Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

«Λουκέτο και στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Άρτας»Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ.  Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την διακοπή των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Άρτας, λόγω έλλειψης πιστώσεων,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 11:18 am


Κίνδυνος για τα παιδιά μας!!!

Θεωρώ βέβαιο ότι σε κάθε Ελληνική οικογένεια και σε κάθε Ελληνικό σχολείο τόσο οι γονείς όσο και οι δάσκαλοι συμβουλεύουν τα παιδιά τους να επιδιώκουν τις κοπιώδεις προσπάθειες που φέρνουν τα μεγάλα και λαμπρά έργα στη ζωής τους αφού ποτέ κανένα όνειρο δεν γίνεται πραγματικότητα με μαγικό τρόπο, χρειάζεται ιδρώτας, θέληση και σκληρή δουλειά.

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 8:08 pm


Από 21 Αυγούστου αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Αρταίων

Για μια ακόμη χρονιά θα λειτουργήσει στο Δήμο Αρταίων Κοινωνικό Φροντιστήριο, προσφέροντας στους μαθητές της περιοχής βοήθεια στα μαθήματα. Το Κοινωνικό  Φροντιστήριο λειτουργεί σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Άρτας για το σχολικό έτος 2017-2018 και παρέχει δωρεάν  εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές Β (από φέτος) και Γ Λυκείου οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 8:03 pm


Πρόταση από το Δήμο Αρταίων για την δημιουργία ενός αναπτυξιακού προγράμματος για τον Αμβρακικό Κόλπο


Την δημιουργία ενός αναπτυξιακού προγράμματος για τον Αμβρακικό Κόλπο προτείνει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 8:25 pm


Την ανάγκη για όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος διέλευσης από την Ιόνια Οδό τονίζει ο Δήμαρχος Αρταίων


Την ανάγκη για συγκρότηση ενός κοινού μετώπου αποτελούμενο από όλους τους Δημάρχους των περιοχών που διέρχεται η Ιόνια Οδός, ώστε να υπάρξει χαμηλό τέλος διέλευσης από τα διόδια, τόσο της Ιόνιας Οδού, όσο και της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου τονίζει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 8:22 pm


Πλέον και τον Δεκαπενταύγουστο η καταβολή χρηματικού βοηθήματος στους απόρους του Δήμου Αρταίων

Δίπλα στις άπορες οικογένειες της περιοχής συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Αρταίων, καθώς πλέον για πρώτη φορά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου θα καταβάλει χρηματικό βοήθημα στους απόρους που είναι εγγεγραμμένοι στο Τμήμα Πρόνοιας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 8:17 pm


Δύο νεαρές τσιγγάνες «υπόσχονται» απολαύσεις, έναντι ενός κοτόπουλου! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΑΡΤΑ ΚΑΙ… «ΨΑΡΕΥΟΥΝ»!

Συνέβη στην πόλη της Άρτας!
Τον ρώτησαν: «Πότε ανοίγει εκείνο το μαγαζί στη γωνία;». Και ευγενικά απάντησε: «Όπου… νάναι»!

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 8:19 pm


ΣΤΟ ΔΗΜΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»: SOS: «Μας φάγανε οι ψύλλοι»!Κάτοικοι του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη μας είπαν ότι στην περιοχή τους οι ψύλλοι «αλωνίζουν», τρυπώνουν στον κόρφο τους και στα αυτιά τους, μέχρι σημείου που σκέφτονται να κάψουν και τα ρούχα τους, για να γλιτώσουν.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 7:41 pm


Έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.165.500 € στην Π.Ε. Άρτας

Από την αρχή του έτους, στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εκτελούνται ή είναι προγραμματισμένο να υλοποιηθούν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.165.500 €. Αναλυτικότερα:

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 11:17 am


Προσοχή στην έρευνα.


Η ανάπτυξη στην Χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα περάσει και μέσα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 11:11 am


Βγαίνοντας από τη στενωπό

Του Βασίλη Τσίρκα*
 
Μετά τη συμφωνία της 15ης του Ιούνη και την επιτυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές εμπεδώνεται η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και η μεταστροφή του κλίματος σε διεθνές επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 10:59 am


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ στον «Π»: «Θέλουμε μια Άρτα που θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητές της και θα προστατεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»!

«Όραμά μας είναι να ζούμε σε μια Άρτα η οποία θα αξιοποιεί κάθε της δυνατότητα και πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο δυναμικό της… μια πόλη που θα κυριαρχεί η αξιοπρέπεια, ιδιαίτερα αυτές τις εποχές που έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα…»

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 7:59 pm


Προς δημοπράτηση η σύνδεση του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων – Γέφυρα Πλάκας

Τη δημοπράτηση του έργου «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων - Γέφυρα Πλάκας» με προϋπολογισμό 25.000.000 ευρώ αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή συνεδρίασή της. 

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 11:40 am


Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: Δεκαετίες πίσω επιστρέφει την Εκπαίδευση η Κυβέρνηση. Σε καμία από τις σύγχρονες προκλήσεις δεν απαντά το νομοσχέδιο του Υπ. ΠαιδείαςΣημεία Ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την ψήφιση του νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 11:37 am


Ένταξη όλων των οφειλετών στον νέο Νόμο ρύθμισης με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων και δυνατότητα εξόφλησης έως 100 δόσεις

Ο Δήμος Αρταίων κάνει γνωστό, ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 107 Α’/31-7-2017 ο Νόμος 4483/2017  με το άρθρο 52 του οποίου δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες του Δήμου να ρυθμίσουν πάσης φύσεως οφειλές τους, ληξιπρόθεσμες ή ακόμη και αυτές που θα βεβαιωθούν εντός διμήνου από την ημερομηνία ψήφισης του εν λόγω Νόμου, απαλλάσσοντάς τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλέξουν.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 11:34 am


ΝΕΑ, νέα Δημοκρατία.

Σε συνθήκες καύσωνα το μεσημέρι της Κυριακής 23/7/2017 επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρτας ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας αξιολόγησης και επιμόρφωσης Στελεχών, Χρήστος Βλαχοκώστας στα πλαίσια του επιμορφωτικού σεμιναρίου στελεχών ανά την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 11:30 am


MH ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ-ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΓράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Μήλιου*

Η μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια από την μια και το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας από την άλλη έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των απλήρωτων εργαζομένων σε αδιέξοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 11:26 am


Γ.ΣΤΥΛΙΟΣ: «Δασικοί χάρτες: αντί για εργαλείο ανάπτυξης, γραφειοκρατία, αυξημένο κόστος, πρόστιμα και κίνδυνος να χαθούν οι επιδοτήσεις»Το θέμα της αδυναμίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να δώσει λύση στα προβλήματα που ανέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος με σχετική ερώτηση που συνυπέγραψε με 38 ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 7:36 pm


ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η Ιόνια Οδός δημιουργεί νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την Άρτα»


Με αφορμή την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού από την Άρτα έως την Αμφιλοχία ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 7:33 pm


H ανομία της Δημοκρατίας


Η αναρχική συλλογικότητα «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» με πολλαπλά κτυπήματα στο υπογάστριο της Δημοκρατίας μας εισέβαλε για μία ακόμη φορά στο προαύλιο της Βουλής απαιτώντας την ελευθερία της Ηριάννας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 7:29 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr