Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας   >   Τρίπολη    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Μήνυση Τατούλη σε Γόντικα

tatoylis 1Σύμφωνα με δελτίο τύπου της παράταξης του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος», ο επικεφαλής της προέβη την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου σε μηνυτήρια αναφορά κατά του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νικολάου Γόντικα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, μετά τις συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας 14/09/2020. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Νέα Πελοπόννησος» αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2020 | 8:24 am


Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το κάστρο του Άστρους

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, με την αρχιτέκτονα -και περιφερειακή σύμβουλο Αττικής- Φωτεινή Δαλιάνη.
Η Φ. Δαλιάνη ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι έχει ολοκληρώσει την εκπόνηση των μελετών για το κάστρο του Αστρους, εξέλιξη η οποία -όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης- δίνει την δυνατότητα στην Περιφέρεια να ξεκινήσει τη διαδικασία για τη χρηματοδότηση επισκευής του εν λόγω σημαντικού μνημείου για τη Βόρεια Κυνουρία, από κοινού με την απαλλοτρίωση του εσωτερικού χώρου.
Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της συνεργασίας των Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής με αντικείμενο την ανάδειξη της έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού, στα όρια των Κάτω Δολιανών, λίγα χιλιόμετρα από το Αστρος.
Σε ανάρτησή της η κ. Φωτεινή Δαλιάνη επισημαίνει

Δημοσιεύθηκε στις 20 September 2020 | 8:16 am


Νέος σκουπιδότοπος στο Μεγαβούνι ; Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού

φοσδα

Μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με τη δικαστική απόφαση που παύει τη μεταφορά απορριμμάτων, στο χώρο του «Αγίου Βλάση» ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης σε δηλώσεις του τόνισε ,ότι με βάση τη νέα εξέλιξη θα πάψει να λειτουργεί ο Άγιος Βλάσης και η διαχείριση των απορριμμάτων, θα γίνεται στο Μεγαβούνι.Επιπλέον, κατέστησε σαφές ότι η λύση του Μεγαβουνίου, , θα είναι προσωρινή, μέχρι να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΤΕΡΝΑ, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του 2020, σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη πει δημοσίως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας. Βέβαια καλά όλα αυτά αλλά τα ίδια είχαν ειπωθεί και για τον Άγιο Βλάση. Για προσωρινή εναπόθεση των απορριμμάτων και για μικρό χρονικό διάστημα μιλούσε και η τότε Δημοτική αρχή μέχρι που το προσωρινό έγινε μόνιμο. Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί η λαική ρήση “ ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2020 | 8:34 am


Τρίπολη - Ειδήσεις και Νέα

Ποδηλατάδα στην Τρίπολη - Arcadia Portal

Ποδηλατάδα στην Τρίπολη  Arcadia Portal

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2020 | 8:58 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι: