Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Σερρών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Βελόπουλος από Σέρρες: Με τρομάζουν αυτά που έρχονται

Ζοφερή εικόνα για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας παρουσίασε την Κυριακή από τις Σέρρες, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στρέφοντας τα βέλη του τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2022 | 9:16 am


Σέρρες: Ζητείται Γυναίκα υπάλληλος γραφείου

Ζητείται Γυναίκα υπάλληλος γραφείου με προϋπηρεσία στις πωλήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2022 | 9:13 am


Σέρρες: Ζητείται Άνδρας για εργασία από επιχείρηση

Ζητείται Τεχνίτης Θερμουδραυλικός ή Βοηθός Θερμουδραυλικού με προϋπηρεσία

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2022 | 11:46 am


Βραβεία για το Γυμνάσιο της Πρώτης

Το «Project» των έντεκα(11) μαθητών του Γυμνασίου Πρώτης του Δήμου Αμφίπολης και των τεσσάρων(4) από το 2ο Γυμνάσιο Σερρών κατέκτησε την 2η θέση στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες».

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2022 | 8:49 am


Έκανε και προσπεράσεις!

«Κεφάκια» είχε ο οδηγός του ημιφορτηγού (τύπου pick-up), που κουβαλούσε στην καρότσα του ένα βαρέλι, έναν καταψύκτη, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, δύο ποδήλατα και πολλά-πολλά ακόμη παλιά αντικείμενα κατά το πλείστον, τα οποία βέβαια προεξείχαν πάνω από ένα μέτρο από το αμάξωμα, ενώ το ανυψωμένο οπίσθιο μέρος του οχήματος περιόριζε την ορατότητα προς τα πίσω.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2022 | 10:44 am


Εντυπωσιακή αναβίωση της μάχης του Ρούπελ - Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, παρακολούθησε μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω των μέτρων κατά του covid 19, την Αναβίωση της ιστορικής μάχης των Οχυρών Ρούπελ 1941, που διοργάνωσαν ο Δήμος Σιντικής, η Σιντική Δ.Α.Ε., η «Στενωπός» και η Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., με την αιγίδα και την υποστήριξη των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΚΕΔΕ και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2022 | 9:01 am


ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σερρών: Ικανοποίηση από την συμμετοχή - Τα πρώτα αποτελέσματα

Με πλατιά χαμόγελα από τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έκλεισαν οι εσωκομματικές κάλπες στην Π.Ε. Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2022 | 8:03 am


H Τεχνητή Νοημοσύνη χρειάζεται ανθρώπινο έλεγχο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Βασσιλίνα Μέγκλα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για μία καριέρα στο εξωτερικό.

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2022 | 6:51 am


Αλιστράτη Σερρών: “Ανάβει μηχανές” και πάλι το τρενάκι στο Φαράγγι του Αγγίτη

Μετά από επτάχρονη απουσία επιστρέφει το Σάββατο 14 Μαϊου το τρενάκι στο Φαράγγι Αγγίτη, με τη μαγευτική διαδρομή του , προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθεί κανείς την πανέμορφη περιοχή της Π.Ε Σερρών.

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2022 | 12:24 pm


Νομός Σερρών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Σερρών