Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Στο δήμο Σερρών οι πρόεδροι του Ταμείου Παρακαταθηκών και του ΚΑΠΕ

serreslife

Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Βαρλαμίτης Κώστας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε) κ. Τσολακίδης Βασίλειος.
Οι δύο προαναφερόμενοι πρόεδροι έκαναν μιά στάση στο Δήμο Σερρών καθ οδόν προς τη πόλη της Καβάλας με κατάληξη στη Θάσο για να υπογράψουν με το Δήμαρχο Θάσου τη σύμβαση για την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με φωτιστικά LED μέσω λήψης δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα σερραικά ΜΜΕ και τόνισαν τη σημασία και τα οφέλη που προκύπτουν από την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με φωτιστικά LED και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 3:10 pm


Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση «Η σερραϊκή τουριστική εμπειρία στο τραπέζι»

serreslife

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση με τον τίτλο «Η σερραϊκή τουριστική εμπειρία στο τραπέζι» που διοργάνωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ToCulter και του προγράμματος κατάρτισης«Restaurant and Service Techniques». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο των Λουτρών Σιδηροκάστρου, σε συνεργασία με την Διοίκηση των Λουτρών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 11:52 am


Στον «αέρα» η στέγαση τεσσάρων νηπιαγωγείων στην πόλη των Σερρών

serreslife

Για ολιγωρία κατηγορεί ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης Ν Σερρών την δημοτική αρχή του δήμου Σερρών .
Σύμφωνα με την καταγγελία η δημοτική αρχή που είναι υπεύθυνη για τα κτήρια που  στεγάζονται τα νηπιαγωγεία δεν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες ακόμα ενέργειες ώστε να συνεχισθεί η μίσθωση των κτηρίων όπου στεγάζονται τέσσερα νηπιαγωγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2018 | 11:08 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr