Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Σερρών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κλειστά τα σύνορα της Βουλγαρίας μέχρι τις 17 Απριλίου

Μέχρι τις 17 Απριλίου θα παραμείνουν κλειστά τα σύνορα της Βουλγαρίας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο και μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της χώρας (BNR).

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 7:40 am


Ο Ιορδάνης γράφει για την αείμνηστη γιαγιά του, Σμαρώ

Τρέφω συναισθήματα για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και μάλιστα για το θηλυκό φύλο. Όλες οι γιαγιάδες του κόσμου με συγκινούν και εγείρουν αναμνήσεις από τη δική μου γιαγιά.

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 10:15 am


10.000 ευρώ από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Σερρών

Το ποσό των 10.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών να διαθέσει στο Νοσοκομείο Σερρών για αγορά ιατρικών μηχανημάτων, για κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2020 | 9:31 am


Εσείς τι έχετε να πείτε γι'αυτό το «έγκλημα» κ.Υπουργέ ;

Με έκπλξη διαβάσαμε το άρθρο με αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης και πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο... Έπρεπε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής να το είχε προβλέψει...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 1:09 pm


Νέο επίδομα 600 ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών – Δείτε ποιους αφορά

Ο Χρήστος Σταϊκούρας προανήγγειλε τη χορήγηση ενός νέου επιδόματος 600 ευρώ ανά άτομο, μέσω ενός προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί) και άλλων ελεύθερων επαγγελματιών, συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 11:17 am


Αλλαγή ώρας: Πότε θα βάλουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά

Οπως είθισται, η αλλαγή της ώρας γίνεται τα τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου. Ετσι, λοιπόν, αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι δείκτες του ρολογιού πάνε μία ώρα μπροστά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 8:47 am


Αυτός που βγάζει τη σημαία, ο πιο «χαλαρός» και ο μάλλον «αδιάφορος» !

Φέτος στη γιορτή του φίλου μας, του Βαγγέλη, συναντηθήκαμε και πάλι όλη η παρέα. Ως συνήθως, όλοι πήγαμε με τα γνωστά δώρα των εορτών. Άλλος πήρε γλυκά, άλλος ποτά και φαγητά, άλλος λουλούδια και άνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2020 | 10:24 am


Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας !

Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικία των νοσούντων, εάν θα νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή όχι!

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2020 | 10:20 am


Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε τα έντυπα για τις μετακινήσεις

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να μετακινηθούν θα δηλώνουν σε έγγραφο οι πολίτες μετά την επιβολή περιορισμών στις μετακινήσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2020 | 8:23 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Αιμοδοσία στην Π.Ε. Σερρών - Δικτυο Τηλεόραση

Αιμοδοσία στην Π.Ε. Σερρών  Δικτυο Τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 11:45 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: