Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με «κακά» δεδομένα «θεϊκά» αποτελέσματα!

Κάποιες φορές χρειάζονται συγκρίσεις για να γίνει αντιληπτό και πιστευτό το όποιο αφήγημα και ειδικότερα αυτό που ακολουθεί!

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 3:30 pm


Γ. Στύλιος: «4,2 εκατ. € για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Κέντρων Υγείας της Άνω Καλεντίνης και του Βουργαρελίου

Δημοσιεύθηκε από την 6η ΥΠΕ (ΑΔΑ: 9ΩΞ2469ΗΔΜ-ΗΨΘ) προκήρυξη για τη διενέργεια διαγωνισμού για τον ορισμό του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της «Ενεργειακής και Λειτουργικής Αναβάθμισης και Ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας (ΚΥ) ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ και ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΟΥ».

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:18 pm


Αιτήσεις για απαλλαγή τελών

Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει ότι βάσει της με αριθμ. 384/23 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα υπάρξει απαλλαγή 100% από τα Δημοτικά τέλη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές εκτέλεσης του έργου: «Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο – OpenMall” για όσο διάστημα εντός του έτους 2024 το έργο θα βρίσκεται σε εξέλιξη .

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:14 pm


Την Πρέβεζα επισκέφθηκε η Κατερίνα Ρίζου

Επίσκεψη στον νομό Πρεβέζης, συνοδευόμενη από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Απριλίου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Ρίζου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 2:10 pm


Οι 50 αποχρώσεις της «αρπαχτής» στο OPEN MALL της Άρτας!

Πρόσφατα δημοσιεύματα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για «ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ», για «ΣΤΗΜΕΜΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ» και για «ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ» σε έργα του Δήμου Αρταίων ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως δεν συγκίνησαν, κανέναν δεν «έθιξαν», κανέναν δεν ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ, κανέναν δεν «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ»!

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 8:05 pm


2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής από τον «Μακρυγιάννη»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, το Επιμελητήριο Άρτας και  το πρόγραμμα IGNITE της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χορωδιών (European Choral Association) διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα στις 26 και 27 Απριλίου 2024 με τη συμμετοχή επτά ελληνικών χορωδιών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:36 pm


Ομιλία Γ. Στύλιου για τα 50 Χρόνια Νέα Δημοκρατία

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η ΔΕΕΠ και η ΔΗΜ.ΤΟ Άρτας με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 ετών της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε o Γιώργος Στύλιος όπου καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη καιτον Γιάννη Δεκόλη που ετοιμάζονται για τη μάχη των ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:59 pm


Να ανταποκριθούμε στην ευθύνη

Του Βασίλη Τσίρκα

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Έλληνες πολίτες βιώνουν μια σκληρή οικονομική πραγματικότητα, αφού οι πραγματικοί μισθοί και τα εισοδήματα είναι χαμηλότερα από εκεί που βρίσκονταν πριν από 15 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:55 pm


Πρώτος «σταυρός» στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΙΖΟΥ!

Για πρώτη φορά από την περιοχή μας υπάρχει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:26 pm


Αναστάτωση στην Άρτα από την αισθητική και λειτουργικότητα του OPENMALL

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Κατάμεστο ήταν το αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου  Άρτας  χθες Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7 το απόγευμα όπου διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων  και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ανοιχτή  συζήτηση – ενημέρωση για την εξέλιξη του OPENMALL για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του καθώς και για τις όποιες δυνατότητες υλοποίησης και αποπεράτωσής του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:14 pm


Τοποθέτηση Γιώργου Στύλιου στην ανοιχτή συζήτηση για το Open Mall

Διαπιστώσεις καθώς βλέπουμε το έργο να υλοποιείται

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:55 pm


Το… «μεγάλο φαγοπότι» και ο… «ωχαδελφισμός»

Χορός εκατομμυρίων ευρώ από Προγράμματα του ΕΣΠΑ «άνοιξε» τα τελευταία χρόνια και στην περιοχή μας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:43 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας