Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μανταμάδο για τη χάρη του Αρχάγγελου Ταξιάρχη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μανταμάδο αυτήν την εβδομάδα, μια και την Κυριακή των Μυροφόρων, 19 Μαΐου, γιορτάζει ο Ταξιάρχης. Εκτός από την τοπική κοινωνία από όλες τις άκρες της Λέσβου που κατά χιλιάδες οι πιστοί αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή του Μανταμάδου για να προσκυνήσουν τους αγίους αρχαγγέλους, ασφυκτικά γεμάτα, ιδιαίτερα την Παρασκευή και…

Το άρθρο Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μανταμάδο για τη χάρη του Αρχάγγελου Ταξιάρχη !!! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 1:13 am


Προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης του έργου «Βελτίωση Δεξιοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο»

Μετά τη καταληκτική ημερομηνία υποβολής 10.05.2024, διενεργήθηκε διαδικασία αναλυτικής εξέτασης της πληρότητας των αιτήσεων και σχετικών δικαιολογητικών των υποψήφιων ωφελουμένων της πρόσκλησης από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης που ορίσθηκε για αυτό το σκοπό από το Επιμελητήριο Λέσβου και ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των αιτήσεων υποψηφίων που κρίθηκαν ως “ΕΠΙΤΥΧΩΝ/ΟΥΣΑ” και υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης εκδήλωσης…

Το άρθρο Προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης του έργου «Βελτίωση Δεξιοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο» εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 12:46 am


Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική Ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης. Η δράση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας.

Το άρθρο Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 12:33 am


Στη Λέσβο έρχονται σήμερα 18 Μαϊου ο Κώστας Μακογιάννης και η Σία Κοσιώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λέσβο θα βρεθούν στις 18 Μαϊου ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και η λαμπερή σύζυγός του η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη. Και οι δύο του είναι προσκεκλημένοι του Νίκου Σηφουνάκη και θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις για το Μουσείο Βρανά. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Να σημειώσουμε ότι η…

Το άρθρο Στη Λέσβο έρχονται σήμερα 18 Μαϊου ο Κώστας Μακογιάννης και η Σία Κοσιώνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2024 | 12:06 am


“…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά

Το ποιητικό μονόπρακτο “…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά. Το μέλλον έρχεται για να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος μας μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Το παρελθόν μας άλλοτε πληγωμένο και άλλοτε σε μια έξαρση χαρούμενων συναισθημάτων μας οδηγεί στην ολοκληρωτική κάθαρση. “Πάνω σε…

Το άρθρο “…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 7:31 pm


Σημαντική Ημερίδα της Eurobank με θέμα “Business Banking Τουρισμός στη Μυτιλήνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός, που υλοποιείται για 14η διαδοχική χρονιά, παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη, 15 Μαΐου, στο επιμελητήριο Λέσβου, στη Μυτιλήνη. Το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτες εταιρείες, υποστηρίζει σφαιρικά το επιχειρηματικό «οικοσύστημα» του ελληνικού τουρισμού…

Το άρθρο Σημαντική Ημερίδα της Eurobank με θέμα “Business Banking Τουρισμός στη Μυτιλήνη” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 7:00 pm


Ο Γιάννης όλης της Λέσβου και πάλι κοντά μας δυνατός και όρθιος στο στέκι του τον ΑΙΟ !!!

Συγκίνηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Θεράποντα στη Μυτιλήνη η επάνοδος του Γιάννη Καραμπέτσου, του ανθρώπου που τον τελευταίο χρόνο πέρασε «διά πυρός και σιδήρου», καθώς έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου από το σοβαρό τραυματισμό του μέσα στην επιχείρηση-ουζερί που διατηρεί επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη πίσω από τον ΟΤΕ όταν…

Το άρθρο Ο Γιάννης όλης της Λέσβου και πάλι κοντά μας δυνατός και όρθιος στο στέκι του τον ΑΙΟ !!! εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 6:04 pm


Στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης

Τη Λέσβο επισκέπτεται το Σαββάτο ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης. Ο κ. Καιρίδης θα παραμείνει στη Μυτιλήνη μέχρι και το πρωί της Δευτέρας. Το επίσημο πρόγραμμά του έχει ως εξής: 1η μέρα: Σάββατο 18/5 16:30 Άφιξη 17:30 Επίσκεψη στην Περιφέρεια 18:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο 18:30 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο 20:00 Συγκέντρωση στο cafe BLOCK…

Το άρθρο Στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 5:13 pm


LIVE – Σημαντική Ημερίδα της EUROBANK στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα “Τουρισμός 2024”

LIVE – Σημαντική Ημερίδα της EUROBANK στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα “Τουρισμός 2024” Μία σημαντική Ημερίδα διοργανώνει αύριο Τετάρτη 15 Μαϊου η EUROBANK στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα “Τουρισμός 2024”.

Το άρθρο LIVE – Σημαντική Ημερίδα της EUROBANK στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέμα “Τουρισμός 2024” εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 3:59 pm


Lesvos Trail – Διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού για έβδομη φορά στην Λέσβο την Κυριακή 26 Μαΐου

Φέτος, για μία ακόμα φορά, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου επιδιώκοντας να αναδείξει τη μοναδικότητα του νησιού, στο πλαίσιο του περιπατητικού και αθλητικού τουρισμού, διοργανώνει τον αγώνα δρόμου βουνού «7ο Lesvos Trail» , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στο χωριό Λεπέτυμνος, σε καταπληκτικές διαδρομές μέσα από τα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου- Συκαμιάς,…

Το άρθρο Lesvos Trail – Διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού για έβδομη φορά στην Λέσβο την Κυριακή 26 Μαΐου εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη - Ειδήσεις από τη Λέσβο - Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 4:24 pm


Νομός Λέσβου - Ειδήσεις και Νέα

6th Meteora M.T.B Race - LesvosPost.com

6th Meteora M.T.B Race  LesvosPost.com

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 4:30 pm


Λέσβος: Σεισμός 4 Ρίχτερ - DETE ΠΑΤΡΑ

Λέσβος: Σεισμός 4 Ρίχτερ  DETE ΠΑΤΡΑ

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2024 | 10:03 am


H Λέσβος σε 10 στάσεις - ΤΟ ΒΗΜΑ

H Λέσβος σε 10 στάσεις  ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2024 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Λέσβου