Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Αταλαντη    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Στην Αταλάντη η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του στην Λαμία, ο  Γιάννης Οικονόμου παρουσιάζει το 1ο του βιβλίο με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» στην Αταλάντη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

Ο Γιάννης Οικονόμου στην παρθενική του συγγραφική προσπάθεια καταθέτει τη δική του οπτική μέσα από τρεις ιδιότητες που δεν συγκρούονται, αλλά συνυπάρχουν: του πολιτικού στελέχους που έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, καθώς και του ενεργού πολίτη, πατέρα και συζύγου.  

Ομιλητές θα είναι ο κ.Γιώργος Στύλιος, Βουλευτής Ν.Άρτας, Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΝΔ και ο κ.Σπύρος Μάμαλης, Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ).

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ.Άρης Μαρτάκος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 11:21 pm


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πιθανοί 7 συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
   Παίρνουν και δίνουν οι μυστικές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα προκειμένου να γίνουν οι νέοι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του 2019 .

Επτά συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ "ψήνονται" αυτή την περίοδο :


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 7:37 pm


100δες ΚΛΗΣΕΙΣ απο ΤΡΟΧΑΙΑ για ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι με τις 100δες κλήσεις ηλεκτρονικές κάθε εβδομάδα, στους κατοίκους του δήμου ΛΟΚΡΩΝ από τα μετωπικά και πλευρικά διόδια ΤΡΑΓΑΝΑΣ ,εφαρμόζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τον νόμο ΡΕΠΠΑ - ΒΟΡΙΔΗ , χρησιμοποιώντας τις ιδιωτικές κάμερες των διοδίων (παράνομα , κατ΄εξαίρεση όσων αναφέρονται στο άρθρο 104 παραγρ. 4 του ΚΟΚ) για να κάνει την σεκιούριτυ η τροχαία κόβοντας πρόστιμα των 100 ευρώ σ΄αυτούς που δεν πληρώνουν 3,85€ ή δεν έχουν να πληρώσουν ή υπολείπονται του ποσού για τα διόδια, για ΕΝΑ χιλιόμετρο ώστε να μπουν ΤΡΑΓΑΝΑ ή 7 Χλμ για να μπουν για ΑΤΑΛΑΝΤΗ κλπ !
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 5:52 pm


Λοκρίδα: Πήγε για μπάνιο και τον ανέσυραν νεκρό


Ο άτυχος άνδρας πήγε το πρωί για μπάνιο, η κίνηση αυτή όμως στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.
Περίπου στις 11:30, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από την θάλασσα στην παραλία "Σχοινιάς" Λιβανάτων.
Λουόμενη του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
Εκεί, δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, αφού ήταν ήδη νεκρός.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 8:11 pm


Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας Αταλάντης για το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05 – 07 -2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ενημερώνουμε τους δημότες – δικαιούχους ΚΕΑ του Δήμου Λοκρών ότι όσα από τα δηλωμένα μέλη του νοικοκυριού είναι άνεργοι και δεν διαθέτουν κάρτα ανεργίας θα πρέπει να εγγραφούν υποχρεωτικά στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ στο Δημαρχείο Αταλάντης μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από τον μήνα έγκρισης της αίτησης τους στο ΚΕΑ.
Ως ημερομηνίες έναρξης της ανωτέρω υποχρέωσης ορίζεται η 01-08-2018 και ισχύει για παλιούς και νέους δικαιουχους ΚΕΑ.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 5:13 pm


Εργατικό ατύχημα στον Δήμο Λοκρών

Οδηγός του δήμου Λοκρών τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας
Άλλος ένας εργαζόμενος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Συγκεκριμένα συνάδελφος του Δήμου Λοκρών (χειριστής JCB) είχε εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Συνάδελφος τον μετέφερε στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ όπου και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή του στην οικογένεια του συναδέλφου αλλά και στους συναδέλφους του.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 4:44 pm


Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη
Με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο γραφείο του πρώτου. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή για τις ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς και να του μεταφέρει ανησυχίες των πολιτών, όπως αυτές προκύπτουν από την επαφή τους με το νοσοκομείο.

Ιδιαιτέρως ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου αφού προκηρύχθηκε ο σχετικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός. Ο νέος αξονικός τομογράφος, αξίας 500.000 ευρώ, θα είναι 64 τομών πληρώντας έτσι τις σύγχρονες προδιαγραφές, ικανοποιώντας τις ανάγκες του νοσοκομείου Λαμίας. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη ανάλογου διαγωνισμού για την προμήθεια και μαγνητικού τομογράφου, αξίας 900.000 ευρώ, η αγορά του οποίου θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 5:20 pm


Κ. Μπακογιάννης: Σχόλασε το πανηγύρι με τις παράνομες άδειες οδήγησης στη Φθιώτιδα
Πλήρως ικανοποιημένος για τα μέτρα που έλαβε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο σύστημα ελέγχου των εξετάσεων για την έκδοση αδειών οδήγησης δηλώνει ο περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, μετά και τα αποτελέσματα των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το Τμήμα Συγκοινωνιών της Φθιώτιδας.

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του για τον τρόπο περιορισμού των παρανομιών στην διαδικασία εξέτασης. Αναφέρθηκε στον «συναγερμό» που χτύπησε στα τέλη του 2017, όταν διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη Φθιώτιδα ξεπερνούσαν το 80% επιτυχίας. Άμεσα, η Περιφέρεια προχώρησε στη διεύρυνση των μέτρων που ήδη είχε λάβει, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, αυτό το ποσοστό επιτυχίας να περιοριστεί στα φυσιολογικά επίπεδα του 30-50%.

Στη διεύρυνση των μέτρων οδήγησε και η έρευνα του διοικητικού εποπτικού μηχανισμού που δημιουργήθηκε με σκοπό την παρακολούθηση κι αξιολόγηση των ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν κι αξιοποιήθηκαν όλες οι καταγγελίες, ακόμη και ανώνυμες, είτε με προκαταρκτική εξέταση, είτε με ΕΔΕ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, άλλαξε ο τρόπος επιλογής των επιτηρητών των εξετάσεων, οι οποίοι ορίζονται πλέον, με κλήρωση που πραγματοποιείται στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, μία ώρα πριν από την διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ καθιερώθηκε και ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας για να μην έρχεται σε επαφή ο πολίτης με τον υπάλληλο.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:28 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Εκστρατεία Ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ
Η Diageo Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και μαζί δημιουργούν ιστότοπο για την ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τους ανήλικους και το αλκοόλ 

 Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας δημιούργησε με τη στήριξη της Diageo, την ιστοσελίδα http://www.socped.gr με συμβουλές για τους γονείς, προκείμενου να προστατέψουν τα παιδιά τους από την κατανάλωση αλκοόλ πριν τα 18.
Η Diageo Hellas έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την Υπεύθυνη Κατανάλωση, προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.), στο σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας, με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ανηλίκων και των γονέων σε θέματα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. περιλαμβάνει πληροφορίες και συμβουλές για τα συνήθη παιδιατρικά ζητήματα και αποτελείται από διάφορες θεματικές ενότητες, μία εκ των οποίων είναι το «Αλκοόλ 18+. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί». (http://www.socped.gr/alkool_kai_aniliko)  Μέσω αυτής της ενότητας, ο γονέας μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από εφήβους, τους τρόπους ανίχνευσης του προβλήματος, καθώς και τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 6:46 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα στη Βουλή για τις οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε την υπ’ αρίθμ. 6886/18.06.2018 Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας προς ιδιώτες.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

     
Ερώτηση
προς τα Υπουργεία Εσωτερικών
και Οικονομικών

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018


Θέμα: Οφειλές Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
προς ιδιώτες προμηθευτές


Θύμα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση, δυστυχώς είναι και ο ευαίσθητος τομέας της Ασφάλειας του Πολίτη.

Πολλοί ιδιώτες προμηθευτές ανά την Ελλάδα έχουν διακόψει τις υπηρεσίες τους προς την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της ασυνέπειας και του πολύ μεγάλου χρόνου αποπληρωμής των οφειλών τους από το Κράτος, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ..

Ιδιώτες προμηθευτές ελαστικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που εξυπηρετούν επισκευές οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και άλλοι επαγγελματίες - προμηθευτές, βρίσκονται σε απόγνωση.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 4:10 pm


Ο Δήμος Λοκρών για τα πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόστιμα Κ.Ο.Κ - Μη ανάμειξη Δήμου Λοκρών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δέκτες της δυσφορίας των δημοτών στους οποίους επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ από αστυνομικά όργανα που δεν υπάγονται στο Α.Τ Αταλάντης. 
Με αφορμή τα ανωτέρω θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι Ο Δήμος Λοκρών δεν έχει καμία  ανάμειξη ή παρέμβαση στο έργο της Αστυνομίας. 
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε ότι η επιβολή προστίμων για παραβάσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αστυνομικών αρχών και  καταγγέλλουμε ως αναληθή και συκοφαντική κάθε πληροφορία ή φημολογία ότι Δήμος Λοκρών ή ο Δήμαρχος  έχει οποιαδήποτε είδους ανάμειξη στην επιβολή αυτών των προστίμων.  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 1:41 pm


«ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...»
   Θα έχετε ακούσει συχνά κάποιους συναδέλφους αγρότες να περηφανεύονται ότι τα κτήματά τους είναι καθαρά, χωρίς ζιζάνια, σαν <<αεροδρόμιο>>.

Έχουν εφαρμόσει 2-3 φορές το περίφημο ζιζανιοκτόνο Ράουνταπ, όλο και σε μεγαλύτερες δόσεις, γιατί τα χόρτα έχουν αποκτήσει ανθεκτικότητα.

Έχουν εισπνεύσει και μπολιαστεί με τη δραστική ουσία glyphosate, αγνοώντας θέματα υγείας, που θα παρουσιαστούν στους ίδιους ή τους οικείους τους σε κάποια χρόνια


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 12:45 pm


37o ΧΩΡΟΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ


Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 11:45 am


Νόμος για “ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ” Υπαλλήλων, Δ.Σ. και Εκτελεστικών Οργάνων: Δείτε τι ψηφίστηκε…

Νέο Αντι-Αυτοδιοικητικό Νομοσχέδιο

Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα ταμειακά διαθέσιμα και τον “Ενιαίο Λογαριασμό Θησαυροφυλακίου” αποτελεί πλέον μια νέα πραγματικότητα για τη Χώρα, αλλά και την Αυτοδιοίκηση ειδικότερα.
Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ψήφισαν στο πολυνομοσχέδιο ειδικό Κεφάλαιο “Ρυθμίσεις για τον Ενιαίο Λογαριασμό Θησαυροφυλακίου” (Άρθρα 80 έως και 90), με προεξέχον το Αρ.80, όπου ρητά αναγράφονται και οι Ο.Τ.Α. (εδάφιο α’, παρ.10 αρ.80).

Δεδομένης της σπουδαιότητας των διατάξεων για την Αυτοδιοίκηση, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την Επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε χθες αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τοΑρ.80 του πολυνομοσχεδίου.

Επισημαίνεται ότι - ενώ το αυστηρότερο νομικό πλαίσιο για τα διαθέσιμα ήταν αναμενόμενο - την έκπληξη έκανε η διάταξη για τις ΚΥΡΩΣΕΙΣ, που η Κυβέρνηση συμπεριέλαβε εντός του.

Είναι η παρ.16 του αρ.80, η οποία παραπέμπει και στην παρ.10 που αναφέρει τους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού.Σε αυτήν ορίζεται ότι :


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2018 | 5:58 pm


Ενώπιον του ιστορικού του μέλλοντος

* Του
ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ
Στην τελική ευθεία πριν την οριστική επίλυση του ζητήματος της Π.Γ.Δ.Μ., ο δημόσιος διάλογος συνεχίζει να είναι επιβαρυμένος από φωνασκίες και απειλές ακραίων κύκλων, οι οποίοι τρέφονται από την ανεύθυνη και υποκριτική στάση πολιτικών προσώπων και φορέων. Ωστόσο, οι ηγεσίες κρίνονται υπό τέτοιου είδους περιστάσεις. Όταν δηλαδή λαμβάνουν ιστορικές αποφάσεις κόντρα στην ανευθυνότητα, προτάσσοντας τα μακροπρόθεσμα εθνικά συμφέροντα.

Άραγε θυμάται η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της ποιο είναι το ύψιστο εθνικό συμφέρον; Προφανώς είναι η προσήλωση στο στόχο της μη απεμπόλησης κυριαρχικών δικαιωμάτων. Κάθε κράτος αντιμετωπίζει απειλές, οι οποίες αφορούν το ως άνω διακύβευμα και στην περίπτωσή μας, η απειλή έρχεται «εξ ανατολών» και ακούει στο όνομα «Τουρκία».

Στο γενικότερο πλαίσιο, ορίζουμε εδώ και δεκαετίες τον τουρκικό παράγοντα ως τον πλέον επικίνδυνο, καθώς αφ’ ενός έχει τις δυνατότητες προβολής ισχύος εις βάρος της χώρας μας και αφ’ ετέρου έχει διακηρύξει τις ανάλογες προθέσεις. Με πιο συγκεκριμένους όρους, η τουρκική απειλή καθίσταται ολοένα και ευκρινέστερη, όχι μόνο μέσω των παραβάσεων και των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου ή των προκλητικών ενεργειών εντός των χωρικών μας υδάτων, αλλά και μέσω της συντεταγμένης διείσδυσης της Άγκυρας σε όλες σχεδόν τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Αυτή τη στιγμή, η Τουρκία εξοπλίζει και εκπαιδεύει τις μονάδες του αλβανικού στρατού και διατηρεί ναυτική βάση στη χώρα, χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης τη μουσουλμανική μειονότητα στη Βουλγαρία, ενώ παρόμοιες κινήσεις πραγματοποιεί όσον αφορά τη Βοσνία και φυσικά την Π.Γ.Δ.Μ.. Πόσοι βλέπουν τη «μεγάλη εικόνα» και πόσοι είναι έτοιμοι να αντιληφθούν ότι η εξωτερική πολιτική δεν αναλύεται αποκομμένα και μονοδιάστατα, αλλά οι διεθνείς σχέσεις συνιστούν ένα κοινό παζλ συσχετισμών, συγκρούσεων, συνεργασιών και απειλών;


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 3:31 pm


Αταλάντη - Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι μέσα σε λίμνη αίματος!

Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής κατέσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα  • ΣΟΚ στην Αταλάντη. Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Η σύζυγος έφερε πολλαπλές μαχαιριές και ήταν σε μια λίμνη αίματος. Ο σύζυγος κείτονταν δίπλα της νεκρός από πυροβόλο όπλο. Δίπλα τους βρέθηκε και μια καραμπίνα. Πιθανότατα πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, αφού σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Το ζευγάρι βρήκαν συνεργάτης του επιχειρηματία και γείτονες που μπήκαν το πρωί στο σπίτι, επειδή ανησύχησαν που δεν πήγαν στην εργασία τους. 
  • Νεκρό στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουνίου, ένα μεσήλικο ζευγάρι στη θέση "παλαιομάγαζα" της Σκάλας Αταλάντης στη Φθιώτιδα. 
  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 51χρονος άνδρας σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με ένα κυνηγετικό όπλο. 
  • Όλα δείχνουν έγκλημα πάθους μετά από καβγά. Ο 51χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και η σύζυγός του εργαζόταν επίσης στην επιχείρησή τους. 
  • Όλη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 12:41 am


Συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς στην Αταλάντη
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Αταλάντη Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και μέτρων, ποσότητες κάνναβης και αδασμολόγητου καπνού, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν χθες (12-06-2018) μεσημβρινές ώρες στην Αταλάντη Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 12:26 am


Στη φυλακή 57χρονος για τα αρχαία που βρέθηκαν μετά από φωτιά στη Λοκρίδα Φθιώτιδας
Στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, οδηγήθηκε το μεσημέρι μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα Λαμίας, ο 57χρονος από τις Λιβανάτες στο περιβόλι του οποίου στην περιοχή Μεγαπλάτανος  Λοκρίδας Φθιώτιδας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένα μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή, μεγάλη ποσότητα αρχαίων αντικειμένων, ανυπολόγιστης αξίας, που χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα π.Χ. 


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 12:26 am


Αυτά είναι τα αρχαία του 5ου αι. π.Χ. που βρέθηκαν μετά την φωτιά στον Μεγαπλάτανο Φθιώτιδας (βίντεο & φώτο)

Συνελήφθη ο 57χρόνος ιδιοκτήτης του οικοπέδου
Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αρχαίων αντικειμένων τα οποία χρονολογούνται κυρίως στον 5ο π.Χ. αιώνα

Τα ανωτέρω αρχαία αντικείμενα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε σε αγροτική – δασική περιοχή της Φθιώτιδας

Εντοπίστηκαν εντός ελαιοπερίβολου, επιμελώς κρυμμένα μέσα σε πουρνάρια

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του ελαιοπερίβολου, ο οποίος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση μνημείων που αποτελούν προϊόντα εγκλήματος και υπάγονται στη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων

Κατασχέθηκαν επίσης αντικείμενα – εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την ανασκαφή και συντήρηση αρχαίων αντικειμένων


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 9 June 2018 | 9:33 pm


ΟΑΕΔ: Οκτώ (8) προγράμματα για 75.141 θέσεις εργασίας (αναλυτικά)

Οι 30.421 θέσεις αφορούν προσλήψεις σε Δήμους και ΠεριφέρειεςΤην υλοποίηση οκτώ προγραμμάτων για τη δημιουργία 75.171 θέσεων εργασίας, έχει δρομολογήσει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, για το 2018.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕφΣυν, τα συγκεκριμένα οκτώ προγράμματα βρίσκονται στο στάδιο της κατάρτισης και έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς, ενώ θα προστεθούν και δύο ακόμη, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό τους στα δέκα και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν σε πάνω από 80.000.
Ειδικότερα, πρόκειται για προγράμματα που θα δημιουργήσουν θέσεις πλήρους απασχόλησης για χιλιάδες ανέργους. Θα δώσουν ευκαιρίες κατάρτισης νέων ηλικιακά ανέργων. Θα υποστηρίξουν την δημιουργία επιχειρήσεων από άτομα που βρίσκονται εκτός της αγοράς εργασίας. Μέσω των προγραμμάτων θα εφαρμοστούν και καινοτόμες πολιτικές που θα σηματοδοτήσουν τη στροφή του ΟΑΕΔ σε μια νέα φιλοσοφία για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
Με αφετηρία τον Ιούνιο, ο ΟΑΕΔ θα «ξεδιπλώσει» τα συγκεκριμένα προγράμματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν και επίσημα σε μια κοινή εκδήλωση του Οργανισμού με το υπουργείο Εργασίας.
Ειδικότερα:
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2018 | 5:02 pm


Αυτοκτόνησε 75χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας…
Ενας 75χρονος άντρας βρέθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του κρεμασμένος…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας, άφησε σημείωμα όπου εξηγούσε ότι αυτοκτονεί επειδή δεν είχε εργασία και δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα στην οικογένεια του και δεν ήθελε να τους  είναι βάρος…

Στο σπίτι όπου βρέθηκε κρεμασμένος, διέμενε με την κόρη του και τον εγγονό του, ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό…

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2018 | 4:07 pm


Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κ.Καραγιάννη στην Ελλ. Ζυθοποιία Αταλάντης
Την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ), την σημαντική εργοστασιακή μονάδα της Λοκρίδας  επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής κ. Κώστας Καραγιάννης την Πέμπτη 7/6/2018. 
Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καραγιάννης αναφέρει:
“Από την επίσκεψη μου στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και την ενημέρωση τη συζήτηση σε θέματα που αφορούν το κλάδο τους και τις προοπτικές ανάπτυξης ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή ποιοτικού ελέγχου κ Παπαδόπουλο και τη διευθύντρια λογιστηρίου κυρία Μαζιωτη”
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2018 | 4:05 pm


Στην Αταλάντη συνεδρίασε το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
Στην Αταλάντη και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Λοκρών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 το απόγευμα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στα πλαίσια της στενότερης  προσέγγισης των τοπικών επαγγελματικών φορέων που έχει υιοθετήσει η νέα Διοίκηση. 

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Κυρίτσης, η «εξακτίνωση» αυτή, θα συνεχιστεί με ανάλογες συνεδριάσεις εκτός Λαμίας προκειμένου να έλθει πιο κοντά το Επιμελητήριο στην περιφέρεια και στα μέλη του. 

Πέραν των θεμάτων ημερήσιας διάταξης εκφράστηκαν απόψεις για τη λειτουργία παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Αταλάντη και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2018 | 3:49 pm


Αταλαντη - Ειδήσεις και Νέα

Κύπελλο Φθιώτιδας την Τετάρτη: Οι διαιτητές και τα παιχνίδια - Lamianow

Κύπελλο Φθιώτιδας την Τετάρτη: Οι διαιτητές και τα παιχνίδια  Lamianow

Δείτε ποιους διαιτητές όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας για τους αγώνες της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας. Γ΄ φάση Κυπέλλου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:31 am


Α' Φθιώτιδας-12η αγωνιστική: Νίκες για Καλύβια-Αταλάντη / Παλικαρίσια ισοπαλία ο Κεραυνός (αποτελέσματα, βαθμ., σκόρερ, επόμενη) - Lamianow

Α' Φθιώτιδας-12η αγωνιστική: Νίκες για Καλύβια-Αταλάντη / Παλικαρίσια ισοπαλία ο Κεραυνός (αποτελέσματα, βαθμ., σκόρερ, επόμενη)  Lamianow

Με την 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Οι πρωτοπόροι (Αταλάντη και Καλύβια) συνέχισαν με νίκες εκτός και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 8:37 am


Ετήσια Γενική Συνέλευση για τον Σύλλογο «Τραχίνα» - Lamianow

Ετήσια Γενική Συνέλευση για τον Σύλλογο «Τραχίνα»  Lamianow

Σας καλούμε, στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», που θα γίνει την Παρασκευή , 21/12/2018 και ώρα 19:30, στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 8:27 am


Στην εξάδα η Αταλάντα με... VAR (video) - novasports.gr

Στην εξάδα η Αταλάντα με... VAR (video)  novasports.gr

Με την έκτη νίκη της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι σκαρφάλωσε στην έκτη θέση! Νίκησε 1-0 την Λάτσιο με γκολ του Σαπάτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 11:33 pm


Χοσέ: Γκολ σε Ιταλία και Κολωνία - Sportime

Χοσέ: Γκολ σε Ιταλία και Κολωνία  Sportime

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΑΤΣΙΟ (ΙΤΑ 21.30) Η Αταλάντα ποντάρει πολλά στην έδρα της και στόχος είναι το τρίποντο μόνο. Με απουσίες η Λάτσιο αλλά δεν πρέπει να ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 9:27 pm


Γενική είσοδος στα 7 ευρώ στο ΠΑΣ Λαμία-Απ.Σμύρνης! - Lamianow

Γενική είσοδος στα 7 ευρώ στο ΠΑΣ Λαμία-Απ.Σμύρνης!  Lamianow

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της 15ης Αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018-2019, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 3:41 pm


Παρουσιάζεται το βιβλίο «Νύχτα με πέντε φεγγάρια» του Μίμη Ανδρουλάκη - Cretalive.gr

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Νύχτα με πέντε φεγγάρια» του Μίμη Ανδρουλάκη  Cretalive.gr

Το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:30 στην Αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» (Οδός ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 8:52 pm


Ήττα στην Αταλάντη για το Δειλινό - Prisma News

Ήττα στην Αταλάντη για το Δειλινό  Prisma News

Την 9η συνεχόμενη ήττα του έκανε στην Αταλάντη το Δειλινό, χάνοντας από τον Λοκρό με 91-56. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πήραν...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 7:08 pm


Έκοψαν τη.. φόρα του ΟΦΗ τα Μελίσσια, «κίτρινο» και στην Αταλάντη το Δειλινο - infosport.gr

Έκοψαν τη.. φόρα του ΟΦΗ τα Μελίσσια, «κίτρινο» και στην Αταλάντη το Δειλινο  infosport.gr

Το ξέφρενο αήττητο του ΟΦΗ έκοψαν τα Μελίσσια μέσα στο ΒΑΚ έπειτα από δυο παρατάσεις. Η ομάδα του Αλέκου Δάγλα κατάφερε να πανηγυρίσει με 108-98, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:41 pm


Serie A: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής - Ντέρμπι στο Τορίνο - Fosonline

Serie A: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής - Ντέρμπι στο Τορίνο  Fosonline

Σήμερα, Σάββατο (15/12) ξεκινάει η δράση στο ιταλικό πρωτάθλημα με δύο μεγάλες αναμετρήσεις σε Μιλάνο και Τορίνο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:33 pm


Ληστές στη Λαμία προσπαθούσαν επί μισή ώρα να διαρρήξουν ένα περίπτερο [βίντεο] - Topnews

Ληστές στη Λαμία προσπαθούσαν επί μισή ώρα να διαρρήξουν ένα περίπτερο [βίντεο]  Topnews

Topnews App: Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση. Ληστές στη Λαμία προσπαθούσαν επί μισή ώρα να διαρρήξουν ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:00 pm


Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (15-16/12) - Lamianow

Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (15-16/12)  Lamianow

Οι διαιτητές για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα. Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Σάββατο 15-12-2018 ΩΡΑ: 15.00. Α΄ κατηγορία 12η ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:29 pm


Σχολή κριτών μπάσκετ στη Φθιώτιδα! - Lamianow

Σχολή κριτών μπάσκετ στη Φθιώτιδα!  Lamianow

Νέα σχολή κριτών μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους στο Νομό Φθιώτιδας όπου θα μπορέσουν να συμμετάσχουν υποψήφιοι κριτές, από ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 3:58 pm


ΜΑΤΣ ΝΟΥΜΕΡΟ «24»… τι έκανε στα προηγούμενα 23 - Super Sport FM 104

ΜΑΤΣ ΝΟΥΜΕΡΟ «24»… τι έκανε στα προηγούμενα 23  Super Sport FM 104

Το φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό του Απόλλωνα φτάνει στο τέλος του με το παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ το οποίο θα είναι το ματς νούμερο «24» στην ιστορία ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 3:58 pm


Στην Φθιώτιδα κλιμάκιο της Ν.Δ. για την υγεία / Eπισκέφθηκε το Κ.Υ Υγείας Αταλάντης και το Νοσοκομείο Λαμίας [εικόνες-video] - Lamianow

Στην Φθιώτιδα κλιμάκιο της Ν.Δ. για την υγεία / Eπισκέφθηκε το Κ.Υ Υγείας Αταλάντης και το Νοσοκομείο Λαμίας [εικόνες-video]  Lamianow

Στην Λαμία και την Αταλάντη βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, καθώς και ο Αναπληρωτής ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Κέρδισε την ένσταση εις βάρος του Κηφισσού ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου και ανέβηκε 11ος! - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Κέρδισε την ένσταση εις βάρος του Κηφισσού ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου και ανέβηκε 11ος!  Lamianow

Την ένσταση που είχε καταθέσει εις βάρος του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας για το μεταξύ τους παιχνίδι -για αντικανονική [ηλικιακά] συμμετοχή ποδοσφαιριστή- ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 11:45 pm


Εκλεκτοί ομιλητές παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη - neakriti.gr

Εκλεκτοί ομιλητές παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη  neakriti.gr

Συντονίστρια η δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 4:02 pm


Στο Χ ο Παναθηναϊκός, στο Χ ο Αρης, στο 2-0 σκορ ο ΠΑΟΚ… - MetroSport.gr

Στο Χ ο Παναθηναϊκός, στο Χ ο Αρης, στο 2-0 σκορ ο ΠΑΟΚ…  MetroSport.gr

O Mιχάλης Βραζιλιάνος αναλύει τα παιχνίδια του κουπονιού και δίνει τα προγνωστικά του. Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εξι ακόμη ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 2:15 pm


Ο Στ. Θεοδωράκης προτείνει να κλέψουμε ιδέες από τη Φινλανδία - politik.gr

Ο Στ. Θεοδωράκης προτείνει να κλέψουμε ιδέες από τη Φινλανδία  politik.gr

Να χρησιμοποιήσουμε τη Φινλανδία ως παράδειγμα και να κλέψουμε ιδέες για να βελτιώσουμε την Ελλάδα προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας -11η αγωνιστική: "Διπλά" για Μαλεσίνα και Καλύβια - Lamianow

Α' Φθιώτιδας -11η αγωνιστική: "Διπλά" για Μαλεσίνα και Καλύβια  Lamianow

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία της Φθιώτιδος για την 11η αγωνιστική. Μεγάλες νίκες εκτός έδρας έκαναν η Μαλεσίνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


2 συμβάσεις στον δήμο Λοκρών - workenter

2 συμβάσεις στον δήμο Λοκρών  workenter

Με έξι προσλήψεις υπαλλήλων, μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, κινείται ο δήμος Λοκρών. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι 18-65 ετών. Προσλαμβάνονται ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


EΠΣ Φθιώτιδας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (8-9/12) - Lamianow

EΠΣ Φθιώτιδας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (8-9/12)  Lamianow

Σας γνωρίζουμε τους αγώνες που θα διεξαχθούν για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α! Κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Φ. για την αγωνιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


Σε νέα ώρα το ματς του Δειλινού στην Αταλάντη - Prisma News

Σε νέα ώρα το ματς του Δειλινού στην Αταλάντη  Prisma News

Αλλαγή ώρας στο εκτός έδρας ματς του Δειλινού ανακοίνωσε η ΕΟΚ με ενημέρωση της. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ΑΣ Λοκρός Αταλάν...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Συνάντηση παλιών Οννεδιτών στην παρουσίαση βιβλίου του Γ. Οικονόμου - parapolitika.gr

Συνάντηση παλιών Οννεδιτών στην παρουσίαση βιβλίου του Γ. Οικονόμου  parapolitika.gr

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Οικονόμου, στην Αταλάντη το περασμένο Σάββατο, συναντήθηκαν και ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Φαλτσοσφυρίγματα και… Ανατόλια αναγκάσαν τον Έσπερο σε μια ακόμη ήττα! [εικόνες] - Lamianow

Φαλτσοσφυρίγματα και… Ανατόλια αναγκάσαν τον Έσπερο σε μια ακόμη ήττα! [εικόνες]  Lamianow

H ποιοτική ανωτερότητα του Ανατόλια σε συνδυασμό με τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών Φακίτσα και Γερακίνη επέφεραν μια ακόμη ήττα και ένα βαρύ ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας-10η αγωνιστική: Νίκη με ανατροπή το Νέο Κρικελλο, εύκολα η Αταλάντη! - Lamianow

Α' Φθιώτιδας-10η αγωνιστική: Νίκη με ανατροπή το Νέο Κρικελλο, εύκολα η Αταλάντη!  Lamianow

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Όμορφο παιχνίδι με σασπένς ως το φινάλε έγινε στην Ηράκλεια όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Έσπερος Λαμίας – Ανατόλια για την 8η αγωνιστική της Β' Εθνικής - Lamianow

Έσπερος Λαμίας – Ανατόλια για την 8η αγωνιστική της Β' Εθνικής  Lamianow

Το κολλέγιο Ανατόλια θα αντιμετώπισει ο Έσπερος Λαμίας για την 'Β Εθνική ανδρών (Βόρειος όμιλος) και την 8η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Πως η ελληνική μυθολογία επηρέασε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (vid) - To10.gr

Πως η ελληνική μυθολογία επηρέασε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (vid)  To10.gr

Οι ρίζες των ευρωπαϊκών συλλόγων, η ελληνική μυθολογία, τα εμβλήματα και οι ονομασίες των ομάδων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Συναγερμός στην πυροσβεστική - Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες (pics) - Newsbomb.gr - NewsBomb

Αταλάντη: Συναγερμός στην πυροσβεστική - Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες (pics) - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα (30/11) νωρίς το μεσημέρι σε σπίτι στην Αταλάντη.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα - Lamianow

Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα  Lamianow

Δείτε τους διαιτητές και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα. Σάββατο 1-12-2018 ΩΡΑ: 15.00. Α΄ κατηγορία 10η αγωνιστική. ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ- ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


«Νύχτα με πέντε φεγγάρια» - Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη - neakriti.gr

«Νύχτα με πέντε φεγγάρια» - Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη  neakriti.gr

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Νύχτα με πέντε φεγγάρια» παρουσιάζει ο Μίμης Ανδρουλάκης. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Serie A: Γκέλα για τη Νάπολι με την ουραγό Κιέβο, στο -8 από τη Γιουβέντους - SPORT24

Serie A: Γκέλα για τη Νάπολι με την ουραγό Κιέβο, στο -8 από τη Γιουβέντους  SPORT24

Η Νάπολι, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε ο Ορέστης Καρνέζης, δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίστοιχη του Στέφανο Σορεντίνο, έμεινε στο 0-0 στο San ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


"Ψάχνει" το πρώτο της "διπλό" - Δημοκρατική της Ρόδου - dimokratiki.gr

"Ψάχνει" το πρώτο της "διπλό" - Δημοκρατική της Ρόδου  dimokratiki.gr

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα (17:00) η Καλλιθέα, η οποία θα παίξει στη Χαλκίδα κόντρα στην τοπική ομάδα, στο παιχνίδι με το οποίο θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Καλλιθέα: Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η αποστολή στη Χαλκίδα - Rodiaki.gr

Καλλιθέα: Δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη η αποστολή στη Χαλκίδα  Rodiaki.gr

Έχοντας ξεχάσει εδώ και τρεις αγωνιστικές τη χαρά της νίκης, η Καλλιθέα θα προσπαθήσει σήμερα να σημειώσει το πρώτο της «διπλό» σε μία αρκετά δύσκολη .

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Α Φθιώτιδας: Μόνη πρώτη η Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής - Lamianow

Α Φθιώτιδας: Μόνη πρώτη η Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής  Lamianow

Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Η Δάφνη Λιβανατών πέρασε από το Μαρτίνο και έδωσε την ευκαιρία ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


ΕΠΣ Φθιώτιδας: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (24-25/11) - Lamianow

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (24-25/11)  Lamianow

Δείτε τις αναμετρήσεις και τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Α' και Β' Κατηγορία Φθιώτιδας, καθώς και στα Πρωταθλήματα Υποδομών, Κ14 και Κ16.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Aταλάντη: ΕΖΑ: Αύξηση τζίρου και θέσεων εργασίας - Lamianow

Aταλάντη: ΕΖΑ: Αύξηση τζίρου και θέσεων εργασίας  Lamianow

Έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση χιλιάδων ελλήνων στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της μπίρας κατακτώντας ένα σημαντικό μερίδιο που εκτιμάται ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Aταλάντη: Συγκλήθηκε το Συντονιστικό του Δήμου Λοκρών για την αποκατάσταση των ζημιών από τον "Ζορμπά" - Lamianow

Aταλάντη: Συγκλήθηκε το Συντονιστικό του Δήμου Λοκρών για την αποκατάσταση των ζημιών από τον "Ζορμπά"  Lamianow

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη, συγκλήθηκε το Συντονιστικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Γιατί δεν ντρέπονται - Liberal

Γιατί δεν ντρέπονται  Liberal

Του Ανδρέα Ζαμπούκα. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Εντός του 2019 η έναρξη της υλοποίησης του Atalanti Hills - mononews.gr

Εντός του 2019 η έναρξη της υλοποίησης του Atalanti Hills  mononews.gr

Εφικτό θεωρείται να ξεκινήσει εντός του επομένου έτους (το δεύτερο εξάμηνο) η υλοποίηση της επένδυσης, προϋπολογισμού 1,5 δις. ευρώ, στο Δήμο Λοκρών ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Τετάρτη και Σαββατοκύριακο τα αναβληθέντα σε Α' και Β' Φθιώτιδας! - Lamianow

Τετάρτη και Σαββατοκύριακο τα αναβληθέντα σε Α' και Β' Φθιώτιδας!  Lamianow

α/ ορίζονται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 και ώρα 15.00 να διεξαχθούν οι πιο κάτω αγώνες για το πρωτάθλημα της Α! Κατηγορίας που αναβλήθηκαν το Σάββατο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Νικητής με ρεκόρ διαδρομής ο Fortune στο O3 Olympus Man - Politis News

Νικητής με ρεκόρ διαδρομής ο Fortune στο O3 Olympus Man  Politis News

Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες τριάθλου στην Ευρώπη, απόστασης 109,6χλμ με συνολική ανάβαση πέραν των 3.000 μέτρων, ο Alex Fortune της Army ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές Δεκεμβρίου - Lamianow

Αταλάντη: Αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές Δεκεμβρίου  Lamianow

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Αταλάντης θα βρίσκεται κινητό συνεργείο αιμοδοσίας από τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Βοσκός πυροβόλησε ιερόδουλη - Δείτε γιατί - Newsbomb.gr - NewsBomb

Αταλάντη: Βοσκός πυροβόλησε ιερόδουλη - Δείτε γιατί - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ο 40χρονος έστρεψε την καραμπίνα του κατά μιας γυναίκας κι ενός άντρα, τραυματίζοντας την πρώτη. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, δικάστηκε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2018 | 10:00 am


Είχαν κρύψει ναρκωτικά στο… μαντρί και το τζάκι αλλά ο σκύλος τα "ξέθαψε" / Δύο συλλήψεις στην Αταλάντη-πέντε στην Στερεά - Lamianow

Είχαν κρύψει ναρκωτικά στο… μαντρί και το τζάκι αλλά ο σκύλος τα "ξέθαψε" / Δύο συλλήψεις στην Αταλάντη-πέντε στην Στερεά  Lamianow

Συνελήφθησαν χθες (09-11-2018) καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε περιοχές της Φθιώτιδας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Τα Καλύβια λύγισαν την Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Τα Καλύβια λύγισαν την Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής  Lamianow

Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Τα Καλύβια υποδέχτηκαν την πρωτοπόρο Αταλάντη και χάρη σε ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 10:00 am


Να και δυο πολίτες-υπόδειγμα! - Protagon

Να και δυο πολίτες-υπόδειγμα!  Protagon

Αν είναι έγκυρα όσα έχουν γραφεί για το νέο σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα, τους κούρους της Αταλάντης, υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Γιατί πίσω από τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:00 am


Ολα όσα γίνονταν στις Spice Girls: Η ατάλαντη Βικτόρια που της έκλειναν το μικρόφωνο, η ζήλια, το φαρμάκι, τα καρφιά [εικόνες] - iefimerida

Ολα όσα γίνονταν στις Spice Girls: Η ατάλαντη Βικτόρια που της έκλειναν το μικρόφωνο, η ζήλια, το φαρμάκι, τα καρφιά [εικόνες]  iefimerida

Κάποτε είχαν τραγουδήσει το τραγούδι «Η Φιλία δεν τελειώνει ποτέ». Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση των Spice Girls.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 10:00 am


Αγρότης εντόπισε τους Κούρους της Αταλάντης - Η Αυγή

Αγρότης εντόπισε τους Κούρους της Αταλάντης  Η Αυγή

Ένας αγρότης που όργωνε το χωράφι του στην Αταλάντη Φθιώτιδας στάθηκε η αφορμή να ανακαλυφθούν αρχαϊκά γλυπτά αλλά και ένα οργανωμένο νεκροταφείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 10:00 am


«Κούροι της Αταλάντης»: Αρχαιολόγος εξηγεί πώς ανακαλύφθηκαν τα σπουδαία γλυπτά - CNN Greece

«Κούροι της Αταλάντης»: Αρχαιολόγος εξηγεί πώς ανακαλύφθηκαν τα σπουδαία γλυπτά  CNN Greece

Είναι συγκλονιστικό να αναδύονται από τη γη τέτοια γλυπτά! » σημειώνει η αρχαιολόγος Μαίρη Παπαγεωργίου από την Αταλάντη που είναι υπεύθυνη των ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:00 am


Α' Φθιώτιδας: Οι γηπεδούχοι νικητές στα ντέρμπι της Λοκρίδας / Αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμολογία, επόμενη - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Οι γηπεδούχοι νικητές στα ντέρμπι της Λοκρίδας / Αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμολογία, επόμενη  Lamianow

Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στην Φθιώτιδα. Η Μαλεσίνα πήρε το ντέρμπι της Λοκρίδας με το Μαρτίνο ενώ η Αταλάντη ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:00 am


Αρχαϊκά γλυπτά και οργανωμένο νεκροταφείο αποκαλύφθηκαν στην Αταλάντη - sports.in.gr

Αρχαϊκά γλυπτά και οργανωμένο νεκροταφείο αποκαλύφθηκαν στην Αταλάντη  sports.in.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), κατά τη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας της Εφορείας Αρχαιοτήτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 9:00 am


Αταλάντη: Βρήκε μια… χειροβομβίδα στο υπόγειό του! - Newsit

Αταλάντη: Βρήκε μια… χειροβομβίδα στο υπόγειό του!  Newsit

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός κτιρίου όταν την ώρα που έκανε εργασίες στο υπόγειο, εντόπισε μια χειροβομβίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 9:00 am


Δύο μετασεισμοί σε Λαμία και Αταλάντη τα ξημερώματα (εικόνες) - Lamianow

Δύο μετασεισμοί σε Λαμία και Αταλάντη τα ξημερώματα (εικόνες)  Lamianow

Δύο μικρότεροι σεισμοί -πιθανότατα μετασεισμοί- που δεν ανησύχησαν, σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Λαμίας αλλά και κοντά στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2018 | 10:00 am


Χαμός στον Alpha με Τσολάκη - Γκουντάρα: Δυο ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα (replay) - Freegossip.gr το Νο 1 ειδησεογραφικό μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Χαμός στον Alpha με Τσολάκη - Γκουντάρα: Δυο ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα (replay)  Freegossip.gr το Νο 1 ειδησεογραφικό μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Το κλίμα στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη δεν είναι καθόλου καλό. Όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό Ciao, αυτό εν μέρει δικαιολογείται ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας-3η αγωνιστική: Το Μαρτίνο λύγισε την Αταλάντη και η Δάφνη το Νέο Κρίκελλο! - Lamianow

Α' Φθιώτιδας-3η αγωνιστική: Το Μαρτίνο λύγισε την Αταλάντη και η Δάφνη το Νέο Κρίκελλο!  Lamianow

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Α' Φθιώτιδας. Το Μαρτίνο λύγισε την Αταλάντη στην έδρα του με ένα γκολ του Μαλέρδου στο 60ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 October 2018 | 10:00 am


Nomads 2: Το twitter τρολάρει! "Δήμητρα σκάσε! Μας φτάνουν οι ατάλαντοι που περιγράφουν"! - Athens Magazine

Nomads 2: Το twitter τρολάρει! "Δήμητρα σκάσε! Μας φτάνουν οι ατάλαντοι που περιγράφουν"!  Athens Magazine

Το πρώτο επεισόδιο του Nomads Μαγαδασκάρη δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και... ατρολάριστο από τους χρήστες του twitter!

Δημοσιεύθηκε στις 11 October 2018 | 10:00 am


Σε ΦΕΚ η επένδυση €1,5 δισ. Atalanti Hills -Τι περιλαμβάνει - Capital.gr

Σε ΦΕΚ η επένδυση €1,5 δισ. Atalanti Hills -Τι περιλαμβάνει  Capital.gr

Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ) η έκταση 12,3 χιλ. στρεμμάτων που θα υλοποιηθεί το τουριστικό συγκρότημα. Τι περιλαμβάνει το σχέδιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2018 | 10:00 am


Σε υψηλά ποσοστά ανάπτυξης στοχεύει η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Σε υψηλά ποσοστά ανάπτυξης στοχεύει η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Τη δυναμική της ανάπτυξη συνεχίζει η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ώστε να καλύψει τις ανάγκες ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας-2η αγωνιστική: Φοβερό ματς στις Λιβανάτες, πεντάρες για Αταλάντη-Νέο Κρίκελλο - Lamianow

Α' Φθιώτιδας-2η αγωνιστική: Φοβερό ματς στις Λιβανάτες, πεντάρες για Αταλάντη-Νέο Κρίκελλο  Lamianow

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους στις περισσότερες ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 October 2018 | 10:00 am


Έγκλημα Στην Αρκίτσα: "Ψέματα Όσα Λένε Για Τον Αδερφό Μου" - www.star.gr

Έγκλημα Στην Αρκίτσα: "Ψέματα Όσα Λένε Για Τον Αδερφό Μου"  www.star.gr

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2018 | 10:00 am


Τρεις αγνοούμενοι λόγω της κακοκαιρίας - Σαρωτικός ο «Ζορμπάς» - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Τρεις αγνοούμενοι λόγω της κακοκαιρίας - Σαρωτικός ο «Ζορμπάς» - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω του ο κυκλώνας «Ζορμπάς». Πολλά τα προβλήματα στην Πελοπόννησο όπου στο Άργος «άνοιξαν» οι ουρανοί.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2018 | 10:00 am


Πλημμύρες στη Φθιώτιδα - Αγωνία για ζευγάρι ηλικιωμένων - Aixmi.gr

Πλημμύρες στη Φθιώτιδα - Αγωνία για ζευγάρι ηλικιωμένων  Aixmi.gr

Δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και μαγαζιά δέχθηκε η Πυροσβεστική στην περιοχή της Λοκρίδας ενώ κάτοικοι του Θεολόγου δήλωσαν στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας / Με το δεξί Αταλάντη-Μαρτίνο, "τεσσάρα" το Νέο Κρίκελλο! - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας / Με το δεξί Αταλάντη-Μαρτίνο, "τεσσάρα" το Νέο Κρίκελλο!  Lamianow

Πρεμιέρα σε βαριούς αγωνιστικούς χώρους λόγω της βροχόπτωσης είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Από τις 7 αναμετρήσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2018 | 10:00 am


My Style Rocks: Συγκινημένη η...ΑΤΑΛΑΝΤΗ Σπυροπούλου…Αποχώρησε η Σπυριδούλα Ρόκομου! - Freegossip.gr το Νο 1 ειδησεογραφικό μαγκαζίνο στο ίντερνετ

My Style Rocks: Συγκινημένη η...ΑΤΑΛΑΝΤΗ Σπυροπούλου…Αποχώρησε η Σπυριδούλα Ρόκομου!  Freegossip.gr το Νο 1 ειδησεογραφικό μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Στο 3ο Gala του My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τις 11 διαγωνιζόμενες που χόρεψαν ισάριθμα διαφορετικά είδη χορού.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2018 | 10:00 am


"Ξεκλειδώνει" με ΦΕΚ η επένδυση Atalanti Hills ύψους €1,5 δισ. - Capital.gr

"Ξεκλειδώνει" με ΦΕΚ η επένδυση Atalanti Hills ύψους €1,5 δισ.  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Για πρώτη φορά, ύστερα από γραφειοκρατικό ανήφορο δώδεκα χρόνων βλέπει φως στο τούνελ η τουριστική επένδυση ύψους 1,5 δισ.

Δημοσιεύθηκε στις 7 September 2018 | 10:00 am


Η Μεγάλη Εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Αταλάντη - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Η Μεγάλη Εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Αταλάντη  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε την Δευτέρα 6 Αυγούστου η πρωτεύουσα της Λοκρίδος, η Αταλάντη, τη Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2018 | 10:00 am


Σε εξέλιξη δυο μεγάλες φωτιές στη Φθιώτιδα -Καίγονται πεύκα στην Αταλάντη - iefimerida

Σε εξέλιξη δυο μεγάλες φωτιές στη Φθιώτιδα -Καίγονται πεύκα στην Αταλάντη  iefimerida

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα δυο μεγάλες φωτιές στη Φθιώτιδα. Οι φωτιές εκδηλώθηκαν λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας, πιθανότατα από κεραυνούς, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2018 | 10:00 am


Φωτιά ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αταλάντη - Στις φλόγες ο Χλωμός (χάρτης) - Newsbomb.gr - NewsBomb

Φωτιά ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αταλάντη - Στις φλόγες ο Χλωμός (χάρτης) - Newsbomb.gr  NewsBomb

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (24/7) στην περιοχή Χλωμό Φθιώτιδας. Η φωτιά κατακαίει δασική έκταση, ενώ στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2018 | 10:00 am


Τροχαίο στην Αταλάντη: Έφερε «τούμπες» στην Ε.Ο., εγκλωβίστηκε στο ΙΧ, αλλά γλίτωσε με εκδορές - Athens Voice Online

Τροχαίο στην Αταλάντη: Έφερε «τούμπες» στην Ε.Ο., εγκλωβίστηκε στο ΙΧ, αλλά γλίτωσε με εκδορές  Athens Voice Online

Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν ταχύτατα στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και να την παραδώσουν στους διασώστες όπου με το ασθενοφόρο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2018 | 10:00 am


Ο Γιάννης Πλούταρχος πόσταρε βίντεο από τις βουτιές του στην Αταλάντη - Gossip-tv.gr - Gossip TV

Ο Γιάννης Πλούταρχος πόσταρε βίντεο από τις βουτιές του στην Αταλάντη - Gossip-tv.gr  Gossip TV

Ο Γιάννης Πλούταρχος απόλαυσε το Σαββατοκύριακό του στις Λιβανάτες Φθιώτιδας όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Υποψιαζόταν ότι τον απατούσε και την έσφαξε με 20 μαχαιριές - Newsbomb.gr - NewsBomb

Αταλάντη: Υποψιαζόταν ότι τον απατούσε και την έσφαξε με 20 μαχαιριές - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Μίσος, ερωτικό πάθος και αντιζηλία με ένα τρίτο πρόσωπο που είχε μπει ανάμεσά τους ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν τον 51χρονο επιχειρηματία στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2018 | 6:38 pm


Αταλάντη: Βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου / Νεκρός από πυροβόλο όπλο ο σύζυγος (εικόνες) - Lamianow

Αταλάντη: Βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου / Νεκρός από πυροβόλο όπλο ο σύζυγος (εικόνες)  Lamianow

Σοκαρισμένη είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης η κοινωνία της Αταλάντης μετά την οικογενειακή τραγωδία ενός μεσήλικου ζευγαριού που εντοπίστηκε από ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 10:00 am


Οικογενειακό έγκλημα στην Αταλάντη: Βρήκαν τον δράστη νεκρό στην αυλή και τη γυναίκα κατακρεουργημένη! (video) - Athens Magazine

Οικογενειακό έγκλημα στην Αταλάντη: Βρήκαν τον δράστη νεκρό στην αυλή και τη γυναίκα κατακρεουργημένη! (video)  Athens Magazine

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Αταλάντης από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε εκεί, όταν ένας 52χρονος επιχειρηματίας μαχαίρωσε τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 10:00 am


Έγκλημα στην Αταλάντη: Οι 20 μαχαιριές, η ζήλια και το τρίτο πρόσωπο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Έγκλημα στην Αταλάντη: Οι 20 μαχαιριές, η ζήλια και το τρίτο πρόσωπο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει τις έρευνες σε τρίτο πρόσωπο που μπήκε στο γάμο του ζευγαριού – Για ζήλια του επιχειρηματία και γκρίνια μιλούν συγγενείς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 10:00 am


Άγριο έγκλημα στην Αταλάντη: Έσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα - Newsbomb.gr - NewsBomb

Άγριο έγκλημα στην Αταλάντη: Έσφαξε τη γυναίκα του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα - Newsbomb.gr  NewsBomb

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από τη στυγερή δολοφονία μίας 42χρονης γυναίκας από τον ίδιο της το σύζυγο. Η άτυχη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στον αθέατο κήπο τους - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αταλάντη: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στον αθέατο κήπο τους  Πρώτο ΘΕΜΑ

Δύο ένοικοι διώροφης πολυκατοικίας είχαν φυτέψει στο πίσω μέρος δενδρύλλια που έφταναν και τα δύο μέτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2018 | 10:00 am


400 αντικείμενα, τα αρχαία που βρέθηκαν μετά την πυρκαγιά στην Αταλάντη - Thestival

400 αντικείμενα, τα αρχαία που βρέθηκαν μετά την πυρκαγιά στην Αταλάντη  Thestival

Τετρακόσια ακέραια αντικείμενα (αγγεία, ειδώλια ανθρώπων, ζώων και λίγα χάλκινα) και πληθώρα θραυσμάτων αγγείων και ειδωλίων, ήταν τα αρχαία αντικείμενα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2018 | 10:00 am


Φωτογραφίες: Δείτε τα 320 αρχαία που έκρυβε αρχαιοκάπηλος στην Αταλάντη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φωτογραφίες: Δείτε τα 320 αρχαία που έκρυβε αρχαιοκάπηλος στην Αταλάντη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε, αποκάλυψε τη μεγάλη «μηχανή» που είχε στήσει ένας 57χρονος.

Δημοσιεύθηκε στις 9 June 2018 | 10:00 am


Μία σύλληψη για τον «θησαυρό» που βρέθηκε μετά από πυρκαγιά στην Αταλάντη - Newsbeast.gr

Μία σύλληψη για τον «θησαυρό» που βρέθηκε μετά από πυρκαγιά στην Αταλάντη  Newsbeast.gr

Στη σύλληψη ενός 57χρονου κάτοικου Λιβανατών προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας, για τον αμύθητο θησαυρό που βρέθηκε «συσκευασμένος» σε απόκρημνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 June 2018 | 10:00 am


Φωτιά στην Αταλάντη - Lykavitos

Φωτιά στην Αταλάντη  Lykavitos

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στη θέση Μεγαπλάτανος στην Αταλάντη. Η φωτιά καίει δασική έκταση, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες με τον δυνατό αέρα που πνέει στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2018 | 10:00 am


Η πυρκαγιά στην Αταλάντη αποκάλυψε… πλήθος αρχαίων - Newsbeast.gr

Η πυρκαγιά στην Αταλάντη αποκάλυψε… πλήθος αρχαίων  Newsbeast.gr

Μπροστά σε μια διαφορετική εικόνα βρεθήκαν πληρώματα της Πυροσβεστικής που ενεργούσαν στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2018 | 10:00 am


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία στην Αταλάντη - Ύπαιθρος Χώρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία στην Αταλάντη  Ύπαιθρος Χώρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα- Προβλήματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2018 | 10:00 am


Πιο κοντά στην εκκίνηση το θέρετρο της Αταλάντης - Capital.gr

Πιο κοντά στην εκκίνηση το θέρετρο της Αταλάντης  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Πιο κοντά στη γραμμή εκκίνησης από ποτέ -τα τελευταία 12 χρόνια- βρίσκεται η τουριστική επένδυση Atalanti Hills με προϋπολογισμό 1 ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2018 | 10:00 am


«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την επένδυση Atalanti Hills, Του Ηλία Μπέλλου - Η Καθημερινή

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την επένδυση Atalanti Hills, Του Ηλία Μπέλλου  Η Καθημερινή

Η επένδυση για την ανάπτυξη του Atalanti Hills στην περιοχή Λοκρών της Φθιώτιδας βρίσκεται πιο κοντά στην αδειοδότηση. Το έργο είναι συνολικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Χτύπησαν φύλακα εργοταξίου και άρπαξαν χαλκό - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αταλάντη: Χτύπησαν φύλακα εργοταξίου και άρπαξαν χαλκό  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο άτυχος 46χρονος δέχθηκε επίθεση από οκτώ κουκουλοφόρους οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα λευκό φορτηγάκι χωρίς πινακίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2018 | 10:00 am


"Μαραθώνιος" παραμένει η επένδυση του €1,5 δισ. για το Atalanti Hills - Capital.gr

"Μαραθώνιος" παραμένει η επένδυση του €1,5 δισ. για το Atalanti Hills  Capital.gr

Του Δημήτρη Δελεβέγκου. Στην πρόσφατη γνωμοδότησή του για την τουριστική επένδυση Atalanti Hills, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, στην περιοχή Έξαρχος του Δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2018 | 10:00 am


Πράσινο φως από ΣτΕ για τουριστική επένδυση 1,5 δισ. στην Αταλάντη, Της Εύας Καραμανώλη - Η Καθημερινή

Πράσινο φως από ΣτΕ για τουριστική επένδυση 1,5 δισ. στην Αταλάντη, Της Εύας Καραμανώλη  Η Καθημερινή

H Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το Προεδρικό Διάταγμα για τουριστική επένδυση ύψους 1,5 δισ. ευρώ στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2018 | 10:00 am


Πρωτοβουλία – έκπληξη από την ΕΖΑ: Φτιάχνει κέντρο εκπαίδευσης ζυθοποιών στην Αταλάντη - mononews.gr

Πρωτοβουλία – έκπληξη από την ΕΖΑ: Φτιάχνει κέντρο εκπαίδευσης ζυθοποιών στην Αταλάντη  mononews.gr

Η εταιρεία, έχοντας την στήριξη του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, αποφάσισε να δημιουργήσει κέντρο εκπαίδευσης ζυθοποιών στην Αταλάντη, όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2018 | 9:00 am


Στυλίδα-Αταλάντη 1-0: Είχε και πάλι τον τρόπο της… (φωτορεπορτάζ-video) - Lamianow

Στυλίδα-Αταλάντη 1-0: Είχε και πάλι τον τρόπο της… (φωτορεπορτάζ-video)  Lamianow

Στα χρώματα της Στυλίδας βάφτηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής με την Αταλάντη στην Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου το θέαμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2018 | 10:00 am


Σεισμός στην Αττική: Έγιναν 15 σεισμοί μέσα στη νύχτα στη Σταμάτα – Γιατί παρακολουθούν οι επιστήμονες Αταλάντη και Κορινθιακό - Newsit

Σεισμός στην Αττική: Έγιναν 15 σεισμοί μέσα στη νύχτα στη Σταμάτα – Γιατί παρακολουθούν οι επιστήμονες Αταλάντη και Κορινθιακό  Newsit

Είχαμε ενδείξεις για επερχόμενο σεισμό, λέει ο Α. Τσελέντης - Τι είδαν οι επιστήμονες, πως έκαναν την πρόβλεψη και τι λένε για Αταλάντη, Κορινθιακό - Ποια ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2018 | 10:00 am


Έτοιμη την Άνοιξη η φρεγάτα «Κανάρης» που είχε προσαράξει στην Αταλάντη - Newsbeast.gr

Έτοιμη την Άνοιξη η φρεγάτα «Κανάρης» που είχε προσαράξει στην Αταλάντη  Newsbeast.gr

Η φρεγάτα «Κανάρης» που είχε προσαράξει στις 2 Νοεμβρίου στη νησίδα Αταλάντη, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική ζημιά στον θόλο του σόναρ (υποβρύχιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2018 | 10:00 am


Αταλάντη: Πυροβόλησε γυναίκα με κυνηγετικό όπλο - aftodioikisi.gr

Αταλάντη: Πυροβόλησε γυναίκα με κυνηγετικό όπλο  aftodioikisi.gr

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη 39χρονος από το χωριό Κυρτώνη της Αταλάντης στη Φθιώτιδα. Κατηγορείται ότι πυροβόλησε 39χρονη Βουλγάρα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 December 2017 | 10:00 am


Ξεκόλλησε από τη νησίδα Αταλάντη η φρεγάτα «Κανάρης» - Newsbeast.gr

Ξεκόλλησε από τη νησίδα Αταλάντη η φρεγάτα «Κανάρης»  Newsbeast.gr

Περισσότερες από οκτώ ώρες έμεινε κολλημένη στη νησίδα Αταλάντη η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Κανάρης», λίγα μίλια προτού καταπλεύσει στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 November 2017 | 9:00 am


Συνέλαβαν δύο Κινέζους στην Αταλάντη -Ψάρευαν αγγούρια της θάλασσας - iefimerida

Συνέλαβαν δύο Κινέζους στην Αταλάντη -Ψάρευαν αγγούρια της θάλασσας  iefimerida

«Επιχείρηση» αποτελεί για κάποιους Κινέζους, όπως φαίνεται, η αλίευση αγγουριών της θάλασσσας, με το Λιμενικό να περνά χειροπέδες σε δύο Κινέζους που...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2017 | 10:00 am


Η Rockefeller, η Mitsubishi και η επένδυση στην Αταλάντη - Euro2day

Η Rockefeller, η Mitsubishi και η επένδυση στην Αταλάντη  Euro2day

Η ιαπωνική Mitsubishi Estate και πώς ελέγχει τη Europa Capital, που προωθεί επένδυση στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Οι αγορές ακινήτων επί δέκα χρόνια και.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2017 | 10:00 am


Τι έγινε στην Αταλάντη; - CNN Greece

Τι έγινε στην Αταλάντη;  CNN Greece

Ειδήσεις - Ξεκινήσαμε από την Αθήνα λίγο μετά τις 9 το πρωί, με τη βροχή να πέφτει με ορμή στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, για να φτάσουμε στην Αταλάντη ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2017 | 10:00 am


«Πράσινο φως» στο Atalanti Hills | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

«Πράσινο φως» στο Atalanti Hills | Επιχειρήσεις | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Yπογράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα συναρμόδια υπουργεία Τουρισμού και Περιβάλλοντος το προεδρικό διάταγμα για την τουριστική επένδυση ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2017 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Αταλαντη

Φιλικοί ιστότοποι: