Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Διονύση Κλάδη στην ΑΜΘ

Στην Ορεστιάδα

Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους και στον ΟΑΕΔ Ορεστιάδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Κλάδης Διονύσης συνοδευόμενος και από τον υποψήφιο δήμαρχος Ορεστιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστα Ζαλουφλή.

 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κάλπικα διλήμματα που βάζουν στο λαό κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και ανέδειξε το πραγματικό δίλλημα για τους εργαζόμενους, δηλαδή για το αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο που μας καλούν τα υπόλοιπα κόμματα που αποδεδειγμένα φέρνει φτώχεια, απώλεια εργατικών δικαιωμάτων, πολέμους και προσφυγιά ή θα κάνουμε το βήμα ώστε να δυναμώσει η προοπτική του διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης που βάζει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, του λαού.

 

Αν την επόμενη μέρα των εκλογών θα «χαμογελάνε» οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών ομίλων ή οι εργαζόμενοι με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ.

 

Με χιουμοριστικό τόνο ο Δ. Κλάδης ανέφερε ότι έχει για τους εργαζόμενους και ένα spoiler για το νικητή του master chef που φέτος θα είναι διπλός, από τη μια η ΕΕ που είναι η πρώτη μαγείρισσα των αντιλαϊκών μέτρων και από την άλλη η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ που είναι πρώτη στη νοθεία, τα μαγειρέματα και την είσοδο των εργοδοτών στα σωματεία. Άλλωστε οι εργαζόμενοι στην περιοχή της Ορεστιάδας γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο των εργατοπατέρων αφού ο πρόεδρος του σωματείου ιδ. Υπαλλήλων στην περιοχή είναι ουσιαστικά ο ίδιος εργοδότης δεκάδων εργαζομένων.

 

Στην Καβάλα

Σε μεγάλες παραγωγικές μονάδες της περιοχής συναντήθηκε με εργαζόμενους και τους κάλεσε να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Γιατί και η «δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ και η «βιώσιμη ανάπτυξη» της Ν∆ στην καρδιά τους έχουν τους στόχους των επιχειρηματικών ομίλων. Η «ανάπτυξή» τους απαιτεί φτηνή εργατική δύναμη, συνέχιση της φοροληστείας του λαού, ματωμένα πλεονάσματα. «Γνωρίζεται πολύ καλά από αυτά που ζείτε με την εκ περιτροπής εργασία, τα εργόσημα, τη μερική απασχόληση, τις απολύσεις, τι σημαίνει ανάπτυξη για τους επιχειρηματικούς ομίλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σημείωσε απευθυνόμενος σε εργαζόμενες από τη μειονότητα ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που δε διαχωρίζει τους εργαζόμενους ανάλογα με το τι Θεό πιστεύουν αλλά παλεύει για την ενότητα και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων που βιώνουν κοινά προβλήματα και εκμετάλλευση.

 

Στην Αλεξανδρούπολη

Επισκέφτηκε την επιθεώρηση εργασίας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Ανέδειξε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό ώστε να μπορεί να επιτελείται σωστά το έργο των υπηρεσιών, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει το υπάρχον προσωπικό. Υπηρεσίες που είναι κρίσιμες  για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων αλλά και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του λαού μας.

 

Παράλληλα, αναφερόμενος στον καυγά που στήνουν γύρω από τα σκάνδαλα ανέφερε ότι  η ταύτισή τους στα κρίσιμα ζητήματα είναι και ο λόγος που προεκλογικά αναπαράγουν τη γνωστή και χιλιοπαιγμένη σκανδαλολογία, μήπως και πείσουν κανέναν ότι διαφέρουν.

 

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην τσιμπήσουν στα ψεύτικα διλήμματα, που ξανασερβίρονται µε νέο περιτύλιγμα για να παραπλανήσουν ακόμη μια φορά το λαό. Γιατί θυμόμαστε τους «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς», που έγιναν όλοι μνημονιακοί. Θυμόμαστε το ΝΑΙ και το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, που έγινε ΝΑΙ σ’ ένα νέο μνημόνιο. Το ίδιο θα συμβεί και µε την καρικατούρα της -κατ’ όνοµα- «προοδευτικής συμμαχίας» του ΣΥΡΙΖΑ, που στήνεται µε γνωστά στελέχη που έχουν διακριθεί στο αντιλαϊκό έργο, πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν∆, άλλους γυρολόγους της πολιτικής. Όταν υλοποιείς μια βάρβαρη πολιτική στο όνοµα της «προόδου», όπως κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τότε θρέφεις την ακροδεξιά, τη συντήρηση, τη φασιστική δημαγωγία. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην ιστορία. Το μόνο πραγματικό βόλι απέναντι στο φασισμό είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στο σύστημα που τον γεννά.

 

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 8:15 pm


Θεανώ Φωτίου: περίπου 82εκ.€ στους δικαιούχους του Επιδόματος Στέγασης

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

 

Το ποσό των 82.461.054,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 177.638 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 477.000 άτομα.

 

Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Μάρτιο.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 7:57 pm


Αποχαιρέτισαν τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Καβάλας Γιώργο Γκράνα

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του πρώην αστυνομικού διευθυντή Καβάλας Γιώργου Γκράνα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου 2019 το αστυνομικό τμήμα Καβάλας, παρουσία αιρετών της τοπικής αλλά και περιφερειακής ηγεσίας.

 

Ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας είχε αποστρατευθεί προ εβδομάδων με τον βαθμό του Υποστράτηγου, μετά τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Νέος διευθυντής ανέλαβε στη θέση του ο Γιάννης Καραμανλής.

 

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα απένειμε στο Γιώργο Γκράνα ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ δώρα αντάλλαξε τόσο με τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανο, όσο και με τους υπόλοιπους δημάρχους του Νομού.

 

Οι δήμαρχοι Καβάλας και Νέστου δεν δίστασαν να εκφράσουν την επιθυμία τους, να έχουν στο πλευρό τους σε μελλοντικό χρόνο, στον πολιτικό τους αγώνα τον κ.Γκράνα.

 

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 2:15 pm


Δεύτερη χορηγία από τα λιπάσματα για τους «Άδοντες και Ψάλλοντες»

Νέα χορηγία ύψους 4.000€ εξασφάλισε ο Δήμος Καβάλας για την φετινή διοργάνωση της εκδήλωσης «Άδοντες και Ψάλλοντες» η οποία θα σταθεί αφορμή για να φιλοξενηθούν στην Καβάλα 1.000 άτομα για ένα τριήμερο. Και η δεύτερη χορηγία προέρχεται από εταιρία που σχετίζεται με την τοπική λιπασματοβιομηχανία και συγκεκριμένα από την εταιρία PFIC. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ισόποση χορηγία ανακοινώθηκε ότι δίνεται και από την εταιρία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης». 

 

Η δεύτερη χορηγία ανακοινώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε το πρωί της Παρασκευής 19/4/2019 από τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας Μαρία Φραντζεσκάκη και τον διευθυντή του εργοστασίου της PFIC στη Νέα Καρβάλη Αλέξανδρο Γιαννίκο.

 

Η δήμαρχος αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει και την δική τους οικονομική συνεισφορά στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Α.Ο.Κ

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Η φετινή διοργάνωση θα αρχίσει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 με βιωματικά εργαστήρια και παρουσιάσεις των μουσικών συνόλων των Μουσικών Σχολείων σε διάφορα σημεία της πόλης της Καβάλας. 

 

Την επομένη, Σάββατο 11 Μαΐου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια-διαλέξεις και την τελετή έναρξης των εκδηλώσεων οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 12 Μαΐου με τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων να ψάλλουν στη Θεία Λειτουργία στους ιερούς ναούς της πόλης κατά τις πρωινές ώρες ενώ το βράδυ συμπράττουν και ερμηνεύουν έργα βυζαντινής, ελληνικής παραδοσιακής και συμφωνικής μουσικής, στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Το τετραήμερο εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου με την απονομή των αναμνηστικών και την τελετή λήξης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 1:17 pm


Νήπια από Καβάλα και Πολύστυλο έψαλαν τα «λαζαρικά κάλαντα»

Κάλαντα και φωνές μικρών παιδιών γέμισε η πλατεία του γειτονικού Πολύστυλου την Τετάρτη που μας πέρασε. Το 24οΝηπιαγωγείο Καβάλας μαζί με το Νηπιαγωγείο Πολύστυλου, αναβίωσαν το παραδοσιακό έθιμο «τα κάλαντα του Λαζάρου» και έδωσαν Πασχαλινό χρώμα στο χωριό. Αρωγοί και συνδιοργανωτές ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολύστυλου, καθώς και ο Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης.

 

Τα παιδιά, οι δάσκαλοι, οι γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν και τα μέλη των συλλόγων, επισκέφτηκαν κατ΄αρχάς την εκκλησία του χωριού, όπου ο ιερέας πάτερ Θεοχάρης, με γλαφυρό τρόπο εξιστόρησε με ευλάβεια  το θαύμα της ανάστασης του Λαζάρου.

 

Υπό την καθοδήγηση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύστυλου κ. Μένιου Μεγγίδη, όλοι μαζί, στο φιλόξενο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου του Πολύστυλου, κατασκεύασαν τον Λάζαρο και καλαθάκια λουλουδιών, και στην συνέχεια τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα σε σπίτια του χωριού που τους έβαζαν στο στολισμένο με λουλούδια καλαθάκι,  αυγά και γλυκά :

 

«Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια, ήρθε των Βαγιών η εβδομάδα.

Ξύπνα Λάζαρε και μην κοιμάσαι, ήρθε η μέρα σου και η χαρά σου.

Πού ήσουν Λάζαρε; Πού ήσουν κρυμμένος; Κάτω στους νεκρούς, σαν πεθαμένος.

Δε μου φέρνετε, λίγο νεράκι, που 'ν' το στόμα μου πικρό φαρμάκι.

Δε μου φέρνετε λίγο λεμόνι, Που 'ν' το στόμα μου, σαν περιβόλι.

Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια, ήρθε η Κυριακή που τρων’ τα ψάρια.

Σήκω Λάζαρε και μην κοιμάσαι, ήρθε η μάνα σου από την πόλη, σου ’φέρε χαρτί και κομπολόι.

Γράψε Θόδωρε και συ Δημήτρη, γράψε Λεμονιά και Κυπαρίσσι.

Το κοφνάκι μου θέλει αυγά, κι η τσεπούλα μου θέλει λεφτά.

Βάγια, Βάγια και Βαγιώ  τρώνε ψάρι και κολιό.

Και την άλλη Κυριακή, τρώνε το ψητό τ’ αρνί»

 

Στην συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο του Πολύστυλου. Η αναβίωση του εθίμου έγινε με εξαιρετικό τρόπο και αξίζουν συγχαρητήρια, στα παιδιά, τους δασκάλους και σε όσους συμμετείχαν.

(δελτίο Τύπου) 

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 12:19 pm


Άρης Βέρρος: παρουσίασε 13 νέους υποψήφιους με τη «Συμπαράταξη Πολιτών» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεκατρείς νέους υποψήφιους με το συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών» παρουσίασε ο επικεφαλής του και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Άρης Βέρρος. Πρόκειται για τους εξής: 

 

1. Μάριος Αθανασιάδης, ιστορικός – επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού 

2. Κική Ιωαννίδου, ιδιωτική υπάλληλος

3. Θανάσης Κελεπούρης, ιδιωτικός υπάλληλος

4. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ελεύθερος επαγγελματίας – ζαχαροπλάστης

5. Αναστασία Μωυσίδου, πρώην ιδιωτική υπάλληλος 

6. Αλεξία Μπαμπατζίκου, κτηματομεσίτρια

7. Ελευθερία Ναλμπάντη, νοσηλεύτρια - πρώην εργαζόμενη νοσοκομείου Καβάλας

8. Παναγιώτης Μοδούρας, ελεύθερος επαγγελματίας

9. Αθηνά Παπαδοπούλου, κοινωνική λειτουργός

10. Σταύρος Σιαματάς, πρώην δημοτικός υπάλληλος Δήμου Καβάλας

11. Μίλτος Σαμλίδης, ιδιωτικός υπάλληλος τομέα επισιτισμού-τουρισμού 

12. Αθηνά Τζάβλα, φιλόλογος 

13. Γιώργος Φρατζής, μαθηματικός

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Άρης Βέρρος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του (δημοσιεύεται ξεχωριστά στο KavalaNews.GR) τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αποτελεί προϊόν της πολύχρονης δράσης και συμμετοχής μας στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου Καβάλας και της συμμετοχής μας στους κοινωνικούς αγώνες και τα κινήματα. Το πρόγραμμα μας διαμορφώθηκε από τη συναναστροφή μας και τον ανοιχτό και διαρκή διάλογο με τους συνδημότες μας από όλα τα τμήματα της κοινωνίας, από τις συζητήσεις με τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας».

 

Σχολιάζοντας το νέο εκλογικό σύστημα αλλά και τη νομοθεσία που προβλέπει ότι οι πλειοψηφίες θα σχηματίζονται σε κάθε συνεδρίαση για κάθε θέμα, ο κ. Βέρρος είπε μεταξύ άλλων: «η αντίθεσή μας στο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο και η καθιέρωση της απλής αναλογικής αποτελούσαν πάντα θέσεις της παράταξής μας. Η καθιέρωση της απλής αναλογικής με το Κλεισθένη, παρ’όλο που σε πολλούς δεν αρέσει, μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με μία νέα πραγματικότητα. Και αυτό γιατί, παρά τις ελλείψεις του, απαντά στα προβλήματα διοίκησης με περισσότερο δημοκρατία και συνεργασία. Πεδίο δόξης λαμπρό για όσους και όσες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τη δημοκρατία και τη συνεργασία».

 

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 9:27 am


Περιοδεία του Κώστα Κατσιμίγα στη Δράμα

Περιοδεία στη Δράμα, που περιελάμβανε εθιμοτυπικές και ουσιαστικές επισκέψεις, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 17 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, τον κ. Κατσιμίγα συνόδευσαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας Κώστας Αβραμίδης, Γιώργος Αννάογλου, Αθηνά Κουκόγια, Μάρθα Μαλέζογλου και Τασούλα Μωυσιάδου. 

 

Πρώτος σταθμός τους ήταν το δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου Δράμας, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο και συνομίλησαν με εργαζόμενους και με στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών. Η συνάντηση με τον κ. Μαμσάκο περιλάμβανε ενημέρωση για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου και για τους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της διοίκησης, καθώς και ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και για τις προοπτικές ανάταξής της. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δράμα μπορεί να αποκτήσει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατείχε ιστορικά, σημειώνοντας ότι για το σκοπό αυτό απαιτείται εξωστρέφεια. Περιέγραψε δε, τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που έχει καταθέσει, δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα, στις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές, καθώς και στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, με τη διασύνδεση των τουριστικών προορισμών. 

 

Στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας τον κ. Κατσιμίγα και τους συνεργάτες του υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κώστας Κινατζίδης. Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ενώ ο κ. Κατσιμίγας είχε επαφές και με υπηρεσιακούς παράγοντες, με πολλούς εκ των οποίων είχε συνεργαστεί κατά τη θητεία του ως Εκτελεστικός Γραμματέας, στην πρώτη διοίκηση τη αιρετής Περιφέρειας. 

 

Μία γόνιμη συζήτηση γύρω από ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Δράμας, αναπτύχθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν ο επικεφαλής και τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας με τους Μιχάλη Αθανασιάδη, Αριστοτέλη Τσαγκαλίδη και Παναγιώτη Στεφανίδη από τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Ρέμβης. Ο ΤΟΕΒ Ρέμβης εξυπηρετεί 10.000 στρέμματα στην καρδιά του κάμπου της Δράμας, ωστόσο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στη λειτουργία του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων δικτύων, ενώ έγινε εκτενής διάλογος για τα εμπόδια που θέτει η γραφειοκρατία κα οι παθογένειες του συστήματος εκπόνησης μελετών. 

 

Τα αγροτικά ζητήματα βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο, στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Δράμας, Γιάννη Κεσκίνογλου, και με τον Διευθυντή, Γιώργο Σωτηρέλη. Ο κ. Κατσιμίγας και τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δραστηριότητες και για τα σχέδια της ΕΑΣ, η οποία λειτουργεί πλέον ως πρωτοβάθμια συνεταιριστική οργάνωση. Ενδιαφέρουσα συζήτηση αναπτύχθηκε γύρω από τη σύσταση ομάδας πατατοπαραγωγών στην περιοχή του Νευροκοπίου, η οποία αριθμεί πλέον 54 μέλη, διαθέτει το δικό της συσκευαστήριο και προωθεί την παραγωγή της σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. 

 

Ο κ. Κατσιμίγας, παρουσιάζοντας τις απόψεις για τους τρόπους βελτίωσης της οικονομικής θέσης των αγροτών, πρότεινε την δημιουργία μονάδας μεταποίησης πατάτας, ώστε το προϊόν να αποκτήσει προστιθέμενη αξία και να αποφέρει αυξημένα εισοδήματα στους ντόπιους παραγωγούς. Ο κ. Κεσκίνογλου συμφώνησε με μια τέτοια προοπτική, ενώ δήλωσε πως αυτό το εγχείρημα βρίσκεται στα σχέδια της οργάνωσης. 

 

Περαιτέρω, οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα προβλήματα στην άρδευση, για τις υποδομές που είναι απαραίτητες στην περιοχή της Δράμας και για την ανάγκη ενίσχυσης της τεχνογνωσίας των αγροτών, ενώ ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατέστησε σαφές ότι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητά του, καθότι πρόκειται για έναν βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας, 

 

Ο κ. Κατσιμίγας και τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν τη Διεύθυνση Δασών Δράμας, στην αρμοδιότητα της οποίας βρίσκονται τα μεγαλύτερα σε έκταση δάση της Περιφέρειάς μας. Με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πραγματοποίησαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις δυνατότητες αξιοποίησης των δασών προς όφελος της πατρίδας μας, της οικονομίας και του περιβάλλοντος, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για τις παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για την ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού στα Θερμιά Παρανεστίου και οικοτουρισμού στην ευρύτερη ορεινή περιοχή.

 

Η περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ στη Δράμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, Χριστόφορος Σεβαστίδης. Ο κ. Κατσιμίγας είχε την ευκαιρία να επαναλάβει την πάγια άποψή του ότι οι βιομηχανίες που θα επιβιώσουν στη σύγχρονη εποχή, θα είναι οι καινοτόμες και έξυπνης τεχνολογίας βιομηχανίες και εκείνες που ανήκουν στον αγροτοδιατροφικό κλάδο. Επίσης, ενημερώθηκε εκτενώς από τον κ. Σεβαστίδη για τη λειτουργία της ΝΕΟΓΑΛ, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και της επιλεξιμότητας των προγραμμάτων, θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια επέκτασης και περαιτέρω ανάπτυξης της επιχείρησης. 

 

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:46 pm


Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Εβδομάδα δημόσιας Υγείας» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης πραγματοποίησε την Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας στην οποία συμμετείχε και η ΠΕ Καβάλας μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,που έλαβε χώρα από τις 8 έως 14 Απριλίου2019. Διοργανώσαμε με την έμπρακτη συμμετοχή των εμπλεκόμενωνφορέων  πολλαπλές δράσεις σε όλους του Δήμουςτης Περιφερειακής μας Ενότητας, που περιελάμβανανενημερωτικές ομιλίες, διαδραστικές-βιωματικές δράσεις σε σχολεία με την ένθερμη ανταπόκριση των μαθητών, κινητές μονάδεςπροληπτικούιατρικούελέγχου σεαπομονωμένους οικισμούς της περιοχής για άτομα της τρίτης ηλικίας, επιστημονικές ημερίδες γιαθέματα που διάγουν και ενισχύουν τη σημαντικότητα της Δημόσιας Υγείας. 

 Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των υπαλλήλων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας, καθώς και στην εθελοντική συμμετοχή όλων των φορέων που έλαβαν μέρος.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας Καβάλας και τον Ιατρικό Σύλλογο, οι Γιατροί του Κόσμου επισκέφθηκαν τους τέσσερεις Δήμους του νομού Καβάλας και πραγματοποίησαν προληπτικές εξετάσεις, με παιδίατρο και οδοντίατρο σε δημοτικά σχολεία. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν οφθαλμολογικές εξετάσεις με την κινητή μονάδα σε αγροτικά ιατρεία. Συνολικά εξετάστηκαν 405 παιδιά και 85 ενήλικες.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, συγχαίρει τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας για τη διοργάνωση και ευχαριστεί όλους τους φορείς που έλαβαν μέρος:          

ατρικός  Σύλλογος  Καβάλας
Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας
 Γιατροί του Κόσμου-παράρτημα Καβάλας
Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
Νομαρχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας, 
Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Αν. Μακεδονίας, Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί, 
Διεύθυνση Α/ Βαθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας 
Διεύθυνση Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας
Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Καβάλας
 Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, 
Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.ΣΔΙΑ), 
Σύλλογος “Γλυκιά Αγκαλιά” N.Καβάλας, 
Δήμος Καβάλας, 
Δήμος Θάσου, 
Δήμος Παγγαίου, 

Δήμος Νέστου.   

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:40 pm


Κυριακή των Βαϊων στην Καθολική Εκκλησία της Καβάλας

Η Καθολική Εκκλησία της Καβάλας, καλεί όλους τους Καβαλιώτες καθώς και όλους τους φίλους, να παρευρεθούν στην Θεία Λειτουργία για την Ευλογία των Βαΐων που θα τελεσθεί την Κυριακή 21 - 04 - 2019 και ώρα 10:00 το πρωί, στον Ιερό Καθολικό Ναό Αγίου Παύλου της Καβάλας (Κύπρου 6).
Σας κάνουμε γνωστό ότι το Καθολικό Πάσχα στην Ελλάδα εορτάζεται μαζί με το Ορθόδοξο, με ειδική άδεια του Πάπα και αυτό γίνεται για λόγους πρακτικούς (άδειες σε δουλειές, διακοπές των Καθολικών μαθητών στο σχολείο κτλπ) εφόσον στην χώρα μας, οι επίσημες αργίες ακολουθούν το Ορθόδοξο Πάσχα.   
Να επισημανθεί πως ΟΛΕΣ οι Θείες Λειτουργίες είναι "ανοιχτές" για οποιονδήποτε ενδιαφέρετε να τις παρακολουθήσει - συμμετάσχει ή να γνωρίσει την Καθολική Εκκλησία!  "
 

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:32 pm


Επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποιεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

Α. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διοργανώνει  την Κυριακή 21/4/2019, στις 8.00μ.μ., στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ GALAXYAIROTEL, στην Καβάλα εκδήλωση με θέμα: «Για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών» Ομιλητές,οι υποψήφιοι και υποψήφιες ευρωβουλευτές:

Δημήτρης Παπαδημούλης,Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου,Νομικός, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Ουφούκ Μουσταφά, Δικηγόρος

 

Β. Την ίδια μέρα οι υποψήφιοι και υποψήφιες ευρωβουλευτές, στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη, θα συναντηθούν με αγροτικούς συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών του Παγγαίου και του Νέστου στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω εκδήλωση, τις ώρες 6.30μ.μ.- 8.00μ.μ.

 

Γ. Ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης το πρωί της ίδιας μέρας  θα συναντηθεί με υποψήφιους  αυτοδιοικητικών παρατάξεων (δημοτικών και περιφερειακών), στο Στέκι ΣΠΟΥΤΝΙΚ, Αρχελάου 8, στην Καβάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 8:26 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Πεσμένες γέφυρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες - Ο Χρόνος

Πεσμένες γέφυρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες  Ο Χρόνος

Κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας σε ποιον ανήκει η πεσμένη γέφυρα Καβάλας, σχεδόν επτά μήνες μετά την πτώση της.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:00 am


Στον Δήμο Καβάλας θα γίνει "μάχη Τιτανικός"! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Στον Δήμο Καβάλας θα γίνει "μάχη Τιτανικός"!  Κ-ΤΥΠΟΣ

«Πλέον, άρχισε να «τρέχει» η προεκλογική κίνηση για την Καβάλα κι αυτό είναι οφθαλμοφανές (σ.σ. όποιος δεν το βλέπει, έχω να του προτείνω οφθαλμίατρο).

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 1:09 am


ΥΠΑ: Δεν μετακινήθηκε εξοπλισμός ελέγχου επιβατών από το αεροδρόμιο Καβάλας | TornosNews.gr - Tornos News

ΥΠΑ: Δεν μετακινήθηκε εξοπλισμός ελέγχου επιβατών από το αεροδρόμιο Καβάλας | TornosNews.gr  Tornos News

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης εξοπλισμού ελέγχου επιβατών από τον αερολιμένα Καλαμάτας. Όλα τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 4:16 pm


Καβάλα: Εκδήλωση της Λέσχης Φιλάθλων - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκδήλωση της Λέσχης Φιλάθλων  ΕΡΤ

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί από την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβαλάς «Βασίλης Βασιλικός», ημερίδα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 12:51 pm


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ομόφωνα ενέκρινε χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο την πρόταση σύμβασης με την Εγνατία Οδό για την εκπόνηση μελετών σε σχέση με την γέφυρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 7:28 am


Θεία Λειτουργία των Βαΐων στον Καθολικό ναό Αγίου Παύλου της Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Θεία Λειτουργία των Βαΐων στον Καθολικό ναό Αγίου Παύλου της Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Καθολική Εκκλησία Καβάλας καλεί τους Καβαλιώτες, να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία για την ευλογία των Βαΐων, που θα τελεσθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:35 pm


Η «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας» έχει το δίκτυο υποστηρικτών της και στην Π.Ε. Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας» έχει το δίκτυο υποστηρικτών της και στην Π.Ε. Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε την «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας», στην οποία συμμετείχε και η ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:04 pm


ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ: Απόπειρα απάτης με στόχο το ταμείο δυο εκκλησιών - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ: Απόπειρα απάτης με στόχο το ταμείο δυο εκκλησιών  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Οι δράστες επικαλέστηκαν την ανάγκη οικονομικής στήριξης ατόμων που κινδυνεύουν με έξωση Με διαφορά λίγων ημερών, τουλάχιστον δύο εφημέριοι, ισάριθμων ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 5:34 pm


Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη προσκυνηματική εκδρομή στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 5:24 pm


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. έχει νέα σύνθεση - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. έχει νέα σύνθεση  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της Οργάνωσης Νεολαίας Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.), η οποία είναι η ακόλουθη:.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:15 pm


Δήμος Καβάλας: Οι επίλεκτοι παίκτες του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, θα προσφέρουν θέαμα στην Καλαμίτσα - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Οι επίλεκτοι παίκτες του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, θα προσφέρουν θέαμα στην Καλαμίτσα  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Δήμος Καβάλας και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», στο πλαίσιο του 4ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «ΛΕΥΤΕΡΗΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 2:03 pm


Το 5ο ΓΕ.Λ. Καβάλας προσκλήθηκε και συμμετείχε στο 7ο διεθνές μαθητικό συνέδριο λογοτεχνίας στην Κωνσταντινούπολη - Κ-ΤΥΠΟΣ

Το 5ο ΓΕ.Λ. Καβάλας προσκλήθηκε και συμμετείχε στο 7ο διεθνές μαθητικό συνέδριο λογοτεχνίας στην Κωνσταντινούπολη  Κ-ΤΥΠΟΣ

Από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου 2019, αναφέρει δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκαν στο «Ζωγράφειο» Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, οι εργασίες του 7ου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 1:35 pm


Δήμος Καβάλας: Πρόσκληση στους επαγγελματίες, που θέλουν να πουλάνε κάρτες για την ελεγχόμενη στάθμευση - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Πρόσκληση στους επαγγελματίες, που θέλουν να πουλάνε κάρτες για την ελεγχόμενη στάθμευση  Κ-ΤΥΠΟΣ

Με την αρ. 52/2019 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, αναφέρει δελτίο Τύπου, αποφασίστηκε το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 1:05 pm


Κύπελλο ΕΠΣΚ: Υπόσχεση για όμορφο θέαμα στον τελικό [Φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Υπόσχεση για όμορφο θέαμα στον τελικό [Φωτογραφίες]  KAVALAPOST

O μεγάλος τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα είναι ο 40ος στην ιστορία της Ένωσης της Καβάλας και θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μεγάλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:59 pm


Πιτσιρίκια διέρρηξαν 13 σπίτια στην Καβάλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Πιτσιρίκια διέρρηξαν 13 σπίτια στην Καβάλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένας 13χρονος και δυο 12χρονοι, άρπαξαν μεταξύ άλλων μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ακόμα και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:55 pm


Καβάλα: Μαθητές υιοθετούν τη Βασιλική εκτός των τειχών στις Κρηνίδες - ΕΡΤ

Καβάλα: Μαθητές υιοθετούν τη Βασιλική εκτός των τειχών στις Κρηνίδες  ΕΡΤ

Τη Βασιλική Εκτός Τειχών εντός του αστικού ιστού των Κρηνίδων «υιοθετεί» το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα (Δίκτυο Ενεργών Μαθητών-Δ.Ε.Μα) σε συνεργασία με την ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:46 pm


Καβάλα: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου - ΕΡΤ

Καβάλα: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου  ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:37 pm


Καβάλα: Καφενείον «το Θεατρικόν - ΕΡΤ

Καβάλα: Καφενείον «το Θεατρικόν  ΕΡΤ

Το θεατρικό έργο, Καφενείον «το Θεατρικόν» από τη Θεατρική Μηχανή Καβάλας, θα ανέβει για τρείς ημέρες Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:33 pm


Ένα μάθημα ζωής: Ο Αλέξης Πολίτης «διδάσκει» τους μαθητές της Καβάλας να μην καπνίζουν - KAVALAPOST

Ένα μάθημα ζωής: Ο Αλέξης Πολίτης «διδάσκει» τους μαθητές της Καβάλας να μην καπνίζουν  KAVALAPOST

Ο Ειδικός Πνευμονολόγος και για πολλά χρόνια στυλοβάτης του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Νοσοκομείου Καβάλας εξήγησε στους μαθητές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:13 am


Κίνηση στους δρόμους: «Κόλαση» σε Αθηνών-Κορίνθου και Καβάλας - In.gr

Κίνηση στους δρόμους: «Κόλαση» σε Αθηνών-Κορίνθου και Καβάλας  In.gr

Σημειωτόν πάνε οι οδηγοί στο Λεκανοπέδιο Αττικής, με τον Κηφισό να βρίσκεται στο «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:38 am


Καβάλα: Οικονομική ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων - ΕΡΤ

Καβάλα: Οικονομική ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων  ΕΡΤ

Την οικονομική ενίσχυση μέσω βοηθήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:37 am


Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Καβάλα - evros24.gr

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Καβάλα  evros24.gr

Συνελήφθη χθες (18-4-2019) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:00 am


Συνελήφθη 57χρονος με 736 παιδικά αθύρματα στην Καβάλα - evros24.gr

Συνελήφθη 57χρονος με 736 παιδικά αθύρματα στην Καβάλα  evros24.gr

Συνελήφθη, χθες (18-4-2019) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:00 am


11ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στη Χρυσούπολη Καβάλας - Pontos News

11ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στη Χρυσούπολη Καβάλας  Pontos News

Ο ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει το 11ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 17:00, στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 9:49 am


Σπαραγγοκεφτέδες Καβάλας - Το Βήμα Online

Σπαραγγοκεφτέδες Καβάλας  Το Βήμα Online

Η Βόρεια Ελλάδα βγάζει το 75% της παραγωγής σπαραγγιών, τα οποία κυρίως φεύγουν για εξαγωγή. Aυτή είναι μια συνταγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας, μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 7:00 am


Η Καβάλα έχει το δικό της πασαλιμάνι! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Καβάλα έχει το δικό της πασαλιμάνι!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Δήμος Καβάλας άδραξε την ευκαιρία και αποφάσισε να ιδρύσει Δημοτικό Λιμενικό Γραφείο, με σκοπό τη διαχείριση των λεγόμενων «ορφανών» λιμενίσκων στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:57 am


«ΓυμνάΖΩμαι», η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας διοργανώνει ημερίδα για την άθληση, τη διατροφή και την υγεία - Κ-ΤΥΠΟΣ

«ΓυμνάΖΩμαι», η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας διοργανώνει ημερίδα για την άθληση, τη διατροφή και την υγεία  Κ-ΤΥΠΟΣ

Τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 (7:30μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί, από τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας ημερίδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 11:43 pm


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποτελέσματα εκλογών για νέα διοίκηση - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποτελέσματα εκλογών για νέα διοίκηση  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας διεξήχθησαν οι τακτικές Αρχαιρεσίες των Καταστατικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 11:17 pm


Δήμος Καβάλας: Ικανοποιήθηκε αίτημα των πολυτέκνων, θα χορηγηθεί βοήθημα κοινωνικής αλληλεγγύης σε 30 συνδημότες - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Ικανοποιήθηκε αίτημα των πολυτέκνων, θα χορηγηθεί βοήθημα κοινωνικής αλληλεγγύης σε 30 συνδημότες  Κ-ΤΥΠΟΣ

Την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφτηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων, Ιωάννης Βοΐδης, για να την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 9:01 pm


ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Ιδέες και προτάσεις για την πόλη της Καβάλας – Νέα ονόματα υποψηφίων - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Ιδέες και προτάσεις για την πόλη της Καβάλας – Νέα ονόματα υποψηφίων  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Τον Δεκέμβριο του 2018 δημιουργήσαμε την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος», που στόχο έχει να αναδείξει μια ελπιδοφόρα πρόταση για τον Δήμο Καβάλας, που θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 3:28 pm


Ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας - MetroSport.gr

Ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας  MetroSport.gr

Στο "Ανθή Καραγιάννη" θα γίνει ο 40ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Ο 40ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας είναι μεταξύ των ομάδων του Αετού ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 3:16 pm


Διακοπές ρεύματος σε Καβάλα και Νέστο - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Kavala Report

Διακοπές ρεύματος σε Καβάλα και Νέστο - ΚΟΙΝΩΝΙΑ  Kavala Report

Διακοπές ρεύματος για σήμερα, αύριο και την Παρασκευή έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ για το νομό Καβάλας. Συγκεκριμένα: Τετάρτη 17/4/2019. Δήμος Νέστου ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 12:56 pm


Καβάλα: Υποψήφιους ευρωβουλευτές υποδέχεται η ΝΟΔΕ ΝΔ - ΕΡΤ

Καβάλα: Υποψήφιους ευρωβουλευτές υποδέχεται η ΝΟΔΕ ΝΔ  ΕΡΤ

Δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές θα υποδεχθεί η ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας όπως το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μπάμπης Δράκος. Πρόκειται για τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 9:47 am


Καβάλα: «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας και Θάσου - ΕΡΤ

Καβάλα: «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας και Θάσου  ΕΡΤ

Εκδήλωση με θέμα τη «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας και Θάσου» διοργάνωσαν από κοινού, χθες στην Καβάλα, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων και το Επιμελητήριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 9:38 am


Μακάριος Λαζαρίδης: Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες - KAVALAPOST

Μακάριος Λαζαρίδης: Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες  KAVALAPOST

Ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή με αφορμή τις καταγγελίες της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και της πρόεδρος των εργαζομένων για σοβαρές ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 7:31 pm


Δικογραφία σε βάρος 45χρονης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμό της Καβάλας - evros24.gr

Δικογραφία σε βάρος 45χρονης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμό της Καβάλας  evros24.gr

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε, προέβαινε σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 7:30 pm


Μικροί και μεγάλοι εθελοντές καθάρισαν το περιαστικό δάσος Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές καθάρισαν το περιαστικό δάσος Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Μία μεικτή ηλικιακή ομάδα, αψηφώντας την πρόγνωση για βροχόπτωση, συμμετείχε στη δράση του Φυσιολατρικού Ομίλου, για καθαρισμό μιας περιοχής του ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 5:39 pm


Marketing Greece: Σύμπραξη για την προβολή της Καβάλας-Θάσου | TornosNews.gr - Tornos News

Marketing Greece: Σύμπραξη για την προβολή της Καβάλας-Θάσου | TornosNews.gr  Tornos News

H Marketing Greece, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της για την ανάπτυξη συνεργειών, δημιουργεί μια νέα συμμαχία, τη «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας-Θάσου», ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 4:45 pm


Πρόσκληση σε υποψήφιους επενδυτές από την Αναπτυξιακή Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Πρόσκληση σε υποψήφιους επενδυτές από την Αναπτυξιακή Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Αναπτυξιακή Καβάλας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) καλεί τους υποψήφιους δικαιούχους, φυσικά, ή νομικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 1:54 pm


Καβάλα: «Η αρχαιολογία στην Οθόνη - ΕΡΤ

Καβάλα: «Η αρχαιολογία στην Οθόνη  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης για την προβολή του έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας προγραμμάτισε προβολές ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 12:04 pm


Καβάλα: Παρουσίαση υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης - ΕΡΤ

Καβάλα: Παρουσίαση υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης  ΕΡΤ

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, παρουσίασε χθες το μεσημέρι, στα τοπικά μέσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 11:11 am


Δεκάδες προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας - altsantiri.gr

Δεκάδες προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας  altsantiri.gr

Ο Περιφεριάρχης Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθµού ογδόντα εννέα (89) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 10:38 am


Καβάλα: Χορηγία της εκδήλωσης «Άδοντες και ψάλλοντες - ΕΡΤ

Καβάλα: Χορηγία της εκδήλωσης «Άδοντες και ψάλλοντες  ΕΡΤ

Τη χορηγία της εταιρείας «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.», για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Άδοντες και ψάλλοντες», προσκόμισε η διευθύντριά της ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 10:22 am


Οι εργαζόμενες στην κοινωφελή εργασία ζήτησαν τη στήριξη της δημάρχου Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι εργαζόμενες στην κοινωφελή εργασία ζήτησαν τη στήριξη της δημάρχου Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Την έμπρακτη στήριξη της δημάρχου Καβάλας στο αίτημα, για παράταση της οκτάμηνης σύμβασης, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ζήτησαν οι εργαζόμενες της ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 2:25 am


Το μοναδικό ιχθυοπωλείο «φρενάρει» την αξιοποίηση του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Το μοναδικό ιχθυοπωλείο «φρενάρει» την αξιοποίηση του υπογείου της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η τουριστική περίοδος βρίσκεται «προ των πυλών» και σύντομα, ο αριθμός των οχημάτων που εισέρχονται στην Καβάλα θα αυξηθεί κατακόρυφα, λόγω της ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 1:25 am


Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Καβάλας (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Καβάλας (ΦΩΤΟ)  902.gr

Παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Απρίλη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην εκλογική Περιφέρεια Καβάλας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:46 pm


Κι άλλο δελφίνι νεκρό σε παραλία της Καβάλας (φωτο) - epiloges.tv

Κι άλλο δελφίνι νεκρό σε παραλία της Καβάλας (φωτο)  epiloges.tv

Τα περιστατικά νεκρών δελφινιών στην περιοχή είναι αυξημένα το τελευταίο διάστημα.Χθες λίγο πριν το μεσημέρι υπάλληλοι του Δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 7:30 pm


Καβάλα: Επιτυχημένες παρουσίες σε εκθέσεις τουρισμού - ΕΡΤ

Καβάλα: Επιτυχημένες παρουσίες σε εκθέσεις τουρισμού  ΕΡΤ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα, η «διπλή» συμμετοχή της Καβάλας στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show και ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 2:05 pm


«Εις μνήμην Χρύσανθου Θεοδωρίδη» από τη Λέσχη Ποντίων Καβάλας - Pontos News

«Εις μνήμην Χρύσανθου Θεοδωρίδη» από τη Λέσχη Ποντίων Καβάλας  Pontos News

Με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από το θάνατο του Χρύσανθου Θεοδωρίδη, η Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19:30 ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 8:39 am


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)  902.gr

Τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απρίλη, όπου οι οπαδοί και φίλοι του Κόμματος είχαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 9:46 pm


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ | Χρονόμετρο - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ | Χρονόμετρο  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, με την υπ' αριθμ. 7/13-4-2019 απόφασή του, στα πλαίσια συντονισμένων κινητοποιήσεων κατά της ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 6:13 pm


Σήμερα τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Καβάλα - 902.gr

Σήμερα τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Καβάλα  902.gr

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της (οδός Φιλώτα 3) σήμερα, Σάββατο 13 Απρίλη. Τα εγκαίνια ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 12:13 pm


Ο Δήμος Καβάλας, είναι στη "μαύρη λίστα" των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Δήμος Καβάλας, είναι στη "μαύρη λίστα" των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Κ-ΤΥΠΟΣ

Διαβάζοντας την ανακοίνωση των βουλευτών Νομού Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για την παραχώρηση έκτασης στη Δημοτική Ενότητα Πιερέων του Δήμου Παγγαίου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 11:03 pm


Οι αντίπαλοι του «Αστέρα» Καβάλας στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι αντίπαλοι του «Αστέρα» Καβάλας στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.  Κ-ΤΥΠΟΣ

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στην έδρα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:20 pm


Καβάλα: Μάθε για τον Αυτισμό - ΕΡΤ

Καβάλα: Μάθε για τον Αυτισμό  ΕΡΤ

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μάθε για τον Αυτισμό» διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμός Π.Ε. Καβάλας. Η εκδήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 12:29 pm


Καβάλα: Εκδήλωση «εις Μνήμην» του Χρύσανθου Θεοδωρίδη - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκδήλωση «εις Μνήμην» του Χρύσανθου Θεοδωρίδη  ΕΡΤ

Με αφορμή τη συμπλήρωση δεκατεσσάρων χρόνων απουσίας του Χρύσανθου Θεοδωρίδη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών στις 30 Μαρτίου 2005, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


Τροχαίο με έναν τραυματία στην παραλιακή της Καβάλας - Voria

Τροχαίο με έναν τραυματία στην παραλιακή της Καβάλας  Voria

ΙΧΕ όχημα με οδηγό μία 63χρονη στην προσπάθειά της να κάνει αναστροφή προσέκρουσε ελαφρώς με σταθμευμένο δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονος.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 8:07 am


Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας Καβάλας για ελέγχους για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των διανομέων - 902.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας Καβάλας για ελέγχους για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των διανομέων  902.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας Καβάλας πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Απρίλη το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 April 2019 | 9:13 pm


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη! - Typosthes

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη!  Typosthes

Με το αναλόγιο «Το Λάθος» στο 7ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 5:52 pm


Συμφωνία συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καβάλας - Larissanet.gr

Συμφωνία συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καβάλας  Larissanet.gr

Υπογράφηκε σήμερα στη Λάρισα συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας (ΙΝΚΑΔΙΛ) και του Ινστιτούτου Κατάρτισης ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 7:17 pm


Energean- Kόλπος Καβάλας: Έναρξη παραγωγής πετρελαίου από κοίτασμα (infogr) - SKAI

Energean- Kόλπος Καβάλας: Έναρξη παραγωγής πετρελαίου από κοίτασμα (infogr)  SKAI

Η παραγωγή ξεκίνησε την 1η Απριλίου ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση γεώτρησης...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 11:51 am


Έκθεση ζωγραφικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λημνιών Καβάλας - KAVALAPOST

Έκθεση ζωγραφικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λημνιών Καβάλας  KAVALAPOST

O Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνιών Νομού Καβάλας διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να την επισκεφτούν από τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 10:00 am


Ο Στέλιος Παρλιάρος διαφημίζει τη… γλυκιά πλευρά της Καβάλας [βίντεο] - KAVALAPOST

Ο Στέλιος Παρλιάρος διαφημίζει τη… γλυκιά πλευρά της Καβάλας [βίντεο]  KAVALAPOST

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης και συγγραφέας αποφασίζει να αναζητήσει την ιστορία του κουραμπιέ στην πόλη που τον προσφέρει όλον τον χρόνο, μέσα από ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Πρώην παίκτης της Καβάλας θυμήθηκε τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην Ελλάδα - SPORT24

Πρώην παίκτης της Καβάλας θυμήθηκε τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην Ελλάδα  SPORT24

Εξι χρόνια μετά από το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Κίερον Ατσάρα και με αφορμή το επεισόδιο με τον Μόιζε Κεν στο Κάλιαρι - Γιουβέντους, ο Κίερον Ατσάρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


Συνελήφθη στέλεχος κομματικής νεολαίας της Καβάλας - seleo.gr

Συνελήφθη στέλεχος κομματικής νεολαίας της Καβάλας  seleo.gr

Κατείχε ναρκωτικά Συνελήφθη το βράδυ της παραμονής της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα στέλεχος κομματικής νεολαίας της Καβάλας για κατοχή ναρκωτικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Πρόσληψη στο δήμο Καβάλας μέσω ΑΣΕΠ - aftodioikisi.gr

Πρόσληψη στο δήμο Καβάλας μέσω ΑΣΕΠ  aftodioikisi.gr

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ατόμου (ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων) με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών. Δείτε την προκήρυξη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Τοποθέτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας - 902.gr

Τοποθέτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας  902.gr

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την 1η Απρίλη, με θέμα: «Κεντρική μονάδα επεξεργασίας μη επικίνδυνων αστικών στέρεων αποβλήτων ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην Καβάλα - workenter

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην Καβάλα  workenter

Την πρόσληψη ενός υπαλλήλου, μέσω ΑΣΕΠ, θέτει σε εφαρμογή Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια». Διατίθεται θέση για έναν απόφοιτο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Όποιος επαγγελματίας θέλει να οργανώσει εκδήλωση για το βράδυ της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, να το δηλώσει - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Όποιος επαγγελματίας θέλει να οργανώσει εκδήλωση για το βράδυ της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, να το δηλώσει  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας καλεί τους επαγγελματίες της πόλης που επιθυμούν να κάνουν κάποια εκδήλωση στο κατάστημα τους το βράδυ της ΛΕΥΚΗΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Το Σουηδικό Σπίτι της Καβάλας, συνδετικός κρίκος μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας - Pontos News

Το Σουηδικό Σπίτι της Καβάλας, συνδετικός κρίκος μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας  Pontos News

«Πνιγμένο» μέσα στις τσιμεντένιες πολυκατοικίες στη συνοικία των Αγίων Ανάργυρων, και χτισμένο πριν από ογδόντα χρόνια, αποτελεί ίσως το τελευταίο ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας αποκτάει τη δική του παιδική χαρά [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας αποκτάει τη δική του παιδική χαρά [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Οι εργασίες ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. 30|03|2019 | 17:44. Ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας ετοιμάζεται να «υποδεχτεί» την πρώτη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2019 | 9:00 am


Καβάλα: Η πριγκίπισσα της Μακεδονίας - In.gr

Καβάλα: Η πριγκίπισσα της Μακεδονίας  In.gr

Πριγκίπισσα της Μακεδονίας, η Καβάλα, πόλη με μακρά ιστορική διαδρομή και ευδιάκριτη παρουσία στο διάβα των αιώνων, διατηρεί δείγματα παραδοσιακής ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


Πέθανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Καβάλας Γώργος Τάτσης - The TOC

Πέθανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Καβάλας Γώργος Τάτσης  The TOC

Πέθανε χτες Πέμπτη ο βετεράνος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Καβάλας Γιώργος Τάτσης. Η κηδεία του γίνεται σήμερα. Ο εκλιπών, αγωνίστηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


«Δεμένο» στο λιμάνι της Καβάλας το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - KAVALA POST - KAVALAPOST

«Δεμένο» στο λιμάνι της Καβάλας το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - KAVALA POST  KAVALAPOST

... της Hellenic Seaways ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 το δρομολόγιο στις 16:00 από Καβάλα για Λήμνο-Άγιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


Δέκα σχολεία Καβάλας και Δράμας στο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών - ΕΡΤ

Δέκα σχολεία Καβάλας και Δράμας στο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών  ΕΡΤ

Τρία σχολεία του νομού Καβάλας και επτά από τον νομό Δράμας περιλαμβάνονται στις 663 νέες σχολικές μονάδες που εντάσσονται στο δίκτυο Σχολικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 27.03.2019 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας 27.03.2019 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2019 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: