Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Άρτας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ποιος «πληρώνει» τον βαρκάρη – κλέφτη ψαριών στην Κορωνησία της Άρτας;Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, είναι συγκεκριμένο: «Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη αλιεία - ιχθυοκλοπή, με βάρκα με εξωλέμβια μηχανή, 600 κιλών ψαριών!

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 12:28 pm


Δήλωση της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια σχετικά με τις εξελίξεις στον Δήμο μας για το «προσφυγικό»…

Τελικά όταν οι τοπικές κοινωνίες σηκώνουν το ανάστημά τους σε βιαστικές, πρόχειρες και χωρίς συναίνεση αποφάσεις κλειστών γραφείων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όλα μπορούν να ανατραπούν……

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 9:19 pm


Εντείνει τις ενέργειές του ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας για την ανατροπή της παράνομης αποφάσεως του Δ.Σ. του Κτηματολογίου

Εντείνει τις ενέργειές του ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας για την ανατροπή της παράνομης αποφάσεως του Δ.Σ. του Κτηματολογίου, σύμφωνα με την οποία το Υποθηκοφυλακείο Φιλιππιάδας εντάχθηκε στο Υποκατάστημα του Κτηματολογικού Γραφείου Πρέβεζας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 9:16 pm


Δεν γίνεται HOTSPOT το ΚΕΝ, αλλά… ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ!

Δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες και που κάνανε λόγο για μετατροπή του ΚΕΝ Άρτας, σε HOTSPOT, προκάλεσαν αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και τους τοπικούς παράγοντες, μέχρι να δοθούν εξηγήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 9:05 pm


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής και ανάληψης μετρητών με χρήση κλεμμένης τραπεζικής κάρτας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής και ανάληψης μετρητών από αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (ΑΤΜ) με τη χρήση κλεμμένης τραπεζικής κάρτας στην Άρτα.  

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 11:53 am


Δήλωση Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη


«Η ίδρυση του νέου Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου θέτει αυτόματα το ζήτημα των δομών φιλοξενίας σε μηδενική βάση. Αυτή είναι η θέση μου και αυτό θα υποστηρίξω.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 11:44 am


Έως 28 Ιανουαρίου 2020,οι δηλώσεις για αποζημιώσεις από ζημίες που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες από παγετό

Οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αρταίων υπέβαλλαν αίτημα Αναγγελίας Ζημίας Παγετού προς τον ΕΛΓΑ, το οποίο έγινε αποδεκτό. Κατόπιν αυτού, καλούνται οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους, να προσέλθουν στους κατά τόπους Ανταποκριτές υπαλλήλους προκειμένου να υποβάλλουν την σχετική δήλωση έως 28 Ιανουαρίου 2020.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2020 | 1:59 pm


Μετανάστες και (πολιτικές) νεκρολογίες…Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Το θέμα δεν είναι ο χώρος αλλά, ο τρόπος. Το ζητούμενο δεν είναι ο Αμμότοπος, το Χανόπουλο ή την Καλαμιά αλλά, η προοπτική της περιοχής μας. Το ύποπτο του πράγματος είναι η πολιτική κολοκυθιά στην πλάτη της κοινωνίας, των πολιτών, των συνθηκών διαβίωσης των «καταραμένων», της ευημερίας του τόπου!

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2020 | 1:52 pm


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ: «Να ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος αν είναι υπέρ ή κατά της δημιουργίας δομής στο Δήμο μας»


Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Γιώργος Μπαλάγκας, αναφέρονται τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2020 | 11:05 am


ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ «ΦΤΕΡΑ» ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!


Δεν φθάνει που οι καταθέσεις τους, αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, «κάνανε φτερά», η Τράπεζα που είναι υπεύθυνη απέναντί τους, όχι μόνο δεν δίνει λύση, αλλά εξοργιστικά αδιαφορεί και «σπρώχνει» τα θύματά της στο δρόμο της Δικαιοσύνης, με ανυπολόγιστο ψυχολογικό και οικονομικό κόστος για τα ίδια.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2020 | 8:10 pm


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Να πέσουν οι μάσκες για τη Δομή Φιλοξενίας»! «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΚΑΤΑ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΟΥ!


Ξεπέρασε τα όριά του και δεν άντεξε ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων για τα πρόσφατα γεγονότα της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Άρτα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2020 | 11:51 am


Παρατηρώντας 11/1/2020

* Σε τροχαίο έχασε τη ζωή του  ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ένας υπέροχος άνθρωπος, εκνευριστικά σεμνός και… ηπειρώτης, ένας αυτοδημιούργητος, πάνω στις ρίζες του, την  Ήπειρο! Τον γνωρίσαμε από κοντά, στις δημιουργικές του περπατησιές, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2020 | 2:00 pm


Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηπειρώτης επιχειρηματίας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ!

Ένας αυτοδημιούργητος αγωνιστής της ζωής, που έμεινε στις ρίζες του και πάλεψε σκληρά, αθόρυβα και σεμνά, έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν από το χωριό της Αετομηλίτσας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2020 | 12:09 pm


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ: Δεν με κάλεσαν, δεν συμμετείχα, δεν ενημερώθηκα για τη Δομή Φιλοξενίας της Άρτας!Από τον βουλευτή Άρτας του ΚΙΝΑΛ, ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ, πήραμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2020 | 10:24 pm


ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ επαλήθευση του «Π»: ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ HOTSPOT ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Μέσα σε λίγες ώρες ήρθε η επαλήθευση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», σύμφωνα με το οποίο, δύο ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής μας, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, για ενοικίαση της γης τους, για το HOTSPOT στην Άρτα, ώστε να σταματήσουν και οι εκδηλωθείσες αντιδράσεις, που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και που αφορούσαν παραχώρηση έκτασης από το Επιχειρηματικό Πάρκο του Δήμου Αρταίων.

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2020 | 10:18 pm


Με λαμπρότητα και κατάνυξη ο Αγιασμός των Υδάτων στο Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας.

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν προχθές τα Θεοφάνεια στην Άρτα. Ο σταυρός έπεσε  στα νερά του Αράχθου από το Ιστορικό Γιοφύρι χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλινίκου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2020 | 7:26 pm


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ: «Καθόλα παράνομη» η ένταξη του Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας στο αντίστοιχο της Πρέβεζας!Εντείνει τις προσπάθειές του ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας κ. Μιχάλης Νικολάου, για την ανατροπή της αποφάσεως του Φορέα του Ελληνικού Κτηματολογίου, με την οποία το Υποθηκοφυλακείο Φιλιππιά-δας (που δικαστικά υπάγεται στην Άρτα) εντάχθηκε στο Κτηματολογικό Γραφείο (και, κατεπέκταση, στο Υποθηκοφυλακείο) Πρέβεζας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2020 | 7:10 pm


Εργοστάσια ή φυλακές για μετανάστες;

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Στα Γιάννενα, ένα κλειστό εργοστάσιο στην βιομηχανική ζώνη προορίζεται να μετατραπεί σε κλειστό κέντρο μεταναστών. Στην Άρτα, προτάθηκε να γίνει στρατόπεδο για μετανάστες ένας χώρος που έχει οριοθετηθεί για βιοτεχνικό πάρκο.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2020 | 7:07 pm


Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές κλοπές σε σπίτια και πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριά της Άρτας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, διαδοχικές υποθέσεις κλοπών, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγιναν το ίδιο πρωί σε σπίτια και πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριά της Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2020 | 7:03 pm


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΑΣ

Ημερίδα για το καθεστώς της διαμεσολάβησης διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00΄ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του κ. Μιχάλη Νικολάου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2020 | 6:58 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Φώτα στο Γεφύρι της Άρτας - Typos-i.gr

Φώτα στο Γεφύρι της Άρτας  Typos-i.gr

Δημοσιεύθηκε στις 2 January 2020 | 10:00 am


Γεφύρι της Αρτας… - Newspaper TAXYDROMOS

Γεφύρι της Αρτας…  Newspaper TAXYDROMOS

Δημοσιεύθηκε στις 31 December 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας

Φιλικοί ιστότοποι: