Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Γενική απεργία για την Πέμπτη προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ – Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι συνδικαλιστές του Ν. Σερρών (Video)

serreslife

«ΦΤΩΧΙΑ ,ΦΟΡΟΙ, ΑΝΕΡΓΙΑ …ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ» το σύνθημα κάλεσμα για συμμετοχή στην εικοσιτετράωρη γενική  απεργία που προκήρυξαν για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017,  η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

«Στις 14 του Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων, που και η σημερινή Κυβέρνηση εφαρμόζει», τονίζει η ΑΔΕΔΥ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 11:53 am


Ξεκίνησε το διασυνοριακό έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης του Στρυμόνα (Video)

serreslife

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Σέρρες η εναρκτήρια συνάντηση για το διασυνοριακό έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης των ποταμών Στρυμόνα και Έβρου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 3:05 pm


Εγκαινιάσθηκε το έργο ανάπλασης της οδού Δορυλαίου με χρηματοδότηση του TAP (Φωτο-Video)

serreslife

Εγκαινιάσθηκε η ανάπλαση τμήματος του κεντρικού πάρκου (πρώην οδός Δορυλαίου), από το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. Ένα έργο που σχεδιάστηκε από το Δήμο Σερρών και χρηματοδοτήθηκε από τον Διαδρατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP AG). Το έργο της ανάπλασης της πρώην οδού Δορυλαίου αφορά εμβαδόν 3.000τ.μ περίπου, με πλακοστρώσεις από φυσική πέτρα, κατασκευή ποδηλατοδρόμου, φωτιστικά, καθιστικά και υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 10:16 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr