Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Παλαιο Φαληρο    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Παλαιο Φαληρο και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Παλαιο Φαληρο

υπέροχη Αλκυόνη... τόσο αληθινή... τόσο μαγική... (βίντεο)

 Έμαθα να χτίζω τείχη, όχι για να εμποδίσω κάποιους να μπουν στη ζωή μου, αλλά για να δω ποιοί θα σκαρφαλώσουν για να μπουν στην καρδιά μου...

Αλκυόνη Παπαδάκη


 Μοναδική... τρυφερή... υπέροχη Αλκυόνη...   τόσο μαγική...τόσο αληθινή...Καληνύχτα

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 1:55 am


Φυγέ εσύ, που ξέρεις πώς γίνεται..

Και τώρα, σε παρακαλώ, φεύγα. 
Με το κεφάλι σκυφτό και με του ώμους σου γερμένους. 
Σα να σε ταλανίζει ο χωρισμός μας, σα να βασανίζεσαι κι εσύ όπως εγώ. 
Φεύγα και μην κοιτάς πίσω σου. 
Ούτε συντρίμμια, ούτε σπασμένα αισθήματα θα βρεις. 
Εμένα αγκαλιά με την μοναξιά μου θα αντικρίσεις.
Γράφει η Αριάδνη ΑρβανίτηΦεύγα…
Και σε παρακαλώ, όπως θα φεύγεις κλείσε πίσω σου την πόρτα. 

Κλείσε την και κλείδωσέ την καλά. Δεν αντέχω άλλες οχλήσεις. 
Δεν θέλω κανέναν πια να μπει και να με αναστατώσει. 
Θα μείνω εδώ μονάχη μου στο κρεββάτι μου, παρέα με τη μοναξιά μου. 
Δεν χρειάζομαι κανέναν πλέον.


Κανέναν το ακούς; 
Με κουράσατε όλοι. 


Με κουράσανε οι έρωτες, τα δάκρυα και οι λυγμοί που μου έφεραν. 
Καλύτερη η μοναξιά μου. 
Τουλάχιστον αυτή είναι πιο ακίνδυνη, πιο ξηγημένη και δεν μου επιφυλάσσει καμία έκπληξη. 
Ξέρω τι να περιμένω από εκείνη.


Και τώρα, σε παρακαλώ, φεύγα. 
Με το κεφάλι σκυφτό και με του ώμους σου γερμένους. 
Σα να σε ταλανίζει ο χωρισμός μας, σα να βασανίζεσαι κι εσύ όπως εγώ. 
Φεύγα και μην κοιτάς πίσω σου. 
Ούτε συντρίμμια, ούτε σπασμένα αισθήματα θα βρεις. 
Εμένα αγκαλιά με την μοναξιά μου θα αντικρίσεις.


Πλέον, θα είναι συνειδητοποιημένη η επιλογή μου. 
Και αυτό μπορεί και να σε πληγώσει.
 Ή τουλάχιστον να φαντάζει έτσι μες στο κεφάλι μου. 
Θα είναι το παραμύθι μου, μην ανησυχείς. 
Δεν θα το πιστέψω όσο κι αν θέλω να είναι αλήθεια.


Φεύγα και μην νοιαστείς. 
Όπως έκανες πάντα. 

Φεύγα, θέλω να μείνω μονάχη μου. 
Θέλω να αναλογιστώ τα λάθη μου και τα δικά σου. 

Θέλω να δώσω ένα τέλος στην ιστορία μας που να μας αξίζει, χωρίς φωνές και υστερίες. 
Φεύγα όσο μπορώ να συγκρατώ τα δάκρυα και την αξιοπρέπειά μου. 

Φεύγα όσο μπορώ να χαλιναγωγήσω τα συναισθήματά μου, πριν εκφραστούν και με πνίξουν. Φεύγα όσο είναι καιρός. 
Φεύγα γιατί εσύ μπορείς να το κάνεις.


Εγώ τελείωσα με τους έρωτες, όπως τελείωσα και με εσένα. 
Τα παίρνεις όλα φεύγοντας ξέρεις. 
Καρδιά και αισθήματα. 
Εγώ κουράστηκα να μαζεύω κομμάτια από το πάτωμα. 


Κουράστηκα να περιδιαβαίνουν άσχετοι από το κορμί και την ψυχή μου. 
Άδειασα, πως το λένε;


Φεύγα σου λέω. 
Για τίποτα δεν ήσουν κι εγώ σου έδωσα τα πάντα μου. 
Φεύγα και μην νοιαστείς. 
Όπως έκανες πάντα.
Φεύγα γιατί και το πολύ σου, λίγο μου ήταν.
Φεύγα να νιώσω καλά…
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 1:48 am


Κυριάκο Γκίκα, πριν σ’ αρχίσω στα "γαλλικά μου", γιατί την ΑΔΙΚΙΑ δεν την αντέχω, όπως δεν αντέχω και την δημοσιογραφική αλητεία, τσακίσου να βρεις χρόνο, να πετάξεις στα μούτρα των δημοσιοκάφρων, ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. (βίντεο)
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
Κυριάκο Γκίκα, πριν σ’ αρχίσω στα "γαλλικά μου", γιατί την ΑΔΙΚΙΑ δεν την αντέχω, όπως δεν αντέχω και την δημοσιογραφική αλητεία, τσακίσου να βρεις χρόνο, να πετάξεις στα μούτρα των δημοσιοκάφρων, ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. 
Ποιός "βλάκας" πλήρωνε από την τσέπη του τα έξοδα για να δώσει μάχες όλα αυτά τα χρόνια κατά του ΧΥΤΑ... Ποιός "βλάκας" έχανε χιλιάδες εργατοώρες για να ενημερώνει και να στέλνει στις Βρυξέλλες στοιχεία που απεδείκνυαν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ...
ποιός "βλάκας" ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ... Ποιός "βλάκας", κατέφερε να ενημερώσει και να ξεσηκώσει όλους τους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να αντισταθούν με νομικά ερείσματα κατά των ΧΥΤΑ... 

Ποιός "βλάκας" επί καθημερινής βάσης έστελνε mail σε εκατοντάδες παραλήπτες, προκειμένου να ενημερώσει για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΥΤΑ Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ... 

Ποιός "βλάκας" έστελνε σε καθημερινή βάση εκατοντάδες mail σε βουλευτές του Κοινοβουλίου, σε Καθηγητές Πανεπιστημίων, σε Εισαγγελείς, σε αρμόδιους Φορείς έγγραφα και στοιχεία για τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ.Και σε τελευταία ανάλυση, ΠΟΙΟΣ «ΒΛΑΚΑΣ» ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;;;;Μήπως αυτός που το όνομά του, είναι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ;;; 

Μήπως κι άλλος ένας... "βλάκας", αφιέρωσε χρόνο, χρήμα και αγώνες για να αναδείξει πως πρέπει να γίνεται η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων;
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ;;;
Και επειδή κάποιοι από αυτές που βρίσκονται σε θέση εξουσίας στον Δήμο, ξεχνούν, να τους θυμίσω το σχετικό βίντεο της προεκλογικής παρουσίας του μετέπειτα δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, και την υπόσχεση που είχε δώσει δημόσια, για το  πρώτο έργο που θα έφτιαχνε στον Μαραθώνα…

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (δέκα πέντε) ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. (δείτε το σχετικό βίντεο και τις προεκλογικές υποσχέσεις του Ηλία Ψινάκη)

Τέσσερα χρόνια στην εξουσία, και ουσιαστικό έργο κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, ο Ηλίας Ψινάκης, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ…

Μας φλόμωσε όμως στις φανφάρες και στις φωτογραφίες με σαουδάραβες και διάστημους, στο προσωπικό του  instragram πως διάολο λέγεται αυτό το μαραφέτι…Κι όταν είδε πως ο αγώνας του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΜΑΣΚΟΥ στη συνέχεια, είχε ανταπόκριση από την μαθητιώσα νεολαία του Μαραθώνα που ξεσηκώθηκε και με πορείες διατράνωσε την αντίθεσή της και την απόφασή της να μην επιτρέψει την ολοκλήρωση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, είπε να … κινηθεί…
Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αλλά για τους σφυγγοκωλάριους της δημοσιοκαφρίας, αυτές οι έννοιες είναι… ΑΓΝΩΣΤΕΣ!


Πόσα είναι τα γαμημένα τα λεφτά… Άρη;;;

Και ο νοών, νοείτω…

Ότι και να κάνουν οι πληρωμένες φυλλάδες, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΝΙΚΗ... ΌΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 1:13 am


Κάτι... ψήνεται στη Βόρεια Ελλάδα. Τα σενάρια για «Λέγκα του Βορρά» και ο ρόλος του Ιβάν ΣαββίδηΚάποιοι σκληροί δεξιοί πολιτικοί και θρησκευτικοί κύκλοι στον Βορρά γοητεύονται από την ιδέα να ηγηθεί κόμματος ο Νικόλαος, υιός του τέως βασιλιά, αν και αυτό το σενάριο δεν προχωρεί. 
 
«Εάν ο Σαββίδης το αποφασίσει, το πρόσωπο θα έρθει σε δεύτερη μοίρα» λένε παράγοντες της Θεσσαλονίκης που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
 
 
 
 
 
 
Το... ΣΥΣΤΗΜΑ, φτιάχνει νέες  παγίδες (πολιτικές κλίκες) για τον λαό...
Ο λαός, θα πέσει και πάλι θύμα;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή


Αναδημοσίευση από: tanea.gr
Εντείνονται οι ζυμώσεις στη Μακεδονία και στη Θράκη για την ανάγκη ή όχι δημιουργίας ενός κόμματος - κατά τα πρότυπα της Λέγκας του Βορρά - που θα στηριχθεί σε Πόντιους, Μακεδόνες, Θρακιώτες, δυνάμεις της Εκκλησίας κ.ά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος, η υπόθεση αυτή συνδέεται με τις κινήσεις που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης καθώς επανέρχονται τα σενάρια περί εμπλοκής του στην πολιτική στην Ελλάδα.
Κάτι που φαίνεται ότι ενισχύεται από την απόφασή του να πουλήσει την καπνοβιομηχανία του στη Ρωσία έναντι 1,6 δις δολαρίων και να επικεντρωθεί σε επενδύσεις στις υποδομές, τον τουρισμό, το real estate.

Βεβαίως, ο Σαββίδης έχει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό καθώς ό,τι έκανε στην Τούμπα, θα το βρίσκει μπροστά του.

Το κλίμα έχει βαρύνει πάρα πολύ για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος από τα μέσα της εβδομάδας βρίσκεται οικογενειακώς στη Ρωσία.

Τα σενάρια περί Λέγκας του Βορρά ενισχύθηκαν όταν ορισμένοι βουλευτές στήριξαν δημόσια τον Σαββίδη, τις κινήσεις του οποίου προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν διάφορες πλευρές, αλλά και η αμερικανική πρεσβεία που θεωρεί ότι αποτελεί έναν από τους δούρειους ίππους της Ρωσίας στην Ελλάδα.
 

Αρχή στο συλλαλητήριο
 
 
Ο Σαββίδης πριν από πολύ καιρό είχε πει, όταν ρωτήθηκε εάν θα κάνει κόμμα, πως αυτό θα γίνει όταν θα αποφασίσει να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά. Την Κυριακή του τρόμου στην Τούμπα, βγαίνοντας από το γήπεδο, συνομίλησε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα ελληνικά. Σημειολογικό;

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του (σε αυτήν είχε παρομοιάσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν) ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές που έχει βοηθήσει πάρα πολύ, χωρίς να αναφέρει τον τρόπο.
 
Αν και έχει διαψεύσει στο παρελθόν ότι προτίθεται να κάνει κόμμα και πριν από περίπου έναν μήνα είπε ότι «κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ», εν τούτοις οι κινήσεις τόσο του ίδιου όσο και συγγενικών του προσώπων και συνεργατών του δείχνουν ότι το πολιτικό μαγείρεμα στον Βορρά συνεχίζεται. Αυτό φάνηκε στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, το οποίο ενισχύθηκε ποικιλοτρόπως από την πλευρά Σαββίδη, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ποντιακά σωματεία κ.ά. ενίσχυσαν την κινητοποίηση.
 
Μια προσεκτική ανάγνωση των αναρτήσεων του γιου του Σαββίδη, Γιώργου, και της ανιψιάς του Σόνιας, συζύγου του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου, είναι ενδεικτική για το πώς σκέπτεται ευρύτερα η οικογένεια.

Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα κρατά αποστάσεις και δεν εμπλέκεται, αν και διάφοροι παράγοντες, όπως π.χ. ο επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος (πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ), κινούνται μεθοδικά και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο στηρίζοντας τη Ρωσία και τον Πούτιν.

 
Η συζήτηση για τον στρατηγό Φράγκο
 
 
Εν μέσω των συλλαλητηρίων είχε συζητηθεί το όνομα του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, αλλά πολύ γρήγορα σταμάτησε η συζήτηση διότι δεν έδειξε προθυμία να εμπλακεί. 
 
Προηγουμένως είχε ακουστεί το όνομα του Απόστολου Τζιτζικώστα που διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, για τον οποίο λέγεται ότι ήταν εκ των ένθερμων υποστηρικτών των συλλαλητηρίων. 
 
Ομως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έσπευσε με ένταση να ξεκόψει τις συζητήσεις, θεωρώντας ότι του δημιουργούν πρόβλημα και του πλήττουν το προφίλ, αν και έχει άριστη σχέση με τον Α. Παπαμιμίκο.

Κάποιοι σκληροί δεξιοί πολιτικοί και θρησκευτικοί κύκλοι στον Βορρά γοητεύονται από την ιδέα να ηγηθεί κόμματος ο Νικόλαος, υιός του τέως βασιλιά, αν και αυτό το σενάριο δεν προχωρεί. 
 
«Εάν ο Σαββίδης το αποφασίσει, το πρόσωπο θα έρθει σε δεύτερη μοίρα» λένε παράγοντες της Θεσσαλονίκης που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Τον περασμένο Αύγουστο, σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς να συζητείται το ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από τον Σαββίδη, ο ποινικολόγος Μπάμπης Αποστολίδης, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε πει κάτι που στην Αθήνα πέρασε απαρατήρητο, αλλά στον Βορρά έγινε η... σπορά: «Πιστεύω ότι θα ιδρύσει αρχικά έναν πολιτικό φορέα και αμέσως μετά ένα νέο πολιτικό κόμμα, γιατί είναι πολιτικός και δεν του έχει φύγει ποτέ από το μυαλό η ιδέα να πολιτευθεί, όπως είχε κάνει στη Βουλή της Δούμας της Ρωσίας».
Κοινό στοιχείο όλων αυτών που συναντώνται στον Βορρά είναι η εναντίωσή τους στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (ο Σαββίδης είχε πει ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός), ενώ κυρίαρχο στοιχείο είναι η αντίθεση Βορρά - Νότου.

Η αντίθεση αυτή φάνηκε και στη Βουλή όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης συγκρούστηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τασσόμενος στο πλευρό του Σαββίδη, και ο Αριστείδης Φωκάς (Ενωση Κεντρώων) αμφισβήτησε ότι ο επιχειρηματίας εισέβαλε στο γήπεδο έχοντας μαζί του το όπλο.

Μεγάλο τμήμα των ΑΝΕΛ στηρίζει τον Σαββίδη, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί άριστη σχέση με τον Πάνο Καμμένο. Οι ΑΝΕΛ δημοσκοπικά καταρρέουν και ορισμένοι βλέπουν ως «σανίδα σωτηρίας» για τον Π. Καμμένο τη συμπόρευση με ένα τέτοιο κόμμα.

Η αμηχανία και στις τάξεις της ΝΔ στον Βορρά είναι έκδηλη, καθώς η ενδεχόμενη δημιουργία κόμματος δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στο ακροατήριό τους, ενώ πολλοί θυμούνται τη στήριξη που είχε από οπαδούς του ΠΑΟΚ η Ενωση Κεντρώων στις εκλογές του 2015, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης ήταν σχεδόν κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και μιλούσε σε τοπικό σταθμό.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 12:06 am


Πάλι καλά. Χρειάσθηκαν μόνο 14 χρόνια για να βρουν το έμβασμα.
Στην φώτο δυο…. «κακούργοι». 
 
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος του προέδρου του Ομίλου Μυτιληναίος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Ευάγγελου Μυτιληναίου, αλλά και κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη. 
 
Η υπόθεση αφορά μίζα ύψους 250.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο Σ. Νέζης, προκειμένου η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ευ. Μυτιληναίου να πάρει έργο (μονάδα της ΔΕΗ) στο Λαύριο. 
 
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας  άσκησε ποινική δίωξη για ενεργητική και παθητική δωροδοκία και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος  σε βάρος του Ευάγγελου Μυτιληναίου και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη.
 
Η έρευνα, έφτασε στην ποινική δίωξη μετά τον εντοπισμό εμβάσματος ύψους 250.000 ευρώ, το οποίο εμβάστηκε από αλλοδαπή εταιρία συμφερόντων του Ευ. Μυτιληναίου σε εταιρία με πραγματικό δικαιούχο τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ . 
 
Σκοπός της αποστολής του εμβάσματος φέρεται να ήταν η ανάθεση στην εταιρεία ΜΕΤΚΑ έργου της ΔΕΗ στο Λαύριο.

Το έμβασμα φαίνεται να μπήκε στην εταιρεία του Σ. Νέζη τον Μάιο του 2003. Η υπόθεση της ανάθεσης του έργου είχε καταγγελθεί από τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΗ Γιάννη Παλαιοκρασσά, ο οποίος είχε κάνει λόγο για φωτογραφική διάταξη.   
 
Μετά την καταγγελία, ο Σ. Νέζης είχε κατηγορηθεί για απιστία, αλλά είχε αθωωθεί λόγω έλλειψης στοιχείων.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 11:54 pm


H ΝOVARTIS εκτός από φάρμακα έφτιαχνε και νόμους.Σε μια απίστευτη καταγγελία, που αν ευσταθεί βάζει νέα «βόμβα»
στα θεμέλια των κομμάτων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του αιώνα, έβαλε ο Δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση», της ΕΡΤ, με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη.

Ο δικηγόρος στην υπόθεση Novartis αποκάλυψε ότι στην έρευνα του FBI υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή στο σκάνδαλο κυβερνητικών υπαλλήλων, αλλά και πολιτικών.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το «αν τα DVD που κατασχέθηκαν στα γραφεία της Novartis περιέχουν προσχέδια που τελικά έγιναν νόμοι του κράτους», απάντησε πώς όντως ευρέθησαν σημειώσεις και προσχέδια που τελικά κατέληξαν να βγουν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως μέρος νομοσχεδίων.

«Ο Μητσοτάκης υποχείριο του Άδωνι – Δεν παραιτείται» – Πώς η Novartis… διέταζε για νόμους
Κούλη…αυτός μέχρι και …ποδιά θα σε βάλει να φορέσεις, πάνω από την…ρόμπα..

 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 11:39 pm


Κίνημα αλλαγής….Α.Φ.Μ. (Τι δεν καταλαβαίνεις βρε ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ;;;)
 Αυτά τα καριόλια, δεν θα τα κυνηγήσει καμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Θα κληθείς ΕΣΥ να πληρώσεις τα 200.000.000 ευρώ.

Αν όμως ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, χρωστάς 500 ευρώ στην Εφορία, θα έλθει να σου κάνει κατάσχεση στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...

Κι ακόμα, κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ... ΑΚΟΜΑ...


Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 11:32 pm


Ὁ χεσμένος Βούτσης... Πῶς νά μήν χεστῂ ἐπάνω του ὅταν ἑτοιμάζεται νά προβῆ σέ μία τεραστία προδοσίαν ; !"μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία..."

Πόσον χεσμένος πρέπει νά εἶναι ὁ Βούτσης; Μά δίχως ἄλλο,παρά εἶναι χεσμένος ἀφοῦ ἀντιλαμβάνεται πώς αὐτή θά εἶναι ἡ κατάληξις ὅλων ἐκείνων πού θά προβοῦν σέ μία τετοια Προδοσία. 

Ἐπεί δή γνωρίζει πολύ καλῶς ὁ Βούτσης,πώς πρόκειται περί προδοσίας ἡ παράδοσις τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας,τῆς Ἱστορίας μας,τῆς Κληρονομιᾶς μας,σέ μία ξένη χώρα.
Βούτση, αυτή είναι η ποινή για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και προσευχήσου στον διάολο που πιστεύεις, να μην την πληρώσουν και οι απόγονοί σου... γιατί κανονικά, όλο το βρωμερό σόι σου πρέπει να εξαφανιστεί.

Αν αυτό είχε γίνει στην Κατοχή και είχαν  στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα όλες οι οικογένειες των δωσίλογων, σήμερα, δεν θα υπήρχαν ούτε Πικραμμένοι, ούτε Έβερτ, ούτε μερικές χιλιάδες απόγονοι δωσίλογων ανά την επικράτεια, που πίνουν το αίμα του λαού...


Καλλιόπη Σουφλή

 Βγῆκε ὁ Βούτσης καί ἔκανε λόγον γιά ἀπειλές κατά τῶν βουλευτῶν πού θά ψηφίσουν κείμενον - συμφωνία μέ τά Σκόπια, πού θά περιέχῃ τόν ὄρον Μακεδονία.

Μάλιστα προσδιόρισε τίς ὀργανώσεις αὐτές πού ἔστειλαν μέ τό ἡλεκτρονικό ταχυδρομεῖον τίς ἐπιστολές στούς 300 τῆς Βουλῆς,λέγοντας πώς πρόκειται γιά Παμμακεδονικές ὀργανώσεις.


Ἔ,φυσικά γιά νά ὁλοκληρωθῆ καταλλήλως καί τό «μενού» ἔπρεπε νά περιέχει καί κάτι ἀπό ...Χρυσή Αὐγή...

 «Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. 


Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. 

Και έχουν ξ
εφύγει κάποιοι και εδώ, γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία..

Πόσον χεσμένος πρέπει νά εἶναι ὁ Βούτσης; Μά δίχως ἄλλο,παρά εἶναι χεσμένος ἀφοῦ ἀντιλαμβάνεται πώς αὐτή θά εἶναι ἡ κατάληξις ὅλων ἐκείνων πού θά προβοῦν σέ μία τετοια Προδοσία. 

Ἐπεί δή γνωρίζει πολύ καλῶς ὁ Βούτσης,πώς πρόκειται περί προδοσίας ἡ παράδοσις τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας,τῆς Ἱστορίας μας,τῆς Κληρονομιᾶς μας,σέ μία ξένη χώρα.Καί γιά ἕναν ἀκόμη λόγον πώς ΚΑΙ τό ἴδιο τό Σύνταγμα τό ὁποῖον ὀρκίστηκαν νά ὑπερασπίζονται,τούς ὑποχρεώνει νά προστετεύουν τήν Πατρίδα : 

Ἄρθρο 120: (Ἀκροτελεύτιος διάταξις)

§2. Ὁ σεβασμός στό Σύνταγμα καί τούς νόμους πού συμφωνοῦν μέ αὐτό καί ἡ ἀφοσίωση στήν Πατρίδα καί τήν Δημοκρατία ἀποτελοῦν θεμελιώδη ὑποχρέωση ὅλων τῶν Ἑλλήνων.


Ἀφοσίωσι στήν Πατρίδα σημαίνει προστασία τῆς Ἐθνικῆς μας Κληρονομιᾶς καί Ἱστορίας. Καί τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας εἶναι ἱστορική κληρονομιά πού δέν παραδίδεται σέ κανέναν καί γιά κανέναν λόγον! 

Καί ὁ μεγαλύτερος φόβος τοῦ Βούτση ἔρχεται μέσῳ τῆς τελευταίας παραγράφου τῆς ἀκροτελευτίου διατάξεως τοῦ Ἄρθρου 120 ὅπου λέει : 

§4. Ἡ τήρηση τοῦ Συντάγματος ἐπαφίεται στόν πατριωτισμό τῶν Ἑλλήνων, πού δικαιοῦνται καί ὑποχρεούνται νά ἀντιστέκονται μέ κάθε μέσο ἑναντίον ὁποιουδήποτε ἐπιχειρεῖ νά τό καταλύσει μέ τήν βία.

Καί ἀντιλαμβάνεται πώς ὅσοι Ἕλληνες ὑπερασπίζονται «μέ κάθε μέσο» τά ἐθνικά ἰδεώδη καί τήν Ἱστορία τοῦ Ἔθνους μας εἶναι κάτι ἀπολύτως σύμφωνον μέ τό Σύνταγμα,ἄρα πέρα ὡς πέρα συνταγματικόν. 


Πῶς λοιπόν νά μήν χεστῂ ἐπάνω του ὅταν ἑτοιμάζεται νά προβῆ σέ μία τεραστία προδοσίαν ; ! 

Ἄ, νά μήν ξεχάσουμε καί τήν ἑτέρα προδοσίαν μέ τήν ὑπεράσπισιν τῶν τουρκοσποριτῶν μουσουλμάνων πού τούς ἔχουν κάνῃ βουλευτές: 

«Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται, αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. 

Θα πρέπει να τύχουν απ’ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες»

Ἄ, ναί;  Ἄς ἀκούσουμε καί τόν Ἐρντογάν πού μᾶς ζητᾶ τά νησιά,τό μισό Αἰγαῖον καί βεβαίως τήν Θράκη μας :

Τ'ἀκοῦς Βούτση; Ἀλλά τί ἐρωτῶ ; 
Μά τά ξέρεις ἀπό πρῶτο χέρι,ἄλλως τε...
Καί γι'αὐτό εἶσαι καί κατά - χεσμένος,ἐπεί δή γνωρίζεις πώς ἡ ὥρα τῆς κρίσεως δέν θά ἀργήσῃ...


Ἡ Πελασγική


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 9:50 pm


Πρόκειται για την πιο ανίερη συμμαχία όλων των εποχών. Δεν ορρωδούν προ ουδενός. Καταστροφή... μέχρι τέλους.
Και τι έγινε που σαπίζουν στη φυλακή τα δυο παλικάρια;

Και τι έγινε που ξεπουλιέται η Μακεδονία;

Και τι έγινε που είναι θέμα χρόνου να μπουκάρει ο Ερντογάν σε κάποιο νησί μας στο Αιγαίο;


Αυτοί να... κερδάνε κι ας φτάσει ο Σουλτάνος μέχρι την Ακρόπολη.Πλήρης επιβεβαίωση του Antinews

Σιγά μην εγκατέλειπε το κόκκινο χαλί του Πενταγώνου ο ακομβίωτος. 


Άλλωστε με το μαύρο που θα πέσει στις εκλογές δεν νομίζουμε ότι θα ξαναζήσει τέτοιες δόξες.

Μέχρι τέλους λοιπόν, γαντζωμένοι στις καρέκλες μαζί με το φιλαράκι του τον Αλέξη και γαία πυρί μειχθήτω.

Και τι έγινε που σαπίζουν στη φυλακή τα δυο παλικάρια;

Και τι έγινε που ξεπουλιέται η Μακεδονία;

Και τι έγινε που είναι θέμα χρόνου να μπουκάρει ο Ερντογάν σε κάποιο νησί μας στο Αιγαίο;


Αυτοί να... κερδάνε κι ας φτάσει ο Σουλτάνος μέχρι την Ακρόπολη.

Πρόκειται για την πιο ανίερη συμμαχία όλων των εποχών. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.


Η χωρά κινδυνεύει να απολέσει εδάφη κι αντί να παραιτηθούν, έχουν το θράσος να μιλάνε ακόμα για κάθαρση και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.
Αυτοί που.... πιάστηκαν με το πιστόλι του Ιβάν στην πλάτη.
Αυτοί που τσακίσαν τον λαό με τα αχρείαστα μέτρα και ετοιμάζονται να τον αποτελειώσουν με τα νέα που έρχονται.


Όμως ό, τι κι αν κάνουν οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Οι άσσοι κάηκαν. Ο χρόνος της κατάρρευσης μετράει αντίστροφα.

Ό, τι κι αν σκαρφιστούν για να παραμείνουν στην εξουσία, όπως αυτή η γελοιότητα περί κυβέρνησης μειοψηφίας με ανοχή από τον Καμμένο, είναι δεδομένο ότι θα αποτύχει.


Κι αν βαυκαλίζονται ότι θα εκβιάσουν (γιατί ακούγεται κι αυτό) τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να παραμείνουν στο παιχνίδι, εάν τους υποτάξει ο Σουλτάνος, ας ξυπνήσουν. 

Θα πληρώσουν την μειοδοσία τους μέχρι τέλους, έτερον ουδέν.


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο τέλος... σύντροφοι κι όχι αυτό που ονειρεύεστε.


Απολαύστε λοιπόν τις καρέκλες και τη χλιδή της εξουσίας όσο μπορείτε, γιατί η ώρα της πληρωμής για την καταστροφή της Ελλάδας πλησιάζει.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς αυταπάτες.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 8:56 pm


«Η DIMERA ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ»!
17 ΜΗΝΕΣ «ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ» Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ


Η “Δίκη στον Σκάι” παρουσίασε  αποκλειστικά βιντεο, με εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου τους, που τραβήχτηκαν πρόσφατα και είναι ανατριχιαστικές.


Η «Δίκη στον Σκάι» αποκάλυψε το περιεχόμενο ένορκης κατάθεσης υπαλλήλου ταξιδιωτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης για ένα από τα τιμολόγια που κόπηκαν ώστε  κατηγορούμενος Αρμένιος για εμπρησμό να διανυκτερεύσει στην Αθήνα. 

Σε προγενέστερη εκπομπή  (29/5/2017) η «Δίκη στον Σκάι» είχε αποκαλύψει συνομιλίες που καταγράφηκαν νομίμως από τον υπερκοριό για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του εξαδέλφου του πρώην προπονητή της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και της συζύγου του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Στους διαλόγους αποτυπώνεται η διαδικασία για τους δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων και ακούγεται να συνομιλεί ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης. Σχηματίστηκε δικογραφία για 19 μέλη εγκληματικής οργάνωσης και 34 συνεργών τους για υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιάσεων και διακίνησης ναρκωτικών. 

Διαπιστώθηκε ότι άτομο αρμενικής καταγωγής ήταν ο φυσικός αυτουργός του εμπρησμού του αυτοκινήτου της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε τα δικαιώματα του τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε.

Ο δράστης του εμπρησμού καθοδηγήθηκε από συμπατριώτη του που βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων. 

Η εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι με ανακριτική διαδικασία κατασχέθηκαν από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέντε τιμολόγια, καθώς στις χρηματικές καταβολές  εμφανίζονται ο κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου και ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης. 

Η σχετική έρευνα έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και τόσο ο Μηλιωρίδης, όσο και ο κατηγορούμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να λαμβάνουν χρήματα βάσει τιμολογίων και αποδείξεων που κατέσχεσε η αστυνομία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο εμπρησμός έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2015 στο Διόνυσο Αττικής και ο δράστης της επίθεσης στο αυτοκίνητο της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου διανυκτέρευσε στην Αθήνα και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη.

Αναφέρει στην ένορκη κατάθεσή της η υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου:

«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. 

Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Η ένορκη κατάθεση της υπαλλήλου του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης και τα νέα τιμολόγια που εκδόθηκαν, αποδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος αρμενικής καταγωγής για εμπρησμούς αυτοκινήτων, εκβιάσεις και διακίνηση ναρκωτικών έκλεισε δύο διανυκτερεύσεις σε τιμολόγια που χρεώθηκαν αρχικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά ακυρώθηκαν και χρεώθηκαν στην εταιρία «DIMERA», η οποία είναι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη που εξαγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον». 

Μάλιστα η «DIMERA» φρόντισε και πλήρωσε το σχετικό τιμολόγιο για τη διανυκτέρευση του φερόμενου ως εμπρηστή.  

17 ΜΗΝΕΣ «ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ» Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Βαθύ μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του τσιγαράδικου RS-300 097, που πιάστηκε ανοιχτά της Κρήτης το Νοέμβριο του 2016, με ύποπτο φορτίο 10 εκατομμυρίων πακέτων τσιγάρων.

Πολλά από αυτά έφεραν τη σήμανση της περιώνυμης καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, η οποία ανήκει στη ρωσική Donskoy Τabak του Ιβαν Σαββίδη, που εξαγοράστηκε πρόσφατα, μετά από τα έκτροπα της Τούμπας, αντί 1,6 δις δολαρίων από τον πολυεθνικό κολοσσό Japan Tobacco  International.

Δεκαεπτά μήνες μετά από τον εντοπισμό του Ουκρανικού αλιευτικού, οι επτά ναυτικοί μέλη του πληρώματος,  παραμένουν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας Χανίων, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα της.

Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί και αφορά τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της λαθρεμπορίας, για τα οποία ελέγχονται, εκτός από τους Ουκρανούς ναυτικούς και οι ιδιοκτήτες του τσιγαράδικου, εξακολουθεί να ταξιδεύει από τον Πειραιά στα Χανιά και το αντίθετο, για να συμπληρωθούν στοιχεία!

Η “Δίκη στον Σκάι” παρουσίασε  αποκλειστικά βιντεο, με εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου τους, που τραβήχτηκαν πρόσφατα και είναι ανατριχιαστικές.

Την ίδια ώρα τα μέλη του ουκρανικού πληρώματος  εμφανίζονται σε φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν προ διημέρου, να διασκεδάζουν στις ομορφιές του νησιου!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 8:41 pm


Ειρήνη Μαρούπα: "Οι άθλιοι που μας κυβερνούν, ξεπουλάνε την Ελλάδα, κι εμείς, καθόμαστε. Τεράστια η ευθύνη και όλης της αντιπολίτευσης" (βίντεο)Ακούστε τη, για να μαθαίνετε τι μας ετοιμάζουν αυτοί οι άθλιοι που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.

Και όπως λέει η κ. Μαρούπα: "μάθετε σκοποβολή... πάρτε όπλα νόμιμα, γιατί έρχεται καταιγίδα!"

Δεν είναι μόνον η Μακεδονία που ξεπουλάνε... έπεται και συνέχεια... 

Και για την περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί, βρισκόμαστε σε πόλεμο. 

Ως λαός, έχουμε προδοθεί από όλα τα κόμματα και από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποκαλύψεις που πρέπει να μας αφυπνίσουν επιτέλους και να ξεσηκωθούμε.


Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 8:25 pm


Δείτε τη μεγάλη απάτη: Προϊστάμενος εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αποκαλύπτει τον τρόπο που υπερχρεώνονται οι λογαριασμοί ρεύματος


 O τρόπος που οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα μας κερδίζουν εκατομμύρια από τους πολίτες είναι πολύ απλός αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτός από κάποιον.

 Όταν για παράδειγμα παρέχεται ρεύμα με αυξημένο συνημίτονο σε μία περιοχή τότε ουσιαστικά υπερχρεώνει ολόκληρη την περιοχή, τον οικισμό ακόμα και μια ολόκληρη πόλη.


Είμαστε τόσο ΚΩΛΟΛΑΟΣ, που δεν μπορούμε ούτε εδώ να ομονοήσουμε και ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Καλλιόπη Σουφλή

O τρόπος που οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα μας κερδίζουν εκατομμύρια από τους πολίτες είναι πολύ απλός αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτός από κάποιον.Ο πρώτος τρόπος είναι με τον όρο ειδικές χρεώσεις οι οποίες μάλιστα είναι ανάλογες με τις κιλοβατώρες που έχει κάψει η χελώνα. 


Αν δηλαδή κάποιος με τα ίδια τετραγωνικά και τις ίδιες συσκευές κάψει λιγότερο ρεύμα θα πληρώσει λιγότερα. 

Οι ειδικές χρεώσεις ουσιαστικά είναι ένα απλό τέχνασμα ώστε οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος να μπορεί να εισπράττουν ουσιαστικά τα ανεξόφλητα ποσά αλλά και έξοδα δικτύου καθώς και μία κλιμακούμενη οικονομική επισφάλεια προς όφελός της και προς όφελος των εργαζομένων τους παρέχοντάς τους ταξίδια, bonus ακόμα και δωρεάν ρεύμα σε πολλές περιπτώσεις στην πλάτη των πολιτών.

Ένας δεύτερος τρόπος που επίσης είναι πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτός είναι το ίδιο το ρεύμα που υποτίθεται ότι καίτε. 


Οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν την δυνατότητα να στέλνουν ρεύμα σε ολόκληρες περιοχές με ανάλογη τάση και με ανάλογο συνημίτονο Φ. Αυτό είναι που έχει και την μεγαλύτερη σημασία. 

Όταν για παράδειγμα παρέχεται ρεύμα με αυξημένο συνημίτονο σε μία περιοχή τότε ουσιαστικά υπερχρεώνει ολόκληρη την περιοχή, τον οικισμό ακόμα και μια ολόκληρη πόλη.

sunimitonoffff.jpg

Στα αριστερά βλέπουμε μία μεγάλη βιομηχανία που πληρώνει 366.175 ευρώ ρεύμα τα 41.835,06 είναι λόγο της υπερχρέωσης και του ρόλου που παίζει το συνημίτονο φ.

Περνάει το ρεύμα από την χελώνα αλλά ουσιαστικά δεν καταναλώνετε αλλά γυρίζει πάλι πίσω στην εταιρεία που σας παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι το κάψατε αλλά ουσιαστικά απλά πέρασε από την χελώνα σας χωρίς εσείς καν να το γνωρίζετε και χωρίς καν να μπορείτε με κάποιον τρόπο να το ελέγξετε και να το αποτρέψετε αυτό. 


Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο πολύπλοκο αλλά θα μπορούσατε να ρίξετε μία ματιά στους λογαριασμούς και να δείτε τις τιμές του συνημίτονου Φ που αναγράφονται στον λογαριασμό σας κάθε μήνα και εκεί φαίνεται το μέσο όρο του μήνα.

Με λύπη θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι όλους τους μήνες σταθερό αλλά κάποιους μήνες είναι μεγαλύτερο και εντελώς συμπτωματικά εκείνους τους μήνες που το συνημίτονου Φ είναι μεγαλύτερο από τον αντίστοιχο περσινό ή προπέρσινο λογαριασμό σας τον ίδιο μήνα έχετε πληρώσει περισσότερα χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες μέρες ο πάροχος της ηλεκτρικής σας ενέργειας ήθελε να έχει μία καλύτερη οικονομική ρευστότητα και επέλεξε την περιοχή σας. 


Ανοίξτε τους τρεις τελευταίους λογαριασμούς σας και θα το δείτε στην πράξη. Θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα αν ανοίξετε του λογαριασμούς του ρεύματος των τελευταίων τριών ετών.

Αυτό οι εταιρείες το έχουν σύστημα και το κάνουν κάθε 6 μήνες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα πολλές φορές να απορείτε γιατί ο λογαριασμός σας να είναι πιο φουσκωμένος από το συνηθισμένο 


Το ιδανικό είναι το συνημίτονο Φ να είναι μονάδα ώστε ότι ρεύμα μπαίνει στο σπίτι σας να μην πηγαίνει σε “απώλειες δικτύου” όπως τις ονομάζουν οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αλλά μόνο προς κατανάλωση από τις συσκευές σας.


cyclades24.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 8:10 pm


Προς ολοκληρωτική συντριβή
Λόγω ανικανότητας αντίληψης των προθέσεων του Ερντογάν, είναι θέμα χρόνου να χάσουμε κάποιο νησί.

Είναι τόσο ανόητοι που είμαστε σίγουροι ότι ούτε καν έχουν χαράξει συγκεκριμένη στρατηγική αποτροπής του τελικού στόχου του Σουλτάνου. 
Της συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου δηλαδή.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ... ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ... ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 

Καλλιόπη Σουφλή

 Προς ολοκληρωτική συντριβή

Όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες, έτσι κι αυτός του Πάνου και του Αλέξη, φτάνει στο τέλος του.


Μπορεί ορισμένοι να πέφτουν ακόμη θύματα της προπαγάνδας των αριστεροδεξιών φυλλάδων περί δεινότητας των δυο φίλων, προεξοφλώντας ότι στο τέλος θα καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από τον κυκεώνα που οι ίδιοι δημιούργησαν, ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και σύντομα θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Όσο πιο γρήγορα αποδεχτούν τα δεδομένα, τόσο μικρότερη θα είναι η ήττα τους.

Φαίνεται όμως ότι συνεχίζουν να ζουν στο παράλληλο σύμπαν της ανίερης συμμαχίας, όπου αγκιστρωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμη μπας και αλλάξει κάτι και διασωθούν.

Πολύ φοβούμαστε ότι για μία ακόμα φόρα αυταπατώνται.

Έχουν αποτύχει παταγωδώς στα πάντα. Δεν τους βγαίνει τίποτα. Όσο παραμένουν στην εξουσία το μονό που καταφέρνουν είναι να φέρνουν πιο κοντά την καταδίκη τους για εθνική μειοδοσία.

Λόγω ανικανότητας αντίληψης των προθέσεων του Ερντογάν, είναι θέμα χρόνου να χάσουμε κάποιο νησί.

Είναι τόσο ανόητοι που είμαστε σίγουροι ότι ούτε καν έχουν χαράξει συγκεκριμένη στρατηγική αποτροπής του τελικού στόχου του Σουλτάνου. 
Της συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου δηλαδή.


Όσοι θεωρούν τον κουμπάρο σχιζοφρενή καλύτερα να αναθεωρήσουν. 
Λειτουργεί με χειρουργική ακρίβεια για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο. 
Κάτι που επιχείρησε να κάνει και επί των ημερών του Σαμαρά, άλλα λόγω των στρατηγικών συμμαχιών με Ισραήλ, Αίγυπτο, Κύπρο και την επιτάχυνση της χάραξης της ΑΟΖ, του κόπηκε ο βήχας και κλείστηκε στο καβούκι του μέχρι νεωτέρας.

Με τους άσχετους όμως αναθάρρησε και άρχισε να κλιμακώνει τις επιθέσεις.

Ξεκίνησε με τις λεκτικές απειλές, αύξησε κατακόρυφα τις παραβιάσεις, εμβόλισε το σκάφος του Λιμενικού κι αφού είδε ότι δεν αντιδρούμε απήγαγε (;) τους δύο στρατιωτικούς. Τι μένει; Η εισβολή και κατάληψη ελληνικού εδάφους.

Και μετά φυσικά τα παζάρια για την ποσόστωση, υπό την ευγενική διαιτησία των Αμερικανών. Γι΄ αυτό ενισχύθηκε ο 6ος στόλος σύντροφοι. Για να αποτρέψει ενδεχόμενη εξέλιξη στην όποια εμπλοκή και μετά να μοιράσει τα μερίσματα.

Άλλα που να το καταλάβετε. Σάμπως διαβάσατε ποτέ διεθνολογία ή γεωπολιτική στρατηγική;

Αντίθετα, τι κάνατε; Είδατε το τυράκι των Αμερικανών αλλά όχι τη φάκα.

Νομίζατε ότι με το να λύσετε το Μακεδονικό, θα καταστείτε ηγέτες των Βαλκανίων και παράλληλα λόγω της υποτιθέμενης κόντρας ΗΠΑ – Τουρκίας (στη βόρεια Συρία απλώς την αφήνουν να ενισχύσει τα νώτα της - Τον κουμπάρο επί της ουσίας τον κρατάνε λόγω οικονομικών ατασθαλιών), αφεντικά της ευρύτερης Μεσογείου. 

Τόσο μακάκες;

Τι αποδείχτηκε; Ότι ο Ζάεφ επιεικώς σας γλεντάει εγείροντας συνεχώς νέες αξιώσεις και ο Ερντογάν είναι έτοιμος να μπουκάρει στην Ακρόπολη. Πάλι καλά που δεν μπούκαρε όταν τον καλέσατε στην Αθήνα, βαυκαλιζόμενοι ότι θα γίνετε γέφυρα Ανατολής – Δύσης. Και επαναλαμβάνουμε, τόσο μακάκες;

Αλλά είπαμε, το στρατηγικό βάθος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φτάνει μέχρι τα Εξάρχεια και τη ρίψη στεφάνων από ελικόπτερα.

Πάτε τώρα να εγκαινιάσετε το αεροδρόμιο στα Σκόπια σαν βρεγμένες γάτες και να εύχεστε να γλιτώσετε το λιντσάρισμα του λαού λόγω της λαίλαπας που έρχεται.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα λόγω των ιδεολογικών σας εμμονών και αγκυλώσεων, το σχέδιο των Μεγάλων Δυνάμεων, που πάντα στο τέλος μας τσακίζουν, ήταν να μας οδηγήσουν προ τετελεσμένων. Κι εσείς το εκτελέσατε με απόλυτη πίστη.

Τώρα απλώς περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση και τι θα χάσουμε.

Εάν η πανωλεθρία στα Εθνικά συνδυαστεί με το λέρωμα της «καθαρής εξόδου» που προμηνύει νέα δυσβάσταχτα μέτρα, τότε μιλάμε για την μετατροπή της χώρας σε κανονική αποικία και θα είμαστε τυχεροί εάν δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο για να πάμε στη Λαμία.

Σε ανύποπτο χρόνο γράφαμε ότι ο Σαμαράς είχε καταλάβει όλο αυτό το βρώμικο γεωπολιτικό παιχνίδι που πάει να παιχτεί εις βάρος της Ελλάδας.

Δίχως να χάσει χρόνο ξεκίνησε να θωρακίζει τη χώρα ώστε όταν έσκαγε η κρίση η Ελλάδα να ήταν οχυρωμένη και σε ευνοϊκή θέση για να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Εξυγίανε την οικονομία με ταχύτατους ρυθμούς, ασφάλισε τα σύνορα και σύναψε τις γεωστρατηγικές συμμαχίες που αναφέραμε, καθιστώντας την Ελλάδα ετοιμοπόλεμη.

Ο σοφός λαός φυσικά είχε άλλη άποψη και αντί να αναγνωρίσει το έργο του προτίμησε να εμπιστευτεί την τύχη της χώρας στους ολετήρες.
Ας πρόσεχε.


Όσο για τους εραστές της εξουσίας, το μόνο που τους μένει είναι να εγκαταλείψουν το θεάρεστο έργο τους μπας και καταφέρει ο Μητσοτάκης μαζί με τις υπόλοιπες προοδευτικές – πατριωτικές δυνάμεις, να σώσουν ό, τι σώζεται.


Εφόσον προτιμήσουν να συνεχίσουν τις απέλπιδες προσπάθειες διατήρησης της εξουσίας, στο τέλος, όχι μόνο θα ψάχνουν την ψήφο τους με μεγεθυντικό φακό, αλλά το Ειδικό Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία, που τόσο φοβούνται, θα είναι αναπόφευκτο.


ΥΓ. Επιλέξαμε συνειδητά να μην αναφερθούμε στη σκευωρία της Novartis, καθώς η αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης από την Προανακριτική αποκάλυψε τη δολιότητα των κυβερνώντων, βάζοντας ταφόπλακα σε μία ακόμη προβοκάτσια τους. 

Το μόνο που απομένει για να κλείσει κι αυτό το νοσηρό κεφάλαιο της πρώτης φοράς Αριστερά, είναι η στιγμή που θα λογοδοτήσουν.


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 7:55 pm


«Τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου» απαντά ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης«Σε ποιο άλλο νοσοκομείο της χώρας επιτρέπεται με χρήματα του ελληνικού λαού να ενοικιαστεί σπίτι για τα στελέχη, την ώρα που δεν υπάρχουν γάζες και άλλα υλικά;».

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και πρώην ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών, Μπάμπης Πανοτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει.

 

 

 

 

Και που να δεις που σε έχουν γραμμένο οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι πολύτεκνοι, οι γονείς που δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους...

Θα το δεις, όταν δεν θα υπάρχει Ο ΓΑΜΩΣΥΡΙΖΑ που σε πήρε από τα βουλκανιζατέρια και σ' έκανε ... άρχοντα...

ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ,  ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ... ;;;;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ... 


Γιατί αν ήσουν ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ, γνωρίζοντας πως στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν ούτε γάζες, θα έπρεπε να έχεις αρνηθεί τέτοια προκλητικά και υπέρογκα έξοδα.

Κι αν τολμάς, κάνε μου μήνυση ρε.

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή

«Τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου» απαντά ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης


Παναγιώτης Σουρέλης

Ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης απαντά στην καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και πρώην ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών, Μπάμπης Πανοτόπουλος, έπειτα από την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, η ΑΕΜΥ ΑΕ, η ανώνυμη θυγατρική εταιρία του υπουργείου Υγείας, κάλυψε με έξοδά της τη μίσθωση οικίας – την οποία ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος χαρακτήρισε έπαυλη -, τον εξοπλισμό της καθώς και τη μίσθωση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του κ. Πανοτόπουλου, ο οποίος αμείβεται με 3.500 ευρώ το μήνα.Ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης επεξεργάστηκε τη φωτογραφία με την έπαυλη που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ δείχνοντας, ότι στο ίδιο ακίνητο μένει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του σχολείου, στο διπλανό έμενε η διευθύντρια της νοσηλευτικής αλλά έφυγε καθώς στο σπίτι έμπαιναν νερά όποτε έβρεχε, ενώ ακριβώς από κάτω μένει μια κοπέλα την οποία όμως δεν γνωρίζει.

Όπως σημειώνει ο κ.Πανοτόπουλος, το σπίτι νοικιάστηκε από την ΑΕΜΥ το 2016, ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος της εταιρείας και εντεταλμένος σύμβουλος του νοσοκομείου Σαντορίνης φέτος. «Αυτή είναι η έπαυλη που ενοικίασε για μένα από το 2016 η ΑΕΜΥ. Προφανώς γνώριζαν από τότε ότι το 2018 θα έρθω στη Σαντορίνη και θα διαμείνω προσωρινώς μέχρι να βρω σπίτι... έχω ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια να ενοικιάσω το διπλανό (αυτό που μπάζει νερά) και μου είπε πως έχει υποσχεθεί να το δείξει στο διευθυντή ενός σχολείου και αν δεν το ενοικιάσει εκείνος, μπορώ να το πάρω εγώ...» έγραψε ο κ. Πανοτόπουλος στο λογαριασμό του στο facebook, καταλήγοντας: «Αυτή είναι η αλήθεια για να γνωρίζουν οι φίλοι και μόνο... αυτούς που τα λένε τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου...».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε, ότι ο κ.Πανοτόπουλος δεν πρόσφερε κάποια αποκάλυψη στη δημόσια συζήτηση καθώς η Ομοσπονδία είχε διευκρινίσει στην ανακοίνωσή της ότι η έπαυλη ενοικιάστηκε το 2016 και την απολαμβάνει σήμερα ο ίδιος. Πράγματι στο δελτίο τύπου που έστειλε χθες η ΠΟΕΔΗΝ στα μέσα ενημέρωσης σημειωνόταν ευκρινώς, ότι «ενοικίασαν, επίπλωσαν, εξόπλισαν έπαυλη – βίλα με χρήματα του ελληνικού λαού το έτος 2016 και τώρα διαμένει ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Πανοτόπουλος».

Ο κ.Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε στο protothema.gr, ότι τα στελέχη της ΑΕΜΥ απολαμβάνουν αυτές τις «πριγκιπικές παροχές» την ώρα που «οι εργαζόμενοι μένουν στο κοινόβιο του κέντρου υγείας επειδή δεν έχουν σπίτι. 

Για τον ίδιο λόγο έχουν παραιτηθεί γιατροί» ενώ ρωτά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας: 

«Σε ποιο άλλο νοσοκομείο της χώρας επιτρέπεται με χρήματα του ελληνικού λαού να ενοικιαστεί σπίτι για τα στελέχη, την ώρα που δεν υπάρχουν γάζες και άλλα υλικά;».

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 7:24 pm


«Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον… διάολό μου» Τι αποκαλύπτει η τρανσέξουαλ ερωμένη του ΜητροπολίτηΑν χθες κάποιοι από την Ιεραρχία της Εκκλησίας έχασαν τον ύπνο τους μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου μεγατόνων, τότε σήμερα θα πρέπει να πάρουν τα… βουνά!


Πού το είδατε βρε το... ροζ;
Του λοιπού, δεν θα λέμε "έγινε τσι πουτάνας", αλλά έγινε της ... τραβέρσως...

Κι επειδή απ' ότι όλα δείχνουν, ότι ... αδελφές και  παλλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια... και επειδή δεν θα κρίνω την τραβέρσω γιατί κουβαλάει στις πλάτες της ένα άθλιο οικογενειακό παρελθόν, αλλά τον ρασοφόρο, που φοράει τα ράσα για να κρύβει τα αίσχη του, του λέω  επώνυμα και ξεκάθαρα...:

"Βγάλε τα ράσα, πέταξε την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό σου και πήγαινε να βγάλεις τα μάτια σου. Κι ο αναμάρτητος, τότε τον  πρώτος τον λίθον βαλέτω...
Πώς θα μιλήσεις από άμβωνος, ρε, για ήθος και για μετάνοια, όταν και τα δυο τα έχεις ξεσκίσει;;;"
 
Αη στο διάολο, που τολμάτε να μιλάτε για ηθική και για Χριστό, όταν ο φαρισαϊσμό σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Και δεν είναι τυχαίο, που η πλειοψηφία από εσάς, υποτάχθηκε στην Πανθρησκεία και στον Οικουμενισμό...
ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ  ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

 
 Αν χθες κάποιοι από την Ιεραρχία της Εκκλησίας έχασαν τον ύπνο τους μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου μεγατόνων, τότε σήμερα θα πρέπει να πάρουν τα… βουνά!Η «Espresso» αποκαλύπτει την ταυτότητα της τρανσέξουαλ ερωμένης του δεσπότη!


Πρόκειται για την Αφροδίτη Κωνσταντίνου, η οποία σπάει τη σιωπή της ξετυλίγοντας το κουβάρι των συνταρακτικών αποκαλύψεων γύρω από την ερωτική σχέση της με μητροπολίτη: «Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον… διάολό μου»!

Με τη φράση αυτή η εξ αλλαγής φύλου Αποκαλυπτική η Αφροδίτη Κωνσταντίνου γυναίκα και πρώην ιερόδουλη αρχίζει την αφήγησή της στην πρώτη συνάντηση που είχα μαζί της, όταν θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Η ίδια λέει πως η σχέση της με τον ιεράρχη άρχισε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα το αμαρτωλό παρελθόν της και τα σκοτεινά δωμάτια του πληρωμένου έρωτα, με μοναδικό στόχο τη σωτηρία της ψυχής της.


«Ολα ξεκίνησαν, όταν πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την πορνεία και τη ζωή μέσα στους οίκους ανοχής.

Είχα συγκεντρώσει πλέον μια καλή περιουσία, που μου εξασφάλιζε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου.

Από την άλλη, είχα μπουχτίσει απ” όλη αυτή τη βρομιά που είχα ζήσει και ήθελα να αλλάξω διαδρομή.

Ετσι, αποφάσισα να ψάξω να βρω τον Θεό.

Από μικρό παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία, ντυνόμουν μάλιστα και παπαδάκι.

Η γιαγιά μου ήταν θρήσκα και μύησε κι εμένα.

Ετσι, πάντα πίστευα πως υπάρχει ο Ενας και μοναδικός Θεός.

Ακόμα και όταν δούλευα στους οίκους ανοχής, εγώ νόμιζα πως με βοηθάει ο Θεός και βγάζω όλα αυτά τα λεφτά!

Τόσο χαζή ήμουν, γιατί άλλες συναδέλφισσές μου δεν κατάφεραν αυτά που έκανα εγώ.

Εξασφάλισα πραγματικά το μέλλον μου και μάλιστα όλα νόμιμα και δηλωμένα».


Η αναζήτηση αυτή οδήγησε την Αφροδίτη Κωνσταντίνου να επισκεφτεί πολλά προσκυνήματα σε εκκλησίες και μοναστήρια.


«Ημουν πάντα προσεκτική, ντυμένη όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να προκαλώ, αλλά το καμάκι που δεχόμουν δεν είχε τελειωμό.

Ετσι, σε ένα από τα προσκυνήματα βρέθηκα μπροστά στον μητροπολίτη και στο πεπρωμένο μου.

Εκεί κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Επαθα πλάκα από την ομορφιά του, αλλά είχε και πειθώ, από την πρώτη κιόλας γνωριμία.

Είναι άνδρας παλαιάς κοπής και το ξέρει!

Τρελάθηκε όταν με είδε, το λάγνο βλέμμα του έλεγε πολλά!

Εντυπωσιάστηκε τόσο, που ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ.

Για τουλάχιστον δύο χρόνια τον είχα καψουρευτεί τόσο, που δεν ήθελα να βλέπω και να επικοινωνώ με κανέναν άλλον.

Τον αποκαλούσα μάλιστα… πάτερ ημών…»


Από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους η τρανσέξουαλ αισθάνθηκε πως βρήκε επιτέλους στη ζωή της τη σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε από τη μέρα που αποφάσισε να σταματήσει να εκδίδεται.

«Τη δεύτερη φορά, και αφού είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα, συναντηθήκαμε στον προσωπικό του χώρο όπου με κάλεσε.

 Του μίλησα για μένα, γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.

Ηθελα να ξέρει τα πάντα, για την πορνεία, την αλλαγή φύλου, όλα.

Εκεί νιώσαμε πολύ τρυφερά ο ένας για τον άλλον.

Χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί.

Αφεθήκαμε ο ένας στα χάδια του άλλου και κάναμε έρωτα.

Τότε κατάλαβα ότι και οι δυο δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πάθος μας».


Τα δύο πρώτα χρόνια του δεσμού του το παράνομο ζευγάρι έζησε έναν τρελό, ανομολόγητο έρωτα και, όπως αποκαλύπτει η Αφροδίτη Κωνσταντίνου, ο δεσπότης ήταν άψογος απέναντί της.


«Ημουν τόσο ερωτευμένη, που δεν καταλάβαινα τίποτα.

Ο ίδιος προσπαθούσε να είναι πιο προσεκτικός, αλλά μάταια.

Η αλήθεια είναι πως είχα γίνει υπερβολική, ήμουν άρρωστη μαζί του, το παραδέχομαι.

Με καλούσε παντού, όπου ιερουργούσε ήθελε να είμαι κι εγώ.

Τον έβλεπα στο γραφείο του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αδιαφορούσα αν μπορεί κάποιος να υποπτευόταν τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και σ” εκείνον.

Είχα ενθουσιαστεί από όλη αυτή τη δόξα, ενώ με είχε πείσει πως ήμουν η εκλεκτή» εξομολογείται χαρακτηριστικά!

 «Ηταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα κι εγώ ένιωθα κάθε φορά ότι ερχόμουν ολοένα και περισσότερο κοντά του» λέει αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της σχέσης τους…


Μεγάλωσε με τη γιαγιά της, στα 17 της άλλαξε φύλο και έβγαλε αρκετά λεφτά χάρη στον στόλο
Με καταγωγή από το χωριό Ανάργυροι της Φλώρινας, η Αφροδίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε σε ηλικία μόλις 40 ημερών να μεγαλώνει με τη γιαγιά της.

«Οι γονείς μου έκαναν καθένας τη ζωή του, με αποτέλεσμα να με μεγαλώσει η γιαγιά μου.

Εως τα 14 ήμουν εκεί, αλλά της έφυγα και πήγα στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισα να εκδίδομαι.

Στα 17 κατέβηκα στην Αθήνα για την ίδια δουλειά, ενώ στα 20 έκανα την αλλαγή φύλου.

Εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ με μένα, γιατί μαζί μου ασχολήθηκαν τα μεγαλύτερα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας.

Μου έγιναν πολλές προτάσεις, μέχρι και οι Dolce & Gabbana με είχαν δει τότε στο αεροδρόμιο και μου έδωσαν την κάρτα τους για να πάω να τους συναντήσω στο Μιλάνο!

Γύρισα όλη την Ελλάδα, έκανα χρήματα, ενώ, κάθε φορά που ερχόταν κάποιος στόλος σε Κρήτη ή Ρόδο, μου έμεναν πολλά λεφτά!
Εκατομμύρια. Να είναι καλά ο στόλος» διηγείται.


Η Αφροδίτη αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στους πελάτες της βρέθηκαν και πολλοί επιφανείς άνδρες.
«Εχω ξαπλώσει στο κρεβάτι με πολλούς επωνύμους, γι” αυτό μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί πως χρησιμοποιώ τον άνθρωπο αυτόν.
Δεν έχω κανέναν λόγο.
Αν ήταν, θα μπορούσα να μιλήσω και για άλλους σημαντικούς άνδρες που βρέθηκαν στη ζωή μου, με τους οποίους είχα και κάτι σοβαρό.

Κι όμως, ποτέ δεν είπα τίποτα για κανέναν.

Οσο έκανε τη δουλειά αυτή, η Αφροδίτη ήταν σωστή και ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε όλους όσοι την πλησίασαν».Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 6:30 pm


ΒΟΜΒΑ από το ΣτΕ! Αντισυνταγματικές οι αλλαγές Φίλη για τα Θρησκευτικά... Στο Ανώτατο Δικαστήριο είχαν προσφύγει η Πανελλήνια Ένωση θεολόγων, δέκα γονείς, καθώς και θεολόγοι από διάφορες περιοχές της χώρας.

Εσείς στο ΣτΕ, φροντίστε να βγάζετε αποφάσεις υπέρ του λαού, γιατί θα έρθει και η δική σας ώρα τιμωρίας, που νομιμοποιήσατε Μνημόνια και αντισυνταγματικά νομοσχέδια των ξεπουλημένων πολιτικών.


Καλλιόπη Σουφλή

Αντισυνταγματική έκρινε το ΣτΕ την απόφαση του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με τον τρόπο διδασκαλίας των Θρησκευτικών στο δημοτικό και το Γυμνάσιο, ενώ για το Λύκειο εκκρεμεί άλλη προσφυγή που δεν έχει εξεταστεί ακόμα.

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο είναι αντίθετη: 

1) στο άρθρο 16 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και μεταξύ των σκοπών της είναι η ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, γιατί με το πρόγραμμα σπουδών που εισάγεται για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο «φαλκιδεύεται ο επιβαλλόμενος από τη συνταγματική αυτή διάταξη σκοπός της ανάπτυξης, δηλαδή της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης των μαθητών στα ανήκοντα στην επικρατούσα θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, 

2) Στην διάταξη του άρθρου 13 του Συντάγματος που κατοχυρώνει ως απαραβίαστη την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης, γιατί η προσβαλλόμενη απόφαση θα έπρεπε να απευθύνεται αποκλειστικά στους Ορθόδοξους Χριστιανούς μαθητές και να κατατείνει στην εμπέδωση και συνέχιση της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης, καθώς η προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση κλονίζει την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση που πριν από την έναρξη του σχολικού βίου διαμορφώνουν οι μαθητές το πλαίσιο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. 
 
Μάλιστα, η εισαγόμενη με την προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι ικανή να παρέμβει στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των μαθητών που δεν διαθέτουν την κριτική αντίληψη των ενηλίκων και να τους εκτρέψει από την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση και
 
 
3) Προσβάλλεται ευθέως το Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ γιατί στερεί από τους μαθητές του Ορθόδοξου Χριστιανικού δόγματος το δικαίωμα να διδάσκονται αποκλειστικά τα δόγματα, τις ηθικές αξίες και τις παραδόσεις της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, ενώ η νομοθεσία προβλέπει για μαθητές Ρωμαιοκαθολικούς, Εβραίους και Μουσουλμάνος να διδάσκονται αυτοτελώς το μάθημα αυτό.
 
Επισημαίνουν επίσης ότι η διδασκαλία των θρησκευτικών βάσει της απόφασης του Ν.Φίλη δεν είναι ικανή να αναπτύξει , να εμπεδώσει και να ενισχύσει όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση των μαθητών. 
 
 
Στο Ανώτατο Δικαστήριο είχαν προσφύγει η Πανελλήνια Ένωση θεολόγων, δέκα γονείς, καθώς και θεολόγοι από διάφορες περιοχές της χώρας.
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 6:12 pm


ΘΡΙΛΕΡ! Παραδόθηκε στην Αθήνα μάρτυρας δολοφονίας (σε Μάλτα) για Panama Papers

 
Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, η Μαρία Εφήμοβα, 36 ετών, ρωσικής υπηκοότητας, πρώην τραπεζικός υπάλληλος, η οποία αναζητούνταν με βάση ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και έχει αναφερθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της δημοσιογράφου Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια, στη Μάλτα, μετά την αποκάλυψη κυβερνητικού σκανδάλου στη χώρα για τα Panama Papers. 

 
 
Η Μαρία Εφήμοβα, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου δήλωσε τα στοιχεία της και ανέφερε στους αστυνομικούς: «Πρέπει να υπάρχει κάτι σε βάρος μου».
 
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και διαπίστωσαν ότι, πράγματι εκκερεμούσαν δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις αρχές της Μάλτας, για υπεξαίρεση και απάτη, γι' αυτό και προχώρησαν στην σύλληψη της.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος πριν την δολοφονία της, είχε κατονομάσει την Εφήμοβα ως πηγή της.
 
Η 36χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος διεταξε την προφυλάκιση της και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να εξεταστεί το αίτημα έκδοσής της στη Μάλτα.
 
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 5:40 pm


Εσείς εκεί στο Μαξίμου, για τις υπηρεσίες σας στους Τούρκους βάλτε και την κονκάρδα του Λαθρέμπορα, και του παράνομου, για να σας μάθουν καλά όλοι ως ότι πιο βρωμερό στην ιστορία της πατρίδος μας.


ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.


ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ» 

ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 

Σας τιμωρώ με αισχρό τρόπο, ξευτιλίζοντας σας μόνο και μόνο για να μάθουν οι Έλληνες το πόσο ΤΟΥΡΚΟΙ είσαστε εσείς που κυβερνάτε την χώρα μας. 

ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;

ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

Εσείς εκεί στο Μαξίμου ειδικότερα στα Υπουργεία Ναυτιλίας, Εξωτερικών και Τουρισμού διαπιστώνω ότι έχετε μάθει την τουρκική γλώσσα απταίστως, σας έχει κάνει ο Σουλτάνος γιουσουφάκια του, και έχετε επιδοθεί στις βαθιές επικύψεις. 

Τώρα για τις υπηρεσίες σας στους Τούρκους  βάλτε και την κονκάρδα του Λαθρέμπορα, και του παράνομου - εγκληματία προς τιμή της  Ελληνοτουρκικής φιλίας - συνεργασίας σε  περίοπτη θέση για να σας μάθουν καλά όλοι, και μαζί να σας θυμούνται οι Έλληνες, ως ότι πιο βρωμερό στην ιστορία της πατρίδος μας. 

ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ; 

Λαθρεμπόριο Συμβάν 17.03.2018 Μεγίστη (Καστελλόριζο) 


 

Πηγή ΑΝΤΙ300

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 5:08 pm


Αν δεν θες να σου πάρουν το σπίτι, δες αυτό το βίντεο ... "Δεν κινδυνεύουν τα σπίτια και οι περιουσίες σας. Μπορείτε να τα σώσετε, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω".

Σπύρος Παγιάτης: "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ"!


Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δίνουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, σε πολίτες που τα σπίτια και οι επιχειρήσεις τους βγαίνουν στο σφυρί από τους τραπεζίτες, όσο ο συμπατριώτης μας κ. Σπύρος Παγιάτης.

Καλεσμένος της γνωστής εκπομπής "Οικονομία και Αντιθέσεις" με τον κ. Πιλίτσο, αναφέρεται στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, που λειτουργεί ως ΜΠΡΑΒΟΙ του πολιτικού συστήματος, αρπάζοντας περιουσίες, ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Στο πολύ σημαντικό αυτό βίντεο, ο κ. Παγιάτης, αποκαλύπτει εκτός των άλλων, ότι οι Τράπεζες - Τραπεζήτες, έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα, γιατί έχουν εξάγει στο εξωτερικό χρήματα.
Αναφέρεται στην ιστορική πλέον δικαστική απόφαση 2343/16 με την οποία οι δανειολήπτες μπορούν να κινηθούν για να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Ο κ. Παγιάτης, είναι κατηγορηματικός: "Δεν κινδυνεύουν τα σπίτια και οι περιουσίες σας. Μπορείτε να τα σώσετε, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνω".
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Παγιάτης, καταγγέλει τους δικηγορικούς συλλόγους, ότι δέχονται δωρεές από τις Τράπεζες κάνοντας αλισβερίσι, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο της πλειοψηφίας των δικηγόρων, που είναι και συνεργάτες των τραπεζών.
Δεν παραλείπει δε να τονίσει με έμφαση, πως η ηγεσία της δικαιοσύνης είναι  υποχείριο των τραπεζών, αναφερόμενος με απέχθεια στον ρόλο της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου που μετά την συνταξιοδότησή της, συνεργάζεται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και καθιστά σαφές, πως: "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ"!
Για όσους θελήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Παγιάτη, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6930-930-392.


Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 5:04 pm


Τσουνάμι κατασχέσεων-Τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη Παρά τις κατασχέσεις, την απειλή απώλειας των ρυθμίσεων και την δυνατότητα ρύθμισης πριν καταστεί η οφειλή ληξιπρόθεσμη, οι φορολογούμενοι άφησαν νέα χρέη της τάξεως 693 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα. 

Όπως δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, από αυτά εισπράχθηκαν άμεσα τα 92 εκατ. ευρώ, καθώς και άλλα 350 εκατ. ευρώ από παλαιότερα χρέη. 

Με ρυθμούς είσπραξης 442 εκατ. ευρώ από τον πρώτο μήνα,  η ΑΑΔΕ φαίνεται να βάζει στόχο να καταρρίψει και το περσινό ρεκόρ είσπραξης των 5 δισ. ευρώ.

Στα 101 δισ. τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία

Οι έξι στους δέκα οφειλέτες -1.067.857 τον Ιανουάριο του 2018- έχουν υποστεί ήδη αναγκαστικά μέτρα είσπραξης - Ποδαρικό με 700 εκατ. ευρώ νέα «φέσια» στην εφορία

 

Η ... "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων", είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ1

Έχουν κατατεθεί προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας, από Εφοριακούς και από 7 δικηγόρους.

Οι φορολογούμενοι, πρέπει ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΑΔΕ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

 

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τσουνάμι κατασχέσεων-Τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη


 Κωστής Πλάντζος


Με 17.780 νέες κατασχέσεις ξεκίνησε η χρονιά για τους οφειλέτες της εφορίας. 


Παρά τον κίνδυνο να χάσουν ρυθμίσεις όσοι καθυστερήσουν έστω και μία μέρα την πληρωμή των φόρων τους, τον μήνα Ιανουάριο του 2018 προστέθηκαν 38.458 οφειλέτες της εφορίας.


Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΑΑΔΕ, 4,1 εκατ. φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία. Σε έναν μήνα, από Δεκέμβριο μέχρι Ιανουάριο, προστέθηκαν 33.324 περισσότεροι, στον μακρύ κατάλογο των οφειλετών (από 4.068.857 αυξήθηκαν σε 4.107.315).

Το 40% εξ αυτών (1.757.439 συνολικά) βρίσκονται ήδη «στον προθάλαμο» αναγκαστικών μέτρων είσπραξης. 


Τον μήνα Ιανουάριο αυξήθηκαν κατά 13.324 σε σχέση με τους 1.744.115 που είχαν φτάσει τον Δεκέμβριο. 

Οι έξι στους δέκα οφειλέτες από αυτούς (1.067.857 τον Ιανουάριο έναντι 1.050.077 τον Δεκέμβριο) έχουν υποστεί ήδη αναγκαστικά μέτρα είσπραξης. 

Παρά τις κατασχέσεις, την απειλή απώλειας των ρυθμίσεων και την δυνατότητα ρύθμισης πριν καταστεί η οφειλή ληξιπρόθεσμη, οι φορολογούμενοι άφησαν νέα χρέη της τάξεως 693 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα. 

Όπως δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, από αυτά εισπράχθηκαν άμεσα τα 92 εκατ. ευρώ, καθώς και άλλα 350 εκατ. ευρώ από παλαιότερα χρέη. 

Με ρυθμούς είσπραξης 442 εκατ. ευρώ από τον πρώτο μήνα,  η ΑΑΔΕ φαίνεται να βάζει στόχο να καταρρίψει και το περσινό ρεκόρ είσπραξης των 5 δισ. ευρώ.

Το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος στην εφορία, πριν τις εισπράξεις αυτές, έφτασε στα 101,3 δισ. ευρώ. Το καθαρό υπόλοιπο που απομένει προς είσπραξη ανέρχεται σε 100,9 δισ. ευρώ.

Στο μέτωπο των ελέγχων, τον Ιανουάριο οι εφορίες διενήργησαν 2.100 μερικούς ελέγχους και 513 πλήρεις ελέγχους , το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων 47 ελέγχους ( μόνο 1 όμως στο μέτωπο πλήρους ελέγχου φρέσκων υποθέσεων) και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου 14 ελέγχους.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 4:58 pm


Αν όλοι μάθουν να φεύγουν τότε ποιος θα μείνει να παλέψει για εκείνο το όνειρο;
Η φυγή δεν ήταν ποτέ θαρραλέα, η πιο εύκολη λύση είναι η λήθη.Και ποιο είναι το μάθημα τότε; 
Χαμένος χρόνος όλα; 

Στιγμές καταδικασμένες,αφού η ανάμνηση τους ίσως φέρει πόνο. 
Και ο εγωισμός στην πρώτη γραμμή ,γιατί κάποιος κάποτε μας πλήγωσε και γίναμε καημένοι από ερωτευμένοι.
 Και προτιμούμε να θάψουμε ένα ολόκληρο κομμάτι τις ζωής μας που μας διαμόρφωσε σ΄αυτό που είμαστε σήμερα - πιο μνησίκακοι και εγωιστές , για να προσκολληθούμε στον πόνο και τον θυμό. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα... μόνο δρόμοι που δεν τους σκέφθηκες... ψυχή που δεν ήθελες να δώσεις... ένα πληγωμένο "εγώ" που κουβαλάς από το παρελθόν... και φτηνές δικαιολογίες στον εαυτό σου...


Καλλιόπη

Γράφει η Ελπίδα Γεωργακοπούλου

Θα με θυμηθείς όταν θα φτάσεις απέναντι από εκεί που δεν θα θέλεις, όταν θα συμβεί αυτό που δεν ονειρεύτηκες ποτέ.


Να μάθεις να αποχαιρετάς το όνειρο σου είναι μία αλήθεια γεμάτη από όμορφα ψέματα στο κύκλο της δικής σου ισορροπίας. Όλοι θέλουν να μείνουν και όλοι φεύγουν τελικά, όλοι θέλουν να νιώσουν και καίγονται από εγωισμό.Περήφανα να φεύγεις από εκεί που δε χωράς αλλά τι γίνεται μετά όταν όλοι εκπαιδεύονται να φεύγουν… ποιος μένει να παλέψει για τα όνειρα του;Αν όλοι μάθουν να φεύγουν τότε ποιος θα μείνει να προσπαθήσει, να διορθώσει, να συγχωρήσει, να συγχωρεθεί, ν΄αγαπήσει, ν΄αγαπηθεί; 

Η φυγή δεν ήταν ποτέ θαρραλέα, η πιο εύκολη λύση είναι η λήθη.Και ποιο είναι το μάθημα τότε; 
Χαμένος χρόνος όλα; 

Στιγμές καταδικασμένες,αφού η ανάμνηση τους ίσως φέρει πόνο. 
Και ο εγωισμός στην πρώτη γραμμή ,γιατί κάποιος κάποτε μας πλήγωσε και γίναμε καημένοι από ερωτευμένοι.
 Και προτιμούμε να θάψουμε ένα ολόκληρο κομμάτι τις ζωής μας που μας διαμόρφωσε σ΄αυτό που είμαστε σήμερα - πιο μνησίκακοι και εγωιστές , για να προσκολληθούμε στον πόνο και τον θυμό. 


Πάμε λοιπόν από την αρχή… κι να κατανοήσουμε τα λάθη μας και συγχωρήσουμε τον εαυτό μας και τον άλλο , μόνο τότε αξίζει να φύγεις φίλε μου… να πάρεις τα όλα σου και στο καλό, αφού πρώτα όμως φανερώσεις το πραγματικό σου εαυτό.
 


Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι άνθρωποι ταυτίστηκαν με το μελοδραματικό “Να μάθεις να φεύγεις”.
Ακόμα κι εγώ, παθούσα η ίδια, δε συμφώνησα παρά ίσως σε δυο σημεία, από θύτης έγινα θύμα.
 


Κύκλους κάνεις άνθρωπε μου στο μικρόκοσμο σου, μπας και καταφέρεις να σε πείσεις ότι ξέρεις να μένεις τελικά. 
Μπούρδες. Επειδή που πάντα έφευγες βρέθηκες εδώ. 
Επειδή δεν έχεις μάθει να μένεις, να συμπαθείς, να συμπάσχεις, να συμμετέχεις, να αποδέχεσαι και να κατανοείς. 
Επειδή είναι πιο εύκολο να φεύγεις όπου βρεις δυσκολία και να ψάχνεις μάταια αλλού αυτό που δε σου χαρίστηκε όπως επιθυμούσες και προτίμησες να μη κάνεις τίποτα για να το αποκτήσεις. 


Όταν λοιπόν φεύγουμε, όσο κι αν μας πονάει ο αποχωρισμός, όμορφα συναισθήματα μας περιβάλλουν και εξαγνισμένοι βουτάμε σε μια καθαρότητα συναισθημάτων, επικοινωνώντας με εκείνους που η παρουσία τους μάς τυλίγει με εμπιστοσύνη, ασφάλεια, αλήθεια, εντιμότητα.
 


Όταν αποχωρούμε με θάρρος από καταστάσεις, όπου μάταια επιμέναμε σε αυτές, ανασαίνουμε ελεύθερα γιατί διαπιστώνουμε ότι στην πραγματικότητα, εκείνο το οποίο αποχωριζόμαστε, είναι ο λάθος τρόπος με τον οποίο κοιτούσαμε επί χρόνια τον εαυτό μας. 

Αυτή η ματιά μας έστρεφε σε καταστάσεις που αντανακλούσαν τον παραμορφωτικό μας καθρέφτη. 

Οι υποβολές, οι προβολές και οι μεταθέσεις άλλων σε μας, έγιναν υλικά για να σμιλέψουμε κάτι ξένο προς εμάς, όπου όμως νομίζαμε πως ήταν αυθεντικό αντίγραφό μας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένα κακέκτυπο το οποίο προσπαθούσαμε να μιμηθούμε…κι έτσι δεν μάθαμε να μένουμε.
 


Και στην τελική, αν είναι να φύγεις, φύγε περήφανα, με το κεφάλι ψηλά και τις πληγές σου μάθημα, χωρίς να τρέχεις να ξεφύγεις από τις ίδιες σου τις επιλογές, ρίχνοντας στον άλλο την ευθύνη για τα δεινά σου.
 


Γιατί έτσι, το μόνο που θα μάθεις, είναι να φεύγεις και αυτό θα σου κοστίζει το χρόνο που δεν έμαθες να μένεις.

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 4:43 pm


σκέψου πόσοι ... δεν είχαν αυτή την τύχη... (3 βίντεο)


 Τα χρόνια περνάνε κι εμείς, μεγαλώνουμε... κι οι πιο πολλοί, λυπούνται που μεγάλωσαν...


Δεν είναι όμως έτσι, μάτια μου...

Σκέψου πόσοι ... δεν είχαν αυτή την τύχη...

Γι αυτό, μην λυπάσαι που μεγαλώνεις... ούτε για τις ρυτίδες και τ' άσπρα μαλλιά... 

Να λυπάσαι μόνο, για τη ζωή που δεν έζησες... για τα όνειρα που έγιναν ζωή...
Καλησπέρα

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 4:29 pm


η άλλη τους πλευρά (3 βίντεο)
 Τους ανθρώπους που αξίζει να τους έχεις στη ζωή σου, να τους προσέχεις...


.. γιατί θα ρθει μια μέρα, και θα δεις την άλλη τους πλευρά...

... αυτή που γράφει... αδιαφορία...Καληνύχτα

Καλλιόπη
τα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2018 | 2:47 am


ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΕΦΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Προτείνω εφοδια για 18 μήνες. 
Λέγεται ότι ο πολεμος θα κρατήσει 9-12 μήνες. 
Προσθέστε και τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη μιας και οικονομικά γεγονότα προηγούνται του πολέμου αλλά έχουν περίπου ίδιες παρενέργειες… πείνα και ελλείψεις….

 Να θυμάστε ότι υπάρχει η πληροφορία σε άρθρα στο διαδίκτυο ότι θα δοθεί σήμα από τον σιωνισμό να χτυπήσουν οι ‘’απρόσκλητοι μουσαφίρηδες’’ την Ελλάδα με ποικίλους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να δηλητηριάσουν το νερό του Μαραθώνα , να χτυπήσουν υποδομές , ρεύμα, γέφυρες κλπ και φυσικά να κάνουν ένοπλο πλιάτσικο.

Η παρακάτω λίστα είναι ένας ‘’μπούσουλας’’ για να προετοιμαστούμε για τις ακραίες δοκιμασίες που έρχονται….. για όσους ακόμη δεν τις βλέπουν τους προτείνω Ανίτα Πανια και Μενεγακη για πάντα…..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ευχαριστούμε, ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΕΛΛΗΝΑ.


Σας παραθέτω παρακάτω μια λίστα με εφόδια που θα χρειαστούν σε περίπτωση χρεωκοπίας και πολέμου. 


Έχω δανειστεί άρθρα και ιδέες από το διαδίκτυο καθως και εμπειρίες ανθρώπων από τον πρόσφατο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. 

Την έχω εμπλουτίσει και με πολλές δικές μου ιδέες καθως και με ιδέες άλλων από άλλα άρθρα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πλήρης.


Να θυμάστε ότι υπάρχει η πληροφορία σε άρθρα στο διαδίκτυο ότι θα δοθεί σήμα από τον σιωνισμό να χτυπήσουν οι ‘’απρόσκλητοι μουσαφίρηδες’’ την Ελλάδα με ποικίλους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να δηλητηριάσουν το νερό του Μαραθώνα , να χτυπήσουν υποδομές , ρεύμα, γέφυρες κλπ και φυσικά να κάνουν ένοπλο πλιάτσικο. 

Συνιστώ άμεση φυγή στην επαρχία μέχρι να αναλάβει ο στρατός τον όποιο και θα συνδράμουμε όλοι φυσικά με κάθε τρόπο. 

Για να γίνει όμως αυτό ουσιαστικά πρεπει πρώτα να οδηγήσουμε τις οικογένειες μας σε ασφαλέστερο μέρος έτσι ώστε μετα να μπορέσουμε να συνδράμουμε πιο ξένοιαστα το στρατό – αστυνομία. 

Τα εφόδια θα πρεπει να είναι ΟΛΑ στο καταφύγιο – εξοχικό κλπ που έχουμε επιλέξει για τη στιγμη εκείνη. 

Τα αυτοκίνητα πάντα γεμάτα βενζίνη. 

Η απόδειξη είναι η τοποθεσία που έχουν επιλέξει οι προδότες ,κατόπιν εντολής , να δημιουργήσουν τα hot spots….. 

Σε εξόδους πόλεων και δίπλα σε στρατόπεδα…. 

Μια έφοδο χιλιάδων ατόμων ξαφνικά σε στρατόπεδα θα τους προσφέρει οπλισμό και κατόπιν αποκλεισμό των εξόδων των πόλεων…..
Προτείνω εφοδια για 18 μήνες. Λέγεται ότι ο πολεμος θα κρατήσει 9-12 μήνες. Προσθέστε και τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη μιας και οικονομικά γεγονότα προηγούνται του πολέμου αλλά έχουν περίπου ίδιες παρενέργειες… πείνα και ελλείψεις….

Η παρακάτω λίστα είναι ένας ‘’μπούσουλας’’ για να προετοιμαστούμε για τις ακραίες δοκιμασίες που έρχονται….. για όσους ακόμη δεν τις βλέπουν τους προτείνω Ανίτα Πανια και Μενεγακη για πάντα…..

Το ηλιακό φουρνάκι που σας αναφέρω παρακάτω είναι πολύ χρήσιμο καθως είναι δύσκολο να κουβαλάς ξύλα χωρίς όχημα μιας και βενζίνη και ρεύμα δεν θα υπάρχει… 

Το έχω δοκιμάσει και το μικρό και το μεγάλο (το μικρό ‘’All American Sun Oven’’ και το μεγάλο ‘’Solavore Sport Oven’’) και φτάνει γρήγορα 110-120 βαθμούς με ηλιοφάνεια. 

Προσοχή κατά την αγορά να περιέχει το πλήρες πακέτο με τα μαγειρικά σκευή και λοιπά αξεσουάρ. Μερικοί τα αφαιρούν πονηρά και τα πωλούν χωριστά.

Ο χειροκίνητος μύλος είναι χρήσιμος…. Αρκεί να ξέρεις να αποθηκεύσεις σιτάρι χωρίς να χαλάσει. Αν έχεις το χειροκίνητο μύλο φτιάχνεις πίτες από χόρτα κλπ….

Το ρύζι τα μακαρόνια όπως και τα όσπρια διατηρούνται πολύ παραπάνω από την ημερομηνία λήξης αν φυλάσσονται σε δροσερό μέρος … μπορεί και χρόνια….

Το καταφύγιο σου πρεπει να είναι εκτός Αθήνας και να έχει κοντά φυσικό νερό καθως το νερό στο Μαραθώνα είναι το πρώτο που θα χτυπήσουν οι ‘’λαθρομετανάστες’’ πράκτορες της Τουρκίας με δηλητηρίαση του ….. οπότε αντέχεις μόνο μερικές μέρες……

Χρειάζεσαι επίσης τουλάχιστον 40 λίτρα βενζίνης φυλαγμένα για να μπορείς να φύγεις….

Καραμπίνα είναι αναγκαίο κακό…..
Οδηγός και λίστα επιβίωσης για τυχόν πτώχευση, και όχι μόνο…..


ΠΡΟΣΟΧΗ….! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ…!!! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ…
ΤΡΟΦΙΜΑ

– Να μπορούν να διατηρηθούν επί μακρόν. 
Το ρύζι και τα όσπρια μπορούν να διατηρηθούν 30 χρονιά αν είναι σε χώρο χωρίς υγρασία, Ήλιο και θερμοκρασία δωματίου. 
Τα μακαρόνια επίσης αλλά για 10 χρονιά μετα την ημερομηνία λήξης τους. Απλά ίσως να μην έχουν γεύση (πληροφορίες διαδικτύου)

– Να πληρούν τις διατροφικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.

-Όσπρια

-Ρύζι

-Ιωδιούχο αλάτι

-Χοντρό αλάτι

-Ντοματάκια κονσέρβα

-Γάλα εβαπορέ ή γάλα σκόνη.

-Ζάχαρι και μέλι.

-Λάδι

-Ξύδι

-Κονσέρβες κρέατος-ψαριού

-Ξηροί καρποί αλατισμένοι και μή.

-Σκόρδα.

-Μπαχαρικά διάφορα.

-Βρώμη (έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι πλήρη τροφή)

-Λιναρόσπορος. Μια κουταλιά της σούπας σε νερό για τουλάχιστον 8 ώρες θα μας δώσει 6-8 κουταλιές του γλυκού λιναρόσπορου μετα το χρονικό διάστημα.

 Η κάθε κουταλιά περιέχει ποσότητα σε Ω3 ώση με την κατανάλωση 6 λιπαρών ψαριών. Είναι σημαντικό να μπει στο νερό γιατί έτσι ανοίγει ο σπόρος, μαλακώνει και τον χωνεύει εύκολα ο οργανισμός., διαφορετικά είναι εξαιρετικά δύσπεπτος. 
Προτιμήστε την κατανάλωση του το βραδύ πριν τον ύπνο για μέγιστο όφελος.

-ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

-ΣΙΤΑΡΙ – Γέροντας Στέφανος Σέρβος: Πάρτε ένα τενεκέ των 20 κιλών, από αυτούς στους οποίους βάζουν τυρί, με στρογγυλό καπάκι. 

Πάρτε φρέσκο αλεύρι και γεμίστε το έως επάνω, πατώντας συνεχώς, για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην υπάρχουν κενά αέρος. Βάλτε στην κορυφή λίγο ξερό βασιλικό και κλείστε τον τενεκέ με το καπάκι. 

Κολλήστε ολόγυρα το καπάκι, ώστε να μην μπαίνει αέρας. 

Αλείψτε τον τενεκέ εξωτερικά με λάδι για να μη σκουριάσει και βάλτε τον στη θέση του. 

Με τον τρόπο αυτό, το αλεύρι μπορεί να διατηρηθεί πάνω από 10 χρόνια. 
Το έχω δοκιμάσει προσωπικά. 
Τα άλλα τρόφιμα ασφαλίστε τα από τη φθορά με τον τρόπο που θα σας μάθει ο Θεός»

-Βιβλία κατοχής για τρόφιμα και ιδέες – βιβλία επιβίωσης – υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία

-Μην αποθηκεύσετε τίποτα στην κατάψυξη του ψυγείου, γιατί (ιδίως σε νησιά) μπορεί να κοπεί το ρεύμα από έλλειψη πετρελαίου.

ΨΥΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
ΦΑΡΜΑΚΑ

-Βιταμίνες. Οι PHARMATON GERIATRIC (είναι φθηνές, περί τα 9 Ε κόστος).

Κάθε κουτί αρκεί για τις ανάγκες ενός ατόμου για 30 ημέρες. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε βιταμίνες του οργανισμού, απορροφάται κατά 90% τουλάχιστον διότι είναι σε μορφή κάψουλας (εν αντιθέσει με τις βιταμίνες σε μορφή χαπιού που απορροφώνται κατά 25-30% από τον οργανισμό) και εμπεριέχει Ginseng που προσφέρει αυξημένη ενέργεια.

-Παυσίπονα( Depon, ασπιρίνη, ponstan).

-Αντιβιώσεις ( AUGMENTIN μόνο κατά τη γνώμη μου)

-Οινόπνευμα.

-Οξυζενέ.

-Ιώδιο.

-Σουλφαμιδόσκονη.

-Betadine.

-Hexalen (απαραίτητο για μολύνσεις στο φάρυγγα κ.α).

-Immodium (κατά της διάρροιας).

-Βαμβάκι.

-Γάζες.

-Επίδεσμοι

-Γαντζάκια επιδέσμων

-Αμμωνία.

-Σκευάσματα για τσιμπήματα εντόμων.

-Αλοιφή για εγκαύματα.

-Αλοιφή κατά μυϊκών πόνων, όπως η Counter Pain.

-Σπρέι αερολίν για βήχα ή σιρόπι βήχα.

-Χάπια για το στομάχι.

-Χαρτομάντιλα.

-Κολλύριο για τα μάτια.

-Αποφρακτικό μύτης.

-Φάρμακα που τυχόν λαμβάνονται από τα άτομα της οικογένειας.
ΝΕΡΟ

-Το λιγότερο 100 μπουκάλια.

-Πως κάνουμε το νερό πόσιμο – Επεξεργασία νερού προς κατανάλωση-Φίλτρα νερού και χάπια καθαρισμού νερού.(θα χρειασθούν αν πάρουμε νερό από κάποια άγνωστη πηγή).

-ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ (ΑΝΩ 20 ΛΙΤΡΑ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ)

 Image result for χαρτι υγειασ χαρτοπετσετες φωτογραφιες

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ.

-Χαρτιά Υγείας

-Χαρτί κουζίνας

-Χαρτοπετσέτες

-Σαπούνια

-Οδοντόβουρτσες

-Οδοντόκρεμες

-Ξυραφάκια και αφρός ξυρίσματος.

-Απορρυπαντικό ρούχων (πλυντηρίου και για το χέρι).

-σερβιέτες

 Image result for εργαλεια τσεκουρι πριονι φωτογραφίες

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

-Πριόνι.

-Τσεκούρι.

-Σφυρί και πρόκες.

-Πένσα.

-Κόφτης σύρματος.

-Ρολό λεπτού σύρματος.

-Μαχαίρια.

-Φτυάρι.

-Σκαπάνη.

-Αγκίστρια για ψάρεμα.

-Δολώματα.

-Σχοινί 20μ περίπου.

-Βελόνες ,καρφίτσες, παραμάνες, κλωστές.

-κόσκινο

-Εργαλεία που ανοίγουν φύλλο

-Ναυτικά κλειδιά

-τσεμπέρια

-καρφιά

-κάθε είδους τσάντα – σακίδιο είτε για αποθήκευση είτε για συλλογή τροφών από τη φύση καθως δεν θα είναι όλα δίπλα μας…

-κόλλες

-σιλικόνη και στόκο (για κλείσιμο χαραμάδων και μικροεπισκευές σε σπίτι)

-χαρτοταινίες + κολλητικές ταινίες (τις φαρδιές όχι σελοτειπ)

-ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑ-ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

-χειροκίνητος μύλος

http://www.flokalis.gr/index. php/el/contactImage result for γκαζι λαμπεσ πετρελαιου φωτογραφιεσ

ΕΙΔΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

-Αναπτήρες και Σπίρτα. – ΠΟΛΛΑ

-Κεριά.(κάθε μεγέθους) ΠΟΛΛΑ

-Λάμπες πετρελαίου θέρμανσης ή υγραερίου.

-Γκαζάκια.

-Φακοί – ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥΣ

-Μπαταρίες. ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ + ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

-Γκαζιέρα υγραερίου και γκαζάκια

-Δαδί ή υποκατάστατο για άναμα καυσόξυλων.

-Φωτιστικό πετρέλαιο

Ανάβουμε φωτιά με σπινθηρισμό από ένα λεμόνι (Φωτό Βήμα, Βήμα)
ΚΕΡΑΚΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΣ 

Υπάρχει περίπτωση αν τυχόν γεωφυσικά φαινόμενα να χρειαστεί να κατασκηνώσουμε στην ύπαιθρο, οπότε θα χρειασθούμε.

-Υπνόσακους.

-Φουσκωτά στρώματα – το πάτωμα είναι σκληρό για πολύμηνη χρήση…. 
Και σίγουρα αν μαζευτείτε πολλοί σε ένα σπίτι τα κρεβάτια θα είναι λίγα…. 

Σε σουπερ μάρκετ θα βρείτε φθηνό μονά – διπλά στρωματά. Θα χρειαστείτε και δυο κόλλες τρόμπες. Η μια μπορεί να χαλάσει… να υπάρχει δεύτερη.

-Σκηνή 4 ατόμων ή 2 αντίσκηνα των 2 ατόμων.

-Πλαστικά: Πιάτα, κυπελάκια. Σιδερένια πιρούνια, κουτάλια.- ΟΛΑ όχι μιας χρήσης αλλά επαναχρησιμοποιούμενα). Τα πιάτα και τα ποτήρια σπάνε εύκολα σε τέτοιες χρήσεις και μετα θα είναι φυσικά δύσκολη η αντικατάσταση.

-Σουγιάδες πολλαπλής χρήσεως.

-Απωθητικά κουνουπιών.

-Απωθητικά φιδιών. Το καλύτερο απωθητικό φιδιών είναι το σκόρδο. Μερικές σκελίδες γύρω από εκεί που θα κοιμηθούμε απωθούν τα φίδια.

-Φάρμακα για τσίμπημα φιδιού, σκορπιού, κλπ
(ξέρουν τα φαρμακεία).

-Πετσέτες πολλές – Ίσως το νερό να είναι μακριά και δεν θα μπορείτε να πλένετε κάθε μέρα…

-Σκεύη μαγειρικής κατάλληλα για ψήσιμο με ξύλα και γκάζι. Τα σύγχρονα για τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν κάνουν. Θα χαλάσουν πολύ γρήγορα.

-ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

BINTEO:ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΙΑΚΟ……ΦΟΥΡΝΑΚΙ

Προσοχή κατά την αγορά να περιέχει το πλήρες πακέτο με τα μαγειρικά σκευή και λοιπά αξεσουάρ. Μερικοί τα αφαιρούν πονηρά και τα πωλούν χωριστά.

Όλα τα ηλιακά φουρνακια της αγοράς

http://www.solarcooker-at-cantinawest.com/solar_oven_central.html

-καλάμια ψαρέματος , αγκίστρια κλπ

-ψαροτουφεκο – μάσκα – αναπνευστήρα + πολλές τρίαινεςΟΠΛΙΣΜΟΣ

(το σημαντικότερο λόγο λαθρομεταναστών μουσουλμάνων…)

Σε περίπτωση στάσεως πληρωμών ,μπορεί να αρχίσουν ληστείες από πεινασμένους και από ληστοσυμμορίες ,ιδίως αλλοδαπών, οπότε για την ασφάλεια μας, καλό είναι να βγάλουμε από τώρα άδεια κυνηγίου και να αγοράσουμε ένα κυνηγετικό όπλο, δόκανο(φθηνό είναι) ή επαναληπτικό μονόκαννο (όχι αυτομάτου γεμίσεως γιατί συνήθως μπλοκάρει),με τα κατάλληλα φυσίγγια. Η άδεια κυνηγίου χρειάζεται για να πάρουμε άδεια αγοράς του όπλου από την αστυνομία.

-μαχαίρια μεγάλα πολέμου για άμυνα ….

-πυξίδα

-κιάλια

-Σπρέι πιπεριού: Φτιάχνω Σπρέι πιπεριού στο σπίτι (Εύκολο, γρήγορο και νομιμοφανές)
ΚΑΥΣΙΜΑ

Θα χρειασθούμε καύσιμα για το αυτοκίνητο μας, τα οποία θα έχουν από την πρώτη μέρα εξαφανισθεί από τα βενζινάδικα. 

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε, αλλά κυρίως η βενζίνη χρειάζεται ειδικά δοχεία. 

Τα βενζινάδικα μπορούν να σας πληροφορήσουν που πωλούνται τέτοια δοχεία. 

Το πετρέλαιο μπορεί να αποθηκευθεί και σε κοινό μπιτόνι.

 Related image

ΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ

Φορητό ραδιόφωνο HΛΙΑΚΟ με απόθεμα μπαταριών για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος ή αν κατασκηνώσουμε.

 Related image

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όσοι μένετε στην επαρχία, καλό είναι να κάνετε από τώρα αναγνωρίσεις για χώρους που προσφέρονται για κατασκήνωση στην ύπαιθρο. 

Καλό είναι να επισημάνετε σπηλιές, αν υπάρχουν σε βουνά. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρετε μέτρα ασφαλείας κατά την νύχτα.

Ένας αυτοσχέδιος συναγερμός για να αντιληφθείτε ότι κάποιος πλησιάζει την κατασκήνωση σας, είναι ο εξής. 

Απλώνουμε σε απόσταση 20-30μ,λεπτό σύρμα ή σπόγγο τεντωμένο σε πασσάλους ανά 5 μέτρα και σε απόσταση 25 εκατοστών από το έδαφος. 

Επάνω στο σύρμα δένουμε κουτάκια αναψυκτικών με πετραδάκια μέσα,ώστε αν κουνηθεί το σύρμα να κουδουνίσουν.

Καλύτερο βέβαια θα ήταν να είχαμε κρεμάσει στο σύρμα μικρά κουδουνάκια.

Είναι ένας πρόχειρος τρόπος συναγερμού.

Γι αυτό χρειάζεται να έχουμε προμηθευτεί την κουλούρα λεπτού σύρματος ,που αναφέρω στα εργαλεία.

Αν στην περιοχή που κατασκηνώσαμε υπάρχουν λαγοί,φτιάχνουμε με το σύρμα που προανέφερα θηλειές διαμέτρου 15-20 εκατοστών και τις τοποθετούμε σε περάσματα λαγών (επισημαίνονται από τις ακαθαρσίες τους) ως εξής.

Τοποθετούμε την θηλιά κάθετα πρός το έδαφος και το άλλο άκρο του σύρματος,περίπου 50 εκατοστά,το δένουμε σε πασαλάκι.

Ο λαγός όταν περάσει από μέσα η θηλεία σφίγγει και τον πιάνει.

Βέβαια αυτός ο τρόπος κυνηγιού απαγορεύεται,αλλά στην ανάγκη ..ο σκοπός αγιάζει τα μέσα !!

Ενδεικτικά είναι όσα ανέφερα,μπορεί να ξέχασα και κάτι.
Ο καθένας μας ξέρει τι άλλο μπορεί να του χρειασθεί.
Πάντως μην αφήσετε να τα προμηθευτείτε την τελευταία στιγμή,γιατί μπορεί να μη βρείτε τίποτα για πολλούς λογους (εξάντληση,κερδοσκοπία, ληστείες,κλπ).

Καλόν είναι επίσης,να έχετε ορισμένα χρήματα εκτός τραπέζης,γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις τα ΑΤΜ θα αδειάσουν πολύ γρήγορα ή η τράπεζα να μην δίνει.

Ας κάνουμε λοιπόν προμήθειες και ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


http://perseasorion.blogspot. gr
Επειδή η κατάσταση στην Ελλάδα ως προς την οικονομία δεν έχει αλλάξει. Αλλά αντιθέτως χειροτερεύει…

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν ως εξής:

Είτε συνεχίζουν τα μέτρα των μνημονίων, ξεφεύγουμε την χρεωκοπία ως χώρα(στα χαρτιά μόνο), χρεοκοπεί όλος ο κόσμος κανονικά.

Ξεπουλιέται παράλληλα ο ορυκτός και μη πλούτος της χώρας, αφού από ένα σημείο και μετά ο κόσμος δεν θα έχει άλλα για να ξεχρεώσει έχοντας δώσει ακόμα και το σπίτι του.

Και καθιερώνεται λοιπόν σκλάβος για δεκαετίες στην ίδια του την χώρα χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια.

Όλα αυτά προσχεδιασμένα από εκτός και κυρίως εντός παραγόντων και πλέον νόμιμα χάρη στα τελευταία καμάρια της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Το άλλο σενάριο είναι να πτωχεύσουμε κανονικά, όπως έπρεπε να γίνει εδώ και 2 χρόνια.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, πότε δεν έβγαιναν, όλοι το ήξεραν και το εκμεταλλευόντουσαν και συνεχίζουν ακόμη να το κάνουν.Δουλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον, έχοντας την αξιοπρέπεια μας, το σπίτι μας, χωρίς να είμαστε σκλάβοι στην ίδια μας την χώρα. 

Βλέποντας τι μπορούμε να κάνουμε από εκεί και πέρα, βρίσκουμε νέες συνεργασίες, αφού θα έχουμε μάθει από τα λάθη μας πρώτα.

Το πιο βασικό από όλα.

Αυτή η χώρα έχει περάσει χειρότερα βάσανα από χρεοκοπίες, και πόσες χρεοκοπίες αν έχει επιβιώσει!?

Μπορούμε να αντέξουμε πιστεύω άλλη μία.

Εμείς έτσι και αλλιώς χαμένοι είμαστε,άσχετα με το ποιος θα βγει στις εκλογές, οικονομικά δεν στεκόμαστε καλά, να το θέσω και ευγενικά.

Το θέμα είναι να κάνουμε μια καλή αρχή από εδώ και πέρα, έχοντας μάθει από τα λάθη μας.

Κοσκινίζοντας και τιμωρώντας πάντα, και όχι επιλεκτικά, όταν παρανομούν, τους πολιτικούς και με όραμα να κοιτάμε το μέλλον για τα παιδιά μας.

Μακάρι να μπορεί να βρεθεί λύση να είμαστε εντός Ευρώπης και να μην ξεπουληθούμε. Να υπάρξει μια ανθρώπινη λύση που να βοηθήσει την χώρα να βρει τον δρόμο της.

Φυσικά θα είναι ανάλογη με τα προβλήματα της που στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά, για να είμαι ειλικρινής.

Η οποία θα πρέπει να αρχίσει από όλους μας, από μέσα μας καταρχάς, να θελήσουμε όλοι να κάνουμε την Ελλάδα έτσι όπως έπρεπε να ήταν.

Το σίγουρο είναι ότι όποια από τις 3 πρώτες(φυσικά η 3 είναι καλύτερη), ή οποιαδήποτε άλλη λύση βρεθεί, καμία δεν θα είναι ρόδινη για την Ελλάδα, και αυτό χάρη στα καμάρια, στα ακατέργαστα διαμάντια της πολιτικής που όλοι μας(μούντζα στα μούτρα μας) ψηφίζαμε(πλειοψηφία του κόσμου) τα τελευταία 37 χρόνια.

Για αυτό μην κοροϊδευόμαστε, δύσκολοι καιροί έρχονται.

Σημείωση:

Δεν είναι σκοπός μου να προ διαθέσω κάποιον τι να ψηφίσει, γιατί πιστεύω πλέον έχουν πέσει οι μάσκες και με λίγο παρατηρητικότητα όλα φαίνονται για το ποιος αντιπροσωπεύει τι, αλλά να τονίσω ότι στην περίπτωση που συμβεί κάτι, λογικά θα γίνει μετά τις εκλογές του Ιουνίου, αν γίνουν(πρέπει να κοιτάμε και αυτή την περίπτωση λόγω ρευστότητας των γεγονότων) και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι από πριν για ότι τυχόν έρθει. Γιατί όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο λόγω της οικονομικής μας κατάστασης.

Αν ισχύσει λοιπόν μία από τις δύο πρώτες περιπτώσεις, γιατί η τρίτη είναι σχεδόν απίθανη για να είμαι ειλικρινής.ΒΡΩΣΙΜΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ !!!!!

Χόρτα στη φύση – Αυτό το άρθρο να το εκτυπώσετε

Τρόποι μαγειρέματος χωρίς ρεύμα

Εξοπλιστείτε με φουρνάκι που καίει ξύλα, ή φιάλη υγραερίου με μάτι και βαλβίδα και λάστιχο που συνδέει αυτά φυσικά.

Ώστε να είστε ανεξάρτητοι από τυχόν διακοπή ρεύματος για κανένα μήνα πάνω κάτω, για να μαγειρεύετε. Μετά βρίσκετε την άκρη.

Φιάλες υγραερίου βρίσκετε σε καταστήματα που πουλάνε είδη camping-barbeque,συσκευές θέρμανσης όπως αυτές που βλέπετε σε καφετέριες.
Να έχετε υπόψη για κάκιστο σενάριο

Υ.Γ. Ξέρω ότι υπάρχει δισταγμός για να πάρει κανείς 6 μήνες προμήθειες, εδώ και για 3 μήνες είναι πολύ. Για 3 κυρίως λόγους, λεφτά, ψυχολογική πίεση, χώρος.

1)Τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα, γιατί σκεφτείτε ότι αγοράζετε τώρα θα το φάτε στο μέλλον πριν λήξει, άρα δεν θα κάνετε ψώνια τότε. Το μόνο μη βολικό στη όλη διαδικασία είναι ότι πρέπει να δώσετε λεφτά μαζεμένα για να τα αγοράσετε.

Σε αυτό προτείνω λίγα λίγα, όσα μπορείτε κάθε φορά που πάτε σούπερ μάρκετ.

2)Χώρος, προσωπικά το βρίσκω ανούσια δικαιολογία

γιατί όλα τα σημάδια εντός και εκτός Ελλάδος δείχνουν

αρνητικά, άρα με το να είστε προετοιμασμένοι, αλλά θυσιάζετε λίγο την διακόσμηση του σπιτιού και επηρεάζεται η καλαισθησία σας, πιστεύω δεν είναι σημαντικό.

3)Ψυχολογική πίεση, ότι θα μπεις στο τρυπάκι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τραγικό και τρέχεις να πάρεις πράγματα, και αν δεν γίνει θα είναι κουραστικό με ψυχολογικές μεταπτώσεις ενδιάμεσα και στο τέλος ποιος μου εγγυάται ότι θα γίνει κιόλας?

Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις είσαι σίγουρος μόλις γίνουν τα γεγονότα, μπορεί να γίνουν γρήγορα μπορεί να γίνουν αργά, μπορεί και καθόλου, αλλά αν γίνουν δεν ξαναγυρνάνε πίσω για να ετοιμαστείς.

Άρα μπορεί να προλάβεις να πάρεις προμήθειες μόλις δεις τα πρώτα σημάδια ή να είναι πολύ αργά για κάθε κίνηση ή να μην γίνουν και να βρεθεί η ιδανική λύση ώστε τελειώσουν όλα τα προβλήματα.

Μπορείς όμως να το ξέρεις 100% ότι θα γίνει το τελευταίο, όταν όλα κατά 95% και πάνω δείχνουν το αντίθετο?

Πέρα του επιχειρήματος ότι πρέπει πάντα να έχουμε προμήθειες για ώρα ανάγκης, από φυσική καταστροφή(σεισμός, πιθανό στην Ελλάδα) έως πόλεμο

ή στην περίπτωσή μας καμιά στάση πληρωμών και αναρχία(με την κακή έννοια) στους δρόμους.

Υπάρχει επιπλέον το επιχείρημα ότι όλα δείχνουν ότι τώρα δεν είναι μια κανονική, δύσκολη περίοδος για την χώρα όπου θα φτιάξει, με κάποια απλά προβλήματα κοκ.

Έχει γίνει τους τελευταίους μήνες κάτι, για το καλύτερο της χώρας? 

Τίποτα δεν έφτιαξε, ψάξτε τι λένε οι έξω, οι αντικειμενικές πάντα εφημερίδες ή sites, ψάξτε μόνοι σας, καλυτέρεψε καθόλου η κατάσταση? 

Μεταξύ μας δεν χρειάζεται να βλέπουμε ειδήσεις ή να μας πούμε οι έξω πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, τα βλέπουμε καθημερινά μόνοι μας.

Μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτή η περίοδος που περνάμε είναι σαν την περίοδο 2008 έως και 2011 μέσα, που υπήρχε ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα που έρχονται?

Ή πρόκειται να καλυτερέψει έτσι εύκολα από την μια μέρα στην άλλη?

Το τελευταίο που θέλω να πω, είναι ότι αν όλα αυτά συμβούν, αυτό που θα έχει σημασία είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον, να μείνουμε ενωμένοι ότι και αν συμβεί.

Αλληλεγγύη είναι το μόνο που μας έχει μείνει και αλληλεγγύη είναι αυτό που θα μας σώσει.

Dimitris K.

Hellas XG


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…ΒΙΝΤΕΟ

Διατροφική Αυτάρκεια: Τροφές «Κατοχής»

 ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2018 | 10:28 pm


ΣΟΣ... Επείγουσα έκκληση για βοήθεια. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!


 Να με σχωρνάτε αδέρφια που βγαίνω στη διαδικτυακή ζητιανιά, αλλά εχω "πιάσει πάτο".
 Γι αυτό, σας απευθύνω επείγουσα έκκληση βοήθειας.


Ναι... ξέρω  τι θα μου πείτε... πως λίγο πολύ, οι περισσότεροι από εμάς, βρισκόμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση... 

Πως η ανεργία έχει τσακίσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού...

Πως η ανέχεια, έγινε αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας...

ΑΛΛΑ.... ΠΡΕΠΕΙ... ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Υπάρχουν κάποιοι Άνθρωποι, που χρόνια ολόκληρα, με τον τρόπο τους, έχουν σταθεί στο πλευρό του λαού, αφυπνίζοντάς τον...


Έβαλαν στην άκρη, ακόμα και την υγεία τους, προκειμένου να μην λείψουν από την πρώτη γραμμή του αγώνα.

Ανάμεσά τους, κι ο αγαπημένος μου φίλος, Λευτέρης Πανούσης, που χτυπημένος από την επάρατη, βρίσκεται στην δύσκολη θέση, να ζητήσει την βοήθεια όλων μας.


Ξέρω, πως λίγοι θ' ανταποκριθούν...

Αναρωτιέμαι όμως, αν επιτρέπεται σε όλους εμάς, που θέλουμε ακόμα να λεγόμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ... αν έχουμε το δικαίωμα να σιωπήσουμε και ν' αδιαφορήσουμε σε μια έκκληση, που ζητάει την βοήθειά μας, για να επιβιώσει...

Αναρωτιέμαι, αν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε το δικαίωμα στη Ζωή και στην Αξιοπρέπεια, σ' έναν ΕΛΛΗΝΑ.

Ας αποδείξουμε, πως το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, δεν μας εγκατέλειψαν στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια...

Ας βάλουμε στην ζωή μας, τη ζωή... την επιβίωση του Λευτέρη Πανούση... όχι για μια φορά, αλλά για όσο βαστάει τούτος ο ορυμαγδός της Πατρίδας μας...

Και δεν χρειάζονται πολλά... λίγα, από πολλούς...

Ελάτε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ, να δείξουμε ότι αξίζουμε να φέρουμε τούτο το τιμημένο όνομα...

Ελάτε να δείξουμε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ.

Καμιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, καμιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ δεν πρέπει να σιγήσει... και στο τέλος, όταν η Πατρίδα ΕΛΕΥΘΡΩΘΕΙ, να μετρηθούμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Κι όποιος τεχνήτης μπορεί, να πάει να φτιάξει την ταράτσα του Λευτέρη, για να μην μπάζει νερά...
Ξέρω τι σημαίνει να μπάζει η ταράτσα νερά...

Υ.Γ.2. Θα βρεθούν πολλοί σκατόψυχοι και κακοπροαίρετοι που θα θίξουν τον Λευτέρη...

Είμαι όμως σίγουρη, πως θα υπάρξουν κι εκείνοι ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που θα απλώσουν με αγάπη το χέρι τους σ' έναν ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

Λοιπόν, αδέρφια μου Ελληνάκια εκπέμπω ΣΟΣ!
 
Η αρρώστια μου δεν μου επιτρέπει να δουλέψω αλλά και να μπορούσα να εργαστώ, ποιος θα έπαιρνε έναν εξηντάρη καρκινοπαθή στη δουλειά του;

Μόνη μου παρηγοριά είναι τα 200 εβρόπουλα του ΚΕΑ και μια αποθήκη γιομάτη όνειρα, που όμως δεν γνοιάζεται να τα αγοράσει κανείς...


Τώρα τελευταία όμως έχω πέσει στη μαύρη ανέχεια.


Και πρέπει επειγόντως να δώκω κάτι τις για το ρεύμα και επίσης κάτι τις για το ιντερνετ και ακόμα κάτι τις στον οδοντογιατρό, καθότι οι οδοντίατροι του Δημοσίου, δεν αναλαμβάνουν λέει απονευρώσεις, επειδή είναι πολύ "μανούρα!!!"


Και το χειρότερο;
 
Η ταράτσα μου έχει καταντήσει πλέον κανονικό τρυπητό και όποτε βρέχει, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα μετατρέπονται σε μικρές λιμνούλες. 

Για να καταλάβετε, τις ημέρες των μεγάλων βροχών, κυκλοφορώ στην κουζίνα με γαλότσα και νιτσεράδα, σαν υποβρύχιος masterchef.
 
Κι άντε με τέτοιες συνθήκες να βάνεις να τηγανίσεις πατάτες, που στάζει η βροχή στο καυτό λάδι κι αντί πατάτες τηγανιτές σου προκύπτουν πατάτες μπλουμ [και γιομίζει κι η κουζίνα λαδοπιτσίλες...]

Γι αυτό, σας απευθύνω επείγουσα έκκληση βοήθειας.


Αν κάποιος/α μπορεί [και γουστάρει] να με βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου, στο μέηλ...
[email protected]  


  
Να με σχωρνάτε αδέρφια που βγαίνω στη διαδικτυακή ζητιανιά, αλλά εχω "πιάσει πάτο", που λέγουν και οι μνημονιοχτυπημένοι  Βουσμάνοι στην έρημο Καλαχάρι... 

      

 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2018 | 6:11 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Αττικής

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr