Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

OPEN

Η απελευθέρωση αερόστατων από τους κατοίκους του Λεωνιδίου το βράδυ της Ανάστασης

Στο Λεωνίδιο το βράδυ της Ανάστασης οι κάτοικοι της περιοχής απελευθερώνουν αερόστατα. Ο δήμαρχος της περιοχής, Εμμανουήλ Δολιανίτης μίλησε στην εκπομπή για αυτό το έθιμο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 9:33 am


ΗΠΑ: Αμετακίνητοι οι φοιτητές στις ΗΠΑ – Τι λέει Έλληνας καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Columbia

Συνεχίζεται το τσουνάμι των καταλήψεων στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, με τους φοιτητές να είναι αμετακίνητοι. Στην εκπομπή για το θέμα μίλησε ο Στάθης Γουργουρής, καθηγητής συγκριτικής λογοτεχνίας και κοινωνικών σπουδών στο πανεπιστήμιο της Columbia.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 9:24 am


Χριστός Ανέστη - Η πρώτη Ανάσταση από Χίο και Άγιο Κωνσταντίνο Ομόνοιας

Σε ζωντανή μετάδοση μέσα από την εκπομπή είδαμε την πρώτη Ανάσταση από τη Χίο και τον Άγιο Κωνσταντίνο Ομόνοιας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 9:05 am


Κέρκυρα: Αναβιώνει το θορυβώδες έθιμο – Έτοιμοι χιλιάδες «μπότηδες»

Οι «μπότηδες» στην Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έθιμα για το Πάσχα στην χώρα μας. Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή ο Νίκος Μοσκόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:55 am


Ζαχαριάδης και Κτενά για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και τις Ευρωεκλογές

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Αφροδίτη Κτενά από το ΚΚΕ. Οι δυο τους μίλησαν για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και για την προσεχή «μάχη» των Ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:43 am


O Παναγιώτης Χιώνης έχει κερδίσει 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών όμως ελάχιστοι το γνωρίζουν

Μεγάλο παράπονο του Έλληνα πρωταθλητή η έλλειψη προβολής του αθλητισμού κωφών. Όπως αναφέρει σταμάτησε για 10 χρόνια τον πρωταθλητισμό και έμαθε τυχαία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην εποχή του covid και έτσι ξεκίνησε ξανά.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:32 am


Οι ομάδες της Premier League έχουν πλέον τα δικά τους... δαχτυλίδια αρραβώνων! - Ποιο είναι το πιο ακριβό και ποιο το φθηνότερο

Η εταιρεία Betway Sports συνεργάστηκε με τον κοσμηματοπώλη Έντουαρντ Φλέμινγκ και έφτιαξαν 20 μοναδικά δαχτυλίδια αρραβώνων στα χρώματα των 20 ομάδων της Premier league.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:24 am


Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος του Πάσχα – Πλήθος κόσμου στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα σήμερα οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα, με την πληρότητα στα ΚΤΕΛ Κηφισού να αγγίζει το 100%.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 8:18 am


Η Νεκταρία Κοκκινάκη μας μυεί στα μυστικά της μαγειρίτσας και του αρνιού

Ζωντανά από την Κρήτη βγήκε στην εκπομπή η Νεκταρία Κοκκινάκη και μας είπε τα μυστικά της για την μαγειρίτσα και το πασχαλινό αρνί.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:46 am


«Οχυρώνεται» η Χίος για το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στον Βροντάδο

Για ακόμα μια χρονιά στο Βροντάδο της Χίου ετοιμάζονται για το έθιμο του ρουκετοπόλεμου. Φέτος οι ρουκέτες που θα πέσουν θα αγγίξουν τις 30.000.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:37 am


Μονεμβασιά: Αναμένοντας την πρώτη Ανάσταση στην Καστροπολιτεία

Ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος μίλησε στην εκπομπή για το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:26 am


Εικόνες με τον Τάσο Δούση, Κυριακή στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:18 am


It's show time, Μεγάλο Σάββατο αμέσως μετά την Ανάσταση

Μεγάλο Σάββατο αμέσως μετά την Ανάσταση, το OPEN σας προσκαλεί σε μία εορταστική βραδιά. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα με πολύ χορό και τραγούδι. Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Μάκης Δημάκης και Λίτσα Γιαγκούση, Μεγάλο Σάββατο αμέσως μετά την Ανάσταση.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:16 am


Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα όσοι δεν πρόλαβαν να φύγουν τις προηγούμενες μέρες. Γεμάτα τα πλοία, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η κίνηση και στους δρόμους.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:15 am


Εφημερίδες 04/05/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 7:06 am


Σπύρος Χαριτάτος και Ευλαμπία Ρέβη στέλνουν τη θετική τους σκέψη στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε μια συγκινητική στιγμή ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη έστειλαν τη θετική τους σκέψη στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 6:49 am


Καιρός 04/05/2024 Άστατος ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο

Με έντονα άστατο καιρό θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 6:39 am


Η στάση «επί των Όπλων» - Οι Εύζωνες σκύβουν το κεφάλι μπροστά στον επιτάφιο

Στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, κατά την περιφορά του Επιταφίου γίνεται ένα διαφορετικό έθιμο. Οι Εύζωνες σκύβουν το κεφάλι μπροστά στον επιτάφιο, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό τους στον Θεάνθρωπο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 6:30 am


Σπύρος Χαριτάτος: Σημαντικότερη ημέρα της χρονιάς η Μεγάλη Παρασκευή

«Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η σημαντικότερη ψυχική διαδικασία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος» είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Σπύρος Χαριτάτος, που τόνισε ότι η Μεγάλη Παρασκευή είναι η σημαντικότερη ημέρα της χρονιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2024 | 6:23 am


Για πρώτη φορά πέντε Επιτάφιοι στην Πλατεία Αριστοτέλους

Η μεγάλη συνάντηση των πέντε Επιταφίων στην Πλατεία Αριστοτέλους. Το μήνυμα του Μητροπολίτη Φιλόθεου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 10:08 pm


Βίντεο ντοκουμέντο - Υπόθεση εκβιαστών: Ο βομβιστής την ώρα που παραλαμβάνει τη βόμβα

Νέο υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν αποτυπώσει την δράση των βομβιστών σε κάβα και βενζινάδικο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:50 pm


Αποκάλυψη OPEN: Σε κοίτη ρέματος η σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

SOS εκπέμπει η Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία είναι χτισμένη πάνω σε κοίτη ρέματος. Το OPEN αποκαλύπτει εικόνες από την υποχώρηση θεμελίων και τις ρηγματώσεις κάτω από τα εργαστήρια, ενώ ακατάλληλα κτίρια καταγγέλλουν οι καθηγητές.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:47 pm


Η Κέιτ χειρουργήθηκε από γιατρούς του Πάπα

Ξανά στο προσκήνιο η Κέιτ Μίντλετον και η χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του καρκίνου, με ιταλικό περιοδικό να αποκαλύπτει ότι αυτή, την πραγματοποίησαν οι γιατροί του Πάπα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:42 pm


Βρετανία: Χάνει έδαφος στις δημοτικές εκλογές ο Σούνακ

Κόλαφος για τον Βρετανό πρωθυπουργό είναι τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Το Συντηρητικό Κόμμα ήδη έχει χάσει τις μισές θέσεις στα δημοτικά συμβούλια, γεγονός που προμηνύει πολιτικές εξελίξεις.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:39 pm


Βιβλική καταστροφή από φονική καταιγίδα στη Βραζιλία

Φονική κακοκαιρία πλήττει τη νότια Βραζιλία, όπου από τις πλημμύρες, είναι τουλάχιστον 40 οι νεκροί και 60 οι αγνοούμενοι, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό πολιτών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:28 pm


Νέος κυβερνο - «πόλεμος» Γερμανίας - Ρωσίας

Νέο επεισόδιο έχει ξεσπάσει στη διαμάχη Γερμανίας - Ρωσίας, μετά την Κυβερνοεπίθεση κατά του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, με την Αναλένα Μπέρμποκ να κάνει λόγο για Ρώσους χάκερς.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:24 pm


Οργή στη Μόσχα κατά Μακρόν: Σκληρή απάντηση Πεσκόφ στον Γάλλο πρόεδρο

Την αντίδραση της Ρωσίας προκαλούν οι νέες δηλώσεις Μακρόν για την πιθανότητα αποστολής νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν πέσει η πρώτη γραμμή άμυνας των Ουκρανών. Η Μόσχα κάνει λόγο για επικίνδυνες τοποθετήσεις, αρνούμενη κατηγορηματικά τις κατηγορίες για χρήση χημικών όπλων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:21 pm


Τελεσίγραφο Νετανιάχου σε Χαμάς για ομήρους και Ράφα

Οι Χούθι απειλούν με χτυπήματα σε πλοία που πλέουν στη Μεσόγειο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:12 pm


Επεκτείνεται και εκτός ΗΠΑ το κύμα των φοιτητικών αντιδράσεων

Μορφή επιδημίας παίρνουν οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλη την Αμερικανική επικράτεια. Παρά την απομάκρυνση των φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και της Κολούμπια, οι καταλήψεις συνεχίζονται και εξαπλώνονται σε Καναδά, Αυστραλία, αλλά και στη Γαλλία, όπου η Σορβόννη ηγείται των κινητοποιήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:08 pm


Το OPEN στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Δέος και κατάνυξη

Στη σκιά του πολέμου στη Γάζα, λίγο πριν την τελετή του Φωτός, αυστηρά μέτρα ασφαλείας και λιγοστοί προσκυνητές συνθέτουν το σκηνικό στα Ιεροσόλυμα. Το ΟΡΕΝ βρέθηκε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και κατέγραψε μοναδικές εικόνες από τον Πανάγιο Τάφο και τον Γολγοθά, την ώρα που η αιματοχυσία συνεχίζεται.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:03 pm


Κεντρικό δελτίο 03/05/2024

Πένθος και κατάνυξη στη Χριστιανοσύνη. Κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα. Γεμάτα τα πλοία, ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές. Με αυστηρά μέτρα και λιγοστούς πιστούς η τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα εν μέσω πολέμου. Το OPEN στον Πανάγιο Τάφο. Εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο οι καταλήψεις Πανεπιστημίων για τη Γάζα. Δεν υποχωρούν οι φοιτητές στην Αμερική παρά τις συλλήψεις. Έντονες αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Δοκιμάζουν τις αντοχές μας οι δικαστές, λέει η Μάγδα Φύσσα στο OPEN. Δεκάδες νεκροί από τις πρωτοφανείς φονικές πλημμύρες στη Βραζιλία. Εικόνες βιβλικής καταστροφής. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:49 pm


Αθλητικό δελτίο 03/05/2024

Mε ένα ιστορικό διπλό έφυγε από το Μπέρμινχαμ ο Ολυμπιακός που κέρδισε με 4-2 την Άστον Βίλα και πλέον κρατάει στα χέρια του την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena. Στην Euroleague, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κυνηγήσουν το εισιτήριο για το Final 4 σε 5ο ματς κόντρα σε Μακάμπι και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:44 pm


Το OPEN στα Πριγκηπόνησα

Πλήθος Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη για το Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:42 pm


Η ακολουθία του Επιταφίου σε ιστορικό Ναό στην Κωνσταντινούπολη

Το πνεύμα της Χριστιανοσύνης θριάμβευσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου σήμερα η καμπάνα κατάφερε και χτύπησε στην ερειπωμένη ιστορική εκκλησία της Παναγίας Παραμυθίας. Το ΟΡΕΝ βρέθηκε εκεί όπου σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα ακούστηκαν τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:35 pm


Τετ α τετ Μητσοτάκη - Ιερώνυμου στη Μητρόπολη

Σε ρυθμούς Πάσχα κινούνται οι πολιτικοί αρχηγοί έχοντας ωστόσο στραμμένο το βλέμμα τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για την Τήνο μετά το τετ α τετ με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κέρκυρα έστειλε τα δικά του πολιτικά μηνύματα. Σε εμφανίσεις εν μέσω εορτών και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:30 pm


Αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος: Μάγδα Φύσσα - Δοκιμάζουν τις αντοχές μας

Σχεδόν 4 χρόνια μετά την ιστορική απόφαση που έστελνε στη φυλακή τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος αφέθηκε ελεύθερος, με βούλευμα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και με σκεπτικό που συζητήθηκε. Έφεση θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, κρίνοντας ότι ο Μιχαλολιάκος δεν έχει επιδείξει μεταμέλεια. Δοκιμάζουν τις αντοχές μας οι δικαστές, λέει στο ΟΡΕΝ η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:21 pm


«Φωτιά» ο οβελίας μέχρι την τελευταία στιγμή - Δεν πέφτουν οι τιμές

Χαμένοι βρέθηκαν όσοι περίμεναν τελευταία στιγμή να κάνουν τα ψώνια τους για το εορταστικό τραπέζι. Αντί να πέσουν οι τιμές ανέβηκαν, με το αρνί να πετάει στα 15 ευρώ το κιλό στις αγορές και πάνω από τα 17 στα κρεοπωλεία, ενώ το κατσίκι ξεπέρασε ακόμα και τα 19 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:18 pm


Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και οι τελευταίοι εκδρομείς

Το κύμα εκδρομέων του Πάσχα είναι σε εξέλιξη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:16 pm


Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα: Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και οι τελευταίοι εκδρομείς

Μια ανάσα από το Πάσχα κορυφώνεται μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών. Με πληρότητα που αγγίζει το 100% αναχωρούν πλοία, αεροπλάνα και υπεραστικά λεωφορεία. Αυξημένη η κίνηση και στις εθνικές οδούς, όπου νωρίτερα κατά διαστήματα υπήρχαν εικόνες με ουρές χιλιομέτρων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:07 pm


Συνάντηση πέντε Επιταφίων για πρώτη φορά στην Πλατεία Αριστοτέλους

Στην Πλατεία Αριστοτέλους, λίγο μετά τις 9 αναμένεται να συναντηθούν οι 5 Επιτάφιοι ιστορικών Ναών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:04 pm


Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά των Επιταφίων στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση πέντε Επιταφίων για πρώτη φορά στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:01 pm


Βουβός θρήνος στους Ναούς όλης της χώρας

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα με το θείο δράμα να κορυφώνεται και τους πιστούς να ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου, προσδοκώντας την Ανάσταση, που θα στείλει μηνύματα ελπίδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ευλάβεια οι πιστοί γέμισαν από το πρωί, τους ναούς σε κάθε γωνιά της χώρας. Με κατάνυξη η πρώτη περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Μηνά Θεσσαλονίκης, όπου η πένθιμη πομπή, ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 6:53 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 03/05/2024

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 5:43 pm


Δελτίο στη νοηματική 03/05/2024

Τον κατανυκτικό ύμνο «Ω γλυκύ μου έαρ» ετοιμάζεται να ψάλει η ορθόδοξη χριστιανοσύνη που πενθεί σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, την κορύφωση του Θείου δράματος. Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κύμα εξόδου των εκδρομέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα για το Πάσχα, με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται από το πρωί, στα διόδια της Ελευσίνας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Αδαμαντία Λιόλιου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 4:05 pm


Φονικές πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 40 νεκροί ο πρώτος τραγικός απολογισμός

Φονικές πλημμύρες στη Βραζιλία, με τις πρώτες έρευνες να έχουν απολογισμό σαράντα νεκρούς.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:26 pm


Χάρκοβο: Σοβαρές ζημιές σε αθλητικό κέντρο – Αναφορές για τραυματίες

Στο πόλεμο στην Ουκρανία, όπου συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας προς το Χάρκοβο και την Οδυσσό και τους Ουκρανούς να επιχειρούν να πλήξουν με drones το Μπέλγκοροντ και τη Μόσχα να ανακοινώνει την κατάρριψη τους από την αεράμυνα της περιοχής την ώρα που ο Πεσκόφ απορρίπτει τις κατηγορίες της δύσης ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί χημικά στο πόλεμο με την Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:22 pm


Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης

Επέμβαση της αστυνομίας και στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, για να λυθεί η κατάληψη των φοιτητών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:17 pm


Καλιφόρνια: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο

Κορυφώνεται η αγωνία για την έκβαση των νέων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ με την ένοπλη οργάνωση να διαρρέει ότι μελετά με «θετικό πνεύμα», την πρόσφατη πρόταση κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία θα συνοδευτεί από την απελευθέρωση ισραηλινών ομήρων και ανταλλαγή κρατουμένων. Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις στη Γάζα έχουν γίνει εθνικό θέμα και στις ΗΠΑ με κορυφαία Πανεπιστήμια να τελούν υπό κατάληψη για πάνω από δύο εβδομάδες. Χθες οι αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν την κατάληψη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ενώ σε όλη την αμερικανική επικράτεια έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 2 χιλιάδες διαδηλωτές.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:14 pm


«Ωρολογιακή βόμβα» τα ακαθάριστα οικόπεδα

Μια δύσκολη αντιπυρική περίοδος έχει ήδη αρχίσει και ανησυχία προκαλούν τα πολλά ακαθάριστα οικόπεδα. ΟΙ ιδιοκτήτες τους είναι υποχρεωμένοι να τα καθαρίσουν και να το δηλώσουν έως τις 31 Μαΐου καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα. Χθες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και πολιτικής προστασίας Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για το θέμα των εμπρησμών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:10 pm


Νέο κρούσμα οπαδικής βίας στο Αγρίνιο

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:06 pm


Βίντεο – Ντοκουμέντο: Ο βομβιστής την ώρα που παραλαμβάνει τη βόμβα

Πως τοποθέτησε τη βόμβα στην κάβα της Καλλιθέας ο βομβιστής.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:01 pm


Δελτίο καιρού 03/05/2024

Με έντονα άστατο καιρό, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 2:00 pm


Μεσημεριανό δελτίο 03/05/2024

Τον κατανυκτικό ύμνο «Ω γλυκύ μου έαρ» ετοιμάζεται να ψάλει η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη που πενθεί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στην κορύφωση του Θείου Δράματος. Οι πιστοί παρακολουθούν από το πρωί την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών γεμίζοντας τους ναούς, ενώ από τα ξημερώματα ξεκίνησε ο στολισμός του Επιταφίου στις εκκλησίες όλης της χώρας για να ακολουθήσει το βράδυ το «η ζωή εν τάφω», η περιφορά με κατάνυξη, αλλά και η ελπίδα της Ανάστασης. Σε εξέλιξη είναι το κύμα εξόδου για το Πάσχα, και την κούρσα φέτος φαίνεται να κερδίζουν οι Ηπειρωτικοί προορισμοί, λόγω ακρίβειας στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αν και τα πλοία αναχωρούν γεμάτα από τα λιμάνια. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:58 pm


Στη Μητρόπολη ο Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την ακολουθία των Παθών

Με το βλέμμα στραμμένο στις ευρωεκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί ξεκίνησαν τις πασχαλινές εξορμήσεις τους. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχώρησε για την Τήνο, αφού παρακολούθησε χθες την ακολουθία των Αγίων Παθών στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα αρχή στις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας. Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από την Κέρκυρα όπου θα περάσει τις γιορτές, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:56 pm


Αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος: Πολιτική σύγκρουση για τη δικαστική απόφαση

Ένα κύμα πολιτικών αντιδράσεων ακολούθησε την είδηση για την -υπό όρους- αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν πυρά για το νομικό πλαίσιο που αφήνει παράθυρο αποφυλάκισης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:52 pm


Αθλητικό δελτίο 03/05/2024

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four της Euroleague βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Το τριφύλλι επικράτησε της Μακάμπι στο Βελιγράδι, άνετη νίκη για τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την επόμενη εβδομάδα το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι και στα δύο ζευγάρια. Στο ποδόσφαιρο, ιστορική νύχτα για τους ερυθρόλευκους που θριάμβευσαν στο Μπέρμινχαμ, επιβλήθηκαν της Άστον Βίλα με 4-2 και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:52 pm


Κεραυνός εν αιθρία η απόφαση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου

Έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με το οποίο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Λαμίας στην έφεσή του θα αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει επιδείξει μεταμέλεια.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:48 pm


«Φωτιά» το πασχαλινό τραπέζι - «Χρυσός» ο οβελίας

Ακριβότερο κατά 20 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι με τους καταναλωτές κάνουν έρευνα αγοράς πριν καταλήξουν στο τελικό προϊόν. Φωτιά έχουν πάρει και οι τιμές στα σοκολατένια αυγά, λόγω της μεγάλης αύξησης που καταγράφει τους τελευταίους μήνες διεθνώς η τιμή του κακάο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:44 pm


Άνοιξε η αγορά της Θεσσαλονίκης

Κάθε πέρσι και φθηνότερα, το συμπέρασμα των καταναλωτών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:40 pm


Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:35 pm


Μεγάλη έξοδος για το Πάσχα: Γεμάτα σαλπάρουν τα καράβια από τα λιμάνια

Σε εξέλιξη είναι το κύμα εξόδου για το Πάσχα, και την κούρσα φέτος φαίνεται να κερδίζουν οι ηπειρωτικοί προορισμοί, λόγω ακρίβειας στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αν και τα πλοία αναχωρούν γεμάτα από τα λιμάνια. Οι Έλληνες πάντως θα κάνουν φέτος Πάσχα με την Τρίτη ακριβότερη βενζίνη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:31 pm


Παναγία Παραμυθιάς: Μετά από δέκα χρόνια λειτουργία και Επιτάφιος στην ερειπωμένη εκκλησία

Η καμπάνα όμως σήμερα σε πείσμα κάποιων κατάφερε και χτύπησε και στην ερειπωμένη ιστορική εκκλησιά Παναγιά Παραμυθιάς στην Κωνσταντινούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:26 pm


Σε κλίμα κατάνυξης οι πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες της Πάτρας

Χιλιάδες πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες της Πάτρας για τον στολισμό και το προσκύνημα του Επιταφίου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:21 pm


Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα κατάνυξης το προσκύνημα στον Επιτάφιο

Χιλιάδες πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:17 pm


Πλάκα: Με κατάνυξη οι πιστοί στο προσκύνημα του Επιταφίου

Με κατάνυξη συρρέουν οι πιστοί στην εκκλησία στην Πλάκα, για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:13 pm


Μεγάλη Παρασκευή: Σε κλίμα κατάνυξης η αποκαθήλωση του Ιησού

Τον κατανυκτικό ύμνο « Ω γλυκύ μου έαρ» ετοιμάζεται να ψάλει η ορθόδοξη χριστιανοσύνη που πενθεί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στην κορύφωση του θειου δράματος. Οι πιστοί παρακολουθούν από το πρωί την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών γεμίζοντας τους ναούς ενώ από τα ξημερώματα ξεκίνησε ο στολισμός του επιταφίου στις εκκλησίες όλης της χώρας για να ακολουθήσει το βράδι το «η ζωή εν τάφω» , η περιφορά με κατάνυξη, αλλά και η ελπίδα της Ανάστασης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 1:07 pm


Ώρα Ελλάδος 03/05/2024

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η υπόθεση Μιχαλολιάκου, το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, αλλά και ο εορτασμός της Μεγάλης Παρασκευής σε διάφορες περιοχές της χώρας, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Φώσκολο μίλησαν ο Πέτρος Κόκκαλης Κώστας Καραγκούνης βουλευτής ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Βιβή Δάγκα βουλευτής ΚΚΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:58 am


Πολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Καλαματιανού και Δάγκα για τον Μιχαλολιάκο

Ο Κώστας Καραγκούνης βουλευτής ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Βιβή Δάγκα βουλευτής ΚΚΕ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, για τα Τέμπη, τον Κολωνό και το Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:49 am


Τουρκία: Ανακοίνωσε εμπάργκο εξαγωγών σε 54 κατηγορίες προϊόντων κατά του Ισραήλ

Η Τουρκία ανακοίνωσε εμπάργκο εξαγωγών για να πλήξει το Ισραήλ. Η ανάλυση και το σχόλιο για το ζήτημα από τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Ασφάλειας και Στρατηγικής, Μάριο Ευθυμιόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:35 am


Ο Πέτρος Κόκκαλης για τις πολιτικές εξελίξεις και τις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος του κόμματος «Κόσμος» Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις του κόμματος και τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:27 am


Μεγάλη Παρασκευή στην Ύδρα

Ο επιτάφιος της συνοικίας Καμίνι μπαίνει στη θάλασσα και διαβάζεται η ακολουθία του επιταφίου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:07 am


Μεγάλη Παρασκευή στην Σαντορίνη

Τα τενεκεδάκια του πύργου φωτίζουν το δρόμο του επιτάφιου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:57 am


Μεγάλη Παρασκευή στην Παναγία Δροσιανή της Νάξου

Ο εορτασμός της Μεγάλης Παρασκευής στη Νάξο.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:40 am


Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Ναό «Παναγίας Ελευθερώτριας»

Κορυφώνεται το Θείο δράμα σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:21 am


Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης για τον Μιχαλολιάκο

Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης μίλησε για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 8:03 am


Εφημερίδες 03/05/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:37 am


Καιρός 03/05/2024: Συννεφιές και κατατόπους βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες

Άστατο καιρό θα συναντήσουμε σήμερα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:28 am


Αναβιώνουν τα χαλκούνια στο Αγρίνιο

Οι χαλκουνάδες έχουν ετοιμαστεί για ένα μοναδικό θέαμα κατά την περιφορά των επιταφίων.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:21 am


Greek Mafia: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των καταζητούμενων

Τέσσερα διεθνή εντάλματα για τους δολοφόνους Σκαφτούρου και Ρουμπέτη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:14 am


Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στη Βούλα – Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα το απόγευμα της Πέμπτης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:08 am


Ελεύθερος ο Μιχαλολιάκος

Έφεση στην απόφαση θα ασκήσει μετά το Πάσχα ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 7:02 am


Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς από το λιμάνι του Πειραιά

Αυξημένη κατά 30% η κίνηση σε σχέση με πέρυσι.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 6:14 am


Εξόριστοι Ουκρανοί: Οι εθνικιστές του Κιέβου δολοφόνησαν ανθρώπους

«Γνωρίζουμε τους υπαίτιους, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», λένε.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:00 pm


Νέα σφοδρή Ρωσική επίθεση στην Οδησσό

Στο πολεμικό πεδίο της Ουκρανίας, την πάγια θέση ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποστολής δυτικών στρατευμάτων σε περίπτωση κατάρρευσης του ουκρανικού μετώπου επανέλαβε ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Economist. Την ίδια στιγμή, ανελέητο είναι το ρωσικό σφυροκόπημα το τελευταίο 24ωρο στο λιμάνι της Οδησσού.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:56 pm


«Ωρολογιακή βόμβα» τα ακαθάριστα οικόπεδα

Ανησυχία προκαλούν τα ακαθάριστα οικόπεδα σε ευαίσθητες περιοχές της Αττικής, παρά τα καμπανάκια κινδύνου και την αντιπυρική περίοδο που ξεκίνησε από χθες. Με αφορμή και την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα, ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το πρωί τον Άρειο Πάγο.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:52 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Χειροπέδες στον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης

Στη σύλληψη ενός ακόμα ηγετικού στελέχους των χούλιγκανς, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη προχώρησαν το πρωί οι Αρχές. Πρόκειται για έναν 40χρονο, γνωστό ως «Κορυδαλλιώτη».

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:41 pm


Τέσσερα διεθνή εντάλματα για τους δολοφόνους Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 8 μελών εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, μεταξύ των οποίων και των Ρουμπέτη και Σκαφτούρου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:37 pm


«Βραχνάς» για τους εκδρομείς βενζίνη και διόδια

Την κούρσα φέτος φαίνεται να κερδίζουν οι Ηπειρωτικοί προορισμοί, λόγω ακρίβειας στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αν και τα πλοία αναχωρούν γεμάτα από τα λιμάνια. Οι Έλληνες πάντως θα κάνουν φέτος Πάσχα με την τρίτη ακριβότερη βενζίνη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:32 pm


Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Μαζικά αναχωρούν από την πρωτεύουσα οι εκδρομείς.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:30 pm


Πάσχα ακρίβειας: «Φωτιά» το Πασχαλινό τραπέζι - «Χρυσός» ο οβελίας

Ακριβότερο κατά 20% σε σχέση με πέρυσι στρώνεται φέτος το Πασχαλινό τραπέζι, με τους καταναλωτές να προχωρούν σε έρευνα αγοράς πριν καταλήξουν στο τελικό προϊόν. Φωτιά έχουν πάρει και οι τιμές στα σοκολατένια αυγά, λόγω της μεγάλης αύξησης που καταγράφει τους τελευταίους μήνες διεθνώς η τιμή του κακάο.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:24 pm


Στον πυρήνα της πολιτικής αντιπαράθεσης η ακρίβεια

Με αιχμή το πρόβλημα της ακρίβειας, κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί βάζουν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας την καθημερινότητα των πολιτών. Στο Μαρούσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ από τη Βαρβάκειο ο Στέφανος Κασσελάκης έστρεψε τα πυρά του στην κυβέρνηση για το υψηλό κόστος ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:22 pm


Στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός

«Σπάει ο πάγος» με την εκκλησία μετά την κόντρα για τα ομόφυλα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:12 pm


Νέα ομαδική μήνυση κατά πολιτικών για την τραγωδία στα Τέμπη

Τον αγώνα τους για δικαίωση συνεχίζουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίοι στρέφονται με μήνυση κατά κυβερνητικών στελεχών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η οικογένεια του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, υποστηρίζοντας ότι εξαφανίστηκε 11λεπτη συνομιλία του έμπειρου μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη Λάρισας, λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:07 pm


Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Η Τουρκία είναι ο σημαιοφόρος του Ισλάμ

Διέκοψε πλήρως τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ η Τουρκία, αναφέρει η Bloomberg.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:05 pm


Νέα κρίσιμη συνεδρίαση του Πολεμικού Συμβουλίου στο Ισραήλ

Αναβάλλει τη λήψη απόφασης η Χαμάς για συμφωνία με το Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:02 pm


Κεντρικό δελτίο 02/05/2024

Ελεύθερος ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ομόφωνη απόφαση των δικαστών, παρά το «όχι» του εισαγγελέα. Κατηγορώ από την οικογένεια Φύσσα, θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση. Έως και 20% ακριβότερο από πέρυσι το Πασχαλινό τραπέζι. «Φωτιά» τα καύσιμα και τα ναύλα για τη μεγάλη έξοδο. Η ακρίβεια στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, στην αγορά οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών πριν από το Πάσχα. Η αστυνομία εισέβαλε στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Διαδηλώσεις, συγκρούσεις και εκατοντάδες συλλήψεις στην Αμερική, για την Παλαιστίνη. Θρίλερ με την εκεχειρία στη Γάζα. Όχι Μπλίνκεν για εισβολή στη Ράφα. Η Τουρκία κατά του Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο.Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:56 pm


Αθλητικό δελτίο 02/05/2024

Μεγάλη Πέμπτη και αθλητικά σήμερα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σε λίγη ώρα τη Μπαρτσελόνα, με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να είναι ξανά διαθέσιμος. Στις 10 η μάχη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, ενώ ένα τέταρτο νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για το Final four??. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:46 pm


Πλήρη αντίθεση Μπλίνκεν στα σχέδια Νετανιάχου

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η πορεία της διαπραγμάτευσης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας στη Γάζα, με απελευθέρωση ομήρων, με τον Νετανιάχου να επιμένει από την πλευρά του πως ό,τι και αν συμβεί, δεν θα αλλάξει την απόφαση επέμβασης στη Ράφα και τον Άντονι Μπλίνκεν να προειδοποιεί πως μια τέτοια επίθεση, θα προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες. Και όλα αυτά, λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη νέας συνεδρίασης του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:35 pm


Σε συναγερμό οι αστυνομικές Αρχές των ΗΠΑ για τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια

Θα επιβληθεί η τάξη στα Πανεπιστήμια, δήλωσε ο Μπάιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:33 pm


Ελεύθερος ο Μιχαλολιάκος: Έφεση στην απόφαση θα ασκήσει μετά το Πάσχα ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:30 pm


Επέμβαση της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες δυναμική επέμβαση της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, για τη διάλυση της κατάληψης, με δεκάδες συλλήψεις φοιτητών, στο πλαίσιο φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων. Η κατάσταση είναι έκρυθμη σε πολλά Πανεπιστημιακά ιδρύματα, οι φοιτητές δεν δείχνουν διάθεση να κάνουν πίσω, ενώ όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, προκάλεσαν και τις παρεμβάσεις Ερντογάν - Χέρτζογκ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:21 pm


Απόφαση για Μάτι: Σοκαρισμένοι και οργισμένοι οι εγκαυματίες και οι συγγενείς των θυμάτων

Η δικαστική απόφαση για το Μάτι, που δεν έστειλε κανέναν στη φυλακή, συνεχίζει να προκαλεί την οργή συγγενών θυμάτων και εγκαυματιών, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο για να βρουν δικαίωση. Μιλώντας στο ΟΡΕΝ εγκαυματίας που έμεινε 4 μήνες στην εντατική, δηλώνει ότι 6 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:15 pm


Απόφαση για το Μάτι: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τις ποινές

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση για τη δικαιοσύνη με αφορμή τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι. Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι ποινές «χάδι» οφείλονται στους ποινικούς κώδικες που ψηφίστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει λόγο για fake news και χυδαία προπαγάνδα. Πυρ ομαδόν και από τα υπόλοιπα κόμματα, που βάζουν επίσης στο στόχαστρό τους τον νέο δικαστικό χάρτη που ψηφίστηκε χθες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:11 pm


Ελεύθερος ο Μιχαλολιάκος: Πολιτική αντιπαράθεση για τη δικαστική απόφαση

Ένα κύμα πολιτικών αντιδράσεων ακολούθησε την είδηση για την -υπό όρους- αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντάλλαξαν πυρά για το νομικό πλαίσιο που αφήνει παράθυρο αποφυλάκισης.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:03 pm


Νέα αδιανόητη απόφαση της δικαιοσύνης - Άφησαν ελεύθερο τον Μιχαλολιάκο

Ο εισαγγελέας είπε «όχι», αλλά οι δικαστές απέρριψαν την πρότασή του.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:00 pm


Νίκος Μιχαλολιάκος: Ελεύθερος ο αμετανόητος αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Οι τρεις δικαστές έλαβαν ομόφωνα την απόφαση, παρά την αντίθετη γνώμη του εισαγγελέα, για τον οποίο ο Μιχαλολιάκος παραμένει αμετανόητος και για αυτό είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Οργισμένο κατηγορώ από την οικογένεια Φύσσα, που μιλά για μέγιστη προσβολή των θυμάτων και ζητά να ασκηθεί έφεση, ενώ η απόφαση προκαλεί και σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 6:53 pm


TV Queen, Κυριακή του Πάσχα στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 5:51 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 02/05/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 5:48 pm


Η Μεγάλη Εβδομάδα στο OPEN

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 4:50 pm


Σε εξέλιξη η επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Μεγάλης έκτασης επεισόδια πραγματοποιούνται στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, με τους φοιτητές να έχουν κάνει κατάληψη και την αστυνομία να επεμβαίνει.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 4:17 pm


Δελτίο στη νοηματική 02/05/2024

Στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας θέτουν τα κομματικά επιτελεία την καθημερινότητα των πολιτών με αιχμή τα προβλήματα της ακρίβειας και την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας. Το Μαρούσι ήταν ο τελευταίος σταθμός στις περιοδείες του πρωθυπουργού, πριν τις σύντομες πασχαλινές διακοπές και ενόψει των ευρωεκλογών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συζητά με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 4:17 pm


Ξεκίνησε η επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Δεκάδες συλλήψεις μετά από συγκρούσεις φοιτητών με αστυνομικές δυνάμεις.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:34 pm


Σε θέσεις μάχης στα αμερικανικά πανεπιστήμια, φοιτητές και αστυνομία

Κορυφώνεται η ένταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τον πόλεμο στη Γάζα. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες, περιμένοντας το πράσινο φως για να επέμβουν. Εικόνες χάους σε πολλές πολιτείες από βίαιες συγκρούσεις, με οδοφράγματα και εκατοντάδες συλλήψεις, μετά από εκκενώσεις καταλήψεων.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:30 pm


Στον Άρειο Πάγο ο Βασίλης Κικίλιας για τους εμπρησμούς

Επίσημη είναι η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:25 pm


TV Queen, Κυριακή στις 21:00

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:22 pm


Η Μεγάλη Εβδομάδα στο OPEN

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:20 pm


Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Προφυλακίστηκαν οι 4 αρχηγοί

Με παραγγελία του εισαγγελέα Πατρών θα πραγματοποιηθεί έρευνα για τυχόν ευθύνες των σχολείων, που βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:20 pm


Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 5 άτομα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα 5χρονο παιδί

Σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς, με τον οδηγό να παρασέρνει 5 άτομα, να συλλαμβάνεται και να αναφέρει, ότι δεν τους είδε…

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:15 pm


Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την εργατική πρωτομαγιά

Σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου έγιναν οι καθιερωμένες διαδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Οι πιο επεισοδιακές καταγράφηκαν στη Λυών της Γαλλίας αλλά και στην Κωνσταντινούπολη με την τουρκική αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να εμποδίσει διαδηλωτές στην πλατεία Τάξιμ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:11 pm


Δελτίο καιρού 02/05/2024

Με άστατες καιρικές συνθήκες, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:07 pm


Σε θρίλερ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις Ισραήλ - Χαμάς

Στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για σχέδιο εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας. Από την περιοχή την οποία επισκέπτεται για 7η φορά ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών επανέλαβε την αντίθεσή του με μια χερσαία επιχείρηση στη Ράφα, για την οποία ο Νετανιάχου ξεκαθαρίζει ότι θα γίνει έτσι κι αλλιώς..

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:07 pm


Μεσημεριανό δελτίο 02/05/2024

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τη δικαιοσύνη με αφορμή την δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι. Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι ποινές «χάδι» οφείλονται στους ποινικούς κώδικες που ψήφισε όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει λόγο για fake news και χυδαία προπαγάνδα. Στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας θέτουν τα κομματικά επιτελεία την καθημερινότητα των πολιτών με αιχμή τα προβλήματα της ακρίβειας και την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:03 pm


Οδησσός: Δεκάδες κτίρια στις φλόγες – Τουλάχιστον 14 τραυματίες

Στο μέτωπο της Ουκρανίας, ο στρατός της χώρας συνεχίζει να χάνει έδαφος στα ανατολικά εξαιτίας της καθυστέρησης παράδοσης των δυτικών όπλων. Η Ρωσία τα τελευταία 24ωρα έχει εντείνει τις επιθέσεις της στην Οδησσό τόσο στο λιμάνι όσο και στην ενδοχώρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν 14.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:02 pm


Ανακοινώθηκαν οι τιμές Μάϊου στα τιμολόγια ρεύματος

Κοντά στα 10 λεπτά του ευρώ η κιλοβατώρα στα πράσινα τιμολόγια του Μαΐου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:56 pm


Αθλητικό δελτίο 02/05/2024

Τις νίκες που θα τους κρατήσουν ζωντανούς για πρόκριση στο Final Four της Euroleague θα κυνηγήσουν απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός απέναντι σε Μακάμπι και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Στο ποδόσφαιρο, οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στις 22:00 στο Μπέρμινχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:55 pm


Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, παρά τη διαφωνία του εισαγγελία για την απόφαση.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:52 pm


Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της Greek Mafia

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Μεταξύ των οποίων και των Ρουμπέτη και Σκαφτούρου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:48 pm


Συνελήφθη και ο υπαρχηγός της Θύρας 7

Ο 40χρονος διέφευγε της σύλληψης, καθώς κρυβόταν στον Κορυδαλλό.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:43 pm


Μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την εργατική πρωτομαγιά

Μαζικές ήταν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις για την επέτειο της εργατικής πρωτομαγιάς, με βασικά αιτήματα αύξηση μισθών και επαναφορά συλλογικών συμβάσεων. Εκτός από τα συνθήματα των συνδικάτων ακούστηκαν και συνθήματα συμπαράστασης στους Παλαιστίνιους.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:39 pm


Πήλιο: Μάχη για να μην χαθεί η τουριστική σεζόν

Ανοιχτές είναι οι πληγές της καταστροφικής κακοκαιρίας Ντάνιελ, πριν από οκτώ μήνες στη Θεσσαλία. Το Πήλιο, με την προσπάθεια Αρχών και κατοίκων, δίνει μάχη με τον χρόνο για μη χαθεί η νέα τουριστική σεζόν, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:34 pm


Με στοχευμένα μέτρα θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια η κυβέρνηση

Στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας θέτουν τα κομματικά επιτελεία την καθημερινότητα των πολιτών με αιχμή τα προβλήματα της ακρίβειας και την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας. Κυβέρνηση των καρτέλ και της εγχώριας ολιγαρχίας χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η αντιπολίτευση με τον Πρωθυπουργό να δεσμεύεται για στήριξη των νοικοκυριών και του εισοδήματος των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών, υψώνοντας αναχώματα και αναλαμβάνοντας θεσμικές πρωτοβουλίες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:30 pm


Συνομιλία Κασσελάκη με καταστηματάρχες στη Βαρβάκειο Αγορά

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:29 pm


Ζεσταίνεται η κίνηση στις αγορές – Ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι

Η πασχαλινή αγορά ζεσταίνεται για τα καλά και οι καταναλωτές καταλήγουν σιγά σιγά στα ψώνια τους για το γιορτινό τραπέζι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:26 pm


Περιοδεία Κασσελάκη στη Βαρβάκειο Αγορά

«Καρφιά» Κασσελάκη στην κυβέρνηση για την ακρίβεια.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:24 pm


Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Η μεγάλη έξοδος για το Πάσχα ξεκινάει σήμερα, πώς είναι η κατάσταση αυτή την ώρα στα διόδια της Ελευσίνας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:21 pm


Τραγωδία στο Μάτι: Σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τη δικαστική απόφαση

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τη δικαιοσύνη με αφορμή την δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι. Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι ποινές χάδι οφείλονται στους ποινικούς κώδικες που ψήφισε όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει λόγο για fake news και χυδαία προπαγάνδα. Πυρά εξαπολύουν και τα υπόλοιπα κόμματα, τόσο για την απόφαση για το Μάτι όσο και για τις αλλαγές στη δικαιοσύνη που φέρνει ο νέος δικαστικός χάρτης που ψηφίστηκε χθες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:19 pm


Στο Μαρούσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μαρούσι, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 1:13 pm


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Επιλογές από τις ελληνικές «μάχες» πρόκρισης σε Conference League και Euroleague.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 12:40 pm


Η επέλαση των Βίκινγκς, Σάββατο στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 11:34 am


Ιωάννα σε Χριστοπούλου: Σου έχω στείλει μήνυμα και φυσικά δεν απάντησες!

Η Ιωάννα εκμυστηρεύτηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, ότι έχει τόση αυτοπεποίθηση, που της είχε στείλει προσωπικό μήνυμα, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 10:21 am


Η ιστορία της Μαριαλένας με την Υββόνη Μπόσνιακ

Η Μαριαλένα μοιράστηκε με την Έλενα Χριστοπούλου και τις συμπαίκτριές της μια ιστορία της με την Υββόνη Μπόσνιακ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 10:14 am


Ιδιαίτερα μαθήματα από τον Τάσο Τρύφωνος σε Όλγα, Αγάπη, Καλομοίρα και Μαριαλένα

Ο Τάσος Τρύφωνος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε Όλγα, Αγάπη, Καλομοίρα και Μαριαλένα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 10:08 am


Ώρα Ελλάδος 02/05/2024

Το σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι, οι ευρωεκλογές αλλά και η ακρίβεια, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Ανδρέας Λοβέρδος Πρόεδρος του Κόμματος «Δημοκράτες», o Στέλιος Πέτσας βουλευτής ΝΔ, ο Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Δουδωνής βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 10:08 am


Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είμαι αγαπητή κάποιες φορές ούτε με τα έντερά μου»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στις διαγωνιζόμενες και τόνισε, ότι κάποιες φορές δεν είναι αγαπητή, αλλά είναι εντάξει με το γεγονός αυτό.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:59 am


Πέτσας, Γιαννούλης και Δουδωνής για τις ευρωεκλογές και το Μάτι

Ο Στέλιος Πέτσας βουλευτής ΝΔ, ο Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Δουδωνής βουλευτής ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ευρωεκλογές και την τραγωδία στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:57 am


Η Χριστίνα έβαλε τα κλάματα στην Έλενα Χριστοπούλου

Η Χριστίνα εξομολογήθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, ότι της λείπουν η μητέρα και το αγόρι της και έβαλε τα κλάματα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:50 am


Το «βανάκι της αγάπη» στη «φλόγα»

Δώρα για τα μικρά παιδιά σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:45 am


Αναστασία Α: Έχουμε γεμίσει σπυράκια από το στρες

Η Αναστασία εξομολογήθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, ότι έχει γεμίσει σπυράκια από το έντονο στρες του παιχνιδιού.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:44 am


Ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον Κασσελάκη, τις ευρωεκλογές, το Μάτι και τα Τέμπη

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Πρόεδρος του Κόμματος «Δημοκράτες» και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τις ευρωεκλογές, την δικαστική απόφαση για το Μάτι αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:40 am


Τριανταφυλλιά σε Ανδρέα Μικρούτσικο - «Κάποιες είναι διπρόσωπες»

Η Τριανταφυλλιά μίλησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εξέφρασε παράπονα για τις κάποιες από τις συμπαίκτριέ της στο παιχνίδι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:34 am


POS: Αντιμέτωποι με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ επιχειρηματίες που δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες διασύνδεσης

Επεισόδια έξω από επιχείρηση τεχνικού POS γιατί δεν παρέδωσε τις ταμειακές μηχανές έτοιμες στους κατόχους τους.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:20 am


Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα

Στα ύψη οι τιμές, πόσο θα πληρώσουν οι καταναλωτές το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 9:03 am


Μια ακόμη σύλληψη από την αστυνομία για τη δολοφονία του Λυγγερίδη στο Ρέντη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα ακόμα άτομο για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:27 am


Τραγωδία στο Μάτι: Για προσπάθεια συγκάλυψης κάνουν λόγο οι συγγενείς των θυμάτων

Ο Κώστας Χατζησταματίου εγκαυματίας στο Μάτι και ο Δημήτρης Βερβεσός Πρόεδρος ΔΣΑ μίλησαν για την δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:16 am


Έξοδος του Πάσχα: Στο λιμάνι του Πειραιά ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς, το «παρών» έδωσε και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:52 am


Εφημερίδες 02/05/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:44 am


Καιρός 02/05/2024: Άστατος ο καιρός σήμερα

Βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:34 am


Ιωάννα Κολοβού: Θέλει να πάρει τα πράγματά της από το κατασχεμένο σπίτι και δεν την αφήνουν

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μίλησε η Ιωάννα Κολοβού στην εκπομπή, καθώς δεν την αφήνουν να πάρει τα πράγματά της από το κατασχεμένο σπίτι.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:23 am


Σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς

Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:12 am


TV Queen | Επεισόδιο 4

Ο Πάνος Θεοδώρου που μπήκε στη σχολή για να αναλάβει τη γύμναση των διαγωνιζόμενων, η Ρεγγίνα που τα έχωσε στις συμπαίκτριές της λόγω της ακαταστασίας στις τουαλέτες αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που δίνει συμβουλές και tasks στις παίκτριες, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 7:00 am


TV Queen, απόψε στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 4:38 pm


Ο αχόρταγος, Τετάρτη στις 20:45

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 1:14 pm


Οι τρεις ήρωες, Πέμπτη στις 21:00

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 1:13 pm


La Promesa: Η υπόσχεση, Δευτέρα του Πάσχα στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 1:08 pm


Πάσχα στο OPEN, Κυριακή του Πάσχα στις 13:45

Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάζουμε με ένα αξέχαστο γλέντι. Μαζί μας θα είναι η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Βαγγέλης και Μιχάλης Κονιτόπουλος. Ξεφαντώστε μαζί μας με παραδοσιακούς χορούς και αγαπημένους καλεσμένους. Πάσχα στο OPEN, Κυριακή του Πάσχα στις 13:45.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 1:04 pm


Σαν Ψέμα, Τετάρτη 8 Μαΐου στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 9:15 am


Τσακωμός ανάμεσα σε Τζένη, Αναστασία και Λία

Τζένη, Αναστασία και Λία τσακώθηκαν για τα... ρούχα.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 9:03 am


Ο Παντελής Τουτουντζής «κατσάδιασε» τις διαγωνιζόμενες

Ο Παντελής Τουτουντζής μπήκε στο σπίτι του TV Queen και... «κατσάδιασε» τις παίκτριες.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 8:52 am


Η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα - «Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να χάσω τους γονείς μου»

Με αφορμή τη συζήτηση για τους θανάτους, η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι να χάσει τους γονείς της.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 8:36 am


Η Vasilia μιλά για το bullying που έχει δεχτεί στην παιδική της ηλικία

Η Vasilia αποκάλυψε στα κορίτσια πως έχει δεχτεί bullying στην παιδική της ηλικία.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 8:23 am


«Έχω υπάρξει με πολύ βαριές κρίσεις κατάθλιψης»: Η Κ. Γκαγκάκη για την κατάθλιψη και τον θάνατο του πατέρα της

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο TV Queen για την κατάθλιψη και τον θάνατο του πατέρα της, ενώ μάλιστα τόνισε πως έχει υπάρξει με πολύ βαριές κρίσεις κατάθλιψης.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 8:15 am


Τα κλάματα της Ιωάννας για την κόρη της

Η Ιωάννα αποκάλυψε πως μεγαλώνει μόνη της την κόρη της.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 7:52 am


TV Queen | Επεισόδιο 3

Τα κλάματα της Ιωάννας για την κόρη της, η Κατερίνα Γκαγκάκη που μίλησε για την κατάθλιψη και τον θάνατο του πατέρα της, η Vasilia που αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί στην παιδική της ηλικία, ο Παντελής Τουτουντζής που «κατσάδιασε» τις διαγωνιζόμενες, αλλά και η Χριστίνα που εξομολογήθηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν στο σπίτι του TV Queen.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 7:39 am


Επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα, για τον Βασιλιά Κάρολο

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος, έχοντας στο πλευρό του τη βασίλισσα Καμίλα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:44 pm


Έλον Μασκ: Το μόνο ανοιχτό ερώτημα είναι αν θα πάρει η Ρωσία την Οδησσό ή όχι

Πάμε στη Μόσχα όπου αίσθηση προκάλεσε μετά και τη νέα επίθεση στη Οδησσό, το σχόλιο του Έλον Μασκ για την έκβαση του πολέμου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:41 pm


Νέα σφοδρή επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό – Χτυπήθηκε το ανθρωπιστικό πανεπιστήμιο

Νέο ισχυρό πλήγμα από τις ρωσικές δυνάμεις στην Οδησσό, με νεκρούς και τραυματίες, προκαλεί οργισμένη αντίδραση από τον Ζελένσκι, που ζητά από τη Δύση την αποστολή όπλων, καθώς η Ρωσία κερδίζει συνεχώς εδάφη, έχοντας πλέον υπό την κατοχή της, το 18% της ουκρανικής επικράτειας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:38 pm


Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Συνεχίζουν να βράζουν τα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπου κορυφώνονται οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις. Παρά τις απειλές για αποβολή τους, φοιτητές επιμένουν στις διαμαρτυρίες ενώ στο Κολούμπια εισέβαλαν και κατέλαβαν το Χαμιλτον Χολ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:35 pm


Έντονες πιέσεις σε Νετανιάχου από μέλη της Κυβέρνησης για επίθεση στη Ράφα

Δυναμιτίζει το κλίμα ο Νετανιάχου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το Ισραήλ Θα εισβάλει στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία εκεχειρίας, τινάζοντας στον αέρα τις συνομιλίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες για εκεχειρία στη Γάζα. Οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού προκαλούν αντιδράσεις, καθώς αναμένεται η απάντηση της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:34 pm


Νέα τουρκική πρόκληση – Σε σχολικά βιβλία το αφήγημα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Άγκυρα εντάσσει στη διδακτέα ύλη στα τουρκικά σχολεία τη «Γαλάζια Πατρίδα», τη θεωρία και τον χάρτη της… δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:26 pm


Στενεύουν τα περιθώρια για έκτακτα μέτρα στήριξης

Στενά είναι τα περιθώρια για έκτακτα μέτρα στήριξης, με τον πήχη της ανάπτυξης να πέφτει στο 2,5%.?

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:22 pm


«Φωτιά» φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Αλμυρό θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι, καθώς υπολογίζεται ότι θα κοστίσει από 89 μέχρι και 130 ευρώ, δηλαδή έως και 20% ακριβότερα από πέρσι. Την ίδια στιγμή τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν πως ο πληθωρισμός των τροφίμων αυξήθηκε για άλλη μια φορά τον Απρίλιο στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:16 pm


Ευρωεκλογές: Πριμ και μισθοί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης

Πολιτική κόντρα σε προεκλογική μάλιστα περίοδο εξακολουθεί να προκαλεί η διαρροή στοιχείων ψηφοφόρων του Εξωτερικού από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία έδωσε χτες απαντήσεις στην ανεξάρτητη αρχή προσωπικών δεδομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:13 pm


Αθλητικό δελτίο 30/04/2024

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Εκατοντάδες Ισραηλινοί φίλαθλοι βρίσκονται μέσα και έξω από το γήπεδο, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της πράσινης ΚΑΕ. Στις 21:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, με τον Κώστα Παπανικολάου να κρίνεται την τελευταία στιγμή ανέτοιμος και να μένει εκτός. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:09 pm


Κεντρικό δελτίο 30/04/2024

Οργισμένο κατηγορώ από τους συγγενείς και «τσουνάμι» αντιδράσεων για την δικαστική απόφαση, που δεν βάζει κανέναν στη φυλακή για την τραγωδία στο Μάτι. Να γίνει η δίκη από την αρχή, ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Λαϊκά δικαστήρια καταγγέλλει η ένωση δικαστών και εισαγγελέων και κατηγορεί την κυβέρνηση για ανοχή και παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. Τον ποινικό κώδικα, που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019, «δείχνει» η κυβέρνηση για τις ποινές - χάδι. Είναι ψέματα, απαντά ο Κασσελάκης και δηλώνει ότι αισθάνεται ντροπή για τη δικαστική απόφαση. Με 4,9% έτρεξαν οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων τον Απρίλιο. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:01 pm


«Μάχη» στη Βουλή για την κατάργηση των ειρηνοδικείων

«Κόκκινο» χτύπησε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο δικαστικό χάρτη, μεταρρύθμιση που ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ιστορική. Η αντιπολίτευση καταγγέλλει πως οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου διαλύουν τη Δικαιοσύνη, με τον Γιώργο Φλωρίδη να αναχαιτίζει τις επικρίσεις, εξαπολύοντας ταυτόχρονα πυρά κυρίως κατά του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:47 pm


Μητσοτάκης: O ΣΥΡΙΖΑ λέει ναι σε όλα και όχι σε τίποτα

Πυρά αντάλλαξαν σήμερα ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για τους Σπαρτιάτες και κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για ακοστολόγητες υποσχέσεις. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη για αστοχίες βουλευτών και υπουργών του.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:42 pm


Κασσελάκης: Το 41% έφερε την αλαζονεία Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν από λίγο με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακεραυνώνει την αλαζονεία της Κυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:35 pm


«Άδειασαν» τον Βαρτζόπουλο Μιχαηλίδου, Ζαχαράκη και Ευθυμίου

Πολιτική θύελλα από τη δήλωση Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες. Πολλά γαλάζια στελέχη εξέφρασαν τη διαφωνία τους για όσα είπε.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:31 pm


Θύελλα για τη δήλωση Βαρτζόπουλου, την αποπομπή του ζητά η αντιπολίτευση

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου ότι η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση. Ο ίδιος με ανάρτησή του επανήλθε στο θέμα μιλώντας για παρερμηνεία και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Αποστάσεις κρατούν κυβερνητικά στελέχη, ενώ την αποπομπή του ζητά η αντιπολίτευση.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:26 pm


Τραγωδία στα Τέμπη: Μήνυση από τους συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας

Στην τραγωδία των Τεμπών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:23 pm


Απόφαση για το Μάτι: «Μετωπική» αντιπαράθεση για τις ποινές-«χάδι»

Η δικαστική απόφαση πυροδότησε ομοβροντία πολιτικών αντιδράσεων, αλλά και νέο γύρο σύγκρουσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Για νόμο του ΣΥΡΙΖΑ με ευμενέστερες διατάξεις επί των ποινών κάνει λόγο η κυβέρνηση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απορρίπτει τις μομφές.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:15 pm


Γιάννης Κολοκυθάς για Μάτι: Έχει τραυματιστεί η αξιοπιστία της δικαιοσύνης

Το σχόλιο του Γιάννη Κολοκυθά στο Κεντρικό Δελτίο για τις εξελίξεις για την δίκη για το Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:11 pm


Μητσοτάκης: Με βάση τον κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ επιβλήθηκαν οι ποινές για το Μάτι

Στην ολομέλεια συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο δικαστικό χάρτη. Κατά την διάρκειά της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετήθηκε για τις ποινές για το Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:07 pm


Ποινές χάδι για το Μάτι: Αν ήθελαν οι δικαστές θα μπορούσαν να βάλουν κάποιους στη φυλακή

Οργή στην κοινή γνώμη για την απόφαση για το Μάτι, με τους συγγενείς των 104 νεκρών να είναι έτοιμοι να φθάσουν ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:02 pm


Μάτι: Η κραυγή απόγνωσης των συγγενών των θυμάτων γίνεται οργή

Αποφασισμένοι να φθάσουν ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να δικαιωθούν, δηλώνουν οι συγγενείς των 104 νεκρών στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι και εξαπολύουν νέο δριμύ κατηγορώ κατά των δικαστών για τη χθεσινή ετυμηγορία – ντροπή, που δεν έβαλε ούτε έναν από τους κατηγορούμενους στη φυλακή. Μετά το «τσουνάμι» των αντιδράσεων η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να διερευνηθεί αν πρέπει η δίκη για την τραγωδία να γίνει από την αρχή, ενώ η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με ανακοίνωσή της, ρίχνει «λάδι στη φωτιά», φτάνοντας στο σημείο να μιλά για λαϊκά δικαστήρια.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 6:57 pm


TV Queen, απόψε στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 6:26 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 30/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 5:20 pm


Το βιβλίο του Δανιήλ, Μεγάλη Πέμπτη στις 01:45

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 5:09 pm


Ένας κοντός θα μας σώσει, Τρίτη στις 20:45

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 5:06 pm


Δελτίο στη νοηματική 30/04/2024

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μετά τη θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι. Η κα Αδειλίνη ζητά τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση για τους 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν. Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι "η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση". Έντονη είναι η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας, εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς στην πρόταση του Τελ Αβίβ για εκεχειρία. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 4:05 pm


Η ρεπόρτερ Νούλα ξαναχτυπά – Ποιον διάσημο θα στέλνατε στις Ευρωεκλογές;

Η γιαγιά-ρεπόρτερ Νούλα βρέθηκε στην Κυψέλη και μίλησε με τον κόσμο. Η ερώτησή της σήμερα ήταν. Ποιον διάσημο θα στέλνατε στις Ευρωεκλογές;

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 3:44 pm


Οδός Ζαρίφη 30/04/2024

Η πρώτη μέρα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε και ο σχολιασμός από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τον Ανδρέα Παπαγιαννάκη, το κόστος των ρούχων της Μαρίνας Σάττι και η ρεπόρτερ Νούλα, που για άλλη μια μέρα βγήκε στους δρόμους και μίλησε με τον κόσμο, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 3:37 pm


Eurovision: Αυτό είναι το κόστος των ρούχων της Μαρίνας Σάττι

Πόσο θα κοστίσουν οι στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στη Eurovision; Η εκπομπή έχει την απάντηση.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 3:26 pm


Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Ανδρέας Παπαγιαννάκης για την πρώτη ημέρα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της πρόβα στο Μάλμε τη χθεσινή μέρα και μίλησε για τις εντυπώσεις της. Στην εκπομπή για την ίδια μίλησαν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 3:06 pm


Νέα σφοδρή επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό

Νέο ισχυρό πλήγμα από τις ρωσικές δυνάμεις στην Οδησσό, με νεκρούς και τραυματίες, προκαλεί οργισμένη αντίδραση από τον Ζελένσκι. Ο Ουκρανός πρόεδρος προειδοποιεί τη Δύση και ζητά εσπευσμένα την αποστολή όπλων, καθώς η Ρωσία κερδίζει συνεχώς εδάφη, φτάνοντας να έχει υπό την κατοχή της, πλέον, έως και το 18% της ουκρανικής επικράτειας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:51 pm


Τρόμος σε σταθμό του μετρό στο Βορειοανατολικό Λονδίνο

Επίθεση με μαχαίρι σαμουράι από άντρα κατά πολιτών και αστυνομικών έξω από σταθμό του μετρό στο Λονδίνο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:48 pm


Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Κορυφώνονται οι διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ, στα αμερικανικά πανεπιστήμια, με φοιτητές του Κολούμπια να εισβάλλουν και να καταλαμβάνουν το Χαμιλτον Χολ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:48 pm


Ραγδαίες εξελίξεις – Από ώρα σε ώρα η απάντηση της Χαμάς σε πρόταση εκεχειρίας του Ισραήλ

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας, εν αναμονή της απάντησης της Χαμάς στην πρόταση του Τελ Αβίβ για εκεχειρία, σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ τις τελευταίες ημέρες, καθώς -αν η απάντηση της Χαμάς είναι αρνητική- τότε το Ισραήλ θα προχωρήσει με την επίθεσή του στη Ράφα. Την ίδια ώρα, οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν σε εμπορικά και πολεμικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα, εκ των οποίων το ένα ελληνόκτητο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:44 pm


Απειλές με μαχαίρι από 12χρονο σε αυλή σχολείου μετά από καυγά με συνομήλικό του

Στη Θεσσαλονίκη 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του έπειτα από καυγά.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:43 pm


Κικίλιας: Έχουν γίνει αντιπυρικές ζώνες σε δάση και στρατόπεδα

Πολύ δύσκολη διαφαίνεται η φετινή αντιπυρική περίοδος, όπως επισημαίνει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:41 pm


Στον ανακριτή 8 κατηγορούμενοι για την διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα 8 κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας. Σήμερα μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ο ένας εκ των αρχηγών της σπείρας είναι αδερφός του 13χρονου μαθητή που έκανε το βαποράκι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:36 pm


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι βομβιστές σε βενζινάδικο και κάβα σε Πειραιά και Καλλιθέα

Στα χέρια της δίωξης εκβιαστών είναι δυο άτομα για την έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά πριν από περίπου δυο μήνες. Επίσης, κατηγορούνται και για την έκρηξη στην κάβα στην Καλλιθέα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:35 pm


Κεραμέως: Δεν έχει σχέση με την εκλογική διαδικασία – Σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση

Πολιτική αντιπαράθεση σε προεκλογική μάλιστα περίοδο εξακολουθεί να προκαλεί η διαρροή στοιχείων ψηφοφόρων του Εξωτερικού από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία έδωσε χτες απαντήσεις για την υπόθεση στην Ανεξάρτητη Αρχή Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο σε αυτή την υπόθεση προστέθηκαν και οι καταγγελίες περί κλοπής στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του Υπουργείο Εσωτερικών με αποτέλεσμα να δέχεται σφοδρή κριτική η υπουργός εσωτερικών, η οποία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εκλογική διαδικασία.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:32 pm


Νέα τουρκική πρόκληση: Σε σχολικά βιβλία το αφήγημα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Μάθημα στα σχολεία της Τουρκίας γίνεται η «Γαλάζια Πατρίδα» για να τονιστεί η σημασία της γεωγραφικής θέσης της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:30 pm


Η κυβέρνηση για την τοποθέτηση Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:23 pm


Το μηνιαίο εισόδημα επαρκεί για μόλις 19 μέρες

Το κύμα ακρίβειας καλπάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην πασχαλινή αγορά, με το δώρο του Πάσχα να αποδεικνύεται φέτος δώρο... άδωρον, καθώς εξανεμίζεται από βασικές ανάγκες και χρέη που τρέχουν. Όπως λένε στο OPEN οι καταναλωτές παλεύουν με δανεικά, ενώ η οικονομική δυσπραγία αποτυπώνεται και σε έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:18 pm


Δελτίο καιρού 30/04/2024

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα υποδεχτούμε τον Μάιο στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:15 pm


Μεσημεριανό δελτίο 30/04/2024

Τη διερεύνηση του ενδεχόμενου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση για τους 15 κατηγορούμενους που αθωώθηκαν για την τραγωδία στο Μάτι, ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση». Έντονη είναι η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ζητούν την αποπομπή του από την κυβέρνηση, ενώ τη διαφωνία τους με αυτή τη δήλωση εξέφρασαν ανοιχτά και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 2:14 pm


Αθλητικό δελτίο 30/04/2024

Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκει τους δύο αιώνιους αντιπάλους του ελληνικού μπάσκετ στο κατώφλι των τρίτων αγώνων στα πλέι οφ της Euroleague. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Χουάντσο αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:53 pm


Eurostat: Στο 3,2% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο στην Ελλάδα – Αμετάβλητος στο 2,4% στην Ευρωζώνη

Στο 3,2% διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο, υποχωρώντας ελαφρά από το 3,4% του Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:52 pm


Πλαφόν 0,5 στις προμήθειες στα POS για μικρές συναλλαγές εώς 10 ευρώ

Κουρεύονται οι τραπεζικές προμήθειες για συναλλαγές με POS έως 10 ευρώ και υπάρχουν αρκετοί κλάδοι επαγγελματιών που δουλεύουν με αυτά τα ποσά.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:46 pm


Θύελλα για τη δήλωση Βαρτζόπουλου ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση». Έντονη είναι η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ζητούν την αποπομπή του από την κυβέρνηση ενώ τη διαφωνία τους με αυτή τη δήλωση εξέφρασαν ανοιχτά και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Ο ίδιος μίλησε για δημιουργία εντυπώσεων, και «άρνηση της απλής λογικής» και χαρακτήρισε ως αυθαίρετες και προβοκατόρικες τις ερμηνείες των λεγομένων του.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:39 pm


Τέμπη: Μήνυση κατά πολιτικών προσώπων καταθέτουν συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας μεταβαίνουν συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, οι οποίοι στρέφονται με μηνύσεις εναντίον πολίτικων προσώπων και στελεχών των σιδηρόδρομων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:31 pm


Δίκη για το Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων και έντονες πολιτικές κόντρες για την απόφαση

Πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει με αφορμή την απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου για την πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχησε τη ζωή σε 104 ανθρώπους. Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη βάσει του νόμου που πέρασε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019 υποστήριζε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στο ΟΡΕΝ. Για διαστρέβλωση της αλήθειας κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:26 pm


Όσα δε λέμε με την Άννα Δρούζα, Δευτέρα 6 Μαΐου στις 01:00

Η Άννα Δρούζα σε μια διαφορετική συνέντευξη ανακαλύπτει μαζί μας το αληθινό πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Όσα δε λέμε με την Άννα Δρούζα πρεμιέρα Δευτέρα 6 Μαΐου στις 01:00.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:17 pm


Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Οργή και αγανάκτηση συγγενών για την απόφαση του δικαστηρίου

Τη διερεύνηση του ενδεχόμενου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση για τους 15 κατηγορούμενους που αθωώθηκαν για την τραγωδία στο Μάτι, ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Οι συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν χθες στο άκουσμα των ποινών. Ιδιαίτερα όταν ανακοινώθηκε ότι οι έξι ένοχοι, θα αφεθούν ελεύθεροι, εξαγοράζοντας τις ποινές τους για 10 ευρώ την ημέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:10 pm


Πρωινό ΣουΣου 30/04/2024

Η πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, όλο το παρασκήνιο από το TV Queen αλλά και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:10 pm


Η Βίκυ Πρωτογεράκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να φανεί η αλήθεια και να αθωωθεί», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε λέγοντας «μπορεί να εργάζεται κανονικά ως ηθοποιός γιατί είναι αγαπητός στον κόσμο».

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 1:00 pm


Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το εύρημα που θα χρησιμοποιήσει επάνω στη σκηνή της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι κρατάει μίνι κάμερα στο χέρι της.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 12:49 pm


Δημήτρης Παπάζογλου: Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει γιατί έχει τσαγανό

Η Μαρίνα Σάττι έχει μεγάλη αποδοχή, έχει κερδίσει μέχρι και κόσμο από το εξωτερικό, ανέφερε ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 12:41 pm


Στη φυλακή δικηγόρος που καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο κοριτσιών 9 και 11 ετών

Η Κική Πετρουλάκη Πρόεδρος ΔΣ Ευρωπαϊκού δικτύου κατά της βίας και ο Γιώργος Χαραλαμπής συνήγορος δύο κοριτσιών μίλησαν για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 12:10 pm


Λάκης Λαζόπουλος: Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Δύο ημέρες στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 12:08 pm


Ο συνήγορος της μητέρας της 28χρονης Κυριακής, Γιάννης Απατσίδης στο Πρωινό ΣουΣου

«Καταγγέλλω ότι στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού επικρατεί περίεργο καθεστώς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της μητέρας της 28χρονης Κυριακής, Γιάννης Απατσίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:51 am


Νίκος Γεωργιάδης: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πάθει σοκ με αυτό που είχε δει, ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου που αναφερόταν στην συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:44 am


Ο Παντελής Τουτουντζής για το TV Queen και τη Μαρίνα Σάττι

«Στην πρεμιέρα είχα ένα δημιουργικό άγχος, θέλω να βοηθήσω τις διαγωνιζόμενες να εξελιχθούν», είπε ο Παντελής Τουτουντζής και συνέχισε λέγοντας «είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά, δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια για την ιδιότητά μου στο ριάλιτι σόου». Ακόμα, ο κριτής του TV Queen, τόνισε πως δεν υπήρξε καμία αντιπαράθεση με τους άλλους κριτές, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:25 am


Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου στην κάμερα της εκπομπής μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:04 am


Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσίασε το Zari

Πόσο στοιχίζουν τα ρούχα που φοράει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 10:46 am


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το θέμα με τον Ηλία Ψινάκη θεωρείται λήξαν, έχει απαντήσει η Κατερίνα Λιόλιου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην εκπομπή για τον Ηλία Ψινάκη, την Μαίρη Συνατσάκη, την Κατερίνα Λιόλιου και το κίνημα #metoo.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 10:46 am


Ώρα Ελλάδος 30/04/2024

Η δικαστική απόφαση για το Μάτι, η ακρίβεια αλλά και οι ευρωεκλογές ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Βασίλης Κικίλιας Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο Γιώργος Φλωρίδης Υπουργός Δικαιοσύνης, η Άννα Ευθυμίου βουλευτής ΝΔ, ο Βασίλης Κόκκαλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Ευαγγελία Λιακούλη βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 10:01 am


Ευθυμίου, Κόκκαλης και Λιακούλη για το Μάτι και τη δήλωση Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες

Η Άννα Ευθυμίου βουλευτής ΝΔ, ο Βασίλης Κόκκαλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Ευαγγελία Λιακούλη βουλευτής ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την δικαστική απόφαση για το Μάτι, αλλά και για τη δήλωση του Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:51 am


Ο Γιώργος Φλωρίδης για το Μάτι και τις γυναικοκτονίες

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Γιώργος Φλωρίδης Υπουργός Δικαιοσύνης και μίλησε για την περίοδο της απόλυτης ατιμωρησίας που τελειώνει, για την δικαστική απόφαση για το Μάτι αλλά και για τις γυναικοκτονίες.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:24 am


Δόξα Πηγαδακίων: Η ομάδα- κόσμημα της Ζακύνθου έγινε 20 χρονών

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων τα 20 χρόνια από τον πρώτο αγώνα των ακαδημιών. Η Δόξα Πηγαδακίων διαθέτει εκτός από ακαδημίες, ανδρική αλλά και γυναικεία ομάδα και είναι από τις ελάχιστες που βρίσκονται στη νησιωτική Ελλάδα που μετρά 20 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε και ο Μύρτο Ουζούνι που αγωνίζεται τώρα στην Laliga με τη φανέλα της Γρανάδα.

Για τα 20 χρόνια της η Δόξα Πηγαδακίων διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζακύνθου. Το παρόν έδωσαν δύο εκλεκτοί καλεσμένοι που έχουν τιμήσει τον αθλητισμό της Ελλάδας, ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και ο θρυλικός “Νουρέγιεφ” του Ηρακλή, Βασίλης Χατζηπαναγής.

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο του Εthnos.gr

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:02 am


Τι λένε οι κρεοπώλες: Σε ποιες τιμές θα κυμανθεί το αρνί και το κατσίκι ενόψει Πάσχα

Η συγκράτηση των τιμών σε αρνί και κατσίκι θα εξαρτηθεί από την προσφορά και τη ζήτηση.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:58 am


Ο Βασίλης Κικίλιας για το Μάτι και την αντιπυρική περίοδο

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην εκπομπή για την δικαστική απόφαση για το Μάτι αλλά και για την δύσκολη αντιπυρική περίοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:33 am


Η δικαιοσύνη τους έκλεισε την πόρτα – Τι λένε εγκαυματίες της τραγωδίας στο Μάτι

Ο Βασίλης Χειρδάρης δικηγόρος, η Μαρίνα Καρύδα συνιδρύτρια οργάνωσης «salvia» και οι εγκαυματίες Πηνελόπη Κωνσταντάκη και ο Δημήτρης Φιλίππης μίλησαν για την δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:10 am


Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις παίκτριες

«Θέλω να σας μιλήσω και γι' αυτή την εβδομάδα και για κάθε εβδομάδα. Όλες σας θα εκτελείτε κάποιες αποστολές», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις παίκτριες.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 8:08 am


Εφημερίδες 30/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:58 am


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει με την Όλγα

Η Όλγα μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:54 am


Η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Tv Queen

Η κοπέλα που αποχώρησε από το σπίτι του Tv Queen είναι η Λίνα, ενώ οι άλλες τρεις θα μπουν ξανά μέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:51 am


Καιρός 30/04/2024: Βοριάδες και πρόσκαιρες τοπικές βροχές

Προς τα Ανατολικά και Βόρεια θα κυριαρχήσουν οι συννεφιές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:44 am


Δικηγόρος συγγενών θυμάτων στο Μάτι: Είναι μια λάθος απόφαση που στιγματίζει τη δικαιοσύνη

Προκαλείται η κοινή λογική αλλά και η νομική επιστήμη με την απόφαση αυτή για το Μάτι ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μαρούπα δικηγόρος συγγενών θυμάτων και συνέχισε αισθάνεσαι ότι δεν προστατεύεται από το κράτος η ζωή σου.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:32 am


TV Queen | Επεισόδιο 2

Οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στην εντυπωσιακή σχολή του «Tv Queen». Ήδη από την πρώτη κιόλας μέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις επισκέφθηκε στο σπίτι και συνομίλησε με την Όλγα, ενώ στη συνέχεια πήγαν στην αίθουσα διδασκαλίας και ο διευθυντής της σχολής τους έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες για το τι θα κάνουν κάθε εβδομάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 7:11 am


Τριανταφυλλόπουλος για δολοφονία Λυγγερίδη: Αν πρέπει να λήξει αυτή η ιστορία πρέπει να συλληφθεί ο κ. Μώραλης

Ο ποινικολόγος Γιάννης Απατσίδης, μιλάει στην εκπομπή για τη δολοφονία Λυγγερίδη, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στη συνέχεια να τονίζει πως «αν πρέπει να λήξει αυτή η ιστορία πρέπει να συλληφθεί ο κ. Μώραλης».

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 6:40 am


Μιχάλης Γρηγορίου: Θα παίξει ρόλο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια

«Η ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα είναι ό,τι καλύτερο συμβαίνει στο ποδόσφαιρό μας», δήλωσε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και συνέχισε λέγοντας «θα παίξει ρόλο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 6:34 am


Η Δίκη στο OPEN 29/04/2024

Το ντέρμπι των Δικεφάλων: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, η διαιτησία, αλλά και η αλήθεια για την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ο πρώην διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, ο ποινικολόγος Γιάννης Απατσίδης και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 6:32 am


«Γεύση» Παραολυμπιακών Αγώνων στη γιορτή αθλητισμού στο Μοναστηράκι με την υπογραφή της HELLENiQ ENERGY

Τη στήριξή της στην προσπάθεια των αθλητών με αναπηρία και στη διεύρυνση του Παραολυμπιακού κινήματος στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε για ακόμα μια χρονιά η HELLENiQ ENERGY, που ως ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζει ενεργά εδώ και 4 χρόνια την προετοιμασία και τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:44 pm


Μητσοτάκης: Εθνική στρατηγική για άτομα με αναπηρία

Τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου απασχόλησε και η εθνική στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία, με τον πρωθυπουργό, να τονίζει την ανάγκη μιας Ελλάδας για όλους.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:38 pm


Μόσχα: Διαρκείς προωθήσεις ρωσικών δυνάμεων στα μέτωπα του Ντονιέτσκ

Το κλίμα στη Μόσχα μετά την παραδοχή του Ουκρανού αντιστράτηγου ότι υποχωρεί το ανατολικό μέτωπο του πολέμου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:34 pm


Προελαύνουν οι ρωσικές δυνάμεις στο Ντονιέτσκ

Υποχώρηση στο μέτωπο του Ντονιέτσκ, παραδέχθηκε ο Ουκρανός αρχιστράτηγος, με τις ρωσικές δυνάμεις να προελαύνουν. Συνάντηση στο Κίεβο είχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ και ο Ουκρανός Πρόεδρος Ζελένσκι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:30 pm


ΗΠΑ: Γιγαντώνονται οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις – Ανυποχώρητοι φοιτητές και καθηγητές

Επιμένουν με τις καταλήψεις και τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις φοιτητές και καθηγητές σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια. Παρά τις εκατοντάδες συλλήψεις και την αστυνομική βία στη λίστα των κινητοποιήσεων μπαίνουν συνεχώς νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα ενώ το κύμα της εξέγερσης έχει βγει και εκτός αμερικανικής ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:25 pm


Αντιδράσεις στην Τουρκία για τα πυρά Ιμάμογλου κατά της Χαμάς

Η δήλωση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ότι η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση προκαλεί αντιδράσεις στην Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:21 pm


Ύστατη προσπάθεια από Μπλίνκεν για να αποφευχθεί το αιματοκύλισμα στη Ράφα

Κορυφώνεται η αγωνία για τις διαπραγματεύσεις στο Κάϊρο, με στόχο να αποφευχθεί νέο αιματοκύλισμα στη Ράφα. Την περιοχή επισκέπτεται για 7η φορά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προτείνουν στη Σαουδική Αραβία εγγυήσεις ασφαλείας αν εξομαλύνει τις σχέσεις της με το Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:15 pm


Αθλητικό δελτίο 29/04/2024

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί της ΑΕΚ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να δίνει νέα τροπή στην μάχη του τίτλου. Την ήττα της Ένωσης απέτυχε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός που έχασε από τον Άρη μέσα στη Λεωφόρο, ενώ εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, λίγες ημέρες πριν τον ιστορικό Ευρωπαϊκό ημιτελικό με την Άστον Βίλα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:09 pm


Κεντρικό δελτίο 29/04/2024

Οργή και αποδοκιμασίες προκάλεσε η δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι. Ένοχοι για πλημμελήματα μόνον 6. Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Ορατός ο κίνδυνος παραγραφής. Μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, για προεκλογικά πριμ τον κατηγορεί ο Κασσελάκης. Διμέτωπος Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης για τη διάρρηξη στο υπουργείο εσωτερικών. Κατέθεσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή στοιχείων αποδήμων. Βασικές ανάγκες και χρέη «ροκανίζουν» το δώρο του Πάσχα. Διάλογοι – φωτιά των χούλιγκαν του Ολυμπιακού μετά τη δολοφονία του αστυνομικού.Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:02 pm


Δώρο Πάσχα: Εξανεμίζεται σε λογαριασμούς πριν καλά-καλά μπει στην τσέπη

Το κύμα ακρίβειας καλπάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην πασχαλινή αγορά, με το δώρο του Πάσχα να αποδεικνύεται φέτος δώρο... άδωρον, καθώς εξανεμίζεται από βασικές ανάγκες και χρέη που τρέχουν. Όπως λένε στο OPEN οι καταναλωτές παλεύουν με δανεικά, ενώ η οικονομική δυσπραγία αποτυπώνεται και σε έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:47 pm


Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος μετά την απολογία του

Πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος ο πρώτος από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:43 pm


Καρτέλ ναρκωτικών στην Πάτρα: Φοβισμένοι οι ανήλικοι – Δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο

Στις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας, με την συμμετοχή και μαθητών, συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σήμερα, το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο πρώτος από τους 19 συλληφθέντες για να απολογηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:41 pm


Έρχονται εντάλματα για τους υπαρχηγούς του ηγέτη της Θύρας 7

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι οι δυο υπαρχηγοί του προφυλακισμένου αρχηγού της Θύρας 7 οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα εντάλματα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:37 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα ντοκουμέντα με διαλόγους μεταξύ των χούλιγκαν

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν μετά τις απολογίες τους 16 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που σχεδίασε τα επεισόδια και τη δολοφονική επίθεση στο κλειστό του Ρέντη. Διάλογοι «φωτιά» μετά το φονικό χτύπημα καίνε τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού. Σήμερα, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη συγκίνησε με τα λόγια του στον αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσαν αστυνομικοί στη μνήμη του γιου του.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:34 pm


Κατέθεσαν Ασημακοπούλου, Θεοδωρόπουλος και Σταυριανουδάκης για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το Υπουργείο Εσωτερικών με φόντο τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών, αλλά και τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων, που είχε προηγηθεί, για την οποία κατέθεσαν σήμερα στην ανεξάρτητη αρχή η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και άλλοι εμπλεκόμενοι. Η αντιπολίτευση εξαπολύει ομαδικά πυρά για τη διάρρηξη ενώ παραίτηση Κεραμέως ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:31 pm


Άδωνις Γεωργιάδης: Υπεραμύνθηκε για την είσοδο ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ με επιχείρημα Πολάκη

Φωτιά άναψε στη βουλή η επανακατάθεση του υπουργείου Υγείας της τροπολογίας που επιτρέπει, σε γιατρούς του ιδιωτικού τομέα να χρησιμοποιούν, έναντι αμοιβής, τις υποδομές δημόσιων νοσοκομείων για επεμβατικές και άλλες ιατρικές πράξεις. Ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ καταγγέλλει η αντιπολίτευση, ζητώντας απόσυρση της ρύθμισης, της οποίας υπεραμύνθηκε ο υπουργός Υγείας με αποτέλεσμα να έρθει για ακόμα μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:27 pm


Αντώναρος – Σπηλιωτόπουλος: Δύο πρώην κυβερνητικοί εκπρόσωποι του Καραμανλή είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:23 pm


Μπόνους στο Δημόσιο: Πως και σε ποιους θα δίνεται – Πότε μπαίνει σε ισχύ

Ποιοι θα παίρνουν το μπόνους στο Δημόσιο και πώς θα υπολογίζεται το ποσό.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:19 pm


Πριμ παραγωγικότητας στο Δημόσιο για την επίτευξη των στόχων

Την προεκλογική τους εκστρατεία με τους αρχηγούς στην πρώτη γραμμή κορυφώνουν τα κόμματα καθώς πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Από το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός εξήγγειλε πριμ παραγωγικότητας από το 2025 για τους Δημοσίους υπαλλήλους, με την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί για προεκλογικά πριμ και ψηφοθηρικές εξαγγελίες πριν από τις ευρωκάλπες.?

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:15 pm


Το σχόλιο του Γιάννη Κολοκυθά για το Μάτι – Απόφαση ντροπή

Το σχόλιο του Γιάννη Κολοκυθά στο Κεντρικό Δελτίο για την απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:12 pm


Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων για τη δικαστική απόφαση

Η δικαστική απόφαση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι προκάλεσε και έντονες πολιτικές αντιδράσεις, τόσο από κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και από τον υπουργό επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:07 pm


Κανένας στη φυλακή για τους 104 νεκρούς στο Μάτι

Με βάση τις κατηγορίες μπορούσε να μπει κάποιος στη φυλακή; Μπορούσε το δικαστήριο να μη μετατρέψει σε εξαγοράσιμες τις ποινές;

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:04 pm


Κανένας στη φυλακή για το Μάτι – Οργή για την απόφαση του δικαστηρίου

Κανένας δεν οδηγήθηκε στη φυλακή για το Μάτι και εκτός αυτού υπάρχει ο φόβος για παραγραφή των αδικημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:58 pm


Ποινές-«χάδι» για το Μάτι: Έκρηξη οργής των συγγενών για τη δικαστική απόφαση

Σοκ στην κοινή γνώμη, αποδοκιμασίες και την οργισμένη αντίδραση των συγγενών προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με 104 νεκρούς και δεκάδες εγκαυματίες. Έξι χρόνια μετά την εθνική τραγωδία, το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε μόνο για πλημμελήματα τους 6 από τους 21 κατηγορούμενους, οι οποίοι μάλιστα αφέθηκαν ελεύθεροι. Συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν στο άκουσμα της απόφασης μέσα στη δικαστική αίθουσα και ένας εξ αυτών πέταξε καρέκλα κατά των κατηγορουμένων. Όλοι κάνουν λόγο για απόφαση «ντροπή».

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:54 pm


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Επιλογές από τις ματσάρες του Champions League και της Euroleague.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:14 pm


TV Queen, απόψε στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 5:24 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 29/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 5:18 pm


Δελτίο στη νοηματική 29/04/2024

Εν μέσω σφοδρότατων αντιδράσεων ανακοινώθηκαν οι ποινές στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημόσιους υπαλλήλους καθώς και τμήματα που θα πετυχαίνουν συγκεκριμένους στόχους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών, ενώ είχε προηγηθεί η μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:58 pm


Δίκη για το Μάτι: Ένοχοι οι έξι από τους 21 κατηγορούμενους, εξαγοράσιμες οι ποινές τους

Εν μέσω σφοδρότατων αντιδράσεων ανακοινώθηκαν οι ποινές στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Αφέθηκαν ελεύθεροι οι έξι καταδικασθέντες καθώς το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές. Στο άκουσμα των ποινών επικράτησε κλίμα πρωτοφανούς έντασης από τους συγγενείς των θυμάτων και οι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν από την πίσω είσοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:57 pm


Οδός Ζαρίφη 29/04/2024

Ο σχολιασμός για τη χθεσινή πρεμιέρα του TV Queen, η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι, στην Σουηδία, ο Τζώνη Καλημέρης που μίλησε για το TV Queen, η Κατερίνα Ζαρίφη που «πούλησε» τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η ρεπόρτερ Νούλα που ρώτησε τον κόσμο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:37 pm


H ρεπόρτερ Νούλα ρωτά τον κόσμο – Που θα θέλατε να δείτε την Ελένη Μενεγάκη;

Η γιαγιά-ρεπόρτερ Νούλα βγήκε για άλλη μια φορά στο δρόμο για να μιλήσει με τον κόσμο. Το ερώτημα αυτή τη φορά ήταν που θα ήθελαν να δούνε την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:31 pm


H Κατερίνα Ζαρίφη «πουλάει» τον… Ανδρέα Μικρούτσικο

Στο χθεσινό επεισόδιο του TV Queen μια διαγωνιζόμενη μπήκε στη διαδικασία να «πουλήσει» τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο θέλησε να την αντιγράψει, με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:18 pm


O Τζώνη Καλημέρης μιλάει για την πρεμιέρα του «TV Queen»

Ξαφνικά στο πλατό της εκπομπής μπήκε ο Τζώνη Καλημέρης και μίλησε για την χθεσινή πρεμιέρα του νέου φαντασμαγορικού show του OPEN, TV Queen.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 3:09 pm


ΗΠΑ – Στη δίνη ανεμοστρόβιλου: Με ταχύτητα που ξεπερνά τα 150 μίλια, «καταπίνει» τα πάντα στο πέρασμα του

Στο έλεος εκατοντάδων ανεμοστρόβιλων βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες με αποτέλεσμα τουλάχιστον 4 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ερασιτεχνικά βίντεο αποτυπώνουν το μέγεθος του φαινομένου που αφήνει πίσω του ένα σκηνικό απόλυτου χάους.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:45 pm


Ισπανία: Δεν παραιτείται ο Σάντσεθ παρά τη δίωξη της συζύγου του για διαφθορά

Δεν παραιτείται ο Ισπανός Πρωθυπουργός Σάντσεθ.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:40 pm


Υποχωρεί ο Ουκρανικός στρατός από περιοχές στα Ανατολικά της χώρας

Εντείνεται η ανησυχία στο Κίεβο εξαιτίας της ρωσικής προέλασης στην ανατολική Ουκρανία. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε νέα έκκληση για την ενίσχυση της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας καθώς η Ρωσία εξαπέλυσε «μαζική επίθεση» εναντίον ενεργειακών υποδομών.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:36 pm


Ανηλεείς βομβαρδισμοί Ισραηλινών στην Ράφα – 22 νεκροί

Τουλάχιστον 20 νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που έγιναν σε τρεις κατοικίες στη Ράφα την ώρα που ο Άντονι Μπλίνκεν βρίσκεται ήδη στην Σαουδική Αραβία για να μεταβεί τις επόμενες μέρες σε Ιορδανία και Ισραήλ. Όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε ήδη τηλεφωνική συνομιλία με τον Τζο Μπάιντεν με φόντο τις νέες διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν σήμερα στο Κάιρο με την παρουσία αντιπροσωπείας της Χαμάς.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:32 pm


Eurovision: Έγινε η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Σήμερα το πρωί η Μαρίνα Σάττι και όλη η ελληνική ομάδα βρέθηκαν στο στάδιο και έκαναν την πρώτη τους επίσημη πρόβα, με τα πλάνα να είναι ιδιαίτερα… ανεβαστικά.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:31 pm


Ακριβότερες από πέρυσι οι τιμές σε αρνί και κατσίκι – Πόσο θα κοστίσουν

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και η αγορά ζεσταίνεται με τους καταναλωτές να αναζητούν τις οικονομικότερες λύσεις για το πασχαλινό τραπέζι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:28 pm


Ναυάγιο με μετανάστες: 1 νεκρός – 35 διασωθέντες

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Σάμο δίνει στη δημοσιότητα το Λιμενικό, με αγωνιώδεις προσπάθειες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:21 pm


Συνεχείς οι απειλές των αρχηγικών μελών στα ανήλικα «βαποράκια»

Την πόρτα του ανακριτή περάσει σε λίγη ώρα ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:09 pm


Δελτίο καιρού 29/04/2024

Με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και λίγες τοπικές βροχές, θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:05 pm


Μεσημεριανό δελτίο 29/04/2024

Mε την προσοχή στραμμένη στην αναμέτρηση των Ευρωεκλογών τα πολιτικά κόμματα εντείνουν την προεκλογική τους εκστρατεία αναδεικνύοντας το καθένα από την πλευρά του, τα διλήμματα της κάλπης. Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις παροχές που εξαγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ευελπιστεί ότι θα επιτύχει πολιτική ανατροπή. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών που θα είναι αποδοκιμασία, όπως είπε, για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρχει ισχυρός, σοβαρός αντίπαλος στην αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 2:01 pm


Αθλητικό δελτίο 29/04/2024

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ και έδωσε νέα τροπή στη μάχη του τίτλου. Την ήττα της Ένωσης απέτυχε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός που απογοήτευσε χάνοντας από τον Άρη στη Λεωφόρο. Εύκολο ήταν το απόγευμα για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τη Λαμία ενόψει του ιστορικού Ευρωπαϊκού ημιτελικού με την Άστον Βίλα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:58 pm


Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Στα ίχνη του δράστη οι Αρχές

Σεσημασμένοι με παλιές αντιδικίες οι εμπλεκόμενοι στη φονική συμπλοκή.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:58 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην φυλακή 16 από τους 63 κατηγορούμενους

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η μαραθώνια διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς. Στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες με 16 από αυτούς να κρίνονται προφυλακιστέοι. Την ίδια στιγμή, αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη διοργανώθηκε σήμερα το πρωί. Το παρόν έδωσε και η οικογένεια του, με τα λόγια του πατέρα του 31 ετών αστυνομικού να ραγίζουν καρδιές.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:52 pm


Σφοδρές αντιδράσεις για τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών, ενώ είχε προηγηθεί η μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων προς την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Το Υπουργείο Εσωτερικών είπε πως από την νέα έρευνα για την «φερόμενη» όπως τη χαρακτήρισε διάρρηξη, δεν έχει προκύψει κάτι, ενώ η Αντιπολίτευση ζητάει εξηγήσεις. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN, ζήτησε την παραίτηση της Υπουργού Νίκης Κεραμέως.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:47 pm


Νίκος Ανδρουλάκης: Παρέλαση αλαζονείας από τη ΝΔ και από την άλλη reality show

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που θα είναι αποδοκιμασία, όπως είπε, για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρχει ισχυρός, σοβαρός αντίπαλος στην αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Την ίδια ώρα, έριξε καρφιά κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση υπό τον Στέφανο Κασσελάκη δεν μπορεί να απειλήσει τη Νέα Δημοκρατία. Αντιθέτως, προσφέρει με την πολιτική του lifestyle οδό διαφυγής στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:42 pm


Προσκλητήριο συμμετοχής από Μητσοτάκη με βολές κατά της αντιπολίτευσης

Να εξηγήσουμε την περιπέτεια που μπορούν να φέρουν η αποχή και η άστοχη επιλογή, αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:37 pm


Μητσοτάκης: Εθνική στρατηγική για άτομα με αναπηρία

Το Υπουργικό Συμβούλιο απασχόλησε και η Εθνική στρατηγική για τα ΑμεΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:28 pm


Μπόνους στο δημόσιο με διπλό πλαφόν από το 2025

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριμ αποδοτικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Τα βασικά σημεία των ανακοινώσεων, και όσα είπε ο πρωθυπουργός στην τοποθέτηση που έκανε για την ακρίβεια.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:22 pm


Πρωινό ΣουΣου 29/04/2024

Η λαμπερή πρεμιέρα του TV Queen, η κόντρα του Ηλία Ψινάκη με την Μαίρη Συνατσάκη, το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το λιποθυμικό επεισόδιο του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:16 pm


Δίκη για Μάτι: Ένοχοι οι 6 από τους 21 κατηγορούμενους - Εξαγοράσιμες οι ποινές τους

Εν μέσω σφοδρότατων αντιδράσεων ανακοινώθηκαν οι ποινές στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 6 καταδικασθέντες, καθώς το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:13 pm


Νάνσυ Παραδεισανού: Η Φαίη Σκορδά είναι κατηγορία Ελένης Μενεγάκη

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε για την Φαίη Σκορδά, την Ελένη Μενεγάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά και την πολιτική.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:06 pm


Eurovision 2024: Σε λίγο η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Έτσι θα εμφανιστεί πάνω στη σκηνή

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κάνει την πρώτη της πρόβα για την Eurovision η Μαρίνα Σάττι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:00 pm


Ράνια Θρασκιά: Άνοιξα την πόρτα της ζωής μου στην πολιτική σε μια φάση που ένιωθα ασφαλής

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε για την τηλεόραση, την πολιτική και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:46 pm


Πάνος Κοκκινόπουλος: Μιλάει για το νέο σήριαλ που ετοιμάζει αλλά και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

Παλιά υπήρχαν λιγότερες γυναικοκτονίες γιατί οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες, ανέφερε αρχικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος και συνέχισε: Ετοιμάζω ένα σήριαλ που λέγεται «η Αλίκη στην χώρα των πτωμάτων».

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:06 pm


Πρώην συνεργάτης του καταγγελόμενου σκηνοθέτη καταγγέλλει ότι βιοπράγησε πάνω της

Το 2017 ο γνωστός τηλεοπτικός σκηνοθέτης με βάρεσε με ντοσιέ στο κεφάλι κατά τη διάρκεια γυρίσματος, ανέφερε χαρακτηριστικά πρώην συνεργάτης του.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:55 am


Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Υπάρχουν απειλητικά μηνύματα στη συσκευή του εντολέως μου από τον βουλευτή

Οι δηλώσεις σε βάρος του εντολέως μου είναι ατεκμηρίωτες επιστημονικά και επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του γιατρού με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:46 am


Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Όλα τα νεότερα για την υγεία του Λάκη Λαζόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:36 am


TV Queen: Βρεθήκαμε στα backstage του νέου reality show του OPEN

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Παντελής Τουτουντζής, η Κατερίνα Γκαγκάνη, ο Τάσος Τρύφωνος και η Έλενα Χριστοπούλου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:27 am


TV Queen: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου reality show του OPEN

Τα πειράγματα της Ιωάννας Μαλέσκου στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η παρουσίαση των 17 διαγωνιζόμενων και η ψηφοφορία.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:09 am


Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους μετά από 6 χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τη λύση του γάμου τους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 11:01 am


Ηλίας Ψινάκης vs Μαίρη Συνατσάκη: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας

Το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια του J2US και το σχόλιο της Κατερίνας Λιόλιου με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 10:38 am


Ηλίας Ψινάκης: Απαντά για τη δήλωσή του για την Μαίρη Συνατσάκη και το #metoo

Στην περίπτωσή μου εργαλειοποιήθηκε το πολύ ιερό κίνημα #metoo, με παρουσίασαν ως βιαστή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 10:27 am


Ώρα Ελλάδος 29/04/2024

Οι μαθητές που έκαναν τα βαποράκια για μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, η νέα υπόθεση με συμμορία ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα, το Πασχαλινό τραπέζι, οι τελικές ημερομηνίες - ραντεβού για τα POS, αλλά και η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο Πέτρος Παππάς.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 9:57 am


Φωτιά στο Μάτι: Ένοχοι 6 κατηγορούμενοι - Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Έξι από τους συνολικά 21 κατηγορούμενους καταδικάζει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ρίχνοντας την αυλαία στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά με τους 104 νεκρούς στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 9:57 am


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην Ώρα Ελλάδος

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μίλησε για τις ευρωεκλογές, τον Στέφανο Κασσελάκη, την τραγωδία στο Μάτι, την ακρίβεια και το δυστύχημα στα Τέμπη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 9:49 am


Τσιάρας και Παππάς για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου και για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, αλλά και για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 9:17 am


Τελικές ημερομηνίες - ραντεβού για τα POS

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ σε όσους δεν τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους. Τι λέει στην εκπομπή ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Κάββουρας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:55 am


Σε τι ποσοστό οι νέοι κληρονομούν τα επαγγέλματα των γονιών τους

Τι λέει ο δικηγόρος Γιάννης Καρούζος για τους νέους και τα επαγγέλματα των γονιών τους.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:51 am


Σοκολάτα με το σταγονόμετρο - Ακριβότερο το κακάο από τον χαλκό

Πασχαλινά αυγά ως και 40 ευρώ. Τι λέει στην εκπομπή ο Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, Μάριος Παπαδόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:40 am


Πόσο κοστίζει το Πασχαλινό τραπέζι

Πόσο κοστίζει το Πασχαλινό τραπέζι στην Ελλάδα και πόσο στη Βουλγαρία.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 8:33 am


Εφημερίδες 29/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:58 am


Ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο: Έπρεπε να έχω αντιδράσει πιο ψύχραιμα

«Το ότι είμαστε βουλευτές δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και άνθρωποι», είπε ο Κωνσταντίνος Φλώρος και συνέχισε λέγοντας: «έπρεπε να έχω αντιδράσει πιο ψύχραιμα».

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:33 am


Καιρός 29/04/2024: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες μέσα στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:29 am


Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά

Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:12 am


Δεν συμμορφώνονται οι οδηγοί στην Κεντρική Μακεδονία

1.103 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα σε δύο μέρες.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 7:09 am


Νέα υπόθεση με συμμορία ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα

Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Παπάγου, Χολαργό, Ψυχικό και Χαλάνδρι.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:53 am


Σοκ στην Πάτρα: Μαθητές έκαναν τα βαποράκια για μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών

Απειλούσαν τις ζωές όσων τολμούσαν να φύγουν, ενώ μιλούσαν σε εφαρμογές στα social media για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:49 am


Προφυλακίστηκε ο αρχηγός της Θύρας 7

«Δεν βγήκα από το γήπεδο», ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:36 am


Έσβησε η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Βούλα

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Βούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 6:32 am


Η πρεμιέρα έφερε... ανατροπές - Η έκπληξη που άλλαξε τη διάθεση των κοριτσιών

Τρεις εκ των τεσσάρων διαγωνιζομένων που συγκέντρωσαν αρνητικές ψήφους θα αποχωρήσουν σύμφωνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:05 am


Πάγωσαν στο σπίτι με την ατάκα του Μικρούτσικου

«Λέω μία κουβέντα και αμέσως την παρεξηγείτε»

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 1:02 am


TV Queen | Επεισόδιο 1

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μας καλωσόρισε στην εντυπωσιακή σχολή του «Tv Queen» και το πρώτο live ξεκίνησε με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Οι 17 διαγωνιζόμενες συστήθηκαν για πρώτη φορά και δήλωσαν πανέτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της «Tv Queen».

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:59 am


Έκπληξη στον Μικρούτσικο με... ντου του Κοκλώνη: «Κατ' αρχάς δε θα μου φωνάζεις!»

Ο παραγωγός του TV Queen ντύθηκε... Big brother και εξέπληξε διαγωνιζόμενες και Μικρούτσικο

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:50 am


Η Τριανταφυλλιά έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε την πρώτη ψηφοφορία

Ντέρμπι στην πρώτη ψηφοφορία μεταξύ Μαριαλένας και Καλομοίρας για τη δεύτερη θέση

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:45 am


Κερδίζουν ασυλία με το... καλημέρα Τριανταφυλλιά και Καλομοίρα

Οι δύο διαγωνιζόμενες εντυπωσίασαν κριτές και παίκτριες

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:44 am


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλωσορίζει τις υποψήφιες TV Queens

Ζωντανή σύνδεση με τη σχολή - Η πρώτη ψηφοφορία

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:28 am


Το σπίτι του TV Queen τρέλανε τις διαγωνιζόμενες

Ζωντανή σύνδεση με τη σχολή

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:26 am


Η Τζένη έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και κάποιες φορές για τους λάθους λόγους

Παρουσίαση βραβείου Oscar με τη Τζένη

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:17 am


Η Αγάπη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και πλέον θέλει να τον κατακτήσει

Late Night Show - ''Night out with love'' με την Αγάπη

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:11 am


Η Vasilia λατρεύει το Sci-fi και εμπνέεται από το... διάστημα

May the force be with her

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:05 am


Ο Μικρούτσικος έβαλε διαγωνιζόμενη να τον... πουλήσει ως τηλεοπτικό προϊόν

Η πρωτότυπη δοκιμασία που έβαλε σε παίκτρια ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2024 | 12:03 am


Η Αναστασία έχει μάθει να κερδίζει και υπόσχεται ότι η νίκη της θα είναι... παιχνιδάκι

Η Αναστασία παρουσιάζει κοινωνική εκπομπή με τίτλο ''Και μαζί και χώρια''

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:58 pm


Διαγωνιζόμενη συγκινήθηκε με τα λεγόμενα της Κατερίνας Γκαγκάκη

Η Όλγα δε συγκράτησε τα δάκρυά της

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:56 pm


Μια... παρουσία από τα παλιά στο TV Queen - «Ήρθα να μάθω ακόμη περισσότερα κοντά σε καταξιωμένους ανθρώπους»

Η Όλγα θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:47 pm


Κ. Γκαγκάκη σε διαγωνιζόμενη: «Με κούρασες... με έπιασε το στομάχι μου»

Η κριτική της Κατερίνας Γκαγκάκη

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:41 pm


Η Ιωάννα δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και ήρθε για να μείνει

Εκπομπή υγείας και ευξείας «Ανάσα ζωής» παρουσιάζει η Ιωάννα

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:35 pm


Η Λίνα Μαρκοπούλου μάς υπενθυμίζει ότι δεν είναι ποτέ αργά να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας

Ήρθε η στιγμή να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:29 pm


Η χαμογελαστή Λίνα παρουσιάζει talent show

Εντυπωσίασε η Λίνα με τη παρουσίασή της

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:24 pm


Μαριαλένα - «Η αδερφή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, θέλω να της πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ»

Εντυπωσίασε την Κατερίνα Γκαγκάκη η Μαριαλένα

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:21 pm


Η Μαριαλένα έχει είδωλο τη Μενεγάκη και θέλει να κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση

Αποστολή στην Κέρκυρα για τη Μαριαλένα

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:16 pm


Μικρούτσικος σε διαγωνιζόμενη - «Έχεις ίδιο σύμβουλο με τον Μητσοτάκη; Αν δεν τον παρακολουθείς μπορεί και να σε συμπαθήσω»

Η ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικο για τη γλώσσα του σώματος διαγωνιζόμενης κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:10 pm


Η Κατερίνα λατρεύει να ταξιδεύει και κρατά ένα εισιτήριο για το TV Queen

Η παρουσίαση της Κατερίνας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:06 pm


Εχασε τα λόγια της η Ρεγγίνα στην πρώτη της παρουσίαση

Πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ''Reggina's Morning Show''

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:03 pm


Η... βασίλισσα Ρεγγίνα στο θρόνο της, έτοιμη να διεκδικήσει την πρωτιά

Η παρουσίαση της Ρεγκίνας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:59 pm


Η Ιωάννα Μαλέσκου παρασύρθηκε από το ''I Follow Rivers'' της Lykke Li

Το δημοφιλές τραγούδι παρέσυρε την Ιωάννα Μαλέσκου που δέχθηκε την παρατήρηση από τον floor manager

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:51 pm


Η Καλομοίρα παρουσιάζει την περίεργη είδηση της ημέρας

Top 10 περίεργων ειδήσεων

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:45 pm


Καλομοίρα - «Είμαι ένας καμβάς και θ΄αφήσω να με ζωγραφίσετε»

Η παρουσίαση της Καλομοίρας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:44 pm


Η Αναστασία εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι

Παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:39 pm


Η Αναστασία ετοιμάζεται να γίνει από Beauty Queen... TV Queen

Η παρουσίαση της Αναστασίας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:37 pm


Η σπόντα του Μικρούτσικου για τη... Μάργκαρετ Θάτσερ!

Ο απρόσμενος παραλληλισμός του Αντρέα Μικρούτσικου

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:33 pm


Ο Τάσος Τρύφωνος... κρίντζαρε με διαγωνιζόμενη

Το σχόλιο του Τάσου Τρύφωνος για τη δοκιμασία της Τριανταφυλλίας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:30 pm


«Ψημένη» και έτοιμη για παρουσίαση η Τριανταφυλλιά

Μαγκαζίνο - 'It's Kaltsou time'

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:26 pm


Η Τριανταφυλλιά είναι γεννημένη για σόου και η καλύτερη στις τηλεπωλήσεις

Η παρουσίαση της Τριανταφυλλιάς

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:23 pm


To... ατύχημα στο πλατό και το... «Μάτι, μάτι» του Κοκλώνη

Ένα ατύχημα συνέβη στο πλατό στη ζωντανή σύνδεση με την Ιωάννα Μαλέσκου να προσπαθεί να... σπάσει τον πάγο και να αναφέρει το γνωστό τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη ως οιωνό... κακοτυχίας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:20 pm


Η Χριστίνα διαγωνίζεται με... ''Ζάρι'' και Μαρίνα Σάττι

Μαγκαζίνο - Τα νέα της Eurovision

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:14 pm


Η Χριστίνα λατρεύει να σχολιάζει τη ζωή των διασήμων

Η παρουσίαση της Χριστίνας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:11 pm


«Πάγωσε» η Λία ως παρουσιάστρια σε τηλεπαιχνίδι

Αρκετά αγχωμένη η Λία στο One minute challenge

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:06 pm


Η Λία κάνει... πρεμιέρα τηλεοπτικά με μαντινάδα!

Η παρουσίαση της Λίας

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:02 pm


Η ατάκα διαγωνιζόμενης που προβλημάτισε την Κ. Γκαγκάκη: «Δε μου αρέσει να ξεκινάμε έτσι»

Ένα σχόλιο της πρώτης διαγωνιζόμενης άφησε αρνητική εντύπωση στην Κατερίνα Γκαγκάκη

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:59 pm


Προβλημάτισε τους κριτές η παρουσίαση είδησης από την Ίρις

Η παρουσίαση της Ίριδας Δούλου

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:55 pm


Διαγωνιζόμενη εξηγεί στην Ιωάννα Μαλέσκου τι είναι το οφσάιντ

Η παρουσιάστρια του TV Queen βρήκε την ευκαιρία να μάθει για τον ποδοσφαιρικό όρο από την Ίρις, την παίκτρια που αγαπά το ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:51 pm


Η Ίρις αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι εδώ για να κατακτήσει την κορυφή

Η παρουσίαση της Ίριδας Δούλου

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:47 pm


Το σχόλιο του Α. Μικρούτσικου για τον Σ. Κασσελάκη

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Στέφανο Κασσελάκη και η αμηχανία στο πλατό του TV Queen

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:41 pm


Τζώνη Καλημέρης: «Η νικήτρια θα παρουσιάσει εκπομπή στο OPEN»

Ο γενικός διευθυντής του OPEN μιλά για το TV Queen

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:38 pm


Ο Μικρούτσικος προειδοποιεί: «Τα κορίτσια θα έρθουν στα όριά τους»

Η συμβουλή του διευθυντή της σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικου

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:37 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 6, Κύκλος 3 | Citroën C3 Aircross

Citroen C3 Aircross: Ένα συμπαγές SUV για μεγάλα πράγματα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:35 pm


Το μήνυμα της Ι. Μαλέσκου: «Όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και να μη σε καθοδηγούν όλα είναι πιο δύσκολα»

Για την απουσία της από τον τηλεοπτικό αέρα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:35 pm


Ε. Χριστοπούλου σε Α. Μικρούτσικο: «Τηλεοπτικέ μου έρωτα, σε λατρεύω!»

Το κοπλιμέντο της Ελένης Χριστοπούλου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:32 pm


Αυτοί είναι οι κριτές και καθηγητές του σόου

Παντελής Τουτουντζής, Κατερίνα Καινούργιου, Τάσος Τρίφωνος και Έλενα Χριστοπούλου οι καθοδηγητές και κριτές του TV Queen

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:29 pm


Η αγκαλιά του Μικρούτσικου στη Μαλέσκου: «Να μου φύγει το άγχος - Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου καλωσορίζει τον διευθυντή της σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλατό του TV Queen

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:24 pm


Εκθαμβωτική στα άσπρα η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας καλωσορίζει στο νέο reality του OPEN

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:21 pm


Ανακαλύπτουμε το χωριό-οχηρό Εζ

Το Εζ είναι ένα πέτρινο χωριό, που σύμφωνα με τους ντόπιους είναι το πιο όμορφο χωριό της Γαλλίας. Αν κάποιος βρεθεί στην Κυανή Ακτή αυτό είναι ένας μέρος που δεν πρέπει να χάσει με τίποτα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:21 pm


Εξερευνούμε την παλιά πόλη της Νίκαιας

Η παλιά πόλη της Νίκαιας είναι γεμάτη με αρχοντικά κτίρια και μπαρόκ εκκλησίες. Επίσης, είναι γεμάτη από παραδοσιακά εστιατόρια.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:15 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Κυανή Ακτή Α΄Μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση αποβιβάζονται στην Κυανή Ακτή και το ταξίδι ξεκινά από τη Νίκαια, την πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής, όπου περπατούν στη διάσημη Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και θαυμάζουν το ξεχωριστό Le Negresco, ένα ξενοδοχείο – έργο τέχνης. Στη συνέχεια, εξερευνούν την Παλιά Πόλη της Νίκαιας και χάνονται στα στενά της, τα οποία καταλήγουν σε γραφικές πλατείες με υπέροχα κτήρια όπως η Ροσέτι και η Γκαριμπάλντι. Κάνουν βόλτα στη Σαλέγια, στην αγορά λουλουδιών και τροφίμων και δοκιμάζουν την τοπική σόκα, μία πεντανόστιμη πίτα!

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:10 pm


«Καρφί» Μπάιντεν για Τραμπ – Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλο του ένα εξάχρονο παιδί

Ο Μπάιντεν με χιούμορ στόχευσε στις δικαστικές περιπέτειες του μεγάλου του αντιπάλου Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:58 pm


Το Πάσχα στο χωριό άπιαστο όνειρο για τους Έλληνες

Πολλοί θα κάνουν Πάσχα στην πόλη τη φετινή χρονιά, λόγω της ακρίβειας που επικρατεί σε καύσιμα, αλλά και γενικότερα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:55 pm


Διακινούν βίντεο και φωτογραφίες ακόμη και ανήλικων κοριτσιών σε σκοτεινούς servers

Ένα αδίστακτο κύκλωμα διακινεί προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών στο διαδίκτυο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:50 pm


Μαρούσι: Φονική συμπλοκή – Ένας νεκρός από μαχαίρωμα στο λαιμό

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν νεκρό.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:45 pm


Τραγωδία στο Μάτι: Καταδίκη του τότε διοικητή του συντονιστικού κέντρου

Δύο χρόνια με αναστολή είναι η τιμωρία στον διοικητή του συντονιστικού κέντρου στην τραγωδία στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:41 pm


Θηρασιά: Μεγάλη κατολίσθηση προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα

Κατολίσθηση σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Θηρασιά Σαντορίνης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές σε καταστήματα της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:35 pm


Επιστολική ψήφος: Λήγει αύριο η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων

116.00 κάτοικοι Ελλάδας και 41.100 κάτοικοι εξωτερικού είναι όλοι όσοι έχουν εγγραφεί για την επιστολική ψήφο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:31 pm


Υπουργείο Εσωτερικών: Έρευνα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος για τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών

Νέο μέτωπο πολιτικής κόντρας άνοιξε η διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου εσωτερικών. Για αυτό το θέμα έρευνα κάνει η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:27 pm


Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές

Ανεβάζουν τους τόνους, κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί πλησιάζοντας στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:21 pm


Τι συζήτησαν Γεραπετρίτης – Φιντάν στη συνάντηση που ανακοινώθηκε μετά…

Στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ Γεραπετρίτη και Φιντάν έπεσαν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τα θαλάσσια πάρκα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:17 pm


Αθλητικό δελτίο 28/04/2024

Σέντρα αυτή την ώρα στο ντέρμπι Δικεφάλων για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, νωρίτερα ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1. Σημαντική επιτυχία με δύο μετάλλια για τα ελληνικά κουπιά σήμερα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στην Ουγγαρία. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:11 pm


Κεντρικό δελτίο 28/04/2024

Κύμα ακρίβειας στην πασχαλινή αγορά. Πρωτοφανείς τιμές στα σοκολατένια αυγά και ανατιμήσεις στα προϊόντα του καλαθιού. Το παρασκήνιο της ξαφνικής συνάντησης Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο, πριν από το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα. Μήνυμα της Ουάσιγκτον για ήρεμα νερά στο Αιγαίο. Το Ισραήλ απειλεί τη Χαμάς ότι αν δεν απελευθερώσει τους ομήρους θα επιτεθεί στη Ράφα. Ύστατη προσπάθεια για συμφωνία στο Κάιρο. «Σείονται» από διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ, τα μεγαλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια. Νέο μήνυμα Μητσοτάκη κατά της ακροδεξιάς με αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ. Να επισπευστούν οι έρευνες για τα Τέμπη, ζήτησε ο Κασσελάκης. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:07 pm


Συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν: Στο τραπέζι τα ελληνοτουρκικά και το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν

Γεραπετρίτης και Φιντάν συναντήθηκαν εκτάκτως στο Λονδίνο και μίλησαν για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:52 pm


Διαστάσεις χιονοστιβάδας οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ – 200 συλλήψεις

Εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα αμερικανικά πανεπιστήμια, με 200 συλλήψεις απάντησε η αστυνομία

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:47 pm


Στη σκιά του πολέμου η Κυριακή των Βαΐων στα Ιεροσόλυμα

Παρά τον πόλεμο και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα έγινε κανονικά η λειτουργία στα Ιεροσόλυμα για την Κυριακή των Βαΐων.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:42 pm


Πόλεμος Ισραήλ: Αύριο η Χαμάς κάθεται ξανά στο τραπέζι να συζητήσει για τους ομήρους

Ύστατη προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία για τους ομήρους ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:38 pm


Νετανιάχου: Κινδυνεύει με ένταλμα σύλληψης από το διεθνές δικαστήριο

Ογκώδεις είναι οι διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ κατά του Νετανιάχου, που κινδυνεύει πλέον με ένταλμα σύλληψης από το διεθνές δικαστήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:33 pm


Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Παπάγου, Χολαργό, Ψυχικό και Χαλάνδρι

Κύκλωμα με ανήλικους διακινούσε ναρκωτικά σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:28 pm


Κύκλωμα ναρκωτικών Πάτρα: Απειλούσαν τις ζωές όσων τολμούσαν να φύγουν

Το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, απειλούσε τους ανήλικους, έτσι ώστε να μην φύγουν από το κύκλωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:23 pm


Πάτρα: Είχαν μετατρέψει σχολικό συγκρότημα σε άντρο ναρκωτικών

Μαθητές έκαναν τα βαποράκια για μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στην Πάτρα, με τη βάση τους να είναι ένα σχολικό συγκρότημα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:15 pm


Προφυλακίστηκε ο αρχηγός της «Θύρας 7»

«Δεν βγήκα από το γήπεδο», ισχυρίστηκε στην απολογία του, ο αρχηγός της «Θύρας 7», που προφυλακίστηκε σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:11 pm


Στη φυλακή ο αρχηγός της Θύρας 7 – Φέρεται ως ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως ηγέτης της Θύρας 7, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:06 pm


Χωρίς «φρένα» η ακρίβεια σε τρόφιμα και καύσιμα

Κύμα ακρίβειας στην πασχαλινή αγορά, με τους καταναλωτές να πονοκεφαλιάζουν, ενώ οι αυξήσεις χτυπάνε κόκκινο και στα καύσιμα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:00 pm


Πασχαλινά αυγά ως και 40 ευρώ

Πανάκριβα είναι φέτος τα πασχαλινά αυγά, αφού η τιμή της σοκολάτας έχει φτάσει στα ύψη, με ένα αυγό να κοστίζει ως και 40 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:55 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Κέρκυρα Β΄Μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κέρκυρα. Κάνουν μία καταπληκτική βόλτα το ξημέρωμα στην πόλη της Κέρκυρας και απολαμβάνουν χωρίς πολύ κόσμο εμβληματικά τοπόσημα όπως το Φαληράκι, το Λιστόν, τα Μουράγια, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και το περίφημο μπαλκόνι της Ιουλιέτας! Ακόμα, ανακαλύπτουν και μας παρουσιάζουν κρυφές γωνιές και μυστικά που ξέρουν λίγοι, για καλό φαγητό και διασκέδαση στην Κέρκυρα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:43 pm


Στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα του πολιούχου της Κέρκυρας

Η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα, του πολιούχου της πόλης, αποτελεί κόσμημα για την περιοχή, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Το βενετσιάνικο καμπαναριό την κάνει ακόμα πιο όμορφη και ξεχωριστή.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:56 pm


Απολαμβάνουμε την παλιά πόλη της Κέρκυρας στο ξημέρωμα

Ο Τάσος Δούσης κάνει μια καταπληκτική βόλτα το ξημέρωμα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και απολαμβάνει χωρίς πολύ κόσμο τις ομορφιές της.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:51 pm


Next Please | 28/04/2024

Οι περίεργες ερωτήσεις στους διαγωνιζόμενους, η παρέμβαση της Ιωάννας Μαλέσκου για την πρεμιέρα του «TV Queen», η επική ατάκα της Αννίτας για τα αυγά με τηγανητές πατάτες και η επική συνομιλία με τον τηλεθεατή Γιώργο, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε ο Βασίλης, που απάντησε σωστά σε τέσσερις από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 500 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:40 pm


Τέσσερα στα δώδεκα και 500 ευρώ για τον Βασίλη στον τελικό

Ο Βασίλης πέρασε στον τελικό και κατάφερε να απαντήσει σωστά στις τέσσερις από τις δώδεκα ερωτήσεις. Με αυτή του την επίδοση κέρδισε το ποσό των 500 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:30 pm


Αννίτα Πάνια σε τηλεθεατή: Εμένα βρήκες να πάρεις τηλέφωνο-Mιλάς σαν να είσαι 160 χρονών

Μια επική συνομιλία είχε η Αννίτα Πάνια με τον τηλεθεατή Γιώργο, με τους δυο τους να μην τα βρίσκουν σχετικά με τις ηλικίες και τα νούμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:00 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 28/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:44 pm


Η λατρεία της Αννίτας Πάνια για τα αυγά με πατάτες τηγανητές – Πολύ δυνατή… ξεφτίλα

Η Ζωή είπε στην Αννίτα ότι το μεσημεριανό της ήταν τηγανητά αυγά και τηγανητές πατάτες και η ίδια με μια επική ατάκα έδειξε την αγάπη της για αυτό το φαγητό.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:33 pm


H Ιωάννα Μαλέσκου για τη μεγάλη πρεμιέρα του «TV Queen»

Η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και μίλησε για τη μεγάλη πρεμιέρα του «TV Queen» απόψε το βράδυ στις 21:00.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:04 pm


Σε εστιατόριο στην Ιαπωνία πρέπει να ψαρέψεις μόνος σου τα ψάρια για να φας

Στο εκκεντρικό εστιατόριο «Zauo» οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν ότι για να φας ψάρια θα πρέπει να τα ψαρέψεις μόνος σου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:54 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 55, κύκλος 01

O Βαγγέλης ετοιμάζει μία πεντανόστιμη πασχαλινή αβγοσαλάτα και ψήνει μία ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα μαζί με ένα ξεχωριστό συνοδευτικό ντιπ με λαχανικά και δύο ακόμη σάλτσες. Μαγειρεύει κατσικάκι με ρύζι στον φούρνο με μία ιδιαίτερη μαρινάδα που θα ενθουσιάσει. Πλάθει και ψήνει τα πιο αφράτα και βουτυράτα κουλουράκια που μοιάζουν με μικρά τσουρεκάκια. Το επεισόδιο κλείνει με το πιο ταιριαστό ανοιξιάτικο γλυκό. Δροσερό βελούδινο φλαν με μαρμελάδα ράσμπερις και φράουλες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:35 pm


Συνταγή για ανοιξιάτικο φλαν από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ανοιξιάτικο φλαν.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:29 pm


Συνταγή για πασχαλινή αβγοσαλάτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πασχαλινή αβγοσαλάτα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:26 pm


Συνταγή για ψητά λουκάνικα με τρεις σάλτσες από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ψητά λουκάνικα με τρεις σάλτσες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:23 pm


Συνταγή για πασχαλινά αφράτα κουλουράκια από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πασχαλινά αφράτα κουλουράκια.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:19 pm


Συνταγή για πασχαλινό κατσικάκι με ρύζι στον φούρνο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πασχαλινό κατσικάκι με ρύζι στον φούρνο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 3:17 pm


Δελτίο στη νοηματική 28/04/2024

Ανεβάζουν ταχύτητες τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί 42 ημέρες πριν τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου. Μήνυμα κατά της αποχής έστειλε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία ανάρτησή του, με αναφορές στην οικονομία, στο ασφαλιστικό και τα έργα υποδομής. Σε θρίλερ έχουν μετατραπεί ξανά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για συμφωνία εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, να μεταβαίνει για 7η φορά στη Μέση Ανατολή. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:58 pm


Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για τη Μέση Ανατολή

Εξαπλώνονται οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια, με 200 συλλήψεις απάντησε η αστυνομία. Το κίνημα υποστήριξης προς τους Παλαιστίνιους και κατά του πολέμου ξεκίνησε πριν δέκα ημέρες από το Κολούμπια στη Νέα Υόρκη και έχει επεκταθεί ήδη σε πολλά πανεπιστήμια, από την Καλιφόρνια έως τις κεντρικές και νότιες πολιτείες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:54 pm


Νέο βίντεο της Χαμάς με δύο άνδρες ομήρους που απήχθησαν από το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου

Σε θρίλερ έχουν μετατραπεί ξανά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για συμφωνία εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, να πηγαίνει για 7η φορά στη Μέση Ανατολή. Την ίδια ώρα, ένα ακόμη βίντεο της Χαμάς με Ισραηλινούς ομήρους, πυροδοτεί μαζικές διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου στο Τελ Αβίβ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:49 pm


Κατολίσθηση στη Θηρασιά – Υλικές ζημιές σε καταστήματα της περιοχής

Κατολίσθηση σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Θηρασιά Σαντορίνης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:47 pm


Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών που συμμετείχαν και μαθητές

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αποκάλυψη για πώληση ναρκωτικών σε σχολείο και μάλιστα με τη συμμετοχή ανήλικων μαθητών.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:41 pm


Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στα Λαδάδικα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:36 pm


Άγρια επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα στα Εξάρχεια με εμπρηστική επίθεση και τραυματισμό αστυνομικού.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:32 pm


Φονικό στο Μαρούσι: Ένας νεκρός μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:29 pm


Απολογούνται σήμερα οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν οδηγηθεί από το πρωί για να απολογηθούν οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς και της δολοφονίας Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:25 pm


Προφυλακίστηκαν επτά άτομα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Στην υπόθεση των χούλιγκανς και της δολοφονίας Λυγγερίδη, απειλές κατά της ζωής τους, λίγες ημέρες μετά τα άγρια επεισόδια στου Ρέντη, κατήγγειλαν συγγενείς κατηγορουμένων, περιγράφοντας προσπάθεια κάποιων να κλείσουν στόματα. Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο κύκλος των απολογιών, με ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά το άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:21 pm


Γεραπετρίτης και Φιντάν συναντήθηκαν εκτάκτως στο Λονδίνο

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν, είχε χθες στο Λονδίνο ο ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:17 pm


Σε εξέλιξη η έρευνα για τη διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου εσωτερικών

Νέο μέτωπο πολιτικής κόντρας άνοιξε η διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου εσωτερικών. Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν έχει προκύψει η κλοπή αρχείων, με την αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις για το αν συνδέεται με την υπόθεση διαρροής των emails αποδήμων στο γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 2:13 pm


Δελτίο καιρού 28/04/2024

Με πολύ ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο, θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:52 pm


Αθλητικό δελτίο 28/04/2024

Σέντρα σήμερα στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ με τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Λαμία στις 17:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στις 19:30 και Παναθηναϊκός - Άρης στις 20:30. Χθες, η Κηφισιά ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε η ομάδα που θα τον ακολουθήσει στην Super League 2. Στο βόλεϊ γυναικών, πρωταθλητής στέφθηκε ξανά ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:49 pm


Μεσημεριανό δελτίο 28/04/2024

Ανεβάζουν ταχύτητες και τους τόνους, κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί πλησιάζοντας στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου. Μήνυμα κατά της αποχής, στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία ανάρτησή του με αναφορές στην οικονομία, στο ασφαλιστικό και τα έργα υποδομής. Νέο μέτωπο πολιτικής κόντρας άνοιξε η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν έχει προκύψει η κλοπή αρχείων, με την αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις για το αν συνδέεται με την υπόθεση διαρροής των email αποδήμων στο γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:47 pm


Επιστολική ψήφος: Έχουν υποβληθεί 158.000 αιτήσεις - 41.000 από Έλληνες του εξωτερικού

Λήγει αύριο, Μεγάλη Δευτέρα η προθεσμία για την επιστολική ψήφο. Πόσες είναι μέχρι στιγμής οι εγγραφές στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:31 pm


Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή στις ευρωεκλογές

Ανεβάζουν ταχύτητες και τους τόνους, κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί πλησιάζοντας στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου. Μήνυμα κατά της αποχής, στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία ανάρτησή του με αναφορές στην οικονομία, στο ασφαλιστικό και τα έργα υποδομής. Κριτική στην κυβέρνηση για υγεία και ακρίβεια ασκεί ο Στέφανος Κασσελάκης από τα νησιά του Αιγαίου, όπου περιοδεύει, ενώ πυρά κατά του Μαξίμου για το ακριβό κόστος ζωής εκτόξευσε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:27 pm


Όσα δεν λέμε: Η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα που κάνει πρεμιέρα στο OPEN στις 6 Μαΐου

Η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα, έρχεται στο OPEN.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:16 pm


Βαλαβάνη - Morgan: Αγκαλιά για ψώνια σε εμπορικό κέντρο της πόλης

Για πρώτη φορά κοινές τους φωτογραφίες να ψωνίζουν μαζί σε μαγαζί με γυναικεία ρούχα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:13 pm


Επί τόπου 28/04/2024

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο λαμπερό show του OPEN Tv Queen, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για Λιάγκα και Μαγγίρα, το J2US, ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 60 Άλκης Γιαννακάς, οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι, το θρίλερ με την υγεία του βασιλιά Καρόλου, ο επίμονος ταξιτζής - stalker της Αθήνας, οι καταγγελίες κατά διευθυντή σχολείου, αλλά και το εξώδικο 180 αστυνομικών που εκλέχθηκαν Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και δεν πήραν απόσπαση στον τόπο τους, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:10 pm


Οι παγίδες και οι αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών

Οι 3 παγίδες και οι 3 αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις. Τι λέει η Ειρήνη Τσεσμελή.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 1:06 pm


Κορυφώνεται η μάχη Ρέστη - Staveley

Στο Εφετείο η ιδιοκτήτρια της Newcastle για να αποφύγει την... πτώχευση.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:38 pm


Θρίλερ με την υγεία του βασιλιά Καρόλου

Γιατί «ξεσκονίζουν» σχέδια για την κηδεία του.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:30 pm


Μαρίνα Σάττι: Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή πριν από την πρόβα

«Κρατάμε δυνάμεις για την πρωινή πρόβα μας στο Μάλμε», είπε η Μαρίνα Σάττι και συνέχισε λέγοντας «προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή πριν από την πρόβα».

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:27 pm


Εξώδικο 180 αστυνομικών που εκλέχθηκαν Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και δεν πήραν απόσπαση στον τόπο τους

Τι λένε στην εκπομπή ο δικηγόρος των αστυνομικών Στέλιος Σούρλας και ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:10 pm


Καταγγελίες κατά διευθυντή σχολείου: «Βρίζει και κακοποιεί μαθητές» όπως καταγγέλλουν γονείς και εκπαιδευτικοί

Τι λέει στην εκπομπή η δημοσιογράφος Σουζάνα Καζάκα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:02 pm


Χωρίς τέλος τα κρούσματα βίας μεταξύ μαθητών μέσα και έξω από τα σχολεία

Μαθητές τραβούν βίντεο το θύμα που δέχεται άγιο bullying.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:57 am


Eurovision: Αναχωρεί για το Μάλμε της Σουηδίας η Ελληνική αποστολή

Αναχωρεί η Μαρίνα Σάττι μαζί με την Ελληνική αποστολή για τη Σουηδία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:54 am


Ο επίμονος ταξιτζής - stalker της Αθήνας: Τι λένε Καρλή και Μπαλάσκας

Έσκασε 65 φορές τα λάστιχα της πρώην συντρόφου του γιατί τον χώρισε. Τι λένε στην εκπομπή η δικηγόρος Μάιρα Καρλή και ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:28 am


Που βρίσκεται σήμερα ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '60 Άλκης Γιαννακάς

Αγνώριστος σήμερα στα 79 του χρόνια ο ηθοποιός Άλκης Γιαννακάς.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 11:02 am


J2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές της βραδιάς

Σε ρόλο κριτή ο Ηλίας Ψινάκης στη θέση της Δέσποινας Βανδή.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:54 am


Τηλεοπτικό ρεπορτάζ για Λιάγκα και Μαγγίρα

«Παραμύθι» η πρόταση του Mega στον Γιώργο Λιάγκα. Τι ισχύει για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:36 am


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο λαμπερό show του OPEN, Tv Queen που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή, δασκάλα και παρουσιάστρια σε τοπικό δελτίο, αλλά και αεροσυνοδός στη Σαουδική Αραβία, είναι μερικές από τις διαγωνιζόμενες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:30 am


Τεχνητή νοημοσύνη: Αποτελεί εργαλείο στα χέρια κακοποιών;

Πώς η νέα γενιά αντιλαμβάνεται την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:03 am


19 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία στην Πάτρα

Έκαναν τα σχολεία σούπερ μάρκετ ναρκωτικών.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 10:00 am


Το νέο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου «Βεντέτες»

Εγκλήματα βεντέτας στην Ελλάδα. Το έθιμο της αυτοδικίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:56 am


Τώρα μαζί 28/04/2024

Οι πυροβολισμοί έξω από club στην Κηφισίας, η συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν, η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στα Λαδάδικα, η νέα έρευνα για τη διαλειμματική δίαιτα, το καλάθι των νονών που δίνει ανάσα σε πολλούς νονούς και γονείς, τα Ελληνόπουλα της Κωνσταντινούπολης που ψάλλουν τα κάλαντα του Λαζάρου, αλλά και ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» που σήκωσε το Deaf Champions League, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς, ο Υποναύαρχος ε.α. Νίκος Σπανός, ο Σπύρος Ραμαντάνης, η Μαρία Σπυράκη, ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μάντζιος, ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και ο Πάνος Σόμπολος.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:52 am


Ελληνόπουλα της Κωνσταντινούπολης ψάλλουν τα κάλαντα του Λαζάρου

Τα ομογενειακά σχολεία της Κωνσταντινούπολης διοργανώνουν Πασχαλινά bazaar.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:40 am


Το καλάθι των νονών δίνει ανάσα σε πολλούς νονούς και γονείς

Τα συνοικιακά καταστήματα προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:29 am


Αρνιά και κατσίκια εκτροφής σε στάβλο στο Καστράκι Νάξου

Ποια είναι τα κριτήρια για γνήσιο Ελληνικό αρνί και κατσίκι.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:24 am


Ανησυχητική νέα έρευνα για τη διαλειμματική δίαιτα

Η νέα μόδα της διαλειμματικής δίαιτας. Τι λέει στην εκπομπή ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:20 am


Ο κορυφαίος Έλληνας barista, Νίκος Ατζάρας μας αποκαλύπτει τα μυστικά του

Τα μυστικά του καφέ από τους κορυφαίους μπαρίστες.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:16 am


Φωτιά στα Λαδάδικα

Μεγάλη φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στα Λαδάδικα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 9:13 am


«Ασημένιο» το δίδυμο Φίτσιου - Κοντού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού για δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατάφεραν στην Ουγγαρία να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, τερματίζοντας σε 7:31.94 πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:55 am


Σπυράκη, Παπαγεωργίου και Μάντζος για την οικονομία, τον Κασσελάκη και τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παυσανίας Παπαγεωργίου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την οικονομία, τη δέσμευση Κασσελάκη για επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο, αλλά και τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:50 am


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήρε το πρωτάθλημα και το αφιέρωσε στην αδικοχαμένη Ντουμιτρέσκου

Ο Παναθηναϊκός έσπασε για δεύτερη φορά την έδρα του Ολυμπιακού στους τελικούς και νίκησε με 3-2 σετ στο πέμπτο ματς, πανηγυρίζοντας το τρίτο διαδοχικό και 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:49 am


Βλέποντας τις εικόνες από τον 9ο Μαραθώνιο Ρόδου η Ευλαμπία και η Έλβη πειράζουν τον Σπύρο για τις αθλητικές του επιδόσεις

Το παρεΐστικο κλίμα της εκπομπής «Τώρα Μαζί» φάνηκε για άλλη μία φορά σήμερα όταν κατά τη διάρκεια των αθλητικών ειδήσεων η Έλβη έδειξε εικόνες από τον 9ο Μαραθώνιο Ρόδου με την Ευλαμπία να «δίνει» στεγνά τον Σπύρο, λέγοντας ότι και εκείνος τρέχει αλλά... δεν τον έχει δει κανείς!

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:31 am


O Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» σήκωσε το Deaf Champions League!

To Deaf Champions League, είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ποδόσφαιρο κωφών που φέτος διοργανώθηκε στη χώρα μας. Ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας με 3-0 στον τελικό τον Παναθλητικό Όμιλο Κωφών.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 8:16 am


Καμπάς και Σπανός για συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν και Ερντογάν

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς και ο Υποναύαρχος ε.α. Νίκος Σπανός, μίλησαν στην εκπομπή για τη συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν, αλλά και για τον Ερντογάν. Τι είπε ο πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Σκοπέλου «ο αστακός» Σπύρος Ραμαντάνης.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:50 am


Πυροβολισμοί έξω από club στην Κηφισίας - Ένας νεκρός

Ένας νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό και ένας τραυματίας από πυροβόλο όπλο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:15 am


Εφημερίδες 28/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:08 am


Καιρός 28/04/2024: Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και πολύ ισχυρούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:48 am


Πυροβολισμοί έξω από club

Ένας νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:40 am


Υιέ μου, υιέ μου , Μεγάλη Τρίτη στις 20:45

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 9:16 pm


Drivers seat | Επεισόδιο 5, Κύκλος 3 | MINI Countryman

MINI Countryman: To best seller της MINI, που εντυπωσιάζει σχεδιαστικά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:55 pm


Λατρευτική εβδομάδα – Θεσσαλονίκη: Με ένα masterclass κορυφαίων σεφ ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις

Τα μυστικά της δημιουργίας παραδοσιακών πιάτων της Σαρακοστής, απόλαυσαν οι Θεσσαλονικείς από δύο κορυφαίους σεφ της πόλης, στα πλαίσια της Λατρευτικής εβδομάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:45 pm


Στο «κυνήγι» της καλύτερης τιμής για το πασχαλινό τραπέζι

Βαθύτερα φέτος το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι καταναλωτές για το αρνάκι και το κατσίκι του Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:42 pm


Οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα γεμίζουν πλοία, λεωφορεία και αυτοκίνητα

25.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν για τα νησιά, που φέτος θα έχουν την τιμητική τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:36 pm


Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ

Συγκλονιστικές εικόνες από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν τις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:32 pm


Η Ρωσία εξαπέλυσε τη νύχτα μαζική επίθεση εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας

Νέα επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, με στόχο αυτή τη φορά ενεργειακές υποδομές.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:27 pm


Διαστάσεις χιονοστιβάδας οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Εικόνες χάους στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, με τους φοιτητές να διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:22 pm


Ο Πετρούνιας έβαψε γαλανόλευκη την κορυφή της Ευρώπης στους κρίκους

Ο βασιλιάς των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Ρίμινι, γράφοντας ιστορία καθώς έγινε ο μοναδικός αθλητής που έχει κερδίσει 7 χρυσά μετάλλια στο θεσμό στο ίδιο αγώνισμα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:16 pm


Πάτρα: Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – 19 συλλήψεις

Τέσσερις μαθητές μεταξύ των συλληφθέντων, ενώ χειροπέδες περάστηκαν και σε έξι γονείς για παραμέληση ανηλίκου.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2024 | 8:12 pm







Φιλικοί ιστότοποι: