Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας   >   Τρίπολη    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Νέος σκουπιδότοπος στο Μεγαβούνι ; Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού

φοσδα

Μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με τη δικαστική απόφαση που παύει τη μεταφορά απορριμμάτων, στο χώρο του «Αγίου Βλάση» ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης σε δηλώσεις του τόνισε ,ότι με βάση τη νέα εξέλιξη θα πάψει να λειτουργεί ο Άγιος Βλάσης και η διαχείριση των απορριμμάτων, θα γίνεται στο Μεγαβούνι.Επιπλέον, κατέστησε σαφές ότι η λύση του Μεγαβουνίου, , θα είναι προσωρινή, μέχρι να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΤΕΡΝΑ, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του 2020, σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη πει δημοσίως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας. Βέβαια καλά όλα αυτά αλλά τα ίδια είχαν ειπωθεί και για τον Άγιο Βλάση. Για προσωρινή εναπόθεση των απορριμμάτων και για μικρό χρονικό διάστημα μιλούσε και η τότε Δημοτική αρχή μέχρι που το προσωρινό έγινε μόνιμο. Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί η λαική ρήση “ ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2020 | 8:34 am


Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου η εκδήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα

prosklisi 6Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "Δάφνη Υμηττός Μαζί " σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα : ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 18:30 σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού ( Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1 Υμηττός). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη στην επίτευξη των στόχων μας.

Με εκτίμηση

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού

Δημήτρης Γιαννακούρας

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:31 am


Έκοψαν την πίτα οι Αρκάδες Δάφνης Υμηττού

arkades dafnis 696x392Σε μία λιτή εκδήλωση ο Σύλλογος Αρκάδων Δάφνης -Υμηττού ” ΟΘεόδωρος Κολοκοτρώνης” έκοψε, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη του πίτα. Η αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Δάφνης, που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και σημείωσε πως είναι σημαντικό που υπάρχουν οι Σύλλογοι και διοργανώνουν εκδηλώσεις γιατί βρίσκονται οι συμπατριώτες και λένε τα νέα τους, ανταλλάσουν ευχές, που σημαίνουν ελπίδα για το αύριο.

 

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 8:49 am


Τρίπολη - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι: