Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Το Λιμενικό φυλάει τα σύνορά μας… Η ELPEN το στηρίζει… Και το Lesvosnews.gr συγχαίρει την οικογένεια Τρύφων

Μια πρωτοβουλία ουσιαστικής κοινωνικής αξίας για το νησί της Λέσβου ανέλαβε πρόσφατα η ELPEN, ενισχύοντας το έργο του Λιμενικού Σώματος. Αναγνωρίζοντας το καίριο ρόλο που διαδραματίζει για τη φύλαξη των συνόρων της χώρας μας, η εταιρεία ανέλαβε το κόστος των υλικών και των εργασιών για την επισκευή και αντικατάσταση της θερμικής κάμερας AVIN-S C-HAWK που είναι εγκατεστημένη στο Σκάφος Λιμενικού Λ618. Σε συνεννόηση με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η ΕLPEN προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, με στόχο την άμεση παροχή του συγκεκριμένου τεχνικού εξοπλισμού. Επιβεβαιώνοντας τη…

Το άρθρο Το Λιμενικό φυλάει τα σύνορά μας… Η ELPEN το στηρίζει… Και το Lesvosnews.gr συγχαίρει την οικογένεια Τρύφων εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2021 | 2:21 pm


Δελτίο ειδήσεων 22/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 21/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 22/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 October 2021 | 7:14 pm


Δελτίο ειδήσεων 21/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 21/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 21/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2021 | 1:46 pm


Γιορτάστηκε σήμερα η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε ο προστάτη του Σώματος Άγιος Αρτέμιος (ΦΩΤΟ)

Γιορτάστηκε σήμερα η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε ο προστάτη του Σώματος Άγιος Αρτέμιος. Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, αλλά και στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χίου και Σάμου. Γιορτάστηκε σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2021, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε παράλληλα η μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, καθώς…

Το άρθρο Γιορτάστηκε σήμερα η «Ημέρα της Αστυνομίας» και τιμήθηκε ο προστάτη του Σώματος Άγιος Αρτέμιος (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2021 | 4:57 pm


Δελτίο ειδήσεων 19/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 19/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 19/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2021 | 4:40 pm


Δελτίο ειδήσεων 14/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 14/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 October 2021 | 12:18 am


Η νέα Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου του Κώστα Μουτζούρη για την επόμενη χρονιά

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  ανακοίνωσε τον ορισμό  Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου την ανάθεση τομέων ευθύνης και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων αυτών:  Α. Ορίζει χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου τους κάτωθι Περιφερειακούς Συμβούλους: 1. Κουφέλο Παναγιώτη  ως χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λέσβου, στον οποίο αναθέτουμε συμπληρωματικά τον πρωτογενή τομέα. 2. Βρουλή Παντελή ως χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νομού Χίου, στον οποίο αναθέτουμε συμπληρωματικά τους τομείς Διοικητικού, Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων της ΠΕ Χίου και Υγείας. 3. Πανουράκη Βασίλειο ως χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νομού Σάμου, στον οποίο αναθέτουμε συμπληρωματικά τους τομείς Διοικητικού, Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων της ΠΕ…

Το άρθρο Η νέα Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου του Κώστα Μουτζούρη για την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2021 | 7:45 pm


Δελτίο ειδήσεων 13/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 13/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2021 | 1:01 am


Δελτίο ειδήσεων 12/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη.

Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 12/10 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2021 | 11:48 pm


Καρέ – καρέ η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λέσβο… Συνεχής ροή ΒΙΝΤΕΟ

Το Lesvosnews.gr σας μεταφέρει καρέ – καρέ την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λέσβο. Η Άννα Κλαδιά μας ενημερώνει με συνεχή ροή από βίντεο.

Το άρθρο Καρέ – καρέ η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Λέσβο… Συνεχής ροή ΒΙΝΤΕΟ εμφανίστηκε πρώτα στο LesvosNews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 October 2021 | 4:52 pm


Νομός Λέσβου - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Λέσβου