Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Σερρών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Εσείς τι έχετε να πείτε γι'αυτό το «έγκλημα» κ.Υπουργέ ;

Με έκπλξη διαβάσαμε το άρθρο με αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης και πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο... Έπρεπε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής να το είχε προβλέψει...

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 1:09 pm


Νέο επίδομα 600 ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών – Δείτε ποιους αφορά

Ο Χρήστος Σταϊκούρας προανήγγειλε τη χορήγηση ενός νέου επιδόματος 600 ευρώ ανά άτομο, μέσω ενός προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί) και άλλων ελεύθερων επαγγελματιών, συνολικού ύψους 180 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 11:17 am


Αλλαγή ώρας: Πότε θα βάλουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά

Οπως είθισται, η αλλαγή της ώρας γίνεται τα τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου. Ετσι, λοιπόν, αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι δείκτες του ρολογιού πάνε μία ώρα μπροστά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2020 | 8:47 am


Αυτός που βγάζει τη σημαία, ο πιο «χαλαρός» και ο μάλλον «αδιάφορος» !

Φέτος στη γιορτή του φίλου μας, του Βαγγέλη, συναντηθήκαμε και πάλι όλη η παρέα. Ως συνήθως, όλοι πήγαμε με τα γνωστά δώρα των εορτών. Άλλος πήρε γλυκά, άλλος ποτά και φαγητά, άλλος λουλούδια και άνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2020 | 10:24 am


Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας !

Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικία των νοσούντων, εάν θα νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή όχι!

Δημοσιεύθηκε στις 24 March 2020 | 10:20 am


Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε τα έντυπα για τις μετακινήσεις

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να μετακινηθούν θα δηλώνουν σε έγγραφο οι πολίτες μετά την επιβολή περιορισμών στις μετακινήσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2020 | 8:23 am


Γεννήθηκε το πρώτο μωρό στην Ελλάδα από μητέρα με κορονοϊό

Το πρώτο μωρό από μητέρα θετική στον νέο κορονοϊό γεννήθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Το μωρό και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου. Το πρώτο τεστ στο αγοράκι έδειξε ότι είναι αρνητικό στον κορονοϊό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2020 | 12:41 pm


Ο καθένας με το δικό του σπαθί, αμυνόμαστε σε αυτόν τον ιό !

Εκείνο το μύθο από τους άθλους του Ηρακλή, της Λερναίας Ύδρας, θυμήθηκα τούτες τις ημέρες. Να βγαίνει μέσα από το νερό το μυθικό τέρας με τα τεράστια πλοκάμια του, να τα απλώνει και να πιάνει ανθρώπους και ζώα και να τα πνίγει.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2020 | 9:29 am


Επιμελητήριο Σερρών: Ποιες επιχειρήσεις λειτουργούν από σήμερα και ποιες όχι

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.3.2020 έως και 31.3.2020.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2020 | 9:27 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών

Φιλικοί ιστότοποι: