Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αλλαγή έδρας σκέφτεται ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ

Την πρόθεση του σε 2 χρόνια ο Δρομέας να αλλάξει έδρα , εάν δεν αλλάξουν τα κακως κείμενα στην χώρα μας, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δρομέας ΑΒΕΕΑ Αθανάσιος Παπαπαναγιωτου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2020 | 11:08 am


Από Ν.Μπάφρα ως Παλαιοκώμη σαν τον …τάρανδο !

Επιστρέφοντας βράδυ από το δρόμο Αμφίπολης-Σερρών έμεινα έκπληκτος από τις καινούριες διαγραμμίσεις κυρίως στο κομμάτι από Ν.Ζίχνη έως το Χρυσό του Δήμου Εμμανουήλ Παπά. Και τούτο, γιατί αυτές οι διαγραμμίσεις έγιναν όπως πρέπει να είναι κανονικά και πάντα. Δηλαδή, εκτός από την κεντρική διαγράμμιση υπάρχουν και οι πλαϊνές, που δίνουν στον οδηγό τη νύχτα το αίσθημα της ασφάλειας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 9:11 am


Οι γιορτές πέρασαν, τα κιλά έμειναν !

Κρεατικά, κρεατολιχουδιές, παϊδάκια, κοκορέτσια, γλυκά, πολλά γλυκά και επιπλέον πολλά ποτά καταναλώθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (αλλά και των Φώτων). Η ελληνική παράδοση θέλει στον κάθε τόπο της και το δικό της, ιδιαίτερο έδεσμα για να διατηρούνται τα έθιμα και οι συνήθειες. Θέλει και την υπερβολή, αυτό το χαρακτηριστικό, που ξεπερνά κάθε έννοια της οικονομίας και της ανέχειας της εποχής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 8:58 am


Ψάχνουν στα καφενεία αυτόν που σχεδίασε το δρόμο «Σέρρες-Θεσσαλονίκη» !

Θέλοντας να πάω στην Αναγέννηση , μπερδεύτηκα ποια πορεία να ακολουθήσω. Να πάω μέχρι το Στρυμονικό και να γυρίσω ύστερα πίσω για Βαμβακιά και Αναγέννηση ή να στρίψω προς Καλά Δέντρα κι από εκεί μέσω ενός στενού και «μέτριου» επαρχιακού δρόμου να φτάσω στον προορισμό μου;

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 8:43 am


Αρχίζει το καλοκαίρι η παραγωγή στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στις Σέρρες

Η Royal Sugar ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης στο εργοστάσιο των Σερρών και ενώ η μονάδα της ΕΒΖ, στο Πλατύ Ημαθίας, θα χρησιμοποιείται ως αποθήκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2020 | 7:48 am


Διάκριση για τα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗΣ» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Αετοί της μηχανοκίνησης»

Μια ακόμη πανελλήνια διάκριση, πλέον της μεγάλης αναγνώρισης, για τα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗΣ» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Αετοί της μηχανοκίνησης».

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2020 | 11:36 am


Δώρα Κοσμήματα: top προτάσεις για το 2020

Ψάχνετε για το τέλειο κόσμημα για ένα υπέροχο δώρο στη φίλη ή τον φίλο σας; Τι καλύτερο από ένα κόσμημα, που με τη λάμψη και τη διακριτική του γοητεία, θα κάνει για πάντα χαρούμενο τον παραλήπτη του!

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2020 | 12:43 pm


Σειρά συναντήσεων την Τρίτη στις Σέρρες για τον Θεόδωρο Καράογλου

Ο Θεόδωρος Καράογλου θα έχει σειρά διαδοχικών συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς φορείς και τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2020 | 9:57 am


Σέρρες: Σ. Σακοράφα: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων που έθεσαν οι πολίτες»

Τη διαβεβαίωση ότι τα ζητήματα και προβλήματα που ετέθησαν θα μεταφερθούν στο κέντρο και ως βουλευτές του ΜΕΡΑ 25 θα κάνουν ότι είναι δυνατόν , πολλά από αυτά να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο αλλά κυρίως μέσα από την κοινοβουλευτική τους δραστηριότητα να δοθούν λύσεις, έκανε από τις Σέρρες η βουλευτής του ΜΕΡΑ25 και αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2020 | 9:04 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Μπράβο στη Toyota Σερρών - Ελεύθερο Βήμα

Μπράβο στη Toyota Σερρών  Ελεύθερο Βήμα

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 12:09 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: