Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Sport24

Αμορίμ: "Λάθος που πήγα στο Λονδίνο να συναντήσω τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ"

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δέχτηκε έντονη κριτική για την επιλογή του να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να συζητήσει με ανθρώπους της Γουέστ Χαμ για το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον ίδιο να απολογείται δημόσια -λίγες ημέρες μετά- στους φανς της Σπόρτινγκ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 3:06 pm


Προγνωστικά ΝΒΑ: Το παίρνει προσωπικά ο ΛεΜπρόν για να αποφύγουν οι Λέικερς το sweep

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ντένβερ Νάγκετς για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 3:06 pm


Ολυμπιακός: Ο Μήτρου-Λονγκ που έβλεπε τον αγώνα του αδελφού του πριν το Game 2 με την Μπαρτσελόνα και οι αντιδράσεις του κόσμου

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε όσα έγιναν πριν και μετά το Game 2 με την Μπαρτσελόνα, με την εικόνα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ να παρακολουθεί τον αγώνα του αδελφού του, Ελάιτζα, με το Περιστέρι bwin για το BCL και τις αντιδράσεις του κόσμου να ξεχωρίζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 2:56 pm


Η θερμή αγκαλιά του Σπανούλη με τον Βαγγέλη Λιόλιο λίγες στιγμές αφότου παρέλαβε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς του BCL

Δείτε το VIDEO με την αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη στον Βαγγέλη Λιόλιο, λίγες στιγμές μετά το τέλος της τελετής βραβείων του Basketball Champions League, όπου ο Kill Bill αναδείχθηκε "Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς".

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 2:21 pm


Ο Βασίλης Σπανούλης στο SPORT24: "Ξέρω τις δυνατότητές μου και έχω αυτοπεποίθηση, η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό"

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Βασίλης Σπανούλης σε κορυφαίο επίπεδο; Ο 41χρονος τεχνικός απάντησε σε αυτό το ερώτημα στο SPORT24 λίγα λεπτά αφότου πήρε στα χέρια του το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς στο BCL. Ακόμα μίλησε για το Περιστέρι bwin, την επόμενη μέρα, αλλά και το επερχόνενο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 2:08 pm


Συνάντηση γιγάντων: Η κουβέντα του Σπανούλη με Ζήση, Ντικούδη και Παπαλουκά μετά την παραλαβή του βραβείου

Οι Νίκος Ζήσης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δήμος Ντικούδης βρέθηκαν στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη βλέποντάς τον να παραλαμβάνει το βραβείο του "Προπονητή της χρονιάς" στο BCL και ακολούθως είχαν μία συζήτηση μαζί του, σε μία συνάντηση που ξύπνησε μνήμες Εθνικής Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 2:02 pm


Στην κορυφή του πρωταθλήματος Μotocross η "dream team" της Fantic

Στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα η ομάδα της Fantic ανέβηκε στην κορυφή με τους αναβάτες της Πάνο Κουζή, Δημήτρη Βαγγελάκο και Νίκο Λυρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:57 pm


Μοντέιρο - Τσιτσιπάς 2-0: Αποκλεισμός με το καλημέρα στο Madrid Open για τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε από πολύ νωρίς το Madrid Open καθώς στην πρεμιέρα του στο τουρνουά ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:54 pm


Η αγκαλιά του Σπανούλη με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους μετά την παραλαβή του βραβείου

Δείτε τα VIDEO με τον Βασίλη Σπανούλη να αγκαλιάζει την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, μετά την παραλαβή του βραβείου του "Προπονητή της Χρονιάς του Basketball Champions League", καθώς και με τα παιδιά του στην συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:44 pm


Ομπράντοβιτς: Συμφώνησε να παραμείνει στην Παρτίζαν, γράφει η "Mozzart"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτίζαν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την έγκυρη σερβική "Mozzart" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο "Ζοτς" συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο των ασπρόμαυρων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:42 pm


Η συγκίνηση του Σπανούλη όταν παρέλαβε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου"

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν έλαβε στα χέρια του το βραβείο του "Προπονητή της χρονιάς" για την σεζόν 2023/24 του Basketball Champions league, ευχαριστώντας την σύζυγό του, Ολυμπία, για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:18 pm


Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας MVP του 2023/24 στο BCL

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αναδείχθηκε MVP για τη σεζόν 2023/24 στο Basketball Champions League. Αυτή είναι η πρώτη και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:13 pm


Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο BCL

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για το 2023/24 στο Basketball Champions League, καθώς κατάφερε να οδηγήσει το Περιστέρι bwin μέχρι το Final Four στη μόλις δεύτερη σεζόν της καριέρας του ως head coach.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:04 pm


Η πατρική αγκαλιά του Σπανούλη στον Ράγκλαντ για την ανάδειξή του στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League

Ο Τζο Ράγκλαντ συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του Basketball Champions League για την σεζόν 2023/24, με τον Βασίλη Σπανούλη να τον συγχαίρει με μία πατρική αγκαλιά κατά την διάρκεια της τελετης.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:01 pm


Πετρούνιας: Οι όμορφες φωτογραφίες αγκαλιά με τις κόρες του, μετά την κατάκτηση του 7ου χρυσού μεταλλίου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του 7ου χρυσού μεταλλίου στου κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει την πιο γλυκιά ανταμοιβή στο φινάλε παίρνοντας αγκαλιά τις κόρες του.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:01 pm


Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι 13 πόντοι στο transition των Καταλανών, ο Πάρκερ και ο ρόλος του Αμπρίνες στο Spain Pick and Roll που κλείδωσε το ματς

Ο Στέφανος Μακρής αναλύει με την βοήθεια του Hudl Instat την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 στην Βαρκελώνη. Η δυναμική άμυνα των Καταλανών που έκλεισαν στο post, οι πόντοι στο transition, οι πόντοι του Πάρκερ και ο ρόλος του Αμπρίνες στην 4η περίοδο, που έφερε ανισορροπία στην άμυνα των “ερυθρόλευκων” με Spain Pick and Roll. 

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 1:01 pm


To Ford E-Transit τώρα με ακόμα περισσότερη αυτονομία και πιο γρήγορη φόρτιση

Η Ford Pro εισάγει την έκδοση Extended Range για το επαγγελματικό E-Transit, διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης που απολαμβάνουν οι πελάτες του μεγάλου ηλεκτρικού van με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:54 pm


Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνει νίκη ελπίδας η Κηφισιά, πέφτει το Χ στο Αστέρας - ΟΦΗ

Κορυφώνεται η αγωνία στα Playouts της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:37 pm


Basketball Champions League: LIVE Streaming η απονομή των βραβείων της σεζόν 2023/24

Παρακολουθείστε σε LIVE Streaming την απονομή των βραβείων του Basketball Champions League για την σεζόν 2023/24. Η εκδήλωση διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:34 pm


Ρέντης: Ελεύθερος ο αδελφός του βασικού κατηγορούμενου, για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ο 16χρονος αδελφός του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία Λυγγερίδη αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Στον ανακριτή οι 31 από τους 67 συλληφθέντες.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:30 pm


Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκάουντλοκ με απίθανο VIDEO

Σπουδαία κίνηση από τον Κολοσσό, που ανακοίνωσε την παραμονή του Άντριου Γκάουντλοκ (36 χρονών, 1.91 μέτρα) για την σεζόν 2024/25 με ένα φανταστικό VIDEO.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:20 pm


ΑΕΚ, μεταγραφές: Πυροδοτεί βόμβα με την Χαντάβα

Έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Volley League γυναικών είναι η Εύα Χαντάβα, με την 33χρονη διεθνή να είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την ΑΕΚ ενόψει της νεάς αγωνιστικής σεζόν.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:20 pm


Ο Κάιλ Γκάι στο SPORT24: "Μου ήταν δύσκολο να φύγω από τον Παναθηναϊκό, λάτρεψα το διάστημα που ήμουν εκεί"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τενερίφης στον ημιτελικό του BCL με το Περιστέρι bwin, Κάιλ Γκάι, μίλησε στο SPORT24 για τον τρόπο με τον οποία έφτασε να σημειώνει 36 πόντους, αλλά και για την δύσκολη για εκείνον αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό AKTOR στα μέα της σεζόν.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:00 pm


Γιοκουμπάιτις: "Είναι τρελά σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση, αλλά πήραμε το μάθημά μας"

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα έδειξε στο Game 2 της σειράς με τον Ολυμπιακό ότι έμαθε το μάθημά της από την ήττα στο Game 1, ενώ τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία εξαιρετικά σκληρή ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:00 pm


Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με επιλογές από τα κορυφαία πρωταθλήματα

Τριάδα από τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων του προγράμματος προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 5.71.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:57 am


Ρέντης: Απολογούνται οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η πρώτη ομάδα κατηγορουμένων μετήχθη στα δικαστήρια Ευελπίδων και ξεκίνησε η απολογία τους ενώπιον των ανακριτών για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και τα βίντεο που "πρόδωσαν" τη δράση τους.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:53 am


Προγνωστικά στοιχήματος: Το γόητρο μάς αρκεί στο ντέρμπι Γιουβέντους - Μίλαν

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει βραδινό παιχνίδι με επιλογές στο 1.80 και στο 2.05.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:50 am


Η AC Schnitzer εγγυάται πως θα απολαύσεις οδήγηση στις καλύτερες πίστες του κόσμου

Η περίοδος των trackdays σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει και στα αυτοκίνητα τα οποία μπορεί κάποιος να νοικιάσει για να απολαύσει σε πίστα έχουν προστεθεί δύο πολύ ελκυστικές επιλογές, χάρη στις επεμβάσεις της AC Schnitzer.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:48 am


Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πάει για ντεμαράζ με Τούντορ

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:44 am


Stoiximan Super League Playouts: Όλα για όλα Βόλος και Κηφισιά, μάχη στο Αγρίνιο, δίχως ρίσκο στην Τρίπολη

Τα playouts της Stoiximan Super League μπήκαν στην τελική ευθεία και η μάχη για το δεύτερο εισιτήριο του υποβιβασμού είναι σκληρή. Στις 20:00 όλες οι αναμετρήσεις του Σαββάτου για την προτελευταία αγωνιστική της διαδικασίας και ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:36 am


Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ θέλει τον Ιωαννίδη ακόμη και αν κρατήσει τον Γκιόκερες, γράφει η "A Bola"

Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να απασχολεί έντονα την Σπόρτινγκ, σε τέτοιο βαθμό ώστε η ομάδα της Λισσαβώνας να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του ακόμη και αν δεν παραχωρήσει το μεγάλο αστέρι της επίθεσής της, Βίκτορ Γκιόκερες.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:23 am


RAI: "Ο Κόντε συμφώνησε με την Νάπολι για τριετές συμβόλαιο"

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται μία ανάσα από την Νάπολι, με δημοσιογράφο της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης να αποκαλύπτει πως ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τους παρτενοπέι για να υπογράψει συμβόλαιο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 11:08 am


Stoiximan Super League: Οι 3+2 ομάδες που παλεύουν και τα δεδομένα για τη σωτηρία

Ο Πανσερραϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι δύο ομάδες των playouts που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο που ακόμα χρειάζονται βαθμούς. Δείτε τα σενάρια εν όψει του φινάλε των playouts.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 10:58 am


ΠΑΟΚ για τον Νάσο Κωνσταντίνου: "Κανείς δεν ξεχνά"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για τη μαύρη επέτειο της συμπλήρωσης 7 χρόνων από τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 10:42 am


Αυτά είναι τα δύο μοντέλα της VW που επέλεξε για τις μετακινήσεις του ο Σάκης Ρουβάς

Η Volkswagen καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος για το επόμενο διάστημα θα μετακινείται με δύο ετερόκλητα μεταξύ τους μοντέλα της εταιρείας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 10:34 am


Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" (27/04, 19:30) για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 10:32 am


Madrid Open: Πού θα δείτε τους αγώνες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς. Πού θα δείτε τις αναμετρήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:58 am


Το μελάνι του Πάρκερ και τα κόκκινα απίδια

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη βάση του με το πολλά υποσχόμενο 1-1 και ο Βασίλης Σκουντής βλέπει το γάντι που πετάει ο Τζαμπάρι Πάρκερ στον Κώστα Παπανικολάου...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:57 am


Χένες: "Υπάρχουν συζητήσεις με τον Ράνγκνικ για τη θέση του προπονητή"

Η Μπάγερν αναζητεί εδώ και καιρό τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ για τον πάγκο της στο φινάλε της σεζόν και ο Ραλφ Ράνγκνικ εμφανίζεται ως βασικός υποψήφιος, με τον επίτημο πρόεδρο των Βαυαρών, Ούλι Χένες, να επιβεβαιώνει τις επαφές μαζί του.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:30 am


Το Περιστέρι bwin τρύπησε το ταβάνι του και έζησε το όνειρο στο Βελιγράδι

"Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι" λέει ο λαός. Και το φετινό ταξίδι του Περιστερίου bwin του Βασίλη Σπανούλη είχε τελικό προορισμό το Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι, σε μια σεζόν όνειρο με ένα γλυκόπικρο φινάλε, αλλά πολλή περηφάνια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:16 am


Ολυμπιακός: Το "ευχαριστώ" στον κόσμο και το "ας το κάνουμε μαζί" μετά το Game 2 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του "καλημέρα" στον κόσμο ευχαριστώντας τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό του στην Βαρκελώνη για τα ματς με την Μπαρτσελόνα, ζητώντας την στήριξή τους στο ΣΕΦ για να έρθει η πρόκριση.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:12 am


Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββάτου

Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/04) στην Ευρώπη με μεγάλες μάχες σε Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga και Ligue 1.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:06 am


Μετά το Μαϊάμι σοβαρεύουν οι επαφές της Mercedes με τον Φερστάπεν

Η ηγεσία της Daimler και οι ιδιοκτήτες της Mercedes F1 θα έχουν επίσημη συνάντηση με την πλευρά του Μαξ Φερστάπεν μετά την επιστροφή της Formula 1 από την Αμερική, μετά το GP του Μαϊάμι το Πάσχα, προκειμένου να προσελκύσουν τον Ολλανδό στο Μπράκλεϊ για τη θέση του Λιούις Χάμιλτον.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:58 am


Elite League: Μάχη με φόντο το Final Four για Ηρακλή και Μεγαρίδα και την σωτηρία για Ψυχικό και Έσπερο Λαμίας

Ώρα Game 5 στην Elite League, με έναν αγώνα για τα playoffs ανάμεσα σε Ηρακλή και Μεγαρίδα και έναν για τα playout ανάμεσα σε Ψυχικό και Έσπερο Λαμίας, που ενδεχομένως να κρίνουν ένα εισιτήριο για το Final Four και ένα για την σωτηρία αντίστοιχα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:49 am


Stoiximan Super League: Αγώνες επιβίωσης για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται το Σάββατο (27/04) με την 6η και προτελευταία αγωνιστική των playouts, με τους Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά να δίνουν κρίσιμα εντός έδρας ματς στη μάχη για παραμονή. Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:37 am


Stoiximan Basket League: Φινάλε στα playouts με ΠΑΟΚ και Μαρούσι να μάχονται για την 8η θέση που οδηγεί στα playoffs

Τα playout της Stoiximan Basket League ολοκληρώνονται σήμερα (27/4) με τρεις αγώνες, με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Μαρούσι (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) να ξεχωρίζει, αφού ο νικητής θα κατακτήσει την 8η θέση, που οδηγεί στα playoffs.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:35 am


NBA: Οι Γουλβς ταπείνωσαν τους Σανς στο Φοίνιξ με 126-109 και έκαναν το 3-0

Κυρίαρχοι οι Γουλβς, επικράτησαν εύκολα με 126-109 των Σανς στο Φοίνιξ στο Game 3 και έκαναν το 3-0 στην σειρά, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:30 am


Ο Ολυμπιακός χάρισε 41 πόντους στη Μπαρτσελόνα, αλλά στο ΣΕΦ δεν θα κάνει δώρα

Το 1-1 ήρθε από μια γενναία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, αλλά και σημαντική αδράνεια από τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τη σειρά που μεταφέρεται στο καυτό ΣΕΦ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:02 am


NBA, Μάβερικς- Κλίπερς: Αποβλήθηκαν Γουέστμπρουκ και Ουάσινγκτον, παραλίγο γενικευμένη σύρραξη

Ένα αχρείαστα σκληρό φάουλ του Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Λούκα Ντόντσιτς έφερε αναστάτωση - και παρά λίγο μία γενικευμένη σύρραξη - στο Game 3 των Μάβερικς με τους Κλίπερς, με τον γκαρντ του Λ.Α και τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον να αποβάλλονται.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:47 am


NBA: Πιο σκληροί οι Μάβερικς, λύγισαν με 101-90 τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα με 2-1

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πέντε τεχνικές ποινές, ένα αντιαθλητικό φάουλ και δύο αποβολές, οι Μάβερικς αποδείχθηκαν πιο δυνατοί από τους Κλίπερς και πήραν την νίκη με 101-90, κάνοντας το 2-1 στην σειρά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 7:11 am


Πέισερς - Μπακς 121-118: Ο Χαλιμπάρτον υπέγραψε στην παράταση το 2-1 της Ιντιάνα σε μυθικό ματς απέναντι στον ασύλληπτο Μίντλετον

Ένα ασύλληπτο παιχνίδι έλαβε χώρα στην Ιντιανάπολις, με τους Πέισερς να λυγίζουν τους - χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μπακς στην παράταση με 121-118 και να κάνουν το 2-1 στη σειρά των playoffs του NBA. Μυθικό ματς από τον Μίντλετον με 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Το νικητήριο καλάθι ο "τριπλός" Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 3:41 am


Πέισερς - Μπακς: Το "τρελό" τρίποντο του Μίντλετον που έστειλε το ματς στην παράταση

Ο Κρις Μίντλετον με ένα "τρελό" τρίποντο έστειλε το Game 3 της σειράς των Πέισερς με τους Μπακς στην παράταση.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 3:25 am


Μπαρτζώκας: "Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια"

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Βαρκελώνη με απολογισμό μίας νίκης και μίας ήττας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2 σχολιάζοντας το παιχνίδι.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:44 am


Πίτερς: "Δεν βρήκαμε ρυθμό, χάσαμε επιθετικά ριμπάουντ και η Μπαρτσελόνα αντέδρασε"

Ο Άλεκ Πίτερς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό του στο Palau Blaugrana και για αυτό ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs της EuroLeague.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:31 am


Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League χωρίς να αγωνιστεί

Μία σεζόν κράτησε η απουσία της Λέστερ από την Premier League, αφού την Παρασκευή εξασφάλισε την άμεση επιστροφή της από την Championship, ακόμα κι αν δεν αγωνίστηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:23 am


Είσαι Ολυμπιακός; Τι Μεγάλη Πέμπτη σε περιμένει;

Οι Πειραιώτες λύγισαν στο Game 2 από την αποφασιστική Μπάρτσα. Άστοχοι από μακριά, χαμένοι στα ριμπάουντ και με προσανατολισμό πιο... λάιτ από το game 1. Μεγάλη Τρίτη το τρίτο ματς και δυο ημέρες αργότερα ένα τρομερό πακέτο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:22 am


Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Κάναμε ανόητα λάθη, στο ΣΕΦ θα είναι διαφορετικά λόγω φιλάθλων"

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μίλησε στο SPORT24 έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, εξηγώντας ότι το ΣΕΦ θα κάνει τη διαφορά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:16 am


Μπαρτσελόνα: Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έκανε ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στη EuroLeague και πάλι σε παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά για τα playoffs.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:10 am


Μούρθια - Μάλαγα 74-80: Το φαβορί δεν λύγισε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό

Η Μάλαγα ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, αφού λύγισε τη Μούρθια με 80-74 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του BCL, παρότι βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 11 πόντους.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:04 am


Ράφτης: "Είναι πολύ βαρύ το φορτίο που κουβαλάει και υποκλίνομαι στα κότσια του"

Ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, υποκλίθηκε στα κότσια του αθλητή του μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 12:03 am







Φιλικοί ιστότοποι: