Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Σερρών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Θέσεις εργασίας από μεγάλη Σερραϊκή εταιρία

Η εταιρεία Γατιδης Fresh,προτίθεται να προσλάβει οδηγούς με δίπλωμα Γ´ κατηγορίας,ηλικίας έως 45 ετών και αρτοποιούς για νυχτερινή εργασία ηλικίας έως 40 ετών!

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2021 | 11:53 am


Το στοίχημα του Λαϊλιά θα κερδηθεί !

Υποψήφιοι Δήμαρχοι, Νομάρχες και Βουλευτές των τελευταίων είκοσι(20) περίπου ετών στη φαρέτρα των υποσχέσεών τους συμπεριλάμβαναν την πρόταση της αναβάθμισης, αξιοποίησης και ανάδειξης του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλιά.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2021 | 7:05 am


Εγκρίθηκαν χρηματοδοτήσεις για χιονοδρομικό του Λαϊλιά και αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων στους δύο βασικούς πυλώνες του αθλητικού τουρισμού του Δήμου Σερρών, του χιονοδρομικού κέντρου του Λαϊλιά και του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2021 | 7:47 am


Ο Υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής κατέθεσε στεφάνι για την επέτειο της Μάχης των Οχυρών

Στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στην περιοχή της Π.Ε Σερρών, βρέθηκε την Τρίτη το πρωί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, για να τιμήσει τον ήρωα έφεδρο λοχία Δημήτριο Ίτσιο, που τον Απρίλιο του 1941 έπεσε μαχόμενος κατά των ναζιστικών δυνάμεων εισβολής.

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2021 | 11:42 am


ΕΒΕΣ: Ανάγκη έκτακτης ενίσχυσης του λιανεμπορίου στην Π.Ε. Σερρών

Την ανάγκη να δοθεί και στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου της Π.Ε. Σερρών έκτακτη ενίσχυση υπό μορφή αποζημίωσης ανά επιχείρηση και χωρίς κριτήρια (κύκλος εργασιών/εργαζόμενοι κλπ) τουλάχιστον ποσού 5.000 ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρευστότητα τους και να καλυφθεί μέρος της ζημίας που έχουν υποστεί, ζητά το Επιμελητήριο Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2021 | 7:35 am


Οι «λυπημένοι» μαθητές , η μυωπία και η διάβρωση του συναισθηματικού κόσμου !

Μαζί με την πανδημία του «άγνωστου ιού», ήρθε και η αύξηση της μυωπίας των νεαρών κυρίως ανθρώπων, που τείνει να γίνει επιδημία! Μέσα σε όλα όσα αλλάξαμε στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο είναι και η υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2021 | 11:13 am


Ζητούνται εργατοτεχνίτες από εταιρεία στις Σέρρες

Η εταιρεία BARRELLA OE με εξειδίκευση στην κατασκευή σάουνας επεκτείνετε ξανά ζητεί άμεση πρόσληψη εργατοτεχνίτη για την παραγωγική διαδικασία ηλικίας 30 έως 40 ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2021 | 7:55 am


Σερρών: «Διπλό θαύμα της πίστεως και της εθνικής αναστάσεως εορτάζουμε σήμερα»

Η εφετεινή 25η Μαρτίου αποτελεί ημέρα ορόσημο για την πατρίδα μας, η οποία εορτάζει μία από τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας της, καθώς συμπληρώνονται 200 έτη από της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2021 | 8:27 am


Πανσερραϊκός: Το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή στην Καβάλα

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του μετά από έναν ολόκληρο χρόνο θα δώσει την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 15:00 ο Πανσερραϊκός που θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας τον Α.Ο. Καβάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2021 | 9:38 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: