Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ: Ο πιο αξιόλογος αντίπαλος του Κώστα Βάγια!

Σε ηλικία 76 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΣ.
Ένας τολμηρός και πανέξυπνος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνίας της Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2020 | 11:33 am


ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ OPEN MALL! Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας


Το πλήρες ενδιαφέρον και ουσιώδες ρεπορτάζ της εφημερίδας ΗΧΩ της Άρτας, για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας, το οποίο ρεπορτάζ κατά βάση στηρίζεται σε σχετική συνέντευξη του προέδρου του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, μεταφέρουμε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», χωρίς προσθήκες και σχολιασμούς από την πλευρά μας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2020 | 11:08 am


Ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον ένα χρόνο της Ν.Δ.!


Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ., έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Δημοσιεύθηκε στις 8 July 2020 | 10:58 am


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 7/7/2020

Για να μη μας το παίζουν «θύματα της Δεξιάς», κάποιοι ταχαριστεροί, μεταφέρουμε τα ποσά που δόθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 1:54 pm


41 χιλιόμετρα δικτύου αποχέτευσης και 10 νέα αντλιοστάσια από την ΔΕΥΑΑ σε Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Ελεούσα, Γλυκορίζο, Λιμίνη και Αγία Τριάδα Κεραματών

Ένα ακόμη έργο που εκπονήθηκε και υποβλήθηκε για χρηματοδότηση από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Ηπείρου) με προϋπολογισμό 13.500.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 12:18 pm


Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας τις προηγούμενες ημέρες στο Υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία της Υπουργού, κας Λίνας Μενδώνη.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 12:14 pm


Αλέξη πάρτο αλλιώς…

Του Δημήτρη Χαμπίπη

Έχει καταγραφεί  με ανεξίτηλα γράμματα στην συνείδηση των φιλήσυχων, νομιμοφρόνων, δημοκρατικών πολιτών ότι αντιθεσμικές μεθοδεύσεις, αποστασίες, σκευωρίες για πλήξη πολιτικών αντιπάλων, εκλογές βίας & νοθείας, χαφιεδισμοί, φακελώματα, ενοχοποιήσεις ανύποπτων πολιτών και κάθε μορφής παρακρατικές & υποχθόνιες πρακτικές ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με αρρωστημένα μυαλά του συντηρητικού χώρου που θεωρούσε το γκουβέρνο δεξιά υπόθεση.  

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:59 am


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με επιδοτούμενα κεφάλαια κίνησης ύψους 6,87 εκατ. ευρώ


Στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιδοτούμενων κεφαλαίων κίνησης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ηΣυνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου έχει λάβει και επεξεργαστεί μέχρι και σήμερα, πάνω από 800 αιτήσεις από τοπικές επιχειρήσεις που την επέλεξαν ως την τράπεζα συνεργασίας τους για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ρευστότητας που προκάλεσε η πανδημία.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:55 am


Συνάντηση Γ. Στύλιου με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν


Συνάντηση με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν κ. ΑνάρΧουσεΐνοβ πραγματοποίησε ο Γιώργος Στύλιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του κ. Πρέσβη.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:47 am


ΠΕΡΙΠ.Α.ΤΕΠ.Η. (Περι Αγροδιατροφικού Πάρκου Ηπείρου)

Γράφει ο Δημήτρης Τρομπούκης

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, σε ένα ιδιαίτερο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο τολμώ να πω ότι χαρακτηρίστηκε από κλίμα σύγκλησης στα περισσότερα θέματα συζητήθηκε και το θέμα του «Πάρκου Αγροτικής Καινοτομίας»το οποίο θα δημιουργηθεί στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:34 am


Σύστημα τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ


Στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο μελετητή και τα τεχνικά κλιμάκια της Επιχείρησης, το σύστημα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού του δικτύου της ΔΕΥΑΑ, με σκοπό την αποφυγή αλλά και τον εντοπισμό τυχόν διαρροών.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:25 am


Συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για εκπτώσεις στα διόδια Ακτίου- Πρέβεζας, ενημέρωση για το «άνοιγμα» των συνόρων με Αλβανία


«Τα σύνορα με την Αλβανία, δεν πρόκειται να ανοίξουν αύριο 1η Ιουλίου», ανακοίνωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μεταφέροντας τα όσα είχε συζητήσει νωρίτερα σήμερα με τον Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά.

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:18 am


Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας: Πρόεδρος και πάλι ο Δημήτρης Πετανίτης


Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του με θέμα «Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού».

Δημοσιεύθηκε στις 7 July 2020 | 11:05 am


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 2/7/2020

Όπως κάθε χρόνο γιορτάσθηκε και φέτος η απελευθέρωση της Άρτας, με την παρουσία των τοπικών αρχόντων και με την απουσία, όπως κάθε χρόνο, του λαού της Άρτας.

Γιορτή για τη γιορτή, τιμή για την τιμή, αναφορές σε μηνύματα, για τα μηνύματα, και έτσι, επί δεκαετίες, προχωρούν οι ζωές μας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 July 2020 | 11:40 am


Αλέξη κάντο όπως ο Ανδρέας!Στην πολιτική, ο αρχηγός κόμματος, πρέπει να είναι… ηγέτης, για να αφήσει ιστορία, τόσο ό ίδιος, όσο το κόμμα του.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 8:28 pm


Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα!

Χθες (28-06-2020) το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό στις Συκιές Άρτας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό σημείο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 2:05 pm


Οι τράπεζες παίρνουν σπίτια και αποζημιώσεις…Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ*

Πριν την κρίση (2008-18) οι τράπεζες έδιναν αφειδώς δάνεια. Συνήθως χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις, όχι σπάνια αδιαφανώς ή προς οικογενειακό πλουτισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 1:55 pm


Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στον Θερινό Κινηματογράφο «Ορφέας»


Την επαναλειτουργία του θερινού δημοτικού  κινηματογράφου "Σινέ Ορφέα" από τον Ιούλιο του 2020, με δωρεάν προβολές για τους θεατές ανακοινώνει ο Δήμος Αρταίων.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 1:51 pm


Αλέξανδρος Καχριμάνης: Σε εξέλιξη η συντήρηση και ανάδειξη του Μοναστηριού στη Μεγαλόχαρη ΆρταςΕγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η μελέτη που αφορά στις εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου Μεγαλόχαρης Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 1:40 pm


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών έρχεται στην Άρτα


Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας, διοργανώνουν από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης & Αντοχής στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών.

Δημοσιεύθηκε στις 29 June 2020 | 1:32 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι: