Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας: Δράση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου

Το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας στα πλαίσια της έκθεσης δημιουργικής δραστηριότητας παιδιών και εφήβων με θέμα «Ο άλλος κόσμος», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας «Δημήτρης Μυταράς», πραγματοποιεί παράλληλη δράση σε συνεργασία με το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί [...]

The post Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας: Δράση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 2:58 pm


Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό σχέδιο για την αξιοποίηση του κτιρίου του ΚΤΕΛ Ευβοίας

Η διοίκηση της «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με το από 17.04.2024 ΠΔ εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της συνοικίας Ε΄Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων οικόπεδο και κτιριακό συγκρότημα ΚΤΕΛ Ευβοίας, τροποποιήθηκαν οι ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές και καθορίστηκαν οι χρήσεις γης στα ΟΤ που αναφέρονται στην ως [...]

The post Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό σχέδιο για την αξιοποίηση του κτιρίου του ΚΤΕΛ Ευβοίας appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 2:47 pm


Eρώτηση στην Βουλή για την εξαίρεση δήμων της Εύβοιας από τις αντιπυρικές ζώνες

Η βουλευτής Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την εξαίρεση των Δήμων Καρύστου και Σκύρου από το πρόγραμμα αντιπυρικών ζωνών που ανακοινώθηκε στις 16 Μαΐου 2024. Το πρόγραμμα αφορά τη δημιουργία περιμετρικών ζωνών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για δασικές πυρκαγιές, σύμφωνα με το π.δ. 575/1980. Η βουλευτής επισημαίνει ότι η κλιματική κρίση έχει επιδεινώσει [...]

The post Eρώτηση στην Βουλή για την εξαίρεση δήμων της Εύβοιας από τις αντιπυρικές ζώνες appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 2:36 pm


Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Χαλκίδας

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) Χαλκίδας, αναστέλλεται η λειτουργία του με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, από αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

The post Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Χαλκίδας appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 1:46 pm


Γυμνάσιο Βαθέος: Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους 2023-2024

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 το απόγευμα γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, επίσημοι προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου, προσήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βαθέος Αυλίδας, για να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη του σχολικού έτους, παρακολουθώντας την εορταστική εκδήλωση που προετοίμασαν και επιμελήθηκαν οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς. Ιδιαίτερα, μας τίμησαν με την παρουσία τους η [...]

The post Γυμνάσιο Βαθέος: Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους 2023-2024 appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 1:38 pm


Γ. Μανιάτης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου, να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας, για μια καλύτερη Ευρώπη, μια καλύτερη Ελλάδα”. Καθηγητής Γιάννης Μανιάτης Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ Ομάδα Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών

The post Γ. Μανιάτης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 1:08 pm


Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ενημερώνει ότι, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Νίκου Μπαράκου, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικό Σχολείο, καθώς και των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, για αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία [...]

The post Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 1:02 pm


Δεν θα ανοίξει η γέφυρα Ευρίπου, λόγω καύσωνα

Η ΟΛΝΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 11/6 και την Πέμπτη 13/6/ 2024, η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου δε θα λειτουργήσει για εξυπηρέτηση αναγκών της ναυσιπλοΐας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

The post Δεν θα ανοίξει η γέφυρα Ευρίπου, λόγω καύσωνα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 12:52 pm


Αναβολή της δράσης για το φυσικό αέριο στη Χαλκίδα

Η Enaon EDA, η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων, ανακοινώνει ότι η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών δεν θα βρίσκεται αύριο όπως είχε αρχικώς προγραμματιστεί, στη θέση “Στρογγυλό”, επί της παραλιακής Βουδούρη στη Χαλκίδα, λόγω καύσωνα. Η απόφαση αυτή κρίθηκε απαραίτητη μετά την πρόβλεψη για επικράτηση ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών στη Χαλκίδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής [...]

The post Αναβολή της δράσης για το φυσικό αέριο στη Χαλκίδα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 12:44 pm


Ο π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος στη Χαλκίδα

Το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, το βιβλιοπωλείο ΙΑΜΒΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διάλεξη του π. Χαράλαμπου Λίβυου Παπαδόπουλου, με αφορμή το νέο του βιβλίο, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα), με θέμα: «Γίνε αυτό που είσαι και δεν έγινες ακόμη». Ο π. Λίβυος θα συνομιλήσει με το κοινό [...]

The post Ο π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος στη Χαλκίδα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2024 | 11:08 am


Νομός Ευβοίας - Ειδήσεις και Νέα

Φωτιά στην Εύβοια - Paraskhnio.gr

Φωτιά στην Εύβοια  Paraskhnio.gr

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2024 | 4:00 pm


Φωτιά τώρα στην Εύβοια - Eretikos.gr

Φωτιά τώρα στην Εύβοια  Eretikos.gr

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2024 | 3:50 pm


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ευβοίας





Φιλικοί ιστότοποι: