Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

OPEN

Δελτίο στη νοηματική 23/04/2024

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα οι 66 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, αλλά και για επεισόδια χουλιγκανισμού. Στην κυκλοφορία δίνεται το απόγευμα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65, που ενώνει την κεντρική με τη βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:58 pm


Η γιαγιά Νούλα και τα celebrity crush

Η γιαγιά Νούλα βγήκε και πάλι, στο δρόμο και ρώτησε τους πολίτες ποιο είναι το celebrity crush τους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:38 pm


Οδός Ζαρίφη 23/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz, η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του OPEN, TV Queen, το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, αλλά και η γιαγιά Νούλα και τα celebrity crush, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 3:35 pm


Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας για το «Πάσχα στο Άγιον Όρος»

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Πάσχα στο Άγιον Όρος" πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Λατρευτικής Εβδομάδας, Ενός θεσμού που αναβιώνει μετά από 14 χρόνια με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:54 pm


Το έθιμο της αυτοδικίας στο νέο βιβλίο «Βεντέτες» του Πάνου Σόμπολου

Το έβδομο βιβλίο του παρουσίασε χθες ο πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος με θέμα τις βεντέτες. Ένα βιβλίο στο οποίο θα βρείτε στοιχεία για όλες τις μεγάλες υποθέσεις που κάλυψε δημοσιογραφικά ο κύριος Σόμπολος αλλά και που συνέχισε να ερευνά μέχρι και σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:51 pm


Σούδα – Κρήτη: Μάχη με τις φλόγες και τα 9 μποφόρ

Για μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο ετοιμάζεται η πυροσβεστική και μάλιστα άρχισε και πολύ νωρίς καθώς ήδη έχουν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές. Από το πρωί οι αρχές είναι σε συναγερμό για φωτιά στη Σούδα της Κρήτης ενώ χθες κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για πυρκαγιά στη Πάρο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:47 pm


Η Ρωσία πολιορκεί την πόλη Τσασίβ Γιαρ

Στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, η Ρωσία βομβαρδίζει ανηλεώς την Οδησσό, με τις αναφορές των Ουκρανών να κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, την ώρα που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν, αμέσως μετά την έγκριση της νέας αμερικανικής βοήθειας των ΗΠΑ προς το Κίεβο, με τον Ουκρανό πρόεδρο να εκφράζει τη βεβαιότητα πως η Δύση θα παραμείνει δίπλα στον ουκρανικό λαό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:42 pm


Στροφή στα εσωτερικά μέτωπα για το Ισραήλ μετά τη λήξη συναγερμού με τον Ιράν

Μαίνονται οι μάχες στα μέτωπα του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:39 pm


Εκτόξευση ρουκετών από τη Χαμάς προς τη Σντερότ

Μαίνονται οι μάχες στο μέτωπο της λωρίδας της Γάζας με τη Χαμάς να εξαπολύει επίθεση με ρουκέτες προς την Ζντεροτ και τον ισραηλινό στρατό να απάντα κάμερα του OPEN κατέγραψε εικόνες από την επίθεση που προκάλεσε φωτιά σε αποθήκη. Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τη Λωρίδα της Γάζας, εκεί όπου εκταφιάστηκαν περίπου 200 σοροί από ομαδικούς τάφους έξω από το νοσοκομείο Νάσερ στη Χαν Γιουνίς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:35 pm


Ανοίγει το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις

Το Taxis ανοίγει για τις φορολογικές δηλώσεις και θα διευκολύνει τους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:30 pm


Νομοθετική ρύθμιση για τη μείωση των προμηθειών στα pos ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης

Ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τις προμήθειες στα pos.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:27 pm


Φάμελλος: Καταθέσαμε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση για την ακρίβεια

Αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το κύμα ακρίβειας κατέθεσε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:23 pm


Κάθε χρόνο και ακριβότερο το αρνάκι το Πάσχα

Στην τελική ευθεία για το Πάσχα και οι καταναλωτές κάνουν ήδη έρευνα αγοράς για το εορταστικό τραπέζι, το οποίο σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θα είναι αυξημένο κατά 15% φέτος. Ήδη έκανε πρεμιέρα το καλάθι του νονού για τα παιδιά, ενώ το καλάθι του Πάσχα τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:20 pm


Σύγκρουση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Σπαρτιατών

Η κυβέρνηση συγκρούεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Σπαρτιατών με την πολιτική αντιπαράθεση να χτυπάει κόκκινο ενόψει ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:16 pm


Συνάντηση Νατσιού -Παπαδόπουλου μετά τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή

Σάλος με τις δηλώσεις του βουλευτή Παπαδόπουλου. Τον καλύπτει το κόμμα του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:12 pm


Δελτίο καιρού 23/04/2024

Με την αφρικανική σκόνη να περιορίζεται προς τα Ανατολικά και Νότια, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:07 pm


Δικαιολόγησε τα χαστούκια ο βουλευτής της Νίκης Ν. Παπαδόπουλος

Μια μέρα μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος επιχείρησε να μαζέψει όσα είπε χθες στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Σε νέα παρέμβαση του στο μεταξύ σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και στον απόηχο της χειροδικίας σε βάρος βουλευτή της ΝΔ μέσα σε ιερό ναό, είπε ότι η εκκλησία δεν εκδικείται.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:07 pm


Στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ντάνιελ»

Στην Θεσσαλία βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα στο Μουζάκι όπου αναμένεται να μιλήσει για τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών από τις πλημμύρες. Νωρίτερα παρέστη στα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Ε65που συνδέει την Λαμία με την Καλαμπάκα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:03 pm


Μεσημεριανό δελτίο 23/04/2024

Μια δικογραφία που ξεπερνά τις 1.000 σελίδες, βίντεο, φωτογραφίες, καταθέσεις και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αποτελούν το βασικό κομμάτι της έρευνας μηνών από το τμήμα της αθλητικής βίας, που οδήγησε στη σύλληψη 66 χούλιγκανς με κάποιους από αυτούς να κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λιγγερίδη. Σε Λαμία και Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 2:01 pm


Αθλητικό δελτίο 23/04/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και στοχεύει στη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα στη σειρά για την πρόκριση στο Final Four. Χθες, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο νέων. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στον τελικό της Νιόν τη Μίλαν και έγιναν οι πρώτοι στην Ελλάδα που κατακτούν τίτλο στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:56 pm


Αυτοκινητόδρομος Ε65: Στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα ο Μητσοτάκης

Σε Λαμία και Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65. Την ίδια ώρα τα μποφόρ στο Αιγαίο έβαλαν προσωρινά φρένο στην πολυήμερη περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη σε 27 νησιά καταγράφοντας τα προβλήματα των κατοίκων, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά ενόψει Πάσχα όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές. Στο Μόντρεαλ βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας όπου έχει συναντήσει με την ελληνική ομογένεια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:38 pm


Αναζητούν τον «Ρουμάνο» της εγκληματικής συμμορίας

Κόντρες για την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ υπήρχε νεκρός αστυνομικός.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:29 pm


Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της δολοφονίας Λυγγερίδη

Στον εισαγγελέα οι 66 συλληφθέντες των επεισοδίων στο Ρέντη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:22 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Προκλητικοί, με ύβρεις και χειρονομίες οι 66 συλληφθέντες οδηγούνται στην Ευελπίδων

Μια δικογραφία που ξεπερνά τις 1.000 σελίδες, βίντεο, φωτογραφίες, καταθέσεις και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αποτελούν το βασικό κομμάτι της έρευνας μηνών από το τμήμα της αθλητικής βίας, που οδήγησε στη σύλληψη 66 χούλιγκανς με κάποιους από αυτούς να κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λιγγερίδη. Οι Αρχές κάνουν λόγο για «μεταφερόμενο στρατό» οπαδών που προκαλούσαν επεισόδια σε όλη την Ελλάδα, ενώ ανάμεσά τους είναι και τα αρχηγικά μέλη. Το πρωί οι συλληφθέντες, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:17 pm


Πρωινό ΣουΣου 23/04/2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου μετά τον χαμό της μητέρας της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που αναφέρθηκε στην ταξιδιωτική του εκπομπή, το σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παύλος Χαϊκάλης που απάντησε στις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου ότι έχει χάσει δουλειές επειδή είπε πως είναι φίλος του ο Φιλιππίδης, το Tv Queen, η Eurovision, η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και οι ψυχολόγοι που αντιδρούν στην τοποθέτηση του Γιώργου Λάγιου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παπανώτα, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 1:09 pm


Μαίρη, 53 ετών: Είδα στον ύπνο τη νεκρή αδελφή μου, λίγες ημέρες μετά η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναλύει το όραμα της Μαίρης, που τηλεφώνησε για να πάρει τις απαντήσεις και να κατανοήσει τι είδε.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:55 pm


Τι είναι οι μαύροι άγγελοι

Η Μάρα Μεϊμαρίδη εξηγεί τι είναι οι μαύροι άγγελοι.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:49 pm


La promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:34 pm


Ο Μάριος Αθανασίου για τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και το bullying

«Στον πολιτικό χώρο γίνονται αντικείμενο συζήτησης άνθρωποι που δεν ανήκουν σε αυτόν», είπε ο Μάριος Αθανασίου και συνέχισε λέγοντας «δεν ορίζει το επάγγελμα την προσωπικότητα». Ακόμα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν θα κάνει κριτική στην απόφαση αποπομπής του Δημήτρη Παπανώτα, ενώ τέλος αναφέρθηκε στο bullying.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:32 pm


Το «πράσινο κελί» του δολοφόνου της Κυριακής - Τι λέει ο Νάσος Γουμενίδης

Οι τοίχοι από αφρολέξ, η κάμερα ασφαλείας και το κουμπί έκτακτης ανάγκης. Τι λέει στην εκπομπή ο Νάσος Γουμενίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:11 pm


Οι ψυχολόγοι αντιδρούν στην τοποθέτηση του Γιώργου Λάγιου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παπανώτα

«Θεωρώ απαράδεκτες και σχεδόν επικίνδυνες τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου», δήλωσε μεταξύ άλλων η ψυχολόγος - νευροψυχολόγος MSC Ναταλί Βέλτση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 12:08 pm


Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκινά η διαδικασία αποσωλήνωσής του - Όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του

Μειώνουν τη χορήγηση φαρμάκων οι γιατροί, για να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:57 am


Eurovision: Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε δηλώνει έτοιμη και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:38 am


Αποκλειστικές πληροφορίες: Όλα όσα γνωρίζουμε για τις υποψήφιες παρουσιάστριες του Tv Queen

17 υποψήφιες, ανάμεσά τους δασκάλες, δημόσιοι υπάλληλοι και παρουσιάστριες τοπικών καναλιών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:35 am


Ο Χαϊκάλης απαντά στις δηλώσεις του Ιωάννου ότι έχει χάσει δουλειές επειδή είπε πως είναι φίλος του ο Φιλιππίδης

«Στην εποχή μας υπάρχει ανθρωποφαγία, ο ένας φοβάται τον άλλον και δεν σου επιτρέπει να έχει μια άλλη διάσταση στα πράγματα», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε λέγοντας «δεν μπορούμε να καταδικάζουμε ανθρώπους επειδή υπερασπίζονται τους φίλους τους».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:24 am


Ο Σπύρος Μπιμπίλας για το χαστούκι σε βουλευτή της ΝΔ, για την Ελεονώρα Μελέτη και για τον Μάνο Ιωάννου

«Εάν σταματήσει η έμφυλη βία η κοινωνία μας θα γίνει πιο υγιής», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε μιλώντας για το χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιθέσεις που γίνονται στην Ελεονώρα Μελέτη, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:19 am


Ελένη Φουρέιρα VS Κωνσταντίνος Αργυρός: Κόντρα για το ποιος έκανε το... diamond album

Νέα κόντρα στη showbiz. Ποιος έκανε πρώτος το diamond album;

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:02 am


Νίκος Μουτσινάς: Το σενάριο για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρεται στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 11:00 am


Η Χρύσα Κατσαρίνη για την Super Κική και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη για τις δηλώσεις της Super Κικής και συνέχισε μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:43 am


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ταξιδιωτική του εκπομπή, την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα

«Τα επεισόδια της ταξιδιωτικής μου εκπομπής είναι συγκεκριμένα, θα δούμε εάν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:38 am


Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό της μητέρας της

«Μετά τον χαμό της μητέρας μου, προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας «αγαπώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη γιατί κάνει ωραίες παραγωγές. Έπρεπε να αποχωρήσω από το J2US γιατί δεν ένιωθα καλά».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:25 am


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Οι επιλογές από την 7η αγωνιστική των play off της Stoiximan Superleague αλλά και τα play off της Euroleague.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 10:03 am


Ώρα Ελλάδος 23/04/2024

Οι 64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη, ο Φρέντι Μπελέρης, το 7ο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου, οι ευρωεκλογές, το καλάθι του Πάσχα, αλλά και οι χειροπέδες σε 38χρονο για συμμετοχή στην οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξη Εκδίκησης», ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου, ο Πέτρος Μπελέρης, ο πρόεδρος Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων Παναγιώτης Σακελλαρίου, ο ιδιοκτήτης καταστήματος παιχνιδιών Λάμπρος Παναγόπουλος, ο Νίκος Στέφος, η Μυρτώ Κοροβέση, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γιάννης Σκάλκος, ο Βασίλης Σίμος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Δώρα Αυγέρη, ο Κώστας Χρυσόγονος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:57 am


Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:52 am


Κεφαλογιάννης, Αυγέρη, Χρυσόγονος και Σακελλαρίδης για ακρίβεια και ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Χρυσόγονος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια και για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:46 am


Στέφος, Κοροβέση, Καλλιακμάνης, Σκάλκος και Σίμος για τις ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Νίκος Στέφος, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλλιακμάνης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Σκάλκος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Δημοκράτες Βασίλης Σίμος, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για τις ευρωεκλογές, ενώ μάλιστα ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε και στη δολοφονία Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 9:22 am


Από αύριο σε ισχύ το καλάθι του Πάσχα - Πόσο θα πληρώσουμε φέτος τα αυγά

Τι λένε στην εκπομπή ο πρόεδρος Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων Παναγιώτης Σακελλαρίου και ο ιδιοκτήτης καταστήματος παιχνιδιών Λάμπρος Παναγόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:56 am


Δολοφονία Λυγγερίδη: Εικόνα από τους συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη. Μάλιστα κατά την έξοδό τους, φώναζαν.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:52 am


Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τα κουτιά με τα ευρήματα, ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει και η μεταγωγή των συλληφθέντων στην Ευελπίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:26 am


Βεντέτες: Το 7ο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου - Περιλαμβάνει πάνω από 30 υποθέσεις

Το αποκαλυπτικό βιβλίο του Πάνου Σόμπολου που παραθέτει αιματηρές ιστορίες - βεντέτες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:15 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:09 am


Πέτρος Μπελέρης: Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν

Ο Πέτρος Μπελέρης μιλάει στην εκπομπή για τον πατέρα του, Φρέντι Μπελέρη, και μεταξύ άλλων τονίζει πως «έχει αθωωθεί και στα τρία δικαστήρια που έγιναν».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 8:01 am


Εφημερίδες 23/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:56 am


Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου: Ο ναός δεν προσφέρεται για την έκφραση της προσωπικής μας γνώμης

«Ο ναός δεν προσφέρεται για την έκφραση της προσωπικής μας γνώμης αλλά ούτε και για να κάνουμε επίθεση», είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου και συνέχισε λέγοντας «η βία δεν καταδικάζεται α λα καρτ».

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:54 am


Καιρός 23/04/2024: Αυξημένη αφρικανική σκόνη σήμερα

Αυξημένη αφρικανική σκόνη σήμερα. Οι συννεφιές θα κυριαρχήσουν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:33 am


Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Τι λέει δικηγόρος 19χρονου συλληφθέντα

64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη. Τι λέει στην εκπομπή ο δικηγόρος 19χρονου συλληφθέντα, Νεκτάριος Λουκόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:22 am


Χειροπέδες σε 38χρονο για συμμετοχή στην οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξη Εκδίκησης»

Ο 38χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:19 am


64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη - Τι λέει πατέρας 22χρονου οπαδού

Ο 22χρονος οπαδός είναι ένας από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη. Τι λέει στην εκπομπή ο πατέρας του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:07 am


64 συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη

Εγκληματική οργάνωση με 165 κατηγορουμένους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 7:01 am


«Πλυντήριο» στοιχηματισμού: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

Που οδηγείται η υπόθεση του ξεπλύματος ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού. Τι λέει η Μαίρη Μπενέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:49 am


Ανατροπή για την Ένωση και παραμονή στην κορυφή - Τι λέει ο Μλάντεν Φορτούλα

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φαβορί για το πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Μλάντεν Φορτούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:45 am


Η Δίκη στο OPEN 22/04/2024

Η άλλη όψη του ελληνικού ποδοσφαίρου, η κούρσα για τον τίτλο, το σχέδιο της ΚΕΔ για τη διαιτησία, αλλά και η υπόθεση του ξεπλύματος ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού,ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο πρώην διεθνής διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Μλάντεν Φορτούλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2024 | 6:40 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:18 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 85

Η Χάνα και η Καταλίνα είναι σίγουρες πλέον ότι η αγάπη του Μανουέλ για τη Χιμένα είναι εντελώς κατασκευασμένη από την ίδια και την Κρουθ, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την αμνησία του μετά το ατύχημα. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίζουν να δείξουν το αεροπλάνο του Μανουέλ που επισκεύασαν προκειμένου να ξυπνήσουν τις πραγματικές του αναμνήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο είναι συντετριμμένος όταν ανακαλύπτει την αλήθεια σχετικά με ένα περιστατικό που θα φέρει τα πάνω κάτω. Στο μεταξύ, ο μαρκήσιος αναγκάζει την Κρουθ να κατέβει στην κουζίνα προκειμένου να συγχαρεί την Καντέλα, τη Σιμόνα και τον Λόπε, ενώ η ίδια θα ήθελε να τους διώξει μια και καλή στη Λα Προμέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:08 pm


Σαν Ψέμα, αύριο στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:04 pm


Οδυσσέας Αθανασίου: Σύμβολο μιας νέας Ελλάδας το έργο του Ελληνικού

Για τη σημασία αλλά και τα οφέλη που θα έχει το έργο του Ελληνικού, στην οικονομία της χώρας μίλησε στο Bloomberg ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:00 pm


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή φλόγα

Με μια εντυπωσιακή τελετή η Θεσσαλονίκη τίμησε χθες την Ολυμπιακή φλόγα η οποία συνεχίζει το ταξίδι της με τελικό προορισμό το Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης, που είναι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υποδέχτηκε την φλόγα σε μια λαμπρή τελετή στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:50 pm


Επικίνδυνη φωτιά στην Πάρο κοντά στην Παροικιά - «112» για τους κατοίκους

«Υπό έλεγχο η φωτιά στην Παροικιά της Πάρου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πάρου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:46 pm


Στην Τουρκία η απεσταλμένη Μπλίνκεν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Ο Λευκός Οίκος αρνείται να σχολιάσει τα περί ακύρωσης της συνάντησης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:39 pm


Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν - Νετανιάχου

Αυξημένα μέτρα προστασίας στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:35 pm


Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος

Στο πολεμικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιορισμένο χτύπημα στο Ιράν διαμηνύει πως ο στρατός ετοιμάζεται για «Οδυνηρά πλήγματα» εναντίον της Χαμάς ενώ είναι ήδη η 3η μέρα βομβαρδισμών στην Ράφα με τουλάχιστον 60 νεκρούς. Στην Ιερουσαλήμ σήμανε συναγερμός καθώς απετράπη την τελευταία στιγμή τρομοκρατική επίθεση χωρίς ωστόσο να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:30 pm


Νέος γύρος αντιπαράθεσης για την υποψηφιότητα Μπελέρη

Η γαλάζια υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη εξακολουθεί να πυροδοτεί την πολιτική κόντρα ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ, Εύης Χριστοφυλλοπούλου, πως η υποψηφιότητά αυτή έχει δεξιά οφέλη. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και η κόντρα αντιπαράθεση για την υποψηφιότητα της Ελεωνόρας Μελέτη με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση να ασκούν κριτική για αναφορές της στον Ηλία Κασιδιάρη σε παλαιότερες εκπομπές της.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:26 pm


Συνεχίζει την περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου ο Στέφανος Κασσελάκης

Την περιοδεία του στα νησιά συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, που τώρα βρίσκεται στην Αστυπάλαια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:23 pm


ΝΔ: 12 υπουργοί αναλαμβάνουν από μία περιφέρεια ευθύνης

Ο Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει την Κεντρική Μακεδονία και ο Άδωνις Γεωργίαδης τη Δυτική Μακεδονία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:19 pm


Στην αγορά ο Μητσοτάκης για την ακρίβεια ενόψει πασχαλινού τραπεζιού

Το διακύβευμα των εκλογών θέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί με περιοδείες και εξειδίκευση της στρατηγικής τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την λαχαναγορά του Ρέντη έδωσε έμφαση στην ακρίβεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου ακούγοντας τα προβλήματα των νησιωτών. Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην 2η θέση και την αύξηση των ποσοστών του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:15 pm


Βαθιά το χέρι στην τσέπη για το πασχαλινό τραπέζι

Στην τελική ευθεία για το Πάσχα και οι καταναλωτές κάνουν ήδη έρευνα αγοράς για το εορταστικό τραπέζι, το οποίο σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θα είναι αυξημένο κατά 15% φέτος. Ήδη έκανε πρεμιέρα το καλάθι του νονού για τα παιδιά, ενώ το καλάθι του Πάσχα τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:10 pm


Κεντρικό δελτίο 22/04/2024

Πάνω από 60 συλλήψεις χούλιγκανς του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση. Συγκινημένος ο πατέρας του, ζητά δικαίωση. Προεκλογικό «γκάζι» από πολιτικούς αρχηγούς. Μήνυμα Μητσοτάκη κατά της ακρίβειας από τη λαχαναγορά, για ανατροπή μιλά ο Κασσελάκης από νησιά του Αιγαίου. Βουλευτής της Νίκης προανήγγειλε έκρηξη βίας για τα ομόφυλα ζευγάρια επικροτώντας το χαστούκι στη βουλευτή της Ν.Δ. Η υφυπουργός Ανάπτυξης, Χριστίνα Αλεξοπούλου προπηλακίστηκε παό ιερέα, παρέμβαση αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Καρέ – καρέ τρομοκρατική επίθεση Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:03 pm


Αθλητικό δελτίο 22/04/2024

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Stoiximan Super League μετά την επικράτηση της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη με ανατροπή, αφήνοντας στη 2η θέση τον Παναθηναϊκό που πέρασε άνετα από τη Λαμία. Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:57 pm


Λαβρόφ: Απειλείται στρατιωτική σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων

«Στρατιωτική απάντηση αν οι ΗΠΑ εγκαταστήσουν πυρηνικά στην Πολωνία», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πεσκόφ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:52 pm


Σοβαρή απειλή πυρηνικής εμπλοκής από τον Σεργκέι Λαβρόφ

Άνοιξε την πόρτα ενίσχυσης της Πολωνίας με πυρηνικά ο πρόεδρος της Πολωνίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:48 pm


Αποκλειστικό: Ο επικεφαλής της Frontex στο OPEN

Ο επικεφαλής της μιλά αποκλειστικά στο OPEN και την Μίνα Καραμήτρου. Εκφράζει την ανησυχία της ευρωπαϊκής δύναμης για την πιθανή αύξηση των ροών λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, τα σενάρια αντιμετώπισης που συζητά με την Αθήνα αλλά και πως σκοπεύει η Frontex να αντιμετωπίσει την νέα διαδρομή των διακινητών Νότια της Κρήτης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:40 pm


Η Γερμανία πιέζει τους εταίρους να στείλουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Η Ελλάδα και άλλες πέντε Ευρωπαϊκές χώρες διαθέτουν patriot.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:34 pm


Financial Times: Ελλάδα – Ισπανία υπό πίεση να δώσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Νέο μέτωπο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης άνοιξε με αφορμή δημοσίευμα των Financial Times που κάνει λόγο για πιέσεις της ΕΕ στην Ελλάδα και την Ισπανία για αποστολή patriot και ρωσικών S300 στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση που θα έθετε σε κίνδυνο την αεράμυνα της χώρας. Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:31 pm


Βουλευτής Νίκης: Οι πιστοί χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες

Επικροτεί προπηλακισμούς και σφαλιάρες σε πολιτικούς, βουλευτής της «Νίκης», με το κόμμα του να τον στηρίζει.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:26 pm


Ιερέας επιτέθηκε στην υφυπουργό Υποδομών για την ισότητα στο γάμο

Λίγες ώρες μετά το χθεσινό χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, από υποψήφια βουλευτή της Νίκης μέσα σε εκκλησία ιερέας στην Πάτρα επιτέθηκε φραστικά στην υφυπουργό μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου και πάλι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τα κόμματα καταδίκασαν το βίαιο και απαράδεκτο συμβάν ωστόσο ο βουλευτής της Νίκης , Νίκος Παπαδόπουλος, επανήλθε λέγοντας πως είδαμε πιστούς να μοιράζουν σφαλιάρες και να απειλεί πως θα έρθουν πολύ χειρότερα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:20 pm


Έχει συλληφθεί ο σκληρός πυρήνας της Θύρας 7

Κωδικά ονόματα είχαν οι αρχηγοί των χούλιγκανς του Ολυμπιακού, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:14 pm


Δικηγόρος συλληφθέντα: Πρόκειται για μια δικογραφία στο πλαίσιο εντυπωσιασμού

«Ο πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος συλληφθέντα για την δολοφονία αστυνομικού στο Ρέντη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:10 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη – Ταυτοποιήθηκαν οι χούλιγκανς που έκαψαν τα ρούχα τους

Η εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε τα ξημερώματα. Ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων. Είχαν προηγηθεί τα αποτελέσματα από εγκληματολογικά εργαστήρια με ταυτοποίηση DNA.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:06 pm


Μπαράζ συλλήψεων για τη δολοφονία του αστυνομικού με φωτοβολίδα στου Ρέντη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τραγική υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, και τον θανάσιμο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν χούλιγκανς έξω από το γήπεδο, στου Ρέντη. Στο πλαίσιο έρευνας της αστυνομίας έχουν γίνει 64 συλλήψεις ενώ 165 είναι οι κατηγορούμενοι στο πλαίσιο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί. Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, που ήταν σε εκδήλωση για την αθλητική βία την ώρα που έγιναν γνωστές οι συλλήψεις, δήλωσε πως αυτό που θέλει είναι οι ένοχοι να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Ιδιαίτερα συγκινημένος έπεσε στην αγκαλιά των συναδέλφων του γιού του λέγοντας πως έχασε έναν γιό ήρωα αλλά απέκτησε μια άλλη οικογένεια την διμοιρία του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:02 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 11

Ο Τζώρτζης, αποκρύπτει το email από το οικονομικό τμήμα της εταιρίας, σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες. Εντωμεταξύ, ο Γιώτης προσπαθεί να ανακαλύψει τα ψέματα που του λένε τα παιδιά του, ενώ αρνείται κατηγορηματικά στη Ζωή, να νοικιάσει το μαγαζί που θέλει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πηγαίνει κρυφά να μιλήσει στον Γιώτη, για να επιτρέψει στη Ζωή να δουλέψει ως νταντά της Αλίκης. Παράλληλα, η Μελίνα επισκέπτεται το καφενείο του Γιώτη, με κίνδυνο να ανακαλύψει την αλήθεια για την οικογένεια της Ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:55 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 22/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:00 pm


Δελτίο στη νοηματική 22/04/2024

57 άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ συνολικά 158 περιλαμβάνονται στην δικογραφία της διεύθυνσης αθλητικής βίας για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όταν ένας από τους οπαδούς πέταξε ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή. Ανεβαίνουν οι τόνοι στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:56 pm


Έριξε «μαύρο» ο Νίκος Μάνεσης και η Κατερίνα τον ακολούθησε

Ο Νίκος Μανεσης έριξε «μαύρο» για λίγο στην εκπομπή του διαμαρτυρόμενος για τις μετρήσεις στα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο, που γίνονται οι μετρήσεις και η Κατερίνα Ζαρίφη τον ακολούθησε.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:47 pm


Οδός Ζαρίφη 22/04/2024

Οι εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και showbiz, η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του OPEN, TV Queen, το αντιδελτίο με τα «καυτά» του θέματα, αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης και τα φλαμίνγκο, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 3:37 pm


Τα φλαμίνγκο και ο Νίκος Κοκλώνης

Τα φλαμίνγκο επέστρεψαν στη μόδα και ο Νίκος Κοκλώνης πήρε το…δικό του και παρουσίασε το J2US.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:56 pm


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα – Λαμπρή τελετή υποδοχής στη Νέα Παραλία

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από χθες η Ολυμπιακή φλόγα, η οποία συνεχίζει το ταξίδι της ανά την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε μια λαμπρή τελετή στη Νέα Παραλία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:29 pm


Σύνοδος Υπ. Εξ. ΕΕ: Στο επίκεντρο περαιτέρω ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας

Η περαιτέρω παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία είναι ένα από τα κεντρικά θέματα της ατζέντας στη σημερινή Σύνοδο των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες, λίγες ώρες μετά τη χρηματοδότηση του Κογκρέσου, με τους Financial Times να αποκαλύπτουν ότι Ελλάδα και Ισπανία είναι οι δύο χώρες που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις για να παρέχουν οπλικά συστήματα στο Κίεβο. Την ίδια ώρα, ο Πολωνός πρωθυπουργός, Αντρέι Ντούντα, δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, να προειδοποιεί ότι η Δύση οδηγεί την κατάσταση σε σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:27 pm


15χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για ένα μπουφάν

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτήν την φορά στον Ωρωπό, όπου για ένα μπουφάν, ένας 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικο του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:25 pm


Στα άκρα και για την υποψηφιότητα Μπελέρη

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης είναι οι υποψηφιότητες της Ελεονώρας Μελέτη και του Φρέντη Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:22 pm


Ιερέας επιτέθηκε φραστικά στην Υφυπουργό μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στόχος φραστικής επίθεσης από ιερέα έγινε η υφυπουργός μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:20 pm


Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ για το μεσανατολικό και την Ουκρανία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από το Ιράν και το Ισραήλ να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:13 pm


Φόβοι για τρομοκρατικές ενέργειες στο Ισραήλ – Αυξημένα τα μέτρα λόγω Πάσχα

Η κάμερα του OPEN βρίσκεται εκεί όπου έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα, λίγο πριν την επιχείρηση στη Ράφα που όπως φαίνεται προετοιμάζουν οι Ισραηλινοί.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:09 pm


Δελτίο καιρού 22/04/2024

Με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:05 pm


Μεσημεριανό δελτίο 22/04/2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Και έχουμε δεκάδες προσάγωγες και συλλήψεις. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:03 pm


Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ

Προς μία ευρεία στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα οδεύει ο ισραηλινός στρατός τέσσερις μέρες μετά την περιορισμένης εμβέλειας επίθεση στο Ισφαχάν του Ιράν την οποία δεν έχει ακόμα παραδεχθεί. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, για πρώτη φορά μετά τον παγκόσμιο συναγερμό που προκάλεσε το πλήγμα στην ιρανική πόλη, διεμήνυσε σε διάγγελμα του ότι ο στρατός ετοιμάζεται για «Οδυνηρά πλήγματα» εναντίον της Χαμάς.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 2:02 pm


Αθλητικό δελτίο 22/04/2024

Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ μετά και το νικηφόρο πέρασμά της χθες από το Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του θεσμού. Δεύτερος παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που ήταν επιβλητικός στη Λαμία. Έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα στο Καραϊσκάκης όπου έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:58 pm


Συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας για ΜΟΕ στον απόηχο της έντασης για τα θαλάσσια πάρκα

Στη σκιά της έντονης αντίδρασης της Άγκυρας για το θέμα των θαλάσσιων πάρκων, σήμερα έχουμε συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:56 pm


Χαρακτήρα «εθνικών εκλογών», προσδίδει ο Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση 48 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σταθερότητα και συνέχεια είναι το διακύβευμα των εκλογών όπως διαμηνύει ο Πρωθυπουργός ενώ σε υψηλούς τόνους συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:49 pm


Πλεόνασμα – έκπληξη του 2023: 1,86% του ΑΕΠ

Δεύτερη πανευρωπαϊκά η Ελλάδα στη μείωση του χρέους.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:42 pm


Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχής ο αγώνας κατά της ακρίβειας

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη ο Πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:37 pm


Σε ισχύ από σήμερα το «καλάθι του νονού» - Την Τετάρτη το «καλάθι του Πάσχα»

Σε ισχύ από σήμερα είναι το καλάθι του νονού να δούμε τι θα περιλαμβάνει αυτό, καθώς και το καλάθι του Πάσχα που έρχεται την Τέταρτη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:35 pm


Σαν Ψέμα: Sneak preview από το σημερινό (22/04) επεισόδιο

Η Αλίκη λέει στον μπαμπά της πως θέλει τη μαμά της. Τότε η Ζωή «εισβάλει» μέσα και η μικρή τρέχει στην αγκαλιά της.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:23 pm


Στην αγκαλιά συναδέλφων του γιου του ο πατέρας του Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων

Στο άκουσμα της είδησης για τις συλλήψεις της αστυνομίας, ο πατέρας του άτυχου Λυγγερίδη που ήταν παρών σε εκδήλωση για την αθλητική βία, έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά των συνάδελφων του παιδιού του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:23 pm


Δολοφονία Λυγγερίδη: Βρέθηκαν τα ρούχα κατηγορούμενων που φορούσαν στο γήπεδο

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια πολύ καλά δεμένη υπόθεση, έχουν εντοπίσει DNA και τα εγκληματολογικά έχουν κάνει και ταυτοποιήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:19 pm


Πάνω από 50 συλλήψεις και προσαγωγές για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ενώ παράλληλα έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:14 pm


Πρωινό ΣουΣου 22/04/2024

Ο Δήμος Βερύκιος που μίλησε για την αποπομπή του Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάββας Πούμπουρας που αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η Κατερίνα Ζαρίφη που μίλησε για Αλεξάνδρου και Βασάλο, τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα της Μενεγάκη, το J2US, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, αλλά και η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:12 pm


Η Νόνη Δούνια για τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και την τηλεόραση

«Δεν μπορώ να αφήσω σχόλια και κριτικές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μου», είπε η Νόνη Δούνια και συνέχισε λέγοντας «εάν πειράξουν με τα αρνητικά σχόλιά τους την οικογένειά μου, θα με βρουν απέναντί τους». Ακόμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη. Τέλος, μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και για την τηλεόραση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 1:07 pm


J2US: Όλα όσα έγιναν στο 9ο live του λαμπερού show – Τι λένε στην εκπομπή Καπετάνιος, Καρλάκη και Αμούτζας

Η εμφάνιση του Light ως «guest» κριτής, η διπλή αποχώρηση, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές. Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιάννης Καπετάνιος, η Μαρία Καρλάκη και ο Γιώργος Αμούτζας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:34 pm


Τι κατέθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού

Πλείστες οι αντιφάσεις στη συνέχεια της κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου, υποβάλλει μήνυση ο Μάνος Δασκαλάκης στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ψευδή κατάθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:09 pm


Ντούγκας: Η αδερφή της Μήλιου λέει ότι δεν πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία αλλά για τσακωμό - Τι λέει ο Μπαλάσκας

«Η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αλλά για έναν τσακωμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας. Τι λέει ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 12:07 pm


Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεκίνησε η προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:44 am


Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του - Τι λέει η σύζυγός του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους ιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή», δήλωσε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:37 am


Μπέττυ Μαγγίρα για TV Queen: Χάρηκα που το όνομά μου αναφέρθηκε στο trailer

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το TV Queen.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 11:18 am


Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματά της

Θα συνεργαστεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ή θα επιστρέψει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΑΝΤ1;

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:58 am


Η Κατερίνα Ζαρίφη για Αλεξάνδρου, Βασάλο και Μενεγάκη

«Είχα φέρει λάσπες και μαγιό για την τηλεοπτική συνύπαρξη Βασάλου - Αλεξάνδρου αλλά τελικά αγαπιούνται», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε μιλώντας για το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:42 am


Σάββας Πούμπουρας: Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega

Ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και τόνισε πως δεν τον απασχολεί καθόλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:39 am


Βερύκιος για αποπομπή Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας στο είδος του, δεν είναι για την πολιτική ο Δημητράκης

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράλληλα σχολίασε και το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:27 am


Λίτσα Πατέρα για Ελένη Μενεγάκη: Είναι φυσικό να γίνονται αυτές οι αλλαγές

Η Λίτσα Πατέρα σχολιάζει το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, ενώ παράλληλα προτείνει να μην πάρουν καμία απόφαση μέχρι τις 25 Απριλίου λόγω… ανάδρομου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 10:14 am


Ώρα Ελλάδος 22/04/2024

Η επίθεση σε «γαλάζια» βουλευτή από υποψήφια βουλευτή της Νίκης, το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων μέσα σε ΕΠΑΛ στον Ωρωπό, ο πνιγμός του βρέφους στην Κω, το πασχαλινό τραπέζι, η διαρροή των e-mail, αλλά και οι ευρωεκλογές, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Μέλπω Λεκατσά, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:57 am


Πολιτική αντιπαράθεση Χριστοφιλοπούλου, Τσίπρα, Μανιάτη και Αναγωστάκη για τις ευρωεκλογές

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ, ο Γιώργος Τσίπρας υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μανιάτης υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ και ο Μανώλης Αναγνωστάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής από τους Δημοκράτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:49 am


Πολιτική αντιπαράθεση Τσιόδρα και Λεκατσά για τις ευρωεκλογές

Ο Δημήτρης Τσιόδρας υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και η Μέλπω Λεκατσά υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:25 am


Η Νίκη Κεραμέως για τη διαρροή των e-mail, την επιστολική ψήφο και τις ευρωεκλογές

«Στην τελική ευθεία η έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διαρροή των e-mail», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών και συνέχισε μιλώντας για την επιστολική ψήφο. Στη συνέχεια η Νίκη Κεραμέως τόνισε πως ο πήχης των ευρωεκλογών αφορά την επιβεβαίωση και τη σταθερότητα της προόδου, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 9:07 am


Αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα

Επόμενος σταθμός το Αρχαίο θέατρο Φιλίππων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:59 am


«Αλμυρό» φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Τα μικρά αρνιά έχουν φύγει με 8,5 ευρώ στο σφαγείο, όσα έμειναν θα φτάσουν ως και 16 ευρώ στον καταναλωτή.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 8:46 am


Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στην καρδιά της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:39 am


Έκαψαν δύο αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας

Τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά σε οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:36 am


Καιρός 22/04/2024: Μεταβολή των καιρικών συνθηκών

Έρχεται αφρικανική σκόνη και βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:33 am


Από τροφή προήλθε ο πνιγμός του βρέφους στην Κω

Συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 7:07 am


Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων μέσα σε ΕΠΑΛ στον Ωρωπό

15χρονος τραυμάτισε συνομήλικό του με σουγιά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:51 am


Μητρ. Σερβίων και Κοζάνης Παύλος: Η γυναίκα να γυρίσει σπίτι της και να μαζέψει ως κλώσσα τα πουλάκια της

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη νέα δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:48 am


Επίθεση σε «γαλάζια» βουλευτή από υποψήφια βουλευτή της Νίκης

Υποψήφια βουλευτής της Νίκης, χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:44 am


TV Queen, πρεμιέρα Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:30 am


Οι διώκτες του εγκλήματος, Σάββατο στις 22:30

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:15 am


Πρωινό ΣουΣού με την Ελένη Τσολάκη, καθημερινά στις 09:50

Πρωινό αγαπημένο με επικαιρότητα, με συζητήσεις, με διάσημα πρόσωπα και με τις δικές σας ιστορίες. Πρωινό ΣουΣού με την Ελένη Τσολάκη, καθημερινά στις 09:50.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2024 | 6:12 am


Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος: Περισσότεροι από 17 χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα

Δυναμική ήταν η συμμετοχή του κόσμου και στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:18 pm


Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων της Λατρευτικής Εβδομάδας

«Χαιρόμαστε που ο δήμαρχος κύριος Αγγελούδης επανέφερε έναν παλαιό θεσμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:13 pm


Κως: Νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Οι γιατροί εντόπισαν μώλωπες στο σώμα του βρέφους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:07 pm


«Πλημμύρα» τουριστών στην Αθήνα

«Μικρό καλοκαίρι» για τον τουρισμό ο φετινός χειμώνας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:02 pm


«Αλμυρό» φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Πρεμιέρα για τα καλάθια Πάσχα και νονών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:58 pm


Μύκονος: Κατεδάφισαν αυθαίρετες κατασκευές σε 13 επιχειρήσεις

Σαρωτικοί έλεγχοι επιθεωρητών στο νησί των ανέμων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:53 pm


Θεσσαλία: Ερημιά και εγκατάλειψη 7 μήνες μετά την καταστροφή

Εικόνες καταστροφής παρουσιάζουν ακόμα χωριά της Θεσσαλίας, με παιδιά να παίζουν δίπλα σε επικίνδυνη αυτοσχέδια χωματερή.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:49 pm


Πατέρας επιζώντα Τέμπη: Σκεφτόμουν να τον πάω εγώ στη Θεσσαλονίκη

«Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:43 pm


Στίγκας: Ο Κασιδιάρης ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο και από τη ΝΔ, ζητούν να μην επιτραπεί η συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:37 pm


Περιοδεία Κασσελάκη από νησί σε νησί με καπετάνιο τον Αποστολάκη

Ο Κασσελάκης εγκαινιάζει νέο μοντέλο προεκλογικής εκστρατείας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:32 pm


Περιοδεία Κασσελάκη σε 27 νησιά με καπετάνιο τον Αποστολάκη

«Δεν έχουν συνηθίσει πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:27 pm


Κεντρικό δελτίο 21/04/2024

Ο Ερντογάν υποδέχθηκε με τιμές και αγκαλιές τον ηγέτη της Χαμάς. Άμεση παρενέργεια, μπλόκαρε η συνάντηση του με τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Στο «φως» βίντεο από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Μακελειό από επιδρομή στη Ράφα. Τουλάχιστον 18 νεκροί, τα 14 παιδιά. 60 δις δολάρια βοήθεια στην Ουκρανία ενέκρινε το Κονγκρέσο. «Χιλιάδες Ουκρανοί θα πάνε στην κρεατομηχανή», διαμηνύει η Μόσχα στον Μπάιντεν. Πυρά Ανδρουλάκη – Βελόπουλου για τη «γαλάζια» υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη. «Δέχομαι χυδαία βία», απαντά η δημοσιογράφος. Πολιτεύτρια της Νίκης χαστούκισε βουλευτή της ΝΔ μέσα σε εκκλησία της Καβάλας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:16 pm


Αθλητικό δελτίο 21/04/2024

Με τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ που ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά και το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται απόψε η έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα ο Παναθηναικός ήταν επιβλητικός στη Λαμία, νίκησε με 5-0 την τοπική ομάδα και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στη Βαρκελώνη όπου έχασε στο τελικό της διοργάνωσης με 2-0 σετ από τον Κάσπερ Ρουντ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:08 pm


Πολιτεύτρια της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δελικάρη

Υποψήφια βουλευτής της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δελικάρη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:49 pm


Ανδρουλάκης: Πυρά σε Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Μελέτη

«Δέχομαι χυδαία και απροκάλυπτη βία», υποστήριξε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:42 pm


Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ θα υποστούν στην Ουκρανία ταπεινωτικό φιάσκο όπως στο Βιετνάμ

Στη Μόσχα υποστηρίζουν, ότι το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου θα ηττηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:37 pm


Με 95 δις δολάρια ενισχύουν οι ΗΠΑ Ουκρανία, Ισραήλ και Ταιβάν

Οργισμένες αντιδράσεις από τη ρωσική πλευρά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:31 pm


Σαν να μην έγινε ποτέ η «σύγκρουση» Ιράν - Ισραήλ

Καμία αναφορά για Τρίτη μέρα στο Ισραήλ για το χτύπημα στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:24 pm


Η υπηρεσία του BBC δεν επιβεβαιώνει τις ζημιές στην στρατιωτική βάση του Ιράν

Συνεχείς επιθέσεις των Ισραηλινών στη Ράφα, με 19 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:17 pm


Ακυρώνεται η συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν μετά το τετ α τετ με τον Χανίγιε;

Όργιο φημολογίας από αντιπολιτευτικά μέσα για ακύρωση της συνάντησης. Κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση της Τουρκίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:12 pm


Λευκός Οίκος: Δεν έχει επιβεβαιώσει, δεν έχει διαψεύσει το ραντεβού της 9ης Μαΐου

Έντονο παρασκήνιο, τι συμβαίνει με την ακύρωση της συνάντησης Μπάιντεν με Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:05 pm


Ο Χανίγιε έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της Τουρκίας

Στην Τουρκία μιλούν για ακύρωση του ταξιδιού του Τούρκου προέδρου στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:59 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Κέρκυρα Α΄Μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην «κόμισσα του Ιονίου», τη μοναδική Κέρκυρα, και αποδεικνύουν ότι δεν έχει μόνο πλούσια πολιτιστική κληρονομία, αλλά και γαστρονομική. Παρουσιάζουν μερικά από τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης της Κέρκυρας, όπως το Λιστόν, το Καμπιέλο, τη Μητρόπολη, το Νέο Φρούριο και μας μεταφέρουν τη ζωή στο νησί συνομιλώντας με ντόπιους κατοίκους. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας συστήνουν εστιατόρια, cafe, μπαρ, ζαχαροπλαστεία στα οποία ο ταξιδιώτης θα δοκιμάσει τις καλύτερες τοπικές συνταγές – αυθεντικές ή και λίγο πειραγμένες. Τέλος, φτάνουν μέχρι την Παλιά Περίθεια για το τερπνόν μετά του ωφελίμου… ατμοσφαιρικό σκηνικό και εξαιρετικό φαγητό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:52 pm


Παλιά Περίθεια: Το ορεινό χωριό – φάντασμα της Κέρκυρας

O Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Παλιά Περίθεια, η οποία είναι ένα χωριό – φάντασμα, που ξαμαζωντάνεψε τα τελευταία χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:45 pm


Καμπιέλο: Η παλαιότερη συνοικία με αέρα νότιας Ιταλίας

O Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Καμπιέλο, που είναι η παλαιότερη συνοικία της Κέρκυρας, με την Μητρόπολη να ξεχωρίζει.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:20 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 21/04/2024

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:00 pm


Next Please | 21/04/2024

Το Ραχίδι, η Παρπαριά και το Βουνί, το κέφι του κοινού και της Αννίτας, ο Χάρος και το Γούρι, αλλά και η τύχη του Σωκράτη για να πάει στον τελικό, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε ο Σωκράτης, που δεν απάντησε σωστά σε καμία από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 100 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 5:54 pm


Μηδέν στα δώδεκα από τον Σωκράτη στον τελικό

Ο Σωκράτης δεν απάντησε σωστά σε καμία ερώτηση και κέρδισε 100 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 5:31 pm


Τι είναι το Ραχίδι, η Παρπαριά και το Βουνί;

Ο Άρης βρήκε τη σωστή απάντηση και κέρδισε 100ο πόντους, όμως δεν ήταν αρκετοί, για να του δώσουν την είσοδο στον τελικό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:53 pm


Συνταγή για τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:29 pm


Συνταγή για pizza fritta από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει pizza fritta.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:23 pm


Συνταγή για εύκολο γύρο κοτόπουλου από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει εύκολο γύρο κοτόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:18 pm


Συνταγή για smash burger με μπρι και μπέικον από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει smash burger με μπρι και μπέικον.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:14 pm


Συνταγή για μεσογειακές τυρόπιτες κουρού από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μεσογειακές τυρόπιτες κουρού.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:08 pm


Συνταγή για μπουγάτσα με κιμά από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μπουγάτσα με κιμά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 4:04 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 53, κύκλος 01

Ο Βαγγέλης ετοιμάζει στο σπίτι τις αγαπημένες μας street food λιχουδιές. Ξεκινάει με την κλασική μπουγάτσα με κιμά από την βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια, ψήνει μεσογειακές τυρόπιτες κουρού. Φτιάχνει το πιο νόστιμο Smash Burger με μπρι και μπέικον και ετοιμάζει σπιτικό γύρο κοτόπουλου στο λεπτό. Και μία υπέροχη έκπληξη για το τέλος! Η περίφημη Pizza Fritta από τη Νάπολη της Ιταλίας και μία νηστίσιμη τορτίγια με τεριγιάκι φαλάφελ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:55 pm


Δελτίο στη νοηματική 21/04/2024

Για πάνω από δυο ώρες συζητούσαν χθες στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς, η οποία φαίνεται να αναζητά νέα έδρα μετά την ανακοίνωση του Κατάρ ότι επανεξετάζει τη στάση του για το διαμεσολαβητικό ρόλο στο πόλεμο της Γάζας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:41 pm


Δύο νεκροί και έξι τραυματίες από εισβολή ενόπλων σε πάρτι στο Μέμφις

Και νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε πάρτι στις Ηνωμένες πολιτείες με τουλάχιστον δυο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:32 pm


Νέα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου θα ηττηθεί», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Ρωσία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:27 pm


Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως έπληξαν ρωσικό πολεμικό πλοίο στη Σεβαστούπολη

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις από την πλευρά της Ρωσίας, στην έγκριση της αμερικανικής βοήθειας ύψους δεκάδων δις δολαρίων προς την Ουκρανία, με το Κρεμλίνο να προειδοποιεί για ακόμα πιο ισχυρά χτυπήματα, στα πολεμικά μέτωπα. Με ευχαριστίες προς την Αμερική αντέδρασε ο Ζελένσκι, την ώρα που οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως κατόρθωσαν να πλήξουν ακόμα ένα πολεμικό πλοίο των Ρώσων, στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:21 pm


Μητσοτάκης: Μόνο μέλημα της αντιπολίτευσης είναι να με ρίξει

Την προεκλογική τους δραστηριότητα εντείνουν οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των Ευρωψηφοδελτίων ξεκινούν περιοδείες. Ο Πρωθυπουργός ζητά ισχυρή εντολή για ενίσχυση της θέσης της χώρας στο εξωτερικό, ενώ η αντιπολίτευση ασκεί σφοδρή κριτική για το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί η ανταλλαγή πυρών και μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ .

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:16 pm


Πρεμιέρα για το «καλάθι του νονού» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

«Μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα», υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:10 pm


Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Κω

Οι γονείς του βρέφους κρατούνται μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 3:04 pm


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ζητούν τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών

ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Νέα Δημοκρατία κατέθεσαν τα υπομνήματα τους στον Άρειο Πάγο σε βάρος των Σπαρτιατών, ζητώντας από το ανώτατο δικαστήριο να μην επιτρέψει να κατεβεί το κόμμα στις ευρωεκλογες , με τους Σπαρτιάτες να καταθέτουν σε λίγη ώρα ο δικό τους υπόμνημα στη δικαιοσύνη. Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην στραφεί σε βάρος των Σπαρτιατών προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:58 pm


Απόλυτη σιωπή από Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ για το χτύπημα

Σοβαρές ζημιές από το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:52 pm


Τουλάχιστον 14 νεκροί Παλαιστίνιοι – Οργισμένες αντιδράσεις

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παρά την υποβάθμιση της επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι πέρα από κάθε αμφιβολία ο μακροχρόνιος σκιώδης πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών έχει ξεσπάσει πλέον ανοιχτά. Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ σκέφτονται να επιβάλλουν κυρώσεις στην στρατιωτική μονάδα της Δυτικής Όχθης που σκοτώνει εποίκους ενώ επικεντρώνονται στην εντατικοποίηση των επιθέσεων στη Γάζα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:47 pm


Τα βλέμματα στη χερσαία επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα

Αντιδράσεις στο Ισραήλ για τη συνάντηση Ερντογάν με Χανίγιε.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:41 pm


Στον αέρα η συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν στον Λευκό Οίκο

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν με τον Χανίγιε, ο οποίος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τον πόλεμο στη Γάζα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:36 pm


Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

Για πάνω από δυο ώρες συζητούσαν χθες στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς η οποία φαίνεται να αναζητά νέα έδρα μετά την ανακοίνωση του Κατάρ ότι επανεξετάζει τη στάση του για το διαμεσολαβητικό ρόλο στο πόλεμο της Γάζας. Πάντως η κίνηση αυτή της Τουρκίας δίνει τη χαριστική βολή στη σχέση της με το Ισραήλ. Η « αγκαλιά» που άνοιξε η Τουρκία στη Χαμάς δεν αποκλείεται να είναι η πραγματική αιτία ακύρωσης του ταξιδιού του Ερντογαν στην Αμερική για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο Μπαιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:29 pm


Δελτίο καιρού 21/04/2024

Με αφρικανική σκόνη και τοπικές λασποβροχές θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:21 pm


Μεσημεριανό δελτίο 21/04/2024

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παρά την υποβάθμιση της επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι πέρα από κάθε αμφιβολία ο μακροχρόνιος σκιώδης πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών έχει ξεσπάσει πλέον ανοιχτά. Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ σκέφτονται να επιβάλλουν κυρώσεις στην στρατιωτική μονάδα της Δυτικής Όχθης που σκοτώνει εποίκους ενώ επικεντρώνονται στην εντατικοποίηση των επιθέσεων στη Γάζα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:15 pm


Ρωμανός, Αρβανίτης και Σπυρόπουλος για Σπαρτιάτες και Παπανώτα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για το υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών στον Άρειο Πάγο, αλλά και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:07 pm


Τώρα μαζί 21/04/2024

Η νέα βραδιά έντασης στα Εξάρχεια, ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η κρίση στη Μέση Ανατολή και ο Ερντογάν, το υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών στον Άρειο Πάγο, η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και ο παίκτης του Ατρομήτου που μπήκε στο γήπεδο με τη νεογέννητη κορούλα του, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο Έντι Ζεμενίδης, ο Δημήτρης Κουρέτας, ο Γιάννης Εγκολφόπουλος, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, ο Σπύρος Καρανικόλας, η Δώρα Τσαμπάζη, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Νίκος Ρωμανός, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Φώτης Σπυρόπουλος και ο Θεόδωρος Μαντάς.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 2:04 pm


Αθλητικό δελτίο 21/04/2024

Σέντρα σήμερα στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ με το ντέρμπι στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις 20:30 να ξεχωρίζει. Νωρίτερα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται στις έδρες του Άρη και της Λαμίας αντίστοιχα. Tην ίδια ώρα, υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Παναιτωλικός, Βόλος και Κηφισιά θα δώσουν μάχη για να μην τον ακολουθήσουν. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:53 pm


Η «Σταματάκαινα» του Σασμού κέρδισε βραβείο στο Σικάγο για την ερμηνεία της στην ταινία Για θύμισέ μου

«Στο Σασμό έπαιξα έναν ρόλο από τη δική μου ζωή, καθώς έχασα την αδελφή μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:17 pm


Επί τόπου 21/04/2024

Η χειροτονία του εγγονού του Ανέστη Βλάχου, η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο τραγουδιστής από το Fame Story 2 Γιώργος Χρήστου, η απόφαση για τη μικρή Λυδία που γονάτισε τον πιλότο, η ακρίβεια, οι ξυλοδαρμοί για τα likes, αλλά και η έξαρση της βίας στο κέντρο της Αθήνας, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:10 pm


Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού

Οι πρωταγωνίστριες του σίριαλ ξεφάντωσαν πάνω σε τραπέζια.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 1:04 pm


Σάττι - Σαλάκα: Η συνεργασία τους για το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας

Όταν η Μαρίνα Σάττι συνάντησε τη θετική ενέργεια της life coach, Κατερίνας Σαλάκα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 12:53 pm


Η Ελλάδα 3η πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη βενζίνη

Τι λένε στην εκπομπή η φοροτεχνικός Ε. Τσεσμελή, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου Γ. Ρούσσος και ο πρόεδρος Π.Ο.Π.Ε.Κ. Θ. Κιουρτζής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 12:35 pm


3 χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν: Η απόφαση για τη μικρή Λυδία που γονάτισε τον πιλότο

Σχεδόν 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, άλλαξε όνομα η κόρη της, Λυδία. Τι λέει στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 12:10 pm


Έξαρση της βίας στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο ντοκουμέντο με άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικών και πολιτών στη μέση του δρόμου. Τι λέει στην εκπομπή ο Γ. Καλλιακμάνης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 12:05 pm


Στο εδώλιο 17 νεαροί για τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου στο Γαλάτσι

«Χτυπούσαν το παιδί μου με μπουνιές και κλωτσιές. Θα μπορούσε να μείνει ανάπηρος», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του θύματος. Την ίδια ώρα, γνωστός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 11:46 am


Ξυλοδαρμοί για τα likes - Σε έξαρση το φαινόμενο του happy slapping

7χρονο χτύπησε 9χρονο και ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok. Τι λέει ο πρώην υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννης Ραχωβίτσας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 11:25 am


Η χειροτονία του εγγονού του Ανέστη Βλάχου - Τι λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του Ανέστη Βλάχου μιλάει στο Επί Τόπου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 11:07 am


Πού βρίσκεται σήμερα ο τραγουδιστής από το Fame Story 2, Γιώργος Χρήστου

Με τι ασχολείται πλέον ο τραγουδιστής από το Fame Story 2, Γιώργος Χρήστου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 11:03 am


J2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές της βραδιάς

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Νίκο Κοκλώνη και τα μαθήματα... στον Στάθη Σχίζα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:44 am


Μαρία Αναστασοπούλου: Θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1;

Όλο το παρασκήνιο για τη Μαρία Αναστασοπούλου και τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:31 am


Κρίσιμες οι επόμενες 15 μέρες για την Ελένη Μενεγάκη

Η απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον της.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:25 am


Η χειροτονία του εγγονού του Ανέστη Βλάχου

Ολοκληρώθηκε η χειροτονία του εγγονού του Ανέστη Βλάχου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:18 am


18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Γράφει ιστορία ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». 17.000 δρομείς από 51 χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:04 am


Θεόδωρος Μαντάς και Φώτης Σπυρόπουλος για τους Σπαρτιάτες

«Δεν αποκλείεται να εξαπατήθηκε ο ελληνικός λαός στην υπόθεση των Σπαρτιατών», δήλωσε ο Θεόδωρος Μαντάς. Τι είπε ο Φώτης Σπυρόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 10:01 am


Φώτης Σπυρόπουλος και Θεόδωρος Μαντάς για τεχνητή νοημοσύνη και deepfake

Ο ποινικολόγος - εγκληματολόγος Φώτης Σπυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρος Μαντάς, μίλησαν στην εκπομπή για την τεχνητή νοημοσύνη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:58 am


Απίθανος Ντουπλάντις: Σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ με 6,24μ.

Ο 24χρονος Σουηδός έσπασε ξανά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Πέρασε πάνω από τα 6,24 με την πρώτη του προσπάθεια καταρρίπτοντας για 8η φορά μέσα στα τελευταία 4 χρόνια την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:13 am


Με ένα... fashion show η Βραζιλία παρουσίασε τις εμφανίσεις της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Βραζιλία για να παρουσιάσει τις στολές που θα φοράνε οι αθλητές της στο Παρίσι. Διοργάνωσε ένα fashion show με τους αθλητές να μπαίνουν σε ρόλο μοντέλων και να κάνουν πασαρέλα δείχνοντας τις νέες εμφανίσεις της βραζιλιάνικης αποστολής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:07 am


ΑΕΚ: Εγκαινιάστηκε το εντυπωσιακό μουσείο ιστορίας της Ένωσης

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε χθες σε μια λαμπρή τελετή στην OPAP Arena με τον Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα, ενώ το παρόν έδωσε και ο ιδιοκτήτης της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 9:02 am


«Χρόνια πολλά Δικέφαλε»: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε τη νύχτα - μέρα και γιόρτασε τα 98 χρόνια ιστορίας

Ο ΠΑΟΚ χθες είχε γενέθλια, έγινε 98 ετών. Ο κόσμος του Δικεφάλου στάθηκε κάτω από τη βροχή, άναψε πυρσούς και έκανε τη νύχτα μέρα έξω από το κλειστό της Μίκρας, πανηγυρίζοντας και την άνοδο της ομάδας Futsal στην πρώτη κατηγορία και γιορτάζοντας φυσικά τα 98 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:57 am


Η πιο όμορφη στιγμή της Σούπερ Λιγκ - Παίκτης του Ατρομήτου μπήκε στο γήπεδο με τη νεογέννητη κορούλα του!

Μια από τις πιο όμορφες εικόνες στη φετινή Σούπερ Λιγκ μας ήρθε από το γήπεδο του Περιστερίου. Ο παίκτης του Ατρόμητου Αντώνης Τριμμάτης ξεκίνησε βασικός, έχοντας την καλύτερη παρέα… την κορούλα του!

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:53 am


Πόλο: Η Νικόλ Ελευθεριάδου με 7 γκολ έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό του LEN Champions League

Έχοντας για μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Ελευθεριάδου, που πέτυχε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-12 της περσινής φιναλίστ Μεταρό στο Final - 4 που διεξάγεται στη Βαρκελώνη και σήμερα στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, που είναι η κάτοχος του τίτλου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:47 am


Εκδήλωση από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία με πολλούς αποδέκτες

Τιμητική βράβευση του Μίμη Δομάζου και της κόρης του Πόπης.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:40 am


Καρανικόλας, Τσαμπάζη και Σαχινίδης για Θεσσαλία, Παπανώτα και αστυνομία

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τσαμπάζη και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φίλιππος Σαχινίδης, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία, για τον Δημήτρη Παπανώτα και για την αστυνομία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 8:30 am


Εγκολφόπουλος και Σταθακόπουλος για Μέση Ανατολή και Ερντογάν

Ο Αντιναύαρχος ε.α. Γιάννης Εγκολφόπουλος και ο Τουρκολόγος - Νομικός Δημήτρης Σταθακόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή για τη Μέση Ανατολή και τον Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:57 am


Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας

«Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, παρά την έντονη βροχόπτωση τα ρέματα έχουν καθαριστεί», δήλωσε, με αφορμή το κύμα κακοκαιρίας, ο Δημήτρης Κουρέτας. Στη συνέχεια, πλημμυροπαθής τόνισε πως του είπαν να πάει στη Φαρκαδόνα για να φέρει μόνος του κοντέινερ που περιμένει. Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 7:44 am


Εφημερίδες 21/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:59 am


Καιρός 21/04/2024: Ήπιες καιρικές συνθήκες σήμερα

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, για τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:57 am


Νέα βραδιά έντασης στα Εξάρχεια

Μολότοφ στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:49 am


Ο Έντι Ζεμενίδης για ΗΠΑ, Κασσελάκη και Ερντογάν

Ο εκτελεστικός διευθυντής Hellenic American Leadership Council, Έντι Ζεμενίδης, μιλάει στην εκπομπή για τη βοήθεια μαμούθ των ΗΠΑ σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν, για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2024 | 6:45 am


Αυτοπυρπολισμός έξω από το δικαστήριο που διεξάγεται η δίκη Τραμπ

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο, που διεξάγεται η δίκη του Τραμπ και μεταφέρθηκε με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο νοσοκομείο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:52 pm


Σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί στο λιμάνι της Οδησσού

Με μαζικές εκτοξεύσεις drones προς 8 ρωσικές πόλεις απάντησαν οι Ουκρανοί.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:47 pm


Αναζητείται γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πάνω από 2000 καταγγελίες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου για ενδοοικογενειακή βία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:44 pm


Σε ποιες περιοχές έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού

Έρχεται πάλι αφρικανική σκόνη, ζέστη και λασποβροχές.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:40 pm


Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στην Καρδίτσα- Πλημμύρισαν καταστήματα

«Υπήρχε δικαιολογημένη ανησυχία, ευτυχώς η προσπάθεια απέδωσε» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:36 pm


Απάντηση του αδερφού του Φρέντι Μπελέρη

«Υποκινούμενες από κομματικά κίνητρα οι επιθέσεις στον Φρέντη» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Φρέντη Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:32 pm


Περιοδεία Κασσελάκη σε 27 νησιά

«Σάλπαραν» Κασσελάκης και Αποστολάκης για να οργώσουν το Αιγαίο και να κάνουν περιοδεία ενόψει ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:27 pm


Κεντρικό δελτίο 20/04/2024

Το Ισραήλ στόχευε την αεράμυνα των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, λένε Αμερικανοί. «Τα drones έμοιαζαν με παιδικά παιχνίδια», απαντά η Τεχεράνη. Ο ρόλος Μπάϊντεν και του κινέζου Σι στο «φρενάρισμα» Νετανιάχου και Ραϊσι. «Το μόνο μέλημα της αντιπολίτευσης, είναι να με ρίξει» λέει ο Μητσοτάκης και δίνει πάλι χαρακτήρα εθνικών εκλογών στις ευρωεκλογές. Ο Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αντεπιτίθεται για τον σταυρό από λάδι στη βάπτιση του. Παρών και ο Τσίπρας. Άντεξαν Θεσσαλία και Σποράδες παρά τη νυχτερινή νεροποντή. Μικροπλημμύρες σε Καρδίτσα και Πήλιο.Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:20 pm


Αθλητικό δελτίο 20/04/2024

Η 6η αγωνιστική των πλέι οφ διεξάγεται αύριο και δεσπόζει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Ο δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια που ταλαιπωρείται από ίωση. Στο πόλο, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με κορυφαία την Νικόλ Ελευθεριάδου που πέτυχε 7 γκολ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:11 pm


Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Παρουσίασε ο Κασσελάκης

«Με εντολή Μαξίμου η προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα μου», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:50 pm


Τακτική εθνικών εκλογών από Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές

Προβολή θετικής ατζέντας και κυβερνητικού έργου από Μητσοτάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:43 pm


Μετωπική Μητσοτάκη – Κασσελάκη στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές

«Δεν θα τους αφήσουμε να βουλιάξουν τη χώρα στην τοξικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:40 pm


Χωρίς «φρένα» η τιμή της αμόλυβδης

Συνεχόμενο ράλι ανόδου της τιμής της βενζίνης στην χώρα μας. Σταθερή παραμένει η τιμή του πετρελαίου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:34 pm


Συνάντηση Ερντογάν – Επικεφαλής της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη

«Η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:30 pm


Στην Τουρκία ο ηγέτης της Χαμάς – Συνάντηση με Ερντογάν

Η Χαμάς αναζητά νέα στέγη. Συνάντηση Ερντογάν με Χανίγιε.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:26 pm


Κομβικός ο μεσολαβητικός ρόλος της Ρωσίας

Οι Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν, ότι το Ισραήλ φοβάται περισσότερο από το Ιράν μια γενικευμένη σύγκρουση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:20 pm


Γερμανία: Μπορεί το Ισραήλ να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Μεγάλες πιέσεις από Κίνα στο Ιράν και ΗΠΑ στο Ισραήλ για να μην κλιμακωθεί η ένταση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:15 pm


Ισραήλ - Ιράν: Εκατέρωθεν χτυπήματα τρόμου, μια ανάσα από πυρηνικές εγκαταστάσεις

Συνεχείς εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τον φόβο πυρηνικής καταστροφής να είναι ορατός.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:10 pm


ΗΠΑ: Αποτροπή γενικευμένης ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

Υπήρξαν μυστικές επαφές παρουσία του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:04 pm


Δεν σταματούν οι εχθροπραξίες στο Βόρειο Ισραήλ

Καμία απειλή προς το Ιράν, από καμία ισραηλινή πηγή, μετά το χτύπημα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:00 pm


Ιράκ: Επίθεση σε φιλοϊρανική στρατιωτική βάση – Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

Το Ισραήλ αρνείται την παραμικρή σχέση και με αυτό το χτύπημα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 6:54 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 20/04/2024 | OPEN TV

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 5:42 pm


Next Please | 20/04/2024

Οι άντρες που στην ηλικία των 32 ετών κάνουν το καλύτερο σεξ, η στοχοποίηση του Robiie Williams από τους εξωγήινους, αλλά και το κέφι της Αννίτας παρά το μικρότερο μέρος της εκπομπής λόγω της απειλής για βόμβα, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε ο Μιχάλης, που απάντησε σωστά σε έντεκα από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 2700 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 5:40 pm


Έντεκα στα Δώδεκα από τον Μιχάλη στον τελικό

Ο Μιχάλης απάντησε σχεδόν σε όλες τις απαντήσεις και βρέθηκε μια ανάσα από τα 30.000 ευρώ. Έντεκα στα δώδεκα και 2.700 ο απολογισμός του.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 5:37 pm


Από ποιους έχει στοχοποιηθεί ο Robbie Williams;

Ο γνωστός τραγουδιστής Robbie Williams έχει δηλώσει, ότι έχει στοχοποιηθεί από τους…εξωγήινους και χάρισε 2000 πόντους στον Μιχάλη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 4:53 pm


Τι παθαίνει ένας άνδρας όταν φτάσει τα 32;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Σικάγο, όταν ένας άνδρας φτάσει στην ηλικία των 32 ετών παθαίνει κάτι, που δεν έδωσε κανέναν πόντο στον Λευτέρη, καθώς δεν βρήκε την απάντηση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 4:47 pm


Συνταγή για σαλάτα φακόρυζο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σαλάτα φακόρυζο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 4:12 pm


Συνταγή για σούπα φακές με λαχανικά από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σούπα φακές με λαχανικά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 4:08 pm


Συνταγή για κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο .

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 4:04 pm


Συνταγή για δελαγρατσιανό από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει δελαγρατσιανό.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:59 pm


Συνταγή για κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:54 pm


Συνταγή για αλευρόπιτα με σπανάκι και φέτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αλευρόπιτα με σπανάκι και φέτα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:49 pm


Συνταγή για χοιρινό κρασάτο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει χοιρινό κρασάτο για το κυριακάτικο τραπέζι.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:45 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 52, κύκλος 01

Ο Βαγγέλης μαγειρεύει αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ψήνει παραδοσιακή ηπειρώτικη αλευρόπιτα με σπανάκι και φέτα και φτιάχνει ένα κλασικό χοιρινό κρασάτο με πολλή νοστιμιά. Δοκιμάζει το Δελαγρατσιανό, ένα ιδιαίτερο πιάτο από τη Σύρο και μαγειρεύει φακές με δύο τρόπους: κλασική σούπα με λαχανικά και σαλάτα φακόρυζο. Τέλος, φτιάχνει ένα πεντανόστιμο κοντοσούβλι κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:39 pm


Δελτίο στη νοηματική 20/04/2024

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την αντεπίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, την οποία καμία πλευρά δεν παραδέχεται, ενώ απόλυτη σιγή ιχθύος τηρεί, επισήμως και η ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Τον Άγιο Δημήτριο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει ευρωεκλογών, στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:27 pm


Πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα από την έντονη βροχόπτωση

Στην Καρδίτσα πλημμύρισαν δρόμο από την έντονη κακοκαιρία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:21 pm


Συναγερμός στο Πήλιο από το πέρασμα της κακοκαιρίας

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Αρχές για την κακοκαιρία στο Πήλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:18 pm


Πλημμύρισαν δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο

Η πολύπαθη Θεσσαλία βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα. Στην Καρδίτσα και το Νότιο Πήλιο πλημμύρισαν δρόμοι, ενώ στον Βόλο υπήρξαν μικρές διακοπές ρεύματος. Την ίδια ώρα, Γρεβενά, Μέτσοβο, Γράμμος και Καστοριά ντύθηκαν στα λευκά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 3:14 pm


Standard & Poors: Αναβάθμισε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε θετικές

Ο οίκος Standard and Poors αναβάθμισε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε θετικές.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:41 pm


Πυρά Κασσελάκη σε ΝΔ για τη βάπτισή του και το θαύμα

Το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν για το θαύμα κατά τη βάφτισή του. Στη μεγάλη βραδιά παρών ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ οι αντιδράσεις για την επιλογή Παπανώτα συνεχίζονται.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:35 pm


Απάντηση του αδερφού του Φρέντη Μπελέρη

Η επιλογή του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να τροφοδοτεί την πολιτική αντιπαράθεση. Ο αδελφός του Φρέντη Μπελέρη, Λεονάρδος, ήταν καταπέλτης στην πρωινή εκπομπή του OPEN προς όλους όσοι στέκονται επικριτικά απέναντι σε αυτή την υποψηφιότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:29 pm


Στον Άγιο Δημήτριο ο Μητσοτάκης, συνομίλησε με κατοίκους

«Να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στις 9 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυρίαρχη δύναμη», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:24 pm


Την τακτική των «ίσων αποστάσεων» ακολουθεί ξανά ο Ερντογάν

Συνάντηση Φιντάν με τον Αιγύπτιο ομόλογό το, Σούκρι.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:18 pm


Κομβικός ο μεσολαβητικός ρόλος της Ρωσίας

«Το Ιράν δεν επιθυμεί κλιμάκωση και θα επιτεθεί μόνο αν δεχτεί και άλλη επίθεση», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Ρωσία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 2:11 pm


Δελτίο καιρού 20/04/2024

Με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες για τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:49 pm


Μεσημεριανό δελτίο 20/04/2024

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την αντεπίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, την οποία καμία πλευρά δεν παραδέχεται. Τι μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Η επιλογή του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να τροφοδοτεί την πολιτική αντιπαράθεση. Ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος, ήταν καταπέλτης το πρωί στο OPEN προς όλους όσοι στέκονται επικριτικά απέναντι σε αυτή την υποψηφιότητα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ευλαμπία Ρέβη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:48 pm


Αθλητικό δελτίο 20/04/2024

Στα ημιτελικά της Βαρκελώνης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και σήμερα θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό. Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί» μίλησαν η Παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και το ντουέτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σοφία Μαλκογεώργου, αλλά και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του πόλο, Ντίνος Γενηδουνιάς. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:39 pm


Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο για το Ιράν

Το Ιράν υποβαθμίζει την επίθεση σε επίπεδο εσωτερικής απειλής.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:32 pm


Απόλυτη σιγή στο Ισραήλ, μία μέρα μετά το χτύπημα στο Ιράν

Καμία επίσημη αναφορά, σαν να μην έχει γίνει ποτέ το χτύπημα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:25 pm


Υπουργός Εξωτερικών Ιράν: Έμοιαζαν με... παιχνίδια - Δεν ήταν καν επίθεση ό,τι συνέβη

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την αντεπίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, την οποία καμία πλευρά δεν παραδέχεται. Τι μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:20 pm


Επί τόπου 20/04/2024

Το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega και όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της, το νέο τραγούδι του Χάρη Ακριτίδη με στίχους - ατάκες του Βασίλη Καρρά που άφησαν ιστορία, οι 25 Έλληνες influencers που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραπλάνηση κοινού, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η συγκλονιστική εξομολόγηση γυναίκας που βίωσε κακοποίηση από τον πρώην και το νυν σύντροφό της, το κελί του δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής, η Folli Follie, αλλά και το έγκλημα στο Μεσολόγγι, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:14 pm


Πρεμιέρα την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00 για το λαμπερό reality show του OPEN, Tv Queen

Το Tv Queen βγαίνει στον «αέρα» του OPEN την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 1:05 pm


Αντιδράσεις με τη διασκευή - «ψαλμωδία» του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, Zari

Διχάζει ο σταυρός στη σκηνή της φετινής Eurovision.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:51 pm


Τίτλοι τέλους μετά από 14 χρόνια γάμου για Νικόλαο - Τατιάνα Μπλάτνικ

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:36 pm


Η πρόεδρος των Ελλήνων Ιατρών του Λονδίνου μιλάει στο Επί Τόπου για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Η Κυριακή Σονίδου, μιλάει στην εκπομπή για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:32 pm


Όλες οι εξελίξεις για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας

Επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά από 1 μήνα απουσίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:30 pm


Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Καρέ - καρέ οι κινήσεις του κρεοπώλη πριν και μετά τη δολοφονία του Μπάμπη

Τρεις ημέρες πριν, ο κρεοπώλης διασκέδαζε με τα δανεικά του Μπάμπη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:15 pm


Folli Follie: Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας αποκλειστικά στο Επί Τόπου καρφώνει τα μέλη της οικογένειας

«Δεν είμαι φυγόδικος, ούτε εξαφανισμένος και βρίσκομαι στη διάθεση των Αρχών», είπε ο Γιάννης Μπεγιέτης και συνέχισε λέγοντας «έχω συντάξει απολογητικό υπόμνημα με όλες τις αποδείξεις για τον τρόπο που είχε στηθεί μια πλεκτάνη για να παρουσιάζονται υπερκέρδη». Τέλος, ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας Folli Follie τόνισε: «φοβάμαι για τη ζωή και την οικογένειά μου».

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 12:10 pm


Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Πώς είναι το κελί του δολοφόνου της Κυριακής

Το «πράσινο δωμάτιο» - «κελί ηρεμίας» με το χτιστό κρεβάτι, την επένδυση από αφρολέξ, την κάμερα και το κουμπί έκτακτης ανάγκης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 11:39 am


Καταγγελία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση γυναίκας που βίωσε κακοποίηση από τον πρώην και το νυν σύντροφό της

Τι λένε στην εκπομπή η δικηγόρος της κακοποιημένης που έκανε την καταγγελία, αλλά και η ψυχίατρος - ψυχοθεραπεύτρια Γ. Μπαλτά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 11:27 am


25 Έλληνες influencers στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραπλάνηση κοινού, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Τι λέει στην εκπομπή η φοροτεχνικός Ειρήνη Τσεσμελή για τους influencers που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραπλάνηση κοινού, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 11:04 am


Το νέο τραγούδι του Χάρη Ακριτίδη με στίχους - ατάκες του Βασίλη Καρρά που άφησαν ιστορία

Ο Χάρης Ακριτίδης, μιλάει στην εκπομπή για το νέο του τραγούδι με στίχους - ατάκες του Βασίλη Καρρά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 10:40 am


Το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega και όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Η επόμενη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη και το «Mega deal» με Ατζούν και ΣΚΑΙ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 10:28 am


Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο ντουέτο με την Σοφία»

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη προετοιμάζεται εντατικά μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι. Οι δύο πρωταθλήτριες μίλησαν στο OPEN και την εκπομπή Τώρα Μαζί για το στόχο που έχουν για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού αλλά και για τις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 10:04 am


Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη - Λάρνακα

«Από τις 16 Ιουλίου ξεκινάνε οι πτήσεις από Λάρνακα - Αλεξανδρούπολη», δήλωσε ο Γιάννης Ζαμπούκης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 9:59 am


Τώρα μαζί 20/04/2024

Ο Φρέντι Μπελέρης, η κρίση στη Μέση Ανατολή, η Τουρκία, οι συνεχείς συσκέψεις για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, οι ευρωεκλογές, αλλά και η Ολυμπιακή Φλόγα που ταξιδεύει στην Αθήνα, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο Λεονάρδος Μπελέρης, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Ιωάννης Μπαλτζώης, ο Άγγελος Συρίγος, ο Πέτρος Παππάς, ο Νίκος Παπανδρέου, η Βούλα Πατουλίδου, ο Δημήτρης Πανόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 9:59 am


Ο Ντίνος Γενηδουνιάς κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα μίλησε στο OPEN για το μήνυμα ειρήνης που μεταφέρει

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς κρατά την Ολυμπιακή Φλόγα και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 9:32 am


Πατουλίδου, Πανόπουλος και Καλλιακμάνης για τις ευρωεκλογές και τον Παπανώτα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Πανόπουλος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησαν στην εκπομπή για τις ευρωεκλογές και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 9:27 am


Συνεχείς συσκέψεις για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων

Τι λένε ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Κουρέτας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 9:09 am


Η «Σύμπλευση» στα ακριτικά νησιά - Βοήθεια στους κατοίκους 8 απομονωμένων νησιών

Υπηρεσίες υγείας σε πάνω από 20 ειδικότητες, έργα υποδομής, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:48 am


Συρίγος, Παππάς και Παπανδρέου για Μπελέρη, Ερντογάν και Κασσελάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, για τον Ερντογάν, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 8:40 am


Καλεντερίδης, Στεφανής και Μπαλτζώης για Μπελέρη, Μέση Ανατολή και Ερντογάν

Ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας - στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, μίλησαν στην εκπομπή για τον Φρέντι Μπελέρη, για την κρίση στη Μέση Ανατολή, αλλά και για τον Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:56 am


Σαν Ψέμα, Δευτέρα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:42 am


Ο Λεονάρδος Μπελέρης απαντά σε φημολογίες και κριτικές για τον έγκλειστο αδελφό του

Ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος Μπελέρης, μιλάει στην εκπομπή και απαντά σε φημολογίες και κριτικές που αφορούν τον έγκλειστο αδελφό του.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 7:22 am


Εφημερίδες 20/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 6:58 am


Καιρός 20/04/2024: Αποχωρεί σιγά σιγά η κακοκαιρία

Με την κακοκαιρία, που απασχολεί τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, σιγά σιγά να αποχωρεί, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 6:33 am


Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις

Χιονοπτώσεις σε Φθιώτιδα, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2024 | 6:27 am


Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, Σαββατοκύριακο στις 09:50

Κάθε Σαββατοκύριακο μια εκπομπή για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις. Θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, οι τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις και τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, Σαββατοκύριακο στις 09:50.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:48 pm


La Promesa: Η υπόσχεση, Δευτέρα στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:34 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 84

Παρά τις έντονες διαφωνίες τους οι δύο οικογένειες συμφωνούν να βρουν τη μέση λύση και να ξεκινήσουν επιτέλους τις προετοιμασίες για τον γάμο του Μανουέλ με τη Χιμένα. Την ίδια στιγμή, ο Αλόνσο θα κάνει κάτι που θα ταπεινώσει την Κρουθ και αυτό θα είναι να ευχαριστήσει μπροστά σε όλους τις μαγείρισσες που βοήθησαν να αποκαλυφθεί η απάτη του υποτιθέμενου πάτερ Καμίλο. Παράλληλα, η Χάνα μαθαίνει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει για την κρυφή εγκυμοσύνη της Πια. Στο μεταξύ, ο Κούρο ζητά συγγνώμη από τη Χάνα για την άσχημη συμπεριφορά του, με την ίδια να είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Θα τολμήσει άραγε να βρει το θάρρος να του πει ότι είναι ο αδελφός της πετυχαίνοντας τον σε μια τόσο εύθραυστη στιγμή του;

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:27 pm


TV Queen, πρεμιέρα Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:52 pm


Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου θέλουν ένα μετάλλιο στο Παρίσι!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη προετοιμάζεται εντατικά μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι. Οι δύο πρωταθλήτριες μίλησαν στο Ethnos.gr για τους στόχους που έχουν για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού αλλά και για τις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:31 pm


Μπάζωμα στα Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως που «αθώωσε» Τριαντόπουλο - Ράπτη

Στην τραγωδία των Τεμπών. Οι συγγενείς των θυμάτων που συνεχίζουν τον αγώνα για δικαίωση των αγαπημένων τους δεν κρύβουν την οργή τους μιλώντας στο OPEN και την Αναστασία Αργυριάδου με αιχμή την μήνυση που είχαν υποβάλλει κατά του τότε υπουργού επικρατείας Χρήστου Τριαντόπουλου και της τότε υφυπουργού υγείας, Ζώης Ράπτη η οποία είχε μπει στο αρχείο πριν την προσφυγή από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Όπως λένε όφειλε η εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας να έχει ενημερωθεί η Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:27 pm


Άγιοι Ανάργυροι: ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – Κατέθεσαν τα υπομνήματά τους οι πέντε από τους έξι

Στην υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, στην τελική ευθεία είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για τις ευθύνες των αστυνομικών το μοιραίο βράδυ. Ήδη οι 5 έχουν καταθέσει τις γραπτές τους εξηγήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:25 pm


Επέλαση της κακοκαιρίας – Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλία και τρεις ακόμη Περιφέρειες

Προετοιμασίες στο πληγωμένο Πήλιο για την επερχόμενη κακοκαιρία, ενώ οι πληγές του Ντάνιελ παραμένουν ανοιχτές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:20 pm


Καιρός: Κίνδυνος πλημμυρών – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μιλά για την κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:16 pm


Ευρωεκλογές: Κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί τα δίνουν όλα επιχειρώντας να στείλουν σήμα νίκης και ανόδου

Στην μάχη των ευρωεκλογών κομματικά επιτελεία και πολιτικοί αρχηγοί τα δίνουν όλα για όλα επιχειρώντας να στείλουν σήμα νίκης και ανόδου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα νίκης της ΝΔ από την Λέσβο. Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνει τα πέντε τελευταία ονόματα της ευρωλίστας του κόμματος, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Άνοδο του ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:13 pm


Αθλητικό δελτίο 19/04/2024

Μεγάλη μέρα για τους φίλους του Ολυμπιακού, που πανηγυρίζουν την πρόκριση στους 4 του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και αυτή της ομάδας νέων στον τελικό του Youth League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:08 pm


Κεντρικό δελτίο 19/04/2024

Tο Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη. H Τεχεράνη υποβαθμίζει το γεγονός και δεν απειλεί με αντίποινα. Oι Αμερικανοί λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, όμως έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στο παρασκήνιο. Άγριο επεισόδιο στη συνάντηση Νετανιάχου - Μπέρμποκ στο Τελ Αβίβ, για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα. Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε Τούρκους τουρίστες στη Λέσβο και δήλωσε πως η ελληνοτουρκική προσέγγιση έχει απτά αποτελέσματα. Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη, λέει ο Ερντογάν. «Πυρά» Παπανώτα κατά Κασσελάκη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο. Απόψε η παρουσίαση των υποψηφίων. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:02 pm


O Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει τους 42 υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Αυτή την ώρα γίνεται η παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές. Το παρόν δίνει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:48 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές και πικρία Παπανώτα για την αποπομπή του

Στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν φυγή προς τα εμπρός μετά τις αναταράξεις και τα σκωπτικά σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αρχηγού για την θρησκεία αλλά και η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο. Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για ανήθικη συμπεριφορά ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και πέρασε στην αντεπίθεση επαναφέροντας τις ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη εναντίον του.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:44 pm


Μητσοτάκης: Υποδέχθηκε Τούρκους τουρίστες στη Μυτιλήνη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος επιχειρούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους λίγες μέρες πριν την συνάντηση τους στην Άγκυρα και με φόντο την κλιμάκωση των Τούρκων αξιωματούχων με αφορμή την αναγγελία θαλάσσιων πάρκων στο Αιγαίο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έκανε περιοδεία σήμερα στην Λέσβο επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης και καλωσόρισε Τούρκους επισκέπτες που κάνουν χρήση της βίζας εξπρές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:40 pm


Επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν – Δεν επηρεάστηκαν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν πήραν φωτιά οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου. Ωστόσο στην συνέχεια οι αγορές μετέφρασαν τις εξελίξεις ως αποκλιμάκωση της έντασης και σταμάτησε το ανοδικό ράλι. Κι ενώ οι διεθνείς τιμές του μπρεντ πλέον πέφτουν, στην Ελλάδα η βενζίνη τρέχει ολοταχώς προς τα 2 ευρώ το λίτρο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:36 pm


Ο Σάββας Καλεντερίδης για το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων μίλησε ο συγγραφέας και στρατιωτικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:33 pm


Στην Άγκυρα το πρώτο τηλεφώνημα της Τεχεράνης μετά το χτύπημα

Η πρώτη επικοινωνία των Ιρανών μετά το χτύπημα του Ισραήλ έγινε με την Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:26 pm


Τι σχολιάζουν τα ρωσικά ΜΜΕ και αναλυτές για το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν

Ούτε η Ρωσία τοποθετείται ξεκάθαρα για το χτύπημα. Ο Λαβρόφ υποστήριξε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά και πως δεν επιθυμεί κλιμάκωση.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:22 pm


Δημοσιεύματα για άγριο επεισόδιο στη συνάντηση Νετανιάχου - Μπέρμποκ

Επεισοδιακή η συνάντηση της Γερμανίδας υπουργού εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ με τον Μπένζαμιν Νετανιάχου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:19 pm


Χτύπημα κατά του Ιράν με drones: Εξαιρετικά προσεκτικές οι πρώτες αντιδράσεις από την Ευρώπη

Ο ακροδεξιός υπουργός εθνικής ασφαλείας, Μπέν Γκβίρ χαρακτηρίζει αδύναμη την επίθεση στοχοποιώντας τον Νετανιάχου και προκαλώντας την οργή και του ηγέτη της αντιπολίτευσης Λαπίντ. Ευρώπη και οι υπουργοί εξωτερικών των G7 έστειλαν μήνυμα αποκλιμάκωσης της έντασης στην Μέση Ανατολή καλώντας όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:14 pm


Κομβικός ο ρόλος των ΗΠΑ στο παρασκήνιο πριν από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν το μάθαμε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται Αμερικανούς αξιωματούχους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:10 pm


«Ουδέν σχόλιον» από την Κυβέρνηση του Ισραήλ για το χτύπημα στο Ιράν

Επισήμως δεν επιβεβαιώνει το Ισραήλ την επίθεση που έγινε στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:04 pm


Σιγή… ασυρμάτου στο Ισραήλ για την επίθεση στο Ιράν

Νέος συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Μέση Ανατολή μετά από αναφορές αμερικανικών μέσων για χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν, στην πόλη Ισφαχάν, σε στρατιωτικό αεροδρόμιο που είναι και η βάση μαχητικών. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη δεν επιβεβαιώνουν το χτύπημα επισήμως ακόμα και ο πρόεδρος Ραισί που μίλησε δημοσίως αναφέρθηκε μόνο στην επίθεση στο Ισραήλ με τους αναλυτές να εκτιμούν πως και οι δυο πλευρές επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους σε μια μάχη ισορροπιών και εντυπώσεων. Ο Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε πως οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν. Ευρωπαίοι και ηγέτες της G-7 στέλνουν μηνύματα αποκλιμάκωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:58 pm


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 10

Ο Πέτρος θυμάται τις στιγμές που πέρασε με τη Ζωή και μαθαίνει πως δεν έφταιγε εκείνη για το τελευταίο περιστατικό. Εντωμεταξύ η Νανά και ο Ιορδάνης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η Ζωή επιστρέφει στον Πέτρο όσα χρήματα μπορεί κι αποχαιρετά την Αλίκη, στην οποία εκείνος έχει αποφασίσει να πει την αλήθεια. Πάνω που η Ζωή πάει να φύγει απ’ το σπίτι του, ο ίδιος της ζητά να μείνει. Και εκεί τους βλέπει ο Γιώτης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:52 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 19/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 5:23 pm


Δελτίο στη νοηματική 19/04/2024

Νέο παγκόσμιο συναγερμό, σήμαναν τα ξημερώματα οι αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, ότι το Ισραήλ χτύπησε στο έδαφος του Ιράν, ως αντίποινα για την ομοβροντία το βράδυ της 12ης Απριλίου. Σε προεκλογικούς ρυθμούς επιστρέφει από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Σταθμός για σήμερα ήταν η Λέσβος. Επίσκεψη που έχει και συμβολικό χαρακτήρα, σε μία περίοδο αναβίωσης της προκλητικότητας της Άγκυρας, σε επίπεδο ρητορικής με αφορμή τη δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο και ενόψει της συνάντησης του με τον πρόεδρο Ερντογάν. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 4:00 pm


Κωνσταντίνος Βασάλος: Έλυσε το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδου, μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο και την Dua Lipa

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο ίδιος έλυσε την παρεξήγηση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδου, μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο του πόθο, την Dua Lipa.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 3:47 pm


Οδός Ζαρίφη 19/04/2024

Η επική δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να αποφύγει να σχολιάσει τον γάμο με την Ιωάννα Τούνη, η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του OPEN, TV Queen και η Κατερίνα Ζαρίφη που έγινε θαλασσογαλαζοουρανογαλανομπλε, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Καλεσμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που έλυσε την παρεξήγηση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδου, μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο του πόθο, την Dua Lipa.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 3:40 pm


Η Κατερίνα Ζαρίφη έγινε… θαλασσογαλαζοουρανογαλανομπλε!

Το αγαπημένο χρώμα της Δέσποινας Μοιραράκη είναι το θαλασσογαλαζοουρανογαλανομπλε, με την Κατερίνα Ζαρίφη να προσπαθεί να το πει και τελικά με κάποιο… μαγικό τρόπο βάφτηκε με αυτό το χρώμα που είναι ένας… γλωσσικός όλεθρος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 3:22 pm


TV Queen: Πρεμιέρα Κυριακή 28 Απριλίου

Στις 28 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι TV Queen στο OPEN, με την παρέα της «Οδός Ζαρίφη», να δίνει όλες τις τελευταίες πληροφορίες, λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 3:03 pm


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα

Όταν στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε ο ενδεχόμενος γάμος του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης προσπάθησε να αποφύγει την άβολη αυτή κατάσταση λέγοντας χιουμοριστικά. «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα».

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:52 pm


Υπ. Πολιτικής Προστασίας: Συναγερμός για την κακοκαιρία - εξπρές

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο Κρατικός Μηχανισμός και η Πολιτική Προστασία, όπου έγινε έκτακτη σύσκεψη το πρωί.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:42 pm


Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές και πικρία Παπανώτα για την αποπομπή του

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και στον απόηχο της απομάκρυνσης Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:38 pm


Ευρωεκλογές 2024: «Ζεσταίνουν» τις μηχανές τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί

Φουλάρουν τις μηχανές τα κόμματα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές με το βλέμμα στραμμένο σε δημοσκοπήσεις και αναποφάσιστους. Στη Ν.Δ επιχειρούν να στήσουν αναχώματα στην ψήφο διαμαρτυρίας και τις διαρροές προς τα δεξιά. Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποπομπή Παπανώτα, ανακοινώνει τα πέντε τελευταία ονόματα της ευρωλίστας του κόμματος παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:34 pm


Σαν Ψέμα: Sneak preview από το σημερινό (19/04) επεισόδιο

Η Ζωή πηγαίνει στον Πέτρο δύο γράμματα που είναι για την Αλίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:28 pm


Τη Λέσβο επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε προεκλογικούς ρυθμούς επιστρέφει από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Σταθμός για σήμερα είναι η Λέσβος, σε μια επίσκεψη που ενέχει και συμβολικό χαρακτήρα, σε μία περίοδο αναβίωσης της προκλητικότητας της Άγκυρας, σε επίπεδο ρητορικής με αφορμή τη δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:28 pm


«Μαζεύεται» η άνοδος των τιμών στο πετρέλαιο μετά το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν

Νέο άλμα σημείωσαν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου σήμερα το πρωί, μετά το ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν, ωστόσο φαίνεται πως η άνοδος μαζεύεται.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:24 pm


Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Βέτο των ΗΠΑ στο ψήφισμα αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως πλήρες μέλους-κράτους

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπλόκαραν με βέτο, την ένταξη της Παλαιστίνης ως πλήρες μέλους - κράτος, προκαλώντας την αντίδραση του μόνιμου αντιπροσώπου των παλαιστινίων, ο οποίος δακρύζοντας συνεχάρη τις 12 χώρες που υπερψήφισαν. Αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη απόπειρα αναγνώρισης της Παλαιστίνης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:20 pm


Μεσημεριανό δελτίο 19/04/2024

Με ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τον νέο παγκόσμιο συναγερμό, που σήμαναν τα ξημερώματα οι αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, ότι το Ισραήλ χτύπησε στο έδαφος του Ιράν, ως αντίποινα για την ομοβροντία το βράδυ της 12ης Απριλίου. Μουδιασμένες είναι οι πρώτες επίσημες αντιδράσεις από την Ευρώπη, για το χτύπημα κατά του Ιράν, το οποίο προκάλεσε συναγερμό με την πρόεδρο της Κομισόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να συνιστά αυτοσυγκράτηση και να τονίζει πως προέχει η ευρύτερη περιοχή να παραμείνει σταθερή. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:18 pm


Δελτίο καιρού 19/04/2024

Με την κακοκαιρία σιγά σιγά να υποχωρεί θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:07 pm


Αθλητικό δελτίο 19/04/2024

Η τρίτη ελληνική ομάδα που προκρίνεται σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι από χθες ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ λύγισε τη Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι, μέσα στην Τουρκία, με κεντρικό πρόσωπο τον νεαρό τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Τζολάκη και προκρίθηκε στους 4 του Κόνφερνες Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα. Αντίθετα, το ταξίδι του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση σταμάτησε στην Μπριζ. Ο βελγικός σύλλογος νίκησε χθες για δεύτερη φορά τον δικέφαλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα βρει τη Φιορεντίνα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 2:03 pm


ΥΠΕΞ Τουρκίας για επίθεση Ισραήλ: Υπάρχει κίνδυνος η κατάσταση να εξελιχθεί σε μόνιμη σύγκρουση

Το Ισραήλ «χτυπάει» στόχους της Χεζμπολά στα νότια σύνορα της Συρίας, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:54 pm


Ρωσικά ΜΜΕ: Βλέπουν «υποτιθέμενο» χτύπημα του Ισραήλ

Πώς σχολιάζουν τα ρωσικά πρωτοσέλιδα, το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:46 pm


Έκκληση Σολτς προς όλες τις πλευρές να αποφύγουν την κλιμάκωση

Έκκληση αυτοσυγκράτησης από τον Όλαφ Σολτς.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:40 pm


Ανώτατος αξιωματούχος ΕΕ για επίθεση Ισραήλ

Είμαστε ανήσυχοι για κλιμάκωση στην περιοχή, αναφέρει ανώτατος αξιωματούχος ΕΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:34 pm


Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, Κυριακή στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:31 pm


Χτύπημα κατά του Ιράν με drones: «Μουδιασμένες» οι πρώτες διεθνείς αντιδράσεις από την Ευρώπη

Μουδιασμένες είναι οι πρώτες επίσημες αντιδράσεις από την Ευρώπη, για το χτύπημα κατά του Ιράν, το οποίο προκάλεσε συναγερμό με την πρόεδρο της Κομισόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να συνιστά αυτοσυγκράτηση και να τονίζει πως προέχει η ευρύτερη περιοχή να παραμείνει σταθερή. Την ίδια ώρα, στρατιωτικοί αναλυτές αδυνατούν να πιστέψουν πως το χτύπημα μπορεί να προέκυψε από drones που σηκώθηκαν από το έδαφος του Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:26 pm


Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, Πέμπτη στις 23:30

Η δημοσιογραφική έρευνα που αναζητεί χωρίς δεσμεύσεις, τα ντοκουμέντα, τις μαρτυρίες και τα νέα στοιχεία για κάθε υπόθεση που απασχολεί την δικαιοσύνη. Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, Πέμπτη στις 23:30.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:23 pm


Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν – Τεχεράνη: Δεν ετοιμάζουμε άμεση απάντηση

Θα ξεκινήσουμε από την απεσταλμένη του ΟΡΕΝ στο Ισραήλ, να δούμε τις τελευταίες πληροφορίες, αρχής γενομένης από το αν υπάρχει τελικά κάποια επίσημη αντίδραση, τοποθέτηση από την ισραηλινή πλευρά.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:19 pm


Πρωινό ΣουΣου 19/04/2024

Η Τζώρτζια Συρίχα που σχολιάζει το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η Νόνη Δούνια που μιλάει για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η αποκάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη για την πρόταση του Mega στην Ελεονώρα Μελέτη, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Μαλένα και την Ίριδα, αλλά και η υπόθεση της 23χρονης, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:14 pm


Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι μιλούν για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Με ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τον νέο παγκόσμιο συναγερμό, που σήμαναν τα ξημερώματα οι αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, ότι το Ισραήλ χτύπησε στο έδαφος του Ιράν, ως αντίποινα για την ομοβροντία το βράδυ της 12ης Απριλίου. Το Ισραήλ δεν επιβεβαιώνει επισήμως, παρά μόνο μέσω αξιωματούχων, οι οποίοι διαρρέουν ότι το χτύπημα ήταν στη λογική «οφθαλμός αντί οφθαλμού», ενώ το περιστατικό υποβαθμίζει και η Τεχεράνη κάνοντας λόγο για κατάρριψη μόνο τριών drones.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 1:13 pm


Ο Θανάσης Πάτρας και η Νανά Παλαιτσάκη για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη

Ο Θανάσης Πάτρας και η Νανά Παλαιτσάκη μίλησαν στην εκπομπή για την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να κατέβει υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενέγακη από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:54 pm


Η αποκάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη για την πρόταση του Mega στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή πως το Mega πρότεινε στην Ελεονώρα Μελέτη αν εκλεγεί να κάνει μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:37 pm


Υπόθεση 23χρονης: Κατέθεσε νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της - Τι λέει ο Αναστάσιος Ντούγκας

«Οι τελευταίες 10 μέρες είναι δύσκολες, περιμένω μια απόφαση για να μειωθεί ο φόβος που νιώθω», είπε μεταξύ άλλων η 23χρονη. Τι λέει στην εκπομπή ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:20 pm


Καταθέτει σήμερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Μαλένα και την Ίριδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Μαλένα και την Ίριδα, ενώ σήμερα καταθέτει η αδελφή της Δήμητρα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 12:19 pm


Κασσελάκης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του να βρεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας

Η απάντησή μου για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα είναι μέσα στην ανάρτηση που έκανα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 11:58 am


Νόνη Δούνια: Μιλάει για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καθώς είχε κάνει κάποια σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 11:49 am


Λάγιος και Πανόπουλος για την αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Λάγιος και ο Δημήτρης Πανόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες που προκάλεσαν αντιδράσεις και οδήγησαν στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 11:48 am


Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 11:31 am


Η Τζώρτζια Συρίχα σχολιάζει το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Η Τζώρτζια Συρίχα σχολιάζει το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega και το ντόμινο εξελίξεων που θα προκαλέσει η αποχώρησή της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 11:04 am


Πώς σχολιάστηκε από τις εκπομπές η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Mega

«Ό,τι και εάν αποφασίσει θα είναι για εκείνη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 10:59 am


Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση για το «τέλος» από το Mega

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ αλλά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 10:39 am


Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή της στα social media μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Mega

Η αλλαγή στην επικοινωνιακή της τακτική στο διαδίκτυο αφού είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Mega.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 10:38 am


Ώρα Ελλάδος 19/04/2024

Οι πύραυλοι του Ισραήλ που έπληξαν εγκατάσταση του Ιράν, οι Ιρανοί που διαψεύδουν και υποβαθμίζουν την ισχυρή επίθεση του Ισραήλ εναντίον της χώρας τους, η σύγκρουση Αθήνας - Άγκυρας για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο, αλλά και η υποψηφιότητα Μπελέρη, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Κώστας Ιατρίδης, ο Μάκης Βορίδης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Κώστας Τσουκαλάς.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 10:00 am


Πολιτική αντιπαράθεση Βόζεμπεργκ, Κουρουμπλή και Τσουκαλά για Μπελέρη και Κασσελάκη

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Τσουκαλάς ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την δημοσκόπηση του Mega, την υποψηφιότητα Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και για την «ταραχή υδάτων» από την έμμεση αναφορά Κασσελάκη για «θαύμα».

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:41 am


Ο Μάκης Βορίδης για τη Μέση Ανατολή, την Άγκυρα και την υποψηφιότητα Μπελέρη

«Υπάρχει μια ευρύτερη παγκόσμια προσπάθεια να υπάρξει αποκλιμάκωση στην σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν», είπε ο Μάκης Βορίδης και συνέχισε μιλώντας για την σύγκρουση Αθήνας - Άγκυρας για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο. Τέλος, ο Υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Μπελέρη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 9:21 am


Η νίκη της Σαμοθράκης «πρωταγωνίστρια» στη νέα φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου

Παρουσιάστηκε χθες η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, η οποία πάνω της φέρει την εικόνα της Νίκης της Σαμοθράκης, του περίφημου γλυπτού της ελληνιστικής εποχής, η οποία αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά και θα συνοδεύει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές στις προσπάθειές τους με την ευχή όλων να τους δώσει «φτερά» και να τους ωθήσει σε σημαντικές επιτυχίες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:53 am


Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ για αξιολόγηση της κατάστασης

Ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας για να αποφύγουν πολίτες της ταξίδια στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:48 am


Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο βρέφους

Τα κενά των ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:41 am


Υπόθεση υποψήφιου δημάρχου - Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κύριος αυτός είναι ένας κανονικός απατεώνας

«Δεν είχα ποτέ συνεργάτη με το όνομα Ηλιόπουλος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας «ο κύριος αυτός είναι ένας κανονικός απατεώνας». Ακόμα, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «έχω τεθεί στη διάθεση του οποιουδήποτε θύματος».

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:38 am


Εφημερίδες 19/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:33 am


Οι Ιρανοί διαψεύδουν και υποβαθμίζουν την ισχυρή επίθεση του Ισραήλ εναντίον της χώρας τους

Παγκόσμια ανησυχία για μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:21 am


Υπόθεση υποψήφιου δημάρχου - Καταγγέλλουσα: Μου «έφαγε» 120.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα

«Μου είπε ότι δικαιούμαι προγράμματα επιβράβευσης», είπε η καταγγέλλουσα και συνέχισε λέγοντας «μου «έφαγε» 120.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα».

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:17 am


Ισραηλινοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την επίθεση κατά του Ιράν

Η περιοχή του Ισφαχάν σχετίζεται με την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ με τη χρήση drones.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:14 am


Το modus operandi της απάτης του υποψήφιου δημάρχου

«Αν δεν τον δούμε φυλακή δεν θα ηρεμήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων μία γυναίκα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 8:05 am


Ο βίος και η πολιτεία του υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Ο υποψήφιος δήμαρχος υπεξαίρεσε 21.500 ευρώ από χρηματοκιβώτιο του δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:56 am


Ο Κώστας Ιατρίδης για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τα ξημερώματα

Ο Κώστας Ιατρίδης αντιπτέραρχος ε.α. μίλησε για την παγκόσμια ανησυχία που επικρατεί για μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:56 am


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:49 am


La Promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:46 am


Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 9

Ο Πέτρος ρωτάει τη Ζωή τι έκανε τα 100.000 ευρώ που της έδωσε. Η Μελίνα τους ακούει. Εντωμεταξύ, η Μάρθα συνεχίζει να ψάχνει πληροφορίες για τη Ζωή. Η Αλίκη λερώνει επίτηδες το αμάξι της Μελίνας και η Ζωή την καλύπτει. Ο Πέτρος μαθαίνει την σκανταλιά της Αλίκης και κατηγορεί τη Ζωή ότι είναι κακή επιρροή και της ζητάει να φύγει.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:35 am


Καιρός 19/04/2024: Επιδείνωση του καιρού σήμερα

Προ των πυλών βρίσκεται ένα αξιόλογο κύμα κακοκαιρίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:28 am


Το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι είχε ενημερώσει τις ΗΠΑ για την επικείμενη επίθεση κατά του Ιράν

Την πληροφορία ότι είχαν ενημερωθεί οι ΗΠΑ για την επικείμενη επίθεση ανέφερε τόσο το πρακτορείο Bloomberg όσο και το Ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 7:09 am


Ανοιχτές υποθέσεις 18/04/2024

Ο υποψήφιος δήμαρχος που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες και οι αμέτρητες καταγγελίες σε βάρος του, τα κενά στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, αλλά και η συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του βρέφους, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:58 am


Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

Τι αναφέρουν τα Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης και τι λένε Ρώσοι αναλυτές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:30 am


Ακούγονται σειρήνες σε αρκετές περιοχές του βόρειου Ισραήλ

Έτοιμο το Ισραήλ για πιθανή ανταπάντηση χτυπημάτων από το Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:27 am


Ξεκίνησε η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν

Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση του Ιράν, λένε οι ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2024 | 6:17 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:07 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 83

Ο Αλόνσο λογομαχεί με την Κρουθ σχετικά με το προσωπικό της Λα Προμέσα και οι εντάσεις μεταξύ τους ολοένα και αυξάνονται. Παράλληλα, η μαρκησία αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια στον Κούρο, ότι δηλαδή ο Λορένθο δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Την ίδια στιγμή ο Λορένθο ζητά από τον Κούρο να σταματήσει να ψάχνει ποιος είναι ο πατέρας του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνική κατακραυγή, εάν αποδειχτεί ότι γεννήθηκε εκτός γάμου. Στο μεταξύ, ο δούκας λέει στον Αλόνσο ότι δεν θέλει η κόρη του να παντρευτεί τον Μανουέλ, καθώς ισχυρίζεται ότι οι Λουχάν είναι απατεώνες και τους κατηγορούν ότι θέλουν να γίνει ο γάμος αυτός μόνο από προσωπικό συμφέρον.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:01 pm


Βούλιαξε το Ντουμπάι: Χάος στο δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου

Χάος δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν το εμιράτο. Τουλάχιστον 270 πτήσεις έχουν ακυρωθεί. ενώ τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις χώρες του Κόλπου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:39 pm


Μαγικές εικόνες στην Ισλανδία από έκρηξη ηφαιστείου υπό το Βόρειο Σέλας

Ο τηλεοπτικός φακός στην Ισλανδία κατέγραψε ταυτόχρονα έκρηξη ηφαιστείου, αλλά και το Βόρειο Σέλας, με τις εικόνες να είναι μαγικές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:36 pm


Συναγερμός στην Ινδονησία μετά από έκρηξη ηφαιστείου

Έπειτα από την έκρηξη του ηφαιστείου Ρουάνγκ, στην Ινδονησία σήμανε συναγερμός. Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε το κλείσιμο του τοπικού αεροδρομίου και την απομάκρυνση χιλιάδων κατοίκων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:31 pm


Βασίλης Κικίλιας: Μετά από 50 χρόνια ο ΔΕΔΔΗΕ και όλοι οι φορείς θα κάνουν αντιπυρικές ζώνες

Το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια για τις αντιπυρικές ζώνες που θα κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:27 pm


Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και απειλείται με απέλαση

Σε αναβρασμό βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νισύρου, όπου ένας πατέρας -μετανάστης κινδύνευσε με απέλαση όταν πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του. Οι κάτοικοι του νησιού στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα, στον οποίο δόθηκε προθεσμία για να τακτοποιήσει τα χαρτιά παραμονής, ενώ ήδη 10 παιδιά έχουν βρει το θάρρος να καταγγείλουν τον 63χρονο δράστη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:22 pm


Νέο χτύπημα των Ουκρανών στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Νέο χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που τον διαχειρίζεται.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:18 pm


Πρόβα Τραμπ για επιστροφή στον Λευκό Οίκο

Ως πρόβα επιστροφής του στον Λευκό Οίκο θεωρεί ο Ντόναλντ Τραμπ τη συνάντηση που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη με τον πολωνό πρόεδρο, Αντρέι Ντούντα. Την ίδια ώρα, στο δικαστικό σκέλος, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες, αρκετές κακουργηματικού χαρακτήρα, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για απόπειρα εξαγοράς της σιωπής της Στόρμι Ντάνιελς, με τον ίδιο να μιλά για πολιτική δίωξη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:13 pm


Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Τσερνίχιβ και Χάρκοβο

Η οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία για την αντιμετώπιση της Ρωσίας είναι κυρίαρχο θέμα στη συνεδρίαση της G7 και στο αμερικανικό Κογκρέσο, με τον πρόεδρο Μάικ Τζόνσον να αλλάζει γνώμη και να τίθεται υπέρ της χρηματοδότησης. Στα μέτωπα, οι Ρώσοι βομβαρδίζουν ανελέητα το Χάρκοβο και τις γύρω περιοχές, επιχειρώντας να το μετατρέψουν σε πόλη... φάντασμα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:11 pm


Μητσοτάκης: Βαρύς ο συμβολισμός της υποψηφιότητας Μπελέρη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης αντιπολίτευσης με αιχμή την υποψηφιότητα του φυλακισμένου από το καθεστώς Ράμα, Φρέντη Μπελέρη. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία υποψηφιότητα με πολύ βαρύ συμβολισμό. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για ψηφοθηρική στρατηγική προκειμένου η ΝΔ να συγκρατήσει το συντηρητικό κοινό που στρέφεται δεξιότερά της.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:07 pm


Αθλητικό δελτίο 18/04/2024

Ιστορικό χαρακτήρα έχουν οι αποψινές αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Κόνφερενς Λιγκ, καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 10 την Κλαμπ Μπριζ, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Συστάσεις προς τους φιλάθλους της απευθύνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να μην κινδυνεύσει η καυτή έδρα της Τούμπας σε περίπτωση πρόκρισης. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:01 pm


Κεντρικό δελτίο 18/04/2024

Στα σκαριά συμφωνία Μπάιντεν – Νετανιάχου για επιθέσεις του Ισραήλ σε Ιράν και Ράφα. Η Τεχεράνη προειδοποιεί με χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ. Μέγιστη αυτοσυγκράτηση ζητούν οι ευρωπαίοι ηγέτες. Αποφάσισαν νέες κυρώσεις στη Τεχεράνη. Εμπρηστικές δηλώσεις της Άγκυρας, μετά την εξαγγελία για τη δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. «Εντελώς αδικαιολόγητη η αντίδραση της Τουρκίας», διαμηνύει ο Πρωθυπουργός. Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Κασσελάκη, ο Παπανώτας, μετά τις επίμαχες δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες. Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Κασσελάκη πως σχηματίστηκε σταυρός στην κολυμπήθρα όταν βαφτίστηκε. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:55 pm


Παρέμβαση Αρείου Πάγου για Τέμπη

Στην υπόθεση των Τεμπών. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζήτησε την διενέργεια πειθαρχικής έρευνας που αφορά την εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία είχε απορρίψει ως αβάσιμη τη μήνυση συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών κατά του Χρήστου Τριαντόπουλου για την αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:41 pm


«Ταραχή υδάτων» από την έμμεση αναφορά Κασσελάκη για «θαύμα»

Σκωπτικά σχολίασαν τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, περί θαύματος κατά την διάρκεια της βάφτισης του οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε σήμερα με νέες δηλώσεις να εξηγήσει τι εννοούσε με την αναφορά αυτή, η οποία προκάλεσε έντονη αμηχανία και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:38 pm


Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ο Κασσελάκης έβγαλε εκτός ευρωψηφοδελτίου τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:35 pm


Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα δηλώσεις του για πιθανή ανοχή της κακοποίησης από κάποιες γυναίκες στην Ελλάδα. Μετά το σάλο αντιδράσεων εντός κι εκτός Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε την υποψηφιότητα Παπανώτα ο οποίος υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του υπέστησαν κοπτοραπτική.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:31 pm


Η Ρωσία έτοιμη για «μάχη» με τις ΗΠΑ στο Σ.Α του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη

Πάμε να δούμε την στάση που θα τηρήσει η Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τη μάχη στο παρασκήνιο, έναντι της τακτικής των ΗΠΑ, για τη μη αναγνώριση της Παλαιστίνης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:25 pm


ΗΠΑ: Τρία πακέτα βοήθειας στα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταιβάν

Νομοσχέδιο χρηματοδότησης του Ισραήλ και της Ουκρανίας, ετοιμάζει η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:22 pm


Σε ανοικτή γραμμή Μπάιντεν – Νετανιάχου για Ιράν και Ράφα

Συνεδριάζει το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα το Παλαιστινιακό. Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών ο οποίος επέμεινε πως είχαν ειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:18 pm


Έτοιμο να επιτεθεί το Ισραήλ – Άγνωστος ο χρόνος και το εύρος του χτυπήματος

Ορόσημο για τον χρόνο της επίθεσης το Πάσχα στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:13 pm


Κορυφώνεται η αγωνία στη Μέση Ανατολή – Θα χτυπήσει το Ισραήλ το Ιράν;

Με κομμένη την ανάσα η διεθνής κοινότητα αναμένει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν που εκτιμάται πως έχει κλειδώσει χωρίς ωστόσο να είναι σαφής ο χρόνος. Αιγυπτιακά μέσα αναφέρονται σε επικοινωνία Μπάιντεν Νετανιάχου ενώ και μέσα του Κατάρ κάνουν λόγο για έγκριση των ΗΠΑ να προβεί το Ισραήλ στην κυοφορούμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα με αντάλλαγμα να μην επιτεθεί στο Ιράν. Η Τεχεράνη θα μπορούσε να αναθεωρήσει το πυρηνικό της δόγμα εν μέσω των απειλών του Τελ Αβίβ δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος των Φρουρών της επανάστασης σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:08 pm


Δυσάρεστη έκπληξη για την Αθήνα η οξεία τουρκική αντίδραση για τα θαλάσσια πάρκα

Η Αθήνα δεν περίμενε την οξεία τουρκική αντίδραση για τα θαλάσσια πάρκα, ενώ από την άλλη δεν θέλει να ακολουθήσει την Άγκυρα στην ρητορική της κλιμάκωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:04 pm


Η Άγκυρα ταράζει τα ήρεμα νερά στο Αιγαίο

Αλλαγή ρητορικής από την πλευρά της Τουρκίας, απέναντι στην Ελλάδα, με αφορμή τα θαλάσσια πάρκα. Οι Τούρκοι έψαχναν απλά μια αφορμή, γιατί τους είδαμε και στην αντίδρασή τους στις συζητήσεις που έγιναν στη σύνοδο κορυφής, να είναι άκρως προκλητικοί έναντι της Κύπρου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:58 pm


Σύγκρουση Αθήνας – Άγκυρας για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο

Η Τουρκία δυναμιτίζει καθημερινά το κλίμα με αιχμή την δημιουργία θαλάσσιων πάρκων σε Αιγαίο και Ιόνιο λίγες εβδομάδες πριν την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο που κλείδωσε για τις 13 Μάιου. Οι νέες απειλές ήρθαν σήμερα από το υπουργείο άμυνας που διαμηνύει πως ως υπουργείο θα είναι σε επιφυλακή για να προστατέψουν όπως λένε τα δικαιώματα τους στο Αιγαίο και να αποτρέψουν τις μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε παντελώς αδικαιολόγητες τις αιτιάσεις διαμηνύοντας πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να ασκεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:52 pm


Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ο νέος πρεσβευτής του 8ου No Finish Line Athens

O διεθνής οργανισμός No Finish Line Ιnternational και το Μαζί για το Παιδί από το 2017 έχουν συμπράξει για την διοργάνωση της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής δράσης που γίνεται στην Ελλάδα. Το 8ο No Finish Line Athens φέτος θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 19 Μαΐου στην Αγορά του ΟΑΚΑ με πρεσβευτές τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καραγκούνη και τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας, Κώστα Σλούκα. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ αφού έφτασαν στις 10.000 εγγραφές με τον μεγάλο στόχο πια να είναι η κατάρριψη των 100.000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή είναι ΑμεΑ

Το ethnos.gr βρέθηκε χθες στην επίσημη παρουσίαση του 8ou NFL Athens και σας μεταφέρει όσα έγιναν λίγο πριν το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ραντεβού χώρας

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:17 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 18/04/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 5:01 pm


Δελτίο στη νοηματική 18/04/2024

Απομακρύνεται προς το παρόν, όπως όλα δείχνουν, μία εκτεταμένη επίθεση του Ισραήλ προς το Ιράν, μετά το πράσινο φως των ΗΠΑ στο ισραηλινό σχέδιο για στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, απόφαση που ελήφθη με αντάλλαγμα την περιορισμένη δράση κατά του Ιράν. Την είδηση μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, αναπαράγοντας πληροφορίες, από τις ΗΠΑ. Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, για τη συνέχιση του πολιτικού διαλόγου, η Τουρκία σηκώνει τους τόνους με αφορμή τη δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:56 pm


Οδός Ζαρίφη 18/04/2024

Ο σχολιασμός της Κατερίνας Ζαρίφη για τα «γαλλικά» που έπεσαν στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef και η είδηση για τον Δημήτρη Παπανώτα και την απομάκρυνσή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Καλεσμένος ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, που μίλησε για την πορεία του στην Ευρωβουλή, αλλά και για την εκ νέου υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το «Πράσινο Κίνημα»

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:45 pm


Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες και την έμφυλη βία τον έθεσαν εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παίρνει την υπόθεση πάνω του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:40 pm


Συνεχίζονται τα «γαλλικά» στο Masterchef!

Συζητήσεις σε έντονο ύφος, με τα «γαλλικά» να δίνουν και να παίρνουν συνεχίστηκε και χθες το Masterchef. Η Κατερίνα τους δικαιολόγησε λέγοντας ότι στις κουζίνες είναι φυσιολογικό να επικρατεί ένταση.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:32 pm


O Αλέξης Γεωργούλης στην «Οδό Ζαρίφη»

Η Άννα έφερε ξαφνικά στο πλατό τον Αλέξη Γεωργούλη, με την Κατερίνα Ζαρίφη να μένει έκπληκτη. Ο ίδιος μίλησε για την πορεία του στην Ευρωβουλή, αλλά και για την εκ νέου υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το «Πράσινο Κίνημα».

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 3:17 pm


Πρόβα Τραμπ για επιστροφή στον Λευκό Οίκο

Ως πρόβα επιστροφής του στον Λευκό Οίκο θεωρεί ο Ντόναλντ Τραμπ τη συνάντηση που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη με τον πολωνό πρόεδρο, Αντρέι Ντούντα. Την ίδια ώρα, στο δικαστικό σκέλος, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες, αρκετές κακουργηματικού χαρακτήρα, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για απόπειρα εξαγοράς της σιωπής της Στόρμι Ντάνιελς, με τον ίδιο να μιλά για πολιτική δίωξη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:55 pm


Νίσυρος: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και απειλείται με απέλαση

Στη Νίσυρο απειλείται με απέλαση πατέρας που κατήγγειλε ασέλγεια στο παιδί του. Στο πλευρό του είναι και οι κάτοικοι.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:51 pm


Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Συναγερμός στην Ινδονησία μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Ρουάνγκ. Οι Αρχές έκαναν έκκληση για απομάκρυνση των κατοίκων καθώς εκτοξεύει τεράστιους πίδακες λάβας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:47 pm


Συλλήψεις Γερμανορώσων για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας

Στη Γερμανία η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν δυο Ρώσοι που θα πραγματοποιούσαν βομβιστική επίθεση σε αμερικανική βάση στη Βαυαρία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:43 pm


«Ξεψάχνισμα» των επαγγελματιών που αμφισβητούν το τεκμαρτό εισόδημα

Κινδυνεύουν να πάνε για μαλλί και να βγούνε κουρεμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα στις φορολογικές δηλώσεις που θα αρχίσουν να υποβάλλονται το επόμενο διάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:42 pm


Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε ρωσικό αεροδρόμιο στην Κριμαία

Η νέα έκκληση Ζελένσκι προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση τήρηση δεσμεύσεων θωράκισης της αεράμυνας της Ουκρανίας, ήρθε τη στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται σίγουρος και αποφασισμένος για την έγκριση της μεγάλης οικονομικής βοήθειας προς τους Ουκρανούς, προσδοκώντας σε έγκρισή της από το Κογκρέσο, το Σάββατο. Κι όλα αυτά, την ώρα που στα μέτωπα, οι Ρώσοι βομβαρδίζουν ανελέητα το Χάρκοβο και τις γύρω περιοχές, επιχειρώντας να το μετατρέψουν σε πόλη... φάντασμα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:39 pm


Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τις αιτήσεις για το επίδομα μητρότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:37 pm


Δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση για την υποψηφιότητα Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο

Μέτωπο της κυβέρνησης με σύσσωμη την αντιπολίτευση έχει ανοίξει το όνομα του φυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Το Μαξίμου μιλά για μία υποψηφιότητα με ισχυρό συμβολισμό με τα υπόλοιπα κόμματα να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι η επιλογή Μπελέρη έγινε καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους και να συγκρατήσει το συντηρητικό κοινό που στρέφεται δεξιότερα της ΝΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:34 pm


Happy Feet 2, Παρασκευή στις 21:15

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:31 pm


Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Ποια θέση παίρνει στο θέμα Παπανώτα η Σοφία Μπεκατώρου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:28 pm


Η έμμεση αναφορά Κασσελάκη σε «θαύμα» προκάλεσε αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Προεκλογική φουρτούνα προκαλούν στην Κουμουνδούρου, τόσο οι αναφορές Κασσελάκη από τις ΗΠΑ σε περίεργα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της βάπτισής του, όσο και κάποιες αναφορές για τη στάση κάποιων γυναικών απέναντι στην κακοποίηση από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος πάντως καταγγέλλει κοπτοραπτική στα λόγια του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:23 pm


Αναταραχή και δυσαρέσκεια στην Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα

Η Άγκυρα επιστρέφει στη ρητορική έντασης με αφορμή τα θαλάσσια πάρκα που έχει εξαγγείλει η Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:18 pm


Μεσημεριανό δελτίο 18/04/2024

Απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα για το πότε και με ποιο τρόπο, θα επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να προκύψουν, καθώς από τη μία πλευρά οι Ισραηλινοί τηρούν σιγή ιχθύος, από την άλλη, το Ιράν, συνεχώς διαμηνύει πως από τη δική του πλευρά, το θέμα θεωρείται λήξαν, εφόσον δεν υπάρξει νέα επίθεση κατά της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, για την συνέχιση του πολιτικού διαλόγου, η Τουρκία σηκώνει τους τόνους με αφορμή την δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:14 pm


Δελτίο καιρού 18/04/2024

Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας το νέο 24ωρο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 2:00 pm


Αθλητικό δελτίο 18/04/2024

Ραντεβού με την ιστορία έχουν απόψε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που στις 22:00 κοντράρονται με Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα και Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στους 4 του Conference League. Χθες, έγινε γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:56 pm


Σηκώνει τους τόνους η Τουρκία για το θαλάσιο πάρκο στο Αιγαίο

Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, για την συνέχιση του πολιτικού διαλόγου, η Τουρκία σηκώνει τους τόνους με αφορμή την δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο. Οι ανακοινώσεις έγιναν την Τρίτη από τον Πρωθυπουργό στη σύνοδο για την προστασία των Ωκεανών, και έτυχαν ευρείας αποδοχής, με την Άγκυρα να λέει ότι δεν θα επιτρέψει την υλοποίησή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:49 pm


Μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. σε Ισραηλινούς και Ιρακινούς στόχους

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφάλειας και στη χώρα μας. Σε κλοιό έχουν μπει Ισραηλινοί και Ιρανικοί στόχοι.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:43 pm


Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ: Επί τάπητος νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης

Στο μεταξύ η ΕΕ ετοιμάζει νέες κυρώσεις στο Ιράν μετά την επίθεση στο Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:39 pm


Ο πρώην αρχηγός Αεροπορίας του Ισραήλ στο OPEN

Πρώτα απ’ όλα το Ισραήλ πρέπει να απαντήσει, ανέφερε ο Ζβίκα Χαϊμοβιτς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:30 pm


Πρωινό ΣουΣου 18/04/2024

Το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η Φαίη Σκορδά, το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα, η Ιωάννα Μαλέσκου που συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το Tv Queen, οι 20 Έλληνες influencers που βρίσκονται στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών, οι πρώτες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τις επιθέσεις που δέχτηκε, αλλά και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος που μίλησε για την Εύα Καϊλή, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:19 pm


Ο Ιρανός Πρέσβης στο OPEN

O Πρέσβης του Ιράν στην Ελλάδα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μιλά αποκλειστικά στο OPEN. Διαμηνύει πως αν το Ισραήλ επιτεθεί, η Τεχεράνη θα απαντήσει άμεσα και έντονα και όπως λέει το μήνυμα αυτό έχει σταλεί σε όλους όπως είχε γίνει και πριν την επίθεση του Σαββάτου. Παράλληλα χαρακτηρίζει το Ισραήλ μια αδύναμη ύπαρξη που οφείλει την επιβίωση του στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:18 pm


Ισραηλινό σενάριο για διπλό χτύπημα σε Ιράν και Ράφα

Αντίστροφη μέτρηση για την απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:13 pm


Ποια είναι τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά μας

Η Νικολέτα Σερέτη εξηγεί ποια είναι τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά μας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:08 pm


Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα πράξει αυτά που κρίνει απαραίτητα για την προστασία του

Απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα για το πότε και με ποιο τρόπο, θα επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να προκύψουν, καθώς από τη μία πλευρά οι Ισραηλινοί τηρούν σιγή ιχθύος, από την άλλη, το Ιράν, συνεχώς διαμηνύει πως από τη δική του πλευρά, το θέμα θεωρείται λήξαν, εφόσον δεν υπάρξει νέα επίθεση κατά της χώρας. Την ίδια ώρα, Ισραηλινά Μέσα ενημέρωσης αναπαράγοντας πληροφορίες, από τις ΗΠΑ, μιλούν για «πράσινο φως», που φέρεται να δίνει ο Τζο Μπάιντεν, για επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, σε αντάλλαγμα για ένα περιορισμένης έκτασης χτύπημα στο Ιράν, ώστε να αποφευχθεί μια ανεξέλεγκτη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 1:07 pm


Σαν Ψέμα, σήμερα στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:52 pm


Ο Δημήτρης Παπανώτας για τις ευρωεκλογές και το Happy Day

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και μίλησε για την υποψηφιότητα του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, το Happy Day ενώ σχολίασε και το τηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:50 pm


Ο Δημήτρης Παπανώτας παίρνει θέση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από παλαιότερες δηλώσεις του

«Ανέσυραν μια παλαιότερη δήλωσή μου, η οποία αλλοιώθηκε και με αποκάλεσαν μισογύνη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:40 pm


Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, Πέμπτη στις 23:30

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών. Νέα αποκάλυψη της εκπομπής που ανατρέπει τα δεδομένα. Τι εξομολογείται μάρτυρας - κλειδί. Οι σοκαριστικές καταγγελίες για τη δράση του υποψηφίου δημάρχου που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες. Στο στούντιο τα θύματά του. Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, Πέμπτη στις 23:30

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:21 pm


Ανδρέας Πισπιρίγκος: Όσα είπε στην κατάθεσή του ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ήθελα να πάρω εγώ την Ίριδα το μοιραίο βράδυ αλλά η Ρούλα δεν με άφησε, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:16 pm


Μ. Δημητρακόπουλος: Έβαλαν τον Παντσέρι να δώσει μια ψευδή κατάθεση πως έδωσε χρήματα στην Εύα Καϊλή

«Υπάρχουν διάλογοι που έχουν καταγραφεί και ο Παντσέρι συνομιλεί με τον πρώην σύντροφο της κυρίας Καϊλή χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομά της», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε λέγοντας «έβαλαν τον Παντσέρι να δώσει μια ψευδή κατάθεση πως έδωσε χρήματα στην Εύα Καϊλή». Ακόμα, ο δικηγόρος τόνισε: «ανακριτικός υπάλληλος έχει καταγραφεί να ομολογεί πως ο Παντσέρι λέει ψέματα».

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:07 pm


Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις της για τις επιθέσεις που δέχτηκε

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απαγόρευση να βγαίνει στην εκπομπή της λόγω της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 12:01 pm


Στενεύει ο κλοιός για τους influencers – Σαφάρι ελέγχων και αυστηρές οδηγίες

20 Έλληνες influencers στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:37 am


Ιωάννα Μαλέσκου: Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το Tv Queen

Οι δυο τους συνομίλησαν για δύο ώρες για το νέο ριάλιτι του OPEN, Tv Queen.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:33 am


Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει για το Tv Queen, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί και για τον Βαγγέλη Περρή

«Δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά για άλλους, δεν μπορώ τους άνευ λόγου διαπληκτισμούς», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε μιλώντας για τον Βαγγέλη Περρή.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:30 am


Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Από το καθημερινό, στο Σαββατοκύριακο του Mega την επόμενη σεζόν;

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:17 am


Το «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega ανοίγει τον δρόμο για την έλευση της Φαίης Σκορδά

Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο για τη Φαίη Σκορδά και οι «μνηστήρες» στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:14 am


Νίκος Γεωργιάδης: Δεν έχει γίνει καμία πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη από τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 11:14 am


Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το Mega – Η επόμενη μέρα και το «ντόμινο» εξελίξεων

Η αρνητική απάντηση στις προτάσεις του σταθμού και η ανακοίνωση στους συνεργάτες της.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 10:44 am


Ώρα Ελλάδος 18/04/2024

Η τραγωδία στο Πασαλιμάνι, οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για ένοπλες ληστείες, ο πληθωρισμός των τροφίμων που «καίει» τα ελληνικά νοικοκυριά, η κρίση στη Μέση Ανατολή, αλλά και το επίδομα μητρότητας, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στην εκπομπή μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιάννης Χατζησαλάτας, ο Απόστολος Ραυτόπουλος, ο Γιώργος Μουρούτης, ο Μάριος Αθανασίου, ο Λευτέρης Καρχιμάκης και ο Νίκος Φίλης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 10:02 am


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Επιλογές από τις Ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων στο Conference League και τι ξεχώρισαν από τους «8» του Europa League.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 10:00 am


Μουρούτης, Αθανασίου, Καρχιμάκης και Φίλης για τον Μπελέρη, τις Ευρωεκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Αθανασίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Νίκος Φίλης, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, για τις Ευρωεκλογές και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:55 am


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την Μέση Ανατολή και τις ευρωεκλογές

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και μίλησε για την κρίση στη Μέση Ανατολή, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 9:22 am


Οι Έλληνες καταναλωτές στη δίνη της ακρίβειας - Τι λέει ο Απόστολος Ραυτόπουλος

Ο πληθωρισμός των τροφίμων «καίει» τα ελληνικά νοικοκυριά. Τι λέει στην εκπομπή ο πρόεδρος εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας Απόστολος Ραυτόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:42 am


Ισραήλ: Εμείς θα αποφασίσουμε το πώς και το πότε

Σημείο ορόσημο το Εβραϊκό Πάσχα για την απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:41 am


Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα

Τι λέει στην εκπομπή για το επίδομα μητρότητας ο Γιάννης Χατζησαλάτας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 8:37 am


Ακαθάριστα οικόπεδα εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Κίνδυνος τα ακαθάριστα οικόπεδα για πυρκαγιές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:59 am


Εφημερίδες 18/04/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:52 am


Καιρός 18/04/2024: Σε εξέλιξη μία αλλαγή του καιρού

Σε εξέλιξη μία αλλαγή του καιρού. Aναμένουμε να σχηματιστεί μία κακοκαιρία, ένα βαρομετρικό χαμηλό προς τον κόλπο της Γένοβας, δηλαδή προς τα βορειοδυτικότερα τμήματα της Ιταλίας. Σήμερα θα απασχολήσει την Ιταλία και αύριο θα αρχίσει να μετατοπίζεται αυτό το βαρομετρικό χαμηλό λίγο πιο ανατολικά για να απασχολήσει και τη χώρα μας, δίνοντας αρκετές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:21 am


Θεσσαλονίκη: Κουνιάδος χτύπησε με μαρμάρινο σταυρό τη νύφη του σε κοιμητήριο

Ο άνδρας την ώρα της ταφής του αδελφού του, επιτέθηκε με μαρμάρινο σταυρό στη νύφη του.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 7:06 am


Συνελήφθησαν δύο νεαροί για ένοπλες ληστείες κατά συρροή σε καταστήματα

Υλικό από κάμερες ασφαλείας καταγράφει τη δράση των ληστών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:56 am


Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ελεύθεροι οι εργάτες που συνελήφθησαν από την αστυνομία μαζί με τον εργολάβο

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και σκότωσε αστυνομικό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2024 | 6:53 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 9:12 pm


Κεντρικό δελτίο 17/04/2024

Αντίστροφη μέτρηση για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Ασφυκτικές πιέσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων, για να σταματήσουν τον Νετανιάχου. «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρότερα», απειλεί η Τεχεράνη. Μιλούν στο OPEN ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, ο πρώην αρχηγός της Αεροπορίας Στρατού για τα πιθανά χτυπήματα του Ισραήλ και ο Ιρανός πρέσβης στην Αθήνα. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα για μισθούς και ακρίβεια. Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς, δεμένα τα πλοία. Πολιτική αντιπαράθεση για την ένταξη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Μήνυμα από τη φυλακή και πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα. Πρωτοφανείς πλημμύρες στο Ντουμπάϊ. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:58 pm


«Πνίγηκε» το Ντουμπάι: Πρωτοφανείς πλημμύρες - Έπεσε βροχή ενός έτους

Με πρωτοφανείς βροχοπτώσεις είναι αντιμέτωποι οι κάτοικοι στο Ντουμπάι ενώ ισχυρές πλημμύρες σαρώνουν και το γειτονικό Ομάν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:54 pm


Αθλητικό δελτίο 17/04/2024

Την προετοιμασία τους για τις αυριανές ρεβάνς του Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώνουν σήμερα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Η είδηση της ημέρας, ωστόσο, έρχεται από την Εθνική ομάδα, μιας και σε έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Nations League, εντοπίστηκε θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:50 pm


Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ στη δίκη απέναντι στη Στόρμι Ντάνιελς

Οξεία επίθεση κατά του δικαστή αλλά και του νυν προέδρου των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Ντοναλντ Τράμπ στην δίκη του με την κατηγορία της δωροδοκίας της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλίσει την σιωπή της. Ο πρώην πρόεδρος έκανε λόγο για κυνήγι μαγισσών με στόχο την ήττα του στις προεδρικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:49 pm


31χρονος αστυνομικός νεκρός – Καταπλακώθηκε από μπάζα στο Πασαλιμάνι

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει ο εργολάβος της οικοδομής όπου έχασε την ζωή του ένας αστυνομικός που είχε πάει για ένα μεροκάματο όταν αυτό κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης. Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες και ο μηχανικός για τις συνθήκες των εργασιών. Οι συνάδελφοι του - αστυνομικοί - έχουν βυθιστεί στο πένθος και κάνουν λόγο για πρόβλημα επιβίωσης που οδηγεί πολλούς από το σώμα σε μεροκάματα τρόμου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:45 pm


Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΣΕ με αιχμή την ακρίβεια και με αίτημα τις αυξήσεις μισθών. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις εργαζόμενοι διαδήλωσαν για καλύτερες συνθήκες εργασίας και μέτρα για να αντιμετωπιστούν οι τιμές φωτιά που μειώνουν τα εισοδήματα τους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:41 pm


Συνελήφθησαν δύο νεαροί για ένοπλες ληστείες κατά συρροή σε καταστήματα

Υλικό από κάμερες ασφαλείας καταγράφει τη δράση των ληστών, που έβρισκαν καταφύγιο στην πανεπιστημιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:39 pm


Ευρωεκλογές: Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές με τις κομματικές μηχανές και τους πολιτικούς αρχηγούς να επιχειρούν με κάθε τρόπο να συσπειρώσουν. Η αντιπαράθεση είναι εφ όλης της ύλης ενώ νέο λάδι στην κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έριξε δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για την βάφτιση του κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:36 pm


Ευχαριστήριο μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή στον Μητσοτάκη

Νέο γύρο κόντρας κυβέρνησης αντιπολίτευσης προκάλεσε η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στα γαλάζια ψηφοδέλτια. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την ΝΔ πως προχώρησε στην επιλογή του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας για ψηφοθηρικούς λόγους με το βλέμμα στα δεξιά. «Ο Φρέντη Μπελέρης είναι ένας από τους άξιους υποψήφιους, απαντά η κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος έκανε λόγο για μάχη για το κράτος δικαίου και την δημοκρατία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:32 pm


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπελέρη: Πανηγυρισμοί και συγκίνηση στη Χειμάρρα

Οι ομογενείς υποδέχτηκαν την υποψηφιότητα Μπελέρη με ενθουσιασμό ενώ οι ελπίδες για δικαίωση του αγώνα τους αναπτερώθηκαν. Με το άκουσμα της είδησης ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:31 pm


Όπλο «κλειδί» τα drones σε τέσσερις πολέμους

Πως η ανάπτυξη drones άλλαξε την εικόνα σε τέσσερις πολέμους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:28 pm


Δένδιας: Προγραμματίζουμε τη δημιουργία αντιαεροπορικού – αντιdrone θόλου

Ο υπουργός άμυνας δήλωσε πως η Ελλάδα μπαίνει στο μονοπάτι των μη επανδρωμένων και προανήγγειλε τον σχεδιασμό αντιπυραυλικού αντι drone θόλου στα πρότυπα του Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:25 pm


Συνεδριάζουν εκτάκτως οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η λέξη αυτοσυγκράτηση θα επικρατήσει σήμερα στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:24 pm


H Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Η χώρα μας, καταδίκασε την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:20 pm


Ερντογάν: Ο Νετανιάχου έχει ξεπεράσει ακόμη και τον Χίτλερ

«Η Χαμάς είναι εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:18 pm


Πούτιν: Να δείξουν όλοι αυτοσυγκράτηση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε Ιράν και Ισραήλ να δείξουν αυτοσυγκράτηση, με σκοπό να μην υπάρχει περαιτέρω κλιμάκωση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:14 pm


Αποκλειστικό: Ο Ιρανός πρέσβης στο OPEN

O Πρέσβης του Ιράν στην Ελλάδα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μιλά αποκλειστικά στο OPEN και το Δημήτρη Διονυσάτο. Διαμηνύει πως αν το Ισραήλ επιτεθεί η Τεχεράνη θα απαντήσει άμεσα και έντονα και όπως λέει το μήνυμα αυτό έχει σταλεί σε όλους όπως είχε γίνει και πριν την επίθεση του Σαββάτου. Παράλληλα χαρακτηρίζει το Ισραήλ μια αδύναμη ύπαρξη που οφείλει την επιβίωση του στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:12 pm


Μόνο στο OPEN: Ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ για την ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών μιλώντας αποκλειστικά στο OPEN και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Τελ Αβίβ να απαντήσει με μια μαζική επίθεση στο Ιράν ακόμα και χωρίς την υποστήριξη των συμμάχων. Υποστήριξε πως το Ιράν δεν είναι μόνο πρόβλημα του Ισραήλ διότι όπως είπε η Τεχεράνη προσπαθεί να γίνει πυρηνική δύναμη και απειλεί την ευρύτερη περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:09 pm


Οι Αμερικανοί θέλουν να αποτρέψουν επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Οι ΗΠΑ θέλουν σκληρή διπλωματική τιμωρία του Ιράν με νέες κυρώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:08 pm


Πρώην αρχηγός αεροπορίας του στρατού του Ισραήλ: Το Ισραήλ πρέπει να απαντήσει

Πρώην αρχηγός αεροπορίας του στρατού του Ισραήλ την περίοδο μάλιστα που εγκαταστάθηκαν τα εξελιγμένα αεροπορικά συστήματα μιλά στο OPEN για τα σενάρια της επίθεσης του Τελ Αβίβ. Δεν αποκλείει ακόμα και την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν και υπογραμμίζει τον ρόλο της Χεζμπολάχ στην επόμενη φάση της ανάφλεξης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2024 | 7:02 pm







Φιλικοί ιστότοποι: