Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό γυναίκας στη Νέα Κάρβαλη

Με επιτυχία στέφθηκε ο απεγκλωβισμός γυναίκας από επιβατικό όχημα (ΕΙΧ) που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό, στη Νέα Κάρβαλη Καβάλας.

 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί, της Πέμπτης 4 Ιουλίου, όταν το όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε εκτός δρόμου, προκαλώντας τον εγκλωβισμό της οδηγού [Βλέπε εδώ].

 

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, η ανακοίνωση της οποίας αναφέρει:

 

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Εγνατίας Οδού, στη Νέα Κάρβαλη Καβάλας. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 12:50 pm


Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις.

 

Θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

 

Τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 14 Ιουλίου με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ωράριο λειτουργίας, 11:0015:00.

 

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που θα ισχύσει για όλο το διάστημα της εκπτωτικής περιόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 11:57 am


Ράνια Θρασκιά: Ερώτηση στη Βουλή για την υποβάθμιση των σχολείων της Καβάλας

Ερώτηση στη βουλή θέτει η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Θρασκιά, σχετικά με την συγχώνευση 4 τάξεων Δημοτικών Σχολείων.

 

Πιο αναλυτικά, με πρωτοβουλία της Ράνιας Θρασκιά, Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Παιδείας – αρμόδιας για την Ειδική Αγωγή, κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση, που συνυπογράφουν 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με θέμα τη συγχώνευση τάξεων σε 4 Δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας αποφάσισε να συγχωνεύσει, για το έτος 2024-2025, τάξεις σε 4 δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας - απόφαση με την οποία διαφωνεί και το τοπικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

 

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός αν θα ανακαλέσει αυτήν την αντιπαιδαγωγική απόφαση, που υποβαθμίζει τη δημόσια παιδεία στην περιοχή.

 

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας αποφάσισε, για το σχολικό έτος 2024-2025, τη συγχώνευση τάξεων τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την με αριθμ. Φ.11.2/2563 (20/06/2024) απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, το 7ο Δημοτικό Σχολείο (Παναγία), το 14ο Δημοτικό Σχολείο (Προφήτης Ηλίας) και το 17ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Παρασκευή) υποβαθμίζονται από εξαθέσια σε πενταθέσια και το Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων από εξαθέσιο σε τετραθέσιο.

 

Αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει την εύλογη και έντονη αντίδραση των γονιών και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Καβάλας, οι οποίοι καταγγέλλουν την αντιπαιδαγωγική συγχώνευση της Α και Β τάξης των Δημοτικών σχολείων της περιοχής και την περαιτέρω υποβάθμιση των δημοτικών σχολείων της πόλης για το σχολικό έτος 2024-2025 ενώ έχουν ήδη στραφεί νομικά εναντίον της, ζητώντας την ανάκλησή της.

 

Επειδή η συγχώνευση αυτή αποτελεί μία ακραία αντιπαιδαγωγική μέθοδο, με την οποία μάλιστα έχει διαφωνήσει ήδη το τοπικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο και θα οδηγήσει σε περαιτέρω διαρροή μαθητών από τα υποβαθμιζόμενα σχολεία, καθώς και σε περαιτέρω δυσκολία στην άσκηση του εκπαιδευτικού έργου, έκπτωση στα μαθησιακά αποτελέσματα και απώλεια θέσεων εργασίας.

 

Επειδή η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας οφείλουν να βρουν τα κατάλληλα μέσα ώστε να βελτιώσουν κι όχι να υποβαθμίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

 

Ερωτάται ο Υπουργός, τι προτίθεται να πράξει:

 

Ως προς την ανάκληση της συγχώνευσης των τάξεων των συγκεκριμένων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας;

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 10:17 am


Τροχαίο με μια τραυματία κοντά στο τούνελ της Νέας Καρβάλης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου λίγο πριν το τούνελ της Νέας Καρβάλης στο ρεύμα προς Καβάλα.

 

Όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός.

 

Χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός της από την πυροσβεστική.

 

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 9:31 am


Ο Χ. Χρυσανίδης απαντά στις υπόνοιες που άφησε ο Θ. Μουριάδης για υπόγειες συμπράξεις στις εκλογές

Συνδημότες και συνδημότισσες,

 

 

πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης δήλωσε δημόσια ότι:

 

"...αν ο κ. Χρυσανίδης είναι σήμερα εδώ που είναι, έστω και στην αντιπολίτευση, το οφείλει στον κ. Ιακωβίδη. Άλλα πράγματα δε σας λέω..."

 

αφήνοντας έτσι διά της μεθόδου της "λάσπης στον ανεμιστήρα" υπόνοιες για υπόγειες συμπράξεις στις εκλογές ή συναλλαγές και εξυπηρετήσεις οικονομικού, πολιτικού ή άλλου περιεχομένου.

 

Αφού μάταια περίμενα όλες αυτές τις μέρες να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε με τα άθλια αυτά υπονοούμενα και μισόλογα, είμαι σήμερα αναγκασμένος να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σχετικά με την -αποκλειστικά- επαγγελματική σχέση μου με τον κ. Ιακωβίδη, τ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, στα πλαίσια του έργου ανάπλασης του οικοπέδου "ΚΡΕΗ".

 

Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε το 2013 και η κοινοπραξία στην οποία συμμετείχα ξεκίνησε να το εκτελεί το 2019, χωρίς καμία δική μου υπαιτιότητα για την καθυστέρηση αυτή. Το έργο αποπερατώθηκε στο τέλος του 2022, γι' αυτό και η βεβαίωση περαίωσης φέρει ημερομηνία 31/12/2022. Από εκεί και ύστερα ξεκίνησε ένας "γολγοθάς" για την διοικητική και οριστική παραλαβή του έργου, αφού για λόγους τους οποίους τώρα πλέον μπορώ να κατανοήσω απόλυτα, υπήρξαν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις.

 

Προς τιμήν του ο κ. Ιακωβίδης και στα πλαίσια των καθηκόντων του, προσπάθησε να μην παρεμποδίσει την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας, παρά τις πιέσεις που προφανώς δεχόταν για το αντίθετο.

 

Πιστοποίησε με γραπτή του βεβαίωσή του το αληθές, δηλαδή ότι "δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η παραλαβή του έργου λόγω καθυστέρησης στη σύνδεση με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης" κάτι που ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του Δήμου Καβάλας και συγκεκριμένα της ΔΕΥΑΚ.

 

Έχοντας μελετήσει τη νομοθεσία και τις εγκυκλίους σχετικά με τα κωλύματα εκλογιμότητας, απέστειλα το ιστορικό της υπόθεσης και όλα τα σχετικά έγγραφα στο Υπουργείο Εσωτερικών, αναζητώντας απάντηση στο ερώτημα αν τελικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί υφίσταται κώλυμα. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι "η διαπίστωση της ύπαρξης κωλύματος ή μη, αποτελεί αντικείμενο δικαστικής κρίσης", αφού φυσιολογικά σε τέτοιες περιπτώσεις συνεκτιμώνται διάφοροι παράγοντες συμπεριλαμβανομένης της υπαιτιότητας (ή μη) του εργολάβου.

 

Με όλα αυτά τα δεδομένα  (οι βεβαιώσεις, τα έγγραφα και η αλληλογραφία με τις υπηρεσίες είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τα χρειαστεί) και με τη βεβαιότητα πια ότι δεν υπάρχει στην περίπτωσή μου κανένα ουσιαστικό κώλυμα, προχώρησα κανονικά στην υποψηφιότητα και την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο.

 

Από όλα τα παραπάνω αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ότι:

 

1. Ο κ. Μουριάδης γνώριζε πολύ καλά τη νομοθεσία και σκοπίμως καθυστέρησε την παραλαβή του έργου στο οικόπεδο "ΚΡΕΗ" , ώστε στην περίπτωση που ο συνδυασμός μας περνούσε στο δεύτερο γύρο, να βγάλει το θέμα στην επιφάνεια με τον τρόπο που ο ίδιος γνωρίζει καλά.

 

2. Οι πιέσεις στον τ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών δεν απέδωσαν. Αντίθετα, ο κ. Ιακωβίδης πιστοποίησε γραπτώς την -όπως φαίνεται πια σκόπιμη- καθυστέρηση σύνδεσης με τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ που ήταν και η αιτία που το έργο δεν ήταν δυνατόν να παραληφθεί. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την έντιμη στάση του και που δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του κ. Μουριάδη, όπως έκαναν οι "φίλοι" του δημοσιογράφοι στην Αθήνα που έβαλαν στο συρτάρι τις αναφορές μου για την σπατάλη και την κακοδιαχείριση.

 

3. Η έντιμη αυτή στάση του κ. Ιακωβίδη ήταν και η αιτία που ο ίδιος δεν ήταν στις εκλογές στη "λίστα προτιμήσεων σταυροδοσίας" του κ. Μουριάδη, κάτι που πλήρωσε με τη μη εκλογή του.

 

4. Όταν ο κ. Μουριάδης κατάλαβε ότι είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε σοβαρή αντιπολίτευση, χωρίς διάθεση για συμψηφισμούς και συγκαλύψεις, προσπάθησε να εκθέσει όχι μόνο εμένα, αλλά και τον συνεργάτη του, θέλοντας να παρασύρει τους πάντες στα θολά λασπόνερα που έμαθε να κολυμπάει.

 

5. Του υπενθυμίζουμε ακόμη μια φορά, ότι ο συνδυασμός «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» θα στηρίζει οτιδήποτε πάει να γίνει προς όφελος του τόπου μας, αλλά θα είναι σθεναρά αντίθετος στην ανοργανωσιά, την σπατάλη και την κακοδιαχείριση.

 

6. Τέλος του υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι ο εκλεγμένος Δήμαρχος Καβάλας, όχι γιατί στην πρώτη του θητεία παρουσίασε κάποιο σημαντικό έργο, αλλά γιατί όπως φάνηκε ξεκάθαρα μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, είχε την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μέσων και του τοπικού εκδοτικού κατεστημένου, καθώς και την στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτικών παραγόντων όλων των αποχρώσεων.

 

Γιατί απλά για τα δικά τους συμφέροντα, είναι μάλλον ο πιο χρήσιμος...

 

Για τη δημοτική παράταξη ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ,

Χαράλαμπος Ν. Χρυσανίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2024 | 8:51 am


Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 8η φορά στην ιστορία του

Το βράδυ της Τετάρτης (03/07), ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας στο σκάκι, που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας νίκησε τον ΟΦΗ και κατέκτησε το 8ο Κύπελλο της ιστορίας του. Ο Σ.Ο. Καβάλας πλέον έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος τα έτη: 1998, 1999, 2004, 2005, 2009, 2011, 2017 και 2024.

 

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2024 | 10:49 pm


Καβάλα: Ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ θρηνεί για τον θάνατο του Λευτέρη Παντάζογλου

Ο Λευτέρης Παντάζογλου, μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

 

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

“Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας σήμερα θρηνεί (3/7/2024) για τον αιφνίδιο θάνατο του Οργανωτικού Γραμματέα του, Λευτέρη Παντάζογλου, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία του. 

 

Προερχόταν από τον χώρο των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων και συμμετείχε στο ΔΣ του συλλόγου για 11 συναπτά έτη, καθώς και στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Καβάλας. 

 

Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον χώρο μας, καθώς υπήρξε ενεργός συντελεστής στις προσπάθειες για την υποστήριξη και την προώθηση των  δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στην περιοχή.

 

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του Φρόσω, στα παιδιά του,  στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς. Καλό σου ταξίδι φίλε Λευτέρη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

 

Υ.Γ. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, την Πέμπτη  (4/7/24) στις 12:00 μ.μ..”

 

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2024 | 10:07 pm


Συζήτηση του Παναγιωτόπουλου με τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας & την πρέσβη της Γαλλίας για το μεταναστευτικό

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, Alexander Schallenberg, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

 

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τις μελλοντικές προκλήσεις στο μεταναστευτικό και συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί το σωστό μείγμα πολιτικής μεταξύ της νόμιμης μετανάστευσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Ευρώπης σε εργατικό δυναμικό και της επαρκούς φύλαξης των συνόρων με σκοπό την καταπολέμηση των δικτύων των διακινητών.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε και την Πρέσβη της Γαλλίας, κα Laurence Auer. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο συνεργασίας των δύο χωρών στο μεταναστευτικό αλλά και γενικότερα.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Παναγιωτόπουλου για τη συνάντηση με τον Alexander Schallenberg αναφέρει τα εξής:

“Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Alexander Schallenberg ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

 

Οι δύο Υπουργοί εξήραν το επίπεδο των διμερών σχέσεων των δύο κρατών και τη στενή συνεργασία που έχουν τα τελευταία χρόνια στο θέμα του μεταναστευτικού.

 

Αντάλλαξαν απόψεις για τις μελλοντικές προκλήσεις στο μεταναστευτικό και συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί το σωστό μείγμα πολιτικής μεταξύ της νόμιμης μετανάστευσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Ευρώπης σε εργατικό δυναμικό και της επαρκούς φύλαξης των συνόρων με σκοπό την καταπολέμηση των δικτύων των διακινητών.

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας αναγνώρισε τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα στην αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών, ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον ομόλογό του για τη συνεργασία με την Τουρκία η οποία έχει οδηγήσει στη μείωσή τους.”

 

Σχετική ανακοίνωση για τη συνάντηση με την Laurence Auer αναφέρει τα εξής:

“Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε σήμερα την Πρέσβη της Γαλλία, κα Laurence Auer.

 

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο συνεργασίας των δύο χωρών στο μεταναστευτικό αλλά και γενικότερα.

 

Αντάλλαξαν απόψεις επί των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων τόσο για τα αποτελέσματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών, όσο και των ευρύτερων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε από την πλευρά του τη Γαλλίδα Πρέσβη για την διαρκή υποστηρικτική στάση της Γαλλίας στις μεταναστευτικές κρίσεις που αντιμετώπισε η Ελλάδα στο παρελθόν, τόσο με την αποστολή προσωπικού και υλικών όσο και με μετεγκαταστάσεις προσφύγων και μεταναστών.

 

Και οι δύο πλευρές προσβλέπουν στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών ενώ η κα. Auer προσκάλεσε τον Υπουργό στον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλης, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2024 | 9:47 pm


Καβάλα: Με τον θρύλο Τζιοβάνι το φετινό Footvolley στις 13 και 14 Ιουλίου

Ο σπουδαίος παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, έρχεται στο “Πεπόνι” για το φετινό Footvolley της Καβάλας.

 

Η διοργάνωση θα γίνει στις 13-14 Ιουλίου. Το Footvolley έχει πλέον καθιερωθεί κάθε καλοκαίρι και συγκεντρώνει γνωστά ονόματα και του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2024 | 9:05 pm


Η Λασκαρίνα Διακουμή από τη Θάσο στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έπειτα από ανακατατάξεις στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Λασκαρίνα Διακουμή από τα Λιμενάρια Θάσου, λαμβάνει θέση στο συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με τη σειρά που τηρήθηκε από τις εσωκομματικές εκλογές τον Μάιο του 2022. 

 

Η κ. Διακουμή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θάσο, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Βιοδιασπώμενα πολυμερή. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

 

Επιστρέφοντας στη γενέτειρα της, ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά. Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές. 

 

Τον Απρίλιο του 2024 εκλέχθηκε συντονίστρια της Οργάνωσης Μελών Θάσου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, θέση από την οποία παραιτείται για την ανάληψη της θέσης στην κεντρική επιτροπή.  

 

Η κ. Διακουμή δήλωσε μετά την εξέλιξη αυτή:

"Η γενιά που κατακερματίστηκε όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει και που μετανάστευσε για μια καλύτερη επαγγελματική τύχη είναι ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της στην πολιτική ζωή της χώρας και να συμμετέχει ενεργά, σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκει. 

 

Ο κόσμος γίνεται καλύτερος από την ενεργή μας δράση και όχι από την απαξίωση. Η τύχη μας δεν πρέπει να βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που ζημιώνουν καθημερινά τον τόπο μας και τις ζωές μας.”

 

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2024 | 8:41 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας