Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS

Γράφει η δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Αναστασία Χρ. Μήλιου

Μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας εκδόθηκε πριν μόλις λίγες μέρες. Μια απόφαση που επιτέλους δίνει ένα επιπλέον όπλο στους δανειολήπτες αλλά και στους δικηγόρους τους να ακυρώσουν με τις ανακοπές τους, τις διαταγές πληρωμής και τους πλειστηριασμούς όταν αυτοί διενεργούνται όχι από τις τράπεζες αλλά από τις εταιρείες διαχείρισης, τα γνωστά funds. 

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 6:12 pm


ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Δεν υπάρχει επιτυχημένη επιχείρηση δίχως ικανοποιημένους εργαζόμενους»

Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής του WeCare, με έδρα την Άρτα, η οποία είναι leaderστην αγορά (onlineφαρμακείο) στους τομείς της υγείας και ομορφιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2022 | 11:47 pm


Βούλα Πατουλίδου και Αντώνης Παπακωνσταντίνου έρχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας και συναντώνται με μαθητές

Μία εκδήλωση με ιδιαίτερο νόημα περιμένει τους μαθητές του Δήμου Αρταίων, αφού την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και ο Δήμος Αρταίων διοργανώνουν συνάντηση με την Βούλα Πατουλίδου, την Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, πρωταθλητή Ευρώπης στο ελαφρό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2022 | 11:43 pm


Να προχωρήσει η γνωμοδότηση για την Χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας ζητά ο Δήμος Αρταίων

Επιστολή προς το Τοπικό Συμβούλιο Καλαμιάς απέστειλε ο Δήμος Αρταίων, προκειμένου να προχωρήσει το Τοπικό  Συμβούλιο σε συνεδρίαση για την χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας στη θέση Λιβάδια Καλαμιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2022 | 11:36 pm


ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ: «Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ έκτακτη χρηματοδότηση για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας»!

Βρισκόμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα της ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ και απαιτούμε ΑΜΕΣΑ έκτακτη χρηματοδότηση για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2022 | 11:29 pm


«ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ» από Απόστολο Τυρολόγο! Θα διεκδικήσει το Δήμο Κ. Τζουμέρκων!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ θα διεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, με ονομασία του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ» και σύνθημα «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ».

Δημοσιεύθηκε στις 30 September 2022 | 11:22 pm


Eκσυγχρονίζεται και ενισχύεται ο πρωτογενής τομέας της Άρτας τα τελευταία τρία χρόνια

Έργα που βελτιώνουν κάθε πλευρά του πρωτογενή τομέα της Άρτας καθώς και προγράμματα που ενισχύουν τους ίδιους τους παραγωγούς υλοποιούνται ή βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2022 | 1:25 pm


Οριοθέτηση Αράχθου

Του Στάθη Γιαννούλη

Ο ποταμός Άραχθος αποτελεί καθοριστικό στοιχείο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2022 | 12:28 am


Συνελήφθη με Κοκαΐνη

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και οπλοκατοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2022 | 12:21 am


Άνοιξε τις πύλες της η 8η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας

Παρουσία των τοπικών αρχών, φορέων αλλά και επισκεπτών άνοιξε τις πύλες της η 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία (ΑΔΑΕ ΟΤΑ).

Δημοσιεύθηκε στις 29 September 2022 | 12:06 am


Ο Χρήστος Γκόκας για τον άδικο αποκλεισμό παιδιών από τα ΚΔΑΠ

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη, και Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως, σχετικά με τον άδικο αποκλεισμό 1002 παιδιών από το πρόγραμμα των voucher ΕΣΠΑ στην Άρτα, και των συνολικά 84.000 παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:58 pm


Τέσσερις προτάσεις 6εκ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης για παρεμβάσεις του δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑ Άρτας

Τέσσερις προτάσεις για παρεμβάσεις διαχείρισης βελτίωσης και εγκατάστασης τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αρταίων, υπέβαλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ)  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:54 pm


Nέος υπερηχοτομογράφος στο Νοσοκομείο Άρτας - Αναμένεται και η παραλαβή του νέου τροχήλατου ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, στα πλαίσια του έργου με τίτλο «COOFHEA2 – MIS 5146074-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΡΤΑΣ», του Προγράμματος Interreg V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014-20 της Περιφέρειας Ηπείρου, συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 €. 

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:47 pm


Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου «Open Mall» σε φάση δημοπράτησης - Έως στις 10 Οκτωβρίου οι προσφορές

 

Όλα δείχνουν πως η Άρτα μπαίνει σε μια τροχιά θετικών αλλαγών αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης του κέντρου της πόλης, μετά την δημοπράτηση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου «Open Mall».

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:39 pm


Μανώλης Γλέζος: 100 χρόνια από τη γέννησή του - Ιδιαίτερη τιμή από το Ευρωκοινοβούλιο - Συμμετέχουν ο Δημήτρης Βλαχοπάνος και ο Ηλίας Λάμπρης

Τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης και πρώτου παρτιζάνου της Ευρώπης Μανώλη Γλέζου τιμά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα θα δοθεί το όνομά του σε αίθουσα της Ευρωβουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:33 pm


Οι θέσεις του Δήμου Ν. Σκουφά για την οριοθέτηση της κοίτης του ποταμού Αράχθου και τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Η οριοθέτηση της κοίτης του Άραχθου ποταμού δεν είναι απλά ένα έργο ανάπτυξης, αλλά ένα έργο ζωτικής σημασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:27 pm


Οι εθελοντές αιμοδότες χρειάζονται έργα στήριξης κι όχι λόγια… !

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να πούμε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, σε όλους τους συμπολίτες μας που δίνουν αίμα χαρίζοντας ζωή στο συνάνθρωπο! Το έργο των εθελοντών αιμοδοτών δεν χαρακτηρίζεται απλά ως έργο μείζονος σημασίας, αλλά ως έργο ανυπέρβλητης σπουδαιότητας, αφού ανεκτίμητη είναι και η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 September 2022 | 11:17 pm


Το «ΞΕΝΙΑ», ο Στάθης Μπαρτζώκας και ο Παρατηρητής της Άρτας!

Διαβάζουμε στη ΛΕΣΧΗ ΑΡΤΙΝΩΝ στο Facebook, δηλώσεις του ψυχιάτρου ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, που αφορούν το ΞΕΝΙΑ της Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2022 | 8:43 pm


ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 25/9/22

* Και πάλι για μια ακόμη φορά νοιώθω την  ανάγκη να θυμίσω ότι υπήρξα «χειροκροτητής» του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, όταν κέρδισε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2022 | 7:45 pm


ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Δυστυχώς τα αυτονόητα δεν γίνονται»

Επισκέφθηκα μια καλλιεργητική έκταση ελαίων στην περιοχή του Πέτα καθώς πλησιάζει η ώρα της συγκομιδής και θα ανταμειφθούν οι κόποι μιας χρονιάς για τους παραγωγούς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2022 | 12:32 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

4rd ARTA NIGHT RUN 1881 - Runner Magazine

4rd ARTA NIGHT RUN 1881  Runner Magazine

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2022 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας