Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα-Μέγαρο Κότσικα (Φαρμακίδου 15), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκε με τα άρθρα 177 [...]

The post Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:35 pm


Πασχαλινές ευχές από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων και οι εργαζόμενοι του δήμου Χαλκιδέων, ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να σας οδηγεί πάντα και να σας χαρίζει υγεία, αγάπη και ελπίδα. Καλό Πάσχα!

The post Πασχαλινές ευχές από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:30 pm


Τον Δήμο Χαλκιδέων επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόυπολος

Τον Δήμο Χαλκιδέων και το γραφείο ΑμεΑ του Δήμου επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο υποδέχτηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με Αντιδημάρχους. Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κυμπουρόπουλο για τις παροχές και τα προνόμια που προσφέρει ο Δήμος σε κάθε πολίτη και επισκέπτη ΑμεΑ, μέσω της [...]

The post Τον Δήμο Χαλκιδέων επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόυπολος appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 5:24 pm


Πασχαλινές ευχές από την Άννα Παππά

Η επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΛΗ Άννα Παππά στέλνει τις δικές της Πασχαλινές Ευχές στους δημότες του δήμου Χαλκιδέων. Όμορφες, ήρεμες και χαρούμενες Πασχαλινές ημέρες με υγεία και πολλή αγάπη!

The post Πασχαλινές ευχές από την Άννα Παππά appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 10:02 am


Επιστολή της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Βασίλη Οικονόμου απέστειλε η βουλευτής της Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, εκφράζοντας την ανησυχία της για την αντιμετώπισης της έμφυλης βίας. Η ίδια αναφέρει: Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται. Η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα αντιμετώπισης της έμφυλης βίας, όμως φαίνεται πως πρέπει να κάνουμε [...]

The post Επιστολή της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:58 am


Συνέντευξη τύπου για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 στην Χαλκίδα

Στη συνέντευξη τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στη Χαλκίδα, συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Νέζη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη. Η [...]

The post Συνέντευξη τύπου για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 στην Χαλκίδα appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2024 | 9:36 am


O Πάνος Βλάχος στην “Οδό Ονείρων”

Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα απρογραμμάτιστο αυτοσχέδιο πάρτυ. Φήμες λένε ότι θα παρουσιάσει ακυκλοφόρητο υλικό, λαϊκο υπερθέαμα, μπαλέτα, μαγικά, giveaways, pole dancing show. Ειδικές τιμές για bachelorette party και βαφτίσεις. Τρίτη 30 Απρίλη 2024 ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα Τηλ. 2221020504, 6978117103

The post O Πάνος Βλάχος στην “Οδό Ονείρων” appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 2:57 pm


Έρχεται το 3ο Chakida Street Food Festival

Ο Home 89.1 ανακοινώνει με χαρά ότι διοργανώνει και φέτος τη μεγαλύτερη γιορτή Γεύσης και Μουσικής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Χαλκίδα, το 3o Chakida Street Food Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στο σημείο που ήδη συναντήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, μπροστά [...]

The post Έρχεται το 3ο Chakida Street Food Festival appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 1:43 pm


1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ

«Πρόκειται για μία εκδήλωση σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον των Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ελλάδα» δήλωσε από το βήμα του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ., ο γενικός γραμματέας της ΚΕΕΕ, Παναγιώτης Αγνιάδης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο ΚΕΕΕ, Γιάννη Μασούτη. «Συμμετέχουν συνάδελφοι από 14 Επιμελητήρια της χώρας και τα συμπεράσματα τα οποία θα προκύψουν στα [...]

The post 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 12:27 pm


Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων στα διατηρητέα της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής

Τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αν. Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Εύβοιας κ. Δημήτρη Χριστοδούλου και συνεργάτες τους. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επί τόπου αυτοψία σε διατηρητέα κτίρια της περιοχής, όπως αυτά στην οδό Σταμάτη, για τα οποία η Δήμαρχος ενημέρωσε [...]

The post Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων στα διατηρητέα της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής appeared first on Νέα της Χαλκίδας, Εύβοιας & Στερεάς Ελλάδας - Eviaportal.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2024 | 11:33 am


Νομός Ευβοίας - Ειδήσεις και Νέα

Δύο συλλήψεις στην Εύβοια - LamiaReport.gr

Δύο συλλήψεις στην Εύβοια  LamiaReport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:43 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Ευβοίας





Φιλικοί ιστότοποι: