Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

OPEN

La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:13 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 61

Είναι μια περίεργη μέρα στη Λα Προμέσα όπου τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώνεται ένα αεροπορικό δυστύχημα κοντά στην Πουέμπλα ντε Τέρα και όλοι φοβούνται ότι ενδεχομένως να είναι ο Μανουέλ, ο οποίος πετούσε νωρίτερα με το αεροπλάνο του. Ο μαρκήσιος σπεύδει να βρεθεί στο σημείο προκειμένου να μάθει αν είναι ο γιος του εκείνος που σκοτώθηκε. Την ίδια στιγμή, η ξαφνική εξαφάνιση του βαρόνου προκαλεί αναστάτωση στο αρχοντικό. Ιδιαίτερα ανήσυχες είναι και η Πία με την Τερέσα, καθώς κάτι σοβαρό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, που όμως κανείς δεν γνωρίζει και το κρατούν κρυφό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:08 pm


Νέα μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία

Η νέα έκρηξη του ηφαιστείου έχει βάλει την Ισλανδία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:38 pm


Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση

Εν μέσω μπαράζ δημοσιευμάτων και σεναρίων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, αλλά και τον γάμο της, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Εθεάθη να ψωνίζει σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλαμ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:34 pm


Κρήτη: 33χρονος έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 33χρονος στην Κρήτη, καθώς εξερράγη στα χέρια του ναυτική φωτοβολίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:30 pm


Ξάνθη: Αυλαία με το «κάψιμο του Τζάρου»

Έθιμα και ιστορικά δρώμενα που διατηρούνται αναλλοίωτα στο χρόνο, αναβίωσαν στις εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας. Στην Ξάνθη, το κάψιμο του Τζάρου, σε Βασιλικά και Θήβα ο Παραδοσιακός, αλλά και ο Βλάχικος Γάμος, ενώ στο Σοχό Θεσσαλονίκης οι Κουδουνοφόροι ξεσήκωσαν τους χιλιάδες επισκέπτες.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:26 pm


Λάμψη και αστείρευτο κέφι στο Πατρινό καρναβάλι

Με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου και ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων έπεσε χθες βράδυ η αυλαία στο καρναβάλι της Πάτρας. Οι χιλιάδες καρναβαλιστές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, ενώ ακολούθησε πάρτι και χορός σε όλη την πόλη μέχρι τα ξημερώματα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:22 pm


Οι Αθηναίοι έσπευσαν από νωρίς στη Βαρβάκειο στο κυνήγι της καλύτερης τιμής

Τις αγορές για το σαρακοστιανό τραπέζι έκαναν μέχρι και την τελευταία στιγμή οι καταναλωτές, πλημμυρίζοντας από νωρίς Βαρβάκειο και Καπάνι. Ίδια εικόνα σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία, όπου σχηματίστηκαν ουρές για την καθιερωμένη λαγάνα και τον χαλβά που επίσης φέτος είναι πιο ακριβά από πέρυσι.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:18 pm


Οι Αθηναίοι γιορτάζουν τα Κούλουμα με χαρταετούς και σαρακοστιανά εδέσματα

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η παράδοση τηρήθηκε σε κάθε γωνιά της χώρας, με σαρακοστιανά και εκδηλώσεις. Υπαίθρια τραπέζια έστησαν οι περισσότεροι δήμοι γιορτάζοντας τα κούλουμα με τα παραδοσιακά εδέσματα, πέταγμα χαρταετού, μουσική και χορό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:14 pm


Τι είπαν στις Αρχές οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν στην Πανεπιστημιούπολη

Ιταλός ζογκλέρ και τουρίστρια από Σουηδία ήταν οι «ένοικοι» της φοιτητικής Εστίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:10 pm


Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων στο ΑΠΘ

Ένταση επικράτησε στο αυτόφωρο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκαν οι 49 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση το Σάββατο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο., ενώ έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί, φοιτητές και καθηγητές γονείς των συλληφθέντων, η δίκη των οποίων θα γίνει τελικά στις 29 Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:06 pm


Γαύδος: Βάρκες με εκατοντάδες μετανάστες καταλήγουν στο μικρό νησί

Ολοένα και πιο δύσκολη, μέρα με την ημέρα, καταγράφεται η κατάσταση με τις αυξανόμενες αφίξεις μεταναστευτικών ροών στο ακριτικό νησί της Γαύδου. Την νέα πραγματικότητα που «ξεδιπλώνεται» μπροστά τους και τη μάχη που δίνουν για να βοηθήσουν τους μετανάστες που καταφτάνουν περιγράφουν στο ΟΡΕΝ κάτοικοι του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:02 pm


Κεντρικό δελτίο 18/03/2024

Δεκάδες νεκροί από επίθεση ισραηλινών σε νοσοκομείο της Γάζας. Με 87% επανεξελέγη πρόεδρος ο Πούτιν. Προειδοποιεί με τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν εμπλακεί το ΝΑΤΟ στον πόλεμο της Ουκρανίας. Αλληλοκατηγορίες και αλληλοδιαψεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες Κασσελάκη και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην όαση Σίβα. «Λάδι στη φωτιά» της πολιτικής αντιπαράθεσης για τα προεκλογικά email Ασημακοπούλου από την πρώτη αγωγή απόδημης κατά του ελληνικού Δημοσίου. Νέο «κατηγορώ» της Μαρίας Καρυστιανού για την τραγωδία των Τεμπών στο ευρωκοινοβούλιο. Με χαρταετούς, σαρακοστιανά, χορούς και τραγούδια γιόρτασαν οι Έλληνες την Καθαρά Δευτέρα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:55 pm


«Κλειδί» η Αίγυπτος για τα ενεργειακά σχέδια της Ευρώπης

Ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα ωφελήσει τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:52 pm


Αθλητικό δελτίο 18/03/2024

Αναταραχή στις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στο Κόνφερενς Λιγκ. Πολύ σοβαρά επεισόδια στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα, με οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλλουν στο γήπεδο και να επιτίθενται σε παίκτες της Φενέρ, ορισμένοι εκ των οποίων ανταπέδωσαν και κινδυνεύουν με τιμωρία. Όσον αφορά τη Μπριζ που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, απέλυσε τον προπονητή της και ως όλα δείχνουν, θα αντιμετωπίσει τους ασπρόμαυρους με υπηρεσιακό. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:44 pm


Συμφωνία Ε.Ε. – Αιγύπτου για τον έλεγχο της παράτυπης μετανάστευσης

Με τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική στην Ευρώπη να έχουν αυξηθεί ανησυχητικά, έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός με την ΕΕ να επιχειρεί να προλάβει μια νέα μεταναστευτική κρίση, αναβαθμίζοντας τη στρατηγική της συνεργασία με την Αίγυπτο. Μια συμφωνία 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και μια χώρα στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης. Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία πρωταγωνίστησαν στη συμφωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:34 pm


Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Κόκκινο συνεχίζει να χτυπάει ο πολιτικός υδράργυρος, σε όλα τα μέτωπα της επικαιρότητας. Με εκατέρωθεν πυρά, αλληλοκατηγορίες και αλληλοδιαψεύσεις, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξιφουλκούν για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην όαση Σίβα της Αιγύπτου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:30 pm


Πρώτη αγωγή απόδημου για τα προεκλογικά mail Ασημακοπούλου

«Φωτιά» στην πολιτική αντιπαράθεση για τα mail Ασημακοπούλου έβαλε η αγωγή που κατέθεσε απόδημος, με τον δικηγόρο της να προαναγγέλλει, μιλώντας στο OPEN πως τον ίδιο δρόμο, ετοιμάζονται να ακολουθήσουν δεκάδες ακόμα Έλληνες του εξωτερικού. Η κυβέρνηση τονίζει πως δεν κάνει εκπτώσεις στη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ η αντιπολίτευση επιμένει να ζητά παραίτηση Κεραμέως, θέτοντας ζήτημα διαβλητότητας της επιστολικής ψήφου στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:26 pm


Τέμπη: Έγινε δεκτή η αναφορά των συγγενών των θυμάτων από την Επιτροπή

Νέο «κατηγορώ» από τους συγγενείς των θυμάτων στο ευρωκοινοβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:21 pm


Καρυστιανού: Μέσα σε 5 μέρες μπάζωσαν και εξαφάνισαν στοιχεία

Νέο κατηγορώ από τη Μαρία Καρυστιανού -μητέρα θύματος- για την τραγωδία των Τεμπών, στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συζητά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος. Στην ομιλία της μίλησε για ακόμα μία φορά για σοβαρότατες παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία, αλλά και για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών. Οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων προαναγγέλλουν ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν μηνύσεις κατά πολιτικών προσώπων στον Άρειο Πάγο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:17 pm


Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν με τεθωρακισμένα και drones

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα η ισραηλινή επίθεση, με Τανκς, τεθωρακισμένα και drones στην περιοχή του νοσοκομείου Αλ-Σίφα, στην Πόλη της Γάζας. Δεκάδες είναι τα θύματα και οι τραυματίες, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, με τον ισραηλινό στρατό να υποστηρίζει ότι διεξάγει «στοχευμένη αντιτρομοκρατική επιχείρηση» κατά της Χαμάς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:10 pm


Παρωδία χαρακτηρίζει το Βερολίνο τις εκλογές στη Ρωσία

Στο Βερολίνο αναφέρουν, ότι «αν πατήσει το κουμπί ο Πούτιν, το ΝΑΤΟ θα πατήσει δέκα κουμπιά», ενώ τα σχολεία προετοιμάζουν τους μαθητές για πόλεμο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:04 pm


Απειλές Πούτιν για Γ’ Παγκόσμιο αν εμπλακεί το ΝΑΤΟ στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ο Πεσκόφ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται βαθιά στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 6:59 pm


Μήνυμα νίκης του Βλαντιμίρ Πούτιν στον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Ρωσία δεν θα εκφοβιστεί από κανέναν, ήταν το μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην επινίκια ομιλία του, μετά την επανεκλογή του στην προεδρία για ακόμη 6 χρόνια. Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε το σχέδιό του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, κάνοντας λόγο για αποστρατιωτικοποιημένη ουδέτερη ζώνη. Σφοδρές αντιδράσεις από Κίεβο και Δύση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 6:52 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 18/03/2024

«Λάδι στη φωτιά» της πολιτικής αντιπαράθεσης για τα προεκλογικά email Ασημακοπούλου από την πρώτη αγωγή απόδημης κατά του υπουργείου Εσωτερικών. Αλληλοκατηγορίες και αλληλοδιαψεύσεις μεταξύ κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες Κασσελάκη και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην όαση Σίβα. Μήνυμα Πούτιν για νίκη στον πόλεμο με Ουκρανία μετά την επανεκλογή του. Για ψευδοεκλογές τον καταγγέλλει η Δύση, «συγχαρητήρια» από Κίνα και Ιράν. Νέα επίθεση των Ισραηλινών στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στην πόλη της Γάζας. Για δεκάδες νεκρούς αμάχους μιλούν οι Παλαιστίνιοι. Με χαρταετούς, σαρακοστιανά, χορούς και τραγούδια γιόρτασαν οι Έλληνες την Καθαρά Δευτέρα. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 5:20 pm


Δελτίο στη νοηματική 18/03/2024

Τη παράδοση της Καθαράς Δευτέρας τιμούν μικροί και μεγάλοι σε κάθε γωνιά της χώρας με σαρακοστιανά εδέσματα και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι Δήμοι με σύμμαχο το καλό καιρό. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κορυφώθηκαν χθες , ωστόσο σημαδευτήκαν από τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και τον Στέφανο Σίσκο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 4:46 pm


Οδός Ζαρίφη - Καθαρά Δευτέρα edition

Η γιαγιά Νούλα που πέταξε χαρταετό. ο βλάχικος γάμος στη Θήβα, η τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη, αλλά και ο χορός και τα έθιμα στο Φιλώτι της Νάξου, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Το πλατό με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν η Φαίη Ρουμπίνη, η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο Στάθης Ξένος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 4:38 pm


Ο Στάθης Ξένος στην Οδό Ζαρίφη

Ο Στάθης Ξένος εμφανίστηκε στην Οδό Ζαρίφη και έβαλε «φωτιά» στο πλατό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 4:28 pm


Καθαρά Δευτέρα στη Νάξο

Η Οδός Ζαρίφη μεταφέρθηκε στη Νάξο και παρακολούθησε τα τοπικά έθιμα και τους χορούς παρέα με τη Ναξιώτισσα, Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 4:10 pm


Η Στέλλα Κονιτοπούλου στην Οδό Ζαρίφη

Σαρακοστιανό γλέντι χωρίς τη Στέλλα Κονιτοπούλου δεν γίνεται, για αυτό η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Οδό Ζαρίφη και το κέφι χτύπησε «κόκκινο».

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 4:04 pm


Ο Νίκος Κοκλώνης στην Οδό Ζαρίφη

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και έκανε παραγγελιά στη Φαίη Ρουμπίνη, η οποία δεν του χάλασε χατίρι και το studio πήρε «φωτιά».

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:52 pm


Ο βλάχικος γάμος στη Θήβα

Το έθιμο και οι εορτασμοί του βλάχικου γάμου παρουσιάστηκε από τη Θήβα στην Οδό Ζαρίφη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:45 pm


Η Φαίη Ρουμπίνη στη Οδό Ζαρίφη

Η Φαίη Ρουμπίνη βρέθηκε στην Οδό Ζαρίφη και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια της.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:38 pm


Η γιαγιά Νούλα πετάει χαρταετό

Η γιαγιά Νούλα έκανε φιλότιμές προσπάθειες και τελικά τήρησε το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:30 pm


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετόν με τον Πρίγκηπα Ουίλιαμ

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μονταρισμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη- το Σαββατοκύριακο- με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Γουίνδσορ. Sun και Daily Mail επισημαίνουν πως αυτό είναι το αγαπημένο της μαγαζί και σύμφωνα με μαρτυρίες, έδειχνε «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής».

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:07 pm


Μητσοτάκης: Παρέμβαση για το μεταναστευτικό στη Σύνοδο του Καϊρου

Στη διεθνή Σύνοδο στο Κάϊρο, οπου Κυριακος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Κομισιον, η Ιταλίδα Πρωθυπουργός κι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες υπέγραψαν συμφωνίες με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Σίσι, που προβλέπουν για διεθνή βοήθεια σχεδόν 7,5 δις στην Αίγυπτο με στόχο να παράσχουν ισχυρή στήριξη στη χώρα που δοκιμάζεται από τον πόλεμο στη Γάζα και τα χτυπήματα των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, ώστε να μην καταρρεύσει η Αίγυπτος και να μπει φρένο στην έκρηξη προσφυγικών ροών προς Γαύδο και Κρήτη, μέσω και Λιβύης. Αν αποσταθεροποιηθεί υπάρχει κίνδυνος να κατευθυνθούν προς τη Μεσόγειο 9 εκατομμύρια πρόσφυγες, οι 8 από τον αιματηρό εμφύλιο στο Σουδαν νότια της Αιγύπτου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 3:02 pm


Γεραπετρίτης: Ενεργός ο ρόλος της Ελλάδας στην Ερυθρά Θάλασσα και στους ανθρωπιστικούς διαδρόμους

Την «ενεργή πολιτική» της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι περιορίζεται η ανθρωπιστική κρίση, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας στην επιχείρηση «Ασπίδες» υπογράμμισε ο υπουργός εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:57 pm


Νοσοκομείο Αλ Σίφα – Γάζα: Στο στόχαστρο των ισραηλινών δυνάμεων

Στρατιωτική επιχείρηση μέσα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας πραγματοποιεί ο στρατός του Ισραήλ από τα ξημερώματα. Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι επιτέθηκε στο νοσοκομείο διότι χρησιμοποιείται από υψηλόβαθμους τρομοκράτες της Χαμάς. Από την πλευρά του ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου διαβεβαιώνει - μετά από συνάντησή που είχε με τον Ολαφ Σολτς- ότι δεν θα υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα όσο ο πληθυσμός παραμένει εγκλωβισμένος εκεί.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:52 pm


Κρεμλίνο: Πρέπει πάση θυσία να αποκλειστούν πυρά κατά ρωσικού εδάφους

Σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές, οι εκλογές ήταν δημοψήφισμα υπέρ του Πούτιν.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:48 pm


Πούτιν: Σαρωτική νίκη με 87% στις εκλογές της Ρωσίας

Πρόεδρος της Ρωσίας για ακόμη 6 χρόνια θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λαμβάνοντας ποσοστό άνω του 87% στις προεδρικές εκλογές που ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή, μετά από 3 ημέρες που ήταν ανοιχτές οι κάλπες. Στην πανηγυρική του ομιλία, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στα σχέδια της χώρας του για τον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα μηνύματά του στο ΝΑΤΟ και την υπόλοιπη Δύση. Ο Πούτιν σχολίασε -για πρώτη φορά- δημόσια και τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, λέγοντας ότι ο θάνατός του ήταν ένα «θλιβερό γεγονός». Αντιδράσεις από την Ουκρανία και τη Δύση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:43 pm


Τουρκικό ποδόσφαιρο: Οπαδοί με μαχαίρια και ρόπαλα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο

Απίθανα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία μεταξύ της Τραμπζονσπόρ και της Φενέρμπαχτσε.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:39 pm


Στο ευρωκοινοβούλιο η τραγωδία των Τεμπών – Συζητείται η αναφορά της Μαρίας Καρυστιανού

Το απόγευμα θα βρεθούν στο ευρωκοινοβούλιο οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Η Μαρία Καρυστιανού θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:34 pm


Πρώτη αγωγή απόδημου κατά του ελληνικού δημοσίου για τα προεκλογικά mail Ασημακοπούλου

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης για τη διαρροή των emails προς το γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή αυτή τη φορά, την πρώτη αγωγή από ψηφοφόρο του εξωτερικού για την υπόθεση. Η κυβέρνηση τονίζει πως δεν κάνει εκπτώσεις στη διαλεύκανση της υπόθεσης και πως η πολιτική ευθύνη ανελήφθη με την παραίτηση των δύο γραμματέων, ενώ η αντιπολίτευση επιμένει να ζητά την αποπομπή από την κυβέρνηση της Νίκης Κεραμέως.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:28 pm


ΝΔ: Στο στόχαστρο οι επιχειρήσεις Κασσελάκη - ΣΥΡΙΖΑ: Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης

«Κόκκινο» χτυπάει ο πολιτικός υδράργυρος, με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ξιφουλκούν σε όλα τα μέτωπα από την επιχειρηματική δραστηριότητα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην όαση Σίβα της Αιγύπτου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:23 pm


Κρήτη: 33χρονος νεκρός από ναυτική φωτοβολίδα

Πάνω από 20 ναυτικές φωτοβολίδες σε αποκριάτικο γλέντι στην Κρήτη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:16 pm


Καθηγητής ΑΠΘ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιπαρατεθεί με την ακαδημαϊκή κοινότητα

Τι είπαν το πρωί στην εκπομπή του OPEN για τη κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο καθηγητής στο Αριστοτέλειο, ο οποίος μάλιστα ήταν και παρών στην επιχείρηση αλλά και συνδικαλιστές της αστυνομίας που έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με όλη αυτή τη κατάσταση.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:11 pm


Δελτίο καιρού 18/03/2024

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:07 pm


Ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες από το ΑΠΘ, ενώ νωρίτερα υπήρξε ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο. Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:05 pm


Αθλητικό δελτίο 18/03/2024

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Κλαμπ Μπριζ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Έπειτα από την ήττα από την Σιντ Τρούιντεν ο προπονητής της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα αποτελεί και επίσημα παρελθόν και όλα δείχνουν πως οι Βέλγοι θα πορευθούν με υπηρεσιακό τεχνικό στα ματς με τον δικέφαλο. Στο Κύπελλο Αγγλίας χθες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε απίθανη πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας της Λίβερπουλ με 4-3, χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 2:02 pm


Μεσημεριανό δελτίο 18/03/2024

Την παράδοση της Καθαράς Δευτέρας τιμούν από το πρωί μικροί και μεγάλοι σε κάθε γωνιά της χωράς με σαρακοστιανά εδέσματα και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι δήμοι με σύμμαχο τον καλό καιρό. Με καταναλωτές που σπεύδουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής γεμίζουν οι κεντρικές αγορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Όσο περνά η ώρα οι τιμές πέφτουν, με τους εμπόρους πάντως να λένε πως η κίνηση ήταν ήδη ζωηρή από χθες το βράδυ και τους καταναλωτές να κόβουν από τα ψώνια για να βγει ο λογαριασμός για το σαρακοστιανό τραπέζι. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:59 pm


Πατρινό καρναβάλι: Αυλαία με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου – Φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων

Το καρναβάλι της Πάτρας ολοκληρώθηκε χτες βράδυ με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου. Φυσικά η πόλη δεν κοιμήθηκε ούτε χτες, ενώ για ακόμα μια φορά υπήρχαν και πολλά περιστατικά μέθης τραυματισμών και ξυλοδαρμών.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:44 pm


Ανοιχτή μέχρι τις δύο η Βαρβάκειος για αγορές της τελευταίας στιγμής

Στο κυνήγι των καλυτέρων τιμών δεν ήταν λίγοι αυτοί πήγαν σήμερα για να αγοράσουν τα σαρακοστιανά.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:39 pm


Βαρβάκειος: Αυξημένη κίνηση και μειωμένες τιμές στις αγορές της τελευταίας στιγμής

Με καταναλωτές που σπεύδουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής γεμίζουν οι κεντρικές αγορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Όσο περνά η ώρα οι τιμές πέφτουν, με τους εμπόρους πάντως να λένε πως η κίνηση ήταν ήδη ζωηρή από χθες το βράδυ και τους καταναλωτές να κόβουν από τα ψώνια για να βγει ο λογαριασμός για το σαρακοστιανό τραπέζι. Ουρές και σε φούρνους για την παραδοσιακή λαγάνα αλλά και για χαλβά.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:34 pm


Με νηστίσιμα και το πατροπαράδοτο γλέντι τα κούλουμα και στη Θεσσαλονίκη

Ένα παραδοσιακό ατελείωτο γλέντι στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:30 pm


Πάρκο Τρίτση: Καθαρά Δευτέρα με σαρακοστιανά, μουσική και χαρταετούς

Πολλοί Αθηναίοι βρέθηκαν στο πάρκο Τρίτση για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:26 pm


Με σαρακοστιανά, μουσική και χαρταετούς τα κούλουμα των Αθηναίων

Παραδοσιακό προορισμό για να γιορτάσουν οι Αθηναίοι τα κούλουμα είναι η περιοχή του Φιλοπάππου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:20 pm


Καθαρά Δευτέρα: Με χαρταετούς και σαρακοστιανά τα κούλουμα σε όλη την Ελλάδα

Την παράδοση της Καθαράς Δευτέρας τιμούν από το πρωί μικροί και μεγάλοι σε κάθε γωνιά της χωράς με σαρακοστιανά εδέσματα και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι δήμοι με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:15 pm


Πρωινό ΣουΣου - Καθαρά Δευτέρα edition

Ο βλάχικος γάμος στη Θήβα, η γιγαντιαία φασολάδα στη Θέρμη, οι εορταστικές εκδηλώσεις στον λόφο του Φιλοπάππου, τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε Σύρο και Νάξο, η μεγαλύτερη λαγάνα στο Περιστέρι, τα αλευρομουτζουρώματα της Άννας Ζηρδέλη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο Χάρης Δούκας που μίλησε ζωντανά από τον λόφο του Φιλοπάππου, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Το πλατό με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν ο Γιώργος Βογιατζάκης, ο ποντιακός σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, ο «Φάρος» και ο Χρίστος Αντωνιάδης. Καλεσμένοι ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 1:05 pm


Ο Χάρης Δούκας για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου

Στην εκπομπή μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 12:30 pm


Γιορτάζουμε τα κούλουμα με τον Χρίστο Αντωνιάδη στην παρέα μας

Ο ένας και μοναδικός Χρίστος Αντωνιάδης, ξεσήκωσε άπαντες με παλιές και νέες επιτυχίες.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 12:24 pm


Τα αλευρομουτζουρώματα της Άννας Ζηρδέλη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Άννα και ο Δημήτρης ζήλεψαν το έθιμο των αλευρομουτζουρωμάτων από το Γαλαξίδι και το δοκίμασαν και αυτοί με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 12:11 pm


Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο και Μυλωνάς για την παράσταση που πρωταγωνιστούν και τις αποκριάτικες αναμνήσεις τους

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Ιάκωβος Μυλωνάς. Οι τρεις τους μίλησαν για την παράσταση «Η Με Μένα 'Η Με Καμία», ενώ αναπόλησαν και τις αγαπημένες τους αποκριάτικες στιγμές.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 12:02 pm


Ποντιακό γλέντι με τον σύλλογο Αγίας Βαρβάρας ο «Φάρος»

Ο Ποντιακός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, ο «Φάρος» ξεσήκωσε το πλατό με το κέφι, τα τραγούδια και τους ποντιακούς χορούς, για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 11:51 am


Η μεγαλύτερη λαγάνα στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι έγινε άλλο ένα ρεκόρ, αυτό της μεγαλύτερης λαγάνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Για αυτό το επίτευγμα, αλλά και τις εορταστικές εκδηλώσεις μίλησε στην εκπομπή ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 11:20 am


Καθαρά Δευτέρα στην Κόρωνο Νάξου

Με χορούς και με τραγούδια γιορτάζουν την Καθαρά Δευτέρα στην Κόρωνο Νάξου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 11:13 am


Καθαρά Δευτέρα στη Σύρο

Ο Πέτρος Νάζος μας ξεναγεί στα έθιμα της Σύρου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 11:08 am


Σαρακοστιανό γλέντι με τον Γιώργο Βογιατζάκη

Ο Γιώργος Βογιατζάκης και η ορχήστρα του ξεσηκώνουν το πλατό με τα τραγούδια τους και το κέφι τους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 11:02 am


Στον λόφο του Φιλοπάππου οι Αθηναίοι για να γιορτάσουν τα κούλουμα

Για άλλη μια χρονιά οι Αθηναίοι ανέβηκαν στον λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουν τα κούλουμα και να πετάξουν τον χαρταετό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 10:35 am


Καθαρά Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Μια φασολάδα για ρεκόρ γκίνες στη Θέρμη

Στη Θέρμη, στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζουν μια τεράστια φασολάδα για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 10:29 am


Ο βλάχικος γάμος στη Θήβα

Στη Θήβα την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας γιορτάζεται το έθιμο του βλάχικου γάμου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 10:24 am


Πολιτική αντιπαράθεση Καρανικόλα, Σπίρτζη και Ξενοκώστα

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Σπύρος Καρανικόλας από τη Νέα Δημοκρατία, ο Χρήστος Σπίρτζης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Ξενοκώστας από το ΠΑΣΟΚ. Οι τρεις τους μίλησαν για τις επιχειρήσεις του Στέφανου Κασσελάκη και την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 10:22 am


Έλληνας άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Ένας Έλληνας τουρίστας άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά, με τους Τούρκους να μιλούν για πρόκληση.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 10:10 am


Ώρα Ελλάδος 18/03/2024

Τα ψώνια για το σαρακοστιανό τραπέζι στη Βαρβάκειο, η αυλαία του πατρινού καρναβαλιού, οι «σίγουροι» των Ευρωεκλογών για Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τα σοβαρά επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία, η τιμή της λαγάνας και το κόστος στις ταβέρνες σήμερα Καθαρά Δευτέρα, η αύξηση του κατώτατου μισθού και τα ξεχωριστά έθιμα της Κωνσταντινούπολης, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Γιάννη Κολοκυθά και τον Γιάννη Φώσκολο μίλησαν ο Διονύσης Ρίζος, ο Απόστολος Ραυτόπουλος ,ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Ανθούλα Ανάσογλου, ο Στράτος Μαυροειδάκος, ο Χρήστος Συμεωνίδης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Σπύρος Καρανικόλας, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Χρήστος Ξενοκώστας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:58 am


Ξεχωριστά έθιμα της Αποκριάς στην Κωνσταντινούπολη

Άρωμα Αποκριάς από την Πόλη, με πολλά ξεχωριστά έθιμα να δίνουν μια άλλη νότα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:43 am


Μαυροειδάκος, Συμεωνίδης και Αγγελόπουλος για τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στα πανεπιστήμια

Ανοχή τέλος για την ανομία στα πανεπιστήμια, διαμηνύει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Για το θέμα των πανεπιστημίων και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε αυτό μίλησαν στην εκπομπή ο Στράτος Μαυροειδάκος, ο Χρήστος Συμεωνίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:36 am


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 18/03/2024

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells που ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ιγκα Σφιοντεκ μετά από 1 ώρα και 8 λεπτά αγώνα. 6-4 και 6-0 τα σετ για την Πολωνή νούμερο 1 του κόσμου. Στο ποδόσφαιρο, αδιανόητες εικόνες στην Τουρκία. στο φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε. Την ώρα που οι παίκτες της Φενερ πανηγύριζαν στη σέντρα τη νίκη τους με 3-2 οπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και ήρθαν στα χέρια μαζί τους. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, νικώντας με 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην 2η θέση ανέβηκαν οι Μπλαουγκράνα στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:26 am


Η πρώτη αγωγή από απόδημο για τα προεκλογικά mail Ασημακοπούλου – Τι λέει ο Βασίλης Σωτηρόπουλος

Έγινε πρώτη αγωγή από απόδημο για τα προεκλογικά mail Ασημακοπούλου. Για το φλέγον αυτό ζήτημα μίλησε στην εκπομπή ο δικηγόρος των απόδημων, Βασίλης Σωτηρόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:19 am


Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα – Τι λέει η Ανθούλα Ανάσογλου

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του άτυχου χάσκι στην Αράχωβα. Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά φυσικού προσώπου για την κακοποίηση και τον θάνατο του Όλιβερ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:11 am


Τι θα γίνει με την αύξηση του κατώτατου μισθού

Διονύσης Ρίζος, Απόστολος Ραυτόπουλος και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου συζητούν για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 9:03 am


Η τιμή της λαγάνας και το κόστος στις ταβέρνες σήμερα Καθαρά Δευτέρα

10-30% είναι αυξημένη η τιμή της λαγάνας φέτος, ενώ τσουχτερές θα είναι και οι τιμές στις ταβέρνες τη σημερινή μέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:56 am


Σαρακοστιανά – Αυξημένη η κίνηση στη Βαρβάκειο ιχθυαγορά

Οι Αθηναίοι από νωρίς το πρωί καταφθάνουν στη Βαρβάκειο ιχθυαγορά για τα ψώνια του σαρακοστιανού τραπεζιού.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:39 am


Βραζιλία: Ο Αντριάνο ήταν ο βασιλιάς του καρναβαλιού!

Στα 42 του ο Αντριάνο έδωσε το ρυθμό πάνω στο άρμα της διάσημης σχολής του Σάο Πάολο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:30 am


Kαθαρά Δευτέρα: Με... χαρταετό εμφανίστηκε στο στούντιο η Έλβη Μιχαηλίδου!

Η αθλητικογράφος του OPEN εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" μαζί με έναν χαρταετό σε... έκδοση τσέπης. Όπως είπε, τον έφτιαξαν πρόσκοποι και εκείνη του κόλλησε αυτοκόλλητα από το Λονδίνο όπου θα ήθελε να ζει, με τον Γιάννη Κολοκυθά και τον Γιάννη Φώσκολο να την πειράζουν γι' αυτό.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:25 am


Ο Ορμπελίν Πινέδα πέταξε χαρταετό τηρώντας το έθιμο!

Ο Ορμπελίν Πινέδα μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά τήρησαν το έθιμο και πέταξαν χαρταετό. Στο Μεξικό ο χαρταετός δεν έχει το σχήμα που έχουμε εδώ. Λέγεται papalote, που σημαίνει πεταλούδα και προσομοιάζει σε τέτοια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:22 am


Ασύλληπτη βία στην Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ έκαναν ντου και έπαιξαν ξύλο με παίκτες της Φενέρ!

Αδιανόητες εικόνες στο φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε. Την ώρα που οι παίκτες της Φενερ πανηγύριζαν στη σέντρα τη νίκη τους με 3-2 οπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο. Οι χούλιγκαν μάλιστα ήταν και οπλισμένοι αφού κρατούσαν μαχαίρια και ρόπαλα, με τα οποία επιχείρησαν και να επιτεθούν στους παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, ενώ ορισμένοι ήρθαν και στα χέρια μαζί τους.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:17 am


Από νωρίς στην ουρά για χαλβά Δραπετσώνας

Ο χαλβάς τη σημερινή ημέρα θα έχει την τιμητική του σε κάθε τραπέζι της χώρας. Στη Δραπετσώνα από νωρίς ο κόσμος περιμένει στην ουρά για να αγοράσει το γλύκισμα της Σαρακοστής.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:08 am


Από νωρίς για λαγάνα οι Θεσσαλονικείς

Αυξημένη η κίνηση στα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης, με τη λαγάνα να έχει την τιμητική της σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 8:00 am


Εικόνες με τον Τάσο Δούση, Κυριακή στις 17:45

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:52 am


Καιρός 18/03/2024: Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη χώρα

Με τον καιρό γενικά να μην προβληματίζει θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:30 am


Οι «σίγουροι» των Ευρωεκλογών για Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Οι Ευρωεκλογές είναι προ των πυλών και τα κόμματα αρχίζουν να ετοιμάζουν τα ευρωψηφοδέλτιά τους. Κάποια πρόσωπα έχουν ήδη «κλειδώσει» σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:16 am


Στο αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ

Μετά τη διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ 49 άτομα συνελήφθησαν. Όλοι τους τη σημερινή μέρα, θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 7:01 am


Έπεσε η αυλαία το βράδυ στο καρναβάλι της Πάτρας, με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου

Με 70.000 καρναβαλιστές ολοκληρώθηκε η μεγαλοπρεπής παρέλαση του καρναβαλιού στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 6:37 am


Μέχρι το μεσημέρι θα μείνει ανοιχτή η Βαρβάκειος

Φρέσκα σαρακοστιανά σε προσιτές τιμές στη Βαρβάκειο Αγορά, η οποία έμεινε ανοιχτή για εκδηλώσεις και το βράδυ της Κυριακής.

Δημοσιεύθηκε στις 18 March 2024 | 6:27 am


Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς: 81 χρόνια από την πρώτη διαδρομή στα στρατόπεδα του θανάτου

Σιωπηλή πορεία για τους Έλληνες Εβραίους μάρτυρες του ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:48 pm


Σάκκαρη; Από την απογοήτευση του καλοκαιριού στην πρόκριση σε τελικό επτά μήνες μετά

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Γκροφ και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό και την ευκαιρία, να επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ του παγκοσμίου τένις.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:42 pm


Νέα έκρηξη του ηφαιστείου της χερσονήσου Ρεϊκιάνες

Το ηφαίστειο Ρεϊκιάνες εξερράγη για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:37 pm


«Αλμυρή» η τιμή της λαγάνας για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές των θαλασσινών και στα σούπερ μάρκετ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:31 pm


Το Ζάππειο πλημμύρισε με χρώματα, κέφι και χαμόγελα

Στην Αθήνα επικράτησε κλίμα γιορτής και καρναβαλιού με πολλά χορευτικά και μουσικά δρώμενα και ξένους τουρίστες να τα απολαμβάνουν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:27 pm


Εκδηλώσεις, χορός και ξεφάντωμα σε κάθε γωνιά της χώρας

Πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος με το κέφι να ξεχειλίζει.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:22 pm


Συνεχίζεται το ξεφάντωμα στο πατρινό καρναβάλι

Μαραθώνιος κεφιού με 70.000 καρναβαλιστές στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:18 pm


Πάτρα: Κέφι και χορός για χιλιάδες καρναβαλιστές

Πολύ κέφι και χιλιάδες καρναβαλιστές απόλαυσαν το καρναβάλι της Πάτρας, όμως δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:14 pm


Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και το θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου στην υπόθεση του Όλιβερ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:09 pm


«Λάβρος» Τραμπ – Προειδοποιεί με μακελειό αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ

Μάχη στήθος με στήθος Τραμπ – Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:05 pm


Κεντρικό δελτίο 17/03/2024

Ευρωστήριξη της Αιγύπτου με 7.4 δισεκατομμύρια, για να σταματήσει η «έκρηξη» μεταναστευτικών ροών προς Κρήτη και Ευρώπη. Παρέμβαση Μητσοτάκη και τετ α τετ με Σίσι. Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα. Αλληλοκατηγορίες και για τις εταιρείες Κασσελάκη. Σενάριο έκπληξη για υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στο εδώλιο 49 καταληψίες μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Αριστοτέλειο». Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:57 pm


Συγκλονιστικές εικόνες με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Δεκάδες Παλαιστίνιοι παλεύουν να ξεκολλήσουν ένα κοντέινερ με φαγητό μεταξύ δύο κτιρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:46 pm


Μακρόν: Δεν αποκλείονται επιχειρήσεις της Δύσης στην Ουκρανία – Δεν το εύχομαι

Ο Εμανουέλ Μακρόν παραχώρησε συνέντευξη στην «Le Parisien» και μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι «δεν υπήρξε ποτέ διαφωνία ανάμεσα σε εμένα και τον Καγκελάριο Σολτς».

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:41 pm


Μόσχα: Οι επιθέσεις του Κιέβου σε αμάχους δείχνουν την απάνθρωπη ουσία του καθεστώτος του

Ρωσικές πηγές αναφέρουν, ότι διεθνείς παρατηρητές απειλήθηκαν για να μην είναι παρόντες στις προεδρικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:35 pm


Ουκρανικές επιθέσεις με drone στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Μόσχας

Ουκρανικό σφυροκόπημα σε έξι από τα 45 διυλιστήρια της Ρωσίας, ενώ διεξάγονται οι προεδρικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:31 pm


Έφοδος ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ: Στο εδώλιο θα καθίσουν οι 49 συλληφθέντες

Οι αστυνομικοί βρήκαν κοντάρια και μεταλλικούς τροχούς κοπής κατά την έφοδό τους στο Πανεπιστημίο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:26 pm


Η πρώτη αγωγή από απόδημο για τα προεκλογικά mail Ασημακοπούλου

Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου από απόδημο για τη διαρροή από το υπουργείο Εσωτερικών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:20 pm


Φρέντη Μπελέρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές

Η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, εξετάζεται σοβαρά, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης θα αξιολογήσει βιογραφικά στο στρατόπεδο της Θήβας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:14 pm


Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Όαση Σίβα, πριν τις συναντήσεις με Σισί – Φον Ντερ Λάιεν

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σίβα και τις εταιρείες Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:08 pm


Μητσοτάκης σε Σισί: Δεν πρέπει να δημιουργηθεί νέος διάδρομος μεταναστευτικών ροών

Η Ευρώπη στηρίζει με όλα τα μέσα τον Σισί, καθώς δεν θέλει αποσταθεροποίηση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:03 pm


«Φωτιά» για την Ελλάδα η «έκρηξη» των μεταναστευτικών ροών

Στη διεθνή Σύνοδο στο Κάϊρο, όπου νωρίτερα Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Κομισιον, η Ιταλίδα Πρωθυπουργός Μελόνι κι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες υπέγραψαν συμφωνίες με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Σίσι, που προβλέπουν για διεθνή βοήθεια σχεδόν 7,5 δις στην Αίγυπτο με στόχο να παράσχουν ισχυρή στήριξη στη χώρα που δοκιμάζεται σφοδρά από τον πόλεμο στη Γάζα και τα χτυπήματα των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, ώστε να μην καταρρεύσει η Αίγυπτος και να μπει φρένο στην έκρηξη προσφυγικών ροών προς Γαύδο και Κρήτη, μέσω και Λιβύης. Αν αποσταθεροποιηθεί υπάρχει κίνδυνος να κατευθυνθούν προς τη Μεσόγειο 9 εκατομμύρια πρόσφυγες, οι 8 από τον αιματηρό εμφύλιο στο Σουδάν νότια της Αιγύπτου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:56 pm


Τανζανία Β΄Μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Τανζανια, μία χώρα με έντονη πολιτισμική ποικιλία. Η εκπομπή ξεκινά με μια μοναδική επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Νγκορονγκόρο, όπου έρχονται σε επαφή με την αφρικανική ζούγκλα, ενώ στη λίμνη Ντούτου θαυμάζουν το υπέροχο φυσικό υπερθέαμα που προσφέρει. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται επίσης το πασίγνωστο Σερενγκέτι. Στο Σερενγκέτι έχουν την ευκαιρία να κάνουν σαφάρι και να έρθουν σε απόλυτη επαφή με τη φύση διανυκτερεύοντας σε camp, σε απόσταση αναπνοής μάλιστα από λεοπαρδάλεις. Στη συνέχεια μένουν έκπληκτοι από τα εντυπωσιακά τοπία και την άγρια ζωή στην περιοχή Σερονέρα. Τέλος, βιώνουν μία αυθεντική και μοναδική εμπειρία σε ένα χωριό Μασάι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:52 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 17/03/2024 | OPEN TV

Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα της Αιγύπτου. Αλληλοκατηγορίες και για τις εταιρείες Κασσελάκη. Ευρωστήριξη της Αιγύπτου με 7.4 δισεκατομμύρια, για να σταματήσει η «έκρηξη» μεταναστευτικών ροών προς Κρήτη και Ευρώπη. Παρέμβαση Μητσοτάκη και τετ α τετ με Σίσι. Σενάριο έκπληξη για υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στο εδώλιο 49 καταληψίες μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Αριστοτέλειο». Τέλος στα «πάρτι τυφλής βίας» στα πανεπιστήμια διαμηνύει ο Μητσοτάκης. Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με drones στα αεροδρόμια της Μόσχας και σε ρωσικά διυλιστήρια λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:14 pm


Σερενγκέτι - Τανζανία

Το Σερενγκέτι είναι μια μοναδική εμπειρία, που πολλοί θεωρούν, ότι είναι το κορυφαίο σαφάρι στον πλανήτη και έχει έκταση όσο η Αυστρία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:09 pm


Λίμνη Ντούτου: Ένα μοναδικό υπερθέαμα

Η λίμνη Ντούτου στο Εθνικό Πάρκο Νγκορονγκόρο είναι σαν ένα ψεύτικο σκηνικό, που όμως είναι αληθινό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 5:53 pm


Next Please | 17/03/2024

Η αποκριάτικη ατμόσφαιρα, το κέφι, η παίκτρια που έφερε καρυδόπιτα, αλλά και τα πολλά «Χ», που εκνεύρισαν την Αννίτα ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό έφτασε η Βίκυ, που απάντησε σωστά σε μόλις μία από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 500 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 5:35 pm


Next Please: Ένα στα δώδεκα και 500 ευρώ για την Βίκυ στον τελικό

Η Βίκυ πέρασε στον τελικό και απάντησε σωστά μόλις σε μία από τις δώδεκα ερωτήσεις. Με αυτή της την επίδοση κατάφερε να κερδίσει 500 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 5:32 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 17/03/2024 | OPEN TV

Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα της Αιγύπτου. Αλληλοκατηγορίες και για τις εταιρείες Μητσοτάκη. Ευρωστήριξη της Αιγύπτου με 7.4 δισεκατομμύρια, για να σταματήσει η «έκρηξη» μεταναστευτικών ροών προς Κρήτη και Ευρώπη. Παρέμβαση Μητσοτάκη και τετ α τετ με Σίσι. Σενάριο έκπληξη για υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στο εδώλιο 49 καταληψίες μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Αριστοτέλειο». Τέλος στα «πάρτι τυφλής βίας» στα πανεπιστήμια διαμηνύει ο Μητσοτάκης. Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με drones στα αεροδρόμια της Μόσχας και σε ρωσικά διυλιστήρια λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 5:18 pm


Next Please: Παίκτρια έφερε καρυδόπιτα με σοκολάτα και κέρασε τους πάντες

Η Βίκυ έφερε καρυδόπιτα με σοκολάτα και είπε μια ιστορία από την πρώτη νύχτα του γάμου της.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 4:12 pm


Next Please: Βρήκε όλες τις ατάκες από ελληνικές σειρές και πλησίασε στον τελικό

Ο Μιχαήλ βρήκε το όνομα των ηθοποιών, που είπαν επικές ατάκες σε ελληνικές σειρές και έκανε βήμα για τη θέση στον τελικό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 4:03 pm


Συνταγή για cookies με χαλβά και σταφίδες από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει cookies με χαλβά και σταφίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:44 pm


Συνταγή για πρασοτυρόπιτα σουφλέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτη πρασοτυρόπιτα σουφλέ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:39 pm


Συνταγή για νηστίσιμη τούρτα με χαλβά, πορτοκάλι και κουβερτούρα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει νηστίσιμη τούρτα με χαλβά, πορτοκάλι και κουβερτούρα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:34 pm


Συνταγή για κοντοσούβλι θαλασσινών από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κοντοσούβλι θαλασσινών, που μοσχοβολάει θάλασσα και αρωματικά.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:29 pm


Συνταγή για άζυμη λαγάνα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει άζυμη λαγάνα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:24 pm


Συνταγή για σουπιές με ρύζι και χόρτα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σουπιές με ρύζι και χόρτα, ένα ιδανικό πιάτο για τη νηστεία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:20 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 46, κύκλος 01

Ο Βαγγέλης έχει τις καλύτερες προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ξεκινάει με σουπιές με ρύζι και χόρτα, ένα πιάτο ιδανικό για τη νηστεία και συνεχίζει με κοντοσούβλι θαλασσινών, που μοσχοβολάει θάλασσα και αρωματικά. Φτιάχνει μία πεντανόστιμη άζυμη λαγάνα αλλά και μία εντυπωσιακά αφράτη πρασοτυρόπιτα σουφλέ. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει μία ξεχωριστή νηστίσιμη σοκολατένια τούρτα με χαλβά πορτοκάλι και κουβερτούρα και ψήνει απίθανα cookies με χαλβά και σταφίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 3:12 pm


Δελτίο στη νοηματική 17/03/2024

Στο αυτόφωρο θα δικαστούν αύριο Δευτέρα οι 49 συλληφθέντες από τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίτερα σήμερα. Μέχρι αύριο οι 49 συλληφθέντες θα παραμείνουν κρατούμενοι. Ολοκληρώνεται απόψε η εκλογική διαδικασία των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία στη σκιά της πολεμικής σύρραξης την ώρα που έχουν ενταθεί οι ουκρανικές επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:58 pm


Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία μνήμης προς τον παλιό εμπορευματικό σταθμό

Συγκέντρωση και πορεία μνήμης πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη για τα 81 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το Άουσβιτς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:52 pm


Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αθήνας

Παιδική αποκριάτικη γιορτή στο Ζάππειο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:47 pm


Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το πατρινό καρναβάλι

Σε εξέλιξη η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και 70.000 καρναβαλιστών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:43 pm


«Τσιμπημένες» οι τιμές σε λαγάνα και χαλβά ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Από 3 έως και 3.70 ευρώ αναμένεται να κινηθεί η τιμή της απλής λαγάνας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:38 pm


Ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:33 pm


Ο Τραμπ τονίζει ότι σε περίπτωση ήττας του δεν θα υπάρξουν άλλες εκλογές στη χώρα

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ντόναλντ Τραμπ επιδόθηκε σε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, τέσσερις ημέρες αφού εξασφάλισε το χρίσμα της παράταξης των Ρεπουμπλικανών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:28 pm


Νέα έκρηξη του ηφαιστείου χερσονήσου Ρεϊκιάνες της Ισλανδίας

Το ηφαίστειο Ρεϊκιάνες στην Ισλανδία εξερράγη για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:24 pm


Βόμβα σκότωσε 36 μέλη της ίδιας οικογένειας στη Λωρίδα της Γάζας

Ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε από ισραηλινή επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό στη Γάζα. Στο Τελ Αβίβ και σε άλλες πόλεις του Ισραήλ, παράλληλα, χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους απαιτώντας τερματισμό του πολέμου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:19 pm


Επιμένει ο Μακρόν για εμπλοκή δυτικών δυνάμεων στην Ουκρανία

«Θα χρειαστούν επιχειρήσεις των δυτικών κατά των ρωσικών δυνάμεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εμανουέλ Μακρόν για την Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:15 pm


Τελευταία μέρα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία

Ολοκληρώνεται απόψε η εκλογική διαδικασία των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία στη σκιά της πολεμικής σύρραξης την ώρα που έχουν ενταθεί οι ουκρανικές επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια. Οι εκλογές διεξάγονται σε 11 διαφορετικές ζώνες ώρας στη μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη με τον Πούτιν να επιδιώκει νέο ρεκόρ εκλογής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:09 pm


Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από το υπ. Εσωτερικων

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να ζητούν απαντήσεις για το ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση των προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στο γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Ζητούν μάλιστα και από την Νίκη Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, τελευταία δημοσκόπηση δείχνει πως η ΝΔ διατηρεί ευρύ προβάδισμα στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακτά την 2η θέση από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 2:05 pm


Δελτίο καιρού 17/03/2024

Με τον άστατο καιρό να περιορίζεται προς τα νότια αναμένεται να κυλήσει η Καθαρά Δευτέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:51 pm


Αθλητικό δελτίο 17/03/2024

Σημαντικές νίκες στη μάχη παραμονής που θα δώσουν πήραν στην πρεμιέρα των πλέι άουτ Παναιτωλικός και Βόλος κόντρα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένει ο ΠΑΣ που ηττήθηκε από τον Ατρόμητο ενώ χωρίς νικητή έληξε το Κηφισιά- ΟΦΗ. Την μετακίνηση του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Χετάφε. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:49 pm


Μεσημεριανό δελτίο 17/03/2024

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου είχαμε χθες και στο ΑΠΘ. Οι 49 συλληφθέντες από το ΑΠΘ οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα με αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στην Αίγυπτο βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να ζητούν απαντήσεις για το ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση των προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στο γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Ζητούν μάλιστα και από την Νίκη Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ευλαμπία Ρέβη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:44 pm


Στο Κάιρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αιγύπτου

Στην Αίγυπτο βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες..

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:38 pm


Νέα ερωτήματα της Νέας Δημοκρατίας για τις εταιρείες Κασσελάκη

Η αντιπαράθεση για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζεται.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:29 pm


49 συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ

Οι 49 συλληφθέντες από το ΑΠΘ οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:23 pm


Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ – 49 συλλήψεις

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου είχαμε χθες και στο ΑΠΘ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:20 pm


Το «Επί Τόπου» ταξιδεύει σε διάφορες γωνιές της χώρας για τις Απόκριες

Νάξος, Ξάνθη, Πάτρα και Ρέντη ετοιμάζονται για το σημερινό καρναβάλι. Από νωρίς οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει και η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται εκεί και μας χαρίζει όμορφες εικόνες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:13 pm


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 17/03/2024

Αρχίζουμε με το ολυμπιακό άθλημα της ξιφασκίας. Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης του Σιντ Νικλας στο Βέλγιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον ημιτελικό με 15-9 από την δυο φορές χρυση Ολυμπιονίκη και κορυφαία του αγωνίσματος την Γιαπωνέζα Μισακι Εμούρα. Πάμε στο ποδόσφαιρο. Σπουδαίο διπλό στην μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε στην Τρίπολη ο Βόλος που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα. Οι Θεσσαλοί χτύπησαν με δυο γκολ μέσα σε 6 λεπτά στο 2ο μέρος. Στο Περιστέρι μπορεί ο ΠΑΣ να ήταν καλύτερος όμως ο Ατρόμητος με buzzer beater πήρε τη νίκη με 3-2, βυθίζοντας στην εσωστρέφεια τους Γιαννιώτες που παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:07 pm


Επί Τόπου 17/03/2024

Η φημολογούμενη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο Mega, οι συζητήσεις της Ελεονώρας Μελέτη με την ΕΡΤ, οι πρωταγωνιστές του Σασμού που χώρισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το χθεσινό live του J2US, ο θάνατος του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη, οι λόγοι που οδήγησαν τον Πασχάλη Τερζή να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, ο σάλος που έχει προκληθεί στην Κύπρο για τη Μονή Αββακούμ, η μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη κατά της δημιουργού της αφίσας που απεικονίζει γυμνή έγκυο πάνω σε Σταυρό και το coming out της Nικολίνας Νικολούζου ως τρανς γυναίκα, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Χάρης Ακριτίδης, που μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής του, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον Νίκο Παππά.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 1:04 pm


Η παίκτρια του «My Style Rocks», Nικολίνα Νικολούζου έκανε coming out ως τρανς γυναίκα

Το δικό της coming out ως τρανς γυναίκα έκανε η παίκτρια του «My Style Rocks», Nικολίνα Νικολούζου, με τις συμπαίκτριές της, την ώρα της ανακοίνωσης, να την κοιτούν αποσβολωμένες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 12:37 pm


Μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη κατά της δημιουργού της αφίσας που απεικονίζει γυμνή έγκυο πάνω σε Σταυρό

Ο παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης μίλησε στην εκπομπή για τη μήνυση που έχει καταθέσει στην Ελίνα Ψύκου, για την αφίσα που απεικονίζει γυμνή έγκυο πάνω σε Σταυρό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 12:29 pm


To «Επί Τόπου» ζωντανά στην παρέλαση της Πάτρας

Χιλιάδες καρναβαλιστές γέμισαν με χρώμα και ζωντάνια τους δρόμους της Πάτρας για να γιορτάσουν το φετινό καρναβάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 12:20 pm


O Χάρης Ακριτίδης τραγουδά για τον φίλο του Βασίλη Καρρά

Μια αφιέρωση στον αγαπημένο του φίλο, Βασίλη Καρρά, έκανε ο Χάρης Ακριτίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 12:14 pm


O Χάρης Ακριτίδης για τις δυσκολίες της ζωής του και το ευχαριστώ στον Νίκο Παππά

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Χάρης Ακριτίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, ενώ είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παππά για την οικονομική βοήθεια που του παρείχε.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 12:06 pm


Σάλος με τη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο – Το «Άγιο Μύρο» και ο ξυλοδαρμός γυναίκας

Σάλος στην Κύπρο με τη Μονή Αββακούμ. Μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται μοναχοί να τοποθετούν μύρο στον σταυρό για να πείσουν πιστούς για το θαύμα. Σε άλλο βίντεο μοναχοί χτυπούν μια γυναίκα με ζωνάρι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 11:45 am


Οι λόγοι που οδήγησαν τον Πασχάλη Τερζή να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα – Τι λέει ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Ο Πασχάλης Τερζής έχει καιρό να εμφανιστεί δημόσια και οι θαυμαστές του αγωνιούν, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για την υγεία του. Στην εκπομπή για τον καλό του φίλο μίλησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 11:33 am


Αλεξανδρούπολη: 15χρονος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να βγάλει μια σέλφι – Τι λέει ο παππούς του

Τραγική κατάληξη για έναν 15χρονο από την Αλεξανδρούπολη είχε η προσπάθειά του να βγάλει μια σέλφι. Το άτυχο παιδί έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στην εκπομπή για αυτό το τραγικό συμβάν μίλησε ο παππούς του παιδιού.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 11:17 am


J2US: Η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σόου

Στο χθεσινό live του J2US είχαμε την αναπάντεχη αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 11:07 am


J2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές της βραδιάς

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό live του J2US.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 11:00 am


Σασμός: Κατάρα ή σύμπτωση – Οι πρωταγωνιστές που χώρισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές του Σασμού έχουν χωρίσει κατά τη διάρκεια που παίζεται η σειρά. Λέτε να είναι κατάρα ή σύμπτωση;

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:51 am


Από το Mega στην ΕΡΤ η Ελεονώρα Μελέτη;

To μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega είναι αβέβαιο και έτσι υπάρχουν φήμες για μετακίνησή της στην ΕΡΤ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:41 am


Κόβουν έξοδα από παντού στο Mega – Εθνική εορτή χωρίς ζωντανές εκπομπές

Το Mega αποφάσισε να μην υπάρχουν ζωντανές εκπομπής το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:35 am


Η φημολογούμενη μεταγραφή της Σκορδά στο Mega και το ντόμινο εξελίξεων που θα φέρει

Έτοιμη να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό είναι η Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα αναμένεται να πάρει μεταγραφή για το Mega. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, θα υπάρξει ντόμινο εξελίξεων που θα αφορούν την Ελένη Μενεγάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:29 am


Πρόσκοποι από το σύστημα Γλυφάδας δείχνουν στον Σπύρο και την Ευλαμπία τα μυστικά του χαρταετού

Μικροί και μεγάλοι πρόσκοποι από το σύστημα Γλυφάδας έδειξαν τα μυστικά του χαρταετού στον Σπύρο Χαριτάτο και στην Ευλαμπία Ρέβη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:09 am


Φτιάχνουμε την παραδοσιακή λαγάνα

Η λαγάνα έχει την τιμητική της την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Η κάμερα της εκπομπής δείχνει τα μυστικά για την παρασκευή της,

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 10:02 am


Ο χαρταετός στον ελληνικό πολιτισμό – Οι συμβολισμοί του

Τι είπε στην εκπομπή ο Έλληνας βιοτέχνης που είναι ο τελευταίος που φτιάχνει χαρταετούς.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:57 am


Τώρα μαζί 17/03/2024

Η φωτογραφία του Σπύρου Χαριτάτου από το παρελθόν, ο απεγκλωβισμός παιδιών από τον Ιλισσό, ο άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα στο στενό ανάμεσα σε Πέραμα και Σαλαμίνα, το βίντεο-σοκ από τη Μεγάλη Βρετανία με μωρό να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο, το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κάιρο, το χάλκινο μετάλλιο της Δώρας Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας του Βελγίου, το κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού, το πάρτι στην Πάτρα για το καρναβάλι, οι εκλογές στη Ρωσία και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος και ο Ιπποκράτης Δασκαλάκης, η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Χρυσόγονος από το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:51 am


Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ – Δεκάδες προσαγωγές

Μετά το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο στο ΑΠΘ και προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:42 am


Μαζική συμμετοχή στις εκλογές στη Ρωσία – Στόχος του Πούτιν να ξεπεράσει το ποσοστό του 80%

Συνεχίζονται οι εκλογές στη Ρωσία, με τη συμμετοχή να είναι μαζική. Ο στόχος του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι να πιάσει ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 80%.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:37 am


Ξέφρενο πάρτι στην Πάτρα πριν από την καρναβαλική παρέλαση

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Αποκριάς. Προορισμός χιλιάδων Αθηναίων το Πατρινό καρναβάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:29 am


Πόσο κοστίζει το σαρακοστιανό τραπέζι

Πως διαμορφώνεται το χρηματιστήριο των μαλακίων λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:24 am


Πολιτική αντιπαράθεση Βόζεμπεργκ, Χατζησωκράτη και Χρυσόγονου

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν η Ελίζα Βόζεμπεργκ από τη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Χρυσόγονος από το ΠΑΣΟΚ. Οι τρεις τους ήρθαν σε αντιπαράθεση για τις δημοσκοπήσεις, τα μη κρατικά πανεπιστήμια, την υπόθεση Ασημακοπούλου και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Αριστοτέλειο και Πανεπιστημιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 9:15 am


Ξιφασκία: "Χάλκινη" η Δώρα Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελγίου

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης του Σιντ Νικλας στο Βέλγιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον ημιτελικό με 15-9 από την δυο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη και κορυφαία του αγωνίσματος την Γιαπωνέζα Μισακι Εμούρα. Η Γκουντούρα έχει ήδη εξασφαλίσει την ολυμπιακή πρόκριση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:45 am


Απόκριες 2024: Η Έλβη Μιχαηλίδου έφερε τα πάνω κάτω στο στούντιο του ΟPEN! Έδωσαν ρέστα χορεύοντας με τον Σπύρο Χαριτάτο

Η πρωινή εκπομπή «Τώρα Μαζί» με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο μπήκε σε άκρως καρναβαλική διάθεση στην ώρα των αθλητικών ειδήσεων με την αθλητικογράφο του σταθμού, Έλβη Μιχαηλίδου, να φέρνει στο στούντιο αποκριάτικα αξεσουάρ. Η ίδια φόρεσε μια στέκα... τηγανητή πατάτα ενώ για την Ευλαμπία έφερε αυτάκια γάτας και για τον Σπύρο ένα μουστάκι! Από διαφορετικά πήραν και οι όλοι τεχνικοί με το κλίμα στο πλατό να γίνεται άκρως εορταστικό!

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:40 am


Στο Κάιρο Μητσοτάκης – Φον ντερ Λάιεν και Μελόνι

Στο τραπέζι της συζήτησης, η έκρηξη μεταναστευτικών ροών από Αίγυπτο σε Κρήτη και η βοήθεια προς την Αίγυπτο για να χτυπηθούν οι δουλέμποροι.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 8:33 am


Φτιάχνουμε παραδοσιακό χαλβά σε εργαστήριο

Ο χαλβάς είναι ένα γλύκισμα που θα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες. Η κάμερα της εκπομπής, τρύπωσε σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο και σας φανερώνει τα μυστικά της συνταγής δεκαετιών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:53 am


Σταθακόπουλος και Δασκαλάκης για μεταναστευτικές ροές και τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Δημήτρης Σταθακόπουλος και ο Ιπποκράτης Δασκαλάκης. Οι δυο τους μίλησαν για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο και τις μεταναστευτικές ροές, ενώ αναφέρθηκαν και στις τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:42 am


Μεγάλη Βρετανία: Βίντεο σοκ – Μωρό καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει βίντεο από τη Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο ένα μωρό καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:21 am


Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Αριστοτέλειο, Πανεπιστημιούπολη και Εξάρχεια

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στην εκπομπή για τις επιχειρήσεις στο Αριστοτέλειο, την Πανεπιστημιούπολη και τα Εξάρχεια.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 7:12 am


Εφημερίδες 17/03/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:56 am


Άνθρωπος βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στο στενό ανάμεσα σε Πέραμα και Σαλαμίνα

Ένας άντρας κολυμπούσε στη θάλασσα στο στενό ανάμεσα σε Πέραμα και Σαλαμίνα, με το πλήρωμα ενός πλοίου να τον εντοπίζει και να τον ανεβάζει στο κατάστρωμα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:49 am


Παρολίγο τραγωδία στον Ιλισσό – Ξαφνικό μπουρίνι εγκλώβισε παρέα παιδιών στην άκρη του ποταμού

Μια παρέα παιδιών κατέβηκε στον Ιλισσό για να παίξει, αλλά μετά το ξαφνικό μπουρίνι εγκλωβίστηκε στην άκρη του ποταμού. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τα παιδιά κατάφεραν να φύγουν από το σημείο, μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:42 am


Μια φωτογραφία από το παρελθόν: O Σπύρος Χαριτάτος ντυμένος… Άραβας

H Eυλαμπία Ρέβη ξάφνιασε τον Σπύρο Χαριτάτο, με μια φωτογραφία από το παρελθόν. Συγκεκριμένα πολλά χρόνια πίσω, τον είδαμε ντυμένο… Άραβα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:33 am


Καιρός 17/03/2024: Αστάθεια τις απογευματινές ώρες

Με άστατες καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις για τη σημερινή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 March 2024 | 6:24 am


Πάτρα: Χιλιάδες επισκέπτες, 70.000 καρναβαλιστές σε 181 πληρώματα

Αύριο είναι η κορύφωση του πατρινού καρναβαλιού με την μεγάλη παρέλαση και το κάψιμο του καρνάβαλου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:56 pm


«Βουλιάζει» η Πάτρα για την κορύφωση του καρναβαλιού

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Πάτρα με 70.000 καρναβαλιστές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:51 pm


Θεσσαλονίκη: Έξοδος «μαμούθ» για το τριήμερο της Αποκριάς

Τριπλασιάστηκαν τα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ για δημοφιλείς προορισμούς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:47 pm


ΚΤΕΛ Κηφισού: 400 δρομολόγια για Πάτρα το τριήμερο

Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο, καθώς 95.000 αυτοκίνητα έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:42 pm


Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της αποκριάς

Μέχρι και την Τρίτη τα ΚΤΕΛ θα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:37 pm


Οι τελευταίες αγορές για τα νηστίσιμα της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένες έως και 15% οι τιμές στα θαλασσινά σε σούπερ μάρκετ και ιχθυοπωλεία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:32 pm


12χρονη: Γνωρίζει τις δικαστικές εξελίξεις – Είναι ράκος

Οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι ο ψυχισμός των παιδιών είναι ευάλωτός, ενώ πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί της συνηγόρου του Μίχου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:28 pm


Νέο περιστατικό με Boeing που μετέφερε 139 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα

Το αεροσκάφος έχασε εξωτερικό κομμάτι της ατράκτου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:23 pm


Στήθος με στήθος η μάχη Μπάιντεν – Τραμπ για τον Λευκό Οίκο

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες και ποινή φυλάκισης για τέσσερα χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:18 pm


Γάζα: Έφτασε το πλοίο OPEN ARMS με 200 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ Νετανιάχου και Μπαίντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:14 pm


Σόλτς – Μακρόν: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

Ο Σολτς επιμένει να αρνείται αποστολή πυραύλων και στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:08 pm


Κεντρικό δελτίο 16/03/2024

Καρέ – καρέ η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων. Έφοδος και στο «Αριστοτέλειο», δεκάδες προσαγωγές. «Δεν ήμουν τότε υπουργός», απαντάει η Κεραμέως στην αντιπολίτευση, που ζητά παραιτήσεις για τη διαρροή στοιχείων αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών προς την Ασημακοπούλου. Η πρώτη μέρα Κασσελάκη στο στρατό. Το νέο βίντεο που ανέβασε, είπε «όχι» σε άδεια εξόδου. Καταγγελίες Ελλήνων ψαράδων για αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια μετά το επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό, φόβοι για ατύχημα. Ο Πούτιν κατηγορεί το Κίεβο, ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τις ρωσικές εκλογές χτυπώντας εκλογικά τμήματα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:02 pm


Αθλητικό δελτίο 16/03/2024

Εκκίνηση σήμερα στα play out της Σούπερλιγκ με τον Βόλο να περνά από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και να πανηγυρίζει σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής. Στο Τένις τον τρίτο τίτλο της καριέρας της θα διεκδικήσει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία το βράδυ της Κυριακής στον τελικό του Indian Wells αντιμετωπίζει, την Ίγκα Σβιόντεκ, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:49 pm


Ζαχάροβα: Οι Ουκρανοί με τις επιθέσεις θέλουν να εμποδίσουν τις εκλογές

Η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «η Δύση θα αποτύχει όσες δολοπλοκίες και αν εφαρμόσει».

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:45 pm


Για δεύτερη μέρα στις κάλπες οι Ρώσοι

Δύο νεκροί από αλυσιδωτές εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ. Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:39 pm


Κασσελάκης: Νέο βίντεο με τις προετοιμασίες του πριν παρουσιαστεί

Ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα και ζήτησε να μην έχει ιδιαίτερη μεταχείριση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:33 pm


Τετ α τετ Μητσοτάκη – Σίσι: Θα συζητήσουν μεταναστευτικό και ενεργειακή συνεργασία

Στο Κάιρο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί αύριο με τον Αιγύπτιο Πρωθυπουργό και θα μιλήσουν και για την έκρηξη μεταναστευτικών ροών από την Αίγυπτο σε Κρήτη και Ευρώπη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:28 pm


Ίμια: Τουρκική ακταιωρός παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και ακολούθησε κυνηγητό

Οι Έλληνες ψαράδες καταγγέλλουν ότι οι Τούρκοι ψαρεύουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:21 pm


Κεραμέως: Δεν ήμουν υπουργός την περίοδο που έγινε η διαρροή

Μετασεισμούς συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις ευρωεκλογές μετά την αποκάλυψη ότι είχε πάρει μέσα από το υπουργείο Εσωτερικών τις διευθύνσεις email που είχε στείλει σε χιλιάδες αποδήμους, αποκαλύψεις που οδήγησαν σε αποπομπή του γραμματέα αποδήμων της ΝΔ και παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου. Η Νίκη Κεραμέως, την οποία έχει βάλει στο στόχαστρο η αντιπολίτευση, με κόμματα να ζητούν την παραίτησή της είπε ότι δεν ήταν υπουργός την περίοδο της διαρροής των email ενώ ο Μάκης Βορίδης που ήταν πριν υπουργός δήλωσε ότι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:15 pm


Για κρύπτες με μολότοφ έψαξαν οι αστυνομικοί στην Πανεπιστημιούπολη

Σε αποθήκες της Εστίας που είχαν παραβιαστεί διέμεναν οι 3 συλληφθέντες, ενώ η αστυνόμευση γύρω από την Πανεπιστημιούπολη ενισχύεται.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:09 pm


Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Αστυνομική επιχείρηση στη Φοιτητική Εστία

Νωρίτερα, τα ξημερώματα, αστυνομικοί έκαναν επέμβαση στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης, που είχαν χρησιμοποιήσει κουκουλοφόροι το τελευταίο διάστημα ως ορμητήριο και καταφύγιο για να κάψουν δεκάδες αυτοκίνητα και να επιτεθούν με φωτοβολίδες και μολότοφ σε αστυνομικούς. Τρία άτομα συνελήφθησαν ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν υλικά για τις εμπρηστικές εφόδους και μια καμένη ελληνική σημαία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:03 pm


Ένταση στο Αριστοτέλειο - Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και συγκέντρωση φοιτητών

Είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών που μπήκαν μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μετά από αίτημα του Πρύτανη σε σχολές που ήταν εβδομάδες υπό κατάληψη, όταν καταληψίες επιχείρησαν να καταστρέψουν για πολλοστή φορά την υπό κατασκευή βιβλιοθήκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:58 pm


Next Please | 16/03/2024

Ο κύριος Στέλιος και το χορευτικό του μαζί με την Αννίτα, η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην Αννίτα και την τηλεθεάτρια Μαριάννα-Χαρούλα, οι «περίεργες» ερωτήσεις και απαντήσεις, αλλά και το κέφι της Αννίτας και του κοινού ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό έφτασε η Αγλαΐα, που απάντησε σωστά σε επτά από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 1900 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 5:39 pm


Next Please: Επτά στα δώδεκα και 1900 ευρώ για την Αγλαΐα στον τελικό

Η Αγλαΐα πέρασε στον τελικό και απάντησε σωστά στις επτά από τις δώδεκα ερωτήσεις. Με αυτή της την επίδοση κατάφερε να κερδίσει 1900 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 5:35 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 16/03/2024

Καρέ – καρέ η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με ορμητήριο τη Φοιτητική Εστία, τρεις συλλήψεις. «Δεν ήμουν τότε υπουργός», απαντάει η Κεραμέως στην αντιπολίτευση, που ζητά παραιτήσεις για τη διαρροή στοιχείων αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Ασημακοπούλου. Η πρώτη μέρα Κασσελάκη στο στρατό. Το νέο βίντεο που ανέβασε, είπε «όχι» σε άδεια εξόδου. Καταγγελίες Ελλήνων ψαράδων για αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια μετά το επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό, φόβοι για ατύχημα. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 4:37 pm


Next Please: Πως «βάπτισαν» το 2008 τους δύο πρώτους μετροπόντικες της Θεσσαλονίκης;

Η Εβελίνα κλήθηκε να απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση και η σωστή απάντηση ξάφνιασε τους πάντες.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:54 pm


Συνταγή για κέικ ντόνατ από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει κέικ ντόνατ με σοκολατένιο γλάσο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:36 pm


Συνταγή για φρέσκα τορτελίνι με κοτόπουλο και μοτσαρέλα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τορτελίνι με κοτόπουλο και μοτσαρέλα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:32 pm


Συνταγή για club sandwich με κοτόπουλο και τυριά από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει club sandwich με κοτόπουλο και τυριά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:27 pm


Συνταγή για λεμονάτο μοσχαράκι με λαχανικά από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λεμονάτο μοσχαράκι με λαχανικά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:22 pm


Συνταγή για φριτάτα με σπαγγέτι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει φριτάτα με σπαγγέτι, αλλαντικά, πιπεριές και άλλα ωραία υλικά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:16 pm


Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 45, κύκλος 01

Ο Βαγγέλης μας δείχνει τον σωστό τρόπο για μία φριτάτα με σπαγγέτι, αλλαντικά, πιπεριές, και άλλα ωραία υλικά. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ένα απίθανο πιάτο της ελληνικής κουζίνας: Ένα αρωματικό λεμονάτο μοσχαράκι με λαχανικά. Ακόμα, ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο Club Sandwich με ψητό κοτόπουλο και τυριά και φτιάχνει κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας, πέστο και μοτσαρέλα που το σερβίρει με φρέσκα τορτελίνι. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα πρωτότυπο κέικ ντόνατ με ένα υπέροχο σοκολατένιο γλάσο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 3:08 pm


Δελτίο στη νοηματική 16/03/2024

Στην υπόθεση με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων τοποθετήθηκε σήμερα η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως μετά την απόσυρση από τις ευρωεκλογές της Άννας Μισελ Ασημακοπουλου και την παραίτηση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών. Σε τεταμένο κλίμα συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Βασιλική Δημοπούλου και τον Στέφανο Σίσκο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:55 pm


Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι: Δεν θέλησαν να βρεθούν μαζί ούτε μέσω βιντεοκλήσης

Στη Βρετανία τώρα που σείεται από την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με τα σενάρια για το πού βρίσκεται να παίρνουν φωτιά. Ο βρετανικός τύπος σχολιάζει και τη μη συνύπαρξης των αδερφών Ουίλιαμ και Χάρι, ούτε σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:50 pm


Νέο περιστατικό με Boeing που μετέφερε 139 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα

Έχασε εξωτερικό κομμάτι της ατράκτου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:44 pm


Δεν έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα ο Οίκος Moody΄s

Ο Οίκος Moody΄s δεν έδωσε επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:39 pm


Χιλιάδες επισκέπτες στο Πατρινό καρναβάλι – Πάνω από 60.000 καρναβαλιστές

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Πατρινό καρναβάλι. Αύριο θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:34 pm


Θεσσαλονίκη: Αυξημένες 10% οι τιμές των θαλασσινών σε σχέση με το 2023

Οι τιμές των θαλασσινών παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με την περσυνή χρονιά στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:28 pm


Στα ύψη οι τιμές των σαρακοστιανών

Οι τελευταίες αγορές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:22 pm


Το πρώτο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε στη Γάζα

Το πρώτο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε στη Γάζα, ενώ και δεύτερο έχει ήδη ξεκινήσει.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:19 pm


Επεισόδιο στα Ίμια μεταξύ σκάφους του Λιμενικού και τουρκικής ακταιωρού

Στην τουρκική πλευρά αποδίδει την παραβίαση το Λιμενικό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:14 pm


Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί στις 29 Μαρτίου

Στα χακί είναι ντυμένος από χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, που υπηρετεί στη Θήβα. Πάμε να δούμε στο βίντεο που επιμελήθηκε η Κάτια Φωτιάδου όλα τα νεότερα για τον φαντάρο πλέον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 2:08 pm


Δελτίο καιρού 16/03/2024

Με άστατο καιρό τις απογευματινές ώρες θα γιορτάσουμε την Κυριακή της Αποκριάς στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:53 pm


Αθλητικό δελτίο 16/03/2024

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Indian Wells αφήνοντας εκτός τελικού την Κόκο Γκοφ μετά από έναν ημιτελικό που κράτησε πάνω από πέντε ώρες. Αύριο η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας της κόντρα στο νούμερο 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:48 pm


Μεσημεριανό δελτίο 16/03/2024

Δεν ήμουν υπουργός Εσωτερικών όταν διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα προς την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, ενώ ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, υποστήριξε ότι οι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και του Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ. Σε τεταμένο κλίμα συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταγγέλλει την Ουκρανία για κυβερνοεπίθεση σε μία προσπάθεια να σαμποτάρει τις εκλογές. Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας είχαμε τα ξημερώματα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Ευλαμπία Ρέβη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:44 pm


Πανεπιστημιούπολη: Οι συλληφθέντες είχαν «κλειδώσει» τον χώρο – Δεν είχαν πρόσβαση οι πρυτανικές αρχές

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι τρεις προσαχθέντες, αλλά και πώς οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε κλειδωμένους χώρους.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:36 pm


Αστυνομική επιχείρηση στη φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας είχαμε τα ξημερώματα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τρεις προσαγωγές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:30 pm


Ρωσία: Συλλήψεις και ευτράπελα την πρώτη μέρα των εκλογών

Σε τεταμένο κλίμα συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταγγέλλει την Ουκρανία για κυβερνοεπίθεση σε μία προσπάθεια να σαμποτάρει τις εκλογές. Διεμήνυσε, μάλιστα, ότι θα τιμωρήσει το Κίεβο για τις επιθέσεις που αμαυρώνουν την εκλογική διαδικασία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:26 pm


Τι οδήγησε στην παραίτηση του Γ.Γ. Υπ. εσωτερικών και στην απόσυρση Ασημακοπούλου

Δεν ήμουν υπουργός Εσωτερικών όταν διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα προς την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, ενώ ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, υποστήριξε ότι οι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και του Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ. Η αντιπολίτευση, πάντως, συνεχίζει να εξαπολύει πυρ ομαδόν για το θέμα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:22 pm


Το «Επί Τόπου» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα ενόψει Αποκριών

Μετέωρα, Ρέθυμνο, Κέρκυρα και Γαλαξίδι ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς. Η εκπομπή ταξίδεψε με ζωντανές συνδέσεις σε αυτές τις περιοχές και μπήκε σε αποκριάτικο ρυθμό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:14 pm


Επί Τόπου 16/03/2024

Η φημολογούμενη επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο, οι αντιδράσεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, η αποκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών, τo θανατηφόρο τροχαίο με την εμπλοκή του Γιάννη Ξανθόπουλου, το βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μαθητή στη Λάρισα, η ποινική δίωξη για την κακοποίηση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, τα αστακοκάραβα του Στέφανου Κασσελάκη και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 1:06 pm


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 16/03/2024

Αρχίζουμε με τένις. Ούτε η βροχή μπόρεσε να σταματήσει τη Μαρία Σάκκαρη. Σε έναν ημιτελικό που διεκόπη δύο φορές -τη 2η σχεδόν δύο ώρες- λόγω βροχόπτωσης, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-1 σετ την Κόκο Γκοφ και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σφίοντεκ. Στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 8 του Conference League. Με την Κλαμπ Μπριζ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ ενώ ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του τη Φενέρμπαχτσε. Εάν προκριθεί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το νικητή του Βικτόρια Πλζεν- Φιορεντίνα ενώ οι ερυθρόλευκοι αντίστοιχα το νικητή του Αστον Βίλα- Λιλ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:43 pm


Τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Οργιάζουν οι φήμες στη Μεγάλη Βρετανία για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:37 pm


Τα αστακοκάραβα του Στέφανου Κασσελάκη

Οι εταιρείες, τα δάνεια και οι ψαριές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:25 pm


Ποινική δίωξη για την κακοποίηση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα – Τι λέει η Μάρθα Πουλτίδου

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του χάσκι Όλιβερ από την Αράχωβα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε συγκεκριμένο άτομο, για κακουργηματική πράξη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:20 pm


Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Χρήστος Βολικάκης – Αρνείται τις κατηγορίες

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία βρέθηκε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο του Αναστάσιο Ντούγκας να μιλάει για αυτό το θέμα στην εκπομπή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:11 pm


Κολωνός: Οργή για την πρόταση απαλλαγής του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης – Τι λέει ο Αναστάσιος Ντούγκας

Οργή στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η πρόταση απαλλαγής του κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Για το θέμα στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 12:05 pm


Λάρισα – Βίντεο ντοκουμέντο: Προπηλάκισαν δάσκαλο που κατηγορείται για ξυλοδαρμό μαθητή

Βίντεο-ντοκουμέντο από την Λάρισα, με τον δάσκαλο που φέρεται να κακοποίησε μαθητή, ενώ προσέγγισε και το σπίτι της οικογένειας του παιδιού.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:48 am


To θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εμπλοκή του Γιάννη Ξανθόπουλου

Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος πριν από λίγες μέρες ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο. Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής τα έχουν καταγράψει όλα και μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι Αρχές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:37 am


Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών – Τι λένε Μπαρτζώκης και Ζήντρος

Για τις εξελίξεις της τραγωδίας των Τεμπών μίλησαν στην εκπομπή ο δικηγόρος ενός από τα θύματα, Γιώργος Μπαρτζώκης και ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων, Γεώργιος Ζήντρος.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:28 am


Αποκάλυψη του «Επί Τόπου» για την τραγωδία των Τεμπών: Τι μετέφεραν τα βαγόνια από τα Σκόπια;

Μια μεγάλη αποκάλυψη από την εκπομπή για την τραγωδία των Τεμπών, που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:18 am


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

To «Ζάρι», το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία, αφού σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Παρόλα αυτά στα στοιχήματα τα πηγαίνει καλά και δίνει ελπίδες για μια καλή θέση στη φετινή Eurovision.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:09 am


Next Please με την Αννίτα Πάνια, σήμερα στις 15:00

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Αννίτα είναι μέσα στην τρέλα, οι παίκτες μέσα στη χαρά και οι τηλεθεατές πάνω από τα τηλέφωνα. Σε αυτό το παιχνίδι ο επόμενος κερδίζει. Next Please με την Αννίτα Πάνια σήμερα στις 15:00.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 11:01 am


Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι για το τριήμερο

Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο της Αποκριάς, με την κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας να είναι αυξημένη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 10:43 am


Επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για τη ζώνη 12:00 – 14:00;

Μια βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει να ρίξει ο ΣΚΑΪ, αφού στο κανάλι του Φαλήρου σκέφτονται να φέρουν πίσω την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 10:35 am


Ποιο είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει κάνει «χρυσό» ο Αλαφούζος για να υπογράψει στον ΣΚΑΪ;

Στροφή στην ενημέρωση ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΚΑΪ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να το παίρνει πάνω του για να βρει τους αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 10:29 am


Στο Καπάνι «χτυπάει» η καρδιά της Θεσσαλονίκης

Την τιμητική του έχει το «Καπάνι» στη Θεσσαλονίκη για τα τελευταία ψώνια, ενόψει του σαρακοστιανού τραπεζιού.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 10:06 am


Οι εκδρομείς του τριημέρου εξορμούν στην Περιφέρεια

Γεμάτα από κόσμο τα ΚΤΕΛ Κηφισσού που αναχωρεί για την Περιφέρεια για το τριήμερο της Αποκριάς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 10:00 am


Τώρα μαζί 16/03/2024

Η επιχείρηση της αστυνομίας στην Πανεπιστημιούπολη, ο Δανός σεφ που ετοιμάζει το πρώτο γεύμα στο διάστημα, οι πληρωμές για τις συντάξεις του Απρίλη, η στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, η επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο, οι τιμές των κρεατικών στη Βαρβάκειο αγορά και η συνέντευξη του Ντάουρεν Κουργουκλίεβ, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν, ο αντιναύαρχος Βασίλης Μαρτζούκος και ο στρατηγός Γιώργος Καμπάς, ο Νότης Μηταράκης, ο Χάρης Μαμουλάκης, η Κατερίνα Μπατζελή, ο Δημήτρης Βερβεσός, ο υφυπουργός εθνικής άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 9:54 am


Το έθιμο των φανών στην Κοζάνη – Αποκριάτικο γλέντι με κέφι, χορό και τραγούδι δίπλα στη φωτιά

Η Κοζάνη είναι μια περιοχή που έχει πολλά έθιμα και ένα από αυτά είναι και αυτό των φανών. Γλέντι με κέφι, χορό και τραγούδι δίπλα στη φωτιά συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 9:44 am


Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για τη θητεία Κασσελάκη, τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» και την τουρκική πρόκληση στα Ίμια

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο υφυπουργός εθνικής άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο ίδιος μίλησε για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, τη δράση της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα, την τουρκική πρόκληση στα Ίμια και τις μεταναστευτικές ροές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 9:36 am


Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη – Τουλάχιστον τρεις προσαγωγές

Αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις από την Πανεπιστημιούπολη, με την επιχείρηση να λαμβάνει τέλος. Οι προσαχθέντες είναι τουλάχιστον τρεις και όλοι τους είναι αλλοδαποί.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 9:28 am


Ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου για την στρατιωτική θητεία Κασσελάκη

Στην εκπομπή μίλησε ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην πόλη και στην στρατιωτική του θητεία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 9:04 am


Μηταράκης, Μαμουλάκης, Μπατζελή και Βερβεσός για την υπόθεση Ασημακοπούλου και την υπόθεση του Κολωνού

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο Νότης Μηταράκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Χάρης Μαμουλάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Βερβεσός. Οι τέσσερίς τους μίλησαν για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ σχολίασαν και την απόφαση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:56 am


Δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, λόγω e mail

Εκτός ευρωψηφοδελτίου η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, λόγω e mail. Ειδικοί και πολίτες μιλούν στην εκπομπή για τα προσωπικά μας δεδομένα στον αχανή χώρο του διαδικτύου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:40 am


Ντάουρεν Κουργουκλίεβ: «Θέλω το χρυσό για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ έχει κερδίσει ήδη δύο χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια με τα χρώματα της Ελλάδας (έχει ακόμα δύο με τη Ρωσία) και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αθλητές στην παγκόσμια πάλη. Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία και απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί όπου ονειρεύεται ένα χρυσό μετάλλιο, για το "δεύτερο σπίτι του" όπως αποκαλεί την Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:30 am


Την Κυριακή στην Αίγυπτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο επίκεντρο οι μεταναστευτικές ροές

Στην Αίγυπτο θα βρεθεί αύριο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίμαχο θέμα συζήτησης, θα είναι οι μεταναστευτικές ροές και η επικείμενη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:24 am


VIRAL: Η φανέλα της Εθνικής Βελγίου για το Euro είναι εμπνευσμένη από τον Τεν Τεν

Με φανέλα εμπνευσμένη από τον Τεν Τεν, τον διάσημο ήρωα κόμικ που γεννήθηκε το 1929 από τον Βέλγο Ερζέ θα εμφανιστεί στο Euro το καλοκαίρι η Εθνική Βελγίου. Η εμφάνιση έχει γίνει ήδη viral με πολλούς στα σόσιαλ μίντια να σχολιάζουν πως αν ο Ντε Μπρόινε κουρευτεί ξανά θα είναι ίδιος ο Τεν Τεν!

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:17 am


Σε εξέλιξη από τα ξημερώματα επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη – Τουλάχιστον τρεις προσαγωγές

Συνεχίζεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, ενώ έχουν κατασχεθεί και διάφορα αντικείμενα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:12 am


Μαρτζούκος και Καμπάς για την τουρκική πρόκληση στα Ίμια και την φρεγάτα ΥΔΡΑ

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο αντιναύαρχος Βασίλης Μαρτζούκος και ο στρατηγός Γιώργος Καμπάς. Οι δυο τους μίλησαν για την τουρκική πρόκληση στα Ίμια και τη δράση της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 8:05 am


Ο Στέφανος Κασσελάκης στα χακί – Πρώτη φορά πρόεδρος πολιτικού κόμματος περνά την πύλη νεοσυλλέκτων

Ο Στέφανος Κασσελάκης χθες παρουσιάστηκε στη Θήβα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος πολιτικού κόμματος περνά την πύλη νεοσυλλέκτων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:47 am


Πότε εξοφλούνται οι συντάξεις του Απρίλη – Όλες οι ημερομηνίες

Οι ημερομηνίες για τις συντάξεις του Απρίλη και ποιοι θα δουν τα χρήματά τους στους λογαριασμούς τους πριν από την παρέλαση.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:40 am


Οι τιμές στα κρέατα ενόψει Απόκρεων και τι να προσέχουν οι καταναλωτές – Τι λέει ελεγκτής του ΕΦΕΤ

Την τιμητική τους θα έχουν τα κρεατικά την αυριανή ημέρα, με τις τιμές να είναι σε καλά επίπεδα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέχουν τι αγοράζουν και από που, με τον Γρηγόρη Χαραλαμπάκη, ελεγκτή του ΕΦΕΤ να δίνει τις συμβουλές του.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:30 am


Επιχείρηση της αστυνομίας αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη – Έχουν γίνει προσαγωγές

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη. Έχουν κατασχεθεί κάποια κοντάρια και κράνη, ενώ έχουν γίνει και προσαγωγές.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:22 am


Δανός σεφ ετοιμάζει το πρώτο γεύμα στο διάστημα – Μισό εκατομμύριο το εισιτήριο

Διάσημος Δανός σεφ, που έχει στην κατοχή του δύο αστέρια Michelin, ετοιμάζει το πρώτο γεύμα στη στρατόσφαιρα. Έξι θα είναι οι τυχεροί που θα παραβρεθούν, με το εισιτήριο να κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 7:12 am


Εφημερίδες 16/03/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:57 am


Επιχείρηση αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη

Επιχείρηση της αστυνομίας αυτή τη στιγμή στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Στην περιοχή τα επεισόδια είναι καθημερινά, με τους κατοίκους να είναι ανήσυχοι και προβληματισμένοι.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:50 am


Καιρός 16/03/2024: Ηλιοφάνεια το πρωί – Αστάθεια από το απόγευμα

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και αστάθεια από το απόγευμα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:43 am


Ανοιχτές υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, πρεμιέρα Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 23:30

Ανοιχτές υποθέσεις. Ο Πέτρος Κουσουλός ανοίγει τον φάκελο που όλοι περίμεναν. Η υπόθεση του θανάτου των παιδιών από την Πάτρα. Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές, δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση που σημάδεψε την Ελλάδα. Ανοιχτές υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, πρεμιέρα Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 23:30.

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:33 am


Καθαρά Δευτέρα στο OPEN, Δευτέρα στις 09:50

Δημοσιεύθηκε στις 16 March 2024 | 6:26 am


La Promesa: Η υπόσχεση, Δευτέρα στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:26 pm


ΗΠΑ: Για πρώτη φορά μπροστά ο Τζο Μπαϊντεν

Εκλογικό θρίλερ «βλέπουν» οι δημοσκόποι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς για πρώτη φορά φαίνεται πως ο Τζο Μπάιντεν προσπερνά τον Ντόναλντ Τραμπ με μια μονάδα, ενώ κομβικό ρόλο στην έκβαση της εκλογικής αυτής μάχης, φαίνεται πως θα παίξουν οι ψηφοφόροι της Χέιλι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:22 pm


Εγκρίθηκε η επέμβαση του Ισραηλινού στρατού στη Ράφα

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, αγνοώντας τις πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Δύσης, ενέκρινε το σχέδιο επίθεσης στη Ράφα, προχωρώντας πρώτα στην απομάκρυνση 1,5 εκατομμυρίου Παλαιστινίων που έχουν βρει καταφύγιο εκεί. Σοκ προκαλούν οι εικόνες από νέο μακελειό στη βόρεια Γάζα, με ανθρώπους να πέφτουν νεκροί, την ώρα που έπαιρναν ανθρωπιστική βοήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:17 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 60

Η Μαρία Φερνάντεθ βρίσκει το ημερολόγιο της Χάνα και θεωρεί πως η φίλη της σχεδιάζει να σκοτώσει τον βαρόνο, γι’ αυτό και προσπαθεί να την εμποδίσει. Την ίδια στιγμή, ο βαρόνος είναι αποφασισμένος να αποπλανήσει την Τερέσα, αλλά η ίδια γνωρίζει πλέον τις πραγματικές του προθέσεις και έχει απευθυνθεί στην Πία και τον Μάουρο για βοήθεια. Η Πία κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει, έτσι ώστε να μην ζήσει κι εκείνη το ίδιο μαρτύριο. Στο μεταξύ, οι Μαρκήσιοι επιτρέπουν στη Λεονόρ να σπουδάσει μόδα στο Παρίσι. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ότι η Μαρτίνα, στέλνει επίτηδες τη Λεονόρ στο Παρίσι και είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:17 pm


Η Ελλάδα αποκτά 7 καινούρια «Καναντέρ» για πρώτη φορά από το 1974

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε, ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει επτά καινούρια αεροπλάνα «Καναντέρ».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:11 pm


Αυτοψία του πρωθυπουργού στο «Μεταξά»

Σε πλήρη εφαρμογή έχουν τεθεί τα απογευματινά χειρουργεία εν μέσω διαμαρτυριών για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Στην Καλαμάτα οι γιατροί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα πως υπάρχουν εφημερίες χωρίς παθολόγο. Παρεμβάσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα και Κέντρα Υγείας ανακοίνωσε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το νοσοκομείο «Μεταξά».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:06 pm


Κεντρικό δελτίο 15/03/2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τα email σε απόδημους. Πως έγινε η διαρροή από το υπουργείο Εσωτερικών, έντονη πολιτική κόντρα. Ποινική δικογραφία σε βάρος του Κώστα Καραμανλή, διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση επιζώντα στα Τέμπη. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα ο Κασσελάκης, επέμεινε πως δεν έχει ενεργές εταιρείες. «Καταπέλτης» στο OPEN, η συνήγορος της 12χρονης για την πρόταση της εισαγγελέως , που δεν «βλέπει» βιασμό. Παρέμβαση από την Ένωση Εισαγγελέων. Δεν απέκλεισε την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία ο Μακρόν. Για «παρανοϊκά όνειρα», μιλά η Μόσχα. «Πράσινο» από Νετανιάχου για στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:58 pm


Θεσσαλία: Εφιάλτης για τους αγρότες η ανάγκη αλλαγής καλλιεργειών

Οι αγρότες της Θεσσαλίας λένε, ότι είναι αδύνατο να αρχίσουν πάλι από το μηδέν.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:46 pm


Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου

Καθημερινά άνθρωποι χάνουν τα αυτοκίνητά τους ή τους καίνε τα σπίτια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:39 pm


Δικηγόρος 12χρονης: Απαράδεκτοι οι ισχυρισμοί περί επιλογής του παιδιού στην εκπόρνευση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αντιδράσεις με φόντο την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από τη κατηγορία του βιασμού του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό, προκαλώντας την παρέμβαση της Ένωσης Εισαγγελέων που απαντά ότι η κριτική δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Μαρτίου ενώ μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος του παιδιού δήλωσε ότι η 12χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως βιώνει την βία για δεύτερη φορά.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:34 pm


Δένδιας: Τι δήλωσε για την Ουκρανία και την ενίσχυσή της

Στη Λιθουανία βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και πραγματοποίησε δηλώσεις για την Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:30 pm


Γιατί επιμένει ο Μακρόν στην αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία

Σε ποια σημεία διαφωνούν Σολτς και Μακρόν για την Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:25 pm


Βερολίνο: Τετ α τετ Σολτς με Μακρόν και Τουσκ για την Ουκρανία

Παραμένουν οι διαφορές μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, καθώς ο Μακρόν επιμένει για χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:21 pm


O Nτάουρεν Κουρουγκλίεβ πήρε το ελληνικό διαβατήριο και ονειρεύεται χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ο πόλεμος τον έντυσε στα γαλανόλευκα. Ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ έχει κερδίσει ήδη δύο χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια με τα χρώματα της Ελλάδας (έχει ακόμα δύο με τη Ρωσία) και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αθλητές στην παγκόσμια πάλη.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία και απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί όπου ονειρεύεται ένα χρυσό μετάλλιο, για το "δεύτερο σπίτι του" όπως αποκαλεί την Ελλάδα.

 

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:16 pm


Ρωσία: Ποσοστό κοντά στο 80% έχει ως στόχο επανεκλογής ο Πούτιν

Επικίνδυνες «προεκλογικές» επιθέσεις του Κιέβου και στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορίζιε.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:15 pm


Εκλογές Ρωσία: Απόλυτος κυρίαρχος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στο 82% τον εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις

Άνοιξαν οι κάλπες στην ρωσική επικράτεια, οι πρώτες μετά τον πόλεμο Μόσχας Κιέβου με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να είναι ήδη ο απόλυτος νικητής για την Πέμπτη θητεία του για 6 χρόνια. Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν επιμένει πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταλούν στρατεύματα από την Ευρώπη στην Ουκρανία στο άμεσο μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:10 pm


Αθλητικό δελτίο 15/03/2024

Αντιπάλους που τους επιτρέπουν να κοιτούν ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση έβγαλε η κλήρωση για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με τη Μπριζ οι ασπρόμαυροι, με τη Φενέρμπαχτσε οι ερυθρόλευκοι, μια μέρα μετά τις μυθικές προκρίσεις που έκαναν και οι δύο χθες βράδυ για τη φάση των 16 του Κόνφερενς Λιγκ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Δημήτρη Βάλσαμο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:50 pm


Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η μήνυση από φοιτητή που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Η δικογραφία σε βάρος Καραμανλή για τα Τέμπη μεταφέρθηκε από τον εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο και από εκεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Βουλή.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:43 pm


Στη Βουλή ποινική δικογραφία για τα Τέμπη σε βάρος του Κώστα Καραμανλή

Στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Στην Βουλή διαβιβάστηκε ποινική δικογραφία κατά του πρώην υπουργού μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του επιζώντας της τραγωδίας, ο συνήγορος του οποίου μιλά στο OPEN. Η πολιτική κόντρα έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:38 pm


Πρόκληση Τούρκων στα Ίμια: Μιλούν για παραβίαση τουρκικών χωρικών υδάτων από σκάφος του λιμενικού

Οι Τούρκοι προκαλούν, υποστηρίζοντας ότι σκάφος του λιμενικού παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα στα Ίμια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:31 pm


Επεισόδιο στα Ίμια μεταξύ σκάφους του λιμενικού και τουρκικής ακταιωρού

Το λιμενικό υποστηρίζει, ότι η τουρκική ακταιωρός μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και ακολούθησε κυνηγητό.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:25 pm


Σε θέση μάχης τα κόμματα για τις ευρωεκλογές

Γκάζι πατάνε πολιτικοί αρχηγοί και κομματικά επιτελεία στην αντίστροφη μέτρηση των ευρωεκλογών με την ΝΔ να βάζει ως διακύβευμα την αξιοπιστία. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται για την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Στέφανο Κασσελάκη να επιμένει πως στο τέλος θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκης και τον Νίκο Ανδρουλάκη να κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως επιθυμεί lifestyle αντιπολίτευση δείχνοντας τον Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:20 pm


Φόρεσε τα χακί ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στη Θήβα και ο πατέρας του τον συνόδευσε μέχρι την πύλη του στρατοπέδου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:17 pm


Θήβα: Στα χακί ο Στέφανος Κασσελάκης

Στα χακί ντύθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάστηκε σήμερα στο στρατόπεδο στην Θήβα και η θητεία του έχει διάρκεια 15 ημερών. Νωρίτερα έκανε βόλτα στην πόλη της Θήβας, συνομίλησε με κατοίκους και έκανε τις αγορές της τελευταίας στιγμής.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:13 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, ότι εγείρεται θέμα διαβλητότητας των εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:06 pm


Δύο πρόσωπα στο ΥΠ.ΕΣ. ευθύνονται για τη διαρροή σύμφωνα με την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση εντοπίζει τη διαρροή τον Μάιο του 2023 και βγάζει από το κάδρο τη Νίκη Κεραμέως και τον Μάκη Βορίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:01 pm


Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαζικής αποστολής email από το γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού. Αρχικά έγινε γνωστό πως η ευρωβουλευτής είναι εκτός του ψηφοδελτίου της ΝΔ και λίγο αργότερα αποπέμφθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος. Η αντιπολίτευση έχει εξαπολύσει πυρ ομαδόν για το θέμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει πως απέκτησε πρόσβαση στα email η γαλάζια ευρωβουλευτής ενώ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ζητούν την παραίτηση της υπουργού εσωτερικών Νίκης Κεραμέως. Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη δύο έρευνες της εισαγγελίας και της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 6:54 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 15/03/2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τα email σε απόδημους. Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Σοβαρό πολιτικό σκάνδαλο καταγγέλλει η αντιπολίτευση, «ερευνούμε τα πάντα», απαντάει η κυβέρνηση. Ποινική δικογραφία σε βάρος του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά τη μήνυση επιζώντα στην τραγωδία των Τεμπών. «Παράθυρο» για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής. Σε Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα ο Κασσελάκης. Φόρεσε κάλτσες με αστακούς σε τηλεοπτική εκπομπή και επέμεινε, ότι δεν έχει ενεργές εταιρείες. «Καταπέλτης» στο OPEN, η συνήγορος της 12χρονης για την πρόταση της εισαγγελέως , που δεν βλέπει βιασμό. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 5:47 pm


Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας ο Κασσελάκης

Στο στρατόπεδο της Θήβας παρουσιάστηκε πριν λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου θα πραγματοποιήσει τη θητεία του ως απόδημος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 4:52 pm


Δελτίο στη νοηματική 15/03/2024

Εκτός ευρώψηφοδελτίων της Ν.Δ η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την υπόθεση με τη μαζική αποστολή e-mail σε απόδημους από το γραφείο της. Τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Αθανάσιος Μπούρας. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Χρύσα Φώσκολου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 4:45 pm


Οδός Ζαρίφη | 15/03/2024

Το αντιδελτίο με την Μαρίνα Αλίμου και τα «καυτά» του θέματα, τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και η είσοδος του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο και η συνάντηση με τη γιαγιά Νούλα, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της σημερινής εκπομπής. Καλεσμένος ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 4:36 pm


Ο Αναστάσιος Ράμμος στην Οδό Ζαρίφη

Στην Οδό Ζαρίφη βρέθηκε ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, το τραγούδι με την Κατερίνα Ζαρίφη και το αν θα έκανε εκ νέου κάποια εκπομπή. Στη συνέχεια, πήρε την κιθάρα του, τραγούδησε και ξεσήκωσε τους πάντες.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 4:29 pm


Η γιαγιά Νούλα έδωσε τυρόπιτα στον «φαντάρο» Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα και η γιαγιά Νούλα, τον υποδέχτηκε και του έδωσε τυρόπιτα για τις πρώτες μέρες στον στρατό.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 4:13 pm


Το αντιδελτίο με την Μαρίνα Αλίμου

Η είσοδος του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατό και η διατροφή του στο στρατόπεδο, ο ποδοσφαιριστής Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και η ληστεία με μπουλντόζα στο Καπανδρίτι ήταν τα κορυφαία θέματα στο σημερινό αντιδελτίο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 3:20 pm


Κινηματογράφος Majestic, 25η Μαρτίου στις 21:15

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:51 pm


Σκρέκας: Προσιτές οι τιμές – Προϊόντα για όλα τα βαλάντια

Τσουχτερές οι τιμές στα Σαρακοστιανά. Η λαγάνα κυμαίνεται 1 ευρώ πάνω από τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:43 pm


Μητσοτάκης: Βήμα – βήμα χτίζουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Το Γενικό αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά επισκέφτηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός όπου ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών για των εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου ενώ στο θέμα της υγείας αναφέρθηκε χθες και στο πρόγραμμα του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:38 pm


Παρουσιάζεται σήμερα στο στρατόπεδο της Θήβας ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται στη Θήβα, όπου θα υπηρετήσει ως απόδημος για περίπου δύο εβδομάδες.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:33 pm


Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω ενεργές εταιρίες στο όνομά μου

Νέες απαντήσεις για την επιχειρηματική του δραστηριότητα έδωσε λίγες ώρες πριν μπει στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέα του συνέντευξη, όπου επανέλαβε ότι πλέον δεν έχει καμία εταιρεία στο όνομά του στο εξωτερικό, ενώ περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για τα δάνειά της.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:31 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Αισιόδοξος ο Κασσελάκης στην παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το σύνολο των κεντρικών επιλογών της άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του κόμματός του για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σε ειδική εκδήλωση που ανοίγει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, για τις Ευρωεκλογές. Με δεδομένα τα έως τώρα δημοσκοπικά ευρήματα, διεξάγεται μάχη για τη δεύτερη θέση, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει ότι αγωνίζεται για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και εμφανίζεται βέβαιος ότι θα έχει καλό αποτέλεσμα, ενώ τη δεύτερη θέση θεωρεί ότι θα εξασφαλίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:28 pm


Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για τη 12χρονη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:28 pm


Υπόθεση 12χρονης: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πρόταση της εισαγγελέως

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πια οι αντιδράσεις για την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη του 12χρονου παιδιού από το Κολωνό για την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από τη κατηγορία του βιασμού. Και χθες έγιναν ποριές συμπαράστασης στη 12χρονη στο κέντρο της Αθήνας ενώ η δικηγόρος του παιδιού μιλώντας στο OPEN το πρωί ήταν καταπέλτης για όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι ένα παιδί της 6ης δημοτικού αποφασίζει να εκδίδεται.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:24 pm


Στη Λιθουανία ο Νίκος Δένδιας - Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Μακρόν

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, βρίσκεται στη Λιθουανία. Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:17 pm


Κρεμλίνο: Παρανοϊκά όνειρα οι δηλώσεις Μακρόν για Νατοϊκό στρατό στην Ουκρανία

Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν, ότι Ναζί κυβερνούν την Ευρώπη και θα πληρώσουμε όλοι μαζί την ανοχή των υπολοίπων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:14 pm


Τριμερής συνάντηση Σολτς, Μακρόν και Τουσκ στο Βερολίνο για την Ουκρανία

Κρίσιμη συνάντηση Σολτς, Μακρόν και Τουσκ για το Ουκρανικό.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:13 pm


Πως αντέδρασαν τα γαλλικά κόμματα σε λεγόμενα του Γάλλου προέδρου

Οι αντιδράσεις του γαλλικού Τύπου στις αναφορές Μακρόν για στρατιωτική εμπλοκή της Γαλλίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:09 pm


Ποιο είναι το σχέδιο Μακρόν για εμπλοκή της Γαλλίας στον πόλεμο

Πότε θα δοθεί η εντολή Μακρόν στα στρατεύματα της Γαλλίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:04 pm


Δελτίο καιρού 15/03/2024

Με ήπιες καιρικές συνθήκες, θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:02 pm


Μεσημεριανό δελτίο 15/03/2024

Στα άκρα η πολιτική κόντρα για την τραγωδία των Τεμπών μετά και την παρέμβαση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, η οποία υποστήριξε ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν βοηθάει την αποκάλυψη της αλήθειας για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας. Άνοιξαν οι κάλπες σε ολόκληρη τη Ρωσική επικράτεια για τις πρώτες προεδρικές εκλογές που γίνονται στη χώρα, τη στιγμή που η πολεμική σύρραξη ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο μπαίνει στο τρίτο έτος. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Μίνα Καραμήτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 2:01 pm


Σφυροκοπούν το Μπέλγκοροντ οι ουκρανικές δυνάμεις

Άνοιξαν οι κάλπες σε ολόκληρη τη Ρωσική επικράτεια για τις πρώτες προεδρικές εκλογές που γίνονται στη χώρα τη στιγμή που η πολεμική σύρραξη ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο μπαίνει στο τρίτο έτος. Οι εκλογές θα κρατήσουν τρεις μέρες και οι κάλπες θα κλείσουν την Κυριακή. Ο Πούτιν- χωρίς αντιπάλους- είναι ήδη ο απόλυτος νικητής, για πέμπτη θητεία- για τουλάχιστον έξι χρόνια ακόμα. Μία μέρα πριν τις ρωσικές εκλογές ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι επιμένοντας ότι είναι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταλούν στρατεύματα από την Ευρώπη στην Ουκρανία στο άμεσο μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:59 pm


Αθλητικό δελτίο 15/03/2024

Βγαλμένη από παραμύθι ήταν η χθεσινή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με δυο απίθανες ανατροπές στις ρεβάνς, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός απέκλεισαν Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα και προκρίθηκαν στους 8 του Conference League. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και μαζί και την ισοβαθμία. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:52 pm


Τραγωδία στα Τέμπη: Σφοδρή πολιτική κόντρα με φόντο την παρέμβαση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως

Στα άκρα η πολιτική κόντρα για την τραγωδία των Τεμπών μετά και την παρέμβαση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, η οποία υποστήριξε ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν βοηθάει την αποκάλυψη της αλήθειας για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:32 pm


Ποινική δικογραφία κατά Καραμανλή διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση φοιτητή

Ποινική δικογραφία σε βάρος του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή διαβιβάστηκε στη Βουλή. Προηγήθηκε μήνυση από φοιτητή που τραυματίστηκε στη τραγωδία των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:27 pm


Διαρροή e-mail: Παραιτήθηκε ο Γ.Γ του υπ. Εσωτερικών και ο Γραμματέας αποδήμων της Ν.Δ

Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την υπόθεση με τη μαζική αποστολή e-mail σε αποδήμους από το γραφείο της. Η απόσυρσή της από την κούρσα των Ευρωεκλογών προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις, καθώς παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:23 pm


Πρωινό ΣουΣου 15/03/2024

H Καλομοίρα που μίλησε για το «Ζάρι» και τη δική της συμμετοχή στη Eurovision, η Ευαγγελία Αραβανή που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, το J2US, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου που μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση του γιου του μετά το τροχαίο, αλλά και η υπόθεση του Κολωνού, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:16 pm


Στέφανος Κασσελάκης: Απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα μέσω TikTok – Η αντίδραση του παρουσιαστή

Την χιουμοριστική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε μέσω TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:09 pm


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 15/03/2024

Παίζοντας καταιγιστικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-1 στην Τούμπα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ανέτρεψε και με το παραπάνω το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 8 του Conference League. Στα προημιτελικά του Conference League πέρασε και ο Ολυμπιακός που με επική ανατροπή διέλυσε στην παράταση με 6-1 την Μακάμπι Τελ Αβιβ στη Σερβία, σε μια ευρωπαϊκή βραδιά βγαλμένη από παραμύθι για τις ελληνικές ομάδες.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 1:05 pm


J2US: Βρεθήκαμε στις πρόβες του πέμπτου live

Η κάμερα της εκπομπής τρύπωσε στις πρόβες του πέμπτου live του J2US. Αποκλειστικές δηλώσεις έκαναν ο Ίαν Στρατής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:57 pm


«Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό» - Πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο ΟPEN

Πρεμιέρα κάνει την επόμενη Πέμπτη στο ΟPEN η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό». Το πρώτο θέμα, με το οποίο θα ασχοληθεί η εκπομπή, είναι η υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:50 pm


Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μιλά για την ψυχολογική κατάσταση του γιου του μετά το τροχαίο

«Ο Γιάννης αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα μετά το δυστύχημα», ήταν τα λόγια του πατέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου, που συνέχισε λέγοντας, «κάθεται και δεν μιλάει είναι σκεπτικός, καλέσαμε τον πνευματικό μας να έρθει στο σπίτι».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:42 pm


Γιάννης Ξανθόπουλος: Βρέθηκε ο οδηγός που παραβίασε το Stop – Τι λένε Μπαλάσκας και Κουσουλός

Εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Βρέθηκε τελικά ο οδηγός που παραβίασε το Stop και εγκατέλειψε το σημείο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:35 pm


Κολωνός: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την πρόταση απαλλαγής του 55χρονου – Τι λένε Κουσουλός και Πανταζή

Σε εξέλιξη οι αγορεύσεις των δικηγόρων στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό. Τι λένε στην εκπομπή ο Πέτρος Κουσουλός και η δικηγόρος κάποιων εκ των κατηγορουμένων, Βάσω Πανταζή.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:25 pm


Υπόθεση Κολωνού - Συνήγορος 12χρονης: Για εμάς δεν υπάρχει συναίνεση του παιδιού

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή έκανε η συνήγορος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου. Η ίδια στάθηκε στο ότι δεν υπάρχει συναίνεση, όπως υποστηρίζει ο βασικός κατηγορούμενος, αλλά βιασμός.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 12:09 pm


Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Είναι λογική η σύγκρισή μας, προερχόμαστε από ένα κοινό project και ίδιο χώρο

Δηλώσεις στην κοπή πίτας του Star έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ίδια μίλησε για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τον σύντροφό της.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 11:47 am


Γέννησε η Ευαγγελία Αραβανή ένα υγιέστατο αγοράκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης. Χθες η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 11:36 am


Έκτακτο δελτίο: Αποσύρεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 11:29 am


Κερδίζει έδαφος το «Zari» και εκτοξεύεται στα προγνωστικά – Από την 10η στην 7η θέση σε λίγες ώρες

Όλο και περισσότερο ανεβαίνει το «Zari» σύμφωνα με τα προγνωστικά. Αυτή τη στιγμή δίνεται σαν έβδομο φαβορί για την φετινή Eurovision. Για το θέμα αυτό μίλησαν στην εκπομπή ο αρχισυντάκτης του Eurovisionfun, Γιάννης Αργυρίου και ο καθηγητής φωνητικής, Δημήτρης Μπάρμπας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 11:09 am


Μην είδατε τον Παναή;, Κυριακή στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:38 am


Η επέλαση των Βίκινγκς, Κυριακή στις 22:00

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:31 am


H Καλομοίρα για το «Ζάρι» και την Μαρίνα Σάττι και τη δική της συμμετοχή στη Eurovision

Η Καλομοίρα βγήκε ζωντανά από το αεροδρόμιο και μίλησε στην εκπομπή. Η ίδια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision και τα 800 ευρώ που πλήρωσε στο ξενοδοχείο, ενώ μίλησε και για το «Ζαρι» και την Μαρίνα Σάττι, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Μου αρέσει πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, θα είναι στην πεντάδα».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:31 am


Το κορίτσι του τρένου, Σάββατο στις 22:00

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:29 am


Έρωτας δίχως παρόν, Παρασκευή στις 21:15

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:27 am


Πολιτική αντιπαράθεση Κούβελα, Τσίπρα και Μάντζου για τα Τέμπη

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κούβελας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος. Οι τρεις τους ήρθαν σε αντιπαράθεση για την τραγωδία των Τεμπών.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:05 am


Ώρα Ελλάδος 15/03/2024

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ο Στέφανος Κασσελάκης που παρουσιάζεται σήμερα στον στρατό, το πατρινό καρναβάλι, η τιμή του χαλβά και της λαγάνας, η μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ, η ανακοίνωση του Κώστα Τσουκαλά για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ και η αυτοψία του Κώστα Σκρέκα στη Βαρβάκειο, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη, τον Γιάννη Κολοκυθά και τον Μανώλη Αναγνωστάκη μίλησαν, ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Γιώργος Τσίπρας και ο Δημήτρης Μάντζος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 10:00 am


Μετέωρα και Αράχωβα ετοιμάζονται για το τριήμερο της Αποκριάς

Το τριήμερο της Αποκριάς πλησιάζει και οι τουριστικοί προορισμοί της χώρας αναμένεται να υποδεχτούν πλήθος κόσμου. Μετέωρα και Αράχωβα είναι δύο από τις περιοχές που θα δεχτούν πολλούς επισκέπτες, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να φτάνει κοντά στο 100%.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:37 am


Ο Νίκος Παππάς για την ακρίβεια, τις τηλεοπτικές άδειες και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Ο ίδιος μίλησε για την ακρίβεια, τις τηλεοπτικές άδειες, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε και το σχόλιό του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:20 am


Νίκος Παππάς: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παραδοσιακές σχέσεις με την ελληνική ακροδεξιά

Ο Νίκος Παππάς σε ερώτηση για τον αν νομίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός απάντησε. «Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παραδοσιακές σχέσεις με την ελληνική ακροδεξιά».

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 9:11 am


Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης για την υπόθεση στον Κολωνό

Οργή προκαλεί η εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό. Στην εκπομπή μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:59 am


Κώστας Σκρέκας: Αυτοψία του υπουργού ανάπτυξης στη Βαρβάκειο

Πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα και ο κόσμος ετοιμάζεται για το σαρακοστιανό τραπέζι. Ο υπουργός ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας βρίσκεται στη Βαρβάκειο και κάνει τη δική του αυτοψία για τις τιμές στα θαλασσινά.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:44 am


ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για την στήριξη των κακοποιημένων γυναικών – Τι λέει ο Σπύρος Πρωτοψάλτης

Στην εκπομπή μίλησε ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Ανεξάρτητη – δυνατή – ελεύθερη», που αφορά τις κακοποιημένες γυναίκες.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:30 am


Και επίσημα – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Τσουκαλάς

Ο Κώστας Τσουκαλάς μέσα από την εκπομπή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:18 am


ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1: Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στους «8» του Conference League

Με μια καταπληκτική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντιναμό Ζάγκρεπ, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Conference League.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:10 am


Ιταλία: Πιάστηκε στα 104 της να οδηγεί χωρίς δίπλωμα

Μια γιαγιά στην Ιταλία πιάστηκε στα 104 της χρόνια να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην της κόβουν τελικά πρόστιμο, αλλά την ίδια να επιμένει ότι θα συνεχίσει να οδηγεί.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 8:01 am


Εφημερίδες 15/03/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:53 am


Καιρός 15/03/2024: Ήπιες καιρικές συνθήκες σήμερα – Αστάθεια το τριήμερο της Αποκριάς

Με ήπιες καιρικές συνθήκες και περιορισμένη αστάθεια τις απογευματινές ώρες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Το τριήμερο της Αποκριάς και κυρίως την Κυριακή, η αστάθεια θα είναι γενικευμένη σε ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:35 am


Ο χαλβάς και η λαγάνα έχουν την τιμητική τους – Η προετοιμασία και η τιμή τους

Τις ημέρες της Σαρακοστής ο χαλβάς και η λαγάνα έχουν την τιμητική τους. Την Καθαρά Δευτέρα σχεδόν σε κάθε σπίτι της χώρας, θα υπάρχει ένα κομμάτι λαγάνα και λίγος χαλβάς. Οι τιμές στον χαλβά ξεκινάνε από τα οκτώ ευρώ και φτάνουν μέχρι τα είκοσι, ενώ η τιμή της λαγάνας φέτος θα είναι στα 3,5 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:26 am


Πάτρα: Ο ΕΟΔΥ ενημερώνει φοιτητές και Αρχές για την μηνιγγίτιδα

Κανένας κίνδυνος για τους επισκέπτες του καρναβαλιού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:14 am


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πατρινό καρναβάλι

Την Κυριακή η πόλη της Πάτρας θα έχει την τιμητική της. 50.000 καρναβαλιστές θα πάρουν μέρος στις δύο μεγάλες παρελάσεις που θα γίνουν για το φετινό καρναβάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:12 am


Στα χακί ο Κασσελάκης: Παρουσιάζεται σήμερα στο κέντρο νεοσυλλέκτων στη Θήβα

Το κούρεμα του Κασσελάκη πριν πάει φαντάρος.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 7:00 am


La Promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 6:34 am


Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Οργή για την εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εισαγγελική πρόταση στη δίκη του Κολωνού.

Δημοσιεύθηκε στις 15 March 2024 | 6:18 am


Έκτακτο δελτίο: Στους «8» του Conference League o ΠΑΟΚ – 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεπ

Μυθική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ που συνέτριψε με 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεπ και ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (0-2). Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από αυτή την επικράτηση, πέρασε στους «8» του Conference League και περιμένει αντίπαλο στην αυριανή κλήρωση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:52 pm


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:16 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 59

Οι δούκες των Ινφάντες εμφανίζονται ξαφνικά στο αρχοντικό χωρίς να ειδοποιήσουν, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση. Στο μεταξύ, ο Σαλβαδόρ βγαίνει από τη φυλακή, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει στον πόλεμο. Την ίδια στιγμή, ο βαρόνος συνεχίζει να προσπαθεί να υπονομεύσει την απόφαση του Μανουέλ να παντρευτεί τη Χιμένα, ενώ η Πία τον κατηγορεί ευθέως ότι εκείνος διέταξε να επιτεθούν στον Ρόμουλο. Παράλληλα, η Μαρία Φερνάντεθ βρίσκει ένα κουτί γεμάτο σφαίρες και ανησυχεί ότι κάτι κακό θα συμβεί στη Λα Προμέσα. H Χάνα εξομολογείται στον Μανουέλ τα αισθήματά της για αυτόν.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:10 pm


Πρωινό ΣουΣού με την Ελένη Τσολάκη, καθημερινά στις 09:50

Κάθε πρωινό ο κόσμος μας είναι γεμάτος εξελίξεις, αντιδράσεις, πρόσωπα αγαπημένα, έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις με τη δική σου παρέα. Πρωινό ΣουΣού με την Ελένη Τσολάκη, καθημερινά στις 09:50.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:00 pm


Σάλος στις ΗΠΑ από το ενδεχόμενο απαγόρευσης του Tικ Τοκ

Σάλο προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η ψήφιση νομοσχεδίου που ουσιαστικά δίνει διορία έξι μηνών στην κινεζική μητρική εταιρεία του Τικ Τοκ να εκποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία στην αμερικανική επικράτεια, διαφορετικά απειλεί με πλήρη απαγόρευση της δημοφιλούς πλατφόρμας. Για παραβίαση της αρχής έντιμου ανταγωνισμού κατηγορεί τις ΗΠΑ το κινεζικό υπουργείο εξωτερικών.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:46 pm


Στροφή 180 μοιρών από τις ΗΠΑ έναντι Νετανιάχου

Για πρώτη φορά η αμερικανική κυβέρνηση θέτει εμμέσως θέμα Νετανιάχου, ζητώντας τη διεξαγωγή εκλογών στο Ισραήλ. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός από την πλευρά του, επιμένει για εισβολή στη Ράφα, ενώ αποκάλυψη «βόμβα» των FINANCIALTIMES κάνει λόγο για μυστικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ιράν για την Ερυθρά θάλασσα και τους Χούθι.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:44 pm


Κυβερνητικό αλαλούμ στη Γερμανία για την αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία

Η αποστολή πυραύλων taurus προς την Ουκρανία δεν εγκρίθηκε από το γερμανικό κοινοβούλιο, σε μια συνεδρίαση που δοκιμάστηκε η συνοχή της κυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:39 pm


Μεντβέντεφ: Αποναζιστικοποίηση στην πρώην Ουκρανία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ

Σχέδιο έξι σημείων από τον Μεντβέντεφ με πρώτη τη συνθηκολόγηση της νεοναζιστικής κλίκας του Κιέβου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:35 pm


Προεδρικές εκλογές στη Ρωσία: Μήνυμα Πούτιν – Πατριωτική πράξη η συμμετοχή

Ένα 24 ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Ρωσική επικράτεια ΝΑΤΟ και ΕΕ διεμήνυσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τις εκλογές που θα γίνουν στα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη στα ανατολικά της χώρας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν χαρακτηρίζοντας το εκλογικό τους δικαίωμα πράξη πατριωτισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:28 pm


Συνέδριο LiFO: Μητσοτάκης και Κασσελάκης για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Στη ομοφοβική επίθεση σε βάρος ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και στον λεκτικό προπηλακισμό που δέχτηκε ο ίδιος στην Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο λέγοντας πως το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας καταδικάζει αυτές τις τακτικές. Τις αποτρόπαιες εικόνες με το ομοφοβικό ξέσπασμα στην Πλατεία Αριστοτέλους σχολίασε και ο πρωθυπουργός λέγοντας πως αισθάνθηκε σοκ και οργή.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:24 pm


Στουρνάρας: Πρέπει να γίνουν δύο μειώσεις επιτοκίων μέχρι τον Αύγουστο

Οι προτάσεις του Γιάννη Στουρνάρα για τις μειώσεις των επιτοκίων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:19 pm


Νοσοκομειακοί γιατροί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των απογευματινών χειρουργείων

Εν μέσω αντιδράσεων και κινητοποιήσεων έκαναν πρεμιέρα και στην Αττική, σε Ευαγγελισμό και ΚΑΤ, τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία. Οι νοσοκομειακοί γιατροί με στάση εργασίας διαμαρτυρήθηκαν έξω από τον Ευαγγελισμό λέγοντας πως το ιατρικό προσωπικό δεν επαρκεί ζητώντας από την κυβέρνηση να κάνει προσλήψεις.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:16 pm


Χρυσοχοΐδης: Να είμαστε σε εγρήγορση – Η Ευρωπαϊκή Ένωση να βρει λύσεις στο μεταναστευτικό

Για την έκρηξη των μεταναστευτικών ροών μίλησε από τον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:12 pm


Αθλητικό δελτίο 14/03/2024

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν απόψε να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, κυνηγώντας κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Στο Champions League, το παζλ των οκτώ καλύτερων ομάδων στη διοργάνωση, συμπλήρωσαν χτες Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Γρηγόρη Ατρείδη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:06 pm


Κεντρικό δελτίο 14/03/2024

Οργή για την πρόταση της εισαγγελέως, που δεν «βλέπει» βιασμό της 12χρονης από τον βασικό κατηγορούμενο. Σύγκρουση στη Βουλή, νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Νέες εξηγήσεις από Κασσελάκη για τις εταιρείες του και αιχμές για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη. «Λες χυδαία ψέματα, δεν απαντάς σε τίποτα», δηλώνει η Κυβέρνηση. «Θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα». Τρόμος στου Ζωγράφου, μετά και την εμπρηστική επίθεση κουκουλοφόρων, με στόχο σχολικά λεωφορεία και Ι.Χ. Συναγερμός για την «έκρηξη» μεταναστευτικών ροών, στη νότια Κρήτη από την Αίγυπτο. Χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, καταγγέλλει η Μόσχα. Μήνυμα Πούτιν για τις αυριανές εκλογές στη Ρωσία. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:02 pm


Στο Κάιρο την Κυριακή Μητσοτάκης – Φον ντερ Λάιεν για τις μεταναστευτικές ροές

Στο Κάιρο θα βρεθούν την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσει η ενίσχυση της Αιγύπτου για την αντιμετώπιση των δουλεμπόρων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:50 pm


Όθων Ηλιόπουλος: Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι θα παραιτηθεί ο Όθωνας Ηλιόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:45 pm


«Έκρηξη» των μεταναστευτικών ροών από την Αίγυπτο

Στον χάρτη των δουλεμπόρων έχει μπει σταθερά η Κρήτη και κυρίως η Γαύδος, όπου φτάνουν συνεχώς μετανάστες από τα παράλια της Λιβύης. Οι τοπικές αρχές λένε στο ΟΡΕΝ ότι η πρώτη άφιξη τον Σεπτέμβριο ήταν τυχαία, αντί της Ιταλίας που ήταν αρχικός προορισμός, και από τότε η αύξηση των μεταναστευτικών ροών είναι ραγδαία, δημιουργώντας φόβους για νέα Λαμπεντούζα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:41 pm


Κόλαση φωτιάς από εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε τα ξημερώματα γειτονιά του Ζωγράφου μετά το νέο εμπρηστικό χτύπημα όταν δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό σχολικά λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα έξω από ιδιωτικό σχολείο της περιοχής και τα πυρπόλησαν. Βίντεο ντοκουμέντο, αποτυπώνει την ένταση της φωτιάς αλλά και τον τρόμο που βίωσε η γειτονιά από τις εκρήξεις.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:37 pm


Ευρωπαία εισαγγελέας για τα Τέμπη: Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών εμποδίζει την ποινική διερεύνηση

Καταπέλτης για την υπόθεση των Τεμπών είναι η Ευρωπαία εισαγγελέας που σε συνέντευξη της δήλωσε πως μας μπλοκάρουν από το να διερευνήσουμε την αλήθεια ενώ ζητά να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών υποστηρίζοντας ότι μπλοκάρει την απόδοση δικαιοσύνης και την αποκάλυψη των πραγματικών αιτίων που οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία. Μάλιστα η Λάουρα Κοβέσι, διαφωνεί με το πόρισμα της πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή, και δεν αποδίδει το δυστύχημα σε ανθρώπινο λάθος, αλλά στην μη ολοκλήρωση της τηλεδιοίκησης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:34 pm


Κυβέρνηση: Ο Κασσελάκης εξακολουθεί να μην απαντά για τις εταιρείες

Η Κυβέρνηση καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες για τις εταιρείες του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:31 pm


Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω πλέον συμμετοχή σε εταιρείες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό και για το πόθεν έσχες του με τον ίδιο να απαντά χθες σε συνέντευξη του πως πλέον έχει μεταβιβάσει όλες τις μετοχές και πως για οποιαδήποτε παρατυπία θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση τον κατηγορεί πως δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις για το θέμα και πως συκοφαντεί τον πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:27 pm


Ο Κασσελάκης «τρολάρει» τους επικριτές του με νέο βίντεο για το κούρεμα

Απάντηση στους επικριτές του για το κούρεμα του για το στρατό έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:23 pm


Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης με «όπλο» την άνοδο στις δημοσκοπήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί μια επικοινωνιακή αντεπίθεση με μπροστάρισσα τη νεολαία.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:18 pm


Το κούρεμα του Κασσελάκη πριν πάει φαντάρος

Δηλητηριώδεις αιχμές για τον Κυριάκο Βελόπουλο για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρος του, άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος καταλόγισε ομοφοβία και στο ΚΚΕ, με αφορμή την στάση του Περισσού στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως για δεκαπέντε ημέρες δε θα είναι σε πρώτο πλάνο καθώς αύριο το μεσημέρι παρουσιάζεται στο στρατό και ο ίδιος δημοσιοποιεί με αναρτήσεις την προετοιμασία του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:11 pm


Έβαλε φωτιά η εισαγγελική πρόταση που δεν «βλέπει» βιασμό της 12χρονης

Η εισαγγελική πρόταση πυροδότησε άγρια κόντρα στη Βουλή, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ασκούν δριμεία κριτική για την εξέλιξη και τον Γιώργο Φλωρίδη να ζητά σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ένταση χτύπησε κόκκινο, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα το 2019, ουσιαστικά επιχείρησε να ρίχνει στα μαλακά τους βιαστές ανηλίκων, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την Νέα Αριστερά να αντιδρούν έντονα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:07 pm


Αποδοκιμάζουν την εισαγγελική πρόταση Βασίλης Κικίλιας και Ντόρα Μπακογιάννη

Βασίλης Κικίλιας και Ντόρα Μπακογιάννη αποδοκιμάζουν την απόφαση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:02 pm


Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Οργή για την πρόταση της εισαγγελέων – Ντράπηκε και η ντροπή…

Θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία έχει προκαλέσει η απόφαση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 6:58 pm


Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Οργή για την εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο

Οργή και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση του Κολωνού για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης κοπέλας. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της μητέρας του κοριτσιού για όλες τις κατηγορίες. Για την υπόθεση έχει ξεσπάσει μετωπική πολιτική σύγκρουση με ένταση στην βουλή ενώ πλήθος κόσμου και οργανώσεων έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το ανήλικο κορίτσι ενώ χθες ξέσπασαν επεισόδια έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο βασικός κατηγορούμενος στα Σεπόλια.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 6:52 pm


Next Please | 14/03/2024

Η περίεργη ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος και η συζήτηση περί ζωής ανάμεσα στην Αννίτα και τον Γιάννη, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε η Σέβη, που απάντησε σωστά σε έξι από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 800 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 5:45 pm


Next Please: Έξι στα δώδεκα και 800 ευρώ για την Σέβη στον τελικό

Η Σέβη πέρασε στον τελικό και απάντησε σωστά στις έξι από τις δώδεκα ερωτήσεις. Με αυτή της την επίδοση κατάφερε να κερδίσει 800 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 5:44 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 14/03/2024

Οργή για την εισαγγελική πρόταση που δεν βλέπει βιασμό της 12χρονης από τον βασικό κατηγορούμενο. Σύγκρουση στη Βουλή, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Νέες εξηγήσεις από Κασσελάκη για τις εταιρείες του και αιχμές για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη. «Λες χυδαία ψέματα, δεν απαντάς σε τίποτα», απαντάει η Κυβέρνηση. Θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα. Έντρομοι οι κάτοικοι στου Ζωγράφου μετά την εμπρηστική επίθεση κουκουλοφόρων, με στόχο σχολικά λεωφορεία και ΙΧ. Συναγερμός για τη νέα έκρηξη μεταναστευτικών ροών στη Νότια Κρήτη, από την Αίγυπτο. Κραυγή αγωνίας από τη Γαύδο, στον φράχτη του Έβρου, ο Χρυσοχοΐδης. Χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, καταγγέλλει η Μόσχα. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 5:36 pm


Next Please: Συζήτηση περί ζωής ανάμεσα στην Αννίτα και τον Γιάννη

Η Αννίτα και ο Γιάννης ξεκίνησαν μια φιλοσοφική συζήτηση για τη ζωή, καταλήγοντας στο ότι και οι δύο τους κουράζονται από τους ανθρώπους.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 5:30 pm


Next Please: Τι έδειξαν Κινέζοι επιστήμονες στα ζώα πάντα για να αυξήσουν τη σεξουαλική τους ορμή;

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος, που τελικά απάντησε σωστά, πηγαίνοντας με τη λογική.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 5:20 pm


Δελτίο στη νοηματική 14/03/2024

Θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεις, έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό και της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού. Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα ξημερώματα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ταξίλου στου Ζωγράφου, μετά από εμπρηστική επίθεση αγνώστων. Κομβικά ταξίδια αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός. Δρομολογείται η συνάντηση του στις αρχές Απρίλιου με τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στη Αίγυπτο με την Ουρσουλα Φον ντερ Λαίεν και την πρωθυπουργό της Ιταλίας για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Αναλυτικά οι ειδήσεις στην ελληνική νοηματική γλώσσα με την Λέττα Ασημακοπούλου και την Αδαμαντία Λιόλιου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 4:47 pm


Οδός Ζαρίφη | 14/03/2024

Το αντιδελτίο με την Μαρίνα Αλίμου και τα «καυτά» του θέματα, το δικαστήριο της μόδας από την Κατερίνα και την Άννα και η επιστροφή του Secret Song στον Alpha, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της σημερινής εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 4:36 pm


Το δικαστήριο της μόδας

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Άννα Ζηρδέλη για άλλη μία μέρα «δίκασαν» τις κυρίες της ελληνικής showbiz για τις στιλιστικές τους επιλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 4:21 pm


Επιστρέφει το Secret Song στον Alpha

Το Secret Song αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας από τη νέα χρονιά, στον Alpha, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε λίγο καιρό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 4:06 pm


Το αντιδελτίο με την Μαρίνα Αλίμου

Το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη για τον στρατό, η λύση για την ακρίβεια για το σαρακοστιανό τραπέζι, το βίντεο με το μικρότερο σπίτι στη Νέα Υόρκη και το νέο συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν τα κορυφαία θέματα στο σημερινό αντιδελτίο.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:57 pm


Συναγερμός στο Σότσι – Ξέσπασε φωτιά στο αεροδρόμιο

Εντείνουν τις επιθέσεις τους το τελευταίο 24 ωρο οι Ουκρανοί εναντίον ρωσικών στόχων. Μετά την επίθεση στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της χώρας πληροφορίες αναφέρουν ότι βομβάρδισαν και την περιοχή κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια. Την ίδια στιγμή, με διάγγελμα του ο πρόεδρος της Ρωσίας κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυριανές εθνικές εκλογές επισημαίνοντας ότι είναι πατριωτική τους υποχρέωση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:38 pm


Νοσοκομειακοί γιατροί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ευαγγελισμό για τα απογευματινά χειρουργεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ευαγγελισμό από τους νοσοκομειακούς γιατρούς, για τα απογευματινά χειρουργεία.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:35 pm


Απογευματινά χειρουργεία: Σε εφαρμογή από σήμερα και σε νοσοκομεία της Αττικής

Διευρύνεται ο θεσμός των απογευματινών χειρουργείων με ολοένα και περισσότερα νοσοκομεία απ΄ όλη την Ελλάδα να εντάσσονται καθημερινά. Σήμερα ξεκινούν και στην Αττική. Με τις αντιδράσεις ωστόσο από μερίδα νοσοκομειακών γιατρών να συνεχίζονται.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:31 pm


Στουρνάρας για επιτόκια: Να μειωθούν δύο φορές πριν τον Αύγουστο

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να μειώσει τα επιτόκια δύο φορές πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου και άλλες δύο φορές πριν από το τέλος του έτους είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο Bloomberg.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:28 pm


«Αλμυρό» το σαρακοστιανό τραπέζι

Πετάει το σαρακοστιανό τραπέζι με τις τιμές σε θαλασσινά, λαγάνες και άλλα σαρακοστιανά να έχουν πάρει την ανηφόρα, ενώ τα νηστίσιμα πωλούνται έως και 110% ακριβότερα από πέρσι. Χθες μπήκε σε εφαρμογή το καλάθι της Σαρακοστής με στόχο να ρίξει τις τιμές. Το OPEN αναζήτησε τις φτηνότερες τιμές σε Βαρβάκειο, σούπερ μάρκετ και συνοικιακά ιχθυοπωλεία.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:25 pm


Φοιτητικό συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων

Στους δρόμους το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές της Θεσσαλονίκης, για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:23 pm


Προπύλαια: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων

Στους δρόμους το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:20 pm


Ανδρουλάκης: Στόχος μας να γίνει το περιβάλλον η κυρίαρχη παράμετρος μιας δίκαιης και ισότιμης αναπτυξιακής στρατηγικής

Τις βασικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης περιέγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ημερίδα που οργάνωσε το Ινστιτούτο του κόμματος IN SOCIAL. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του, εστίασε στους 4 βασικούς πυλώνες του αναγκαίου σχεδίου για το περιβάλλον, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τις μέχρι τώρα πολιτικές της και αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ να κάνει άλμα νίκης σε κάθε πεδίο.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:17 pm


Μητσοτάκης για τα ομοφοβικά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Αισθανθήκαμε σοκ

Το πρωί ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε εκδήλωση της Lifo και αναφέρθηκε στο περιστατικό της Θεσσαλονίκης με την ομοφοβική επίθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:11 pm


Στο Κάιρο την Κυριακή, Μητσοτάκης, Φον ντερ Λάιεν και Μελόνι για το μεταναστευτικό

Συναγερμός για το μεταναστευτικό στην Ευρώπη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει στην Αίγυπτο για αυτό το ζήτημα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:08 pm


Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν στις 4 Απριλίου στον Λευκό Οίκο

Στις αρχές Απρίλιου με τον Αμερικανό πρόεδρο θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 3:04 pm


Ελληνική Λύση: Διαφωνία Σαράκη με Βελόπουλο – Αντικαταστάθηκε από εισηγητής ο βουλευτής

Στην Ελληνική Λύση αποστάσεις από το κόμμα και αιχμές για συγκεκριμένες αποφάσεις του προέδρου Κυριακού Βελόπουλου εκφράζει ο βουλευτής της, Παύλος Σαράκης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:59 pm


Παρέμβαση της Ευρωπαίας εισαγγελέως για την τραγωδία των Τεμπών

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε η Ευρωπαία εισαγγελέας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:56 pm


Το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη για τον στρατό

Στο κομμωτήριο πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης για να κουρευτεί λίγες μέρες πριν μπει στον στρατό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:51 pm


Παραιτείται ο Όθωνας Ηλιόπουλος – Βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου

Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Όθωνας Ηλιόπουλος φεύγει, η Πόπη Τσαπανίδου έρχεται.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:48 pm


Κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία

Μαίνεται η σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κόστος των προτάσεων που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, τόσο για δικαιότερη φορολόγηση με αλλαγή των συντελεστών, όσο και για την αντιμετώπιση της ακρίβειας με έκτακτες παρεμβάσεις. Η Κυβέρνηση κατηγορεί για ανέξοδη παροχολογία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταλογίζει στην κυβέρνηση εσκεμμένη οικονομική αφαίμαξη μέσω των υψηλών έμμεσων φόρων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:44 pm


Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος για τις εταιρείες του εξωτερικού

Δεν έχω πλέον καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την πρόσφατη πολιτική σύγκρουση για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό. Παράλληλα, χαρακτήρισε λάθος το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι παρόλα αυτά είναι έτοιμος να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Σφοδρές αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:40 pm


Πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ η ανεξέλεγκτη δράση εμπρηστών στου Ζωγράφου

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι στου Ζωγράφου, είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, και ακόμα μια φορά να μην συλλαμβάνεται κανένας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:37 pm


Ζωγράφου: Εικόνες καταστροφής μετά τη χθεσινή εμπρηστική επίθεση – Ανάστατοι οι κάτοικοι

Για να δούμε τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την εμπρηστική επίθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:33 pm


Δελτίο καιρού 14/03/2024

Με αστάθεια τις απογευματινές ώρες θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:23 pm


Μεσημεριανό δελτίο 14/03/2024

Με μία εισήγηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεις, η εισαγγελέας στη δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, πρότεινε την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου για τον βιασμό του κοριτσιού και της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού. Καταπέλτης υπήρξε για τη μητέρα, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μαστροπεία της κόρης της, ενώ ζήτησε την ενοχή για 22 από τους 23 αποκαλούμενους «πελάτες» στα ραντεβού της φρίκης. Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την ένταση της φωτιάς και τα φλεγόμενα οχήματα μετά την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα από αγνώστους στου Ζωγράφου, προκαλώντας τρόμο και πανικό σε ολόκληρη τη γειτονιά. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 2:19 pm


Αθλητικό δελτίο 14/03/2024

Οι ευρωπαϊκές μάχες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα για το Conference League, αλλά και το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τη Euroleague, συγκεντρώνουν τα βλέμματα στο αποψινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Στο Champions League, τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους 8 πήγαν σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:47 pm


Κόλαση φωτιάς από εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την ένταση της φωτιάς και τα φλεγόμενα οχήματα μετά την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα από αγνώστους στου Ζωγράφου, προκαλώντας τρόμο και πανικό σε ολόκληρη τη γειτονιά. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών μετά το νέο εμπρηστικό χτύπημα για να εντοπίσουν τους δράστες.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:40 pm


Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει παρα-υπουργείο, η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχολίασε για την υπόθεση του Μίχου, πως η δικαιοσύνη αποφασίζει ανεξάρτητα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:31 pm


Κόντρα στη Βουλή για τη δικαιοσύνη με αφορμή τη υπόθεση Μίχου

Κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή για την υπόθεση του Μίχου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:27 pm


Υπόθεση 12χρονης: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα για την πρόταση αθώωσης του Μίχου

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται αύριο η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:20 pm


Οργή για την πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Με μία εισήγηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεις, η εισαγγελέας στη δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, πρότεινε την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου για τον βιασμό του κοριτσιού και της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού. Καταπέλτης υπήρξε για τη μητέρα, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μαστροπεία της κόρης της, ενώ ζήτησε την ενοχή για 22 από τους 23 αποκαλούμενους «πελάτες» στα ραντεβού της φρίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:17 pm


Πρωινό ΣουΣου 14/03/2024

Η Μαρία Κοζάκου που μίλησε για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision και τις αντιδράσεις, το παρασκήνιο της απουσίας του James Καφετζή από το Συμβούλιο του Νησιού, ο Χάρης Ακριτίδης, οι σκέψεις για το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM και της Φάρμας, η Εύα Καμπίτση που μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τα γενέθλια της Βάνας Μπάρμπα, η Άριελ Κωνσταντινίδη που μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision το 1983 και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:11 pm


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 14/03/2024

Μετά από ματς - θρίλερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-1 την Ίντερ και την πέταξε εκτός Champions League επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όμπλακ που απέκρουσε δύο πέναλτι, ενώ μοιραίος για τους νερατζούρι ο Λαουτάρο που αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση. Στη Γερμανία τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, καθώς η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 2-0 της Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με συνολικό σκορ 3-1.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 1:00 pm


Η Άριελ Κωνσταντινίδη για τη συμμετοχή της στην Eurovision το 1983 και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Δεν ήταν μια καλή ανάμνηση. Ενώ είχα βγει πρώτη στην ψηφοφορία, πληγώθηκα», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη για την Eurovision και συνέχισε μιλώντας για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Ακόμα, αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 12:55 pm


Φωτεινή Παντζιά: Ήθελα από μικρή να υιοθετήσω ένα παιδί, αν και μπορούσα να κάνω με φυσιολογικό τρόπο

«Η ζωή μου είναι γεμάτη αγάπη», είπε η Φωτεινή Παντζιά και συνέχισε λέγοντας «ήθελα από μικρή να υιοθετήσω ένα παιδί, αν και μπορούσα να κάνω με φυσιολογικό τρόπο». Ακόμα, τόνισε πως οι υιοθεσίες στην Ελλάδα είναι δύσκολες, ενώ αναφέρθηκε και στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 12:44 pm


Βάνα Μπάρμπα: Γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της

«Είμαι χαρούμενη, νιώθω ευγνώμων για την ζωή που έζησα και τους ανθρώπους που με αγαπούν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 12:24 pm


Ντούγκας και Λάγιος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας και ο ψυχοθεραπευτής Γιώργος Λάγιος, μιλούν στην εκπομπή για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 12:16 pm


Η Σοφία Πολυζωγοπούλου και ο Φώτης Σπύρου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Δεν περιμέναμε αυτή την πρόταση, μας εξέπληξε αρνητικά», δήλωσε η συνήγορος μητέρας υπεράσπισης της 12χρονης Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ ο Φώτης Σπύρου τόνισε: «όσο υπάρχει η δίκη δεν μπορώ να πω τίποτα».

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 12:11 pm


Η Δίκη στο OPEN, Δευτέρα στις 21:00 ζωντανά στην υβριδική τηλεόραση και σε μαγνητοσκόπηση μετά τα μεσάνυχτα στο Ανοιχτό Κανάλι

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.Θέμα:Το παρελθόν της Εθνικής Ελλάδος δείχνει το μέλλον της. Σχολιάζει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και δικαστής του CAS Σ. Πιλάβιος.Ανάλυση:Πως θα φτάσουμε στο Euro της Γερμανίας.Απαντά ο τεχνικός αναλυτής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Χ. Παππάς.Έρευνα: Η FIFA βάζει βέτο για τους απλήρωτους Έλληνες παίκτες.Στο studio ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ. Παναγόπουλος και η δημοσιογράφος Μ. Μπενέα. Ρεπορτάζ:Το σχέδιο της ΚΕΔ για τη διαιτησία των play off.Αναλύουν ο πρώην διεθνής διαιτητής Γ. Σταυρίδης και ο δημοσιογράφος Γ. Μπούζος. 36 χρόνια Δίκη, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 11:44 am


Εύα Καμπίτση: Μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα στην κίνησή μου, είχα πόνους χωρίς να γνωρίζω το γιατί», δήλωσε μεταξύ άλλων η Εύα Καμπίτση.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 11:34 am


Φοίβος Δεληβοριάς: Τι θα γίνει με την εκπομπή «Τα Νούμερα»

Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή «Τα Νούμερα». Μετακομίζει από την ΕΡΤ σε ιδιωτικό κανάλι;

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 11:31 am


STAR: Οι σκέψεις για το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM και της Φάρμας

Όλο το ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον του GNTM και της Φάρμας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 11:24 am


Χάρης Ακριτίδης: Ακόμη μια αποχώρηση από το σχήμα που τραγουδάει μετά από αυτή της Σαμπρίνας

«Δεν γνωρίζω τους λόγους που αποχώρησε η Νάντια Δούκα από το σχήμα μας», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ακριτίδης. Τι λέει η ίδια στην κάμερα της εκπομπής.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 11:09 am


Survivor 2024: Όλο το παρασκήνιο της απουσίας του James Καφετζή

Ο τσακωμός του James Καφετζή με την παραγωγή για το ρύζι που βρήκαν στην τσάντα του.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 10:59 am


Στην 10η θέση η Ελλάδα στα στοιχήματα με την Μαρίνα Σάττι να κερδίζει τους Eurofans

Ο πρώην πρόεδρος OGAE Greece Αντώνης Καρατζίκος και ο δημοσιογράφος Eurovisionfun.com Ανδρέας Καρακάσης, μιλούν στην εκπομπή για την Eurovision.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 10:48 am


Η Μαρία Κοζάκου για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision και τις αντιδράσεις

«Στο εξωτερικό οι κριτικές είναι πάρα πολύ καλές», είπε η Μαρία Κοζάκου και συνέχισε λέγοντας «το Zari θα πάει πολύ καλά και θα συζητηθεί. Οι αντιδράσεις του εξωτερικού είναι πληθωρικές».

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 10:35 am


La Promesa: Η υπόσχεση, απόψε στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 10:04 am


Ώρα Ελλάδος 14/03/2024

Η εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στου Ζωγράφου, ο καρκινοπαθής που έβαλε τέλος στη ζωή του, η πυρκαγιά σε μεγάλη αποθήκη στη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, αλλά και το σαρακοστιανό τραπέζι, ήταν στην κορυφή της θεματολογίας. Στον Παναγιώτη Στάθη, τον Γιάννη Κολοκυθά και τον Μανώλη Αναγνωστάκη μίλησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, η πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Ζωή Γραμματόγλου, η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Βάσω Πανταζή, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Απόστολος Ραυτόπουλος, ο Γιάννης Χατζησαλάτας, ο δικηγόρος - συνήγορος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας, η Μαρία Συρεγγέλα, η Δώρα Αυγέρη και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:58 am


Συρεγγέλα, Αυγέρη και Χριστοδουλάκης για την υπόθεση της 12χρονη στον Κολωνό και για τις εταιρείες Κασσελάκη

Η Μαρία Συρεγγέλα από τη Νέα Δημοκρατία, η Δώρα Αυγέρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, είχαν μια πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση της 12χρονη στον Κολωνό και για τις εταιρείες Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:51 am


Ο Κυριάκος Βελόπουλος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, για τα Τέμπη και τον Κασσελάκη

«Όπως έγινε μπάζωμα με τα Τέμπη έγινε «μπάζωμα» και με τον Μίχο», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε λέγοντας «δεν έγινε καμία εξέταση των κινητών του Μίχου». Ακόμα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στα Τέμπη και μεταξύ άλλων τόνισε: «λαθρεμπόριο ποτών, τσιγάρων και καυσίμων γίνεται από τον σιδηρόδρομο». Τέλος, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 9:27 am


Ο Απόστολος Λύτρας για την πρόταση εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ο δικηγόρος - συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, μιλάει στην εκπομπή για την πρόταση του εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:59 am


Ραυτόπουλος και Χατζησαλάτας για το σαρακοστιανό τραπέζι

«Φωτιά» στο σαρακοστιανό τραπέζι. Στα ύψη η λαγάνα και ο ταραμάς. Τι λένε στην εκπομπή ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Απόστολος Ραυτόπουλος και ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:47 am


Β. Πανταζή και Γ. Καλλιακμάνης για την πρόταση εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Βάσω Πανταζή και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλούν στην εκπομπή για την πρόταση του εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 8:25 am


Εφημερίδες 14/03/2024: Τα πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:49 am


Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε μεγάλη αποθήκη στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη. Πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:32 am


Καιρός 14/03/2024: Ηλιοφάνεια στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα

Η μέρα θα ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες, ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:23 am


Καρκινοπαθής έβαλε τέλος στη ζωή του - Τι λέει η πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών

Καρκινοπαθής έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω των πόνων και της έλλειψης φαρμάκου, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του. Τι λέει στην εκπομπή η πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών, Ζωή Γραμματόγλου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 7:14 am


Ζωγράφου: Τι λέει κάτοικος για την εμπρηστική επίθεση σε σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

Εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στου Ζωγράφου. Πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Τι λέει στην εκπομπή κάτοικος της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 6:39 am


Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

Τουλάχιστον 5 σχολικά λεωφορεία, 6 ΙΧ και 3 μοτοσυκλέτες παραδόθηκαν στις φλόγες.

Δημοσιεύθηκε στις 14 March 2024 | 6:19 am


La Promesa: Η υπόσχεση, αύριο στις 20:00

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 9:13 pm


La Promesa: Η υπόσχεση Ι Επεισόδιο 58

Η σύλληψη του Σαλβαδόρ φέρνει αναταραχή στο αρχοντικό, με τον Λόπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του. Εν τω μεταξύ, ο βαρόνος ανησυχεί για τα απειλητικά ανώνυμα γράμματα που λαμβάνει. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ρόμουλο ότι εκείνος είναι ο κρυφός αποστολέας, με τον μπάτλερ να αμύνεται και να τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε. Ύστερα από έναν μεγάλο καβγά με τον Αλόνσο, ο βαρόνος έξαλλος αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό. Την ίδια στιγμή, η Χάνα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στον Μανουέλ, καθώς δεν αντέχει άλλο την κατάσταση αυτή μεταξύ τους.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 9:09 pm


Next Please με την Αννίτα Πάνια, καθημερινά στις 16:45

Τις καθημερινές, όλοι θέλουν να παίξουν με την Αννίτα, να γελάσουν, να διασκεδάσουν, να διεκδικήσουν 30.000 ευρώ. Next Please με την Αννίτα Πάνια καθημερινά στις 16:45.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 9:08 pm


Πολ Αλεξάντερ: Πέθανε ο άνθρωπος που έζησε 70 χρόνια με σιδερένιο πνεύμονα

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που ζούσε σε μηχανικό πνεύμονα για 70 ολόκληρα χρόνια. Ο Πολ Αλεξάντερ από τη Βρετανία, προσεβλήθη από πολιομυελίτιδα όταν ήταν 8 ετών και η ιστορία του αποτελεί μάθημα ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:52 pm


Οι Ισραηλινοί έπληξαν αποθήκη του ΟΗΕ στη Ράφα

Τη στιγμή που αναμένεται από ώρα σε ώρα να φτάσει στη Γάζα το πρώτο πλοίο από την Κύπρο με παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, το Ισραήλ βομβάρδισε εκ νέου τη Ράφα. Οι Παλαιστίνιοι καταγγέλλουν πως χτυπήθηκαν και αποθήκες των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς. Την ίδια ώρα οι Χούθι συνεχίζουν τα χτυπήματα στην Ερυθρά Θάλασσα και ισχυρίζονται πως στόχευσαν με βαλλιστικό πύραυλο, αμερικανικό αντιτορπιλικό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:49 pm


Θεσσαλία: Κίνδυνος ερημοποίησης – Στο τραπέζι η αλλαγή καλλιεργειών

Τον κίνδυνο ερημοποίησης αντιμετωπίζει ο θεσσαλικός κάμπος καθώς ο υδροφόρος ορίζοντας από τον οποίο ποτίζεται μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Οι αγρότες να αναγκάζονται να αντλήσουν νερό από όλο και μεγαλύτερο βάθος, αυξάνοντας κατακόρυφα το κόστος παραγωγής και με τον κίνδυνο το νερό να γίνει υφάλμυρο.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:46 pm


Οριστικά αθώα για τη φονική πλημμύρα στην Μάνδρα η Δούρου

Δεν θα δικαστεί σε β’ βαθμό η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου που είχε αθωωθεί πρωτόδικα για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το 2017.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:43 pm


«Φωτιά» στο σαρακοστιανό τραπέζι

Πάμε να δούμε πόσο θα πάρουμε τον χαλβά και τη λαγάνα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:39 pm


Έρευνα αγοράς του OPEN για τα σαρακοστιανά σε ιχθυοπωλεία

Πετάει το σαρακοστιανό τραπέζι με τις τιμές σε θαλασσινά, λαγάνες και άλλα σαρακοστιανά να έχουν πάρει την ανηφόρα. Τα νηστίσιμα πωλούνται έως και 110% ακριβότερα από πέρσι και γι αυτό οι καταναλωτές έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμους σύγκρισης τιμών. Σήμερα μπήκε σε εφαρμογή το καλάθι της Σαρακοστής με στόχο να ρίξει τις τιμές. Το OPEN αναζήτησε τις φτηνότερες τιμές σε Βαρβάκειο, σούπερ μάρκετ και συνοικιακά ιχθυοπωλεία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:36 pm


Συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ με τον Ζαγοράκη για το ευρωψηφοδέλτιο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:33 pm


ΠΑΣΟΚ: Εκτός ομιλητών από εκδήλωση για το κλίμα ο τομεάρχης Μανώλης Χριστοδουλάκης

Σε εξέλιξη είναι εκδήλωση για το περιβάλλον που διοργανώνει ινστιτούτο. Στη λίστα των ομιλητών δεν βρίσκεται ωστόσο, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, παρότι αρμόδιος κοινοβουλευτικός Τομεάρχης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:29 pm


ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμα για την ακρίβεια και τη φορολογία παρουσίασε ο Κασσελάκης

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη δικαιότερη φορολόγηση παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση ο Στέφανος Κασσελάκης. Μίλησε για σταθερό φορολογικό σύστημα δεκαετίας, με μείωση φορολογικών συντελεστών, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υλοποιεί πολιτικές κερδοσκοπικής απληστίας. «Ο Κασσελάκης έπαθε Τσίπρα και έταξε τα πάντα στους πάντες» σχολίασε ο υπουργός οικονομικών.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:24 pm


Πόλεμος για τις εταιρείες Κασσελάκη: Καθαρές εξηγήσεις επιμένει να ζητά η Κυβέρνηση

Η Κυβέρνηση συνεχίζει το πρέσινγκ στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις εταιρείες του.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:21 pm


Ενισχύεται το σενάριο να πάει στην Ευρωβουλή ο Κασσελάκης

Στην Κουμουνδούρου μελετούν το σενάριο ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:16 pm


Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην κριτική που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:13 pm


Αθλητικό δελτίο 13/03/2024

Οι αποψινοί αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ και Ντόρτμουντ – Αιντχόφεν θα δώσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League. Θέση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έκλεισαν χθες Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα. Στα δικά μας τώρα, στο Πανθεσσαλικό, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με την Έλβη Μιχαηλίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:07 pm


Κεντρικό δελτίο 13/03/2024

Πρώτη πολεμική εμπλοκή της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στον κόλπο του Άντεν. Άνοιξε πυρ εναντίον drones, που απείλησαν εμπορικό πλοίο. Ο Αμερικανός πρέσβης ανακοίνωσε επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, τον Απρίλιο. «Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά, αν η Δύση στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία ή σε ρωσικό έδαφος», προειδοποιεί ο Πούτιν. Να δώσει σαφείς απαντήσεις για τις εταιρείες του, ζητά η Κυβέρνηση από τον Κασσελάκη, που περνά στην αντεπίθεση για τα δάνεια της Ν.Δ. Μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, πλαφόν κερδών σε καύσιμα και ρεύμα και «Τειρεσίας» για κερδοσκόπους, το οικονομικό πρόγραμμα Κασσελάκη. Για λαϊκισμό τον κατηγορεί η Κυβέρνηση. Πρεμιέρα για το «καλάθι της Σαρακοστής». Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 8:01 pm


Κασσελάκης: Η εμμονή του Μητσοτάκη μαζί μου εξηγείται από τις δημοσκοπήσεις

Συνεχίζεται η κόντρα Κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τις επιχειρήσεις του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό με τα δύο στρατόπεδα να ανταλλάζουν εκατέρωθεν βολές, στρέφοντας το βλέμμα και στις ευρωεκλογές. Σε νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης με την κυβέρνηση να επιμένει να ζητάει απαντήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:47 pm


Απογευματινά χειρουργεία: Πέντε οφθαλμολογικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας

H Λάρισα πήρε σήμερα τη σκυτάλη των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων. Το υπουργείο Υγείας έχει επενδύσει στη λειτουργία τους προκειμένου να μειωθούν οι λίστες αναμονής. Οι διαμαρτυρίες, ωστόσο, από τους υγειονομικούς συνεχίζονται, με τους εργαζόμενους στο Ιπποκράτειο να διαμηνύουν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε απογευματινά χειρουργεία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:43 pm


Καρκινοπαθής έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω πόνων και έλλειψης φαρμάκου

Συγκίνηση και σοκ προκαλεί η ιστορία και ο γολγοθάς ενός 72χρονου καρκινοπαθή από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας τους πόνους. Συγγενείς του καταγγέλλουν ότι ήταν σε έλλειψη το φάρμακο για την χημειοθεραπεία, με τον υπουργό Υγείας να απαντά ότι η έλλειψη αντιμετωπίστηκε μέσα σε λίγα 24ωρα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:39 pm


Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Πως μπορεί να μην είναι βιασμός η συνεύρεση με ένα ανήλικο παιδί;

Ποιος αξιακός κώδικας βαφτίζει συναίνεση τον βιασμό ενός παιδιού;

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:36 pm


Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία απαλλαγή Μίχου για βιασμό

Με μία εισήγηση που προκάλεσε αντιδράσεις η εισαγγελέας στη δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, πρότεινε την αθώωση του βασικού κατηγορουμένου για τον βιασμό του κοριτσιού και της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού. Καταπέλτης υπήρξε για τη μητέρα, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μαστροπεία της κόρης της, ενώ ζήτησε την ενοχή για 22 από τους 23 αποκαλούμενους «πελάτες» στα ραντεβού της φρίκης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:32 pm


Γαύδος: Εντοπίστηκαν 91 μετανάστες, συνελήφθη ο διακινητής

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα νότια παράλια της Κρήτης και στη Γαύδο. Σήμερα στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας έφτασαν ακόμη 91 μετανάστες.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:27 pm


Εγκρίθηκε από τη γαλλική εθνοσυνέλευση η Γαλλο-Ουκρανική συμφωνία ασφαλείας

Εγκρίθηκε από τη γαλλική εθνοσυνέλευση η Γαλλο-Ουκρανική συμφωνία ασφαλείας. Απείχε η Λεπέν, καταψήφισε ο Μελανσόν.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:22 pm


Παραδοχή Ζελένσκι για εκπαιδευτικές αποστολές του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Σε συνέντευξη στη γαλλική Λε μοντ ο Ζελένσκι μιλάει για πιθανή παρέμβαση της Γαλλίας στην Ουκρανία, λίγες ώρες πριν ο Μακρόν ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:18 pm


Κίνα: Είμαστε σταθερά υπέρ της αποκλιμάκωσης, ήρθε η ώρα

Η Κίνα είναι υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης της Ρωσίας με τη Δύση.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:14 pm


Ρώσοι σχολιαστές: Με πυρηνικό μαστίγιο, αλλά και καρότο συνθηκολόγησης ο Πούτιν

Το παρασκήνιο πίσω από τα όσα είπε ο Ρώσος πρόεδρος και τα μηνύματα που στέλνει.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:11 pm


Πούτιν: Πλήρης ρωσική ετοιμότητα χρήσης πυρηνικών αν χρειαστεί

Έτοιμη να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα είναι η Ρωσία, όπως διεμήνυσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε χειμαρρώδη συνέντευξή του. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το μπαράζ επιθέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ενώ το δεξί χέρι του Αλεξέι Ναβάλνι, Βόλκοβ, κατήγγειλε βάναυση επίθεση εναντίον του με σφυρί.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:07 pm


Στις 4 Απριλίου θα γίνει η εκδήλωση για την ελληνική επανάσταση στον Λευκό Οίκο

Εκδήλωση για την ελληνική επανάσταση θα γίνει στις 4 Απριλίου στον Λευκό Οίκο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 7:03 pm


Καρέ – καρέ η πρώτη πολεμική εμπλοκή της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα

Μετά την πρώτη της εμπλοκή ποια θα είναι η νέα αποστολή της φρεγάτας ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 6:57 pm


Η πρώτη πολεμική εμπλοκή της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα

Την πρώτη της πολεμική εμπλοκή, στην Ερυθρά Θάλασσα, είχε τα ξημερώματα η Φρεγάτα του πολεμικού Ναυτικού «Ύδρα» στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ασπίδες». Το πλήρωμα της φρεγάτας ενεργοποίησε τα οπλικά συστήματα εναντίον δύο drones -δυνητικά απειλητικών τόσο για το ελληνικό πολεμικό, όσο και για το εμπορικό πλοίο που συνόδευε. Είμαστε περήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Νίκος Δένδιας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 6:51 pm


Οκτώ στα δώδεκα για την Κωνσταντίνα στον τελικό και 2400 ευρώ

Στον τελικό πέρασε η Κωνσταντίνα που απάντησε σωστά σε οκτώ από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 2.400 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:51 pm


Next Please | 13/03/2024

Η ερώτηση για το τραγούδι της Marseaux, που «έκαψε» τον Μιχάλη και το αποτυχημένο προξενιό της Αννίτας στη Σταυρούλα, ήταν οι κορυφαίες στιγμές της εκπομπής. Στον τελικό πέρασε η Κωνσταντίνα που απάντησε σωστά σε οκτώ από τις δώδεκα ερωτήσεις και κέρδισε 2.400 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:46 pm


Αθλητικές ειδήσεις σε 1 λεπτό από την betsson 13/03/2024

Μια ιστορική πρόκριση στους «4» του Youth League πήρε η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού που πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση διέλυσε με 3-1 την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο σε νοκ αουτ ματς. Επόμενη αντίπαλος των ερυθρολεύκων στα ημιτελικά η Ναντ. Στο Champions League, με τον τρομερό Νταβίντ Ράγια να πιάνει δύο πέναλτι, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-2 της Πόρτο στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-0 της κανονικής διαρκείας. Έτσι οι κανονιέρηδες πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά μετά από 14 χρόνια. Στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επέστρεψε και η Μπαρτσελόνα! Οι μπλαουγκράνα υπέταξαν τη Νάπολι στο «Μονζουίκ» με 3-1 και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:41 pm


Next Please: Το αποτυχημένο προξενιό στη Σταυρούλα

Η Αννίτα προσπάθησε να κάνει προξενιό στη Σταυρούλα, που δηλώνει μόνη, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:37 pm


Trailer κεντρικού δελτίου ειδήσεων 13/03/2024

Πρώτη πολεμική εμπλοκή της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στον κόλπο του Άντεν. Άνοιξε πυρ εναντίον δύο drones, που απείλησαν εμπορικό πλοίο. Μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, πλαφόν κερδών σε καύσιμα, ρεύμα και Τειρεσίας για κερδοσκόπους το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε ο Κασσελάκης. Για λαϊκισμό τον κατηγορεί η Κυβέρνηση. Πρεμιέρα για το καλάθι της Σαρακοστής. «Φωτιά» το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Που και πως θα ψωνίσουμε φθηνότερα. Να δώσει σαφής απαντήσεις για τις εταιρείες του, ζητά η Κυβέρνηση από τον Κασσελάκη, που περνά στην αντεπίθεση για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας. Καρκινοπαθής αυτοκτόνησε περιμένοντας να έρθει το φάρμακό του στην Ελλάδα, καταγγέλλουν οι συγγενείς του. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18:45 με την Ματίνα Παπαδέα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:26 pm


Next Please: Η Marseaux «έκαψε» τον Μιχάλη

«Φέρε τη βότκα φέρε το βύσσινο» ρώτησε η Αννίτα στον Μιχάλη, που απάντησε λάθος και δεν κατάφερε να πάρει τους πόντους που χρειαζόταν για να περάσει στον τελικό.

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2024 | 5:13 pm







Φιλικοί ιστότοποι: