Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Με τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη των Σερρών (Video)

serreslife

Με τιμή και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, στην πόλη των Σερρών, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. Τιμήθηκαν από αρχές και λαό, οι ήρωες, οι Μακεδονομάχοι, που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 10:22 am


Έργο αντιπλημμυρικής προστασίας από τη ΔΕΥΑΣ στο Χριστός Σερρών

serreslife

«Είναι ένα μικρό έργο που λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα του χωριού» τόνισε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος επιθεώρησε τη Δευτέρα το πρωί 16/10/2017, τον τσιμενταύλακα που κατασκευάζει η ΔΕΥΑ Σερρών στο Τ.Δ του Χριστός. «Όπως θα θυμάστε, στη τελευταία μεγάλη νεροποντή μέρος του χωριού πλημμύρισε από τα νερά που κατέβαιναν από περιοχή εκτός του οικισμού. Εφεξής, ο τσιμενταύλακας απορροής που κατασκευάζει η ΔΕΥΑΣ θα τα ρίχνει στον χείμαρρο που διασχίζει το Χριστός» διευκρίνισε ο δήμαρχος.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 12:30 pm


Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης - Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

serreslife

Την έναρξη της θερμαντικής περιόδου, σηματοδότησε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 η έναρξη της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης. Οι τιμές σε κάποιες πόλεις της χώρας μπορεί να φτάσουν και το 1 ευρώ το λίτρο. Με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εκδόθηκαν οδηγίες από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για με τη διακίνηση και εμπορία πετρελαίου θέρμανσης και καυσόξυλων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 11:14 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr