Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Σερρών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Οι «πρώην», οι «τέως» και η ξαναζεσταμένη σούπα !

Τα αυτοδιοικητικά και τα βουλευτικά παπούτσια όσοι τα φόρεσαν δύσκολα τα αποχωρίστηκαν. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη ψυχής, ύστερα από δύο(2) ή τρεις(3) θητείες να παραδώσεις τα σκήπτρα σε κάποιους άλλους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2021 | 9:41 am


Βασίλης Τερζής: «Ευχαριστώ Γιώργο Καπετάνιο…»

Τον Ιανουάριο του 2018, ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και κάτοχος ενημερωτικού ιστότοπου, κ. Γιώργος Καπετάνιος, έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο F.B, «3.600 ευρώ από τον Δήμο για την κατασκευή ιστοσελίδας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Γελάνε και τα πληκτρολόγια Βασίλη» και συνέχισε με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2021 | 8:02 am


Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης!

Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2021 | 6:25 am


Θέσεις εργασίας από μεγάλη Σερραϊκή εταιρία

Η εταιρεία Γατιδης Fresh,προτίθεται να προσλάβει οδηγούς με δίπλωμα Γ´ κατηγορίας και αρτοποιούς ηλικίας έως 40 ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2021 | 1:25 am


Οι Πανελλαδικές δεν συνιστούν …μονόδρομο!

Κάθε χρονιά, την ώρα που αρχίζουν οι πανελλήνιες Εξετάσεις των μαθητών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι και ο ίδιος κόμπος στην ψυχή, επαναφέρουν χρόνια τώρα την αγωνία και τη στεναχώρια των υποψηφίων σ’εμένα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2021 | 8:55 am


Εγκαίνια του Ι.Ν Αγίου Σπυρίδωνος στις Σέρρες (Φωτογραφίες)

Ο περικαλλής ιερός Ναός επ' ονόματι του Αγ. Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού, στην συνοικία Σιγής - Νέας Κηφισιάς Σερρών, ένας από τους ευγενείς και φιλαγίους οραματισμούς της ανυστάκτου Αρχιερατικής μερίμνης και διακονίας του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και αγιοτερπής καρπός της εκδηλουμένης βαθιάς πίστεως του Σερραϊκού λαού, παρεδόθη στην λατρεία της τρισοφαούς Θεότητος, με την τέλεση της λαμπράς ακολουθίας των ιερών Εγκαινίων, κατά το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου 2021.

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2021 | 8:53 am


Οι Σερραίοι του Γιώργου Τράγκα (όλα τα ονόματα )

Ο επικεφαλής του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» Γιώργος Τράγκας παρευρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων του Κινήματος στις Σέρρες. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο κ. Τράγκας συναντήθηκε με φίλους του Κινήματος ενώ στον περίπατο που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2021 | 8:43 am


Σέρρες: Ζητούνται άτομα για πλήρη ή μερική απασχόληση

Η εταιρία Dust and Cream ζητά συνεργάτες για το κατάστημα των Σερρών πωλητές για πλήρη ή μερική απασχόληση.

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2021 | 10:47 am


Θέσεις εργασίας από μεγάλη Σερραϊκή εταιρία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει Πωλητή- Διακοσμητή-τρια – Αρχιτέκτονα Εσωτερικών Χώρων για να στελεχώσει το τμήμα Οικιακού και Ξενοδοχειακού επίπλου  στο κατάστημα των Σερρών στο 3ο ΧΛΜ Σερρών-Δράμας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2021 | 9:19 am


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών