Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ξάνθης    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Σύναξη τον Επιταφίων στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης υπό βροχή (φωτογραφίες)

Εκατοντάδες πιστοί που παρά την βροχή προσήλθαν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης για την καθιερωμένη σύναξη τον Επιταφίων σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στις 9:15 το βράδυ παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονα.

The post Σύναξη τον Επιταφίων στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης υπό βροχή (φωτογραφίες) appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 10:48 pm


Οι ευχές του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη για το ΠΑΣΧΑ

Οι ευχές του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη για το ΠΑΣΧΑ

The post Οι ευχές του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη για το ΠΑΣΧΑ appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 6:56 pm


Στον ΙΝ Αγίων 12 Αποστόλων χοροστάτησε σήμερα ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Στον Iερό Nαό Αγίων 12 Αποστόλων Ξάνθης χοροστάτησε σήμερα Mεγάλη Παρασκευή το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονας. Δείτε φωτογραφίες από την Αποκαθήλωση:

The post Στον ΙΝ Αγίων 12 Αποστόλων χοροστάτησε σήμερα ο Μητροπολίτης Ξάνθης appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 3:31 pm


Μοιράσθηκαν τρόφιμα στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ

Πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ, στα γραφεία του Συλλόγου.  Ο Σύλλογός μας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, με την πολύτιμη υποστήριξη των συμπολιτών μας, της πόλης μας Ξάνθης. Ευχαριστούμε θερμά, τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς...

The post Μοιράσθηκαν τρόφιμα στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 3:14 pm


Δείτε τους Επιτάφιους στην Ξάνθη

Δείτε τους Επιτάφιους στην Ξάνθη:

The post Δείτε τους Επιτάφιους στην Ξάνθη appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 9:59 am


Την M.Παρασκευή στις 9:15 βράδυ η Σύναξη των Επιτάφιων στην κεντρική πλατεία Ξάνθης

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Μητρόπολης Ξάνθης η καθιερωμένη σύναξη τον Επιταφίων θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή στις 9:15 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Στην σύναξη αυτή μετέχουν περίπου 15 ιεροί ναοί από όλη την Ξάνθη. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης στις 7 η ώρα το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Καθεδρικό Ναό...

The post Την M.Παρασκευή στις 9:15 βράδυ η Σύναξη των Επιτάφιων στην κεντρική πλατεία Ξάνθης appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:46 pm


Σύσκεψη Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Ξάνθης

Στα πλαίσια της εντατικής προετοιμασίας του Δήμου Ξάνθης για την αντιπυρική περίοδο 2024 και της επικαιροποίησης των Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Απριλίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Ξάνθης, όπου προήδρευσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Ευστράτιος...

The post Σύσκεψη Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Ξάνθης appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:27 pm


Σύλληψη ημεδαπού στην Ξάνθη διωκόμενου με 6 καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη την 1-5-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσαν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για κλοπή, απόπειρα κλοπής, παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

The post Σύλληψη ημεδαπού στην Ξάνθη διωκόμενου με 6 καταδικαστικές αποφάσεις appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 2:21 pm


Τέλος στο πρόγραμμα επιδότησης οικιακών φωτοβολταϊκών. Μόνο 13 ημέρες μείνανε για την υποβολή αίτησης από τους ενδιαφερόμενους

Ακόμα 13 ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επιδότησης για την εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με την εφαρμογή του ενεργειακού συμψηφισμού. Μέχρι τώρα η δυνατότητα ενεργειακού συμψηφισμού αφορούσε το σύνολο της παραγόμενης ενέργειας (net metering). Πλέον, θα αφορά το ποσοστό της ενέργειας που παράγεται...

The post Τέλος στο πρόγραμμα επιδότησης οικιακών φωτοβολταϊκών. Μόνο 13 ημέρες μείνανε για την υποβολή αίτησης από τους ενδιαφερόμενους appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:43 am


Βίντεο: Φωτιά σε ΙΧ στην οδό Ομήρου. (Στην πιλοτή πολυκατοικίας)

Φωτιά ξέσπασε στην οδό Ομήρου, κοντά στη 1:50 τα ξημερώματα, σήμερα Μ. Πέμπτη. Ένα ΙΧ πρέπει τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες και ευτυχώς κανένας δε φαίνεται να έχει τραυματιστεί μέχρι στιγμής. Στο σημείο έφτασε άμεσα πυροσβεστικό όχημα, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές και σε παρακείμενα ΙΧ.

The post Βίντεο: Φωτιά σε ΙΧ στην οδό Ομήρου. (Στην πιλοτή πολυκατοικίας) appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2024 | 8:22 am


Μοιράσθηκαν δέματα αγάπης από τον ΙΝ Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης προς άπορες οικογένειες

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ξάνθης δεκάδες δέματα αγάπης μοιράσθηκαν της Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης προς άπορες οικογένειες της ενορίας αλλά και όλης της Ξάνθης, με σκοπό όσο γίνεται καμιά οικογένεια να μην μείνει χωρίς γιορτινό τραπέζι...

The post Μοιράσθηκαν δέματα αγάπης από τον ΙΝ Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης προς άπορες οικογένειες appeared first on Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2024 | 9:41 pm


Νομός Ξάνθης - Ειδήσεις και Νέα

Απόψεις… - Φωνή της Ξάνθης

Απόψεις…  Φωνή της Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 6:25 am


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Φωνή της Ξάνθης

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  Φωνή της Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2024 | 5:37 am


Διαφήμιση - XanthiNea.gr

Διαφήμιση  XanthiNea.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2023 | 12:08 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ξάνθης