Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Μαθητές από την Καβάλα και τις Σέρρες καινοτομούν με τη νεοφυή εταιρεία «ΕΡΜIS»

Με μία εικονική επιχειρηματική σύμπραξη το 1ο ΓΕΛ Σερρών, το 1ο ΕΠΑΛ – Ε.Κ. Σερρών και το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχουν στη 13η Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων – Junior Achievemment, Greece, που θα πραγματοποιηθεί στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

 

 

Η πρώτη Εικονική Μαθητική Επιχείρηση είναι η «ERMΙS»,σε σύμπραξη του 1ου ΓΕΛ Σερρών με τον Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ- Ε. Κ. Σερρών και του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, που έχει ως σκοπό με τα προϊόντα της να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στον αγροτικό κόσμο.

 

 

Με άξονα τα οφέλη της υψηλής τεχνολογίας για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την εκπαίδευση και την έρευνα, το αντικείμενο των εργασιών της εταιρίας περιλαμβάνει:

 

 

- τον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών μηχανικών και ηλεκτρονικών διατάξεων

τον σχεδιασμό, την κατασκευή – συναρμολόγηση, εγκατάσταση και  συντήρηση συστημάτων

- την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων μέτρησης και χαρακτηρισμού φυσικών μεγεθών στον αγροτικό χώρο.

- την παροχή υπηρεσιών στους τομείς συντήρησης και επισκευής τεχνολογικών συστημάτων

 

 

«ΕΡΜIS»

Η νεοφυής εταιρεία «ΕΡΜIS»κάνει τα πρώτα της βήματα στον κλάδο της αγροτικής τεχνολογίας με το έξυπνο σύστημα επιτήρησης θερμοκρασίας-υγρασίας περιβάλλοντος και εδάφους «τηλεFARMA»προορισμένο για χρήση σε:

 

 • αγροτικές καλλιέργειες από επαγγελματίες αγρότες
 • θερμοκήπια
 • λαχανόκηπους
 • μεμονωμένες εγκαταστάσεις

 

 

Πώς λειτουργεί

Το σύστημα «τηλεFARMA» σε προγραμματισμένους χρόνους μετρά την υγρασία και θερμοκρασία περιβάλλοντος και εδάφους (δυνατότητα μέχρι 24 μετρήσεις το 24ωρο)  και στέλνει τις πληροφορίες αυτές μέσω μηνυμάτων SMS σε έναν ή και  δύο τηλεφωνικούς αριθμούς. στον ενδιαφερόμενο αγρότη ενημερώνοντάς τον για τις συνθήκες που επικρατούν στο αγρόκτημά του. Επομένως, προσφέρει εξ αποστάσεως έλεγχο των περιβαλλοντικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

 

Επίσης τα δεδομένα μπορούν να αποσταλούν και στην ιστοσελίδα Thingspeak (www.thingspeak.com) για γραφική απεικόνιση.

 

 

 

Η συσκευή δουλεύει αυτόνομα ή σε δίκτυο μέσω Bluetooth συλλέγοντας δεδομένα από περισσότερα του ενός σημεία, ενώ χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που φορτίζονται από ηλιακό πάνελ.

 

 

Για τη λειτουργία της απαιτεί κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας και χρήση μηνυμάτων SMS και δεδομένων Internet.

 

 

Τοποθέτηση

Ο αγρότης τοποθετεί τα αισθητήρια θερμοκρασίας και υγρασίας στο έδαφος σε βάθος αντίστοιχο με αυτό που θέλει να μετρήσει. Προγραμματίζει τη συσκευή για τις ώρες μέτρησης και ενεργοποιεί ή όχι τη δυνατότητα αποστολής δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η συσκευή είναι έτοιμη και την πρώτη προγραμματισμένη ώρα θα στείλει σχετικό μήνυμα SMS με τις μετρούμενες τιμές στους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχουν δηλωθεί.

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:09 pm


Τους πολίτες της Καβάλας αποχαιρέτησε ο Γιώργος Γκράνας – «Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή» λέει ο νέος αστυνομικός διευθυντής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου ο απερχόμενος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας και ο νέος αστυνομικός διευθυντής μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην αστυνομία Ιωάννης Καραμανλής

 

γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Η συνάντηση έγινε σε φορτισμένο κλίμα καθώς είχε και τον χαρακτήρα του αποχαιρετισμού του κ. Γκράνα προς τους πολίτες του νομού Καβάλας. Εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στο έργο της Αστυνομίας και για τη διαχρονική, όπως είπε, στήριξη προς το πρόσωπό του. «Θέλω», είπε, «με τον ίδιο τρόπο να στηρίξουν και το νέο αστυνομικό διευθυντή Ιωάννη Καραμανλή, ο οποίος κατάγεται από τις Σέρρες, υπηρετούσε στην Ξάνθη και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του νομού Καβάλας». 

 

 

Ευχαρίστησε επίσης τους βουλευτές και όλους τους φορείς της Καβάλας για τη στήριξή τους στην Αστυνομία τόσο σε ηθικό όσο και σε υλικό επίπεδο. 

Ευχαρίστησε και τους δημοσιογράφους για την προβολή του έργου της Αστυνομίας και ζήτησε συγνώμη για το γεγονός ότι δεν ήταν αρκετά επικοινωνιακός με τα Μέσα της Καβάλας λέγοντας πως έπραττε μόνο με κίνητρο το δημόσιο συμφέρον και όχι την προσωπική του προβολή. «Ήθελα» είπε «να μιλάει το έργο όλης της Αστυνομίας κι όχι ο αστυνομικός διευθυντής». Ζήτησε επίσης, συγγνώμη από τους πολίτες για όλες τις φορές, όπως είπε, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούσαν. Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει από εδώ και πέρα ως πολίτης πλέον, απάντησε πως ακόμα δεν το έχει σκεφτεί. Όπως φάνηκε, η απόφαση για την αποστράτευσή του από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν το περίμενε. 

 

 

Ο κ. Μαρκόπουλος εξήρε το έργο του κ. Γκράνα στο τιμόνι της αστυνομικής διεύθυνσης αλλά και την προσωπικότητά τού πρώην αστυνομικού διευθυντή λέγοντας χαρακτηριστικά πως η παρουσία του ήταν και διαφήμιση για την Ελληνική Αστυνομία. Τόνισε δε πως είναι ατυχές το γεγονός ότι το Σώμα στερείται τις υπηρεσίες ενός καλού και ικανού αξιωματικού. 

 

 

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής φάνηκε να είναι ενημερωμένος με τα θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και τα οποία καλείται να διαχειριστεί από εδώ και στο εξής. Σε δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής τόνισε πως αναλαμβάνει μια Αστυνομική Διεύθυνση με βαριά κληρονομία λόγω των επιτυχιών που έχει σημειώσει. Σημείωσε πως η πόρτα του θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες του νομού και συμπλήρωσε πως επιδιώξει την αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής. 

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:55 pm


«Καμία πολιτική εκδήλωση σε δημοτικό χώρο» αποφάσισε (μόνη της) η Δήμητρα Τσανάκα

Την απαγόρευση κάθε πολιτικής εκδήλωσης σε χώρους του Δήμου Καβάλας και των νομικών του προσώπων αποφάσισε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση της δημάρχου ελήφθη την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και αφού είχε προηγηθεί αίτημα του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού «Κόκκινο 102,8» για τη διοργάνωση εκδήλωσης. Για την ιστορία, η εκδήλωση έχει θέμα “Σύγχρονες συνταγματικές προκλήσεις προς μία προοδευτική αναθεώρηση” και θα πραγματοποιηθεί τελικά σε άλλο χώρο.

 

Το θέμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ραδιοφωνικός σταθμός κάνοντας λόγο για «προεκλογική εξορία» τόσο στον ίδιο τον σταθμό όσο και σε κόμματα και παρατάξεις και για «ιδιοκτησιακής λογικής απόφαση». 

 

Η επίμαχη απόφαση δημάρχου φέρει τον αριθμό 6448/20-2-2019 και σύμφωνα με αυτήν «λόγω της εγγύτητας της διεξαγωγής των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών το Μάιο του 2019 δεν διατίθεται πλέον από 1 Μαρτίου 2019 κανένας Δημοτικός χώρος για τη διενέργεια προεκλογικών ή εκδηλώσεων πολιτικού ενδιαφέροντος». 

 

Από την απόφαση, για την οποία δεν έγινε καμία σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου, αποκλείονται όλοι οι δημοτικοί χώροι, χωρίς να διευκρινίζεται αν σε αυτήν τη απαγόρευση περιλαμβάνονται και οι ανοιχτοί (πλατείες κλπ), πέραν των κλειστών χώρων. Σημειώνεται ότι στην ευθύνη του Δήμου ανήκουν μεταξύ άλλων, η αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το Δημοτικό Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου (πρώην Παλλάς) και το κινηματοθέατρο Όσκαρ, η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου κ.α.

 

Για τη δε παραχώρηση των χώρων, ο Δήμος εισπράττει ένα αντίτιμο για τη συντήρηση των χώρων. Με την απόφαση της δημάρχου, ο Δήμος στερείται σημαντικών εσόδων σε μια περίοδο που αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις στην πόλη, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καθώς και των Ευρωεκλογών. Αν μάλιστα ισχύσει η ίδια λογική και ληφθεί αντίστοιχη απόφαση και για το Αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας "Γιώργος Παυλίδης" (ανήκει στην ευθύνη της Περιφέρειας ΑΜΘ) τότε οι κλειστοί χώροι για πολιτικές εκδηλώσεις σχεδόν "εξαφανίζονται".

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:40 pm


Ιδιώτες στο λιμάνι της Καβάλας: αντί αγοράς, θα καταβάλλουν «ενοίκιο» στο ΤΑΙΠΕΔ & τον ΟΛΚ

Τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης βγαίνουν ως «πακέτο» σε μια διπλή διαγωνιστική διαδικασία, αποτελώντας τα πρώτα περιφερειακά λιμάνια στα οποία θα «μπουν» ιδιώτες. Η διαφορά με τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης, των οποίων πωλήθηκαν οι μετοχές, είναι ότι εδώ θα λειτουργήσει το μοντέλο της υποπαραχώρησης, δηλαδή οι ιδιώτες θα «νοικιάσουν» κάποιες λειτουργίες των λιμανιών. Το σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας για τα λιμάνια είναι ήδη στη Βουλή κι αναμένεται η ψήφισή του από την Ολομέλεια.

 

Σε αντίθεση με τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ η αξιοποίηση δεν θα γίνει μέσω της πώλησης μετοχών των αντίστοιχων Οργανισμών Λιμένων αλλά με την παραχώρηση δραστηριοτήτων. Δηλαδή, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του κάθε λιμένα και με βάση το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει το ΤΑΙΠΕΔ, οι ιδιώτες θα αναλάβουν συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα την κρουαζιέρα ή τις εμπορευματικές μεταφορές κ.α. Για να δοθεί αυτή η δυνατότητα στο ΤΑΙΠΕΔ, πρέπει να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και αυτό θα γίνει με το νομοσχέδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βουλή. 

 

Οι ιδιώτες θα πληρώνουν και στο ΤΑΙΠΕΔ και στον ΟΛΚ 

Οι παραχωρήσεις των δραστηριοτήτων θα γίνουν μέσω διαγωνισμών. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υποπαραχωρησιούχος πέρα από το τίμημα της παραχώρησης (εφάπαξ και ετήσιο) καλείται να πληρώνει και ένα αντισταθμιστικό/ανταποδοτικό τέλος υπέρ του Οργανισμού Λιμένος. Το τέλος αυτό καθορίζεται με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, πριν από την έναρξη του διαγωνισμού και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 5% των ετήσιων ακαθάριστων εισπράξεων του υποπαραχωρησιούχου, εκτός και αν τεκμηριώνεται με αντικειμενικό τρόπο ότι διακυβεύεται η βιωσιμότητα του Οργανισμού Λιμένα. 

 

Ουσιαστικά η εταιρεία που θα αναλάβει μια δραστηριότητα καλείται να πληρώνει μίσθωμα και στο Δημόσιο (μέσω του ΤΑΙΠΕΔ) και στον Οργανισμό Λιμένα. Αυτή η διάταξη που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο καθώς οι νέοι όροι είναι ευνοϊκότεροι για τα συμφέροντα του Δημοσίου. 

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης υπερασπίζεται αυτή την επιλογή λέγοντας ότι ο παραχωρησιούχος θα κάνει επενδύσεις στο λιμάνι μόνο σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα που θα έχει αναλάβει. «Ο φορέας διαχείρισης θα πρέπει να έχει έσοδα για να κάνει επενδύσεις σε άλλες δραστηριότητες, ώστε το λιμάνι να παραμένει λειτουργικό, αλλά και ελκυστικό σε άλλους επενδυτές. Αυτό διασφαλίζουμε με το ανταποδοτικό τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στις Επιτροπές της Βουλής.

 

Καβάλα και Αλεξανδρούπολη «ανοίγουν» τους διαγωνισμούς 

Όπως και να έχει το ΤΑΙΠΕΔ εμφανίζεται έτοιμο να προχωρήσει αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου τις διαδικασίες για την παραχώρηση των 10 λιμένων που ελέγχει (Αλεξανδρούπολη - Βόλος - Ελευσίνα - Ηγουμενίτσα -Ηράκλειο - Καβάλα - Κέρκυρα - Λαύριο - Πάτρα- Ραφήνα). 

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η αρχή θα γίνει από τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας, πιθανότατα με ταυτόχρονο διπλό διαγωνισμό. Και αυτό γιατί για το μεν λιμάνι της Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο ειδικά στις επενδύσεις του υγροποιημένου φυσικού αερίου, ενώ μπορούν να υπάρξουν και συνέργειες με την Καβάλα καθώς υπάρχει σχέδιο να αξιοποιηθεί το σχεδόν υπό εξάντληση υποθαλάσσιο κοίτασμα φυσικού αερίου της νοτίου Καβάλας ως υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου (UGS). Σε δεύτερη φάση εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν τα λιμάνια Κέρκυρας, Βόλου και Ελευσίνα.

 

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:13 pm


Εγκρίθηκε το σχέδιο για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου στον κόλπο της Καβάλας

Τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία της υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου στη νότια Καβάλα, καταγράφει, μεταξύ άλλων, το αναθεωρημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ που εγκρίθηκε στις 15 Φεβρουαρίου από το ΚΥΣΟΙΠ και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

 

Σύμφωνα με όσα αναλύονται, το δεύτερο εξάμηνο του 2019 πρόκειται να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία, ενώ θα έχει προηγηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις παραχώρησης της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του έργου.

 

Το ΤΑΙΠΕΔ ως γνωστόν έχει ήδη προχωρήσει στην πρόσληψη χρηματοοικονομικών συμβούλων και βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης εναλλακτικών σεναρίων για τη δομή της συναλλαγής και της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 

Τα επόμενα βήματα, είναι η πρόσληψη τεχνικών συμβούλων και η υποβολή εκ μέρους του Ταμείου προς το ΥΠΕΝ συμπερασμάτων αναφορικά με το ρόλο του έργου και τη σύνδεσή του με τον ευρύτερο ενεργειακό σχεδιασμό για την αγορά του φυσικού αερίου.Τα συμπεράσματα θα αξιολογηθούν, προφανώς, πριν την έκδοση της ΚΥΑ από το ΥΠΕΝ.

 

Πόσο θα κοστίσει – τι όγκο αερίου θα διακινεί 

Το έργο, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό περί τα 240 εκατ.€ στο βασικό σενάριο και ενεργό διακινούμενο όγκο αερίου 360 εκατ. Nm3/έτος (με προοπτική να διπλασιαστεί, αν εφαρμοστούν δύο κύκλοι λειτουργίας ετησίως), έχει ήδη ενταχθεί στη λίστα των Έργων Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (PCI). Το γεγονός καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους, όπως η δανειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αλλά και πρόσθετες επιχορηγήσεις, ανάλογα με το καθεστώς που θα επιλεγεί για τη λειτουργία της υπόγειας αποθήκης.

 

Σε πρόσφατη ομιλία της η κ. Νεκταρία Καρακατσάνη, μέλος της ΡΑΕ, ανέφερε για το θέμα της υπόγειας αποθήκης τα εξής:

Το επενδυτικό σχήμα για την αξιοποίηση της υπόγειας αποθήκης καθώς και το θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τη λειτουργία της θα καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφασή (ΚΥΑ) των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών. Οι παράμετροι που θα επιλεγούν θα επηρεάσουν τον τρόπο υλοποίησης του έργου αλλά και τις χρεώσεις χρήσης που θα προκύψουν για την υποδομή. Παράλληλα, το νομοθετικό πλαίσιο θα προσδιορίσει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις παραχώρησης της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης της νέας υποδομής, καθώς και τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 

Μια θεμελιώδης παράμετρος που θα καθοριστεί είναι το ποσοστό συμμετοχής του ΔΕΣΦΑ, του Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στη νέα υποδομή και ιδίως, αν το έργο αναπτυχθεί ως τμήμα του Εθνικού Συστήματος (ΕΣΦΑ) ή αυτόνομα, ως ανεξάρτητο Σύστημα (ΑΣΦΑ). Ανάλογα με το ρυθμιστικό πλαίσιο, το επενδυτικό κόστος της υποδομής μετακυλίεται, πλήρως ή εν μέρει, στους καταναλωτές φυσικού αερίου, ή εναλλακτικά, ανακτάται από τους χρήστες της υπόγειας αποθήκης, μέσω των χρεώσεων που θα καταβάλουν για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται (όπως υπηρεσίες εισπίεσης, αποθήκευσης, απόληψης ή ενοποιημένες).

 

Μια κρίσιμη συνιστώσα για την οικονομική βιωσιμότητα του έργου είναι και η προσέγγιση που θα υιοθετηθεί σχετικά με την ελεύθερη πρόσβαση τρίτων στην υπόγεια αποθήκη ή τη χορήγηση εξαίρεσης από αυτήν. Στο καθεστώς της ελεύθερης πρόσβασης, που αποτελεί την προτιμητέα επιλογή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το έργο έχει τη δυνατότητα να λάβει επιχορήγηση από τον μηχανισμό χρηματοδότησης ConnectingEuropeFacility(CEF) για μελέτες ή έργα.

 

Μια εναλλακτική προσέγγιση είναι να ακολουθεί το καθεστώς εξαίρεσης από την πρόσβαση τρίτων, για τμήμα ή το σύνολο της υποδομής, υπό συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλείδες που θα τεθούν για την διασφάλιση του ανταγωνισμού. Στην περίπτωση αυτή, που αποκλείει την πρόσβαση στο χρηματοδοτικό εργαλείο του CEF, τα ενδιαφερόμενα μέρη συνάπτουν μακροχρόνια συμβόλαια για τη δέσμευση δυναμικότητας, και έτσι διασφαλίζονται τα απαραίτητα κεφάλαια για την υλοποίηση της υποδομής και την κάλυψη της απόδοσης του επενδυτή.

 

Ανεξάρτητα από το καθεστώς πρόσβασης που θα εφαρμοστεί, το έργο διατηρεί τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκά κονδύλια (όπως ο δανεισμός από την ΕτΕ ή η ένταξη σε περιφερειακά προγράμματα ανάπτυξης).

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:00 pm


Σημαντική επιτυχία για την Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας η οποία συμμετείχε στον Περιφερειακό Διαγωνισμό (Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης) Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της «World Robot Olympiad» (WRO 2019), με την ονομασία "Τerminators", στην κατηγορία «Ποδοσφαίρου». 

 

Η ομάδα κατάφερε με την επίδοσή της να προκριθεί στον τελικό του Πανελληνίου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής κατακτώντας την 7η θέση στην τελική κατάταξη καθώς διακρίθηκε μεταξύ πολυάριθμων συμμετοχών. 

 

Την ομάδα αποτελούσαν η Ερωφίλη Πανταζή, ο Βασίλης Λάιος, και  την πλαισίωσε επίσης ο Φώτης Νίκου(μαθητής  του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας). Την ομάδα προπόνησαν η Άννα Σωτηριάδουκαι ο Γιώργος Φουρλήςαπό το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Θησέας»

 

Η επιτυχία της ομάδας αντικατοπτρίζει τη συστηματική εκπαιδευτική προσπάθεια που  πραγματοποιείται σε τακτική βάση -στο πλαίσιο εξωδιδακτικών δράσεων- με ένα μεγαλύτερο σύνολο μαθητών που αποτελεί την ευρύτερη ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Σχολείου.  

 

Η εκπαιδευτική ρομποτική συνδυάζει το παιχνίδι με τη μάθηση και την απόκτηση δεξιοτήτων προγραμματισμού,  μέσα από μια εκπαιδευτική διαδικασία που ενθουσιάζει τους μαθητές, αναπτύσσει τη δημιουργική φαντασία τους και τους εισάγει στις νέες τεχνολογίες του αύριο. 

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:21 pm


Ανακαλύψτε τον μύθο: όταν ο Θάσος έδωσε το όνομά του στο νησί, αναζητώντας την Ευρώπη – δωρεάν ξενάγηση την Κυριακή

Με αφορμή την διεθνή ημέρα ξεναγών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Φεβρουαρίου σε όλο τον κόσμο, οργανώνεται για πρώτη φορά στο θεσμό, δωρεάν ξενάγηση στο Αρχαιολογικό μουσείο Θάσου. Η ξενάγηση θα γίνει την προσεχή Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 το πρωί. Ο τίτλος της δράσης είναι «Γιατί η Θάσος: η Αναζήτηση της Ευρώπης και η Ανεύρεση της Θάσου».  

 

Σε ένα από τα πιό εντυπωσιακά περιφερειακά μουσεία της χώρας, η μόνιμη έκθεση του μουσείου προσφέρει μία συναρπαστική αφήγηση μέσα από τα μοναδικά και κάποιες φορές μυστηριώδη εκθέματά της, που ξεκινάνε ήδη από το 20000 πΧ /ΠΚΕ. 

 

Στην αναζήτηση της απαχθείσης από από τον Δία, Ευρώπης, ο Θάσος σταμάτησε στο νησί που ονομαζόταν ακόμη και Αερία, Αιθρία, Χρύση κ.α. Ανακαλύψτε ένα μικρό κομμάτι της μυθολογίας, της πλούσιας ιστορίας, της αξιοζήλευτης τέχνης και του σημαντικού πολύπλευρου ρόλου που είχε (και εν πολλοίς ακόμη έχει) το βορειότερο νησί στο Αιγαίο. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6946955345

 

Τιμή εισιτηρίου στο μουσείο: 1 ευρώ. Έχει εξασφαλισθεί δωρεάν μετάβαση και επιστροφή από την Κεραμωτή στο Λιμένα, με σκοπό τη συμμετοχή στην ξενάγηση (αυστηρά ονομαστικά βάσει της λίστας συμμετοχής). Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40 άτομα

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:05 pm


Η Καβαλιώτισσα Χριστίνα Κυριακίδου παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο «Έχω Λόγο»

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν στην Καβάλα το πρώτο συγγραφικό έργο της νεοανερχόμενης συγγραφέα από την Καβάλα Χριστίνας Κυριακίδου, με τίτλο «Έχω λόγο».

 

Ένα εξαιρετικό κείμενο, ένα βιβλίο εμφατικά επίκαιρο, όπου δύο από τις πλέον σύγχρονες κοινωνικές πραγματικότητες, η μονογονεϊκότητα και η μάχη κατά του καρκίνου, συναντιούνται στο ίδιο λογοτεχνικό κείμενο και συνομιλούν ελεύθερα σε α΄ πρόσωπο. Ένα ημερολόγιο που δημοσιεύεται, μια αφήγηση που συγκλονίζει, μία γλώσσα που καθηλώνει.

 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας (Ευγ.Ιορδάνου & Αριστείδου).

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός από τη συγγραφέα οι:

Στέλλα Αργυρίου, εκπαιδευτική-εξελικτική ψυχολόγος

Κατερίνα Κακιλή, δημοσιογράφος

Κωνσταντίνος Σιμιτσής, δικηγόρος-τέως Δήμαρχος Καβάλας

 

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Μαρίνα Φιλιππίδου, δικηγόρος-Πρόεδρος ΛΕΚ.

 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

[…Και να που η ώρα αυτή έφτασε. Μια ώρα, που ποτέ να µην ερχόταν. Κείµενα, που ποτέ να µη µε αξίωνε ο Θεός να διάβαζα, αν επρόκειτο να την έχανα. Σκέψεις της, που σαν διαθήκη καλούµαι τώρα να δηµοσιεύσω κατά παραγγελία της.]

 

Η ιδιότυπη δηµοσίευση του ηµερολογίου της Νόρας φέρνει στο φως τους κλυδωνισµούς της ψυχής και της σκέψης µιας νέας γυναίκας που µεγαλώνει µόνη το παιδί της, παλεύοντας να ισορροπήσει ανάµεσα στη δυσκολία και την αγωνία, την απόγνωση και την ελπίδα, τη λογική και το συναίσθηµα, τη ζωή και τον θάνατο.

 

Μία εξοµολόγηση-οδοιπορικό στον κόσµο των ιδεών και των συναισθηµάτων µιας γυναίκας που διεκδίκησε τη ζωή και πρόλαβε να γευτεί τη χαρά της µέσα από τη µητρότητα και την καταξίωση, αντιµαχόµενη τις δοκιµασίες της τύχης, που σαν αντίζηλος των αντοχών της επίµονα την προκαλούσαν.

 

Ένας εσωτερικός µονόλογος σε ανοιχτή ακρόαση, ένας λόγος που είχε τον λόγο του να ακουστεί µέσα από την προσωπική γραφή της Νόρας.

 

Ένας λόγος αφορµή για προσωπική ενδοσκόπηση και συναισθηµατική ανασύνταξη.

 

 

Η συγγραφέας

Η Χριστίνα Κυριακίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Γεννήθηκε το 1979 στην Καβάλα, απ’ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως υπεύθυνη διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας σε αλλοεθνείς.

 

Λάτρης της ελληνικής γλώσσας, ασχολήθηκε συστηματικά με τη φιλολογική επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων, υπήρξε για πολλά χρόνια ειδική σύμβουλος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν, συνεργάστηκε με το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως ιστορικός – ερευνητής, αναπτύσσοντας παράλληλα συνεργασίες και με άλλους φορείς σε επίπεδο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και έρευνας.

 

Σήμερα, ύστερα από ολιγόχρονη απουσία στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επέστρεψε στη γενέτειρά της, όπου και εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος.

 

Το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο «Έχω λόγο» συνιστά για την ίδια την εκτόνωση της συσσωρευμένης ανάγκης της για μια ελεύθερη κατάδυση στα απύθμενα βάθη του νου και της ψυχής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 12:24 pm


ΔΕΥΑ Καβάλας: Διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου – Δείτε τις οδούς

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 22-02-2019 από ώρα 08:00 έως 13:00 στις παρακάτω οδούς της πόλης:

Αγ. Όρους, Αλκιβιάδου, Αμφιπόλεως, Αμφιτρίτης, Αντιπάτρου (από Ηφαιστίωνος έως Ζερβά Ναπολέων), Αρτέμιδος (από Ρούσβελτ έως Ορέστου), Αρχιμήδους, Ασπασίας, Ατρέως, Αφροδίτης, Αχιλλέως, Βαλαωρίτου, Βάρδα, Δαιδάλου, Δελφών, Ελευθερίας, Ευζώνων, Ευρυπίδου, Ζεφύρου, Ηλέκτρας, Ηρακλείτου, Ηφαιστίωνος, Θέτιδος, Θερμοπυλών (από Δράκοντος έως Ποσειδώνος), Ιπποκράτους, Ιφιγενείας, Θεοδώρου Καβαλιώτου (από πλατεία Τιμίου Σταυρού έως Περδίκα), Καβύρων, Κάδμου (από Ευζώνων έως Θεοδ. Καβαλιώτου), Καρατάσου (από Μαυρομιχάλη έως Γρίβα), Κεσσάνης, Κιάφας, Κίου, Κρατερού, Καπετάν Κώττα, Λεοχάρους, Λητούς, Ευαγγελιστού Λουκά, Λυγερής, Λυσιμάχου, Μετεώρων, Εμμανουήλ Μπενάκη, Νεάρχου, Νέστορος, Νικηταρά (από Καρατάσου έως Γρίβα), Νιόβης, Ξενοφώντος, Παρθενώνος, Περραιβού, Πινδάρου, Πλούτωνος, Ποσειδώνος, Πραξιτέλους, Πυθίας, Ρούσβελτ (από Θέτιδος έως Ζαΐμη), Σαπφούς, Τεμπών, Φαίδρας, Φιλώτα (από Ευγ. Ιορδάνου έως Κεσσάνης ), Χάριτος, Χιμάρας καθώς επίσης και στις περιοχές Πεντακοσίων και Αγίας Βαρβάρας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:33 am


15 προτάσεις για την τουριστική ανάδειξη της χερσονήσου της Παναγίας από τη νέα γενιά της Καβάλας

Τις δικές τους προτάσεις καταθέτουν οι νέοι της Καβάλας για την ανάδειξη της χερσονήσου της Παναγίας και συγκεκριμένα η ομάδα ‘’Διάλογος των νέων Καβάλας- LocalYouthNetwork’’.

 

Ακολουθεί η εισήγηση της ομάδας και οι προτάσεις, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της ημερίδας ’Συνοικία της Παναγίας: Μελετούμε το παρόν-σχεδιάζουμε το μέλλον’’ προχωρήσαμε στη κατάθεση των προτάσεών μας που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. 

 

Αγαπητοί συμπολίτες, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι πριν από περίπου 2 χρόνια στην αίθουσα της παλιάς μουσικής κηρύτταμε την πρώτη προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για τους νέους. Ξεκινούσαμε το δυναμικό εγχείρημα οι νέοι να βγουν μπροστά για τη πόλη τους και το κάναμε από τον ιστορικό χώρο της Παναγίας, για να αναδείξουμε την αξία του. Πλέον από τον ίδιο χώρο, το περασμένο Σάββατο, στα πλαίσια της ημερίδας ‘’Συνοικία της Παναγίας: Μελετούμε το παρόν-σχεδιάζουμε το μέλλον’’ προχωρήσαμε στη κατάθεση των προτάσεών μας.

 

Ποιες είναι οι 15 προτάσεις που προτείνει η νέα γενιά για τη τουριστική ανάδειξη της Παναγίας;

 

 

 1. Την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την έναρξη των διαδικασιών ένταξης της Παλιάς Πόλης ως προστατευόμενο μνημείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Η ένταξη θα πραγματοποιηθεί  βάσει του τέταρτου κριτηρίου του Καταλόγου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τουτέστιν της εξαίρετης αρχιτεκτονικής δομής που παρουσιάζει ο τόπος και της εξαιρετικής παγκόσμιας ιστορικής σημασίας της Παναγίας για την πόλη.  

 

 1. Την δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας (brand) της Παλιάς Πόλης υπό το όνομα KavalaoldtownFrourio:  Α lookintothepast  με το λογότυπο που ενυπάρχει στα πρακτικά του συνεδρίου.

 

 1. Την καθιέρωση της δράσης INTOTHEHOUSESκατά την οποία το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα, σπίτια με αρχιτεκτονική και ιστορική σημασία του Δήμου Καβάλας, μεταξύ άλλων το τζαμί του Χαλίλ Μπέη, το Ιμαρέτ καθώς και το σπίτι του Μεχμέτ Αλή θα είναι ανοικτά στο κοινό, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα τους. Η ξενάγηση του κοινού στα κτίρια θα ανατίθεται αποκλειστικά σε νέους εθελοντές του Δήμου Καβάλας, με τη σύμπραξη της  Δημωφέλεια, η οποία θα ορίζει ένα κόμιστρο για την εν λόγω δράση.

                                                           

 1. Την ολοκλήρωση του ProjectFRURIO2020: ένας σύγχρονος χώρος εμπειρίας, το οποίο θα  περιλαμβάνει τη λειτουργική αξιοποίηση του κοιτώνα αξιωματικών, κυκλικών πύργων, και τη φυλακή που βρίσκεται στο  Φρούριο Καβάλας.  Μερικές παράμετροι του προγράμματος αυτού είναι οι υποστηρικτικές κατασκευές, ο εμπλουτισμός της εμπειρίας του επισκέπτη, η υλοποίηση σύγχρονων βιωματικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων καθώς και η ενίσχυση των ενεργειών προβολής του Φρουρίου. Οι Φορείς υλοποίησης θα είναι ο Δήμος Καβάλας και η  Δημωφέλεια με χρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ 2014-2019.

 

 1. Την τοποθέτηση σημάνσεων, επί παραδείγματι πινακίδων και ψηφιοποιημένων σημείων σε κεντρικό σημείο της Παλιάς Πόλης που θα διευκολύνουν τη διέλευση και την περιήγηση των επισκεπτών στην περιοχή, κατόπιν διαβούλευσης με τους Συλλόγους της περιοχής και συναντήσεων όλων των σχετικών παραγόντων. Ταυτόχρονα κρίνεται σημαντική και η εγκατάσταση ενός ψηφιοποιημένου χάρτη στο αμφιθέατρο της πλατείας του Μεχμέτ Αλή. Το εν  λόγω μέτρο θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Καβάλας σε συνεργασία με τη Δημωφέλεια ενώ χρηματοδότηση δύναται θα αντληθεί από το INTERREGή το Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (EFSD).

 

 1. Την εγκατάσταση εξωτερικής κυλιόμενης σκάλας στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου κατά το πρότυπο της μελέτης το οποίο έχει εφαρμοστεί και στην περίπτωση της Βαρκελώνης. Φορείς υλοποίησης θα είναι ο Δήμος Καβάλας, ενώ η χρηματοδότηση θα αντληθεί είτε από το πρόγραμμα Jessicaείτε ακόμα μέσω της προώθησης του συγκριμένου έργου με σκοπό την επιλογή  του σε αρχικό στάδιο  και της εφαρμογής του από ειδικούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

 1. Την δημιουργία κεντρικού περιπτέρου στην κενή ευρεία περιοχή του λιμανιού πριν το τελωνείο με στόχο την ενοικίαση scooter, για τη διευκόλυνση της μετάβασης των επισκεπτών και  των δημοτών στην περιοχή της Παναγίας. Το έργο θα αναλάβει η Δημωφέλεια με τη χρηματοδότηση του ΕΚΤ και ΕΤΣ καθώς και στα πλαίσια του ΣΒΑΑ.

 

 

 1. Την διεξαγωγή μελέτης για την αρχιτεκτονική αναβάθμιση κτιρίων της περιοχής της Παναγίας που τελούν υπό ιδιοκτησιακό καθεστώς του Δήμου Καβάλας. Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί σε συνεργασία του Δήμου Καβάλας με αρχιτέκτονες ιδιώτες.  Η  ανάληψη του έργου θα πραγματοποιηθεί από τους τελευταίους, η επιλογή των οποίων θα πραγματοποιηθεί  μέσω ανοιχτού διαγωνισμού. Οι κατασκευαστικές αρχές οικοδόμησης  και ανακαίνισης κτιρίων στην περιοχή της Παναγίας θα οριστούν από τους αρμόδιους, για το έργο, αρχιτέκτονες.  Ανάμεσα στις αρχές θα συμπεριληφθούν :  

 

 1. Διατήρηση των χρωματισμών του νεοκλασικού στυλ  
 1. Απαγόρευση οικοδόμησης κτιρίου άνω των δύο ορόφων 
 2. Αντίστοιχη εξωτερική όψη  με τον υπόλοιπο οικισμό της Παναγίας

 

 1. Την παρότρυνση αξιοποίησης του φρουρίου με εγκατάσταση οπτικοακουστικού υλικού με ολογράμματα η μελέτη των οποίων ενυπάρχει στα πρακτικά του συνεδρίου. Ο Φορέας υλοποίησης θα είναι η Δημωφέλεια με χρηματοδότηση από το Ψηφιακό Άλμα.

 

 1. Την επαναχρησιμοποίηση του ήδη υπάρχοντος κτιρίου στην περιοχή του Καρνάγιου και την παράλληλη ανάπλαση του Αιγιαλού για την τουριστική αξιοποίηση της παραλίας της Παναγίας,  με την μεταφορά του Ναυτικού Μουσείου.  

 

 1. Την ανάληψη της διοργάνωσης πανελλήνιου συνεδρίου φωτογραφίας από τον Δήμο Καβάλας με την ονομασία «(K)ulture Art»,το οποίο θα πραγματοποιείται ετησίως τον μήνα Ιούνιο. Κεντρικό θέμα του σεμιναρίου θα αποτελεί η επίδειξη της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής των κτιρίων της Παναγίας αλλά και των λοιπών ιστορικών χώρων στη Χερσόνησο. Η πιθανή χρηματοδότηση του έργου θα γίνει μέσω της επιλογής του αρχικά και της εφαρμογής του τελικά από ειδικούς συμβούλους μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

 

 1. Την ανέγερση τουριστικών περιπτέρων (infopoints) στην περιοχή της Παναγίας και στα νευραλγικής σημασίας αξιοθέατα της πόλης, στα οποία θα παρέχεται ξενάγηση από ντόπιους ξεναγούς τους οποίους θα παρέχει η Δημωφέλεια για τις ανάγκες της τουριστικής ενίσχυσης. Η εγκατάστασή τους προτείνεται να γίνει από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας.  Το έργο θα πραγματοποιηθεί μέσω της προώθησης του με στόχο την χρηματοδότηση του από το πακέτο του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020, κατόπιν έγκρισης της πραγματοποίησης του έργου από το αρμόδιο Υπουργείο.

 

 1. Την εγκαθίδρυση γιορτής κρασιού στους δρόμους της συνοικίας της Παναγίας για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, με σκοπό την τόνωση της εγχώριας παραγωγής. Το φεστιβάλ αυτό δύναται να λάβει μέρος υπό τον οικονομικό προϋπολογισμό τε του Δήμου Καβάλας.

 

 

 1. Την δημιουργία της «Ημέρας Φώτων» στο κέντρο της πόλης, με διάρκεια 4 ημερών κατά την θερινή περίοδο σύμφωνα με τα πρότυπα της Λυών, πόλης που βρίσκεται στη Γαλλία. Η πραγματοποίηση της φωταγώγησης των κτιρίων – σημείων αναφοράς στη περιοχή της Παναγίας θα διεξάγεται κατά τις βραδινές ώρες, με στόχο να σχηματιστεί  ένα δρώμενο μουσικής και εικόνας πάνω στους τείχους. Το έργο αυτό θα περατωθεί από τη Δημωφέλεια, η οποία αναλαμβάνει αντίστοιχες δράσεις τουριστικής προώθησης. Η πιθανή χρηματοδότηση του εγχειρήματος αυτού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του οικονομικού προϋπολογισμού  της Δημοτικής Αρχής  που αφορά τις κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε μέσω της επιλογής του αρχικά και της εφαρμογής του τελικά από ειδικούς συμβούλους μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

 

 1. Tην διοργάνωση Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου, το οποίο θα πραγματοποιείται πριν από το Φεστιβάλ Φιλίππων. Το εν λόγω φεστιβάλ θα πραγματοποιείται στον χώρο του Φρουρίου που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα σε υπαίθριο θέατρο και φιλοξενεί συναφείς πολιτισμικές εκδηλώσεις. Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ θα μπορούσαν να συμμετάσχουν θεατρικές ομάδες από όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δραστηριοποιούνται στο χώρο του παιδικού θεάματος. Ο προγραμματισμός του φεστιβάλ περιλαμβάνει την ετήσια διοργάνωσή του κατά την τελευταία εβδομάδα της άνοιξης. Τέλος,  την διοργάνωσή του συστήνεται να αναλάβει η «Δημωφέλεια», ορίζοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου. 

 

Στις προτάσεις μας περιλαμβάνονται και ήδη υπάρχουσες που έχουν καθυστερήσει για χρόνια. Θεωρήσαμε ότι μόνο έτσι θα μπορούσαμε να πιέσουμε με το τρόπο μας να γίνουν πράξη. Επίσης οι προτάσεις μας στηρίζονται στη τουριστική επιτροπή της προσομοίωσης του δημοτικού μας συμβουλίου. Δεσμευόμαστε για το μέλλον ώστε να κοιτάξουμε το θέμα και από άλλες πλευρές. Προτάσεις σχετικά με τη πρόσβαση στη Παναγία των ατόμων με αναπηρία δεν περιλάβαμε καθώς έχουμε ήδη έτοιμες συνολικά για όλη την πόλη και όχι μόνο για μία περιοχή.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους διοργανωτές της ημερίδας αλλά κυρίως όλους τους κατοίκους που συμμετείχαν σε αυτή, καθώς και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα. Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά για τη πόλη της.

Η ομάδα ‘’Διάλογος των νέων Καβάλας- LocalYouthNetwork’’

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:02 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Και υποστηρικτές του... Σώρρα στην ομιλία Τσακαλώτου στην Καβάλα (εικόνες) - Lykavitos

Και υποστηρικτές του... Σώρρα στην ομιλία Τσακαλώτου στην Καβάλα (εικόνες)  Lykavitos

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ασφυκτικό αστυνομικό «κλοιό» στην Καβάλα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία περίπου 100 ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 8:27 am


Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας: Μία «γεμάτη» διετία έκλεισε με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου - Κ-ΤΥΠΟΣ

Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας: Μία «γεμάτη» διετία έκλεισε με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου  Κ-ΤΥΠΟΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ» ευχαριστεί τα μέλη του, που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 8:02 am


Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν και χωρίς πινακίδες - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν και χωρίς πινακίδες - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης με την ευκαιρία έλευσης του νέου κύματος κακοκαιρίας που φαίνεται ότι από το ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 7:18 am


Τα τέσσερα κλειστά γυμναστήρια της Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Τα τέσσερα κλειστά γυμναστήρια της Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Προς αποφυγή τυχόν λανθασμένης αντίληψης, σχετικά με αυτά που θα παραθέσουμε στη συνέχεια, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής, ότι είμαστε υπέρ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:41 pm


Ο δήμαρχος Δοξάτου κάνει υποδείξεις για τη διαχείριση του νερού - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο δήμαρχος Δοξάτου κάνει υποδείξεις για τη διαχείριση του νερού  Κ-ΤΥΠΟΣ

Το καρντάσι ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης «μπήκε και σε ξένο χωράφι», για να δείξει στους συνδημότες του πόσο διεκδικητικός και αποφασιστικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 9:42 pm


Ο νέος Αστυν. Διευθυντής Καβάλας στον Μητρ. Ελευθερουπόλεως - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Ο νέος Αστυν. Διευθυντής Καβάλας στον Μητρ. Ελευθερουπόλεως  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, ο νέος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:49 pm


15 προτάσεις νέων για την Παναγία - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

15 προτάσεις νέων για την Παναγία - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο ομάδα νέων «Διάλογος» συμμετείχε πριν από δέκα ημέρες στην ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε με θέμα το μέλλον της συνοικίας της Παναγίας. Εκεί εκ ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:09 pm


«ΕRMIS»-«SerVol»: Μαθητές από τις Σέρρες και την Καβάλα καινοτομούν και …επιχειρούν!! - Ανεξάρτητος των Σερρών

«ΕRMIS»-«SerVol»: Μαθητές από τις Σέρρες και την Καβάλα καινοτομούν και …επιχειρούν!!  Ανεξάρτητος των Σερρών

Με δύο εικονικές επιχειρηματικές συμπράξεις το 1ο ΓΕΛ Σερρών και το 1ο ΕΠΑΛ – Ε.Κ.Σερρών και του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχουν στη 13η Μαθητική ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:30 pm


Κατάλογος σε γραφή Μπράιγ σε εστιατόριο της Καβάλας - Life events

Κατάλογος σε γραφή Μπράιγ σε εστιατόριο της Καβάλας  Life events

Εστιατόριο της Καβάλας υιοθετεί τον κώδικα Μπράιγ. Με αυτό τον τρόπο αρκετοί άνθρωποι με προβλήματα όρασης έχουν την ευκαιρία να βγουν έξω και να ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:11 pm


Καβάλα: Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Κυριακίδου «Έχω λόγο - ΕΡΤ

Καβάλα: Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Κυριακίδου «Έχω λόγο  ΕΡΤ

Το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Καβαλιώτισσας συγγραφέως Χριστίνας Κυριακίδου με τίτλο «Έχω λόγο» θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:30 pm


Τ.Ε. Καβάλας Κ.Κ.Ε.: Να επαναλειτουργήσει, άμεσα, η Ρευματολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Τ.Ε. Καβάλας Κ.Κ.Ε.: Να επαναλειτουργήσει, άμεσα, η Ρευματολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, σχετικά με την Ρευματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, απέστειλε το ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:21 pm


Αν. Ιωσηφίδου: «Όχι άλλα «φιλέτα» του Δήμου Καβάλας στο ελληνικό Δημόσιο» - Κ-ΤΥΠΟΣ

Αν. Ιωσηφίδου: «Όχι άλλα «φιλέτα» του Δήμου Καβάλας στο ελληνικό Δημόσιο»  Κ-ΤΥΠΟΣ

Την άποψη της, για την πρόταση αξιοποίησης των παλιών κτιρίων του νοσοκομείου και του Πρωτοδικείου Καβάλας, προκειμένου να στεγαστούν τα Τμήματα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:00 pm


Οδός Τάκη Χατζηγρηγορίου στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Οδός Τάκη Χατζηγρηγορίου στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Μετά από δυο περίπου χρόνια προσπαθειών σήμερα νιώθουμε τη μεγάλη χαρά να δούμε το όνομα του μεγάλου Καβαλιώτη πρωταθλητή Στίβου Τάκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 12:46 pm


Καβάλα: Το έργο «Ουρανία» ανεβαίνει στο «Αντιγόνη Βαλάκου» - ΕΡΤ

Καβάλα: Το έργο «Ουρανία» ανεβαίνει στο «Αντιγόνη Βαλάκου»  ΕΡΤ

Η παράσταση του Γεράσιμου Σουλεϊμάν με τη Δανάη Μπάρκα φιλοξενείται στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για δυο παραστάσεις τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:44 am


Καβάλα: Επιχειρηματικές αποστολές του Επιμελητηρίου σε Βελιγράδι και Μόσχα - ΕΡΤ

Καβάλα: Επιχειρηματικές αποστολές του Επιμελητηρίου σε Βελιγράδι και Μόσχα  ΕΡΤ

Επιχειρηματικές αποστολές στο Βελιγράδι και τη Μόσχα προγραμματίζει για 16 με 30 Μαΐου, το Επιμελητήριο Καβάλας. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:38 am


Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο - Η Αυγή

Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο  Η Αυγή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 21/2/2019, στις 8. 00 μ.μ., στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Airotel ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:50 am


Σε Καβάλα και Δράμα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος - Ο Χρόνος

Σε Καβάλα και Δράμα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος  Ο Χρόνος

Στην Καβάλα θα βρεθεί την προσεχή Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως έκανε γνωστό η νομαρχιακή επιτροπή ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:00 am


Και στο νομό Καβάλας έρευνα για τα θαλασσοπούλια - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Και στο νομό Καβάλας έρευνα για τα θαλασσοπούλια - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στο νομό Καβάλας πρόκειται να υλοποιηθεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας. Το πρόγραμμα αδειοδοτήθηκε από το υπουργείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:48 am


Γενική συνέλευση των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Γενική συνέλευση των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Χθες το πρωί στο κτήριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας πραγματοποιήθηκε η τακτική ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου των ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:48 am


Αποχή γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Καβάλας (video) - ΕΡΤ

Αποχή γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο Καβάλας (video)  ΕΡΤ

Απέχουν από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τα τακτικά χειρουργεία και τα απογευματινά ιατρεία γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 4:00 pm


Ο Γιάννης Καραμανλής νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας - KAVALAPOST

Ο Γιάννης Καραμανλής νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας  KAVALAPOST

Ο Σερραίος αξιωματικός που υπηρετεί από το Νοέμβριο στην Καβάλα, ήταν απ' τις αρχές του 2017 Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης – Παραμένουν στις θέσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 3:20 pm


Κατασχέθηκε ένας τόνος όστρακα στην Καβάλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Κατασχέθηκε ένας τόνος όστρακα στην Καβάλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ενας 45χρονος Έλληνας μετέφερε 52 σάκους όστρακα του είδους αχιβάδα βάρους 1.080 κιλών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 9:31 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Μετά από διακοπή 4,5 περίπου μηνών αρχίζουν το μεσημέρι οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Θα γίνονται μάλλον κάθε μέρα ως το ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:29 am


Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας - 902.gr

Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας  902.gr

Να επαναλειτουργήσει άμεσα η Ρευματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας απαιτεί η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «η ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 9:37 pm


ΑΕΚ Καβάλας: Με Στάικο Βεργέτη η ημερίδα «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα - KAVALAPOST

ΑΕΚ Καβάλας: Με Στάικο Βεργέτη η ημερίδα «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα  KAVALAPOST

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας συνδιοργανώνει μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο Υποδομών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 6:55 pm


Αποτελέσματα εκλογών "Φίλοι Παιδόπολης Αγιος Γεώργιος Καβάλας " - Πρωϊνή

Αποτελέσματα εκλογών "Φίλοι Παιδόπολης Αγιος Γεώργιος Καβάλας "  Πρωϊνή

Το Δ. Σ. του Σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ” ευχαριστεί τα μέλη του, που την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 συμμετείχαν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 4:18 pm


Βία στα νοσοκομεία: Στο Νοσοκομείο Καβάλας νέο ακραίο περιστατικό με θύμα γιατρό... - iatropedia.gr

Βία στα νοσοκομεία: Στο Νοσοκομείο Καβάλας νέο ακραίο περιστατικό με θύμα γιατρό...  iatropedia.gr

Στο Νοσοκομείο Καβάλας, γιατρός έφαγε ξύλο (μπουνιές) από τον γιο ασθενή με καρκίνο τελικού σταδίου που απεβίωσε. Το ζήτημα στηλιτεύουν ΠΟΕΔΗΝ, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 2:34 pm


Γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας ξυλοκοπήθηκε από συγγενή ασθενούς - Alpha tv News

Γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας ξυλοκοπήθηκε από συγγενή ασθενούς  Alpha tv News

Συγγενής ασθενή ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Καβάλας κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό γιατρού μέσα στον χώρο του νοσοκομείου. Ένα απίστευτο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 12:15 pm


Στοίχημα: Δυάδα Champions League - Πρωϊνή

Στοίχημα: Δυάδα Champions League  Πρωϊνή

Βραδιά Champions League η αποψινή (19/02) με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται στο πλαίσιο της φάσης των “16” της κορυφαίας διασυλλογικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 11:16 am


Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στην πισίνα της Καβάλας - ΕΡΤ

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιοντάρια» στην πισίνα της Καβάλας  ΕΡΤ

Στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίθηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. Η Σερραϊκή ομάδα συμμετείχε ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:30 pm


Πάλεψε και τα κατάφερε! Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Αστέρας Καβάλας: 77-70 - epiloges

Πάλεψε και τα κατάφερε! Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Αστέρας Καβάλας: 77-70  epiloges

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι για γερά νεύρα εξελίχθηκε το παιχνίδι του Πανσερραϊκού Κρι Κρι επί της αξιόμαχης ομάδας του Αστέρα Καβάλας, στον αγώνα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 7:10 pm


Καβάλα: Ανάκληση αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ - ΕΡΤ

Καβάλα: Ανάκληση αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ  ΕΡΤ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου, ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 1:23 pm


Καβάλα: Σύλληψη μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών - ΕΡΤ

Καβάλα: Σύλληψη μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών  ΕΡΤ

Δύο μέλη συμμορίας τα οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση που ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 10:03 am


Aπό την Καβάλα η «πρώτη» Τοψίδη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ - evros24.gr

Aπό την Καβάλα η «πρώτη» Τοψίδη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ  evros24.gr

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης για να «συστήσει» για ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 9:30 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. «Λίγοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 7:33 am


Σύλληψη 31χρονου για παράνομη αλιεία στη Καβάλα - Thestival

Σύλληψη 31χρονου για παράνομη αλιεία στη Καβάλα  Thestival

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας , κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά 31χρονου αλλοδαπού για παράνομη αλιεία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 11:50 pm


Οι υποψήφιοι Τοψίδη από την Π.Ε. Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Οι υποψήφιοι Τοψίδη από την Π.Ε. Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στη σημερινή εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη, ανακοινώθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Καβάλας οι : Χρήστος Γάκης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 5:03 pm


Έκοψε πίτα το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Έκοψε πίτα το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα στο καφέ Ιππόκαμπος Αβέρωφ 5 Καβάλα, σήμερα 14-02-2019, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:21 am


Νεκρός βρέθηκε 64χρονος στην παραλιακή της Καβάλας - Voria

Νεκρός βρέθηκε 64χρονος στην παραλιακή της Καβάλας  Voria

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου, σύμφωνα με το Λιμενικό, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 11:02 pm


Ο αλλοπαρμένος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Ο αλλοπαρμένος - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Γράφει ο Άγγελος Τσανάκας. Γλυκομιλούσε με τα νερά τού χειμάρρου κι άλλαζε λόγια με τα πουλιά που κελαηδούσαν κρυμμένα μέσα στις φυλλωσιές των δέντρων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 8:57 am


Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Ξάνθης - Καβάλας - Epoli.gr

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Ξάνθης - Καβάλας  Epoli.gr

Έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 7:11 pm


Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: Ντέρμπι ΑΕΚ- Βύρωνα αλλά χωρίς… Βερούλειο - Πρωϊνή

Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: Ντέρμπι ΑΕΚ- Βύρωνα αλλά χωρίς… Βερούλειο  Πρωϊνή

Κλασσικό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Βύρωνα αλλά χωρίς άρωμα Βερούλειου. Αργεί ακόμη το Βερούλειο. Ο Βύρωνας καίγεται περισσότερο αφού θέλει να συνεχίσει ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 11:18 am


Η συνοικία της Παναγίας σε κίνδυνο! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Η συνοικία της Παναγίας σε κίνδυνο! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλιά Μουσική θα πραγματοποιηθεί μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την ιστορική συνοικία της Παναγίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 7:27 am


Συνεχίζει τις επαφές ο Χρήστος Ποτόλιας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Συνεχίζει τις επαφές ο Χρήστος Ποτόλιας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Σε καθημερινή προεκλογική δραστηριότητα βρίσκεται εδώ και καιρό ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Ποτόλιας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 5:41 pm


Καβάλα: Διαγωνισμός ζωγραφικής για το σκάκι - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Καβάλα: Διαγωνισμός ζωγραφικής για το σκάκι - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο δήμος Νέστου, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο του δήμου Νέστου, διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα το Σκάκι. Ο Διαγωνισμός ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 6:15 pm


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ομαλά εξελίσσεται από το Φθινόπωρο μέχρι και σήμερα η εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά των προσφύγων. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε συνάντηση ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 7:40 am


ΟΘΑ Καβάλας: «Κάναμε αυτό που έπρεπε… - KAVALAPOST

ΟΘΑ Καβάλας: «Κάναμε αυτό που έπρεπε…  KAVALAPOST

Tην ικανοποίηση του για την επιτυχημένη διοργάνωση του κολυμβητικού τουρνουά «Απ. Παύλος» εκφράζουν με ανακοίνωση τους όλοι όσοι εργάστηκαν γι' ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 10:00 am


Δραστηριότητες του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Δραστηριότητες του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στην τελετή για τον εορτασμό της 20ής επετείου της αδελφοποίησης Καβάλας – Νυρεμβέργης παρευρέθηκε ο επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 11:06 am


Κλειστός ο κόμβος Δερβενίου στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Η Καθημερινή

Κλειστός ο κόμβος Δερβενίου στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Η Καθημερινή

Μέχρι και τις 14.00 θα διαρκέσει ο αποκλεισμός στον κόμβο του Δερβενίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, αφού αγρότες και κτηνοτρόφοι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Λαϊκή Συσπείρωση: Οι υποψήφιοι για τον δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ - KAVALAPOST

Λαϊκή Συσπείρωση: Οι υποψήφιοι για τον δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ  KAVALAPOST

Tα ψηφοδέλτιά της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019 σε εκδήλωση-ομιλία η Λαϊκή ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Επαναλειτουργία της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας - Ο Χρόνος

Επαναλειτουργία της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας  Ο Χρόνος

Δίνει τη δυνατότητα ο καταναλωτής να επιλύσει το πρόβλημα του εξωδικαστικά, με μηδενικό κόστος και τη μικρότερη ταλαιπωρία.

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Συμπαράταξη Πολιτών : Συνάντηση με το νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας - Πρωϊνή

Συμπαράταξη Πολιτών : Συνάντηση με το νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας  Πρωϊνή

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης επισκέφτηκε τα γραφεία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Οι αγρότες «έπιασαν» το Δερβένι στην Θεσσαλονίκης-Καβάλας - Πρωϊνή

Οι αγρότες «έπιασαν» το Δερβένι στην Θεσσαλονίκης-Καβάλας  Πρωϊνή

Έστησαν τα τρακτέρ τους στο ρεύμα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Στον κόμβο Δερβενίου, στην εθνική οδό ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Η ΝΟΔΕ Καβάλας στηρίζει τον Γιάννη Πασχαλίδη - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Η ΝΟΔΕ Καβάλας στηρίζει τον Γιάννη Πασχαλίδη - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ.Καβάλας στηρίζει απόλυτα τον πρώην βουλευτή – πολιτευτή του κόμματος Γιάννη Πασχαλίδη, ο οποίος τελευταία δέχτηκε επίθεση για δήθεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Δήμος Καβάλας: Προσφιλής τακτική του Μάκη Παπαδόπουλου οι συκοφαντίες και τα ψεύδη! - KAVALAPOST

Δήμος Καβάλας: Προσφιλής τακτική του Μάκη Παπαδόπουλου οι συκοφαντίες και τα ψεύδη!  KAVALAPOST

Λιτή και ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν η απάντηση της διοίκησης του δήμου Καβάλας στην ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου, που με αφορμή δημοσίευμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Με Νίκο Ανδρουλάκη η πίτα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Με Νίκο Ανδρουλάκη η πίτα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται στην Καβάλα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου. Θα παραστεί σε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Έψαλαν τον εθνικό ύμνο και δάκρυσαν στη Σαμψούντα οι Μικρασιάτες της Καβάλας - Pontos News

Έψαλαν τον εθνικό ύμνο και δάκρυσαν στη Σαμψούντα οι Μικρασιάτες της Καβάλας  Pontos News

Στη Σαμψούντα βρέθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας από τις 24 έως 27 Ιανουαρίου, καλεσμένοι του Συλλόγου Ανταλλαγέντων ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


20 χρόνια Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας - KAVALAPOST

20 χρόνια Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας  KAVALAPOST

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του «Γεώργιος Παυλίδης» οι Υπάλληλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και τίμησαν τα ιδρυτικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Δικαστικός υπάλληλος εξαπατούσε πολίτες υποσχόμενος ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις! - Εφημερίδα Μακεδονία

Καβάλα: Δικαστικός υπάλληλος εξαπατούσε πολίτες υποσχόμενος ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις!  Εφημερίδα Μακεδονία

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καβάλας, σε βάρος ενός δικαστικού υπαλλήλου, που υπηρετεί στο δικαστικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Η βασιλόπιτα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας - Πρωϊνή

Η βασιλόπιτα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας  Πρωϊνή

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σας προσκαλεί σε εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στις 06-02-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 μ.μ., στο χώρο ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας - ΕΡΤ

Καβάλα: Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας  ΕΡΤ

Tην έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει στον Υφυπουργό Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη με σχετική επιστολή, το Επιμελητήριο της Καβάλας για τον αποκλεισμό ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ δήμων Κορίνθου και Καβάλας - aftodioikisi.gr

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ δήμων Κορίνθου και Καβάλας  aftodioikisi.gr

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ενημέρωσαν οι Δήμαρχοι Κορινθίων και Καβάλας κ. Πνευματικός Αλέξανδρος και κ. Τσανάκα Δήμητρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


Δ. Καβάλας: Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού - aftodioikisi.gr

Δ. Καβάλας: Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού  aftodioikisi.gr

Με τη με αριθμ. 898/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, αποφασίσθηκε η απαλλαγή από τα ισχύοντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το έτος ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 January 2019 | 10:00 am


ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή δύο αγώνων κυπέλλου λόγω… βροχής - KAVALAPOST

ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή δύο αγώνων κυπέλλου λόγω… βροχής  KAVALAPOST

Oι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δημιούργησαν προβλήματα, εκτός από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και στο θεσμό του κυπέλλου! Για την Τετάρτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 30.01.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 30.01.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Πρόσληψη προσωπικού φύλαξης στην ΕΦΑ Καβάλας - aftodioikisi.gr

Πρόσληψη προσωπικού φύλαξης στην ΕΦΑ Καβάλας  aftodioikisi.gr

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ημερήσιων φυλάκων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών.

Δημοσιεύθηκε στις 30 January 2019 | 10:00 am


Κίνημα Αλλαγής για τον δήμο Καβάλας: Και επίσημα το «χρίσμα» στον Θόδωρο Μουριάδη - KAVALAPOST

Κίνημα Αλλαγής για τον δήμο Καβάλας: Και επίσημα το «χρίσμα» στον Θόδωρο Μουριάδη  KAVALAPOST

4μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές (Μάιος 2019) το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τη στήριξή του σε πέντε δημοτικούς συνδυασμούς και υποψήφιους ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


93 κιλά κάνναβης στα χέρια του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας - Ο Χρόνος

93 κιλά κάνναβης στα χέρια του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας  Ο Χρόνος

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης έγιναν οι συλλήψεις και οι κατασχέσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 28.01.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 28.01.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


Νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Θόδωρος Παπαδόπουλος - KAVALAPOST

Νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  KAVALAPOST

Ο πρώην υπάλληλος και αντιπρόεδρος επί 4 χρόνια της ΔΕΥΑ Καβάλας Θόδωρος Παπαδόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2019 | 10:00 am


Στο Power of Love ως... guest ο σέντερ της Καβάλας, Αντώνης Σκλήβας - SPORT24

Στο Power of Love ως... guest ο σέντερ της Καβάλας, Αντώνης Σκλήβας  SPORT24

Στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Power of Love με την ιδιότητα του πρώην φίλου παίκτριας του παιχνιδιού, εμφανίστηκε ο πρώην σέντερ του Εθνικού και νυν της Energean ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: