Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει για πρώτη φορά “Γιορτή Σερραϊκής Πετοσφαίρισης”

serreslife

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει για πρώτη φορά “Γιορτή Σερραϊκής Πετοσφαίρισης” στις 18-19 Μαΐου 2018, όπου θα τιμηθούν οι Σερραίοι αθλητές που διακρίθηκαν στο άθλημα.
Την εκδήλωση ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής σε συνέντευξη που παραχώρησαν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2018 | 10:51 am


Υποτονική πανελλαδικά, η κίνηση στις εκπτώσεις - Αυξημένη στις Σέρρες

serreslife

Αυξημένη κίνηση στην αγορά των Σερρών σημειώθηκε στην περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή. Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε Ινστιτούτο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ), η συνολική πανελλαδική εικόνα ήταν αρνητική για τους τζίρους των καταστημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2018 | 10:22 am


Πρόεδρος ΝΟΔΕ Σερρών με ποσοστό 61,2% επανεκλέγεται ο Θόδωρος Καμπούρης (Video)

serreslife

Εκ νέου Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σερρών της Ν.Δ. εξελέγη ο Θεόδωρος Καμπούρης. Με ποσοστό 61,2% έναντι 38,8% που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του Γιώργος Τσιώλης , ο κ. Καμπούρης ανανέωσε για τρίτη φορά τη θητεία του στο «τιμόνι» της ηγεσίας του κορυφαίου κομματικού οργάνου της Ν.Δ. στην Π.Ε. Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2018 | 10:06 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr