Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Χαλκιδικής   >   Νεα Μουδανια    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Trip Advisor: Ποιο είναι το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο – Σε ποιες κατηγορίες ξεχωρίζει η Χαλκιδική

Ένα ξενοδοχείο στη Βραζιλία πήρε το βραβείο του κορυφαίου για φέτος στην γνωστή πλατφόρμα - Τα 2 ξενοδοχεία της Χαλκιδικής ξεχωρίζουν σε πολυτέλεια, βιωσιμότητα και σε δομές κατάλληλες για οικογένειες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:30 am


Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που προσπαθούσε να κάψει συναγωγή

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ένοπλος άνδρας στη Ρουέν της Γαλλίας, όταν προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 11:12 am


Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου κι εγώ κάναμε το καλύτερο που μπορούμε στον Παναθηναϊκό, με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τελειώσουμε την σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βιώσουν μία χαρά που είχαν να νιώσουν 13 χρόνια» «Χθες το απόγευμα, ο πρόδερος Αλαφούζος κι εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση και είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν δεν ''ταιριάζουν''» «Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, αποφασίστηκε πως η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί» «Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού που με αγκάλιασαν κατά την διάρκεια των έξι αυτών μηνών που περάσαμε στην Αθήνα, τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως επίσης το σταφ της ομάδας και εγώ, είμαστε ευγνώμονες στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ που σε κάθε ευκαιρία εξέφραζαν την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα του. «Ειλικρινά εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει ένα επιτυχημένο μέλλον»

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2024 | 10:49 am


Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Παρασκευή 17 Μάϊου 2024 σε περιοχές της Χαλκιδικής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 5:30 pm


Σλοβακία – Απόπειρα δολοφονίας: Ο Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση

«Θα επιζήσει», δήλωσε νωρίτερα ο αντιπροεδρος της κυβέρνησης - Το κίνητρο της επίθεσης ήταν «πολιτικό», σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών - Δράστης της απόπειρας δολοφονίας είναι ο 71χρονος συγγραφέας Γιούρι Τσιντούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 5:06 pm


Superleague: Πως θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ (βίντεο)

Όλα τα σενάρια.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 4:46 pm


Χαλκίδα: «Όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο» λέει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές

Μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 4:22 pm


Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ. 99/1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) «Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου» έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίσουν τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου από την οθωμανική κατοχή, που διήρκεσαν από το 1916 έως και το 1923 και είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν τον λαό των Ποντίων σε έναν λαό προσφύγων και διασποράς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 3:57 pm


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΚΜ για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με το πρόγραμμα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 3:35 pm


Νέα Μουδανιά: Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Ανθόπουλου ‘’Η Ελληνική εκπαίδευση στη δίνη της κρίσης’’

Η Πολιτιστική εταιρεία Εκπαιδευτικών ΄΄ΠΛΕΥΣΗ΄΄ σε συνεργασία με τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Α.Ε." διοργανώνουν την παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Ανθόπουλου ‘’Η Ελληνική εκπαίδευση στη δίνη της κρίσης’’, την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2024 | 3:11 pm


Νεα Μουδανια - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Νεα Μουδανια





Φιλικοί ιστότοποι: