Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Τρικάλων   >   Οιχαλία (Νεοχώρι)    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Προσωρινή λύση στη σίτιση των πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας

Προσωρινή λύση στη σίτιση των πλημμυροπαθών  της ΦαρκαδόναςΣτη δομή φιλοξενίας του Κουτσόχερου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας
Προσωρινή λύση στη σίτιση των πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας που φιλοξενούνται στη δομή του Κουτσόχερου, βρέθηκε μετά από συνεννόηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα με την εταιρεία κέτερινγκ «Καψιώχας» η οποία προσφέρθηκε να χορηγεί δωρεάν τις απαιτούμενες ποσότητες φαγητού καθημερινά, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 2:51 pm


Επιτυχημένη συμμετοχή του Γυμνασίου Οιχαλίας στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών 2024

Επιτυχημένη συμμετοχή του Γυμνασίου Οιχαλίας στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών 2024Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι  μαθήτριες παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα: «Δείκτες και Αναπνοή» η οποία περιελάμβανε  πειράματα χρησιμοποιώντας ως δείκτη, το χυμό του κόκκινου λάχανου.
Την Τετάρτη 15 Μαίου 2024, πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κέντρου Έρευνας  Μουσείο Τσιτσάνη , το «Εργαστήριο (Workshop) Φυσικών Επιστημών 2024», όπου Γυμνάσια και Λύκεια  των Τρικάλων παρουσίασαν τις ετήσιες ερευνητικές τους εργασίες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:00 am


Την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντιντή επισκέφτηκαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντιντή επισκέφτηκαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣΗ συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και επικεντρώθηκε στις τεράστιες καταστροφές που έλαβαν χώρα στην Π.Ε. Τρικάλων και στο σύνολο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Συνάντηση στο γραφείο της είχε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτα Δριτσέλη, Γιώργο Τσίπρα και Έλενα Κουντουρά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 7:05 pm


“Ανακαλύπτω τη Λάρισα των Μουσείων”

 “Ανακαλύπτω τη Λάρισα των Μουσείων”Κοινή Δράση των Μουσείων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2024
Πώς γιορτάζουν τα Μουσεία μιας πόλης; Είναι δυνατόν να γνωρίσεις τέσσερα Μουσεία μέσα σεδύο ώρες; Ποια είναι αυτά τα αντικείμενα που μπορούν να ρίξουν φως στην ιστορία κάθε Μουσείου;  

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 7:32 pm


5η Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας ΕΥΕΣΤΩ

5η Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας ΕΥΕΣΤΩΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αίθουσα συναυλιών θέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 11:30 το πρωί
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και η Χορωδία «Ευεστώ» διοργανώνουν την 5η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν» την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 11:30 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αίθουσα συναυλιών θέατρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 5:55 pm


Σε ρυθμούς Run Greece τα Τρίκαλα

Σε ρυθμούς Run Greece τα ΤρίκαλαΣυνέντευξη τύπου σήμερα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός
Σε ρυθμούς Run Greece κινείται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ο μεγάλος λαϊκός αγώνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10 το πρωί, ενώ οι συντελεστές έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 4:43 pm


Η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα

Η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. ΣκρέκαΗ συνάντηση διήρκησε περίπου 2 ώρες και αναλύθηκαν όλα τα αιτήματα της «ΚΙΝΗΣΗΣ»
Το Σάββατο 11/05/24  μέλη της επιτροπής «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» συνάντησαν τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα στο γραφείο του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 3:51 pm


Νέα σχολική χρονιά… από τον Μάιο στον Δήμο Τρικκαίων

Νέα σχολική χρονιά… από τον Μάιο στον Δήμο ΤρικκαίωνΟ αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας συναντήθηκε με διευθυντές και διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων που λειτουργούν στον Δήμο Τρικκαίων
Τριπλός ο στόχος της ανοιχτής συνάντησης αντιδημάρχου Τρικκαίων – διευθυντών/τριών σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης: ενημέρωση για τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, διάλογος – κατάθεση απόψεων, συνεργασία για επίλυση προβλημάτων, εν όψει της σχολικής χρονιάς 2024-25.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 2:29 pm


Με την πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα ο Δ. Κουρέτας

Με την πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα ο Δ. ΚουρέταςΗ πρέσβειρα ζήτησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου
Συνάντηση με την Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα Gerda Vogl  είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας στη διάρκεια του Φόρουμ Βιομάζας που πραγματοποιείται στη Λάρισα. Η πρέσβειρα ζήτησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2024 | 1:47 pm


Ευρεία σύσκεψη της Κίνησης Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας με τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο

Ευρεία σύσκεψη της Κίνησης Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας με τον Υφυπουργό κ. ΤριαντόπουλοΗ «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» θεωρεί την επίσκεψη του κυρίου Τριαντόπουλο στην έδρα του δήμου μας πολύ σημαντική και θετική  διότι κινήθηκε προς την κατεύθυνσή επίλυσης πολλών προβλημάτων.
Την Κυριακή 12/05/24  η «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» συναντήθηκε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας με τον Υφυπουργό  «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ&ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» κύριο Τριαντόπουλο παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή, καθώς και των βουλευτών Τρικάλων κ .Αθανάσιο Λιούτα  και την κα. Κατερίνα Παπακώστα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2024 | 5:50 pm


Οιχαλία (Νεοχώρι) - Ειδήσεις και Νέα

Νεοχώρι Ιθώμης - Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Νεοχώρι Ιθώμης  Εφημερίδα Ελευθερία - eleftheriaonline.gr

Δημοσιεύθηκε στις 5 January 2020 | 9:09 am


post_title - Kalamatatimes

post_title  Kalamatatimes

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Οιχαλία (Νεοχώρι)