Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Γρεβενών    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

 Το οδοιπορικό της χαμένης ευτυχίας

    Γράφει ο Βαγγέλης Μπάκας                            Όταν ο αγάς αποφάσισε να μαζέψει όλους τους οικισμούς στο Μεγάλο Σειρήνι, για λόγους διοικητικούς και εισπρακτικούς, δεν τους επέβαλε. Να τι είπε: Εάν έρθετε στο χωριό Μεγάλο Σειρήνι, (το οποίο εκείνη την εποχή κατοικούνταν από βαλαάδες, εξισλαμισμένους έλληνες δηλαδή), θα σας επιτρέψω να κάνετε και εκκλησία. […]

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2024 | 1:38 am


Άδωνις Γεωργιάδης-Γιάννης Γιάτσιος: προμήθεια  Ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Δεσκάτης

Στην συνάντηση με τοπικά  κομματικά στελέχη της ΝΔ,  ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο  τοπικός βουλευτής  κ.Γιάννης Γιάτσιος, δεσμεύτηκαν οτι ένα απο τα 250 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα  που θα προμηθευτεί  το υπουργείο υγείας,   θα παραχωρηθεί στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 9:15 pm


Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ στα Γρεβενά για την Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία της 21ης Μαϊου. (video)

Στα Γρεβενά βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μάη, το πρόεδρος  της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ.Δημήτρης Μπράτης καθώς και ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, κ.Απόστολος Μούσιος,  για ενημέρωση των φορέων ενόψει της Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας της 21ης Μαϊου και τις Διεκδικήσεις των Συνδικάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 8:19 pm


Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη στον Δήμαρχο Γρεβενών (βίντεο)

Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη στο Δημαρχείο Γρεβενών, το απόγευμα της Πέμπτης 9/5/2024. Τα θέματα που του έθεσε ο Δήμαρχος κ.Κυριάκος Ταταρίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 8:00 pm


Περιοδεία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη  στα Γρεβενά (video)

Στα Γρεβενά βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9/5/2024, ο Υπουργός Υγείας και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης στα πλαίσια της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 7:30 pm


Ανακοίνωση, σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Καλείτε για επείγοντα στο 2461021065 και στο 166 (έχει εκτροπή σε μία τηλεφωνική γραμμή) Υπάρχει συνεργείο του ΟΤΕ και επιλαμβάνεται της βλάβης. Εναλλακτικά στο 112.

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 7:09 pm


Ημερίδα “Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Αγροδιατροφικό Τομέα”

ίμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση Ημερίδας με θέμα “Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Αγροδιατροφικό Τομέα“, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού στα Γρεβενά και ώρα έναρξης 11:30 π.μ. Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας), την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, το Perrotis College, το Δήμο […]

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 7:07 pm


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στα πλαίσια της εκδήλωσης του εθίμου του αποχαιρετισμού της Πασχαλιάς και της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση του πολιτιστικού συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/5/2024 στην κεντρική πλατεία του χωριού , βραβεύτηκε για την προσφορά του στη Γρεβενιώτικη παράδοση από τον πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών Γρεβενών και τον Πρόεδρο του Αργύρη […]

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 3:14 pm


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Το έθιμο της «ΑΝΔΡΟΜΑΝΑΣ» για το Ξεπροβόδισμα της Πασχαλιάς.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 10 Μάιου 2024, στις 6:00μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Δεσκάτης να παραβρεθείτε στο τοπικόέθιμο της «ΑΝΔΡΟΜΑΝΑΣ» για το Ξεπροβόδισμα της Πασχαλιάς,που αποτελεί μοναδικό πολιτιστικό γεγονός σε όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Η Πρόεδρος του ΕΜΟΔ Κόττας Γ. Δημήτριος Σωτήρη Χρυσούλα

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 3:00 pm


Νέα κινηματογραφική εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 09 Μαΐου

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 09 Μαΐου στο Cine Grevena “ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ” από σήμερα Πέμπτη 09 Μαΐου έως Κυριακή 12 Μαΐου στις 18:30 (ΜΕΤΑΓΛ) “ΓΚΟΤΖΙΛΑ-ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” από σήμερα Πέμπτη 09 Μαΐου έως Τετάρτη 15 Μαΐου στις 21:30 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών του κινηματογράφου, Αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας εδώ:

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2024 | 11:09 am


Νομός Γρεβενών - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Γρεβενών