Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

"Αυτοί" θα τα ρίχνουν, για να μην μαθευτεί η αλήθεια, κι εμείς θα τα ξανα-αναρτούμε... (2 βίντεο)



Σκάνδαλο σε παγκόσμιο επίπεδο ο ... κορονοϊός!



Δείτε προσεκτικά τα δυο βίντεο που ακολουθούν και αποκαλύπτουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και τους σκοπούς αυτών που τον δημιούργησαν, αλλά ταυτόχρονα και την ταύτιση όλων των πολιτικών ηγεσιών και τους στόχους τους.



Δυο φωνές ενημέρωσης και αφύπνισης των λαών.



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Για τους μη γνωρίζοντες αγγλικά και γερμανικά, υπάρχουν οι υπότιτλοι και από εκεί στις ρυθμίσεις, βάζετε την Ελληνική μετάφραση... 

ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΣΟΛΙΑ.





Fiddling The Figures - The Magic Trick - David Icke 'Virus' Update

https://www.youtube.com/watch?v=qzhZFD19Udc





Billy Six deckt Corona Schauspiel auf!

 https://youtu.be/r7hH4GR3jdw




Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 3:00 am


ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ!





Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Κλείσατε τις εκκλησίες μας εν όψει Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, υποτίθεται για να μη καταρρεύσει το εθνικό σύστημα υγείας που είχατε διαλύσει για να ταΐζετε τις γερμανικές τράπεζες, και από την άλλη μας φέρνετε εκατομμύρια μουσουλμάνους Αφρικανούς γεμάτους λοιμώδη νοσήματα, και ανάμεσά τους σίγουρα τζιχαντιστές; 

E λοιπόν όχι! Γελιέστε οικτρά. Νωρίτερα θα βγούμε στους δρόμους απ' όσο λογαριάζετε. 

Οι μέρες σας είναι πλέον μετρημένες. Αποκηρύξτε άμεσα αυτό το ανήθικο σχέδιο και υπερασπιστείτε τον ελληνικό λαό, αλλιώς δεν θα τη γλυτώσετε από τον κατακλυσμό οργής που μαζεύετε πάνω σας κάθε μέρα.

Αδέλφια πατριώτες, κοινοποιήστε όσο μπορείτε να ενημερωθούν όλοι για τη νέα προδοσία και ετοιμαστείτε να υπερασπίσετε τη ζωή σας και τη πατρίδα μας με όποιο μέσον μπορείτε.






Ποιός είπαμε πως βρίσκεται πίσω από την ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ;;;
Τι άλλο θα ήταν εκτός από... εβραίος... 

 Νομίζω πως ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... (και όταν αναφέρομαι στους ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν εννοώ τους ελληνόφωνους).

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

 


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
 


Νέα, προδοσία της κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας και οικονομικού Αρμαγεδδώνα


Συνέλληνες, σας δουλεύουν άγρια ότι φυλάνε τα σύνορά μας.
 

Όσο οι Έλληνες είμαστε μαντρωμένοι στα σπίτια μας γεμάτοι απόγνωση, και αρχίζουμε να μην έχουμε να φάμε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μαζεύει όλους τους Αφρικανούς στην Ελλάδα! 

Η καραντίνα είναι μόνο για τους Έλληνες, για τους λαθροεισβολείς δεν ισχύει κανένας περιορισμός!

Στις 27 Μαρτίου η κυβέρνηση, εν μέσω κορωνοϊού και συστήματος υγείας που παραπαίει, αποδέχτηκε να παραλαμβάνει σε λιμάνι της χώρας μας τους λαθρομετανάστες που θα περισυλλέγουν στα ανοιχτά της Λιβύης τα πλοία των χωρών της ΕΕ που συμμετέχουν στο σχέδιο "Ειρήνη" των Ηνωμένων Εθνών, για την αποτροπή του λαθρεμπορίου όπλων προς τη Λιβύη. 


Για όσους δεν κατάλαβαν, η Ιταλία και η Μάλτα αρνήθηκαν κατηγορηματικά, αλλά ο Μητσοτάκης δέχτηκε οι λαθρέποικοι θα οδηγούνται πιθανότατα στη Σούδα της Κρήτης, και δεδομένου ότι η Ευρωένωση δεν τους θέλει και όπου νάναι διαλύεται, δεν πρόκειται να προωθούνται στα υπόλοιπα κράτη-μέλη, οπότε θα μείνουν στη χώρα μας που θα πάψει πια να είναι το σπίτι των Ελλήνων.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; 

Δεν μας φτάνουν οι μουσουλμάνοι Αφγανοί, Πακιστανοί και όλοι οι άλλοι ασιάτες που αφήσατε να μπουκάρουν παράνομα στα νησιά μας, τώρα θα γεμίσουμε και από Αφρικανούς; 


Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Κλείσατε τις εκκλησίες μας εν όψει Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, υποτίθεται για να μη καταρρεύσει το εθνικό σύστημα υγείας που είχατε διαλύσει για να ταΐζετε τις γερμανικές τράπεζες, και από την άλλη μας φέρνετε εκατομμύρια μουσουλμάνους Αφρικανούς γεμάτους λοιμώδη νοσήματα, και ανάμεσά τους σίγουρα τζιχαντιστές; 

E λοιπόν όχι! Γελιέστε οικτρά. Νωρίτερα θα βγούμε στους δρόμους απ' όσο λογαριάζετε. Οι μέρες σας είναι πλέον μετρημένες. Αποκηρύξτε άμεσα αυτό το ανήθικο σχέδιο και υπερασπιστείτε τον ελληνικό λαό, αλλιώς δεν θα τη γλυτώσετε από τον κατακλυσμό οργής που μαζεύετε πάνω σας κάθε μέρα.

Αδέλφια πατριώτες, κοινοποιήστε όσο μπορείτε να ενημερωθούν όλοι για τη νέα προδοσία και ετοιμαστείτε να υπερασπίσετε τη ζωή σας και τη πατρίδα μας με όποιο μέσον μπορείτε.


Χρυσούλα Μπουκουβάλα


“Η Ελλάδα συμφώνησε να παραλαμβάνει αλλοδαπούς που διασώζονται στη Μεσόγειο”


Καλούμε τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και επιφυλακή. Να μην επιτρέψει στην επιβληθείσα καραντίνα να λειτουργεί ως πέπλο συγκάλυψης μεθοδεύσεων επικίνδυνων για τη χώρα μας και το μέλλον μας. Να μαζέψει τις δυνάμεις του για τη στιγμή που «θα βγούμε από το σπίτι» και θα τακτοποιήσουμε όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς μας με αυτό το εξωνημένο πολιτικό σύστημα μια και καλή! Και η στιγμή αυτή είναι πολύ κοντά!



Η Ελλάδα συμφώνησε να παραλαμβάνει με το αζημίωτο όσους αλλοδαπούς θα διασώζει ανοιχτά της Λιβύης η αρμάδα της ΕΕ”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ, με αντάλλαγμα ¨να συμβάλλουν οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ στο κόστος της μεταφοράς και ελλιμενισμού τους!”


Όλη η ανακοίνωση:


Ενώ η φρενίτιδα που προκαλεί η επιδημία του κορωνοϊού COVID-19 έχει κυριολεκτικά ακινητοποιήσει ολόκληρες χώρες και λαούς, ενώ οι διεθνείς εμπορικές αποστολές και όλες οι άλλες μετακινήσεις των πολιτών έχουν ελαχιστοποιηθεί, ένα είδος «μετακίνησης» φαίνεται να μένει εντελώς ανεπηρέαστο και να συνεχίζεται κανονικότατα. 

Το διεθνές λαθρεμπόριο ανθρώπων, που ακούει στο όνομα «προσφυγικές» ή «μεταναστευτικές» «ροές», δεν υπακούει σε καμία καραντίνα, ούτε φαίνεται να πτοείται από τις εκκλήσεις των ειδικών να μείνει ο κόσμος «σπίτι».

Εχθές (27/3) η Ελλάδα αποδέχτηκε να παραλαμβάνει στα λιμάνια της τους πρόσφυγες / μετανάστες που θα περισυλλέγουν τα πλοία των χωρών της ΕΕ στα ανοιχτά της Λιβύης. 

 Η αποδοχή της Ελλάδας έγινε προκειμένου να ολοκληρωθεί συμφωνία των κρατών-μελών της ΕΕ για την έναρξη της επιχείρησης «Ειρήνη», μιας επιχείρησης επιτήρησης του θαλάσσιου και εναέριου χώρου της Λιβύης, με σκοπό την αποτροπή του λαθρεμπορίου όπλων προς τη Λιβύη. 

Η επιχείρηση αυτή έρχεται σε αντικατάσταση και συνέχιση της προηγούμενης ανάλογης επιχείρησης, με το όνομα «Επιχείρηση Σοφία», η οποία τυπικά λήγει τέλος Μαρτίου, αλλά είχε σταματήσει να λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο, όταν η Ιταλία αρνήθηκε να περισυλλέγει τους διασωθέντες από τα ευρωπαϊκά πλοία, πρόσφυγες και μετανάστες από τη Λιβύη. 


Η νέα «Επιχείρηση Ειρήνη» συνάντησε επίσης τη σθεναρή αντίσταση ορισμένων χωρών, όπως της Αυστρίας και της Ουγγαρίας, ακριβώς για τον λόγο ότι η περιπολίες των πλοίων της ΕΕ θα αποτελούν πόλο έλξης για τους πρόσφυγες από την Αφρική. 

Οι συζητήσεις για τη σύναψη της συμφωνίας είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο, μέχρι που έδωσε τη λύση η, πάντα πρόθυμη να «διευκολύνει» τους εταίρους, Ελλάδα! Η Ελλάδα συμφώνησε να υποδέχεται τους διασωθέντες πρόσφυγες και μετανάστες στα λιμάνια της, με έναν και μόνο όρο: να συμβάλλουν οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ στο κόστος της μεταφοράς και ελλιμενισμού τους! 

Όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα που επικαλούνται διπλωματικές πηγές, οι μετανάστες που θα φτάνουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, θα προωθούνται «σε εθελοντική βάση» στα υπόλοιπα κράτη-μέλη. 

Οι δηλώσεις «εθνικής υπερηφάνειας» και «ανυποχώρητης στάσης» στη φύλαξη των συνόρων μας, περισσεύουν το τελευταίο διάστημα με αφορμή την επιχείρηση της Τουρκίας στον Έβρο, περίσσειες είναι και οι δηλώσεις εμψύχωσης των φαντάρων μας και των στελεχών του στρατού και της αστυνομίας που επιχειρούν στα σύνορά μας, όπως επίσης και τα συγχαρητήρια και οι πανηγυρισμοί από την χθεσινή (27/3) αποχώρηση των μεταναστών που είχαν στρατοπεδεύσει εκεί με σκοπό να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. 

 Φαίνεται όμως ότι ούτε η «εθνική υπερηφάνεια», ούτε η «ανυποχώρητη στάση» των κυβερνώντων μας είναι ικανές να αντισταθούν στις εντολές και τις επιθυμίες των ευρωπαίων «εταίρων» μας, αντίθετα κάμπτονται πάρα πολύ εύκολα και μάλιστα με πενιχρότατα ανταλλάγματα: «συμβολή στα έξοδα» (ούτε καν πλήρη ανάληψη των εξόδων) και μια αόριστη διατύπωση για προώθηση των μεταναστών στις χώρες της ΕΕ, «σε εθελοντική βάση». 

Αλήθεια, «εθελοντικά» από ποιους; 

Όχι βέβαια από τους ίδιους τους μετανάστες, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επιθυμούν να μεταβούν «εθελοντικά» στις χώρες της ΕΕ, αλλά από τους ίδιους αυτούς τους «εταίρους» μας, οι οποίοι, χρόνια τώρα, «εθελοντικά» έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε αποθήκη «ανταλλακτικών» – απ’ όπου μπορούν να παίρνουν ή να επιστρέφουν ανθρώπους, αναλόγως πώς τους εξυπηρετεί.


Είναι λίγο να μιλάμε για υποκρισία της κυβέρνησης ΝΔ. 

Είναι λίγο, ακόμα και το να χαρακτηρίσουμε τις ενέργειές της ως εθελόδουλες ή εθνικά επικίνδυνες. 

Είναι όμως απαραίτητο να καταγγείλουμε αυτές τις ενέργειες και να τονίσουμε στον ελληνικό λαό ότι όλα τα «μέτρα» που εξαγγέλλονται για τη διαχείριση της λεγόμενης «προσφυγικής κρίσης» είναι ανώφελα, αν δεν παρθούν συγκεκριμένα νομικά και πολιτικά μέτρα για το σταμάτημα των ροών προς τη χώρα μας. 

 Όταν ήδη πολλές περιοχές της χώρας μας υποφέρουν από τον υπέρογκο αριθμό προσφύγων/μεταναστών· όταν ήδη η οικονομία της χώρας έχει φτάσει σε τέτοια σημεία κατάρρευσης που φέρνει σε απελπισία μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού· όταν η ήδη υπάρχουσα οικονομική καταστροφή αναμένεται να ενταθεί, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας· είναι ασύλληπτο να βλέπουμε την φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο να μην παίρνει μέτρα για το σταμάτημα των ροών, αλλά να συνάπτει και συμφωνίες για την υποδοχή περισσότερων προσφύγων/μεταναστών!


Καλούμε τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και επιφυλακή. Να μην επιτρέψει στην επιβληθείσα καραντίνα να λειτουργεί ως πέπλο συγκάλυψης μεθοδεύσεων επικίνδυνων για τη χώρα μας και το μέλλον μας. 

Να μαζέψει τις δυνάμεις του για τη στιγμή που «θα βγούμε από το σπίτι» και θα τακτοποιήσουμε όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς μας με αυτό το εξωνημένο πολιτικό σύστημα μια και καλή! 

Και η στιγμή αυτή είναι πολύ κοντά!




Πηγή




 

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 1:39 am


Βρε τι έπαθε ο ... ανθρωπάκος...


 Εμ... με κλειστά και τα ... κουρεία... αυτά παθαίνεις, Σωτηράκο μου...


Καλλιόπη Σουφλή


 Ευαγγελος Φωτης


Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 1:10 am


Πανδημία κορωναϊού και ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».



 Αποφάσισε η κυβερνώσα "ελίτ" να διεξάγει ένα μακροχρόνιο προγραμματισμένο εργαστηριακό πείραμα πάνω στην κοινωνία των πολιτών των χωρών σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020; 

Ποια κράτη και θεσμικά όργανα είναι υπεύθυνα για τη συμμετοχή σε αυτό το "τρομερό πραξικόπημα"; 

Ποιο ρόλο παίζουν οι υπερδυνάμεις της Κίνας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας;


Ποιος είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο οποίος έχει από καιρό στο μυαλό του τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO); 
Και ποιος ρόλος σε αυτό το βρώμικο "παιχνίδι" έχει ανατεθεί στον "ανεξάρτητο" Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ); 





Και τελείως τυχαία, όλοι όσοι προϊστανται στους  Παγκοσμιους Οργανισμούς και στις πολιτικές εξουσίες, είναι... είτε εβραίο-σιωνιστές, είτε σιωνιστές.. δηλαδή, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή




«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». ( Άμλετ)

Στις 11 Μαρτίου 2020, η γερμανική (αριστερή) ιστοσελίδα "Neue Rheinische Zeitung NRhZ" επέστησε την προσοχή (άρθρο "Two Corona Mosaic Stones") σε μια δημοσίευση της γερμανικής κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2013: "Πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση - Έκθεση για την ανάλυση κινδύνου στην πολιτική προστασία 2012 "(έντυπο 17/12051 της 3ης Ιανουαρίου 2013). 
Σε αυτό, μπορούν να φανούν τρομακτικές ομοιότητες με αυτό που συμβαίνει σήμερα - ιδιαίτερα αναφέροντας ρητώς τον «κοροναϊό του SARS (CoV)». 
Το σενάριο που παρουσιάστηκε, στο οποίο περιγράφονται η εξάπλωση, η πορεία, η διάρκεια, η θνησιμότητα κ.λπ., φτάνει στο σημείο να απαιτεί ένα δραστικό περιορισμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Το σενάριο αναφέρει σχετικά:

"Οι αρμόδιες αρχές, πρωτίστως οι αρχές δημόσιας υγείας και πρωτίστως οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία πρέπει να λάβουν μέτρα για την πρόληψη των μεταδοτικών ασθενειών. Το IfSG [Infektionsschutzgesetz / ο γερμανικός νόμος για την προστασία από τη μόλυνση] επιτρέπει, μεταξύ άλλων, περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων (§16 IfSG), όπως το δικαίωμα απαραβίαστου της οικίας (άρθρο 13 παράγραφος 1 GG). Στο πλαίσιο των αναγκαίων προστατευτικών μέτρων μπορεί επίσης να περιοριστεί το θεμελιώδες δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας (άρθρο 2 παράγραφος 2 εδάφιο 2 GG) και η ελευθερία του συνέρχεσθαι (άρθρο 8 GG) (§ 16 παράγραφοι 5 έως 8 και § 28 IfSG). 
Εκτός από αυτά τα μέτρα που πρέπει να παραγγείλει απευθείας ο υπεύθυνος δημόσιας υγείας, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας μπορεί να διατάξει με νομοθετική διάταξη ότι απειλούμενα τμήματα του πληθυσμού πρέπει να συμμετέχουν σε προστατευτικούς εμβολιασμούς ή άλλα μέτρα ειδικής προφύλαξης (άρθρο 20 παράγραφος 6) IfSG), βάσει των οποίων μπορεί να περιοριστεί το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα (άρθρο 2, παράγραφος 2, φράση 1 GG) ". 

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι μια άλλη πληροφορία: 

Μόλις δύο μήνες πριν από το ξέσπασμα του κορωναϊού στην κινεζική πόλη Wuhan, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διεξήγαγε την πανδημική προσομοίωση "Event 201", η οποία διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο John Hopkinsστις ΗΠΑ και κατέληξε σε ανησυχητικά αποτελέσματα. 

Στόχος ήταν να δοκιμαστεί η συμπεριφορά των κυβερνήσεων και των αρχών σε περίπτωση πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο με "δυνητικά καταστροφικές συνέπειες" και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει. 
Ο ιός που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει αυτό ονομάστηκε CAPS: : Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome / Κορωναϊός που Συνδέεται με Πνευμονικό Σύνδρομο! 
Εκτιμήθηκε ότι 65 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.

Τον Οκτώβριο του 2019, μια ομάδα 15 επιχειρηματιών, κυβερνητικών αξιωματούχων και ειδικών στον τομέα της υγείας συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα τραπέζι στη Νέα Υόρκη για να προγραμματίσουν την παγκόσμια απάντηση σε ένα παγκόσμιο ξέσπασμα ενός κορανοϊού που δεν έχει δει μέχρι τώρα. 
Ήταν μια άσκηση με ανησυχητικές ομοιότητες, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, με τον κορωναϊο που εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διεξήγαγε αυτή την «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που ονομάστηκε «Event 201», η οποία παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARSCoV-2, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gatesκαι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


Στην εκδήλωση πήραν μέρος εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, επιστήμονες, όπως ο George Gao από το κινέζικο οργανισμό μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύμβουλοι κυβερνήσεων και στελέχη μεγάλων, διεθνών τραπεζών και επιχειρήσεων, όπως π.χ. της Lufthhansa, της ΑΝΖ Bank Group και της Johnson & Johnson.

Το «Event201» ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.



Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης, 65 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους!

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Αποφάσισε λοιπόν η κυβερνώσα "ελίτ" να διεξάγει ένα μακροχρόνιο προγραμματισμένο εργαστηριακό πείραμα πάνω στην κοινωνία των πολιτών των χωρών σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020; Ποια κράτη και θεσμικά όργανα είναι υπεύθυνα για τη συμμετοχή σε αυτό το "τρομερό πραξικόπημα"; Ποιο ρόλο παίζουν οι υπερδυνάμεις της Κίνας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας;

Είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα αντιμετωπίζει τώρα μείωση του αριθμού των μολύνσεων και των θανάτων. 
Ποιος είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο οποίος έχει από καιρό στο μυαλό του τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO); 
Και ποιος ρόλος σε αυτό το βρώμικο "παιχνίδι" έχει ανατεθεί στον ανεξάρτητο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ); 
Θέλουμε να «τραβήξουμε με το ζόρι» το σημερινό πολιτικό σύστημα, να εκμεταλλευτούμε την εξουσία στον κόσμο και να αποσπάσουμε με προσοχή ορισμένων από τους πολίτες του κόσμου από αυτό το γεωπολιτικό γεγονός; 
Ποιος είναι ο στόχος τους;

Ερωτήσεις σχετικά με ερωτήσεις στις οποίες οι πολίτες των χωρών και τα σημερινά πειραματόζωα ζητάνε μια απάντηση, προκειμένου να μάθουν ποια μορφή κυβέρνησης ή δικτατορίας έρχεται στο εγγύς μέλλον.
Αξίζει να δούμε κάποια από τα βασικά θέματα της ατζέντας της Νέας Τάξης...

Η ατζέντα της αχρήματης κοινωνίας

Η ατζέντα της αχρήματης / cashless κοινωνίας είναι μέρος του προγράμματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συμβαδίζει με τον μετανθρωπισμό, δηλαδή την ψηφιοποίηση όλων των στοιχείων στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των πληροφοριών και της ίδιας της ζωής.

Μια κοινωνία που δεν κάνει χρήση μετρητών θα μπορεί να ελέγχεται, να παρακολουθείται κάθε οικονομική συναλλαγή, επιτρέποντας στις αρχές να δημιουργήσουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του για το ποιος είναι ποιος και πως θα σταματήσουν οποιαδήποτε πιθανή ανυπακοή ή επανάσταση προτού συμβεί.

Επίσης, αυξάνει τα έσοδα της κυβέρνησης μέσω φόρων. Για παράδειγμα, η Κίνα (και όχι μόνο) εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανταποκριθεί στην cashless ατζέντα, δηλώνοντας ότι τα χαρτονομίσματα πρέπει τώρα να τεθούν εκτός κυκλοφορίας λόγω της πιθανότητας να περιέχει ίχνη του COVID-19 και έτσι να συμβάλουν στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Καραντίνα και στρατιωτικός νόμος

Οι κυβερνήσεις απολαμβάνουν τα σενάρια του στρατιωτικού νόμου, επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα αναστέλλονται. Η αυταρχική Κίνα έχει επαινεθεί από πολλούς globalists, όπως ο εκλιπών Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ή τον ΠΟΥ ως πρότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που καταφέρνουν να αποφύγουν την κινεζική λογοκρισία δείχνουν το αστυνομικό κράτος. Η Ιταλία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχει αναπτύξει τα στρατεύματά της στους δρόμους και η Ισπανία σχεδιάζει να δηλώσει κατάσταση ανησυχίας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η πανδημία του κοροναϊού έχει δώσει μια καλή δικαιολογία για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να βρουν ένα από τα αγαπημένα τους προγράμματα νέας παγκόσμιας τάξης: τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο λόγος που η ατζέντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ότι επιτρέπει στις αρχές να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα, και όχι μόνο στο σώμα των πολιτών, αλλά και στην κυκλοφορία του αίματος.


Συμπτωματικά (ή όχι), η Κίνα ψήφισε νόμο στις 29 Ιουνίου 2019, ο οποίος εφάρμοσε εθνικό υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Συμπτωματικά (ή όχι), ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν γίνει η επιδημία του κοροναϊού παγκόσμια είδηση.

Bill Gates ID2020: ψηφιακή αναγνώριση μέσω μικροτσίπ

Ο Bill Gates, αυτό το θερμοκήπιο της νέας παγκόσμιας τάξης, προωθεί γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και εμβόλια για χρόνια. 
Ο συνιδρυτής της Microsoft ήταν μέρος του Event 201 που μίλησε για την πανδημία του κορωναϊού πριν συμβεί.

Αλλά ο Γκέιτς προώθησε επίσης ένα άλλο αμφιλεγόμενο project: Το «ID 2020». 
Πρόκειται για την ατζέντα του ανθρώπινου μικροτσίπ. Παρουσιάζεται ως "ένας αξιόπιστος τρόπος" για να εκπληρωθεί ένα "θεμελιώδες και καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα":  η προστασία της ταυτότητάς σας τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στον φυσικό κόσμο. 
Από την άλλη πλευρά, έχουμε το έργο της Google Nightingale”, το οποίο θα έχει πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία, ονόματα και διευθύνσεις χωρίς να χρειάζεται να συμβουλεύεται τους ασθενείς.

2030 Ατζέντα: Wuhan, μία από τις έξυπνες πόλεις της Κίνας


Μια ατζέντα που εμπλέκεται στην πανδημία του κοροναϊού είναι η "Ατζέντα 2030" του ΟΗΕ, η οποία περιλαμβάνει "έξυπνες πόλεις". 
Πριν από την πανδημία, η Κίνα είχε ήδη σχεδιάσει ποιες από τις πόλεις της θα προγραμματιστούν να γίνουν πιλοτικές "έξυπνες πόλεις". 
Η Γουχάν ήταν μια από αυτές (και έτσι εξηγείται γιατί ήταν επίσης ο τόπος που εγκαταστάθηκε το κινέζικο δίκτυο 5G).

Συμπέρασμα

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η τελετή έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Γουχάν διακήρυξε έναν «Νέο Κόσμο» (“New World”). Να ήταν μία ένδειξη ότι σε λίγο όλα θα άλλαζαν;

 Όποια και αν είναι η αλήθεια για την προέλευση του ίδιου του ιού, εάν δημιουργήθηκε και από ποιους, πώς απελευθερώθηκε και αν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνος, το όλο φαινόμενο της πανδημίας του κοροναϊού είναι αναμφίβολα κάτι που χρησιμοποιείται στο να επιταχυνθούν διάφορα θέματα της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 
(βάλτε και το κλείσιμο των εκκλησιών μέσα).

ΚΟ / από εδώ, εδώ, εδώεδώ και εδώ



Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 12:52 am


14+1 βήματα για την Παγκοσμια Δικτατορία, 2+1 φωτογραφίες που λένε πολλά και... 1+1 βήματα για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

  

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΚΟΙΤΟΥΝ» ΑΛΛΑ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»...

  

Είμαστε πολλοί αυτοί που ΒΛΕΠΟΥΜΕ... και δεν είμαστε ούτε "γραφικοί", ούτε "συνομωσιολόγοι".
ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.


Καλλιόπη Σουφλή





Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΕΡΥΣΙ:


https://www.youtube.com/watch?v=FYqoE2TzvbQ

«Ἡ ἐποχικὴ γρίπη κάθε χρόνο στοιχίζει τὴν ζωὴ σε 290-650.000 ἀνθρώπους σὲ παγκόσμιο ἐπίπεδο».

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ; 

ΕΠΟΧΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ. 

ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ:

1. ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
 

2. ΦΟΒΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
 

3. ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
 

4. ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
 

5. ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
 

6. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
 

7. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
 

8. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
 

9. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
 

10. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
 

11. ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
 

12. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
 

13. ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
 

14. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
 

15. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΚΟΙΤΟΥΝ» ΑΛΛΑ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»...  


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ:

1. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ
 

2. ΤΑ 5 (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ) ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΝΑΝ 28 ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ








 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γ.Κοντογιώργης: Μετά την Πανδημία θα έχουμε αιματο...":



Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 12:20 am


Η Γρίπη στις ΗΠΑ. Όχι ο κορονοϊός. Πως είπατε; Είναι χειρότερη η γρίπη;








Η Γρίπη στις ΗΠΑ.

Έως τις 15 Φεβρουαρίου 2020

Τουλάχιστον 29.000.000 ασθενείς.


Τουλάχιστον 13.000.000 επεσκεφθησαν τον ιατρό.

Τουλάχιστον 280.000 εισήχθησαν
στο νοσοκομείο.

Τουλάχιστον 16.000 θάνατοι.

105 παιδιά πέθαναν από αιτίες που σχετίζονται με την γρίπη.



Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 11:48 pm


Oι ρώσικες ομάδες CBRN διαπίστωσαν στην Ιταλία μια βιολογική επίθεση που δεν οφείλεται στον covid19 ο οποίος χρησιμοποιείται ως κάλυψη!!!



Το COVID-19 του οποίου ο παράγοντας υπάρχει είναι μια διαφοροποίηση καλύπτοντας τη χρήση ενός αληθινού βιολογικού όπλου.

Ο COVID-19 δεν είναι ο παράγοντας μιας βιο-επίθεσης αλλά ένα πλαίσιο camouflage κρύβοντας τη χρήση ενός άλλου άγνωστου στοιχείου που δεν είναι χημικό αλλά περισσότερο βιολογικό.



Oι ρώσικες ομάδες CBRN στην Ιταλία διαπιστώνουν μια βιολογική επίθεση σ΄εξέλιξη. Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία μη δημοσιευμένη ακόμη κι ανέκδοτη.


Οι Δυνάμεις Άμυνας CBRN (χημική, βιολογική,ραδιολογική και πυρηνική) της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ιταλία επιβεβαίωσαν την θέση μιας βιολογικής επίθεσης που δεν οφείλεται στον SRAS-nCov-2 αλλά σ΄έναν άλλον παράγοντα. 

Το COVID-19 του οποίου ο παράγοντας υπάρχει είναι μια διαφοροποίηση καλύπτοντας τη χρήση ενός αληθινού βιολογικού όπλου.

Ο COVID-19 δεν είναι ο παράγοντας μιας βιο-επίθεσης αλλά ένα πλαίσιο camouflage κρύβοντας τη χρήση ενός άλλου άγνωστου στοιχείου που δεν είναι χημικό αλλά περισσότερο βιολογικό.

Οι θέσεις επί της ενδεχόμενης χρήσης αερίου Sarin είναι ολοσχερώς απορριπτέες από τις ρώσικες ομάδες CBRN. 

Τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας των Ρώσων ειδημόνων στο Μπέργκαμο ξέσπασαν ένα συναγερμό για βιολογικό πόλεμο στη Μόσχα. (έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι πριν λίγο ο Δήμαρχος κήρυξε την πόλη σ΄ολοκληρωτικό lockdown.)

H La Stampa και οι μεγάλες ιταλικές εφημερίδες δέχθηκαν την εντολή να διεξάγουν μια καμπάνια άκρως αρνητική κατά της ρωσικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ιταλία. 

Τα μεγάλα ιταλικά médias ρίχνουν κόκκινες σφαίρες στην ρώσικη βοήθεια χαρακτηρίζοντας την ρωσική στρατιωτική επέμβαση επιδεικτική εντός μιας χώρας του ΝΑΤΟ και θέτουν απολύτως σε αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητά της.


Οι πηγές μας υπογραμμίζουν ότι πρέπει απολύτως ν΄αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των ψευδών εκδοχών, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από τα επικρατέστερα μέσα ενημέρωσης τα λεγόμενα κυρίαρχα τον οποίων το μιντιακό σφυροκόπημα επί του COVID-19 όσο κι η δράση κάποιων κυβερνήσεων aστοχεύουν στο να θολώσουν τις εκδοχές. 

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι ότι το SRAS ήταν στην αρχή της δεκαετίας του 2000 πολύ πιο θανατηφόρο (~10%) παρά το SRAS-nCov-2 και ότι τα ληφθέντα μέτρα από ένα συντριπτικό αριθμό κυβερνήσεων στοχεύουν κατά προτεραιότητα στη δημιουργία κλίματος ευνοϊκού στην εισροή τεράστιων ποσοτήτων νομισμάτων fiat (από 2 έως 8 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για τη διάσωση του παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής και χρηματιστηριακής αγοράς και την κυριαρχία του δολαρίου στο πλαίσιο ενός πετρελαϊκού πολέμου που διεξάγεται μέσω της Σ Αραβίας στοχεύοντας στην οικονομική καταβαράθρωση των χωρών παραγωγών αργού πετρελαίου όπως το Ιράν (πρωταρχικός στόχος), Βενεζουέλα, Ρωσία, Κίνα, Αλγερία, Νιγηρία. 

strategika51 29/3/20


756 νεκροί στην Ιταλία το τελευταίο 24ωρο και συνολικά 10.779 στη χώρα..


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 10:47 pm


ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ, τα είπες ΟΛΑ! (βίντεο)





Από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, μια φωνή που πρέπει να μας ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!


Ανάθεμά μας... τόσο πολύ υποταχθήκαμε;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ;;;
ΠΟΥ;;;

Ότι δεν κατέφεραν 200 χρόνια πριν, το καταφέρνουν τώρα, με τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Και έχεις και το ... "εβραιομπάσταρδο" να υπόσχεται πως θα πατάξει τον ... νατιβισμό... 



Και γέμισαν την Πατρίδα μας με όλα τα λαθρομουσλίμια... 
ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

Η Ιστορία, θα μας εκδικηθεί... και τότε, θα πεθάνουμε πολλοί περισσότεροι απ' ότι από τον γαμημένο ψευτο - κορονοϊό τους.



ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ... 
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ... 

ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ.

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ... 

ΟΧΙ Ο ΨΕΥΤΟΧΑΖΑΡΟ-ΙΟΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ... 


Καλλιόπη Σουφλή






Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 10:18 pm


Το πρώτο Σαββατόβραδο της καραντίνας στην άδεια Αθήνα


 Όσα κατέγραψε ο φακός του zougla.gr

Δεν ήταν άδεια, επίσης, από τους «δεν μένουμε σπίτι», διότι η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε να μην έχουν σπίτι. Ο λόγος βέβαια για τους άστεγους συμπολίτες μας, η παρουσία των οποίων είναι πιο έκδηλη από ποτέ.

Αλήθεια, με αυτούς, κύριοι υπεύθυνοι της πόλης και του κράτους, τι γίνεται; Πώς προστατεύονται από τον ιό; Και πώς προστατεύονται, εν τέλει, από την άστεγη ζωή εκεί έξω, την ώρα που πολλές χιλιάδες διαμερίσματα παραμένουν άδεια; Το 2020, σε μία δυτική χώρα που περηφανεύεται ότι ξεπέρασε την κρίση;

Την ώρα που, αξιοπρεπέστατες δομές κατοίκησης ξεπηδούν όπου και όποτε το κράτος αποφασίσει, για άλλους, όμως, λόγους αλλά και ανθρώπους, και με… χρηματοδότηση απέξω;





Πόλη φάντασμα... κάτοικοι φυλακισμένοι στα σπίτια τους... 
Κατάφεραν να μας τρομοκρατήσουν...


Μετατρέπουν την Πατρίδα μας, σε ένα απέραντο "ΤΟΞΙΚΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ" με απίστευτες μεταδιδόμενες ασθένειες... κι εμείς, σωπαίνουμε...  
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... 
Η ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ... ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΥΣ... ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" ΑΣ ΤΟ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ... ΑΦΟΥ ΟΙ ... ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.

Κι ας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στους ασθενέστερους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

Το τέλος αυτού του ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΑΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, πρέπει να μας βρει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ. 

ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Αγαπητέ μου φίλε και συνάδελφε, Σωτήρη Σκουλούδη, το ρεπορτάζ σου είναι μαχαιριά στην καρδιά... πάντα η αλήθεια πονάει... 



Το πρώτο Σαββατόβραδο της καραντίνας στην άδεια Αθήνα: Όσα κατέγραψε ο φακός του zougla.gr


Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Εικονολήπτης: Νίκος Χριστοφάκης
Μοντάζ: Δημήτρης Τριανταφύλλου


Σε μια «άλλη» Αθήνα, όπως ήταν, και καλώς, αναμενόμενο, περιηγήθηκε ο φακός του zougla.gr, στο οδοιπορικό μας το πρώτο Σαββατόβραδο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και της απαγόρευσης των μετακινήσεων, πλην των περιπτώσεων που προβλέπει ο νόμος.


Μια άδεια πλατεία Συντάγματος, άδεια Ερμού, άδεια τα Προπύλαια και το Μοναστηράκι, άδεια από κόσμο και η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ένας από τους πιο όμορφους δρόμους της Ευρώπης. Εντελώς άδεια;

Όχι, η αστυνομική παρουσία είναι εμφανής παντού, ενώ ανά στιγμές εμφανίζονταν και πολίτες -στη συντριπτική τους πλειοψηφία –  με το κατοικίδιο τους, να κάνουν τη βόλτα τους σε μια, όπως μας είπαν, «πολύ όμορφη Αθήνα αλλά για τους λάθος λόγους»…

Δεν ήταν άδεια, επίσης, από τους «δεν μένουμε σπίτι», διότι η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε να μην έχουν σπίτι. Ο λόγος βέβαια για τους άστεγους συμπολίτες μας, η παρουσία των οποίων είναι πιο έκδηλη από ποτέ.

Αλήθεια, με αυτούς, κύριοι υπεύθυνοι της πόλης και του κράτους, τι γίνεται; Πώς προστατεύονται από τον ιό; Και πώς προστατεύονται, εν τέλει, από την άστεγη ζωή εκεί έξω, την ώρα που πολλές χιλιάδες διαμερίσματα παραμένουν άδεια; Το 2020, σε μία δυτική χώρα που περηφανεύεται ότι ξεπέρασε την κρίση;

Την ώρα που, αξιοπρεπέστατες δομές κατοίκησης ξεπηδούν όπου και όποτε το κράτος αποφασίσει, για άλλους, όμως, λόγους αλλά και ανθρώπους, και με… χρηματοδότηση απέξω;

Η βουβή πόλη θέτει ερωτήματα. Γιατί σύντομα, δεν θα είναι βουβή, και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε έτσι.

Ευκαιρία όμως να την ακούσουμε.

Δείτε όσα κατέγραψε ο φακός μας και τι μας δήλωσαν οι ελάχιστοι άνθρωποι που συναντήσαμε:











 Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 9:41 pm


Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.... (βίντεο)



Νὰ τὸ χαίρεστε τὸ παλικάρι καὶ νὰ μὴν ξεχνιώμαστε… στὶς 6 κάθε μέρα ἔχει διάγγελμα. 
Ρὲ οὔστ. 



Όταν όλη αυτή η θεατρική κακοστημένη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, πέσει σαν χάρτινος πύργος, τότε, θα έρθει ο... λογαριασμός σε όσους μας εξαπάτησαν...

Καλλιόπη Σουφλή

"Εποχική γρίπη κάθε χρόνο στοιχίζει την ζωή σε 290000 έως & 650000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο."

Αυτά λέμε & εμείς.


Ποιος τα λέει αυτά; Μα ο κύριος Τσιόδρας το μακρινό 2019.

Κάθε χρόνο, έχουμε μια πανδημία. (Αλλά επειδή δεν σκότωνε αρκετούς, αποφάσισαν να λάβουν μέτρα για να σκοτώσουν & άλλους με τα μέτρα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτάαααα).





Τσιόδρας (απο το μακρινο 2019): Kαθε χρόνο εχουμε μια ...πανδημια!

 https://youtu.be/nqVreBIFFZo


Τὸ νὰ μιλοῦν ὁρισμένοι γιὰ συνωμοσιολογία καὶ ἡμιμάθεια καὶ νὰ κατηγοροῦν τοὺς περισσότερους σχολιαστὲς ἐδῶ μέσα εἶναι ἄνω ποταμῶν, εἰδικῶς ὅταν δὲν ξέρουν νὰ γράψουν σωστὰ μία λέξιν στὰ ἑλληνικά. ΚΑΝΕΙΣ δὲν μίλησε γιὰ συνωμοσία, νεφελὶμ καὶ τέρατα. Ἐδῶ μιλοῦμε γιὰ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. 

Ἐδῶ, σὲ αὐτὸ τὸ ρημαδιασμένο βίντεο, ἔχουμε ἕναν τύπο ποὺ λίγους μῆνες πρὶν μιλοῦσε γιὰ 290 000 ἕως 690 000 νεκροὺς σὲ ἐτησίαν βάσιν ἀπὸ τὴν ἐποχικὴν γρίπη μὲ ὕφος ψύχραιμον καὶ ἀτάραχον! 

Μιλοῦμε γιὰ ἀστρονομικοὺς ἀριθμοὺς σὲ σχέσιν μὲ τὸν κορωνοϊό, ὁ ὁποῖος στὴν Κίνα βρίσκεται ἤδη σὲ ἀσυμπτωτικὴ μείωσιν (ἐκθετικὴν μείωσιν ποὺ τείνει στὸ 0) καὶ στὴν Εὐρώπη πλησιάζει ἢ ἀφήνει τὸ σημεῖο καμπῆς. 

Δὲν μᾶς ἔφταναν τὰ κροκοδείλια δάκρυα γιὰ τὰ 32 000 θύματα τοῦ κορωνοϊοῦ, τὸ γενικευμένο ἀμὸκ ποὺ τροφοδοτεῖται ἀπὸ κανάλια καὶ διαδίκτυα ἀβέρτα-κουβέρτα, τὸ μάντρωμα στὸ σπίτι, ἡ ποινικοποίησις ἑνὸς περιπάτου, ἡ προσπάθεια ξευτελισμοῦ τῆς Θείας Μεταλήψεως, ἡ ἀπώλεια τῆς κοινῆς λογικῆς, ἡ κατάρρευσιν τῶν φτωχῶν νοικοκυριῶν καὶ ἔμμεση βιολογικὴ ἐξαφάνισίς των, οἱ ἀπολύσεις μὲ sms ἐργαζομένων, ἡ εγκατάστασις στρατιῶν λαθραίων σὲ 28 ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ στὴν Ἑλλάδα κι ἔχουμε τοὺς προθύμους τῶν ἐκλεκτῶν νὰ μᾶς ἐμπαίζουν στεγνὰ καὶ κατ' ἐξακολούθησι καὶ τοὺς κλακαδόρους νὰ μᾶς κατηγοροῦν γιὰ «συνωμοσιολογία»! 

Ποιὰ ἡμιμάθεια καὶ συνωμοσιολογία, ὅταν οἱ τιμημένοι οἱ ἀριθμοὶ τοὺς διαψεύδουν; 

Μιλοῦν κάποιοι γιὰ τὴν γρίπη… 

Σύμφωνα μὲ τὰ λεγόμενα αὐτοῦ τοῦ ἀγύρτη, τὰ θύματα τῆς ἐποχιακῆς γρίπης φτάνουν μέχρι τοὺς 690 000. 

Ὑπ' ὄψιν ὅτι ἡ γρίπη δὲν κρατᾶ ὁλόκληρο χρόνο, ἀλλὰ κατὰ βάσι 4-5 μῆνες… Γι᾽αὐτὸ λέγεται καὶ ἐποχιακή. 

Αὐτὸ σημαίνει ὅτι ἔχουμε ἀπὸ 1 300 ἕως 4 600 νεκροὺς σὲ καθημερινὴ βάσιν, ἀλλὰ τὸ αὐτὶ κανενὸς δὲν ἵδρωσε γιὰ τὴν ἐποχιακὴ γρίπη… 

Ποῦ νὰ μιλήσουμε γιὰ τὶς ὑπόλοιπες ἀναπνευστικὲς λοιμώξεις… 

Στὸν παρακάτω σύνδεσμο δεῖτε ἁπλῶς τὴν καταγραφὴ τῶν περιστατικῶν καὶ τῶν θανάτων χωρὶς διαγγέλματα Κούληδων, Τσιοδραίων καὶ σχολιασμὸν ἀπὸ τὶς τηλε-σερβιέττες… 

31 000 θάνατοι στὰ 670 000 διαπιστωμένα κρούσματα τὴν στιγμὴ ποὺ γράφω τὸ σχόλιό μου μὲ τὴν παραδοχὴ ὅτι οἱ μακαρίτες κατέληξαν ἀπὸ τὸν κορωνοϊὸ καὶ ὄχι ἀπὸ τὰ χρόνια καὶ σοβαρὰ προβλήματα ποὺ εἶχαν οἱ περισσότεροι ἀπὸ αὐτοὺς… 

Ἐνῶ πράγματι τὰ κρούσματα εἶναι αὐτά καὶ εἶναι ἐξακριβωμένα, γιατὶ κανεὶς δὲν λέει ὅτι ἡ συντριπτικὴ πλειοψηφία τῶν θυμάτων εἶναι γέροντες ἤ/καὶ ἄτομα μὲ σοβαρὰ προβλήματα ὑγείας; Γιατὶ κανεὶς δὲν λέει ὅτι οἱ ἄνθρωποι ποὺ προσεβλήθησαν ἀπὸ τὸν ἰὸ καὶ τὸν ξεπέρασαν δίχως νὰ τὸ ἀντιληφθοῦν εἶναι πολὺ περισσότεροι; 

Γιατὶ δὲν λένε ὅτι σὲ ΔΕΚΑΔΕΣ χῶρες δὲν ὑπάρχει ἀκόμη ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ τὴν στιγμὴ ποὺ ἐκεῖ ὑπάρχουν δεκάδες ἢ ἑκατοντάδες κρούσματα; 

Γιατὶ δὲν λένε ὅτι στὶς τριτοκοσμικὲς χῶρες ποὺ οἱ δομὲς ὑγείας καὶ πρόνοιας εἶναι σχεδὸν ἀνύπαρκτες, οἱ θάνατοι εἶναι σὲ ἐξαιρετικὰ χαμηλὸ ποσοστὸ σὲ σχέσι μὲ τὸν πληθυσμόν των, ἀλλὰ καὶ συγκρινόμενοι μὲ αὐτοὺς σὲ ἄλλες χῶρες ποὺ ἐφήρμοσαν μέτρα τύπου «ἀμόκ»; https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw 

Ὁ παραπάνω ἱστότοπος δὲν εἶναι κάποιος «συνωμοσιολογικὸς» ὅπως πολλοὶ θὰ σπεύσουνε νὰ ποῦνε. 

Ἀντιθέτως, χρησιμοποιεῖ στοιχεῖα ποὺ δίνουν αὐτοὶ ποὺ ἐλέγχουν ὅλον τὸν πλανήτη. 

Ρωσία: 7 νεκροὶ σὲ 1264 κρούσματα. 

Ἡ τριτοκοσμικὴ Ἰνδία τοῦ 1.4 δις ἀνθρώπων (!!!!), χώρα μὲ χερσαῖα σύνορα μὲ τὴν Κίνα (!!!) ἔχει 24 θύματα σὲ 987 κρούσματα. 

Δεῖτε τὰ θύματα εἴτε ἀναφερόμαστε σὲ σοβαρὰ κράτη (Ἰαπωνία, Σουηδία, Νορβηγία) εἴτε σὲ φτωχὰ (Ἰνδονησία, Πακιστάν, Βραζιλία,). 

Ἔχει πολὺ ψωμὶ ἡ ἁπλὴ ἀνάγνωσις τῆς καταγραφῆς. 

Ἐσεῖς ποὺ γουστάρετε νὰ μείνετε σπίτι σας, ὅταν τὴν πατρίδα σας τὴν σκοτώνουν ὅλοι ἐκτὸς ἀπὸ τὸν κορωνοϊὸ (πολιτικοί, ΜΚΟ, τράπεζες, λαθραῖοι, καναλάρχες, ἐργατοπατέρες καὶ ἐργοδότες τῆς φακῆς) νὰ μείνετε ὅσο γουστάρετε, κανένα πρόβλημα. 

Πάρτε μαζύ σας καὶ τὸν Κατακουζηνὸ καὶ ἀπολυμάνετε μὲ betadin μέχρι καὶ τὰ μανικετόκουμπά σας. 

Κανεὶς δὲν σᾶς ἀφήρεσε τὸ δικαίωμα νὰ μείνετε σπίτι, εἶναι ἀπολύτως σεβαστό. 

Ἐμεῖς οἱ ὑπόλοιποι τί φταῖμε; 

Θὰ περίμενα τὴν ἴδια εὐαισθησία ἀπὸ ἐσᾶς γιὰ τοὺς χιλιάδες Ἕλληνες ποὺ αὐτοκτόνησαν τὸν καιρὸ τῶν μνημονίων… 

Θὰ περίμενα περισσότερη κινητοποίησι, ὅταν ἡ χώρα ἔχει γίνει σουρωτήρι καὶ τὴν βιάζει ὁ κάθε Ἐρντογὰν καὶ ὁ κάθε λαθραῖος συστηματικῶς ἐδῶ καὶ τόσα χρόνια. 

Θὰ περίμενα τὴν ἴδια σοβαρότητα, ὅταν κάθε χρόνο στὴν ἄσφαλτο χάνουμε ἕνα μεγάλο χωριὸ… 

Στὴν τελικὴ θὰ περίμενα τὴν ἴδια εὐαισθησία γιὰ τὰ πολλαπλάσια θύματα τῆς γρίπης…  

Νὰ τὸ χαίρεστε τὸ παλικάρι καὶ νὰ μὴν ξεχνιώμαστε… στὶς 6 κάθε μέρα ἔχει διάγγελμα. 
Ρὲ οὔστ. 

 * στοὺς ψευτοχριστιανούληδες τοῦ κώλου ποὺ συνιστοῦν ἀποχὴ ἀπὸ τὴν Θεία Μετάληψι, εὔχομαι πραγματικῶς νὰ μὴν φύγουν ἀπὸ τὴν ζωὴ ἀκοινώνητοι… 

Διαπράττουν μεγάλη βλασφημία, πολλὴ χειρότερη ἀπὸ τὶς βρισιὲς στὰ Θεῖα. 

Κρίμα γιὰ τὴν κατάντια μας, κρίμα γιὰ τὴν ὑποκρισία μας.






Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 9:18 pm


Αποκάλυψη για τον κορωνοϊό: Αυτά θα συμβούν – Απευθύνονται με ΒΙΝΤΕΟ σε κάθε άνθρωπο




Με αφορμή τον τρόμο που έχει προκληθεί, οι διεθνιστές του Ο.Η.Ε., με την σύμφωνη γνώμη, μέχρι στιγμής και των πολιτικών της Εθνικής Δεξιάς, ζητούν ραγδαίες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν τον πλανήτη, όπως τον ξέρουμε και ενδεχομένως τον κάνουν φτωχότερο, προκειμένου μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση (ή μία συγκυβέρνηση Αριστεράς-Δεξιάς, νέας και παλιάς τάξης) να αναλάβει να πατρονάρει τα πλήθη, ελέγχοντάς τα.

Εννοεί απόλυτη υπακοή στα παγκόσμια σχέδια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί, όπως ισχυρίζονται, η όποια κρίση.






Και μόνον αυτό, θα έπρεπε να έχει αφυπνίσει τους λαούς, και να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.

Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ  Σε δυο βδομάδες περίπου έρχεται η ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟΥΣ, ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΟ ... "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ... ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΣΤΗ".



Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. σε μία συνέντευξη, η οποία μεταφράστηκε σε όλες τις γλώσσες για να την παρακολουθήσουν όλοι…
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ζητά να υπάρξει ένα σχέδιο παγκόσμιας δράσης για τον κορωνοϊό.

Με αφορμή τον τρόμο που έχει προκληθεί, οι διεθνιστές του Ο.Η.Ε., με την σύμφωνη γνώμη, μέχρι στιγμής και των πολιτικών της Εθνικής Δεξιάς, ζητούν ραγδαίες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν τον πλανήτη, όπως τον ξέρουμε και ενδεχομένως τον κάνουν φτωχότερο, προκειμένου μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση (ή μία συγκυβέρνηση Αριστεράς-Δεξιάς, νέας και παλιάς τάξης) να αναλάβει να πατρονάρει τα πλήθη, ελέγχοντάς τα.


Μιλώντας στο Euronews, μεταξύ των άλλων, ο Γκουτέρες είπε:
 • «Ο στρατηγικός μας στόχος είναι να καταστείλουμε τον COVID-19. Και μπορούμε να το πετύχουμε μόνο αν όλες οι χώρες, ξεκινώντας από τις G20 που θα συναντηθούν, έχουν ένα πολύ καλά δομημένο σχέδιο δράσης, το οποίο συνδυάζει φυσικά τεστ για τον ιό, ανίχνευση και καραντίνα με μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των επαφών.
 •  
 • Πρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική. Δεν πρέπει απλά να μετριάσουμε την κατάσταση.
 •  
 • Χρειάζεται να μοχλεύσουμε χρήματα. Θα χρειαστούμε περίπου 2,5-3 δις δολάρια για να βοηθήσουμε και τις αναπτυσσόμενες χώρες. Το ΔΝΤ μπορεί να δανείσει γύρω στο 1 δις δολάρια (el.gr: νέα δάνεια εξάρτησης).
 •  
 • Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στην ζωή μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δραματική κατάσταση, ως ευκαιρία για να έχουμε περισσότερη αειφορία και βιωσιμότητα στην οικονομία μας (el.gr: αειφορία και βιωσιμότητα = Ατζέντας 2030).
Προτού προχωρήσετε δείτε τι είναι η Ατζέντα 2030 και τι θέλουν να φέρουν με αφορμή τώρα τον ιό, καθώς το περιβάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα, δεδομένου ότι δεν έπεισαν τους ανθρώπους πως υπάρχει δήθεν οικολογική «κρίση»:


Δημοσιογράφος euronews:
 • Σε μια εποχή παγκόσμιας πανδημίας, οι ηγέτες φαίνεται να λείπουν. Πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε τώρα έναν νέο παγκόσμιο μηχανισμό που θα αντικαθιστά τα κυρίαρχα κράτη στη διαχείριση των πανδημιών, καθώς θα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα και στο μέλλον; (el.gr: Ο παγκόσμιος αυτός μηχανισμός θα εξελιχθεί, σταδιακά ή άμεσα, σε μία παγκόσμια αρχή, η οποία θα υπερκεράσεις τις εθνικές κυβερνήσεις στην λήψη αποφάσεων).
Αντόνιο Γκουτέρες:
 • Πρότεινα οι G20 να δημιουργήσουν άμεσα έναν μηχανισμό συντονισμού της δικής τους διαχείρισης της πανδημίας, με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Πρέπει να γίνει με συστηματικό τρόπο και συντονισμένα.
 •  
 • Δεν μπορούμε να έχουμε εντελώς διαφορετικές πολιτικές από χώρα σε χώρα, που να μην είναι ταγμένες στον κοινό στόχο, που είναι η καταστολή του ιού (el.gr: κοινή πολιτική όλων των εθνών με αφορμή τον κορωνοϊό).
 •  
 • Τυπώνεις χρήμα, εκφράζοντας αλληλεγγύη προς τον αναπτυσσόμενο κόσμο, όχι μόνο ενισχύοντας την δική σου οικονομία στην κάθε ανεπτυγμένη χώρα, αλλά και θέτοντας τους όρους για το τι πρέπει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο (el.gr: όποιος δίνει το χρήμα, ορίζει και τους κανόνες).
Δημοσιογράφος:
 • Μιλάτε για μια οικονομία πολέμου, για μια πολεμική κατάσταση. Ζητήσατε όμως παγκόσμια κατάπαυση πυρός. Πολλοί θα πουν ότι είναι κάτι πολύ φιλόδοξο με τον πόλεμο να μαίνεται σε τόσα πολλά μέτωπα. Τώρα είστε προφανώς σε επαφές με τις αντιμαχόμενες πλευρές. Έχουν υιοθετήσει την άποψή σας κάποια από αυτές τις πλευρές; (el.gr: Για να υπάρξει παγκόσμια συγκυβέρνηση Αριστεράς και Δεξιάς, διεθνιστών της Δύσης και εθνιστών Ρωσίας και Ν.Τραμπ, θα πρέπει να συμφωνηθεί καθολική κατάπαυση πυρός. Δύσκολο να καταστεί αυτό δυνατό σε βάθος χρόνου).
Αντόνιο Γκουτέρες:
 • Πρώτα από όλα, όλοι οι ειδικοί μας απεσταλμένοι που σχετίζονται με πρωτοβουλίες στην Συρία, την Υεμένη, την Λιβύη και σε άλλα μέρη, προσπαθούν να πετύχουν κατάπαυση του πυρός. Πολλά από τα κινήματα έχουν ανταποκριθεί θετικά. Σε μερικά μέρη έχουμε δει ακόμη και συνεργασία, όσο αφορά στη διαχείριση του κορονοϊού. 
 •  
 • Δυστυχώς, σε άλλες περιπτώσεις, τα πράγματα δεν προχωρούν.
 •  
 • Νομίζω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο άσχημα αν δεν υπάρξει αλληλεγγύη και αποτελεσματικός συντονισμός (el.gr: εννοεί απόλυτη υπακοή στα παγκόσμια σχέδια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί, όπως ισχυρίζονται, η όποια κρίση).
 •  
 • Εάν δεν περιορίσουμε τον ιό, θα μολυνθούν εκατομμύρια άτομα και εκατομμύρια θα πεθάνουν. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Άρα χρειάζονται σκληρά μέτρα με συντονισμένο τρόπο, υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και μια πολύ έντονη μόχλευση πόρων για να μπορέσουν να επιβιώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις (el.gr: 
 • Ο κορωνοϊός πράγματι επιφέρει θύματα, αλλά είναι τόσο φονικός όσο λένε ή απλά τον χρησιμοποιούν για να φέρουν αυτά που θέλουν; Διαβάστε ΕΔΩ).
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:




Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 8:34 pm


ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


 "Τώρα, αντιμετωπίζουν επιπρόσθετα την απειλή της πανδημίας του COVID-19, οι συνέπειες της οποίας θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για όσους/ες είναι εγκλωβισμένοι/ες στους καταυλισμούς.

Επιπλέον της προστασίας του υπόλοιπου πληθυσμού, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για να προστατέψει τους πρόσφυγες από την πανδημία και να τους μετακινήσουν σε ασφαλείς χώρους.
Επομένως, σας ζητάω:
Να μεταφέρετε με ασφάλεια τους ανθρώπους από τα νησιά σε κατάλληλους χώρους διαμονής στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Να διασφαλίσετε ότι οι καταυλισμοί θα έχουν επαρκές ιατρικό προσωπικό και υπηρεσίες. Να παράσχετε κατάλληλα είδη υγιεινής, να διασφαλίσετε την ύπαρξη διαρκούς τρεχούμενου νερού, την απολύμανση των χώρων, καθώς και την έγκαιρη συλλογή και απομάκρυνση των απορριμάτων."





ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ... 

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΠΤΩΧΟΥΣ...

Επειδή όμως έχουμε μια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΑΟΣ.

ΕΞ-ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑ ΜΗΝΕΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ουδέν το περίεργο που πίσω απ' όλα βρίσκεται κάποιος... οβριοσιωνιστής... 


Η Διεθνής Αμνηστία ξεκινά παγκόσμια δράση για να γίνει έκκληση στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την προστασία προσφύγων και μεταναστών από τον κορωνοϊό.

Την προστασία των προσφύγων και μεταναστών, που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου, από τον κορωνοϊό, ζητά η Διεθνής Αμνηστία ξεκινώντας παγκόσμια δράση για να γίνει έκκληση στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην κατεύθυνση αυτή, τα τμήματα της Διεθνούς Αμνηστίας από όλο τον κόσμο κινητοποιούνται και καλούν τις κοινωνίες τους να υπογράψουν την έκκληση προς τον κ. Μητσοτάκη ώστε στη συνέχεια να σταλεί η ακόλουθη επιστολή προς τον πρωθυπουργό:
«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει την κρίση της πανδημίας του COVID-19, οι κίνδυνοι για τους πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα. Χιλιάδες ηλικιωμένοι άνθρωποι, άνθρωποι με χρόνιες ασθένειες, παιδιά, έγκυες γυναίκες, νέες μητέρες και άτομα με ειδικές ανάγκες, είναι παγιδευμένοι/ες εκεί σε επικίνδυνα πολυπληθείς συνθήκες. 
 
Τώρα, αντιμετωπίζουν επιπρόσθετα την απειλή της πανδημίας του COVID-19, οι συνέπειες της οποίας θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για όσους/ες είναι εγκλωβισμένοι/ες στους καταυλισμούς.

Επιπλέον της προστασίας του υπόλοιπου πληθυσμού, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για να προστατέψει τους πρόσφυγες από την πανδημία και να τους μετακινήσουν σε ασφαλείς χώρους.
Επομένως, σας ζητάω:
Να μεταφέρετε με ασφάλεια τους ανθρώπους από τα νησιά σε κατάλληλους χώρους διαμονής στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Να διασφαλίσετε ότι οι καταυλισμοί θα έχουν επαρκές ιατρικό προσωπικό και υπηρεσίες. Να παράσχετε κατάλληλα είδη υγιεινής, να διασφαλίσετε την ύπαρξη διαρκούς τρεχούμενου νερού, την απολύμανση των χώρων, καθώς και την έγκαιρη συλλογή και απομάκρυνση των απορριμάτων.

Να δώσετε ελεύθερη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη στο δημόσιο σύστημα υγείας σε αιτούντες/ούσες άσυλο και μετανάστες/ριες χωρίς διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των τεστ και της θεραπείας για τον COVID-19, μαζί με προληπτικά μέτρα.
 
Σας ευχαριστώ».

 
Όπως σημειώνει η Διεθνής Αμνηστία, «οι συνθήκες ζωής για τους πρόσφυγες και τους αιτούντες/ούσες άσυλο στα νησιά είναι απάνθρωπες. 
 
Από τις 22 Μαρτίου, ο πληθυσμός των καταυλισμών στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και τη Λέρο, ήταν περίπου 37.000, ενώ οι εγκαταστάσεις έχουν συνολική χωρητικότητα μόλις 6.095 ατόμων. 
 
Ο πληθυσμός στους καταυλισμούς έχει εξαιρετικά περιορισμένη πρόσβαση σε νερό, τουαλέτες και μπάνιο. 
 
Οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν στην ουρά για ώρες για φαγητό, και ζουν σε επισφαλείς σκηνές ή κοντέινερ χωρίς θέρμανση. 
 
Ο αριθμός του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι τραγικά ανεπαρκής. Επιπλέον, όποιος/α έφτασε μετά τον περασμένο Ιούλιο, δεν έχει πρόσβαση σε δημόσια υγειονομική περίθαλψη».
Όπως υποστηρίζεται, η ελληνική κυβέρνηση, «αντί να τους/τις προστατεύει από την πανδημία του COVID-19, περιορίζει περισσότερο την κίνηση των προσφύγων, και εξακολουθεί να αρνείται, παράνομα, τα αιτήματα ασύλου από τους νεοαφιχθέντες/είσες. 
 
Αυτές οι συνθήκες καθιστούν αδύνατη την προστασία της ευημερίας όσων βρίσκονται στους καταυλισμούς, και θέτουν τους ανθρώπους σε μεγάλο κίνδυνο, μπροστά στην αυξανόμενη απειλή του COVID-19. Σε περίπτωση ενός ξεσπάσματος της πανδημίας στους καταυλισμούς, μια καραντίνα θα οδηγήσει σε πολλούς θανάτους, που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί».


 ΣΥΝΔΕΣΤΕ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο ΟΗΕ θέλει να μας αντικαταστήσει με μετανάστες




Το Τμήμα Πληθυσμού του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε το παρακάτω έγγραφο με τίτλο:
 
Μετανάστευση αντικατάστασης:
Είναι αυτό μια λύση στη μείωση και γήρανση των πληθυσμών;
 
 
Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι τα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης, καθώς και η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσουν μείωση του πληθυσμού και γήρανση του πληθυσμού. Οι νέες προκλήσεις της συρρίκνωσης και της γήρανσης του πληθυσμού θα απαιτήσουν συνολική επαναξιολόγηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη διεθνή μετανάστευση.
 
 
Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες πληθυσμιακές τάσεις, η έκθεση θεωρεί αναγκαία τη μετανάστευση αντικατάστασης για οκτώ χαμηλής γονιμότητας χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιοχές (Ευρώπη και η της Ευρωπαϊκής Ένωσης). 
 
Η μετανάστευση αντικατάστασης αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση με την οποία μια χώρα θα πρέπει να αντισταθμίσει την μείωση του πληθυσμού και την γήρανση του πληθυσμού που προκύπτει από τη χαμηλή γονιμότητα και την θνησιμότητα.
Αντικαθιστώντας αυτό
με αυτό
Ο ΟΗΕ λοιπόν ενδιαφέρεται ειλικρινά για εμάς, θέλοντας να αντικαταστήσει τον πληθυσμό μας!
Ο ΟΗΕ έχει ακόμη ένα ολόκληρο τμήμα πληθυσμού που εργάζεται για αυτό το "πρόβλημα".
 
 
Η Replacement Migration Report” του ΟΗΕ
 
 
Δεκατρία χρόνια πριν, τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν μια παρόμοια έκθεση με τίτλο "Μετανάστευση αντικατάστασης: αποτελεί λύση στη μείωση και τη γήρανση των πληθυσμών;" (Ηνωμένα Έθνη Τμήμα Πληθυσμού, 2001). 
 
 
«Ως μέρος του τακτικού προγράμματος εργασίας του, το Τμήμα Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, παρακολουθεί συνεχώς τη γονιμότητα, την θνησιμότητα και τις τάσεις μετανάστευσης σε όλες τις χώρες του κόσμου», ανέφερε η έκθεση, την οποία επέβλεπε και πιθανώς είχε γράψει ο τότε διευθυντής του Τομέα Πληθυσμού του ΟΗΕ, Joseph Chamie (φώτο).

Η χρονική περίοδος που καλύπτεται στην έκθεση είναι περίπου μισός αιώνας, από το 1995 έως το 2050.
 
Κρίνοντας από την έκθεση και από άλλα πράγματα που έχει γράψει, ο Chamie φαίνεται να ευνοεί μεγάλης κλίμακας μετανάστευση και αμνηστία στις χώρες της Δύσης, αν και καμουφλάρει προσεκτικά τις απόψεις του με την ευρεία χρήση μιας κομμουνιστικού στιλ γραφειοκρατίας.
 
 
Το 2000 ο Chamie συγκαταβατικά σημείωνε ότι το Εθνικό Μέτωπο κόμμα του Jean-Marie Le Pen στη Γαλλία χαρακτήρισε την έκθεσή του "ως συνταγή για την πολιτιστική γενοκτονία". 
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, σε μια απαρίθμηση των επιχειρημάτων κατά της αμνηστίας σε διάφορα έγγραφα (που αντισταθμίζει με έναν μακρύ κατάλογο των θετικών για την αμνηστία επιχειρημάτων), δεν κάνει καμία αναφορά στο πιο σημαντικό απ’ όλα: την επιβίωση ενός λαού και ενός πολιτισμού.
 
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Chamie είναι Εβραίος.
 
 
 
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 6:38 pm


ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Ποιος μαλάκας πεινασμένος θα καθήσει μέσα και δεν θα βγει να κλέψει,να σπάσει τζαμαρίες σούπερ και μίνι μάρκετ για να βρει τροφή;



Δεν μιλάω για την ανεργία που πλήττει δημοσίους υπαλλήλους που είτε δουλεύουν από τα σπίτια τους είτε όχι, αυτοί το μισθό τους τον παίρνουν κανονικά;
 

Μιλάω για ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, για ανέργους που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και που δεν παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας.
 

Σε αυτή την κατάσταση είμαι και εγώ. Τη βγάζω δεν τη βγάζω δύο εβδομάδες ακόμα.
 

Μετά;;;
 

Φαγητό γιόκ. Αφου χρήματα γιοκ;
 

Δεν θα κλέψω; Δεν θα κατέβω στον δρόμο και χέστηκα για το σμς και την ειδική άδεια κυκλοφορίας;
 

Εκατομμύρια Έλληνες τι θα κάνουμε;






Επειδή η κυβέρνηση αυτό επιδιώκει... δηλαδή, το χάος και την καταστροφή, υπακούοντας στα νεοταξικά αφεντικά της που σχεδίασαν και υλοποιούν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, το μόνο που θα μας σώσει, θα είναι  Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... 

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΡΟΦΗΣ...

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ - ΔΕΚΟ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...

ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΕΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
 

Καλλιόπη Σουφλή



Στην Ιταλία ξέσπασαν κρούσματα πλιάτσικου από πολίτες δίχως χρήματα,πεινασμένους, οι οποίοι προσπαθούν να λεηλατήσουν τα κλειστά σούπερ μάρκετ.


 

Η κυβέρνηση ανήγγειλε ότι θα δώσει ένα επίδομα στους Ιταλούς που δεν έχουν χρήματα να ψωνίσουν.
 

Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα.
 

Όλοι οι Έλληνες αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι.
 

Δεν μιλάω για την ανεργία που πλήττει δημοσίους υπαλλήλους που είτε δουλεύουν από τα σπίτια τους είτε όχι, αυτοί το μισθό τους τον παίρνουν κανονικά;
 

Μιλάω για ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, για ανέργους που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και που δεν παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας.
 

Σε αυτή την κατάσταση είμαι και εγώ. Τη βγάζω δεν τη βγάζω δύο εβδομάδες ακόμα.
 

Μετά;;;
 

Φαγητό γιόκ. Αφου χρήματα γιοκ;
 

Δεν θα κλέψω; Δεν θα κατέβω στον δρόμο και χέστηκα για το σμς και την ειδική άδεια κυκλοφορίας;
 

Εκατομμύρια Έλληνες τι θα κάνουμε;
 

Θα καθόμαστε σαν μαλάκες μέσα να πεθάνουμε από την πείνα;
 

Δεν τους κόβει καθόλου; Το έχουν κάψει;
 

Ποιος μαλάκας πεινασμένος θα καθήσει μέσα και δεν θα βγει να κλέψει,να σπάσει τζαμαρίες σούπερ και μίνι μάρκετ για να βρει τροφή;
 

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
 

Αυτοί νομίζουν ότι μέσα στα σπίτια μας περνάμε καλά και κάνουμε λουκουλια τσιμπούσια με γουρουνοπούλα και κρασιά Γαλλίας.
 

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ.
 

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝ ΙΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχιστεί και μετά τι...":

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 6:03 pm


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒHΤΗΤΟ! Η πιο λογική και πιο απλή στατιστική ανάλυση πέριξ του Φαντομα-Ιου.



Καταλαβαινει επίσης ότι οι ναζιστικές πρακτικές είναι ανούσιες και χρησιμοποιούνται από τα λαμόγια της εξουσίας για λόγους που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τη προστασία της δημόσιας υγείας ή τη προστασία της υγείας μας (σε απλά ελληνικά γείτονα, χεστηκε ο μητσογκακης αν τα τινάξεις) και φυσικά τα πρόστιμα που ρίχνουν ασύστολα ταγματασφαλίτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες (και φυσικα διασπείρουν τον φαντομα ιό) ως μέτρο περιορισμού της διασπορας έχουν σχέση με την επιστήμη της επιδημιολογιας όσο έχω εγώ σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.



Είπαμε πως χρειάζονται ψύχραιμες φωνές...
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...


Καλλιόπη Σουφλή




Ως ειδικός στη στατιστική επιστήμη μιας και ήταν μέρος των σπουδών μου (ΠΑ.ΠΕΙ.Ναυτ. Οικονομολόγος), θα σας παρουσιάσω τη πιο λογική και πιο απλή στατιστική ανάλυση πέριξ του Φαντομα-Ιου.



Ως τις 29 Μαρτίου έχουμε δηλωμένος θανάτους που σχετίζονται (και όχι προκλήθηκαν από) με το Φαντομα-ιό, 30891.

Αυτο αντιστοιχεί (Για 7 δις περίπου παγκόσμιο πληθυσμό) σε μια θνησιμότητα ανά εκατομμύριο πληθυσμού 4/μυριο.

Αν δούμε ανά χώρα το μέγιστο και ελάχιστο.

Έχουμε Σαν Μαρίνο 648/μυριο, Ιταλία 166/μυριο, Κορέα 3/μυριο, Κίνα 2/μυριο, Ιαπωνία 0.4/μυριο, Νότιος Αφρική και Ινδία 0,02/μυριο.

Δεν βάζω τις ακραίες περιπτώσεις όπου δεν υφίστανται θάνατοι και κάνω απαλοιφή τα άκρα επίσης ήτοι Σαν Μαρίνο και Ν.Αφρικη και Ινδια.

Και λαμβάνω υπόψη 2 χώρες πολιτισμένες και ανεπτυγμένες στα ίδια επίπεδα ήτοι Ιταλία και Ιαπωνία.


Όπως βλέπετε η Ιταλία έχει θνησιμότητα 166/μυριο και η Ιαπωνία έχει 0.4/μυριο.

Η Ιταλία έχει πρακτικές Ναζιστικής Κατοχής και ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας ενώ η Ιαπωνία εχει απλά οδηγίες να τηρούνται κάποιες αποστάσεις (Το βίντεο στις 20Μαρτιου βόλτα στο Τόκυο δειχνει ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά χωρίς ναζιστικές και ταγματασφαλιτικες τακτικές τύπου Ελλαδιστάν).

Η διαφορά στη θνησιμότητα ανά μυριο πληθυσμού μεταξύ των δύο αυτών χωρών είναι τεράστια της τάξεως του 42000%,.


Αυτή η τεράστια διαφορά (για όποιον εχειν σώας τας φρένας και καταλαβαίνει ολίγον από στατιστική) αποδεικνύει ότι ο ιός δεν είναι ο αποκλειστικός αιτιολογικος παράγοντας των θανάτων στη Ιταλία (Και σε όσες χώρες έχουν τέτοιο εξωπραγματικό ποσοστό). 


Καταλαβαινει επίσης ότι οι ναζιστικές πρακτικές είναι ανούσιες και χρησιμοποιούνται από τα λαμόγια της εξουσίας για λόγους που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τη προστασία της δημόσιας υγείας ή τη προστασία της υγείας μας (σε απλά ελληνικά γείτονα, χεστηκε ο μητσογκακης αν τα τινάξεις) και φυσικά τα πρόστιμα που ρίχνουν ασύστολα ταγματασφαλίτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες (και φυσικα διασπείρουν τον φαντομα ιό) ως μέτρο περιορισμού της διασπορας έχουν σχέση με την επιστήμη της επιδημιολογιας όσο έχω εγώ σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.


Με βάση τα στοιχεία που δίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (screenshot από τη μελέτη που ήδη έχω επισυναψει στο ποστ για το Φαντομα-Βαμπιρ-ιο) οι λοιμώξεις του αναπνευστικού (Respiratory Tract Illness-RTI) παγκοσμίως (στοιχεία του 2011, το 2019 να είστε σίγουροι ότι ήταν περισσότεροι) υπολογίζονται σε 450 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ και περίπου τα 200 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ αφορούν λοιμώξεις από ΙΟΥΣ.

Οι θάνατοι υπολογίζονται σε περίπου 4 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ κάθε έτος, αυτό αντιστοιχεί ως θνησιμότητα ανά μυριο (σε 7 δισεκατομμύρια παγκόσμιο πληθυσμό) περίπου 600/μυριο


ΑΡΑ Η Θνησιμότητα ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ παγκοσμίως ήτοι το 4/μυριο είναι το 0,67% όλων των θανάτων από λοιμώξεις του αναπνευστικού (Και υπόψη πλέον πλείστες χώρες ακολουθούν τη τακτική του φουσκωματος των θανάτων $απο$ τον ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ, ητοι αν και πολλοί θάνατοι θα οφείλονται σε νοσοκομειακές λοιμώξεις, βακτηριακες λοιμώξεις, πνευμονία του αναπνευστήρα κλπ, πλέον εφόσον έχει βγει θετικο το σουπερ τεστ θα δηλώνονται και καταγράφονται ως κορονωθανατοι, π.χ άσχετα αν 100% πέθανε κάποιος από πνευμ/κική σηψαιμία θα δηλωθεί ΠΕΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ (πρακτική των πληρωμένων ΜΜΕ που τσίμπησαν μερικά εκατομυρια ευρουλακια κατά τύχη).

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ

Το ποσοστό θνησιμότητας παγκοσμίως που αποδίδεται και σχετίζεται (αβέρτα φουσκωμένο) με τον ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ είναι το 0.67% του ποσοστού θνησιμότητας που αποδίδεται στο σύνολο των λοιμώξεων του αναπνευστικού παγκοσμίως κάθε χρόνο πριν μας την πέσει ο Φαντομας-Βαμπιρ-ιος.

Αυτό είναι μια ορθή στατιστική σύγκριση για να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε το εύρος της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας που στοχεύουν στη μετατροπή μας σε αντικείμενα και όχι στη """σωτηρια μας"""

Αν καταλάβατε αυτή την απλή στατιστική αλήθεια είναι ώρα να πάτε για κάνα τσιπουρακι και κάνα μεζεδάκι.

Άντε στην Υγεια μας...


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο




Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 5:35 pm


Κύπριος γιατρός: απάτη ο κορωνοϊός (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ίδιος απάντησε θετικά σε ερώτημα σύμφωνα με το οποίο οι αποφάσεις-συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατευθύνονται από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα με σκοπό την στοχευμένη πρόκληση οικονομικής ζημιάς. 




Επιτέλους να ακούγονται ψύχραιμες φωνές...


Ο κορονοϊός, είναι ένας ακόμα ιός της γρίππης... πάρτε το χαμπάρι... 

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα μια συνέντευξη του Τσιόδρα και του Μητσοτάκη, ή του γελοίου Άδωνη Γεωργιάδη, με αντίπαλους ιατρούς, προσωπικότητες όπως ο Κοντογιώργος, ψυχολόγους και οικονομολόγους, σε μια δημόσια συζήτηση, που θα τους ξευτιλίσει τους πρώτους και θα αποδείξει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.



Πληθαίνουν οι επικριτικές επιστημονικές φωνές ανά τον κόσμο αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ένας εξ αυτών που θέτει ενδιαφέροντα ερωτήματα με αφορμή τον παγκόσμιο πανικό για τον κορωνοϊό είναι ο Ιατροδικαστικής και Μικροβιολόγος, Μάριος Ματσάκης.


Ο ίδιος μιλώντας σε κυπριακό κανάλι τόνισε πως τα στατιστικά στοιχεία για τον Covid-19 είναι παρόμοια με την εποχική γρίπη, αναφερόμενος στο εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας του νέου κορωνοϊού.

«Πέρυσι στην Κύπρο είχαμε 18 θανάτους από την εποχική γρίπη. Έγινε όλη αυτή η φασαρία πέρυσι ή κάθε χρόνο που έχουμε θανάτους από την εποχική γρίπη;

Για να καταλάβετε, φέτος στις ΗΠΑ έχουμε πάνω από 20εκ. ασθενούντες από την εποχική γρίπη και πάνω από 20.000 θανάτους. Και τι έγινε; Έγινε μήπως υστερία ή φρενίτιδα;

Τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα σε όλο τον κόσμο είναι συντριπτικά περισσότεροι από όσους είναι εμβολιασμένοι (για την εποχική γρίπη). 

Τον χρόνο πεθαίνουν πάνω από 500.000 άνθρωποι μόνο από την εποχική γρίπη! Ακούσατε να υπάρχει πανικός; Να κλείνουν σχολεία ή να θέτουν σε καραντίνα άτομα;»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την μη εφεύρεση εμβολίου για τον κορωνοϊό (σε αντίθεση πάντα με ό,τι ισχύει για την εποχική γρίπη), ο κ.Ματσάκης απάντησε:

«Μα και για την εποχική γρίπη δεν είχαμε μέχρι πρόσφατα εμβόλιο. Τα θυμάστε. Έγινε αυτή η φρενίτιδα; 

Ευθύνη φέρει ο ΠΟΥ, ο οποίος έχει και πολιτικές προεκτάσεις και επηρεάζεται από αυτές!»

Ο ίδιος απάντησε θετικά σε ερώτημα σύμφωνα με το οποίο οι αποφάσεις-συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατευθύνονται από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα με σκοπό την στοχευμένη πρόκληση οικονομικής ζημιάς:

«Μάλιστα! Αυτό ακριβώς λέω. 

Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτά που λέει ο ΠΟΥ είναι πάντοτε σωστά. Ούτε έχω εμπιστοσύνη στις οδηγίες για την υγεία που βγάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αυτή τη στιγμή έχουμε φύγει από το μέτρο στις αποφάσεις μας. 

Δεν είναι νέο ότι ένας που είναι ευάλωτος λόγω άλλων νοσημάτων μπορεί να πεθαίνει από μία πνευμονία. Είναι εκατομμύρια κάθε χρόνια τα άτομα που πεθαίνουν από πνευμονία, επειδή ακριβώς είναι ευάλωτοι. 

Και ερχόμαστε σε αυτόν τον ιό φέτος που δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Για μένα είναι μία απλή γρίπη και έχουν δημιουργήσει τον πανικό οι αρμόδιες αρχές και κυβερνήσεις»


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 4:45 pm


Μέρες περίεργες, μέρες ξεκαθαρίσματος.



Πρέπει να επιβιώσουμε. Να αντέξουμε. Αλλά πέρα από τη σωματική μας ακεραιότητα. Πρέπει να ξαποστάσουμε για λίγο και να κοιτάξουμε γύρω μας, μέσα μας με ειλικρίνεια.
Να κάνουμε επανεκκίνηση. Από το μηδέν.




Δεν θέλω δηθενιές...
ΨΥΧΗ, ΘΕΛΩ...


Καλλιόπη 



Μια παύση που μας επιβάλλεται για να κοιτάξουμε γύρω μας, αλλά και μέσα μας.
Τι κάναμε και πως; 
Και το πιο σημαντικό – γιατί;
Τι κερδίσαμε, τι χάσαμε, τι ήταν αυτό που ήταν σημαντικό. 
Τι έμεινε;


Και όλο αυτό όχι μόνο για να κάνουμε το υπολογισμό μας, αλλά για να διορθώσουμε ότι διορθώνεται.
 Ή απλά να προχωρήσουμε μπροστά.
Σοφότεροι από τα λάθη μας, δυνατότεροι από τον πόνο που βιώσαμε, πιο αισιόδοξοι από την ελπίδα που μας έδωσαν ή δώσαμε στους γύρω μας.


Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε όλοι καταλάβει τι είναι αυτό που μας καθορίζει, τι είναι αυτό που μας λείπει. Ποια είναι η ουσία της ζωής μας για τον καθένα ξεχωριστά.

Πώς η καθημερινότητά μας επιδέξια κάλυπτε πολλές από τις βαθύτερες ανάγκες μας με ασήμαντες πράξεις, λόγια ή ανθρώπους.

Πώς μας ξεγλιστρούσε η ουσία της ζωής μέσα από τους ξέφρενους ρυθμούς της πεζής καθημερινότητά μας.

Η δύσκολη αυτή η συγκυρία μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με το βαθύτερο εαυτό μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας.

Πρέπει να επιβιώσουμε. Να αντέξουμε. Αλλά πέρα από τη σωματική μας ακεραιότητα. Πρέπει να ξαποστάσουμε για λίγο και να κοιτάξουμε γύρω μας, μέσα μας με ειλικρίνεια.
Να κάνουμε επανεκκίνηση. Από το μηδέν.


Είναι στιγμές που πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας, τον ενδιαφέρον μας και να δώσουμε και πάρουμε δύναμη.

Να δούμε κατάματα αλήθειες και να προχωρήσουμε με αυτές. Να εστιάσουμε στην ουσία – γύρω μας, μέσα μας.


Διότι μετά από τέτοιες δύσκολες εμπειρίες, μένει ότι αξίζει.


Έγραψε η Νίνα Ιβάνοβα




Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 4:23 pm


του χαμογελώ... έτσι για να πάρει κουράγιο... για να πάρω δύναμη... (3 βίντεο και μια ταινία)






 Πόλεις φαντάσματα... άνθρωποι με το βλέμμα στο κενό... 
... σαν να τελείωσε η ζωή... 
... σαν ν' αυτοκτόνησαν όλα τα όνειρα μαζί... 


Στους έρημους δρόμους της πόλης μου, όλα μοιάζουν απόκοσμα... 
... ψάχνω με τα μάτια να δω κάτι ανθρώπινο να κινείται...
... ώρες ατέλειωτες για να φανεί κάποια ανθρώπινη ύπαρξη να περπατά...

"Καλημέρα", φωνάζω... κι ας μου είναι άγνωστο το πρόσωπο... 
... σταματά... με κοιτάζει και το πρόσωπό του αλλάζει... 
... φεύγει εκείνη η ... άπνοια ζωής... 

Το "καλημέρα" διστάζει να βγει απ' τα χείλη του... 
... κι ύστερα, με πλησιάζει, σέρνοντας τα βήματά του...

"Καλημέρα", μου λέει κι ένα χαμόγελο προσπαθεί να βρει διέξοδο απ' τα χείλη και να ενωθεί με τα μάτια και την ψυχή... 

"Καλημέρα" του ξαναλέω...  και του χαμογελώ... έτσι για να πάρει κουράγιο... για να πάρω δύναμη... 

"Καλημέρα", μου λέει στο τέλος, κι η ζωή  επανέρχεται στο κενό του βλέμμα...

"ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .... ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... 
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.." του λέω... 

"Έχεις δίκιο... θα περάσει κι αυτό... ", μου απαντά και φεύγει μ' ένα χαμόγελο και την ελπίδα στα μάτια... 




Καλησπέρα... ας δώσουμε φως στα σκοτάδια, για να διαλυθούν και να φύγουν...


Καλλιόπη 



οι μουσικές διαδρομές εδώ... εδώ... κι εδώ... 




η ταινία, εδώ...  







Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 4:11 pm


Γ.Κοντογιώργης: Μετά την Πανδημία θα έχουμε αιματοχυσίες. Μια νέα πραγματικότητα αρχίζει... (βίντεο)








Δεν χρειάζεται να σας παρουσιάσω τον Καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη... είναι πανελληνίως γνωστός.


Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για χρόνια, τα όσα περιγράφει σήμερα στην εξαιρετική του συνέντευξη, ήταν  τα ίδια που έλεγε πριν τριάντα και πλέον χρόνια., για την πολιτική, τους πολιτικούς  και τις κοινωνίες.



Πάντα αποκαλυπτικός και αληθινός στις απόψεις του, δεν φείδεται να κρίνει την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία με ιδιαίτερη αυστηρότητα, για τις επετειακές δηλώσεις τους την 25η Μαρτίου.

Συνυπογράφω και εύχομαι να μην υπάρξει αιματοχυσία μετά την καραντίνα του κορονοϊού, αλλά ... ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.



Καλλιόπη Σουφλή



Γ.Κοντογιώργης: Μετά την Πανδημία θα έχουμε αιματοχυσίες. Μια νέα πραγματικότητα αρχίζει...

 https://youtu.be/B_GTsfI8tCY

 


Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 2:59 pm


ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ … και... όλως "τυχαίως"





… η «γελοιογραφία», και ΑΜΕΣΑ σχετιζόμενη με όσα συμβαίνουν πίσω απ΄ το προπέτασμα καπνού του «θανατηφόρου» ιού και ... ο νοών νοήτω




Ιωάννης Πέτρου Και για όσους βρίσκουν γραφικές τις "προφητείες", θα ήθελα να θυμίσω κατι πιο ... γήινο. 
Περί το 1999-2000 στις βραδινες ειδήσεις του ΑΝΤ1 (Τ. Κουίκ) έδειξαν ένα ρεπορτάζ που έτυχε να δω. 
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αρκετοί πλούσιοι Αμερικάνοι επιχειρηματίες, είχαν πουλήσει περιουσιακά τους στοιχεία και είχαν έρθει να εγκατασταθούν μόνιμα κάπου στην περιοχή Ν. Μάκρης - Μαραθώνα (δεν θυμάμαι ακριβώς που). και είχαν φτιάξει ένα πολυτελές συγκρότημα με τα σπίτια τους, που περιβαλλόταν από ψηλό μαντρότοιχο. 
Ο δημοσιογράφος παίρνοντας συνέντευξη από τον διαχειριστή του συγκροτήματος, τον ρώτησε πως αποφάσισαν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα και να έρθουν να εγκατασταθούν στο πουθενά. 
Η απάντηση του Αμερικάνου ήταν σαφής ... "Δεν θα ήθελα να μιλήσω "on camera" γι΄αυτό, αλλά το μόνο που θέλω να πω, είναι πως η Ελλάδα, είναι το πιο σίγουρο μέρος στον πλανήτη ... Και προφανώς ήξερε πολύ καλά τι έλεγε ...

Popi Soufli Τέτοια συγκροτήματα κατοικιών, υπάρχουν στην περιοχή "ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ" του Δήμου Μαραθώνα, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά. 
Όλως "τυχαίως" εκεί, βρίσκεται και ένα μεγάλο κομμάτι γης, που πήρε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, στο γνωστό σκάνδαλο που είχα αποκαλύψει... 
Επίσης όλως "τυχαίως", και πάντα στον ενιαίο δήμο του Μαραθώνα - Νέας Μάκρης, βρίσκεται η "πρώην;;;" Αμερικανική Βάση και το Ιερό της Ίσιδος στην Μπρέξιζα... 
Και επίσης όλως "τυχαίως" υπάρχει η Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού... 
Και επίσης όλως "τυχαίως" κάηκε το Μάτι... 
Δεν σας γράφω άλλα τυχαία, γιατί δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ...














Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 12:53 am


Επιστημονικές δημοσιεύσεις δείχνουν ότι Αμερικανοί δημιούργησαν τον ιό-χίμαιρα, εργαστηριακά.


Το κλείσιμο του Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας Λοιμωδών Νόσων του στρατού των ΗΠΑ στο Maryland), σχετίζεται με την πανδημία COVID-19.


Aναμφίβολα η πανδημία COVID-19 θα είναι για την αυτοκρατορία Ατλαντιστών αυτό που ήταν το Tchernobyl για τον σοβιετικό σοσιαλ-ιμπεριαλισμό δηλ. ένας παράγοντας μεγαλειώδης που συνέβαλε για να προκαλέσει την κατάρρευσή του !

Η αληθινή πατρότητα του COVID-19, ανιχνεύεται σε 2 σημαντικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν το Νοέμβρη του 2015 στο περίφημο αγγλοσαξωνικό περιοδικό  Nature.


« Σε άρθρο στο  Nature Medicine της 9ης Νοέμβρη,επιστήμονες [12 Αμερικανοί, 2 Κινέζοι κι 1 Ελβετός ]μελέτησαν έναν ιό αποκαλούμενο SHC014, που βρίσκεται στις νυχτερίδες στην Κίνα.
Οι ερευνητές δημιούργησαν έναν ιό χίμαιρα δομημένο από μια επιφανειακή πρωτείνη του SHC014 και της σπονδυλικής στήλης ενός ιού του SRAS που προσαρμόστηκε για ν΄αναπτυχθεί στα ποντίκια και ν΄αντιγράψει την ανθρώπινη ασθένεια.
Τα κύτταρα των ανθρώπινων αναπνευστικών οδών μολύνθηκαν από τη χίμαιρα  ̶  κάτι που αποδεικνύει ότι η πρωτείνη επιφανείας του SHC014 διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για να συνδεθεί μ΄έναν υποδοχέα κλειδί στα κύτταρα και να τα μολύνει ».

Άλλοι επιστήμονες υψηλού επιπέδου εκτιμούσαν από την πλευρά τους ότι αυτές οι εργασίες γύρω από τη δημιουργία ενός ιού-χίμαιρα ήταν « ήταν πολύ επικίνδυνη για να συνεχιστεί » και ότι είχαν για μόνο αποτέλεσμα «τη δημιουργία εργαστηριακά ενός νέου κινδύνου μη φυσικού», προειδοποιώντας ότι αν αυτός ο ιός κατόρθωνε μια μέρα να διαφύγει « κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την τροχιά του » !

Προφανώς ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός δεν άκουσε αυτή την προειδοποίηση , και το απότομο κλείσιμο (τον Ιούλιο του 2019) του Ινστιτούτου ιατρικής έρευνας σε λοιμώδεις νόσους του στρατού των ΗΠΑ που βρισκόταν στο Fort Detrick (στο Maryland), δεν είναι ασυσχέτιστο με την σύγχρονη παγκόσμια πανδημία του COVID-19.
Πράγματι ένα άρθρο δημοσιευμένο την 05/08/2019 στο New York Times μετέφερε ότι υπήρξαν αποδεδειγμένες διαρροές παθογόνων παραγόντων εκεί τον Ιούνιο του 2019, μετά την αντικατάσταση του συστήματος απολύμανσης. Ή αυτά τα γεγονότα συνοδεύονταν άμεσα από ένα κύμα σοβαρών πνευμονικών λοιμώξεων που υποτίθεται ότι συνδέονταν με το vapotage…

Aναμφίβολα η πανδημία COVID-19 θα είναι για την αυτοκρατορία Ατλαντιστών αυτό που ήταν το Tchernobyl για τον σοβιετικό σοσιαλ-ιμπεριαλισμό δηλ. ένας παράγοντας μεγαλειώδης που συνέβαλε για να προκαλέσει την κατάρρευσή του !


 mondialisation 27.3.20


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2020 | 12:06 am


Γιατί τα 11 εκατ.ευρώ για “διαφημιστική καμπάνια κατά του κορονοϊού” είναι πολιτική απόφαση “σκάνδαλο”





Θα ήταν χρήσιμο να βγουν απόστρατοι Αρχηγοί και να πουν δημόσια τι “τρύπες” θα μπορούσαν να καλυφθούν με 11 εκατομμύρια, στην καθημερινότητα των ΕΔ. 

Και δεν είναι μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις βέβαια. 

Αυτές τις ημέρες θυμηθήκαμε όλοι τα προβλήματα της δημόσιας υγείας. Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό μάσκες και γάντια ζητάνε.

Ελπίζουμε αυτά τα επιχειρήματα να πείθουν όσους ακόμη και την κρίση του κορονοϊού που απειλεί τη ζωή μας την αναλύουν και την σχολιάζουν φορώντας “συμπολιτευόμενα” ή “αντιπολιτευόμενα” γυαλιά…

Πως θα μπορούσε να γίνει δωρεάν η καμπάνια για τον κορονοϊό;





Η απόφαση της κυβέρνησης για να σπαταλήσει 11 εκατομμύρια ευρώ για “διαφημιστική καμπάνια” για τον κορονοϊό είναι πολιτική απόφαση σκάνδαλο. 

Κι αυτό ,γιατί είναι γνωστό ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτή η καμπάνια να γίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό της ,αν όχι σ΄ όλο λόγω των συνθηκών δωρεάν!


Για όσους αναρωτηθούν ,γιατί ασχολούμαστε μ΄ αυτό το θέμα θα τους παραπέμψουμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για το που μένουν οι στρατιωτικοί που έχουν μεταφερθεί στον Έβρο.

Μπορούμε να τους παραπέμψουμε σε πλήθος ρεπορτάζ για τις ελλείψεις που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε πάρα, πάρα πολλούς τομείς.

Θα ήταν χρήσιμο να βγουν απόστρατοι Αρχηγοί και να πουν δημόσια τι “τρύπες” θα μπορούσαν να καλυφθούν με 11 εκατομμύρια, στην καθημερινότητα των ΕΔ. 

Και δεν είναι μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις βέβαια. 

Αυτές τις ημέρες θυμηθήκαμε όλοι τα προβλήματα της δημόσιας υγείας. Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό μάσκες και γάντια ζητάνε.

Ελπίζουμε αυτά τα επιχειρήματα να πείθουν όσους ακόμη και την κρίση του κορονοϊού που απειλεί τη ζωή μας την αναλύουν και την σχολιάζουν φορώντας “συμπολιτευόμενα” ή “αντιπολιτευόμενα” γυαλιά…

Πως θα μπορούσε να γίνει δωρεάν η καμπάνια για τον κορονοϊό;

Ιδού τι προβλέπεται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης:
(*) Με βάση το άρθρο 20 παρ. 3 του Ν. 3592/2007 (ΦΕΚ Α΄/161/19.07.2007) το οποίο έχει ως εξής: «…οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποχρεούνται να μεταδίδουν δωρεάν μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου διάρκειας τριών πρώτων λεπτών της ώρας καθημερινά ιδίως για θέματα υγείας, πρόνοιας και μέριμνας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή για τη μετάδοση μηνυμάτων, που αναφέρονται στα εκπαιδευτικά ή άλλα προγράμματα που διοργανώνει η Βουλή των Ελλήνων, καθώς και σε όλες εν γένει τις εθνικού, πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου δραστηριότητές της.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ρυθμίζονται όλες οι αναγκαίες τεχνικές λεπτομέρειες.

Η εφαρμογή της παραγράφου αυτής δεν εξαρτάται από την έκδοση της κοινής αυτής υπουργικής απόφασης.» και με αφορμή τη νέα Κ.Υ.Α. Α.Π. 1686/1/1.6.2018 (ΦΕΚ Β΄/2037/5.6.2018) του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης και του Υπουργού Υγείας με θέμα «Δωρεάν μετάδοση μηνυμάτων κοινωνικού περιεχομένου από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς» καθώς και τη μεγάλη αύξηση του αριθμού αιτήσεων που υποβάλλονται στο Ε.Σ.Ρ. για τη δωρεάν (άνευ ανταλλάγματος) μετάδοση μηνυμάτων κοινωνικού περιεχομένου και με σκοπό την εφαρμογή ενιαίας διαδικασίας και κοινών προϋποθέσεων έγκρισης των αιτήσεων αυτών το Ε.Σ.Ρ. προχώρησε στην έκδοση της υπ’ αριθμ. 1/25.07.2018 Υπόδειξης.

Πάρα, μα πάρα πολλά τηλεοπτικά σποτ έχουν προβληθεί εδώ και πάρα ,πάρα πολλά χρόνια, όταν η κατάσταση δεν ήταν έκτακτη όπως είναι τώρα. Για ποιο λόγο ,λοιπόν η κυβέρνηση δίνει 11 εκατομμύρια ευρώ για “καμπάνια”;

Όσοι κινούμαστε στο χώρο των ΜΜΕ, γνωρίζουμε πολύ καλά αυτή τη δυνατότητα που υπάρχει.

Γιατί δεν την χρησιμοποιεί η κυβέρνηση;

Κι όχι μόνο στα τηλεοπτικά ΜΜΕ. Ποιο μέσο ενημέρωσης θα αρνηθεί αυτή τη περίοδο να προβάλλει σποτ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δωρεάν;

Επικαλούμαστε την άποψη ενός παλαιότερου συναδέλφου, με τον οποίο είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε. Διευθυντής Ειδήσεων για πολλά χρόνια σε μεγάλες εφημερίδες αλλά και μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είχαμε την τύχη να δουλέψουμε υπό τις εντολές του πολλά χρόνια στον Antenna.


Ο κ. Γιάννης Παπουτσάνης γράφει μεταξύ άλλων, στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
“Πόσα τρικάμερα και πεντακάμερα (άσε τα μονοκαμερα) έχει η ΕΡΤ;

Πόσους ανθρώπους που θα πέταγαν τη σκούφια τους να μετάσχουν (δίχως ένα ευρώ παραπάνω) σε αυτή την καμπάνια η οποία, επαναλαμβάνω δίχως σε τίποτα να τη μειώνω: μια χαρά είναι αλλά δεν πάει και στο φεστιβάλ Δραμας!

Μήπως ξέρει κανείς πόσες καμπανιες κοινωνικού ενδιαφέροντος έχει στήσει η δημόσια Ρ/Τ;

Αλλά φαντάζομαι πως ήδη στην ΕΡΤ φτιάχνουν την τηλεόραση του μέλλοντος. Με το χθες θα ασχολούνται;”

Όλο το κείμενο του ΕΔΩ



Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2020 | 11:45 pm


Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχιστεί και μετά τις 6 Απριλίου




Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο νέος κορωνοϊός.





Αυτό, ήταν δεδομένο... από την στιγμή που τα δικαστήρια έκλεισαν μέχρι το τέλος Απριλίου, ήταν αυτονόητο πως θα απαγορευόταν και η κυκλοφορία...

Το πλέον σίγουρο είναι πως η καραντίνα θα παραμείνει τουλάχιστον ως τον Ιούνιο..

Η ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, Ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχιστεί και μετά τις 6 Απριλίου


«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου»,
δήλωσε στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο νέος κορωνοϊός.

Όσον αφορά στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. 

«Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι' αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένη εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.



Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2020 | 11:24 pm


Στέφανος Ροζάνης: «Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι μια ταφόπλακα του ανθρώπινου εαυτού»



Ο καταναλωτικός καπιταλισμός έχει γίνει πια ένα τραγικό παρελθόν μπροστά στη νεότερη εξέλιξή του, που είναι ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός. 

Σήμερα, εν καιρώ πανδημίας, τα πάντα είναι κλειστά, όχι όμως οι τράπεζες. Και δεν μιλώ για τις απλές συναλλαγές του πολίτη αλλά για τον τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να εργάζεται.

Ήμασταν ήδη έγκλειστοι πριν αυτό συμβεί με τη σφραγίδα του νόμου. Απλώς η απαγόρευση είναι μια τυπική επικύρωση του κοινωνικού αποκλεισμού μας. 

 Ο έρωτας έχει εξοριστεί από τη ζωή μας διά παντός. 

Τον έχουμε εξαφανίσει από τον κόσμο μας. 

Άραγε, ποιον έρωτα; 

Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι μια ταφόπλακα του ανθρώπινου εαυτού, όχι του «εγώ». 

Διότι το «εγώ» μας θα επιζήσει με χίλια δύο επινοήματα.







Διαβάζοντας την εξαιρετική ομολογουμένως συνέντευξη, νομίζω πως ο Καθηγητής, τράβηξε ένα πέπλο... μια κουρτίνα, για να δούμε τις ζωές μας, έτσι όπως πραγματικά είναι, και όχι όπως πιστεύουμε... 


Κι αν κάτι μπορεί να αλλάξει τον σκοτεινό κόσμο που μας περιμένει, είναι... η αλήθεια και τα όνειρα...

Ίσως το μόνο που μας μένει, είναι να γίνουμε... ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Καλλιόπη Σουφλή



Ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας εκφράζει τις αιρετικές απόψεις του για όλες τις πτυχές της νέας πραγματικότητας.


Ένας αόρατος εχθρός. Μια πανδημία. Αυστηροί περιορισμοί, ακινησία και φόβος. Μια εκκωφαντική ησυχία. Εποχή απαγορεύσεων και μετακινήσεων. Ερημωμένες πόλεις. 

Μια καθημερινότητα που εκτυλίσσεται μεταξύ πραγματικότητας και επιστημονικής φαντασίας. 

Μια απέραντη κοινωνική απομόνωση και ένας αποστειρωμένος κόσμος. Εγκλεισμός υποχρεωτικός.  

Ο κορωνοϊός δημιουργεί ένα κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας.

Όλα συνέβησαν με τρομακτική ταχύτητα. Τι είναι αυτό που ζούμε; Ποιες οι προεκτάσεις του; Γι’ αυτό αναζήτησα για μια εκτενή συζήτηση τον συγγραφέα και καθηγητή Φιλοσοφίας, γνωστό και ως «αναρχικό φιλόσοφο», Στέφανο Ροζάνη.

Ο Στέφανος Ροζάνης σπούδασε Mαθηματικά και Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και Φιλοσοφία στο Καθολικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας. 

Αργότερα, δίδαξε Φιλοσοφία σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού, όπως το Βερολίνο και η Βηρυτός, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου καθώς και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Σορβόννης. 

Επιπλέον, για δέκα χρόνια δίδασκε στο τμήμα Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει συγγράψει δεκάδες βιβλία.


Κατά το παρελθόν καταπιάστηκε με τις Θεωρίες του Χρόνου. Όπως μου λέει στην αρχή της συνομιλίας μας, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας. «Δυστυχώς, έχω τη συνήθεια του καπνίσματος και είναι άκρως περίεργο, όταν θέλω να μετακινούμαι μέχρι το περίπτερο για να αγοράσω τσιγάρα, το να έχω τον μπάτσο να μου ζητά βεβαίωση» λέει με μειλίχιο ύφος και μια δόση ειρωνείας. 

Πρόκειται για έναν στοχαστή που δεν διστάζει να εκφράσει τις αντισυμβατικές και αιρετικές απόψεις του για όλες τις πτυχές της νέας πραγματικότητας.
Ο έρωτας έχει εξοριστεί από τη ζωή μας διά παντός. Τον έχουμε εξαφανίσει από τον κόσμο μας. Άραγε, ποιον έρωτα; Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι μια ταφόπλακα του ανθρώπινου εαυτού, όχι του «εγώ». Διότι το «εγώ» μας θα επιζήσει με χίλια δύο επινοήματα.
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά ανοιχτά για το αγεφύρωτο ρήγμα στην εργασία, τις πολιτικές ηγεσίες και τις ανθρώπινες σχέσεις. Για τα δικαιώματα, την ελευθερία, την Εκκλησία, τη μοναξιά, την τηλεζωή και τον παρατεταμένο χωρισμό που βιώνουμε όλοι.


— Ζούμε σκοτεινές μέρες;

Δεν θα το έλεγα. Η πανδημία που «χτύπησε» τελευταία οικουμενικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντα υπήρχε στην ιστορική διαδρομή του ανθρώπου. Ας μην ξεχνάμε τεράστιες πανδημίες, όπως ο Μαύρος Θάνατος κατά τον Μεσαίωνα, την πανούκλα ή την ισπανική γρίπη. Είναι, λοιπόν, ένα σύνηθες φαινόμενο στη διάρκεια της Ιστορίας.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα, ωστόσο, διαφέρει κατά πολύ ως προς τη δομή, η οποία είναι εγκατεστημένη στον σύγχρονο κόσμο. Μέσα σε αυτήν ενυπάρχουν δύο διακλαδώσεις: αφενός η κοινωνιολογική, με τη μορφή της παγκοσμιοποίησης, αφετέρου η τραγική επέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον και, κατά συνέπεια, η αλλοίωσή του. Νομίζω ότι η τραγική θέση του σημερινού ανθρώπου δεν οφείλεται στις επιδημίες ή πανδημίες αλλά κυρίως στο περιβάλλον, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και συναισθηματικό.

Ουσιαστικά, η διαφορά που παρατηρούμε εντοπίζεται στο περιβάλλον και όχι στην ίδια τη μορφή του ιού. 

Αυτό που ζούμε τώρα και το χαρακτηρίζω θλιβερό είναι όταν ακούω τη φράση «πώς θα αντέξει η οικονομία;». 

Εάν δείτε τους νόμους και τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, θα διαπιστώσετε ότι προφανώς και δεν έχουν τεθεί για την προστασία του ανθρώπου αλλά για τη διάσωση της οικονομίας. 

Ο άνθρωπος έχει μπει εδώ και δεκαετίες σε δεύτερη μοίρα. Η οικονομία προηγείται των πάντων. Ακούμε εμφατικά: «Όσο λιγότερες ανθρώπινες απώλειες έχουμε, τόσο καλύτερα για την οικονομία».

Μάλιστα, παρακολουθώ αυτές τις μέρες κάποιες αξιοθρήνητες στατιστικές οι οποίες συγκρίνουν τους νεκρούς κάθε χώρας, αυτήν τη λεγόμενη καμπύλη, όπως την ονομάζουν οι ειδικοί, η οποία εμπεριέχει αρκετό ψεύδος. Είναι απορίας άξιον. Πάντως, αν και έγκλειστος, δεν φοβάμαι τόσο τις επιδημίες ή τις πανδημίες όσο τους ίδιους τους ανθρώπους.


— Πιστεύετε ότι στην εποχή μας δοκιμάζονται ηγεσίες και ιδεολογίες;


Οι ιδεολογίες έχουν δοκιμαστεί ήδη από το παρελθόν. Όσον αφορά τις ηγεσίες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα ηγετικά πρότυπα στις μέρες μας δεν ανήκουν στον οραματικό τύπο αλλά στον διαχειριστικό. Οι ηγεσίες, πλέον, είναι λογιστικές. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν οραματιστές πολιτικοί. Έχουμε ηγέτες-λογιστές που ακολουθούν συγκεκριμένους οικονομίστικους κανόνες. Συνεπώς, οι ηγεσίες μού είναι αδιάφορες. Χάσαμε και δυστυχώς χάνουμε συνέχεια την έννοια του ηγέτη, εκείνου που είχε όραμα και όνειρα.

— Την ίδια στιγμή θεωρείτε ότι τα δικαιώματα και οι ελευθερίες δοκιμάζονται;

Δικαίωμα και ελευθερία είναι συνάδουσες έννοιες. Δεν μπορεί να σταθεί η μία χωρίς την άλλην. Η ελευθερία την εποχή του σύγχρονου αρπακτικού καπιταλισμού έχει μετοικήσει εις τους ουρανούς. 

Δεν υπάρχει ελευθερία. 

 Βέβαια, θα μου πείτε ότι φιλοσοφικά, όπως έλεγε ο Μπερντιάεφ, η ελευθερία δεν ανήκει στην Ιστορία. 

Η Ιστορία είναι μια εναλλαγή μορφών δουλείας. Όμως, το φάντασμα της ελευθερίας έχει πάψει να πλανάται πάνω από τον κόσμο. 

Ποια ελευθερία μού στερούν εμένα σήμερα, που βρίσκομαι έγκλειστος στο σπίτι μου; Αυτήν που δεν έχω; 

Η ελευθερία έχει καταντήσει ένα κουρέλι, παίγνιο στα χέρια των διαχειριστών. Και για ποια ελευθερία να παλέψω; Η τελευταία φορά που συνέβη μια τέτοια πάλη ήταν τον Μάη του ’68. Από τότε έχει χαθεί το παιχνίδι, όχι διά παντός αλλά σίγουρα για κάποιες γενιές.


— Είμαστε κοντά στο τέλος του καταναλωτικού καπιταλισμού;


Ο καταναλωτικός καπιταλισμός έχει γίνει πια ένα τραγικό παρελθόν μπροστά στη νεότερη εξέλιξή του, που είναι ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός. Σήμερα, εν καιρώ πανδημίας, τα πάντα είναι κλειστά, όχι όμως οι τράπεζες. Και δεν μιλώ για τις απλές συναλλαγές του πολίτη αλλά για τον τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να εργάζεται.
Ήμασταν ήδη έγκλειστοι πριν αυτό συμβεί με τη σφραγίδα του νόμου. Απλώς η απαγόρευση είναι μια τυπική επικύρωση του κοινωνικού αποκλεισμού μας.


— Τι θα μας αφήσουν ο εγκλεισμός και η κοινωνική απομόνωση;

Ένα από τα προτάγματα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού είναι ακριβώς το απομονωμένο άτομο. 

Ζούμε σε σύγχρονα κελιά, όπως σωστά αναφέρουν πολλοί στον διεθνή Τύπο. Όταν καπνίζω, κάνω κακό στον εαυτό μου. 

Προφανώς, δεν είμαι γιατρός και δεν τους αμφισβητώ. Ωστόσο, δείτε το παράδειγμα του αντικαπνιστικού νόμου, τον οποίο επέβαλαν αιφνιδίως με σκοπό να προφυλαχτεί ο πολίτης από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού. 

 Μα όχι, στη ρίζα του έχει να σπάσει αυτό που παραδοσιακά λέγαμε «η παρέα». 

Στόχος του αντικαπνιστικού νόμου ήταν να διαλυθεί η συναναστροφή. 

Και για να θυμηθώ τη θεολογική μου καταγωγή, όπως έλεγε και ο Απόστολος Παύλος: «Πού συζητητής του αιώνος τούτου». 

Κατά συνέπεια, επιθυμούν να τελειώσουν διά παντός με τον συνομιλητή.


— Μετά απ’ όλο αυτό που ζούμε, τι θεωρείτε ότι θα αλλάξει;

Καταρχάς, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Το συναισθηματικό στρες η καχυποψία προς τον πλησίον έχει εξαπλωθεί με ραγδαίο ρυθμό. Μια φίλη μου βγήκε χθες να κάνει μια βόλτα στο στενό του σπιτιού της και στα είκοσι μέτρα εμφανίστηκε μια κυρία η οποία, όταν την είδε, φόρεσε μάσκα και οπισθοχώρησε. Τι κόσμος είναι αυτός λοιπόν;


— Ο φόβος πού θα μας οδηγήσει;

Στην πλήρη αποκοινωνικοποίηση του ανθρώπου. Άνθρωπος μη κοινωνικοποιημένος δεν είναι άνθρωπος αλλά λύγκας πάνω στα δάση.


—Συμφωνείτε ότι τα μπαλκόνια είναι τα νέα χαρακώματα;

Κατά τη γνώμη μου, τα μπαλκόνια σήμερα είναι μια μορφή απελπισίας του ατόμου. Είναι η απόγνωση του μεμονωμένου και έγκλειστου ανθρώπου. Ήμασταν ήδη έγκλειστοι πριν αυτό συμβεί με τη σφραγίδα του νόμου. Απλώς η απαγόρευση είναι μια τυπική επικύρωση του κοινωνικού αποκλεισμού μας.


 —Κάποιοι, όμως, τονίζουν ότι είναι μια ευκαιρία να στραφούμε στον εαυτό μας.


Ω, Θεέ μου! Κανένας άνθρωπος δεν στρέφεται στον εαυτό του παρά μόνο μέσω της ύπαρξης του άλλου. Έλεγε ο Νίτσε: «Αν δεν είσαι σταυραετός, μη στέκεσαι πάνω από τον γκρεμό». 
Και οι άνθρωποι δεν είναι σταυραετοί. Μόνο μέσω των άλλων βλέπουμε τον εαυτό μας.

Να σας πω τη δική μου εμπειρία αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να διαβάσω πάνω από μισή ώρα, φεύγει το μυαλό μου. Ανοίγω τις σημειώσεις μου προκειμένου να εκπληρώσω μια υποχρέωση και σε λίγα λεπτά οι σκέψεις μου παγώνουν. 
Παύω να είμαι εγώ. Αυτές είναι οι τραγικές επιπτώσεις. Δεν έχουμε κανένα σημείο αναφοράς. Άρα, για ποιον εαυτό μιλάμε;


— Πλέον, κυριαρχούν η τηλεζωή, οι τηλεσχέσεις, οι τηλε-έρωτες. Τι απαντάτε;

Όλα αυτά δεν είναι ζωή. Η τηλεζωή είναι μια αντίφαση. Όταν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει «τηλέ-» και το αντίθετο. Ένας από τους μεγαλύτερους εγκλεισμούς εδώ και πολλά χρόνια είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τσατ, το Skype και οι διαδικτυακοί έρωτες. Αυτός είναι ο πραγματικός εγκλεισμός. Εκφράζουν την απόλυτη εξόντωση της προσωπικότητάς μας. Όταν βλέπω, αγγίζω. Αν δεν αγγίξω, δεν μπορώ να δω.


— Πώς θα ερωτευτεί κάποιος σε περίοδο καραντίνας;


Ο έρωτας έχει εξοριστεί από τη ζωή μας διά παντός. Τον έχουμε εξαφανίσει από τον κόσμο μας. Άραγε, ποιον έρωτα; Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι μια ταφόπλακα του ανθρώπινου εαυτού, όχι του «εγώ». Διότι το «εγώ» μας θα επιζήσει με χίλια δύο επινοήματα.



— Μπορούμε να εκτιμήσουμε τις χαρές της ζωής μετά απ’ αυτήν τη μοναξιά;

Πρώτα απ’ όλα, να διαχωρίσουμε τη μοναχικότητα από τη μοναξιά. Η μοναχικότητα του ανθρώπου είναι οντολογικό του στοιχείο. 
Την αποζητώ για να γράψω και να δημιουργήσω. 
Ωστόσο, η μοναξιά είναι η περίφραξη του ανθρώπου στο περιβάλλον του. 
Σαν τα φράγματα. 
Σήμερα ζούμε τη μοναξιά του πλήθους, κατά τον ορισμό του Κρίστοφερ Λας. 
Αυτό το «να είσαι μόνος μέσα άλλους».


— Τον ρόλο της ελλαδικής Εκκλησίας πώς τον κρίνετε στο θέμα της πανδημίας;


Η Εκκλησία αρχικά είχε την έννοια της συνέλευσης και της συγκέντρωσης ανθρώπινων υπάρξεων. Στη συνέχεια, όμως, απώλεσε αυτήν τη δυνατότητα, όταν έγινε παρακλάδι κυριαρχίας. Κανένας παπάς ή επίσκοπος δεν διαφέρει από έναν δημόσιο υπάλληλο. 

Όπως διαχειρίζεται η κυβέρνηση τις τράπεζες, έτσι και η Εκκλησία πράττει με τον εαυτό της. Διατυμπανίζει ότι δεν θα κλείσει. Έπαψε η θρησκεία να είναι η καρδιά του άκαρδου κόσμου για την οποία μιλούσε ο Μαρξ, παρότι όλοι έχουν συγκρατήσει και απομονώνουν την προηγηθείσα φράση του περί «οπίου του λαού».

Τουλάχιστον, ο καθολικισμός είχε την κοσμική ευφυΐα να ενημερώσει τους πιστούς να μην προσέρχονται στους ναούς. Είναι τραγική η σύγκριση της Ορθοδοξίας ακόμα και με τον καθολικισμό. Κι αυτό γιατί η Ορθοδοξία ήταν πάντα το δεξί χέρι της διακυβέρνησης.


—Σε μια τέτοια κρίση αναδεικνύεται ο εγωισμός μας ή το αίσθημα της αλληλοβοήθειας;


Είναι το άκρον άωτον του ατομικισμού που καλλιεργήθηκε από τον καπιταλισμό. Μια υπερπλασία του «εγώ». Ένας νέος εγωισμός που οδηγεί τα άτομα να αποσύρονται από τη δημόσια σφαίρα και να καταφεύγουν σε έναν αποκλειστικά ιδιωτικό κόσμο.

Ακούμε καθημερινά: «Εγώ θα βγω, θα πάω εκδρομή, θα ταξιδέψω στο εξοχικό μου, έχω λεφτά, άρα θα κάνω και το τεστ για τον κορωνοϊό». 

Το «εγώ» δεν έχει φραγμούς. Αυτό που με νοιάζει είναι μόνο να κάνω τις βόλτες μου. Εκτός των άλλων, αυτοί εννοούν το «εγώ» τους ως αιώνιο, δηλαδή ότι αυτό θα συμβεί σε όλους εκτός από μένα. Επίσης, παρατηρούμε και έναν ρατσισμό απέναντι στην τρίτη ηλικία. Και τον βιώνω στο πετσί μου.


—Τι σας ενόχλησε στη δημόσια σφαίρα όλο αυτό το διάστημα;

Η υποκρισία. Όλοι τους υποκρίνονται. Άλλοι τους φιλάνθρωπους, άλλοι τους επιστήμονες, άλλοι τους θρησκευόμενους. Μια ατελείωτη υποκρισία. Γι’ αυτό και έχω κλείσει την τηλεόραση. Δεν αντέχω να παρακολουθώ τις ειδήσεις.


— Προσωπικά, τι μάθατε απ’ όλο αυτό;

Ότι μόνο με μια ειλικρινή σχέση με τον άλλον έχει ελπίδες τούτος ο κόσμος να επιζήσει. Αλλιώς δεν υπάρχει ούτε μέλλον, ούτε ζωή.


 —Ποια είναι η καταφυγή του ανθρώπου σήμερα;

Τα όνειρά του.


— Τι σας δίνει ελπίδα;


Τα τηλέφωνα των παλιών μου φοιτητών, των νεαρότερων φίλων μου και η καθημερινή επικοινωνία με τους στενούς μου ανθρώπους, όσους έχουν μείνει στη ζωή. 

Βέβαια, ακόμα και αυτοί που μας ξεχνούν, αγαπητέ κ. Πανταζόπουλε μέσα σε αυτή την απεγνωσμένη κατάσταση, δίκαιος ο μισθός τους.
 
 
Πηγή: lifo.gr 



Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2020 | 9:51 pm


Οι βαθύτεροι στόχοι των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας και οι περίεργες διασυνδέσεις τους.






Συστήνουμε στον ευρύτερο χώρο των πατριωτών στην Ελλάδα να μην την πατήσουν για μια ακόμα φορά παρασυρμένοι από το συναίσθημα της αγάπης τους για την Ελλάδα επειδή ακούν όμορφα λόγια.  






Η κοινή γνώμη κατευθύνεται με την συστηματική πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ, ακόμα και περίεργης χρηματοδότησης ιστοσελίδων, ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 




Οι δημοσκοπήσεις ελέγχουν το αποτέλεσμα της κατευθυνόμενης αντίληψης των πραγμάτων που επιθυμεί το εγχώριο σύστημα εξουσίας ως υποσύνολο του διεθνούς συστήματος, όπως αυτό διοικείται από το τραπεζικό σύστημα και τα αλληλοεξαρτώμενα δύο υποσυστήματα. 


Το επιχειρηματικό κεφάλαιο της πραγματικής οικονομίας (ολοένα πιο ανίσχυρο) και την αγορά χρήματος με όλες τις εκδοχές της.  


Επειδή η  νέα τεχνολογία επιτρέπει τρομερές ταχύτητες μεταφοράς πληροφορίας και δεδομένων η εξάρτηση της πραγματικής οικονομίας είναι νομοτελειακή. 


Έτσι λοιπόν οι εγχώριες ''οικογένειες - τοποτηρητές'' του διεθνούς συστήματος που περιγράφουμε περιληπτικά, ως άλλοι κοτζαμπάσηδες βρίσκονται, θέλουν δεν θέλουν, αυτοπαγιδευμένες και εξαρτώμενες.  


Βέβαια υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που με πολύ κόπο το καταφέρνουν αυτό, αλλά είναι εκτός επιρροής στο πολιτικό προσωπικό. 
 


Οι  ''οικογένειες - τοποτηρητές'' διατηρούν την εξουσία τους δια μέσου του ελέγχου του πολιτικού προσωπικού και των ΜΜΕ.  Υποκύπτουν δουλικά σε κάθε απαίτηση των διεθνών εντολοδόχων τους.  


Αυτοί οι διεθνείς εντολοδόχοι ελέγχουν τις δημοσκοπικές εταιρείες με εγχώρια φερέφωνα, τις πολυεθνικές διαφημιστικές που μοιράζουν το χρήμα στα ΜΜΕ και κάπως έτσι κλείνει ο κύκλος.   

Κατά τα λοιπά νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία, ωραίο ανέκδοτο. 


Επειδή στην Ελλάδα από την εποχή του Όθωνα οι Γερμανοί έκαναν κουμάντο, μετά δια μέσου της βασιλικής οικογένειας από την Δανία με Γερμανικές ρίζες και συγγένειες, στη συνέχεια με τον Βουλπιώτη και το μετασχηματισμένο μεταπολεμικά πρώην ναζιστικό σύστημα, φθάνουμε στην οικογένεια Μητσοτάκη και τον Σημίτη. 


Η τραγωδία των μνημονίων έχει Γερμανική σφραγίδα, όλες οι συνθέσεις των Ελληνικών κοινοβουλίων που προέκυψαν από το 2009 και μετά, με εξαίρεση την σύνθεση των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 που συνεδρίασε για μία και μοναδική φορά, ήταν και είναι απολύτως ελεγχόμενες από την Γερμανία. 


Προφανώς το διεθνές σύστημα που περιγράψαμε νωρίτερα της επέτρεψε να το κάνει.   

Οι Γερμανοί όμως το παράκαναν και ο Αμερικανικός γίγαντας δεν θέλει να αφήσει όλες τις ''δουλειές'' στους Γερμανούς.


Κάπως έτσι φθάνουμε στον Τζόναθαν, με του Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας. 


Βέβαια, με διευρυμένη ατζέντα, διότι μην ξεχνάμε τα απώτατα σχέδια του διεθνούς συστήματος δεν περιορίζονται μόνον στις ''δουλειές''.  


Η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχουν οι θρησκείες. 
  

Με κάποιον λοιπόν τρόπο πρέπει να αλληλοσφαχθούν οι μονοθεϊστικές, μεγάλες σε όγκο πιστών.



Αυτό για να γίνει χρειάζεται σύγκρουση Ισλάμ και Χριστιανισμού.



Το διεθνές σύστημα φρόντισε με την χρηματοδότηση του μεταναστευτικού μεθοδικά επί δεκαετίες να δημιουργήσει τις συνθήκες αυτής της σύγκρουσης στο πεδίο της Ευρασίας. 



Έτσι ώστε να τελειώσει και με την Ρωσική απειλή αφού δεν κατάφερε να την ελέγξει άλλο, μετά την  πτώση του ολοκληρωτικού κομμουνιστικού καθεστώτος. 



Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της Ευρασίας λόγω γεωγραφίας.  Ως σταυροδρόμι ηπείρων, ενέργειας, πολιτισμών και κυρίως λόγω ανθρώπων με ότι αυτό σημαίνει και η ανάλυσή του ανήκει σε άλλη κουβέντα. 



Οι Ρεπουμπλικάνοι Ελλάδας καλούνται να παίξουν το ρόλο μιας καλής Χρυσής Αυγής, αν και εντελώς αδόκιμη η αναφορά, καλούνται να συσπειρώσουν ότι υγιέστερο έχει απομείνει στην Ελληνική κοινωνία, σε ένα ευρύ φάσμα από την λεγόμενη λαϊκή δεξιά μέχρι τις παρυφές της άστεγης πλέον πατριωτικής αριστεράς. 



Βέβαια σήμερα το αριστερά - δεξιά έχει χάσει εντελώς το περιεχόμενό του. 



Ο χώρος όμως των ανένταχτων του όλου πατριωτικού φάσματος διευρύνεται ολοένα και περισσότερο μετά τις πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων. 



Μετά την αποφλοίωση του Σύριζα και της λαγνομεταναστευτικής Γερμανικής Νέας Δημοκρατίας που μεταλλάχθηκε. 



Όλα αυτά βέβαια πριν τον Έβρο, διότι οπτικά η Νέα Δημοκρατία έχει ενδυθεί πάλι την προβιά του  πατριώτη. Πρόσκαιρα θεωρούμε, εκτός εάν αντιδράσει η υγιής βάση της.




Ας εισχωρήσουμε λίγο περισσότερο στους  Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας, παρατηρώντας το παρελθόν ορισμένων καίριων υποστηρικτών των, διότι οι πράξεις τους παλαιότερα και οι υψηλές διασυνδέσεις τους με το διεθνές σύστημα εξουσίας που περιγράψαμε παραπάνω, μαζί με τον πρόσφατο δημόσιο λόγο τους, οδηγούν σε πραγματικά αντιφατικά συμπεράσματα. 


Υπάρχουν ''πάτρωνες'' των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας που μόλις πριν λίγα χρόνια υποστήριζαν το Δημοκρατικό κόμμα των Ομπάμα - Κλίντον. 



Άλλοι που από υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέληξαν καθημερινοί σχεδόν καθοδηγητές αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας.



Φυσικά θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι στηρίζουν την επανεκλογή Τράμπ γι' αυτό στηρίζουν τους  Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας.  



Αλήθεια γιατί δεν περιορίζονται οι Ρεπουμπλικάνοι Ελλάδας αποκλειστικά στην υποστήριξη Τραμπ?  



Άλλωστε τα διαπιστευτήριά τους από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, αυτό δεν περιλαμβάνει κυρίως? 



Τι σχέση έχει εκδήλωση για την Βόρεια Ήπειρο μαζί με σειρά εθνικών Ελληνικών θεμάτων που αναλύει σε συνεντεύξεις ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας Τζόναθαν Κωνσταντίνου?  



Εκεί που όμως έδωσε έμφαση ήταν η σκληρή στάση έναντι του ακραίου Ισλάμ.  



Να ενισχύσει δηλαδή τον επαπειλούμενο πόλεμο των θρησκειών που θα αφήσει εκατομμύρια νεκρών ίσως και δισεκατομμύρια αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά. 






Βλέπουμε λοιπόν ότι το σύστημα προετοιμάζει μεθοδικά τον επόμενο παίκτη στην διαχείριση του πολιτικού προσωπικού της χώρας που λέγεται Ελλάδα.  



Ταυτόχρονα όμως, ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου φωτογραφίζεται με μπλούζα της Μοσάντ. 


 


Όλα αυτά είναι πολύ περίεργα πράγματα και κάθε νοήμων άνθρωπος πρέπει να σκεφτεί δυό φορές πριν πάει σε εκδήλωσή τους.
 


Όπως έπραξαν ήδη αρκετοί χωρίς να ερευνήσουν αυτά και πολλά άλλα συνδυαστικά.  





Συστήνουμε λοιπόν στον ευρύτερο χώρο των πατριωτών στην Ελλάδα να μην την πατήσουν για μια ακόμα φορά παρασυρμένοι από το συναίσθημα της αγάπης τους για την Ελλάδα επειδή ακούν όμορφα λόγια. 



Μπορούν να στηρίξουν τον Τράμπ που δημόσια έχει δηλώσει την αντίθεσή του με το ''σύστημα'' και μετά τον κορονοϊό, η επανεκλογή του κλυδωνίζεται. 



Ας αφήσουν τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου με τις φωτογραφίες του και τους καθ' όλα συστημικούς πάτρωνές του να τσιρίζουν, χωρίς ίχνος Ελληνοπρέπειας.






Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΣ





Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 11:21 am


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! (βίντεο)







Μου έστειλαν το παρακάτω βίντεο που θα δείτε.

Πρόκειται για  μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που ξεπερνά κάθε νοσηρότητα.

Οι υποψίες για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ήταν από την πρώτη στιγμή διατυπωμένες απ' όσους μπορούσαμε να αντιληφθούμε τι παίζεται πίσω από την κουρτίνα... 


Πολλοί μιλούσαμε για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, διαπιστώνοντας πως όλοι οι αρχηγοί κρατών  πρόεδροι και πρωθυπουργοί, επέβαλαν μέτρα που παρέπεμπαν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Νοσούντες - νεκροί - μέτρα "πρόληψης" - μια κοινωνία σε πανικό...

'Ολα οργανωμένα στην εντέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια... 

Όλα να οδηγούν στον φόβο και στον πανικό των λαών... 

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ.





ΚΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΕΝΑΣ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Μέχρι εδώ, λίγο πολύ, αρκετοί το είχαμε συνειδητοποιήσει... 

Από το σημείο αυτό και μετά όμως, ξεκινάει Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ... 

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;



Πολλά τα ερωτηματικά που διατυπώθηκαν, αλλά ελάχιστοι ίσως έφτασαν στο τελικό στάδιο της απάντησης... 

Δεν θα γράψω περισσότερα... 

Θ' αφήσω τον ομιλητή του βίντεο, τον γνωστό συγγραφέα και ερευνητή,  να σας αποκαλύψει ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Σας παρακαλώ, όσοι μπορείτε, να κατεβάσετε άμεσα το βίντεο, γιατί μπορεί να το εξαφανίσουν, και όποιος μπορεί, ας μου το στείλει να το αποθηκεύσω.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ... Θ' ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ... 

ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.



ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή





Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2020 | 3:52 pm


Νομός Αττικής - Αθηνών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής - Αθηνών





Φιλικοί ιστότοποι: