Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής - Αθηνών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Οι λαθρομετανάστες «τελειώνουν» την κυβέρνηση Μητσοτάκη  

Το αδιέξοδο, οι ΕΟΖ, οι τουρκικοί σχεδιασμοί σε πλήρη εξέλιξη και τα εμφανή στοιχεία του κυβερνητικού εθνομηδενισμού, έχουν ήδη σφραγίσει το μέλλον του χαμογελαστού Κυριάκου.

Το τι θα κάνει η κυβέρνηση απέναντι σε αυτό τον σύνθετο μηχανισμό, που κατά κοινή ομολογία απειλεί την Ελλάδα, είναι τελικά εκείνο το «κάτι» που θα την διατηρήσει στην πολιτική ζωή ή θα την καταστρέψει ολοσχερώς. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λόγω μιας σειράς θεμάτων που έχουν ειδικό χαρακτήρα, έχει ήδη «τελειώσει».

Εκτός και εάν συμβεί κάποιο «θαύμα» και σωθεί η χώρα… (αυτή η κυβέρνηση όχι).
Τέλος, θυμίζουμε τη ρήση «ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού», που ίσως τα λέει όλα…

 Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ


Η λαθρομετανάστευση είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα. 

Πρόβλημα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «κληρονόμησε» από την κυβέρνηση του «δεν έχει η θάλασσα σύνορα» Αλέξη Τσίπρα. 


Πρόβλημα που είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις αρχές του 2000, όμως αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη χαρά από τις πολιτικές ηγεσίες της χώρας, με αποκορύφωμα την περίφημη δήλωση του τότε υπουργού Εσωτερικών και σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος το 2006 περιχαρής δήλωνε στα ΜΜΕ της χώρας «ευχαριστώ τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους»…

Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, κύλησε πολύ νερό στον μύλο της πολιτικής αδιαφορίας (έως και εθνομηδενισμού), με αποτέλεσμα όλοι οι ειδικοί επί θεμάτων άμυνας και ασφάλειας σήμερα να «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» υπενθυμίζοντας στην κυβέρνηση τις συνταγματικές ευθύνες της και ζητώντας την άμεση εισαγωγή μέτρων καίριας αντιμετώπισης των λαθρομεταναστευτικών ροών, δηλαδή εκείνων των μετακινούμενων πληθυσμών που ενώ δεν μπορούν (και δεν επιθυμούν) να διαθέσουν πειστήρια της προέλευσής τους, ταυτόχρονα ελέγχονται από τις επιδιώξεις (πολιτικές, οικονομικές και γεωπολιτικές) της Τουρκίας, η ηγεσία της οποίας ρυθμίζει αναλόγως και τις «ποσότητες» μετακίνησής τους προς την Ελλάδα.

Η παρούσα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά παράδοξο τρόπο και σε πλήρη αντίθεση με τον ιδεολογικό χώρο που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, από τις αρχές του φθινοπώρου του 2019, άρχισε να αναφέρεται στην ανάγκη ενσωμάτωσης των «μεταναστευτικών» πληθυσμών για την αντιμετώπιση της δημογραφικής γήρανσης, την ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων κ.α., επαναλαμβάνοντας –παραδόξως- τις δικαιολογίες περί του ανθρωπισμού που οφείλει να επιδείξει η Ελλάδα, απέναντι σε ανθρώπους που υποφέρουν κ.ο.κ. Στη συνέχεια, η ίδια κυβέρνηση αναγνώρισε πως σε ένα ποσοστό περίπου 95%+ οι «πρόσφυγες» δεν είναι πρόσφυγες, αλλά μετανάστες (απέφυγε επιμελώς τον χαρακτηρισμό «λαθρομετανάστες») από 90 περίπου χώρες του πλανήτη, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα για να ζήσουν καλύτερη ζωή κ.λ.π.
Εξαναγκαζόμενη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάρει θέση στο διαπιστωμένο πρόβλημα, προχώρησε στις 31.10.2019 στην κατάθεση και ψήφιση σχετικού νόμου "Περί διεθνούς προστασίας" ("προσφυγικό νομοσχέδιο"), στο οποίο αναφέρονται ρητά:

Άρθρο 45 (Άρθρο 7 Οδηγίας 2013/33/ΕΕ)
Διαµονή και ελευθερία κυκλοφορίας
1. Οι αιτούντες µπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελληνική Επικράτεια ή στην περιοχή που τους ορίζεται µε κανονιστικού χαρακτήρα απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Άρθρο 46 (Άρθρα 8 και 9 Οδηγίας 2013/33/ΕΕ)
Κράτηση των αιτούντων
1. Υπήκοος τρίτης χώρας ή ανιθαγενής που αιτείται διεθνή προστασία, δεν κρατείται για τον λόγο µόνο ότι έχει υποβάλει αίτηση διεθνούς προστασίας, καθώς και ότι εισήλθε παράτυπα ή/και παραµένει στη χώρα χωρίς νόµιµο τίτλο διαµονής.

Άρθρο 90 Διαδικασίες στα σύνορα
(Άρθρο 43 Οδηγίας 2013/32/ΕΕ)
2. Αν δεν ληφθεί απόφαση εντός είκοσι οκτώ (28) ηµερών, από την ηµεροµηνία κατάθεσης της αίτησης, επιτρέπεται στον αιτούντα η είσοδος και παραµονή του στο εσωτερικό της χώρας, προκειµένου να εξετασθεί η αίτησή του, σύµφωνα µε τις λοιπές διατάξεις του παρόντος.

Μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και έχοντας να αντιμετωπίσει τον «κορεσμό» των εγκαταστάσεων φιλοξενίας (hotspot) των «προσφύγων-μεταναστών» που βρίσκονται στα Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η κυβέρνηση αποφάσισε να μετακινήσει τις ευπαθείς ομάδες (οικογένειες και ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά) στην Ελληνική ενδοχώρα, δηλώνοντας πως ευελπιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου να μετακινήσει 20.000 «μετανάστες» σε δομές που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα, οριστικοποιώντας –βάσει της σχετικής συμφωνίας της Ευρώπης με την Τουρκία- την μη επιστροφή τους στην Τουρκία, δηλαδή στην οριστική εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Οι υπόλοιποι «μετανάστες» θα μετακινηθούν σε νέες «ανοιχτές και κλειστές δομές» σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2020 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες δημιουργίας άτυπων «προσφυγικών χωριών», στα οποία θα υπάρχουν όλες οι υποδομές φιλοξενίας των «μη ευπαθών ομάδων».


Οι δομές αυτές, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα λειτουργούν ως προαναχωρησιακά κέντρα και, προφανώς, θα έχουν εσωτερική διοίκηση που θα αποφασίζει τους κανόνες λειτουργίας, ενώ με βάση το νόμο (που η ίδια κυβέρνηση ψήφισε στην Βουλή) θα δικαιούνται ελεύθερης μετακίνησης, ακόμη και στην ηπειρωτική Ελληνική ενδοχώρα…


Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε την ανακοίνωση «εγκαταστάσεων εργασίας – απασχόλησης» των «μεταναστών», προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν τον χρόνο παραμονής τους σε αυτές, έως την απέλαση ή την αποδοχή – υποδοχή και μεταφορά τους στην Ελληνική ηπειρωτική ενδοχώρα. Αυτή η ανακοίνωση θα αφορά και στην δημιουργία των πρώτων ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών), ενώ το ίδιο «μοτίβο» αναμένεται να ακολουθηθεί και σε «κλειστά κέντρα παραμονής μεταναστών» που θα δημιουργηθούν και σε διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας (πέραν των νησιών του ανατολικού Αιγαίου), οι οποίες θα προσφέρουν τη δυνατότητα εργασίας σε αυτές και στους γηγενείς κατοίκους της περιοχής στην οποία θα βρίσκονται. Εργασίες φύλαξης, συντήρησης εγκαταστάσεων, διοικητικού προσωπικού και προσωπικού επιτήρησης εργασιών, αλλά και απλή εργασία όπως όλων των «διαμενόντων» στα «κλειστά κέντρα παραμονής μεταναστών».

Σε αυτά τα «κέντρα» θα μεταφέρονται και όλοι όσοι εισέρχονται λαθραία στην Ελλάδα από τον ‘Εβρο ή που –γενικώς- θα συλλαμβάνονται χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής και μετακίνησης…

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις πληθυσμιακής αντοχής των νέων εγκαταστάσεων (κλειστών και ανοιχτών), δεν μπορεί να «φιλοξενηθεί» το σύνολο των «μεταναστών» που σήμερα βρίσκονται σε «δομές» στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Μάλιστα, με τις συνεχείς (σε καθημερινή βάση εκατοντάδες) αφίξεις, είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί το κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης της διαχείρισης των υπαρχόντων πληθυσμών, αλλά και της «διακοπής ροής» και άλλων.

Το σχέδιο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία και στην τελική εμφάνιση του Plan B, δηλαδή της μεταφοράς του συνόλου σχεδόν των «μεταναστών» σε «ανοιχτές δομές» ή σε κέντρα «κλειστού προαναχωρησιακού τύπου» που θα δημιουργηθούν στην ηπειρωτική χώρα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι «φόβοι» για την «στρατιωτική ασφάλεια των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου».

Η παρούσα κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πως, με την μετακίνηση των «μεταναστευτικών πληθυσμών» δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά το μετακινεί στην υπόλοιπη χώρα, όπου το «διαχέει», ευελπιστώντας πως θα υπάρξει ικανός χρόνος μέχρι την εμφάνιση προβλημάτων στις περιοχές υποδοχής των «μεταναστών», προκειμένου να υλοποιήσει το Plan B, δηλαδή την δημιουργία ενός ικανού αριθμού ΕΟΖ, ικανοποιώντας πάγια αιτήματα (ιδιαίτερα ξένων εταιρειών) «ανάγκες» και «δύσκολες αποφάσεις» που απαιτούνται για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Κάποια κυβερνητικά στελέχη, μάλιστα, ευελπιστούν πως η ενασχόληση των «μεταναστών» σε «αγροτικές εργασίες» θα αμβλύνουν τις τοπικές αντιδράσεις.

Το μοναδικό, ίσως, πρόβλημα στο οποίο η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πως θα το χειριστεί, είναι η (καταγεγραμμένη ήδη σε ευρωπαϊκές χώρες) μη ύπαρξη ικανοτήτων ή ήδη εκπαιδευμένου αριθμού μεταναστών, αλλά και η άρνηση εργασίας και γενικότερης ενσωμάτωσης ενός σημαντικού αριθμού από το σύνολο των «προσφύγων-μεταναστών».

Μέχρι τότε, όμως, κατ’ ομολογία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η «γραφειοκρατία» που έχει δημιουργηθεί στην καταγραφή των εισερχομένων αλλά και στις διαδικασίες απόδοσης ασύλου και στη συνέχεια «ιθαγένειας». Διαδικασίες που σήμερα διαρκούν έως και τρία (3) χρόνια, η κυβέρνηση πρέπει να τις συμπιέσει, αντιμετωπίζοντας τόσο τις διάφορες «τεχνικές παράτασης και αποφυγής επιστροφής», όσο και τους «μηχανισμούς παράκαμψης των διαδικασιών» που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα όλες τις δικλείδες ασφαλείας, όπως αυτές ορίζονται με σαφήνεια τόσο από την Ευρώπη όσο και από το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο προτάσσει ως ύψιστο κυβερνητικό καθήκον την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών, που όμως τίθενται επ’ αμφιβόλω τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας.

Και όλα αυτά ενώ ήδη ευρωπαϊκά ΜΜΕ αναφέρονται σε κατάρρευση των ελληνικών κρατικών μηχανισμών λόγω του μεγάλου και συνεχώς αυξανόμενου αριθμού «μεταναστών – προσφύγων», αλλά και λόγω της Ελληνικής Οικονομίας η οποία είναι σε πολύ δύσκολη θέση και επιβαρύνεται επιπλέον με πολύ μεγάλα ποσά, τα οποία αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και πληρώνονται από κρατικά κονδύλια, δηλαδή από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών μεγάλο μέρος των οποίων έχουν ήδη καταστραφεί από την επιβολή των μνημονίων.


Άξιες αναφοράς, επίσης, είναι οι δημόσιες δηλώσεις (κυρίως) πρώην στρατιωτικών, αλλά και εν ενεργεία Αστυνομικών που επισημαίνουν τόσο την αδυναμία ελέγχου και επαρκούς χειρισμού των «μεταναστευτικών ροών» όσο και θέματα άμεσα σχετιζόμενα με την ασφάλεια της χώρας τόσο επί των γεωγραφικών συνόρων της με την Τουρκία, όσο και στο εσωτερικό της.

Ταυτόχρονα και μέχρι σήμερα καμία ελληνική κυβέρνηση (συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής του Κυριάκου Μητσοτάκη) δεν έχει απαντήσει για τον συνολικό αριθμό των υπαρχόντων λαθρομεταναστών, καθώς και για τα ποιοτικά και άλλα ειδικότερα χαρακτηριστικά τους που καταγράφονται από τις Αστυνομικές Αρχές και την FRONTEX.

Επίσης, καμία επίσημη αναφορά δεν έχει γίνει για το πόσοι από αυτούς έχουν χαρακτηριστικά πρώην ένοπλης δράσης (η αναγνώριση ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιήσει ή έχουν εκπαιδευτεί σε όπλα είναι αρκετά εύκολη όταν γίνεται από ειδικούς εμπειρογνώμονες και ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό) και θεωρούνται ως πιθανοί ύποπτοι για την τέλεση στρατιωτικού τύπου δράσεων εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Παραδόξως, και χωρίς να υπάρχει καμία αιτιολόγηση, δεν δίνονται στη δημοσιότητα (ούτε με τη μορφή κατηγοριοποιημένων στατιστικών στοιχείων) «ειδικά χαρακτηριστικά» αλλοδαπών που έχουν ήδη συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία σε παραβατικές ενέργειες ή άλλες εγκληματικές πράξεις, δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες σχετικά με την ικανότητα ή την πολιτική βούληση προστασίας των Ελλήνων πολιτών από παραβατικά ή εγκληματικά στοιχεία που εισέρχονται στην χώρα.

Τέλος, δεν έχει ανακοινωθεί δημόσια καμία συγκεκριμένη μέθοδος αντιμετώπισης, μείωσης και τελικά οριστικής διακοπής των «μεταναστευτικών ροών».

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως και προηγούμενες), περιορίζεται σε γενικές αναφορές περί «λήψης δράσεων ανακοπής» και κατευθύνεται προς την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού (βλ. προσλήψεις στην Αστυνομία και στο Λιμενικό) και στην αύξηση των ήδη υπαρχόντων μέσων (π.χ. αυξήσεις σκαφών του Λιμενικού και αυτοκινήτων της Αστυνομίας), έχοντας «εγκαταλείψει» την απόκτηση και χρήση υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών και δορυφορικών μέσων που, όπως βεβαιώνουν οι ειδικοί, θα «έκοβαν με τη μία» κάθε απόπειρα μεταφοράς «μεταναστών και προσφύγων» στην Ελλάδα, θα αποκάλυπταν πλήρως τις κινήσεις των δικτύων μετακίνησης και –πιθανότατα- θα έφερναν έναντι της Δικαιοσύνης (τόσο της Ελληνικής όσο και της Διεθνούς) πρόσωπα και κρατικές υπηρεσίες, εντός και εκτός Ελλάδας, που λειτουργούν και εκτελούν υπέρ συγκεκριμένου σχεδίου υβριδικού πολέμου που έχει ενεργοποιηθεί κατά της χώρας.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, η λαθρομετανάστευση (όπως και εάν χαρακτηρίζεται από τους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης») είναι ένα σύνθετο εργαλείο, που με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να ελέγξει οικονομίες χωρών, να διαστρεβλώσει δημογραφικά στοιχεία χωρών και να μετατραπεί έως και σε στρατιωτικό όπλο.

Το τι θα κάνει η κυβέρνηση απέναντι σε αυτό τον σύνθετο μηχανισμό, που κατά κοινή ομολογία απειλεί την Ελλάδα, είναι τελικά εκείνο το «κάτι» που θα την διατηρήσει στην πολιτική ζωή ή θα την καταστρέψει ολοσχερώς. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λόγω μιας σειράς θεμάτων που έχουν ειδικό χαρακτήρα, έχει ήδη «τελειώσει».

Εκτός και εάν συμβεί κάποιο «θαύμα» και σωθεί η χώρα… (αυτή η κυβέρνηση όχι).
Τέλος, θυμίζουμε τη ρήση «ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού», που ίσως τα λέει όλα…


ΥΓ: Οι δημοσκοπήσεις που άρχισαν ήδη να εμφανίζονται έχουν σαν σκοπό την "αντιστροφή" του κλίματος που υπάρχει προς την κυβέρνηση για την διαχείρισή της επί των εθνικών θεμάτων και, κυρίως, αυτού της λαθρομετανάστευσης. Το "εργαλείο" των δημοσκοπήσεων, σε συνδυασμό με τον "βομβαρδισμό" των ΜΜΕ που συμβαδίζουν με το σχέδιο της κυβέρνησης για την διαχείριση (αλλά όχι αντιμετώπιση) της λαθρομετανάστευσης, έρχεται για να επηρεάσει και να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο από το "χαμένο έδαφος" και τελικά την αποδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τους πολίτες.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 9:54 pm


Δίκη Σώρρα: «Έστησαν τραπεζικό κόλπο με θεωρίες συνωμοσίας» (πλούσιο φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό της απάτης του Σώρρα)


Κατά τον κ. Ρήνο, ο οποίος μίλησε εκτενώς και για την εγχώρια δράση του Αρτέμη Σώρρα και της οργάνωσης, η όλη στόχευση των κατηγορουμένων αφορά την προσπάθειά τους να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη, αλλά και πολιτικά: 


«Απώτερος σκοπός ήταν η εξουσία. Κάποια στιγμή θα ήθελαν να πάρουν τη διακυβέρνηση της χώρας. 

Ωστόσο, κυρίως ήθελαν να κάνουν ένα τραπεζικό κόλπο… 

Βρήκαν εύφορο έδαφος σε χιλιάδες κόσμο. 

Το ουσιαστικό αποτέλεσμα ήρθε με τον πολιτικό φορέα, 10.000 άτομα. Κάποιοι, αν και μπορούσαν να πληρώσουν, δεν το έκαναν κι έχασαν τις περιουσίες τους τελικά. 

Άλλοι, που φώναζαν ότι ήταν λάθος, βαφτίστηκαν προδότες από τον Σώρρα και εκδιώχθηκαν».
Η μέχρι πριν λίγο καιρό "δικαιοσύνη",  έκλεινε τα μάτια στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
Δεν θα έχουν καμία δικαιολογία και θα είναι εκτεθημένοι, αν δεν καταδικάσουν σε ισόβια αυτό το υποκείμενο και τους συνεργάτες του.

Μην ξεχνάμε πως σε προηγούμενη δίκη, η πρόεδρος του δικαστηρίου, αποδέχθηκε την ύπαρξη των 600 δις... αν και αν θυμάμαι καλά, υπήρξε αναίρεση της δίκης.
Μήπως  η Πρόεδρος και η έδρα,  ήταν από τους ... fan τοιυ Αρτέμη...;;;;

Χριστέ μου τι σούργελα υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... 
ΕΙΧΑΝ;;;


 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

 Όσο γι αυτούς που επείστηκαν από τον απατεώνα Σώρρα και έχασαν τις περιουσίες τους, ΟΥΔΕΝ ΕΛΕΟΣ!

Όσοι δε, προμοτάρησαν τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ και τους απατεώνες συνεργάτες του,  στις τηλεοράσεις, φέρουν βαρύτατες ευθύνες. 

Γιατί απ' όλα είχε ο ... μπαχτσές που στήθηκε για να εξαπατήσει τον λαό...
ΑΠΟ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ... 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ... 

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ!Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, όλη την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ... για να ... εκραγείτε από το σκεπτικό των "δικαστών"... καθώς και πλούσιο αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό.
Με το Δημόσιο να παρίσταται ως πολιτική Αγωγή ξεκίνησαν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου δικάζεται ο Αρτέμης Σώρρας και συνεργάτες του για εγκληματική οργάνωση, οι μαρτυρικές καταθέσεις για τα πεπραγμένα του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», που έπεισε εκατοντάδες πολίτες ότι μπορεί να σώσει τους ίδιους και τη χώρα από τα χρέη.


Ως έναν άνθρωπο που «πάντα χρωστούσε», «ιδιοκτήτη κατά καιρούς επιχειρήσεων χωρίς σημαντική αξία», που όμως εμπνεύστηκε «ένα τραπεζικό κόλπο που σκόπευε να το πετύχει μέσα από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας» περιέγραψε τον ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» ο δημοσιογράφος, Λευτέρης Ρήνος, που ερεύνησε το «φαινόμενο Σώρρα» από την Αμερική μέχρι την Πάτρα και την υπόλοιπη χώρα.

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η έρευνά του ξεκίνησε το 2011 στην Αμερική, οπότε ο κατηγορούμενος πλέον για εγκληματική οργάνωση Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε με έναν ακόμη, συγκατηγορούμενό του σήμερα, υποστηρίζοντας ότι διέθεταν χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που έλεγαν πως προήλθε από την πώλησης «μίας αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας διαστημικών καυσίμων στην αμερικανική κυβέρνηση». Στην πραγματικότητα, όπως τόνισε ο μάρτυρας, τα επίμαχα χρεόγραφα, μη αποδεκτά από τις ΗΠΑ ,«δεν αξίζουν ούτε όσο το χαρτί που είναι τυπωμένα».

Κατά τον κ. Ρήνο, ο οποίος μίλησε εκτενώς και για την εγχώρια δράση του Αρτέμη Σώρρα και της οργάνωσης, η όλη στόχευση των κατηγορουμένων αφορά την προσπάθειά τους να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη, αλλά και πολιτικά: 

«Απώτερος σκοπός ήταν η εξουσία. Κάποια στιγμή θα ήθελαν να πάρουν τη διακυβέρνηση της χώρας. 

Ωστόσο, κυρίως ήθελαν να κάνουν ένα τραπεζικό κόλπο… 

Βρήκαν εύφορο έδαφος σε χιλιάδες κόσμο. 

Το ουσιαστικό αποτέλεσμα ήρθε με τον πολιτικό φορέα, 10.000 άτομα. Κάποιοι, αν και μπορούσαν να πληρώσουν, δεν το έκαναν κι έχασαν τις περιουσίες τους τελικά. 

Άλλοι, που φώναζαν ότι ήταν λάθος, βαφτίστηκαν προδότες από τον Σώρρα και εκδιώχθηκαν».

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε εκτενώς και στην υπόθεση των εξωδίκων που παρείχε ο φορέας σε οφειλέτες, με τα οποία ενημέρωναν τις δημόσιες αρχές πως την εξόφληση χρεών τους ουσιαστικά θα τη διευθετήσει η οργάνωση με τα περίφημα 600 δισ. που διέθετε. 

«Τα γραφεία της “Ελλήνων Συνέλευσις”, που κάθε ένα ήταν μία ξεχωριστή ΜΚΟ, πλήρωναν 1.000 ευρώ για να λάβουν 100 εξώδικα. Δηλαδή 10 ευρώ το ένα. Αυτά στη συνέχεια τα πουλούσαν στον κόσμο, περίπου 30 ευρώ το καθένα. Έχω ακούσει και περίπτωση που κάποιος έδωσε 200 ευρώ για το εξώδικο…» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον κ. Ρήνο, με τη δραστηριότητα της οργάνωσης και την αποδοχή που είχε, σε αρκετούς οφειλέτες δημιουργήθηκαν τελικά τεράστια προβλήματα, «καταστράφηκαν οικογένειες. Κάποιοι θεωρούσαν ότι ο Σώρρας ήταν ο γιος του Απόλλωνα που ερχόταν να τους σώσει. Υπήρχε επηρεασμός» είπε.
 

Πηγή
Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 9:18 pm


Δυο εικόνες, τρεις ερωτήσεις φωτιά, μια καταγγελία που μπήκε στο αρχείο και μια ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...


Το Χαμόγελο του παιδιού και άλλοι οργανισμοί και άτομα, γνωρίζουν πολύ καλά επίσης, αλλά αποσιωπούν....


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


 Διάβασαν και άκουσαν όλοι, τι είπε αυτό το ΚΤΗΝΟΣ και οργίστηκε ο λαός... και αηδίασε... και αγανάκτησε...!

Σήμερα ανασκεύασε το κτήνος...Κι εγώ, ρωτώ:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ, ΔΡΙΤΣΑ;;;


Προσωπικά, δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που έχει δημοσιευθεί το γεγονός ότι στον σκληρό δίσκο του πρώην Διοικητή της ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ κ. Σφακιανάκη, υπήρχαν στοιχεία παιδοβιαστών πολιτικών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ...

ΚΑΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ.Και μόνο για την πρώτη δήλωση του κτήνους αυτού που λέγεται ΔΡΙΤΣΑΣ, θα έπρεπε να έχει επέμβει η δικαιοσύνη...

ΑΛΛΑ, ΣΙΩΠΗ...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ;;;Ξεπατικώνω από τη σελίδα με τίτλο "ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ" στο face book τα παρακάτω ανατριχιαστικά...
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ (απο το μέλος Sygapa Goneas)


Τον τελευταίο καιρό, ακούμε για παιδόφιλους αλλά ελάχιστοι από εμάς αλλά και τους ειδικούς γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά τους καθώς και τη διαφορά μεταξύ παιδόφιλου και πατέρα που αγαπά τα παιδιά του.

Πολύ εύκολα οι δικαστές συγχέουν και σε περίπτωση διαζυγίου, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν μια ψευδή καταγγελία από εκδικητική μητέρα, την προβολή της προσωπικότητάς της (πιθανόν η ίδια να είναι παιδόφιλη) και τον δικηγόρο που την στηρίζει για να κάνει μια τέτοιου είδους καταγγελία που πηγάζει από ζήλια της αγάπης του παιδιού προς τον πατέρα.

Θα δώσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά των δύο αυτών περιπτώσεων ώστε να αποσαφηνιστεί το τοπίο και να αναγνωρίζονται εύκολα τα δύο στοιχεία: Παιδόφιλο, συνηθίζεται να αποκαλούν αυτόν ή αυτήν που επιθυμεί σεξουαλικά ένα ανήλικο.

Ο νόμος, διακρίνει σ'αυτό και διαφορετικές ηλικίες για την σωματική και πνευματική ηλικία του παιδιού.

Από την αρχαιότητα, υπήρχε όμως, αυτό το θέμα, με διαφορετικές εκδοχές.

Οι σύγχρονες πουριτανικές κοινωνίες (όπως οι ελληνική), μέσω των ΜΜΕ και των πολιτικών/εξουσιών παρουσιάζουν μεγιστοποιώντας το θέμα, όπου και όταν θέλουν ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και να δώσουν ευθύνες αλλού και όχι σ'αυτούς που ευθύνονται:

Η παιδοφιλία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξουσία και το χρήμα.

Αποδείχθηκε δε οτι πολλοί που μας εξουσιάζουν βρίσκονται βαθιά σ'αυτή τη διαστροφή. Εξάλλου, το γεγονός οτι τα ΜΜΕ έχουν μεγάλη εμπορικότητα όταν ασχολούνται με το σεξ και το παιδί. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλο κοινό.

Η δικαστής κυρία Μαρία Μαργαρίτη κατήγγειλε οτι δικαστικοί είχαν μετατρέψει το δικαστικό μέγαρο σε χώρο πορνείας παιδιών και μάλιστα έδωσε και ονόματα όπως τον εισαγγελέα Αγγελο Καμηλάρη, κτλ.

Το αποτέλεσμα ήταν να την εκδιώξουν από το σώμα.

Καταγγέλθηκε επίσης, ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Χρυσάφης Βουρουτζής οτι είχε υπέρμετρο ενδιαφέρον για την μητέρα ανήλικων παιδιών εκτός γάμου και έκανε τα πάντα για να έχει την επιρροή.

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και απόπειρα ανθρωποκτονίας στον πατέρα τους για να τον εκφοβήσει.

Τον φάκελο (κατά σύμπτωση?) είχε ο εισαγγελέας Αγγελος Καμηλάρης ο οποίος τον καταχώνιασε σε ένα συρτάρι για πολλά χρόνια ώστε να παραγραφεί το αδίκημα.

Στην δε αποζημίωση που ζήτησε το θύμα, απέρριψαν την αγωγή, για γελοίους λόγους, τρεις γυναίκες δικαστές. Από τα στοιχεία, λοιπόν, προκύπτει συγκάλυψη του κυκλώματος.

Οι παιδόφιλοι ψάχνουν όπου δεν θα έχουν έλεγχο: Ιδρύματα, παιδιά εκτός γάμου, διαζύγια, εξωτερικό-τρίτο κόσμο όπου με το χρήμα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες επιθυμίες τους.

Στο εξωτερικό, έχουν γίνει σοβαρές μελέτες για την παιδοφιλία δικηγόρων-δικαστικών που συνδέονται με άλλα κέντρα εξουσίας (πολιτικούς, εκκλησία, κτλ).

Φυσικά, κάθε γενίκευση θα ήταν άδικη για το σύνολο των καλών δικαστών οι οποίοι όμως δεν εγείρονται και αυτό (η αποσιώπηση) στα νομικά ονομάζεται συναυτουργία. Σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες σε ποσοστό 66%, των παιδεραστών, ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων τους.

Έχουν αίσθημα εκδίκησης απέναντι στην κοινωνία.

Σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι ο παιδόφιλος γνωρίζει το παιδί μέσα από το σχολείο, από κάποιο εξωσχολική του δραστηριότητα, είναι γείτονας, δάσκαλος, προπονητής ή ακόμη και μπέϊμπι σίτερ!

Επιπλέον: «Μέλη της οικογένειας όπως πατεράδες, μανάδες, παππούδες, θείοι, ξαδέλφια ή θετοί γονείς έχει αποδειχθεί ότι έχουν εμφανίσει τέτοιες τερατώδεις συμπεριφορές».

Μέσω της διαδικασίας που ορίζεται με τον διεθνή όρο: «grooming» ο/η παιδόφιλος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνον του παιδιού, αλλά πολλές φορές και του γονέα στην περίπτωση, βέβαια, που κινείται στο περιβάλλον του παιδιού.

Γεγονός είναι ότι απόλυτοι κανόνες δεν μπορούν να υπάρξουν πλην ενός: «Ακούμε πάντα αυτά που έχουν να μας πουν τα παιδιά μας και βλέπουμε πάντα πίσω από... τις λέξεις τους».

Η ελληνική αστυνομία αποκάλυψε 1000 έλληνες παιδόφιλους που παρακολουθούν βιασμούς παιδιών μικρότερων των 8 ετών: Η επιχείρηση «Zeppelin» κατά των παιδόφιλων, αποτελείται από 24 επιστήμονες – «χάκερ» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούν όλο το 24ωρο τις ανταλλαγές σεσημασμένων αρχείων μέσω του σύγχρονου «υπερόπλου» CPS (Child Protection System).

Ο Υπουργός παιδείας, πρόσφατα ανακάλυψε (!) οτι υπάρχουν παιδόφιλοι καθηγητές.

Οι δικαστές και οι εισαγγελείς, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τίποτα σχετικό παρά μόνο δέχονται κατά συρροή καταγγελίες μανάδων-γιαγιάδων οτι δήθεν κακοποίησε ο πατέρας το παιδί (!) κυρίως στο διαζύγιο !!!

Στο εξωτερικό: Η NAMBLA είναι μία οργάνωση η οποία δρα στις ΗΠΑ, μαχόμενη υπέρ της παιδοφιλίας και παιδεραστίας.

Δες βίντεο: Στην Ολλανδία, νομιμοποιήθηκε το Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης!

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Βασικοί στόχοι είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Και είναι όλως περίεργο πως ακόμα και δικαστήριο (αυτά που λέγαμε) νομιμοποίησε αυτούς τους εγκληματίες.....

 O Gardner όταν μελέτησε το P.A.S. (Parental Alienation Syndrom) παρατήρησε οτι ναρκισίστριες μανάδες που ζήλευαν τη άριστη σχέση παιδιού-μπαμπά , κατηγόρησαν άδικα για σεξουαλική παρενόχληση-κακοποίηση για να αποκόψουν την επαφή πατέρα-παιδιού.

Παράλληλα, έκαναν πλύση εγκεφάλου και προγραμμάτισαν με συκοφαντική δυσφήμιση, με παρεμπόδιση επικοινωνίας και άλλους δικαστικούς τρόπους κατάφεραν να κάνουν εχθρούς τα παιδιά με τον πατέρα.

Φυσικά, τα αποτελέσματα είναι τραγικά για το μέλλον των παιδιών αυτών.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 500.000 παιδιά που έχουν αυτό το Σύνδρομο Γονικής Αλλοτρίωσης-Αποξένωσης (P.A.S).

Ετσι καταστρέφεται μια γενιά παιδιών, μια κοινωνία.

Ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δικαστικοί θέλουν να πατάξουν το φαινόμενο διότι υπάρχει και στους κόλπους τους και ήδη έχουν άριστες σχέσεις διαπλοκής μεταξύ τους. 

Το Χαμόγελο του παιδιού και άλλοι οργανισμοί και άτομα, γνωρίζουν πολύ καλά επίσης, αλλά αποσιωπούν.... 


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. 


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΟΤΕ......."
Τελικά, δεν είναι τυχαίο που ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Στις 8 Μαρτίου του 2019, έγραψα...


ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS: Χρειαζόμαστε επειγόντως ΔΙΚΑΣΤΕΣ σαν την πρ. Εφέτη ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ! Κάνω έκκληση προς όλους τους συναδέλφους bloggers,  που σέβονται τον εαυτό τους, αγαπούν την Πατρίδα και αγωνιούν για την σωτηρία της, να κάνουν την ίδια ανάρτηση.
 ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ... ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ... ΣΑΝ ΛΑΟΣ... ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 301 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

 Χρειαζόμαστε επειγόντως ΔΙΚΑΣΤΕΣ σαν την πρ. Εφέτη ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, αναλόγου ΗΘΟΥΣ με τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ!


ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;;;

Έχουμε χρέος, με συνεχείς και αλλεπάλληλες αναρτήσεις μας, να επαναφέρουμε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, προκειμένου να καταστήσουμε σαφές στους ιθύνοντες, πως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Και μπορεί να αποσιωπήσατε τις καταγγελίες της και να τις εξαφανίσατε στα συρτάρια σας... μπορεί να την πετάξατε από τα δικαστικά έδρανα και να της στερήσατε το δικαίωμα να υπερασπιστεί την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Η ώρα της δικαίωσης της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, δεν θ' αργήσει...


 Καλλιόπη Σουφλή


 


πηγήΔεν βρήκα ανταπόκριση από κανέναν blogger...


Στις 3 Οκτωβρίου 2017, έγραψα..

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. 

Το βίντεο που τσακίζει κόκκαλα


 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ τ. ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ

Κατάλαβες τώρα νεοέλληνα, γιατί αυτή Η ΗΡΩΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, εκδιώχθηκε από το ... "Σώμα" της... Α-Δικαιοσύνης;;;

Γιατί οι καταγγελίες της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ήταν φωτιά... Γιατί η φωνή της, έπρεπε να σιγήσει... και η ίδια να εξαφανιστεί από το Δικαστικό Σώμα... το Σώμα της απόλυτης ανωμαλίας και διαστροφής;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ, δεν έδειξε και δεν έγραψε τίποτα γι αυτήν;;;
Γιατί κατήγγειλε τους βιασμούς παιδιών από δικαστές...
Και γιατί πίσω από τους δικαστές, βρίσκονται οι διεστραμμένοι πολιτικοί... σαν τον Τσίπρα και τον Καμμένο... σαν τον Καραμανλή ... σαν όλους αυτούς που σε κυβέρνησαν...

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

Μ' αυτό τους κρατάνε τα αφεντικά τους οι εβραίοι... Γι αυτό έπρεπε να εξαφανιστεί η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ... γι αυτό και οι καταγγελίες της μπήκαν στο συρτάρι, από όλους τους Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου...

Γι αυτό σήμερα, ψήφισαν επί της... αρχής, το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας από τα ... 15χρονα...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!
ΑΗΔΙΑ!
ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! 
ΦΡΙΚΗ!

Και δεν μιλά κανείς γονιός... κανείς εκπαιδευτικός... 
ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ!
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...https://youtu.be/EcWcltq0UlE

Πηγή βίντεο ΑΝΤΙ300

πηγή


 

Δεκάδες τα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την ΕΝΤΙΜΗ ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και τις καταγγελίες της για βιασμούς ανηλίκων από δικαστές...Εν κατακλείδι... 

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και για όσους με ρωτούν "που βρίσκεται η κυρία Μαργαρίτη; Τι κάνει;", τους απαντώ:

Προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια, να επιστρέψει στην υπηρεσία της που την εκδίωξαν ΑΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ... αλλά πολύ φοβάμαι πως όλες τις οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό... γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ...

ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ!

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 8:16 pm


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΗΛΙΟΣ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης.Τελειώνουν την Ελλάδα με το ... εθνοκτόνο πρόγραμμα "ΗΛΙΟΣ".

Ένα πρόγραμμα, που υλοποιεί τους σχεδιασμούς των προαιώνιων εχθρών του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ένας οβριός είναι υπεύθυνος για την λαθρομετανάστευση στην Πατρίδα μας... 


Δεν είναι τυχαίο, πως ο πανταχού παρών εβραιοσιωνιστής ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, δια της εκπροσώπου του στην Ελλάδα, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, που είναι πρόεδρος του SOLIDARITY NOW, οδηγούν την Πατρίδα μας σε πλήρη αφανισμό.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

 

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, εσείς με την ψήφο σας σε κόμματα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, καταστρέψατε την Ελλάδα... ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΟΥΝ ΤΑ 30ΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή 

 


Επίδομα ενοικίου έως και 630€ και εφάπαξ βοήθημα έως 1.490€ για πρόσφυγεςΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. 

Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας.Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.


Το HELIOS προωθεί την αυτόνομη διαβίωση των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω: 


α) υποστήριξης για εύρεση αυτόνομης κατοικίας 

β) μαθημάτων ένταξης 

γ) δραστηριοτήτων σχετικά με την εργασιακή απασχόληση με σκοπό την ενίσχυση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας. 


Στους δικαιούχους του προγράμματος προσφέρεται υποστήριξη για να βρουν ένα διαμέρισμα και να υπογράψουν στο όνομά τους ένα μισθωτήριο συμβόλαιο απευθείας με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Με την υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου στο όνομά τους, οι δικαιούχοι λαμβάνουν επιδοτήσεις ενοικίου που καταβάλλονται στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό.Οι επιδοτήσεις ενοικίου αποτελούνται από: α)Συνεισφορά στην έναρξη ανεξάρτητης διαβίωσης, ένα καθορισμένο ποσό, το οποίο καταβάλλεται άπαξ και προβλέπεται να συμβάλει στην πληρωμή της εγγύησης ενοικίασης και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης (π.χ. αγορά οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα) και β)Συνεισφορά στα έξοδα μίσθωσης, ένα καθορισμένο ποσό (βλέπε παρακάτω πίνακα) το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και συμβάλλει στην κάλυψη του κόστους μίσθωσης ενός σπιτιού και των δαπανών που συνδέονται με τα βασικά έξοδα κοινής ωφέλειας. Τα παραπάνω ποσά διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας.


Στο πλαίσιο αυτό ένας δικαιούχος διεθνούς προστασίας λαμβάνει 440 ευρώ βοήθημα και 162 ευρώ μηνιαίο επίδομα ενοικίου, το οποίο έχει διάρκεια έως 12 μήνες. Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται άπαξ με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου. Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Τέλος για τις οικογένειες με 6 ή περισσότερα μέλη η ενίσχυση διαμορφώνεται σε 1.490 ευρώ βοήθημα και 630 ευρώ επίδομα ενοικίου έως 12 μήνες.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα HELIOS περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα ένταξης, που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Κέντρα Ένταξης στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη. Κάθε κύκλος μαθημάτων αποτελείται από 360 ώρες διδασκαλίας για περίοδο 6 μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι δικαιούχοι παρακολουθούν τρεις 3 ώρες μαθημάτων την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.Τα μαθήματα αποτελούνται από τις ακόλουθες ενότητες: 

α)Ενότητα Ελληνικής Γλώσσας: Για συνολικά 280 ώρες, οι δικαιούχοι διδάσκονται τις βασικές γνώσεις ελληνικών από έμπειρους εκπαιδευτικούς χωρίς την παρουσία διερμηνέων.

 Οι τάξεις καθορίζονται λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό αλφαβητισμού των δικαιούχων. 

β)Ενότητα Ήπιων Δεξιοτήτων: Για συνολικά 80 ώρες, οι δικαιούχοι παρακολουθούν μαθήματα που σχετίζονται με τον Πολιτιστικό Προσανατολισμό, τις Δεξιότητες Ζωής και την Ετοιμότητα Εργασίας από έμπειρους εκπαιδευτικούς μαζί με πολιτιστικούς διαμεσολαβητές. 

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διεξάγονται επίσης εξωτερικές δραστηριότητες (π.χ. επισκέψεις σε μουσεία), μέσω των οποίων οι δικαιούχοι έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητές τους.Συγκεκριμένα, αυτή η Ενότητα αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

1)Πολιτιστικός Προσανατολισμός: Έννοιες που αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την παράδοση και τα σύγχρονα έθιμα. 

2)Ικανότητες ζωής: Μαθήματα αφιερωμένα στη βελτίωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με άλλους, προσωπική και κοινωνική ευθύνη, ·πρακτικά ζητήματα που είναι απαραίτητα για την καθημερινή ζωή των δικαιούχων στην Ελλάδα (π.χ. πώς να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πώς να ανοίγουν έναν τραπεζικό λογαριασμό, σε ποια δημόσια υπηρεσία πρέπει να αναφέρονται για κάθε αναγκαία υπόθεση). 

3)Εργασιακή Ετοιμότητα: Πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας από διαφορετικές πηγές, όπως ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), το Διαδίκτυο, μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή στην εφημερίδα, πρακτικά θέματα σχετικά με την προετοιμασία μιας αίτησης για δουλειά (π.χ. σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος, διεξαγωγή συνέντευξης εργασίας), δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, ομαδική εργασία και διαπροσωπικές δεξιότητες

Παράλληλα, οι δικαιούχοι του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την εργασιακή υποστήριξη, προκειμένου να εξοικειωθούν με την ελληνική αγορά εργασίας και με τους τρόπους αναζήτησης εργασίας και να αποκτήσουν αυξημένη επίγνωση του επαγγελματικού προφίλ τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο, στους δικαιούχους του HELIOS προσφέρονται πέντε 5 ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες εργασίας διάρκειας μίας 1 ώρας η κάθε μία με συμβούλους εργασίας, που τους βοηθούν να αναπτύξουν ένα σχέδιο σταδιοδρομίας αξιολογώντας τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους και καθοδηγώντας τους μέσω πηγών πληροφόρησης και αναζήτησης εργασιακής καριέρας. 

Κατόπιν ανάγκης, οι δικαιούχοι ενημερώνονται επίσης για τη δυνατότητα να διευρύνουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις παροχές του προγράμματος Helios
Πηγή: protothema.gr


Πηγή Hellenic Integration Support for Beneficiaries of International Protection (HELIOS)

 


Εταίροι υλοποίησης: Catholic Relief Services (CRS), Danish Refugee Council Greece (DRC Greece), Greek Council for Refugees (GCR), Solidarity Now

Περιοχές υλοποίησεις: Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη

 Ευαισθητοποίηση των κοινοτήτων υποδοχής: Διοργάνωση workshops, δραστηριοτήτων και events και διεξαγωγή μίας πανελλήνιας καμπάνιας ενημέρωσης, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των φιλοξενούμενων και της κοινωνίας υποδοχής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.


 1. Home
 2. Προγράμματα ΔΟΜ
 3. Hellenic Integration Support for Beneficiaries of International Protection (HELIOS)
Χρηματοδοτούμενο από το Directorate General Migration and Home Affairs of the European Commission (DG HOME)

Διάρκεια: Ιούνιος 2019 – Νοέμβριος 2020

Περιγραφή: Σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές και έμπειρους φορείς – συνεργάτες, μέσω του προγράμματος HELIOS, ο ΔΟΜ στοχεύσει στην προώθηση της ένταξης των επωφελούμενων της διεθνούς προστασίας στην ελληνική κοινωνία, οι οποίοι διαμένουν σε προσωρινές δομές φιλοξενίας, μέσω των παρακάτω ενεργειών:
 • Μαθήματα ένταξης: Διεξαγωγή μαθημάτων ένταξης σε Κέντρα Ένταξης και Μάθησης  σε όλη τη Χώρα. Κάθε κύκλος μαθημάτων θα έχει διάρκεια 6 μηνών και θα περιλαμβάνει ενότητες σχετικές με την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας, τον πολιτιστικό προσανατολισμό, το βαθμό ετοιμότητας για εργασία κι άλλες δεξιότητες.

 • Στήριξη στέγασης: Στήριξη επωφελούμενων για ανεξάρτητη στέγαση σε διαμερίσματα με ενοικίαση στ’ όνομά τους, παρέχοντάς τους εισφορές για τις δαπάνες ενοικίασης και μετακόμισης και δικτύωση με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων.

 • Στήριξη της απασχόλησης: Πρόβλεψη για ευκαιρίες ατομικής απασχόλησης και ενίσχυση της εργασιακής ετοιμότητας, μέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, της πρόσβασης σε πιστοποιήσεις σχετικές με την εργασία και της δικτύωσης με πιθανούς εργοδότες.

 • Παρακολούθηση της διαδικασίας ένταξης: Τακτική αξιολόγηση της προόδου ένταξης των επωφελούμενων, ώστε να διασφαλιστεί ότι βρίσκονται σε θέση να διαπραγματευτούν επιτυχώς με τις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος HELIOS και ότι θα μπορέσουν να ζήσουν αυτόνομοι στην Ελλάδα.

 • Ευαισθητοποίηση των κοινοτήτων υποδοχής: Διοργάνωση workshops, δραστηριοτήτων και events και διεξαγωγή μίας πανελλήνιας καμπάνιας ενημέρωσης, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των φιλοξενούμενων και της κοινωνίας υποδοχής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.Στόχος:

Ο στόχος του προγράμματος είναι διττός:
•     Να ενισχυθούν οι προοπτικές ανεξαρτησίας και αυτονομίας των επωφελούμενων καθιστώντας τους ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας.
•     Να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός ένταξης για τις συγκεκριμένες ομάδες που θα αποτελέσει και ένα εκ περιτροπής μηχανισμό στέγασης στο ήδη υπάρχον προσωρινό σύστημα στέγασης της Ελλάδας.

Target group: Η ομάδα στόχου του προγράμματος είναι δικαιούχοι διεθνούς προστασίας αναγνωρισμένοι μετά την 01/01/2018.

Εταίροι υλοποίησης: Catholic Relief Services (CRS), Danish Refugee Council Greece (DRC Greece), Greek Council for Refugees (GCR), Solidarity Now

Περιοχές υλοποίησεις: Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail: [email protected] ή τις ακόλουθες γραμμές WhatsApp από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, Δευτέρα - Παρασκευή (διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε άλλη ώρα και να αφήσετε το μήνυμά σας):
WHATSAPP NUMBER                    ΓΛΩΣΣΕΣ
+ 30 6906656134                           Αραβικά - Γαλλικά                                            
+ 30 6906956107                           Ουρντού - Χίντι - Παντζαμπί
+ 30 6909868980                           Αγγλικά - Ελληνικά - Τούρκικα
+ 30 6906656125                           Φαρσί – Παστού- Κουρμάντζι
Μπορείτε επιπλέον να επικοινωνείτε με τα Κέντρα Ένταξης και Μάθησης του HELIOS (ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή, 09:30 - 16:30):
           α. Αλκμήνης 36-38, 2ος όροφος
           β. Κολοκυνθούς 23, Αθήνα
           γ. Τσορλίνη 26, Θεσσαλονίκη
Περισσότερα Κέντρα Ένταξης και Μάθησης αναμένονται να λειτουργήσουν σύντομα σε άλλα αστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια, επικοινωνήστε με το παρόν website και στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/heliosintegration για όλα τα νέα του προγραμμάτος.
Διαθέσιμα αρχεία:
Εγχειρίδιο Κανονισμών Προγράμματος
Ενημερωτικό έντυπο για δικαιούχους διεθνούς προστασίας στους-/ις οποίους-/ες γνωστοποίηθηκε η σχετική απόφαση από την 01/10/2019 και μετά (ΕΣΤΙΑ)
Ενημερωτικό έντυπο για δικαιούχους διεθνούς προστασίας στους-/ις οποίους-/ες γνωστοποίηθηκε η σχετική απόφαση από την 01/10/2019 και μετά (ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ)
Ενημερωτικό έντυπο για δικαιούχους διεθνούς προστασίας στους-/ις οποίους-/ες γνωστοποίηθηκε η σχετική απόφαση μεταξύ 01/02/2019 και 30/09/2019
Ενημερωτικό έντυπο μόνο για ωφελούμενους-/ες που αναγνωρίστηκαν μετά την 01/01/2018 και στους-/ις οποίους-/ες γνωστοποίηθηκε η σχετική απόφαση το αργότερο έως την 31/01/2019
Ενημερωτικό Φυλλάδιο Εύρεσης κατοικίας


Πηγή
Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 7:03 pm


Αυτές είναι οι νέες μας ταυτότητες με το «σούπερ-τσιπάκι» – Πως θα μοιάζουν (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Και επειδή οι κάρτες χάνονται, γιατί όχι να μην αντικατασταθούν από εμφυτευμένους σκληρούς δίσκους, οι οποίοι θα λειτουργούν ως «μέσο συναλλαγών και ταυτοποίησης».

Έρχονται το 2021 και θα έχουν τον μοναδικό αριθμό που θα παίρνουν όλοι, όταν γεννιούνται...Αυτό το... "ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ", ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
 
ΛΕΓΕΤΑΙ -  ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ - πως ... ΜΥΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1-1-2018, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.

Έχω προσπαθήσει να μάθω αν ισχύει, αλλά πέφτω σε τοίχο σιωπής...  κι αυτό με προβληματίζει και με ανησυχεί πολύ... 

Να θυμίσω πως το τσιπάρισμα έχει προφητευθεί στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Μια παραίνεση σε όλες τις μέλλουσες μανάδες...
ΓΕΝΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... 

Υ.Γ.2. Σε αντίθεση με τον αρθρογράφο, έχω να καταθέσω, πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ... ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ... ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Για τις νέες ταυτότητες, που θα μοιάζουν περισσότερο με πιστωτικές κάρτες, μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8.


«Μιλάμε πολύ για τις νέες ταυτότητες γιατί για να μπορούμε να κάνουμε ψηφιακές υπηρεσίες θα πρέπει να μπορούμε να ταυτοποιούμαστε από το σπίτι μας ή από τη δουλειά μας. Άρα πρέπει να ξέρει το σύστημα ότι είμαι όντως εγώ και γι’αυτό χρειαζόμαστε ταυτότητες νέου τύπου», δήλωσε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη αλλαγή ταυτοτήτων υπογράμμισε πως οι υφιστάμενες παραπέμπουν στην δεκαετία του 1960 και του 1970, προσθέτοντας ότι αποτελεί δέσμευσή του εντός των επομένων ολίγων εβδομάδων θα προκηρυχθεί ένας διαγωνισμός από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με στόχο οι νέες ταυτότητες να είναι έτοιμες εντός του 2021.


Πώς θα είναι οι νέες ταυτότητες;


«Οι νέες ταυτότητες θα έχουν μια φωτογραφία, η οποία θα είναι έγχρωμη, όπως είναι σε άλλες χώρες. Αν δει κανείς πώς είναι οι ταυτότητες σήμερα στην Κύπρο, δεν έχουν έγχρωμες φωτογραφίες αλλά μοιάζουν περισσότερο με πιστωτικές κάρτες και σε αυτές αναγράφονται τα στοιχεία που έχουμε σήμερα και θα προστεθεί και ένας αριθμός, ο οποίος έχουμε ήδη ανακοινώσει, ότι θέλουμε οι πολλοί αριθμοί που έχουμε να γίνουν ένας, για να μην ταλαιπωρούμαστε», ανέφερε ο υπουργός.

«Αυτή την στιγμή έχουμε και ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, πρέπει κανείς να θυμάται και μια σειρά άλλων αριθμών και ο στόχος που έχουμε είναι μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να τους ενοποιήσουμε όλους. Θα ανακοινώσουμε σύντομα ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

«Είναι τεχνικό πιο πολύ ξέρετε αυτό το θέμα. Να δούμε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν από τους υφιστάμενους και να τον γενικεύσουμε, να γίνει και φορολογικού ενδιαφέροντος και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Προφανώς αυτός ο αριθμός θα γράφεται και στην ταυτότητα και θα αλληλεπιδρούμε με το Δημόσιο με αυτόν τον αριθμό. Γιατί ο αριθμός της ταυτότητας, στην Ελλάδα αυτόν χρησιμοποιούμε κατά βάση, αλλάζει. Αν χάσεις την ταυτότητά σου, αλλάζει και ο αριθμός της. 
Θα πρέπει να έχουμε έναν αριθμό και να τον θυμόμαστε. Ο ΑΦΜ δεν αλλάζει, μένει σταθερός. Πρέπει να έχουμε έναν αριθμό και με αυτόν να αλληλεπιδρούμε, τον οποίο θα παίρνουμε όταν γεννιόμαστε», κατέληξε ο υπουργός.

Οι νέες έγχρωμες ταυτότητες, λοιπόν, που θα εμπεριέχουν τον «μοναδικό αριθμό», τον οποίο θα λαμβάνουν οι Έλληνες, όταν γεννιούνται, θα αντικαταστήσουν τις σημερινές που βασίζονται σε τεχνολογία της δεκαετίας του ’60. Θα μοιάζουν με πιστωτικές κάρτες και γιατί όχι αργότερα να χρησιμοποιούνται και για τις ιδιωτικές συναλλαγές μας.

«Καρδιά» των νέων ταυτοτήτων θα είναι το σούπερ-τσιπ που θα φέρουν και το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του κατόχου τους: ονοματεπώνυμο, φορολογικά, ασφαλιστικά ακόμα και την άδεια οδήγησης.

Το εν λόγω τσιπ, θα διευκολύνει τον πολίτη στις συναλλαγές του με το κράτος, δηλαδή με τις υγειονομικές υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, στις ηλεκτρονικές τραπεζικές του συναλλαγές, στην υπογραφή συμβάσεων, ακόμα και στις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ.

Στις νέες ταυτότητες θα αναγράφονται τα στοιχεία που συναντάμε και στις σημερινές όπως το ονοματεπώνυμο ενώ θα προστεθούν ο αριθμός της ταυτότητας και ο εθνικός αριθμός αναγνώρισης, ο επονομαζόμενος και αριθμός φορολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. 

Με αυτόν ο πολίτης θα αλληλεπιδρά με το Δημόσιο και θα τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή.

Και επειδή οι κάρτες χάνονται, γιατί όχι να μην αντικατασταθούν από εμφυτευμένους σκληρούς δίσκους, οι οποίοι θα λειτουργούν ως «μέσο συναλλαγών και ταυτοποίησης».

Η τεχνολογία είναι χρήσιμη, αρκεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και να μην περάσει σε ύποπτα χέρια.

Επομένως αντί επιλόγου, παραθέτουμε εκ νέου απόσπασμα, από άρθρο μας στις 11. Ιουλίου 2019:
Η τεχνολογία θα οργανωθεί, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, προς όφελος των πολιτών, σε αντίθεση με τις αριστερόστροφες πρακτικές που την χρησιμοποιούν εις βάρος της κοινωνίας.

Εδώ βρίσκεται ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ:

Όπως και στο κόμμα του Τραμπ, έτσι και στην Νέα Δημοκρατία υπάρχουν στελέχη με αριστερόστροφες απόψεις. Η Νέα Δημοκρατία έχει (ελπίζουν στην Πειραιώς) τέσσερα χρόνια, προκειμένου να εφαρμοστεί η δεξιόστροφη πολιτική των δεξιών στελεχών της και να επικρατήσει ως κεντρική πολιτική του κόμματος (οικονομία, μεταναστευτικό, εθνικά, κοινωνία κτλ.).

Η αριστερή αντιπολίτευση παραμονεύει ανά πάσα στιγμή να πάρει την εξουσία στα χέρια της. Σε περίπτωση δε, που επανέλθει στην εξουσία, τότε θα βρει την τεχνολογία στην Ελλάδα ανεπτυγμένη, άπαξ και η ΝΔ πράγματι την βελτιώσει.

Και τότε δεν αποκλείεται οι υποδομές, που θα έχουν ως σκοπό την διευκόλυνση των πολιτών, να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθησή τους, όπως ακριβώς συμβαίνει στην Κίνα, η οποία προσφάτως έστειλε συμβούλους στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τα… επιτεύγματά της (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η ΝΔ έχει μπροστά της έναν δύσκολο δρόμο, προκειμένου αφενός να προωθήσει την δεξιά πολιτική ως κεντρική θέση του κόμματος, παρακάμπτοντας τις όποιες αριστερόστροφες αντιδράσεις, εντός των τειχών της, αφετέρου να πείσει με το έργο της ακόμα περισσότερους πολίτες πως αξίζει να παραμείνει στην εξουσία και μετά την τετραετία, ώστε να παράξει έργο και να μην δώσει τα ηνία ξανά στην Αριστερά.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ από τον Real Fm εδώ
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 5:26 pm


Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην ελληνική τηλεόραση... Αν το δεχτεί αυτό η Ελλάδα, το Αιγαίο «βάφεται» στα χρώματα της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ουσιαστικά απαιτούν την απαγόρευση του δικαιώματος της ελληνικής αυτοάμυνας έναντι τρίτων δηλαδή την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να θέσει ακόμα και την αποστρατικοποίηση των νησιών μας.


Ξεχνάτε πως ο Μητσοτάκουλας ο οβριός, ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

Ο ... ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΤΣΙΠΡΑ...
Και αυτά τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΛΑΟΥ.

Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα απεμπολίσαμε με το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ασχέτως αν όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.

Ναι... αυτά που υπέγραψαν ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Κι όμως, υπήρξαν ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Κι όμως ο στρατηγός και πρώην ευρωβολευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ,  κατέβαινε υποψήφιος με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Κι αυτά τα λαμόγια, ψηφίστηκαν από μερίδα του ελληνόφωνου λαού... 

Κι έχεις και "ΤΟ σούργελο" την "μπατριώτισσα", να μιλάει για φιλία με τους τουρκαλάδες...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ;

ΕΓΩ, ΟΧΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ξεχνάμε και κάτι ουσιώδες...
Πως όπως έχει δηλώσει ο παιδοβιαστής ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! 
ΜΟΝΟΝ ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ! ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η Άγκυρα επιδιώκει την ανεμπόδιστη πλεύση τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο, να γίνει δηλαδή το ελληνικό Αρχιπέλαγος «τσιφλίκι» τους.

Η πρωτοφανής αυτή απαίτηση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατατίθεται στο πλαίσιο της έναρξης ενός ακόμη κύκλου συζήτησης για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο Τούρκοι, όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ θέλουν να πλέουν ελεύθερα ακόμα και στα εθνικά χωρικά ύδατα.

Οι Τούρκοι ζητούν, με άλλα λόγια, την ανεμπόδιστη πλεύση τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο, με την ρητή απαγόρευση κάθε δραστηριότητάς παρακολούθησής τους από τον Ελληνικό Στόλο.

Ουσιαστικά απαιτούν την απαγόρευση του δικαιώματος της ελληνικής αυτοάμυνας έναντι τρίτων δηλαδή την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να θέσει ακόμα και την αποστρατικοποίηση των νησιών μας.


Κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν στο One Channel, πως δεν είναι δεδομένη η συνάντηση για συνεννόηση με την Τουρκία, ειδικά από την στιγμή που η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις.


Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και απαιτείται εγρήγορση.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 4:53 pm


Ποτέ άλλοτε στην ελληνική Ιστορία ΔΕΝ υπήρξε τόσο ύπουλο και οργανωμένο σαμποτάζ εις βάρος των συμφερόντων της Χώρας και του Ελληνικού λαού!


Για πρώτη φορά έχουν συνασπιστεί σε ενιαίο μέτωπο τόσα και τέτοιου εύρους ετερόκλητα συμφέροντα και είναι όλοι στο κόλπο:


νουδού, σύριζα,πασόκ, κουκουέ, μέρα25, ανταρσύες, αντίφες, ρουβίκωνες, δεσποτάδες, καθηγητάδες, ξενοδόχοι, λαμόγια,, λαθρέμποροι, ΦΡΟΝΤΕΞ, ΜΚΟ, ΔΟΜ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Μέρκελ, Ερντογάν, Σόρος, πράκτορες, κεερφάδες, ανθέλληνες...


Είναι θέμα χρόνου να κάνουν πρωθυπουργό στη Β. Ελλάδα το Βοσκόπουλο (πρόεδρο του φιλοΣκοπιανού ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ) και στην νότια τον Κωνσταντίνου (του ΚΕΕΡΦΑ)...

Πώς μπορεί να υπάρξει σωτηρία;;;
Μία είναι η λύση... 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ.
Μπορούμε;
ΝΑΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Καλλιόπη ΣουφλήΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Θέμα χρόνου..

Ποτέ άλλοτε στην ελληνική Ιστορία ΔΕΝ υπήρξε τόσο ύπουλο και οργανωμένο σαμποτάζ εις βάρος των συμφερόντων της Χώρας και του Ελληνικού λαού.

Για πρώτη φορά έχουν συνασπιστεί σε ενιαίο μέτωπο τόσα και τέτοιου εύρους ετερόκλητα συμφέροντα και είναι όλοι στο κόλπο:

νουδού, σύριζα,πασόκ, κουκουέ, μέρα25, ανταρσύες, αντίφες, ρουβίκωνες, δεσποτάδες, καθηγητάδες, ξενοδόχοι, λαμόγια,, λαθρέμποροι, ΦΡΟΝΤΕΞ, ΜΚΟ, ΔΟΜ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Μέρκελ, Ερντογάν, Σόρος, πράκτορες, κεερφάδες, ανθέλληνες...
 

Είναι θέμα χρόνου να κάνουν πρωθυπουργό στη Β. Ελλάδα το βοσκόπουλο και στην νότια τον Κωνσταντίνου...

Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται άπαξ με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου.

Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Τέλος για τις οικογένειες με 6 ή περισσότερα μέλη η ενίσχυση διαμορφώνεται σε 1.490 ευρώ βοήθημα και 630 ευρώ επίδομα ενοικίου έως 12 μήνες.Στο μεταξύ, το πρόγραμμα HELIOS περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα ένταξης, που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Κέντρα Ένταξης στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη.
Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 4:18 pm


Το διάλεξα για πρώτο θέμα ανάρτησης, σήμερα...

 ... γιατί πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα τέτοιοι ΕΛΛΗΝΕΣ!


... γιατί πιστεύω πως θα πρέπει να το δουν ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ που κόβουν το ρεύμα σε συμπατριώτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν... και όλοι αυτοί που συνεργάζονται με τους αιμοδιψείς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Γιατί χρειάζονται ΨΥΧΗ και ΚΟΤΣΙΑ, για να μείνεις έξω από το... μαντρί... 


Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 4:02 pm


Μάνα είναι... ν' αγαπάς...


Η αγάπη της μάνας, απέραντη, ανιδιοτελής, ακούραστη, αγνή, μεγαλόψυχη, ταξιδεύει και μοσχοβολά μέσα στους αιώνες, χωρίς να γνωρίζει χρόνο, τόπο, ηλικία, χωρίς να την επηρεάζουν οι συνθήκες, οι περιστάσεις οι εποχές.
Κι ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα, αναζητείται Η ΜΑΝΑ... Η ΜΑΝΑ του χθες... και η μάνα του σήμερα...
Κάτι χάθηκε στη διαδρομή...
Χάθηκε η έννοια της οικογένειας... χάθηκαν ο αυτοσεβασμός, αλλοιώθηκαν και αλώθηκαν οι άνθρωποι... 
Κι εμείς οι γυναίκες, φέρουμε την πρώτη ευθύνη..

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ.
 

Καλλιόπη Σουφλή
«Αν ένας άνθρωπος υπήρξε το αδιαμφισβήτητα αγαπημένο παιδί της μητέρας του, διατηρεί σε όλη του τη ζωή το αίσθημα θριάμβου, την πίστη στην επιτυχία που συχνά οδηγεί πραγματικά στην επιτυχία» έλεγε ο Φρόιντ.
 
Και έχει αποδειχθεί πως όταν το πρώτο καθρέφτισμα στα μάτια της μάνας, σου αντιγυρίζει μια εικόνα εμπιστοσύνης, αγάπης, πίστης, τότε τα βήματά σου στη ζωή είναι σταθερά, δυνατά, επιτυχημένα.

Η αγάπη της μάνας, απέραντη, ανιδιοτελής, ακούραστη, αγνή, μεγαλόψυχη, ταξιδεύει και μοσχοβολά μέσα στους αιώνες, χωρίς να γνωρίζει χρόνο, τόπο, ηλικία, χωρίς να την επηρεάζουν οι συνθήκες, οι περιστάσεις οι εποχές.

Πάντα ίδια, πάντα αληθινή, γιατί μάνα είναι η ευθύνη που αγρυπνά, η φτερούγα που προστατεύει, η δύναμη που απαρνιέται τον εαυτό της, που ξέρει να συγχωρεί, να δίνει, να υπάρχει παντού και πάντα. 
Μια παρουσία με κυριαρχικό ρόλο στη ζωή μας, που υπάρχει μέσα μας, ακόμα κι αν έχει φύγει, σαν εικόνα τρυφερή, σαν μυρωδιά, σαν χαμόγελο, σαν χάδι, μια καθοριστική ευεργετική παρουσία! Γιατί μάνα είναι ν’ αγαπάς, αυτό μόνο, χωρίς όρια, χωρίς ανταπόδοση!

Πολλοί συγγραφείς και ποιητές έχουν αναφερθεί με συγκινητικά λόγια στην αγάπη της μάνας. 

Αφιερωμένα στις μανάδες του χθές και του σήμερα, σας παραθέτουμε ένα αποσπάσμα από την «Αναφορά στον Γκρέκο» του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, ένα απόσπασμα από το ποίημα του ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Ορέστης» και ένα συγκινητικό κείμενο του ποιητή Μιχάλη Γκανά, έτσι όπως αυτοί ένιωσαν, φύλαξαν στην καρδιά τους και μας μετέφεραν με ευαισθησία την δική τους καταγραφή για τη μητρική αγάπη.


Γιάννης Ρίτσος (Ορέστης, Απόσπασμα)

3
Κ’ η φωνή της μητέρας, πόσο σύγχρονη, καθημερινή, σωστή-
μπορεί να προφέρει φυσικά τα πιο μεγάλα λόγια
ή και τα πιο μικρά, στην πιο μεγάλη σημασία τους, όπως:
“μια πεταλούδα μπήκε απ’ το παράθυρο,”
ή: ” ο κόσμος είναι ανυπόφορα υπέροχος”,
ή: “θα χρειαζόταν πιότερο λουλάκι στις λινές πετσέτες”,
ή: “μου διαφεύγει μια νότα από την ευωδιά της νύχτας”, και γελάει,
ίσως για να προλάβει κάποιον που μπορούσε να γελάσει-
Αυτή η βαθειά της κατανόηση κ’ η τρυφερή της επιείκεια
για όλους και για όλα (σχεδόν μια περιφρόνηση) – τη θαύμαζα πάντα και την τρόμαζα
μ’ αυτή την ενσυνείδητη, υψηλή περηφάνεια της,
αναμιγνύοντας το μικρό, πονηρό, πολυδιάστατο γέλιο της,
με το μικρό κρότο του σπίρτου και τη φλόγα του σπίρτου, καθώς άναβε
την κρεμαστή λάμπα της τραπεζαρίας, κ’ είταν εκεί φωτισμένη απ’ τα κάτω,
μ’ εντοπισμένο πιο ισχυρό το φωτισμό στο εύγραμμο πηγούνι της
και στα λεπτά, παλλόμενα ρουθούνια της, που για λίγο
σταματούσαν ν’ ανασαίνουν και στένευαν
σαν για να μείνει κοντά μας, να σταθεί, ν’ ακινητήσει
μη διαλυθεί σα μια στήλη γαλάζιος καπνός στις πνοές της νύχτας,
μην την πάρουν τα δέντρα με τα μακριά κλαδιά τους, μη φορέσει
τη δαχτυλήθρα ενός άστρου για ένα απέραντο εργόχειρο-
Έτσι έβρισκε πάντα η μητέρα την πιο ακριβή της κίνηση και στάση
ακριβώς τη στιγμή της απουσίας της – πάντα φοβόμουνα
μήπως χαθεί μέσα απ’ τα μάτια μας, μήπως αναληφθεί καλύτερα – όταν έσκυβε
να δέσει το σανδάλι της που άφηνε απέξω τα υπέροχα,
βαμμένα, κυκλαμένια νύχια της ή όταν διόρθωνε
τα μαλλιά της μπροστά στο μεγάλο καθρέφτη
με μια κίνηση της παλάμης της τόσο χαριτωμένη, νεανική και ανάλαφρη
σα να μετακινούσε τρία τέσσερα αστέρια στο μέτωπο του κόσμου,
σα νάβαζε να φιληθούν δυό μαργαρίτες πλάι στην κρήνη
ή σα να κοίταζε με τόλμη στοργικά δυό σκυλιά
να κάνουν έρωτα καταμεσίς του σκονισμένου δρόμου
σ’ ένα καυτό, θερινό μεσημέρι. Τόσο απλή και πειστική είταν η μητέρα
και δυνατή μαζί, επιβλητική κι ανεξερεύνητη.
Νικος Καζαντζάκης (Αναφορά στον Γκρέκο, Απόσπασμα)

10


Η μάνα μου, μια άγια γυναίκα. Με υπομονή, μ’ αντοχή, με όλη τη γλύκα της γης απάνω της. Όλοι από το αίμα της μάνας μου οι πρόγονοι ήταν χωριάτες. Σκυμμένοι στο χώμα, κολλημένοι στο χώμα, τα πόδια τους, τα χέρια τους, τα μυαλά τους γεμάτα χώματα.


Αγαπούσαν τη γης και της εμπιστεύουνταν όλες τις ελπίδες.Είχαν γίνει πάππου προς πάππου ένα μαζί της.

Στην αβροχιά, κοράκιαζαν κι αυτοί μαζί της, κι όταν ξεσπούσαν τα πρωτοβρόχια, τα κόκκαλά τους έτριζαν και φούσκωναν σαν καλάμια. Κι όταν αλέτριζαν και χαράκωναν βαθιά την κοιλιά της με το γενί, ξαναζούσαν στα στήθια και στα μεριά τους,την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκαν με τη γυναίκα τους….

Ποτέ δεν είχα δει τη μητέρα μου να γελάει, χαμογελούσε μόνο, και τα βαθουλά, μαύρα μάτια της κοίταζαν τους ανθρώπους γεμάτα υπομονή και καλοσύνη.

Πηγαινοερχόταν σαν πνέμα αγαθό μέσα στο σπίτι, και όλα τα πρόφταινε ανέκοπα κι αθόρυβα, σαν να ‘χαν τα χέρια της μια καλοπροαίρετη μαγική δύναμη, που κυβερνούσε με καλοσύνη την καθημερινήν ανάγκη.

Μπορεί και να ‘ναι νεράιδα συλλογιζόμουν κοιτάζοντάς την σιωπηλά…

Οι ώρες που περνούσα με τη μητέρα μου ήταν γεμάτες μυστήριο.καθόμασταν ο ένας αντίκρα στον άλλο, εκείνη σε καρέκλα πλάι στο παράθυρο, εγώ στο σκαμνάκι μου, κι ένιωθα, μέσα στη σιωπή, το στήθος μου να γεμίζει και να χορταίνει, σαν να ‘ταν ο αγέρας ανάμεσά μας γάλα και βύζαινα.

Από πάνω μας ήταν η γαζία, κι όταν ήταν ανθισμένη, η αυλή μοσκομύριζε. Αγαπούσα που τα ευωδάτα κίτρινα λουλούδια της, τα ‘βαζε η μητέρα μου στις κασέλες και τα εσώρουχά μας, τα σεντόνια μας, όλη μου η παιδική ηλικία μύριζε γαζία.

Μιλούσαμε, πολλές ήσυχες κουβέντες, πότε η μητέρα μου δηγόταν για τον πατέρα της, για το χωριό που γεννήθηκε, και πότε εγώ της στορούσα τους βίους των αγίων που είχα διαβάσει, και ξόμπλιαζα τη ζωή τους με τη φαντασία μου. 

Δε μ’ έφταναν τα μαρτύριά τους, έβαζα κι από δικού μου, ωσότου έπαιρναν τη μητέρα μου τα κλάματα, τη λυπόμουνα, κάθιζα στα γόνατά της, της χάιδευα τα μαλλιά και την παρηγορούσα:

– Μπήκαν στον Παράδεισο, μητέρα, μη στεναχωριέσαι,σεργιανίζουν κάτω από ανθισμένα δέντρα, κουβεντιάζουν με τους αγγέλους και ξέχασαν τα βάσανά τους. Και κάθε Κυριακή βάζουν χρυσά ρούχα, κόκκινα κασκέτα με φούντες και πάνε να κάμουν βίζιτα στο Θεό.


Κι η μητέρα σφούγγιζε τα δάκρυά της, με κοίταζε σα να μου έλεγε: «Αλήθεια λες;» και χαμογελούσε.

Και το καναρίνι, μέσα από το κλουβί του, μας άκουγε, σήκωνε το λαιμό και κελαηδούσε μεθυσμένο,
ευχαριστημένο, σαν να ‘χε αφήσει μια στιγμή τους αγίους κι ήρθε στη γης να καλοκαρδίσει τους ανθρώπους.

Η μητέρα μου, η γαζία, το καναρίνι, έχουν σμίξει αχώριστα, αθάνατα μέσα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ πια να μυρίσω γαζία, ν’ ακούσω καναρίνι, χωρίς ν’ ανέβει από το μνήμα της -από το σπλάχνο μου- η μητέρα μου και να σμίξει με τη μυρωδιά τούτη και το κελάδημα του καναρινιού…


Μιχάλης Γκανάς

100 001


Κοιτάζει τα χέρια της. Πως έγιναν έτσι; Που βρέθηκαν τόσες φλέβες, τόσες ελιές και σημάδια, τόσες ρυτίδες στα χέρια της;


Εβδομήντα χρόνια τα κουβαλάει μαζί της και ποτέ δεν γύρισε να τα κοιτάξει. Ούτε τότε που ήταν χλωρά, ούτε που μέστωσαν, ούτε που μαράθηκαν, ώσπου ξεράθηκαν. 

Όλα αυτά τα χρόνια η έγνοια της ήταν αλλού, όχι στα χέρια της: μην κοπεί, μην καεί, μην τρυπηθεί, μην το παρακάνει το βράδυ με τον άντρα της – όποτε τύχαινε, μια στις τόσες – κι ακούσει τα λόγια του, καρφί στην καρδιά της – πού τα ‘μαθες αυτά μωρέ γυναίκα;

Κοιτάζει τα χέρια της σαν να τα βλέπει πρώτη φορά. Ξένα της φαίνονται, έτσι που κάθονται ανενεργά πάνω στη μαύρη ποδιά της, σαν προσφυγάκια. Έτσι της έρχεται να τα χαϊδέψει. Και τι δεν τράβηξαν αυτά τα χεράκια, στα κρύα, στα λιοπύρια, στη φωτιά, στα νερά, στα χώματα, στα κάτουρα και στα σκατά.

Πέντε χρόνια κατάκοιτη η πεθερά της, αλύχτησε ώσπου να της βγει η ψυχή. Κοιτάζει πάλι τα χέρια της. Τι θα τα κάνει; Να τα κρύψει κάτω απ’ την ποδιά της να μην τα βλέπει, να τα χώσει στη περούκα της διπλανής που κοιμάται με το κεφάλι γουλί, να τα βάλει στις μάλλινες κάλτσες που της έφερε ο γιός της μόλις του ‘πε ότι κρυώνει εδώ στο γηροκομείο που την έριξε η μοίρα της;


Τόσα χρόνια δε γύρισε να τα κοιτάξει και τώρα δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω τους. Κι όταν δεν τα κοιτάει, την κοιτάνε αυτά. Άνεργα χέρια, τι περιμένεις, αφού δεν έχουν δουλειά κάθονται και κοιτάνε. Δεν είναι που κοιτάνε, ασ’ τα να κοιτάνε, είναι που κοιτάνε σαν να θέλουνε κάτι.


Ξέρει τι θέλουν: να τα χαϊδέψει. Δεν θα τους κάνει τη χάρη. Ντρέπεται γριά γυναίκα να χαϊδεύεται στα καλά καθούμενα. 

Τα κοιτάζει κλεφτά και βλέπει μια σκουριά από καφέ στο δεξί. Σηκώνεται και πάει στο μπάνιο, πιάνει το μοσχοσάπουνο και πλένει τα χέρια της. 

Τα πλένει, τα ξεπλένει, δε λέει ν’ αφήσει το σαπούνι, της αρέσει έτσι που γλιστρούν απαλά το ένα μεσα στο άλλο, «Κοίτα, λέει, που μ’ έβαλαν να τα χαϊδέψω θέλοντας και μη, τα σκασμένα» και γελάει από μέσα της που δεν την κοιτάνε τώρα όπως πριν, χαμένα μέσα στους αφρούς και τα χάδια, σαν να ‘χουν κλείσει τα μάτια, μην τους πάει σαπούνι και τα πάρουν τα δάκρυα.Επιμέλεια: Ελένη Μ. Ματαράγκα

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 3:36 pm


Χρόνια Πολλά, Γιέ μου... (3 βίντεο και μια ταινία)
Τριάντα εννέα χρόνια πριν, είδες για πρώτη φορά το φως της μέρας...
... άκουσα το πρώτο σου κλάμα... 

... κουρνιασμένος στο κορμί μου σχεδόν εννιά μήνες, έπαιρνες αίμα από το αίμα μου... ανάσα απ' την ανάσα μου... ψυχή απ' την ψυχή μου...  
... κι όταν σε πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά, ένοιωσα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου... 

Σε κουβάλησα μέσα στο σώμα μου... σε ηρεμούσα στο στήθος μου... 

Και μπορεί οι εγκυμοσύνες να άλλαξαν το σώμα μου και να μην μοιάζει με μοντέλου... να μην είναι τέλειο, αλλά ξέρω πως είμαι ευλογημένη που έκανα παιδιά...

Έκλεισα τα μάτια μου, γύρισα στο χθες και μετά στο σήμερα... κι όλο αυτό, σε μια στιγμή... 

Κι εκεί που κάποτε ήσουν μια σταλιά ανθρωπάκι στην αγκαλιά μου, είδα έναν ΑΝΔΡΑ...
... και μπορεί να μην χωράς πια στην αγκαλιά μου όπως τότε που ήσουν μωρό, αλλά πάντα θα κατέχεις μαζί με τον αδελφό σου, το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου... 

Μου δώσατε και οι δυο, πολλούς λόγους, για να είμαι περήφανη για σας...

Είμαι από εκείνες τις Μάνες, που δεν ήθελα τα παιδιά μου ν' ακολουθήσουν τον δρόμο μου... 
... ήθελα να περπατήσετε τον δικό σας δρόμο... ν' ανοίξετε τα δικά σας μονοπάτια...
... ήθελα να πάτε πιο μακριά τον δρόμο σας, απ' όσο τον πήγα εγώ... 

Σας αγαπούσα και σας αγαπώ τόσο πολύ, που σας άφησα να αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες για τα λάθη σας, ακόμα κι αν ήταν τόσο μεγάλα, που θα μου ράγιζαν την ψυχή... 

Σας αγαπούσα και σας αγαπώ τόσο πολύ, ώστε να σας λέω "όχι" κι ας ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα, γνωρίζοντας πολύ καλά, πως θα με μισείτε γι αυτό... κάποτε όμως, όταν θα γίνετε γονείς, θα καταλάβετε...
 
Μπορεί να μην ήμουν η τέλεια Μάνα... όταν όμως κοιτάζω εσένα και τον αδελφό σου, είμαι σίγουρη πως έκανα κάτι σωστό στη ζωή μου...

Ψυχή μου, χρειάστηκα εννιά μήνες σχεδόν, για να σχεδιάσω την καρδιά σου... μην αφήσεις κανέναν να την σπάσει...Χρόνια Πολλά, Γιέ μου...  
... η μόνη μου ευχή είναι, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Η μητέρα σου, Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...η ταινία, εδώ... Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 3:12 pm


Γεωπολιτική και νοόσφαιρα (Η έρευνα ντοκουμέντο, που πρέπει να διαβάσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


Γράφει η Χρυσούλα ΜπουκουβάλαΑφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε το αίτημα πολλών αναγνωστών να εξηγήσω τι ακριβώς εννοούσα στο τέλος του προηγούμενου άρθρου με τις λέξεις νοητικός πόλεμος. Ιδού λοιπόν.

Ατζέντα 2030: καλά οργανωμένη γενοκτονία των λαών

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η βίβλος του βιοκεντρισμού – γεωκεντρισμού – μετανθρωπισμού είναι η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την περιβόητη «βιώσιμη» ανάπτυξη.

Ωστόσο, οι 17 στόχοι και οι 169 υποστόχοι της δεν σκοπεύουν στο να κάνουν τις ανθρώπινες κοινωνίες καλύτερες, παρά στο να τις καταστρέψουν. Όποιος δεν το συνειδητοποιήσει καλά αυτό, θα κλάψει πολύ στα χρόνια που έρχονται.Μάλιστα δε, ένας από τους ευαγγελιστές του αποπληθυσμού και συν-συγγραφέας του βιβλίου Τα όρια της Ανάπτυξης, ο Ντένις Μίντοους (Denis Meadows) σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel το 2009, έδωσε και συγκεκριμένο αριθμό «επιζησάντων»: ένα ή το πολύ δύο δισεκατομμύρια, «προκειμένου ο κάθε εναπομείνας άνθρωπος να έχει πλήρεις δυνατότητες κινητικότητας, σίτισης και αυτοανάπτυξης».

Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις της Δύσης υλοποιούν ένα προς ένα τα θέσφατα της Ατζέντας 2030. Δεν είναι συνομωσιολογία. Είναι η πραγματικότητα.

Η πατρίδα μας δεν εξαιρείται από τη γκιλοτίνα της Ατζέντας 2030. Εκτός από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που αποτελεί την εντολή 10.7 αυτής της Ατζέντας, διαβάστε τι άλλο έχουν δεσμευτεί ότι θα ενσωματώσουν και στην εθνική μας νομοθεσία όλες οι μιασματικές ελληνικές κυβερνήσεις. 


Αν μπορείτε, διαβάστε ή ζητήστε να σας πουν τι λένε εν περιλήψει, όλοι οι άλλοι υποστόχοι από το πλήρες γαλλικό ή αγγλικό κείμενο γιατί στο ελληνικό τους κρύβουν. Θα φρίξετε.
Οι υποστόχοι δείχνουν συγκεκριμένα τους τρόπους με τους οποίους θα εξοντωθεί ο ελληνικός λαός.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Όλες οι Οδηγίες της Ατζέντας 2030 έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα Συντάγματα των κρατών-μελών. Γιατί λοιπόν οι κυβερνήσεις μας τις ενσωματώνουν στην εθνική μας νομοθεσία, τη στιγμή που πολλοί δείκτες αυτής της ίδιας Ατζέντας, όπως αυτός της ακραίας φτώχειας, στη χώρα μας έχουν ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια (από 0.5% το 2003 έφτασε στο 1.5% το 2015); 
Μα επειδή στρέφονται εναντίον μας και δεν έχουμε πια εθνική κυριαρχία ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια ματιά στο δοσιλογικό και εγκληματικό παρελθόν των προγόνων των περισσοτέρων Ελλήνων πολιτικών θα σας εξηγήσει γιατί το κάνουν αυτό.

Μην απατάσθε ότι εσείς προσωπικά με κάποιο μαγικό τρόπο θα εξαιρεθείτε γιατί έχετε ένα «μεροκάματο», μια «συνταξούλα», ένα «σπιτάκι», κι ένα «εξοχικούλι» που δεν χρωστάτε και που νομίζετε ότι θα είναι το καταφύγιό σας.

Σύντομα έρχονται τόσοι «πράσινοι» φόροι για τους οποίους τσιρίζει το υποχείριο, η δύστυχη Γκρέτα, που θα αναγκαστείτε να ζείτε σε σκηνές, δίχως αποχέτευση, νερό και ρεύμα.

Πολλές Μόριες θα δημιουργηθούν, αυτή τη φορά όμως για τους Έλληνες, τους νόμιμους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, ενώ στα σπίτια σας που θα κατασχεθούν λόγω «πράσινων» οφειλών προς παράνομα μορφώματα (ΑΑΔΕ), ποιοι λέτε ότι θα εγκατασταθούν χωρίς να πληρώνουν δεκάρα απ’ όσα απαιτεί η κυβέρνηση από εσάς;

Οι «αιτούντες άσυλο» που θα νομιμοποιηθούν όλοι, ώστε να ψηφίζουν.
Ωστόσο, οι 186 «Οδηγίες» της Ατζέντας του ΟΗΕ δεν τηρούνται από τις κυρίαρχες χώρες, όπως, για παράδειγμα, τη Ρωσία, τη Κίνα και όσες δεν ανήκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Αν οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν αντιληφθούν άμεσα τις εγκληματικές πολιτικές του ΟΗΕ και της Ε.Ε. και δεν τις ακυρώσουν, θα αφανιστούν μαζί με τους φερόμενους ως αντικαταστάτες τους.

Ποιο

ς στρέφει τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των λαών τους; 

Οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν πλέον ανοιχτά πόλεμο εναντίον των λαών τους. 
Κραυγάζει ότι το ποθούμενο είναι η αντικατάστασή τους με αναλώσιμους, που θα εγκρίνουν ό,τι τους λένε οι δήμιοί τους μέχρι αφανισμού τους, διότι σε κάθε περίπτωση θα ζουν καλύτερα από ό,τι ζούσαν στις πατρίδες τους.

Κάποιοι πέραν του Ατλαντικού «σχεδιαστές του μέλλοντος» που μοιράζονται τις αξίες του Ευαγγελίου της μείωσης του πληθυσμού των κατωτέρων τάξεων 1 του Τόμας Μάλθους (Parson Tomas Malthus, 1766 -1834), και τις καμπαλιστικές αρχές του μυστικιστικού, technoprog Σκοτεινού Διαφωτισμού, 2 μισούν τους λαούς και θέλουν να απαλλαγούν απ’ αυτούς.

Και τούτο διότι ορισμένοι ηγέτες της τεχνολογίας κρατούν πλέον στα χέρια τους τεχνολογία που καθιστά για τους ίδιους, άχρηστο σχεδόν κάθε ανθρώπινο ον.

Οι GAFAM 3 και οι NATU 4 πλέον παίζουν το ρόλο εκλεγμένων πολιτικών ηγετών της Δύσης, ενώ η Google (Google Zeitgeist) παρέα με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους μεγάλους βασιλικούς οίκους, επιδιώκουν τη παγκόσμια ηγεμονία.
Να γιατί η αφροασιατική μεταναστευτική εισβολή που υφίσταται η Ευρώπη, συνδέεται με τις δηλώσεις του συζύγου της βασίλισσας Ελισσάβετ της Μεγάλης Βρετανίας, Πρίγκιπα Φιλίππου, υπέρ ενός δραστικού αποπληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών.

 
Ο ραγδαίως αυξανόμενος πληθυσμός της υποσαχάριας Αφρικής και κάποιων ασιατικών τριτοκοσμικών χωρών, δεν κατέστη διαχειρίσιμος in situ, οπότε σκέφτηκαν να τον ξεκάνουν, μεταφέροντάς τον στην τεχνολογικά επιτηρούμενη Ευρώπη, όπου όλες οι ηλεκτρονικές υποδομές είναι ήδη έτοιμες, ώστε η γηραιά ήπειρος να γονατίσει.
Γιατί όμως έχουν στοχοποιήσει τόσο την Ευρώπη;

Ηeartland και Rimland: σύντομη ιστορία μιας ξεπερασμένης εμμονής

Σύμφωνα με τον Άγγλο γεωγράφο και ακαδημαϊκό Σερ Χάλφορντ Μακίντερ (Sir Halford John Mackinder, 1861-1947) που διετέλεσε διευθυντής της London School of Economics, στη γεωπολιτική o κόσμος μας διαιρείται σε δύο βασικούς πόλους: τη δύναμη της στεριάς και τη δύναμη της θάλασσας.

Η καρδιά της στεριάς θεωρείται το κέντρο της «Παγκόσμιας Νήσου», δηλαδή της Ευρασίας. Κατά τον Μακίντερ, όποιος ελέγχει την Ανατολική Ευρώπη, ελέγχει τη καρδιά της Παγκόσμιας Νήσου (Heartland), κι όποιος ελέγχει τη Heartland, ελέγχει τον κόσμο ολόκληρο.

Από την άλλη, η διεκδικούμενη περιοχή ανάμεσα στις δύο μεγάλες δυνάμεις, της στεριάς και της θάλασσας (ή αλλιώς ναυτικές δυνάμεις, δηλαδή τις ΗΠΑ και τους λοιπούς ναυτικούς τους συμμάχους Ιαπωνία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, με κυριώτερο τη Μεγάλη Βρετανία), είχε ονομαστεί από τον Μακίντερ Εσωτερική ή Περιφερειακή Ημισέληνος (Inner or Marginal Crescent), ενώ από άλλους Ενδιάμεση Περιοχή.

Ωστόσο, ο Νίκολας Σπίκμαν (Nicholas John Spykman, 1863-1943), Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής του πανεπιστημίου Γιέηλ, την αποκαλούσε Rimland, και διατύπωσε τη θεωρία ότι όποιος ελέγχει τη Rimland, ελέγχει τη Heartland, και κατά συνέπειαν τον κόσμο ολόκληρο, κάτι που έσπευσαν να υιοθετήσουν δεόντως οι ναυτικές δυνάμεις μέχρι σήμερα.       Απεικόνιση της θεωρίας της Heartland και της Rimland. Με πορτοκαλί χρώμα η Heartland. Με κίτρινο η Rimland. Mε κόκκινες διαγώνιες γραμμές, η πεδιάδα της Ανατολικής Ευρώπης. Με μαύρη διακεκομμένη γραμμή, το σημείο συνδετικών πυλών Heartland και Rimland. Με κόκκινη γραμμή, το μέγιστο όριο επέκτασης της Ρωσίας/Σοβιετικής Ένωσης 1945-1990. Με κόκκινη διακεκομμένη γραμμή το μέγιστο όριο κυριαρχίας της Ρωσικής/Σοβιετικής/Κομμουνιστικής επιρροής. Οι μαύρες τελείες δείχνουν την εμπλοκή των ΗΠΑ σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, 1941-1991

Στη Rimland ανήκουν η παράλια Ευρώπη (πλην Μεγάλης Βρετανίας), η Αραβική χερσόνησος, τα βόρεια παράλια της Αφρικής και η Μέση Ανατολή, η υπόλοιπη νοτιοανατολική Ασία, και η ανατολική Σιβηρία, εκτός από τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία, πεπεισμένες ότι αυτή ήταν η μόνη σωστή στρατηγική για την ασφάλειά τους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αιματοκύλισαν πολλές χώρες αυτής της περιοχής. Η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, και η Ευρωπαϊκή Ένωση, τελούν υπό την κυριαρχία των ναυτικών δυνάμεων.

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, αυτή η παράφρων ιδέα της παγκόσμιας κυριαρχίας των ναυτικών δυνάμεων, αντί της ειρηνικής συνύπαρξης ενός πολυπολικού κόσμου, μεγιστοποιήθηκε οδηγώντας το χέρι του βαθέως αμερικανικού κράτους και των «Εκλεκτών παιδιών του Θεού» στη πυροδότηση άνομων περιφερειακών πολέμων, υφαρπάσσοντας βεβαίως και τους ενεργειακούς πόρους τους.

Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες, όπως στο Ιράν και στη Κίνα δεν τα κατάφεραν, άλλες όμως κυριολεκτικά τις διέλυσαν (Κορέα, Βιετνάμ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη).Παγκόσμιος χάρτης της ανελέητης επίθεσης των Βρετανών κατά των άλλων χωρών. Μόνο 22 χώρες γλύτωσαν από τη μανία της καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, που αναγράφονται αριστερά της εικόνας. Πηγή: Statista

Μετά τις απομακρυσμένες στρατιωτικές πανωλεθρίες των ΗΠΑ στην Άπω Ανατολή (Κορέα, Βιετνάμ) τι τους απέμενε για να ενισχύσει τις στρατιωτικές επεμβάσεις εδάφους και το δολάριο; Μα η παγκοσμιοποίηση και οι επιχειρήσεις χειραγώγησης συνειδήσεων των λαών.

Για να λειτουργήσει λοιπόν ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος απαιτούσε την απουσία κυριαρχίας για τα μεμονωμένα έθνη της Rimland, ανεξαρτήτως από το αν ήταν σύμμαχοι ή όχι, καθώς και μια μαζική οικονομική αλληλεξάρτηση, υπαγορευόμενη από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα βασισμένο στο δολάριο και πλήρως διευθετημένο υπέρ της Ουάσινγκτον και της Federal Reserve.


Μετά την κατάρρευση των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, οι ναυτικές δυνάμεις σφυρηλάτησαν ένα παγκόσμιο νεοφιλελεύθερο μοντέλο, βασισμένο στον καταναλωτισμό και σε μια παρασιτική καπιταλιστική οικονομία, χωρίς βεβαίως να απεμπολήσουν ποτέ τη χρήση της ωμής στρατιωτικής βίας.

Μ’ άλλα λόγια, επιδίωξη των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας από τις αρχές του 20ού αιώνα ήταν να αποτρέψουν τη κυριαρχία της Ρωσίας, εμποδίζοντας κυρίως τη συμμαχία της με τη Γερμανία και οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Το ΝΑΤΟ κάνει λοιπόν τα πάντα, ώστε η Γερμανία καθώς και καμμία άλλη χώρα της ενδιάμεσης περιοχής να μην πέσει στην αγκαλιά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πιστεύοντας ότι μια ενοποιημένη και ισχυρή στεριανή αυτοκρατορία υπό την προστασία του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας (δηλαδή του ευρασιατικού ΝΑΤΟ), θα αποτελέσει την ταφόπλακα των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.


Γι’ αυτό το λόγο το ΝΑΤΟ άρχισε να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Ε.Ε. ως πιστή υπηρέτρια, διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των χωρών που ανήκαν άλλοτε στην Σοβιετική Ένωση και εν συνεχεία τις ενσωμάτωσε στο ΝΑΤΟ.


Αυτό ακριβώς συνέβη και στα Βαλκάνια με τη δημιουργία κολοσσιαίας αμερικανικής βάσης στο Κοσυφοπέδιο (στρατόπεδο Bondsteel), την πίεση για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και την επιμονή να γίνουν όλα τα διασπασμένα βαλκανικά κρατίδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μέλη του ΝΑΤΟ.Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις περικύκλωσης της Heartland

Επειδή όμως νέοι παράγοντες έχουν ήδη ανατρέψει τη θεωρία της δυαρχίας, όπως: η κλιματική αλλαγή που ανοίγει τους πρώην παγωμένους αρκτικούς ωκεανούς στη Ρωσία μεταλλάσοντάς την πλέον και σε ναυτική δύναμη, η βαλλιστική υπερτεχνολογία πυρηνικών κεφαλών που μπορούν να δράσουν διηπειρωτικά, η άθλια κατάσταση στο εσωτερικό των ΗΠΑ, οι διαμάχες μεταξύ των κρατών του ΝΑΤΟ (Πακιστάν-Ινδία, Ελλάδα-Τουρκία κλπ.), αλλά και η αφύπνιση της παγκόσμιας συνειδητότητας χάρη στο διαδίκτυο, όσα ανέμεναν οι ναυτικές δυνάμεις δεν απέδωσαν.


Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί η επερχόμενη οικονομική κατάρρευσή τους, μια και ο αμερικανικός λαός έχει φτωχοποιηθεί δραματικά και όλοι οι δείκτες ευημερίας του έχουν πέσει στο ναδίρ, προχώρησαν στην απασφάλιση της πιο λουσιφεριανής βόμβας των τελευταίων εκατονταετιών: να πατρονάρουν τον ΟΗΕ, τον Σόρος, και την Τουρκία να μετακινήσουν λαθραίως εκατομμύρια μουσουλμάνους σε ευρωπαϊκό έδαφος, γνωρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η χριστιανική και γερασμένη Ευρώπη θα γονατίσει, βυθιζόμενη στην ύφεση, και κατά συνέπειαν η Ρωσία και οι άλλοι δύο βασικοί της σύμμαχοι Κίνα και Ιράν, θα υποστούν πανωλεθρία, ενώ θα δοθεί ευκαιρία ανάκαμψης στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία.


Η Τουρκία λοιπόν δρα μεν σαν δουλέμπορος, το σχέδιο όμως δεν είναι δικό της.Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της CIA ο δύστυχος μέσος Αμερικανός πολίτης, έχοντας πέσει στην 54η θέση της παγκόσμιας κατάταξης προσδόκιμου ζωής παρέα με τον μέσο Αλβανό, ζει πολύ λιγότερο από τον μέσο Ευρωπαίο (40ή θέση) και τον μέσο Έλληνα (που έπεσε στην 36η θέση λόγω μνημονίων), αποδεικνύοντας τη κατάρρευση του κράτους των ΗΠΑ, λόγω τεράστιων στρατιωτικών δαπανών και ακραίου νεοφιλελευθερισμού. Να τι σημαίνει όταν ακούτε «βιάζονται». Πηγή: CIA World Factbook, στοιχεία 2016

Τα πιστά όργανα των ΗΠΑ, ΟΗΕ και Διευθυντήριο της Ε.Ε. μετατρέπουν την πανέμορφη και μέχρι τώρα μακρόβια χώρα μας, σε παγκόσμιο λαθροβιότοπο, χρησιμοποιώντας ακόμα και παράνομα διαφημιστικά σποτ προσέλκυσης δουλεμπόρων, (κατεβάστε άμεσα αυτό το βίντεο στον υπολογιστή σας πριν το αφαιρέσει το YouTube), δείχνοντας ωμά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο.

Δεν υπάρχει αηδέστερη απόδειξη απ’ αυτήν, γιατί πρέπει να αποχωρήσουμε απ’ αυτούς τους εγκληματικούς οργανισμούς.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν φυσικά να υλοποιηθούν σε καμμία χώρα της Ευρώπης που δέχτηκε λαθρομετανάστες, αν δεν είχε προηγουμένως εξασφαλιστεί η αμέριστη στήριξη της κυβέρνησής της, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Δικαιοσύνης και των χριστιανών ηγετών της που εδώ και πολλά χρόνια ενεργούν πανθρησκειακά.

Το έγκλημα που άρχισε πολύ νωρίτερα να συντελείται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει δημιουργήσει τέτοια απόγνωση στους Ευρωπαίους αυτόχθονες εξ αιτίας της καταστροφής των κοινωνιών τους από τους αλλoφύλους, ώστε πολλοί αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί, με τρανό παράδειγμα τους Γάλλους, αυτοκτονούν πλέον κατά χιλιάδες ετησίως, αποδεικνύοντας το μέγεθος της καταστροφής της γηραιάς ηπείρου.

 

Το δόγμα MAGA και η αποδόμηση του έμβιου

Μην ξεγελιέστε λοιπόν. Τους μετανάστες (θα το ξαναπώ, οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν είναι ούτε 7% των αιτούντων άσυλο) δεν τους φέρνουν εδώ για τις ΕΟΖ των γερμανικών βιομηχανιών που είναι όλες ρομποτοποιημένες και που η Ουάσινγκτον προσεύχεται νυχθημερόν να φουντάρουν μαζί με τις ρωσικές και τις κινέζικες.

Το βάρος εκατομμυρίων μη απασχολήσιμων μεταναστών σε καιρούς παγκόσμιας ύφεσης θα κάνει τριτοκοσμικές τις μέχρι πρότινος προηγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες, τις μόνες στον κόσμο που έχουν παράδοση αποτελεσματικών κοινωνικών αγώνων, δομημένες στον ελληνολατινικό-χριστιανικό πολιτισμό και στην εκκοσμίκευση.

Το αντιευρωπαϊκό σχέδιο θέλει οι εναπομείναντες να αυτοκτονούν, ή να ζουν με αντικαταθλιπτικά, αποδεκατιζόμενοι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που θα ξεσπούν παντού στην Ευρώπη.

Μόνη επιλογή όσων επιβιώσουν, είναι να αμύνονται ένοπλοι πλέον σε αστικούς εμφυλίους πολέμους (urban wars), λόγω επικράτησης της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Μαδρίτη, Λονδίνο, Νίκαια, Μόναχο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μάντσεστερ και Βρυξέλλες θα αποτελούν παιδικό παιχνίδι μπροστά σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν. Η χώρα μας ουδόλως θα εξαιρεθεί, αν στο μεταξύ δεν την ακρωτηριάσει η παρούσα κυβέρνηση μέχρι λίγο πιο πάνω από τα Τρίκαλα και τον 25ο μεσημβρινό.

Μετά απ’ αυτά, οι ΗΠΑ ονειρεύονται ότι θα προκύψει η «μαγική εικόνα»: το μεγάλο ευρωπαϊκό κεφάλαιο και όλοι οι ταλαντούχοι Ευρωπαίοι σε παραγωγική ηλικία θα μεταναστεύσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ενισχύσουν τo δόγμα MAGA. 5

Κι όσο τo δόγμα MAGA θα δοξάζεται, τόσο αδιάκοπες μάζες μη ενσωματώσιμων πληθυσμών θα συνεχίσουν να μεταφέρονται στη δύστυχη Ευρώπη, σκορπώντας το θάνατο και τόσο οι ευρωπαϊκές χριστιανικές ιεραρχίες θα μεταλλάσσονται σε πανθρησκειακές θεραπαινίδες, κάνοντας το ταξίδι Ευρώπη – Αστάνα (νυν Νουρσουλτάν) μηνιαία αναψυχή.

Μ’ άλλα λόγια, τα επόμενα χρόνια θεωρείστε δεδομένα την τρομακτική οικονομική ύφεση στην Ευρώπη, την άνοδο των τρομοκρατικών επιθέσεων και της εγκληματικότητας, τους αστικούς πολέμους και την απηνή δίωξη της χριστιανικής πίστης, αν όλοι οι θιγόμενοι λαοί δεν αντιδράσουμε άμεσα.

Η μάχη για την παγκόσμια αμερικανοβρετανική καμπαλιστική ηγεμονία απαιτεί πλήρη αποδόμηση του έμβιου. Οι βιολογικές διαφορές πρέπει να ισοπεδωθούν προς όφελος μιας υπερφυσικότητας που είναι υπεράνω εθνών και πολιτισμών: της συγχώνευσης ανθρώπου και μηχανής, της περίφημης Singularity (Μοναδικότητας ή Ιδιομορφίας), μιας υπερευφυούς μηχανής με αυτοσυνείδηση και ικανότητα αυτοαναπαραγωγής.

Η θεωρία λοιπόν ότι τα φύλα είναι κοινωνικά και όχι βιολογικά, και ακόμη περισσότερο ο αντι-σπεσισμός και ο βιγκανισμός, που προάγουν ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διαφορά μεταξύ των ανθρώπων και των άλλων ειδών, διαχέεται προκειμένου να προετοιμαστούν οι ανυποψίαστες μάζες για τις γενετικές «χίμαιρες» που σύντομα θα απελευθερωθούν από τα εργαστήρια.

Σχίσμα Ορθοδοξίας εν όψει

Προσέξτε πώς συνδέονται όλα αυτά: για να ευωδοθεί η καταστολή κυρίως των Ευρωπαίων και έπειτα όλων των άλλων πλην των περιούσιων, απαιτείται επιβολή ασαφούς ταυτότητας, δηλαδή η κατάργηση των φύλων, των εθνών, της έννοιας της ετερότητας και ιερότητας του ανθρώπινου Προσώπου που υπάρχει μόνο στον χριστιανισμό, η διάσπαση των δύο μονοθεϊστικών θρησκειών (χριστιανισμού και μουσουλμανισμού) και όχι του ιουδαϊσμού και η επιβολή πανθρησκείας (βλ. Σύνοδος Κολυμπαρίου και πανθρησκειακή σύγκλιση).

Η εξάλειψη της ταυτότητας επιδιώκεται μέσω ευθείας προσβολής των αρχετύπων και των συμβόλων των χριστιανικών λαών.


Και επειδή η Ελλάδα είναι η βάση του δυτικού πολιτισμού και οι περιούσιοι έχουν άμεση ανάγκη από ζωτικό χώρο, πρέπει να αποδομηθεί πλήρως.

Γι’ αυτό και βλέπουμε την τοποθέτηση μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο σε ιερές ορθόδοξες χριστιανικές μονές που οι κτίτορές τους είχαν πολεμήσει εναντίον Οθωμανών και Ναζί κατακτητών, εγκυκλίους της Εκκλησίας της Ελλάδος για την κατάργηση των Ησυχαστηρίων, νομιμοποίηση μουφτήδων στο Δημόσιο και αιτήματα για την κατάργηση του άβατου του Αγίου Όρους.

Γι’ αυτό και βλέπουμε βανδαλισμούς εκκλησιών σε όλη την Ευρώπη και σε χώρες της Rimland, με αποκορύφωμα τον, όπως όλα δείχνουν, εμπρησμό της Παναγίας των Παρισίων, ναού-συμβόλου του δυτικού χριστιανισμού.


Γι’ αυτό και βλέπουμε τη μετατροπή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε θεραπαινίδα πανθρησκειακών ιδρυμάτων στήριξης της λαθρομετανάστευσης που χρηματοδοτούνται από πανθρησκειακούς οργανισμούς στους οποίους συνιδρυτής είναι η …Σαουδική Αραβία και παρατηρητής η …Αγία Έδρα.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλλινοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα, είναι μια ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος που αναφέρει άλλωστε στην έκθεση πεπραγμένων του 2018 την αμέριστη συνηγορία του στη μετανάστευση:

«Συμμετοχή σε δράσεις συνηγορίας για το άσυλο και τη μετανάστευση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, μέσω συνεργασιών και δικτυώσεων», σελ. 3.

Στη δε σελ. 20 αναφέρεται επίσης ξεκάθαρα ότι: «επειδή η ένταξη είναι μια διαδικασία δυναμική και αμφίδρομη, η οποία αφορά κυρίως στην κοινωνία υποδοχής, κρίσιμη είναι η εξοικείωση των γηγενών με την διαφορετικότητα της παρουσίας των προσφύγων, με απώτερο στόχο οι πολίτες να εκλάβουν την τελευταία ως πλεονέκτημα, και όχι ως απειλή. Η κοινωνική ένταξη των προσφύγων είναι ένα εγχείρημα εξαιρετικά απαιτητικό σε μια συγκυρία έξαρσης των ρατσιστικών και ξενοφοβικών τάσεων στην Ευρώπη, όπου ο φόβος που προκαλεί η παρουσία των προσφύγων στους πολίτες των ευρωπαϊκών κρατών, εξαιτίας της σύνδεσής της με θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, έχει αναδειχθεί σε κεντρικό ζήτημα».

Εμάς, τους γηγενείς, ποιος μας ρώτησε; Mε το ζόρι θα μας τους επιβάλλετε;


Επειδή οι γηγενείς αντιδρούμε στον χωρίς μάχη θάνατό μας και η «ενσωμάτωση» δεν προχωράει όπως θα θέλατε, ανησυχείτε; 


Χρηματοδότες της ανωτέρω ΜΚΟ ήταν ή είναι, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, διάφοροι όπως τυχαίως μη ορθόδοξοι οργανισμοί, δηλαδή: η Ευαγγελική Εκκλησία της Ρηνανίας, η Ομοσπονδία Προτεσταντικών Εκκλησιών της Ελβετίας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή για τους Μετανάστες στην Ευρώπη/ CCME, η Diakonie Katastrophenhilfe, η ProAsyl, το KAICIID – King Abdullah Bin Abdulaziz International Centre for Interreligious and Intercultural Dialogue, οι γνωστές ανθελληνικές Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και φυσικά τα φίλτατα Υπουργεία Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.


Δύστυχε Ελληνάκο φορολογούμενε, πού ρίχνονται τα λεφτά σου… Στην φροντίδα όλων των άλλων φυλών, τη στιγμή που η δική σου πεθαίνει.


Μερικοί από τους σπόνσορες του Οικουμενικού Προγράμματος του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλλινοστούντων και Μεταναστών, μεταξύ των οποίων και Άραβες συμμετέχοντες (KAICIID)

Σύμφωνα λοιπόν με όλα όσα διαβάσατε παραπάνω και με όσα ακολουθούν παρακάτω, θεωρώ πλέον βέβαιο το σχίσμα της Ορθοδοξίας και στην Ελλάδα (μετά την Ουκρανία), ανάμεσα σε πατριώτες χριστιανούς Ορθοδόξους Έλληνες πιστούς, και σε οικουμενιστές διεθνιστές που δεν έχουν καμμία σχέση με την Ορθοδοξία όπως τη ξέραμε, αλλά με τη MAGA παγκοσμιοποίηση.

Η κατάρρευση των ξεπερασμένων βεβαιοτήτων

Όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές στο παρόν ιστολόγιο, οι εωσφορικών πεποιθήσεων Homo Dei, βασίζονται στις ψυχολογικές επιχειρήσεις υπναγωγικής προπαγάνδας, στην οπλοποίηση των μεταναστών, στη διαφθορά των σφουγγοκωλάριων, στην στήριξη των χρήσιμων ηλίθιων, στην τεχνολογία αιχμής, και όταν αυτά δεν αρκούν, στην ωμή βία.
Ωστόσο, όλα αυτά θα καταρρεύσουν όχι μόνο γιατί δεν έχουν λάβει υπόψιν τις παλαιές ευρωπαϊκές αριστοκρατίες, τους έτερους πόλους Ρωσία και Κίνα που έχουν αναπτύξει παρόμοια, αν όχι ανώτερη, τεχνολογία και προπαγάνδα, την εξαθλίωση του ίδιου του αμερικανικού λαού, αλλά κυρίως τη συλλογική, συνειδησιακή αντίδραση των λαών της Ευρώπης που ενισχύεται από τους ίδιους τους νόμους της φύσης.Χάρτης νέων πόλων σύμφωνα με μία από τις εκδοχές του πολυπολικού κόσμου κατά τον οποίο οι ΗΠΑ έχουν χάσει την πρωτοκαθεδρία τους και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διασπαστεί σε μικρότερες ενώσεις. Αν και η Ελλάδα εδώ εμφανίζεται πολύ συμπιεσμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και άλλες εκδοχές

Τα μακράν της ισορροπίας συστήματα

Τη δεκαετία του ’80 ο Βέλγος ρωσικής καταγωγής φυσικός και χημικός μηχανικός Ιλιά Πριγκοζίν (Ilya Prigogin, 1917-2003), διατύπωσε τη θεωρία ότι αν και η αύξηση της αταξίας συμβαίνει στα συστήματα που βρίσκονται σε ισορροπία, σε συστήματα μακράν της ισορροπίας δεν προκύπτει πάντοτε αταξία, αλλά τάξη και οργάνωση και μεγαλύτερη πολυπλοκότητα.
Ο Πριγκοζίν ο οποίος βραβεύτηκε με το Νόμπελ Χημείας 1977, και έγινε διάσημος για το έργο του στις διαλυτικές (dissipative), στις πολύπλοκες δομές (complex structures) και στα αυτοοργανωμένα συστήματα (self-organizing systems), απέδειξε ότι οι νέες μορφές οργάνωσης στα συστήματα μακράν της ισορροπίας, δημιουργούνται στις λεγόμενες διχαλώσεις (bifurcations).
Ένα τέτοιο σύστημα σε κάποιο κρίσιμο σημείο, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μια κατάληξη δύο ή περισσοτέρων διχαλώσεων, μ’ άλλα λόγια έναν από δύο ή περισσότερους δρόμους εξέλιξης (μέλλοντα), όπου νέες μορφές οργάνωσης θα δημιουργηθούν. Το σύστημα θα ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξε, μέχρι να βρεθεί εκ νέου σε μία άλλη διχάλωση.
Ο Πριγκοζίν απέδειξε ότι «το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα προκύπτει όταν σπρώχνεις ένα σύστημα μακράν της ισορροπίας του» προσφέροντας στην ανθρωπότητα μία νέα περιγραφή του κόσμου, με μία καινούργια θεώρηση της ύλης, όπου η ύλη δεν παράγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, αλλά μία πληθώρα αποτελεσμάτων, από τις ανθρώπινες κοινωνίες και τα ιστορικά γεγονότα, μέχρι τα καιρικά συστήματα.
Το μέλλον λοιπόν δεν είναι δεδομένο. Πρόκειται για μια αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, η οποία εξαρτάται από τη συμμετοχή μας στην κατασκευή του.
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πόλεμοι πια εναντίον μας διεξάγονται σε συνειδησιακό επίπεδο (νοοπολιτική), εφόσον έχουμε συναίσθηση αυτού του γεγονότος, μπορούμε να αποτρέψουμε και τις επιθέσεις εναντίον μας. Όσοι μας επιβουλεύονται δεν μπορούν να διαμορφώσουν τις καταστάσεις μόνοι τους, και δεν έχουν καμμία εξουσία πάνω μας.
Και αυτοί υπόκεινται στους ίδιους νόμους που διέπουν τη νοόσφαιρα. 6Διαδοχικές διακλαδώσεις συστήματος πέραν της ισορροπίας. Καθώς προχωρά η θερμοδυναμική εξέλιξη, μετά από ένα κρίσιμο σημείο, το σύστημα εισέρχεται σε ένα πεδίο αστάθειας, εμφανίζοντας νέες διχαλώσεις. Αντιστοίχως, ένα ιστορικό γεγονός, εμφανίζεται ακριβώς σ’ αυτό το σημείο της διαδικασίας, κάτι που οι «σχεδιαστές μελλόντων» θέλουν πάσει θυσία να αποτρέψουν, κρατώντας τη συλλογική νοόσφαιρα σε κατάσταση καταστολής. © Μετάφραση – προσαρμογή γραφήματος στα ελληνικά: «Απεροπία»

Η μαύρη λίστα της Google και η απόκρυψη της αλήθειας

Κι όμως, υπάρχει ένας αυτοαποκαλούμενος μάντης όλων των πιθανών διακλαδώσεων, και μάλιστα πασίγνωστος: η Google μέσω της πλατφόρμας της Google Τrends, ισχυρίζεται ότι χάρη στις λέξεις-κλειδιά των αναζητήσεων του κοινού και στην επεξεργασία των αλγορίθμων της, μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τα μελλούμενα.

Χρειάζεται προσοχή απέναντι σε τέτοιου είδους ισχυρισμούς: η Google προφανώς άλλα αποτελέσματα εμφανίζει επίσημα και άλλα μπορεί να καταλήγουν στις μυστικές υπηρεσίες και σε λοιπά ευαγή ιδρύματα.

Διότι αν πιστέψουμε ότι πανελλαδικά οι αναζητήσεις του 2018 όλων των Ελλήνων ήταν αυτές που εμφανίζει επίσημα, τότε η ελληνική συνειδητότητα είναι αντίστοιχη με ενός παιδιού έξι ετών, κάτι που δεν αληθεύει.

Και ξέρετε γιατί; Διότι η Google έχει ήδη κατηγορηθεί για χειραγώγηση αποτελεσμάτων μέσω των αλγορίθμων της. Απλή λογική: είναι ποτέ δυνατόν στα αποτελέσματα της Ελλάδας οι λέξεις «λαθρομετανάστευση» ή «μετανάστευση» να απουσιάζουν παντελώς; Επ’ ουδενί λόγω.


Εν πάσει περιπτώσει, είναι βέβαιο ότι οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες λαμβάνουν κάθε προφύλαξη ώστε να αδρανοποιήσουν τη δύναμη της νοόσφαιρας των λαών, που όπως όλα δείχνουν, μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το γεωμαγνητικό πεδίο.


Μια ερμηνεία αυτού του μη ευρέως γνωστού φαινομένου είναι ότι το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο επηρεάζεται εξ αιτίας της επιτάχυνσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του καρδιακού παλμού εκατομμυρίων ανθρώπων, που όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, επηρεάζεται ήδη πριν από το συμβάν.Απεικόνιση της διαταραχής του γεωμαγνητικού πεδίου της Γης σε μονάδες νανοτέσλα που μετρήθηκε από δορυφόρους πριν, κατά και μετά το συμβάν στους Δίδυμους Πύργους. Πηγή: Πανεπιστήμιο Πρίνστον, στα πλαίσια του Princeton Engineering Anomalies Research Lab (PEAR) και του Global Consciousness Project

Oι κανόνες των νέων διχαλώσεων και της αυτοοργάνωσης του Πριγκοζίν έχουν άμεση εφαρμογή στο ανθρώπινο πεδίο, και συγκεκριμένα ρυθμίζουν τις κρίσιμες μάζες, τη διαμόρφωση απόψεων από φήμες, και τη συλλογική σκέψη.


Κατά συνέπειαν, παραπλανητικά σκάνδαλα τύπου Νοβάρτις, απαγόρευση καπνίσματος, επαναλαμβανόμενοι αγώνες δρόμου μόνο μέσα στις μεγάλες πόλεις για να αποσπώνται οι μεγάλες πληθυσμιακές μάζες και άλλα ακίνδυνα για το καθεστώς, τη στιγμή που η χώρα πεθαίνει, ανήκουν ακριβώς σ’ αυτές τις καθεστωτικές «προφυλάξεις».


Αδιαφορείστε απόλυτα, επικεντρωθείτε στα φλέγοντα και ενημερώστε κυρίως όσο περισσότερους νέους μπορείτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν.Εντυπωσιακή αυτο-οργάνωση κύβων υψηλής κρυσταλλικότητας υλικού Nb3O7 (OH) μικροσκοπικού μεγέθους, κατά τη διάρκεια υδροθερμικής επεξεργασίας στους 200 ° C. Οι αρχικά άμορφοι κύβοι, μετασχηματίζονται σταδιακά σε τρισδιάστoυς κρυσταλλικούς νανοσωλήνες όπως συνοψίζεται στο παραπάνω μοντέλο. Απίστευτο και όμως αληθινό. Πηγή εικόνας: Wikipedia

Ωσόσο, έχουν γνώσιν οι φύλακες: η νοόσφαιρα ενός ολόκληρου έθνους, συντονιζόμενη καταλλήλως, μπορεί να επηρεάσει όσους του επιτίθενται και να τους τσακίσει έπειτα στο υλικό πεδίο.

Η διχάλωση είναι πολύ κοντά

Γι’ αυτό ακριβώς και όλα όσα εξυφαίνονται εναντίον του έθνους των Ελλήνων δεν θα περάσουν. 

Το επαναλαμβάνω: η γεωπολιτική του τάφου δεν αρμόζει στους Έλληνες. 

Αφυπνείστε όσους μπορείτε.


Το κρίσιμο σημείο του συστήματος και η πρώτη διχάλωση είναι πολύ κοντά. Θα εκχυθεί ενέργεια στο σύστημα, όπως προβλέπουν οι νόμοι της θερμοδυναμικής, και θα ξεπεραστεί το όριο θραύσης της ισορροπίας του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Και εκεί οδηγούμεθα, θωρακισμένοι από την ελληνορθόδοξη χριστιανική πίστη μας (όχι βέβαια οικουμενική) στη διαφύλαξη της επίγειας πατρίδας μας βάσει των πατερικών μας κειμένων και όχι των βιβλικών αποσπασμάτων που χρησιμοποιεί επιλεκτικά η Εκκλησία της Ελλάδος και οι ΜΚΟ του Σόρος για να πείσουν τους αδαείς.


Οι Έλληνες πρέπει να εμπνέονται από τους απλούς πατριώτες παπάδες που πολέμησαν για την απελευθέρωσή μας μαζί με τους αγωνιστές του 1821 σε ξηρά, αλλά ακόμα και πάνω στα πολεμικά πλοία του Αγώνα. Αυτό το αρχέτυπο του ψυχωμένου ράσου μας εμπνέει κι απ’ αυτό παίρνουμε δύναμη.


«Eκείνοι που σχεδιάζουν μέλλοντα για τους λαούς, βασίζονται στο ότι οι μάζες δεν μπορούν να σκεφτούν πέραν ​​από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Αυτός είναι ο άσσος στο μανίκι τους. Το μακροπρόθεσμο μέλλον πρέπει πάντα να φαίνεται θολό, ασαφές και χάσιμο χρόνου να το εξετάσουμε. Γιατί;
Μα είναι προφανές! Εκείνοι που σχεδιάζουν τα μακροπρόθεσμα μέλλοντα, τα φτιάχνουν λεπτομερώς, κομματάκι κομματάκι, και αν μόνο πολύ λίγοι πολίτες μπορούν να κατανοήσουν πώς θα είναι, πώς θα τα ανασχέσουν, πώς θα αντισταθούν; Πρέπει να μάθουν όλοι ν’ ακούν πότε χτυπάει συναγερμός.»
Jon Rappoport,Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, απόσπασμα από το βιβλίο Exit from the Matrix

 

Πρακτικές εφαρμογές της επιστήμης της πολυπλοκότητας

Οι σκεπτόμενοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναρωτιούνται πλέον, αν πριν από την νόμιμη αυτοάμυνα στην οποία εξαναγκάζονται εξ αιτίας της ανικανότητας των κυβερνήσεών τους να τους προστατέψουν, υπάρχει τρόπος να τις τιμωρήσουν δια της δικαστικής οδού.
Στη χώρα μας, πολλές καταγγελίες πολιτών για εθνικά ζητήματα στοιβάζονται στα συρτάρια των δικαστών δίχως αποτέλεσμα. 

Απομένει λοιπόν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του οποίου όμως η ανθελληνική στάση είναι γνωστή.

Ποια δικαίωση να περιμένουμε λοιπόν από τη δικαστική οδό;
Το ενδιαφέρον μαζικών μηνύσεων δεν έγκειται στο ότι αναμένουμε να καταδικαστούν οι πραιτωριανοί, αλλά στη μετατόπιση των συστημάτων μακράν των σημείων ισορροπίας.
Μια διχάλωση της ελληνικής συλλογικής συνείδησης είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί ως εξής:

Έλληνες πατριώτες, ντόπιοι και ομογενείς, φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο, και ελληνικές ορθόδοξες χριστιανικές εκκλησιαστικές ομάδες που τιμούν την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, συντάσσουν με τη βοήθεια έγκριτων νομικών μια έγκυρη και καλά τεκμηριωμένη προσφυγή που εν συνεχεία συνυπογράφουν εκατομμύρια πολιτών.

Μια τέτοια προσφυγή θα έχει ως αίτημα να διερευνηθούν οι παρακάτω κατηγορίες και να κηρυχθούν ένοχοι όλοι οι πολιτικοί που συμμετείχαν ενεργητικά ή παθητικά στα εξής εγκλήματα:
1. Γενοκτονία, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Ρώμης
 

2. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ιδίου καταστατικού, 

 

3. Εσχάτη προδοσία, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα για απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού,
και πολλές άλλες επί μέρους κατηγορίες.
Μια άλλη διχάλωση μπορεί να εκδηλωθεί με μεγαλειώδη ειρηνικά συλλαλητήρια με απαίτηση:
• άμεσο κλείσιμο των συνόρων,
• αναστολή επ’ αόριστον ΟΛΩΝ των σχετικών Οδηγιών του ΟΗΕ και της Ε.Ε. που με άτιμο τρόπο ενσωματώθηκαν στην εθνική μας νομοθεσία,
• απέλαση όσων δεν δικαιούνται άσυλο με βάση τη παλαιά εθνική μας νομοθεσία (με τη καινούργια δικαιούνται ΟΛΟΙ, εφόσον μόνο στην Ε.Ε. ισχύουν οι προϋποθέσεις μη επαναπροώθησης που απαιτεί ο ΟΗΕ και λόγω Δουβλίνου ΙΙ οι άλλες χώρες αρνούνται να τους παραλάβουν).

Επίσης, μια άλλη εκδοχή μπορεί να εκδηλωθεί με απρόβλεπτες διακλαδώσεις, μετά τα συλλαλητήρια που οδηγούν σταδιακά προς έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, άρνηση των μνημονίων και κήρυξη του χρέους ως παράνομο, επιστροφή στη δραχμή και τιμωρία των ενόχων.

Τέλος, κάποια άλλη μπορεί να αναπηδήσει με την πυροδότηση έκρυθμων καταστάσεων μετά από το θάνατο Ελλήνων πολιτών λόγω πολλαπλασιασμού των επιθέσεων από αιτούντες άσυλο και γενικευμένη αδυναμία τήρησης της δημόσιας τάξεως από την ελληνική αστυνομία.

Μη ξεχνάτε λοιπόν ότι, σύμφωνα με τη φυσική, το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα προκύπτει όταν το σύστημα σπρώχνεται μακριά από την ισορροπία του.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Essay on the Principle of Population (Δοκίμιο επί της Αρχής του Πληθυσμού

 2. Σκοτεινός Διαφωτισμός (Dark Enlightenment) ή Νεοαντιδραστικό Κίνημα: πολιτικό κίνημα που αυτοπροσδιορίζεται ως αντιδημοκρατικό, φιλομοναρχικό, ελιτίστικο, μισανθρωπικό, μισογυνικό, στον αντίποδα του διαφωτισμού και βεβαίως διανθρωπιστικό. Ορισμένες από τις δράσεις του νεοαντιδραστικού κινήματος προέρχονται από νεοφιλελεύθερους, όπως ο δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής του Paypal, Πήτερ Θιλ.
  Το Νεοαντιδραστικό Κίνημα είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία (λευκών Αμερικανών κατά προτίμηση) κατέχει μια χώρα η οποία δομημένη ως κοινή εταιρία συμμετοχών, τοποθετεί έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους της.

  Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους. Σύμφωνα δε με τους νεοαντιδραστικούς, όσοι έχουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης πρέπει να είναι παραπάνω στην ιεραρχία (π.χ. 160 έναντι 115 του μέσου όρου), επομένως όσοι γίνουν σάιμποργκ με δείκτη νοημοσύνης… 500 θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι.

  Ο επίσης νεοαντιδραστικός Μάικλ Περιγιού (Michael Perilloux) που προάγει τον κοινωνινό δαρβινισμό, προτείνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκμεταλλευτεί περισσότερο την εξουσία, ακυρώνοντας το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο και αντικαθιστώντας την κυβέρνηση με τον …Οργανισμό Τραμπ (The Trump Organization).

  Ομοίως, το 2014 η πρώην ταλαντούχος χάκερ, και νυν μηχανικός της Google Tζάστιν Τιούνι (Justine Tunney) διακίνησε στο διαδίκτυο ένα ψήφισμα το οποίο ζητούσε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την απομάκρυνση όλων των μελών της αμερικανικής κυβέρνησης και την ανάθεση της εξουσίας στην τεχνολογική βιομηχανία και συγκεκριμένα να διοριστεί ο πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιτ (Eric Schmidt) ως …μάνατζερ (CEO) της Αμερικής.

  Εν κατακλείδι οι ευγονιστές νεοαντιδραστικοί πιστεύουν ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δομικές διαφορές στη νοημοσύνη μεταξύ των υφιστάμενων ανθρώπινων φυλών και ότι τα αριστοκρατικά πολιτικά συστήματα είναι πιο σταθερά οικονομικά και λιγότερο σπάταλα από τα δημοκρατικά ή τα κομμουνιστικά και ότι έτσι κι αλλιώς ―δώστε βάση σ’ αυτό, έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτά που θα επιχειρηθούν― η εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί…

 3. Ακρωνύμιο των τεχνολογικών κολοσσών Google, Amazon, Facebook και Microsoft

 4. Ακρωνύμιο των εταιρειών Νetflix, Airbnb, Tesla και Uber

 5. Μake America Great Again

 6. Όρος που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο παλαιοντολόγο, φιλόσοφο και μυστικιστή Ιησουίτη ιερέα Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν (Pierre Teilhard de Chardin, 1881-1955) στο σύγγραμμά του Το ανθρώπινο φαινόμενο, για να περιγράψει το σύνολο των σκέψεων που δημιουργούνται από την ανθρώπινη συνείδηση, κατά συνέπειαν όλων των πληροφοριών που κυκλοφορούν, οι οποίες όμως πυροδοτούν και όλα τα κοινωνικά κινήματα.

Πηγήhttps://aperopia.fr/11-2019/geopolitiki-kai-noosfaira/Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή, το γεγονός πως η ερευνήτρια - συγγραφέας - αρθρογράφος  και διαχειρίστρια του εξαιρετικού και μοναδικού στην Ελλάδα ιστότοπου aperopia κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, επιτρέπει μόνον στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, την διάδοση των μοναδικών άρθρων της.
Την ευχαριστώ γι αυτό.

Την ευχαριστώ όμως και για το γεγονός, ότι οι πολύτιμες έρευνές της δίνουν την δυνατότητα στους Έλληνες, να αναπτύξουν υψηλότερες γνώσεις και να διεκδικήσουν στόχους.


Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 1:44 am


μην περιμένετε τίποτα... (3 βίντεο και μια ταινία)Μην περιμένετε τίποτα, από ανθρώπους που σας κάνουν να περιμένετε...


... γιατί η ψευτιά θέλει... μνήμη, κι η αλήθεια... κότσια...


Καλό ξημέρωμα... κι ότι η ζωή δεν μας έδωσε σήμερα, ας μας το δώσει απλόχερα αύριο...


Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...η ταινία, εδώ... 

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 1:09 am


Νέα καλέσματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, από τον Ιερό Λόχο 2012


Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη. 

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας, 
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες). 

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία, 
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό, 
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας, 
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci, 
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια». 

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας, 
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους. 
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
  

Ξεκίνησαν μια χούφτα άνθρωποι, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Πατρίδα και δίνουν καθημερινούς αγώνες γι αυτό... 

Πλέον οι δράσεις τους, άρχισαν να βρίσκουν ανταπόκριση και σε άλλα πατριωτικά κινήματα, κι απλώνεται σ' όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Άνθρωποι απλοί, του καθημερινού μόχθου, έβαλαν στην άκρη όλες τις πολιτικές ιδεολογίες και κράτησαν μόνον μια απλή και παναθρώπινη ιδεολογία... ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στους αγώνες τους και για το μείζον πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΟΛΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


Μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη (εδώ), στις 3/11/2019, που φυσικά δεν πρόβαλε ΚΑΝΕΝΑ ελληνόφωνο ΜΜΕ, ανακοινώθηκαν νέες δυναμικές συγκεντρώσεις-πορείες από ακομμάτιστους πατριωτικούς φορείς:

Την ερχόμενη Κυριακή 24/11/2019, 
ο σύλλογος «Κάστρο Σερρών», διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις Σέρρες  (στην πλατεία Ελευθερίας) στις 12:00.   Το κάλεσμα εδώ.

Μια αντίστοιχη συγκέντρωση την ίδια ημέρα και ώρα 
διοργανώνεται στο Τελωνείο του Έβρου από την ακομμάτιστη δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος» :Μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019,
η Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης κάνει το επόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ,
στην πλ.Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 4 μμ (εδώ).Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη. 

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας, 
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες). 

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία, 
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό, 
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας, 
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci, 
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια». 

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας, 
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους. 
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
 
 
 

Όταν η Οριάνα Φαλάτσι έδιωξε τους Σομαλούς από την πλατεία του καθεδρικού ναού που την είχαν μετατρέψει σε αποχωρητήριο.

 

Η κραυγή της Oriana Fallaci από το 2003 
που έβλεπε κατάματα την αλήθεια, δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο εφησυχασμού:

«..Εγώ, δεν πηγαίνω να στήσω αντίσκηνα στη Μέκκα. 

Ούτε πηγαίνω να πω το Πάτερ Ημών ή το Άβε Μαρία μπροστά από τον τάφο του Προφήτη. 
Δεν κατουρώ στους τοίχους ενός τζαμιού κι ούτε θα έκανα τη χοντρή μου ανάγκη πάνω τους. 
 Όταν επισκέπτομαι τις χώρες τους (κάτι από το οποίο δεν αντλώ καμιά ευχαρίστηση), ποτέ δεν ξεχνώ ότι είμαι ξένη και φιλοξενούμενη. 

Προσέχω να μην προσβάλλω τους κατοίκους με κάποια ενδυμασία, χειρονομία ή συμπεριφορά που ίσως να είναι συνηθισμένη για μας, αλλά ανάρμοστη για εκείνους. 
Θεωρώ καθήκον μου να συμπεριφέρομαι πάντοτε με σεβασμό, ευγένεια, προσοχή. 
Ζητώ συγγνώμη αν λόγω άγνοιας ή απερισκεψίας τύχει και παραβιάσω κάποιο κοινωνικό κανόνα ή κάποια δεισιδαιμονία τους. 
Έτσι….. δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα του τεράστιου αντίσκηνου που πριν δυο καλοκαίρια παραμόρφωνε την πλατεία του Καθεδρικού Ναού της Φλωρεντίας, της δικής μου πόλης.Ήταν ένα αντίσκηνο γιγαντιαίων διαστάσεων, μια τέντα, που την είχαν στήσει Μουσουλμάνοι από τη Σομαλία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή η Ιταλική Κυβέρνηση, για μια και μοναδική φορά, είχε αργήσει να τους ανανεώσει τα διαβατήριά τους και να δεχτεί τους συγγενείς τους που κατά ορδές επιθυμούσαν να εισβάλουν στη χώρα μας. Δηλαδή, τις μανάδες, τους πατεράδες, τ’ αδέλφια, τους θείους, τις θείες, τα ξαδέλφια, τις έγκυες γυναίκες τους και πιθανόν ακόμη κι όλους τους συγγενείς των συγγενών. 

Είχαν στήσει το αντίσκηνό τους δίπλα στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, ενώ είχαν τη συνήθεια να αφήνουν πάνω στο πεζοδρόμιο τα παπούτσια τους και τα μπουκάλια με το νερό που χρησιμοποιούσαν για να πλένουν τα πόδια τους πριν τις προσευχές. 

Δηλαδή, ακριβώς μπροστά στον Καθεδρικό Ναό της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε και μονάχα λίγα βήματα από το Βαπτιστήριο. Η σκηνή ήταν επιπλωμένη σαν ένα μικρό διαμέρισμα: τραπέζια, καρέκλες, σεζλόνγκ, στρώματα για να κοιμούνται και να γ….ν και καμινέτα για μαγείρεμα που γέμιζαν την πλατεία με μια ανυπόφορη δυσωδία. Πάντοτε διάπλατα ανοιχτή προς δημόσια θέα. Το αντίσκηνο είχε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ από μέσα ακουγόταν συνεχώς μια κασέτα που έπαιζε τη φωνή ενός μουεζίνη, που ασταμάτητα προέτρεπε τους Πιστούς, κατηγορούσε τους Άπιστους και έπνιγε με βάναυσο τρόπο τους γλυκούς ήχους από τις γύρω καμπάνες. 

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, παντού υπήρχαν οι κίτρινοι λεκέδες από ούρα που σπίλωναν τα χιλιόχρονα μάρμαρα και την επίχρυση πύλη του Βαπτιστηρίου. (Θεέ και Κύριε! Αυτοί οι γιοι του Αλλάχ ξέρουν να σημαδεύουν με τα ούρα τους από μεγάλη απόσταση! Πώς μπορούσαν να πετυχαίνουν με τέτοια ακρίβεια τον στόχο τους που βρισκόταν πίσω από ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, σχεδόν δυο μέτρα απόσταση από τα όργανα της εκτόξευσης;) Επιπλέον, οι γιοι του Αλλάχ, με λεκέδες από κάτουρο και με σωρούς από κόπρανα που έφραζαν την κύρια είσοδο του Σαν Σαλβατόρε Βεσκόβο: την εξαιρετική αυτή εκκλησία, ρωμανικής αρχιτεκτονικής (του ένατου αιώνα), που βρίσκεται κοντά στην πλατεία είχαν μετατρέψει τον ιερό ναό σε αποχωρητήριο.


Άλλωστε, αυτά τα γνωρίζεις. Τα γνωρίζεις, γιατί σε είχα πάρει τηλέφωνο και σε είχα παρακαλέσει να παρέμβεις, θυμάσαι; Είχα, επίσης, τηλεφωνήσει και στον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, ο οποίος με επισκέφτηκε αμέσως, υπέμεινε στωικά την έξαρση του θυμού μου και κάπως ντροπαλά παραδέχτηκε πως οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά δεν έδωσε εντολή να απομακρυνθεί το αντίσκηνο. Το αμέλησε, ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει. 

Επικοινώνησα και με τον Υπουργό Εξωτερικών, έναν Φλωρεντινό με έντονη φλωρεντινή προφορά, ο οποίος είχε την αρμοδιότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει την ανανέωση των διαβατηρίων τους. Κι αυτός υπέμενε στωικά τον ψυχικό μου αναβρασμό. Κι αυτός παραδέχτηκε ότι οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά, ούτε κι αυτός έκανε το παραμικρό για να απομακρυνθεί η σκηνή. Ακριβώς όπως ο Δήμαρχος, το αμέλησε. Ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει. 

Κατόπιν (πέρασαν πάνω από τρεις μήνες) άλλαξα τη στρατηγική μου. Τηλεφώνησα στον αστυνομικό διευθυντή της πόλης και του έτριξα τα δόντια: «Αγαπητέ κύριε διευθυντά, εγώ δεν είμαι πολιτικός: όταν λέω κάτι, το εννοώ στα σοβαρά. Αν μέχρι αύριο δεν έχετε απομακρύνει την αναθεματισμένη τη σκηνή, θα της βάλω φωτιά. Ορκίζομαι, λόγω τιμής, ότι θα την κάψω κι ούτε μια διμοιρία στρατιωτών δεν θα μπορέσει να με εμποδίσει και γι’ αυτό θέλω να με συλλάβετε! Να μου περάσετε χειροπέδες, να με ρίξετε στη φυλακή, να με κλείσετε μέσα! Έτσι, οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ενημερώσουν ολόκληρο τον κόσμο ότι η Φαλάτσι βρίσκεται κρατούμενη στην ίδια της την πόλη, επειδή επιχείρησε να την υπερασπιστεί. Κι αυτό θα αδειάσει τα σκατά στη μούρη ολωνών σας». Λοιπόν, σαν πιο γνωστικός από τους άλλους, ο διευθυντής της Ασφάλειας, μέσα σε λίγες μέρες είχε απομακρύνει την σκηνή. Το μόνο που απέμεινε ήταν μια έντονη και αηδιαστική δυσωδία στο πεζοδρόμιο της πλατείας. Δηλαδή, τα βρομερά υπολείμματα από την τρίμηνη σιχαμερή εκείνη κατάληψη.

Η νίκη μου όμως ήταν μια φτωχή νίκη, μια Πύρρειος νίκη. Κι αυτό επειδή αμέσως μετά, τα διαβατήρια των Σομαλών ανανεώθηκαν με την έγκριση του υπουργού Εξωτερικών, αυτού που μιλούσε με έντονη φλωρεντινή προφορά, ενώ επιπλέον όλα τα αιτήματά τους έγιναν δεκτά από την κυβέρνηση. Οπότε, σήμερα, όλοι αυτοί οι Σομαλοί διαμαρτυρόμενοι, καθώς και οι πατεράδες τους, οι μανάδες τους, τ’ αδέλφια τους, οι θείοι τους, οι θείες τους, τα ξαδέλφια τους και οι έγκυες γυναίκες τους (που, στο μεταξύ, έχουν προλάβει να γεννήσουν) έχουν εγκατασταθεί ακριβώς εκεί που ήθελαν: στη Φλωρεντία και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Η νίκη μου ήταν φτωχή, ήταν μια Πύρρειος νίκη, επειδή η απομάκρυνση του αντίσκηνου δεν άλλαξε σε τίποτε τις εξωφρενικές προσβολές που για δεκαετίες τώρα ντροπιάζουν την πόλη μου, μια πόλη που κάποτε ήταν η θαυμαστή πρωτεύουσα της τέχνης, της ομορφιάς, του πολιτισμού. Η παρέμβασή μου δεν αποκάρδιωσε τους υπόλοιπους μουσουλμάνους εισβολείς: τους Αλβανούς, τους Σουδανούς, του Βεγγαλέζους, τους Τυνήσιους, τους Αιγυπτίους, τους Αλγερινούς, τους Πακιστανούς και τους Νιγηριανούς, που διακινούν πυρετωδώς ναρκωτικά. (φαίνεται ότι αυτό είναι μια αμαρτία που δεν την καταδικάζει το Κοράνι). Μαζί μ’ αυτούς, οι πλανόδιοι πραματευτές που κατακλύζουν τους δρόμους μας πουλώντας φτηνιάρικα ρολόγια και στυλό. Οι μικροπωλητές που εκθέτουν τα εμπορεύματά τους πάνω σε μικρά χαλιά, στη μέση των πεζοδρομίων. Οι πόρνες που, ασκώντας το επάγγελμά τους, διαδίδουν το AIDS ακόμη και στους δρόμους της επαρχίας. Οι διαρρήκτες που λεηλατούν τα σπίτια στην ύπαιθρο, ειδικά τη νύχτα και δεν τολμάς να τους αντιμετωπίσεις μ’, ένα ρεβόλβερ, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση εσύ είσαι αυτός που θα πάει φυλακή.
(Εκτός των άλλων και με την κατηγορία του ρατσιστή).»......
Oriana Fallaci, «H Οργή και η Περηφάνεια» (2003), πηγή κειμένου

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2019 | 12:21 am


Λαθρομεταναστευτικό: Ανεξέλεγκτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ…Το μόνο που απομένει είναι ΑΜΕΣΑ να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ο ελληνικός λαός διότι το να περιμένει κανείς ΛΥΣΕΙΣ από τις κατοχικές δυνάμεις (κυβερνήσεις, κόμματα, δημοσιογραφικά πορνεία κ.λπ) είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ.


 Σήμερα μας ξαναγυρίζουν σε εποχές φεουδαρχικής και δουλοκτητικής βαρβαρότητας.

 Πρέπει να αντισταθούμε, συνειδητά και οργανωμένα, κατά γειτονιά, στο νόμο της ζούγκλας που θέλουν να μας ρίξουν οι δυνάστες μας και οι γενίτσαροί τους… 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για την στρατηγική των «ανοικτών συνόρων» και τη Νέα Δουλεία που προωθείται και κατασκευάζεται από την πλανητική, ιμπεριαλιστική κακουργία και το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ (4ο Ράιχ), γράφουμε εδώ και δύο δεκαετίες: Αναλυτικά, σταθερά και ασυμβίβαστα…
 
 
Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες έχει μπει σε εφαρμογή αυτή η στρατηγική του χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Της εισαγωγής αλλοδαπών δούλων.
 
 
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια διαγραφόταν ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της λαθρομεταναστευτικής ΕΙΣΒΟΛΗΣ και του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ…
Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι που στήριζαν αυτήν τη στρατηγική της Νέας Δουλείας, ήταν οι «αριστεροί» σε όλες τις αποχρώσεις τους…

Αυτοί παρείχαν το «άλλοθι»
στις στρατηγικές της Παγκοσμιοποίησης και προώθησαν, με φανατισμό και τρομοκρατική υστερία, τα μυθικά ιδεολογήματα του 4ου Ράιχ: Της πολυπολιτισμικότητας, του «αντί-εθνικισμού», του «αντί-ρατσισμού», του «αντί-φασισμού», του ψευτοανθρωπισμού (αστικός ανθρωπισμός) και CIA…

Ένας από τους πλέον διαδεδομένους μύθους ήταν τούτος: «Οι μαζικές ροές των αλλοδαπών (λαθρομεταναστών) αποτελούν το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της πολεμικής ιμπεριαλιστικής θηριωδίας»!!!
 
 

Η ΑΠΑΤΗ αυτού του μύθου είναι πολυεδρική:

α). Μαζικά κύματα λαθρομεταναστών προέρχονται από χώρες πολύ μακρινές και δίχως να ζουν τον πολεμικό εφιάλτη. Το Αφγανιστάν π.χ.

Το περίεργο, εδώ συνίσταται σε τούτο: Όταν το Αφγανιστάν βίωνε τις πολεμικές επιχειρήσεις των Ρώσων, κανένα κύμα λαθρομεταναστευτικό δεν υπήρχε. Το αντίθετο, τα τελευταία χρόνια, δίχως πολεμικές επιχειρήσεις, ξεκίνησαν και μαζικές ροές από το Αφγανιστάν…

β). Από το Ιράκ, όταν ισοπεδώθηκε από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς επί Σαντάμ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ καμία τάση ΦΥΓΗΣ και εισβολής λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

γ). Είναι γνωστό ότι τα κύματα προσφύγων και σε συνθήκες πολεμικών καταστροφών κατευθύνονται ΠΑΝΤΑ στις γειτονικές χώρες...

Εδώ οι εισβολές «προσφύγων» …πηδούνε πάνω από τις γειτονικές χώρες, ΚΑΙ από τα πέρατα της Αφρικής ή της Ασίας, και περνώντας από τα «τρύπια» σύνορα της Τουρκίας(!), αγκυροβολούν στο Αιγαίο και την Ελλάδα…

Σε ύδατα που ελέγχονται ΠΛΗΡΩΣ, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, οι λαθρέμποροι, ανενόχλητοι, μεταφέρουν μαζικά(!!!) καραβάνια λαθρομεταναστών…

Μόνοι οι ηλίθιοι ή οι έμμισθοι κονδυλοφόροι μπορεί να πιστεύουν τα ποικίλα καθεστωτικά και «αριστερά» παραμύθια για τους «φουκαράδες» που θαλασσοπνίγονται…

δ). Τέλος, είχαμε δίπλα μας την πολεμική ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας και παρόλα αυτά ΚΑΝΕΝΑ προσφυγικό κύμα δεν εκδηλώθηκε προς την Ελλάδα, ΚΑΜΙΑ μαζική εισβολή λαθρομεταναστών…

Και μόνο τα παραπάνω καταρρίπτουν
το μύθο ότι αυτή η κατακλυσμιαία νεροποντή λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν του πολέμου.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε «ΑΠΟΘΗΚΗ ψυχών», αποτελεί μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ στρατηγική του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου: Μια στρατηγική κατασκευής της νέας δουλείας, για την ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ των εθνών-κρατών, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ όλων των λαϊκών κατακτήσεων και την ΑΛΩΣΗ των ιστορικών και πολιτισμικών ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ των λαών…

Σήμερα μόνο οι τυφλοί και «αριστεροί» κλακαδόροι της Νέας Τάξης δεν βλέπουν ότι η Ελλάδα, με «εργαλείο» τους Λαθρομετανάστες και τους «πρόσφυγες» (η μεγάλη ΑΠΑΤΗ), τινάζεται στον αέρα: Έχει μπει σε ένα κανάλι γιγάντιων και άγριων ΣΥΜΦΟΡΩΝ…

ΟΙ νέοι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί δούλοι έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και ξαπλώνονται εφιαλτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Είναι τέτοια η εξαθλίωσή τους και η απελπισία τους (τους τάξανε παραδείσους, τους καλλιέργησαν μύθους και τους εξαπάτησαν οι έμποροι των μαφιόζων του χρήματος και των ΜΚΟ), που είναι ΙΚΑΝΟΙ για όλα: Για κάθε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, για κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ, για κάθε ΠΟΛΕΜΙΚΟ επεισόδιο…

Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε μια πολεμική αλλοδαπή αγριότητα, σε δράματα αποτρόπαιων αιματηρών επεισοδίων…

Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη…


Το μόνο που απομένει είναι ΑΜΕΣΑ να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ο ελληνικός λαός διότι το να περιμένει κανείς ΛΥΣΕΙΣ από τις κατοχικές δυνάμεις (κυβερνήσεις, κόμματα, δημοσιογραφικά πορνεία κ.λπ) είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ.

Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας (2008), σχετικό κείμενο.
Βρίσκεται εδώ: 

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2845 

Ο νέος Μεσαίωνας
και
η βαρβαρότητα των αλλοδαπών συμμοριών


Όλοι ασχολούνται με το πώς θα διασφαλιστεί το καθεστώς των τραπεζιτικών ληστειών!!! Ή με τα «βατοπαίδια», τους Τατούληδες και άλλα τέτοια …σοβαρά!!

Ο πολιτικός κόσμος και τα ιδεολογικά τους φερέφωνα
σέρνονται μέσα σε ένα φαύλο κύκλο εσωτερικής καταναλωτικής απάτης και στους χορευτικούς ρυθμούς που έχουν επιβάλλει οι «Νταβάδες» και κυρίως οι Αμερικανοί «νταβάδες» που για… το καλό μας, θέλουν να μας αλλάξουν τα φώτα, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις!!!!!!!!
 
Δεν μένει χρόνος σ' αυτόν τον «ωραίο» κόσμο των απολογητών και φερέφωνων της ληστείας και της απάτης να ασχοληθεί με τίποτε άλλο…
Αλλά ούτε στην «αριστερά» των καθεστωτικών οικοτροφείων και ιερατείων μένει χρόνος να ασχοληθεί με τα μεγάλα εγκλήματα και τη βαρβαρότητας του αδηφάγου καπιταλιστικού τέρατος. Αυτά θεωρούνται παρωχημένα και «συντηρητικά» πράγματα, «εθνικιστικά» ολισθήματα, αν όχι και τίποτα χειρότερο.

Έτσι κανείς δεν μιλάει για τη σύγχρονη νεοταξική δουλεία που προωθείται και επιβάλλεται από τα υπερεθνικά μονοπώλια.

 
Κανείς δεν αγγίζει το θεμελιώδες ζήτημα της εποχής μας: Ότι σήμερα μας ξαναγυρίζουν σε εποχές φεουδαρχικής και δουλοκτητικής βαρβαρότητας.

 
Κανείς δεν φωτογραφίζει
το σύγχρονο εφιάλτη και την κτηνωδία του πλανητικού καπιταλισμού, Ενός καπιταλισμού που δεν νοιάζεται πλέον ούτε για την αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης, δίδοντας ένα ελάχιστο, έστω, μέρος από την υπεραξία που κλέβει από τους εργάτες. 

Είναι τέτοιες οι στρατιές
των εξαθλιωμένων που έχει δημιουργήσει ο παγκόσμιος καπιταλισμός, που, παρέχοντας μόνο ένα ξεροκόμματο, τους ξεζουμίζει και όσο ζήσουν. Υπάρχουν άπειροι αντικαταστάτες για ξεκλήρισμα: Πνευματικό, ψυχικό και βιολογικό.

Δύο είναι οι στρατηγικές του πολυεθνικού κεφαλαίου γι’ την κατασκευή και εξόντωση των νέων δούλων.

 
α). Η εξαγωγή κεφαλαίων και επιχειρήσεων σε χώρες, όπως η Ινδία, που τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων δουλεύουν μόνο για να ζήσουν. Φρικώδη υπερεκμετάλλευση και των παιδιών, δηλαδή αυτά δεν θα προλάβουν ούτε να μεγαλώσουν: Αποτροπιασμός!!!

 
β). Εισαγωγή εξαθλιωμένων, αλλοδαπών δούλων σε χώρες με εργατικές κατακτήσεις για την ισοπέδωση όλων των κεκτημένων και τη μετατροπή και των εγχώριων εργατών σε εξαθλιωμένους δούλους.
Η μαζική εισβολή αλλοδαπών δούλων ΕΞΙΣΩΝΕΙ τα μεροκάματα προς τα κάτω: στον παρανομαστή των εξαθλιωμένων εισαγόμενων, αυτό του απλού ξεροκόμματου για λίγα χρόνια ζωής.
 
Εκτός αυτής της κτηνωδίας, με την εισαγωγή των εξαθλιωμένων, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, αντικαθίστανται όλα τα πρωτοπόρα και αγωνιστικά στοιχεία της εργατικής τάξης, γεγονός που ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ κάθε βάση για αγώνες. 
Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην Ελλάδα. Θέλουν να τη μετατρέψουν σε τριτοκοσμική χώρα, σε Ινδίες κ.λπ
Αυτά είναι τα «ανοικτά σύνορα» μέσα στον καπιταλισμό: Δουλεία και κτηνωδία των πάντων.

 
Και γι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα των υπερεθνικών, ουδείς ασχολείται. Αντίθετα η ροζ «αριστερά» το ευλογεί και έχει μετατραπεί σε ιδεολογική αστυνομία της Νέας Τάξης, με τα τρομοκρατικά της ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού» και «αντιεθνικισμού»: Τα ιδεολογήματα των πολυεθνικών!!!

 
Όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι»,
πλήθος από σαλτιμπάγκους της «αριστεράς», πολιτικάντηδες παντός καιρού και χρώματος και επιτήδειους γραφειοκράτες της δημοσιογραφίας, μεθυσμένοι από την αλαζονική ανοησίας τους, ξερνούν καθημερινά τα τρομερά «αντιρατσιστικά» και «αντιεθνικιστικά» τους δηλητήρια, αλλά για τα γεγονότα και τις επιπτώσεις της αλλοδαπής δουλείας δεν βγάζουν άχνα. Δεν θέλουν καν να σκεφτόμαστε για όλα αυτά.

  Και όσοι έχουν τη συνήθεια και την ικανότητα να σκέφτονται, αυτοί λιθοβολούνται: Τους πνίγουν μέσα στη νεροποντή της κυρίαρχης «αριστερής» βλακείας.

Οι πραγματικότητα, όμως, δεν κουκουλώνεται με τις ιδεολογικές και πολιτικές ακαθαρσίες.

Μέρα με την ημέρα η ζωή στην Ελλάδα γίνεται αφόρητη: Οικονομικά και κοινωνικά.

Η ανεργία μαστίζει τους Έλληνες εργάτες, αφού αντικαταστάθηκαν από τους φτηνούς αλλοδαπούς. Τώρα με την κρίση ούτε οι αλλοδαποί δούλοι θα βρίσκουν δουλειά…

Η ακρίβεια καλπάζει, βυθίζοντας σε δραματικά επίπεδα φτώχειας όλο και περισσότερες ελληνικές οικογένειες.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η άνοδος της εγκληματικότητας κάνει ακόμα πιο ανυπόφορη τη ζωή των ανθρώπων, ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές των μεγάλων πόλεων.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος αλλοδαπών δημιούργησε πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Ελλάδα και πρόσθεσε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο λέξεις, όπως «Μαφία», «Γκέτο», κ.α. Έκανε απροσπέλαστους τους δρόμους, ακόμα και για την αστυνομία. Το κέντρο της Αθήνας μοιράστηκε μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών: Σομαλών, Ρουμάνων, Αλβανών, Βουλγάρων, Πακιστανών και άλλων.


Τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν, οι Έλληνες κάτοικοι, όσοι μπορούν μετακομίζουν και η δήθεν «αριστερά» οργανώνει «πολυπολιτισμικά» και «αντιρατσιστικά» πανηγύρια…

Από τα γραφεία τους, όλοι αυτοί οι «αριστεροί» επαγγελματίες αντιρατσιστές, δεν βλέπουν τίποτα. Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη δεν δουλεύει κανείς και πίσω ή πέριξ από την πλατεία Θεάτρου δεν μένει κανείς από όλους αυτούς…

Γι’ αυτό δεν «βλέπουν» ούτε τις μάχες των αλλοδαπών συμμοριών, ούτε τα «γκέτο», ούτε την τρομοκρατία που ασκούν στις γειτονιές οι συμμορίες, ούτε τα ναρκωτικά που διακινούνται, ούτε τις διαπλοκές κράτους και συμμοριών.

ΟΛΟΙ αυτοί οι «ευαίσθητοι» που ουρλιάζουν σαν ύαινες περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και άλλων «ωραίων» δεν βλέπουν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που διαδραματίζονται στην Αθήνα σε βάρος των κατοίκων της, των περιουσιών, των ιστορικών της μνημείων και του πολιτισμού της. 
 
Είναι η επαγγελματική «ευαισθησία» των νεοταξικών ιδεολογημάτων, των έμμισθων ιδεολογικών γενίτσαρων του καθεστώτος…

Η έκρηξη της αγανάκτησης δεν θα αργήσει να έρθει….


Για να μην είναι τυφλή, θα πρέπει οι γειτονιές να οργανωθούν. Η υπεράσπιση της εργασίας μας, του πολιτισμού μας, της γειτονιάς μας, του δικαιώματος να είμαστε άνθρωποι είναι υπέρτατο καθήκον μας.

Πρέπει να αντισταθούμε, συνειδητά και οργανωμένα, κατά γειτονιά, στο νόμο της ζούγκλας που θέλουν να μας ρίξουν οι δυνάστες μας και οι γενίτσαροί τους…

Ενδεικτικά διαβάστε: Φάκελος ΡΕΣΑΛΤΟ: Λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5675

Επίσης κάποια κείμενα συγκεντρωμένα για την απάτη του «προσφυγικού» θα τα βρείτε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/search?q=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8CΠηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 11:48 pm


Προάγοντας την ανηθικότητα... ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ"...Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Οταν ζούσα στο Λονδίνο, πληρωνόμουν για να κάνω σεξ» [βίντεο]


«Όταν ζούσα στο Λονδίνο, δούλευα σε κλαμπ, σε θέατρα, σε μιούζικαλ, σε οτιδήποτε, και πληρωνόμουν για κάποιο σεξ που έκανα. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. 


Μ'αρέσει η άγρια πλευρά της ζωής. 

Είχα δηλώσει κάνοντας χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες. 

Ήταν σαν σπορ το να κάνεις σεξ. Δεν ερωτευόσουν. 

Ήταν σαν να παίζεις μια παρτίδα τένις. 

Δεν ήταν κάτι που το συζητούσαμε και μας απασχολούσε. 

Σε όλους κοινοποιούσα ότι ήμουν οροθετικός».


Δεν θα αναπαρήγαγα σε καμία περίπτωση αυτή την είδηση της απόλυτης ηθικής κατάπτωσης, αν  ο Βαλιαννάτος, δεν ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ, καθ' όλα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΚΟ, και συνεργάτης του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ... ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ", που μηνύει χιλιάδες Έλληνες, και τίθενται αμφότεροι υπέρ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και υπέρ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"...

Είναι τραγικό, πως αυτά τα πρόσωπα, προάγουν την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, σε μια ελληνική κοινωνία, που βουλιάζει στο βούρκο κάθε μέρα και περισσότερο...

ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ. .. κι αυτοί οι "άνθρωποι", λεηλατούν την κοινωνία μας και καθορίζουν τις ζωές μας... 

Μ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ... 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...


Καλλιόπη Σουφλή


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος / Φωτογραφία: NDP


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος χθες το βράδυ.

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια, για την μοναχή αδελφή του, για τον Ζακ Κωστόπουλο και για το ότι όταν ζούσε στο Λονδίνο εργαζόταν ως συνοδός.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου:

 

Αναφερόμενος στη μοναχή αδελφή του, είπε πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο. «Όταν έχεις καλή σεξουαλική ζωή, δεν έχεις νεύρα και αρνητική διάθεση. Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης. Η αδερφή μου είναι ηγουμένη και την ευχαριστώ που προσεύχεται για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
 
«Είμαι τυχερός άνθρωπος, γιατί οι γονείς μου με αγαπούσαν πολύ. Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Η μάνα μου, μου έλεγε πως ότι και να κάνεις, εγώ σου έχω εμπιστοσύνη. Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πόσοι γονείς υπάρχουν ακόμα σήμερα που λένε κάτι τέτοιο».«Όταν ζούσα στο Λονδίνο, δούλευα σε κλαμπ, σε θέατρα, σε μιούζικαλ, σε οτιδήποτε, και πληρωνόμουν για κάποιο σεξ που έκανα. 

Μια μέρα απλά το σταμάτησα. 

Μ'αρέσει η άγρια πλευρά της ζωής. 

Είχα δηλώσει κάνοντας χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες. 

Ήταν σαν σπορ το να κάνεις σεξ. 
Δεν ερωτευόσουν. 

Ήταν σαν να παίζεις μια παρτίδα τένις. 

Δεν ήταν κάτι που το συζητούσαμε και μας απασχολούσε. 

Σε όλους κοινοποιούσα ότι ήμουν οροθετικός».

Σχετικά με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, ανέφερε πως «είναι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα, που δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται από το πώς βλέπουν τον εαυτό τους ή τον άλλον σε σχέση με τον έρωτα. 

Είναι πολίτες ίδιας κατηγορίας, απαιτούν τα δικαιώματά τους και θα τα βρουν.

Όσο για το αν έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης, απάντησε πως δεν έχει κάνει ακόμα, αλλά ότι θα το κάνει. 

Τέλος, μιλώντας για τον Ζακ Κωστόπουλο, τον χαρακτήρισε «μια ηρωική και συγκινητική προσωπικότητα».
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 11:12 pm


ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ !!!


"Οι ελεύθεροι λαοί, οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις, ενάντια σε όποιον απειλεί την ελευθερία τους, σε όποιον καταπατά τα εδάφη τους"

ΗΡΟΔΟΤΟΣ
Πραγματικά, αξίζει να ακούσετε το βίντεο που ακολουθεί από τον κ. Χρήστο Τσιάρτα, επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

Σε τι αποσκοπούν τα εβραιοσιωνιστικά κτήνη;


Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 10:16 pm


ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ;;;«Σταματήστε την Παράνομη Μετανάστευση”! “Μανιφέστο” Αρχηγών, στρατιωτικών και άλλων προσωπικοτήτων«Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία αλλά και κατάπληξη», τονίζουν, «να συνεχίζεται επί χρόνια μια απίστευτη εισβολή παρανόμων μεταναστών στη χώρα, που παρουσιάζονται όλοι, συστηματικά και προσχηματικά, ως πρόσφυγες και αιτούνται παροχή πολιτικού ασύλου».
Άντε και να δικαιολογήσω την πλειοψηφία των υπογραφών... αλλά αυτό με τον Φράγκο, που η κόρη του διαφήμιζε την αγάπη προς τους λάθρο... και τους πρώην αρηγούς του στρατού που όταν ήταν στις καρέκλες τους, είχαν βουλωμένο το στοματάκι τους, δεν το αντέχω...


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...


Καλλιόπη Σουφλή


 

Επίτιμοι Αρχηγοί των Όπλων, Ανώτατοι Στρατιωτικοί ε.α., Πρέσβεις ε.τ., Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, προερχόμενοι κυρίως από ακριτικούς Δήμους και Περιφέρειες και άλλες προσωπικότητες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν σε κινητοποίηση τον Ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση του… προβλήματος της παράνομης μεταναστεύσεως, που έχει προσλάβει διαστάσεις πραγματικής εισβολής.


«Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία αλλά και κατάπληξη», τονίζουν, «να συνεχίζεται επί χρόνια μια απίστευτη εισβολή παρανόμων μεταναστών στη χώρα, που παρουσιάζονται όλοι, συστηματικά και προσχηματικά, ως πρόσφυγες και αιτούνται παροχή πολιτικού ασύλου».


«Η μαζική παράνομη μετανάστευση», επισημαίνουν, «με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, αντιπροσωπεύει, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή στην εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, στην πολιτιστική της ταυτότητα, στην εθνική της ασφάλεια και στο εθνικό της μέλλον».
«Είναι προφανές και κατάδηλο», υπογραμμίζουν «ότι η μαζική παράνομη μετανάστευση έχει εκ των πραγμάτων γεωστρατηγικές διαστάσεις.


Ως εκ τούτου, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων εκ μέρους της χώρας είναι ανεδαφική και αυτοκαταστροφική και παρέχει όπλο εκβιασμού στην Άγκυρα, που το εξαργυρώνει αδρά.


Με τα δεδομένα αυτά, έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου,σε ορισμένα νησιά των Δωδεκανήσων, και, κατά δεύτερο λόγο, στον Έβρο, μια άκρως ανησυχητική και επικίνδυνη κατάσταση, που, από ορισμένες απόψεις, προσομοιάζει με ασύμμετρες, υβριδικές ενέργειες, που στοχεύουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Η κατάσταση αυτή περιπλέκεται και επιβαρύνεται περαιτέρω από τον σκόπιμο παραμερισμό των συναρμοδίων κρατικών φορέων από τον άμεσο έλεγχο των συνόρων.


Το κόστος της περιβόητης πολιτικής των ανοικτών συνόρων κατέστη πλέον υψηλότατο και παράλογο. Αντί η Ελλάδα να λάβει άμεσα μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων της, με αναστολή επ’ αόριστον, εάν αυτό είναι αναγκαίο, της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για το Άσυλο, για λόγους έκτακτης ανάγκης και εθνικής ασφάλειας, εμμένει στην ίδια ολέθρια πολιτική και περιέρχεται εκ των πραγμάτων σε θέση υποχειρίου και ομήρου εκβιαζομένου από την Άγκυρα».


«Τα ανοικτά σύνορα και η μη απώθηση οποιουδήποτε προσέρχεται στα σύνορα μιας χώρας-μέλους και ζητά άσυλο», υπογραμμίζουν, «παρουσιάστηκαν μέχρι σήμερα ως κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική, με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία για το Άσυλο και την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Πώς είναι όμως δυνατόν να εφαρμόζεται η πολιτική αυτή μονομερώς από την Ελλάδα, που βρίσκεται στην πιο εκτεθειμένη γεωγραφική θέση και αντιμετωπίζει επιπλέον εθνικά προβλήματα, όταν οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες-μέλη κλείνουν τα σύνορά τους, οι άλλες Μεσογειακές χώρες-μέλη παίρνουν αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων τους και όταν ακόμη χώρες-μη μέλη στα Βαλκάνια κλείνουν τα σύνορά τους, σε συνεννόηση και συνεργασία με τις Βρυξέλλες και μεγάλες χώρες-μέλη;


Πιστεύει κανείς ότι αποτελεί υποκατάστατο στην αποτροπή, στον έλεγχο δηλαδή των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και στην Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ο εγκλωβισμός των παρανόμως εισερχομένων στην Ελλάδα και η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της μόνιμης εγκαταστάσεώς τους στη χώρα μας; 

Η εφαρμογή δηλαδή πολιτικής εποικισμού της Ελλάδος, με παράνομους μετανάστες, με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και η χρησιμοποίηση της Ελλάδος ως αναχώματος της παρανόμου μεταναστεύσεως στην άλλη Ευρώπη; Είναι τραγικό να παρουσιάζεται μάλιστα από τον Έλληνα Επίτροπο, αρμόδιο για θέματα μεταναστεύσεως, η χρηματοδότηση αυτή του εποικισμού της Ελλάδος, ως Ευρωπαϊκή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τη χώρα μας».


«Είναι προφανές», τονίζουν, «ότι μια τέτοια πολιτική οδηγεί στην εθνική αποδόμηση της Ελλάδος και στη μετάλλαξή της σε κατ’ ευφημισμό «πολυπολιτισμική» χώρα. Με άλλα λόγια, στην πλήρη αλλοτρίωσή της, σε σύντομο χρόνο, και στην καταστροφή της εθνικής και πολιτιστικής της ταυτότητας. Ο Ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί μια τέτοια ολέθρια εξέλιξη σε βάρος του».


«Η πολιτική μεταφοράς δεκάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, υποτίθεται, για λόγους εθνικής ασφάλειας για τα νησιά και εθνικής αλληλεγγύης, με τη μορφή του ίσου καταμερισμού των μεταναστών σ’ ολόκληρη την Ελλάδα», αναφέρουν, «αποτελούν αδιέξοδη επιλογή. Είναι βέβαιο ότι αυτοί που θα αναχωρήσουν για την ενδοχώρα, θα αναπληρωθούν άμεσα από άλλους που θα έρθουν.


Με άλλα λόγια, η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παρόνομους μετανάστες-εποίκους. Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα».


Η Διακήρυξη καταγγέλλει αυστηρά την προπαγάνδα που προσπαθεί να εξομοιώσει τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας του 1922 με τους παράνομους μετανάστες. Μια τέτοια εξομοίωση, αναφέρει, είναι ανιστόρητη, ανεπίτρεπτη και ανίερη. Ανεπίτρεπτη είναι επίσης η εξομοίωση των παρανόμων μεταναστών με τους Έλληνες μετανάστες. Οι Έλληνες δεν πήγαν παράνομοι μετανάστες.
Καταγγέλλει επίσης τον ανεδαφικό δικαιωματισμό. «Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να εισέρχεται και να εγκαθίσταται σε μια ξένη χώρα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναγνωρίζονται και κατοχυρώνονται, στο πλαίσιο συντεταγμένων και κυριάρχων κρατών και διακρατικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων».


Σε ότι αφορα την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, η Διακήρυξη επισημαίνει ότι «δεν θα επιτευχθεί με αλλοίωση και μετάλλαξη του Ελληνικού πληθυσμού και την εγκατάσταση στην Ελλάδα Μουσουλμανικών πληθυσμών, που θα ποδηγετούνται αύριο από την Άγκυρα. Θα επιτευχθεί, με μια ολοκληρωμένη πολιτική, που θα στηρίζει τις γεννήσεις και θα οδηγήσει στην έξοδο από τη σημερινή κρίση και στη δημιουργία πραγματικών ευκαιριών απασχολήσεως για τους νέους, που αναγκάζονται σήμερα να εκπατρίζονται και να χάνονται ως πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό για τη χώρα».


Η Διακήρυξη καταλήγει με τη διαπίστωση ότι «η κατάσταση έχει φτάσει σήμερα στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αναμονής, παθητικής ανοχής και σιωπής. Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις απέτυχαν, δυστυχώς, να συνειδητοποιήσουν εγκαίρως τις διαστάσεις του προβλήματος και τους κινδύνους που περικλείει για τη χώρα μας η παράνομη μετανάστευση και επέτρεψαν να γίνει η Ελλάδα hot spot της Ευρώπης, με αντάλλαγμα Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον εποικισμό και την αλλοτρίωσή της.


Ο Ελληνικός λαός πρέπει να κινητοποιηθεί, με κάθε νόμιμο μέσο, και να απαιτήσει έλεγχο, εδώ και τώρα, των συνόρων του. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, όταν μάλιστα αντιμετωπίζει απροκάλυπτες απειλές στον εθνικό της χώρο και βρίσκεται σε μια κρίσιμη θέση στην Ανατολική Μεσόγειο και κοντά στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή.


Ο σεβασμός του ασύλου για τους πραγματικούς πρόσφυγες, όπως αυτοί ορίζονται από τη Σύμβαση της Γενεύης, δεν μπορεί να γίνεται πρόσχημα για μια ασταμάτηση πλημμυρίδα παρανόμων μεταναστών από κάθε γωνιά του πλανήτη.


Ο λαός μας αντιμετώπισε στην ιστορία του πολλούς κινδύνους, ξένες επιδρομές, κατακτήσεις, γενοκτονικές πολιτικές και πολέμους. Κατόρθωσε να επιβιώσει και μέσα από τη δουλεία 400 χρόνων στην Οθωμανική αυτοκρατορία και να επιτύχει την εθνική παλιγγενεσία του, με την Επανάσταση του 1821. Θα ήταν τραγικό να επιτρέψει, από έλλειμμα στοιχειώδους προνοητικότητας και πολιτικής σωφροσύνης, την εθνική αποδόμηση και την αλλοτρίωσή του, με Δούρειο Ίππο την παράνομη μετανάστευση».


Τη Διακήρυξη υπογράφουν:


Φράγκος Φραγκούλης, Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ 

Κοσμάς Χρηστίδης, Ναύαρχος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ 

Ιωάννης Κοραντής, Πρέσβυς ε.τ.
Περικλής Νεάρχου, Πρέσβυς ε.τ.

Ελευθέριος Καραγιάννης, Πρέσβυς ε.τ.
Μανώλης Γούναρης, Πρέσβυς ε.τ.
Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Καθηγήτρια Οικονομικών, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Παναγιώτης Ήφαιστος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Στρατηγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Κωνσταντίνος Γρίβας, Καθηγητής Γεωπολιτικής, Σχολή Ευελπίδων Κώστας Ρωμανός, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αριστέα Τόλια, Καθηγήτρια Λατινικών, Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Βασίλειος Μαρτζούκος, Αντιναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ)


Ιωάννης Μπαλτζώης, Αντιστράτηγος ε.α.
Σάββας Καλεντερίδης, Συνταγματάρχης ε.α. και ιδρυτής των εκδόσεων και του ιστοτόπου «Ινφογνώμων»


Δημήτρης Μπουζάς, πρώην Δήμαρχος Ορεστιάδος Μανώλης Κοττάκης, δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, δημοσιογράφος
Αλκιβιάδης Κεφαλάς, Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Διευθυντής Ερευνών, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών


Γιώργος Ρωμανός, Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής
Ευαγγελία Σαραντοπούλου, Διδάκτωρ Φυσικής, Κύρια Ερευνήτρια, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Ζωή Κόλλια, Διδάκτωρ Φυσικής, Ερευνήτρια, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επιχειρηματίας Νίκος Παπαποστόλου, επιχειρηματίας


Σπύρος Λαβδιώτης, οικονομολόγος, πρώην χρηματιστικός αναλυτής, Κεντρική Τράπεζα Καναδά
Χρήστος Μπελλές, Ιστορικός, Χίος
Κώστας Καραΐσκος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμος Κομοτηνής και εκδότης της εφημερίδας «Αντιφωνητής»


Δημήτρης Νατσιός, Εκπαιδευτικός, Κιλκίς
Χαράλαμπος Ναβροζίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων, Κως
Ιωάννης Νέγρης, δημοσιογράφος, Σάμος
Δημήτρης Ταλαγάνης, ζωγράφος


https://parmetanastefsi.blogspot.com/


*Όλο το κείμενο της Διακηρύξεως ΕΔΩ


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 9:55 pm


ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ… «Εδώ θα γίνει ΚΟΥΓΚΙ… Πρόσφυγες δεν θα δεχτούμε»… ΠΥΡΙΝΗ αντίδραση στη Φθιώτιδα…!!! (βίντεο)


“Να μεταφέρετε στην κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούμε 2000 πρόσφυγες δίπλα σε ένα χωριό 320 κατοίκων. 

Υπάρχουν καταλληλότερες λύσεις και τις έχουμε προτείνει. 

Ας τις δεχτούν γιατί εδώ δεν θα έρθει κανείς. 

Εδώ θα γίνει Κούγκι… Αυτό να μεταφέρετε στο Υπουργείο”, είπε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης.


Αντιδήμαρχε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ.1. Ακούσατε τι είπε ο αντιδήμαρχος;;;
Δίπλα στον χώρο, βρίσκεται ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;;

Υ.Γ.2. Λένε πως είναι ... μηχανικοί... 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ... 
Τα χεράκια της κυρίας μηχανικού, τα είδατε;;;
ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ILLUMINATI

ΡΕ, ΚΟΥΓΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΡΑ ΟΣΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ.


Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Αυλάκι Φθιώτιδας με τους κατοίκους να βρίσκονται κυριολεκτικά στα κάγκελα μετά και την επίσκεψη την Πέμπτη (21.11.2019) κλιμακίου στο παλιό εργοστάσιο ΒΟΜΒΥΞ για ελέγχους καταλληλότητας….Η άφιξη στο Αυλάκι του κλιμακίου που αποτελούνταν από εκπροσώπους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του ΔΟΜ και της Αστυνομίας πυροδότησε το κλίμα αφού το ενδεχόμενο να μεταφερθεί εκεί μεγάλος αριθμός προσφύγων (περίπου 1.500 – 2.000) μοιάζει πλέον περισσότερο με δεδομένη και ειλημμένη απόφαση.


Η περιοχή του παλιού εργοστασίου ανήκει στην Εθνική Τράπεζα και έχει ενοικιαστεί σε αγρότη της περιοχής, ο οποίος ειδοποιήθηκε να ξεκλειδώσει την κεντρική πύλη προκειμένου να μπει στον χώρο ομάδα του Υπουργείου και του ΔΟΜ για ελέγχους.


Το κλιμάκιο έφτασε, αλλά ταυτόχρονα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην είσοδο του κλειστού εργοστασίου οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής. 

Μαύρος καπνός από καμένα λάστιχα και πανό με το σύνθημα “ΌΧΙ ΝΕΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ” ήταν η εικόνα που αντίκρισε το κλιμάκιο κατά την έξοδο του ενώ κλήθηκε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των πολιτών.


“Να μεταφέρετε στην κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούμε 2000 πρόσφυγες δίπλα σε ένα χωριό 320 κατοίκων. 

Υπάρχουν καταλληλότερες λύσεις και τις έχουμε προτείνει. 

Ας τις δεχτούν γιατί εδώ δεν θα έρθει κανείς. 

Εδώ θα γίνει Κούγκι… Αυτό να μεταφέρετε στο Υπουργείο”, είπε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 9:28 pm


''Τι σχέση εχει ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ με το ποδόσφαιρο;; Τι μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι διοργανωτές;;''Οι εικονιζόμενοι ποδοσφαιριστές, ιερά τέρατα στις εποχές τους, καλοπροαίρετα τρέχουν παντού για κάθε τι ωφέλιμο κοινωνικά χωρίς να βλέπουν το πονηρό της πρόσκλησης !!Φίλοι μου, το θέμα είναι παλιό, αλλά δεν αλλάζει το σήμερα, ούτε το χθές και φυσικά ούτε το αύριο, ως πρός την βρώμικη και εκ του πονηρού προπαγάνδα του συστήματος !!! 


Οι εικονιζόμενοι ποδοσφαιριστές, ιερά τέρατα στις εποχές τους, καλοπροαίρετα τρέχουν παντού για κάθε τι ωφέλιμο κοινωνικά χωρίς να βλέπουν το πονηρό της πρόσκλησης !! 

Καλό είναι να τα λέμε και αυτά, έτσι για την ιστορία και να σκεφτόμαστε αν, γιατί και πότε μπορούμε να αρνηθούμε μια πρόσκληση φιλανθρωπικού σκοπού !! 

Το θέμα το σκάλισα λόγω καταγωγής μου απο την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μεγάλης αθλητικής ''ασθένειάς'' μου, αφου τρία αδέρφια και ένας γόνος ''Τσιάρτας'', υπήρξαμε ποδοσφαιριστές. 

Μπορώ να θέσω ενα απλό ερώτημα : 
''Τι σχέση εχει ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ με το ποδόσφαιρο;;
Τι μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι διοργανωτές;;;'' 


Ευχαριστώ για την φιλοξενία, 

Χρήστος Τσιάρτας, 

17-11-2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 9:05 pm


ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΕΠΙΔΗΜΙΑΚΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΤΥΦΟΣ, ΧΟΛΕΡΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ!!!


ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! 

 

 

Αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί:

1. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,

2. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ... 

 ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΛΕΜΕ ΟΧΙ!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

 

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ.


Καλλιόπη ΣουφλήΚανένα κανάλι δεν μιλάει για όλα αυτά. Καμία κυβέρνηση ή βολευτής δεν λέει τίποτα.Οι άθλιοι Τσίπρας-Καμμένος το ρίχνουν στο...φιλότιμο του Έλληνα και το χριστιανικό του καθήκον, χωρίς να λένε λέξη για την επιδημιακή "βόμβα" που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες. Δείτε τι μας λέει για το θέμα ο "Ανδρόνικος": 


Το διακύβευμα (με την έννοια του ρίσκου) που ''παίζει'' η Ελλάδα με την...
''φιλοξενία'' εκατομμυρίων, ναι εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, -αυτή είναι η αλήθεια(!)- είναι οι μολυσματικές αρρώστιες που φέρνουν μαζί τους, ή και που θα δημιουργηθούν με τις συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διαβίωση τους, για μήνες ή χρόνια, σε καταυλισμούς και ύπαιθρο!


Θα επανεμφανιστούν ''επιθετικά'' μικρόβια (τύφου, χολέρας, φυματίωσης κλπ) που έχουν ξεχαστεί για δεκαετίες στην χώρα μας. Φοβάμαι ό,τι θα ζήσουμε ''εφιαλτικά σενάρια'' με την ΈΚΡΗΞΗ ''επιδημιακής βόμβας'', όπως το 1854 με την χολέρα, που θανάτωσε περισσότερους από τον μισό πληθυσμό, στην Αθήνα στον Πειραιά στις Κυκλάδες...!

Είναι η...''άλλη πτυχή'' του προβλήματος, που σκοπίμως και με Δόλο αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό οι ''φωστήρες'' του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!
Με την επικίνδυνη και α-σόβαρη εξωτερική πολιτική που ασκούν οι ερασιτέχνες, πρώην καταληψίες σχολικών κτιρίων, υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο, η ΕΛΛΑΣ να υποστεί εδαφικό ακρωτηριασμό, με ότι αυτό συνεπάγεται!!! (το απευχόμαστε όλοι οι Έλληνες)


Με την αστεία πολιτική α-σόβαρων ''πολιτικών'' τύπου κυρα Τασίας... και με δεδομένη την απαξίωση των δημόσιων νοσοκομείων σε ολόκληρη την επικράτεια, έχουμε έναν ακόμη (ενδεχομένως!) όλεθρο εμπρός μας, τον ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ του γηγενούς πληθυσμού από ... ''ξεχασμένα θανατηφόρα μικρόβια''!!!

 
"ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ"Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 8:46 pm


Το διαδικτυακό σερφάρισμα έβγαλε... λαβράκια... Συνεργοί στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;;;;;;


Γράφει η Καλλιόπη ΣουφλήΌταν σερφάρεις στο διαδίκτυο, όλο και κάποιο λαβράκι θα βρεις... 

Σήμερα, έπεσα σε μια ιστοσελίδα, που υποτίθεται πως είναι ... "πατριωτική"...


Κι εκεί που διάβαζα ένα ενδιαφέρον θέμα... καρφώνονται τα μάτια μου σε μια διαφήμιση... 

Και τι διαφήμιση... 
ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ... ΛΑΘΡΟ...

Η πρώτη και αδιάψευστη εικόνα, είναι αυτή... Κτύηπησε ταβάνι η πίεσή μου... 

Ελληνικές δήθεν πατριωτικές σελίδες, να διαφημίζουν δικηγορικά γραφεία που ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ;;;

Είδατε πως εκφράζεται ο ... μπατριωτισμός κάποιων bloggers;;;

Για το χρήμα της διαφήμισης, πάνε και μπατριωτισμός και Πατρίδα και όλα... 

Μπήκα στην συγκεκριμένη σελίδα... και ιδού τι βρήκα... Τι έγινε;;; Τον πήραν χαμπάρι και τον έκραξαν τον εν λόγω δικηγόρο, οπότε και κατέβασε ότι είχε ως πληροφορίες;;;

Για πάμε και παρακάτω, να δούμε και κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία...

... ας δούμε και αυτό... πάντα από την ίδια δικηγορική εταιρεία...... και αυτό, πάλι...  γιατί τους διαψεύδουν τα στοιχεία... που εξαφάνισαν...

Δείτε κι αυτό...
... Θα μου πείτε πως τα εβραιοσιωνιστικά πιόνια που μας κυβερνούν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ, έχουν ψηφίσει νόμους για την ... ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ... τι να κάνουν και οι δικηγόροι;;;... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... και με την βούλα, νόμιμοι, αφού παίρνουν Ελληνική Ιθαγένεια...... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... (για τους ελληνόφωνους αλήτες, δεν μ' ενδιαφέρει αν τους σφάξουν σαν τα ζα... οι νέοι "ιθαγενείς").


... το γράφουν και οι εφημερίδες...

 Σε πέντε χρόνια με τους ρυθμούς που γεννάνε οι γυναίκες τους, Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΙΘΑΓΕΝΗΣ, καθώς ως πολίτες της Πατρίδας μας, θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι...!

Ήδη έχουμε ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ... 

Από τα ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Ο πάτος της δημοσιογραφίας, το βοθροντοκουμέντο, βλέπει μόνον τους νεοδημοκράτες - λαμόγια...  


 ... τις 850.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΒΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ... ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ... ... και επειδή τους ανεχόμαστε ακόμα τους πολιτικούς βόθρους... και κάποια κομματικά υποκείμενα τους ψηφίζουν κιόλας... .... ας καταστήσουμε σαφές, πως...  ... και δεδομένου πως... ... όταν με το καλό ελευθερωθεί η Πατρίδα μας (αν αποφασίσουν να δράσουν ουσιαστικά ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ)... λέμε στους  ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, πως, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ....


 ...  πως...


 ... κι όσο για τους δικηγόρους που συνεργάζονται στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... μπορεί να είναι νόμιμοι, αλλά είναι και ... ηθικό το έργο των ελληνοποιήσεων;;;

 
Τέλος πάντων...  πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, για όλους όσους επεργάζονται, συνεργάζονται και οδηγούν την Πατρίδα μας στην ολοκληρωτική καταστροφή...


 ... και επειδή δεν ξεχνάμε τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ...


 ... και με δεδομένο ότι  επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ...  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ...


 Και μια ΕΥΧΗ!


Καλλιόπη ΣουφλήΔημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 7:53 pm


«Hλεκτροσόκ» στην Τουρκία: «Μυστική συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για τη Συρία» – Πως βγαίνει «νοκ-άουτ» η ΆγκυραΈγραψα ότι υπήρξε μια μυστική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας για τη Συρία, η οποία αναφέρει ότι  αν κάποιος αποχωρεί από μια περιοχή, τότε ο άλλος θα την καταλαμβάνει αυτόματα. 

Ωστόσο ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σ.Λαβρώφ προσπαθώντας να αρνηθεί κάθε τέτοια εξέλιξη στον τομέα αυτό, απλά μου το επιβεβαιώνει, ειδικά με τις σημερινές  δηλώσεις του. Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν μια κοινή ατζέντα στη Συρία.
Μονομερή ενέργεια της Τουρκίας στην Συρία «μυρίζει» άρθρο Τούρκου μεγαλο-δημοσιογράφου, ο οποίος μιλά ουσιαστικά για μοίρασμα των υδρογονανθράκων στην Συρία ανάμεσα σε Αμερικανούς και Ρώσους και την Τουρκία να μένει στα «κρύα του λουτρού».  


Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλκαντίρ Σελβί, φέρεται να υπάρχει μια μυστική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για τη Συρία, η οποία θέτει εκτός την Τουρκία και αυτό έχει εξοργίσει τον Ερντογάν για αυτό και απείλησε με δεύτερη εισβολή χθες την Μόσχα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «ένα νέο τουρκικό σχέδιο είναι απαραίτητο εναντίον αυτού του σχεδίου που είναι ένα κοινό πλάνο για την εκμετάλλευση των συριακών πετρελαιοπηγών από Ρώσους και Αμερικανούς.

Ακόμη χειρότερα, σχετικά με τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας, για τις πρώτες κοινές περιπολίες, ο τουρκικός στρατός δεν ήταν αυτό που εμφανίζουν πολλά ξένα ΜΜΕ.

Έγραψα ότι υπήρξε μια μυστική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας για τη Συρία, η οποία αναφέρει ότι  αν κάποιος αποχωρεί από μια περιοχή, τότε ο άλλος θα την καταλαμβάνει αυτόματα. 

Ωστόσο ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σ.Λαβρώφ προσπαθώντας να αρνηθεί κάθε τέτοια εξέλιξη στον τομέα αυτό, απλά μου το επιβεβαιώνει, ειδικά με τις σημερινές  δηλώσεις του. Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν μια κοινή ατζέντα στη Συρία.


Τι είχε πει ο Πούτιν;

Συμμαχία με δύο πλευρές:

1) Άσαντ.

2) Κούρδοι με άξονα το YPG
Θα ήθελα να μοιραστώ ένα περιστατικό από την συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στη σύνοδο κορυφής των G-20 στην Αττάλεια.

Ο πρόεδρος Ερντογάν ενημερώνει τον Πούτιν για τη διεξαγωγή της τουρκικής επιχείρησης στην Jarablus στον χάρτη.

Μιλάμε για την σύνοδο κορυφής των ηγετών των G-20 που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2015. 

Ο Feridun Sinirlioğlu, τότε υπουργός Εξωτερικών, ο Ali Rıza Alaboyun, τότε υπουργός ενέργειας και ο επικεφαλής της MIT Hakan Fidan, παρευρίσκονταν στη συνάντηση.

Ο Ερντογάν ζητά στήριξη από τον Πούτιν, στον οποίο δίδει πληροφορίες για την τουρκική επιχείρηση στην Jarabus, και ο Πούτιν του δηλώνει: “αντιδρούμε μπροστά στις κάμερες, αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να αποτρέψουμε την τουρκική επιχείρηση».

Τι έδειξε στο χάρτη;

Υπάρχει ένα θέμα  εκεί. “Οι Αμερικανοί σκοπεύουν να δώσουν την πόλη Jarablus στους Κούρδους”, λέει ο Πούτιν στον Ερντογάν.

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι Τζιχαντιστές της Daesh έχουν αποχωρήσει από τα ανατολικά του Ευφράτη αφήνοντας τα πάντα στο YPG και στον αμερικανικό έλεγχο.

Ήταν κατανοητό ότι οι ΗΠΑ ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κράτος του ΡΚΚ κατά μήκος των συνόρων μας (Τουρκία) από το Ιράκ έως την Μεσόγειο με την παράδοση της Jarablus στο YPG.
Όλες οι προετοιμασίες για τη μαζική τουρκική επιχείρηση για την πόλη αυτή, ολοκληρώθηκαν για να ακυρώσουν το σχέδιο αυτό.

Ο υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ηνωμένων Πολιτειών, Paul Selva, έφτασε στην Άγκυρα για να την αποτρέψει, ενώ η τουρκική επιχείρηση  θα ξεκινούσε μέσα σε 48 ώρες.

Τότε τι συνέβη; Ήταν 24 Νοεμβρίου 2015. Το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε. Μια μεγάλη κρίση ξέσπασε με τη Ρωσία. Έτσι η μεγάλη επιχείρηση για την Jarablus έμεινε στο ράφι. Μέχρι τις 24 Αυγούστου 2016, όταν άρχισε η τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα του Ευφράτη”, δεν μπορούσε ο τουρκικός στρατός να αναλάβει  καμία δράση. Από την πρώτη μέρα, σκέφτηκα ότι ήταν μια παγίδα (των ΗΠΑ εννοεί) στον Ερντογάν και τον Πούτιν, η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους. 

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι «κάποιοι εδώ ήθελαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση τρόμου, αλλά εμείς τους χαλάσαμε τα σχέδια «, συνεχίζει ο Αμπντουλκαντίρ Σελβί.

Ένας άλλος Τούρκος δημοσιογράφος, ο Şebnem Bursalı ανέφερε για όλα αυτά: «μην σκέπτεστε την Αμερική ως κράτος. Σκεφτείτε τη ως μια μεγάλη εταιρεία. Κάνει αυτό που απαιτείται για να κερδίζει οικονομικά πρωτίστως«.

Το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση. Τώρα, τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ΡΚΚ, αγωνίστηκε εναντίον του DAESH». Έτσι με την σημαία του YPG να εμπορεύεται, ο Mazlum Kobani (ηγέτης των Σύρων Κούρδων) προσπαθεί να μετατραπεί σε έναν ισχυρό  πολιτικό ηγέτη στην Συρία.

«Ενάντια σε αυτό το σχέδιο, που είναι κοινή παραγωγή των ΗΠΑ και της Ρωσίας, ένα νέο τουρκικό σχέδιο είναι απαραίτητο«, καταλήγει ο Τούρκος δημοσιογράφος,  επιβεβαιώνοντας την διαχρονική ρύση ότι “οι λύκοι πάντα τα βρίσκουν μεταξύ τους αφήνοντας τους υπόλοιπους απ’ έξω.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 7:40 pm


Τι θα σημάνει σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, αν γεμίσει και η ενδοχώρα με Αφγανούς και Πακιστανούς; Συναγερμός θα σημάνει, διότι έτσι θα επιταχυνθεί η επιβολή του ισλαμικού νόμου (σαρία) στην Ελλάδα.


  Οι ανευθυνοϋπεύθυνοι μιλούν για την «ανακούφιση» των νησιών και τη διοχέτευση των ισλαμιστών στην ενδοχώρα, ώστε τα νησιά να ξαναγεμίσουν με την επόμενη φουρνιά εποίκων, λαθρομεταναστών και κουβαλητών του Ερντογάν.

Μήπως αυτοί που μας κυβερνούν, πέραν του Αφανισμού της Ελλάδας που τους έχει δοθεί διαταγή από τα αφεντικά τους,  γουστάρουν  ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ;;;

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, Ή ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΜΗΠΩΣ... ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ... ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.

Όποια και να είναι η αιτία, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ... (όσο περνάει ο καιρός,  η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη): ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Και βέβαια δεν ξεχνάμε τον μπατριώτη στρατηγούλη, με την λαθρολάγνα κόρη... σωτήρας μας το παίζει κι αυτός και μπαινοβγαίνει σε ... αθηναϊκές λέσχες με πριγκηπάδες και λοιπά πολιτικά αποβράσματα, τύπου Καρμαν Αλή και Καρατζαφύρερ... 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ...

Υ.Γ.2. Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Τσουκάτου, δυστυχώς ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ... Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ... ΠΡΝΣ.
 


➥ Τι σημαίνει σε ελεύθερη (αλλά ακριβέστατη) μετάφραση η ολόφρεσκη επινόηση «να δείξετε αλληλεγγύη στα νησιά του Αιγαίου»; Να πάρετε κι εσείς αρκετούς Αφγανούς και Πακιστανούς (οι τελευταίοι συνεργάζονται με τους Τούρκους στις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και στη διεκδίκηση εδαφών της πατρίδας).


➥ Τι θα σημάνει σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, αν γεμίσει και η ενδοχώρα με Αφγανούς και Πακιστανούς; Συναγερμός θα σημάνει, διότι έτσι θα επιταχυνθεί η επιβολή του ισλαμικού νόμου (σαρία) στην Ελλάδα.➥ Σχετικό με την εποικιστική απειλή που δέχεται η Ελλάδα είναι και το ερώτημα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: «Αν τρυπούσε ο σωλήνας της ύδρευσης κι είχατε διαρροή, θα τρέχατε να φέρετε τη σφουγγαρίστρα ή να κλείσετε τον γενικό;»

➥ Φυσικά, οι εχέφρονες άνθρωποι θα έτρεχαν να κλείσουν τον γενικό και θα μεριμνούσαν σε δεύτερο χρόνο για τη... σφουγγαρίστρα.

➥ Εδώ οι πολιτικοί που ενθαρρύνουν την αλλαγή λαού και την οριστική και αμετάκλητη μεταβολή του πολιτισμικού προφίλ της Ελλάδας ασχολούνται μόνο με τη «σφουγγαρίστρα»!

➥ Οι ανευθυνοϋπεύθυνοι μιλούν για την «ανακούφιση» των νησιών και τη διοχέτευση των ισλαμιστών στην ενδοχώρα, ώστε τα νησιά να ξαναγεμίσουν με την επόμενη φουρνιά εποίκων, λαθρομεταναστών και κουβαλητών του Ερντογάν.


Υπάρχει ακόμα ελπίδα! Ελεύθερος και... πεντακαθαρίδης κυκλοφορεί ανάμεσά μας ο λατρεμένος Θεόδωρος Τσουκάτος. Η ανεξάρτητη, αδέσμευτη και τυφλή ελληνόφωνη Δικαιοσύνη, τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους που υπερψήφισε η ελληνόφωνη Βουλή, απήλλαξε των κατηγοριών τον στρατηγό της πασοκάρας λόγω... παραγραφής!

Ω, ναι, παρεγράφη το προσωρινό lapsus («λάθος» στα λατινικά) του Τσουκάτου να παρκάρει τα μετρητούλια της Siemens στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Νέος νόμος αντικατέστησε την παλαιά παρανομία και όλα είναι εντάξει.

➥ Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν, για το καλώς έχειν του συμπαθέστατου στελεχάριου του σημιτικού «εκσυγχρονισμού». Είναι νομιμότατος και ελεύθερος να συνεχίσει να ωφελεί τον τόπο με την παρουσία του. Αντε, και υπουργός ο τιτανοτεράστιος γίγας!
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2019 | 7:22 pm


ΜΑΤΙ: ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ


Στόχος είναι να λάμψει η αλήθεια γύρω από την κατάρρευση της κρατικής μηχανής, τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στο ολοκαύτωμα. 

 
Γι’ αυτό και η διερεύνηση της υπόθεσης σε υψηλότερο επίπεδο θα έχει ως στόχο να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου, που είναι το ζητούμενο και για τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».
ΛΥΠΑΜΑΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΨ&E