Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Άρτας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ: Μια νέα αρχή, για μια νέα Άρτα, χωρίς γκρίνιες και υπερβολές!

«Μια νέα αρχή, για μια νέα Άρτα που θέλουμε και που αξίζουμε, χωρίς μίζερες γκρίνιες, χωρίς υπέρμετρες απαιτήσεις, αλλά και χωρίς παραγκωνισμούς από την κεντρική εξουσία».

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2024 | 9:38 pm


Οφειλόμενη απάντηση στον πρώην δήμαρχο Αρταίων!

Στη σελίδα στο Facebook του συνδυασμού ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του πρώην δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με «περισσή» και προσποιητή αφέλεια, ενώ υπάρχει περισσή γνώση, ρωτάει: «Ποιος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, για το οποίο η ΔΕΥΑΑ προτίθεται να αγοράσει 500 αντίτυπα για τη βιβλιοθήκη της, ενώ συνήθως αγοράζονται 30;».

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2024 | 3:54 pm


Αγκαλιά με τον «φωτογράφο» τους και «ερωτευμένοι» με την άγνοιά τους!

Για έναν μεγάλο αριθμό αυτοτοδιοικητικών στους δήμους της περιοχής μας, ο αυτοδιοικητικός αναλφαβητισμός είναι το γνώρισμά τους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2024 | 1:46 pm


Τα «βρόντηξε» αντιδήμαρχος του Δήμου «Ν. Σκουφά»!

Πριν από λίγες ώρες παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΚΑΡΙΑΡΗΣ, προφανώς μετά τα πρόσφατα γεγονότα με πρωταγωνιστή το δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2024 | 2:16 pm


Με… «σπασμένα φρένα» ο Κώστας Παπασιώζος!

Από ειδησεογραφική ιστοσελίδα των Ιωαννίνων πληροφορηθήκαμε για κάποιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή, υποτίθεται, τον βουλευτή Άρτας ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, σε ρόλο «κακού» και θύτη και συμπρωταγωνιστή το Δήμαρχο «Ν. Σκουφά» ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ, σε ρόλο… «καλού» και θύματος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2024 | 3:12 pm


Η Κατερίνα Ρίζου στην πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρτας για την Αγροτική Πολιτική

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Ρίζου στην ομιλία της στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ με θέμα την "Αγροτική Πολιτική", με συντονιστή τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Λίγκα και ομιλητές την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, τον Γραμματέα του τομέα αγροτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Θανάση Πετρόπουλο και τον συνυποψήφιό μου ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές που σηματοδοτεί την συμμετοχή της Άρτας και της Ηπείρου στον αγώνα που κανει το ΠΑΣΟΚ, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής και να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2024 | 12:03 am


Στην Άρτα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη

Την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλειο Γιόγιακα, τον τοπικό Βουλευτή Άρτας, Γιώργο Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:58 pm


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: Στην επιτήρηση μας οδηγεί ο κ. Παπασιώζιος

Συνεχίζει δυστυχώς ο κύριος ΠΑΠΑΣΙΩΖΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ την αδιάλλακτη καταστροφική πολιτική τους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:51 pm


Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας

Συνάντηση με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, κ. Θεοδώρα Κοντογιάννη, είχε ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, προκειμένου να συζητήσουν την προώθηση και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:46 pm


Ισορροπίες και Ευρωπαϊκή Προοπτική

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Με το βηματισμό μας να επιταχύνεται όλο και περισσότερο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τις επισκέψεις υποψηφίων να αυξάνονται, οι πολίτες αναζητούν τις ισορροπίες τους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:37 pm


Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ηπείρου - ΕΜΠ για την ανάδειξη, προστασία, ανάπτυξη του «συμπλέγματος» Κορωνησίας

Από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπρύτανη Έρευνας, Καινοτομίας και Εξωστρέφειας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Εμμανουήλ Βαρβαρίγο υπογράφηκε Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση του Ερευνητικού Έργου με αναφορά στην περιοχή Κορωνησίας της Π.Ε. Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:34 pm


ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: Κατασκευή νέας μονότοξης πεζογέφυρας στη θέση του παλιού γεφυριού του Κοράκου

Στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής συζητήθηκε  η έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού για την υλοποίηση του έργου που αφορά την κατασκευή νέας μονότοξης πεζογέφυρας στη θέση του παλιού γεφυριού του Κοράκου,ενός από τα σπουδαιότερα μνημεία της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2024 | 11:28 pm


Νομός Άρτας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Άρτας