Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κόκκινο για Χρήστο Μέγα στο ψηφοδέλτιο Άρτας;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης του Πρώτου Θέματος, εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ έβαλαν βέτο στην Επιτροπή ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ, καθώς η Χαρ. Τρικούπη «άναψε κόκκινο» στην υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ, στο ψηφοδέλτιο Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 6:46 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια, πέτυχε η ΗΧΩ της Άρτας, η οποία έγραψε ότι «κάτι τρέχει» στην ευρεία Αριστερά της Άρτας, εννοώντας ότι ψάχνουν για υποψήφιο Δήμαρχο ευρείας αποδοχής, μιας κι αυτός ο χώρος δεν είναι και στα καλύτερά του.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 12:45 pm


Και με την κομματική «βούλα» υποψήφιοι Δήμαρχοι Αρταίων ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ!

Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη!

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 11:43 am


Της «διάσπασης το κάγκελο» για το Δήμο Αρταίων! 7 οι υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής!

Μέχρι στιγμής επτά είναι οι διεκδικητές του αξιώματος του Δημάρχου Αρταίων, τέσσερις με κομματική στήριξη και τρείς «αδέσποτοι»!

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:05 pm


«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.;

Δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, στην περιοχή της Άρτας, εμφανίζει τη Ν.Δ. να έχει κλείσει το ψηφοδέλτιό της για τον Νομό.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:03 pm


Στάθης για βουλευτής, Ροζίνα για Δήμαρχος!


Όλα δείχνουν ότι ο νυν δήμαρχος «Ν. ΣΚΟΥΦΑ» ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ θα είναι υποψήφιος βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. και τη σκυτάλη για τον εν λόγω Δήμο παραλαμβάνει η αντιδήμαρχος και δεξί του χέρι ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 12:39 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Ετήσια έσοδα 2015 (πρώτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ), 5000 ευρώ, 2016 (δεύτερη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) ετήσια έσοδα… 250.000 €, 2017 (τρίτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) ετήσια έσοδα… 380.000 €. Και το 2018 (τέταρτη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ) να μην καβαλικέψει τις 500.000 €; Όχι από Τζόκερ, από… ΣΥΡΙΖΑ!

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 9:27 pm


Πάνω από 21 εκ. ευρώ για νέα και συνεχιζόμενα έργα στη ΔΕΥΑ Άρτας το 2019


Νέα και συνεχιζόμενα έργα ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) για το 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 12:02 pm


Μεγάλα έργα υποδομών στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου

Η υλοποίηση δύο νέων πολύ μεγάλων έργων, αναμένεται να ξεκινήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς σήμερα η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τους αναδόχους τους.
Πρόκειται για την είσοδο της Ηγουμενίτσας και το αποχετευτικό δίκτυο της παράλιας περιοχής πρώην Δήμου Ζαλόγγου και Λούτσας Πρέβεζας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 11:55 am


Διαμαρτυρία Δημάρχου Νικολάου Σκουφά για την αποδυνάμωση των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου


Με έγγραφο το οποίο κοινοποιήθηκε από τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας στο Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης, ζητείται η μετακίνηση Γενικών Ιατρών του ανωτέρω ΚΥ στο ΚΥ Βουργαρελίου λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 7:46 pm


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: «Απογοητευτικές οι επιδόσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην καταπολέμησηφοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου στα καύσιμα. «Πρωταθλήτρια» στην φοροεπιδρομή»

Τα πενιχρά αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στον τομέα της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου στα καύσιμα,ανέδειξε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος καταθέτονταςμε 38 ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετική επίκαιρη επερώτηση. Οι Βουλευτές αναφέρονται στην αβελτηρία, την αδράνεια και τις κωλυσιεργίες της πολιτικής ηγεσίας για το εν λόγω θέμα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 7:41 pm


ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ για βουλευτής, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ για δήμαρχος!

Στις 16 Δεκεμβρίου και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, θα ανακοινωθούν οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών αυτού του χώρου, αλλά και με σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 1:28 pm


Πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας από την ΕΛΠΕ

Η ΕΛΠΕ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα: «Το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας»

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 9:54 pm


8 μήνες στο «ακουστικό» θύματα τράπεζας της Άρτας!

Τον περασμένο Απρίλιο, πριν από 8 μήνες, θύματα υποκαταστήματος Άρτας, μεγάλη συστηματικής Τράπεζας, των οποίων οι καταθέσεις τους «ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ», έκαναν εξώδικα, ζητώντας υπεύθυνη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι είναι οι θύτες τους και απάντηση ακόμη δεν πήραν.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 1:47 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

Σύμφωνα με κάποιους ψιθύρους, αλλά και δημοσιεύματα, πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του τέως υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (σύζυγός του), πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 9:16 pm


Το νέο Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας

Ύστερα  από  την  διενέργεια  των  αρχαιρεσιών  του  Ιατρικού  Συλλόγου  Άρτας  στις  21.10.18  και  την  επικύρωση  αυτών  από  την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας ,  το  νεοεκλεγέν  Διοικητικό  Συμβούλιο,  στη  συνεδρίασή  του  στις  26.11.18  συγκροτήθηκε σε  σώμα  και  η  νέα  σύνθεσή  του  είναι  η  εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 1:31 pm


Πέντε εκ. ευρώ διατίθενται από το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» σε ΜμΕ για επενδύσεις τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας

Πέντε εκατομμύρια ευρώ διατίθεται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020» για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για επενδύσεις τεχνολογικού εξοπλισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 1:22 pm


Εντάχθηκε σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Αγ. Ελεούσα στις Εργατικές Κατοικίες

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, με την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε σημεία του Εθνικού και Οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 1:19 pm


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΠΙΠΗΣ: Η Ήπειρος παραμένει καθηλωμένη…Με πολιτικά επιχειρήματα και κριτική διάθεση τοποθετήθηκαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης την κατάθεση από την περιφερειακή αρχή ενός προϋπολογισμού καθαρά διαχειριστικού και χωρίς ίχνος αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής ευαισθησίας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 1:15 pm


Ενημέρωση για τους δικαιούχους του προγράμματος Κ.Ε.Α.


Ο Δήμος Αρταίων κάνει γνωστό πως προκειμένου να μην υπάρξει διακοπή στην καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης –Κ.Ε.Α. παρακαλούνται οι δικαιούχοι, εφόσον ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε., στο κινητό τους τηλέφωνο και email που έχουν δηλώσει, ότι η αίτηση τους ακυρώθηκε να υποβάλλουν νέα αίτηση τον ίδιο μήνα, για να μη χαθεί κάποιος μήνας πληρωμής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 1:10 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Αυτοδιοικητικό βαρόμετρο.. Πρώτα στοιχεία για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους της Άρτας - EpirusPost.gr

Αυτοδιοικητικό βαρόμετρο.. Πρώτα στοιχεία για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους της Άρτας  EpirusPost.gr

Ενδιαφέροντα στοιχεία –ενδεικτικά της μάχης στην Περιφέρεια Ηπείρου- και αναλυτικά για τους Δήμους Άρτας και Νικολάου Σκουφά καθώς και για τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 3:49 pm


Τι αποκαλύπτει δημοσκόπηση για περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου και για δήμους Καλλιθέας, Φυλής, Μυκόνου και Άρτας (κάρτες) - Lykavitos

Τι αποκαλύπτει δημοσκόπηση για περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου και για δήμους Καλλιθέας, Φυλής, Μυκόνου και Άρτας (κάρτες)  Lykavitos

Το δεύτερο πολιτικό βαρόμετρο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενόψει των εκλογών του Μαϊου του 2019, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 2:50 pm


Η γέφυρα της Καβάλας κινδυνεύει να γίνει... γεφύρι της Άρτας (pics) - Έθνος

Η γέφυρα της Καβάλας κινδυνεύει να γίνει... γεφύρι της Άρτας (pics)  Έθνος

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η υπόθεση κατάρρευσης της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Καβάλας. Ενώ έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:56 pm


Το γιοφύρι του Άργους δεν θα καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας... - Anagnostis

Το γιοφύρι του Άργους δεν θα καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας...  Anagnostis

Μία ταμπέλα που απαγορεύει στους έχοντες αναπηρικό αμαξίδιο να διασχίζουν το γεφυράκι της Πλατείας, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στο Άργος. Επειδή ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 2:28 am


Χαντ μπολ Α1 γυναικών . Αναγέννηση Άρτας – Φίλιππος Βέροιας. Δηλώσεις Γ. Τσικίνα - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Χαντ μπολ Α1 γυναικών . Αναγέννηση Άρτας – Φίλιππος Βέροιας. Δηλώσεις Γ. Τσικίνα  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο στις 18:00 για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.Η ομάδα της Άρτας βρίσκεται...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 9:32 pm


Ο αρχαίος πολιτισμός της Αμβρακίας θαμένος κάτω από τα σπίτια της σύγχρονης Άρτας (βίντεο) - Ύπαιθρος Χώρα

Ο αρχαίος πολιτισμός της Αμβρακίας θαμένος κάτω από τα σπίτια της σύγχρονης Άρτας (βίντεο)  Ύπαιθρος Χώρα

Από το μεγάλο Θέατρο της Αμβρακίας λίγα πράγματα ήρθαν στο φως. Το μεγαλύτερο μέρος του είναι θαμμένο κάτω από τα σπίτια της σύγχρονης Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 6:21 pm


Εορταστική διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νικ. Σκουφά - MAXITIS ARTAS

Εορταστική διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νικ. Σκουφά  MAXITIS ARTAS

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νικολάου Σκουφά αναφέρει παρακάτω τις ενέργειες του σχετικά με τη διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους για την εορταστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 4:45 pm


Άμεση βοήθεια για τους ελαιοπαραγωγούς ζητά ο Ανδρέας Κατσανιώτης - BEST News

Άμεση βοήθεια για τους ελαιοπαραγωγούς ζητά ο Ανδρέας Κατσανιώτης  BEST News

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, και οι Βουλευτές Άρτας και Λευκάδας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 4:12 pm


Κρίση στο ΚΙΝΑΛ λόγω Άρτας! - EpirusPost.gr

Κρίση στο ΚΙΝΑΛ λόγω Άρτας!  EpirusPost.gr

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κοντεύουν να πάρουν διαζύγιο και να βάλουν τίτλους τέλους στο ΚΙΝΑΛ εξ αιτίας της Άρτας! Η ένταση μεταξύ των δύο πολιτικών κομμάτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 3:58 pm


Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε δημόσιους χώρους της Άρτας - aftodioikisi.gr

Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε δημόσιους χώρους της Άρτας  aftodioikisi.gr

Στους πρώτους 2.800 Δήμους της Ευρώπης, στους οποίους θα δοθεί χρηματοδότηση ύψους 15.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος WiFi4EU, εντάχθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 1:01 pm


ΕΠΣ Άρτας: Με Δόξα Άρτας η Φλωριάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου - Sinidisi.gr

ΕΠΣ Άρτας: Με Δόξα Άρτας η Φλωριάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου  Sinidisi.gr

Τα ζευγάρια των προημιτελικών που προέκυψαν από την κλήρωση για το κύπελο ΕΠΣ Άρτας είναι:ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥΑΟ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 8:34 pm


Με Δόξα Αρτας η Φλωριάδα στους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣ Αρτας - AgrinioPress

Με Δόξα Αρτας η Φλωριάδα στους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣ Αρτας  AgrinioPress

τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αρτας, στην οποία αγωνίζεται και η Φλωριάδα Βάλτου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 8:06 pm


Στα λευκά και τα Θεοδώριανα Άρτας - Ο καιρός αύριο Παρασκευή - Pame Preveza

Στα λευκά και τα Θεοδώριανα Άρτας - Ο καιρός αύριο Παρασκευή  Pame Preveza

Στα ορεινά οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ και οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 3:15 pm


Θερμό χειροκρότημα από το κοινό της Άρτας για την «Κόμισσα της Φάμπρικας» - MAXITIS ARTAS

Θερμό χειροκρότημα από το κοινό της Άρτας για την «Κόμισσα της Φάμπρικας»  MAXITIS ARTAS

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών της κατάμεστης αίθουσας «Διώνη» του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας, απέσπασε η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 2:00 pm


To πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Άρτας το 2019 | TornosNews.gr - Tornos News

To πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Άρτας το 2019 | TornosNews.gr  Tornos News

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το 2019 ενέκρινε ο Δήμος Αρταίων. Στόχος του ετήσιου προγράμματος, ύψους 92.600 ευρώ, είναι η βελτίωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:51 am


Γηροκομείο Αργοστολίου: Το Γεφύρι της Άρτας - InKefalonia

Γηροκομείο Αργοστολίου: Το Γεφύρι της Άρτας  InKefalonia

Ανακοίνωση από την δημοτική παράταξη "Ενωμένη Τετράπολη" Για μια ακόμη φορά το Γηροκομείο Αργοστολίου αποτέλεσε θέμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:30 am


Ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γιάννενα και Άρτα (video) - Athens Voice Online

Ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γιάννενα και Άρτα (video)  Athens Voice Online

Επιδεινώνεται από σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται ακόμα και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας. Από τις πρωινές ώρες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 8:49 am


Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της Άρτας - artabest.net

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της Άρτας  artabest.net

Σε εορταστικούς ρυθμούς θα κινηθεί η αγορά της Άρτας από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, καθώς ξεκινά το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 3:21 am


Οικονομική Επιτροπή: Νέα έργα στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες - MAXITIS ARTAS

Οικονομική Επιτροπή: Νέα έργα στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες  MAXITIS ARTAS

Η επέκταση του χώρου στάθμευσης οχημάτων και περίφραξης του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης, η αποκατάσταση του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Γορίτσας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 6:09 pm


Ο Σύλλογος Φίλων Αγίας Θεοδώρας Άρτας για τη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία στις 16 Δεκεμβρίου - MAXITIS ARTAS

Ο Σύλλογος Φίλων Αγίας Θεοδώρας Άρτας για τη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία στις 16 Δεκεμβρίου  MAXITIS ARTAS

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινού Ναού Αγίας Θεοδώρας Άρτας καλεί τα μέλη του και όλους τους πολίτες να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο για αυτές τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 1:31 pm


Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ναό της Άρτας - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ναό της Άρτας  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ι.Μ.Άρτης: Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στην πόλη της Άρτης, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός,

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:15 am


Ενημέρωση για την γρίπη και τον εμβολιασμό στην Άρτα - Pame Preveza

Ενημέρωση για την γρίπη και τον εμβολιασμό στην Άρτα  Pame Preveza

Εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τον αντιγριπικό εμβολιασμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 4:34 pm


Γ. Στύλιος: Παραχωρεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κληροδοτήματα της Άρτας στο Υπερταμείο; - MAXITIS ARTAS

Γ. Στύλιος: Παραχωρεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κληροδοτήματα της Άρτας στο Υπερταμείο;  MAXITIS ARTAS

Το θέμα της εκχώρησης της διαχείρισης των 10.119 ακινήτων, (αρχαίων και νεώτερων), του δημοσίου στο Υπερταμείο επανέφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 3:01 pm


Μητρόπολη Άρτας: Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση για ενίσχυση της Τραπέζης Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Μητρόπολη Άρτας: Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση για ενίσχυση της Τραπέζης Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Εκδήλωση με τίτλο «Αινείτε... την γέννησην Αυτού, εν ψαλμοίς και ύμνοις, εν χορδαίς και οργάνω» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 11:43 am


Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Άρτας απέσπασε η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» - artabest.net

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Άρτας απέσπασε η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ»  artabest.net

Παρέστησαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος Την ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 3:45 am


Ποιοι θέλουν το Ελληνικό ως «γεφύρι της Άρτας» - parapolitika.gr

Ποιοι θέλουν το Ελληνικό ως «γεφύρι της Άρτας»  parapolitika.gr

Τη νέα προσφυγή υπογράφουν 550 περίπου κάτοικοι της.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 3:12 pm


Αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Άρτας & Συναυλία με το Μύρωνα Στρατή - Epirus News

Αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Άρτας & Συναυλία με το Μύρωνα Στρατή  Epirus News

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Άρτας στον Άγιο Δημήτριο, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ξεκινούν οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 11:22 am


Ποιοι θέλουν το Ελληνικό ως "γεφύρι της Άρτας" - Capital.gr

Ποιοι θέλουν το Ελληνικό ως "γεφύρι της Άρτας"  Capital.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 10:29. του Παναγιώτη Στάθη. Είναι πιθανόν οξύμωρο: Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η Ολομέλεια του ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 7:55 am


Θεοδώριανα Άρτας από ψηλά ένα χωριό σαν παραμύθι (video) - artabest.net

Θεοδώριανα Άρτας από ψηλά ένα χωριό σαν παραμύθι (video)  artabest.net

Θεοδώριανα Άρτας από ψηλά ένα χωριό σαν παραμύθι... δείτε βίντεο....

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 2:18 am


Tα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας - artabest.net

Tα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας  artabest.net

Tα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας είναι: ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ 1-4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:47 pm


Άρτα: Την Τρίτη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου - aftodioikisi.gr

Άρτα: Την Τρίτη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  aftodioikisi.gr

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Άρτας στον Άγιο Δημήτριο, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ξεκινούν οι.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 8:18 pm


Κέρδισε την Αναγέννηση Άρτας και ανέβηκε δεύτερη η Νέα Ιωνία - To10.gr

Κέρδισε την Αναγέννηση Άρτας και ανέβηκε δεύτερη η Νέα Ιωνία  To10.gr

Η Νέα Ιωνία επικράτησε με 20-18 της ομάδας από την Αρτα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 1:52 am


Πέντε συλλήψεις για ζάρια σε καφενείο στην Άρτα - Pame Preveza

Πέντε συλλήψεις για ζάρια σε καφενείο στην Άρτα  Pame Preveza

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (07-12-2018) το βράδυ, σε χωριό του Δήμου Αρταίων, από ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 12:59 pm


Ηρακλής: Τα εισιτήρια με τον Καραϊσκάκη Άρτας - Sportime

Ηρακλής: Τα εισιτήρια με τον Καραϊσκάκη Άρτας  Sportime

Τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Από 5 μέχρι 30 ευρώ κοστίζουν τα "χαρτάκια"

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 6:34 am


Νοσοκομείο Άρτας: Ομιλίες σε Κομπότι και Πέτα για τον καρκίνο πεπτικού συστήματος - MAXITIS ARTAS

Νοσοκομείο Άρτας: Ομιλίες σε Κομπότι και Πέτα για τον καρκίνο πεπτικού συστήματος  MAXITIS ARTAS

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας κάνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τις επισκέπτριες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας σήμερα στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 12:51 pm


Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης: Το ΕΚΑΒ Άρτας συμμετέχει με ενημέρωση των πολιτών και επιδείξεις - MAXITIS ARTAS

Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης: Το ΕΚΑΒ Άρτας συμμετέχει με ενημέρωση των πολιτών και επιδείξεις  MAXITIS ARTAS

Με αφορμή την καθιέρωση της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης (12 έως 19 Δεκεμβρίου 2018) ως τιμή στους αδικοχαμένους συναδέλφους ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 12:03 pm


Άγνωστη Ελλάδα | Ο Ναός της Αγίας Θεοδώρας, Βασίλισσας της Άρτας - MAXMAG

Άγνωστη Ελλάδα | Ο Ναός της Αγίας Θεοδώρας, Βασίλισσας της Άρτας  MAXMAG

Ο ναός της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί την πιο “ζωντανή” σύνδεση της σημερινής με τη βυζαντινή Άρτα, αφού εκτός από το κτίσμα έχουμε και την “παρουσία” της ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:31 am


Καταπλακώθηκε από το δένδρο που έκοβε σε χωριό της Άρτας - News.gr

Καταπλακώθηκε από το δένδρο που έκοβε σε χωριό της Άρτας  News.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών στην Άνω Καλεντίνη.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 6:09 pm


Άρτα: Τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε - Newsit

Άρτα: Τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε  Newsit

Τη ζωή του έχασε σήμερα ένας μεσήλικας στην περιοχή Γεωργοπουλέικα στην Άνω Καλεντίνη Άρτας, στην προσπάθειά του να κόψει με αλυσοπρίονο ένα δέντρο.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


Με γεύσεις Άρτας γέμισε η Αθήνα! - EpirusPost.gr

Με γεύσεις Άρτας γέμισε η Αθήνα!  EpirusPost.gr

Με άρωμα και γεύση Αρτινών προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρώθηκε η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου και Ελιάς, που διοργάνωσε για ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 5:35 pm


Football League: Ισοπαλία για Παναχαϊκή, ήττα για τον Καραϊσκάκη Άρτας - Ποδόσφαιρο - AgrinioTimes

Football League: Ισοπαλία για Παναχαϊκή, ήττα για τον Καραϊσκάκη Άρτας - Ποδόσφαιρο  AgrinioTimes

Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής μεταξύ της Δόξας Δράμας και της Παναχαϊκής δεν είχαμε νικητή, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 74' με γκολ ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 3:32 pm


Επιστημονική εκδήλωση σήμερα στο Επιμελητήριο Άρτας - MAXITIS ARTAS

Επιστημονική εκδήλωση σήμερα στο Επιμελητήριο Άρτας  MAXITIS ARTAS

«Ψυχογηριατρική Παθολογία: Προκλήσεις και αντιμετώπιση». Σήμερα από 6 το απόγευμα μέχρι 8.30 το βράδυ στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Άρτας θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 12:55 pm


Στην Άρτα ταξιδεύει η θεατρική παράσταση "Η Κόμισσα της φάμπρικας" από την θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. - Pame Preveza

Στην Άρτα ταξιδεύει η θεατρική παράσταση "Η Κόμισσα της φάμπρικας" από την θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.  Pame Preveza

Στην Άρτα ταξιδεύει η ηθογραφία της δεκαετίας του '60 «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» του Κώστα Πρετεντέρη, που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Ξεκινάει το Κτηματολόγιο σε Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα! - Pame Preveza

Ξεκινάει το Κτηματολόγιο σε Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα!  Pame Preveza

Ξεκινάει το Κτηματολόγιο στις Π.Ε. Πρέβεζας, Λευκάδας και Άρτας και συγκεκριμένα αφορά στους Δήμους Ζηρού, Πάργας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Μεγανησίου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


«Zει τo Γιοφύρι της Άρτας;», στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Έαρ Βικτώρια - Zougla

«Zει τo Γιοφύρι της Άρτας;», στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Έαρ Βικτώρια  Zougla

Πρόκειται για μια έμμετρη σατυρική γελοιογραφική κωμωδία, που φέρνει στη σημερινή πραγματικότητα όλα τα δεινά της σύγχρονης Ελλάδας. «Γιοφύρι της...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


«Οικόπεδο Άρτα-Πρέβεζα», με ενημερωτικές συναντήσεις - Typos-i.gr

«Οικόπεδο Άρτα-Πρέβεζα», με ενημερωτικές συναντήσεις  Typos-i.gr

Τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. για τους υδρογονάνθρακες στην Ήπειρο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Τον Όσιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό τίμησαν οι Ιεροψάλτες της Άρτας - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Τον Όσιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό τίμησαν οι Ιεροψάλτες της Άρτας  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Παρουσίαση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τα προϊόντα της Άρτας - aftodioikisi.gr

Παρουσίαση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τα προϊόντα της Άρτας  aftodioikisi.gr

Με στοχευμένη παρουσίαση στο ακαδημαϊκό κοινό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Έτσι θα είναι το Open Mall της Άρτας - EpirusPost.gr

Έτσι θα είναι το Open Mall της Άρτας  EpirusPost.gr

Υπεβλήθη στο ΕΣΠΑ η πρόταση του Δήμου Αρταίων και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για την δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Ενημέρωση από τα ΕΛΠΕ στην Ήπειρο - artabest.net

Ενημέρωση από τα ΕΛΠΕ στην Ήπειρο  artabest.net

Η ΕΛΠΕ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα : «Το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας» Οι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


ΑΡΤA:Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα μοτοσικλετιστή στην Επαρχιακή Οδό Λουτρότοπου – Συκεών Άρτας - artabest.net

ΑΡΤA:Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα μοτοσικλετιστή στην Επαρχιακή Οδό Λουτρότοπου – Συκεών Άρτας  artabest.net

Σήμερα Δευτέρα (03-12-2018) στην Επαρχιακή Οδό Λουτρότοπου – Συκεών Άρτας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 61χρονος, εξετράπη της πορείας της, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας - artabest.net

Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας  artabest.net

Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας είναι: ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 0-3 ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Σύλληψη 24χρονου για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Άρτας - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ On Line - Ενημέρωση Online

Σύλληψη 24χρονου για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Άρτας - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ On Line  Ενημέρωση Online

ΑΡΤΑ. Συνελήφθη, χθες (02-12-2018) το βράδυ στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Άρτας (στο ύψος του κόμβου Ζέφυρου), από αστυνομικούς του Τμήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Με το δεξί στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός, 36-14 τον Πρωτέα Άρτας - Fosonline

Με το δεξί στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός, 36-14 τον Πρωτέα Άρτας  Fosonline

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με ευκολία του Πρωτέα στην Άρτα με 36-14 για τον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας - AgrinioNews

Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας  AgrinioNews

Εξαρθρώθηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας εγκληματική οργάνωση συστηματικής διακίνησης ναρκωτικών σε περιοχές της Άρτας ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Άρτα: Xριστουγεννιάτικο παζάρι από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Άρτας - artabest.net

Άρτα: Xριστουγεννιάτικο παζάρι από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Άρτας  artabest.net

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Άρτας σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Πάνω από 21 εκ. ευρώ για νέα και συνεχιζόμενα έργα στη ΔΕΥΑ Άρτας το 2019 - Pame Preveza

Πάνω από 21 εκ. ευρώ για νέα και συνεχιζόμενα έργα στη ΔΕΥΑ Άρτας το 2019  Pame Preveza

Νέα και συνεχιζόμενα έργα ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Χάντμπολ - Κύπελλο Γυναικών: Αναγέννηση Άρτας - ΒΕΡΟΙΑ 2017 28-21 - Verianet

Χάντμπολ - Κύπελλο Γυναικών: Αναγέννηση Άρτας - ΒΕΡΟΙΑ 2017 28-21  Verianet

Η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε της Βέροιας 2017 με 28-21 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών. Με ένα σερί 5-0 στο τελευταίο ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Συνεργασία Δημοτικής Αρχής με φορείς ΑμεΑ για την βελτίωση της καθημερινότητας στην Άρτα - MAXITIS ARTAS

Συνεργασία Δημοτικής Αρχής με φορείς ΑμεΑ για την βελτίωση της καθημερινότητας στην Άρτα  MAXITIS ARTAS

Ευρεία συνάντηση με φορείς των ατόμων με αναπηρία της Άρτας είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 7:53 pm


Δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές αποφάσεις για το ΚΕΝ Άρτας - Epirus News

Δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές αποφάσεις για το ΚΕΝ Άρτας  Epirus News

Δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απάντηση για τις προοπτικές του ΚΕΝ Άρτας, αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε απάντηση του προς το Περιφερειακό ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Άρτα: Εκπαιδευτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον εκπαιδευτικό προσανατολισμό - aftodioikisi.gr

Άρτα: Εκπαιδευτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον εκπαιδευτικό προσανατολισμό  aftodioikisi.gr

Εκπαιδευτική ημερίδα σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τον προσανατολισμό καριέρας για τους μαθητές Λυκείων, φοιτητές και για ανέργους ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


21 εκατ. έργα από την ΔΕΥΑ Άρτας - EpirusPost.gr

21 εκατ. έργα από την ΔΕΥΑ Άρτας  EpirusPost.gr

Νέα και συνεχιζόμενα έργα ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων με Γιαννάκη-Σκουντή και διοργανωτή τη Δόξα Άρτας BC - MAXITIS ARTAS

Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων με Γιαννάκη-Σκουντή και διοργανωτή τη Δόξα Άρτας BC  MAXITIS ARTAS

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΔΟΞΑ Άρτας BC σε συνεργασία με το Μ/Φ Σύλλογο Άρτης «Ο Σκουφάς», ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε Άρτα- Πρέβεζα - SKAI

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε Άρτα- Πρέβεζα  SKAI

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες σε διάφορες περιοχές της Άρτας, από άνδρες της Ασφάλειας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 25χρονος ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Μητρόπολη Άρτης: Ορκωμοσία 2018 ΣΤ' ΕΣΣΟ στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Μητρόπολη Άρτης: Ορκωμοσία 2018 ΣΤ' ΕΣΣΟ στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Μητρόπολη Άρτης: Ορκωμοσία 2018 ΣΤ' ΕΣΣΟ στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας. Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Τριήμερο αφιερωμένο στα αγροτικά προϊόντα της Άρτας η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς - Epirus News

Τριήμερο αφιερωμένο στα αγροτικά προϊόντα της Άρτας η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού-Μανταρινιού-Ακτινιδίου-Ελιάς  Epirus News

Από την Κυριακή έως την Τρίτη σε Ανέζα και Αθήνα Όλα έτοιμα είναι για την 5η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου και Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Με επιτυχία η εκδήλωση για τις εξαγωγικές πιστώσεις στο Επιμελητήριο Άρτας - MAXITIS ARTAS

Με επιτυχία η εκδήλωση για τις εξαγωγικές πιστώσεις στο Επιμελητήριο Άρτας  MAXITIS ARTAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 η εσπερίδα για τις δυνατότητες ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων και τις ευκαιρίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Νέος Συντονιστής Άρτας για τους Ορίζοντες Ηπείρου - Epirus News

Νέος Συντονιστής Άρτας για τους Ορίζοντες Ηπείρου  Epirus News

Οι Ορίζοντες Ηπείρου ανακοινώνουν ότι, από σήμερα 29 Νοεμβρίου, τα καθήκοντα του συντονισμού δράσης στην Άρτα αναλαμβάνει το μέλος της Οργανωτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Χωρίς απόφαση για το ΚΕΝ Άρτας - EpirusPost.gr

Χωρίς απόφαση για το ΚΕΝ Άρτας  EpirusPost.gr

Δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση για τις προοπτικές του ΚΕΝ Άρτας, αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε απάντηση του προς το Περιφερειακό ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Με επιτυχία η ημερίδα "Σπάσε τη σιωπή" από τη Γραμματεία Γυναικών της Έν. Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας - Pame Preveza

Με επιτυχία η ημερίδα "Σπάσε τη σιωπή" από τη Γραμματεία Γυναικών της Έν. Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας  Pame Preveza

Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποιησε την εχθές με απόλυτη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Κολυμβητήριο Άρτας: Ένταξη στο ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση - MAXITIS ARTAS

Κολυμβητήριο Άρτας: Ένταξη στο ΕΣΠΑ για ενεργειακή αναβάθμιση  MAXITIS ARTAS

Με αφορμή την χειμερινή διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας γίνεται γνωστό πως, όπως κάθε χρόνο για 15 έτη έτσι και φέτος το ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


ΠΕ ΑΡΤΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ελαστικών - artabest.net

ΠΕ ΑΡΤΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ελαστικών  artabest.net

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ελαστικών για τις ανάγκες των ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Το Σωματείο Αρχαιολογίας Άρτας συμμετέχει στην αυριανή απεργία - MAXITIS ARTAS

Το Σωματείο Αρχαιολογίας Άρτας συμμετέχει στην αυριανή απεργία  MAXITIS ARTAS

"Μπροστά οι δικές μας ανάγκες - Όχι τα κέρδη των λίγων" Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στην Αρχαιολογία συνεδρίασε στις 11 Νοέμβρη ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


ΟΑΣΝΑ: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άρτας - MAXITIS ARTAS

ΟΑΣΝΑ: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άρτας  MAXITIS ARTAS

Συνάδελφοι αγρότες-κτηνοτρόφοι, Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - MAXITIS ARTAS

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ  MAXITIS ARTAS

Με την οδοντιατρική περίθαλψη να συνεχίζει να αποτελεί τον «φτωχό συγγενή» του δημοσίου συστήματος Υγείας στη χώρα μας, η Ελλάδα εξακολουθεί να ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Η Τζένη Ταπραντζή υποψήφια δήμαρχος Άρτας - Pame Preveza

Η Τζένη Ταπραντζή υποψήφια δήμαρχος Άρτας  Pame Preveza

Την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αρταίων ανακοίνωσε σήμερα η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια. Η γνωστή αυτοδιοικητικός της Άρτας -παλιότερα ως δημοτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Συνελήφθη 49χρονος στη Φιλοθέη Άρτας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών - Pame Preveza

Συνελήφθη 49χρονος στη Φιλοθέη Άρτας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  Pame Preveza

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Γκολάρα με ανάποδο ψαλιδάκι η Αναγέννηση Άρτας! (vid) - gazzetta.gr

Γκολάρα με ανάποδο ψαλιδάκι η Αναγέννηση Άρτας! (vid)  gazzetta.gr

Ποδόσφαιρο: Ελλάδα - Ένα απίθανο τέρμα σημειώθηκε στο ΑΕΚ-Αναγέννηση Άρτας, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με ανάποδο ψαλιδάκι.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Στην Άρτα η Ολυμπία Τελιγιορίδου - Ύπαιθρος Χώρα

Στην Άρτα η Ολυμπία Τελιγιορίδου  Ύπαιθρος Χώρα

Την Άρτα επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Από την Περιφέρεια στον Δήμο Άρτας - Typos-i.gr

Από την Περιφέρεια στον Δήμο Άρτας  Typos-i.gr

Η Τζένη Ταπραντζή, αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και μέλος της παράταξης «Ήπειρος της Ανατροπής» ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμαρχο Άρτας - Epirus News

Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμαρχο Άρτας  Epirus News

Συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο Δημαρχείο της πόλης. Κατά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Football League: Τεσσάρα για τον Καραϊσκάκη Άρτας - Απώλεια βαθμών για Παναχαϊκή - Ποδόσφαιρο - AgrinioTimes

Football League: Τεσσάρα για τον Καραϊσκάκη Άρτας - Απώλεια βαθμών για Παναχαϊκή - Ποδόσφαιρο  AgrinioTimes

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καραϊσκάκης Άρτας, που δείχνει να αφήνει πίσω τις άσχημες εμφανίσεις, σημειώνοντας δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες μέρες,

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Σε Ανέζα Άρτας και Αθήνα η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου Ελιάς - Epirus News

Σε Ανέζα Άρτας και Αθήνα η 5η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου Ελιάς  Epirus News

Σε Άρτα και Αθήνα θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά η Γιορτή Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου και Ελιάς, η οποία διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Εργασίες προστασίας της παλαιάς γέφυρας Άρτας - Pame Preveza

Εργασίες προστασίας της παλαιάς γέφυρας Άρτας  Pame Preveza

Συμπληρωματικές εργασίες για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού Αράχθου και για την προστασία της παλαιάς γέφυρας Άρτας, έχουν δρομολογηθεί από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Το ΚΕΝ Άρτας δεν συγκαταλέγεται στα 24 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών – Η μορφή εκμετάλλευσης του στρατοπέδου μελετάται - artabest.net

Το ΚΕΝ Άρτας δεν συγκαταλέγεται στα 24 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών – Η μορφή εκμετάλλευσης του στρατοπέδου μελετάται  artabest.net

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. κ. Γιώργος Στύλιος «Η Άρτα αποδυναμώνεται, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κλείνει ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Άρτα: 20χρονος "βούτηξε" 400 ευρώ από 65χρονο - Pame Preveza

Άρτα: 20χρονος "βούτηξε" 400 ευρώ από 65χρονο  Pame Preveza

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 65χρονου ημεδαπού και σχηματίσθηκε σχετική ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Γιοφύρι της Άρτας η πλατεία Ελευθερίας – Χιλιάδες ευρώ επιβάρυνση | News - SigmaLive

Γιοφύρι της Άρτας η πλατεία Ελευθερίας – Χιλιάδες ευρώ επιβάρυνση | News  SigmaLive

Το γιοφύρι της Άρτας ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν... στο τέλος όμως ανεγέρθηκε, χάρη στην θυσία της γυναίκας του πρωτομάστορα, όπως λέγει ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή: Στο Υπερταμείο ήδη τα 2 πρώτα ακίνητα της Άρτας - MAXITIS ARTAS

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή: Στο Υπερταμείο ήδη τα 2 πρώτα ακίνητα της Άρτας  MAXITIS ARTAS

Συντελέσθηκε ήδη η μεταβίβαση της κυριότητας στην ΕΤΑΔ ΑΕ (δηλ. θυγατρική του Υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων), με την αντίστοιχη καταχώριση στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Επιστολή ΕΦΕΕ Άρτας-Φιλιππιάδας για τις ετεροχρονισμένες βεβαιώσεις αποδοχών φορέων του δημοσίου τομέα - Taxheaven.gr

Επιστολή ΕΦΕΕ Άρτας-Φιλιππιάδας για τις ετεροχρονισμένες βεβαιώσεις αποδοχών φορέων του δημοσίου τομέα  Taxheaven.gr

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 – ΑΡΤΑ 47100. ΤΗΛ.2681023534-72133

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Άρτα: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Βλαχέρνα - artabest.net

Άρτα: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Βλαχέρνα  artabest.net

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση διάρρηξης σε μονοκατοικία στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Κόντρες για τις μελέτες του “Ξενία” Άρτας - Epirus News

Κόντρες για τις μελέτες του “Ξενία” Άρτας  Epirus News

Κανονικά προχωρά η μελέτη του «Ξενία» Άρτας παρά τον φημολογούμενο έλεγχο από τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ομάδα τεχνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Tα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας - artabest.net

Tα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας  artabest.net

Tα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Άρτας είναι: ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ - ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ 3-0 ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ - ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5-2 ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2018 | 10:00 am


Ολοκληρώθηκε το έργο πρόσβασης σε παραγωγικές μονάδες Αγίου Σπυρίδωνα - Βίγλας Άρτας - Pame Preveza

Ολοκληρώθηκε το έργο πρόσβασης σε παραγωγικές μονάδες Αγίου Σπυρίδωνα - Βίγλας Άρτας  Pame Preveza

Το έργο είχε προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2018 | 10:00 am


Χρ. Τσιρογιάννης: Να διατηρηθούν οι υπάρχοντες Σύνδεσμοι Ύδρευσης - Υδροδότηση της Άρτας από τη Λίμνη Πουρναρίου - Pame Preveza

Χρ. Τσιρογιάννης: Να διατηρηθούν οι υπάρχοντες Σύνδεσμοι Ύδρευσης - Υδροδότηση της Άρτας από τη Λίμνη Πουρναρίου  Pame Preveza

Στην εκδήλωση διαβούλευσης επί του Σχεδίου –πρότασης για την ίδρυση και οργάνωση ενιαίου Φορέα Διαχείρισης, στα πλαίσια του έργου της κατασκευής νέων ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2018 | 10:00 am


Κέρκυρα: Νέο ξεκίνημα με Καραϊσκάκη Άρτας - Sportime

Κέρκυρα: Νέο ξεκίνημα με Καραϊσκάκη Άρτας  Sportime

Η Κέρκυρα επιθυμεί διακαώς τη νίκη στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Δόξα Δράμας, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Θέσεις του τμήματος αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής - MAXITIS ARTAS

Θέσεις του τμήματος αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής  MAXITIS ARTAS

Διαπιστώσεις: Ο πληθυσμός της γης αυξάνεται κατά 3% περίπου κάθε χρόνο. Βασικός κανόνας είναι να λυθεί το διατροφικό πρόβλημα του πληθυσμού με τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι: