Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κατάλαβες τι μας ετοιμάζουν;;;Δεν το κρύβουν... όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν τα μαϊμουδια, τόσο φαίνεται ο ... κ@λος τους...

Αυτό που με ανησυχεί, είναι η σιγουριά τους ότι θα κερδίσουν...

Λέτε ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ  στον οποίον έχουν δηλώσει υποταγή και έχουν πουλήσει την μαύρη ψυχή τους, να είναι ... πιο δυνατός από Τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ;;;


Καλλιόπη ΣουφλήSakis Vlassopoylos


Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2020 | 1:56 pm


”Astroturf”: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις νέες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης (video)
Μην χάσετε αυτό το 10λεπτο βίντεο. 

Εκθέτει τις κρυμμένες τεχνικές αυτών που χειραγωγούν τον Νου για να καταστείλουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν μια εντελώς πλασματική πραγματικότητα.

Οι astroturf τακτικές χρησιμοποιούνται επίσης για να δυσφημίσουν ή να επικρίνουν εκείνους που διαφωνούν με ορισμένες ατζέντες, χρησιμοποιώντας στερεότυπα ονόματα όπως ”συνωμοσιολόγος” ή “κομπογιαννίτης” για να κάνουν τους ανθρώπους να στραφούν μακριά από την αλήθεια και να αποδεχθούν τα ψέματα αντ ‘αυτού.

Picture 1

Η Sharyl Attkisson, ερευνητική δημοσιογράφος του CBS.
με προσθήκες από το Off The Record


H πραγματικότητά μας κατασκευάζεται προσεκτικά από ισχυρές πηγές εταιρικού, πολιτικού και ειδικού ενδιαφέροντος, ώστε να επηρεάσει κρυφά την κοινή γνώμη. 

Κραυγαλέα ψέματα συχνά βγαίνουν τηλεοπτικά σχετικά με την τρομοκρατία, τα τρόφιμα, τον πόλεμο, την υγεία, κλπ. 

Διαμορφώνονται να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να προγραμματίσουν τους θεατές να αποδεχθούν αυτό που έχει γίνει καταστροφικές κοινωνικές νόρμες.

Η πρακτική του χειρισμού και ελέγχου της κοινής γνώμης με παραμορφωμένα μηνύματα μέσων ενημέρωσης έχει γίνει τόσο κοινή που υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που σχηματίζεται γύρω από αυτό. 

Ολόκληρος ο ρόλος αυτής της βιομηχανίας πλύσης εγκεφάλου είναι να καταλάβει πώς να στροβιλίζει πληροφορίες σε δημοσιογράφους, παρόμοια με τα λόμπυ της κυβέρνησης. 

Ποτέ δεν είναι πολύ σαφές ακριβώς πόση αλήθεια λαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, διότι η βιομηχανία ειδήσεων έχει εφησυχαστεί. 

Τα μηνύματα που παρουσιάζει διαμορφώνονται από εταιρικές δυνάμεις που συχνά ξοδεύουν εκατομμύρια για διαφήμιση.


Έξι όμιλοι, που τρέχουν τη διαφήμιση στις ΗΠΑ, κατέχουν το 90% των μέσων ενημέρωσης: η General Electric (GE), News-Corp, η Disney, η Viacom, η Time Warner, και το CBS. 

Ωστόσο, αυτές οι επιχειρήσεις λειτουργούν υπό πολλές διαφορετικές μάρκες, όπως το FOX, ABC, CNN, Comcast, η Wall Street Journal, κλπ, δίνοντας στους ανθρώπους την αίσθηση της επιλογής.


Ο ειδικός μαζικής πλύσης εγκεφάλου L Wolfe έχει σημειώσει:


Όπως έδειξαν οι ερευνητές του Tavistock, ήταν σημαντικό το γεγονός ότι τα θύματα της μαζικής πλύσης εγκεφάλου δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι το περιβάλλον τους ήταν ελεγχόμενο, πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός πηγών πληροφόρησης, των οποίων τα μηνύματα μπορεί να ποικίλουν ελαφρώς, έτσι ώστε να καλύψουν την αίσθηση του εξωτερικού ελέγχου.


Νέες τακτικές πλύσης εγκεφάλου που ονομάζονται «Astroturf»


Με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σε άνοδο, η μηχανή προπαγάνδας συνεχίζει να επεκτείνεται.

Παρακάτω είναι ένα βίντεο της Sharyl Attkisson, ερευνητικής δημοσιογράφου με το CBS, στο οποίο εξηγεί πώς το ”astroturf” ή ψεύτικα κινήματα, χρησιμοποιούνται για να γυρίσουν πληροφορίες όχι μόνο για να επηρεάσουν τους δημοσιογράφους, αλλά να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Όπως εξηγεί η Sharyl Attkisson:

Το Astroturf είναι μια διαστροφή κινημάτων. Το Astroturf είναι όταν πολιτικά, εταιρικά ή άλλα ειδικά συμφέροντα μεταμφιέζονται και δημοσιεύουν μπλογκς, ξεκινούν λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter, δημοσιεύουν διαφημίσεις, επιστολές προς τη σύνταξη, ή απλά υποβάλουν σχόλια στο διαδίκτυο, για να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ότι μιλάει ένα ανεξάρτητο ή λαϊκό κίνημα”.

Εδώ είναι μια περίληψη των τακτικών astroturf που αναφέρει η Sharyl Attkisson. 

Μόλις είστε ενήμεροι για αυτές, θα παρατηρήσετε πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει:

– Δημιουργία σελίδων στο Wikipedia, παρακολουθούμενες από εταιρείες.
– Δημιουργία παρουσίας στα social media, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών σε Facebook και Twitter, που τα χειρίζονται πληρωμένοι επαγγελματίες.
– Κρυφή χρηματοδότηση μη κερδοσκοπικών οργανισμών για να δημιουργήσουν υποστήριξη τρίτων και παρουσία στο διαδίκτυο.
– Βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης σε μπλογκ και ιστοσελίδες τρίτων που υποστηρίζουν μια συγκεκριμένη ατζέντα.
– Χρηματοδότηση βιομηχανικής έρευνας που δολίως παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη γνώμη.
– Χρηματοδότηση εμπειρογνωμόνων που εργάζονται σε άσχετα έργα, ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν πληρωμένους συμβούλους.


Η Sharyl Attkisson αναφέρει προσωπικά παραδείγματα από την έρευνά της, αλλά και το εξής υποθετικό παράδειγμα εάν π.χ. κάνατε μια έρευνα για ένα φάρμακο για την χοληστερίνη:


Η Wikipedia έρχεται σε αντίθεση με τις ιατρικές έρευνες κατά 90% κάθε φορά. Ας επιστρέψουμε λοιπόν στην έρευνα που κάνατε για την χοληστερίνη. 

Προκύπτει τελικά ότι οι λογαριασμοί στο Facebook και το twitter που ήταν τόσο θετικοί (για το φάρμακο) ήταν στην πραγματικότητα από επαγγελματίες που προσέλαβε η φαρμακοβιομηχανία για να προωθήσει το φάρμακο.

 Η σελίδα της Wikipedia παρακολουθούνταν από έναν επιτηρητή της ατζέντας επίσης πληρωμένο από την φαρμακοβιομηχανία η οποία κανόνισε επίσης να βελτιώσει τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οπότε δεν είναι τυχαίο ότι πέσατε πάνω στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έκανε όλες αυτές τις θετικές αναφορές, ο οποίος φυσικά κρυφά χρηματοδοτείται από την φαρμακοβιομηχανία. 

Η φαρμακοβιομηχανία χρησιμοποιεί επίσης αυτήν την θετική μελέτη και την δύναμη του χειρισμού προς οποιαδήποτε αναφορά ότι ο καρκίνος είναι πιθανή παρενέργεια (του φαρμάκου).


Επίσης κάθε γιατρός που δημόσια αποκάλεσε την παρενέργεια του καρκίνου ως ”μύθο” ή γελοιοποίησε τους κριτικούς ως τρελούς και παρανοικούς ή υπηρέτησε στην επιτροπή της κυβέρνησης που ενέκρινε το φάρμακο, κάθε ένας απ’ αυτούς τους γιατρούς είναι στην πραγματικότητα πληρωμένος σύμβουλος για την φαρμακοβιομηχανία. 

Όσο για τον δικό σας γιατρό, η ιατρική διάλεξη που παρακολούθησε με όλες αυτές τις θετικές εκτιμήσεις για το φάρμακο ήταν στην πραγματικότητα χρηματοδοτούμενη από την φαρμακοβιομηχανία. 

Και όταν οι ειδήσεις είπαν για αυτήν την θετική μελέτη δεν ανέφεραν τίποτα από τα παραπάνω.


propaganda1


Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να δώσουν στους ανθρώπους την εντύπωση ότι υπάρχει ευρεία υποστήριξη για μια ατζέντα, όταν στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοια ατζέντα. 

Οι astroturf τακτικές χρησιμοποιούνται επίσης για να δυσφημίσουν ή να επικρίνουν εκείνους που διαφωνούν με ορισμένες ατζέντες, χρησιμοποιώντας στερεότυπα ονόματα όπως ”συνωμοσιολόγος” ή “κομπογιαννίτης” για να κάνουν τους ανθρώπους να στραφούν μακριά από την αλήθεια και να αποδεχθούν τα ψέματα αντ ‘αυτού.


Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα;

 Η Sharyl Attkisson τελειώνει την ομιλία της με μερικές ιδέες για το πώς να εντοπίσετε σημάδια προπαγάνδας και του astroturf:

Τα πρώτα σημάδια τακτικών astroturf περιλαμβάνουν τη χρήση εμπρηστικής γλώσσας όπως ”μανιακός”, ”τρελός”, ”ψέμματα”, ”παρανοικό”, ”ψεύτικο” και ”συνομωσία”. 

Οι χειριστές του astroturf συχνά ισχυρίζονται ότι απομυθοποιούν μύθους που όμως δεν υπάρχουν ως μύθοι. 

Οι άνθρωποι ακούνε ότι κάτι είναι μύθος, ίσως το βρουν και στο Snopes (ιστοσελίδα απομυθοποίησης ειδήσεων) και αμέσως σκέφτονται ότι είναι πολύ έξυπνοι για να το πιστέψουν. Αν όμως όλη η ιστορία με τον μύθο είναι η ίδια μύθος και εσείς το πιστέψατε;

Να προσέχετε όταν συμφέροντα επιτίθενται ένα θέμα κάνοντάς το αμφιλεγόμενο ή επιτιθέμενα ανθρώπους, προσωπικότητες και οργανισμούς που περιβάλλουν το θέμα παρά το φέρνουν στην επιφάνεια, αυτό μπορεί να είναι astroturf. Και πάνω απ’ όλα, το astroturf τείνει να αποθέτει όλο τον δημόσιο σκεπτικισμό του για αυτούς που εκθέτουν τις αδικίες παρά για αυτούς που κάνουν τις αδικίες.  

Με άλλα λόγια αντί να αμφισβητούν την εξουσία, αμφισβητούν αυτούς που αμφισβητούν την εξουσία”.

Μην χάσετε αυτό το 10λεπτο βίντεο. 

Εκθέτει τις κρυμμένες τεχνικές αυτών που χειραγωγούν τον Νου για να καταστείλουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν μια εντελώς πλασματική πραγματικότητα.


Πηγή:
http://www.thedailysheeple.com/journalist-reveals-tactics-brainwashing-industry-uses-to-manipulate-the-public_012016Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2020 | 1:49 am


Μπορεί η εικόνα να είναι πλαστή, η ουσία όμως παραμένει, καθώς ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, έχει μιλήσει πολλάκις για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. (βίντεο)

 Απ' ότι πληροφορήθηκα μέσω σχολίων, όντως η εικόνα του κτιρίου των ΜΠΙΛ και ΜΙΡΑΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ, είναι πλαστή...
Το θέμα είχε παρουσιαστεί και πιο παλιά στην Αμερική, και διαψεύστηκε. 

https://www.snopes.com/fact-check/gates-foundation-building/


Και μπορεί η εικόνα να είναι πλαστή, η ουσία όμως παραμένει, καθώς ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, έχει μιλήσει πολλάκις για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Bill Gates on Population Control 
https://youtu.be/4vzFeiKH1jQ


Δεν ξεχνάμε ούτε τα εμβόλια της υπογεννητικότητας του ερπετοειδούς Γκέιτς... ούτε τις ασθένειες, ούτες τους θανάτους που επέφεραν αυτά...Και μπορεί τελικά η φωτογραφία να είναι πλαστή... Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΕΪΤΣ.

 
Και μπορεί αυτοί που έφτιαξαν την πλαστή φωτογραφία, αυτό ακριβώς να ήθελαν να επισημάνουν... Την προσπάθεια του Μπιλ Γκέιτς να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.Αναλαμβάνω  λοιπόν την ευθύνη, μια και ανάρτησα την φωτογραφία, αλλά παραμένω σταθερή καταγγέλλοντας το ελιτίστικο κτήνος της Καμπάλ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή


Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2020 | 12:50 am


Δύο επιστήμονες της Υγείας, καταγγέλλουν. Ι. Τίγκας: "Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι." ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: "Οι Έλληνες δεν θα δεχθούν την καθυπόταξή τους στην παγκοσμιοποίηση. Θα αντιδράσουν."

Ιάκωβος Τίγκας 
Υγειονομικός Επιθεωρητής
 
 
 
Ηδη παραβιάζεται πλέον πρόδηλα, το άρθρο 7 παράγραφος 2 του Συντάγματος: 

"Tα βασανιστήρια, oπoιαδήπoτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχoλoγικής βίας, καθώς και κάθε άλλη πρoσβoλή της ανθρώπινης αξιoπρέπειας απαγoρεύoνται και τιμωρoύνται, όπως νόμoς oρίζει."
 
Δεν έχουν σχέση με την Δημόσια Υγεία αυτά που γίνονται.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
 
Τώρα με την άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ οι ιώσεις τελειώνουν, καθώς ΔΕΝ αντέχουν οι ιοί σε υψηλές θερμοκρασίες, αντίθετα οι μάσκες που "επιβάλλουν" από Δευτέρα σε διάφορους κλειστούς χώρους ΚΑΙ στα ΜΜΕ, μετατρέπονται σε Υγειονομικές μικροβιολογικές βόμβες στις πύλες εισόδου του αναπνευστικού συστήματος, αφού ευνοείται δραματικά με τον ιδρώτα του προσώπου, τα "χνώτα" & την ζέστη, η ανάπτυξη επικίνδυνων μικροβίων (και όχι ιών) που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες & υγρασία, με απρόβλεπτες συνέπειες, που ΔΕΝ θέλω να σκέπτομαι.
 
Παρακαλώ πολύ, άμεσα, να αρθεί το μέτρο αυτό, αφού όπως & ο διακεκριμένος χειρουργός λέει ότι ουδέν προσφέρουν & ενίοτε γίνονται & επικίνδυνες.
 
Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι, δεν μπορούν να υποχρεώσουν κανέναν πολίτη να βλάψει την υγεία του, συνδυαστικά & με τα όσα ενδιαφέροντα αναφέρονται στην ενημέρωση του γιατρού, καθώς θα έχουν προχωρήσει σε πράξεις προδήλως παράνομες & καταχρηστικές & έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο.
 
Ηδη παραβιάζεται πλέον πρόδηλα, το άρθρο 7 παράγραφος 2 του Συντάγματος: "Tα βασανιστήρια, oπoιαδήπoτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχoλoγικής βίας, καθώς και κάθε άλλη πρoσβoλή της ανθρώπινης αξιoπρέπειας απαγoρεύoνται και τιμωρoύνται, όπως νόμoς oρίζει."
 
Δεν έχουν σχέση με την Δημόσια Υγεία αυτά που γίνονται.
Φαιδων Βοβολης
 
Όσο κι αν ο διεθνισμός προσπαθήσει να χτυπήσει την ελευθερία τους,την ανεξαρτησία τους,το θρησκευτικό και εθνικό τους υπόβαθρο και συναίσθημα,
 
ΕΝΑ να θυμάστε:θα αντιδράσουν!
 
Αργά ή γρήγορα.
 
Ο καθένας κρίνει πως θα προστατέψει τον εαυτό του.
 
Θέλουμε την ελευθερία επιλογών μας πίσω.
 
Θέλουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.


ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΣΗ

Αγαπημένες φίλες
 
Αγαπημένοι φίλοι:
 
Θα σχολιάσουμε κάποια τελευταία νέα για την κατάσταση που βρισκόμαστε :
 
-Από δευτέρα ξεκινά κάποια θεωρητική χαλάρωση των μέτρων,με την επιβολή-!-μάσκας σε κλειστούς χώρους.
 
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου έχει αλλάξει ήδη 3 φορές γνώμη,με τα ‘όχι’να διαδέχονται τα ‘ναι’για την μάσκα.
 
Εμείς από εδώ λέμε σταθερά πως η μάσκα δεν αποτρέπει τίποτα και ενίοτε είναι και επιβλαβής.
 
Ο ΠΟΥ είναι σαφής·ο υγιής δεν χρήζει μάσκας(εικ.2)


 
Οι μάσκες φτιάχτηκαν για να αποφεύγεται η εξ επαφής μετάδοση μικροβίων με υγρά,απο τον χειρουργό προς τον ανοικτό χειρουργούμενο ασθενή.
 
Η επιβολή με πρόστιμο είναι άστοχη και ενάντια στην προσωπική ελευθερία.
 
-Άλλο θέμα είναι τα παιδιά,που από’πυρηνοκίνητες’ βόμβες μετάδοσης του ιού,εξελίχθηκαν σε εντελώς αθώα και μη μεταδίδοντα τον ιό.
 
Εφ όσον ισχύει αυτό(που ισχύει),τότε να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία.
 

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ποιος ιός διαχρονικά και παγκόσμια ήταν τόσο μεταδοτικός,αλλά τα παιδιά δεν μετέδιδαν ως επί το πλείστον;
 
Τόσο επιλεκτικό ιό δεν εχω ξανασυναντήσει.
 
Είπαν πως ένα παιδί με τον ιό,συναγελάστηκε με 112 άτομα και δεν κόλλησε κανεις!
 
Και υπάρχουν ακόμα μέτρα;
 
Εμείς από εδώ κρατήσαμε σταθερή στάση από την πρώτη ώρα.
 
Και ότι είπαμε δεν το αλλάξαμε και βγαίνουν όλα,μαρτυρικά ένα-ένα.
 
-Στην 3η φωτό παρατηρούμε στα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ,να δείχνουν σαφώς πως οι θάνατοι από ιώσεις,το 2014-15 ήταν 4161 στην Ελλάδα!


 
Το 2017 ήταν 3544.
 
Αναληθείς οι αριθμοί;
 
Παραπλανητικοί;
 
Τα επίσημα στοιχεία είναι.
 

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γιατί δεν κλειστήκαμε μέσα τότε;
Τότε δεν μας ένοιαζαν οι ευπαθείς;
 
Οι παππούδες μας,οι γιαγιάδες μας δεν είχαν την αξία που απέκτησαν το 2020;
 
Ήμασταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ & ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ως κράτη τότε;(άρα κάθε χρόνο).
 
Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα ‘τι θα γινόταν αν δεν κλείναμε’είναι:
 
Ότι στη Σουηδία.
 
Ότι σ όλον τον πλανήτη ως πέρσι.
 
Να μην ξεχνάμε οτι ΔΕΝ πρέπει να αποδείξουμε εμείς πως δεν θα αποβίωναν τόσοι,μα το παγκόσμιο σύστημα καλείται να αποδείξει που στηρίχτηκε πως θα αποβίωναν τόσοι και μας οδήγησαν σ εναν ανεξήγητο εγκλεισμο.
 
Στα μαθηματικά μοντέλα;
 
Υπάρχει κατι ανάλογο αποδεδειγμένο ιατρικά στα ιατρικά χρονικά;
Αναπόδεικτο.
Ανερμήνευτο.
 
-Στην Ιταλία παρά το δίμηνο lockdown παραμένουν πολλοί οι νεκροί ανά ημέρα.
Είναι επειδή δεν πρόλαβαν να κλείσουν;
 
2 μήνες μετά;
 
Απλά αυτοί οι νεκροί,όπως και σ όλον τον πλανήτη ,είναι νεκροί από άλλες αιτίες.
Αυτό δείχνει και την αποτυχία του εγκλεισμού.
 
Το είπε και στην Ιταλική βουλή ο sign.Sgarbi:το 96,3% των νεκρών ήταν από άλλα αίτια.
 
Η όποια ίωση ως κερασακι στην τούρτα θα τους σκότωνε.
 
Αυτό που συμβαίνει πάντα δηλαδή.
 
-Πως είπε ο ΠΟΥ;
 
Η Σουηδία είναι το μοντέλο που θα ακολουθήσουμε για την επιστροφή στην κανονικότητα(εικ.4);;
Μα νόμιζα πως δεν είχαν πετύχει.
 

-Συμφωνώ με τον έμπειρο παρουσιαστή της τηλεόρασης που ανέφερε πως θα πρέπει να τιμωρούνται ποινικά οι αναλήθειες στο f/b.
 
Και το προχωράω πιο πέρα·
 
Εξίσου να τιμωρούνται και οι αναλήθειες στην TV και στα ΜΜΕ!
 
-Καλώ την Ελληνική κυβέρνηση να σταθει κοντά στον κόσμο,να τον στηρίξει.
 
Μια κυβέρνηση είναι μέρος του λαού,εκπρόσωπός του και οφείλει να δρα συμβουλευτικά κι οχι τιμωρητικά απέναντί του.
 
Όπως η Σουηδική κυβέρνηση. 
Παρακαλώ να μην φέρει αντιμέτωπους τους αστυνομικούς με τον πολίτη και θετουν πρόστιμα για μια μη παράνομη πράξη όπως η μάσκα.
 
Οι Έλληνες δεν θα δεχθούν την καθυπόταξή τους στην παγκοσμιοποίηση.
 
Θα αντιδράσουν.
 
Όσο κι αν ο διεθνισμός προσπαθήσει να χτυπήσει την ελευθερία τους,την ανεξαρτησία τους,το θρησκευτικό και εθνικό τους υπόβαθρο και συναίσθημα,
 
ΕΝΑ να θυμάστε:θα αντιδράσουν!
 
Αργά ή γρήγορα.
 
Ο καθένας κρίνει πως θα προστατέψει τον εαυτό του.
 
Θέλουμε την ελευθερία επιλογών μας πίσω.
 
Θέλουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
 

Καλό βράδυ.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2020 | 12:28 am


Η διαγραφή μου από το I Love Marathon, ποιανών "εντολή" είναι, κύριε ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗ;;; Για μένα, είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ!


Το I love Marathon, είναι ένας διαδικτυακός τοπικός ιστός, για την περιοχή του Δήμου Μαραθώνα.

Ως κάτοικος της περιοχής, έκανα πριν χρόνια αίτημα φιλίας, έγινε αποδεκτό και έγινα μέλος της ομάδας, στην οποία κατά καιρούς, δημοσίευα αναρτήσεις μου.


Διαχειριστές του ιστού,  ο δημοτικός υπάλληλος ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗΣ και ο γιός του ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗΣ.
Περικλής ΒυλτανιώτηςΑΝΤΩΝΗΣ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗΣ

Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι πρόσφατα, που άρχισα να αναρτώ και στον δικό τους ιστότοπο, τα πιο κύρια θέματα του blog  μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ...

 Όταν μου επέτρεπε ο χρόνος, συζητούσα και για άλλα θέματα με τους συνσχολιαστές συμπολίτες μου... 

Κι όλα αυτά μέχρι πριν λίγη ώρα, όπου διαπίστωσα πως... δεν μπορούσα να απαντήσω σε ένα ερώτημα που μου τέθηκε από άλλη σχολιάστρια μέλος της παραπάνω διαδικτυακής ομάδας!!!!!!!!!!!

 

Τότε διαπίστωσα πως ... οι διαχειριστές, με διέγραψαν από μέλος της ομάδας!!!!!!!!!!!!

Είναι σαφές, πως ενόχλησαν πολύ οι αναρτήσεις μου για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ...Οι διαχειριστές, έσβησαν και τις συνομιλίες μου με άλλους συμπολίτες μου, μέλη της ομάδας... Πριν προχωρήσω στην παρούσα καταγγελία, έστειλα ως όφειλα δεοντολογικά στο messenger του ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗ, ένα μήνυμα, ζητώντας του να μου εξηγήσει τους λόγους διαγραφής μου. Έμεινε αναπάντητο... ούτε καν διαβάστηκε από τον παραλήπτη.

Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω την διαγραφή μου... και να απαντήσω στον διαγραφέα μου ως εξής:

Κύριε Βυλτανιώτη, να υποθέσω πως δεχθήκατε κάποια "παρέμβαση άνωθεν";;;

Να υποθέσω πως "ενόχλησα" κάποιους με τις αναρτήσεις και τα σχόλιά μου;;;

Κάποιον ... "τοπικό παράγοντα" ίσως;;;

Μήπως τον παράγοντα εκείνον που αποκάλυψα το όνομά του στην κατάσταση που έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες μέρες με τους λαθροεισβολείς που φιλοξενεί στην "δομή του" (στο ξενοδοχείο του), οι οποίοι έβγαλαν μαχαίρια και λοστούς;;;

Μήπως η εντολή διαγραφής μου, ήταν από ... "πιό άνωθεν";;;

Μήπως προς κυβέρνηση μεριά, την οποία με τις αναρτήσεις μου για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ, εκθέτω  για την σταλινοναζιστική συμπεριφορά τους απέναντι στον ελληνικό λαό;;;

Όποια κι αν είναι η αιτία της διαγραφής μου, κύριε Περικλή Βυλτανιώτη, κατέδειξε ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΕΝ...

Αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ  όμως υπηρέτησα πάντα στην ζωή μου, χωρίς εκπτώσεις και αυτή θα συνεχίσω να υπηρετώ με όποιο κόστος... 
Γι αυτό και έχω ήσυχη την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, απέναντι στους αναγνώστες μου... 
Γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εσείς, κύριε Περικλή Βυλτανιώτη, μπορείτε να πείτε το ίδιο για την δική σας συνείδηση;;;

Η διαγραφή μου, για όποιους λόγους και να γίνεται από υμάς, είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ.

Για εσάς, άραγε, τι είναι;;;

Στην θέση σας, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ...Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες σας είναι δημόσιες...
Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 10:47 pm


Ποιοί και γιατί κατασκευάζουν φονικότερους ιούς;


Οι κυβερνήσεις -και όχι μόνον- παρέχουν επιχορηγήσεις σε ερευνητές για να καταστήσουν τους δυνητικά πανδημικούς ιούς πιο θανατηφόρους και να τους μεταδώσουν πιο εύκολα μεταξύ των ανθρώπων. 

Γιατί το κάνουν αυτό;

Αυτό το είδος εξαιρετικά αμφιλεγόμενης έρευνας – που απαγορεύτηκε υπό τη διοίκηση Ομπάμα, μετά από αστοχίες ασφάλειας- αποδεικνύει την ανησυχητική αλήθεια ότι ο υγειονομικός περιορισμός του εργαστηρίου είναι σπάνια βέβαιος.


gain of function virus research


 by


Το εργαστήριο της Wuhan είναι έναν μόνον ανάμεσα σε εκατοντάδες που ασχολείται εδώ και χρόνια με την έρευνα “μεταλλάξεων αυξημένης λειτουργικότητας” – και μάλιστα και με χορηγίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 


Τι ακριβώς είναι αυτή; Είναι μια γραμμή έρευνας όπου οι επιστήμονες παίρνουν ιούς και μελετούν πώς μπορεί να τροποποιηθούν ώστε να γίνουν πιο θανατηφόροι και πιο μεταδοτικοί. Γιατί να το κάνουν αυτό; 

Οι επιστήμονες λένε ότι τους βοηθά να καταλάβουν ποιοι ιοί απειλούν τους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν αντίμετρα. Οι χρηματοδότες τους, κρατικοί παράγοντες και ιδιώτες του κέρδους έχουν μια πιο πολύπλοκη προσέγγιση…

Οι κυβερνήσεις -και όχι μόνον- παρέχουν επιχορηγήσεις σε ερευνητές για να καταστήσουν τους δυνητικά πανδημικούς ιούς πιο θανατηφόρους και να τους μεταδώσουν πιο εύκολα μεταξύ των ανθρώπων. 

Γιατί το κάνουν αυτό;

Αυτό το είδος εξαιρετικά αμφιλεγόμενης έρευνας – που απαγορεύτηκε υπό τη διοίκηση Ομπάμα, μετά από αστοχίες ασφάλειας- αποδεικνύει την ανησυχητική αλήθεια ότι ο υγειονομικός περιορισμός του εργαστηρίου είναι σπάνια βέβαιος. 

Πολλοί επιστήμονες και πολιτικοί τονίζουν πως η έρευνα μεταλλάξεων αυξημένης λειτουργικότητας είναι μια πολύ, πολύ κακή ιδέα.  

Οι προειδοποιήσεις τους δεν ακούγονταν εδώ και δεκαετίες, μέχρι να έρθει η φοβέρα του Νέου Κορονοϊού 2019.

Οι ΗΠΑ σταμάτησαν να χρηματοδοτούν έρευνα μεταλλάξεων αυξημένης λειτουργικότητας το 2014-2015. 
Μετά, ξεκίνησε ξανά.


Το 2019, το περιοδικό Science δημοσίευσε την είδηση ​​ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέχισε να χρηματοδοτεί δύο αμφιλεγόμενα πειράματα για να καταστήσει τη γρίπη των πτηνών πιο μεταδοτική. 

Τα δύο πειράματα ήταν στον πάγο από το 2012, εν μέσω μιας έντονης συζήτησης στην ερευνητική κοινότητα σχετικά με τα ζητήματα ασφάλειας. 

Το 2014, η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Ομπάμα κήρυξε μορατόριουμ για τέτοιες έρευνες εργαστηριακών μεταλλάξεων που κατασκεύαζαν φονικότερους και μεταδοτικότερους ιούς.


Εκείνη η χρονιά ήταν ατυχής στο μέτωπο του βιολογικού κινδύνου. 

Τον Ιούνιο του 2014, περίπου 75 επιστήμονες στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εκτέθηκαν σε βιολογικό άνθρακα. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, αξιωματούχοι της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων έπεσαν τυχαία επάνω σε 16 ξεχασμένα φιαλίδια θανατηφόρου ευλογιάς. 

Εν τω μεταξύ, το «μεγαλύτερο, πιο σοβαρό και πιο περίπλοκο» ξέσπασμα του Έμπολα στην ιστορία μαίνεται σε ολόκληρη τη Δυτική Αφρική και μόλις ανακοινώθηκε ο πρώτος ασθενής που διαγνώστηκε στις ΗΠΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιστήμονες και οι εμπειρογνώμονες βιοασφάλειας βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μια συζήτηση χωρίς αρχή, μέση και τέλος. 

Οι επιστήμονες που κάνουν αυτό το είδος έρευνας υποστηρίζουν ότι μπορούμε να προβλέψουμε καλύτερα τις θανατηφόρες ασθένειες, κάνοντας τις ασθένειες πιο θανατηφόρες στο εργαστήριο. 

Όμως, πολλοί άνθρωποι εκείνη την εποχή και από τότε έχουν γίνει όλο και περισσότερο πεπεισμένοι ότι τα πιθανά ερευνητικά οφέλη – τα οποία φαίνονται περιορισμένα – απλώς δεν υπερτερούν των κινδύνων από την έναρξη της επόμενης θανατηφόρας πανδημίας.

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια και το ενδεχόμενο ρίσκο φέρνουν το μορατόριουμ στις ΗΠΑ. 

Ωστόσο, το 2017, η κυβέρνηση υπό την κυβέρνηση Τραμπ εξέδωσε νέες κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα μεταλλάξεων αυξημένης λειτουργικότητας, σηματοδοτώντας τον τερματισμό του συνολικού μορατόριουμ. 

Και τα νέα από το 2019 μας λένε πως επικίνδυνα πειράματα έχουν πάρει ξανά τον δρόμο τους.


Οι ειδική στην βιοασφάλεια ανησυχούν ότι ο τομέας κατευθύνεται προς λάθος κατεύθυνση, που θα μπορούσε να σκοτώσει αμέτρητους αθώους ανθρώπους. 

Υποστηρίζουν ότι, για να προχωρήσουμε με μια τέτοια έρευνα, θα πρέπει να υπάρχει μια διαφανής διαδικασία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο τραπέζι. 

Σε τελική ανάλυση, εάν κάτι πάει στραβά, το χάος που θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα θα είναι παγκόσμιο.

Πρέπει πραγματικά να κάνουμε αυτό έρευνα θανατηφόρων μεταλλάξεων;


Οι υποστηρικτές της επαναλαμβάνουν ότι θα ενισχύσει την επιτήρηση και την παρακολούθηση νέων πιθανών πανδημιών. 

Ως μέρος των προσπαθειών μας να αποτρέψουμε τις πανδημίες πριν ξεκινήσουν – ή πριν γίνουν σοβαρές – παίρνουμε δείγματα των ιών που κυκλοφορούν επί του παρόντος. 

Εάν γνωρίζουμε ποια είναι τα πιο θανατηφόρα και πιο επικίνδυνα στελέχη εκεί έξω, το επιχείρημα συνεχίζει, τότε θα είμαστε σε θέση να τους παρακολουθούμε και να προετοιμάσουμε μια απόκριση, εάν διαπιστωθεί ότι τέτοιες μεταλλάξεις εμφανιστούν στην φύση.

«Καθώς ο συντονισμός των δραστηριοτήτων διεθνούς παρακολούθησης και η παγκόσμια ανταλλαγή ιών βελτιώνεται», έγραψαν ορισμένοι υποστηρικτές στο mBio, θα μάθουμε καλύτερα ποια στελέχη βρίσκονται εκεί έξω. Στη συνέχεια, η έρευνα θα μας πει ποιες είναι κοντά στο να γίνουν θανατηφόρες.


«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σταθμίζει τους κινδύνους και τα οφέλη… και ανέπτυξε νέους μηχανισμούς εποπτείας. Γνωρίζουμε ότι ενέχει κινδύνους. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι σημαντικό έργο για την προστασία της ανθρώπινης υγείας », δήλωσε ο Yoshihiro Kawaoka, ερευνητής, στο περιοδικό Science.


Σύμφωνα με αυτήν τη λογική, αν γνωρίζαμε από πριν ότι ο κορονοϊός SARS-nCov-2019 – ο ιός που μας κρατά τώρα όλους μαντρωμένους – ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε συστήματα παρακολούθησης της νόσου, για να μας ειδοποιούν εάν έκανε το άλμα στους ανθρώπους.
Άλλοι είναι δύσπιστοι. 

Ο Thomas Inglesby, διευθυντής του Κέντρου Ασφάλειας Υγείας στο Johns Hopkins, μου είπε πέρυσι ότι δεν πιστεύει ότι τα οφέλη για την ανάπτυξη εμβολίων διατηρούνται στις περισσότερες περιπτώσεις. «Δεν έχω δει καμία από τις εταιρείες εμβολίων να λέει ότι πρέπει να κάνουν αυτό το έργο για να κάνουν εμβόλια», επεσήμανε. «Δεν έχω δει στοιχεία ότι οι πληροφορίες που αναζητούν οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στο πεδίο».


Επιπλέον, υπάρχουν αδιανόητα πολλές πιθανές παραλλαγές σε έναν ιό, από τις οποίες οι ερευνητές μπορούν να αναγνωρίσουν μόνο μερικές. 

Ακόμα κι αν σκοντάψουμε με έναν τρόπο πάνω σε έναν ιό, αυτός θα μπορούσε να μεταλλαχθεί για να γίνει θανατηφόρος και μπορεί να χάσουμε χιλιάδες άλλους. «Είναι ένα ανοιχτό ερώτημα εάν οι εργαστηριακές μελέτες θα βρουν την ίδια λύση με τη φύση», σημειώνει ο βιολόγος του MIT Kevin Esvelt. «Πόσο προβλέψιμες είναι αυτές οι μελέτες;»


Και ακόμη και στην καλύτερη περίπτωση, η χρησιμότητα αυτής της εργασίας θα ήταν εγγενώς περιορισμένη. «Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι πολλές χώρες δεν διαθέτουν καθόλου μηχανισμούς – πολύ λιγότερο έναν τρόπο σε πραγματικό χρόνο για τον εντοπισμό και τη μείωση ή την εξάλειψη των κινδύνων, καθώς σχεδιάζονται πειράματα και νέες τεχνολογίες», δήλωσε ο Beth Cameron, αντιπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πυρηνικών Απειλών.


Με τα ρίσκα να είναι τόσο υψηλά, πολλοί ερευνητές είναι απογοητευμένοι που η αμερικανική κυβέρνηση δεν ήταν πιο διαφανής σχετικά με το ποιες σκέψεις τους ώθησαν να χρηματοδοτήσουν την έρευνα. 

Είναι πραγματικά απαραίτητο να μελετήσετε πώς να κάνετε το H5N1, με το εντυπωσιακό ποσοστό θνησιμότητάς του, πιο μεταδοτικό; Θα ληφθούν προφυλάξεις για να καταστεί πιο δύσκολο για τον ιό να ξεφύγει από το εργαστήριο; Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την έρευνα και ποιους κινδύνους έλαβαν υπόψη οι ειδικοί που ενέκριναν το έργο;


«Οι άνθρωποι που προτείνουν το έργο είναι πολύ σεβαστοί ιολόγοι», δήλωσε ο Inglesby. «Αλλά τα εργαστηριακά συστήματα δεν είναι αλάθητα, και ακόμη και στα μεγαλύτερα εργαστήρια του κόσμου, υπάρχουν λάθη». Ποια μέτρα εφαρμόζονται για να αποφευχθεί αυτό; Θα δημοσιευτούν δυνητικά επικίνδυνα αποτελέσματα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου οι αδίστακτοι ιδιώτες -και κράτη- θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες βήμα προς βήμα;


Αυτά είναι ακριβώς τα ερωτήματα που έπρεπε να απαντήσει η διαδικασία ελέγχου, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους.

Μερικές φορές τα παθογόνα στελέχη διαφεύγουν από το εργαστήριο. Πάρτε για παράδειγμα την ευλογιά, μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες. Το 1977, η τελευταία περίπτωση της ευλογιάς διαγνώστηκε στην άγρια ​​φύση.

Το θύμα ήταν ο Ali Maow Maalin στην Σομαλία. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εντοπίζει κάθε άτομο με το οποίο έρχεται σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο για να εμβολιάσει όλους όσους βρίσκονται σε κίνδυνο και να βρει οποιονδήποτε μπορεί να έχει ήδη κολλήσει τον ιό. Ευτυχώς, δεν βρήκαν κανέναν. Ο Μάιν ανέκαμψε και η ευλογιά φάνηκε να τελείωσε για πάντα.


Εκείνη η στιγμή ήρθε στο τέλος μιας δεκαετίας εκστρατείας για την εξάλειψη της ευλογιάς – μια θανατηφόρα μολυσματική ασθένεια που σκότωσε περίπου το 30 τοις εκατό αυτών που προσβλήθηκαν – από το πρόσωπο της Γης. Περίπου 500 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ευλογιά τον αιώνα προτού εξαφανιστεί.


Αλλά το 1978, η ασθένεια επανεμφανίστηκε – στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Η Janet Parker ήταν φωτογράφος στην Ιατρική Σχολή του Μπέρμιγχαμ. Όταν ανέπτυξε ένα τρομακτικό εξάνθημα, οι γιατροί το διέγνωσαν αρχικά ως ανεμοβλογιά. Εξάλλου, όλοι ήξεραν ότι η ευλογιά είχε εξαφανιστεί από τον κόσμο – σωστά;


Η Parker χειροτέρεψε και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου οι δοκιμές έδειξαν ότι είχε τελικά ευλογιά. Πέθανε από αυτήν μερικές εβδομάδες αργότερα. Πώς κόλλησε μια ασθένεια που υποτίθεται ότι είχε εξαλειφθεί;


Αποδείχθηκε ότι το κτίριο στο οποίο εργαζόταν η Parker περιελάμβανε επίσης ένα ερευνητικό εργαστήριο, ένα από τα λίγα όπου μελετήθηκε η ευλογιά από επιστήμονες που προσπαθούσαν να συμβάλουν στην προσπάθεια εξάλειψης. 

Ορισμένα έγγραφα ανέφεραν ότι το εργαστήριο είχε κακή διαχείριση, με σημαντικές προφυλάξεις να αγνοούνται λόγω βιασύνης. (Ο γιατρός που διευθύνει το εργαστήριο αυτοκτόνησε, λίγο μετά τη διάγνωση της Parker). 

Με κάποιο τρόπο, η ευλογιά διέφυγε από το εργαστήριο για να μολύνει έναν υπάλληλο αλλού στο κτίριο. 

Μέσω της απόλυτης τύχης και της ταχείας ανταπόκρισης των υγειονομικών αρχών, συμπεριλαμβανομένης μιας καραντίνας άνω των 300 ατόμων, το θανατηφόρο σφάλμα δεν μετατράπηκε σε μια πανδημία διαστάσεων.


Το 2014, καθώς η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έκανε εκκαθάριση για μια προγραμματισμένη μετακίνηση σε ένα νέο γραφείο, εκατοντάδες μη απαιτούμενα φιαλίδια δειγμάτων ιών βρέθηκαν σε ένα κουτί από χαρτόνι στη γωνία ενός ψυκτικού χώρου. Έξι από αυτά, αποδείχθηκε, ήταν φιαλίδια ευλογιάς. Κανείς δεν τα παρακολουθούσε. Κανείς δεν ήξερε ότι ήταν εκεί. Μπορεί να ήταν εκεί από τη δεκαετία του 1960.


Επιστήμονες έβαλαν τα υλικά σε ένα κουτί, το σφράγισαν με καθαρή ταινία συσκευασίας και το μετέφεραν στο γραφείο του επόπτη. (Αυτό δεν είναι ο εγκεκριμένος χειρισμός επικίνδυνων βιολογικών υλικών). Διαπιστώθηκε αργότερα ότι η ακεραιότητα ενός φιαλιδίου διακυβεύτηκε – ευτυχώς, όχι ένα που περιέχει θανατηφόρο ιό.


Τα περιστατικά του 1979 και του 2014 τράβηξαν την προσοχή επειδή αφορούσαν την ευλογιά, αλλά τα περιστατικά ακούσιας έκθεσης σε ελεγχόμενους βιολογικούς παράγοντες είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαδεδομένα. Εκατοντάδες περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο, αν και δεν περιλαμβάνουν όλα τα πιθανά πανδημικά παθογόνα.


Το 2014, ένας ερευνητής μολύνει κατά λάθος ένα φιαλίδιο από μια αρκετά ακίνδυνη γρίπη των πτηνών με ένα πολύ πιο θανατηφόρο στέλεχος. Στη συνέχεια, η θανατηφόρα γρίπη των πτηνών μεταφέρθηκε σε όλες τις ΗΠΑ σε ένα εργαστήριο που δεν είχε άδεια να χειριστεί έναν τόσο επικίνδυνο ιό, όπου χρησιμοποιήθηκε για έρευνα σχετικά με τα κοτόπουλα.


Το λάθος ανακαλύφθηκε μόνο όταν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διεξήγαγαν εκτεταμένη έρευνα μετά από ένα διαφορετικό λάθος – την πιθανή έκθεση 75 ομοσπονδιακών υπαλλήλων σε βιολογικό άνθρακα, αφότου ένα εργαστήριο υποτίθεται ότι απενεργοποίησε τα δείγματα άνθρακα που κατά λάθος παρασκευάστηκαν ενεργοποιημένα από αυτούς.


Το πρόγραμμα Select Agents and Toxins του CDC απαιτεί “αναφορά κλοπής, απώλειας, απελευθέρωσης που προκαλεί επαγγελματική έκθεση ή απελευθέρωσης εκτός των κύριων φραγμών βιολογικού περιορισμού” των παραγόντων στη λίστα παρακολούθησης. 

Μεταξύ 2005 και 2012, ο οργανισμός έλαβε 1.059 αναφορές κυκλοφορίας – κατά μέσο όρο ένα περιστατικό κάθε λίγες μέρες. 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Το 2008, μια συσκευή αποστείρωσης λειτούργησε και άνοιξε απροσδόκητα, εκθέτοντας έναν κοντινό μη εμβολιασμένο εργαζόμενο σε μη γνωστά παθογόνα.

Το 2009, μια νέα εγκατάσταση bioresearch υψηλής ασφάλειας – βαθμολογημένη για τον χειρισμό του Έμπολα, της ευλογιάς και άλλων επικίνδυνων παθογόνων – είχε αποτύχει στα πρωτόκολλα απολύμανσης. Ο θάλαμος υπό πίεση έχασε την πίεση και η πόρτα στο εργαστήριο συνέχιζε να ανοίγει, ενώ οι επιστήμονες την πίεζαν για να παραμείνει κλειστή.

Το 2011, ένας εργαζόμενος σε εργαστήριο που μελέτησε επικίνδυνα στελέχη της γρίπης των πτηνών βρέθηκε ανίκανος να κάνει απολυμαντικό ντους, αφού ένας εργολάβος κατασκευών έκλεισε κατά λάθος το νερό. Αφαίρεσε τον προστατευτικό εξοπλισμό της και έφυγε χωρίς να κάνει ντους απολύμανσης.

Τα παραπάνω ατυχή περιστατικά είναι μυγάκια μπροστά στο ενδεχόμενο και τα ισχυρά κίνητρα κακόβουλης ενέργειας ή συνωμοσίας μεγάλης κλίμακος…
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 9:09 pm


Μη υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε ανοικτούς χώρους, καταστήματα, Εκκλησίες, σχολεία και γραφεία
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε να βάλει τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ενημερωτικούς ιστοτόπους που εξαρτώνται πολιτικά από αυτήν να κάνουν την βρώμικη δουλειά: κατατρομοκρατούν τον κόσμο με ανακρίβειες και δημιουργούν ψευδείς, πλήρως αντιεπιστημονικές εντυπώσεις.

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδος είναι ένα συλλογικό επιστημονικό σώμα. 

Προκαλεί απορία η αλαλία τους και η απραγία τους όλο αυτό το διάστημα, που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεταφράζουν την κυβερνητική ενημέρωση με όρους τρομοκρατίας, ψευδολογίας, κορονοϊοφοβίας, εμβολιομανίας και ρουφιανομανίας και διαστρέβλωσης της εμπειρικής και επιστημονικής αλήθειας για τον Νέο Κορονοϊό 2019.
 by


Μη υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας από μέρους του κοινού, σε ανοικτούς χώρους, καταστήματα, Εκκλησίες, σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, γραφεία, σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης, καθώς και σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.


Επί μακρό διάστημα, μέσα μαζικής ενημέρωσης κοντά στην κυβέρνηση διέδιδαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ανακρίβειες για την υποχρέωση της χρήσης μάσκας από το κοινό και τόνιζαν τρομοκρατικά την δαμόκλειο σπάθη του προστίμου των 150 ευρώ στους άνεργους, καταταλαιπωρημένους και φτωχούς Έλληνες που κάνουν το λάθος να τα εμπιστευθούν.


20200502


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε να βάλει τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ενημερωτικούς ιστοτόπους που εξαρτώνται πολιτικά από αυτήν να κάνουν την βρώμικη δουλειά: κατατρομοκρατούν τον κόσμο με ανακρίβειες και δημιουργούν ψευδείς, πλήρως αντιεπιστημονικές εντυπώσεις.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, είναι Ανεξάρτητη Αρχή.

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδος είναι ένα συλλογικό επιστημονικό σώμα. 

Προκαλεί απορία η αλαλία τους και η απραγία τους όλο αυτό το διάστημα, που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεταφράζουν την κυβερνητική ενημέρωση με όρους τρομοκρατίας, ψευδολογίας, κορονοϊοφοβίας, εμβολιομανίας και ρουφιανομανίας και διαστρέβλωσης της εμπειρικής και επιστημονικής αλήθειας για τον Νέο Κορονοϊό 2019.
20200204_IOANNIS NASIOULAS.jpg
 
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 8:19 pm


Επικίνδυνη η χρήση μάσκας για την ατομική & Δημόσια Υγεία. Ντροπή & ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα.


Η οργή που έχει συσσωρευτεί, ειδικά με την ΑΙΣΧΡΗ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα μικρών παιδιών με καπελάκια & κορδέλες από καπέλο σε καπέλο για να τηρούνται αποστάσεις, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ & ΔΙΚΑΙΗ & θα ξεσπάσει. 

Ντροπή & ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 


Καλλιόπη Σουφλή 
Ιάκωβος Τίγκας*

Οταν ήμουν εκπαιδευόμενος, μας είχαν πάει με την Σχολή μου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, που τότε νοσηλεύονταν κυρίως φυματικοί, προκειμένου να διδαχθούμε τα μέτρα προφύλαξης από την φυματίωση.


Ηρθαμε σε σχετική «επαφή» & συνομιλήσαμε με ενεργούς φυματικούς, ακόμη & στο στάδιο της μετάδοσης. 

Κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε εμείς, ούτε οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί & οι νοσηλευτές, καθώς δεν ενδείκνυται.

Ξεκινώντας από αυτήν την παραδοχή, αλλά & από την παραδοχή των φωστήρων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι πριν λίγες μέρες οι ίδιοι έλεγαν ότι η χρήση μάσκας μπορεί να είναι επικίνδυνη, οφείλουμε να πούμε δυό λόγια ακόμη, για το συνεχές παραλήρημα στο οποίο έχουν πέσει.

Το αναπνευστικό σύστημα των ανθρώπων, ζώων & πουλιών, αλλά & των φυτών, είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί σε απ΄ευθείας επαφή με την ατμόσφαιρα, από την οποία προσλαμβάνει το απαιτούμενο οξυγόνο για την ζωή.

Μάσκες φοράνε το προσωπικό των χειρουργείων, οι καρναβαλιστές & οι κακοποιοί.

Το προσωπικό των χειρουργείων φοράει μάσκα για να προστατέψει τον αποστειρωμένο χώρο & τον ασθενή, ο οποίος επίσης έχει υποστεί την απαιτούμενη διαδικασία προφύλαξης του χώρου, αυτήν που βλέπει πριν τον ναρκώσουν & αυτήν που δεν βλέπει όταν τον ναρκώσουν, ανάλογα με την περίπτωση & το είδος του χειρουργείου.

Αυτοί όταν βγαίνουν έξω, από τον αποστειρωμένο χώρο, αφαιρούν την μάσκα, γνωρίζουν πως να την πιάσουν & πως να την χειριστούν, & βεβαίως είναι μιας χρήσεως.


Η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη για τους εξής λόγους.

1. Η ίδια η μάσκα γίνεται πηγή μόλυνσης από εισπνεόμενους από έξω, σχετικά ακίνδυνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι συναντούνται στην μάσκα με εκπνεόμενους από τον άνθρωπο σαπρόφυτους μικροοργανισμούς της χλωρίδας της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, που είναι απαραίτητη για την υγιεινή λειτουργία του στόματος & του ρινοφάρυγγα. 

Η συσσώρευση μικροοργανισμών καθιστά την μάσκα πηγή μόλυνσης που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες μολύνσεις του αναπνευστικού, καθώς εξασθενείται ο μηχανισμός των φυσικών φίλτρων του ρινοφάρυγγα.

Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών & κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο.


2. Εμποδίζεται ο καλός αερισμός της φυσιολογικής χλωρίδας του στόματος & του ρινοφάρυγγα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις


3. Εμποδίζεται & πάλι, η ανοσία του πληθυσμού, & η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων.


4. Εμοδίζεται η επαρκής ανταλλαγή αερίων τόσο του εισπνεόμενου οξυγόνου, όσο & του εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, κάτι που μακροχρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η γνωστή πάθηση των καπνιστών.


5. Η συνεχής χρήση της χωρίς λόγο, θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίση άσθματος ψυχογενούς αιτιολογίας πανικού, αλλά & οργανικής, ειδικά σε άτομα με κάποια προδιάθεση.


6. Τέλος το όλο αφήγημα, αποτελεί προσβολή & γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, με «απαγόρευση» χειραψίας, της αίσθησης της αφής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας, & της διοχέτευσης ενέργειας από άνθρωπο σε άνθρωπο, που είναι γνωστό σε όλους ότι μεταφέρεται με τα χέρια, & αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικότητας των ανθρώπων, την οποία αντικατάστησαν με γελοίες αγκωνιές.

Δεν θα έπρεπε να συζητάμε για όλα αυτά τα φρικιαστικά, που θυμίζουν το σύνδρομο του Μάϊκλ Τζάκσον, ούτε θα έπρεπε να έχει γίνει τίποτε από όσα έγιναν, τα οποία πολύ σύντομα θα έχουν ολέθριες συνέπειες στους ανθρώπους.
Η Ιατρική κοινότητα έχει τεράστιες ευθύνες, πλην λίγων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ΔΕΝ μίλησαν & ΔΕΝ κατήγγειλαν το φιάσκο, αλλά συνεργάστηκαν.
Οι δημοσιογράφοι επίσης, αυτοί που θέλουν να λέγονται υγιείς, έχουν ευθύνες, αφού έχουν την δύναμη να αποκαλύψουν την αλήθεια, καλώντας σε δημόσια αντιπαράθεση επιστήμονες με διιστάμενες απόψεις όπως λένε, & δεν το έκαναν.

Η οργή που έχει συσσωρευτεί, ειδικά με την ΑΙΣΧΡΗ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα μικρών παιδιών με καπελάκια & κορδέλες από καπέλο σε καπέλο για να τηρούνται αποστάσεις, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ & ΔΙΚΑΙΗ & θα ξεσπάσει. 

Ντροπή & ουαί σε όσους συνεργάζονται αμέσως ή εμμέσως, με αυτήν την αθλιότητα.


*Ο Ιάκωβος Τίγκας, είναι Επιθεωρητής Υγείας, του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 7:15 pm


"Βόμβα" Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια (βίντεο)

Τα όσα ΤΡΟΜΕΡΑ καταγγέλει ο πρώην υπουργός, θα έπρεπε ήδη να έχουν προκαλέσει την παρέμβαση της "δικαιοσύνης".

Αυτό θα γινόταν σε κάθε σοβαρή και ευνομούμενη χώρα που έχει αληθινή δημοκρατία.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ...(και αναφέρομαι πάντα στην πλειοψηφία και όχι στο σύνολο των δικαστών)

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΟΥ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ.

Ο πρώην υπουργός, δίνει ονόματα εισαγγελέων και πολιτικών, που καλύπτουν την διαφθορά και στο θέμα των φαρμάκων, ρίχνοντας έτσι την μάσκα αμφότερων.

Πάει και ο ... έντιμος εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης... έπεσε και αυτού η μάσκα.


Ο κ. Σούρλας, ήταν και είναι από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς, στα δάχτυλα του ενός χεριού,  που μπήκε στην βουλή της πολιτικής σαπίλας.

Τι δουλειά είχες μέσα στον πολιτικό βόθρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κύριε Σούρλα;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αν θέλουμε να σωθεί η Πατρίδα μας, η λύση είναι μια:
ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
"Βόμβα" Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια


https://youtu.be/F0yfL0mVwJQΔημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 6:15 pm


Τραγικός "επιστήμονας", ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Αυτός είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας... ένας τραγικός "επιστήμονας", γιατί συμμετείχε και στην άλλη μεγάλη απάτη των εμβολίων με τον Αβραμόπουλο, και τώρα, που συναινεί με την παράλογη στάση του και τις συνεχείς κωλοτούμπες του, στα ύπουλα σχέδια της πολιτικής συμμορίας του Μητσοτάκη, ο οποίος είναι συνεργός των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, ΓΚΕΪΤΣ.

Η φωτό, είναι μια εξαιρετική απεικόνιση του αλλοπρόσαλλου των "ιατρικών του" απόψεων.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ"... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή
 Alexander Maragkoudakis
Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 5:57 pm


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ από τους απλούς πολίτες εμπεριέχει το κίνδυνο ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ο οποιοσδήποτε εξαναγκασμός χρήσης τους (ειδικά από μη Ε.Υ.) με την απειλή προστίμου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και δυνητική πρόκληση σωματικής βλάβης, ασθένειας και θανάτου .....
 .... "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ .... ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ" (misuse may result in sickness of DEATH ......
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ...


ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Σε μια προσωπική συζήτηση που είχα με τον NICK KILO, μου είπε: 

λαός δουλεύει και σκέφτεται ως αγέλη και έτσι την διαχειρίζονται. 

Αν ο κάθε άνθρωπος σαν ΜΟΝΑΔΑ σαν ΑΤΟΜΟ σκεφτόταν απροκάλυπτα και έκανε το σωστό οι κοινωνίες που έχουμε δημιουργήσει θα ήταν πολύ καλύτερες. 

Δυστυχώς το ΑΤΟΜΟ πλέον δεν υφίσταται και το ελεγχόμενο μάρκετινγκ αυτό προωθεί. 

ΔΕΝ είσαι άτομο είσαι μέρος του συνόλου και θα σκέφτεσαι και θα ενεργεις ως σύνολο έτσι όπως σου λένε αυτοί που διαχειρίζονται το σύνολο."

ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ.

Όσοι ανήκουν  στην αγέλη, ας φύγουν απ' αυτή και ας γίνουν ΑΤΟΜΑ με συνειδητή σκέψη για να μην μπορει να τους ελέγξει κανείς...  

Διατηρώντας ο καθένας την ατομικότητά του, ας  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ...
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Νο2

ΣΕ πασα ενδιαφερομενο και δηθεν αρμόδιο ή δήθεν μέλος της κυβέρνησης ή δήθεν ψαλμωδο λοιμωξιολογο ή, ή, οποιοδήποτε άλλο λαμόγιο ειδικά δημοσιοκαφρους/πωλητές, ή οποιοδήποτε ΨΕΥΔΕΤΑΙ (για ίδιον όφελος) ότι ενδιαφέρεται για την Υγεία μας:

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ από τους απλούς πολίτες εμπεριέχει το κίνδυνο ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ο οποιοσδήποτε εξαναγκασμός χρήσης τους (ειδικά από μη Ε.Υ.) με την απειλή προστίμου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και δυνητική πρόκληση σωματικής βλάβης, ασθένειας και θανάτου .....

ΤΙ λέει ο κατασκευαστής στη μάσκα??? (ειδική κιόλας για νοσοκομειακή χρήση, γατί τα υπόλοιπα είδη είναι ακόμα πιο επικίνδυνα μιας και δεν έχουν ούτε πιστοποίηση)
μεταφράζω από μια προειδοποιητική ετικέτα ενός κατασκευαστή....

.... "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ .... ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ" (misuse may result in sickness of DEATH ......

Και φυσικά επειδή όλοι οι πολιτες (που δεν είναι γιατροί, νοσοκόμοι, επαγγελματίες) ΘΑ κάνουν 100% αλόγιστη χρήση....

ΑΡΑ η κυβέρνηση θέτει εσκεμμένα (και για εμφανή κερδοσκοπία ημετέρων, και ιδιον οφελος, τόσο εμφανή που θα έπρεπε να ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ οι υπεύθυνοι και πολύ περισσότερο ο "άμεσος προμηθευτής-κατασκευαστής" με άμεση αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση) σε κίνδυνο την Υγεία των πολιτών και απειλεί ΑΜΕΣΑ με τις αποφασεις της, την ζωή των πολιτών και ΑΝ οι πολίτες ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ την υγεία τους και τη ζωή τους με τα επικινδυνα προϊόντα που παρανόμως, εκβιαστικά και με μαφιόζικη μεθοδολογία "πουλάει" , θα ριχνει και πρόστιμο ....

ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει στο Ελλαδιστάν?? πέθαναν στην ξεκούραση ΟΛΟΙ???.... 

Προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αν δεν επεμβετε ΤΩΡΑ και δεν συλλάβετε τους εγκληματίες (που διαφημίζουν και το έγκλημα τους θα είστε υπεύθυνος για όσες ασθενειες και θανάτους δύναται να συμβούν αλλά και για όσα πρόστιμα δοθούν σε όσους σώφρονες πολίτες θα προστατέψουν την Υγεία τους και δεν θα χρησιμοποιήσουν τις μάσκες).


ΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ "μη μασκαρεματος" λαμόγια εεε λαμόγια

Η οποιαδήποτε άλλου τύπου μάσκας εκτός του τύπου Ν95 που παραθέτω (που είναι κατώτερης ποιότητας και πιστοποίησης) αυξάνει γεωμετρικά τους κινδύνους που αναφέρονται στη χρήση της πιστοποιημένης μάσκας Ν95 ως προς το βαθμό και το ειδος της ασφάλειας που αυτή έχει ΕΛΕΧΘΕΙ και μη ελέγχου σε οποιαδήποτε άλλο τύπο μάσκας .......

ΜΗ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ .......

Η χρήση οποιουδηποτε προϊόντος προορίζεται για ιατρική χρήση (οποιοδηποτε ειδος μασκας για προστασια/Μείωση της μετάδοσης του Φαντομα ιού που όπως ανέδειξαν μελέτες δεν μπορεί να επιτευχθεί αφού ο ιός διαπερνά τη μάσκα) ελέγχεται και ρυθμίζεται από αρμόδιες υπηρεσίες, νομοθεσίες, κανόνες πιστοποίησης και ασφάλειας ως προς την χρήση τους.

 Και από τη ελληνική νομοθεσία και από την Ευρωπαϊκή
ΑΡΑ το ποστ ανά χείρας, χεράκι χεράκι τον δικηγόρο και στον εισαγγελέα. 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ για το "μέτρο της χρήσης της μάσκας από μη Ε.Υ ....

((((Αν δω εισαγγελείς με μάσκα ειλικρινά θα πάθω εγκεφαλικό και πολλά λαμόγια θα χαρούν))))


Υ.Γ. και φυσικά το κερασάκι είναι ότι η απαιτηση της χρησης της μασκας (εκτός από τη κερδοσκοπία και το έγκλημα εκ προμελέτης) εμπεριεχει και την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου και δήλωση υποταγής σε διεφθαρμένους, και διεστραμμένους Ναζιστές.
Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 5:50 pm


Στοπ από τον Λ. Οίκο στον δρ. Άντονι Φάουτσι- Δεν του επιτρέπει να καταθέσει στο Κογκρέσο για την πανδημία
Ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, δεν θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ενώπιον επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου που εξετάζει την αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στην πανδημία του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

Στην μπουζού του Γκουαντάναμο, πρέπει να το ρίξουν το 

κάθαρμα, μέχρι να το εκτελέσουν στο δόξα πατρί, για 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΚΕΪΤΣ, 

ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ 

ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...

 

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ 

ΕΛΙΤ.


Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ (τοπική ώρα) ο Λευκός Οίκος, κρίνοντας πως είναι «αντιπαραγωγικό» να καταθέτουν πρόσωπα που εμπλέκονται στις συνεχιζόμενες προσπάθειες αυτές.

Ο Λευκός Οίκος διένειμε ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού εκπρόσωπος της επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων που οργανώνει την ακρόαση δήλωσε ότι υπήρξε ενημέρωση από αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ πως ο Φάουτσι δεν θα επιτραπεί να καταθέσει.

«Ενώ η κυβέρνηση Τραμπ συνεχίζει την ολιστική της αντίδραση στην COVID-19 (…) για να ‘ανοίξει’ με ασφάλεια και πάλι η Αμερική και για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη εμβολίου, είναι αντιπαραγωγικό πρόσωπα που εμπλέκονται στις προσπάθειες αυτές να εμφανίζονται σε ακροάσεις του Κογκρέσου», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζαντ Ντιρ.

«Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με το Κογκρέσο για να γίνει η κατάθεση την κατάλληλη στιγμή».
Υποεπιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που επιβλέπει προγράμματα υγείας είχε ζητήσει ο Φάουτσι να καταθέσει ενώπιον της στις 6 Μαΐου, εξήγησε ο εκπρόσωπός της Άιβαν Χόλαντερ.

Ο Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς που συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Τραμπ έχει συγκρουστεί κατ’ επανάληψη με τη Βουλή των Αντιπροσώπων, την οποία ελέγχουν οι Δημοκρατικοί, εξαιτίας των πρωτοβουλιών του σώματος για τη διερεύνηση δικών του πεπραγμένων ή ενεργειών της κυβέρνησής του, με αποκορύφωμα την παραπομπή του σε δίκη στη Γερουσία, που κατέληξε στην απαλλαγή του.

Ο 79χρονος Φάουτσι διατηρεί μια μάλλον περίπλοκη σχέση με τον Τραμπ. 

Ο επιδημιολόγος, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης, έχει κατά καιρούς διορθώσει ή αντικρούσει τον πρόεδρο σε ενημερώσεις του Λευκού Οίκου, ή με συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης, για θέματα όπως για παράδειγμα ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξη εμβολίου, ή η πιθανότητα ο κορονοϊός να επιστρέψει το φθινόπωρο.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 5:33 pm


Δεδικασμένο και διεθνής νομολογία

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Και μπορεί με τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, αυτά τα πολιτικά λαμόγια να μην καθίσουν προς το παρόν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά θα υπάρξει και γι αυτούς Η ΝΕΜΕΣΙΣ... να είναι βέβαιοι.

Τα ιατρικά λαμόγια όμως, πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Όπως θα καθίσουν στο σκαμνί και ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ που δεν αντιστάθηκαν στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Στο σκαμνί θα καθίσουν και εισαγγελείς, που ενώ όφειλαν να πράξουν το χρέος τους απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, επέλεξαν να σιωπήσουν...

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ... 
ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή
 Alexander MaragkoudakisΔημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 5:13 pm


Φτηνό βουντού τα μέτρα Μητσοτάκη για μάσκα και πρόστιμο. Το κρεσέντο τρόμου των ΜΜΕ επ ωφελεία ιδιωτικών συμφερόντων και της πολιτικής του Παγκόσμιου Μαντρώματος δεν θα περάσει.


Θέλουμε στην δημοσιότητα, τώρα, τα πρακτικά της επιστημονικής επιτροπής που εισηγήθηκε το μέτρο της μάσκας. 

Θέλουμε να ελέγξουμε τί είπε το κάθε μέλος της επιτροπής. 

Θέλουμε να ελέγξουμε ποιο επιστημονικό επιχείρημα και ποια στοιχεία επικαλούνται για εισαγάγουν την υποχρέωση χρήσης μάσκας, ενώ στην κορύφωση της κρίσης θανάτων από Νέο Κορονοϊό 2019 δεν υπήρχε τέτοια υποχρέωση.

Εξόφθαλμος στόχος των 130 και του 33ου είναι η συνέχιση του ψυχολογικού βιασμού: να πουν πολλοί “δεν πάω πουθενά και τέλος”, ώστε το μάντρωμα να συνεχιστεί και τις ωραίες ημέρες του καλοκαιριού, μέχρι να έρθει το σκοτάδι του φθινοπώρου και η εκστρατεία τρόμου Νο2.

 kyriakos mitsotakisΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ... 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ΜΑΣΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ.

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...


Καλλιόπη Σουφλή

 by


“Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μια περιορισμένη βάση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μη φαρμακευτικών κοινοτικών μέτρων άμβλυνσης”: 

Αυτό είναι το δημόσιο αυτορεζίλεμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με τα ακριβή λόγια που περιλαμβάνονται σε μελέτη του σχετικά με τους περιορισμούς σε εποχή πανδημίας – Κοινωνική αποστασιοποίηση. Περιορισμοί ταξιδιών. Απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο ακριβής τίτλος της μελέτης είναι: “Μη φαρμακευτικά μέτρα δημόσιας υγείας για τον μετριασμό του κινδύνου και των επιπτώσεων της επιδημικής και της πανδημικής γρίπης“.

Κοινωνική αποστασιοποίηση. Περιορισμοί ταξιδιών. Απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Με την κρίση του Νέου Κορονοϊού 2019, περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού επηρεάζεται από μέτρα που προτείνει ο ΠΟΥ, η αποτελεσματικότητα των οποίων, σύμφωνα με την έκθεση του ιδίου τον Οκτώβριο του 2019, δεν έχει καθόλου επιστημονική αποδεικτική βάση.

Ομοίως, δεν υφίσταται αναντίλεκτη, γραπτή, επιστημονική βάση για τα μέτρα Μητσοτάκη περί μάσκας, υπό το φόβητρο του προστίμου των 150ευρώ: 

Θέλουμε στην δημοσιότητα, τώρα, τα πρακτικά της επιστημονικής επιτροπής που εισηγήθηκε το μέτρο της μάσκας. Θέλουμε να ελέγξουμε τί είπε το κάθε μέλος της επιτροπής. 

Θέλουμε να ελέγξουμε ποιο επιστημονικό επιχείρημα και ποια στοιχεία επικαλούνται για εισαγάγουν την υποχρέωση χρήσης μάσκας, ενώ στην κορύφωση της κρίσης θανάτων από Νέο Κορονοϊό 2019 δεν υπήρχε τέτοια υποχρέωση.

Εξόφθαλμος στόχος των 130 και του 33ου είναι η συνέχιση του ψυχολογικού βιασμού: να πουν πολλοί “δεν πάω πουθενά και τέλος”, ώστε το μάντρωμα να συνεχιστεί και τις ωραίες ημέρες του καλοκαιριού, μέχρι να έρθει το σκοτάδι του φθινοπώρου και η εκστρατεία τρόμου Νο2.


Η παράπλευρη ζημιά αυτών των μη φαρμακευτικών μέτρων περιλαμβάνει μια παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα μπορούσε να οδηγήσει μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους στη φτώχεια, καθώς και τις πιο μαζικές περικοπές στην ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης τις τελευταίες δεκαετίες. 


Ειδικά για την Ελλάδα και την διαχείριση της… κρίσης που δεν συνέβη ποτέ, τα μέτρα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη την φέρνουν αντιμέτωπη με ανήκεστο οικονομική βλάβη πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων: εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κατεβάζουν ρολά και μια ολόκληρη χώρα ξανά σε πτωχευτικό σπιράλ και ενώπιον σκληρότερου και αποικιακότερου διεθνούς οικονομικού ελέγχου.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε “να μην έχει κηδείες” και να μετατοπίσει την στατιστικά αναμενόμενη χρονοσειρά θανάτων για τον χειμώνα 2020-2021 και τα χρόνια που έπονται:

Παντού, σε όλον τον κόσμο, οι πολιτικοί ηγέτες μίλησαν ευθέως και με ειλικρίνεια, δίνοντας την προσεγγιστική εκτίμηση για τον πληθυσμό των νεκρών που θα μπορούσε να αφήσει πίσω του ο Νέος Κορονοϊός 2019. 

Έλαβαν μάλιστα υπόψιν την εκτιμώμενη θνησιμότητά του που προσεγγίζει αυτήν της γρίπης (κάτω από 0,2%) και επικεντρώνεται σε θύματα – ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα και ηλικιωμένους, καθώς και ιδίως ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας, όπου οι κυβερνήσεις αμέλησαν να λάβουν μέτρα και όπου προφανώς το θανατικό δεν θα ήταν ούτε κατά προσέγγιση τέτοιο, αν υπήρχε σωστή διαχείριση: η Ιταλία, που προβλήθηκε ως παράδειγμα τρόμου για “το πόσο φονικός είναι ο ιός” έχει τους μισούς θανάτους σε οίκους ευγηρίας. 

Δηλαδή, άσχετους με μέτρα περιορισμού των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.


Και τότε; Γιατί επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κλείσει την χώρα, να σβήσει την μηχανή της οικονομίας και να παίζει από τον ΣΚΑΙ, τον Αντέννα, το MEGA, τον ALPHA και τα κρατικά κανάλια το κονσέρτο “Η διαχείριση Μητσοτάκη είναι σούπερ και δεν έχουμε πολλούς νεκρούς”; 

Η απάντηση βρίσκεται στην πολιτική γραμμή της οποίας και αυτός είναι εκών-άκων ακόλουθος: 

Ο Λόρδος Γιάκομπ Ρότσιλντ, ο Τζωρτζ Σόρος, ο Μπιλ Γκέιτς, και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν ως μερικοί μόνον από τις φανερές φιγούρες στο δημόσιο προσκήνιο, είναι οι μαέστροι αυτής της πολιτικής.

Το κρεσέντο τρόμου των ΜΜΕ επ ωφελεία ιδιωτικών συμφερόντων και της πολιτικής του Παγκόσμιου Μαντρώματος δεν θα περάσει.

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 4:45 pm


Εκείνες τις πληγές που σε γεννούν ξανά, να τις σέβεσαι..


Εκείνες οι πληγές που σε γεννούν ξανά.
Εκείνες τις πληγές να τις θέλεις για να παραμένεις ζωντανός!
Μόνο που ποτέ δεν είσαι ο ίδιος... οι πληγές, μπορεί να κλείσουν, αλλά τα σημάδια πάντα θα μένουν και θα φαίνονται στα μάτια σου...

 

ΚαλλιόπηΓράφει η Στέλλα Γρηγοροπούλου


Οι άνθρωποι έχουν πληγές μέσα και έξω.

Μην φοβάσαι να δεις ένα από αυτούς και μην φοβάσαι να πεις πως είσαι ένας από αυτούς.Ξέρεις, όλα στη ζωή δεν είναι ζωγραφισμένα σαν από την όμορφη πλευρά του κόσμου.

Εκείνες οι πληγές είναι που σου δίνουν την ομορφιά του εαυτού σου.


Πόσες φορές δεν έχουμε δει ανθρώπους αλλιώτικους από τους άλλους, διαφορετικούς γιατί έχουν μια πληγή εξωτερική, γιατί έχουν σημάδια από τη ζωή τους, από εκείνη που εκείνοι επέλεξαν να κάνουν και όμως κάτι ή όλα, δεν έχει σημασία, δεν τους πήγε όπως είχαν φανταστεί.

Έχεις παρατηρήσει πόσο όμορφοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι;

Πως λάμπουν και πως δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά μόνο ή ζωή. Η ζωή με τα ωραία της και με τα άσχημα της.

Χαρά, λύπη, ναι και λύπη, όλα εκείνα που τους κάνουν δυνατούς και ζωντανούς.

Γιατί έφυγαν, το ξεπέρασαν και ας τους άφησε την πιο μεγάλη εσωτερική πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ.
Και ούτε θέλουν να κλείσει, γιατί από εκείνη έμαθαν και μαθαίνουν ακόμα.

Άντεξαν και βγήκαν δυνατοί, δυνατοί σαν εκείνο που σε κάνει να λες, πόση ομορφιά υπάρχει κρυμμένη μέσα σε τούτη τη γη.

Εκείνες οι πληγές που σε γεννούν ξανά.

Εκείνες τις πληγές να τις θέλεις για να παραμένεις ζωντανός!
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 4:15 pm


γιατί;;; ... (3 βίντεο και μια ταινία)


Στις ρυτίδες σου, αποτυπώνεται το γέλιο... 
...στα γκρίζα μαλλιά, το νοιάξιμο...

... τις ουλές, αποτυπώνεται  η ζωή σου...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι πληγώνουν ο ένας τον άλλον... 
... γιατί;;;Καλησπέρα... όσοι δεν έμαθαν ν' αγαπούν, τουλάχιστον ας μην πληγώνουν...

Καλλιόπη 
οι μουσικές διαδρομές εδώ... εδώ... κι εδώ... 
η ταινία, εδώ...Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2020 | 3:59 pm


Όταν οι... "προπαγανδιστές" βρίσκουν τον μάστορά τους, από το... "δάγκωμα του σκορπιού..."

 Ειλικρινά, πολύ το χαίρομαι όταν οι... "προπαγανδιστές" βρίσκουν τον μάστορά τους... 


Λένε ότι το δάγκωμα του σκορπιού όχι μόνον πονάει, αλλά μπορεί να αποβεί και θανατηφόρο...

Στο άρθρο με τίτλο Οκτώ ίχνη που θα αφήσει η πανδημία στη ζωή μας - γ...
σχολιαστής/σχολιάστρια "με το δηλητήριό του/της σκότωσε" όλα τα σημεία της προπαγάνδας...υπέρ των μέτρων του κορονοϊού...

Και ειλικρινά, το καταχάρηκα... 

Έτσι, "κοκκίνισα" την προπαγάνδα και... έβαψα με "μπλέ" το... "δηλητήριο του σκορπιού"... 

Και μα την αλήθεια, αξίζει να το διαβάσετε, για να ξέρετε πως να απαντάτε στους... προβοκάτορες, που θέλουν να μας κάνουν... mind control, με τα προπαγανδιστικά άρθρα τους...


Καλλιόπη Σουφλή Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οκτώ ίχνη που θα αφήσει η πανδημία στη ζωή μας - γ...":

 

Το σχόλιό μου σε δύο συνέχειες μέσα στα εισαγωγικά ως απάντηση στα γραφόμενά τους
 


…. Η νυν κρίση …. είναι μάλλον πρωτοφανής ……. 

 «όχι δεν είναι πρωτοφανής. Υπήρξαν και υπάρχουν χειρότερα για όσους θα πεθάνουν άνεργοι»
 

Για πρώτη φορά βλέπουμε ένα φαινόμενο … όλες τις χώρες …..  

«Οι πανδημίες πάντα ορίζονταν από την εξάπλωσή σε όλες τις χώρες»…


1. Οικονομικός κατακλυσμός. Ενδέχεται να προκύψει ύφεση ….. του 1929  

«Άρα δεν είναι νέο το οικονομικό φαινόμενο!!!». 
 
Ωστόσο, …. οικονομική κρίση …. ήταν αναμενόμενη ……. 


«Επειδή το αδηφάγο 1% των ανθρώπων θέλανε πλούτοι με αίμα, όπως και οι πρόγονοί τους»…….. Το …. ΔΝΤ προβλέπει ύφεση 10% …….  

«Αν είχαμε εθνικά σύνορα και εθνική οικονομία ίσως δεν θα είχαμε καταστροφή γιατί δεν θα περιμέναμε την κα Μέρκελ για εντολές»…….
 

….. βαθύ πλήγμα τόσο στην προσφορά όσο και τη ζήτηση ….. αγαθών … και υπηρεσιών. 

 «Αν δεν αλλάζαμε προς χάριν της ΕΕ δεν θα ήμασταν δούλοι των γερόντων της Ευρώπης (τουρισμός)
 
…. θα παραλύσουν τόσο οι αλυσίδες παραγωγής… 


«Ποιες αλυσίδες παραγωγής; Εκείνες που δεν έχουμε γιατί τις δώσαμε στους Ευρωπαίους φίλους μας και αυτοί στους Τούρκους φίλους τους;»…..
 
….πλήξει την προσφορά και αντίστροφα…. «προσφορά σε καφέδες και μουσάκα!!! Άρα 0 έσοδα 0 καφενείο για τεμπέληδες»! 

 
Οι μελλοντικές γενιές θα αναφέρονται στην «κρίση του 2020», …… 


 «σιγά και μην καταλαβαίνουν τι τους κάνανε το 2020; Αν το καταλαβαίνανε θα ήταν στους δρόμους και θα διαμαρτύρονταν, όχι για τον ιό (είναι υπαρκτός), αλλά για τον ορισμό της πανδημίας»…..
 

Ο καθένας πρέπει να κάνει τον προσωπικό του σχεδιασμό …… 
 «στο χωριό με μια τσάπα στο χέρι να φυτέψετε κάνα λάχανο για να δείτε πως είναι να χτυπάς την τσάπα για να φας»……
 


2. Φυσική απόσταση και εμφάνιση….. 

 «να χαίρεσαι τη νέα μόδα. Ρωτήστε Κριθαριώτη ή για τα μοντέλα της σεζόν»…..
….. θα φορούν μονίμως ή πολύ συχνά γάντια ή μάσκες…. «τυχεροί οι δερματολόγοι και οι πνευμονολόγοι, που θα αυξηθούν οι δουλειές τους από τους μύκητες! Εκεί να δείτε πόσα αντιμυκητιακά θα πουλάνε οι φαρμακοβιομηχανίες!»….. 


 
Κάποιοι άνθρωποι που ήταν διαχυτικοί ….. θα κόψουν αγκαλιές, φιλιά ή χειραψίες….. 


 «μόνο οι χέστες! Αυτοί που ξέρουν από μικροοργανισμούς ή ενδιαφερθούν να μάθουν θα είναι όπως πάντα»……

 
Αναμένεται πάντως να ενταθεί ένα μίγμα «μικροβιοφοβίας» και ανθρωποφοβίας.  


«ψυχανόμαλοι πάντα υπήρχαν και μόνοι τους θα ξανά μείνουν»!

 

3. Αλλαγή μοντέλου εργασίας. Πολλές επιχειρήσεις…… 

«Οι καπιτάλες έτσι ήταν πάντα. Καρχαρίες και κερδοσκόποι»….. 

……. αρκετοί συμπολίτες τηλεργασία …. στα σπίτια τους….


 «Θα γλυτώνουν και τα έξοδα μετακίνησης και καφέδων…. Θα κάνουν οικονομία, όπως οι γονείς τους ….»
 


4. Εμπιστοσύνη στο κράτος και τις αρχές….. 
«Σε λίγο που θα καταλάβουν οι «βλάκες» τι σημαίνει ανεργία και ανέχεια να δεις που θα πάει η εμπιστοσύνη! 

Να δεις τι θα γίνει όταν σκάσουν «μύτη» οι επιστημονικές συγκριτικές επιδημιολογικές μελέτες με τον ΠΟΥ και τους δημοφιλείς κυβερνήτες!» …. 

Οι πολίτες επέδειξαν ανοχή, και ….. παθητική αποδοχή ….. 


«μόνο λόγω προστίμων και όχι γιατί πίστεψαν»…..

Επίσης, μέτρα όπως οι υποχρεωτικές μάσκες, η ηλεκτρονική παρακολούθηση ……. «για λίγο. Θα δείτε κάτι «τσοπάνηδες» χειρότερους και από τσιγγάνους και λάθρο…(μεσαίο δάχτυλο επάνω!!) προς τέρψη των κυβερνόντων» …… 

 
 

Οι θεωρίες συνωμοσίας ή ιδεολογήματα ….. δεν ευδοκίμησαν ….. 

«ευδοκίμησε η δυσπιστία στο μυαλό των έγκλειστων, γιατί είχαν το χρόνο της περισυλλογής, όσο και αν η γκλαμουριά προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. 
Να είστε σίγουροι ότι η πρώτοι πείνα θα πάει στην γκλαμουριά που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και γύμνια για φράγκα! Όταν δεν υπάρχουν φράγκα, η αμοιβή όση εκδιδόμενων πεζοδρομίου» 
 

……οργουελικές .….. αναγκαίες, χρήσιμες και φυσιολογικές…. 


«μόνο με πρόστιμα θα το κάνουν, αλλά έρχεται και ο Γ’! Τότε πάνε τα πρόστιμα, πάνε τα πρόστυχα, πάνε οι πρόστυχοι και επιβιώνουν όσοι ξέρουν πια λάχανα δεν βλάφτουν τον εγκέφαλο και έχουν μπράτσα (όχι μανικιούρ) να χτυπάνε την τσάπα 20 πόντους βάθος για ντομάτες, λαχανίδες, «μάπα» κτλ»…Τσιπάκια, κάμερες ή τηλεκατευθυνόμενα drones …… 

 «στον Γ’ πάνε τα ηλεκτρονικά!!! Μάλλον έχετε άγνοια από στρατιωτική τεχνολογία…..»

 

5. Στροφή προς τον κρατισμό. …… ανάσχεση ενός κύματος ιδιωτικοποιήσεων ….. 

«μακάρι να γίνει αύριο κιόλας, για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας από μια άρρωστη ΕΕ»..

 

Πολλοί τομείς, όπως για παράδειγμα η δημόσια υγεία, θα επαναπροσδιοριστούν …… 
 «τα λεφτά των ταμείων τα φάγανε μην περιμένετε τέτοια τύχη! Με ανεργία στα ύψη, μόνο όποιος έχει θα ζει».

 

Ο κρατικός παρεμβατισμός με κουπόνια …...  

«Με άδεια ταμεία δεν υπάρχουν κουπόνια. Αλλά με κουπόνια θανατώνεται και η ελπίδα. Όταν χαθεί η ελπίδα ο άνθρωπος γίνεται το θηρίο που είναι και τότε ψάξτε τόπο να κρυφτείτε».

Τα επιδόματα θα επεκταθούν ….. 


«για να υπάρχουν επιδόματα θα πρέπει να υπάρχουν λεφτά (τον Καντάφη τον φάγανε γιατί είχε λεφτά και έδινε επιδόματα!). Λεφτά υπάρχουν όταν παράγεις, πουλάς, παίρνεις φόρους, γεμίζεις ταμεία, αποκτάς χρυσό, έχεις εθνικό νόμισμα και με αντίκρισμα τον πλούτο σου κόβεις νόμισμα. Αυτά τα παρέδωσε όλα η χώρα στους Γερμανούς και αυτοί αρνούνται τη συλλογική ευθύνη (ευρωομόλογο). Σιγά και μην υπάρχουν λεφτά για επιδόματα και παροχές! Πείνα θα υπάρχει! Για αυτό αν μένετε στο άστυ και έχετε καμιά εγκαταλελειμμένη καλύβα στο χωριό, τρέξτε και κάντε ανακαίνιση μπας και σας δώσουνε οι γείτονες κανένα πιάτο φαΐ στην πείνα»

6. Μείωση του διεθνούς τουρισμού και του κύρους του. Η σημαντικότερη αιτία της μετάδοσης του κορωνοϊού παγκοσμίως ήταν η ραγδαία αύξηση των ταξιδιών για οποιονδήποτε λόγο.  


«το ποιο σωστό που είπατε μέχρι τώρα!!!»

Η επιδημία του SARS στην Κίνα, το 2002, δεν μετετράπη σε πανδημία ίσως επειδή τότε οι αεροπορικές συνδέσεις …. 


«όχι κύριοι! Γιατί ο SARS πράγματι σκότωνε και δεν μπορούσαν να τον αφήσουν να εξαπλωθεί για να προκαλέσουν πανδημία πραγματικών αιτιολογικά θανάτων! 
Περίμεναν αυτόν που θα εξαπλωνόταν γρήγορα και θα χρειαζόταν υποκείμενο νόσημα για να σκοτώσει. Δηλαδή τους ευάλωτους λόγω ανοσοκαταστολής! 
Ο SARS σκότωνε ανεξάρτητα ηλικίας! Καταλάβατε τι έγινε;»

…. οι διεθνείς μετακινήσεις θα περάσουν στο συλλογικό …


 «Στο καλό να πάνε! Ας αρχίσουμε να παράγουμε και κάτι αντί να υπηρετούμε μεταξύ των σοβαρών και τους μεθύστακες και ανώμαλους επειδή αφήνανε λεφτά».

Όλες οι αεροπορικές εταιρίες ….. 


«άντε να καθαρίσει μια στάλα και ο ουρανός! Μολύνανε τον αέρα, αλλά στις περιβαλλοντικές οργανώσεις φταίγανε τα καλαμάκια από τους καφέδες μας. Τέλειωσαν και αυτά μαζί με τους τουρίστες!»

….. μειωθούν και οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …. 

 «αυτό και αν θα είναι η στεναχώρια όσων θα πεινάνε σε λίγο»


7. Υποβάθμιση κλιματικής αλλαγής. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σίγησαν οι φωνές ανησυχίας για την κλιματική αλλαγή… «κακός και σωπήσανε! Θα έπρεπε να φωνασκούν για τα δισεκατομμύρια «μολυσμένων» μασκών και γαντιών (όλα πλαστικά) που θα ρυπαίνουν! Ευτυχώς γλιτώσανε από τα πλαστικά καλαμάκια!»
….. θα πληθαίνουν και οι ειδήσεις για ανάκαμψη της φύσης εδώ κι εκεί…. 


«μην στεναχωριέστε! Έτσι, δεν θα έχει λόγους ο Μπιλ να μειώσει τον πληθυσμό της γης προς όφελος της φύσης! Άντε θα την γλιτώσουμε..»….. προσωρινά.

 

8. Τεχνολογία επιτήρησης. ……. η τεχνολογία επιτήρησης. Αυτό που φαινόταν ως επιστημονική φαντασία … βιομετρικό βραχιόλι που παρακολουθεί τη θερμοκρασία του σώματος καθ΄ όλη …..  

«Πιο βιομετρικό βραχιολάκι! Αυτό το κοροϊδεύεις! Εδώ διάνοια έλληνας του ΜΙΤ έχει μαζί με τους φίλους του φτιάξει τεχνολογία κρυφής παρακολούθησης με τα ipad σας! Σιγά και μην σου ζητήσουν βραχιολάκι! Αυτά θα είναι για τους φτωχομπινέδες! Εσείς οι πλούσιοι θα έχετε τα ipad!» ……..

 

….έτσι θα μπορούν να μαθαίνουν και τι μας κάνει να γελάμε, να κλαίμε….

 «αυτά τα ξέρουν γιατί ακούνε τα smartphone που με καμάρι κουβαλάτε στην τσάντα σας. Ας είναι καλά το Echelon που παρακολουθεί ακόμη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω του ebanking! Δεν τα ξέρετε αυτά;"

……. πρέπει να αναρωτηθούμε όχι μόνο για το πώς θα ξεπεράσουμε την άμεση απειλή της πανδημίας….. 


«η ιστορία θα την γράψει ως την πανδημία της αρπαχτής»…..

 


Scorpion

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2020 | 11:17 pm


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Σύμβαση Μηταράκη με τοπικό καναλάρχη ύψους 42.000 ευρώ με τίμημα τη σιωπή για τους μετανάστες! (βίντεο)


Την σύμβαση υπογράφουν ο Νότης Μηταράκης και ο εκδότης Γιάννης Τζούμας, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει τα εξής για τον Νότη Μηταράκη:
"Να τους χαίρεστε τους αλήτες σας κύριε Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη, Μηταράκη".


 ΑΠΟ  "ΤΟΥΣ .. ΑΛΗΤΕΣ", ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ο  Τζούμας;;;


Μήπως να αλλάξει τον τίτλο της εφημερίδας του από "ΑΛΗΘΕΙΑ", σε ... "ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ";;;

Στον... εκδότη "δημοσιογράφο", αφιερώνω τα γραφέντα από τον JOHN SWAINTON... και κυρίως τις τρεις τελευταίες λέξεις... Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Κόψε και το μουστάκι, ρε... 

Υ.Γ.2. Σώστε το βίντεο βρε παιδιά, έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε πόσοι για το χρήμα, στην ουσία ξεπουλάνε την Πατρίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ.Πριν από μερικές ημέρες, το PIPERATA.GR είχε αποκαλύψει το “δώρο” που έκανε ο Νότης Μηταράκης σε έναν συμπολίτη του στην Χίο, που τυγχάνει να είναι… εκδότης, ώστε να διατεθεί ένα σπίτι που έχει για την φιλοξενία μεταναστών. 

 

Στο υπουργείο Μετανάστευσης, σιώπησαν… Δεν υπήρξε αντίδραση.
Γράφει ο Σπύρος Νάννος
Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, με τα όσα προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης, την οποία δημοσιεύουμε.
Μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:
Την σύμβαση υπογράφουν ο Νότης Μηταράκης και ο εκδότης Γιάννης Τζούμας, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει τα εξής για τον Νότη Μηταράκη:Υπάρχει φυσικά και… βίντεο! 

Με τίτλο “Γιάννης Τζούμας: Να τους χαίρεστε τους αλήτες σας κύριε Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη, Μηταράκη”.

Δείτε το:Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2020 | 10:19 pm


Στο Μασονιστάν, Δεν Υπάρχει Θεός

Επί Κυριάκου Τσίπρα, η Νέα Εποχή φιγουράρει συνέχεια στις οθόνες μας. 

Υπάρχουν πολλές μασονίες, αλλά αυτή που σήμερα σκεπάζει την Ελλάδα σαν σκοτεινό, τοξικό νέφος είναι από τις πιο επικίνδυνες.


 dantis den yparxei theos

Και μένει στους λίγους, να σηκώσουν τα μανίκια και... να δώσουν ένα τέλος σ' αυτό το σκοτεινό, τοξικό νέφος...


Η Ελλάδα τελειώνει... όλοι μας τελεώνουμε, αν δεν ... σηκωθούν μανίκια...


Καλλιόπη Σουφλή
 “ἓν τὸ σοφὸν μοῦνον λέγεσθαι οὐκ ἐθέλει καὶ ἐθέλει Ζηνὸς ὄνομα”, έλεγε ο παππούς μας ο Ηράκλειτος. 

Στην σημερινή μας γλώσσα τα ωραία του λόγια σημαίνουν: “Το εν, το μόνον, που είναι φρόνησις, δεν θέλει και θέλει να καλείται μετά του Διός όνομα. Πολλοί το καταλαβαίνουν ως εξής: “Τον Θεό δεν τον πειράζει αν τον πεις ή δεν τον πεις Δία”.
Και πράγματι, Πνεύμα ο Θεός. “Θεόν ουδείς εώρακεν πώποτε”, “Τον Θεό ποτέ κανείς δεν τον είδε”, μας γράφει διορατικά ο Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στο Α: 18. 

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την μυστική θεολογία της Ανατολικής Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας κατανοούν το εμπειρικό βάθος αυτών των όψεων της αλήθειας.

Υπάρχει και ο Χρήστος Δάντης. 

Δίπλα στον Ηράκλειτο και δίπλα στον Άγιον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή, γράφει και αυτός: 

“Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε – κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε – μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος – ή κάπου θά ‘ναι κλεισμένος τρελός. Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται – που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται – κι άν υπάρχει Θεός, είναι άθεος – και μας δουλεύει από πάνω εντελώς”.

Στο μυθικό κράτος του Μασονιστάν, δεν υπάρχει Θεός, αλλά υπάρχει ο Κόκκινος Άρχοντας.

 Άγαλμά του έστησαν στην παραλιακή, μέχρι να το γκρεμίσει ο στρατηγός άνεμος. Άγαλμά του εμφανίζεται στα αριστερά του στούντιο, στην δημοφιλή εκπομπή του πλασιέ που πρωταγωνιστούσε στα σποτάκια του Ευρώ και του Μένουμε Σπίτι. 

Αγάλματά του στήθηκαν σε ιδιωτικά μουσεία και χώρους ανθρώπων που ανήκουν στο ποίμνιό του. 

Άγαλμά του, κόκκινο στο χρώμα του αίματος, εμφανίζεται στο δημοφιλές σήριαλ του καναλιού της εξουσίας, όπου ο ένας πηγαίνει με την γυναίκα του άλλου και η μια πηγαίνει με τον άντρα της αλληνής.

Στο μυθικό κράτος του Μασονιστάν, δεν υπάρχει Θεός. 

Υπάρχουν μόνον μικρο-διάβολοι, υπάλληλοι, άλλοι δημοσιογράφοι, άλλοι τραγουδιστάδες, άλλοι γυρολόγοι, άλλοι μικροβιολόγοι.

 Κύριο χαρακτηριστικό όλων είναι ότι έχουν να ζήσουν, επειδή δεν ξεμένουν ποτέ από δουλειά. 

Δεν ξεμένουν από ισχυρούς και διαχρονικούς φίλους. Τα λένε και τα κάνουν όπως πρέπει και όπως τουw παραγγέλεται. 

Είναι οι άπειροι μικρο-εργολάβοι του Κόκκινου Άρχοντα.

Από πάνω τους, στέκονται οι 130 και ο αρχηγός τους, αυτός που κατέχει τον 33ο βαθμό.

Δευτέρα, μετά την συνυπογραφή της προδοτικής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η φυλλάδα που την διαβάζουν +- 60 άτομα ημερησίως, η ΑΥΓΗ, βγήκε με πηχυαίο τίτλο: “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”. 

Επί Κυριάκου Τσίπρα, η Νέα Εποχή φιγουράρει συνέχεια στις οθόνες μας. 

Υπάρχουν πολλές μασονίες, αλλά αυτή που σήμερα σκεπάζει την Ελλάδα σαν σκοτεινό, τοξικό νέφος είναι από τις πιο επικίνδυνες.
Η τύχη των απάνθρωπων ελίτ είναι κοινή, όση ζημία και αν κάνουν στον λαό τους και την ανθρωπότητα. 

Οι στίχοι τα λένε όλα: “Άλα της διαβολάκο, τ’ αφεντικά της Κόλασης σου σκάψανε το λάκο”


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2020 | 9:43 pm


Το νέο είδος ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που επιβάλει από τον Οκτώβριο πάλι μέσα...
Χαιρετήστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.
Σας τα πήραν όλα σας δίνουν πίσω για 3 μήνες το 30% από ότι είχατε και πανηγυρίζετε.
Το χειρότερο είναι ότι συνηθίσατε την κοροϊδία……Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη, δημιουργίας
ενός ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ, να αντιμετωπίσει την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ. 


Καλλιόπη Σουφλή

Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα. 

Ήδη λένε ότι θα έχει δεύτερο κύμα κορονοϊου από Οκτώβριο. σας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες….

Λοιπόν.
Έλεγα ότι αυτά τα μέτρα δε θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά. θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!!!!
4 Μαϊου ανοίγουν τα κομμωτήρια και μικρομάγαζα. σας λένε άντε…. κουρευτείτε……
Καταργούνται τα sms. Και;;;; 


Και τώρα έβγαινες οπότε ήθελες. αυτό είναι το δόλωμα…
 

Να βγεις 4 Μάη. και να πας που;;; 
Καφέ κλειστά μπαρ κλαμπ εκδηλώσεις. 
Μονο βόλτα όπως και με τα sms.

Μετά ανοίγουν σταδιακά τα άλλα μαγαζιά αλλά με λίγα άτομα. ανεργια;;; Ναι.

Έξω μόνο με μάσκα.
Μουσουλμανοποίηση;;; Σε λίγο και μπούργκα…
 

Μα η μάσκα όσο αναπνέεις βγαίνει διοξείδιο του άνθρακα καταστρέφεις τα πνευμόνια σου.
Θα αρρωστήσεις σε λίγες μέρες!!!!!

 
Αν εγώ θέλω π.χ 3 μάσκες την ημέρα θέλω 3 ευρώ άρα 90 το μήνα. μια οικογένεια θέλει 270 το μήνα για μάσκες μόνο!!!!
Με τί λεφτά; Χωρίς δουλειά; Και με πρόστιμα;;;
Πάμε στα άλλα τώρα.

Ανοίγουν τα καφέ μπαρ κλαμπ εστιατόρια με μόνο έξω τραπέζια ανά δύο μέτρα απόσταση.
Πάτε καλά;;; Αν ένας δεν έχει εξωτερικό χώρο η έχει για ένα τραπέζι τι θα κάνει; Θεσσαλονίκη όλη η παραλία έχει καφέ μπαρ χωρίς εξωτερικό χώρο. άρα δε θα ανοίξουν ποτέ. αν ανοίξουν θα πληρώνουν τέλη εφορία κλπ. απο ότι ξέρατε σε διασκέδαση θα ξανανοίξει μόνο το 25% και αν.
Άρα; Ανεργία απολύσεις άμεσα.
Πάμε στα νησιά.
 

Απαγορεύεται η μετακίνηση ως Ιούλιο.
Τα ξενοδοχεία κλειστά. Τουρισμός τέλος.
Ανοίγουν μόνο τα 12 μήνα ξενοδοχεία
Μα σε όλα τα νησιά έχει εποχιακά ξενοδοχεία καταλύματα!!!!!
Άρα δεν ανοίγουν!!!! Ανεργία κλείσιμο απολύσεις.

 


Οργανωμένες παραλίες κλειστά. Ανεργία κλείσιμο απολύσεις.
Πάμε διακοπές Αύγουστο μόνο. και; Με μάσκα και σε απόσταση. Διασκέδαση μόνο έξω τραπέζια άρα 10 άτομα σε κάθε μπαρ καφέ. Τίποτα δε θα ανοίξει. δε συμφέρει.

 


Και έρχονται λίγοι τουρίστες και υπάρχει κρούσμα….
Π.χ είσαι Μύκονο Σαντορίνη Ρόδο Πάρο η οποιαδήποτε.
Σε κρούσμα το είπαν θα υπάρχει καραντίνα.
Άρα 14 μέρες θα κλείνει το νησί όλα δε θα μπορείς να φύγεις. Ούτε λεφτά θα έχεις ούτε που να μείνεις ούτε να φύγεις.
Τι δε θα υπάρξει κρούσμα; Πολλά θα έχει σε όλα τα νησιά. Χαμός.
Άρα… Διασκέδαση τουρισμός μετακινήσεις εποχιακά επαγγέλματα τέλος
Περίπου 600.000 νέοι άνεργοι…
Πείνα ανεργία.
Έρχεται νέο μνημόνιο; Μα ναι. Αλλιώς καταρρέει το κράτος.
Άρα; Νέα μέτρα φτωχοποίηση ανεργία μνημόνια κλείσιμο των πάντων.
 


Από Οκτώβριο θα πουν παγκόσμια νέο κύμα κοροϊδοϊου πιο ισχυρό πάλι μέσα από Οκτώβριο ως Απρίλιο του 2021.
Πάτε στοίχημα;;;;
 


Σε αυτό το διάστημα του εγκλεισμού εγιναν 48 νέα ΧΟΤ σποτ. 
Γεμισε ο τόπος μετανάστες.
Κυβερνούν με νομοθετικά διατάγματα μόνο .
Βουλή τέλος. 

Σας δίνουν μια μικρή ελεγχόμενη ανάσα για τα χειρότερα που έρχονται..
 


Δεν υπάρχουν πια ελευθερίες όλα σχεδιασμένα.
Και όλα αυτά σε μια χώρα 11 εκατομμύριων που είχε 2.500 κρούσματα με Ρομά μετανάστες και ψεύτικα. και 130 νεκρούς με Ρομά μετανάστες και κανείς δεν είπε κανένα όνομα νεκρού καμία νεκροψία καμία κηδεία τίποτα. Τραγικό…..
 

Όλα κοροϊδία.
Μα την Ελλάδα δε τη χτύπησε καθόλου αυτό που ονόμασαν κορονοϊο….
Πουλήθηκαν λιμάνια φέραν μετανάστες κρυφά…
 

Και ήδη σχεδιάζεται ο δεύτερος χειρότερος γύρος.
Όλα με πρόσχημα τον κορονοϊο..
 

Γιατί;;;; Είδαν ότι ο κόσμος φοβήθηκε πίστεψε τρομοκρατήθηκε έφαγε τα πάντα..
Πολλοί κατάλαβαν τι συμβαίνει.
Τους κλείνουν όταν μιλάνε.
Δόθηκαν 11+9 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.
Για προπαγάνδα.
Έχει ξαναγίνει; Ποτέ.
Δόθηκαν εκατομμύρια και σε γιατρούς; γιατί; Για να λένε….. ότι τους πουν;
Οι μόνοι που θα πανηγυρίζουν είναι οι μετανάστες. θα είναι έξω θα έρχονται συνεχώς.
Θέλετε και άλλα; Σκεφτείτε τα ….
Φυσικά μετά τις 12 το βράδυ απαγόρευσαν την κυκλοφορία. μόνιμα αυτό.
Τότε φαίνεται βγαίνει ο κοροϊδοιος ή η άμαξα γίνεται κολοκύθα στις 12 η ώρα τι να πω.
Χαιρετήστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.
Σας τα πήραν όλα σας δίνουν πίσω για 3 μήνες το 30% από ότι είχατε και πανηγυρίζετε.
Το χειρότερο είναι ότι συνηθίσατε την κοροϊδία……
ΙΩΑΝΝΗΣ Α.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2020 | 8:05 pm


Πω πω τι μαθαίνουμε για τον ... "μασκά"... !!


 Ελα;;; Πέφτω από τα σύννεφα!!!

Πέφτω  από τα σύννεφα, και χωρίς δίχτυ ασφαλείας...

Μωρέ, αν έχεις κολλητούς το Μητσοτακαίικο, ο serial killer να είσαι, θα πετύχεις... 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΝΤΑΒΕΛΗ (τον μασκά, καλέ... όχι τον λήσταρχο...)


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κανένας εισαγγελέας βρε παιδιά...  έστω και για τα μάτια του κόσμου... έτσι για να δείξετε πως "κάτι κάνετε"... 
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ... 
Ελα;;; Πέφτω από τα σύννεφα!!!


Ο Αχιλλέας Νταβέλης- όνομα και πράγμα- 

φίλος κολλητός της Ντόρας, ο Νταβέλης που 

τον εκθειάζει ο Κυριάκος και ο Αδωνης, ο 

ευφυής ντε επιχειρηματίας της μεγάλης 

επένδυσης των μασκών της Λάρισας (που 

μετά την δημιουργία της βιοτεχνίας του 

έγιναν υποχρεωτικές οι μάσκες με πρόστιμο 

150 ευρώ σε όποιον δεν φοράει)

 καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση για τα

 αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση και

 της απάτης κατ’ εξακολούθηση ιδιαιτέρως 

μεγάλης αξίας σε βάρος του Δημοσίου; 
Σιγά καλέ, τι έκανε ο άνθρωπος; Τίποτα! 
Απλά υπέγραφαν οι υπάλληλοί του και

 σφράγιζαν ιατρικές βεβαιώσεις για δαπάνες 

ασθενών ημερήσιας νοσηλείας (εκτέλεση 

συνεδριών-φυσικοθεραπειών από 

εξωτερικούς ασθενείς) τις οποίες 

προσκόμιζαν στο ΙΚΑ. 


Οι δαπάνες όμως αυτές ποτέ δεν έγιναν από το

 Κέντρο του , με αποτέλεσμα να

 παραπλανούνται οι αρμόδιοι υπάλληλοι του

 ΙΚΑ και να καταβάλλουν στον κ. Νταβέλη τα

 αιτούμενα από αυτόν ποσά δαπανών.
Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2020 | 6:55 pm


"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΩΡΑ"!!!Συνέντευξη ΚΟΛΑΦΟΣ για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.. Αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία, αυτά θα συμβούν και στην Ελλάδα.
Συνέντευξη με την Rebecca Sommer από την NataliavonderOsten-Sacken
 "Θα ήταν προτιμότερο να εγκατασταθούν σε ένα άλλο μουσουλμανικό κράτος και να ζητήσουν άσυλο, να ψάξουν για εργασία και για μία καλύτερη ζωή, αντί να προσπαθούν να μας επιβάλλουν τις απαξιωτικές και μισογύνες, μεσαιωνικές τους αξίες και να μας βλάψουν μακροπρόθεσμα ανεπανόρθωτα.

Πολύ φοβάμαι, ότι θα γίνουμε μάρτυρες του ακόλουθου εφιαλτικού φαινομένου στις επόμενες εκλογές σε τέσσερα χρόνια. 


Οι μουσουλμάνοι θα ιδρύσουν νωρίτερα ή αργότερα το δικό τους κόμμα, μιας και έχουν τόσους πολυάριθμους ψηφοφόρους και θα κερδίσουν με συντριπτική πλειοψηφία. 

Κυρίως με την βοήθεια των κομμάτων όπως των Πρασίνων-οικολόγων, τον κομμάτων αριστερής ιδεολογίας και σχεδόν όλων των υπολοίπων κομμάτων, οι οποίοι τους κολακεύουν και τους διευκολύνουν διαρκώς, αλλάζοντας στο μέλλον και νόμους προς το συμφέρον της θρησκευτικής μειονότητας αυτής και θα είμαστε εμείς εν τέλει η πλειοψηφία που θα πρέπει να προσαρμοστεί να νέα δεδομένα. 

Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν συμφέροντα στην Ευρώπη τα οποία κατευθύνουν τα τεκταινόμενα, ώστε να δημιουργήσουν μια διαφορετική Ευρώπη, να αλλοιωθεί το διεθνές δίκαιο, να άρουν την αυτοδιάθεση των λαών και των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεών τους και να εξαλείψουν κάθε ίχνος αυτών τον προνομίων που απολαμβάναμε μέχρι πρότινος.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το μέγεθος της καταστροφής ήδη της Γερμανίας, αλλά και κάθε άλλης χώρας, στην οποία έχουν εισβάλλει ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΜΙΓΑΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Μια συνέντευξη, που επιβάλλεται να διαβάσουν οι κάτοικοι των νησιών μας, αλλά και όσοι έχουν δεχθεί να ανεγερθούν δομές λαθροεισβολέων στην ενδοχώρα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ αυτή, είναι ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.

Τα γράφουμε και τα φωνάζουμε τα πατριωτικά ιστολόγια, αλλά φαίνεται πως αποτελούμε "ΦΩΝΗ ΜΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ"...

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Η Rebecca Sommer είναι μία Γερμανίδα και διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης, διαμένει από το

Μέχρι την επιστροφή της στη Γερμανία εν έτη 2012 κατείχε ειδική συμβουλευτική θέση στη κεντρική βάση των 2012 στο Βερολίνο, δημοσιογράφος και πολλαπλώς βραβευμένη σκηνοθέτης.Ηνωμένων Εθνών ECOSOC, όπως και επίσης στη Γενεύη για τα ανθρώπινα δικαιώματα με κέντρο βάρος στα αυτόχθονα έθνη και στo διεθνές δίκαιο. 

Συνεργάστηκε πάνω από δεκαετία στενά με τους οργανισμούς UNHCHR και UNPFII, αλλά και με πρόσφυγες και με τον οργανισμό UNHCR. 

Συμμετείχε επίσης πάνω από μία δεκαετία στις διαπραγματεύσεις των Ηνωμένων Εθνών και στην δήλωση δικαιωμάτων αυτοχθόνων λαών, δήλωση η οποία έγινε με προσωπική υποστήριξη της ιδίας δεκτή από σχεδόν όλα τα έθνη. 

Επισκέφτηκε πολυάριθμα αυτόχθονα έθνη σε όλο τον κόσμο καθώς και παρουσίασε στα Ηνωμένα Έθνη τεκμήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανωμένες δράσεις καθώς και εκστρατείες, διαφώτισε για την παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά αυτοχθόνων λαών με φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό καθώς και με γραπτές αναφορές. 

Ως γνωστή ειδικός σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σκηνοθέτησε με εντολή των Ηνωμένων Εθνών την ταινία «αυτόχθονοι λαοί και τα Ηνωμένα Έθνη». 

Επίσης συμμετείχε μέχρι το έτος 2014 στις διαπραγματεύσεις περί κλιματικής αλλαγής UNFCCC και υπήρξε μέχρι το 2014 μέλος στην ένωση ClimateJusticeNow. 

Εργάστηκε ως συντάκτρια σε μεγάλες βρετανικές εφημερίδες όπως Scene, TheFace και Spirit και σε αμερικάνικες εφημερίδες όπως BlackBook και Madison. 

Εργάστηκε και ζούσε στην Ινδία, Μεγάλη Βρετανία, Βραζιλία, Νότια Αφρική και στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Από το έτος 2012 εργάζεται και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων στην Ευρώπη και ίδρυσε και καθοδηγεί την οργάνωση ArbeitsgruppeFlucht+ Menschenrechte (oμάδα εργασίας φυγής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων), ένα δίκτυο, το οποίο υποστηρίζει πρόσφυγες στο Βερολίνο.
ΝataliavonderOsten-Sacken: Rebecca, εργαζόσουν πολλά χρόνια με πρόσφυγες και με μετανάστες, είσαι μία γνωστή ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Χρόνια τώρα ήδη πριν το μεγάλο κύμα μεταναστών εν έτη 2015 ήσουν ως άτομο πολύ γνωστή για την πολιτική σου θέση να δέχεται η Γερμανία απεριόριστο αριθμό αυτών των ατόμων. Τι επηρέασε την αλλαγή των πεποιθήσεών σου;


Rebecca Sommer: Ποτέ δεν υποστήριζα την απεριόριστη αποδοχή των προσφύγων και των μεταναστών, διότι απλούστατα δεν γίνεται, να δεχτεί ένα κράτος απεριόριστα πρόσφυγες και μετανάστες. 

Είμαι ανθρωπιστής και υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Τα πρώτα χρόνια πίστευα, ότι οι άνθρωποι που έρχονται είναι πραγματικοί πρόσφυγες, ότι είναι πραγματικά πανευτυχής που είναι ασφαλείς και έτσι θα έχουν και την θέληση να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν. 

Αλλά με την πάροδο του χρόνου και αποσπασματικά αποκαλύφθηκε η πικρή αλήθεια. 
Οι λόγοι ήταν τόσο πολυάριθμοι, ώστε δεν μπορούσα πλέον να αποστρέψω το βλέμμα από αυτούς.

Σίγουρα το σημείο αναφοράς και αλλαγής στην πορεία των πεποιθήσεών μου και στις πεποιθήσεις πολλών υπήρξε η πρωτοχρονιά του έτους 2015 στην Κολωνία της Γερμανίας. 

Εκεί έπρεπε να παραδεχτώ στον εαυτό μου, ότι αυτή η συμπεριφορά ταιριάζει στην συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων, με τους οποίος αλληλεπιδρούσα. 

Αυτή ήταν η στιγμή, όπου είπα στον εαυτό μου: «Rebecca, πρέπει τώρα να ενεργοποιήσεις την λαβή ασφαλείας, από την αιτία και μόνο, ότι ήμουν υπέρμαχη των δικαιωμάτων των γυναικών, και κατείχα ως γυναίκα μία συλλογική ευθύνη προς τις γυναίκες». 

Μέχρι τότε προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα σχήματα συμπεριφοράς και σκεπτικού, την κοσμοθεωρία τους η οποία πηγάζει από την θρησκεία τους το Ισλάμ και τον πολιτισμό-κουλτούρα τους, λόγου χάρη με την δικαιολογία, ότι είναι νέοι στον πολιτισμό μας. 

Πίστευα μάλιστα, ότι αυτές οι μεσαιωνικές απόψεις θα αμβλυνθούν και θα αλλάξουν με τον καιρό. 

Εμπιστευόμουν και βασιζόμουν στα ιδανικά μας, στην ελευθερία, στην ισοτιμία των ευρωπαϊκών αξιών και ήμουν μάλιστα τόσο αφελής να πιστεύω, ότι κάθε άνθρωπος θα υιοθετούσε και θα αγκάλιαζε ενθουσιασμένος τα ιδανικά αυτά.

Αλλά δυστυχώς έγινα η ίδια μάρτυρας ως εθελόντρια, και αναγκάστηκα να παρακολουθώ επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα ετών, και να παραδεχτώ εν τέλει, ότι όταν αφορά σε μουσουλμάνους πρόσφυγες, έχουν μεγαλώσει με παντελώς διαφορετικές αξίες, ότι έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από την παιδική τους ηλικία και έχουν κατηχηθεί κατά τέτοιο τρόπο από το Ισλάμ, ώστε να αντιμετωπίζουν εμάς τους «απίστους» με αλαζονεία και υπεροψία. 

Προσωπικά το αποκαλώ «μουσουλμανική μαντίλα στο κεφάλι». 

Επιπρόσθετα όταν καταφθάνουν στην Γερμανία καταλήγουν πολλοί εξ αυτών στα χέρια φανατικών φονταμενταλιστών μουσουλμάνων ιμάμηδων του πολιτικού Ισλάμ, το οποίο εισάγεται από την Τουρκία, από την Σαουδική Αραβία, το Ιράν, το οποίο ενισχύει τον θρησκευτικό τους φανατισμό και τον φονταμενταλισμό τους και τους απαγορεύει να αφομοιωθούν από εμάς τους άπιστους και να υιοθετήσουν τον δικό μας τρόπο ζωής, να αποδεχτούν την δική μας κοσμοθεωρία και τις αξίες μας, την επιστήμη μας, ώστε το Γερμανικό κράτος να απολέσει παντελώς κάθε έλεγχο σε αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις.

Ένα παράδειγμα, το οποίο με βοήθησε να «ανοίξω» τα μάτια μου συνέβη εν έτη 2016, όταν έπρεπε να μάθω την αλήθεια για μία ομάδα προσφύγων, τους οποίους επέβλεπα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Άνηκαν πλέον στον πιο στενό φιλικό μου κύκλο. 

Τους είχα βοηθήσει να διεκπεραιώσουν την διαδικασία ασύλου, τακτοποιούσα τις υποθέσεις τους με τις δημόσιες αρχές, φρόντιζα για την στέγασή τους, τα έπιπλά τους, τους υπολογιστές, τα ποδήλατά τους, τον ρουχισμό τους, την επαγγελματική τους εκπαίδευση, την εκμάθηση της εγχώριας γλώσσας μας, την εργασία τους, την υποτροφία τους, μάλιστα θυσίαζα αμέτρητες ώρες του προσωπικού μου χρόνου για πολλές περιπτώσεις ανθρώπων.

Σε μία συγκεκριμένη στιγμή αντιλήφθηκα τελικά, ότι αυτά το άτομα έπαιζαν και υποδύονταν ένα ψεύτικο ρόλο , εφάρμοζαν πάνω μου την τακτική της εξαπάτησης που περιγράφεται στο Κοράνι στο Ισλάμ που ονομάζεται στα αραβικά «Taqiyya” (τακίγια) ή αλλιώς η τεχνική της εξαπάτησης που περιγράφεται στο Κοράνι. 

Με εξαπάτησαν και με απογοήτευσαν πολλαπλώς. 

Όμως προειδοποιήθηκα σφοδρώς από Άραβες και Κούρδους για την τεχνική αυτής της εξαπάτησης που περιγράφεται και εφαρμόζεται από το Ισλάμ. 

Και μάλιστα από ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο έπρεπε να φύγουν από περιοχές που πλήττονται από πόλεμο, αλλά έπρεπε να φύγουν κυνηγημένοι από τους ιδίους φανατικούς μουσουλμάνους αυτού του είδους, αλλά δεν τους έδωσα δυστυχώς καμία σημασία. 

Και ξαφνικά ανακάλυψα, ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι ίδιοι δηλαδή, των οποίων καθημερινώς τα προβλήματα έλυνα, με τους οποίους συντρώγαμε, γελούσαμε και χορεύαμε, δεν προσεύχονταν ούτε πήγαιναν στο τζαμί, ούτε νήστευαν για το ραμαζάνι, μάλιστα γελούσαν για τους πιο θρησκευόμενους μουσουλμάνους, πίσω από την πλάτη μου και καθήμενοι στον κήπο μου, με αποκαλούσαν μία ηλίθια γερμανίδα πόρνη.

Αυτό το γεγονός όχι μόνο με πόνεσε πάρα πολύ, διότι ειδικά για αυτούς ήμουν ο διασώστης, η φίλη, η αδελφή και μάνα, και τους εμπιστευόμουν, αλλά μου έδωσε μία επιπλέον αφορμή να επανακτήσω την λογική μου. 

Διότι αυτοί οι πρόσφυγες ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα και μία ελπίδα για μία πετυχημένη ενσωμάτωση και φιλία ανάμεσα στον δυτικό τρόπο προσανατολισμένων και ντόπιων ανθρώπων και τους μουσουλμάνους Άραβες. 

Δεν έκανα τίποτε άλλο από να τους βοηθώ, να τους προστατεύω, να τους στηρίζω και να τους χαρίζω την ειλικρινή φιλία μου. 

Τους υποδέχτηκα με ανοιχτές αγκάλες στην Γερμανία και για το ευχαριστώ με προσέβαλλαν, με έβρισαν και με λέρωσαν με τα λόγια, τις σκέψεις και τις πράξεις τους.

Στο μεσοδιάστημα είχα δημιουργήσει έναν φάκελο με τα δεδομένα όλων των περιπτώσεων με τις οποίες επιφορτίστηκα και παρακολουθώ ακόμα, πλέον με πιο κριτικό πνεύμα την εξέλιξη των προσφύγων, τους οποίους συνόδευα ή ακόμα συνοδεύω, αλλά ακόμα και τους πρόσφυγες των άλλων εθελοντών. 

Δυστυχώς έχουν αναστείλει και άλλοι εθελοντές την εθελοντική τους εργασία λόγο παρομοίων εμπειριών. 

Οι νέοι εθελοντές που προστίθενται είναι πάλι τόσο αφελής, όσο αφελής υπήρξα και εγώ κάποτε. Αλλά σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν προστίθενται τόσοι πολλοί νέοι εθελοντές πλέον. 

Είτε συμμετέχουν στον εθελοντισμό πάρα πολύ καιρό, είτε έχει θεσμοθετηθεί η βοήθεια που παράσχουν και συμβάλλουν και δεσμεύτηκαν έναντι μισθοδοσίας δηλαδή αμείβονται με χρήματα. Από αυτούς σίγουρα δεν θα μάθεις τίποτα για την απογοήτευση που βίωσαν και την θλιβερή πραγματικότητα, διότι απλά δεν τους συμφέρει.Δημοσιογράφος: Και ποιο είναι το συμπέρασμα;


RebeccaSommer: Πολλοί δεν εργάζονται ακόμα, μιλούν ακόμα ελάχιστα Γερμανικά, συναναστρέφονται μόνο μεταξύ τους, δεν έχουν σχεδόν καθόλου ή και καθόλου Γερμανούς φίλους. 

Άλλοι πάλι παρέβηκαν τον νόμο και είναι φυγόδικοι. 

Άλλοι πάλι έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί (προσηλυτίστηκαν στο ακραίο Ισλάμ). 

Ή αντιλαμβάνεσαι αργότερα, ότι ήταν ενεργοί μαχητές της τζιχαντιστικής Αλ Νούζρα ή του Ισλαμικού Κράτους, και είναι ακόμα φανατικοί οπαδοί των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτών. 

Υπάρχουν ναι μεν και εξαιρέσεις που εργάζονται, που μιλούν Γερμανικά, αλλά η νοοτροπία της Ισλαμικής μαντίλας, η υπεροψία ότι ως μουσουλμάνοι ανήκουν σε ανώτερη κάστα ανθρώπων και είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς, υπερισχύει στους περισσότερους. 

Στο μεταξύ έχω πάψει να εργάζομαι και έχω απολέσει την όρεξή μου να εργάζομαι έστω και εθελοντικά για αυτούς τους τους ανθρώπους μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στην πατριαρχία και την προάγουν σε κάθε τους έκφανση.

Τώρα αναγνωρίζω πως λειτουργούν. 

Συνεχίζω να διεκπεραιώνω τις υποθέσεις που είχα αρχικά αναλάβει, δέχομαι όμως μόνο καινούργιες περιπτώσεις, όπου σύμφωνα με την άποψή μου, πρόκειται πραγματικά για πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν και αιτία να καταφύγουν στο μη θεοκρατούμενο και κοσμικό κράτος μας, όπου γυναίκες και άντρες μέσου νόμου είναι ισότιμοι, όπου καταναλώνεται χοιρινό κρέας, όπου μπορούμε μάλιστα και γυμνοί να κάνουμε ηλιοθεραπεία. 

Αυτή η ελευθερία είναι πολύτιμη και πολύ εύθραυστη. 

Αν αναλογιστείς, πόσοι άνθρωπο καταφεύγουν ξαφνικά στην Γερμανία που φορούν ισλαμική μαντίλα, και μόνο η μαζικότητα των ανθρώπων αυτών αλλοιώνει στην Γερμανία τα πάντα. 

Αυτό είναι από τώρα ορατό. 

Έχω γίνει πολύ προσεκτική και ιδιαιτέρως δύσπιστη και καχύποπτη. 

Θα ήταν προτιμότερο όλοι οι υπόλοιποι να εγκατασταθούν σε ένα άλλο μουσουλμανικό κράτος και να ζητήσουν άσυλο, να ψάξουν για εργασία και για μία καλύτερη ζωή, αντί να προσπαθούν να μας επιβάλλουν τις απαξιωτικές και μισογύνες, μεσαιωνικές τους αξίες και να μας βλάψουν μακροπρόθεσμα ανεπανόρθωτα.

Για αυτό το λόγο βοηθώ τώρα πρωτίστως γυναίκες και θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες εκδιώχθηκαν από μουσουλμανικά κράτη και έγιναν πρόσφυγες: όπως πολιτικοί πρόσφυγες, δημοσιογράφοι, πρώην μουσουλμάνους που αποποιήθηκαν την μουσουλμανική πίστη και για αυτό διώκονται στις πατρίδες τους. 

Και μου αρέσει να βοηθώ ιδιαιτέρως γυναίκες, . 

Υπάρχουν αρκετές, οι οποίες θέλουν λόγω της οικονομικής τους ασφάλειας που απολαμβάνουν πλέον να χωρίσουν από τους συζύγους τους, καθώς και εξαναγκάστηκαν να παντρευτούν και να υπηρετούν με χαμόγελο εφ΄ όρου ζωής έναν άντρα τον οποίο ποτέ δεν αγάπησαν, που εσωτερικά τον μισούν. 
Διότι υπάρχει πολύ ψυχολογική βία και βιασμοί σε αυτούς τους μουσουλμανικούς γάμους. 

Η γυναίκα δεν έχει καμία αξία ως άνθρωπος, είναι καθαρά αντικείμενο του σεξ και όχι σύντροφος, είναι σκλάβα που εργάζεται διαρκώς και μηχανή αναπαραγωγής. Αυτή είναι η ευθύνη μιας καλής μουσουλμάνας. 

Έτσι όπως και οι περισσότεροι μουσουλμάνοι δεν μας έχουν κανένα σεβασμό, έτσι δεν σέβονται ούτε τις γυναίκες τους. 

Όχι όλοι βέβαια- γνωρίζω και ζευγάρια τα οποία αποτελούν την εξαίρεση, αλλά οι περισσότεροι έχουν την περιγραφόμενη νοοτροπία. 

Αυτό ισχύει και για πάρα πολλούς μουσουλμάνους που έχουν πάρει την γερμανική υπηκοότητα και τις οδηγίες για την συμπεριφορά και την νοοτροπία τους τις δίνει το Ισλάμ. 

Για αυτό, σας προειδοποιώ προκαταβολικώς. Αρκετά είδα, αρκετά άκουσα, αρκετά βίωσα. Έχω αδιάσειστα στοιχεία πλέον.
Δημοσιογράφος: Ανέφερες την λέξη Taqiyya (Τακίγια= ισλαμικός τρόπος εξαπάτησης). Πως τον αντιλαμβάνεσαι και πως τον βίωσες αυτόν τον τρόπο;


RebeccaSommer: Η λέξη Τακίγια δεν είναι γνωστοί στους περισσότερους Ευρωπαίους. 

Ακόμα και άνθρωποι που προσπαθούν να προειδοποιήσουν για αυτήν την μορφή της θρησκευτικά δικαιολογημένης μορφής εξαπάτησης, ακόμα και αν κατάγονται από το ίδιο θρησκευτικό εθνικό υπόβαθρο όπως οι περιγραφόμενοι πρόσφυγες που εφαρμόζουν την τακτική αυτή, χαρακτηρίζονται κατευθείαν ως ρατσιστές. 

Τακίγια σημαίνει εξαπάτηση. 

Σου δίνεται με αυτήν την τακτική της εξαπάτησης το ελεύθερο να εξαπατήσεις τους αλλόθρησκους ή άπιστους, αν αυτό συμβάλλει στην προστασία του Ισλάμ και των μουσουλμάνων. 

Υπάρχουν διαφορετικές μορφές της εξαπάτησης, αυτές η οποίες επιτρέπονται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις όταν βρίσκεσαι σε αλληλεπίδραση με μη μουσουλμάνους, δηλαδή απίστους, όπου η πιο γνωστή μορφή της εξαπάτησης είναι η Τακίγια. 

Αυτές οι προϋποθέσεις είναι ως συνήθως αυτές, οι οποίες προάγουν τα συμφέροντα του Ισλάμ και των μουσουλμάνων μεμονωμένα, ο οποίος ανήκει στην παγκόσμια μουσουλμανική συλλογικότητα, την λεγόμενη ΟύμαUmma (παγκόσμια μουσουλμανική κοινότητα). Λόγου χάριν με το να κερδίσουν την εμπιστοσύνη ενός απίστου με το ψέμα, το οποίο καθιστούν τον άπιστο εκτεθειμένο και αδύναμο, για να τον νικήσουν τελικά.


Η προδοσία της εμπιστοσύνη επομένως είναι προγραμματισμένη. Ένας μουσουλμάνος επιτρέπεται να ψεύδεται απέναντι σε έναν άπιστο και να τον εξαπατά, και δεν είναι ηθικά κατακριτέο, όσο ο μουσουλμάνος επωφελείται από την εξαπάτηση αυτήν, εφόσον συμβάλλει η εξαπάτηση καθ’ αυτού στην αύξηση της επιρροής της Ούμα δηλ. της παγκόσμιας μουσουλμανικής κοινότητας. 

Ο μουσουλμάνος δεν χρειάζεται να ντρέπεται για την εξαπάτηση αυτή. 

Για να ωφεληθεί από έναν άπιστο, επιτρέπεται στον μουσουλμάνο να υποκρίνεται φιλία ή αγάπη και ταυτόχρονα να μην το εννοούν πραγματικά. 

Με τον όρο Τακίγια δηλ. εξαπάτηση με τους όρους του Κορανίου απαλλάσσεται ο μουσουλμάνος από κάθε ευθύνη απέναντι στους απίστους- και αυτή η προειδοποίηση απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες, η οποίες διατηρούν σχέσεις με μουσουλμάνους. 

Αλλά ειδικά και στους πολιτικούς, οι οποίοι συνάπτουν συμβόλαια ή συμφωνίες με μουσουλμανικούς οργανισμούς, διότι κανένας όρκος, ούτε στο όνομα του Αλλάχ έχει σημασία, διότι ακυρώνεται από την εφαρμογή της Τακίγια δηλ. της εξαπάτησης, διότι ο ίδιος ο Αλλάχ φρόντισε με το Κοράνι να απαλλάξει τους μουσουλμάνους από την τήρηση των όρκων τους, εφόσον έχουν συναφθεί με απίστους ή αλλόθρησκους. 

Η μοναδική προϋπόθεση είναι: αυτός που εξαπατά να έχει βαθιά πίστη στο Κοράνι και στον Αλλάχ. 

Η τέχνη της εξαπάτησης επιτρέπει μάλιστα στο μουσουλμάνο να παριστάνει τον μη μουσουλμάνο. 

Επιτρέπεται να πει τα πάντα και να εξαπατά εσκεμμένα, όσο καιρό απαιτείται για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του απίστου ή ενός κράτους που ενδεχομένως να τον φιλοξενεί. 

Πρέπει να αναλογιστεί κανείς πραγματικά, με τι μορφή θρησκευτικής ιδεολογίας έχουμε να κάνουμε.


Η Τακίγια προέρχεται πιστεύω από Σιιτικό Ισλάμ, χρησιμοποιείται όμως ευρέως εξίσου και από τους Σουνίτες μουσουλμάνους, αν και το αρνούνται πεισματικά και επιτρέπει μάλιστα την βρώση φαγητού «χαράμ» δηλαδή ακάθαρτου φαγητού (χοιρινού) για να προσποιηθούν, ότι είναι άθεοι. 

Πρέπει να είμαστε λοιπόν συνειδητοποιημένοι, ότι η απόκρυψη της αλήθειας και η χρήση του ψέματος εκ μέρους των μουσουλμάνων σε απίστους μη μουσουλμάνους δεν είναι στα ισλαμικά κράτη κατακριτέα πρακτική. 

Και ένας εύπιστος γερμανός εθελοντής συναντάει έναν πολιτισμό, τον οποίο δεν μπορεί να αντιληφθεί στο ελάχιστο. 

Ειδικά στην υποστήριξη των προσφύγων αντιλαμβάνεται κανείς μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι πολλοί πρόσφυγες, όχι όλοι φυσικά, αλλά αρκετοί, υπερβολικά πολλοί χειραγωγούν με την μέθοδο της εξαπάτησης για να αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερη και ιδιαίτερη προσωπική βοήθεια και φροντίδα, ειδικώς αποκρύπτουν πόσο θρησκευτικά φανατισμένοι είναι στην πραγματικότητα, και πόσο αποστρέφονται το δικό μας σύστημα αξιών και την κοινωνία μας ολόκληρη.

Επαναλαμβάνονται πολλαπλώς παρόμοιες ιστορίες από άτομα, τα οποία έχουν σπουδάσει ιατρική, νομική ή πληροφορική, ότι έχουν αποδημήσει οι γονείς τους και τα μικρά και ανήλικα αδέρφια τους βρίσκονται στην Τουρκία στους δρόμους και υποφέρουν από την πείνα, αποζητούν βοήθεια για να τους φέρουν στην Γερμανία για να εγκατασταθούν εκεί, ή μάλιστα ότι χάθηκε στις εχθροπραξίες και τον πόλεμο όλη η οικογένειά τους. 

Δηλώνουν κοσμικοί, ήπιων και προοδευτικών πεποιθήσεων για να υποχρεώσουν ηθικά το κράτος μέσω των εθελοντών να δεχτούν την σύζυγο (η οποία θα ζούσε εξίσου ελεύθερα χωρίς κατατρεγμό όπως και εμείς εδώ) και τα παιδιά που έμειναν πίσω και ξαφνικά εμφανίζονται στην Γερμανία θείοι, θείες, γονείς και από την μία στιγμή στην άλλη ανέρχεται το σύνολο της νεκρής κατά τα άλλα οικογένειας σε 15 άτομα και απαιτούνται τρία διαμερίσματα για την στέγαση της οικογένειας αυτής. 

Ο μικρός αδελφός εμφανίζεται από το πουθενά, οι γονείς νεκραναστήθηκαν ξαφνικά και ζουν με ασφάλεια στην Τουρκία και σε αντίθεση με αυτά που είχαν αφηγηθεί, διαπιστώνεται, ότι ο πρόσφυγας δεν ήταν καθόλου κατατρεγμένος και αβοήθητος, αλλά μαχητής της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούζρα στη Συρία. 

Και ότι ο μεγάλος αδελφός ήταν κάθε άλλο παρά ένας μετριοπαθείς μουσουλμάνος. 

Ή ξαφνικά μαθαίνεις, ότι το πτυχίο είναι πλαστό ή αποκτήθηκε με χρήματα. 

Ή μαθαίνεις ότι η οικογένεια ναι μεν είναι φτωχή, αλλά ζούσε σε ένα ασφαλές μέρος στη Συρία και ήρθε εδώ για να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο. 

Ή σε ρωτά ο κατά άλλο μετριοπαθείς μουσουλμάνος μετά την επανένωση της συζύγου του και των παιδιών του με, αν μπορεί ο εθελοντής να βοηθήσει, ώστε να έρθει και η δεύτερη σύζυγος με τα παιδιά τους. 

Η ως αγαπημένη και μοντέρνα περιγραφόμενη σύζυγος εμφανίζεται καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια και είναι τρισδυστυχισμένη, επειδή ο σύζυγος την χτυπά τακτικά, της απαγορεύει τα πάντα, επειδή βαθιά θρησκευόμενος. 

Έμαθα από αυτά τα γεγονότα, ότι η εκμετάλλευση της ευπιστίας των απίστων, στα μάτια τους δηλαδή η εκμετάλλευση ενός πιο αδύναμου, δεν είναι καθόλου κατακριτέα.


Είναι λοιπόν δεδομένο, ότι σε αυτούς τους πολιτισμούς που έχουν διαμορφωθεί υπό το Ισλάμ, μετρά ο δυνατότερος. 

Δεν συμβιβάζεται με την κοσμοθεωρία τους αν απλά κάποιος από καλοσύνη βοηθά τον συνάνθρωπό του. 

Είσαι για αυτούς απλώς χαζός, επομένως αδύναμος. 

Και έτσι μας αντιλαμβάνονται, ως χαζοί, ως αποτυχημένη κοινωνία αδύναμων. 

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν, διότι δεν συμβαδίζει με το με το μεταρρυθμισμένο, διαφωτισμένο, χριστιανικό, ανθρωπιστικό σύστημα αξιών, στο οποίο στηρίζεται ολόκληρος ο πολιτισμός μας. 

Γνωρίζω σαφώς και πολλές μεμονωμένες εξαιρέσεις, αλλά επιβεβαιώνεται δυστυχώς ο θλιβερός κανόνας. 

Το βρίσκω καλό και σημαντικό στην επικοινωνία με κάθε μεμονωμένο πρόσφυγα να είσαι ανοικτός, αυτή την άποψη την υποστηρίζω μέχρι και τώρα, αλλά κάθε ασυνέπεια στα λεγόμενα ή στην συμπεριφορά τους σας προειδοποιώ να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της θρησκευτικής εξαπάτησης, σας συνιστώ εγρήγορση και προσοχή.
Δημοσιογράφος: Εργάζεσαι σε κέντρα προσφύγων. Τι υπέπεσε στην αντίληψή σου;


RebeccaSommer: Εκεί συναντώνται άνθρωποι πολλών περιοχών, πολιτισμών και θρησκειών, κυρίως μουσουλμάνοι άνδρες, μεταξύ αυτών και άτομα, τα οποία είχαν υποστεί διώξεις, είχαν κατατρεχθεί, είχαν βιαστεί, είχαν βασανιστεί, είχαν υποστεί την καταστροφή της πατρίδας και των χωριών τους. 

Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικώς εκρηκτική. 

Με μεγαλύτερη συχνότητα απαντάται ο κατατρεγμός ή η σε μικρότερο βαθμό η περιφρόνηση των αλλόθρησκων, των άθεων από τους μουσουλμάνους. 

Οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία στα κέντρα προσφύγων. 

Πολλοί φαίνεται να πιστεύουν, ότι είναι μία μορφή «υπεράνθρωπων» και όλοι όσοι δεν ανήκουν θρησκευτικά στο Ισλάμ αντιμετωπίζονται ως υποδεέστεροι. 

Σε έναν τόσο μικρό χώρο ενισχύονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. 

Για παράδειγμα έχουν παρατηρηθεί περιστατικά, όπου αλλόθρησκοι δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται ταυτόχρονα με μουσουλμάνους στη κουζίνα ή το μπάνιο διότι εκδιώκονται αλαζονικά ή επιθετικά από τον χώρο αυτό.

Αλλά υπάρχουν όπως πάντα και εξαιρέσεις, όπου γυναίκες από διαφορετικές περιοχές και θρησκείας έχουν συνάψει φιλίες και συναντιούνται για να μαγειρέψουν, για να μην παρευρίσκονται μόνες τους με άνδρες στην κοινόχρηστη κουζίνα.

 Επανειλημμένως παρενοχλούν μουσουλμάνοι άνδρες γυναίκες, ακόμα και μουσουλμάνες που ταξιδεύουν μόνες τους και είχαμε περιπτώσεις, όπου άμεσα εμπλεκόμενοι υπήρξαν και φύλακες πρόσφυγες με τουρκική, αραβική καταγωγή, ή καταγωγή Ρωμά. 

Σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί το φαινόμενο όπου μουσουλμάνοι διαφορετικής καταγωγής στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλο με πρόφαση την διαφορετική εθνικότητά τους.


Γνωρίζω μία περίπτωση, όπου μία μουσουλμάνα πρόσφυγας από την Ερυθραία παρενοχλήθηκε από τον φύλακα. Έπρεπε να ειδοποιήσουμε την αστυνομία, αλλά η υπόθεση δυστυχώς δεν προχώρησε και έκλεισε.
Δημοσιογράφος: Μιλήσατε για παρενοχλήσεις των εθελοντών. Στο τύπο όμως δεν μπορεί κανείς να βρει καμία πληροφορία για αυτό το θέμα. Γιατί;


RebeccaSommer: Αυτού του είδους παρενοχλήσεις γυναικών εθελοντών συμβαίνουν τακτικά, αλλά κανένας δεν δημοσιοποιεί τέτοια συμβάντα, επειδή καμία δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως αντίπαλος ή ως εχθρός των προσφύγων και δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις επιδρά ο ίδιος μηχανισμός, ο οποίος επιδρούσε και σε εμένα, η συνεχής δικαιολόγηση των συμπεριφορών αυτών, προβάλλεται διαρκώς η δικαιολογία ότι ο πρόσφυγας δεν έχει εξοικειωθεί και δεν αντιλαμβάνεται την κουλτούρα μας. 

Και με αυτό τον τρόπο δικαιολογείται τέτοιου είδους συμπεριφοράς, χωρίς να γίνεται ο συνειρμός που θα έπρεπε να γίνει, δηλαδή ότι η συμπεριφορά αυτή πηγάζει από το αίσθημα της υπεροψίας που έχει ο πρόσφυγας που πηγάζει από το Ισλάμ αντιμετωπίζοντας εμάς τους απίστους ή τις αλλόθρησκες γυναίκες. Κυρίως απέναντι στις ευρωπαίες «πόρνες», διότι ακριβώς με αυτήν την εικόνα στα κεφάλια τους έρχονται αυτοί οι άντρες από την πατρίδα τους. 

Στην δική μου ομάδα επαναλαμβάνονται διαρκώς τέτοιου τύπου σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κυρίως απέναντι σε γυναίκες εθελόντριες, η οποίες παραδίδουν μαθήματα Γερμανικών και έρχονται ή βρίσκονται περισσότερες φορές την εβδομάδα σε επαφή μαζί τους.


Ένα παράδειγμα: Εφόσον μία εθελόντρια παρέδιδε τρεις μήνες δύο φορές την εβδομάδα μιάμιση ώρες Γερμανικών σε Σύριο πρόσφυγα και ήταν πράγματι πεπεισμένη, ότι όλα πήγαιναν κατ ευχήν, ήθελε να φερθεί φυσιολογικά, εγκάρδια και ανθρώπινη αποδεχόμενη μία πρόσκληση για φαγητό. 

Πίστευε, ότι ο πρόσφυγας ήθελε να την ευχαριστήσει για την εθελοντική προσφορά και την στήριξή της. 

Αυτός όμως σκεπτόταν, ότι η πόρνη αποζητά το σεξ. 

Δεν είχε αντιληφθεί η γυναίκα, ότι πολλοί άντρες από αυτό το πολιτισμικό περιβάλλον αντιμετωπίζουν τις γυναίκες μόνο ως άπιστες, ανήθικες και ως αντικείμενο του σεξ, το οποίο θα βρίσκεται δια παντός στη διάθεσή τους, επειδή οι πρόσφυγες ειδικά στην αρχή εμφανίζονται ως πολύ ευγενικοί και σε αντιμετωπίζουν φαινομενικά με σεβασμό, δηλαδή εφαρμόζουν την τακτική εξαπάτησης Τακίγια που περιγράφεται στο Κοράνι. 

Και τότε είχαμε την δυσάρεστη έκπληξη, όταν ο μέχρι τότε φιλικός, ευγενικός πρόσφυγας την άρπαξε ξαφνικά από τα μαλλιά και την έσυρε ως το μπάνιο, όταν αυτή ήθελε να φύγει. 

Διότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί, πως αυτή δηλαδή η εθελόντρια ήθελε να φύγει και να πάει σπίτι της. Διότι, γιατί άλλωστε τότε αυτή η πόρνη τον επισκέφτηκε μόνη της στην οικία του;
Δημοσιογράφος: Πως θα χαρακτήριζες την νοοτροπία των προσφύγων προς τις γυναίκες;


RebeccaSommer: Ειδικά όταν ρωτάς μουσουλμάνους πρόσφυγες, ποια είναι η άποψή τους για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η προσωπική ελευθερία, η αυτοδιάθεση, ισοτιμία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, τότε δηλώνουν κατά προσέγγιση 75% στο περιβάλλον μου, ότι δεν συμφωνούν με τις βασικές αρχές ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Για αυτό τον λόγο ανησυχώ διαρκώς, όταν βλέπω όλο και περισσότερες νεαρές κοπέλες και γυναίκες να συνάπτουν σχέσεις μαζί τους. 

Δεν είναι εις θέσει να αντιληφθούν τον πολιτισμό τους και δεν έχουν ιδέα το τι λένε οι πρόσφυγες για αυτές, όταν συναθροίζονται μεταξύ τους. 

Δεν γνωρίζουν, ότι πολλοί εξ αυτών των προσφύγων έχουν ήδη σύζυγο στον τόπο καταγωγής τους, η οποία θα προστεθεί στην σχέση τους ως σύζυγος, όταν επιτραπεί να επανενωθεί η υπόλοιπη οικογένεια με τον πρόσφυγα. 

Ή ότι η ξαδέλφη του πρόσφυγα που του είχαν υποσχεθεί και του έχει λογοδοθεί από τους συγγενείς του για γάμο, περιμένει στην πατρίδα μέχρι την άδεια εισόδου της στην Γερμανία. 

Ανταποκρίνεται απόλυτα στην αλήθεια, αν δεν δείχνουν ή δεν μαρτυρούν ειδικά οι περισσότεροι νεαροί μουσουλμάνοι πρόσφυγες την θρησκευτικότητά τους, πίνουν αλκοόλ και τρώνε γερμανικά εδέσματα καθώς εκμεταλλεύονται όλες τις πτυχές και την χαρά που τους δίνει μία τέτοια ερωτική σχέση με αλλόθρησκη. 

Και αυτές οι γυναίκες πιστεύουν, ότι ο σύντροφός τους αποτελεί την εξαίρεση και ότι οι ιστορίες που ακούγονται δεξιά και αριστερά για τους μουσουλμάνους δεν ισχύουν.

Ακόμα και αν υπάρχουν άτομα μεταξύ αυτών με μετριοπαθείς απόψεις, οι οποίοι ενσωματώθηκαν και παντρεύονται Γερμανίδες ή γυναίκες άλλων εθνικοτήτων, τότε πολύ φοβάμαι, ξεκινάει η αδιαλλαξία το αργότερο στις κόρες τους. 

Εν τέλει θέλει κάθε άνδρας μουσουλμάνος που εγκαθίσταται ως νέος πολίτης στη Γερμανία, μία γυναίκα μουσουλμάνα υποδεέστερη, φυσικά καλυμμένη με ισλαμική μαντίλα, η οποία δεν φοράει κοντά η στενά ρούχα, τον υπηρετεί, του γεννά παιδιά, δεν του αρνείται ποτέ την σεξουαλική επαφή, δεν έχει φίλους του αντίθετου φύλου, δέχεται τις εντολές του, δεν φεύγει ποτέ χωρίς την άδειά του από το σπίτι του, τον υπακούει παντελώς. 

Σε αυτούς τους γάμους δεν έχει πρωτεύοντα ρόλο η αγάπη. Η αγάπη του μουσουλμάνου πρόσφυγα ανήκει στην μητέρα και στην οικογένεια. 

Η γυναίκα είναι ένα υποδεέστερο αντικείμενο με συγκεκριμένες ευθύνες. 

Οι δυτικές γυναίκες είναι σε όλες τις περιπτώσεις μόνο γυναίκες για την εκπλήρωση των σεξουαλικών τους αναγκών, οι οποίες μετά την υποτιμητική χρήση τους ως αντικείμενο του σεξ πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων.

 Γυναίκες για γάμο δεν είναι έτσι και αλλιώς, διότι είναι πόρνες. Πόρνες διότι δέχθηκαν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί τους. 

Αν όμως θέλει μία ευρωπαία γυναίκα να τους χωρίσει, μπορεί να συμβεί το ακόλουθο, δηλαδή να δολοφονηθεί επειδή ήθελε να τον χωρίσει. 

Ανάλογο παράδειγμα δολοφονίας έχουμε στην πόλη Kandel (Κάντελ) της Γερμανίας αυτό τον καιρό. Ή αλλιώς την παρακολουθεί ανελλιπώς απειλώντας την, φοβίζοντάς την, εξαντλύοντας όλες τις δυνατότητες για να βλάψει την ίδια και την φήμη της. 

Και εδώ λέω ξανά και ξανά, ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας είναι ο άνω περιγραφόμενος. Γνωρίζω τέτοιες εξαιρέσεις σχέσεων. Υπάρχουν ακόμα. Αλλά θα δούμε τι θα επακολουθήσει αν αυτές οι σχέσεις λήξουν. Είδωμεν.
Δημοσιογράφος: Πως είναι η σύνθεση των φύλων του προσφυγικού πληθυσμού και ποιο είναι το επίπεδο μόρφωσης στους πρόσφυγες που κατέφθασαν πρόσφατα; Ακούσαμε, ότι οι πρόσφυγες πολέμου είναι πρωτίστως γυναίκες και παιδιά και άνδρες με υψηλό κοινωνικομορφωτικό επίπεδο.


RebeccaSommer: Η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων προσφύγων και μεταναστών, από το έτος 2015 μέχρι και σήμερα είναι άνδρες.

 Όμως είχαμε ειδικά τα τελευταία χρόνια πολλές περιπτώσεις επανένωσης οικογενειών και για αυτό το λόγο διασπείρουν τα λόμπυ των προσφύγων τον μύθο, ότι τράπηκαν σε φυγή από τις πατρίδες τους αποκλειστικά και μόνο οικογένειες, γυναίκες και παιδιά, που δραπέτευσαν στην Γερμανία για να γλιτώσουν από τις βόμβες και τις οβίδες στη πατρίδα τους. 

Κατά την διάρκεια της δραστηριότητάς μου δηλαδή μέχρι το έτος 2015 ήρθαν σχεδόν αποκλειστικά μόνο νεαροί άνδρες, τους οποίους βοήθησα να φέρουν τους συγγενείς τους στη Γερμανία, και γνωρίζω, ότι αυτές οι διαδικασίες συνεχίζουν να διεκπεραιώνονται σε έντονους ρυθμούς και μάλιστα αδιάκοπα. 

Πολλές γυναίκες που έγιναν αποδεκτές από την Γερμανία είναι στο μεταξύ έγκυες ή γέννησαν το επόμενό τους παιδί στην Γερμανία.

Σε ότι αφορά το μορφωτικό επίπεδο των προσφύγων από την Συρία, οι οποίοι αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων προσφύγων, οι οποίοι ήλθαν εν έτη 2012 στη Γερμανία, πρέπει δυστυχώς να διαπιστώσω, ότι η πλειοψηφία εξ αυτών δεν έχει απολύτως καμία επαγγελματική εκπαίδευση ή είναι παντελώς ανεπαρκείς. 

Γνωρίζω, ότι ο τύπος ισχυριζόταν αρχικά, ότι πρόκειται για πρόσφυγες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, με υψηλή εξειδίκευση και σε πολυάριθμα επιστημονικά πεδία, αλλά αυτό δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Εγώ η ίδια, υποστήριζα τέτοιους ισχυρισμούς, μιας και πίστευα αυτά που μου έλεγαν οι πρόσφυγες, αλλά η πικρή πραγματικότητα είναι, ότι απλώς επαναλαμβανόντουσαν αυτού του είδους πληροφορίες, αλλά μόνοι λίγοι δημοσιογράφοι έχουν δει αυτές τις ελάχιστες περιπτώσεις υψηλών ειδικευμένων και μορφωμένων προσφύγων. 

Επιπρόσθετα προκύπτει και το πρόβλημα, οι ελάχιστοι που έχουν πράγματι κάποιου είδους επαγγελματικής εκπαίδευσης, συχνά δεν είναι συμβατή με το δικό μας σύστημα και πρέπει να καταρτιστούν επαγγελματικά από την αρχή. 

Οι πλειοψηφία εξ αυτών πρέπει όπως όλα τα άτομα νεαρής ηλικίας να μετεκπαιδευτούν, να κάνουν μία καινούργια επαγγελματική εκπαίδευση, να αποκτήσουν ένα πτυχίο σχολείου, μερικοί εξ αυτών ήδη σπουδάζουν. Όλα αυτά εκτινάσσει ασύλληπτα το κόστος στα ύψη, στο βεληνεκές εκατομμυρίων Ευρώ.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα παρατηρώ, ότι η πλειοψηφία των Συρίων δεν είναι εις θέσει, ούτε θα είναι στο άμεσο μέλλον, να συντηρήσουν μία οικογένεια. 

Άτομα από την Σομαλία, ή Νιγηρία αντιδρούν εξαιρετικά δύστροπα, όταν συζητούμε για επαγγελματική εκπαίδευση. Επιπλέον είναι πολλοί εξ αυτών ιδιαιτέρως επιθετικοί και θρησκευτικά φανατισμένοι. 

Οι περισσότεροι πρόσφυγες από την Ερυθραία είναι φιλήσυχοι χριστιανοί, αλλά υπάρχουν και μουσουλμάνοι μεταξύ αυτών. 

Πολιτισμικά όμως είναι αυτοί οι άνθρωποι τελείως διαφορετικοί από ότι οι άνθρωποι στην Μέση Ανατολή. 

Σύμφωνα με τις εμπειρίες μου έχουν σχεδόν πάντα μία ανεπαρκής σχολική μόρφωση και μαθαίνουν πολύ αργά Γερμανικά. 

Γνωρίζω περιπτώσεις, όπου μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Γερμανία δεν ομιλούν ούτε λέξη Γερμανικά, παρόλο που συμμετείχαν σε τμήματα εκμάθησης Γερμανικής γλώσσας, τα οποία πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος ανελλιπώς. 

Στους πρόσφυγες από Αφγανιστάν και Πακιστάν παρατηρείται το ίδιο. 

Συνοδεύω μάλιστα και πρόσφυγες, οι οποίοι πρέπει να εκμάθουν την αλφαβήτα. 

Οι περισσότεροι ζουν από κρατική βοήθεια, και από ότι παρατηρώ στους πρόσφυγες που μου έχουν ανατεθεί από το έτος 2012, πολύ φοβούμαι, ότι θα παραμείνει και έτσι. 

Ακόμα και αν προέρχεσαι ως γιατρός ή ως οδοντίατρος από την Μέση Ανατολή, οι σπουδές εκεί είναι τόσο διαφορετικές από τις δικές μας, ώστε μπορεί να διαρκέσει ασύλληπτα πολύ χρόνο, ώστε να εφαρμόσουν τις σπουδές τους στο κράτος μας.


Φυσικά υπάρχουν και πολλές θετικές εξαιρέσεις. 
Ένας Σύριος φίλος μου έχει ολοκληρώσει την επαγγελματική του εκπαίδευση και εργάζεται τώρα ως υπάλληλος στον γερμανικό κρατικό συνταξιοδοτικό φορέα. Ένας φαρμακοποιός βρήκε μία θέση εργασίας. 

Ένας άλλος πρόσφυγας άνοιξε ένα εστιατόριο. Ένας μορφωμένος μουσουλμάνος πρώην κάτοικος Ερυθραίας που ήταν στην πατρίδα του αρχιτέκτονας, βρήκε από γνωστούς μία θέση εργασίας σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. 

Επίσης όμως υπάρχουν και πολυάριθμοι πρόσφυγες, οι οποίοι δεν επικεντρώνονται στην μετεκπαίδευσή τους και στην επαγγελματική τους εκπαίδευση, αλλά επικεντρώνονται στην ανεύρεση εργασίας και στην εξοικονόμηση χρημάτων, μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική τους γλωσσική εκπαίδευση. 

Συνήθως ως φύλακας σε κέντρο προσφύγων, ή ως ανειδίκευτος εργάτης σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ όπως το Aldi «Άλντι». 

Άλλοι πάλι παίρνουν δίπλωμα οχημάτων και εργάζονται ως οδηγοί, χωρίς να κάνουν μία πολύχρονη επαγγελματική εκπαίδευση ή σπουδές. 

Μία Σύρια φίλη επάγγελμα προγραμματιστής βρήκε πάρα πολύ γρήγορα εργασία και έχει μισθό τριών χιλιάδων Ευρώ. Αλλά εδώ πρέπει να προσθέσω μία ενδιαφέρον λεπτομέρεια, ότι είναι αγνωστικιστής δηλαδή άθεη και οριοθετεί τον εαυτό της από τους αυστηρά θρησκευόμενους συντοπίτες της. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά, όλη της τη ζωή υπέφερε ως σύγχρονη σκεπτόμενη γυναίκα από τον ζυγό του Ισλάμ στη Συρία, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της είναι «όλοι οι θρησκευτικά φανατισμένοι μουσουλμάνοι ίδιοι».
Δημοσιογράφος: Όπως άκουσα, αποτελεί η εισροή καινούργιων προσφύγων από τα μουσουλμανικά κράτη μία απειλή για τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους που ζουν εδώ.


RebeccaSommer: Στην Γερμανία έχουμε ιδιαίτερα πολλές γυναίκες με αραβική, κουρδική ή τουρκική καταγωγή, οι οποίες κατάγονται από μουσουλμανικές οικογένειες, οι οποίες ζουν εδώ και πολλά χρόνια στη Γερμανία και έχουν αγωνιστεί εντός των δικών τους μουσουλμανικών οικογενειών και τις πατριαρχικές δομές που τις διέπουν, για να κερδίσουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. 

Έχω γνωστές και φίλες, οι οποίες δραπέτευσαν ώστε να γλιτώσουν από μία ενδεχόμενη δολοφονία τους για λόγους οικογενειακής τιμής και ζουν με καινούργια ταυτότητα και με διαφορετικό όνομα μέχρι και σήμερα, ενώ κρύβονται μέχρι και σήμερα από τις οικογένειές τους, για να μην δολοφονηθούν από την ίδια οικογένειά τους. 

Και αυτό φανταστείτε συμβαίνει ανάμεσά μας, εδώ στη Γερμανία! 

Είναι μορφωμένες, γιατροί, καλλιτέχνιδες, δασκάλες και καθηγήτριες, κοινωνικοί λειτουργοί, καθηγήτριες πανεπιστημίου, και δεν καλύπτουν τα μαλλιά τους. Συζούν με τους συντρόφους τους χωρίς να έχουν προσέλθει σε γάμο. 

Απολαμβάνουν την ελευθερία που τους δίνεται, έτσι όπως συνηθίζεται στο κράτος μας. Και ειδικά αυτές διηγούνται, ότι σε περιοχές με ιστορικά υψηλό ποσοστό μουσουλμάνων από προηγούμενες δεκαετίες και όπου προστίθενται καινούργιοι αραβόφωνοι πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή, σταδιακά έχουν απολέσει την ελευθερία τους. 

Διότι αν αναγνωρίσουν τέτοιοι θρησκευτικά φανατισμένοι μουσουλμάνοι μία γυναίκα, ως γυναίκα προερχόμενη από το δικό τους πολιτισμικό κύκλο, έρχονται μαζί της αντιμέτωποι, την παρενοχλούν για τον δυτικό τρόπο ντυσίματός της, την εξυβρίζουν και την απειλούν μάλιστα.


Επίσης και γυναίκες μουσουλμάνες πρόσφυγες καταφεύγουν στην τακτική του εκφοβισμού εκκοσμικευμένων μουσουλμάνων γυναικών και προτρέπουν αυτές να φορούν ισλαμική μαντίλα, και να ντύνονται «ηθικά αποδεκτά» σύμφωνα με το Ισλάμ. 

Εμείς ως κράτος όμως καταβάλλουμε υπέρογκα ποσά στην πρόνοια αυτών των ατόμων που δεν ενσωματώνονται εσκεμμένα και παρακολουθούμε ανίσχυροι, πως απειλούν και επιτίθενται σε άτομα που έχουν ήδη προσαρμοστεί και ενσωματωθεί στην κοινωνία μας. 

Έχουμε μάλιστα κάνει βήματα προς τα πίσω, διότι πολλοί που ζουν εδώ και καιρό εδώ, φορούν σήμερα ισλαμική μαντίλα. Εκτός αυτού αυξάνονται ο αριθμός των δολοφονιών για λόγους τιμής. 

Θα έπρεπε να αναλογιστούμε, ότι σε αυτούς τους πολιτισμούς, η γυναίκα αποτελεί περιουσιακή ιδιοκτησία του ανδρός. 

Ανησυχητικά νέα διαταράσσουν τελευταία το πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Το πανεπιστήμιο αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει και να εκδώσει αρχές Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους κώδικα συμπεριφοράς με 10 κατευθυντήριες γραμμές για την προσωπική και θρησκευτική ελευθερία, διότι οι μουσουλμάνοι φοιτητές επιτίθεντο κατά βάναυσο τρόπο σε γυναίκες, οι οποίες δεν φορούσαν ισλαμική μαντήλα. 

Η συμπεριφορά αυτών των μουσουλμάνων φοιτητών επηρέαζε δυσμενώς την λειτουργία όλου του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Στο μεταξύ έχουν εγκαθιδρυθεί άλλες μορφές επιθετικότητας, όπως η απαίτηση για φοιτητικές λέσχες που δεν σερβίρουν χοιρινό, ή μάλιστα για φοιτητικές λέσχες με εφαρμοσμένο διαχωρισμό ανδρών και γυναικών.


Ιδιαίτερες προσπάθειες καταβάλλουν πολιτικοί κοινωνοί του Ισλάμ να πιάσουν πόδι και να εγκατασταθούν για τα καλά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. 

Οι μουσουλμάνοι προσπαθούν διαρκώς και ανελλιπώς να παριστάνουν τα θύματα, διαμαρτύρονται διαρκώς ότι τους προσβάλλουν και ότι διαρκώς δέχονται διακρίσεις εις βάρος τους, ότι ευθύνεται ο δυτικός τρόπος ζωής και η Δύση για αυτό, με αποτέλεσμα να υποκύπτουν όλοι σε αυτό. 

Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα και κακώς εννοούμενη ανοχή, γεννημένη από την βαθιά επιθυμία του Γερμανού λόγο της ιστορίας μας του προηγούμενου αιώνα, να μην αισθάνεται κανένας κυνηγημένος. 
Αλλά κανείς δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται, ότι με αυτή την συμπεριφορά δέχονται οι δικές μας αξίες επίθεση και υφίστανται διάκριση από τους μουσουλμάνους εις βάρος μας. 

Αυτό πυροδοτεί πραγματικά μέσα μου οργή. 

Διότι λυπάμαι τους Γερμανούς και ειδικά τις γυναίκες. Έχουμε καλή διάθεση και δυστυχώς αυτό που εισπράττουμε είναι η απώλεια αυτών των δικαιωμάτων, δικαιώματα για τα οποία οι γιαγιάδες μας πολέμησαν σκληρά για να τα αποκτήσουν.
Δημοσιογράφος: Άκουσα από την SeyranAtes «Σεΐράν Ατές» τον εκπρόσωπο του φιλελευθέρου τζαμιού του Βερολίνου, ότι στην Γερμανία αποτελούν οι κανονισμένοι γάμοι, που συνάπτονται υπό την πίεση των γονέων και συγγενών, ένα μεγάλο πρόβλημα.


RebeccaSommer: Ναι, έχουμε από την αλματώδη αύξηση της μουσουλμανικής κοινότητας από την Τουρκία, της Μέσης Ανατολής και τα Βαλκάνια όλο και περισσότερους κανονισμένους γάμους, μάλιστα εμπόριο λευκής σαρκός δηλ. αγοραπωλησίας παιδιών και κοριτσιών. 

Έχουμε καταγγείλει τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία, αλλά η αστυνομία και οι αρχές δυσκολεύονται με αυτές τις περιπτώσεις, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που το δικαιολογούν ως στοιχείο της μουσουλμανικής και πολιτισμικής τους ταυτότητας. 

Έχουμε λοιπόν ξαφνικά δύο άκρα, τα οποία υπάρχουν στο κράτος μας! 

Και μερικές φορές ένα κορίτσι με τέτοιο ιστορικό δεν θέλει να εγκαταλείψει την συζυγική στέγη, διότι δεν έχει γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά αυτό τον κόσμο και τον πολιτισμό στο οποίο μεγάλωσε. 

Αυτό εννοούν οι αρχές, όταν λένε σχόλια όπως «έτσι έχουν συνηθίσει», διότι αυτού του είδους εμπειρία αποκόμισαν.

Όμως αδιάσειστη πραγματικότητα είναι, ότι τα κορίτσια αγοράζονται και μεταπωλούνται. Ζουν ως σκλάβες του σεξ και εργάζονται χωρίς αμοιβή, επιτηρούνται αδιάκοπα και έχουν απωλέσει την ελευθερία τους. Μέσα στη Γερμανία! 

Σε μία γνωστή μου περίπτωση πωλήθηκε ένα κορίτσι έναντι του ποσού των 8.000 Ευρώ. 
Ένα άλλο κορίτσι Ρωμά από την Πολωνία απήχθη. 

Και μετά έχουμε και τους πολιτικούς μας στη Γερμανία, οι οποίοι σύμφωνα με την άποψή μου εγκληματούν, που υποστηρίζουν την νομική διατήρηση δηλαδή την μη ακύρωση τέτοιας μορφής γάμων, με την πρόφαση, ότι δεν συμβάλλει στην ευημερία των γάμων που έχουν ήδη συναφθεί. Αυτή είναι η απάντηση τους, στο πρόβλημα που διαρκώς γιγαντώνεται, εξ αιτίας της διαρκώς αυξανόμενης εισροής μουσουλμανικών προσφύγων.

 Πολλές έχουν εξαναγκαστεί σε γάμο ανήλικες ήδη πριν καταφθάσουν στην Γερμανία και επομένως καταφθάνουν ως ζευγάρι παντρεμένο. 

Απαιτώ να ακυρωθούν τέτοιοι γάμο. Το κορίτσι πρέπει να ωριμάσει πρώτα ελεύθερα, να πάει στο σχολείο και όταν ενηλικιωθεί στα 18 της χρόνια, τότε να αποφασίζει, αν θέλει να συμβιώσει με τον σύζυγο που της επέλεξαν ή όχι.

Κανένας δεν μπορεί σύμφωνα με τον νόμο να την υποχρεώσει. 

Είχαμε και την περίπτωση ενός Πακιστανού, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι έξι ετών και καταδικάστηκε λόγω της ιδιαίτερης «θρησκευτικής και πολιτισμικής του ταυτότητας» σε ποινή με αναστολή. Το επόμενο πρόβλημα είναι η βία στο γάμο. 

Ένα χαρακτηριστικό ανέκδοτο, το οποίο ευχαρίστως αφηγούμαι, είναι το εξής: Ένας καινούργιος πρόσφυγας που κατέφθασε στη Γερμανία προειδοποιείται από συντοπίτες του, να μην κτυπάει την γυναίκα και τα παιδιά του μπροστά σε Γερμανούς διότι απαγορεύεται. 

Αυτό σημαίνει, ότι μεταξύ τους είναι φυσιολογικό να κτυπάει ένας άνδρας τους προαναφερόμενους; Ένας άνδρας από το Αφγανιστάν που τον κατήγγειλε η γυναίκα του για επανειλημμένο βιασμό, δεν καταδικάστηκε, διότι δεν «είχε συνειδητοποιήσει, ότι ήταν βιασμός».
 
Επειδή επιτρέπεται στο Ισλάμ δηλαδή η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να προβεί σε σεξουαλική πράξη μαζί του, εκτός και αν έχει την περίοδό της ή είναι άρρωστη. 

Αλλιώς απαγορεύεται να του αρνηθεί την συγκατάβασή της στην σεξουαλική πράξη. Το Κοράνι το ίδιο δίνει οδηγίες, πως και πότε είναι επιτρεπτό να χτυπάς τη σύζυγό σου, αν αυτή αντιστέκεται στις προσταγές του συζύγου. 

Για αυτό το λόγο ο δικαστής δεν καταδίκασε τον βιαστή στηριζόμενος στο Κοράνι, λαμβάνοντας υπόψη ειδικές συνθήκες. 

Αυτό σημαίνει, ότι με την κακώς εννοούμενη ανοχή στερούν ακόμη και δικαστές τα απαραίτητα νομικά εργαλεία για μία σωστή έκβαση της δίκης. 

Κρίνουμε όλο και περισσότερο με δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Τα δικαστήρια έχουν κατά πλειοψηφία μία αριστερίζον δράση, πολλοί δικαστές στην Γερμανία είναι υπέρμαχη της αριστεράς και υπέρ των μεταναστών και έτσι αυξάνονται ραγδαία οι περιπτώσεις, στις οποίες μετανάστες ή μετανάστες με γερμανική υπηκοότητα παίρνουν λευκή επιταγή λόγω «ιδιαιτέρων πολιτισμικών και θρησκευτικών συνθηκών». 

Και επομένως προτιμούνται από το Γερμανικό κατεστημένο. 

Υπάρχουν και γυναίκες Γερμανίδες δικαστές, οι οποίες διανέμουν επίσης αυτό το περίεργο είδος λευκής επιταγής: το οποίο σημαίνει συγκεκριμένα, ότι γυναίκα δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους του ιδίου φύλου! 

Σε μία ιδιάζουσα περίπτωση, προσπαθούσε να βρει μία δικαστής νομικά λόγους να αθωώσει και να δικαιολογήσει νομικά έναν Τούρκο βιαστή.

Ο βιαστής είχε ακινητοποιήσει το κεφάλι του θύματος στο κεφαλάρι του σιδερένιου κρεβατιού και βίαζε το θύμα βάναυσα επί ώρες. 

Από την δικογραφία προέκυψε η ιδιαίτερη βαναυσότητα με την οποία επιτέλεσε ο βιαστής την ειδεχθή πράξη του.

 Η γυναίκα δεν μπορούσε σχεδόν επί δύο εβδομάδες να περπατήσει και υπήρχαν σε όλο το σώμα εκχυμώσεις από την επίδραση της βίας την οποία δέχθηκε. 

Όμως η καθοριστική ερώτηση γυναίκας δικαστή που καθόρησε και την έκβαση της δίκης ήταν: «Υπάρχει η πιθανότητα, ο κατηγορούμενος να μην γνώριζε, ότι δεν συναινείτε;» Θα μπορούσε απάντησε το θύμα στην δικαστή. 

Η δικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει, αν ο δράστης λόγω της νοοτροπίας του τουρκικού πολιτισμικού περιβάλλοντος από το οποίο προέρχεται, ερμήνευσε το συμβάν, που το θύμα αντιλήφθηκε ως βιασμό, ίσως ως «παθιασμένο σεξ». 

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο εισαγγελέας σχολίασε, ότι η αθώωση του κατηγορουμένου είναι «βαρύτατο πλήγμα» για το θύμα. Αφετέρου δεν είναι δυνατόν να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος, διότι δεν μπορεί να αποδειχθεί πρόθεση βιασμού. 

Ο βιασμός στα Γερμανικά δικαστήρια δεν οδηγεί ποτέ σε καταδίκη του κατηγορουμένου. Ιδιαιτέρως, όταν ο θύτης είναι προσφυγικής ή ξένης καταγωγής. 

Στην δημοσιότητα γίνεται για αυτό το λόγο συχνά λόγος για ατιμωρησία «λόγω ιδιαιτέρων θρησκευτικών και πολιτισμικών συνθηκών» στους βιασμούς και στα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. 

Αργά και σταθερά σταματά η νομοθετική και εκτελεστική λειτουργία του κράτους μας. 

Το επόμενο πρόβλημα είναι η πολυγαμία. Εκεί έχουμε περιπτώσεις πολιτικών, που υποστηρίζουν ανοιχτά και παρακινούν δημοσίως να δεχτούμε τέτοιου είδους ρύθμιση.
Δημοσιογράφος: Και τι γίνεται με την εγκληματικότητα;

RebeccaSommer: Έχουμε πραγματικά σοβαρά προβλήματα. 

Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μου περιοχή, όπου διαμένω, και να σας διηγηθώ και να μεταδώσω πληροφορίες από τις ειδήσεις. 

Στο Αμβούργο και στο Σλέσβιγκ Χόλσταΐν έχουμε ένα σόι συμμορία αραβικής καταγωγής, το οποίο τρομοκρατεί διαρκώς την περιοχή. 

Στο Βερολίνο έχουμε ακόμα ένα σόι συμμορία από το Λίβανο, το οποίο αυξήθηκε σύμφωνα με τους ειδικούς τα τελευταία 20 χρόνια σε 1000 συμμορίτες. 

Το σόι αυτό ασχολείται κυρίως αλλά όχι μόνο με το εμπόριο ναρκωτικών. 

Ως αποτέλεσμα αυτού, έχει δημιουργηθεί κατά κάποιο τρόπο ένα είδος παράλληλης δικαιοσύνης, το οποίο το δικό μας δικαστικό σύστημα αδυνατεί να θέσει υπό έλεγχο. 

Δικηγόροι, δικαστές, αστυνομία, όλοι προφανώς φοβούνται και τρομοκρατούνται από δαύτους, και οι αρχές έχουν απολέσει κάθε έλεγχο.

Η δικαστής KirstinHeisig «ΚίρστινΧαΐσιγκ» δολοφονήθηκε κατά την ταπεινή μου άποψη, διότι προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. 

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία πρόκειται για την τρίτη γενιά των συμμοριών μεταναστών στο Βερολίνο. 

Για τους κάτοικους του Βερολίνου είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. 

Έχουν την κουλτούρα του μίσους και της περιφρόνησης. 

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες διαπράττουν τα εγκλήματά τους εν ψυχρό χωρίς αναστολές. 

Πράττουν χωρίς ενδοιασμούς και προβαίνουν με ιδιαίτερη σκληρότητα στα εγκλήματά τους και φυσικά υποστηρίζονται όπως επανειλημμένως από αυτή την υπέρ των μουσουλμάνων θρησκευτική ιδεολογία, η ιδεολογία αυτής της συγκεκριμένης μορφής όμως, δεν υιοθετείται για του λόγου το αληθές από τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους.


Ακόμα και πρόσφυγες επιστρατεύονται από αυτούς τους συμμορίτες. 

Ήδη από το 2012 βλέπαμε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και ιδιαίτερης αξίας μπροστά στα κέντρα προσφύγων και αναρωτιόμασταν, ποιοι συγγενείς προσέρχονται, για να συναναστραφούν τους πρόσφυγες αυτούς. 

Σύντομα μάθαμε από τους εθελοντές και τους κοινωνικούς λειτουργούς των προσφυγικών κέντρων, ότι αυτοί οι επισκέπτες δεν ήταν συγγενείς, αλλά Λιβανέζοι, οι οποίοι επιστράτευαν τους νεαρούς πρόσφυγες για την διεκπεραίωση της βρώμικης δουλειάς. 

Είχαν παντού καταστήματα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αρτοποιία, πιτσαρίες, κομμωτήρια, ψιλικατζίδικα, χαρτοπαικτικές λέσχες, μπαρ με αργιλέδες, όπου εργάζονταν παράνομα πρόσφυγες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ποικιλότροπος ως βαποράκια. 

Ένα ρεπορτάζ κάλυψε αυτά τα γεγονότα στην τηλεόραση, οι περισσότεροι εξ αυτών ακόμα ζουν από την πρόνοια, εξαπατούν κακόβουλα το προνιακό μας κράτος, και εμείς δεχόμαστε γνωρίζοντας την κατάσταση και μπροστά στα μάτια μας να μας εξαπατούν. 

Λέω μάλιστα: Ναι, ο μουσουλμανικός κόσμος γελάει εις βάρος μας! Αν τα παρατηρήσεις όλα, τολμώ να πω… ότι είμαστε πραγματικά πανίβλακες.

Έχουμε και σόγια συμμορίτες βαλκανικής προέλευσης. 

Πολλοί καταφθάνουν πολλαπλώς ως αιτούντες για άσυλο, ζουν εις βάρος του γερμανικού κράτους και πολλοί απλώς διαμένουν εδώ. 

Στις πάμπολλες δραστηριότητές τους συγκαταλέγονται η πλαστογραφία διαβατηρίων, το εμπόριο λευκής σαρκός, η αγοραπωλησία κοριτσιών και η διατήρηση γυναικών σκλάβες του σεξ δηλαδή η μαστροπεία. 

Μεταξύ αυτών και δωδεκάχρονα κορίτσια, τα οποία πωλήθηκαν από τους γονείς τους ως νύφες και αγοράσθηκαν και μεταπωλούνται από αυτούς τους μαστροπούς. 

Πολλές από αυτές τις συμμορίες βιάζουν συστηματικά, εκβιάζουν στην συνέχεια και παράγουν παιδική πορνογραφία. Έχω μία δεκατετράχρονη προστατευόμενη από την Σερβία, η οποία βιάστηκε πολλαπλώς από περισσότερους ενήλικες άνδρες και κινηματογραφήθηκε. 

Αυτή η κινηματογραφική λήψη είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο! 

Την γνώριζα ήδη ως παιδί δέκα ετών, και ήταν για εμένα προσωπικά ένα ιδιαίτερα μεγάλο πλήγμα. Και γνωρίζω και άλλες τέτοιες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Αποστέλνω διαρκώς στον τύπο επιστολές, χωρίς αποτέλεσμα. 

Η αστυνομία δεν κινητοποιήθηκε. 

Έβγαλα το συμπέρασμα, ότι κορίτσια χωρίς την υποστήριξη της κοινωνίας και χωρίς την υποστήριξη της οικογένειας δεν έχει καμία πιθανότητα να αποδράσει από μία τέτοια κατάσταση.

Επιπλέον σχηματίζουν οι πρόσφυγες και μετανάστες ένα τεράστιο ποσοστό ατόμων, τα οποία συγκρούονται με τον νόμο. 

Σομαλούς πρόσφυγες θεωρώ εγώ προσωπικά ως τους πλέον επικίνδυνους, εξ αιτίας του θρησκευτικού τους φανατισμού, καθώς και για την θρησκευτικά και πολιτισμικά αιτιολογημένη περιφρόνησή τους απέναντι στις γυναίκες.
Δημοσιογράφος: Όπως έχω ακούσει, η κατάσταση στα γερμανικά σχολεία είναι ιδιαίτερα δραματική. Τι μπορείς εσύ προσωπικά να μας πεις για αυτό;


RebeccaSommer: Οι νεότερες έρευνες έχουν δείξει, όπου εξετάστηκαν παιδιά τετάρτης τάξης Δημοτικού με γονείς που έχουν προσφυγικό υπόβαθρο ή γονείς ξένης εθνικότητας. 

50% των παιδιών αυτών, έχουν πολύ χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, το οποίο συγκρίνεται με το μορφωτικό επίπεδο μιας αναδυόμενης τριτοκοσμικής χώρας. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως έχουμε με τα παιδιά από μουσουλμανικές οικογένειες, οι οποίες είναι και η μεγαλύτερη ομάδα των παιδιών με ξένη καταγωγή. 

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, πρόκειται για έναν πολιτισμό, ο οποίος υποστηρίζει την επιβολή του δυνατότερου και για αυτό το λόγο συγκεκριμένα έχουμε και το μεγάλο πρόβλημα της επιθετικότητας των μαθητών αυτών στα σχολεία μας. 

Αλλιώς από ότι διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά μας στις γερμανικές οικογένειες, διαπαιδαγωγούνται αυτά τα παιδιά με φυσική βία, και η φυσική βία εφαρμόζεται από τον πατέρα ή από τα μεγαλύτερα αδέρφια και ανήκει όπως βλέπω και ακούω στην καθημερινότητά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά αυτά να είναι πάρα πολύ επιθετικά- και να λύνουν τα προβλήματά τους αποκλειστικά με τον τρόπο αυτό δηλαδή της βίας. 

Και επίσης λειτουργεί σε αυτά τα άτομα η ψυχολογία της αγέλης. 

Παιδιά, τα οποία διαπαιδαγωγήθηκαν διαφορετικά με άλλο πολιτισμικό υπόβαθρο, τα οποία έχουν μάθει να λύνουν τα προβλήματά τους συζητώντας και έχουν μάθει να σέβονται και να αποδέχονται την διαφορετική άποψη του συνομιλητή τους από τα γεννοφάσκια τους, συγκαταλέγονται στους χαμένους της υπόθεσης. 

Αυτά τα παιδιά συζητούν, και στα μάτια των μουσουλμάνων παιδιών, αυτή η συμπεριφορά διακρίνει τους αδύναμους και διακρίνει και χαρακτηρίζει τον συνομιλητή τους ως πιθανό θύμα.

Εκτός αυτού δρουν αυτά τα παιδιά ως ομάδα, αν έχεις μία αντιπαράθεση με έναν εξ αυτών, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όλη την ομάδα εναντίων σου, στην οποία συγκαταλέγονται πολυάριθμα μέλη, επειδή ακριβώς αντιλαμβάνονται αυτή την πράξη ως «μουσουλμάνοι εναντίων τον υπόλοιπο κόσμο». Αυτή την συμπεριφορά παρατηρώ και στα παιδιά των Ρωμά. 

Συμβαίνουν και συνέβαιναν σοβαροί τραυματισμοί σε εμπλοκές και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές παρατηρούν αποσβολωμένοι διότι δεν τους δίνει ο νόμος την δυνατότητα να αντιδράσουν δυναμικά και αποτελεσματικά. 

Τα ειδικά σχολεία για παιδιά με αντικοινωνική συμπεριφορά έχουν ήδη εξαντλήσει την χωρητικότητά τους, και υπάρχει έλλειψη σε κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζουν το μουσουλμανικό και πολιτισμικό υπόβαθρο αυτών των μαθητών, για να αντιδράσουν και να επιδράσουν αποτελεσματικά για την λύση τέτοιων αντιπαραθέσεων. 

Το επιπρόσθετο πρόβλημα αυτό το παρακολουθώ, όπου παρατηρείται μία αναδυόμενη βιομηχανία εκπαίδευσης τέτοιου εκπαιδευτικού προσωπικού προσφύγων, όπου πρόσφυγες, οι οποίοι ήταν ήδη καθηγητές στην πατρίδα τους, εκπαιδεύονται με γρήγορες διαδικασίες σε εκπαιδευτικούς για να αξιοποιηθούν στα γερμανικά σχολεία.

Και εδώ όμως βλέπω περισσότερα προβλήματα. 

Αφενός φορούν πολλές γυναίκες την ισλαμική μαντήλα, γεγονός το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με την ουδετερότητα που πρέπει να πρεσβεύει ένας εκπαιδευτικός και αποτελεί ένα κακό πρότυπο για τα παιδιά αυτά. 

Αφετέρου δεν ομιλούν μετά από ενάμιση ή δύο χρόνια άπταιστα Γερμανικά, γεγονός που υποκρύπτει τον κίνδυνο, ότι οι μαθητές δεν θα μάθουν την Γερμανική ως θα όφειλαν και ότι και στο μέλλον ή σε δέκα χρόνια θα ομιλούν σε ένα ακόμα αρκετά χαμηλό επίπεδο Γερμανικά, και ήδη τεκμηριώνεται αυτή η υπόθεση με απτά παραδείγματα. 

Τρίτον, αυτοί οι αναδυόμενοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν την αντίστοιχη επαγγελματική εκπαίδευση όπως οι καθηγητές που εκπαιδεύτηκαν στην Γερμανία. 

Και τέταρτον, και για εμένα το πιο ανησυχητικό όλων είναι: ότι πολλοί εξ αυτών είναι αυστηρά θρησκευόμενοι και δεν πιστεύουν στην θεωρία της εξέλιξης ή στην επιστήμη, αλλά μόνο στο ότι γράφει το Κοράνι. 

Μερικές καθηγήτριες ούτε που απλώνουν το χέρι για να χαιρετήσουν έναν άνδρα. Δεν θέλω τέτοιους καθηγητές στο κράτος μου, όπου εκπαιδεύεται και μεγαλώνει το μέλλον του τόπου μου. Και επίσης δεν θέλω δασκάλα ή καθηγήτρια με μουσουλμανική μαντίλα, η οποία αποτελεί πρότυπο μίμησης για την νεολαία μας. 

Η ισλαμική μαντίλα συμβολίζει την θετική προσέγγιση στον διαχωρισμό των φύλων, διότι αυτό ακριβώς είναι το σιωπηρό και πειστικό περιεχόμενο του μηνύματος ενός ατόμου που φοράει την μαντίλα. 

Η μαντίλα δηλώνει μάλιστα: Υποτάσσομαι στον άνδρα. Είναι θρησκευτική ομολογία, ένα θρησκευτικοιδεολογικό σύμβολο, το οποίο διαχωρίζει τον κόσμο σε χαλάλ δηλαδή ευλογημένο και χαράμ δηλαδή θρησκευτικώς παράνομο. 

Το μήνυμα είναι: Ότι το τριχωτό της κεφαλής μιας γυναίκας εξομοιώνεται με το τριχωτό της ήβης των γεννητικών μας οργάνων, το οποίο πρέπει να καλυφθεί. Γιατί για το Θεό θα θέλαμε κάτι τέτοιο στα σχολεία μας;
Δημοσιογράφος: Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το μεγαλύτερο λάθος στην πολιτική που σχετίζεται με τους πρόσφυγες;


RebeccaSommer: Πρώτον, ότι η πολιτική μας αντιμετωπίζει κάθε πρόσφυγα ως μετανάστη, δηλαδή όχι ως κάποιον που επιζητά την προστασία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στο τέλος επιστρέφει στον τόπο του. 

Τότε να είμαστε παρακαλώ και ειλικρινείς, και να τους ονομάζουμε μετανάστες και όχι πρόσφυγες, όπως ήδη το εφαρμόζει η Πολωνία. 

Επίσης να δημιουργηθούν αντίστοιχοι νόμοι, ώστε ο κόσμος να μην χρειάζεται να ψεύδονται κατά την διάρκεια αίτησης ασύλου τους. 

Καθώς και να δημιουργηθούν νόμοι μετανάστευσης, με την βοήθεια των οποίων, μπορούμε να δεχθούμε μόνο αυτούς που μπορούμε να αξιοποιήσουμε, και αυτούς που δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε να μπορούμε να τους αρνηθούμε την είσοδο στη χώρα μας. 

Οι αξιοποιήσιμοι θα είναι εις θέση να εργαστούν και δεν θα εξαρτώνται έτσι μονίμως από την πρόνοια του κράτους μας.

Επίσης υπάρχουν κενά στη διαδικασία αίτησης ασύλου. 

Οι νόμοι μας δηλώνουν, ότι όλοι έχουν δικαίωμα για άσυλο, μέχρι να ελεγχθεί, να δεχθεί αποδοχής ή απόρριψης αυτή η αίτηση. 

Ένας τέτοιος έλεγχος όμως διαρκεί πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και έτσι πολλοί παίρνουν μία προσωρινή άδεια παραμονής. 

Σύμφωνα με τον ορισμό της γερμανικής άδειας παραμονής είναι λοιπόν «μια προσωρινή αναστολή της απέλασης» αλλοδαπών, οι οποίοι όμως υποχρεούνται να εγκαταλείψουν την χώρα μετά την απόρριψη της αίτησής τους. 

Αυτό όμως δεν είναι μόνιμη άδεια παραμονής και δεν δικαιολογεί την νόμιμη και μόνιμη τους διαμονή στην χώρα αυτή. 

Οι αλλοδαποί εξακολουθούν να πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα, αν ανασταλεί η προσωρινή άδεια παραμονής. 

Οι αιτούντες άσυλο καταθέτουν μία έφεση μετά την άλλη, και όταν έρχεται τελικά η άρνηση στην αίτησή τους για άδεια παραμονής σε αυτή την χώρα, περιέρχονται πάλι χρόνια με τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται και την γραφειοκρατία που απαιτείται. 

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ένα τέτοιο άτομο, μία οικογένεια να παραμείνει για ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στη Γερμανία, έως ότου τελικά μετά από μερικά χρόνια συνήθως παίρνει ένας πρόσφυγας όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις την πολυπόθητη μόνιμη άδεια παραμονής.


Άτομα, τα οποία ήδη έχουν απορριφτεί και απελάθηκαν οικειοθελώς, επανέρχονται μετά από τρεις μήνες με τα ίδια δικαιολογητικά και με το ίδιο όνομα και υποβάλλουν εκ νέου αίτημα για άσυλο και έτσι στερούν από αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη από άσυλο την δυνατότητα να εξεταστεί το αίτημά τους. 

Αν το άτομο αυτό εγκαταλείπει οικειοθελώς την Γερμανία, έχει το δικαίωμα να επανέλθει μετά από τρεις μήνες στη χώρα αυτή. 

Εκτός αυτού έχουν όλοι το δικαίωμα για άσυλο, ακόμα και αν προέρχονται από χώρα που δεν μαστίζεται από πόλεμο και θεωρείται ασφαλής. 

Και από αυτά τα κράτη έρχονται μεγάλες μάζες μεταναστών και αιτούνται για τους πιο αξιοπερίεργους λόγους για άσυλο στην χώρα μας. 

Όπως για παράδειγμα «ο γείτονάς μου θρέφει θυμό για το άτομό μου, γιατί τράκαρα το αυτοκίνητό του και δεν έχω χρήματα να το επισκευάσω». 

Τότε κινητοποιούνται τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, γεγονός που μπορεί να διαρκέσει μήνες ή ακόμα και χρόνια. 

Τις περισσότερες φορές καλούνται να εγκαταλείψουν την χώρα- σε αυτή τη περίπτωση νοσεί ξαφνικά ένας συγγενείς στην οικογένειά τους. 

Συχνά πρόκειται για νόσους ψυχολογικής φύσεως- όπως ένας νευρικός κλονισμός λόγου χάρη, για να ανασταλεί εξ αιτίας της ασθένειας η προβλεπόμενη απέλαση του ιδίου και της οικογένειας συνολικά μέχρι νεοτέρας.

Τέτοια παιχνίδια με τους δημόσιους φορείς μπορούν να διαρκέσουν περισσότερα χρόνια- κάποια στιγμή εγκαταλείπουν αυτά τα άτομα την Γερμανία, για να επανέλθουν δριμύτεροι τρεις μήνες αργότερα. 

Όπως έχω διαπιστώσει, βρίσκονται υπό την κατοχή των μεταναστών συχνά διαμερίσματα ή σπίτια στις χώρες καταγωγής τους, και δεν υπάρχει επομένως κανένας λόγος, για τον οποίο πρέπει να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. 

Είναι πρωτίστως οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι λόγω της φτώχειας εγκαταλείπουν την χώρα τους, που είναι σαφώς ένας σοβαρός λόγος για να φύγεις από της πατρίδα σου, αν σκεφτείς ανθρώπινα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους διεθνείς λόγους με τους οποίους αιτείσαι δικαίως από κάποια χώρα άσυλο. 

Ζουν κατά την διάρκεια της αίτησης τους για άσυλο από την πρόνοια, αλλά ένα μέρος των προσφύγων εργάζεται επιπλέον και παράνομα ή μαύρα. 

Επανειλημμένως βλέπω μεγάλα φορτηγά να μεταφέρουν συγκεντρωμένα εμπορεύματα στην πατρίδα, όταν δεν μπορεί να αποφευχθεί η απέλαση και εγκαταλείπουν την χώρα οικειοθελώς για να μεταπωλήσουν τα εμπορεύματα αυτά στις χώρες καταγωγής τους. 

Έπειτα επανέρχονται πολυάριθμες οικογένειες για καταθέτουν εκ νέου μετά την παρέλευση των τριών μηνών τα χαρτιά τους για άσυλο. 

Με την ίδια αιτιολογία όπως προαναφέρθηκε, με το ίδιο διαβατήριο και το ίδιο όνομα. 

Εκεί, πιστεύω εγώ προσωπικά θα έπρεπε να τουλάχιστον μετά την δεύτερη αίτηση ασύλου να μην ξαναδέχονται τα ίδια άτομα στην χώρα μας και να σταματήσουν να διεκπεραιώνουν ξανά και ξανά τις διαδικασίες αίτησης ασύλου και να μας επιφορτίζουν με το αβάσταχτο κόστος, το οποίο συνδέεται με τις ατέρμονες αιτήσεις αυτές.
Δημοσιογράφος: Όπως έχω ακούσει συζητείται στα προσχέδια του νόμου να επιτρέψουν την επανένωση της οικογενείας στη Γερμανία. Τι γνώμη έχεις για αυτό;


RebeccaSommer: Ένας δημόσιος υπάλληλος μου εκμυστηρεύτηκε, ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα εισέλθουν αρκετά εκατομμύρια κόσμος στην Γερμανία, δηλαδή οι οικογένειες των προσφύγων που ζουν ήδη εδώ, αλλά και οι οικογένειες των καινούργιων αιτούντων για άσυλο. 

Γνωρίζουμε όλοι, ότι η ενσωμάτωση αποδείχθηκε ως ιδιαιτέρως προβληματική, αλλά μερικοί πολιτικοί μας ακολουθούν το σλόγκαν του «nobodyisillegal δηλαδή κανένας πρόσφυγας δεν είναι παράνομος». Και μεταξύ των προσφύγων, τους οποίους επέβλεπα ή επιβλέπω καθώς τους έχω επιφορτιστεί, μπορώ να πω, ότι οι περιπτώσεις, οι οποίες θεωρούνται ως παράδειγμα πετυχημένης ενσωμάτωσης, μετριούνται στα δάκτυλα της μίας παλάμης. 

Με ενσωμάτωση σαφώς και δεν εννοώ την απώλεια της ταυτότητας του πρόσφυγα ή του πολιτισμού του, αλλά την αποδοχή του τρόπου ζωής εδώ στη Γερμανία, και γερμανικός τρόπο ζωής θεωρείται ο τρόπος, στον οποίο ανήκει μάλιστα να συγκαταλέγεις και πολλούς γερμανούς φίλους στο περιβάλλον σου, και όχι μόνο τους ένα ή δύο βοηθούς εθελοντές, οι οποίοι τυχαίνει να σε βοηθούν με τα γραφειοκρατικά διαδικαστικά.

Η πλειονότητα στο περιβάλλον μου περιβάλλεται μόνο με άτομα ιδίας καταγωγής δηλαδή με άλλους μουσουλμάνους και ζουν σε μία παράλληλη κοινωνία, όπου πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι πολιτισμικές θρησκευτικές αξίες της πατρίδας τους, γεγονός που τους απομονώνει από την κοινωνία μας. 

Το γεγονός, ότι γίνονται όλο και περισσότεροι όσοι κατοικούν εδώ, συμβάλλει στην εξέλιξη, ότι δεν αισθάνονται την ανάγκη καθόλου να προσαρμοστούν, μάλιστα δημιουργείται και παγιοποιείται μια παράλληλη μουσουλμανική κοινωνία και ακριβώς εδώ εντοπίζω το πρόβλημα της επανένωσης των οικογενειών. 

Πιστεύω, ότι πρέπει να διαχωρίσεις εδώ, ποιος θέλει προστασία προσωρινή και δεν σκοπεύει να μείνει μόνιμα εδώ και ποιος θέλει να μεταναστεύσει μόνιμα, οπότε πρόκειται για κλασσική περίπτωση μετανάστη. 

Θα έπρεπε επομένως να εξακριβωθεί και να εξεταστεί αν υπάρχει πραγματικός λόγος για άσυλο.

 Εν ανάγκη με ελέγχους στα κινητά, στους λογαριασμούς των κοινωνικώς δικτύων όπως το facebook, στο twitter, αδιάφορα πως, αρκεί να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος αυτός. Διότι προκύπτει το ερώτημα, που ακριβώς βρίσκεται η υπαρκτή οικογένεια του πρόσφυγα;

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις ανήλικων προσφύγων, όπου η οικογένεια διαβιώνει με ασφάλεια στον τόπο της, αλλά περιμένει, να ακολουθήσει το μέλος της οικογένειας το οποίο βρίσκεται στη Γερμανία. 

Γιατί να έρθει όλη η οικογένεια στη Γερμανία, από την στιγμή που θα μπορούσε ο ανήλικος να επιστρέψει στην εκτεταμένη οικογένειά του, η οποία ζει στον τόπο καταγωγής τους με ασφάλεια; Το ότι βρίσκονται ορισμένοι πρόσφυγες εδώ, επειδή τους έχει στείλει η οικογένειά τους το γνωρίζουμε σαφέστατα! 

Από την Βυρηττό ακούω για παράδειγμα, ότι περιμένει ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων, να πάνε στη Γερμανία, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία επανένωσης οικογενειών, που σκοπεύει να ψηφιστεί στο Γερμανικό κοινοβούλιο.

Μετά έχουμε και αυτούς που πραγματικά χρίζουν προστασίας από το κράτος μας, που θέλουν να διαμείνουν εφ όρου ζωής εδώ, καθώς και έχουν το δικαίωμα αυτό, διότι διώκονται στην πατρίδα τους, συχνά επειδή είναι αλλόθρησκοι, είναι χριστιανοί, Γεζίντι, πρώην μουσουλμάνοι. Εκεί λέω ναι: και μάλιστα αμέσως! 

Και αυτοί πρέπει να υπομένουν τον χρόνο καρτερικά να ακολουθήσουν οι οικογένειές τους, το οποίο είναι απόλυτα τραγικό και δεν συνάδει με τη λογική. 

Συχνά μάλιστα βρίσκονται αυτές οι οικογένειες με χώρες μουσουλμανικών καθεστώτων και πρέπει να φοβούνται και εκεί. Αυτοί θα έπρεπε να διαχωριστούν και να επεξεργαστεί η αίτηση ασύλου τους με ταχύτατες διαδικασίες.

Αλλά να αναφερθεί και αυτό: ειδικά αυτοί έρχονται συχνά σύσσωμοι με όλη τους την οικογένεια. Πρέπει λοιπόν να εξετάζουμε καλύτερα, ποιος θέλει να επιστρέψει στη πατρίδα τους εξ αυτών και ποιος όχι.

 Και εδώ είναι αμφισβητήσιμο αν θέλει να ακολουθήσει η υπόλοιπη οικογένεια χωρίς να ερωτηθεί, διότι μόλις έρθει η οικογένεια στη Γερμανία, θα παραμείνουν και οι περισσότεροι εδώ. Αυτό που με απασχολεί στο θέμα της επανένωσης της οικογενείας είναι, ότι ο ορισμός της οικογένειας στις ανατολίτικες μουσουλμανικές κοινωνίες είναι μία πατριαρχικά-οργανωμένη εκτεταμένη οικογένεια, οι συγγενείς. 

Εισάγουμε με την επανένωση της οικογένειας ένα μουσουλμανικό σύστημα οικογενείας, το οποίο οδηγεί σε παράλληλες κοινωνίες και σε προβλήματα ενσωμάτωσης. Ο έφηβος πλέον δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί, συναναστρέφεται ομοίους του, και οι εδώ μεταφερόμενες παραδόσεις συνεχίζουν να διατηρούνται.

Και ακριβώς αυτό βλέπω με τους ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί επαρκώς μετά από δύο- τρία χρόνια, και έχουν συνάψει λόγω της φοίτησής τους σε γερμανικό σχολείο φιλίες με γερμανούς εφήβους, καθώς έχει συμβάλλει σε αυτό ένα πολύ εξελιγμένο δίκτυο ειδικά εκπαιδευμένων κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι τους εισήγαγαν στον δικό μας πολιτισμό και στο δικό μας σύστημα αξιών.

 Το τελευταίο το έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένως. 

Η κοπιαστική εργασία μας όπως γίνεται καπνός, όταν επανενώνεται ο έφηβος με την οικογένειά του. Και αυτό το έχουμε δει επανειλημμένως. 

Εκεί που ο έφηβος πρόσφυγας μας αντιμετώπιζε με περιέργεια και χωρίς προκαταλήψεις, μετά την επανένωση μας αντιμετώπιζε σε χρόνο μηδέν με απόρριψη, με περιφρόνηση του μη μουσουλμανικού τρόπου ζωής μας, επειδή η οικογένεια του εφήβου που βρίσκεται στα παρασκήνια, τον απορρίπτει.


Για να συνοψίσουμε: δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση την επέκταση μιας παράλληλης κοινωνίας, η οποία είναι ιδιαιτέρως επιβλαβή για εμάς τις γυναίκες και μας καταπιέζει και μας στερεί σταδιακά την πολύτιμη ελευθερία μας.
Δημοσιογράφος: Τι πρέπει σύμφωνα με τη δική σου άποψη με μετανάστες που δεν ενσωματώνονται;


RebeccaSommer: Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να απαντηθεί. Δεν μπορείς να εκδιώξεις μέχρι τώρα έτσι απλά κάποιον, που προέρχεται από μία περιοχή που μαστίζεται από πόλεμο, ακόμα και αν έδωσε ψευδείς ατομικά στοιχεία, ακόμα και αν έχει παρανομήσει κάποιος και είναι φυγόδικος. 

Αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και να θεσπιστεί δια νόμου, όποιος διαπράττει μία αξιόποινη πράξη θα έπρεπε να μας δοθεί νομικά η δυνατότητα να τον εκδιώξουμε. 

Το κράτος όμως εδώ είναι αβοήθητο. 

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τους Σύριους- αρχικά ήρθαν στην Γερμανία εξ αιτίας του πολέμου, και τώρα ισχυρίζονται, ότι έφυγαν από την Συρία επειδή ήταν αντικαθεστωτικοί και κατά του Assad «Ασάντ» και τους περιμένει σε μία ενδεχόμενη επιστροφή τους η θανατική ποινή.

 Και παρόλο που μεταξύ των προσφύγων είναι αρκετοί, οι οποίοι ήταν ενεργά μέλη σε τρομοκρατικές οργανώσεις που άνηκαν στο Ισλαμικό Κράτος ISIS, οι οποίοι είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί στην Γερμανία και έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, δεν επιτρέπει η νομοθεσία της Γερμανίας την απέλασή τους. 

Ούτε καν γίνεται λόγος για μία πιθανή απέλασή τους. Επιπλέον: Πως μπορείς να διαπιστώσεις τον βαθμό προσαρμογής ενός ατόμου στο περιβάλλον και στο κράτος που τον φιλοξενεί; 

Δεν σημαίνει επειδή μιλάς άρτια Γερμανικά και εργάζεσαι τακτικά, ότι έχεις προσαρμοστεί, εάν ταυτόχρονα απορρίπτεις τις αξίες της κοινωνίας που σε φιλοξενεί, αν δεν αισθάνεσαι ούτε στο ελάχιστο προσκείμενος στις δυτικές αξίες, στη Γερμανία και στους συνανθρώπους σου που την κατοικούν, ή αν υποστηρίζεις την άποψη, ότι η Γερμανία πρέπει να ασπαστεί τις μουσουλμανικές αξίες και να υποκύπτει διαρκώς στα θρησκευτικο-πολιτισμικά καπρίτσια των μουσουλμάνων, τότε αυτός ο άνθρωπος είμαι της άποψης, δεν ταιριάζει στην κοινωνία των λαών της Ευρώπης.
Δημοσιογράφος: Πως πρέπει σύμφωνα με την άποψή σου να αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ στη Γερμανία;

RebeccaSommer: Το εξάπλωση του πολιτικού Ισλάμ πρέπει με όλα τα μέσα αποτραπεί και να μην του χαϊδεύουμε τα αυτιά. 

Πολλά τζαμιά ευθύνονται για την εξάπλωση και την διάδοση του πολιτικού Ισλάμ. Αρχικά χρειαζόμαστε νόμους, οι οποίοι θα καθορίζουν τι ακριβώς θα επιτρέπεται να κηρύττεται, κυρίως όμως τι –δεν- επιτρέπεται.

 Για αυτό τον λόγο δεν θα έπρεπε να επιτραπεί να δημιουργηθούν καινούργια τζαμιά, πριν ελέγξουν και παρακολουθήσουν εξονυχιστικά τα ήδη υπάρχοντα τζαμιά, στρέφοντας την προσοχή μας ιδιαιτέρως σε αυτούς που τα χρηματοδοτούν. 

Σε πολλά τζαμιά οι μουσουλμάνοι πιστοί προτρέπονται να απορρίπτουν τους απίστους και να απορρίπτουν την ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο που τους περιβάλλει. 

Αυτό το έδειξαν καθαρά τα τελευταία ρεπορτάζ του δημοσιογράφου ConstantinSchreiber «ΚόνσταντινΣράιμπερ» του πρώτου κρατικού καναλιού της Γερμανίας ΑRD για αρκετά τζαμιά της χώρας μας. Σε αρκετά τζαμιά μάλιστα ριζοσπαστικοποιούνται οι πιστοί. 

Ειδικοί μας προειδοποιούν εδώ και χρόνια. 

Ανεγείρονται τζαμιά με χρηματικά ποσά από την Τουρκία, το Ιράν, την Σαουδική Αραβία, ακόμα και οι ιμάμηδες που λειτουργούν τα τζαμιά πληρώνονται από αυτές τις χώρες. 

Πολλοί μάλιστα εξ αυτών δεν γνωρίζουν καν να ομιλούν την Γερμανική. Αλλά τους πολιτικούς δεν φαίνεται να τους απασχολεί αυτό καθόλου. 

Επίσης είμαι και κατά της διδασκαλίας του Ισλάμ στα σχολεία, αντί αυτού θα έπρεπε να διδάσκεται το μάθημα της –ηθικής δεοντολογίας-. 

Επιπλέον υποστηρίζω την απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας στα σχολεία για δασκάλους, καθηγητές και μαθητές και στο δημόσιο. 

Πολύ φοβάμαι, ότι θα γίνουμε μάρτυρες του ακόλουθου εφιαλτικού φαινομένου στις επόμενες εκλογές σε τέσσερα χρόνια. 

Οι μουσουλμάνοι θα ιδρύσουν νωρίτερα ή αργότερα το δικό τους κόμμα, μιας και έχουν τόσους πολυάριθμους ψηφοφόρους και θα κερδίσουν με συντριπτική πλειοψηφία. 

Κυρίως με την βοήθεια των κομμάτων όπως των Πρασίνων-οικολόγων, τον κομμάτων αριστερής ιδεολογίας και σχεδόν όλων των υπολοίπων κομμάτων, οι οποίοι τους κολακεύουν και τους διευκολύνουν διαρκώς, αλλάζοντας στο μέλλον και νόμους προς το συμφέρον της θρησκευτικής μειονότητας αυτής και θα είμαστε εμείς εν τέλει η πλειοψηφία που θα πρέπει να προσαρμοστεί να νέα δεδομένα. 

Όπως γνωρίζουμε ακολουθούν οι μουσουλμάνοι αυτό που τους επιτάσσει το Κοράνι, δηλαδή περιμένουν από τον άπιστο δηλαδή εμάς να προσηλυτιστεί, ή να αποδώσει υποχρεωτικό κεφαλικό φόρο ως άπιστος, ή να τον καθυποτάξει με άλλα μέσα. 

Πολλοί μουσουλμάνοι, ιδίως το πολιτικό Ισλάμ, το οποίο καθοδηγείται έξωθεν από μουσουλμανικά κράτη, σκέφτονται με ποιο τρόπο μπορούν να επιβάλλουν τα δικά τους συμφέροντα- και δεν αισθάνονται ούτε στο ελάχιστο την ανάγκη να το κρύψουν. 

Αν ιδρύσουν ένα μουσουλμανικό κόμμα θα κερδίσουν με αυτόν τον τρόπο περισσότερη επιρροή στην Γερμανία. 

Γνωρίζουμε στο facebook λογαριασμούς όπου διατυμπανίζεται η άποψη να εξισλαμιστεί η Γερμανία. 

Όπου διατυμπανίζουν και προτρέπουν τον κόσμο σε πράξεις που είναι σύμφωνα με την άποψή μου αντισυνταγματικές. Όμως πλέον μπορείς να βρεις παντού τέτοιες δηλώσεις και δημοσιεύσεις. 

Μπορεί να δεις για παράδειγμα έναν σκύλο που ουρεί πάνω σε μια ισραηλινή σημαία, όπου δημοσιοποιείται και κατευθύνεται δημοσίως μίσος εναντίων μας και προτρέπει δημοσίως στην καταδίωξή μας. 

Και αυτοί οι λογαριασμοί δεν σβήνονται, δεν μπλοκάρονται, εξίσου δεν σβήνονται και δεν μπλοκάρονται οι λογαριασμοί φανατικών μουσουλμάνων των αποκαλούμενων Σαλαφιστών!

Όλοι μας ελεγχόμαστε στενά από το facebook. Οι λογαριασμοί λοιπόν αυτών των ατόμων που δημοσιοποιούν περιεχόμενο το οποίο αντιτίθεται προς το Ισλάμ μπλοκάρονται. Αν δεν ξυπνήσουμε εγκαίρως, και μάλιστα γρήγορα, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Δημοσιογράφος: Τι θα ήθελες να πεις στην χώρα μου την Πολωνία και στους Πολωνούς;

RebeccaSommer: Να μείνετε αμετακίνητοι, να εμμένετε και να μην κάμπτεται η αντίστασή σας ενάντια στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σε αυτή την περίπτωση εννοώ συγκεκριμένα την εκ των έξωθεν επιβεβλημένη διανομή των προσφύγων. Κάθε κράτος και κάθε λαός έχει το δικαίωμα να επιλέγει μόνος του τους φιλοξενούμενούς του. Κανένα κράτος δεν πρέπει να αποποιηθεί την αυτοδιάθεσή του.

Οι άνθρωποι που ζουν σε ένα κράτος έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν το δικό τους μέλλον και το δικό τους πολιτικό καθεστώς και να μην υπόκεινται σε ξένη κυριαρχία. 

Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν συμφέροντα στην Ευρώπη τα οποία κατευθύνουν τα τεκταινόμενα, ώστε να δημιουργήσουν μια διαφορετική Ευρώπη, να αλλοιωθεί το διεθνές δίκαιο, να άρουν την αυτοδιάθεση των λαών και των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεών τους και να εξαλείψουν κάθε ίχνος αυτών τον προνομίων που απολαμβάναμε μέχρι πρότινος.

Μην χάνετε την ταυτότητά σας, διότι κανένα έθνος, κανένας λαός, καμία ομάδα, κανένας ιθαγενής λαός, ή Ιταλός, ή Γάλλος, ή Γερμανός ή Πολωνός μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως λαός, αν δεν οριοθετηθεί σε λογικά πλαίσια από τους υπολοίπους και να ακολουθήσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντά του.

Θα πρότεινα επομένως, να σκεφτείτε, ποιόν θα θέλατε να φιλοξενήσετε οικειοθελώς. 

Υπάρχουν πολυάριθμοι πρόσφυγες, οι οποίοι δραπετεύουν από τις μουσουλμανικές πατρίδες τους λόγο των όλο και αυξανόμενων θρησκευτικών διώξεων που υφίστανται. 

Μεταξύ αυτών για παράδειγμα πολυάριθμοι χριστιανοί και άλλες θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες συμβαδίζουν απόλυτα ή καλύτερα με το δυτικό σύστημα αξιών, και οι οποίες με την δική σας βοήθεια θα ενσωματωθούν παντελώς στην κοινωνία σας.Δημοσιογράφος: Άκουσα από την SeyranAtes «Σεΐράν Ατές» τον εκπρόσωπο του φιλελευθέρου τζαμιού του Βερολίνου, ότι στην Γερμανία αποτελούν οι κανονισμένοι γάμοι, που συνάπτονται υπό την πίεση των γονέων και συγγενών, ένα μεγάλο πρόβλημα.


RebeccaSommer: Μία πολύ θαρραλέα γυναίκα.

Ναι, έχουμε από την αλματώδη αύξηση της μουσουλμανικής κοινότητας από την Τουρκία, της Μέσης Ανατολής και τα Βαλκάνια όλο και περισσότερους κανονισμένους γάμους, μάλιστα εμπόριο λευκής σαρκός δηλ. αγοραπωλησίας παιδιών και κοριτσιών. 

Έχουμε καταγγείλει τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία, αλλά η αστυνομία και οι αρχές δυσκολεύονται με αυτές τις περιπτώσεις, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που το δικαιολογούν ως στοιχείο της μουσουλμανικής και πολιτισμικής τους ταυτότητας. 

Έχουμε λοιπόν ξαφνικά δύο άκρα, τα οποία υπάρχουν στο κράτος μας!

Και μερικές φορές ένα κορίτσι με τέτοιο ιστορικό δεν θέλει να εγκαταλείψει την συζυγική στέγη, διότι δεν έχει γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά αυτό τον κόσμο και τον πολιτισμό στο οποίο μεγάλωσε.

Αυτό εννοούν οι αρχές, όταν λένε σχόλια όπως «έτσι έχουν συνηθίσει», διότι αυτού του είδους εμπειρία αποκόμισαν.


Όμως αδιάσειστη πραγματικότητα είναι, ότι τα κορίτσια αγοράζονται και μεταπωλούνται. Ζουν ως σκλάβες του σεξ και εργάζονται χωρίς αμοιβή, επιτηρούνται αδιάκοπα και έχουν απωλέσει την ελευθερία τους. Μέσα στη Γερμανία!

Σε μία γνωστή μου περίπτωση πωλήθηκε ένα κορίτσι έναντι του ποσού των 8.000 Ευρώ.

Ένα άλλο κορίτσι Ρομά από την Πολωνία απήχθη. Και μετά έχουμε και τους πολιτικούς μας στη Γερμανία, οι οποίοι σύμφωνα με την άποψή μου εγκληματούν, που υποστηρίζουν την νομική διατήρηση δηλαδή την μη ακύρωση τέτοιας μορφής γάμων, με την πρόφαση, ότι δεν συμβάλλει στην ευημερία των γάμων που έχουν ήδη συναφθεί.

Αυτή είναι η απάντηση τους, στο πρόβλημα που διαρκώς γιγαντώνεται, εξ αιτίας της διαρκώς αυξανόμενης εισροής μουσουλμανικών προσφύγων.

Πολλές έχουν εξαναγκαστεί σε γάμο ανήλικες ήδη πριν καταφθάσουν στην Γερμανία και επομένως καταφθάνουν ως ζευγάρι παντρεμένο.

Απαιτώ να ακυρωθούν τέτοιοι γάμο. Το κορίτσι πρέπει να ωριμάσει πρώτα ελεύθερα, να πάει στο σχολείο και όταν ενηλικιωθεί στα 18 της χρόνια, τότε να αποφασίζει, αν θέλει να συμβιώσει με τον σύζυγο που της επέλεξαν ή όχι.

Κανένας δεν μπορεί σύμφωνα με τον νόμο να την υποχρεώσει.

Είχαμε και την περίπτωση ενός Πακιστανού, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι έξι ετών και καταδικάστηκε λόγω της ιδιαίτερης «θρησκευτικής και πολιτισμικής του ταυτότητας» σε ποινή με αναστολή. 

Το επόμενο πρόβλημα είναι η βία στο γάμο.

Ένα χαρακτηριστικό ανέκδοτο, το οποίο ευχαρίστως αφηγούμαι, είναι το εξής: Ένας καινούργιος πρόσφυγας που κατέφθασε στη Γερμανία προειδοποιείται από συντοπίτες του, να μην κτυπάει την γυναίκα και τα παιδιά του μπροστά σε Γερμανούς διότι απαγορεύεται.

Αυτό σημαίνει, ότι μεταξύ τους είναι φυσιολογικό να κτυπάει ένας άνδρας τους προαναφερόμενους;

Ένας άνδρας από το Αφγανιστάν που τον κατήγγειλε η γυναίκα του για επανειλημμένο βιασμό, δεν καταδικάστηκε, διότι δεν «είχε συνειδητοποιήσει, ότι ήταν βιασμός».


Επειδή επιτρέπεται στο Ισλάμ δηλαδή η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να προβεί σε σεξουαλική πράξη μαζί του, εκτός και αν έχει την περίοδό της ή είναι άρρωστη.

Αλλιώς απαγορεύεται να του αρνηθεί την συγκατάβασή της στην σεξουαλική πράξη.

Το Κοράνι το ίδιο δίνει οδηγίες, πως και πότε είναι επιτρεπτό να χτυπάς τη σύζυγό σου, αν αυτή αντιστέκεται στις προσταγές του συζύγου.

Γι αυτό το λόγο ο δικαστής δεν καταδίκασε τον βιαστή στηριζόμενος στο Κοράνι, λαμβάνοντας υπόψη ειδικές συνθήκες.

Αυτό σημαίνει, ότι με την κακώς εννοούμενη ανοχή στερούν ακόμη και δικαστές τα απαραίτητα νομικά εργαλεία για μία σωστή έκβαση της δίκης. Κρίνουμε όλο και περισσότερο με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 Τα δικαστήρια έχουν κατά πλειοψηφία μία αριστερίζον δράση, πολλοί δικαστές στην Γερμανία είναι υπέρμαχοι της αριστεράς και υπέρ των μεταναστών και έτσι αυξάνονται ραγδαία οι περιπτώσεις, στις οποίες μετανάστες ή μετανάστες με γερμανική υπηκοότητα παίρνουν λευκή επιταγή λόγω «ιδιαιτέρων πολιτισμικών και θρησκευτικών συνθηκών». 

Και επομένως προτιμούνται από το Γερμανικό κατεστημένο. 

Υπάρχουν και γυναίκες Γερμανίδες δικαστές, οι οποίες διανέμουν επίσης αυτό το περίεργο είδος λευκής επιταγής: το οποίο σημαίνει συγκεκριμένα, ότι γυναίκα δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους του ιδίου φύλου! 

Σε μία ιδιάζουσα περίπτωση, προσπαθούσα να βρει μία δικαστής νομικά λόγους να αθωώσει και να δικαιολογήσει νομικά έναν Τούρκο βιαστή.

Ο βιαστής είχε ακινητοποιήσει το κεφάλι του θύματος στο κεφαλάρι του σιδερένιου κρεβατιού και βίαζε το θύμα βάναυσα επί ώρες.

Από την δικογραφία προέκυψε η ιδιαίτερη βαναυσότητα με την οποία επιτέλεσε ο βιαστής την ειδεχθή πράξη του.

Η γυναίκα δεν μπορούσε σχεδόν επί δύο εβδομάδες να περπατήσει και υπήρχαν σε όλο το σώμα εκχυμώσεις από την επίδραση της βίας την οποία δέχθηκε.

Όμως η καθοριστική ερώτηση γυναίκας δικαστή που καθόρησε και την έκβαση της δίκης ήταν: «Υπάρχει η πιθανότητα, ο κατηγορούμενος να μην γνώριζε, ότι δεν συναινείτε;» Θα μπορούσε απάντησε το θύμα στην δικαστή.

Η δικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει, αν ο δράστης λόγω της νοοτροπίας του τουρκικού πολιτισμικού περιβάλλοντος από το οποίο προέρχεται, ερμήνευσε το συμβάν, που το θύμα αντιλήφθηκε ως βιασμό, ίσως ως «παθιασμένο σεξ».

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας σχολίασε, ότι η αθώωση του κατηγορουμένου είναι «βαρύτατο πλήγμα» για το θύμα.

Αφετέρου δεν είναι δυνατόν να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος, διότι δεν μπορεί να αποδειχθεί πρόθεση βιασμού.

Ο βιασμός στα Γερμανικά δικαστήρια δεν οδηγεί ποτέ σε καταδίκη του κατηγορουμένου. 
Ιδιαιτέρως, όταν ο θύτης είναι προσφυγικής ή ξένης καταγωγής. 

Στην δημοσιότητα γίνεται για αυτό το λόγο συχνά λόγος για ατιμωρησία «λόγω ιδιαιτέρων θρησκευτικών και πολιτισμικών συνθηκών» στους βιασμούς και στα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. 

Αργά και σταθερά σταματά η νομοθετική και εκτελεστική λειτουργία του κράτους μας. 

Το επόμενο πρόβλημα είναι η πολυγαμία.

Εκεί έχουμε περιπτώσεις πολιτικών, που υποστηρίζουν ανοιχτά και παρακινούν δημοσίως να δεχτούμε τέτοιου είδους ρύθμιση.

Δημοσιογράφος: Και τι γίνεται με την εγκληματικότητα;

RebeccaSommer: Έχουμε πραγματικά σοβαρά προβλήματα.

Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μου περιοχή, όπου διαμένω, και να σας διηγηθώ και να μεταδώσω πληροφορίες από τις ειδήσεις.

Στο Αμβούργο και στο Σλέσβιγκ Χόλσταΐν έχουμε ένα σόι συμμορία αραβικής καταγωγής, το οποίο τρομοκρατεί διαρκώς την περιοχή.

Στο Βερολίνο έχουμε ακόμα ένα σόι συμμορία από το Λίβανο, το οποίο αυξήθηκε σύμφωνα με τους ειδικούς τα τελευταία 20 χρόνια σε 1000 συμμορίτες.

Το σόι αυτό ασχολείται κυρίως αλλά όχι μόνο με το εμπόριο ναρκωτικών.

 Ως αποτέλεσμα αυτού, έχει δημιουργηθεί κατά κάποιο τρόπο ένα είδος παράλληλης δικαιοσύνης, το οποίο το δικό μας δικαστικό σύστημα αδυνατεί να θέσει υπό έλεγχο.

Δικηγόροι, δικαστές, αστυνομία, όλοι προφανώς φοβούνται και τρομοκρατούνται από δαύτους, και οι αρχές έχουν απολέσει κάθε έλεγχο.

Η δικαστής KirstinHeisig «ΚίρστινΧα[