Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Υποψήφιος Πρόεδρος του ΤΕΕ ανατολικής Μακεδονίας ο Απόστολος Παυλίδης

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΚΜΣ στις εκλογές του ΤΕΕ ανατολικής Μακεδονίας που θα γίνουν το Νοέμβρη,  θα είναι ο Απόστολος Παυλίδης ο οποίος ήδη βρίσκεται σε διεργασίες για την αναζήτηση υποψηφίων μηχανικών που θα το πλαισιώσουν. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:25 pm


Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αρχαιολόγων βραβεύει τον Οσμάν Καβάλα – χαιρετίζει την απόφαση το Ινστιτούτο Ιστορίας Καπνού

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της 25ηςεπετείου της απένειμε για το 2019 το Βραβείο Ευρωπαϊκης Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε ανθρώπους που βάσει του επιστημονικού και τεχνικού υποβάθρου τους, προώθησαν τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές αξίες της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς. 

 

 

Ανάμεσά τους και οΟσμάν Καβάλα, επίτιμος Δημότης της Καβάλας και μέλος του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού (ΙΚΚΙΚ) σε αναγνώριση της εκ μέρους του αφοσιωμένης και ακούραστης προώθησης της γνώσης, της προστασίας και της διατήρησης της επαπειλούμενης πολιτιστικής κληρονομιάς των μειονοτικών πληθυσμών και ιδίως για εκείνη των Αρμενίων. 

 

 

Παρά την απουσία διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας, ο Οσμάν Καβάλα κατέστησε δυνατή τη συνεργασία Τούρκων και Αρμενίων εμπειρογνωμόνων και επιστημόνων για την προστασία και διατήρηση μερικών από τα σημαντικότερα μεσαιωνικά μνημεία της αρμενικής κουλτούρας στην Τουρκία. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την εγγραφή στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCOτου τόπου της Άνι το 2016.

 

 

Ακόμα ένα σημαντικό γεγονός που συνδέεται με την υποστήριξη του Οσμάν Καβάλα ήταν η κίνηση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην Καλλιτεχνική Biennaleτης Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι στα εγκαίνια της στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 φόρεσαν μπλουζάκια και κρατούσαν τσάντες με το πορτρέτο του Οσμάν Καβάλα, διαδηλώνοντας τη στήριξη στο πρόσωπό του ως ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της τέχνης και του πολιτισμού στη σημερινή Τουρκία. Η απουσία του από την Bienνale είναι μεγάλη απώλεια δήλωσαν οι ίδιοι, διατυπώνοντας παράλληλα την επιθυμία τους να αφεθεί ελεύθερος.

 

 

Το ΙΚΚΙΚ στηρίζοντας τον Οσμάν Καβάλα, που κρατείται στη φυλακή από τον Νοέμβριο του 2017 χωρίς καταδίκη για οποιοδήποτε έγκλημα, χαιρετίζει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αρχαιολόγων για την απονομή σε αυτόν του Βραβείου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2019 και την κίνηση των καλλιτεχνικών και εμπορικών κύκλων της Κωνσταντινούπολης.

 

Καβάλα, 16/09/2019

 

Για το ΙΚΚΙΚ,

Ο Πρόεδρος                                          Η Γ.Γραμματέας

Ι.Βύζικας                                            Μ.Ματζουράνη

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:10 pm


Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα – τρία άτομα στο νοσοκομείο

Ο τραυματισμός τριών ατόμων είναι ο απολογισμός της καραμπόλας τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί έξω από αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καβάλας ενώ στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και η αστυνομία. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:43 am


Ο Θ. Μουριάδης απάντα στη Δ. Τσανάκα: Η περίοδος των ανοιχτών λογαριασμών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί

Η επικοινωνιακού χαρακτήρα επίθεση (δείτε εδώ) που επιχειρεί εναντίον του θεσμού του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ», δεν συνάδει με τις κορώνες συναίνεσης που φρόντισε να «εκτοξεύσει» στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος η τέως δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

 

Είναι απολύτως βέβαιο, επίσης, ότι η καταχρηστική επίκληση φαινομένων δυσλειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, πέρα από θυμηδία, προκαλεί και την έγερση σοβαρών ερωτημάτων για το αν έγινε αντιληπτό από την εν λόγω παράταξη το περιεχόμενο της κοινής απόφασης στη συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, περί αναβολής της συζήτησης που αφορά την εκλογή νέων διοικητικών συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα του δήμου και κατά πόσο οι ενστάσεις ορισμένων μελών της έχουν κυριολεκτική ισχύ ή εν τέλει δημοσιοποιήθηκαν για να επισημανθούν οι προστριβές που ενυπάρχουν στο εσωτερικό της.

 

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η απόφαση να αναβληθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, κρίθηκε σκόπιμη μέχρις ότου κοινοποιηθεί στους ΟΤΑ η σχετική ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ αντανακλά και την πρόθεση του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, να σεβαστεί τους όποιους προβληματισμούς των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων για το σύννομο της διαδικασίας. Η δημοκρατική ευαισθησία της νέας διοίκησης του δήμου Καβάλας, ωστόσο, δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία.

 

Είναι απότοκος της αντίληψης που διακατέχει την παράταξη μας για την ομαλή μετάβαση από το δημαρχοκεντρικό μοντέλο διαχείρισης των υποθέσεων του δήμου, στην εποχή του ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ ημών και των συναινετικών αποφάσεων για την εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του.

 

Τέλος, συνιστά τουλάχιστον πρόκληση ο ισχυρισμός ότι με την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου εξαργυρώνονται από την πλευρά μας συγκεκριμένα προεκλογικά γραμμάτια. Κάποιοι δημιουργούν την αίσθηση ότι μονίμως κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Η περίοδος των ανοιχτών λογαριασμών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:30 am


Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Εκδήλωση για τον εμβολιασμό – πρόληψη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλαςοφείλει να προασπίζει τη δημόσια υγεία και να ευαισθητοποιεί την κοινότητα για την πρόληψη ασθενειών.

 

Οωεμβολιασμός-πρόληψη είναι η ιατρική πράξη που έχει σώσει περισσότερους ανθρώπους από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία της Ιατρικής.

 

Σοβαρές και θανατηφόρες ασθένειες έχουν σχεδόν εκλείψει επειδή διενεργείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

 

Η αίσθηση ασφάλειας, από τις δήθεν εξαφανισμένες ασθένειες(ιλαρά, κοκκύτης, πολιομυελίτιδα, κ.α.) είναι απατηλή αφού όταν πέσουν τα ποσοστά κάτω από 85% της εμβολιαστικής κάλυψης οι ασθένειες επανεμφανίζονται.

 

Ο εμβολιασμός των παιδιών είναι δικαίωμάτους αλλά και υποχρέωση των γονιών τους εφόσον προστατεύοντας το παιδί τους από συγκεκριμένες ασθένειες προστατεύουν και τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας.

 

Ο εμβολιασμός δεν διενεργείται μόνο σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες, γιατί πρώτον ορισμένα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία εφόρου ζωής και δεύτερον υπάρχουν νέοι ιοί  που απειλούν και ευπαθείς ομάδες ενηλίκων.

 

Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τα εμβόλια το Σάββατο 21/9/2019από 10.00 έως 13.00στο Αμφιθέατρο «Γ.Παυλίδης», που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ                     ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:13 am


Δωρεάν σπιρομέτρηση στο ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων

H«εταιρεία νοσημάτων θώρακος Ελλάδος» ΕΝΘΕ προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, ξεκινά, σε συνεργασία με δήμους και νοσηλευτικά ιδρύματα, δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης της ικανότητας των πνευμόνων των πολιτών, με σπιρομέτρηση. 

 

Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί και στο δήμο μας, στις 3 Οκτωβρίου 2019, από τις 10 το πρωί  μέχρι τις 02 το μεσημέρι, στο ιατρείο του γ΄ τμήματος ΚΑΠΗ (ποταμούδια), στη διεύθυνση Τσολάκη & Σερδάρογλου (γωνία).  

 

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει ραντεβού στο τηλ.  2510 837738 απο 23-27/09/2019 και ωρες 09:00 – 13:00.   

 

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:05 am


Πολτιστικός Σύλλογος Ρωμανός ο Μελωδός: Ευχαριστεί τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης

14 Σεπτεμβρίου - Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού... Η εικόνα του μαθητή μπροστά στο μουσείο προσφυγικού Ελληνισμού να ανάβει το κεράκι του , αποδεικνύει πως τα παιδιά μας , σέβονται και μαθαίνουν την ιστορία του Έθνους μας αποτίοντας φόρο τιμής για τις ψυχές των χιλιάδων Ελλήνων που σφαγιάστηκαν και ξεριζώθηκαν από την Μικρασιατική γη...

Τα μέλη του συλλόγου Ρωμανός ο Μελωδός θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους απέναντι σε όλους εσάς που το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019 κατεβήκατε με τη λαμπάδα σας στην παραλία της Καβάλας ως πράξη σεβασμού και τιμής απέναντι στους προγόνους μας !

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΕΟΧΩΡΊΤΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:58 am


Εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων καταλογίζει στο Θ. Μουριάδη η Δ. Τσανάκα

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Της δημοτικής παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας  «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ» 

Καβάλα 15-09-2019

Κύριε Πρόεδρε 

Η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ» εκφράζει την ανησυχία της  και ταυτόχρονα την διαμαρτυρία της για τα συνεχόμενα περιστατικά δυσλειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου που οφείλονται αποκλειστικά σε ελλείψεις και παραλείψεις της σημερινής δημοτικής αρχής και οδηγούν μαθηματικά στην πλήρη απαξίωση του θεσμού και του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου. Ήδη στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις σας επισημάναμε τα λάθη τόσο στην διαδικασία επιλογής προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και μελών επιτροπών που είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση και την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας όσο και στην εισαγωγή θεμάτων που δεν ανήκουν πλέον στην αρμοδιότητα του δημοτικού συμβουλίου και τα οποία μετά την παρέμβαση μας αποσύρατε.

 

Και ενώ όλα αυτά συνέβησαν στις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις του ανώτατου οργάνου του δήμου μας , τα οποία πιστεύαμε ότι θα σας κινητοποιήσουν προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση , πριν ακόμη υπάρξει η τρίτη συνεδρίαση του σώματος από την ημέρα της αλλαγής της διοίκησης,   έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό , το οποίο αποτελεί σαφέστατη παράβαση των κανόνων λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου  . Αναφερόμαστε στην αναβολή της 21ηςκαι 22ηςσυνεδρίασης , η οποία γίνεται με αιτιολογία την μη έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για την εκλογή διοικητικών συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα του δήμου !! Όμως σύμφωνα με το άρθρο 31 του κανονισμού η αναβολή είναι δυνατή όταν «υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης» . Ρωτάμε λοιπόν:

 

Α) Ποιοι είναι οι λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επέτρεπαν  την πραγματοποίηση της συνεδρίασης ,οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί την Πέμπτη που αποστάλθηκε η πρόσκληση και οι οποίοι παρουσιάστηκαν την επόμενη ημέρα που αποφασίστηκε η αναβολή; Πάντως σίγουρα όχι η έλλειψη διευκρινιστικής εγκυκλίου ! Επομένως, τι αποκρύπτεται πίσω από την αναβολή αυτή; 

 

Β) Γιατί αναβάλλεται η 21ησυνεδρίαση του σώματος που καμία σχέση ή συνάφεια δεν έχει με την εκλογή διοικητικών συμβουλίων στα νομικά πρόσωπα;

 

Γ) Γιατί αναβάλλεται όλη η 22ησυνεδρίαση και δεν επιλέξατε , εφόσον μέχρι την Δευτέρα που θα συνεδριάζαμε δεν σας είχε αποσταλεί η εγκύκλιος , απλά να αποσύρετε το συγκεκριμένο θέμα;

 

Η δημοτική μας παράταξη αναρωτιέται ποιοι είναι οι λόγοι που η σημερινή διοίκηση του δήμου δείχνει αδικαιολόγητη βιασύνη και υπέρμετρη σπουδή να διορίσει η ίδια αμέσως τις διοικήσεις των νομικών προσώπων , οδηγώντας το προεδρείο σε αντικανονικές πράξεις και παραλείψεις που θέτουν τουλάχιστον εν αμφιβόλω την νομιμότητα των αποφάσεων του σώματος, καθώς στη προηγούμενη συνεδρίαση ήταν σαφέστατη η λήψη απόφασης για την αναβολή του συγκεκριμένου θέματος έως την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου. Ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτή την βιασύνη και ποια προεκλογικά γραμμάτια προσπαθεί  να εξαργυρώσει η σημερινή δημοτική αρχή;

 

Όποιες και να είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά σας ενημερώνουμε ότι στο μέλλον δεν θα δεχθούμε άλλα περιστατικά που γελοιοποιούν το σώμα και προσβάλλουν τα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων.

 

Η επικεφαλής Δήμητρα Τσανάκα 

και τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:52 am


Αλέξης Χαρίτσης: Την κατάργηση του κοινωνικού μερίσματος τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε η ΝΔ

Δήλωση (on camera) του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, για την κατάργηση του κοινωνικού μερίσματος από την Ν.Δ.

 

“Η κυβέρνηση της Ν.Δ. στερεί από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις την πολύτιμη ανάσα του κοινωνικού μερίσματος”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

“Προτεραιότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η στήριξη των αδύναμων και των μικρομεσαίων. Προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η ενίσχυση των λίγων και ισχυρών”, επισήμανε.

 

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ., με δική της πρωτοβουλία, επιλέγει την κατάργηση του κοινωνικού μερίσματος που δινόταν κάθε χρόνο από το 2016 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση αυτή, αποκαλύπτει την πολιτική κατεύθυνση της Ν.Δ. υπέρ των λίγων και σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η κυβέρνηση επέλεξε πριν από ένα μόλις μήνα να μειώσει  τον ΕΝΦΙΑ για ιδιοκτησίες άνω των 500.000€, που αφορά μόλις το 3% των φορολογουμένων.

Σήμερα στερεί από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις την πολύτιμη ανάσα του μερίσματος.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η στήριξη των αδύναμων και των μικρομεσαίων.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η ενίσχυση των λίγων και ισχυρών”.

 

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Oq6OXilj0mk&feature=youtu.be

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:30 am


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ Θάσου για τις κεραίες Υψάριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΟ ΥΨΑΡΙΟ ΘΑΣΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/2019 ΣΤΙΣ 10:30πμ

 

Καταγγέλλουμε στο λαό της Θάσου την προκλητική και αδιάλλακτη απόφαση της ΥΠΑ και του υπουργείου μεταφορών να δημιουργηθεί πάρκο κεραιών στο Ψαριό.

 

Για άλλη μια φορά η ΥΠΑ στηριγμένη στη πολιτική όλων των κυβερνήσεων να αγνοούν προκλητικά το λαό του νησιού μεθοδεύει εν κρυπτό εκ νέου εγκατάσταση πάρκου κεραίας στο Ψαριό.

 

Τα σχέδια ΥΠΑ και κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις με περίφραξη ΝΑΤΟικού τύπου 1500 τ.μ., με 2,5 μέτρα ύψος συρματόπλεγμα για να μην μπορέσει να περάσει ούτε κουνούπι στο Ψαριό και να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πάρκο με κεραίες μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Η εν κρυπτό διαδικασία χωρίς καμία ενημέρωση του Θάσιου λαού δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και είναι ύποπτη. 

 

Πρόσθετη ανησυχία δημιουργεί το γεγονός ότι αφού περιφραχτεί ο χώρος σε μια πορεία δεν ξέρουμε πως μπορεί να αξιοποιηθεί, σε τι είδους δραστηριότητες μπορεί να αναβαθμιστεί και να εμπλέξει του κατοίκους της Θάσου.

 

Την ανακοίνωση υπογράφουν:

✔️ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ & ΘΑΣΟΥ
✔️ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
✔️ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
✔️ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ «Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»
✔️ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΘΑΣΟΥ
✔️ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΑΥΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΑΣΟΥ
✔️ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ
✔️ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:19 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Σέρρες, Μπάσκετ: Post Game: Ορφέας Νέου Σκοπού - ΑΟ Καβάλας 49-51 - SerraikaNea.gr

Σέρρες, Μπάσκετ: Post Game: Ορφέας Νέου Σκοπού - ΑΟ Καβάλας 49-51  SerraikaNea.gr

Ξεκίνημα με το.... αριστερο στην φετινή σεζόν για τον Ορφέα Ν. Σκοπού, οι "ασπρόμαυροι" γνώρισαν εντός εδρας ήττα με σκορ 49-51 από τον ΑΟ Καβάλας για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:53 pm


Καλεί όλα τα συνταξιουχικά σωματεία σε σύσκεψη στην Καβάλα στις 18 Σεπτέμβρη - 902.gr

Καλεί όλα τα συνταξιουχικά σωματεία σε σύσκεψη στην Καβάλα στις 18 Σεπτέμβρη  902.gr

Σε σύσκεψη όλων των συνταξιουχικών σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στην Καβάλα, καλεί την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη η Συντονιστική Επιτροπή ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:24 pm


Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια του λιμανιού της πόλης - Ύπαιθρος Χώρα

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια του λιμανιού της πόλης  Ύπαιθρος Χώρα

Στις 3 Νοεμβρίου 1929, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Ελευθέριος Βενιζέλος αποβιβάζεται στην Καβάλα, για να παραστεί στην τελετή θεμελίωσης του νέου ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:19 pm


Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει το κοινό για τον εμβολιασμό - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει το κοινό για τον εμβολιασμό  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, αναφέρει δελτίο Τύπου, οφείλει να προασπίζει τη δημόσια υγεία και να ευαισθητοποιεί την κοινότητα για την πρόληψη ασθενειών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:04 pm


Οι καπναποθήκες θα δώσουν λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των φοιτητών, προσφύγων, μεταναστών και τουριστών - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι καπναποθήκες θα δώσουν λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των φοιτητών, προσφύγων, μεταναστών και τουριστών  Κ-ΤΥΠΟΣ

Δεν αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά στην πρόταση που έκανε ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας», δια στόματος Κώστα Κουνάκου, για τη δημιουργία ενός ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:44 am


ΥΠΕΣ: Κατανέμει 106.513.508,71 € σε όλους τους Δήμους- Δείτε τα ποσά των Δήμων της ΠΑΜΘ - evros24.gr

ΥΠΕΣ: Κατανέμει 106.513.508,71 € σε όλους τους Δήμους- Δείτε τα ποσά των Δήμων της ΠΑΜΘ  evros24.gr

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, κατανέμονται από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:00 am


Τροχαίο στη Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο 30χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου και κατέληξε τις βραδινές ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:23 am


μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, βρίσκουμε στο δρόμο μας περιστατικά και γεγονότα τα οποία μας πείθουν για το διαφορετικό της Ελλάδας. Μας διαβεβαιώνουν ότι η ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:48 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Συνεδριάζει το απόγευμα δύο φορές το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας προκειμένου να ορίσει και τις διοικήσεις νομικών προσώπων- δημοτικών επιχειρήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:47 am


Σκάκι στη Λέσχη Αξιωματικών για δεύτερη φορά - Πρωϊνή

Σκάκι στη Λέσχη Αξιωματικών για δεύτερη φορά  Πρωϊνή

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (από το πρωί ως το μεσημέρι) το καθιερωμένο τουρνουά rapid σκακιού του τοπικού συλλόγου. Η διοργάνωση ήταν στη μνήμη ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:47 am


Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο - Δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 4:20 am


Η πυρίτιδα έχει ανακαλυφθεί! - Capital.gr

Η πυρίτιδα έχει ανακαλυφθεί!  Capital.gr

Η πυρίτιδα έχει εφευρεθεί. Άγνωστο το πότε και από ποιόν, όμως έχει εφευρεθεί. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να την επανεφεύρουμε –κάτι που αποτελεί προσφιλή ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:05 am


Η Θάσος βραβεύει τα αριστούχα τέκνα της - KAVALAPOST

Η Θάσος βραβεύει τα αριστούχα τέκνα της  KAVALAPOST

Συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών η Θασιακή Ένωση Καβάλας επιβραβεύει τους αριστούχους Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές οι οποίοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 10:37 pm


Δωρεάν σπιρομέτρηση στην Καβάλα στις 3 Οκτωβρίου 2019 - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δωρεάν σπιρομέτρηση στην Καβάλα στις 3 Οκτωβρίου 2019  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδας, σε συνεργασία με τους Δήμους και νοσηλευτικά ιδρύματα, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης της ικανότητας ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:57 pm


Τα έργα ύδρευσης στην Π.Ε. Καβάλας που θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. - Κ-ΤΥΠΟΣ

Τα έργα ύδρευσης στην Π.Ε. Καβάλας που θα χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.  Κ-ΤΥΠΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων και την οριστικοποίηση του πίνακα κατάταξης των ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:38 pm


Φωτιά σε βιοτεχνία στην Καβάλα - seleo.gr

Φωτιά σε βιοτεχνία στην Καβάλα  seleo.gr

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε προαύλιο χώρο βιοτεχνίας στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά έκαψε ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 6:15 pm


29χρονος αλλοδαπός διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη στην Καβάλα - evros24.gr

29χρονος αλλοδαπός διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη στην Καβάλα  evros24.gr

Συνελήφθη χθες (15-9-2019) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 6:00 pm


Συγκινητική είναι και φέτος η στήριξη του Α.Ο.Κ., από τους επαγγελματίες του Νομού Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Συγκινητική είναι και φέτος η στήριξη του Α.Ο.Κ., από τους επαγγελματίες του Νομού Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 ευχαριστεί δημοσίως τα καταστήματα της εταιρείας «Φούρνοι Φελλαχίδη» για την ευγενική ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 5:35 pm


Κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.: Προκρίθηκαν Α.Ο.Κ., «Αστέρας», «Ηρακλής» Αγίου Ιωάννη Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.: Προκρίθηκαν Α.Ο.Κ., «Αστέρας», «Ηρακλής» Αγίου Ιωάννη Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Με τα παιχνίδια της α΄ φάσης της διοργάνωσης του κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης», άρχισε η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 5:24 pm


Αλλοδαπός που διώκεται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στην Καβάλα - Κ-ΤΥΠΟΣ

Αλλοδαπός που διώκεται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στην Καβάλα  Κ-ΤΥΠΟΣ

Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης από ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 5:08 pm


Θασιακή Ένωση Καβάλας: Θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές στον Ταρσανά της Σκάλας Ποταμιάς - Κ-ΤΥΠΟΣ

Θασιακή Ένωση Καβάλας: Θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές στον Ταρσανά της Σκάλας Ποταμιάς  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας πρόκειται να βραβεύσει τους αριστούχους Θασίους, ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 5:02 pm


Δόθηκε συναυλία στο «Ιμαρέτ» κάτω από τον έναστρο ουρανό της Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δόθηκε συναυλία στο «Ιμαρέτ» κάτω από τον έναστρο ουρανό της Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Στον υπέροχο κόσμο του λυρικού θεάτρου ταξίδεψαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019, αναφέρει δελτίο Τύπου, οι λάτρεις της κλασικής μουσικής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:54 pm


Αύριο οι δυο αναβληθείσες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Αύριο οι δυο αναβληθείσες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Η εξ αναβολής, 21η και 22η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17-09-2019 στις 19:00 και 20:00 αντίστοιχα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 2:54 pm


Δίωξη και συλλήψεις, στην είσοδο της Καβάλας από τον Αγ. Σίλα - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Δίωξη και συλλήψεις, στην είσοδο της Καβάλας από τον Αγ. Σίλα  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθησαν χθες ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 1:33 pm


Μικρασιατική καταστροφή: Η Καβάλα «θυμήθηκε» και τίμησε-Η αναπαράσταση που συγκίνησε [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Μικρασιατική καταστροφή: Η Καβάλα «θυμήθηκε» και τίμησε-Η αναπαράσταση που συγκίνησε [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Η Καβάλα τίμησε την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας του Ελληνισμού, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:31 am


Με τα γκολ στο Τορίνο - Λέτσε! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Με τα γκολ στο Τορίνο - Λέτσε! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Αρκετά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (16/09)! Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα ευρωπαϊκά ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:24 am


Νότες και άριες «καλλιέργησαν» την πολιτιστική συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας - Zougla

Νότες και άριες «καλλιέργησαν» την πολιτιστική συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας  Zougla

Η ελληνοϊταλική συνεργασία στο τομέα του πολιτισμού επιβραβεύτηκε από το μουσικόφιλο κοινό της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής... Καβάλα πολιτιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 7:53 am


Καβάλα: Ανατροπή οχήματος και σύλληψη διακινητή ανθρώπων - Εφημερίδα Μακεδονία

Καβάλα: Ανατροπή οχήματος και σύλληψη διακινητή ανθρώπων  Εφημερίδα Μακεδονία

Για παράνομη διακίνηση ανθρώπων στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας συνελήφθη χθες το πρωί, Σάββατο, ένας 25χρονος στην Καβάλα.Πιο αναλυτικά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 3:58 am


Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας | Cityportal.gr - Cityportal.gr

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας | Cityportal.gr  Cityportal.gr

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας). Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 9:27 pm


ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εκτός έδρας νίκες για Φωλιά, Ορφάνι, Λιμενάρια, ΑΕΚ, Λεκάνη, Θεαγένη, Ηρακλή, Ποταμιά - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εκτός έδρας νίκες για Φωλιά, Ορφάνι, Λιμενάρια, ΑΕΚ, Λεκάνη, Θεαγένη, Ηρακλή, Ποταμιά  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου 14/9 με τρία ματς και νικητές τους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας Φωλιάς ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 8:48 pm


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Διαμαρτυρία απέστειλε η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ» προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας για την αναβολή των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 8:45 pm


Για τις κεραίες στο Υψάριο Όρος Θάσου - 902.gr

Για τις κεραίες στο Υψάριο Όρος Θάσου  902.gr

«Την προκλητική και αδιάλλακτη απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και του υπουργείου Μεταφορών να δημιουργηθεί πάρκο κεραιών στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 7:54 pm


1η χορωδιακή συναυλία συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας | Χρονόμετρο - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

1η χορωδιακή συναυλία συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας | Χρονόμετρο  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Το Σαββάτο το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε η 1η χορωδιακή συναυλία συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας. Την εκδήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 2:54 pm


Καβάλα: Πολιτιστική συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας - Zougla

Καβάλα: Πολιτιστική συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας  Zougla

Η ελληνοϊταλική συνεργασία στο τομέα του πολιτισμού επιβραβεύτηκε από το μουσικόφιλο κοινό της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 1:11 pm


Καβάλα: Με courier από τη Γερμανία παραλάμβαναν ναρκωτικά - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Με courier από τη Γερμανία παραλάμβαναν ναρκωτικά  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το ταχυδρομικό αλισβερίσι αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 3:11 pm


Ο Δήμος Καβάλας συνεχίζει να διεκδικεί τα χρήματα που δαπάνησε, για τη φιλοξενία των προσφύγων και μεταναστών - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Δήμος Καβάλας συνεχίζει να διεκδικεί τα χρήματα που δαπάνησε, για τη φιλοξενία των προσφύγων και μεταναστών  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2019, με τους επικεφαλής των παρατάξεων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 9:32 pm


Καβάλα: Βρέθηκε η 14χρονη Μαριάννα που αγνοούνταν - CNN Greece

Καβάλα: Βρέθηκε η 14χρονη Μαριάννα που αγνοούνταν  CNN Greece

Ειδήσεις - Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης Μαριάννας , τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τρίτη 20 Αυγούστου από την Ηρακλείτσα Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 4:01 pm


Καβάλα: Έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε καφέ και σοκολάτες! (φωτό) - seleo.gr

Καβάλα: Έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε καφέ και σοκολάτες! (φωτό)  seleo.gr

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο και μία 37χρονη έβαλαν αστυνομικοί Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, σε χωριό της Καβάλας, κατά τη διάρκεια οργ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 7:00 pm


Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας (ΦΩΤΟ)  902.gr

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα του Κιλκίς επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Λεωνίδα Στολτίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 6:37 pm


Ο Δήμος Καβάλας τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Kavala Report

Ο Δήμος Καβάλας τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  Kavala Report

Ο Δήμος Καβάλας τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Τιμά την ιερή μνήμη των μαρτύρων και θυμάτων της Μικρασιατικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 4:02 pm


Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος - Φοιτητικά Νέα

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος  Φοιτητικά Νέα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 12:46 pm


Καβάλα: Αύξηση στα τροχαία δυστυχήματα κατά το μήνα Αύγουστο - SKAI

Καβάλα: Αύξηση στα τροχαία δυστυχήματα κατά το μήνα Αύγουστο  SKAI

Στην υπερβολική ταχύτητα οφείλονται τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα, που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, στο εθνικό και επαρχιακό ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 10:31 am


Πήρε Χαντί η Καβάλα - Capitano

Πήρε Χαντί η Καβάλα  Capitano

Την απόκτηση του 30χρονου πρώην μέσου των Εργοτέλη και ΟΦΗ, Άγγελου Χαντί ανακοίνωσε η Καβάλα. Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 8:32 am


Καβάλα: Δύο ληστείες με άσκηση βίας μέσα σε λίγη ώρα στη Νέα Πέραμο! - KAVALAPOST

Καβάλα: Δύο ληστείες με άσκηση βίας μέσα σε λίγη ώρα στη Νέα Πέραμο!  KAVALAPOST

Και στις δυο περιπτώσεις οι ληστές τραυμάτισαν ελαφρά τις γυναίκες ενοίκους των σπιτιών που έβαλαν στόχο-Αίτημα των κατοίκων να ενισχυθεί το τοπικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 11:51 pm


Ο Γιάννης Πασχαλίδης «συνόδεψε» μέλη της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Γιάννης Πασχαλίδης «συνόδεψε» μέλη της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος με την ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 10:51 pm


Με εξαιρετικό Μπεστ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε (82-69) την Ελευθερούπολη Καβάλας - gazzetta.gr

Με εξαιρετικό Μπεστ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε (82-69) την Ελευθερούπολη Καβάλας  gazzetta.gr

Basket League & ΠΑΟΚ - Το πρώτο δείγμα του Ααρον Μπεστ ήταν πολύ καλό καθώς ο Καναδός ηγήθηκε του ΠΑΟΚ στη νίκη (82-59) επί της Ελευθερούπολης ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 9:36 pm


«Τέλος χρόνου» για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου της Νότιας Καβάλας - KAVALAPOST

«Τέλος χρόνου» για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου της Νότιας Καβάλας  KAVALAPOST

Εξέπνευσε ο χρόνος της νέας παράτασης που δόθηκε-Ποιοι εμφανίζονται ως ενδιαφερόμενοι για την επένδυση-Οι βασικοί άξονες της ενεργειακής πολιτικής και ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 7:49 am


Να μη γίνει περικοπή θέσεων εργασίας στα Πετρέλαια Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Να μη γίνει περικοπή θέσεων εργασίας στα Πετρέλαια Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η απορρόφηση της Kavala Oil από την Energean είναι ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία. Οι εργαζόμενοι στις χερσαίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2019 | 1:13 am


Πως θα εορταστεί στην Καβάλα η μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής - Κ-ΤΥΠΟΣ

Πως θα εορταστεί στην Καβάλα η μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής  Κ-ΤΥΠΟΣ

Για τον εορτασμό της ημέρας εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην πόλη της Καβάλας θα γίνουν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 10:35 pm


Φρίκη! Με νεκρά ψάρια γέμισε ακτή της Καβάλας (φωτό) - seleo.gr

Φρίκη! Με νεκρά ψάρια γέμισε ακτή της Καβάλας (φωτό)  seleo.gr

Με ένα αποκρουστικό θέαμα θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι λουόμενοι στην ακτή της Ραψάνης στην Καβάλα σήμερα το απόγευμα, όταν αντίκρισαν στην αμμουδιά ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 9:30 pm


Κατασχέθηκαν 30 δενδρύλλια κάνναβης σε χωριό του Νομού Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Κατασχέθηκαν 30 δενδρύλλια κάνναβης σε χωριό του Νομού Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 8:58 pm


Ν. Γκαρά: Μαζί με τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης-Καβάλας, δίνουν σε ιδιώτες την πύλη προς την Ευρώπη - Η Αυγή

Ν. Γκαρά: Μαζί με τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης-Καβάλας, δίνουν σε ιδιώτες την πύλη προς την Ευρώπη  Η Αυγή

Οι αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες θα είναι αρκετά έντονες, όπως ήταν και στο παρελθόν»

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 2:21 pm


Προσλήψεις 25 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Καβάλας - aftodioikisi.gr

Προσλήψεις 25 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Καβάλας  aftodioikisi.gr

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ πρόκειται να προσλάβει 25 πτυχιούχους φυσικής αγωγής με συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών. Δείτε την προκήρυξη.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 12:19 pm


25 προσλήψεις στον δήμο Καβάλας - workenter

25 προσλήψεις στον δήμο Καβάλας  workenter

Με 25 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο δήμος Καβάλας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 11 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 12:18 pm


Δερμιτζάκης: “Υψηλοί οι στόχοι της Καβάλας στη Football League”! - sportstonoto

Δερμιτζάκης: “Υψηλοί οι στόχοι της Καβάλας στη Football League”!  sportstonoto

Δηλώσεις μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό έκανε ο προπονητής του ΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, κάνοντας και ένα απολογισμό των δυο φιλικών αγώνων που ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 10:24 am


Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες - KAVALAPOST

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες  KAVALAPOST

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας «Φωνή των Καταναλωτών» εύχεται στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και ενημερώνει αυτούς και τους γονείς τους ότι για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 6:41 pm


Ταύτιση σκέψεων και απόψεων με το Επιμελητήριο Καβάλας διαπίστωσε ο Μ. Λαζαρίδης - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ταύτιση σκέψεων και απόψεων με το Επιμελητήριο Καβάλας διαπίστωσε ο Μ. Λαζαρίδης  Κ-ΤΥΠΟΣ

Αναπτυξιακά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, με τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 2:14 pm


"Θαυμαστής" του δράστη της Καβάλας, απειλούσε ότι θα σκοτώσει στο Κιλκίς - Εφημερίδα Μακεδονία

"Θαυμαστής" του δράστη της Καβάλας, απειλούσε ότι θα σκοτώσει στο Κιλκίς  Εφημερίδα Μακεδονία

Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 11:36 am


ΠΑΟΚ: Πρώτο τεστ με Ελευθερούπολη Καβάλας - OnSports.gr - Onsports.gr

ΠΑΟΚ: Πρώτο τεστ με Ελευθερούπολη Καβάλας - OnSports.gr  Onsports.gr

Με την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων για τη νέα σεζόν και την ενσωμάτωση στην προετοιμασία του Ααρον Μπεστ, με τον οποίο «έκλεισε» την ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 5:32 am


Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας στην πιο γλυκιά γιορτή! (βίντεο) - Pontos News

Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας στην πιο γλυκιά γιορτή! (βίντεο)  Pontos News

Συμμετείχε στην εκδήλωση «Γιορτή μελιού και προϊόντων μέλισσας» Ζυγού Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Ο κλέφτης έπεσε πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Ο κλέφτης έπεσε πάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αλλά δεν δίστασε να επέμβει όταν άκουσε έναν περιπτερούχο να φωνάζει.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Νεκρός 52χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Νεκρός 52χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το τροχαίο συνέβη στις 4.40 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος συγκρούστηκε με τη μηχανή του άτυχου 52χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


«Σίγησαν» οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Καβάλα - KAVALA POST - KAVALAPOST

«Σίγησαν» οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Καβάλα - KAVALA POST  KAVALAPOST

Eκτός… αέρα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής (6/9) όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Καβάλας εξαιτίας της διακοπής ρεύματος στο ύψωμα «Βασιλάκη» ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας - Newsbeast.gr

Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας  Newsbeast.gr

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 12ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες για το καμπ της Νέας Καβάλας - Voria

Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες για το καμπ της Νέας Καβάλας  Voria

Πολλά επείγοντα περιστατικά, έγκυες και ανήλικα μεταξύ των προσφύγων από τη Μόρια. Στους 2.000 οι φιλοξενούμενοι του camp πλέον.

Δημοσιεύθηκε στις 5 September 2019 | 10:00 am


Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες που "ρήμαξαν" κοσμηματοπωλείο στην Ελευθερούπολη Καβάλας - Thestival

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες που "ρήμαξαν" κοσμηματοπωλείο στην Ελευθερούπολη Καβάλας  Thestival

Τα στοιχεία ενός από τους δράστες που συμμετείχαν στη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου σε κοσμηματοπωλείο στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 September 2019 | 10:00 am


Δήμος Καβάλας: Βάζει μπροστά τα νομικά μέσα, ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία - KAVALAPOST

Δήμος Καβάλας: Βάζει μπροστά τα νομικά μέσα, ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία  KAVALAPOST

Mε πρωτοβουλία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στο δημαρχιακό μέγαρο οι επικεφαλής των ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2019 | 10:00 am


Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος παρέδωσε την αντιπεριφέρεια Καβάλας στον Κώστα Αντωνιάδη [Φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος παρέδωσε την αντιπεριφέρεια Καβάλας στον Κώστα Αντωνιάδη [Φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης προσκάλεσε στο γραφείο του συνεργάτες, φίλους και συναδέλφους το μεσημέρι της Τρίτης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 September 2019 | 10:00 am


Από τη Μόρια στο «καμίνι» της Νέας Καβάλας Κιλκίς - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Από τη Μόρια στο «καμίνι» της Νέας Καβάλας Κιλκίς  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Οι πρώτοι 635 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μόρια πάτησαν χθες για πρώτη φορά στην ηπειρωτική Ευρώπη και βρίσκονται από χθες βράδυ στο κέντρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 September 2019 | 10:00 am


Στη Νέα Καβάλα οι πρώτοι πρόσφυγες από τη Μόρια [εικόνες] - iefimerida

Στη Νέα Καβάλα οι πρώτοι πρόσφυγες από τη Μόρια [εικόνες]  iefimerida

Τα πρώτα λεωφορεία, με πρόσφυγες και μετανάστες, που κατέφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας από τη Μόρια, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφίχθησαν το ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2019 | 9:43 pm


Δεν αντέχει το camp της Ν.Καβάλας λέει ο δήμαρχος - Προσωρινή η λύση - Voria

Δεν αντέχει το camp της Ν.Καβάλας λέει ο δήμαρχος - Προσωρινή η λύση  Voria

Διαβεβαιώσεις για 20ημερη παραμονή από το υπουργείο Προστασία του Πολίτη - Εγκαταστάθηκαν σκηνές από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2019 | 10:00 am


Habemus Αντιπεριφερειάρχες: Ο Κώστας Αντωνιάδης στην Καβάλα, ο Κωστής Σιμιτσής Ανάπτυξης - KAVALAPOST

Habemus Αντιπεριφερειάρχες: Ο Κώστας Αντωνιάδης στην Καβάλα, ο Κωστής Σιμιτσής Ανάπτυξης  KAVALAPOST

Ανακοινώθηκε η απόφαση του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου για τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες- Πότε θα γίνει η τελετή παράδοσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2019 | 10:00 am


Καβάλα: 4χρονη πνίγηκε σε παραλία της Θάσου | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Καβάλα: 4χρονη πνίγηκε σε παραλία της Θάσου | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Μοιραία κατάληξη είχε για 4χρονο κοριτσάκι το παιχνίδι στη θάλασσα, καθώς, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών της ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2019 | 10:00 am


Δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στη Βουλγαρία - novasports.gr

Δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στη Βουλγαρία  novasports.gr

Επιτυχημένη η παρουσία του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στο τουρνουά πινγκ πονγκ του Αρντίνο, στη Βουλγαρία....

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 42χρονου - «Τα παιδιά μου είδαν τη διπλή δολοφονία» - CNN Greece

Καβάλα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 42χρονου - «Τα παιδιά μου είδαν τη διπλή δολοφονία»  CNN Greece

Ειδήσεις - Συγκλονίζει η κατάθεση της γυναίκας του 42χρονου θύματος του διπλού φονικού της Καβάλας .

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2019 | 10:00 am


Φωτιές σε Κεραμωτή Καβάλας και Σούλι Θεσπρωτίας - Pontos News

Φωτιές σε Κεραμωτή Καβάλας και Σούλι Θεσπρωτίας  Pontos News

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μοναστηρακίου Κεραμωτής Καβάλας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2019 | 10:00 am


Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Voria

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Voria

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2019 | 10:00 am


Φόβος για βεντέτα μετά το διπλό φονικό της Καβάλας- «Σε σύγχυση» ο 42χρονος - BEST News

Φόβος για βεντέτα μετά το διπλό φονικό της Καβάλας- «Σε σύγχυση» ο 42χρονος  BEST News

Κι άλλη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2019 | 10:00 am


Δ.Καβάλας: Εγκαινίασε το «Βερούλειο», αλλά δεν κάλεσε τη Βερούλη! - aftodioikisi.gr

Δ.Καβάλας: Εγκαινίασε το «Βερούλειο», αλλά δεν κάλεσε τη Βερούλη!  aftodioikisi.gr

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πραγματικά πιστεύεις ότι δεν μπορούν να συμβουν σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου, εκτός από τη δική μας! Ο δήμος Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2019 | 10:00 am


Η «επιστροφή» με τη ματιά της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας - KAVALAPOST

Η «επιστροφή» με τη ματιά της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας  KAVALAPOST

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Επιστροφή» την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 9 το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2019 | 10:00 am


Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τι 'όπλισε' το χέρι του δράστη - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Τι 'όπλισε' το χέρι του δράστη - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας για την απολογία του. Θα εξηγήσει καρέ - καρέ τι ήταν εκείνο που του 'όπλισε' δύο φορές το χέρι το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2019 | 10:00 am


Μακάριος Λαζαρίδης: Μια νέα ημέρα ξημέρωσε και για την Καβάλα από την 8η Ιουλίου - KAVALAPOST

Μακάριος Λαζαρίδης: Μια νέα ημέρα ξημέρωσε και για την Καβάλα από την 8η Ιουλίου  KAVALAPOST

Κομιστής θετικών μηνυμάτων ο βουλευτής Καβάλας για τη χαλαζική προστασία με εναέρια μέσα, για τη μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο και για την αξιοποίηση ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2019 | 3:34 pm


Τραγωδία στην Καβάλα: Ένας 72χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Ένας 72χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία  Πρώτο ΘΕΜΑ

Λουόμενοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το Λιμενικό, ωστόσο η καρδιά του άτυχου άντρα δεν άντεξε.

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2019 | 10:00 am


Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα δεκαεξάχρονο αγόρι στην Καβάλα - Η Καθημερινή

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα δεκαεξάχρονο αγόρι στην Καβάλα  Η Καθημερινή

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν δεκαεξάχρονο σημειώθηκε το πρωί, μετά τα διόδια της Μουσθενης προς την Καβάλα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2019 | 10:00 am


Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα - Τι ισχυρίζεται ο δράστης - CNN Greece

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα - Τι ισχυρίζεται ο δράστης  CNN Greece

Ειδήσεις - Στον ανακριτή οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 42χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τα θύματά ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2019 | 10:00 am


Κιλκίς: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει, όπως ο δράστης της Καβάλας - Voria

Κιλκίς: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει, όπως ο δράστης της Καβάλας  Voria

Ο νεαρός, με αφορμή το διπλό φονικό στην Χρυσούπολη της Καβάλας, άρχισε να απειλεί μέσω facebook ότι θα προχωρήσει σε ανάλογη ενέργεια.

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2019 | 10:00 am


Διπλό φονικό στην Καβάλα: 'Επιτέθηκαν στη μάνα μας' ισχυρίζεται ο αδερφός του δράστη - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Διπλό φονικό στην Καβάλα: 'Επιτέθηκαν στη μάνα μας' ισχυρίζεται ο αδερφός του δράστη - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Θύτης και θύματα είχαν πολλές διενέξεις εδώ και χρόνια ως γείτονες , αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισης του 42χρονου - Θα ζητηθεί η διενέργεια ψυχιατρικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2019 | 10:00 am


Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές» - Πρώτο ΘΕΜΑ

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»  Πρώτο ΘΕΜΑ

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και στην 67χρονη μητέρα του, που πυροβολήθηκαν από τον γείτονά τους την Πέμπτη το ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2019 | 10:00 am


Το χρονικό του διπλού φονικού στην Καβάλα με θύματα μητέρα και γιο - Newsbeast.gr

Το χρονικό του διπλού φονικού στην Καβάλα με θύματα μητέρα και γιο  Newsbeast.gr

Οι προσωπικές διαφορές για μια θέση πάρκινγκ φαίνεται πως όπλισαν το χέρι ενός 42χρονου, στη Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2019 | 10:00 am


Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο δράστης - Τι είπε στους αστυνομικούς - ANT1

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο δράστης - Τι είπε στους αστυνομικούς  ANT1

Ασύλληπτη τραγωδία για ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη της Καβάλας. ΕΛΛΑΔΑ. Ανάρτηση νέου23/08/2019. Τελευταία ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2019 | 10:00 am


Διπλό φονικό για μια θέση στάθμευσης στην Χρυσούπολη Καβάλας (video) - ΕΡΤ

Διπλό φονικό για μια θέση στάθμευσης στην Χρυσούπολη Καβάλας (video)  ΕΡΤ

43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μητέρα και γιο, ύστερα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό, για μια θέση στάθμευσης. Ο δράστης συνελήφθη. Από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2019 | 10:00 am


Η «Μαρία Πενταγιώτισσα» διηγείται τις «περιπέτειες» της στο Φρούριο της Καβάλας - KAVALAPOST

Η «Μαρία Πενταγιώτισσα» διηγείται τις «περιπέτειες» της στο Φρούριο της Καβάλας  KAVALAPOST

Η ξεκαρδιστική παρωδία ηθών του Μποστ βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Σκότωσαν με φόλα λύκαινα που μόλις είχε γεννήσει - Parallaxi Mag

Καβάλα: Σκότωσαν με φόλα λύκαινα που μόλις είχε γεννήσει  Parallaxi Mag

Ένα σοκαριστικό γεγονός φέρνουν στο φως τοπικά Μέσα της Καβάλας. Άγνωστοι δράστες σκότωσαν με φόλα μια λύκαινα κοντά στην Καβάλα, στο δάσος ανάμεσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2019 | 10:00 am


Εξαφανίστηκε 14χρονη από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας - Voria

Εξαφανίστηκε 14χρονη από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας  Voria

Το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του την εξαφάνιση της 14χρονης Μαριάννας Π. από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 August 2019 | 10:00 am


Πυροβόλησαν με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο σε χωριό της Καβάλας - Voria

Πυροβόλησαν με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο σε χωριό της Καβάλας  Voria

Το αδέσποτο σκυλάκι σώθηκε από κατοίκους της περιοχής και από τον κτηνίατρο ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2019 | 10:00 am


Κινητικότητα για το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Κινητικότητα για το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Έπειτα από 12 χρόνια πορείας, από τα οποία μόλις τα τελευταία δύο έγινε η πρώτη επένδυση, λόγω διάφορων προβλημάτων που κατά καιρούς παρουσιάστηκαν, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 10:00 am


Ο Οδυσσέας βγήκε στο Καρνάγιο της Καβάλας | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Ο Οδυσσέας βγήκε στο Καρνάγιο της Καβάλας | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

«Οδυσσέας, ο ήρωας της καρτερίας» από σήμερα στο Φεστιβάλ Φιλίππων, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, με τον Αρη Λεμπεσόπουλο στον ρόλο του Οδυσσέα. Ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: