Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Λαρίσης   »   Λάρισα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Σήμερα στη Λάρισα η κεντρική ομιλία της Ρένας Καραλαριώτου

Σήμερα, Τετάρτη 22 Μαϊου 2019, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας πραγματοποιείται η Κεντρική Εκδήλωση του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά», με την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου να απευθύνει την προεκλογική της ομιλία στους πολίτες.
«Τη Λάρισα θα την αλλάξουμε με τις ιδέες μας, το πρόγραμμα μας, την ομάδα μας, τις νέες και καινοτόμες προτάσεις μας.

Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος σε αυτές τις εκλογές. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος.

Το μήνυμα της πολιτικής και δημοτικής αλλαγής πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Η Λάρισα δεν μπορεί και δεν θα χάσει άλλα τέσσερα χρόνια. 

Θα προχωρήσει δυνατά μπροστά. Με νέες ιδέες. Νέους ανθρώπους. Νέα Δημοτική Αρχή. Νέα Δήμαρχο», σημειώνει η κ. Καραλαριώτου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:11 am


Απ. Σιάτρας: Η χώρα μας έχει ανάγκη εκπροσώπησης από νέους ανθρώπους στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Απόστολος Σιάτρας, Θεσσαλός στην καταγωγή, είναι ένας επιχειρηματίας στο χώρο των διανομών, που αποφάσισε να εκτεθεί στην ψήφο των πολιτών με το Ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων εκτιμώντας ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι μια "υποχρέωση" για τον καθένα μας και συνάμα μια σημαντική συνεισφορά στον τόπο.

Ο ίδιος μίλησε στο kosmoslarissa.gr καταθέτοντας τις απόψεις του: 

1.Κύριε Σιάτρα. Με ποιους βασικούς στόχους κατέρχεται ως υποψήφιος για την Ευρωβουλή ένας νέος άνθρωπος όπως εσείς;

Κύριε  Τόλη πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεται  να εκφράσω τις απόψεις στους συμπολίτες μου. Ένας νέος άνθρωπος όπως εγώ αποφασίζει να κατέβει στο πολιτικό στίβο, γιατί τόσα χρόνια έχει δει του τον έχει οδηγήσει το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Η άποψη μου και πολλών συμπολιτών μας είναι η ιδία. Ότι δηλαδή τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας δεν έχουν πλέον να προσφέρουν τίποτα στον τόπο. Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό πρέπει να αντικατασταθεί από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν  να προσφέρουν, από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και νέες νοοτροπίες και όχι να κατακλύζεται από επαγγελματίες πολιτικούς .

Ο βασικότερος στόχος μου  είναι η καλλιέργεια μια κουλτούρας συμπράξεων και συνεργασιών . Πρώτα  ανάμεσα στα κόμματα που απαρτίζουν το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία. Ένα βασικό συστατικό των κοινωνιών που προοδεύουν είναι οι συνεργασίες. Είδαμε που μας οδήγησε τόσο χρόνια η στείρα πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των  μεγάλων κομμάτων. Επίσης όσες προσπάθειες συνεργασίας έγιναν τα τελευταία χρόνια ήταν βασισμένες στη κατοχή θέσεων εξουσίας, και γενικότερα έδιναν την αίσθηση πολιτικής συναλλαγής

2.Γιατί αποδεχτήκατε την πρόταση της Ένωσης Κεντρώων;

Βρίσκομαι στο χώρο της Ένωσης Κεντρώων τα τελευταία  έξι χρόνια στην αρχή ως φίλος του κόμματος και από το Σεπτέμβριο του 2015 ως πολιτευτής. Όποτε όπως καταλαβαίνετε όταν με κάλεσε ο πρόεδρος της Ε.Κ. στο γραφείο του για να μου προτείνει να κατέβω στις ερχόμενες Ευρωεκλογές δεν το σκέφτηκα πολύ να απαντήσω θετικά. Επίσης πιστεύω ότι η Ε.Κ. είναι το μόνο από τα λεγόμενα μικρά κόμματα, το όποιο έχει πρόγραμμα και θέσεις.

Είναι γνωστό ότι οι βασικές μας μας θέσεις καταγράφονται απλά και κατανοητά σε 11 σημεία. Επίσης πιστεύω ότι η στάση της Ε.Κ.  στο μεγάλο θέμα του Μακεδονικού ζητήματος ήταν μια θέση ευθύνης χωρίς ερωτηματικά και αστερίσκους

3.Ποια είναι τα συμπεράσματα που αποκομίζετε συνομιλώντας με τους πολίτες ενόψει της κάλπης;

Ο κόσμος είναι μπερδεμένος. Οι περισσότεροι δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχει παρά πολύς κόσμος που δεν έχει την διάθεση να πάει να ψηφίσει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που έχουν προξενήσει στη χώρα τα παλιά κόμματα εξουσίας, να κάνουν τους ανθρώπους αδιάφορους για την πολιτική. Να μην τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν στη διαδικασία αναδείξης αντιπροσώπων που θα αποφασίζουν για θέματα που τους αφορούν. Θεωρούν ότι όλοι είναι ίδιοι και ότι κανένας δεν θα κάνει τίποτα για αυτούς.

Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι που θέλουμε να ασχοληθούμε με την πολιτική, να φέρουμε τον κόσμο κοντά. Όχι όμως με τα παλιά πρότυπα. Ο κόσμος πρέπει να ασχοληθεί με την πολιτική χωρίς φανατισμούς αλλά σε ένα πνεύμα ανταλλαγής και  συνθέσεις ιδεών και απόψεων που θα είναι παραγωγικές για τον τόπο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, όπως προανέφερα, που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά

4. Η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως λειτουργεί θεσμικά σήμερα έχει μέλλον;

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση για την όποια θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες ολόκληρες. Θα προσπαθήσω όμως να συνοψίσω μέσα σε λίγες γραμμές. Η Ε.Ε τις τελευταίες δεκαετίες κατάφερε να μετατραπεί σε μια αμιγώς οικονομική ένωση, να χάσει τις αρχικές αξίες της και να θεωρείται μια elite για τους λίγους.  Ένα ακόμη ορόσημο για την Ε.Ε ήταν το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Brexit. Από εκείνη την περίοδο και μετά αναπτύχθηκε σε όλη την Ευρώπη ένα κύμα ευρωσκεπτικιστων. Άνθρωποι που προέρχονται από την άκρα δεξιά οι όποιοι πιστεύουν στην διάλυση της Ε.Ε.

Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Πιστεύουμε ότι μια Ε.Ε βασισμένη στις αξίες και τα ιδανικά τον ιδρυτών της,  θα μπορούσε να γίνει πιο προσιτή και πιο κατανοητή στον απλό κόσμο. Μια Ε.Ε. με κέντρο των ανθρωπο.

Μια τέτοια Ε.Ε θα μπορούσε να έχει ένα ισχυρό μέλλον και να αποτελέσει ένα βασικό πυλώνα οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των λαών της Ευρώπης.

Σας ευχαριστώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:07 am


Μία κηδεία σήμερα Τετάρτη

Μία κηδεία σήμερα Τετάρτη Μαΐου 2019 στο νομό Λάρισας

Αντώνιο Ριζούλη ετών 61

Ώρα 11 π.μ. Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μεγαλόβρυσο Αγιάς

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:07 am


22/5/2019

(8πμ-11μμ): ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ Αλ. Παναγούλη & Μανδηλαρά (Β. Κων/νου και Β. Παύλου) τηλ. 2410626111 – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κύπρου 64 τηλ. 2410549444 - ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κουμουνδούρου 78 & Καραθάνου (γωνία) τηλ. 2410536075 - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Βενιζέλου 138 (Περιοχή Άγιος Αχίλλειος) τηλ. 2410252563 – ΧΟΛΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υψηλάντου 2 (πλατεία Εθνικής αντιστάσεως, Αγ. Κων/νος) τηλ. 2410236566 – ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γεωργιάδου 55 (ΚΤΕΛ Λάρισας) τηλ. 2410257150 - ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Καρδίτσης 76 (ανάμεσα εκπαιδευτηρίων Ράπτου και ΔΕΗ) τηλ. 2410624040 – ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΑΛΙΚΗ Σταγών 39-Άγιος Θωμάς (Νέες Πολυκατοικίες) τηλ. 2410670750

Διανυκτερεύει (11μμ-8πμ): ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31ης Αυγούστου 10& Ογλ (πλατεία Αγ. Βελησσαρίου) τηλ. 2410288078  

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:00 am


Πρωτοσέλιδο 22/5/2019

Πρωτοσέλιδο 22/5/2019

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:00 am


Τσίπρας από Λάρισα: O κάμπος ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς (Eικόνες)

«Ο λαός δεν ξεχνά ποιοι χρεοκόπησαν τον τόπο και ποιοι έδωσαν την μεγάλη μάχη για να βγάλουν ξανά την χώρα σε ξέφωτο», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την προεκλογική ομιλία του στη Λάρισα και επισήμανε ότι «έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας.

Η ώρα της λαϊκής κινητοποίησης. Η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας. Η ώρα της κάλπης. Η ώρα που μιλάνε οι πολλοί».

«Ο Κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής», είπε.

Πρόσθεσε ότι οι πολίτες σήμερα στέλνουν «στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα» και συμπλήρωσε «έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας».

«Νόμιζαν ότι αρκεί να έχουν αγοράσει εφημερίδες και κανάλια, επικοινωνιολόγους και δημοσκόπους για να τους εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός. Νόμιζαν ότι αυτό αρκεί για να ξαναγυρίσουν πίσω οι ίδιοι στις θέσεις εξουσίας που τους έλειψαν και να γυρίσουν πίσω και το λαό στο βαθύ σκοτάδι των μνημονίων», είπε.

«Είχαν προδιαγράψει ότι θα κάνουν εκλογικό περίπατο. Νόμιζαν ότι ο ελληνικός λαός θα παραδοθεί. Τον υποτίμησαν όμως για άλλη μια φορά», σημείωσε και τόνισε πως όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις, «το ίδιο θα πάθουν και την Κυριακή», καθώς «ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στην προπαγάνδα, την συκοφαντία, στο ψέμα και την απάτη».

Τόνισε πως ο λαός πως γνωρίζει «ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν» και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο.

«Ακόμη και το ΔΝΤ παραδέχεται ότι η Ελλάδα ρήμαξε με όσα έκαναν την περίοδο 2010-14, ότι ρήμαξαν μια χώρα και μια οικονομία για να σωθούν οι τράπεζες» ανέφερε και επιτέθηκε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Μόνο η ΝΔ κάνει λόγο για «success story» κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αλλά και ο κ. Μητσοτάκης που ονειρεύεται να συνεχίσει το έργο των απολύσεων και των περικοπών»

Και συνέχισε: «Μόνο αυτοί μας λένε ότι είχαν ιστορία επιτυχίας, ο κ. Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρός του που όταν απέλυε γιατρούς και έκοβε δαπάνες από την υγεία, έλεγε ότι είναι δικά τους τα μέτρα, όχι της τρόικας, μη τυχόν και του πάρει η τρόικα τη δόξα».

Πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός δεν ήρθε στο προσκήνιο το 2015 για να γυρίσει στην αφάνεια το 2019. Θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του και όσα κέρδισε με τις θυσίες του.

Γιατί ό,τι πέτυχε αυτή η κυβέρνηση, το πέτυχε με τη στήριξη του ελληνικού λαού», είπε και τόνισε αυτή η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του λαού και όσα κέρδισε με τις θυσίες του.

Αναφερόμενος στις συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας επισήμανε πως η κυβέρνηση έδωσε τη μάχη για τη στήριξη της κοινωνίας και των αδύναμων και επανέλαβε τα μέτρα που υλοποίησε στον τομέα της Υγείας και της Εργασίας.

Σημείωσε επιπλέον ότι «αυτή η κυβέρνηση έδωσε τη μεγάλη μάχη και χάρη στην αξιοπιστία που κέρδισε και την ανάκαμψη της οικονομίας που πέτυχε και κατάφερε να μην εφαρμοστεί η αχρείαστη περικοπή των συντάξεων απ' την 1.1.2019», για να συμπληρώσει ότι η κυβέρνηση αύξησε τον κοινωνικό προϋπολογισμό από 700 εκατ. το 2015 στα 3,2 δις «για να μην μείνει κανένα μόνος του στις δυσκολίες της ζωής.

Μίλησε για «τρόικα του εσωτερικού» και τόνισε πως «πότε εδώ στην Ελλάδα να πηγαίνουν χέρι χέρι με το ΔΝΤ, πότε στην Ευρώπη να παρακαλάνε το Σόιμπλε και τους ακραίους να κρατήσουν γερά, να μην υποχωρήσουν σε καμία από τις παράλογες απαιτήσεις τους. «Βάστα Σόιμπλε και Βάστα ΔΝΤ». Αυτά έλεγαν, αυτά έγραφαν, όταν δίναμε εμείς τις μάχες για την κοινωνική πλειοψηφία».

«Τις τελευταίες μέρες δείχνουν το πραγματικό σκληρό πρόσωπο τους, που κοιτά τον κόσμο από τη σκοπιά των ολιγαρχών και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων χωρίς έγνοια για τον άνθρωπο του μόχθου» είπε, συνεχίζοντας την επίθεση προς τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Αυτό κάνουν όταν μιλάνε για το ξεπερασμένο οχτάωρο και την επταήμερη εργασία και μετά βγαίνουν και λένε ότι έκαναν λάθος, όταν θέλουν να βάλουν δημοσίους λειτουργούς στο σύστημα υγείας να δουλεύουν για να κερδίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες των ιδιωτικών νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων, όταν με περισσή αλαζονεία χωρίζουν τους πολίτες σε κατηγορίες: Ο ψυκτικός από το Περιστέρι και ο μάνατζερ από την Εκάλη. Οι λίγοι και εκλεχτοί που θα διοικούν και οι πολλοί  που θα υπακούν», ανέφερε.

«Ε λοιπόν εμείς εδώ, από τη Θεσσαλία τους λέμε: πάρτε το χαμπάρι. Τώρα αλλάξανε τα πράγματα. Στην Ελλάδα θα διοικούν οι πολλοί και θα υπακούνε οι λίγοι. Θα είναι κυρίαρχος ο ελληνικός λαός, θα είναι αυτός που δίνει εντολές. Γιατί έχει έρθει η ώρα των πολλών», υπογράμμισε.

naftemporiki.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:27 pm


Ρένα Καραλαριώτου: Ολοκληρωμένη παρέμβαση στη Ν. Σμύρνη

«Έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με νέες καινοτόμες ιδέες, που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των Δημοτών, στις γειτονιές, στην Πόλη.
Η Νέα Σμύρνη αποτελεί μία από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης Κύρια προβλήματα της συνοικίας αποτελούν η κοινωνική διαφοροποίηση στο εσωτερικό της και η διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού επισκέφθηκε κατοίκους και επαγγελματίες στη Νέα Σμύρνη και στην οδό Σωκράτους.

«Στο πρόγραμμά μας, ειδικά για τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, σχεδιάζουμε, μεταξύ άλλων, τον επανασχεδιασμό της οδού Σωκράτους. Η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής αποτελεί πάγιο αίτημα της πόλης μας. Ωστόσο, μέχρι την υλοποίησή του, απαιτείται περίφραξη, τοποθέτηση ηχοπετασμάτων και φυτοτεχνική διαμόρφωση, ώστε να περιοριστεί η οπτική και ηχητική ρύπανση και να βελτιωθεί η ασφάλεια. Σχεδιάζουμε ακόμη γενική παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα, ώστε η συνοικία αυτή να αποκτήσει πλήρεις υποδομές και να γίνει αξιοβίωτη», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.


Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:02 pm


Πρόγραμμα επιμορφωτικού σεμιναρίου της Ιεράς Μητροπόλεως

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, που αφορά το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως, θα λάβει μέρος στην Κατακόμβη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 6 μ.μ και παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να είναι ακριβείς στην ώρα τους.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

6:00-6:20μ.μ.: «Ποιμαντική φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες», π. Σέργιος Παραλίκας, Καθηγητής Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

6:25-6:35μ.μ.: «Προσχολική παιδαγωγική», Παπαγεωργίου Νικολέτα, Νηπιαγωγός, Υπεύθυνη του φροντιστηρίου Κατηχητών.

6:40-6:55μ.μ.: « Μαθησιακές δυσκολίες & πρακτικές αντιμετώπισης», Επαμεινώνδας Μανδηλάς, Δάσκαλος- Θεολόγος.

7:00-7:15μ.μ.: Διάλειμμα.

7:20- 7:40μ.μ.: «Οριοθέτηση & διαχείριση συμπεριφορών στην ομάδα»,  Ειρήνη Κόκκα, ψυχολόγος – Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια .

7:45 – 8:05μ.μ.: « Διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Χαρακτηριστικά και καλές πρακτικές διαχείρισης στην ομάδα», Χρύσα Καραμανέ, Παιδαγωγός.

8:10-9:00μ.μ.: Ελεύθερη συζήτηση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:27 pm


Επίσκεψη των αρχαιολόγων της Ερέτριας στον Δήμαρχο Φαρσάλων

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, είχε τη χαρά να δεχθεί την εθιμοτυπική επίσκεψη των αρχαιολόγων που ηγούνται της αρχαιολογικής μελέτης της αρχαίας Ερέτριας.

Ο καθηγητής Francesco La Torre, η αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Σοφία Καραπάνου και ο Dr. AlessioToscano - Raffa, αγαπημένοι συνεργάτες και φίλοι του Δημάρχου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία, τη σίτιση και εν γένει, την απόλυτη στήριξη που παρέχει ο Δήμος Φαρσάλων στις εργασίες μελέτης της αρχαίας Ερέτριας.

Παρουσία της Ειδικής Συνεργάτιδός του και μέλους της ομάδας μελέτης, Βάσως Νούλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για για την πορεία των εργασιών, τις μελλοντικές δυνατότητες και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Η Σοφία Καραπάνου πρόσφερε στον Δήμαρχο το συλλεκτικό ημερολόγιο 2019 της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και όλοι οι αρχαιολόγοι του ευχήθηκαν εγκάρδια καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:01 pm


Δράσεις 180 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

Ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, βρίσκονται αδιαπραγμάτευτα στο επίκεντρο της πολιτικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Υλοποιώντας ένα ξεχωριστό έργο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, η Περιφέρεια Θεσσαλίας  υποστηρίζει  με 180 εκατ. ευρώ, σημαντικές  δομές  και δράσεις  που βοηθούν τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, διευκολύνουν την καθημερινότητα και δημιουργούν θέσεις εργασίας.
«Η δημιουργία μιας κοινωνίας με συνοχή, χωρίς αποκλεισμούς, είναι μια πρόκληση που εμφανίζεται ακόμη πιο δύσκολη αλλά και επιτακτική,  λόγω της οικονομικής κρίσης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
"Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  υποστηρίζει  με όλους τους πόρους που διαθέτει, δράσεις και δομές που προσφέρουν σε πολλούς ανθρώπους, ευκαιρίες και δυνατότητες να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
Προτεραιότητές μας είναι η απασχόληση, οι θέσεις εργασίας και οι δίκαιες και ίσες ευκαιρίες για όλους.
Στηρίζουμε με σεβασμό και ενδιαφέρον την κοινωνική ένταξη. Στεκόμαστε με σοβαρότητα και ευαισθησία δίπλα σε κάθε προσπάθεια που καταπολεμά τις κοινωνικές ανισότητες, τη φτώχεια και κάθε μορφής διάκριση.  Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών και όχι το αντίθετο. Δίκαιη αντιμετώπιση και σεβασμός σε όλους. Αυτή είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Περιφέρεια του πολίτη".
Συγκεκριμένα:
Περισσότερα από 180  εκατομμύρια ευρώ είναι ο προϋπολογισμός των δράσεων  στο ΠΕΠ Θεσσαλίας –με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την προώθηση της απασχόλησης, την κοινωνική ένταξη ομάδων όπως οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι μετανάστες και οι Ρομά, την υποστήριξη ατόμων με αναπηρίες, τη φροντίδα των ηλικιωμένων, την προστασία των γυναικών που είναι θύματα βίας και την καταπολέμηση της φτώχειας, της ανισότητας και των διακρίσεων.
-Για υποδομές και δράσεις Πρόνοιας ο προϋπολογισμός στο ΠΕΠ Θεσσαλίας ξεπερνά τα 52 εκατομμύρια ευρώ με έργα όπως το Κέντρο ΧΑΡΑ Ι στη Νεάπολη Λάρισας για την εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση ατόμων με αυτισμό και το νέο κτίριο του Ειδικού Σχολείου Λάρισας, που κατασκευάζεται στη Νεάπολη και θα προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε άτομα με αναπηρίες.
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει εξοπλίσει όλα τα Ειδικά Σχολεία της Θεσσαλίας με ειδικά μηχανήματα και εξοπλισμό ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης προϋπολογισμού 4,2 εκατ. ευρώ.
-Από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έργα που αφορούν στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη και ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μεταφέρει  δωρεάν, καθημερινά, 16.000 μαθητές από και προς τα σχολεία τους. Για το σκοπό αυτό έχουν διατεθεί  75 εκατομμύρια ευρώ
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει  τις οικογένειες χαμηλού εισοδήματος ώστε να μπορούν να στέλνουν δωρεάν τα νήπια σε  βρεφονηπιακούς σταθμούς. Πρόκειται για τα γνωστά  voucher,  για τα οποία  η Περιφέρεια διαθέτει 35 εκατ. ευρώ.
-Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ είναι το ποσό που διέθεσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη ιδρυμάτων όπως γηροκομεία, ορφανοτροφεία, δομές προστασίας παιδιών με αναπηρίες και φιλανθρωπικά σωματεία. 
-Μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους,  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύθηκαν  με επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή, ύψους 27,6 εκατ. ευρώ,  χιλιάδες συμπολίτες.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποστηρίζει:
-5 δομές για την υποστήριξη των γυναικών θυμάτων βίας σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Πρόκειται για ξενώνες φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και Κέντρα Συμβουλευτικής.
-Τη συνέχιση λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία.
-Τη συνέχιση των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
-Κοινωνικά Παντοπωλεία και Κοινωνικά Φαρμακεία σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.
-Κέντρα Κοινότητας σε όλους σχεδόν -23 από τους 25- θεσσαλικούς δήμους, με συνολικό προϋπολογισμό 4,8 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια. Όσα από τα Κέντρα Κοινότητας λειτουργούν σε δήμους που έχουν οικισμούς Ρομά, περιλαμβάνουν και παράρτημα Ρομά, καλύπτοντας και τους 8 οικισμούς Ρομά στη Θεσσαλία με εξειδικευμένες υπηρεσίες. Επιπλέον το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας, λειτουργεί ως ενδιάμεσος συνδετικός κρίκος μεταξύ των Κέντρων Κοινότητας και του Υπουργείου. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι ωφελήθηκαν από τα Κέντρα Κοινότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ τα επισκέφτηκαν για παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών περισσότεροι από 65.000 άνθρωποι.
-Δομές στήριξης Αστέγων: Ο ξενώνας αστέγων του Βόλου ήδη εντάχθηκε με 440.000 ευρώ, ο ξενώνας της Λάρισας είναι σε τελικό στάδιο αξιολόγησης και θα ακολουθήσουν οι ξενώνες Τρικάλων και Καρδίτσας.
-Δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας: εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Θεσσαλίας με 11,7 εκατ. ευρώ όλες οι ομάδες παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που προβλέπονται από το Υπουργείο να λειτουργήσουν στη Θεσσαλία. Πρόκειται για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤοΜΥ) που βασική τους αποστολή έχουν την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον πληθυσμό ευθύνης τους.
-Δράσεις του Κοινωνικού Ταμείου  προβλέπονται επίσης και στις Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης σε Λάρισα,  Βόλο Τρίκαλα και Καρδίτσα.
-Επίσης προχωρούν δράσεις για «Παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην κοινότητα» και «Καταπολέμηση των εξαρτήσεων στην κοινότητα».
-Τέλος, χρηματοδοτείται δράση Κοινωνικής Οικονομίας για στήριξη νέων κοινωνικών επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και  Δράσεις στήριξης της απασχόλησης με συμβουλευτική, κατάρτιση, προώθηση στην απασχόληση,  start  up  επιχειρήσεις και αναδιοργάνωση επιχειρήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:46 pm


Zωντανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τη Λάρισα

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:29 pm


43χρονος συνελήφθη στη Λάρισα βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος

Συνελήφθη, σήμερα (21-05-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονο.
Σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σύμφωνα με το οποίο έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, για τα αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και της γενετήσιας ελευθερίας του βουλγαρικού ποινικού κώδικα. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.   

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:56 pm


Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λάρισας

Ελαφρά τραυματίστηκε σήμερα το απόγευμα ένας οδηγός δικύκλου στη Λάρισα.

Κινούμενος στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων με Γεωργιάδου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:42 pm


Εθελοντές για το Φεστιβάλ Πηνειού

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων καλεί όσους πολίτες έχουν διάθεση και μεράκι, να συμβάλλουν στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Πηνειού 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Ιουνίου στην κοίτη του ποταμού.
Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα www.festivalpineiou,gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα μέχρι τις 7 Ιουνίου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 614449 (Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο).
Οι εθελοντές αποτελούν την καρδιά κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ Πηνειού είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση που αποτελείται από καλλιτεχνικά δρώμενα και αθλητικές δράσεις που γίνονται παράλληλα.
Μέσα από την εθελοντική συμμετοχή, εκτός από τη χαρά της συνεργασίας και της προσφοράς, αποκτάς και την ενδιαφέρουσα εμπειρία των παρασκηνίων.
Το σύνθημα της συμμετοχής είναι «Κάνε αυτό το ταξίδι δικό σου!».

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:24 pm


Θανάσης Μούσιος: «Κανένας μόνος, κανένας αβοήθητος»

Το Εκκλησιαστικό Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων, το οποίο στεγάζεται δίπλα στην Εκκλησία της Παναγίας του Αρμενίου, επισκέφθηκε πρόσφατα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» ο κ. Μούσιος με πολύ σεβασμό και αγάπη συνομίλησε με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή και δέχθηκε με χαρά τις ευχές τους για καλή επιτυχία.
Επίσης, συζήτησε και με τα άτομα που έχουν την ευθύνη της φροντίδας των ηλικιωμένων για τα προβλήματά και τις καθημερινές προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν.
Στο περιθώριο της επίσκεψης τόνισε με νόημα: « Η κοινωνική μέριμνα δε μπορεί να είναι προεκλογικό πυροτέχνημα που το ρίχνουμε για να προσελκύσουμε ψήφους και μετά τις εκλογές το ξεχνάμε.


Η κοινωνική μέριμνα, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους και τα ανύμπορα άτομα, πρέπει να είναι καθημερινή πρακτική όλων μας, ιδιαίτερα των στελεχών της δημοτικής αρχής του Κιλελέρ. Στο «Ενωμένο Κιλελέρ» λέμε «κανένας πολίτης μόνος, κανένας αβοήθητος στον Δήμο μας».
Δεν πρόκειται για σύνθημα αλλά για ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης όλων απέναντι στα άτομα που έχουν την ανάγκη μας.
Δυστυχώς, το κοινωνικό πρόσωπο της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν το είδαμε να εκφράζεται αυτή την πενταετία. Λες και δεν υπήρχαν άνθρωποι ευάλωτοι στον Δήμο μας, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δει πώς τα φέρνουν βόλτα, πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητά τους.
Στο πρόγραμμά μας έχουμε συγκεκριμένα μέτρα, που θα εφαρμόσουμε δίχως καμία καθυστέρηση, για την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με την εφαρμογή ενός πραγματικού κοινωνικού τιμολογίου, τη μείωση του παγίου στο νερό, την προμήθεια ειδικών συσκευών (βραχιολάκια) έκτακτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους.
Συνάμα, θα λειτουργήσουμε στον Δήμο μας κοινωνικό παντοπωλείο για να γίνεται με διαφάνεια και δίχως σκοπιμότητες η διάθεση αγαθών στα άτομα που πραγματικά τα χρειάζονται. Και επειδή γνωρίζουμε ότι πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα, είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε και κοινωνικό φροντιστήριο, βοηθώντας τα παιδιά να πετύχουν τον μαθησιακό τους στόχο.»

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:06 pm


Προκήρυξη για 17 μόνιμες θέσεις γιατρών στα Νοσοκομεία της Λάρισας

Στην προκήρυξη των 902 θέσεων γιατρών προχώρησε το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για γιατρούς επί θητεία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και οι οποίοι θα κληθούν τους επόμενους μήνες να καλύψουν τις θέσεις αλλά αφού προηγηθεί η σχετική κρίση από το αρμόδιο συμβούλιο.

Ταυτόχρονα κάθε νοσοκομείο και υγειονομική περιφέρεια θα πρέπει να προκηρύξει τις δικές της θέσεις όπως αυτές εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση.

Στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας (ΠΓΝΛ- ΓΝΛ) θα καλυφθούν 17 θέσεις νέων μόνιμων γιατρών.

Αναλυτικά:

ΠΓΝΛ

Αναισθησιολογίας Επιμελητής Β’ (2)
Ακτινοδιαγνωστικής Επιμελητής Β’ (2)
Ψυχιατρικής Επιμελητής Β’ (2)
Παθολογικής Ανατομικής Επιμελητής Β’ (1)
Νεφρολογίας Επιμελητής Β’ (1)
Νευροχειρουργικής Επιμελητής Β’ (1)
Ουρολογίας Επιμελητής Β’ (1)
Χειρουργικής Επιμελητής Β’ (1)

ΓΝΛ

Νεφρολογίας (για τη μονάδα Τεχνητού Νεφρού) Επιμελητής Β’ (1)
Χειρουργικής Παίδων Επιμελητής Β’ (1)
Μαιευτικής – Γυναικολογίας Επιμελητής Β’ (1)
Καρδιολογίας Επιμελητής Β’ (1)
Παθολογίας Επιμελητής Β’ (1)
Ουρολογίας Επιμελητής Β’ (1)

(*) Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 11 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:44 pm


Νέος εξοπλισμός στο Εργαστήριο Ακτινοδιαγνωστικής του ΠΓΝΛ

Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προμηθεύεται το Εργαστήριο Ακτινοδιαγνωστικής – Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέκρινε την υπογραφή της σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.
Το έργο αφορά την προμήθεια δύο ασύρματων επίπεδων ψηφιακών ανιχνευτών συνοδευόμενους από τους αντίστοιχους σταθμούς εργασίας.
Με τα δύο αυτά μηχανήματα θα αναβαθμιστούν οι ικανότητες των δύο ακτινολογικών αιθουσών του Εργαστηρίου Ακτινοδιαγνωστικής - Ιατρικής απεικόνισης, οι οποίες εξυπηρετούν το σύνολο των κλινικών και τμημάτων του Νοσοκομείου.
«Η Περιφέρεια κινείται βάσει ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πάνω στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, στηρίζοντας τον συνάνθρωπό μας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Προχωράμε σε ένα νέο έργο ουσίας, καθώς κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 100.000 ακτινογραφίες, οι οποίες είτε αφορούν εξωτερικούς ασθενείς ή καλύπτουν τις ανάγκες των κλινικών και τμημάτων του Νοσοκομείου.
Το Εργαστήριο λειτουργεί με περιορισμένο σχετικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναμονή για την αποστολή των ακτινογραφιών στις κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου.
Με την υλοποίηση του έργου συμβάλλουμε στην αισθητή βελτίωση στην ροή εργασίας. Επιθυμούμε το σύστημα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ολοκληρωμένης φροντίδας και πρόνοιας προς το κοινωνικό σύνολο» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:29 pm


Πρόχειρα φράγματα σε Ομόλιο και Παλαιόπυργο

Στην κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων στον ποταμό Πηνειό προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ με το οποίο διασφαλίζεται η επάρκεια νερού για την άρδευση 40.000 έως 50.000 στρεμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τα φράγματα αναμένεται να κατασκευαστούν στο 5ο αντλιοστάσιο του Πηνειού, στο Ομόλιο και στον Παλαιόπυργο. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε Λάρισας και χρηματοδοτείται από Προγράμμα Δημοσίων Επενδύσεων. «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έμπρακτη στήριξη της παραγωγής και της δύσκολης καθημερινότητας του αγροτικού κόσμου.
Με έργα όπως αυτό αξιοποιούμε τα επιφανειακά ύδατα, αυξάνουμε σημαντικά τη δυνατότητα αποταμίευσης ποσότητας νερού, η οποία θα χρησιμοποιηθεί κατά την περίοδο αιχμής των αρδεύσεων και σε περιπτώσεις λειψυδρίας.
Στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και σχεδιάζουμε έργα που ενισχύουν την παραγωγική διαδικασία και μειώνουν το κόστος παραγωγής» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Με την κατασκευή των υπόψη φραγμάτων θα υπάρξει δυνατότητα αποταμίευσης ποσότητας νερού, η οποία θα χρησιμοποιηθεί κατά την περίοδο αιχμής των αρδεύσεων και σε περιπτώσεις λειψυδρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:17 pm


Με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας o Kώστας Κολλάτος

Με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας μέλη του ΚΑΠΗ Ραψάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος την Κυριακή το πρωί στην Ραψάνη όπου πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.
Σε δήλωση του ο κ. Κολλάτος ανέφερε: «Όλοι μας οφείλουμε σεβασμό και τιμή στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο και τον κέρδισαν.
Ας τους διασφαλίσουμε λοιπόν σαν ένα έμπρακτο μεγάλο ευχαριστώ ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής, γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι, ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία σε όλα τα ηλικιωμένα μέλη της, αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού μας».

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:07 pm


Λάρισα - Ειδήσεις και Νέα

Εκλογές 2019: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα - Pagenews.gr

Εκλογές 2019: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα  Pagenews.gr

Στην Λάρισα μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:07 am


Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στη Λάρισα - Pontos News

Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στη Λάρισα  Pontos News

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος», το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών & Σπουδαστών ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 8:40 am


Λάρισα: "Έφυγε" από τη ζωή 61χρονος - onlarissa.gr

Λάρισα: "Έφυγε" από τη ζωή 61χρονος  onlarissa.gr

“Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Ριζούλης σε ηλικία 61 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 8:28 am


Σήμερα στη Λάρισα η κεντρική ομιλία της Ρ. Καραλαριώτου - Larissanet.gr

Σήμερα στη Λάρισα η κεντρική ομιλία της Ρ. Καραλαριώτου  Larissanet.gr

Κεντρική Εκδήλωση του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά», με την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου να απευθύνει την προεκλογική της ομιλία ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:45 am


Καρέ καρέ η επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα - Larissanet.gr

Καρέ καρέ η επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα  Larissanet.gr

Ένα ιστορικό ενσταντανέ από το αντίο - ευχαριστώ του Αλέξη Τσίπρα στους Λαρισαίους.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 1:01 am


Οι Βολιώτες που ήταν πρώτη θέση στην ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα [εικόνες] - thenewspaper.gr

Οι Βολιώτες που ήταν πρώτη θέση στην ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα [εικόνες]  thenewspaper.gr

Παρόντες στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ήταν αρκετοί Βολιώτες πολιτικοί. Πρώτη στην γειτονική πόλη έφτασε ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:31 am


Η συγκέντρωση Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισα με το φωτογραφικό φακό | Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά - Θεσσαλία TV

Η συγκέντρωση Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισα με το φωτογραφικό φακό | Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά  Θεσσαλία TV

Αρκετά ικανοποιημέναν έμειναν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκέντρωση του κόσμου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, μάλιστα κα΄ποιοι τολμούσαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:54 pm


Τσίπρας από Λάρισα: Επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό τις θυσίες που έκανε - HuffPost Greece

Τσίπρας από Λάρισα: Επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό τις θυσίες που έκανε  HuffPost Greece

Εντολή στήριξης ή κατάργησης των μέτρων ελάφρυνσης την Κυριακή».

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:00 pm


Στην ομιλία του Τσίπρα στη Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης (video) - altsantiri.gr

Στην ομιλία του Τσίπρα στη Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης (video)  altsantiri.gr

Στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, βρέθηκε ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:30 pm


Όταν ο Αλέξης Τσίπρας… τρόλαρε από τη Λάρισα τον Κυριάκο Μητσοτάκη (βίντεο) - Larissanet.gr

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας… τρόλαρε από τη Λάρισα τον Κυριάκο Μητσοτάκη (βίντεο)  Larissanet.gr

Αυτό ήταν το… ευμεγέθες καρφί που επιφύλαξε ο κ. Τσίπρας για τον πολιτικό του αντίπαλο στο κλείσιμο της ομιλίας του...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:30 pm


Το «καρφί» του Τσίπρα από την Λάρισα για την αντίστοιχη συγκέντρωση Μητσοτάκη (pics) - Reader.gr

Το «καρφί» του Τσίπρα από την Λάρισα για την αντίστοιχη συγκέντρωση Μητσοτάκη (pics)  Reader.gr

Ήταν σαφές καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Λάρισα, πως είχε προετοιμαστεί για να εκτοξεύσει τα «βέλη» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:18 pm


«Λάρισα πόλη ελληνική και όχι πολυπολιτισμική» - Ελευθερία

«Λάρισα πόλη ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»  Ελευθερία

«Η παρουσία του συνδυασμού «Λαρισαίων Κοινόν» προκαλεί αμηχανία, επειδή είναι μία σοβαρή ανένταχτη πατριωτική κίνηση προερχόμενη από τη βάση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:10 pm


Η Άννα Βαγενά στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα - Larissanet.gr

Η Άννα Βαγενά στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα  Larissanet.gr

Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα, βρέθηκε και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κα Άννα Βαγενά που επισημαίνει: "Αυτή τη στιγμή, από τη κεντρική.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:10 pm


Σύλληψη 43χρονου με ευρωπαϊκό ένταλμα στη Λάρισα - ΕΡΤ

Σύλληψη 43χρονου με ευρωπαϊκό ένταλμα στη Λάρισα  ΕΡΤ

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ευρωπαϊκό ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:03 pm


Aνεψιός και θείος από τη Λάρισα έκλεψαν φορτηγό από το Βόλο - Larissanet.gr

Aνεψιός και θείος από τη Λάρισα έκλεψαν φορτηγό από το Βόλο  Larissanet.gr

Δύο συγγενείς από τη Λάρισα είναι οι δράστες κλοπής φορτηγού αυτοκινήτου από το Βόλο, στις αρχές του 2019, όπως προκύπτει από την εξιχνίαση της κλοπής ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:49 pm


Δείτε live την ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα - Press Publica

Δείτε live την ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα  Press Publica

Στην Λάρισα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου και πραγματοποιεί ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:11 pm


Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα - onlarissa.gr

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα  onlarissa.gr

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:00 pm


Η υποδοχή Τσίπρα στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Η υποδοχή Τσίπρα στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Στο Δημαρχείο στάθμευσε το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και κατόπιν συνοδεία εκατοντάδων πολιτών μετέβη στην Κεντρική Πλατεία για την.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:00 pm


ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα - www.enikos.gr

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα  www.enikos.gr

Δείτε απευθείας την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα. Unavailable. This video can't be embedded. Watch on Facebook · Learn More.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:59 pm


Τσίπρας από τη Λάρισα: Εντολή κατάργησης των μέτρων η ψήφος στη ΝΔ την Κυριακή (video) - altsantiri.gr

Τσίπρας από τη Λάρισα: Εντολή κατάργησης των μέτρων η ψήφος στη ΝΔ την Κυριακή (video)  altsantiri.gr

Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας, η ώρα που μιλάνε οι πολλοί» «Η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του λαού και.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:50 pm


Μούσιος: « Κανένας μόνος, κανένας αβοήθητος » | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Μούσιος: « Κανένας μόνος, κανένας αβοήθητος » | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Μούσιος: « Κανένας μόνος, κανένας αβοήθητος » Επισκέφθηκε το εκκλησιαστικό Γηροκομείο στην Παναγία Αρμενίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:42 pm


Λάρισα: Μία ακόμη τραγική συγκέντρωση του Τσίπρα (Video&Photos) - Lykavitos

Λάρισα: Μία ακόμη τραγική συγκέντρωση του Τσίπρα (Video&Photos)  Lykavitos

Μία ακόμα τραγική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Λάρισα. Ελάχιστος είναι ο κόσμος που έχει μαζευτεί στην κεντρική πλατεία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:25 pm


Συνελήφθη 43χρονος στη Λάρισα, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Συνελήφθη 43χρονος στη Λάρισα, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Συνελήφθη 43χρονος στη Λάρισα, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Συνελήφθη, σήμερα (21-05-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:19 pm


Στην Λάρισα μετέβη η Σίλια Γιαννακού το πρωί της Τρίτης - Κρήνη Live!

Στην Λάρισα μετέβη η Σίλια Γιαννακού το πρωί της Τρίτης  Κρήνη Live!

Μετέβη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για να ευχηθεί από κοντά τον περιφερειάρχη και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:04 pm


Σεμίνα Διγενή από Λάρισα: Εμάς τους Έλληνες μας έκανε ξεχωριστούς, ακόμη και εν μέσω κρίσης, ο πολιτισμός (φωτο) - onlarissa.gr

Σεμίνα Διγενή από Λάρισα: Εμάς τους Έλληνες μας έκανε ξεχωριστούς, ακόμη και εν μέσω κρίσης, ο πολιτισμός (φωτο)  onlarissa.gr

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα Τρίτη η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ κ. Σεμίνα Διγενή σε εκδήλωση – συζήτηση της κομματικής Οργάνωσης Λάρισας του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:02 pm


Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λάρισας – Στο οδόστρωμα τραυματισμένος στο κεφάλι ο δικυκλιστής (φωτο) - onlarissa.gr

Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λάρισας – Στο οδόστρωμα τραυματισμένος στο κεφάλι ο δικυκλιστής (φωτο)  onlarissa.gr

Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 6μ.μ. στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Φιλελλήνων με ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:23 pm


Λάρισα: Ούτε τη μισή πλατεία δεν γέμισε ο Τσίπρας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Ούτε τη μισή πλατεία δεν γέμισε ο Τσίπρας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Για... επικοινωνιακούς λόγους οι διοργανωτές τοποθέτησαν στο κέντρο της πλατείας την εξέδρα που θα μιλήσει απόψε ο πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:52 pm


Στη Λάρισα η «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά - onlarissa.gr

Στη Λάρισα η «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά  onlarissa.gr

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας η παράσταση «ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ» θα επισκεφθεί και τη Λάρισα, και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου στο Κηποθέατρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:47 pm


Λάρισα: Το καθαριστήριο που γέμισε ξεχασμένα ρούχα - Οι... - Newsit

Λάρισα: Το καθαριστήριο που γέμισε ξεχασμένα ρούχα - Οι...  Newsit

Στη Λάρισα του 2019, μέσα σε ένα καθαριστήριο, ιστορίες χαράς, λύπης αλλά και ιστορίες που προξενούν κοινωνικό προβληματισμό. Το καθαριστήριο «Ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:39 pm


Ομιλία Αλ. Τσίπρα σήμερα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας - ΕΡΤ

Ομιλία Αλ. Τσίπρα σήμερα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας  ΕΡΤ

Στη Λάρισα μιλά σήμερα το απόγευμα στις 7.30 ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας. Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εν ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:21 pm


Νίκος Δούκας από Λάρισα: «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος» - onlarissa.gr

Νίκος Δούκας από Λάρισα: «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος»  onlarissa.gr

Στη Λάρισα βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Δούκας όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο εκλογικό κέντρο της Νέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:59 pm


Λάρισα: Στήνεται η εξέδρα από όπου θα μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας (φωτ.) - Larissanet.gr

Λάρισα: Στήνεται η εξέδρα από όπου θα μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας (φωτ.)  Larissanet.gr

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, όπου στήνεται η εξέδρα από την οποία θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:27 pm


Ομιλία Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Λάρισα - Sofokleousin.gr

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Λάρισα  Sofokleousin.gr

Ομιλία θα πραγματοποιήσει στη Λάρισα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:39 pm


Λάρισα: «Μεγάλο παλτό ο Γιοβάνοβιτς, εισπρακτική εταιρεία ο ΠΣΑΠ» - Το Βήμα Online

Λάρισα: «Μεγάλο παλτό ο Γιοβάνοβιτς, εισπρακτική εταιρεία ο ΠΣΑΠ»  Το Βήμα Online

Σκληρή ανακοίνωση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή της, Μάρκο Γιοβάνοβιτς αλλά και του ΠΣΑΠ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:00 pm


Τσίπρας: Στη Λάρισα σήμερα ο πρωθυπουργός - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Τσίπρας: Στη Λάρισα σήμερα ο πρωθυπουργός  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Στη Λάρισα περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στις 19:30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:47 am


Συλλήψεις στη Λάρισα - tirnavitikanea

Συλλήψεις στη Λάρισα  tirnavitikanea

Συνελήφθη χθες (20-05-2019) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 21χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (43) ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:41 am


Λάρισα: Χειροπέδες για φυγόποινο - Larissanet.gr

Λάρισα: Χειροπέδες για φυγόποινο  Larissanet.gr

Συνελήφθη χθες (20-05-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 51χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:32 am


Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης στη Λάρισα - tirnavitikanea

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης στη Λάρισα  tirnavitikanea

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:27 am


Πλήθος πιστών στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Πλήθος πιστών στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Πλήθος πιστών βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα, όπου τελέστηκε Όρθρος και Πανηγυρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:23 am


Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη - The TOC

Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη  The TOC

Στη Λάρισα περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στις 19:30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:22 am


Χειροπέδες σε 42χρονη για απάτη στη Λάρισα - onlarissa.gr

Χειροπέδες σε 42χρονη για απάτη στη Λάρισα  onlarissa.gr

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 42χρονης για το αδίκημα της απάτης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:22 am


Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «αποχαιρετά» τον Μάνθο Σαρρή - onlarissa.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «αποχαιρετά» τον Μάνθο Σαρρή  onlarissa.gr

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για την απώλεια του Μάνθου Σαρρή επισημαίνει τα εξής: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον πιστό ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:14 am


Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida

Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας  iefimerida

Στη Λάρισα περιοδεύει σήμερα (21/05) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. | ΕΚΛΟΓΕΣ | iefimerida.gr | Αλέξης Τσίπρας, Λάρισα, Εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:09 am


Oμιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα (Video) - Η Αυγή

Oμιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα (Video)  Η Αυγή

"Μετά την Πάτρα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, την Κοζάνη, τον Πειραιά και το Αγρίνιο, οι πολίτες του Θεσσαλικού Κάμπου, με τη μεγάλη δημοκρατική παράδοση, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:57 am


Το βιβλίο της Μ. Σπυράκη για την κυκλική οικονομία παρουσιάστηκε στη Λάρισα - ΕΡΤ

Το βιβλίο της Μ. Σπυράκη για την κυκλική οικονομία παρουσιάστηκε στη Λάρισα  ΕΡΤ

Το βιβλίο – απολογισμό της θητείας της στην Ευρωβουλή με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:13 pm


Λάρισα: Ο κ. Τσίπρας έχει να επιλέξει ανάμεσα στην ήττα και τη συντριβή, δήλωσε ο Μ. Κεφαλογιάννης - Capital.gr

Λάρισα: Ο κ. Τσίπρας έχει να επιλέξει ανάμεσα στην ήττα και τη συντριβή, δήλωσε ο Μ. Κεφαλογιάννης  Capital.gr

Το δικό του μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών έστειλε από τη Λάρισα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξη Τύπου που ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:53 pm


Ο σχεδιασμός της ΕΡΓΟΣΕ για το τμήμα Λάρισα – Βόλος - Larissanet.gr

Ο σχεδιασμός της ΕΡΓΟΣΕ για το τμήμα Λάρισα – Βόλος  Larissanet.gr

Τους σχεδιασμούς της για την ολοκλήρωση κρίσιμων σιδηροδρομικών έργων στα τμήματα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, Λάρισα – Βόλος και Πλατύ – Βέροια ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:27 pm


Κάλεσμα Γαμβρούλα στους νέους της Λάρισας να μην απέχουν από τις εκλογές (φωτο) - onlarissa.gr

Κάλεσμα Γαμβρούλα στους νέους της Λάρισας να μην απέχουν από τις εκλογές (φωτο)  onlarissa.gr

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Ορμή Ανανέωσης» κ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:05 pm


Στη Λάρισα ο Σάββας Τσιτουρίδης - Larissanet.gr

Στη Λάρισα ο Σάββας Τσιτουρίδης  Larissanet.gr

Επίσκεψη σε Λαμία και Λάρισα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ριζοσπαστών Σάββας Τσιτουρίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:14 pm


Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: «Έκτακτο γεγονός η επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού μας στη Λάρισα» - onlarissa.gr

Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: «Έκτακτο γεγονός η επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού μας στη Λάρισα»  onlarissa.gr

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας με ανάρτησή της στην σελίδα της στο facebook αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Δ.Α. Λάρισας να θεωρεί έκτακτο γεγονός την ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:02 pm


ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διευκρινίσεις για το πρώτο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα - Voria

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διευκρινίσεις για το πρώτο δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα  Voria

Τα σχετικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το πρωινό δρομολόγιο των 05.30 ουσιαστικά καταργείται, με το αμέσως επόμενο να αποχωρεί στις 06.50.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 4:43 pm


Τεράστια κινητοποίηση στο Βόλο για την ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα - onlarissa.gr

Τεράστια κινητοποίηση στο Βόλο για την ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα  onlarissa.gr

Τεράστια κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί στον Βόλο με σκοπό να ενισχυθεί από κόσμο η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αύριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 4:04 pm


Συνεχίζει στη Θεσσαλία ο Τσίπρας – Ομιλία στη Λάρισα την Τρίτη - altsantiri.gr

Συνεχίζει στη Θεσσαλία ο Τσίπρας – Ομιλία στη Λάρισα την Τρίτη  altsantiri.gr

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο, Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου. Ο πρωθυπουργός και.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 3:51 pm


Ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Λάρισα την Τρίτη | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Λάρισα την Τρίτη | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Ομιλία στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 3:39 pm


Φυσικό Αέριο: Επόμενος προορισμός… Λάρισα! - Larissanet.gr

Φυσικό Αέριο: Επόμενος προορισμός… Λάρισα!  Larissanet.gr

Υλοποιώντας με σταθερά βήματα το πλάνο του για γεωγραφική επέκταση σε όλη την Ελλάδα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγκαινίασε την ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 2:49 pm


Παππάς: Χωρίς κόσμο οι συγκεντρώσεις της ΝΔ σε Λάρισα - Χανιά - The TOC

Παππάς: Χωρίς κόσμο οι συγκεντρώσεις της ΝΔ σε Λάρισα - Χανιά  The TOC

Στην ενεργοποίηση δυνάμεων που θα οδηγήσουν στην πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 12:14 pm


Ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στη Λάρισα για την 59χρονη Βάσω - onlarissa.gr

Ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στη Λάρισα για την 59χρονη Βάσω  onlarissa.gr

Νέες έρευνες για την 59χρονη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα που αγνοείται στη Λάρισα από την Κυριακή της Αποκριάς, πραγματοποιεί από σήμερα η ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:04 am


Λάρισα: Νέες έρευνες για την 59χρονη - Larissanet.gr

Λάρισα: Νέες έρευνες για την 59χρονη  Larissanet.gr

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου για την 59χρονη Βάσω Κουκουνασούλη -Σιλεβίστα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:14 am


Ξεκινούν δρομολόγια του τρένου Express - Τί αλλάζει για τη Λάρισα - Larissanet.gr

Ξεκινούν δρομολόγια του τρένου Express - Τί αλλάζει για τη Λάρισα  Larissanet.gr

Τέσσερις ώρες θα χωρίζουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από σήμερα, καθώς ξεκινά το πρώτο Εxpress ηλεκτροδοτούμενο τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:56 am


Θρίλερ χωρίς τέλος στη Λάρισα: Νέες μαρτυρίες οδηγούν σε νέες έρευνες - Newsbomb

Θρίλερ χωρίς τέλος στη Λάρισα: Νέες μαρτυρίες οδηγούν σε νέες έρευνες  Newsbomb

Μια ακόμα εβδομάδα ερευνών ξεκίνησε, για τον εντοπισμό της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη , η τύχη της οποίας αγνοείται από το απόγευμα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:05 am


Αιματηρή ληστεία σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αιματηρή ληστεία σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένας 32χρονος υπήκοος Κονγκό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο - Αναζητούνται οι δράστες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 11:44 pm


«Λάρισα πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης» | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Λάρισα πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης» | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Μα πάνω απ' όλα μια Λάρισα πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, με μέριμνα και φροντίδα για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:25 pm


Τσιλιμίγκας από Λάρισα: Ανοιχτό κάλεσμα χωρίς κομματικές γραμμές - Larissanet.gr

Τσιλιμίγκας από Λάρισα: Ανοιχτό κάλεσμα χωρίς κομματικές γραμμές  Larissanet.gr

Ανοιχτό κάλεσμα απηύθυνε ο καρδιοχειρουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας προς τους Θεσσαλούς πολίτες, ενόψει της ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:09 pm


Άργος: Ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι στο κάστρο Λάρισα - Voria

Άργος: Ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι στο κάστρο Λάρισα  Voria

Η εστία της φωτιάς εντοπίσθηκε κάτω από το κάστρο Λάρισα και ανάμεσα στην Μονή Αγίας Μαρίνας και το εκκλησάκι του Άη Γιώργη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 7:14 pm


Λάρισα: Ο απίστευτος λόγος που γέμισαν σκουπίδια οι δρόμοι της Νεάπολης (pics) - Newsbomb

Λάρισα: Ο απίστευτος λόγος που γέμισαν σκουπίδια οι δρόμοι της Νεάπολης (pics)  Newsbomb

Παραλίγο να «λαπαδιάσει» εν κινήσει απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Λαρισαίων. Το απορριμματοφόρο όχημα ήταν γεμάτο με ανακυκλώσιμα υλικά και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 6:31 pm


Τους έπιασαν με όπλα, χασίς και ασύρματο στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τους έπιασαν με όπλα, χασίς και ασύρματο στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

O 29χρονος και o 37χρονος συνεργός του είχαν προμηθευτεί τον φορητό ασύρματο για να αποφεύγουν τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:49 pm


Χειροπέδες σε δύο 13χρονα κορίτσια που διακινούσαν ναρκωτικά στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Χειροπέδες σε δύο 13χρονα κορίτσια που διακινούσαν ναρκωτικά στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 2:44 pm


Τροχαίο στη Λάρισα: Νεαρός μοτοσικλετιστής με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο - onlarissa.gr

Τροχαίο στη Λάρισα: Νεαρός μοτοσικλετιστής με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο  onlarissa.gr

Ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τη 1, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη συμβολή ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:47 pm


Στη Λάρισα αφίχθη η «Φλόγα του Πόντου» - Σε εξέλιξη η ποδηλατοδρομία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη - Zougla

Στη Λάρισα αφίχθη η «Φλόγα του Πόντου» - Σε εξέλιξη η ποδηλατοδρομία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη  Zougla

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα κατά την άφιξη της «Φλόγας του Πόντου», η οποία ξεκίνησε λίγες ώρες νωρίτερα από το μνημείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 9:25 pm


Η υφυπουργός Κ. Παπακώστα στη Λάρισα (φωτ.- βίντεο) - Larissanet.gr

Η υφυπουργός Κ. Παπακώστα στη Λάρισα (φωτ.- βίντεο)  Larissanet.gr

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στη Λάρισα. Η κα Παπακώστα διαδοχικά επισκέπτεται ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 6:34 pm


Λάρισα: Φορτοταξί φράκαρε στην Παπακυριαζή - Larissanet.gr

Λάρισα: Φορτοταξί φράκαρε στην Παπακυριαζή  Larissanet.gr

Για ακόμη μια φορά στην Παπακυριαζή ένα μεγάλο όχημα φράκαρε στην οδό Παπακυριαζή. Ένα Φορτοταξί το μεσημέρι του Σαββάτου κόλλησε και διέκοψε την ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 4:23 pm


H Λάρισα μας ενώνει - Larissanet.gr

H Λάρισα μας ενώνει  Larissanet.gr

Γράφει ο ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος. Πρ. Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΔΘ – Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Αποφάσισα στις εκλογές αυτές να ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 2:24 pm


Κλοπή στο Χαρίσειο Ίδρυμα έξω από τη Λάρισα - Larissanet.gr

Κλοπή στο Χαρίσειο Ίδρυμα έξω από τη Λάρισα  Larissanet.gr

Κλοπή στο Χαρίσειο Ίδρυμα σημειώθηκε χθες το βράδυ, ενώ σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, οι ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι είναι σημαντικές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:16 pm


Απίστευτες ιστορίες μέσα από ένα καθαριστήριο στη Λάρισα - Ρούχα ξεχασμένα λόγω χρημάτων, καυγάδων και... διαζυγίων! - onlarissa.gr

Απίστευτες ιστορίες μέσα από ένα καθαριστήριο στη Λάρισα - Ρούχα ξεχασμένα λόγω χρημάτων, καυγάδων και... διαζυγίων!  onlarissa.gr

Ένα κατά βάση χριστουγεννιάτικο δώρο που κάνουμε στις εόρτιες περιόδους είναι εκείνες οι μικρές χιονισμένες γυάλινες μπάλες μέσα στις οποίες υπάρχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:04 pm


Συνελήφθη 30χρονος στη Λάρισα για ναρκωτικά και όπλα - onlarissa.gr

Συνελήφθη 30χρονος στη Λάρισα για ναρκωτικά και όπλα  onlarissa.gr

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 30χρονος, διότι στην κατοχή του και σε νομότυπη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:03 pm


Θρίλερ με την εξαφάνιση της μητέρας στη Λάρισα: «Εδώ γύρω παγιδεύτηκε η Βάσω…» - CNN Greece

Θρίλερ με την εξαφάνιση της μητέρας στη Λάρισα: «Εδώ γύρω παγιδεύτηκε η Βάσω…»  CNN Greece

Ειδήσεις - Αναπάντεχες μαρτυρίες οδήγησαν την έρευνα για τη Βάσω Κουκουνασούλη - Σιλεβίστα , της μητέρας που έχει εξαφανιστεί από τη Λάρισα , σε νέες ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 9:46 am


Καταδικάστηκε γυναίκα δικηγόρος στη Λάρισα - Ελευθερία

Καταδικάστηκε γυναίκα δικηγόρος στη Λάρισα  Ελευθερία

Με τρία χρόνια φυλάκισης τιμώρησε χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια Λαρισαία δικηγόρο που τα τελευταία χρόνια έχει πολλά μπλεξίματα με την...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:15 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη στη Λάρισα υποψήφιων Ευρωβουλευτών - Larissanet.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη στη Λάρισα υποψήφιων Ευρωβουλευτών  Larissanet.gr

Περιοδεία στη Λάρισα θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 18 Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Ελευθερία Αγγέλη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 7:51 pm


Ημερίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λάρισα για τη χρήση των drones στη γεωργία - Larissanet.gr

Ημερίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λάρισα για τη χρήση των drones στη γεωργία  Larissanet.gr

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου το Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών (ΙΒΚΦ) του ΕΛΓΟ 'ΔΗΜΗΤΡΑ' (πρώην ΕΘΙΑΓΕ) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 7:02 pm


Πέτριτς: «Τελικός κυπέλλου και Ευρώπη με την Λάρισα» - SDNA

Πέτριτς: «Τελικός κυπέλλου και Ευρώπη με την Λάρισα»  SDNA

Παρουσιάστηκε ο καινούριος προπονητής της Λάρισας, Γκόρνταν Πέτριτς, παρουσία του Αλέξη Κούγια με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει αισιόδοξος και να ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 6:22 pm


Roadshow με τουριστικούς οργανισμούς της Σερβίας στη Λάρισα - Larissanet.gr

Roadshow με τουριστικούς οργανισμούς της Σερβίας στη Λάρισα  Larissanet.gr

Σε τρεις ελληνικές πόλεις, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρισα, οι φορείς του τουρισμού της Σερβίας και του Βελιγραδίου πραγματοποιούν roadshow με στόχο την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:50 pm


Ποδηλάτης χτύπησε στο κεφάλι έξω από τη Λάρισα - onlarissa.gr

Ποδηλάτης χτύπησε στο κεφάλι έξω από τη Λάρισα  onlarissa.gr

Πτώση ποδηλάτη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 60χρονος έπεσε μόνος του από το δίκυκλο με ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:28 pm


Εν αναμονή επίσημης έγκρισης για το Open Mall σήμερα η Λάρισα - onlarissa.gr

Εν αναμονή επίσημης έγκρισης για το Open Mall σήμερα η Λάρισα  onlarissa.gr

Σήμερα αναμένεται να δοθεί η επίσημη έγκριση για τη λειτουργία του Open Mall στη Λάρισα. Όπως ανακοίνωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:07 pm


Λάρισα: «Χρόνια πολλά βασίλισσα του Κάμπου - SDNA

Λάρισα: «Χρόνια πολλά βασίλισσα του Κάμπου  SDNA

Η ΑΕΛ συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής και η "βυσσινί" ΠΑΕ στέλνει τις δικές της ευχές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:45 am


Λάρισα: Παιδιά ενημερώθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών (φωτ.) - Larissanet.gr

Λάρισα: Παιδιά ενημερώθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών (φωτ.)  Larissanet.gr

Ενημέρωση μαθητών δημοτικού για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:39 am


Βόλος - Λάρισα: Αλλαγή πρωινού δρομολογίου και αντιδράσεις - Larissanet.gr

Βόλος - Λάρισα: Αλλαγή πρωινού δρομολογίου και αντιδράσεις  Larissanet.gr

Αυτό όπως είναι λογικό προκαλεί έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις σε εργαζόμενους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:51 am


Στο Βελιγράδι επιχειρηματίες από τη Λάρισα - onlarissa.gr

Στο Βελιγράδι επιχειρηματίες από τη Λάρισα  onlarissa.gr

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώθηκε ότι πραγματοποιήθηκε η επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι από τοπικούς επιχειρηματίες μέλη μας διαφόρων ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:48 am


Τροχαίο ατύχημα έξω από τη Λάρισα - Larissanet.gr

Τροχαίο ατύχημα έξω από τη Λάρισα  Larissanet.gr

Τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Λάρισα, στο δρόμο προς Τρίκαλα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 9:22 am


Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Εμείς θα παλέψουμε καθαρά - Larissanet.gr

Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Εμείς θα παλέψουμε καθαρά  Larissanet.gr

Στη Λάρισα βρέθηκε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:01 pm


"Λάρισα Μπροστά": Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς - Larissanet.gr

"Λάρισα Μπροστά": Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς  Larissanet.gr

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη "Λάρισα Μπροστά" καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν"

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 9:23 pm


Λάρισα: Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ (φωτ.) - Larissanet.gr

Λάρισα: Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ (φωτ.)  Larissanet.gr

Ξεκίνησαν οι εκλογές της ΕΛΜΕ νομού Λάρισας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 2:58 pm


Σε άδεια πλατεία η ομιλία Μητσοτάκη, στη Λάρισα (φωτορεπορτάζ) - Η Αυγή

Σε άδεια πλατεία η ομιλία Μητσοτάκη, στη Λάρισα (φωτορεπορτάζ)  Η Αυγή

Ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου δεν κατάφερε να γεμίσει - Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 12:17 pm


Λάρισα: Φλερτ Μητσοτάκη με τους αναποφάσιστους - Larissanet.gr

Λάρισα: Φλερτ Μητσοτάκη με τους αναποφάσιστους  Larissanet.gr

"Θα αναμορφώσουμε πλήρως τον ΕΛΓΑ. Θα διεκδικήσουμε σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ"

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 9:20 pm


Λάρισα: Εικόνες από την ομιλία Κ. Μητσοτάκη - Larissanet.gr

Λάρισα: Εικόνες από την ομιλία Κ. Μητσοτάκη  Larissanet.gr

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η ομιλία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, παρουσία πλήθους κόσμου. Δείτε τα πρώτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 8:53 pm


Μητσοτάκης στη Λάρισα: Δεν θα ακολουθήσω τον Τσίπρα - Αυτός διχάζει, εγώ ενώνω - Πρώτο ΘΕΜΑ

Μητσοτάκης στη Λάρισα: Δεν θα ακολουθήσω τον Τσίπρα - Αυτός διχάζει, εγώ ενώνω  Πρώτο ΘΕΜΑ

Στις ευρωεκλογές δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος - Όλες και όλοι να πάμε και να στείλουμε το μήνυμα ως εδώ - Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής αλλαγής» είπε ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 8:47 pm


Συλλήψεις φυγόποινων στη Λάρισα - Larissanet.gr

Συλλήψεις φυγόποινων στη Λάρισα  Larissanet.gr

Συλλήψεις φυγόποινων περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 11:44 am


Λάρισα: Τις εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Αχιλλίου παρακολούθησε ο Μητσοτάκης - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Τις εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Αχιλλίου παρακολούθησε ο Μητσοτάκης  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε τον μέγα πανηγυρικό πολυαρχιερατικό Εσπερινό στην εκκλησία του Αγίου Αχιλλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 11:12 pm


Το Bar Engage στη Λάρισα - Larissanet.gr

Το Bar Engage στη Λάρισα  Larissanet.gr

Από σήμερα μέχρι τις 4 Μαΐου, θα βρίσκονται στη Λάρισα γύρω στους 70 bartenders.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - CNN Greece

Λάρισα: Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή  CNN Greece

Ειδήσεις - Πέθανε σε ηλικία 95 ετών η Κωνσταντία Κοκουνασούλη , μητέρα της αγνοούμενης Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα , τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λάρισα

Φιλικοί ιστότοποι: