Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (30/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (30/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άρθρο LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (30/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2023 | 8:09 pm


LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (25/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (24/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άρθρο LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (25/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2023 | 7:55 pm


LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (24/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (24/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άρθρο LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (24/1/23) του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2023 | 8:00 pm


Αλματώδης διεθνής εξέλιξη στον τουρισμό της εταιρείας TKC ΑΕ του Θεόδωρου Κούσκου

Δυναμική διείσδυση στον τουρισμό Υγείας και ειδικότερα στον πολλά υποσχόμενο κλάδο της Ευεξίας, δρομολογεί η κατασκευαστική TKC ΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έκλεισε πριν λίγες ημέρες συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή όμιλο ΕNSANA, που διαχειρίζεται 27 ξενοδοχεία σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη με προγράμματα που στοχεύουν στην διατήρηση της καλής υγείας και της ευζωίας. Υπογραμμίζεται ότι η κατασκευαστική εταιρεία TKC AE, προχώρησε ήδη στην 25ετή εκμίσθωση των Ιαματικών πηγών Δήμου Δυτικής Λέσβου στην περιοχή Πολιχνίτου, ενώ μελετά την επέκταση της σε δυο ακόμη προορισμούς της χώρας. Ταυτόχρονα μέσω της…

Το άρθρο Αλματώδης διεθνής εξέλιξη στον τουρισμό της εταιρείας TKC ΑΕ του Θεόδωρου Κούσκου εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2023 | 10:13 am


Πυρ και μανία ο Γιάννης Συνάνης για την αντιμετώπιση των ψαράδων από την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Συνάνης στην εκπομπή του Αντέννα  “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέδειξε το θέμα που αντιμετωπίζουν οι ψαράδες σε όλη την Ελλάδα με τις βιντζότρατες, αφού ενώ έχουν δικαιωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Επικρατείας, τον Άρειο Πάγο και άλλους συναρμόδιους φορείς, εντούτοις το Υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων δεν τους επιτρέπει να λύσουν τους κάβους από τα καϊκια τους που είναι δεμένα επί δύο κα πλέον χρόνια και να επιτρέψουν στους ψαράδες να…

Το άρθρο Πυρ και μανία ο Γιάννης Συνάνης για την αντιμετώπιση των ψαράδων από την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2023 | 5:38 pm


ELPEN – Νέο υπερσύχρονο εργοστάσιο στην Κερατέα… Συγκαταλέγεται στα 5 καλύτερα της Ευρώπης…300 νέες θέσεις εργασίας… (BINTEO)

Ο Γιάννης Συνάνης και η κάμερα του Lesvosnews.gr,  βρέθηκαν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ELPEN στην Κερατέα, όπου ο οικοδεσπότης και συμπατριώτης μας Θεόδωρος Τρύφων και οι συνεργάτες του, ξενάγησαν τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου. Οι Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες σε πλαίσιο σημαντικών κινήτρων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαπενταετία αναπτύσσουν τώρα ένα οικοσύστημα φαρμακευτικής παραγωγής και R&D στην Ελλάδα. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ELPEN Το νέο εργοστάσιο της ELPEN θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος αυτού. Η αρχική επένδυση της ELPEN για…

Το άρθρο ELPEN – Νέο υπερσύχρονο εργοστάσιο στην Κερατέα… Συγκαταλέγεται στα 5 καλύτερα της Ευρώπης…300 νέες θέσεις εργασίας… (BINTEO) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2023 | 11:10 pm


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023… Τα μέχρι τώρα σενάρια για την Περιφέρεια και τους Δήμους

Έχουμε μπει στο 2023 και ήδη ο Ιανουάριος κοντεύει να φύγει… Είμαστε στη χρονιά των Βουλευτικών εκλογών αλλά και των  Αυτοδιοικητικών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αποτίμηση στο χώρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και βέβαια την αποτίμηση για την μέχρι τώρα πορεία των τοπικών μας Δημάρχων αλλά και της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου. Ξεκινώντας από το Δήμο Δυτικής Λέσβου θα λέγαμε ότι εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο νυν Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρος εκτίει μία πολύ πετυχημένη τετραετία και από ότι δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έχει και την επόμενη πενταετία…

Το άρθρο Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023… Τα μέχρι τώρα σενάρια για την Περιφέρεια και τους Δήμους εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2023 | 10:17 am


Πλήθος κόσμου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης Αθηνών, έκοψε χθες Κυριακή στις 11.00, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του, στα γραφεία του, στην πόλη της Καλλιθέας. Πάμπολλα μέλη και απλοί φίλοι του Συλλόγου αλλά και πλήθος επισήμων, τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή εκδήλωση. Αρχικά το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μιλώντας για τις δράσεις όλων των τμημάτων του Συλλόγου, αναφερόμενη κυρίως στις δυσκολίες που συνάντησε ο Σύλλογος ελέω πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια. Έπειτα προσφώνησε…

Το άρθρο Πλήθος κόσμου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2023 | 7:53 am


Νέος σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 04:22 ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε στις 04:22 τα ξημερώματα ανοιχτά της Λέσβου. Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 27 χιλιόμετρα βόρεια από το Σίγρι της Λέσβου και είχε εστιακό βάθος 15,7 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή στο νησί. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές προς το παρόν.

Το άρθρο Νέος σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 04:22 ανοιχτά της Λέσβου εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2023 | 10:07 am


LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (17/1/23) του Lesvosnews.gr με την Μαρία Χαδεμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (17/1/23) του Lesvosnews.gr με την Μαρία Χαδεμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άρθρο LIVE το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (17/1/23) του Lesvosnews.gr με την Μαρία Χαδεμένου (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο .

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2023 | 8:20 pm


Νομός Λέσβου - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Λέσβου