Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας   >   Τρίπολη    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο απάντηση σχετικά με τις δηλώσεις Τατούλη

Η ποιότητα του αντιπολιτευτικού λόγου από τον συνδυασμό του κ. Τατούλη - ας δεχτούμε, για την οικονομία της συζήτησης, ότι υπάρχει ποιότητα- προκύπτει αντιστρόφως ανάλογη της εμπειρίας που ένας πολιτικός αποκομίζει συνήθως στην διάρκεια της θητείας του.

Εκεί που κάποιος θα ανέμενε τεκμηριωμένη κριτική επί της ουσίας, αυτό που δυστυχώς διαπιστώνει είναι διαστρέβλωση, υπερβολή και αμετροέπεια.

Προκαλούν θλίψη οι ανακοινώσεις του κ. Τατούλη, ενός ανθρώπου που προφανώς αγνοεί ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα, που ακούμε τις εισηγήσεις των ειδικών, κυρίως σε ότι αφορά τους χειρισμούς στην πανδημία και πράττουμε αναλόγως, σύμφωνα με τις οδηγίες των κατ’ εξοχήν αρμοδίων -δηλαδή, του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αλλά και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης και πρωτόγνωρης περιόδου για τη χώρα μας. Μόνο που δεν μας κατηγόρησε ότι εμείς φέραμε τον κορονοϊό στην Πελοπόννησο!  

Πάμε λοιπόν να δούμε τι “ανακάλυψε” αυτή τη φορά ο κ. Τατούλης για τους χειρισμούς της περιφερειακής Αρχής και του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στο θέμα της πανδημίας:

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2021 | 10:44 am


Πέτρος Τατούλης: "Αμήχανος, εκνευρισμένος και υβριστής εμφανίστηκε ο κ.Νίκας"

tatoulis aftodioikisi.gr 620x320

Αμήχανος, εκνευρισμένος και υβριστής εμφανίστηκε ο κ.Νίκας στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Παρότι η κύρια πολιτική του συμπεριφορά στηρίζεται στη συκοφαντία και στις ύβρεις, προσπάθησε να μας πείσει για την «καθώς πρέπει ευγενική» συμπεριφορά του, την ίδια χρονική στιγμή που έχει αποκαλυφθεί το υβρεολόγιο του σε ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με φράσεις «πεζοδρομίου».

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2021 | 10:05 am


ΤΑΠ ΤοΚ | Εγκρίθηκε η διακήρυξη για τα έργα στην παραλίμνια περιοχή του Λάδων

Εγκριτική απόφαση για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο «Ανάπλαση και ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής στην τεχνητή λίμνη Λάδωνα και βιώσιμη χρήση του οικοσυστήματος», υπόγραψε ο Προϊστάμενος του Ειδικού Φορέα Διαχείρισης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ), κ. Παναγιώτης Μαντάς.

Η εκτιμώμενη συνολική αξία του έργου -χωρίς ΦΠΑ- ανέρχεται σε 951.612,90 €.

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2020 | 5:45 pm


Ενός κακού «μύρια έπονται.»

Ενός κακού «μύρια έπονται» ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας « ήταν στραβό το κλίμα το φαγε κι ο γάιδαρος»
Είναι αλήθεια πως η κρίση που είχε σκεπάσει την πατρίδα μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει κυριολεκτικά γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά. Επάνω ,λοιπόν που η χώρα άρχισε να μπαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης, έρχεται η πανδημία του κορονοιού να ανατρέψει γύρω μας τα πάντα. Πρωτόγνωρο γεγονός για όλους μας ,δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια και εγχώρια οικονομία, με αρνητικές συνέπειες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης μιας χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2020 | 1:40 pm


Στηρίζουμε την κατασκευή του Μνημείου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη.

Την πρόταση του διακεκριμένου καλλιτέχνη, συμπατριώτη μας από την Τρίπολη, Δημήτρη Ταλαγάνη για την προσωρινή κατασκευή Μνημείου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως για την περίοδο των εορτασμών της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση και μετά την ομόφωνη στήριξη- απόφαση του Δ.Σ Τρίπολης ,στηρίζουμε και εμείς ως εφημερίδα και βρισκόμαστε στο πλευρό του. Πιστεύουμε ότι το μνημείο θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην όλη εορταστική ατμόσφαιρα και θα αποτελέσει εμβληματικό σημείο αναφοράς Πανελλήνιας εμβέλειας με τεράστιο όφελος για την πνευματική ,κοινωνική, πολιτιστική αλλά και οικονομική ζωή της πόλης.
Δημήτρης Γιαννακούρας

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2020 | 10:34 am


Τρίπολη - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι: