Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 17/1/2021

* Για να πάει καλά η μέρα, ξεκινάμε με τρία επίκαιρα ανέκδοτα, MADE IN SYRIZA!

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 9:10 pm


ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεχή ανεπάρκεια και μηδαμινή λογοδοσία!

H περιφερειακή παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 9:06 pm


Ξεκινούν οι εργασίες για την συντήρηση, βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη της Άρτας

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την συντήρηση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Άρτας, σύμφωνα με την σχετική σύμβαση που υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης κατασκευάστριας εταιρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:57 pm


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής αγροτικών προϊόντων

   

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής αγροτικών προϊόντων, για την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:52 pm


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ για το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: «Παράλογη διαδικασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οργή και την αγανάκτηση»


Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, σχετικά με την επιστολή του ΤΕΕ Ηπείρου για την ταλαιπωρία πολιτών και μηχανικών κατά τη διαδικασία και την προσπάθεια ένταξής τους στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:48 pm


Ημέρα ιστορικής μνήμης για την κήρυξη της επανάστασης του 1854 στη Μεγαλόχαρη Άρτας


 
Στις 15 Ιανουαρίου 2021 συμπληρώθηκαν 167 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης  στην περιοχή του Ραδοβιζίου - Άρτας για την απελευθέρωσή της  αλλά και της  τουρκοκρατούμενης  ευρύτερα τότε  Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:42 pm


E. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Που θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια του Ταμείο Ανάκαμψης; Το καλοκαίρι η εκταμίευση των 32 δισ. - Πώς θα μοιραστούν


Η Ευρώπη πέρσι τον Ιούλιο, αυτό το οποίο πέτυχε, σε οικονομικό επίπεδο

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:24 pm


Αντίθετη η Δημοτική Αρχή Αρταίων στη μεταφορά αποβλήτων από τους Παξούς στον Χ.Υ.Τ.Υ Άρτας

Τη αντίθεση τους εξέφρασαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπουκουβάλας, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Παξών, και την απόφαση για την μεταφορά των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ), μέγιστης ποσότητας οκτακοσίων (800) τόνων του Δήμου Παξών, στο νόμιμα λειτουργούντα Χώρο Υγειονομικής Ταφής (Χ.Υ.Τ.Υ) Άρτας, του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ .

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:16 pm


testing.gov.gr: Πώς λειτουργεί το σύστημα - δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό


Ο Δήμος Αρταίων σε συνέχεια των δράσεων που έχει αναπτύξει όλο το τελευταίο διάστημα για την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid- 19, προχωρά σε ένα ακόμη βήμα το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη «χαρτογράφηση» κρουσμάτων κορωνοϊού και ιδιαίτερα των ασυμπτωματικών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:10 pm


Ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Τοπικές Κοινότητες Καλογερικού και Ανέζας


Εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών – αγροτικών εκμεταλλεύσεων στην Τοπική Κοινότητα Καλογερικού και Τοπική Κοινότητα Ανέζας της Δημοτικής Ενότητας Αμβρακικού, βαδίζουν προς υλοποίηση μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη,  και τον εργολάβο του έργου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 7:02 pm


Κέντρο Υγείας Άρτας: Διπλό εμβολιαστικό κέντρο με… ανακύκλωση προσωπικούΕίναι τιμητικό για το Κέντρο Υγείας Άρτας (στο Παλαιό Νοσοκομείο) να στήνεται διπλό εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού, κάτι πρωτοφανές για περιφερειακό Κέντρο κάτι που θα προστατεύσει τον πληθυσμό του Νομού μας, αλλά ουδόλως τιμητικό για τους αρμοδίους να στερούν από αυτό το αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικό προσωπικό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 6:54 pm


Μελέτη Υγείας Ηπείρου: Πολλαπλές οι επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση των πολιτών


Με επιτυχία συνεχίζεται η Μελέτη Υγείας Ηπείρου (ΜΥΗ), με στόχο το «χτίσιμο» της πρώτης επιδημιολογικής μελέτης μεγάλης κλίμακας στην Ήπειρο που θα αποτελέσει πηγή σημαντικής βιο-ιατρικής έρευνας στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2021 | 6:42 pm


Ν. 4763/2020 (ΦΕΚ 254Α΄) - ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

                                                                                                    
Η Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Διά Βίου Μάθηση αποτελεί ένα πεδίο στο οποίο καταγράφεται η ανάγκη ουσιαστικής και συνολικής μεταρρύθμισης και όχι η επιλεκτική διόρθωση διαδικασιών ή εκπαιδευτικών διαδρομών.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 4:46 pm


Νέες 20 στάσεις λεωφορείων μέσω του “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για τον Δήμο ΑρταίωνΈνα έργο ακόμη, που προτάθηκε από το Δήμο Αρταίων, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 4:41 pm


Εκτεταμένες ζημιές από τις συνεχείς βροχοπτώσεις


Την κήρυξη των Δήμων  Κόνιτσας, Ζαγορίου, Μετσόβου, Φιλιατών, Ηγουμενίτσας, Πάργας, Βορείων Τζουμέρκων, Κεντρικών Τζουμέρκων και  Γ. Καραϊσκάκη  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,  εισηγείται  η Περιφέρεια Ηπείρου στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με γρήγορες διαδικασίες οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τις έντονες και συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 4:36 pm


Η Myrtaly Congress ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων


Η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων MyrtalyCongressI.K.E. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 4:31 pm


Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε χωριό της Άρτας


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση ληστείας που έγινε τις (07-01-2021) το βράδυ σε χωριό της Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 4:23 pm


Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος Αρταίων για την επανεκκίνηση Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών


Συνάντησημε θέμα την ασφάλεια και προστασία των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας από τη μετάδοση και διασπορά της νόσου COVID-19,ενόψειτης δια ζώσης επαναλειτουργίας των Παιδικών ΒρεφονηπιακώνΣταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίουμε πρωτοβουλία του Δημάρχου, Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 3:50 pm


Στο ρέμα Μπούση εκβράζεται η αδιαφορία των υπευθύνωνΤου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Στην Άρτα κάθε χρόνο έχουμε ραντεβού με τις… πλημμύρες. Το ρέμα Μπούση μένει σαν ανοιχτή πληγή στην πόλη και οι πρώτες έντονες βροχές προκαλούν πλημμυρικά φαινόμενα, ξεβράζοντας μέσα στα σπίτια, στις αποθήκες, στους στάβλους, στις περιουσίες των πολιτών τις ανέξοδες υποσχέσεις των αρμοδίων σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 1:40 pm


Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών του Νομού Άρτας

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών του Νομού Άρτας ενάντια στην πανδημία του   COVID -19. Σήμερα προστίθενται 42 νέα νοσοκομεία μεταξύ των οποίων και το Γ. Ν Άρτας  στα 9 νοσοκομεία που ήδη πραγματοποιούν εμβολιασμούς .

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2021 | 1:34 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι: