Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Αγρινιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αγρίνιο :Θεατρική παράσταση «Γιοι και κόρες»


Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου διοργανώνουν παράσταση 20 Ιουνίου (9:30 μ.μ.) και 21 Ιουνίου (11 μ.μ.).

Η θεματική της παράστασης αφορά την αναζήτηση της ευτυχίας σε κείμενο του Γιάννη Καλαβριανού με τίτλο «Γιοι και κόρες».
"Μπορείτε να θυμηθείτε την ιστορία που στιγμάτισε τη ζωή σας;"
Το ερώτημα αυτό τέθηκε σε ηλικιωμένους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Από τις ιστορίες που συγκεντρώθηκαν επιλέχθηκαν εκείνες, που διαδραματίστηκαν παράλληλα με γνωστά ιστορικά γεγονότα και διέτρεξαν την ελληνική ζωή των τελευταίων 100 χρόνων

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλάκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μαλάμογλου
Σκηνικά-Κουστούμια: Κατερίνα Μπιλίνη
Ήχοι-Φωτισμοί: Παναγιώτης Αυγέρης
Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε Αγρινίου:
Κακαές Φώτης
Καραμπούλη Βίκυ
Καλαντζή Μάρθα
Κοντοκώστα Νατάσα
Κυριαζής Χρήστος
Μίχου Αγγελική
Ντίνος Γιάννης
Σαράκη Μάρθα
Ταφίλη Αθανασία

Ευχαριστίες εκφράζονται στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου-Θέρμου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δ.Σ κ.Παπαχρήστο Ηλία, τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Ρασιδάκη για την παραχώρηση του χώρου, την κ.Σαββοπούλου Ιφιγέννεια για το υποβολείο της παράστασης, τον κ.Μάνο Λαλόπουλο για το μακιγιάζ των ηθοποιών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:26 pm


"Σωματείο Δικαίωμα στη Ζωή" :Δέκα πλειστηριασμοί μέχρι την Παρασκευή στην Αιτωλοακαρνανία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike σωματείο

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” ενημερώνει ότι την Τετάρτη 19/06/19 – Πέμπτη 20/06/19 και Παρασκευή 21/06/19 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δέκα (10) πλειστηριασμοί.
Οι επτά (7) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν: οι έξι (6) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών και ο ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Οι δύο (2) πλειστηριασμοί της Βόνιτσας έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.
Οι ένας (1) πλειστηριασμός του Βάλτου (Αμφιλοχίας), έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Αφορούν σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.
Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 705 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
Στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού μέσω των περικοπών μισθών και συντάξεων και στην ανελέητη φορολόγηση.
Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Στις συνεχείς κατασχέσεις ακινήτων και λογαριασμών, (700 κατασχέσεις λογαριασμών ημερησίως) για χρέη προς το Δημόσιο.
Στις συνεχείς διακοπές ρεύματος και νερού (5.500 διακοπές ρεύματος ετησίως για το Δήμο μας, δηλαδή 500 το μήνα).
Στις συνεχείς διώξεις των μελών των Κινημάτων και του ελληνικού λαού, που αντιστέκονται και διεκδικούν.
Στην εγκατάσταση των Αιολικών Πάρκων που στόχο έχουν τις επιδοτήσεις και όχι το περιβάλλον και τα οφέλη των πολιτών.
Στις ανεξέλεγκτες εξορύξεις πετρελαίου που καταστρέφουν το περιβάλλον και αλλάζουν ριζικά την εδαφική συνοχή, χωρίς όφελος για τους πολίτες.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:12 pm


LIVE στις 20:00 η ομιλία του Σπήλιου Λιβανού στους ετεροδημότες στην Αθήνα


Tο όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιάσει σήμερα, Τετάρτη 19/6 στους ετεροδημότες στην Αθήνα, o Σπήλιος Λιβανός.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ στις 20:00 στο Divani Caravel θα συζητήσει με τους πολίτες για την επόμενη μέρα και θα τους καλέσει να στείλουν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για μια “Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!”

Ο κ. Λιβανός θα αναπτύξει εκτενώς το σχέδιο δράσης του για την ανάπτυξη της περιοχής, με βασικούς πολιτικούς στόχους τη μείωση της ανεργίας, τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα, την αύξηση του τοπικού ΑΕΠ και την αύξηση των επενδύσεων. Παράλληλα θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την αγροτική ανάπτυξη, την Παιδεία -με κυρίαρχη στόχευση τη δημιουργία αυτόνομου Τεχνολογικού Πανεπιστημιακού ιδρύματος που θα δίνει έμφαση στη διασύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τον πρωτογενή τομέα- τις υποδομές και τον τουρισμό.

Δείτε ΕΔΩ live την ομιλία,ώρα έναρξης 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:05 pm


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο


Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου για 12η συνεχή χρονιά συμμετέχει και διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο. Ανανεωμένη , ακόμα πιο παθιασμένη , περισσότερο ώριμη και με το βλέμμα στο μέλλον στοχεύει να γεμίσει κάθε γωνιά με ήχους χρώματα και εύθυμες νότες.

Το 2012 Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου είχε την τιμή να κάνει την έναρξη της Γιορτής για όλη την Ελλάδα στην Πλατεία Συντάγματος  ύστερα από πρόσκληση του Γαλλικού φορέα της διοργάνωσης που φέρει και την ευθύνη  για τον σχεδιασμό σε όλη την Ευρώπη.

Ήδη πάνω από 50 πόλεις στην Ελλάδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019. Έτσι και το Αγρίνιο συμμετέχει στο θεσμό με ένα διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε πλατείες και πεζοδρόμους της πόλης .


Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 7:54 pm


Επίσκεψη Δημοσιογράφων και bloggers από τη Ρουμανία στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας


Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και bloggers από τη Ρουμανία επισκέφτηκαν το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας και ξεναγήθηκαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη δράση (fam trip) πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία, από το οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε αίτημα διοργάνωσης της δράσης γεγονός που καταδεικνύει την αυξανόμενη σπουδαιότητα της περιοχής στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κωνσταντίνος Καρπέτας «πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία με υψηλή προστιθέμενη αξία για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας ειδικότερα. Προς αυτό το σκοπό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύ φιλόξενους κατοίκους του Δήμου Ξηρομέρου οι οποίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας αυτή και προέβαλαν στους επισκέπτες μας την Ελληνική φιλοξενία!»
Η επίσκεψη στο Ξηρόμερο περιελάμβανε την περιήγηση των δημοσιογράφων και bloggers στο Δήμο Ξηρομέρου, με στόχο την γνωριμία με την περιοχή και την ιστορία της, ενώ ταυτόχρονα επισκέφτηκαν ξενοδοχειακές μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, περιηγήθηκαν στον Αστακό και το Μύτικα, τη μοναδική παραλία Παλιόβαρκα, ένα υπό ανέγερση πεντάστερο Ξενοδοχείο στο Μύτικακι ενώ έκαναν στάση για καφέ στο Ξενοδοχείο Thesmos Village σε μια ονειρεμένη τοποθεσία με μοναδική θέα.
Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι και bloggers επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί της Αλυζίας στο Αρχοντοχώρι, όπου ξεναγήθηκαν από τον ενεργό πολίτη Λευτέρη Πιτσινέλη και αμέσως μετά γευμάτισαν όλοι μαζί, στην Κεντρική Πλατεία του Αρχοντοχωρίου.
Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία και συνέλεξαν πλούσιο υλικό για την προβολή του Ξηρομέρου στα Ρουμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την αποστολή των δημοσιογράφων/ bloggers αποτελούσαν οι:
Petrica Mitu και Vasile Marcu από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 με 1.500.000 θεατές το λεπτό και 20-24% μερίδιο στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης.
Elena Mihaescu και Sergiu Mihaescu από το National Geographic Traveler (Online), με 16.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. Είναι το πιο σημαντικό ταξιδιωτικό περιοδικό στη Ρουμανία. Οι επισκέπτες του είναι άνθρωποι που ταξιδεύουν περισσότερο από τον μέσο όρο, όπως επίσης στελέχη της ταξιδιωτικής αγοράς. 
Nicolae Alina Roxana - project manager του tour operator Aerotravel και Barbulescu Lacramioara. Εκπροσώπησε το περιοδικό «Libertatea pt. Femei» που απευθύνεται σε γυναίκες, με κυκλοφορία  46.000 τεύχη την εβδομάδα.
Bogdan Ionut Tudorica, Αρχισυντάκτης του Economica.net, μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με 140.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.
Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Δήμο Ξηρομέρου τους συνόδευσε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, ενώ παρών ήταν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.

 Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 7:42 pm


Έναρξη υποβολής αιτήσεων υποψηφίων μαθητών στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Αγρινίου του ΟΑΕΔ.


  Από την ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Αγρινίου του Ο.Α.Ε.Δ. ανακοινώνεται, ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 άρχισε η υποβολή αιτήσεων υποψηφίων μαθητών στις ακόλουθες ειδικότητες:.

Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών
Κομμωτικής Τέχνης
Τεχνιτών Μηχανών & Συστημάτων Αυτοκινήτου
Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών
Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων (φυσικού αερίου)
Τεχνιτών Μεταλλικών Κατασκευών
 
    Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού Α΄ Τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και έχουν γεννηθεί τα έτη 1996 έως 2003.

    Αιτήσεις υποβάλλονται από 18-06-2019 έως 30-08-2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Γραμματεία της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αγρινίου του Ο.Α.Ε.Δ. (Δ/ΝΣΗ: Εθνική Οδός Αγρινίου – Αμφιλοχίας Τ.Κ. 30100 Αγρίνιο).
Τηλ:2641021630, 2641055314, 2641029987.
   Εάν κατά το ως άνω διάστημα δεν επιτευχθεί η συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού εισακτέων, τότε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας θα συνεχιστεί έως τη συμπλήρωση του τμήματος όχι όμως πέραν της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019 (παραμονή έναρξης των μαθημάτων).

Οι Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. ανήκουν στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση Ν. 3475/06, η φοίτηση σ’ αυτές διαρκεί δύο (2) χρόνια (τέσσερα εξάμηνα) και παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Σπουδάζοντας στις ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια!

Φροντίζουμε η φοίτησή σου να είναι αποδοτική.
Το ίδιο και η επαγγελματική σου πορεία.

Γι αυτό σου παρέχουμε τα παρακάτω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.
Δωρεάν βιβλία και βοηθήματα.
Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και έκτακτο.
Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται και ασφαλίζονται από τους εργοδότες, για τους οποίους ο ΟΑΕΔ έχει θεσπίσει κίνητρα, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των απασχολούμενων μαθητών.
Επίδομα σίτισης και στέγασης, σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις.
Σπουδαστική άδεια, μέχρι τριάντα ημέρες με αποδοχές.
Αναβολή στράτευσης.
Για να σου δοθούν αύριο οι δυνατότητες ως εκπαιδευόμενος στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, μετά το τέλος των σπουδών σου να έχεις στα χέρια σου:
Πτυχίο Ειδικότητας ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Επιπέδου 4.
Σημαντική προϋπηρεσία.
Συντάξιμα ένσημα δύο ετών.
 Έτσι θα μπορείς να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω:
Να απορροφηθείς άμεσα από την αγορά εργασίας.
Να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε Ι.Ε.Κ.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: www.oaed.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:19 am


Συσκέψεις – ομιλίες – περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΑιτωλοακαρνανίαΤετάρτη 19 Ιούνη
 7:00 πμ, ΔΕΥΑΜ, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 9:00 πμ, στις υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 11:00 πμ, Νοσοκομείο Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:00 μμ, στον Άγιο Κων/νο, Αγρινίου, θα περιοδεύσει η Σοφία Καζαρίδου-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:30 μμ, Αγρίνιο, στην περιοχή του Πάρκου, θα περιοδεύσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Σαρδίνια, θα περιοδεύσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Παλιάμπελα, Δρυμός, θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Πέμπτη 20 Ιούνη
 6:30 πμ, Αγρίνιο, τσιμεντάδικο «Μπαρτσώκα», θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Αγρίνιο, στις οδούς Αγίου Δημητρίου-Παπαιωάννου-Δικαστήρια, θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Αγρίνιο, στην Αγία Τριάδα, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Αγρίνιο, στον Άγιο Γεώργιο, θα περιοδεύσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:00 μμ, Αμφιλοχία, στα εμπορικά μαγαζιά της πόλης, θα περιοδεύσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:30 μμ, περιοδεία Αγγελόκαστρο – Λυσιμαχία και ομιλία στις 9:00 μμ, στα Κλεισορρέυματα, καφενείο «Νικολόπουλου», από το Νίκο Παπαναστάση, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, περιοδεία Στράτου και ομιλία στις 9:00 μμ, στο καφενείο «Γ. Γκάμπου», από το Σπύρο Κοτοπούλη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Παρασκευή 21 Ιούνη
 10:00 πμ, Κ.Υ. και εμπορικά μαγαζιά Αστακού, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:30 μμ, στα χωριά Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:30 μμ, Μενίδι, θα περιοδεύσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 7:30 μμ, Αγρίνιο, στον Άγιο Χριστόφορο, θα περιοδεύσουν η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου και ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Κομπώτη, Κωνωπίνα, θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Καλύβια-Δοκίμη, θα περιοδεύσει ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 9:00 μμ, Παλαιομάνινα, ομιλία στο καφενείο «Χ. Νίτσα», από το Νίκο Παπαναστάση, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Σάββατο 22 Ιούνη
 10:00 πμ, στα εμπορικά καταστήματα Αγρινίου, θα περιοδεύσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 9:00 πμ, Αγρίνιο, στα καταστήματα «JUMBO», «MY MARKET», «ΜΕΤΡΟ», «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», περιοχή Αγίου Δημητρίου, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Σπαρτιά-Καλλιθέα, θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:30 μμ στον Αετό και 9:30 μμ στο Αρχοντοχώρι, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:30 μμ, περιοδεία στη Φλωριάδα, και ομιλία στις 9:15, στο Θεριακήσι, καφενείο «Γ. Αλπού», από την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 9:00 μμ, Εμπεσός, ομιλία στο………. από το Σπύρο Κοτοπούλη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Κυριακή 23 Ιούνη
 10:00 πμ, Αιτωλικό, εκδήλωση στο μνημείο της Εθνική Αντίστασης, για την ανατίναξη του τρένου στις 22 Ιούλη 1944, θα μιλήσει ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 12:00 μμ, Τρύφος, περιοδεία και ομιλία από το Νίκο Μωραΐτη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, περιοδεία στη Λεπενού και ομιλία στις 9:00 μμ, στην καφετέρια «Κ. Σταμάτη», από το Νίκο Μωραΐτη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 8:00 μμ, Μαχαιρά, θα περιοδεύσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 9:00 μμ, ομιλία στην Μπαμπίνη, από το Νίκο Παπαναστάση, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:17 am


Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναιτωλικού


Καταρτίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που αρχίζει με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο έως τις 8 Ιουλίου, τις ιατρικές εξετάσεις και προπονήσεις στο Emileon έως 22 Ιουλίου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι (όπου θα γίνει ένας φιλικός αγώνας στις 26 ή 27) έως τις 2 Αυγούστου.

 Με την επιστροφή της ομάδας θα γίνει ο πρώτος φιλικός αγώνας στο γήπεδο Παναιτωλικού με την Μπενφίκα Β στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:00 pm


Δηλώσεις του Υπουργού Κ. Γαβρόγλου κατά την επίσκεψη στα Τμήματα της Γεωπονικής Σχολής του Π. Πατρών σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο(φωτο-βίντεο)Τις εγκαταστάσεις των νέων Τμημάτων της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια τα αντίστοιχα στο Αγρίνιο επισκέφθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ιωάννινα.

Αντικείμενο της επίσκεψης του Υπουργού είναι να συζητήσει τις θεσμοθετημένες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά την αναδιάταξη του Ακαδημαϊκού Χάρτη, με τους καθηγητές των αντίστοιχων Τμημάτων. Σε δηλώσεις του ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε:

«Με τον τελευταίο νόμο ιδρύσαμε κάτι που η Αιτωλοακαρνανία ήθελε για πάρα πολύ καιρό, δηλαδή μια Γεωπονική Σχολή με έξι τμήματα που πραγματικά είναι στην πρωτοπορία των γεωπονικών επιστημών. Στελεχώνουμε τα τμήματα αυτά και στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσουμε τον αριθμό των καθηγητών και τον αριθμό των συμβασιούχων που θα έχουμε. Ευχόμαστε με κάθε ειλικρίνεια καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι πως η επόμενη μέρα του Πανεπιστημίου Πατρών θα είναι η συνέχεια στην παράδοση ενός λαμπρού ιδρύματος. Επιτέλους, το Μεσολόγγι με τις εντυπωσιακές υποδομές, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις αχρήστεψαν, εντάσσεται στο πλαίσιο του τρίτου Πανεπιστημίου της χώρας. Στο Αγρίνιο εξορθολογίζεται το γνωσιακό περιεχόμενο των Τμημάτων και αυτό αντανακλάται και στους τίτλους τους. Η Γεωπονική Σχολή, λοιπόν, είναι μία πραγματικότητα. Εμείς έχουμε βάλει στην άκρη από τον προϋπολογισμό των δημοσίων επενδύσεων, ειδικά για το Αγρίνιο, χρήματα για τα κτιριακά. Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πενταετές σχέδιο για την φοιτητική μέριμνα και ελπίζουμε ότι άμεσα θα αρχίσουν οι τεχνικές μελέτες για το πώς θα προχωρήσουν όλα αυτά τα έργα. Ελπίζουμε πως σε ελάχιστο χρόνο, σε δύο, τρία χρόνια το μέγιστο, ειδικά στο Αγρίνιο η πανεπιστημιακή μόρφωση και η πανεπιστημιακή υποδομή θα είναι ανάλογη με αυτή πολλών άλλων πόλεων της χώρας».
Ο κ. Γαβρόγλου συμμετείχε σε συσκέψεις με τους καθηγητές μαζί με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγήτρια κ. Κυριαζοπούλου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα το «Μέλλον της Δημόσιας Εκπαίδευσης».

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:57 pm


Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου


 Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και επισημότητα, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε ο ιστορικός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
Την Κυριακή της Πεντηκοστής το απόγευμα, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας κατά τον οποίο προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμ. π.Επιφάνιος Καραγεώργος και τον θείο λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. π.Μακάριος Αντωνόπουλος.
Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το πρωί, τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς και τον θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π.Επιφάνιος Καραγεώργος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων είπε: «Ευχόμαστε ο Ένας της Αγίας Τριάδος, ο Παράκλητος, το Πανάγιον Πνεύμα να δώσει σε όλους σας, στις οικογένειές σας, στα παιδιά σας, έτη πολλά, ευλογημένα γεμάτα πρόοδο… Να ευχηθούμε όμως το Πανάγιο Πνεύμα να έλθει και σε εμάς και σε όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς με τις ενέργειές μας και την ζωή μας, απομακρύναμε το Πανάγιο Πνεύμα από την καρδιά μας και την πατρίδα μας.

Παράδειγμα η αποποινικοποίηση του φοβερού αμαρτήματος της βλασφημίας. Η Ελλάδα, επέτρεψαν μερικοί να βλασφημεί χωρίς κανένα φραγμό τον Τριαδικό Θεό μας, τον Αναστάντα Χριστό μας, την Παναγία μας, τους Αγίους μας….

Εκατομμύρια μάρτυρες και νεομάρτυρες έχυσαν το νεανικό τους αίμα για να μην αρνηθούν τον Χριστό και εμείς σήμερα ελεύθερα τον βλασφημούμε; Ο Θεός μας να μας φυλάξει από καμιά δοκιμασία. Ας έλθουμε λοιπόν όλοι μας σε συναίσθηση και μετάνοια και ας θελήσουμε με συγκεκριμένο πνευματικό αγώνα, να φέρουμε το Πανάγιον Πνεύμα στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην πατρίδα μας…»

Το απόγευμα της εορτής τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας προεξάρχοντος και ομιλούντος του Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου και εφημερίου της ενορίας Αγίου Νικολάου Brooklyn π.Μελετίου Μπουγά. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Αγρίνιο την Δευτέρα το απόγευμα, δεν πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

Εσπερινός

θεία Λειτουργία

μεθεορτος εσπερινός

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:51 pm


Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά είχε ο Κώστας Καραγκούνης


Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κώστας Καραγκούνης επισκέφτηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά  με τον οποίο είχε την τιμή και τη χαρά να συνομιλήσει επί πολλών θεμάτων. Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης καθώς και θέματα της επικαιρότητας στάθηκαν η αφορμή για μία ουσιαστική συζήτηση.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Καραγκούνη καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του ενώ εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και το αξιοθαύμαστο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη για το καλό του τόπου μας.

Ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε επίσης το σεβασμό του όλους τους κληρικούς οι οποίοι όπως δήλωσε στηρίζουν τις κοινωνίες και για αυτό επιβάλλεται η στήριξή τους από την επίσημη Πολιτεία. Διαβεβαίωσε δε ότι στο πρόσωπό του τόσο η εκκλησία της Αιτωλοακαρνανίας όσο και ό ίδιος ο σεβασμιότατος θα βρει ένα καλό και πιστό φίλο από την πλευρά του. Σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως η Αιτωλοακαρνανία που έζησαν και λειτούργησαν Άγιοι της εκκλησίας μας, έχουμε χρέος να στηρίξουμε την ορθόδοξη παράδοση, την πίστη, την αγάπη και την αλληλεγγύη της εκκλησίας.» σημείωσε ο Κώστας Καραγκούνης.   

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:44 pm


Η όμορφη Αλευράδα,βίντεο με επίγειες και εναέριες λήψεις


Η Αλευράδα βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νομού, πλησίον της τεχνητής λίμνης των Κρεμαστών.
Το χωριό είναι κτισμένο στους πρόποδες ενός άδεντρου, βραχώδους βουνού, που ονομάζεται "Ψηλό Τσουγκάρι".
Το υψόμετρο του χωριού είναι 573 μέτρα. Συνδέεται οδικά τόσο με το Αγρίνιο όσο και την Αμφιλοχία.Είναι ουσιαστικά η πύλη της επαρχίας Βάλτου προς το νομό Ευρυτανίας, αφού ο επαρχιακός δρόμος Αγρινίου - Γέφυρα Τατάρνας- Ευρυτανία διέρχεται μέσα από την Αλευράδα.

Ιστορία

Η Αλευράδα εμφανίζεται ως αυτόνομος οικισμός επί Όθωνα το 1836, υπαγόμενη στο Δήμο Φυτείας της Διοίκησης Βάλτου. Αργότερα υπάγεται στο Δήμο Ιδομένης της Διοίκησης Βάλτου. Πότε ακριβώς πρωτοκατοικήθηκε το χωριό δεν είναι εξακριβωμένο. Σύμφωνα με την παράδοση οι πρώτοι κάτοικοι εγκαταστάθηκαν 2 χιλιόμετρα ανατολικότερα του σημερινού χωριού στη θέση Παλιχωράκι. Αναγκάστηκαν όμως να φύγουν για το φόβο των Τούρκων επειδή πρόσφεραν βοήθεια και καταφύγιο στους κλέφτες και κυρίως στο Δίπλα και τον Κατσαντώνη.
Το χωριό είχε αρκετά ποτιστικά χωράφια στις όχθες του Αχελώου ποταμού και κυρίως στη θέση Βροχολή ή Τρίκλινο. Εκεί καλλιεργούνταν κυρίως καλαμπόκι. Υπήρχαν κατά μήκος του ποταμού και πολλοί αλευρόμυλοι. Είναι μια πιθανή εξήγηση και για το όνομα Αλευράδα.

Δείτε το βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:42 pm


Ανανέωση συνεργασίας του Α.Ο Αγρινίου με τον Γιάννη Διαμαντάκο


Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα χρόνο με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο.
Ο coach Διαμαντάκος αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου μας έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:37 pm


Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων με τους Νέους για την Πράσινη Μετάβαση


Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων πραγματοποίησε μαζί με τους προσκόπους Αγρινίου την Κυριακή 9 Ιουνίου μία κοινή δράση για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος που κάθε χρόνο τιμάτε στις 5 Ιούνη. Βρέθηκαν στάδιο του Αγρινίου και όλα τα τμήματα Λυκόπουλα Πρόσκοποι Ανιχνευτές αλλά και γονείς των παιδιών μαζί με τους βαθμοφόρους τους έπαιξαν παιχνίδια αλλά και ενημερώθηκαν για την πανίδα του τόπου μας τους υγροβιότοπους της πατρίδας μας και τις πρώτες βοήθειες για τα άγρια ζώα και πτηνά που είναι υπό εξαφάνιση. Ήταν μια όμορφη εμπειρία γεμάτη γνώσεις, η οποία έδωσε στους προσκόπους το ερέθισμα ώστε να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τον Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο. στο σύντομο μέλλον .

Την Τετάρτη 12/06/2019 Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς οργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία της Σταμνάς η οποία βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα Αιτωλικού. Η δράση έλαβε μέρος στα πλαίσια της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1995, ενώνοντας όλη τη χώρα σε μια τεράστια κοινή δράση. Για δύο μήνες απ’άκρη σ’άκρη της Ελλάδας, μικροί και μεγάλοι γίνονται κομμάτι της πιο μαχητικής «αλυσίδας» ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση και τον εφησυχασμό.

Φέτος, παράλληλα με τους καθαρισμούς, η δράση έχει σαν σκοπό την ανάδειξη του προβλήματος των μικροπλαστικών, που παρότι αθέατα και ελάχιστα γνωστά στο ευρύ κοινό, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες απειλές για τα θαλάσσια οικοσυστήματα και, σύμφωνα με τους ειδικούς, το υπ’αριθμόν 1 ανερχόμενο κίνδυνο για το παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον.


Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων όντας ευαισθητοποιημένος το καίριο πρόβλημα των μικροπλαστικών στα θαλάσσιων οικοσυστήματα, το 2018 είχε συνδιοργανώσει με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σεμινάριο με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Παραστατικές Τέχνες: STOP στα Μικροπλαστικά», απευθυνόμενο στους εκπαιδευτικούς του νομού. Μικροπλαστικά ονομάζονται τα πλαστικά σωματίδια με μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών. Καθώς πολλοί θαλάσσιοι οργανισμοί τραυματίζονται ή πεθαίνουν από ασιτία εξαιτίας του ότι μπερδεύουν τα μικροπλαστικά με την τροφή τους, αλλά και δεδομένου ότι τα ίδια είναι φορείς διάφορων τοξικών ουσιών, οι επιπτώσεις των μικροπλαστικών στους θαλάσσιους οργανισμούς και στον άνθρωπο, έχουν αρχίσει να προκαλούν σημαντικές ανησυχίες στους επιστήμονες. Ο Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για τα γάντια, τις σακούλες απορριμμάτων και για το και έντυπο ενημερωτικό υλικό που μας απέστειλε για τον καθαρισμό καθώς και τους μικρούς μας φίλους από το Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς που με μεγάλη προθυμία και ευαισθησία συμμετείχαν ενεργά στον εθελοντικό καθαρισμό κατανοώντας την ανάγκη προστασίας και διατήρησης των ακτών καθαρών.
Στο σημείο αυτό ο Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο. θα ήθελε να επισημάνει ότι το πρώτο εξάμηνο του 2019 περισσότερα από 1250 άτομα επισκέφτηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων στο Αιτωλικό, ενώ αριθμός των συμμετοχών σε δράσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε ο Φορέας ξεπέρασε τα 950 άτομα. Μαθητές σχολείων τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων, οι πρόσκοποι Αγρινίου και οι στρατιωτικοί του στρατοπέδου της Ι.Π. Μεσολογγίου, καθώς και μεμονωμένοι πολίτες ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο. για το Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου - Αιτωλικού, τα προστατευτέα αντικείμενα της περιοχής αλλά και τις αρμοδιότητες και το έργο του Φορέα Διαχείρισης τόσο στο Εθνικό Πάρκο όσο και στις νέες περιοχές δικαιοδοσίας του
Συνεχίζοντας το έργο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων απευθύνει κάλεσμα σε όσους πολίτες επιθυμούν είτε μεμονωμένα είτε μέσω συλλόγων και κοινωνικών ομάδων, να επισκεφτούν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο Αιτωλικό, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Φορέα στο τηλέφωνο 2632055094 ή στο email: [email protected]

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:35 pm


Σπήλιος Λιβανός: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για Αυτοδύναμη Ελλάδα, για Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!»


Tο όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη 19/6 στους ετεροδημότες στην Αθήνα, o Σπήλιος Λιβανός.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ στις 20:00 στο Divani Caravel θα συζητήσει με τους πολίτες για την επόμενη μέρα και θα τους καλέσει να στείλουν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για μια "Αιτωλοακαρνανία με Δύναμη!"

Ο κ. Λιβανός θα αναπτύξει εκτενώς το σχέδιο δράσης του για την ανάπτυξη της περιοχής, με βασικούς πολιτικούς στόχους τη μείωση της ανεργίας, τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα, την αύξηση του τοπικού ΑΕΠ και την αύξηση των επενδύσεων. Παράλληλα θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την αγροτική ανάπτυξη, την Παιδεία -με κυρίαρχη στόχευση τη δημιουργία αυτόνομου Τεχνολογικού Πανεπιστημιακού ιδρύματος που θα δίνει έμφαση στη διασύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τον πρωτογενή τομέα- τις υποδομές και τον τουρισμό.Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:29 pm


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία


Αναλυτικά τα ονόματα.
Στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν πέντε άνδρες και τέσσερις γυναίκες.

ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΙΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΦΕΥΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 3:20 pm


Δήλωση Σταύρου Καραγκούνη για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Νιώθω μεγάλη τιμή και βαθιά ευγνωμοσύνη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία για την Ελλάδα.
Νιώθω επίσης, βαρύ το αίσθημα ευθύνης απέναντι σ’ όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, τους οποίους καλούμαι να υπηρετήσω προκειμένου να τοποθετήσουμε τον τόπο μας σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, να δρέψουμε τους καρπούς των θυσιών του ελληνικού λαού, να διεκδικήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, να αξιοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνατότητες του νομού μας με γνώμονα πάντα την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.
Καλώ, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μου στις 7 Ιούλη να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Να δώσουν τη δύναμη στην Προοδευτική Συμμαχία να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις. Να μην οπισθοδρομήσουμε σε μια δεξιά διακυβέρνηση του κεφαλαίου και στην οικογενειοκρατία που θεμελίωσε το κράτος της διαπλοκής και της διαφθοράς. Στις 7 Ιούλη βρισκόμαστε ενώπιον μιας ιστορικής απόφασης: Ή θα κρατήσουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Ή θα την δώσουμε πίσω σε αυτούς που τη χρεοκόπησαν.
Μέσα από έναν αδιάκοπο, σκληρό και έντιμο αγώνα θα ταξιδέψω σε όλα τα χωριά του νομού Αιτωλοακαρνανίας, θα επικοινωνήσω με τους πολίτες με κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να μεταδώσω την τετραετή συμβολή της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα που υλοποίησε έργα ουσίας που έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της περιοχής μας.
Εμείς γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε. Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη. Μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος. Μακριά από τις μέρες της λιτότητας και των μνημονίων. Με συλλογική πρόοδο και προκοπή. Για μια Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Καραγκούνης
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική ΣυμμαχίαΣύντομο βιογραφικό

Ο Σταύρος Καραγκούνης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από την Κυψέλη Αγρινίου. Η μητέρα του Αγγελική Τσώτα κατάγεται από το Νεοχώρι Μεσολογγίου. Αποφοίτησε από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών και το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων το 1992 όπου ήταν συμμαθητής με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίον και τους συνδέει στενή φιλία.
Είναι πτυχιούχος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σπούδασε επίσης Γερμανική και Ισπανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ruprecht Karls της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην εξειδίκευση καθηγητών (αξιολόγηση εξετάσεων).
Διετέλεσε καθηγητής Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και στην ιδιωτική εκπαίδευση έως το 2012. Το 2016 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, ενώ από το 2016 έως το 2018 ανατέθηκε ο ρόλος του Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.
Σχετικά με την πολιτική δράση σου με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας την περίοδο 2008-2009. Από το 2012 έως το 2015 διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκπροσώπησε το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε Διεθνή Φόρα στην Ισπανία και στην Λατινική Αμερική.
Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο, Νάνσυ Μέγγουλη, το γένος Χριστοπούλου, η οποία κατάγεται από τη Μηλιά Ναυπακτίας. Έχουν δυο παιδιά, τον Θανάση και την Γεωργία.


Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:06 pm


Στη Λευκάδα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε ο Κώστας Καραγκούνης


Στη Λευκάδα παραστάθηκε σήμερα ο Κώστας Καραγκούνης, συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για να τιμήσουν τη Σύναξη της Παναγίας της Φανερωμένης.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λευκάδα, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο, πάνω σ’ ένα καταπράσινο λόφο, βρίσκεται κτισμένο το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Η Παναγία, πολιούχος και προστάτιδα του νησιού, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με πλήθη προσκυνητών να συρρέουν από όλες τις περιοχές.

«Σήμερα ο νους όλων μας στρέφεται ευλαβικά και παρακλητικά στην εικόνα της κυράς του νησιού» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Καραγκούνης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:00 pm


3o Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο


Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Ναυπάκτου ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις δύο πολύ πετυχημένες διοργανώσεις του 2017 και του 2018 προγραμματίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά πετοσφαίρισης το καλοκαίρι του 2019 και συγκεκριμένα στις 28-30 Ιουνίου 2019.

Στόχοι του τουρνουά είναι η προβολή της πόλης της Ναυπάκτου εντός και εκτός των συνόρων, η διάδοση του αθλήματος της πετοσφαίρισης στους νέους, η συνάντηση νέων της Ευρώπης με διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής και η διασκέδαση μέσα από τον αθλητισμό.

Το τουρνουά αφορά ομάδες κορασίδων, δηλαδή κορίτσια γεννημένα από το 2002 και μετά με δικαίωμα συμμετοχής στην κάθε ομάδα και δύο κοριτσιών που είναι γεννημένα το 2001. Ενώ τις δύο πρώτες χρονιές το συγκεκριμένο τουρνουά γινόταν με τέσσερις ομάδες, βλέποντας οι διοργανωτές την μεγάλη απήχηση που είχε το τουρνουά ειδικά στην εγχώριες ομάδες αποφάσισε να διπλασιάσει τις ομάδες που συμμετέχουν φτάνοντας τις οκτώ.

Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο τριήμερο 28-30 Ιουνίου σε μια αγωνιστική πανδαισία στα γήπεδα της Ναυπάκτου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:15 am


Η ενημέρωση από το Λ.Σ για το τραγικό συμβάν στην Κάτω Βασιλικη

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike λιμενικο
φωτο αρχείου 
Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, απογευματινές ώρες χθες, ότι αγνοείται ένας 31χρονος κολυμβητής, κατόπιν της προσπάθειάς του να προσεγγίσει την υπό ιδιοκτησίας του παρασυρόμενη από τα θαλάσσια ρεύματα λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή Λιμνοπούλας Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη, με τη συμμετοχή επίσης δυτών και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Λίγο αργότερα, ο 31χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Α/Κ ''ΓΙΩΤΑ'' Λ.Ν. 860, στη θαλάσσια περιοχή Λιμνοπούλας και συγκεκριμένα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τα βράχια του όρους Βαράσοβα, ενώ αφού μεταφέρθηκε στο λιμένα Κάτω Βασιλικής, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου ''ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:11 am


Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων από τον Γ.Βαρεμένο, στην τελετή μνήμης πεσόντων αεροπόρων στο Θέρμο


Στον λόφο του Αγίου Κοσμά στο Θέρμο παραβρέθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Γιώργος Βαρεμένος όπου εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στην τελετή μνήμης πεσόντων αεροπόρων.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαρεμένος ανέφερε τα εξής: ‘’ Η Ελλάδα ευγνωμονεί όσους αγωνίζονται καθημερινά στο Αιγαίο  για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής ανεξαρτησίας και σε αυτόν τον αγώνα θυσιάζουν και την ίδια τους την ζωή. Σε αυτές τις εποχές της σύγχυσης των αξιών, κάποιες αξίες πρέπει να μένουν ανεξίτηλες και απαράγραπτες.’’Στα πλαίσιο της τελετής μνήμης πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και κατάθεση στεφάνου (επισυνάπτονται φωτογραφίες από την επιθεώρηση και την κατάθεση).

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:24 pm


Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το ΜέΡΑ25, Αντώνη Μίκροβα


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΜέΡΑ25 και τον κύριο Βαρουφάκη για την αποδοχή της υποψηφιότητάς μου. Υπόσχομαι να διεκδικήσω με αξιοπρέπεια την εκλογή μου, χωρίς αντιπαραθέσεις και με εμπιστοσύνη σ' ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, άρτιο και άμεσα εφαρμόσιμο: Αυτό του ΜέΡΑ25.

Αντώνης Γ. Μίκροβας
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:53 pm


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Photopolis Agrinio Photo FestivalΠραγματοποιήθηκε,  την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9μ.μ., το «άνοιγμα» των εκδηλώσεων του Photopolis Agrinio Photo Festival, που διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα «art8» (τμήμα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου) υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, που εδρεύει στο Αγρίνιο.
Το πολιτιστικό γεγονός, προλόγησε ο αρχαιολόγος Δημήτρης Δαμάσκος, Πρόεδρος του Τμήματος, ο οποίος αξιοποιώντας την «εργαλειοθήκη» της επιστήμης του έκανε μια διαφορετική – και αναμφίβολα- ενδιαφέρουσα ανάγνωση του φωτογραφικού περιεχομένου των εκθέσεων, που φιλοξενεί το Φεστιβάλ.
Στη συνέχεια, η Ειρήνη Τσέλιου, μέλος του Δ.Σ. του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, «χαιρέτησε» την εκδήλωση, αναφέρθηκε στις δράσεις και τα τμήματα του Εργαστηρίου και ευχαρίστησε  τους  φορείς, που έθεσαν υπό την αιγίδα τους το Φεστιβάλ, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Ο Πάνος Καλτσάς, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, εστίασε  στο οργανωτικό κομμάτι του Φεστιβάλ και παρουσίασε το σύνολο του προγράμματός του.
Ακολούθησε η βράβευση των τριών επιλεγμένων φωτογραφιών του διαγωνισμού «Εντάσεις» και δόθηκε τιμητικός έπαινος στις δεκαπέντε καλύτερες  φωτογραφίες του διαγωνισμού. Την απονομή των βραβείων έκανε ο Λεωνίδας Φραγκούλης, δάσκαλος της φωτογραφικής ομάδας «art8».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,Βασίλης Φωτάκης.
Το Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Το πλήρες πρόγραμμά του έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.photopolis.gr


Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:43 pm


Τα νέα δρομολόγια της ΚΑΜ σε Αιτωλία και Ακαρνανία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καμ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-6-2019 έως 23-6-2019) θα βρίσκεται
στις εξής περιοχές :

•       Την Τέταρτη 19-6-2019 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι –
Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι
•       Την Πέμπτη 20-6-2019 και κατά τις ώρες 8:00 έως 15:00, στην περιοχή
του, Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελληνικά
– Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Φραγκουλέικα  -
Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία – Αγγελόκαστρο.
•       Την Παρασκευή 21-6-2019 και κατά τις ώρες 16:00 έως 24:00, στην
περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι - Αγράμπελα - Πρόδρομος - Χρυσοβίτσα -
Μαχαιρά  - Μπαμπίνη- Σκουρτού.
•       Το Σάββατο 22-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας,  ακολουθώντας το δρομολόγιο
Περδικόβρυση - Κλέπα – Αράχωβα – Νεοχώρι.


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (17-6-2019 έως 23-6-2019), θα
βρίσκεται στις εξής περιοχές :
•       Την Τρίτη 18-6-2019 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αυλάκι –
Βρουβιανά – Περδικάκι – Μαλεσιάδα - Χαλκιόπουλο.
•       Την Τετάρτη 19-6-2019 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα -
Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιά – Παμφίο – Σιταράλωνα –
Κάτω Μυρτιά.
•       Την Πέμπτη 20-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, 
Αρχοντοχώρι - Αετός - Κομποτή - Τρυφός - Κονοπίνα – Παπαδάτες – Φυτείες.
•       Την Παρασκευή 21-6-2019 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00  στην
περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου  - Βόνιτσας, ακολουθώντας το
δρομολόγιο, Παλιάμπελα - Πάλαιρος  - Μύτικα  - Κανδύλα  - Βάρνακα - 
Παναγούλα.
•       Το Σάββατο 22-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι
- Ανοιξιάτικο – Πτελιά – Λουτρό – Αμπελάκι – Αριάδα – Βαρετάδα -
Κεχρινιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:40 pm


Αγρίνιο-Εξαπάτησε περιπτερά και του έκλεψε κωδικούς από 64 κάρτες κινητής τηλεφωνίας ,αξίας 990 ευρώ


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας και με το πρόσχημα ότι υπάρχει πρόβλημα με κάρτες  εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, έπεισε υπάλληλο περιπτέρου να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς από εξήντα
τέσσερις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, αποκομίζοντας μέσω της ενεργοποίησης τους παράνομο όφελος, συνολικής χρηματικής αξίας 990 €.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:26 pm


Αγρινιο - Ειδήσεις και Νέα

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο - Αναλυτικά το πρόγραμμα - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο - Αναλυτικά το πρόγραμμα - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου για 12η συνεχή χρονιά συμμετέχει και διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο. Ανανεωμένη , ακόμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:55 pm


Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO) - Sinidisi.gr

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)  Sinidisi.gr

Το ΕΠΑΜ πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση με ομιλία του Προέδρου του Δημήτρη Καζάκη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:39 pm


Αιτωλοακαρνανία: Μας πήρε και μας σήκωσε! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αιτωλοακαρνανία: Μας πήρε και μας σήκωσε! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

O καιρός «τρελάθηκε» και από το απόγευμα της Κυριακής η παρατριχώνια περιοχή, από την Παραβόλα και μέχρι την Μυρτιά, υπέστη μεγάλες ζημιές από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 6:24 pm


Αγρίνιο: Το πρόγραμμα λαϊκής γιορτής στην πλατεία Χατζοπούλου - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Το πρόγραμμα λαϊκής γιορτής στην πλατεία Χατζοπούλου - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε συνεργασία με τον: ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Σας προσκαλούμε την ΠΕΜΠΤΗ, 20 Ιουνίου και από ώρα 8:30 μ.μ. στη: «ΛΑΪΚΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 5:55 pm


Δραστηριότητες της ΚΝΕ στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες - ΑgrιnιοΝews.gr

Δραστηριότητες της ΚΝΕ στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της τις επόμενες ημέρες στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 4:56 pm


«Γιοι και κόρες» στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

«Γιοι και κόρες» στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου διοργανώνουν παράσταση 20 Ιουνίου (9:30 μ.μ.) και 21 Ιουνίου (11 μ.μ.).

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 2:17 pm


Χειροπέδες σε διαρρήκτη στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

Χειροπέδες σε διαρρήκτη στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλεία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 1:24 pm


Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο - Πήρε χρήματα, κάρτες και κινητό - AgrinioVoice

Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο - Πήρε χρήματα, κάρτες και κινητό  AgrinioVoice

Συνελήφθη 42χρονος το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019 στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι διέρρηξε οικία ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 1:20 pm


Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος 3ου ορόφου, στο Αγρίνιο, επί της πλατεία Τσιακανίκα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 12:50 pm


Αγρίνιο: Αναζητείται 64χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 10χρονου - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Αναζητείται 64χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 10χρονου  ΑgrιnιοΝews.gr

64χρονος αναζητείται καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θύμα φέρεται 10χρονο αγόρι με το περιστατικό να ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:31 am


Πρόγραμμα περιοδειών από το ΚΚΕ - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Πρόγραμμα περιοδειών από το ΚΚΕ - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Συσκέψεις, ομιλίες και περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών στην Αιτωλοακαρνανία. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών ανακοίνωσε το ΚΚΕ για τις συσκέψεις, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:19 am


Την ανάκληση της κατάργησης του ΔΠΠΝΤ ζητούν οι φοιτητές στο Αγρίνιο - AgrinioVoice

Την ανάκληση της κατάργησης του ΔΠΠΝΤ ζητούν οι φοιτητές στο Αγρίνιο  AgrinioVoice

Την ανάκληση της κατάργησης του τμήματος διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών ζητούν οι φοιτητές του τμήματος στο Αγρίνιο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:12 am


Σύλληψη για διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος - ΑgrιnιοΝews.gr

Σύλληψη για διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος  ΑgrιnιοΝews.gr

Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο σημειώθηκε στις 17 Ιουνίου το απόγευμα, με τον δράστη να παραβιάζει την πόρτα του διαμερίσματος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:37 am


Αγρίνιο: Άστατο καιρό μετά το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Άστατο καιρό μετά το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 12:05 am


Η Αλευράδα Αμφιλοχίας (VIDEO) - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Η Αλευράδα Αμφιλοχίας (VIDEO) - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Η Αλευράδα βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νομού, πλησίον της τεχνητής λίμνης των Κρεμαστών. Το χωριό είναι κτισμένο στους πρόποδες ενός ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 7:03 pm


Ομιλία του Προέδρου του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Ομιλία του Προέδρου του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Το ΕΠΑΜ προσκαλεί σε εκδήλωση - ομιλία του Προέδρου του, Δημήτρη Καζάκη, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 6:32 pm


Βρήκε τη λύση για τις… υποδομές η Πρύτανης: «το Αγρίνιο έχει… χρήματα - ΑgrιnιοΝews.gr

Βρήκε τη λύση για τις… υποδομές η Πρύτανης: «το Αγρίνιο έχει… χρήματα  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επισκέφθηκε τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου και του Μεσολογγίου. Συνοδευόταν από την Πρύτανη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 5:05 pm


Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ Αγρινίου - AgrinioVoice

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ Αγρινίου  AgrinioVoice

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Αγρινίου, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019, στα γραφεία της ομάδας, στο ΔΑΚ Αγρινίου. Εγκρίθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 12:37 pm


Αγρίνιο: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Σύγκρουση δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως, σημειώθηκε πριν από λίγο στο Αγρίνιο. Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 11:36 am


Οι συλλήψεις του τριημέρου - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Οι συλλήψεις του τριημέρου - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Αρκετές συλλήψεις είχαμε μεταξύ Παρασκευής 14 και Δευτέρας 17 Ιουνίου. Αναλυτικά: Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών. Συνελήφθη 36χρονος το βράδυ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 10:08 am


Τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Δείτε τους πίνακες με τα θερινά δρομολόγια πόλης και υπαίθρου από το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 9:28 am


Στις περιοχές με το μεγαλύτερο ύψος βροχής χθες το Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Στις περιοχές με το μεγαλύτερο ύψος βροχής χθες το Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Βροχές και καταιγίδες που τοπικά ήταν ισχυρές εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 17/06/2019 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 9:16 am


Τραυματίας δικυκλιστής σε τροχαίο στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Τραυματίας δικυκλιστής σε τροχαίο στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,πριν λίγα λεπτά, δικυκλιστής καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:11 pm


Άγριο μπουρίνι με χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Άγριο μπουρίνι με χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίεψε ο καιρός και σήμερα με μπουρίνι είναι σε εξέλιξη στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από την ισχυρή χαλαζόπτωση και τους δυνατούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:13 pm


Αγρίνιο: 15χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του και του επιτέθηκε με μαχαίρι και ψαλίδι - ZarpaNews

Αγρίνιο: 15χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του και του επιτέθηκε με μαχαίρι και ψαλίδι  ZarpaNews

Δεν χωράει ο νους το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι μιας οικογένειας σε χωριό της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, όταν ένα αγόρι μόλις 15 ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 12:38 pm


62η Γιορτή λήξης Εκπαιδευτηρίων "Παναγία Προυσιώτισσα" στο Αγρίνιο (φωτο) - ΑgrιnιοΝews.gr

62η Γιορτή λήξης Εκπαιδευτηρίων "Παναγία Προυσιώτισσα" στο Αγρίνιο (φωτο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Η φετινή γιορτή λήξης των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στο γήπεδο του σχολικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:40 am


Πως εξαπατήθηκε περιπτεράς στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Πως εξαπατήθηκε περιπτεράς στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα εξαπάτησε περιπτερά στο Αγρίνιο. Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 1:08 pm


O Β. Αντωνόπουλος στα Παρακαμπύλια και τη Λαϊκή Αγορά στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

O Β. Αντωνόπουλος στα Παρακαμπύλια και τη Λαϊκή Αγορά στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Τη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στο Αγρίνιο (οδός Δελφών) επισκέφθηκε χθες Σάββατο 15/6 ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:23 pm


Αγρίνιο: Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 αναμένονται τοπικές νεφώσεις - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 αναμένονται τοπικές νεφώσεις - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 αναμένονται τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:05 am


Aγρίνιο: μέθυσε, τράκαρε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εν συνεχεία στο...κρατητήριο - ΑgrιnιοΝews.gr

Aγρίνιο: μέθυσε, τράκαρε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εν συνεχεία στο...κρατητήριο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε 62χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο. Eν συνέχεια ωστόσο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 8:09 pm


«Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο»… - ΑgrιnιοΝews.gr

«Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο»…  ΑgrιnιοΝews.gr

Διαβάσαμε στην καλή ιστοσελίδα Lifo.gr, ένα άρθρο έκπληξη με τίτλο «Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο» και απορήσαμε ολίγον τι, είναι η αλήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 12:52 pm


Τέσσερις συλλήψεις για διπλώματα σε Αγρίνιο και Βόνιτσα - Αιχμή News - Αιχμή

Τέσσερις συλλήψεις για διπλώματα σε Αγρίνιο και Βόνιτσα - Αιχμή News  Αιχμή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο και στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Β.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 11:31 am


ΕΛΕΠΑΠ: Συναυλία με τίτλο «Η αγάπη ενώνει» στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

ΕΛΕΠΑΠ: Συναυλία με τίτλο «Η αγάπη ενώνει» στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Η ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός» και την Άννα Κατσούλη, διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Η αγάπη ενώνει», προς ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:05 am


Αγρίνιο: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την έδρα της Γεωπονικής - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την έδρα της Γεωπονικής  Sinidisi.gr

Ομάδα πολιτών δεν αποκλείεται να προβεί σε κινητοποιήσεις – «Βολές» κατά του πολιτικού δυναμικού της περιοχής. Καζάνι που βράζει είναι η κοινωνία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:16 pm


Σοκ στο Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι και ψαλίδι τον πατέρα του - Newsbomb

Σοκ στο Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι και ψαλίδι τον πατέρα του  Newsbomb

Ένας 58χρονος σε χωριό του Αγρινίου, δέχτηκε σήμερα (14/6/2019) επίθεση από τον 15χρονο γιο του. Ο ανήλικος δεν δίστασε να χτυπήσει τον πατέρα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:07 pm


Αγρίνιο: 48χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Newsbomb

Αγρίνιο: 48χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας  Newsbomb

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύεται 48χρονος άνδρας από το Ξηρόμερο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει . Το περιστατικό συνέβη χθες (13/6/2019) σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:02 pm


Ανήλικος δραπέτης πιάστηκε στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Ανήλικος δραπέτης πιάστηκε στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Ανήλικος δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αγρίνιο. Ο λόγος για 17χρονο Ρομά γνώριμο των τοπικών αστυνομικών αρχών ο οποίος το έσκασε (για τρίτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 8:18 pm


Αγρίνιο: Έπιασε 7.527 ευρώ στο ΚΙΝΟ! - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Αγρίνιο: Έπιασε 7.527 ευρώ στο ΚΙΝΟ! - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Μία βόλτα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του απέφερε κάτι παραπάνω από 7.500 ευρώ! Με μόλις 10 ευρώ έβγαλε 7.527 ευρώ ένας τυχερός παίκτης του ΚΙΝΟ από το ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 8:04 pm


Βραζιλία-Βολιβία: Το φανερό αβαντάζ και ο 'κύριος από το Αγρίνιο' - CONTRA

Βραζιλία-Βολιβία: Το φανερό αβαντάζ και ο 'κύριος από το Αγρίνιο'  CONTRA

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το Copa America στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Το Contra.gr αναλύει το πρώτο μεγάλο ματς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 5:32 pm


Για 11η χρονιά το Αγρίνιο γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής - Sinidisi.gr

Για 11η χρονιά το Αγρίνιο γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής  Sinidisi.gr

21η Ιουνίου, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια για χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες να ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 2:51 pm


Το Αγρίνιο στις πρώτες θέσεις υψηλών θερμοκρασιών την Παρασκευή (ΧΑΡΤΗΣ) - AgrinioVoice

Το Αγρίνιο στις πρώτες θέσεις υψηλών θερμοκρασιών την Παρασκευή (ΧΑΡΤΗΣ)  AgrinioVoice

Στους 37 με 38 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:38 am


Ένωση Αγρινίου: Με τέτοιες λογικές, …δεν μπαίνει το νερό στ' αυλάκι - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Ένωση Αγρινίου: Με τέτοιες λογικές, …δεν μπαίνει το νερό στ' αυλάκι - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Το γεγονός ότι στον πλουσιότερο νομό από άποψης υδάτινου δυναμικού έχουμε καταφέρει ύστερα από τόσα κοινοτικά πλαίσια στήριξης, ύστερα απ' το εθνικό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 8:22 pm


Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Σε χώρο πάρκινγκ μετέτρεψαν τον ωραιότερο πεζόδρομο! Κακό πράγμα η συνήθεια και το βόλεμα! Όταν δε το βόλεμα γίνεται συνήθεια τότε όλα είναι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 1:12 pm


Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Αγρίνιο, Χαλκιδική, νησιά και Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων - AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Αγρίνιο, Χαλκιδική, νησιά και Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων  AgrinioVoice

Οι διαθέσιμες θέσεις – Που θ' απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι. Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα σε Αγρίνιο, νησιά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 11:50 am


Νέα απόπειρα απάτης στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέα απόπειρα απάτης στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νέα απόπειρα απάτης. Η δικογραφία προς το παρόν στρέφεται σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 10:28 am


Αγρίνιο: Καλοκαίρι στο Καλλιτεχνοχώρι 2019 - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Καλοκαίρι στο Καλλιτεχνοχώρι 2019  ΑgrιnιοΝews.gr

Το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στο Καλλιεχνοχώρι» θα πραγματοποιηθεί φέτος σε τέσσερα δεκαήμερα, στο χώρο του δημιουργικού εργαστηρίου «Καλλιτεχνοχώρι» ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 5:10 pm


Ανοίγει ξανά το Πολιτιστικό Στέκι Νεολαίας της ΚΝΕ στο Αγρίνιο - AgrinioVoice

Ανοίγει ξανά το Πολιτιστικό Στέκι Νεολαίας της ΚΝΕ στο Αγρίνιο  AgrinioVoice

Με στόχο την επικοινωνία των θέσεων του ΚΚΕ για τη νεολαία εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου, η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 1:01 pm


Ανοιχτή θέση εργασίας σε εταιρεία στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ανοιχτή θέση εργασίας σε εταιρεία στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχει σε εταιρεία του Αγρινίου. Η αγγελία της εταιρείας αναφέρει: ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπεύθυνος γραφείου κίνησης. Περιγραφή θέσης εργασίας:.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:51 pm


ΚΝΕ: ανοίγει το Πολιτιστικό Στέκι Νεολαίας στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

ΚΝΕ: ανοίγει το Πολιτιστικό Στέκι Νεολαίας στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ: Στα πλαίσια του «μεγάλου πολιτικού ανοίγματος των Οργανώσεων της ΚΝΕ πανελλαδικά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:48 pm


Ένωση Αγρινίου - Φωτοβολταϊκά: Απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ για το 2019 - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Ένωση Αγρινίου - Φωτοβολταϊκά: Απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ για το 2019 - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Σε εξέλιξη η διαδικασία – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες των πάρκων. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:43 pm


Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Αγρίνιο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - ΑgrιnιοΝews.gr

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Αγρίνιο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη  ΑgrιnιοΝews.gr

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου)

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:30 pm


Αγρίνιο: Γενική συνέλευση μελών του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Γενική συνέλευση μελών του Συνδέσμου Ε.Ν.Α.  Sinidisi.gr

Με μεγάλη συμμετοχή και με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ε.Ν.Α., τη Δευτέρα 10/06/2019 στο ξενοδοχείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 11:47 am


Δηλώσεις Κουτσουπιά για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο: "Το Αγρίνιο μονίμως στο καναβάτσο" - AgrinioVoice

Δηλώσεις Κουτσουπιά για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο: "Το Αγρίνιο μονίμως στο καναβάτσο"  AgrinioVoice

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τη Γεωπονική Σχολή Αιτωλοακαρνανίας και το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:00 am


«Γιατί θέλει Πανεπιστήμιο το Αγρίνιο;» - ΑgrιnιοΝews.gr

«Γιατί θέλει Πανεπιστήμιο το Αγρίνιο;»  ΑgrιnιοΝews.gr

Ελάτε να κάνουμε ένα πείραμα. Βρείτε μου μια πόλη που οι κάτοικοί της, σε ένα σεβαστό ποσοστό, κάνουν την παραπάνω ερώτηση. Όχι οι κάτοικοι άλλων πόλεων ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 3:21 pm


Αγρίνιο: Την Παρασκευή η τελετή λήξης για τους "Μερακλήδες" - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Την Παρασκευή η τελετή λήξης για τους "Μερακλήδες"  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μερακλήδες" γνωστοποίησε με ανακοίνωση στον Τοπικό Τύπο ότι την Παρασκευή θα λάβει χώρα η τελετή λήξης...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 1:02 pm


Αγρίνιο: Ζητείται υπεύθυνος γραφείου κίνησης στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ζητείται υπεύθυνος γραφείου κίνησης στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ  ΑgrιnιοΝews.gr

Υπεύθυνος γραφείου κίνησης ζητείται στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ στο Αγρίνιο. Περιγραφή θέσης εργασίας - Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 11:17 am


Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! Αποκλειστικές φωτογραφίες δημοσιεύει σήμερα η «Σ» - Απόλυτα νόμιμη η πώλησή της, ποια η χρήση της.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 10:00 am


14χρονη εντοπίστηκε με αλκοόλ στο Αγρίνιο, χειροπέδες στον πατέρα της - ΑgrιnιοΝews.gr

14χρονη εντοπίστηκε με αλκοόλ στο Αγρίνιο, χειροπέδες στον πατέρα της  ΑgrιnιοΝews.gr

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε χθες από τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου. Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 9:10 am


Αγρίνιο: Βροχές κατά τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Βροχές κατά τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στο Βόρειο Αιγαίο και τοπικά στα.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 12:05 am


Η «Βoutique» φέρνει τη μόδα στο Αγρίνιο εκεί που της αξίζει! - ΑgrιnιοΝews.gr

Η «Βoutique» φέρνει τη μόδα στο Αγρίνιο εκεί που της αξίζει!  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Boutique του Αγρινίου λοιπόν, έχει την αίγλη των μπουτίκ και των ατελιέ περασμένων δεκαετιών , τότε που πρώτο μέλημα των ανθρώπων.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 8:32 pm


Στο Μεσολόγγι και όχι στο Αγρίνιο η έδρα της Γεωπονικής Σχολής - ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Μεσολόγγι και όχι στο Αγρίνιο η έδρα της Γεωπονικής Σχολής  ΑgrιnιοΝews.gr

Διάχυτη ικανοποίηση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι για το γεγονός πως η πόλη θα φιλοξενεί την έδρα της νεοϊδρυθείσας Γεωπονικής Σχολής της ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 8:29 pm


Αγρίνιο: Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα CLLD-LEADER στις 19 Ιουνίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα CLLD-LEADER στις 19 Ιουνίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Η ΟΤΔ Τριχωνίδα ΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει Ενημερωτική Συνάντηση στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 12:48 pm


Έρχονται τα πρώτα... 40άρια στο Αγρίνιο! - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Έρχονται τα πρώτα... 40άρια στο Αγρίνιο! - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Παρατεταμένη ζέστη αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία θα έχει ανοδική τάση την ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:00 am


Το Αγρίνιο τίμησε την επέτειο της απελευθέρωσης του από τους Τούρκους - ΑgrιnιοΝews.gr

Το Αγρίνιο τίμησε την επέτειο της απελευθέρωσης του από τους Τούρκους  ΑgrιnιοΝews.gr

Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου για να τιμήσει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 June 2019 | 10:00 am


Αν ο Θεόδωρος Ρούσσης ήθελε να ανοίξει εργοστάσιο στο Αγρίνιο… - ΑgrιnιοΝews.gr

Αν ο Θεόδωρος Ρούσσης ήθελε να ανοίξει εργοστάσιο στο Αγρίνιο…  ΑgrιnιοΝews.gr

Μόλις διάβασα το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Χρυσικόπουλου στο Capital.gr για τον συμπατριώτη μας Θεόδωρο Ρούσση και την πορεία του από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 10:00 am


Βραδιά γεμάτη χορό από τα «Μανουσάκια» στο Αγρίνιο για τη λήξη των φετινών μαθημάτων (φωτο) - ΑgrιnιοΝews.gr

Βραδιά γεμάτη χορό από τα «Μανουσάκια» στο Αγρίνιο για τη λήξη των φετινών μαθημάτων (φωτο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των δραστηριοτήτων της περιόδου 2019-19 του Λαογραφικού Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου «Τα Μανουσάκια» το ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου για την απελευθέρωση της πόλης (Βίντεο - Φωτό) - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου για την απελευθέρωση της πόλης (Βίντεο - Φωτό) - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Με την Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής (7 Ιουνίου) ξεκίνησαν οι εορταστικές - επετειακές εκδηλώσεις, για την.

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


Ζητείται αποθηκάριος για επιχείρηση στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Ζητείται αποθηκάριος για επιχείρηση στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Επιχείρηση που δραστηριοποιειται στο Αγρίνιο ζητάει άτομο για αποθήκη.Πληροφορίες στο [email protected]

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 2:07 pm


Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε κυλικείο και σε αποθήκη στο Αγρίνιο. Αναλυτικά: – ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο σε κυλικείο με πολύ καλή εμπειρία σε καφέ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Αυτό είναι το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου "Ελληνίς" - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Αυτό είναι το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου "Ελληνίς"  ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσιάστηκε σήμερα στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου το φετινό πρόγραμμα του θερινού δημοτικού κινηματογράφου Αγρινίου, "Ελληνίς".

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ανάποδα στην εθνική οδό στον Άγιο Δημήτριο, που… έβαλε το χέρι του! (βίντεο) - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ανάποδα στην εθνική οδό στον Άγιο Δημήτριο, που… έβαλε το χέρι του! (βίντεο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Τα καλύτερα φαίνεται πως χάθηκαν από την επικαιρότητα του Αγρινίου λόγω της φούριας των εκλογών. Μέσα στο γενικό χαμό μερικά γεγονότα δεν πήραν την ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Νέο τροχαίο στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέο τροχαίο στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο άτομα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων πλησίον της πόλης του Αγρινίου στο ύψος ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης - AgrinioVoice

Αγρίνιο: Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης  AgrinioVoice

Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους (11 Ιουνίου 1821) διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου. Οι εκδηλώσεις θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο το Λεύκωμα Σχεδίων του Παπασάϊκα - AgrinioVoice

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο το Λεύκωμα Σχεδίων του Παπασάϊκα  AgrinioVoice

Ο Δήμος Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις Γαβριηλίδης παρουσιάζουν το Λεύκωμα με τίτλο «Βασίλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Ασυνείδητη οδηγός πάρκαρε σε θέσεις ΑμεΑ στο Αγρίνιο – εξοργίζει η απάντησή της (φωτο) - AgrinioPress

Ασυνείδητη οδηγός πάρκαρε σε θέσεις ΑμεΑ στο Αγρίνιο – εξοργίζει η απάντησή της (φωτο)  AgrinioPress

Ασυνείδητη οδηγός στο Αγρίνιο σε πάρκινγκ γνωστού Super Market της πόλης πάρκαρε σε σημείο όπου καταλάμβανε όχι μία, αλλά δύο θέσεις ΑμεΑ!

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Βαρνακιώτη - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Βαρνακιώτη  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Βαρνακιώτη τα οποία αφορούν σε αποκατάσταση των φθορών σε τμήματα που προκαλούν προβλήματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 2:17 pm


Σύλληψη 15χρονης και 19χρονης για κλοπή σε πολυκατάστημα στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Σύλληψη 15χρονης και 19χρονης για κλοπή σε πολυκατάστημα στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Κλοπή από πολυκατάστημα της περιοχής του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, με δράστιδες δύο γυναίκες ρομά, 19 και 15ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 8:32 am


Αγρίνιο: Έβρισε και απώθησε αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν μετά από επεισόδιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Έβρισε και απώθησε αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν μετά από επεισόδιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Επεισόδιο με εμπλεκόμενο 28χρονο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί για να συνδράμουν. Ο 28χρονος εξύβρισε και ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Επανεκλογή Παπαναστασίου στη δημαρχία Αγρινίου με 56,03% - ΑgrιnιοΝews.gr

Επανεκλογή Παπαναστασίου στη δημαρχία Αγρινίου με 56,03%  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Γιώργος Παπαναστασίου επανεκλέγεται δήμαρχος Αγρινίου. Λαμβάνει στον β΄γύρο το 56,03% των ψήφων με την Χριστίνα Σταρακά να λαμβάνει 43,97.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


H viral εικόνα των σημερινών εκλογών είναι από το Αγρίνιο: πήγαν τις γιαγιάδες να ψηφίσουν σε καλάθι τρακτέρ! - ΑgrιnιοΝews.gr

H viral εικόνα των σημερινών εκλογών είναι από το Αγρίνιο: πήγαν τις γιαγιάδες να ψηφίσουν σε καλάθι τρακτέρ!  ΑgrιnιοΝews.gr

Έκπληκτοι έμειναν όσοι είδαν ένα τρακτέρ να μπαίνει σήμερα στο προαύλιο σχολείου – εκλογικού κέντρου ενότητας του δήμου Αγρινίου. H έκπληξη ήταν μεγάλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Περιφερειακές: Πάνω από 70% στο Αγρίνιο ο Φαρμάκης! - AgrinioVoice

Περιφερειακές: Πάνω από 70% στο Αγρίνιο ο Φαρμάκης!  AgrinioVoice

Θριαμβευτικά ποσοστά σε Δημοτική Ενότητα Αγρινίου και Δήμο Αγρινίου για τον Φαρμάκη! Με την ενσωμάτωση στην Δημοτική Ενότητα Αγρινίου να έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: 46χρονος μήνυσε 31χρονη για εξύβριση και απειλή και συνελήφθη - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: 46χρονος μήνυσε 31χρονη για εξύβριση και απειλή και συνελήφθη  Sinidisi.gr

Σήμερα πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 31χρονη για εξύβριση και απειλή σε βάρος 46χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


Νέα μορφή ηλεκτρονικής απάτης εμφανίστηκε στο Αγρίνιο! Προσοχή σε αποδοχή «μαϊμού» κληρονομιάς - Sinidisi.gr

Νέα μορφή ηλεκτρονικής απάτης εμφανίστηκε στο Αγρίνιο! Προσοχή σε αποδοχή «μαϊμού» κληρονομιάς  Sinidisi.gr

Μαζικές αποστολές μέσω Fax. Μία νέα μορφή απάτης, ηλεκτρονικής αυτή τη φορά, έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή της και στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Όταν τα σχολεία σταματούν το daily camp αρχίζει στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Όταν τα σχολεία σταματούν το daily camp αρχίζει στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Από 18 Ιουνίου και για τέσσερις εβδομάδες διοργανώνεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» το Daily Camp 2019 με προγράμματα...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο Αγρινίου - Sinidisi.gr

Το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο Αγρινίου  Sinidisi.gr

Το τελικό αποτέλεσμα στο δήμο Αγρινίου. Στις 14 μονάδες διαμορφώθηκε το προβάδισμα του Γ. Παπαναστασίου έναντι της Χρ. Σταρακά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Σύλληψη 55χρονης για παράνομη εργασία ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Σύλληψη 55χρονης για παράνομη εργασία ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στη σύλληψη μιας 55χρονης γυναίκας που εργαζόταν παράνομα ως αποκλειστική νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Αγρινίου προέβησαν σήμερα τα ξημερώματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 7:36 pm


44χρονη είχε αρπάξει κοσμήματα από σπίτι στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

44χρονη είχε αρπάξει κοσμήματα από σπίτι στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Μία 44χρονη γυναίκα η οποία είχε νόμιμα πρόσβαση στην οικία, ήταν τελικά αυτή που είχε αρπάξει, την Τρίτη 21 Μαΐου, κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


«Αγρίνιο Μπορείς»: Η κεντρική ομιλία της Χριστίνας Σταρακά στην πλατεία Δημοκρατίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Sinidisi.gr

«Αγρίνιο Μπορείς»: Η κεντρική ομιλία της Χριστίνας Σταρακά στην πλατεία Δημοκρατίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  Sinidisi.gr

Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση στην κατάμεστη πλατεία Δημοκρατίας το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, το Αγρίνιο έδωσε το σύνθημα για την νίκη στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Σκότωσαν σκύλο με ψαροντούφεκο - Φρίκη στο Αγρίνιο ( ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) - LiFO

Σκότωσαν σκύλο με ψαροντούφεκο - Φρίκη στο Αγρίνιο ( ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)  LiFO

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η θανατηφόρα επίθεση με ψαροντούφεκο εναντίον σκύλου στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Τα αποτελέσματα στις κάλπες των δασκάλων για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ - agrinionews.gr

Αγρίνιο: Τα αποτελέσματα στις κάλπες των δασκάλων για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ  agrinionews.gr

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» για να εκλέξουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Παπαναστασίου (Φωτό) - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Παπαναστασίου (Φωτό) - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Παπαναστασίου επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις». Μαζί με υποψήφιους ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Χειροπέδες σε 43χρονο φυγόποινο στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Χειροπέδες σε 43χρονο φυγόποινο στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στη σύλληψη ενός 43χρονου φυγόποινου προχώρησαν σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:29 pm


Καινούργιο Αγρίνιο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για αθλητική βία σε αγώνα ποδοσφαίρου - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Καινούργιο Αγρίνιο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για αθλητική βία σε αγώνα ποδοσφαίρου - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Οι δύο δράστες είχαν στην κατοχή τους βόμβα μολότωφ, ναυτική φωτοβολίδα, κροτίδες μεγάλης ισχύος, πυρσούς και κουκούλα τύπου full face Ο τρίτος δράστης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Τσίπρας από Αγρίνιο με... Μάο Τσε Τουνγκ και Ανδρέα -Μισοάδεια η κεντρική πλατεία [βίντεο] - iefimerida

Τσίπρας από Αγρίνιο με... Μάο Τσε Τουνγκ και Ανδρέα -Μισοάδεια η κεντρική πλατεία [βίντεο]  iefimerida

Μάο Τσε Τουνγκ και Ανδρέα Παπανδρέου επιστράτευσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνιο. | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr | Αλέξης Τσίπρας, Αγρίνιο, συριζα, ΟΜΙΛΙΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 8:36 pm


Αλ. Τσίπρας στο Αγρίνιο: Αυτή η συγκλονιστική συγκέντρωση δίνει μήνυμα νίκης - BEST News

Αλ. Τσίπρας στο Αγρίνιο: Αυτή η συγκλονιστική συγκέντρωση δίνει μήνυμα νίκης  BEST News

21:20 "Η παρουσία σας σε αυτή τη συγκλονιστική συγκέντρωση, η ασφυκτικά γεμάτη πλατεία, δίνει το μήνυμα νίκης", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Αλ. Τσίπρας από Αγρίνιο: Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση της εφαρμογής των θετικών μέτρων (Video) - Η Αυγή

Αλ. Τσίπρας από Αγρίνιο: Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση της εφαρμογής των θετικών μέτρων (Video)  Η Αυγή

"Έχουμε ένα μεγάλο όραμα & ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν: Η ενότητα του λαού ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


"Η συγκέντρωση στο Αγρίνιο έδωσε το μήνυμα της νίκης!" (φωτορεπορτάζ) - Η Αυγή

"Η συγκέντρωση στο Αγρίνιο έδωσε το μήνυμα της νίκης!" (φωτορεπορτάζ)  Η Αυγή

"Η συγκέντρωση στο Αγρίνιο έδωσε το μήνυμα της νίκης!" είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Αλ. Τσίπρας. "Δεν θα είναι έκπληξη το αποτέλεσμα, άλλοι θα εκπλαγούν!

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Oμιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο (Video) - Η Αυγή

Oμιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο (Video)  Η Αυγή

"Έχουμε ένα μεγάλο όραμα & ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν: Η ενότητα του λαού ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Τα πιο νόστιμα τρώγονται… στο Ξυλάκι! - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Τα πιο νόστιμα τρώγονται… στο Ξυλάκι!  ΑgrιnιοΝews.gr

Ναι, λίγο πολύ όταν ακούμε για «ξυλάκι» το μυαλό όλων μας πάει σε καλοκαίρι και παγωτό… Στο Αγρίνιο όμως, τους τελευταίους μήνες, υπάρχει ένα «ξυλάκι» ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Αγρινιο

Φιλικοί ιστότοποι: