Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Σερρών    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πλήθος Σερραίων στην παρουσίαση του βιβλίου «Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν»

serreslife

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσιάσθηκε τη Δευτέρα το βράδυ το νέο βιβλίο του διεθνολόγου  και διευθυντή του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνου Φίλη «Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν». Με εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του πολιτικού φαινομένου Ταγίπ Ερντογάν   ο κ. Κώστας Μπακογιάνης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, διεθνολόγος-πολιτικός επιστήμονας και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Κων. Φίλης μίλησαν για το περιεχόμενο του βιβλίο που  αποτέλεσε την  αφετηρία ενός ουσιαστικού διαλόγου με τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΙΑ».

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 3:54 pm


Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σερρών

serreslife

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 440.000 ευρώ, αρχής γενομένης από το κτίριο του Δημαρχείου Σερρών, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων Ηλία Γκότση.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 1:35 pm


Ενημέρωση επιχειρήσεων για τη δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Σερρών»

serreslife

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών και με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, προχωρεί στην προετοιμασία υποβολής φακέλου σε σχετική πρόσκληση του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014-2020, για τη δημιουργία «Ανοικτού Kέντρου Εμπορίου Δήμου Σερρών».

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 10:04 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: