Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ευβοίας   »   Καρυστος    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρόγραμμα 43 εκατ. νεανικής επιχειρηματικότητας ανέργων, με έμφαση στις γυναίκες

Ένα νέο “Πιλοτικό Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων άνεργων νέων ηλικίας 18 έως 29 ετών” θα τεθεί σε εφαρμογή από τον ΟΑΕΔ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από πλευράς των ανέργων θα είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020.

Στόχος του νέου Προγράμματος είναι η υποστήριξη άνεργων νέων ηλικίας 18 έως 29 ετών που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:06 pm


Συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

Η 1η Συνεδρίαση (Τακτική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 6-8, Λαμία), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:06 pm


Ευχαριστήριο της Διοίκησης του ΓΝ-ΚΥ Κύμης

Μια συγκλονιστική στιγμή έζησε σήμερα το ΓΝ-ΚΥ Κύμης, μέσα από την οποία αναδείχθηκε η σημασία της λειτουργίας αλλά και της περεταίρω στήριξης και ανάπτυξης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, καθώς και η αξία της συνεργασίας όλων για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έτσι η Διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή συντόνισε διαδικασία της διακομιδής και στήριξε τους γονείς, ευχαριστεί θερμά :

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:06 pm


Η «Αδελφότης Καρυστίων» κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η «Αδελφότης Καρυστίων» σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακη 9 Φεβρουάριου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ"

Τιμή κατ' άτομο 25 ευρώ πλήρες μενού, Ζωντανή Μουσική

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:06 pm


Β. Αποστόλου: Η Ν.Δ. επιμένει στις μονοκομματικές Κυβερνήσεις που μας οδήγησαν στην κρίση

Ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή Βουλευτών».

«Η δημοκρατική και πλουραλιστική συγκρότηση της Βουλής, μέσω της αναλογικής αντιπροσώπευσης των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών, είναι ζήτημα

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:06 pm


Κοπή Πίτας 9ου ΠΤ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικ. Επιμελητηρίου

Η Τοπική Διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας του που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20,30 στο Μεζεδοπωλείο «ΚΙΟΥΠΙ», Χαϊνά 102, Χαλκίδα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους:

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Η ΕΑΚΠ Στερεάς Ελλάδας για τα αποτελέσματα του ΔΣ της Ένωσης

Για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφ/ρειας Στερεάς Ελλάδας για την ενημέρωση - συζήτηση που έγινε,,, για την Πρόταση της Ε.Α.Κ.Π.

Την Τρίτη στις 21/1/2019 και ώρα 09:30 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της Ένωσής μας. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά την « Ενημέρωση για τρέχουσες εξελίξεις ( νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης Π.Σ. ) » η

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Συνάντηση του Σίμου Κεδίκογλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΤΑΔ»

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου («ΕΤΑΔ») κ Στέφανο Βλαστό είχε ο Σίμος Κεδίκογλου για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λ. Αιδηψού και το παλιό Υδροθεραπευτήριο «Αγίων Αναργύρων», που έχει ανακηρυχθεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Στη συνάντηση συμμετείχε αντιπροσωπεία των Ξενοδόχων, των Εμπόρων και των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων της περιοχής.

Ο βουλευτής έθεσε το ζήτημα παράτασης της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου, αίτημα το οποίο είδε θετικά ο

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς: Όλοι στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Όλοι το Σάββατο 25/1/2020 στις 11.00πμ συγκέντρωση στην Ομόνοια& πορεία στο Σύνταγμα.

Αλληλεγγύη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.  Είναι προμελετημένο έγκλημα η εκποίηση ή το κλείσιμο της

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας καταβάλλοντας συνεχείς πρωτοβουλίες για την σύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΕΣΥ Εύβοιας πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του, επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης του 7ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας, απευθυνόμενη στους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στον Μαθητικό Διαγωνισμό και στους εκπαιδευτικούς που έχουν οριστεί σε

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Απάντηση για το δρόμο Στομίου - Πλατάνας Κύμης

ΔΗΛΩΣΗ του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργού για την απάντηση του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με τις διαδικασίες αποκατάστασης του δρόμου Στομίου-Πλατάνας Κύμης

“Η συνέχιση της συζήτηση του νομοσχεδίου για την εκλογή των Βουλευτών και στις 24/1/2020 δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του κοινοβουλευτικού ελέγχου , με αποτέλεσμα να αναβληθεί η επίκαιρη ερώτησή μου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών του δρόμου Στομίου-Πλατάνας Κύμης .

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Η Τ.Ο. Χαλκίδας του Ε.ΠΑ.Μ. σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Τ.Ο. Χαλκίδας του Ε.ΠΑ.Μ. προσκαλεί μέλη και φίλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 26/1/2020 στις 12:30 μ.μ., στο εστιατόριο “Το Γουρουνάκι” (Ρεγκούκου 37). Η Τ.Ο. Χαλκίδας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2020 | 5:05 pm


Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου σας πάει….Γαλλία

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, στο πλαίσιο της τουριστικής της προβολής της Καρύστου και των μελών του Συνδέσμου, θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας, στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΖ, στη Γαλλία, (31 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020).

Στην έκθεση θα διατεθεί το έντυπο του Συνδέσμου, με το οποίο γίνεται αναφορά στα μέλη, κατά επάγγελμα, συνοδευόμενο από φυλλάδιο της Καρύστου στη Γαλλική Γλώσσα, με χρήσιμες πληροφορίες.

Οι συνάδελφοι μέλη του συνδέσμου που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:13 pm


"Σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει"

Τομεακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ - Χαιρετίζουμε τις μαθητικές κινητοποιήσεις στο Γυμνάσιο Αλιβερίου και στο ΕΠΑΛ Μαντουδίου, που κάνουν οι μαθητές για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν, για τις ελλείψεις σε πετρέλαιο, για τα προβλήματα με τις μετακινήσεις τους και το κόστος μεταφοράς τους, για τα κατεστραμμένα εργαστήρια όπως στο ΕΠΑΛ Μαντουδίου, για τους σοβάδες που πέφτουν από τα ταβάνια στις τουαλέτες.

Οι μαθητές με τον αγώνα τους διεκδικούν εν έτει 2020 τα αυτονόητα, πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:13 pm


Ψήφισμα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για τις καταστροφές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σε όλη την έκταση του Δήμου


Το Δημοτικό Συμβούλιο ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ στην συνεδρίασή του, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, συζήτησε τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σε όλη την έκταση του Δήμου.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ενημέρωσαν για τις ενέργειές τους για την άμεση και μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση των καταστροφών, που είναι στην αρμοδιότητά τους:

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:13 pm


Β. Αποστόλου: Η προστασία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μονόδρομος για την επιβίωσή της

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων στα Ψαχνά Εύβοιας την Τετάρτη 22/1/2020 με θέμα τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ και τις προτάσεις για την επίλυσή τους, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των εργαζομένων, παραβρέθηκε και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, τονίζοντας τα παρακάτω:

«Η ΛΑΡΚΟ είναι μια από τις λίγες εναπομείνασες βαριές βιομηχανίες της χώρας μας, με διαχρονικά ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξεως των 300 εκ. €, γεγονός που την καθιστά σημαντική πηγή οικονομικής ζωής για τους έξι νομούς που δραστηριοποιείται (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια,

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:13 pm


Επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΕΣΥ Εύβοιας διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για την επιχειρηματικότητα.

Η ημερίδα απευθύνεται στους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στον 7ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και στους εκπαιδευτικούς που έχουν οριστεί σε κάθε σχολική μονάδα για να συντονίζουν την προσπάθειά τους.
Η επιμορφωτική ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30 – 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:12 pm


Φορολογικές παγίδες στους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς

Άσχημο μπλέξιμο με την Εφορία αλλά και με τον ποινικό νόμο ακόμη και για… ένα ευρώ μπορεί να έχουν χιλιάδες συνδικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, εφόσον δεν δικαιολογείται ακόμη και η μεταφορά ενός ευρώ!
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων παρακολουθεί μέσω του τραπεζικού συστήματος τις σημαντικές μεταβολές σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κυρίως τις κινήσεις που αφορούν όχι τον πρώτο δικαιούχο, αλλά τους

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


39 επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας στον Αναπτυξιακό Νόμο με προϋπολογισμό 13.000.000 €

Ολοκληρώθηκε η ένταξη 39 επιχειρήσεων στο Β κύκλο του Αναπτυξιακού Νόμου, με συνολικό προϋπολογισμό 13.000.000 €. Λόγω του αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος, η Περιφέρεια αιτήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και πέτυχε την αύξηση του συνολικού ποσού της επιχορήγησης κατά 50%, από 4.369.859,85€ σε 6.538.450,82€ στο καθεστώς Γενικής Επιχειρηματικότητας, εξέλιξη που επέτρεψε την ένταξη του συνόλου των προταθέντων έργων.

Πρόκειται για νέες, αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν σε επενδύσεις με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την τόνωση της

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Το ΤΕΕ διαφωνεί με την εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους Διπλωματούχους Μηχανικούς

Με αφορμή την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για τα προσόντα του προσωπικού της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την οποία, μεταξύ άλλων, επιχειρείται η εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους Διπλωματούχους Μηχανικούς, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ εξέδωσε στις 21/1/2020 την εξής απόφαση:


Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει ήδη τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις με την ομόφωνη απόφαση της Αντιπροσωπείας του στις 5/10/2019, ότι η ρύθμιση που προωθείται από την Κυβέρνηση με την οποία προβλέπεται αυτοματοποιημένη

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Σωματείο εργαζομενων ομίλου Νηρέα Εύβοιας: Συμπαράστασή στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Το σωματείο  μετά από κάλεσμα δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, συμμετέχει στην κινητοποίηση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ το Σάββατο 25/1 στις 11.πμ στην Αθήνα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή σε κάθε εργαζόμενο που μπαίνουν στο στόχαστρο η δουλειά και τα δικαιώματά του, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βάλουμε φρένο στη συνολική επίθεση που

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Εκδήλωση στην Χαλκίδα με την Έφη Ακτσιόγλου και τον Ανδρέα Νεφελούδη

Τετάρτη 5 Φεβ. 2020, θα βρίσκεται στην Χαλκίδα η σ. Έφη Ακτσιόγλου, πρώην Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μαζί με τον σ. Ανδρέα Νεφελούδη, πρώην Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου, για πολιτική εκδήλωση με θέμα τα εργασιακά και την γενική πολιτική κατάσταση. 

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Κοπή Βασιλόπιτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Διρφύων – Μεσσαπίων

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Διρφύων – Μεσσαπίων προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην κοπή της βασιλόπιτας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 9μμ, στην αίθουσα RexXHall, στα Ψαχνά.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης. 

Τιμή εισόδου 15€. Περιλαμβάνει

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Ευχές του Συνδεσμου Εφ. Αξκων Εύβοιας για τον νέο Αρχηγο ΓΕΕΘΑ

Ο Πρόεδρος Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχης (ΔΒ) , τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια,στον συμπολίτη Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την τοποθέτηση του ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης
σίγουροι πως με τις ικανότητες του , την εμπειρία του και την βοήθεια του Θεού , θα επιτύχει στα νέα αυξημένα καθήκοντα που αναλαμβάνει , τιμώντας την

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2020 | 7:34 pm


Ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Καρύστου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το 2020.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου σε όμορφο και ζεστό περιβάλλον όλοι είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν και να συζητήσουν.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την τιμητική τους παρουσία τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, του Π.Κ. Καρύστου, των συναδέλφων Εθελοντών καθώς

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 5:08 pm


Καρυστος - Ειδήσεις και Νέα

6 προσλήψεις στην Κάρυστο - workenter

6 προσλήψεις στην Κάρυστο  workenter

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Απόδραση στην Κάρυστο - Newsbeast.gr

Απόδραση στην Κάρυστο  Newsbeast.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2016 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καρυστος

Φιλικοί ιστότοποι: