Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Ταυρος    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών, στη Νέα Λ. Ποσειδώνος στο Μοσχάτο.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στη Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στις 23-07-2019 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Επαμεινώνδα και Αθανασίου Διάκου, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 8:14 pm


Ανακοίνωση προς δικαιούχους voucher παιδικών σταθμών από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου


Από την Τετάρτη 24/7 8 π.μ. έως 12 μ.μ καλούνται οι γονείς, που έχουν καταθέσει αιτήσεις εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και είναι τελικοί δικαιούχοι voucher να προσκομίσουν το voucher μαζί με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που κατέθεσαν στο Νομικό Πρόσωπο, όπως παρακάτω:

 • Για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ.Κ. Μοσχάτου: Πίνδου 43 – Α’ Π.Σ. Μοσχάτου

 • Για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ.Κ. Ταύρου: Πειραιώς & Επταλόφους, πρώην Δημαρχείο Ταύρου, 2ος όροφος – Διοικητική Υπηρεσία Ν.Π. ΔΟΠΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 8:03 pm


Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου, Τετάρτη 31/7/19


Καλείστε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου την Τετάρτη στις 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 με θέμα:

Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής (άρθρο. 217 του Ν. 3463/2006 Δ.Κ.Κ.).

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:49 pm


Γ. Πατούλης: Τον προσεχή Νοέμβριο κλείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής και η Αττική θα πνιγεί στα σκουπίδια.


Τον προσεχή  Νοέμβριο κλείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής και η Αττική θα πνιγεί στα σκουπίδια.

Απαιτείται εθνική κινητοποίηση κι ενότητα δυνάμεων, για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της μέχρι σήμερα πολιτικής διαχείρισης, του ζητήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής

Εδώ και μήνες ζητούσαμε επίμονα να ενημερωθούμε έγκυρα και  υπεύθυνα από τη Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και την απερχόμενη Περιφερειάρχη  Αττικής, για την χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς και για το σχεδιασμό που υπήρχε για τη μελλοντική διαχείριση των απορριμμάτων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζαμε ότι πολύ σύντομα η δυνατότητα να δέχεται η Φυλή τα απορρίμματα του Λεκανοπεδίου, εξαντλείτο.

Το επίσημο έγγραφο που απεστάλη με ημερομηνία 18 Ιουλίου  από τον  Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, επιβεβαιώνει ότι σε ελάχιστες εβδομάδες από σήμερα, ως τον προσεχή Νοέμβριο , δεν θα υπάρχει στην Αττική κανένας αδειοδοτημένος χώρος για να δεχθεί τα σκουπίδια που παράγονται .

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο με δραματικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των κατοίκων, στην εικόνα της χώρας και κατ’ επέκταση και στην εθνική οικονομία.

Οι ανακρίβειες της κας Δούρου
Τα όσα αναφέρει το επίσημο έγγραφο του ΕΔΣΝΑ για το επικείμενο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής από τον προσεχή Νοέμβριο,  προσπάθησε ανεπιτυχώς να τα αντικρούσει η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής.

Ανακρίβεια πρώτη. Ισχυρίζεται ότι αρκεί μια πολιτική απόφαση της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας για να «παραταθεί» η ζωή του ΧΥΤΑ Φυλής. Η αλήθεια είναι ότι για να γίνει πράξη μια πολιτική απόφαση και να αδειοδοτηθεί νόμιμα νέος χώρος, απαιτούνται ενέργειες και πράξεις που χρειάζονται τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Η ίδια ως Περιφερειάρχης δεν έκανε όσα μπορούσε  στη διάρκεια της θητείας της, για να μπορεί να υπάρχει μια νόμιμη λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Φυλή ή αλλού. Δεν έκανε τίποτα για να προωθήσει την ανακύκλωση, σε συνεργασία με τους Δήμους. Ο Περιφερειακός της σχεδιασμός δυστυχώς είναι «ευχολόγιο», αφού δεν έχει προχωρήσει καμία μελέτη και κανένα έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακρίβεια δεύτερη.  Ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εναλλακτικές για τη Φυλή λύσεις , όπως εκείνη των εξαντλημένων λατομείων. Η αλήθεια όμως είναι ότι  για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τα λατομεία ως χώροι για τη διαχείριση των απορριμμάτων, απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες που ξεπερνούν τα πέντε χρόνια. Απαιτούνται επίσης εργοστάσια επεξεργασίας των απορριμμάτων, που θα παράγουν το υπόλειμμα που θα στέλνεται στα λατομεία. Έκανε στη θητεία της η κα Δούρου κάποιο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων ή θέλει να μετατρέψει τα λατομεία σε νέες χωματερές που θα θάβονται ανεξέλεγκτα σκουπίδια, χωρίς επεξεργασία; Αυτό μας προτείνει; Να δημιουργήσουμε πολλές «νέες Φυλές» σε όλη την Αττική; Και πώς αλήθεια μιλάει για «λύση λατομείων», όταν η ίδια ως Περιφερειάρχης επί 5 χρόνια δεν προχώρησε στη χωροθέτησή τους, που είναι το πρώτο κι αναγκαίο βήμα για να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό;

Η Αττική εκπέμπει SOS κι απαιτείται εθνική κινητοποίηση
Η κατάσταση που διαμορφώνεται ξεπερνά τις δυνατότητες της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη χάθηκε ζωτικός χρόνος και πλέον το πρόβλημα απέκτησε  εθνικές διαστάσεις.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής απαιτεί την εκπόνηση και υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου δράσης, με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού και του Κεντρικού Κράτους, ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά και απόδοση ευθυνών για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.
Στο πλαίσιο αυτό:
 1. Δεσμευόμαστε να καταρτίσουμε άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και απευθυνόμενοι και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, το οποίο θα υλοποιήσουμε με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες.
 2. Προσφεύγουμε  άμεσα με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε όσους είχαν τη θεσμική υποχρέωση να δώσουν λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής και δεν το έκαναν, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
 3. Δεσμευόμαστε ως νέα διοίκηση  ότι αμέσως μόλις καταρτιστεί το σχέδιο δράσης θα ενημερώσουμε υπεύθυνα τους πολίτες του Λεκανοπεδίου , προκειμένου να είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε εδώ και 40 χρόνια.

Επισυνάπτεται το έγγραφο του ΕΔΣΝΑ.  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:42 pm


  Για κάθε Παιδί σε ανάγκη κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056

  Για κάθε Παιδί σε ανάγκη

  κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056

  Email Image
  ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO
  Είσαι Παιδί και χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ξέρεις κάποιο Παιδί που χρειάζεται βοήθεια;

  Κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056! 24 ώρες καθημερινά, δωρεάν και ανώνυμα

  Και αυτό το καλοκαίρι η Γραμμή SOS 1056 θα λειτουργεί αδιάκοπα για να βρεθεί δίπλα σε κάθε Παιδί που έχει ανάγκη.

  Στη Γραμμή εξειδικευμένοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες
  • λήψη ανώνυμων και επώνυμων καταγγελιών για παιδιά σε κίνδυνο (κακοποίηση, trafficking, ασυνόδευτα παιδιά)
  • ενεργοποίηση διαδικασιών για την άμεση παροχή προστασίας παιδιών σε κίνδυνο (επιτόπια παρέμβαση)
  • ενεργοποίηση διαδικασιών για τη φροντίδα παιδιών που έχουν κακοποιηθεί και βρίσκονται στα νοσοκομεία (μεταβατικό στάδιο)
  • διαχείριση αιτημάτων φιλοξενίας κακοποιημένων παιδιών στα 14 Σπίτια του Οργανισμού
  • παροχή κατευθύνσεων για κάθε θέμα και τη διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες
  • κινητοποίηση εθελοντών δοτών αίματος και αιμοπεταλίων


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 2:11 pm


  Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο πιάτο - Φώτο


  Για τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση μολύβδου σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπόμενο όριο ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF). 

  Πρόκειται για πιάτο καθημερινής χρήσης από πορσελάνη με διάμετρο 19 cm, προέλευσης Κίνας, με κωδικό προϊόντος ITEMNO:DFB-075, αριθμό παρτίδας 16HKF7 και αριθμό γραμμοκώδικα 0470095000030.

  Το εν λόγω προϊόν, διατέθηκε από την εταιρεία "Jumbo AΕΕ".

  Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την εν λόγω εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος, να μην το χρησιμοποιήσουν.


  enikos.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:46 pm


  Ευ. Λέκκας: Αναμένουμε μετασεισμό των 4-4,2 Ρίχτερ


  Για ομαλή εξέλιξη του φαινομένου μετά τον σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας.
  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ίδιος εκτίμησε ότι ενδεχομένως να γίνει ένας μετασεισμός της τάξης των 4-4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «που θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση, καθώς θα επιβεβαιωθεί πλήρως ότι είμαστε σε φάση εκτόνωσης. Είναι επιβεβαιωμένο αλλά θέλουμε 100% να ξέρουμε ότι είμαστε σε μια φάση εκτόνωσης».
  Οσο για τη χρονική στιγμή που μπορεί αυτό να συμβεί, ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι «μπορεί να είναι και σε μια εβδομάδα» αλλά και ότι «από τους πιο πολλούς δεν θα γίνει αντιληπτός, θα γίνει από όσους βρίσκονται σε ψηλά κτίρια».
  Όσον αφορά το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό της Αθήνας την Παρασκευή, ο κ. Λέκκας είπε ότι «ήταν έκπληξη το 1999, ήταν και τώρα. Το 1999 δεν το είχαμε αποτυπώσει στην επιφάνεια, ήταν "τυφλό" το ρήγμα. Τότε ενεργοποιήθηκαν τα 3/4 του ρήγματος και έμεινε το 1/4 που δεν ξέραμε ότι έχει ενεργοποιηθεί. Τώρα ξέρουμε ότι το ρήγμα δεν έχει δυνατότητα να δώσει έναν μεγάλο σεισμό».
  kathimerini.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:23 am


  "Θυμάμαι", του Φεντερίκο Φελίνι στον κήπο της Μεσοποταμίας στο Μοσχάτο!


  Η τελευταία μας προβολή για το φετινό καλοκαίρι θα λάβει χώρα αυτή την Τετάρτη, 24/7, με το αριστουργηματικό φιλμ "Amarcord" (Ελλ. τίτλος "Θυμάμαι", 1973, Έγχρωμο, 123΄), του Φεντερίκο Φελίνι, με τους Μαγκαλί Νοέλ, Άλντο Μπράντσια, Τσίτσο Ινγκράσια, Αλβάρο Βιτάλι.

  Σχετικά με την ταινία:
  "Ο Fellini με το Amarcord γυρνάει στα παιδικά του χρόνια, αναμοχλεύει τις αναμνήσεις του και αποτίνει φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Ρίμινι, που φιλοξένησε τα χρόνια της αθωότητας του maestro πριν αυτός ερωτευτεί παράφορα και δια παντός την Ρώμη. Η ταινία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πιστή απεικόνιση του προπολεμικού Ρίμινι, άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης συνήθιζε να διακηρύττει ότι του ήταν αδύνατο να ξεχωρίσει αν οι εικόνες που απέδιδε κινηματογραφικά αποτελούσαν την αντικειμενική αλήθεια ή έναν συνδυασμό της με αποκυήματα της φαντασίας του. Με άλλα λόγια αναμνήσεις που «εφηύρε» καθώς μεγάλωνε. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο πραγματικό και στο φανταστικό είναι δυσδιάκριτη στο έργο του Fellini και αυτό είναι που τον διαχωρίζει από τους καθαρόαιμους νεορεαλιστές δημιουργούς. Η μήπως τελικά ο Fellini είναι η εξέλιξή τους;
  Με βάση τα παραπάνω θα μπορούσαμε με ασφάλεια να ισχυριστούμε ότι στο Amarcord, ο σκηνοθέτης δημιουργεί μια ονειρική ατμόσφαιρα τα στοιχεία της οποίας προέρχονται μεν από ξεκάθαρες αναμνήσεις αλλά που πάντα συνδυάζονται με μια εξαιρετικά ζωντανή και πολύχρωμη φαντασία".
  (Πηγή: Άλκηστις Χαρσούλη, cine.gr)

  Τετάρτη, 24/7, στις 21.00. Στον κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Η προβολή θα είναι η τελευταία της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το φετινό καλοκαίρι. Επιστρέφουμε τον Σεπτέμβριο!

  Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν αλλά αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη (μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4).

  Σας περιμένουμε! 

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:09 am


  Στο Μοσχάτο οι υψηλότερες τιμές επιτάχυνσης του σεισμού

  Ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας αναφερόμενος στον υψηλό ρυθμό επιτάχυνσης του σεισμού που μετρήθηκε στο Μοσχάτο, σχολίασε ωστόσο, πως ήταν «πολύ κάτω από τα όρια του αντισεισμικού κανονισμού»  Στο κεντρικό δελτίο του One Channel μίλησε ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας.
  Ο σεισμολόγος αναφερόμενος στον υψηλό ρυθμό επιτάχυνσης του σεισμού που μετρήθηκε στο Μοσχάτο, σχολίασε ωστόσο, πως ήταν «πολύ κάτω από τα όρια του αντισεισμικού κανονισμού» και τόνισε πως «η επιτάχυνση μας ενδιαφέρει περισσότερο από το μέγεθος του σεισμού».
  Επιπλέον εξήγησε πως «οι επιταχύνσεις δεν είναι αντίστοιχες των μεγεθών των σεισμών» και ότι «εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους, όπως η απόσταση τους από το βάθος της εστίας». 
  Ακόμα σημείωσε ότι ανά την Ελλάδα υπάρχουν «περισσότερα από 300 μηχανήματα που μετράνε τις σεισμικές επιταχύνσεις» ενώ χαρακτήρισε ως «επαρκέστατο τον αντισεισμικό κανονισμός της Ελλάδας» και μάλιστα έναν «από τους καλύτερους κανονισμούς στο κόσμο».

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:03 am


  Ένα πρωτότυπο Κυνήγι Θησαυρού με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου


  Τα Ρούστικα είναι ένα ορεινό κεφαλοχώρι με ένδοξη ιστορία και έντονη αντιστασιακή δράση στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής.
  Όπως κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού διοργανώνει Κυνήγι Θησαυρού στις 11 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού, εμπνευσμένο από την ιστορία του χωριού με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Ρεθύμνου έτσι ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα.
  Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε το παρακάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk61fqjZaFKEnR_9Xf2dbGQL0kohPmUwSxbz8hug21gSmv6Q/viewform

  Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασαν οι εθελοντές του συλλόγου

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 10:38 pm


  Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Ποια είναι τα όρια – Υπολογισμός


  Η ολική χοληστερίνη του αίματος, επίσης γνωστή ως το επίπεδο της χοληστερόλης ορού, αξιολογείται ανάλογα με τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής ασθένειας που ο κάθε τύπος χοληστερόλης προκαλεί.

  Τα άτομα που έχουν τόσο υψηλή χοληστερίνη έχουν συνήθως διπλάσιο κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών σε σύγκριση με τους ανθρώπους που έχουν φυσιολογική χοληστερίνη.

  Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 10:07 pm


  Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ωδείο «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!»


  «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!»
  Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

  Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

  Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει μια συναυλία με τίτλο: «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!».«Ένας “παρεξηγημένος” στίχος του 1987, που γίνεται τραγούδι και καταλήγει σήμερα σε μία αλλοιώτικη συναυλία. Τα τελευταία χρόνια κάνω τις συναυλίες μου μ’ ένα συγκεκριμένο μουσικό σχήμα αλλά και ήχο. Σήμερα θέλω να το αλλάξω όλο αυτό, «κλείνοντας το μάτι» σε έναν άλλο ήχο, κυρίως για να ακούσω εγώ, και βέβαια εσείς, κάτι διαφορετικό. Φανταστείτε λοιπόν, χάλκινα πνευστά, παραδοσιακά όργανα, ορχήστρα εγχόρδων, ροκ μπάντα, κιθάρες, κλασσικό πιάνο, τραγούδι αλλά και χορωδία, να δημιουργούν τοπία μουσικά διαφορετικά, αλλά και να ενώνονται, παντρεύοντας Δύση, Ανατολή, Σμύρνη, Βυζάντιο και σύγχρονη Ελλάδα. Ηχοχρώματα σε γνωστές, άγνωστες αλλά και καινούργιες μουσικές μου σε μουσικούς τόπους, που ίσως δεν επισκέφτηκα άλλη φορά» τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.Και καταλήγει ο γνωστός δημιουργός: «Χρόνια τώρα προσπαθώ να αποδείξω ότι η Ελληνική μουσική είναι ”Ένα όνειρο γεμάτο φως, μια γαλανόλευκη σε ήχο, μια θάλασσα σε νότες και το ύψιστο, ίσως, μια ακρόπολη σε ένα απλό, παιδικό, και όμως, μεγαλειώδες μειδίαμα”. 

  Υ.Γ. Η “παρεξήγηση” ήταν ο στίχος “Πάμε γι’ άλλες πολιτείες αναρχικές”. Όσοι με ξέρουν, θα έχουν πια καταλάβει ποιος είναι για μένα ο Άναρχος και ποια η μελλοντική παραδεισένια πολιτεία Του. Το «κλειδί», όμως, του στίχου είναι το επαναλαμβανόμενο “Αν το θες”».


  Μαζί με το Σταμάτη Σπανουδάκη θα εμφανιστούν:

  οι σολίστες Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Χρήστος Τσιαμούλης (ούτι, λύρα), Βασίλης Βασιλειάδης (τρομπέτα), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Τάκης Βασιλείου (κρουστά), η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» (Δημήτρης Κοτταρίδης βιολοντσέλο),η μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα,

  και στο τραγούδι η Αθηνά Χιώτη.Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

  Διάθεση εισιτηρίων viva.gr τηλ. 11876 

  Τιμές εισιτηρίων μέχρι 31 Αυγούστου 2019
  Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 20 €
  Ζώνη Γ': 30 € 
  Ζώνη Β': 40 €
  Ζώνη Α': 50 €
  Διακεκριμένη: 65 € ΑΜΕΑ:15 €
  Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*) 

  Τιμές εισιτηρίων από 1 Σεπτεμβρίου 2019
  Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 25 €
  Ζώνη Γ': 45 €
  Ζώνη Β': 55 €
  Ζώνη Α': 70 €
  Διακεκριμένη: 85 € 
  ΑΜΕΑ:15 €
  Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*)

  (*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο Άνω Διάζωμα σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν πολυτέκνους, φοιτητές, παιδιά έως 18 ετών και ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ. Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 9:02 pm


  Βάσεις 2019: Σε ποιες σχολές προβλέπεται πτώση έως και 1.000 μόρια


  Βάσεις 2019: «Κλείδωσαν» τα μηχανογραφικά - Δείτε πού θα κυμανθούν οι βάσεις ανά πεδίο

  Με το μηχανογραφικό δελτίο να έχει «κλειδώσει» μόλις την περασμένη Παρασκευή (19/07), αρχίζει η επεξεργασία των επιλογών των υποψηφίων, οι οποίες και θα καθορίσουν τις βάσεις των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

  Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων αναμένεται να... καταποντίσουν τις βάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

  Ιατρικές, Πολυτεχνικές και Νομικές θα έχουν πτώση που σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίξει ακόμα και τα 200 μόρια σε κεντρικά ιδρύματα, ενώ στα περιφερειακά η πτώση αναμένεται να ξεφύγει ακόμα και 1.000 μόρια ανά περίπτωση.

  Η φετινή χρόνια όμως χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιομορφίες, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

  - Φέτος, η πορεία των βάσεων στο σύνολό της είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί με ασφάλεια καθώς πάνω από 100 τμήματα είναι καινούργια στο μηχανογραφικό δελτίο. Πρόκειται για την πιο σαρωτική αλλαγή που έχει γίνει μέσα σ’ ένα χρόνο, φέρνοντας ανακατατάξεις στο φετινό μηχανογραφικό. Οι εκπαιδευτικοί αναλυτές είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα νέα τμήματα τα οποία έχουν διχάσει τους υποψηφίους και είναι άγνωστο αν η «ανωτατοποίησή» τους (σ.σ.: από ΤΕΙ σε ΑΕΙ) θα δώσε επιπλέον κίνητρο στους υποψηφίους να τα επιλέξουν ή αν θα προκαλέσει αμφιβολίες λόγω της fast track διαδικασίας με την οποία έγιναν πανεπιστήμια μέσα σε λίγους μήνες.

  - Μαζική είναι η συρρίκνωση και των αριστούχων τη φετινή χρονιά. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταγραφεί αυξομειώσεις, με κάποιες σχολές να σημειώνουν μεγάλες πτώσεις (π.χ. πολυτεχνικά τμήματα) και άλλες να εκτοξεύονται (π.χ. Ιατρικές). Φέτος όμως η αποτυχία των υποψηφίων να πιάσουν άριστα ήταν καθολική σε όλα τα επιστημονικά πεδία, με αποτέλεσμα η κάθοδος των βάσεων να είναι συνολική.

  - Τέλος, η διάρθρωση του αριθμού εισακτέων άλλαξε άρδην μέσα σ’ ένα χρόνο. Ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου εκτόξευσε τον αριθμό εισακτέων στους 78.000, ενώ παράλληλα, με την ίδρυση επιπλέον τμημάτων, οδήγησε δύο από τα τέσσερα επιστημονικά πεδία να έχουν «συνθήκες ελεύθερης πρόσβασης». Ειδικότερα, το 2ο επιστημονικό πεδίο των Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών και το 4ο επιστημονικό πεδίο της Οικονομίας και της Πληροφορικής διαθέτουν σχεδόν αντίστοιχες θέσεις με τους υποψήφιους σε αυτά. Αυτό πρακτικά θα οδηγήσει, παρά την καθολική ανωτατοποίηση του ακαδημαϊκού χάρτη (κατάργηση όλων των ΤΕΙ και ίδρυση νέων πανεπιστημίων), στο θλιβερό φαινόμενο της εισαγωγής σε πανεπιστήμια με 3 ή 4. Σε ορισμένα μαθήματα σχεδόν το 50% έγραψε κάτω από τη βάση. Ομως λόγω πληθώρας θέσεων, οι υποψήφιοι ακόμα και με πολύ χαμηλές επιδόσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο.

   Οι βάσεις ανά πεδίο

  1ο πεδίο – Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών 

  Απώλειες 200-300 μορίων θα υποστούν οι δημοφιλείς σχολές στο 1ο επιστημονικό πεδίο ακόμα και στα κεντρικά ιδρύματα. Μόλις 968 είναι οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν από 18.000 μόρια και πάνω. Στην κλίμακα από 17.500 μόρια έως 20.000 μόρια υπολείπονται περίπου 400 αριστούχοι σε σχέση με πέρσι, γεγονός που θα σπρώξει τις βάσεις προς τα κάτω στη δημοφιλή επιλογή της Νομικής αλλά και της Ψυχολογίας. Ακόμα μεγαλύτερες θα είναι οι απώλειες σε σχολές που κινούνται σε πιο χαμηλά επίπεδα, ανάμεσα στα 13.000-15.000 μόρια, ενώ ευκαιρία αποτελεί για όσους διεκδικούν μια θέση στην Ψυχολογία η ίδρυση δύο επιπλέον σχολών, στις οποίες η εισαγωγή αναμένεται να γίνει ακόμα και με 300-500 μόρια πιο χαμηλά. 

  Η Νομική Αθήνας φλερτάρει με τα 18.000 μόρια από 18.219 πέρσι και η Νομική Θεσσαλονίκης πέφτει από τα 17.965 μόρια.

  2ο πεδίο – Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών 

  Συρρικνώνεται και φέτος ο αριθμός των αριστούχων διατηρώντας την περσινή πτωτική τάση στις πολυτεχνικές σχολές. Μόλις 736 υποψήφιοι έγραψαν από 18.000 μόρια έως και 20.000, με αποτέλεσμα οι απώλειες στα κεντρικά πολυτεχνικά ιδρύματα να ξεκινάνε από 250 μόρια, ενώ στα περιφερειακά αναμένεται να πέσουν ακόμα και 1.000 μόρια. Το κατώφλι των 18.000 μορίων φαίνεται να χάνει το σύνολο των σχολών του ΕΜΠ. Σε όλο το φάσμα των σχολών του εν λόγω πεδίου αναμένονται χαμηλές βάσεις καθώς παρά την πληθώρα θέσεων, οι επιδόσεις φέτος ήταν απογοητευτικές.

  Στο ΕΜΠ όλες οι σχολές αναμένεται να κινηθούν στην κλίμακα των 17.000 μορίων, όπως και η Θεσσαλονίκη, ενώ σε άλλα πολυτεχνικά τμήματα η βάση εισαγωγής θα κινηθεί στα 16.000 μόρια, ενώ σε Ξάνθη και Κρήτη οι απώλειες μπορεί να ξεπεράσουν τα 1.000 μόρια.

  Ειδικότερα, η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ πέφτει από τα 18.240 μόρια στα 17.960 μόρια, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να χάσει πάνω από 200 μόρια και να πέσει στα 17.600.

  Μικρή μείωση αναμένεται στην Αρχιτεκτονική Αθηνών, της τάξης των 100 μορίων, ενώ αυξημένη, γύρω στα 200-300 μόρια, στη Θεσσαλονίκη.

  3ο επιστημονικό πεδίο – Επιστημών Υγείας

  Με 400 αριστούχους μείον σε σχέση με πέρσι, προς καθολική πτώση βαίνουν στο σύνολό τους οι Ιατρικές. Η Ιατρική Σχολή Αθηνών όπως όλα δείχνουν χάνει το κατώφλι των 19.000 μορίων, ενώ η τελευταία Ιατρική αναμένεται να πέσει ακόμα και 300 μόρια.

  Και φέτος όμως το εν λόγω πεδίο συγκεντρώνει, παρά τις αντιξοότητες, τον μεγαλύτερο αριθμό αριστούχων, με 1.160 να έχουν γράψει πάνω από 18.000 μόρια. Η Ιατρική Αθήνας είναι πολύ πιθανόν να πέσει στα 18.900 μόρια, ενώ η τελευταία Ιατρική (Αλεξανδρούπολη) ίσα που θα κρατηθεί στο 18, με 18.100 μόρια. Μεγαλύτερη είναι η πτώση που αναμένεται σε Βιολογία, Κτηνιατρική και Οδοντιατρική, με απώλειες που θα φτάσουν τα 300-400 μόρια, ακόμα και στα κεντρικά ιδρύματα.

  4ο πεδίο – Οικονομικών Σπουδών και Πληροφορικής 

  Σταθερότητα με αυξομειώσεις που δεν προβλέπεται να είναι αξιόλογες αναμένονται στο 4ο επιστημονικό πεδίο. Πρόκειται για το πεδίο με τις πιο χαμηλές επιδόσεις και αρκετά χαμηλές βάσεις, όμως φέτος, παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί από 14.000 μόρια είναι καλύτεροι, δεν θα καταγραφεί αξιοσημείωτη αύξηση, καθώς οι θέσεις είναι περισσότερες σε σχέση με πέρσι.

  Οι αυξήσεις αλλά και οι μειώσεις αναμένεται να κινηθούν στα κεντρικά ιδρύματα γύρω στα 100 με 200 μόρια, ακόμα και στις δημοφιλείς σχολές, όπως της Πληροφορικής και των Οικονομικών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δούμε την καταβαράθρωση των βάσεων, όπως θα καταγραφεί στα υπόλοιπα επιστημονικά πεδία.

  Στο συγκεκριμένο πεδίο οι βάσεις εισαγωγής δεν ξεπερνούν τα 18.000 μόρια, ενώ πολύ χαμηλοί βαθμοί, 4.000-6.000 μόρια, αναμένονται σε πληθώρα σχολών, κυρίως σε όσες αποτελούν μετεξέλιξη ΤΕΙ σε ΑΕΙ. 

  Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
  ΠΗΓΗ newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 8:19 pm


  Σοκ - Έξι άνθρωποι πνίγηκαν μόνο σήμερα Κυριακή


  Σοκαριστικά τα στοιχεία πνιγμών στην Ελλάδα, καθώς μόνο σήμερα Κυριακή, συνολικά έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα σε Βόλο, Πρέβεζα , Ίσθμια, Βουλιαγμένη και Καβάλα. 

  Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες, όλοι τους άνω των 60 ετών.

  Συγκεκριμένα:

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΠΛΑΚΕΣ" ν. Μαγνησίας, 61χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΑΛΜΥΡΗΣ" ν. Κορινθίας, 75χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΜΠΟΥΚΑ" Αμφιλοχίας, 79χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΑΝΑΛΙ'' Πρέβεζας, 75χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βουλιαγμένης, 75χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.  

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ'' Καβάλας, 79χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. 
  Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

  dikaiologitika.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 8:00 pm


  Στους "Ψαρομεζέδες" στο Μοσχάτο οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς (φώτο)


  Σε γνωστό εστιατόριο θαλασσινών στους "Ψαρομεζέδες" στο Μοσχάτο επισκέφθηκαν οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς το Σάββατο (20/7) και συζήτησαν με… ψαράκι όσα ειπώθηκαν στην πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

  Μάλιστα, ο τέως αναπληρωτής Υγείας και ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανέβασαν και σχετική φωτογραφία στα social media.

  «Συζητώντας για τις προγραμματικές δηλώσεις του Μητσοτάκη… Και για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας…», ήταν το συνοδευτικό κείμενο στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας tag και τον Νίκο Παππά.

  politik.gr

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 7:39 pm


  Σεισμός Αττικής: Ασφαλή τα κτήρια του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου

  Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου μας κάνει γνωστό ότι τα κτήρια του Δήμου έχουν ελεγχθεί και είναι ασφαλή.

  Αναλυτικά
  Μετά τον σεισμό της Παρασκευής, κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλα τα δημοτικά κτίριά μας, ξεκινώντας από τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι όλα τα κτίρια του Δήμου μας είναι ασφαλή και σε κανένα δεν καταγράφηκαν ζημιές ή φθορές. Αύριο, Δευτέρα 22/7, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της κοινωνίας της πόλης.


  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 12:26 pm


  Τοιχογραφία αφιερωμένη στον πυροσβέστη Πέτρο Σπυρόπουλο που έχασε τη ζωή του στο Μοσχάτο!

  Ο τοίχος της Πυροσβεστικής γράφει τη δική της ιστορία 

  Δημιουργίες σε κτίρια της Πυροσβεστικής από φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών – Η μία είναι αφιερωμένη στον πυροσβέστη Πέτρο Σπυρόπουλο που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος και η δεύτερη δείχνει πυροσβεστικό πλοιάριο στο μεγάλο λιμάνι  Tις τελευταίες ημέρες μπαίνοντας κάποιος στο κτίριο της διοίκησης πυροσβεστικών υπηρεσιών Πειραιά αντικρίζει στα αριστερά του μια μεγάλη τοιχογραφία που απεικονίζει τον Πύργο του Πειραιά και ένα κόκκινο πυροσβεστικό πλοιάριο, μέρος του στόλου του πυροσβεστικού σταθμού που εδρεύει στο μεγάλο λιμάνι το οποίο προστατεύει. 

   Αποτελεί ένα από τα δύο έργα που φιλοτέχνησαν το τελευταίο τρίμηνο σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών.

  Το δεύτερο βρίσκεται στην είσοδο του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά και είναι μια σύνθεση αφιερωμένη στον πυροσβέστη του συγκεκριμένου σταθμού Πέτρο Σπυρόπουλο,ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 24 Απριλίου 1998 στην πυρκαγιά της βιομηχανίας επίπλων SATO στο Μοσχάτο, όταν τμήμα της καιόμενης οροφής κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. 

   Οι δύο τοιχογραφίες αποτελούν πρωτοβουλία του κοσμήτορα της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών κ. Αγγελή Αντωνόπουλου σε συνεργασία με αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

  Ο κ. Αντωνόπουλος έφερε σε επαφή μια ομάδα φοιτητών της ΑΣΚΤ με το επάγγελμα του πυροσβέστη, τους ανθρώπους του και κυρίως με τους ήρωές του, πεσόντες πυροσβέστες στο καθήκον. Η ομάδα των φοιτητών επισκέφθηκε τα δύο κτίρια, συνομίλησε με πυροσβέστες, είδε το πού και πώς εργάζονται. 

   Στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό αποφασίστηκε να δημιουργήσουν κάτι που να θυμίζει τον Πέτρο Σπυρόπουλο. Ετσι, δημιούργησαν έναν πυροσβέστη με τη στολή του που γονατίζει σε στάση προσευχής με χαμηλωμένο το κεφάλι και με δύο μεγάλα φτερά αγγέλου στην πλάτη. Οπως έλεγαν στελέχη του Σώματος, δείχνει «τον άνθρωπο πυροσβέστη, την οριακή εκείνη στιγμή που περνά το λεπτό νήμα που χωρίζει τη ζωή από την απώλειά της και μετατρέπει τον πυροσβέστη φύλακα από τη φωτιά σε άγγελο υμνητή του χρέους, του καθήκοντος». Η στολή φέρει το όνομα του Π. Σπυρόπουλου και επιλέχθηκε να είναι η σημερινή ως «μια μικρή υπόμνηση του αδιατάρακτου του πυροσβεστικού χρόνου και της σύνδεσης που διατηρούν οι εν ενεργεία πυροσβέστες με τους ήρωες πυροσβέστες». 

   Από την πλευρά του ο διοικητής του 1ου ΠΣ Πέτρος Αλάμαρας και οι πυροσβέστες του σταθμού «αγκάλιασαν» το εγχείρημα και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τη δημιουργία. Μάλιστα έβλεπαν τους φοιτητές να δημιουργούν καθημερινά κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «το είδαμε να γεννιέται και να ολοκληρώνεται μπροστά μας καθημερινά και δεν ήρθε έτοιμο από ένα εργαστήριο». 

   Στη συνέχεια ήρθε η δημιουργία της τοιχογραφίας της εισόδου του κτιρίου της Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Πειραιά. 

   Οπως σημείωναν τα στελέχη της Πυροσβεστικής, «η ομάδα των φοιτητών της ΑΣΚΤ, αυτή τη φορά αυτοσχεδίασε σε μια εικαστική σύνθεση εμβληματική για την Πυροσβεστική του μεγάλου λιμανιού. Ο εμβληματικός πύργος του Πειραιά και το πυροσβεστικό πλοιάριο του ΠΣ απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πυρασφάλεια του λιμένα». 

   H ομάδα των φοιτητών αποτελούνταν από τους Ιωάννη-Αλέξανδρο Τόβα, Νίκο Ξυλάκη και Βλαδίμηρο Μητρόπουλο και μαζί τους ήταν ο κ. Αντωνόπουλος, τους οποίους τίμησαν οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος. Οταν έγινε γνωστό το γεγονός υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής για να τις επισκεφθούν οι σπουδαστές της ΑΣΚΤ και να φιλοτεχνήσουν και εκεί έργα σχετικά με το επάγγελμα του πυροσβέστη.

  ΠΗΓΗ tovima.gr

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 6:53 pm


  Θαύμα: Εμφάνιση του προφήτη Ηλία σε στρατιώτη

  Ο προφήτης Ηλίας είναι ο μέγιστος των Προφητών είναι ανώτερος κι απ’ αυτόν τον προφήτη Ησαΐα τον μεγαλοφωνότατο.
  Η παρουσία του με τα θαύματά του συγκλονίζει τους πιστούς και όχι μόνο.
  Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 8:08 am


  Τ ̓Ἁϊ-Λιός γυρίζει ὁ καιρός αλλιώς- Γιατί τον Αϊ-Λια τον βάνουν πάντα στα ψηλώματα

  Τ ̓Ἁϊ-Λιός γυρίζει o καιρός αλλοιώς

  Στον Αηγιώργη στα Μαγούλιανα Αρκαδίας και στα 1447 υψόμετρο 
  κάνουν την εορτή του Προφήτη Ηλία!

  Προφήτης Ηλίας στα Κοσκινού
  Ο Αϊ-Λιας θεωρείται έφορος της βροχής και ρυθμιστής των μετεωρολογικών φαινομένων. Άλλωστε, στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις θα φτάσουμε σε κορυφές που έχουν το όνομά του και θα συναντήσουμε πολλές εκκλησίες και ξωκλήσια αφιερωμένα σε αυτόν τον άγιο. Πολλά είναι και τα πανηγύρια που γίνονται προς τιμήν του στις 20 Ιουλίου.
  Φώτο: Αϊ-Λιας Υψηλόν Αρχ.Ολυμπίας
            Στις κορυφές των βουνών, όπου βρίσκονται τα εκκλησάκια του, ο προφήτης Ηλίας αντικατέστησε το Δία των αρχαίων μας προγόνων. 
  Το Δία το νεφεληγερέτη, τον κύριο του ήλιου, αλλά και της αστραπής, της βροντής και των ανέμων, δηλαδή, το ρυθμιστή των καιρικών συνθηκών. 
  Μ' αυτή του την ιδιότητα ο Δίας λατρευόταν στην αρχαία Ελλάδα την ίδια εποχή που γιορτάζεται και ο προφήτης Ηλίας, δηλαδή τις πρώτες μέρες του τελευταίου δεκαήμερου του Ιούλη, κατά τα λεγόμενα κυνικά καύματα. 
  Η ιδιότητα του προφήτη Ηλία ως ρυθμιστή των καιρικών συνθηκών, ιδιότητα που την κληρονόμησε από το νεφεληγερέτη Δία, γίνεται φανερή, ανάμεσα σε άλλα, και από τις μετεωρολογικές παρατηρήσεις που γίνονται τη μέρα της γιορτής του.


            Σύμφωνα με την παράδοση, ο Αϊ-Λιας ήταν ναύτης που η θάλασσα προσπάθησε πολλές φορές να τον πνίξει. Βαρέθηκε τα ταξίδια και αποφάσισε να βρει ένα μέρος που να μην ξέρουν τι είναι θάλασσα και τι καράβι. Πήρε ένα κουπί στον ώμο και τράβηξε για τη στεριά και όποιον συναντούσε τον ρωτούσε τι είναι αυτό που κρατάει στα χέρια του. Κι όσο του απαντούσαν «κουπί», τραβούσε ψηλότερα. Προχώρησε, προχώρησε και κάποια στιγμή συνάντησε έναν τσοπάνη και τον ρώτησε τι ήταν αυτό που βαστούσε. Ο τσοπάνης το κοίταξε καλά καλά και ύστερα του είπε «ξύλο είναι».
         Ο Αϊ-Λιας γέλασε ικανοποιημένος και έμεινε από τότε κοντά στους ανθρώπους των βουνών. «Στένει ολόρθο το κουπί, χτίζει μια καλύβα και αποφασίζει να μείνει εκεί όλη του τη ζωή. Για τούτο τον Άγιο Ηλία τον βάνουν πάντα στα ψηλώματα»
   (Ανδρ. Καρκαβίτσας).

  Χρόνια Πολλά με υγεία σε όσους εορτάζουν.

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 8:07 am


  ΕΦΕΤ: Προσοχή! Ανακαλείται πασίγνωστος καφές


  Νοθευμένος εντοπίστηκε πασίγνωστος καφές με τον ΕΦΕΤ να ζητά την απόσυρση ολόκληρων παρτίδων.

  Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Αττικής, διαπίστωσε, μετά από δειγματοληψία και εργαστηριακή ανάλυση που διενεργήθηκε σε εξειδικευμένο εργαστήριο δοκιμών στη Γαλλία, πως το προϊόν είναι νοθευμένο σε υψηλό ποσοστό.

  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από τις εμπλεκόμενες στην διακίνηση του προϊόντος επιχειρήσεις την άμεση ανάκληση / απόσυρση της ανωτέρω παρτίδας L12, ημερομηνίας λήξης 19/12/2020, ενώ οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

  Ο εν λόγω έλεγχος που αφορούσε στην αυθεντικότητα – γνησιότητα καφέ ποικιλίας Arabica εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό ελέγχων του ΕΦΕΤ για την καταπολέμηση δόλιων πρακτικών και νοθείας στα τρόφιμα με γνώμονα πάντα την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών

  Πρόκειται για τον Danesi Caffe Espresso Italiano Gold Quality ο οποίος και ανακαλείται γιατί είναι νοθευμένος σε υψηλό ποσοστό με καφέ ποικιλίας Robusta ενώ όφειλε να είναι 100% Arabica Gold

  newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 8:13 pm


  Πληροφορίες για την αντισεισμική προστασία από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

  Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου μετά το μεγάλο σεισμό!
  Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί. 


  Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (τηλέφωνο 21320 19600) θα είναι ανοιχτό απόψε Παρασκευή 19/7 μέχρι τις 22:00, το Σάββατο 20/7 και την Κυριακή 21/7 μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, προκειμένου να καταγράψει κλήσεις πολιτών για ζημιές ή φθορές από τον σεισμό.
  Ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους σε όλα τα δημόσια κτίρια, με προτεραιότητα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:51 pm


  Στο δρόμο οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για τυχόν προβλήματα από το σεισμό

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου μετά τον μεγάλο σεισμό.
  Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί.


  Πολύ δυνατό σεισμό είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική, ο δυνατός σεισμός που έγινε αισθητός σε όλη την Αθήνα δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές.

  Στο δρόμο οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για τυχόν προβλήματα από το σεισμό που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική.

  Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου και οι Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου - Ταύρου από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο δρόμο για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

  Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σάββα υπεύθυνο τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε Μοσχάτο και Ταύρο από τον επικείμενο σεισμό. Έχουν καταγράψει περιπτώσεις για πτώσεις σοβάδων και ρωγμές σε τοιχοποιίες χωρίς ανησυχία. Όπου κληθεί ο Δήμος θα βρίσκονται οι υπηρεσίες του για την αντιμετώπιση τυχόν προβλήματος.

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:36 pm


  Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Π. Φαλήρου μετά το μεγάλο σεισμό!

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μετά τον μεγάλο σεισμό.  

  Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί. 

  Παρότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο Παλαιό Φάληρο, η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ήδη επιθεωρεί τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς αλλά και τα λοιπά Δημοτικά κτίρια προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα τους. 

  Επίσης αν υπάρχουν Δημότες που χρήζουν βοήθειας ή υποστήριξης μπορούν να απευθύνονται στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου 1565 ( χωρίς χρέωση) προκειμένου να αναφέρουν το όποιο πρόβλημα. 

  Καλούμε τους Δημότες να επιδείξουν ψυχραιμία και να ενημερώνονται υπεύθυνα, από τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου των κρατικών αρχών, της Περιφέρειας Αττικής και μέσω του site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γνωστοποιείται στο κοινό οποιαδήποτε χρηστική πληροφορία.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:36 pm


  Στο δρόμο κάτοικοι στον Ταύρο - Ρωγμές σε πολυκατοικιες λόγω του ισχυρού σεισμού.

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου μετά τον μεγάλο σεισμό.

  Πολύ δυνατό σεισμό είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική, ο δυνατός σεισμός που έγινε αισθητός σε όλη την Αθήνα δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές.

  Στην πόλη του Ταύρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Βασαλου Εσταυρωμένου, οι κάτοικοι είναι όλοι στο δρόμο,γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά όλες οι καινούριες πολυκατοικιες τις περιοχής έχουν πολλές ζημιές. 

  Έχει ενημερωθεί η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου θα ζητήσει και κλιμάκιο μηχανικών.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:35 pm


  Σεισμός Αθήνα: Προσοχή - Αλλάζουν τα δρομολόγια των πλοίων

  Το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές Οδούς έφερε και καθυστερήσεις στα λιμάνια.

  Ο σεισμός των 5,1 ρίχτερ έφερε αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων.


  Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, θα υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ώρες, και θα πρέπει οι επιβάτες να επικοινωνήσουν είτε με την εταιρεία που ταξιδεύουν είτε με το λιμεναρχείο για να ενημερωθούν.
  Συγκεκριμένα τα δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα για Πάρο, Νάξο, Δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη μεταξύ 17:00 και 18:00 θα αναχωρήσουν με μικρή καθυστέρηση (περίπου μισής ώρας), προκειμένου οι επιβάτες να προλάβουν να φθάσουν στο λιμάνι, καθώς στους γύρω δρόμους παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά το σεισμό.

  newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 5:46 pm


  Ταυρος - Ειδήσεις και Νέα

  Τα Ζώδια της Τρίτης - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Τρίτης  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:18 pm


  Έντονη μέρα για αυτά τα ζώδια, μεγάλη προσοχή! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί! - Athens Magazine

  Έντονη μέρα για αυτά τα ζώδια, μεγάλη προσοχή! Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!  Athens Magazine

  Έρχονται έρωτες, επανασυνδέσεις αλλά και...μια ημέρα αρκετά έντονη που πρέπει να προσέξουν για τα ζώδια! Η Άντα Λεούση κάνει τις προβλέψεις.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:10 pm


  Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/7): Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως στη δίνη του ανάδρομου Ερμή - Ethnos

  Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/7): Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως στη δίνη του ανάδρομου Ερμή  Ethnos

  Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 Ιουλίου με 27 Ιουλίου από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος»

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 11:25 am


  Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουλίου 2019 - Ο Φιλελεύθερος

  Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουλίου 2019  Ο Φιλελεύθερος

  ΚΡΙΟΣ Η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, μια ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 12:05 am


  Τα Ζώδια της Δευτέρας - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Δευτέρας  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 9:03 pm


  Εβδομαδιαίες Ερωτικές προβλέψεις 22/07 - 28/07: Φλογεροί έρωτες και πάθη! - irafina

  Εβδομαδιαίες Ερωτικές προβλέψεις 22/07 - 28/07: Φλογεροί έρωτες και πάθη!  irafina

  Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου την εβδομάδα που έρχεται… Η εβδομάδα αυτή έχει Λέοντα σε XXL δόσεις καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 5:50 pm


  Πες μου το ζώδιο σου να σου πω...πόσο δυνατός είσαι στο κρεβάτι! - Athens Magazine

  Πες μου το ζώδιο σου να σου πω...πόσο δυνατός είσαι στο κρεβάτι!  Athens Magazine

  Από την επικοινωνία μέχρι και τα πιο "πικάντικα θέματα". Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το ταίρι τότε τα άστρα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν.

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 2:01 pm


  Τα ζώδια σήμερα Κυριακή - newsbreak.gr

  Τα ζώδια σήμερα Κυριακή  newsbreak.gr

  ΚΡΙΟΣ: Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 10:00 am


  Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 21/7 - mononews.gr

  Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 21/7  mononews.gr

  Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα; Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για το πώς θα είναι η Κυριακή σας.ΚΡΙΟΣΣήμερα πρέπει να παραμερίσεις κάθε.

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 8:17 am


  Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου - ZarpaNews

  Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου  ZarpaNews

  Προσοχή στην συμπεριφορά μας σε έρωτα και χρήμα, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, γίνονται απότομοι, ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 12:06 am


  Τα Ζώδια της Κυριακής - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Κυριακής  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 9:13 pm


  Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή στις 21 Ιουλίου: Μήνυμα από το παρελθόν ελήφθη! - Matrix24

  Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή στις 21 Ιουλίου: Μήνυμα από το παρελθόν ελήφθη!  Matrix24

  Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, έρχονται σε όψη Συνόδου, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και μπορούμε να αναμένουμε θετικά γεγονότα και ...

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 6:48 pm


  Τα Ζώδια του Σαββάτου - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια του Σαββάτου  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 9:13 pm


  Παράσταση Ικέτιδες – Φόρουμ, Αρχαίο Δράμα και Πολιτικές Επιστήμες, 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Daily Traveling News

  Παράσταση Ικέτιδες – Φόρουμ, Αρχαίο Δράμα και Πολιτικές Επιστήμες, 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  Daily Traveling News

  Πράξη: «ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ». Θεσμός: «Αρχαίο Δράμα: Διεπιστημονικές και ...

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:53 pm


  Τα Ζώδια της Πέμπτης - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Πέμπτης  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 11:33 pm


  Έκλειψη Σελήνης: Οι Προβλέψεις Της Μπήλιου Για Κάθε Ζώδιο - www.star.gr

  Έκλειψη Σελήνης: Οι Προβλέψεις Της Μπήλιου Για Κάθε Ζώδιο  www.star.gr

  Έκλειψη Σελήνης γίνεται το βράδυ της Τρίτης ξημερώματα Τετάρτης 17 Ιουλίου στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου και η Άση Μπήλιου έκανε τις προβλέψεις για ...

  Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 5:11 pm


  Τα ζώδια της εβδομάδας (15-21 Ιουλίου) - Athens Voice Online

  Τα ζώδια της εβδομάδας (15-21 Ιουλίου)  Athens Voice Online

  Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21 Ιουλίου)

  Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 3:39 pm


  «Βραδιές Film Noir κάτω από το φως των αστεριών» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ - diastixo.gr

  «Βραδιές Film Noir κάτω από το φως των αστεριών» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ  diastixo.gr

  Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Βραδιές Film Noir κάτω από το φως των αστεριών», για ...

  Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 8:03 am


  Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/07 - Gossip TV

  Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/07  Gossip TV

  Η ημερήσια πρόβλεψη του ζωδίου σου από τον Γιάννη Ριζόπουλο για τις 17/07.

  Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 11:50 pm


  Τα Ζώδια της Τετάρτης - Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Τετάρτης  Athens Voice Online

  Τα Ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη.

  Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 9:29 pm


  Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 16 Ιουλίου - Red Pepper News

  Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 16 Ιουλίου  Red Pepper News

  Διαβάστε πως θα επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια. ΚΡΙΟΣ. Ετοιμαστείτε για το χορό του θριάμβου, αγαπητοί Κριοί! Τα σχέδιά σας για κατάκτηση όλου ...

  Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 6:12 pm


  Μπαλάσκας – Εξάρχεια: “Ο Χρυσοχοΐδης μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο” (vid) - alphafreepress

  Μπαλάσκας – Εξάρχεια: “Ο Χρυσοχοΐδης μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο” (vid)  alphafreepress

  Μπαλάσκας - Εξάρχεια: Για τον τρόπο με τον οποίο θα «καθαρίσει» η αστυνομία τα Εξάρχεια, αλλά και για τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη ...

  Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 12:44 pm


  Φρίκη: Επίθεση μανιασμένου ταύρου σε άνθρωπο – Προσοχή, σκληρές εικόνες - Newsbomb

  Φρίκη: Επίθεση μανιασμένου ταύρου σε άνθρωπο – Προσοχή, σκληρές εικόνες  Newsbomb

  Όλα εκτυλίσσονταν ήρεμα στο Great Yorkshire Show στο Harrogate της Βρετανίας που αποτελεί την μεγαλύτερη κτηνοτροφική έκθεση της χώρας. Κάθε χρόνο την ...

  Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 6:06 pm


  Ασπρόμαυρες ταινίες του '40 στην ταράτσα του ΠΙΟΠ -Με ελεύθερη είσοδο [πρόγραμμα] - iefimerida

  Ασπρόμαυρες ταινίες του '40 στην ταράτσα του ΠΙΟΠ -Με ελεύθερη είσοδο [πρόγραμμα]  iefimerida

  Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Βραδιές Film Noir κάτω από το φως των αστεριών» για τέσσερις ...

  Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 12:50 pm


  ΕΥΔΑΠ: Που θα έχουμε διακοπή ύδρευσης σε Αθήνα, Ρέντη, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Ταύρο, Φιλοθέη - Fosonline

  ΕΥΔΑΠ: Που θα έχουμε διακοπή ύδρευσης σε Αθήνα, Ρέντη, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Ταύρο, Φιλοθέη  Fosonline

  Η ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ. ΕΥΔΑΠ: Που θα έχουμε διακοπή ύδρευσης σε Αθήνα, Ρέντη, Αιγάλεω, Κερατσίνι,. Επικαιρότητα · Φιλοθέη · ΕΥΔΑΠ · Διακοπή ...

  Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 10:00 am


  Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Ταύρου - Το Κουτί της Πανδώρας

  Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Ταύρου  Το Κουτί της Πανδώρας

  Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τον τέταρτο πολιτιστικό περίπατο στην ευρύτερη περιοχή του Ταύρου, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ...

  Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 5:55 pm


  Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13/7): Ερμής ανάδρομος την επαύριο των εκλογών - Ethnos

  Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13/7): Ερμής ανάδρομος την επαύριο των εκλογών  Ethnos

  Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος»

  Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2019 | 10:00 am


  Ζώδια 6 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 06/07 - Newsit

  Ζώδια 6 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 06/07  Newsit

  Ζώδια για σήμερα Σάββατο 06 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

  Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 10:00 am


  Από τον τρόπο που θα σου την «πέσει», μπορείς να καταλάβεις πολλά! - newsbomb.com.cy

  Από τον τρόπο που θα σου την «πέσει», μπορείς να καταλάβεις πολλά!  newsbomb.com.cy

  Ο τρόπος που "θα σου την πέσει" είναι πολύ αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τον χαρακτήρα του. Ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να ξεχωρίσεις το ζώδιο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


  ΠΙΟΠ: «Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Ταύρου» - Protagon

  ΠΙΟΠ: «Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Ταύρου»  Protagon

  Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τον τέταρτο πολιτιστικό περίπατο στην ευρύτερη περιοχή του Ταύρου, την Πέμπτη 11 Ιουλίου (ώρες ...

  Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 3/07/2019 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 3/07/2019  www.star.gr

  Σήμερα η Αφροδίτη περνά στους Καρκίνους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 27/07. Η Άση Μπήλιου, εξήγησε πως θα επηρεάσει αυτή η πλανητική ...

  Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


  Ταύρος - clickatlife

  Ταύρος  clickatlife

  Ο Ιούλιος σας βρίσκει σε μια κατάσταση εγρήγορσης, με την γνώση να αποτελεί προτεραιότητα.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 2:03 pm


  Ζώδια-Ταύρος: 1/07/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 1/07/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Θα κουραστείτε με υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί απέναντι και στην επικοινωνία και τα ταξίδια»

  Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


  Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (από 1 έως 7 Ιουλίου 2019) - mononews.gr

  Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (από 1 έως 7 Ιουλίου 2019)  mononews.gr

  Ζώδια 1/7/2019-7/7/2019: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας! Η εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με την ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου που θα είναι.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


  Τόμας Σατοράνσκι: Γίνεται “ταύρος”! - Eurohoops Greece

  Τόμας Σατοράνσκι: Γίνεται “ταύρος”!  Eurohoops Greece

  Ο Τόμας Σατοράνσκι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σικάγο Μπουλς, έπειτα από τη σχετική συμφωνία με τους Ουίζαρντς! Της Eurohoops Team/ ...

  Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


  Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου; - Athens Magazine

  Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου;  Athens Magazine

  Ζώδια : Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου! Μπείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε!

  Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια 29 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29/06 - Newsit

  Ζώδια 29 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29/06  Newsit

  Ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

  Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


  Ιούλιος 2019: Αυτές είναι οι καλές και κακές μέρες του μήνα - Gossip TV

  Ιούλιος 2019: Αυτές είναι οι καλές και κακές μέρες του μήνα  Gossip TV

  Οι πλανήτες δείχνουν τις κατάλληλες και τις ακατάλληλες ημερομηνίες του Ιουλίου 2019!

  Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


  Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου 2019 - Ζώδια - BEST News

  Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου 2019 - Ζώδια  BEST News

  ΚΡΙΟΣΘετική η σημερινή μέρα να καλλιεργήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να διευρύνεται το δίκτυο των πελατών σας.

  Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2019 | 10:00 am


  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (28/6) - Σκορπιοί, κρίνονται πολλά μέχρι τον Αύγουστο (vid) - Ethnos

  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (28/6) - Σκορπιοί, κρίνονται πολλά μέχρι τον Αύγουστο (vid)  Ethnos

  Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV.

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Αστρολογικές προβλέψεις 28/6: Ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα - Pronews

  Αστρολογικές προβλέψεις 28/6: Ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα  Pronews

  Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα... ΚΡΙΟΣ Για σας τους ανυπόμονους Κριούς, σήμερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να ...

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος: 28/06/2019 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος: 28/06/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Η ανάγκη σας να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί γίνεται ακόμα πιο έντονη. Τα προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο».

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Η Άντα Λεούση προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα; - Athens Magazine

  Η Άντα Λεούση προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα;  Athens Magazine

  Η Άντα Λεούση κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα σήμερα και ποιοι θα έχουν επιτυχία;.

  Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


  Καταγγελία για τη θρασύδειλη απειλή των φασιστών σε στέλεχος του ΚΚΕ - 902.gr

  Καταγγελία για τη θρασύδειλη απειλή των φασιστών σε στέλεχος του ΚΚΕ  902.gr

  Η Οργάνωση Ταύρου του ΚΚΕ, καταγγέλλει τη θρασύδειλη απειλή, που δέχθηκε η συντρόφισσα Χριστίνα Δολιανίδη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


  Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/6) - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online - Εφημερίδα Ελευθερία

  Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/6) - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online  Εφημερίδα Ελευθερία

  Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο. Κριός. Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ψάξεις στο παρελθόν, είτε για ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 26/06/2019 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 26/06/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν. Προσοχή στις υπερβολές στην επικοινωνία»

  Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (26/6) - Καρκίνος: Δυσκολίες τέλος - Ethnos

  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια σήμερα (26/6) - Καρκίνος: Δυσκολίες τέλος  Ethnos

  Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV.

  Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


  Ποιοι δίνουν τα καλύτερα φιλιά στον αστρολογικό χάρτη; - Athens Magazine

  Ποιοι δίνουν τα καλύτερα φιλιά στον αστρολογικό χάρτη;  Athens Magazine

  Τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη μπορεί να είναι καλοί εραστές αλλά μπορεί να μην φιλάνε και τόσο ωραία! Ποια ζώδια όμως έχουν την καλύτερη φήμη για το ...

  Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος:25/06/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος:25/06/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Προσοχή στο παρασκήνιο στη δουλειά. Μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αίσθηση κόπωσης».

  Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/6) -Η μετακίνηση του Ερμή φέρνει εξελίξεις - Ethnos

  Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/6) -Η μετακίνηση του Ερμή φέρνει εξελίξεις  Ethnos

  Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος», που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής»

  Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


  Stars System- Ταύρος: 24/06/19 - www.star.gr

  Stars System- Ταύρος: 24/06/19  www.star.gr

  Η Άση Μπήλιου μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή της για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, αλλά και για το πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις του καλοκαιριού το ...

  Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 24/06/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 24/06/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Με εξαίρεση την Τετάρτη και την Πέμπτη που θα έχετε πιο πολλές απαιτήσεις, η υπόλοιπη εβδομάδα είναι πιο θετική για εσάς».

  Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 21/06/2019 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 21/06/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Κουραστική μέρα, γι' αυτό μην έχετε προσδοκίες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο διασκεδαστικό και με ευκαιρίες να ασχοληθείτε με αυτά που σας ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος:20/06/2019 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος:20/06/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Μεγαλύτερη αποδοχή, ιδιαίτερη εύνοια από γυναίκες και σε επαγγελματικά ζητήματα».

  Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


  Ένας ταύρος και δώδεκα γουρούνια - Newsit

  Ένας ταύρος και δώδεκα γουρούνια  Newsit

  Δημήτρης Καμπουράκης - Μία σταγόνα ιστορία: Η πιο τρελή πολεμική αποζημίωση στην παγκόσμια ιστορία. Όταν οι Ενετοί αντάλλαξαν έναν αιχμάλωτο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος:19/6/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος:19/6/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Από τις απαιτητικές μέρες η σημερινή, αλλά παρά το άγχος για κάποια επαγγελματικά εσείς παραμένετε αισιόδοξοι και θετικοί».

  Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


  Stars System Ταύρος-Καλύτερα Διαστήματα Για Καλοκαιρινές Διακοπές - www.star.gr

  Stars System Ταύρος-Καλύτερα Διαστήματα Για Καλοκαιρινές Διακοπές  www.star.gr

  Η Άση Μπήλιου μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή της για το πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Πανσέληνος.

  Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια - Ταύρος: 18/06/19 - www.star.gr

  Ζώδια - Ταύρος: 18/06/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών».

  Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


  Βίντεο-σοκ:Ταύρος σκότωσε εθελοντή σε φεστιβάλ στην Ισπανία - CNN Greece

  Βίντεο-σοκ:Ταύρος σκότωσε εθελοντή σε φεστιβάλ στην Ισπανία  CNN Greece

  Ειδήσεις - Από τον τραγικό θάνατο ενός εθελοντή που δέχτηκε επίθεση από ταύρο , σημαδεύτηκε το φεστιβάλ Fiestas del Toro στην Ισπανία.

  Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος:14/06/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος:14/06/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Νιώθετε αποφασισμένοι να αλλάξετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα για να βελτιώσετε τη ζωή σας!»

  Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 10/6/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 10/6/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Προχωρήστε σε αλλαγές που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Ξεκαθαρίστε το τοπίο στα συναισθηματικά σας και φροντίστε τα οικονομικά».

  Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 7/6/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 7/6/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Δυνατά συναισθήματα και ανάγκη για ασφάλεια στα οικονομικά!»

  Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


  Stars system- Ιούνιος: Ταύρος - www.star.gr

  Stars system- Ιούνιος: Ταύρος  www.star.gr

  Stars System: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ταύρους.

  Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 31/05/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 31/05/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν. Ενδεχομένως να πρέπει σήμερα αν αντιμετωπίσετε μια ξαφνική κατάστασης την δουλειά»

  Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2019 | 10:00 am


  Σχέδιο ανάπλασης για τα σφαγεία στον Ταύρο | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

  Σχέδιο ανάπλασης για τα σφαγεία στον Ταύρο | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

  Ενα νέο σχέδιο ανάπλασης για την «επανένταξη» στη ζωή της πόλης του συγκροτήματος των σφαγείων της οδού Πειραιώς παρουσίασαν οι Δήμοι Αθηναίων και ...

  Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2019 | 10:00 am


  Ταύρος πήρε εκδίκησή καρφώνοντας ταυρομάχο στα οπίσθια (Βίντεο) - Offsite News

  Ταύρος πήρε εκδίκησή καρφώνοντας ταυρομάχο στα οπίσθια (Βίντεο)  Offsite News

  Ένας νέος ταυρομάχος τραυματίστηκε σοβαρά στα οπίσθια από έναν ταύρο, στο φεστιβάλ του Σαν Ισίντρο, στο Λας Βέντας της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να ...

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος:29/5/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος:29/5/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Η Σελήνη σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω, δώστε προσοχή στα όνειρά σας, ίσως έχουν μηνύματα ξεκάθαρα για σας».

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Μαδρίτη: Ταύρος τραυμάτισε σοβαρά ταυρομάχο στην αρένα - LiFO

  Μαδρίτη: Ταύρος τραυμάτισε σοβαρά ταυρομάχο στην αρένα  LiFO

  Ένας νέος ταυρομάχος τραυματίστηκε σοβαρά από έναν ταύρο, στο φεστιβάλ του Σαν Ισίντρο, στο Λας Βέντας της Μαδρίτης.

  Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια –Ταύρος: 23/05/2019 - www.star.gr

  Ζώδια –Ταύρος: 23/05/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Μην μένετε στα λόγια. Η διαφορά ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα απέχει όσο εσείς δεν προχωράτε σε πράξεις».

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος: 21/05/2019 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος: 21/05/2019  www.star.gr

  Ταύρος: «Θα ψαχτείτε πολύ με οικονομικά θέματα και θα θέλετε να βάλετε μια τάξη»

  Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια –Ταύρος: 17/5/19 - www.star.gr

  Ζώδια –Ταύρος: 17/5/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Ενθουσιάζεστε, απογοητεύεστε και ίσως αυτά τα δύο να απέχουν λίγες μέρες ή ώρες. Αυτές τις μέρες κάτι θα γίνει, ίσως και ξαφνικά»

  Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:00 am


  10 πράγματα που δεν ξέρατε για τους Ταύρους (video) - clickatlife

  10 πράγματα που δεν ξέρατε για τους Ταύρους (video)  clickatlife

  Οι Ταύροι έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα και εμείς ανακαλύπτουμε κρυφές πτυχές του χαρακτήρα τους.

  Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


  Βίντεο: Ταυρομάχος σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει - CNN Greece

  Βίντεο: Ταυρομάχος σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει  CNN Greece

  Ειδήσεις - Οργή αλλά και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και απαθανατίζει ταυρομάχο να σκουπίζει τα δάκρυα που ...

  Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος : 10/05/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος : 10/05/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Μπορείτε να δώσετε λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν. Ευχάριστες συναντήσεις . Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την οικογένεια».

  Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


  Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου στο Μεξικό - Δείτε βίντεο - Πρώτο ΘΕΜΑ

  Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου στο Μεξικό - Δείτε βίντεο  Πρώτο ΘΕΜΑ

  Η 32χρονη Χίλντα Τενόριο γονάτισε μπροστά στον ταύρο αλλά δεν κατάφερε να τον ξεγελάσει με το «κόκκινο πανί»

  Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


  Ταύρος: Το ζώδιο του μήνα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; - Athens Magazine

  Ταύρος: Το ζώδιο του μήνα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;  Athens Magazine

  Το ζώδιο του μήνα είναι ο ταύρος! Δείτε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά του και πως αντιδρά στον έρωτα! Δείτε αναλυτικά!

  Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


  Τα 9 καλύτερα τατουάζ για έναν ταύρο - Jenny.gr

  Τα 9 καλύτερα τατουάζ για έναν ταύρο  Jenny.gr

  Εάν στην παρέα σας φωνάζουν "μαμά", τότε πιθανότατα είστε Ταύρος. Όμως, το να έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 20 Απριλίου και στις 21 Μαΐου δεν σημαίνει μόνο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


  Ινδία: Ταύρος έπεσε πάνω σε πλήθος - Παρέσυρε μια μητέρα με το μωρό της - CNN Greece

  Ινδία: Ταύρος έπεσε πάνω σε πλήθος - Παρέσυρε μια μητέρα με το μωρό της  CNN Greece

  Ειδήσεις - Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε στην Ινδία , όταν ένας ταύρος εισέβαλε σε πλήθος και παρέσυρε ένα μωρό που είχε στην αγκαλιά η μητέρα του.

  Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια – Ταύρος: 02/05/2019 - www.star.gr

  Ζώδια – Ταύρος: 02/05/2019  www.star.gr

  Για τους Ταύρους είπε: «Σχεδιάστε ξανά το μέλλον σας» - Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον ανάδρομο Κρόνο.

  Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


  Πώς μπορεί να σε τρελάνει ο Ταύρος - Τα Νέα Οnline

  Πώς μπορεί να σε τρελάνει ο Ταύρος  Τα Νέα Οnline

  Aν η Παρθένος σε τσακίζει με τον σαρκασμό της και την υπερανάλυση των πάντων και ο Αιγόκερως σου κάνει τα νεύρα κρόσσια με την ψυχρότητα και την ...

  Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος: 01/05/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος: 01/05/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Μήνας αποφάσεων, συζητήσεων, ανάληψης ευθυνών σε σχέσεις και συνεργασίες»- Οι μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2019 | 10:00 am


  Πότε ο Ταύρος φέρεται... σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο - Τα Νέα Οnline

  Πότε ο Ταύρος φέρεται... σαν μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο  Τα Νέα Οnline

  Από τους πιο πρακτικούς κι ανθεκτικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου o Ταύρος, που έχει και τα γενέθλιά του αυτή την περίοδο, μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος: 24/04/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος: 24/04/19  www.star.gr

  Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα το Μεγάλο Σάββατο είναι οι κυρίαρχες όψεις μέχρι και τη Δευτέρα.

  Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος: 23/04/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος: 23/04/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Προσπαθήστε να μην υπερφορτώνετε τη μέρα σας. Ασχοληθείτε μόνο με τις προτεραιότητές σας και μη σπαταλάτε ενέργεια»

  Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια- Ταύρος: 22/04/19 - www.star.gr

  Ζώδια- Ταύρος: 22/04/19  www.star.gr

  Ταύρος: «Πρώτη φορά συναντά ο Ήλιος τον Ουρανό στο ζώδιό σας κι αυτό σημαίνει τάση για αλλαγές στο επόμενο διάστημα, κάποιες ίσως, αιφνίδιες».

  Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια – Ταύρος: 19/04/2019 - www.star.gr

  Ζώδια – Ταύρος: 19/04/2019  www.star.gr

  Για τους Ταύρους είπε: «Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και φωτίζει την ψυχή και τη διάθεσή σας» - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια-Ταύρος 4/4/19 - www.star.gr

  Ζώδια-Ταύρος 4/4/19  www.star.gr

  Νέα Σελήνη στον Κριό! «Προσοχή σε θέματα υγείας και προσέξτε τα μυστικά σας σε επαγγελματικά θέματα» -Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

  Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


  Stars System- Ταύρος 1/4/19 - www.star.gr

  Stars System- Ταύρος 1/4/19  www.star.gr

  Η Άση Μπήλιου μίλησε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στην εκπομπή της «Stars System», η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 14:00 στο STAR.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


  Ζώδια Ταύρος 26/3/2019 - www.star.gr

  Ζώδια Ταύρος 26/3/2019  www.star.gr

  Τελευταία εβδομάδα με έντονους ρυθμούς - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Ταύρο - 26/3/2019.

  Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 9:00 am


  Ζώδια Ταύρος 19/3/2019 - www.star.gr

  Ζώδια Ταύρος 19/3/2019  www.star.gr

  Σιγά - σιγά οι τόνοι πέφτουν - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Ταύρο - 19/3/2019.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 9:00 am


  Ζώδια Ταύρος 12/3/2019 - www.star.gr

  Ζώδια Ταύρος 12/3/2019  www.star.gr

  Πιο παραγωγικοί στα επαγγελματικά - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Ταύρο - 12/3/2019.

  Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:00 am


  Κόρινθος: Τον σκότωσε αφηνιασμένος ταύρος - Ανατροπή στις... - Newsit

  Κόρινθος: Τον σκότωσε αφηνιασμένος ταύρος - Ανατροπή στις...  Newsit

  Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει την Κόρινθο. Ο ταύρος επιτέθηκε και σκότωσε τον άτυχο άντρα, που δεν κατάφερε να σωθεί...

  Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


  Άση Μπήλιου - Stars System Ταύρος 2/3/19 - www.star.gr

  Άση Μπήλιου - Stars System Ταύρος 2/3/19  www.star.gr

  Ο Ουρανός εγκαθίσταται στις 6/3 στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι το 2026.

  Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


  Αφηνιασμένος ταύρος προκαλεί πανδαιμόνιο σε θρησκευτική εκδήλωση - Newsbeast.gr

  Αφηνιασμένος ταύρος προκαλεί πανδαιμόνιο σε θρησκευτική εκδήλωση  Newsbeast.gr

  Ο φακός έπιασε την τρομακτική σκηνή που ένας ταύρος που τρέχει πηδά με όλη του τη φορά πάνω στον κόσμο που συνέρρευσε σε ένα θρησκευτικό γεγονός στη ...

  Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


  Ζώδια Ταύρος 11/2/2019 - www.star.gr

  Ζώδια Ταύρος 11/2/2019  www.star.gr

  Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Ταύρο 11/2/2019.

  Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


  Ζώδια Ταύρος 5/2/2019 - www.star.gr

  Ζώδια Ταύρος 5/2/2019  www.star.gr

  Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, μελλοντικά σχέδια, είπε η Άση Μπήλιου για το τι θα φέρει στον Ταύρο η Άφροδίτη στον Αιγόκερω.

  Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


  Ζώδια - Ταύρος 15/01/2019 - www.star.gr

  Ζώδια - Ταύρος 15/01/2019  www.star.gr

  Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Ταύρο 15/01/2019.

  Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 10:00 am


  Τι περιμένει τον Ταύρο το 2019; - In.gr

  Τι περιμένει τον Ταύρο το 2019;  In.gr

  Από τα ζώδια, που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές μέσα στην καινούργια χρονιά είναι ο Ταύρος. Παρόλο που θα είναι απαιτητικό το 2019, θα είναι και ευνοϊκό, αφού ...

  Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 10:00 am


  Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Ταυρος

  Φιλικοί ιστότοποι: