Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Καβάλας    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια αδελφοποίησης Καβάλας- Νυρεμβέργης

ΔΩΡΕΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Εμπλουτισμένη με βιβλία λογοτεχνίας στα Γερμανικά είναι η φετινή προσφορά του συλλόγου για την αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης «ΦΙΛΟΣ», μαζί φυσικά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παρελκόμενα. Πιο συγκεκριμένα για 9η συνεχόμενη χρονιά από το 2011, ο ΦΙΛΟΣ προσφέρει πάνω από 110 βιβλία στις δημοτικές βιβλιοθήκες Καβάλας και Νέστου αλλά και στην Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης. Ακόμη 40 ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, 2 φορητούς υπολογιστές και 11 οθόνες. Τη δωρεά αυτή παρέλαβε ο  αντιδήμαρχος Ηλίας Καλενταρίδης από τον πρόεδρο του ΦΙΛΟΣ Σωτήρη Ξώγνο ο οποίος και τον ευχαρίστησε θερμά, καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου στον 4ο όροφο της Δημοτικής Καπναποθήκης στην Καβάλα και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την αδελφοποίηση της Καβάλας με την Νυρεμβέργη, ο Σύλλογος για την προώθηση της αδελφοποίησης «ΦΙΛΟΣ» προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους και τις φίλες του στην Καβάλα, σε μια πανηγυρική εκδήλωση με τίτλο: «20 Χρόνια Φιλίας και Συνεργασίας". Εδώ να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος ΦΙΛΟΣ απαριθμεί περί τα 300 μέλη και έχει άλλους τόσους φίλους σε Νυρεμβέργη και Καβάλα. Η εκδήλωση για τα 20χρονα της αδελφοποίησης είναι ενταγμένη στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019 που οργανώνει ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.  

 

(δελτίο Τύπου)

 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:46 pm


Τάνια Ελευθεριάδου: «διεκδικούμε από την Περιφέρεια αυτό που αναλογεί στο Ν.Καβάλας»

Στο πλευρό των επαγγελματιών της Θάσου που ζητούν ουσιαστική τουριστική προβολή δηλώνει η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου η οποία ενημερώθηκε από επιχειρηματίες του τουρισμού για τα προβλήματα με τα οποία άρχισε η τουριστική περίοδος. Η κ. Ελευθεριάδου βρίσκεται από το Σάββατο στη Θάσο στο πλαίσιο της έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους άλλους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

 

Σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε στα στοιχεία από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» για τον Απρίλιο και το Μάιο που καταγράφουν κατακόρυφη μείωση των αφίξεων τουριστών, κυρίως από τη Γερμανία που αποτελεί τη μεγαλύτερη αεροπορική αγορά για το νησί. Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων προειδοποιούν ότι αν δεν ληφθούν άμεσες πρωτοβουλίες από την Περιφέρεια μέσα στο φετινό καλοκαίρι, τότε θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες στη σεζόν του 2020, λόγω της διακοπής πολλών πτήσεων που προγραμματίζει η άλλη σημαντική για την περιοχή αγορά, αυτή της Βρετανίας.

 

«Διεκδικούμε από την Περιφέρεια αυτό που αναλογεί στο Ν.Καβάλας. Είναι ανεπίτρεπτο η Θάσος να χάνει τουρίστες μετά από τόσο σημαντικές επενδύσεις, όταν η Περιφέρεια μπορεί να αντλήσει μέσω ΕΣΠΑ πάνω από 1 εκατομμύριο ετησίως, από ένα συνολικό κονδύλι περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αρνούνται να χρηματοδοτήσουν δράσεις έστω και λίγων χιλιάδων ευρώ για να διατηρήσει η περιοχή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και τα κεκτημένα της στην ευρωπαϊκή αγορά. Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών της Θάσου και καλούμε την Περιφέρεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πριν να είναι αργά» δήλωσε σχετικά η υποψήφια βουλευτής Ν.Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Παράλληλα, στηλίτευσε το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκε όπως όφειλε στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού για άνοιγμα στη Ρωσία και σε άλλες αγορές, με αποτέλεσμα να επωφεληθούν ανταγωνιστικές περιοχές, όπως η Κεντρική Μακεδονία, που επέδειξαν πιο γρήγορα αντανακλαστικά.

 

«Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, η οποία χειρίζεται κοινοτικά κονδύλια μεταξύ άλλων και για την τουριστική προβολή, είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Η τοπική οικονομία κυρίως στη Θάσο αλλά πλέον και στον υπόλοιπο νομό Καβάλας, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πορεία του τουρισμού. Δεν θα αφήσουμε αυτό το κρίσιμο πεδίο στον αυτόματο πιλότο» δήλωσε η κ. Ελευθεριάδου η οποία, στον αντίποδα, εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν πολλοί επαγγελματίες και τοπικοί φορείς με ίδια μέσα για να ανοίξουν ή να διατηρήσουν νέες αγορές, όπως για παράδειγμα του Βελγίου, της Πολωνίας κ.α.

 
 
(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:16 pm


Βρέσβευση του Απόστολου Καβαλιώτη για το έργο του - ποιους ακόμα βρεβεύει ο Δήμος Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας στο πλαίσιο των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2019 θα τιμήσει στη διάρκεια μιας λιτής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, τρεις δραστήριους ανθρώπους που κατάγονται από την Καβάλα και με το έργο τους, τη δράση τους και τις πρωτοβουλίες τους τιμούν τη γενέθλια πόλη.

 

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα θα επιδώσει τις τιμητικές πλακέτες στους:

 

 

  • Σωτήρη Ξώγνο, για την καθοριστική συμβολή του στην αδελφοποίηση της Καβάλας με τη Νυρεμβέργη που φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια.
  • Στράτο Καλαφάτη, τον καταξιωμένο φωτογράφο, που με την αναγνωρισμένη δουλειά του «ταξίδεψε» την Καβάλα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη που με το κοινωνικό έργο του στηρίζει πολλές οικογένειες και κυρίως τα παιδιά.

 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:04 pm


Επίσκεψη του Ανδρέα Νεφελούδη στην Καβάλα και συναντήσεις με εργαζόμενους του νομού

Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα επισκεφτούν την Καβάλα οι Ανδρέας Νεφελούδης, Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Μάριος Μουζάλας, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας. 

Οι κύριοι Νεφελούδης και Μουζάλας θα συναντηθούν με εργαζόμενους του νομού και τα σωματεία τους και θα τους ενημερώσουν για τις νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Εργασίας σε θέματα:

1. Κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων και

2. Διαγραφής και ρύθμισης χρεών των δανειοληπτών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη 7 -9μ.μ. στο Στέκι ΣΠΟΥΤΝΙΚ, Αρχελάου 8, στην Καβάλα.

 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 6:42 pm


Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Καβάλας - Την Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους βουλευτές του νομού :

 

Γιαγκίδης Ιωάννης, ιδιωτικός υπάλληλος

Καραγεώργη Αναστασία, ιδιωτική υπάλληλος

Κοντογεωργίου Θεόδωρος, αυτοαπασχολούμενος

Πηλίτση Χάρις, συνταξιούχος ΙΚΑ

Συμεωνίδης Θεόδωρος, αυτοαπασχολούμενος

Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα, θεατρολόγος – ηθοποιός

 

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη 19.06 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Oceanis σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 

 

(δελτίο Τύπου)

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 6:39 pm


Το πρόγραμμα των περιοδειών των στελεχών του ΚΚΕ στην Καβάλα ενόψει εκλογών

Πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων εν όψει των βουλευτικών εκλογών ετοιμάζει η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες.

Την Τρίτη 18/06 το απόγευμα περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα και στα σούπερ μάρκετ.

Την Πέμπτη 20/06 περιοδεία στη Νομαρχία και στο παζάρι της Ν. Καρυάς.

Την Παρασκευή 21/06 περιοδεία στο παζάρι της Ελευθερούπολης.

Το Σάββατο 22/06 στο παζάρι της Καβάλας.

Τη Δευτέρα 24/06 στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες της πόλης.

 

 

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:44 pm


Η Κυριακή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και σύμφωνα με τη μακραίωνη τάξη και παράδοση της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας εορτάστηκε σήμερα, Κυριακή, 16 Ιουνίου, η Πεντηκοστή, στην Ιερά Καθέδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

 

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προεξήρχε της καθιερωμένης πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Αγκύρας Ιερεμία, Ατλάντας Αλεξίου, Φιλαδελφείας Μελίτωνος, Μύρων Χρυσοστόμου, Ικονίου Θεολήπτου, Γάνου και Χώρας Αμφιλοχίου, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στεφάνου και Κυδωνιών Αθηναγόρα.

 

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πατριάρχης προέστη της Ακολουθίας του Εσπερινού του Αγιου Πνεύματος, κατά τον οποίο ανέγνωσε και τις ευχές της Γονυκλισίας. 

 

Εκκλησιάστηκαν ο Μητροπολίτης Γέρων Νικαίας Κωνσταντίνος, ο Επίσκοπος Αλικαρνασσού Αδριανός, Άρχοντες Οφφικιάλιοι,  και πλήθος πιστών από την Πόλη και προσκυνητές από την Ελλάδα, την Ρουμανία και άλλες χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 7:51 pm


Τροποποίηση του καταστατικού του ΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Καβάλα, όπου και εγκρίθηκε από το σώμα ο ετήσιος διοικητικός & οικονομικός απολογισμός, καθώς και η τροποποίηση-εναρμόνιση του καταστατικού του σωματείου με το νέο αθλητικό νόμο.

 

Από κει και πέρα και σε ότι αφορά την επάνοδο της ομάδος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εγκρίθηκε η πρόταση του Δ.Σ. για την ονομασία Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ 1965, το οποίο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ενώ ο διακριτικός τίτλος θα είναι Π.Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑ (KavalaF.C.).

 

Το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στις 30.000 ευρώ (1000 ονομαστικές μετοχές των 30 ευρώ) ενώ την πενταμελή επιτροπή-προσωρινή διοίκηση της υπό σύσταση Α.Α.Ε. απαρτίζουν οι κ.κ. Αντωνίου Αθ. Αντώνιος, Αντώνιος Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης, Κωνσταντίνος Κανάκης, Χαράλαμπος Κουφατζής. 

 

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 7:44 pm


Ν.Παναγιωτόπουλος για ζημιές χαλαζοπτώσεων: «επιτακτικότερη από ποτέ η ανάγκη για εναέρια μέσα»

Την ανάγκη για να ενταχθεί η περιοχή του νομού Καβάλας στα εναέρια συστήματα αντιχαλαζικής προστασίας τονίζει με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στο Μυρτόφυτο. 

 

Ο βουλευτής αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο fbτα εξής: 

 

«Το χαλάζι τρύπησε και το νάιλον. Η ζημιά τεράστια. Επιτακτική όσο ποτέ η ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντιχαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα, κανονάκια, δίχτυα που τοποθετούνται εγκαίρως και επιτόπιους μετεωρολογικούς σταθμούς προειδοποίησης ακραίων καιρικών φαινομένων.

 

Το παλεύω εδώ κ τρία χρόνια, το έχω αναδείξει στη Βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις "εις ώτα μη ακουοντων". Έρχεται η ώρα να το υλοποιήσουμε. Γιατί το χαλάζι έχει γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στον καλοκαιρινό καιρό»

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 4:57 pm


Τάνια Ελευθεριάδου: ενημέρωσε αγρότες για τα δικαιώματά τους, ζητά επίσπευση αποζημιώσεων κι επιπλέον μέτρα

Με αγρότες στο Μυρτόφυτο, τη Φωλιά, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νέα Πέραμο, συνομίλησε το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019 η υποψήφια βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου προκειμένου να ενημερωθεί για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν την προηγούμενη ημέρα από τη χαλαζόπτωση. 

 

Οι ζημιές στα αμπέλια φτάνουν έως και το 100% της παραγωγής ενώ οι αγρότες περιγράφουν ένα φαινόμενο πολύ μεγάλης σφοδρότητας και ζητούν μεγαλύτερη προστασία από την Πολιτεία. 

 

Η κ. Ελευθεριάδου ενημέρωσε τους αγρότες για τα δικαιώματά τους αναφορικά με τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αύξησε με Νόμο του 2016 το όριο αποζημίωσης που δικαιούται κάθε ασφαλισμένος του Οργανισμού. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα ασκήσει και η ίδια πιέσεις για ταχεία πραγματογνωμοσύνη ώστε οι ζημιωθέντες να λάβουν εγκαίρως τα χρήματά τους. 

 

«Οι αγρότες έχουν αυξημένα πλέον δικαιώματα για τις περιπτώσεις καταστροφής της φυτικής παραγωγής αλλά και το ζωικό κεφάλαιο. Το καιρικό φαινόμενο που έπληξε τα γυαλοχώρια του Δήμου Παγγαίου έχει ήδη ενεργοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για να αρχίσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και για την εφαρμογή επιπλέον μέτρων προληπτικής προστασίας που θα θωρακίσουν την αγροτική παραγωγή. Οι νομοί Καβάλας και Δράμας δικαιούνται την επέκταση των μέτρων που ήδη εφαρμόζονται στην Κεντρική Μακεδονία» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Ελευθεριάδου.  

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 3:32 pm


Νομός Καβάλας - Ειδήσεις και Νέα

Καβάλα: Διαρρήκτης μόλις 14 ετών μπήκε σε σπίτι και άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Διαρρήκτης μόλις 14 ετών μπήκε σε σπίτι και άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά  Πρώτο ΘΕΜΑ

Υπό την καθοδήγηση άγνωστου συνεργού, ένας 14χρονος και μια 19χρονη προχώρησαν σε διάρρηξη – Η αστυνομία τους εντόπισε, ωστόσο ο συνεργός τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:23 pm


Τη συνταγματικά κατοχυρωμένη θητεία των βουλευτών προτείνει ο Μακάριος Λαζαρίδης - KAVALAPOST

Τη συνταγματικά κατοχυρωμένη θητεία των βουλευτών προτείνει ο Μακάριος Λαζαρίδης  KAVALAPOST

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ σχολιάζει ότι 2, το πολύ 3 βουλευτικές θητείες είναι αρκετές, με δεδομένο ότι η πολιτική έχει ανάγκη την ανανέωση και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 8:31 pm


Άντονι Γκράντι: Εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο για τον άλλοτε παίκτη του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας - Eurohoops Greece

Άντονι Γκράντι: Εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο για τον άλλοτε παίκτη του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας  Eurohoops Greece

Ο Άντονι Γκράντι, άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας, παραδόθηκε στις Αρχές του Λούιβιλ στο Κεντάκι μετά από θανατηφόρο τροχαίο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:52 pm


Ο “Αστέρας” Καβάλας διεκδικεί, με αξιώσεις, την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο “Αστέρας” Καβάλας διεκδικεί, με αξιώσεις, την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η ομάδα παίδων του Συλλόγου Αθλοπαιδιών Καβάλας (Σ.Α.Κ.) “Αστέρας” νίκησε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019 την αντίστοιχη των Νέων Μουδανιών ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 6:02 pm


Κινητοποίηση σήμερα ενάντια στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της ακτής Καλαμίτσας - 902.gr

Κινητοποίηση σήμερα ενάντια στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της ακτής Καλαμίτσας  902.gr

Κινητοποίηση στην είσοδο της παραλίας Καλαμίτσας, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 17 Ιούνη στις 11 π.μ. η Κομματική Οργάνωση Καβάλας του ΚΚΕ ενάντια στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:55 am


Ο Δήμος Καβάλας τιμάει τρεις επιφανείς πολίτες για το έργο τους - epiloges

Ο Δήμος Καβάλας τιμάει τρεις επιφανείς πολίτες για το έργο τους  epiloges

Ο Δήμος Καβάλας θα τιμήσει τρεις δραστήριους ανθρώπους που κατάγονται από την Καβάλα και με το έργο τους, τη δράση τους και τις πρωτοβουλίες τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:44 am


Με Παναθηναϊκό στον τελικό για την άνοδο στην Α1 το ΑΣΚΑ Ηράκλειο - neakriti.gr

Με Παναθηναϊκό στον τελικό για την άνοδο στην Α1 το ΑΣΚΑ Ηράκλειο  neakriti.gr

Μπορεί να έχασε στην Καβάλα (62-60) είχε όμως το πλεονέκτημα των 6 πόντων από το πρώτο ματς…

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:20 am


Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στις παγκορασίδες! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στις παγκορασίδες!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας (Α.Σ.Ε.Α.Κ.) αναδείχτηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:36 pm


Ο Λ. Μαγιάννης συνεχίζει την (προπονητική) καριέρα του στην Ξάνθη - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Λ. Μαγιάννης συνεχίζει την (προπονητική) καριέρα του στην Ξάνθη  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η περίοδος που έληξε (20182-2019), ήταν η τελευταία για τον Λεωνίδα Μαγιάννη στη θέση του πρώτου προπονητή στον “Αστέρα” Καβάλας. Ο Καβαλιώτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:31 pm


Κυρίαρχη η Περιφέρεια, η Φιλία Ορεστιάδας στους παμπαίδες και η Καβάλα στις παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας - novasports.gr

Κυρίαρχη η Περιφέρεια, η Φιλία Ορεστιάδας στους παμπαίδες και η Καβάλα στις παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας  novasports.gr

Ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας στα αγόρια και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στα κορίτσια αναδείχτηκαν το μεσημέρι νικητές στο ομαδικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:21 pm


Καβάλα: Αποφάσισαν για το όνομα της νέας ΠΑΕ - SDNA

Καβάλα: Αποφάσισαν για το όνομα της νέας ΠΑΕ  SDNA

Το όνομα της νέας ΠΑΕ, το μετοχικό κεφάλαιο αυτής και όχι μόνο αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 3:43 pm


Διάκριση ομάδας μαθητών του 1ου Λυκείου Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Διάκριση ομάδας μαθητών του 1ου Λυκείου Καβάλας - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Τα έργα που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά, έδωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:57 pm


Καλοκαίρι σε Ικαρία, Κρήτη, Λέσβο, Καβάλα - Η Αυγή

Καλοκαίρι σε Ικαρία, Κρήτη, Λέσβο, Καβάλα  Η Αυγή

Εκατοντάδες ξένοι παίκτες στη χώρα μας και πολλές χιλιάδες θεατές μέσω Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο!

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:30 pm


Λεωφόρος Καβάλας: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων - Sportime

Λεωφόρος Καβάλας: Φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων  Sportime

Φωτιά ξέσπασε σε μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 4:00 pm


Φωτιά στη Λεωφόρο Καβάλας - Fosonline

Φωτιά στη Λεωφόρο Καβάλας  Fosonline

Φωτιά τώρα στη Λεωφόρο Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 3:26 pm


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 3 ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε ακίνητα της Καβάλας - evros24.gr

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 3 ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε ακίνητα της Καβάλας  evros24.gr

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 58, 56 και 43 ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 2:30 pm


Το χαλάζι "θέρισε" αμπελώνες στο Παγγαίο Καβάλας (φωτό) - Εφημερίδα Μακεδονία

Το χαλάζι "θέρισε" αμπελώνες στο Παγγαίο Καβάλας (φωτό)  Εφημερίδα Μακεδονία

Ζημιές σε αμπελοκαλλιέργειες στον δήμο Παγγαίου Καβάλας προκάλεσε η χαλαζόπτωση η οποία έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής, 14/6.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:24 am


Τα μικρά κλείνουν την αγωνιστική χρονιά στην Καβάλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα - novasports.gr

Τα μικρά κλείνουν την αγωνιστική χρονιά στην Καβάλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  novasports.gr

Μία ακόμα μακρά και δύσκολη αγωνιστική περίοδος στην επιτραπέζια αντισφαίριση φτάνει στο τέλος της....

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 8:27 pm


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Παρέμβαση για τις εξετάσεις, χωρίς ραντεβού στα εργαστήρια οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Παρέμβαση για τις εξετάσεις, χωρίς ραντεβού στα εργαστήρια οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Ανοίγει το απόγευμα τα εργαστήρια του για τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΠΥ Λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει με τα διαγνωστικά κέντρα, έδωσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 7:05 pm


Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Καβάλα - eklogika

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Καβάλα  eklogika

Το ψηφοδέλτιο του ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές 2019 στην.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 1:24 pm


«Η Καβάλα του Διαμαντή Αξιώτη» του Σπύρου Κιοσσέ - diastixo.gr

«Η Καβάλα του Διαμαντή Αξιώτη» του Σπύρου Κιοσσέ  diastixo.gr

Σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι. Το 1985, στον Πρόλογο που συνέταξε για την Ανθολογία Μεταπολεμικής Πεζογραφίας, όπου ανθολογούνται ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 8:01 am


ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΗ 2019 - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Εντός των προσεχών ωρών ή λίγων ημερών ανακοινώνει η ΝΔ τους υποψήφιους βουλευτές της στο Νομό Καβάλας. Οι διεργασίες κυρίως στην Αθήνα έχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 7:28 am


Πιο όμορφη το Καλοκαίρι η Ραψάνη - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Πιο όμορφη το Καλοκαίρι η Ραψάνη - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η εργασία των δημοτικών υπαλλήλων στις παραλίες του δήμου Καβάλας, για την τοποθέτηση των ομπρελών και του λοιπού ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 7:28 am


Απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από δρόμους της Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από δρόμους της Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο εκτέλεσης των καθηκόντων της, απομάκρυνε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, εφαρμόζοντας τη διαδικασία ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 6:24 pm


Άνευ προηγουμένου ύβρεις και απειλές από "γαλάζιο" στέλεχος στην Καβάλα (Video) - Η Αυγή

Άνευ προηγουμένου ύβρεις και απειλές από "γαλάζιο" στέλεχος στην Καβάλα (Video)  Η Αυγή

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Γραμμένος, με αφορμή τη συζήτηση για το ενδεχόμενο μεταφοράς ενός νέου αριθμού προσφύγων στη δομή φιλοξενίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 5:27 pm


Καταδίωξη για ζευγάρι με τέσσερα κιλά χασίς στην Καβάλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καταδίωξη για ζευγάρι με τέσσερα κιλά χασίς στην Καβάλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός αντιστάθηκε, αλλά συνελήφθη όπως και η 22χρονη Ελληνίδα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 12:22 pm


ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Kavala Report

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας - ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Kavala Report

Ζητά την απομάκρυνση του Γιώργου Γραμμένου ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 8:57 am


Μακάριος Λαζαρίδης: Ανάπτυξη, εξωστρέφεια, συνέργειες και καινοτομία οδηγούν στο μέλλον την Καβάλα [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Μακάριος Λαζαρίδης: Ανάπτυξη, εξωστρέφεια, συνέργειες και καινοτομία οδηγούν στο μέλλον την Καβάλα [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Ο υποψήφιος βουλευτής για τον Νομό Καβάλας παρουσίασε αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο της Καβάλας για την περίοδο 2020-2050. Οι 5 βασικοί άξονες του ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 8:17 am


Έκλεισαν οι υποψηφιότητες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα. Έντονη η φημολογία στη Ν.Δ. - Κ-ΤΥΠΟΣ

Έκλεισαν οι υποψηφιότητες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα. Έντονη η φημολογία στη Ν.Δ.  Κ-ΤΥΠΟΣ

Με επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στα ψηφοδέλτια όλης της Ελλάδας και βέβαια της Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 4:52 am


Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας έκαναν προσκυνηματική εκδρομή στην Ουρανούπολη και το Άγιο Όρος - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας έκαναν προσκυνηματική εκδρομή στην Ουρανούπολη και το Άγιο Όρος  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, με μεγάλη συμμετοχή (96 μέλη και φίλοι, δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:53 pm


Η διπλή γιορτή της Καβάλας! - Κ-ΤΥΠΟΣ

Η διπλή γιορτή της Καβάλας!  Κ-ΤΥΠΟΣ

Η Καβάλα ετοιμάζεται να γιορτάσει την 106η επέτειο από την απελευθέρωση της και μαζί τον πολιούχο της, απόστολο Παύλο, με ένα πολυποίκιλο πολιτιστικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:10 pm


Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών στο νομό Καβάλας - evros24.gr

Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών στο νομό Καβάλας  evros24.gr

Συνελήφθησαν χθες (11-6-2019) το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) άτομα, ένας 33χρονος ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:00 pm


Φωτιά σε αυτοκίνητο στο ύψος της Λεωφόρου Καβάλας (φωτο) - aftodioikisi.gr

Φωτιά σε αυτοκίνητο στο ύψος της Λεωφόρου Καβάλας (φωτο)  aftodioikisi.gr

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος των ΚΤΕΛ στο ρεύμα προς Λαμία. Αμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 5:27 pm


Από τον ΑΟ Καβάλας στον Πανιώνιο ο Οδυσσέας Λυμπεράκης - Το Βήμα Online

Από τον ΑΟ Καβάλας στον Πανιώνιο ο Οδυσσέας Λυμπεράκης  Το Βήμα Online

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη, που αγωνιζόταν στον ΑΟ Καβάλας, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Football League.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:40 pm


Η Καβάλα 86 στο ραδιόφωνο της «Πρωινής» - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Η Καβάλα 86 στο ραδιόφωνο της «Πρωινής» - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Ο προπονητής της Καβάλας 86 Φίλιππος Φιλίππου και παίκτριες της Καβάλας 86 φιλοξενήθηκαν στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου της Πρωινής «το γκολ ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:16 pm


Καβάλα: Επιχείρησε να πετάξει για Κολονία με πλαστή ταυτότητα - Voria

Καβάλα: Επιχείρησε να πετάξει για Κολονία με πλαστή ταυτότητα  Voria

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα από τον Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με πλαστό έγγραφο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 11:04 am


Είναι ο Μακάριος ο νέος "αστέρας" στην πολιτική σκηνή του Νομού Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Είναι ο Μακάριος ο νέος "αστέρας" στην πολιτική σκηνή του Νομού Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Είδα φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και μου έκανε εντύπωση, ότι επέλεξε ένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:09 am


Κλειστή η αγορά της Καβάλας την εορτή του Αγ. Πνεύματος - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Κλειστή η αγορά της Καβάλας την εορτή του Αγ. Πνεύματος  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, ημέρα εορτής του Αγ. Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 6:14 pm


Εθνικές εκλογές 2019: Ματαιώνεται το Kavala Air Sea Show - Newsbeast.gr

Εθνικές εκλογές 2019: Ματαιώνεται το Kavala Air Sea Show  Newsbeast.gr

Μετά από επτά επιτυχημένες διοργανώσεις ματαιώνεται η 8η διεθνής αεροναυτική διοργάνωση «Kavala Air Sea Show 2019» που ήταν προγραμματισμένη για 5-7 ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 3:13 pm


Αναστάτωση στην Καβάλα μετά από πληροφορίες για έλευση προσφύγων στο camp του Ασημακοπούλου - Thestival

Αναστάτωση στην Καβάλα μετά από πληροφορίες για έλευση προσφύγων στο camp του Ασημακοπούλου  Thestival

Την έλευση 2.000 προσφύγων στην Καβάλα στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, επιβεβαίωση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 8:56 am


Έτοιμη να εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες - Πρωϊνή

Έτοιμη να εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση - Καβάλα, Πρωϊνή, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, καβάλα ειδήσεις, μικρές αγγελίες  Πρωϊνή

Η συνέντευξη που παραχώρησε στην Πρωινή ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Καλανταρίδης είχε διπλή θεματολογία. Πρώτον, η εφαρμογή του μέτρου της ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 7:14 am


Δήμος Καβάλας: Αξιολογήθηκε θετικά, η αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα WiFi4EU - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δήμος Καβάλας: Αξιολογήθηκε θετικά, η αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα WiFi4EU  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ανταποκρινόμενος, ο Δήμος Καβάλας, στη δεύτερη πρόσκληση, κατέθεσε σχετική αίτηση και έλαβε κοινοποίηση του αποτελέσματος του προγράμματος WiFi4EU, ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 9:29 pm


Στον πάγκο της Καβάλας ο Πενταζίδης - Superbasket

Στον πάγκο της Καβάλας ο Πενταζίδης  Superbasket

Ο Νίκος Πενταζίδης είναι ο νέος κόουτς της Καβάλας, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ενόψει της Β' Εθνικής. Αναλυτικά:.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 1:44 pm


Δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Το Νομικό Πρόσωπο «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας», στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 1:10 pm


Πρόσκληση για εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Πρόσκληση για εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 9:33 am


Χαρούλα Λαμπράκη: Αν ξέρεις γράμματα δεν καβαλάς το καλάμι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Χαρούλα Λαμπράκη: Αν ξέρεις γράμματα δεν καβαλάς το καλάμι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ευχαριστήθηκα τα ταξίδια μου, όλα ήταν πληρωμένα, ο κόσμος με αγκάλιαζε σφιχτά και με συγκινούσαν, όμως δεν το έπαιρνα πάνω μου», είπε η γνωστή ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 9:15 am


Νίκησε την Καβάλα και συνεχίζει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο - neakriti.gr

Νίκησε την Καβάλα και συνεχίζει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο  neakriti.gr

Επικράτησε 62-56 της Καβάλας και πηγαίνει στο εκτός έδρας με αβαντάζ +6 πόντους…

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 7:43 pm


Τραγωδία στην Καβάλα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Βρέθηκε νεκρός με έναν κουβά νερό δίπλα του - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τραγωδία στην Καβάλα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Βρέθηκε νεκρός με έναν κουβά νερό δίπλα του  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε πίσω από την εξώπορτα του διαμερίσματος με έναν κουβά νερό δίπλα του-Προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά μόνος του και δεν πρόλαβε να ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 10:00 am


Ο Μ. Λαζαρίδης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο Μ. Λαζαρίδης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης,επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 5:36 pm


«Ομηρικό» το Φεστιβάλ Φιλίππων 2019. Διαβάστε το πρόγραμμα - KAVALA POST - KAVALAPOST

«Ομηρικό» το Φεστιβάλ Φιλίππων 2019. Διαβάστε το πρόγραμμα - KAVALA POST  KAVALAPOST

Tο Φεστιβάλ Φιλίππων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, είναι αφιερωμένο στην Οδύσσεια του Ομήρου, την τέχνη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου "γέννησε" την ιδέα - Η... - Newsit

Καβάλα: Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου "γέννησε" την ιδέα - Η...  Newsit

Υπάρχουν περιπτώσεις που η ιδιωτική πρωτοβουλία φέρνει ανάπτυξη, όχι μόνο μέσα από επενδυτικά σχέδια και οικονομικές προτάσεις αλλά και μέσα από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 June 2019 | 10:00 am


Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού στο Παληό Καβάλας - epiloges

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού στο Παληό Καβάλας  epiloges

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019 στην ανατολική είσοδο του Παληού Καβάλας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στον τοίχο σπιτιού,

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Αρχίζουν έργα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Εφημερίδα Μακεδονία

Αρχίζουν έργα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας  Εφημερίδα Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και τους κλάδους σύνδεσης αυτής έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει, από σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Καταστροφές στην παραγωγή Καβάλας και Σερρών - AgroNews

Καταστροφές στην παραγωγή Καβάλας και Σερρών  AgroNews

Σοβαρά προβλήματα και καταστροφές σε καλλιέργειες προκάλεσαν η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση στα Τενάγη Φιλίππων, τις περιοχές Αγιάσματος, Πηγών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τις 14 Ιουνίου - Voria

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τις 14 Ιουνίου  Voria

θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά) επί του ερείσματος και σε σημεία όπου τίθεται θέμα ασφάλειας και ορατότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Η καλλονή της Μακεδονίας σε επτά βήματα - CNN Greece

Καβάλα: Η καλλονή της Μακεδονίας σε επτά βήματα  CNN Greece

Η Καβάλα μπορεί να υπερηφανεύεται ως μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας . Χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Σύμβολο, η πάλαι ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


Τουρνουά Βόλεϊ Καθηγητών: «Μόνιμοι» πρωταθλητές το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας [Φωτογραφίες] - KAVALAPOST

Τουρνουά Βόλεϊ Καθηγητών: «Μόνιμοι» πρωταθλητές το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας [Φωτογραφίες]  KAVALAPOST

Tην Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα το 3ο τουρνουά βόλεϊ καθηγητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά η Καβάλα «αρνείται» δεύτερη ευκαιρία σε Δήμαρχο - KAVALAPOST

Για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά η Καβάλα «αρνείται» δεύτερη ευκαιρία σε Δήμαρχο  KAVALAPOST

ΗΔήμητρα Τσανάκα έχει ήδη καταγραφεί στην Ιστορία ως «η πρώτη γυναίκα δήμαρχος» της Καβάλας, ωστόσο από το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Χάνει τη δημαρχία στην Καβάλα η Τσανάκα, τη διαδέχεται ο Μουριάδης - Voria

Χάνει τη δημαρχία στην Καβάλα η Τσανάκα, τη διαδέχεται ο Μουριάδης  Voria

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» έλαβε 61,82% και 16.560 ψήφους έναντι 38,18% και 10.226 ψήφους της απερχόμενης δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Καβάλας: Ποιος βγαίνει... - Newsit

Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Καβάλας: Ποιος βγαίνει...  Newsit

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Καβάλας. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Εκτίμηση της ΝΟΔΕ για αποτέλεσμα της Κυριακής - Στήριξη Μέτιου και Τσανάκα - ΕΡΤ

Καβάλα: Εκτίμηση της ΝΟΔΕ για αποτέλεσμα της Κυριακής - Στήριξη Μέτιου και Τσανάκα  ΕΡΤ

Μία πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, με τη συμμετοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2019 | 10:00 am


Σταυροδοσία για τον Δήμο Καβάλας: ΟΛΑ τα ονόματα από ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς - KAVALAPOST

Σταυροδοσία για τον Δήμο Καβάλας: ΟΛΑ τα ονόματα από ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς  KAVALAPOST

Διαβάστε αναλυτικά τον αριθμό των σταυρών προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο σύνολο των Εκλογικών Τμημάτων-Σε ποιον ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Οι σταυροί προτίμησης υποψηφίων για το Δήμο Καβάλας - Κ-ΤΥΠΟΣ

Οι σταυροί προτίμησης υποψηφίων για το Δήμο Καβάλας  Κ-ΤΥΠΟΣ

Από το συνδυασμό «Ανάσα για το Δήμο» εκλέγονται 12 δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινηστεί αν θα είναι 9 από την Δ.Ε. Καβάλας και 3 από τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Προβλήματα σταυροδοσίας υποψηφίων - ΕΡΤ

Καβάλα: Προβλήματα σταυροδοσίας υποψηφίων  ΕΡΤ

Μεγάλα είναι τα προβλήματα τα οποία αφορούν τη σταυροδοσία των υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στο Νομό Καβάλας, καθώς η εταιρεία ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Προοδευτικά ψηφοδέλτια θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΡΤ

Καβάλα: Προοδευτικά ψηφοδέλτια θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ  ΕΡΤ

Η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους, αλλά και όλους τους δημότες να στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Συλλήψεις για απόπειρα παράνομης εξόδου - ΕΡΤ

Καβάλα: Συλλήψεις για απόπειρα παράνομης εξόδου  ΕΡΤ

Για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και κατοχή – χρήση πλαστού εγγράφου, συνελήφθησαν στον Αερολιμένα Καβάλας, δύο αλλοδαποί, ένας 63χρονος ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες κατέφθασαν σε Καβάλα και Θάσο - iefimerida

Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες κατέφθασαν σε Καβάλα και Θάσο  iefimerida

Συνεχίζονται οι στοχευμένες δράσεις του ΕΟΤ στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για διαρκή προβολή δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 11:07 am


Ξέχασαν τους σταυρούς! – Η Π.Ε. Καβάλας δεν τους μέτρησε διακόπτοντας παράδοση πολλών ετών - epiloges

Ξέχασαν τους σταυρούς! – Η Π.Ε. Καβάλας δεν τους μέτρησε διακόπτοντας παράδοση πολλών ετών  epiloges

Υπομονή και αγωνία για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους σταυρούς των οποίων δεν τους μέτρησε κανείς! Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Φορτίο με 1.200 κιλά ακατάλληλα όστρακα στην Καβάλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φορτίο με 1.200 κιλά ακατάλληλα όστρακα στην Καβάλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι αχιβάδες μεταφέρονταν χωρίς συνοδευτικά έγγραφα, σε όχημα που δεν πληρούσε τους κανόνες υγιεινής.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Αλλοδαπός πυροβόλησε κι επιτέθηκε με σπαθί σε 63χρονο! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καβάλα: Αλλοδαπός πυροβόλησε κι επιτέθηκε με σπαθί σε 63χρονο!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Επιχείρησε να τον τρυπήσει με το σπαθί που ήταν μήκους 94 εκατοστών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Ανατολική Μακεδονία: Επίσημα πρώτα αποτελέσματα - ΕΡΤ

Ανατολική Μακεδονία: Επίσημα πρώτα αποτελέσματα  ΕΡΤ

Για την ερχόμενη Κυριακή ανανεώνουν το ραντεβού τους στις κάλπες οι διεκδικητές της περιφέρειας ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης. Στο νομό ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Τσανάκα και Μουριάδης στο β' γύρο - Εφημερίδα Μακεδονία

Καβάλα: Τσανάκα και Μουριάδης στο β' γύρο  Εφημερίδα Μακεδονία

Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί το αποτέλεσμα στο δήμο Καβάλας μεταξύ της νυν δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα (28,78%) και του Θόδωρου Μουριάδη (21,66%) ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Σε δεύτερο γύρο οδηγούνται οι δήμοι Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης - Newsbeast.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Σε δεύτερο γύρο οδηγούνται οι δήμοι Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης  Newsbeast.gr

Στην εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής περνούν οι δήμαρχοι στις πρωτεύουσες των νομώ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Στην Καβάλα έψαχναν για εφoρευτική επιτροπή με την...αστυνομία! - Ειδήσεις τώρα | Dikaiologit... - Dikaiologitika News

Εκλογές 2019: Στην Καβάλα έψαχναν για εφoρευτική επιτροπή με την...αστυνομία! - Ειδήσεις τώρα | Dikaiologit...  Dikaiologitika News

Ωστόσο, προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση των μελών των εφορευτικών επιτροπών, ενώ σε κάποιες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων του ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2019 | 10:00 am


7 χρόνια τώρα, η γεύση και η ποιότητα στην Καβάλα είναι... οικογενειακή υπόθεση! [φωτογραφίες] - KAVALAPOST

7 χρόνια τώρα, η γεύση και η ποιότητα στην Καβάλα είναι... οικογενειακή υπόθεση! [φωτογραφίες]  KAVALAPOST

7χρόνια Ποικιλίες Ανανιάδη στην «καρδιά» της αγοράς της Καβάλας και δεν θα μπορούσαν να μη γιορταστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Οικογένεια Ανανιάδη ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Συνέντευξη Τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΡΤ

Καβάλα: Συνέντευξη Τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  ΕΡΤ

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Σέρρες: Εγγραφές στις παιδικές εξοχές – κατασκηνώσεις Ν.Περάμου Καβάλας - ΕΡΤ

Σέρρες: Εγγραφές στις παιδικές εξοχές – κατασκηνώσεις Ν.Περάμου Καβάλας  ΕΡΤ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για παιδιά και ηλικιωμένους στις παιδικές εξοχές – κατασκηνώσεις Ν.Περάμου Καβάλας.Κατά τη φετινή θερινή περίοδο θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Απολύονται συνοριοφύλακες στην Καβάλα λόγω πλαστού Lower - Πρώτο ΘΕΜΑ

Απολύονται συνοριοφύλακες στην Καβάλα λόγω πλαστού Lower  Πρώτο ΘΕΜΑ

Στα δικαιολογητικά πρόσληψής τους περιλαμβάνονται πλαστά δικαιολογητικά - Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως έλαβαν τα πτυχία τους από το ίδιο φροντιστήριο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


"Τυχερή" νοιώθει η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα για τον χαυγίτη υποψήφιο (Video) - Η Αυγή

"Τυχερή" νοιώθει η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα για τον χαυγίτη υποψήφιο (Video)  Η Αυγή

"Η δήμαρχος Καβάλας διολισθένει για ακόμα μία φορά προς την ακροδεξιά. Σήμερα το πρωί, στο ρ/σ στο Κόκκινο Καβάλας δήλωσε ότι νιώθει τυχερή (!

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών - ΕΡΤ

Καβάλα: Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια (19 Μαΐου 1919 – 2019)από την έναρξη της τελευταίας και πιο επώδυνης για τον Ελληνισμό, χρονικής περιόδου ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Μετά τις εκλογές οι διαγωνισμοί για τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Μετά τις εκλογές οι διαγωνισμοί για τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Εγκλωβισμένοι στις γνωστές ελληνικές... καλένδες, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, βρίσκονται όπως αποδεικνύεται στην πράξη οι δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Βράβευση μαθητών για διάκρισή τους σε Διαγωνισμό της Microsoft - ΕΡΤ

Καβάλα: Βράβευση μαθητών για διάκρισή τους σε Διαγωνισμό της Microsoft  ΕΡΤ

Τους πέντε μαθητές της Καβάλας που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist βραβεύει σήμερα (Τετάρτη) ο δήμος Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Εργασίες του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι - ΕΡΤ

Καβάλα: Εργασίες του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι  ΕΡΤ

Ξεκίνησε η παρέμβαση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας για τον καθαρισμό του χώρου όπου βρίσκονταν οι παλιές αποθήκες στο Κεντρικό Λιμάνι Καβάλας για την ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Παληό Καβάλας - Thestival

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Παληό Καβάλας  Thestival

Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα ξέβρασε η θάλασσα τη Δευτέρα, στην ακτή γλάστρες στο Παληό Καβάλας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Το 2021 το all inclusive spa resort στα Λουτρά Ελευθερών της Καβάλας - Voria

Το 2021 το all inclusive spa resort στα Λουτρά Ελευθερών της Καβάλας  Voria

Επένδυση 33 εκατ. ευρώ από την KNC στα Λουτρά Ελευθερών - Προχωρημένες συζητήσεις με Ινδούς επιχειρηματίες, συμφωνία με την Inova Hospitality.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Στις εγκαταστάσεις της Energean σπουδαστές του ΤΕΙ Καβάλας - Euro2day

Στις εγκαταστάσεις της Energean σπουδαστές του ΤΕΙ Καβάλας  Euro2day

Οι 12 μεταπτυχιακοί σπουδαστές του προγράμματος “Msc in Oil & Gas Technology” έλαβαν την απαραίτητη βιομηχανική εκπαίδευση και είχαν την ευκαιρία να.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Ένταξη του Χωρικού Σχεδίου στο Επιχειρησιακό Αν. Μακεδονίας-Θράκης - ΕΡΤ

Καβάλα: Ένταξη του Χωρικού Σχεδίου στο Επιχειρησιακό Αν. Μακεδονίας-Θράκης  ΕΡΤ

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου η απόφαση του Περιφερειάρχη, για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Επίσκεψη ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων - ΕΡΤ

Καβάλα: Επίσκεψη ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων  ΕΡΤ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε συνεργασία με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Καβάλα: Παρουσίαση του «Μαμά Καρδιά - ΕΡΤ

Καβάλα: Παρουσίαση του «Μαμά Καρδιά  ΕΡΤ

Το νέο βιβλίο της Αθηνάς Παναγιωτίδου «Μαμά Καρδιά» παρουσιάζουν, απόψε, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι εκδόσεις Οσελότος και ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στο Νομό Καβάλας

Φιλικοί ιστότοποι: