσιμα, αποκαλύπτοντας την προέλευσή τους.

Εδώ και καιρό οι εισαγγελικές αρχές αναζητούν το νήμα που θα οδηγήσει στα χρήματα που σχετίζονται με υποθέσεις όπου εμπλέκεται ο υπόδικος για κακουργήματα επιχειρηματίας επιχειρηματίας, όπως της Proton, της Νεοχημικής, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Alapis.Η  απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση.

Έτερος που πλήττεται σοβαρά είναι η ΔΕΠΑ που θα συνεχίσει να προμηθεύει με αέριο αξίας 4 εκατ. ευρώ το μήνα την ELFE και ως πληρωμή να παίρνει τρίμηνης διάρκειας επιταγές μιας από τις παρένθετες εταιρείες της πλευράς Λαυρεντιάδη, της «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης",που είναι αν θα πληρωθούν.

Στην πράξη η απόφαση του δικαστή βασίστηκε στις συμφωνίες του 2016, μεταξύ του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκου(πρώην υπαλλήλου του Λαυρεντιάδη) με την ELFE, οι οποίες προέβλεπαν την τροφοδοσία με αέριο μέσω μεταχρονολογημένων επιταγών. 

Τελικά αποδεικνύεται ότι οι συγκεκριμένες συμφωνίες συνεχίζουν να δεσμεύουν τη ΔΕΠΑ.

Τα παραπάνω συμβαίνουν σε μια στιγμή όπου η ΔΕΠΑ προειδοποιεί όλο και συχνότερα ότι βρίσκεται στα όρια του πιστωτικού κινδύνου.

Οι οφειλές στην ΔΕΠΑ απο τον Λαυρεντιάδη είναι 130.000.000εκ.ευρώΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:36 pm


Εντόπισαν 500.000 ευρώ σε λογαριασµό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ
Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα

 Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα εισοδήματά του.


Ποιός είναι ο υπουργός;
Και από ποιά... "διευκόλυνση";

Πώς το λένε το ... "παιχνίδι";;;;
"Παπάς εδώ... παπάς εκεί... πού είναι  ο παπάς;;;;"

Βρε... μήπως έχει σχέση η ... Βενεζουέλα;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;
ΕΚΤΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ;;;


 Σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει "πολιτικό σεισμό" περνάει σήμερα η στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, του Γιάννη Κουρτάκη, στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης εντοπίστηκε σε τραπεζικό λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό των 500.000 ευρώ. 

Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα εισοδήματά του.

Η αποκάλυψη της πληροφορίας αναμένεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς φαίνεται να μην είναι ο μόνος λογαριασμός που εντοπίστηκε.
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:20 pm


Ο «πόλεμος» ευρώ- δολαρίου άρχισεΗ άκρως αποφασιστική δράση της ΕΚΤ επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια για απόλυτη ισοτιμία των δύο νομισμάτων: 1 ευρώ- 1 δολάριο. 

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, η Fed δεν θα έχει πολλές επιλογές, από το να αλλάξει και εκείνη στρατηγική. 

Ο Τραμπ δεν ελέγχει το παιχνίδι, αλλά η αγορά συναλλάγματος έχει τη δική της δύναμη να σπρώξει το χέρι του Πάουελ.Της Νατάσας Στασινού

Με το ευρώ να υποχωρεί κάτω και από το όριο του 1,10 δολαρίου, ήταν βέβαιο ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα αργήσει να αντιδράσει. 


Η ΕΚΤ θέλει και πετυχαίνει να υποτιμήσει το νόμισμά της υπογράμμισε και εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της Fed, που «κάθεται», όπως είπε, αφήνοντας το ισχυρό δολάριο να πλήττει τις εξαγωγές και την ανάπτυξη. 

Με την επισήμανση αυτή κήρυξε ατύπως τον νομισματικό πόλεμο ανάμεσα στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, αλλά είναι ένας «πόλεμος», που δεν μπορεί ο ίδιος να ελέγξει.

O Ντόναλντ Tραμπ πιέζει με συνεχείς, σε υψηλούς τόνους, παρεμβάσεις να πιέζει την αμερικανική κεντρική τράπεζα να προβεί σε επιθετικές μειώσεις επιτοκίων. Ο Τζερόμ Πάουελ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα νέα μείωση της τάξης των 25 μονάδων βάσης, αλλά αυτό είναι κάθε άλλο παρά αρκετό για έναν πρόεδρο, που έχει υποσχεθεί ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 3% και ετοιμάζεται για τη μάχη επανεκλογής το 2020.

Το ξεκαθάρισε λοιπόν πως επιθυμία του είναι να οδηγηθούν τα αμερικανικά επιτόκια στο μηδέν ή και σε αρνητικό έδαφος. 

Πρέπει η Fed να ακολουθήσει κατά βήμα την ΕΚΤ, που έχει το βασικό επιτόκιο δανεισμού στο μηδέν και το καταθετικό στο -0,5%, είναι η ξεκάθαρη στάση του  Τραμπ. Μπορει όμως να αναγκάσει την ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα να το πράξει; 

Η Fed δεν τρομάζει από «τιτίβασματα» ακόμη και εάν αυτά προέρχονται από τον ισχυρότερο άνθωπο του πλανήτη. Θα μπορούσε να τρομάξει όμως εάν δει τις αγορές να επιβεβαιώνουν τους φόβους του και την οικονομία να δέχεται ακόμη μεγαλύτερες πιέσεις.

Η ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ισχυρή από της ευρωπαϊκής. 

Την ώρα που Γερμανία και Ιταλία είναι στο χείλος της ύφεσης και ολόκληρη η ζώνη του ευρώ αναπτύσσεται αναιμικά, το αμερικανικό ΑΕΠ «τρέχει» ακόμη με ρυθμούς 2,1%. 

 Ωστόσο έτρεχε με ρυθμούς άνω του 3% το πρώτο τρίμηνο του έτους και όσο το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, θα κατεβάζει πιθανότατα ταχύτητα.

Η άκρως αποφασιστική δράση της ΕΚΤ επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια για απόλυτη ισοτιμία των δύο νομισμάτων: 1 ευρώ- 1 δολάριο

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, η Fed δεν θα έχει πολλές επιλογές, από το να αλλάξει και εκείνη στρατηγική. 

Ο Τραμπ δεν ελέγχει το παιχνίδι, αλλά η αγορά συναλλάγματος έχει τη δική της δύναμη να σπρώξει το χέρι του Πάουελ.

 Όσο για τον Αμερικανό πρόεδρο, δεν θα μείνει και εκείνος άπραγος. Η απειλή για «δασμούς» ως αντίποινα για την «σκόπιμη υποτίμηση» του ευρώ μένει πάντα στο τραπέζι.Πηγή: naftemporiki.grΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 2:21 pm


Πρώτα Κυπριακό, μετά Αιγαίο - Οι ρεαλιστές της ΝΔ και η συνδιαχείριση στο Αιγαίο


Το συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι ότι ο μόνος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει έναντι της Τουρκίας είναι η διατήρηση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε μια συζήτηση η οποία δεν αποκλείει διευθετήσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της συνδιαχείρισης των πόρων του Αιγαίου.

Στην κυβέρνηση, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι από πολιτικής σκοπιάς εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό, υπογραμμίζουν, απαιτείται μια συστηματική καλλιέργεια της κοινής γνώμης, έτσι ώστε να γίνει αποδεκτή η λογική της αναζήτησης συμβιβαστικών διευθετήσεων.

ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  ΚΡΗΤΗ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΗΣ!

Καλλιόπη Σουφλή


Του Δημήτρη Μηλάκα 


Αντιμέτωπη με την έξαρση των τουρκικών πιέσεων και τη σκληρή πραγματικότητα που δημιουργεί η οδυνηρή για την Ελλάδα σύγκριση ελληνικών και τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ρυμουλκείται στη λογική του συμβιβασμού.Η αντίληψη που διαμορφώνεται στο ΥΠΕΞ συνοψίζεται ως εξής:

Η Τουρκία είναι πανίσχυρη σε σύγκριση με την Ελλάδα. Διαθέτει στρατιωτική υπεροπλία, τεράστιο δημογραφικό δυναμικό και βρίσκεται σε τέτοια γεωγραφική θέση που της επιτρέπει να παζαρεύει ως ίση προς ίσους με τις μεγάλες δυνάμεις.

Παράλληλα, η χώρα αυτή αποτελεί τεράστια και δυναμικά εξελισσόμενη αγορά, γεγονός που την κάνει σπουδαίο εμπορικό εταίρο για κάθε χώρα που παίζει κάποιον ρόλο στην περιοχή.

Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο η Ελλάδα μπορεί να αντιπαραθέσει μόνο την προσήλωσή της στο Διεθνές Δίκαιο και την πρόθεσή της να αναζητήσει εκεί καταφύγιο και λύσεις.

Η σταθερή ελληνική προσήλωση στις συμμαχίες της με χώρες της Δύσης (όπως π.χ. η Αμερική και η Γαλλία) μόνο ώς έναν βαθμό μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και να ανακόψουν την τουρκική επιθετικότητα.

Το συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι ότι ο μόνος δρόμος που μπορεί να ακολουθήσει έναντι της Τουρκίας είναι η διατήρηση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε μια συζήτηση η οποία δεν αποκλείει διευθετήσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της συνδιαχείρισης των πόρων του Αιγαίου.

Στην κυβέρνηση, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι από πολιτικής σκοπιάς εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό, υπογραμμίζουν, απαιτείται μια συστηματική καλλιέργεια της κοινής γνώμης, έτσι ώστε να γίνει αποδεκτή η λογική της αναζήτησης συμβιβαστικών διευθετήσεων.

 Ασφυκτική πίεση

Με αυτήν την οπτική θα προσεγγίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο θα γίνει στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα, μία από αυτές τις δύο ημέρες ο Κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο Τραμπ. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια σημεία της πλούσιας ελληνοτουρκικής ατζέντας θα κυριαρχήσουν στη συζήτηση. Ωστόσο, τα μείζονα αυτήν την περίοδο είναι προφανή:


Η τουρκική παράνομη δραστηριότητα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η τουρκική ανακοίνωση για δημιουργία προξενείου στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου.

Οι τουρκικές απειλές για την ακύρωση της συμφωνίας με την Ε.Ε. για το προσφυγικό, κάτι που ακούγεται ιδιαίτερα ανησυχητικό για την Αθήνα, καθώς συνδέεται άμεσα με τις μεταναστευτικές - προσφυγικές ροές από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Οι καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου σ’ όλο το Αιγαίο.

Οι διαρκής απειλή της Τουρκίας για αποστολή ερευνητικών πλοίων ή πλωτού γεωτρύπανου στα «νερά» του Καστελόριζου.

Το Κυπριακό πρώτα…

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης, η Τουρκία, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχει ορίσει ως προτεραιότητα την επιβολή διευθετήσεων στο Κυπριακό. Όπως υπογραμμίζουν διπλωματικές πηγές, ήδη το σκηνικό για μια διευθέτηση έχει στηθεί:

Στην κυπριακή ΑΟΖ πλέουν, τρυπούν και ερευνούν, χωρίς να συναντούν την παραμικρή ουσιαστική αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα, πολεμικά και ερευνητικά πλοία, καθώς και πλωτά γεωτρύπανα.

Ήδη οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει στην απογραφή των κτισμάτων στην κλειστή πόλη της Αμμοχώστου.


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη διάρκεια επίσκεψής του στα Κατεχόμενα, προανήγγειλε το άνοιγμα «προξενείου» στην Αμμόχωστο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω τουρκικές κινήσεις, οι οποίες καταγράφονται και ως επίδειξη ισχύος, καθώς αν και παράνομες δεν συναντούν την παραμικρή αντίδραση, συνοδεύονται από την πρόταση της Άγκυρας περί συνδιαχείρισης των υδρογονανθράκων, η οποία έχει διατυπωθεί μέσω του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζή.

Αυτή η πρόταση περί συνδιαχείρισης θα πρέπει να σημειωθεί επαναλαμβάνεται από την τουρκική ηγεσία και όπως φαίνεται υιοθετείται και από τον διεθνή παράγοντα, ο οποίος στρέφει την πίεσή του στη Λευκωσία και την Αθήνα.

Ο λόγος για τον οποίο οι μεγάλες δυτικές δυνάμεις «ακούν» με ενδιαφέρον την τουρκική πρόταση περί συνδιαχείρισης έχει να κάνει με τις ευνοϊκές προοπτικές που θα διαμορφωθούν από μια διευθέτηση του Κυπριακού σε σχέση με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Όπως παρατηρούν στην Αθήνα, οι μεγάλες (αμερικανικές, γαλλικές, ιταλικές) εταιρείες οι οποίες έχουν εμπλακεί στη διαδικασία ερευνών και εκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ έχουν ήδη επενδύσει τεράστια κεφάλαια, τα οποία θα πρέπει ασφαλώς να υπεραποδώσουν.

Οι εταιρείες, λοιπόν, καθώς και οι τράπεζες που έχουν χορηγήσει κεφάλαια πιέζουν τις κυβερνήσεις των χωρών τους να προωθήσουν/επιβάλουν μια τελική διευθέτηση στην Κύπρο. 

Μάλιστα, όπως σημειώνουν στην Αθήνα, τυχόν διευθέτηση του Κυπριακού αυτόματα θα ανοίξει τον δρόμο και για την πιο φτηνή λύση μεταφοράς του φυσικού αερίου μέσω της Τουρκίας και όχι με υποθαλάσσιο αγωγό κάτω από τη Μεσόγειο, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τα κέρδη των εταιρειών…

Στην Αθήνα, η κυβέρνηση εκτιμά ότι το Κυπριακό πολύ σύντομα θα πάψει να αποτελεί το ανάχωμα που οι προηγούμενες κυβερνήσεις αξιοποιούσαν προκειμένου να κρατούν σε χαμηλή ταχύτητα τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, οι διευθετήσεις στην Κύπρο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις ιδέες περί συνδιαχείρισης, θα αποτελέσουν και το μοντέλο για μελλοντικές εξελίξεις στο Αιγαίο…

Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 1:55 pm


Πώς η CIA, το Mossad και το "δίκτυο Epstein" εκμεταλλεύονται μαζικές βολές για να δημιουργήσουν έναν εφιάλτη Orwellian 
Μετά από ένα άλλο καταστροφικό μαζικό πυροβολισμό ή εκδήλωση κρίσης, οι «λύσεις» του Orwellian πρόκειται να τεθούν σε τρομακτικό αμερικανικό κοινό από το ίδιο το δίκτυο που συνδέεται όχι μόνο με τον Jeffrey Epstein αλλά με μια λίανση εγκλημάτων και μια τρομακτική ιστορία σχεδίων για τη συντριβή της εσωτερικής διαφωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες.Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έκανε μυστικό ότι η τοποθέτηση των 8200 μελών σε κορυφαίες θέσεις στις πολυεθνικές τεχνολογικές εταιρείες είναι μια «σκόπιμη πολιτική» που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει τον ρόλο του Ισραήλ ως την κυρίαρχη παγκόσμια «κυβερνοτική δύναμη» και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει τις μη βίαιες κινητοποιήσεις μποϊκοτάζ στοχεύοντας στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και καταπνίγοντας τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κυβερνητική πολιτική του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.
 Από την Whitney Webb
 
09 Σεπτεμβρίου 2019 "Κέντρου Πληροφόρησης " -    

Μετά την σύλληψη και τον επακόλουθο θάνατο στη φυλακή του εικαζόμενου παιδιού, ο Jeffrey Epstein, μια ελάχιστα γνωστή ισραηλινή τεχνολογική εταιρεία, άρχισε να λαμβάνει αυξημένη δημοσιότητα, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Λίγο καιρό μετά τη σύλληψη του Epstein και τις σχέσεις και τα οικονομικά του ελεγχόταν, αποκαλύφθηκε ότι η ισραηλινή εταιρεία Carbyne911 είχε λάβει σημαντική χρηματοδότηση από τον Jeffrey Epstein καθώς και από τον στενό συνεργάτη του Epstein και τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ehud Barak και τον επενδυτή κεφαλαίων της Silicon Valley και τον εξέχοντα υποστηρικτή Trump Peter Thiel.
 
Το Carbyne911, ή απλά η Carbyne, αναπτύσσει δυνατότητες χειρισμού κλήσεων και εντοπισμού για υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετές αμερικανικές επαρχίες και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ όπως η Google. Ειδικότερα, εμπορεύεται το προϊόν της ως μέσο μετριασμού των μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τους ισχύοντες αμερικανικούς νόμους περί πυροβόλων όπλων.
 
Ωστόσο, η Carbyne δεν είναι συνηθισμένη τεχνολογική εταιρεία, καθώς συνδέεται στενά με το τμήμα 8200 της μονάδας στρατιωτικών πληροφοριών της ισότητας των Η.Π.Α., των οποίων οι "αποφοίτοι" συχνά δημιουργούν εταιρείες τεχνολογίας - μεταξύ των οποίων και οι Carbyne - που διατηρούν συχνά τους δεσμούς τους με την ισραηλινή νοημοσύνη και , σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ισραηλινών ΜΜΕ και πρώην υπάλληλοι, συχνά "διαλύουν τη γραμμή" μεταξύ της υπηρεσίας τους προς τη συσκευή άμυνας / πληροφοριών του Ισραήλ και την εμπορική τους δραστηριότητα.  

Όπως θα αποκαλύψει αυτή η έκθεση, η Carbyne είναι μία από τις πολλές ισραηλινές τεχνολογικές εταιρείες που εμπορεύονται ως τεχνολογική λύση για μαζικούς πυροβολισμούς που έχουν άμεσους δεσμούς με ισραηλινούς οργανισμούς πληροφοριών.
Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα των εταιρειών αυτών είναι κατασκευασμένα κατά τρόπον ώστε να μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την παράνομη επιτήρηση των κυβερνήσεων, των ιδρυμάτων και των αμάχων που τους χρησιμοποιούν, γεγονός που προκαλεί ανησυχητική τεκμηριωμένη ικανότητα παρακολούθησης της Μονάδας 8200 ως μέσο λήψης εκβιασμού και Η ιστορία του Ισραήλ που χρησιμοποιεί εταιρείες τεχνολογίας για να κατασκοπεύει επιθετικά την αμερικανική κυβέρνηση. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι οι εταιρείες τεχνολογίας που συνδέονται με τη Μονάδα 8200 έχουν προηγουμένως λάβει κυβερνητικές συμβάσεις από τις ΗΠΑ για να τοποθετήσουν "backdoors" στο αμερικανικό σύστημα τηλεπικοινωνιών καθώς και στα δημοφιλή προϊόντα μεγάλων αμερικανικών τεχνολογικών εταιρειών όπως οι Google, η Microsoft και το Facebook , πολλά από τα βασικά διευθυντικά στελέχη και διευθυντικά στελέχη είναι τώρα πρώην υπάλληλοι της Μονάδας 8200 .
Δεν υπάρχει διαφήμιση - Δεν υπάρχουν κυβερνητικές επιχορηγήσεις - Αυτό είναι ανεξάρτητο μέσο
 
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έκανε μυστικό ότι η τοποθέτηση των 8200 μελών σε κορυφαίες θέσεις στις πολυεθνικές τεχνολογικές εταιρείες είναι μια «σκόπιμη πολιτική» που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει τον ρόλο του Ισραήλ ως την κυρίαρχη παγκόσμια «κυβερνοτική δύναμη» και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει τις μη βίαιες κινητοποιήσεις μποϊκοτάζ στοχεύοντας στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και καταπνίγοντας τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κυβερνητική πολιτική του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.
 

Καθώς οι σχέσεις του Jeffrey Epstein με τις πληροφορίες τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ισραήλ - το θέμα μιας πρόσφατης σειράς τεσσάρων μερών αποκλειστικής για το MintPress - άρχισαν να αποκαλύπτονται πλήρως, η χρηματοδότησή του για το Carbyne εξετάστηκε ιδιαίτερα για τους βαθιούς δεσμούς της εταιρείας με το Ισραήλ καθώς και σε ορισμένους Αμερικανούς με γνωστές συνδέσεις με την αμερικανική νοημοσύνη. 
 
Ο ίδιος ρόλος του Ehud Barak τόσο ως χρηματιστής όσο και ως προέδρου του Carbyne έχει προσθέσει και αυτή την ανησυχία, δεδομένης της μακρόχρονης ιστορίας συμμετοχής του στις μυστικές επιχειρήσεις πληροφοριών για το Ισραήλ και τους μακροχρόνιους δεσμούς του με την ισραηλινή στρατιωτική υπηρεσία.
 
Ένας άλλος χρηματοδότης της Carbyne, Peter Thiel, έχει τη δική του εταιρεία που, όπως και ο Carbyne, πρόκειται να επωφεληθεί από τις προτεινόμενες λύσεις hi-tech της διοίκησης του Trump σε μαζικούς πυροβολισμούς.  

Πράγματι, μετά τα πρόσφατα γυρίσματα στο El Paso του Τέξας , ο Πρόεδρος Τραμπ - ο οποίος έλαβε πολιτικές δωρεές από τον Thiel και του είχε συμβουλευθεί μετά την εκλογή του - ζήτησε από τις εταιρείες τεχνολογίας να «ανιχνεύσουν μαζικούς σκοπευτές πριν χτυπήσουν», μια υπηρεσία που τελειοποιήθηκε ήδη από την εταιρεία Thiel Palantir, η οποία έχει αναπτύξει "λογισμικό προ-εγκλήματος" που χρησιμοποιείται ήδη σε ολόκληρη τη χώρα.  

Ο Palantir είναι επίσης εργολάβος της αμερικανικής κοινότητας πληροφοριών και έχει επίσης υποκατάστημα στο Ισραήλ.
 
Ίσως το πιο ενοχλητικό από όλους, ανεξάρτητα από την τεχνολογική λύση που υιοθετείται από τη διοίκηση Trump, πρόκειται να χρησιμοποιήσει μια αμφισβητούμενη βάση δεδομένων που αναπτύχθηκε αρχικά ως μέρος ενός μυστικοπαθούς κυβερνητικού προγράμματος των ΗΠΑ που περιλάμβανε διαβόητους αριθμούς Ιράν-Contra όπως Oliver North ως μέσο παρακολούθησης και σηματοδοτώντας δυνητικούς Αμερικανούς αντιφρονούντες για αυξημένη επιτήρηση και κράτηση σε περίπτωση ασαφώς καθορισμένης "εθνικής έκτακτης ανάγκης".
 
Όπως θα αποκαλύψει αυτή η έκθεση, αυτή η βάση δεδομένων - που συχνά αναφέρεται ως "Κύριος πυρήνας" - δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και το Ισραήλ παρέμεινε εμπλεκόμενο χρόνια μετά την ανάπτυξή του και ενδεχομένως μέχρι σήμερα.  

Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τουλάχιστον έναν πρώην υπάλληλο της CIA στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Προέδρου Reagan για να εκβιάσει μέλη του Κογκρέσου, στελέχη του Κογκρέσου και δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων.
 
Δεδομένων πρόσφατων εκθέσεων σχετικά με το σχέδιο της διοίκησης του Trump για τη δημιουργία μιας νέας κυβερνητικής υπηρεσίας που θα χρησιμοποιεί την «προηγμένη τεχνολογία» για τον εντοπισμό των «νευροαναπνευστικών σημείων» του «κάποιον που κατευθύνεται προς μια βίαιη εκρηκτική πράξη» χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγονται από τις ηλεκτρονικές καταναλωτικές συσκευές. που επί του παρόντος προωθείται και υλοποιείται με το πρόσχημα της "διατήρησης της ασφάλειας των Αμερικανών" είναι βαθιά Orwellian. 
 
Στην πραγματικότητα, υπογραμμίζει άμεσα τη γενίκευση μιας εκτεταμένης κατάστασης επιτήρησης πολύ πιο εκτεταμένης από οτιδήποτε άλλο που παρατηρείται στην αμερικανική ιστορία και αναπτύσσεται από κοινού από άτομα που συνδέονται με την αμερικανική και την ισραηλινή νοημοσύνη.
 

Απομάκρυνση του Carbyne

 

Το Carbyne911, το οποίο θα αναφέρεται απλώς ως Carbyne σε αυτή την έκθεση, είναι μια ισραηλινή τεχνολογική εκκίνηση που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στο πώς χειρίζονται οι κλήσεις οι φορείς παροχής υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, καθώς και κυβερνήσεις, εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα.  

Λίγο καιρό μετά την ίδρυσή της το 2014 από βετεράνους της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας, το Carbyne άρχισε να διατίθεται ειδικά ως λύση για μαζικές πυροβολισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πηγαίνει "πέρα από τη συζήτηση για τα πυροβόλα όπλα" και βελτιώνει την "νοημοσύνη που έλαβαν πριν εισάγοντας μια κατάσταση ένοπλου σκοπευτή "παρέχοντας ροή βίντεο και ακουστική είσοδο από πολιτικά smartphones και άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο Carbyne.
 

Πριν από τη σύλληψη του Jeffrey Epstein τον Ιούλιο, ο Carbyne είχε υψηλό έπαινο από τα αμερικανικά και ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την Fox News να χαιρετίζει τις υπηρεσίες της εταιρείας ως απάντηση στα «συστήματα γηράσκοντος 911» των Η.Π.Α. και το Jerusalem Post να γράφει ότι η πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει " την προστασία υψηλής τεχνολογίας στους κοινωνικούς λειτουργούς και τους διευθυντές των σχολείων ». Άλλες αναφορές υποστήριξαν ότι οι υπηρεσίες της Carbyne έχουν ως αποτέλεσμα" μείωση κατά 65% του χρόνου αποστολής ".
 
Η πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων / διαχείρισης κρίσεων της Carbyne έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές κομητείες των ΗΠΑ και η εταιρεία έχει γραφεία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό, την Ουκρανία και το Ισραήλ.  

Η επέκταση του Carbyne σε δίκτυα παρόχων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ είναι πιθανή, δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία επιδιώκει να προσφέρει επιχορηγήσεις για την αναβάθμιση 911 τηλεφωνικών κέντρων σε όλη τη χώρα με την ίδια την τεχνολογία της οποίας η Carbyne είναι ο κορυφαίος πάροχος. Μια από τις κύριες ομάδες λόμπι που προωθούν αυτή τη νομοθεσία, η Εθνική Ένωση Αριθμητικών Έκτακτης Ανάγκης (NENA), έχει "ισχυρή σχέση" με την Carbyne, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Carbyne . Επιπλέον, η Carbyne έχει επίσης ξεκινήσει την εμπορική της πλατφόρμα για κλήσεις εκτός έκτακτης ανάγκης σε κυβερνήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες.
 
Ωστόσο, αυτό που φάνηκε σαν το αναπόφευκτο της γενικευμένης υιοθεσίας της Carbyne στις ΗΠΑ χτύπησε την πρόσφατη σύλληψη και τον επακόλουθο θάνατο του σεξουαλικού εμπόρου και του παιδεραστίνου Jeffrey Epstein, που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια για να αποκτήσουν «εκβιασμό» στους πλούσιους και πονηρούς, μια επιχείρηση που είχε σαφείς δεσμούς με τη νοημοσύνη .  

Ο Epstein, μετά την πρώτη σύλληψή του και την ελαφριά ποινή του για την απαγόρευση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου το 2007, επελέγη από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας Ehud Barak, για να γίνει ο βασικός οικονομικός υποστηρικτής του Carbyne. 

 Τα βίντεο εδώ και εδώ

Πηγή ξένου  κειμένου

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 1:43 pm


Εφιαλτική επιστροφή στο μεσαίωνα: το Μητσοτακικό καθεστώς έτοιμο να ανοίξει το δρόμο για τα φέουδα του 21ου αιώνα


Οι νεοφιλελεύθεροι "τζιχαντιστές" της δεξιάς ετοιμάζονται να στρώσουν χαλί στους φεουδάρχες του 21ου αιώνα τους οποίους σήμερα αποκαλούμε "επενδυτές".  


Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κυβέρνηση ειδικής αποστολής. Μετά από τέσσερα χρόνια νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, το τοπίο καταστροφής θα έχει κάνει τη χώρα κυριολεκτικά αγνώριστη. 

Όποιος και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση τότε, θα βρει μπροστά του έναν πραγματικό Γολγοθά. Και θα διαπιστώσει, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μετατρέψει την αποικία χρέους ξανά σε μια κανονική χώρα, αφού αυτή θα έχει επιστρέψει στο μεσαίωνα.
Ούτε φαντάζεστε τι σηματοδοτούν οι ΕΟΖ.
Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ... 
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1.  Διαβάστε οπωσδήποτε στο τέλος της ανάρτησης, κάποια από τα λινκ που εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει ΕΟΖ και ΠΩΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Για να διαβάσετε όλα όσα αφορούν στις ΕΟΖ, θα βρείτε το υλικό στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με tag ΕΟΖ.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου
 Ο πρώτος μεγάλος στόχος του Μητσοτακικού καθεστώτος θα είναι η δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών εντός της Ελληνικής επικράτειας και το σχέδιο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα γύρω στον Γενάρη-Φλεβάρη του 2020, εκτός απροόπτου. 

Οι νεοφιλελεύθεροι "τζιχαντιστές" της δεξιάς ετοιμάζονται να στρώσουν χαλί στους φεουδάρχες του 21ου αιώνα τους οποίους σήμερα αποκαλούμε "επενδυτές".  

Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ήδη εφαρμόζονται σε αναπτυσσόμενες χώρες (Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία) και εδώ και καιρό, σε τριτοκοσμικές αποικίες. Τώρα και με βάση το Ελληνικό πείραμα, ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν και στην αποικία χρέους Ελλάδα, που υποτίθεται ότι ανήκει στο κλαμπ των ανεπτυγμένων χωρών. Απ'ότι φαίνεται η Ελλάδα θα αποτελέσει και πάλι το διαθέσιμο και πλέον κατάλληλο πειραματόζωο, έτσι ώστε τα σύγχρονα φέουδα να εξαπλωθούν παντού, ακόμα και στις πιο ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες.
Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Καζάκης, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα του κλαμπ των ανεπτυγμένων χωρών στην οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα επιβάλει Ειδικές Οικονομικές Ζώνες για την επιβίωση και την απασχόληση στη χώρα. 
Στην περιοχή που ελέγχει η ΚΟΣΚΟ, έχει ήδη επιβληθεί ένα τέτοιο καθεστώς. Οι διεκπεραιωτές του νέο-φεουδαρχικού αυτού μοντέλου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους τον Γενάρη-Φλεβάρη, με την από κοινού ανακοίνωση του λεγόμενου επενδυτικού σχεδίου Γερμανίας-Ελλάδας που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βερολίνο.

Εκεί θα εμφανιστούν τα σχέδια για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.  

Η αποκαλούμενη Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) δεν έχει καμία σχέση με τη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) που αποτελεί επέκταση της κυριαρχίας ενός κράτους. 

Η ΕΟΖ παίρνει πολλές μορφές, αλλά η βασική λειτουργία της είναι ότι στην ουσία δημιουργείται ένα κράτος εν κράτει με τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

- Ξεχωριστή διοίκηση της συγκεκριμένης περιοχής, την οποία αναλαμβάνουν οι επενδυτές. 

- Ειδικό φορολογικό καθεστώς για τους επενδυτές. 

- Ειδικές εργασιακές σχέσεις για τους επενδυτές. 

- Αστυνόμευση που θα πραγματοποιείται από ιδιωτικές εταιρίες security. 

Όλα αυτά θα καθορίζονται από τους επενδυτές.
Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μιλάμε για χαρακτηριστικά που θυμίζουν σύγχρονα φέουδα.
 
Το σχέδιο θα εφαρμοστεί ανεμπόδιστα και σε πλήρη σύμπλευση με το νεοφιλελεύθερο ιερατείο του άξονα Βρυξελλών-Βερολίνου, καθώς οι φανατικοί τεχνοκράτες του Μητσοτάκη είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην επιτυχή ολοκλήρωσή του.


Όπως είναι φυσικό, οι περιοχές που προσφέρονται περισσότερο για την επιτυχή εφαρμογή του σχεδίου, είναι αυτές που παρουσιάζουν την υψηλότερη ανεργία. Με τη Μητσοτακική δεξιά να έχει επικρατήσει κατά κράτος στους περισσότερους δήμους και περιφέρειες, θα είναι παιχνιδάκι για τους τοπικούς άρχοντες να στήσουν τα σύγχρονα φέουδα στις περιοχές τους, στο όνομα, ως συνήθως, της καταπολέμησης της ανεργίας.

Στα σύγχρονα φέουδα λοιπόν, θα παρακάμπτεται ακόμα και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα εργασιακά δικαιώματα (που έτσι και αλλιώς έχει γίνει "λάστιχο" με αφορμή την οικονομική κρίση).

Οι φεουδάρχες-επενδυτές θα επιβάλουν συνθήκες δουλείας χωρίς να μπορεί να τους πειράξει κανείς.

Θα μπορούν όμως να παρακάμπτουν και την περιβαλλοντική νομοθεσία για να στήσουν και να λειτουργήσουν την επένδυσή τους. Δηλαδή, αλόγιστη καταστροφή του φυσικού πλούτου των συγκεκριμένων περιοχών με ανυπολόγιστες συνέπειες για τις τοπικές κοινωνίες. 


Ήδη πήραμε μια γεύση από μια άλλη φράξια της Τρόικας εσωτερικού, που με θράσος απαίτησε από το αρχιερέα του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, Κυριάκο Μητσοτάκη, συνθήκες εργασιακής δουλείας. 

Και φυσικά αυτός υποσχέθηκε 'γη και ύδωρ' στα 'αφεντικά'.  Ενώ, φαίνεται ότι ανοίγει και ο δρόμος για την ολική αντεπίθεση και επέλαση της Eldorado στις Σκουριές και αλλού.


Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κυβέρνηση ειδικής αποστολής. Μετά από τέσσερα χρόνια νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, το τοπίο καταστροφής θα έχει κάνει τη χώρα κυριολεκτικά αγνώριστη. 

Όποιος και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση τότε, θα βρει μπροστά του έναν πραγματικό Γολγοθά. Και θα διαπιστώσει, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μετατρέψει την αποικία χρέους ξανά σε μια κανονική χώρα, αφού αυτή θα έχει επιστρέψει στο μεσαίωνα.ΠηγήΈξι χρόνια πριν.. πόσο προφητικό ήταν...ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ !!! Οδεύοντας προς τον αφανισμό μας... μένει να δούμε την έκβαση του δράματος.

ΕΟΖ (τι είναι αυτό το πράμα;) και μετανάστες, ΕΟΖ στην Θράκη και ελληνοτουργικά συμφέροντα, και λεφτά, πολλά λεφτά…και ανθρώπινη δυστυχία. Αυτό που γίνεται λοιπόν στην Θράκη (και στο Αιγαίο) είναι οτι έχουν κουμπαριάσει επιχειρηματικά συμφέροντα και από τις δύο πλευρές τους Αιγαίο


Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το... Μακεδονικό και τι κρύβεται πίσω από την ονομασία... Και ενός κακού, μύρια επονται για την Ελλάδα...Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;; Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματ


Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα το θέατρο των επιχειρήσεων…ίσως μια Χιροσίμα να ήταν προτιμότερη από αυτό που έρχεται. ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ENΔEXΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. Ο πόλεμος πλέον θα είναι θρησκευτικός με έντονα στοιχεία τρομοκρατίας με προεκτάσεις και συνέπειες ανυπολόγιστες.

 Ζούμε σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως «πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης» και γειτνιάζουμε με μια άλλη που είναι ενεργό ηφαίστειο, με συνεχείς εκρήξεις.  Οι προκλήσεις είναι και θα είναι πολλές και πρέπει να έχουμε όλα τα μέσα σε ετοιμότητα (διπλωματικά, νομικά, θεσμικά και α


Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤEIOΛΑΓΝΕΙΑ - ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - Η ΑΚΡΙΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

<<< Αυτό που θελω να πω σήμερα είναι ότι πρέπει να προσέχουμε στο ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις των Αγίων προς όφελος του, ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις για να κοιμίσει τους Έλληνες και να τους κάνει να αποδεχθούν την συνομοσπονδία με την Τουρκία.>>>


Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΟΖ (SOS. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

 Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ... ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ  ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ... ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;; ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ... Ο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ "ΣΟΣΙΑΛ


Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Οι ΕΟΖ ξεκίνησαν! Μάλλον πρώτα απο το ΕΠ Κιλκίς…

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης Θυμόμαστε ότι και στο θέμα των ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών) μιλήσαμε πρώτοι (βλέπετε εδώ), γιατί η Κίνα είναι κοντά σε μας και υπήρχε η σχετική εμπειρία για το θέμα.  Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 762/ 22-03-2016 η βιομηχανική περιοχή Κιλκίς ονομάζεται Επιχε


Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Nόμος 4052/12 :νομιμοποίηση εργασίας λαθρομεταναστών στη Χώρα μέσω δημιουργίας ΕΟΖ ! ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΕΙΣ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΡΑΓΙΑ.

 Οι αριστεροσοσιαλίζοντες «προοδευτικοί» χώροι, προτιμούν να μιλούν για ρατσιστές παρά για δουλεμπόρους.  Γιατί άραγε ; Μήπως δεν γνωρίζουν τι σημαίνει άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία;  Εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών!!!  Κόβω το δικαίωμα στην εργασία από τους


Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Η πρώτη Ελληνική Ε.Ο.Ζ για σκλάβους είναι γεγονός.

 Όλη η Ελλάδα, μια ΕΟΖ θα γίνει...  Κι αντίδραση... αντίσταση, καμιά... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΤΟΣΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ... ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ; ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ... Καλλιόπη Σουφλή Δείτε το Φ.Ε.Κ.   Η πρώτη ειδική οικονομική ζώνη στην


Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Αυτό Είναι το (Τρομακτικό) PLAN B για την Ελλάδα

Το plan Β των Γερμανών που θέλει τη χώρα μας να μετατρέπεται σε Ειδική Οικονομική Ζώνη με προκλητικά προνόμια για πολυεθνικές και μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις για τους Έλληνες και τους πρόσφυγες- μετανάστες.


Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Το σχέδιο της ΕΕ: Αποικία δούλων η Ελλάδα!

 Προλειαίνουν το έδαφος, επιχειρώντας να πείσουν τους πολίτες ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι καλό για τη χώρα και μάλιστα φροντίζουν τεχνηέντως να προετοιμάσουν τον κόσμο για αυτό που έρχεται. Το δεύτερο μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ, μετά την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ


Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Μεταναστευτικό. Βρέθηκε η Λύση. Αλλαγή Συντάγματος και …ΕΟΖ!

Με το μνημόνιο 4, θα σας πάρουν και τα παιδιά σας για να πουλάνε τα όργανά τους (φρέσκο πράμμα).  Ήξερε ο ΓΑΠ που πέρασε το σχετικό νόμο.  To σύνταγμα θα χρειασθεί να το αλλάξουν για να δώσουν στους “επενδυτές” των ΕΟΖ (νέο είδος οντότητας εντός κράτους, καντονοποίηση κλπ)


Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Πρόταση για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Ελλάδα

ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ... ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"... Κρατήστε τα ονοματάκια των νεοδωσίλογων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια... και θέλουν να κάνουν πειράματα με τον διαμελισμό της Ελλάδας... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΚΑΘΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Καλλι


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Και τώρα; Το Κερασάκι στην καντονοποίηση της Ελλάδας -ΕΟΖ: H νέα αποικιοκρατία

 Ντιν Μπέικερ: «ανόητη» η ιδέα των ΕΟΖ για χώρες όπως η Ελλάδα Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα   Συμμετέχουν:Ανδρέας ΑνδριανόπουλοςΣυγγραφέας, Δ/ντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικαν


Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

H KΥΒΕΡΝΗΣΗ.... ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3982/2011 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΟΖ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΗΠΕΙΡΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

του Χρήστου Χατζηαναστασίου Ελλήνων Πολιτεία Το σχέδιο είναι δημιουργία τριών ΕΟΖ. Θράκη, Αιγαίο, Ήπειρος (για ξεκάρφωμα).  Θα περάσουμε σε έλεγχο υπό Ρωσική κηδεμονία αλλά με άδεια των Αμερικάνων (θα είμαστε η πρώτη χώρα του ΝΑΤΟ με επιρροή Ρώσων) οι οποίοι θέλουν να τσακίσουν κ


Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

«Eldorado Gold» όπως διαπλοκή

 Το... ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του ΣΗΜΙΤΗ και των ΠΑΣΟΚΟΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ... Καλλιόπη Σουφλή Η «Εldorado Gold» δεν είναι απλώς μία εταιρία. Είναι ο πυρήνας στη βάση του οποίου στήθηκε στις Σκουριές το πρώτο υβρίδιο Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, στην Ελλάδα… Αν η ΕΟΖ ορίζεται ως η περιοχή στην


Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Ετοιμάζουν ΕΟΖ για τους λαθρομετανάστες!

 Το χειρότερο, για τους Έλληνες, είναι πως θα εξαναγκαστούν να ψάχνουν για "πολιτικό μέσο" που θα τους εξασφαλίζει μία δουλειά σε αυτές τις ΕΟΖ, αφού η οικονομική και κοινωνική πολιτική της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου θα τους έχει καταστρέψει κυριολεκτικά...  Και για όσους δεν


Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Ανεξάρτητη ισλαμική ζώνη θέλουν την Θράκη οι Γερμανοί της FUEN με τους αριστερούς, από το παλαιό σχέδιο του ΧΙΤΛΕΡ !

Κι εμείς, ρε παλλικάρια, εμείς που θέλουμε ΕΛΛΗΝΕΣ να λογιζόμαστε, τι κάνουμε; Καντόνια θ' αφήσουμε την Πατρίδα μας να γίνει; ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ


Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

ΑΝΕΛ και ΕΟΖ, ΣΥΡΙΖΑ και ΟΟΣΑ. Tο δούλεμμα πάει γόνατο.

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη “Αυτό που σκέφτεται κανείς να κάνει δεν κρύβεται ποτέ” Είναι γνωστό ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) και ειδικά αυτών της Θράκης. Αυτό που προέκυψε είναι, ότι ενώ οι ΑΝΕΛ προεκλογικά ήταν κατά των ΕΟΖ ξαφνικά βρέθηκαν λίγο πρίν


Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

ΕΟΖ καὶ σύγχρονοι ΔΟΥΛΟΙ μὲ ὑπογραφὴ Τσίπρα, κατ’ ἐντολὴν Soros!!!

Τὸ σχέδιο ἐπιφυλάσσει γιὰ τὴν Ἑλλάδα τὸν ῥόλο μιᾶς ἀποικίας μὲ ἐξαθλιωμένους κατοίκους, δουλοπαροίκους σὲ εἰδικὲς οἰκονομικὲς ζῶνες (ΕΟΖ), ὅπου θὰ δραστηριοποιοῦνται ξένοι ὅμιλοι σὲ μία μαύρη μακρᾶ περίοδο, ὅπου θὰ ἔχη ἐξαφανισθεῖ ἀπὸ τὸν χάρτη ἡ αὐτοτελὴς ἑλληνικὴ ἐπιχειρηματικότητα. Θὰ θ
Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 1:15 pm


Νομίζεις πως ξέρεις να αγαπάς…Στην αγάπη το «εγώ» αφανίζεται έγραψε ο Καζαντζάκης. 
Αγαπώ θα πει χάνομαι. 
Χάνεσαι εσύ, χάνεται ο άλλος, σμίγουν οι δύο και γίνονται ΕΝΑ. 
Είναι η ισχυρότερη δύναμη που ενοποιεί το σύμπαν. 

Μπορείς να χαθείς;
Ότι αγαπάς, να το πιστεύεις και να το κυνηγάς... 
Γιατί τα όνειρα, είναι σαν τα θαύματα...
Βγαίνουν αληθινά, μόνον όταν τα πιστεύεις...

Καλλιόπη

Νομίζεις πως ξέρεις να αγαπάς…

Όμως παίζεις θέατρο, υποκρίνεσαι, επαναλαμβάνεις όμορφους διαλόγους που άκουσες στην τηλεόραση, επαναλαμβάνεις στιχάκια από ποιήματα που έχεις διαβάσει.  


Λες όμορφα λόγια όμως τίποτα δεν πηγάζει από μέσα σου. 
Δεν αγαπάς, απλώς παίζεις σε μια ψεύτικη παράσταση αφού δεν το κάνεις με την καρδιά σου. 

Μια παράσταση νεκρή, χωρίς θέρμη, χωρίς ζωντάνια, χωρίς χορό. 
Ένα είδος άσκησης , μια ταμπέλα, ένας τρόπος συμπεριφοράς, οτιδήποτε άλλο εκτός από αγάπη.

Στην αγάπη το «εγώ» αφανίζεται έγραψε ο Καζαντζάκης. 

Αγαπώ θα πει χάνομαι. 

Χάνεσαι εσύ, χάνεται ο άλλος, σμίγουν οι δύο και γίνονται ΕΝΑ. 

Είναι η ισχυρότερη δύναμη που ενοποιεί το σύμπαν. 
Μπορείς να χαθείς;

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 12:43 pm


το πιο ακριβό δώρο... (3 βίντεο και μια ταινία)Η αγάπη, δεν χορταίνει με ψίχουλα, ούτε ξεδιψά με μισογεμισμένα ποτήρια ευτυχίας...


Ή μεθάς και γίνεσαι τύφλα, ή απλά... δεν πίνεις...


Μενέλαος ΛουντέμηςΚαι γι αυτούς που δεν την γνώρισαν ακόμα, η αγάπη, είναι το πιο ακριβό δώρο που μπορεί να σου κάνει κάποιος...Καλημέρα σε όλους σας

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...η ταινία, εδώ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 12:29 pm


στους ίδιους δρόμους... (3 βίντεο και μια ταινία)
 Και να θυμάσαι... 

... στους ίδιους δρόμους που σε πούλησαν κάποτε, στους ίδιους δρόμους, θα σ' αναζητούν...


 Καληνύχτα... κι οι νύχτες σας να μυρίζουν πάντα γιασεμί... 


Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ... 
η ταινία, εδώ... Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 12:25 am


Αποκαλυπτικό άρθρο: Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;
Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. 
Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. 

Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. 

Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο.  

Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης.
[Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].


Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress. 

Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC' (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.


2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank. 

 Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον.

Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. 

Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:

α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller

β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co

δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan

ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y

στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker's Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D

ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.

Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι
(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.


3. Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel.  

Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι


4. Ολιγάρχες/Oligarchs'. 

 Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.


5. Νέα Τάξη Πραγμάτων/'New World Order'. 

  Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.6. Εκλεκτοί/ Chosen.  

Είναι το Εβραϊκό έθνος , που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς (ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις, φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ) Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.


7. 'Wall Street'.  

Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή, η Ελλάδα κ.α.


8. Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ('United Nations)  

Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.


9. Αστυνομικό Κράτος ('Police State') 

 Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α) Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo'


10. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ('IMF')  

Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του 'IMF' στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.


11. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Non Governmental Organizations) 

Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. 

Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών ('Rockefeller', Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ' ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές'.12. Παγκοσμιοποιητές - 'Globalists'. 

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση» Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους -έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία.

Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.
13. Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller'.  

Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.
14. Νεοναζισμός - 'Adolph Hitler'.  

Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ .


15. Πεντάγωνο/'Pentagon'. 

  Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.


16. ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού. 

Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας. Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α. Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.


17. Μυστικές Υπηρεσίες. 

 Central Intelligence Agency, NSA, Echelon, M15, Mossad κλπ Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις , υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRATHER.


18. Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων. '

Council on Foreign Affairs Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


19. Ε.Ε, Βορειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν) 

Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων επτωχεύσαμεν'. Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό , πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα , που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ. 

Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία. Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη.

Όμως ο «Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ)

20. Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. 'Bilderbergers'.  

Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ.

 Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. 

Σ' αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.21. Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition. 

Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους 'Bilderbergers'


22. Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός.  

Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων , προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. 

Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. 

Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων. 

Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) 

Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.


23. Ολοκαύτωμα/'Holocaust'. Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:

α. Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

β. Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους', που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.


24. Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. 

  'Forces of Darkness'. Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. 

Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές. Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. 

Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. 

Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.


25. Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/'Al Qaeda' 

Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν. 

Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70' από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.


26. Υποτακτικές Κυβερνήσεις.  

Stooges Governments Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α


27. Κοινοβούλια/Parliaments.  

Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.


28. Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media.  

Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή. Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.


29. Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace. 

Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. 

Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. 

Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]


30. Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake  

Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.

Συμπέρασμα:

Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. 

Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια. 

Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή-σαν τους χαμαιλέοντες- το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. 

Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.


Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. 

Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. 

Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. 

Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.

Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. 

Οι κυβερνήσεις, κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. 

Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . 

Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών. 

Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει.  

Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; 

Σίγουρα Ναι. 

Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ' αυτόν εδώ τον τόπο.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 11:54 pm


Νομός Αττικής - Αθηνών - Ειδήσεις και Νέα

Ιταλός έκανε διακοπές στην Κρήτη με 12 χιλιάδες πλαστά ευρώ! - Athens Magazine

Ιταλός έκανε διακοπές στην Κρήτη με 12 χιλιάδες πλαστά ευρώ!  Athens Magazine

Ένας Ιταλός τουρίστας απολάμβανε χλιδάτες διακοπές στη Χερσόνησο Ηρακλείου ξοδεύοντας με περισσή άνεση χιλιάδες ευρώ, αφού ήταν πλαστά!

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:24 pm


ΑΣΕΠ: 136 προσλήψεις σε περιοχές της Αττικής - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση - Dikaiologitika News |... - Dikaiologitika News

ΑΣΕΠ: 136 προσλήψεις σε περιοχές της Αττικής - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση - Dikaiologitika News |...  Dikaiologitika News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ: 155 προσλήψεις σε περιοχές της Αττικής - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:17 pm


Η έκρηξη στα τουριστικά καταλύματα "ρίχνει" τις πληρότητες - Η Δημοκρατική της Ρόδου

Η έκρηξη στα τουριστικά καταλύματα "ρίχνει" τις πληρότητες  Η Δημοκρατική της Ρόδου

Περισσότεροι ξένοι τουρίστες, χαμηλότερα σε σύγκριση με πέρσι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία. Η εικόνα που ξεκίνησε να διαμορφώνεται ήδη από την αρχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:00 pm


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου: Ο Παχατουρίδης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η κινέζικη ιατρική - Proti Press

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου: Ο Παχατουρίδης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η κινέζικη ιατρική  Proti Press

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ: Άλλο ένα επικίνδυνο μείγμα της πολιτικής κυβέρνησης- Διοίκησης Παχατουρίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:33 am


Παράταση στα LEADER για ιδιωτικές επενδύσεις στη Φωκίδα | ΑγροΤύπος - Αγροτύπος

Παράταση στα LEADER για ιδιωτικές επενδύσεις στη Φωκίδα | ΑγροΤύπος  Αγροτύπος

Τροποποίηση της 1ης Πρόσκλησης Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα LEADER/CLLD - ΟΤΔ ανακοίνωσε η «Αναπτυξιακή Φωκικής Α.Α.Ε-ΟΤΑ (ΑΝ.ΦΩ ΑΕ )».

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:26 am


Π.Ε.Σ. Αττικής: Συνεδρίασε με πλούσια επιχειρηματική και αυτοδιοικητική ατζέντα - Reporter.gr

Π.Ε.Σ. Αττικής: Συνεδρίασε με πλούσια επιχειρηματική και αυτοδιοικητική ατζέντα  Reporter.gr

Με πλούσια ατζέντα και με βασικούς στόχους τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση της καινοτομίας, την αύξηση της απασχόλησης και την αναζωο...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:01 am


Τα 39 συγκοινωνιακά έργα που περιμένει η Αθήνα - Athens Transport

Τα 39 συγκοινωνιακά έργα που περιμένει η Αθήνα  Athens Transport

Όπως και πέρυσι, το Athens Transport επιχειρεί να συγκεντρώσει σε ένα μέρος το σύνολο των συγκοινωνιακών έργων (που αφορούν είτε Μέσα Μαζικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:40 am


Δελτίο ειδήσεων στις 10:00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο ειδήσεων στις 10:00  Athina 9.84 fm

Μετ΄ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:37 am


Στη... θέση τους τα αυθαίρετα: Κατεδαφίστηκαν μόλις 10 στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου - Patras Times

Στη... θέση τους τα αυθαίρετα: Κατεδαφίστηκαν μόλις 10 στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου  Patras Times

Μόλις 10 αυθαίρετα έχουν κατεδαφιστεί σε αιγιαλούς και δάση κοντά στη λεωφόρο Αθηνών- Σουνίου που ξεκίνησε λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:30 am


Δελτίο Ειδήσεων στις 09:00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο Ειδήσεων στις 09:00  Athina 9.84 fm

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής, ενώ αδιάβατη είναι η Αθηνών-Λαμίας. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:19 am


Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χιλιόμετρα η ουρά των αυτοκινήτων - Athina 9.84 fm

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χιλιόμετρα η ουρά των αυτοκινήτων  Athina 9.84 fm

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής, ενώ αδιάβατη είναι η Αθηνών-Λαμίας.Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στην.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:10 am


Κλειστά σχολεία την Παρασκευή 27/9 - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή 27/9  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:36 am


Συλλαλητήρια σήμερα ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο - «σκούπα» - 902.gr

Συλλαλητήρια σήμερα ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο - «σκούπα»  902.gr

Συλλαλητήρια ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - «σκούπα», με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί για λογαριασμό του κεφαλαίου να σαρώσει μισθούς και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:01 am


Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent μειώθηκαν κατά 1,2%, Της Ελευθερίας Κούρταλη - Η Καθημερινή

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent μειώθηκαν κατά 1,2%, Της Ελευθερίας Κούρταλη  Η Καθημερινή

Κόντρα στο διεθνές επιφυλακτικό κλίμα κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους αγοραστές να παίρνουν τα ηνία της αγοράς μετά το πρώτο δίωρο και να την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:55 am


Περιφέρεια Αττικής: Εκτελεστικός γραμματέας ο Γιάννης Σελίμης - Οικονομία

Περιφέρεια Αττικής: Εκτελεστικός γραμματέας ο Γιάννης Σελίμης  Οικονομία

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι πρόκειται για επιλογή με ισχυρό συμβολισμό, που διασφαλίζει την επιτυχία του στόχου για τη λειτουργική και αποτελεσματική ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:23 pm


Εξάρχεια: "Εμφύλιος" συμμοριών για τις πιάτσες ναρκωτικών... - Newsit

Εξάρχεια: "Εμφύλιος" συμμοριών για τις πιάτσες ναρκωτικών...  Newsit

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Αφγανού σεσημασμένου στην Πλατεία Αμερικής. Έπεσε νεκρός από αντίπαλη συμμορία που έχει τον έλεγχο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:01 pm


Σύσκεψη Πατούλη με δημάρχους - Σε τι θα δείξει «μηδενική ανοχή» ο περιφερειάρχης Αττικής - Paraskhnio.gr

Σύσκεψη Πατούλη με δημάρχους - Σε τι θα δείξει «μηδενική ανοχή» ο περιφερειάρχης Αττικής  Paraskhnio.gr

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με Δημάρχους της Αττικής για το θέμα της απομάκρυνσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 7:27 pm


Κως: Βαριές «καμπάνες» σε επτά Αφρικανούς που μεθυσμένοι προκάλεσαν άγριο επεισόδιο σε hot spot - Πρώτο ΘΕΜΑ

Κως: Βαριές «καμπάνες» σε επτά Αφρικανούς που μεθυσμένοι προκάλεσαν άγριο επεισόδιο σε hot spot  Πρώτο ΘΕΜΑ

Χρηματικά πρόστιμα 500 ευρώ στον καθένα - Ενεπλάκησαν 40-50 μεθυσμένοι μετανάστες - Εξαγριωμένοι για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 7:14 pm


5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών - 16 χώρες, 70 ποιητές - Το Παρόν

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών - 16 χώρες, 70 ποιητές  Το Παρόν

Ο Κύκλος Ποιητών και το Μέγαρο Μουσικής, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, διοργανώνουν το 5ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:31 pm


Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας | Ατζέντα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας | Ατζέντα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη (φωτ.), σε συνεργασία με την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα, διοργανώνουν τις Νύχτες ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:25 pm


Δυτική Αττική: Ιδρύεται θερμοκοιτίδα καινοτομίας - Ecozen

Δυτική Αττική: Ιδρύεται θερμοκοιτίδα καινοτομίας  Ecozen

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ) του ΕΒΕΑ, του δήμου Αγίας Βαρβάρας και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:06 pm


Βρες το Mojo σου στα ΕΝΤΟS - Athens Voice Online

Βρες το Mojo σου στα ΕΝΤΟS  Athens Voice Online

Τα καταστήματα ΕΝΤΟS γιορτάζουν τα 5 χρόνια του Mojo με έκπτωση 50% σε όλα τα είδη της συλλογής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 3:10 pm


Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Παν/μίου Δ. Αττικής - Capital.gr

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Παν/μίου Δ. Αττικής  Capital.gr

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του ΕΒΕΑ, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 2:52 pm


Σεισμός στη Ζάκυνθο! - Athens Magazine

Σεισμός στη Ζάκυνθο!  Athens Magazine

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της Ζακύνθου. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 Ρίχτερ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 1:55 pm


Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ, ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας και το Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής - Startupper

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ, ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας και το Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής  Startupper

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του ΕΒΕΑ, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:17 pm


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - aftodioikisi.gr

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  aftodioikisi.gr

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 18-09-2019 και ώρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:00 pm


Ο διάσημος νονός του εγκλήματος που τον έτρεμε όλη η νυχτερινή Αθήνα! - Athens Magazine

Ο διάσημος νονός του εγκλήματος που τον έτρεμε όλη η νυχτερινή Αθήνα!  Athens Magazine

Αποτελούσε για πολλά χρόνια τον φόβο και τον τρόμο της Αθηναϊκής νύχτας και όχι μόνο αφού ήταν ένας από τους πιο στυγνούς εκβιαστές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:37 am


Πλήθος κόσμου στο 20ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στην καρδιά της Αθήνας - Trikalanews

Πλήθος κόσμου στο 20ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στην καρδιά της Αθήνας  Trikalanews

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα παρευρέθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 ως προσκεκλημένη, στο 20ο Ηπειρώτικο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:08 am


«Οι πέτρες μιλούν» και στο αεροδρόμιο Αθηνών - HuffPost Greece

«Οι πέτρες μιλούν» και στο αεροδρόμιο Αθηνών  HuffPost Greece

Συνεργασία Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, Αργοσαρωνικού και Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 10:12 am


«Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»: Άνοιξε η πλατφόρμα - Athens Voice Online

«Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»: Άνοιξε η πλατφόρμα  Athens Voice Online

Αναλυτικά οι προθεσμίες, οι επιδοτήσεις και οι αλλαγές σε σχέση με τον Α' Κύκλο του προγράμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:59 am


Χάος στους δρόμους της Αττικής: Ποιους κεντρικούς οδικούς άξονες να αποφύγετε - irafina

Χάος στους δρόμους της Αττικής: Ποιους κεντρικούς οδικούς άξονες να αποφύγετε  irafina

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η έξοδος στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ στην Αθηνών – Λαμίας η κίνηση εντοπίζεται στην άνοδο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:30 am


Κίνηση στους δρόμους: Ποιους κεντρικούς οδικούς άξονες να αποφύγετε - Ethnos

Κίνηση στους δρόμους: Ποιους κεντρικούς οδικούς άξονες να αποφύγετε  Ethnos

Αρκετοί δρόμοι παρουσιάζουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 8:53 am


Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική - Athens Voice Online

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική  Athens Voice Online

Στην κατηγορία κινδύνου 3 για την εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς η Αττική, σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 7:30 am


Δελτίο Ειδήσεων στις 24.00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο Ειδήσεων στις 24.00  Athina 9.84 fm

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, με ένα νεκρό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Σπάρτης 4 στην πλατεία Αμερικής. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:13 am


Ρουβάς, Παπαρίζου και Φουρέιρα σε ένα μουσικό υπερθέαμα στον Ιππόδρομο Αθηνών - Hit Channel

Ρουβάς, Παπαρίζου και Φουρέιρα σε ένα μουσικό υπερθέαμα στον Ιππόδρομο Αθηνών  Hit Channel

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα σε ένα μουσικό υπερθέαμα. O ΟΠΑΠ, έχοντας την ψυχαγωγία των πελατών του στο επίκεντρο των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 8:30 pm


Πατέρας του βρέφους που βρήκε θάνατο από ροτβάιλερ: Ήταν πάντοτε υπάκουο - Athens Voice Online

Πατέρας του βρέφους που βρήκε θάνατο από ροτβάιλερ: Ήταν πάντοτε υπάκουο  Athens Voice Online

Ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα δόντια του σκύλου, δήλωσε ότι η Βερόν έπαιζε με τα τρία αγόρια της οικογένειας χωρίς να ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 5:22 pm


Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone πάνω από το σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου - Athens Voice Online

Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone πάνω από το σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου  Athens Voice Online

Γεράκι χάλασε τα σχέδια επίδοξων παπαράτσι, οι οποίοι αποπειράθηκαν να τραβήξουν πλάνα με drone πάνω από το σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 3:25 pm


Δελτίο ειδήσεων στις 13:00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00  Athina 9.84 fm

Σε εξέλιξη η γιγάντια επιχείρηση της πυροσβεστικής προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από χθες στο Λουτράκι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 1:26 pm


Θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων: Μνημόνιο συνεργασίας... - Newsit

Θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων: Μνημόνιο συνεργασίας...  Newsit

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του ΕΒΕΑ, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 7:26 am


«Ο Παχατουρίδης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η κινέζικη ιατρική» - 902.gr

«Ο Παχατουρίδης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η κινέζικη ιατρική»  902.gr

Την απόπειρα κοροϊδίας των κατοίκων του Περιστερίου, εις βάρος της Παιδείας, αλλά και της Υγείας, από τη Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη, καταγγέλλει η «Λαϊκή ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 10:12 pm


Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στα Μέγαρα Αττικής - thepressroom.gr

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στα Μέγαρα Αττικής  thepressroom.gr

Φωτιά τώρα: Το κέντρο της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για μια ακόμα πυρκαγιά στη Δυτική Αττικής και ειδικότερα στα Μέγαρα, στην περιοχή Χάνι Δερβενίου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 9:24 pm


Πυρκαγιά στα Μέγαρα Αττικής | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Πυρκαγιά στα Μέγαρα Αττικής | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Το κέντρο της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για μια ακόμα πυρκαγιά στη Δυτική Αττικής και ειδικότερα στα Μέγαρα, στην περιοχή Χάνι Δερβενίου, όπου σπεύδουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:28 pm


H Ένωση Ξενοδόχων Αττικής και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μαζί για τον τουρισμό και τον πολιτισμό - Zougla

H Ένωση Ξενοδόχων Αττικής και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μαζί για τον τουρισμό και τον πολιτισμό  Zougla

Έμφαση στο θεσμό των συνεργειών για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό στην Αθήνα έδωσαν μέσω κοινής Συνέντευξης Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 3:25 pm


Λαγονήσι Αττικής: Πυρκαγιά ανάμεσα σε σπίτια | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Λαγονήσι Αττικής: Πυρκαγιά ανάμεσα σε σπίτια | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Νέο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται την Παρασκευή. Τη φορά αυτή πυρκαγιά ξέσπασε στο Λαγονήσι στην Αττική, στην ύπαιθρο επί της οδού Σφενδόνης, ανάμεσα σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 1:52 pm


Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική - Θυελλώδεις άνεμοι - Athens Voice Online

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική - Θυελλώδεις άνεμοι  Athens Voice Online

Η Αττική ανάμεσα στις περιοχές όπου ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός λόγω των ισχυρών ανέμων.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 10:53 am


Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Η ιστορία που «λύγισε» τους αστυνομικούς - HuffPost Greece

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Η ιστορία που «λύγισε» τους αστυνομικούς  HuffPost Greece

Aστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 7:28 am


Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κορωπίου στις 17 Σεπτέμβρη - 902.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κορωπίου στις 17 Σεπτέμβρη  902.gr

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει στη ΔΕΗ Κορωπίου την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ., απευθύνει το ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 11:02 pm


Το Πάρκο Τρίτση στην Περιφέρεια Αττικής - Athens Voice Online

Το Πάρκο Τρίτση στην Περιφέρεια Αττικής  Athens Voice Online

Στην Περιφέρεια Αττικής ανατίθεται η διαχείριση του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 8:14 pm


135 συλλήψεις από την Άμεση Δράση στην Αττική - Athens Voice Online

135 συλλήψεις από την Άμεση Δράση στην Αττική  Athens Voice Online

Σε 135 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 5:19 pm


Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο αυτοκίνητα στην Αττική - Athens Voice Online

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο αυτοκίνητα στην Αττική  Athens Voice Online

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύο αυτοκίνητα στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 11:09 am


Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι - Τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος Παπάγου - TheCaller

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι - Τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος Παπάγου  TheCaller

Με υπομονή θα πρέπει να εφοδιαστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στους βασικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 9:26 am


Attica Bank Gate: Ποιος κατηγορεί τον πρόεδρο της Τρ. Αττικής Κώστα Μητρόπουλο ότι καλύπτει τον «χρεωκοπημένο» Καλογρίτσα - mononews.gr

Attica Bank Gate: Ποιος κατηγορεί τον πρόεδρο της Τρ. Αττικής Κώστα Μητρόπουλο ότι καλύπτει τον «χρεωκοπημένο» Καλογρίτσα  mononews.gr

Μείζον πολιτικό και οικονομικό θέμα δημιουργείται για μια ακόμα φορά στην πολύπαθη Τράπεζα Αττικής με πρωταγωνιστή και πάλι τον «χρεωκοπημένο» ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 12:08 am


Αγιασμός με 94 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία - Athens Voice Online

Αγιασμός με 94 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία  Athens Voice Online

H Περιφέρεια Αττικής ενισχύει με κλιμάκια υπαλλήλων της τους ελέγχους της Τροχαίας στα σχολικά λεωφορεία.

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 7:31 pm


Σεισμός αισθητός στην Αθήνα - Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο - Athens Voice Online

Σεισμός αισθητός στην Αθήνα - Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο  Athens Voice Online

Αισθητή σεισμική δόνηση στην Αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 1:00 pm


Τι λέει ο σεισμολόγος Γ. Παπαδόπουλος για τον σεισμό στην Αττική (video) - Athens Voice Online

Τι λέει ο σεισμολόγος Γ. Παπαδόπουλος για τον σεισμό στην Αττική (video)  Athens Voice Online

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση για τον σεισμό στην Αττική ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 12:06 pm


Σεισμός τώρα στην Αθήνα - Ταρακουνήθηκε η Αττική - LiFO

Σεισμός τώρα στην Αθήνα - Ταρακουνήθηκε η Αττική  LiFO

Σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα στις 11:13π.μ. Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 11:19 am


Κινητοποίηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής σήμερα για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων - 902.gr

Κινητοποίηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής σήμερα για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων  902.gr

Mε κεντρικά αιτήματα τον ουσιαστικό έλεγχο των σχολείων, την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 19ης Ιούλη και την αντισεισμική ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 9:05 am


Στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης - Epoli.gr

Στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης  Epoli.gr

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής με στόχο να ενημερωθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 5:26 pm


Σήμερα στη Μεταμόρφωση ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ - 902.gr

Σήμερα στη Μεταμόρφωση ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ  902.gr

Από το εργοστάσιο της «Ρικομέξ» όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 39 εργαζόμενοι. Με την εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ. στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 9:41 am


Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική -Εξαιτίας του σεισμού του Ιουλίου - iefimerida

Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική -Εξαιτίας του σεισμού του Ιουλίου  iefimerida

Την Τετάρτη θα χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, ωστόσο ορισμένα σχολεία στην Αττική δεν γίνεται να λειτουργήσουν εξαιτίας των ζημιών από τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 8:04 pm


Χιλιάδες σπίτια σε κακή κατάσταση στην Αθήνα - Το Βήμα Online

Χιλιάδες σπίτια σε κακή κατάσταση στην Αθήνα  Το Βήμα Online

Τα τελευταία 18 χρόνια έχουν ελεγχθεί προσεισμικά μόνο τα 17.000 από τα 80.000 δημόσια κτίρια.

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 5:39 pm


Ποια είναι τα Δημόσια Νοσοκομεία της «Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής» σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας; - Nextdeal.gr

Ποια είναι τα Δημόσια Νοσοκομεία της «Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής» σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας;  Nextdeal.gr

Σύμφωνα με το επίσημο website του Υπουργείου Υγείας τα Δημόσια Νοσοκομεία της Χώρας κατηγοριοποιούνται ανά περιφέρεια. Δείτε εδώ τα Δημόσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 2:54 pm