Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρόνοια Δήμου Λοκρών - Διοργάνωση Προγραμμάτων Συμβουλευτικής ΓονέωνΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΗΛ.:2233081052,2233022191


Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λοκρών διά μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού μετά από αιτήματα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Διευθύνσεων σχολικών μονάδων του Δήμου Λοκρών, προχώρησε στην διοργάνωση Προγραμμάτων Συμβουλευτικής Γονέων.

Πρόκειται για την διοργάνωση προκαθορισμένων συνεδριών με γονείς των συλλόγων γονέων της κάθε δημοτικής ενότητας (Αταλάντης, Λιβανατών, Μαλεσίνας, Μαρτίνου).Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ανάλογες εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν πέρσι σε Συλλόγους Γονέων και Σχολεία του Δήμου Λοκρών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:46 pm


ΕΑΜ ΛΑΡΚΟ: Συνέντευξη-φιέστα με στόχο την αυτοπροβολή και τoν αποπροσανατολισμόΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑ 21/01/2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισες και Συνάδελφοι

Με αφορμή την συνέντευξη τύπου, τύπου φιέστα, που στήθηκε την Παρασκευή 18/01/2019 «για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ» στην Περιφέρεια Στερεάς, το ΕΑΜ τοποθετείτε ως εξής:

Oι δυνάμεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που έστησαν αυτήν την φιέστα και οι πρωταγωνιστές τους όπως ο Υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης ΝΔ κ. Σταϊκούρας. Ο «ανεξάρτητος» σημερινός Περιφερειάρχης Στερεάς, αλλά υποψήφιος στις ανερχόμενες εκλογές με την στήριξη της ΝΔ για Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης και τα «δεξιά του χέρια» οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σπανός και κ. Καραϊσκος. Ο γνωστός ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην αγροτοσυνδικαλιστής - πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος των επιτροπών στην Ε.Ε για τις αγροτικές επιδοτήσεις και Δήμαρχος τα τελευταία 8 χρόνια στον Δήμο Λοκρών κ. Λιόλιος.  Καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΓΔΕ, Δήμαρχος Ορχομενού κ. Περήφανος. Όλοι τους, μέσα από την πολιτική που υπερασπίζονται και εφαρμόζουν, είτε το θέλουν είτε όχι, είναι μέρος του προβλήματος που κλείνει την ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:35 pm


ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ: Η κατρακύλα συνεχίζεται με θεατή την πολιτική ηγεσίαΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
                               

   ΛΑΡΥΜΝΑ: 21-01-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ακόμα και σήμερα που η εταιρία έχει φτάσει στο και πέντε για να κλείσει , η Διοίκηση της εταιρίας μαζί με την πολιτική ηγεσία σφυρίζουν αδιάφορα. Το κατάντημα της εταιρίας έχει ονοματεπώνυμα , έχει ευθύνες. Η Διοίκηση μαζί με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ – πανηγύριζαν ξέφρενα για τη συμφωνία πλαίσιο που έφτιαξαν μαζί με τη ΔΕΗ  – και τι εννοούμε :

Η προηγούμενη Διοίκηση είχε ορίσει επιτροπή στελεχών η οποία συζητούσε με την αντίστοιχη Διοίκηση της ΔΕΗ, το θέμα κατάρτισης σύμβασης για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Η συζήτηση είχε προχωρήσει και η αρχική πρόταση της ΛΑΡΚΟ ήταν 32€ την MWH. Η συγκεκριμένη διορισμένη ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ τη διαδικασία αυτή και ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τιμή 37€/ΜWH χωρίς να δημοσιοποιήσει τη σχετική σύμβαση. Η τελευταία τιμή που αναγράφεται στο τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι 57,4€/MWH, δηλαδή μεγαλύτερη από τη συμφωνηθείσα, η οποία δεν φαίνεται ούτε στα προηγούμενα τιμολόγια. Είναι υπερβολική η τιμή αυτής της χρέωσης και αν προβλέπεται αντίστοιχος όρος στη σύμβαση είναι σίγουρα καταχρηστικός , καθώς η ΛΑΡΚΟ χρεώνεται με υψηλότερο επιτόκιο κάνοντας δύσκολη έως και αδύνατη την πληρωμή της. Επισημαίνουμε ότι το πραγματικό κόστος της ΔΕΗ είναι κάτω των 37€/MWH, εφόσον είχε συμφωνήσει στην τιμή αυτή , όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα. Να εξηγήσει η Διοίκηση με ποιους όρους συμφώνησε με τη ΔΕΗ γιατί έκλεισε σύμβαση με τέτοιους καταχρηστικούς όρους , καθώς και γιατί δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πληρωμή της σύμβασης αυτής , εφόσον ο μέσος όρος της τιμής του Νικελίου ήταν υψηλός(14.000€/tNi).

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:58 am


Συμφωνία των Πρεσπών: Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων

ΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ
Η ιστορία κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται ως φάρσα, πολλές φορές με το ίδιο ακροατήριο. Σε κάθε παρόμοια επανάληψή της, η ιστορία μας προσφέρει την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας ή να αποδεχθούμε μοιρολατρικά ότι είμαστε παθητικοί δέκτες   της   εξέλιξής  της. Όσο  στρουθοκαμηλίζουμε,   τόσο   το   πρόβλημα διογκώνεται   και   όσο   συμβαίνει   αυτό,   τόσο   επιτακτικότερη   καθίσταται   η   ανάγκη εύρεσης   ενός   ηγέτη,   ο   οποίος   θα   αναλάβει   την   ευθύνη   και   θα   θέσει   ένα   τέλος προλαβαίνοντας τα χειρότερα. Ενώπιον μιας τέτοιας πραγματικότητας βρισκόμαστε και   σήμερα   με   αφορμή   τη   συζήτηση   και   την   τελική   ψήφιση   στο   Ελληνικό Κοινοβούλιο   της   «Συμφωνίας   των   Πρεσπών»,   αλλά   ποια   ακριβώς   είναι   αυτά   τα«χειρότερα»; 

Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη προβληματική, η οποία αγγίζει κατ’ αρχάς την ασφάλεια της περιοχής συνολικά. Η δεδομένη άνοδος του αλβανικού εθνικισμού και η διείσδυση του τουρκικού παράγοντα στα Κεντρικά Βαλκάνια συνιστούν ζητήματα,που απαιτούν τη στρατηγική εποπτεία της χώρας μας και όχι την περιθωριοποίησή της. Μέσω της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η Ελλάδα «εισέρχεται» εκ νέου σε μια γεωγραφική   ζώνη,   η   οποία   αποτελούσε   ιστορικά   προνομιακό   χώρο   για   τον ελληνισμό, προωθώντας μία θετική ατζέντα συνεργασιών για την ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 11:17 pm


Ποιος βουλευτής Φθιώτιδας ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Αντώνη Λιβάνη;
Ο Πρωθυπουργός με όλο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο, παλιοί και νέοι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού εκδότη για την ονομαστική του εορτή.

Στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, όπου βρέθηκαν προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Υπουργοί, βουλευτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την κοινωνική εκδήλωση σε σύναξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς με τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών να κυριαρχούν στα “πηγαδάκια” που δημιουργήθηκαν.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 3:14 pm


Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ…!

ΤΟΥ
ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ
 Πολιτική της ατάκας,του επικοινωνισμού.του τρολαρίσματος και της πόλωσης,με στόχευση την απογείωση του δίπολου.

   Παράδειγμα εξαθλίωσης του αστικού κοινοβουλευτισμού η προχθεσινή διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.Κι’αν κάποιος εντρυφήσει βαθύτερα στις διαθέσεις από τη μια της κυβέρνησης και από την άλλη της αντιπολίτευσης θα το διαπιστώσει ολοκάθαρα.Η προχθεσινή ημέρα στη Βουλή ήταν ημέρα τομή με διττό χαρακτήρα.Το πρώτο που πρέπει να κρατήσωμε είναι πως όλη η διαδικασία ανέδειξε μια οσμή απόλυτης απαξίας του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και πιστοποίησε πλέον και με σφραγίδα και με επισημότητα ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του,όσο κι’αν ευαγγελίζεται το καινούργιο,είναι βαθύ μέρος του παλιού,σε όλα τα επίπεδα,γιατί εδώ είδαμε πρακτικές και είδαμε πως το επίπεδο  της συζήτησης όλο το διήμερο κινήθηκε στο ποιός πήγε με ποιόν,γιατί πήγε εκεί,έφυγε από εκεί,τι σημαίνει ,τι θα πάρει,τι θα δώσει ,τι φέρνει κλ.π..Πρόκειται για την απόλυτη απαξίωση της πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 2:48 am


Είχαν ρημάξει εξωλέμβιες μηχανές σε Στυλίδα, Αρκίτσα, Τραγάνα και Σκάλα Αταλάντης
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία όπως αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ήδη έγκλειστου σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα

 Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων εξωλέμβιων μηχανών προσεγγίζει τις (40.000) ευρώ 

Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι (6) κλοπές και απόπειρα κλοπής εξωλέμβιων μηχανών, από ευρύτερες περιοχές της Στυλίδας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.

Έπειτα από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 2:50 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Συνεχίζονται τα μαθήματα από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 έγινε το μάθημα της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών με θέμα triage (διαλογή θυμάτων ) και πρωτογενής εκτίμηση θύματος , καρδιαναπνευστικής αναζωογόνησης , θέση ασφαλείας και ζωτικά σημεία. 

Τα μαθήματα της βασικής εκπαιδεύσεως θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 6:01 am


Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές

 Τι πρεσβεύει η νέα δημοτική κίνηση
«Λοκρίδα για όλους»
της οποίας είναι επικεφαλής
Την πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Λοκρών είχαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας. 

Πρόκειται για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ ο οποίος φιλοξενήθηκε από την κ. Λένα Παρασκευά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού

Τι πρεσβεύει όμως η νέα αυτή  Δημοτική Κίνηση; 

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές;

Μία πρώτη εικόνα  για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" λαμβάνουμε από την ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων που δημοσιοποίησε η  Δημοτική Κίνηση λίγο πριν την συνέντευξη του κ. Ζεκεντέ στο κανάλι της Λαμίας αλλά και από το βιογραφικό του ίδιου υποψηφίου Δημάρχου που δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά και που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 5:06 pm


Δήλωση Γιάννη Σαρακιώτη για την ψήφο εμπιστοσύνης
Σε   δήλωση   με   αφορμή   την  παροχή   ψήφου   εμπιστοσύνης  στην   κυβέρνησηπροχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης

Σύμφωναμε τον κ. Σαρακιώτη:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 3:16 pm


Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη υποψηφιότητα για τον Δήμο Λοκρών (βίντεο)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού
"Λοκρίδα για όλους"
Την ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ είχαμε χθες μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας. (Ακολουθεί παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης).

Συνάμα η Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» εξέδωσε και ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων της νέας αυτης Δημοτικής Κίνησης Λοκρών, όπως ακολουθεί:Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 11:32 pm


Δηλώσεις Κτηματολογίου για τους κατοίκους ΛάρυμναςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 
Καλούνται, οι κάτοικοι της Λάρυμνας, όπως μεταβούν στο Κοινοτικό Κατάστημα Λάρυμνας την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 09:30, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων στο Κτηματολόγιο καθώς και να παραλάβουν σχετικό έντυπο υλικό από αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 5:28 pm


Στην Αταλάντη η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του στην Λαμία, ο  Γιάννης Οικονόμου παρουσιάζει το 1ο του βιβλίο με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» στην Αταλάντη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

Ο Γιάννης Οικονόμου στην παρθενική του συγγραφική προσπάθεια καταθέτει τη δική του οπτική μέσα από τρεις ιδιότητες που δεν συγκρούονται, αλλά συνυπάρχουν: του πολιτικού στελέχους που έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, καθώς και του ενεργού πολίτη, πατέρα και συζύγου.  

Ομιλητές θα είναι ο κ.Γιώργος Στύλιος, Βουλευτής Ν.Άρτας, Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΝΔ και ο κ.Σπύρος Μάμαλης, Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ).

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ.Άρης Μαρτάκος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 11:21 pm


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πιθανοί 7 συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
   Παίρνουν και δίνουν οι μυστικές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα προκειμένου να γίνουν οι νέοι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του 2019 .

Επτά συνδυασμοί στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ "ψήνονται" αυτή την περίοδο :


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 7:37 pm


100δες ΚΛΗΣΕΙΣ απο ΤΡΟΧΑΙΑ για ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι με τις 100δες κλήσεις ηλεκτρονικές κάθε εβδομάδα, στους κατοίκους του δήμου ΛΟΚΡΩΝ από τα μετωπικά και πλευρικά διόδια ΤΡΑΓΑΝΑΣ ,εφαρμόζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τον νόμο ΡΕΠΠΑ - ΒΟΡΙΔΗ , χρησιμοποιώντας τις ιδιωτικές κάμερες των διοδίων (παράνομα , κατ΄εξαίρεση όσων αναφέρονται στο άρθρο 104 παραγρ. 4 του ΚΟΚ) για να κάνει την σεκιούριτυ η τροχαία κόβοντας πρόστιμα των 100 ευρώ σ΄αυτούς που δεν πληρώνουν 3,85€ ή δεν έχουν να πληρώσουν ή υπολείπονται του ποσού για τα διόδια, για ΕΝΑ χιλιόμετρο ώστε να μπουν ΤΡΑΓΑΝΑ ή 7 Χλμ για να μπουν για ΑΤΑΛΑΝΤΗ κλπ !
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2018 | 5:52 pm


Λοκρίδα: Πήγε για μπάνιο και τον ανέσυραν νεκρό


Ο άτυχος άνδρας πήγε το πρωί για μπάνιο, η κίνηση αυτή όμως στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.
Περίπου στις 11:30, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από την θάλασσα στην παραλία "Σχοινιάς" Λιβανάτων.
Λουόμενη του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
Εκεί, δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, αφού ήταν ήδη νεκρός.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 8:11 pm


Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας Αταλάντης για το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05 – 07 -2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ενημερώνουμε τους δημότες – δικαιούχους ΚΕΑ του Δήμου Λοκρών ότι όσα από τα δηλωμένα μέλη του νοικοκυριού είναι άνεργοι και δεν διαθέτουν κάρτα ανεργίας θα πρέπει να εγγραφούν υποχρεωτικά στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ στο Δημαρχείο Αταλάντης μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από τον μήνα έγκρισης της αίτησης τους στο ΚΕΑ.
Ως ημερομηνίες έναρξης της ανωτέρω υποχρέωσης ορίζεται η 01-08-2018 και ισχύει για παλιούς και νέους δικαιουχους ΚΕΑ.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 5:13 pm


Εργατικό ατύχημα στον Δήμο Λοκρών

Οδηγός του δήμου Λοκρών τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας
Άλλος ένας εργαζόμενος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Συγκεκριμένα συνάδελφος του Δήμου Λοκρών (χειριστής JCB) είχε εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Συνάδελφος τον μετέφερε στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ όπου και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων Φθιώτιδας εκφράζει την συμπαράστασή του στην οικογένεια του συναδέλφου αλλά και στους συναδέλφους του.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2018 | 4:44 pm


Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη
Με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο γραφείο του πρώτου. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή για τις ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς και να του μεταφέρει ανησυχίες των πολιτών, όπως αυτές προκύπτουν από την επαφή τους με το νοσοκομείο.

Ιδιαιτέρως ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου αφού προκηρύχθηκε ο σχετικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός. Ο νέος αξονικός τομογράφος, αξίας 500.000 ευρώ, θα είναι 64 τομών πληρώντας έτσι τις σύγχρονες προδιαγραφές, ικανοποιώντας τις ανάγκες του νοσοκομείου Λαμίας. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη ανάλογου διαγωνισμού για την προμήθεια και μαγνητικού τομογράφου, αξίας 900.000 ευρώ, η αγορά του οποίου θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 5:20 pm


Κ. Μπακογιάννης: Σχόλασε το πανηγύρι με τις παράνομες άδειες οδήγησης στη Φθιώτιδα
Πλήρως ικανοποιημένος για τα μέτρα που έλαβε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο σύστημα ελέγχου των εξετάσεων για την έκδοση αδειών οδήγησης δηλώνει ο περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, μετά και τα αποτελέσματα των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το Τμήμα Συγκοινωνιών της Φθιώτιδας.

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του για τον τρόπο περιορισμού των παρανομιών στην διαδικασία εξέτασης. Αναφέρθηκε στον «συναγερμό» που χτύπησε στα τέλη του 2017, όταν διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη Φθιώτιδα ξεπερνούσαν το 80% επιτυχίας. Άμεσα, η Περιφέρεια προχώρησε στη διεύρυνση των μέτρων που ήδη είχε λάβει, με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, αυτό το ποσοστό επιτυχίας να περιοριστεί στα φυσιολογικά επίπεδα του 30-50%.

Στη διεύρυνση των μέτρων οδήγησε και η έρευνα του διοικητικού εποπτικού μηχανισμού που δημιουργήθηκε με σκοπό την παρακολούθηση κι αξιολόγηση των ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν κι αξιοποιήθηκαν όλες οι καταγγελίες, ακόμη και ανώνυμες, είτε με προκαταρκτική εξέταση, είτε με ΕΔΕ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, άλλαξε ο τρόπος επιλογής των επιτηρητών των εξετάσεων, οι οποίοι ορίζονται πλέον, με κλήρωση που πραγματοποιείται στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, μία ώρα πριν από την διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ καθιερώθηκε και ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας για να μην έρχεται σε επαφή ο πολίτης με τον υπάλληλο.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2018 | 12:28 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Εκστρατεία Ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ
Η Diageo Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και μαζί δημιουργούν ιστότοπο για την ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τους ανήλικους και το αλκοόλ 

 Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας δημιούργησε με τη στήριξη της Diageo, την ιστοσελίδα http://www.socped.gr με συμβουλές για τους γονείς, προκείμενου να προστατέψουν τα παιδιά τους από την κατανάλωση αλκοόλ πριν τα 18.
Η Diageo Hellas έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την Υπεύθυνη Κατανάλωση, προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.), στο σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας, με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ανηλίκων και των γονέων σε θέματα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. περιλαμβάνει πληροφορίες και συμβουλές για τα συνήθη παιδιατρικά ζητήματα και αποτελείται από διάφορες θεματικές ενότητες, μία εκ των οποίων είναι το «Αλκοόλ 18+. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί». (http://www.socped.gr/alkool_kai_aniliko)  Μέσω αυτής της ενότητας, ο γονέας μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από εφήβους, τους τρόπους ανίχνευσης του προβλήματος, καθώς και τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 6:46 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα στη Βουλή για τις οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε την υπ’ αρίθμ. 6886/18.06.2018 Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με οφειλές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας προς ιδιώτες.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

     
Ερώτηση
προς τα Υπουργεία Εσωτερικών
και Οικονομικών

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018


Θέμα: Οφειλές Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας
προς ιδιώτες προμηθευτές


Θύμα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που έχει κηρύξει η Κυβέρνηση, δυστυχώς είναι και ο ευαίσθητος τομέας της Ασφάλειας του Πολίτη.

Πολλοί ιδιώτες προμηθευτές ανά την Ελλάδα έχουν διακόψει τις υπηρεσίες τους προς την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της ασυνέπειας και του πολύ μεγάλου χρόνου αποπληρωμής των οφειλών τους από το Κράτος, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ..

Ιδιώτες προμηθευτές ελαστικών, πρατήρια υγρών καυσίμων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που εξυπηρετούν επισκευές οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και άλλοι επαγγελματίες - προμηθευτές, βρίσκονται σε απόγνωση.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 4:10 pm


Ο Δήμος Λοκρών για τα πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόστιμα Κ.Ο.Κ - Μη ανάμειξη Δήμου Λοκρών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δέκτες της δυσφορίας των δημοτών στους οποίους επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ από αστυνομικά όργανα που δεν υπάγονται στο Α.Τ Αταλάντης. 
Με αφορμή τα ανωτέρω θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι Ο Δήμος Λοκρών δεν έχει καμία  ανάμειξη ή παρέμβαση στο έργο της Αστυνομίας. 
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε ότι η επιβολή προστίμων για παραβάσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αστυνομικών αρχών και  καταγγέλλουμε ως αναληθή και συκοφαντική κάθε πληροφορία ή φημολογία ότι Δήμος Λοκρών ή ο Δήμαρχος  έχει οποιαδήποτε είδους ανάμειξη στην επιβολή αυτών των προστίμων.  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 1:41 pm


«ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...»
   Θα έχετε ακούσει συχνά κάποιους συναδέλφους αγρότες να περηφανεύονται ότι τα κτήματά τους είναι καθαρά, χωρίς ζιζάνια, σαν <<αεροδρόμιο>>.

Έχουν εφαρμόσει 2-3 φορές το περίφημο ζιζανιοκτόνο Ράουνταπ, όλο και σε μεγαλύτερες δόσεις, γιατί τα χόρτα έχουν αποκτήσει ανθεκτικότητα.

Έχουν εισπνεύσει και μπολιαστεί με τη δραστική ουσία glyphosate, αγνοώντας θέματα υγείας, που θα παρουσιαστούν στους ίδιους ή τους οικείους τους σε κάποια χρόνια


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 12:45 pm


Νομός Φθιώτιδας - Ειδήσεις και Νέα

Φθιώτιδα: Αναζητούσαν ηλικιωμένο υπό καταρρακτώδη βροχή - Larissanet.gr

Φθιώτιδα: Αναζητούσαν ηλικιωμένο υπό καταρρακτώδη βροχή  Larissanet.gr

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 86χρονου από τη Μάκρη Φθιώτιδας, ο οποίος έφυγε αργά το απόγευμα της Τρίτης (22/1) από το σπίτι του με κατεύθυνση το ποτάμι.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 11:07 pm


Φθιώτιδα: Ένοχος για ρευματοκλοπή πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου - Larissanet.gr

Φθιώτιδα: Ένοχος για ρευματοκλοπή πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Larissanet.gr

Είχε κόψει τις εργοστασιακές σφραγίδες στο κάλυμμα του μετρητή της ΔΕΗ με σκοπό να μην καταγράφεται ο πραγματικός αριθμός της καταναλισκόμενης ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 10:49 pm


Ανέλαβε και… επίσημα τον Λεβαδειακό ο Καραγεωργίου - Lamianow

Ανέλαβε και… επίσημα τον Λεβαδειακό ο Καραγεωργίου  Lamianow

Το όνομα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν το… επικρατέστερο αναφορικά με την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Λεβαδεριακού, μετά την αποχώρηση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 9:30 pm


Φθιώτιδα: Βγαίνουν στον δρόμο οι αγρότες - Thestival

Φθιώτιδα: Βγαίνουν στον δρόμο οι αγρότες  Thestival

Μπλόκα στην εθνική οδό στήνουν τα μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 8:25 pm


Kλήση σε 15 υπόπτους για τις αποφυλακίσεις με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας - Zougla

Kλήση σε 15 υπόπτους για τις αποφυλακίσεις με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας  Zougla

Η αποφυλάκιση λόγω …αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, φέρνει 15 υπόπτους τέλεσης αξιοποίνων πράξεων ενώπιον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 7:07 pm


Εκδήλωση την Πέμπτη με θέμα «Διώξεις Δικηγόρων και Δικαστικών στην Τουρκία» - Zougla

Εκδήλωση την Πέμπτη με θέμα «Διώξεις Δικηγόρων και Δικαστικών στην Τουρκία»  Zougla

Η 24η Ιανουαρίου έχει ανακηρυχθεί διεθνώς από τις διεθνείς ενώσεις δικηγόρων European Democratic Lawyers (AED-EDL), European Association of Lawyers for ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 6:46 pm


Λαμία: Ψάχνετε για δουλειά; Δείτε που πρέπει να απευνθείτε - Lamianow

Λαμία: Ψάχνετε για δουλειά; Δείτε που πρέπει να απευνθείτε  Lamianow

Είστε άνεργος και ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρείτε μια θέση εργασίας;. Βιοτεχνία στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Λαμίας ζητάει εργάτες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:45 pm


Ανατροπή: Λάθος διάγνωση στην υπόθεση της 14χρονης - Zougla

Ανατροπή: Λάθος διάγνωση στην υπόθεση της 14χρονης  Zougla

Σε μείζον ιατρικό λάθος υπέπεσαν οι γιατροί των νοσοκομείων Λαμίας και Λάρισας όταν την Παρασκευή που μας πέρασε μεταφέρθηκε εσπευσμένως από τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:43 pm


Ενημερωτική εσπερίδα την Τετάρτη (23/01) στο ΕBE Φθιώτιδας για τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες - Lamianow

Ενημερωτική εσπερίδα την Τετάρτη (23/01) στο ΕBE Φθιώτιδας για τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες  Lamianow

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων η Περιφέρεια Στερεας Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 5:28 pm


Οι διαιτητές στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής - Ελευθερία

Οι διαιτητές στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής  Ελευθερία

Τα αυριανά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής(σ.σ. τελευταίας του πρώτου γύρου που αναβλήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας) στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 4:17 pm


Άγνωστος πυροβόλησε τα ξημερώματα 35χρονο στο Ίλιον - Zougla

Άγνωστος πυροβόλησε τα ξημερώματα 35χρονο στο Ίλιον  Zougla

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε τα ξημερώματα 35χρονο, ενώ ήταν με μια φίλη του στο Ίλιον. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:10 pm


Συλλυπητήρια επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας για τον θάνατο της 14χρονης - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Συλλυπητήρια επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας για τον θάνατο της 14χρονης  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η ιατρική κοινότητα του Νομού μας παρακολούθησε συγκλονισμένη την τραγική απώλεια της ζωής ενός 14 χρονου παι.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 10:59 pm


ΕΠΣ ΦΘιώτιδας: Eξ' αναβολής παιχνίδια την Τετάρτη - Lamianow

ΕΠΣ ΦΘιώτιδας: Eξ' αναβολής παιχνίδια την Τετάρτη  Lamianow

Σας γνωρίζουμε τους αγώνες που θα διεξαχθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/01/2019 και ώρα 15.00 που είχαν αναβληθεί στις 05-06/01/2019. Τετάρτη 23-01-2019 ΩΡΑ: ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 9:59 pm


Νέο μπλόκο για τον ΠΑΟ στη Φθιώτιδα - Ηττήθηκε 1-0 από τη Λαμία - ANT1

Νέο μπλόκο για τον ΠΑΟ στη Φθιώτιδα - Ηττήθηκε 1-0 από τη Λαμία  ANT1

Συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση του Παναθηναϊκού στη Λαμία, καθώς οι «πράσινοι» γνώρισαν ακόμη μία ήττα από την ομάδα της Φθιώτιδας. Όλο το κείμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 9:05 pm


Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την αδικοχαμένη Ιωάννα - Lamianow

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την αδικοχαμένη Ιωάννα  Lamianow

Η ιατρική κοινότητα του Νομού μας παρακολούθησε συγκλονισμένη την τραγική απώλεια της ζωής ενός 14 χρονου παιδιού από τη Λαμία σε νοσοκομείο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 7:54 pm


Φθιώτιδα: Πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο και οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμάται! - Fosonline

Φθιώτιδα: Πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο και οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμάται!  Fosonline

Το άτυχο γεγονός σημειώθηκε κοντά στην Θήβα όταν ο άτυχος άνδρας επέστρεφε με τους φίλους του στην Αθήνα από την Τιθορέα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 5:25 pm


Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής - Lamianow

Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής  Lamianow

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής είναι: 1ος ΟΜΙΛΟΣ. ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦ. 1-0. ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ 1-1. ΡΕΓΓΙΝΙ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 7:05 pm


Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας καλεί σε τιμητική εκδήλωση τους μικρούς συνεργάτες της - Σύναξη Ιεροπαίδων 2019 - kaliterilamia.gr

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας καλεί σε τιμητική εκδήλωση τους μικρούς συνεργάτες της - Σύναξη Ιεροπαίδων 2019  kaliterilamia.gr

τῆς καθ΄ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως. Θέμα: «Σύναξη Ἱεροπαίδων». Αἰδεσιμώτατοι. Τήν Κυριακή 20 Ἰανουαρίου καί ὥρα 11:30 π.μ. θά πραγματοποιηθεῖ ἡ ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 3:54 pm


"Σταματήστε το έγκλημα και την προδοσία" / Οι Μητροπολίτες Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ιεράρχες βγαίνουν μπροστά για την Μακεδονία! - Lamianow

"Σταματήστε το έγκλημα και την προδοσία" / Οι Μητροπολίτες Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ιεράρχες βγαίνουν μπροστά για την Μακεδονία!  Lamianow

Απόλυτα ξεκάθαρη θέση, παίρνει για μια ακόμη φορά η Εκκλησία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μητροπολίτες, απλοί Ιερείς, γέροντες από το Αγιο Ορος ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 2:43 pm


Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Λαμίας - Lamianow

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Λαμίας  Lamianow

Επέστρεψε στις νίκες έχοντας ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου ο ΑΟ Λαμίας. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη επιβλήθηκε των Βριλησσίων στο Χαλκιοπούλειο με 3-0 ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 9:39 am


Η ιστορία του Αγίου Σεραφείμ Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Η ιστορία του Αγίου Σεραφείμ Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Είναι η νέα ονομασία του παλιού χωριού ΔΕΡΒΙΣΑΔΕΣ, γιατί πιθανώς τη περιοχή χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι της Μενδενίτσας κατά την Τουρκοκρατία ως ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:40 pm


Οι Προεστοί, οι Δημογέροντες και οι Πρόεδροι της Φτέρης Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Οι Προεστοί, οι Δημογέροντες και οι Πρόεδροι της Φτέρης Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Από την εποχή της Τουρκοκρατίας η διοικητική λειτουργία των μικρών χωριών στηριζόταν στις καθοριζόμενες αρμοδιότητες της κεντρικής κάθε φορά διοίκησης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:23 pm


Α' Φθιώτιδας: Γκέλαρε η Αταλάντη πήρε το ντέρμπι η Μαλεσίνα [αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη] - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Γκέλαρε η Αταλάντη πήρε το ντέρμπι η Μαλεσίνα [αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη]  Lamianow

Η απώλεια της πρωτοπόρου Αταλάντης ήταν αυτή που… σημάδεψε την 15η αγωνιστική στην Α' κατηγορία της Φθιώτιδας. Ο μαχητικός Κεραυνός Αγίου Γεωργίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:34 pm


Έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στη Φθιώτιδα - kaliterilamia.gr

Έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στη Φθιώτιδα  kaliterilamia.gr

Με βάση την 457/12-12-2018 απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» καλούνται από 17/12/2018 όσοι έχουν εμπράγματα ή άλλα εγγραπτέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 5:31 pm


Δύο θαύματα στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Ένα της φύσης και ένα ανθώπινο - kaliterilamia.gr

Δύο θαύματα στη Λάρυμνα Φθιώτιδας! Ένα της φύσης και ένα ανθώπινο  kaliterilamia.gr

Μία …ακριβή αναπαλαίωση εκκλησίας που δεν ξέρεις να έχει αρχίσει ή αν έχει τελειώσει και μία ελιά που θέλει πεισματικά να ζήσει ενώ έχει …πεθάνει…

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 4:35 pm


Φθιώτιδα: Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ - kaliterilamia.gr

Φθιώτιδα: Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ  kaliterilamia.gr

Την αγωνία τους για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο εξέφρασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:43 pm


Εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών Φθιώτιδας στη Λαμία τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου - kaliterilamia.gr

Εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών Φθιώτιδας στη Λαμία τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου  kaliterilamia.gr

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 5:45 μ.μ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ , θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκπαιδευτική συγκέντρωση διαιτητών με ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:49 pm


Μάθετε για το σπήλαιο 15.000 ετών στο Μαρτίνο Φθιώτιδας που ανακαλύφθηκε το 2014 - kaliterilamia.gr

Μάθετε για το σπήλαιο 15.000 ετών στο Μαρτίνο Φθιώτιδας που ανακαλύφθηκε το 2014  kaliterilamia.gr

Ανακαλύφθηκε σπήλαιο με σταλακτίτες 15.000 έως 20.000 ετών στο Μαρτίνο της Λοκρίδος και μέσα στα στενά όρια του χωριού. 1.500 μέτρα από τα σχολικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:34 pm


Φθιώτιδα: Εξιχνίασαν κλοπές σπιτιών σε Κουβέλα και Αχινό! - Lamianow

Φθιώτιδα: Εξιχνίασαν κλοπές σπιτιών σε Κουβέλα και Αχινό!  Lamianow

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, σε περιοχές της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:19 pm


Με το ΚΙΝ.ΑΛ. υποψήφιος βουλευτής Ν.Φθιώτιδας ο Παναγιώτης Κυριακού - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Με το ΚΙΝ.ΑΛ. υποψήφιος βουλευτής Ν.Φθιώτιδας ο Παναγιώτης Κυριακού  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Με το Κίνημα Αλλαγής συστρατεύεται ο Παναγιώτης Κυριακού, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις β.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 8:07 pm


Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές Φθιώτιδας την Τετάρτη! - Lamianow

Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές Φθιώτιδας την Τετάρτη!  Lamianow

Μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν το μεσημέρι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:14 am


«Έφυγε» ο παλιός διαιτητής της Φθιώτιδας Δανιήλ Σταμάτης - kaliterilamia.gr

«Έφυγε» ο παλιός διαιτητής της Φθιώτιδας Δανιήλ Σταμάτης  kaliterilamia.gr

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής και επί πολλά χρόνια μέλος του Σ.Δ.Π.Φ. Δανιήλ Σταμάτης και πατέρας του εν ενεργεία διαιτητή Χρήστου ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 8:26 pm


Επίσκεψη Φάνη Σπανού στην Φθιώτιδα - EVIAPORTAL.GR

Επίσκεψη Φάνη Σπανού στην Φθιώτιδα  EVIAPORTAL.GR

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το παράρτημα του ΕΚΑΒ και τα γραφεία των ΚΤΕΛ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 2:51 pm


Μητροπολίτης Φθιώτιδας: Η Εκκλησία καλείται να διαφυλάξει την Εθνική μας υπερηφάνεια - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: Η Εκκλησία καλείται να διαφυλάξει την Εθνική μας υπερηφάνεια  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Κάλεσμα στους πιστούς να συμμετάσχουν στο συλαλλητήριο κατά της συνθήκης των Πρεσπών, απευθύνει με επιστολή του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας. κκ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 11:53 am


Α', Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα των εξ' αναβολής της Τετάρτης - Lamianow

Α', Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα των εξ' αναβολής της Τετάρτης  Lamianow

Με τρία ακόμη παιχνίδια, συνεχίσθηκε την Τετάρτη (16/1) η 14η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τους γηπεδούχους να κάνουν το τρία στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 8:08 am


Πέρασε η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με… 151 βουλευτές /Δείτε τι ψήφισαν οι βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας - Lamianow

Πέρασε η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με… 151 βουλευτές /Δείτε τι ψήφισαν οι βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας  Lamianow

Μια από τις κορυφαίες κοινοβουλευτικές λειτουργίες, αυτή της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ολοκληρώθηκε απόψε με την ψηφοφορία στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 6:08 am


Εξαρθρώθηκε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ σε Εύβοια και Φθιώτιδα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ σε Εύβοια και Φθιώτιδα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους – Η συνολική λεία της σπείρας ξεπερνά τα 450.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 4:52 pm


ΕΠΣ Φθιώτιδας: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία - Lamianow

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία  Lamianow

Δείτε τις ποινές που ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΠΣ Φθιώτιδας για ποδοσφαιριστές, προπονητές και σωματεία. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 10:31 am


Από τις Ράχες Φθιώτιδας, επικεφαλής Γενετικών ερευνών στο Χάρβαρντ - kaliterilamia.gr

Από τις Ράχες Φθιώτιδας, επικεφαλής Γενετικών ερευνών στο Χάρβαρντ  kaliterilamia.gr

Την “τράπουλα” του παρελθόντος των ελεφάντων αποκαλύπτει μία νέα διεθνής γενετική έρευνα, με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα από τις Ράχες Φθιώτιδας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 8:34 am


Ξεχωριστή βράβευση για Αρχιφύλακα της Φθιώτιδας. Μετά θάνατον μετάλλιο στον Γ. Ανδριτσόπουλο (φωτογραφίες) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ξεχωριστή βράβευση για Αρχιφύλακα της Φθιώτιδας. Μετά θάνατον μετάλλιο στον Γ. Ανδριτσόπουλο (φωτογραφίες)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα «Ελληνική Αστυνομία: Χθες – Σήμερα – Αύριο» πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 5:12 pm


Φθιώτιδα: Βραβεύτηκε ο αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει άλλες ζωές - Business News

Φθιώτιδα: Βραβεύτηκε ο αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει άλλες ζωές  Business News

Είχε οδηγήσει για 100 χιλιόμετρα αντίθετα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, προστατεύοντας τα διερχόμενα οχήματα και τους επιβάτες τους από επικίνδυνο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 1:38 pm


Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από… καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας! - Newsit

Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από… καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας!  Newsit

Οργή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. Τι αναφέρει στην καταγγελία της.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 6:28 pm


Πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος (φωτο) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος (φωτο)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος , στην συν.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 12:12 pm


Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής - Lamianow

Β' Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής  Lamianow

Δείτε τι συνέβη στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Β Φθιώτιδας για την 11η αγωνιστική. Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 1ος ΟΜΙΛΟΣ. ΚΟΜΝΗΝΟΣ – ΡΕΓΓΙΝΙ 0-4; ΑΣΤΗΡ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 6:36 pm


Πέθανε η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - Newsit

Πέθανε η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας  Newsit

Απεβίωσε σήμερα, η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου, Μαρία Πρωτοπαπά σκορπώντας πένθος σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 3:49 pm


Φθιώτιδα: Aναβολές στο τοπικό ποδόσφαιρο - Lamianow

Φθιώτιδα: Aναβολές στο τοπικό ποδόσφαιρο  Lamianow

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΦ αναβάλλονται οι πιο κάτω αγώνες που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν 12-13/1/2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 1:23 pm


Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Φθιώτιδας - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κωπαϊδα (φωτο-video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Φθιώτιδας - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κωπαϊδα (φωτο-video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει από τα ξημερώματα τη Φθιώτιδα. Έντονη είναι η χιονόπτωση, αυτή την ώρα, στον δρ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 12:43 pm


Καιρός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας (pics) - NewsBomb

Καιρός: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας (pics)  NewsBomb

Κρυμμένα στα χιόνια ήταν πολλά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας. Ολοκληρώθηκε σήμερα (11/1/2019) η επιχείρηση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 8:52 pm


Ψαράδες - Φθιώτιδα: Οικονομικό πλήγμα για την αλιεία η κακοκαιρία - Business News

Ψαράδες - Φθιώτιδα: Οικονομικό πλήγμα για την αλιεία η κακοκαιρία  Business News

Προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν οι ψαράδες στην Φθιώτιδα. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες τις ημέρες αυτές, έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 7:08 pm


ΕΠΣ Φθιώτιδας: Κληρώνει για Κ-14 και Κ-16 - Lamianow

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Κληρώνει για Κ-14 και Κ-16  Lamianow

Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 15/01/2019 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΠΣΦ θα γίνει η κλήρωση της Β! Φάσης των πρωταθλημάτων Κ-14 και Κ-16 που ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 4:25 pm


Οι αγώνες σε Α' και Β' Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο - Lamianow

Οι αγώνες σε Α' και Β' Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο  Lamianow

Σας γνωρίζουμε τους αγώνες που θα διεξαχθούν για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α! Κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Φ. για την αγωνιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


ΕΒΕ Φθιώτιδας: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο! [εικόνες] - Lamianow

ΕΒΕ Φθιώτιδας: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο! [εικόνες]  Lamianow

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop)» ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 10:00 am


Β' Φθιώτιδας: Ενίσχυση με… έξι παίκτες για τον Αχ. Δομοκού / Τρεις μεταγραφές για τον Ολ. Λαμίας! - Lamianow

Β' Φθιώτιδας: Ενίσχυση με… έξι παίκτες για τον Αχ. Δομοκού / Τρεις μεταγραφές για τον Ολ. Λαμίας!  Lamianow

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… έξι μεταγραφές πραγματοποίησε στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ο Αχιλλέας Δομοκού. Παίκτες του Αχιλλέα Δομοκού είναι οι: ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


O Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την… αναδίπλωση του Υπουργείου στο θέμα του οικογενειακού γιατρού! - Lamianow

O Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την… αναδίπλωση του Υπουργείου στο θέμα του οικογενειακού γιατρού!  Lamianow

Μετά τους Ιατρικούς Συλλόγους και ο Υπουργός Υγείας Κος Ξανθός σπεύδει τώρα να καθησυχάσει τους ασφαλισμένους σχετικά με τον θεσμό του οικογενειακού ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τη διακοπή της πρόσβασης προς τρία χωριά της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδας έχει προκαλέσει η βροχόπτωση και το λιώσιμο του χιονιού, με τις τοπικές αρχές να ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Η μάχη με τον χιονιά… κερδήθηκε / Απεγκλωβίστηκαν οι κτηνοτρόφοι στην Δάφνη Φθιώτιδας - Lamianow

Η μάχη με τον χιονιά… κερδήθηκε / Απεγκλωβίστηκαν οι κτηνοτρόφοι στην Δάφνη Φθιώτιδας  Lamianow

Μετά από αρκετές ώρες μάχης με τον χιονιά τα συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις κατοίκους που ήταν εγκλωβισμένοι στην Δάφνη Φθιώτιδας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Χιονίζει και πάλι σε Λαμία και Φθιώτιδα (εικόνες-βίντεο) - Lamianow

Χιονίζει και πάλι σε Λαμία και Φθιώτιδα (εικόνες-βίντεο)  Lamianow

Χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα σε περιοχές της Φθιώτιδας αλλά ακόμη και στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση χιονίζει στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Το δασικό χωριό «Λιβαδάκι» στη Φθιώτιδα, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Τυμφρηστού και έχει θέα το Μαλιακό Κόλπο, το χιονισμένο Βελούχι, την Οίτη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Αδιανόητο! Χωρίς νερό και ρεύμα επί έξι ημέρες χωριό της Φθιώτιδας - Περιμένουν το εκχιονιστικό - TheCaller

Αδιανόητο! Χωρίς νερό και ρεύμα επί έξι ημέρες χωριό της Φθιώτιδας - Περιμένουν το εκχιονιστικό  TheCaller

Εδώ και έξι μέρες παραμένουν στο έλος της κακοκαιρίας, χωρίς νερό και ρεύμα, οι κάτοικοι ενός χωριού στη Φθιώτιδα, που αναμένουν την έλευση του.

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Λαμία: Συνεδριάζει την Παρασκευή (11/01) η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας / Δείτε τα θέματα του Δ.Σ - Lamianow

Λαμία: Συνεδριάζει την Παρασκευή (11/01) η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας / Δείτε τα θέματα του Δ.Σ  Lamianow

Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 06.00μμ στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη - Larissanet.gr

Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη  Larissanet.gr

Κοντά στους ανθρώπους που ήταν αποκλεισμένοι στα χιόνια για έξι μέρες στη Δάφνη Φθιώτιδας, έφθασαν αργά το απόγευμα τα μηχανήματα της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Συλλυπητήρια επιστολή της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Φθιώτιδας για το θάνατο του Φώτη Ντζούνα - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Συλλυπητήρια επιστολή της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Φθιώτιδας για το θάνατο του Φώτη Ντζούνα  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Τα θερμά της συλληπητήρια εκφράζει με επιστολή της η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Φθιώτιδας για το θάνατο του Τοπογράφου Μηχανικού και πρώην Αντιδημάρχου Σπερχειάδας ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 4:42 pm


Θ.Μιχελής: Η εισήγηση του βουλευτή Φθιώτιδας για το Πανεπιστήμιο - Lamianow

Θ.Μιχελής: Η εισήγηση του βουλευτή Φθιώτιδας για το Πανεπιστήμιο  Lamianow

Δελτίο Τύπου καθώς και οπτικοακουστικό υλικό του Θ. Μιχελή Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας ,την εισήγησή του στο νομοσχέδιο ”Συνέργειες Εθνικού και ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 3:50 pm


Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Φθιώτιδα και την Στερεά Ελλάδα την Τετάρτη 09/01! - Lamianow

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Φθιώτιδα και την Στερεά Ελλάδα την Τετάρτη 09/01!  Lamianow

O πάγος και το χιόνι θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, τόσο στην Φθιώτιδα όσο και την Στερεά Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Αποκλεισμένοι επί έξι ημέρες χωρίς νερό και ρεύμα σε χωριό της Φθιώτιδας - Real.gr

Αποκλεισμένοι επί έξι ημέρες χωρίς νερό και ρεύμα σε χωριό της Φθιώτιδας  Real.gr

Αποκλεισμένοι επί έξι ημέρες χωρίς νερό και ρεύμα σε χωριό της Φθιώτιδας - Αποκλεισμένοι χωρίς νερό και ρεύμα παραμένουν επί έξι ημέρες τρεις άνθρωποι στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Αντί για θήραμα, κυνηγός πυροβόλησε 29χρονο αστυνομικό - iefimerida

Φθιώτιδα: Αντί για θήραμα, κυνηγός πυροβόλησε 29χρονο αστυνομικό  iefimerida

Ένα ακόμη περιστατικό με τραυματισμό κυνηγού από άλλον κυνηγό, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον Δομοκό - Lamianow

Φθιώτιδα: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον Δομοκό  Lamianow

Ο όγκος του παγωμένου χιονιού στην Βόρεια Φθιώτιδα ανάγκασε τον δήμαρχο Δημήτρη Τζιαχρήστα να κρατήσει κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Δομοκού και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 10:00 am


3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας - workenter

3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας  workenter

Την πρόσληψη τριών υπαλλήλων προωθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία - Η Καθημερινή

Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία  Η Καθημερινή

Κλειστά θα είναι την Τρίτη τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας: "Πολλά ζώα κινδυνεύουν στους -10 του κυνοκομείου, όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε" - Lamianow

Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας: "Πολλά ζώα κινδυνεύουν στους -10 του κυνοκομείου, όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε"  Lamianow

Ανακοίνωση προς όσους θέλουν να βοηθήσουν τα ζώα τα οποία βρίσκονται εντός του κυνοκομείου που λόγω παγετού κινδυνεύουν εξέδωσε ο Φιλοζωικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Κανένα χωριό χωρίς ρεύμα στο ν. Φθιώτιδας - Larissanet.gr

Κανένα χωριό χωρίς ρεύμα στο ν. Φθιώτιδας  Larissanet.gr

Μέχρι τις 10 το πρωί του Σαββάτου όλα τα ορεινά χωριά του νομού Φθιώτιδας, είδαν και πάλι «φως» μετά τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση που προκάλεσε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2019 | 3:14 pm


Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Έκκληση της Περιφέρειας Φθιώτιδας στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Κακοκαιρία «Σοφία»: Εντονη χιονόπτωση στη Φθιώτιδα – Απαγορευτικό για τα φορτηγά - iefimerida

Κακοκαιρία «Σοφία»: Εντονη χιονόπτωση στη Φθιώτιδα – Απαγορευτικό για τα φορτηγά  iefimerida

Με σφοδρότητα επανήλθε το κύμα κακοκαιρίας τη Φθιώτιδα από το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν σταματήσει για αρκετές ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση σε Λαμία - Φθιώτιδα - Προειδοποίηση σε οδηγούς από ΓΓΠΠ - SKAI

Σφοδρή χιονόπτωση σε Λαμία - Φθιώτιδα - Προειδοποίηση σε οδηγούς από ΓΓΠΠ  SKAI

Λόγω έντονης χιονόπτωσης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), στην περιοχή μεταξύ Μαρτίνου και Ανθήλης της Π.Ε. Φθιώτιδας, παρακαλούνται οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Χειροτέρεψε η κατάσταση μέσα στην Λαμία αλλά και στην Φθιώτιδα / Μην μετακινείστε άσκοπα [δεκάδες εικόνες] - Lamianow

Χειροτέρεψε η κατάσταση μέσα στην Λαμία αλλά και στην Φθιώτιδα / Μην μετακινείστε άσκοπα [δεκάδες εικόνες]  Lamianow

Σύμφωνα με τα όσα αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το τρίωρο 15.00-18.00 (σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία) είναι το πιο δύσκολο που έχουν να ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Λαμία: Επιστρέφει δριμύτερη η Σοφία/ Ξεκίνησε η χιονόπτωση στη Φθιώτιδα, χιόνι και στην πόλη (εικόνες) - Lamianow

Λαμία: Επιστρέφει δριμύτερη η Σοφία/ Ξεκίνησε η χιονόπτωση στη Φθιώτιδα, χιόνι και στην πόλη (εικόνες)  Lamianow

“Σοφία” γύρος 2ος. Τέλος το διάλειμμα, έφτασε το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “Σοφία”. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Eπιμελητήριο Φθιώτιδας: Κλειστό την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου - Lamianow

Eπιμελητήριο Φθιώτιδας: Κλειστό την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου  Lamianow

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 η Υπηρεσία θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ και δεν θα λειτουργήσει λόγω αναβάθμισης ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


«Πάγωσε» η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας -Πού χρειάζονται αλυσίδες [εικόνες] - iefimerida

«Πάγωσε» η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας -Πού χρειάζονται αλυσίδες [εικόνες]  iefimerida

«Μπλόκο» σε οχήματα που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες βάζει από τα ξημερώματα η Τροχαία, σε αρκετές περιοχές της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Αναβολή σε Α και Β Φθιώτιδας λόγω κακοκαιρίας - Lamianow

Αναβολή σε Α και Β Φθιώτιδας λόγω κακοκαιρίας  Lamianow

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό Φθιώτιδας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Φ. αποφάσισε την αναβολή και μετάθεση ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Μάχη με τα χιόνια στη Φθιώτιδα-Πού χρειάζονται αλυσίδες (pics & vids) - Έθνος

Μάχη με τα χιόνια στη Φθιώτιδα-Πού χρειάζονται αλυσίδες (pics & vids)  Έθνος

Η Πολιτική Προστασία καθώς και η Αστυνομία στη Φθιώτιδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουν επιδοθεί σε Μαραθώνιο προκειμένου να καταφέρουν να ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Οι επιτυχόντες του διπλώματος UEFA C της ΕΠΣ Φθιώτιδας! - Lamianow

Οι επιτυχόντες του διπλώματος UEFA C της ΕΠΣ Φθιώτιδας!  Lamianow

Δείτε την λίστα που εξέδωσε η ΕΠΣ Φθιώτιδας, με τους επιτυχόντες των εξετάσεων του διπλώματος UEFA C. Related Topics: Advertisement ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 January 2019 | 10:00 am


Χιονισμένα, τα μαγικά Πουγκάκια στη Φθιώτιδα μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει μέσα από την Χιονάτη (vid) - TheCaller

Χιονισμένα, τα μαγικά Πουγκάκια στη Φθιώτιδα μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει μέσα από την Χιονάτη (vid)  TheCaller

'Όλα στα χιονισμένα Πουγκάκια μοιάζουν σαν να έχουν βγει μέσα από τη Χιονάτη, από τις όμορφες χιονισμένες σκεπές μέχρι τους νάνους που μοιάζουν με ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Έκλεβαν ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Φθιώτιδα: Έκλεβαν ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Με το πρόσχημα της πώλησης φρούτων και λαχανικών έκλεβαν χρήματα από ηλικιωμένους σε περιοχές της Φθιώτιδας οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν το ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Χωριά θάφτηκαν στο χιόνι -Μάχη για να απεγκλωβιστούν δύο οικογένειες - iefimerida

Φθιώτιδα: Χωριά θάφτηκαν στο χιόνι -Μάχη για να απεγκλωβιστούν δύο οικογένειες  iefimerida

Ο ήλιος που έκανε την εμφάνισή του σήμερα στις περιοχές της Φθιώτιδας είναι ένα μικρό διάλειμμα, αφού το δεύτερο κύμα ψύχους, που ξεκινάει από τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Πουγκάκια Φθιώτιδας: Ένα παραμυθένιο ολόλευκο σκηνικό που μαγεύει! (βίντεο-εικόνες) - Lamianow

Πουγκάκια Φθιώτιδας: Ένα παραμυθένιο ολόλευκο σκηνικό που μαγεύει! (βίντεο-εικόνες)  Lamianow

Σαν σκηνικό παραμυθιού είναι το τοπίο στα Πουγκάκια της Δυτικής Φθιώτιδας. Το χιόνι έντυσε στα ολόλευκα την περιοχή και οι εικόνα είναι μαγευτική! It looks like ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 50 ανθρώπους σε ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα - LiFO

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 50 ανθρώπους σε ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα  LiFO

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείριση για των απεγκλωβισμό περίπου πενήντα ανθρώπων που έχουν αποκλειστεί σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και γι' αυτό έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση για διάσωση χειριστή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα - Patras Times

Επιχείρηση για διάσωση χειριστή εκχιονιστικού στη Φθιώτιδα  Patras Times

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς αλλάζαμε τον χρόνο στη θαλπωρή του σπιτιού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποιοι άλλοι έδιναν μάχες στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Πενήντα εκδρομείς εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Φθιώτιδας - Το Βήμα Online

Πενήντα εκδρομείς εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι Φθιώτιδας  Το Βήμα Online

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχοπτώσεις, κρύο αλλά και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας - Taxheaven.gr

ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας  Taxheaven.gr

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2018. Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας θα μείνει κλειστό στις 2/1/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση / Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς! (Εικόνες-Βίντεο) - Lamianow

Φθιώτιδα: Προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση / Απεγκλωβίστηκαν οι εκδρομείς! (Εικόνες-Βίντεο)  Lamianow

Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τις 20.00 περίπου το βράδυ στα ορεινά της Φθιώτιδας και κυρίως στην Δυτική Φθιώτιδα και την Οίτη. Το χιόνι σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Ο χιονιάς κυκλώνει την Λαμία /"Λευκή" η τελευταία μέρα του χρόνου στη Φθιώτιδα (Εικόνες-βίντεο) - Lamianow

Ο χιονιάς κυκλώνει την Λαμία /"Λευκή" η τελευταία μέρα του χρόνου στη Φθιώτιδα (Εικόνες-βίντεο)  Lamianow

Έντονη χιονόπτωση έχουμε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Φθιώτιδας εδώ και περίπου 2 ώρες. Lamianow Gr. 234 subscribers. Subscribe · Lamianow: ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Έντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Έντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίζονται από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα. Από το μεσημέρι δίνεται μάχη για να κρατηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Κύπελλο Φθιώτιδας: Προβάδισμα για τα ημιτελικά η Αταλάντη - Lamianow

Κύπελλο Φθιώτιδας: Προβάδισμα για τα ημιτελικά η Αταλάντη  Lamianow

Πιο κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Φθιώτιδας βρίσκεται η Αταλάντη μετά το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικων με την Δάφνη ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξάφρισαν την περιοχή - NewsBomb

Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν οι ληστές που ξάφρισαν την περιοχή  NewsBomb

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, της Δ/νσης Φθιώτιδας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη δυο νεαρών που είχαν αναστατώσει τα Καμένα Βούρλα και όλη τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Νεκρή καρέτα - καρέτα σε παραλία της Φθιώτιδας - Zougla

Νεκρή καρέτα - καρέτα σε παραλία της Φθιώτιδας  Zougla

Νεκρή εντοπίστηκε χελώνα καρέτα- καρέτα ,από ανθρώπους της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Αταλάντης στην περιοχή της παραλίας... Φθιώτιδα παραλία καρέτα ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2018 | 10:00 am


Όρισε δύο παιχνίδια για το Σάββατο η ΕΠΣ Φθιώτιδας! - Lamianow

Όρισε δύο παιχνίδια για το Σάββατο η ΕΠΣ Φθιώτιδας!  Lamianow

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018 θα διεξαχθούν οι πιο κάτω αγώνες από αναβολή: α/ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΓΗΠ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: Α.Π.Ο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Περιπέτεια για τέσσερα άτομα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια - /entertainment.in.gr

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για τέσσερα άτομα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια  /entertainment.in.gr

Την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκαν τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην περιοχή του Προφήτη Ηλία πάνω από την Παύλιανη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Συναγερμός στη Φθιώτιδα, αγνοούνται τέσσερα άτομα - Sputnik Ελλάδα

Συναγερμός στη Φθιώτιδα, αγνοούνται τέσσερα άτομα  Sputnik Ελλάδα

Τέσσερα άτομα αποπροσανατολίστηκαν και εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη περιοχή της ορεινής Φθιώτιδας. Σε πλήρη κινητοποίηση η πυροσβεστική υπηρεσία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας: "Κοντά στο συνάνθρωπο" - Lamianow

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας: "Κοντά στο συνάνθρωπο"  Lamianow

Κοντά στο συνάνθρωπο, με πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 December 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι: