Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

OPEN

Οι Jet Lag the band στο «Τώρα Μαζί»

Το συγκρότημα Jet Lag έπαιξε ζωντανά στο πλατό του «Τώρα Μαζί». Μαζί τους τραγούδησαν ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη!

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 11:11 am


Πώς να μην βρείτε το σπίτι σας «ρημαγμένο» μετά τις διακοπές

Η εκπρόσωπος τύπου αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου και ο ιδιοκτήτης εταιρείας ασφαλείας Δημήτρης Πανταζής, δίνουν συμβουλές για το πώς να κρατήσουμε το σπίτι μας ασφαλές από διαρρήκτες κατά τη διάρκεια που λείπουμε σε διακοπές.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 10:36 am


Τώρα μαζί 27/07/2024

Τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι, παράταση φορολογικών δηλώσεων, ναυάγιο Περιστέρας, τρόποι για να προφυλάξετε το σπίτι σας από διαρρήκτες στις διακοπές, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης και η Κατερίνα Μπατζελή μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ. Στο τέλος της εκπομπής εμφανίστηκε και έπαιξε μουσική το συγκρότημα Jet Lag.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 10:20 am


Ο Παύλος Παπαδημητρίου για την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι

Ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδημητρίου σχολιάζει το πώς έζησε την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι. Οι καλές και οι κακές στιγμές, η βροχή που έφερε δυσκολίες και οι προσδοκίες από την ελληνική αποστολή.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 10:01 am


Φορτηγό «καρφώθηκε» σε κολώνα και η κολώνα «έπεσε» πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο

Μποτιλιάρισε ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης μετά από εκτροπή φορτηγού που έπεσε πάνω σε κολώνα και ύστερα η κολώνα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο. Σώθηκε ο οδηγός του ΙΧ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 9:35 am


Ο αυτοδύτης και εκπαιδευτής Δίας Μένης στο «Τώρα Μαζί»

Ο αυτοδύτης και εκπαιδευτής Δίας Μένης μίλησε στην εκπομπή για το υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου και τις καταδύσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 9:27 am


Ναυάγιο Περιστέρας: To «Τώρα Μαζί» στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας

Το μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στην Αλόννησο αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης τουριστών. Κάθε επισκέπτης φεύγει κατενθουσιασμένος και σημαδεμένος για μια ζωή.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 9:19 am


Πολιτική αντιπαράθεση Λοβέρδου – Κόκκαλη – Μπατζελή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης και η Κατερίνα Μπατζελή μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι, τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη αλλά και τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, την υπόθεση των υποκλοπών και την κτηνοτροφία.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 9:04 am


Η ατάκα του Σπύρου Χαριτάτου που έφερε νευρικό γέλιο στην Ευλαμπία Ρέβη και την Έλβη Μιχαηλίδου!

Το παρεϊστικο κλίμα στο "Τώρα Μαζί" φάνηκε για ακόμα μια φορά όταν κατά τη διάρκεια σχολιασμού της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ο Σπύρος Χαριτάτος πέταξε την ατάκα "τώρα μαζί... φτυαρίζουμε" και προκάλεσε νευρικό γέλιο στο πλατό!

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:45 am


Με μπλούζα της ΤEAM HELLAS και κολιέ... χρυσό μετάλλιο εμφανίστηκε η Έλβη Μιχαηλίδου!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν στο Παρίσι και η αθλητικογράφος του OPEN έκανε μια διαφορετική εμφάνιση φορώντας την επίσημη μπλούζα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας αλλά και ένα κολιέ που θύμιζε μετάλλιο στα χρώματα της Γαλλίας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:37 am


Απίστευτο – Για χρέος 0,02 λεπτά του ευρώ τράπεζα ζητά τώρα περίπου 70 ευρώ

Η κυρία Χρυσούλα Καζαντζίδου έχει 83% αναπηρία και ζει με αναπηρικό επίδομα και ΚΕΑ. Για χρέος δύο λεπτών του ευρώ που είχε πριν από χρόνια στην τράπεζα και δεν ενημερώθηκε ποτέ, της ζητάνε τώρα να πληρώσει 70 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:17 am


Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως τις 2 Αυγούστου

Η υποβολή φορολογικών δηλώσεων πήρε παράταση έως τις 2 Αυγούστου. Ο οικονομολόγος και φοροτεχνικός Αυγίτας Ηλίου απαντά σε ερωτήματα πολιτών που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:06 am


Εφημερίδες 27/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 7:11 am


«Μαγική» η Σελίν Ντιόν σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στον πλανήτη

Η Σελίν Ντιόν μάγεψε το κοινό με την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων, τραγουδώντας τον «ύμνο στον έρωτα».

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 6:57 am


Καιρός 27/07/2024: Δυνατοί βοριάδες προς το κεντρικό και νότιο Αιγαίο

Για σήμερα Σάββατο, η ηλιοφάνεια αναμένεται να κυριαρχήσει, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές στα ηπειρωτικά.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 6:38 am


Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι – Καταθέσεις διασωθέντων και συγγενών θυμάτων

Παντελή έλλειψη του κρατικού μηχανισμού τις ώρες της πυρκαγιάς στο Μάτι καταγγέλλουν στις καταθέσεις τους διασωθέντες και συγγενείς θυμάτων. Με δραματικούς τόνους περιέγραψαν πως πάλευαν μόνοι τους να σωθούν από τις φλόγες, καθώς κανένας δεν τους βοήθησε. Μιλούν για την απόλυτη φρίκη και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:17 pm


«Inside Story» για υποκλοπές – Ένας στους τρεις στόχους του Predator τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του inside story που κάνει λόγο για κοινούς στόχους της ΕΥΠ και του«Predator» λέγοντας πως ένα τρίτο των στόχων του «Predator» είχαν βρεθεί στο στόχαστρο της ΕΥΠ. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης έκαναν λόγο για ένα ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:12 pm


Βάσεις 2024: Πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές αλλά και χιλιάδες κενές θέσεις στα ΑΕΙ

Ανακούφιση και χαμόγελα των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις έφερε η χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, το 62% των σχολών σημείωσε πτώση, ενώ μόνο το 38% των τμημάτων σημείωσε άνοδο των βάσεων. Ανησυχητικό όμως είναι πως από την έναρξη της ακαδημαϊκής περιόδου θα δούμε άδεια αμφιθέατρα καθώς αρκετές θέσεις έμειναν κενές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:07 pm


Αθλητικό δελτίο 26/07/2024

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:01 pm


Αποστάσεις της Κάμαλα Χάρις από τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένζαμιν Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια των δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις με το θέμα των ομήρων να κυριαρχεί στην ατζέντα. Επίθεση στον Νετανιάχου με φόντο την ομιλία του στο κογκρέσο εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:59 pm


Κεντρικό δελτίο 26/07/2024

Πάνω από 100 ηγέτες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Τους υποδέχεται το ζεύγος Μακρόν. Χάος στο Παρίσι από σαμποτάζ στους σιδηρόδρομους λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης. Για στημένη διαγραφή μιλάει ο Πολάκης, με αιχμές για Κασσελάκη και επίθεση στη Λινού. Δηλώνει ότι δεν μετανιώνει. Ξεκίνησε το μπλόκο στη συνταγογράφηση από τους ιδιώτες γιατρούς που λένε «όχι» στις εφημερίες του ΕΣΥ. Για μικρή συμμετοχή μιλά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σήμα κινδύνου των γιατρών για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού. Τουλάχιστον 17 θάνατοι μέσα σε μια εβδομάδα. Ο Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις, που δηλώνει έτοιμη για το debate. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:58 pm


Αθώοι δήλωσαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ. Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο είναι προφυλακισμένοι, κατά την απολογία τους αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:47 pm


Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού – Πιο μεταδοτικές οι μεταλλάξεις

Λίγες ημέρες πριν τον Αύγουστο και ο κορωνοϊός στη χώρα μας, καλπάζει. Οι ειδικοί κρούουν καμπανάκι κινδύνου για την απότομη άνοδο στους θανάτους και στις εισαγωγές νέων ασθενών στα νοσοκομεία, ενώ το ιικό φορτίο στα λύματα της Θεσσαλονίκης αυξήθηκε κατά 66%! Κατακόρυφη ζήτηση και για self-test στα φαρμακεία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:40 pm


Ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Στην προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ το ζεύγος Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της Κάμαλα Χάρις με ένα βίντεο υποστήριξης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:34 pm


Σκληρή απάντηση στην Άγκυρα για τις έρευνες στην Κάσο

Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργού άμυνας, Νίκου Δένδια, στις προκλήσεις της Τουρκίας πως η Άγκυρα έδωσε την άδεια για τις έρευνες ελληνικού πλοίου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:34 pm


Άγκυρα: Επιμένει ότι ζητήθηκε άδεια από την Τουρκία για τις έρευνες στην Κάσο.

Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Κύπρο, διαμήνυσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:30 pm


Αιχμές Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητα Δούκα

Στην κούρσα των επτά στο ΠΑΣΟΚ το κλίμα δυναμιτίζεται καθημερινά με κόντρες, βέλη και αιχμές μεταξύ των υποψηφίων. Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Γερουλάνος στράφηκαν κατά του Χάρη Δούκα με αιχμή τον δήμο της Αθήνας ενώ στην αντεπίθεση πέρασε η Νάντια Γιαννακοπούλου κατά του σημερινού προέδρου καλώντας τον να μην υποτιμά τους συνυποψηφίους του ενώ η Μιλένα Αποστολάκη που αποχώρησε έθεσε ζήτημα ενότητας του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:29 pm


Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στη βουλή η χθεσινή επίθεση Πολάκη

Τα κόμματα καταδικάζουν το επεισόδιο και την επιθετική ρητορική του Παύλου Πολάκη. Υποκριτική χαρακτηρίζουν την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικές πηγές λέγοντας πως έγινε «για τα μάτια του κόσμου» ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ανακαλέσει την διαγραφή μετά από λίγο καιρό.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:23 pm


Ανάστατοι οι ασφαλισμένοι για το «μπλόκο» των ιδιωτών γιατρών στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Κόκκινο χτυπά η αγωνία των ασφαλισμένων που παρακολουθούν άναυδοι το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και τους ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των κενών στο ΕΣΥ. Από σήμερα ως την Δευτέρα οι γιατροί βάζουν μπλόκο στην συνταγογράφηση με τον υπουργό υγείας να μιλά για μια εχθρική ενέργεια προς τους ασθενείς.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:18 pm


«Θύελλα» Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση παύση από τα όργανα και παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητάνε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη. Ο Πολάκης απάντησε «Θα τα πούμε στο συνέδριο, ο λαός βάζει τα πράγματα στη θέση τους».

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:18 pm


Αμετανόητος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανυποχώρητος είναι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παύλος Πολάκης παρά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά της σύμβουλου του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε δύσπιστος έναντι των αισθημάτων αγάπης που εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ επιτέθηκε και στην Αθηνά Λινού μιλώντας για κλάμα κατά παραγγελία αλλά και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Το επεισόδιο έχει πυροδοτήσει έντονες αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της να καλούν τον Κασσελάκη να τον διαγράψει και από το κόμμα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:11 pm


Μεγάλες προσδοκίες για Τεντόγλου και Πετρούνια

Μεγάλες προσδοκίες για Τεντόγλου και Πετρούνια στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. Όλα ανοικτά για μετάλλιο στην κωπηλασία. Οι 100 κορυφαίοι Έλληνες αθλητές έτοιμοι για νέες χρυσές διακρίσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:10 pm


CNN: Τα σενάρια για τους σαμποτέρ στον Γαλλικό σιδηρόδρομο

Έρευνες των γαλλικών αρχών για το σαμποτάζ στον σιδηρόδρομο. Το CNN παρουσιάζει 3 πιθανά σενάρια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:06 pm


Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι: 100 κορυφαίοι Έλληνες αθλητές έτοιμοι για νέες χρυσές διακρίσεις

Λίγα λεπτά απέμειναν για τη μεγαλειώδη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και στην πόλη του Φωτός η ελληνική αποστολή επιθυμεί να λάμψει με τις διακρίσεις της. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα προπορευθούν όλων των χωρών ως σημαιοφόροι της Ελλάδας και θα δώσουν το έναυσμα για νέες επιτυχίες από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας, τον Μίλτο Τεντόγλου, τον Λευτέρη Πετρούνια, τον Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και από τις εθνικές ομάδες πόλο και μπάσκετ όπου δεσπόζει η μορφή του σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:05 pm


Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: Χάος στη Γαλλία μετά το «συντονισμένο σαμποτάζ» στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Τα βλέμματα παγκοσμίως είναι στραμμένα στο Παρίσι καθώς όλα είναι έτοιμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 με μια τελετή έναρξης-υπερθέαμα που θα γίνει στον Σηκουάνα. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και το φαντασμαγορικό σόου. Πριν από λίγο το προεδρικό ζεύγος Μακρόν υποδέχτηκε 100 ηγέτες από όλο τον κόσμο. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ωστόσο το δίκτυο των τρένων δέχτηκε μαζική επίθεση λίγο πριν την τελετή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος καθώς παρέλυσαν τα τρένα υψηλής ταχύτητας με τις αρχές να μιλούν για σαμποτάζ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 6:59 pm


Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Σε πανηγυρικό κλίμα βρίσκεται η γαλλική πρωτεύουσα λόγω της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο κόσμος αναμένεται να αντικρύσει μια μεγαλειώδη τελετή, καθώς όλα φαίνεται να είναι έτοιμα. Πριν από λίγο το προεδρικό ζεύγος Μακρόν υποδέχτηκε 100 ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 6:55 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 26/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 5:12 pm


Travel Guide | Οι παραλίες της Λευκάδας

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας μεταφέρει στο πιο ειδυλλιακό καλοκαιρινό περιβάλλον, επισκεπτόμενος όσο το δυνατόν περισσότερες από τις πιο όμορφες παραλίες της Λευκάδας. Εκτός από την ιδιαίτερη παραλία Αμμόγλωσσα -όνομα και πράγμα- που από ψηλά μοιάζει με γλώσσα λευκής άμμου, άλλη μία εύκολα προσβάσιμη παραλία είναι η οικογενειακή παραλία Άγιος Νικήτας σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από την πόλη της Λευκάδας. Από την παραλία του Αγίου Νικήτα με τουριστικό σκάφος θα μεταφερθείτε στην παραλία Μύλος, μία από τις ωραιότερες και λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες της Λευκάδας. Κοσμοπολίτικη και με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα είναι η παραλία Κάθισμα. Η παραλία Νυδρί του ομώνυμου οικισμού ενδείκνυται για όσους αρέσουν τα ζεστά αμμώδη και ρηχά νερά.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 4:47 pm


Δελτίο στη νοηματική 26/07/2024

Μαίνεται η θύελλα αντιδράσεων μετά τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στην νομική σύμβουλο του υπουργού υγείας σε Επιτροπή της Βουλής. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου υγείας που προβλέπει την αναστολή ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων σε όσους γιατρούς αρνηθούν τις εφημερίες σε περιφερειακά νοσοκομεία, με τους ασφαλισμένους να παραμένουν στη μέση της αντιπαράθεσης που έχει φτάσει στα άκρα. Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται φέτος στο Παρίσι. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 3:35 pm


Δελτίο καιρού 26/07/2024

Με τα μελτέμια στο Αιγαίο να κυριαρχούν θα κυλήσει η αυριανή ημέρα. Ηλιοφάνεια θα υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές αργά το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:09 pm


Θεσσαλονίκη: Αύξηση περιστατικών κορωνοϊού καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες

Εντείνεται η ανησυχία για την έξαρση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, με αύξηση των κρουσμάτων και των σκληρών δεικτών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:06 pm


Αθλητικό δελτίο 26/07/2024

Προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Europa League πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Μπότεφ στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πράσινο πάγκο. Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ φθάνει σήμερα το μεσημέρι ο Ταρίκ Τισουντάλι, ενώ ο «Δικέφαλος» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέντορ Τσάλοφ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:04 pm


Μεσημεριανό δελτίο 26/07/2024

Εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε χθες το απόγευμα ο Παύλος Πολάκης, με εισήγηση Κασσελάκη, μετά τη φραστική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου υγείας που προβλέπει την αναστολή ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων σε όσους γιατρούς αρνηθούν τις εφημερίες. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στο Παρίσι, όπου η αντίστροφη μέτρηση για τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έχει ξεκινήσει. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:02 pm


Ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Η οικογένεια Ομπάμα ανακοίνωσε τη στήριξη της στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις, δήλωση στήριξης που έχει τη σημασία της.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:01 pm


Φιντάν: «Εργαζόμαστε για την εξάλειψη των εντάσεων με την Ελλάδα»

Κι ενώ με κάθε ευκαιρία η Άγκυρα επαναφέρει τουρκικές αξιώσεις αλλά και αμφισβητήσεις ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, τόνισε ότι η Τουρκία εργάζεται για την εξάλειψη των εντάσεων στο Αιγαίο, κατά την ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:56 pm


Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Χάρις – Νετανιάχου στις ΗΠΑ

Συναντήσεις Νετανιάχου με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις, στην Ουάσιγκτον. Στο επίκεντρο των επαφών η επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός και η απελευθέρωση των ομήρων. Την ίδια ώρα έκρυθμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα με τους Χούθι να απειλούν ευθέως το Ισραήλ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:49 pm


Ελλάδα σε Άγκυρα: Διαψεύδει τον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα ζήτησε άδεια για τις έρευνες στην Κάσο

Το υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας απάντησε στους Τούρκους για τις έρευνες στην Κάσο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:44 pm


Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι γαλανόλευκες ελπίδες για διάκριση στο Παρίσι

Με όνειρα για διακρίσεις και μετάλλια στο Παρίσι βρίσκεται και η ελληνική αποστολή. Έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη οι Έλληνες αθλητές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:38 pm


ΕΥΠ και Λιμενικό συνέλαβαν τους αρχηγούς μεγάλου κυκλώματος διακινητών

Πατέρας και γιος από τη Συρία διακινούσαν μετανάστες από την Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:36 pm


«Παρέλυσαν» τα τρένα στο Παρίσι μετά από μπαράζ εμπρηστών

Το Παρίσι αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης μετρούν αντίστροφα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Λίγες ώρες πριν την τελετή η Γαλλία τέθηκε σε συναγερμό, καθώς μαζική επίθεση παρέλυσε τα τραίνα υψηλής ταχύτητας. Τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν αυξημένα και κυρίως για την αποστολή του Ισραήλ. Λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ θα δοθεί το σήμα της επίσημης έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:33 pm


Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στο Παρίσι, όπου η αντίστροφη μέτρηση για τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έχει ξεκινήσει. Για πρώτη φορά η τελετή -παρουσία 100 ηγετών από όλο τον κόσμο - θα είναι εκτός σταδίου, με μία μεγάλη πλωτή παρέλαση στον Σηκουάνα. Η Γαλλία έχει τεθεί σε συναγερμό, ενώ σε φρούριο έχει μετατραπεί το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, με 45.000 αστυνομικούς επί ποδός. Ανησυχία και χάος από τη μαζική επίθεση λίγες ώρες πριν, που παρέλυσε τα τραίνα υψηλής ταχύτητας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:27 pm


Οι ιδιώτες γιατροί «κόβουν» την ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέχρι τη Δευτέρα

Αποχή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχουν ξεκινήσει όλοι οι ιδιώτες γιατροί.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:26 pm


Δηλώσεις Παύλου Πολάκη στη βουλή

Ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις έξω από τη βουλή αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, αποκάλεσε υποκριτικό το κλάμα της Λινού και είπε ότι ο λαός αποφασίζει αν κάποιος είναι βουλευτής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:25 pm


Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: «Η κακοποιητική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη τιμωρείται από το νόμο»

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δήλωση πριν από λίγο στο περιστύλιο της Βουλής. Καταδίκασε τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη, μιλώντας για κακοποιητική συμπεριφορά εργοδότη προς εργαζόμενο, καθώς -όπως είπε- οι υπάλληλοι αυτοί είναι ουσιαστικά εργαζόμενοι για βουλευτές και υπουργούς.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:21 pm


Μέχρι τη Δευτέρα οι ιδιώτες γιατροί «κόβουν» την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου υγείας που προβλέπει την αναστολή ηλεκτρονικών συνταγογραφίσεων σε όσους γιατρούς αρνηθούν τις εφημερίες σε περιφερικά νοσοκομεία με τους ασφαλισμένους να παραμένουν στη μέση της αντιπάραθεσεις που έχει φτάσει στα άκρα. Την ίδια ώρα πάντως ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω και να υποστηρίζει ότι δεν θα ενεργοποιήσει την επίμαχη υπουργική απόφαση που έχει προκαλέσει τη θύελλα των αντιδράσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:18 pm


Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο Παύλος Πολάκης

Βήμα πίσω δεν κάνει στα όσα είπε χθες ο Παύλος Πολάκης, που προσήλθε σήμερα στη Βουλή, ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή, όρισε και αντικαταστάτες στις επιτροπές που ήταν μέλος ο Παύλος Πολάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:15 pm


Το παρασκήνιο της διαγραφής Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνονται οι αντιδράσεις μετά την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:13 pm


Ο Κασσελάκης διέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη

Μαίνεται η θύελλα αντιδράσεων μετά τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στην νομική σύμβουλο του υπουργού υγείας Νατάσα Πετρούλια στην βουλή. Η λεκτική επίθεση προκάλεσε την έντονα φορτισμένη αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε συγνώμη κλαίγοντας, αλλά και την καταδίκη των βουλευτών που ήταν στην συνεδρίαση. Ο Κρητικός βουλευτής που είναι πλέον εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όχι εκτός κόμματος είναι αμετανόητος και με μπαράζ δηλώσεων μίλησε για υπερβολικές αντιδράσεις. Από την κυβέρνηση κάνουν λόγο για μια διαγραφή για τα μάτια του κόσμου. Η επίθεση Πολάκη στην κυρία Πετρούλια έτυχε όχι μόνο σκληρής αποδοκιμασίας από τον Προέδρο της Βουλής αλλά και αυστηρής πειθαρχικής τιμωρίας με περιορισμό της βουλευτικής αποζημίωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 1:09 pm


Ώρα Ελλάδος 26/07/2024

Το περιστατικό της διαγραφής του Παύλου Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά την φραστική επίθεση σε σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας, η πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής μετά τον Daniel, αλλά και η ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος Υφυπουργός Υγείας, ο Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Σταμάτης από τη ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 10:02 am


Πολιτική αντιπαράθεση Σταμάτη, Καλαματιανού και Χρηστίδη για την υπόθεση Πολάκη

Ο Γιώργος Σταμάτης από τη ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φραστική επίθεση σε σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:56 am


Τεχνική βλάβη σε συρμό στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:37 am


Ο Χρήστος Γιαννούλης στην Ώρα Ελλάδος

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φραστική επίθεση σε σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας αλλά και για τις αντιδράσεις που προκαλεί το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:26 am


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία

Νοσηλευτής οικοτροφείου μίλησε για τις αντιδράσεις που προκαλεί το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:57 am


Σε απόγνωση οι αγρότες στη Θεσσαλία

Ακόμα… περιμένουν τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία Daniel.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:47 am


Ο Απόστολος Ραυτόπουλος Πρόεδρος εργαζομένων καταναλωτών για την ακρίβεια

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Απόστολος Ραυτόπουλος Πρόεδρος εργαζομένων καταναλωτών και μίλησε για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια που επιμένουν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:43 am


Φορολογικές δηλώσεις: Μονόδρομος η παράταση – Τι αναμένουμε

Ο Παναγιώτης Κάββουρας φοροτεχνικός μίλησε για την παράταση στις φορολογικές δηλώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:38 am


Εφημερίδες 26/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:49 am


Δημήτρης Βαρτζόπουλος: Απόλυτα απαράδεκτη και απορριπτέα η πράξη Πολάκη

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος Υφυπουργός Υγείας μίλησε για το περιστατικό με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την φραστική επίθεση σε σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:38 am


Καιρός 26/07/2024: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα

Με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες για τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα θα κυλήσει το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:19 am


Συγκίνηση στα Τέμπη: Πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής μετά τον Daniel

Συγκίνηση στην πρώτη Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή, παραμένει απροσέγγιστη η γέφυρα των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:15 am


26 δρομολόγια αναχωρούν από τον Πειραιά – Φεύγουν οι εκδρομείς από το λιμάνι

Τεράστιες ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς με προορισμό τα νησιά.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 7:08 am


Οι αναρτήσεις Πολάκη στα social media μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στα social media μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 6:31 am


Αθλητικό δελτίο 25/07/2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ. Στο ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ νίκησαν στις ευρωπαϊκές τους πρεμιέρες ωστόσο τα δικά τους λάθη δεν τους επέτρεψαν να σφραγίσουν την πρόκριση. Απόψε στις 21:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:24 pm


Κεντρικό δελτίο 25/07/2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Παύλο Πολάκη μετά τη φραστική επίθεση σε νομική σύμβουλο του υπουργείου υγείας στη βουλή. Τον καταδίκασε κλαίγοντας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού. Οι ιδιώτες γιατροί επιμένουν στο «όχι» στις εφημερίες στα νοσοκομεία και μπλοκάρουν τη συνταγογράφηση Παρασκευή και Δευτέρα. Αλληλοκατηγορίες κυβέρνησης – Κασσελάκη για τη συγχώνευση της attica bank με την παγκρήτια τράπεζα. Με την άδειά μας έγιναν οι έρευνες ανοιχτά της Κάσου λένε οι Τούρκοι. Δεν υπήρξε καμία παραχώρηση, απαντά η Αθηνά. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:07 pm


Θέατρο Λυκαβηττού: Χιλιάδες Αθηναίοι τίμησαν τον σπουδαίο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου

Χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας, κατέκλυσαν χθες το βράδυ το Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού, σε μια βραδιά μνήμης και αγάπης για τον σπουδαίο πεζογράφο, ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:05 pm


Η Μιλένα Αποστολάκη στο OPEN

Η Μιλένα Αποστολάκη εξηγεί γιατί απέσυρε την υποψηφιότητα της για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:03 pm


Ομιλία Νετανιάχου στο Κογκρέσο – «Σύνθημα νίκης» στον πόλεμο κατά της Χαμάς

Σαφές μήνυμα ότι θα φτάσει τον πόλεμο μέχρι τέλους έστειλε από το Κογκρέσο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Νετανιάχου, ευχαριστώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες για την στήριξη. Έξω από το Κογκρέσο ξέσπαγαν επεισόδια.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:58 pm


Το σποτ της Κάμαλα Χάρις

Η Κάμαλα Χάρις παρουσίασε το πρώτο της σποτ με σήμα ελευθερία ή χάος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:53 pm


Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα σηκώσουν την ελληνική σημαία σε όλο το Παρίσι

Όλα τα βλέμματα διεθνώς στρέφονται στο Παρίσι καθώς έφτασε η μεγάλη στιγμή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με μια λαμπερή τελετή η οποία θα γίνει για πρώτη φορά στον Σηκουάνα. Στην τελετή αναμένονται περίπου 100 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και θα ακολουθήσει δείπνο στο Λούβρο. Ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ με επιστολή του στον Γάλλο ομόλογο του προειδοποιεί για σχέδιο του Ιράν για τρομοκρατικό χτύπημα στην ισραηλινή αντιπροσωπεία και μιλά για νέα σφαγή του Μονάχου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:53 pm


Αντίστροφή μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Πλωτή παρέλαση για πρώτη φορά στην ιστορία. Αύριο στις 20:30 η τελετή έναρξης με 300.000 θεατές. 45.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα και περιπολίες.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:47 pm


Διάγγελμα Μπάιντεν για την αποχώρηση του και το «δαχτυλίδι» στην Κάμαλα Χάρις

Προβάδισμα τριών μονάδων της Κάμαλα Χάρις έναντι του Ντόναλντ Τραμπ δείχνει νέα δημοσκόπηση του CNN με την υποψήφια των δημοκρατικών να παρουσιάζει το πρώτο της σποτ με το σύνθημα ελευθερία κατηγορώντας τον Τραμπ πως θα φέρει χάος. Ο πρώην πρόεδρος ξεκίνησε την πολεμική ρητορική εναντίον της αποκαλώντας τη μεταξύ άλλων τρελή ριζοσπαστική αριστερή. Ο Τζο Μπάιντεν στο διάγγελμα του εξήγησε τους λόγους της απόσυρσής του από την κούρσα λέγοντας πως θέλει να δώσει τόπο στα νιάτα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:43 pm


Εώς και 3 φορές ακριβότερα πληρώνουν οι Έλληνες για τα ίδια προϊόντα

Θηλεία στον λαιμό των νοικοκυριών είναι η ακρίβεια καθώς κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ μετατρέπεται σε πονοκέφαλο. Σοκ προκαλεί η σύγκριση τιμών στα ίδια προϊόντα σε Ελλάδα και Ολλανδία με την χώρα μας να είναι ακριβότερη ακόμα και 174%.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:38 pm


Αμείωτη ένταση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την Attica Bank

Με αμείωτη ένταση μαίνεται η πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα με την κόντρα να μεταφέρεται στην Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πως η συμφωνία είναι επιζήμια για τους πολίτες και το δημόσιο ενώ διαφορετική άποψη έχει για το θέμα ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης μιλώντας στο OPEN κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενδεχομένως εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα με τον ΣΥΡΙΖΑ να τον καλεί να μιλήσει με ονόματα και κάνει λόγο για πολιτική αθλιότητα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:36 pm


Προκαλούν οι Τούρκοι μετά το σκηνικό έντασης ανοιχτά της Κάσου

Οι Τούρκοι εμφανίζονται νικητές μετά το σκηνικό έντασης στην Κάσο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:33 pm


Η απάντηση του Παύλου Πολάκη για την ποινή που του επιβλήθηκε

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον πρόεδρο της βουλής ότι του επιβλήθηκε μια ποινή που δεν έχει καμία βάση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:32 pm


Η Αθήνα διαψεύδει το τουρκικό αφήγημα περί ελληνικής υποχώρησης

Η Άγκυρα ρίχνει καθημερινά λάδι στην φωτιά της έντασης με τον εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας να ισχυρίζεται πως το ιταλικό πλοίο που διενεργούσε έρευνες νότια της Κάσου εγκατέλειψε την περιοχή κατόπιν ενεργειών της Τουρκίας. Στην Κάσο δεν υπήρξε καμιά περίπτωση ελληνικής υποχώρησης, απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης. Αδιάλλακτος και προκλητικός εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, για το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:29 pm


Επτά πλέον οι υποψήφιοι για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Αποσύρθηκε η Μιλένα Αποστολάκη

Μάχη για επτά πλέον στο ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση της Μιλένας Αποστολάκη από την κούρσα η οποία δήλωσε πως θέλει να είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Ο πολιτικός υδράργυρος μεταξύ των υποψηφίων ανεβαίνει καθημερινά με τον Παύλο Γερουλάνο να απαντά στον Νίκο Ανδρουλάκη στις αιτιάσεις για τις χαμηλές επιδόσεις στην Αθήνα ενώ σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου στα περί εξετάσεων που πρέπει να δώσουν οι νέοι υποψήφιοι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:24 pm


Ο Τασούλας έκοψε τη μισή βουλευτική αποζημίωση του Πολάκη

Ο πρόεδρος της βουλής έκοψε τη μισή βουλευτική αποζημίωση του Πολάκη ενώ του άσκησε βαριά κριτική μετά τη φραστική επίθεση του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:23 pm


Απόλυτο αδιέξοδο για τις εφημερίες στο ΕΣΥ – Δεν υποχωρούν οι ιδιώτες γιατροί

Στον «αέρα» οι εφημερίες του ΕΣΥ σε πολλές περιοχές.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:17 pm


Οι ιδιώτες γιατροί «κόβουν» την ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέχρι τη Δευτέρα

Στα άκρα οδηγείται η πολεμική σύγκρουση ιδιωτών γιατρών και υπουργού υγείας για την κάλυψη των κενών στο ΕΣΥ. Ο Πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος δεν υποχωρεί και απαντά με άτυπη απεργία με μπλόκο στην συνταγογράφηση απο αύριο ως την Δευτέρα που ψηφίζεται η διάταξη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τους γιατρούς να μην σταματήσουν την συνταγογράφηση και να βάλουν πλάτη. Στην μέση αυτής της μετωπικής σύγκρουσης οι ασφαλισμένοι που είναι αντιμέτωποι με μια ακόμα ταλαιπωρία στις ήδη υποστελεχωμένες δημόσιες δομές υγείας και ανησυχούν πως θα πληρώσουν ακριβά την κόντρα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:12 pm


Συνεδριάζει η Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκρηξη» Κασσελάκη

Στην σκιά των έντονων αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ με την αποχώρηση της Όλγας Γεροβασίλη και ακόμα επτά μελών συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα. Προηγήθηκαν διαδοχικά τετ α τετ του Στέφανου Κασσελάκη με βουλευτές για να σβήσει η φωτιά ωστόσο η εσωστρέφεια παραμένει με τον Γιάννη Ραγκούση να θέτει ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:10 pm


Ο κόμπος έφθασε στο χτένι – Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Πολάκη

Μετά τη φραστική επίθεση σε γυναίκα σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Παύλο Πολάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:05 pm


Ο Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση σε γυναίκα σύμβουλο του υπουργείου υγείας

Σοβαρό επεισόδιο στην Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στην νομική σύμβουλο του Άδωνι Γεωργιάδη στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων. Οι βουλευτές καταδίκασαν την συμπεριφορά Πολάκη ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού ζήτησε συγνώμη κλαίγοντας. Ο υπουργός υγείας έκανε λόγο για λεκτική βία, βάναυση επίθεση και μπούλινγκ και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:02 pm


Κωνσταντίνος Τασούλας: Αηδιαστική και απαράδεκτη η επίθεση Πολάκη στη σύμβουλο του Υπ. Υγείας

Η τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής στην επίθεση του Παύλου Πολάκη στη σύμβουλο του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:01 pm


Ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Παύλο Πολάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Παύλο Πολάκη μετά τη φραστική επίθεση σε νομική σύμβουλο του υπουργείου υγείας στη βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 6:58 pm


Έκτακτο Δελτίο: Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της φραστικής επίθεσης που εξαπέλυσε στη βουλή εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 6:47 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 25/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 5:01 pm


Δελτίο στη νοηματική 25/07/2024

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του υπουργείου υγείας και των ιδιωτών γιατρών για τις εφημερίες σε νοσοκομεία νησιών και άγονων περιοχών. Με αμείωτη ένταση μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα. Διάγγελμα στον αμερικανικό λαό απηύθυνε ο Τζο Μπάιντεν, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από την προεκλογική κούρσα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με τη Βασιλική Δημοπούλου και τη Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 3:34 pm


Καταγγελία για ταφή αιγοπροβάτων στα Τρίκαλα που νοσούσαν από πανώλη

Σοκ προκαλούν καταγγελίες ότι θάβουν ζωντανά αιγοπρόβατα στη Θεσσαλία που μολύνθηκαν από την πανώλη. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εκφράζει την οργή του μέσω του OPEN και προχωρά σε μηνύσεις, ενώ μετά τις αποκαλύψεις ξηλώθηκε ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Τρικάλων. Την ίδια στιγμή, έχουν θαφτεί πάνω από 8.000 ζώα και οι κτηνοτρόφοι, είναι σε απόγνωση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:25 pm


19.000 καταγγελίες πολιτών στην εφαρμογή MyCoast για τις παραλίες

Πρόστιμα 800.000€ και λουκέτα από το υπουργείο Οικονομικών μετά από χιλιάδες καταγγελίες στην εφαρμογή my coast, με τις καταγγελίες για κατάχρηση των παραλιών να πέφτουν βροχή.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:20 pm


Κοριτσάκι τριών ετών κινδύνεψε να πνιγεί στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα ένα κοριτσάκι τριών ετών που κινδύνευσε να πνιγεί σε παραλία της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:14 pm


Δελτίο καιρού 25/07/2024

Με την αστάθεια να αποχωρεί αναμένεται να κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα. Προς το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, όπως επίσης και σε ορεινές περιοχές υπάρχει περίπτωση να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:13 pm


Φωτιά στη στοά του θεάτρου Broadway στην Αγίου Μελετίου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στο ιστορικό θέατρο Broadway που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:07 pm


Μεσημεριανό δελτίο 25/07/2024

Ανοιχτό μέτωπο των γιατρών με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα. Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΚΟ του κόμματος να συνεδριάζει σήμερα. Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΚΟ του κόμματος να συνεδριάζει σήμερα. Νέα δεδομένα δημιουργεί στην κούρσα εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ η αποχώρηση της Μιλένας Αποστολάκη. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:06 pm


Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι – Απορρίφθηκε η ένσταση για την έφεση

Όλα τα νεότερα από τη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:03 pm


Αθλητικό δελτίο 25/07/24

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του ο Σάσα Βεζένκοφ. Στο ποδόσφαιρο, την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τετέ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 την Μπότεφ. Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ κόντρα στην Εσκάλδες της οποίας και επικράτησε με 4-3 αν και προηγούνταν με 4-0. Βήμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 3-2 έκανε κόντρα στην Μπόρατς ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρνει στην Θεσσαλονίκη τον Ταρίκ Τισουντάλι. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:58 pm


Οι Αρχές της Γερμανίας έθεσαν εκτός νόμου το «Ισλαμικό κέντρο του Αμβούργου»

Σε ανακοινώσεις προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας έπειτα από πολύμηνες έρευνες στο ισλαμικό κέντρο του Αμβούργου, που θεωρείται φυλάκιο του καθεστώτος της Τεχεράνης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:55 pm


Σύνθημα νίκης στον πόλεμο κατά της Χαμάς έδωσε ο Νετανιάχου στην ομιλία του στον Κογκρέσο

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αμερικανικό Κογκρέσο, ευχαριστώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη βοήθειά τους στον πόλεμο κατά της Χαμάς και κατηγορώντας τους διαδηλωτές -στα επεισόδια που ξέσπασαν έξω από το Κογκρέσο- ότι είναι «οι χρήσιμοι ηλίθιοι» του Ιράν. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και την Κάμαλα Χάρις τα επόμενα 24ωρα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:48 pm


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης στο Παρίσι

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Αγώνων θα έχουμε πλωτή παρέλαση στην έναρξη τους, στα νερά του Σηκουάνα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:48 pm


Βαρυσήμαντο διάγγελμα Μπάιντεν προς τον Αμερικανικό λαό

Διάγγελμα στον αμερικανικό λαό απηύθυνε ο Τζο Μπάιντεν, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από την προεκλογική κούρσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι η ώρα να δοθεί χώρος σε μια νέα γενιά πολιτικών. Η Καμάλα Χάρις συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία, με τις δημοσκοπήσεις -πλέον- να τη δείχνουν να υπερτερεί ελαφρώς έναντι του Τραμπ. Ο μεγιστάνας και υποψήφιος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ακολουθεί την επιθετική ρητορική του.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:48 pm


Υπεγράφη η επιστολή αποδοχής των όρων για την απόκτηση 20 F-35

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την απόκτηση των αμερικανικών μαχητικών 5ης γενιάς F-35, καθώς οι υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας υπέγραψαν και απέστειλαν στην Ουάσιγκτον την επιστολή αποδοχής των όρων για το εξοπλιστικό πρόγραμμα. Πρόκειται για την κατασκευή 20 ελληνικών F-35, με συνολικό κόστος 3,47 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αναμένεται να παραλάβει η Πολεμική Αεροπορία το 2028, ενώ διατηρεί το δικαίωμα παραγγελίας ακόμα 20, για τη δημιουργία και δεύτερης Μοίρας μαχητικών 5ης γενιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:36 pm


Δεξίωση στο Προεδρικό για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Όλα όσα έγιναν στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο χθες βραδύ. Ποια είναι τα μηνύματα που έστειλε με την ομιλία της η Κατερίνα Σακελαροπούλου και τι είπε αναφορικά για τα πηγαδάκια που στήθηκαν. Ξεχώρισαν οι ειδικοί προσκεκλημένοι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:31 pm


Μιλένα Αποστολάκη: «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης»

Νέα δεδομένα δημιουργεί στην κούρσα εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ η αποχώρηση της Μιλένας Αποστολάκη. «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης», είπε σε δήλωση της η πρώην υπουργός, την ώρα που οι υπόλοιποι διεκδικητές στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους εσωκομματικούς συσχετισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:25 pm


Αιχμές Ραγκούση για την προτροπή Κασσελάκη στους διαφωνούντες

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΚΟ του κόμματος να συνεδριάζει σήμερα. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κατ’ ίδιαν συναντήσεις με στελέχη. Χθες συναντήθηκε και με την Όλγα Γεροβασίλη, προσπαθώντας να κατασβέσει τις νέες εστίες εσωκομματικής έντασης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:21 pm


Αιχμές Βορίδη για τη στάση Κασσελάκη στη συμφωνία συγχώνευσης Attica bank - Παγκρήτια

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα. Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδη μιλώντας στο OPEN άφησε αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη που καταγγέλλει τη συμφωνία ως επιζήμια για το δημόσιο και τους πολίτες, άποψη ωστόσο που δεν υιοθετεί ο Γιάννης Ραγκούσης. Η κόντρα φουντώνει και στη Βουλή, όπου συζητείται η κύρωση της συγχώνευσης των δυο τραπεζών.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:17 pm


Ανοιχτό μέτωπο των γιατρών με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Πότε οι ιδιώτες γιατροί θα προχωρήσουν στην άτυπη απεργία τους διακόπτοντας την ηλεκτρονική συνταγογράφηση στους ασθενείς. Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:12 pm


Μετωπική σύγκρουση Γεωργιάδη – γιατρών και στη μέση οι ασφαλισμένοι

Ο Πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος αποφάσισε και ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή και τη Δευτέρα δεν θα χορηγούνται ηλεκτρονικές συνταγές, με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Την ίδια ώρα, μαίνεται η κόντρα του Υπουργείου Υγείας με τους ιδιώτες γιατρούς για τις εφημερίες στα δημόσια νοσοκομεία, με την κατάσταση να έχει φτάσει στα άκρα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 1:07 pm


Ώρα Ελλάδος 25/07/24

Η φωτιά που ξέσπασε τη νύχτα στο θέατρο Broadway, η απόσυρση της Μιλένας Αποστολάκη από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, οι εσωκομματικές αναταραχές του ΣΥΡΙΖΑ, η διαμαρτυρία των κατοίκων της Σαντορίνης για τον υπερτουρισμό του νησιού ήταν η θεματολογία της εκπομπής. Στον Παναγιώτη Στάθη και στον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ, η Κατερίνα Νοτοπούλου από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 10:23 am


Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων ανοιχτής θαλάσσης Κωνσταντίνος Χουρδάκης στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων ανοιχτής θαλάσσης Κωνσταντίνος Χουρδάκης αγωνίζεται στο κολύμπι 5 χιλιομέτρων και καθημερινά κάνει προπόνηση τουλάχιστον 5 ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 10:08 am


Πολιτική αντιπαράθεση Κακλαμάνη - Νοτοπούλου - Πάνα

Ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη ΝΔ, η Κατερίνα Νοτοπούλου από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την κόντρα Γεωργιάδη με τους ιδιώτες γιατρούς, τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα και τις εντάσεις στη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:59 am


Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Πάυλος Γερουλάνος στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Πάυλος Γερουλάνος μίλησε στην εκπομπή για τη θέση και την αξία του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία, αναφέρθηκε στο Χάρη Δούκα και σχολίασε τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:32 am


Κλειστή η Ακρόπολη λόγω στάσης εργασίας

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας είναι από τις 8 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:25 am


ΕΟΠΠΕΠ: Ο ρόλος της συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού

Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, Γεωργία Ρεμπούτσικα μίλησε στην εκπομπή για το ρόλο του οργανισμού στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και στην προώθηση των υποψήφιων εργαζομένων στην αγορά εργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:20 am


Η νηπιαγωγός Μ.Παπαμανώλη για τις προσλήψεις στα νηπιαγωγεία στην «Ώρα Ελλάδος»

Η νηπιαγωγός Μ.Παπαμανώλη δήλωσε στην εκπομπή ότι «γίνονται προσλήψεις αλλά το νηπιαγωγείο είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης», προβάλλοντας τα ζητήματα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:12 am


Αντιδράσεις για τον υπερτουρισμό στη Σαντορίνη

Ο δημοτικός σύμβουλος Σαντορίνης, Μανώλης Ορφανός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και τόνισε ότι οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας επιβαρύνουν τις ήδη εξασθενημένες υποδομές του νησιού. Ταυτόχρονα, κάλεσε την πολιτεία να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες υποδομές στο νησί.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:04 am


Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στην εκπομπή για τη μετωπική σύγκρουση Γεωργιάδη με τους ιδιώτες γιατρούς αναφορικά με τις εφημερίες στα νοσοκομεία, τόνισε την υπεροχή της Ελλάδας στα ελληνοτουρκικά ζητήματα αποδομώντας τη ρητορική των «ήρεμων νερών», την έκθεση της Επιτροπής για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:48 am


ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες 4-3 – Το πάρτι έγινε … θρίλερ για την Ένωση

Με πολύ κόπο κατάφερε η Ένωση να κερδίσει την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες με σκορ 4-3. Ήταν το πρώτο μάτς που παρακολούθησε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:22 am


ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 3-2 – Έρχεται ο Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ

«Καθάρισε» με μερικό άγχος ο ΠΑΟΚ έναντι της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. «Χρυσό πόδι» αποδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με 2 γκολ. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Γάνδη να αποκτήσει τον εξτρέμ Τάρικ Τισουντάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 8:19 am


Εφημερίδες 25/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:36 am


Δελτίο καιρού 25/07/2024

Με έντονα άστατο καιρό θα κυλίσει το 24ωρο που βρίσκεται μπροστά μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:29 am


Το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στην «Ώρα Ελλάδος»

Για τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Συγκεκριμένα, κλήθηκε να σχολιάσει το εκρηκτικό κλίμα από τη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου. Ταυτόχρονα, σχολίασε τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:25 am


Ταλαιπωρία για επιβάτες στον ΟΣΕ μετά από φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Η φωτιά εκδηλώθηκε πίσω από το κτίριο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης της Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες αποχώρησαν με λεωφορεία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:09 am


Καταγγελία στη Θεσσαλία: Για ταφή ζώων που μολύνθηκαν με πανώλη χωρις να τηρούνται τα προβλεπόμενα

Ξεπερνούν τα 5000 ζώα που έχουν θανατωθεί, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 7:03 am


Σε εξέλιξη η φωτιά στην Αγίου Μελετίου – Απεγκλωβίστηκαν πάνω από 10 άτομα

Αυτή την ώρα παραμένει στο σημείο η πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι η φωτιά ξέσπασε από το καφέ που βρίσκεται εντός της στοάς.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 6:57 am


Αγίου Μελετίου: Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα στο θέατρο Broadway

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ έντονος είναι ο καπνός μέχρι και αυτή την ώρα. Κλειστή παραμένει η Αγίου Μελετίου από το ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι και την οδό Πατησίων.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 6:14 am


Έκτακτο δελτίο - ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος

Ήταν το τέταρτο στέλεχος που είχε θέση υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ασπάστηκε την άποψη του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και δήλωσε παρούσα στην εκλογική διαδικασία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 5:57 am


50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

50 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πτώση της Δικτατορίας και την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, λίγες ημέρες μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το μήνυμα πως η Ελλάδα του 2027 θα είναι καλύτερη απο την σημερινή έστειλε ο Πρωθυπουργός. Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν όλα τα κόμματα που άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση για το κράτος δικαίου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:28 pm


Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας Ακρίτα

Η αίτηση αφορά στη μήνυση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:27 pm


Δεξίωση για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Ξεκινά η καθιερωμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την πεντηκοστή επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:23 pm


Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι – Συγγενείς άναψαν 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων

Βαρύ και φορτισμένο ήταν το κλίμα στην μαύρη επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι και την φονική πυρκαγιά με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 104 άνθρωποι. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές με τους συγγενείς των θυμάτων να ανάβουν 104 φαναράκια, τα οποία έριξαν στη θάλασσα στη μνήμη των αγαπημένων τους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:18 pm


Αιχμές Ανδρουλάκη κατά συνυποψήφιων του στην εκλογική κούρσα του ΠΑΣΟΚ

Η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται με τους 8 να επιχειρούν να θέσουν το πολιτικό τους όραμα και των διακύβευμα των εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:16 pm


«Πέταξε» για το Παρίσι το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς την Παρασκευή θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης. Με όνειρα στις βαλίτσες τους ταξίδεψαν για το Παρίσι σήμερα το πρωί μέλη της ελληνικής αποστολής με το αεροσκάφος να φέρει το σύνθημα Πάμε Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:12 pm


Αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Πλωτή παρέλαση στον Σηκουάνα ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, επί ποδός 45.000 αστυνομικοί.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:12 pm


Πεσκόφ: Ο Ζελένσκι έχει με βεβαιότητα χάσει τη νομιμοποίησή του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προήδρευσε σε σύσκεψη για πλήρη ενσωμάτωση των 4 επαρχιών της Ουκρανίας στη Ρωσία. Η Ζαχάροβα δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο Κίεβο και τον Ζελένσκι, που εξαπάτηση και θυσιάζει τον λαό του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:07 pm


Μακρόν: Θα ορίσει ο ίδιος των πρωθυπουργό, σύμφωνα με το Σύνταγμα

Ο Μακρόν ξεκαθάρισε πως δεν είναι θέμα προσώπου αλλά ψήφων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:07 pm


Απόψε στο Κογκρέσο η ομιλία Μπένιαμιν Νετανιάχου

Συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν θα έχει Μπένιαμιν Νετανιάχου που θα εκφωνήσει ομιλία στο Κογκρέσο για να ζητήσει τη στήριξη του Ισραήλ στον πόλεμο. Η συνάντηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους δημοκρατικούς ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα συναντήσει και τον υποψήφιο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Έξω από το Καπιτώλιο πλήθος κόσμου διαδηλώνει κατά του Νετανιάχου για την πολιτική στο θέμα των ομήρων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:02 pm


Κεντρικό δελτίο 24/07/2024

Αλληλοκατηγορίες Γεωργιάδη – ιδιωτών γιατρών για την υποχρεωτική κάλυψη εφημεριών στο ΕΣΥ. Μετά το σκηνικό έντασης που έστησε η άγκυρα στην Κάσο, ο Ερντογάν θέτει ξανά θέμα τουρκικής μειονότητας στη Θράκη. Διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την ημερομηνία του συνεδρίου. «Σε οποίον δεν αρέσει, να φύγει», απάντησε ο Κασσελάκης, αποχωρήσαν Γεροβασίλη και άλλα 7 στελέχη. Προβάδισμα 2 μονάδων στην Καμάλα Χάρις έναντι του Τραμπ δίνει δημοσκόπηση, που έγινε μετά την απόσυρση Μπάιντεν. «Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε καλόπιστα με τη Ρωσία», δηλώνει από το Πεκίνο ο Ουκρανός υπουργός άμυνας. Τι απαντά η Μόσχα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:56 pm


Αθλητικό δελτίο 24/07/2024

Το εναρκτήριο event των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Αργεντινής – Μαρόκου, στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια. Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, Τετέ, είναι ο Παναθηναϊκός. Στα αγωνιστικά οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται απόψε στη μάχη των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 20:30 στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον 2ο προκριματικό του Champions League και στις 21:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην OPAP ARENA την Ίντερ Εσκάλδες στον 2ο προκριματικό του Conference League. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:56 pm


Έτοιμη η Ουκρανία για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Στο πολεμικό μέτωπο Ουκρανίας - Ρωσίας για πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό το Κίεβο φαίνεται να ανοίγει παράθυρο ώστε να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου χωρίς να έχει περιγράψει τους όρους. Ο υπουργός Εξωτερικών, Κουλέμπα από την Κίνα όπου βρίσκεται για επαφές με τον ομόλογο του δήλωσε πως είναι έτοιμη για επαφές με τη ρωσική πλευρά με τον Πεσκόφ να απαντά πως η Μόσχα είναι ανοιχτή στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:55 pm


Στο πλευρό της Κάμαλα δημοφιλείς καλλιτέχνες

Άρδην έχει αλλάξει το προεκλογικό σκηνικό στις ΗΠΑ με την μονομαχία Τραμπ Χάρις να λαμβάνει χαρακτηριστικά που ίσως οδηγήσουν σε ντέρμπι. Η πρώτη δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα της Κάμαλα Χάρις η οποία καταστρώνει την στρατηγική της και έχει αποδοχή στους νέους, τις γυναίκες και τους έγχρωμους ενώ μπαίνει δυναμικά στο ΤΙΚ ΤΟΚ όπου γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο Ντόναλντ Τραμπ αναπροσαρμόζει την καμπάνια του, κατηγορεί την Κάμαλα Χάρις για την πολιτική της στο μεταναστευτικό και την καλεί σε ντιμπέιτ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:51 pm


Μετά την ένταση στην Κάσο ο Ερντογάν έθεσε και θέμα τουρκικής μειονότητας

Διπλωματικές πηγές απαντούν ότι τα θέματα της μουσουλμανικής μειονότητας δεν τίθενται προς συζήτηση και ότι δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση τα δύο κράτη στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:51 pm


«Παρακολουθώ τι γίνεται στη Θράκη», διαμηνύει ο Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ταράζει τα νερά σε όλα τα πεδία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:47 pm


Αποχώρησε το ιταλικό ερευνητικό που έπλεε ανοιχτά της Κάσου

Καθημερινές είναι πλέον οι τουρκικές προκλήσεις καθώς μετά το σκηνικό έντασης που επιχείρησε να στήσει η Άγκυρα με πέντε πολεμικά πλοία νότια της Κάσου σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά αποκαλώντας την μειονότητα στην Θράκη «τουρκική». Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει πως η Τουρκία παρακολουθεί όλα τα βήματα της Ελλάδας και επεμβαίνει σε περίπτωση ανάγκης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:32 pm


Έντονη πολιτική αντιπαράθεση για την Attica Bank

Συνάντηση με τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που εξέφρασε την διαφωνία του με την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια ενώ είχε προηγηθεί το σφυροκόπημα του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Στουρνάρας στην βουλή δήλωσε πως αν ναυαγούσε η συμφωνία θα οδηγούσε νομοτελειακά σε κατάρρευση και τριγμούς στο τραπεζικό σύστημα ακόμα και σε κούρεμα καταθέσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:27 pm


Συναντήσεις Κασσελάκη με Γεροβασίλη και άλλους βουλευτές

Τετ-α-τετ Κασσελάκη με Γεροβασίλη μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:23 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Εντάσεις στη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου

Άναψαν τα αίματα στον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική επιτροπή του συνεδρίου καθώς Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη διαφώνησαν με την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης οργισμένος να καλέσει όποιον διαφωνεί να φύγει δείχνοντας την πόρτα της εξόδου. Άμεση ήταν αντίδραση τόσο της Όλγας Γεροβασίλη και ακόμα επτά στελεχών που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:18 pm


Με έναν κλικ αλλαγή ενεργειακού παρόχου στο Govwallet.gr

Το υπουργείο ενέργειας από Σεπτέμβριο απλοποιεί την διαδικασία αλλαγής παρόχου η οποία μέχρι τώρα ήταν σπαζοκεφαλιά. Οι πολίτες θα μπορούν πλέον να αλλάζουν πάροχο πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:13 pm


Στα ύψη οι τιμές χονδρικής στο ρεύμα

Σε απόγνωση είναι τα νοικοκυριά με το ξέφρενο ράλι στις τιμές στο ρεύμα εν μέσω θέρους να μην έχει τέλος. Πλέον οι καταναλωτές κόβουν από όπου μπορούν και αναζητούν τρόπους να κάνουν οικονομία στο ρεύμα. Το υπουργείο από Σεπτέμβριο απλοποιεί την διαδικασία αλλαγής παρόχου η οποία μέχρι τώρα ήταν σπαζοκεφαλιά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:05 pm


«Βεντέτα» ιδιωτών γιατρών – Υπ. Υγείας για τις εφημερίες στο ΕΣΥ

«Βεντέτα» ιδιωτών γιατρών – Υπ. Υγείας για τις εφημερίες στο ΕΣΥ

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:00 pm


«Βεντέτα» Γεωργιάδη – Ιδιωτών γιατρών για τις εφημερίες σε άγονες περιοχές

Πολεμικά χαρακτηριστικά έχει λάβει η μετωπική σύγκρουση του υπουργού υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τους ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των κενών στο ΕΣΥ. Οι γιατροί είναι εξοργισμένοι με την διάταξη που κόβει την συνταγογράφηση σε όσους αρνούνται να κάνουν τις εφημερίες. Ο πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος μιλά για επονείδιστη ρύθμιση με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να καλύψει την δική του ανικανότητα με τον υπουργό υγείας να περνά στην αντεπίθεση λέγοντας πως η ζωή είναι πάνω από τον συνδικαλισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 6:53 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 24/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 5:19 pm


Δελτίο στη νοηματική 24/07/2024

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ιδιωτών γιατρών και του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Καταιγίδα εν μέσω θέρους ξέσπασε στην Κουμουνδούρου καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή διαφωνίες της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών -στην Επιτροπή Συνεδρίου- άνοιξε πόρτα εξόδου καλώντας όποιον διαφωνεί να φύγει. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με τη Βασιλική Δημοπούλου και τη Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 3:29 pm


«Χρυσοδάκτυλοι» διαρρήκτες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. – Άδειαζαν σπίτια στη Μύκονο

Στα χεριά της αστυνομίας βρίσκεται σπείρα χρυσοδάχτυλων διαρρηκτών που δρούσαν στη Μύκονο. Αποκαλυπτικά βίντεο από το πως τρύπωναν στα καταλύματα του νησιού αλλά και εκεί που διέμεναν οι ίδιοι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:25 pm


Εργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Σαλαμίνας – Νεκρός 63χρονος εργάτης

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σε πλοίο που βρίσκεται για επισκευή σε ναυπηγείο στη Σαλαμίνα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:23 pm


Ξαφνικό μπουρίνι στην Αλεξανδρούπολη – Πλημμύρισαν σπίτια και αποθήκες

Τοπικά μπουρίνια σάρωσαν χθες αρκετές περιοχές της χώρας, προκαλώντας ζημιές και αναστάτωση. Στην Αλεξανδρούπολη άνθρωποι κινδύνευσαν όταν εγκλωβίστηκαν στο παραλιακό μέτωπο. Από τον όγκο του νερού σημειώθηκαν προβλήματα σε δρόμους και γέφυρες, ενώ πλημμύρισαν υπόγεια και ακινητοποιήθηκαν οχήματα. Χαλάζι έπληξε καλλιέργειες στη Θεσσαλία, ενώ πτώσεις δέντρων καταγράφηκαν και στο Άργος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:19 pm


Παραμένει το πολιτικό αδιέξοδο στη Γαλλία

Απέρριψε ο Μακρόν την πρόταση του νέου λαϊκού μετώπου. Δεν δέχτηκε για πρωθυπουργό την 37χρονη Λούσι Καστέτς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:18 pm


Απόψε στο Κογκρέσο η ομιλία του Νετανιάχου

Ένα αναμονή της συνάντησης Νετανιάχου με Τζο Μπάιντεν και Χάρις Κάμαλα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:15 pm


Εικονικά τιμολόγια: Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε 27 επιχειρήσεις

27 εταιρίες με εικονικά τιμολόγια στα δίχτυα των ελεγκτικών μηχανισμών. Για ποσά εκατομμύρια ευρώ σε εικονικά τιμολόγια υπολογίζουν οι αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:11 pm


Πρώτη δημόσια εμφάνιση Μπάιντεν μετά την απόσυρσή του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Τζο Μπάιντεν, μετά την ανακοίνωση ότι έχει κορονοϊό και ότι αποχωρεί από την προεκλογική κούρσα. Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει διάγγελμα στον Αμερικανικό λαό την Πέμπτη τα ξημερώματα, την ώρα που η Κάμαλα Χάρις συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία, χωρίς να έχει λάβει επίσημα το χρίσμα αλλά έχοντας τη στήριξη σχεδόν όλου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:08 pm


Θεσσαλία: Επείγουσα έρευνα με εντολή εισαγγελέα για τα κρούσματα πανώλης σε αμνοερίφια

Εξελίξεις στο θέμα της πανώλης στα αιγοπρόβατα με παρέμβαση της εισαγγελίας. Παραγγέλθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:05 pm


Τραγωδία στο Μάτι: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθούν οι ενστάσεις για την έφεση

Συνεχίζεται σήμερα η δική σε δεύτερο βαθμό για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 2:00 pm


Μάτι: Συγγενείς άναψαν 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων

Τουλάχιστον 104 πλωτά φαναράκια στη μνήμη των 104 συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ταξίδεψαν χθες στην Αργυρά Ακτή. Οι εκδηλώσεις μνήμης για την 6η επέτειο από τα τραγικά εκείνα γεγονότα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά τη νύχτα με τους επιζήσαντες να αναζητούν μέχρι και σήμερα δικαίωση τόσο για τη ζωή τους που είδαν να καταστρέφετε όσο και για τους συγγενείς και φίλους που χάθηκαν μέσα στις φλόγες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:56 pm


Δελτίο καιρού 24/07/2024

Με έντονα άστατο καιρό θα κυλίσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:56 pm


Μεσημεριανό δελτίο 24/07/2024

Μπαράζ διπλωματικών επαφών για την αποκλιμάκωση του σκηνικού έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, είχε το παρασκήνιο για τη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το ιταλικό ερευνητικό πλοίο ανοιχτά της Κάσου. 104 πλωτά φαναράκια στη μνήμη των 104 συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ταξίδεψαν χθες στην Αργυρά Ακτή. Καταιγίδα εν μέσω Θέρους ξέσπασε στην Κουμουνδούρου καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή διαφωνίες της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών -στην Επιτροπή Συνεδρίου- άνοιξε πόρτα εξόδου καλώντας όποιον διαφωνεί να φύγει. Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ιδιωτών γιατρών και του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:54 pm


Άρση ασυλίας της Έλενας Ακρίτα μετά τη μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Έλενας Ακρίτα μετά από τη μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, εισηγείται ομοφώνως η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:49 pm


Αθλητικό δελτίο 24/07/2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη των τριακοστών τρίτων Ολυμπιακών Αγώνων φτάνει προς στο τέλος της, καθώς την Παρασκευή θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης. Πριν από λίγες ώρες, το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής στο οποίο συμμετείχαν οι εθνικές μας ομάδες στίβου και κολύμβησης, πέταξαν με τελικό προορισμό το Παρίσι. Την ανανέωση συμβολαίου του Εργκίν Αταμάν έως το 2027 ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Στο ποδόσφαιρο πρεμιέρα απόψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ελληνικές ομάδες. Στις 21:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στην Φιλαδέλφεια την Ιντερ Εσκάλδες, μισή ώρα νωρίτερα, στις οκτώ και μισή, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Μπάνια Λούκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:49 pm


ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζουν τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα, οι υποψήφιοι πρόεδροι

Συνεχίζεται η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με τους 8 να ξετυλίγουν καθημερινά το στίγμα τους για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ σε μία εσωκομματική κούρσα που κινείται ακόμη σε χαμηλούς τόνους με αιχμή για την ώρα ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:44 pm


Συγκέντρωση των εργαζομένων στην ψυχική υγεία.

Κλιμακώνονται αυτή την ώρα οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων στην ψυχική υγεία έξω από τη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:39 pm


Εφημερίες στα νοσοκομεία: Επίθεση στους συνδικαλιστές γιατρούς εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ιδιωτών γιατρών και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τη διάταξη που προβλέπει αποκλεισμό γιατρών από το σύστημα συνταγογράφησης για όσους αρνηθούν να καλύψουν κενά σε εφημερίες περιφερειακών νοσοκομείων πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος καταφεύγει στη δικαιοσύνη ενώ από τη πλευρά του το υπουργείο επιμένει στην επίμαχη διάταξη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:34 pm


Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Τέσσερις συστάσεις για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εντοπίζονται βήματα προόδου για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:30 pm


Μητσοτάκης στο Politico: Η Ελλάδα πρέπει να έχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο στην νέα Κομισιόν

Την επιδίωξη της Αθήνας να αναλάβει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο στην Ευρώπη, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Politico o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:24 pm


Ολοκλήρωσε τις έρευνες το Ιταλικό ερευνητικό πλοίο ανοιχτά της Κάσου

Μπαράζ διπλωματικών επαφών για την αποκλιμάκωση του σκηνικού έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, είχε το παρασκήνιο για τη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το ιταλικό ερευνητικό πλοίο ανοιχτά της Κάσου. Πού βρίσκεται το ελληνικό πλοίο και πού τα τουρκικά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:19 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Εντάσεις στη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου

Καταιγίδα εν μέσω Θέρους ξέσπασε στην Κουμουνδούρου καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή διαφωνίες της Όλγας Γεροβασίλη και άλλων στελεχών -στην Επιτροπή Συνεδρίου- άνοιξε πόρτα εξόδου καλώντας όποιον διαφωνεί να φύγει. Άμεση ήταν αντίδραση τόσο τη κ.Γεροβασίλη κι άλλων επτά στελεχών που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:14 pm


Ελλάδα: Συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη μεταπολίτευση

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια της μεταπολίτευσης στη χώρα μας . Ήταν 24 Ιουλίου του 1974 όταν το προεδρικό αεροσκάφος της Γαλλίας προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο του Ελληνικού σηματοδοτώντας τη μετάβαση από την επταετή δικτατορία στη δημοκρατία. Ειδική συνεδρίαση στην ολομέλεια της Βουλής και πάμε να ακούσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 1:09 pm


Ώρα Ελλάδος 24/07/2024

Το περιστατικό ληστείας στη Γλυφάδα, η γενική εικόνα της Θεσσαλίας από το μέτωπο της πανώλης, το μπουρίνι στην Αλεξανδρούπολη, η αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ήταν η θεματολογία της εκπομπής. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Δημήτρης Ψευτογκάς, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Στέλιος Πέτσας από τη ΝΔ, ο Πέτρος Παππάς από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Θανάσης Γλαβίνας από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 10:18 am


Πολιτική αντιπαράθεση Πέτσα - Παππά - Γλαβίνα

Ο Στέλιος Πέτσας της Νέας Δημοκρατίας, ο Πέτρος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θανάσης Γλαβίνας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή και… διασταύρωσαν τα ξίφη τους σχετικά με την κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τους ιδιώτες γιατρούς, τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτές στο ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές εκλογές που έρχονται.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:58 am


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο Παύλος Μαρινάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για τα 50 χρόνια από την ελληνική δικτατορία, για το σκηνικό της Τουρκίας στα νότια της Κάσου, για τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για τις εφημερίες των ιδιωτών γιατρών, για τις προσλήψεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και για τις εσωκομματικές αναταραχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:33 am


Δημήτρης Γιαννούλης: Ανακοινώθηκε από την Άουγκσμπουργκ με... σαφάρι διάθεση!

Με ένα ευφάνταστο βίντεο η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον Έλληνα μπακ. Η Βαυαρική ομάδα βρίσκεται σε καμπ στη Νότια Αφρική και έτσι έβαλε τον Γιαννούλη να κάνει... σαφάρι!

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:15 am


Οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων επιβλέπουν τις ετοιμασίες της τελετής έναρξης

Οι φρύγες, οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έκαναν βόλτα στον Σικούανα μαζί με την γαλλική αστυνομία

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:13 am


Σε ρόλο... "καλοκαιρινού" Άγιου Βασίλη ο Γιάννης μοίρασε παπούτσια σε όλη την Εθνική!

Οπως είχε υποσχεθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε δώρο σε όλους τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα τα νέα Freak. Ξεκαρδιστική στιγμή το... "μπιφ" με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα giveaways στο Instagram!

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 9:12 am


Τα αιγοπρόβατα που νοσούν με πανώλη ήρθαν από τη Ρουμανία – Διεξάγονται στοχευμένοι έλεγχοι

Ο Θωμάς Μόσχος, κτηνοτρόφος Καστοριάς και μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων, και ο Δημήτρης Μπαλούκας, πρόεδρος κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή και μίλησαν για την έξαρση της πανώλης αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:45 am


Φορολογικές δηλώσεις 2024: Στο τραπέζι μίνι παράταση έως 31 Ιουλίου – Τι γίνεται με τις αφορολόγητες μεταβιβάσεις

Σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Σπύρο Σταυρούλια, τουλάχιστον 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλλει τη δήλωσή τους και στη συνέχεια, μας εξηγεί τις παρατυπίες που έχουν παρατηρηθεί στις γονικές παροχές.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 8:37 am


Άνοιξαν…πυρ οι Τούρκοι κατά Άδωνι για όσα είπε στο OPEN

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία κρατάει χαμηλό προφίλ στην παρουσία των πολεμικών της πλοίων στην Κάσο. Ωστόσο, δηλώνει την οργή της στη δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα για αύξηση της έντασης στο Αιγαίο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:51 am


Εφημερίδες 24/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:40 am


Δελτίο καιρού 24/07/2024

Με άστατο καιρό θα κυλίσει η σημερινή ημέρα στη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:22 am


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σήμερα φεύγει η ελληνική αποστολή για το Παρίσι

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται η ελληνική ομάδα προκειμένου να αναχωρήσει για το Παρίσι.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:18 am


Ο πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Γρεβενών στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο Δημήτρης Ψευτόγκας, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Γρεβενών, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή μίλησε για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και ιδιωτών γιατρών. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε την ενέργεια του υπουργού υγείας ως «αντιδημοκρατική».

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:18 am


Αλεξανδρούπολη: Κινδύνευσαν άνθρωποι και σπίτια από ξαφνικό μπουρίνι

Ένα μπουρίνι στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης ήταν αρκετό για να θέσει σε κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τα σπίτια τους, ενώ επικίνδυνα ανέβηκε και η στάθμη του νερού.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:11 am


Χωρίς σκάφη του λιμενικού η Σαμοθράκη

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η Σαμοθράκη αφού το λιμενικό της παραμένει δίχως σκάφη τη δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω βλάβης των ήδη δύο υπαρχόντων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:09 am


Συναγερμός για φωτιά στις Κορυφές Καβάλας

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Κορυφές Καβάλας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται επι ποδός στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:05 am


Γλυφάδα: Λήστεψαν πρώην μοντέλο στη μέση του δρόμου

Θύμα κλοπής έπεσε 37χρονη πρώην μοντέλο εχθές στη Γλυφάδα. Οι δράστες την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφεραν να την αποσπάσουν ένα δαχτυλίδι και ένα ρολόι αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:02 am


Δύο νέα κρούσματα πανώλης στη Θεσσαλία – Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Οι έλεγχοι έγιναν σε Δαμάσι και Συκούριο , ενώ αναμένεται να καταφτάσει από τις Βρυξέλες ειδικό κλιμάκιο για τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θανατώσεις αναμένεται να φτάσουν τις 5000.

Δημοσιεύθηκε στις 24 July 2024 | 7:00 am


Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού τουρίστα για μια παρατήρηση

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται απο τις Αρχές στην Κρήτη για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Ελληνο-καναδού μέσα σε μπαρ. Ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί απο το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος και οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές, καθώς έχει αποτυπωθεί η επίθεση που δέχτηκε ο 49χρονος μπροστά στη γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:17 pm


Θεσσαλία: Ειδικά κλιμάκια κτηνιάτρων κάνουν ιχνηλατήσεις σε κτηνοτροφικές μονάδες

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της πανώλης παραμένουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας. Κλιμάκια κτηνιάτρων συνεχίζουν τις ιχνηλατήσεις ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες. Ο κλινικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί στη ζώνη προστασίας και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο και στη ζώνη επιτήρησης. Μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί 12 κρούσματα αιγοπροβάτων που έχουν προσβληθεί από τη πανώλη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:15 pm


Φορολογικές δηλώσεις 2024: Στο τραπέζι μίνι παράταση έως 31 Ιουλίου

Λίγα 24ωρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ακόμα αναζητούνται εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα σενάρια για παράταση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:12 pm


«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος σε ενεργοβόρες επιχειρήσεις

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες καθώς το ξέφρενο ράλι στη χονδρική τιμή ρεύματος συνεχίζεται και φοβούνται ότι ακόμη δεν έχουν δει τα χειρότερα, καθώς στα τιμολόγια δεν περιλαμβάνονται οι καταναλώσεις το διάστημα του καύσωνα. Ζητούν επειγόντως μέτρα διαφορετικά θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ανατιμήσεις και οι αυξήσεις θα περάσουν στους καταναλωτές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:08 pm


Σύγκρουση για την Attica Bank: «Πυρά» Κασσελάκη για τη συγχώνευση με την Παγκρήτια τράπεζα

Στο κόκκινο η πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα. Η κυβέρνηση κάνει λόγο για επωφελή συμφωνία υπέρ δημοσίου και πολιτών με τον Στέφανο Κασσελάκη να σφυροκοπά την κυβέρνηση μιλώντας για συμφωνία σκάνδαλο. Η κόντρα μεταφέρθηκε και στη Βουλή, όπου συζητείται η κύρωση της συγχώνευσης των δυο τραπεζών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:06 pm


Κεντρικό δελτίο 23/07/2024

Πόλεμος κυβέρνησης – ιδιωτών γιατρών για τη ρύθμιση του υπουργείου υγείας που τους κόβει τη συνταγογράφηση αν δεν καλύψουν εφημερίες στο ΕΣΥ. Δικαίωση για τους 104 νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι ζητούν 6 χρονιά μετα οι συγγενείς. Εκδηλώσεις μνήμης στον τόπο της τραγωδίας. Πολεμικά πλοία έστειλαν οι Τούρκοι κοντά στην Κάσο. Αφορμή έρευνες ιταλικού πλοίου, για πόντιση καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης - Κύπρου. Πως απαντά η Αθήνα. αρχηγική εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις. Δεσμεύτηκε να ενώσει τους Αμερικάνους και επιτέθηκε με δριμύτητα στον Τραμπ. Σε νευρική κρίση οι επιχειρηματίες για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος. Κίνδυνος για νέο κύμα ανατιμήσεων. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:54 pm


Αθλητικό δελτίο 23/07/2024

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεκινούν αύριο τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με στόχο τους ομίλους του Champions League και του Conference League αντίστοιχα, ενώ την Πέμπτη αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Europa League. Στο μπάσκετ, ανώμαλη προσγείωση για την Εθνική ομάδα που δεν έδειξε καλό πρόσωπο και γνώρισε βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τη Σερβία στο τελευταίο της φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:46 pm


«Πυρά» Ανδρουλάκη σε όσους τον αμφισβήτησαν μετά τις Ευρωεκλογές

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ των υποψηφίων που τρέχουν στην κούρσα για την προεδρία. Η Αννα Διαμαντοπούλου παραμένει στο στόχαστρο των συνυποψηφίων της για την αποχή της απο το κόμμα η οποία έκανε λόγο για λιντσάρισμα Ανδρουλάκη την επομένη των ευρωεκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:36 pm


Μέσα σε 4 ώρες ξέσπασαν 39 πυρκαγιές από κεραυνούς σε όλη τη χώρα

Έντονη κεραυνική δραστηριότητα παρατηρείται σε ολόκληρη τη χώρα. Μέσα σε 4 ώρες έχουν ξεσπάσει 39 πυρκαγιές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:35 pm


Αλεξανδρούπολη: Επικίνδυνο μπουρίνι – Τα νερά του χείμαρρου έφτασαν τα 5 μέτρα ύψος

Έντονο μπουρίνι στον Δήμο Αλεξανδρούπολης σήμανε συναγερμό καθώς εγκλωβίστηκαν στην παραλία κάτοικοι και τουρίστες καθώς κόντεψε να καταρρεύσει γέφυρα που συνδέει δυο οικισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:33 pm


Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου: Θα συναντήσει Μπάιντεν - Κάμαλα Χάρις και ...ίσως Τραμπ

Η ένταση στην Ερυθρά θάλασσα χτυπά κόκκινο. Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την αποτροπή επίθεσης των Χούθι όταν οι ένοπλοι φρουροί του φορτηγού πλοίου, ανοίγουν πυρ και τους εξουδετερώνουν. Την ίδια ώρα, ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, από την Ουάσιγκτον, όπου έχει φτάσει για να συναντήσει τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και την Κάμαλα Χάρις, εμφανίζεται αισιόδοξος για συμφωνία με τη Χαμάς, για την επιστροφή των ομήρων και όλα αυτά, τη στιγμή που για πρώτη φορά, με μεσολάβηση της Κίνας, Χαμάς και Φατάχ υπέγραψαν σύμφωνο για τη διακυβέρνηση της Γάζας, στη μετά πολέμου εποχή.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:31 pm


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ρωσικός πύραυλος χτυπά νατοϊκή βάση στο Χάρκοβο

Οι συγκρούσεις στα πολεμικά μέτωπα Ουκρανίας Ρωσίας συνεχίζονται. Η Μόσχα μιλά για πυραυλικό χτύπημα σε νατοϊκή εγκατάσταση στο Χάρκοβο με δεκάδες δυτικούς νατοϊκούς νεκρούς;

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:23 pm


Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Παραδέχτηκε την αποτυχία της η επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ

Παραιτήθηκε η επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ μετά το φιάσκο των χειρισμών στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ. Είχε προηγηθεί σφυροκόπημα απο βουλευτές δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων κατά την διάρκεια της κατάθεσης της ενώπιον της επιτροπής που σχηματίστηκε μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:21 pm


Τζο Μπάιντεν: Για σύνδρομο ήπιας γνωστικής εξασθένησης κάνει λόγο διακεκριμένος νευρολόγος

Όλα τα τελευταία νέα για τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την κατάσταση της υγείας του.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:16 pm


Κάμαλα Χάρις: «Θα νικήσω τον απατεώνα Τραμπ»

Σε ένα προεκλογικό ράλι 100 ημερών επιδίδεται η Κάμαλα Χάρις η οποία εξασφάλισε τον μαγικό αριθμό των 2.200 αντιπροσώπων του Δημοκρατικού κόμματος για να πάρει το χρίσμα για τις εκλογές ώστε να δώσει την μάχη απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. Στην πρώτη ηγετική της εμφάνιση η Κάμαλα Χάρις είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τζο Μπάιντεν ενώ πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Στο πλευρό της τάχθηκαν Νάνσι Πελόζι και Τζορτζ Κλούνει ωστόσο ο Ομπάμα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο Ντόναλντ Τραμπ και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Βανς έχουν αναπτύξει πολεμική ρητορική εναντίον της.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:15 pm


Επιρρίπτουν ευθύνες στην Ελλάδα για αύξηση της έντασης στο Αιγαίο οι Τούρκοι

Λάδι στην φωτιά της έντασης ρίχνει η Τουρκία καθώς έστειλε πέντε πολεμικά πλοία ανοιχτά της Κάσου λίγο έξω από τα ελληνικά χωρικά ύδατα κοντά στην περιοχή που διεξάγονται οι εργασίες Ιταλικού πλοίου για την εγκατάσταση υποβρύχιων καλωδίων για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Κύπρου. Η Αθήνα έστειλε στην περιοχή δυο πολεμικά πλοία και ένα του λιμενικού ενώ είναι σε εξέλιξη διπλωματικός συναγερμός. «Στον διάλογο δεν μπαίνουν ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων» ήταν το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:10 pm


Σε ανοιχτή γραμμή Αθήνα – Άγκυρα για να αποκλιμακωθεί η ένταση

Τουρκικές πηγές αναφέρουν πως οι δίαυλοι επικοινωνίας Αθήνας – Άγκυρας παραμένουν ανοιχτοί και ενεργοί, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:08 pm


Σκηνικό έστησε η Άγκυρα νότια της Κάσου – Έστειλε 5 πολεμικά πλοία

Σκηνικό έντασης με 5 πολεμικά πλοία στήνει η ΆΓΚΥΡΑ στην περιοχή νοτίως της Κάσου και της Καρπάθου. Εκεί διεξάγει έρευνες ιταλικό πλοίο για πόντιση ηλεκτρικών υποβρυχίων καλωδίων με σκοπό την σύνδεση Κύπρου και Κρήτης. Στην περιοχή έχουν φτάσει και δυο ελληνικά πολεμικό πλοία ώστε να γίνει σαφές ότι η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:03 pm


Τρισάγιο για τους 104 νεκρούς της τραγωδίας στο Μάτι

Μαύρη μέρα για την Ελλάδα καθώς σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια 104 συμπολίτες μας κάηκαν ζωντανοί και έχασαν την ζωή τους σε συνθήκες κόλασης επι της γης στην ανείπωτη τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Ο χρόνος έχει παγώσει για τους επιζώντες στις 23 Ιουλίου 2018 ενώ την απόλυτη φρίκη έζησαν άνθρωποι που κάηκαν και ζουν πια μια ζωή μέσα στα τραύματα, σωματικά και ψυχικά. Συγγενείς και θύματα που ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά έχουν χάσει τις ελπίδες τους για δικαίωση και σε κλίμα πένθους βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο της τραγωδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:02 pm


Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι

Μαύρη μέρα για την Ελλάδα καθώς σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια 104 συμπολίτες μας κάηκαν ζωντανοί και έχασαν την ζωή τους σε συνθήκες κόλασης επι της γης στην ανείπωτη τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Ο χρόνος έχει παγώσει για τους επιζώντες στις 23 Ιουλίου 2018 ενώ την απόλυτη φρίκη έζησαν άνθρωποι που κάηκαν και ζουν πια μια ζωή μέσα στα τραύματα, σωματικά και ψυχικά. Συγγενείς και θύματα που ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά έχουν χάσει τις ελπίδες τους για δικαίωση και σε κλίμα πένθους βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο της τραγωδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:59 pm


Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Καλεί τους ιδιώτες γιατρούς να μην συνταγογραφούν

Σε μετωπική σύγκρουση έχει εξελιχθεί η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ιδιωτών γιατρών για την κάλυψη των κενών του ΕΣΥ καθώς την Δευτέρα ψηφίζεται η διάταξη που θα αποκλείονται από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης όσοι γιατροί αρνούνται να καλύψουν τις εφημερίες. Για απόφαση που τιμωρεί τους πολίτες και τους ασθενείς κάνουν λόγο οι γιατροί.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:55 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 23/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 5:54 pm


Δελτίο στη νοηματική 23/07/2024

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που άφησε πίσω της 104 νεκρούς. Σκηνικό έντασης στήνει η Άγκυρα, στέλνοντας πέντε πολεμικά πλοία το τελευταίο 24ωρο έξω από την Κάσο. Τη στήριξή τους στην Κάμαλα Χάρις εξέφρασαν περισσότεροι από 2.000 αντιπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εν μέσω θέρους συνομιλούν στο κέντρο και την περιφέρεια με φίλους και μέλη του Κινήματος. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 3:37 pm


«Μαφία της Μυκόνου»: «Απόβαση» από στελέχη της ΕΛ. ΑΣ. στο νησί

Εκτός από τη Ζάκυνθο έχουμε απόβαση αστυνομικών δυνάμεων και στη Μύκονο.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:34 pm


Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια, προ ολίγων ημερών, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:31 pm


Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον άγριο ξυλοδαρμό μιας οικογένειας Ελληνοκαναδών στην Κρήτη. Ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από τον ξυλοδαρμό, ενώ οι δράστες ακόμα αναζητούνται.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:29 pm


Νέα κρούσματα πανώλης σε αιγοπρόβατα στη Λάρισα

Δύο νέα κρούσματα πανώλης σε πρόβατα και κατσίκια εντοπίστηκαν στην Θεσσαλία, και οι αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:27 pm


Ιατρικοί σύλλογοι: Εις βάρος των ασθενών οι ποινές για τους ιδιώτες γιατρούς

Οι ποινές που προβλέπονται στη διάταξη του υπουργείου υγείας για όσους ιδιώτες γιατρούς αρνηθούν να καλύψουν εφημερίες στο ΕΣΥ, θα είναι σε βάρος των ασθενών υποστηρίζουν οι ιατρικοί σύλλογοι.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:25 pm


Attica Bank - Παγκρήτια Τράπεζα: Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως η συμφωνία διασφαλίζει το μέλλον των δύο τραπεζών

Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει μετατραπεί η συμφωνία συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:21 pm


Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Ολιγοήμερη παράταση για όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τη φορολογική τους δήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:18 pm


Συνεχίζεται το ράλι στην χονδρική του ρεύματος

Οι αυξήσεις… φωτιά στην χονδρική τιμή στο ρεύμα που φτάνουν το 44% σε σχέση με τον Ιούνιο έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στις επιχειρήσεις. Χτυπούν καμπανάκι κίνδυνου και προειδοποιούν πως είναι προ των πυλών και νέες αυξήσεις δυσβάσταχτες και ζητούν επειγόντως μέτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:16 pm


Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου: Θα συναντήσει Μπάιντεν – Κάμαλα Χάρις και …ίσως Τραμπ

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται ήδη ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και την Κάμαλα Χάρις, ενώ εκκρεμεί το ραντεβού και με τον Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που ο πρωθυπουργός του Ισραήλ εκφράζει αισιοδοξία πως σύντομα θα βρεθεί λύση στο θέμα της επιστροφής των ομήρων. Στην αντίπερα όχθη, Χαμάς και Φατάχ έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, με διαμεσολάβηση της Κίνας και υπέγραψαν συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, στη Γάζα, μετά το τέλος του πολέμου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:14 pm


Αιματηρή επίθεση της Ουκρανίας με drones σε φέριμποτ στο λιμάνι του Κερτς

Χτύπημα με Drone σε φέριμποτ από τους Ουκρανούς, με έναν νεκρό και τουλάχιστον πέντε τραυματίες και οργισμένες αντιδράσεις από τη Μόσχα, ο Θανάσης Αυγερινός θα μας πει τις λεπτομέρειες.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 2:12 pm


Μεσημεριανό δελτίο 23/07/2024

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που άφησε πίσω της 104 νεκρούς . Το συνέδριο των Δημοκρατικών, που θα γίνει 19-22 Αυγούστου στο Σικάγο, θα είναι ο τελικός κριτής της υποψηφιότητας της Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα. Ανησυχία προκαλεί ο εφιάλτης της λειψυδρίας που έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με τη Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:58 pm


Δελτίο καιρού 23/07/2024

Με τον άστατο καιρό να επιμένει θα κυλίσει και η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:55 pm


Αθλητικό δελτίο 23/07/2024

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχοντας αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Την ίδια ώρα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρίχνονται αυτή την εβδομάδα στη μάχη πρόκρισης με στόχο τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχοντας παράλληλα μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση των προκριματικών. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:49 pm


Ομολογία για τη δολοφονική επίθεση στον Τράμπ

Παραδέχτηκε την αποτυχία ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζάρεντ Μόσκοουιτς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:44 pm


ΗΠΑ: Παίρνει το χρίσμα η Κάμαλα Χάρις

Το συνέδριο των Δημοκρατικών, που θα γίνει 19-22 Αυγούστου στο Σικάγο, θα είναι ο τελικός κριτής της υποψηφιότητας της Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα. Η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος έχει τέσσερις μήνες μπροστά της για να δώσει την προεκλογική μάχη που ενδεχομένως να της ανοίξει την πόρτα του Λευκού Οίκου στις 5 Νοεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:38 pm


Πυρά Ανδρουλάκη σε όσους τον αμφισβήτησαν μετά τις ευρωεκλογές

Για «λιντσάρισμα» Ανδρουλάκη έκανε λόγο η Άννα Διαμαντοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:33 pm


Δριμεία επίθεση Μπαχτσελί κατά Δένδια και…Βανδή

«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας κ. Δένδιας βρίσκεται σε παραλήρημα – Ασεβής η Βανδή», δήλωσε.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:29 pm


Νέο σκηνικό έντασης από την Τουρκία Νότια της Κάσου και της Καρπάθου

Η ελληνική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι στο διάλογο δεν μπαίνουν ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:22 pm


Εκδηλώσεις μνήμης για την έκτη επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Σε κλίμα βαρύ, οι συγγενείς των νεκρών και οι δεκάδες εγκαυματίες πραγματοποιούν εκδηλώσεις μνήμης 6 χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:15 pm


Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι με 104 νεκρούς

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που άφησε πίσω της 104 νεκρούς . O χρόνος για τους περισσότερους επιζώντες έχει σταματήσει ενώ οι συγγενείς των θυμάτων έχουν χάσει την ελπίδα τους για δικαίωση καθώς, όπως λένε, θα έπρεπε να καθίσουν και άλλοι υπεύθυνοι της τραγωδίας στο εδώλιο, ζητώντας παράλληλα να δικαστούν οι κατηγορούμενοι για κακούργημα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 1:09 pm


Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Επιλογές από τις πρώτες «μάχες» των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 10:27 am


Ώρα Ελλάδος 23/07/24

Η συμπλήρωση των 6 χρόνων από την τραγωδία στο Μάτι, οι αντιδράσεις των τουρκικών ΜΜΕ από τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, το αμερικανικό εκλογικό σκηνικό με την πιθανή υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις, η ακρίβεια στα νοικοκυριά και η λειψυδρία στην Καρδίτσα ήταν η θεματολογία της εκπομπής. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Άννα Ευθυμίου από τη ΝΔ, ο Κώστας Μπάρκας από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 10:24 am


Πολιτική αντιπαράθεση Ευθυμίου, Μπάρκα και Κωνσταντινόπουλου για το Μάτι και την ακρίβεια

Η Άννα Ευθυμίου από τη ΝΔ, ο Κώστας Μπάρκας από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την υπόθεση στο Μάτι, την ακρίβεια στα τρόφιμα και στην ενέργεια, ενώ κλήθηκαν να σχολιάσουν τις πρόσφατες δηλώσεις της υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 10:10 am


Μάτι: Ημέρα μνήμης για τους 104 νεκρούς

Μνημόσυνο πραγματοποιείται αυτή την ώρα για τα θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς συμπληρώνονται έξι χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 9:43 am


Κύθνος: Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι σε χαλαρές στιγμές στο νησί

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές με τη σύζυγό του και μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος μας ξεναγεί στο νησί.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 9:32 am


Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης μίλησε στην εκπομπή για τη σύμβαση συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια που έχει κατατεθεί στη Βουλή, για το πλαίσιο δανεισμού των πολιτών από τις Ελληνικές τράπεζες, για το θέμα της ακρίβειας στα τρόφιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 9:24 am


Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτών Καρδίτσας Σωτήρης Γιαννάκος στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτών Καρδίτσας Σωτήρης Γιαννάκος, μιλάει για την επιρροή της λειψυδρίας στον πρωτογενή τομέα της αλλά και στο ευρύτερο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:50 am


Ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας, στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας σχολιάζει την τελευταία έρευνα του ΙΟΒΕ στην οποία αναφέρεται ότι το 63% των νοικοκυριών παρουσιάζουν οικονομική δυσχέρεια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:43 am


Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με 87,14% ο Μάκης Γκαγκάτσης

Με αρκετά υψηλό ποσοστό 87,14% εκλέχτηκε πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:24 am


Ο διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο διεθνολόγος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, τοποθετείται για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Αμερικής με βασική την πιθανή υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις, ενώ σχολιάζει τις αντιδράσεις των Τουρκικών ΜΜΕ από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 8:04 am


Κάμαλα Χάρις: Από την αντιπροεδρία φλερτάρει με το χρίσμα για τη διεκδίκηση της προεδρίας

Η Κάμαλα Χάρις φαίνεται να είναι η επικρατέστερη υποψήφια των δημοκρατικών για τη διεκδίκηση της προεδρίας στην Αμερική.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:56 am


Ο παθολόγος Δημήτρης Κατσιάνος για το θάνατο της Ντέμης Γεωργίου στην «Ώρα Ελλάδος»

Θλίψη έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό ο θάνατος της chef και πρώην παίκτριας reality, Ντέμης Γεωργίου. Ο παθολόγος Δημήτρης Κατσιάνος, μας εξηγεί από τί προκλήθηκε η βαριά λοίμωξη που προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:46 am


Εφημερίδες 23/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:37 am


Δελτίο καιρού 23/07/2024

Με έντονα άστατο καιρό θα κυλίσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:31 am


Η επιζήσασα από την τραγωδία στο Μάτι, Κατερίνα Μαλλά, στην «Ώρα Ελλάδος»

Με αφορμή τα έξι χρόνια από την φονική τραγωδία στο Μάτι, επιζήσασα μιλάει στην εκπομπή και περιγράφει τον πόνο των θυμάτων για τις απώλειες των δικών τους ανθρώπων, την καταστροφή των περιουσιών, την απουσία της πολιτείας και τις παρατυπίες που γίνονται μέχρι και σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 7:24 am


Τούρκος αναλυτής: «Ας έρθουν ο Μητσοτάκης κι ο Άδωνις να τους ξεναγήσω…»

Με προκλητικότητα αντιμετωπίζουν τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και υποστηρίζουν την αμυντική υπεροχή της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:58 am


Τουρκικά Μέσα: Αντιδρούν στις «απειλές» του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Με χλευασμό και ειρωνική διάθεση αντιμετωπίζουν τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσαν τις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:52 am


Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2024 – Η γιαγιά Αγγέλα στο Παρίσι

Με ένα χιουμοριστικό τρέιλερ προτίμησε να αναδείξει και να τιμήσει η Κρήτη την αθλητική διοργάνωση. Πρωταγωνίστρια η γιαγιά Αγγέλα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:45 am


Βούλα: Άνδρας σκότωσε γάτα με σιδερένιο λοστό και συνελήφθη

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφεται αυτή τη φορά στη Βούλα, όπου άνδρας σκότωσε γάτα με σιδερένιο λοστό και συνελήφθη.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:30 am


Τροχαίο στην Κυψέλη: Την πρωταθλήτρια Ειρήνη Κουρούβανη παρέσυρε και εγκατέλειψε 36χρονος

Θύμα τροχαίου έπεσε η πρωταθλήτρια Ειρήνη Κουρούβανη στην Κυψέλη, καθώς παρασύρθηκε από νεαρό οδηγό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:24 am


Μάτι: Έξι χρόνια συγγενείς θυμάτων και τραυματίες ζητούν δικαίωση

Πέρασαν έξι χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι. Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν απεγνωσμένα μέχρι και σήμερα την απόδοση δικαιοσύνης για τους δικούς τους ανθρώπους.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2024 | 6:17 am


Τηλεοπτική πειρατεία: Συνελήφθη μεγάλος μεταπωλητής της Ρόδου

Πόλεμος και αλληλοκαρφώματα φαίνεται να έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των πειρατικών εγκληματικών οργανώσεων συνδρομητικής τηλεόρασης, μετά και την ιστορική συμφωνία ανταλλαγής καναλιών μεταξύ Nova και Cosmote. Ανάστατο είναι το νησί της Ρόδου μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την περασμένη Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί μεγάλος μεταπωλητής του νησιού και έχουν εντοπιστεί μεγάλα χρηματικά ποσά και ψηφιακές συσκευές. Στο στόχαστρο των αρχών είναι τώρα και το πλήθος πελατολογίου που βρέθηκε στην κατοχή του από το νησί της Ρόδου, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε συνέχεια και των 50.000 παράνομων συνδρομητών που ερευνώνται από προηγούμενες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:12 pm


Πανώλη στη Θεσσαλία: Εκατό κτηνίατροι ελέγχουν εκατοντάδες κτηνοτροφικές μονάδες

Σαρωτικούς ελέγχους στη Θεσσαλία ξεκινούν από σήμερα 100 κτηνίατροι που έχουν καταφθάσει στην ευρύτερη περιοχή από διάφορα σημεία της χώρας ώστε να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της πανώλης, που απειλεί με εξαφάνιση την κτηνοτροφία. Σε ισχύ είναι το λουκέτο στα σφαγεία έως και την Παρασκευή με απόφαση του περιφερειάρχη, Δημήτρη Κουρέτα, ενώ τα κυβερνητικά κλιμάκια φαίνεται πως ψάχνουν τη ρίζα της νόσου στη Ρουμανία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:10 pm


Αθλητικό δελτίο 22/07/2024

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους για δύο χρόνια. Τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων έμαθαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Σε νέα εποχή μπαίνει από σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς την θέση του προέδρου ανέλαβε και επίσημα ο Μάκης Γκαγκάτσης. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:03 pm


Κεντρικό δελτίο 22/07/2024

Ραγδαίες εξελίξεις μετα την απόσυρση Μπάϊντεν. Το παρασκήνιο που τον έσπρωξε στην έξοδο. Επισημά υποψήφια η Καμάλα Χάρις. Την στηρίζει ο Μπάϊντεν, «κλειστά χαρτιά» από Ομπάμα και Πελόζι. Στο συνέδριο των δημοκρατικών οι τελικές αποφάσεις. Ξεπέρασε τα 200 ευρώ η τιμή της κιλοβατώρας στο ρεύμα. «Φωτιά» τα τιμολόγια για επιχειρήσεις και βιομηχανία. Μόνο 12 ιδιώτες γιατροί έχουν δεχθεί να καλύψουν εφημερίες στο ΕΣΥ. Ποιες ποινές προβλέπονται για όσους αρνούνται. Σαρωτικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για τα κρούσματα πανώλης. «Κατηγορώ» των κτηνοτροφών για εισαγωγή μολυσμένων ζώων. Η υποψήφια για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:01 pm


Η Άννα Διαμαντοπούλου στο OPEN

Η Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μίλησε σχετικά με τις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου έχει θέσει η ίδια υποψηφιότητα για την προεδρεία του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:44 pm


ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα συνεργασίας Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη με αφορμή το Κυπριακό

Πρόβα κοινού βηματισμού μέσω Κυπριακού μοιάζει να κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά τη δημόσιο άνοιγμα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για το ζήτημα των αγνοουμένων τη Κυπριακής τραγωδίας. Μετά την παρουσία τους στην Κύπρο, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης προτάσσουν την κοινή δράση στο Ευρωκοινοβούλιο για τη στήριξη του αγώνα των οικογενειών των αγνοουμένων. Η δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων, ήρθε την ώρα που εντείνονται οι διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:39 pm


Τραγωδία στο Μάτι: Έξι χρόνια συγγενείς και τραυματίες ζητούν δικαίωση

Έξι χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς και τους δεκάδες εγκαυματίες. Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν χάσει την ελπίδα τους για δικαίωση καθώς, όπως λένε, θα έπρεπε να καθίσουν και άλλοι υπεύθυνοι της τραγωδίας στο εδώλιο, ενώ ζητούν να δικαστούν οι κατηγορούμενοι για κακούργημα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:36 pm


Σήμα κινδύνου από πολλές περιοχές της χώρας για νερό

Ανησυχία προκαλεί ο εφιάλτης της λειψυδρίας έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Δραματική είναι η κατάσταση στην Αγία Μαρίνα Λουτρακίου ενώ και η Βοιωτία βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό με την στάθμη της λίμνης Υλίκης να έχει πέσει σημαντικά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:34 pm


Ηλεκτρικό ρεύμα: Η τιμή αυξήθηκε κατά 73% και ξεπέρασε τα 200 η μεγαβατώρα

Οι αυξήσεις φωτιά στην χονδρική τιμή στο ρεύμα που φτάνουν το 44% σε σχέση με τον Ιούνιο έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στις επιχειρήσεις. Χτυπούν καμπανάκι κίνδυνου και προειδοποιούν πως είναι προ των πυλών και νέες αυξήσεις δυσβάσταχτες και ζητούν επειγόντως μέτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:33 pm


Το Ισραήλ κατηγορεί τον Ερντογάν για εκπαίδευση τρομοκρατών της Χαμάς

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα Ισραήλ και Τουρκίας με αιχμή τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή. Λάδι στη φωτιά έριξε η σύλληψη Παλαιστίνων φοιτητών με την κατηγορία ότι λάμβαναν εντολές από το παράρτημα της Χαμάς στην Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:31 pm


Τραυματισμός συνοριοφύλακα: Οι Τούρκοι λένε ότι πυροβόλησε διακινητής

Στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του συνοριοφύλακα στον Έβρο, οι Τούρκοι ενημερωθήκαν από τις ελληνικές αρχές ασφάλειας ότι οι πυροβολισμοί ήταν από το δικό τους έδαφος, Υπήρξε συνέχεια στην επικοινωνία;

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:21 pm


Καταδίκη των δηλώσεων Γεωργιάδη: Μιλούν για σκανδαλώδη δήλωση τα τουρκικά ΜΜΕ

Σφοδρές αντιδράσεις στα τουρκικά ΜΜΕ έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:19 pm


Σε πλήρη συντονισμό Αθήνα-Λευκωσία εν όψει πρωτοβουλίας του ΟΗΕ

Εξελίξεις στο Κυπριακό μέσα στους επόμενους μήνες βλέπει ο υπουργός εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ χαρακτήρισε πιο ακραία την γραμμή της Τουρκίας σε σχέση με το παρελθόν. Οι αντιδράσεις στο εσωτερικό συνεχίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση για χλιαρή απάντηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο OPEN, είπε αγοράζοντας F-35 γινόμαστε πιο σκληροί και μόνο εμείς μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα δηλώσεις που είναι πρώτο θέμα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:18 pm


Πως θα επηρεάσει η απόφαση Μπάιντεν τις εξελίξεις στα πολεμικά

Τα βλέμματα των ηγετών διεθνώς είναι στραμμένα στις καταιγιστικές αλλαγές στο προεκλογικό σκηνικό των ΗΠΑ εν μέσω δυο πολεμικών συγκρούσεων που μαίνονται στην Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Ας δούμε τις αντιδράσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:10 pm


Ρώσοι σοσιαλιστές: Πως είναι δυνατόν να κυβερνά κάποιος που κρίνεται μη ικανός για υποψήφιος;

Οι πρώτες αντιδράσεις από τη Μόσχα μετά την απόσυρση από την προεδρική «μάχη» του Τζο Μπάιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:08 pm


Κάμαλα Χάρις: Από την αντιπροεδρία… φλερτάρει με το χρίσμα για τη διεκδίκηση της προεδρίας

Η Κάμαλα Χάρις είναι η προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου, κόρη μεταναστών που κατάφερε για να γίνει η κορυφαία εισαγγελέας της Καλιφόρνια και εν τέλει η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το στοίχημα τώρα για την Κάμαλα Χάρις, που έχει χαρακτηριστεί απο τον βρετανικό Guardian, «Θηλυκός Μπαράκ Ομπάμα» αν θα καταφέρει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:07 pm


ΗΠΑ: Σενάρια για υποψηφιότητα της Μισέλ Ομπάμα

Όλα θα κριθούν στο συνέδριο των Δημοκρατικών, σχετικά με τον διάδοχο του Τζο Μπάιντεν, μετά την αποχώρησή του από την προεδρική «μάχη». Φαβορί έως τώρα για το χρίσμα μοιάζει να είναι η νυν αντιπρόεδρος, Κάμαλα Χάρις. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι επίδοξοι υποψήφιοι;

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:01 pm


ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν έδωσε το… δαχτυλίδι διαδοχής του, στην Κάμαλα Χάρις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους κόλπους των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν απο την προεδρική μάχη μετά από μια παρατεταμένη περίοδο κριτικής και πιέσεων για την επάρκεια του και την υγεία του. Φαβορί έως τώρα για το χρίσμα μοιάζει να είναι η νυν αντιπρόεδρος, Κάμαλα Χάρις, η οποία απολαμβάνει την στήριξη του Τζο Μπάιντεν. Ανοιχτά υπέρ της τάχθηκε το ζεύγος Κλίντον ωστόσο σημαντικές κεφαλές των δημοκρατικών όπως ο πρώην πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι, δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως θεωρεί πως η Κάμαλα Χάρις είναι ευκολότερη αντίπαλος από τον Τζο Μπάιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 6:54 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 22/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 5:09 pm


Δελτίο στη νοηματική 22/07/2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εκλογική κούρσα, ανατρέποντας τα δεδομένα που ο ίδιος διαμόρφωνε μέχρι πριν λίγες ώρες, διαμηνύοντας συνεχώς πως δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει τη μάχη απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, για μια νέα θητεία στον Λευκό Οίκο. Νετανιάχου και Ζελένσκι δεν κρύβουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ το εγκώμιο Μπάιντεν πλέκουν στα μηνύματά τους και κορυφαίοι ευρωπαίοι ηγέτες. Στην πρώτη γραμμή της διεθνούς προσοχής ξαναμπαίνει το Κυπριακό, είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 3:48 pm


Δυστύχημα στην Κέρκυρα - Νεκρός 33χρονος οδηγός λεωφορείου

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κέρκυρα, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό. Ο οδηγός του λεωφορείου σκοτώθηκε ακαριαία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:40 pm


Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Ίσθμια Λουτρακίου - Έχουν μείνει χωρίς νερό

Η φετινή ανομβρία που κορυφώνεται με το κύμα παρατεταμένης ζέστης, έχει επιτείνει και το πρόβλημα της λειψυδρίας. Οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές ζουν το μαρτύριο της σταγόνας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:38 pm


Ελλείψεις γιατρών: Μόλις 12 παθολόγοι έχουν ανταποκριθεί στις εκκλήσεις του υπ. υγείας

Ξεκίνα και επισήμως το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ με την απόφαση του υπουργείου Υγείας να δώσει τη δυνατότητα στο ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:34 pm


Μάτι: Στο εφετείο η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία - Δικαίωση ζητούν οι άνθρωποι που έζησαν τον εφιάλτη

Στην δίκη για την τραγωδία στο Μάτι, στο εδώλιο από μηδενική βάση κάθονται οι 21 αρχικώς κατηγορούμενοι της υπόθεσης μετά την έφεση που ασκήθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση. Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητούν λίγα 24ωρα πριν από την συμπλήρωση 6 χρόνων από την τραγωδία, όσοι επέζησαν και οι συγγενείς των θυμάτων. Μιλούν για ποινές χάδι στην πρωτοδίκη απόφαση, και ελπίζουν στη απόφαση του εφετείου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:31 pm


Διασπορά πανώλης – Ξεκίνησαν σήμερα οι έλεγχοι κτηνιάτρων στη Θεσσαλία

Ανησυχία στη Θεσσαλία για την πανώλη στα αιγοπρόβατα. Χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί, και αρμόδια κλιμάκια με κτηνιάτρους ελέγχουν συνεχώς τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:26 pm


Χωρίς τέλος το ράλι στην τιμή χονδρικής του ρεύματος

Χωρίς τέλος συνεχίζεται το ράλι στη χονδρική του ρεύματος με την μέση τιμή για σήμερα να ξεπερνά τα 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Η ανησυχία για τα τιμολόγια του Αυγούστου κορυφώνεται.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:24 pm


ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα συνεργασίας Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη με αφορμή το κυπριακό

Πρόβα κοινού βηματισμό μέσω Κυπριακού μοιάζει να κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά τη δημόσιο άνοιγμα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για το ζήτημα των αγνοουμένων τη Κυπριακής τραγωδίας. Μετά την παρουσία τους στην Κύπρο, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης προτάσσουν την κοινή δράση στο Ευρωκοινοβούλιο για τη στήριξη του αγώνα των οικογενειών των αγνοουμένων. Η δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων, ήρθε την ώρα που εντείνονται οι διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:22 pm


Δελτίο καιρού 22/07/2024

Με έντονα άστατο καιρό θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 2:08 pm


Αθλητικό δελτίο 22/07/2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά το πέρας της οποίας, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, θα διαδεχθεί τον Τάκη Μπαλτάκο στην προεδρεία, για τα επόμενα 4 χρόνια και θα ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο Εurobasket νέων, η Εθνική μας ομάδα το έκανε ξανά και για 2η σερί διοργάνωση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο νικώντας με 70-68 το Βέλγιο σε έναν μικρό τελικό που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η ανδρική ομάδα, τώρα, έχει απόψε την τελευταία της πρόβα κόντρα στην Σερβία στο Βελιγράδι πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:59 pm


Μεσημεριανό δελτίο 22/07/2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ καθώς ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον εκλογικό αγώνα, ανακοινώνοντας την υποστήριξη του στην Κάμαλα Χάρις. Στην πρώτη γραμμή της διεθνούς προσοχής ξαναμπαίνει το Κυπριακό, είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εκτιμώντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα με πρώτο βήμα μία συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων με στόχο την επανεκκίνηση του διαλόγου. Πρόβα κοινού βηματισμό μέσω Κυπριακού μοιάζει να κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά τη δημόσιο άνοιγμα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για το ζήτημα των αγνοουμένων τη Κυπριακής τραγωδίας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:58 pm


Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους πυροβολισμούς στον Έβρο – Τι εξετάζουν οι αρχές

Στο αιματηρό επεισόδιο του Έβρου με τον τραυματισμό του συνοριοφύλακα, οι Τούρκοι απάντησαν στις ελληνικές αρχές καθώς από την πρώτη στιγμή η Ελλάδα τους ενημέρωσε ότι οι πυροβολισμοί είχαν ριχτεί από τουρκικό έδαφος.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:42 pm


Ο τουρκικός Τύπος για την παρουσία Ερντογάν – Μητσοτάκη στην Κύπρο

Τι θέση παίρνουν τα τουρκικά ΜΜΕ για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην κατεχόμενη Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:37 pm


Με κοινό βηματισμό Αθήνα και Λευκωσία για την επίλυση του Κυπριακού

Στην πρώτη γραμμή της διεθνούς προσοχής ξαναμπαίνει το Κυπριακό, είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εκτιμώντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα με πρώτο βήμα μία συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων με στόχο την επανεκκίνηση του διαλόγου. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις φιέστες από τα Κατεχόμενα και τις νέες προκλήσεις Ερντογάν με το ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση για «χλιαρή αντίδραση».

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:32 pm


Ρωσία: Πως είναι δυνατόν να κυβερνά κάποιος που κρίνεται μη ικανός να είναι υποψήφιος;

Ο επικεφαλής του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας συνέδεσε εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:26 pm


Καμία επίσημη αντίδραση από την Ε.Ε για την απόσυρση Μπάιντεν

Ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αποχώρηση Μπάιντεν από την κούρσα για την διεκδίκηση του προεδρικού θώκου στις ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:21 pm


Ετοιμάζεται για το ταξίδι στις ΗΠΑ ο Μπένιαμιν Νετανιάχου

Η απόφαση Μπάιντεν να μη διεκδικήσει εν νέου την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, έρχεται σε μια περίοδο που τα πολεμικά μέτωπα σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή βρίσκονται σε πλήρη ανάφλεξη. Νετανιάχου και Ζελένσκι δεν κρύβουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ το εγκώμιο Μπάιντεν πλέκουν στα μηνύματά τους και κορυφαίοι ευρωπαίοι ηγέτες. Αντίθετα, άκρως επικριτικές είναι οι πρώτες επίσημες αντιδράσεις από τη Ρωσία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:15 pm


Μπάιντεν: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη

Είναι ραγδαίες οι εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εκλογική κούρσα, ανατρέποντας τα δεδομένα που ο ίδιος διαμόρφωνε μέχρι πριν λίγες ώρες, διαμηνύοντας συνεχώς πως δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει τη μάχη απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, για μια νέα θητεία στον Λευκό Οίκο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 1:10 pm


Ώρα Ελλάδος 22/07/24

Η απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από τις ερχόμενες αμερικανικές εκλογές, η επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Νίκο Δένδια, τα δεδομένα της Θεσσαλίας από το μέτωπο της πανώλης και οι εφημερίες των ιδιωτών γιατρών ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδος, ο Χρήστος Γιαννούλης από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Μανώλης Συντυχάκης από το ΚΚΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 10:20 am


Πολιτική αντιπαράθεση Κατσαφάδου, Γιαννούλη, Συντυχάκη για την τουρκική προκλητικότητα,

Ο Κώστας Κατσαφάδος από τη ΝΔ, ο Χρήστος Γιαννούλης από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Μανώλης Συντυχάκης από το ΚΚΕ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την τουρκική προκλητικότητα στο Κυπριακό, και το άνοιγμα του Στέφανου Κασσελάκη προς το Νίκο Ανδρουλάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 10:03 am


Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου στην «Ώρα Ελλάδος»

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και σχολίασε την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, την μέχρι στιγμής πορεία της από τον προεκλογικό αγώνα και τις τελευταίες εξελίξεις της σοσιαλιστικής παράταξης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 9:39 am


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στις αμερικανικές εκλογές, για τους ιδιώτες γιατρούς και τις εφημερίες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 9:26 am


Δημαρχείο Θεσσαλονίκης: Απόψε το βράδυ η εκδήλωση για τα 50 χρόνια δημοκρατίας

Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απόψε στο Δημαρχείο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 9:10 am


Ο ΠΑΟΚ έγινε η 2η ελληνική ομάδα που προσφέρει ακουστικές περιγραφές για άτομα με οπτική αναπηρία

Μετά τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως στην Τούμπα υπάρχει πλέον η δυνατότητα Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής που επιτρέπει σε άτομα με οπτική αναπηρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους αγώνες.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:55 am


Viral: Σπρίντερ έχασε με απίστευτο τρόπο τη νίκη από την... αλαζονεία του

O 16χρονος Βρετανός σπρίντερ ήταν το μεγάλο φαβορί στα 200μ. του Ευρωπαϊκού Κ18 ωστόσο δεν πέρασε καν την προκριματική σειρά αφού δεν υπολόγισε σωστά και ενώ προπορευόταν έκοψε ταχύτητα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:52 am


Ολυμπιακοί αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μάς ξεναγεί στο δωμάτιο του Ολυμπιακού χωριού

Ο άρχοντας των κρίκων εκανε ένα room tour στα σόσιαλ μίντια για να δούμε τα δωμάτιο που θα μείνουν οι αθλητες μας στο Παρίσι.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:47 am


Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 στο επί κοντώ η Αναστασία Μπουμπουλίδη!

Η Αναστασία Μπουμπουλίδη έκανε αυτό που μπορούσε και με άλμα στα 4,20 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 της Σλοβακίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:43 am


Αγρότης από τη Λάρισα: 5000 ζώα πέρασαν παράνομα τα σύνορα

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες στη Θεσσαλία λόγω της πανώλης. Όπως καταγγέλλουν στην «Ώρα Ελλάδος», τουλάχιστον 5000 ζώα πέρασαν παράνομα από την Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:37 am


Ο Γιώργος Χριστόπουλος για την κόντρα των λογιστών με το υπουργείο Οικονομικών και τις περικοπές των συντάξεων χηρείας

Ο Γιώργος Χριστόπουλος για την κόντρα των λογιστών με το υπουργείο Οικονομικών και τις περικοπές των συντάξεων χηρείας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:28 am


Πανώλη στη Θεσσαλία: Νέα έκτακτα μέτρα – Θανατώθηκαν πάνω από 3000 ζώα

Αντιμέτωπη με την πανώλη βρίσκεται η Θεσσαλία, ενώ για προληπτικούς λόγους κλείνουν όλα τα σφαγεία και ισχύει απαγόρευση μετακίνησης αιγοπροβάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 8:02 am


Κέρκυρα: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες μετά από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό

Ένας νεκρός και 3 τραυματίες μετά από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό στην Κέρκυρα.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:53 am


Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία – Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Σοκάρει το περιστατικό δολοφονίας ενός 64χρονου άντρα στην τοπική κοινωνία της Αρκαδίας για τα μάτια μιας γυναίκας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:47 am


Στο στόχαστρο του Ερντογάν ο Δένδιας – Τι επιδιώκει ο Τούρκος Πρόεδρος

Στο προσκήνιο επανέρχεται η τουρκική προκλητικότητα αυτή τη φορά με την επίθεση του Ερντογάν στον Νίκο Δένδια για το Κυπριακό.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:40 am


Εφημερίδες 22/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:32 am


Δελτίο καιρού 22/07/2024

Με αστάθεια τις απογευματινές ώρες θα κυλίσει η σημερινή ημέρα στη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:22 am


Νέα επίθεση Ερντογάν κατά Δένδια – Κάλεσε τον Μητσοτάκη να τον…βάλει στη θέση του

Την επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Νίκο Δένδια σχολιάζουν οι Έντι Ζεμενίδης, Πέτρος Τασιός και Τάσος Χατζηβασιλείου στην «Ώρα Ελλάδος».

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:17 am


Οι Έντι Ζεμενίδης, Πέτρος Τασιός και Τάσος Χατζηβασιλείου για τα Αμερικανικά εκλογικά δρώμενα

Ο εκτελεστικός διευθυντής της HALC, Έντι Ζεμενίδης, ο διεθνολόγος Πέτρος Τασιός και ο βουλευτής της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμερική, με βασική την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν και τους νέους υποψήφιους για την διεκδίκηση της αμερικανικής ηγεσίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 7:09 am


Αποσύρθηκε ο Μπάιντεν – Στηρίζει Καμάλα Χάρις

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του από τις ερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των Αμερικανών πολιτών. Η Καμάλα Χάρις φαίνεται να διεκδικεί το χρίσμα των δημοκρατικών.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2024 | 6:32 am


Έκτακτο δελτίο: Τζο Μπάιντεν: Ενθαρρύνω την Καμάλα Χάρις να είναι υποψήφια πρόεδρος

Μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την εκλογική κούρσα, δήλωσε ότι ενθαρρύνει την Καμάλα Χάρις να είναι υποψήφια πρόεδρος, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ο Μπάιντεν ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:55 pm


Έκτακτο δελτίο: Αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα ο Τζο Μπάιντεν

Αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα ο Τζο Μπάιντεν, μία κίνηση που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αναμενόμενη να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:48 pm


«Φωτιά» οι τιμές για μια ξαπλώστρα σε παραλίες όλης της χώρας

Αλλάζουν οι τιμές στις ξαπλώστρες ανάλογα με τη σειρά και την εγγύτητα στη θάλασσα. Έχουν γίνει 15.000 καταγγελίες, πέντε επιχειρήσεις σφραγίστηκαν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:47 pm


Δύο τραυματίες σε παραλία της Μυκόνου από κύμα που σήκωσε πλοίο

Το πλοίο της γραμμής πέρασε πολύ κοντά από την ακτή και σήκωσε κύμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:36 pm


Νέα έκτακτα μέτρα για την πανώλη στη Θεσσαλία

Κλείνουν όλα τα σφαγεία, απαγορεύεται η μετακίνηση αιγοπροβάτων. Από αύριο 100 κτηνίατροι από όλη την Ελλάδα στη μάχη των ελέγχων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:27 pm


Καταστροφικές πλημμύρες στη βορειανατολική Γαλλία

Αποκλείστηκαν δρόμοι, κόπηκε το ρεύμα και εκκενώθηκαν οικισμοί. Βίαια επεισόδια και διαμαρτυρίες κατά της κατασκευής τεχνητών δεξαμενών νερού με πλαστική επικάλυψη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:19 pm


Σπήλαιο Διρού: Ένα από τα ομορφότερα όλου του κόσμου

Εξερεύνηση σε ένα από τα πιο μοναδικά και όμορφα σπήλαια όλου του κόσμου, το Σπήλαιο Διρού

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:13 pm


Επίσκεψη στη γραφική και με μεγάλη ιστορία Αρεόπολη

Βόλτα στη μαγευτική Αρεόπολη με το ένδοξο και… πλούσιο παρελθόν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:12 pm


Εικόνες με τον Τάσο Δούση | Μάνη Β’ Μέρος

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην μυστηριακά όμορφη Μάνη. Επισκέπτονται τη γραφική και με ένδοξη ιστορία Αρεόπολη, τον παραθαλάσσιο οικισμό Μέζαπο που ήταν το ορμητήριο του θρυλικού πειρατή Σάσσαρη, αλλά και το παλάτι του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη στο Οίτυλο. Φτάνουν μέχρι και το Γύθειο με το παραδοσιακό λιμάνι και την αστική παράδοση. Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, εξερευνούν το Σπήλαιο Διρού, όπου θαυμάζουν τα εντυπωσιακά συγκροτήματα σταλακτικών και σταλαγμιτών. Φτάνουν μέχρι τα παραδοσιακά Άλικα, όπου και κάνουν μία πολύ ωραία βόλτα στο Νέο Οίτυλο και λίγο αργότερα απολαμβάνουν το μπάνιο τους στο Λιμένι. Φυσικά η επίσκεψη στις καταπληκτικές παραλίες κοντά στο Γύθειο, όπως η Σελινίτσα και το Βαλτάκι επιβάλλεται.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:12 pm


Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Ίσθμια Λουτρακίου – Έχουν μείνει χωρίς νερό

Στέρεψαν οι βρύσες στο Λουτράκι, εφιάλτης η λειψυδρία. Η αφαλάτωση είναι επιβεβλημένη δήλωσε ο Γ.Γ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων. Σε κίτρινο συναγερμό βρίσκεται η Αττική, τα αποθέματα νερού μειώνονται.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:02 pm


«Μαφία της Μυκόνου» - «Απόβαση» από στελέχη της ΕΛ. ΑΣ. στο νησί

Απόβαση έχουν κάνει στη Μύκονο στελέχη της ελληνικής αστυνομία με στόχο το οργανωμένο έγκλημα. Συλλήψεις είχαμε όμως και στη Χαλκίδα για τον ξυλοδαρμό 20χρονου χούλιγκαν. Το κίνητρο φαίνεται να ήταν οπαδικό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:55 pm


Τραγωδία στο Μάτι – 6 χρόνια μετά ζητούν δικαίωση

6 χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι, οι άνθρωποι που έζησαν τον εφιάλτη ζητούν δικαίωση. Εγκαυματίες από εκείνη τη μέρα λένε ότι οι κατηγορούμενοι έπρεπε να δικαστούν για κακούργημα και ότι δεν έχουν βγει να ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη. Το εφετείο είναι η τελευταία ελπίδα των θυμάτων και των συγγενών για δικαίωση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:48 pm


Ο Κύπριος πρέσβης στο OPEN για τα 50 χρόνια από τον Αττίλα.

Ο Κύπριος πρέσβης μίλησε στο OPEN για τα 50 χρόνια από τον Αττίλα και ανέφερε ότι η εισβολή του Αττίλα είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνισμού, ότι οι Τούρκοι έποικοι σφετερίζονται τις περιουσίες τους και ότι το σχέδιο Ανάν προέβλεπε την παραμονή τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:42 pm


Άνοιγμα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη με αφορμή τους αγνοούμενους του Αττίλα

Άνοιγμα έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή τους αγνοούμενους του Αττίλα και με ανάρτηση του έδωσε συγχαρητήρια για τη συνάντησή του με τη Χαρίτα Μάντολες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:35 pm


Νέες «φωτιές» από τον δικηγόρο των προστατευόμενων μαρτύρων στις ΗΠΑ, Στίβεν Κον

Υπονόμευση η προσπάθεια αποκάλυψης της ταυτότητας των μαρτύρων, ισχυρίζεται ο δικηγόρος. Τέσσερα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορήθηκαν ζητούν να βγουν οι κουκούλες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:28 pm


Μόσχα: Διαρκής προώθηση των ρωσικών στρατευμάτων σε Ντονιέσκ - Χάρκοβο

Νεκροί άμαχοι από Ουκρανικά χτυπήματα σε Χερσώνα και Ντονιέσκ. ΟΗΕ: 11.284 νεκροί άμαχοι στα υπό ρωσικό έλεγχο εδάφη. Πυρπολούν αυτοκίνητα Ουκρανών στρατολόγων σύμφωνα με βίντεο στο διαδίκτυο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:20 pm


Πρωτοφανές θερμό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι μαχητικά αεροσκάφη απέτρεψαν αμερικανικά μαχητικά βομβαρδιστικά από το να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα στη θάλασσα Μπάρεντς στον αρκτικό ωκεανό.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:14 pm


Κεντρικό δελτίο 21/07/2024

Ο Μητσοτάκης από την Κύπρο βάζει «κόκκινες» γραμμές στην Τουρκιά, διαμηνύοντας ότι ο ελληνισμός δεν θα δεχθεί ποτέ διχοτόμηση του νησιού. Ο Ερντογάν στα τετελεσμένα της εισβολής και επιτίθεται με σφοδρότητα στον Δένδια. Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Έλληνα συνοριοφύλακα από το τούρκικο έδαφος, στον Έβρο. Στέρεψαν οι βρύσες σε οικισμούς στο Λουτράκι, δραματικές εκκλήσεις των κάτοικων. Το Ισραήλ βομβάρδισε για πρώτη φορά λιμάνι των Χούθι στην Υεμένη. Με αντίποινα στο ισραηλινό έδαφος απειλούν οι αντάρτες. Σφοδρή επίθεση Τραμπ στον Μπάιντεν. Τον χαρακτηρίζει γερό και αγύρτη. «Μας καταστρέφεις» λέει η Πελόζι. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:05 pm


Αθλητικό δελτίο 21/07/2024

Μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φεντόρ Τσάλοφ εξετάζει ο ΠΑΟΚ, παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Λορέντσο Πιρόλα. Στο Παρίσι ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται από χθες το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής στο οποίο συμμετείχαν Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:55 pm


Ο Τραμπ ζητούσε επί 2 χρόνια να ενισχυθεί η ασφάλειά του

Όπως αποκάλυψε η Washington Post, ο Ντόναλντ Τραμπ ζητούσε επί 2 χρόνια να ενισχυθεί η ασφάλειά του. Φήμες για παραίτηση της επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:42 pm


Επιστροφή Τραμπ στην κούρσα των εκλογών μετά την απόπειρα δολοφονίας

Επίθεση έκανε ο Τραμπ σε δημοκρατικούς για το «Αλαλούμ» με τα σενάρια. «Πυρά» κατά της Καμάλα Χάρις εξαπέλυσε και ο Τζ. Ντ. Βανς. Ο Τραμπ «άδειασε» για πρώτη φορά τη μυστική υπηρεσία για την απόπειρα δολοφονίας του.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:36 pm


Ισραηλινά αντίποινα του Ισραήλ στην Υεμένη

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στην Υεμένη μια ημέρα μετά τη φονική επίθεση των Χούθι στον Τελ Αβίβ. Είναι η πρώτη επίθεση του Ισραήλ κατά της Υεμένης από την έναρξη του πολέμου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:29 pm


Ο συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε ήταν από τους πιο έμπειρους.

Το επεισόδιο έγινε σε σημείο που δεν έχει ακόμα επεκταθεί ο φράχτης. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο δράστης να είναι διακινητής. Οι διακινητές στον Έβρο οπλοφορούν και είναι αδίστακτοι.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:22 pm


Πυροβόλησαν συνοριοφύλακα στον Έβρο

Πυροβόλησαν συνοριοφύλακα στον Έβρο από την τουρκική πλευρά. Δεν υπήρχε φράχτης σε εκείνη την περιοχή. Η σφαίρα τον τραυμάτισε στην κοιλιά, σώθηκε από θαύμα. Η Αθήνα ζητά από την Άγκυρα να κάνει έρευνα για τους δράστες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:17 pm


Στο στόχαστρο του Ερντογάν ο Δένδιας – Τι επιδιώκει ο Τούρκος πρόεδρος

Προκλητικές νουθεσίες Ερντογάν σε Μητσοτάκη για τον Δένδια. Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι λαϊκιστές πολιτικοί στην Ελλάδα δυναμιτίζουν το καλό κλίμα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:09 pm


Επιμένει στην προβοκάτσια ο Ερντογάν

Ο Ερντογάν θέλει να παρουσιάσει με δύο διαφορετικές γραμμές την κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ματαιοπονούν όσοι θέλουν να ανακαλύψουν διαφορετικές γραμμές στην κυβέρνηση

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:04 pm


Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο για τα 50 χρόνια από τον Αττίλα

Ακόμη πιο προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα ο Ταγιπ Ερντογάν, στοχοποιώντας ξανά τον Νίκο Δένδια μια ημέρα μετά τα μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λευκωσία στην Άγκυρα, στη «μαύρη επέτειο» του Αττίλα τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν δέχεται τετελεσμένα και ότι «το γεγονός ότι συζητάμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε και πολύ περισσότερο ότι υποχωρούμε».

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 6:53 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 21/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 4:43 pm


Δελτίο στη νοηματική 21/07/2024

Στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα στην Άγκυρα για το Κυπριακό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στις προκλήσεις Ερντογάν. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας που δέχθηκε πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά κατά τη διάρκεια περιπολίας χθες το απόγευμα στα σύνορα του Έβρο. «Δέχθηκα σφαίρα για τη Δημοκρατία» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Μίσιγκαν, απαντώντας στις κατηγορίες των Δημοκρατικών ότι είναι εχθρός για τη Δημοκρατία. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με τη Βασιλική Δημοπούλου και τον Στέφανο Σίσκο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 3:03 pm


26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Στις κορυφές του Βερμίου, στους χώρους προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά, σε εξέλιξη βρίσκεται το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων. Απόγονοι τρίτης και τέταρτης γενιάς Ποντίων από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στις εργασίας του Συναπαντήματος που φέτος είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:31 pm


Η Ρωσία εξαπέλυσε την πέμπτη της επίθεση με drones κατά του Κιέβου μέσα σε δύο εβδομάδες

Η Ρωσία εξαπέλυσε την πέμπτη της επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά του Κιέβου μέσα σε δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ουκρανικά μέσα, με τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας να καταστρέφουν τα drones πριν φθάσουν στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:27 pm


Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση μια ημέρα μετά τη φονική επίθεση των Χούθι στο Τελ Αβίβ

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικούς στόχους των Χούθι στην περιοχή του λιμανιού Χοντέιντα στην Υεμένη ως «αντίποινα» στις εκατοντάδες επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι σιίτες αντάρτες κατά του Τελ Αβίβ τους τελευταίους μήνες, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός και για να στείλει το εβραϊκό κράτος ένα «μήνυμα».

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:21 pm


Επιστροφή Τραμπ στην κούρσα των εκλογών μετά την απόπειρα δολοφονίας

«Δέχθηκα σφαίρα για τη Δημοκρατία» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Μίσιγκαν, απαντώντας στις κατηγορίες των Δημοκρατικών ότι είναι εχθρός για τη Δημοκρατία. Ο υποψήφιος πρόεδρος Τραμπ τόνισε ξανά ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και ότι η Νάνσι Πελόζι «πουλάει» τον Μπάιντεν ενόψει των εκλογών. Από την άλλη μεριά, εμφύλιος έχει ξεσπάσει μεταξύ των Δημοκρατικών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:16 pm


Αυξήσεις και υψηλά σταθερές τιμές καταγράφει η Ελλάδα σε σχέση με όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Στο μέτωπο της ακρίβειας τώρα μετά τα στοιχεία φωτιά από την Τράπεζα της Ελλάδας για τις ακριβότερες τιμές στα ράφια ακόμα και 129% συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σειρά παίρνει η Επιτροπή ανταγωνισμού η οποία αποφάσισε να επιταχύνει και να ολοκληρώσει άμεσα την έρευνα που έχει ξεκινήσει για πρακτικές όπως παραβίαση κανόνων του ανταγωνισμού σε διάφορες κατηγορίες βασικών προϊόντων τον καφέ, τα δημητριακά και τα ροφήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:11 pm


Ανάρτηση Μητσοτάκη για «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος και αποδοχές γιατρών στο ΕΣΥ

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, το ΕΣΥ αλλά και την 6ημερη εργασία.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 2:04 pm


Πολιτική θύελλα για την υπόθεση Novartis

Νέες φωτιές ανάβει στην υπόθεση Novartis η δήλωση του Αμερικανού συνηγόρου των Ελλήνων μαρτύρων που έδωσαν στοιχεία στις αρχές στις ΗΠΑ ότι αν αποκαλυφθούν τα ονόματα τους, θα πρέπει οι Έλληνες αξιωματούχοι που έχουν την ευθύνη να συλληφθούν από την Interpol και να αποβληθεί η Ελλάδα από τον Ο.Ο.Σ.Α .Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη ότι οι Έλληνες κουκουλοφόροι μάρτυρες έλαβαν 26 εκατ. αμοιβή από το αμερικανικό δημόσιο ενώ την ίδια ώρα Γιάννης Στουρνάρας, Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος έχουν ζητήσει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:58 pm


Δελτίο καιρού 21/07/2024

Με αστάθεια τις απογευματινές ώρες και τον υδράργυρο σε μικρή πτώση θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:51 pm


Μεσημεριανό δελτίο 21/07/2024

Στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα στην Άγκυρα για το Κυπριακό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε όλες τις προκλήσεις Ερντογάν από τα Κατεχόμενα στην ιστορική του ομιλία για τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Πριν από λίγη ώρα κατά την επιστροφή του στην Τουρκία ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στους δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο. Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα σύνορα στον Έβρο με τραυματία έναν συνοριοφύλακα, ο οποίος κατά τη διάρκεια περιπολίας δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα από την τουρκική πλευρά. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:47 pm


Αθλητικό δελτίο 21/07/2024

Η Εθνική νέων δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίας και έτσι θα παλέψει σήμερα για το χάλκινο μετάλλιο του Eurobasket στον μικρό τελικό κόντρα στο Βέλγιο. Το πρώτο γκρουπ της αποστολής του στίβου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναχώρησε για το Παρίσι με το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου να δηλώνει πανέτοιμος. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:38 pm


Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στον Έβρο

Ο 57χρονος τραυματίας δέχτηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:24 pm


Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο: Πυροβόλησαν συνοριοφύλακα από την τουρκική πλευρά

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα σύνορα στον Έβρο με τραυματία έναν συνοριοφύλακα, ο οποίος κατά τη διάρκεια περιπολίας δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα από την τουρκική πλευρά. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ότι πρόκειται για σκληρούς διακινητές από την τουρκική πλευρά που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα. Ό 55χρονος που δέχθηκε τα πυρά εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:19 pm


Νέα επίθεση Ερντογάν κατά του Νίκου Δένδια

Πριν από λίγη ώρα κατά την επιστροφή του στην Τουρκία ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στους δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:13 pm


Μηνύματα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για την επίλυση του Κυπριακού

Στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα στην Άγκυρα για το Κυπριακό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε όλες τις προκλήσεις Ερντογάν από τα Κατεχόμενα στην ιστορική του ομιλία για τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος νωρίτερα από τα Κατεχόμενα είχε επιτεθεί προσωπικά στο Νίκο Δένδια υπονοώντας διπλή γραμμή της κυβέρνησης στο Κυπριακό. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 1:08 pm


Τώρα μαζί 21/07/2024

Ο πυροβολισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο, τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο σεισμός 5,3 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων, η νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη μετά από φωτιά, αλλά και η τραγωδία στο Μάτι, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο Στράτος Σιμόπουλος βουλευτής ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 10:11 am


Έλληνας συνοριοφύλακα τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Έλληνα συνοριοφύλακα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:52 am


Εγκαυματίας Μάτι: Δεν είμαι ήρωας, προσπαθώ να φανώ στήριγμα στη γυναίκα και το παιδί μου

Εγκαυματίας που έζησε καρέ – καρέ την φρίκη στο Μάτι περιγράφει τον εφιάλτη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 9:26 am


Πολιτική αντιπαράθεση Σιμόπουλου, Καλαματιανού και Πάνα για την Κύπρο, τον Έβρο και τη Novartis

Ο Στράτος Σιμόπουλος βουλευτής ΝΔ, ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή από την Κύπρο, για το περιστατικό στον Έβρο αλλά και την υπόθεση Novartis.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:54 am


Παπανικολάου και Λαρεντζάκης μάς προτείνουν τα παιδικά βιβλία «Αγκαλιά Αγάπης» για καλό σκοπό!

Οι δύο διεθνείς παίκτης της Εθνικής μπάσκετ στηρίζουν τα παιδικά βιβλία της Χριστίνας Ντούμα από τις εκδόσεις Κυριόπουλος, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν στην θεραπεία του γιου της Θοδωρή, ο οποίο χρόνια τώρα πάσχει από μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια, την νόσο Μπάτεν.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:43 am


Αναχώρησαν για Παρίσι Τεντόγλου και Πετρούνιας - Τι είπε ο Ολυμπιονίκης του μήκους

Για το Παρίσι αναχώρησαν χθες τα πρώτα 6 μέλη της αποστολής του στίβου, ανάμεσά τους και ο Μίλτος Τεντόγλου. Στο ίδιο αεροπλάνο επιβιβάστηκε και ο Λευτέρης Πετρούνιας με τους δύο χρυσούς Ολυμπιονίκες να βγάζουν μια σέλφι που έγινε viral. «Είμαι έτοιμος» ήταν τα λόγια του Τεντόγλου πριν την αναχώρηση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:39 am


Η Έλβη Μιχαηλίδου έφερε δώρο στην Ευλαμπία Ρέβη τα σκουλαρίκια που της άρεσαν!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ευλαμπία Ρέβη είχε ενθουσιαστεί με τα σκουλαρίκια της αθλητικογράφου του OPEN από αληθινή ορχιδέα. Έτσι σήμερα η Έλβη της έφερε ένα ζευγάρι δώρο με την παρουσιάστρια του «Τώρα Μαζί» να μη μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 8:35 am


Ο Ευθύμιος Λέκκας για τον σεισμό νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων

Ο Ευθύμιος Λέκκας καθηγητής τεκτονικής και εφαρμοσμένης γεωλογίας μίλησε για τον σεισμό 5,3 Ρίχτερ σεισμό νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:46 am


«Δεν ξεχνώ» μηνύματα από τη Λευκωσία για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ο Γιάννης Βαληνάκης καθηγητής διεθνών σχέσεων ΕΚΠΑ πρώην υφυπουργός εξωτερικών και ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης επίκουρος καθηγητής νομικής σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας μίλησαν για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολής την Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:36 am


Σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στα Χανιά

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στις 07:01, 46χλμ νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:26 am


Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά

Εντοπίστηκε απανθρακωμένη γυναίκα σε διαμέρισμα που ξέσπασε φωτιά.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 7:09 am


Εφημερίδες 21/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 6:56 am


Έβρος: Άγνωστοι πυροβόλησαν συνοριοφύλακα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Άγνωστοι πυροβόλησαν συνοριοφύλακα, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα πυρά να προέρχονται από διακινητές.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 6:36 am


Καιρός 21/07/2024: Άστατος ο καιρός σήμερα

Με άστατο καιρό τις απογευματινές ώρες στον Ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας θα κυλήσει η σημερινή μέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2024 | 6:24 am


26o συναπάντημα νεολαίας Ποντιακών σωματείων στην Παναγία Σουμελά

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Ο πρόεδρος του ιδρύματος δήλωσε ότι τα ήθη και τα έθιμα του αλησμόνητου Πόντου συνεχίζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 10:04 pm


Άγνωστοι χτύπησαν 20χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη

Άγνωστοι χτύπησαν στη Χαλκίδα 20χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:55 pm


Βίντεο ντοκουμέντο με πυροβολισμό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Η δράση της «Ομάδες συναγερμού» της συμμορίας των μπράβων με έναν 46χρονο Ιρανό για επικεφαλής. Οι συγκεκριμένες ομάδες ενώνονταν και λειτουργούσαν ως «Ομάδα κρούσης».

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:50 pm


Συναγερμός για την πανώλη στη Θεσσαλία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Θεσσαλία μετά τα κρούσματα πανώλης σε ζώα. Καραντίνα σε κτηνοτροφικές μονάδες και θανατώσεις ζώων, πολύ αυστηροί έλεγχοι στα κρέατα, αλλά και στο γάλα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:42 pm


37 μήνες φυλακή για εμπρηστή στην Κορινθία

Με 37 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε εμπρηστής στην Κορινθία που είχε βάλει δύο φωτιές

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:34 pm


Έκτακτο δελτίο: Τραυματίστηκε συνοριοφύλακας στον Έβρο από τουρκικά πυρά

Τραυματίστηκε συνοριοφύλακας στον Έβρο, δέχθηκε πυρά από την τουρκική πλευρά και χειρουργείται αυτή τη στιγμή.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:29 pm


Εμπρησμός στην Ύδρα – Μετακινήθηκαν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της πυροσβεστικής

Μετακινήθηκαν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της πυροσβεστικής γιατί άφησαν τους αλλοδαπούς επιβάτες τους πλοίου που έβαλαν τη φωτιά με φωτοβολίδα, να φύγουν από το νησί.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:16 pm


Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση Δραγασάκη. Αποστάσεις Φάμελλου από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Θέση για το θέμα πήρε με ανάρτησή του και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:05 pm


Αιχμές Κατρίνη για απόπειρα επηρεασμού των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ

Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι τα υπονοούμενα τα θεωρεί εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου, ενώ ο Χάρης Δούκας ότι οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι η τελευταία ευκαιρία για την ανασύνταξη του κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:59 pm


Επέστρεψε στη φυλακή ο Φρέντης Μπελέρης

Επέστρεψε στη φυλακή ο Φρέντης Μπελέρης ενώ δήλωσε ότι θα πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο αν δεν δικαιωθεί. Έχει καταθέσει αίτημα για πρόωρη αποφυλάκιση και περιμένει την απόφαση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:51 pm


Σφίγγει ο κλοιός για χρήση POS σε ταξί και λαϊκές αγορές

Στο στόχαστρο η φοροδιαφυγή. «Βροχή» οι δικαιολογίες για να μην πληρωθούν με POS ταξί και λαϊκές αγορές. Άδικο το πρόστιμο αν έχει πάθει βλάβη το POS δηλώνουν πωλητές, ενώ αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας στα POS.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:46 pm


Πανάκριβα τα ναύλα για τα νησιά

Μεγάλες πληρότητες στα πλοία, αλλά και μεγάλα παράπονα για τα ακριβά ναύλα. Καταγγελίες για εξωφρενικές τιμές από τους επιβάτες. Επιστολή Στυλιανίδη στην επιτροπή ανταγωνισμού για το θέμα της ακρίβειας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:38 pm


Παραμένουν πολύ υψηλές οι τιμές χονδρεμπορικής στο ρεύμα

Αρχές Αυγούστου οι ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα. Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα, στις τιμές χονδρεμπορικής.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:31 pm


«Καίνε» οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα.

Αυξήσεις και υψηλά σταθερές τιμές καταγράφει η Ελλάδα σε σχέση με όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι καταναλωτές περιορίζουν τη λίστα των καθημερινών προϊόντων. Ανατιμήσεις είχαμε και τον Ιούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:21 pm


Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από το παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ

Παρόλα που αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από το παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ, οι ουρές στα αεροδρόμια θα παραμείνουν για αρκετές ημέρες. Ακυρώθηκαν 8.000 προγραμματισμένες πτήσεις παγκοσμίως μέσα σε δύο ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:15 pm


Κεντρικό δελτίο 20/07/2024

Ημέρα μνήμης για τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοουμένους από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο. Ομιλία του πρωθυπουργού απόψε στη Λευκωσία. Προκλητική φιέστα και προβοκάτσια Ερντογάν στα κατεχόμενα. Επιτέθηκε στον Δένδια και μίλησε για δήθεν συνεννόησή του με Μητσοτάκη για να μην προκαλέσει. Ασφυκτικές πιέσεις στον Μπάιντεν για να αποσυρθεί από Ομπάμα, Κλίντον και στελέχη των δημοκρατικών. «Δεν κάνω πίσω» απαντά ο Αμερικανός πρόεδρος. Τραμπ καλεί Ζελένσκι και υπόσχεται να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μόλις εκλεγεί πρόεδρος. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:05 pm


Αθλητικό δελτίο 20/07/2024

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Έρικ Λαμέλα, που γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο. Καλή εμφάνιση και φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μαλίν, με τον νεαρό Χρήστο Μουζακίτη να κλέβει την παράσταση με το γκολ του που θύμισε Γιαμάλ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βαλσάμο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:52 pm


Ρώσος πρέσβης στην Ουάσιγκτον: Έχει εξαπολυθεί εκστρατεία ρωσοφοβίας στην Αμερική

Η ρωσική διασπορά πιέζεται στο έδαφος των ΗΠΑ, δήλωσε Ρώσος πρέσβης στην Ουάσιγκτον και ανέφερε ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι η αποικιοκρατία οδηγεί σε καταστροφή.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:40 pm


Μήνυμα Τραμπ σε Ζελένσκι για τον Πόλεμο στην Ουκρανία

Τραμπ σε Ζελένσκι: Θα τερματίσω τον πόλεμο στην Ουκρανία αν κερδίσω τις εκλογές. Ο Ζελένσκι καταδίκασε την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ και ρωσική επίθεση σε παιδική χαρά στο Μικολάιβ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:32 pm


Θρίλερ στο δημοκρατικό κόμμα με την υποψηφιότητα Μπάιντεν

31 βουλευτές και 4 γερουσιαστές καλούν τον Αμερικανό πρόεδρο να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα. Η επικεφαλής την προεκλογικής του καμπάνιας διαψεύδει τα σενάρια απόσυρσής του.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:24 pm


Το δράμα των συγγενών των αγνοούμενων 50 χρόνια από τον Αττίλα

Ο Κασσελάκης σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγνοούμενους της εισβολής του Αττίλα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε πρόσωπο-σύμβολο της κυπριακής τραγωδίας, Χαρίτα Μάντολες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:18 pm


Δεν είδαν προκλητικό τον Ερντογάν τα τουρκικά ΜΜΕ

Προκλητική παρέλαση τουρκικών πολεμικών πλοίων στην Κύπρο. Επίδειξη ισχύος από τον Ερντογάν στα Κατεχόμενα. Αδιάλλακτος για το κυπριακό, αλλά θέλει τον διάλογο με την Ελλάδα. Θεωρεί ότι ο Δένδιας δυναμιτίζει το καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:10 pm


Απόψε η ομιλία Μητσοτάκη στη Λευκωσία

Προβοκάτσια Ερντογάν, θέλει να εμφανίσει την κυβέρνηση με δύο γραμμές. Άμεση απάντηση της κυβέρνησης. Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ομιλία του, τα μηνύματα στην Άγκυρα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 7:02 pm


50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Με μια εμπρηστική, προκλητική ομιλία επισφράγισε σήμερα ο Ερντογάν από τα Κατεχόμενα της Κύπρου την τουρκική φιέστα ντροπής, ακριβώς 50 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα στο νησί.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 6:54 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 20/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 6:13 pm


Φρέντη Μπελέρης: Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία σε βάρος μου

Μήνυμα πως θα πάει μέχρι τέλους έστειλε από το Στρασβούργο ευρωβουλευτής ο Φρέντη Μπελέρης, μιλώντας στο OPEN λέγοντας πως αισθάνεται πιο δυνατός μετά την φυλάκιση του από το καθεστώς Ράμα. Μάλιστα τονίζει πως η ανάδειξη της παραβίασης δικαιωμάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινότητα στην Αλβανία θα είναι η προτεραιότητα του. Ο ευρωβουλευτής επιστρέφει σήμερα πίσω στις αλβανικές φυλακές μετά την άδεια που έλαβε για να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 3:21 pm


Έκανε μήνυση στην πρώην πεθερά του για εκβιασμό με ροζ βίντεο

Ένας 52χρονος στην Κέρκυρα, κατήγγειλε την πρώην πεθερά του, η οποία του έστειλε ροζ βίντεο με τον ίδιο και τη νυν σύντροφό του και τον εκβίαζε να της δώσει χρήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 3:15 pm


Δελτίο στη νοηματική 20/07/2024

50 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε η Τουρκία. Πληθαίνουν οι φωνές στις τάξεις των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ που ζητούν την απόσυρση του Τζο Μπαϊντεν από την κούρσα διαδοχής για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Ντοναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες με τον Βολοντίμιρ Ζελένκσι και του υποσχέθηκε πως θα τερματίσει τον πόλεμο ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με τη Βασιλική Δημοπούλου και τον Στέφανο Σίσκο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 3:05 pm


Επεισόδια στην Αχαρνών με 40 προσαγωγές

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την υπεράσπιση καταλήψεων. Η αστυνομία προχώρησε και σε δεκάδες συλλήψεις.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:57 pm


Συναγερμός για κρούσματα πανώλης στη Θεσσαλία

Συναγερμός στη Θεσσαλία από τα διαδοχικά κρούσματα πανώλης που μολύνουν αιγοπρόβατα και ως τώρα έχουν θανατωθεί 2.400 ζώα. Οι κτηνοτρόφοι είναι σε απόγνωση καθώς μετά τον Ντάνιελ βλέπουν μια νέα κρίση να δοκιμάζει τις αντοχές τους. Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα παρουσία κυβερνητικών στελεχών που ανακοίνωσαν μέτρα για τη στήριξη των παραγωγών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:52 pm


Φωτιά στην Ύδρα: Μετακινήθηκαν δύο στελέχη της πυροσβεστικής

Εξελίξεις έχουμε και στην έρευνα για την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην Ύδρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από βεγγαλικά που εκτοξεύθηκαν από σκάφος. Δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής μετακινήθηκαν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:47 pm


Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Μεταμόρφωση Μεσσηνίας

Συναγερμός τώρα σήμανε κυρίες και κύριοι τα ξημερώματα σε Βέροια και Μεσσηνία, όταν ξέσπασαν πυρκαγιές οι οποίες μάλιστα έφτασαν και κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Στην Μεταμόρφωση μία περιοχή της Μεσσηνίας οι κάτοικοι ξύπνησαν από μήνυμα του 112.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:41 pm


Αιχμές Κατρίνη για απόπειρα επηρεασμού των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ

Ο δρόμος μέχρι τις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου μπορεί να είναι ακόμη μακρύς αλλά η εκλογική κούρσα των 8 υποψηφίων για την ηγεσία αρχίζει και φουντώνει με εκατέρωθεν βολές και αλληλοκαρφώματα, διαμορφώνοντας οι μονομάχοι, στρατηγικές και στρατόπεδα με έπαθλο τα ηνία του κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:34 pm


Αποστάσεις Φάμελλου από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση Δραγασάκη

Αποστάσεις από την αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση του ιστορικού στελέχους της αριστεράς Γιάννη Δραγασάκη πήρε, μιλώντας στο ΟΠΕΝ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους κόμματος Σωκράτης Φάμελλος. Θέση για το θέμα πήρε με ανάρτησή του και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:27 pm


Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από την κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

Μετά τον Παγκόσμιο συναγερμό που σήμανε από το χθεσινό «ψηφιακό Μπλακ άουτ» που ήταν το μεγαλύτερο από το 2017 και είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες επιχειρήσεις, πτήσεις διεθνώς, δρομολόγια τραίνων ακόμα και να ακυρωθούν χειρουργεία, oι υπηρεσίες άρχισαν να επανέρχονται.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:19 pm


Τραμπ σε Ζελένσκι: Θα τερματίσω τον πόλεμο στην Ουκρανία

Καθώς η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ντοναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένκσι και του υποσχέθηκε πως θα τερματίσει τον πόλεμο ως επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα η Ρωσία εξαπολύει επίθεση με πυραύλους σε παιδική χαρά σε πόλη της Ουκρανίας με τραγικό απολογισμό το θάνατο ενός παιδιού ενός και δύο ενηλίκων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 2:11 pm


Μεσημεριανό δελτίο 20/07/2024

50 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Σε μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Κύπρο σήμερα. Θα έχει αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη νωρίς το απόγευμα και αμέσως μετά θα μιλήσει, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:52 pm


Δελτίο καιρού 20/07/2024

Με αστάθεια αλλά και υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:45 pm


Αθλητικό δελτίο 20/07/2024

Την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ κατά την άφιξή του στην Αθήνα γνώρισε ο Ερικ Λαμέλα. Στον Ολυμπιακό, τα διαδικαστικά απομένουν προκειμένου ο Λορέντζο Πιρόλα να ενσωματωθεί στην αποστολή ενώ αντίθετα ο Μάρτιν Μπρέθγουειτ την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και δεν υπέγραψε, με τους ερυθρόλευκους να στρέφουν πλέον αλλού το ενδιαφέρον τους. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:40 pm


Θρίλερ στο Δημοκρατικό κόμμα με την υποψηφιότητα Μπάιντεν

«Ανυπομονώ να επιστρέψω», δηλώνει ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, καθώς αναρρώνει από τον κορονοϊό, την ώρα που δεκάδες Δημοκρατικοί βουλευτές αλλά και Γερουσιαστές τον καλούν να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα. Θέλοντας να δώσει τέλος στα σενάρια, ο Μπάιντεν τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα, για να σταματήσει το «σκοτεινό σχέδιο» του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο η κουβέντα για το αν είναι ικανός να αντιμετωπίσει τον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό πρόεδρο συνεχίζεται...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:33 pm


Οι Ελληνικές θέσεις εκφράζονται ενιαία από τον Έλληνα πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

Η απάντηση της κυβέρνησης στην Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:26 pm


Επίθεση Ερντογάν σε Δένδια – Κάνει λόγο για «προκλητικές αναφορές»

Νωρίς το πρωί έφτασε στην κατεχόμενη Κύπρο ο Τούρκος πρόεδρος όπου και επιδόθηκε ένα ρεσιτάλ εθνικισμού, με αφορμή της επετείου των 50 ετών από την εισβολή στην Κύπρο. Ο Ερντογάν μιλώντας στα Κατεχόμενα υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί, να συζητήσει και να επιτύχει ειρηνική λύση στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:21 pm


50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο – Στη Λευκωσία το βράδυ ο Μητσοτάκης

Σε μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Κύπρο σήμερα. Θα έχει αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη νωρίς το απόγευμα και αμέσως μετά θα μιλήσει, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Στον τύμβο της Μακεδονίτισσας νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:16 pm


50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

50 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Οι πολιτικές και πολιτειακές ηγεσίες, Κύπρου και Αθήνας βρίσκονται στην Λευκωσία και τιμούν τους πεσόντες της εισβολής, την ώρα που στο ψευδοκράτος, Ερντογάν και Τατάρ έχουν στήσει φιέστες πρόκλησης και ντροπής. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται το απόγευμα στη Λευκωσία, στην πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού ανήμερα της μαύρης επετείου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 1:08 pm


Τώρα μαζί 20/07/2024

Τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το παγκόσμιο μπλακ άουτ και η επίθεση στο Κτηματολόγιο, αλλά και η πανώλη, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν ο Γιώργος Βρεττάκος βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ, η Αθηνά Λινού βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Ευαγγελία Λιακούλη γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, και ο Σωκράτης Φάμελλος Πρόεδρος Κ.Ο. και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 10:20 am


Κουρέτας για πανώλη: Η νόσος είναι καθαρά ζωικής προέλευσης δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μίλησε για την πανώλη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 10:15 am


Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο «Τώρα Μαζί»

Ο Σωκράτης Φάμελλος Πρόεδρος Κ.Ο. και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την «μαύρη» επέτειο στην Κύπρο, για την αποχώρηση Δραγασάκη από το κόμμα αλλά και για τις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:59 am


Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη από την Κύπρο

Η δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:44 am


Προσγειώθηκε ο Ερντογάν για την προκλητική φιέστα στα Κατεχόμενα

Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του Ψευδοκράτους ο Τούρκος Πρόεδρος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:38 am


Πώς έγινε το Παγκόσμιο μπλακ άουτ – Το σχόλιο του επικεφαλής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

Πάνω από 400 επιθέσεις χάκερ στο Κτηματολόγιο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:26 am


Viral: Διακοπές στην Κω για τον Λαμίλ Γιαμάλ και την κοπέλα του

Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης Λαμίλ Γιαμάλ επέλεξε την Ελλάδα για να ξεκουραστεί και βρίσκεται σε 5στερο ξενοδοχείο στην Καρδάμαινα της Κω μαζί με την κοπέλα του, Άλεξ Παντίγια.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:17 am


Ιστιοπλοΐα: «Χρυσές» οι Κερκέζου- Γιαννούλη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα της στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας η χώρα μας πανηγύρισε δύο μετάλλια. Ένα χρυσό στα 420 με τις η Ιακωβίνα Κερκέζου και η Δανάη Γιαννούλη και ένα ασημένιο στα laser 6 με την Ερμιόνη Γκίκα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:13 am


Ευρωπαϊκό Κ18: Χρυσό η Ραφαηλίδου, χάλκινο η Ανδρεάδη στη σφαίρα, «ασημένια» η Ζάραγκα στο τριπλούν

Τρία μετάλλια πανηγύρισε η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται στη Σλοβακία, με τις Μαρία Ραφαηλίδου και Αναστασία Ανδρεάδη να κάνουν το 1-3 στη σφαιροβολία και την Μελίνα Ζάραγκα να είναι δεύτερη στο τριπλούν.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 9:10 am


Κύπρος: 50 χρόνια από τη «μαύρη μέρα»

«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ…» με νέο Αττίλα απειλεί του Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, μια ημέρα πριν από τη «μαύρη» επέτειο της εισβολής στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:58 am


Βρεττάκος, Λινού και Λιακούλη για τις πολιτικές εξελίξεις κ αι την πανώλη

Ο Γιώργος Βρεττάκος βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ, η Αθηνά Λινού βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Ευαγγελία Λιακούλη γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ μίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη δημόσια υγεία.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:55 am


Βρεττάκος, Λινού και Λιακούλη για τα 50χρονια από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο

Ο Γιώργος Βρεττάκος βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ, η Αθηνά Λινού βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και η Ευαγγελία Λιακούλη γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ μίλησαν για τα 50χρονια από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:53 am


Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής

Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης αλλά και αυτοκριτικής, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πάλμας Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:22 am


Κύπρος: 50 χρόνια από τη «μαύρη μέρα» - Συγκλονίζει η ιστορία γιού αγνοούμενου Κυπριακής τραγωδίας

Όταν έφυγε ο πατέρας μου ήμουν 4 ετών και ο αδελφός μου 6 μηνών, η συγκλονιστική ιστορία του Πάμπου Χατζηπαναγή για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:21 am


Συγκλονιστική μαρτυρία θυγατέρας ηρωικά πεσόντα Έλληνα αξιωματικού

Η απουσία του αγαπημένου μας ανθρώπου είναι μονίμως μια ανοιχτή πληγή, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος Πανελλήνιας Επιτροπής γονέων και συγγενών αδήλωτων αιχμαλώτων και αγνοουμένων Κυπριακής τραγωδίας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:18 am


Αλόνησσος: Τα δύο αδέλφια που κρατούν ζωντανά τα παραμύθια του παππού τους…

Ο Γιάννης Ευσταθίου μίλησε για τα παραμύθια του παππού του που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανά μαζί με τον αδελφό του Γιάννη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:16 am


Εφημερίδες 20/07/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:15 am


Καιρός 20/07/2024: Άστατος ο καιρός σήμερα

Με αστάθεια προς τα κεντρικά και βόρεια αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες να επιμένουν θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2024 | 8:11 am


Σκηνές χάους στο Μπαγκλαντές – Συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Μπαγκλαντές καθώς συνεχίζονται οι εκτεταμένες συγκρούσεις ανάμεσα στις αρχές και τους φοιτητές που διαδηλώνουν εναντίον συστήματος για τις προσλήψεις στο δημόσιο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 39 άνθρωποι μέσα σε 48 ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:21 pm


Ο Φρέντης Μπελέρης στο OPEN

Μήνυμα πως θα πάει μέχρι τέλους έστειλε από το Στρασβούργο ευρωβουλευτής, ο Φρέντης Μπελέρης μιλώντας στο OPEN λέγοντας πως αισθάνεται πιο δυνατός μετά την φυλάκιση του από το καθεστώς Ράμα. Μάλιστα τονίζει πως η ανάδειξη της παραβίασης δικαιωμάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινότητα στην Αλβανία θα είναι προτεραιότητα του.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:19 pm


Πάνω από 400 επιθέσεις χάκερ στο Κτηματολόγιο

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο δέχτηκε πολλαπλές κυβερνοεπιθέσεις μέσα σε πολύ λίγες ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:17 pm


Ελλάδα: «Πρωταθλήτρια» …Ευρώπης στην ακρίβεια

Φωτιά στους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών βάζει ακρίβεια στην Ελλάδα, η οποία παραμένει από τις ακριβότερες χώρες της Ευρωζώνης στα τυποποιημένα προϊόντα σούπερ μάρκετ. Όπως αποκαλύπτει μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδας, από τη σύγκριση σε 41 κατηγορίες προϊόντων, οι Έλληνες τα πληρώνουν χρυσάφι.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:14 pm


Θεσσαλία: Συναγερμός για κρούσματα πανώλης σε αιγοπρόβατα

Συναγερμός στη Θεσσαλία από τα διαδοχικά κρούσματα πανώλης που μολύνουν αιγοπρόβατα και ως τώρα έχουν θανατωθεί 2.400 ζώα. Οι κτηνοτρόφοι είναι σε απόγνωση καθώς μετά τον Ντάνιελ βλέπουν μια νέα κρίση να δοκιμάζει τις αντοχές τους. Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα παρουσία κυβερνητικών στελεχών που ανακοίνωσαν μέτρα για τη στήριξη των παραγωγών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:12 pm


Εκατοντάδες γιατροί εγκαταλείπουν το ΕΣΥ κάθε χρόνο

Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε ο πρόεδρος πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, για τις καθημερινές παραιτήσεις των γιατρών που επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο το ήδη υποστελεχωμένο ΕΣΥ. Μια ακόμα αντιπαράθεση, για τα κενά στα νοσοκομεία των νησιών είχε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη ενώ την επόμενη βδομάδα αναμένεται νομοθετική ρύθμιση επίταξη ιδιωτών γιατρών.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:10 pm


Σφοδρή αντιπαράθεση για τη Novartis – Φλωρίδης: «Επιχείρησαν να καταλύσουν τη δημοκρατία»

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μέσω του ΟΡΕΝ με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Ο Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να επιβάλει δικτατορία, εξοντώνοντας πολιτικούς αντιπάλους και ελέγχοντας τα μέσα ενημέρωσης. Οργισμένη ήταν η απάντηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Καραμέρου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:07 pm


Κεντρικό δελτίο 19/07/2024

Παγκόσμιο «βραχυκύκλωμα» σε τράπεζες, αεροδρόμια και επιχειρήσεις, από πρόβλημα στη microsoft. Ουρές και ακυρώσεις στο «ελευθέριος Βενιζέλος». Με νέο Αττίλα απειλεί το τουρκικό υπουργείο άμυνας, μια ημέρα πριν από τη «μαύρη» επέτειο της εισβολής στην Κύπρο. Συναγερμός στη Θεσσαλία για επιδημία πανώλης σε αιγοπρόβατα. Καραντίνα και θανατώσεις ζωών σε μονάδες με κρούσματα. Έως και 5 γιατροί αποχωρούν καθημερινά από το ΕΣΥ. Κόντρα ιδιωτών γιατρών - Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για τις εφημερίες. Μανιφέστο Τραμπ για το «αμερικανικό όνειρο» στο συνέδριο των ρεπουμπλικανών και μηνύματα για Ουκρανία και Μ. Ανατολή. Ομπάμα και Πελόζι ζητούν από τον Μπάϊντεν να αποσυρθεί. Ξέχασε το όνομα και του υπουργού άμυνας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:55 pm


Αθλητικό δελτίο 19/07/2024

To πρώτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός που μπορεί να ηττήθηκε από τον Άγιαξ με 1-0 ωστόσο άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στα μεταγραφικά, οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Μπρέιθγουεϊτ και Πιρόλα ενώ στην ΑΕΚ περιμένουν απόψε την άφιξη του Λαμέλα. Στο Eurobasket νέων, η Εθνική μας ομάδα πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:46 pm


ΠΑΣΟΚ: Ενόχληση Ανδρουλάκη-Δούκα για την πρόταση Διαμαντοπούλου για δικαστικούς αντιπροσώπους

Στην μάχη των 8 στο ΠΑΣΟΚ οι ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη και διαμορφώνονται τα στρατόπεδα και οι συμμαχίες. Μετά τον ευρωβουλευτή, Νίκο Παπανδρέου και ο Σάκης Αρναούτογλου συντάσσεται στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου για παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων η ίδια εξήγησε πως δεν έθεσε θέμα διαβλητότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:40 pm


Πεσκόφ: Επί Τραμπ υπήρχε διάλογος μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας

Οι τελευταίες εξελίξεις και το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στις ΗΠΑ απασχολεί εντόνως και τη Ρωσία. Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Βλαντιμίρ Πεσκόφ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:39 pm


Επιθέσεις των Ρώσων στον Ντονιέτσκ – Με επιθέσεις στην Κριμαία απαντά η Ουκρανία

Στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας, με τα βλέμματα της Ευρώπης να είναι στραμμένα στην πολιτική του Τραμπ στο ουκρανικό, εάν κερδίσει τις εκλογές, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα έχουν μια πρώτη τηλεφωνική συνομιλία απόψε. Επί του πεδίου συνεχίζονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα από Ρωσία και Ουκρανία, σε Ντονιέτσκ και Κριμαία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:34 pm


Σύγκρουση στο εσωτερικό των δημοκρατικών για την απόσυρση του Μπάιντεν

Στο στρατόπεδο των δημοκρατικών οι πιέσεις αλλά και τα σενάρια για αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο πληθαίνουν με την νέα στιγμή αμηχανίας να κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ξέχασε το όνομα του υπουργού Άμυνας, Λόιντ Όστιν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:26 pm


Πανηγυρική ομιλία Τραμπ στο συνέδριο των ρεπουμπλικανών

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στον πανηγυρικό λόγο του στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που αποθεώθηκε από τους οπαδούς του. Στην πρώτη του δημόσια ομιλία μετά την απόπειρα δολοφονίας υποσχέθηκε πως θα κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά έχοντας στο πλάι του τη Μελάνια Τραμπ και σύσσωμη την οικογένειά του. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι πιέσεις αλλά και τα σενάρια για αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο πληθαίνουν με την νέα στιγμή αμηχανίας να κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ξέχασε το όνομα του υπουργού Άμυνας, Λόιντ Όστιν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:24 pm


Στη Λευκωσία αύριο ο Πρωθυπουργός για τη «μαύρη» επέτειο του Αττίλα

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός για την επέτειο 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, ενώ Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκονται ήδη εκεί.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:21 pm


Προκαλούν οι Τούρκοι μια ημέρα πριν από τη «μαύρη» επέτειο του Αττίλα

Με ένα προκλητικό παραλήρημα η Άγκυρα ρίχνει λάδι στην φωτιά της έντασης με το τουρκικό υπουργείο άμυνας σε ανάρτηση για την μαύρη επέτειο των 50 ετών απο την εισβολή στην Κύπρο απειλεί πως μπορεί να έρθει μια νύχτα ξαφνικά. Η ανάρτηση συνοδεύεται απο βίντεο ενώ είναι πρόδηλο πως ετοιμάζουν προκλητικές φιέστες την ώρα που θα βρίσκεται στην Λευκωσία για τις εκδηλώσεις μνήμης ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:19 pm


«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» - Με νέο Αττίλα απειλούν οι Τούρκοι

Με ένα προκλητικό παραλήρημα η Άγκυρα ρίχνει λάδι στην φωτιά της έντασης με το τουρκικό υπουργείο άμυνας σε ανάρτηση για την μαύρη επέτειο των 50 ετών απο την εισβολή στην Κύπρο απειλεί πως μπορεί να έρθει μια νύχτα ξαφνικά. Η ανάρτηση συνοδεύεται απο βίντεο ενώ είναι πρόδηλο πως ετοιμάζουν προκλητικές φιέστες την ώρα που θα βρίσκεται στην Λευκωσία για τις εκδηλώσεις μνήμης ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:12 pm


«Ψηφιακό μπλακ άουτ»: Προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μία εβδομάδα πριν την έναρξή τους

Το παγκόσμιο μπλακ άουτ δεν άφησε ανεπηρέστους τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άφιξη των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:10 pm


«Ψηφιακό μπλακ άουτ»: Χάος στο Αεροδρόμιο του Βερολίνου την πρώτη μέρα των διακοπών

Προβλήματα και ταλαιπωρία και με πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς δεν ήταν δυνατό το ηλεκτρονικό τσεκ-ιν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:07 pm


«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Τα προβλήματα δημιουργούνται από μπλακ άουτ σε ξένα αεροδρόμια

Προβλήματα και ταλαιπωρία και με πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς δεν ήταν δυνατό το ηλεκτρονικό τσεκ-ιν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 7:06 pm


«Ψηφιακό μπλακ άουτ»: Ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Προβλήματα και ταλαιπωρία και με πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς δεν ήταν δυνατό το ηλεκτρονικό τσεκ-ιν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 6:59 pm


Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε τράπεζες, πτήσεις και ΜΜΕ λόγω προβλήματος της Microsoft

Παγκόσμιος συναγερμός σήμανε από το «ψηφιακό Μπλακ άουτ» που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες επιχειρήσεις, πάνω από 1400 πτήσεις διεθνώς, δρομολόγια τραίνων, μέσα ενημέρωσης όπως το Sky News που έριξε μαύρο για μια ώρα ενώ στο Βερολίνο ακυρώθηκαν ακόμα και χειρουργεία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο «ψηφιακό Μπλακ άουτ» από το 2017 μετά την κατάρρευση» ενός προγράμματος κυβερνοασφάλειας της CrowdStrike το οποίο προκλήθηκε από αναβάθμιση λογισμικού της εταιρίας και επηρέασε και υπηρεσίες της Microsoft. Προβλήματα και ταλαιπωρία και με πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 6:57 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 19/07/2024

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 5:20 pm


Δελτίο στη νοηματική 19/07/2024

Στήνοντας ένα μεγαλοπρεπές σόου και δηλώνοντας ότι θα κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά, ο Ντόναλντ Τραμπ εκφώνησε τον ενωτικό και πανηγυρικό του λόγο στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Μεγάλες τράπεζες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και αεροπορικές εταιρείες αντιμετώπισαν σήμερα σημαντικές διακοπές λειτουργίας στα πληροφοριακά τους συστήματα που συνδέονται με τη Microsoft. Στοιχεία φωτιά για την ακρίβεια στην Ελλάδα αποτυπώνονται στην έκθεση που παρουσιάστηκε από την τράπεζα της Ελλάδας. Στην Κύπρο θα βρεθούν Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης για να παραστούν στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 3:34 pm


Επιθέσεις των Ρώσων στο Ντονιέτσκ – Οι Ουκρανοί απαντούν με επιθέσεις στην Κριμαία

Δε λέει να κοπάσει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Οι Ρώσοι χτυπούν ανελέητα το Ντονιέτσκ με τους Ουκρανούς να απαντούν βομβαρδίζοντας την προσαρτημένη στη Ρωσία, Κριμαία. Όλα αυτά την ώρα που στη Μεγάλη Βρετανία στη Σύνοδο της Ευρωπαικής Πολιτικής Κοινότητας οι ηγέτες επανέλαβαν τη στήριξή τους προς στην Ουκρανία..

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:41 pm


Σύμη: Επιχείρηση διάσωσης ναυαγού – Εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Στη Σύμη νωρίς το πρωί έγινε διάσωση ενός μετανάστη, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:39 pm


Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές στο Δήμο Θέρμης

Εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε για τη χθεσινή φωτιά στον δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης. Στον Τρίλοφο, τοπικοί παράγοντες και κάτοικοι καταγγέλλουν εμπρησμό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:35 pm


Αδίστακτοι ληστές: Χτύπησαν 94χρονη και τη άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο κακοποιοί που χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα 94 ετών και η δράση τους έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:33 pm


Φυλακές Χανίων: Κρατούμενοι καταγγέλλουν απειλές από συγκρατούμενους με στόχο τις οικογένειές τους

Στις φυλακές Χανίων, ολόκληρη επιχείρηση είχαν στήσει κρατούμενοι εκβιάζοντας και απειλώντας συγκρατούμενους τους -Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια τυπικής έρευνας βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα στην κατοχή κρατουμένων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:31 pm


Κύκλωμα εκβιαστών: Στον ανακριτή ο «αρχηγός» και άλλοι πέντε κατηγορούμενοι

Στον ανακριτή απολογούνται σήμερα ο φερόμενος ως αρχηγός και άλλοι 5 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των εκβιαστών. Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ απευθείας από την Ευελπίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:28 pm


Έξαρση κορωνοϊού: 26 θάνατοι και 669 νοσηλείες μέσα σε μια εβδομάδα

Συνεχίζεται η έξαρση του κορωνοϊός στη χώρα μας, με αύξηση στις νοσηλείες και τους σκληρούς δείκτες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:14 pm


Πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος: Προσφέρει 1000 ευρώ στους ιδιώτες γιατρούς για να κάνουν εφημερίες

Λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην κόντρα υπουργείου υγείας και γιατρών για τις εφημερίες επιχειρεί να δώσει ο ιατρικός σύλλογος που προσφέρει επιπλέον χίλια ευρώ σε όσους ιδιώτες καλύψουν τα κενά. Παράλληλα ο ιατρικός σύλλογος επισημαίνει η υποστελέχωση είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας ενώ οι γιατροί μιλούν για λύσεις τσιρότα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:12 pm


Συναγερμός στη Θεσσαλία για την πανώλη των αιγοπροβάτων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλία για την πανώλη των αιγοπροβάτων. Στην περιφέρεια πραγματοποιείται από το πρωί ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή και κυβερνητικών παραγόντων για την αντιμετώπιση του προβλήματος .

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:10 pm


Αντιδράσεις και ανησυχία εργαζομένων για την εξαήμερη εργασία

Προβληματισμό προκαλεί η νομοθετική ρύθμιση για την εξαήμερη εργασία με λιγότερες από 2 στις 10 επιχειρήσεις που έκαναν αίτηση για την εφαρμογή του μέτρου να πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου πλαισίου, Από την μεριά του ο υφυπουργός εργασίας που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN μιλά για μία ρύθμιση που αξιολογήθηκε λάθος ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 2:08 pm


Μεσημεριανό δελτίο 19/07/2024

Με ένα μεγαλοπρεπές σόου και το γνωστό σύνθημα ότι θα κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά, ο Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε βέβαιος για μία «απίστευτη νίκη» στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, από το βήμα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, έχοντας στο πλάι του τη Μελάνια και την υπόλοιπη οικογένειά του. Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» προκάλεσε μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων. Στοιχεία φωτιά για την ακρίβεια στο ράφι αποτυπώνονται στην έκθεση που παρουσιάστηκε από την τράπεζας της Ελλάδας. Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μέσω του ΟΡΕΝ αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:59 pm


Φλωρίδης στο OPEN για Novartis: «Επιχείρησαν να καταλύσουν τη δημοκρατία»

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μέσω του ΟΡΕΝ αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Ο Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να επιβάλει δικτατορία, εξοντώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους και ελέγχοντας τα μέσα ενημέρωσης. Οργισμένη ήταν η απάντηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Καραμέρου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:55 pm


Δελτίο καιρού 19/07/2024

Με έντονη αστάθεια στα Ηπειρωτικά θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:55 pm


Αθλητικό δελτίο 19/07/2024

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται τις επόμενες ώρες για τον Ολυμπιακό ο οποίος συμφώνησε με τον Μπρέιθγουεϊτ αλλά και τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, Πιρόλα. Φιλική νίκη με 1-0 για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια, ισόπαλη με την Ομόνοια στην Κύπρο ήρθε η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ περιμένει στην Αθήνα την άφιξη του Ερικ Λαμέλα. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:52 pm


Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου οι τελικές υπογραφές των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν την προεκλογική κούρσα οι 8 πλέον διεκδικητές της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δίνουν ταυτόχρονα τη μάχη των υπογραφών. Ήδη Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος έχουν πιάσει το όριο, την ώρα, που μεταξύ των υποψηφίων πέφτουν τα πρώτα προειδοποιητικά πυρά.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:39 pm


Συνεχίζεται η αναταραχή για την αποχώρηση Δραγασάκη

Νέες αναταραχές έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση Δραγασάκη με σφοδρά πυρά κατά Κασσελάκη. Η Κουμουνδούρου όχι μόνο σήκωσε το γάντι, αλλά άφησε σοβαρές αιχμές για το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του, βολές που προκάλεσαν τη δημόσια αντίδραση τριών εκ των κορυφαίων της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:33 pm


«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» - Με νέο Αττίλα απειλούν οι Τούρκοι

Λίγο πριν από την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο η εθνοσυνέλευση της Τουρκίας απαιτεί την αναγνώριση του ψευδοκράτους, προσπαθώντας να επιβάλει τη διχοτόμηση του νησιού ως τετελεσμένο γεγονός. Στα κατεχόμενα μεταβαίνει σύσσωμη η τουρκική ηγεσία με επικεφαλής τον Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:28 pm


Στην Κύπρο αύριο ο Μητσοτάκης για τη «μαύρη» επέτειο

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός για την επέτειο 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, ενώ Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκονται ήδη εκεί.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:23 pm


Πρωταθλήτρια ακρίβειας η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Στοιχεία φωτιά για την ακρίβεια στο ράφι αποτυπώνονται στην έκθεση που παρουσιάστηκε από την τράπεζας της Ελλάδας. Η χώρα μας είναι 10% ακριβότερη από άλλες ευρωπαϊκές χώρες για το 2023, ενώ η ακτινογραφία των ανατιμήσεων δείχνει πως το ξέφρενο ράλι οδηγούν τα τυποποιημένα προϊόντα αφού σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμα και 129% ακριβότερα σε σχέση με άλλες χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:18 pm


Παγκόσμιο ψηφιακό «μπλακ άουτ» λόγω βλάβης σε Microsoft και Windows

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» προκάλεσε μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων. Η ευρείας κλίμακας τεχνική βλάβη στη Microsoft έχει ρίξει τα συστήματα, ενώ έχει επηρεάσει τη λειτουργία σε τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες, τηλεπικοινωνίες και Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:14 pm


Η πρώτη ομιλία Τράμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας στην Πενσυλβάνια

Με ένα μεγαλοπρεπές σόου και το γνωστό σύνθημα ότι θα κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά, ο Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε βέβαιος για μία «απίστευτη νίκη» στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, από το βήμα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, έχοντας στο πλάι του τη Μελάνια και την υπόλοιπη οικογένειά του. Ο υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος περιέγραψε το όραμα του για την Αμερική, επανεβεβαίωσε το δόγμα απεμπλοκής από τα πολεμικά μέτωπα στο εξωτερικό και έστειλε μήνυμα στην Χαμάς. Την ίδια ώρα, στον αντίποδα, την έξοδο δείχνουν στο Τζο Μπάιντεν όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 1:10 pm


Ώρα Ελλάδος 19/07/2024

Η κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε το Κτηματολόγιο, η καταγγελία σε φαρμακείο που πουλούσε ληγμένα σκευάσματα, τα πύρινα μέτωπα στη Θεσσαλονίκη, η έξοδος των αδειούχων, αλλά και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος που μίλησε για τις εφημερίες των ιδιωτών γιατρών και για τον κορωνοϊό, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά μίλησαν ο Κώστας Καραγκούνης από τη ΝΔ, ο Γιώργος Καραμέρος από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 10:14 am


Πολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Καραμέρου, Δουδωνή για την Novartis, την ακρίβεια και την 6ημερη εργασία

Ο Κώστας Καραγκούνης από τη ΝΔ, ο Γιώργος Καραμέρος από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την υπόθεση Novartis την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά και την εφαρμογή του μοντέλου της εξαήμερης εργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 9:59 am


«Γιορτή του βοσκού» στην Κωμιακή Νάξου

Η ξεχωριστή γιορτή ξεκινά σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 9:29 am


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στην «Ώρα Ελλάδος»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλώρίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο των δικαστών στην ηγεσία της δικαιοσύνης, σχολιάζει τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis αλλά και τις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας στο διορισμό της Πηνελόπης Φουντεδάκη .

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 9:19 am


Ο Γιάννης Καρούζος και ο Απόστολος Ραυτόπουλος για την ακρίβεια και την εξαήμερη εργασία

Ο δικηγόρος Γιάννης Καρούζος και ο πρόεδρος των Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, Απόστολος Ραυτόπουλος σχολιάζουν την πορεία της ακρίβειας στη χώρα αλλά και την εφαρμογή του μοντέλου της εξαήμερης εργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:57 am


Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η αθλήτρια του βάδην παρέλαβε την ελληνική σημαία ενόψει της τελετής έναρξης

Η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην παρέλαβε την ελληνική σημαία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:47 am


Τράμπ: Φίλησε τη στολή του νεκρού πυροσβέστη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Ντόναλντ Τράμπ με τους Ρεπουμπλικανούς. Ο πρόεδρος του κόμματος ως ένδειξη σεβασμού, φίλησε τη στολή του νεκρού πυροσβέστη που τον έσωσε από τον πυροβολισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:32 am


Απάνθρωπο: Έσερνε τον σκύλο πίσω από το αγροτικό του αυτοκίνητο

Συγκλονίζει το περιστατικό κακοποίησης ζώου στη Βέροια, με θύμα ένα σκύλο ο οποίος σερνόταν πίσω από αγροτικό αυτοκίνητο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2024 | 8:18 am







Φιλικοί ιστότοποι: