Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρόταση γάμου από τη… μασκότ του Πανσερραϊκού!

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιας των Σερρών μετά το τέλος του αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με την Ασπίδα Ξάνθης.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 8:33 am


Ζητούνται 2 άτομα για εργασία από εταιρεία θέρμανσης στις Σέρρες

Ζητούνται 2 άτομα για εργασία για τις θέσεις Τεχνίτης Θερμουδραυλικός και Βοηθός Θερμουδραυλικού σε εταιρεία που δραστηριοποιείτε στην μελέτη και εφαρμογή των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, φυσικού αεριου, με έδρα στις Σέρρες.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 10:59 am


Πρώτος συνεορτασμός της Συνάξεως πάντων των εν Σέρραις διαλαμψάντων Αγίων (Φωτογραφίες)

Η Eκκλησία των Σερρών και της Νιγρίτης, στο πλαίσιο της αξιοχρέου ποιμαντικής Της διακονίας, καρπός της οποίας είναι και ο από εφέτος εγκαινιαζόμενος κοινός λειτουργικός εορτασμός της Συνάξεως των ουρανίων προστατών Της, παλαιών και νεωτέρων, που συνδέονται με την εν χρόνῳ και τόπῳ διακονία Της, εκείνων δηλαδή που κοπίασαν για την σπορά του ευαγγελικού λόγου, γεννήθηκαν, έζησαν και μαρτύρησαν στην περιοχή των Σερρών, πραγματοποίησε σειρά ιερών ακολουθιών και εκδηλώσεων επιστημονικού χαρακτήρος.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 10:09 am


Μαρκόπουλο αντί Σερρών ο 5ο αγώνας των EKO Racing Dirt Games

Κατόπιν έγκρισης της ΕΠΑ ο 5ος αγώνας των EKO Racing Dirt Games που είναι προγραμματισμένος για τις 16-17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Markopoulo Park αντί για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 8:45 am


Η ανθρωπιά στη ζωή μας !

«Πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος», συμβουλεύει ο πατέρας το γιο, ο παππούς τον εγγονό, η μάνα την κόρη, ο δάσκαλος τους μαθητές του. Και τι σημαίνει τάχα «να είσαι άνθρωπος»; Να έχεις σεβασμό στους γονείς, στους μεγαλύτερους στους δασκάλους σου! Να συμπονάς τον αδύναμο, τον κατατρεγμένο, αυτόν, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση! Να βοηθάς, όταν μπορείς, αυτούς, που έχουν ανάγκη! Να σκύβεις επάνω στον πόνο του συνανθρώπου σου!

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2019 | 7:55 am


Οι Σέρρες τίμησαν τους πολιούχους Παμμέγιστους Ταξιάρχες (Φωτογραφίες)

Πανδήμως και με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, η ιερά μνήμη της Συνάξεως των Αγίων ενδόξων Αρχιστράτηγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων θείων Δυνάμεων Ασωμάτων, εφόρων και προστατών της ιστορικής πόλεως και Μητροπόλεως των Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2019 | 5:05 pm


Οι Σέρρες τιμούν την μνήμη των “φρουρών” της πόλης Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Με την δέουσα λαμπρότητα και πνευματική κατάνυξη αναμένεται να γιορτασθεί και φέτος η μνήμη των φρουρών της πόλης των Σερρών Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Προσκεκλημένοι του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτας κ. Θεολόγου, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, θα είναι οι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2019 | 8:30 am


Έπεσαν οι υπογραφές με Royal Sugar για τα εργοστάσια Σερρών και Πλατέος της ΕΒΖ

Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, της Τράπεζας Πειραιώς, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας και της Royal Sugar.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2019 | 10:17 am


Σκουπίδια όπως να΄ναι και όποια ώρα να’ναι !

Διάβασα τον κανονισμό, που διέπει τη ρίψη των οικιακών απορριμμάτων. Σε μεγάλες σακούλες, που κλείνουν καλά και μέσα στους κάδους από τις 12 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πριν περάσουν τα απορριμματοφόρα κι όχι τα Σαββατοκύριακα.

Δημοσιεύθηκε στις 6 November 2019 | 7:24 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Πάμε… μπάσκετ! - Ανεξάρτητος των Σερρών

Πάμε… μπάσκετ!  Ανεξάρτητος των Σερρών

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 11:09 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: