Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

«Πράσινο φως» για δημιουργία του Κεντρικού Πάρκου στις Σέρρες

serreslife

Θετικά αξιολογήθηκε η πρόταση του Δήμου Σερρών στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε την Πέμπτη στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.  Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη με την έγκριση της πρότασης θα εισρεύσει στα ταμεία ποσό 4.700.000 Ευρώ που θα διατεθεί στην επιχειρηματικότητα και σε δράσεις βελτίωσης της καθημερινής ζωής. Ο κ. Αγγελίδης είπε πως θα διατεθεί 1.000.000 ευρώ για την ανάπλαση του κεντρικού πάρκου Σερρών, ενώ για την ανάπλαση της οδού Δορυλαίου ( τον Ιούνιο) θα διατεθεί από τον ΤΑΠ ποσό 200.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2017 | 9:14 am


Τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

serreslife

Με τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις,θα εορτασθεί η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821,στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στις Σέρρες θα εκπροσωπήσει η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2017 | 10:06 am


Παραίτηση «ΒΟΜΒΑ» του Βασίλη Παπαβασιλείου

serreslife

«Αποκλειστικά και μόνο προσωπικοί και επαγγελματικοί είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ», ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Βασίλης Παπαβασιλείου, ο οποίος παραιτήθηκε των καθηκόντων του πριν καλά-καλά αναλάβει. Ο ίδιος, μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ, ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για προσωπική του απόφαση, καθώς δεν έχει χρόνο λόγω της εργασίας του, από την οποία και ζει, να αναλάβει επιπλέον ευθύνες. Μάλιστα, τονίζει ότι όταν δέχτηκε την θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΗΠΕΘΕ, δεν υπήρχε η πρόταση της προεδρίας του Αυτοκινητοδρομίου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 March 2017 | 10:57 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr