Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Νέα επιτυχία της Ασφάλειας Καβάλας: πάνω από 45 κιλά κάνναβης και 200 γραμμάρια κοκαΐνης

Οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (12-12-2018) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αγορά ναρκωτικών. 

 

Αναλυτικότερα, προηγήθηκαν εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος αποτελεί ηγετικό μέλος σπείρας, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εισαγωγή τους, ενώ ο 39χρονος συνεργός του, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του 37χρονου, αναλαμβάνει την αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. 

 

Ακολούθησε καλά οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δύο δράστες και εντοπίσθηκε το διαμέρισμα όπου απέκρυπταν τα ναρκωτικά. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

         10 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 45.780 γραμμαρίων  

         2 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 206 γραμμαρίων

         3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας 

         5 ταινίες συσκευασίας

         59 κενές νάιλον συσκευασίες 

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης κατελήφθη ο 39χρονος να έχει πουλήσει στον 34χρονο, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,65 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 1,06 γραμμαρίου, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

 

Από την κατοχή των τριών δραστών κατασχέθηκαν επίσης, μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.     

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 4:14 pm


Δωρεάν φάρμακα σε ογκολογικούς ασθενείς για τη θεραπεία της νόσου, τις επιπλοκές της και τις παρενέργειες

Νέο διευρυμένο πλαίσιο για τη χορήγηση φαρμάκων σε καρκινοπαθείς με μηδενική συμμετοχή έχει διαμορφώσει το Υπουργείο Υγείας.Πέραν της δωρεάν χορήγησης φαρμάκων σε ογκολογικούς ασθενείς, που χορηγούνται για τη θεραπεία της κύριας νόσου, τώρα πλέον θα χορηγούνται με μηδενική συμμετοχή και φάρμακα που σχετίζονται με τις επιπλοκές της ασθένειας ή με τις παρενέργειες της θεραπευτικής αγωγής (πχ φάρμακα υποστηρικτικά της χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας, αντιεμετικά, αντιθρομβωτικά, αναλγητικά, κορτιζονούχα σκευάσματα, αντιβιοτικά για λοιμώξεις που συνδέονται με τη χημειοθεραπεία κτλ).

 

Το νέο πλαίσιο θα τεθεί σε εφαρμογή στο αμέσως επόμενο διάστημα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ. 

 

Με την αλλαγή αυτή προκύπτει μια σημαντική οικονομική ανακούφιση της ευαίσθητης και ιδιαίτερα ευάλωτης ομάδας των ασθενών με ογκολογικά προβλήματα, υλοποιώντας τη βασική πολιτική επιλογή της εγγυημένης και ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών στα αναγκαία φάρμακα, με σταδιακή μείωση της συμμετοχής τους στο κόστος.      

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 12:48 pm


Καβάλα: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και τρείς απόπειρες, που διαπράχθηκαν την 23/7 και 10-08-2018, στην πόλη της Καβάλας.  

 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 56 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περίπτωσης κλοπής και απάτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα. 

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγιζαν τις οικίες ηλικιωμένων κυρίως ατόμων στην Καβάλα. Ακολούθως, ο 40χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., εισέρχονταν σε αυτές και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή, ενώ στη συνέχεια επιβιβαζόταν στο όχημα όπου ανέμενε ο συνεργός του και διέφευγαν.  

 

Σε δύο περιπτώσεις ο 40χρονος κατάφερε να εξαπατήσει δύο ημεδαπές, ηλικίας 81 και 88 ετών και να αφαιρέσει από το εσωτερικό των σπιτιών τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.900 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα – τιμαλφή, ενώ σε άλλες τρείς περιπτώσεις οι απατηλές προθέσεις του έγιναν αντιληπτές. 

 

Σημειώνεται ότι οι δράστες, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές  για ηλικιωμένους.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ø  Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα. 

Ø  Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε. 

Ø  Μην τοποθετείτε τα χρήματά σας σε τσέπες του παντελονιού ή εξωτερικές των ενδυμάτων σας όταν είστε σε χώρους με συνωστιμό ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Ø Επίσης κρατήστε την τσάντα μπροστά σας και φροντίστε να είναι κλειστή. 

Ø Μην πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.

Ø Μην επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν άτομα την ώρα που πραγματοποιείται συναλλαγές σε ΑΤΜ. Επίσης, μην δίνετε πληροφορίες για τον αριθμό ΡΙΝ ή για το λογαριασμό σας.

Ø Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).

 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 • Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.
 • Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν τηλεφωνικώς για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα πρόκλησης ατυχήματος από συγγενικό σας πρόσωπο.
 • Να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το πρόσωπο αυτό, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται άμεσα, εάν είναι δυνατόν με άλλη τηλεφωνική συσκευή για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο η «γραμμή» να είναι ακόμη ανοιχτή από τους δράστες, οι οποίοι δεν τερμάτισαν την προηγούμενη κλήση. 
 • Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
 • Σε καμία περίπτωση να μην πείθεσθε, ακόμη κι αν μιλήσετε με άτομο το οποίο σας έδωσαν οι δράστες κατά τη μεταξύ σας τηλεφωνική επικοινωνία, προσποιούμενο το συγγενή σας. 
 • Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να δώσετε χρήματα. 
 • Να ενημερώνετε τα οικεία σας πρόσωπα (του στενού και ευρύτερου συγγενικού, φιλικού και κοινωνικού περιβάλλοντος) και ιδιαιτέρως τα ηλικιωμένα άτομα σχετικά  και να τους συμβουλεύετε προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο θυματοποίησης τους.
 • Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, εάν έλθουν σε επαφή μαζί σας καθώς και των οχημάτων με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών Αρχών.
 • Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.
 • Εφόσον άγνωστο άτομο εισέλθει στην οικία σας με οποιαδήποτε πρόφαση (π.χ. διεξαγωγή έρευνας, πώληση κάποιου προϊόντος, ανάγκη να πραγματοποιήσουν μια κλήση κ.λπ.), να μην επιτρέπετε να μεταβαίνει σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, πέραν αυτών που χρειάζεται και ποτέ να μην χάνετε την οπτική επαφή μαζί του.
 • Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
 • Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
 • Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
 • Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
 • Να μην πείθεσθε εύκολα σε ευκαιριακές αγορές προϊόντων που σας προτείνουν άγνωστα άτομα, ιδιαίτερα δε δίχως να δείτε πρώτα τα προϊόντα αυτά.
 • Να μην πείθεστε από άγνωστους, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι Δημόσιας Υπηρεσίας ή άλλου φορέα για την επιδιόρθωση κάποιου τεχνικού προβλήματος, εάν δεν τους έχετε εσείς προηγουμένως καλέσει.
 • Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
 • Επισημαίνεται ότι από νοσοκομεία ή από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.
 • Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
 • Να απευθύνεστε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής σας, ενώ για άμεση αστυνομική επέμβαση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Άμεση Δράση, καλώντας τον τριψήφιο αριθμό 100, ακόμα και στέλνοντας δωρεάν μήνυμα (SMS) στον ίδιο αριθμό.

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 12:42 pm


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μητρόπολη της Ελευθερούπολης

Η παραδοσιακή χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερούπολης και το Εργαστήρι Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, διοργανώνουν εκδήλωση με παραδοσιακά κάλαντα και βυζαντινούς ύμνους το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 11:45 am


Ενισχύσεις 10,2 εκατ. ευρώ στους ροδακινοπαραγωγούς της Καβάλας και άλλων περιοχών

Την καταβολή κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) ύψους 10,2 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, σε συνάντηση με βουλευτές.

 

Επιλέξιμοι είναι οι δενδροκαλλιεργητές των νομών Ημαθίας, Καβάλας, Κοζάνης, Λάρισας Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων και Φλώρινας.

 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι εξαντλήθηκε κάθε δημοσιονομικό περιθώριο ώστε το συνολικό ποσό να διαμορφωθεί στα 10,2 εκατ. ευρώ, το οποίο δεσμεύθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018 μετά από επίμονες προσπάθειες της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να ενισχυθούν οι καλλιεργητές που είδαν την παραγωγή τους να μειώνεται και να υποβαθμίζεται σε μεγάλο ποσοστό (άνω του 30%), λόγω των βροχοπτώσεων του περασμένου Ιουνίου. Τα χρήματα θα καταβληθούν σε περίπου 12.500 παραγωγούς μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:30 am


Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης

Τρεις νεκροί και τρείς τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμα τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Ξάνθη προς Καβάλα λίγο πριν τα τούνελ της Νέας Καρβάλης. 

 

 

Το αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες εξετράπη της πορείας του όταν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου και πήρε φωτιά. Να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 9 άτομα. Τα τρία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, τρία κάηκαν και τρία είναι καλά στην υγεία τους. 

 

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  ΑΜΘ, Αναστάσιο Τσιπλάκη, ο δρόμος από τον κόμβο της Χρυσούπολης αλλά και από τον κόμβο του αεροδρομίου είχαν κλείσει από τις 3:30 τα ξημερώματα όταν νταλίκα με πινακίδες Σκοπίων είχε ανατραπεί στη μέση του οδοστρώματος και η κυκλοφορία είχε διακοπεί. 

 

 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τους μετανάστες αγνόησε τη σήμανση της Αστυνομίας στον κόμβο της Χρυσούπολης και παραβιάζοντας τους προστατευτικούς κώνους συνέχισε την πορεία του. Όταν έφτασε στο σημείο που είχε εκτραπεί η νταλίκα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου.  

 

 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε και βγήκε από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:46 am


4 φορές ισόβια στον Καβαλιώτη επιχειρηματία – η δικαστική απόφαση για τριπλό φονικό Θάσου & δολοφονία Σιδηρόπουλου

Ένοχος για 4 ανθρωποκτονίες κρίθηκε Καβαλιώτης επιχειρηματίας το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018,  από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης, το οποίο συνεδρίαζε από τα τέλη Νοεμβρίου με αντικείμενο δύο εγκλήματα που είχαν σημειωθεί σε Θάσο και Καβάλα πριν από 17 περίπου χρόνια. 

 

Πρόκειται για το τριπλό φονικό της Θάσου (16/6/2001) και τη δολοφονία Σιδηρόπουλου στην Καβάλα (27/7/2002). 

 

Το δικαστήριο έκρινε ομοφώνως τον κατηγορούμενο «ένοχο για τις ανθρωποκτονίες» των Γιάννη Κουλούση, Κυριάκου Αθανασά και Γιώργου Χαλκίδη και «συνεργό στη δολοφονία» του Γιώργου Σιδηρόπουλου

 

Η ποινή που επιβλήθηκε είναι 4 φορές ισόβια ενώ πριν την ανακοίνωση της ποινής σημειώθηκε ότι δεν αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό κι έγιναν αναφορές στο βεβαρυμένο ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου. 

 

Σημειώνεται ότι τα δύο εγκλήματα είχαν συγχωνευτεί σε μία υπόθεση που αρχικώς εκδικάστηκε το 2014 στη Δράμα. Τότε το δικαστήριο είχε κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την καταδίκη του κατηγορούμενου. 

 

Ωστόσο, το Εφετείο Θράκης, κινούμενο αυτεπαγγέλτως, άνοιξε ξανά την υπόθεση, εξετάζοντας από την αρχή όλους τους μάρτυρες. 

 

Κληθείς από το KavalaNews.GR να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Καβαλιώτη, Λευτέρης Γκόγκας είπε: «δεν το περίμενα… το λόγο τώρα έχει ο Άρειος Πάγος». Με αυτόν τον τρόπο έκανε γνωστή την πρόθεση του εντολέα του να προσφύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο

 

Σημειώνεται ότι η δίκη έγινε ερήμην του κατηγορούμενου ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. 

 

“Δίκαιη” χαρακτήρισε την απόφαση ο συνήγορος των συγγενών των θυμάτων του τριπλού φονικού της Θάσου, Θεοχάρης Δαλακούρας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στο  KavalaNews.GR: “μετά από 8 δικασίμους και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, εκδόθηκε αυτή η απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό το στοιχείο ότι πρόκειται για ομόφωνη απόφαση που δείχνει ότι δεν έμειναν αμφιβολίες. Αν προσβληθεί ή όχι η απόφαση είναι άλλο ζήτημα, είναι δικονομικό δικαίωμα. Η απόφαση δικαιώνει τις οικογένειες των θυμάτων αλλά δικαιώνει ταυτόχρονα και την εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι σε ένα σύστημα Δικαιοσύνης που πρέπει να είναι πάντα στις επάλξεις και πρέπει να είναι έτοιμο, ανεξάρτητα από φοβίες και εξωτερικούς παράγοντες να απονέμει δικαιοσύνη”. 

 

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι χήρες των τριών θυμάτων της Θάσου, Χρύσα Κουλούση, Παναγιώτα Αθανασά και Ελένη Χαλκίδου Φωτακίδου ξέσπασαν σε κλάματα. Εκ μέρους τους, η κ. Χαλκίδου είπε τα εξής: «ευχαριστούμε από καρδιάς την ελληνική δικαιοσύνη που μετά από 18 χρόνια δικαίωσε 3 χήρες και 5 ορφανά, ευχαριστούμε τους δικαστές που με μεγάλη προσοχή μελέτησαν τα στοιχεία κι έβγαλαν αυτή την απόφαση. Ευχόμαστε να μην τύχει σε καμία οικογένεια αυτό που περάσαμε». 

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 6:11 pm


Δήμος Καβάλας: οδηγίες για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καβάλας καλεί τους δημότες να προσέλθουν εγκαίρως στο Τμήμα Εσόδων, μέχρι το τέλος του 2018, προκειμένου να δηλώσουν τα ακίνητα τα οποία έχουν κάνει διακοπή στην ΔΕΗ για να απαλλαχθούν από τα Δημοτικά Τέλη. Επισημαίνει ωστόσο ότι το κάλεσμα αφορά και την τακτοποίηση σε πιθανή εκκρεμότητα στο ΤΑΠ.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας περιλαμβάνει και το σχετικό κείμενο του Νόμου 4555/18 (ΦΕΚ 133/19.07.2018 τεύχος Α'), που είναι και γνωστός ως «Κλεισθένης».  

 

Άρθρο 222
Τροποποίηση του άρθρου 3 παρ. 1 του ν. 25/1975 (Α' 74)
 

1. Τα δύο τελευταία εδάφια της παρ. 1 του άρθρου 3 του ν. 25/1975 (Α' 74), όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 5 του ν. 3345/2005 (Α'138), αντικαθίστανται ως εξής:
«Ακίνητα, στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση, απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, από την ημερομηνία υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.
Μέχρι την υποβολή της ανωτέρω δήλωσης, τα τέλη οφείλονται ανά κατηγορία ακινήτου και καταβάλλονται κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 21 του από 24.9/20.10.1958 β.δ. (Α' 171).
Εάν, παρά την υποβολή της δήλωσης διαπιστωθεί ηλεκτροδότηση ή χρήση του ακινήτου, επιβάλλεται σε βάρος του υπόχρεου το τέλος που αναλογεί από το χρόνο απαλλαγής και ισόποσο πρόστιμο.»

 

2. Οφειλές από τέλη καθαριότητας και φωτισμού, που αντιστοιχούν σε χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, κατά το οποίο είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση ενός ακινήτου, σύμφωνα με βεβαίωση του αρμόδιου διαχειριστή δικτύου και αυτό δεν χρησιμοποιούταν, σύμφωνα με υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου του, διαγράφονται ή παραλείπεται η βεβαίωσή τους. Εφόσον η ανωτέρω υπεύθυνη δήλωση δεν έχει υποβληθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, υποβάλλεται μέσα σε έξι (6) μήνες από αυτήν. Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 3:43 pm


Μαθητές της Καβάλας θα κάνουν ένα… ταξίδι στα άστρα - εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό

«Από την εμφάνιση του Σύμπαντος στη γέννηση της ζωής» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που ετοιμάζει για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. 

 

Μία ώρα πριν από την κεντρική ομιλία, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί Διαδραστική παρουσίαση - Εργαστήρι «Τα παιδιά στον αστερόκοσμο». 

 

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2oυ Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (οδός Κολοκοτρώνη). 

 

Ομιλητής θα είναι ο Θωμάς Μπίσμπας, ένας νέος, πολύ σημαντικός ερευνητής και αστροφυσικός, με μια διεθνή σταδιοδρομία που τιμά τη χώρα μας, αποτελώντας παράδειγμα για τους νέους.

 

Ο Θωμάς Μπίσμπας γεννήθηκε στην Κατερίνη. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Κάρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας. 

 

Έχει διατελέσει ερευνητής στην Ακαδημία Επιστημών της Τσεχίας, στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου, στο Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ του Μονάχου, στα Πανεπιστήμια της Φλόριντα και της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ διετέλεσε και επισκέπτης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. 

 

Αυτή τη στιγμή είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας της Γερμανίας και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ολύμπιου Κέντρου Αστροφυσικής και διοργανωτής των διεθνών συνεδρίων "Ολύμπιο Συμπόσιο" τα οποία έχουν φέρει στην Παραλία Κατερίνης της Πιερίας, πάνω από 450 επιστήμονες όλου του κόσμου. 

 

Η έρευνά του σχετίζεται με την αστρική δημιουργία, ενώ έχει αναπτύξει αλγορίθμους που μελετούν τη φυσική και τη χημεία του μεσοαστρικού χώρου βοηθώντας έτσι την κατανόηση των παρατηρησιακών δεδομένων που λαμβάνονται από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια του κόσμου.  

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, του Συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων - Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Βαρβάρας & Πεντακοσίων και  της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας και θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του διαδικτύου

 

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 1:39 pm


Ασφάλεια Καβάλας: συνέλαβε 2 άτομα για εισαγωγή 50.000 χαπιών ecstasy & 7,6 κιλών κάνναβης "σοκολάτα"

Δύο Έλληνες, ηλικίας 47 και 33 ετών, συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας σε μια μεγάλη επιχείρηση που έστησαν και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να κατασχεθούν 49.733 ναρκωτικά δισκία ecstasy και πάνω από 7,6 κιλά κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)

 

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται κατά περίπτωση για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ενώ κατηγορείται για την ίδια υπόθεση κι ένας 33χρονος αλλοδαπός. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 47χρονος έκανε τις εισαγωγές των ναρκωτικών από την Ολλανδία μέσω ΠΓΔΜ στην Ελλάδα κατ’ εντολή των δύο 33χρονων δραστών, μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Κιλκίς.

 

Δείτε παρακάτω την κρύπτη που έφτιαξε με πατέντα για να τα κρύψει μέσα στο αυτοκίνητο

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: 

 

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2018, στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων Κιλκίς και το νομό Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 47 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει άλλον έναν 33χρονο αλλοδαπό. 

 

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν από την ενδελεχή έρευνά τους, προχθές το μεσημέρι, εντόπισαν τον 47χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να πραγματοποιεί είσοδο στη χώρα μας, μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Κιλκίς. 

 

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του, είκοσι (20) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 49.733 ναρκωτικά δισκία ecstasy και ογδόντα (80) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), αεροστεγώς κλεισμένες, συνολικού βάρους 7.661 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.  

 

Όπως διακριβώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών ο 47χρονος, δρώντας κατ’ εντολή των δύο 33χρονων, μετέβη μαζί τους οδικώς στην Ολλανδία, από όπου παρέλαβαν τα ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια, αφού τα απέκρυψαν στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος, ο 47χρονος τα μετέφερε και τα εισήγαγε στην Ελλάδα. 

 

Οι αστυνομικοί συνεχίζοντας τις ενδελεχείς έρευνες, εντόπισαν, χθες το βράδυ στο νομό Θεσσαλονίκης, τον 33χρονο ημεδαπό, τον οποίο και συνέλαβαν.  

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, κατασχέθηκαν ακόμη δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 689 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας από την αποθήκη της οικίας του 47χρονου, καθώς επίσης ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τα ναρκωτικά.   

  

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Η ΚΡΥΠΤΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 11:04 am


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Η γέφυρα της Καβάλας κινδυνεύει να γίνει... γεφύρι της Άρτας (pics) - Έθνος

Η γέφυρα της Καβάλας κινδυνεύει να γίνει... γεφύρι της Άρτας (pics)  Έθνος

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η υπόθεση κατάρρευσης της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Καβάλας. Ενώ έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 12:56 pm


Πολύς κόσμος στη Χριστουγεννιάτικη κεντρική πλατεία - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Πολύς κόσμος στη Χριστουγεννιάτικη κεντρική πλατεία - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Γεμάτη κόσμο, μικρούς και μεγάλους, είναι αυτήν την ώρα η κεντρική πλατεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών. Τα πιτσιρίκια είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 11:45 am


Τριεθνής συνάντηση Καβάλας - Tennis24

Τριεθνής συνάντηση Καβάλας  Tennis24

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα (Μακεδονικός Καβάλας) η τριεθνής συνάντηση τένις για ηλικίες 12, 14 και 16 ετών. Παράλληλα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 11:34 am


Φτάνει ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Φτάνει ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Φτάνει ρε παιδιά όχι άλλο αίμα προσφύγων στην άσφαλτο. Το τελευταίο διάστημα τα τροχαία ατυχήματα με αυτοκίνητα γεμάτα παράτυπους μετανάστες είναι πολύ ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 10:54 am


Η ηθική της διαύγειας - KAVALAPOST

Η ηθική της διαύγειας  KAVALAPOST

Του Διαμαντή Αξιώτη. Σαπφώ Αγγελούδη, Καβάλα 1912-2015 Τόμος 1: Οι βιογραφίες των δημάρχων Τόμος 2: Η ιστορία, η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 9:32 am


Παραχωρούνται «πακέτο» τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας - Statusradio 942

Παραχωρούνται «πακέτο» τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας  Statusradio 942

Το ΤΑΙΠΕΔ, πρόκειται να προκηρύξει τους διαγωνισμούς για την υπο-παραχώρηση δραστηριοτήτων των λιμένων της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 4:56 pm


Αντέχει στο ντέρμπι η Ντεν Μπος! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Αντέχει στο ντέρμπι η Ντεν Μπος! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Παρασκευή σήμερα (14/12) και μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η δράση επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα. Στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 11:53 am


Μαθητές και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Καβάλας γνώρισαν το σχολείο «Άννα Φρανκ» στο Αhaus της Γερμανίας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Μαθητές και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Καβάλας γνώρισαν το σχολείο «Άννα Φρανκ» στο Αhaus της Γερμανίας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Από τις 25 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018, όπως αναφέρει δελτίοΤύπου, έξι μαθητές και δύο καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Καβάλας επισκέφτηκαν, στο πλαίσιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 11:24 am


μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Για ένα έξοχο 2018 για την εταιρεία με σημαντικές εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες που καταξίωσαν τον ρόλο της στην ενεργειακή αγορά έκανε λόγο ο Διευθύνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:55 am


Διέφυγε ο Πακιστανός διακινητής! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Διέφυγε ο Πακιστανός διακινητής! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ένα ακόμη πολύνεκρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Το επιβατικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:52 am


Συζήτηση με την ΕΤΑΔ αλλά για το ΔΙΟΝΥΣΟ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Συζήτηση με την ΕΤΑΔ αλλά για το ΔΙΟΝΥΣΟ! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και είναι στην τοπική επικαιρότητα σχολίασε χθες μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ η αντιδήμαρχος τεχνικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:47 am


Εξιχνιάσθηκαν 2 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 3 απόπειρες στην πόλη της Καβάλας - evros24.gr

Εξιχνιάσθηκαν 2 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 3 απόπειρες στην πόλη της Καβάλας  evros24.gr

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο περιπτώσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 2:30 pm


Δυο λαϊκά παραμύθια από την Κάρπαθο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου - KAVALAPOST

Δυο λαϊκά παραμύθια από την Κάρπαθο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου  KAVALAPOST

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσιάζει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, Δύο λαϊκά παραμύθια από την Κάρπαθο, σε τοπικό ιδίωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 2:24 pm


Πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας - ΕΡΤ

Πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας  ΕΡΤ

Κυρίως από την Ελλάδα θα είναι οι τουρίστες που θα επισκεφθούν τα Χριστούγεννα την Καβάλα ενώ για την Πρωτοχρονιά αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση από ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:57 am


Καβάλα: Βιβλιοπαρουσίαση της δημιουργίας του Ν. Κούτρα - ΕΡΤ

Καβάλα: Βιβλιοπαρουσίαση της δημιουργίας του Ν. Κούτρα  ΕΡΤ

Το βιβλίο του πρώην εκπαιδευτικού και αντιδημάρχου πολιτισμού Καβάλας, Νίκου Κούτρα «Από το Μούντζινος … στη Λεκάνη» παρουσιάζει σήμερα (Πέμπτη) ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:38 am


Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες - CNN Greece

Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες  CNN Greece

Ειδήσεις - Ένα ακόμη πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες σημειώθηκε το πρωί στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού, στη Βόρεια Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 9:31 am


Ενδιαφέρεται (θερμά) κι ο Νίκος Ξανθόπουλος, να γίνει δήμαρχος Καβάλας! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ενδιαφέρεται (θερμά) κι ο Νίκος Ξανθόπουλος, να γίνει δήμαρχος Καβάλας!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι λεβέντης, άρα δεν φοβάται της φυλακής τα σίδερα. Πιστεύω, όμως, ότι κριθεί αθώος, όπως και οι συγκατηγορούμενοι του, για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 12:20 am


Η παλιά πόλη της Καβάλας θέλει λύσεις και όχι (ωραίες) προτάσεις - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η παλιά πόλη της Καβάλας θέλει λύσεις και όχι (ωραίες) προτάσεις  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο πληθυσμός στην παλιά πόλη της Καβάλας, τη συνοικία της Παναγίας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, Φώτης Λαζαρίδης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 11:38 pm


Ο καπνός «αφηγείται» την ιστορία της Καβάλας (video) - ΕΡΤ

Ο καπνός «αφηγείται» την ιστορία της Καβάλας (video)  ΕΡΤ

Στην Καβάλα με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Ιστορία του Καπνού από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 1:38 pm


μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Φωτογραφία και κείμενο από χθεσινό δελτίο τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού: Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:37 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σύμφωνα με το οποίο η γέφυρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:37 am


10.000 χαρτοπετσέτες με ευχές συλλόγου - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

10.000 χαρτοπετσέτες με ευχές συλλόγου - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας βρήκε έναν πραγματικά διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο ώστε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους Καβαλιώτες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:23 am


Που να ήταν μνημείο της UNESCO το φρούριο της Καβάλας! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Που να ήταν μνημείο της UNESCO το φρούριο της Καβάλας!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Πενήντα χιλιάδες επισκέπτες στο φρούριο της Καβάλας το 2018! Τι λέτε καρντάσια; Που να ήταν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 12:24 am


Ο Μάκης Παπαδόπουλος έκανε τη δυσφήμηση της Καβάλας συνήθεια! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Μάκης Παπαδόπουλος έκανε τη δυσφήμηση της Καβάλας συνήθεια!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Αποτελεί μεγαλύτερη δυσφήμηση για την πόλη και τον αθλητισμό της, η ανεύθυνη στάση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» και ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 11:38 pm


Σοβαρό τροχαίο στο Ακροβούνι (φωτογραφίες) - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Σοβαρό τροχαίο στο Ακροβούνι (φωτογραφίες) - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Σήμερα νωρίς το απόγευμα λίγο έξω από την Ελευθερούπολη στην παλιά Εθνική οδό και στο ύψος του Ακροβουνίου ένα δίκυκλο για άγνωστο λόγο εξετράπη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 10:45 pm


Εξήντα έργα Ελλήνων και Σέρβων φωτογράφων, θα εκτεθούν στο αρχαιολογικό μουσείο Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Εξήντα έργα Ελλήνων και Σέρβων φωτογράφων, θα εκτεθούν στο αρχαιολογικό μουσείο Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η διεισδυτικότητα στο διεθνή χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, που έχει το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.), ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 9:55 pm


Θα παίξουν θέατρο στην «Ονειρούπολη» τα παιδιά του συλλόγου Νεάπολης Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Θα παίξουν θέατρο στην «Ονειρούπολη» τα παιδιά του συλλόγου Νεάπολης Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η παιδική θεατρική ομάδα του συλλόγου κατοίκων Νεάπολης Καβάλας, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 (7:30μ.μ.), θα παρουσιάσει στην κεντρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 4:41 pm


Crowdfunding για το αρχείο του Μουσείου Καπνού Καβάλας - AgroNews

Crowdfunding για το αρχείο του Μουσείου Καπνού Καβάλας  AgroNews

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για την ιστορία του καπνού στην Καβάλα, με θέμα 'Ο Καπνός στην ιστορία: ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 3:07 pm


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ούτε χθες αποσαφηνίστηκε πλήρως -όσον αφορά την Καβάλα- το ώριμο και υπό δημοπράτηση έργο κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Δεν είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 7:26 am


Ακόμη 16 εποχιακοί στην Π.Ε. Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Ακόμη 16 εποχιακοί στην Π.Ε. Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Περισσότεροι είναι από χθες Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Αυξήθηκαν προσωρινά μέσω του προγράμματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 7:22 am


Τελειώνει το έργο στη Δημοτική Καπναποθήκη! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Τελειώνει το έργο στη Δημοτική Καπναποθήκη! - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Στη διάρκεια της συνεδριάσεως που πραγματοποίησε χθες το πρωί η οικονομική επιτροπή του δήμου Καβάλας έγινε γνωστό ότι από μέρα σε μέρα, από βδομάδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 7:17 am


Βυθίστηκε στο σκοτάδι μεγάλο μέρος της Καβάλας - epiloges

Βυθίστηκε στο σκοτάδι μεγάλο μέρος της Καβάλας  epiloges

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τις 22:30, ολόκληρη η συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα, αλλά και η περιοχή του Βύρωνα,

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 11:13 pm


Να ελεγχθούν οι καταγγελίες για τα σοβαρά προβλήματα των ναυτεργατών της Καβάλας - 902.gr

Να ελεγχθούν οι καταγγελίες για τα σοβαρά προβλήματα των ναυτεργατών της Καβάλας  902.gr

«Την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και των υπηρεσιών του να ελεγχθούν τα καταγγελλόμενα του Ενιαίου Συνδικάτου Ναυτεργατών Ν. Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 7:37 pm


Δυνατές συγκινήσεις στο ''Christmas Gala'' - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Δυνατές συγκινήσεις στο ''Christmas Gala'' - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ήχο, χρώματα, κίνηση, ζωντάνια, νιάτα, εθελοντισμό και προσφορά είχε το Χριστουγεννιάτικο Gala που διοργάνωσαν ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας και η ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 5:53 pm


O ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στις Σέρρες για το 4ο Kids Cup - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

O ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στις Σέρρες για το 4ο Kids Cup - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ακόμη μια φιλική αγωνιστική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας να δίνει το παρόν του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών και στο 4ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 1:48 pm


Ενημέρωση του Δήμου Καβάλας για διανομή τροφίμων - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Ενημέρωση του Δήμου Καβάλας για διανομή τροφίμων - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών τροφίμων στους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 11:37 am


Οι «Χρυσές Αράχνες» σε δράση - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Οι «Χρυσές Αράχνες» σε δράση - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Γράφει ο Χρήστος Τσελεπής. Ο Γιάννης Γεωργιάδης, από την ηλικία κιόλας του Δημοτικού Σχολείου, οδηγούσε το εκπαιδευτικό τζιπάκι του πατέρα του, ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 9:12 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η συνοικία του Περιγιαλίου, το κτίριο του ΤΕΙ και το Νοσοκομείο έχουν προτεραιότητα στο έργο της κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 7:22 am


Συνεχίζεται το συνέδριο για τον καπνό - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Συνεχίζεται το συνέδριο για τον καπνό - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Άρχισε χθες το πρωί, συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τον καπνό στην ιστορία, τις οικονομικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 9:19 am


ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Sold Out στη Θεσσαλονίκη το «Πατρογονικό» της Μάγκυς Κριθαρέλλη [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Sold Out στη Θεσσαλονίκη το «Πατρογονικό» της Μάγκυς Κριθαρέλλη [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Αυλαία, ενώ ανάλογη εικόνα αναμένεται και τις επόμενες μέρες κατά τις οποίες θα παραμείνει «Η ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 11:19 pm


Το νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Το νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 1:39 pm


Καβάλα: Το νέο προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας - ΕΡΤ

Καβάλα: Το νέο προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας  ΕΡΤ

Μετά τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 12:10 pm


Γιορτή Αγίου Νικολάου στην Καβάλα: Η πόλη δεν ξέχασε τους ναυτικούς της [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Γιορτή Αγίου Νικολάου στην Καβάλα: Η πόλη δεν ξέχασε τους ναυτικούς της [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Με τη λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου στην παραλία της Καβάλας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Αποστόλου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


10 προσλήψεις στο Δήμο Καβάλας μέσω του ΚοιΣΠΕ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

10 προσλήψεις στο Δήμο Καβάλας μέσω του ΚοιΣΠΕ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Δέκα τουλάχιστον άτομα ενισχύουν από την αρχή της εβδομάδας τις υπηρεσίες κι δραστηριότητες του δήμου Καβάλας. Πρόκειται για προσλήψεις εποχικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 7:21 am


Οι καταγγελίες της καπνεμπόρου Καβάλας Οδέττης Πετρίδη οδηγούν τον Γιάννη Ανθόπουλο στη φυλακή - KAVALAPOST

Οι καταγγελίες της καπνεμπόρου Καβάλας Οδέττης Πετρίδη οδηγούν τον Γιάννη Ανθόπουλο στη φυλακή  KAVALAPOST

O πρώην υφυπουργός, Γιάννης Ανθόπουλος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τα αδικήματα της τοκογλυφίας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 5:01 pm


Πυροβόλησαν πισώπλατα και σκότωσαν 18χρονο στην Καβάλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Πυροβόλησαν πισώπλατα και σκότωσαν 18χρονο στην Καβάλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της Καβάλας το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας νεαρός πυροβολήθηκε πισώπλατα και σκοτώθηκε. Η αστυνομία έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα: Ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του! - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News

Δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα: Ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του! - Dikaiologitika News  Dikaiologitika News

Βρέθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου στην Καβάλα. Ο 18χρονος, αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε το βράδυ ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα. Φίλος του θύματος ο δράστης - SKAI

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα. Φίλος του θύματος ο δράστης  SKAI

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 18χρονου αλβανικής καταγωγής που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρός από σφαίρα στο κέντρο της Καβάλας....

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Δολοφόνησαν 18χρονο στο κέντρο της Καβάλας - sports.in.gr

Δολοφόνησαν 18χρονο στο κέντρο της Καβάλας  sports.in.gr

Συγκλονίζει η δολοφονία 18χρονου αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Καβάλας, τον οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησαν ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Η ΝΟΔΕ Καβάλας ετοιμάζεται για το συνέδριο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Η ΝΟΔΕ Καβάλας ετοιμάζεται για το συνέδριο - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η ΝΟΔΕ Καβάλας προετοιμάζεται ενόψει του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτό θα είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 7:27 am


Κόκκινα τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Κόκκινα τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Κόκκινα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα. Το έντονο κόκκινο χρώμα μαζί με το άσπρο έχουν τα σκηνικά που τοποθετούνται προσεκτικά τις τελευταίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Δολοφόνησαν πισώπλατα νεαρό στην Καβάλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Δολοφόνησαν πισώπλατα νεαρό στην Καβάλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο κρότος ενός πυροβολισμού αναστάτωσε λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Τρίτης το κέντρο της Καβάλας και οι περαστικοί που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί, ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Καβάλα: Άνοιξε πυρ σε καφενείο και τραυμάτισε τρεις - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Άνοιξε πυρ σε καφενείο και τραυμάτισε τρεις  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή με πυροβολισμούς, όταν ο 53χρονος δράστης αποχώρησε και κατόπιν επέστρεψε με το όπλο του.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Εκδηλώσεις για τα «100 χρόνια του Δήμου Καβάλας - ΕΡΤ

Εκδηλώσεις για τα «100 χρόνια του Δήμου Καβάλας  ΕΡΤ

Ο Δήμος Καβάλας με ένα τριήμερο εκδηλώσεων στις 3,4 και 5 Δεκέμβριου 2018, θα εορτάσει τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Το ΚΙΝΑΛ Καβάλας συμφώνησε και μάλιστα ομόφωνα για την υποψηφιότητα Μουριάδη - KAVALAPOST

Το ΚΙΝΑΛ Καβάλας συμφώνησε και μάλιστα ομόφωνα για την υποψηφιότητα Μουριάδη  KAVALAPOST

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στέλνοντας «μήνυμα» και στην Αθήνα για το «χρίσμα» στον επικεφαλής του ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Επιτυχημένη η 44η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ στη Καβάλα - KAVALAPOST

Επιτυχημένη η 44η Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ στη Καβάλα  KAVALAPOST

Οι εκπρόσωποι των 19 νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας συζήτησαν τα προβλήματα και πρότειναν λύσεις προς τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Καβάλα: Εκδηλώσεις της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκδηλώσεις της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ  ΕΡΤ

Kάλεσμα στους εργαζόμενους και στη νεολαία, να βρεθούν στον κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», για να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ για τα 100 έτη του Κ.Κ.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 03.12.2018 [όλα τα θέματα] - KAVALAPOST

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 03.12.2018 [όλα τα θέματα]  KAVALAPOST

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Τασούλα Καμπουρίδου: «Έφυγε» μια σημαντική προσωπικότητα των Γραμμάτων της Καβάλας - KAVALAPOST

Τασούλα Καμπουρίδου: «Έφυγε» μια σημαντική προσωπικότητα των Γραμμάτων της Καβάλας  KAVALAPOST

«Έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 η συνταξιούχος φιλόλογος και δραστήρια προσωπικότητα των Γραμμάτων, Τασούλα Καμπουρίδου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Ανοιχτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας - KAVALAPOST

Ανοιχτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας  KAVALAPOST

Με σύνθημα «Έλα να ζήσεις τη ζωή μας» το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος καλεί μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Καπνεργάτη για να απολαύσουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Αντίο φίλε, προπονητή και δάσκαλε Παύλε Καπνόπουλε… - KAVALAPOST

Αντίο φίλε, προπονητή και δάσκαλε Παύλε Καπνόπουλε…  KAVALAPOST

Τον θάνατο ενός δικού του ανθρώπου θρηνεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (26/11) ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε συνώνυμο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Το 16ήμερο από τις 25 Νοεμβρίου ( Παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών ) μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ( Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αιτήσεις για εννέα θέσεις στην Καβάλα - workenter

Αιτήσεις για εννέα θέσεις στην Καβάλα  workenter

Με εννέα υπαλλήλους - με διαδικασίες ΑΣΕΠ - ενισχύεται η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Καβάλας. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εκπνέει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: