Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ο Σερραίος άνδρας πρέπει να είναι Symbolo και το χειμώνα

Οι Σερραίοι θεωρούνται από τους πιο καλοντυμένους άνδρες. Καθόλου τυχαίο, όταν υπάρχει ένα μαγαζί όπως το Symbolo που με τη βιτρίνα του και μόνο ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Έτσι, η πορεία προς το καλό ανδρικό ντύσιμο είναι μονόδρομος.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 7:54 am


Άρωμα Αυλής: Το μενού του είναι... εγγύηση

Ήταν πολλοί οι λόγοι για τους οποίους θέλαμε να επισκεφτούμε το Άρωμα Αυλής και τελικά αποκτήσαμε άλλους τόσους ώστε να θέλουμε να ξαναπάμε!

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 11:55 am


Εσείς, πόσο ελληνικά μιλάτε ;

Η μαζική και αβασάνιστη εισροή ξένων λέξεων σε μία γλώσσα είναι επικίνδυνη, γιατί αλλοιώνει και νοθεύει το χαρακτήρα και τη δομή της γλώσσας. Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να γίνουν το «σουρωτήρι» των πληροφοριών, αν δεν θέλουμε στα επόμενα χρόνια η γλώσσα μας να εξαφανιστεί.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 8:23 am


Αλ.Χατζηδημητρίου: «Κινούμαστε έξυπνα και προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και αναλυτική συνέντευξη έδωσε ο Σερραίος Πρόεδρος της νεοσύστατης Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Μιλώντας στο δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο και στο περιοδικό «ΜΕΤΑmagazino» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συγχώνευση των δύο(2) Τραπεζών (σσ Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών – Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας» , τις προοπτικές που ανοίγονται και τη στρατηγική που χαράσσεται από την Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 8:10 am


Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην 28η AGROTICA

Στηρίζοντας τον αγροτικό τομέα και επιδιώκοντας τη δικτύωση και εξωστρέφεια των αγροτικών επιχειρήσεων – μελών του, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «AGROTICA».

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 11:40 am


Τη Δευτέρα η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου , στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του γραφείου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 8:50 am


Παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού συνελήφθη για εμπλοκή σε στημένα!

Ο Ρουμάνος Μάριους Μπάτσιου, ο οποίος την σεζόν 2005-06 από τον Πανσερραϊκό και τώρα είναι προπονητής σε ομάδα της Β’ κατηγορίας συνελήφθη την ώρα του αγώνα και κατηγορείται για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια!

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 7:30 am


Εγκρίθηκαν έργα των Δήμων Σερρών και Σιντικής για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο

Έργα ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακύκλωση απορριμμάτων στον δήμο Σερρών, εντάχτηκαν στο Πράσινο Ταμείο, μετά από απόφαση της νέας σύνθεσης του συμβουλίου του.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 11:34 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Ασφαλιστική Αγορά - Ασφαλιστική Αγορά

Ασφαλιστική Αγορά  Ασφαλιστική Αγορά

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 9:20 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: