Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ηλίας Κυρμανίδης: Για να αλλάξουμε τον «κακό μας τον καιρό» πρέπει να περπατήσουμε «κόντρα στον καιρό»

Μια δημόσια απολογία”...


Φίλες και φίλοι

Εδώ και λίγες μέρες προέκυψα, ως ένας ακόμα, απ τους πολλούς «σωτήρες» του τόπου… 

Ούτε από παρθενογένεση, ούτε «αθώος», ούτε άμοιρος..
Πού ήμουν; 

Εκεί που επιλέξαμε οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια. 

Στην άκρη..

Απογοητευμένοι; Ίσως.. 

Εξοργισμένοι; Πολύ! 

Αηδιασμένοι; Το σίγουρο!!

Είναι όμως λύση από μόνη της η αποστροφή; Είναι υγιής πολίτης, ο παθητικός πολίτης;

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 6:54 am


Προσλήψεις Διμήνων στο Δήμο Λοκρών


Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόµων για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών στην Υπηρεσία Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισµού (ανταποδοτικού χαρακτήρα), ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.


Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι θέσεις ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 6:48 am


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 5:50 pm


Η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα είναι ζήτημα όλων μας

Η ύπαρξη αδέσποτων ζώων είναι δείγμα αδιαφορίας και πληγή για τον πολιτισμό μας. Οφείλουμε να σεβόμαστε και να συνυπάρχουμε αρμονικά με τους τετράποδους φίλους μας. Η ισχύουσα νομοθεσία για τα «Δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» (Νόμοι 4039/12 και 4235/14), ορίζει με σαφήνεια τις αρμόδιες αρχές, τις αρμοδιότητες, την καταγραφή και σήμανση, τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών, κ.α. 

Βάσει του άρθρου 9 του Ν. 4039/12 οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η αρμοδιότητα αυτή μπορεί να ασκείται και από συνδέσμους δήμων, καθώς και από φιλοζωικές ενώσεις και σωματεία σε συνεργασία με το Δήμο, εφόσον αυτά διαθέτουν υποδομή, συνιστάμενη στην ύπαρξη κατάλληλων σχετικών εγκαταστάσεων ή οχημάτων μεταφοράς ζώων και ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία στο χειρισμό των ζώων. Για τον παραπάνω σκοπό κάθε Δήμος ή όμοροι ή  συνεργαζόμενοι Δήμοι ιδρύουν και λειτουργούν δημοτικά ή διαδημοτικά κτηνιατρεία και καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς  φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις ή και εθελοντές φιλόζωους σε ιδιόκτητους ή μισθωμένους ή παραχωρούμενους από το Δημόσιο, την Περιφέρεια ή από ιδιώτες χώρους. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 5:37 pm


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ: ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

   


Η Κυβέρνηση με αφορμή νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στις "λοιπές διατάξεις" περιέλαβε την νομοθέτηση της δημιουργίας "χώρων εποπτευόμενης χρήσης" (ΧΕΧ) ναρκωτικών ουσιών. Οι χώροι εντάσσονται στην πολιτική μείωσης της "βλάβης" όπως απορρέει από την Ευρωπαϊκή  Ένωση ,ένα από τα πιο απάνθρωπα και εγκληματικά μέτρα διαχείρισης του προβλήματος των ναρκωτικών.

Γι’ άλλη μια φορά η κυβέρνηση  Τσίπρα  μαζί με όλο το "παλιό καθεστώς" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ. με το οποίο βρίσκεται στα "χαρακώματα" ,φέρνει άλλο ένα μέτρο δείχνοντας έτσι πως ολοκληρώνεται η βρώμικη δουλειά σε όλα τα μέτωπα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 5:31 pm


Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ Λοκρών: Πρόσκληση για τις εκλογές ανάδειξης σύνεδρων για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Πρόσκληση
συμμετοχής μελών
στις εκλογές ανάδειξης σύνεδρων
για το συνέδριο
του Κινήματος ΑλλαγήςΑταλάντη, 28 Φεβρουαρίου 2019
 
Καλούμε όλα τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Λοκρών του Κινήματος Αλλαγής, να συμμετάσχουν στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 και ώρες 09:00-18:00 στην αίθουσα του ισογείου του Δήμου Λοκρών.


Η Συντονιστική 
της Τοπικής Οργάνωσης 
ΚΙΝΑΛ Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 5:23 pm


Κ.Ο. ΚΚΕ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 5:06 pm


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος - Απολογισμός
Την Παρασκευή 22-02-2019 στις 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος στο κέντρο φυσικής αγωγής και άθλησης BE FIT stay fit που διοργάνωσε  με σκοπό την στήριξη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λοκρών και του ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας .

Ο Δήμαρχος Λοκρών, το ΝΠΔΔ για την  Κοινωνική Προστασία, και Αλληλεγγύη και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας ευχαριστούν τον κόσμο για την συμμετοχή του και την ευαισθητοποίηση που έδειξε και βέβαια τους διοργανωτές του Φιλανθρωπικού Μαραθωνίου BE FIT stay fit για την επιτυχημένη εκδήλωση που σκοπό έχει την ενίσχυση 360 οικογενειών της περιοχής του Δήμου Λοκρών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 6:06 pm


Ηλία Κυρμανίδη ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός για τη Φθιώτιδα
Ακόμη δυο υποψηφίους ανακοίνωσε σήμερα (20/2/19) ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Ηλία Κυρμανίδη (ΦΏΤΟ) δικηγόρο από τη Φθιώτιδα και τον γιατρό Γιώργο Χαλιώτη από την Εύβοια.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:27 am


Έναρξη Σχολών Γονέων Δήμου Λοκρών

      Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λοκρών ξεκινά την λειτουργία ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝμετά από συνεργασία των συλλόγων γονέων όλου  του Δήμου Λοκρών και των αντίστοιχων σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων.


Μετά από συμπλήρωση αιτήσεων όλων των ενδιαφερόμενων γονέων ξεκινάνε τα πρώτα τμήματα σε όλες τις περιοχές του Δήμου.


  Συγκεκριμένα στην Αταλάντη την Τετάρτη  20 Φεβρουαρίου 2019  και ώρα 6-8 μ.μ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία όπου θα ενημερωθείτε και για τις επόμενες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:50 am


Σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών

Του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαπλατάνου, της Ανδρικής χορωδίας «η πρόοδος», και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας, Μεταμόρφωση του Σωτήρος
Το Σάββατο 16-2-2019 καθώς και την Κυριακή 17-2-2019 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος όπου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή εποικοδομητική χρονιά και υγεία.

Ο ερχομός της νέας χρονιάς σίγουρα δημιουργεί προσδοκίες για μια καλύτερη από την προηγούμενη.

Είναι μια κοινωνική συνήθεια εξάλλου, οι κοινωνικοί φορείς να διοργανώνουν εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για τις ευχές δια ζώσης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:34 am


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος
Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος. Ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην περίοδο του ειδικού δικαστηρίου για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Βασίλης Κόκκινος γεννήθηκε το 1929 στην Αταλάντη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εισήλθε στον δικαστικό κλάδο το 1956.

Προήχθη το 1969 στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών, το 1973 στον βαθμό του εφέτη, και το 1979 στο βαθμό του αρεοπαγίτη. Η προαγωγή του από εφέτη σε αρεοπαγίτη έγινε κατ' απόλυτη εκλογή, δηλαδή χωρίς να περάσει πρώτα από το βαθμό του προέδρου Εφετών. Από το 1977 ως το 1979, ως εφέτης, διετέλεσε προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 10:41 pm


Ογκώδη αντικείμενα στη θάλασσα του Θεολόγου
Προς Λιμεναρχείο Αταλάντης

Σας κοινοποιούμε φωτογραφίες από το χώρο της παραλίας του Θεολόγου όπου συνεπεία της άμπωτης φαίνονται τα ογκώδη αντικείμενα(τραπέζια, καρέκλες,  σίδερα σκουριασμένα, ομπρέλες και λοιπά υλικά) τα οποία παρασύρθηκαν από τα νερά της καταιγίδας του Σεπτεμβρίου που έπληξε την περιοχή και αποτελούν τεράστιο κίνδυνο ατυχήματος για τους κολυμβητές και τους επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής του Θεολόγου.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 4:35 pm


Λύση στο θέμα της διανομής των σχολικών γευμάτων ζητά ο Γιάννης Σαρακιώτης

Ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα προς την καθ’ ύλιν αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό κα Θεανώ Φωτίου απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Το αντικείμενο της ερώτησης αφορά τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη διανομή των γευμάτων στους μαθητές των σχολείων της Φθιώτιδας. Όπως υπενθυμίζει ο Βουλευτής εντός της ερώτησης:


«Στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας, παρατηρούνται αρκετές καθυστερήσεις στη χορήγηση των σχολικών γευμάτων. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Δήμου Λαμιέων, σχολικά γεύματα προβλέπονταν να διανεμηθούν σε δώδεκα (12) δημοτικά σχολεία (1ο, 5ο 6ο, 10ο, 14ο, 17ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο Λαμίας, 1ο Γοργοποτάμου και Λιανοκλαδίου), στα οποία είναι συνολικά εγγεγραμμένοι περισσότεροι των 1.000 μαθητών».

΄
Ο κ. Σαρακιώτης συνεχίζει τονίζοντας ότι:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 3:02 pm


Συνάντηση Εργασίας Σταϊκούρα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Σήμερα, στο πλαίσιο του νέου κύκλου επισκέψεων εργασίας του Βουλευτή Φθιώτιδας και Υπεύθυνου Τομέα Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη, για το 2019, ευρεία σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, στην Κάτω Τιθορέα.


Συμμετείχαν ο κ. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής που εκλήθησαν από το Δήμο.


Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή και τους φορείς, η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που ετέθησαν κατά την περυσινή συνάντηση, και η συμβολή του κ. Σταϊκούρα σε αυτή, η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής, και ο σχεδιασμός βημάτων για την προώθηση, στο μέτρο του εφικτού, της επίλυσης τοπικών προβλημάτων.


Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 3:02 pm


Συνάντηση του Δημάρχου Λοκρών Ν.Λιόλιου με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη
Ο Δήμαρχος Λοκρών,  Νικόλαος   Ελ.  Λιόλιος,     την  Τετάρτη   13/2/2019,πραγματοποίησε συνάντηση στο   Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με τον  Υφυπουργό, Στάθη  Γιαννακίδη.    

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας, κύριοι, Καραναστάσης   Απόστολος   και   ο   κ.   Σαρακιώτης   Ιωάννης   και   η   Γενική Γραμματέας του Δήμου Λοκρών, κα Παπαϊωάννου.    

Το θέμα ήταν οι χρηματοδοτήσεις που αναμένονται για τον Δήμο Λοκρών, αφού έχουν υποβληθεί οι αντίστοιχες μελέτες από τις υπηρεσίες του Δήμου, όχι μόνο στο Υπουργείο Οικονομίας αλλά και στα Υπουργεία Εσωτρικών καιΥποδομών.   

Βασική προϋπόθεση για την ένταξη των εν λόγω έργων είναι η πρωταρχική έγκριση πιστώσεων από το Υπουργείο Οικονομίας.    

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 2:09 pm


ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ

           


     ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνα (ΣΕΛ) –
     Τηλ: 22330 - 44437   –     Fax:22330 - 41164    [email protected]
     Πρόεδρος κινητό: 6974 263 959
Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας
Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Καστοριάς & Σερβίων
Αρ. Πρωτ.: - 32 –         ΛΑΡΥΜΝΑ: 08-02-2019


ΚΑΛΕΣΜΑ - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η ΣΗ

Την Πέμπτη 21-02-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 θα πραγματοποιηθεί ΗΜΕΡΙΔΑ στον χώρο του κινηματογράφου ΙΛΙΟΝ στη Λάρυμνα – Οικισμός ΛΑΡΚΟ με θέμα : «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – (Σύμβαση της ΔΕΗ – Κρατικές Ενισχύσεις)».

 Μετά από απόφαση των Δ.Σ. των Σωματείων κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς , στις Ομοσπονδίες , στα Εργατικά Κέντρα , στη ΓΣΕΕ , όπως καλούμε και απαιτούμε στην Ημερίδα να βρίσκονται οι Βουλευτές της Κυβέρνησης όλων των Νομών που έχουν άμεση σχέση με τη ΛΑΡΚΟ . Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να πάρουμε αποφάσεις για την εξέλιξη της εταιρίας σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχουμε όσον αφορά τη Σύμβαση της ΔΕΗ. Στο κάλεσμα αυτό οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα είναι με 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ , με απόφαση των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Συνδικάτων και προσκαλούμε τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.Μ.Μ. Α.Ε ΛΑΡΚΟ , καθώς και την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  Γ.Μ.Μ. Α.Ε ΛΑΡΚΟ να παραβρεθούν στην Ημερίδα. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 1:52 pm


Τίμησε πάντες με τη παρουσία του ο Δήμαρχος Λοκρών Ν.Λιόλιος
        Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λοκρών, στις 9 και 10  Φεβρουαρίου 2019, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος. 

       Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και η τέλεση των θρησκευτικών εθίμων, προάγουν τις  κοινωνικές σχέσεις κι εκφράζουν την τοπική συνείδηση κάθε τόπου.

     Ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος παρεβρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγ. Χαραλάμπους στις Λιβανάτες το απόγευμα του Σαββάτου 9/2/2019.

    Ο  Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αταλάντης, πραγματοποίησε  την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 9/2/2019.

    Ο Δήμαρχος ως επίσημος προσκεκλημένος, ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ευημερία, και κυρίως συμπαράσταση στους αγώνες τους.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 11:41 pm


Γιάννης Σαρακιώτης: «Τέλος στη βιομηχανία των ποινικών διώξεων κατά δημοσιογράφων»

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας εισηγητής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων ΔικαιωμάτωνΟ Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης είναι ο εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή και αφορά – μεταξύ άλλων – τον τερματισμό της «βιομηχανίας», όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, «των ποινικών διώξεων κατά δημοσιογράφων». Όπως τόνισε ο κ. Σαρακιώτης στην εισήγησή του προς την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής
«Χωρίς αμφιβολία, ο σεβασμός στην ελευθερία του Τύπου αποτελεί όρο δημοκρατίας, καθώς δεν παρεμποδίζεται ο έλεγχος της εξουσίαςκαι ο πολίτης αποκτά πρόσβαση στην πολυδιάστατη ενημέρωση. Συνεπώς, θεωρώ ότι είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία στο αυτόφωρο θα ενεργοποιείται με σύννομο και ορθολογικό τρόπο, χωρίς να αισθάνεται ουδείς απειλούμενος ή υπό πάσης προέλευσης ασφυκτική πίεση. Εδώ και χρόνια δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν οδηγηθεί στα κρατητήρια με βάση την προϊσχύουσα διάταξη για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ σε πολλές από τις περιπτώσεις η μήνυση συνοδευόταν και από αγωγή αποζημίωσης. Και μόνο η απειλήνα υποβληθεί ο δημοσιογράφος σε μια τέτοια ταλαιπωρία λειτουργούσε συχνά ανασταλτικά και έτσι, με άλλα λόγια, ο «εκφοβισμός έπιανε». Το ως άνω καθεστώς δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς θυμίζει άλλες εποχές και προσβάλλει το δημοκρατικό πολιτισμόμας. Πρόκειται, λοιπόν, για μια αναγκαία τροποποίηση».
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 11:28 pm


Ο Χρήστος Σταϊκούρας σε Συνάντηση Εργασίας στο Δήμο Μακρακώμης

Σήμερα, στο πλαίσιο του νέου κύκλου επισκέψεων εργασίας του Βουλευτή Φθιώτιδας και Υπεύθυνου Τομέα Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το 2019, ευρεία σύσκεψη εργασίας στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα», στη Σπερχειάδα.

Συμμετείχαν ο κ. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής που εκλήθησαν από το Δήμο.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή και τους φορείς, η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που ετέθησαν κατά την περυσινή συνάντηση, και η συμβολή του κ. Σταϊκούρα σε αυτή, η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της περιοχής, και ο σχεδιασμός βημάτων για την προώθηση, στο μέτρο του εφικτού, της επίλυσης τοπικών προβλημάτων.

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 3:33 pm


ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ…ΤΕΣΣΕΡΑ…!

Του
ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ
 Κάποιοι αποφάνθηκαν:Η Βουλή «Θεσμικό…Δελφινάριο!». Εμβρόντητος,έβλεπα,άκουγα και με έπιανε πότε τσαντίλα,πότε σύγκρυο,πότε αηδία.Συμφωνία των Πρεσπών.Σούρτα-Φέρτα και πολιτική… σχιζοφρένεια.Οπου ο Μεγαλέξανδρος και ο Αριστοτέλης θα στέκονταν μπροστά της εκστατικοί και απορημένοι.’Οπου κάποιοι θαυμάστηκαν για την αλαζονεία και τον τρόπο που παρουσιάστηκαν στο κοινοβούλιο και είπαν και ξαναείπαν πως 40 χρόνια τώρα ήταν όλοι ανίκανοι,ήταν όλοι άχρηστοι,ήταν όλοι μειωμένης πατριωτικής συνείδησης και ,αλλά ήρθαν άλλοι και απάντησαν για το μέγα θέμα των Σκοπίων.Αντιπαράθεση και –άκουσον,άκουσαν-έφθασαν και υπουργοί (μάλιστα υπουργοί!) να βγάλουν στη φόρα,ακόμα και τηλεγραφήματα ειδικού χειρισμού.

Ο Δημόσιος λόγος χαμερπής.Φαρσοκωμωδία. Απειλές,συκοφαντίες,ραδιουργίες,χαμελαιοντισμοί,υπονοούμενα…κουραμπιέδες…γκαζόζες και ξεκατινιάσματα. ’Οποια σιχαμάρα και αδιαφορία και αποστροφή και να επιδείξει κάποιος εχένους,αδύνατον σεβόμενος την κοινοβουλευτική δημοκρατία να μην επισημάνει και την όντως σοβαρή πλευρά και πολιτική σημασία των όσων διαδραματίστηκαν τελευταίως στο κοινοβούλιο.Ενα κοινοβούλιο πρωτόγνωρο με λοιδορίες,ύβρεις,αναβολές τήρησης υποσχέσεων λόγω…βλάβης σε..μίζες αυτοκινήτων.Και δεν είναι να γελάει κανείς.Και δεν μπορεί να μείνει απαθής.Ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε.Είδαμε και τι δεν είδαμε.Νταραβεριντζήδες,γραφικούς τηλεμαιντανούς,καραγκιοζαρίες, «γλάστρες»,νταήδες και κρουνούς λεκτικής χυδαιότητας αποφοράς και ζόφου χαμαιτυπίου.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 1:02 pm


Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Πώς γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι;

Η σύνθεση του κοινοβουλίου μεταλλάσεται με κίνηση αμοιβάδας, βουλευτές αλλάζουν θέση στα έδρανα με γελοίες προφάσεις ή διαγωνίζονται στην αμετροέπεια για να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους, («η γκαζόζα του Φωκά», «η χαλασμένη κουκούλα του Παπαχριστόπουλου»), οι πρώην εταίροι εκτοξεύουν απειλές και ύβρεις, βουλευτές αγκαλιάζουν τη βουλευτική τους έδρα και με «πόνο ψυχής» περιδιαβαίνουν σε τηλεοπτικά παράθυρα κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις για τις σημαντικές αποφάσεις τους που αφορούν τους εαυτούς τους και έξι βουλευτές εκχώρησαν εν λευκώ την ψήφο τους στον Τσίπρα.  

Παρακμή, εγωισμός, αδιαφορία, μεγαλομανία, αλαζονεία. 

Αποκορύφωμα η στάση του Προέδρου του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος δεν έκανε αποδεκτή την επιστολή παραίτησης βουλευτή, διότι προέχει η διατήρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του πρώην κυβερνητικού εταίρου, προκειμένου να μη υλοποιηθούν οι απειλές του και η κυβέρνηση «δεν προλάβει να κάνει παρέλαση» όπως είπε. 

Τον Ιανουάριο του 1989 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σχολιάζοντας με το δικό του τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις που συγκλόνιζαν τη χώρα είπε τη φράση: «Τα πρωτοφανή γεγονότα που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό δημιουργούν την εντύπωση ότι η Ελλάς μετεβλήθη σε απέραντο φρενοκομείο».

Διαφορετική εποχή σήμερα, διαφορετικές ανάγκες με τις καταστάσεις που ζούμε όμως να είναι πραγματικά πρωτόγνωρες. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 9:33 pm


Τζόκερ: Υπερτυχερός από το Μαρτίνο έπαιξε 3 ευρώ και κέρδισε… μισό εκατομμύριοΈνας υπερτυχερός από το Μαρτίνο Φθιώτιδας, έπαιξε δελτίο του Τζόκερ με τυχαία επιλογή αριθμών και κέρδισε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης ανέδειξε συνολικά οκτώ νικητές στη «χρυσή» κατηγορία των 5+1 αριθμών. Οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν ήταν οι: 6, 13, 17, 27 και 34, ενώ αριθμός Τζόκερ ήταν το 13.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 2:48 pm


Ζεϊμπέκικα, κουμπαριές και ντολμαδάκια

Του
Γιάννη Σαρακιώτη

Δικηγόρου &
Βουλευτή Φθιώτιδας

Η προσφάτως κυρωθείσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο «Συμφωνία των Πρεσπών» αποτέλεσε την αφορμή για μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με το τι είδους εξωτερική πολιτική χαράσσουμε. Πέραν του ονοματολογικού ζητήματος, η συζήτηση ανέδειξε τις αντιφάσεις των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα επί τέσσερις δεκαετίες και παράλληλα, έγιναν αντιληπτές οι αιτίες που οδηγούμασταν σε διαδοχικές εθνικές ήττες. 

Από την ίδρυση του ψευδοκράτους στη Βόρεια Κύπρο και τις συνεχείς υποχωρήσεις όσον αφορά την παράνομη εισβολή και κατοχή μέρους της μεγαλονήσου έως τα Ίμια, τους S-300, την «υπόθεση Οτσαλάν», το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου, την ανεξέλεγκτη δράση του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη και φυσικά το ζήτημα της ονομασίας του βόρειου γείτονά μας.

Ωστόσο, με τη σημερινή κυβέρνηση, η εξωτερική πολιτική της αδράνειας και της μετάθεσης των ευθυνών σε μελλοντικές κυβερνήσεις έλαβε τέλος. Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός, ότι η λογική του κατευνασμού και της διαχείρισης των διεθνών σχέσεων της χώρας με όρους μικροκομματικού συμφέροντος μόνο αρνητικές συνέπειες είχε. Η διαπίστωση ότι δε φτάνουν τα «ντολμαδάκια», τα «ζεϊμπέκικα» και οι «κουμπαριές» είναι οδυνηρή, αλλά οφείλουμε επιτέλους να αναμετρηθούμε μαζί της και να αποκτήσουμε μια στρατηγική κουλτούρα του 21ου αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 2:34 pm


Απίστευτο: Σήκωσαν τις μπαταρίες του απορριμματοφόρου
«Φτερά» έκαναν οι μπαταρίες απορριμματοφόρου του Δήμου Καμένων Βούρλων, το οποίο βρισκόταν στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι άνθρωποι του Δήμου διαπίστωσαν την κλοπή όταν επιχείρησαν να το δουλέψουν το πρωί της Πέμπτης (7/2) και φυσικά το αμάξι δεν μπορούσε να κινηθεί. Άμεσα ειδοποίησαν τη δημοτική αρχή που το βράδυ της ίδια ημέρας κατέθεσε στο ΑΤ Καμένων Βούρλων την κλοπή.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 2:21 pm


Νομός Φθιώτιδας - Ειδήσεις και Νέα

Λαμία: Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο - kaliterilamia.gr

Λαμία: Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο  kaliterilamia.gr

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου στο γραφείο του ο κ.Χαράλαμπος Λιόλιος Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 5:33 pm


Σαρακιώτης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Στόχος μας στις εκλογές είναι η νίκη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σαρακιώτης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Στόχος μας στις εκλογές είναι η νίκη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Εμένα κανείς από τη Φθιώτιδα δεν με ρωτά για την κατάσταση στη Βενεζουέλα» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Φθιώτιδας του κυβερνώντος κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 5:18 pm


14η ανακοίνωση υποψηφίων για την "Στερεά... Υπεροχής!" - STAR Κεντρικής Ελλάδας

14η ανακοίνωση υποψηφίων για την "Στερεά... Υπεροχής!"  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς, της συλλογικής δράσης, του εθελοντισμού, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, τη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 1:04 pm


Λαμία: Εκδήλωση από τους "300" για την Αγροτική Παιδεία την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία - Lamianow

Λαμία: Εκδήλωση από τους "300" για την Αγροτική Παιδεία την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία  Lamianow

Ανοιχτή Πρόσκληση προς όλους απευθύνει ο Φιλοσοφικός Πολιτιστικός & Επιστημονικός Όμιλος «300», στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή, ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 10:09 am


Στερεά Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή εκδότης εφημερίδας - Newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη

Στερεά Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή εκδότης εφημερίδας  Newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της Καθημερινής Φθιώτιδας, Λουκάς Καραγάτσος. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 10:09 am


Φθιώτιδα: Η σακούλα που βρήκε στο εξοχικό του έκρυβε... - Newsit

Φθιώτιδα: Η σακούλα που βρήκε στο εξοχικό του έκρυβε...  Newsit

Ο 54χρονος Λαμιώτης, κάνοντας βόλτα κοντά στο εξοχικό του, είδε μια σακούλα μέσα σε ένα χαντάκι, η οποία του τράβηξε την προσοχή...

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 9:50 am


Ράχες Φθιώτιδας: Ρίγη συγκίνησης από την τυφλή μαθήτρια στην παρέλαση - Έθνος

Ράχες Φθιώτιδας: Ρίγη συγκίνησης από την τυφλή μαθήτρια στην παρέλαση  Έθνος

Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στις Ράχες Στυλίδας, η τυφλή μαθήτρια της Β' Δημοτικού που παρέλασε και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 11:28 pm


Η μάχη των Βασιλικών Φθιώτιδας (26 Αυγούστου 1821): Ένας θρίαμβος των Ελλήνων επί των Τούρκων! - Eurohoops Greece

Η μάχη των Βασιλικών Φθιώτιδας (26 Αυγούστου 1821): Ένας θρίαμβος των Ελλήνων επί των Τούρκων!  Eurohoops Greece

Το σχέδιο των Τούρκων για κάθοδο στην Πελοπόννησο – Το ευφυές σχέδιο του Δυοβουνιώτη και το απαράμιλλο θράσος του Γκούρα – Η πανωλεθρία των ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 2:45 pm


Λαμία: Με επιτυχία η διάλεξη του Στ. Τραχανά για τον "Ανορθολογισμό και την ψευδοεπιστήμη σε ανήσυχους καιρούς…" [εικόνες] - Lamianow

Λαμία: Με επιτυχία η διάλεξη του Στ. Τραχανά για τον "Ανορθολογισμό και την ψευδοεπιστήμη σε ανήσυχους καιρούς…" [εικόνες]  Lamianow

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πανεπιστημιακός, κβαντικός μηχανικός και ιθύνοντας νους των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 8:03 pm


Οπλοστάσιο με καλάσνικοφ σε σπηλιά στην Φθιώτιδα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Οπλοστάσιο με καλάσνικοφ σε σπηλιά στην Φθιώτιδα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το ανακάλυψαν τυχαία κυνηγοί - Εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής για να εξακριβωθεί αν και σε ποια περίπτωση έχουν χρησιμοποιηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 4:58 pm


Κτηματολόγιο 2019 : Πότε άρχισαν και πότε λήγουν οι κτηματογραφήσεις- Οι περιοχές που παίρνουν παράταση - D... - Dikaiologitika News

Κτηματολόγιο 2019 : Πότε άρχισαν και πότε λήγουν οι κτηματογραφήσεις- Οι περιοχές που παίρνουν παράταση - D...  Dikaiologitika News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κτηματολόγιο 2019 : Πότε άρχισαν και πότε λήγουν οι κτηματογραφήσεις- Οι περιοχές που παίρνουν παράταση.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 3:48 pm


Φθιώτιδα: Κυνηγοί έψαχναν τα σκυλιά τους και βρήκαν καλάσνικοφ - ert.gr - ΕΡΤ

Φθιώτιδα: Κυνηγοί έψαχναν τα σκυλιά τους και βρήκαν καλάσνικοφ - ert.gr  ΕΡΤ

Κυνηγοί που αναζητούσαν τα σκυλιά τους εντόπισαν καλάσνικοφ, γεμιστήρες και σφαίρες. Οι κυνηγοί βρίσκονταν το πρωί πολύ κοντά στο χωριό Πίτσι του δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2019 | 3:37 pm


«Είναι πολύ έντιμη»: Η κατάθεση της Χαρούλας Αλεξίου στο δικαστήριο για τη Μυρσίνη Λοΐζου - Reader.gr

«Είναι πολύ έντιμη»: Η κατάθεση της Χαρούλας Αλεξίου στο δικαστήριο για τη Μυρσίνη Λοΐζου  Reader.gr

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Μυρσίνη Λοΐζου εξακολουθούσε να εισπράττει παράνομα την σύνταξη της μητέρας της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 9:03 pm


Α' Φθιώτιδας: Νίκες για Αταλάντη, Νέο Κρίκελλο, εντυπωσιακή ισοπαλία στον Σταυρό (αποτ., βαθμ, σκόρερ, επομ.) - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Νίκες για Αταλάντη, Νέο Κρίκελλο, εντυπωσιακή ισοπαλία στον Σταυρό (αποτ., βαθμ, σκόρερ, επομ.)  Lamianow

Με την 23η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι το Σάββατο η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Η πρωτοπόρος Ατάλαντη δεν είχε πρόβλημα κερδίζοντας με 3-0 την ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 6:43 pm


Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας - EVIAPORTAL.GR

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας  EVIAPORTAL.GR

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 12:41 pm


Αμφίκλεια: Έρχεται το 2ο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας - Lamianow

Αμφίκλεια: Έρχεται το 2ο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας  Lamianow

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στην Αμφίκλεια το 2ο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 11:56 am


Φθιώτιδα: Tα σημερινά και αυριανά παιχνίδια και διαιτητές σε Α' και Β' κατηγορία - Lamianow

Φθιώτιδα: Tα σημερινά και αυριανά παιχνίδια και διαιτητές σε Α' και Β' κατηγορία  Lamianow

Δείτε τα σημερινά και αυριανά παιχνίδια και διαιτητές στην Α' και Β' κατηγορία της Φθιώτιδας. Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Σάββατο 23-03-2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2019 | 11:40 am


Επίσκεψη του Δημήτρη Αναγνωστάκη σε Φορείς της Φθιώτιδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Επίσκεψη του Δημήτρη Αναγνωστάκη σε Φορείς της Φθιώτιδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής: 1. Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 7:26 pm


Στη Φθιώτιδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Δημήτρης Αναγνωστάκης (φωτο) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Στη Φθιώτιδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Δημήτρης Αναγνωστάκης (φωτο)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης με τους παρακάτω φορε.

Δημοσιεύθηκε στις 20 March 2019 | 8:43 pm


Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος: «Η Εορτή σήμερα κηρύττει ότι, η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι Ορθόδοξο κράτος» - kaliterilamia.gr

Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος: «Η Εορτή σήμερα κηρύττει ότι, η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι Ορθόδοξο κράτος»  kaliterilamia.gr

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε στις 17 Μαρτίου η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με επίκεντρο τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:05 pm


Ήρθαν παραβάν και κάλπες στη Φθιώτιδα, για τις εκλογές του Μαίου (video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ήρθαν παραβάν και κάλπες στη Φθιώτιδα, για τις εκλογές του Μαίου (video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Αλλαγές στη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, φέρνουν τέσσερις τροπολογίες του υπ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 2:53 pm


Πήρε παράταση το Κτηματολόγιο για Φθιώτιδα - Ευρυτανία - Newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη

Πήρε παράταση το Κτηματολόγιο για Φθιώτιδα - Ευρυτανία  Newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη

Στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας έως την Παρασκευή 3 Μαΐου σε επτά Περιφερειακές Ενότητες (Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 10:15 am


ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας - Taxheaven.gr

ΕΦΚΑ: Συναλλαγή με το κοινό για το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας  Taxheaven.gr

Αθήνα, 18 Mαρτίου 2019. Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι το Περιφερειακό Γραφείο Υγειονομικών Φθιώτιδας θα μείνει κλειστό στις 18/3/2019.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2019 | 8:53 am


Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής - Lamianow

Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής  Lamianow

Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η Β κατηγορία της Φθιώτιδας. 1ος ΟΜΙΛΟΣ. Κ. ΒΟΥΡΛΑ – ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚ. 0-0; ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 6:32 pm


Φθιώτιδα: Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) παντός… καιρού! [εικόνες] - Lamianow

Φθιώτιδα: Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) παντός… καιρού! [εικόνες]  Lamianow

“Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, περιπολεί επί παντός καιρού και….παρέχει συνδρομή ακόμη και σε περιπτώσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2019 | 9:00 am


Λαμία-Φθιώτιδα: Το πρόγραμμα λειτουργιών και χαιρετισμών της Σαρακοστής - Lamianow

Λαμία-Φθιώτιδα: Το πρόγραμμα λειτουργιών και χαιρετισμών της Σαρακοστής  Lamianow

Από την Μητρόπολη Φθιώτιδας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των λειτουργιών του Μητροπολίτη κ. Νικολάου καθώς και των χαιρετισμών της Σαρακοστής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2019 | 8:26 pm


Αντικαταστάσεις διαιτητών στη Φθιώτιδα - kaliterilamia.gr

Αντικαταστάσεις διαιτητών στη Φθιώτιδα  kaliterilamia.gr

Από την ΕΔ/ΕΠΣΦ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του διαιτητή ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ του αγώνα Β΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας, την Κυριακή 17/3/2019 μεταξύ των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2019 | 7:07 pm


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Ανθήλης Φθιώτιδας για τον καταυλισμό - Zougla

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Ανθήλης Φθιώτιδας για τον καταυλισμό  Zougla

Συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (14/3) οι κάτοικοι της Ανθήλης Φθιώτιδας, περιμένοντας τους ελεγκτικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 7:06 pm


ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Ανακοινώθηκαν (τρεις) υπεύθυνοι τομέων δράσης - Lamianow

ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Ανακοινώθηκαν (τρεις) υπεύθυνοι τομέων δράσης  Lamianow

Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ έπειτα από απόφαση της γραμματείας οργανωτικού προχώρησε στην συμπλήρωση των υπευθύνων τομέων δράσης. Τα μέλη που ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2019 | 9:00 am


Χάος με τον χιονιά στη Φθιώτιδα: «Δίπλωσαν» 30 νταλίκες στην εθνική οδό! [εικόνες] - iefimerida

Χάος με τον χιονιά στη Φθιώτιδα: «Δίπλωσαν» 30 νταλίκες στην εθνική οδό! [εικόνες]  iefimerida

Χαώδεις σκηνές επικράτησαν, λόγω της κακοκαιρίας, κατά τη διάρκεια της νύχτας στο οδικό δίκτυο της βόρειας Φθιώτιδας, με 30 νταλίκες να «διπλώνουν» στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Χρ. Σταϊκούρας & ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κων/νος Δέρβος στην Καστοριά - Φωνή της Καστοριάς

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Χρ. Σταϊκούρας & ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κων/νος Δέρβος στην Καστοριά  Φωνή της Καστοριάς

Το Σάββατο 16 Μαρτίου επισκέπτονται την περιοχή μας ο Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ., Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Πρόεδρος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:00 am


Κακοκαιρία:Χιονίζει ακατάπαυστα στην Φθιώτιδα, προβλήματα στην Λαμία(photo) - thepressroom.gr

Κακοκαιρία:Χιονίζει ακατάπαυστα στην Φθιώτιδα, προβλήματα στην Λαμία(photo)  thepressroom.gr

Χιονίζει στην Λαμία-Προβλήματα στο δρόμο προς Δομοκό και Καρπενήσι-Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κινητοποιήθηκε άμεσα με πέντε εκχιονιστικά μηχανήματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 March 2019 | 9:00 am


Εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε ληστείες σε Φθιώτιδα και Αττική [ΦΩΤΟ] - Epoli.gr

Εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε ληστείες σε Φθιώτιδα και Αττική [ΦΩΤΟ]  Epoli.gr

Το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, κατάφερε να τερματίσει τη δράση ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 10:00 am


Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας - Lamianow

Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας  Lamianow

Με σημερινή 7/3/2019 ενημέρωση από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας πληροφορούμαστε την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2019 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Ο Κηφισσός φρέναρε την Αταλάντη, στο -4 από την κορυφή το Νέο Κρίκελλο [αποτ., βαθμ, επομ., σκόρερ] - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Ο Κηφισσός φρέναρε την Αταλάντη, στο -4 από την κορυφή το Νέο Κρίκελλο [αποτ., βαθμ, επομ., σκόρερ]  Lamianow

Συνέχεια με την 21η αγωνιστική δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Α' Φθιώτιδας. Τη νέα απώλεια της Αταλάντης εκμεταλλεύτηκε το Νέο Κρίκελλο και μείωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 6:30 pm


Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας παρουσία Πανουργιά Παπαϊωάννου - Lamianow

Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας παρουσία Πανουργιά Παπαϊωάννου  Lamianow

Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας είχαμε στη χθεσινή (7/3) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Α΄ αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Θωμάς ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν οι διαρρήκτες της… Φακής! | ενότητες, κοινωνία - Real.gr

Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν οι διαρρήκτες της… Φακής! | ενότητες, κοινωνία  Real.gr

Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν οι διαρρήκτες της… Φακής! - Ταυτοποιήθηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα του ΑΤ Δομοκού τρεις δράστες από τις κλοπές που είχαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Το μήνυμα της ΝΟΔΕ ΦΘιώτιδας για την ημέρα της γυναίκας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Το μήνυμα της ΝΟΔΕ ΦΘιώτιδας για την ημέρα της γυναίκας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμε.

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Οι διαιτητές στα παιχνίδια της Α' κατηγορίας - Lamianow

Φθιώτιδα: Οι διαιτητές στα παιχνίδια της Α' κατηγορίας  Lamianow

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας όρισε τους διαιτητές της 21ης αγωνιστικής της Α΄ Φθιώτιδας (Σάββατο 9 Μαρτίου, 16:00). Ο Παπακωνσταντίνου θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Γέφυρα μπέλλεϋ στο Καστρί; Αργά την θυμηθήκατε… την δώσαμε αλλού, απαντά το Υπ. Εθνικής Άμυνας - Lamianow

Φθιώτιδα: Γέφυρα μπέλλεϋ στο Καστρί; Αργά την θυμηθήκατε… την δώσαμε αλλού, απαντά το Υπ. Εθνικής Άμυνας  Lamianow

Φως στο τούνελ…της γέφυρας μπέλλεϋ στο Καστρί ρίχνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που απαντά σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 March 2019 | 10:00 am


Λαμία: Ημερίδα (Τετάρτη 06.03-18.00) από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας για Ασφαλιστικό, Συντάξεις, Προσωπικά Δεδομένα - Lamianow

Λαμία: Ημερίδα (Τετάρτη 06.03-18.00) από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας για Ασφαλιστικό, Συντάξεις, Προσωπικά Δεδομένα  Lamianow

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέματα το ασφαλιστικό και το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Πολύτεκνοι Φθιώτιδας: Δεν θέλουμε επιδόματα, αλλά θέσεις εργασίας (video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Πολύτεκνοι Φθιώτιδας: Δεν θέλουμε επιδόματα, αλλά θέσεις εργασίας (video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Αρνητικοί στις χθεσινές εξαγγελίες τόσο του πρωθυπουργού, όσο και των πολιτικών αρχηγών για επιδόματα και ε.

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης Γ. Χαντζής - Lamianow

Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης Γ. Χαντζής  Lamianow

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο οδοντίατρος κ. Γεώργιος Χατζής, ο οποίος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την υποψηφιότητά ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2019 | 10:00 am


11 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος στο ΕΒΕ Φθιώτιδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

11 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος στο ΕΒΕ Φθιώτιδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, συνοδεία κλιμακίου του Συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη», συν.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Θλίψη στην Φθιώτιδα για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Κ.Στεργίου - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Θλίψη στην Φθιώτιδα για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Κ.Στεργίου  STAR Κεντρικής Ελλάδας

«Έφυγε» το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντί.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


B' Φθιώτιδας-17η αγωνιστική: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των τριών ομίλων - Lamianow

B' Φθιώτιδας-17η αγωνιστική: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των τριών ομίλων  Lamianow

Με τη 17η Αγωνιστική συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας και στους τρεις ομίλους, όπου είχαμε τα εξής αποτελέσματα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


¨Άδειασαν¨ beach bar της Φθιώτιδας - STAR Κεντρικής Ελλάδας

¨Άδειασαν¨ beach bar της Φθιώτιδας  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, οι δράστες το πρωί της Κυριακής μπήκαν στο beach bar που βρίσκεται στ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


Α Φθιώτιδας: Μοιρασιά στο ντέρμπι κορυφής στην Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής - Lamianow

Α Φθιώτιδας: Μοιρασιά στο ντέρμπι κορυφής στην Αταλάντη / Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής  Lamianow

Με την 20ή αγωνιστική και το ντέρμπι ανάμεσα στην Αταλάντη και τα Καλύβια να ξεχωρίζει, συνεχίστηκε το μεσημέρι το Σάββατο η Α κατηγορία της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Αταλάντη (6 Μαρτίου): Εθνική Ενόπλων-Μικτή Φθιώτιδας, στηρίξτε την προσπάθεια-βοηθήστε έναν συνάνθρωπο μας! - Lamianow

Αταλάντη (6 Μαρτίου): Εθνική Ενόπλων-Μικτή Φθιώτιδας, στηρίξτε την προσπάθεια-βοηθήστε έναν συνάνθρωπο μας!  Lamianow

Ένας σημαντικός φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου στο δημοτικό στάδιο Αταλάντης. Η Εθνική ομάδα των ενόπλων ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 - Lamianow

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00  Lamianow

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να παρευρεθούν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 March 2019 | 10:00 am


Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στη Φθιώτιδα - Lamianow

Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στη Φθιώτιδα  Lamianow

Η Επιτροπή Διαιτησίας (Πουγκακιώτης-Δουδούμης-Σωσώνης) της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων που ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


«Εκ Θεού άρξασθαι» / Με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Θύμιος Καραϊσκος [εικόνες] - Lamianow

«Εκ Θεού άρξασθαι» / Με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Θύμιος Καραϊσκος [εικόνες]  Lamianow

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.ο Νικόλαο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Προπονείται την Πέμπτη η μικτή Νέων της ΕΠΣ Φθιώτιδας - Lamianow

Προπονείται την Πέμπτη η μικτή Νέων της ΕΠΣ Φθιώτιδας  Lamianow

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Φλεβάρη, στις 15.00, στο Ενωσιακό γήπεδο θα προπονηθεί η μικτή Νέων της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Ανακοίνωση από την ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την παρουσία-πρόκληση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στη Λαμία - kaliterilamia.gr

Ανακοίνωση από την ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την παρουσία-πρόκληση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στη Λαμία  kaliterilamia.gr

Ανακοίνωση από την ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την παρουσία-πρόκληση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στη Λαμία, Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ αναλυτικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Παναγιώτης Στασινός: Ψηφίζοντας στις εκλογές του πολύ δραστήριου Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας - kaliterilamia.gr

Παναγιώτης Στασινός: Ψηφίζοντας στις εκλογές του πολύ δραστήριου Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας  kaliterilamia.gr

Ψηφίζοντας στις εκλογές του πολύ δραστήριου Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας. Ο απολογισμός των δράσεων είναι εντυπωσιακός σε κινηματικό,πολιτικό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου σε Α' και Β' κατηγορία - Lamianow

Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου σε Α' και Β' κατηγορία  Lamianow

Με την αγωνιστική που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κακοκαιρίας την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη (26/02)! - Lamianow

Φθιώτιδα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη (26/02)!  Lamianow

O πάγος και το χιόνι θα κρατήσουν κλειστά σχολεία και την Τρίτη (26/02), στην Φθιώτιδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, κατά την διάρκεια της ημέρας ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Οι σεισμοί στη Λαμία και τη Φθιώτιδα από το 426 π.Χ. έως το 2011 μ.Χ. - kaliterilamia.gr

Οι σεισμοί στη Λαμία και τη Φθιώτιδα από το 426 π.Χ. έως το 2011 μ.Χ.  kaliterilamia.gr

Οι σεισμοί από την εποχή της αρχαιότητας ακόμα, αποτελούσαν αντικείμενο απορίας και ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο. Συνήθως θεωρούνταν υπερφυσικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένους – Μπήκαν... - Newsit

Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένους – Μπήκαν...  Newsit

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έζησε τον εφιάλτη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν μπούκαραν στο σπίτι τους δύο ληστές. Τους έπιασαν στον ύπνο, και δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Νομών Λάρισας, Μαγνησίας Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας στο ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας - onlarissa.gr

Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Νομών Λάρισας, Μαγνησίας Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας στο ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας  onlarissa.gr

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Νομών Λάρισας, Μαγνησίας Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Κάμερες στα διόδια της Φθιώτιδας. Πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Κάμερες στα διόδια της Φθιώτιδας. Πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Σε λειτουργία τέθηκαν από σήμερα κάμερες, καταγραφής και βεβαίωσης παραβάσεων για όσους δεν πληρώνουν διόδια. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν κάμερες ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Ξεπέρασε τα 2 μέτρα το χιόνι στα χωριά της Φθιώτιδας! - Documento

Ξεπέρασε τα 2 μέτρα το χιόνι στα χωριά της Φθιώτιδας!  Documento

Η Ωκεανίδα άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της και στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα-Στ. Ελλάδα: Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά -σήμερα- λόγω Ωκεανίδας - Lamianow

Φθιώτιδα-Στ. Ελλάδα: Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά -σήμερα- λόγω Ωκεανίδας  Lamianow

Νομός Φθιώτιδας. Από το Δήμο Λαμιέων κλειστά θα είναι μόνο το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Υπάτης. Κλειστά θα είναι επίσης όλα τα σχολεία στους Δήμους ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Λήστεψαν Ηλικιωμένο Ζευγάρι Στη Φθιώτιδα - www.star.gr

Λήστεψαν Ηλικιωμένο Ζευγάρι Στη Φθιώτιδα  www.star.gr

Δυο ηλικιωμένοι έζησαν τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους στο Μαρτίνο Φθιώτιδας. Άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι τους και τους έκλεψαν χρήματα, ρολόγια ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Ελαιοκράμβη: Περπάτησαν οι σπορές στη Θεσσαλία, απούλητοι σπόροι στη Φθιώτιδα - Ύπαιθρος Χώρα

Ελαιοκράμβη: Περπάτησαν οι σπορές στη Θεσσαλία, απούλητοι σπόροι στη Φθιώτιδα  Ύπαιθρος Χώρα

Εκτιμώ ότι από το 100% που ήταν προγραμματισμένο, σπάρθηκε ένα 80%, οπότε η Θεσσαλία πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες περιοχές.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας κόβει την πίτα του - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας κόβει την πίτα του  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας: Εύκολα η Αταλάντη, νέες απώλειες για Μαλεσίνα, Καλύβια… - Lamianow

Α' Φθιώτιδας: Εύκολα η Αταλάντη, νέες απώλειες για Μαλεσίνα, Καλύβια…  Lamianow

Με την 19η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Η Αταλάντη δεν είχε προβλήματα στις Λιβανατες περνώντας εύκολα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 10:00 am


Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα - Lamianow

Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα  Lamianow

Δείτε τα παιχνίδια και τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Σάββατο 16-02-2019 ΩΡΑ: ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 10:00 am


Η ΔΔΕ Φθιώτιδα για την προστασία της μητρότητας - AlfaVita

Η ΔΔΕ Φθιώτιδα για την προστασία της μητρότητας  AlfaVita

Μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε για τη δήθεν έκθεση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού και νέας μητέρας σε αφόρητες εργασιακές συνθήκες με υπαιτιότητα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 10:00 am


Κακοκαιρία: Κατολίσθηση στην Υπάτη Φθιώτιδας - CNN Greece

Κακοκαιρία: Κατολίσθηση στην Υπάτη Φθιώτιδας  CNN Greece

Ειδήσεις - Οι πρώτες καταστροφές από την κακοκαιρία που «χτύπησε» τη Φθιώτιδα , εμφανίστηκαν στην επαρχιακή οδό Λαμίας - Υπάτης στο ύψος της «Αγίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 10:00 am


Η Ευρυτανία & η Φθιώτιδα στο Εθνικό Κτηματολόγιο - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η Ευρυτανία & η Φθιώτιδα στο Εθνικό Κτηματολόγιο  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Στις 17/12/2018 άρχισε η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο στις Περιφερειακές Ενότητες Ευρ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 10:00 am


Λαμία-Φθιώτιδα: Ο καθημερινός… γολγοθάς για μια μητέρα εκπαιδευτικό / Η ΕΛΜΕ καταγγέλει την στάση της Δ.Δ.Ε! - Lamianow

Λαμία-Φθιώτιδα: Ο καθημερινός… γολγοθάς για μια μητέρα εκπαιδευτικό / Η ΕΛΜΕ καταγγέλει την στάση της Δ.Δ.Ε!  Lamianow

Με ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας στηρίζει το δικαίωμα στη μητρότητα μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και διεκδικεί την ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας (video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας (video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Σε ένα πολύ ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, το Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το απόγε.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Α Φθιώτιδας-18η αγωνιστική: Στο +8 η Αταλάντη / Κατέβηκε κανονικά ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη) - Lamianow

Α Φθιώτιδας-18η αγωνιστική: Στο +8 η Αταλάντη / Κατέβηκε κανονικά ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (αποτελέσματα, σκόρερ, βαθμ., επόμενη)  Lamianow

Με τη 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία της Φθιώτιδας. Κανονικά συμμετείχε και ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου παρά τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι σε Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Λακωνία, Της Εύας Καραμανώλη, του Σταύρου Παπαντωνίου - Η Καθημερινή

Οι υποψήφιοι σε Φωκίδα, Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Λακωνία, Της Εύας Καραμανώλη, του Σταύρου Παπαντωνίου  Η Καθημερινή

Με πολλούς ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις εκλογές να δηλώνουν «ανεξάρτητοι», σε εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις. | Η πολιτική επικαιρότητα, οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές σε Α' και Β' Κατηγορία για το Σαββατοκύριακο - Lamianow

Φθιώτιδα: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές σε Α' και Β' Κατηγορία για το Σαββατοκύριακο  Lamianow

Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (7/2) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, οι ορισμοί των διαιτητών που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Άνοιξε στα δύο δρόμος στην Υπάτη Φθιώτιδας - News.gr

Άνοιξε στα δύο δρόμος στην Υπάτη Φθιώτιδας  News.gr

Άνοιξε στα δύο ο δρόμος από το Μεσοχώρι για το Περιστέρι και τον Πύργο στην ορεινή Υπάτη Φθιώτιδας, αποκόπτωντας χωριά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Αποχωρεί από την Α' Φθιώτιδας ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου / "Καραμπινάτη περίπτωση αδικίας" τονίζει ο πρόεδρος στο Lamianow - Lamianow

Αποχωρεί από την Α' Φθιώτιδας ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου / "Καραμπινάτη περίπτωση αδικίας" τονίζει ο πρόεδρος στο Lamianow  Lamianow

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας-17η αγωνιστική: Με γκολ στο φινάλε το Νέο Κρίκελλο τα Καλύβια, διπλό η Αταλάντη… (αποτελ.,σκόρερ,βαθμ.,επόμενη) - Lamianow

Α' Φθιώτιδας-17η αγωνιστική: Με γκολ στο φινάλε το Νέο Κρίκελλο τα Καλύβια, διπλό η Αταλάντη… (αποτελ.,σκόρερ,βαθμ.,επόμενη)  Lamianow

Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Α κατηγορία στην Φθιώτιδα. Πέρασε από την έδρα της Αγίας Παρασκευής η πρωτοπόρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


Α', Β' Φθιώτιδας: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου - Lamianow

Α', Β' Φθιώτιδας: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου  Lamianow

Δείτε τα παιχνίδια και τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου σε Α' Β Φθιώτιδας και στο παιδικό πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Σάββατο 19-01-2019 ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από... καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας! - Newsit

Φθιώτιδα: Περιπολικό έμεινε από... καύσιμα εν ώρα υπηρεσίας!  Newsit

Οργή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. Τι αναφέρει στην καταγγελία της.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 10:00 am


Σήμερα η κηδεία της μητέρας του Μητροπολίτη Φθιώτιδας. (φώτο & video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Σήμερα η κηδεία της μητέρας του Μητροπολίτη Φθιώτιδας. (φώτο & video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Απεβίωσε σήμερα, η μητέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κου Νικολάου σκορπώντας πένθος σε ολόκληρη την Ιερά Μητ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 10:00 am


Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Φθιώτιδας - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κωπαϊδα (φωτο-video) - STAR Κεντρικής Ελλάδας

Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Φθιώτιδας - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κωπαϊδα (φωτο-video)  STAR Κεντρικής Ελλάδας

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει από τα ξημερώματα τη Φθιώτιδα. Έντονη είναι η χιονόπτωση, αυτή την ώρα, στον δρ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 10:00 am


Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αποκλεισμένα χωριά και φόβοι για πλημμύρες στη δυτική Φθιώτιδα  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τη διακοπή της πρόσβασης προς τρία χωριά της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδας έχει προκαλέσει η βροχόπτωση και το λιώσιμο του χιονιού, με τις τοπικές αρχές να ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη - Larissanet.gr

Δάφνη Φθιώτιδας: Αποστολή εξετελέσθη  Larissanet.gr

Κοντά στους ανθρώπους που ήταν αποκλεισμένοι στα χιόνια για έξι μέρες στη Δάφνη Φθιώτιδας, έφθασαν αργά το απόγευμα τα μηχανήματα της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr - ΕΡΤ

Το δασικό χωριό στο Λιβαδάκι Φθιώτιδας (video) - ert.gr  ΕΡΤ

Το δασικό χωριό «Λιβαδάκι» στη Φθιώτιδα, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Τυμφρηστού και έχει θέα το Μαλιακό Κόλπο, το χιονισμένο Βελούχι, την Οίτη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 January 2019 | 10:00 am


Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία - Η Καθημερινή

Κλειστά τα περισσότερα σχολεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία  Η Καθημερινή

Κλειστά θα είναι την Τρίτη τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας - workenter

3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας  workenter

Την πρόσληψη τριών υπαλλήλων προωθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Έκκληση της Περιφέρειας Φθιώτιδας στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Αποκλεισμένα χωριά σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αποκλεισμένα χωριά σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Σε μια συνεχή προσπάθεια να προσεγγίσουν ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας, όπου το χιόνι ξεπερνά τα 60 και 70 εκατοστά, βρίσκονται το ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Εγκλωβισμένοι 50 εκδρομείς στη Φθιώτιδα λόγω χιονόπτωσης [εικόνες] - In.gr

Εγκλωβισμένοι 50 εκδρομείς στη Φθιώτιδα λόγω χιονόπτωσης [εικόνες]  In.gr

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχοπτώσεις, κρύο αλλά και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φθιώτιδα: Δείτε βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 50 επισκεπτών στο Γαρδίκι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και γι' αυτό έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 January 2019 | 10:00 am


Eντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα -Παγοδρόμια οι δρόμοι - iefimerida

Eντονη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα -Παγοδρόμια οι δρόμοι  iefimerida

Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίζονται από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα. Από το μεσημέρι δίνεται μάχη για να κρατηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2018 | 10:00 am


Α' Φθιώτιδας -11η αγωνιστική: "Διπλά" για Μαλεσίνα και Καλύβια - Lamianow

Α' Φθιώτιδας -11η αγωνιστική: "Διπλά" για Μαλεσίνα και Καλύβια  Lamianow

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία της Φθιώτιδος για την 11η αγωνιστική. Μεγάλες νίκες εκτός έδρας έκαναν η Μαλεσίνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


«Ντύθηκαν» στα λευκά τα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας [εικόνες] - iefimerida

«Ντύθηκαν» στα λευκά τα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας [εικόνες]  iefimerida

Λευκοντυμένο και πανέμορφο το Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης, «καλωσόρισε» το χιονιά κοντά στα 1.000 μέτρα των Βαρδουσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Κούροι: Αρχαία Ανεκτίμητης Αξίας Στη Λοκρίδα Φθιώτιδας - www.star.gr

Κούροι: Αρχαία Ανεκτίμητης Αξίας Στη Λοκρίδα Φθιώτιδας  www.star.gr

Αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης αξίας ανακαλύφθηκαν τυχαία στη Λοκρίδα Φθιώτιδας, όταν ένας αγρότης φύτευε ελιές στο κτήμα του και «χτύπησε» σε κάτι που ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 9:00 am


Χωρίς Διευθυντή μέχρι και σήμερα η ΔΠΕ Φθιώτιδας - AlfaVita

Χωρίς Διευθυντή μέχρι και σήμερα η ΔΠΕ Φθιώτιδας  AlfaVita

Χωρίς Διευθυντή παραμένει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, έπειτα μάλιστα από 15 και πλέον ημέρες από τις σχετικές τοποθετήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 11 October 2018 | 10:00 am


Δύο ηλικιωμένοι νεκροί σε παραλίες της Φθιώτιδας - Newsbeast.gr

Δύο ηλικιωμένοι νεκροί σε παραλίες της Φθιώτιδας  Newsbeast.gr

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο άνδρες το πρωί της Τρίτης από ισάριθμες παραλ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι: